Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE. De hele dag CongresTV op Politiek24

groenlinksinduplo.pngWat nou zaterdag buitenspeeldag! Waarom grasmaaien, huis schilderen, Saharazand van auto wassen, boodschappen doen cq aan uw sixpack werken als u ook de hele dag op politici kunt ranten op uw beeldscherm? Vanaf 10:00 uur de hele dag CongresTV op Politiek24. CDA, PvdA (van dat gehandicapte meisje), SP, GroenLinks en ChristenUnie dansen vandaag de horlepiep op hun eigen Zeppelin-veldjes in den lande, daarbij lastig gevallen door @Sywert en zijn 500 rovers. We beginnen zometeen met het zieltogende CDA, en schakelen rechtstreeks over naar die andere clubjes die op 12 september weggevaagd gaan worden door de stemmert. Het vooral door zichzelf veelgeplaagde GroenLinks is sinds vanmorgen aan het hergroeperen op het verkiezingscongres, op hun vaste stek in Vredenburg Leidsche Rijn, aan de rand van Utrecht. Noodzaak, want in het centrum zijn de klassieke Mercedessen van de GroenLinks partijprominenten verboden. Door GroenLinks. Wat meteen de interne schisma's binnen de partij onderstreept: links verwijt het andere links dat het stinkt, en het andere links reageert daarop met vuilbekkende kwootuitstoot in de mediaas. Tijd om de koppen onder de terrasverwarmer te steken om de neuzen van het kieskomitee dezelfde kant op te krijgen als die van de schandalig geschoffeerde kieskandidaten. Om de onderlinge solidariteit niet te zwaar op de proef te stellen, krijgen alleen degenen die bij de entree in een blinde test vleesvervangers van echt vlees kunnen onderscheiden toegang tot Vredenburg. Afgewezen congresgangers kunnen zich op het parkeerterrein naar een tweede kans proberen te rehabiliteren door aan de uitlaat van een auto te lurken om de leeftijd van het voertuig te schatten. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: buiten staat een zandbak met testbuisjes, zodat de koters het vinexzand van Leidsche Rijn op bodemverontreiniging kunnen testen. Als de lucht niet te verfijnstofd is door drukte op de naastgelegen A2, zullen vrijwilligers tevens op schone longkracht het springkussen volblazen. Alle congressen live te volgen op SPELLETJESDAG24.

Reaguursels

Inloggen

Leuk! op de spelletjesdag wordt Geenstijl ineens Geenlego.

Rest In Privacy | 30-06-12 | 22:32

Vanmiddag gehoord op de radio:
Diederik Samsonite geeft VVD/CDA & PVV de schuld van de crisis. Voor zover mij bekend is de crisis in 2008 begonnen, met CDA/PVDA aan het roer. In 2010 kwam Rutte en Co aan de macht.
Heerlijk al die verkiezingspraat, dom uit hun nek lullen en fouten waar ze zelf bij betrokken waren anderen in de schoenen schuiven.
Politiek gaat al lang niet meer over wat het beste is voor het hele land, maar puur en alleen over wat het beste is voor de politicus zelf en zijn vrienden/bekenden.

Zucht, was ik maar dictator in dit landje.

Zueco | 30-06-12 | 19:43

Het enige congres wat er feitelijk toe doet vindt dus morgen plaats.

Musset | 30-06-12 | 16:50

Kijk, daar is Tofik! Tofik Dibi!

poepaanmijngaatsie | 30-06-12 | 15:35

@Parsons | 30-06-12 | 10:01
Of ga aan het werk. Die andere dingen kunnen nog wel als je 76 bent.

Hatsune Miku | 30-06-12 | 14:56

@Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 13:39

1 Nee, geen fan zijn, staat niet gelijk aan haat. Falen van één iemand wel zien, maar van de rest niet, terwijl ze geen reet schelen staat gelijk aan verblindheid door haat.

2 Uiteraard zullen netto effecten pas na een tijdje te zien zijn. Niettemin is het beleid al in werking gezet, is het niet? En met deze heb je maar één van de twee punten die ik aanhaalde GEPROBEERD te weerspreken.

3 Waar zeg ik dan, in dit topic, dat je WEL PVV moet stemmen? Ik zeg alleen, dat je minpunten van de PVV nbiet alleen moet zien, omdat ze van de PVV zijn. Wat jij dus wel doet.
Het is geen partij, want één man maakt de dienst uit... En bij die andere partijen kiezen ze een partijleider voor de show? Om hem niet te volgen? Waarom dan nog een leider kiezen?
Kamerleden gaan vechtend over straat.. En bij andere partijen vermoorden ze Ivoorkusters, liggen ze een coalitievorming dwars op gronden van eigenbelang, knokken ze elkaar achter de coulissen de tent uit om het leiderschap, hebben ze pedofielen, etc. usw. enz. Niets unieks dus.
Geen democratisch proces. Dus ook geen schijndemocratisch proces, waarbij het partijbestuur eerst de kandidaten geschikt moet verklaren. En dat viel nu misschien door onhandigheid op binnen GL, maar het gebeurt in alle partijen. En het ENIGE democratische proces van een partij die telt, is niet om de mening vragen van haar (elite)leden, maar de mening van het volk (je weet wel, demos) aanhoren. En wat dat betreft, doet de PVV het als één van de besten. Maar oeh, ach en wee, boehoe, populisme. So what? Een politicus die niet een beetje populist is, is de titel volksvertegenwoordiger niet waard.

En hilarisch... Ach, het is en stroming, die al haar vertegenwoordigers graag op één lijn wil houden. En we hebben gezien aan de LPF wat er kan gebeuren wanneer je PvdA infiltranten binnen je gelederen hebt, die op gezette tijden hun dwarse willetje eens willen doordrukken. Met belletjes aan de vergadertafel en zo. Dus het is eerder treurig, dat een partij, stroming zo je wil, voor deze constructie heeft MOETEN kiezen, uit angst voor dergelijke, reeds voorgevallen, praktijken. Derhalve konden ze de schade van Oud PvdA-er Brinkman, die bij de schaakclub ging om te dammen, nog relatief beperken.

Maar goed. Ik heb een uniek argument gezien van je: de eenmans-partij. Ik hoop dat het je intellectuele vermogen niet te hard heeft uitgedaagd, want dat wil ik niet op mijn geweten hebben, hoor.

ZKH EénOog | 30-06-12 | 14:15

ZKH EénOog | 30-06-12 | 13:27
1. Ik heb geen haat voor Wilders, noch voor zn achterban. Ik ben geen fan, maar blijkbaar staat dat gelijk aan 'Haat'.
2. Meer handen aan het bed? Effecten zijn überhaupt pas in 2013 zichtbaar en meetbaar, dus waar je dit op baseert, joost mag het weten. Fleur Agema zei het zelf.
3. Als andere exact hetzelfde doen David, waarom dan PVV stemmen? Het is geen partij, kamerleden gaan vechtend over straat of lopen weg, één man maakt alle beslissingen, geen democratisch proces, etc etc.
*
Het is hilarisch om te constateren dat hét argument tegen de EU en de Euro (Democratie, keuzevrijheid, soevereiniteit) afkomstig is van een man (vooruit partij) die zelf uitblinkt in het beperken van de democratie, keuzevrijheid en soevereiniteit van anderen.

Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 13:39

@Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 13:28
Munten die kunnen fluctueren om in te spelen op scheve verhoudingen binnen een economische zone is in gebieden met zeer grote verschillen heel verstandig. Dat een centrale bank soms de verkeerde beslissingen kan nemen wat betreft de munt betekent niet dat een eigen munt niet veel beter is voor een land dan een gezamelijke munt. Je bewijst er dus helemaal niets mee.

Voor landen als Griekenland is een terugkeer naar de drachme veel verstandiger. Dan kunnen ze eindelijk weer concurreren.

Het gooien van Engels belastinggeld in Europa is heel erg dom van Engeland. Doet Cameron alleen omdat ie zo beslissingsmacht binnen Europa vergaart. De Engelse burger kan hem gestolen worden.

La Bailaora | 30-06-12 | 13:36

La Bailaora | 30-06-12 | 13:21 Ach zo. Dat de GB centrale bank het pond kunstmatig hoog hield en dus de export daalde had uiteraard geen invloed. Dat er door binnenlandse politieke structuren (zorg uit publieke middelen bijv) of de lonen gelijk bleven terwijl de inflatie steeg had natuurlijk allemaal geen invloed. Het is louter te danken aan de EU en de bailout betalingen dat de rest van Europa een kleine 20 jaar volop groeide en GB niet.... Over domme antwoorden gesproken.
*
Farange is een ras populist die het sentiment op kundige wijze bespeelt. Niets meer en niets minder.

Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 13:28

@Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 13:14

Zoals ik al zeg: dat onzin gezeik over de al dan niet haalbaarheid van de plannen, is geen uniek tegenargument. Dat argument heb ik al laten zien voor al de andere partijen ook.

En dat jij de discussie over de gulden terug en uit de EU geen realistische vindt, is ook best. Maar is nog steeds geen uniek argument. Want uiteraard komt de gulden niet terug, dat wordt weer een hele andere nieuwe munt. En uiteraard hoeven we niet uit de EU, we moeten alleen het huidige politieke wangedrocht dat het nu de afgrond in leidt omvormen tot een efficiënt werkbare unie, zonder geldverkwistende dictatuur.

Maar kom nu een met een UNIEK argument, die ALLEEN iets over Wilders en/of de PVV zegt. Niet eentje, waarmee jij Wildersstemmers voor gek verklaard, terwijl dat ook op andere partijen van toepassing is, waar je niets over zegt.

En ik weet ook wel dat je die niet hebt. Het enige unieke wat jij tegen Wilders hebt, is haat. Daarom zie jij dat falen van hem wel, maar van die anderen, die exact hetzelfde doen NIET.

Dit is ook geen pleidooi ter verdediging van Wilders, maar een pleidooi om jou je eigen kokervisie duidelijk te maken.

En wat haalbaarheid betreft: voorlopig is het bonnenquota toch maar maar officieel opgedoekt.
En meer handen aan het bed, in de zorg. Bleken toch haalbaar, schijnbaar.

ZKH EénOog | 30-06-12 | 13:27

@Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 13:14
Wel een erg dom antwoord he? Niet Farage bepaalt wat er in Engeland gebeurt, maar Cameron. Probleem met Engeland is niet de eigen munt, maar dat het meedoet in de bailouts binnen Europa aan banken en overheden. Anders gezegd, ook Engeland doet precies hetzelfde fout als bv. Nederland.

Had Nigel het maar voor het zeggen, dan was het over en zou Engeland uit Europa en de steunfondsen stappen. De enige juiste oplossing.

La Bailaora | 30-06-12 | 13:21

ZKH EénOog | 30-06-12 | 13:03 Waar moet ik tegen argumenteren? Dan moeten er eerst haalbare plannen zijn. Die zijn er niet. Of wil je dat ik een boom opzet over de Animal Cops? Ik ga niet discussiëren over zaken als opheffen EU of Gulden terug. Die discussie mist elke realistische of deugdelijke grondslag.
*
La Bailaora | 30-06-12 | 13:05
Farage? LOL! Kijk eens naar GB. Economisch en sociaal een wrak. Heck, de overheid pompt Miljarden in de economie om er nog een beetje wat van te maken. Als er iemand is die zn mond moet houden is het Farange wel. Die weet dat GB een hele grote fout heeft gemaakt door zich niet bij de Euro aan te sluiten. Uiteraard wil die terug naar het oude systeem, dan heeft GB weer eens wat te zeggen...

Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 13:14

@Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 12:52
Geert heeft heel veel oplossingen, bv. het afpakken van criminelen met dubbel paspoort, waar het gaat om problemen met massa-immigratie.

Overigens ben ik daar niet voor, simpelweg omdat wanneer je dat gaat doen, effectief de criminaliteit zal afnemen omdat dubbele paspoorters dan zullen denken: oei, te groot afbraak risico. Dat betekent effectief dat luitjes als jij gaan denken: probleem opgelost, want veel minder criminaliteit. Helaas is criminaliteit in de islam agenda maar een deel van het probleem. Sharia wensen los je er niet mee op.

Dus niet omdat het geen oplossing is ben ik daar tegen, maar omdat er nog veel te veel naieve idioten rondlopen die niet snappen hoe groot het probleem is in Nederland, moeten die eerst nog voelen, voordat je iets kunt gaan oplossen. Kortom, het moet eerst nog veel erger worden.

Mijn oplossing is een oplossing die al eerder is uitgevoerd, dus al bewezen is als oplossing. Die oplossing is de oplossing van 1609.

Wat betreft Europa, is de oplossing nog veel simpeler: alle Europese staten terug naar hun eigen munten. Simpelweg dat wat Nigel Farage wil.

La Bailaora | 30-06-12 | 13:05

@Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 12:52

Nee, niet de bewijslast omdraaien: ik vroeg JOU om unieke tegenargumenten, die enkel voor de PVV gelden. Programmapunten die niet werken heeft elke partij. De kunduzcoalitie heeft het kunduzakkoord, dat crisisstimulerend werkt, in plaats van crisis oplossend. SGP heeft maar 2 zetels, dus die functioneren überhaupt pas bij de gratie van een net niet meerderheid, zo ook PvdD, ondanks dat deze met regelmaat een goede visie laat zien. En de SP wil al het vermogen het land uitjagen, zodat iedereen even arm is. En de PvdA heeft behoefte aan héél veel zielige mensen, want zij zijn uitermate afhankelijk van een doorgeslagen zorgstaat (zowel voor zeteltjes, als de baantjescarrousel), die meer kost dan ooit zal opleveren, en die dit land inmiddels meer schaadt dan goed voor haar is.

Dus plannen die niet werken te over.

Ik vroeg jou om een UNIEK tegenargument, niet een voorgekauwd ononderbouwd stukje verhaal, die elk van zijn tegenstanders ook uitschijt.

ZKH EénOog | 30-06-12 | 13:03

ZKH EénOog | 30-06-12 | 12:47
La Bailaora | 30-06-12 | 12:35
necrosis | 30-06-12 | 12:24
Heren, waarom is het dan zo moeilijk om een voorstel te noemen? Iets wat werkt?... Denkt u daar eens over na, ga ik even de zon in, want dit kan lang duren.

Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 12:52

@Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 12:28

Ook de PVV heeft voorstellen en oplossingen. Dat die jou niet zinnen, of in jouw ogen niet zouden werken, maakt het nog niet, dat hij er niet mee aankomt.
Daarnaast komen AL die minpunten die jij aandraagt voor Wilders en/of de PVV ook uitermate geschikt in aanmerking voor elke andere politicus en/of partij.

Wees eens creatief, en verzin eens echt nieuwe tegenargumenten, die alleen voor Wilders en/of de PVV op zouden gaan.

ZKH EénOog | 30-06-12 | 12:47

@Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 12:28
Geert Wilders mag dan wat platvloerser zijn in zijn uitingen, en mogelijk ook wat minder qua intelect, dan de grote Pim, hij is op dit moment de enige binnen Nederland die in grote lijnen op de juiste weg zit.

Hij wil stoppen met het brusselse ponzischeme. En dat is de enig juiste houding. In Nederland is er geen andere, behalve misschien dierenpoes.

Geert heeft ook oplossingen voor allerlei problemen. Die zijn niet van de 'zachte heelmeester maakt stinkende wonden', in tegendeel. De 'zachte heelmeester maakt stinkende wonden' zien we dagelijks voorbij trekken in de vorm van kunduz partijen aangevuld met de PvdA.

Dus in Nederland is er geen alternatief voor Geert als je een beetje brains hebt.

La Bailaora | 30-06-12 | 12:35

necrosis | 30-06-12 | 12:24 Ow, jij bepaalt voor 99% van Nederland wat wel en niet OK is? Ik denk dat jij in het verkeerde land zit. Wellicht Venezuela? Of wit Rusland?
*
Mag ik jou er overigens aan herinneren dat de voorstellen door de tweede en eerste kamer bekrachtigt zijn? Met een MEERDERHEID?. Hoe komt men aan die meerderheid? Doordat de kiezer deze meerderheid mogelijk maakt.
*
Nu jij weer....

Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 12:31

Mazzeltov | 30-06-12 | 12:23 LOL LOL. Geert Wilders mag nog niet in de schaduw staan van Pim Fortuyn. Het getuigt van bijzonder weinig kennis van zaken dat je deze twee met elkaar vergelijkt. Fortuyn had beargumenteerde, doordachte en werkbare voorstellen cq plannen.
*
Widers is de ramsj kopie. Goedkoop scoren over de rug van 1,5 miljoen kiezers, waarvoor de retoriek belangrijker is dan de oplossing.

Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 12:28

10 seconden geluisterd, CDA lid : opmerking, ik wil 0,8 % Ontw.hulp handhaven wat moet ik later tegen mijn kleinkinderen zeggen.
Mijn antwoord dat net als jouw Opa al 60 jaar betaald heeft met het bekende resultaat.
Eikels.
Klaar er mee, gaat wat nuttigs doen.

Uw Verzekeringsadvis | 30-06-12 | 12:27

Oh ja @necrosis | 30-06-12 | 12:16 : Ik denk inderdaad dat we hier een D666 trol in huis hebben.

Mazzeltov | 30-06-12 | 12:25

@Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 12:19
De huidige (demissionaire) regering negeert ongeveer 99% van Nederland, zonder Wilders.
Nou jij weer!

necrosis | 30-06-12 | 12:24

@Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 12:09 : We spreken elkaar wel op 120912, als de PVV opeens 30+ zetels blijkt te hebben.
Kijken of hij dan nog een trol is.
Uitlatingen zoals die van jou zijn voor mij heel herkenbaar, ik zag ze in 2002 ook op forums tentijde dat Pim zijn opwachting maakte.
NA 15 mei 2002, zag je dergelijke reaguurders nergens meer.
Ook niet in 2010 trouwens, toen Wilders met 24 zetels de kamer in kwam.

Mazzeltov | 30-06-12 | 12:23

necrosis | 30-06-12 | 12:16 Nou en? Ik hoor jou nou nooit zeggen: "Goh, Wilders negeert met zn voorstellen ongeveer een kleine 8 miljoen anderen kiezers..." dus waar heb je het over?

Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 12:19

Kaas de Vies | 30-06-12 | 10:02 | - 6

Je kan dan beter bij de TT in Assen gaan zitten. Wel zorgen voor voldoende vocht tijdens deze hittegolf, waarbij een glaasje rijstwijn (Sake) de kou er weer in kan brengen.

Pa Cartwright zal blij zijn, maar deze slaapt nu uit waarschijnlijk. Misschien om straks uitgeslapen te reaguren?

Ton Plafond | 30-06-12 | 12:16

@Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 12:09
Daarmee negeer je ook de stem van 1,5 miljoen landgenoten.
Stem je toevallig ook op 'Kereltje'?

necrosis | 30-06-12 | 12:16

necrosis | 30-06-12 | 11:42 Over de voordelen van het Lente akkoord is al veel geschreven, daar hoef ik niets aan toe te voegen. Is ook niet relevant verder; het was (en is) het beste akkoord van alle oplossingen denkbaar. Er was, en is, geen ideale oplossing.
*
Uiteraard, als je zover van de werkelijkheid afstaat als Wilders op het gebied van de EU en Euro, tsja, dan zijn de opties talloos. Je hoeft je immers niet te verantwoorden, wel zo makkelijk.
*
Overigens, de manier waarop Wilders zijn partij organiseert laat een maximaal werkbaar zetelaantal van 11-15 toe. Daarboven gebeurt wat er al gebeurd is; Chaos, geen duidelijke lijn, muitende kamerleden, etc, etc. God verhoedde meer als 25 zetels.
*
Dat de huidige politiek zich zo druk maakt om Wilders snap ik niet. Negeren (niet uitsluiten!) is de beste strategie. Kijk maar naar de Kamerdebatten, zodra hij geen reacties krijgt is er nauwelijks tot een negatief effect in de peilingen.
*
Wilders is de ultieme politieke trol. Hij drijft op reacties van collega politici. Zodra die wegvallen, blijft er niets over. Inhoudelijk verliest Wilders het op haast alle terreinen op de rechterkant (VVD) als de Linkerkant (PvdA, SP).
*
Daarom mijn advies aan de rest. Negeer Wilders (niet uitsluiten!), laat hem zijn mening geven, maar reageer er verder niet op. Inhoudelijk stelt het allemaal niets voor.

Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 12:09

Leidsche Rijn is geen Utrecht. Ze hadden het beter Houten 2 kunnen noemen.

das_Freudenmädchen | 30-06-12 | 12:07

@de Bree | 30-06-12 | 11:53
*iets mompelen doet over 12 September*

necrosis | 30-06-12 | 11:57

Dorpsradengedoe dit.
Beslist wordt er in Brussel.

de Bree | 30-06-12 | 11:53

@Ven1V1d1V1c1 | 30-06-12 | 11:34
Groeiend gras moet je kort houden, anders ontstaan er situaties die anderen niet willen dat jij dat goed vindt.
De huidige politiek in een notendop.....
*oorlog verklaard aan grasmaaiers, ende grinnik*

necrosis | 30-06-12 | 11:48

@Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 11:32
Leg mij de voordelen van het kontneuq/ Kunduz/ Lente akkoord nog eens uit.
En om je nog even op de feiten te drukken: zodra Wilders spreekt, zitten alle PvdA en CDA kamerleden te stampvoeten.
Ze vinden dat Wilders uit zijn geblondeerde nek kletst, maar vergeten voor het gemak de 'cordon sanitair', waardoor PVV amper iets voor elkaar kan krijgen.
Wellicht zou 76 zetels voor PVV een statement zijn aan het adres van de mensen die roepen dat we een partij als PVV vooral niet zouden moeten willen.
En nogmaals: PVV heeft de oplossingen ook niet op zak, maar ga aub geen partij zwart maken om je eigen falen te verhullen!

necrosis | 30-06-12 | 11:42

Sorry, ik werd even afgeleid door groeiend gras.

Ven1V1d1V1c1 | 30-06-12 | 11:34

@zeg maar jansen | 30-06-12 | 11:30
Graag gedaan, is geheel gratis.

necrosis | 30-06-12 | 11:34

@zeg maar jansen | 30-06-12 | 11:26 |

Klopt.. Zieligheidsdenken vormt echter het fundament voor het doorgeslagen "Nederlands socialisme" en is lang voordat Fortuyn opgeruimd werd in de politiek geinjecteerd.

Parel van het Zuiden | 30-06-12 | 11:34

Uhm lieverds, de kiezer verdiept zich niet. Wanneer de kiezer zich zou verdiepen zou uw geliefde pvv al lang weggevaagd zijn. De bespottelijke uitspattingen van kamerleden, 250 gebroken verkiezingsbeloften, geen enkel succes op de grote themas, ondanks een grote bek. . . . .Ik bedoel maar, pas op wat u wenst

Wees_eens_creatief | 30-06-12 | 11:32

Het CDA congres geeft duidelijk weer hoe ze er aan toe zijn. Warrig, amateuristisch, doelloos, stuurloos en hilarisch.Soort knoop in je zakdoek

Miss Diction | 30-06-12 | 11:32

necrosis | 30-06-12 | 11:29 En bedankt voor de reminder.

zeg maar jansen | 30-06-12 | 11:30

Ik heb altijd zo'n zin om een halal barbeque te gaan regelen voor GL. Dan zijn ze allemaal helemaal van de kaart, want vlees is moord maar halal is politiek correct...

Dan is het wachten op de eerste Anne-Fleur die zichzelf voor haar eigen bakfiets werpt.

dlseth_ | 30-06-12 | 11:30

@WirMachenMusik | 30-06-12 | 11:15
Tja, een uitgebreide 'screening' van nieuwe PVV leden staat hoog op de agenda van met name linkse partijen ivm met het dumpen van stront.
Zo verberg je namelijk je eigen stront!
Of zijn mensen zo kort van geheugen dat ze niet meer weten wie Mariko Peters is, en wat ze op haar 'cv' heeft staan.....
Natuurlijk heeft PVV de oplossing niet, maar mensen die denken dat GroenLinks dat wél heeft, moet zich nodig laten nakijken!

necrosis | 30-06-12 | 11:29

Parel van het Zuiden | 30-06-12 | 10:59 De handicap waarmee Balkenende z'n eerste kabinet zag sneuvelen was de LPF.

En die lul van Herben. Ook zielig. Dat had moeten helpen.

zeg maar jansen | 30-06-12 | 11:28

Parel van het Zuiden | 30-06-12 | 10:59 Wat ik bedoelde te zeggen is dat zielig stemmen trekt. Op Pim werd voornamelijk gestemd omdat het zielig was dat ie vermoord was.

Met zielig lobbyt Stork de JSF Nederland binnen. Met zielig harken Rotaryleden twee ton per jaar aan salaris binnen vanwege de zielige negertjes met vliegen op hun gezicht.

Met zielig trek je geld en stemmen. En dat heeft Diederik nu ook door en hij misbruikt dat.

Met z'n dochtertje die geen notie heeft van wat haar vader nu eigenlijk doet voor de kost.

zeg maar jansen | 30-06-12 | 11:26

@zeg maar jansen | 30-06-12 | 10:54

Vrij dictatoriaal, zo aan de top van een vrije democratie, me dunkt.

En ik ben ook wel nieuwsgierig: kun je @Parel van het Zuiden eens antwoord op zijn vraag geven?

ZKH EénOog | 30-06-12 | 11:22

ivm met de fiscale bijtelling heb ik voor prive een oude auto gekocht. Nu hoef ik niet meer met mijn veel spenderende vrouw naar utrecht toe. En treinen rijden er niet bij ons.

Door groenlinks wordt het leven weer mooi.

dolffie | 30-06-12 | 11:18

Komen ze eerst zelf allemaal naar hier, sturen ze nu hun zand ook nog eens.
*Naar carwash rijd.*

Che_cuevara | 30-06-12 | 11:16

De PVV zal vast een prominente plaats in die congresretoriek krijgen. Dit in concertante beweging met de publicatie van interviews met gefrusteerde ex-PVV'ers in de NRC van vandaag. Met in de wachtrij nog het uitpluizen van het verleden van nieuwe PVV-kandidaten door interviews met ex-echtgenoten/s, ex-collega's en buren.

WirMachenMusik | 30-06-12 | 11:15

Nou dat zal wel weer zo'n GL congres worden waar men de functioneringsgesprekken in het openbaar voorleest.

Simon_GS | 30-06-12 | 11:00

Mooi, zo'n partijcongres maar wat hebben we er aan? Luyden die zichzelf graag horen praten én zich errug goed vinden steken zich ten overstaan van een luid applaudiserende menigte stemvee veren in den reedt. That's it.

De gedane beloftes zijn waardeloos want de politieke realiteit is een andere, de 'discussies' zijn geregisseerd, de koffie is slap, het bier is lauw.

Nee, dán Noord-Korea, dáár weten ze hoe het moet!

Reinaert | 30-06-12 | 11:00

@zeg maar jansen | 30-06-12 | 10:54 |

Maar wat zegt dat over het politieke landschap nu?

Parel van het Zuiden | 30-06-12 | 10:59

ZKH EénOog | 30-06-12 | 10:52 Dienstwagen, behorend bij de dienst.

Die heb je er maar bij te nemen. Dat moeten die anderen ook. En privé kun je dan rijden wat je maar wil.

Dán is het gelijkwaardig.

zeg maar jansen | 30-06-12 | 10:54

@ Jackanders | 30-06-12 | 10:40
Bedankt voor de tip.
Nog verfijndere verfijnstoffing komt overigens van de nanodeeltjes die momenteel ongevraagd in producten en in het milieu worden gepompt. Een nieuwe kans voor (een deel van) de mensheid om zich aan te passen of anders te sterven.

Fijnstoffer | 30-06-12 | 10:53

@zeg maar jansen | 30-06-12 | 10:46

Zodat ie niet in de dienstwagen hoefde te rijden, maar gewoon in zijn Bentley. In verhouding tot de rest van de ministers, zou hij er dus op toe leggen. Want de onkosten van de Bentley zijn hoger.

Ik dacht dat iedereen gelijkwaardig recht had op onkosten vergoeding bij gebruik van eigen auto voor de 'baas'. Of heb ik dat mis?

ZKH EénOog | 30-06-12 | 10:52

@Parel van het Zuiden | 30-06-12 | 10:46
Ik bedoelde eigenlijk; marginaal weergegeven door marginale media...

Tommygunner | 30-06-12 | 10:50

@zeg maar jansen | 30-06-12 | 10:46 |

Maar wat zegt dat over het politieke landschap nu?

Parel van het Zuiden | 30-06-12 | 10:48

Zo. Op naar Luik.

ZKH EénOog | 30-06-12 | 10:47

@Tommygunner | 30-06-12 | 10:42 |

Helaas heeft het FD ook nog eens een beperkt bereik. Driekwart van de abonnementen zijn voor leestafels in kantoorpanden...

Parel van het Zuiden | 30-06-12 | 10:46

Parel van het Zuiden | 30-06-12 | 10:43 Er stond een dooie op de lijst. Bovenaan nog wel.

LPF en de ellende waar het daarna mee begon. Die stuurloze bende die zonder leider eigenlijk meteen opgeheven had moeten worden.

Een Minister die rijk genoeg was om Bentley te rijden maar wel graag de kosten van de dienstwagen op z'n rekening zag bijgeschreven worden.

Om maar een voorbeeld te geven.

zeg maar jansen | 30-06-12 | 10:46

Hey van Rossum.... jouw wagen zat dus ook onder al dat importzand, alhoewel... Zou Halsema die oude MB nu ook staan af te soppen?

radbraker | 30-06-12 | 10:46

@ zeg maar Jansen 10:41

En hun therapeuten, maar dat deden ze al sinds de oprichting van de partij...

eerstneukendanpraten | 30-06-12 | 10:43

@zeg maar jansen | 30-06-12 | 10:32 |

Als er tien jaar geleden niet een paar miljoen de kieslijst hadden aangezien voor een condoleanceregister zag ons politieke land er nu héél anders uit.
-------
Die moet u mij even uitleggen. Een stem op Melkert, Dijkstal, Balkenende etc., had toen een grote verandering te weeg gebracht? Men had naar Den Haag moeten optrekken en het Binnenhof laten branden?

Parel van het Zuiden | 30-06-12 | 10:43

En verder ben ik van mening dat Tofik "achteriduwenschat" Dibi een eigen partij moet oprichten. Omdat het kan en omdat we dan kunnen zien of deze excuusallochtoon enige achterban heeft. En oh ja, hij is geen homo, laat dat duidelijk zijn!

eerstneukendanpraten | 30-06-12 | 10:42

eerstneukendanpraten | 30-06-12 | 10:39 En hun ouders, (ooms die ook hun vader zijn) en tantes.

zeg maar jansen | 30-06-12 | 10:41

@Fijnstoffer | 30-06-12 | 10:34
Voor het verfijnder verfijnstoffen kunt u zometeen overschakelen naar de TT in Assen.
Daar gaan flink wat remblokken verfijnstoft worden.

Jackanders | 30-06-12 | 10:40

Geen zin, want meh. En de proloog zometeen, dat ook. Nee, dat voornamelijk. ♥♥♥ Tour de France.

Ashtrey | 30-06-12 | 10:39

@ zeg maar Jansen 10:32

De hele Jostiband gaat nu spontaan PvdA stemmen...

eerstneukendanpraten | 30-06-12 | 10:39

@Tommygunner | 30-06-12 | 10:31 |

De gevestigde media helpen de Nederlandse politiek ook een handje. Ik heb nog niet een keer iets gehoord over het feit dat het ESM nu al anders aangewend gaat worden als voorgesteld. Banken helpen naast staten. Het lijkt wel of de pot meteen op moet...

Parel van het Zuiden | 30-06-12 | 10:36

Als je dat echt de hele dag gaat kijken lijkt het me tijd om de balans op te maken en jezelf af te vragen waar het mis is gegaan in je leven.

zooishettoch | 30-06-12 | 10:35

@Van Rossem's "verfijnstoffen":
+1

Fijnstoffer | 30-06-12 | 10:34

En dan dat spotje nog. Van de PvdA. Stemmen proberen te winnen over de rug van je gehandicapte kind.

Diederik moest zich schamen.


Maar, je zult zien. Er zijn er altijd die daarom op hem stemmen. Omdat ze zelf zo zijn, omdat ze zelf zo'n kind hebben of omdat ze het gewoon zielig vinden.

Als er tien jaar geleden niet een paar miljoen de kieslijst hadden aangezien voor een condoleanceregister zag ons politieke land er nu héél anders uit.

zeg maar jansen | 30-06-12 | 10:32

De gevestigde partijen zouden, als iedereen zich eens echt zou verdiepen in hetgeen nu in Brussel gebeurt, afgestraft worden op 12 september. Maar mensen verdiepen zich dus niet, zie ook peiling "VVD weer de grootste". Echt een absurde uitkomst...

Tommygunner | 30-06-12 | 10:31

Lekker een dagje neuzelen over non-onderwerpen en opzichtig Europa, EU, ESM vermijden. Nou ja misschien een holle frase of een uitgekauwd solidariteisdogma daargelaten....

Parel van het Zuiden | 30-06-12 | 10:28

Qua beelden alleen sport voorlopig, en Gijp-TV.
Die politieke smoelwerken, daar moet je jezelf niet al te veel aan blootstellen.

Jackanders | 30-06-12 | 10:27

Een dag P24/congressen doet meer schade aan de geloofwaardigheid van de politiek dan ooit met fatsoenlijk beleid, als dat al zou gebeuren, goedgemaakt kan worden.

smdyasc | 30-06-12 | 10:25

@zeg maar jansen | 30-06-12 | 10:13
Ik heb de stekker van de 'mic' gekoppeld aan mijn geluidsinstallatie.
En nee, geen Frans Bauer....
*gnehehehehe*

necrosis | 30-06-12 | 10:22

@zeg maar jansen | 30-06-12 | 10:13
Gelukkig heb ik ook schijt aan GroenLuts, ik kan me niet voorstellen dat ze na 12 September meer dan 2 a 3 zetels halen.

necrosis | 30-06-12 | 10:20

Ik ga winkelen, VVD. Ik ga fietsen, Groen-Links. Ik ga even bij een oude tante kijken, SP. Mijn vrouw liefhebben, CDA. Dan een tijdje gewoon passief zijn, D-66. Maar bovenal vrij zijn, PVV. Vandaag en morgen.

Normpje | 30-06-12 | 10:15

@zeg maar jansen | 30-06-12 | 10:08
Ik heb geen gras, maar ga liever het beton van mijn balkon poetsen dan te kijken/ luisteren naar die....(MagNie van Joris)

necrosis | 30-06-12 | 10:15

necrosis | 30-06-12 | 10:11 Had je die mic wel ingeplugged? Als ja dan hebben ze nu al schijt aan je.

zeg maar jansen | 30-06-12 | 10:13

*Microfoon pakt en hard roept: GroenLinks, verkas lekker naar Mars*

necrosis | 30-06-12 | 10:11

Hey, het zonnetje schijnt.
*snel naar buiten rennen doet voor de beste keuze*

Waanzinsdwang | 30-06-12 | 10:09

Oh, ja. Grasmaaien.

Lijkt me zinniger.

zeg maar jansen | 30-06-12 | 10:08

Hoe trek in nog meer geld uit de burger gaat het helemaal worden in 2012..... en het vee in de zaal maar klappen, stelletje dombo's!

Fatwabuster | 30-06-12 | 10:06

Gaat wel stenen dragen.
Nuttiger dan GroenSlinks volgen.

Ing. eslapen | 30-06-12 | 10:04

Nee deze laat ik aan mij voorbij gaan.
Ik moet nog bijkomen van Bandirah 2.0 en ik wind me nu al op over Verhaar's stukje. Ik kan dit niet aan.

Kaas de Vies | 30-06-12 | 10:02

Naar liegende politici (pleonasme) kijken, in de zon liggen of de start van de Tour volgen.

Keuzes.

Parsons | 30-06-12 | 10:01

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen