achtergrond

Geenstijl

P. Kouwes in de rebound...

helaas, voor jullie, maar hij betaalt echt...Nog een keer vijftig euro gestort voor de mensen in Be Ving want hee mensen wij merken het niet maar voor hun is het een druppel op hun plaat. Ook wel een fijn idee dat er nu eens iemand naar mij luistert want dat ontbreekt er tot nu toe een beetje aan. Ik kom wel eens op een feestje van de mensen van de vereniging en dan zit iedereen zo'n beetje bij elkaar en dan laten ze elkaar zien wat ze hebben gemaakt van een stuk boomschors en dan kom ik binnen en dan valt het meestal stil of zo, ik weet het niet en dan heb ik toch best aardige verhalen maar op een of andere manier zitten ze daar niet op te wachten, dus dit is wel kicken dat Geenstijl mij een podium biedt. Deze tekst staat hier in het kader loggen voor de zielige mensen.


Ik heb even meegelezen in de reacties wat ik een te gekke optie vind voor wederhoor enzo, maar ik vind wel dat veel mensen heel erg vanuit hun eigen kikkerperspectief reageren hier, dus niet echt proberen te begrijpen wat de schrijver bedoelt maar steeds alleen maar met die eigen purperen eikel in hun vuist gaan zitten lezen dat dat en dat niet klopt en dat ik niet kan spellen, maar het gaat om de boodschap. Ik wil hierbij wijzen op Marthin Luther Kinck die ook zei i have a dream, en dat vond iedereen heel diep en toen zeiden ook niet al die negers , ja lekker, wij geen rechten en meneer ligt te pitten. Daarom vraag ik jullie om gewoon minder bevooroordeeld te lezen en gewoon die tekst op je in laten werken.

Ik wilde het hier voor deze vijftig euro even hebben over eten van Knorr. Veel mensen doen daar een beetje dom over, dat dat niks zou zijn en dat je eerst honderd kilometer naar Stilledibbe moet rijden voor de beste parmezaanse kaas of zo en dat komt allemaal door die kudt van een jamie olivier, waarvan je dus had gehoopt dat hij door die moeilijke opvoedbare kinderen die hij leerde koken eens keihard met een beetje creme fres als glijmiddel met zijn buik op het fornuis in zijn engelse reet zou worden genomen, maar door hem komt het dus, die kootp achter op zijn scooter een beetje jofel voor zeshonderd euro spullen voeelllll offfff vleeveerrrr en dan denk ik, ja, Knorr, zo kan het ook, want dan neem je dus kipfilet , beetje olie er op, marinade er op, even laten staan , bakken en dan omscheppen, krantje lezen, aftrekken, even kijken of het gaar is en dan nog iets met water en poeder en dan heb je dus paella bijvoorbeeld, wat heel lekker is , ook als je alleen eet zoals ik, maar dat is dan allemaal te min voor jamie die altijd met veertig vrienden zit te eten , van kijk mij eens leuk zijn en dan moeten ze alles opvreten van hem en naar dat kankergedrum van hem luisteren want meneer is zo te gek, ja, o o o, wat hebben we veel vrienden!

Maar Knorr is heel basaal koken vanuit je eigen individuele behoefte en koken is voor veel mensen nu toch met een rubberen anusvinger en in je hol en met groen haar naast carlo boszhardt zeggen dat de paddestoelen weer helemaal toppie toppie zijn enzo.

Nou ja, dat vind ik wel belangrijk om even te zeggen en nogmaals lees gewoon even wat ik schrijf en niet meteen afgaan op andere dingen, want het is uiteindelijk wel voor de verdronken mensen van restaurant Pni Kau Kabi

P. Kouwes

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.