Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Uncle Sam stuurt knalboten naar Israël

ussnewyork.jpg De Amerikanen sturen drie gi-fucking-gantische knalboten richting Israël, in het kader van 'better safe than sorry'. Natuurlijk. De Yanks, grote vrienden van Israël zo bleek vandaag nog maar eens, hebben allang door dat alle diplomatieke pogingen tijdrekkerij zijn. Nog een paar dagen alles in stelling brengen en de grondoorlog is aan. En dus zeilen de USS Iwo Jima, de USS Gunston Hall en de USS New York richting de kust van Israël. Zogenaamd voor een mogelijke evacuatie van wat Amerikaanse toeristen en ambassadepersoneel, maar je hoeft geen Call of Duty overlord te zijn om te zien dat deze drie kolossen in dat geval wellicht wat aan Marco Borsato doen denken qua over de top bombastische uitsloverij. Ondertussen regent het nog altijd raketten boven het beloofde land, dik 600 sinds 14 november. Preciezere (volstrekt objectieve) data vindt u hier, mits het IDF-blog niet plat gecyberknalt is door DDoS-ende nerds met haatdragende terrorpuisten. Voor de insomniacs hier een livestream, kunt u de hele nacht de skyline van Gaza in de gaten houden. Wellicht ziet u al wat glinsterende fonkelnieuwe Hamas-plofpijlen, gekocht van de drie miljoen die Nederland naar de Gazastrook gireert teneinde een humanitaire ramp te voorkomen. We haten! Update: De livestream van Reuters werkt nog wel

Reaguursels

Inloggen

@Stormageddon | 22-11-12 | 16:55
Zelfs Israel is om. Ze erkennen dat er arabieren woonden en dat ze grondgebied moeten krijgen. Nu jullie nog. Verhaal van 1946 is verleden tijd. Und.... het volk hoeft niet de deals van vroeger te accepteren (arabieren die engels & fransoos geld in hun zack steken...). Hier is men ook tegen de eu bijvoorbeeld....

Itastijl | 22-11-12 | 20:00

Wie....... wordt hier nu eigenlijk beter van?

wel/niet | 20-11-12 | 21:54

Soms denk je echt dat ze in de instellingen van GGZ patiënten doorverwijzen naar GeenStijl manmanman. Van die mensen die maar geen genoeg kunnen krijgen van zichzelf en hun ellenlange verhalen en misplaatste betweterigheid en kromme logica vooral. We hebben er weer één bij.

doenormaal! | 20-11-12 | 21:45

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 21:03 | + 0 -
En voordst ik er klaar mee ben het volgende dan nog:
Lezen. "De huidige geschiedenis" is wat anders dan "de oorsprong".

Ik speel op de man? Hmm. Dat zie ik toch anders. Ik heb me in deze discussie niet verlaagd tot kwalificaties als "fool", naief, beschamend enzovoorts. U bent echter zo gefixeerd op de splinter in mijn oog, dat U de balk in uw oog over het hoofd ziet. Er zijn geen argumenten te bedenken of vinden die U als "goed" kwalificeert en toch afwijkt van uw starre eenzijdige blik (dit is mijn mening, en inderdaad voor één keertje op de man dan) op dit bizar complexe conflict. Twee monologen maken nog geen dialoog. Fijne avond nog in ieder geval!

Kloof2012 | 20-11-12 | 21:31

@ Kloof2012 | 20-11-12 | 19:35 | + 1 -

Ow, u trekt de geloofwaardigheid van George Galloway in twijfel op basis van wat? Een veroordeling? Bewijsmateriaal? Terwijl een snelle zoekactie op wikipedia het volgende uitwijst en.wikipedia.org/wiki/George_Galloway:...

"The libel case was regarded by both sides as an important test of the Reynolds qualified-privilege defence. The Daily Telegraph did not attempt to claim justification (where the defendant seeks to prove the truth of the defamatory reports): "It has never been the Telegraph's case to suggest that the allegations contained in these documents are true".[117] Instead, the paper sought to argue that it acted responsibly because the allegations it reported were of sufficient public interest to outweigh the damage caused to Galloway's reputation.[118] However the trial judge did not accept this defence saying the suggestion such as Galloway was guilty of "treason", "in Saddam's pay", and being "Saddam's little helper" caused him to conclude "the newspaper was not neutral but both embraced the allegations with relish and fervour and went on to embellish them".[116] Additionally Galloway had not been given a fair or reasonable opportunity to make inquiries or meaningful comment upon the documents before they were published.[114]"

De laatste twee zinnen spreken boekdelen. U baseert uw mening dus weer eens op vooroordelen en feitelijke onjuistheden. Deze citaat van u: "George Galloway? Die Sadam Hoessein bij een bezoekje aan Irak een veer in zijn reet stopte? Die George Galloway? Die 32 minuten nodig heeft om zijn zienswijze kenbaar te maken?Ga 'k niet doen. da;s geen onwil, maar mijn tenen staan al zo gekromd." is hier natuurlijk een goed voorbeeld van.

U speelt bijna altijd op de man. Zelden heb ik u kunnen betrappen op echte, goede en inhoudelijke argumenten. Want tja, toegegeven... Het is natuurlijk ook veel makkelijker om de geloofwaardigheid van Galloway in twijfel te trekken in plaats van inhoudelijk op zijn verhaal en argumenten in te gaan. Beetje jammer dit.

Maar goed, nu even over uw geciteerde verhaal uit de Volkskrant. Nu moet ik zeggen dat me bij de eerste zin van het verhaal gelijk één ding opviel, namelijk: "De huidige geschiedenis in Gaza begint op 12 september 2005 - toen trok Israel zich volledig terug uit Gaza. De grenzen waren volledig open en tienduizenden Gazanen werkten dagelijks in Israel, kregen daar gezondheidszorg en reisden via Israel af en aan naar het buitenland."

Terwijl u in uw plemp van Kloof2012 | 20-11-12 | 13:55 | nog beweerde dat: "Ik vrees dat de oorsprong van dit conflict een stukje verder terug in de tijd is, m'n beste."

De context in deze was "verder terug in de tijd dan GeenStijl". Dus das ver voor 2005, toch? Meer jaren '50, '60 en '70 neem ik aan, he?

Met deze tegenstrijdigheid die ik heb geobserveerd in uw verhaal, geeft u dus automatisch te kennen dat zelfs U niet geheel achter dat artikel uit de Volkskrant staat. En het mooie is, DAAR HEEFT U VOLKOMEN GELIJK IN! Het conflict zoals dat nu is, is namelijk helemaal niet begonnen op 12 september 2005. Dat weet u, en dat weet iedereen. Maar TOCH rammen ze het door je strot. En u bent helaas zo naïef hiernaar te citeren. En dat is een groot verwijt aan uw adres. Het hele verhaal is COMPLEET out of context. Het schildert hier ALLEEN de Palestijnen af als de bad guys. Maar beste Kloof, gelooft u dit nou werkelijk? Zullen de Israëliërs ECHT helemaal geen aandeel hebben in dit conflict.

Natuurlijk, Hamas is niet de meest ideale partij, in tegendeel. Er zullen weinig mensen hier met u oneens zijn. En het is waar, de Palestijnen hebben hier democratisch voor gekozen. Maar zijn wij hier in het Westen niet de grootste voorstanders van democratie? We hebben er notabene Irak voor plat gebombardeerd, toch? Dat gezegd hebbende, dan moeten we hier in het Westen vervolgens niet gaan piepen als het Palestijnse volk een radicale partij als volksvertegenwoordiging kiest. We zaaien immers wat we oogsten. Als je mensen als beesten behandeld, zullen ze zich uiteindelijk ook als beesten gedragen. En dat is precies wat je daar nu hebt gezien. Hetzelfde gebeurde immers in Duitsland van de jaren '30. Een groot deel van het volk was de werkloosheid, inflatie, herstelbetalingen en alle schaamte die daarmee gepaard ging zat, en verkozen Hitler als hun leider. Gevolg? Juist ja....

Zoals ik aan het begin van dit topic zei: "Actie = Reactie". Je zaait wat je oogst. En daar in Palestina is er nu een generatie van jonge mensen die kansloos is, zonder werk zit, ongeschoold is etc. etc., wat dus het probleem alleen maar verergerd. Laat die Israëliërs DAAR wat aan doen, in plaats van zogenaamd heel nobel de grenzen open doen. Dat is hetzelfde alsof ik u een jaar lang in een kamertje opsluit, u dan vervolgens gedurende één dag buiten laat, en daar dan in ruil een bedankje voor verwacht te ontvangen. Want de Palestijnen hebben nog steeds enorm wil land moeten inleveren. Talloze Palestijnen die nu in Gaza wonen, wonen daar als vluchtelingen omdat ze hun huis zijn uitgejaagd door de Israeliers. Wat zegt de Volkskrant DAAROVER? Niks, he? Weet u hoe dat komt? Omdat die massamedia vol achterbakse copy-paste journalisten zit die niets geven om de waarheid, maar enkel dansen naar de pijpen van hun manager en baas. Iedereen dient dan ook de tv en alle massamedia te boycotten in mijn mening. Maar das weer een heel ander topic.

Zo, nu ben ik écht klaar met dit topic. Het ga jullie goed, en keep away from prejudice.

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 21:03

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 15:30 | + -3 -
Mijn boodschap is hiermee dus: LAAT GEWELD NOU VOOR WAT HET IS! HOU OP MET RAKETTEN AFVUREN! "

Dit is in mijn ogen uw meest zinnige bijdrage van vandaag, die ik van harte onderschrijf.

Kloof2012 | 20-11-12 | 19:43

@doenormaal! | 20-11-12 | 19:37
Ergens een t weggumt.

doenormaal! | 20-11-12 | 19:43

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 19:18
Ik verveelde me. Dat is de enige reden dat ik op u reageerde en omdat u de eerste was om op mij te reageren. Meer is het niet.
Verder vindt ik dat een volk waarvan er in Europa 5 a 6 miljoen zijn uitgemoord, alle recht heeft om op een stuk grond dat door de Engelsen aan hen is gegeven en hen dus ook toebehoort, in vrede te mogen leven. Eenieder die daar anders over denkt, na alle gruwelen die de Joden is aangedaan, is niet goed bij zijn of haar hoofd, heeft geen gezonde vorm van compassie en kent in de diepste donkere krochten van zijn of haar ziel een grote mate van egocentrisme, haat, afgunst en kleinzieligheid. Een kenmerk van velen helaas.
Naar mijn idee zijn mensen grofweg in te delen in mensen die leven vanuit compassie en liefde en egocentristen en dan heb je nog een hoop die in een grijs gebied verkeren en denken dat ze heel geweldig zijn of zich zo voordoen. Misschien meet intelligentie zich wel af aan de mate van moreel besef waarover mensen beschikken...
Die haat die in Palestina heerst tegen de Joden weerspiegelt dit. That's all. Dus kies uw kant ;) Oh wacht, dat had u al gedaan. Nogmaals gegroet en een fijne avond verder. Laat u alle aannames en speculaties ten aanzien van mijn persoon verder maar achterwege. Zij pleiten niet voor u.

doenormaal! | 20-11-12 | 19:37

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 19:18 | + -1 -
George Galloway, de engelse variant van Greta Duisenberg? Die Sadam Hoessein bij een bezoekje aan Irak een veer in zijn reet stopte? Die George Galloway? Die 32 minuten nodig heeft om zijn zienswijze kenbaar te maken? Ga 'k niet doen. da;s geen onwil, maar mijn tenen staan al zo gekromd.

Maar vooruit; ik las vandaag een interessant stukje dat ik je niet wil onthouden in dit verband. Een man met jouw intellect leest dat binnen een minuut.

De huidige geschiedenis in Gaza begint op 12 september 2005 - toen trok Israel zich volledig terug uit Gaza. De grenzen waren volledig open en tienduizenden Gazanen werkten dagelijks in Israel, kregen daar gezondheidszorg en reisden via Israel af en aan naar het buitenland. Dat bleef ook bijna 2 jaar zo.

Toen, tussen januari en mei 2007 brak er een interne oorlog uit tussen de palestijnen die Hamas won. Daarna pas begonnen de eerste massale raketaanvalllen op Israel, die over heel 2007 zouden oplopen tot 2,807 raketten en mortiergranaten. In Juni 2008 verklaarden Egypte, Jordanie, en Saudi Arabie nog dat ze de Hamas regering niet erkenden en verplaatste Egypte zelfs zijn ambassade naar de West-Bank.

Sinds 2007 zijn er tienduizenden raketten afgevuurd vanuit (VN)scholen, politieburos, moskeeen, sportfaciliteiten etc. Iedere keer als de grens "dreigde" open te gaan werden de grensposten aangevallen door Hamas met beschietingen, bomauto's zelfs ezels beladen met explosieven.

De huidige situatie is noch een gevolg van de blokkade van Gaza noch er op enige wijze aan gerelateerd. Toen de eerste raketten werden afgevuurd, zo'n 5 jaar geleden waren de grenzen open en was de levensstandaard hoog. Hamas gijzelt de bevolking en gebruikte jarenlang internationale steungelden om Iraanse, Libische en Libanese wapenaankopen te doen.

Het wordt tijd dat ook de internationale gemeenschap paal en perk stelt aan terrorisme, dat raketbeschietingen niet meer geaccepteerd worden. Dat en dat alleen is altijd een voorwaarde geweest om de blokkade van Gaza op te heffen, de blokkade die door Hamas is veroorzaakt. Alleen zo kunnen de Gazanen zich toeleggen op positieve ontwikkelingen en kan de internationale gemeenschap daar extra gemotiveerd bij helpen.

Kloof2012 | 20-11-12 | 19:35

Mijn narcistische geest concludeert inderdaad ja. Ik daag u uit om de rant van George Galloway onderuit te halen, mits u dat kunt natuurlijk. U bent immers de man van alle feiten toch, dat heeft u keer op keer herhaald vandaag. Als u dan vervolgens na al dat over en weer gelul, niet eens de poging waagt er wat tegen in te brengen, dan hoef je toch geen schaakmeester te zijn om in te zien dat u enorm gezichtsverlies hebt geleden? U was notabene nog degene die zich het meest van deze discussie aantrok. Anders zou u immers niet zo vaak op de man spelen.

Het gezegde luidt niet voor niets: "You can't argue against logic.." En de rant van George Galloway is is niets anders.

Iedereen die nog steeds ó zo pro-Israel is, daag ik uit de epische rant van George Galloway te bekijken en uit te leggen waarom hij ongelijk heeft.

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 19:18

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 18:07
Als ik niet meer reageer heb ik geen argumenten meer volgens u. Nou, juist vanwege het feit dat u overduidelijk steevast blijk geeft van kromme logica, hetgeen uw laatste redenering ook weer duidelijk weergeeft, ga ik niet verder op u in. Als uw narcistische geest daaruit graag wil concluderen dat ik geen argumenten meer heb, dan ben ik de beroerdste niet om dat plezier te gunnen. Een fijne avond nog verder. De aandacht stopt hier. Helaas.

doenormaal! | 20-11-12 | 18:44

uw*

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 18:07

@ doenormaal!,

Watvoor boeken ik lees? Hmm, ik geloof in ieder geval niet dat er een pro Hamas genre bestaat. Is dit een beschamende poging tot ridiculiseren misschien?

Maar goed, u standpunt wat betreft het Israel/Palestina confict is mij in ieder geval volkomen duidelijk. Maar ik ben benieuwd wat u in te brengen heeft tegen de rant van George Galloway, zie deze link: www.youtube.com/watch?v=-MWKH5s4ZJ8&am...

U bent immers toch de man van alle feiten, die notabene PERSOONLIJK zijn geverifieerd door "professionele historici"! Ik hoop dat u mijn brein kan helpen verlichten met uw plemp. Echt, ik hoop het. U kunt natuurlijk ook niets laten weten, en dus toegeven dat je niet genoeg argumenten hebt om zijn verhaal onderuit te halen.

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 18:07

Ik heb het vermoeden dat al die dappere hamas haatbaarden zich alleen maar laten omringen door vrouwen en kinderen als zijnde menselijk schild.

Hei-kneuter | 20-11-12 | 18:04

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 16:01
En wat voor boeken zijn dat dan? Pro Hamas propaganda neem ik aan? Hebben ze dat hier niet in de bibliotheken? Dat bevreemd mij in dit land van linkse rakkers.

doenormaal! | 20-11-12 | 16:15

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 15:30
In reactie tot je laatste alinea die ik wel heb gelezen: dacht je nou werkelijk dat moslims ooit iets op een vreedzame manier willen bereiken? Heb je dat ooit al eens ergens gezien? Ik zie dat moslims alleen maar dreigementen en geweld gebruiken om hun zin te krijgen Ergo: werkelijk je bazelt. Idee is leuk. Ghandi een van mijn idolen maar dat was duidelijk geen moslim. Snappie?

doenormaal! | 20-11-12 | 16:04

doenormaal! | 20-11-12 | 15:49 | + 0 -

Dat klopt helemaal. Nog een laatste quote van Mark Twain voordat ik de deur uit ga: "If you are right, you don't have to remember anything"...

Ik ben dus alleen maar in staat om van die lange, onderbouwde verhaaltjes te schrijven omdat mijn verhaal dichter bij de waarheid ligt dan die van u. Want anders had u immers nog VEEEL langere verhaaltjes geschreven dan ik om uit te leggen waarom ik het fout heb.

En antwoord op uw vraag; nee, ik ben niet naar de bibliotheek geweest. De boeken die ik graag lees zijn daar helaas niet te vinden.

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 16:01

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 15:44
U schrijft graag hele lange verhaaltjes en hoort uzelf graag praten? Zomaar een vraagje hoor...
Helaas heb ik uw laatste lange reacties niet gelezen. Hetgeen u vast zal bevreemden. Al naar de bibliotheek geweest trouwens? ;)

doenormaal! | 20-11-12 | 15:49

Kloof2012 | 20-11-12 | 15:30 | + 0 -

Beste kloof, wat betreft boeddhisme heeft u helemaal gelijk. Boeddhisme is dan ook een religie an sich. Lees wat Friedrich Nietsche daarover te zeggen heeft in zijn boek The Antichrist. Hij maakt het christendom op alle kanten af en verheerlijkt boeddhisme tegelijkertijd.

Maar goed, de reden dat ik zo overkom zoals u zegt, heeft misschien te maken met een gezonde dosis zelfvertrouwen van mijn kant. Op u komt dat misschien over als "superieur wanend"... Terwijl u het ook zou kunnen interpreteren als iemand die weet waar die het over heeft. Of stuit u dat ook soms tegen de borst? Wat u ook van mij vindt, ik laat tenminste wel mijn argumenten het woord voeren.

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 15:44

doenormaal! | 20-11-12 | 14:10 | + 2 -

Dat is een hele mooie opsomming, beste 'doenormaal'. Alleen niet geheel waar ik om vroeg, want het is me nog steeds een raadsel wat nou die "hoogstpersoonlijk, door U geverifieerde feiten" zijn die ik dien te onderzoeken.

En natuurlijk, u speelt helemaaaaaaal niet op de man. Ach, hoe kom ik er toch bij! Want tja, ik begon toch? Ik stelde voor dat u een lid moest worden van de lokale bibliotheek. Maar als U goed had gelezen, dan zou u door hebben dat ik dat alleen maar deed vanwege een misverstand. Ik dacht dat die "o zo beroemde, geverifieerde feiten van u" in dat GS artikel stond waar u mij naar verwees. Want tja, het is me NOG STEEDS een raadsel over welke feiten u het nou heeft. Ik verzocht u in mijn laatste reactie aan u een opsomming te geven van die feiten, en niet... naja... DIT.

Tot slotte, u zei dat ik "de situatie alleen maar bekijk vanuit het palestijne perspectief belicht". En dan word IK uitgemaakt voor het niet kunnen lezen? Hmm... typisch geval van pot verwijt de ketel. Zie hieronder copy-paste uit één van mijn eerste plempsels:

"En deze plemp is echter ook meteen een kritiek op hoe de palestijnen (en moslims in het algemeen) dit conflict hebben benaderd. Lees de stukjes van moslim87 er maar op na. Ik denk dat het over het algemeen wel "safe to say" is dat moslims er het "sterkst" voor uit komen dat ze... Naja... Moslim zijn. Het is nou eenmaal een zeer trotse en jonge religie. En zoals ik net al zei, broeit dat geweld met als gevolg dat ze weinig sympathie krijgen van niet-moslims en juist héél veel sympathie van wel-moslims."

Mijn boodschap is hiermee dus: LAAT GEWELD NOU VOOR WAT HET IS! HOU OP MET RAKETTEN AFVUREN! Het is niet erg dat ze hun eigen, onafhankelijk stuk land willen. Maar ze moeten het op een vredevolle manier zien te krijgen. Wat zou er gebeuren als Ghandi terroristische tactieken zou gebruiken om India onafhankelijk van de Engelsen te krijgen? Juist ja, meer geweld, meer escalatie en dan zouden de Engelsen in het voordeel zijn, want zij krijgen een stok om mee te slaan. Want tja, zij hebben een groot sterk leger etc. en dat wist was Ghandi maar al te goed. Dus wat stelde hij voor? PEACEFUL, NON-COMPLIENCE! En guess what? Die Engelsen werden er helemaal gek van! Met als gevolg dat... juist ja... ze tóch onafhankelijk werden, met MINIMAAL geweld.

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 15:30

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 15:04
De betekenis van de term geweld heeft weinig met perceptie te maken, eerder met een definitie. Maar dit terzijde.

Als ik uw gedachtengang volg ("zet meerdere religies bij elkaar en je hebt mot, kruistochten e.d."), dan verbaast het me dat een land als Thailand zo weinig religieus geweld kent. Ruim 93% van de bevolking is Boedhist. Boedhistische monnikken staan middenin de samenleving, staan ten dienste van de gemeenschap/buurt/dorp. Net zoals bakkers en groentenboeren. Ik snapte uw intentie wel, ik maakte 'm alleen belachelijk.
Waarom knokken wij hier in NL elkaar de tent dan niet uit? Er wonen hier veel religies bij elkaar, en op sommige uitwassen na is er geen geweld dat terug is te herleiden naar religie.

Ik denk overigens dat de grote religies fundamenteel juist meer overeenkomsten vertonen dan U denkt. De verschillen zitten 'm in de interpretatie en detaillering, extremisme, een zoektoch naar het enige ware. Een mooi voorbeeld van dat laatste ziet U bijvoorbeeld in het meesterwerk Life of Brian, van de heren van Monthy Python.

En ik ben het nog steeds niet met U eens; religies sluiten geen mensen uit. Fundamentalisme/extremisme doen dat wel; maar dat betreft interpretaties van de betreffende religie die niet gedeeld worden door de meerderheid van de aanhangers van die specifieke religie.

BTW uw wijze van discussieren komt op mij nog steeds over als van iemand die zich superieur waant. Wellicht stuit uw woordkeus mij enigszins hierbij tegen de borst. "Beschamende poging", "door deze verkeerde perceptie dat u van geweld heeft, maakt u een heleboel denkfouten", "Terwijl het enige wat ik doe is uw ongeldige argumenten aanstippen, en vervolgens uitleggen waarom ze foutief zijn", en de allermooiste: "Als u in de toekomst ook graag uitgemaakt wilt worden voor "intellectueel superieur", stel ik voor dat u hetzelfde probeert met mijn argumenten."

Ik wil helemaal niet voor intellectueel superieur te worden uitgemaakt. Het zal mij werkelijk worst zijn hoe U of andere reaguurders tegen mijn intellect aankijken. Het maakt mijn argumenten er niet sterker of zwakker door.

Kloof2012 | 20-11-12 | 15:30

yadda | 20-11-12 | 14:49 | + 1 -

"Vreemde manier van waardig discussiëren als je ieder plempsel wat niet in je straatje past per definitie verwerpt. Als het iets teveel wordt verstop je je achter Mark Twain en bestempelt daardoor iedere anders denkende reaguurder als niet waardig om mee in gesprek te zijn."

Het mooie is, ik heb uitgelegd waarom het niet waardig is om met ze in gesprek te gaan. Er wordt op de man gespeeld, de grootste drogredenen worden aangehaald om iets te bewijzen dat totaal niet van belang is.

Nu kunt u erover twisten wat nou wel of niet belang is, maar het enige wat ik vraag om dan op zijn minst geldige argumenten te gebruiken. Anders is het helemaal hopeloos.

En bedankt voor uw advies. Ik verkondig mijn wijsheden, echter in tegenstelling tot wat u denkt, graag zelfs op plekken waar ik tegenspraak verwacht. Alleen dan wel graag WAARDIGE tegenspraak.

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 15:13

@oranjeblanjeblue | 19-11-12 | 23:50
Ja maar, Teheren IS toch Iran?.....

lilluke halve hoan | 20-11-12 | 15:06

Kloof2012 | 20-11-12 | 13:55 | + 0 -

"Je smijt er bijvoorbeeld een citaat in, voelt je daardoor intellectueel superieur, zonder nu daadwerkelijk open te staan voor een andere mening."

Ow ja? Is dat zo? Ik sta niet "open" voor uw mening? Ik ben er toch op ingegaan? Ik heb uw perceptie van GEWELD onderuit gehaald. Want door deze verkeerde perceptie dat u van geweld heeft, maakt u een heleboel denkfouten.

U doet daarna nog een beschamende poging om inhoudelijk op mijn argument in te gaan door te stellen dat:

"Nee, dat kan ik me niet voorstellen. Ik zie er weinig gewelddadigs in om jezelf moslim of jood te noemen. Dat is voor mij hetzelfde als iemand die zich boedhist noemt. Feyenoordsupporter, bakker, groentenboer. Het is maar een naam, die NIETS zegt over de intenties, beweegredenen, persoonlijkheid, stoornissen, gewelddadigheid van die persoon. Laat staan dat je kunt generaliseren door te zeggen "iedereen die zich x noemt is gewelddadig".
Het is er eentje uit de categorie: "Iedere alcoholist is begonnen als melkdrinker; dus elke melkdrinker wordt alcoholist." "

Echt, dit is een schoolvoorbeeld van hoe je NIET moet argumenteren. Ik zei namelijk:

"Het is gewelddadig omdat iedere keer wanneer jij jezelf "moslim" of "jood" noemt, jij jezelf afsluit van de rest van de mensheid. En dát broeit nou eenmaal geweld. Ok, misschien niet één moslim, jood of christen. Maar als je er heleboel tegenover elkaar zet, dan is dat altijd een potentie tot conflict. Net zoals dat één vlinder in haar eentje weinig invloed op het weer heeft, kunnen daarentegen een miljoen van die beestjes een orkaan veroorzaken."

Met de nadruk op: "Als jij jezelf moslim, jood of christen noemt, dan sluit je jezelf als van de rest van de samenleving."

Ik zou graag willen dat u me uitlegt waar deze stelling mee stookt in uw gedachten. In mijn beleving is dit niets anders dan common sense. En de argumenten die uw aanhaalt om het tegendeel hiervan te bewijzen zijn niets anders dan beschamend. Wat u doet is een lijn doortrekken die ik nooit of te nimmer bedoeld heb. Ik heb het UITSLUITEND over religieuze, levensbeschouwelijke opvattingen gehad, EN NIET OVER BEROEPEN, zoals u heel kinderachtig naar voren haalde.

Maar goed, om terug te komen op de stelling. Het is nou eenmaal een feit dat er op deze wereld een paar hele grote religieuze stromingen bestaan die (op sommige gebieden) fundamenteel met elkaar verschillen. Ik weet niet of u van die mensen kent, die geen moment onbenut kunnen laten om hun geloofsovertuiging door uw strot te douwen? Nou, ik ken er helaas wel een paar. En iedere keer als ze daarover beginnen krijg ik een tamelijk ongemakkelijk gevoel. Ze creëren onbewust een verdeeldheid, die helemaal niet wenselijk of nodig is. Nu is het gelukkig ook zo dat er een paar van dit soort figuren helemaal geen gevolgen hoeft te hebben. Maar als het grote gros van de samenleving er zo over denkt, dan heb je voor je het weet kruistochten georganiseerd zoals in de middeleeuwen.

En ow ja, natuurlijk broeit er geen geweld als jij zegt dat je een bakker of groenteboer bent. Je bent immers niet een bakker alleen voor jezelf, maar je bent een bakker VOOR DE HELE BUURT. Je oefent een ambt uit dat ten behoeve staat van de mensen, ALLE MENSEN! Terwijl religie... en ja nu komt het... MENSEN UITSLUIT! En daar zit m het punt. Religie zegt namelijk WEL wat over de beweegredenen en levensbeschouwlijke intenties van personen, in tegenstelling tot de (MEESTE) beroepen.


En nu kunt u wel weer gaan zeggen dat ik me "intellectueel superieur voel en neig tot narcisme" blabla... Terwijl het enige wat ik doe is uw ongeldige argumenten aanstippen, en vervolgens uitleggen waarom ze foutief zijn. Als u in de toekomst ook graag uitgemaakt wilt worden voor "intellectueel superieur", stel ik voor dat u hetzelfde probeert met mijn argumenten.

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 15:04

@Kaas de Vies | 19-11-12 | 23:13
Zoiets als jij dus?....

lilluke halve hoan | 20-11-12 | 15:00

@Bakito | 19-11-12 | 22:59
AAP!
krijg toch wat man.......

lilluke halve hoan | 20-11-12 | 14:58

@RoyalWithCheese : ik hoop een reactie te krijgen van één van de vele pro Israëlieten hier op t forum. En wie weet dat we een waardige discussie hier op kunnen zetten.

Vreemde manier van waardig discussiëren als je ieder plempsel wat niet in je straatje past per definitie verwerpt. Als het iets teveel wordt verstop je je achter Mark Twain en bestempelt daardoor iedere anders denkende reaguurder als niet waardig om mee in gesprek te zijn. Het was een tijdje geleden dat je reaguurde gaf je al aan. Mijn advies is: hou die situatie zo en verkondig je wijsheden op plekken waar ze wel blindelings zonder tegenspraak tegen je opkijken. Succes in je bekrompen wereldje.

yadda | 20-11-12 | 14:49

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 13:54
Ik onderbouw wel degelijk want:
a. u heeft aangetoond niet te kunnen lezen (ik heb u twee maal moeten wijzen op het feit dat de historische feiten in de reacties waar ik naar verwees zijn geverifieerd bij deskundigen);
b. u dit feit en de feiten uit de reacties waar ik naar verwees desondanks volledig naast u neer te legt;
c. u in tegenstelling tot ik (ik constateer slechts feiten) wel op de man speelt want ik moet volgens u normaal doen (doe ik). U niet. En U zegt mij dat ik maar naar de bibliotheek moet gaan omdat ik volgens u de feiten niet zou kennen. Hetgeen niet hoeft aangezien ik deskundigen raadpleeg.
Dus ofwel moet ik reaguurder Kloof2012 | 20-11-12 | 13:55 gelijk geven en lijdt u aan narcisme of er is iets anders met u aan de hand maar normaal is het niet. En dat mag ik zeggen :)
Bovendien belicht u allen de kant van de Palestijnen. Feit. En dat zegt genoeg. Meer woorden ga ik niet aan u vuil maken. En dat klinkt vast heel narcistisch maar dat is het niet, het is gewoon een feit :) Iets waar u mogelijk moetje mee heeft; feiten en de feitelijk onderbouwde mening van anderen en het feit dat zij het niet met u eens gaan worden vanwege uw ontkenning van feiten...

doenormaal! | 20-11-12 | 14:10

... en even inhoudelijk:
"Kun je het je voorstellen waarom ik het gewelddadig vindt als mensen zich "moslim", "christen" of dan ook noemen? Het is gewelddadig omdat iedere keer wanneer jij jezelf "moslim" of "jood" noemt,
jij jezelf afsluit van de rest van de mensheid"

Nee, dat kan ik me niet voorstellen. Ik zie er weinig gewelddadigs in om jezelf moslim of jood te noemen. Dat is voor mij hetzelfde als iemand die zich boedhist noemt. Feyenoordsupporter, bakker, groentenboer. Het is maar een naam, die NIETS zegt over de intenties, beweegredenen, persoonlijkheid, stoornissen, gewelddadigheid van die persoon. Laat staan dat je kunt generaliseren door te zeggen "iedereen die zich x noemt is gewelddadig".
Het is er eentje uit de categorie: "Iedere alcoholist is begonnen als melkdrinker; dus elke melkdrinker wordt alcoholist."

Kloof2012 | 20-11-12 | 14:02

gaffelbaard | 20-11-12 | 13:40 | + 0 -

En we hebben er nog één die op de man speelt. Mooi vind ik dat altijd. Vandaar dat ik ook verwees naar de quote van Mark Twain.

Natuurlijk zou u "allerlei" tegenargumenten kunnen verzinnen, maar u wordt helaas alleen beoordeeld op de KWALITEIT van uw tegenargumenten.

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 14:00

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 13:22
Een mooier voorbeeld van misplaatst superioriteitsgevoel kan ik niet geven. Wat jij doet, precies dat, is de aanleiding voor veel geweld in de wereld, onder andere in de gebieden waar we het hier over hebben. Jezelf vér verheven voelen boven anderen. Je smijt er bijvoorbeeld een citaat in, voelt je daardoor intellectueel superieur, zonder nu daadwerkelijk open te staan voor een andere mening.

"het heeft notabene op GS gestaan". Ik vrees dat de oorsprong van dit conflict een stukje verder terug in de tijd is, m'n beste.

Kloof2012 | 20-11-12 | 13:55

Beste 'doenormaal',

U doet uw naam in ieder geval wel eer aan. Heerlijk dat u zo mooi op de man speelt en mij uit maakt voor allerlei dingen terwijl u daar geen bewijs of onderbouwing voor heeft.

Dit geeft hiermee duidelijk te kennen dat u niet in staat bent een beschaafd dialoog te voeren en uw stellingen voldoende te onderbouwen met geldige argumenten. Dit gezegd hebbende, hoe kunt u van mij verwachten dat ik geloof dat u bepaalde feiten HOOGSTPERSOONLIJK door "professionele" historici heeft laten verifiëren? Het klinkt mij in ieder geval heel sterk in de oren. Maar ik ben bereid u de voordeel vd twijfel te geven. Geef in uw reply een opsomming van deze zogenaamde feiten ik zal ze één voor nagaan.

Want tot zover is het me eigenlijk nog helemaal niet duidelijk over WELKE zogenaamde feiten u het eigenlijk heeft. Het enige dat ik van u heb gezien is dat vreemde artikeltje van GeenStijl dat een hypothetische situatie beschrijft. Maar wat nou het punt van de schrijver was???

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 13:54

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 13:22
"Ik hoop dat u begrijpt waar ik heen wil met dit verhaal. Zolang Israël palestijnen blijft behandelen als tweede rangs burgers, import en export bemoeilijkt, muren blijft bouwen, land van Palestijnen blijft inpikken en nederzettingen bouwt, dan BROEIEN ze geweld. Ze beschouwen zichzelf verheven boven de Palestijnen op dat moment.".

Het is veelzeggend dat u steeds weer alleen de kant van de Palestijnen belicht en hen tot slachtoffer bombardeert, terwijl het de Palestijnse TERRORISTEN zijn die stelselmatig Israël bombarderen en Israël niet eens erkennen! Dus waar heeft U het in vredesnaam over?!

doenormaal! | 20-11-12 | 13:41

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 13:22
Je neus is te kort, en je kijkt niet verder dan dat. Ik zou allerlei tegenargumenten neer kunnen schrijven, maar dat zou enkel nog verder in je psychose brengen.
Volslagen zinloos dus, naast medisch onverantwoord.

gaffelbaard | 20-11-12 | 13:40

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 13:22
Jij kan niet lezen he. Ik zeg je nu voor de tweede maal dat de reacties waarnaar ik verwijs zijn voorgelegd (door mij hoogst persoonlijk) aan historici die de feiten kennen. Maar blijkbaar dringt dat niet tot je door omdat je pertinent in je eigen waanzin wil geloven. Ziek is dat. Ik ken die houding en mentaliteit ergens van... (geïndoctrineerde) (geloofs)waanzinninigen die hardnekkig tegen beter weten in aan hun eigen waanzin vast willen blijven houden en andere figuren die mentaal te labiel zijn om de waarheid onder ogen te zien omdat hun illusionaire wereldbeeld of zwakke ego anders in elkaar dondert. Anders gezegd: dergelijke mensen leven tegen beter weten in niet in de realiteit ofwel omdat ze gebrainwashed zijn ofwel mentaal labiel of beide. Snappie? .

doenormaal! | 20-11-12 | 13:34

Mark Twain zei ooit "don't ever argue with a fool. Because they will drag you down to their level and then beat you with experience..."

Ik ben helaas genoodzaakt het advies van Mark Twain op te volgen en deze ongenuanceerde discussie te vermijden. Maar goed, ik heb in ieder geval een poging gewaagd.

Maar voordat ik mij terug trek uit deze discussie van een bedenkelijk laag niveau, wil ik jullie wel jullie (kloof & doenormaal) nog wel iets meegeven.

Kloof was namelijk verontwaardigd toen ik over "actie is reactie" begon. "want het is toch Palestina die als eerste met raketten afvuren begon." Kennelijk bent u de aanleiding van die "als eerste afgevuurde raketten" vergeten. Zoek alstublieft zelf op wat die is, het heeft notabene op GS gestaan. Hoewel u de echte aanleiding van dit laatste geweld tussen Israël en Palestina fout had, vind ik iets anders nog veel kwalijker dat uit uw stelling is op te maken.

Want kennelijk beschouwd u geweld enkel als iets waarbij per se een schot gelost moet worden of een bom moet exploderen. Nee beste Kloos. Zodra jij jezelf christen, joods, hindoe, moslim of dan ook noemt, dan ben je in mijn beleving al gewelddadig bezig. Ok, toegegeven wel op een veel kleinere schaal als wanneer men bommen over en weer gooit, maar het gaat om de essentie, het zogenaamde "butterfly effect". Kun je het je voorstellen waarom ik het gewelddadig vindt als mensen zich "moslim", "christen" of dan ook noemen? Het is gewelddadig omdat iedere keer wanneer jij jezelf "moslim" of "jood" noemt,
jij jezelf afsluit van de rest van de mensheid. En dát broeit nou eenmaal geweld. Ok, misschien niet één moslim, jood of christen. Maar als je er heleboel tegenover elkaar zet, dan is dat altijd een potentie tot conflict. Net zoals dat één vlinder in haar eentje weinig invloed op het weer heeft, kunnen daarentegen een miljoen van die beestjes een orkaan veroorzaken.

Ik hoop dat u begrijpt waar ik heen wil met dit verhaal. Zolang Israël palestijnen blijft behandelen als tweede ranks burgers, import en export bemoeilijkt, muren blijft bouwen, land van palestijnen blijft inpikken en nederzettingen bouwt, dan BROEIEN ze geweld. Ze beschouwen zichzelf verheven boven de palestijnen op dat moment.

En deze plemp is echter ook meteen een kritiek op hoe de palestijnen (en moslims in het algemeen) dit conflict hebben benaderd. Lees de stukjes van moslim87 er maar op na. Ik denk dat het over het algemeen wel "safe to say" is dat moslims er het "sterkst" voor uit komen dat ze... Naja... Moslim zijn. Het is nou eenmaal een zeer trotse en jonge religie. En zoals ik net al zei, broeit dat geweld met als gevolg dat ze weinig sympathie krijgen van niet-moslims en juist héél veel sympathie van wel-moslims.

Maar omdat dit conflict al zó lang aan de gang is zijn er al zoveel misconcepties, propaganda en onwaarheden de wereld in verspreid , wat tot gevolg heeftdat er nog meer haat (en geweld) ontstaat. Ik zie dit conflict dus niet snel opgelost worden zonder verdere escalatie. TENZIJ mensen eindelijk eens verstandig worden, dogma's en haat laten zitten voor wat t is en eindelijk inzien dat we allemaal mensen zijn. En niet joden, christenen, moslims of wat dan ook.

En @ doenormaal... Ik stel voor dat jij eens een lidmaatschap bij de lokale bibliotheek aanvraagt en eens een fatsoenlijk boek gaat lezen of iets dergelijks. Je wilt dat ik van een HYPOTHETISCH STUK ga uitleggen waar de "feitelijke onjuistheden" zitten? Echt werkelijk ongelofelijk...

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 13:22

WIE begon ook al weer met schieten?
.
I rest my case.

gaffelbaard | 20-11-12 | 13:05

Die Semieten ook altijd. De één vindt zijn geloof het beste de ander zijn ras. Wat een bende..

Cidiood | 20-11-12 | 12:56

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 11:37
Weet u, toont u maar eens aan dat hetgeen waar ik naar verwijs feitelijk onjuist zou zijn ;) Als u dat niet kan weet u vanaf nu dat uw zogenaamde "feiten" niet kloppen.

doenormaal! | 20-11-12 | 12:05

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 11:09
Het is een gotspe dat juist U de kreet "Actie = reactie" aanhaalt. U bent immers verontwaardigt dat Israel reageert op een continue regen van raketten op steden zoals bijvoorbeeld Ashkalon? En begint U alstublieft niet over "in elkaar geflanst vuurwerk".

Voor een redelijk onafhankelijk bron; zie www.israel-palestina.info/
En lees wie er daar nou daadwerkelijk met geweld is begonnen.

Kloof2012 | 20-11-12 | 12:02

@RoyalWithCheese | 20-11-12 | 11:37
Het verhaal is geverifieerd door mensen die geschiedenis hebben gestudeerd. Ik mag toch aannemen dat zij de feiten kennen.

doenormaal! | 20-11-12 | 11:59

Als Palestijnen nu eens al hun tijd, geld, energie, en bezieling legden in het opbouwen van een economie, scholing, samenleving, in plaats van het projecteren van misplaatste haat, blinde woede en kinderlijke jaloezie op Israël, dan zou het er daar een stuk vriendelijker uitzien.

Kloof2012 | 20-11-12 | 11:56

doenormaal! | 20-11-12 | 11:21 | + 0 -

Ik heb het gelezen en vind het maar een raar verhaal. En dingen die geïnsinueerd worden zijn bovendien feitelijk onjuist
Als dit artikel de onderbouwing is van uw stellingen is het met de intellectualiteit van dit forum nog beroerder gesteld dan ik dacht.

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 11:37

Als Israel een wielrenner zou zijn zou de VN alle overwinningen afpakken.

Bergverzet | 20-11-12 | 11:26

@moslim87

Ik geloof dat u in uw stukken twee dingen door elkaar haalt. Je hebt namelijk Joden, dat zijn gewoon mensen die de joodse religie beoefenen. En je hebt zionisten. Dat is denk ik meer waar u het over hebt, dat over het "inhalige" "machtbeluste" etc.

Probeer voortaan wel dat feiten en redenering de boventoon voert in uw plempsels. Van de paar stukken die ik van u las merkte ik toch dat haat en dogma een kleine ondertoon had. En hoe onrechtvaardig je ook denkt dat deze wereld is, toegeven aan haat zal deze wereld er alleen maar slechter op maken.

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 11:26

Moslim87 | 20-11-12 | 01:27
scenario 3: Christenen hebben gelijk
- Jij bent de klos
Scenario 4: bhoedisten hebben gelijk.
- wederom de klos
scenario 5: Wodan bestaat.
- En jij alweer de klos.
kan zo nog even doorgaan maar als atheist zijn mijn kansen dus een stuk beter.

antilinks | 20-11-12 | 11:09

@doenormaal

Zoals onze grote vriend Isaac Newton in de 17e eeuw wist te bewijzen, geldt er: "actie = reactie"... U gelooft toch niet werkelijk dat palestijnen "zomaar" wat raketten naar Israël sturen?

Wat weet u van deze redenen? Wat weet u van de feiten? Let op, FEITEN! Niet de nieuwsuur of rtl nieuws retoriek wat u op de tv hoort.

En het is grappig dat u zegt dat Palestina Israël niet erkent. Maar waarom zouden ze dat moeten doen dan? Israël erkent Palestina toch ook niet, terwijl de palestijnen er wel eerder waren. Hier heb je weer de beroemde derde wet van Newton: Actie is Reactie.

En een leuk feitje is misschien dat Albert Einstein bij de oprichting vd staat Israël na WOII is gevraagd om president te worden vh land. Zo slim als Einstein natuurlijk was, heeft ie "politely declined". Want hij zag toen al dat er een groot potentieel conflict in het verschiet lag als de staat Israël hun arrogante beleid van land inpikken bleef voortzetten. En Einstein was natuurlijk veel te slim om zich te lenen voor deze PR stunt ten behoeve van de staat Israël.

En dat beste meneer, zijn de feiten! Nu zou ik er ook een paar van u willen horen.

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 11:09

leuk cyber warriors die aan censuur doen en dan later piepen over censuur..

zucht

poli | 20-11-12 | 11:01

@Peng | 19-11-12 | 22:55
"Arme Palestijnen. Ik heb met ze te doen"
Die "zielige" Hamas terroristen vrienden van u erkennen Israël niet, haten Joden en gooien steeds bommen op Israël. En u vindt niet de Israëli maar de Palestijnen zielig??? U bent totaal gestoord.

doenormaal! | 20-11-12 | 10:51

Ik heb al een tijdje niet meer gereageerd op GeenStijl, maar na het lezen van een aantal pro-Israël comments, die ook nog eens bijna 100x geliked zijn, moet ik toch echt even pols hoogte nemen.

Want ik ben toch héél erg benieuwd op welke bronnen en feiten jullie deze "pro-israelische" houding baseren. Daarnaast zag ik bijna net zoveel "anti-Palestina" comments die ook tamelijk veel thumbs ups kregen. Hoewel stellingen die het woord "anti" in zich hebben verstopt zeer zelden indruk op mij maken, zou ik desalniettemin toch de onderbouwing hiervan willen horen. Maar let op, Palestijnen er van beschuldigingen dat ze "haatbaarden" zijn is geen onderbouwing. Als je dergelijke dingen zegt ben je eigenlijk op z'n minst zelf ook haatdragend bezig want je oordeelt en redeneert enkel uit vooroordelen, en niet met je hart, verstand en ethiek.

ik hoop een reactie te krijgen van één van de vele pro Israëlieten hier op t forum. En wie weet dat we een waardige discussie hier op kunnen zetten.

Afz. Niet een Arabier

RoyalWithCheese | 20-11-12 | 10:48

Gaza, het centrum van de wereld voor foute mensen. Het grootste provocatie-circus voor de verongelijkte mispunten van deze wereld. Stuur er een jaar of tien niets meer heen, de van oorsprong nomadische woestijnrovers trekken dan vanzelf weg om ergens anders wat te gaan stelen.

Jan Passant mk2 | 20-11-12 | 10:26

@Bertus Betonsloper | 20-11-12 | 09:00

Wat veel mensen zich nog niet realiseren is dat het olietijdperk sowieso over is. Als we willen zetten we mensen op de maan en maken we ons onafhankelijk van olie-import. Maar wat ze in Arabierie zich ook niet realiseren is dat schoon drinkwater de nieuwe olie wordt. Laten wij daar nu een heel IJsselmeer van vol hebben.... Wij worden de watersjeiks

ole guapa | 20-11-12 | 10:12

@Moslim 87: weet je waarom moslims steeds minder draagvlak hebben? Vanwege het aanhoudende geschreeuw op TV, het gejank, de verongelijktheid, het feit dat ze economisch, cultureel of wetenschappelijk helemaal NIETS bereiken. Elke kans die ze hebben (Arabische lente) verknallen ze voor de volle 100%.

Het gevolg is dat het mij gewoon niet meer interesseert. Punt. I don't care wat er gebeurt in de zandbak. De westerse wereld moet zo snel mogelijk technologie ontwikkelen om onafhankelijk te worden van olie-import, en daarna kan er wat mij betreft een hek om het hele midden-oosten. Ze zoeken het maar uit. I just don't care.

ole guapa | 20-11-12 | 09:55

Een heel goed artikeltje over waarom de Pali's nooit kunnen winnen: ze verliezen de PR-oorlog. Jerry Seinfeld vs Abdul Schreeuwlelijk. www.thedailybeast.com/articles/2012/11...

ole guapa | 20-11-12 | 09:51

Gelukkig bezuinigt de VVD heel ons leger weg. het wordt namelijk steeds veiliger op deze wereld............

krasse karel | 20-11-12 | 09:32

Alles wat een moslim doet of zegt wordt tegenwoordig gezien als bedreiging. Sommige zien mijn aanwezigheid op deze site ook als een bedreiging. Stel je voor al mijn vrienden, neven, nichten, ooms en tantes komen hier ook een nickname aanmaken. Dan wordt het www.moslimstijl.nl
Moslim87 | 20-11-12 | 02:12
.
Kijk. Elke mohammedaan, hoe zwakzinnig ook, weet wel precies hoe het grote plaatje van de mohammedaanse doctrine eruit ziet. De wens verraadt zich hier als vader van de gedachte.
.
Vijf miljard niet-mohammedanen die het mohammedanisme allemaal spuugzat zijn lijken me in potentie overigens een grotere bedreiging voor gemankeerde relidioten zoals jij, dan jouw oom en tante voor GS.
.
Het is vooralsnog de westerse verslaving aan olie waarop het mohammedanisme zich drijvende weet te houden. Tegen de tijd dat alle olie uit de zandbak is gepompt is het over en uit. Het mohammedanisme bewijst dagelijks dat het maangodje zelf tot niets in staat is en z'n volgelingen laten al 1400 jaar zien dat ze niet in staat zijn de vroege middeleeuwen achter zich te laten.

Bertus Betonsloper | 20-11-12 | 09:00

Bakito | 19-11-12 | 22:59 | + -53 -

Heb jij op je verjaardag nog tijd om te tegelen vriend?

eerstneukendanpraten | 20-11-12 | 08:49

Schokkende aflevering van Tegenlicht gezien gisteren over een Joodse kolonie middenin Hebron. Joodse kinderen van 6 die zeggen: "Ik kan de stank van die Arabieren niet verdragen". Hoe komt men in die regio ooit uit deze impasse als haat onderdeel uitmaakt van de opvoeding?

Ignatius Barracuda | 20-11-12 | 08:49

Hallo mensen, kennen jullie de PLO nog van Meneer Arafat. Die zetten zich altijd zo in voor de 'arme Palestijntjes'. Meneer Arafat heeft daar nog ooit de Nobelprijs voor gekregen terwijl hij miljarden bezat. En nu moeten WIJ weer drie miljoen dokken voor Hamas. Lees dit er eens op na: www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archie...

eerstneukendanpraten | 20-11-12 | 08:44

@Moslim87 | 20-11-12 | 03:13 | + -6

Het soort ontzettende domme en gevaarlijke klootzakken als jij houdt de situatie daar in stand, van beide kanten.

captainobvious | 20-11-12 | 08:35

@Moslim87
Wist je dat obesitas een epidemie aan het worden is onder Palestijnen? Wist je dat Palestijnen voor spoedeisende hulp ook toegelaten worden tot ziekenhuizen in Israel? Klinkt dat als een volk dat bruut onderdrukt wordt door Israel? De enige die ze onderdrukt en hun ontwikkeling beperkt is Hamas en daar hebben ze zelf op gestemd helaas.

supah | 20-11-12 | 08:35

@ Dr. Bukk4ake

Man man, dat overleef je echt niet!

eerstneukendanpraten | 20-11-12 | 07:58

Is de pantserkruiser Potemkin al gesignaleerd?

eerstneukendanpraten | 20-11-12 | 07:50

DrBukk4ke | 20-11-12 | 07:02 Geen strook, gewoon een bos. Denk ik.

zeg maar jansen | 20-11-12 | 07:25

-weggejorist-

DrBukk4ke | 20-11-12 | 07:02

@Strohond | 20-11-12 | 04:03
lijken wel burca's

miko | 20-11-12 | 04:54

@De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 03:56
Niet doen, word hij alleen maar bozer van.

@Botte Hork | 20-11-12 | 04:13
S'avonds word de server moe.ALTIJD!

miko | 20-11-12 | 04:47

Op zich zou het goed zijn als de oorlog overslaat naar europa.
Goed voor de economie en alle toetsenbordhelden zijn in één klap stil.
Zou een verademing zijn.

Tarmac | 20-11-12 | 04:22

Dat was een lange Internal Server Error…?!

Botte Hork | 20-11-12 | 04:13

Ik zeg, clean sweep. Spit al die haatbaardlanden maar in zee, hoppakee weg ermee.

Nondeju, ik begin te rijmen.

Mc.oño | 20-11-12 | 04:11

-weggejorist-

Strohond | 20-11-12 | 04:03

@Moslim87 | 20-11-12 | 03:31
Hier wat leesvoer voor je, om je Jodenhaat te stimuleren.

en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_Jews

Kun je willekeurig wat links aanklikken en lezen wat Joden betekenen en betekend hebben voor de wereld en de mensheid.

En eerlijk is eerlijk de Arabieren ook!
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Arabs#Sc... wel jammer dat na zo'n 1100 AD de bijdragen significant afzwakken en recentelijk tot nagenoeg nihil zijn afgezwakt.

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 03:56

Nou moe GeenStijl is stuk? *slapen gaat* morgen fris weer op!

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 03:47

-weggejorist-

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 03:46

Moslim87 | 20-11-12 | 03:31
Sorry, in tegenstelling tot jullie 'Profeet' val ik niet op kinderen.

Botte Hork | 20-11-12 | 03:45

-weggejorist-

Botte Hork | 20-11-12 | 03:44

@Moslim87 | 20-11-12 | 03:31
Hier wat leesvoer voor je, om je Jodenhaat te stimuleren.

en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_Jews

Kun je willekeurig wat links aanklikken en lezen wat Joden betekenen en betekend hebben voor de wereld en de mensheid.

En eerlijk is eerlijk de Arabieren ook!
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Arabs#Sc... wel jammer dat na zo'n 1100 AD de bijdragen significant afzwakken en recentelijk tot nagenoeg nihil zijn afgezwakt.

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 03:42

-weggejorist-

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 03:41

@Moslim87 | 20-11-12 | 03:27
Wat is er mis met jou behalve dan ongefundeerde Jodenhaat (zo blijkt)

Doe eens een half uurtje wat linkjes aanklikken alhier ( en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_Jews ) en aanschouw wat Joden voor de algehele mensheid betekend hebben! En ga dan eens bij jezelf te rade wat jou er toch toe drijft om een volk/religie die zo vreselijk veel voor wetenschap, kunst, literatuur etc. etc. etc. beteken te haat. Zelfs jouw Allah (als die al bestaat) moet dit volk toch zegenen met alles wat zij voor de mensheid (ook Moslims dus) betekenen van wetenschap tot films tot boeken tot politiek.

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 03:39

@Moslim87 | 20-11-12 | 03:27
Ik?????
*uitslag krijgt*
Nee, het maakt me eigenlijk geen moer uit of jij een mosseltje bent en de slet een jood. Maar als een jood steelt van mij is hij in de eerste plaats een dief en als een palestijn een raket op onschuldige burgers afschiet eerst een terrorist. Maar wat wilde je zeggen?

miko | 20-11-12 | 03:38

@Moslim87 | 20-11-12 | 03:27
Wat is er mis met jou behalve dan ongefundeerde Jodenhaat (zo blijkt)

Doe eens een half uurtje wat linkjes aanklikken alhier ( en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_Jews ) en aanschouw wat Joden voor de algehele mensheid betekend hebben! En ga dan eens bij jezelf te rade wat jou er toch toe drijft om een volk/religie die zo vreselijk veel voor wetenschap, kunst, literatuur etc. etc. etc. beteken te haat. Zelfs jouw Allah (als die al bestaat) moet dit volk toch zegenen met alles wat zij voor de mensheid (ook Moslims dus) betekenen van wetenschap tot films tot boeken tot politiek.

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 03:38

@Moslim87 | 20-11-12 | 03:27
Wat is er mis met jou behalve dan ongefundeerde Jodenhaat (zo blijkt)

Doe eens een half uurtje wat linkjes aanklikken alhier ( en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_Jews ) en aanschouw wat Joden voor de algehele mensheid betekend hebben! En ga dan eens bij jezelf te rade wat jou er toch toe drijft om een volk/religie die zo vreselijk veel voor wetenschap, kunst, literatuur etc. etc. etc. beteken te haat. Zelfs jouw Allah (als die al bestaat) moet dit volk toch zegenen met alles wat zij voor de mensheid (ook Moslims dus) betekenen van wetenschap tot films tot boeken tot politiek.

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 03:37


Props & love to them who hack jewish nuclear facilities first.

Shareholder II | 20-11-12 | 03:37

@Moslim87 | 20-11-12 | 03:27
Wat is er mis met jou behalve dan ongefundeerde Jodenhaat (zo blijkt)

Doe eens een half uurtje wat linkjes aanklikken alhier ( en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_Jews ) en aanschouw wat Joden voor de algehele mensheid betekend hebben! En ga dan eens bij jezelf te rade wat jou er toch toe drijft om een volk/religie die zo vreselijk veel voor wetenschap, kunst, literatuur etc. etc. etc. beteken te haat. Zelfs jouw Allah (als die al bestaat) moet dit volk toch zegenen met alles wat zij voor de mensheid (ook Moslims dus) betekenen van wetenschap tot films tot boeken tot politiek.

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 03:36

-weggejorist-

Moslim87 | 20-11-12 | 03:31

oom is ook

Moslim87 | 20-11-12 | 03:27

miko | 20-11-12 | 03:23 | + 0
Ben jij stiekem oom een Jood?

Moslim87 | 20-11-12 | 03:27

@Moslim87 | 20-11-12 | 03:14
En die zeven en tachtig?? Mag ik raden?
*geeft voorslet aan nachtploeg*

miko | 20-11-12 | 03:23

@De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:51
Oh ja, en op je vraag waarom mensen joden haten. Dat is toch omdat ze matzes maken van kinderen? ;)

@Moslim87 | 20-11-12 | 02:48
Juist ja, en geitenneuker?

miko | 20-11-12 | 03:21

@De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:51
Palestijnen zijn als schreeuwende en slaande kinderen in de supermarkt. Dit doen ze omdat ze dingen willen die niet van hun zijn en niet redelijk is om te vragen.Ze slaan en schoppen hun ouders net zo lang tot die ook eens een tikje uitdeelt. De Nederlandse goegemeente ziet het als mishandeling. Ik als een corrigerende tik.

miko | 20-11-12 | 03:19

Je bent een Jood en noemt jezelf een Koreaanse Slet.. whahaha waarom geen Joodse slet?

Moslim87 | 20-11-12 | 03:14

@Moslim87 | 20-11-12 | 02:32
Waarom heb je dan geen probleem met de muur van Egypte?/

miko | 20-11-12 | 03:14

De reden waarom Moslims zo gehaat worden in de wereld zijn de Moslims zelf. Ze hebben schijt aan alles en iedereen wat niet Moslim is. Ze stellen zichzelf als middelpunt van de wereld voor. Alles voor eigen gewin en alles wordt uit de kast gehaald om hun wereldse belangen te behartigen. Ze mogen liegen, moorden, uitbuiten, schijnheilig zijn, als het maar winst oplevert voor de Moslims zelf. Het feit dat Moslims de Joden haten heeft pas met afgunst te maken. God heeft talloze profeten gestuurd naar de Arabieren van het Zand. Moslims hebben zoveel profeten ten onrechte gedood en hun boodschap verandert dat God heeft besloten dat de laatste profeet der mensheid een Jood is: De Koreaanse Slet ( vrede zal met hem zijn ). De komst van De Koreaanse Slet is voorspeld door Mozes en Jezus en staat ook vermeld in de Thora en de Bijbel. Alleen hebben Moslims het Woord van God veranderd. Tot op de Dag des oordeels zullen de Moslims door de Joden bestreden worden om hel op aarde te voorkomen.

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 03:14

Moslim87 | 20-11-12 | 02:57 | + -1
Ja ja, bla bla bla.. Waarom haal je er oude Chinezen of Boeddhisten niet bij?
Die hebben vaak ook een lange baard.
Je weet best dat het hier specifiek Moslims betreft.
Het enige wat je hier doet is aankomen met ontwijkende argumentatie en slappe teksten. Vergeet je zometeen niet even met je reedt omhoog 'Allah Akbar' te blèren?
Anders zou je zomaar je pedoprofeet beledigen, en dat moeten we niet willen toch?
Alvast welterusten, morgen weer CNN Gaza met bier en chips. Laters!
- echo out -

Botte Hork | 20-11-12 | 03:13

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 03:05 | + 0
Het is zo.. dat weet jij maar al te best. Denk je dat elke Jood er eerlijk voor uitkomt dat ie een Jood is??Van elke moslim weet je ook dat ie een moslim is. Hij heeft een baard, bidt 5x per dag( in het openbaar als het even niet anders kan) of gaat naar de moskee en gebruikt gewoon zijn eigen naam. Joden daarentegen denken dat ze misschien minder worden behandeld als ze zeggen dat ze Joods zijn en zo komen hun wereldse belangen in gevaar. Dus doen ze zich voor als Amerikaan of Nederlander. Voor in de WO2 kan ik het begrijpen, maar om je achtergrond en identiteit te verloochenen geeft aan dat Joden geen eer hebben en 'geld' en macht belangrijker vinden.

Moslim87 | 20-11-12 | 03:13

Beetje jammer dat gs altijd zo overdreven doet over oorlogen ect net of als doe schepen gaan aanvallen.
Je leest er niks van op reuters.cnn.foxnews.ect ect
Micha kat taferelen dit.
Alleen maar om hits te krijgen op topics
Jammer dat jullie niet sereus met deze onderwerpen omgaan

uuuu | 20-11-12 | 03:10

@Moslim87 | 20-11-12 | 01:18
Nee hoor gebeurt gewoon.

miko | 20-11-12 | 03:07

@Moslim87 | 20-11-12 | 02:57

Kan je de discussie niet meer aan dus ga je raar blaten?

Beetje triest vindT je zelf niet!

*zakdoekje geeft tegen de traantjes*

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 03:05

Botte Hork | 20-11-12 | 02:53 | + 0
Joden hebben ook baarden, tenzij het die sneaky Joden zijn die zich gewoon voordoen als 'Nederlander' en vaak ook hans heten en buitenshuis doen alsof ze een nuchtere Nederlander zijn. Terwijl ze op zaterdag stiekem thuis de Sabbat doen en eigenlijk Cohen heten.

Moslim87 | 20-11-12 | 02:57

Bij de Joden is alles al vooraf gepland. Waar denk je dat het woord 'jodenstreek' vandaan komt?
Moslim87 | 20-11-12 | 02:48 | + -1

Waar denk je dat het woord 'haatbaard' vandaan komt?

Botte Hork | 20-11-12 | 02:53

Ratzinger | 20-11-12 | 02:49 | + 0
Dat verklaart dus jouw haat jegens de moslims. Had je het niet eerder kunnen zeggen... ik maar zorgen maken over je jeugd etc. maar je bent dus gewoon een jood.

Moslim87 | 20-11-12 | 02:52

@miko | 20-11-12 | 02:36
Tenzij je teveel gezopen hebt natuurlijk, of wou je Koen dom noemen?

Maar je hebt wel helemaal gelijk! Dat is het meest zielige aan het verhaal. En dan nog de 'zaak' romantiseren ook, het is alsof je Estelle een tik op haar reet geeft, in haar tiet knijpt en tegen Badr zegt wat een smerige hoer is het toch maar ze heeft wel een lekker pijpmondje, en hem daarna een knietje in zijn zak geeft!

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:51

-weggejorist-

Ratzinger | 20-11-12 | 02:50

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:26 | + 0
Ik ben ook een jood, grappig hè? Mijn vader was indiaan, maar ik kom uit een joodse kut gekropen. There you are! Een jood!

Ratzinger | 20-11-12 | 02:49

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:44 | + 0
Bij de Joden is alles al vooraf gepland. Waar denk je dat het woord 'jodenstreek' vandaan komt?

Moslim87 | 20-11-12 | 02:48

Moslim87 | 20-11-12 | 02:32
"Die Joden bouwen een muur op een volk heen, bepalen hoeveel water, medicijnen en voedsel er naar binnen mag. Verder worden ze stelselmatig vernederd en het leven onmogelijk gemaakt."

Wellicht als er geen aanhoudende raket aanvallen op Israël worden afgevuurd,
dat jou bovenstaand plempsel 180 graden omdraait. Wie goed doet, goed ontmoet.

Zo werkt dat. In beschaafde ontwikkelde culturen dan.

Botte Hork | 20-11-12 | 02:47

Ratzinger | 20-11-12 | 02:34
De vraag is of een gelovige in een quiz eerder het juiste antwoord geeft en het eigenlijk ergens ook wel weet (en de prijs wint) of b vasthoudt aan z'n ideologie. Sterker, menig gelovige kan een wetenschappelijke theorie verdedigen totdat hij bv later beseft dat het ingaat tegen z'n overtuiging. Ironisch die cognitieve dissonantie.

seven | 20-11-12 | 02:46

De reden waarom Joden zo gehaat worden in de wereld zijn de Joden zelf. Ze hebben schijt aan alles en iedereen wat niet Joods is. Ze stellen zichzelf als middelpunt van de wereld voor. Lees maar eens een keer het boek van Robert Green. Ik geloofde me eigen ogen niet. Alles voor eigen gewin en alles wordt uit de kast gehaald om hun wereldse belangen te behartigen. Ze mogen liegen, moorden, uitbuiten, schijnheilig zijn, als het maar winst oplevert voor de Joden zelf. Het feit dat Joden de Moslims haten heeft pas met afgunst te maken. God heeft talloze profeten gestuurd naar de Kinderen van Israël. Ze hebben zoveel profeten ten onrechte gedood en hun boodschap verandert dat God heeft besloten dat de laatste profeet der mensheid een Arabier is: Mohammed ( vrede zij met hem ). De komst van Mohammed is voorspeld door Mozes en Jezus en staat ook vermeld in de Thora en de Bijbel. Alleen hebben ze het Woord van God veranderd. Tot op de Dag des oordeels zullen de Joden de moslims bestrijden.

Moslim87 | 20-11-12 | 02:44

@Moslim87 | 20-11-12 | 02:32

Goh, als een ik noem maar wat ... Hamas nou eens unilateraal een permanent staakt het vuren zou instellen, de staat Israël erkennen dan zou dat gedeelte van de oorlog snel voorbij zijn.

Alles, maar dan ook alles wat je opnoemt is een reactie op de dreiging die terroristische organisaties vormen voor de staat Israel en de Joden, Arabieren, Sameritanen, Druzen, Moslims, Christenen en Bedouien die er wonen.

Je gaat hier toch echt niet met droge ogen beweren dat Israel op de kalender keek en dacht, goh laten we weer eens voor miljoenen aan bommen en granaten op Gaza gooien! Het is nu echt weer tijd om wat baby's te vermoorden!

Of wel?

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:44

Moslim87 | 20-11-12 | 02:32 | + -1
...'jou stuk' moet natuurlijk zijn 'jouw stuk'.
Zie je, bij jou hoef je niet echt te zoeken.

De verdere onnozelheden kunnen wel onbesproken blijven, net als je maffe jodenhaat. Respect voor de 'Palestijnen' omdat ze zo geduldig blijven... hoe krijg je het verzonnen. Israel kan binnen 12 uur alles wat 'Palestijns' is (mohammedaans dus) met de grond gelijk maken. Iets wat de 'Palestijnen' allang met Israel zouden hebben gedaan als het niet zulke totale losers waren.

Fucking kansloze lutsers, die 'Palestijnen', mogen blij zijn dat ze niet de Nijl zijn overgedonderd.

Zijn de scheepjes van St. Nicolaas al aangekomen bij Gaza?

Ratzinger | 20-11-12 | 02:41

@deboerenlul | 19-11-12 | 23:25
We zeggen toch dat ze achterlijk zijn?
Ik zoek ook geen ruzie met Badr.

miko | 20-11-12 | 02:36

seven | 20-11-12 | 02:22 | + 0
Begrijp jouw 64K vraag niet.
A zealous proponent of Popper’s philosophy once challenged the great British biologist J B S Haldane (*), one of the architects of the modern ‘synthetic’ theory of evolution, to name a single discovery which would falsify the theory of evolution. “Fossil rabbits in the Precambrian,” growled Haldane.

Dat zou een verklaring vereisen. Zonder Godt, want dat maakt de vraag alleen maar ingewikkelder en totaal onoplosbaar (eindeloze regressie).

Ratzinger | 20-11-12 | 02:34

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:24 | + 0
Ik ben ook bang voor moslim-terroristen, of denk jij dat een bom die afgaat in een overvolle trein onderscheidt maakt tussen een wel moslim of geen-moslim? Geef antwoord op de volgende vraag en het is meteen een antwoord op jou stuk: Worden de Palestijnen door de Joden onderdrukt of de Joden door de Palestijnen? Die Joden bouwen een muur op een volk heen, bepalen hoeveel water, medicijnen en voedsel er naar binnen mag. Verder worden ze stelselmatig vernederd en het leven onmogelijk gemaakt. Ik heb nog respect voor de Palestijnen dat ze zo geduldig blijven. Dan kom jij even het beeld schetsen dat dit pas sinds 3 weken is door raketten van Hamas. Ik denk dat de Joden blij moeten zijn dat de WO2 niet 2 jaar langer duurde.

Moslim87 | 20-11-12 | 02:32

@Moslim87 | 20-11-12 | 02:23
Doe niet zo achterlijk. Hamas wil Israel vernietigen. Turkije, Eqypte en Iran ook. Dat staat vast.

Zeg dan gewoon dat je niet weet waarom mohammedanen joden haten.

*echt out*

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 02:30

@Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 02:16

Sorry hoor maar dat is een beetje gelul in de ruimte, overal op de wereld worden Joden gehaat, door Amerikanen, door Russen, door Nederlanders etc. Ik kan het weten ik ben er zelf eentje. De reden daarvoor, met name, is afgunst.

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:26

@Ratzinger | 20-11-12 | 02:21
Is dat het. Moslims willen eigenlijk joden 2.0 zijn, maar dat is niet gelukt.
Mazzel voor ze dan dat ze beste godsdienst hebben. Hebben ze tenminste iets.

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 02:25

@Moslim87 | 20-11-12 | 02:12

Nee hoor, ik ben helemaal niet bang voor Moslims, wel een beetje voor Moslimterroristen maar daar hoef ik mij hier weinig zorgen over te maken, en eigenlijk alleen als ik in Israël zit. Ik kan het daarom alleen maar toejuichen dat Israel flink raketten op de kokosnoten van Hamas aan het smijten is. Wel betreur ik de 'collateral damage' maar helaas is het niet anders. Er komt een moment dat je zegt kap nou eens met kiezels op mij te gooien en een baksteen pakt om er nu maar eens vanaf te zijn. Menig Hamas-lid mag Allah op zijn blote knieen danken dat dit een tijdstip is van internationale media want zonder 'publieke opinie' en de verlichting in het westen waren de (resterende) Palestijnen enerzijds permanent de grens overgejaagd naar Jordanie, en anderzijds naar Egyte. Deden we vroeger allemaal vraag het maar aan de Armeniers.

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:24

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 02:16 | + 0
Waar concludeer jij dat uit? Welk wetenschappelijke instantie heeft hier onderzoek naar gedaan. Heb je de bron daarvan? Zo nee, dan vind ik jou vraagstelling incorrect.Een correct antwoord geven op een incorrecte vraag is niet correct.

Moslim87 | 20-11-12 | 02:23

@De Koreaanse Slet

Je doet nou net alsof we geen defensie meer hebben....
En we hebben nog altijd NAVO bondgenoten...... Ik zal er niet minder om slapen. (Licht uit doet....)

strikdewepstroper01 | 20-11-12 | 02:22

Ratzinger | 20-11-12 | 02:05
Lees jou ook graag, zeker qua literair niveau. En klopt, toch vraag ik mij af wat een gelovige antwoordt als de vraag op de 64k vraag is of een nwe fossiel wel of niet zal passen binnen de evolutionaire theorie.
Nieuw fossiel van nwe primaat gevonden, past het binnen de evolutionaire theorie? a ja b nee *Call It* ;)

seven | 20-11-12 | 02:22

Ik was ooit een taalnazi, maar nu mag iedereen aan het gas...
Stream kapot om 2:20

threewing | 20-11-12 | 02:22

Ratzinger | 20-11-12 | 01:57
Weet niet of Moslim87 een trol is, al hebben zijn tegels een hoog Bakito gehalte.
Nee, we hebben hier vrees ik helaas te maken met een van de vele gebrainwashte
slachtoffers van een middeleeuws sprookje.
Waarschijnlijk tevens het product uit een neef / nicht huwelijk.
Deze factoren bij elkaar, en je ziet het duidelijke patroon van een middeleeuwer.
Nooit een gefundeerd antwoord en blijven verschuilen achter de Koran.. Zucht.
Ik ben er nu ook wel over uitgeluld. Ga maar eens richting dromenland.
Truste! -out-

Botte Hork | 20-11-12 | 02:21

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 02:16 | + 0
Basically haten de mohammedanen de joden omdat joden de mohammedanen herinneren aan hun inferioriteit in ELK opzicht, of dat nou intellectueel, militair of wat ook is.

Is ook niet leuk, elke keer herinnerd te worden aan je eigen gebreken. Al zijn het maar taalfouten.

Ratzinger | 20-11-12 | 02:21

@strikdewepstroper01 | 20-11-12 | 02:15

Ja ok, maar als straks de VS op zijn gat ligt en de Russen door Polen en Duitsland heen gestoten zijn dan hebben we niet eens de tanks om symbolisch 3 dagen weerstand te bieden!

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:18

Ratzinger | 20-11-12 | 02:13 | + 1
Heb je serieus in al mijn tegels gezocht naar spelfouten? Had ik maar 1 foutje? Maar je hebt gelijk.. het ging hierbij om een bezittelijk voornaamwoord. Dan is het inderdaad jouw. Bedankt man. RESPECT OUWE..

Moslim87 | 20-11-12 | 02:18

@Moslim87 | 20-11-12 | 02:14
Overal ter wereld zijn er mohammedanen die joden haten. Waarom is dat?

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 02:16

@De Koreaanse Slet

Nederland is geen wereldrijk of supermacht. Ik heb het idee dat de afgelopen 10 jaar Nederland juist weer is gaan uitvinden waar we als land voor staan.
Nadruk op tradities, geschiedenis, aandacht voor dialecten e.d.....
De achterlijke politieke correctheid van de jaren'80,
het "weg met ons" is definitief voorbij. Nu nog wat extra druk op de ketel met integratie en dan komt het wel goed hier in de polder.....

strikdewepstroper01 | 20-11-12 | 02:15

@Moslim87 | 20-11-12 | 02:07

Dus wat je wil zeggen is, dat als mensen jouw flink te grazen willen nemen moeten ze vooral bewust typefouten maken, met name fouten als 'ik vindT' of 'vindT jij' - de tranen springen je dan in de ogen en door de tranen heen kan je niet meer zien wat je typt stort langzaam al snikkend in elkaar. Aparte achillespees heb jij.

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:15

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 02:12 | + 0
Van waaruit de veronderstelling dat ik Joden haat? Is dat een vooroordeel?

Moslim87 | 20-11-12 | 02:14

@Moslim87 | 20-11-12 | 02:12
Kunnen we het dan nog wel over neucken hebben?

INH.30CL | 20-11-12 | 02:14

Intussen niet te veel afdwalen, menschen. Israel is in oorlog met de 'Palestijnen' en er stomen wat Amerikaanse schepen op. Heel fijn allemaal, laten de Arabieren maar naar Arabierië gaan.

De rest is afleiding, zeker van zo'n troll als Moslim87, die om 01:35 'jou' schrijft, waar het 'jouw' moet zijn en dan later, 02:07, over taalfouten begint.

Direct reageren op een linkse aap, dat zou ik niet meer doen.

Ratzinger | 20-11-12 | 02:13

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:06 | + 0
Alles wat een moslim doet of zegt wordt tegenwoordig gezien als bedreiging. Sommige zien mijn aanwezigheid op deze site ook als een bedreiging. Stel je voor al mijn vrienden, neven, nichten, ooms en tantes komen hier ook een nickname aanmaken. Dan wordt het www.moslimstijl.nl

Moslim87 | 20-11-12 | 02:12

@Moslim87 | 20-11-12 | 02:07
Vertel nog even waarom je joden haat. Gewoon, om on topic te zijn. Dus, waarom hebben mohammedanen de een hekel aan joden?

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 02:12

@Ratzinger | 20-11-12 | 01:51
Mohammedanisme, ik moet het niet. Die hele islam kan naar mijn mening beter verboden worden, liefst morgen al.

In die zin heb ik wel respect voor de islam.
*out*

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 02:09

Moslim87 | 20-11-12 | 01:27
ps Met die logica kan je dus ook lid zijn van een zware sekte zoals scientology. Hebben ze gelijk komen de ruimteschepen je na je dood je redden ofzo. Je verpest er wel je leven mee terwijl je nog leeft, dat wel. Kortom, het is wel degelijk zaak in te schatten hoe realistisch het verhaal is voor je offers brengt.

seven | 20-11-12 | 02:08

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:03 | + 0
Ik heb niks tegen typefouten of grammatica fouten, maar als iemand ik vindT OF vindt jij typt, dan beginnen mijn ogen te tranen en dan vind ik het ook mijn verantwoording om mijn medemens hierop te attenderen en te corrigeren. Zie het als gratis feedback.

Moslim87 | 20-11-12 | 02:07

@Moslim87 | 20-11-12 | 02:02

Dat klinkt als een bedreiging ;-)

*biertje stevig vastpakt en slok neemt*

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:06

@strikdewepstroper01 | 20-11-12 | 01:56
Hoe moet dat straks met Nederland dan? Of spreken we over 30 jaar allemaal Russisch?

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:05

seven | 20-11-12 | 01:55 | + 1
Don't waste your time.
Praten met geloverTs, zeker uit mohammedaanse hoek - totaal zinloos. Ze haten je, omdat je ze herinnert aan hun eigen twijfel.

Good to see you, btw. Sleep well, ggn.

Ratzinger | 20-11-12 | 02:05

@Moslim87 | 20-11-12 | 01:55
Nee, absoluut niet. Sterker nog je zakt lager in mijn opinie. Ik vind je namelijk best goed kunnen discuseren, maar niet als je de spelnazi gaat uithangen!

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 02:03

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 01:59 | + 0
De tijd zal het leren..

Moslim87 | 20-11-12 | 02:02

@Moslim87 | 20-11-12 | 01:48
Oh ja wanneer dan? Staat dat er ook?

Ik geloof er helemaal niets van namelijk.

1.) Moslims kunnen elkaar niet eens luchten
2.) Moslims hebben al eeuwen geen 'eigen' vooruitgang geboekt, nergens
3.) Moslims in het westen beginnen nu al te seculariseren in navolging van de Christenen
4.) De Qu'ran is een achterhaald boek van nog voor de middeleeuwen (ik bedoel er zijn nu koelkasten en vriezers een karbonnaatje is tegenwoordig je maatje! Zeker als je honger hebt - vrij naar Chris Rock)
5.) Moslims weigeren te moderniseren, zelfs hun taktieken om oorlogen te winnen zijn niet vreselijk out-of-date - de Chineze lachten zich rot

Zo zijn er nog honderden redenen te bedenken, echt jongen, je staat aan de verkeerde kant!

De dagen van Moslims als wereldmacht zijn definitief over. Zeker zolang ze continu lopen te vechten tegen kerels die 10x groter en sterker zijn.

Dan kunnen nog zoveel huisvrouwtjes in tuinbroeken een dikke boehoe doen maar het enige wat daar mee berijkt wordt is nog meer leed voor de 'normale' man die lekker wil bidden en zijn kinderen normaal zien opgroeien.

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 01:59

-weggejorist-

peteyoung | 20-11-12 | 01:58

Botte Hork | 20-11-12 | 01:52 | + 3
Enige reactie op zo'n troll.
Egwaar joh, heb jij dat allemaal zelf bedacht en meegemaakt?

En wat je verder nog aan afzeikerij kunt verzinnen.

Fuck, vergeet ik m'n bier! Niet doorvertellen hoor, wordt Allah boos (die houdt zich ook bezig met wat je eet en drinkt en met wie je neukt - druk baasje ja, gehgeh).

Ratzinger | 20-11-12 | 01:57

@Moslim87 | 20-11-12 | 01:27
Waarom zou iemand die een goed maar ongelovige leven achter de rug heeft niet aankomt in de Efteling 2.0.

toetanchamon | 20-11-12 | 01:56

@Moslim87

(Days of superiority voor de moslims gaan nog komen.)
En als dat uitkomt is dat ook maar tijdelijk, uiteindelijk heeft alles een cyclus. Wereldrijken en beschavingen.... Gisteren was dat het Romeinse rijk, vandaag de VS en ook uncle Sam zal ooit aan invloed verliezen.....

strikdewepstroper01 | 20-11-12 | 01:56

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 01:52 | + 0
vindT je... is zonder t, dus vind. Akties schrijven we met met een C, dus wordt het acties. Verdien ik nu jou respect voor mijn prestaties door jou te verbeteren??

Moslim87 | 20-11-12 | 01:55

Moslim87 | 20-11-12 | 01:27
Die logica hanteerde ze vroeger bij de eo ook. Geloven als loterij zonder nieten. Maar wie beter kijkt ziet dat dat niet klopt. Een gelovige wordt door z'n overtuiging en vw z'n vooruitzicht gedwongen om de realiteit te negeren. Een verhaal over evolutie of het heelal roept al cognitieve dissonantie op en wordt, soms tegen beter weten in, als onwaar afgedaan. Terwijl de feiten vaststaan en een ieder tegenwoordig @Artis oid kan zien dat een Chimpansee idd een verre achterneef is. Je leeft kortom een leugen. Daarbij neemt de moskee (of kerk etc) tijd & geld in beslag en dat gaat echt niet naar een goed doel, maar naar het relatief makkelijk verdiende inkomen van de imam en moskeebestuurders. Die leven van jouw naïviteit en angst voor uitsluiting vd groep. Geld afstaan, waarheid moeten ontkennen (nooit zo'n bbc docu waarderen) Groepsdruk aka peepressure, vijandsbeelden koesteren voor de rest. Slechte deal imho.

seven | 20-11-12 | 01:55

@Ratzinger | 20-11-12 | 01:48
Als je kon lezen kon je ook vermoeden dat ik geen vraag stelde. Gewoon een opsomming van een paar losse feiten. Als dat al te moeilijk voor je is moet je hoognodig naar bed!

INH.30CL | 20-11-12 | 01:54

Ik ga nog even een biertje drinken.
Kut!
Mag niet van Allah!
Okee, een peuk dan.
Kut, mag ook al niet van Allah!
Mezelf opblazen op het Leidseplein.
Allah bless you!

*Bier kiezen doet*

Ratzinger | 20-11-12 | 01:54

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 01:46 | + 0
Days of superiority voor de moslims gaan nog komen. Zijn niet mijn woorden, staat in de Koran.
Moslim87 | 20-11-12 | 01:48

Kom je weer met je sprookjesboek. Heb je nou écht niets beters?
Manmanman wat een intellect zeg.

Botte Hork | 20-11-12 | 01:52

Ratzinger | 20-11-12 | 01:47 | + 2
Wat een beschaving.. vertegenwoordig jij de 'westerse beschaving'? Ik zou me als mede-vertegenwoordiger van deze westerse beschaving me doodschamen om types als jij.

Moslim87 | 20-11-12 | 01:52

@Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 01:42

Vreemde manier om respect te krijgen vindt je niet? Respect verdien je door je prestaties en je akties hoe je in het leven staat en vooral hoe je door anderen wordt gezien.

Helaas is het natuurlijk weer wel zo dat minstens 1% van de Moslims wel respect voor dit soort akties heeft. Dus ja...

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 01:52

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 01:42 | + 0
LOL ja, gehgeh.

Dat geitengemekker over 'respect', daar heb ik zo het schijt aan, man hou op. Die hele middeleeuwse eer- en schaamtecultuur (vergelijkbaar met de ridderTs) is niet een beetje achterhaald, maar totaal pathetisch.

Een goeie moslim is een indiaan.

Ratzinger | 20-11-12 | 01:51

seven | 20-11-12 | 01:40
Klopt, kijk maar naar Nederland. Het verspreid zich als de pest.

Botte Hork | 20-11-12 | 01:50

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 01:46 | + 0
Days of superiority voor de moslims gaan nog komen. Zijn niet mijn woorden, staat in de Koran.

Moslim87 | 20-11-12 | 01:48

INH.30CL | 20-11-12 | 01:47 | + 0
Wat is je vraag eigenlijk? Snap geen reet van je gelul.

Ratzinger | 20-11-12 | 01:48

@necrosis | 20-11-12 | 01:42
*headbangen doet, en sterft*

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 01:47

Die Moslim87 is een troll.

De moeite van het onderkotsen niet waard, met z'n gezeik over respect. Ik zeik op Allah, Mohammed, Yasser Arafat en alle mafkezen die zo graag dood willen, maar eigenijk liever een ander laten sterven omdat ze er zelf eigenlijk niet in geloven.

Dahag, Moslim87, was mijn laatste reactie. Stop respect maar in het uitgewoonde hol van je moeder en veel succes met de integratie.

Ratzinger | 20-11-12 | 01:47

@Ratzinger | 20-11-12 | 01:35
Daar ligt het verschil van interpretatie tussen jou en mij. Ik lees geen angst in zijn tegels, integendeel zelfs.
We hebben nu eenmaal met de dood te maken en net als het leven zal ook dat betekenis hebben, hoe of wat... ik weet het ook niet net als jij. Dieren kunnen niet denken laat staan geloven dus een beetje dom (en laat dom "behoort aan God" betekenen in het engels) Mensen vermoorden mensen dat is niet inherent aan moslims alleen.

INH.30CL | 20-11-12 | 01:47

@seven | 20-11-12 | 01:40
Nou dan kunnen de Moslims zich de borst nog wel nat maken!

Ik noem landen zoals Spanje, Hongarije, delen van Oostenrijk, delen van Slowakije, Bulgarije, Roemenie, de Balkan, hele stukken van Rusland, India etc. was ooit allemaal gebied gecontroleerd door Moslims... Dat wordt een pittige strijd die ze zeker zullen verliezen!

Face it Muslims, your days of superiority are finished! Ergens mogen ze blij zijn dat in het verlichte westen je gewoon kan en mag geloven wat je wilt! (nou ja van de meeste mensen althans)

De Koreaanse Slet | 20-11-12 | 01:46

@Slipsnifter | 20-11-12 | 01:39
Truste, sniffie.

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 01:45

INH.30CL | 20-11-12 | 01:26
Maar het zal haar wel wat kalmeren. En bijkomend voordeel is dat jij het daardoor ook wat minder zwaar hebt (naar ik aanneem).
Of is ze niet angstig? Dat kan ook natuurlijk.

Botte Hork | 20-11-12 | 01:45

@seven | 20-11-12 | 01:40
Dank voor de info, seven.

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 01:45

@Moslim87 | 20-11-12 | 01:40
Als alles tegenwoordig kan, kan religie dan ook uitgeroeid worden?

Rector Reflector | 20-11-12 | 01:43

Ze vliegen wolkenkrabbers binnen, ze mishandelen vrouwen, ze plaatsen bommen in treinen, ze lopen met bomgordels rond, ze gooien homo's van gebouwen, ze schieten Theo van Gogh dood, snijden zijn keel door en prikken met een dolk een briefje op zijn buik, ze schieten raketten af op Israel, ze proberen cartoonisten te vermoorden, ze moorden en moorden en moorden.

Kortom, ze vragen om respect.

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 01:42

Ik lees op Twitter steeds over dode kinderen in Gaza. Die gasten fokken als konijnen, het lijkt me schier onmogelijk om geen kind te raken.

Rector Reflector | 20-11-12 | 01:41

Ratzinger | 20-11-12 | 01:35 | + 0
Ik vind jou mening ook niet hard. Eerder zielig. Het lijkt wel alsof je een jeugdtrauma hebt die nog onopgelost is. Heb je wel een moeder gehad of ben je opgegroeid door 2 strenge vaders ( alles kan tegenwoordig).

Moslim87 | 20-11-12 | 01:40

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 01:21
Denk niet dat je een antwoord van Moslim87 krijgt. In de 'zo neutraal mogelijk geformuleerde ' encyclopedie over het Israëls conflict staat dit.

'bij moslims leeft veel Jodenhaat. In het heilige boek van de islam, de Koran, wordt op diverse plaatsen opgeroepen tot geweld tegen Joden. Daar komt iets bij. Grond die eenmaal in handen van de islam is geweest mag, volgens wat vandaag de ‘politieke islam’ heet, nooit meer uit handen worden gegeven. Met politieke islam wordt bedoeld een kleine minderheid in de moslimwereld die geweld en terreur tegen de Joden en het Westen voorstaat. Het begrip is omstreden en vaag: sommige bronnen noemen de hele islam geen gewone religie maar een gewelddadige ideologie. Volgens anderen is nog niet één procent van de moslims bereid geweld te gebruiken. Hoe het zij, om verloren gegane grond terug te krijgen moet de ‘ware moslim’ bereid zijn de Jihad te voeren.' www.vecip.com/default.asp?onderwerp=10...

seven | 20-11-12 | 01:40

@Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 01:33
Tja, wanneer was dat ook alweer, drukdrukdruk, dan vergeet je wel eens iets.
Nightynight y`all folks! *zoef*

Slipsnifter | 20-11-12 | 01:39

Moslim87 | 20-11-12 | 01:27
Kijk, we komen al een stukje verder! Scenario 1 dat je schetst begint enige realiteitsbesef ten toon te stellen. Hulde daarvoor *plop*
Nu naar scenario 2: Leg uit. Wat is mijn grote probleem?

Botte Hork | 20-11-12 | 01:37

strikdewepstroper01 | 20-11-12 | 01:26 | + 0
Dan verschillen de meningen over respect van elkaar. Respect 'verdienen' is te cliché. Jij moet in jou opvatting dus eerst een vooronderzoek doen of iemand hard werkt en aan de regels en afspraken houdt, voordat je respect hebt oor diegene. Dus als jij iemand voorbij loopt die je niet kent, heb jij geen respect voor hem, totdat jij pas weet of hij werkt en zich aan de regels houdt. Iemand met hallo op straat begroeten is een teken van respect, ongeacht of diegene wel of niet hard werkt. Ik heb evenveel respect voor iemand die arm is als voor iemand die een profvoetballer is. Ik laat ze beide in hun waarde en respecteer hun waarden, normen en meningen. Ook als die tegen mijn normen en waarden indruisen.

Moslim87 | 20-11-12 | 01:35

INH.30CL | 20-11-12 | 01:18 | + 0
Hardt?
Geen woord Arabisch bij, lijkt mij.

Ik lees maar alleen maar angst in de comments van die pipo. Zonder de dood, die elk dier treft, is alle religie zonder betekenis. Wat zouden leeuwen, Braziliaanse treuzelmieren wel niet van die onzin denken?

En dan toch andere mensen vermoorden, als moslim.
Als moslim.
Als moslim.

Hoe ziek kan een mens zijn? Die lul hoort in een inrichting, als hij daar al niet woont.

Ratzinger | 20-11-12 | 01:35

@deraderendraaien | 20-11-12 | 00:50

Leuke uiteenzetting inderdaad.. maar ik snap niet helemaal waarom je dit op mij afvuurt eigenlijk..

Ik geef aan dat van mij alles en iedereen daar wel opgeblazen mag worden.. ik kies geen kant ofzo..

Wellicht zette het feit dat ik Ahmadinejad zei u op het verkeerde been..
Ik koos hem meer omdat ik eerder denk dat hij op de knop zal drukken als het IDF of de Amerikanen..

Maar van mij mag iedereen daar weggevaagd worden.. zolang ik er verder maar geen last van heb.

En als ik écht helemaal eerlijk ben, zou ik het liefst zien dat de gehele mensheid op zeer korte termijn uitsterft..

We zijn namelijk het meest weerzinwekkende, destructieve en nutteloze organisme wat er op deze planeet bestaat! #FEIT

Sidderpaal | 20-11-12 | 01:34

@Moslim87 | 20-11-12 | 01:27
Geef mij de hel dan maar, wat godt verbiedt is doorgaans leuker. En vrijer. Geen enkel probleem.

Rector Reflector | 20-11-12 | 01:34

@Slipsnifter | 20-11-12 | 01:30
Is het nog niet de Dag des Oordeels?
*jaartallenboekje van pius raadpleegt*

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 01:33

@Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 01:29
Dat zou je stilhouden.

Slipsnifter | 20-11-12 | 01:30

Buffell | 20-11-12 | 01:24
Nee. laat hem maar eens met harde bewijzen komen.
Dat hij hem/haar *Allah* (doorhalen wat niet van toepassing is) gezien of gesproken heeft ofzo.

Botte Hork | 20-11-12 | 01:30

Sinai gaat het helemaal worden,mark my words.

newray | 20-11-12 | 01:30

- Scenario 3: Godt bestaat wel degelijk en is dagelijks actief op GeenStijl.

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 01:29

Botte Hork | 20-11-12 | 01:23 | + 0
We gaan nu even uit van 2 mogelijke scenario's
- Scenario 1: Er is een grote rust na de dood. Eindstand: zijn we beide gelukkig.
-Scenario 2: God bestaat wel degelijk en er is wel degelijk een hemel en hel.
Eindstand: Jij een groot probleem..

Moslim87 | 20-11-12 | 01:27

@Botte Hork | 20-11-12 | 01:19
Diazepam is nou juist wat ze niet nodig heeft, serieus ik ken maar weinig mensen die zo positief en gelukkig in het leven staan als mijn moeder. het geeft dus toch kracht op een of andere manier. Afijn ik zelf heb een iets andere gedachtengang betreffende de ondergang, maar je kunt niet ontkennen dat er de laatste tijd extra veel beroering is hier en daar. Of dat te maken heeft met prophecy laat ik maar even in het midden.

INH.30CL | 20-11-12 | 01:26

@Moslim87

Respect moet je in Nederland verdienen door te presteren, door hard te werken en je aan afspraken en regels te houden. Respect krijg je niet zomaar, dat is wat chappies van de straat misschien denken maar zo werkt het niet in deze maatschappij....

strikdewepstroper01 | 20-11-12 | 01:26

nederland maakt geen 3 miljoen over naar de gazastrook, maar 3 miljoen extra.
Dat scheelt nogal.

Slipsnifter | 20-11-12 | 01:26

@Botte Hork | 20-11-12 | 01:23
Het ontwijken van je vraag is toch al genoeg antwoord?

Buffell | 20-11-12 | 01:24

Moslim87 | 20-11-12 | 01:18
Hoe weet je dan wat je kan verwachten? Leg uit! Op deze manier blijven we in cirkeltjes draaien. Nogmaals, bewijs bitte.
Ps,
Ik ben ook niet bang voor de dood, lekker rustig lijkt me.

Botte Hork | 20-11-12 | 01:23

Zo, ik ga zo even flink kakken.
Bij het doortrekken zal ik Allah prijzen dat hij mij een poepgat heeft gegeven.
Daarna lekker pitten.
Ik wens u een gezegende nacht toe zonder raketten op uw carport.

das_Freudenmädchen | 20-11-12 | 01:23

@Moslim87 | 20-11-12 | 01:18
Ik herhaal nog even mijn eerdere vraag aan jou:

Wat is eigenlijk de reden dat mohammedanen zo de pest aan joden hebben? Weet jij dat misschien, als ervaringsdeskundige?

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 01:21

@Moslim87 | 20-11-12 | 01:18
Ik zou reuze teleurgesteld zijn als ik na dit leven niet kan gaan genieten van het grote niets.

Rector Reflector | 20-11-12 | 01:20

@INH.30CL | 20-11-12 | 01:18
Niet hard, wel duidelijk, naar mijn mening.

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 01:19

INH.30CL | 20-11-12 | 01:14
Tsja, vraag haar om een exacte datum (zo mogelijk) en ga er de dag erna met haar over in gesprek. Lastig parket voor je man!
*schrijft receptje diazepam uit voor je moeder*

Botte Hork | 20-11-12 | 01:19

Botte Hork | 20-11-12 | 01:01 | + 5
Ik ben niet bang voor de dood, omdat ik weet wat ik kan verwachten. Mensen zijn juist bang voor het onbekende, dus mensen die niet weten wat er na de dood gebeurd en wat de dood nou precies is. Stel er gaat iemand dood die nog maar 25 jaar is. Iemand die niet gelooft zal het nooit begrijpen en het nooit een plek kunnen geven en zich altijd bezighouden met vragen als waarom dit en waarom dat.

Moslim87 | 20-11-12 | 01:18

@Ratzinger | 20-11-12 | 01:16
U is hardt

INH.30CL | 20-11-12 | 01:18

@das_Freudenmädchen | 20-11-12 | 01:15
Als dit de gedachten van de gemiddelde moslim zijn, dan kunnen we niet spreken over 'sommige' mensen.

Rector Reflector | 20-11-12 | 01:18

Moslim87 | 20-11-12 | 01:03 | + -5
Jij hoeft helemaal niet te respecteren dat ik niks geloof (dat is, dat ik niet in een godtje geloof).
Dat maakt al het grote verschil. Jij lijkt te denken dat niet-geloven in een godtje te vergelijken is met met wel geloven in een godtje.
Dat nu is niet niet geval. Ik geloof bijvoorbeeld ook niet in de tandenfee of in Sinterklaas.
Jij wel, want verschil tussen tandenfee, Sinterklaas en jouw allah kun je niet leveren.

Mogelijk, ik denk van niet, maar wie weet, ken je de staande uitdrukking (onder ontwikkelde mensen) dat wat zonder bewijs wordt aangedragen zonder bewijs van tafel geveegd kan worden. Kan worden? Moet worden! Wat zou je je tijd verdoen.
Dat geldt voor jouw allah. En alle andere sprookjesfiguren.

Denk daar maar eens over na, dat wat zonder bewijs etc. En flikker alsjeblieft op met je 'respect'. Ik heb alleen maar totale minachting voor imbecielen die geloven in hun allah-godje omdat ze toevallig ouders en familie hebben die ook niet beter weten.

Wil je wel zo lievv zijn om niet meer het woord 'respect' te gebruiken. Kots ik op.

Ratzinger | 20-11-12 | 01:16

Ondertussen op Marokko.nl:
Een moslima vindt dat Marokko wel heel ver heen is, omdat er wel 5000 joden wonen. Het gaat echt heel slecht met het land! Ook na de opmerking dat marokko wel 30 miljoen inwoners heeft vindt ze het schandalig veel.
Echt, je smoel valt keer op keer open bij de ongelooflijke domheid van sommige mensen.

das_Freudenmädchen | 20-11-12 | 01:15

@Botte Hork | 20-11-12 | 01:10
Wel, als ik mijn moeder mag geloven stapelen de bewijzen van de profetische verhalen uit de bijbel zich op. Het schijnt allemaal niet zo lang meer te duren alvorens de dag des oordeels aanbreekt, maar dat heb je niet van mij.

INH.30CL | 20-11-12 | 01:14

Als er burger slachtoffers vallen dan is het de wil van allah. Of rijmt dat alleen bij veroveringen/overwinningen (bv. IED doodt militair > Allah Akbar)?

Orator | 20-11-12 | 01:14

@Moslim87 | 20-11-12 | 01:00
Dus alles wat ú niet kunt verklaren is het werk van godt? Kom op, dat kan beter..

Rector Reflector | 20-11-12 | 01:14

Moslim87 | 20-11-12 | 01:03
*plop* Ik wacht nog steeds op gefundeerd bewijs. Of heb je dat niet?
Dat sprookjesboek telt niet by the way.
Biertje?

Botte Hork | 20-11-12 | 01:10

gezellig al die drones.

newray | 20-11-12 | 01:09

Laten we snel onze leopards verpatsen, je moet het ijzer smeden als het heet is he!

ElMatadero | 20-11-12 | 01:08

W, ik weet

INH.30CL | 20-11-12 | 01:07

@Moslim87 | 20-11-12 | 01:03
Als je dat zegt zonder bomgordel om je middel dan respecteer ik jouw en ook je geloof. Wat vind je van Joden overigens?

INH.30CL | 20-11-12 | 01:07

Als ze zo goed zijn als hier op Geenstijl wordt beweerd, dan lijkt me een mannetje of 25 mossad, israelische navy seals genoeg om heel die Hamas uit te roeien. Dan vallen er ook geen burgerslachtoffers.

Olc32 | 20-11-12 | 01:05

Allah bestaat niet. Wel zandbakken vol agressieve eikels die een rechtvaardiging willen voor hun kutkarakter.

das_Freudenmädchen | 20-11-12 | 01:05

Ik ben ff bier halen. Tot zo.

Botte Hork | 20-11-12 | 01:04

Ratzinger | 20-11-12 | 00:59 | + 0
Kan me niks schelen wat mensen hier geloven en wat ze niet geloven. Zoals ik respecteer dat jij niks gelooft, verwacht ik dat jij mij geloof respecteert.. Hoe dom en onzin je het ook mag vinden.

Moslim87 | 20-11-12 | 01:03

@Moslim87 | 20-11-12 | 01:00

Kijk, daar komt je ware aard naar boven. Een al minachting voor andersdenkenden...

brutus68 | 20-11-12 | 01:03

@Moslim87 | 20-11-12 | 00:53
Je praat precies als mijn moeder maar die is Christelijk. Het is maar net waarmee je geïndoctrineerd bent in je jeugd uiteraard. Voor de rest komen je woorden mij dus bekent voor:-)

INH.30CL | 20-11-12 | 01:02

Moslim87 | 20-11-12 | 00:53
Geef toe, je bent gewoon bang voor de dood. Dat is overigens heel menselijk hoor.
Maar alsjeblieft, geniet van het leven. Een korte periode tussen twee eeuwigheden.

Botte Hork | 20-11-12 | 01:01

necrosis | 20-11-12 | 00:58 | + 0
Dat sperma waar jij uit bent gekomen.. hebben ze dat zelf gemaakt?? Hoe dan

Moslim87 | 20-11-12 | 01:00

@Moslim87 | 20-11-12 | 00:53

"Ieder ziel zal zich op de Dag des Oordeels voor zijn Heer moeten verantwoorden voor al zijn daden. Of je nou zwart, moslim, Bush, Messi of Mohammed bent"...

Allah heeft dan zijn handen vol aan zijn schaapjes...., dat de man nog geen burn-out heeft...

brutus68 | 20-11-12 | 01:00

Moslim87 | 20-11-12 | 00:53 |
Niet zo kletsen ventje, immers Allah zal iedereen straffen die zich niet tot de islam heeft bekeerd, aldus jouw sprookje.
Overigens is het hiernamaals waarschijnlijk een verbastering, wat wijze mensen dus waarschijnlijk hebben willen zeggen is dat hij die zondigt, kiest voor korte termijn voordeel ten koste van de rechtvaardigheid e.d., op lange termijn, tot aan de volgende generaties, gestraft zal worden en de prijs zal moeten betalen. Dit heeft alles te maken met het leven zoals het is en niets met Allah (Hij Die Niet Bestaat). Maar klamp jij je maar vast aan die pot met goud aan het einde van de regenboog, dan leveren wij hier en nu wel een bijdrage aan de vernietiging van de islam, Allah en het imago van de profeet (of wat daar voor door moet gaan).

ZSU-23-4 | 20-11-12 | 00:59

Moslim87 | 20-11-12 | 00:53 | + 0
En nu maar weer terug naar de gesloten afdeling van het gekkenhuis hè, waar je hoort.

GS is een nogal seculiere site. De meeste reaguurders geloven niet in een godtje, ook niet, of zelfs: helemaal niet, in jouw godtje.

Nee, men zegt, doe jij je godtje maar in je poepertje, wij hebben daar schijt aan.

Wel uiterst grappig, je fascinatie met de dood. Elke religie projecteert (moeilijk woord alert) de hemel na de dood. Daarom plegen mohammedanen ook vaak van die maffe, door eigenbelang ingegeven zelfmoordaanslagen. Wat rot het ze? Ze gaan toch naar de Hema, of hoe het heet, en krijgen dan 70 druiven.

Een kinderhand is gauw gevuld, wat jij!

Ratzinger | 20-11-12 | 00:59

@Moslim87 | 20-11-12 | 00:53
Ik ben niet 'geschapen', mijn ouders waren niet rijk, dus hebben ze mij zelf moeten 'maken'....

necrosis | 20-11-12 | 00:58

@Moslim87 | 20-11-12 | 00:53
Wat jij schrijft, is niets anders als de gedachtengang van een mens.

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 00:57

Moslim87 | 20-11-12 | 00:53
Bewijs bitte

Botte Hork | 20-11-12 | 00:56

@pius | 20-11-12 | 00:46
Mohammedanen zijn meer jouw doelgroep, ik sla even over.

necrosis | 20-11-12 | 00:55

De waarde van de islam samengevat door Ratzinger | 20-11-12 | 00:46 | :
"Er is nooit een land geweest dat gebaat is geweest met de komst van mohammedanen. Intussen beseft zo ongeveer de hele wereld dat wel, en daarom worden ze ook overal uitgekotst."
.
Er is inderdaad geen sterkere antidosis tegen de islam dan de islam zelf. De islam is de intrinsieke slechtheid zelve. De profeet Mohammed en zijn weg is de intrinsieke slechtheid zelve.
Geen subsidie zal hier recht kunnen buigen wat krom is.

ZSU-23-4 | 20-11-12 | 00:53

ZSU-23-4 | 20-11-12 | 00:45 | + 0
Je koppelt de gedachten gang van een mens aan die van God. Een mens zou reageren als hoe jij t hebt beschreven. Moet je nagaan.. ondanks dat God jou heeft Geschapen en jou dagelijks voorziet van eten, drinken, zuurstof, familie etc en jij Hem dagelijks beledigd, maar je nog gewoon leeft. Ieder mens heeft een bepaalde tijd gekregen tot de Dood. In deze tijd mag hij doen, zeggen en denken wat ie wilt. Als de Dood je treft zie je de waarheid, maar is het te laat om vergeving te vragen of terug te keren naar dit leven. Dus het feit dat jij ondanks het beledigen etc nog leeft, zegt meer iets over de Barmhartigheid van God dan over het niet bestaan van God. Ieder ziel zal zich op de Dag des Oordeels voor zijn Heer moeten verantwoorden voor al zijn daden. Of je nou zwart, moslim, Bush, Messi of Mohammed bent.

Moslim87 | 20-11-12 | 00:53

@Rector Reflector | 20-11-12 | 00:29
Dan is een minnetje gemakkelijk gegeven, maar dat maakt het niet minder waar.

Rector Reflector | 20-11-12 | 00:51

deraderendraaien | 20-11-12 | 00:45
Ja, ook wij gaan hier nog humanitaire hulp nodig krijgen

Botte Hork | 20-11-12 | 00:51

Zeggen jullie straks sidderpaal @ 00:09 even truste van mij? ik ga maffen dus nog een fijne nacht!

deraderendraaien | 20-11-12 | 00:50

Israël en Palestina een lang verhaal in een lange samenvatting. www.vecip.com/default.asp?onderwerp=10...

En voor degene die zich afvragen hoe de grote aantallen Palestijnen er zijn ontstaan. Dit staat op subpagina Palestina 'Vanaf 1880 keren grote groepen joden (voornamelijk uit Oost-Europa) terug naar wat ze zien als hun oude vaderland. ' (..)'Vanwege de nieuw ontstane welvaart komen er ook veel nieuwe Arabieren wonen. De meesten komen uit de omringende landen: Syrië, Egypte, Libanon. Maar ook vestigen zich er grote groepen Europese moslims, o.a. uit Bosnië.'

seven | 20-11-12 | 00:50

@necrosis | 20-11-12 | 00:38

Als PLO-aanhanger van het eerste uur en Yasser Arafat onder de reaguurders lijkt me een bezoekje ter plekke op zijn plaats. De tijd is rijp.

pius | 20-11-12 | 00:46

Bij al het geharrewar, het is in wezen natuurlijk een religieus conflict. De joodse religie is om te kotsen, maar net iets minder dan de mohammedaanse religie.

In dat geval, als ik moet kiezen, kies ik voor de religie waar je het minst op moet kotsen en dat is de joodse.

Van de joodse religie heb je geen last (die zoeken geen convertieten, je moet uit een joodse kut komen en anders tel je niet mee), terwijl de mohammedaanse religie overal op aarde een pain in the ass is.

Neem je dat mee in je beschouwing over Israel-'Palestijnen', dan valt helaas het doek voor de 'Palestijnen'. Dat zijn mohammedanen en die kunnen we zelfs hier missen als kiespijn.

Er is nooit een land geweest dat gebaat is geweest met de komst van mohammedanen. Intussen beseft zo ongeveer de hele wereld dat wel, en daarom worden ze ook overal uitgekotst.

Terecht. Wat moet je ook met die ongeletterde zandapen die de wereld alleen maar kennen als een middeleeuwse samenleving? En dan toch een I-Pad kopen, hoe grappig is dit alles.

Grappig? Nuke 'em.

Ratzinger | 20-11-12 | 00:46

Israel is Het Bewijs dat Allah niet bestaat, want Allah zou nooit het bestaan van Israel toestaan.
Het tweede bewijs dat Allah niet bestaat is het feit dat wij reaguurders nog bestaan en iedere dag Allah beledigen door zomaar zelfstandig na te denken, buiten de Koran om.
Overigens, die dode Palestijnse kinderen zijn dood, omdat moslims van Hamas raketten afschiet vanuit plaatsen waar kinderen zijn. Dat is de reden, denk daar goed aan iedere keer dat je weer een dood of gewond Palestijns kind ziet.

ZSU-23-4 | 20-11-12 | 00:45

@Botte Hork | 20-11-12 | 00:34
Nuhh.. Dat gaan ze even schappen!
www.telegraaf.nl/overgeld/zorgverzeker...

Kun je nagaan hoeveel last we dan van gaan krijgen van extremireligitis..

deraderendraaien | 20-11-12 | 00:45

necrosis | 20-11-12 | 00:41
Door het drinkwater dit medicijn!

Botte Hork | 20-11-12 | 00:42

@Botte Hork | 20-11-12 | 00:34
Dat zou dan verplicht moeten worden in de 'schijf van vijf'!

necrosis | 20-11-12 | 00:41

Nieuw in 2013 De "stralende" lente, met een 50 jaar midden oosten rust garantie.

toetanchamon | 20-11-12 | 00:38

@pius | 20-11-12 | 00:36
En waarom zou ik daar willen zijn?

necrosis | 20-11-12 | 00:38

@bakoenin | 20-11-12 | 00:24
Dat hebben ze dus ook gekregen: Het heet Jordanië.

@bakoenin | 20-11-12 | 00:26
Dat is precies wat Israël dus ook is: een multi-etnische staat, onafhankelijk van de sociologische definitie van "volk". De administratieve grenzen zijn door de VN vastgesteld. De minderheden hadden, zoals je terecht stelt, geen recht op een eigen staat. Die minderheid was de Arabische bevolking (wat ze later "Palestijnen"zijn gaan noemen).

@bakoenin | 20-11-12 | 00:28
Het territorium is toebedeeld aan de staat Israël, het multi-etnische volk daarvan heeft over zijn sociale, culturele en economische ontwikkeling beslist.

Stormageddon | 20-11-12 | 00:38

Is necrosis al gesignaleerd op de Westbank?

pius | 20-11-12 | 00:36

Kan de medische wetenschap geen pilletje uitvinden tegen volksziekte nummer 1: religieus fanatisme.....
necrosis | 20-11-12 | 00:23

Die bestaan gewoon hoor. Ze heten anti-psychotica.

Botte Hork | 20-11-12 | 00:34

Mooi, hopelijk hebben zij paar nukes mee die zij ergens ondergronds onder Gaza installeren en af laten gaan. Geen paddestoel, en alles mooi vlak,

The Russian | 20-11-12 | 00:31

@necrosis | 20-11-12 | 00:23
Laat dat "fanatisme" maar weg (is sowieso een beetje dubbelop). Een pilletje tegen religie, dat zou heel wat onzin schelen. Maar ja... de mens is een wanstaltig en imperfect wezen. Verplichte inenting is tegen afgoderij is ook alweer wat. Moet je namelijk ook niet willen: een staatsmacht die inenting tegen bullshit afdwingt.

Het enige waar je op mag hopen is dat het religie-gen zichzelf uit de genenpool evolueert, maar de kans daarop acht ik nihil. Met z'n allen naar de verdoemenis dan maar. Meer geluk en intellect gewenst aan de volgende dominante diersoort van de planeet.

Stormageddon | 20-11-12 | 00:30

@Stormageddon | 19-11-12 | 23:35
En waarom? Omdat een idioot heeft opgeschreven dat daar ergens het beloofde land zou zijn. Iets met Abraham of zo..

Rector Reflector | 20-11-12 | 00:29

@Stormageddon | 20-11-12 | 00:20
En nog meer plagen... heb ik me toch weer laten verleiden tot een discussie over dit slaapverwekkende onderwerp. Out.
Wat houdt het recht op zelfbeschikking in? Een volk heeft de vrijheid om zijn eigen politieke status; en zijn sociale, culturele en economische ontwikkeling te beslissen. Deze vrijheid houdt ook twee andere rechten in: het recht op een eigen staat en het recht om zich aan te sluiten bij een andere staat.

Dus of Jordanië een Palestijnse staat is, is volstrekt irrelevant. Als de Palestijnen in de bezette gebieden het recht op externe zelfbeschikking hebben, dan hebben zij het recht om zich bij Jordanië aan te sluiten of een eigen staat te stichten. Zij hebben het recht om de toekomst van het territorium te beslissen.

bakoenin | 20-11-12 | 00:28

@Stormageddon | 20-11-12 | 00:20
En nog even plagen

De vraag of de Palestijnen een volk zijn – volgens de sociologische definitie – is irrelevant. Want de definitie van een volk in Internationaal Recht is heel eenvoudig: het is de hele bevolking in een bepaald gebied, ongeacht hoeveel (etnische) minderheden in het gebied leven. De administratieve grenzen van de kolonie, of van het bezette gebied, bepalen de grenzen van de toekomstige staat. Dus minderheden hebben geen recht op een eigen staat

bakoenin | 20-11-12 | 00:26

Een gezonde nachtrust is er niet bij in Gaza..

Rector Reflector | 20-11-12 | 00:26

@Stormageddon | 20-11-12 | 00:20
Even plagen.

Premisse 1: Internationaal Recht geeft drie soorten volkeren het recht op externe zelfbeschikking: volkeren in een kolonie/trustgebied, volkeren onder militaire bezetting en volkeren in een onafhankelijke staat.
Premisse 2: Palestijnen voldoen aan twee voorwaarden. Ze zijn onder militaire bezetting en ze zijn een onderdeel van een Ottomaanse kolonie geweest.
Premisse 3: Bovendien besloot de VN met resolutie 181 om de Palestijnen een deel van het mandaatgebied Palestina voor een eigen staat te geven.
Premisse 4: Het is de juridische overtuiging (opinio juris) van de bijna absolute meerderheid van de staten dat de Palestijnen het recht op zelfbeschikking hebben.
Premisse 5: Het Internationaal Gerechtshof heeft in een adviesopinie geconcludeerd dat de Palestijnen het recht op zelfbeschikking hebben.
Conclusie: Dus de Palestijnen hebben het recht op externe zelfbeschikking

bakoenin | 20-11-12 | 00:24

bakoenin | 20-11-12 | 00:16 | + 0
Da's de ethische hangup van het Westen, dat ze de wapens te weinig laten spreken. Hoeveel culturen zijn er in de loop der eeuwen niet ten onder gegaan, enig idee?

Vaak door ziekten, ook vaak door oorlog en uitroeiing. Als je de camera's uitzet zijn er over 4 jaar geen 'Palestijnen' meer.

Of, dat kan ook, wonen ze allemaal in de Nijldelta en genieten van de Arabische lente. Dat ze daar zelf niet op komen, vreemd. Heel misschien zit niemand op die 'Palestijnen' te wachten.

Voor wat het waard is, ik denk dat iedereen liever heeft dat ze naar Gibraltar gaan zwemmen. O.k., best wel een stukje, maar zodra Marokko in zicht is kun je aan land. Moet toch heerlijk zijn! Bovendien, verzuip je onderweg, ga je straight naar boven en krijg je 70 druiven! What's there to lose?

Ga jij ze bellen of zal ik het doen? Het lijkt hier goddomme wel de Good News Show!

Ratzinger | 20-11-12 | 00:24

Kan de medische wetenschap geen pilletje uitvinden tegen volksziekte nummer 1: religieus fanatisme.....

necrosis | 20-11-12 | 00:23

Sidderpaal | 20-11-12 | 00:09 | + -1 -
TEAM USA!

MBeen | 20-11-12 | 00:22

"Zogenaamd voor een mogelijke evacuatie van wat Amerikaanse toeristen en ambassadepersoneel"

Lol! Eindelijk een goeie quote!

TM | 20-11-12 | 00:21

@Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 00:11
Die hebben we wel, maar zijn officieel eigendom van de VS.

necrosis | 20-11-12 | 00:20

@bakoenin | 20-11-12 | 00:02
De "Palestijnse staat" is er al. Het heet Jordanië. Het heeft moslims vanaf 1947 altijd vrij gestaan Israëlisch staatsburger te worden, het is geen religieus gesegregeerde staat, moslims en christenen kunnen staatsburger van Israël zijn met exact dezelfde burgerrechten. Dat is ook precies de reden dat orthodoxe joden de staat Israël niet erkennen (en door pro-palestina fanaten hier en elders worden opgevoerd als "vrienden" van "Palestina" - je verzint het niet).
Het probleem van de zogenaamde "Palestijnen" is dat ze niet in een seculiere (maar wel Joodse) staat willen wonen. Althans, ze willen er wel wonen, maar niet met de Joden. Dat is niet iets van de afgelopen 60 jaar, maar speelt al sinds het einde van het Oost-Romeinse rijk in die regio.

Stormageddon | 20-11-12 | 00:20

De vijand van mijn vijand is mijn vriend.

Ohwel, hup joden!

Ik heb nog nooit hier in Nederland joden horen oproepen tot het vernietigen van de Nederlandse staat...

dlseth_ | 20-11-12 | 00:19

Feitelijk gezien is deze operatie van Israël en de USA al een vorm van ontwikkelingssamenwerking. Door het uitschakelen van Hamas en overige middeleeuws denkende Jihad reil debielen bevrijd je het onderdrukte volk van een door en door verrotte agressor. De Palestijnse bevolking zouden dankbaar moeten zijn voor de huidige ontwikkelingen.

Botte Hork | 20-11-12 | 00:18

Kost je 3.53 min van je leven en je komt tot de conclusie dat het eigenlijk heel simpel is, ook in Israël.

www.youtube.com/watch?v=xLNA7MRdjlw

toetanchamon | 20-11-12 | 00:17

Ik gun zowel Israël als de Palestijnen inmiddels ongezien de multiculturele samenleving. Met je afkomst en je godsgezeik.

Bruno Alaska | 20-11-12 | 00:17

Parsons | 20-11-12 | 00:11 | + 1
Maar uhh, als we het nou graties geven, zou dat niet helpen? Stel je voor, je staat op de rand van de hongerdood en je krijgt graties ham. Take it or not?

Me tell you, ze vreten het allemaal, zowel joden als 'palestijnen'.

Zelf zou ik liever dood gaan, want ik hou niet van varkensvlees. Ook niet van ander vlees, want vegetariër. Niet helemaal zuiver in de leer, want rundvlees, vis, schelpdieren en trouwens alle vreetbare zoogdieren - heerlijk! Shit, misschien moet ik eens op google kijken wat een vegetariër wel en niet vreet.

Ratzinger | 20-11-12 | 00:17

@Ratzinger | 20-11-12 | 00:09
Yep en in Mauritsie zijn het gewoon slaven, waren ze altijd al, maar hebben toch een eigen staat.
En ook Cromwell vertelde de Ieren eens to Hell or to Connaught, heeft een eeuw of 4 geduurd, maar toen kwam dat Ierland er toch. No more croppies lie down
Nee hoor, dit lost zich vanzelf op, op een gegeven ogenblik hebben wapens niets meer te vertellen, dan gaat de rede weer spreken.

bakoenin | 20-11-12 | 00:16

Sidderpaal | 20-11-12 | 00:09 | + 0
Ja, en nu maar naar bedje toe hè. Neem nog een cola (US-made).

Ratzinger | 20-11-12 | 00:12

@Ratzinger | 20-11-12 | 00:03
Die gebieden zijn de ham nog niet waard.

Pun inteded.

Parsons | 20-11-12 | 00:11

@bakoenin | 19-11-12 | 23:56
Israel heeft zijn kernwapens al decennialang niet gebruikt, maar zou dat volgende maand wel kunnen doen.

Verleden is geen garantie voor de toekomst.

Jammer eigenlijk, dat Nederland geen kernwapens heeft.

Lewis Lewinsky | 20-11-12 | 00:11

Nou Ahmadinejad.. als je die nuke écht hebt, ik zeg vliegen maar ermee..(wel even wachten tot die sloepjes er zijn natuurlijk)

Ik ben dit hele gezeik zo ontzettend moe.. moslims zijn kut.. Joden zijn zoniet nog kutter (want, misplaatst verheven als "uitverkoren".. daarnaast eeuwig zeikend, jankend en steevast dezelfde troefkaart trekkend)

Dus!.. nuke dan het hele zooitje maar plat daar.. iedereen naar de hel, en het westen kan vervolgens jarenlang niet binnentrekken, bevolken en uitbuiten.. want dát is waar het uiteindelijk om gaat.. de natuurlijke rijkdom die het "westen" ten koste van alles in handen wil krijgen..

Sidderpaal | 20-11-12 | 00:09

bakoenin | 20-11-12 | 00:02 | + 0
De 'Palestijnse' staat gaat er nooit komen. Niet in Israel. Waar zou dat moeten gebeuren, Syrië?

Die 'Palestijnen' van jou zijn gewoon Arabieren. Die moeten in een Arabierisch land wonen, klaar.
Zijn ze natuurlijk te lui voor en de Arabierische landen te beroerd voor. Nog meer ruifvreters, niemand die daar natuurlijk op zit te wachten.

Ratzinger | 20-11-12 | 00:09

@Desmoulins | 19-11-12 | 23:55

Zit wat in.

pius | 20-11-12 | 00:07

Nog twee dr bij en dan zit men op 666 raketten sinds 14 november 2012.
Dan zal de Mayakalender ook wel aflopen. Of zo.

das_Freudenmädchen | 20-11-12 | 00:07

Desmoulins | 19-11-12 | 23:48 | | Reageer+ |
0
Orthodox is zonder hoofdletter.
Verder, it is not what i heard. Als die settlers met hun machinegeweren dat zijn de gematigden?
U speelt een woordspel met me.

Einde van de Domheid | 20-11-12 | 00:06

Laten we even niet uit het oog verliezen dat dit puur staatsterrorisme is van beide partijen. Israel bouwt illegale nederzettingen en ript een Palestijnse legerpipo. Palestina maakt met haar raketten dat niemand zijn leven veilig is.
En dat al 60 jaar lang, met als enig wisselend beeld de partijen waartegen men vecht. Ze willen gewoon geen vrede, niemand niet daarzo in de zandbak...

ole guapa | 20-11-12 | 00:05

Gaza, waar je vrouw een hoofddoekje moet dragen, ook al ligt ze onder meters puin.

zeg maar jansen | 20-11-12 | 00:05

Wat zou er gebeuren als je in Israel en de 'Palestijnse' gebieden gratis ham zou uitdelen?

Ik denk dat iedereen dan heel veel blij zou zijn!

Ratzinger | 20-11-12 | 00:03

Jos Brinkie | 19-11-12 | 23:59 Kruidenier. Diesel is daar een knaak de jerrycan. Die raketten zijn veel duurder.

zeg maar jansen | 20-11-12 | 00:03

Pak dat moslimtuig nu eens GOED aan! Ze zouden ons dankbaar moeten zijn. Een enkeltje richtng allah, is toch het enige doel waar moslim voor leeft? Nou dan!

Vieslinks | 20-11-12 | 00:03

@Stormageddon | 19-11-12 | 23:53
Ja en, is het geloof dat de staat Israël toebehoort aan mensen van het joodse geloof ook niet gebaseerd op het feit dat Mozes ze eens naar dat heilige land toe geleid heeft. Daarvoor woonden er weer anderen.
Wij zouden bijv. geheel Zuid Nederland moeten afstaan aan de Ieren, de Kelten hebben er eeuwen gewoond.
Wat een onzin allemaal.
Je hebt te maken met de demografische verhoudingen van nu, en niet van toen.
De staat Israël is niet weg te denken, en een voldongen feit, en de Palestijnse staat komt er ook wel.
Het zal nog wel even duren, maar mensen worden vanzelf verstandig.

bakoenin | 20-11-12 | 00:02

Het belofte maakt schuld land.

pius | 20-11-12 | 00:01

En wie betaald die diesel van die speedboten? Niemand helpen zolang de vechtende partijen beide om een geloof oorlogje spelen.. Komt geen eind aan, heeft niemand wat aan en helpt voor de toekomst ook niets. Gaat dat staakt het vuren tussen noord en zuid Korea eigenlijk ook om geloof?

Jos Brinkie | 19-11-12 | 23:59

Ik vond het vooral kut toen Israël de Comoren bezette en al die paraplu's deporteerden.

Toen begreep ik pas dat de Palestijnen er goed aan hadden gedaan een importverbod op cashewnoten, oordildo's en jaartallenboekjes in te voeren.

Je moet er toch niet aan denken dat schepijs nog duurder word. Ik heb verdorie al haast geen sweaters meer.

En je wilt toch een keer met sabbatical als veldmuis.

pius | 19-11-12 | 23:58

@Lewis Lewinsky | 19-11-12 | 23:49
Onzin Israel heeft al decennia lang kernwapens, en de Arabieren zijn al decennia lang boos.
Wordt er weer wat met bommen en raketten heen en weer geschoten, wat extra Palestijnen dood, en business as usual.
Niet echt boeiend allemaal.
En al helemaal de retoriek er om heen niet.
Pakistan heeft ook kernwapens, Noord Korea ook, en dat vind ik heel wat gevaarlijkere gebieden.
Dus ja geneuzel in een zandbak.
Frappant is trouwens wel dat wij hemel en aarde bewegen om overal radicale moslims aan het bewind te krijgen.
Zie Libie, en Syrie, we steunen zelfs Saudi Arabie, daarvoor Afghanistan
En als die dan weer boos gaan doen dan moeten we daar weer gaan ingrijpen.
Rare jongens dat Westen.

bakoenin | 19-11-12 | 23:56

ZKH EénOog | 19-11-12 | 23:44 | + 0
Maar al te waar. Hadden de Arabijers of 'Palestijnen' hetzelfde wapentuig als Israel, dan zou Israel niet meer bestaan.

Zelfs in Israel zijn ze ze policor. Welk land zou het pikken om telkens maar raketten binnen te krijgen? Rusland, China, USA? No way.

Denk toch dat men het in Israel meer ziet als een soort muggenplaag die wel over gaat. Af en toe wat bombarderen, een grondoffensiefje en je hebt jaren geen last meer van die zooi.

Het zou mij handiger lijken om de hele Gazastrook en de Westbank 'Palestijn' vrij te maken. Niet eens door ze te doden, maar ze 48 uur te geven om te moven naar Jordanië of Syrië of Egypte.

Ik wil ook wel eens iets anders op t.v., al kijk ik daar nooit naar bij gebrek aan t.v., haha.

Ratzinger | 19-11-12 | 23:56

@pius | 19-11-12 | 23:41

Ieder normaal mens is voor de Israëliet en de Palestijn, mag ik hopen.
Waarschijnlijk is de één-staat oplossing de beste optie voor de Palestijnen die een toekomst van leven en laten leven ambiëren. Gezien de ongebreidelde steun van de broeders in Jordanië en Egypte kunnen zij misschien een bijdrage leveren door de broeders en zusters die de eeuwige strijd prefereren in de armen te sluiten en te liefkozen zoals nu het geval is.

Desmoulins | 19-11-12 | 23:55

@bakoenin | 19-11-12 | 23:43
Als er nog Kaninefaten zouden zijn dan was het argument tegen de Batavieren steekhoudend. Overigens denk ik dat het grootste deel van de Nederlanders van de Batavieren noch van de Kaninefaten afstamt maar van de Chauken.
Maar goed, dat terzijde.

Stormageddon | 19-11-12 | 23:53

@ZKH EénOog | 19-11-12 | 23:44
Alleen om die reden al zou je eenieder die partij kiest voor die schreeuwende haatbaarden tot op het bot moeten wantrouwen. Eens.

Parsons | 19-11-12 | 23:52

@ZKH EénOog | 19-11-12 | 23:49

Ik deel je vrees. Het word lastig denk ik. Er is simpelweg teveel aan de hand.

pius | 19-11-12 | 23:51

Ratzinger | 19-11-12 | 23:48
Iran is ook op dun ijs hoor.

oranjeblanjeblue | 19-11-12 | 23:50

@bakoenin | 19-11-12 | 23:43
Gegeven 1: De bezetenheid waarmee de van jongs af aan gehersenspoelde mohammedanen zich tegen Israel keren zonder daar ooit mee te willen stoppen.

Gegeven 2: Israel heeft kernwapens.

Combineer die twee gegevens, en je ziet dat jouw frase *geneuzel in die zandbak* misplaatst is.

Lewis Lewinsky | 19-11-12 | 23:49

@pius | 19-11-12 | 23:47

True. Maar dat wil nog niet zeggen, dat ik het versneld wil zien. Sterker, ik wil het zelf liever niet meemaken. Maar die wens zal me niet gegund zijn...

ZKH EénOog | 19-11-12 | 23:49

@Einde van de Domheid | 19-11-12 | 23:37

Onzin. De echte Orthodoxe Joden erkennen Israël niet.
Dat Rijk komt er pas nadat G'd verschenen is.

Desmoulins | 19-11-12 | 23:48

Bakito | 19-11-12 | 23:30 | + -6
Het zou serieus een goede zaak zijn als Teheran van de aardbodem zou worden geveegd.

Veel Iraniërs zijn niet zo dol op hun theocratische staat. Tijd om de mafkezen van dienst eens een lesje te leren. Geef ze 48 uur.

Ik denk dat als Iran zich te veel gaat bemoeien met Israel er binnenkort geen Teheran meer is. Wie zou dat ook missen?

't Zou de fijne moslimwereld eens bij de les kunnen brengen.

*Gejank zonder einde*

Ratzinger | 19-11-12 | 23:48

@ZKH EénOog | 19-11-12 | 23:44

Ons beschaafde wereld is al heel lang aan het imploderen. Middeleeuwse culturen daarvan de schuld geven is wat al te primitief.

het is slechts de orde der dingen.

pius | 19-11-12 | 23:47

"gekocht van de drie miljoen die Nederland naar de Gazastrook gireert".
Jawel, jaren geleden werd dat geld gebruikt om met NL-hulp een haven te bouwen en een vliegveld aan te leggen.
Dat alles werd prompt door Israël kapotgebombardeerd, ondanks officiele Nederlandse protesten.
Vind je het dan raar dat de mensen in Gaza er tegenwoordig liever wapens mee kopen? Die worden ook kapotgeschoten maar geven tenminste de illusie dat men iets terug doet. Frustraties zoeken altijd een uitweg.

bruine kikker | 19-11-12 | 23:46

Zal wel iets met joods protectiegeld of lobby te maken hebben. Immers alle belangrijke financiele instellingen in de Yoe ES Ee (maar ook in Europa) hebben een joodse achtergrond of sterke verwevenheid daarmee. Met geld kun je veel macht kopen of afdwingen.

ad melkert | 19-11-12 | 23:44

@Parsons | 19-11-12 | 23:43

Plusje.

pius | 19-11-12 | 23:44

@Moslim87 | 19-11-12 | 23:22

Omdat zolang Israël bestaat, blijven de islamitische landen zich vooral daar op focussen.

Maar zodra Israël het onderspit zou delven (vergeef me dat ik even lach), is de rest van de beschaafde wereld aan de beurt om onder de voet gelopen te worden door middeleeuwse culturen, die ons willen uitroeien.

En DAAROM veroorzaakt het zo'n ophef hier, als Hamas betere wapens geleverd krijgt.

ZKH EénOog | 19-11-12 | 23:44

@pius | 19-11-12 | 23:39
Dank u, pius ;)

Lewis Lewinsky | 19-11-12 | 23:44

Deze discussie jaren geleden al met Koerbagh gevoerd, en op een zeer intelligente beschaafd manier.
Chapeau voor Koerbagh trouwens.
Ga hem niet overdoen, ik zou alleen maar even willen wijzen op Sykes-Picot en Balfour, en daarvoor de intenties van Herzl.
Verder is natuurlijk de argumentatie dat Palestijnen geen eigen staat daar zouden mogen hebben omdat ze daar niet van origine vandaan komen niet steekhoudend.
Mauritius is bijv. van een leeg eiland opgevuld met slaven door de Fransen en de Nederlanders, en is ook een aparte staat geworden. Juridisch gezien is dat geen argument. Immers, dan zouden wij ook geen aanspraak mogen maken op Nederland, die Batavieren waren ook maar import.
Veder denk ik dat in het licht van alle conflicten op deze aarde, dit alhoewel slepend, toch een vrij klein conflict is, en door emotie teveel opgezweept wordt.
Buiten de menselijke drama's om kan het mij weinig boeien.
Wake up, er spelen heel wat belangrijkere zaken, die veel bedreigender voor ons zijn dan dat geneuzel in die zandbak.

bakoenin | 19-11-12 | 23:43

@pius | 19-11-12 | 23:41
Palestina bestaat niet. Verder eens.

Parsons | 19-11-12 | 23:43

Wie gelooft dat dit om een stukje land gaat is heel naïef.
Het gaat om elk land dat de moslim ideologie door de strot geduwd moet worden. Dood en verderf is daartoe hun wapen.
En denk niet dat wij west-Europa er verschoond van blijven, want dan ben je niet alleen naïef maar ook nog dom.

deraderendraaien | 19-11-12 | 23:42

Ik ben voor Israël en voor Palestina.

pius | 19-11-12 | 23:41

Gid zal me krijgen zeg...

oranjeblanjeblue | 19-11-12 | 23:40

@brutus68 | 19-11-12 | 23:28

Dat kon je nog door de vinger zien, maar zijn wegkijk, goedpraat gedrag betreft Badr heeft hem totaal ongeloofwaardig gemaakt.

Desmoulins | 19-11-12 | 23:40

@Lewis Lewinsky | 19-11-12 | 23:32

Mooi.

*Gidsdienstwaanzin noteert*

pius | 19-11-12 | 23:39

@ Bakito
Het is half twaalf geweest, tijd voor je Zyprexa. Slik die pillen nou op tijd!

Botte Hork | 19-11-12 | 23:38

@Bakito | 19-11-12 | 23:31
En... wie is dat? Moet ik die kennen?

Stormageddon | 19-11-12 | 23:38

Alexander de Grote was goed bezig.

pius | 19-11-12 | 23:38

@deboerenlul | 19-11-12 | 23:25

Dus omdat Hamas nu inferieure wapens heeft (volgens jouw propagandaplaatje), waarmee ze de onlusten openen, moet er maar niet opgetreden worden? Israël moet dus heel gristelijk net zo lang de andere wang toekeren, totdat Hamas per ongeluk wel een keer een serieuze nuke in handen heeft?

Ben ik blij voor de Israëli, dat het geen christenen zijn.

ZKH EénOog | 19-11-12 | 23:37

Van Leeuwen heeft een goed punt. Orthodoxe Joden zijn in de veronderstelling dat Gods rijk daar gaat beginnen en dat ze heilige strijders zijn die roetinhetetengooiers uit de buurt houden. Omdat ze vinden dat dat Rijk er maar snel moet komen zijn ze niet vies van een robbertje vechten. Ik zeg niet dat de Palestijnen lieverdjes zijn maar ze moeten allebei hun poten thuishouden!

Einde van de Domheid | 19-11-12 | 23:37

@Moslim87
Omdat de vorige keer toen ze dik 1800 van die geloofsgenoten van je de nek hadden omgedraaid
er een afspraak was dat er geen wapens daar heen mochten,alleen spul wat niet als oorlogstuig kon worden gebruikt.

expat | 19-11-12 | 23:37

@Moslim87 | 19-11-12 | 23:22
Omdat jullie (jouw soort) tot doel hebben ons de vernietigen.

Verder nog vragen?

Parsons | 19-11-12 | 23:36

@oranjeblanjeblue | 19-11-12 | 23:33
Gidzwarte humor.

Lewis Lewinsky | 19-11-12 | 23:36

@deboerenlul | 19-11-12 | 23:30
Ook dat is een fraai staaltje geschiedvervalsing. Israel is inderdaad in pas 1947 uitgeroepen, maar de joden waren al ver voor de eerste wereldoorlog de grootse bevolkingsgroep in die streek. Bij de eerste (en enige) volkstelling van de Ottomanen in die regio, al in de 19e eeuw, was de meerderheid van de bevolking in Jeruzalem (en vele andere steden en dorpen) joods.

Stormageddon | 19-11-12 | 23:35

@Peng | 19-11-12 | 22:55

"... En dan vooral het einde, waar 2-/5-jarige van dichtbij een kogel door hun hoofd kregen. Waarom? Voeren die oorlog?..."

Ja! Dat soort kindertjes heeft een naam: kindsoldaatjes.
De gevaarlijkste terroristen die er bestaan, want er is geen heiliger geloof in het groter goed, dan dat van een geïndoctrineerd kind.

ZKH EénOog | 19-11-12 | 23:34

Gidverdomme bakito, nu raak je een gevoelige snaar.

oranjeblanjeblue | 19-11-12 | 23:33

Weet je, het kan me ook geen reedt meer schelen wat er daar gebeurd. Bom op dat hele gebied. O en vergeet meteen het hele midden oosten niet en ook Noord Afrika. Zijn we tenminste van het gezeik af!

c.onjo | 19-11-12 | 23:33

@Bakito | 19-11-12 | 23:30
Gid? Heb jij nu ook al gidsdienstwaanzin?

Lewis Lewinsky | 19-11-12 | 23:32

Gid = God

Bakito | 19-11-12 | 23:31

@kweetitwel | 19-11-12 | 23:05

Je zou maar lieden steunen die iedere westerling liever aan de hoogste tak van de boom laten hangen...
Iets diep, onder in mijn buik zegt me dat er 'broeders' en 'zusters' in het spel zijn, had een zelfverklaard schrijfstertje op vrijdag ook al niet de spreekwoordelijke ballen voor, maar ik kan er naast zitten. Dwazen genoeg tegenwoordig.

Desmoulins | 19-11-12 | 23:31

"De Yanks, grote vrienden van Israël zo bleek vandaag nog maar eens". Een opmerking als deze geeft aan dat er nog enige ruimte is waarin het begrip voor de verhouding tussen Israel en de VS nog wat kan worden aangescherpt, om het vriendelijk te zeggen. Sharon zei het ooit tegen, ik meen, Peres... "Do not worry about the US. We the jewish people control the US". En zo is het natuurlijk.

Prof. Dr. Ir. Toeter | 19-11-12 | 23:31

@Bakito | 19-11-12 | 23:30
Gid? Who the fuck is Gid?

Stormageddon | 19-11-12 | 23:31

@Moslim87 | 19-11-12 | 23:22
Wat is eigenlijk de reden dat mohammedanen zo de pest aan joden hebben? Weet jij dat misschien, als ervaringsdeskundige?

Lewis Lewinsky | 19-11-12 | 23:31

@Bertus Betonsloper | 19-11-12 | 23:26 | .
Nergens niet om maar als je in de oorlog israel-palestijnen voor Isreal bent. Dan ben je een moslim hater. nogmaals zie images.4chan.org/b/src/1353359384816.j... En denk even na... Na de 2e wereld oorlog werd 'Israël' gemaakt. Omdat de Joden Oh zo zielig waren . De Joden verdreven en slachten de moslims af. Vooral met kinderen lijken ze goed overweg te kunnen. Sinds de dag dat Israël een land werd.

deboerenlul | 19-11-12 | 23:30

Maar goed, ik laat de zionistische orgie voor wat ie is.

Hopelijk komt er ooit gerechtigheid voor het arme Palestijnse volk, dat genoeg heeft moeten lijden onder onze westerse expansiedrift en WO2-erfenissen.

Wellicht moet Iran eerst een paar atoombommen gooien voordat we wakker schrikken uit onze superieure waan.

Alleen Gid weet het antwoord op deze vraag.

Bakito | 19-11-12 | 23:30

Leon de Winter bij P&W. Je zou er bijna pro-Hamas van worden. Met zijn vouwfiets.

brutus68 | 19-11-12 | 23:28

Arabs are barbarians who hide behind their babies whereas Israeli soldiers defend them. #fact!

oranjeblanjeblue | 19-11-12 | 23:28


In dit conflict, kun je als objectieve waarnemer alleen achter de Joden en het aan hun beloofde land staan. En wat doet de nederlandse staat, 3 miljoen euro schenken aan het terroristische tuig. nederland is er daarmee mede voor verantwoordelijk dat hamas raketten koopt in iran om onschuldige burgerslachtoffers te maken onder de joodse bevolking. Het is een godspe dat nederlands belasting geld zo naar terroristische doelen gaat.

Gary Gunstone | 19-11-12 | 23:28

@deboerenlul | 19-11-12 | 23:25 | + 0 -
Waarom geven ze niet op?

Kaas de Vies | 19-11-12 | 23:26

Cru om te stellen maar als ene Adolf H. zijn karwei had mogen afmaken was deze hele oorlog nooit gebeurd. Er komt toch een keer een break even point qua vergaste Joden en platgebombardeerde Palestijnse bloedjes.
mijntweecent | 19-11-12 | 23:07
.
De neurotische psychopaat, Jodenhater en massamoordenaar Adolf H. jankte zichzelf uiteindelijk een kogel door z'n kop. Wellicht dat jij daar eens een voorbeeld aan zou moeten nemen.

Bertus Betonsloper | 19-11-12 | 23:26

Feit is dat we ons in de gevarenzone bevinden. Het Midden-Oosten staat in de fik, en ondertussen dondert hier in het Westen de economie finaal in elkaar. Heb zo'n idee dat we nog hele rare dingen gaan meemaken. Als je beseft dat de jodenvernietiging in Europa nog maar kort geleden heeft plaatsgevonden, alsmede de slag bij Stalingrad bijvoorbeeld, dan kun je wel nagaan waar de mens toe in staat is en wat je zo ongeveer in de toekomst allemaal nog kunt verwachten aan ongein.

Rest In Privacy | 19-11-12 | 23:24

Het betreft overigens niet 3 miljoen in contanten, maar een Gamma-waardebon ter waarde van 3 miljoen ter aanschaf van nieuwe ruiten, deuren en dakpannen. En by Jove ze zullen het straks nodig hebben!

oranjeblanjeblue | 19-11-12 | 23:23

Iedereen weet dat de VS Israël zowel materiele als financiële steun verleend. Waarom maken ze dan zo een grote punt van dat de raketten van Hamas uit Iran komen als Israël zelf ook hulp krijgt van buitenaf??

Moslim87 | 19-11-12 | 23:22

Ratzinger | 19-11-12 | 23:12 |
Ach, dit zijn allemaal exercities in gang gezet door de miljardenverdienende wapenindustrie.

Heeft niks met religie of politiek te maken. De bakken met geld die deze bedrijfstak uitgeeft aan marketing en propaganda zijn in jouw geval goed besteed, afgaande op het riedeltje dat je telkens afdraait.

Wake up!

Bakito | 19-11-12 | 23:21

@mijntweecent | 19-11-12 | 23:07

De Grootmoefti dacht er precies hetzelfde over, net zoals een zogenaamd heilig boekje dat door ene Allah himself geschreven is dat ook al onderschrijft. Uw kille, economische benadering van levens zou hoge ogen gegooid bij de Reichsinnenminister. Hulde.

Desmoulins | 19-11-12 | 23:21

3 miljoen voor dat Palestijnse tuig? Laten we dan aan de Israëli’s 80 afgeschreven Leopards doneren.

Tukker69 | 19-11-12 | 23:20

Het is trouwens geen geheim dat HAMAS burgers, het liefst kinderen, gebuikt als levend schild. Zo rollen ze daar sinds jaar en dag.
Als ze besluiten een school te gebruiken voor hun snode streken moeten ze niet verbouwereerd hun vinger naar Israel wijzen als er burgerslachtoffers vallen.

oranjeblanjeblue | 19-11-12 | 23:20

Buldozer, dat hele gaza toch de plomp in!! Als de belgen ons beschieten , schieten we toch ook terug......

krappaal | 19-11-12 | 23:18

Wat is de stand in het aantal doden aan beide kanten? Is de verhouding nog steeds 1 staat tot 10?

RichardAnker | 19-11-12 | 23:18

Trouwens Bakito is vandaag 5 jaar. Laten we dit vieren met 1 hele grote vuurpijl.

Kaas de Vies | 19-11-12 | 23:16

@zeg maar jansen | 19-11-12 | 23:07
En hoe je ze in Gaza krijgt. Het zal toch via de schepen met "humanitaire hulp" gaan? Nee... echt niet. Heus niet.
Meer dan 12.000 Iraanse raketten die zomaar in Gaza komen en vandaar uit afgevuurd kunnen worden. Ondanks de grensblokkade met Egypte. Het mag niet, maar schijnt zomaar te kunnen.

Stormageddon | 19-11-12 | 23:16

@mijntweecent | 19-11-12 | 23:07
Zullen we dat break-even point even uitrekenen?
Hitler vermoorde (grofweg) 50% van de Europese joodsche gemeenschap. 6 miljoen dood, 6 miljoen bleven leven.

Gesteld dat gemiddeld jaarlijks 1.000 Israeli en Palestijnen omkomen (de laatste oorlog in 2008-09 kostte aan 1.500 mensen het leven), duurt het dus nog zo'n 6.000 jaar voordat we "break-even" scoren.

King of controversy | 19-11-12 | 23:15

Wat is het toch een onvoorstelbare puinbak in die regio. Irak en Syrië, Libië, en nou dit weer. Het hele Midden-Oosten schudt zo'n beetje op zijn grondvesten. Ja, en dan heb je financieel-economische puinzooi in zuid-Europa. Zeg maar gerust dat de hele wereld in een recessie verkeert momenteel, zelfs China.
De chaos in de wereld neemt onvoorstelbare proporties aan. Zou er misschien iets aan de hand zijn?

Rest In Privacy | 19-11-12 | 23:13

oranjeblanjeblue | 19-11-12 | 23:11 |
Doerak.

Bakito | 19-11-12 | 23:13

Turkije bezet Europees gebied (wil nog steeds dat Ottomaans feestje). De Joden hebben hun eigen land heroverd. De Jordaniërs in Gaza mogen hun heil niet zoeken in Jordanië.

Bietuhzooik | 19-11-12 | 23:13

Bakito | 19-11-12 | 22:59 | + -3
Denk je niet dat er teveel 'Palestijnse' baby's zijn? Ik zou menen van wel. Als ze 8 jaar zijn worden ze al op zelfmoordmissie gestuurd (dat is: moordmissie). Uiteraard door grijzende mannetjes die zelf geen zin hebben om te sterven voor de 'Palestijnse zaak'.

Er is in het geheel geen 'Palestijnse zaak'. De Arabieren in de nabuurlanden laten de Arabieren in de Gazastrook en de Westbank gewoon barsten en hopen dat de chaos blijft voortduren. Geen enkel Arabisch of moslimland (als daar verschil is) dat zich ene moer aantrekt van de Arabieren in Israel.

Israel is zeer geduldig, vriend. Elk normaal land zou allang korte metten hebben gemaakt met buren die niet beter weten dan soepsidie aan te vragen bij de EU of andere Arabische staten (geh) en hun eigen contreien naar de verdommenis helpen en werkelijk niks constructiever weten te bedenken dan de vernietiging van de staat Israel.

Dat gaan ze verliezen, net zoals ze ALLE conflicten en oorlogen hebben verloren.

Wij denken wel eens dat de 'islam' of de Arabieren een probleem zijn voor het Westen. Zijn ze ook, in de zin dat aambeien ook erg vervelend zijn. De Arabische en islamitische wereld is volstrekt kansloos tegen het Westen (en China en andere mogendheden die niets hebben met de islam, zoals Rusland).

Het zijn losers, maken een hoop lawaai, maar zelfs een aanslag op de Twin Towers is, behalve symbolisch, niet meer geweest dan een speldenprik als je kijkt naar de aftermath.

They're losing it. Zeer terecht ook. De wereld is heel wat beter af zonder islam en zonder aanhangers van Wodan. Herstel: Allah.

Stop dat maar in je reet, als die niet al vol zit met vergeelde Volkskranten.

Ratzinger | 19-11-12 | 23:12

De grote fout die al die haatbaarden maken, is dat ze aannemen dat die maagden vrouwelijk zijn..... staat echter helemaal nergens...
tisallemaalwatzeg | 19-11-12 | 23:09

Ghe.. hoop dat ze daarboven genoeg vaseline hebben.

Botte Hork | 19-11-12 | 23:12

Ze misbruiken de burgers (schild) voor eigen politiek gewin... ! stop de ontwikkelingshulp = burgers slachtofferen...

Itastijl | 19-11-12 | 23:11

Bakito | 19-11-12 | 23:09
jank-trol.

oranjeblanjeblue | 19-11-12 | 23:11

Palestijnen zijn Jordaniërs die in de tijd van Britse overheersing naar Israël zijn getrapt. Dat ze daar niet welkom zijn, verbaast mij.

Bietuhzooik | 19-11-12 | 23:10

mijntweecent | 19-11-12 | 23:07 Had maar een kauwgombal gekocht voor die twee cent.

zeg maar jansen | 19-11-12 | 23:10

@Botte Hork | 19-11-12 | 22:50

De grote fout die al die haatbaarden maken, is dat ze aannemen dat die maagden vrouwelijk zijn..... staat echter helemaal nergens...

tisallemaalwatzeg | 19-11-12 | 23:09

oranjeblanjeblue | 19-11-12 | 23:07 | + 0 -
Nerd.

Bakito | 19-11-12 | 23:09

@Peng | 19-11-12 | 22:55

U verkiest een doodscultus boven leven.
U prefereert barbaarse toestanden waar vrouwen en kinderen als lokaas dienen boven een leger dat er feitelijk alles aan doet onschuldigen te sparen.
Er is geen leger dat zo klinisch mogelijk opereert als het IDF en dat is nou een #feit

Desmoulins | 19-11-12 | 23:08

@Ratzinger | 19-11-12 | 23:01
Feiten zijn altijd ongemakkelijk voor propagandisten.

Stormageddon | 19-11-12 | 23:08

-weggejorist-

mijntweecent | 19-11-12 | 23:07

Ach bakito denkt ook weer een duit in het zakje te kunnen doen. Vliegdekschepen tegen Palestijnse baby's.

-USS Iwo Jima (LHD-7) is a Wasp-class amphibious assault ship.
-USS Gunston Hall (LSD-44) is a Whidbey Island-class dock landing ship.
-USS New York (LPD-21), the fifth San Antonio-class amphibious transport dock.

Niet bepaald vliegdekschepen bakito, dus je zult iets anders moeten bedenken om over te zeiken.

oranjeblanjeblue | 19-11-12 | 23:07

meneer Q | 19-11-12 | 23:06 Dat hangt er van af van wie je ze kunt kopen.

zeg maar jansen | 19-11-12 | 23:07

Vraagje: hoeveel raketten kun je kopen voor drie miljoen NEDERLANDSE euro's.

meneer Q | 19-11-12 | 23:06

Die patriots van ons en Duitsland moeten voorlopig maar beter ons eigen luchtruim blijven verdedigen. Fuck die islamofascist, Erdogan, de tyfus maar.

Hanxie | 19-11-12 | 23:05

De VS = schurkenstaat No 1. Israel No 2.

kweetitwel | 19-11-12 | 23:05

En waarom geven we dan niet wat meer dan die 3 miljoen wisselgeld.
op deze manier duurt het nog tig jaar voordat we kunnen spreken van een definitieve oplossing van het conflict.

rocco tevredi | 19-11-12 | 23:05

Allah is een excuus, de maagden een illusie.
Pastor Sippenhaft | 19-11-12 | 22:55

Dat ze naar hun illusie verlangen snap ik dan weer wel. Check de gemiddelde kop..
www.powned.tv/nieuws/buitenland/2012/1...

Botte Hork | 19-11-12 | 23:05

Doorpakken Israël, doorpakken is het devies.

Parsons | 19-11-12 | 23:04

was..

Bietuhzooik | 19-11-12 | 23:04

Humpf | 19-11-12 | 23:01 | + 0 -
Foutje, klopt. Maar wat betreft die onschuldige, Palestijnse baby's had ik voor 100% gelijk.

Bakito | 19-11-12 | 23:04

Fijn hoor dat de PvdA(rabieren) indirect terroristische activiteiten ondersteunen. Naïviteit betreft Hamas is totaal ongeloofwaardig. Democratisch verkozen terroristen controleren Gaza dus zou men louter en alleen voedsel en medicijnen moeten ontvangen aan steun.
Free Gaza from Hamas!

Desmoulins | 19-11-12 | 23:03

@Peng... Palestijnen zijn Jordaniërs, die eruit getrapt zijn door éne kalief Umar in de tijd dat Palestinia (een gebied, net zoals Germania door de Romeinen Noord Europa werd bestempeld). Kortom, Palestijnen zijn Jordaniërs, Jordaanse rebellen. Zelfs de koran spreekt van Israeli. Met Israeli bedoelen ze Joden. De Islam dult geen teruggave van land als het eenmaal bezet is geweest door moslims (9/11/1683 slag om Wenen).

Bietuhzooik | 19-11-12 | 23:03

Wie houdt wie nu voor de gek?
Wapenstilstand? Hoe lang?

Die ellende duurt nu al vanaf 1948 en denkt 'de wereld' dat nu plotseling wel vrede bereikt kan worden?

paost712 | 19-11-12 | 23:03

Zolang ze maar niet met een helikopter naar het strand gaan...... ik ken een land...!

ElMatadero | 19-11-12 | 23:02

Zowel Israël, Amerika als Europa eisen dat Hamas eerst met zijn raketaanvallen stopt alvorens er een nieuw bestand kan worden afgekondigd. Hamas heeft de volgens hen 'harde eisen' voor zo'n bestand echter afgewezen. Volgens berichten uit Caïro zou Israël een staakt-het-vuren van minstens 15 jaar eisen en een onmiddellijk einde aan alle wapensmokkel naar Gaza.

Lees ik net,is wel duidelijk dat ze dat niet willen

expat | 19-11-12 | 23:01

Stormageddon | 19-11-12 | 22:48 | + 14
Goed dat je de handel bij de les houdt. Nu ik je toch aan de lijn hebt, mijn waardering voor je comments. Zelf ben ik nog wel eens ongenuanceerd, bot, racistisch, seksistisch etc., maar da's de aard van mijn beestje.

Bon. Genoeg veren, terug naar Gaza!

Ratzinger | 19-11-12 | 23:01

@Bakito | 19-11-12 | 22:59
Zijn geen vliegdekschepen, in het vervolg eerst even op de linkjes klikken voor je iets zegt.

Humpf | 19-11-12 | 23:01

Humpf | 19-11-12 | 22:59 Ja. Of ze raketten willen, en bommen.

zeg maar jansen | 19-11-12 | 23:00

Stoer hoor, met vliegdekschepen tegen Palestijnse baby's!

Bakito | 19-11-12 | 22:59

De Amerikanen gaan ook een donatie doen aan Gaza.

Humpf | 19-11-12 | 22:59

Ik zit al de hele dag te kijken naar de live streams , ik vraag me af hoeveel van die UAVs er over gaza vliegen.

Het is een constante stroom van bromvliegen die je op de audio feed kan horen.

Met af en toe een giga knal , was vanmiddag mooi om te zien toen 4 hellfires (denk ik) een raket depot aan puin schoten , de raketten vlogen overal heen.

Keep up the good work.

laserbrains | 19-11-12 | 22:58

Peng | 19-11-12 | 22:55
U bent overduidelijk niet van deze wereld.

oranjeblanjeblue | 19-11-12 | 22:58

Ik ben voor Palestina. Hup Palestina, we hebben de P we hebben de A laat maar.

mijntweecent | 19-11-12 | 22:57

Peng | 19-11-12 | 22:55 En maar raketten afvuren op Israël. Dat dan weer wel.

zeg maar jansen | 19-11-12 | 22:57

Pakt popcorn en cola. Scheepsladingen Iranese raketten worden Egypte binnengebracht om Israël een lesje te leren.

Nah, skip die 3 miljoen euro PVDA ontwikkelingshulp en Shell wil wel boren in de Sinaï. Die gaan ze namelijk kwijtraken met Islamlogica op het conflict dat ze op henzelf hebben afgeroepen.

Bietuhzooik | 19-11-12 | 22:56

Arme palestijnen. Ik heb bet met ze te doen. Ze worden onderdrukt door de Israëliers, getreitert, vernederd, vermoord en ook nog gebombardeerd. Doordat israël de gazastrook afgebakend heeft en er niks in of uit kan qua handel is er ook een groot te kort aan veel dingen.

Amerika moet eens die vinger uit israels kont halen en ze even een tik op de vingers geven.
Bekijk eens Tears of Gaza om een idee te krijgen. En dan vooral het einde, waar 2-/5-jarige van dichtbij een kogel door hun hoofd kregen. Waarom? Voeren die oorlog? Dieptriest.

Peng | 19-11-12 | 22:55

Botte Hork | 19-11-12 | 22:50 |
Allah is een excuus, de maagden een illusie.

Pastor Sippenhaft | 19-11-12 | 22:55

Wat die man zegt uit jullie linkje: 'Bloodlust in Israel: 'Flatten Gaza, send it back to Middle Ages, they need to die!'

Alsof ze niet al in de middeleeuwen leven...
O.k., foutje, kan iedereen gebeuren. Zou eindelijk ook eens korte metten maken met die godverdomde 'Palestijnse' kakkerlakken. Geef ze 2 dagen om naar een Arabierisch land te moven en neem de boel dan over.

Annexeer gelijk Libanon. Die Amerikanen, groot gelijk. Back up Israel!

Ratzinger | 19-11-12 | 22:54

Kaas de Vies | 19-11-12 | 22:47 Die doet alles voor zichzelf. Het is een piraatje. Soort van ZZP-er maritiem.

zeg maar jansen | 19-11-12 | 22:52

Niet gek natuurlijk. Israël is Amerika's trouwste bondgenoot, en beste vriend in het Midden-Oosten. Beide landen hebben een cultuur die ondernemerschap en zelfontplooiing stimuleert, en het is niet gek dat Israël de 'start up nation' van de kleintjes is. Zo zijn Israëlische bedrijven de populairste buitenlandse bedrijven op Wall Street. Wat stellen de Arabieren daar tegenover, behalve olie en terreur?

hatovimletayis | 19-11-12 | 22:52

Het mag allemaal wat kosten zo blijkt. Die schuiten kunnen trouwens ook behoorlijk wat schade maken, beetje over-kill zou ik zeggen, maar je maakt natuurlijk wel een statement naar die haatbaarden toe.

oranjeblanjeblue | 19-11-12 | 22:52

Obama was toch pro moslims en al die onzin (aantijgingen vanuit rechtse relifreaks...) ... blijkt " ineens" van niet... #waistedtimetoteadingpanicingreaguurders

Itastijl | 19-11-12 | 22:52

Sky Lukewalker | 19-11-12 | 22:43 Ik hoop dat Gretta erheen gaat en zich opwerpt als levend schild.

zeg maar jansen | 19-11-12 | 22:51

Nederland heeft Hamas net drie miljoen overgemaakt voor rotjes en strijkers.

Het is zó weer oud en nieuw hè?

zeg maar jansen | 19-11-12 | 22:50

@eelko1976 | 19-11-12 | 22:45 |

Ja, maar ik dacht dat ik het niet goed verstaan had. Wel dus. Hert is meer dan treurig.

Talentubby | 19-11-12 | 22:50

Pastor Sippenhaft | 19-11-12 | 22:41

Of Allah heeft het momenteel te druk met het regelen van voldoende maagden.
Dat kan natuurlijk ook.

Botte Hork | 19-11-12 | 22:50

Vraag het VanLeeuwen.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-11-12 | 22:49

Ongelofelijk dat die Pvda-minister dit weer als een excuus ziet om onze belastingcenten over Gaza uit te strooien.

DutchLibertarian | 19-11-12 | 22:49

@Itastijl | 19-11-12 | 22:41
Rot eens op met dat propagandakaartje. Er was geen Palestina in 1946. Er was een Brits mandaatgebied dat zich uitstrekte van het Suez-Kanaal tot de Eufraat. Palestina bestond niet als onafhankelijk land in 1946, daarvoor ook niet. Er is nooit een onafhankelijk Palestina geweest. Sterker nog: De Arabieren hebben met de Engelsen en Fransen meegevochten tegen de Ottomanen in 1914-1918 in ruil voor onafhankelijkheid van de Arabische gebieden. Die hebben ze gekregen: Irak, Jordanië en Syrië. De kuststroken van Gaza tot Aleppo waren uitgezonderd van die afspraken.
Er is geen "Palestinian loss of land" en nooit geweest, dat is pure geschiedvervalsing.

Stormageddon | 19-11-12 | 22:48

Dat schip rechtsboven het dumpert-logo, hoort die er ook bij?

Kaas de Vies | 19-11-12 | 22:47

Ah, the end solution is near?

N=1 | 19-11-12 | 22:47

@Itastijl | 19-11-12 | 22:41

Bullshit pica. Land dat je niet hebt, kan je niet verliezen. Wat @yespur zegt: lees de column van @H.Stiglitz maar.

ZKH EénOog | 19-11-12 | 22:47

@Talentubby; 17.000

eelko1976 | 19-11-12 | 22:45

Let op de adequate acties van Timmerfranz!

Bommel007 | 19-11-12 | 22:45

In ieder geval verdwijnen deze knalboten niet in de partijkas van Hamas...

eelko1976 | 19-11-12 | 22:44

Net op Nieuwsuur (Ned 2) gehoord dat er al 7000 raketten op Israél zijn neerrgekomen. Je loopt achter VanLeeuwen, maar het is dan ook niet meer bij te houden.

Talentubby | 19-11-12 | 22:44

Kijken hoe akbar allah echt is...
Pastor Sippenhaft | 19-11-12 | 22:41

Als je naar de score van nu kijkt is ligt hun imaginaire vriendje te pitten.

Botte Hork | 19-11-12 | 22:43

Is Greta al ergens gesignaleerd?

Sky Lukewalker | 19-11-12 | 22:43

Kijken hoe akbar allah echt is...

Pastor Sippenhaft | 19-11-12 | 22:41

3 miljoen voor gaza!! Met ons geld is ook een haven gebouwd in Gaza!! Die is ook in puinpoeier geschoten door de Israeli!!

jan2806 | 19-11-12 | 22:40

Scheelt dat die drie schepen voor troepentransport zijn bestemd en nauwelijks offensieve wapensystemen aan boord hebben. Het enige wat ze er mee kunnen is wat helikopters sturen, tenzij er mariniers zijn ingescheept maar dat is onwaarschijnlijk.

Highfield | 19-11-12 | 22:40

Gelukkig komt die 3 miljoen gewoon weer terug. We zijn immers één van de grootste wapens verhandelende landen ter wereld.

ZKH EénOog | 19-11-12 | 22:39

-weggejorist-

arashimashou | 19-11-12 | 22:39

Oh ja, dat schip dat gebouwd is met staal van het WTC. Bijzonder.

arashimashou | 19-11-12 | 22:39

Alvast RIP voor de onschuldige burgerslachtoffers.
Verder, do your thing USA. Pop die haatbaarden.

Botte Hork | 19-11-12 | 22:38

Poets die Tomahawks maar op! F22's en B2's zijn ook al afgetankt, neem ik aan?

yespur | 19-11-12 | 22:37

".. allang door dat alle diplomatieke pogingen tijdrekkerij .." Yep, en dat al sinds 1947.

Godsammekraken | 19-11-12 | 22:36

Ontwikkelingshulp aan Gaza onmiddellijk stopzetten.

Lewis Lewinsky | 19-11-12 | 22:36

Tel Aviv, je zal er maar wonen

Il Commendatore | 19-11-12 | 22:36

Gaza, je zal er maar wonen

Espro | 19-11-12 | 22:35

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl