achtergrond

Geenstijl

Gadverdamme. Haricots verts en wilde zalm

eetsmakelok100.jpgBah bah bah & nog eens bah. Rib-eye, lamskoteletjes, dagverse sushi en wéér gamba's. En kijk dit dan: haricots verts uit Frankrijk en wilde zalm uit de Atlantische Oceaan. Gadverdamme man. Hiero: tien zakjes gedroogde paddenstoelen, voor bij de risotto. Yek! Of neem dit. Eendenborstfilets, van speciale Franse truffeleenden. Wat moet ik ermee? Pats! Verse doperwten (extrafijn) en zes flessen pouilly fumé. Zes maar. Die heb ik op woensdag al op. Zie dit... een kilostuk Old Amsterdam, getverrr; alsof ik iemand anders zijn teennagels ga zitten opknagen. Een Magnum Chateau Haut-Piquat Lussac-Saint Emilion 2007. Bah! Lust ik niet. Of dit... biologisch-dynamische chips van zeewier? Hallo? HALLO? Ben ik soms een Noordzee-konijn ofzo? Hopsakee. Tien zakken espresso van het merk Miscela d'Oro. En nog eens tien repen Tony chocolade. Wat denken die gasten wel? En check dit: een thuiskokkerel pakket pasteibakjes met kalfsragout. Duh. Moet ik zeker zelf die kruidenmix erin doen en roeren? Ik ben die fokking Herman den Blijker niet. Of dit dan? Diepvries ossenstaartsoep van zeldzame Japanse bergrunderen. Weten ze wel wat dat kost om die zooi te ontdooien? Kortom. Een en al ellende bij de VOEDSELBANK.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.