Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Fatsoenskloof? DebielenTV van RTL

goedemorgenmetuwschulden.jpgU bent gewoon nietsvermoedend bezig. De bel gaat. U doet open. BAM! Unilevercamera in uw bek! Zweefmicrofoon boven uw hoofd! En Martijn Krabbé. Peter van der Vorst. Nicolette van Dam. John Williams. Of Natasja Froger. In ieder geval iemand die speciale training heeft gevolgd om uw emoties zo snel mogelijk bloot te leggen. En voordat u de woorden "WTF IS THIS SHIT?" heeft kunnen zeggen, wordt u al gestigmatiseerd. "Hai, jij bent Jan? Jij zit diep in de schulden, he? Jij bent een vetzakkerig kind, toch? Jij hebt verzameldrift en dat is raar, he? De buren zijn al jaren boos op je vanwege je vreemde kattenhobby, toch?" Enzovoorts. Ongevraagd met een overvalcamera de UnileverArena ingeschopt worden met uw grootste problemen, waar u zich diep voor schaamt. Voor het vermaak van miljoenen. John Williams die een man ongevraagd zijn radio-ambities afpakt. Nicolette die in haar product placement programma er voor zorgt dat vadsige kinderen voortaan op school gepest gaan worden, omdat hun ouders besluiten dat het een prima idee is om de obesitas te laten oplossen met een RTL-camera er bij. Of "Mijn leven in puin" van Peter van der Vorst. Willekeurig die van vorige week: Sylvia heeft verzameldrift, Peter overvalt haar en Sylvia zegt de hele aflevering dat ze eigenlijk niet wil. Als ze aangeeft bang te zijn voor TV-manipulatie, wordt Peter zelfs boos op haar. Hoe durft ze Peters intenties in twijfel te trekken! Moet zij geholpen worden? Wellicht. Moet dat per se voor een RTL-camera waarbij zij als een freak wordt weggezet voor de kijkcijfers? Neen. De slachtoffers van RTL vragen niet zelf om de overvalTV, hebben niet gekozen voor een publieke functie waarbij ze camera's kunnen verwachten en niet via een al dan niet groot podium iets merkwaardigs dan wel doms geroepen. Ze hebben simpelweg een groot probleem en RTL vindt dat ze om die reden geschikt zijn om ongevraagd geholpen te worden middels hun freakshowTV. Prima. Dat mag in Nederland. Ook voor lucratieve ranzigheid is dit een vrij land. Doe wat werkt. Kustaw Bessems schrijft vandaag: "iemand met draaiende camera overvallen op zijn privé-adres, is een loodzwaar instrument." Jup, maar RTL is er groot mee geworden. Net als Man Bijt Hond. En Jehova's getuigen. Kinneging-gate bewijst dat verontwaardiging in hohoholland vooral selectief is en de fatsoenskloof slechts overbrugd wordt met hypocriete tunnelvisie. Meer rancune dan argumenten. Nee, vroeger, lang geleden, toen was het pas beschaafd.

Reaguursels

Inloggen

Goed zo quid,nu ken ik je weer.
Zelfs die schortsukkel van den blijker En die hele rtl4
zooi die op het maatschap een te grote invloed hebben
krabben zich nu achter hun oren ,bij het lezen van
u artikel.dank.

frits .v.enckevort86 | 05-03-12 | 09:50

Gewoon een rot trap tussen de benen en ze zijn weg, eerlijk, probeer het eens.

OudRotjeknorrer | 04-03-12 | 04:04

-weggejorist-

OudRotjeknorrer | 04-03-12 | 04:01

@ GaatDeGoedeKantOp | 02-03-12
Kan me een scene herinneren waarin een te dik meisje erg gepest werd door klasgenootjes en doorgaans maar de éénzaamheid zocht om rust te hebben op school.
Pas nadat ze samen met de presentatrice het lokaal binnen ging en openlijk zei dat ze bezig was met een programma om af te vallen en dat ze erg veel last had van de pesterijen van klasgenoten en dezen direct hierop aansprak was de reactie van dezen dat ze niet beseft hadden wat ze deden en dat ze dit niet meer zouden doen. En dit gebeurde inderdaad niet meer volgens haar en je zag haar opbloeien.
™
Erkennen dat je een probleem hebt en er zelf niet meer uitkomt vereist al enig doorzettingsvermogen en karakter om die drempel over te stappen en toe te geven dat je gewoon hulp nodig hebt en dit dus ook publiekelijk zegt. Mensen met geldproblemen kunnen dus ook vaak gewoon niet met geld omgaan, kan zijn dat hun dit gewoon niet in de opvoeding is meegegeven en vervolgens er maar op los leven van de hand in de tand. Men moet tot de erkenning komen dat ze dit gedrag niet meer kunnen volhouden en dus keuzes moeten maken die dan ook wel pijnlijk moeten zijn omdat het water hun zo'n beetje tot aan de lippen staat.
™
Mensen met het verstand van een kind houd je en daarvoor is ook de "beschermde woonomgeving" bedoelt waar ze hun natje en droogje krijgen en een fatsoenlijke kamer met toilet en douche en een keukenblokje maar zonder gasstel etc dus. Begeleiding die hun helpt met problemen en ze een beetje in de gaten houdt om gekke dingen te voorkomen. Maar de grootste gekken zitten niet in een inrichting of zo maar gaan door als "normale mensen" en daar zit gelijk ook het grijze gebied in dezen.

said_fred | 03-03-12 | 22:50

-weggejorist-

stofnest | 03-03-12 | 20:26

Ja hoor! Zeg ik iets over het feit dat jullie Kinneging erbij betrekken, wordt mijn comment weggejorist.

Fret Kroked | 03-03-12 | 19:45

@Einde van de Domheid | 03-03-12 | 11:38
"Jouw verhaal over beeldgeilheid van de gemiddelde Nederlander slaat in dat verband nergens op."
Ik leg dat specifieke verband met dit specifieke geval ook niet, maar dat doe jij. De beeldgeilheid van mensen was een losse, algemene observatie. Daarbij komen Tahir en Kinneging graag in beeld. Zij is vaste columnist bij Buitenhof, hij schoof graag aan bij P&W. Als ze niet in beeld zouden willen komen dan deden ze dat niet.

"Als Tahir om een reactie zou worden gevraagd, waarom zou ze dat niet geven?(Nogmaals, ik heb nog nooit gehoord van iemand die een columnist om toelichting vroeg, het mag, maar het komt niet vaak voor.)"
Dat vraag ik me ook af, waarom zou ze die niet geven? Het enige dat ik kan constateren is dat ze het NIET doet. Niet aan Rutger, en niet bij P&W aan tafel.
Columnisten worden overigens heel vaak om uitleg gevraagd. Niet zelden door een tegencolumn, dan ontstaat een polemiek. Ik kan je voorbeelden te over geven van allerlei polemieken, maar dat kun je hopelijk zelf ook bedenken. Bovendien schuiven columnisten tegenwoordig regelmatig aan bij programma's als P&W, K&vdB, DWDD en worden ze vaak gevraagd naar om hun mening verder toe te lichten.

"Zij roepen niet op tot censuur maar tot fatsoen. OK gebaseerd op het weren van onfatsoen, maar er zit geen politieke kleur of smaak aan haar column. Dat mag, nee dat soort dingen moeten columnisten doen. Iedere rechter zal zeggen dat een columnist of cartoonist een grotere bandbreedte heeft dan een politicus."
Nee, je draait de boel om. Zij roepen op tot censuur door het weren van wat zij onfatsoenlijk vinden gebaseerd op een vaag idee van wat zij onder fatsoen verstaan. Ik ontzeg ze ook die mening niet, ze mogen het van me vinden. Iedereen mag alles vinden. Ze mogen het ook van de daken schreeuwen. Dat is het punt niet: de mening is abject en verderfelijk omdat ze indruist tegen grondwettelijke vrijheden die zij voor zichzelf opeisen en een ander willen ontkennen. Het instinct of het idee tot censuur is ik zelden politiek of ideologisch gekleurd, het loopt dwars door ideologische en politieke kleuren. Dat heeft er helemaal niets mee te maken.
En nee, een rechter zal niet zeggen dat een columnist of cartoonist "een grotere bandbreedte" (wat je daar ook mee bedoelt) heeft dan een politicus. Heb je het Wildersproces niet gevolgd?

"Slotbetoog. Een verslaggever die reageert op een meisje die tot fatsoen oproept, uit een programma dat bekend staat (ook) om paaldanseressen, en stevige confrontaties met straatjeugd en villabewoners heeft er alle schijn van... (maak je bost maar nat, hier komt het...) een vorm van politieke intimidatie te zijn."
Naema Tahir is geen meisje, het is een vrouw. Het woord meisje impliceert een zwak, fragiel wezentje dat beschermd moet worden. Het is een sterke vrouw, met een stevige mening. Die mening mag keihard en genadeloos onder een kritisch fileermes. Of dat mes nu van Rutger is of van Kustaw Bessems, van Jeroen Pauw of van Nausicaa Marbe, dat doet er allemaal helemaal geen flikker toe. Wat de rest van het programma PowNews er mee te maken heeft snap ik niet. Bij DWDD is ook met regelmaat plat vermaak te zien en confrontaties met jan en alleman. SO FUCKING WHAT?!!

"Er is geen enkele reden voor Rutger om geen afspraak te maken."
Er is ook geen enkele reden om niet gewoon aan te bellen. En als het dan op dat moment niet schikt om dan ter plekke een afspraak te maken. Dat deed Kinneging dus niet, maar hij zocht de confrontatie. Die kreeg hij.

"Er is genoeg reden om de media af en toe op de haq te nemen Stormagedoon."
Er is inderdaad genoeg reden om de media op de hak te nemen. Pownews doet dat met regelmaat, sterker nog daar zijn ze voor opgericht. Je vergeet daarbij dat Naema Tahir middels haar column bij Buitenhof namelijk óók deel van die media is. En dus mag ook Naema Tahir met een abjecte mening op de hak worden genomen. Wat de rest van je voorbeelden betreft, schrijf daar dan zelf columns over of tip ze bij de redactie van een krant, actualiteitenrubriek, of whatever. Zeg je lidmaatschap op, schrijf boze brieven als je daar allemaal zo tegen bent. Want dat met dit geval te maken ontgaat me volkomen. Je denkt wollig en wattig met allerlei gevoelsmatige veronderstellingen, verborgen aannames, vage onderbuikgevoelens over fatsoen en hoe het zou moeten en "hoe het hoort". Drogredenen.
www.fallacyfiles.org/emotiona.html

Stormageddon | 03-03-12 | 18:18

Wij bij geenstijl en powned zijn helemaal geen bagger, maar juist taboedoorbrekend. En bovendien zijn anderen ook bagger. En we willen ongefundeerd alles kunnen zeggen, maar je moet onze stukjes wel heel erg serieus nemen, want we vinden onszelf wel heel maatschappelijk relevant. Tsja. Rutger is betrapt met een trillend onderlipje. Dat is natuurlijk vervelend en confronterend, maar doe gewoon wat de mensen buiten de geenstijl bubble ook doen; schilder het van je af, of zet het om in een fado of iets anders creatiefs. Maar blijf er niet continu over doorzaniken.

un_chien_andalou | 03-03-12 | 14:42

-weggejorist-

stofnest | 03-03-12 | 13:50

Heerlijke stukje, spijker kop klaar.

OpenDeur | 03-03-12 | 13:29

inderdaad allemaal kutprogrammas. en dan ook nog die zooi waar ze mensen misbruiken die bv een familielid kwijt zijn. hoe heet die bagger? iets met zesde of zevende zintuig. bleh. of die homo die zogenaamd met dooien praat, derek o nog iets. ik vind dat je mensen moet beschermen die kwetsbaar zijn tegen dit soort onzin. die nicolette zou ik wel doen trouwens.

terazino | 03-03-12 | 13:00

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 04:29 |
God is een zwemband, je moet je eraan overgeven en vooral niet zelf willen spartelen.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 12:45

Geweldige column!

appie747 | 03-03-12 | 12:37

-weggejorist-

Jambolo | 03-03-12 | 12:25

-weggejorist-

Jambolo | 03-03-12 | 12:25

Ben benieuwd wanneer er DINGDONG een onaangemelde en echte journalist aanbeld bij Rutger thuis. Wat zou de reactie dan zijn, als ze bijvoorbeeld vragen over Beau stellen en dergelijke. Want hij wil graag prive, prive houden das duidelijk, en zijn reactie dan ook is wij houden graag alles prive ?!. Even aan heel Nederland laten zien dat de NAW gegevens gewoon via telefoonboek.nl te vinden zijn ?. Gelijk aan wat er gebeurd is toch ?.

leijpeideaud | 03-03-12 | 12:11

Parsons | 02-03-12 | 21:45
Dus als jouw vrouw/vriendin/dochter zwanger op bed ligt te rusten vind jij het geen probleem als ik ff bij je aanbel en met mijn grote bek kom eisen dat ik te woord gestaan wordt?
Jij gaat haar dan wakker maken, en het maakt je dan verder niet uit dat ik niet vooraf ff heb laten weten dat ik langskom, of dat je vrouw/vriendin/dochter misschien wel helemaal geen zin heeft om me te woord te staan?
Of vraag je me in eerste instantie (on)vriendelijk te vertrekken om vervolgens als ik weiger te gaan en door blijf filmen boos te worden?

DataValue | 03-03-12 | 12:04

Het is Kees van Kooten en Wim de Bie

DikBen(het)Zat | 03-03-12 | 11:54

-weggejorist-

zand.kasteel | 03-03-12 | 11:52

Zou Rutger al advies zijn gaan vragen bij Cohen? Samen huilie huilie onder het genot van een kopje thee.

Troost J.E. | 03-03-12 | 11:41

(joris de voorgaande gelijkende post maar weg!)
Stormageddon | 03-03-12 | 01:17 | + 4 -
1) Kinneging hebben we nooit (eerder) op TV gezien.
Jouw verhaal over beeldgeilheid van de gemiddelde Nederlander slaat in dat verband nergens op.
2) Als Tahir om een reactie zou worden gevraagd, waarom zou ze dat niet geven?(Nogmaals, ik heb nog nooit gehoord van iemand die een columnist om toelichting vroeg, het mag, maar het komt niet vaak voor.)
4) Zij roepen niet op tot censuur maar tot fatsoen. OK gebaseerd op het weren van onfatsoen, maar er zit geen politieke kleur of smaak aan haar column. Dat mag, nee dat soort dingen moeten columnisten doen. Iedere rechter zal zeggen dat een columnist of cartoonist een grotere bandbreedte heeft dan een politicus.
5) Slotbetoog. Een verslaggever die reageert op een meisje die tot fatsoen oproept, uit een programma dat bekend staat (ook) om paaldanseressen, en stevige confrontaties met straatjeugd en villabewoners heeft er alle schijn van... (maak je bost maar nat, hier komt het...) een vorm van politieke intimidatie te zijn.
(...)
Er is geen enkele reden voor Rutger om geen afspraak te maken.
Tenslotte, ZAP, het kinderprogramma laat ism met kinderen moeders schrikken. (met -hahaha- levende muizen enzo.) de moeder die het hardste gilt wint de prijs. De deviel die in de jury van het songfestival zit vermomde zich eens als taxivchauffeur, nam een bekende BNer mee, deed alsof hij doorfikte en een betonwagen ledigde zich in zijn wagen (met de BNer erin) DOODSANGSTEN. Er is genoeg reden om de media af en toe op de haq te nemen Stormagedoon.
Einde van de Domheid | 03-03-12 | 11:21 | + 0 -

Einde van de Domheid | 03-03-12 | 11:38

John Williams.... onze eigen hulpneger!

benerklaarmee | 03-03-12 | 11:27

-weggejorist-

Einde van de Domheid | 03-03-12 | 11:21

Mijn hobby is jiu jitsu en dat train ik tweemaal wekenlijks. Mijn vrouw heeft haar squashavond en dat is prima. Ik zou er geen cameraman voor mijn gezicht moeten hebben die door mijn vrouw geroepen is. Als ze dat doet, dan vlieg ik met mijn kinderen regelrecht terug naar Finland. Dat soort programmas zijn vreselijk en een belediging voor mensen.

de tandarts | 03-03-12 | 10:58

Bezorgdenverjaagster | 03-03-12 | 09:59 |
Mijn vermoeden is dat er vast wel eens over gesproken is op een redactie. Maar Rutger en dit onderwerp is voor de rest van de wereld niet zo nieuwswaardig. Maar dat is hier nog niet helemaal doorgedrongen. Typisch gedrag voor lieden die denken de waarheid in pacht te hebben.

Varkensjuin | 03-03-12 | 10:27

@Van Dikhout | 03-03-12 | 09:30
Nee hoor, GS opende de dag met een topic over religie.

Parsons | 03-03-12 | 10:18

@joshua24 | 03-03-12 | 08:50
Begrijp je het topic wel?

Parsons | 03-03-12 | 10:15

Ik kan niet wachten tot er iemand de domme moed heeft om bij Rutger thuis aan te bellen met zijn cameraman. Kan niet missen dat Rut ze meteen uitnodigt binnen te komen, naar het toilet loopt, de broek op de enkels laat zakken, plaatsneemt, en al schijtend iedere mogelijke vraag heel netjes zal beantwoorden.

Zal ze leren, zo'n diepte-interview.

Bezorgdenverjaagster | 03-03-12 | 09:59

necrosis | 03-03-12 | 09:26 |
Wat betreft de vergelijking met Verlinde heb je gelijk, dat gaat wat te ver. Excuses aan Rutger daarvoor.
Ik heb sowieso respect voor Rutger en Frequin als mens. Maar in hun verschijningsvorm op televee alleen aan Frequin als journalist. Die onzin bij RTL4 en SBS6 was helemaal niks.
Maar zoals ik al aangaf vond ik dat dezelfde onzin als bij Powned gebracht door Rutger en al die anderen daar trouwens.
Dat gezeur over mensen die de kwalificatie mens niet verdienen is erg flauw. Als zo inzet is er nooit meer een mogelijkheid tot opschalen.
Maar dat terzijde. Ik vind dat journalistiek in elk geval niet moet draaien op het opnaaien van mensen. Als iemand geen antwoord wil geven op suggestieve vragen van Rutger, dan is Rutgers enige doel daarna die mensen lastig te vallen en proberen te verleiden tot gedrag waarmee je op de televee volledig afgaat. En dat gebeurt regelmatig. Dat heeft helemaal niks met journalistiek te maken. Dat is gewoon treiteren om je zin te krijgen. Maar je kunt natuurlijk een andere mening zijn toegedaan. Maar ik vraag me af hoe je treiteren kan rechtvaardigen in een journalistieke context met als doel een ander af te laten gaan?

Varkensjuin | 03-03-12 | 09:53

Ik ontwaak met hanengekraai, ergens loeit een verloren gewaande koei, de bananenplantages beneden mij zijn nog bruin, terwijl het voorgebergte van de machtige Taurus alweer prachtig groen verzamelt en de Middellandse Zee heeft in de morgenzon inmiddels haar turquoise kleur weer aangenomen. Dan klik ik GeenStijl aan en schrik me de kolere! Geen woord over Syrië, geen woord over de A-bom van Iran en eh... en eh... Geen woord. Dus.
-
Neen. GS opent met een item over fatsoensnormen en debielen die psychisch geheel afhankelijk zijn van Rutgers Televisie Licentie, beter bekend als RTL. RTL-buiskijkers worden gekwalificeerd als debiel. Ik zou een stapje verder willen gaan. RTL-kijkertjes hebben niet eens recht op leven.

Van Dikhout | 03-03-12 | 09:30

@Varkensjuin | 03-03-12 | 09:08
Overigens heb ik dik respect voor Frequin.
Met name toen hij eens lastig ging doen bij Hummie v/d Tonnekreek, een draak van een vrouw die geen ander doel had, dan over lijken te gaan.
En dan is iemand als Rutger nog heel beschaafd!

necrosis | 03-03-12 | 09:26

@Varkensjuin | 03-03-12 | 09:08
Ik heb Verlinde nog nooit met een plopkap op straat gezien.
Rutger heeft meerdere malen te maken gehad met mensen die die kwalificatie niet eens waardig zijn.
Zal ik je even herinneren aan de 'rammende rechter'?
Hij durft het veld in te gaan waar zijn 'collega's' netjes voorlezen van auto-cue.
Dat laatste noem ik geen journalistiek, dat zijn gewoon broekepoeperts!

necrosis | 03-03-12 | 09:21

Meer rancune dan argumenten ? Nee ?
Goed, maar die argumenten lijken me wél een beetje uit het kleuterklasje te komen.
" ja maar, hij doet het óók "

Gs wordt een beetje huilie huilie zo hoor.
Op die manier wint Kinneging helaas alsnog wat mij betreft.

jimbo888 | 03-03-12 | 09:17

necrosis | 03-03-12 | 08:48 |
Dat Rutger's directe manier van mensen aanspreken uniek is klopt niet, Willibrord Frequin was hem al jaren voor. Ik heb het over de periode dat Frequin bij RTL4 en SBS6 ging klussen. Dat was ook entertainment met als enig doel het afzeiken en overvallen van mensen die terecht of onterecht geen weerwoord hadden en overgeleverd waren aan de grillen van de entertainer. Dat had ook geen reet te maken met journalistiek.
Daarvoor was Frequin wel een goed journalist, die vragen stelde aan mensen die wel iets uit te leggen hadden. Dat is het verschil met Rutger, Frequin had wel inhoud was oorspronkelijk wel journalist en heeft ook wel aardige dingen gedaan. Jammer dat hij er zelf een zooitje van heeft gemaakt.
Rutger is geen journalist, heeft geen inhoud. Hij is meer een door de staat betaalde Albert Verlinde. Dus zowel in zijn zogenaamde journalistieke pogingen als in zijn entertainment faalhazerij is hij dus niet uniek, maar een slechte kopie. Want, en dit is misschien wat pijnlijk, Albert Verlinde is wel een stuk beter dan Rutger.
De enige wat uniek is bij Powned, is de presentatie van Weesie. Maar ik durf zo snel niet te zeggen of dat nu perse een compliment is. Tenslotte is uniek niet synoniem voor goed of kwaliteit.

Varkensjuin | 03-03-12 | 09:08

@eerstneukendanpraten | 03-03-12 | 09:05
Zullen we het eens over jouw nick gaan hebben?
*grinnikT*

necrosis | 03-03-12 | 09:08

@necrosis | 03-03-12 | 09:01
Tja, de kijkcijfers.
Maar ik zou het niet leuk vinden om op die manier mijn geld te verdienen.
Je draagt niks bij aan de maatschappij en je scoort goedkoop over de ellende van anderen.
Trouwens tijdens zo'n programma zou je denken dat ze heel wat gaan doen voor die mensen maar zo gauw de camera uit is denk ik dat ze die mensen gewoon verder in de stront laten zakken.

Che_cuevara | 03-03-12 | 09:07

@ ex prostituee 07:34

Leuke Nick heeft u! Zelf bedacht?

eerstneukendanpraten | 03-03-12 | 09:05

@Che_cuevara | 03-03-12 | 08:54
Ik kijk er niet meer naar.
Met name het merk 'Wendy van Dijk' heeft er een handje van om mensen te laten janken voor de camera.
Leuk om op zo'n manier je geld te verdienen, maar aan mij is het niet besteed.
Wil je mensen echt helpen, flikker die camera dan in de vuilnisbak en stroop je mouwen eens op.
Maar zonder kijkcijfers is het natuurlijk niet te verantwoorden nar de aandeelhouders van Unilever....

necrosis | 03-03-12 | 09:01

@necrosis | 03-03-12 | 08:52
Nee, ik bedoel al die zieligheids programma's op RTL en SBS

Che_cuevara | 03-03-12 | 08:54

Het zit wel diep bij Geenstijl, die opmerking over de fatsoenskloof. Niet meer huilen jongens, rug recht, schouders naar achteren en doorgaan!!!

Sir Lancelot | 03-03-12 | 08:54

@Che_cuevara | 03-03-12 | 08:48
Welke programma's?
Je doelt toch niet op Powned?
Ik vind Chantal namelijk wel érg lief!
*rekent op minkudo van Lizzy*

necrosis | 03-03-12 | 08:52

haha.... nu pretendeert geenstijl opeens moraalridder te zijn in het fatsoensdebat.dat heet geen boter op je hoofd.dat is hypocriet met een hele boterberg op je hoofd. jullie hebben wel humor hoor.

joshua24 | 03-03-12 | 08:50

@maraboe | 03-03-12 | 08:21
Dat is nou juist wat Rutger anders maakt dan zijn collega's van de staatstelevee.
Die kun je 1 op 1 inwisselen.
Je kunt een hekel hebben aan Rutger, hij maakt UNIEKE beelden, iets wat je niet kan zeggen van die zogenaamde 'beschaafde' journalisten.
En mensen die Powned lopen af te zeiken: ik kan me nog een filmpje herinneren van Danny (1,58 meter ofzo) die eerst een koperdief in het shell-gebouw durft aan te spreken en vervolgens geen back-up krijgt van de pliessies, terwijl Danny een heterdaadje op beeld heeft staan!

necrosis | 03-03-12 | 08:48

Kijken er nu echt mensen naar dit soort programma's?

Che_cuevara | 03-03-12 | 08:48

Kun je nagaan hoe het met den Hollander is gesteld. Een negert nodig hebben om de schulden op te lossen. Mwoehahahaha...

de nakketikker | 03-03-12 | 08:43

En dat terwijl het zo simpel is. Bel aan en vraag of je een paar vragen mag stellen. Het antwoord is:
1) Nee: ga weg
2) Ja: stel vragen
3) Ik ben Erik Staal: zet voet tussen de deur, scheldt hem helemaal voor rot, steel alles wat los en vast zit in zijn huis uit naam van de maatschappij en neem op een passende manier afscheid (vul zelf in).

triasenergetica | 03-03-12 | 08:32

waarom is GS toch zo zielig bezig om de 'interviewstijl' van Rutger goed te praten?Zit wel heel diep dan de opmerking fatsoenkloof. Man bijt hond vergelijken met Rutger is net als appels en peren vergelijken. Rutgerstijl is aan de rand, of soms over de rand. En dan kan je een tik verwachten.

maraboe | 03-03-12 | 08:21

Maar nu de vraag : Hoe zal Rutger zijn volgende item beginnen ? Stel je voor , hij loopt al lachend met zijn roze plop richting een minister. Het enige wat die minister hoeft te zeggen is : BOE.
Hilarische tv zal dat gaan worden.
Denk dat Rutger zijn rol in de politiek wel een beetje uitgespeeld is.

jankerd | 03-03-12 | 08:19

Kan die Rutger niet gewoon een baantje krijgen bij omroep Max? Dan kunnen wij ook gewoon weer door met schelden op Moslims.

ex-prostituee | 03-03-12 | 07:34

@drs.Nee | 03-03-12 | 06:20
Ik heb Bolkestein wat hoger zitten dan Kinneging. Bolkestein is afgestudeerd op de filosofie van het getal en met name op het getal 0. Dat vind ik fantastisch. Dat je vanuit de getaltheorie tot ideeën over maatschappij komt, vanuit nul, vanuit niets. Dat is mooi, ook al ben je het verder niet met de man eens, dat is een magnifiek pad van de geest: met niks beginnen.

Stormageddon | 03-03-12 | 06:52

@SpekJood | 03-03-12 | 05:50
Waarom?
Je bent één van de weinigen die mijn nick correct kan spellen op dit onggristelijke tijdstip.
Blijf nog even....
*smeekt ende grinnikT*

necrosis | 03-03-12 | 05:57

mY work is done herE

SpekJood | 03-03-12 | 05:50

@SpekJood | 03-03-12 | 05:43
In ieder geval spel je mijn nick correct, daarvoor +1.

necrosis | 03-03-12 | 05:47

-weggejorist-

SpekJood | 03-03-12 | 05:43

Wat is het verschil tussen een taal/moreel kompas?

SpekJood | 03-03-12 | 05:41

@SpekJood | 03-03-12 | 05:32
Was je nog niet bekend met mijn reputatie?
Enne.... CapsLock MagNie van Joris.
*jawel... grinnik ende grijns*

necrosis | 03-03-12 | 05:41

-weggejorist-

SpekJood | 03-03-12 | 05:32

@SpekJood | 03-03-12 | 05:22
Ik gaf je direct +1, en kwam even later tot de conclusie dat je een zin begon met een kleine letter z.
Alle zinnen begin je met een hoofdletter, tenzij je begint met mijn nick (ALTIJD zonder hoofdletter].
*ergens een -1 gaat uitdelen om de balans te herstellen*

necrosis | 03-03-12 | 05:30

*filosofische bui*
Als politici en aanverwanten niet zulke hufters zouden zijn, zouden er geen journalisten als Rutger Castricum zijn.
Denk daar maar eens over na.....

necrosis | 03-03-12 | 05:24

@ necrosis, U heeft gelijk.
zeer slordig en GS onwaardig bovendien.

SpekJood | 03-03-12 | 05:22

@boeglul | 03-03-12 | 04:44
Je hebt een Haagsch geluid?
Als in 'het geluid komp van achtar je huigh'?
*hebben we toch iets gemeen*

necrosis | 03-03-12 | 05:05

@SpekJood | 03-03-12 | 04:39
... zins de dood...
Volgens mij ben je toe aan een beetje bedrust
*'sinds' doneren doet*

necrosis | 03-03-12 | 05:02

Kan het niet beter zeggen.
Maar Rutger is dan te direct?!?!!!!
Fack hun, want dat mag wel dan...
Rutger hoop dat je zo doorga!

Sloopkogelz | 03-03-12 | 04:54

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 04:31

Ik heb een Haagsch geluid vrind. Wat heeft de dokter er mee te maken? Nazi...

boeglul | 03-03-12 | 04:44

HULDE Matthijs.
Goed geschreven,onvervalst proza, moest even
denken aan Johnny de selfkicker...
-
Eerste x dat ik weer geroerd ben door een schrijfsel
zins de dood van Theo.
*pinkt een traantje weg*

SpekJood | 03-03-12 | 04:39

@boeglul | 03-03-12 | 04:04

Heb je geen sexy jurkje en een goede dokter?

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 04:31

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 03:47

Nope, ze vertellen ons juist dat we geen zwemband nodig hebben, we hebben god/allah/jaweh toch. Die beschermt ons etc. Mocht het toch misgaan dan hebben wij ons niet fatsoenlijk gedragen.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 04:29


@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 03:38
Godinnen in rode jurkjes zijn altijd goed, daar kun je zonder gevaar in geloven. Totdat ze je besodemieteren. Maar dan is er vaak wel weer een ander godinnetje.

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 03:41
Wodan is overleden in 1981. Wodan hield van de natuur.

www.youtube.com/watch?v=ZDv2w1WkqQo

Stormageddon | 03-03-12 | 04:07

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 03:41

Wodan resideert nog steeds op de Olympisch, weliswaar iets kleiner behuisd maar hij woont er nog steeds.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 04:06

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:52

Neem mij niet kwalijk. Indien alleen maagden binnen het profiel vallen, heb ik een probleem. Sorry.

boeglul | 03-03-12 | 04:04

Ik heb de ogen van Kinnnnnnnegiging gezien en dat zegt mij genoeg. zeer gevaarlijk dat zo'n persoon op een bepaald niveau voor de klas staat.

INH.30CL | 03-03-12 | 03:57

Ik heb de ogen van Kinnnnnnnegiging gezien en dat zegt mij genoeg. zeer gevaarlijk dat zo'n persoon op een bepaald niveau voor de klas staat.

INH.30CL | 03-03-12 | 03:57

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 03:41

Wodan resideert nog steeds op de Olympisch, weliswaar iets kleiner behuisd maar hij woont er nog steeds.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:55

@boeglul | 03-03-12 | 03:27

Oh god, de ratten komen uit hun holen, ik heb allen maar behoefte aan 72 secretaresse's, uiteraard allemaal maagd.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:52

@boeglul | 03-03-12 | 03:27

Oh god, de ratten komen uit hun holen, ik heb allen maar behoefte aan 72 secretaresse's, uiteraard allemaal maagd.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:52

@boeglul | 03-03-12 | 03:27

Oh god, de ratten komen uit hun holen, ik heb allen maar behoefte aan 72 secretaresse's, uiteraard allemaal maagd.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:51

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 03:41

neemjemoederindemali
Slaapt. Iedereen is blij!

boeglul | 03-03-12 | 03:50

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 03:41

neemjemoederindemali
Slaapt. Iedereen is blij!

boeglul | 03-03-12 | 03:50

@boeglul | 03-03-12 | 03:27

Oh god, de ratten komen uit hun holen, ik heb allen maar behoefte aan 72 secretaresse's, uiteraard allemaal maagd.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:48

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:25 |
Maar desondanks staan ze ons te vertellen dat we óók zo'n zwmband moeten dragen als we niet willen verzuipen.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 03:47

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:21 |
Wodan is niet meer gevestigd in onze contreien. Hij is verhuisd en niemand weet zijn huidige adres. Misschien is hij wel overleden.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 03:41

Stormageddon | 03-03-12 | 02:58 |
Ook maar eens een plaatje gaat draaien.
www.youtube.com/watch?v=M8iFj-Pvd4w
Een dansende, swingende God is de enige waarin je kunt geloven.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 03:38

Een mooi topic, vergroot de onmacht van geenstijl en powned in deze kwestie nog eens extra uit.

XelaGBS | 03-03-12 | 03:37

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:23

Mag ik uw secretaris zijn? (Ik bedoel, indien u succesvol gaat zijn?)

boeglul | 03-03-12 | 03:27

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 03:22

Psies, ze beweren dat ze een zwemdiploma hebben maar ze hebben nog nooit water gezien, laat staan dat ze ooit in de plomp hebben gelegen.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:25

@boeglul | 03-03-12 | 03:16

Nope, 1 religie, 1 leider en 1 volk onder mijn lijdersschap (met lange ij, want lijden zullen ze)

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:23

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:10 |
Juistem. Anders gezegd, ze beweren allemaal dat ze het enig geldige zwemdiploma hebben, maar zwemmen kunnen ze geen van allen.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 03:22

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:58

Ook niet helemaal waar, ooit was Wodan een zwaar gevestigde god, tegenwoordig moet ik strijden om mijn wodanisme als godsdienst te mogen cultiveren.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:21

@de grote Anti | 03-03-12 | 02:58

Wat mij betreft hoeft het niet, 1 dag in de week lekkere rust is heerlijk. Geen lawaai, weinig verkeer en geen radio's etc., 1 vd weinige zegeningen van het geloof en waar allahzijdank alle kristullukkuh geloven het over eens zijn.

Nu nog die beierende kutklokken omsmelten en mijn zondag kan niet meer kapoet.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:19

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:12

Eén volk, eén partij en eén religie! Uw oplossing?

Nazi!

boeglul | 03-03-12 | 03:16

@boeglul | 03-03-12 | 02:52

Ik zou het heel graag anders willen, wat mij betreft tiefen al die enge relie idioten op naar de maan of liever nog verder. Kunnen ze hun godje mooi van dichtbij bestuderen en zijn wij af van al die waanzinnigen.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:12

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:50

Ik snap, een windesheim student denkt dat hij beter is dan een Inholland student, van elkaar denken ze dat de studie van een ander kudt is en ondertussen hebben ze beide een waardeloze studie. Vat ik het zo goed samen?

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 03:10

Hohoholland +1

boslim | 03-03-12 | 03:00

TheOne48 | 03-03-12 | 02:50 |
Het is even volhouden, maar misschien schop je het tot een 'gevestigde religie'. Want dat schijnt het criterium te zijn. Een religie moet 'gevestigd' zijn, wil zijn God als ware God erkend worden. Bizar eigenlijk, de historiciteit van iets bepaalt hier of dat iets als absoluut mag gelden of niet.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:58

Muziekje voor de nacht. Het lijkt off-topic en is het niet. Ik ga het niet uitleggen. Doe zelf maar je best.

www.youtube.com/watch?v=yzbtinVhWsE

Stormageddon | 03-03-12 | 02:58

@neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:49
10 jaar geleden was het hier ook ondenkbaar..
Nu zijn er binnen een straal van 20 km overal supermarkten open op zondag.Met als resultaat dat de plaatselijke supermarkt even verderop elke zondag vol zit met indiase en pakistaanse mensen met hun kinderwagentjes.

Mensen,kom trouwens eens hier rondhangen in een splitscreen naast gs.
Drastisch beschaafd engels sprekende mensen nodig.
www.blogtv.com/Livenow


de grote Anti | 03-03-12 | 02:58

verschillende naar boven schopt.

boeglul | 03-03-12 | 02:54

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:43

Dat valt dan toch weer tegen. Dolend volk zoekt steeds weer iets anders; als gevolg hebben we veshillende religies (gelukkig) en heel veel politieke partijen. Zou jij het anders willen?

boeglul | 03-03-12 | 02:52

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:38
Heb een paar maanden geleden in florida in magic kingdom tientallen biertjes aan Mickey geofferd, sindsdien gaat het me goed, dus hij is de enige echte god.

TheOne48 | 03-03-12 | 02:50

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:43 |
Er is maar één Ware God. Althans, dat beweren de monotheïstische godsdiensten.
En als je die ene Ware god in stelling hebt, dan heb je ook De Waarheid in pacht en weet je ook zeker wat goed is en wat slecht. Dan heb je ook het enig geldende diploma dat je toegang geeft tot het hiernamaals.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:50

@de grote Anti | 03-03-12 | 02:36

Op zondag zijn hier de supers niet open, schijnt niet te mogen van een of andere god. Op zondag heb je vette pech als je pleepapier op is.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:49

@boeglul | 03-03-12 | 02:36

Een boeiende cultuur, eigenlijk zo iets dat je de ene dag op klompen danst van eiken hout, de volgende op grenen en de week er op trek je klompen aan van populierenhout.

De hamvraag is natuurlijk welke klompen het meest geschikt zijn voor de horlepiep en hoeveel klompen geeft de gek voor je dochter.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:47

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:36

Ah, begin het te begrijpen, er zijn echte en ware goden en patjakkers die beweren een god te zijn. De nepgoden hebben gestudeerd bij Inholland, vat ik het zo goed samen?

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:43

Stormageddon | 03-03-12 | 02:32 |
Deal.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:42

TheOne48 | 03-03-12 | 02:25 |
Een Mickey Mouse Openbaring zou wel helpen. Misschien een klaagmuur in Disneyland Parijs. Iets waardoor het serieus lijkt.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:38

@neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:31
Denkt u niet dat het erg naief is om te denken dat iedereen in dezelfde cultuur even slim is en zich dusdanig gedraagd.

Dus het is lastig,dat geef ik toe.
Verder mogen zij een eilandje hebben met zijn allen,want ik ben het aardig zat.Alhoewel de multiculturele bende op zondag bij de supermarkt aardig netjes verloopt tot zo ver.

de grote Anti | 03-03-12 | 02:36

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:30

Je chargeert maar je begint het te begrijpen.

boeglul | 03-03-12 | 02:36

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:28 |
Eensgezindheid komt voort uit het geloof in één waarheid. Je kunt niet eensgezind zijn met lieden die er een waarheid op nahouden die op talloze details afwijkt van jouw waarheid. En dat is het geval. Ze claimen ieder voor zich de Enig Ware God te aanbidden en beweren te stelligste dat de ander een valse God aanbidt.
Er zijn pogingen om te integreren:
www.acommonword.com/index.php?lang=en&...
Maar, zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:36

@de grote Anti | 03-03-12 | 02:30

In de Nederlandse cultuur worden al die nieuwerwetsigheden verfoeit, de fiets is Hollandse cultuur. Door weer en wind de trappers rondmalen teneinde een paar meter vooruit te komen. En aardappels met jus bij het middageten.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:34

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:26
Natuurlijk. Niks op papier, geen handtekeningen. En ik hoef ook geen nalatenschap of erfenis. (Hooguit je intellectuele.)

Stormageddon | 03-03-12 | 02:32

@TheOne48 | 03-03-12 | 02:29

Yup, alleen andere mensen hebben nog een andere mening:-)

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:32

@de grote Anti | 03-03-12 | 02:25

Als de Islam een cultuur is dan moeten islamisten over de hele wereld hetzelfde doen. Anders kun je het geen cultuur noemen.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:31

@neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:26
Mijn cultuur is de uitvinding van de brandstofmotor en het vliegtuig.. oja en ook de boot/schip.Fuck je klompen.Een paar stukken hout op je voeten dragen zodat een koe je tenen niet verpletterde is niet cultuur.

de grote Anti | 03-03-12 | 02:30

@boeglul | 03-03-12 | 02:22

Dus de ene dag ben je islamiet, de volgende een jood en volgende week een kristen, begrijp ik het nu goed?

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:30

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:26
Pff precies mijn punt toch?

TheOne48 | 03-03-12 | 02:29

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:19

Waarom strijden ze dan elkaar de kerk/moskee/synagoge uit?

Het lijkt me juist in hun belang om eensgezind op te trekken om ongelovigen over de streep te trekken.

*Even belt met vliegend spaghettimonster*

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:28

Stormageddon | 03-03-12 | 02:17 |
Zo lang er geen formulieren aan te pas komen vind ik het best. Verbondenheid is verbondenheid.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:26

@TheOne48 | 03-03-12 | 02:19

Je zou over een landelijke cultuur kunnen spreken, (klompen, tulpebollen en windmolens) en over subculturen. (fierljeppen, schaatsen, carnaval, geheime zenders, homo's etc.) Een subcultuur kan dus ook pedofilie zijn. (Westkapelle)

Je kunt je natuurlijk ook afvragen wat cultuur is.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:26

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:19
Ho ho, je vergeet Mickey Mouse, das mijn god, niet zo netjes van je. Tijd voor moussie ( in andere geloven Fatwa) You are doomed!!

TheOne48 | 03-03-12 | 02:25

@neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:19
Ik denk dat 'nederlandse' islamisten deze cultuur nog steeds hooghouden.. De dochter gaat naar een uitgekozen moslim man,en de jongens mogen doen wat zij willen met ons.

de grote Anti | 03-03-12 | 02:25

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:11

Je kunt het een heel klein beetje vergelijken met stemmen op verschillende politieke partijen (overtuigingen). Soms zijn er zelfs mensen die omschakelen tijdens het leven van de ene religie naar een andere. Ik ken bijvoorbeeld mensen die eerst LPF stemden, daarna Trots op Nederland en nu PVV. Snap je het nu een beetje?

boeglul | 03-03-12 | 02:22

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:14
Dat bedoel ik dus en schreef ik ook (kleinere schaal) Maar landelijk zijn de verschillen ( friezen versus limburgers bv) te groot om over een landelijke cultuur te spreken.

TheOne48 | 03-03-12 | 02:19

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:11 |
Ze hebben ieder voor zich hun Enig Ware God op eigen wijze vormgegeven. Die Enig Ware God past zich moeiteloos aan, verschijnt nu eens als God, dan weer als Allah, en soms als Jahweh.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:19

@de grote Anti | 03-03-12 | 02:13

Geloven is een religie volgens mij. Het verkopen van je dochters aan vertrouwde andere families zou je met een beetje goede wil cultuur kunnen noemen, net als voedsel etc. De vraag is of alle Islamisten uit verschillende werelddelen dezelfde "cultuur" hebben.

Als we het hebben over de "Nederlandse" cultuur, hebben Nederlandse Islamisten deze cultuur ook of behoren hun cultuur er niet toe?

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:19

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 01:48
Mag ik je als tweelingbroer adopteren?

Stormageddon | 03-03-12 | 02:17

@TheOne48 | 03-03-12 | 02:07

Volgens mij kan "cultuur" juist ook over hele kleine groepen gaan, de cultuur in Staphorst bvb of de cafécultuur in Amsterdam.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:14

@neemjemoederindemali | 03-03-12 | 01:57
Nou kijk,het is nogal simpel.. Ze geloven allemaal in een maangod en verkopen dochters aan vertrouwde andere families en eten raar voedsel waar je het vlees nooit met melkproducten mag bereiden.. En de jongetjes zijn al mannen van een jaar of 14,worden besneden soms,en eer is het hoogste goed.Verder zijn het fanatieke gamers,denk aan rpg's.

Maar nee,verder hebben ze niets met elkaar te maken.
Waarom zou ik in godsnaam denken dat islam een cultuur is.

de grote Anti | 03-03-12 | 02:13

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:06

Aha, waarom doen ze dat dan niet in 1 kerk/moskee/synagoge bidden tot hun imaginaire vriendje?

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:11

Het woord "cultuur" pretendeerd iets wat grote groepen bindt, maar ik denk dat het meer iets is van "gewoontes" wat zich op kleinere schaal manifesteerd, B.v. in de familie en kennissensfeer. "Cultuur" wordt gebruikt om zaken als klompen, zeeuwse meisjes, sinterklaas etc aan de man te brengen, oftewel bullshit.

TheOne48 | 03-03-12 | 02:07

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:01 |
Ze beweren hetzelfden, namelijk dat hún God de enig ware God is. Als ze allen gelijk hebben, hetgeen ik waag te betwijfelen, bidden ze tot dezelfde God.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 02:06

GeenStijl begint Micha Kat achtige trekken te krijgen, qua herhaling van zetten. Een faalhaas actie van Rutger moet natuurlijk overschreeuwt worden door zandbakgeleuter van: zij zijn nog fouter bezig. Gaaaaap!

ThaWeazly | 03-03-12 | 02:05

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 01:58

Dus in concreto geloven alle relie gekkies in dezelfde man/vrouw/het?

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 02:01

@Hölzenbein | 03-03-12 | 01:52

Heb je al een plusju gegeven lieverd, ga je nou weer liev slapen?

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 01:59

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 01:53 |
God, Allah, Jahweh, het is dezelfde Enige Ware, één pot nat.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 01:58

@de grote Anti | 03-03-12 | 01:53

Ik ben echt benieuwd, hebben ze bepaalde dansjes, lopen ze op een bepaald schoeisel, houden ze van bepaalde muzak? Wat maakt hun cultuur zo bijzonder en geldt dat voor de hele Islam "cultuur"? Hebben Amerikaanse islamisten dezelfde cultuur als West-Europese of Chineze islamisten?

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 01:57

de grote Anti | 03-03-12 | 01:52 |
Ja, en velen schrijven te weinig als ze nuchter zijn.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 01:56

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 01:48
Spijker-kop, hulde voor uw plempsel!

TheOne48 | 03-03-12 | 01:53

@neemjemoederindemali | 03-03-12 | 01:50
Serieus?.. Dat wil je niet weten,wat de kenmerken zijn.

de grote Anti | 03-03-12 | 01:53

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 01:48

Kudt, bak je een fantastische tegel, ga je in de laatste zin finaal de fout in. Het is allah, mijn waarde, niet god.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 01:53

@neemjemoederindemali | 03-03-12 | 01:50
Zijn we weer lekker aan het trollen? Ga je ezels verwennen.

Hölzenbein | 03-03-12 | 01:52

@Schoorsteenveger | 03-03-12 | 01:48
Leuk hippie manifest.
Volgens mij schrijven mensen teveel wanneer zij een slokje op hebben.

de grote Anti | 03-03-12 | 01:52

@de grote Anti | 03-03-12 | 01:47

Van mij mag iedereen alles noemen maar ik heb altijd begrepen dat het een religie is, sommige mensen noemen het een ideologie maar dat het een cultuur zou zijn is nieuw voor me.

Wat zijn de kenmerken van die cultuur?

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 01:50

Kwam in het kader van de onderhavige discussie een leuk stukje tekst tegen van Rein Gerritsen, 'Donner en de Verlichtingsdenkers', waarin ook het conservatisme van Kinneging aan de orde komt..
repub.eur.nl/res/pub/7128/Gerritsen.pd...
Gerritsen haalt eerst Cornelis Verhoeven aan:
"Het blijft voor mij onverteerbaar dat iemand achter mijn rug om en eeuwen voor mijn geboorte besluit te lijden voor zonden die ik nog niet heb begaan."
Om hieraan direct toe te voegen:
"En zo beschouw ik ieder waardeoordeel over ons kind, dat binnenkort geboren gaat worden, alsof het iets was dat zelfs als zuigeling 'geneigd is tot het kwaad', als een ongevraagde impertimentie in ons privé-leven."
Ik moest toen aan de getemde Naema denken die ook op het punt staat om het leven te schenken aan een kind, een nieuw en uniek individu, niet behept met enig historisch besef. En toen dacht ik: hoe miniem is de inbreuk op de privacy van een individu wanneer Rutger gewapend met plopkap aan de voordeur staat, als je dat vergelijkt met wat het Christendom of de islam voor datzelfde individu tot in detail klaar heeft liggen? Dat kind zal niet in staat zijn om de deur dicht te gooien, laat staan om schuld en schaamte met geweld de trap af te schoppen of de plomp in te duwen. Dat kind heeft nog geen streep getrokken en is nog niet zondig. Maar vanaf dag één heeft het een omgeving die in dat kind het kwaad ziet, het kwaad dat bestreden moet worden.
Het alziend oog van God doet veel meer inbreuk dan een hofnar met een cameraman.

Schoorsteenveger | 03-03-12 | 01:48

@neemjemoederindemali | 03-03-12
Ik noem het lekker eigenwijs een cultuur omdat de meeste aanhangers hetzelfde gdrag vertonen.. waar is mijn focking smilie.

de grote Anti | 03-03-12 | 01:47

@de grote Anti | 03-03-12 | 01:43

Sinds wanneer is de Islam een cultuur?

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 01:45

@Hölzenbein | 03-03-12 | 01:35
Weet je wat grappig is,in de islamitische en vele andere culturen word je naar binnen getrokken als je aanbelt,en moet je suikerkoekjes en rauwe vis met kebab eten enzo.

Maar deze rutger affaire is belangrijk denk ik.
En toch mag het over een paar dagen vergeten zijn.

de grote Anti | 03-03-12 | 01:43

Die powned affaire blijft jullie maar achtervolgen hè? Gebrek aan zelfkritiek?

Hölzenbein | 03-03-12 | 01:35

Stormageddon | 03-03-12 | 01:27
Verder (inhoudelijk) ben ik het niet helemaal met je eens. Vrienden en kennissen zijn altijd welkom, maar wel ff aankondigen plz, Doe nooit de deur open als er aangebeld wordt en niets verwacht, Neem ook nooit de telefoon op bij onbekend nummer.

TheOne48 | 03-03-12 | 01:34

@Stormageddon
Juist.

de grote Anti | 03-03-12 | 01:34

@de grote Anti | 03-03-12 | 01:29
Dat is toch ook het hele punt? Jij leest geen hippies meer, een ander kijkt nooit meer NOS of PowNews. Oproepen om het één of het ander te verbieden is bullshit.

Stormageddon | 03-03-12 | 01:33

@Stormageddon | 03-03-12 | 01:17
Juist *hoofd schudt* maar ondanks dat je betoog/mening wederom glas snijdt,zou het niet mogelijk zijn dat dit allemaal vrij weinig invloed heeft op het werkelijke straatbeeld.Op wolkjes leven is zo 20ste eeuw.

Iemand schrijft een boek,een ander doet een wetsvoorstel,big fucking deal.. Het is pas een kunst om het straatbeeld aangenaam voor iedereen te maken.Hoe dan ook.

Ik lees geen boeken meer van nederlandse hippies.
Het is hun mening,niets meer niets minder.

de grote Anti | 03-03-12 | 01:29

Stormageddon | 03-03-12 | 01:27
Daar hebt je een punt :)

TheOne48 | 03-03-12 | 01:28

@TheOne48 | 03-03-12 | 01:23
Ik kan het niet helpen dat EvdD 6 punten aanroert die alle 6 onzin zijn en die alle 6 duidelijk weerlegd kunnen worden. Ik kan er 6 afzonderlijke tegels van maken, maar daar zit ook niemand op te wachten.

Stormageddon | 03-03-12 | 01:27

@de grote Anti | 03-03-12 | 01:07
Niks mis mee.

@Strangetown | 03-03-12 | 01:12
Zoals gezegd: echte vrienden komen nooit ongelegen. Laat dat nou eens tot je doordringen. Gewoon echt laten bezinken. Denk na over je eigen vriendenkring: wie zou je wel en nooit zomaar binnenlaten, ongeacht tijdstip, gelegen of ongelegen. Dat is "the true test of friendship". Mensen die jij zelf zou weigeren, en (wellicht belangrijker) die voor jou de deur gesloten houden: zijn dat wel echte vrienden? Of zijn dat vage kennissen?
Ik heb er niet zoveel; wel een hoop vage kennissen.

Stormageddon | 03-03-12 | 01:24

Stormageddon | 03-03-12 | 01:17
Wat een lap tekst, al zo vaak gezegd : Als je je punt niet kan maken in pak 'm beet 5 zinnen, heb je geen punt of ambtenaar met teveel tijd om interessant te doen.

TheOne48 | 03-03-12 | 01:23

*Slapen gaat. Dag!*

AntiSoof | 03-03-12 | 01:22

@Stormageddon,
Je zit veelsteveel in je hoofd, mens. Gaat mediteren! Doe maar de buikademhaling-meditatie. ;)

AntiSoof | 03-03-12 | 01:20

@pius | 03-03-12 | 01:13

Ah, sorry, parsons staat te wachten, ik begrijp, sterkte en vergeet de vaseline niet.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 01:19

@Einde van de Domheid | 03-03-12 | 00:55
"Kinneging nog nooit op TV gezien."
Afgelopen dinsdag zat hij aan tafel bij Pauw en Witteman. Is nog wel te zien op Uitzending Gemist.

"Of ze tegenspraak dulden weten we niet."
Dat weten we wel. Rutger kreeg het niet aan de deur. Ze weigerden te komen bij Pauw en Witteman toen ze hoorden dat Rutger en Dominique óók waren uitgenodigd.

"moet een columnist serieus in debat over iedere gedachte?"
Nee, dat moet niet, maar elke gedachte en mening die wordt geuit is niet boven kritiek verheven. Alles staat bloot aan kritische beschouwing. Bij vrijwaring van kritiek is het geen mening meer maar een dictaat. Men hoeft niet over een mening in debat, maar dan kies je zelf voor het afwijzen van wederhoor. Daar wordt je mening niet sterker van.


"Hun mening is niet abject."
Dat is 'ie wel. Het is een oproep tot het van te voren censureren en weren van hun onwelgevallige meningen, methoden en verslaggeving op basis van hun geheel subjectieve en ongeschreven moralistische regels. Dat is heel eng en heel abject. Dat gebeurde in nazi-Duitsland namelijk ook en in China nog steeds.
Volgens alle heersende grondwettelijke vrijheden die we hier hebben is dat een abjecte mening. Ze mogen hem hebben, maar het is wel een abjecte mening.

"Het mag best zijn dat een fatsoensnorm lastig of onmogelijk vast te stellen is.
Een columnisten mag dat vragen."
Een verslaggever met een roze microfoon mag dat niet? Ook niet als die met naam wordt genoemd in een door de columnist uitgesproken column en tegen wie een beroepsverbod wordt gevraagd?

"Terzijde, de persbreidel die Graus voorstond werd teniet gedaan door een andere column van Tahir die hem als enige steunde in het edit/uit verbandverhaal."
De perspolitie van Graus is net zo onzinnig als de mening van Tahir en Kinneging. Het verschil is dat Graus ook later verklaarde dat hij het, als uitvinder van de caviapolitie, schertsend had bedoeld. Naema bedoelt het niet schertsend, maar heel serieus. Naema's column over Dion Graus is in dit verband opvallend, niet alleen vanwege het knip-en-plakwerk van Rutger (wat heel dom is van hem), maar ook omdat die column over Dion door haar laatste in een ander daglicht komt te staan. Zij wil inderdaad perspolitie. Zij wil feitelijk tornen aan de grondwettelijke vrijheid van informatie, nieuwsgaring en openbaarmaking van de pers.
Dat is heel eng.

Stormageddon | 03-03-12 | 01:17

@pius | 03-03-12 | 01:13
Watje.. Hier heeft u wat geurstokjes.

de grote Anti | 03-03-12 | 01:15

@Stormageddon | 03-03-12 | 01:01
Vanuit perspectief '1' gezien ga ik 'mijn' bezit logisch beschermen. Zo is de natuur nu eenmaal. Maar, als ik dieper denk, dan weet ik ook dat weerstand (vanuit dat perspectief bezien) tegen 'iets' ook een reactie oproept. En wanneer nu die laatste reactie mij meer schade berokkent dan ik zou hebben gehad bezien vanuit perspectief '2', dan lijkt het mij goed om de zaak vanuit meerdere kanten te bekijken.

AntiSoof | 03-03-12 | 01:15

@neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:59

Ik ga er vandoor. Er gebeuren rare dingen hier.

;-)

pius | 03-03-12 | 01:13

Stormageddon | 03-03-12 | 00:52 |
Ben jij het type mens dat op voorhand al B roept, waar een ander A zegt?

Ook al ben ik altijd ergens van harte welkom, bel ik toch, omdat ik het zelf onfatsoenlijk en indringen in iemands levenssfeer vind, om ergens binnen te komen waar het op dat moment eigenlijk niet gelegen komt.

Maar goed, mss heb jij wel een vriendenkring die zich niet gestoord voelen in privé situaties door jouw onaangekondigde bezoek en voel jij je ook niet bezwaard anderen daarbij te storen.

Weltruste *out*

Strangetown | 03-03-12 | 01:12

@Stormageddon | 03-03-12 | 00:52
Tenzij het de postbode is doe ik toch nooit open als er geen afspraak gepland is,ik kijk eerst door de brievenbus of hij een uniform draagt.. En zelfs dan,als dit figuur die voor de gesloten deur staat een bekende is belt hij/zij dan even mijn telefoon.

Zo van oowww jij bent het,ik kom gelijk de voordeur van zijn seven sloten afhalen..

Maar reporters aan de deur is een ander verhaal.

de grote Anti | 03-03-12 | 01:07

= mediacratie

Einde van de Domheid | 03-03-12 | 01:02

OJA de 'pers' moet niet doen alsof er niets aan de hand is en het persprincipe voortreffelijk marcheert. De Pers is helemaal horend dol van het elkaar napapagaaien en de angst voor oplage- en kijkcijfers bij de ander.
Pers moet de faciliteit bieden om onder de medicatie door te kijken.
(En overall is Pownews GS daar best instrumenteel in/ terwijl sommige niet-vermeldingen verdienen overigens ook een prijs!!)
Een krant als Parool meldt dat de raketwerperbeschieting van het gerechtsgebouw is opgelost. Dader en wapen gevonden. Met geen komma meldt men WAAROM?

Einde van de Domheid | 03-03-12 | 01:01

@Salmon Rosti | 03-03-12 | 00:57

Geloof niet dat parsons wilde pijpen, tenminste, aan zijn vraag te zien is hij iets anders van plan.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 01:01

@AntiSoof | 03-03-12 | 00:54
Nou, even hypothetisch. Stel, de economische crisis wordt nog veel erger dan hij al is. En jij hebt een moestuin en je ziet dat die wordt leeggeroofd door mensen met honger.
En dan heb jij honger (en je vrouw en je kinderen).
Ga jij dan je bezit met geweld beschermen of niet?

Stormageddon | 03-03-12 | 01:01

@Salmon Rosti | 03-03-12 | 00:57

Jij bent net zo leuk als parfum op mijn lul.

En net zo dom.

pius | 03-03-12 | 01:00

@pius | 03-03-12 | 00:55

Mooi.

*plusje geeft met duivels lachje*

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:59

Houdt het het huilie-huilie van GS / Powned dan nooit op?

Brunoximus | 03-03-12 | 00:59

@ neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:51

pijpen zal niet lukken vanavond met pius, vanwege een ongelukje met de laptop.

Salmon Rosti | 03-03-12 | 00:57

Stormageddon | 03-03-12 | 00:47 | + 0 -
Kinneging nog nooit op TV gezien.
Of ze tegenspraak dulden weten we niet.
Het zou zomaar kunnen/ moet een columnist serieus in debat over iedere gedachte?
Hun mening is niet abject.
Het mag best zijn dat een fatsoensnorm lastig of onmogelijk vast te stellen is.
Een columnisten mag dat vragen.
Terzijde, de persbreidel die Graus voorstond werd teniet gedaan door een andere column van Tahir die hem als enige steunde in het edit/uit verbandverhaal.
(VGL de audio onder de eerste clip van het incident. Zal ik eens in de camera kijken/ 'dicht in de buurt/in de plomp'. Effectief zit daar meer dan een minuut tussen terwijl het lijkt of het direct uit de hand loopt.)

Einde van de Domheid | 03-03-12 | 00:55

@neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:51

Ik doe heus niet alles voor minnetjes hoor. Maak je geen illusies.

pius | 03-03-12 | 00:55

Bart_Bart | 03-03-12 | 00:46 |
Je belt voor een afspraak en dan is het vervolgens aan je interview kwaliteiten hoe de antwoorden worden.

Strangetown | 03-03-12 | 00:54

@Stormageddon | 03-03-12 | 00:47
Weet je, hoe moet ik dat zeggen,
Er zijn meerdere blikken op de 'realiteit' mogelijk dan de gebruikelijke. ik bedoel; Je referentie-kader is afhankelijk van je geestelijke staat. Laten we de gewone staat 1 noemen. Vanuit dat perspectief lijk je gelijk te hebben. Maar vanuit een ander perspectief uit bezien is het gebruik van macht misschien helemaal niet zo slim. Dat andere perspectief daar gaat het mij om.
Men noemt het tegenwoordig een 'helicopter-view'. Dat is, vanuit een afstand (los van het ego bezien,) wat is nu juist en wat minder.

AntiSoof | 03-03-12 | 00:54

@Strangetown | 03-03-12 | 00:42
Tja... maar wat jij fatsoenlijk vind hoeft een ander niet fatsoenlijk te vinden. Ik vind bellen en via telefoon indringen in mijn privacy ook onfatsoenlijk.
Bellen voor een afspraak is ook een ontzettend Nederlandse gewoonte. Althans in sommige kringen. Echte vrienden komen nooit ongelegen. Als je ongelegen komt weet je dus één ding zeker: jij bent geen echte vriend.

Stormageddon | 03-03-12 | 00:52

@pius | 03-03-12 | 00:48

Volgens mij heeft hij andere plannen (met jou)

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:51

Mooi stukje van "Holman"...... zo is het maar net!

rick13 | 03-03-12 | 00:51

@Parsons | 03-03-12 | 00:46

LOl. truste!

pius | 03-03-12 | 00:48

@AntiSoof | 03-03-12 | 00:40
Ongevraagd en ongewenst indringen op privéterrein is onfatsoenlijk. Je lijf en leden en bezit beschermen is niet onfatsoenlijk.
Een staat die je verbiedt om je bezit te beschermen, desnoods met geweld is onfatsoenlijk. Je draait de zaken om.

@Einde van de Domheid | 03-03-12 | 00:41
Maar Tahir en Kinneging willen heel graag op TV. Bij Buitenhof en bij P&W. Ze dulden alleen geen tegenspraak. Dat mag ook, maar dan krijgen dus zonder wederhoor kritiek op hun abjecte mening. Dat willen ze dus.

Stormageddon | 03-03-12 | 00:47

@pius | 03-03-12 | 00:42
Buk eens ;)

*het licht uit doet*

Parsons | 03-03-12 | 00:46

@Strangetown | 03-03-12 | 00:42
Wanneer je als journalist van tevoren belt heb je grote kans op nietszeggende mediatraining-antwoorden.

De overvaltechniek vergroot de kans op 'recht-uit-het-hart' antwoorden.

Ook is het spontaner en zie je beter hoe de geïnterviewden werkelijk zijn.

Meer informatie dus voor de kijker.

Bart_Bart | 03-03-12 | 00:46

Stormageddon | 03-03-12 | 00:13 |
Nogmaals, het is een mening en heeft niet van doen met wat wel/niet wettelijk toegestaan is.
Uit fatsoen/gewoonte bel ik mensen, waar ik sowieso van weet dat ik daar altijd welkom ben, van te voren op of het gelegen komt dat ik langskom.

Gewoon, omdat dat ook kan en minder frustrerend. Voor mij als er niemand thuis is en voor de ander als het een keer niet gelegen komt.

Strangetown | 03-03-12 | 00:42@Parsons | 03-03-12 | 00:30

LOL. Het was me weer een waar genoegen. Ik kom van venus en jij van mars. Super.

Zolang het maar niet in sex uitmond:)

pius | 03-03-12 | 00:42

Stormageddon | 03-03-12 | 00:24 | + 0 -
Al wil heel NL graag op TV.
Kinnigin en Tahir hebben het recht dat niet te willen.
Ook al zeggen ze iets over Rutger.

Einde van de Domheid | 03-03-12 | 00:41

Stormageddon | 03-03-12 | 00:33
'Overval-TV bestaat bij de gratie van het verbod op vrij wapenbezit en verbod op het gebruik van geweld bij de bescherming van privébezit.'
Goh, aparte redenaties hou jij erop na. Wapens zij onfatsoenlijk, mijn waarde. En als je dat niet begrijpt, dan is dat jammer.

AntiSoof | 03-03-12 | 00:40

@dosis | 03-03-12 | 00:36

Goed plan, en dan gaan we bij houtenstelt de boel lopen plussen, gewoon omdat het kan.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:40

Gaat het hier met Kerstmis ook nog over ? Peuters.

Gier | 03-03-12 | 00:39

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:34 |
Ik was bij pius al een tijdje bezig - alles minnen wat hij plempt. Gewoon omdat het kan en niet fatsoenlijk is.

dosis | 03-03-12 | 00:36

@zeg maar jansen | 03-03-12 | 00:32

Ik heb gevraagd om een live sessie met Bobbi Eden, GS zal toch wel in staat zijn om dat te regelen?

Een handtekening van Bobbi op mijn lul is ook goed.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:36

brabant altijd -1 | 03-03-12 | 00:32 |
Was het leuk in de kroeg?

Weer niet gescoord?dosis | 03-03-12 | 00:34

@dosis | 03-03-12 | 00:29

Eigenlijk moeten we stiefbeen ook even helpen, laten we hem de komende tijd extra veel plusjus geven, gewoon om te jennen.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:34

@N=1 | 03-03-12 | 00:30
Dankzij die 'verongelijkte topics' hebben ze jouw reactie binnengehaald.

Hoe meer reacties, hoe meer cash.

Bart_Bart | 03-03-12 | 00:34

@Houtbar | 03-03-12 | 00:23
Een portiek is dat wel, openbare ruimte. Nochtans is het ook zo dat je in dat land indringers op privé-terrein moet sommeren het terrein of het pand te verlaten en heel eventueel gepast geweld gebruiken (maar dat is een hachelijke zaak) en eigenlijk moet je de politie bellen zodat zij de ongewenste indringer komen verwijderen. Ik ben het daar principieel niet mee eens, maar zo is het in dit land geregeld. Eigenrichting is niet toegestaan. Een schot hagel mag niet, hoewel ik er principieel wel voorstander van ben.

Ik heb het al eerder betoogd deze week: Was het maar zo. Was het maar zo dat je je privé-terrein met geweld mag beschermen. Dan bestaat overval-TV niet. Dan komt Rutger niet aan de deur, dan kijkt hij wel uit. Overval-TV bestaat bij de gratie van het verbod op vrij wapenbezit en verbod op het gebruik van geweld bij de bescherming van privébezit.

Wat is jouw punt precies?

Stormageddon | 03-03-12 | 00:33

@Houtbar | 03-03-12 | 00:27

Nu al, ik ben amper warm gelopen.

*zwaait*

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:33

-weggejorist-

brabant altijd -1 | 03-03-12 | 00:32

@Stormageddon | 03-03-12 | 00:24
Dat bedoelde ik. De camera werkt betoverend op mensen.

AntiSoof | 03-03-12 | 00:32

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:30 Je had om een gesigneerd boek moeten vragen.

Van Heleen van Royen of zo.

zeg maar jansen | 03-03-12 | 00:32

Hoeveel verongelijkte topics krijgen we nog n.a.v. Rutgers faalbezoek? Kap eens even GS met dit gehuil. Hypocriet om zo te jammeren als je zelf een keer wordt aangepakt.

N=1 | 03-03-12 | 00:30

@pius | 03-03-12 | 00:08
Juist niet - dat is exact waar het hier om gaat.

Al het andere betreft ingaan op meningen en waardeoordelen.

Mag hoor, maar dat is juist hetgeen de discussie dood slaat, of erger nog - zinloos maakt.

Parsons | 03-03-12 | 00:30

@Stormageddon | 03-03-12 | 00:24

Psies, ik bvb nog nooit een topic gehad op GS en ik loop hele dagen te ouwehoeren hier. Krijgt godverdomme die maffe nepsoepvreter ineens een lekker wijf aangeboden hier en een eigen topic met honderden tegels.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:30

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:26 |
Ik verdenk Houten Been. Een wilde lobby-actie.
Misschien morgen toch even langs met de camera. Eens vragen of zulks moreel verantwoord is.

Nee, het is natuurlijk zijn eigen schuld. Hij viel even 'out-of-character'.

dosis | 03-03-12 | 00:29

@neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:20
Ik geef het op lieverd.

*Temperaturen gaat*

Houtbar | 03-03-12 | 00:27

@Stormageddon | 03-03-12 | 00:24
Selectieve verontwaardiging. It is.

Bart_Bart | 03-03-12 | 00:27

@Bart_Bart | 03-03-12 | 00:23

Kennelijk. Maar nu zit ik met Zalm rosti opgescheept.

Ik kan er nog niet echt van genieten dus.

pius | 03-03-12 | 00:27

@dosis | 03-03-12 | 00:22

Ah, gut, dat is een luizestreek, wie heeft hem dat geflikt?

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:26

medo | 03-03-12 | 00:25 Het is tegenwoordig omwille van het fatsoen een U-bak.

zeg maar jansen | 03-03-12 | 00:25

@dosis | 03-03-12 | 00:22

LOL

pius | 03-03-12 | 00:25

Bart_Bart | 03-03-12 | 00:19 Daar zeg je zowat. Die heb ik gewonnen maar dat was ik vergeten.

Goed, die prijs hoeven ze dus niet uit te keren.

zeg maar jansen | 03-03-12 | 00:25

@Johnny Quid dit slechte "hunnie doen het ook" verhaal mogen we toch gewoon een jij-bak noemen. Andere commenters hebben al uitgelegd waarom deze niet eens klopt. Iedereen roept stil zitten als je door GS geschoren wordt, maar het kleine jongetje spartelt zelf ook als een gek bij elk klein scheerbeurtje.

medo | 03-03-12 | 00:25

pius | 03-03-12 | 00:21 |
Aha. Neen, dat is een journalistieke zonde. Bovendien levert het je weinig goeds op, tegen de tijd dat het ontdekt wordt.

Waarvan, in dit topic wederom, akte.

dosis | 03-03-12 | 00:24

Wat ik merkwaardig vind: Als er ergens een verslaggever staat met een camera voor een reportage van het één of ander (maakt niet uit waarvoor) dan doen heel veel mensen de meest idiote dingen en de meeste moeite om achter de rug van de verslaggever in beeld te komen. Mensen willen heeeeel graag op TV. Dan vinden ze dat leuk. Zelfs op straat, bij interviews met de-gewone-man-in-de-straat-wat-vindt-die-er-nou-van? zijn er mensen die alles doen om maar gevraagd te worden. Ze lopen wel 10x heen en weer door de straat, alsof ze smeken: "Kies mij nou!" "Vraag mij nou wat!"
(Bij programma's met meerdere van dergelijke interviews in één straat moet je maar eens opletten, er is altijd één iemand die je wel 3x of vaker op de achtergrond door het beeld ziet lopen.)
Maar als de TV op hun stoep staat is het een overval-techniek. Toch bijzonder.

Stormageddon | 03-03-12 | 00:24

@pius | 03-03-12 | 00:21
We hebben het trouwens al heel lang niet meer over Marokkanen gehad, dankzij Rutger.

Indirect heeft Rutger de Marokkaanse zaak dus goed gedaan.

Bart_Bart | 03-03-12 | 00:23

@Stormageddon | 03-03-12 | 00:13
Ja ja, een stukje naar het zuiden of oosten en je hebt een schot hagel in je sodemieter.
Iemands thuis is niet de openbare stoep bedoel ik maar.

Houtbar | 03-03-12 | 00:23

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:17 |
LOL. Gaat hem niet lukken met dit:

De professor is een neoconservatieve hypocriete fatsoensbullebak maar nog steeds zie ik nergens dat er gewurgd word.

Nergens.
pius | 29-02-12 | 23:18 | + 315 -

dosis | 03-03-12 | 00:22

@zeg maar jansen | 03-03-12 | 00:12

LOLOL

pius | 03-03-12 | 00:21

@dosis | 03-03-12 | 00:16

Het gaat er hier om dat er met beelden geknoeid word die gebruikt worden om publieke beschuldigingen te ondersteunen.

Het wettelijke is minder relevant in deze.

pius | 03-03-12 | 00:21

Hoe zit dat eigenlijk met dat plaatje van die mevrouw bij het fornuis.

Dr.Thorvaldt | 03-03-12 | 00:20

@Houtbar | 03-03-12 | 00:12

We zijn er helemaal niet uit, koekjes heb ik nooit in huis dus als je onaangekondigd op de stoep staat is de kans groot dat ik geen koekje bij de koffie serveer.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:20

@zeg maar jansen | 03-03-12 | 00:12
Wie heeft -die nacht wilde seks met- dat kookboek van Sylvia Witteman eigenlijk gewonnen?

Ik had trouwens die laatste 50.000 euro gewonnen, maar dat heb ik ingewisseld voor een ander kookboek van Sylvia Witteman.

Bart_Bart | 03-03-12 | 00:19

@neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:17

Ik ben geen donquichot. Op dat vlak althans;)

pius | 03-03-12 | 00:19

@Salmon Rosti | 03-03-12 | 00:13

LOL. Debiel.

pius | 03-03-12 | 00:18

@pius | 03-03-12 | 00:05

Je doet ook alles om te winnen van die houten poot he?

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:17

pius | 03-03-12 | 00:08 |
Laster en smaad zijn verdraaid lastig te bewijzen.

Maar los van het wettelijke gedeelte: als buurman mag je ook (al filmend) naar de volgende deur wandelen en aanbellen. En de buurman is natuurlijk ook een 'burgerjournalist'. Iedereen is journalist, tegenwoordig.

dosis | 03-03-12 | 00:16

Kijkcijfers kun je van tevoren niet meten.
Stormageddon | 03-03-12 | 00:06
.
Nee, dat klopt. De kijkcijfers van het Kinneging item zullen imho wel degelijk meegenomen worden, zo niet bepalend zijn in de overweging een volgende keer wel, niet, op dezelfde wijze, of toch net even anders (of met iemand anders) aan het deurbelletje te trekken.

Bertus Betonsloper | 03-03-12 | 00:15

@pius | 02-03-12 | 23:55

Ik heb die tegels wel gelezen maar heb in beide filmpjes geen wezenlijk andere zaken kunnen ontdekken. In beide filmpjes zag ik Ruktor die netjes vroeg of mevrouw Tahor beschikbaar was om vragen te beantwoorden en zag ik een psychopaat die uit zijn dak ging.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:15

Even ter info: Een microfoon onder de neus van een mens is psychologisch gezien een nogal merkwaardig fenomeen. Het schijnt dat men dat als een soort machtsmiddel kan gebruiken. (Die grote jongens zijn tegenwoordig trouwens helemaal niet meer nodig, maar ze gebruiken die nog steeds, waarschijnlijk vanwege dat effect.) De mensen gaan vanzelf praten met zo een apparaat voor de mond. Of deze theorie waar is weet ik niet, maar ik dacht, ik meld het even. (Het zelfde geldt voor een camera. Dat apparaat heeft ook een 'betoverend' effect op de mens.)

AntiSoof | 03-03-12 | 00:14

@Strangetown | 03-03-12 | 00:05
Nou, ik zou zeggen: Ga lobbyen bij de tweede kamer om de overval techniek van de media te verbieden. Het lijkt me dat het een enorm ingewikkelde wettekst zal worden, maar je mag het van mij proberen. Tot die tijd mag het gewoon en zal het blijvend gebruikt worden en is het aan de redacties van diverse media wanneer ze het wel en niet doen en niet aan de moralisten en fatsoensrakkers dat het niet mag, want het mag wel.
Lijkt mij, hoor. En als ik het mis heb mag je me corrigeren.

Stormageddon | 03-03-12 | 00:13

pius | 02-03-12 | 23:53 |

Je glijdt snel af mannetje. Je begint over proporties en begint helemaal te kwijlen als je jezelf de rol indenkt van wurfprof. Blijf maar lekker virtueel stoer doen, hoop dat het helpt tegen het minderwaardigheids complex.

Salmon Rosti | 03-03-12 | 00:13

@neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:08
Als u aangeeft wanneer u komt dan...

Kijk dat bedoel ik nou, netjes een afspraak maken zodat mensen ook de tijd voor je hebben.

We zijn er uit denk ik:)

Houtbar | 03-03-12 | 00:12

pius | 03-03-12 | 00:08 Dit gaat nog weken lang duren dus.
Topicje Rutger, topicje Kinneging, topicje brief zwarte kip, topicje sommatie tot verwijderen van alle topics, topicje over het niet verwijderen van alle topics, topicje over dagvaarding en ga zo nog maar even door.

Eén ding, ik ga pas als supporter mee met de roze bus als GS eerst álle gewonnen prijzen uitkeert.

Dus ook die Smurfencollectie.

zeg maar jansen | 03-03-12 | 00:12

@Strangetown | 02-03-12 | 23:54

Wat mij betreft mag elke column zo lang ze niet in strijd is met de wet. Wat mij betreft mag je ook met een onaangekondigd bezoek en met draaiende camera even vragen hoe en wat. Kortom, Naema mag Ruktor uitmaken voor onfatsoenlijk en Ruktor mag dan even aan de deur komen vragen waarom ze dat vindt etc.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:12

Geenstijl heeft deze week a bad case of
"Rutger Constipatie"
Er zit iets dwars en we lijken er maar niet vanaf te komen.

Rest In Privacy | 03-03-12 | 00:12

Als ik hier iemand aan de deur krijg die ik niet wil en hij gaat door zeiken dan trap ik hem of haar zo hard onder zijn of haar reedt dat mijn zwarte schoen er van bruin kleurt.

kweetitwel | 03-03-12 | 00:10

Als ik hier iemand aan de deur krijg die ik niet wil en hij gaat door zeiken dan trap ik hem of haar zo hard onder zijn of haar reedt dat mijn zwarte schoen er van bruin kleurt.

kweetitwel | 03-03-12 | 00:10

@Parsons | 03-03-12 | 00:04

Door het in het wettelijke te trekken sla je de discussie dood. Maar afijn, je hebt een punt, ik ben ook benieuwd.

En ik zou zeker aangifte doen als ik professor psycho was.

pius | 03-03-12 | 00:08

@Houtbar | 02-03-12 | 23:54

U bent van harte welkom, ook met draaiende camera. Als u aangeeft wanneer u komt regel ik ook een bakkie koffie en een koekje.

neemjemoederindemali | 03-03-12 | 00:08

@Bertus Betonsloper | 02-03-12 | 23:42
Is dat een overweging? Kijkcijfers kun je van tevoren niet meten. Als meneer Kinneging in dit voorbeeld nou had gezegd: "Hé Rutger! Wat leuk! Kom binnen... Koffie?"
Knip knip.... "Naema ligt even op bed. Zwanger enzo... je weet hoe dat gaat met de vrouwtjes. Ik wil wel even vragen of ze wil babbelen met je. Is niet helemaal onverwacht dat je er bent".
5 minuten later (Andreas ondertussen tegen Naema): "We laten die lul gewoon een uur wachten, minimaal. Ga maar even douchen of in bad."
"Ze heeft er eigenlijk niet zo'n zin in, maar ze komt dadelijk wel beneden, ze wil eerst even douchen en optutten enzo... Zwanger hè, dan zijn de dames nukkig en onzeker. Maar het is wel leuk hoor. Spannend ook hè."
En dan Rutger gewoon laten wachten en wachten en wachten.
Dat had ook gekund. Is geen spannende TV. Ook geen kijkcijfer-kanon. Je weet het dus niet van tevoren.
Het lijkt me a priori geen overweging om wel of geen Overval-TV te doen.

Stormageddon | 03-03-12 | 00:06

teringserver

pius | 03-03-12 | 00:06

@pius | 02-03-12 | 23:53


@dosis | 02-03-12 | 23:56

Dreigen is kennelijk salonfähig these days maar ik blijf er ontspannen onder. Dat gun ik die toetsenbordnichten gewoon.

Maar die opmerking over mijn vloer;)

pius | 03-03-12 | 00:05

Stormageddon | 02-03-12 | 23:56 |
Je vraagt naar een mening en ik geef je die van mij.

Sneu voor die mevrouw die onder haar man ligt af te tellen dat ze weer verder kan met het huishouden en anders doet ze maar 'verrast' bij deze 'live' shows.

Een beetje journalist heeft geen overvaltechnieken nodig om met een beetje researchwerk de firma list&bedrog aan de kaak te stellen en het geschreven artikel ihkv hoor&wederhoor ter inzage geeft voor het ter perse gaat.

Strangetown | 03-03-12 | 00:05

@pius | 02-03-12 | 23:29
Nee dat je mijn argumenten niet begrijpt zie ik, maar lees mijn tegel nog eens goed dan?

Dit stukje vooral: "Of doel je op laster, smaad? In dat geval moet Kinnegin aangifte doen. Ben benieuwd of Powned er voor veroordeeld zou worden."

Parsons | 03-03-12 | 00:04

@Bart_Bart | 02-03-12 | 23:55
Huisregels niet overtreedt in mijn opzien.
Virtuele idioot!

Houtbar | 03-03-12 | 00:03

@Bertus Betonsloper | 03-03-12 | 00:00

Oww. Kut. uhhh. shit. Bedankt weer hè;)

*zich beraden gaat*

pius | 03-03-12 | 00:02

@Houtbar | 02-03-12 | 23:57
Welkom, zelfs Rutger :)

GaatDeGoedeKantOp | 03-03-12 | 00:02

FFkes offtopic...

GS... Gaan jullie nog eens wat roepen over de 15 biljoen dollar (!!) die in de Europese economie is gedumpt?
De wellicht grootste bankfraude ooit, aangekaart door iemand van het Britse lager huis (Lord James of Blackheath) d.m.v papieren met originele handtekeningen...
Dat is echt nieuws en wordt niet gebracht door de mainstream media.
Als het niet waar is, dan horen we dat graag! Als het wel waar is, dan hebben jullie echt iets moois om in te roeren met de ongenuanceerde vingert...
Jullie hebben veel macht! Just use it right!
Dan komt www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/06/... vanzelf :)
*Plopperdeplop, goed weekend allemaal! - out*

GaatDeGoedeKantOp | 03-03-12 | 00:01

Dan kan de hele wereld zien hoe ik jou in de plomp gooi. Ik ben niet zo'n moralfag namelijk.
pius | 02-03-12 | 23:53
.
Het is verwarrend, ik weet het... maar sinds de questie Kinneging getuigt het van fatsoen gesprekspartners wiens mening je niet deelt in de plomp te gooien.

Bertus Betonsloper | 03-03-12 | 00:00

@GaatDeGoedeKantOp | 02-03-12 | 23:49
Totdat er ineens mensen met draaiende camera bij U voor de deur staan wegens deze tegel. vermakelijk toch?

Houtbar | 02-03-12 | 23:57

Dit item doet me denken aan de reclame. Dat is ook een soort overvaltechniek. De grootkapitalisten willen mij dan een door hun gewenste conditionering opdringen.
En dat zou dan soms wél mogen?
Zo ook de regering. Die gebruikt de media om hún newspeak te verkondigen. Óók een overval-techniek. Eerst praten ze twee jaar de economie zó kapot dat een mens haast niks meer durft te kopen, en dan zeggen ze daarna; 'Oh... wat érg, de economie krimpt opeens wel een héél procent!'.
'Ja', zeggen ze, 'de mensen kopen haast niks meer.'. Hoe zou dát nou komen?
Ergo de STER is een truc om de mens te manipuleren. Als men dat alleen al goedkeurt op een openbaar medium zoals de PO, dan is dat de glijdende schaal naar de verhufterering.
Misschien is de wereld daarom wel zo hard geworden.

AntiSoof | 02-03-12 | 23:57

pius | 02-03-12 | 23:53 |
Nieuwe aflevering? En denk ook aan je hart, en aan de nieuwe vloer ;)

Overval-tv zou een hele dikke, moeilijke quit-claim met zich mee moeten dragen. Op iedere pagina een paraaf en aan het einde drie handtekeningen.
Achteraf tekenen; niet getekend = geen uitzending.

En Rutger. Ach. Zo gaat dit, soms. Niet uitzenden was ook een optie geweest.

dosis | 02-03-12 | 23:56

@pius | 02-03-12 | 23:39
Ik doe dat niet continu. Liever niet zelfs. Maar als sommigen beweren dat iets juridisch X is (zonder het aan te tonen) dan vraag ik me af: is dat wel zo? En als het dan Y blijkt te zijn, dan zeg ik dat. Als mensen beweren dat iets strafbaar is en het is het niet dan lullen ze dus uit hun nek. Overval TV mag dus gewoon. Dat is het punt.

@Strangetown | 02-03-12 | 23:41
Ja en? Dat kan, inderdaad. Dat betekent niet dat het ook zo moet. En als je vindt dat het zo moet: prima. Maar dan kunnen hele rits programma's dus inpakken en moet Gaston in het vervolg ook eerst even bellen.

tring tring
"Met Mevrouw Glijsnee"
- " GOOOOOEEEEEEDEMIDDDAAAAAAG!!! Mevrouw Glijsnee! Komt het gelegen als we over 5 minuten even aanbellen met een camera om u de straatprijs te overhandigen? "
"Nou u overvalt me wel. Ik lag net even onder meneer Glijsnee"
"Tut uzelf maar even op, lipjes stiften, even een onderbroek aantrekken enzo... Dan maken we er 10 minuten van. Wel even spontaan verrast doen, anders valt het zo op dat het afgesproken werk is."

Of deze:
tring tring
"Met List & Bedrog"
- "Hallo, spreek ik meneer List van de firma List en Bedrog?"
"Waarom wilt u dat weten? Wie bent u?"
- "Met die 7e dagsadventist-teef van Tros Radar"
Klik.
U hoort het: meneer wil niet praten. We mogen tegenwoordig niet meer met draaiende camera aanbellen want dat is onfatsoenlijk. Koude douche voor meneer, we gaan naar het volgende onderwerp.

Stormageddon | 02-03-12 | 23:56

Nee, niet nog een keer.

zeg maar jansen | 02-03-12 | 23:56

@Houtbar | 02-03-12 | 23:54
Waarom steeds dat virtuele dreigen?

Je weet dat het in strijd met de huisregels is. En een beetje raar ook.

Bart_Bart | 02-03-12 | 23:55

@neemjemoederindemali | 02-03-12 | 23:52

Die Tegels van hem staan in de draden amice. Kijk zelf dat werkt het beste. (zoekmasjien)

pius | 02-03-12 | 23:55

@neemjemoederindemali | 02-03-12 | 23:52

Die Tegels van hem staan in de draden amice. Kijk zelf dat werkt het beste. (zoekmasjien)

pius | 02-03-12 | 23:55

neemjemoederindemali | 02-03-12 | 23:43 |
De column ging over onfatsoenlijkheid en Rutger werd daarbij als voorbeeld genoemd.

Ten overvloede; verdiep je in het begrip column en leg uit waarom de ene column wel mag en de andere niet.

Strangetown | 02-03-12 | 23:54

@neemjemoederindemali | 02-03-12 | 23:43
Columns moeten ook verboden worden op straffe van lijfelijk antwoord.

Zal ik jou eens ongenood op zoeken vanwege je tegel waarvan je weet dat het vele malen gelezen wordt?

Ik voel ineens een drang...

Ow wacht, U reaguurd anoniem op GS.

Houtbar | 02-03-12 | 23:54

@Salmon Rosti | 02-03-12 | 23:48

Oh weer virtueel dreigen?

Waar zie jij het bewijs dat dit wurgen gebeurt is aardappelhomo? Of ben je niet van de feiten.

En die laptop mag je ten alle tijden door mijn keelgat komen proppen maar dan wel in het echt.
En vergeet geen camera meet te nemen als je komt.

Dan kan de hele wereld zien hoe ik jou in de plomp gooi. Ik ben niet zo'n moralfag namelijk.

pius | 02-03-12 | 23:53

@pius | 02-03-12 | 23:48

Wat is er wezenlijk anders dan volgens jou/seven?

neemjemoederindemali | 02-03-12 | 23:52

@said_fred | 02-03-12 | 23:25
Helemaal mee eens, maar wat nou als je ouders je opgegeven hebben omdat jij een dik en daardoor op school gepest kind bent?
Daarnaast... Leuk, volwassen met schulden die dat graag op TV willen laten zien en raar opkijken dat ze de VW Golf GTI moeten verkopen of moeten stoppen met 3 keer per week stappen en nog meer van die onzin... Met kinderen is dat toch iets anders...
Daarnaast zijn er ook volwassenen met het verstand van een kind (usual suspects bij Man bijt hond), misschien moeten we die een beetje beschermen tegen zich zelf.
Desalniettemin moet ik zeggen dat het soms vermakelijke televisie oplevert (voorzover dat nog mogelijk is)

GaatDeGoedeKantOp | 02-03-12 | 23:49

@neemjemoederindemali | 02-03-12 | 23:46

Ga de Tegels van seven maar bekijken en de beelden vergelijken. Er is geen anders conclusie mogelijk dan de mijne.

Of je moet het niet zo nauw nemen met de feiten.

pius | 02-03-12 | 23:48

pius | 02-03-12 | 23:39 |

Dus het is ok om Rutger de keel dicht te knijpen omdat hij "onfatsoenlijk" zou zijn geweest? Over proportionaliteit gesproken. Ik heb nu ook zin om de laptop door je keelgat te proppen, is dat wel proportioneel?

Salmon Rosti | 02-03-12 | 23:48

@Stormageddon | 02-03-12 | 23:42

Degene die in het bezit is van de beelden en ze gebruikt om bepaalde beschuldigingen te ondersteunen kan nooit en te nimmer beelden en tekst bewust op een andere plek zetten.

Tenminste niet als ze nog een procent geloofwaardigheid wil behouden.

Anders wel natuurlijk.

pius | 02-03-12 | 23:47

@pius | 02-03-12 | 23:39

Alles wat je op televee ziet is geknipt, uiteraard om dingen uit te lichten, in dit geval zie ik niet echt dat er bewust iemand in een kwaad daglicht is gezet, tenminste als het uncut filmpje echt raw en uncut is. (waar ik maar even van uitga)

neemjemoederindemali | 02-03-12 | 23:46

@Stormageddon | 02-03-12 | 23:34

Wat mij betreft had Ruktor best even kunnen bellen voor een interview, aan de andere kant kun je verwachten dat mensen zich voorbereiden dus is overval beter. In iig is het fatsoenlijker om even te bellen voor een afspraak, of het een mooi interview oplevert is een 2e.

In dit geval vond ik dat het geoorloofd was om mevrouw Tahir even ongenood op te zoeken. Mevrouw viel in haar column openlijk Ruktor aan zonder dat hij zich ter plekke kon verdedigen, ik had het huppelkutje ook even opgezocht met draaiende camera.

neemjemoederindemali | 02-03-12 | 23:43

@pius | 02-03-12 | 23:35
Het is vooral heel dom van Rutger om dat nou bij uitstek bij de man van Naema Tahir te doen, die nota bene dezelfde truc van NOS in het geval Dion Graus ontmaskerde bij Buitenhof. Daar kunnen we het snel over eens zijn.
Het maakt de zaak voor Rutger niet sterker.

Maar de onversneden beelden tonen ook dat het geen kwartier was, zoals werd beweerd werd bij P&W maar 5 minuten. En dat meneer K. helemaal niet de rust zelve was tijdens de weggesneden beelden en weggesneden geluidstrack, zoals hij ook beweerde. Dus het montagemes snijdt in dit geval wel aan twee kanten.

Stormageddon | 02-03-12 | 23:42

Overval-TV; wanneer wel en wanneer niet. En waarom?
Stormageddon | 02-03-12 | 23:34
.
Kijkcijfers. Levert overval-TV het gewenste aantal kijers wel; gaan de kijkcijfers omlaag: niet. Waarom? Ome Mol cs willen geld verdienen. That's all there is to it.

Bertus Betonsloper | 02-03-12 | 23:42

Stormageddon | 02-03-12 | 23:34
Überhaupt niet, want je kan per telefoon, e-mail, sms, postduif of door eerst aan te bellen zonder een draaiende camera de vraag stellen of het gelegen komt om ...(vul in)

Strangetown | 02-03-12 | 23:41

@Salmon Rosti | 02-03-12 | 23:38

Het gaat om proportionaliteit. Een term die jij kennelijk niet echt doorgrond.

pius | 02-03-12 | 23:39

@Stormageddon | 02-03-12 | 23:34

Jij doet dat. Jij herleid het continu naar de wet. Dus de vraag moet zijn of je mag knoeien met filmmateriaal om doelbewust een ander in een kwaad daglicht te stellen.

De rest interesseert mij niet.

pius | 02-03-12 | 23:39

Strangetown | 02-03-12 | 23:11

Sterker nog, Theo van Gogh had zich in Tapir vastgebeten en had nooit meer losgelaten. De paralellen gaan overigens nog veel verder. Destijds waren er ook mensen die zeiden dat Theo het aan zichzelf had te danken. Ook nu zie je weer figuren die dit roepen bij Rutger. Voor meer fijne vergelijkingen met een paar jaar terug zie www.youtube.com/watch?v=PSN7R5By4Zo

Salmon Rosti | 02-03-12 | 23:38

@Strangetown | 02-03-12 | 23:33

Als het aantoonbaar is en dat is het(zie de tegels van seven)dan lijkt me dat logisch maar ook ik ben geen jurist. In ieder geval is het moreel laakbaar. Iemand publiekelijk beschuldigen op basis van zaken waarmee geknoeid is dat kan je niet maken.

Behalve als je jezelf volstrekt voor lul wil zetten.

pius | 02-03-12 | 23:35

@pius | 02-03-12 | 23:16
Enfin, jij trekt het weer naar dit enige en specifiek voorbeeld, je vernauwt en verengt de discussie weer naar dit ene voorval met deze twee (drie) mensen. Dat mag natuurlijk, maar het eindeloos uitkauwen en haarkloven van dit ene voorbeeld leidt een beetje af van de hoofdvraag. Overval-TV; wanneer wel en wanneer niet. En waarom?

Stormageddon | 02-03-12 | 23:34

@Stormageddon | 02-03-12 | 23:30

Ik ben het volledig eens wat betreft je duiding van de heer Kinnegin, scherp geanalyseerd. Iets wat overigens niets met de wet te maken heeft. Maar wel degelijk relevant is voor deze casus.

En dat geld dus ook voor andere zaken.

pius | 02-03-12 | 23:33

pius | 02-03-12 | 23:22 |
Ik ben geen jurist en benieuwd of het bewust manipuleren van beeldmateriaal om daarmee iemand te schaden, door een rechter als bewijslast onontvankelijk wordt verklaard wanneer een civiele zaak wordt gestart.

Strangetown | 02-03-12 | 23:33

@pius | 02-03-12 | 23:16
Het verklaart, maar dan komt bij mij onmiddellijk de vraag op: Kinneging wéét dat. Hij heeft er zelfs boeken, artikelen en essays over geschreven. Kern van zijn betoog is dat "het kwade" in de mens zit en dat zelfbeheersing de hoogste "deugd" is om de "kwade driften" te beteugelen. Dit was voor meneer bij uitstek een moment in zijn leven om zijn ethische filosofie te toetsen. Ook voor zichzelf. Heeft hij dan gefaald of niet? Nog even afgezien van zijn filosofie op zich (die tamelijk krankjorum is, maar dat er even niet toe.
Het komt op mij over alsof meneer zijn ethiek als een puur intellectuele exercitie bij elkaar heeft gepunnikt maar dat dus niet wezenlijk heeft verinnerlijkt. Dat vind ik tamelijk merkwaardig. Het is dan ook het intellectuele failliet van meneer, en de praktische negatie van zijn ethiek.

Ik heb verder helemaal geen wetten-fetisj. Wetten zijn feiten, je hebt er mee te maken en ze vormen een krakkemikkige juridische toetssteen. Ik gebruik het woord "rechtvaardiging" hier in een morele, ethische/filosofische zin. Meneer is immers rechtsfilosoof.

Stormageddon | 02-03-12 | 23:30

@Parsons | 02-03-12 | 23:26

Verboden of niet heeft nergens wat mee te maken in deze. Niks. Ik snap helemaal niets van je argumenten.

Maar dat veranderd niets aan de feiten.


pius | 02-03-12 | 23:29

@pius | 02-03-12 | 23:26
Er is veel vrouwenhaat bij honingdassen.

Behalve voor Lutz Jacobi.

Bart_Bart | 02-03-12 | 23:29

Wat is Fritz Wester toch een held #Penw

Bart_Bart | 02-03-12 | 23:28

@necrosis | 02-03-12 | 22:59

Ik kan me herinneren dat landverrader Balkenende ook ooit opriep om de stoep sneeuwvrij te maken, bleek dat zijn eigen stoep vol lag met sneeuw. Of de kunniging die in een kerstboodschap opriep tot nabuurschap terwijl ze haar eigen buren niet eens kent.

neemjemoederindemali | 02-03-12 | 23:28

@pius | 02-03-12 | 23:22
Nee, dat is jouw mening. Het is niet verboden.

Of kun je mij aanwijzen waar staat dat dat niet mag?

Of doel je op laster, smaad? In dat geval moet Kinnegin aangifte doen. Ben benieuwd of Powned er voor veroordeeld zou worden.

Ik denk het niet - en dat is mijn mening.

Parsons | 02-03-12 | 23:26

@Bart_Bart | 02-03-12 | 23:11

Honingdassen zijn nog een stukje conservatiever dan kinnegin waar het de positie van de vrouw betreft.

En je kan ook beter niet bij ze aanbellen.

pius | 02-03-12 | 23:26

@Houtbar | 02-03-12 | 23:21
Ik ook ;-)

Bart_Bart | 02-03-12 | 23:25

U heeft een punt Johnny en als u Tietjaana zou zijn zelfs twee, jawel.
Maar bij deze wil ik als fatsoenlijk, beschaafd, sociaal mens toch een lans breken voor degenen die optreden in die shows van RTL van o.a. dus Martijn Krabbé. Deze hebben inderdaad problemen; Kan huis niet verkopen, tot de nek in de schulden, 'Messies' die een leegte in hun leven opvullen met letterlijk dus rotzooi. www.google.nl/#hl=nl&gs_nf=1&c... Een kind wat te dik is etc.
Iemand heeft de hulp ingeroepen van Martijn en de rest van RTL in dit geval om de koe bij de horens te vatten en het probleem recht in het lelijke gezicht te kijken.
™
Ik heb niets dan bewondering voor mensen die publiekelijk uit de kast komen en erkennen dat ze een probleem hebben en hun demonen een kopje kleiner willen maken en zich inzetten om dit te bereiken. Maar alleen een duwtje in de rug nodig hebben en iemand die hun daarbij helpt omdat het probleem voor één mens alleen te groot is geworden.
™
Teveel mensen steken de kop in het zand en willen kostte wat kost de schone schijn ophouden waarbij ze niet alleen hun eigen leven verzieken maar ook die van de mensen om hun heen die dan collateral damage worden.

said_fred | 02-03-12 | 23:25

@Parsons | 02-03-12 | 23:14

Of het verboden of niet is dat is totaal niet relevant in deze.

Feitelijk is geluid doelbewust onder andere beelden gezet en doordat de beelden ingezet worden als hoofd-bewijs voor bepaalde beschuldigingen heeft dat helemaal niets met het 'normale' monteren te maken.

Het is het doelbewust manipuleren van beelden waar een beschuldiging op gebaseerd is. Dat zijn de feiten. Maar kennelijk interpreteer jij feiten dus ook.

Waarvan akte.


pius | 02-03-12 | 23:22

Daarbij, als het gaat over scheppen van een klimaat gaan we van het aaien van een sjaal naar het meppen tegen een microfoon. Of is hier geen verband.

Mandril | 02-03-12 | 23:21

@Bart_Bart | 02-03-12 | 23:13
Dank U wel meneer.
Ik vind U een goede student. Met enorm veel mogenlijkheden.

Houtbar | 02-03-12 | 23:21

Fatsoenskloof, is dat de voltooid verleden tijd van fatsoenskluiven?

Jackanders | 02-03-12 | 23:19

@Stormageddon | 02-03-12 | 23:11

Daarom is het dus relevant. Het gaat namelijk om het verklaren hier. En die plotselinge wettten-fetisj van jou is nogal merkwaardig voor een rationeel anarchist als jij.

Het belemmert de context nogal.

pius | 02-03-12 | 23:16

@Stormageddon | 02-03-12 | 23:11

Daarom is het dus relevant. Het gaat namelijk om het verklaren hier. En die plotselinge wettten-fetisj van jou is nogal merkwaardig voor een rationeel anarchist als jij.

Het belemmert de context nogal.

pius | 02-03-12 | 23:16

mensen die met wratten op hun doos niet naar de dokter durven uit schaamte, laten zich vervolgen door 3 miljoen gestoorden in hun kanaal kijken.... "Ssst, kijk daar heb je dat mens met die wratten op haar muts".

Axel073 | 02-03-12 | 23:15

@pius | 02-03-12 | 23:03
Het knutselen van "bewijsmateriaal" zoals jij dat noemt (daar waar het geen bewijsmateriaal betreft) is niet verboden. Dat is een #feit. Elk TV programma (niet live - alhoewel ze het ook live doen) wordt gemonteerd. Altijd. Zonder uitzondering. Of het wel of niet netjes, dan wel fatsoenlijk is om met geluid te knippen doet niet ter zake. Dat is een waardeoordeel. Geen feit.

Parsons | 02-03-12 | 23:14

@Houtbar | 02-03-12 | 23:11
Ik vind jou een groot denker. Een hele grote zelfs.

Bart_Bart | 02-03-12 | 23:13

@necrosis | 02-03-12 | 23:06

Lees de bewuste tegel eens terug. Dan vergelijkend warenonderzoek doen en je weet wat ik bedoel.

pius | 02-03-12 | 23:13

@Stormageddon | 02-03-12 | 23:01
Puur hypothetisch: ik ben een zwangere vrouw en toevallig columnist op staats-TV.
Ik noem jou een lul.
Vervolgens noem jij mij een kut.
Ik ga vervolgens dikke boehoe doen bij programma's van collega's op staats-tv, terwijl ik bij kritische vragen 'ineens' op bed lig vanwege 8 maanden zwangerschap.....

necrosis | 02-03-12 | 23:13

necrosis | 02-03-12 | 22:07 | + -2 -
Ik heb toch nergens die talibankut verdedigd? Overigens zijn er genoeg redenen om haar af te zeiken, maar dat zwangerschaps verhaal gebruiken als middel tegen haar is erg kort door de bocht. Alsof het volledig ondenkbaar is dat een zwangere vrouw een middag ziek zwak misselijk op bed ligt en een dag later niet? Geloof me, zo labiel kunnen ze best zijn hoor (al zal dat mss in dit geval niet zo zijn).

soundwave070 | 02-03-12 | 23:12

@Houtbar | 02-03-12 | 23:06
Nee, ik heb ze vanavond voor het eerst gezien, dankzij de linkjes. Met stijgende verbazing, mag ik wel zeggen.

@pius | 02-03-12 | 23:07
En dat is op welke wijze precies relevant? Dat rechtvaardigt namelijk het gedrag? Het verklaart het gedrag wel, maar het rechtvaardigt niks.

Stormageddon | 02-03-12 | 23:11

@Van Duyvenbode | 02-03-12 | 23:08

En laat nou juist de Marokkaanse hangjeugd de onbeschofte mores hier hebben overgenomen. Een briljant voorbeeld van ongewenste integratie.

Daar sta je dan als immoralafag.

pius | 02-03-12 | 23:11

@necrosis | 02-03-12 | 23:06
Tja op GS. Dan staat 'ie nog niet aan je voordeur met peophoofd.

Zoek de verschillen.

Houtbar | 02-03-12 | 23:11

@pius | 02-03-12 | 23:07
Daar zitten individuele verschillen in. Grote verschillen.

Behalve bij honingdassen dan.

Bart_Bart | 02-03-12 | 23:11

Salmon Rosti | 02-03-12 | 22:59
Een if-kwestie.
Zou mw. N. Tahir in een column Theo onfatsoenlijk hebben genoemd, was Theo niet gewapend met een camera verhaal gaan halen, maar in een eigen column keihard een debat zijn aangegaan.

Strangetown | 02-03-12 | 23:11

@Stormageddon | 02-03-12 | 23:05
Nee, is ook niet voor televee...

Houtbar | 02-03-12 | 23:08

Als er geen fatsoensnormen meer mogen zijn in de maatschappij, wordt de grootste gemene deler de norm, met de nadruk op "gemeen": een ieder die niet bot en lomp is, is verdacht.

Rest In Privacy | 02-03-12 | 23:08

@Stormageddon | 02-03-12 | 23:01

Irrelevant? Het testosterongehalte van mannen veranderd onmiddellijk als diens zwangere vrouw in het geding komt.

Over feiten gesproken;)

pius | 02-03-12 | 23:07

Oh, we blijven nóg een dagje doorgaan over 'Kinneging-gate'? *zucht* Dacht dat we het onderhand wel hadden gehad allemaal.

NulKommaNul | 02-03-12 | 23:07

@Stormageddon | 02-03-12 | 23:01
U kijkt graag naar deze programma's. zover is mij duidelijk.

Houtbar | 02-03-12 | 23:06

@pius | 02-03-12 | 22:58
Hoezo buikspreekpop, en voor wie?
Als ik jou grof beledig op GeenStijl, ga je toch ook niet zitten huilen in een hoekje?
Dan trek je toch ook 'ten strijde'?
Wat is er mis met mijn opmerkingen over een zwangere vrouw die grote woorden kan gebruiken, maar slechts wanneer het haar uitkomt?

necrosis | 02-03-12 | 23:06

@Einde van de Domheid | 02-03-12 | 22:43
Ik niet - althans zover ik weet mag dat. Denk ik. Goede vraag eigenlijk, want hij heeft haar niet aangeraakt - kun je je afvragen en toetsen of dat wederrechtelijk was.
#feiten

Maar onfatsoenlijk is het wel ja, vind ik. Net als het drammen van Jojanneke trouwens. Vind ik.

#mening

Parsons | 02-03-12 | 23:06

@LulZig | 02-03-12 | 23:04
RTL is er voor dom tot oliedom. En de publieke omroep is er voor links tot extreem links. Andere smaken zijn er niet.

vetkleppert | 02-03-12 | 23:06

@Houtbar | 02-03-12 | 23:03
Natuurlijk mag je dat antwoorden. Het is alleen een antwoord van niks.

Stormageddon | 02-03-12 | 23:05

@harry pikkel | 02-03-12 | 23:00

LOL.

Als je ooit honingsdassen hebt gezien op NGC praat je wel anders. Deze beesten zijn zelfvoorzienende eenheden. Ware krijgers.

Helden.

pius | 02-03-12 | 23:05

@harry pikkel | 02-03-12 | 23:00

LOL.

Als je ooit honingsdassen hebt gezien op NGC praat je wel anders. Deze beesten zijn zelfvoorzienende eenheden. Ware krijgers.

Helden.

pius | 02-03-12 | 23:05

RTL is toch het tokkie kanaal van nederland, voor de woonwagens enzo?
Nette mensen kijken gewoon nl 1,2,3 en de rest van dat wat niet rtl is.

LulZig | 02-03-12 | 23:04

De vergelijking met unilever-tv mag wel. Belangrijker vind ik nu, het is echt aan blijkbaar. Hoe nu verder dan? Begrijp dat in het geval Kinneging de selectieve moraal om normoverschrijdend gedrag goed te keuren of te ontkennen frustrerend is, deze komt echter van de kant waar je het mag verwachten. Het gedeelte van die kant die nog harder moord en brand zou schreeuwen als het in het eigen ' kamp ' zou zijn gebeurd. Toch is er ook van die ' kant' afkeuring geweest. ( het kamp staat in deze los van Kinneging zelf, de vijand van mijn vijand is mijn vriend)

Aan de andere kant, er is een grens overschreden maar als het gaat over een brug te ver, kwam Kinneging misschien tot de helft van de brug. Te ver.. maar goed.een soort beheerst verlies van zelfbeheersing. Los van de man zijn ideeën.

Maar goed.. wat ik bedoel, de standpunten zijn duidelijk.. wat nu dan ?

Mandril | 02-03-12 | 23:04

@Parsons | 02-03-12 | 22:56

Misschien begrijpen we elkaar verkeerd. Wat is de mening die seven volgens jou ventileert?

pius | 02-03-12 | 23:03

-weggejorist-

Houtbar | 02-03-12 | 23:03

@necrosis | 02-03-12 | 22:51
Tja, de zwangerschap van mevrouw is tamelijk irrelevant. Er zijn genoeg vrouwen die 8 maanden zwanger zijn en ook nog steeds elke dag in de file gaan staan op weg naar 8 uur werk op kantoor. Dus dat kan ook, dat is totaal ongevaarlijk voor de foetus, dan kunnen 5 minuten op TV er ook wel vanaf (hetgeen ze een dag later bewees door zwanger en wel bij P&W in Amsterdam aan te schuiven).

Maar, bij die programma's van RTL wordt het slachtoffer helemaal niet in een goed daglicht gezet. Wat ik vooral zie zijn mensen die niet gediend zijn van bemoeienis die niet willen leven volgens de normen van de maatschappij en dan vinden anderen het geoorloofd om zich er mee te bemoeien, ja zelfs rechtvaardig om het beter weten dan die mensen. Over onfatsoenlijk gesproken. Die mensen worden te kijk en te kakken gezet.

Stormageddon | 02-03-12 | 23:01

pius | 02-03-12 | 22:53
Topbeesten? Vuile parasieten zijn het, profiterend van het werk van een ander. Ik sta aan de kant van de bijen. Beetje socialistisch ingesteld volkje weliswaar, en wat hardvochtig voor mannetjes, maar desondanks aan de basis van onze voedsel- en zuurstofvoorziening.

www.youtube.com/watch?v=0WCx6GjD8d4

harry pikkel | 02-03-12 | 23:00

@necrosis | 02-03-12 | 22:38
Ik zou tegenwicht plegen op diezelfde manier als Tahir. Ga je toch niet op de stoep staan.
Begrijp me niet verkeerd, heb de troela live gezien in buitenhof en vind het een algehele angstige verschrikking evenals die kale.
Dat kan en moet je mogen zeggen.

Houdt niet in dat je maar even onbehoorlijk in gestreken roze peophemd overal je dingetje kan doen.

Kan wel, maar overweeg dan ook de gevolgen.

Dit is prima verlopen zo. Plofkop kan weer door.

Houtbar | 02-03-12 | 22:59

@Van Duyvenbode | 02-03-12 | 22:52
Ik zou me kapot schamen als er zo'n engmensch naast me zou wonen.
Ik ben zeer beleefd en houd regelmatig een deur open voor mensen, maar die Tapir geeft geen enkele reden om dergelijk fatsoen toe te passen.
Ik herinner me nog de woorden van Jan-Peuter: fatsoen moet je doen!
Helaas zijn er mensen die een hoop verwachten maar niets terugdoen voor de samenleving!
Verwacht van mij geen fatsoen als je jezelf opstelt als een dictator.

necrosis | 02-03-12 | 22:59

@ Strangetown | 02-03-12 | 22:50 |

ok, duidelijk. Als TheovG nog geleefd had was hij namelijk al snel door Nahoer en de hare in het rijtje van onbeschaafd en onfatsoenlijk terecht gekomen.

Maar het gegeven dat er mensen zijn die niet om kunnen gaan met persvrijheid, aan beide zijde van de camera, mag nooit een rede zijn om die vrijheid zelf te beperken.

Als RTL verwerpelijke TV maakt, hou dan gewoon op met kijken. Overigens vermoed ik dat deze column alleen maar meer RTL kijkers oplevert voor de volgende in-your-face aflevering.

Salmon Rosti | 02-03-12 | 22:59

@harry pikkel | 02-03-12 | 21:59
100% eens.

Parsons | 02-03-12 | 22:58

@harry pikkel | 02-03-12 | 21:55
Ik vond het een engnek, maar het was ongetwijfeld een begenadigd schrijver ja - dat valt niet te ontkennen.

Parsons | 02-03-12 | 22:58

Er gaat hier een angstcultuur ontstaan voor de brutale kijkcijferjournalist.

deoudererijperevrouw | 02-03-12 | 22:58

zoalshetis | 02-03-12 | 22:50

jouw cryptische bericht kwam voorbij en ik dacht: kan het zijn dat er staat: de kritische Nederlanders raken in de minderheid en wat ervoor in de plaats komt is het onmondige, halfgeschoolde
proletariaat uit de derde wereld van autocraten en dictators?

Rest In Privacy | 02-03-12 | 22:58

@necrosis | 02-03-12 | 22:51

Ben jij een buikspreekpop of zo?

Pfff.

pius | 02-03-12 | 22:58

necrosis | 02-03-12 | 22:51 |
Precies, Rutger had gewoon thuis moeten blijven of een ander onderwerp moeten nemen.

Strangetown | 02-03-12 | 22:57

@Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:53
Dat is jouw mening - dat dat fout is.

Die mag je overigens hebben hoor.

Ik lig er niet wakker van.

Parsons | 02-03-12 | 22:57

@Bart_Bart | 02-03-12 | 22:51

Libanon. Een geopolitieke curiositeit zoals ik ooit las.

Nee dat is geen sinecure daar.

pius | 02-03-12 | 22:57

@pius | 02-03-12 | 21:53
Nee, seven ventileert een mening. Daar reageerde ik op.

Parsons | 02-03-12 | 22:56

@harry pikkel | 02-03-12 | 22:48

Topbeesten. Met zo'n mentaliteit overleef je elke crisis.

Kunnen wij nog wat van leren;)

pius | 02-03-12 | 22:53

@Houtbar | 02-03-12 | 22:46
Wat heeft dat er nou mee te maken?

Stormageddon | 02-03-12 | 22:53

Plotseling is Andreas Kinneging zijns ondanks tot een bekende Nederlander geworden. En Hoe! Niet te kinderachtig.

Rest In Privacy | 02-03-12 | 22:52

@Stormageddon | 02-03-12 | 22:39
Overval-Tv is schijnbaar alleen geoorloofd wanneer 'het slachtoffer' in een goed stukje daglicht wordt gezet.
Die Tapir heeft de plank flink misgeslagen met haar communistische opvattingen (wellicht via autocue van kale anabolemeneer), daar mag ze rustig voor aangepakt worden.
Of gaan sommige mensen nu dikke boehoe doen over het feit dat ze 8 maanden zwanger is?
Dat was ze dan waarschijnlijk ook al toen ze Rutger op woorden aanviel.
Mensen die geknipt en geschoren worden moeten stilzitten, dat weet ieder kind.....

necrosis | 02-03-12 | 22:51

@pius | 02-03-12 | 22:46
Dat ventje zal Beiroet wel gewend zijn.

Schijnt geen appeltjesgroene oase te zijn, maar dat kan ik fout hebben.

Bart_Bart | 02-03-12 | 22:51

oorspronkelijke mensen maken de laatste jaren veel te weinig onrust. dat komt omdat onze samenstelling helemaal veranderd is. het is nu of nooit raus!

zoalshetis | 02-03-12 | 22:50

Salmon Rosti | 02-03-12 | 22:26 |
Ik vergelijk geen van de genoemde personen met een ander.
Voor vergelijkingsmateriaal moet je je wenden tot dhr Quid.

Ik probeer je alleen iets duidelijk te maken met betrekking tot het begrip column in relatie tot het diep gekoesterde kunnen uiten van een mening en door diezelfde VvM in een column, beledigde en zich gekwetst voelende mensen met hun frustraties kunnen omgaan... tot moord aan toe.

Zeg het maar of de ene column wel mag en de andere niet?

Strangetown | 02-03-12 | 22:50

Stormageddon | 02-03-12 | 22:39 |
Ja zeker. Bedankt voor het bijpraten.

Ars Vivendi | 02-03-12 | 22:49

Het zit wel diep... is die vuilbek/klep van een Paul de Leeuw al langs geweest ?

Dr.Thorvaldt | 02-03-12 | 22:48

Vage_eddie | 02-03-12 | 22:35
Ik vind Rutger onderhoudend en hij prikt soms dingen door, Martijn Krabbe, Caroline Tensen enz. maken alleen intens depressief.

websenior | 02-03-12 | 22:48

pius | 02-03-12 | 22:46
LOL @ Honingdas in een bijenkorf.

harry pikkel | 02-03-12 | 22:48

@Bart_Bart | 02-03-12 | 22:39

LOl. Die is kicken ja. En ik denk dat je gelijk krijgt ook.

Hij is vasthoudender dan een honingdas in een bijenkorf.

pius | 02-03-12 | 22:46

@Stormageddon | 02-03-12 | 22:39
In Amerika zou Roetger premiejager kunnen worden.
Als die niet steeds gaat huilen bij de grote baas.
Overigens eergisteren niets van schade kunnen zien in dat volgeblafte nekkie.

Houtbar | 02-03-12 | 22:46

En als je Nee zegt zend powned het nog steeds uit, het grote verschil. Hier lult powned zich gewoon niet uit. Ga het dan ook niet proberen dat maakt het alleen maar genant van.

xzaz2 | 02-03-12 | 22:44

Kijk, dat Marthijn de microfoon uit de handen slaat van Jojanneke, dat vind ik een majeur issue!

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 22:43

"Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend" is deze week vervangen door "Intens gepreoccupeerd en hopeloos diep gekwetst"
Wellicht is het een goed idee als GS & Powned in de komende week zich weer richten op de achilleshiel van anderen i.p.v. op de eigen navel?

dulcinea | 02-03-12 | 22:42

@pius | 02-03-12 | 22:39
Dat is die kleine Libanees van PowNed.

Bart_Bart | 02-03-12 | 22:39

Ik heb het niet zo op Rutger, al kom ik hier al jaren. Ik heb Rutger altijd het jammere aspect gevonden van GS en PowNed, dat veel beter kon. Niks scherpzinnig en gedoe met heilige huisjes, Rut vindt het heel normaal om in de gangen van de Tweede Kamer het probleemkind uit te hangen dat iedereen liever thuis had gelaten. En die kloon van Henk Spaan ook.

Larry Cook | 02-03-12 | 22:39

@Bart_Bart | 02-03-12 | 22:27
Niet gekeken naar de waarschijnlijk afschuwende beelden rauw. Niet alleen de afgrijselijke kop van deze hoogleraar maar ook de poepvinger Roetger.
Ik moet wegen en de akelige kale deed wat hij moest doen en stond in zijn recht.

Houtbar | 02-03-12 | 22:39

@Bart_Bart | 02-03-12 | 22:34

Wie is dat?

pius | 02-03-12 | 22:39

@Ars Vivendi | 02-03-12 | 22:31
Nee, het gaat niet om Rutger, het gaat om het fenomeen "overval-TV". Rutger schijnt het niet te mogen doen van Kustaw Bessems, maar Rutger heeft het fenomeen niet uitgevonden, en hij is niet de enige die het middel gebruikt. De vraag is dan: wanneer is het geoorloofd en wanneer niet? En waarom?

Ik kijk, op het nieuws na, nooit RTL, dus ik kende deze programma's niet, maar die schijnen dus al langere tijd te worden uitgezonden. Daar hoor je de hordes fatsoensrakkers en Kustaw Bessems niet over als het om "Overval-TV" gaat. Dus dat vinden die mensen wél fatsoenlijk? Hoezo dan wel?

Het is toch een interessante vraag. Of niet?

Stormageddon | 02-03-12 | 22:39

@Houtbar | 02-03-12 | 22:25
De hele discussie is begonnen met die Tapir, die in een (door taxpoet gesponsord) televee-programma tekeer gaat tegen alle 'Rutgers' (want: hufters).
Ik heb zelf geen televeestation, maar hoe zou jij het vinden als ik jou éénzijdig laat beledigen zonder kans op weerwoord?
Dan ga jij toch ook op zoek naar een manier om verhaal te halen?
Of ben jij iemand die zijn pantoffels aantrekt en zegt: ze doen maar.....

necrosis | 02-03-12 | 22:38

Vage_eddie | 02-03-12 | 22:35
Nee, vermaak willen we juist NIET. De wereld gaat ten onder aan vermaak.

henkvaningrid | 02-03-12 | 22:36

websenior | 02-03-12 | 22:27
Als Rutger tijdens het praten niet al om z'n eigen grappen zou lachen zou ik dat sentiment misschien nog kunnen delen. In dit geval had het meer entertainende waarde gehad als ie de plomp in vloog.
Vermaak, dat willen we.

Vage_eddie | 02-03-12 | 22:35

@pius | 02-03-12 | 22:29
Feit is dat VI weer eens hilarisch was.

Overigens, wedden dat Danny Ghosen binnen drie maanden (wel echt?) mishandeld wordt?

Omdat hij lastige, opdringerige vragen stelt.

Als er niets gebeurt, zeg ik gewoon dat ik nooit gewed heb :-)

Bart_Bart | 02-03-12 | 22:34

Vraag ik me zo ineens af: hoe zou Matthijs van den Beukel het eigenlijk vinden als er een plofkop met een plofkap voor zíjn voordeur zou staan? Gewoon, puur een vraag uit interesse.

henkvaningrid | 02-03-12 | 22:32

Hahahahaha, GS die anderen verwijt mensen aan te vallen die zich niet adequaat kunnen verdedigen.

Varkensjuin | 02-03-12 | 22:31

Ben even buiten 'n biertje wezen drinken. Kom terug. Effe kijken wat er op GS gebeurt.
Weer Rutger!!!
Hou toch een keer op. Please.

Ars Vivendi | 02-03-12 | 22:31

Terug naar de basis van de discussie:

fatsoen (zn):
betamelijkheid, decorum, deugdzaamheid, eerbaarheid, goede manieren, welvoeglijkheid, beschaafdheid, fatsoenlijkheid, goede vorm, manieren, welgemanierdheid

Volgens mij allemaal woorden die om verschillende redenen niet van toepassing kunnen worden verklaard op beide kemphanen.

Kunnen we beide heren niet gewoon laten wegkwijnen in de vergetelheid?
Of
Kunnen we beide heren niet gewoon lekker hun gang laten gang

De sleutelwoorden hier zijn 'beide heren'. Lekker over een kam scheren. Wel zo eerlijk!

Parel van het Zuiden | 02-03-12 | 22:31

@Salmon Rosti | 02-03-12 | 22:22

Leidse oud-studenten. Over gajes gesproken;-)

pius | 02-03-12 | 22:30

@Bart_Bart | 02-03-12 | 22:27

Ik zie niets op de beelden wat de wurging bevestigd en alles wat de lezing van seven bevestigd.

Maar kennelijk zijn feiten dus niet altijd een feit.

In feite;)

pius | 02-03-12 | 22:29

Stormageddon | 02-03-12 | 22:26 | + 0 -
Hou nou toch eens op man.
Daar zijn jij en ik het toch al vanaf het begin over eens.

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 22:29

@pius | 02-03-12 | 22:21
Nou, ze hebben gewoon de originele beelden. En twee getuigen, Rutger en de niet-filmende cameraman. Wel een zaak lijkt mij, als hij echt gewurgd is.

Maar goed, gezien de stilte rond de aangifte is het aannemelijk dat hij niet keihard gewurgd is. Misschien een beetje. Wie weet.

Bart_Bart | 02-03-12 | 22:27

j naar boven schoppen doet...

Mauguio | 02-03-12 | 22:27

Vage_eddie | 02-03-12 | 22:24
Rutger vind ik grappig, van Martijn Krabbe word ik erg depressief, niet noemen die naam aub

websenior | 02-03-12 | 22:27

GS wordt een beete sneue website....

Mauguio | 02-03-12 | 22:27

Strangetown | 02-03-12 | 22:20

Als je TheovG met Nahir vergelijkt en Rutger met de moordenaar op Theo ben je behoorlijk de weg kwijt.

Salmon Rosti | 02-03-12 | 22:26

@Einde van de Domheid | 02-03-12 | 22:20
Ja, dat deed Kinneging dus ook. Daarmee is de bitch slap nog niet gerechtvaardigd.

Stormageddon | 02-03-12 | 22:26

@Salmon Rosti | 02-03-12 | 22:14
Je hebt een verkeerde indruk van me.
Vind ik jammer, c'est ca.

necrosis | 02-03-12 | 22:26

@Bertus Betonsloper | 02-03-12 | 22:14

Je hebt een punt maar het is niet zo per definitie. Waar ik werk gaat het prima samen. Maar ik ben dan ook de Ghandi van de polder.

Jort's achternaam is het tegenovergestelde van zolder.

Tot zover de kolder.

pius | 02-03-12 | 22:25

@Bart_Bart | 02-03-12 | 22:04
Ik verzoek U om van mijn terrein te gaan!
Roetger: nee wrom, ik mag U toch iets vragen?
Prima, probeer even een afspraak te maken!
Roetger: ja maar ik wil graag nu praten...

Koter krijgt waar het om vraagt, inbreuk...

Houtbar | 02-03-12 | 22:25

GS is alleen nog maar met zichzelf bezig: alle maskers af...

Araneum | 02-03-12 | 22:25

Ik heb tijdens die programma's alleen nooit een 'presentator' zo zien afgaan als een geïntimideerd schooljongetje. Rutger is de kleuter die sneeuwballen naar auto's gooit en gaat huilen als er iemand uitstapt. In zulke gevallen valt er ineens wel te praten over de situatie, waren al z'n serieuze dingen ineens als grapje bedoeld en blijken alle grapjes ineens dan weer niet grappig bedoeld.
Martijn Krabbe komt tenminste nog uit voor z'n matigheid.

Vage_eddie | 02-03-12 | 22:24

-weggejorist en opgerot-

René40181216 | 02-03-12 | 22:24

@René40181216 | 02-03-12 | 22:18
Nou, kom maar op. Waar, wanneer, hoe laat, welke tegel onder welk topic heb ik me niet gebaseerd op feiten?
Kom maar, kom maar, kom maar.

Stormageddon | 02-03-12 | 22:24

Tjonge, tjonge, hoeveel huilie huilie gaat GS nog doen over dit onderwerp. Jullie hebben er toch niets mee te maken. Was er geen chinese muur tussen GS en Powned? Afgezien daarvan 't sop is de kool niet waard of zoiets.

Oldtimer50 | 02-03-12 | 22:23

pius | 02-03-12 | 22:16 |

Overigens wordt er door leidse oudstudenten wel beweerd dat ze heel lekker kon pijpen en vroeger nooit zo raar sprak. Maar je kan ook geen rollende R hebben als je mond vol zit.

Salmon Rosti | 02-03-12 | 22:22

Zo, geenstijl is zwaar in het defensief getreden. Stuipreacties.

bavarois | 02-03-12 | 22:22

Wie is die Rutger overigens, waarover in deze panelen steeds maar wordt geschreven?

henkvaningrid | 02-03-12 | 22:21

@Bart_Bart | 02-03-12 | 22:13

Ik vind Rutger bij vlagen hilarisch en persoonlijk lijkt het me het een prima gozer alleen hij moet zichzelf niet te serieus nemen net zoals hij die relativering bij anderen zoekt en dit bedoel ik meer in het algemeen.

Maar als je de tegels van seven hebt gezien en gelezen dan toont hij onomstotelijk aan dat er is gerommeld met de beelden. En gerommeld is wat anders dan geknipt iets wat inderdaad bijna standaard gebeurt.

Het feit dat dit gebeurt betekent wat mij betreft dat er geen zaak meer is. Of het moet valsheid in geschrifte zijn. Visueel gezien dan.

pius | 02-03-12 | 22:21

@Bart_Bart | 02-03-12 | 22:17

De Rutger-neger: hilarisch.

René40181216 | 02-03-12 | 22:20

Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:50 |
U begrijpt het begrip column niet?

Wijlen de hier alom gewaardeerde Theo van Gogh was ook een columnist en diens columns werden verdedigd als vrijheid van meningsuiting.
Tot ene Mo, die zich niet kon vinden in diens columns, 'gewapend' verhaal ging halen en in zijn gekte een carrière aan gort maakte.

Wat dat doen gefrustreerde en gekwetste mensen die verhaal komen halen. Ze komen niet uit gezelligheid en voor een goed gesprek bij je op de koffie.

Strangetown | 02-03-12 | 22:20

@René40181216 | 02-03-12 | 22:01
Dat soort opmerkingen voedt slechts mijn mening dat je niet mag schrijven/ filmen mbt die Tapir/ anabolenhead, tenzij je ze de hemel inprijst.
Is dat wat je bedoelt?
Als je in een programma als Buitenhof je gal mag spuwen over Rutger, waarom zou Rutger dan geen verhaal mogen halen.
En begin niet over invasie van hun privéruimte (te noemen: woning).
Tenslotte was datzelfde koppel niet bereid om in de studio te praten met Rutger, met draaiende camera.
Ze wilden alleen praten OVER Rutger.

necrosis | 02-03-12 | 22:20

Stormageddon | 02-03-12 | 22:16 | + 0 -
Jij wil mijn onderbuik zien?
'Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles in your face to frown and only 4 to BITCH SLAP'.
Blij?

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 22:20

Sommige stoere mannen met een grote mond doen soms ineens een "Rutgertje". Zag tijdens uitlaten van de hond een fietser die ondanks de haaientanden doorreed en dus haast omver werd gereden. Sloeg hij op de auto, grote mond... todat de bestuurder uitstapte. Deed ie ineens een "Rutgertje", hij was nogal groot hahaha... Maar niet geweldadig das mooi !.

leijpeideaud | 02-03-12 | 22:19

@mijntweecent | 02-03-12 | 22:14
Bij Man Bijt Hond staat de cameraploeg al een kwartier binnen voordat de reporter aanbelt. Da's ook raar.

Larry Cook | 02-03-12 | 22:18

@Stormageddon | 02-03-12 | 22:16

haha, moet jij zeggen!

René40181216 | 02-03-12 | 22:18

Ik kan me toch niet aan de indruk onttrekken dat gezien de hoeveelheid ruimte die er op GS aan besteed wordt, jullie linksom of rechtsom dat gestuntel van eikel Castricum recht proberen te lullen. Laat maar. Nuf said.

JorisWorstNightmare | 02-03-12 | 22:17

@pius | 02-03-12 | 22:09
Overigens, als Rutger een neger was geweest, die bij de Vara of NTR werkte, hadden veel mensen het natuurlijk WEL heel erg gevonden. Want tegen Vara-allochtonen moet je net iets fatsoenlijker doen natuurlijk ;-)

Maar goed, ik wil hier natuurlijk geen verdere verbale olie op het vuur gooien.

Bart_Bart | 02-03-12 | 22:17

@Einde van de Domheid | 02-03-12 | 22:00
Deed jij dat maar eens. Je baseren op feiten ipv je onderbuik, je gevoel en je "fatsoen".

Stormageddon | 02-03-12 | 22:16

@Salmon Rosti | 02-03-12 | 22:14

Oh bedoel je het zo. Capiche;)

pius | 02-03-12 | 22:16

@henkvaningrid | 02-03-12 | 22:02
Tv's zijn dan ook bedoeld om gameconsoles, videorecorders en dvd-spelers op aan te sluiten, niet om coaxiaal getransporteerde bagger je woning in te sproeien.

O ja, en powned zuigt maar dat heeft niets met deze Rutger affaire te maken maar met het feit dat het gewoon ronduit slecht is.

Alfred E. Neuman | 02-03-12 | 22:15

@necrosis | 02-03-12 | 22:07
Respectloos! Wat voor een bitch het ook is.
Driedubbele kaakfractuur zou terecht zijn.

Houtbar | 02-03-12 | 22:15

Salmon Rosti | 02-03-12 | 22:05 |
Nou, als je aan de westkant van Ibiza zit wel, maar aan de oostkant is het juist een pré!

sjaakdeslinksesul | 02-03-12 | 22:14

-weggejorist-

robinhoed | 02-03-12 | 22:14

pius | 02-03-12 | 22:06

Vermoeiend. Zie> Menig reaguurder zou haar anders graag willen 'doen'. necrosis | 02-03-12 | 21:27 |

Ik niet dus, maar als necrosis het dus lekker vind om tegen een 8 maanden oude feutus aan te duwen moet ie dat voor eigen rekening nemen.

Salmon Rosti | 02-03-12 | 22:14

Het valt me zwaar tegen dat Rutger niet de Rijdende Rechter op Professor Tingeling heeft afgestuurd. Dat had het circus helemaal compleet gemaakt.

Larry Cook | 02-03-12 | 22:14

-weggejorist-

mijntweecent | 02-03-12 | 22:14

pius | 02-03-12 | 22:03 |
.
Negers zijn ook best ok... moeten overigens ook al niks van zandnegers hebben. Nooit opgevallen?

Bertus Betonsloper | 02-03-12 | 22:14

@pius | 02-03-12 | 22:09
Mensen als jij en seven gaan inderdaad gewoon inhoudelijk op de zaak in. Hoewel ik het er niet mee eens ben, maar dat niet relevant.

Ik vind het wel opvallend hoeveel mensen een hekel aan Rutger hebben. Echt een hekel dus. Voor iemand die in een programma zit met 300.000 kijkertjes, redelijk a-politiek en vrij oppervlakkig is.

Bart_Bart | 02-03-12 | 22:13

@Bart_Bart | 02-03-12 | 22:05

Dat was een mooie triomf van ervaring boven onwetendheid.

pius | 02-03-12 | 22:13

Move on, get a life.

Simon_GS | 02-03-12 | 22:10

Tijdens Rutgergate is er 500 miljard een geld gedrukt en aan de Europese banken verstrekt. Moeten de bezuinigingen geïntensiveerd worden. Is de arbeidsproductiviteit Europees laag gebleven en zijn er meer jobs verdwenen (..). In Born is men niet gestart met het bouwen van solar mobiles met staatssubsidie. In dat soort dingen lopen de Duitsers voorop (met staatssubsidie). In windenergie de Denen. Niet dat dat belangrijke dingen zijn maar Born speelt zich bijvoorbeeld wel nu af. Vandaar...

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 22:10

@Bart_Bart | 02-03-12 | 22:04

Ik haat Rutger niet. Het lijkt me een stuk leukere gast dat die kale psychopaat.

Maar dat doet niets af aan mijn conclusie.

pius | 02-03-12 | 22:09

necrosis | 02-03-12 | 21:59 |

Geen idee. Misschien slaap ze lang uit? Misschien is ze helemaal niet 8 maanden zwanger? Hoehetookzij, het is gewoon een raar ding om te gaan roepen, zeker in combinatie met de rest van de beelden.

Salmon Rosti | 02-03-12 | 22:09

Nog steeds bezig om je gelijk te halen?

hmm..ziggy? | 02-03-12 | 22:07

@soundwave070 | 02-03-12 | 21:55
Wellicht heeft het te maken met het feit dat 'journalisten' alleen welkom zijn als de voeten likken van die Tapir, die Rutger op staatstelevee (éénzijdig) staat af te fikken, terwijl ze nu in het trapgat zit te sidderen omdat diezelfde Rutger Irl voor haar deur staat.
Tijdens 'Rutgergate' was mevrouw hoogzwanger en kon zelf niet aan de deur komen, vervolgens verschijnt ze (nog steeds hoogzwanger) op televee.
If you can't stand the heat, stay out of the kitchen!

necrosis | 02-03-12 | 22:07

Pantheon | 02-03-12 | 21:55
Deze serie 'red Rut de winter door' topics zijn, mag ik hopen voor GS, (naast de standaard powned-plugs&nieuwsblokje met rss-sitepromotie) advertorials waarvoor powned imho heel diep in de gesubsidieerde buidel moet tasten. Geld genoeg, alles in een uitzending 3x herhalen (nog een keer, nog een keer, straks in het pownews.. & weekoverzicht) of een bad vol laten lopen kost als t goed is 3x niks. Gaat ipv naar puur de inhoud, richting promotie dus.

seven | 02-03-12 | 22:06

@Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:55

Wie Rutger? Hoezo dan. Ik kan dat nergens uit concluderen.

pius | 02-03-12 | 22:06

@pius | 02-03-12 | 22:03
Edward Norton was wel te overtuigen hoor.

Bart_Bart | 02-03-12 | 22:05

sjaakdeslinksesul | 02-03-12 | 21:58

Hoezo dus gay? Wat maakt het overigens uit...?

Salmon Rosti | 02-03-12 | 22:05

@mijntweecent | 02-03-12 | 22:03

- Rutger met necklace?

René40181216 | 02-03-12 | 22:04

Waarom hebben zoveel mensen een hekel aan de ongevaarlijke nar Rutger?

Zou dat zijn omdat ze zich geforceerd af willen zetten tegen PowNed, omdat het natuurlijk niet mag dat Geenstijl het een keertje opneemt voor iemand van PowNed!

Straks gaan mensen nog denken dat ze een en dezelfde zijn! Terwijl dat niet zo is, en er hoogstens wat ideologische raakvlakken zijn.

De meeste Rutger-haat is overcompensatie, om maar niet met PowNed geassocieerd te worden.

Dat is tenminste de logische verklaring. Want, zoals wijlen Da Mul al zei, je kan Harry Vermeegen ook niet echt haten.

Bart_Bart | 02-03-12 | 22:04

@necrosis | 02-03-12 | 21:59
Dat ze in je voortuin staan en niet weggaan ook.

Houtbar | 02-03-12 | 22:03

-weggejorist-

mijntweecent | 02-03-12 | 22:03

@Bertus Betonsloper | 02-03-12 | 21:59

Nee Bertus. Waarom zou ik. Ik ga toch ook geen kluxklux-clanleden overtuigen van het feit dat negers best ok zijn.

Zonde van de moeite.

pius | 02-03-12 | 22:03

jezes Quid, is dat gezeik over die k*tRutger nou eens klaar? Het is nu wel duidelijk dat jullie complete bossages aan veren in z'n aars aan het steken zijn. Het blijft een brutale hamster.

codedelight | 02-03-12 | 22:03

-weggejorist-

versewind | 02-03-12 | 22:02

Overigens ben ik van mening dat de televisie een overschat medium is dat beter nog vandaag dan morgen opgeheven zou moeten worden. Gesteld dat dat zou kunnen uiteraard.

henkvaningrid | 02-03-12 | 22:02

Daarnaast is het natuurlijk standaard dat zelfs al ben je een onbekende studente van een onbekende opleiding en je schrijft iets negatiefs over GS dat je dan met naam en toenaam wordt gefileerd. Het is een kwestie van stilzitten dan want bij verzet wordt het alleen maar erger.

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 22:01


eerstneukendanpraten | 02-03-12 | 21:58 |
Die zin gebruik je hier zo vaak... Pastoor ENDP :-))

irma zonderboezem | 02-03-12 | 22:01

necrosis | 02-03-12 | 21:56
Bij mij is het net andersom, ik kijk pc op mijn tv.
Dus uitzending gemist of youtube filmpje, alles gaat op mijn grote tv. Daarnaast vind ik het prachtig vaste tijdstippen te hebben, te weten zondag 19.00 uur waarop ik niet gebeld mag worden, omdat dan de tv aanstaat.

websenior | 02-03-12 | 22:01

@necrosis | 02-03-12 | 21:59

Gek he dat iemand niet luistert naar het appel van een sneuhaas? Dat mag in nederland.

René40181216 | 02-03-12 | 22:01

De bel gaat. Is niet gebruikelijk zonder afspraak. Nu wordt er op de ramen geklopt er staan meerdere mensen in je voortuin waar ook je scooter staat.

Flashlicht door de lamellen schijnen alsof het bezorgde familieleden zijn.

Tja, dan vraag je erom...

Houtbar | 02-03-12 | 22:00

Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:54 | + 0 -
Ik heb het OT aangegeven in een ander topic.
Buitenhof TV en Tegenlicht worden (zo lijkt mij) consequent gemeden.
Je zou namelijk een jezelf baseren op feiten ipv op opinies.

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 22:00

En maar zeiken over die kutmarokkanen natuurlijk.
pius | 02-03-12 | 21:51
.
Wat is er niet kut aan marokkanen dan? De mannelijke helft? Could you please enlighten me.

Bertus Betonsloper | 02-03-12 | 21:59

Parsons | 02-03-12 | 21:44
Hij was natuurlijk wel zo gek als een deur, dat staat buiten kijf. Maar dat is geen misdaad.

harry pikkel | 02-03-12 | 21:59

@soundwave070 | 02-03-12 | 21:55

Beste man, het is nu (weer) gebleken dat Geenstijl en Powned weldegelijk twee handen op een buik zijn, en wij zijn dat zat!

René40181216 | 02-03-12 | 21:59

@Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:55
Die 'zwangere' kon na aanbellen van Rutger niet tevoorschijn komen wegens 8 maanden zwanger.
Diezelfde 'zwangere' kon ineens op televee, onder begeleiding van haar anabole man, en nog steeds 8 maanden zwanger.
Wat klopt er niet?

necrosis | 02-03-12 | 21:59

Zalig zij de eenvoudigen van ziel, want zij erven het Koningkrijk Gods...

eerstneukendanpraten | 02-03-12 | 21:58

Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:54 |
En ze zijn dus gay?

sjaakdeslinksesul | 02-03-12 | 21:58

@websenior | 02-03-12 | 21:50
Ik zie het verschil niet, mijn televee is een prima stofvanger.
De meuk die aangeboden wordt is het aanzetten niet waard.
En Pownews kan ik altijd terugkijken op mijn pc.

necrosis | 02-03-12 | 21:56

pius | 02-03-12 | 21:52

Je hebt gelijk. Laten we het dan maar even hebben of het niet redelijk sick is om de 8 maanden zwangere vrouw van een ander te willen doen. Zo beter?

Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:55

Zucht, nu wordt het een beetje sneu hoor. Ja we weten nu wel dat Tahir en Kinneging debielen zijn en de moraalridders hypocriet. Daar hoef je echt niet voor naar anderen te gaan wijzen. Redelijke mensen snappen het wel en wat maken jullie je druk om die engnekken die Powned afzeiken? Jullie hadden zogenaamd toch niks meer te maken met hun? Ik zou het al kinderachtig vinden als Powned gaat schermen met wat Unilever TV doet, maar waarom jullie dit nu doen ontgaat me.

soundwave070 | 02-03-12 | 21:55

Parsons | 02-03-12 | 21:44
Stilistisch beste schrijver ooit in het Nederlands taalgebied. Zonder concurrentie. Hij kon ook geweldig ranten en had een uitstekende bullshitdetector.

Wat die pedofilie betreft: hij is er nooit op betrapt en hij maakt in zijn werk een duidelijk onderscheid tussen de fantasie en de werkelijkheid, geeft zelf aan dat hij zich er niet aan mag bezondigen, ondanks zijn gevoelens. Je zou hem een niet-praktiserend pedoseksueel kunnen noemen. En dan moet je best karakter hebben.

harry pikkel | 02-03-12 | 21:55

Het was vanaf het begin al duidelijk dat Powned het einde inluidde van Geenstijl 'as we knew it'. Het hoereren met de televaag als ranzige pooier blijkt de funderingen van het eens zo tegendraadse GS uitgehold en verrot te hebben. Uiteindelijk blijkt Weesie zijn eigen geesteskind te gebruiken als alleen een rechtgeaard gristen zou doen; rücksichtsloos en puur uit eigenbelang met zijn altijddurende geilzucht naar erkenning van de door hem zo beschimpte gevestigde orde die hem ooit tot in het diepste van zijn ziel bekrast en beschadigd moeten hebben. Eeuwig zonde...

Pantheon | 02-03-12 | 21:55

sjaakdeslinksesul | 02-03-12 | 21:49

Die 2 hadden na de rubriek in buitenhof natuurlijk wel kunnen verwachten dat B voor de deur zou staan. Dat is geloof ik de norm bij Powned.

Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:54

Parsons | 02-03-12 | 21:45 | + 0 -
Dat is verboten in het grote fatsoensboek.
Dat is ongeschreven.
Toch kent iedereen uit het hoofd en daar staan dingen in die volgens de wet niet illegaal zijn maar toch fout.

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:53

@Parsons | 02-03-12 | 21:46

Seven presenteert feiten. Jij ontkent ze.

pius | 02-03-12 | 21:53

@Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:50

Laf is om virtueel over iemands moeder te beginnen. Dat is laf.

Moet ik je nou alles uitleggen.

pius | 02-03-12 | 21:52

God zal u beoordeelen wanneer het hem uitkomt!

eerstneukendanpraten | 02-03-12 | 21:52

@Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:45

Knap Salmon om in de eerste tegel al over mijn moeder te beginnen.

En maar zeiken over die kutmarokkanen natuurlijk.

pius | 02-03-12 | 21:51

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:41 |

Ik vinst het eerder een vorm van lafheid om met die zogenaamde 8 maanden zwangerschap te schermen. Als je rust wil of nodig hebt, ga je natuurlijk niet voor TV dictatoriale plannetjes lanceren. Overigens lijkt ze helemaal niet 8 maanden zwanger.

Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:50

necrosis | 02-03-12 | 21:06
RTL 8 = voor de vrouw of jongetjes die vrouw willen zijn
RTL 7 = voor de man of jongetjes die man willen zijn

websenior | 02-03-12 | 21:50

@Parsons | 02-03-12 | 21:49

Ja, Fok you too.

René40181216 | 02-03-12 | 21:50

Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:35
En dan nog... alsof ze bij Powned ook maar één moment hebben nagedacht tijdens de redactievergadering over de vraag die jij en ik onszelf nu stellen. Eerder van "mevrouw A zei vorige week wat naars over ons, we sturen B nu naar haar huis en zetten A lekker voor lul en nu door naar het volgende item jij in die mooie paarse broek".
Powned is gewoon zo ontzettend gay.

sjaakdeslinksesul | 02-03-12 | 21:49

@René40181216 | 02-03-12 | 21:48
Fokwaardige tegel.

Parsons | 02-03-12 | 21:49

@Parsons | 02-03-12 | 21:47

Hoeft niet, dat doe jij al constant.

René40181216 | 02-03-12 | 21:48

@René40181216 | 02-03-12 | 21:45
Leg maar uit.

Parsons | 02-03-12 | 21:47

Ik vind dat er een verbod op reality TV mag komen.
Wat zeg ik?
Reality TV verboten!
Hoe sneller hoe beter.
Maak maar weer eens aan fatsoenlijk programma!
(Net beelden van zielige eenvoudige man zit die politie bij zijn brommer heeft... Dat doe je toch niet, wie doet dat een wie vind dat nou leuk om te zien......)

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:46

@pius | 02-03-12 | 21:44
Ja, daar hebben we het over.

Parsons | 02-03-12 | 21:46

@pius | 02-03-12 | 21:44

Hihi, feiten staan tot parsons, als moed staat tot Rutger.

René40181216 | 02-03-12 | 21:45

@Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:39
Derdewereld teefje?
Mei Li is geboren in Philips-city.

necrosis | 02-03-12 | 21:45

@Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:41
Wat de neuk heeft het feit dat ze zwanger is er mee te maken?

Is het verboTen om ergens aan te bellen waar iemand zwanger is?

Zo ja, waar staat dat?

Parsons | 02-03-12 | 21:45

necrosis | 02-03-12 | 21:38 |
Heerschend?
Eerder een discours, gelijk een storm in een glas water, voor het eigen gelijk tot op het merg uitzuigen.

Strangetown | 02-03-12 | 21:45

pius | 02-03-12 | 21:40 |

Misschien vindt jij vrouwen met snorren ook fijn, doet het je aan je moeder denken ofzo. Maar niet iedereen heeft dezelfde afwijking.

Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:45

@Parsons | 02-03-12 | 21:42

Het is knutselen met bewijsmateriaal. Feiten pars, feiten.

pius | 02-03-12 | 21:44

@Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:43
:) Klopt.

vetkleppert | 02-03-12 | 21:44

@harry pikkel | 02-03-12 | 21:39
In zoverre dat ik nooit heb begrepen waarom die gestoorde gek altijd zo opgehemeld werd.

Ik vond het smerige, ranzige meuk om te lezen - helemaal toen 16 was.

Parsons | 02-03-12 | 21:44

vetkleppert | 02-03-12 | 21:39 | + 0 -
Voor zover ik weet is zij nog steeds in Connecticut.

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:43

@Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:41

Waarbij Weesie aantoonbaar gelogen heeft, vergeet dat niet! *Wurg*

René40181216 | 02-03-12 | 21:43

De snor op RTL7 fiktte het duo pakisnor&kampfbeul anders tot de enkels af. Wie kijkt er nou niet GijpTV op vrijdagavond. Enige stukje authentieke tv per week.

Koettoerk | 02-03-12 | 21:42

@seven | 02-03-12 | 21:35
Iedereen weet dat dit de standaard modus operandi is.

Grapje Graus ben je toch niet vergeten?

Gebeurt aan de lopende band.

Parsons | 02-03-12 | 21:42

Bijna religieus deze topic Johnny, de kerk wijst ook naar anderen. Powned dat aangaf anders te zijn dan al het anderen en zou gaan slopen, als je zegt dat je anders bent moet je niet gaan doen wat al die andere al lang gedaan hebben, toch?

toetanchamon | 02-03-12 | 21:42

Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:35 | + 0 -
Het is een goed gebruik om in sommige gevallen mensen tegen zichzelf in bescherming te nemen. Mocht je vinden dat Tahir derdegraads journalistiek verdiend, dan geldt dit zeker niet voor haar ongeboren kind. Nogmaals de teleurstelling over Stormageddon en Weesie uit op dit gebied. Zij blijven hameren op hun gelijk en 'aantonen van leugens' en stappen gewoon over die hele zwangerschap heen. Prioriteiten heren!

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:41

@Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:39

Volgens mij ben jij de enige sicko hier stuk aardappel-residu.

pius | 02-03-12 | 21:40

Parsons | 02-03-12 | 21:31 |
Heb je nou ook al verstand van literatuur? Het moet niet gekker worden.

harry pikkel | 02-03-12 | 21:39

@Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:37
Jij wel, ja. Maar Tante Poes drie hoog achter doet dat dus niet. En wordt vervolgens ontzettend onflatteus de ether in gesmeten.

vetkleppert | 02-03-12 | 21:39

Menig reaguurder zou haar anders graag willen 'doen'.
necrosis | 02-03-12 | 21:27 |

Spreek voor jezelf sicko. Ik doe geen nerveuse derde wereld teefjes met een spraakgebrek.

Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:39

@niet voor de hond | 02-03-12 | 21:31
Klachten gaarne deponeren bij de redactie, en niet in de panelen!
GeenStijl is nog altijd GeenStijl, en heerschend!
Maar dat is mijn subjectieve mening.....

necrosis | 02-03-12 | 21:38

@ Sparkty Griswold 21:31

Overhead the albatros hangs motionless above the sea...

eerstneukendanpraten | 02-03-12 | 21:38

@seven | 02-03-12 | 21:20
Dat is fatsoenlijk, maar geen wettelijke plicht.

Parsons | 02-03-12 | 21:38

Geenstijl lijkt wel de Azijnbode op deze manier.

René40181216 | 02-03-12 | 21:38

-weggejorist-

Fret Kroked | 02-03-12 | 21:37

@Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:20
Er is een verschil tussen fatsoen (mening, waardeoordeel) en wat wettelijk wel of niet is toegestaan.

Parsons | 02-03-12 | 21:37

Trouwens, als je de domheid zou hebben om Krabbe, Gaston, Froger, Williams voor de deur te krijgen, dan moet je toch eerst een kaartje sturen? Ik bedoel, als er morgen iemand voor de deur staat die zegt dat mijn kinderen aan obesitas leiden, kan ik dan gewoon nee zeggen?

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:37

Zijn jullie nou nog steeds aan het verdedigen ?? haha jeemineetje wordt wel een lachertje hoor stelletje lelijkerds

Kok Meijer | 02-03-12 | 21:37

Een beetje meer satire en wat meer grappen en grollen in al die fatsoenstopics zou geen kwaad kunnen. Met zo'n gelijkhebberige Volkskrant-toon gaat het niet lukken, ook al heb je alle gelijk van de wereld.

harry pikkel | 02-03-12 | 21:36

@Sparky,
WTF?

irma zonderboezem | 02-03-12 | 21:36

"Dát en dat het uiteraard niet klopt dat Naema Tahir als gevolg van deze affaire onder stress komt te staan. "
sjaakdeslinksesul | 02-03-12 | 21:30

Ze kwam tot 2 keer toe gekke dingen op tv zeggen, denk dat ze de stress dus aan zichzelf en aan haar psycho-prof te danken heeft.

Salmon Rosti | 02-03-12 | 21:35

Parsons | 02-03-12 | 21:29
Dat laatste was een eyeopener. Neem een lap tekst, film dat, maar niet de mond. Daarna kan je je slachtoffer letterlijk alles laten zeggen door de audio onder die beelden te verhaspelen.
Wie zegt dat dit niet de standaard modus operandi is?

seven | 02-03-12 | 21:35

@eerstneukendanpraten | 02-03-12 | 21:30
Neen, ik doelde op 'theezakje', en de eerlijkheid gebied me te zeggen dat Cohen het beter deed dan een 'Vogelaar'.

necrosis | 02-03-12 | 21:33

@ZKH EénOog | 02-03-12 | 21:04
Moet iets zijn uit de tijd van Reve dan. Je weet wel, die nicht die zeer hoogstaande literaire verhandelingen schreef over hoe hij minderjarige jongetjes anaal nam en vervolgens Wolkers de maat ging nemen.

Parsons | 02-03-12 | 21:31

-weggejorist-

niet voor de hond | 02-03-12 | 21:31

Nee Rut,
het is nu genoeg geweest
Jij weet verdomd heel goed dat ik mij schaam om jou,
Betekent mannen-eer dan niets voor jou, Rut?
Zie de mensen rondom ons, ze lachen ons uit,
Kom, spuug je gebroken hart van je tong
En schop naar iedereen,
Die je voor de voeten loopt,
En dreig niet met het kanaal,
Jij bent tien keer beter dan die vent
Waar heel de straat op rijdt
Kom, we kopen een gitaar
Ik zing, en jij doet raar
En dan, dan gaan wij naar Parijs Rut,
En met een Franse R,
Maken we op een twee drie “CARRIERE”
En dan zijn wij op de goede weg Rut
Dan zijn wij op de goede weg Rut
Kom ga mee
Ga mee
Ga meeeeee...

Een kerel zoals gij
Met ballen aan z'n lijf,
Die huilt toch niet op straat
Om een, om een verloren strijd
Nee, nee
Die naait met de schoonste griet van 't stad
De scheuren in z'n hart
Die vrijt d'n smart en zenuwen
Uit z'n lijf
Maar nee nog geen veertig jaar
Dat zit hier ziek en zat
Op z'n uitgezakte gat
Een vogel voor de kat
Kom man, kom
En met ons laatste cent
Gaan we naar de hoerentent
En met de handen onder de rokken Rut
Voel jij je nog eens een echte vent
En ben jij dan nog triest
Dan drinken wij ons zat
Dan drinken wij dit hart stom Rut
Dan drinken wij dit ouwe lijf weerom jong

Nee Rut, je gaat niet dood
Omdat je hart breekt
Omdat een valse kale
een valse kale
je bedreigd heeft
en houd op met je gekeel
omdat een driekwart hoer
met je radijzen speelt
je bent toch niet alleen Rut
je hebt mij toch
maar je lijkt ouwe wijn
in een gebarsten vat
kom omhoog die kont
hop dat gat
maar je lijkt een verkouden pauw
zonder die, die, die vent van jou
en het was een stuk verdriet Rut
meer was hij niet
hij was je liefde niet waard
kom, veeg het snot uit je baard
en ga mee, ga mee
ga meeeeee...

Een kerel zoals gij
Met ballen aan z'n lijf,
Die huilt toch niet op straat
Om een, een verloren strijd
Nee, nee
Die naait met de schoonste griet van 't stad
De scheuren in z'n hart
Die vrijten smart en zenuwen
Uit z'n lijf
Maar nee nog geen veertig jaar
Dat zit hier ziek en zat
Op z'n uitgezakte gat
Een vogel voor de kat
Kom man, kom
En met ons laatste cent
Gaan we naar de hoerentent
En met de handen onder de rokken Jef
Voel jij je nog eens een echte vent
En ben jij dan nog triest
Dan drinken wij ons zat
Dan drinken wij dit hart stom Rut
Dan drinken wij dit ouwe lijf weerom jong

Goed Rut, Goed
Steek die stoute smoel vooruit
Goed, ja goed

Sparky Griswold | 02-03-12 | 21:31

Allereerst is die actie van Van Doorn natuurlijk beneden alle peil. Wat Powned betreft, bezitten ze wel een valide reden voor de uitspraak die Van Doorn tot zijn zieke actie bewoog - het weerleggen van een claim van Kinneging - maar dan dien je alsnog openheid te verschaffen over de redenen waarom je dat feit naar buiten hebt gebracht.
Geenstijl hoeft dat toch zeker niet voor Powned te doen? Jullie dienen anderen, incl. Powned, juist tot openheid te bewegen. Laat Powned zichzelf maar eens verdedigen door bv met een eigen visie op hun rol binnen de parlementaire journalistiek te komen, of door een discussie met Tahir en Kinneging te organiseren. Ze hebben zat mogelijkheden daartoe, maar ze gaan liever naar Ibiza om... ja om wat eigenlijk?
Ik heb best principes die ik wil verdedigen, maar die reiken niet zo ver dat ik de rechten van mensen die ik totaal niet mag in bescherming ga nemen.
Dát en dat het uiteraard niet klopt dat Naema Tahir als gevolg van deze affaire onder stress komt te staan. Ik ben geen voorstander van fatsoensnormen, maar mensen die een vrouw die acht maanden zwanger is lastigvallen - en daarvoor kun je toch wel enige consideratie hebben - verdienen minimaal een kritische benadering.

sjaakdeslinksesul | 02-03-12 | 21:30

@ necrosis 21:20

Leonhard Cohen?

eerstneukendanpraten | 02-03-12 | 21:30

@seven | 02-03-12 | 20:58
Ik vond het nogal meevallen en ze hebben zelf de uncut gepubliceerd.

Parsons | 02-03-12 | 21:29

@ nacho 20:43

You fucking pervert!!!

eerstneukendanpraten | 02-03-12 | 21:28

Niet relevant. De gnoom-achtigen die Quid beschrijft komen geen verhaal halen.

Rutger wel.

pius | 02-03-12 | 21:27

-weggejorist en opgerot-

Kip konijn | 02-03-12 | 21:27

@René40181216 | 02-03-12 | 21:23
Menig reaguurder zou haar anders graag willen 'doen'.
Ze vechten het onderling maar uit, ik doe geen 'zaken' met iemand die prominent op de frontpage van Joop staat!
Daar krijgt mijn pc de hik van....

necrosis | 02-03-12 | 21:27

Het zit jullie hoog hè, prutsers?

Chartreuse | 02-03-12 | 21:26

Stel je dit eens voor:
'En wat zeg je dan tegen die mevrouw?'
'Sorry'.
'Sorry wat?'
'Sorry Mevrouw.'
'Sorry waarvoor'?
'Sorry dat ik u uitschold mevrouw?'
'Sorry dat je haar uitschold voor wat?'
'Voor hoer meneer.'
Praat niet tegen mij, zeg het tegen haar..... zeg het!
Leuke TV toch!

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:25

Dat de Unilevers toestemming vragen klopt wel, maar als je een dimwit een camera op zijn harses zet met een BNer ernaast, beseft hij niet hoe hij op teevee gaat komen. En is zowiezo te overdonderd om nee te zeggen.

vetkleppert | 02-03-12 | 21:25

Belachelijk dat er geen update komt over het welzijn van de gewurgde microfoon !..... Jaar in jaar uit onder ongewassen neuzen hangen en speeksel vangen gevuld met allerlei bacterieen erin. En dan gebeurd hem wat, iets heel vervelends en geen haan die er naar kraait. Dan voel je je af geserveerd !.

leijpeideaud | 02-03-12 | 21:24

@necrosis | 02-03-12 | 21:20

Mei li Vos is dan ook een onbetekenende hoer.

René40181216 | 02-03-12 | 21:23

Wat hoor ik nou? Is Rutger door een hond gebeten toen ie aan de deur kwam? Moet niet gekker worden. Wereld TV

kattenfluisteraar | 02-03-12 | 21:23

Rutger = Gaston...

eerstneukendanpraten | 02-03-12 | 21:22

Ken me nog een filmpje herinneren waar een journalist in buigende houding met beverige toon aan een minister vraagt of hij aan 'zijne excellentie' 1 vraag zou mogen stellen. Minister met neerkijkende blik: "1 vraag". "Heeft u een goede reis gehad?" "De reis was goed" "Dank u, dank u zeer" en journalist haalt opgelucht adem en verdwijnt uit beeld. Als dat het wensbeeld van fatsoen is, dan ben ik blij dat tijden zijn veranderd.

je postbode | 02-03-12 | 21:22

Vrijwel alle genoemde voorbeelden vragen impliciet of expliciet toestemming voor uitzending van de beelden die thuis gemaakt zijn. Alleen programma's als tros opgelicht etc doen dat niet.

seven | 02-03-12 | 21:20

@Bob Slee | 02-03-12 | 21:12
Is het je ooit opgevallen dat bepaalde politieke figuren heel goed om kunnen gaan met Rutger (zelfs die SGP'er)?
En dat er bepaalde mensen zijn die geen antwoord wensen te geven 'omdat het Ruktor/ Powned' betreft?
Ik zie een trend!
Wat dat betreft heb ik respect voor Cohen.
En mensen die menen dat Rutger zuigt, zeker nooit dat filmpje gezien met Mei Li Vos?

necrosis | 02-03-12 | 21:20

-weggejorist-

wiza | 02-03-12 | 21:20

Ik geloof dat er wel genoeg gezegd is over dat poephoofd van een Castricum. Unilever tv is bagger, maar als mensen niet mee willen werken dan wordt er geen uitzendinjg gemaakt.
Als je dat vershil niet snapt dan ben je net zo intelligent als die "sterren" in die RTL programma's...

wiza | 02-03-12 | 21:20

@joyriders | 02-03-12 | 21:18

Als het bij Martijn mag, mag het al zeker bij Rutger.

René40181216 | 02-03-12 | 21:20

Onverhoopt een Unilevercamera in uw bek en geen idee hoe u dat op een fatsoenlijke manier gaat oplossen? Geen probleem. Neem een voorbeeld aan professor Andreas Kinneging, hoogleraar rechtsfilosofie in Leiden, fatsoensmens in hart en nieren... en het komt helemaal goed.
.
Allereerst stelt u op vriendelijke toon de volgende vraag: "Zal ik ook eens even in de camera kijkon?'' U voegt vriendelijk en meegaand de daad bij het woord en onderwerpt de camera van nabij aan een grondige inspectie. Vervolgens neemt u vanuit het niets en op zeer agressieve en intimiderende wijze de interviewer in een verstikkende wurggreep en sodemietert u hem resoluut in de plomp met de volgende bedreiging: ''Als er ook maar iets wordt uitgezonden van wat hier is gebeurd weet ik je te vinden, vuile ....*!''
.
* Vul hier een paar fatsoenlijke krachttermen in.

Bertus Betonsloper | 02-03-12 | 21:20

Er is een verschil tussen amusement en journalistiek.
Er is een verschil tussen aanbellen en verassen of reactief (journalistiek) aanbellen.
Er is een verschil tussen, nee zeggen en wel weggaan.
Er is een verschil tussen nee zeggen en niet weggaan.
Tot zover de 6e ronde commentaar op GSTV boiling points.

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:20

Als Martijn bij mij aan de deur komt sla ik meteen zijn tanden uit zijn bek. Reality TV, kunnen ze een week lang live filmen hoe een specialist zijn bek weer moet herstellen.

joyriders | 02-03-12 | 21:18

@necrosis | 02-03-12 | 21:01
Mietje.

Jaap de Paap | 02-03-12 | 21:12

Het verschil is: Rutger komt alleen aan de deur om vervelend te doen. Zodra je die roze plopkap ziet weet je dat je sowieso al met 2-0 achter staat in het oog van de kijker. Dus dan schiet men meteen in de verdediging (of wurgaanval). Bij al de andere figuren weet je dat het of positief is (een gouden envelop!), of je hebt geen idee wat ze komen doen, hetgeen nieuwsgierigheid opwekt, of het zijn aandachtsgeile tokkies die maar al te graag hun verhaal willen doen. Of het is in scene gezet natuurlijk.

Als Rutger bij meer TROS en RTL kijkers op de deur bonst om een gezellig gesprek te voeren dan hoort hij meteen bij het establishment en PowNed nog minder vernieuwend. Dus blijf lekker schoppen, maar zeur dan niet dat hoegenaamde fatsoensrakkers daar aanstoot aan geven. Dat was toch de bedoeling? Wat wil je nou?

Bob Slee | 02-03-12 | 21:12

'Man bijt hond'.
Serieus?
Jullie gebruiken dat als referentie?

Einde van de Domheid | 02-03-12 | 21:11

@dute65283029 | 02-03-12 | 21:04
Zeg dan niets, en maak er vooral geen account voor aan!
En nu snel je pyjama aan, mag je nog een half uurtje SpongeBob kijken.....
*gnehehehehe*

necrosis | 02-03-12 | 21:11

Dat soort zeuren aan deuren tillefiesie wordt al jaren gemaakt, inderdaad.
Robbert ten Brink brengt mensen bij elkaar van wie je niet hoopt dat ze zich ooit voortplanten. Laat staan met elkaar. En dan net zo lang doorzagen tot er gejankt wordt in dat koeienleren interieur. Zodat die toch al niet echt mooie mensen er zelfs nog lulliger uitzien. En al dat Unilevervolk maar meesnotteren thuis met die emoporno. Iedere avond weer. Op alle RTLlen en SBSsen. En helemaal niemand die zich afvraagt of het niet gewoon ontzettend ranzig is dat heel Nederland geilt op andermans emo en ellende. Of die mensen misschien tegen zichzelf beschermd hadden moeten worden.

vetkleppert | 02-03-12 | 21:10

@ Juan Queso | 02-03-12 | 21:01
Dikke +1

Slap verhaaltje Quid. Hullie doen het ook dus niet huilie huilie doen als wij het ook doen. Dus de mensen die dachten dat Rutger vernieuwend bezig was hadden het helemaal mis? Even more pathetic.

BTW, beetje boel uitgekauwd nu, dit zogenaamde wurgverhaaltje met een poepbange interviewer.

goedverstaander | 02-03-12 | 21:08

@ZKH EénOog | 02-03-12 | 21:01

Dank je voor je tegel. Laat me inderdaad even nadenken... wat ik dan ook ga doen! :-)

overVecht | 02-03-12 | 21:08

Hoe die Kustaw Bessems altijd anders denkenden typeert, dat is pas onfatsoenijk!

Hufter | 02-03-12 | 21:07

@websenior | 02-03-12 | 21:00
RTL 8?

necrosis | 02-03-12 | 21:06

-weggejorist-

René40181216 | 02-03-12 | 21:06

no more to say.

dute65283029 | 02-03-12 | 21:04

@Parsons | 02-03-12 | 20:56

Nee, was duidelijk een geschreven artikel. Een schrijver die vol trots vertelde, dat zijn dochtertje zo nu en dan mocht stokslobberen bij hem. Te ziek voor woorden gewoon.

En ik meldde juist dat geschrevene, omdat ik bij voorbaat wist dat jij me zou aanvullen met opnames van nog zo'n zieke hond.

ZKH EénOog | 02-03-12 | 21:04

Beeld is werkelijkheid, zei Slavoj Zizek, en hij heeft gelijk. We leven in een beeldcultuur en een mediacratie. In den beginne was het beeld.

Rest In Privacy | 02-03-12 | 21:02

@overVecht | 02-03-12 | 20:55

Mee eens. Maar goed, iets boeiend vinden wat een schrijver schrijft, is een persoonlijke smaak van de lezer. En de vrijheid van diezelfde lezer om meer over dat onderwerp te lezen of niet. Net als dat het de schrijver vrijstaat om erover te schrijven.

En in het geval van commerciële schrijvers, wordt er vanzelf een ander onderwerp uitgekozen, wanneer ze lezers zien wegrennen. Dus is het voor jou de hoop, dat er voldoende eensdenkenden zijn.
Een bijkomstig voordeel, maar geen verplichting van de schrijver, is dat je zelfs direct je ongenoegen kan uiten.
Wat wil je nog meer (buiten andere onderwerpen naturlijk)?

ZKH EénOog | 02-03-12 | 21:01

@Jaap de Paap | 02-03-12 | 20:56
Daar was Bom zelf niet bij, toevallig liep de crew van het programma de kroeg binnen waar mijn 'dinnetje en ik een paar drinkies achterover sloegen.
Overigens ga ik bij niemand op schoot!

necrosis | 02-03-12 | 21:01

Jup, debielenTV bij RTL en SBS en NED2. En bij Powned.
Als er dus een ding is wat Powned goed voor elkaar heeft sinds ze on air zijn gegaan, is het wel dat ze straks naadloos in de grote SBS6 parade kunnen aansluiten. Misschien kunnen Rutger en zijn baas wel bij Piet Paulusma op de praalwagen. Mooi ingeburgerd bij de Tokkiemedia.

Juan Queso | 02-03-12 | 21:01

Ik zeg maar weer, gewoon van huisuit in het sterretje.

Tante Lutz | 02-03-12 | 21:00

Overigens kijk ik graag naar de RTL mannenzender.

websenior | 02-03-12 | 21:00

De Wachttoren heette dat blad. Schrijver was Bert Dorenbos meen ik.
Jaap de Paap | 02-03-12 | 20:54 | + 1 -
LOL

tittn | 02-03-12 | 20:59

Je eigen wangedrag gelegitimeerd zien in het wangedrag van een ander. Beter bekend als: "Ja maar juffrouw, hij doet het oohook!!!!"

Romanov | 02-03-12 | 20:59

Ik durf het bijna niet te zeggen ,
Maar man bijt hond doet al jaren mensen op dergelijke manier benaderen en soms willen ze nog mee eten ook.

youngtrillseeker | 02-03-12 | 20:58

Had ik al verteld dat Ruktor een held is en fatsoensrakkers eng zijn ?

websenior | 02-03-12 | 20:58

Parsons | 02-03-12 | 20:42
Daar plakken ze de audio-mix niet onder een eerder stukje beeld. Ergo daar blijf je bij audio-sprongetjes ook in beeld de 'lasjes' zien.
ps
Rut blijft extra lang hangen & zuigen voor de deur in de hoop dat je nog wat uit je slof schiet terwijl de camera stiekem loopt. Pats weer een mini-media-rel.
Maar wat zegt dat dan nog? Dat de leuke stukjes eruit worden gelicht ala, maar suggereren dat het kabaal in een zin zat is misleidend. mobile.twitter.com/seven__/status/1750...

seven | 02-03-12 | 20:58

Hey, ik zie dat er Kinnegin in het bericht staat !. Das de man die Rutger deed aftreden toch ?, eerst waren er nog stuiptrekkingen, zoals artikelen met als kop "Rutger is een held". Maar net als bij Job is het doek ook voor Rutger gevallen. Dat kan zo de geschiedenisboeken in, hand in hand met Job en dezelfde pogingen hem te verheerlijken....

leijpeideaud | 02-03-12 | 20:57

@ZKH EénOog | 02-03-12 | 20:50 |
Nah, dat is dan misschien hetzelfde als die lui die nu (nog)met droge ogen beweren dat de multi-cuturele samenleving een verrijking is...

Hufter | 02-03-12 | 20:57

Ja schitterend, Jacques Plafond die telefonisch bij iemand het bloed onder de nagels vandaan haalt, gevolgd door "You bent live in de uitzending".
tres Powned!

Andy Devins | 02-03-12 | 20:57

@necrosis | 02-03-12 | 20:51
Mocht jij ook bij hem op schoot?

Jaap de Paap | 02-03-12 | 20:56

Scherpe observatie, Herr Quid. Inderdaad is deze Unilever-TV van dezelfde privacyschendende hufterigheid als Rugtergate en VU/Eyeworksgate. Mijn conclusie zou overigens dan zijn dat al deze drie voorbeelden niet zouden hoeven, maar in elk geval legt u de vinger wel op de zwaar etterende hypocriterende wond.

henkvaningrid | 02-03-12 | 20:56

@ZKH EénOog | 02-03-12 | 20:53

Ja ok.... daar heb je een punt.... maar vastbijten in iets dat is prima. Als het thema dan ook nog eens oprecht, grappig of boeiend is.... en dat is met dit thema niet het geval... mijn inziens..

overVecht | 02-03-12 | 20:55

@ZKH EénOog | 02-03-12 | 20:50
De Wachttoren heette dat blad. Schrijver was Bert Dorenbos meen ik.

Jaap de Paap | 02-03-12 | 20:54

@overVecht | 02-03-12 | 20:40

Omdat deze site niet bezig is met de discussie over fatsoen. Deze site is bezig met de stijlloze hypocrisie van de zelfbenoemde fatsoensmoraalridders.

ZKH EénOog | 02-03-12 | 20:53

Wijzen naar de ander om af te leiden van de eigen fouten. Aristoteles, leer van de retorica.

Flippo | 02-03-12 | 20:52

@wim kokring | 02-03-12 | 20:48
Ik zie daar alleen maar beelden van mensen die tegen zichzelf in bescherming zouden moeten geworden.

Als ik er al iets van zie dat is.

Parsons | 02-03-12 | 20:51

@Jaap de Paap | 02-03-12 | 20:47
Sterker nog; ik ben ooit 'opgenomen' én uitgezonden door 'de Vakantieman'.
Mijn 10 seconds of fame.......

necrosis | 02-03-12 | 20:51

Leuk stukkie van Holman. Hij vergeet één detail: vroeger moest pedofilie ook normaal gevonden worden, en kon er in die bladen van toen gewoon openlijk gemeld worden, dat je je dochter aan je lollie liet zuigen (was een interview met een schrijver meen ik, ik kom niet op zijn naam, noch op dat van het blad). Alles in het kader van de seksuele vrijheid. Dat was pas fatsoen.

Met welke ongewenste activiteit van nu wil hij dat nou eens vergelijken?

ZKH EénOog | 02-03-12 | 20:50

gaap... tv is voor tokkies.

marxistje | 02-03-12 | 20:50

Tja, ik ben dan waarschijnlijk ook een watje, maar ik vind het ook nogal wat om met een draaiende camera voor iemands deur te verschijnen, zeker voor een column..
Ik neem aan dat Johnny Quids vrouw het ook niet leuk zou vinden als elke keer als hij 20 regels op deze site schrijft een delegatie van Indymedia voor de deur staat.
Als bekende Nederlander heb je voortaan maar beter een emmer water achter de deur klaarstaan.

Wilhelm Tell | 02-03-12 | 20:50

Ik vermouth overigens dat er hier eerder sprake is van een tepelkloof: qua uitmelken.

Jaap de Paap | 02-03-12 | 20:49

@Hans Otjens | 02-03-12 | 20:44
Sinds wanneer hebben kartonnen dozen een voordeur, laat staan een bel?

necrosis | 02-03-12 | 20:49

@ johhny quid

Scherp! +1

ratelaar | 02-03-12 | 20:49

Grote verschil is natuurlijk, als je NEE zegt voor de deur rotten ze op... Rutger zuigt door..
-Nickname- | 02-03-12 | 20:37 | + 0 -
"Breekijzer" wel eens gezien?

tittn | 02-03-12 | 20:48

Voor de rest is het een geval van: als je het van die anderen kut vindt wat geeft jullie dan het recht om het voor eigen doel wel te doen?
(man bijt hond is onschuldig, ik heb nooit beelden gezien van iemand die tegen zijn wil meedeed.)

wim kokring | 02-03-12 | 20:48

Jaap de Paap | 02-03-12 | 20:47 |
Wacht even...?

Nacho_Vidal | 02-03-12 | 20:48

@Verzuchter | 02-03-12 | 20:41
*grinnikT*

necrosis | 02-03-12 | 20:47

Grutjes, wat een lap text

Tobi | 02-03-12 | 20:47

@Nacho_Vidal | 02-03-12 | 20:43
Ja herkenbaar. Bij ons kwam de vakantieman; zelfde verhaal verder. Twee keer overigens, maar goed - wat wil je: Frits Bom...

Jaap de Paap | 02-03-12 | 20:47

Kustaw Bessems heeft gelijk en daar is alles mee gezegd.

mokum4all | 02-03-12 | 20:47

Briljant stukkie weer van die Holman..

Hufter | 02-03-12 | 20:46

Jamaarrrr, die RTL debielen TV hoeft niet persé nutteloos te zijn. Stuur maares een cameraploeg naar Westkapelle...

Hijo del Sol | 02-03-12 | 20:46

Good punt quid! De unilever arena en de rutger waterboarding stijl mogen wat mij betreft beiden van tv. Nemen we wat mij betreft een soort publieke omroep in BBC stijl. Ik zeg doen!

Bergverzet | 02-03-12 | 20:46

De blijdschap waarmee psychopaat kinnebak de angst van Rutger begroette, maakt dat hier niet genoeg aandacht aan besteed kan worden.Temeer niet omdat deze Bokito zijn dominant apengedrag nog probeert te rechtvaardigen ook. En hij nog steeds niet ontslagen en vervolgd is.

Conan | 02-03-12 | 20:46

overbrugD.... stukje laten lezen voor je het plaatst!

wim kokring | 02-03-12 | 20:46

Hans Otjens | 02-03-12 | 20:44 | + 0 -

Zelfs Daklozen willen Rutger niet over de vloer hebben.

Eurotokkie | 02-03-12 | 20:45

Holman, je hebt gelijk.

Der alte Fritz | 02-03-12 | 20:45

Als de deurbel gaat, kijk ik bij het opendoen toch liever in een camera dan in de loop van een pistool.
Of is dat raar?

necrosis | 02-03-12 | 20:44

Daklozen zouden er een moord voor over hebben om Rutger aan de deur te krijgen

Hans Otjens | 02-03-12 | 20:44

Gaan we weer. Al zou ik die huilneger ter plekke wurgen als hij bij me aan de deur staan. Dit uit algeheel belang.

brutus68 | 02-03-12 | 20:44

Toen ik een jochie was kwam Wendy van Dijk ooit bij ons in de straat met Over de Rooie.

Weet nog wel dat ik mij 's avonds stiekem in bed heb afgetrokken met dat strakke rode pakje in mijn gedachten.

Nacho_Vidal | 02-03-12 | 20:43

Deze fatsoens-koe is genoeg uitgemolken, GS. Probeer eens een andere!

tittn | 02-03-12 | 20:42

Jullie zijn wel snel op jullie teentjes getrapt hoor. Iedereen weet nu onderhand wel dat Kinneging plus aanhang niet sporen nadat ze zichzelf volstrekt belachelijk hadden gemaakt in Pauw & Witteman. Op naar het volgende onderwerp

falert | 02-03-12 | 20:42

Je moet maar zo denken, Rutger: over zestien jaar is iedereen het weer vergeten.

Jaap de Paap | 02-03-12 | 20:42

@seven | 02-03-12 | 20:36
Om tijd te winnen om het fragment toch uit te kunnen zenden terwijl het de relevantie behoudt?

Ongetwijfeld ja.

Parsons | 02-03-12 | 20:42

Ja, ik ga betalen om dat kudtprogramma te zien, daggeteffeniethe!

Slipsnifter | 02-03-12 | 20:42

Ik heb liever martijn aan de deur met een envelop met 1miljoen dan die roze knop van Rutger onder mijn neus....

irma zonderboezem | 02-03-12 | 20:41

Zou het ook uitgezonden worden als John Williams (oid) een paar dagen later in het ziekenhuis bijkomt met een camera in z'n poepert... Dat is pas reality teevee!

Verzuchter | 02-03-12 | 20:41

Het mooist is het orgastisch genoegen van de gemiddelde linkse zeehond bij de psychopathische agressie van die kinnebak.

Conan | 02-03-12 | 20:41

overbrugd

kalkikalki-frakfrak | 02-03-12 | 20:40

Waarom moet een site die pretendeert "Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend" te zijn zich bezighouden met de discussie over fatsoen?

overVecht | 02-03-12 | 20:40

Overigens is RTL net zo erg als powned en geenstijl... populistische rotzooi

-Nickname- | 02-03-12 | 20:38

Henk en Ingrid tv. Straks weer bbc4, effe disco-en.

weedo | 02-03-12 | 20:38

Grote verschil is natuurlijk, als je NEE zegt voor de deur rotten ze op... Rutger zuigt door..

-Nickname- | 02-03-12 | 20:37

Heeft man bijt hond weleens nare geluids-stukjes uit een interview vlak bij elkaar gezet & zelf de chronologie veranderd & dat dan onder een doorlopend stukje beeld geplakt zodat het geheel uncut / onge-edit overkomt?
Zo ja, dan kan Rut zo naar de ncrv. ;)

seven | 02-03-12 | 20:36

Niks mis met overvalTV; je mag de presentator zelfs wurgen tegenwoordig.

Parsons | 02-03-12 | 20:35

kets, recht in de smoel. groeten uit Hilversum.

maninhetwater | 02-03-12 | 20:33

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl