Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Bus met toeristen opgeblazen op Bulgaars vliegveld

boembus4.jpeg Boem in Bulgarije: op het vliegveld van Burgas (kustplaats aan Zwarte Zee) is een bus met (Israëlische toeristen opgeblazen. Kort politiestatement (in het Bulgaars) maakt nog weinig duidelijk. Spreekt over terroristische aanslag. Stemmingmakers wijzen alvast naar Hezbollah. Want exact 18 jaar na een grote aanslag. Speech: Hezbollah-baas Nasrallah zou al speechen vanavond. Is nu aan het herschrijven. Bevestiging: Bulgaarse MinBiZa bevestigt aanslag. President Plevneliev onderweg naar Burgas, samen met zijn halve kabinet. Slachtoffers: Berichten over minstens 3 doden, 20+ gewonden. Bom waarschijnlijk tussen de bagage. Persco: Zodadelijk zware veroordelende woorden van Israëlische premier Netanyahu. Netanyahu: Zware woorden indeed: 'Iran heeft het gedaan'. Liveblog: Bij Haaretz. Rode knop: De immer kalme en bedachtzame Netanyahu zojuist: "Israel will retaliate fiercely." Fotoos: Uit ANP. Uiteengereten resten touringcar. En een dito slachtoffer (grafisch!). Video: Israëlische nieuwsprogramma heeft man met hoedje ter plaatse. En hierrr dikke zwarte rookpluimen + sirenes. Officieel: 6 dood, 32 gewond, aldus Bulgaarse MinBuZa.

Reaguursels

Inloggen

De koran een door Allah geschreven of gedicteerd boek? Dan was tie zeker dronken of aan de drugs.

Ik heb een koran gekocht, te weten; "De heilige koran; met nederlandse vertaling, onder auspicien van wijlen Hazrat Mirza Bashir-Ud-Din Mahmud Ahmad hoofd van de Ahmaddiyya Beweging. Uitgegeven door The Oriëntal Religious Publishing Corporation, Rabwah Pakistan, 6de editie 1994. Heb hem mee naar de wc genomen en telkens als ik moet poepen scheur ik er een blad uit; het titelblad komt het laatst aan de beurt. Blijkt prima pleepapier te zijn, niet al te hard en groot en breed genoeg voor het vegen. Had 12 bladzijden voorpaginering en 640 pagina's. Kan er dus een jaartje mee toe om mijn gat af te vegen.

Talentubby | 21-07-12 | 20:15

@Moslim87 | 18-07-12 | 22:11
Je kletst:
"De Joden hebben hun vloek aan zichzelf te danken. De volgende 5 zaken hebben zich afgespeeld voordat Allah de Joden heeft vervloekt.
1. Zij volgden alleen datgene dat zij wilden volgen."

Ja, nou en? Dat is toch logisch! De joden hadden al hun eigen geloof, waarom zouden ze opeens in het geleuter van de islam moeten geloven?

"2. Zij veranderden de Woorden van Allaah."

Welnee, zij interesseerden zich gewoon geen bal voor de woorden van Allah. En moslims zijn pisnijdig dat de joden (en de christenen) geen belangstelling hebben voor de islam. Maar waarom zouden ze? Ze hadden beiden al een geloof: jodendom en christendom die al veel ouder waren en waarvan de islam (700 NA christus) heel veel heeft gejat.

"3. Hun bewering dat zij de geliefden en kinderen van Allaah zijn."

Welnee, niet van Allah, maar van Jahwe. Zo noemen de joden hun god.

"4. Hun godslasterende uitspraken."
Is het godslasteren als je geen belangstelling hebt voor die wildvreemde Allah. Ik zou zeggen: gaan jullie lekker Allah vereren en laat de joden Jahwe vereren. Maak je niet druk om niks, zeg.

"5. Het doden van de Profeten."
Hoeveel mensen zijn er inmiddels gedood uit naam van Allah, hoeveel mensen de kop afgehakt omdat ze niet in Allah wilden geloven? Ik zou me doodschamen als ik moslim was.

"Voor elk punt heb ik bewijs vanuit de Koran."
Al die bullshit staat erin ja. Maar als je gewoon je hersens gebruikt (indien aanwezig) kom je een heel stuk verder.


lekker wijf | 19-07-12 | 13:08

Riekt naar false flag....

petros666 | 19-07-12 | 11:34

@Allemaal | 19-07-12 | 10:54

Over drogredenen gesproken dan, er zijn wat mensen die links zijn en meer op palestijnse hand staan dan op die van Israël = links is slecht. Dat is jouw redenatie.
.

En nog steeds ben ik van mening dat zelfs mensen als Duisberg meer tegen het geweld van Israël zijn, dan voor het geweld van de Palestijnen.
.

En dan zou ik je aanraden om dit draadje nog eens goed door te lezen. Er staan hier en daar wat reacties als 'ik hoop dat Israël hard terug slaat'. Onterecht? nee miss niet, maar het bestaat heus wel.
.
En nogmaals, wat hier en daar wat linkse mensen roepen is naar mijn idee altijd nog tegen geweld, en voor een vrij Palestina. Daar zou ik ook bijna voor zijn, als niet was dat hun eerste grondwet regel persée zou moeten bestaan uit 'we jagen alle joden de zee in'.

(Btw, dat uiteenrijten van kinderen, waar wordt dat goed gekeurd? Heb ik nu al meerdere keren gezien, dus dan zul je vast wel een linkje?)

Pindakees | 19-07-12 | 11:31

@jadoei | 19-07-12 | 10:32
Ja, en extra aanvallen van haaien op mensen, bij Egypte, zou ook aan de Joden liggen. Er doen zoveel broodje aap verhalen de ronde over Joden. Een huis ontruimen door 2 uzi's over de drempel te knikkeren? Klinkt wederom als onzin. Kom eerst maar eens met een linkje ofzo.

Allemaal | 19-07-12 | 11:00

@Pindakees | 19-07-12 | 00:40
Stalin heeft zich gebaseerd op Marx's theorien. Hij heeft ze ook verkracht, ik denk dat Marx er zelf niet blij mee zou zijn. Maar er is wel zeker sprake van een doorlopende lijn. En omdat Stalin niet aan de zwakken dacht, is het geen socialisme meer? Je maakt je hier schuldig aan de 'no true scotsman' drogreden. Er is geen enkele reden om te twijfelen aan het socialistisch gehalte van Stalin. In speeches roept hij op voor de overwinning van het socialisme, in boeken gaat het om de vraag of het socialisme beperkt moet blijven tot een land of perse meerdere landen moet omvatten, etc. Stalin en cornuiten zijn links en socialistisch.
-
En wanneer je nu nog gaat beweren dat ik zeg dat Palestijnen links zijn, dan kan ik beter tegen een lantaarnpaal gaan lullen. Linkse elementen die terrorisme GOEDPRATEN zijn doorgaans links. Dat heb ik gezegd. Dus Harry van Bommel, Joop.nl, Gretta Duisenberg, etc. Om vervolgens te vragen waar dit in het politiek bestel zit, is verre van relevant. Genoemde personen praten het uiteenrijten van kinderen goed, ongeacht de inrichting van onze politiek. En ze zijn links.
-
Beide partijnen gebruiken disproportioneel geweld. Maar kan jij je voorstellen dat er in Amsterdam of New York mensen op straat scanderen dat Palestijnen dood moeten, dat men in de krant zet dat het prima is dat men Palestijnse kinderen heeft gedood bij een bombardement, etc? Nee, want dat bestaat niet. Dat bestaat alleen voor de Palestijnen. En het wordt gedaan door linkse elementen in de Westerse wereld. Die praten van een kant het geweld goed. Immer wieder.

Allemaal | 19-07-12 | 10:54

Soera "Het Huis van Imraan" 3:28

Laat de gelovigen geen ongelovigen als vrienden verkiezen boven de gelovigen - en wie dat doet heeft geen deel aan Allah, .....

Ben Adam | 19-07-12 | 10:43

Bertus Betonsloper | 19-07-12 | 09:16
Dat heeft weinig met psychologie te maken, maar met neurowetenschappen des te meer. Op dat gebied worden baanbrekende ontdekkingen gedaan (die vast allemaal in de koran beschreven staan - wanneer wordt MIT nou gewoon een islamitische universiteit?) en begrijpen we steeds meer van de werking van de hersenen. Er verschijnen interessante studies over waanbeelden, synapsen, deformaties en aberraties, en niet alleen over de wolsfklem om de hersenen die religie heet, met name welke verwoestingen de islamitische doctrine in het denkwerk kan aanrichten. Daarbuiten zijn er gekken genoeg op de aardkloot, maar als je daar de wetenschappelijke verklaring voor wilt aanvaarden, ben je al een stuk verder (en humaner) dan de gekken die zich blijven vastklampen aan buitenaardse malligheden.

Shalome | 19-07-12 | 10:42

De erfenis van Mohammed

http://damocles3.blogspot.nl/2011/11/de-erfenis-van-mohammed.html

Ben Adam | 19-07-12 | 10:42

Ik ben helemaal niet pro israel, als je ziet wat die lui allemaal uitvoeren zou je denken dat ze van de duitsers aardig wat geleerd hebben. Als ze b.v. een huis moeten ontruimen gooien ze eerst 2 UZI,s naar binnen en als die uitgerateld zijn gaan ze pas binnen kijken!!!!!

jadoei | 19-07-12 | 10:32

Haat, haat en nog meer haat:

http://www.youtube.com/watch?v=LatoXQaRyw8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E3tMvGgCEx0

http://www.islamofobie.nl/index.php/blog/meer/mein_kampf_in_het_midden_oosten/

http://www.youtube.com/watch?v=z5CVISBUNUA

Haat, haat, en nog eens haat.

http://brabosh.com/2012/07/12/pqpct-j3z/

Het conflict gaat niet over grenzen maar over traditionele Jodenhaat ingebakken in de Islam [Dan Calic]

http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Ellian/334348/Waarom-wordt-islam-beheerst-door-jodenhaat.htm

Ben Adam | 19-07-12 | 10:12

ZSU-23-4 | 19-07-12 | 09:50
.
Wie was ook al weer de personificatie van het kwaad, de waanzin en de totale verwoesting? Let him that has understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred three score and six.

Bertus Betonsloper | 19-07-12 | 09:58

Oh en omdat dit dus blijkbaar de wil van Allah is, volgens veel van die gelovigen en de islamitische gemeenschap ook niet in opstand komt tegen de radicalen, kun je als vrijdenkend mens bijna niet anders concluderen dan dat Allah dus een enorme gestoorde idioot moet zijn, want anders doe je zoiets niet.
Wie blaast er nu uit naam van God, je zou denken de allerhoogste voor de gelovigen, een bus op met onschuldige vakantiegangers?
Als je er goed over nadenkt is dat totale waanzin.

ZSU-23-4 | 19-07-12 | 09:50

Welbeschouwd eigenlijk zonde van al die energie rondom de verhaaltjes van 1300 jaar geleden zonder enige progressie, terwijl als deze resources voor vooruitgang en ontwikkeling waren ingezet iedereen een prettig en gelukkig leven zou kunnen leiden. Alle energie die gestoken is in het uitmoorden van ongelovigen, stel je eens voor dat in plaats daarvan men zich bezig zou gaan houden met het kweken van voedsel en bloemetjes?
We zouden in kleurige weelde leven.
Weet wel, kinderlijk naïef, maar daarnaast ook eenvoudig de waarheid.

ZSU-23-4 | 19-07-12 | 09:39

http://www.youtube.com/watch?v=DmerYYdJDv0

---you are confusing me with facts----

Ben Adam | 19-07-12 | 09:32

Shalome | 19-07-12 | 08:47 |
.
Ben geen psycholoog, maar heb me ooit laten vertellen dat mensen die lijden aan wanen door de behoefte aan zelfbevestiging al het mogelijke én onmogelijke als 'bewijs' bij hun waan proberen te betrekken... hetgeen mij overigens weer doet afvragen of het lezen en klakkeloos aannemen van de teksten in de koran bevorderlijk zou kunnen werken bij het ontwikkelen van narcistische en paranoïde persoonlijkheidsstoornissen... bovenop de zwakzinnigheid die toch al overheerste NB. Voer voor psychologen zou ik zeggen.
.
Het zonnetje schijnt.
Tijd om eens wat te gaan doen.

Bertus Betonsloper | 19-07-12 | 09:16

Wel jammer hoor dat alle bijdragen van Moslim 87 zijn gewist (met alle respect voor Joris, want M87 is een dreinkloot).
Niettemin was het al een poosje geleden dat ik me krom heb gelachen om de vermeend wetenschappelijke inhoud van de koran, zoals geclaimd door M87:

"Hij hief zijn hand en keek van een afstand"
('Kijk, in de koran staat al beschreven wat flatscreen met afstandsbediening is!).
"Gelijk een vogel door de hemel"
(Kijk, in de koran staat de Boeing 747 al!)


Het blijft kostelijk hoe ze hun geliefde boekje napluizen op woordjes als "Zij vormden een kring" en met droge ogen beweren dat in de koran DUS al melding was van internet. Hoe wanhopig kun je zijn om iets voor te willen stellen op deze wereld.

Shalome | 19-07-12 | 08:47

-weggejorist-

zand.kasteel | 19-07-12 | 07:55

@vraagstaart | 19-07-12 | 05:59
De duivel heeft echter wel een boek geschreven; hij heette mohammed.

Parsons | 19-07-12 | 07:55

Zinloos, barbaars en een provocatie die ongetwijfeld vele broeders en zusters het leven zal kosten bij de onontkoombare vergelding door Israel.
vraagstaart | 19-07-12 | 03:11 | + 1 -

en wat heeft de geschiedenis ons geleerd over de mensheid ? juist het zit ons genen, niks aan te doen ,maar we zijn nu eenmaal grote debielen ...

iter | 19-07-12 | 07:08

Zinloos, barbaars en een provocatie die ongetwijfeld vele broeders en zusters het leven zal kosten bij de onontkoombare vergelding door Israel.
vraagstaart | 19-07-12 | 03:11 | + 1 -

en wat heeft de geschiedenis ons geleerd over de mensheid ? juist het zit ons genen, niks aan te doen ,maar we zijn nu eenmaal grote debielen ...

iter | 19-07-12 | 07:06

Zinloos, barbaars en een provocatie die ongetwijfeld vele broeders en zusters het leven zal kosten bij de onontkoombare vergelding door Israel.
vraagstaart | 19-07-12 | 03:11 | + 1 -

en wat heeft de geschiedenis ons geleerd over de mensheid ? juist het zit ons genen, niks aan te doen ,maar we zijn nu eenmaal grote debielen ...

iter | 19-07-12 | 07:06

- Noodverordening tijdens bezoek Gül
De Turkse president Gül kwam vanmiddag aan op Schiphol – ANP
Toegevoegd: maandag 16 apr 2012, 17:40
nos.nl/artikel/362969-noodverordening-...

- Gül: vriendschap Nederland en Turkije niet geschaad door PVV
Door: Redactie − 18/04/12, 15:09 − bron: ANP
www.volkskrant.nl/vk/nl/2824/Politiek/...

zie nl.wikipedia.org/wiki/Staatsbezoek_van...

- Op Donderdag 19 April vertrekken President Gül en zijn vrouw vanaf Maastricht Airport naar Turkije.

- Op Zaterdag 21 april trekt Wilders de stekker uit het kabinet Rutte. Heeft Wilders soms lucht gekregen van een en ander?

- Beatrix host Bilderberg 2012: 31 May-01 June Chantilly, Virginia, USA

- Vervolgens van 13 tot en met 15 juni 2012 – amper twee weken later -
naar Turkije. Op Bilderberg missie?

rmstock | 19-07-12 | 05:39

Burgas ligt angstvallig dicht in de buurt van Istanbul, voorheen
bekend als Constantinopel. Zoals de Sjeik voorheen [1] al opmerkte :

"Just very recently Iran and armenia signed a security pact [2].
[ ... ]
The Turkish government is currently quite comfortable with NATO and
obviously convinced it is doing the right thing. And this is where the
danger lies. That they can be convinced that when they are giving an
approval for an armed invasion of Syria, that they are doing the right
thing. But they are playing a wrong game, because i believe that Putin is
going to respond in a manner which would surprise them, for the rest of
their lives.

The conquest of Constantinople (Istanbul) can only have one military
significance, it opens up the Bosporus for the Russian Navy to
have free passage into the Mediterranean. I cannot think of any
other significant military implication. And so the security pact
with Armenia makes sense."

[ ... ]"

[1] Turkish Threat of Invading Syria – Sheikh Imran Hosein
Published on Jul 11, 2012 by 108morris108
www.youtube.com/watch?v=sEFvzX8X9VY

[2] Iran, Armenia sign agreement to boost security cooperation
Wednesday Jul 11, 201208:00 AM GMT
www.presstv.ir/detail/2012/07/11/25036...

rmstock | 19-07-12 | 05:07

@Moslim87 | 19-07-12 | 03:02
ook niet uiteindelijkmlossen ze wel in elkaar op.De Middelandse zee stroomt al decennia terug vanwege het zware water.Uiteindelijk komt het weer in een andere stroom en langzaam maar zeker gaan ze in elkaar over.Te vergelijken met de orinoco en de amazone die elkaar tegen komen en over mijlen gescheiden blijven.Alle twee zoet.Ik kom op zee vaak genoeg scheidingen tegen van twee verschillende kleuren

miko | 19-07-12 | 05:05

In dit draadje ben ik nog geen moslim tegengekomen die deze laffe aanslag veroordeelt; ook verder ben ik nog geen enkele geloofsgenoot tegengekomen die zijn of haar afschuw laat blijken.

Laat ik dan de eerste zijn.

Een aanslag die nergens door is goed te praten. Het vermoorden van toeristen omdat wij een probleem hebben met de staat die onze heilige plaats bezet houdt (en dan laat ik even in het midden dat het eerst hùn heilige plaats was waar wij vervolgens een moskee op hebben gezet) is vergelijkbaar met het vermoorden van je buurmeisje omdat je een probleem hebt met haar grootvader in zijn rol als burgemeester.

Zinloos, barbaars en een provocatie die ongetwijfeld vele broeders en zusters het leven zal kosten bij de onontkoombare vergelding door Israel.

vraagstaart | 19-07-12 | 03:11

Wahahahaahaha.Water vermengt zich wel zekers.Dat is juist een van de grote fabels in de koran dat zout en zoet water niet mengen.
*moslimpie natuurkunde en scheikunde boek van sgool toegooit*

miko | 18-07-12 | 23:25
Mafketel.. het gaat om de 2 zeeen. De zoute en de zoete zee waar die elkaar tegenkomen zie je een duidelijke scheiding. Dus het gaat niet in elkaar over maar het blijft gescheiden.

Moslim87 | 19-07-12 | 03:02

Veel haat in deze draad. Haat schaadt degene die haat. Bovendien is de kans dat de vreselijke aanslag door haat was geïnspireerd groter dan de kans dat hij door iets anders is ingegeven. Haat is gif.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-07-12 | 01:21

@ Stormageddon | 18-07-12 | 23:22 |
Ah, een sprookje uit 1001 nacht voor het slapen gaan. Dank.

allemaaltegendemuur | 19-07-12 | 01:11

@eetvis | 19-07-12 | 00:38

Als 't maar veilig gebeurt.

Pindakees | 19-07-12 | 00:41

Allemaal | 19-07-12 | 00:27 |

De ideologie van Stalin en cornuiten, is idd hun opvatting van de theoriën van Karl Marx, tot zo ver correct. Maar hoeveel had de Stalin's uitvoering daarvan nog te maken met Marx' theorie?
Hoeveel had dat nog te maken met links/socialistisch? Dacht Stalin nog aan de zwakkere van die samenleving? Terwijl die ze met miljoenen over de klink joeg?
.
Volgens mij niet al te veel.
.
Ik durf rustig te stellen dat in het Palestijnse conflict, beide partij heel veel geweld gebruiken. Veel te veel. Ik denk eigk zelfs dat je niet meer kunt vaststellen welke partij de grootste aggressor is. Maar je link tussen links en rechts hier in zie ik toch echt niet. Palestijnen zouden links zijn volgens jou? Want?
.
En toon me nou eens aan waar links in het huidige (nederlandse) politieke bestel dit soort geweld goed keurd? Ik heb 't hier al meerdere keren gezegd, een beetje weldenkend mens keurt dit soort acties af, links of rechts.

Pindakees | 19-07-12 | 00:40

Er moet gewoon meer geneukt worden. Daar los je sowieso een heleboel problemen mee op, echt waar..

eetvis | 19-07-12 | 00:38

@Pindakees | 18-07-12 | 18:56
Ok, ik zal het voor je uitspellen:
-
Er loopt een bloedig spoor van het einde van de Verlichting (Franse Revolutie), via Marx naar Stalin, Mao, etc. Het wetenschappelijk socialisme van Marx (zoals Engels het noemt) is weer de basis voor Stalin. Marx zelf heeft inderdaad geen direct geweld veroorzaakt, sterker nog, zijn werk is verdacht weinig toegepast, maar heeft wel veel als basis gediend en zo is dat ook algemeen erkend. De druiven van een linkse doctrine zijn met enige regelmaat extreem zuur, zo leert de geschiedenis. En dan vooral voor hen die de heersende doctrine niet aanhangen. Ik signaleer hiermee dat links in de geschiedenis met extreem geweld moet worden geassocieerd.
-
Ik zie een link met het Israelisch-Palestijnse conflict: Links is met regelmaat voor de partij die extreem grof geweld gebruikt, de Palestijnen. En lijkt er vandaag de dag, in een democratie, geen moeite mee te hebben om het uiteenrijten van kinderen goed te praten. Ik kan dit op geen enkele manier begrijpen of duiden. Maar links heeft in de recente geschiedenis vaker laten zien dat ze medogenloos zijn tegenover andersdenkenden (zie hierboven). Het goedpraten van terrorisme door linkse elementen, duid ik als een stuiptrekking van eerder geschetst medogenloos links, getemd door de huidige democratie.

Allemaal | 19-07-12 | 00:27

Ik geloof het nieuws bij voorbaat niet.
Eerst bewijs van de daders dan pas wijzen met de vinger, alles wat er zonder deze achtergrond beweerd wordt is propaganda of duid op voorkennis en is dus mede schuldig.

P.s. Wanneer vegen we Iran van de kaart.

ontlullen | 19-07-12 | 00:22

Kaddisj voor de doden.

frisenfruitig | 19-07-12 | 00:08

@Pffffff | 18-07-12 | 23:35

Die worden links net zo goed veroordeelt als rechts, miss is dat iets wat jij niet wil horen, dat is dan weer iets anders. Ik heb trouwens ook geen idee waar je het vandaan haalt dat ik iets heb genoemd met nazipraktijken van Israëliërs.

Pindakees | 19-07-12 | 00:06

@Chorizoworstje

(Let the nuclear wars beginnn!! Oh, eerst even Starship Troopers kijken. Doei!)

Wat er ook gaat gebeuren van Londen tot Iran. Als wij op het Europese vasteland maar droge voeten blijven houden. Business as usual, dat was na 9-11, Londen en Madrid ook het geval, het leven gaat gewoon verder..... Laat je niet gek maken!

strikdewepstroper01 | 18-07-12 | 23:54

Let the nuclear wars beginnn!! Oh, eerst even Starship Troopers kijken. Doei!

Chorizoworstje | 18-07-12 | 23:45

Waar is die (video) speech van Netanyahu dan?
linkje?

suvois | 18-07-12 | 23:43

G-unite | 18-07-12 | 22:47 | + 0

Goed dan, Burgas is een kustplaats aan de zwarte zee.
Het weer is altijd mooi op een heftige summer rain na dan. De idioten die de "golden beach" leuk vinden hebben Burgas, Varna en Pomori enz. niet bezocht.
Het zand van Burgas en Pomori zit me nog in de naad.
De zwarte zee is een redelijk dode zee door de aanwezigheid van zwavel.
Juist in dit gebied wonen veel moslims en Bulgaarse turken. Het toerisme hier zal nooit meer hetzelfde zijn.

caravaggio | 18-07-12 | 23:37

@Pffffff | 18-07-12 | 23:35
.. de vermeende nazipraktijken van de Israëliërs moet dat zijn.

Pffffff | 18-07-12 | 23:36

@Pindakees | 18-07-12 | 22:18
Maar goed, stel dat we er van uit gaan dat er zelfs maar een gedeelte van waarheid in zit, dat door linkse media idd iets voorzichtiger wordt omgegaan met of het een vanuit Islam gemotiveerde aanslag is of niet, voor mijn part noem je ´t zelfs een klein beetje censuur, als of rechts dan zoveel beter is.

Alsof rechts dan zoveel beter is, zucht... Je hebt het zelfs niet eens door hoe achterlijk je klinkt. Jij bent degene die komt met rare vergelijkingen.

Waar het mee heeft te maken is dat je links dergelijke daden niet hoort veroordelen, net zo min als het gezinnetje met kindertjes waarvan de kelen waren doorgesneden, zelfs vergoeilijkt werd.

Waarvoor jij met je commentaren over de vermeende nazi praktijken exemplarisch bent.

Pffffff | 18-07-12 | 23:35

@CupDCake | 18-07-12 | 23:06 |

Die iemand is niet gewoon gek, die iemand behoort tot een collectief dat keer op keer op deze manier het geloof realiseert in de werkelijkheid.

Bruno Alaska | 18-07-12 | 23:31

@as-saboer | 18-07-12 | 23:18
Wat ik zonde vind is dat wij meer dan een miljoen idioten hebben binnengehaald die ons openlijk dood wensen.

Vijf keer per dag welteverstaan.

En neem, ik haat de mohemmedaantjes niet, ik duid ze slechts.

Parsons | 18-07-12 | 23:29

@Ing. eslapen | 18-07-12 | 22:51
Zelfs die mengen.Moslimpie moet eens een duikcursus nemen.Over heel de wereld zie je zoute salina's uitmonden in de zee.Het zoute zware water zakt weg maar je ziet duidelijk de turbulentie en de vermenging vanwege de verschillende dichtheden.Zo dom als het achtereind van een kameel.

miko | 18-07-12 | 23:28

Er moet en zal een oorlog met Iran komen...
Buckle up.

pfffft! | 18-07-12 | 23:27

Meri59 | 18-07-12 | 23:24 | + 0

Wat een onzin, laat onze vriend 87 zich wat vaker roeren.
je steeds verschuilen achter een boek, hoe groot moet die Koran wel niet zijn?

caravaggio | 18-07-12 | 23:27

@Moslim87 | 18-07-12 | 22:46
Wahahahaahaha.Water vermengt zich wel zekers.Dat is juist een van de grote fabels in de koran dat zout en zoet water niet mengen.
*moslimpie natuurkunde en scheikunde boek van sgool toegooit*

miko | 18-07-12 | 23:25

Niks mooier onder dit afschuwelijke stuk is een weggejoriste moslim.....

Kan er niks aan doen, moest er gewoon ff uit....

Meri59 | 18-07-12 | 23:24

@Moslim87 | 18-07-12 | 22:42
Ook niet waar.Water komt voldoende voor in het heelal.Bovendien is ijs(wat waterdamp wordt) te zwaar om uit de damp kring te ontsnappen.Wel jammer dat die god het water niet in afgepaste maar stuurt.Teveel naar de choco te weinig naar de zandbak van Mohamed.Krijg je waangedachtes van in die hitte met die zon.Fata morgana's en dat soort dingen.

miko | 18-07-12 | 23:22

Een item over Israeliers en meteen 500+ reacties en dan zijn de reacties op de andere twee items op pownews nog niet eens meegerekend.

Je verwacht het niet.

Mokum Kosher | 18-07-12 | 23:21

@Parsons | 18-07-12 | 23:08
Ik vind het oprecht zonde dat je door haat en bekrompenheid binnen een select groepje maatschappijbange "moslims" terugvalt in de zelfde reflexen als deze groep. Je zal het waarschijnlijk niet beseffen, maar juist deze reactie geeft legitimatie aan deze zieke debielen. Haat is niet het antwoord. Maar goed, ik besef dat ik op geenstijl ben, dus zal wel aan dovemansoren zijn besteed.

as-saboer | 18-07-12 | 23:18

www.uwkeuze.net/God%20bestaat/Wonderen...

Dit vind ik nu altijd van mezelf, dat ik zo fantastisch ben. Maar niet vanuit een aan mij opgelegd sprookje van een man met een kromzwaard. Nee, dit vind ik omdat ik denk en dus ben. Als we het tweede gebod respecteren zal er geen aanslag gepleegd worden uit naam van een god.

caravaggio | 18-07-12 | 23:13

Doorgaans zijn de Israëli's wel goed geinformeerd maar anderzijds zat Aznar van Spanje er ook niet zo'n klein beetje naast toen hij de aanslagen in Madrid aan de ETA toeschreef. En ook politieke motieven zijn niet uit te sluiten. Bibi is wel erg snel met zijn conclusie dat het Iran moet zijn namelijk. Komt misschien wel goed uit. Korton, en het is eerder gezgd hier, wij hier weten het niet en zullen het misschien ook wel nooit weten.

Bigi Bana Boy | 18-07-12 | 23:09

@caravaggio | 18-07-12 | 22:53
Geh, laat dat als maar weg hoor. Waar het islam betreft kun je niet duidelijk genoeg zijn. Is overigens ook niet al te moeilijk te duiden hoor; doen ze zelf. Dag in dag uit.

Parsons | 18-07-12 | 23:08

@Moslim87
Het is mooi dat je kunt 1 op 1 sites kunt kopieren om ons vanalles te vertellen. Kunnen wij ook, zoals hier de claim van de 2 soorten water die alleen gemaakt kan worden door de vers uit de koran geheel uit verband te trekken:
www.answering-islam.org/Andy/fallacies...
Maar goed. Ik wil gewoon dat je eens zelf gaat nadenken en mij een antwoord geeft waarom je alleen de koran in het arabisch goed kan begrijpen, dat terwijl het door een god geschreven zou zijn het natuurlijk in alle talen begrepen kon worden.

Moonwarrior | 18-07-12 | 23:08

Bovenstaande discussie, moddergooierij, kromme argumenten, verheerlijking van ideologieen uit de prehistorie en de vroege middeleeuwen, moge voldoende overtuiging leveren dat religie slechts leidt tot ideologische zelfbevlekking, een verkokerde kijk op eigen en andermans leven en totale vervreemding van iedere redelijkheid. Het gaat hier over een bus met tieners die is opgeblazen door iemand. En die iemand is gewoon gek, gestoord, psychopaat. Want anders blaas je geen bus met tieners op. Waar ze ook vandaan komen. En wat je zelf ook gelooft.

CupDCake | 18-07-12 | 23:06

Moslim87 | 18-07-12 | 22:48 |
.
Ik probeer je uit je wanen te halen, sukkel. Denk na. Wees kritisch. Neem niets klakkeloos aan... en zeker geen zaken waar geen (wetenschappelijk) BEWIJS voor aan te leveren is.
.
Allah vertoont als verzonnen sprookjesfiguur ontsproten aan het brein van een pedofiele gek inderdaad veel overeenkomsten met het beest zoals omschreven in openbaringen. Een persoonlijke constatering, niet meer dan dat. Ben overigens niet zo van het theedrinken.
.
*neemt er nog één*
.
Proost!

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 22:59

Ik leef hier best. Ik geniet hier academisch onderwijs, heb uitzichten op een mooie baan en mooie toekomst en verder kan ik mijn geloof hier prima uitoefenen.
Moslim87 | 18-07-12 | 20:00

En nu, in plaats van zelf nadenken, plagiaat plegen met teksten van andere sites.

Dat voorspeld een briljante toekomst.

Ing. eslapen | 18-07-12 | 22:58

Best knap dat in de koran al die moeilijke woorden staan terwijl wij hier nog bijna met een knots liepen te grommen. Laat me raden, hij is gelijk in veelvoud gedrukt en schrijffouten er met een computer uitgevist ?
Oftewel, BS.
Moslim, kom eerst maar eens met al die wetenschappelijke onderzoeken die je aanhaalt, ze zijn recent dus dat mag geen moeite kosten. En dan wel allemaal graag. Of is de koran telkens aangepast om die kennis erin te verwerken ? Kip en ei verhaal....... Dat zal het eerder zijn.

Vermoei jezelf en doe wat je moet doen, de koran bestuderen, dan heb je geen tijd om hier de boel te vergallen. Nitwit, neem je zaak serieus en verdwijn.

beware_reageert | 18-07-12 | 22:53

Weet onze moslim trol dat de bijbel een paar eeuwen ouder is dan het sprookjesboek dat koran heet?
Het jammere van alle ( fundamentalistische ) gelovigen is de interpretatie van tekst.
Vooral mannen zijn er goed in teksten naar de hand te zetten. De koran is maar een slap aftreksel van de bijbel. Het nieuwe testament heeft een moslim nog nooit gelezen. Het boek van de vergeving, de profetieën en de naastenliefde.
Ik gun een ieder zijn of haar geloof van harte.
Als dit een geloof is wat haat predikt kunnen we niet genoeg Botte honden en Parsons hebben.

caravaggio | 18-07-12 | 22:53

@ Moslim87

Hartstikke leuk die openbaringen, maar als ome Allah het nu eens een beetje begrijpelijker had gedicteerd, dan hadden de islamieten geen moderne westerse wetenschappers nodig gehad om de echte verklaring te geven. Oftewel, vage wartaal die alleen hinein interpretiert met de kennis van nu bepaalde zaken lijkt te voorzeggen als je met een bepaald brilletje op kijkt is geen enkel bewijs voor wat dan ook.

HoogToontje | 18-07-12 | 22:52

Moslim87 | 18-07-12 | 22:42
Bij mij komt iedere dag precies de juiste hoeveelheid water uit de douchkop om een lekkere warme douch te nemen.
Aanbid je nu de waterleidingmaatschappij?
*natuurlijk is de hoeveelheid regen en verdamping in evenwicht, trol*

Generaal Nguyen Giap | 18-07-12 | 22:52

HEvD | 18-07-12 | 22:49
Serieus, zo zijn ze. Na 9/11 doken er diverse moslims op diverse forums. Zelfs op de FreeRepublic, een bolwerk van rechts/conservatieve/christenen zaten ze te propaganderen.

Moonwarrior | 18-07-12 | 22:51

Waarom word moslimpie weg gejorist? Als iedereen hier met elkaar meelult is er ook geen fok(hehe) meer aan.

miko | 18-07-12 | 22:49

@ Shalome | 18-07-12 | 22:44

+1!

HoogToontje | 18-07-12 | 22:49

Moslim87 (leuk je IQ achter je naam), is het niet een beetje ongepast om na een bericht over een moordaanslag op een toeristenbus met Joodse jongeren uitgebreid te gaan beschrijven hoe mooi jouw geloof uit de zandwoestijn wel niet is? Heb je nog enig fatsoen in je lijf? Of zijn "jullie" nu eenmaal zo?

HEvD | 18-07-12 | 22:49

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 22:45
Eerst bestond Allah niet en nu is het ineens de beest 666 whahahahah... Tranen rollen over me wangen van t lachen.. ik wil je echt een keer uitnodigen om samen thee te drinken of koffie wat jij wilt..

Moslim87 | 18-07-12 | 22:48

Een bus? Ik dacht dat Joden altijd met de trein gingen

lompe smurf | 18-07-12 | 22:48

"We zullen pas vrede hebben in het Midden-Oosten als de Arabieren meer van hun kinderen houden dan dat ze ons haten." -Golda Meïr-

GeflipteVlaflap | 18-07-12 | 22:47

Boem. Bus. Onderwerp. Zullen we er eens geen koran, bijbel of thora klasje van maken? Dank.

G-unite | 18-07-12 | 22:47

-weggejorist-

Moslim87 | 18-07-12 | 22:46

-weggejorist-

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 22:45

Zoals we gezien hebben, staat er in het vers dat de bergen de functie hebben om de aarde tegen schokken te beschermen.
Moslim87 | 18-07-12 | 22:31

Bergen zijn een gevolg van 'plaattektoniek'.
De reden dat we bergen hebben is dat aardschollen op elkaar botsen.
Dit gaat gepaard met aardbevingen.
Je klets dus uit je nek.

Generaal Nguyen Giap | 18-07-12 | 22:45

@Joris

Laat nou, ik vermaak mij nu uitstekend

Ing. eslapen | 18-07-12 | 22:44

@Moslim87 | 18-07-12 | 22:16
Al sinds de Griekse oudheid weten we beter.Alleen het gepeupelte dacht anders.
'Men neemt aan dat de eerste persoon die beargumenteerde dat de Aarde een bolle vorm heeft Pythagoras (6de eeuw v.Chr)"
Probeer eens iets anders te lezen dan een compleet dom boekje

miko | 18-07-12 | 22:44

Moslim87 | 18-07-12 | 22:40

In de Boeketreeks zegt Mathilde tegen haar lange, knappe minnaar: "O mijn liefste, één nacht met jou voelt als de duur van 1000 manen en als jij je gulden roede in mij beweegt, voel ik de aarde schudden."

Zie hoe in Boeketreeks de relativiteitstheorie en platentectoniek worden 'verklaard'.

Shalome | 18-07-12 | 22:44

-weggejorist-

Moslim87 | 18-07-12 | 22:42

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 22:35
Nee! Dit is juist grappig. We hebben ons herhaaldelijk tranen gelachen als zo'n baardaap met een vaag wauweltje over schuddende bergen in de koran beweerde dat hiermee het hele proces van platentectoniek wetenschappelijk zou zijn verklaard.


Laat ze, joh. Ze hebben de wereld niets anders te bieden dan dat flutboekie, de beklagenswaardige eenzame zielen.

Shalome | 18-07-12 | 22:41

Zoals we gezien hebben, staat er in het vers dat de bergen de functie hebben om de aarde tegen schokken te beschermen.
@Moslim87 | 18-07-12 | 22:31
Zie hier hoe dom de koran is en hoe dom jij bent. Bergen ontstaan door plate tectonics, die ondermeer schokken veroorzaken. De bergen zijn daar dus een *gevolg* van, ipv dat ze de aarde tegen schokken beschermen.

Anders gezegd: in gebieden als New York, Parijs, Moskou, Buenos Aires heb je geen aardschokken, en ook geen bergen. Waar je Bergen hebt, heb je nou juist heel veel aardschokken: Japan (Vulkanen), Chili, Peru (Andes), West kust VS (Rocky Mountains), Italie (Apalachen, Alpen), Turkije (Bergen), Marokko (Agadir, 1960, Atlas gebergte)
nl.wikipedia.org/wiki/Aardbeving_Agadi...

enz...

Oftewel, er zijn vooral waar bergen zijn aardschokken.

La Bailaora | 18-07-12 | 22:40

-edit hou sop -

Moslim87 | 18-07-12 | 22:40

Als een moslim zelfs nog probeert hier mensen naar hun geloof te trekken, is dat het toppunt van zelfkastijding.

Verder hoop ik dat uit deze aanslag geen verdere ellende gaat komen, maar iets zegt me dat het juist als provocatie bedoeld is. Staan we dan toch aan de voet van WO3 ? Die zou in het midden-oosten beginnen volgens sommige. Lijkt er toch verdraait veel op als je al die haarden eens goed bekijkt.

beware_reageert | 18-07-12 | 22:39

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 22:35
Ik sommeer alleen het aantal wetenschappelijke wonderen van de koran die meestal pas in de 19de en 20ste eeuw door de wetenschap zijn ontdekt. Wel knap toch van een analfabeet als Mohammed om deze kennis te bezitten.. of zijn het de woorden van Diegene die dit allemaal heeft Geschapen? Zo nee, leg me uit dat deze dingen in de koran staan

Moslim87 | 18-07-12 | 22:38

@|-|ans | 18-07-12 | 22:02
Agressieve houding van Israël??????

miko | 18-07-12 | 22:38

@Generaal Nguyen Giap | 18-07-12 | 21:54
Of een hond die Noors praat.Nog onwaarschijnlijker.

miko | 18-07-12 | 22:36

-weggejorist-

Moslim87 | 18-07-12 | 22:36

Laf laf laf.

Laat gvd de burgers erbuiten.
Misselijkmakend weer.

Boris Poepnagel | 18-07-12 | 22:35

Moslim87 | 18-07-12 | 22:29 |
.
Dringt het dan werkelijk niet tot je door dat je bewijstechnisch volkomen met lege handen staat en wetenschappelijk gezien volledig voor lul? Je bewijst per tegel meer en meer mijn gelijk, goedgelovige. Ga zo door.

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 22:35

@Big Swinging Dick | 18-07-12 | 22:29
Voor een moslim dus wel. Kijk goed wat Moslim87 | 18-07-12 | 22:11 zegt:

"Voor elk punt heb ik bewijs vanuit de Koran."

Wat islam-watchers dus zeggen over dat het het letterlijke woord van god is en dat interpretatie zeer gelimiteerd is, wordt hier door Moslim87 aangetoond.

La Bailaora | 18-07-12 | 22:34

-weggejorist-

Moslim87 | 18-07-12 | 22:34

Hij hun scheppen (zoals) zeven hemelen in twee dagen
@Moslim87 | 18-07-12 | 22:29
Ja dat deed ie effe in 2 dagen. In 2 dagen...

La Bailaora | 18-07-12 | 22:33

-weggejorist-

Moslim87 | 18-07-12 | 22:32

Waarom zit iedereen boven op Moslim87? Laat gaan. Zo denken die lui nu eenmaal en ze zien er niets kwaads in - integendeel. De rest van de wereld denkt er anders over en kotst ze uit. Dat de islamitische woestijnvolkeren elkaars leven tot een hel maken en daarom liever bij westerlingen willen wonen, zou voor hun een signaal moeten zijn. Maar ik heb allang opgegeven dat die geschifte malloten ooit zulke heldere conclusies trekken.
Ze hebben gewoon een compleet andere instelling. Wat wij beschouwen als intolerant, monsterlijk, wreed en gestoord, is voor hun volkomen normaal en acceptabel.
Daar valt niets aan te veranderen; het is wat eeuwenlange inteelt doet met hersens.

Shalome | 18-07-12 | 22:32

@ Moslim87 | 18-07-12 | 22:16

Nou nee hoor, de oude Grieken berekenden al zo goed als correct wat de omtrek van de aarde is.

HoogToontje | 18-07-12 | 22:32

@Russell | 18-07-12 | 20:58
Moslims en kopen nee dat geloof ik niet.Dat het momenteel de grootste dieven zijn in Nederland geloof ik dan weer graag.En welk land is een grote investeerder in de US?
Wie kopen er voetbal clubs op? Dus als je land rechtmatig toegeëigend heb je er toch geen recht op?

miko | 18-07-12 | 22:31

-weggejorist-

Moslim87 | 18-07-12 | 22:31

@Moslim87 | 18-07-12 | 22:25
Er is nou juist geen 'dak'. Daarom is het zowel voor Australie ('onder') als Europa een hemel. Er is zowel een bodem als een dak. Er is dus geen 'dak'.

www.youtube.com/watch?v=ih2ks_yx13k&am...

La Bailaora | 18-07-12 | 22:30

RIP voor al die onschuldige slachtoffers. Nationalisme en racisme is anno 2012 helaas nog niet uitgestorven. Jammer dat bang zuurrechts Nederland deze gruwelijke daad gelijk voor politiek gewin wil misbruiken, maar goed, gekken zitten overal.

as-saboer | 18-07-12 | 22:29

Moslim87 | 18-07-12 | 22:11 | Das nou juist het kromme. De koran IS geen bewijs. Het is een sprookjesboek opgesteld door een zwakzinnige idioot. Je moet en veel grotere idioot zijn overigens om al die onzin nog voor waar aan te nemen ook...............

Big Swinging Dick | 18-07-12 | 22:29

-weggejorist-

Moslim87 | 18-07-12 | 22:29

Moslim87 | 18-07-12 | 22:17 |
.
Ik ben in ieder geval niet vervloekt, Moslim 87. Jij wel, stuk addergebroed. Branden in de hel zul je! Magere Hein zal je spoedig komen halen. Voor jou geen Petrus aan de poort, maar het helse vagevuur!
.
Zo. Biertje? Enne... blijven eten hoor de komende tijd. Jezelf uithongeren is nergens goed voor.

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 22:27

@ Moslim87 | 18-07-12 | 22:11

Dat heet een cirkelredenering. Van een student verwacht je toch beter dan dit soort onzin. Die goede baan kan je ook wel vergeten als je zo bezig blijft (een baantje in het subsidienetwerk van de Pvda is geen goede baan).

HoogToontje | 18-07-12 | 22:26

-weggejorist-

Moslim87 | 18-07-12 | 22:25

@ La Bailaora | 18-07-12 | 22:11

Of Ibn Ishaq.

HoogToontje | 18-07-12 | 22:24

Moslim87 | 18-07-12 | 22:16
En dan toch durven beweren dat de Koran de absolute waarheid verkondigt?

Generaal Nguyen Giap | 18-07-12 | 22:23

5. Het doden van de Profeten.
Voor elk punt heb ik bewijs vanuit de Koran.
@Moslim87 | 18-07-12 | 22:11
Was je erbij, toen de joden die profeten doodde? Dus je gelooft gewoon een letter papier? Je wordt opgehitst door haat zonder dat je het zelf in de gaten heeft. Bekeer je tot het christendom en je zal met liefde worden overladen.

Luister eens naar een ex-moslima:
www.youtube.com/watch?v=vL1elA3RY7Q

La Bailaora | 18-07-12 | 22:23

@Moslim87 | 18-07-12 | 22:11
Kijk, dat is nou het verschil tussen de God van de Christenen en dat van Allah. Allah geeft jullie allerlei excuses om een andere groep naar het leven te staan.

Weet je hoe dat bij de Christenen werkt?:
Jezus: "Vader, vergeef hen van hun zonden".

Oftewel, zelfs al zouden de Joden dat gedaan hebben, dan zou een liefdevolle god zeggen: "Vergeef hen van hun zonden". Dat Allah dat niet doet, maar ze vervloekt maakt hem een god van de haat.

Nog een vraagje aan je: weet je eigenlijk wel wat dat is 'vergeven'?

La Bailaora | 18-07-12 | 22:21

@Chiant | 18-07-12 | 22:19
omdat = om dat

Chiant | 18-07-12 | 22:20

-weggejorist-

Moslim87 | 18-07-12 | 22:20

-weggejorist-

ZSU-23-4 | 18-07-12 | 22:19

@Shalome | 18-07-12 | 20:11
*shalome alvast bij harem voegt en zelf baard laat staan*

miko | 18-07-12 | 22:19

Moslim87 | 18-07-12 | 22:11
Joh, Allah bestaat niet en de Koran is zoiets als de kwatrijnen van Nostradamus, iedere malloot ziet er in wat hij er in wil zien.
Er is geen touw aan vast te knopen.

Generaal Nguyen Giap | 18-07-12 | 22:19

@Moslim87 | 18-07-12 | 21:47
Zit je dit nu werkelijk woordelijk over te typen vanuit zo'n sprookjesboek? En wat maakt dat je denkt dat daar ook maar iemand op zit te wachten? Niet voor vertier & vermaak, laat staan om overtuigd te worden.
Citeren uit een sprookjesboek om argumenten aan te dragen ter onderbouwing van een stelling? Ik ga toch ook niet beweren dat het mogelijk is dat een beeldschone prinses 100 jaar kan slapen en omdat te bewijzen of onderbouwen verwijzen naar de verzamelde werken van de gebroeders Grimm?

Chiant | 18-07-12 | 22:19

@Pffffff | 18-07-12 | 21:58

Beste Pffffff,

Ik zie dat je heel erg moe bent, miss eerst een dutje gaan doen en dan weer gaan lezen? Is namelijk niet helemaal goed gegaan zo te zien.
Die vergelijking gingen over links en rechts. Dat had niks specifieks meer te maken met deze afschuwelijke daad. Hier had niemand, links of rechts, ene donder mee te maken. Of is links op eens automatisch verantwoordelijk voor een of andere achterlijke woestijncultuur religekkies? Is rechts dan miss verantwoordelijk voor 't uitsterven van de dino's?
Wie leest hier nou selectief?

Pindakees | 18-07-12 | 22:18

*Christen

Moslim87 | 18-07-12 | 22:18

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 22:16
Ben je Christenen? Ben je Jood?

Moslim87 | 18-07-12 | 22:17

miko | 18-07-12 | 22:12
Allah is Degene Die de hemelen heeft verheven zonder pilaren. (Koran 13:2)
Toen de Koran werd geopenbaard met dit vers in de 7de eeuw, toen dacht iedereen hier nog dat de wereld plat was en op pilaren steunde.

Moslim87 | 18-07-12 | 22:16

Moslim87 | 18-07-12 | 22:11 |
.
De Joden zijn het uitverkoren volk, moslim 87, G'd's volk, om het in hun eigen woorden te zeggen. God zegent, de duivel vervloekt. Jij bent vervloekt, stuk addergebroed. Voor jou het vagevuur en de hel waar je tot in lengte van dagen zult branden. het is niet anders.
.
*Zo. Tijd voor wat anders*

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 22:16

@Moslim87 | 18-07-12 | 20:01
Linkje van alcor al aangeklikt?

miko | 18-07-12 | 22:15

hendrik j. | 18-07-12 | 22:10
Waar? op Stormfront?

Generaal Nguyen Giap | 18-07-12 | 22:13

hendrik j. Zelfde site waar je kan lezen dat de aarde plat is? Kom eens met volwassen argumenten man, je maakt jezelf totaal belachelijk.

HEvD | 18-07-12 | 22:12

@Moslim87 | 18-07-12 | 19:53
Als je gelooft dat iemand met een paard de hemel in kan.Als je gelooft dat de wereld op pilaren staat.
Als je gelooft in geesten om je heen.
als je gelooft in een alschepper.In hans en grietje staan ook geen tegenstellingen.

miko | 18-07-12 | 22:12

La Bailaora | 18-07-12 | 22:00
De Joden hebben hun vloek aan zichzelf te danken. De volgende 5 zaken hebben zich afgespeeld voordat Allah de Joden heeft vervloekt.
1. Zij volgden alleen datgene dat zij wilden volgen.
2. Zij veranderden de Woorden van Allaah.
3. Hun bewering dat zij de geliefden en kinderen van Allaah zijn.
4. Hun godslasterende uitspraken.
5. Het doden van de Profeten.

Voor elk punt heb ik bewijs vanuit de Koran.

Moslim87 | 18-07-12 | 22:11

@Moslim87 | 18-07-12 | 22:02
Gewoon de hadiths van Muslim en Bukhari. Dat zijn prima bronnen.

La Bailaora | 18-07-12 | 22:11

overigens, kun je elders op het net, al reakties vinden die zeggen te weten, dat israel deze aanslag zelf heeft geregeld.

dit om iran aan te kunnen vallen!

hendrik j. | 18-07-12 | 22:10

Uiteindelijk is het redelijk simpel.

Twee fracties die denken de waarheid in pacht te hebben.
Twee fracties die hun wereldbeeld bij de andere op proberen te dringen.
Twee fracties die beide geweld durven te gebruiken.

Dit kan maar een uitkomst hebben

Ing. eslapen | 18-07-12 | 22:10

Wanneer pakt Israel nu eens door en blazen ze die hezbollah nu eens definitief van deze aardkloot af. De infrastructuur en kennis is aanwezig. Bijna iedereen zal het goedkeuren net zoals je een hondsdolle hond ook met een nekschot afschiet. Alleen zijn baasje is daarop tegen de rest staat juichend toe te kijken.

25TaLife | 18-07-12 | 22:08

@Moslim87 | 18-07-12 | 21:47
Moslims aanbidden de maangod

Heinzz | 18-07-12 | 22:07

@Moslim87 | 18-07-12 | 21:59 | Omdat we een prima veiligheidsdienst en politieapparaat hebben.

En natuurlijk leeft niet elke moslim naar de letter van de koran, en dat zeg ik omdat ik nogal wat moslims tot mijn vrienden- en kennissenkring reken. maar stilzwijgende goedkeuring is er teveel. Ziet op uzelve.

31 November | 18-07-12 | 22:05

Moslim87 | 18-07-12 | 21:47 |
.
Moslims aanbidden satan, wist je dat nog niet? God is meer van de liefde, vrijheid, leven en laten leven, wat gij niet wilt dat u geschied doet dat ook een ander niet. Allah is de personificatie van de haat, de dood en het verderf, van de onderwerping, de onderdrukking, de gebondenheid en de dood.
.
De koran is een boek vol 'onweerlegbare' diabolische krankzinnigheid van een pedofiele psychopaat; de bijbel is een redelijk leesbaar boek, vol verhalende geschiedenissen, verhalen en parabels waar je wel of geen lering uit kunt trekken.
.
En last but not least schijnt jullie mahdi de anti-christ te zijn. Heb het van horen zeggen hoor, hou me te goede, maar het strookt imho wel met het zwaardvers in de koran: ''En wanneer de gewijde maanden voorbij zijn, doodt dan de veelgodenaanbidders waar jullie hen ook aantreffen en grijpt hen, en omsingelt hen en loert op hen vanuit elke hinderlaag.''
.
De 'grap' is juist dat de Moslims, Joden en Christenen NIET dezelfde God aanbidden. Als ze al zouden bestaan is allah toch zeker god niet.

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 22:04

Zo beweerde namelijk dat God een zoon had, genaamd Jezus en dat Jezus ook god was (de 3 eenheid, christenen begrijpen het zelf niet meer).
@Moslim87 | 18-07-12 | 21:47
De 3 eenheid is idd. God (Energie, licht), Jezus (Aards) en de Heilige Geest (ziel, gevoel).

Juist God heeft de kracht om energie in massa om te zetten, en andersom (E=mc2). Net als dat wanneer wij dood gaan in energie omgaan. Dus die 3 eenheid snapt veel beter de natuurkundige principes en de kracht die god heeft om zich van de ene vorm in de andere vorm om te zetten. Daarentegen kan Allah eigenlijk helemaal niets, is totaal machteloos. Behalve dan gelovige moslimmetjes van alles wijsmaken.

La Bailaora | 18-07-12 | 22:04

@Reinaert | 18-07-12 | 18:50
Mao had allesbehalve goede bedoelingen. Bij goede bedoelingen probeer je fouten goed te maken of verkeerde beslissingen te corrigeren. Mao is tot zijn dood een verstokte communist gebleven en heeft willens en wetens miljoenen burgers de hongerdood laten sterven. Hulde aan zijn vrouw, wat haar intenties ook waren.

Pffffff | 18-07-12 | 22:03

Natuurlijk is het verschrikkelijk wat er vandaag gebeurd is en gun ik niemand een dergelijk lot toe. Wél valt me op dat toch door veel reaguurders steeds weer WOII met alle verschrikkingen, nu zo'n 70 jaar geleden, wordt aangehaald om de aggressieve houding van Israël te verdedigen.

Zelf heb ik toch een wat genuanceerder beeld gekregen, tenslotte wordt al sinds '67, en steeds méér, grondgebied bezet in Palestina. Dit kan uiteraard alleen maar door de onvoorwaardelijke steun van de VS (... en de tientallen veto's om sancties tegen Israël te blokkeren) want zo'n satellietstaatje in het Midden-Oosten is natuurlijk wel handig.

Voor de beeldvorming raad ik graag aan bijvoorbeeld eens de documentaire "Occupation 101" te bekijken...

|-|ans | 18-07-12 | 22:02

GeflipteVlaflap | 18-07-12 | 21:21 | +
Juist. Ongeveer hetzelfde wat jij daar doet.

Superior Bastard | 18-07-12 | 22:02

Ik heb trouwens wat vragen aan een ieder die hier beweren hoe Mohammed was en deed etc. Wat zijn jullie bronnen tot deze conclusie?? Hebben jullie het leven van hem bestudeerd? Zo ja waar en hoe en waarom?

Moslim87 | 18-07-12 | 22:02

De grap is dat de Moslims, Joden en Christenen dezelfde God aanbidden.
@Moslim87 | 18-07-12 | 21:47
Nee, dat doen ze helemaal niet. God heeft de joden namelijk niet vervloekt, Allah wel.

Wat vindt je er eigenlijk van dat Allah de joden heeft vervloekt volgens de koran (Al Bakarah)?

La Bailaora | 18-07-12 | 22:00

31 November | 18-07-12 | 21:55
Als het vermoorden van willekeurige mensen gerechtwaardigt is in de Islam en in de koran, waarom vermoorden al die 1 miljoen moslims die in Nederland wonen dan dagelijks geen willekeurige mensen?? Dan zijn we allemaal slechte moslims dus volgens jou.

Moslim87 | 18-07-12 | 21:59

Beste Joris,

@Moslim87 | 18-07-12 | 21:47 | werd prima van repliek gediend en had niet weggejorist hoeven worden hoor. Gekte moet met rede bestreden worden. Daar kan geen bom tegenop.

31 November | 18-07-12 | 21:58

@Pindakees | 18-07-12 | 19:22
Hmm ff denken hoor, er moet gekozen worden: een bus met opgeblazen Joden goedkeuren of me boos maken om de wietpas. Je lijkt er geen enkele moeite mee te hebben.

Naïef of selectief? Levensgevaarlijk in ieder geval. Door dat collectieve linksdenken valt Europa nog eens.

Pffffff | 18-07-12 | 21:58

Moslim87 | 18-07-12 | 21:47 |Wat een lulverhaal. Die idioot van een Mohammed heeft niks anders gedaan dan moorden verkrachten en oorlog voeren. Jezus was daarentegen een erg vredelievend mens, als je beide boeken mag geloven. En nog steeds kunnen moslims anders niks dan wat de pedofiel Mohammed hen kennelijk leerde. Ook nooit iemand uit dat klotevolk dat dit soort idioterie eens veroordeld. Natuurlijk niet, want het is `keurig` volgens de koran van die gek.

Big Swinging Dick | 18-07-12 | 21:58

Het was nog een bus vol tieners ook lees ik net.
Laat ik maar niks meer zeggen, zit niet te wachten op een permaban..

Slipsnifter | 18-07-12 | 21:58

@Moslim87 | 18-07-12 | 21:47 |

Hoe kun je nou toch in Allah's naam beweren dat de koran edel is als je daarin rechtvaardiging vindt voor het doden van willekeurige mensen? Dat is wel het grootste raadsel van de Islam voor mij: de idioterie die zo ver afstaat van elke redelijkheid, fatsoen en logica.

31 November | 18-07-12 | 21:55

Moslim87 | 18-07-12 | 21:47
De kans dat je in een dorpje in China of canada een persoon tegen komt die de koran (kan) lezen is net zo groot als de kans dat je een kat tegen komt die blaft:
Het is mogelijk maar zeer onwaarschijnlijk.

Generaal Nguyen Giap | 18-07-12 | 21:54

Nee hoor moslim. Zoek je feiten even op. Allagh is een derde rangs maangod (vandaar ook die halve maan overal)

Israel heeft het waarschijnlijk zelf gedaan om de spanning met Iran op te drijven. Er moet nog een nucleaire instelling geleveld worden.

The immortal | 18-07-12 | 21:52

@Moslim87 | 18-07-12 | 21:47 | + -1 -
Het ontmaagden van een negenjarig meisje door Mohammed de proleet is ongetwijfeld ook een 'medicijn en genezing voor alles'? Zieke idioot! De smerigste framing uit de geschiedenis is toch wel die van Mohammed en zijn vriendjes: "Islam betekent vrede." Nee, 'islam' betekent onderwerping. Twijfel is verboden, en leidt tot uitsluiting in zo'n beetje elke moslimgemeenschap. Zolang je je onderwerpt, is er vrede. Wie zich niet onderwerpt, stuit op oorlog.

hatovimletayis | 18-07-12 | 21:51

@Moslim87 | 18-07-12 | 21:47
Elke profeet was een schizofreen

Ing. eslapen | 18-07-12 | 21:50

Nuke'em

RugOp81 | 18-07-12 | 21:47

-weggejorist-

Moslim87 | 18-07-12 | 21:47

Smerige schoften..

Slipsnifter | 18-07-12 | 21:45

De Joden zijn door de eeuwen vervolgd en uitgemoord met als dieptepunt de 2e Wereldoorlog. Volstrekt duidelijk is geworden dat ze kennelijk nergens veilig zijn en juist daarom hun eigen land met hand en tand verdedigen. Daar hebben ze alle recht toe en gezien de grote hoeveelheid islamitische idioten dat hem omringt en ook onze vrije wereld ernstig bedreigt mogen ze wat mij betreft al heel lang ELKE aktie ondernemen om dat islamitische geteisem voor eens en voor altijd uit te roeien. Daar valt geen normale samenleving mee op te bouwen. Dus please Israel ga vooral je gang en leg daar en zootje mooie parkeerplekken aan...

Big Swinging Dick | 18-07-12 | 21:42

@Anthèros | 18-07-12 | 21:32 | + -0 -
Veruit de meeste landen in het Midden-Oosten zien het Iraanse regime en Hezbollah liever vandaag dan morgen verdwijnen. Dat lees je niet in De Telegraaf of op Nu.nl, maar wel in de nieuwsanalyses, beschouwingen en opiniestukken van de betere internationale nieuwssites. Om het nog maar niet te hebben over de vele lezingen, interviews, rapporten en factsheets die ik tot me heb genomen inzake het Iraanse regime.

Om eerlijk te zijn, hecht ik meer waarde aan de puntsgewijze commentaren van militaire strategen en relevante academici uit Israël, Qatar, Turkije en Saudi-Arabië over Iran, dan aan het standaard voorspelbare open-deuren-riedeltje van Sander van Hoorn en consorten. Die voor eventjes hun stand-uppertje doen op de plaats des onheils, en daarna lekker cocktails zuipen en op Twitter rondhangen in een viersterrenhotel in Dubai of Tel Aviv.

hatovimletayis | 18-07-12 | 21:39

Je zou bijna hopen dat Nederland ook eens te maken krijgt met deze verlichte vorm van islam, want volgens verlichte moslims (#87 bijvoorbeeld) hebben verlichte moslims duizenden goede redenen om zich zelf en daarmee vele anderen op te blazen.

Mokum Kosher | 18-07-12 | 21:37

Het aanvallen van kinderen getuigd van motivatie om maxmimaal te kwetsen .....
Praten is dan een gepasseerd station...

lidlbier | 18-07-12 | 21:35

hatovimletayis | 18-07-12 | 21:23 | + 0 -
Jij gelooft dat een 'gerichte operatie die het Iraanse regime en Hezbollah zal decimeren' geen internationale shitstorm zal veroorzaken? Je weet dat Iran (loyale) vriendjes heeft? Wees niet zo naïef man.

Anthèros | 18-07-12 | 21:32

@Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 21:29
Mooi, dan is het ook Allah's wil als ik discrimineer ;)

Ing. eslapen | 18-07-12 | 21:31

@Stormageddon | 18-07-12 | 18:24
Zo dit is anders een briljant filmpje zeg! Thx.

Pffffff | 18-07-12 | 21:30

Ing. eslapen | 18-07-12 | 21:17 |
.
Dat is arabierische logica. Net zoals de arabier die jou doodsteekt het nooit zelf gedaan kan hebben. Het was in de allereerste plaats jouw eigen schuld dat hij jou doodstak en bovendien was het ook nog eens allah's wil waar niet aan te ontkomen valt. Prent kinderen dit soort waanzin vanaf jonge leeftijd in het hoofd en de kans is groot dat er op latere leeftijd zo nu en dan kortsluiting optreedt in die zwakzinnige bovenkamertjes..(zie topic).

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 21:29

hatovimletayis | 18-07-12 | 21:23 | + 0 -
Onschuldigen die gevallen zijn zou ik fantastisch vinden? Flikker een eind op man

Anthèros | 18-07-12 | 21:25

hatovimletayis | 18-07-12 | 21:15 | + 0 -
It's the economy stupid. Relativeren... deze zaken vallen in het niets bij het eerstgenoemde, behalve als ze nu een WOIII kunnen starten.

Anthèros | 18-07-12 | 21:23

@Arhedis-Varkenjaab | 18-07-12 | 18:04
Hear hear!

Pffffff | 18-07-12 | 21:23

@Anthèros | 18-07-12 | 21:19 | + -1 -
Nee hoor, een gerichte operatie die het Iraanse regime en Hezbollah zal decimeren. Dat heeft niets met haat en wraak te maken, maar alles met zelfverdediging. Al vind jij het vast fantastisch dat er zeven Israëli's zijn omgekomen. Geen enkel land onderhandelt met een regime dat zijn vernietiging nastreeft. Wie na een kaakslag zijn aanvaller de andere wang toekeert, eindigt met een dubbele kaakbeenbreuk.

hatovimletayis | 18-07-12 | 21:23

Moslim87 |
En huppetee, stereotype moslim!
Parasiteren, ach en wee janken, wijzen naar alles en iedereen, gespeend van welke vorm van zelfreflectie dan ook en de gemiddelde autochtone kleuter is beter in staat om fantasie en werkelijkheid te onderscheiden dan welke volwassen moslim dan ook.

GeflipteVlaflap | 18-07-12 | 21:21

Nou, surprise surprise, dan zal dat lang verwachte bombardement op Teherean eerdaags wel komen. Het goede nieuws zal zijn dat er een dictator wordt verdreven/omgelegd, het slechte nieuws zal zijn dat er een ander voor in de plaats wordt geparachuteerd.
Maar in ieder geval kunnen die Iraniëers dan een week of wat van de 'vrijheid' genieten.

Charles Swietert | 18-07-12 | 21:19

hatovimletayis | 18-07-12 | 21:15 | + 0 -
Blablabla, daarom moet er nu een full-blown oorlog komen? Ga toch weg met je haat en wraakgevoelens.

Anthèros | 18-07-12 | 21:19

LOL @Kaas de Vies | 18-07-12 | 21:13
Ik weet niet of dat al verdisconteerd is, maar voor een gezin van 3 kinderen is het 1 miljoen cash. Nou... daar kun je een mooi nieuw bestaan mee opbouwen, zelfs in dure landen als Zweden en Noorwegen.
Dus laat de eerste oliesjeik maar komen met een bod.

Stormageddon | 18-07-12 | 21:19

Russell | 18-07-12 | 20:43

Aha, daar is eindelijk je antwoord. Dat moslims elkaar per honderdduizend afslachten is omdat ze bij Darfur miljoenen mensen van hun land hebben verdreven en genocide hebben gepleegd. Eigen schuld dikke bult.

Shalome | 18-07-12 | 21:19

@Russell | 18-07-12 | 21:03
Ervan uitgaande dat je niet geband wilde worden kon je het niet extremer zeggen dan je hebt gedaan:

Russell de Puzzel: "Niet dat deze aanslagen goed te praten zijn, maar begrijpelijk zijn ze zeker."

Dat is het probleem met die machocultuurtjes daar, in die contrijen.

Altijd met gelijke munt terugbetalen. Altijd boontje komt om zijn loontje.

Dat, in combinatie met een eergevoel dat bij het minste of geringste aangevallen wordt = altijd ellende.

Dan heb je dus constant rekeningen die vereffend moeten worden. En constant rekeningen die geopend worden, om daarna weer vereffend te worden.

Nu hebben die Palestijnen Israël nog als verbindende factor, want externe vijand. Zonder Israël zouden de interne troubles escaleren en is er geen externe vijand meer om de schuld te geven.

Ironisch genoeg heeft Israël heeft (onbedoeld) dus juist een positieve netto-invloed op Palestina.

Bart_Bart | 18-07-12 | 21:18

Dan heb ik toch nog even een vraag.

Indien Allah almachtig is, en alles Allah's wil is,
hoe kan men zich dan een slachtofferrol aanmeten.

Ing. eslapen | 18-07-12 | 21:17

@Russell | 18-07-12 | 21:12
Hoezo bezetten? Je zegt net zelf dat ze het hebben gekocht. Er is niemand weggejaagd van zijn grond, iedereen mocht blijven. De Arabieren die zijn gebleven na 1948 behoren tot de rijkste, best opgeleide en meest vrije Arabieren ter wereld. Ze zijn vertegenwoordigd in de Knesset, hebben zelfs ministers geleverd, hebben alle eigendomsrechten die Joodse staatsburgers ook hebben. Wat nou bezetten?

Stormageddon | 18-07-12 | 21:15

Het zit er dik in dat Iran en Hezbollah er achter zitten. Dat wijzen verschillende analyses unaniem uit. Deze laffe daad zal niet onbestraft blijven. Inmiddels zijn er al zeven doden gevallen. Maar het gestoorde Iraanse regime dat alle natuurwetten tart met haar Mahdi-fantasie zal hier met vele liters bloed voor betalen; dat is zeker.

hatovimletayis | 18-07-12 | 21:15

@Stormageddon | 18-07-12 | 21:12 | + 1 -
Hebben ze daar de hedwigepolder vanaf getrokken en Maasvlakte II bij opgeteld?

Kaas de Vies | 18-07-12 | 21:13

Chiant | 18-07-12 | 21:04 |
.
Zwakzinnigheid is wel degelijk een product van de inteelt. Neven-nichten huwelijken, het leven in stammenverbanden; het draagt allemaal z'n steentje bij.

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 21:13

@Russell | 18-07-12 | 20:58
Dus Joden mogen geen grond kopen van de Koran en dus is de aankoop van grond illegaal? Is dat wat je zegt?
Ik zou er niks tegen hebben als moslims hier de boel zouden opkopen in plaats koloniseren met uitkeringsgeld toe.

Nederland is 3,5 biljoen Euro waard. Gedeeld op 16 miljoen inwoners is dat € 218.750,-
www.hollandsgrond.nl/home/economisch-n...
Van mij mag dat. Laat ze het maar kopen. Met 2 ton cash in het handje ben ik zo vertrokken.

Stormageddon | 18-07-12 | 21:12

@Stormageddon | 18-07-12 | 21:03
Maakt me geen fuck uit hoe de originele rurale bevolking hete. Feit is dat het hun land / grond was, en dat er een club nepjoden de boel daar zijn gegaan "bezetten". Dan is het toch logisch dat men over de flos gaat. Dat gezegd hebbende, zijn er door verschillende hier andere claims aangebracht die ik niet kende en aandacht verdienen voordat ik verdere stellingen ga verdeding. Russell out.

Russell | 18-07-12 | 21:12

@Fair and balanced | 18-07-12 | 21:02
Waar historisch besef en nuance ons toch tot elkaar kan brengen!

Chiant | 18-07-12 | 21:08

@Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 21:00
Ik ook. En het is er momenteel bar en boos. En een kruitvat van werkloze jongemannen met een schaamtecultuur en een ego.
Maar dat is niet altijd zo geweest en al helemaal geen product van inteelt onder de 'dommen'.

Chiant | 18-07-12 | 21:04

@Bart_Bart | 18-07-12 | 20:54
Wat een flauwekul... boeh boeh Russell de Pussell the fucking demon. Helemaal niemand moet het leven laten om wat voor geloof dan ook. Heb je mij niet horen zeggen / zien schrijven.

Russell | 18-07-12 | 21:03

@Russell | 18-07-12 | 20:43
En overigens bestaan "Palestijnen" helemaal niet. Dat was een propaganda-term bedacht in de jaren '70. Gezegd door een voorman de PLO in 1977 in Trouw.
www.wnd.com/2002/07/14501/
En recent nog eens toegegeven door de leiding van Hamas.
frontpagemag.com/2012/frontpagemag-com...
Zowel de aartsvijanden PLO en Hamas (die allebei strijden tegen Israel) zeggen ruiterlijk dat "Palestijnen" en het "Palestijnse" volk niet bestaan, maar wij moeten desondanks blijven geloven dat ze wel bestaan en zelfs een eigen staat horen te hebben? Alleen omdat ze in Jordanië, Syrië en Egypte niet welkom zijn, ook al zijn ze etnisch, cultureel en religieus deel van hetzelfde volk? Bizar.

Stormageddon | 18-07-12 | 21:03

Bart_Bart | 18-07-12 | 20:54 | + 0 -
Jij ziet ze vliegen, iets begrijpen is wat anders dan goedkeuren. Wat een reacties hier man, man..

Anthèros | 18-07-12 | 21:03

@Chiant | 18-07-12 | 20:56 | + 0

Goed zo, we zijn weer op dezelfde pagina. Uiteraard zijn ook mensen uit de 'zandbak' in staat tot grootse dingen, het zijn immers mensen! Je hoeft maar een dagje naar het British Museum te gaan om te zien hoeveel geschiedenis er eigenlijk al was voordat onze jaartelling begon, en hoeveel van die geschiedenis in de 'zandbak' plaatsvond. Jammer eigenlijk dat ik Bertus wel gelijk moet geven dat we de laatste millenia weinig voort zien komen uit de zandbak dat van belang zou kunnen zijn voor de mensheid.

Fair and balanced | 18-07-12 | 21:02

@Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 21:00 | + 1 -
Het schijnt dat Koerden ook een hekel hebben aan de Palestijnen.

Kaas de Vies | 18-07-12 | 21:02

Chiant | 18-07-12 | 20:56
.
Als ik over die zandbak spreek, dan spreek ik uit ervaring, Chiant. Ik heb er gewoond, gewerkt en geleefd... en het is er nondedju nog erger dan de 'simplificering' die jij hier aan de kaak denkt te kunnen stellen.

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 21:00

@Chiant | 18-07-12 | 21:00
die = dat

Chiant | 18-07-12 | 21:00

@Chiant | 18-07-12 | 20:34
Of Israel erkend werd door de VN is irrelevant. Het werd erkend op eigen basis door zo'n 50 landen waaronder de grote mogendheden OMDAT het de 1948 resolutie accepteerde.

Dezelfde reden waarom de Cisjordaniers nog steeds statenloos zijn omdat ze dat niet deden.

De VN is verder geen partij in deze. Of die iets erkent of niet who cares.

openluchtgevangenis | 18-07-12 | 21:00

@Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 20:55
Ik verzet mij tegen de stelling dat er alleen maar domme lieden als gevolg van eeuwenlange inteelt wonen.
Met hetzelfde gemak plemp ik hier een overzicht van Nobelprijswinnaars over de afgelopen decennia die uw stelling onderbouwt.

Chiant | 18-07-12 | 21:00

@Stormageddon | 18-07-12 | 20:39
De kolonisatie van de Kazhar is al veel eerder begonnen inderdaad. Maar dat maakt hen niet de legitieme eigenaar van het land. Rond 1870, geloof ik, gingen de eerste settlers die kant op, met de bijbel in de hand en met de claim van rechtmatig eigendom, want boek. Rond 1910 zijn de dan maar grond gaan kopen. 11% tot aan 1948. Weet niet hoor, maar als hier een vreemde macht structureel zaken zouden opkopen, laten we zeggen de moslims, zou u dat dan accepteren? Catch my drift?

Russell | 18-07-12 | 20:58

@Fair and balanced | 18-07-12 | 20:46
Een Pers inderdaad. En of hij moslim was, daarover zijn de geleerden het niet eens en.wikipedia.org/wiki/Al-Khw%C4%81rizm...
Maar hij kwam uit de zandbak waar @Bertus Betonsloper over fulmineert. Het ging er mij dan ook met name om de simplificering aan de kaak te stellen uit zijn tegel.

Chiant | 18-07-12 | 20:56

Chiant | 18-07-12 | 20:44
.
Al weer een paar van die roze, niets zeggende linkjes? Je snapte de hint niet? Hier nog een paar van de roze lettertjes voor joe. Een 'serieus debat' op de 'hedendaagse staatszender' in zandnegerland, anno 2007. Of de aarde nu plat is of niet. (WTF?). Jazeker, vijfhonderd jaar terug in de tijd: www.youtube.com/watch?v=wppjYDj9JUc

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 20:55

@Chiant | 18-07-12 | 20:44 | + 0

Wetenschappers van 1500 jaar geleden aanhalen om aan te tonen hoe verlicht de Moslimwereld vandaag wel niet is, het is grappig. Ik hoef denk ik niet te linken naar een lijst van 19e en 20e eeuwse bekende Joodse wetenschappers om het contrast te laten zien.

Fair and balanced | 18-07-12 | 20:54

Russell had liever gezien dat er honderd doden waren. Of zelfs duizend.

Want als je boos bent mag je van Russell mensen dood maken. Zelfs nog onschuldige mensen.

Bart_Bart | 18-07-12 | 20:54

Russell | 18-07-12 | 20:48
Ik neem aan dat u boeken bedoeld.
De beste onderbouwing krijg je door in Israel zelf eens te gaan praten met aldaar wonende Joden en Arabieren. Ga eens het Arabische gedeelte in en praat met mensen. Ga eens naar een sjoel en praat met mensen. Daar leer je daadwerkelijk iets van.

Inderdaad, ik ben zelf Jood en staar mij helemaal niet blind op alles dat wat Israel doet, goed en prima is.
Echter, mijn visie is gestoeld op bevindingen in het land en tussen de bevolking zelf. En dat is meer dan u kunt zeggen.

100pct Testosteron | 18-07-12 | 20:51

@Russell | 18-07-12 | 20:43
Wat u vertelt is allemaal waar. Maar het is niet volledig. U laat bewust een belangrijk deel van de feiten weg die essentieel zijn voor de nuance. Zo vertelt u niet dat de oorspronkelijke Palestijnen zelf akkoord zijn gegaan met de (riante) uitkoop. En dat de Palestijnen die daarna protesteerden niet dezelfde Palestijnen waren die hun grond verkochten, maar 'immigranten' die achteraf een claim legden op hetzelfde gebied. Voorts laat u de oorzaken weg waarom Israël is begonnen met het instellen van bufferzones, later bekend als 'bezette gebieden' met 'nederzettingen'.

Chiant | 18-07-12 | 20:49

@Russell | 18-07-12 | 20:43
Goh? De Negev woestijn (het slechtste stuk) was toebedeeld aan de "Palestijnen"?
Je weet de geschiedenis wel te herschrijven hè?

Stormageddon | 18-07-12 | 20:49

Ethan Twat | 18-07-12 | 20:42
Dat waren niet de Amerikanen met "drones" maar islamitische zelfmoordenaars en dat dit het nieuws niet meer haald komt door dat het bijna dagelijk gebeurt.
Een moslim die tientallen andere moslims afmaakt is idd geen nieuws meer.

Generaal Nguyen Giap | 18-07-12 | 20:48

@100pct Testosteron | 18-07-12 | 20:43
haha wat een argument hee... mijn oom is politieagent dus... Ik heb mijn kennis uit verschillende bronnen; doeken, internet, gesprekken met kennissen, etc. Redelijk goede onderbouwing zeg maar. Maar u mag niet uit de box denken. Joden goed, Moslim stom, zoiets toch?

Russell | 18-07-12 | 20:48

@Chiant | 18-07-12 | 20:37 | + 0

Algebra komt voort uit het werk van Al Chwarizmi (nl.wikipedia.org/wiki/Al-Chwarizmi), een Pers en dus geen Arabier. Ook geen moslim bovendien. Dus uw comment slaat als een knots op een kangoeroe.

Fair and balanced | 18-07-12 | 20:46

Moslim87 | 18-07-12 | 19:53
De hele koran is 1 grote fout. Je wilt er 1 horen? Er wordt doodleuk in de koran beweerd dat Abraham geen jood was (zie soera 3:66). Moslims kunnen het niet uitstaan dat Abraham een jood was en dat de joden helemaal geen boodschap hadden aan die stomme islam - logisch, ze hadden zelf al het jodendom, dus waarom zouden ze opeens ene Allah gaan aanbidden? Maar in de koran is de schrijver de hele tijd pisnijdig dat joden zich maar niet tot de islam willen bekeren - daar zit de kern van het islamitische antisemitisme!!

lekker wijf | 18-07-12 | 20:46

@Chiant | 18-07-12 | 20:34
De UN verklaring is gemaakt onder grote druk en net na WWII in 1948. De verdeling van de grond werd zo gedaan dat de Palestijnen slecht 49% van het oppervlak overhield, en ze kregen de slechtste grond ook. Vandaar af is Israel continue bezig geweest de palestijn steeds verder van hun land te verdrijven. ( Wat ze overigens ook al voor WWII deden)

Russell | 18-07-12 | 20:43

Russell | 18-07-12 | 20:31
U komt regelmatig in Israel begrijp ik? U neemt zaken waar met eigen ogen? Of bent u ook van het type "ik Google wel eens wat en daar baseer ik mijn doordrammende en van enige realiteitszin gespeende mening op"?
Ik kom regelmatig in Israel, zeker vijf maal per jaar en uw visie wordt absoluut niet gestaafd door feiten.
Case closed.

100pct Testosteron | 18-07-12 | 20:43

Toch vreemd dat dit zo'n enorme aandacht krijgt maar als de VS met drones honderden mensen afmaken hoor je niets.... vreemd.

Ethan Twat | 18-07-12 | 20:42

Russell | 18-07-12 | 20:32
Joh, je aluhoedje zit te strak, het knijpt de bloedtoevoer naar je hersenen af.

Generaal Nguyen Giap | 18-07-12 | 20:41

@FW Ta-183 Huckebein | 18-07-12 | 20:27
Correctie, de aanslag is wel gemeld

Ing. eslapen | 18-07-12 | 20:41

@ Moslim87 | 18-07-12 | 19:53 |
U wil een fout, u krijgt een fout.
.
Wat dacht u van al die analfabete zichzelf tot Imam benoemende stamoudsten (of hoe jullie dat ook noemen) welke een geheel eigen en vooral haat predikende interpretatie op de door jou zo gewaardeerde Koran na houden.
.
Er voor het gemak maar even vanuit gaande dat jou god zou bestaan, zou hij het in al zijn wijsheid en vredelievendheid (want islam is vrede) dan toelaten c.q. welbevinden dat zijn woorden gebruikt worden ter onderdrukking van alles wat NIET islamitisch is?
.
Lijkt me niet.
.
Het bestaan van religie ongeacht welke is de basis van zo'n beetje alle oorlogen uit het verleden.

normanius | 18-07-12 | 20:40

@Russell | 18-07-12 | 20:19
In het voormalige "Palestina", de benaming van niet veel meer dan een landstreek tussen Turkije en Arabië zijn na de Eerste Wereldoorlog 2 islamitische, 1 christelijke en en 1 joodse staat gecreëerd. Toch waren de "Palestijnen" niet welkom in Jordanië, Syrië en ook niet in Libanon, die al een Arabische minderheid had. Waarom niet?
Je weet ook dat volgens de volkstelling van 1922 de meerderheid van bewoners van Jeruzalem Joods was? Ver voor de stichting van de staat Israel, en ook ver voor de Holocaust. Wat is er niet-legitiem aan de staat Israel? Volgens het Verdrag van Sèvres hadden de Joden alle recht een staat uit te roepen in het Britse deel van het protectoraat en ze zijn erkend door een groot deel van de internationale gemeenschap. Hoe legitiem wil je het hebben?

Stormageddon | 18-07-12 | 20:39

Moslim87 20:08
Als allah en alleen allah beslist wanneer je doodgaat, waarom staat er dan in de Koran Soera 26:
Gij zult de joden bestrijden totdat zelfs de steen waarachter een jood zich verbergt, u toeroept: 'Dienaar Gods, ziehier een jood achter mij : doodt hem !'"
.
Ik bedoel, het is of-of.
.
Of moslims moeten joden doden op commando van stenen, of Allah en Allah alleen beslist over de dood van joden.
.
Als er al zulke tegenstrijdigheden in een boek staan, dan ga je toch direct twijfelen aan de hele geloofwaardigheid van de koran, nietwaar?
.
Naast het feit dat stenen niet kunnen praten, is het ook nog eens, ja hoe breng ik dit, niet netjes om mensen enkel vanwege hun geloof of etniciteit af te slachten als een steen daar om vraagt?
.
Vind je dat niet gek? Dat stenen op verraderlijke wijze aan mogen zetten tot haat tegen andere bevolkingsgroepen van allah? Of hoort dat bij de psychose, die pratende stenen?

tipo | 18-07-12 | 20:39

@Russell | 18-07-12 | 20:19 |

Gezien uw redenering vindt u het vast niet erg als het Westen morgen begint met het leggen van bommentapijten over elke Moslimgemeenschap die het kan vinden. Immers na de aanslagen op onze levenswijze (high lights: 9/11 2001 NY, 3/11 2004 Madrid, 7/7/2005 London) is dat wel zo begrijpelijk, niet?

Parel van het Zuiden | 18-07-12 | 20:39

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 20:35 | + 0 -
HEAR HEAR

nietzofotograferen | 18-07-12 | 20:37

1400 jaar islam en precies in de gebieden waar de islam sinds jaar en dag heerst ligt het landelijk gemiddelde IQ rond de tachtig. Toeval?
.
Meer dan de helft van die analfabete zandnegers is dus nog te dom om te poepen. Allahu-hakkebar! 500 miljoen stuks zwakzinnige inteelt, dagelijks gehersenspoeld met het kattengejank uit de minaret en de gestoorde poep van een vroegmiddeleeuwse pedofiele massamoordenaar. En daar zou ooit iets goeds uit voort moeten komen?
.
Islam brengt niets dan achteruitgang, lethargie, zwakzinnigheid, verloedering, haat, barbaarse onderdrukking, onderwerping, dood, verderf, moord en doodslag. De mensheid kan zonder. Echt.

Bertus Betonsloper | 18-07-12 | 20:35

.. de islam is al sinds de dagen van de boze profeet (retour afzender) bezig met het nemen van wraak voor dit of voor dat. Iedere tegenreactie is weer een nieuwe reden voor meer en nieuwe wraak. Er komt geen einde aan.
Net zomin dat er een einde komt aan het zoeken van een reden waarom moslims boos op "ons" zijn en wat "wij" moeten doen om het allemaal weer goed te maken.

Het enige wat je daartegen kan doen is in ieder geval geen jood zijn, daar worden ze helemaal hondsdol van.

Jan Passant mk2 | 18-07-12 | 20:35

@Russell | 18-07-12 | 20:26
Moet ik daar werkelijk serieus op ingaan? Ik ken de geschiedenis. en.wikipedia.org/wiki/Israel#Independe...
Maar als erkenning door de VN al niet meer leidt tot legitimiteit, wat dan nog wel?
Voorts nog graag uw antwoord op mijn vraag wat een staat fascistisch maakt.

Chiant | 18-07-12 | 20:34

Mar welk bewijs heeft Bibi dat Iran erachter zit?

Het word een hete zomer helaas.

Ethan Twat | 18-07-12 | 20:33

@ FW Ta-183 Huckebein | 18-07-12 | 20:27

Het staatsjournaal heeft goed gekeken naar ideologische voorloper de Völkischer Beobachter.

HoogToontje | 18-07-12 | 20:33

Alle haters gaan weer los zie.. Nazisme, fascisme en alle standaard haatteksten worden weer uit de kast gehaald.

Mokum Kosher | 18-07-12 | 20:33

Waarom wordt de Koran en de bijbel niet gelijk gesteld met Mein Kampf?
Het is literatuur die erop uit is om bepaalde bevolkingsgroepen uit te roeien.
Allah is een mongool en god ook, tenminste.. als ze hadden bestaan.

Terpen-tijn | 18-07-12 | 20:33

@Generaal Nguyen Giap | 18-07-12 | 20:30
Doe je huiswerk, en kom niet naar een battle zonder wapens.

Russell | 18-07-12 | 20:32

@HEvD | 18-07-12 | 20:26
Israel een democratie??? hahaha, was laat zeker gisteren. De staat de ene mensch meer gelijk is dan de ander. De staat die negroide joden uitzet omdat ze ket karakter van de joodse staat aantasten. Weet niet wat jij onder democratie verstaat... bij mij riekt dat naar nazisme.

Russell | 18-07-12 | 20:31

@SatchRules | 18-07-12 | 20:15 | + 1

Je bent ook niet verantwoordelijk en niemand mag zulke verschrikkingen uit het verleden tegen jou gebruiken, zelfs al was het je vader zelf die diende bij de SS. Maar je moet wel nadenken over het volgende. Het waren Jongens / Meisjes zoals jij, opgegroeid in hetzelfde land, met dezelfde normen, waarden en cultuur - zij waren het die zomaar volgden in de jodenhaat en meehielpen om het meest verschrikkelijke dat de mensheid ooit heeft gepresteert in stand te houden.

Waak voor anti-semitisme, waak voor racisme en mensenhaat in welke vorm dan ook. Maak niet de fout die zij maakten. Het waren onschuldigde tieners in die bus, met hun hele leven nog te gaan. Een leven dat werd kortgesnoeid door een gek met waanbeelden. En ja, het maakt het nog erger dat deze jongeren kwamen uit families waar 70 jaar geleden waarschijnlijk meer dan de helft van de familie werd uitgemoord. Laten we eens een keer gewoon onze grote bek houden en denken aan dit volk en hun verschrikkelijke lot.

Fair and balanced | 18-07-12 | 20:30

Kom maar op met fucking minpuntjes.
Russell | 18-07-12 | 20:19

Volgens mij heb jij meer aan een rol alufolie.

Generaal Nguyen Giap | 18-07-12 | 20:30

Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57
Wie ben jij om dit goed te keuren en wie ben jij om uberhaupt partij te kiezen? Kind van Gretta? Woon je er? Fuck both om hun onvermogen eens vrede te sluiten. Paupers.

harry poster | 18-07-12 | 20:27

en bij het NOS Staatsjournaal NIETS gemeld over deze aanslag....; natuurlijk wel over Turken die een onderzoek eisen naar de motieven van een dodelijke burenruzie...(alsof Justitie dat niet sowieso onderzoekt, en alsof Turkse doden specialer zijn dan andere slachtoffers...); prioriteiten dus...

FW Ta-183 Huckebein | 18-07-12 | 20:27

@Russell | 18-07-12 | 20:19
Als je boos bent moet je dus onschuldige tieners openrijten?

Bart_Bart | 18-07-12 | 20:27

Was vorige week nog in Pomorie net naast Burgas.
Er spoelde na noodweer een dolfijn aan die we weer teruggezet hebben.
Of ik dat met moslim 87 gedaan zou hebben weet ik niet.
de Bulgaarse KGB en de Mossad zijn nu aan zet.

caravaggio | 18-07-12 | 20:26

@Chiant | 18-07-12 | 20:22
Lees even de geschiedenis na... onder welke omstandigheden en welke druk en de Palestijnen stonden toen Israel "legitiem" werd verklaart door de UN

Russell | 18-07-12 | 20:26

@Moslim87 | 18-07-12 | 19:29
Ok nu na de lente word alles pais en vrede? Landen als S>A Afghanistan en Iran zijn wel geregeerd jarenlang door een moslimgemeenschap en volgens de sharia.Daar worden noooit mensen vermoord noch gemarteld?
En grote delen van Pakistan zijn autonoom en worden door de sharia geregeerd. Gaat het daar fijn? Is Pakistan geen moslim land? Het is er juist voor opgericht zoals Israel voor de joden
'Pakistan werd op 14 augustus 1947 gesticht om Indiase moslims hun eigen staat te geven. Het was toen een dominion binnen het Britse Commonwealth. In 1956 werd het een zelfstandige republiek. Pakistan bestond op dat moment uit een West- en Oost-Pakistan'
Maar nog geen jaar later ging het al mis.Nee alles ligt aan het westen.Maar had Saddam dan alleen maar blauwogige blonde jongens als soldaat of Irakezen?

miko | 18-07-12 | 20:26

@ Russell

Israel fascistisch. Klinkt natuurlijk heel flink, maar na zo'n opmerking hoef ik gelukkig de rest van jouw schrijfsel niet meer te lezen. De Staat Israel is de enige democratie in de regio met een keurige scheiding van machten. Niet echt het voorbeeld van een fascistisch regime.

HEvD | 18-07-12 | 20:26

Russell | 18-07-12 | 20:22

I did. 7 joodse tieners dood. Eigen schuld dikke bult, zeg je, want de Palestijnen blabla.
Ik herhaal mijn vraag: de honderdduizenden moslims die door moslims zijn afgeslacht - eigen schuld dikke bult?

Shalome | 18-07-12 | 20:25

Deel 1 van operation false flag. Deel 2 volgt over 2 weken tijdens de spelen en dan is iedereen klaar om ten strijde te trekken. Zet je aluhoedje de komende dagen even af en let goed wat de MSM nu gaan vertellen. Hou ondertussen de alternatieve media in de gaten en maak een keus in wat je gelooft

deministerpresident | 18-07-12 | 20:24

Russell | 18-07-12 | 20:19 | | Reageer+ |
Het is volgens mij praktisch onmogelijk een zinnig woord te zeggen over uit welke hoek deze aanslag komt. Je aluhoedje hoeft helemaal niet zo los te zitten om een breed scala aan potentiele mogelijkheden te zien.

aardappelninja | 18-07-12 | 20:24

"Ik leef hier best. Ik geniet hier academisch onderwijs, heb uitzichten op een mooie baan en mooie toekomst en verder kan ik mijn geloof hier prima uitoefenen.

Moslim87 | 18-07-12 | 20:00"

En dat is nu precies het verschil tussen het Christelijke westen en de landen waar de islam ideologie de meerderheid heeft.
Daar kan een andersdenkende zijn geloof of ongeloof niet uitoefenen.

Barani517 | 18-07-12 | 20:24

HHAHA, ''iran heeft het gedaan''. Met alle respect, jood, maar wat zou Iran hier nou mee opschieten?
Het zou me niks verbazen als het een vergelding is voor het doden van de Turkse activisten. Ik dat geval zou ik de aanslag wel kunnen snappen, maar niet rechtvaardigen natuurlijk

shiptar | 18-07-12 | 20:24

@Moslim87 | 18-07-12 | 20:08,

U laat zich wel veel zaken aanpraten.
Nooit eens gehunkerd naar een bewijs van dat alles?

basweetutwel | 18-07-12 | 20:23

@normanius | 18-07-12 | 20:21
Is misschien niet zo onverstandig??

SatchRules | 18-07-12 | 20:23

@Shalome | 18-07-12 | 20:21
Lezen pietje... lezen

Russell | 18-07-12 | 20:22

@Russell | 18-07-12 | 20:19
Wanneer is een staat legitiem en wanneer is een staat fascistisch?
Graag uw antwoord daarop.

Chiant | 18-07-12 | 20:22

@miko | 18-07-12 | 20:17 |

Niks aan de hand zolang moslims vooral elkaar afmaken en gelukkig is dat het geval, laat het zo blijven. Maar hier in Burgas komen ze aan onze superieure wereld, a whole different ball game.

31 November | 18-07-12 | 20:21

Wedden dat Engeland dit gaat gebruiken als excuus om Londen nog verder tot een vesting om te toveren voor de OS.

normanius | 18-07-12 | 20:21

Russell | 18-07-12 | 20:19

Wauw. Als je al zo overtuigd bent dat Israelische tieners de dood verdienen, wat voor monstermotieven moet je dan wel niet hebben voor de moslims dat die elkaar met honderdduizenden afslachten?

Shalome | 18-07-12 | 20:21

@Russell | 18-07-12 | 20:19
Ik gok op ergens tussen de -40 en -50.

SatchRules | 18-07-12 | 20:21

@Moonwarrior | 18-07-12 | 19:27
He nee he je weet dat dat komt omdat het westen Saddam steunde.Eigenlijk was Saddam een toffe peer en als het westen hem geen wapens had verkocht dan had hij met mandarijnen en dadels gestrooid in plaats van met bommen en granaten.

miko | 18-07-12 | 20:20

Moslim 87
Heb je wel eens gehoord van paarlen voor de zwijnen gooien? Vast niet, wat zwijntjes zijn onrein...
En wat maak jij je dan druk als je weet dat niemand zit te wachten op het etaleren van een geslaagde hersenspoeling?

Terpen-tijn | 18-07-12 | 20:19

Opvallend dat hier zoveel domme horken de fascistisch en niet legitiem staat Israel ondersteunen. Niet dat deze aanslagen goed te praten zijn, maar begrijpelijk zijn ze zeker, als je eens de moeite neemt je te verdiepen in de geschiedenis van de Israel, de zorgnaamde Joden (*kuch* Kazhar) die daar wonen. Bedenk dan ook nog even wie de banken besturen en verhoudingsgewijs nogal al wat te zeggen hebben in de politiek van de US. Dan zou je langzaam aan wel eens tot de conclusie kunnen komen dat de zionisten de zaak aan het schijten brengen, en dat de Palestijnen misschien wel een terecht boos zijn over wat hen wordt aangedaan. En nee, ik ben zeker geen links denkert. Maar weiger me te laten beinvloeden door de propaganda uit US en EU. Kom maar op met fucking minpuntjes.

Russell | 18-07-12 | 20:19

En is Iran al van de kaart geveegd?

nietzofotograferen | 18-07-12 | 20:18

De redenen waarom de Schepper moet worden aanbeden zijn talrijk.
@Moslim87 | 18-07-12 | 20:08
Zie hier het woordje *moet*...

La Bailaora | 18-07-12 | 20:16

Verder zegt Allah elders in de Koran, dat het echte leven het leven in het hiernamaals is
@Moslim87 | 18-07-12 | 20:08
Precies. Daarom is de islam ook de godsdienst van de dood en vinden moslims het leven verder onbelangrijk, ook die van een ander.

La Bailaora | 18-07-12 | 20:16

@CreativeDestruction | 18-07-12 | 20:08
Nou nou, een beetje minder kan ook wel, dunkt mij.
Het feit dat iemand een geloof aanhangt en uitdraagt zegt niet dat iemand parasiteert.
En dan interesseert het mij geen zier welk geloof dat is. Als iemand hier hard studeert en participeert in de samenleving, dan kan ik dat alleen maar waarderen.
Wel ben ik het met u eens dat het fanatiek uitdragen van een geloof het uitzicht op een mooie baan wel eens danig in de weg kan staan. Ik wens zelf ook niet voortdurend geconfronteerd te worden met geloofsuitingen, laat staan erdoor belemmerd te worden.

Chiant | 18-07-12 | 20:15

@Fair and balanced | 18-07-12 | 20:06
Met het eerste gedeelte van uw post ben ik het eens, maar de link tussen Nederlandse SS'ers in Polen en Wit-Rusland en deze aanslag ontgaat me volledig.
Ik ben van na de oorlog, en voel me op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de (mis)daden van landgenoten terwijl ik nog niet eens geboren was.

SatchRules | 18-07-12 | 20:15

Moslim87, je kan wat mij betreft net zo goed uit de Wehkampgids citeren, heeft voor mij evenveel waarde als de Koran. Koran papier brandt alleen beter, niet van dat glanzende papier. Denk je nou echt dat je in je jurk met baard een normale baan gaat vinden? En zo niet, dan volgt uiteraard de discriminatie joker, nietwaar?

HEvD | 18-07-12 | 20:14

ai ai ai. Nu ook weer eens buiten Israel. Dat is toch niet zo mooi.

vikingchild | 18-07-12 | 20:13

Moslim87 | 18-07-12 | 19:43,

(overleveringen van de profeet Mohammed oorlog, haat en verderf zij met hem)

En dat geldt eigenlijk voor al z’n inteelt naamgenoten.

basweetutwel | 18-07-12 | 20:12

Moslim87 | 18-07-12 | 20:08


Ach, natuurlijk. Ik ben overtuigd.
*hoofddoek omslaat*

Shalome | 18-07-12 | 20:11

@Moslim87 | 18-07-12 | 20:01
Liever parkinson dan mohammedisme.

Parsons | 18-07-12 | 20:11

Parel van het Zuiden | 18-07-12 | 20:06 |

Zijn IQ, naar alle waarschijnlijkheid. Cito scores lopen tussen de 500 en 550. Misschien was zijn score 508,7 of 500,87, al moet je dan volgens mij verplicht een helm dragen.

Desmoulins | 18-07-12 | 20:11

Moslim87 | 18-07-12 | 20:08

Je citeert sprookjes. Dat jij en andere moslims daarin geloven, en belangrijker nog: naar de sprookjes handelen, dat is nou waar iedereen zich druk over maakt. Geloof in de Islam veroorzaakt een beetje veel doden en ellende in de wereld.

31 November | 18-07-12 | 20:11

@CreativeDestruction | 18-07-12 | 20:08
Subsiediepotjes genoeg zolang er nog een PvdA is.

FreeElectron | 18-07-12 | 20:11

@ Moslim87 | 18-07-12 | 19:29

Je bent verkeerd geinformeerd. Wellicht dat de koran van god komt (dat is oncontroleerbaar), maar de sharia is mensenwerk, daar is helemaal niets goddelijks aan.

HoogToontje | 18-07-12 | 20:10

Moslim87 | 18-07-12 | 20:08
Maar er is uiteraard ook een kans dat je niet bij Allah terecht komt maar bij de Joodse God.
Of in het Valhallah.
Dus dan zit je toch in de hel ondanks je mooie boekje....

ZwarteKater | 18-07-12 | 20:10

Aanslag op een bus vol met tieners,sick fucks.
Go Israël .. bomb those shits down!!!

endtotrolling | 18-07-12 | 20:09

@Moslim87 | 18-07-12 | 20:00
Dus je bent aan het parasiteren? Toch wel fijn dat je dat eerlijk toegeeft. Hoe je 's ochtends je bebaarde smoelwerk nog kunt aanstaren zonder een verblindende zelfhaat is mij echter een raadsel.
Dat uitzicht op een mooie baan, dan kon je nog best wel eens gaan tegenvallen, vriendje. Succes verder hoor.

CreativeDestruction | 18-07-12 | 20:08

-weggejorist-

Moslim87 | 18-07-12 | 20:08

Hup Israël!

Bas Paternotte | 18-07-12 | 20:07

De moslims dagen al 14 eeuwen mensen uit om met 1 soortgelijke hoofdstuk te komen die het niveau evenaart van de Koran.. tot op heden is nog niemand dat gelukt.
Moslim87 | 18-07-12 | 19:53
Als dat zo is, waarom zijn dan stukken uit de koran 1 op 1 kopien van de bijbel of de opvattingen over biologie van de Grieken zoals Galen die laterna fout bleken te zijn? Als het zo goddelijk is, waarom werd dan de aarde in 6 dagen geschapen en in andere delen van de koran in 2 of 4? Ja is zeker door een god geschreven.
Maar verklaar me een ding. De meeste islammers claimen dat de koran alleen begrepen kan worden in het Arabisch. Waarom kan een god geen boek maken dat vertaalbaar en begrijpbaar is in alle talen? Dat zou een god toch willen, dat iedereen zijn woord kan horen en begrijpen?

Moonwarrior | 18-07-12 | 20:07

Moslim87 | 18-07-12 | 20:00 | | Reageer+ |
Ondanks dat u preekt voor ongemakkelijk publiek , en niet iedereen de discussie even prettig voert, vind ik dat u erg correct blijft. En dat mag ook wel eens gezegd worden. Neemt niet weg dat ik het op vele punten niet echt met u eens ben.

Unique-Cougar | 18-07-12 | 19:58 | | Reageer+ |
Mein Kampf? ;)

aardappelninja | 18-07-12 | 20:07

FreeElectron | 18-07-12 | 20:01 |

Islam is geen religie. En hoe graag je het ook zou willen, kun je de Islam op geen enkele wijze gelijkstellen aan het Christendom en Jodendom.

Desmoulins | 18-07-12 | 20:07

Een probleem met Iran is dat de gemiddelde westerling echt geen ene zak van het land, de politiek en de cultuur weet. Dat maakt een oorlog ook weer wat makkelijker.
Een ander probleem is dat er een gigantische hoeveelheid bedrijven, maar ook landen een enorm belang hebben bij een oorlog. En vergeet natuurlijk de verveelde tv-kijker niet,
Maar goed, het is te hopen dat China en Rusland een stokje voor al deze onnozelheid steken. Man man.. dat ik dat anno 2012 zou zeggen.

Wilhelm Tell | 18-07-12 | 20:07

Ook mooie manier van Iran om de wereldaandacht van vriendje Syrie een beetje af te leiden. Helemaal als Israel straks keihard terugslaat, wat wel weer eens een keer tijd gaat worden.

HEvD | 18-07-12 | 20:06

Islam is vrede.

Zie hier het bewijs.

www.ex-moslim.nl/

gladstoned66 | 18-07-12 | 20:06

@Moslim87 | 18-07-12 | 20:00
Hier wel ja.

Chiant | 18-07-12 | 20:06

Ik lees sommige reacties hier en op sites als nujij bijna met tranen in m'n ogen. Wat is er toch mis met de mensen dat ze het opblazen van een bus met onschuldige tieners goedpraten, zelfs verheerleken? Vanwaar die jodenhaat en het totale gebrek aan mededogen. Wat als het jouw zoon of dochter, broer of zus was die zo'n bus zat, opgeblazen zonder schuld. En dat totale vreemden ergens op het internet schrijven dat het juist was, rechtvaardig, dat niet de terrorist maar jouw dochter de schuldigde is?

Ik ben zelf Nederlander hoewel al lang niet woonzaam meer in Nederland, maar schaam me op dit soort momenten echt voor m'n nationaliteit. Zijn we soms alweer vergeten dat het de Nederlandse SS'ers waren die wel buitengewoon fanatiek meehielpen aan het 1 voor 1 doodschieten van tien duizenden Joodse vrouwen en kinderen in Polen en Wit-Rusland? Dat wij bloed aan onze handen hebben gelijk onze oosterburen? Op dit soort momenten past ons slechts stilte en medeleven met de slachtoffers onder dit volk, dat al zo lang zo veel heeft moeten lijden.

Fair and balanced | 18-07-12 | 20:06

@Moslim87 | 18-07-12 | 19:57 |

Nu je toch mensen de maat aan het nemen bent kun je vast wel even inhoudelijk reageren op mijn tegeltje van 19:40. Die ene die jouw verslaglegging van het sjiet versus soenniet drama in Irak feitelijk weerlegt. 87 is toch niet je CITO score hoop ik. Misschien je IQ?

Parel van het Zuiden | 18-07-12 | 20:06

Zoals gebruikelijk roepen de Moslims 'ja mar hullie' in plaats van de aanslag ter veroordelen.
Stel je voor dat je ineens geen slachtoffer meer bent.

ZwarteKater | 18-07-12 | 20:05

@undead | 18-07-12 | 18:46
Neem jij ook maar een pilletje dan he ;)

doenormaal! | 18-07-12 | 20:05

Het is de schuld van het neo-liberalisme.
Slaven worden extremisten. En gelijk hebben ze.

oplichter | 18-07-12 | 20:05

Opgeruimd staat netjes :-)

Lizio | 18-07-12 | 20:05

Moslim87 | 18-07-12 | 19:57 |
32 is niet mijn leeftijd nee. 87 wel de jouwe zo te lezen. Beetje seniel aan het worden? Ik vind fantasymovies leuk om te kijken, maar ik geloof er niet in. Die sprookjesboeken van jou en die andere (bijbel) is ook niks van waar.
Maar ik laat je alleen met de andere reaguurders hier.
-
OT: Netanyahu is een leugenachtig subject.
Om Iran hier de schuld van te geven getuigt ook wel van achteruitgang van de hersenfuncties.

Olc32 | 18-07-12 | 20:04

@alcor | 18-07-12 | 20:01 | + 0
Het is een christen-site, dus het merendeel kun je gerust negeren, maar er staan voldoende tegenstrijdigheden vermeld om de stelling dat de Koran foutloos zou zijn te ontkrachten.

alcor | 18-07-12 | 20:04

@Wilhelm Tell | 18-07-12 | 19:57
Totalitaire regimes hebben er altijd baat bij om conflicten te creëren die de aandacht afleiden van binnenlandse problemen. Per definitie. Duizenden actuele voorbeelden voorhanden.

Chiant | 18-07-12 | 20:02


Israel is achter de schermen natuurlijk wel behoorlijk bezig met het laten exploderen van Iraanse kernfysici en atoom bom knutselaars op Iraans grondgebied. Lijkt me niet onwaarschijnlijk dat Iran hier achter zit.

Gary Gunstone | 18-07-12 | 20:02

@alle israel fanboys die geen kritiek op hun heilige land kunnen verdragen, google eens op Norman Finkelstein.

Superior Bastard | 18-07-12 | 20:02

Parsons | 18-07-12 | 20:00
oke ziekte van Parkison

Moslim87 | 18-07-12 | 20:01

@Oltmans | 18-07-12 | 19:55
Alle religies?

FreeElectron | 18-07-12 | 20:01

Kudt hakbars

Hei-kneuter | 18-07-12 | 20:01

Moslim87 | 18-07-12 | 19:57 | + 0 -
ROFL kinderachtig hoor

nietzofotograferen | 18-07-12 | 20:01

@Moslim87 | 18-07-12 | 19:53 | + 0
"Kom met 1 foutje in de koran dan... of 1 tegenstelling in de koran..."
Net als de Bijbel staat de Koran vol tegenstrijdigheden. Dat is op zich normaal, aangezien het een verzamelwerk is van vele, door verschillende mensen geschreven verhalen.
answering-islam.org/Quran/Contra/

alcor | 18-07-12 | 20:01

Als je nou tewoon inziet dat Allah niet bestaat, dan zijn we van het hele gezeik af.

Oltmans | 18-07-12 | 20:01

Barani517 | 18-07-12 | 19:57
Ik leef hier best. Ik geniet hier academisch onderwijs, heb uitzichten op een mooie baan en mooie toekomst en verder kan ik mijn geloof hier prima uitoefenen.

Moslim87 | 18-07-12 | 20:00

@Moslim87 | 18-07-12 | 19:53
En fuck you too.

Parsons | 18-07-12 | 20:00

@La Bailaora | 18-07-12 | 19:56
Don't confuse a religious zeaot with facts.

FreeElectron | 18-07-12 | 19:59

@Reinaert | 18-07-12 | 18:50
Mao ging letterlijk over lijken maar de levenstandaard zorgde ervoor dat zijn balans wat betreft mensenlevens wel in zijn voordeel doorsloeg.

miko | 18-07-12 | 19:59

De moslims dagen al 14 eeuwen mensen uit om met 1 soortgelijke hoofdstuk te komen die het niveau evenaart van de Koran.. tot op heden is nog niemand dat gelukt.
Moslim87 | 18-07-12 | 19:53 | + 0 -

Uhhh, de Story, Prive, Viva, Kan er nog wel meer noemen.

Unique-Cougar | 18-07-12 | 19:58

Olc32 | 18-07-12 | 19:54
Houden we het wel netjes?? 32 is niet je leeftijd hoop ik. Misschien je schoenmaat?? Dat zou beter passen bij je reactie.

Moslim87 | 18-07-12 | 19:57

Moslim87 | 18-07-12 | 19:53
In sprookjes van Grimm is ook geen fout te ontdekken, slimpie. De koran is geen wiskundeboek.

Shalome | 18-07-12 | 19:57

@Moslim87
De dingen die in het algemeen niet mogen staan duidelijk in de koran en daar valt niet over te discussieren ( rente, gokken, alcohol, stelen etc).

Het is alleen de vraag wanneer ze zich eraan gaan houden.

gladstoned66 | 18-07-12 | 19:57

Daarvoor doet Iran dus al die moeite om een atoombom te bouwen: om in Bulgarije een bus met Israëlische toeristen op te blazen met een zelfmoord terrorist. Klinkt lekker logisch..
Netanyahu, je bent een lul.

Wilhelm Tell | 18-07-12 | 19:57

Moslim87 | 18-07-12 | 19:47
Wacht even zojuist was het westen nog de schuld van moslims die elkaar afslachten en nu loopt u als soenniet plotseling gevaar in Iran. Lijkt me toch niet echt een regering die door het westen wordt aangestuurd.
Maar het is mij om het even, dan gaat u lekker naar Saoedi Arabië. Dan kunt u onder de, volgens u, beste wetgeving ter wereld leven. Hier heeft u in ieder geval niets te zoeken.

Barani517 | 18-07-12 | 19:57

@Moonwarrior | 18-07-12 | 19:55
BAM! Raak.

FreeElectron | 18-07-12 | 19:57

Moslim87 | 18-07-12 | 19:47
Sharia in Iran, jazeker! Voor grote delen wel. Alleen dan de shia versie. Maar die telt natuurlijk niet.

Moonwarrior | 18-07-12 | 19:56

@Moslim87 | 18-07-12 | 19:29,

Moslimlanden bestaan niet. Daar heb je een punt. Islam is een internationale beweging. Zoiets als fascisme en socialisme.

Het is een internationale beweging en alles wat anders is moet onderworpen worden aan Mohammed. Een allah heeft nooit bestaan.

basweetutwel | 18-07-12 | 19:56

@Moslim87 | 18-07-12 | 19:53
Het stikt van de tegenstellingen. Alleen heeft Allah daar weer een hele slimmigheid opgevonden door in diezelfde koran aan te geven dat bij een tegenstelling de latere vers de correcte is. Abrogatie heet dat. Vandaar dat de koranverzen van de tijd van Medina veel belangrijker zijn dan die van Mecca.

La Bailaora | 18-07-12 | 19:56

Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57 | | Reageer+ |
Mooi commentaar! Dat geeft ons nu een vrijbrief om een enorme bom op de islamitische wereld te gooien.Immers what comes around... TOCH?
Geweldig die logica van je.Ik persoonlijk vond Theo van Goch wel wat moslimpjes waard! Laten we niet moeilijk doen en de eerste beste basisschool met een halve maan in de fik steken en de vluchtende kinderen even met een kogelregen opvangen.Eigen schuld dikke bult.
God wat een stompzinnig commentaar.

miko | 18-07-12 | 19:56

Nou ben ik het toch even kwijt.
Volgens Netanyahu heeft Iran het gedaan: het meest reactionaire land ter wereld. Maar volgens de reagurken van GeenStijl hebben 'de linksen' het gedaan.
Aiaiai, welke van deze geweldige nieuwsbronnen moet ik nu geloven?

Djong | 18-07-12 | 19:56

nietzofotograferen | 18-07-12 | 19:53
Kom met argumenten en niet met gezwever... er zijn al genoeg gasten met dat gezwever hier.

Moslim87 | 18-07-12 | 19:55

Klagen, klagen, klagen... geen ruggegraat en geen ambitie. Godsvrezend wetteloos handelen waardoor alles kan zoals het uitkomt. Het grote is verantwoordelijk en ik dus niet. Welke religie omschrijf ik???

Oltmans | 18-07-12 | 19:55

Moslim87 | 18-07-12 | 19:29
Voor jouw info, ik kijk geen Veronica of wat dan ook. Mijn nieuwsbronnen zijn online bronnen als de Libanese Daily Star, Albawaba.com, IRNA, Arab News, FFI etc etc. Af en toe zie jij inderdaad op MEMRI bijvoorbeeld een zeldzaam geval van zelf-kritiek.
En dan je opmerking dat alleen als de sharia er is een land een islamitisch land is, ik weet dan precies in welke hoek je zit (terwijl Iran en Saudi-Arabie voor een heel groot deel sharia hebben en toch echt volledige kutlanden zijn waar mensen onderdrukt worden).
Ik weet veel meer over de sharia dan jij denkt. Dus meer dan dhimmitude en zo. Ik ben zeer bekend met de hadiths en weet hoe die gebruikt worden om de koran aan te vullen om de sharia te verkrijgen anders stond er niet eens een straf op verkrachting in de sharia.
Je dawah over dat de sharia de beste wetgeving is, laat mij koud. Als jij de sharia de beste wetgeving noemt, dan moet jij deze zelf eens beter doorlezen. De ongelijkheid van vrouwen en ongelovigen is schokkend! Het is geen schepping van een god, maar een verzameling wetten op basis van de koran verzonnen door Mohammed aangevuld met verhaaltjes uit de diverse hadiths omdat de koran niet compleet genoeg was.
Dat het niet gods is dat werd de joden ook duidelijk, zie de zaak rond sura 59.5 en daarom werden het de vijanden van de islam.
Ik weet wat de rechten zijn van zimmi's. Ik weet dat vrouwen gewoon kuthoeren zijn die je tijdelijk kunt trouwen voor 1 dag of anders de deur uit kunt schoppen door 4x te zeggen dat ze niet meer je vrouw zijn.
Maar je moet je vooral maar wijsmaken dat zolang de sharia er niet is in een land dit geen echt islamitisch land is en dat dan alle doden en onderdrukking niet de schuld is van moslims in al die landen. Komt vast en zeker goed met al die landen waar ze de sharia willen nu. Die gaan nooit mensen onderdrukken daar. Zekers!

Moonwarrior | 18-07-12 | 19:55

@Parel van het Zuiden | 18-07-12 | 19:49
Eheheh, inderdaad.
Hier nog een staaltje van Vaderlandsch historisch besef en politieke visie: nl.wikipedia.org/wiki/Duitse_inval#Spi...

Chiant | 18-07-12 | 19:54

Moslim87 | 18-07-12 | 19:47 |
Hitler was een jood, of kwart joods, dus daar gaat je vergelijking. En nu oprotten met je geloof. En alle christenen ook.

Olc32 | 18-07-12 | 19:54

Shalome | 18-07-12 | 19:50
Kom met 1 foutje in de koran dan... of 1 tegenstelling in de koran... er zou toch wel een fout moeten instaan als het door mensen is gemaakt?? De moslims dagen al 14 eeuwen mensen uit om met 1 soortgelijke hoofdstuk te komen die het niveau evenaart van de Koran.. tot op heden is nog niemand dat gelukt.

Moslim87 | 18-07-12 | 19:53

Moslim87 | 18-07-12 | 19:47 | + 0 -
Je zet jezelf wel echt flink voor lul knulletje, maar ga vooral door, prima vermaak zo op de woensdagavond.

nietzofotograferen | 18-07-12 | 19:53

@Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57
Fuck you.

Parsons | 18-07-12 | 19:53

@Moslim87 | 18-07-12 | 19:47
Dan ga je toch lekker naar Saudie Arabie

Ing. eslapen | 18-07-12 | 19:53

@Moslim87 | 18-07-12 | 19:45 |

Ach ja, als je maar één boek hebt moet je wat natuurlijk.

Bruno Alaska | 18-07-12 | 19:53

Al die heilige boeken zijn door mensen geschreven. Blijkbaar hebben al die goddelijkheden een ernstige vorm van dislexie dat ze daar een mens voor nodig hadden. Her mooie van de koran is dat het door ene monnik is geschreven daar grote Mo niet kon lezen en schrijven. Vervolgens is de helft van dat boek opgevreten door een geit. Blijkbaar was de goddelijkheid niet zo gecharmeerd van de 1e druk. En lacht de duvel zijn lul uit zijn broek met 1,5 miljard volgelingen.

Unique-Cougar | 18-07-12 | 19:52

Moslim87 | 18-07-12 | 19:48

Psssst, je leeft in een sprookjeswereld.

Eshek | 18-07-12 | 19:52

@Moslim87 | 18-07-12 | 19:43
Er bestaat maar één wereld. En als je het wereldbeeld van die ene wereld laat vertroebelen door waanideeën zoals het bestaan van een god of hiernamaals, dan is ook je wereldbeeld van die ene echte wereld verknipt.
Voorts mag u van mij geloven, denken en vinden wat u wilt, zolang ik daar maar in geen enkele, ik herhaal: *geen enkele* wijze hinder van ondervind.

Chiant | 18-07-12 | 19:51

Moslim87 | 18-07-12 | 19:48

"Ja meneer de moslim, omdat u het zegt is het zo. "

Rest In Privacy | 18-07-12 | 19:50

Moslim87 | 18-07-12 | 19:48
Welnee. De koran is ooit in mekaar geflanst door een stel ouwe baarden met achterlijke denkbeelden.

Shalome | 18-07-12 | 19:50

Tja, ik sla maar even over. Voor je het weet ben je een antisemiet.

Superior Bastard | 18-07-12 | 19:50

@Chiant | 18-07-12 | 19:44 |

Maar we zijn toch neutraal en er komt noooooit meer oorlog, hoor!
.
*zou de Nederlandse politiek wel willen aanklagen voor grove nalatigheid*

Parel van het Zuiden | 18-07-12 | 19:49

Chiant | 18-07-12 | 19:47 |
Sick fuck? Het zal niet de bewezen eerste keer zijn..

Olc32 | 18-07-12 | 19:49

Van Duyvenbode | 18-07-12 | 19:46
Ik maak je effe wakker.. De Koran is het woord van God

Moslim87 | 18-07-12 | 19:48

Barani517 | 18-07-12 | 19:45
whahahahahahahah IRANN???? en Shariaaa???? Het eerste waar ik gevaar loop in de wereld als soenniet is wel in Iran whahahah... Kennis van veel gasten hier is echt zooo beperkt. Sharia in Iran??? Dat is zelfde als Wilders en de Koran of Hitler en een Jood.

Moslim87 | 18-07-12 | 19:47

@Olc32 | 18-07-12 | 19:45
Sick fuck.
En kudos doe ik niet aan wegens vreselijk stompzinnig.

Chiant | 18-07-12 | 19:47

Parel van het Zuiden | 18-07-12 | 19:40

Het merendeel van de Arabische moslims is geschift en aan de waarheid hebben ze een broertje dood. Wat het lekkerste bekt in het theehuis of in de moskee, daar gaat het om. En dat is de joden en het westen de schuld geven van hun ellende.

Shalome | 18-07-12 | 19:47

@Moonwarrior | 18-07-12 | 19:33

Ik snap hier toch echt niet mee wat je nou wil zeggen?

Pindakees | 18-07-12 | 19:47

Moslim87 | 18-07-12 | 19:43

Gebaseerd op de Koran ja, dus niet het woord van god zelf, maar het woord van geleerden. Kijk, daar ga je dan. Wat is gebaseerd?
Wat is het gezag van al deze geestelijken, die toch gewoon mensen zijn. Drijfzand.

Rest In Privacy | 18-07-12 | 19:46

Bruno Alaska | 18-07-12 | 19:40
Digitale tv met honderden zenders is toegestaan zolang het geen zenders zijn met dingen die haraam zijn, zoals muziekclips, porno, etc. Die kan je er zelf afhalen, zodat er alleen informatieve zenders overblijven waar je wel wat aan hebt. Verder heb je een afstandbediening tot je beschikking waarop je kan zappen als je iets ziet wat je niet aan staat. Ik zeg DOEN!!

Moslim87 | 18-07-12 | 19:45

De hand van de Mossad reikt ver, zelfs tot bussen met landgenoten..
-
Minkudos in 3,2,1..
.
Of de deurbel in 3,2,1...

Olc32 | 18-07-12 | 19:45

Moslim87 | 18-07-12 | 19:29
Weer het bekende riedeltje van moslims die worden onderdrukt door hun medemoslims en het westen daarvan de schuld te geven.
Nogal schijnheilig om dan wel in het westen te wonen. Als het allemaal zo mooi is in moslimlanden wat doe je dan hier, behalve profiteren van ons land en ons land naar de ondergang helpen. Ga lekker naar Iran, daar heerst de sharia en zal je je heerlijk thuisvoelen.

Barani517 | 18-07-12 | 19:45

Zo typerend, veel Islam landen met net verworven vrijheden hebben mega uitdagingen. Onderwijs, gezondheidszorg, infrastructuur en mensenrechten om maar wat te noemen. Eerste waar aandacht aan besteed wordt is echter vijandigheid jegens Israel, het enige land in de regio met een democratie en een enigzins stabiele economie. Allemaal uit haat en afgunst. Graag sleuren ze dit land mee in hun eigen neergang. Het liefst met laf geweld zoals vandaag.

HEvD | 18-07-12 | 19:44

"Israel will retaliate fiercely."
Nou, dat gaat wat beloven. De wereldvrede breidt zich steeds verder uit.
Laten we in Europa dus maar gedwee doorgaan met ontwapenen terwijl de rest van de wereld zich opmaakt voor de volgende.
* oogkleppen verkopen gaan doet *

Chiant | 18-07-12 | 19:44

Oh oh.. Iran kan beter hopen dat binnen nu en 24 uur iemand anders de verantwoordelijkheid opeist. Clinton was dit weekend ook al vrij duidelijk over de bedoelingen van de VS ten opzichte van Iran.

OscarWilde | 18-07-12 | 19:44

Als Iran er werkelijk achter zit, dan zou het een vergelding kunnen zijn voor het heimelijk elimineren van Iraanse kerngeleerden.
Maar kan me niet voorstellen dat ze dan toeristen gaan bestoken.

Terpen-tijn | 18-07-12 | 19:44

false flag... is de mossad best goed in

nelis5688 | 18-07-12 | 19:43

Is er al ergens via Linkschtwitters vernomen dat het allemaal de schuld is van Wilders?

FreeElectron | 18-07-12 | 19:43

lekker wijf | 18-07-12 | 19:40 | + 0 -

Kop. Spijker. Raak.

pluizigkroeshaar | 18-07-12 | 19:43

Van Duyvenbode | 18-07-12 | 19:36
Ken je feiten vriend.. De Sharia is volledig gebasseerd op 1. De Koran 2. Hadith (overleveringen van de profeet Mohammed vrede zij met hem) 3. Al-Qiayas ( analogie en vergelijking met vroegere uitspraken van islamitische juristen op precedenten en 4.Ijma, consensus: de interpretatie, zoals bepaald door de meerderheid van islamitische geleerden van reputatie in een bepaald land.
Ook op deze volgorde. De dingen die in het algemeen niet mogen staan duidelijk in de koran en daar valt niet over te discussieren ( rente, gokken, alcohol, stelen etc). Mijn wereldbeeld is niet gestoord, want ik heb vergelijkingsmateriaal tussen 2 verschillende werelden. Jij daarentegen hebt er maar 1.

Moslim87 | 18-07-12 | 19:43

Kan ik nou niet effe rustig poepen zonder dat de wereld vergaat?

Terpetijnzeikert | 18-07-12 | 19:41

Het wordt niks met zelfmoordmoslims op deze aardbol. Allemaal. De islamitische wereld heeft nog nooit wat gepresteerd wat de moeite waard is (al het vakmanschap is gedaan door slaven/buitenlandse werknemers!) en vanuit een terecht minderwaardigheidscomplex en zielige nijd en haat slaan zelfmoordmoslims wereldwijd wild om zich heen. Deze moslims houden niet eens van elkaar - ze moorden elkaar bij voorkeur uit. Het leven na de dood (eindelijk neucken!) is belangrijker voor ze dan het leven op aarde. Staat ook zo in de koran, dus daar moet je het ook al niet van hebben.
Wel wordt nu duidelijk waarom de eveneens volkomen mislukte linksmensch zich zo goed bij het islamitisch geweld en onbenul thuisvoelt. Ook de linksmensch heeft te maken met een diep minderwaardigheidscomplex en handelt vanuit jaloezie, haat en nijd. Omdat ze geestelijk beiden tekort komen nemen ze hun toevlucht tot geweld. Wat een stel miserabele mislukkelingen bij elkaar zijn het toch ook. Allemaal.

lekker wijf | 18-07-12 | 19:40

@Moslim87 | 18-07-12 | 19:17 |

Geschiedenislesje:
De onderlinge haat tussen sjieten en soennieten is al eeuwenoud en betreft een twist over de afstamming van de profeet. Deze mensen leefden in Irak niet vreedzaam naast elkaar. De sjitische meerderheid werd met harde hand door de soennitische minderheid onder leiding van Saddam onderdrukt. De Amerikanen veroorzaakten een machtsvacuum door het afzetten van Saddam en in plaats van dat beide groepen blij gezamenlijk de wederopbouw aanvingen besloten zij de oude vete weer op te pakken.
.
Daarvoor viel soennie gedomineerd Irak onder zijn leiding ook al sjitisch gedomineerd Iran aan wat resulteerde in een van de meest bloedige oorlogen van de recente geschiedenis. In omringende landen speelt de vete ook. Bahrein, Saoedi-Arabië zijn voorbeelden van soennietische regimes die hun sjietische bevolking tot vijfderangsburgers reduceren en wanneer zij zich roeren slaan ze er bikkelhard op in.
.
kortom..
Jouw beeld van de geschiedenis is volkomen verwrongen en heeft niets met de werkelijkheid van doen. Dat is niet erg maar heb dan gewoon geen mening. Wat je nu ventileert is nergens op gebaseerd.

Parel van het Zuiden | 18-07-12 | 19:40

Moslim87 | 18-07-12 | 19:29

Die Sharia, hoe staat die tegenover digitale tv met honderden verschillende zenders eigenlijk?

Bruno Alaska | 18-07-12 | 19:40

Daar krijgen ze spijt van... als Israel terugslaat dan doen ze het goed ook. Wordt tijd dat die zandhappers dat eens leren, hoewel je zou denken dat ze na al die jaren toch wel doorhebben dat Israel zulke dingen niet pikt. Recentelijk nog in 2006...

Mr. Kendall Mintcake | 18-07-12 | 19:39

de derde wereldoolog staat op uitbreken

maraboe | 18-07-12 | 19:39

@Moslim87 | 18-07-12 | 19:29
De Sharia is bv. geimplementeerd in Saoudi Arabie en in Iran. In beide landen vindt heel veel onrecht plaats. Dat loop je nu alweer te ontkennen.

Saoudi Arabia:
www.youtube.com/watch?v=o-uztX_RwI4

En onder de Taliban, ook een islamitische regering vonden precies dezelfde praktijken plaats:
www.youtube.com/watch?v=4MV-N5om7Gc

La Bailaora | 18-07-12 | 19:39

@Moslim87 | 18-07-12 | 19:29
Saudi Arabie wordt grotendeels door de Sharia geregeerd.
Ik stel voor dat je daar gaat wonen.
Dat is toch wat je wil ?

Ing. eslapen | 18-07-12 | 19:38

@brutus68 | 18-07-12 | 19:35
Hee, we zijn het een keertje honderd procent eens.

Bart_Bart | 18-07-12 | 19:37

Ik denk niet dat Hezbollah hun speech aan het herschrijven is. Nasrallah is snel een hele diepe bunker ingedoken, want de komende dagen gaan de Israëliërs hun 'hitlist' afwerken en Nassie staat bovenaan.

CreativeDestruction | 18-07-12 | 19:36

@moslim

De sharia is mensenwerk, alleen de koran zou door god zijn gedicteerd, volgens de moslims dan. Dus overal de sharia in willen voeren (overal?) betekent door mensen verzonnen regels invoeren. Maar goed, jij hebt een gestoord wereldbeeld, dat
intolerant en gevaarlijk is. Het wordt hoog tijd dat het Westen
leert inzien watvoor een bedreiging de islam inhoudt.

Rest In Privacy | 18-07-12 | 19:36

Moslim87 | 18-07-12 |
Word misselijk van het altijd maar klagen en naar andere wijzen en zelf bijna niks presteren.
Onderzoeken hebben allang aangetoont dat dictaturen (islam, zijn naam is niks) zoals monoistische religisch ervoor zorgen dat onderlinge concurentie tussen mensen (ambitie!!) verdwijnt. Immers Zij zal toch beschikken.

Oltmans | 18-07-12 | 19:36

Shalome | 18-07-12 | 19:30

To put it mild: democratie is te hoog gegrepen voor Islamitische landen. Slechts de knoet van deskundige dictators als Sadam Hoessein of Khadaffi brengt orde en tucht in dit soort landen.

brutus68 | 18-07-12 | 19:35

@Moslim87 | 18-07-12 | 19:29 | + 0

Ja want het is heel normaal dat een verkrachte vrouw schuldig is en gestenigd tot de dood moet worden. Dat is wat jou geliefde Sharia verlangt als straf of dat homo's moeten hangen aan kranen en er inderdaad handen afgehakt worden. Je ontkent niet eens dat het onderdeel is van de Sharia en zolang jij dus blijft verkondigen dat dit het enige echte recht is. Blijf ik jou een achterlijke Moslim vinden.

StijlvolRechts | 18-07-12 | 19:34

Pindakees | 18-07-12 | 19:22
Dan heb ik nog een heel goede voor je, dan zul je zien wat ik bedoel:
en.wikipedia.org/wiki/Walter_Duranty
Zo gaat dat in links-intellectuele kringen.

Moonwarrior | 18-07-12 | 19:33

Moslim87 | 18-07-12 |
Je bent een prototype van een, tja.... klagen, klagen, klagen..... ga eens een waterontgin project in de woestijn beginnen zoals israel. Sluit handelsverdragen, zorg dat je de publieke opinie bijdraait door hulpbehoevendheid aan arme broeders. Zorg dat israel bang wordt door de positieve uitsraling van de moslimwereld, ook dat kan! Maar nee, klagen, klagen en klagen.

Oltmans | 18-07-12 | 19:33

funkyd | 18-07-12 | 19:31

Voor zo ver ik weet bestaat Waalre alleen maar uit kakkers :p

Pindakees | 18-07-12 | 19:32

Ligt het aan mij of zijn onze moslimbroeders aan het testen hoe je het beste gemeentehuizen en bussen kunt uitschakelen?

funkyd | 18-07-12 | 19:31

@Moslim

Ja en sinds die arabische lente komen er allemaal extremistische islamitische leiders aan de macht. Oftewel, jouw argument klopt op zichzelf al niet! Leer eens redeneren lutser.

ProTagger | 18-07-12 | 19:30

Moslim87 | 18-07-12 | 19:17

Islamitische landen moeten inderdaad door meedogenloze dictators worden bestuurd. Volgens jou "leefde iedereen met en naast elkaar". Moeha. Voor zover ze in leven blijven dan. Het maakt weinig verschil: of moslims slachten elkaar af, of ze worden door hun dictator afgeslacht. De gehoofddoekte broedkippen hebben het er maar druk mee.

Shalome | 18-07-12 | 19:30

Moslim87 | 18-07-12 | 19:17 | + -2 -

wat zeur je nu dan, als jij het prima vindt dat islamitische dictators hun eigen volk uitmoord, waar heb je het nu over dan? Wat moeten wij doen? Waarom moeten wij het doen? Waarom moorden ze daar christenen en joden uit? Dus moslims waren altijd een vredelievend volkje die nooit iets deden, zelfs niet onder elkaar? Wat was er dan aan de hand in Tunesië, Libië, Egypte enz enz enz, allemaal de schuld van de dhimmies zeker?

Wij hebben hier een schilderijen van een jankend kind, tegenwoordig kunnen we daar beter een midden oosten gezicht in plaatsen, want die overtreffen dat absoluut, nog nooit zo'n jankerig volk meegemaakt, die niet weet de hand in eigen boezem te steken. Maar het heeft niet met je geloof in de islam te maken hoor !!

Meri59 | 18-07-12 | 19:29

Moslim87 | 18-07-12 | 19:17 | + -4 -
Je bent slecht geinformeerd, eenzijdig en zonder een cosmopolitisch beeld. Je wereldbeeld stroomt daardoor niet en je mensbeeld ook niet.

Oltmans | 18-07-12 | 19:29

Moonwarrior | 18-07-12 | 19:13
Moslimlanden of Islamlanden bestaan niet. Je kan een land pas Islamitisch noemen als het wordt geregeerd door de Islamitische wetgeving: Sharia. Moslims worden inderdaad onderdrukt en vermoord in veel landen. Toevallig door dictatoren die door het Westen daar zijn genesteld sinds de jaren 70 en 80 ( khaddafi en Mubarak als bekendste). Vandaar dat je nu overal de 'Arabische lente' ziet. De moslims komen in opstand tegen deze dictatoren die het land regeren vanuit eigen belang ( Syrie). De moslims zijn het overal zat en willen overal de Islamitische wetgeving ingevoerd hebben. Dit omdat dit de beste wetgeving is die er maar is. Het is een wetgeving van God die de mens zelf heeft geschapen. Hij weet dus hoe de mens in elkaar zit en kan als niemand anders het beste bedenken hoe er geregeerd moet worden. Verdiep je maar eens in de Sharia en haar jurisprudentie en toelichting. Mensen die dit vaak hebben gedaan worden of moslims of begrijpen na afloop alles veel beter. het enige wat jullie weten van de Sharia is stenigen en hand eraf. Maar dat terzijde. Waar wil jij moslims horen klagen??op nederland 3 of op Veronica?? Tuurlijk hoor en zie je dat niet als je kabeltv hebt met 30 nederlandse, duitse en franse zenders. Schaf digitaal aan en er zijn honderden zenders die 24/7 gaan over dingen die je net opnoemde. Moslimsgeleerdes, burgers, deskundige.. alles wat je maar kan bedenken zie je.

Moslim87 | 18-07-12 | 19:29

Geweld goedkeuren kan nooit. Dit is beestachtig. Op geen enkele manier zijn hier rechtvaardige argumenten voor te bedenken, alleen een zieke geest bedenkt dit.

pe4444 | 18-07-12 | 19:28

@Bull3tPr00f | 18-07-12 | 19:22
Hij is een troll. Hij trollt elk onderwerp waar joden in voorkomen. En altijd hetzelfde systeem. Poneert een belachelijke stelling en als die weerlegt wordt word thet stil of een andere troll reactie.

Tegen troll mag je alles zeggen, maar je kunt het ongedierte het beste negeren.

openluchtgevangenis | 18-07-12 | 19:28

Kut Islam! Ik heb zo'n grafhekel aan dat achterlijke, barbaars geloof. Werkelijk waar, ik snap niet hoe mensen een profeet kunnen volgen die openlijk een pedofiel was. Beetje fucken met Israel he? Ik hoop dat jullie helemaal naar de tyfus worden gebombardeerd, zijn we ook van dat 6e eeuws mentaliteit af.

ProTagger | 18-07-12 | 19:28

Voor 2002 was er geen 1 bomaanslag in Irak onder Saddam. Iedereen leefde met elkaar en naast elkaar.
Moslim87 | 18-07-12 | 19:17
Dit is nu precies wat ik je eerder vroeg in mijn betoog. Je ontkent gewoon elke misdaad begaan tegen de menselijkheid die door een moslims wordt gedaan. Nee, in Irak was het geen knuffelzaal met konijntjes zoals jij ons wijsmaakt.
en.wikipedia.org/wiki/Human_rights_in_...
According to The New York Times, "he [Saddam] murdered as many as a million of his people, many with poison gas. He tortured, maimed and imprisoned countless more. His unprovoked invasion of Iran is estimated to have left another million people dead. His seizure of Kuwait threw the Middle East into crisis. More insidious, arguably, was the psychological damage he inflicted on his own land. Hussein created a nation of informants — friends on friends, circles within circles — making an entire population complicit in his rule". Others have estimated 800,000 deaths caused by Saddam not counting the Iran-Iraq war. Estimates as to the number of Iraqis executed by Saddam's regime vary from 300-500,000 to over 600,000, estimates as to the number of Kurds he massacred vary from 70,000 to 300,000,and estimates as to the number killed in the put-down of the 1991 rebellion vary from 60,000 to 200,000.-
Naar schatting zijn er door Saddam elke dag tussen de 70 en 125 mensen afgemoord!

Moonwarrior | 18-07-12 | 19:27

@Meri59 | 18-07-12 | 19:05
Je moet bij een moslim altijd beseffen dat een ander het altijd gedaan heeft. Zo wordt ie opgevoed. :-)

Er gaat altijd wel weer iets aan vooraf, zodat ie zich altijd vrijpleit. Als Amerikanen zeggen dat ze Afghanistan binnen vielen als gevolg van 9-11, dan komen ze daar altijd weer dat Amerikanen ze tijdens de Russische oorlog 'onheus' hebben behandeld. Wanneer je kritiek uit op de aanslagen in Madrid, dan is er altijd wel weer een reden om het goed te praten, bv. troepen in Afghanistan. Dat er onschuldige Zuid Amerikanen in die treinen zaten is voor dat soort lui totaal oninteressant. Daarom komt er ook nooit vrede. Je moet je namelijk totaal aan islam onderwerpen (het woord zegt het al), als je er tegenin gaat hebben zij namelijk meteen weer een reden om geweld te gebruiken, en jou verweer gebruiken ze om hun geweld goed te praten. Zo rolt islam.

La Bailaora | 18-07-12 | 19:26

Wil je wereldvrede hebben dan zal je alle moslims op de maan moeten plaatsen. Hebben ze een hele planeet voor zich zelf. Kijk op aarde, op moment dat een moslim zijn neus om de hoek steekt begint het gelazer.

Unique-Cougar | 18-07-12 | 19:25

@Reinaert | 18-07-12 | 18:50,

Vlak Marcel van Dam niet uit he...

basweetutwel | 18-07-12 | 19:24

@Charles Bukowski | 18-07-12 | 18:49,

Aha.. een gevalletje van It’s all in the family?

basweetutwel | 18-07-12 | 19:23

Moonwarrior | 18-07-12 | 19:08

Los van je punt, wil ik ten eerste zeggen dat die boeken een supergoed objectief beeld geven.. Ongeveer net zo goed als Adolf Hitler dat doet over Joden. Ook een vergelijkbare complottheorie trouwens, tussen de Joden, Bolsjewieken en aan eigenlijk iedereen wie hij een hekel had.
.
Maar goed, stel dat we er van uit gaan dat er zelfs maar een gedeelte van waarheid in zit, dat door linkse media idd iets voorzichtiger wordt omgegaan met of het een vanuit Islam gemotiveerde aanslag is of niet, voor mijn part noem je ´t zelfs een klein beetje censuur, als of rechts dan zoveel beter is.
Rechts, tenminste VVD en PVV, zijn tegen vrijheid van meningsuiting op het internet (onder het kopje voor ACTA), tegen de vrijheden om gewoon de coffeeshop binnen te lopen etc. Wat censuren die wel allemaal niet?
Ik betwijfel ten zeerste of wij echt mogen weten wat de graaiers allemaal op onze rug verdienen..

Pindakees | 18-07-12 | 19:22

Dit is natuurlijk verschikkelijk maakt niet uit van waar de toeristen komen maar sommige reacties op Charles vind ik toch echt niet kunnnen.

Bull3tPr00f | 18-07-12 | 19:22

Een bus met vakantievierende tieners, hoe dapper! Moge de daders eeuwig rotten in hell!

HEvD | 18-07-12 | 19:22

@ Moslim87 je naam zegt genoeg!

oosteuropijan--> | 18-07-12 | 19:22

Islam ies Friede.

waarzeggertje | 18-07-12 | 19:21

Zo'n ezel als @Charles Bukowski | 18-07-12 | met zijn puisterige AFA-praat. Daar word je als moeder toch ook diep bedroefd van, dat je zulk oliedom vullis hebt gebaard? Laat zich alles wijsmaken door de pro-haatbaarden-Jugend en denkt nog een wijsneus ook te zijn. Zeg, lutser, ga je eens heel diep schamen voor je stompzinnige prietpraat.

lekker wijf | 18-07-12 | 19:21

Moslim87 | 18-07-12 | 18:59
In Syrie, Irak en Afghanistan zijn het voornamelijk moslims die elkaar opblazen. In Nigeria worden hele christelijke dorpen uitgemoord door moslims. In Egypte hebben kopten het zwaar te voorduren. Waarom hoor je geen verontwaardiging daarover bij moslims?
Moslims hebben sinds 9/11 meer dan 19.000 aanslagen gepleegd. Voornamelijk in moslimlanden en vaak tegen andere moslims. Waarom hoor je daar geen moslimverontwaardiging over? Of over verkrachting van westerse vrouwen door moslims in London, Oslo of Stockholm?

Zzzzooooffff | 18-07-12 | 19:20

Charles Bukowski | 18-07-12 | 18:56
Nee, je gunt me geen weerwoord omdat je dat niet geven kunt en wilt. Het probleem is dat je dan moet erkennen dat Palestijnen joden doodmaken puur omdat ze jood zijn. In 1929 was er geen Israel, onderdrukking of gestolen land. Toch werden de joden al doodgemaakt. Hetzelfde in 1933. Of in 1920. Of 1936. Allemaal slachtingen begaan voordat Israel bestond, of er ook maar een Palestijen onderdukt werd door Israel. En daarom noem ik je een stumperd omdat je gewoon niet in discussie durft te gaan omdat dan je verwrongen wereldbeeld niet kunt verdedigen en volledig onderuit gaat. Dus verstop je maar achter zulke smoejes knul, en kom terug als je wat ouder bent.

Moonwarrior | 18-07-12 | 19:20

Moslim87 | 18-07-12 | 19:17 | + -1 -
Sinds wanneer hoort Rusland bij "Het Westen" ???

nietzofotograferen | 18-07-12 | 19:20

Moslim87 | 18-07-12 | 19:17

Leuk bedacht, maar steeds anderen de schuld geven is een bij moslims steeds weer niet te onderdrukken eerste reflex.

Rest In Privacy | 18-07-12 | 19:19

Moonwarrior | 18-07-12 | 19:13 | + 1 -
Ja, Moslim87, leg dit eens ff uit!

Juustem | 18-07-12 | 19:18

Eurotokkie | 18-07-12 | 19:12 | + 1 -

Jij mag alles.

XVegas | 18-07-12 | 19:18

@SatchRules | 18-07-12 | 19:12
Soms gaat iemand zo ver buiten de rede dat discussie verder onmogelijk is. Bukowksi is een anti-semitische/joodse troll. Don't feed the troll.

openluchtgevangenis | 18-07-12 | 19:18

Meri59 | 18-07-12 | 19:05
Ik vraag me dat ook af.. wat doen al die soldaten in Irak en Afghanistan?? Jullie hebben volkeren en bevolkingsgroepen tegen elkaar opgezet. ( Irak: soennieten vs sjieten en Afghanistan: Taliban vs Westen). Toen het allemaal verkeerde kant op ging, zijn jullie (VS, UK en de holmaatjes waaronder NL ) snel weggegaan met de mededeling dat jullie nu democratie hebben gebracht. Voor 2002 was er geen 1 bomaanslag in Irak onder Saddam. Iedereen leefde met elkaar en naast elkaar. Kan je wel zeggen dat het daar een puinhoop is, maar dan vraag ik jou hoe dat toch zal komen. Elke oorlog die je ziet, wordt medemogelijk gemaakt door de VS en het westen. Wie leverde wapens tegen Khaddafi??Frankrijk. Wie levert er wapens aan Syrie?? Rusland. Wie levert er wapens aan tegenstanders van Syrie?? VS. Blijf lekker SBS nieuws kijken, daar wordt je echt wijs van. Waarom ben ik een antisemitist?? Kan je een citaat aanhalen waaruit dat blijkt??

Moslim87 | 18-07-12 | 19:17

"Mike Rambo ‏@DaRawJournalist
@Reuters Oh really.. WHAT ABOUT THE MILLIONS KILLED IN THE HOLOCAUST IN PALESTINE IRAN HAS THE 2nd largest Jews pop. ZIONIST MOSSAD DID IT"

Bovenstaande tweet onder het bericht getuigt weer eens van de volslagen infantiliteit van de pro-palestijnse linksmensch met al zijn haat en stompzinnigheid. Je schaamt je plaatsvervangend dood voor die linkse jochies die dit soort braaksel op het internet plempen. Kunnen die niet zwaar de typhus krijgen? Allemaal. Er gaat werkelijk niks aan verloren.

lekker wijf | 18-07-12 | 19:17

Eurotokkie | 18-07-12 | 19:15

Je bedoelt uit de moslimse 5e kolonne hier?

Rest In Privacy | 18-07-12 | 19:16

Van Duyvenbode | 18-07-12 | 19:13 | + 0 -

Geld komt in ieder geval uit Europa voor deze aanslagen , en ja ook uit Nederland.

Eurotokkie | 18-07-12 | 19:15

Daahaag Iran!!!

nietzofotograferen | 18-07-12 | 19:14

@undead | 18-07-12 | 18:16,

Ik zie een enorme zwelling... bij uw onderbuik.

basweetutwel | 18-07-12 | 19:13

Wat een stelletje fanatici dat in het Midden-Oosten. Laten we er nog maar flink wat hier naartoe halen! Al deze vredelievende godsdiensten met hun vriendelijke aanhangers mogen elkaar van mij allemaal uitroeien. Daarna gebluste kalk erover en de mensheid kan eindelijk verder.

Rest In Privacy | 18-07-12 | 19:13

Moslim87 | 18-07-12 | 18:59
In dat licht mag jij mij ook dingen uitleggen. In bijna elk moslimland worden mensen onderdrukt en afgemoord. Toch hoor je nooit moslims klagen dat er in Iran of Syrie moslims worden afgemoord op grote schaal. Ook Saddam werd niet door de moslimwereld niet veroordeelt toen hij aan de slag ging met de massamoord op Koeren en andere moslims. Maar als Israel een Palestijn doodschiet dan staan jullie te loeien als sirenes. Leg het eens uit. Waarom verneem ik amper wat over de onderdrukking en uitsluiting van Palestijnen in Libanon (hoogstens in een kleine editorial in de Daily Star) terwijl als Israel iets minder ergs doet jullie gelijk de hele VN optrommelen en huilen als kleine kinderen dat er moslims onrecht wordt aangedaan, terwijl jullie zelf elke dag elkaar uitmoorden en onderdrukken op een ongekende schaal maar er stijf de bek over dichthouden?

Moonwarrior | 18-07-12 | 19:13

Kunnen we Iran al van de landkaart halen ?

Eurotokkie | 18-07-12 | 19:12

Ik ben het volstrekt met hem oneens, maar als ik sommige reacties zie richting medereaguurder Charles Bukowski dan denk ik dat het wel wat minder kan. Ik discussieer liever met iemand waarmee ik het oneens ben dan omgekeerd.

SatchRules | 18-07-12 | 19:12

@Ethan Twat | 18-07-12 | 19:04
Drones zijn wel sustainable, beetje met het milieu rekening houden.

Uw Verzekeringsadvis | 18-07-12 | 19:08

Linkse aanslagen van moslims? Die moet je even toelichten.
Pindakees | 18-07-12 | 18:49
Zeg ik dat?
Ik zeg "Kijk eens hoe links aanslagen van moslims altijd weer met de mantel der liefde bedekt". Ik zie die 'e' niet die jij erbij denkt en de zin een heel andere betekenis geeft.
Ik zal het anders verwoorden zodat ook jij het misschien begrijpt: Kijk eens hoe linkschdenkende mensen, aanslagen gepleegd door moslims, met de mantel der liefde bedekken.
De daders zijn moslims. De slachtoffers niet-moslims. Dan staat gelijk de VN op laste van de OIC te roepen dat je vooral niet mag zeggen dat de islam in verband gebracht mag worden met terrorisme. Je moet eens kijken wat de linkse media of commentators met je doen als je roept dat de oorzaak van bijna al het terrorisme de islam is. Lees voor de grap eens de berichten van Anja Meulenbelt op haar site.
Maar goed, ik verwijs je naar boeken als Unholy Alliance: Radical Islam And the American Left. Of United in Hate: The Left’s Romance with Tryanny and Terror. Ook een groot deel van het boek van Ibn Warraq 'Why I am not a Muslim' is eraan gewijd (zijn 'savage nobel' theorie is erg goed).

Moonwarrior | 18-07-12 | 19:08

Wat ziek toch.

"Van alles vloog door de lucht."
www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1...

Wat zijn het toch een beesten. En wat laf toch weer. Het is niet dat ze een uniform aantrekken en zo de strijd aangaan. Nee, altijd weerloze en onschuldige burgers pakken.

Bart_Bart | 18-07-12 | 19:08

@Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:09
Linkse mensen zijn standaard tegen alles wat goed is (jaloezie) dus neem je het standaard op voor de underdog.

Veel Vaak | 18-07-12 | 19:07

Moslim87 | 18-07-12 | 18:59 | + -2 -

Mag ik jou eens vragen, wat doen al die soldaten dan in afghanistan? Moeten wij aan elke oorlog die moslims onder elkaar ontketenen meedoen, waarom eigenlijk? Jouw antisemitisme hier vind ik stuitend om eerlijk te zeggen. Vooral hier onder dit stuk. Maar goed, wij weten hier allang dat veel van jullie daar zich totaal niets van aantrekken, je bent het zoveelste bewijs daarvoor.

Meri59 | 18-07-12 | 19:05

"Israel's Channel 10 station reported that there had been a combined attack of gunfire and explosives outside Burgas airport."
RIP

Rattlehead | 18-07-12 | 19:05

@Stormageddon | 18-07-12 | 19:00
Het was denk ik puur opmaaktechnisch (die "..." tjes, vijf/zes keer) niet inhoudelijk, die joris.

Dries en Anja zijn slim genoeg om hun gevoel van euforie voor zich te houden, hoewel die Van Agt een dermate naar, wereldvreemd en raar mannetje is dat alles bij hem mogelijk is.

Bart_Bart | 18-07-12 | 19:05

Moslim87 | 18-07-12 | 18:59 |

Islamieten slachten elkaar onderling af, zie het verschil...

Desmoulins | 18-07-12 | 19:04

oeps kutservert

Ethan Twat | 18-07-12 | 19:04

@De Gnoe | 18-07-12 | 18:57 | + 0 -
Aah net als de christelijke lafheid om met drones duizenden mensen hun graf in te knallen?
Of heeft het geloof er eigenlijk niet zoveel mee te maken?

Ethan Twat | 18-07-12 | 19:04

@Charles Bukowski | 18-07-12 | 18:45
Als vergelding op de aanslagen stelselmatig tegen hen worden gepleegd en ter verdediging! Aanslagen voortkomend uit de eeuwige haat die Joden wordt nagedragen. Ik herhaal het nog maar een keer: zelfs nog na wat hen is aangedaan! Dan is echt iedere vorm van menselijkheid je vreemd als je dan nog geen mededogen kan opbrengen.

doenormaal! | 18-07-12 | 19:04

ach de wereld vergaat toch volgens 14% van de mensen
1. Nucleaire holocaust
2. Pandemie, bio-terrorisme
3. Genetische manipulatie
4. Uitbarsting supervulkaan
5. Inslag asteroïde
6. Global warming
7. Robots en computers nemen de macht over
8. Ommekeer aardmagnetisch veld
9. Overbevolking
10. Invasie van aliens
11. Tsunami van Moslims

Veel Vaak | 18-07-12 | 19:03

@Reinaert | 18-07-12 | 18:16,

Die hoger opgeleiden mohammedanen zwijgen of vliegen een paar wolkenkrabbers binnen.

basweetutwel | 18-07-12 | 19:02

@Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:39 |
Meneer Harry had het over, aan het gas , niet aan de bom, dus die gasten luisteren ook al niet naar onze sexmaniak.

Uw Verzekeringsadvis | 18-07-12 | 19:01

@Bart_Bart | 18-07-12 | 18:55
En antisemitische haatzaaiers met een gewelddadige afwijking die de naam van een groot schrijver misbruiken die mogen gewoon blijven staan. Begrijp me goed, dat mag van mij ook. Iedereen moet kunnen lezen hoe en wat dergelijke idioten "denken".
Maar enfin. Het maakt me niet uit, verbaas me alleen. Ik hou de twitter- en/of blogberichten van Anja, Gretta, Harry en Dries wel in de gaten.

Stormageddon | 18-07-12 | 19:00

Charles Bukowski | 18-07-12 | 18:49

Je hebt er duidelijk geen kaas van gegeten. Heul maar lekker met de ratten der aarde, praat het opblazen van zwangere vrouwen maar goed. Je bent eigenlijk te laag om op te reageren. Stuk ongedierte, nee nog lager dan ongedierte.

Hussar1683 | 18-07-12 | 19:00

@Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:47
En nog misbruiken moslims de Jodenster om de slachtoffers van het nazisme te beledigen door zichzelf met hen te durven vergelijken. Ongelofelijk ziek en laag. Om te kotsen werkelijk. In het Frans maar zie het plaatje. www.swissjews.ch/pdf/fr/medien/sig_in...

De grootste antisemieten van dit moment zijn de moslims. Ik zou me kapot schamen na wat er met de Joden is gebeurd om zo vol te zijn van haat jegens hen. Moslims laten zich daarmee van hun aller aller slechtste kant zien.

doenormaal! | 18-07-12 | 19:00

@De Gnoe | 18-07-12 | 18:57 | + 0 -
Aah net als de christelijke lafheid om met drones duizenden mensen hun graf in te knallen?
Of heeft het geloof er eigenlijk niet zoveel mee te maken?

Ethan Twat | 18-07-12 | 18:59

Waarom wordt dit nieuws zo groot uitgelicht met tal van updates etc?? Dit is aan de orde van de dag in Irak, Afghanistan en Syrie. Maar zo zie je maar weer.. het bloed van moslims is in jullie ogen niks waard tegenwoordig en als er 2 joden dood gaan of 2 Amerikanen, dan staat de wereld op zn kop. Zie situatie Merah in Toulouse. Hij schoot meerdere mensen dood, resultaat: weinig aandacht. Hij schiet 2 Joden dood bij een Joodse school, resultaat: wereldnieuws en klopjacht met honderden speciale agenten op dader. Dit valt neit te ontkennen door niemand. Tot slot wil ik er we bij vermelden dat een bomaanslag zoiezo slecht is en nooit goed gepraat kan worden, of er nou moslims dood gaan, olifanten of Joden.

Moslim87 | 18-07-12 | 18:59

@Charles Bukowski | 18-07-12 | 18:49
Waarmee je bewijst wat een idioot ventje je bent. Als Friezen dat doen spoor je de daders op, maar ga je geen willekeurige Friezen opblazen...

La Bailaora | 18-07-12 | 18:58

Triest zaak om tieners te pakken. Maar goed aan die islamitische lafheid zijn we ondertussen wel gewend. 1 ding is zeker: Hebollah zal een zware prijs moeten betalen. *zet CNN aan

De Gnoe | 18-07-12 | 18:57

Moonwarrior | 18-07-12 | 18:53 |
Ik ben atheïst, maar kom uit een nest Katholieken.
De rest van je betoog vind ik dusdanig stigmatiserende bullshit, da'k je geen weerwoord gun.

Charles Bukowski | 18-07-12 | 18:56

@Allemaal | 18-07-12 | 18:48

Zoals ik al eerder zei, een beetje weldenkend mens is hoe dan ook tegen geweld en voor vrijheid.

En ik weet dat 't hier wel vaker wordt geroepen, dus wss is dit nutteloos om te zeggen maar ik ga 't toch proberen. Het socialistische gedachtegoed heeft weinig te maken met de praktijken van Stalin of Mao. (Hoe kom je btw bij 't geweld van Marx?).
Al was het echt alleen maar omdat hier de democratie toch nog altijd een van de belangrijkste waarde is.

Pindakees | 18-07-12 | 18:56

Moonwarrior | 18-07-12 | 18:53 | + 1 -

Zelfs als moslim is hij niet veilig, want het kan hun geen reet roesten om hun eigen volk erin mee te nemen, zo nodig.

Meri59 | 18-07-12 | 18:55

Als mijn familie door de Friezen zou worden uitgemoord, liep ik morgen met een bomgordel door Ljouwert.
@Charles Bukowski | 18-07-12 | 18:49
-
The fuck..... Dat is in ieder geval de bevestiging welke ik nog nodig had: je bent hélemaal de weg kwijt.

The Dominator | 18-07-12 | 18:55

@Stormageddon | 18-07-12 | 18:52
Het zijn die streepjes.

Joris houdt niet van teveel hoofdletters, streepjes etc.. Het moet er een beetje normaal uitzien. Denk ik dan.

Bart_Bart | 18-07-12 | 18:55

Wanneer gaan de kruistochten beginnen in het middenoosten?

nietzofotograferen | 18-07-12 | 18:55

@Moonwarrior | 18-07-12 | 18:48

De Turkse minderheid in Bulgarije heeft weinig ruimte om zich te roeren en ik vermoed dan ook niet dat de dader uit die kringen afkomstig is maar mocht dat wel zo zijn dan ben ik zo vrij om een hoop ellende te voorspellen.

Sowieso is het in Bulgarije moeilijk om een etnische Bulgaar van een etnische Turk te onderscheiden, al was het maar om dat alle etnische Turken al jaren geleden gedwongen zijn hun namen te wijzigen in Bulgaars klinkende namen. Je zal er geen Achmed of Mohammed tegenkomen dus.

Reinaert | 18-07-12 | 18:54

Islam is vrede.

HoogToontje | 18-07-12 | 18:53

Charles Bukowski | 18-07-12 | 18:45
Maar leg eens uit waarom er joden vermoord werden bij de anti-joodse rellen in Palestina toen het door de Engelsen werd bezet en onderdrukt? Safed, Hebron, tientallen joden werden er vermoord. En dit terwijl het de Britten waren die de boel bezetten. En er was nog geen Israel. Je doet niet alsof een moslim een jood (of christen of hindu of boeddhist) niet zou vermoorden puur en alleen omdat hij een ongelovige is. Dus hou op met te doen alsof moslims ongelovigen vermoorden doordat ze bezet of onderdrukt worden. Ze doen het omdat hun geloof ze dan paradijs belooft. Dat je joden haat moet je zelf weten, maar je denkt nu dat de moslims goede dingen doen door joden dood te maken. Onthoud dat als de joden op zijn, morgen de jihad tegen de christenen begint. En andere niet-moslims. En tenzij jij een moslim bent, zul je ook niet veilig zijn.

Moonwarrior | 18-07-12 | 18:53

@Stormageddon | 18-07-12 | 18:43
Joris??

*noteert*
- geen grappen over brand in Volendam
- "wachten" niet grafisch proberen uit te beelden.
- Verder nog wat @joris ? Zet dat dan anders even in de huisregels, want daar stond dit nog niet in.

Stormageddon | 18-07-12 | 18:52

@Charles Bukowski | 18-07-12 | 18:45
Pilletje heeft niet geholpen. Duidelijk. Jammer. Probeer therapie. Maar doe er iets aan. Die haat en gedachtegangen die jij erop na houdt zijn niet gezond.

doenormaal! | 18-07-12 | 18:52

ach ja paar jaar geleden was dat zo'n beetje wekelijks het nieuws. Maar toen hebben ze die 6 meter hoge betonnen muur dwars door mensen hun achtertuin neergezet en toen werd het rustig.

Andersom dag | 18-07-12 | 18:50

@Moonwarrior | 18-07-12 | 18:45

Mao hád ook de beste bedoelingen, alleen is daar 'door omstandigheden' niet zo veel van terecht gekomen. Goede bedoelingen, idealisme: wie heeft er geen last van? Helaas leert de historie ons dat de meesten die er ook daadwerkelijk aan toe komen om hun 'goede bedoelingen' in de praktijk te verwezenlijken hopeloos falen en ondanks dat volharden in de uitvoering daarvan.

Lenin, Trotski, Hitler, Stalin, Pol-Pot, Ceaucescu, Honecker, Rosenmöller, Pechtold: allemaal mensen met 'de beste bedoelingen' die hopeloos gefaald hebben of nog steeds aan het falen zijn.

Reinaert | 18-07-12 | 18:50

-weggejorist-

Charles Bukowski | 18-07-12 | 18:49

@Moonwarrior | 18-07-12 | 18:45

Linkse aanslagen van moslims? Die moet je even toelichten.

Pindakees | 18-07-12 | 18:49

@Pindakees | 18-07-12 | 18:37
Het zijn over het algemeen linkse elementen die het opnemen voor de terroristische daden van de Palestijnen. Dat wil ik ze nu ook wel eens zien doen.
-
En over het georganiseerd doden van onschuldige mensen: Dit zit zo ongeveer ingebakken in linkse systemen (Marx, Stalin, etc, etc). Doen ze het deze keer niet zelf, dan supporten ze wel een ideologie die het doet.

Allemaal | 18-07-12 | 18:48

Reinaert | 18-07-12 | 18:43
Ja je ziet heel af en toe hoofddoekjes bijvoorbeeld. Ik ga wel eens naar Sunny Beach en zag ze daar vorig jaar voor het eerst eigenlijk. De meeste moslims in Burgarije wonen wat verder weg en houden zich koest anders gebeuren er nare dingen met ze. Ook denk ik niet dat dit een Turkse dader zal zijn, wel een moslim. Turken zijn niet zo van de bomaanslagen op die manier. Is meer voor Arabieren.

Moonwarrior | 18-07-12 | 18:48

Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57
Niet goed te praten, wel te begrijpen? Hou op met dat intens laffe gezever. Rukker.

canardo | 18-07-12 | 18:48

@Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:39

Volgens mij was 't meer iets van 'Intifada, intifada, Palestina vrij' wat toch net iets andere lading heeft. Maar je punt blijft 't zelfde hoor. Ik zou ook liever een officieel vrij Palestina zien, als de eerste regel van de grondwet niet zou bestaan uit 'we jagen alle joden de zee in' (of iets in die richting) maar dat is wel ongeveer wat daar van uit de islam gemotiveerde machthebbers willen.

Pindakees | 18-07-12 | 18:48

@ZSU-23-4 | 18-07-12 | 18:46
Die zullen inwendig juichen, op zeker.

Bart_Bart | 18-07-12 | 18:47

Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57
U doet mij denken aan een onschuldige zwakzinnige schlemiel, geproduceerd door een religieus uitgehuwelijkte nicht en neef. Tsja.

rechtvaardigerechter | 18-07-12 | 18:47

Bom zou in koffer gezeten hebben.
www.bnews.bg/article-54872

Misschien had hij al in de lucht moeten ontploffen?

Bart_Bart | 18-07-12 | 18:47

Weet dat het smakeloos is, maar moet me toch even van het hart: "Gretta Duisenberg en Harry van Bommel, van harte gefeliciteerd!"

ZSU-23-4 | 18-07-12 | 18:46

@endtotrolling | 18-07-12 | 18:05
-
Ter interesse: op wat?

The Dominator | 18-07-12 | 18:46

doenormaal! | 18-07-12 | 18:40 |
Ja hoor , en ze kunnen de volgende 1000 jaar nooit iets fout doen.
Altijd maar rekening houden met wat ze is aan gedaan,-flikker toch op -

undead | 18-07-12 | 18:46

En dan moeten de Spelen nog beginnen, ik hou mijn hart vast...

brutus68 | 18-07-12 | 18:45

@ alle verontwaardigde reaguurders op mijn tegel:
Bij de Gaza-oorlog 08/09, waar 1300 Palestijnen werden afgeslacht, hoorde ik hier niemand. En nu allemaal janken om mijn tegel. Huichelaars.
.
doenormaal! | 18-07-12 | 18:40
Ironisch inderdaad; dat er Joden zijn die er Nazistische praktijken op na houden. Sukkel.

Charles Bukowski | 18-07-12 | 18:45

Pindakees | 18-07-12 | 18:37
Nee, terreur wordt door diverse groepen verheerlijk of goed gepraat. Kijk eens hoe links en extreem-rechts aanslagen op Israel goedpraten en zelfs verheerlijken (check begin van deze topic). Kijk eens hoe links aanslagen van moslims altijd weer met de mantel der liefde bedekt. Kijk eens hoe links de terreur van Stalin of Mao verbloemen, recent nog Mei Li Vos (Mao had de beste bedoelingen zei ze in de VK).

Moonwarrior | 18-07-12 | 18:45

@Charles Swietert...
Helaas is Europa 1 grote tikkende tijdbom.
Het 'fascistische leger' van democratie-afwijzende hufters met wortels in het M-O zal Europa binnen 3 jaar in de fik zetten.
Met dank aan maatschappijverkrachters als Job C.
Ik ben er HELAAS van overtuigd dat Europa afstormt op zijn/haar eigen 11 september...

kibambam | 18-07-12 | 18:44

In de ogen van een Moslim is het leven van een niet Moslim geen moer waard. Maar ja dat mag je natuurlijk niet zeggen van links dragend Nederland, want niet alle Moslims zijn zo, het zijn een handje vol extremisten toch. Want die zogenaamd "gematigde" Moslims en hun linkse vriendjes lopen nu natuurlijk op de dam keihard te demonstreren tegen dit extremistische Moslim geweld......... Ohw wacht.

StijlvolRechts | 18-07-12 | 18:43

- 1 x niet gewoon
.
.
.
*sjah als de maag knort zijn fouten snel gemaakt...*

normanius | 18-07-12 | 18:43

@Moonwarrior | 18-07-12 | 18:37

Waarbij ik dan wel even wil memoreren dan een kleine 10% van de Bulgaarse bevolking etnisch Turks is. Het is niet te hopen dat de dader van deze aanslag uit die kringen afkomstig is want dan is Bulgarije te klein vrees ik.

Maar goed, dat weten we nog niet dus het is en blijft pure speculatie. Wat ik wel durf te voorspellen is dat de dader de Turkse minderheid in Bulgarije géén goede dienst bewezen heeft, hetgeen nog maar weer eens aantoont hoe achterlijk dit soort zelfmoordterroristen is: ze overzien de mogelijke consequenties van hun daden niet eens, ze begaan ze gewoon. "Na mij de maagdenvloed". Yeah. Right.

Reinaert | 18-07-12 | 18:43

-weggejorist-

Stormageddon | 18-07-12 | 18:43

Desmoulins | 18-07-12 | 18:33 |
Hallo , bedoelde dus de geloofsfanaten hier in NL ,die Israel door dik en dun steunen.
Net zo fanatiek als greet.
Bepaalde groepen kunnen geen recht ontleden via een religie.
Bloedhekel aan geloofsfanaten , en van welke richting ook.

undead | 18-07-12 | 18:41

@Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57
Zeker vergeten? nl.wikipedia.org/wiki/Holocaust Tijdens de holocaust werden er 5 a 6 miljoen Joden vermoord. Voor sommigen is dat blijkbaar nog niet genoeg. Als je niet snapt wat er mis is aan het toedragen van haat jegens een volk waartegen al zo'n onbeschrijfelijk vreselijke misdaad is gepleegd, dan ben werkelijk heel heel heel erg diep gezonken als mens en heel heel ernstig de weg kwijt.

doenormaal! | 18-07-12 | 18:40

@Pindakees | 18-07-12 | 18:37 | + 1 -
Klopt, behalve door de SP.

"Hamas Hamas... etc..."

Wellicht niet zelf gescandeerd, maar wel meelopen.

Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:39

Israel had Bulgarije al gewaarschuwd voor aanslagen. Kennelijk niet goed geluisterd dus die hordes Israelische toeristen naar Bulgarije kunnen ze nu wel vergeten daar.

Zzzzooooffff | 18-07-12 | 18:39

Charles Bukowski | 18-07-12
Dat verklaat natuurlijk niet de joden die door de Palestijnen eind jaren 20 en begin jaren 30 zijn afgemoord in die regio. Stumperd.

Moonwarrior | 18-07-12 | 18:39

Het gaat wel weer goed los qua BOEM vandaag zeg sheehs.
.
Eerst het ambtenarenhok in Waalre onherstelbaar geramkraakt, daarna een/de compound van Assad kapotstuk geboemd 5x, en nu een bus ergens in Bulgarije aan gruzels opgeblazen.
.
[wishful thinking]
Kunnen we niet gewoon al dat religietuig niet gewoon preventief deporteren naar een of ander nietszeggend stuk onbewoond eiland waar ze dan hun ding kunnen doen zonder dat onschuldige burgers stelselmatig het slachtoffer worden?
[/wishful thinking]
.
*aanrecht gerechtigde de keuken in schoppen gaat*

normanius | 18-07-12 | 18:39

Boem!

Oltmans | 18-07-12 | 18:38

@Stormageddon | 18-07-12 | 18:24
-
Mooi voorbeeld.

The Dominator | 18-07-12 | 18:38

@Allemaal | 18-07-12 | 18:34

Waar slaat dat nou weer op?
Het waren moslims, dat heeft niks met links of rechts te maken.
Terreur wordt door een beetje weldenkend mens, links of rechts, verafschuwd.

Pindakees | 18-07-12 | 18:37

@Bart_Bart | 18-07-12 | 18:35
Die Cherno-more is wel goed, Bulgaars zusje van Skynews volgens mij.

Bart_Bart | 18-07-12 | 18:37

Er zijn altijd veel Israelische toeristen, gaan voornamelijk naar Sunny Beach. Hun hotels zijn doorgaans waar ook veel Nederlanders zijn. Gaat altijd goed samen. Burgarije is in trek bij Israelische toeristen (veelal jongens die dienstplichtig zijn en er even uit willen) daar er bijna geen moslims wonen of op vakantie gaan. Dit omdat Bulgarije nogal niet goed samengaat met de islam door de diverse oorlogen die Turkije in de regio hield.

Moonwarrior | 18-07-12 | 18:37

@Bart_Bart | 18-07-12 | 18:19 |

Nou ja, zwakkeren, slachtoffers. Links discrimineert voornamelijk op economische gronden. Rijk is slecht en arm is lief, die vlieger gaat voor links altijd op ongeacht overige achtergronden.

Bruno Alaska | 18-07-12 | 18:36

Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:09
Links is vóór alles waar ik tegen ben. Dit is inderdaad vreemd.
Je ziet ook nooit mensen op zeer hoge functies werken (die volledig op hun kwaliteit en kunde gekwalificeerd zijn) die extreem links georiënteerd zijn. Links is een afwijking, zo zie ik dat. Net als religie btw. Dit zal je dus in groepsverband uit moeten voeren, anders word je gewoon door niemand serieus genomen.

DijenkletserT | 18-07-12 | 18:36

Hier nog een livestream, eentje waar je geen plugin van mediaplayer uit 2007 hoeft te installeren.
www.cherno-more.tv/

Bart_Bart | 18-07-12 | 18:35

Ik gok op moslims, maar daar zal het Politburo het wel niet mee eens zijn...

eerstneukendanpraten | 18-07-12 | 18:35

Wie komt er continue met vredesvoorstellen? Juist, de Israeli' s . Wie beantwoorden deze standaard met raketaanvallen op woonwijken? Juist, hamas. Kunnen ze weer fijn met dooie baby' s bungelen na de IDF counterstrike. Ik bedoel maar.

bello | 18-07-12 | 18:34

Volgens linkse logica is het toegestaan om terroristische aanslagen te plegen als je jezelf niet anders kunt verdedigen.
Volgens linkse logica is het doden van onschuldige tieners toegestaan omdat er nu eenmaal niets anders op zit.
Wat heeft links toch met het georganiseerd doden van onschuldige mensen?

Allemaal | 18-07-12 | 18:34

undead | 18-07-12 | 18:24

Het uitverkoren volk gaat niet op zondag naar de kerk, die gaan helemaal niet de kerk. Ik zal je sterker vertellen... Helemaal niemand gaat meer naar de kerk. Onderschat de Islam maar in dit conflict, heel verstandig ja. Ik ben toch blij dat de Israeliers zich geen zand in de ogen laten strooien. In je gezicht vriendelijk lachen, peace-teken conform het bekende toneelstukje maar ondertussen...
Pleinen vernoemen naar shahids (zelfmoordterroristen, hier bekend als 'innerlijke' strijders), schoolboeken die haat propaganderen en voor de media geldt hetzelfde. Wie het niet wil zien, zal het ook nooit zien. Dit conflict is juist wel zeer zwart-wit, uiteraard zijn er nuances maar de weg van de Palestijnen is de weg van Allah, en dat moet veranderen. Hamas en Fatah zijn terreurorganisaties en zolang zij de scepter zwaaien blijft de gewone Mohammed van de straat het slachtoffer van zijn eigen regering.

Desmoulins | 18-07-12 | 18:33

@ Kaas 18:29

Is alleen voor verstokte Godwinners...

eerstneukendanpraten | 18-07-12 | 18:33

Israel zit al weer een tijdje te dubben om Hezbollah in Libanon aan te vallen en dit zou wel eens de druppel kunnen zijn die de emmer doet overlopen.

Zzzzooooffff | 18-07-12 | 18:32

@@Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57,

Fuck you en je islamleger.

basweetutwel | 18-07-12 | 18:32

-weggejorist-

Pindakees | 18-07-12 | 18:32

Misschien is dit een livestream, misschien een nietlivestream.
novatv.bg/live

Bart_Bart | 18-07-12 | 18:29

Het is trouwens vrij stil wat betreft Anders Breivik vergelijkingen.

Gek.

Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:29

Dan is de kans groot dat die stemmingmakers in opdracht werken van de daders.

Rest In Privacy | 18-07-12 | 18:29

-weggejorist-

Unique-Cougar | 18-07-12 | 18:29

@Bart_Bart | 18-07-12 | 18:27 | + 0 -
Ja want alles is beter dan die zure grauwe Nederlanders die zo braaf zijn.

Explosieve religieuze vrijheid willen we, alleen van 1 groep uiteraard, waar ze heelijk voor het karretje worden gespannen.

Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:28

@Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:22
Daarbij past het ook nog bij het 'self-image' van de die linkse 'wereldburgers' dat hoe exotischer, hoe meer omarmen.

Want als je op hetzelfde energieniveau kan zitten met alle mensen ter wereld ben je een wel heel goed mens. Echt heel goed. Je bent in ieder geval niet zo'n eenkennige, domrechtste, nazistische fascist zoals Superior Bastard, met al zijn racistische PVV-riedeltjes steeds.

Bart_Bart | 18-07-12 | 18:27

@tisallemaalwatzeg | 18-07-12 | 18:21

De welopgevoede moslim weet ook wel raad met een jongenskondtje is mij wel eens verteld. Een groot deel van de 'werknemers' in de gay prostitutie schijnt lichtgetint te zijn dus ze weten echt wel waar Allah de mosterd haalt.

Reinaert | 18-07-12 | 18:27

Charles Swietert | 18-07-12 | 18:20

Oorzaak-gevolg blijft een lastig iets. Het conflict wordt niet op die wijze geexporteerd. De linksmens heeft zichzelf laten brainwashen dat het conflict tussen Israel en de Palestijnen de sleutel is tot wereldvrede. Godsdiensvrijheid in het Midden-Oosten, Mekka toegankelijk voor iedereen, duiven in de lucht en dat soort flauwekul. Islamieten zijn namelijk wereldwijd broeders van elkaar, voornamelijk wanneer ze als 'gast' in de minderheid zijn. Het broederschap is echter een selectief wapen aan het sektarische geweld te zien, zo'n beetje overal.

Desmoulins | 18-07-12 | 18:26

Bulgaarse lente?

ontlullen | 18-07-12 | 18:26

Oeiiiii, Nu zijn de bulle gaar!

dhr v Puffelen | 18-07-12 | 18:26

Lekkere wereld waar we in leven,stopt ook nooit die aanslagen

marcel1964 | 18-07-12 | 18:26

Allahakbar zal wel blij zijn. Ik hoop dat er nog maagden op voorraad zijn voor de restanten van deze minkukel.

Jan Passant mk2 | 18-07-12 | 18:25

Tsja, er zijn wereldwijd al zoveel aanslagen verijdeld dat het eens wel een moest lukken. En het zal heus nog wel eens lukken. En Allah keek neer en zag dat het goed was.

Gelukkig een relatief klein aantal doden.

openluchtgevangenis | 18-07-12 | 18:25

Vast en zeker een Iraniër met een Syrisch paspoort!!... Andersom mag natuurlijk ook.

Megalomaantje | 18-07-12 | 18:24

Desmoulins | 18-07-12 | 18:17 |
En zondag weer naar de kerk?
Het is toch wel het uitverkorende volk.
Man , kijk toch eens zonder die onderbuik + religie doping naar deze zaak.
Het een vui spel, waar meestal onschuldige slachtoffers vallen.

undead | 18-07-12 | 18:24

@Charles Swietert | 18-07-12 | 18:20
Die hadden we nog niet gehad. Heeft Geert het alweer gedaan, ja hoor, je kon er op wachten of iemand geeft Geert weer de schuld...

La Bailaora | 18-07-12 | 18:23

@undead | 18-07-12 | 18:16

Je mag hier alles roepen, zolang je het ook maar onderbouwt en niet met losse flodders komt schieten. Er hangen hier genoeg weldenkende mensen rond die óók wel weten dat de staat Israël het niet altijd even nauw neemt met onder meer de mensenrechten en omstreken. De staat Israël is ook wat mij betreft bepaald niet heilig maar daar staat dan vervolgens wel weer tegenover dat ik een Godsgruwelijke hekel aan terroristen (links, rechts, moslim, katholiek, paars, fluffy, furry of whatever) heb.

Als jij de staat Israël van repressie wilt beschuldigen: be my guest. Ga ik ondertussen nog even door met het beschuldigen van moslimterroristen wegens hun ongekende lafheid en onmenselijkheid.

Reinaert | 18-07-12 | 18:23

@Bart_Bart | 18-07-12 | 18:19 | + 0 -

-=Even die linkse breinen resetten=-

Maar zij hebben toch de visie van alles afpakken en delen?

Nou dan zouden ze pro israel moeten zijn.

Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:22

Ja, het gaat lekker met anti-semitisme, aanslagen en geweld op Joden door moslimkabouters. Maar die lui snijden zichzelf toch echt in eigen vingers. Nu een aanslag op Israeliers op Europese bodem. Dat is echt geen goed idee.

Zzzzooooffff | 18-07-12 | 18:22

Ik weet eerlijk gezegd niet waar ze nog op wachten. Hup, Iran, Palestina en al die andere achterlijke landen even een grote Bruger King fly-through maken, benzine goedkoper, probleem opgelost. Dit is toch te gek voor woorden man! Basketballers, ik bedoel WTF?!!!!!

Barack_Obama | 18-07-12 | 18:21

net zo arrogant als die enen club uit amsterdom

antipoli | 18-07-12 | 18:21

Islam is vrede, toch? Ach, wie houden ze voor de gek. De islam is geweld, haat, onderdrukking, moord, terrorisme, discriminatie, en uiteindelijk gewoon enorm stom. Als je zo graag dood wilt, blaas jezelf dan alsjeblieft op zonder anderen daar lastig mee te vallen.

Ik word hier zo droevig van. Ik zou mezelf de vraag willen stellen wat er in godsnaam (pun intended) mis is met de mensheid, maar ik weet het antwoord al, dus...

Nietvoordekat | 18-07-12 | 18:21

@Reinaert | 18-07-12 | 18:16

Als hij het inderdaad voor die 72 maagden heeft gedaan, kan hij nog wel eens van de koude kermis thuiskomen: er staat namelijk nergens expliciet dat het vrouwen zijn.

tisallemaalwatzeg | 18-07-12 | 18:21

Want exact 18 jaar na grote aanslag

Wat dachten ze: we doen een Jorannetje?

Mask | 18-07-12 | 18:20

kibambam | 18-07-12 | 18:16
Met dank aan GW en zijn yiddische geldstroom, die dient te voorzien in de export van dat conflict. Wel even álle condities benoemen.

Charles Swietert | 18-07-12 | 18:20

@Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:09
Linkse mensen vinden van zichzelf dat ze voor de 'zwakkeren' en 'slachtoffers' opkomen.

Ze helpen graag de zwakkeren, maar dan wel helpen als in betuttelen. Helpen door mensen de waarheid te zeggen, streng te zijn en verantwoordelijkheid te geven telt niet.

Want dat valt er niets meer te betuttelen.

Bart_Bart | 18-07-12 | 18:19

Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57

Walgelijke vent. Het is geen Israelkritiek meer wat u weer eens plempt. Selectieve verontwaardiging en heulen met een haatideologie om je haat in de vorm van 'kritiek' te kunnen botvieren. De welbekende term is zelfs niet meer aan u besteed; simpelweg ontoereikend. Die gasten hangen zo'n linkse dhimmi als u met liefde en plezier op. Het is wachten tot de bom barst. Een periode waarin Israeliers, lees: Joden, weer wereldwijd vogelvrij zijn zal niet onbeantwoord blijven.

Desmoulins | 18-07-12 | 18:17

Het voordeel is dan weer wel dat we nu ook een moslim minder hebben.

WhitneyHoustonZombie | 18-07-12 | 18:17

Ik haat onrecht , mag ik dat wel in dit draadje verkondigen ???
Neen , je bent gelijk antisemiet.

undead | 18-07-12 | 18:16

Noteer allemaal in uw agenda... binnen nu en 3 jaar staat heel Europa in de fik!
De problemen in het Midden Oosten en de 'aanwezigheid' van (kuch) cultuurverrijkers in heel Europa escaleren in een iets te grote veenbrand.
Denk aan de 'prachtwijken' van Parijs in 2005...

kibambam | 18-07-12 | 18:16

De feiten druppelen langzamerhand binnen dus ik ben maar zo vrij om vast te stellen dat we hier inderdaad te maken hebben met een *laffe* aanslag op onschuldige Israëlische burgers die dachten een prettige verkansie door te brengen in een Bulgaars resort.

Voor de dader waarschijnlijk een eenvoudig doelwit aangezien men in Bulgarije niet echt voorbereid is op aanslagen van deze soort. Zegt meteen ook weer alles over de dader: te *laf* om de echte confrontatie op te zoeken maar toch wel 'vent' genoeg om z'n tweeënzeventig maagden te willen incasseren.

En de moslims wereldwijd - Nederland incluis - zich maar afvragen waarom ze met de nek aangekeken worden, geen fatsoenlijke baan kunnen krijgen, enzovoorts. Hier is het antwoord: als jullie geen enkel respect hebben voor andere aardbewoners dan kunnen jullie iedere vorm van repesct ook wel om jullie gebomgordelde buikje schrijven.

En de 'hoogopgeleide' dan wel 'gematigde' moslims: zij zullen ook vanavond wel weer oorverdovend stil zijn. Geeft niet jongens, de Profeet (BOEM) weet er van.

Reinaert | 18-07-12 | 18:16

En zo blijkt maar weer. Joden zijn nergens veilig. En dan zeuren over hun eigen staat.

Voor de rest, westerse toeristen zoals Charles Bukowski zijn ook nergens veilig. Alleen realiseert hij zich dat alleen niet. Nu zijn het wellicht Israëlische toeristen, maar er hadden net zo goed ook nog Nederlanders in kunnen zitten.

Over vernederen gesproken. Weet je wat pas vernedering is? Meer dan 1400 jaar onderdrukking door islam en je hele eigen identiteit moeten opgeven, omdat je anders vermoord wordt. Dat is pas vernedering.

Mokum Kosher | 18-07-12 | 18:16

Hohoho, nou niet allemaal Hezbollah bashen. Die worden gesteund door Iran en bevoorraad via Syrie en daar zit nu een man nu heel moedig de moslimfundamentalisten/-terroristen van de macht af te houden en... Hoe zat het ook al weer? De vijand van mijn vijand, en diens vriend dan weer die is mijn... Ik weet het effe niet meer.

Red mij niet | 18-07-12 | 18:14

Gammele-gammele is toch arabisch?

Pittybrad | 18-07-12 | 18:13

@Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:09 |

Ja hoor, die hebben allemaal een papegaai op hun linkerschouder.

Bruno Alaska | 18-07-12 | 18:12

Ik ben volledig op de hand van Israel. Omringd worden door allerlei barbaren en toch stand houden, mijn respect hebben ze. Het enige stukje beschaving in een regio vol religieuze idioten.

SatchRules | 18-07-12 | 18:12

@Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57
-
Gelukkig is de tegenpartij welke je noemt volledig rechtvaardig. Oh wacht!
-
Inderdaad, het is ergens begrijpelijk: haat zaait immers haat. De vraag is of één partij daadwerkelijk meer schuld draagt dan de ander in het conflict in de Leviant. Tot nu toe is het niet mogelijk om tot die conclusie te omen.
-
Daarnaast, deze daad kan dan wel ergens misschien te begrijpen zijn, als we het bekijken vanuit de twisted mind van een geïndoctrineerde terrorist. Vanuit ons oogpunt is de daad echter onbegrijpelijk en boven alles, onrechtvaardig en beestachtig.

The Dominator | 18-07-12 | 18:12

Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:09

Ik zie mezelf als overwegend links, en ik voel niet veel Isrealisch geweld. Maar toch echt nog veel minder voor het moslim extremisme ;)

Pindakees | 18-07-12 | 18:12

@Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57
Fuck jou en neem je pilletje. Gek!

doenormaal! | 18-07-12 | 18:10

Waarom zijn voornamelijk linkse mensen standaard op de hand van de palestijnen. Kan iemand mij dat uitleggen?

Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:09

Israelische toeristen en een opgeblazen bus. Hmm... Moslimextremisme? Het past nogal in het profiel.

The Dominator | 18-07-12 | 18:09

gentle giant | 18-07-12 | 18:05 | + 0 -
Vergelding op vergelding op vergelding. Hoe kan je nou partij kiezen...

Anthèros | 18-07-12 | 18:08

@paost712 | 18-07-12 | 18:06 | + 0 -
Ik gebruik die term omdat het dan lijkt alsof ik er verstand van heb. Maar ik heb het van Hot Shots 3.

Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:08

@Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:03
Piloten 'gescrambled' als in scrambled eggs?

Vergeet trouwens niet dat Hezbollah het vredesleger van Iran is en dat ome hatsjoemedat al gedreigd heeft met willekeurige aanslagen.

paost712 | 18-07-12 | 18:06

Zeker een gammele site! Alle letters staan ondersteboven.

koekje erbij? | 18-07-12 | 18:06

Wat een gammele Israëlische nieuwssite! Allemaal mislukte lettertjes!

Godsammekraken | 18-07-12 | 18:06

En weer een reden om oorlog te voeren.. PROPAGANDA!

Crematorium-de-Asbak | 18-07-12 | 18:06

Hopelijk slaat Israël heel hard terug.

endtotrolling | 18-07-12 | 18:05

Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57 | + -16

I stand with Israel.

Arhedis-Varkenjaab | 18-07-12 | 18:04

Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:03
En anders de Kidon teams wel.

100pct Testosteron | 18-07-12 | 18:04

Iets zegt mij dat enkele IDF piloten nu gescrambled worden.
Geef ze van katoen.

Kaas de Vies | 18-07-12 | 18:03

Damn, MOE-terroristen.

Glas Koning | 18-07-12 | 18:03

R.I.P. voor de toeristen...

La Bailaora | 18-07-12 | 18:02

Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57
Bent u werkelijk zo simpel? De wereld is niet zo zwart-wit als u nu doet voorkomen. Wel in de denkbeelden van Meulenbelt en Gretta en bij dergelijke nitwits hoort u blijkbaar ook thuis.

100pct Testosteron | 18-07-12 | 18:02

Tommygunner | 18-07-12 | 17:55 | + 1 -
Inderdaad! Wat een grafland om op vakantie te gaan trouwens.

Anthèros | 18-07-12 | 18:01

@Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57

Gezeik. Als je wat met de staat Israël te verhapstukken hebt dan doe je dat door die staat zelf aan te pakken en *niet* door onschuldige toeristen over de kling te jagen.

Israëlische toeristen in mondaine Bulgarije, denk jij dat we het dan over de crème de la crème van de Israëlische samenleving hebben? Kom op zeg, dit doel heiligt de middelen bepaald *niet*.

Reinaert | 18-07-12 | 18:01

@Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57

En wat krijg je als je zelfmoordaanslag gaat plegen en raket gaat afvuren vanaf schooldaken? Precies, dan krijg je dat ze terugschieten, witte fosfor uitstrooien, muurtjes bouwen etc. Fuck Palestina.
.

Met andere woorden, beetje lastig om te zeggen wie er nou is begonnen met wat.

Pindakees | 18-07-12 | 18:01

Der alte Fritz | 18-07-12 | 17:58
De Guisters wisten er wel raad mee , oh , wacht

undead | 18-07-12 | 18:00

Religie maakt meer kapot dan u lief is.
In GS-taal... Het likken van een fantasievriend maakt meer kapodt dan u liev ist!

kibambam | 18-07-12 | 18:00

Het komt steeds dichterbij.. opzouten met dat achterlijk gedoe!!

Crematorium-de-Asbak | 18-07-12 | 18:00

Wat is er met de server aan de hand? tweede hik vandaag. Anders nooit last van.

doenormaal! | 18-07-12 | 18:00

Moet je helaas gelijk geven ,alleen niet de gehele bevolking van Israel de schuld aan deze situatie geven.

undead | 18-07-12 | 17:59

Islam ish vrede...

endtotrolling | 18-07-12 | 17:59

Laat die smerige Hesbollahklootzakken dat in hun eigen wereldeel uitvechten. Ik zeg: opruimen! Allemaal!

Der alte Fritz | 18-07-12 | 17:58

Nu ook op het Europese continent..

plastic zakje | 18-07-12 | 17:58

What goes around, comes around. Als je als natie decennia lang mensen stelselmatig vernedert, buitenrechtelijk executeert, ze bestookt met witte fosfor, uitput, hun land rooft et cetera, dan krijg je dit soort fratsen. Niet goed te praten, wel te begrijpen. Fuck Israël.

Charles Bukowski | 18-07-12 | 17:57

Allemaal de schuld van Wilders, oh, wacht ...

gentle giant | 18-07-12 | 17:57

Zo, flinke compressor heb je nodig dan.

Casuarius | 18-07-12 | 17:56

Weer een gestoorde terroristische gek minder. Dingen altijd van de positieve kant bekijken.

doenormaal! | 18-07-12 | 17:56

"Stemmingmakers wijzen alvast naar Hezbollah". Precies! Laten we vooral geen voorbarige conclusies trekken, dat zou pas echt errug zijn!

Godsammekraken | 18-07-12 | 17:55

Het rammelt weer lekker vandaag in de wereld. Even pauze voor Rutte.

trippert | 18-07-12 | 17:55

Optiefen met die lui en hun denkbeeldige vriendje!

Tommygunner | 18-07-12 | 17:55

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl