Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ik zei nog: Geen Bommetje!

Tsunami is de bom!De kamelenrijders uit Egypte hebben nieuws. De allesvernietigende tsunami is het gevolg van een geheime atoomproef uitgevoerd door India. Zoals het een rechtgeaarde moslim betaamt waren er natuurlijk ook weer Israëli’s bij betrokken, maar het artikel in de Jeruzalem Post is best vermakelijk om te lezen. Zou wel een stunt zijn dat door een ondergrondse kernproef 15.825 van je eigen burgers kopje onder zijn gegaan. Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. Daar wij van GeenStijl gek zijn op complottheorieën nodigen we dan ook iedereen uit zijn of haar versie van de daadwerkelijke oorzaak hieronder neer te plempen.

Reaguursels

Inloggen

Zucht... "schud hoofd en loopt langzaam weg"

Wat een debielen zeg.

.KicksAss | 10-01-05 | 09:46

betaamt is met een t, lutsers!

berry | 09-01-05 | 20:13

Beste Vleesboom,

Dat jouw commentateaures (goed gespelt?) niet kunnen vervoegen. . . à la . . . , maar een journaillist die denkt dat de o.t.t. van betamen uit 'het betaamDe' moet worden gehaald is op zijn zachtst gezegd irritant. Staat uw l.o. (daar leer je zoiets toch ?) ook op Schoolbank.nl ?

gradus | 09-01-05 | 15:35

Ik denk dat P. Kouwes gewoon gelijk had!
had je gelijk in tot de volgende x elk voordeel hep zijn naatdeel dus mot ik weer iets andere naam bedenken

de 4e koning | 09-01-05 | 00:51

"Zoals het een rechtgeaarde moslim betaamd"
Het moet in deze zinsconstructie "betaamt" zijn.

ledwatch | 08-01-05 | 20:19

@puie ik vrees dat ik je niet helemaal begrijp dan. een tsunamieexpert ben ik verder ook niet maar als je bij ieder bevingtje in de indische oceaan een tsunamiwaarschuwing loslaat dan reageren de mensen na 5 jaar niet meer als ze zien dat er idr toch geen tsunami komt. net als ik al zei: niet iedere beving veroorzaakt een tsunami. er is dus minstens ergens een centrum nodig dat bij een gebeurtenis actief moet worden. wie weet zou men dat idd als jij zegt vanaf hawaii kunnen maar dan zouden die toch een hele nieuwe afdeling moeten creeren voor de indische oceaan vanwege de daar specifieke tsunami-dynamik. waarom dan niet gelijk "ter plekke" (waarschijnlijk ook accurater). en dan onderschat niet de kosten van een functionerend waarschuwings- en beveiligingssystem voor een kustlijn van weetikveel >50.000km. zie japan, wat die daar doen. maar die kunnen dus wél iedere haverklap een ernstige tsunami verwachten.

weissbier | 08-01-05 | 13:48

Van zo'n bommetje krijg je geen naschokken toch?..

Toverdoos | 08-01-05 | 13:22

het waren de voetstappen van osama bin laden toch?

69 | 08-01-05 | 10:38

De ware toedracht van de 'tsunami'

Bij GeenStijl is men geïnteresseerd in de ware toedracht van de ramp in Azië. Welnu, men wil dus weten wat er werkelijk is gebeurd. Dat kan; ik vertel het zelfs gratis. De filmrechten kosten echter wel flinke pecunia. Anyhow, here it goes. De Verenigde Naties en enkele grote hulporganisaties kampen al jaren met teruglopende contributies. Terecht. Men wordt actie- en leedmoe. En de VN zijn ook nog eens al decennia lang fanatiek bezig een irrelevant Zinloos Overlegorgaan te worden. De laatste schandalen rondom Ruub 'de knijper' Lubbers en de zoon van Kofi Annan legden de VN nog eens een extra setje windeieren.

De hoogste tijd dus voor Kofi om een ingenieus masterplan te bedenken. Via allerlei sneaky transacties wisten hij en de grote hulporganisaties uiteindelijk op een Zwitserse bankrekening een aanzienlijke som geld te vergaren. Een denktank werd ondertussen gevormd om uit te dokteren wat er met dat geld gedaan kon worden. En ineens begonnen dingen in een stroomversnelling te geraken. Een bebrild iel mannetje, een Nederlander, stond plots op tijdens de eerste vergadering van de denktank en orakelde:

"Dear fellow thinktankers, my name is Fransisco van Jole and I think I just found the solution to our problems! We should launch a DDoS-attack on any country that is unwillingly to pay its required contribution. In The Netherlands it has shown to be an effective means to lay your will upon another. The money-effect ratio is truely phenomenal!"

Kofi streek over zijn baardje en keek bedachtzaam. Net als de rest van de aanwezigen die een baard hadden. De rest sloeg de ogen ten hemel. Minuten verstreken in doodse stilte. Ineens stond er weer een Nederlander op. Ditmaal een weldoorvoedde blonde god. Hij was gekleed in uniform en vele militaire en koninklijke insignes en onderscheidingen sierden zijn borst. Hij kuchte schuchter en nam het woord:

"Dear fellow meeting buddies, I have great experience with water and after the words of mister Van Jole I think I've come up with a better idea. I think we should not flood the world with digital packets, but with.. water! Look, if we could flood an entire region or nation, what do you think that would happen? Indeed, nations would trample each other in order to attain the position of the most generous of countries. Giant flows of aid-money would flood our bank accounts. Mission accomplished."

De zaal werd wederom doodstil. Ditmaal uit respect voor de wijze woorden van de Waterprins. Kofi keek de zaal rond en ontmoette slechts instemmende blikken. Hij streek weer over z'n baard en na enkele momenten gaf hij de leden de opdracht het idee van de Waterprins te onderzoeken. Hij verdaagde de vergadering een week.

Exact een week later zaten ze weer bij elkaar. Een bond gezelschap in een rokerige ruimte in een verlaten kantorenpand in hartje Kaapstad. Kofi groette de aanwezigen kort en begon met een snelle inventarisatieronde. Het ene na het andere futuristische plan passeerde de revue, maar niets leek met de huidige technologie te verwezenlijken of überhaupt ooit mogelijk. Als laatste kwam Kofi bij De Chileen aan. De wanhopige blik in de ogen van Kofi ontging De Chileen geheel, terwijl hij nog een trekje nam van z'n joint. Langzaam inhaleerde De Chileen. Een eeuwigheid leek te verstrijken voordat hij de wonderrook weer uitblies. Kofi zat op te hete kolen en ging snel op een gewone stoel zitten. Uiteindelijk keek De Chileen Kofi relaxt aan en zei:

"Relax blackie, we should exploit the butterfly effect. One milkbus of carbid, inserted into the right spot of the fire-belt, should do the trick. All we need is a seaworthy ship, an ultra sensitive GPS device, some carbid, a milbus and some military quality maps. Wait, let me first exhale some smoke into the face of mister Van Jeaule. Ahh, that felt good. Anyhow, you must not forget to pick the right time to do it. Christmas would be an excellent choice."

De Chileen gebaarde naar Prof.Hoxha en deze leegde een aktentas vol schema's, berekeningen en tekeningen op de grote ronde tafel. "Here's what I've found" begon de professor.

25 december 2004 ging een stijlloos schip voor anker ergens op de Indische Oceaan. Een lange kabel met daaraan vast een melkbus verdween de diepe zee in. Steeds dieper en dieper. Niets anders dan de wind en het geruis van de zee was hoorbaar. Slechts af en toe werd de stilte doorbroken door het diffuse motorgeronk van het schip, dat zijn positie aanpastte aan de hand van de GPS-coördinaten die het doorkreeg van de speciale GPS-transmitter vastgemaakt aan de melkbus.

26 december 2004 trad the butterfly effect in werking door de druk op één simpele rode knop. Een kleine actie die een grotere actie tot gevolg had, welke op zijn beurt een nog grotere actie tot gevolg had, net zolang totdat uiteindelijk..

De telefoon rinkelde en Kofi Annan nam op.
"Kofi."
"Yo, man! Check the news! My idea worked out quite well!"
Vol walging smeet Kofi de hoorn op de haak. Van Jole bleef minuten lang beteuterd naar de 'tuut' in zijn telefoon luisteren.

Alex Kraskramp | 08-01-05 | 01:36

Hoeveel Duitsers zijn er ook alweer omgekomen? 1000 ongeveer geloof ik. Tja, er rest maar 1 complottheorie:
Een vadsige Duitser, Gunther, uit Dresden dacht, kom laat ik naar het Soddom en Gomorra van de aardkloot gaan, oftwel Thailand. Boeien dat ik daar wat zonden bega, want na mij de Zondvloed. Dus die vetklep naait wat kinderhoertjes waarvan de moeder kleren voor de Wall-Mart in elkaar naait. Vervolgens wil de steekt zijn schep in de grond om een kuil te graven, weet met zijn botte hoofd net een fragiele breuklijn in de Indische Schol te raken, de scheur scheurt uit, bereikt 2000 kilometer verderop het raakvlak van de Pacifische en de Indische plaat. Die gaat trillen, veroorzaakt een beving waar Tarzan(tm) U tegen zegt, een golf begint zich met de gang van een straaljager in alle windrichtingen voort te bewegen en helpt 160.000 mensen om zeep. Weer die Duitsers! Gunther overleeft het, tegen de media zegt hij: Ich habe es nicht gewusst.
Maar wij weten het des te beter: Wie een kuil graaft voor zichzelf, helpt een hoop mensen om zeep.

Sorry voor de kuttekst, iets teveel gezopen, zal niet weer gebeuren.

De Dictator | 08-01-05 | 01:14

Is hier ergens een Jomanda in de zaal ? Die zal vast wel een mooie theorie klaar hebben liggen... Of misschien houd ze weer een tijdje d'r bek dat zou ook kunnen? Nou het is natuurlijk God want die wilde het zo, bladiebladiebla!

JuStInEr | 08-01-05 | 00:45

@weissbier
Ik heb je verhaal voor de zekerheid nog een keer gelezen. Het gaat mij niet om de
voorspelling maar om datgene wat er gebeurt vanaf het begin van de registratie en
vanaf dat moment is het geen voorspelling meer maar een calculatie. Geen politiek en zeker
geen 555-gelul maar "gewoon" even de kans verkleinen dat deze ramp zich nogmaals
(op eventueel een ander continent) kan voordoen. En waar ik je wel gelijk geef is dat de
mensen nog wel even duidelijk moet worden gemaakt dat ze echt gevaar lopen en daar
hebben we hier sirenes voor. Kunnen ze daar ook gebruiken. Wat kost dat in combinatie met
een koppeling met het hierboven vermeldde systeem? Wat is nou eigenlijk duur?

puiepisser | 07-01-05 | 23:21

@weissbier
allereerst sorry voor de trage reactie. Moest er even tussenuit. Het gaat mij niet om het voorspellen maar om de wijze van waarneming. Wat ik bedoel is dat er al een systeem voor is en wat ik me nu afvraag is welke voordelen het heeft om ook in de indische oceaan het zelfde systeem in te gaan voeren dat nu al een behoorlijke tijd in de atlantische ocenaan actief is. En het belangrijkste zou ik hier zelfs vergeten (en dat was ook mijn vraag): welke voordelen biedt dit systeem wanneer we met de huidige middelen al bijna direct kunnen bepalen waar een beving heeft plaatsgevonden. Wat missen we aan aanvullende gegevens om een voorspelling te kunnen maken voor tsunami's? Blijkbaar bestaat het begin uit een golfhoogteverschil (in dit geval) van 15 cm. Dit breidt zich echter wel uit in een cirkelvorm. Zijn onze huidge satellieten niet in staat om dergelijke patronen op te merken en zoniet, is het dan niet beter om daar extra geld in te steken (in de vorm van patronnherkenningssoftware)? Wellicht is deze discussie in de internationale gemeenschap al gestart .........

puiepisser | 07-01-05 | 22:36

K. P. Gielen: het niet zozeer om het voorspellen van een aardbeving (haast niet mogelijk) maar om het waarschuwen van de gebieden waar een tsunamie dreigt na een bepaalde zeebeving. de gebieden waar en met welk geweld die getroffen worden is aardig wat model-rekenwerk (schokrichting -sterkte, golfrichting, zeediepte, kustvorm enzenz.). en dan nog de bevolking waarschuwen. is een moeilijk karwei allemaal en de vraag is hoeveel wil je er eigenlijk in steken als er maar 1 ernstige tsunami/100 jaar plaats vindt (was de laatste niet krakatau?). die beving van laatst komt zelfs maar 1/700 jaar voor.

weissbier | 07-01-05 | 22:03

Dit is alleen maar een testje voor mezelf (registratieprocedure verkeerd?)

puiepisser | 07-01-05 | 22:01

@lucifer: lees die link die ik aan het begin had neergezet. Een bommetje op de juiste plek zou wonderen doen.

bwahaha | 07-01-05 | 21:49

Ik lag toen op strand Nulde.

mevr. ruimbedeeld.

En iemand nog een serieuze reactie op mijn eerdere vraag?

K. P. Gielen | 07-01-05 | 21:38

De oorzaak waren de Tokkies op een cruise voor de kust van Thailand. "ik seg nog tege Hanna: Geen BOMMETJE !!" Aldus de heer Ruimgaard.

DiX | 07-01-05 | 21:28

Nu even geen humor. Ik heb de volgende vraag. Er wordt nu gepraat over een "early warning system" voor de indische oceaan (met die registratie-apparatuur op de zeebodem). Wat ik echter niet snap is dat er verschillende instituten zijn die met behoorlijke precisie hebben kunnen bepalen wat het episch centrum was en wat de kracht van de beving was. Als je ook weet dat dit hoogstwaarschijnlijk is veroorzaakt doordat twee schollen over elkaar schuurden (nee, grote schollen) dan snap ik even niet wat de meerwaarde kan zijn van zo'n nieuw systeem. Kan iemand mij uitleggen waar de verschillen in zitten?

K. P. Gielen | 07-01-05 | 21:26

God liet een scheet en er was bijna weer een zondvloed. Alleen was Noach nog niet klaar.

JeanB25 | 07-01-05 | 21:13

het is in ieder geval een vlaagje van waarheid , ook na de tests in de usa zijn de gevolgen bestudeert van de effecten op schokgolven op de aardbodem.
er was aantoonbaar bewijs dat aardbevingen "kunstmatig" veroorzaakt kunnen worden als zijnde een soortement echo-effect , het is alleen erg moelijk precies te sturen naar de gewenste locatie.

bron BBC.

hemaworstje | 07-01-05 | 21:05

Het valt me op dat in islamitische landen en tevens bij veel moslims complottheorieën zo geliefd zijn. Het is vaak zelfs zo hardnekkig, dat ze er ook zelf heilig in gaan geloven. Vaak moeten de Joden, christenen, zionisten en Amerikanen het ontgelden. Buitengewoon vreemd in onze nuchtere westerse ogen, maar wel een opvallend verschil tussen de westerse en islamitische beschaving.

Nordthiad | 07-01-05 | 21:03

de kritische massa van héél veel moslims in indonesie die tegerlijkertijd knielden naar mekka werd de 26. overschreden. dat was teveel voor de aardkorst, ze bezweek.

weissbier | 07-01-05 | 20:54

ATLANTIS is weer een stukje naar boven gekomen.

Na eeuwen verzwolgen te zijn geweest en
weggedrukt te zijn geweest door het van de ijstijden, veert atlantis weer langzaam naar de oppervlakte. Er zijn al weer zeemeerminnen waargenomen!

zeemeeuw | 07-01-05 | 20:54

het is helemaal niet gebeurd man. Allemaal nep. Ze lachen zich nu de pleuris en rollen door jullie centjes heen.

braadpan | 07-01-05 | 20:44

Osama zou op het strand liggen alleen was niet verteld welk strand :P

Milamber | 07-01-05 | 20:37

tsunami?

Maraka | 07-01-05 | 20:21

T waren snorkels die ( iets te vroeg dat dan wel maar richting Australië is t altijd eerder ) oud en nieuw vierden, gezellig met wat meaui vuurwerk etc. Toen de stoerste snorkel met zijn zelfgemaakte vuurwerkbom kwam, wassie iets harder dan verwacht....

Denk ik dan !

Blue-one | 07-01-05 | 20:14

Het is de schuld van de schippers die over of langs de indische oceaan varen. Deze onreine scheepslieden lozen ontlasting van passagiers en bemanningsleden. Er hoeft natuurlijk slechts één onverlaat te zijn geweest die een rokertje opstak op de verkeerde plaats en "boem" zei het methaangas (allemaal de schuld van de Duitsers dus).

je moeder | 07-01-05 | 19:31

sorry, ward was me voor zie ik nu!!!

hondsdolle baas | 07-01-05 | 18:56

Ik zei nog zo tegen Erica, eet nu niet al die bonen op...

Opa Bokma | 07-01-05 | 18:46

www.ufoplaza.nl/modules.php?name=News&...

Zeebeving Zuid-Oost Azië

Is er een verband tussen de apocalyptische tsunami in Zuid-Oost Azië op Tweede Kerstdag met een kracht van 9.0 op de schaal van Richter, en de aanhoudende energiegolven die de planeet op het zuidelijk halfrond raken?

Deze aanhoudende vlagen vallen samen met een toename van aardbeving-activiteit op het zuidelijk halfrond, te weten: India, Indonesië, en de oceaangebieden rond het continent van Antartica.

Een verband tussen deze gebeurtenissen is aangetoond door Yu, Z. D. verbonden aan het Hubei onderzoeksinstituut voor Milieubescherming in Wuhan, China. Een groot aantal aardbevingen van kracht 7.0 en hoger vinden plaats in de 13e maand na twee van de grootste uitstoten van kosmische straling op grondniveau (adsabs.harvard.edu/abs/1985ICRC....5.....).

Vorig jaar november werden de grootste zonnevlammen ooit waargenomen, 13 maanden voor de zeebeving van 26 december! (zie mijn artikel uit oktober: verzwakking magnetisch veld aarde versnelt). Het medium dat ik in oktober sprak, vertelde me dat er 'binnen weken' globaal iets groots zou gebeuren. Ze had er een slecht gevoel er over. Er zouden 'natuurlijke oorzaken' aan ten grondslag liggen, en een 'storing in het magnetisch veld van de aarde' zou er deel vanuit maken. Het is evident dat het hier de tsunami in Zuid-Oost Azië, van ruim 2 maanden later, betrof.

Onderzoekers aan het Geofysische Instituut in Tbilisi, Georgië, hebben aangetoond, dat bij alle kosmofysische fenomenen die direct of indirect in verband worden gebracht met grote, destructieve aardbevingen, de meest krachtige stimulerende factor het kruisen van het neutrale vlak van het interplanetaire magnetische veld door de aarde is. Deze hypothese wordt versterkt door de resultaten die werden verkregen bij het analyseren van een groot aantal histogrammen - de spreiding van kruisingen van het neutrale vlak van het interplanetair magnetisch veld door de aarde met betrekking tot grote destructieve aardbevingen met een kracht van 6.0 in de periode 1958-1988.

Er zijn nog geen antwoorden op de vragen uit welk gebied van de ruimte deze vlagen komen en of we er nog meer kunnen verwachten. De zeebeving in Zuid-Oost Azië werd dus niet veroorzaakt door de interne dynamiek van de aarde, maar door een buitenaardse gebeurtenis.

Dat was het weer voor vandaag. OAET MOAN! (herhalen)

BitchSuperSoaker | 07-01-05 | 18:41

Da's dan een beste boem geweest!
De zwaarste kernexplosie tot nu toe is veroorzaakt door een waterstofbom van de Sovjets in 1961 (Nova Zembla) en deze had een schok van 6 op de schaal van Richter tot gevolg.

Chiant | 07-01-05 | 18:03

het moet zijn: betaamt.
Oeps, daar stond iets over in de huisregels...

johnmill | 07-01-05 | 17:55

*zucht* Tijdens de Irak oorlog wisten we al dat Hoessein alle verboden wapens in een aantal grote olietankers heeft verstopt en heeft afgezonken in de Indische oceaan. Zijn we dan echt zo verrast dat de Amerikanen tijdens een bergingspoging de boel hebben laten ontploffen?

ared | 07-01-05 | 17:35

@poepoe, het is inderdaad methaan gas hydraat.. Gekristaliseerd gas, wat dus in de bodem onder de bermuda driehoek ligt..

CasaMan | 07-01-05 | 17:31

We zijn weer heel wat Moslims kwijt.
Nu Nederland nog.

Jackxx | 07-01-05 | 17:28

@poepoe, dat klopt, ik zuig het ook maar uit me duim, wat betreft dat ozon.. heb ooit wat gehoord, maar nooit goed opgelet..
Hoogstwaarschijnlijk omdat het me net niet genoeg interesseerde.. Wat bwahaha zegt dat O3 niet met H2O reageerd dat klopt ook.. Ik zit te peinzen wat het geweest kan zijn..

CasaMan | 07-01-05 | 17:24

Mazzel: Laten we een grote actie starten via alle zenders om geld in te zamelen om gratis naar dit soort landen een neukreisje te organiseren voor alle kansloze pedofiele mannen.
Misschien spoelt dat hele continent weg volgens alle geitenneukers.

Jackxx | 07-01-05 | 17:19

Het waren natuurlijk Remskes & kornuiten die vanaf hun meauie jacht lekker bommetjes aan het maken waren in ded oceaan.
Na 2 jaar onder het terreur van Balkie te hebben geleefd is een ieder wel toe aan een verfrissende duik in den oceaan.

777bas777 | 07-01-05 | 17:17

@casaman

Je verhaal klopt volgens mij maar deels. Heb wel eens gelezen (ja echt!) dat het om methaan ging.

poepoe | 07-01-05 | 17:02

@ exarchos,

Heb het filmpje gezien, te ziek voor woorden ! Die geitenneukers leven echt nog in het jaar 55 NC, pfffffffffffff elke dag hebben ze wel wat, je wordt er gewoon moe van, hoe bestrijd je de combinatie van domheid/funda's/religie ? Ik geef de moet op, waar moet het heen met zoveel idioten in de wereld...........

the chaser | 07-01-05 | 16:44

en een ander theorietje, ook lachwekkend om te lezen:

Volgens een vooraanstaand moslimleider uit Riyadh in Saoedi-Arabië, sjeik Al-Fawzan?, is de zeebeving in de Indische Oceaan - die tot nu toe aan zeker 165.000 mensen het leven heeft gekost - een straf van Allah omdat de getroffen gebieden onder meer toestaan dat homo's hun perverse gedragingen daar praktiseren. Deze grote tragedies en collectieve straffen die hele dorpen, steden en zelfs hele provincies treffen, zijn de wil van Allah. Iedereen weet dat de getroffen gebieden, die helaas te vinden zijn in Islamitische en andere Aziatische landen, vooral rond de kerstdagen worden overstroomd door seksueel perverse toeristen, met name door homoseksuelen, aldus de moslimleider.

Het is volgens de sjeik geen toeval dat de ramp zich voltrok in een periode rond kerst op het moment dat ontuchtplegers en lieden uit de hele wereld die corrupt zijn naar deze stranden komen voor hun seksuele perverse handelingen. Al-Fawzan? zegt verder dat in de getroffen gebieden voorlopig alleen het gekrijs van kraaien te horen zijn. Een teken voor alle moslims om Allah te gehoorzamen.

Al-Fawzan? is lid van het hoogste college van moslimgeestelijken in Saudi-Arabië. Hij is als hoogleraar verbonden aan de Al-Imam? Universiteit. Zijn religieuze boeken worden gebruikt door 5 miljoen studenten over heel de wereld tot in Europa en de Verenigde Staten.

Dominee In Thailand zei een dominee uit Bangkok eveneens dat de tsunami een straf van God is. God stuurde welbewust de watervloed naar Indonesië, Sri Lanka en Thailand. Het gaat erom dat we Zijn hand opmerken en de betekenis gaan begrijpen, aldus ds. Saengkong.

Veel christenen in Thailand zouden er overigens van overtuigd zijn dat dat de Heer met de zeebeving enerzijds zijn toorn over de zonden heeft willen tonen en tegelijk de volken in Zuidoost-Azië en in de wereld heeft willen opwekken tot bekering.

dus als het een straf van Allah is, en Israel en India en de USA hebben dat mogelijk gemaakt, dan zouden de moslims die landen eeuwig dankbaar moeten zijn.

Mazzel | 07-01-05 | 16:24

Allah (God hebbe zijn ziel) bestaat zoals bekend uit humorloos onbrandbaar materiaal, waardoor hij lekker risicoloos fikkie kan stoken bij "intelligente" mohammedanen.

Ksi-Ziks | 07-01-05 | 16:24

@Casaman: Je weet wel de lol eruit te halen zeg :)

Volgens mij is het niets anders dat Neptunus die te zwaar getafeld had.

Sli | 07-01-05 | 16:22

Het waren de freggels! de freggel grot loopt helemaal door tot recht onder de "fire belt" en de Doeners waren iets te enthousiast met TNT op de verkeerde plek.

Hop-SaSa | 07-01-05 | 16:21

@Casaman: Ligt Bermuda dan in Zuid Azie? Ik zou me kunnen vergissen. Maar CO2 zorgt trouwens voor het ozongat, niet ozon. Ozon ontbreekt juist bij een ozongat. Bovendien vraag ik me wel af waarom Ozon (O3) pas bij aanraking met water gas wordt.

bwahaha | 07-01-05 | 16:17

@bwahaha geen enkele bom is krachtig genoeg voor een tsunami.
Complottheorieen begin ik niet meer aan, kreeg elke keer de bvd/aivd achter me aan waar ik al die voorkennis toch vandaan had.

Lucifer | 07-01-05 | 16:15

CaseMan is een links bolwerk
:+

the_Tzar | 07-01-05 | 16:15

Sick fucks die egytenezen

Mazzel | 07-01-05 | 16:13

Een actie van de Indonesiers is ook niet uit te sluiten. Misschien wilden ze korte metten maken met de rebellen op Atjeh ,
af van alle schulden bij Westerse landen en op de koop toe ook nog eens een smak met subsidie centen.

Hoe? ach, misschien hebben ze wel een aarbevingveroorzaker wapen gemaakt.
Heb ik tenslotte vroeger in een strip al iets over gelzen.

Gladio77 | 07-01-05 | 16:13

............ het was Jan_Molendijk.........

chambeck | 07-01-05 | 16:08

De Nederlandse regering de zwemdiplomas van Erica Terpstra en Sugar Lee Hooper voor onbepaalde tijd ingetrokken.
Toeval?
:

Dicky ! | 07-01-05 | 16:03

Ach ja zoals Friedrich Nietsche al schreef ; "Het oneerlijkst is men tegen zijn god:hij mag niet zondigen" en aangezien er nogal wat geyteneuqers zijn omgekomen is het logisch dat het door allah vervloekte volk (soehra 4:47 & 4:48) erachter zit.

schele henk | 07-01-05 | 16:03

Ik zal jullie de verklaring geven van tsunamie 2004.. Nu moeten jullie weten dat dit geen theorie is maar het berust op keiharde feiten.. Het begon allemaal rond de bermuda driehoek in de jaren 30 en later, op miraculeuze wijze verdwijnen schepen en zelfs vliegtuigen onvindbaar van de rader.. Decenia lang is er gezocht naar antwoorden die het mysterie kunnen verklaren. En nee deze antwoorden komen niet van scully en mulder of van een of ander buitenaards gespuis. Het antwoord is rather boring. Ik zou jullie niet langer in spaning laten. Diep, heel diep in de oceaan onder de bermuda driehoek bevind zich enorme hoeveelheden ozon in vaste vorm. Genoeg om vele malen de wereld te voorzien van een klimaat verandering (Opwarming/Ijstijd/Opwarming/Ijstijd). Zodra deze vaste vorm van ozon in contact komt met water reageert het en onstaat er ozon-gas.. Dit ozongas borreld naar boven en zorgt voor een colomn, vanaf de bodem van de oceaan tot het oppervlakte, gevuld met gas.. Door het zeer lichte ozon gas verdwijnt de oppervlakte spanning en zinken schepen in no time naar de zeebodem.. Zelf vliegtuigen ondevinden dit fenomeen doordat het lichte gas ze te weinig draagkracht geeft om nog in de lucht te blijven hangen.. Door het al het ozon-gas dat vrijkomt onstaan er gaten in de ozonlaag.. Immers hoe meer ozon, des te meer licht er binnen onze atmosfeer blijft hangen.. Dit betekend globale opwarming van onze aarbol (en wij maar roepen dat het door onze spuitbusjes komt, hahaha, domme mensen hier op de aarde).. Ik hoef verder niet uit te leggen wat dit met onze ijskappen doet.. Nu is de stijgende waterspiegel natuurlijk niet de reden dat er een tsunami ontstaat, hiervoor is over het algemeen een aardverschuiving nodig..
Deze aardverschuiving is ontstaan doordat er in de gebieden waar de ozon is onsnapt een onderdruk is onstaan op de traviale platen.. In azie waar een breuklijn zit en waar de platen met enorme krachten op elkaar drukken, heeft hierdoor een verschuiving plaatsgevonden door de licht vermiderde druk.. Een aarbeving, met een enorme kracht, de zee neemt de trilling met de enorme golflengte over en de tsunami was geboren..

CasaMan | 07-01-05 | 16:03

Ik denk dat de millieubeweging alle kunstmest en diesel uit de regio verzameld heeft en gedumpt heeft op een breuklijk. Door broei en geholpen door diepzeesidderalen is er een explosief mengsel van vele megatonnen ontstaan. Mogelijk was er ook een winderige walviskolonie betrokken bij de ontsteking, immers er was zoveel kritiek op de linkse ontwikkelingssubsidiesponsen dat zij niet meer hun hobby, n.l. het bijvoederen van bedreigde zeewezens met voer met hoog proteine gehalte, niet meer verstrekt kregen en dus zelf weer op zoek moesten gaan naar diepzeewier, dat zoals bij een iedere hulpverlener bekend is, ernstige winderigheid bij bultruggen en andere rooie rakkers veroorzaakt. Mogelijk dat er tussen dat diepzeewier een diepzeesidderaal tot ontbranding of electrische snel ejaculatie kwam. Het blijft echter de schuld van de linkse subsidiesponsen denk ik.

Ksi-Ziks | 07-01-05 | 16:02

Ik denk dat deze Tsunami voor Amerika bedoeld was, met al die goedheid die Bush de laatste jaren heeft overgebracht op de wereld. Maar helaas was er een klein coordinatie foutje waardoor de golf de verkeerde kant is uit gegaan.

Denk je dat mensen net zo gul zouden geven als deze golf daadwerkelijk over Amerika heen was gegaan.....

pincy | 07-01-05 | 15:52

Jan M. heeft hier verderop een monoloogje aan gewijd, "de beffende zeebeving".
Daarnaast kan ik ook niet ontkennen dat Meki's kerstaanbiedingen zijn ingeslagen als een bom..:(

Huh..? | 07-01-05 | 15:52

P. Kouwens is met z'n fatsige lichaam in het water gesprongen... Dus vandaar die vloedgolf...

Mad_Mike | 07-01-05 | 15:51

neehee whoahahaha het waren twee tectonische platen die tegen elkaar schuurde whoehahaha.... haha.... ooohh....... meen je dat? oh!

poepoe | 07-01-05 | 15:48

Die egyptenaren proberen zich gewoon in te dekken. Ze zaten met hun leger ene Mozes achterna en toen kwam ie bij de zee en toen.......

jRz | 07-01-05 | 15:48

Mja of in de woorden van vleesboom, TIS DE SCHULD VAN LINKS!
Denk zelf eerder dat starfuckert van zijn stoel is gevallen.

sick | 07-01-05 | 15:44

off-topic: Murat D. gaaat in cassatie bij de hoge raad.

de visser | 07-01-05 | 15:43

Israel test nieuwe Supersoaker.
:

Dicky ! | 07-01-05 | 15:38

@Brusselmans

whehahahaha

leuke binnenkomer,
tja als je de verhalen in de islamitische media mag geloven, kun je zo nog wel even doorgaan

exarchos | 07-01-05 | 15:37

Het was een aanslag van het Manneke Pis bevrijdingsfront.
:

Dicky ! | 07-01-05 | 15:36

Ik zou dit bericht van de Egyptenaren nog zomaar kunnen geloven ook... Er bestonden overigens al theorien over dergelijke tsunami's nog voordat tweede kerstdag gebeurt was. Iedere terrorist zou overigens wel blij zijn met de info bij exit mundi onder kopje tsunami's. En das nu toch al weer paar jaar ouwe info...
www.xs4all.nl/~mke/exitmundi.htm
www.xs4all.nl/~mke/tsunami.htm

Met wat dynamiet op een verweg-eiland kan heel de kust van de VS, maar ook wij hier in NL lekker gaan zwemmen en verzuipen. Nukes niet eens nodig.

bwahaha | 07-01-05 | 15:35

Moet een leuk dingetje zijn geweest, als hij 9.0 heeft weten te veroorzaken...

Phoib | 07-01-05 | 15:34

Een paar Walvissen waren aan het dragracen voor de kust.
:

Dicky ! | 07-01-05 | 15:34

Krijgt diegene die er het dichtste bij zit een t-shirt?

Skinkie | 07-01-05 | 15:31

Hadden christenmensen toch gelijk. volgens hen was het de hand van god. (ze hadden op zondag EN op tweede kerstdag maar in de kerk moeten zitten.) Amerika, beter bekend als "gods own country", heeft het dus toch op zijn/haar geweten.

hoeheterhoepeter | 07-01-05 | 15:29

Zouden het niet een paar vissen zijn die massaal een watertrappen record aan het beken waren.

Steve | 07-01-05 | 15:28

Iedereen kent Alfred Jodocus Kwak. Kunnen jullie je die aflevering herrinneren met dat eiland wat bestond uit een enorme schildpad? Zo is het met de aarde ook. De aarde is een enorm levend monster. Dit beest slaapt echter al tig miljard jaar. Hij zweeft in een vloeistof, waar wij op onze plek worden gehouden door een ander dier, waar wij ons op orienteren. Dit dier heeft een enorme lichaamswarmte wat hij uitstraalt op ons.

Deze tsunami is niets meer dan een kleine verandering in houding van het monster waar wij op leven. Ik vemoed dat we binnenkort een verkramping krijgen op een bepaalde plaats aan de andere kant van dit monster aangezien hij nu anders ligt. Dit zal nog meer doden eisen.

Maar goed, dat denk ik dan...

ZI | 07-01-05 | 15:28

volgens mij hebben die trollen een nat pak in middle earth.

superjan | 07-01-05 | 15:27

Mislukt watermanagement proefje Prins Willem van Debieleranje.

Tubifiks | 07-01-05 | 15:20

Ik hou het op Allah’s eeltige hand,

Of God’s eeltige lul..

En anders is het wel de schuld van Ayaan Hirsi Ali,

Of op zijn minst die van Theo van Gogh..

En ach waarom niet?

Die joden toch ook altijd!!

Brusselmans | 07-01-05 | 15:20

Overduidelijk een prachtig staaltje van de Hawks of the White House. Simpel als het maar zijn kan. Zorg voor een ramp. Kan zijn een of twee vliegtuigen in een flat rammen, roepen dat het Osama was en een legitieme stok om moslims mee te slaan. Even doorredeneren en je beseft dat Irak al die terroristen wel onderdak moet bieden. Vallen we Irak aan onder het mom van terrorisme. Lees Olie. Maar dan zijn we er nog niet helaas. Plaats een bom in een breuklijn, beetje water erbij en je hebt een Tsunami. Stel als regering heelveel middelen beschikbaar en help bij de wederopbouw. Pas de infrastructuur wat aan en vertel daarbij dat je wel minimaal een aantal jaren controle over de olie productie van die arme mensen. Wetenswaardigheidje, de allerdrukste olie route ter wereld loopt precies langs de plek waar nu de Amerikaanse schepen liggen. Kan nog wel even doorgaan maar dit prikkelt de fantasie vast wel. Zo nu eerst een anti-paranoiapil slikken. Oh ja, Kennedy is vermoord door Elvis!!.

rennie b | 07-01-05 | 15:18

@ Gijselaar:
LOL, maar er zit natuurlijk zeker wat in, zou zomaar kunnen.

Steve | 07-01-05 | 15:18

Dan heb ik ook nog wel een leuke theorie........ Waar waren de Tokkies (ik krijg het woord haast niet uit mijn strot).
Waren het niet Mamma en Pappa Tokkie die een bommetje maakten? Die massa zal ook heel wat water in beweging zetten.

obi_wan_ed | 07-01-05 | 15:17

De "chaos theory" stelt dat het gefladder van een vlinder zich aan de andere kant van de wereld tot een tyfoon kan ontwikkelen. Oftewel, het was gewoon een potvis die aan de andere kant van de wereld een scheet heeft gelaten. Dood aan de walvissen dus! Heeft Greenpeace ook weer wat te janken

Gijselaar | 07-01-05 | 15:16

Men kwam er massaal stampvoetend achter dat FvJ op vakantie ging richting Azië??

Carpa | 07-01-05 | 15:15

Dit is propaganda waar Joseph Goebbels nog wat van zou kunnen leren...

cametoripshit | 07-01-05 | 15:14

Volgens mij was het een Lulverhaal van Sing Farma om weer eens lekker in de ziektewet te kunnen gaan.

jRz | 07-01-05 | 15:12

@ de visser:
Kunnen ze beter de gelovigen pakken als je het mij vraagd, die zijn een stuk gevaarlijker met al die godswaanzinnigen. De grootste massa moordenaar is toch zeker wel de paus denk ik!

Steve | 07-01-05 | 15:12

Goedzo Killroy! Ken uw klassiekers!

Stijlloze Rukker | 07-01-05 | 15:10

Heren, Dames, er is maar 1 juiste uitleg. Het is een straf van God!! Hoe vaak moet ik nog uitleggen dat er zoveel ongelovigen in dat deel van de wereld zijn...

de visser | 07-01-05 | 15:09

@Stijlloze rukker..

Dat was geen duikboot, maar de Nautilus!

Killroy1976 | 07-01-05 | 15:09

Uit betrouwbare bronnen in de Haagse Schilderwijk heb ik vernomen dat het hier gaat om een actie van die geytenneuqers van een El Keida. Ze konden me ook vertellen dat ze onderzoek deden naar geheime wapens waarmee ze natuur rampen kunnen veroorzaken. Waarschijnlijk is de proef gelukt!

Steve | 07-01-05 | 15:08

@Guido.
Idd. Mee eens. al 2000 jaar

jRz | 07-01-05 | 15:08

vast een verdwaalde kernonderzeeër?

Rest In Privacy | 07-01-05 | 15:08

Het was kaptein Nemo die 40.000 mijlen onder zee tegen gesteente is gevaren. Door de botsing is er een lek ontstaan aan een van de waterstoftanks. De duikboot vulde zich langszaam met waterstof. Tijdens het koken voor de bemanning is het schip geexplodeerd. Einde kaptein Nemo.

Stijlloze Rukker | 07-01-05 | 15:07

Ik denk dat Ien Dales uit bed is gevallen.

Killroy1976 | 07-01-05 | 15:07

@Guideo.
Idd. Mee eens. al 2000 jaar

jRz | 07-01-05 | 15:07

Filmopnames voor de film "The Core 2"?

RizlaOrange | 07-01-05 | 15:07

Over een half jaar staat Godzilla voor de deur. iedereen kent hem wel de Hagedis die door kernproeven muteerde in een monster. heeft bush ook weer een nieuwe vijand

mackie | 07-01-05 | 15:06

Jazeera heeft anders ook al een hand voor complotten er tegenaan gegooid. Waaronder die van Egypte, maar ook dat de aliens er voor moesten zorgen dat de aarde weer op het goede tempo kwam te draaien.
Het waren dus de aliens.

the_Tzar | 07-01-05 | 15:05

@jRz: Voor Arabieren hebben de Joden het altíjd gedaan, maar ze zijn niet antisemitisch hoor! Dat zijn wij alleen...

Guido | 07-01-05 | 15:03

bernhard heeft overigens wel gezegd dat we na zijn dood nog ergens van op zouden kijken

Mellorenz | 07-01-05 | 15:01

Het was toch 'common knowledge' dat dit het begin is van een kometenregen die onze aarde gaat vernietigen?! Aan het einde van dit jaat hebben nog 30 van dit soort inslagen te pakken. Hoera! Wij gaan allemaal dood! Bekeert alle tot den Heer voor het te laat is! Ons ongelovige planeetje is de lul!..... Eindelijk!

hippie hippie | 07-01-05 | 15:01

ik denk bush om de aand8 in irak weg te halen

bazz | 07-01-05 | 14:59

ik wist niet dat ze zulke moderne media hadden daar...

silvabruna | 07-01-05 | 14:58

Ik word er zo ziek van dat die Moslims (sommige althans) altijd wel weer iets verzinnen waar de Joden achter zitten. 11 september waren de Joden. Madrid Joden. Tsunami Joden. Als ze nog even doorgaan zit ten overal de joden achter. De Holocaust Hebben ze gewoon zelf gedaan. tsss. Stelletje Geitenneukers.

jRz | 07-01-05 | 14:58

HAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHA

Wybe | 07-01-05 | 14:57

Nou ik zal je vertellen, het is een grote actie van Bush, hij heeft allerlei spullen enzo daar onder de grond gestopt en toen zeiden al die spullen zo van boem, en toen baaaam al die golven zo splesh op dat land, waar al die mensen zo van huilen of lachen, je ziet 't verschil nie echt ofzo en toen bush in zon ovalen offis, die dus keihard zat te kijken naar alles enzo. Dus

E-Mile | 07-01-05 | 14:56

men neme een madeliefje, bij ieder blaadje dat er af trekt zeg je een spreuk. blaadje 1 allah heeft het wel gedaan het volgende blaadje allah heeft het niet gedaan. Zeg je bij het laatste blaadje allah heeft het niet gedaan dan neem je een nieuw madeliefje en gaat nu verder met god heeft het wel gedaan en daarna god heeft het niet gedaan. Dit alles herhaal je tot je laatste blaad je een wel gedaan is

Mellorenz | 07-01-05 | 14:55

Ik denk dat, al dan niet onder leiding van Jan Molendijk, kleine mannetjes vlak onder de oppervlakte enorme stampij maken over de situatie in de wereld en die Spijkernisse in het bijzonder....

Ruler | 07-01-05 | 14:55

Tja... Complot of niet. De economische benefits zijn ongekent! Hele stijloze actie van die lui daarzo heheh :)

XelaGBS | 07-01-05 | 14:54

Geen nieuws voor mij: de golfjes bij Mururoa waren iets beter.

ganzo | 07-01-05 | 14:52

Niet gek, mijn creatief brein raasde langs de kernproef als één van de mogelijke oorzaken voor de Tsunami toen ik van de ramp hoorde, maar het logisch (kleiner) deel van mijn grijze massa wees dat van de hand aangezien alle grote kernexplosies gemeten worden door de USA. Tenzij die het zelf hebben gedaan natuurlijk...

Henceforth | 07-01-05 | 14:52

teveel dikke duitsers die tegelijkertijd een bommetje deden?

drk | 07-01-05 | 14:51

Brinkhorst zou zeggen: als je vuurwerk afsteekt in 'The Fire Belt', wie is er dan naief?!

TheRealShowstopper | 07-01-05 | 14:51

Ik denk dat P. Kouwes gewoon gelijk had!

finz | 07-01-05 | 14:50

Ik denl dat Geert Wilders erachter zit.

Lucasdelinkselul | 07-01-05 | 14:49

Dit is de voorbode van het einde van de wereld straks komt er wederom een oerknal waar alles mee begonnen is om het einde in te luiden

Mellorenz | 07-01-05 | 14:49

ik betwijfel het... het zou wel een heel tactvolle plaats zijn dat het precies op een plek zou zijn waar al vaker sysmische activiteit is... maar om het te verbergen zou het goede plaat zijn

LifeSucks | 07-01-05 | 14:48

*en nu allemaal*
Nostradamus. Nostradamus...

Pritt Stift | 07-01-05 | 14:48

Daar zitten nondeju gewoon aliens onder de grond, hun schuilplaats is door het broeikaseffect gaan uitzetten waardoor eens in de zoveel tijd (miljarden jaren) er een licht eruptie plaats vindt. Zo goed?

parttimeherder | 07-01-05 | 14:48

mestoverschot veroorzaakt door geiteneukers zelf, ze maken zulke zware scheten dat dit de grond inzakt ipv oplost in de atmosfeer met alle gevolgen van dien.

Tubifiks | 07-01-05 | 14:48

Hier is geen speld tussen te krijgen...

WillemF5 | 07-01-05 | 14:46

De Palestijnen hebben gewoon veel te lang doorgegraven met hun tunnels.

kalief | 07-01-05 | 14:46

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen