Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Code rood voor moslimterreur in Brussel

Fouad4Bubba.pngHet is aan. De Brusselse autoriteiten hebben het dreigingsniveau voor moslimterreur opgehoogd tot schaal 3. Het plegen van een moordaanslag op twee politiemensen, waarbij een agente werd neergestoken, is namelijk zelfs voor de naïefste multiculturalist niet meer af te doen als 'een incident'. De zieke Mohammedfanboys van Sharia4Belgium en hun aanhang, in deelgemeente Molenbeek maar ook ver daarbuiten, haten ons, willen ons onderwerpen aan hun middeleeuwse godsdienstwaanzin en gaan iedereen die zich daartegen verzet kapot maken. Zo simpel is het. Gezagsdragers die elke keer weer 'verbaasd en geschokt' reageren op geweld gepleegd door lieden die er geen geheim van maken dat kafirs dood moeten en vrijheid verwerpelijk is zijn incompetent en liegen. Dat volkswijken in grote steden, en met name in Brussel, kweekvijvers voor moslimterreur zijn is namelijk al jaren bekend. Ook al onthoofdt de politiek correcte boelbijmekaarhoud-elite nog zo vaak de boodschapper van het slechte nieuws. Gewoon zomaar nare feiten benoemen, dat mág helemaal niet, dat zou weleens kwetsend kunnen zijn en stigmatiserend bovenden. Bek dicht en reageer 'verbaasd en geschokt', bij elk incident weer, is het devies. Nouja, terwijl de politievrouw haar interne bloedingen een beetje aan het verwerken is heeft Brussel dan eindelijk maatregelen genomen. Het verdere verloop is voorspelbaar: auto's in de fik, geweld tegen politiemensen, solidariteitsrellen in voorsteden in heel Europa, 'verbaasd en geschokt', buurtvaders, thee, er valt een dooie (martelaar!) waarna nog meer geweld (verbaasd en geschokt reageren a.u.b.) en de aanwas van sharia-clubjes blijft maar groeien. Het ESM is niet bepaald Het Grote Brusselse Gevaar, zeg maar. Welnu, extreemtuig met je Allah-issues. De tyfus voor jullie. Sharia4Lutsers en succes met jullie polderjihad, die jullie niet gaan winnen wegens mallotig, potsierlijk en meh, willen we niet, rot op. Een aangescherpt anti-terreurwetje of twee om het extremistische spul netjes mee op te bergen en verdere onschuldige slachtoffers te voorkomen zou allicht handig zijn. Maar als jullie denken het Kalifaat te komen vestigen, hou je dan maar vast aan de baard van de Profeet, qua koude kermis. Onze gezagsdragers reageren wat slapjes, maar demense willen jullie niet. Dus. Doei. Met je woordvoerder. Oh nee. Muha.

Reaguursels

Inloggen

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 17:50 | + 0
Ik trek het niet aan, het is ronduit beledigend. Maar goed, dat jij je irriteert aan elke moslim is nu wel duidelijk. Dat je jezelf extremer dan Breivik stel maar minder snel (hoeveel minder snel?) naar wapens grijpt? Lijkt me een verheerlijking van geweld en een krankzinnige uitspraak.

ikdenkwat | 11-06-12 | 21:03

TM | 11-06-12 | 15:37 |
Hard aanpakken is veel scherper bewoorden van links en de islamisten op zich wel veel en veel harder (fysiek, uitzetten dus) aanpakken.
Ik mis in Europa de nodige kritiek op de huidige (politieke) elite, er wordt hier liefst van alles onder het vloerkleed geveegd. De linkse zogenaamd politieke übermensch moet inderdaad veel meer politieke tegenwind krijgen. Dat heeft niets met Breivik te maken. Je mag me verder absoluut afschilderen als eng en een vijand van de gevestigde orde, want dat is ook zo, maar in tegenstelling tot de moslimextremist zou ik niet snel naar de wapens grijpen. Aan de andere kant waarschuw ik wel, laat men (niet perse aan jou gericht dus) maar goed uitkijken dat dit niet escaleert, want dan zullen zeker weten extreme elementen de overhand gaan nemen en die zijn inderdaad eng, dat heb je goed gezien.
Een burgemeester die nog verbaast is dat er geweld wordt gepleegd uit naam de islam, dat moet welhaast een wereldvreemde halve gare zijn, kan niet anders.
Overigens, de islam die hier in de straten jouw vriendin het leven zuur maakt, komt dacht ik toch echt uit Noord-Afrika en omstreken. De minachting voor Nederlandse vrouwen dus ook.
Het enige wat ik doe is de linkse doctrine steen voor steen afbreken. Daarin ben ik behalve geweldlozer inderdaad ook veel extremer dan Breivik, want ik vind citeren van politici politiek (politiek in de democratische zin van het woord, niet de islamitische) gezien bij lange na niet gevaarlijk genoeg.

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 18:08

ikdenkwat | 11-06-12 | 15:10 |
Goed, wat jij wilt, wie de schoen past trekke hem dan maar aan.

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 17:50

@ZSU-23-4 | 11-06-12 | 13:47 : Ik heb het niet over 'mijn vriendin meenemen', ik heb het over 'mijn vriendin hier op de hoek van de straat'. Wat ze in Syrie, Lybie of Iran uitvreten zal me in principe aan mijn reet roesten, daar begin je dan maar een boycot tegen of zo. Ik heb het over Nederland/Europa/Het Westen.

Overigens moet je niet zo tekeer gaan over 'linkse' etcetera want je klinkt verdomd als het niet waar is, net zo over the top krankzinnig als die Breivik. 'Hard aanpakken'?? Hoe? Werkkampen inrichten? Razzia's? Stoottroepen oprichten die ze de straat af slaan? Allemaal op Ameland opsluiten met een hek om het eiland?

Ik vind dat soort plemps eigenlijk behoorlijk eng en sterk dictatoriaal. Want alhoewel ik niet op 'links' stem; Wie ben jij dat jij mag bepalen wat een ander denkt? DeNkT!

Val niet in dezelfde valkuil als die achtergebleven moslims in de woestijn.

TM | 11-06-12 | 15:37

Een politicus die op dit soort dingen 'verbaasd en geschokt' reageert, loopt te slapen, heeft geen visie en is daarmee een politicus die nul stemmen verdient.
Gelukkig voor die figuren heeft de kiezer een zeer slecht geheugen en gelooft hij alles was tijdens campagne gezegd wordt.

xspalm | 11-06-12 | 15:34

Pittig artikeltje. Nanninga for burgemeester van Amsterdam. Ow nee, Rotterdam eerst. Ow, nee, Utrecht is nog erger.

xspalm | 11-06-12 | 15:32

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 13:41 | + 0
Als dit dus niet in overeenstemming is met de "gematigde islam, als deze al bestaat, zijn het dus een stel waardeloze, nihilistische, laffe schijthuizen, die zogenaamd goede en gematigde moslims van jou, die zonder ook maar uit hun luie stoel te komen de democratische waarden van ons zullen overleveren aan de grillen en nukken van radicaal islamitische gekken. Dit is het type mens dat als eerste collaboreert en wegkijkt bij de opmars van een fascistische beweging.
Voor socialisten geld hetzelfde, waardeloze lafaards.

*********
Tja het is zeker hoe je jezelf of ik het interpreteer? Denk dat het toch wel de richting was die ik dacht. "type mens dat als eerste collaboreert" noem ik een landverrader. Want voor socialisten geld hetzelfde! Dus geen kom kom dingen erbij halen die ik niet gezegd heb, nee klopt makker je hebt het opgeschreven. de groeten

ikdenkwat | 11-06-12 | 15:10

Je maakt een denkfout. Die clubjes kudt-allochtonen die hier in West-Europa meiden lopen lastig te vallen zijn helemaal geen extreme moslims. Dat zijn een stelletje discriminerende allochtone etterbakjes die het leuk vinden om mensen de stuipen op het lijf te jagen en denken dat ze alles kunnen maken dat ze in Noord-Afrika een enorm pak slaag zou opleveren.

TM | 11-06-12 | 13:14 |
Grootdeels met je eens, maar vrees dat het eerste deel van je betoog niet eens juist is, daar het lastig vallen van westerse vrouwen (want "hoeren" en geen moslims, dus vogelvrij) in islamitische landen waarschijnlijk niet eens gestraft zal worden, integendeel.
Ik zou bijvoorbeeld mijn vriendin er niet mee naar toenemen, als ongetrouwd samenwonende (sharia vs overspel ofzoiets), dus doodstraf verdienend persoon. Om maar iets te noemen.

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 13:47

Zeg ik hallo zo zijn ze niet allemaal vervolgens mij een land verrader/weg loper/andere kant op kijker etc. noemen vind ik toch een vrij overspannen reaktie.
ikdenkwat | 11-06-12 | 13:03 |
Komkom, nou niet allerlei zaken erbij verzinnen.
Nergens heb ik gescholden op ikdenkwat persoonlijk.
Jij mag best een andere mening hebben hoor, geen probleem (mocht je dat denken), maar je weet in ieder geval hoe ik over de islam denk en zijn apathische zogenaamd gematigde aanhangers + voormalige linkse elite, bestrijders van godsdienst (totdat de 'cultuurverrijkende' islam op het toneel verscheen, vele malen erger, gewelddadiger en conservatiever dan het inmiddels grootdeels verlichte christendom).
Je moet die linkse hypocrieten hard aanpakken, want ze verraden hun eigen idealen en onze vrijheden waar we bij staan. Daar had ik het over, niet over hetgeen ikdenkwat zou zijn, want dat was de weg die jijzelf (ten aanzien van mij) was ingeslagen, weet je nog, dus even niet de zaken omdraaien graag. Maar je mag zeggen van me wat je wilt hoor, vind dat zelf niet echt interessant, maar zal alles op alles zetten om de islam terecht onderuit te halen in dit soort gevallen.

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 13:41

@ikdenkwat | 11-06-12 | 13:03 : Je maakt een denkfout. Die clubjes kudt-allochtonen die hier in West-Europa meiden lopen lastig te vallen zijn helemaal geen extreme moslims. Dat zijn een stelletje discriminerende allochtone etterbakjes die het leuk vinden om mensen de stuipen op het lijf te jagen en denken dat ze alles kunnen maken dat ze in Noord-Afrika een enorm pak slaag zou opleveren.

Het zijn echt niet alleen de echte extremisten die hier in het Westen de weerstand tegen de islam oproepen, het zijn in hoge mate ook de scooter-klootzakjes en hun meelopertjes, die onder het mom van de islam gewoon alleen maar ellende willen schoppen.

Dit gaat een keer vreselijk fout in de toekomst. Als ik - als zelfverklaard pacifist - al zover ben dat ik zeg 'als ze 1 vinger uitsteken naar mij of de mijnen dan mol ik ze vol-ko-men en stop ik niet als ze op de grond liggen', dan is het al heel erg dichtbij het moment dat niet-islamieten het recht in eigen hand gaan nemen.

En de druppel is dan het geweld en gepest en gekloot op straat van die kudt-(nep-)islamietjes met hun grote bek, en niet een opmerking van de een of andere imam uit Belgie. De druppel is dan dat iemand's zus het ziekenhuis in wordt geschopt en de broer toevallig een Hell's Angel is die met zijn vrienden verhaal gaat halen.

TM | 11-06-12 | 13:14

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 12:38 | + 0

Toch vind ik je vrij overspannen overkomen. Als ze de islam 1 op 1 naleven. Ja zo kan ik er ook een paar. Voor de 50-ste keer, het gaat hier over extremisten. Zeg ik hallo zo zijn ze niet allemaal vervolgens mij een land verrader/weg loper/andere kant op kijker etc. noemen vind ik toch een vrij overspannen reaktie.

ikdenkwat | 11-06-12 | 13:03

Aan een ieder die beweert gruweldaden te verrichten uit naam van ene allah, god, jezus, en noem maar op... Wat je in feite doet is pure en ernstige godslastering en dat allemaal om je eigen schijtangst, onkunde en zwakzinnigheid te verbergen.

grappert | 11-06-12 | 12:52

ikdenkwat | 11-06-12 | 10:02 |
Was en ben doodkalm en dat is mijn mening en daar moet u het maar mee doen.

Maar weet wel, als zij die de islam 1 op 1 willen navolgen en ons in de vrije wereld het mes op de keel denken te kunnen zetten... wij hetzelfde zullen doen bij de islamitische gemeenschap, als zij blijven weigeren zich openlijk te verzetten tegen islamisering en toestaan dat het normale leven gekoloniseerd gaat worden door een verderfelijk misdadige sprookjesgodsdienst uit de woestijn, welke je overigens, over reizen gesproken, de lust tot reizen naar en relaxen in landen waar de islam al dominant is, zullen doen vergaan. Face it, die stinkislam is nergens goed voor en overal waar ze haar lelijke kop om de hoek steekt zijn of ontstaan er enorme maatschappelijke en economische problemen.
En nu weer aan het werk, dat achterlijke sprookjesgeloof heeft alweer genoeg kostbare tijd afgesnoept. Allah is klein, denk groot!

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 12:38


En voor de mensen die denken dat moslims de wereld willen veroveren met snode plannen, nou op een paar wilde na die getraumatiseerd zijn door tientallen jaren Russische bezetting of wat anders, valt het reuze mee allemaal.

Ja en ook ik, Marokkaanse Nederlandse gozert vind dat Europese landen een veel slimmere immigratiepolitiek moeten handhaven, zoals VS etc, selecteren aan de poort, werken en aanvaarden en respecteren van de aldaar geldende waarden en normen is een baisisvoorwaarde. Maar als mensen eenmaal binnen zijn en werken etc, laat je ze lekker met rust en ga je lekker gewoon aan je moter sleutelen en koop je brood bij de Islamitsche bakker

Barbaar8603 | 11-06-12 | 12:02

Als dit doorzet dan krijgen we pogroms in Europa en vallen er een he-le-boel islamitische slachtoffers, zowel geweldloze als geweldadige.

Ik gok er op dat het zal beginnen in Frankrijk.

TM | 11-06-12 | 12:00


Ik hoor ook veel geluiden van moslims die dit zwaar afkeuren. Als ik wist dat die gasten een bijnkomst hadden was ik er zelf heen gegaan om ze flink de waarheid te vertellen. En ja, ook veel moslims snappen verdomt goed dat boerka`s gewoon niet kunnen ivm ID plicht maar ook dat het veel mensen afschrikt en juist een bijzonder slecht beeld geeft van een vrih mooi geloof. Anyhow, vind ook dat de gematigde "normale" huis tuin en keuken, eigenhuisentuin, Telekids moslims een moeten opstaan, ik ben er 1 van.

Barbaar8603 | 11-06-12 | 11:56


Spreek laatste tijd veel gasten hierover en hoor veel van gematigde moslims dat hij een product van Wilders is, net zoals Breivik overigens ook is. Kijk natuurlijk zijn deze mensen niet opgeleid in een Wilders-Jihad trainingskamp maar grote invloed heeft het wel. Breivik heeft herhaaldelijk Wilders genoemd als idiologisch semi-vader-achtig en die Vlaamse haatbaard heeft het er ook over.

Okè deze website is een uitlaatklep voor mensen die moeite hebben met vrouwtjes in hoofddoeken wordt gezegd. Voor mij lijkt het verdacht veel op de radio en tv propaganda van de Duitsers over the Jews, kans is groot dat dit stukje ook niet geplaatst wordt.

Barbaar8603 | 11-06-12 | 11:51

Domme zet van Opstelten, als hij niets had gezegd dan was hij nu uitgeleverd aan Marokko.

Magic | 11-06-12 | 10:47

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 09:39 | + 0

Also,Also, Alsoooo enige frustratie voel ik aan de woorden. Doe eens ff relax man. Kijk nou wat je zegt. Ga eens reizen en wat van de wereld zien stap achter je computer vandaan! LEEF!!

ikdenkwat | 11-06-12 | 10:02

Nu zijn het nog messen. Er moet maar een imbiciel wijf zijn dat een rel uitlokt (en dat doen moslims graag).
Dan komen ze met machinepistolen even vertellen wat ze er van vinden, liefst tijdens een drukke bijeenkomst levert meer aandacht op. En wat dan? thee drinken en knuffelen?

protonplof | 11-06-12 | 09:42

Boer-konijn | 10-06-12 | 23:02

Ik weet het, het is ons bekend, vandaar mijn stelling.

fritsspits | 11-06-12 | 09:40

ikdenkwat | 11-06-12 |
Als dit dus niet in overeenstemming is met de "gematigde islam, als deze al bestaat, zijn het dus een stel waardeloze, nihilistische, laffe schijthuizen, die zogenaamd goede en gematigde moslims van jou, die zonder ook maar uit hun luie stoel te komen de democratische waarden van ons zullen overleveren aan de grillen en nukken van radicaal islamitische gekken. Dit is het type mens dat als eerste collaboreert en wegkijkt bij de opmars van een fascistische beweging.
Voor socialisten geld hetzelfde, waardeloze lafaards.

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 09:39

ikdenkwat | 11-06-12 | 09:22 |
Nee, ik beticht de islam ervan een groot plan voor de onderwerping van alle andersdenkenden te zijn en hoe meer iemand zich moslim noemt, hoe kleiner de kans dat deze een moord op andersdenkenden afkeurt. Daarom demonstreren moslims ook niet tegen deze moordaanslag, omdat de islam geen organiserend vermogen heeft tegen islamitisch geweld en dat is de reden dat je moslims dus nooit zult horen als hun eigen geloof wordt gebruikt (zoals het bedoelt is) als uitgangspunt voor geweld en moord. Want waar is de gematigde islam dan?
Waar zijn die demonstrerende moslims nu?
Geloof je zelf dat gematigden niet de straat op durven uit angst voor die paar radicalen, als het een radicale minderheid is? En waarom durven allerlei andere minderheidsgroepen hier in het westen wel te demonstreren tegen geweld? Nou?

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 09:33

Parsons | 11-06-12 | 01:15 | + 4
Slaat dat nou op? Als ik zeg fiets, zeg jij dus jij heb een hekel aan auto's? Het leggen van woorden in andermans mond is het proberen van gelijk te krijgen terwijl het gelijk helemaal niet van toepassing is.
Kortom duuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhh............

ikdenkwat | 11-06-12 | 09:27

Oh ja das waar het marxisme van Rusland, waar is dat uberhaupt gebleven? Of is het uit de mensen zelf gekomen? Dat radicalen en gajes hier niets hebben te zoeken ben ik het 100% mee eens. Maar allemaal betichten van het grote plan dat....... Wel grappig als je een mening hebt een PVV er of SP er meteen van je gemaakt wordt. Over de kern koppen ja het zijn er maar een paar joh Rusland beschikt over 10.000 kern wapens waarvan 1800 voor de lange afstand en die staan een beetje zo verdeeld gericht verder geen zorgen over te maken.

ikdenkwat | 11-06-12 | 09:22

ikdenkwat | 11-06-12 | 00:44 |
Die kernkoppen staan niet meer (nou in mindere mate) op ons gericht, niet omdat we ons hebben laten koloniseren door het marxisme... het communisme is daar ten onder gegaan en daarom is de situatie nu totaal anders. Maar wij waren bereid op leven en dood te vechten om onze democratie te verdedigen destijds tegen de Russen, als het had gemoeten.
Het voorbeeld van de voetbalhooligan... daar moet de club zelf dus actief iets aan doen en dat doen clubs ook, anders zal het voetbal niet overleven. En dat doen voetbalclubs ook, die pakken het tuig aan, zetten ze eruit e.d. Zouden ze met dat radicale gajes ook moeten doen, zet maar uit de EU, hup naar Iran of Marokko.

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 08:50

ikdenkwat | 11-06-12 | 00:51 |
Bij humanist en socialist begint het pas...
De meeste mensen zijn helemaal niet zo recht in de leer, dat weet iedereen. Waar het over gaat is de achterliggende gedachte die bij "humanist", "socialist" e.d. hoort. Waar zal het moslim zijn, zegge, het de profeet in de leer volgen zoals deze het bedoelt heeft uiteindelijk toe leiden?
Aangezien een humanistische of democratische denkwijze tot een andere uitkomst zal leiden dan een radicaal islamitische kun je dus wel degelijk tot op zekere hoogte generaliseren.

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 08:44

Van Duyvenbode | 11-06-12 | 07:26 |
Je hebt de mens en je hebt ideeën. Mensen waarmee je verschilt van mening kunnen evengoed prima mensen zijn, ook al denk je dat hun ideeën niet juist zijn.
Je zou eigenlijk die twee niet met elkaar moeten verwarren, dan is je leven prettiger en bovendien, je weet nooit zeker dat jij of zij gelijk hebben?
Mijn ervaring is dat linkse mensen vaak goede mensen zijn met de verkeerde, maar goedbedoelde opvattingen. Helaas denken zij zelf vaak wel dat mensen met rechtse opvattingen vaak verkeerde mensen met verkeerde opvattingen zijn. Dat is een misvatting.
Overigens is links-rechts in feite achterhaald voor hen die verder doordenken, maar dat is een ander verhaal.

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 08:35

Het wordt hoog tijd dat de olie op raakt.

TisNieZoMoeilijk | 11-06-12 | 08:22

Christus over preken voor eigen parochie gesproken..

de betaalautomaat | 11-06-12 | 08:20

Moslim87 | 10-06-12 | 17:34

ik lees je plempsels nu een tijdje, en kan niet anders dat tot de conclusie komen dat je een waar product van de achterlijke ideologie bent. totaal hersenspoelling, voor zover aanwezig natuurlijk.
choed koeltoer en pedoprofeet is kennelijk waarvoor je wilt leven.
de islam staat voor een paarhonderd jaren terug in de tijd. wij willen dat hier niet. een paarhonderd jaren terug komt perfect overeen met jullie roots, dus probeer eens gewoon na te denken waar je het beste tot je recht komt. ik zal je een beetje helpen. er ligt heeeel veel zand....

kaplaarzenverkoper | 11-06-12 | 08:07

MBeen | 11-06-12 | 07:33 |

Ja! Jammer voor hen dan. Ik ga gewoon mijn eigen gang en dat bevalt me prima.

Rest In Privacy | 11-06-12 | 07:46

Lang leve de Islamisering van NL.
MultiCul ga vooral zo door.

Islamleraar leest koran bij epileptische aanval leerling
Ingediend door copywriter op 9 juni, 2012 - 12:19.

België
Een leerling van het Koninklijk Atheneum Ukkel kreeg een epilepsieaanval, maar in plaats van eerste hulp in te roepen, lazen de leraren voor uit de koran.
De leraar is ontslagen maar heeft inmiddels beroep aangetekend.
nieuwreligieuspeil.net/node/4647

Ella | 11-06-12 | 07:37

ZSU-23-4 | 10-06-12 | 23:27

Op mijn werk is het ook één en al linksmensch wat de klok slaat.
Maar goed, ze kunnen de tyfus krijgen. Ik ga gewoon mijn eigen gang, ga niet bij ze in de kantine zitten en groet ze alleen als het fatstoenshalve niet anders kan; hoewel ik ze met regelmaat grof negeer. Doodvallen kunnen ze van mij, en dat mogen ze best voelen ook.
Van Duyvenbode | 11-06-12 | 07:26 | + 0 -
En dan moet je er nu weer heen haha

MBeen | 11-06-12 | 07:33

ZSU-23-4 | 10-06-12 | 23:27

Op mijn werk is het ook één en al linksmensch wat de klok slaat.
Maar goed, ze kunnen de tyfus krijgen. Ik ga gewoon mijn eigen gang, ga niet bij ze in de kantine zitten en groet ze alleen als het fatstoenshalve niet anders kan; hoewel ik ze met regelmaat grof negeer. Doodvallen kunnen ze van mij, en dat mogen ze best voelen ook.

Rest In Privacy | 11-06-12 | 07:26

canardo 19.35: Inderdaad, canardo. Ze was een moslima, maar wel zonder hoofddoek en dus toch een hoer en dus vogelvrij voor die parijse messentrekker.
Ik denk toch eerder aan het toeval want hoe kon hij dat vanuit Parijs weten?
Ironische situatie overigens: insallah of zoiets?

bruine kikker | 11-06-12 | 02:57

@ikdenkwat | 11-06-12 | 01:01
Gezien. En nu? Of heb je zin an een jijbuisje hoe die vliegtuigen uit naam van jouw godje 2700 mensen afslachtten op 9/11?

Parsons | 11-06-12 | 01:15

Parsons | 11-06-12 | 00:54 | + 0
Ja maar dan had je moet houwelen X 2

ikdenkwat | 11-06-12 | 00:56

@ikdenkwat | 11-06-12 | 00:31
Ah, zeg dat dan meteen. Je bent starnakelzat. Had me een tegel bakken gescheeld.

Parsons | 11-06-12 | 00:54

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 00:38 | + 2

Ja stop maar mensen die een tegenwoord tegen jou mening geven in een hokje "socialist" "Humanist" ben je er vanaf.... je hebt de oogkleppen op als een pvda'r. Problemen zijn er om opgelost te worden maar dan realistisch!

ikdenkwat | 11-06-12 | 00:51

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 00:32 | + 0

Mij gaat het erom dat de supporter een gedachte goed hebben dit geval hun cluppie en daarbij over lijken gaan "with no mercy" jij in dat geval dus een probleem heb... over hoeveel mensen hebben wij het? doordeweeks kom je ze tegen geen prob maar op hub dagje? en jij bent voor het verkeerde clubje? hoor ik erbij? nee dus! zap!!!! denk jij nu werkelijk dat er miljoenen moslims in europa zijn die het zelfde denken als de topic? ik denk van niet kan je naïef simpel stom vinden, als dat zo was was europa anders al jaren geleden. Er is geen alternatief dan "broederen". Hoe goed of kwaad dat ook gaat met miljarden mensen in de wereld wat ze ook zijn, wij willen ook de wereld over kan je niet zeggen zo en niet anders. Het is nemen en geven. 20 jaar geleden stonden nog 20 kernkoppen op ons gericht door de russen en kijk nu?

ikdenkwat | 11-06-12 | 00:44

Anders kan je altijd Assad nog vragen hoe je met islamisten omgaat.

Jackie Chiles | 11-06-12 | 00:40

ikdenkwat | 11-06-12 | 00:31 |
Ach, hou toch op.
De christenen (humanisten, socialisten e.d.) weten af en toe niet hoe diep ze door het stof moeten om zich te verontschuldigen voor alle ellende die uit naam van de eigen groep is aangericht in het verre en nabije verleden en als er een groot aantal imbecielen opstaan die bijvoorbeeld zeggen uit naam van Jezus een agent neer te moeten steken is de christelijke wereld hier te klein.
Bovendien hebben we hier in het westen sinds jaren een open discussiestructuur gehad, waarbij je zonder gevaar voor eigen leven met elkaar van mening mocht verschillen.

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 00:38

ikdenkwat | 10-06-12 | 23:57 |
De supporters die je aanhaalt laten anders wel duidelijk weten waar ze voor staan, zonder hypocrisie. Die hebben het lef wel, dus ik denk dat je voorbeeld ongelukkig gekozen is. Op zijn zachtst gezegd.
Maar nu heb je de (islamitische) situatie dat alleen de officials van zich laten horen, maar het publiek muisstil is als er een agente bijna wordt vermoord en dat is uiterst vreemd. Maar ze keuren het wel en masse af hoor!

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 00:32

Parsons | 11-06-12 | 00:21 | + 0
Het gaat over oogkleppen op en veilige haven kiezen de schuld geven aan anderen. alles over een kam scheren terwijl je het andere wel accepteer. vreemd is het als je moslim bent of christen allemaal het zelfde goed bestrijk zonder naar het persoon te kijken toch? Pim is vermoord door een idioot en theo door een moslim? Idioot is nedelander dus wij er allemaal uit? Jou idee makker!!

ikdenkwat | 11-06-12 | 00:31

Das kort zeggen je kunt verder niets, misschien is dat "kortzichtigheid"? probeer alleen te zeggen hier (topic) gaat het over mensen die niet verder kijken dan hun ja gedachte verder gaat en niet over hoeveel er zijn. wat waren de problemen op het afrikaner plein? staken ze agenten overhoop? Saai leven verder

ikdenkwat | 11-06-12 | 00:23

@Bill Cosby | 11-06-12 | 00:09
Wat hij wil zeggen is dat hij zichzelf tegenspreekt. Hij stelt namelijk dat je niet in een moslimland mag roepen dat islam een gevaar is omdat je dan moet vrezen voor je leven. Zoiets als zeggen dat je voor Ajax bent in de Kuip tussen de Feyenoord hooligans.

En dat dat logisch is.

Dat we er maar mee moeten leren leven dat andersdenkenden ons met geweld de mond snoeren omdat zij ons anders de hersens in slaan.

Dat moeten we van hem normaal vinden.

Dat dat in feite buigen voor de achterlijkheid is interesseert hem niet. In zijn ogen is dat vrijheid.

Of zo iets.

Parsons | 11-06-12 | 00:21

ikdenkwat | 10-06-12 | 23:43 |
Gek.
Ik praat vrijwel niet over voetbal, maar trap liever een balletje met mijn zoon.
Daarnaast, heb ooit wel wat vage krakerstypen gekend en als zij nu met me in discussie zouden gaan over de kraakbeweging zoals deze nu is, zou ik ze vertellen dat de kraakbeweging bestaat uit een stel ongewassen, waardeloze sloopmaniakken die onder een übermenschlich schild van idealisme anderen en hun bezittingen slopen, maar verder niets betekenen voor de maatschappij en ook niet voor de woningloze stakker die al 5 jaar wacht op een huisje ergens.
Jij weet daarnaast helemaal niet hoe vaak ik met dergelijke mensen en andere linkse moreel superieuren in aanvaring ben gekomen in het verleden. Je weet helemaal niets. En dat is mooi, want dan kun je verder ook niets.

ZSU-23-4 | 11-06-12 | 00:17

En als de 'sossen' (Vlaams pejoratief voor socialisten) naar aanleiding van die rellen beginnen te bazelen over verbieden van extremistische organisaties blijkt al gauw dat ze het niet zozeer op die shariaclub gemunt hebben maar veeleer op Vlaams Belang. De rechtse politieke partij die als eerste waarschuwde voor de oprukkende islam, het multiculfiasco en het uitmelken van Vlaanderen tbv Brussel en Wallonië en daarvoor 'gutmenschlich' bestraft werd met 'cordon sanitaire'.

WirMachenMusik | 11-06-12 | 00:17

@ikdenkwat | 10-06-12 | 23:43
Je mist de pointe volledig.

Knap wel.

Parsons | 11-06-12 | 00:17

ikdenkwat | 10-06-12 | 23:57 | + 0
Het ontgaat me nu om je intentie?

Bill Cosby | 11-06-12 | 00:09

eagleye | 11-06-12 | 00:02 | + 0
ejjjj das niet waar makker, polen russen en surinamers antilianen ik (ned) en jij dus begrijp ik!!!!

ikdenkwat | 11-06-12 | 00:04

Heel mijn leven woon en werk ik in dezelfde wijk, de Afrikaanderwijk in de deelgemeente Feijenoord. Dat is die wijk waar er drie Turken in één stemhokje stonden weten we nog? Er was dit weekeinde een "multicultureel" feest op het Afrikaanderplein in Rotterdam zuid. Stervensdruk! Ik heb geen Nederlander of enig ander volk gezien, alleen Turken. Wie zijn de "bazen" in de voormalige deelgemeente Feijenoord dat nu deelraad genoemd wordt? Juist! Turken. Met dank aan de Partij van de Allochtonen waar ik NOOIT meer op zal stemmen.

eagleye | 11-06-12 | 00:02

Bill Cosby | 10-06-12 | 23:52 | + 0
Ik zeg ga naar een voetbal wedstrijdje pakem beet feyenoord ajax, ga ertussen staan en zeg ajax! ajax! tussen de feyenoord suppoters of andes om kijken wat je probleem is....

ikdenkwat | 10-06-12 | 23:57

Deze jongens noemen zich 'Ware Moslims.'
Ik geloof hen voor de volle 100%...

Ahasveros | 10-06-12 | 23:55

Blijft een feit dat de mekki's al generaties worden voorbereid om een kalifaat te stichten. De beste methode is om te huwen met meerdere vrouwen en daar ook -tig nazaten te kweken. Het is een win-win situatie, aangezien je per kind gesubsidieerd wordt en tegelijkertijd neemt het aantal mekki's met exponentiële groei toe. Dit zijn allemaal weer kanshebbers om het kalifaat te stichten dan wel te verdedigen. Hierom, met dit betoog wil ik dus aantonen dat het nog generaties zal gaan duren alvorens je het probleem kwijt bent. Met een minder onorthodoxe methode zou het sneller gaan, maar dat werkt tegen onze grondrechten in. En juist deze worden door Mekki en de zijnen gebruikt om ons omver te werpen, nogal een contradictio in terminis. ESM is een probleem, dit probleem is groter.

Bill Cosby | 10-06-12 | 23:52

ZSU-23-4 | 10-06-12 | 23:27 | + 3
Als morgen krakers Adam 20 agenten verwonden (wat al 100x gebeurd is), ga jij dan de straat om om te protesteren? Zo ja en als je dat doet en zij zeggen we weten je te vinden? neeejjj je gaat gewoon naar je werkie en morgen ochtend lekker bakkie en praten over de wedstrijd woensdag......

ikdenkwat | 10-06-12 | 23:43

Maar ik heb gehoord dat morgen duizenden moslims protesterend zullen optrekken tegen deze aanslag op een onschuldige agente en het misbruiken van de naam van de heilige en 'vreedzame' profeet en allah voor het plegen van gewelddadige misdaden! Ook zullen verschillende hypocrieten, ik bedoel übermenschen van de linkse kerk meelopen uit protest tegen zoveel geweld.
Ohnee...
Alleen als er iemand gerichte kritiek durft te uiten of een controversieel islamtekeningetje maakt staan er duizenden schreeuwend hysterische moslims in de straten. En waag het niet openlijk kritiek te hebben op de multiculturele heilstaat, want de linkse übermensch weet je wel te vinden en zal je het leven zuur maken. Dat is wel zeker. Gelukkig voor hen is er geen moslim neergestoken, dus kunnen ze met hun schijnheilige luie protestreedt in hun luie subsidiestoel blijven hangen. Je zou toch maar een moslimstemmetje mislopen bij de volgende verkiezingen door je openlijk van dergelijk sektarisch geweld te distantiëren, want moslims keuren voor een groot deel geweld tegen alles wat anti-islamitisch is wel degelijk goed.

ZSU-23-4 | 10-06-12 | 23:27

Het trieste is dat als de import van deze westen-haters maar door blijft gaan, dan kan het zomaar ineens zo zijn dat 'de mensen' hen ineens wel motten. En besef goed dat als maar lang genoeg door deze gekken op gematigde Moslims ingewerkt wordt tijdens een steeds verder toenemend klimaat van onveiligheid, bij een relatief laag immigratiecijfer van Moslims het percentage van de bevolking die de Sharia wil toch schrikbarend kan toenemen.
En we weten wat het betekent als in een democratie meer dan 50% de Sharia wil. Dan is het gedaan met de democratie inclusief al onze verworvenheden waar wij eeuwen voor hebben moeten knokken om die ons eigen te maken. Moeten we dan ook verbaasd zijn?

We weten allemaal heel goed wat er nu onmiddellijk moet gebeuren, en daar hoeven we geen huisvrouw voor te zijn. (verwijzing 'kraan dichtdraaien voor het dwijlen', Pim Fortuyn)

Of Nederland het redt hangt hier dus van af. Dus, of onze premier beslist Nederland/de bevolking te beschermen en de grenzen te sluiten voor nog meer mensen uit Moslimlanden, of de grenzen open te laten. In het eerste geval heeft Nederland als snel zijn misschien nog wel een kans. In het laatste geval kunnen we Nederland alvast vaarwel zeggen.

Arme Pim Fortuyn... en arm Nederland... en schaam u meneer de minister president, dat u dit laat gebeuren! Schaam u voor uw huidig beleid als MP. U heeft alleen nog maar oog voor Europa, u heeft het alleen nog maar over Europa, u geeft bakken met geld weg aan Europa en ondertussen laat u uw eigen bevolking gewoon door de strond zakken. Schaam u!

suvois | 10-06-12 | 23:23

Maar toch is het wel vreemd, hoeveel moslimachtigen ook moorden en schreeuwen, de profeet en god, het blijven wat mij betreft toch twee achterlijke varkens. Geen enkel schreeuwmoslim, MDI, OM, aanslag kan dat veranderen.

ZSU-23-4 | 10-06-12 | 23:14

@Ing. eslapen | 10-06-12 | 16:41
Ik zeg er zelden of nooit iets over, maar vreemde wegjorisactie daar je slechts een feit meldde. In de koran staat dat er vrede zal zijn als de gehele wereldbevolking islamitisch is. Daar komt dat religie van vrede gelul vandaan. Dat is gewoon het constateren van een feit: Pas als de hele wereld gelooft in die onzin is het tijd om de wapens neer te leggen en zal er vrede zijn. Met andere woorden: als er geen ongelovigen meer zijn. Met andere woorden: als die doodvermoord zijn.

Of was het vanwege de witregels?

Parsons | 10-06-12 | 23:06

Belgische burgemeester Molenbeek: 'Ik ben stomverbaasd en woedend'?
Dit moet natuurlijk zijn, Belgische Burgemeester Molenbeek: 'Ik ben stom en daarom nog steeds verbaasd.'

ZSU-23-4 | 10-06-12 | 23:04

Voor 2020 gaat de beer los in Europa.

Prof. Dr. Ir. Toeter | 10-06-12 | 23:01

@grappert 22.19

(Gewoon inpakken en wegwezen)

Geweld is geen oplossing. Maar verwacht je echt dat radicalen en de sharia4beweging zomaar weggaan uit Europa. Die lui zijn fanatiek en niet voor rede vatbaar. De andere kant van het verhaal is dat wij blijven staan voor onze cultuur, vrijheden en democratie. Dat is wat zij kapot willen maken en zo hun eigen wetten en mores hier in Europa willen doordrukken. Maar dat gaat niet lukken, hoe lang het ook zal duren.

strikdewepstroper01 | 10-06-12 | 23:01

@von sokkenstopfen | 10-06-12 | 22:29
Spijker, kop!

Parsons | 10-06-12 | 22:58

@von sokkenstopfen

Ik hoop dat de Belgische overheid en Europa in het algemeen gaat optreden tegen radicalen, doen zij dat niet dan gaat dit escaleren.....

strikdewepstroper01 | 10-06-12 | 22:54

@von sokkenstopfen

Ik hoo dat de Belgische overheid en Europa in het algemeen gaat optreden tegen radicalen, doen zij dat niet dan gaat dit escaleren.....

strikdewepstroper01 | 10-06-12 | 22:54

Hoe kan het, dat ik mn dochters ook maar enigszins verbied om met een Moslim in huis te komen?

fritsspits | 10-06-12 | 22:41

Ik hoop dat die belgen nu flink doorpakken door alle
hakbaarden op te pakken en het land uit te flikkeren.
Als er gematigde moslims bestaan, dan zullen die daar geen bezwaar tegen maken, dus degene die daar dan de straat voor op gaan, zijn dan ook exteme hakbaarden, en die moeten ze dan ook oppakken en het land uitflikkeren, en kan geen islamitisch land daar bezwaar tegen hebben, want ook zij claimen tegen islamitische extremisten te zijn, dus moeten ze hééél erg stil zijn als zoiets besloten zou worden, dus voor wie houden we ons dan eigenlijk nog in?

von sokkenstopfen | 10-06-12 | 22:29

Ik wordt een beetje moe van het feit dat Geert Wilders IEDERE KEER weer gelijk krijgt.
Dan maar 12 september PVV stemmen.

funkyd | 10-06-12 | 22:27

Met geweld gebruiken verlaag je je tot hun nivo. Gewoon inpakken en wegwezen naar het land van eigen soort. Een aap en tijger in 1 kooi is absurd.

grappert | 10-06-12 | 22:19

@neemjemoederindemali | 10-06-12 | 20:26
Bedankt voor de tip, dan wordt het voorlopig maar even vuurvossen.

Slipsnifter | 10-06-12 | 22:11

@ikdenkwat, ja ook dat (semi verontwaardigde) riedeltje kennen we inmiddels: "iek snap nieks van dat politie is zo laks". En ondertussen lachend je muntthee drinken en geen poot uitsteken om je eigen gemeenschap in de hand te houden. Want als het er echt op aankomt, zijn ze in geen velden of wegen te bekennen. Zwijgend stemmen ze toe.

Ja ik weet niet of hij munt thee drinkt volgens mij niet? hij praat ook niet zo iek snap nits enzo. Ja het is hoe je het wilt zien. Ik weet wel dat het een aardige kerel/gezin is die veel vrijwilligers werk doe voor de lokale voetbal club. Als jij dat wilt zien als een riedeltje heb jij de oogkleppen op als een pvda'er of je woont in een dorp zonder buitenlander/medelanders

ikdenkwat | 10-06-12 | 21:55

verwacht dat de pleuris toch eens gaat losbarsten, nou ja, dan zijn er weer woningen genoeg, zo'n anderhalf miljoen teveel, er zullen ook veel winkeltjes leeg komen te staan.

pinkypink | 10-06-12 | 21:55

@Uw Verzekeringsadvis.
Laten we het hopen dat het los gaat. We moeten wel anders zijn we over 25 demografisch vernietigd.

The immortal | 10-06-12 | 21:51

@ikdenkwat, ja ook dat (semi verontwaardigde) riedeltje kennen we inmiddels: "iek snap nieks van dat politie is zo laks". En ondertussen lachend je muntthee drinken en geen poot uitsteken om je eigen gemeenschap in de hand te houden. Want als het er echt op aankomt, zijn ze in geen velden of wegen te bekennen. Zwijgend stemmen ze toe.

Boer-konijn | 10-06-12 | 21:49

Let the games begin.
Opvallend dat steeds meer reacties nu echt de kant van geweldadigheid op gaan.
IS een trend aan het worden, het wachten is nu op een echt incident, dan gaat het los althans volgens de Amerikanen die dit voorspellen.

Uw Verzekeringsadvis | 10-06-12 | 21:44

@The immortal. Tja, dat probleem hebben we ook nog aan de hand: dat tuig fokt als de konijnen. In bijenzwermen (zzzzzz!) loopt het 12 jaar later vervolgens door de steden: brabbelend in het Arabisch. Vader zit thuis muntthee te drinken en koekjes te eten, moeder is nog te dom om te poepen (behalve kinderen) en wij mogen de ellende vervolgens ondergaan en oplossen, terwijl de haatbaard in de moskee iedere dag voorziet in de dagelijks portie anti-westerse haat. Het wordt echt tijd om te beginnen met uitzetten: het dubbele paspoort is daarbij eerder een zegen dan een groot verlies.

Boer-konijn | 10-06-12 | 21:44

Gelukkig denken niet alle moslims zo, mn buurman zei laatst nog "snapper niets van dat ze zo laks zijn tegen die T... lijers. En ja hij is moslim. Als je de reakties lees denk je dat alle moslims zo denken. Er is iemand die zegt dat ze dat doen en dat geloven we. Maar van de zomer lekker bakken in Turkije!!!!!! dat dan weer wel....

ikdenkwat | 10-06-12 | 21:42

Achterlijk land, soms (steeds vaker...) dat 0032. Haatbaard Belkacem heeft al verschillende veroordelingen op z'n kerfstok, o.a. voor inbraak.

Zie: www.humo.be/humo-archief/28454/sharia4...

Kijk, hij wil zelf de sharia, dus afhakken hand lijkt me aangewezen.

Haatbaard Belkacem is een paar maanden geleden tot 2 jaar gevangenisstraf veroordeeld, maar loopt gewoon vrij rond. Reden: een straf onder de 3 jaar (DRIE JAAR gvd!!!) hoef je in 0032 niet uit te zitten - cellentekort weet u wel...

www.knack.be/nieuws/belgie/belkacem-va...

Nog eentje? Haatbaard Belkacem is in Marokko veroordeeld tot 8 jaar in de bak voor drugshandel. België weigert haatbaard Belkacem uit te leveren - haatbaard Belkacem heeft immers de dubbele nationaliteit Mar-Bel, en onderdanen uitleveren aan Marokko, daar doen we hier niet aan mee.

www.standaard.be/artikel/detail.aspx?a...

evilbelgian | 10-06-12 | 21:24

@Nonkel Frituur | 10-06-12 | 18:21

Exact wat ik bedoel met "westerse ideeen slaan niet aan in het Midden-Oosten, islamitisch fundamentalisme wel in het Westen." Beter kan je niet illustreren dat het islamitisch fundamentalisme aan de winnende hand is.

omanders | 10-06-12 | 21:20

".. willen ons onderwerpen aan hun middeleeuwse godsdienstwaanzin.."

Begrijp nu eens dat islamitisch fundamentalisme een 21ste eeuws probleem is, een antwoord op de 21ste eeuw. Juist in de middeleeuwen, ondanks de smerige oorlogen tegen ketter, ondanks de kruistochten, juist toen snapte de elite dat idealistisch fundamentalisme (de helft van de ketterijen leken veel meer dan de officele kerk op onze baardmannen) levensgevaarlijk was.

Er schuilt een denigrerende onderschatting in de term "middeleeuws". Ze winnen op dit moment. Westerse ideeen slaan niet aan in het Midden-Oosten, islamitisch fundamentalisme we in het Westen. Wie Sun Tzu leest weet dat dergelijk dedain keihard terug komt.

omanders | 10-06-12 | 21:14

Ga op het strand liggen ofzo..

Neut | 10-06-12 | 20:57

uitnodigen voor een debat.

repu077 | 10-06-12 | 20:55

@neemjemoederindemali | 10-06-12 | 19:51
Nee, dan moet je dat voorleesding uitschakelen in de plugin. Op \ klikken.

Parsons | 10-06-12 | 20:54

Voor de "Die hard multiculturalisten"
Politieke correctheid is gewoon domme onwetendheid, standvastige weigering om de waarheid te willen zien!

lanexxx | 10-06-12 | 20:46

Uitzetten op de laatste plaats.
Eerst ritueel verbranden na het stenigen dan pas uitzetten.

Veel Vaak | 10-06-12 | 20:45

Ik help mee als de pleuris uitbreekt. Niks persoonlijks tegen die moslims maar ik ben het zat dat ze hier als raven het land kaalvreten in hun schreeuwjurken.
Donder lekker op te janken.

Randvoorwaarde | 10-06-12 | 20:42

@Slipsnifter | 10-06-12 | 19:59

Kom er net achter dat het aan chrome ligt, net even vuurvos geupdate en dat lijkt stabiel.

neemjemoederindemali | 10-06-12 | 20:26

Mag best schietmijnmaarlek. Mijn zegen en steun heb je in ieder geval.

The immortal | 10-06-12 | 20:21

Stigmatiserend... haha kutislam.

Dr.Thorvaldt | 10-06-12 | 20:16

@neemjemoederindemali | 10-06-12 | 19:51
Ik in ieder geval wel, gek wordt je ervan..

Slipsnifter | 10-06-12 | 19:59

@Parsons | 10-06-12 | 19:07

Heb jij ook dat je scrollblokje heen en weer loopt?

neemjemoederindemali | 10-06-12 | 19:51

Jurken aan de onderkant dichtnaaien en dumpen op zee.
Onee..... dat mag niet.
Euhhh... gewoon het land uitflikkeren dan?

Schietmijmaarlek | 10-06-12 | 19:51

@ Eye

Ja, vind ik ook vreemd...

eerstneukendanpraten | 10-06-12 | 19:46

Wat vindt de grootste partij in de laatste peilingen hiervan?
(meestal oorverdovend stil)

eye | 10-06-12 | 19:39

bruine kikker | 10-06-12 | 18:52
Volgens mij las ik gisteren ergens dat die agente nog een moslima was ook ...

canardo | 10-06-12 | 19:35

@Moonwarrior | 10-06-12 | 19:27
En dan hoeven ze niet te werken en geven we ze gratis huizen!
En dan zetten we overal mooie nieuwe gebouwen voor ze neer waar ze hun geloof en cultuur net zo kunnen beleven als in het land van herkomst!
En dan zorgen we ervoor dat ze nauwelijks worden gestraft als ze de wet overtreden!
We hebben toch geld en ruimte genoeg.

Slipsnifter | 10-06-12 | 19:33

Wat men trouwens niet beseft is dat de achterlijke inteelt en al generaties ingeneukt is en dat, indien de islam uitgroeid is, er altijd wel iets nieuws komt. Koeltoer, Eerwraak of gewoon achterlijkheid. Met het uitroeien van religie ben je er nog lang niet.

The immortal | 10-06-12 | 19:27

Kom we zetten onze grenzen nog verder open voor al het tuig wat we op de wereld kunnen vinden.

Moonwarrior | 10-06-12 | 19:27

@Hei-kneuter | 10-06-12 | 19:09
Nee, dat is het domste dat je kunt doen.

Parsons | 10-06-12 | 19:16

@tiswat | 10-06-12 | 19:10

Echt wel. En nog wetenschappelijk bewezen ook.

openluchtgevangenis | 10-06-12 | 19:13

@Niemands Knegt | 10-06-12 | 19:00
Ja, wij laten ons haten van ons eigen geld. Heb ik nooit begrepen.

Parsons | 10-06-12 | 19:11

Geloof is een psychisch probleem

tiswat | 10-06-12 | 19:10

Sharia4Belgium/Holland als clowns wegzetten is de enige juiste reactie.
Als de moslim gemeenschap met deze clowns zou afrekenen zou dat een mooi signaal zijn.

Hei-kneuter | 10-06-12 | 19:09

@eerstneukendanpraten | 10-06-12 | 19:05
Ik ben al 60 dus ik mag het zeggen

openluchtgevangenis | 10-06-12 | 19:08

@neemjemoederindemali | 10-06-12 | 18:51
Ik heb er ook last van.

Parsons | 10-06-12 | 19:07

@ openluchtgevangenis 18:49

Als ik dat in een tegel zet krijg ik binnen 2 minuten een 'weggejorist en opgerot' aan de broek. Be nu dan ook heel benieuwd...

eerstneukendanpraten | 10-06-12 | 19:05

@TM | 10-06-12 | 18:39
Ik ook. Overigens is de islam geen religie, maar dat is een ander verhaal.

Parsons | 10-06-12 | 19:02

Kudt servert, ik had een hele plemp neergezet, weigert dat rot stukkie hardware/software.

@Eurotokkie | 10-06-12 | 17:34 : Nu generaliseer je alweer op basis van 1 losstaand geval. Dat is exact waar ik het over had.

Maar voor de duidelijkheid nog maar even een keer:

Laat ik die discussie niet weer ingaan want ik word meteen weer weggezet als een moslimvriendje terwijl ik als atheist juist een pleurishekel heb aan al die bijgeloof-religies.

TM | 10-06-12 | 19:00

‘Ik maak me zorgen over de nieuwe generatie islamleerkrachten. Die jonge lichting evolueert niet in de goede richting.'
Aldus Jacky Goris over incident met een islamleraar die geen ambulance belde toen een leerling een epileptische aanval kreeg maar ging reciteren uit de koran:
www.standaard.be/artikel/detail.aspx?a...
Onze kinderen krijgen les van geïndoctrineerde gekken; doodeng.

Niemands Knegt | 10-06-12 | 19:00

@TM | 10-06-12 | 18:37
Het is ook helemaal geen punt van discussie het is gewoon een feit. Het staat letterlijk in de koran en die bevat niets anders dat het woord gods (of allah, of hoe die pedofeet ook heet). Niemand anders dan alleen een handjevol geschifte haatbaarden mag interpreteren wat die woorden betekenen in de vorm van fatwa's en hadiths en hoe die haatzooi ook allemaal heet.

Enfin, het is een FEIT dat afvalligen (en dat is iedere moslim die niet exact doet wat in de koran staat) afgeslacht moet worden.

En het feit, vooralsnog, dat niet alle moslims zich als moordende beesten gedragen is meer geluk dan wijsheid en komt vooral omdat de meesten te dom (of bang) zijn om te begrijpen wat er wordt voorgeschreven, of ze vertrouwen erop dat als ze straks in de meerderheid zijn het ongelovigen en afvalligen probleem vanzelf wordt opgelost.

Waar je wel over zou kunnen discussiëren is of het wel of niet wenselijk dat wij dat mohammedisme willens en wetens importeren bijvoorbeeld. Maar goed, dan hebben we het over meningen en niet meer over feiten.

Parsons | 10-06-12 | 19:00

En met dat holbewonersgedrag hier op aarde hopen die idioten in de eeuwigheid te mogen verblijven bij iets/ iemand / een ding die dat allemaal goedkeurd, sterker in zijn boekje heeft geschreven. Wat een zootje ongeregeld met elkaar.

grappert | 10-06-12 | 18:59

Die politieagente in Brussel kreeg een mes in de rug van die Parijse "zendeling".
Want ze droeg geen boerka en was dus een hoer en die verdienen niet beter (vond hij).

bruine kikker | 10-06-12 | 18:52

@TM | 10-06-12 | 18:34

Ah, ben ik dus niet de enige, dacht al dat het aan mijn laptop lag.

neemjemoederindemali | 10-06-12 | 18:51

Toch zou ik annabelle doen.

openluchtgevangenis | 10-06-12 | 18:49

@Hei-kneuter | 10-06-12 | 18:41

Dat ligt er maar net aan wanneer je dat aan die moslim vraagt. Bevindt 'ie zich tussen zijn geloofsmakkertjes dan geef ik je op een briefje dat 'ie vóór het doden van afvalligen is. Ben je met diezelfde moslim alleen en is er geen sociale pressie aanwezig dan kan het antwoord wel eens héél anders zijn.

Ik heb het met enige regelmaat geroepen en ik blijf het roepen: de moslim heeft gigantische problemen met valse solidariteit en opgelegde groepsdruk. Pressie roeleert grote tijd in die kringen, vandaar ook dat je nóóit wat hoort wanneer er weer eens een 'incidentje' te betreuren valt. Men neemt geen stelling tegen de eigen groep, men is solidair, punt, uit.

Reinaert | 10-06-12 | 18:48

Ik ben benieuwd hoeveel % van de moslims in Europa vind dat een moslim die zich bekeerd tot een ander geloof dood moet.

Hei-kneuter | 10-06-12 | 18:41

@ Boer - konijn.

Ik geloof je op je woord.

grappert | 10-06-12 | 18:40

En ja; het is een achterlijke religie. Maar ik vind een 'achterlijke religie' een pleonasme.

TM | 10-06-12 | 18:39

AH! Hij doet het weer. Kon een tijdje niet posten.

Joris! Mag weg hoor!

@Parsons | 10-06-12 | 18:12 : Correctie; Dat zijn moslims die dood moeten volgens een stelletje gedegenereerde apen die alleen maar in geweld denken.

Maar goed, laat ik die discussie niet weer ingaan want ik word meteen weer weggezet als een moslimvriendje terwijl ik als atheist juist een pleurishekel heb aan al die bijgeloof-religies.

TM | 10-06-12 | 18:37

@Dropke | 10-06-12 | 16:57
haha, fantastisch; quote:
" Zijn benen zijn vastgeketend en hij moet het zonder drinken en eten stellen. "
Nou die ligt spoedig onder de zoden dan. Mooi.

Causa Sui | 10-06-12 | 18:37

@Grappert, hun broeders/zusters staan ze bij middels de (wan)daden die ze hier plegen. Anti-westers, rechten opeisen, en bij iedere gelegenheid de kans grijpen om hun eigen zandbak-thema"s te agenderen. Het is allemaal erg doorzichtig. De beste manier om ze wat westerse waarden bij te brengen, is om op zaterdagavond een "losgeslagen" zustertje zonder doek te neuken in een steegje. Vaak worden die nog omringt met van die -door rotsaap papa- gestuurde orthodoxe kopvodden, dus het is wel zaak dat je er eentje alleen treft/los weekt en er wat -haram- wodka in giet. Ik kan je uit ervaring zeggen: als ze gaan, weten ze van wanten hoor.

Boer-konijn | 10-06-12 | 18:36

Moslims... de vraag is niet of er leven is na je dood, maar of je GELEEFD hebt voor je dood

grappert | 10-06-12 | 18:35

Oeps! Google Chrome kan app.steylloos.nl niet vinden

Testing, testing...

TM | 10-06-12 | 18:34

Verhip! Het is Pennywise!

dalimens | 10-06-12 | 18:32

Kindermishandeling moet toch worden aangepakt, of niet dan? Wel, iedere vorm van religie is pure kindermishandeling het is een zeer ernstige vorm van indoctrinatie en gaat van generatie op generatie enz over. Vanaf het moment dat een kind aanspreekbaar is word het geintimideerd bedreigd en doodsbang gemaakt met iets wat de ouders GELOVEN, zeker weten doet niemand het. Pure en ongekend ernstige kindermishandeling.Vuile schijtlijsters. Doodsbang om dood te gaan en daardoor ook doodsbang om echt te leven. Wat een bestaan....

grappert | 10-06-12 | 18:32

königsberg | 10-06-12 | 16:39 | + 32
Hoe mee te doen, hoe te beginnen?
Dit is weer om doodziek van te worden! De islam kleeft als olie op de originele kleurige strakke vlag van Nederland. (helaas ongeveer 50-70 jaar geleden al vaag beginnen te worden, nu vervuild)

vouwbare binnenband | 10-06-12 | 18:30

Nonkel Frituur | 10-06-12 | 18:21
Ik zie ze hier ook wel eens lopen, de kijk-mij-eens-bekeerd-zijn-tot-de-islam-en-stoer-rondlopen-met-hoofddoek wijven.

James St John Smythe | 10-06-12 | 18:27

Ahh moslim terreur wat een goede timing, we motten natuurlijk wel ff afgeleid worden van de echte terroristen in Brussel en Den Haag enz. die onze landen in sneltreinvaart verpatsen.

endofdays | 10-06-12 | 18:26

@vetkleppert | 10-06-12 | 18:13

Ik weet, maar laten we ons nu niet verliezen in onmogelijke vergelijkingen, dat is eigenlijk het enige wat ik even onder de aandacht wilde brengen. Mohammed leefde in een heel andere tijd en dat mag je niet één op één transponeren naar het jaar 2012 dunkt me.

Dat veel van zijn volgelingen dat vervolgens wél doen is inderdaad één van de grootste oorzaken van alle shit waarmee we in deze wereld geconfronteerd worden. Dáár zit het probleem en dáár moet je ook de oplossing zoeken.

Reinaert | 10-06-12 | 18:25

En verder wordt het denk ik hoog tijd dat het openlijk belijden van de islam verboden wordt.

Ik heb niets tegen moslims, er waren ook hardstikke veel leuke en aardige nazi's, maar die ideologieën an sich staan zo bol van haat dat ik werkelijk niet begrijp waarom de Volksunie en Stormfront niet worden gedoogd en de islam wèl.

vraagstaart | 10-06-12 | 18:25

koran aanneemt.
Nonkel Frituur | 10-06-12 | 18:21 | | Reageer+ |
1

Gewoon gratis frites aanbieden, dan zijn ze zo weg!
(Wel zeggen dat je biologische zonnebloemolie gebruikt!)

Einde van de Domheid | 10-06-12 | 18:23

Sorry hoor maar die typische wikkiewok-scholieren-manier waarmee Nanninga over dit onderwerp schrijft is een schoolvoorbeeld van downplayen. Er is geen enkele reden om aan te nemen dat de saracenen aan het kortste eind gaan trekken Nanny. In hoeveelheid gaan ze ons statistisch gezien iig al binnen 50 jaar outnumberen. De bleekbuikige, door hamburgers en iPhone's verveelde europese bevolking komt tegen die tijd de schommelstoel niet eens meer uit om zich te verdedigen. Die denken dan dat een app het wel voor ze oplost. Als dadelijk de boot een keer echt goed aan is zullen we met onze volgevreten gelijk moeten rennen voor ons leven.

Kutmug | 10-06-12 | 18:23

@HoogToontje | 10-06-12 | 18:16
Precies. Die Kruistochten waren bedoeld om die pedofiele haatzaaiende mohammedaanse roversbende van het continent af te trappen.

Iets dat hopelijk snel weer gaat gebeuren.

Parsons | 10-06-12 | 18:22

@Moslim87 | 10-06-12 | 17:34

Je extremistische vrienden zorgen er voor dat jij straks ook mag vluchten, zonder aanzien des persoon zullen alle moslims op een gegeven moment moeten rennen voor hun leven.

Misschien is het tijd dat de moslim gemeenschap dat tuig eens zelf terecht gaat wijzen. Gebeurt dat niet heel snel en heel radicaal dan zal mijn bovenstaande verhaal snel waarheid worden.

neemjemoederindemali | 10-06-12 | 18:21

Je moet hier eens op een zaterdag in een grote winkelstraat lopen. Ze staan daar op straat gratis korans uit te delen, naast een bordje "wat weet u over de islam?"
Alle hippies troepen samen rond de tafeltjes om zich te laten bekeren. En iedereen weet hoe het met die bekeerlingen gesteld is. Ze zijn nog extremer dan de gewone moslims.
Ik denk dat ik eens wat foto's ga uitdelen van onthoofdingen aan iedere passant die zo'n koran aanneemt.

Nonkel Frituur | 10-06-12 | 18:21

@ Boer - konijn.
Nee, dat is duidelijk maar daarom doe ik JUIST een beroep op hun, zij proberen ons te dwingen te leven naar een boek die een gestoorde pedofiel ooit ''letterijk'' uit de lucht kreeg aangereikt, [hoe kom je er op] maar laten ze dat dus zelf doen. In dat enge boek, zo is mij ooit verteld staat dat de moslim zijn naaste moslim broeder / zuster ten alle tijde op welke manier dan ook bij moet staan. In syrie is genoeg te doen.Opzouten.

grappert | 10-06-12 | 18:20

Nou Nanninga, als ongesluierde ongelovige hoer heb je wel een hele grote mond.

Ik hoop dat we niet een krokodillentranen plengende geschokt en verbaasd reagerende van der Laan zien, die ontdekt dat het met de beveiliging van islam-kritische journalisten beter had gekund met jou als lijdend vorwerp.

Oh, nee: wacht. Volgens cabaret-hypocriet Theo Maassen moeten islam-critici zèlf hun beveiliging maar betalen wegens eigen schuld: www.amsterdampost.nl/theo-maassen-het-...

vraagstaart | 10-06-12 | 18:20

@Kirth Gersen | 10-06-12 | 16:45
Nee hoor, die zijn het er mee eens.

Parsons | 10-06-12 | 18:16

@ Reinaert | 10-06-12 | 18:06

De Kruistochten, dat is de Operatie Overlord van de middeleeuwen. Wel even het juiste perspectief in de gaten houden...

HoogToontje | 10-06-12 | 18:16

@Moslim87
Nee.
Er is wat meer aan de hand.
Zoals Nederlandse kaalkopjes een sprong probeerden te maken naar mainstream tijdens de pedopartijperikelen probeert (agressive fuck) Fouad dat nu te doen over de rug van een Moslima.
1)Propaganda
2) De fascistische actie in de Balie
3) Het intimiderende interview op Pownews, (als jullie een vinger naar mij uitsteken zijn jullie dood en mijn broeders vinden het prima om daarvoor de bak in te gaan.)
4) Ik ga fijn praten op een fundamentalistisch Islam congres in Amsterdam.
(Ik sla de akkefietjes in eigen land vanwege opruierij/haatzaaierij even over.)
5) De NL woordvoerder van S4 (die de Islamgeschiedenis van Europa duidelijk niet kent) introduceert de Mumbai type aanslag voorbereider Choudary.

De Belgische politie heeft (net als wij) duidelijk signalen dat het broeit en ettert.
Het is lastig om te zeggen (voor mij niet) maar er zijn mensen die zeggen pro Islam zijn maar effectief djinns zijn.

Einde van de Domheid | 10-06-12 | 18:15

nou idd! optieven met je kermiskoran en je tbs theorien! ga lekker een zandbak vullen in egypte ofzeu!

avitas | 10-06-12 | 18:15

@grappert, Simpel. In Syrië staat er geen linkse spijkerbroek op het vliegveld klaar om ze te begeleiden naar een vers ingerichte huurwoning op kosten van de staat. Tevens kent men daar geen staatsinkomen, en zijn Mercedessen van na het bouwjaar 1995 erg schaars. Van ADSL hebben ze daar al helemaal nooit gehoord, en op je beeldbuis-tv kijk je er de hele dag naar Arabische volkssangers die de plaatselijke dictator verheerlijken.

Boer-konijn | 10-06-12 | 18:14

Reinaert | 10-06-12 | 18:06 |
De kruistochten waren gewoon een reactie op islamitische overlast. Toen we nog geen laffe kwezels waren.

vetkleppert | 10-06-12 | 18:13

@TM | 10-06-12 | 17:25
Dat zijn geen moslims, dat zijn afvalligen en die moeten net zo dood als jij en ik.

Parsons | 10-06-12 | 18:12

Art Vandelay Ultor | 10-06-12 | 17:56

Lol

Desmoulins | 10-06-12 | 18:08

@Art Vandelay Ultor | 10-06-12 | 17:56

Daar heb je inderdaad volledig gelijk. Al zijn bijvoorbeeld de kruistochten natuurlijk ook niet bepaald een schoolvoorbeeld van effectieve en liefdevolle ontwikkelingssamenwerking-avant-la-lettre. Waarmee ik maar gezegd wil hebben dat "wij" vroegâh ook geen schatjes waren en dat ook hier de religieuze component wel degelijk heeft geleid tot een hoop ellende, alleen hebben "wij" die religieuze component niet verder gecultiveerd, dat is inderdaad een groot verschil.

Blijft staan dat Mohammed waarschijnlijk niet bloeddorstiger was dan zijn Europese generatiegenoten. Hij had alleen geen rare boekjes moeten schrijven.

Reinaert | 10-06-12 | 18:06

Sharia4lutsers!
IDD!

Einde van de Domheid | 10-06-12 | 18:05

EEN prangende vraag aan die rasechte varkens. Waarom vertrekken jullie niet allemaal, maar ook allemaal naar Sirie om daar de handen uit de mouwen te steken. Hier zit niemand op de intens trieste idioterie die eruit geblerd word te wachten. Achterlijke holbewoners.

grappert | 10-06-12 | 18:04

Welkom in Europa, het nieuwe Midden-Oosten aan de Atlantische Oceaan. Want de Europese leiders zagen dat het leven goed was in de woestijn. En toen hebben ze het Oosterse model geïmporteerd, tot meerdere eer en glorie van het oude continent. Nog spreken hun kinderen geen Arabisch en zijn ze geen moslim, maar hun kleinkinderen maken meer kans deze geweldige verworvenheden van de mensheid eigen te moeten of mogen maken.

Rest In Privacy | 10-06-12 | 18:03

Overigens: beetje laf, die mensen die dreigen met dreigende dreiging van dreigende dreigdingetjes.

vetkleppert | 10-06-12 | 18:00

OscarWilde | 10-06-12 | 17:53
Je weet toch dat het in principe een kleine groep is die het voor de rest verpest?

Muhahahahaha

James St John Smythe | 10-06-12 | 17:59

Moslim87, Kom op man, jij en je geloofsgenoten hebben de grenzen dusdanig overschreden, dat zelfs de meest domme ezel jullie tegenwoordig in de gaten houdt. Dat is (door de eeuwen heen) tevens de reden dat de Islam nooit lang voet aan de grond houdt op vreemd grondgebied: Mo had tijdens zijn psychoses geen tijd voor enige vorm van diplomatie. Middeleeuwse messentrekkers in jurken zijn niet gewenst in moderne beschavingen.

Boer-konijn | 10-06-12 | 17:57

@Reinaert | 10-06-12 | 17:48
Wij hebben hier in Europa echter geen religie gesticht waarin een koppenafhakker als de enige ware profeet wordt beschouwd en waarin zijn persoon en al zijn daden worden verheerlijkt omdat hij de meest perfecte mens tot in het einde der tijden is.

Ik bedoel, hoe zot zou het zijn als Vlad III van Walachije, die met dat spietsen ja, zijn eigen religie op dit continent had en miljoenen Europeanen vijf keer per dag mede in zijn naam een rituele belijdenis aflegden en met opperste gelukzaligheid over zijn strapatsen zouden oreren?

Vrij zot, inderdaad.

En het dan gek vinden als een dergelijk geloof gestoorde geweldspredikers en terroristen voortbrengt. Vreemd. Zeer vreemd.

Art Vandelay Ultor | 10-06-12 | 17:56


Moslim87 | 10-06-12 | 17:34 |
Het speelt niet een grote rol, het speelt de hoofdrol dat het een Moslim was!
Die vanuit zijn godsdienstwaanzin uit het jaar prik hier in het WESTEN in 2012 een paar agenten neersteekt.
Buiten dat het voor die agenten en familie een drama is, is het hele Moslimgeneuzel ( fel, middelmatig of wat dan ook) een drama voor ons allemaal in westerse landen met westerse normen n waarden.
Jij bent toch ook naar het westen gekomen omdat je het hier fijner vindt dan in het land waar jij of je ouders geboren zijn?

irma zonderboezem | 10-06-12 | 17:55

Er was een tijd -niet zo lang geleden- dat je echt uit kon kijken naar een weekendje Brussel..

Slipsnifter | 10-06-12 | 17:55

Ongedierte moet verdelgd worden dus waar wachten we op ;uitroeien met wortel en tak .

claener | 10-06-12 | 17:54

Tijd dat we eens een flinke oorlog organiseren tegen dat tuig. Allemaal.

OscarWilde | 10-06-12 | 17:53

Ach ja, de boven ons gestelden wisten het veel beter dan in de rest van de wereld, want hier in Europa zouden ze weleens eventjes een multicultureel paradijs oprichten en zouden ze weleens de rest van de achterlijke wereld laten zien hoe het nou echt hoorde. En nog steeds, ondanks bewijzen van het tegendeel,
houden onze geprezen leiders vast aan het ideaal van de culturele diversiteit en is de islam niet anders dan een godsdienst van de vrede. Juist. Het einde van het liedje is Europa natuurlijk wordt net zoals het Midden-oosten: een achterlijk werelddeel van met elkaar overhoop liggende fracties dat alleen nog middels een keiharde dictatuur enigszins in het gareel kan worden gehouden. Wat je noemt, een win win situatie.

Rest In Privacy | 10-06-12 | 17:52

Het mes wacht...

ontploftemol | 10-06-12 | 17:52

@vetkleppert | 10-06-12 | 17:48
Het zal wel rustiger worden in Nederland.

reageerbuis | 10-06-12 | 17:52

Ik ben blij dat ik in Nederland woon waar zo iets niet voorkomt.
Oh... wacht...

Boomschade | 10-06-12 | 17:51

Sinds 11 september 2001 zijn er 19021 doden door terreur-aanslagen in naam van de Islam:

www.thereligionofpeace.com

gasboer | 10-06-12 | 17:49

@Art Vandelay Ultor | 10-06-12 | 17:41

Je moet zaken natuurlijk wel in hun historisch perspectief plaatsen. In de zevende eeuw hakten wij in Europa ook elkanders kop er om het minste of geringste af. In dat licht bezien denk ik niet dat Mohammed erg veel slechter was dan de toenmalige ridderstand alhier.

Feit is wel dat men in de Islam ook anno tegenwoordig nog geweld predikt en dat ook verheerlijkt, wat dat betreft heeft men inderdaad het leervermogen van een geretardeerde garnaal. En dat wordt -vrijwel- dagelijks ook keurig netjes weer aangetoond.

Reinaert | 10-06-12 | 17:48

Tijd om eens flink wat van die barbamammas op te pakken. Al was het alleen maar om troglodieten de gelegenheid te geven te demonstreren dat ze hier niet thuis horen. Met van dat gedrag dat nadrukkelijk niks met islam te maken heeft. En hun ook op te pakken en uit te zetten.

vetkleppert | 10-06-12 | 17:48

Rivers of blood...

In de jaren zestig mocht je dit ook al niet zeggen. Toch is het waar. Ik zie als het zo doorgaat de komende tien jaar wel weer concentratiekampen in Europa verschijnen. Daar mogen we dan de Pvda en hun linkse vrindjes die het allemaal wel goed zagen komen voor bedanken. Gadverdamme, dat volk heeft helemaal niks geleerd van WOII.

HoogToontje | 10-06-12 | 17:47

't Al een tijdje raak daar. Reacties uitlokken door een vrouw in een Boerka rond te laten lopen, dat soort werk en dat de gekwetste groep uithangen. En dat terwijl niemand gezichtsbedekende kleding mag dragen, dus geen discriminatie.

Mark van Leeuwen | 10-06-12 | 17:43

Moslim87 | 10-06-12 | 17:34 | + -7 -

Of het een grote rol speelt , moet je maar lezen wat de aanleiding is.

Eurotokkie | 10-06-12 | 17:41

@Moslim87 | 10-06-12 | 17:34
Als jij elke vorm van geweld afkeurt, dan zul je wel ontzettend veel problemen met oorlogshitser en geweldsverheerlijker Mohammed - je weet wel, die profeet - hebben?

Art Vandelay Ultor | 10-06-12 | 17:41

@Boer-konijn  | 10-06-12 | 17:31 

Oeh. BBQ. In Noord-Afrika. Kan ik vast een speklapje reserveren?

ZKH EénOog | 10-06-12 | 17:40

Wat is het toch een verrijking van onze cultuur hè ?

Marcus Porcius Cato | 10-06-12 | 17:40

Moslim87 | 10-06-12 | 17:34

Het is een no-go area, weet u wel.

Desmoulins | 10-06-12 | 17:40

Stigmatiserend stukje.

De Geus | 10-06-12 | 17:40

Moslim87 | 10-06-12 | 17:34 |
Nee hoor, dat heeft er zoals altijd nadrukkelijk niks mee te maken. Dat weet je toch.

vetkleppert | 10-06-12 | 17:38

Moslim87 | 10-06-12 | 17:34
Nee dat opblazen - waar je het over hebt in je eerste zin - komt in een volgend stadium. Kan je dat ook afdoen als een incidentje. Slaap lekkor verder.

AshleyJ"Ash"Williams | 10-06-12 | 17:38

Boer-konijn | 10-06-12 | 17:31

Open tolerant ja, als je heel diep buigt of je bekeert. Ik geef u iniatief, mocht dat nodig zijn, enige financiele steun. Ik denk namelijk niet dat de Dela zit te springen om jouw restjes bij elkaar te harken na een islamitische frenzy.

Desmoulins | 10-06-12 | 17:38

@Moslim87 | 10-06-12 | 17:34

Het is één incident uit een schier eindeloze reeks incidenten. Terecht dat men alleen daarom al tijdig maatregelen neemt, al was het maar om verdere incidenten te voorkomen. Ik zie het probleem niet in elk geval.

En overigens: zou dit incident door een kaalkopje veroorzaakt zijn dan was het land ook te klein. Alleen het grappige fenomeen doet zich voor dat kaalkopjes dit soort misdrijven niet plegen. Raar, maar waar.

Reinaert | 10-06-12 | 17:38

Moslim87 | 10-06-12 | 17:34 | + 0 -

Het opblazen komt nog.

Eurotokkie | 10-06-12 | 17:36

Moslim87 | 10-06-12 | 17:34
Dus jij keurt de Koran af?

harry pikkel | 10-06-12 | 17:36

Hmm.. beetje opgeblazen allemaal. Heel erg voor die 2 neergestoken agenten en hun familie, vrienden en buren. Ik keur de daad af, zoals elke vorm van geweld (behalve als jij jezelf moet verdedigen). Maar om nou een hele code hoger te zetten omdat 1 iemand dit heeft gedaan, gaat wel erg ver. Het was een eenmansactie en hij is opgepakt. Dus waarom de code nog hoger zetten? Overdreven dus, of speelt het een grote rol dat het om een moslim gaat??

Moslim87 | 10-06-12 | 17:34

TM | 10-06-12 | 17:25 | + -1 -

Mohammed B had ook geen problemen met een biertje drinken en zo..

Eurotokkie | 10-06-12 | 17:34

islam is gewoon volstrekt kut.

Blue Light | 10-06-12 | 17:34

En die vijfde colonne vreet nog van ons belastinggeld ook.

vetkleppert | 10-06-12 | 17:33

Oh wacht, ze voldoen allemaal aan dat signalement

Gefundenes Fressen | 10-06-12 | 17:33

@ desmoulins 17:19

Of als er man in een burka een crèche met kinderen van ongelovige christenhonden binnenloopt en zich temidden van het grut opblaast. Alles ter eer en meerdere glorie van de pedoprofeet. ..

eerstneukendanpraten | 10-06-12 | 17:32

Leuke pica.
Ik stel voor dat we er 10.000 posters van laten drukken en die vervolgens verspreiden in Brussel met als onderschrift:
Gezocht, gestoorde clown.
Signalement: Dolle blik, hese stem en een vieze baard. Opvallend kenmerk, draagt een jurk.

Gefundenes Fressen | 10-06-12 | 17:31

@Boer-Henkie, kom op, die rechtse borrelpraat is mij veel te makkelijk. Marokko en Algerije zijn open en tolerante samenlevingen. Mijn plannen zijn dan ook in een ver gevorderd stadium: In de plaatselijke leegstaande moskee vestig ik een kerk, ik kleed mij als een hedendaagse Michiel de Ruyter, en tevens ga ik subsidie aanvragen voor Hollandse avonden midden op een marktplein. Uiteraard ga ik er vanuit dat alle locals vrolijk mee komen BBQ"en en drinken. Sla het vat maar aan hoor!

Boer-konijn | 10-06-12 | 17:31

Niet zeuren mensen, er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan die cultuurverrijking waar iedereen zo ontzettend naar zat te smachten.
Gewoon weer SP, PvdAllochtonen, CDAllah, VVDhimmis of D666 stemmen volgende keer. Dan kunnen we nog veel meer van deze verrijking tegemoet zien.

propagandhi | 10-06-12 | 17:31

Maar ze gaan toch de vergrijzing opvangen en onze pensioenen betalen. Van hun uitkering.

vetkleppert | 10-06-12 | 17:30

Flop Cohen zou zeggen... het zijn wel 'onze' kut-moslims.

kibambam | 10-06-12 | 17:29

D66, CDA, GroenLinks, VVD, PvdA, CU, allemaal willen ze 'meer Brussel'. In superstaatkundig opzicht en in multicultureel opzicht. Vanuit Brussel vliegen ons de miljardenrekeningen en de sharia- en haatpropaganda tegen verkeerddenkenden inmiddels om de oren. Het is een zegen voor iedereen.

Zoetwaterpanharing | 10-06-12 | 17:28

@Desmoulins | 10-06-12 | 17:15

De tijd zal het leren. De Noord-Europeaan hecht nogal veel waarde aan zijn of haar democratische rechten en zal dus in eerste instantie proberen op die wijze uitdrukking aan de opgekropte woede te geven. Geweld is niet ons dingetje, dat gebruiken 'wij' pas als alle andere middelen uitgeput zijn.

Eerst hebben we in dit land 12 september nog. Bijltjesdag wellicht, of toch niet, wie zal het zeggen? Mochten we opgescheept raken met een Eurofiele Islamlikkende regering dan voorzie ik inderdaad op enig moment toch echte problemen. En dan weet ik ook wel wie er uiteindelijk aan het langste eind gaat trekken.

"Wir sind das Volk!"

Reinaert | 10-06-12 | 17:27

@Kromme Banaan,

OFFTOPIC: dit zal waarschijnlijk wel weggejorist worden, maar als je een klein beetje handig bent is het niet lastig om er zelf een te maken. Overigens lijkt dat me niet eens de beste manier om jezelf te verdedigen.

Toen ik jong was had een vriend van mij een kruisboog. We waren alleen thuis en besloten met de kruisboog te gaan schieten. Binnen begonnen we al te laden. Toen ging er iets mis en schoot de pijl vlak naast ons dwars door de deur in de muur erachter.

Een kruisboog is wél legaal alleen deze mag je vanzelfsprekend niet op straat dragen, nl.wikipedia.org/wiki/Wet_wapens_en_mu...

Boer-Henkie | 10-06-12 | 17:27

Aantoonbaar ONjuist uiteraard. Excusez.

TM | 10-06-12 | 17:26

@Parsons | 10-06-12 | 17:22 : Zie je wel dat ik je plemps wel eens lees?

Anyway; Dat is aantoonbaar juist en ik ken een aantal jongens die moslim zijn maar gewoon een biertje drinken en zo. En die gaan heus geen aanslagen plegen omdat een stel extremisten dan willen.

Extreme islam is absoluut een probleem dat aangepakt moet worden maar de stelling 'het zijn allemaal terroristen van allah' is gewoon niet waar. Dat is ook helemaal niet nodig; als 1 procent uit dit tuig bestaat dan lopen er miljoenen en miljoenen van die lui rond.

TM | 10-06-12 | 17:25

Krom dat men zich naar Mekka keert terwijl de Mekkanen van die tijd Humpsie met zijn gevolg de stad uit hebben geflikkerd zodat hij naar Medina moest vluchten.

photto | 10-06-12 | 17:25

Zullen we binnenkort eens zien aan welke kant al die zogenaamde 'gematigde moslims' zullen staan. Misschien dat we eindelijk een keertje echt moeten laten zien wie de baas is in Europa.

Vindefin | 10-06-12 | 17:25

@Polletje Piekhaar: Assad heeft net zoveel gelijk als Khadaffi en Moubarak dat hadden, los van het feit dat het even grote boeven zijn.
Maar primitieve pre-democratische volken moet je niet met iets moeilijks als democratuur opzadelen, die hebben knoet en zweep nodig, een dictator dus, die de enige taal spreekt die ze begrijpen: onderdrukking.

Graaisnaaiert | 10-06-12 | 17:24

dulcinea | 10-06-12 | 17:21 | + 0
Die lui kunnen amper lezen, en al helemaal niet zo'n dik boek.
Heb je geen Donald Duck of zo voor ze?

copywriter | 10-06-12 | 17:23

@Boer-konijn | 10-06-12 | 17:08
succes. als je in de problemen komt. ik behoor tot de gematigde westerling welk zich dan niet voor de camera zal laten horen. (veel te veel noord-afrikanen hier )

LordNobady | 10-06-12 | 17:23

-weggejorist-

W. Adama | 10-06-12 | 17:22

Ik denk nog even terug aan die ene weldenkende Nederlander die iets er tegenin wilde brengen op de Dam. En hoe die werd 'beloond'.

W. Adama | 10-06-12 | 17:22

@TM | 10-06-12 | 17:03
Als het waar was wat jij zegt zouden er morgen meer dan één miljoen mohammedanen opgepakt moeten worden. Dit clubje doet namelijk niets anders dan hetgeen ze wordt opgedragen door hun godje. Staat allemaal in de koran.

Parsons | 10-06-12 | 17:22

Ik denk nog even terug aan die ene weldenkende Nederlander die iets er tegenin wilde brengen op de Dam. En hoe die werd 'beloond'.

W. Adama | 10-06-12 | 17:22

Iemand nog een pieeuuw pieeuuw te koop?
Voel me nu niet veilig meer,.

Kromme Banaan | 10-06-12 | 17:22

Ik denk dat het maximum nu onderhand wel berijkt is, vandaag of morgen
breekt de pleuris uit in Nederland, en dan zijn de rapen gaar.

happysolo | 10-06-12 | 17:21

De dawah is mislukt - Europa vreet de islam niet - en de volgende fase in de Derde jihad op Europa gaat van start. Geweld. Veel geweld dat zich in eerste instantie tegen de overheid keert maar waarbij burgers, m.n. vrouwen steeds vaker het slachtoffer zijn van brute intimiderende terreurdaden. Tijd om op te staan en ons teweer te stellen tegen het islamitische fascisme.

Hanxie | 10-06-12 | 17:21

Lijkt me duidelijk, geen JSF-jes, maar Drones. Een paar dozijn moet voldoende zijn om bepaalde wijken in de gaten te houden, en gewoon op het juiste moment het knopje indrukken.
Isniemoelijknie. Salaam!

Graaisnaaiert | 10-06-12 | 17:20

Kritisch en goed stukje. Alleen, Geenstijl kweekt stalen balken of is erg naïef? Ik zou ze niet aan mijn broek willen hebben...

Rikketiktik | 10-06-12 | 17:20

Zou Assad misschien toch een heel klein beetje gelijk kunnen hebben? In NRC Week end staan wat interessante gesprekken met Alawieten en zo. Maar zolang moslims elkaar afmaken (en dat doen ze al zo'n 1500 jaar) vind ik het eigenlijk wel prima. Nog even wachten tot ze in Egypte ook beginnen.

Polletje Piekhaar | 10-06-12 | 17:19

TM | 10-06-12 | 17:15

:)

Ik keek al wat verder. Tot de eerste de beste haatbaard of drager van het vrijheidssymbool (burka) een Nederlandse politieagent te grazen neemt. De Belgische politie durft verscheidene buurten al niet meer in, hopeloos verhaal dus. Moet je eens kijken hoe daadkrachtig ze kunnen optreden als er een woedende menigte bij het EP verschijnt.

Desmoulins | 10-06-12 | 17:19

Met de voorhuid is ook hun verstand weg gesneden.

Altijd Genuanceerd | 10-06-12 | 17:18

Goh, totaal onverwacht bericht uit die moslimhoek. Grappig trouwens dat degenen die hier voor waarschuwen weggezet worden als fascisten of 24/7 bewaakt moeten worden.

Parsons | 10-06-12 | 17:17

@Desmoulins | 10-06-12 | 17:08 : Je bedoelt de Belgische politie neem ik aan? Of moeten we ook al de politie van Belgie verzorgen?

:)

TM | 10-06-12 | 17:15

Reinaert | 10-06-12 | 17:11

Inderdaad, het is wachten op een Comité van Openbare Veiligheid. En zelfs de roep om clementie zoals mijn alias ooit schreef, zal verstommen in de schreeuw om gerechtigheid.

Desmoulins | 10-06-12 | 17:15

gematigde moslims zijn er niet, zijn er nooit geweest ook. Als er gematigde moslims waren, dan hadden die nu massaal protest laten horen.

Cyaegha | 10-06-12 | 17:12

@Boer-Konijn

Dag broer,

Ja je zult zeker met open armen worden ontvangen, om daarna aan de hoogste boom opgehangen te worden. Hypocrieten hier in Europa. Alsof Christenen een leuke tijd hebben in Noord-Afrika en het Midden-Oosten...

Boer-Henkie | 10-06-12 | 17:11

En zo huppelen we van "incident" naar "incident" en blijven we keurig policor ontkennen dat er een bepaalde structuur aanwezig is, want dat is dom, foei, stout, racistisch, fascistisch en last but not least Wilderiaans. Niks aan de hand mensen, gewoon rustig doorlopen, gaat u vooral rustig slapen en vergeet vooral niet op tijd uw belasting te betalen.

De overheid waakt over u, past op uw centen en heeft echt het beste met u voor. Echt waar. Eerlijk. De regering heeft het zelf gezegd dus dan is het zo.

Dat iedere weldenkende burger ondertussen en extraspeciaalgeheim wapenmagazijn vol fakkels, hooivorken, pek en veren in het schuurtje achter z'n inmiddels mede met dank aan de overheid waardeloos geworden Vinex-inloopkast heeft ontgaat diezelfde overheid volledig. Van onvrede is geen sprake, we zijn allemaal happy in dit land.

Hint voor de overheid: gaat u maar rustig slapen.

Robespierre weet er van.

Reinaert | 10-06-12 | 17:11

Boer-konijn | 10-06-12 | 17:08
Veek geluk dan maar.
Je vindt het toch niet erg dat ik niet met je meedoe hoop ik.

HotPotato | 10-06-12 | 17:10

Pim voorspelde het al...

eerstneukendanpraten | 10-06-12 | 17:10

Gematigde Moslims , dit is echt weer zo een verzinsel van Europa.
Er bestaan geen gematigde Moslims, er bestaan wel Moslims die zich niet houden aan wat de Islam heeft voorgeschreven , en dit zijn dan afvallige Moslims .

Eurotokkie | 10-06-12 | 17:10

Die mensen krijgen toch wel een vette pot subsidie?

eerstneukendanpraten | 10-06-12 | 17:09

@rara | 10-06-12 | 16:33 |

Hey, weer een boek dat je niet uit mag leggen.

Bruno Alaska | 10-06-12 | 17:09

Ik ga ook een protest-beweging starten: "Western Freedom for Islamic countrys". Ik start in Marokko, en de zusterbeweging vestig ik in Algerije. Als er ook maar een krant/mediumnegatief reageert (wat ze vast niet zullen doen) steek ik aldaar de eerste de beste kopvod een mes in de buik. Ik weet zeker dat men mij aldaar met open armen zal ontvangen, en mij zal respecteren vanwege mijn afwijkende opvattingen.

Boer-konijn | 10-06-12 | 17:08

TM | 10-06-12 | 17:03

Ja, een broeder die een andere broeder afschiet...
De Islam heeft Zijn tentakels overal weten te verspreiden. Buiten dat hebben we het toch over de Nederlandse politie, en waar staan die bekend om...
De Islam is zielig en heeft het zwaar te verduren als religie. Het zijn dus ook geen terroristen maar slachtoffers.

Desmoulins | 10-06-12 | 17:08

Mohamed tegen Jezus .
Daarvoor hoeft Maup Hond geen onderzoek te doen om de geschatte te verwachten winstverwachting te peilen.

Ratzing. | 10-06-12 | 17:07

Opzouten met dat moslim tuig.
Als je het hier niet bevalt gewoon terug gaan naar je eigen zandbak.

Madahkantognie | 10-06-12 | 17:06

Wie haat zaait zal subsidie oogsten.

Sliptong | 10-06-12 | 17:06

Vroeger (gaan we weer) had je kampen waar je een bepaalt soort mensen in kon laten verdwijnen.

HotPotato | 10-06-12 | 17:06

Ik ben helemaal niet verbaasd en/of geschokt. Ze prediken Toch te pas en onpas dat ze ons haten en aan sharia willen hebben ( of het zwaard, dat is om het even)
Als ik dag in dag uit verkondig dat ik mijn haar ga blonderen ( ik noem maar wat) en ik doe het op een goede dag, dan is mijn man ook niet verbaast. Dan zegt hij toch ook:" ja, ik hoorde je er al zolang over, ik dacht al wanneer gaat ze het nou doen".
Ik weet het, rare vergelijking, maar het principe is hetzelfde.

irma zonderboezem | 10-06-12 | 17:05

De gematigde moslim schijt in zijn broek voor zijn eigen religie.
Kirth Gersen | 10-06-12 | 16:45":

Couldn't agree more. Die gedragen zich als bange honden als er weer zo'n terreur haatbaard zijn rotkop open trekt.

TM | 10-06-12 | 17:05

rara | 10-06-12 | 16:53
Waarom moet ik nou gelijk denkon aan die moeder van één van die juwelier moordenaars?
"Het is toch zo'n rustige jongen ..."

AshleyJ"Ash"Williams | 10-06-12 | 17:05

Laat maar komen die islam, sommige mensen moeten namelijk tot aan hun neus in diens eigen poep staan voordat ze actie ondernemen.

Eduard-Khil | 10-06-12 | 17:05

Loebas | 10-06-12 | 16:54

Dat is de gematigde stroming die zich luidkeels laten horen en compleet afstand nemen van de extremisten die een loopje nemen met de essentie van de Islam...

Desmoulins | 10-06-12 | 17:04

I don't get it. Dit is toch gewoon aantoonbaar een organisatie die oproept tot terroristisch geweld?

VERBIED die zooi dan. Bij de Rote Armee Fraction was dat ook geen probleem.

En vanaf nu alle politie voorbereid en gewapend de straat op en niet zo bang zijn om je blaffer ook te gebruiken tegen dit soort tuig van de richel.

TM | 10-06-12 | 17:03

Frank Boeijen zal zich inmiddels ook al tot de pislam hebben bekeerd, dus daar kunnen we nog heel wat gekleurde jammerliedjes van verwachten...

Lum-chan | 10-06-12 | 17:02

''Dat volkswijken in grote steden, en met name in Brussel, kweekvijvers voor moslimterreur zijn is namelijk al jaren bekend.''

Inderdaad, al jaren bekend onder de niet-wegkijkers. Malmo, Londen, Birmingham, Manchester, Marseille, Parijs, Lyon, Keulen, Oslo en Barcelona -zijn er vast meer, zijn al in het bezit van heuse no-go area's.
Islam is vrede ja en Robben is een killer.

En toch ga ik m'n master in Brussel doen. Je kunt er beter bovenop zitten, of een blog starten vanuit het hart van de Eurofiele droom en de Islamisering.

Desmoulins | 10-06-12 | 17:01

Zielige zwakbegaafde mafkezen. Zo is het en zal nooit anders worden.
Te triest om een volwaardig woord aan te besteden.

grappert | 10-06-12 | 17:00

343 | 10-06-12 | 16:58 | + 0 -

idd denk alleen zwart.

Eurotokkie | 10-06-12 | 16:59

Heeft Frank Boeijen er nog geen lied over geschreven?

343 | 10-06-12 | 16:58

The immortal | 10-06-12 | 16:56 | + 0 -

Ze verpesten het voor zichzelf maar dit hebben ze nog steeds niet door.

Eurotokkie | 10-06-12 | 16:58

Dat zat er duidelijk aan te komen . Wilders / PVV en zijn stemmers zeggen dit al jaren , pas als de kop in het zand stekers , de tekenen zien van de verwoestende islam ideologie ( 270 miljoen doden in 1400 jaar )en de naderende islamisering , gaat er een lampie branden en durven ze te zeggen , goh had ik nou nooit verwacht .

StevieR | 10-06-12 | 16:57

In de grond zijn er best goeie moslims. 6 feet under that is.

Polletje Piekhaar | 10-06-12 | 16:57

Jongens toch het is maar 99,99% die het verpest voor de rest.

The immortal | 10-06-12 | 16:56

Leuk dat filmpje waarin gezegd wordt dat de inwoners van Molenbeek ( Overigens allemaal van elders) het geweld beu zijn...... Niemand durft iets te zeggen maar de commentator blijft volhouden dat iedereen het zat is.

Loebas | 10-06-12 | 16:54

Boer-Henkie | 10-06-12 | 16:52 | + 1 -
Aha duidelijk.

Eurotokkie | 10-06-12 | 16:54

Steuntrekkert | 10-06-12 | 16:51 | + 0 -

Sinds de 40 jaar dat ze hier zijn ben ik er 2 tegengekomen.

Eurotokkie | 10-06-12 | 16:53

@eurotokkie
Ik doel op het feit dat Wilders zijn anti-Islampropaganda door veel mensen belachelijk is gemaakt, terwijl zijn uitspraken realiteit beginnen te worden.

Boer-Henkie | 10-06-12 | 16:52

Niet meteen generaliseren, er bestaan ook goede Moslims.
Moet ze alleen nog tegenkomen.

Steuntrekkert | 10-06-12 | 16:51

Boer-Henkie | 10-06-12 | 16:50 | + 0 -

vertel.

Eurotokkie | 10-06-12 | 16:51

@ rara
Ik hou van hete zomers.

Jimmy Mc Clure | 10-06-12 | 16:51

"Wilders is een stemmingsmaker!" Ik hoor de echo's nog galmen...

Boer-Henkie | 10-06-12 | 16:50

grammatica4stijlloze: bovendien

J.C. studentje | 10-06-12 | 16:48

Filip kom er maar in..

Alfa 75 | 10-06-12 | 16:48

@Jimmy Mc Clure | 10-06-12 | 16:41
Als die relschoppers niet uitkijken dan wordt er binnen de kortste keren met scherp geschoten. Die strijd gaat de overheid met gemak winnen, als ze met scherp durft te schieten.

Het wordt een hete zomer.

rara | 10-06-12 | 16:47

Nu door het EK krijgen ze weinig aandacht en gaan meteen huilen

Eurotokkie | 10-06-12 | 16:45

Meest opvallende van alles: Geen enkele geluid van de zogenaamd "gematigde" moslims....

Was dit een kaalkop geweest die een boerka neerstak hadden we eindeloze protesten, stille tochten etc. gezien.

De gematigde moslim schijt in zijn broek voor zijn eigen religie.

Kirth Gersen | 10-06-12 | 16:45

Ik ben er klaar voor. Yippiekayee motherfucker.

John McClane | 10-06-12 | 16:45

Hoe kan dit toch gebeuren? Ik ben geschokt!

Boyo | 10-06-12 | 16:45

Hoe eerder de pleuris uitbreekt, hoe beter.
Dan hebben we het maar gehad met deze idioterie.

Jackanders | 10-06-12 | 16:44

"Sharia4Lutsers en succes met jullie polderjihad, die jullie niet gaan winnen wegens mallotig, potsierlijk en meh, willen we niet, rot op."

+1

Red mij niet | 10-06-12 | 16:42

Dat het feest mag gaan losbarsten.

Rest In Privacy | 10-06-12 | 16:42

Eindelijk.......
De finale gaat beginnen !

Jimmy Mc Clure | 10-06-12 | 16:41

-weggejorist-

Ing. eslapen | 10-06-12 | 16:41

Ach, bij een aardbeving of een overstroming reageren de politici ook 'verbaasd en geschokt'
Dat is zo hun newspeak.

Koos Knak | 10-06-12 | 16:40

Uit Brussel komt niets dan ellende.

kapotte_stofzuiger | 10-06-12 | 16:40

Op een dag zal dit gedrag door de gewone burger niet meer gepikt worden. Dan krijg je taferelen zoals in Moskou waar Russen Chechen wijken "ruimen" na een aanslag. Het mixen van verschillende groepen mensen gaat helaas vaak mis.

königsberg | 10-06-12 | 16:39

Is dat trouwens een recente pica linksboven van de grote berggeit?

deraderendraaien | 10-06-12 | 16:38

Kunnen de club van de Balibar scherpe denkers daar geen oplossing voor bedenken! Op kosmopolitische wijze natuurlijk!

deraderendraaien | 10-06-12 | 16:36

Rivieren van bloed.

--neus-- | 10-06-12 | 16:36

Je hebt vinexwijken en moslimwijken. Beiden bevolkt door extremisten.

reageerbuis | 10-06-12 | 16:35

Binnenkort ook in een wijk bij u in de buurt!

rara | 10-06-12 | 16:33

Opbokken met je islam.

yamahaha | 10-06-12 | 16:33

Oppakken. Uitzetten. In de gaten houden.

yamahaha | 10-06-12 | 16:32

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl