achtergrond

Geenstijl

P. Kouwes nieuwe columnist GS?

Een ingezonden brief van de nu al legendarische P. Kouwes. Deze persoon, die gisteren voor een podium op GeenStijl 150 euro spendeerde voor het goeie doel, heeft in korte tijd vele harten gestolen. Zijn onbevangen schrijfwijze heeft menig reaguurder ons doen smeken de man een vaste column aan te bieden. Wij van GeenStijl hebben het inmiddels in beraad genomen. Lees ondertussen wat Kouwes ons deze keer weer wist te melden. Kouwes, wellicht éénmalig zonder bijdrage aan giro 555.



Beste redactie van geenstijl helpt de thaien ik begrijp uit de reacties van jullie website waarvoor overigens niets dan lof want interactie is zo belangrijk en dat begrijpen ze bij de televisie helemaal niet want ik doe vaak mee aan spelprogrammas gewoon thuis dan want ik ga niet bij lingo op de tribune zitten met 140 zwakzinnige boeren die voor het eerst langer dan vier uur buiten Klazinakuttekerk zijn maar dan doe ik dus thuis vaak mee en ik zie altijd als eerste dat een foto bijvoorbeeld hennie huisman en andre van duin door elkaar zijn en dat roep ik dan wel dertig keer door mijn huiskamer maar dat is dus zinloos want ik heb geen telefoon om te bellen dat het hennie huisman enzo zijn dus wat doe je , je trekt je af en een ander gaat er met de prijs vandoor, maar op jullie site krijg ik niet eens de tijd om me af te trekken door alle reacties en dat is ook wel eens leuk, om te horen wat mensen vinden van wat jij vindt want normaal hoor je dat helemaal niet, stel ik zou iets van iets vinden een keer.

Maar ik lees in de reacties van jullie leden dat zij mij wel als columnist zouden willen hebben, maar daar heb ik het geld helemaal niet voor, om bijvoorbeeld 100 euro per week te geven aan jullie als ik hier iets mag schrijven dus dat gaat niet want ik ben aan het sparen voor een reis naar Polen deze zomer waar het spotgoedkoop schijnt te zijn en waar je nog de echte Polen kunt zien, in de dorpjes, als je ze niet al te dichtbij benadert dan kan je ze zo bekijken, Polen, hoe ze werken en bewegen enzo en volgend jaar wil ik dan naar Japan een keer want dat schijnen ook heel aparte mensen te zijn die ik tot nu toe alleen maar ken van het filmfestival rotterdam waar ze films maken over zes japansers die in een kamer zitten en dan af en toe heel hard beginnen te huilen en dan een witte plant in hun hand nemen die dan staat voor de vrede of zo en dan lachen ze opeesn weer en vreten ze een vis op, waar wij de duif weer voor hebben, maar die komt uit een hoed bij homogoochelaars, zoals hans klokhals die al jaren zijn lul bij diverse jongens in hun kontje wegtovert maar daar hoor je dan niemand over maar in japan mag je niet eens kauwgum op straat gooien en dan duwen ze al een tube wasabi in de rectaalzone dus waar hebben we het over.

Maar door dat sparen zie ik mij dus niet betalen hier om columns te plaatsen dus helaas maar ik moet ook leven en mijn vleugels uitslaan want nieuwe volkeren geven je nieuwe inzichten zegt ook de groenteman hier op de hoek vaak die allerlei uitheems fruit verkoopt zoals de lijtsjie die je eet zoals je hem uitspreekt.

Zou u dit door willen geven aan uw leden van geenstijl en helaas maar het is niet anders namelijk.

Groeten, P. Kouwes

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.