achtergrond

Geenstijl

HOERRREN

BUIS AAAAN ME KIN!HOERREEEEEN . HOOERRREEEENNNNNN IN DE ZEEEEEEE. ALLEE HOEREN DRIJVEN IN DE ZEEEEE HEEEEE HEEEEE HEEEEE, zou de nieuwe singel van vader abraham kunnen zijn, ware het niet dat vader abraham helaas dement is. Zijn bolhoedje hield zijn hersens bij elkaar en nu zag ik hem laatst met zonder bolhoed bij popquiz a go go en toen dacht hij dat iedereen om hem heen net uit een waterkraan was gekomen of zo want zo is het dus wel, dat hij geen oog had voor de ramp en die dikke lassie toverrijst neger ook niet, want die ging staan dansen maar dat komt meer voor in die culturen, dat er dus iemand dood is en dan gaan ze met ze alle pom en pikante kip staan vreten omdat de dood bij het leven hoort maar vertel dat maar eens aan Pna Mi Koel op het strand van Zuid-Thailand, ja! Deze tekst staat hier in het kader loggen voor de zielige mensen.


Maar dat zijn details. ik wilde het van de gelegenheid gebruik maken om hier voor vijftig euro te doneren aan de mensen in Kuifje en de Zeebevingeilanden maar ook wel om een theorie van mij hier neer te zetten hoe ik denk dat het gekomen is. Het heeft volgens mij te maken met een verschuiving van het orgastisch zwaartepunt waar je om kunt lachen maar denk er maar eens over na. Vroeger waren al die Aziaten heel klein en kwamen ze wel klaar enzo maar dat mocht geen naam hebben. Dat veegde je zo van je buik, die klodder hobbylijm, maar nu zijn aziaten door westerse porno op internet veel meer gewend, want die zien dan in filmpjes dat de zaadpoorten in het westen wijd open worden gezet en dat wij hier minstens een melkbus vol sproeien en dat zijn zij ook gaan doen met alle geografische gevolgen van dien, want dat luistert allemaal heel nauw, qua magnetisme en dat is dus mijn theorie eigenlijk, dat de aarde zegt, ho, tot hier en niet verder en die heeft laten zien dat de mensen in Be Ving te ver zijn gegaan zou Seth Gaaikema zeggen stel hij had nog een toneelprogramma.

Nou ja, verder wil ik zeggen dat internet ook mijn leven heeft veranderd want ik heb nu vrienden en we spreken soms af bij iemand in de buurt en dan drinken we wat en dan gaan we weer naar huis dus dat is een heel ander leven meteen, want je komt nog eens thuis, wat eerst niet gezegd kon worden. Ik had verder nog wel iets willen vertellen over mijn grote passie, zelf bier maken, in mijn schuur, maar ik moet even weg, maar misschien vanmiddag nog even wat als ik ergens vijftig euro voor de bevingdoden heb want ik geef het je te doen, daar hebben wij geen idee van want als Texel 30 centimeter afbreekt staat Jan Wolkers al met die spierwitte kop van hem een duif te verkrachten omdat hij mooi wil sterven dus waar hebben we het over.

P. Kouwes

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.