Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Het lachje van terroriste Ahlam Tamimi

lache534.jpgEven iets op uw netvlies branden. Het lachje van terroristenliefje Ahlam Tamimi. FRAGMENT. Als zij te horen krijgt dat er niet drie maar acht kinderen omkwamen bij de Sbarro Pizzeria Bombing, augustus 2001, Jeruzalem. Mevrouw kreeg 16 x levenslang wegens haar aandeel in de aanslag, maar kwam vandaag vrij. In ruil voor 1 Shalit. Iets zegt ons dat ze niet lang meer lacht. (Hele uitzending 1V, met reactie nabestaande die zich verraden voelt door Israël, staat hierrr.) Eens kijken of die 8 kinderen nog ter sprake komen bij de Vrienden van Palestina zometeen in Nieuwsuur en PenW.

Reaguursels

Inloggen

Bij deze wil ik van de gelegenheid gebruik maken om alle Turken uit te lachen. Grote bek hebben over Israel, en nu zelf Koerden aanvallen. Op zich is dat ok, maar dan ook geen commentaar als Israel hetzelfde doet. Turkije staat echt, maar dan ook echt in z'n hemd op het moment.

datzitzo | 19-10-11 | 22:02

@Geloofjehetzelf:

Ze motten jou ook tussen die kamelen neukers zetten. Ja en, ik ben lekker PRO ISRAEL! Ben ik lekker trots op. Persoonlijk zou ik die Palastino's hun beloofde stukkie land geven en ze er massaal op laten huisvesten, om vervolgens met gigantische bulldozers heel het zooitje ongeregeld plat te rijden. Om daar dan vervolgens hele mooie Joodse nederzettingen op te bouwen. Je hebt dan tenminste wel een stevige fundering :P Al zou ik het kraanwater 25 jaar niet drinken.

Lebowski the dude | 19-10-11 | 21:15

It doesn't take long to meet a prisoner family in Palestine. With more than 6,000 Palestinians incarcerated by Israel right now and more than 700,000 in jails since Israel's 1967 occupation of the Palestinian territories, those stories soon come into the frame - mention of a father, a brother taken away; a swallowing of pain; a distant gaze determined to bring a beloved, absent face into focus.

Now Israel has cut a deal with Hamas to release the soldier Gilad Shalit, five years after his capture, in exchange for more than a thousand Palestinian prisoners, these figures allude to the reality of mass Palestinian imprisonment.

With 20 per cent of the population jailed at some point, prison is a feature of Palestinian life under occupation. From the routine night raids that drag family members away, to the opaque military trials, the detention of children (7,000 since the year 2000) and the torture reported by Amnesty to take place in Israeli prisons, it all adds up to a system of control and debilitation.

Israel adheres to the script of countries that try to crush national struggle: criminalise protest; use widespread arrests to show who's in charge and categorically refuse to count any prisoners as political. Those Palestinian detention figures are shockingly high - but then, the Israeli occupation has been shockingly long, and its permeation into Palestinian life just as deep.

shirkuh | 19-10-11 | 20:46

geloofjetzelf | 19-10-11 | 18:04
Bedankt voor het brengen van wat objectiviteit, zou een groot goed zijn voor de gemiddelde PVV stemmer hier.. Helaas zijn ze al in zeer hoge mate gehersenspoeld.

Rafapaz | 19-10-11 | 19:03

Zou je haar neuken? Zeker wel. Doodneuken.

broodje_haring | 19-10-11 | 18:47

-weggejorist-

broodje_haring | 19-10-11 | 18:27

Komt nooit meer goed in dat stukkie 'beloofde land'.
Eeuwige haat van beide zijden, eeuwig oorlog & aanslagen.

Hei-kneuter | 19-10-11 | 18:07

De israelische propaganda-machine werkt weer op volle toeren zeg!
Netanyahu heeft het weer geflikt en zoals gebruikelijk loopt de media er weer met open ogen in.
Het is doorgaans volstrekt onmogelijk palestijnse gevangenen te interviewen.Maar voor deze madame wilde Israel natuurlijk wel een uitzonderding maken.
Waarom??? Omdat deze mevrouw volledig gestoord is en perfect misbruikt kan worden voor de israel-lobby: Ze is een ware troffee voor de zionisten.
Iedere psycholoog zal haar waanzinnig verklaren.Maar het is nog veel waanzinniger om uitgerekend deze gek ondanks jaren van onderhandelen vrij te laten!
Daarintegen blijven duizenden palestijnse stenengooiers vast zitten in israelische gevangenissen. De verklaring daarvoor is alleen te vinden in het feit dat israel de ruil op deze manier kan misbruiken en dat ook werkelijk doet voor propagandistische doeleinden. Nogmaals: deze gestoorde gek is momenteel nog niet vrijgelaten. Als israel dat wel gaat doen is ze bewust uit op confrontatie ipv verzoening.
Als tegenwicht voor de eenzijdige berichtgeving hier nog een aantal slachtoffers van israelisch geweld van recentere datum.( de meest gruwelijke laat ik achterwege). Hier vonden ruim 330 kinderen de dood.Uiteraard zijn deze schuldigen nooit berecht,zoals gebruikelijk in Israel:
mw2.google.com/mw-panoramio/photos/med...
mw2.google.com/mw-panoramio/photos/med...
mw2.google.com/mw-panoramio/photos/med...
mw2.google.com/mw-panoramio/photos/med...

geloofjetzelf | 19-10-11 | 18:04

@Lebowski the dude | 19-10-11 | 15:10
Is dat die film met: "fuck the bonis...!" leuk.

Onderbuik | 19-10-11 | 15:25

Even ter verduidelijking.
Dit moet er gebeuren met dat terroristen wijf.

Oude film met Rutger Hauer (dead or alive), die als Bounty Hunter even het goede voorbeeld geeft, wat je nu precies met een terrorist doet. Even afkijken tot het eind.

www.youtube.com/watch?v=HHU-osY5O-I&am...

Lebowski the dude | 19-10-11 | 15:10

@drenkeling69

gemiddeld ~-0.9 kudos per post voor jou, dat moet toch wel een belletje doen rinkelen.

u heeft welgeteld 2 posts met een positieve score. Yup hoog niveau discussie voeren, iedereen is het blijkbaar met u eens *proest*.

club662_new | 19-10-11 | 14:26

Zodra je zegt dat je die Moslims niet moet, dan kijkt iedereen je ook meteen aan met zo'n blik van racist. En is zo denken niet wenselijk en kan absoluut niet. Maar ik kan er niks aan doen, ik heb genoeg ellende gezien uit naam van Alla.
Wat nu speelt in de wereld, dat hebben de Christenen al gedaan met de kruistochten vele vele eeuwen geleden. Anderen willen onderwerpen aan het geloof. Op een modernere manier herhaald dit zich met het Moslim geloof.

Het blijft een gevaarlijk geloof een totalitaire ideologie die tot alles is bereid. Nee ik stem niet op Wilders. Maar ja, ik moet die moslims ook niet. Niet dat ik er actief mee ben. Maar ik vertrouw er niet 1.

Ga nou eens na, hoeveel ellende er wereldwijd bestaat, door dit kutgeloof. Gewoon lekker kinderen opblazen, lichaampjes open rijten met bommen en pinnen. Bij Journalisten het hoofd eraf snijden met een mes en dit lekker filmen en op internet plaatsen.

Ik zeg maar 1 ding over dit achterlijke wijf:
"KIELHALEN, maar dan over de lengte van een Mamoetzeetank schip"

Lebowski the dude | 19-10-11 | 14:17

@De Treinende Rechter
Een antwoord op je vraag: "Hoeveel palestijnse kinderen zijn er al door israelisch toedoen omgekomen?" kan je zien via deze link:
www.dailymotion.com/video/x6hf9r_pally...

Ik zeg hiermee niet dat de Israeli's lieverdjes zijn, maar er gebeurt veel meer dan de door de media gepresenteerde "werkelijkheid" suggereert.

Dit over het hoofd zien van de werkelijke feiten door onze linksgeorienteerde medemens doet me denken aan onze "klimaatcrisis" en de "vleeseter-hufter theorie".....

RechtsDragend | 19-10-11 | 14:15

Ze kijkt alsof ze het aantal haatbaarden voor de aanstaande gangbang te horen krijgt...

Ja nee, geen mening | 19-10-11 | 14:02

Hopelijk is de wisselkoers voor Arabieren volgende inval nog steeds weer 1000-tegen-1.

Max Stirner | 19-10-11 | 13:38

drenkeling69 | 19-10-11 | 11:58 | + 0 -
wow, weer een toonbeeld van sterke argumentatie:

1 linkje waar je eindigt op een 404. Sterk hoor, zeker door de zionistische machthebbers verwijderd? Je wil natuurlijk filmpjes tonen over soldaten die zich laten fotograferen met dode hamas en dat aanvoeren als bewijs dat israel mensenrechten schendt, alleen vergeet je dat dit soort foto's hoogst illegaal zijn in israel en de meeste van dit soort soldaten in de militaire bak belanden.

maar je maakt weer dezelfde fout. Een aantal soldaten wat zich niet aan de wet houdt is niet israel die zich niet aan de wet houdt. Zolang deze soldaten zich in israel moeten verantwoorden voor dit soort zaken zie ik het probleem niet.

2 een filmpje die praat over het MISSCHIEN IN DE TOEKOMST (nu in het verleden) neerschieten van palestijnen wat eigenlijk nooit is gebeurd. Er zijn wel wat incidentjes geweest, maar nou niet echt iets wat ik zou willen inkleuren als richtlijn van israel, ik zie hier geen bewijs dat er palestijnen op een manier zijn aangepakt/aangevallen die tegen israelische wet ingaat.

Weet je wat jij moet doen? je moet eens voor de gein een trouwcertificaat regelen van twee mannen en proberen dat huwelijk rechtsgeldig te maken in pak m beet: gaza, egypte, de WJ, joradnie, syrie, libanon, iran, irak, saudi arabie en israel.

Begin wel met israel, want dat is het enige land waar dat huwelijk gewoon rechtsgeldig is. In de rest van de landen wordt uw anus dichtgeplakt om u te laten sterven van een onbedenkbare pijn, wordt u van een dak gegooid, opgehangen, noem maar op.

Ik heb het grootste gedeelte van mijn leven in nederland gewoon en mijn vrijheid als atheist is daar nooit zo goed gewaarborgd geweest als hier in israel, dat zegt wat over nederland maar dat zegt meer over israel.

club662_new | 19-10-11 | 13:17

@drenkeling69
behalve een hoop geroeptoeter en het noemen van grote namen zie ik nog steeds geen enkel document.
Let wel een resolutie is een soort van mening/statement waar het dus nog niet bewezen is.

Amnesty trekt aan de alarmbel, maar amnesty is ook een onzuivere organisatie gebleken. Blijkbaar heb je gewoon een eigen meetstelsel over wie er betrouwbaar is en wie niet.

Ik zal je een tip geven zo om jezelf een hoop moeite te besparen in het leven. Zowel amnesty als de VN als de palestijnen als israel als de arabische liga als nederland liegen ALLEMAAL wanneer het hen uitkomt.

Waar je naar moet kijken is puur naar de handeling en de context van de handeling.

En al sla je me dood, ik heb nog nooit een soldaat gezien die lachte om het werk wat hij moest doen (wel enthousiast om hun land te verdedigen maar niemand die blij was dat er ook onschuldige mensen slachtoffer zouden zijn).

Bovenstaande filmpje zegt genoeg.
Ik ken nog een joodse gozer in nederland die een moord had gepleegd en daardoor israel en de VS niet meer in mag. Volgens mij is dat in gaza een voorwaarde om binnen te mogen.

club662_new | 19-10-11 | 12:59

Dus 1 Jood doodt er 1000

jadoei | 19-10-11 | 12:57

.. toch ontroerend dat er nog iets is dat zo'n ploertenpinguin laat lachen.

Jan Passant mk2 | 19-10-11 | 12:48

Er is werk aan de winkel voor de Mossad.

Bataaf | 19-10-11 | 12:35

Afgezien van de reacties op de weerzinwekkende lach van die kindermoordenares, doet mij de rest van de reacties van vooral de pro-Israel fractie hier, sterk denken aan die van de anti-Wilders reacties in de VK en zo.

WirMachenMusik | 19-10-11 | 12:33

Onpeilbaar diep is de afgrond waarin de geest van deze terroriste zich bevindt.

robert1 | 19-10-11 | 12:19

Griezelig... Maar niet verrassend.

lillendvleesch | 19-10-11 | 12:12

polt | 19-10-11 | 11:05

Normaal gesproken zou ik je veel kijkplezier toewensen. In dit geval laat ik dat achterwege. Werkelijk bizar om te zien hoe sommige mensen van haat doordrenkt kunnen zijn.

von Schwaffelhofen | 19-10-11 | 12:09

drenkeling69 | 19-10-11 | 11:58

jaja, u bent niet de enige palestijnen knuffelaar, die het tegengaan van terrorisme een misdaad vindt.

De La Puerco | 19-10-11 | 12:03

@drenkeling69 | 19-10-11 | 11:51
ik lach jou eerder uit dan club662 met je gebrek aan solide argumenten.

polt | 19-10-11 | 11:59

drenkeling69 | 19-10-11 | 11:51
Uiteraard, nadat al uw argumenten van tafel werden geveegd, schakelt u over op ad-hominem. Nog verder kunt u zich zelf niet meer declassificeren, hulde.

Ik geef u nog een kans, beargumenteert u nu eens, waarom het een zegen is, dat Palestijen nu al 50 jaar mensen opblazen.

De La Puerco | 19-10-11 | 11:57

Shalome | 19-10-11 | 11:48

Het is ook zo een achterhoede gevecht, om zelfs maar te proberen, de Islamieten goed te praten, men komt niet verder als, ja maar die anderen zijn ook wel eens fout.

De La Puerco | 19-10-11 | 11:52

club662_new | 19-10-11 | 11:31

in het land der blinden is éénoog koning. Maar jij bent volgens mij de keizer der blinden. Je bent als een kind dat getikt wordt tijdens tikkertje: "telt niet, want ik had mijn vingers gekruist".

Internationaal gerenommeerde organisaties als bijvoorbeeld Amnesty International berichten al jaren van het schenden van mensenrechten in israel, maar die wuift u gewoon weg.

Het feit dat u zich tegoed doet in het proberen te kleineren van mensen om hieruit uw gelijk te proberen te halen zegt meer over u dan mij vrees ik.

Op onzinnige zaken als een staat die wijven produceert of het gezwets van een paar vissers is uw redenatie als zijnde feiten.

U wordt uitgelachen waar u bijstaat en u heeft het niet in de gaten.

drenkeling69 | 19-10-11 | 11:51

De La Puerco | 19-10-11 | 11:39

Daarom hoop ik op een nieuwe Gandhi, onder wiens bewind de moslims van niet-moslims werden gescheiden. Ik ben daar absoluut voor. Het zal wel, met de gematigden - die zijn er in 14 eeuwen niet in geslaagd de plofmonsters in hun gelederen tot andere gedachten te brengen, en dat zal ook nooit gebeuren. Die islam is een blok aan het been voor iedereen die vooruitgang wil - en evolutie is een natuurlijke orde.
Dat blokkerende gedachtegoed van de islam heeft hen indertijd zelf de das omgedaan en het zal hun geen steek verder brengen. Ik heb daar geen moreel oordeel over want als die lui tevreden zijn met starheid, is dat hun zaak. Maar laat ze dan zelf de consequenties ervan dragen en niet aan ons handje mee willen doen.

Shalome | 19-10-11 | 11:48

Ahlam Tamimi moeten ze in een Amerikaanse cel flikkeren tussen de zwaarste mannelijke criminelen, daar weten ze wel raad met haar! Ik denk dat het lachen haar dan wel zal vergaan.

herodus | 19-10-11 | 11:43

Shalome | 19-10-11 | 11:33
Je gelooft toch zelf niet, dat als Israel is verdwenen, het probleem zou zijn opgelost ?

De Koran schrijft voor, om alle niet-islamieten op te ruimen.

De La Puerco | 19-10-11 | 11:39

@sparkler_dynamo | 19-10-11 | 08:25
u gelooft niet in hersenspoeling?

polt | 19-10-11 | 11:34

Over het schenden van mensenrechten:

Palestijnen die in Palestijnse gevangenissen hebben gezeten, claimen dat de 'martelingen' van Israëliërs als genezende massages voelen vergeleken bij de folteringen die ze van hun eigen 'moslimbroeders' moesten doorstaan.
Dat geloof ik graag. Ik heb helaas per ongeluk een stukje film meegekregen van Arabieren die Arabieren martelen. Ik vervloek het feit dat die beelden voor eeuwig in mijn geheugen staan gegrift.

Palestijnen hebben de dubieuze eer in de top 5 te staan van standrechtelijke executies zonder proces. En dan doel ik niet alleen op Hamas-haatbaarden die Fatah-leden van een flatgebouw afsmijten.

Overigens ben ik het met een van de eerste reaguurders eens dat Israëliërs beter uit die haatoorden kunnen vertrekken. Niet dat ik ze dat smalle reepje land niet gun, maar de Arabieren zullen hen nooit nooit nooit met rust laten.
Wat mij betreft kunnen de joden beter in New York gaan wonen en daar doen waar ze zo meesterlijk in zijn: boeken schrijven, musiceren, wetenschap bedrijven, schoonheid aan het leven geven, Nobelprijzen winnen, waardevolle bijdragen leveren aan de samenleving.
Laat die krijsende Arabs het maar met elkaar rooien en elkaar de hersens inslaan als er geen joden meer zijn om de haatoorlogen in hun eigen hoofd op af te reageren.

Shalome | 19-10-11 | 11:33

@Ienoo666 | 19-10-11 | 11:27
wikipedia... lol

polt | 19-10-11 | 11:31

@drenkeling69
gaan we weer
1) u heeft het over de rechten van de mens, behalve argentijnse wetten heeft israel de rechten van de mens hier niet verbroken. Sterker nogde arrestatie is later door de argentijnen juridisch niet opgepikt.
2) de palestijnen hebben 1 nobelprijs winnaar, wat leuk is, maar israelische nobelprijswinnaars acht ik meer de personages die jouw en mijn levens verbeteren met baanbrekende onderzoeken en technologieeen. Israel heeft een van de hoogste nobelprijzen per capita op aarde.
3) Het ineternationale strafhof heeft juridictie waar je die geeft. Israel hoeft dat strafhof niet te accepteren. Internationale verdragen kunnen hetzelfde doel inmiddels beter waarborgen.
4)israel heeft geen atoombom tegen internationale verdragen gemaakt. Israel heeft de non-proliferatie niet ondertekend en staat dus vrij om te doen wat ze wil. Iran daarentegen heeft dat verdrag WEL getekend en komt de afspraken niet na voor controles, dus JA iran is daar bezig met een gevaarlijk en illegaal spelletje. Israel niet.
5) resolutie 181 is 100% nagekomen, jeruzalem, bethlehem en elke andere religieuze oord is vrij toegangelijk voor alle mensen die in israel wonen. De muur houdt mensen uit het BUITENLAND tegen en laatste keer dat ik keek hoeft israel echt haar grenzen niet open te gooien omdat jij dat vindt. Zolang iemand met een geldig paspoort in israel zit kan hij gewoon naar elke locatie. Andersom is dat niet zo: vanaf 1948 tot 1967 is jeruzalen judenfrei gemaakt. In tegenstelling tot de belofte van de VN om jeruzalem in resolutie 181 internationaal te maken.

zucht, dubbelzucht en triplezucht, je bent echt vermoeiend en je bezit overal echt 80% van de kennis. Genoeg om je bek steeds open te trekken maar te weinig om iets nuttigs te zeggen.. ga je effe inlezen dan praat dat wat makkelijker. De onderwerpen die je aankaart zijn best wel ineteressant hoor, maar net voordat je een punt maakt wijk je weer elke keer af met een of ander stukje speculatie, misrepresentatie, misconceptie of onwaarheid....
ik heb je gvd zelfs gevraagd om de vragen die ik je heb gesteld te beantwoorden. Maar dat kan je al niet eens, maar wel verwachten dat ik hier al je net-niet uitspraken ga zitten weerleggen met algemeen publiek bekende kennis. Echt, of je bent pro-troll van het jaar of je bent slim maar een jaartje of 14 jong en nog niet ingelezen genoeg om een volwassen discussie te voeren. Hoe dan ook: je verdoet mijn tijd al heb ik daar meer dan genoeg van naast computers....

@Ienoo666
awwww je tijd is op, sorry je hebt verloren je kan je eigen beweringen niet eens onderbouwen. De islampropaganda machine is zo heerlijk simpel: janken dat israel liegt, maar zelf pertinent nooit met een greintje bewijs aan kunnen komen zetten. Typisch.

club662_new | 19-10-11 | 11:31

Ienoo666 | 19-10-11 | 11:27

Hee, ik heb een oplossing, als die Palestijen nu eens stopten met de bunzing uit te hangen ?.

De La Puerco | 19-10-11 | 11:29

club662_new, manman doe die grote oogkleppen eens af kerel. Moet ik je naar Wikipedia verwijzen om een overzicht te krijgen van de oneigenlijk in gebruik genomen gebieden, dacht het toch niet?

Israël heeft talloze bewezen schendingen van internationale mensenrechten op haar naam staan, en er zullen er nog velen volgen. Terrorisme is verschrikkelijk, en ab-so-luut afkeurenswaardig maar wat de Palestijnen aangedaan wordt is nét zo mensonterend.... het de internationale gemeenschap die goedkeurend aan de kant van de lijn staat, werkelijk schan-da-lig.

Ienoo666 | 19-10-11 | 11:27

drenkeling69 | 19-10-11 | 11:19

Juist, je moet dat los van elkaar zien.

De woorden en daden van Palestijnen in het bijzonder en Islamieten in het algemeen, zijn verwerpelijk, het zijn randdebielen, daar kunnen we het met zijn allen over eens zijn.

Daarnaast is er discussie mogelijk over daden van de Israeli's in het kader van het op een afstand houden van die randdebielen.

De La Puerco | 19-10-11 | 11:27

drenkeling69 | 19-10-11 | 11:08

Die muren werden door de Israeli's gebouwd uit pure liefde voor de Palestijnen. Om te voorkomen, dat de zielige palestijnen zichzelf pijn kunnen doen.

De La Puerco | 19-10-11 | 11:20

De La Puerco | 19-10-11 | 11:12

Leer eerst een lezen aub. Ik citeer: Daarnaast moet u goed lezen, ik keur helemaal de daden van de palestijnen niet goed. Ik ben tegen geweld, zowel van israel als de palestijnen.

Als je tegen het geweld van israel bent, wil niet zeggen dat je voor palestijnse terreurdaden bent.

drenkeling69 | 19-10-11 | 11:19

Israel still did not conduct adequate investigations into alleged war crimes and other serious violations of international law by its forces during Operation “Cast Lead”, the 22-day offensive in Gaza in December 2008/January 2009, during which nearly 1,400 Palestinians, including more than 300 children, were killed. Israeli soldiers and settlers who committed serious abuses against Palestinians, including unlawful killings, assaults and attacks against property, were generally not held to account for their crimes. Israeli military forces killed 33 Palestinian civilians in the OPT, including eight children. Hundreds of Palestinians were arrested and detained by Israeli forces; at least 264 were held without charge or trial under administrative detention orders, some had been held for over two years. Reports of torture and other ill-treatment were frequent, but investigations were rare. Around 6,000 Palestinians remained in Israeli prisons, many after unfair military trials. Israeli conscientious objectors to military service continued to be imprisoned.

drenkeling69 | 19-10-11 | 11:16

drenkeling69 | 19-10-11 | 10:49

U, net als overige palestijnen knuffelaars, heeft geen enkel valide argument, om de wandaden van de palestijnen te verdedigen.

U tracht te beargumenteren, dat de Joden heel erg slechte monsters zijn en er derhalve zelf om vragen om opgeblazen te worden.

U weet, dat u zich in een macabere serie van massamoordenaars bevindt, die om enkel en alleen deze reden ook uit waren/zijn op de vernietiging van de Joden.

Daar zit ook het verschil, Israel is niet uit op de vernietiging van de Arabieren, de Koran/Islamieten/Arabieren/Nazis zijn zowel in woord en daad wel uit op de vernietiging van alle Joden.

De La Puerco | 19-10-11 | 11:12

Haatkazen

Ienoo666 | 19-10-11 | 11:12

@club662_new

u reageert zoals verwacht. Iemand heeft een misdaad begaan tegen israel, dus voor deze persoon geldt dat wij de wet mogen overtreden, dus ontvoeren in het geval van Eichmann (en zovele anderen). Ik keur daarmee de daden van Eichmann niet goed overigens, maar dat mag duidelijk zijn.

Daarnaast voelt u zich niet geroepen om uw eigen daden te laten toetsen aan het internationaal strafhof.

Maar goed voor u een opsomming:

ook de palestijnen hebben een nobelprijswinnaar.
U spreekt over Iran als u zegt dat dit land dreigt met een atoombom.
Welk land heeft een atoombom gemaakt, terwijl dit tegen de internationale verdragen is?
Welk land dreigt ermee Iran plat te bombarderen als het doorgaat met ontwikkelen van een atoombom?

Resolutie 181 is afgewezen door de palestijnen, net zoals israel menig resolutie afwijst.

Resolutie 181 spreekt van een vrije doorgang van elk geloof naar heilige plaatsen, maar welk volk bouwt er muren om dit te beletten?

En ga zo maar door.

drenkeling69 | 19-10-11 | 11:08

@von Schwaffelhofen | 19-10-11 | 09:38
Die inderdaad! Bedankt!
Dr staat geen andere titel bij, dus ik dacht... vertaal het naar het Engels voor in imdb.com. Maar op het moment dat ik intyp "brides of..." geeft imdb de suggestie "brides of Dracula". Typerend.
Maar hier issie dus: www.imdb.com/title/tt1188744/
Die kreeg van mij wel wat hoger dan een 6,9 overigens. Maar goed.

polt | 19-10-11 | 11:05

@drenkeling69 | 19-10-11 | 10:49 | + 0 -
After further negotiations, on August 3, Israel and Argentina agreed to end their dispute with a joint statement that "the Governments of Israel and the Republic of the Argentine, imbued with the wish to give effect to the resolution of the Security Council of June 23, 1960, in which the hope was expressed that the traditionally friendly relations between the two countries will be advanced, have decided to regard as closed the incident that arose out of the action taken by Israel nationals which infringed fundamental rights of the State of Argentina."[40]
In the subsequent trial and appeal, the Israeli courts avoided the issue of the legality of Eichmann's capture, relying instead on legal precedents that the circumstances of his capture had no bearing on the legality of his trial. The Israeli Court also determined that because "Argentina has condoned the violation of her sovereignty and has waived her claims, including that for the return of the Appellant, any violation of international law that may have been involved in this incident has thus been remedied."[41]

enjoy

club662_new | 19-10-11 | 10:59

De La Puerco | 19-10-11 | 10:31

punt 1, het ging hier over schenden van de rechten van de mens, niet om de daad van deze mensen.
Daarnaast moet u goed lezen, ik keur helemaal de daden van de palestijnen niet goed. Ik ben tegen geweld, zowel van israel als de palestijnen.

Het enige waar ik me tegen verzet is het feit dat hier beweerd wordt dat israël een vredelievende staat is, terwijl ze veel palestijnen laten leven in dagelijks: controles, intimidatie, scheldpartijen, vrijheidsbeperking en vreemde mensen die een huis bouwen in je achtertuin (zonder juridische basis).

Onder hem mom van wij hebben de wet achter ons en de rest van de wereld moet zich er niet mee bemoeien.

drenkeling69 | 19-10-11 | 10:49

@Ienoo666
ok laten we dat doen
bezetting: israel bezet de golanhoogvlakte op syrie, dat is het enige stukje grond wat israel bezet. Als u mij bewijs kunt tonen in de vorm van een internationaal juridisch valide document, dat israel iets anders dan syrie bezet.... punt voor u, tot die tijd bla.

mensenrechten: nou kom maar met bewijs, beschuldigen is makkelijk, maar zoland de schuld niet is bewezen is iemand onschuldig.

terreur tegen een complete bevolking: noem eens een voorbeeld van een daad die A) voldoet aan de definitie terreur, B) die uitgeoefend wordt door israel buiten de juridische bewegingsvrijheid die een soevereine staat heeft om zichzelf te verdedigen en C) de complete palestijnse bevolking raakt.

uw tijd gaat nu in, succes.

club662_new | 19-10-11 | 10:34

Fok android btw

De La Puerco | 19-10-11 | 10:32

-weggejorist-

De La Puerco | 19-10-11 | 10:31

@drenkeling69

Het voor de rechter brengen van nazi-oorlogsmisdadigers wilt u vergelijken met het opblazen van kinderen?

Tjonge, u heeft echt geen enkel valide argument om het misdadige wangedrag van de Palestijnen te verdedigen.

De La Puerco | 19-10-11 | 10:31

De Israël doctrine draait op volle toeren hier op het altijd zwart/witte GS. Laten we het eens over de bezetting hebben, en de schendingen van MENSENrechten door onze altijd vrolijke matties uit Israel, wellicht dat er dan een meer gebalanceerd beeld onstaat? Het is voor het eerst sinds de 2e wereldoorlog dat een westers land zulke gruweldaden en terreur tegen een complete bevolking uitoefent en er simpelweg mee weg komt, zelfs met instemming van ons rechtse kabinet, schandalig!

Ienoo666 | 19-10-11 | 10:29

@drenkeling69
"hoe kan israël berecht worden als ze het internationaal strafhof niet accepteert?"

ik heb overigens nog een stuk of 20 onbeantwoorde vragen te goed van u, tot die tijd laat ik u weten dat er gewoon een heel simpel juridisch antwoord voor bestaat, maar dat krijgt u niet zolang u alle vragen waar u geen antwoord in uw voordeel op kunt bedenken negeert.

club662_new | 19-10-11 | 10:26

@drenkeling69
eichmann? echt? dat is uw grote wonder-argument? lol, wow.

club662_new | 19-10-11 | 10:24

@drenkeling69
u maakt al sinds het begin van de discussie geen enkel valide punt, ik wil u dus graag vragen beter uw best te doen voordat mensen gaan denken dat we hier een of ander toneelstukje opvoeren.
U bent nu iets te veel de stereotype malloot die zich alleen bezighoudt met dingen die hij heeft gehoord en de grootste en meest onware misconcepties ophangt zonder door te hebben dat elk punt al tijden terug is ontkracht waardoor u voor de echte kenners al een tiental posts een vorm van hysterisch gelach vormt.
Misschien doet u het onbewust, maar uw posts zijn de grootste reclame voor israel en grootste reclame tegen de palestijnen. Iets zegt me dat dat niet uw doel is.

club662_new | 19-10-11 | 10:23

club662_new | 19-10-11 | 10:10

De mossad heeft regelmatig mensen ontvoerd uit zuid-amrikaanse landen, om maar een voorbeeld te geven.

Maar goed, laat ik u het anders zeggen; hoe kan israël berecht worden als ze het internationaal strafhof niet accepteert?

drenkeling69 | 19-10-11 | 10:18

@drenkeling69 | 19-10-11 | 10:04 | + 0 -
ok, dan gooien we u in het diepe: in een democratie is iemand onschuldig tot anders bewezen: waar is dus het onomstotelijke, onafhankelijke bewijs dat israel zich expliciet, doelbewust en als officiele richtlijn niet houdt aan de rechten van de mens.

neem hierbij twee dingen in acht:
1) beschuldiging is geen bewijs
2) incidenten zijn geen richtlijn, zelfs nederland heeft incidenten, dat is statistisch niet te voorkomen.

club662_new | 19-10-11 | 10:10

club662_new | 19-10-11 | 09:54

indien u gelooft dan Israël zich houdt aan de rechten van de mens dan bent u denk ik wel de meest naïeve persoon op deze wereld.
Dat gelooft zelfs Frits Barend niet.

drenkeling69 | 19-10-11 | 10:04

het probleem is dat Arabische vrouwen er uit zien als een hoer als ze geen hoofddoek dragen.

Fred Janssen | 19-10-11 | 10:03

Deepthroaten dat wijf, en die kopvod van d'r hoofd blaffen. Dan snel weggooien.

Lampelul | 19-10-11 | 10:00

@mezelf
moest uiteraard
@drenkeling69 | 19-10-11 | 09:32 | + -1 -
zijn

club662_new | 19-10-11 | 09:59

club662_new | 19-10-11 | 09:44


Geen sprake van landonteigening :-) Maar het is vrij zinloos daar tegenin te gaan, want moslims en hun medestanders zijn dol op fabeltjes die hun heetgebakerde hersens nog verder opstoken.
De Arabieren lachten zich indertijd een stuip dat die joden zoveel geld betaalden voor dat land. En lo and behold, dat ze het zo rendabel wisten te maken dat Arabieren van heinde en ver op ze af kwamen omdat er werkgelegenheid werd geschapen door joden. Het leeuwendeel van die 'gastarbeiders'(ha!) zijn de lieden die zich nu Palestijn zijn gaan noemen.

Niettemin, je kunt die lui uitleggen tot je een ons weegt: haatverslaafden laten zich niet de kaas van het brood eten - die klampen zich vast aan hun haat-dieet. Geldt ook voor Nederland. Je kunt de haatjunks 1000 keer vertellen dat arbeidsmigratie doodnormaal is en dat bij ons de teller in 1973 op ca 25.000 stond, en de overige honderdduizenden kwamen als een stel hongerige honden op de mooie verhalen (gratis geld! gratis huizen! gratis medische zorg) af. Ze draaien zich om, lopen naar het theehuis en steken weer precies hetzelfde stomme haatverhaal af.
Israëliërs hebben daar een veel betere kijk op en doen gewoon wat je moet doen: de deur dichttrappen en laat ze maar gillen. Die Pallies zijn toch niet voor rede vatbaar (vinden de overige Arabieren ook, maar dat Palestijnse gekrijs past zo goed in hun jodenhaatstraatje).

Shalome | 19-10-11 | 09:59

kapotte_stofzuiger | 18-10-11 | 22:03

Ga je mond spoelen!

eerstneukendanpraten | 19-10-11 | 09:55

Mijn tegel heb ik gisteravond al op POWNEWS geplempt. Had de uitzending ook gezien, ging acuut over mijn nek...

eerstneukendanpraten | 19-10-11 | 09:55

@club662_new | 19-10-11 | 09:23
tjongejonge wat een hoop domme uitspraken in 1 zin.
1) er wordt niet van te voren aangekondigd dat er mensen doodgaan, er wordt van te voren aangekondigd dat een gebied doelwit is omdat er bijvoorbeeld raketten vandaan worden afgeschoten.
Zo kunnen burgers zich tijdig uit de voeten maken. Er zijn meerdere methoden: sms, automatische belsystemen en flyers.

De palestijnse burgers die dan nog geraakt worden zijn in volgorde van aantallen: terroristen, menselijke schilden en koppige achterblijvers.
Behalve de koppige achterblijvers is israel 0 verantwoordelijk voor de terroristen en menselijke schilden: die staan op de rekening van de terroristen.
2) Het is dan ook de INTERNATIONALE wet waar israel zich aan houdt. JA, de rechten van de mens, internationale verdragen, van alles. Dat is even wat anders dan je ziekelijk domme godwin.
3) Zolang de VN haar eigen bindende resoluties niet nakomt, de palestijnen hun resoluties negeren en de bindende resoluties die israel Gaza en de WJ geven worden weggemoffeld, zal israel zich niet genoodzaakt voelen om zich te laten meten met 2 maten.
4)ik denk niet zo naief als u dat israel morgen nog bestaat als ze haar leger opheft. Geweld keur ik nergens goed, zelfverdediging daarentegen of preventie wel. Ik wil je graag hardop horen roepen dat de geallieerden fout waren dat ze geweld gebruikten om hitler te verslaan.
Kortom, u zult nog een hoop moeten leren over de echte wereld voordat u serieus wordt genomen, dan kunnen we daarna kijken of het iemand wat interesseert wie U serieus neemt.

club662_new | 19-10-11 | 09:54

En daarom , lieve mensen, moeten we dat islam met z'n allen niet op de wereld willen hebben, ook mensen als van Agt niet, die moeten we helemaal niet willen op deze aarde..

Creaguurder | 19-10-11 | 09:54

@Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 09:23 | + 0 -
fout fout en fout.

1) De immigratie vond misschien plaats, maar elke vorm van genetisch onderzoek na 2000 toont aan dat de joden uit de diaspora, ondanks hun sterk veranderde uiterlijk, het meest overeenkomt met: de joden die nooit uit israel zijn weggegaan.
2) Die immigratie begon al zo'n 100-200 jaar terug. Echter hebben er in al die tijden joden in israel.
gewoond. Jeruzalem was 80% joods in het begin van de 19e eeuw.
3) verder maakt dat nog steeds niets uit: de europese landen tekenden lijntjes en de context geldt OF voor iedereen OF voor niemand, maar niet selectief alleen voor de joden.
4) De joden zijn in die 2000 jaar het land nooit uit gegaan. Ze zijn lang door moslims overheerst, maar ze zijn er gebleven, het land is nooit door de joden verlaten.
5) Bekeerde joden zijn een extreme minderheid, het is niet zoals bij christendom en islam dat je effe een blokje om loopt en je bent bekeerd: om joods te worden moet je 3 jaar lang studeren waarna je nog 4 jaar wordt gecontroleerd dat je je echt aan de joodse wetten houdt (sabbath en dat soort troep)
6) u noemt landonteigeningen, maar tot 1948 ruim nadat het mandaat al aan de joden was gegeven, hebben de joden alleen land gekocht en waren landonteigeningen een zeer zeldzame WEDERZIJDSE vorm van criminaliteit.
7) de terroristische zionisten pleegden aanslagen tegen de engelsen en ook dit een uitzondering. De zionistische milities waren in het begin onbewapend en definsief: hun naam was dan ook 'hagana' wat letterlijk verdediging betekent/
8) praatjes met oudere israelis uit tiberias levert je een goudmijn aan data op: er stonden aan de oever van het meer van galilei mitrailleurs op vissersbootjes gericht. 's nachts gingen de palestijnen rond om israelische nederzettingen aan te vallen. De reden waarom deze familie overleefde was omdat ze door een palestijnse vriend steeds werden gewaarschuwd dat er zou worden geschoten zodat ze konden vluchten. Pas richting 1930 begonnen ze zicht te bewapenen omdat de situatie ineens veel grimmiger werd. Wikipedia komt verbazingwekkend veel overeen met de verhalen die ik heb gehoord van ouderen hier, de engelsen bevestigen dit overigens ook.

leer je geschiedenis dan op zijn minst.

club662_new | 19-10-11 | 09:44

Oooowkeeee... dus, we kunnen voorzichtig concluderen dat Palestijnen net zo erg zijn als Israelieten? Mwoah, ik vind geen filmpjes op internet van Isrealieten die zoals die teef van hierboven grijnst na het doden van kinderen.
Ik heb mijn mening tav Palestijnen herzien. Ze hebben wat mij betreft geen enkel recht van spreken meer. Oorlogstuig is het.

Hempieman | 19-10-11 | 09:41

@Prins Fontainebleau:

huh? landonteigeningen voor WW2?? Joodse kolonisten *kochten* *onbewoond* land in de vorm van stukken onhergzame woestijn en moeras tegen exorbitant hoge prijzen van arabieren (nee, geen palestijnen, die bestonden toen nog niet) die erg prettig woonden in oa Libanon.

Dahlia5481 | 19-10-11 | 09:38

Die Israeliers zijn echt geen lieverdjes wat het doden van kinderen betreft.Je kunt zelfs zeggen dat Palestijnen maar amateurs zijn in vergelijking.Alleen al tijdens operation cast lead waren het er 352.Dat Palestijnen dan raar in het hoofd raken en wraak gaan nemen is niet zo vreemd als het lijkt.Zij doen het met zelfmoord terroristen de Israeliers met F-16's,Apache's, en Merkava tanks.

daniel78 | 19-10-11 | 09:34

club662_new | 19-10-11 | 09:23

Hoe kan ik iemand serieus nemen als u? Het feit dat van tevoren aangekondigd wordt waar de mensen dood zullen gaan, ziet u als een rechtvaardiging? Dat er regelmatig (oeps foutje) onschuldige mensen door het leger vermoord worden, tja dat mag van de wet.
Hitler had ook de wet aan zijn zijde, net als Mladic en Karadzic.

In tegenstelling tot u rechtvaardig ik namelijk geweld niet, zowel van palestijnse als israëlische zijde.

drenkeling69 | 19-10-11 | 09:32

God damn fucking terrorist! Hoop dat ze jaren zal branden in een hel als die bestaat.

Hölzenbein | 19-10-11 | 09:31

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:38 |
Je denkt toch werkelijk niet dat er überhaupt zoiets als een EGKS had kunnen ontstaan zonder de gebeurtenissen van 5 jaar eerder?
.
Komt nog bij dat er met de Sovjetski's een gezamenlijke vijand was gekomen voor West-Europa, met een zeer reële dreiging. Dat werkt altijd verbindend zeg maar. En voor bescherming waren we allemaal afhankelijk van dezelfde suikeroom. Allemaal aspecten die in het MO ontbreken en de situatie dus onvergelijkbaar maken.

Gen. Maximus | 19-10-11 | 09:29

@kipfilét | 18-10-11 | 23:05 | + 0 -
"Dit is geen mens meer, maar een onbetrouwbaar dier, die moet men laten inslapen."
---------------------------
Ik heb nog nooit gelovige dieren ontmoet, laat staan terroristendieren. Nee, alleen de verdwaalde mens met zijn dualistisch geloofsdenkraam kom tot zulke gruwelijke daden en is daar nog trots op ook. Dieren zijn meestentijds zichzelf, tenzij teveel onder invloed van de circusmens. Natuurlijk zijn de meeste dieren wel territoriaal, maar dat hoort bij de natuurlijke overlevingsdrang van het dier. Geloof daarentegen is puur aan de innerlijk verdeelde mens gelieerd. Geloof is per definitie gewelddadig en zowel tegen het leven als tegen de dood. Gelovigen leven dus niet echt, gelovigen zijn bezitterige goochelaars in vooroordelentrucjes.

Vos Reinaerde | 19-10-11 | 09:27

500 terroristen vrijgelaten, binnen een maand zijn er 600 opgepakt, en binnen 3 maanden zitten er waarschijnlijk weer wat Israëli's vast in Gaza. Dit gaat geen stap richting vrede worden, eerder richting totale oorlog.

OscarWilde | 19-10-11 | 09:24

@club662_new | 19-10-11 | 05:15

Verschil tussen Israel enerzijds en de omringende tekentafellanden als Syrië en Jordanië anderzijds is dat in laatstgenoemde geen massale intocht plaatsvond als in Israël. Reeds voor het uitbreken van WO2 kwamen de Arabieren in opstand tegen de massale intocht van joodse kolonisten en bijkomende landonteigeningen en andere gewelddadigheden door terroristen en paramilitaire zionistische groeperingen. Zo vreedzaam is de stichting van Israël niet totstandgekomen.

Jij mag dat allemaal een 'rare interpretatie' vinden, ik vind het niet meer dan een logische en realistische. Ik vind er tevens weinig raars aan om vraagtekens te zetten zij het creëren van een staat voor een volk dat daar ruim 2000 ooit gewoond heeft. Helemaal omdat die 'binding' ook nog eens grotendeels religieus van aard is (Heilige Land). En waar ligt de grens? Bekeerde joden en hun nazaten hebben daar immers nooit gewoond.

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 09:23

@drenkeling69
u begrijpt er echt geen ruk van. Ik houd me bezig met feiten geen nationalistische prietpraat. Daarom ontken ik de armeense genocide ook niet en kan ik met een gerust geweten in israel wonen.

Ik wacht meer op een normale reactie van jou. Je praat wel over resoluties, maar hebt geen idee hoe ze in elkaar steken. Je praat over de rechtvaardiging van babymoorden omdat palestijnen in een rij staan ergens.

Ik zou eens even een dagje niet posten hier om je in te lezen, misschien dat je dan eens een idee hebt waar je over praat.

club662_new | 19-10-11 | 09:23

@vincent S. | 19-10-11 | 09:12 | + 0 -
bla

geweld in oorlog past wel degelijk in daglicht. Of konden de geallieerden op d-day alleen een morele overwinning behalen door met bloemen de normandische stranden op te rennen?

intimidatie is wat men doet door op geheel willekeurige momenten op willekeurige plaatsen levens in gevaar te brengen. Dat heet zelfs terreur. De enige plek waar je eigenlijk altijd onder lotto staat is in israel. In gaza kan je heel makkelijk het geweld uit de weg gaan, israel geeft namelijk altijd van te voren aan waar ze aanvallen.

moord, wederom, er zijn palestijnen die moorden, nederlanders die moorden en israelis die moorden.
Verschil is dat die moordenaars in gaza aan de macht zijn en in israel worden opgesloten, conform de wet. Over soldaten ga ik niet met u in discussie want een israelische soldaat zal geen trein opblazen in spanje.

club662_new | 19-10-11 | 09:19

club662_new | 19-10-11 | 09:03

Het enige waar ik nu op wacht is uw ontkenning van de genocide in Armenië.

drenkeling69 | 19-10-11 | 09:16

@club662_new | 19-10-11 | 09:09 | + 0 -
c) daarbij even wel toevoegen dat israel in haar volste recht staat om eisen te stellen als ze gebieden weggeeft die op papier van haar zijn. Waarom zou israel een gebied wat nu van haar is weggeven zonder garanties dat ze zichmee daarmee niet blootstellen voor meer gezeik?

club662_new | 19-10-11 | 09:14

@club662_new | 19-10-11 | 09:09
geweld, intimidatie en moord past in geen enkel daglicht. door wie uitgevoerd dan ook. Sorry.

vincent S. | 19-10-11 | 09:12

@vincent S. | 19-10-11 | 09:02 | + 0 -
a) joodse kolonisten mogen wat mij betreft die palestijnen achterna gaan. Gespuis van de laagste rang.
b) Juridisch gezien is geheel het palestijnse mandaat van de joden. Elke cm2 die je daar van wil hebben moet door de joden worden goedgekeurd. De enige eis, dat ze ergens konden wonen, is voldaan met jordanie, al had israel ze niet eens een eigen land hoeven geven.
c) ik vind dat palestijnen een land moeten krijgen. Israel is door de arabische wereld opgezadeld met dat vraagstuk (teruggave gaza en WJ werd niet geaccepteerd). Ik vind niet dat ze dat land moeten krijgen omdat ze daar recht op hebben, maar omdat israel zich niet moet verlagen naar hun niveau. MAAR juridisch kan israel beide gebieden gewoon israel noemen, whether they like it or not. Als je die feiten in acht neemt, staat israels gedrag ineens in een heel ander daglicht.

club662_new | 19-10-11 | 09:09

De lach van De Verhevene.

Schoorsteenveger | 19-10-11 | 09:05

Homepage. Tis nog vroeg....

Ales | 19-10-11 | 09:04

@the Baseball Bats | 19-10-11 | 08:59
*met twee handen zwaaien doet*

necrosis | 19-10-11 | 09:04

@drenkeling69
oh en ik ben nooit bespuugd, ben NIET joods. Wel turks en woonachtig in israel. Veel plezier met je analyse freud.

club662_new | 19-10-11 | 09:03

religie moet gewoon dood

Slurfje | 19-10-11 | 09:02

Die wordt zelfs met een fosfordouche niet meer schoon, maar het is het proberen waard.

Ja nee, geen mening | 19-10-11 | 09:02

@drenkeling69
tjongejonge
kijk voor de gein eens hoeveel van de resoluties naar israel toe binden zijn.
Precies.
lutzor.

club662_new | 19-10-11 | 09:02

Kan die foto nou niet weg? Geenstijl.nl is mijn hopepage dus elke keer als ik hierlangs kom zie ik die fascistische grafkop langskomen...... Doe ik mijn best om de Linkskerkelijke Hamas-verheerlijking van de P.O. te ontwijken, wrijft mijn lijf website het er nog eens lekker in.

Ales | 19-10-11 | 09:02

@club662_new | 19-10-11 | 08:45

Thanks for the +100! lekker om de dag te beginnen. :-)

toch een kleine kanttekening. Palestijnen hebben helaas iets meer te lijden dan alleen wat langer in de rij staan en gecontroleerd worden op bomgordels. De huizenbouw van kolonisten is, ja echt sorry, gebaseerd op eenzijdig juridisch besluit. Palestina is immers nog geen staat en kan een juridisch besluit dus niet accepteren. Toch? Ook wil ik je graag herinneren aan de beelden die zijn verzameld door videocameraatjes uit te delen aan Palestijnen, die vervolgens het gedrag van Joodse kolonisten filmde. Ik zeg niet dat de Palestijnen lieverdjes zijn, maar wat daar te zien was, zal ook jij niet goedkeuren. Of je hebt oogkleppen op ter grootte van een gestrandde tanker in de buurt van Nieuw Zeeland. En ook begrijp ik je frustratie over hoe sommige joodse mensen behandeld worden in Amsterdam. Absoluut ontoelaatbaar! De vragen die ik me dan ook stel; Wanneer komen wij er achter dat deze twee partijen dit probleem nooit kunnen oplossen? Is er iemand in deze wereld objectief genoeg om deze ellende op te lossen?
Ben ik zo weer serieus genoeg voor je, clubje? ;-)

vincent S. | 19-10-11 | 09:02

@mokum4all
nee hoor, de VN mag best resoluties tegen israel aannemen, sommigen hebben goed gronden. De meesten helaas met een constructie door de VN gepusht die nergens op slaan.

resoluties zijn niet bindend en kunnen wat israel betreft de pot op als ze haar veiligheid in het geding brengen. Voor de rest heeft israel gewoon recht op Gaza en de WJ.
Als ze deze aan de palestijnen willen geven zal dat toch eerst wat goed gedrag van de palestijnen vereisen. Als 63 jaar van goed gedrag van de palestijnen enige indicatie vormen ga ik er van uit dat we ergens rond een paar honder jaar van nu te weinig mensen op aarde over hebben de ruzie af te maken. Problem solved!

club662_new | 19-10-11 | 09:01

necrosis | 19-10-11 | 08:55 | + 0 -
Amen to that! Zit nu op Chrome. Werkt perfect!

club662_new | 19-10-11 | 08:32 | + 2 -
Ik ben een groot fan en bewonderaar van Pat Condell en ik ben geschokt over het grote aantal en de aard van de bedreigingen die hij ontvangt.
Dat zijn geen loze kreten maar zeer agressieve doodsbedreigingen van islamieten die heel serieus van plan zijn hem om te leggen.

De islam is zo onmenselijk!

wakkere_nederlander | 19-10-11 | 09:01

@club662_new | 19-10-11 | 08:45

Dat Israël menig (op juridische basis gestoelde) VN resolutie aan zijn laars lapt wordt even fijntjes door u vergeten.

Daarnaast is het frappant te zien dat u uw mening baseert op het bespugen van personen in Amsterdam om uw oordeel te vellen over een regio in het midden oosten.

Overigens heeft ook Arafat een nobelprijs voor de vrede gekregen, wat maar aangeeft dat het winnen van een nobelprijs niet positief gezien hoeft te worden.

Vervolgens concludeer ik dat u haat al heel diep zit door het bespugen, iets wat mij sterkt in mijn geloof dat u een geweldige zelfmoordterrorist zou zijn, mocht u onverhoopt in Gaza geboren zijn.

drenkeling69 | 19-10-11 | 09:00

Wat een kudtwijf zonder hersens... Hoop dat ze een buitenechtelijk zwanger wordt, en 8 miskramen krijgt....

the Baseball Bats | 19-10-11 | 08:59

Wat een kudtwijf zonder hersens... Hoop dat ze een buitenechtelijk zwanger wordt, en 8 miskramen krijgt....

the Baseball Bats | 19-10-11 | 08:59

Als je het geluid uitzet zie je een scholier die te horen krijgt dat ze in plaats van een onvoldoende toch nog een zesje heeft gescoord. Ze denkt helemaal niet aan dode kindertjes. Ze kijkt de verslaggever ook aan met een blik van, "Nou, niet slecht toch.." Het is aan Hamas te danken dat dit meisje niet gewoon verpleegster is geworden.

dBuitenstaander | 19-10-11 | 08:56

@wakkere_nederlander | 19-10-11 | 08:50
Dat had ik al begrepen, IE zuigt apeballen, Chrome is stukken sneller.

necrosis | 19-10-11 | 08:55

"(gaza en de WJ zijn immers volgens elk bestaand juridisch document met zeggenschap, van israel)"
club662_new | 19-10-11 | 08:45
U vergeet nog de VN te demoniseren omdat zij ook resoluties tegen Israel hebben aangenomen.

mokum4all | 19-10-11 | 08:54

Islam: we are the religion of peace and if you don't agree we will kill you and your families. We will bomb your restaurants, fly into your tallest buildings, make you fear bags, packages and anything that looks arab. We will riot in your cities and pray on your streets. We will lie to you, steal from you and wage wars all over the world. Why? because we have a book most of us can't read that says so.

iets zegt me dat ze het woord peace nog niet zo goed onder de knie hebben. De rest van hun gedrag en bewoordingen neigt toch naar het woord 'pieces' of iets verder gezocht: The religion of [rest in] peace.

club662_new | 19-10-11 | 08:54

necrosis | 19-10-11 | 08:36
Die was trouwens voor jou Necrosis

wakkere_nederlander | 19-10-11 | 08:50

Wat een gepruts, allen met flash te zien, IPAD !!!!

Zwadderneel | 19-10-11 | 08:50

Ik zit nu op een heel oude versie van Microsoft IE.
De browser geeft deze melding:

"Je bezoekt de site met een verouderde browser. Klik hier om te upgraden. Heb je IE8 en [] ingedrukt? Niet doen. Of installeer gewoon google chrome voor een algeheel betere internet ervaring."

Microsoft ondertekend met deze melding de overlijdensacte van zijn eigen internet explorer. :-)

wakkere_nederlander | 19-10-11 | 08:49

@Darknova | 19-10-11 | 08:44
Je verspilt twee kogels. Verder heb je gelijk.

rara | 19-10-11 | 08:48

@drenkeling69

ach gut, meneertje denkt dat een paar uur in de rij staan, controles, intimidatie, scheldpartijen rechtvaardigen dat je in amsterdam wordt bespuugd omdat iemand je aanziet voor jood of dat je eigenlijk een fatwa op je hoofd hebt omdat je de palestijnse terreur niet ondersteunt (zie pat condell hierboven)

Jij hebt het erg goed begrepen en vincent s. is toonbeeld van hoogbegaafdheid. +100 voor jullie toobeeld van intelligentie en begrip.
Natuurlijk behoort elke moslim gewoon israel in te kunnen lopen zonder in de rij te staan. Waar halen die joden het lef vandaan om een palestijn op bomgordels te controleren. Een moslim zal heus nooit een andere jood laten betalen met zijn leven voor wat een andere jood heeft gedaan.

En vreemde mensen die een huis bouwen in je achtertuin MET juridische basis (gaza en de WJ zijn immers volgens elk bestaand juridisch document met zeggenschap, van israel) is natuurlijk ALLE reden om een huis in te lopen baby's de keel door te snijden, of 8 kinderen afmaken die in een pizzeria staan.

Nee hoor, door uw post lijken palestijnen HELEMAAL geen verwende agressieve blundertjes van moeder natuur.

club662_new | 19-10-11 | 08:45

Neqschot knieschot headshot. Dat deze terreur aap maar snel afgeknald worden. Mensen moeten indoctrinatie en terreur keihard afschieten. Deze mensen hebben geen berouw laat staan enige empathie. persoonlijk verder ontwikkelen heeft geen nut het blijft dan een geradicaliseerd levend wapen.
K hoop voor de nabestaanden dan ook dat deze persoon gruwelijk tot haar einde komt. Wellicht dat andere idioten met hetzelfde idee het afzien. Onschuldige kinderen afmaken die zichzelf niet kunnen beschermen is het lafste wat ik kan bedenken

Darknova | 19-10-11 | 08:44

@ club662_new | 19-10-11 | 08:32
Krijgt déja vu gevoel.
Dit soort "kuch" humorvolle muzelmannenreacties stonden ook altijd op de site
De Gezonde Roker van Theo van Gogh.

Geheimrat Schultz | 19-10-11 | 08:40

@doenormaal! | 18-10-11 | 22:01 | + 28 -
"Lijkt op één van die meiden van Halal. Qua uiterlijk dan..."

----------------------------------
Inderdaad, allebei een kopvod om en van die typische lange hazentanden in de bek. En maar smalend lachen....

Vos Reinaerde | 19-10-11 | 08:36

@wakkere_nederlander | 19-10-11 | 08:29
Elke IE versie gebruik jij?

necrosis | 19-10-11 | 08:36

En dan is Paul Witteman verbaasd dat de PVV en Wilders niet graag bij zijn *kuch* objectieve programma willen komen.

Onderbuik | 19-10-11 | 08:33

het bewijs dat islam de religie is van vrede.....
www.patcondell.net/page4/page4.html

als we nu eens alle israel-kritische blogposts bekijken en even natellen hoeveel doodsbedreigingen er worden gemaakt.

wie wil er een wedje leggen dat er meer bedreiginen op Pat's site staan door moslims die zich beledigd voelen dan op heel joetjoep door joden die zich beledigd voelen...

club662_new | 19-10-11 | 08:32

En Pritt ? Hebben de Palestijnse vrienden het nog over gehad ?

Herr-Flick 2.0 | 19-10-11 | 08:32

Jammer dat de nieuwe GS layout geen topics van 400+ comments trekt op firefox. Daarom nu via internet explorer: goeiemorgen!

wakkere_nederlander | 19-10-11 | 08:29

KingSizeBob | 18-10-11 | 22:05

Indoctrinatie..

Fratello | 19-10-11 | 08:28

@Joost Maghetweten | 19-10-11 | 00:42
Dat was Jojanneke niet, dat was Chantal.
Schaam op jou!

necrosis | 19-10-11 | 08:28

@drenkeling69 | 19-10-11 | 08:23

Touché, eerwaarde!

vincent S. | 19-10-11 | 08:26

Natuurlijk verdedigd zij haar terroristische daad en natuurlijk toont ze geen enkel berouw voor de camera en zeker niet in het bijzijn van andere Palestijnen. Deze mevrouw is echt niet zo dom als de meeste hier denken. Zij weet heel goed dat dit interview binnen een mum van tijd op TV, Internet en via andere media te bekijken is. Je moet het wel een beetje in perspectief zien. Ik denk dat het een heel ander interview was geworden indien deze dame alleen en onherkenbaar voor de camera was verschenen.

sparkler_dynamo | 19-10-11 | 08:25

Tot laters, OUT!

Sjeng de helle | 19-10-11 | 08:25

@ Sjeng de helle | 19-10-11 | 07:28
Deze had ik nog niet gezien.
Pat Condell altijd +++++++++
Vreemd eigenlijk dat ik hem nog nooit in Nieuwsuur of bij P und W und so weiter aan tafel heb gezien.
Môh eauvrigens.

Geheimrat Schultz | 19-10-11 | 08:25

@club662_new | 19-10-11 | 08:10

Jou gun ik een leven van dagelijkse: controles, intimidatie, scheldpartijen, vrijheidsbeperking en vreemde mensen die een huis bouwen in je achtertuin (zonder juridische basis).

Daarna eens kijken hoe jij na 40 jaar zult reageren..

drenkeling69 | 19-10-11 | 08:23

ah weer zoiets moois

wij onderhandelen niet met terroristen ... of toch wel ?

iter | 19-10-11 | 08:22

@EUgenio
Wow, dat niemand daar eerder aan heeft gedacht.
Ik heb een NOG beter voorstel:
Het beste voor de regio lijkt me als Israel, Palestina, Libanon en Jordanie een pact sluiten waarin de landen samenwerken om de vrede te versterken. Zodoende komt er vanzelf meer vrede.

jammer dat hamas israel nooit wil en zal erkennen: erkenning van israel is opgeven van iets waarvan ze vinden dat ze er recht op hebben (vinden want er is geen enkel document op deze planeet te vinden die hen het recht op heel israel geeft, zelfs de koran niet)

club662_new | 19-10-11 | 08:21

Smerig kutwijf! Hopelijk gauw weer opgespoord door de Mossad en afgeschoten. Schijtziek van PW die overal begrip voor hebben. En helemaal schijtziek van Gretta Duisenberg en die fossiel Van Agt, waar je nu helemaal niks van hoor.......

muskie | 19-10-11 | 08:19

mensen, trap er toch niet in. Iedereen kan zien dat dit Heleen van Rooijen met hoofddoek is.

vincent S. | 19-10-11 | 08:18

@buddhindjewislam
er zijn inderdaad heus wel een aantal rare israelis die hetzelfde denken als die troll van het bovenstaande filmpje:
2 kanttekeningen:
1) israeli's die zo denken en er dan ook naar handelen zitten in de ISRAELISCHE bak, ik wil dit wijf wel eens in gaza in de bak zien zitten, won't happen. Net zoals er TOTAAL geen controle of terugkoppeling is op macht in gaza.
2) de israelische mensen die zo extreem denken zijn onderdeel van de israelische democratie maar zijn niet aan de macht. Bij de palestijnen zijn de mensen die zo extreem denken de ABSOLUTE DICTATORIALE MACHT.

het is nog vroeg, u droomt zeker nog.. beide landen hebben bloed aan hun handen, maar daar houdt de vergelijking op.

laten we niet naief zijn. ELK land op aarde doet slechte dingen. Nederland zit even autoritair SOMALISCHE piraten op te jagen op een stuk zee wat niet van hen is. De VS natuurlijk met haar shit, china met die van haar.

Het verschil tussen een goedaardig en kwaardaardig land is hoe men omgaat met deze uitwassen;
Zal vast wel weer ge-1'd worden aangezien het feiten zijn die niet in het voordeel terroristen spreekt.

een raadseltje, discover the country:

1a) dit land heeft vrijheid van meningsuiting een rechtbank die deze waarborgt en een onafhankelijke intermediair die kan controleren dat militaire geheimhouding niet wordt misbruikt om vrijheid van meningsuiting in te perken.
1b) dit land heeft vrijheid van meningsuiting: zolang de mening overeenkomt met die van leiders.

2a) dit land heeft godsdienstvrijheid, erkende homo-huwelijken en er wonen 1,5 miljoen 'andersdenkenden' binnen de grenzen zonder dat ze worden lastiggevallen. Hoewel het in de praktijk misschien niet altijd zo is, hebben ze op papier allemaal dezelfde rechten en een aantal plichten MINDER
2b) dit land heeft 1 religie en zal in principe iedereen die ze verdenken van 1 specifieke religie te zijn opjagen en doden

3a)dit land is een democratie
3b)dit land is een dictatuur

4a)dit land brengt nobelprijs winnaars voort
4b)dit land brengt bovenstaande wijven voort

5a)dit land heeft een juridische basis die haar een bestaansrecht geeft
5b)dit land heeft een basis in de romeinse naamgeving van het gebied.

6a) dit land heeft al jarenlang een atoombom en heeft hem niet gebruikt
6b) dit land heeft aangegeven een atoombom zonder gene te gebruiken tegen haar vijanden.

en die lijst kan nog 100en punten doorgaan.

op de vraag aan gilad shalit of hij voorstander was van de vrijlating van de palestijnen antwoordde hij (en dat werd overigens heel verdacht ineens NIET vertaald door de tolk): natuurlijk ben ik voor! zolang ze niet hun vrijheid misbruiken om israel weer aan te vallen.

het contrast?
Hamas heeft al te kennen gegeven MEER israelis te gaan ontvoeren en een deel van de palestijnse gevangenen zal weer actief proberen terreurdaden uit te voeren in israel.

Mensen die het fundamentele slechte van hamas en het fundamentele goede van israel niet inzien, willen dat gewoon niet zien en zullen dat daarom ook nooit zien.

ze zullen altijd hun zoektochten concentreren om hun mening te onderstrepen. Elk artikel wat niet overeenkomt met hun mening zal worden
a) genegeerd
b) weggezet als zionistische propaganda
c) gelezen en daarna 'vergeten'

hen gun ik dan ook om eens per-ongeluk voor jood aan te worden gezien in een islamitische buurt. Kijken hoe blij en trots ze op dat moment zijn op de blinde haat van moslims naar joden toe.

club662_new | 19-10-11 | 08:10

Che_cuevara | 19-10-11 | 07:40
Mogge Che,
kan me nog de Zesdaagse oorlog voor de geest halen en nadien de Yomkipour. Bij de zesdaagse oorlog werd het Jordaanse leger erg hoog ingeschat, dat was door Engelsen getrained. Israël werd van alle kanten aangevallen, via Gallilea( libanon), de Golan en via de West bank en de Sinaï. Bij de Yomkipour waren het vooral de Syriërs die op deze feestdag via de Golan met Tankdivisies van zich lieten horen en in het Zuiden de Egyptenaren. Tijdens de tankslag in de Golan was het erg spannend omdat de Russische tanks met grote overmacht oprukten en de Iraëlische reservisten nog moesten worden opgetrommeld het geschut van hun Centurions en Mirkava's was niet eens afgesteld op doel.
Het eindresultaat is echter bekend, einde oefening.

Sjeng de helle | 19-10-11 | 08:08

Het beste voor de regio lijkt me als Israel, Palestina, Libanon en Jordanie een economisch pact sluiten waarin de landen samenwerken om de economie te versterken. Zodoende komt er vanzelf meer vrede.

EUgenio | 19-10-11 | 08:05

Het duidelijkste verschil tussen beide partijen is dat Gilad zegt dat dit leidt tot vrede en dat de Palestijnen zeggen dat ze het morgen zo weer doen.

Wat moet een normaal mens nog meer weten?

Mokum Kosher | 19-10-11 | 08:04

Deze moslimjuffrouw is er een van de velen die te dom is om in te zien dat ze door valse profeten van de islam gehersenspoeld is. Wanneer alles niet zo ernstig was, zou je er alleen maar medelijden mee moeten hebben. En gewoon uitsluiten van de maatschappij. Als 1 van mijn kinderen de reden zou zijn van haar schaapachtige glimlach, zou ik hier nu iets willen neertikken wat werkelijk op zijn minst tot directe kamervragen zou leiden. Vragen zouden gesteld worden zoals: "moet internet wel zo vrij blijven als het nu is?"
Dit soort wijven moet niet als volwaardig mens worden behandeld, maar als insect.
Jammer dat er niet overal spuitbussen tegen zijn.

pennestront | 19-10-11 | 08:02

@buddhindjewislam | 19-10-11 |
De meeste Joden in Israël willen gewoon in vrede leven.
Zijn helegaar niet bezig met haat, oorlog en landjepik.
Je snapt er dus werkelijk niets van, geschiedenis uh huh.

Ashtrey | 19-10-11 | 07:57

Ahlam Tamimi je bent een schande voor de mensheid! waarom laat israel 1027 van dit soort zieke idioten vrij voor 1 militair :(? een totaal onrechtvaardige deal, waarschijnlijk levert dit israel weer een berg doden op :(

snelders NL | 19-10-11 | 07:52

@buddhindjewislam | 19-10-11 | 07:17

Kan mij dat nog voorstellen bij het eerste bericht van "succes".
Als je na verloop van tijd nog steeds mensen dood maken geweldig vindt ben je gewoon een psychopaat.

voordeoorlog | 19-10-11 | 07:46

@miko | 18-10-11 | 22:05 | + 3 -

Daarom ben ik er ook niet van onder de indruk als we ooit het midden-oosten schoon moeten vegen. Geen wrok, geen emotie, gewoon opruimen, zijn wij veel beter in dan godlievende mohammedanen die zich moreel altijd heel sterk voelen, maar uiteindelijk gewoon slaaf van hun eigen illusie zijn.

MasthaX | 19-10-11 | 07:44

@buddhindjewislam | 19-10-11 | 07:17
En alleen PVV-ers zijn beïnvloedbaar volgens jou?
Kijk zelf eens naar de geschiedenis zou ik zeggen.

Che_cuevara | 19-10-11 | 07:40

Ik bied deze mevrouw een vrijkaartje aan voor een kartbaan naar keuze.
(scharen en messen worden vooraf door mij verwijderd)
Verder zal ik hier geen woord meer aan vuil maken vanwege bangevaar)

NO MORE TEA FOR ME! | 19-10-11 | 07:36

Specy | 18-10-11 | 22:53
Ik zou haar BOEM!
+1

wakkere_nederlander | 19-10-11 | 07:34

buddhindjewislam | 19-10-11 | 07:17
Mogge,
maar kijk dan ook even naar de geschiedenis svp
Pat Condell doet dat best aardig:

www.patcondell.net/

Sjeng de helle | 19-10-11 | 07:28

buddhindjewislam | 19-10-11 | 07:17 | + -1 -
Hoe weet je dan dat de "beinvloedbare pvv'ers" niet even naar de geschiedenis hebben gekeken en vervolgens een kant hebben gekozen. Volgens mij kan je dat niet weten!

zeefert | 19-10-11 | 07:26

buddhindjewislam | 19-10-11 | 07:17 Palastijnen?

Of zouden het toch Palestijnen zijn?

zeg maar jansen | 19-10-11 | 07:24

wat een stel beinvloedbare pvv'rs hier.
't is oorlog in israel, een deel van de Joodse soldaten lacht waarschijnlijk net zo wanneer ze een palastijntje hebben doodgeschoten, 't heet verharding ... of geloof.
zowel Palastijnen als Joden maken zich hier schuldig aan. je kan best een kant kiezen, maar kijk dan ook even naar de geschiedenis svp.

buddhindjewislam | 19-10-11 | 07:17

Mogguh @ All,
heb dat fragment gisteren nog gezien bij P & W, dacht eerst dat her een der een paar draden van de TV in de knoop zaten maar dat bleek niet zo te zijn. Wat is dit een totaal gestoord ding.

Sjeng de helle | 19-10-11 | 06:57

@Oerkoendoe
lol, good one.

club662_new | 19-10-11 | 06:25

Inteelt... resultaat.

SideburnS | 19-10-11 | 06:09

Gelukkig heeft de verlichting intrede gedaan in de Islam, en zijn dit soort uitwassen iets uit het verleden.

Oerkoendoe | 19-10-11 | 06:06

club662_new | 19-10-11 | 05:49
Dat is niet alleen het probleem van de Palestijnen meer Arabieren lijden aan het zelfde probleem. Maar het is nog veel erger dat die Fata morgana meestal door 'superieure' linkse Europeanen in stand wordt gehouden. Kan me nog die grote Arabierenkenner Biegel herinneren aan de vooravond van de 1e Iraakse Golf oorlog. Bijna spugend bezw3oor hij zijn domme toehoorders dat de hele Arabische wereld in opstand zou komen. Nooit meer gezien die man. Ideologische dwaallichten die zelf proberen te overleven in een wereld waar het Westen zelf op het punt staat economisch in elkaar te storten. In die politieke chaos is de werkelijkheid meestal niet welkom en is toegeven en ja knikken een optie die ons nog wel eens fataal kan zijn. Ik ben normaal geen grote verdediger van Israel maar tegen regelrechte leugens en gemakzuchtige ideologisch populisme is het heerlijk vechten vooral als je de echte geschiedenis en de feiten aan je kant hebt.

idopane | 19-10-11 | 06:00

Lijkt op één van die meiden van Halal. Qua uiterlijk dan...
doenormaal! | 18-10-11 | 22:01 | + 23
En niet alleen kwa uiterlijk.
Ook de gewelddadige MoslimCultuur is gelijk aan die van de Moslim-Halal-Meid Hajar Alariachi.
Lees hier wat ze vertelde:
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/02/vliegtuig_crash_in_lego.html
.
Halal-Meid Hajar Alariachi: ''Die mensen moesten dood, van Allah.''
Om mij, Hajar Alariachi, duidelijk te maken dat het leven erg kort is.
Voor Hajar Alariachi begint het leven pas na de dood.

Haar tijd was nog niet gekomen, die van de 9 doden wel.

''Ik, Hajar Alariachi, had dit nodig om wakker geschud te worden'', zei ze letterlijk.

Ze had ook zeer veel kritiek op de ambulance-medewerkers: ''echt Nederlands, praten, praten, praten en niks doen.''
''Doe wat, doe nu eindelijk eens wat!''

Zelf ging ze terug het vliegtuig in om haar mobieltje, laptop en iPod op te halen.
Niks doen voor de andere passagiers, die wel gewond zijn: Ikke, Ikke en de rest kan stikken.

Je ziet hier een gruwelijk voorbeeld van de ernstige schade die het MoslimGeloof kan aanrichten aan het denken en aan het gedrag van gelovigen.
Je ziet hier hoe ernstig deze hersenschade kan zijn.

Ella | 19-10-11 | 05:52

@idopane | 19-10-11 | 05:49
Da's ook weer zo, en dan zie je er enkele dubbel.

Che_cuevara | 19-10-11 | 05:50

Che_cuevara | 19-10-11 | 05:45
Je zal ongetwijfeld gelijk hebben, maar ik heb de hele nacht liggen rollebollen met een paar verlichte dhimi's en bij dat soort lui raak je snel het zicht op de werkelijkheid kwijt.

idopane | 19-10-11 | 05:49

idopane | 19-10-11 | 05:36 | + 0 -

maakt niets uit. Ooit als ze wat ouder zijn (die periode tussen dat je je niet meer hoeft te bewijzen voor een vrouwtje en dementie) zullen ze misschien wat beter kunnen relativeren. Natuurlijk is er aan beide kanten bloed vergoten. Dat verandert echter he-le-maal-geen-fuck aan de juridische validiteit van israel: die zit 100% snor.
Een hamas-palestina zal dan ook nooit door de wereld worden erkend.
Ze krijgen het niet eens voor elkaar om als regering erkend te worden, laat staan als mini-staatje gaza, dus ze kunnen lekker blijven dromen over geheel israel.

San Remo heeft blijkbaar genoeg validiteit om syrie, libanon en irak in het leven te roepen, maar niet een joodse staat? Het palestijnse mandaat kan niet worden gebagatelliseerd zonder het gehele midden-oosten tot fata morgana te reduceren.

De koude harde waarheid is simpel: er is maar 1 partij die de palestijnen een land kan geven: israel. En laat de palestijnen nou net al 63 jaar in de hand bijten, schijten en schieten waarvan ze willen dat die hen voedt. Is dat wat mohammed (g.a.y.) ze heeft geleerd?

club662_new | 19-10-11 | 05:49

@idopane | 19-10-11 | 05:39
Nu 477 en binnen 2 maanden nog 550.
Is volgens mij toch 1027

Che_cuevara | 19-10-11 | 05:45

Hopefully, according to Allah, Ahlam Tamimi will be considered a mental patient. I guess even Mohammed will consider Ahlam Tamimi too delusional to be a moslim.

Oerkoendoe | 19-10-11 | 05:43

Che_cuevara | 19-10-11 | 05:35
O god de koers is iets gestegen. Dacht dat het er 1057 waren.

idopane | 19-10-11 | 05:39

club662_new | 19-10-11 | 05:15
Tegen dovemansoren deze vrije logische? citering uit het witte sprookjesboek van de links Europeesche mensch. Dat is ook de reden waarom ik af entoe scheldend reageer. Ze zijn intelligent genoeg om de werkelijkheid te kunnen begrijpen maar zijn ideologisch zo verward en ontzielt dat de waarheid door hun vingers elke keer weer wegglipt waardoor ze ook niet in staat zijn om de echte problemen op te lossen. De Prins ligt natuurlijk allang op een oor.

idopane | 19-10-11 | 05:36

Mogge @all,

Palestijnen zijn wel erg gedevalueerd.
1027 Palestijnen tegen 1 Jood, pfff flinke devaluatie dit.

Che_cuevara | 19-10-11 | 05:35

Ga maar slapen en neem je appels en peren maar mee naar bed..

Rafapaz | 19-10-11 | 05:20

@Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 03:48 | + 0 -
jammer, u bent klaarblijkelijk wel enigzins bekend met de feiten maar interpreteert ze een beetje raar.

Syrie, jordanie, libanon en irak zijn ook bedenksels van europa. Waarom zijn die dan wel goed, omdat ze collectief tegen de joden zijn? De meeste landen daar zijn ook bedenksels van europa. Als ze dus israel weg willen omdat europa het ooit heeft veroverd en verdeeld...... gooi dan de hele regio hier leeg en deel het in aan de hand van VOOR die islamitische overheersing, oh.... maar dan hebben de joden weer israel in handen.
Laten we het anders proberen: laten we op basis van archeologische..... kut, zelfde resultaat... dna!!!....... oh nee, palestijnen zijn joden......... misschien als.... nee ook niet.... de ashekenazi joden zijn natuurlijk gewoon vermomde euro..... genetisch onderzoek wijst uit van niet????

Goh, blijkbaar kan men al 100 jaar zien dat joden een ras EN een religie zijn....

hmmmm, hoe je 't ook bekijkt de joden behoren als ras gewoon tot de inheemse bevolking, er is geen enkel stukje genetisch, archeologisch, historisch of welk soort isch informatie dan ook, wat de joden dit land NIET geeft, behalve de onwil van islamistische landen om de joden een land te gunnen.

Kortom, uw bewering, heel kort samengevat:
-alle europees gecreerde landen zijn goed, behalve israel. Sterker nog, als al die bedachte landen tegen een ander bedacht land zijn, tja dan is dat de schuld van europa natuurlijk (errug logisch....).

-als moslims boos worden moeten wij het hoofd omlaag doen en sorry zeggen dat we ooit zo brutaal zijn geweest om landen die wij van hen hebben veroverd terug te geven aan diegenen waar zij het weer van hebben veroverd.

-als joden boos worden moeten we maar met de hele wereld gaan zeuren dat joden eigenlijk helemaal niet mogen zeuren. Ze hebben welgeteld 1 heel land dus die kunnen ze heus wel missen om plaats te maken voor hun eigen genetische afstammelingen.... de arabieren hebben er maar 40 ofzo, die kunnen dit reepje land natuurlijk niet missen......... het moet niet gekker worden...

Joden zijn natuurlijk ook zeer geliefd in europa waar de islam absoluut niet is geinfiltreerd, je kan in amsterdam-west vast gewoon met je joodse dreadlocks rondlopen zonder dat er ook maar 1 ahmed of mo je kant op spuugt. Misschien dat je alle de 4,5 miljoen joden een plekje in europa kan geven, het was immers europa wat ze in wo2 kwaad heeft gedaan en europa wat ze israel heeft gegeven.

Misschien dat europa dan gewoon een stukje land kan nemen van een of ander imperium wat uit elkaar valt en de joden daar neerzet waar ze het meest horen.
Hmmmm, jammer dat er in de 20e eeuw geen ottomaans rijk uit elkaar is gevallen, dat stukje palestina was namelijk perfect geweest voor de joden.

club662_new | 19-10-11 | 05:15

@Rafapaz | 19-10-11 | 04:38
Who drew first blood? In wiens Bijbel staat al lang voor de landsverdeling dat ongelovigen en Joden deaud moeten. Nou? Landsverrader of parasiet/troll. Sowieso skofT.

Puz Pin | 19-10-11 | 05:04

@Rafapaz | 19-10-11 | 04:38
Who drew first blood? In wiens Bijbel staat al lang voor de landsverdeling dat ongelovigen en Joden deaud moeten. Nou? Landsverrader of parasiet/troll. Sowieso skofT.

Puz Pin | 19-10-11 | 05:04

Rafapaz | 19-10-11 | 04:38
'Dit is pure haat die wij Westerlingen onmogelijk kunnen voelen, omdat we niet in deze vreselijke omgeving zijn opgegroeid..' Jij misschien jij niet lutser maar 6 miljoen joden hebben dat amper 65 jaar geleden op dezelfde plek mogen meemaken waar jij nou zit te reaguren en wij gedenkend dat elk jaar bij een monument. O ja trouwens om jou te citeren:
Ik sluit mijn ogen niet voor de vreselijke dingen die sommige Duitsers op hun geweten hebben, maar het was oorlog en ook de Geallieerden hadden bloed aan hun handen

idopane | 19-10-11 | 04:53

en.wikipedia.org/wiki/File:Izz_al-Din_...

En welk Islam boekwerkje heeft een mongol als deze dan weer in z'n hand?

Moordenaar van 8 kinderen in naam van Allah = doodstraf.

En mag daarbij de opper pedo Mo zich tig malen in zijn graf omdraaien voor deze daad van een van z'n volgelingen.

Mensen, Mensen! Waar is tenslotte onze grens en gaan we georganiseerd in verzet om te behouden waar onze (voor)ouders zo hard voor hebben gewerkt.

Puz Pin | 19-10-11 | 04:44

Na het verliezen van zo ontzettend veel sympathie op de internationale bühne, was het natuurlijk tijd voor Israël om weer positief in de schijnwerpers te staan.. Ik sluit mijn ogen niet voor de vreselijke dingen die sommige vrijgelaten Palestijnen op hun geweten hebben, maar het is oorlog en ook Israël heeft bloed aan de handen.. Dit is pure haat die wij Westerlingen onmogelijk kunnen voelen, omdat we niet in deze vreselijke omgeving zijn opgegroeid..
Deze vrijlating is pure marketing en helaas speelt de mening van nabestaanden hierin geen rol..

De positieve kant van het verhaal, is dat dit wellicht de deur opent naar serieuze onderhandelingen tussen de kemphanen, maar in deze moet ik sceptisch blijven, war is en blijft immers money...

Rafapaz | 19-10-11 | 04:38

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 04:04
Dat zeg ik niet. Dat was destijds politiek ook niet haalbaar. De Koerden kon men geen eigen staat geven omdat dat betekende dat Turkije en Iran in de jaren 20 in de problemen zou komen. Dat geld ook voor andere bevolkingsgroepen. Dat is ook de reden dat men Libanon gecreëerd heeft( en dat is echt gecreëerd door Frankrijk om zodoende de Christenen een eigen staat te geven). Palestina is een gebied geweest dat pas ontstond na dat de Turken verslagen waren. En er zijn toen duidelijke afspraken gemaakt met de Joden ter plekke en de Arabieren zoals club662_new dat heel goed verwoorde. Het religieuze verschil was wat dat betreft een belangrijke reden omdat de Islamieten in tegenstelling tot de mythe niks met sprookjesboeken te maken of dacht je misschien dat de klaagmuur een filmdecor van Ben Hur was dat daar is achtergelaten. In de 19e eeuw is mede door het die tot de dag van vandaag de ronde doet namelijk dat men tolerant was jegens andere religies net zo'n farce is als de Arabische wereld. De staat Israel is pas ontstaan of eerder versneld nadat de Joden zagen hoe hun geloofsgenoten in Europa werden uitgeroeid en dat is misschien de enigste 'Europese' reden die de Joden mede hadden om de staat Israel te proclameren. De latere erkenning van de VN is geen creatie geweest van de VN maar een bevestiging van een situatie die door Joden ofwel Israëliërs is gecreëerd. Dat Europa daarbij een handje heeft geholpen staat buiten kijf maar zij hebben Israel niet gecreëerd. Al vanaf 1200 voor Christus leefden er Joden in dat gebied en daar heeft Zionisme en de progroms in Oost Europa steeds meer Joden terug doen keren naar hun land dat sinds het jaar 0 al was gekoloniseerd door bezetters en dat is ook geen sprookjesboek. Toen de laatste bezetter, de Turken verdreven waren was dat voor de Joden maar ook de Arabieren het signaal om weer een zelfstandige staat te vormen. Dat is de echte geschiedenis. En net zoals de Hasjimieden hun Koninkrijkjes kregen (Palestina en Saudie Arabie) hebben ook de Joden uiteindelijk hun rijkje gekregen. En dat is iets wat die buurlanden inderdaad niet konden verkroppen maar even 'recht als onrechtvaardig' is als de onafhankelijkheid van al die andere Arabische staten. Nogmaals jou interesseert het allemaal niet en is het irrelevant maar wat mij betreft is dat juist het probleem.

idopane | 19-10-11 | 04:34

idopane | 19-10-11 | 03:06

Inderdaad Prins, wat een zwakte laat meneer zien met zijn trieste scheldwoordjes in zijn betoog.. Ik lees uw historisch onderlegde input met veel genot, altijd interessant om onderbouwde discussies te lezen, niet te veel storen aan dat soort types, verhullen hun beperkte intelligentie gelijk met "schelden", hét teken van onmacht..

Rafapaz | 19-10-11 | 04:23

@Idopane

Ik zou het niet weten, maar vind jij dat al die volken ook recht hebben op een eigen staat?

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 04:04

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 03:48
En wat maakte de Palestijnen zo speciaal en de Syriers of Irakezen. Waarom niet de Koerden of Armeniers, de Kopten en de Druzen wat te denken van de Bedoeinen , de Alawieten de Bahai.

idopane | 19-10-11 | 03:57

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 03:48
En maar doorgaan nee al zijn de bomen groen toch zijn ze blauw.

idopane | 19-10-11 | 03:54

club662_new | 19-10-11 | 03:27
Het probleem van al die historische nitwitten is dat ze amper weten waarover ze lullen . Het zijn dezelfde idioten die maar niet willen begrijpen dat de Arabische islamitische wereld een farce is. In feite is het een mozaïek aan aparte volkeren en culturen met veel overgebleven minderheden en afstammelingen van verdreven culturen en religies die als het puntje bij het spreekwoordelijke paaltje komt mekaar het licht niet in de ogen gunnen. Dat ligt niet zozeer aan de bevolking maar meer aan hun leiders zowel staatkundig als religieus. Voeg daarbij de achterlijke eigenschap van de linksche Westerling namelijk om zichzelf als de grote schuldige te zien van alles wat er verkeerd gaat op deze planeet en voor je het weet heb je te maken met sukkels waar absoluut niet mee te discussiëren valt omdat ze voortdurend in leugens blijven hangen terwijl de werkelijkheid ze voortdurend om de oren slaat. Geen kruid tegen gewassen. Maar ik ben een optimist. Er komt een dag dat dat hele linkse sprookjesbos als een kaartenhuis in elkaar stort. truste :-)

idopane | 19-10-11 | 03:49

@club662_new | 19-10-11 | 03:27

Klopt allemaal, maar het gaat mij niet om de juridische status, omdat ik die niet betwist. Resolutie 181 is de verdere uitwerking van eerder aan Europese teken- en schrijftafels uitgedokterde plannen. Resolutie 181 toonde haarfijn aan dat geen enkel toekomstig buurland op de nieuwe staat Israel zat te wachten. Mijn punt in deze discussie is dat de creatie van de staat Israel:

1. Een (grotendeels) Europees besluit was
2. Onverstandig was

Vervolgens rest er nog de vraag wat dit joodse 'volk' zo verdomde speciaal maakt dat zij een eigen staat zou moeten krijgen. Van mij mogen ze hoor, maar waarachtig steekhoudende argumenten zijn er niet voor te bedenken. Er zijn in de wereldgeschiedenis zo veel volken verdreven van hun land....

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 03:48

Ahlam Tamimi needs some mental care.
Deze dame heeft ze duidelijk niet op een rijtje.

Oerkoendoe | 19-10-11 | 03:31

@mezelf
2) 1912 = >1920

club662_new | 19-10-11 | 03:28

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 02:54 | + 0 -
resolutie 181 is niet bindend en heeft geen juridische kracht tenzij deze wordt geaccepteerd door de joodse gerechtigden van het palestijnse mandaat.

Ja, wat ik net zeg. In de San Remo verdragen is het GEHELE palestijnse mandaat overgedragen aan de joden. De joden moeten binnen dat mandaat wel ruimte maken voor palestijnen en voldoen daar ruimschoots mee met jordanie (het hoefde juridisch niet als onafhankelijke staat, en zo mocht israel dus volgens internationale wetgeving jordanie ook voor zichzelf houden, zolang de arabieren daar mochten blijven leven).

Resolutie 181 is een voorgedragen oplossing die het overgebleven palestijnse mandaat in tweeen deelde.

Het enige wat u hoeft te weten voor een wiki-tour en wat interessante artikelen:
1) resolutie 181 heeft geen enkele juridische waarde tenzij israel daar waarde aan kiest te geven
2) de juridische basis die het palestijnse mandaat juridisch aan de joden overdraagt is al in 1912 in san remo getekend.
3) Irak, Syrie en Libanon zijn resultaten van de zelfde opdeling van 1920. Er waren meerdere mandaten. De fransen kregen Libanon/Syrie, engeland mesopotamie (irak) en palestina.
De arabieren kregen syrie/libanon en mesopotamie toegekend in San Remo terwijl de joden palestina kregen.

Er zijn daarna verder clausules opgenomen door de volkerenbond die aanpassing of afwijking door de VN onmogelijk maken.
Juridisch zal Israel het land dus nooit kwijt kunnen raken als het NIET WIL. De terreur van Hamas is dan ook niet gebaseerd op een beeld van gerechtigheid, maar intimidatie om een doel te bereiken: dat israel uit angst, tegen haar wil in, afstand doet van gebieden die historisch en juridisch van haar zijn: de Westelijke jordaanoever en gaza.

club662_new | 19-10-11 | 03:27

club662_new | 19-10-11 | 03:05
He he eindelijk iemand die de werkelijkheid kent.

idopane | 19-10-11 | 03:16

Hee, dat is mijn buurvrouw hier in Kipschubbenburgerveen (Fr)!

bft | 19-10-11 | 03:11

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 03:05
Nergens te bekennen die historische feiten.

idopane | 19-10-11 | 03:07

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 02:54
Precies het Balfourplan en weet u ook waarom sukkel. Omdat zoals ik al eerder memoreerde het Turkse rijk die die gebieden sinds de 15e eeuw onder controle had uit elkaar was gevallen. Dat wil zeggen kneus dat die gebieden zelfstandig zouden worden en aangezien er destijds aardig wat Joden in het sprookjesbos Palestina woonden wilden ze die een eigen thuisland gunnen. Helaas vielen de Koerden en andere minderheden buiten de boot maar zo is het inderdaad gegaan. Maar de staat Israel is dus niet gecreëerd door Europa maar ontstaan doordat de Turks islamitische overheersing ten einde was.

idopane | 19-10-11 | 03:06

@Idopane

Vervelend he, geconfronteerd worden met historische feiten? Nee, vooral zelf niet met feiten en argumenten reageren, maar lekker schelden, tieren en huilie huilie doen.

Je lijkt wel een moslim.

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 03:05

miko | 19-10-11 | 02:11 | + 0 -
je zou eens wat onderzoek moeten doen naar Israel in alle oorlogen die het heeft gewonnen: de meeste oorlogen was israel technisch, kwantitatief en internationaal in het nadeel.

pas toen rusland zich met egypte in ging mengen, kwam amerika over de brug bij israel.

Amerika levert israel inderdaad wapens, dat doet ze ook aan turkije, egypte, saudi arabie en alsnog zal israel vooraan staan: die iets betere snufjes maakt israel namelijk zelf.

Israel heeft bijv. na de 2e libanon-oorlog een anti-raket systeem voor OP gepantserde voertuigen ontwikkeld die anti-tank en andersoortig rpg spul kan onderscheppen voordat het het voertuig raakt. Wat Israel met een van de grooste aantallen gepantserde voertuigen ter wereld ineens stukken minder kwetsbaar maakt in gebieden waar anti-tank crews zich goed kunnen verstoppen.

Mensen die Israel dus een resultaat van amerika noemen praten maar na wat ze horen van andere ongeinformeerde napraters. Israel staat op de tweede plek wereldwijd wat betreft ontwikkeling van high-tech, medische apparatuur en militaire technologieen. Zelfs boven landen als china en india (in absolute aantallen).

Kortom, Big Brother amerika is handig, maar absoluut niet de reden waarom israel overleeft.
Een flinke lading onbevestigde kernkoppen als afschrikmiddel: Dat is waarom dit land bestaat en zal blijven bestaan. Al heeft Iran er 1, saudi arabie, egypte, turkije*, israel en de VS zullen in harmonie tegen Iran ten strijde trekken.

*turkije ga ik van uit omdat de meeste van hun wapens onder voorwaarde van de VS is gekocht, erdoRAT zal niet willen, maar zijn persoonlijke gedrocht van een mening is geen factor in internationale verdragen.

club662_new | 19-10-11 | 03:05

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 02:31
Eigenlijk ben je te lachwekkend om antwoord op te geven. Een geschiedenisboek een sprookjesboek weet je nek wel wat er uit je bek komt. Geschiedenis doet er niet toe. Babylonische koningen zoiets als de 1e Wereld oorlog die na de 2e kwam. Ga je hersenen met zeep wassen en lekker slapen. Het is te triest voor woorden dat ik met zo'n totale imbiciel hier om 3 uur s'nachts zit te discussier die de Joden vergelijkt met een bijna uitgestorven onbepaalde indianengroep. Dat van Agt Alzheimer heeft daar kan ik inkomen maar als jij de toekomst van dit land moet verbeelden zie ik het somber in. O ja en alle bomen zijn natuurlijk blauw

idopane | 19-10-11 | 02:56

@Idopane

*Zucht*

Resolutie 181 van de VN, waarin besloten lag dat Palestina verdeeld moest worden in een joodse en Arabische staat.

Gewoon over gestemd in de VN. Resolutie met meerderheid van stemmen aangenomen. Vóór: Europa, Amerika, Oceanië. Tegen: Arabieren, moslims.

Plan lag er al sinds pakweg 1919 (Verdrag v. Parijs), gecreëerd door overwinnaars WO1 = voornamelijk Europese landen. Na WO2 in stroomversnelling terecht gekomen.

Niets onwaars aan, gewoon controleerbare feiten.

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 02:54

Als die meid eens stevig was genomen had ze haar bevrediging niet in aanslagen hoeven zoeken.

Anders nog? | 19-10-11 | 02:53

Zet de thee maar vast klaar.
Kan ze hier opscheppen over haar verdedigingsdaad.
Kindjes opblazen..... stoer hoor!

Schietmijmaarlek | 19-10-11 | 02:50

miko | 19-10-11 | 02:39
Helemaal mee eens maar er zal nog een hoop water door de Tigris en de Eufraat moeten stromen voordat iedereen dat daar in de peiling heeft. Helaas

idopane | 19-10-11 | 02:47

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 02:31
Weer zo'n achterlijke opmerking. De staat Israel is niet gecreerd. De staat Israel is uitgeroepen door de Joodse inwoners van Palestina. En de Britten moesten dit fait a compli accepteren. Dat gelul over de Europeanen die de staat Israel hebben gecreerd is historisch een leugen.

idopane | 19-10-11 | 02:42

@idopane | 19-10-11 | 02:30
Wat mij betreft heft ieder recht op wat voor plek op de wereld mts je een bijdrage levert aan de maatschappij waar je gaat wonen.

miko | 19-10-11 | 02:39

miko | 19-10-11 | 02:26
En dat was nou juist bij uitstek een conflict wat wij echt hadden kunnen voorkomen door bijtijds in te grijpen.

idopane | 19-10-11 | 02:33

@Idopane

Je hele verhaal doet niet ter zake. Islamitische onderdrukking vanaf 700? Het zal. Daar had de islam overigens allerminst patent op. In Europa konden we er ook wat van. Is overigens ook niet relevant. Daarnaast heb ik helemaal niets met de islam (en religies in het algemeen), welke ik een vreselijke godsdienst vind en waarvoor ik tevens nul komma nul respect heb.

Waar het in deze discussie om gaat is dat men een 'volk' dat ooit 2000 jaren geleden van een zanderig stuk land is verdreven door Babylonische koningen een exclusief recht op terugkeer geeft in een eigen onafhankelijke soevereine staat. Op basis van een stokoud religieus sprookjesboek nota bene. Waar trek je dan de grens? Waarom hebben de Native Americans bijvoorbeeld dan nog geen eigen soevereine staat?

De creatie van de staat Israël is gewoon een domme, ondoordachte beslissing geweest om het massale schuldgevoel in Europa als gevolg van de Holocaust af te kopen. Een kind echter had huidige problemen kunnen zien aankomen. Woestijnvolken, Oriëntaalse kromzwaardacrobaten en religieuzen staan immers nu niet bepaald bekend om hun ruimdenkendheid en tolerantie. Men vroeg om problemen, men heeft ze gekregen.

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 02:31

miko | 19-10-11 | 02:11
Helaas dat klopt niet. Israel staat no 1 als het gaat om drones. Veel digitale oorlogsvoering komt uit Israel. Israel had na het Franse wapenembargo bliksemsnel een eigen variant van de Mirage ontwikkeld. De wapen en digitale industrie in Israel behoort tot de wereldtop en dat is al sinds de jaren 70. Dat is ook de werkelijke reden dat Israel zich niet veel zorgen hoeft te maken over Amerika. En wat is import. Oorspronkelijk werden ze het land 'uitgedreven' door de Romeinen en zijn naar vele omzwervingen en progroms met als klap op de vuurpijl de holocaust langzaam terug gekeerd. Wie ben jij om te bepalen hoelang de ballingschap van een volk mag duren. Staat daar een limiet op. Ik dacht het niet. Palestina bijvoorbeeld is ook een droomland van ver voor de Romeinse tijd en werd als land pas weer genoemd door de ineenstorting van het Turkse rijk. Dat is pas nuance

idopane | 19-10-11 | 02:30

@idopane | 19-10-11 | 02:18
Ach de moord op 100.000 palestijne en Joden geeft ons al 60 jaar stof tot dit soort discussies terwijl alleen al in de Rwanda genocide meer dan 800.000 doden vielen.Maar dat conflict ging niet tussen joden en moslims

miko | 19-10-11 | 02:26

Misschien duiken sommige van deze terroristen in de nabije toekomst wel ergens in Europa of de VS op. Met een plan. Misschien liet Israel ze daarom vrij. Kunnen al die linkse hetzekiekens ook eens van de koek proeven.

Tricephalus | 19-10-11 | 02:25

@Graaf van Egmont | 19-10-11 | 02:12
overal waar ze naar toe gevlucht zijn, Tunesië Libanon noem maar op.Vaak ook daar als tweede rangs burgers maar ze leven daar ook op 'andermans' grond.Daarom vind ik de discussie over wie er eerst was zo futiel.Leer met elkaar te leven aar dat ligt daar een beetje moeilijk.Brabanders plegen ook geen aanslagen omdat ze ooit geannexeerd zijn door holland

miko | 19-10-11 | 02:20


Het rare is dat ik Israel nooit als vakantieland uit zou kiezen en ik vind dat Oost Jeruzalem de hoofdstad van Palestina zou moeten worden en ik Israëliërs te veel vind discrimineren en te religieus zijn. Maar die Arabieren zijn nog veel erger. De Kopten worden in Egypte al honderden jaren als vanzelfsprekend 2e hands burger bij geboorte. Niemand ooit over gehoord zelfs niet die idiote Kopt die bij P&W op de tafel zat te dansen na de Tahir revolte die dus ook is mislukt. Dan heb ik het nog eens niet over de Koerden de Bahai etc etc. Wij in het westen maken ons daar nooit druk om maar Palestijnse zelfmoordenaars die hun eigen staat meer schade dan geluk hebben bezorgt worden in de armen van aftandse politici a la van Agt gesloten alsof ze zelf met hun in het verzet hebben gezeten.

idopane | 19-10-11 | 02:18

Slepende conflicten zijn gay

drama | 19-10-11 | 02:18

miko | 19-10-11 | 02:11
Dat laatste moet je toch even verduidelijken. Waar bezetten de Palestijnen andermans grond?

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 02:12

@idopane | 19-10-11 | 02:01
Beetje nuance,
de meeste joden in Israël zijn import en zonder de grondige steun van de VS hadden ze het ook niet gered. Israël is als een formule een wagen die altijd de iets betere snufjes krijgt.Logisch dat ze altijd winnen.
Verder vind ik het een hoop gezeik van de palestijnen over hun grond terwijl ze zelf in de rest van de wereld ook andermans grond bezetten.

miko | 19-10-11 | 02:11

Roadblock | 19-10-11 | 02:02
Oh sorry. Die haatpropaganda bestaat natuurlijk. Dat wil ik niet ontkennen. Propaganda bij conflicten wordt door elke partij bedreven. Dat bedoelen ze ook met de uitdrukking: in een oorlog sneuvelt de waarheid als eerste. Ik zou er eigenlijk nog een vondst van mezelf aan willen toevoegen: voor de oorlog wordt de leugen geboren en na de oorlog wordt het kindje van de eerste leugen geboren.

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 02:09

miko | 19-10-11 | 01:56
That's my point. Daarom kan je enkele extremisten aan Joods Christelijke zijde niet vergelijken met 10.000 islam terroristen. (alhoewel 1 jood voor 1057 moslims iets anders doet vermoeden)

idopane | 19-10-11 | 02:05

Koffiezoetje | 19-10-11 | 01:53
Ik denk dat ze al fanatiek was vóór haar gevangenneming en dat het verhoor door de Mossad het alleen maar erger heeft gemaakt. Tenzij ze natuurlijk als een vinkje gefluit heeft en nu via de lijst als agente voor diezelfde Mossad naar huis mag.

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 02:04

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 01:42
Aannames over onbekenden zijn altijd speculatief:) Je vergeet btw de Lehi en de Irgun (die van het King David hotel). Ik constateer verder, dat je niet ingaat op de door mij geneomde haatpropaganda van de Hamas en de Palestijnse autoriteit.

Roadblock | 19-10-11 | 02:02

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 01:49
En maar net doen alsof Joden daar niet thuis horen en de geschiedenis een boodschappenmandje is waar je alleen dat kan uithalen wat in jouw bekrompen straatje van pas komt. Het Osmaanse rijk stortte na de 1e Wereldoorlog in elkaar. Wat drollevangers als jij maar niet willen begrijpen is dat de Islamitische rijken vanaf 700 na Christus kunstmatig vele verschillende culturen en religies hebben onderdrukt. Wat jij als een gegeven feit ziet zie ik juist als het probleem. De Joden zijn helaas voor idioten zoals jij en veel Arabieren een historisch gegeven wat niet in hun religieuze straatje past vooral als je een jood maar kan ruilen tegen 1000 islamitische sukkels. M.a.w. zij zijn niet komen aanwaaien zij zaten er al. Helaas de rest van de minderheden die in de Arabische wereld worden onderdrukt hebben die luxe niet. En failliet Hahahahahaha de best lopende economie in het Midden Oosten die het zonder olie doet.

idopane | 19-10-11 | 02:01

Davidson | 19-10-11 | 01:54
Dat is prachtig. Een soort Marshallhulp voor en door onszelf

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 02:00

EndymionIII | 19-10-11 | 01:49
tja, daarmee zegt u al genoeg, moeilijk he, objectie?

hetluis | 19-10-11 | 01:58

Hoe meer ik naar die foto krijg hoe meer ik het gevoel krijg van een evangelist die met je praat.Van die arie Boomsma types.Te blij.
Waarschijnlijk is ze toch geen onaardig meisje maar je weet het
Goede mensen doen goede dingen slechte mensen slechte dingen maar je hebt religie nodig om goede mensen slechte dingen te laten doen.

miko | 19-10-11 | 01:58

@idopane | 19-10-11 | 01:50
definitie van een bos is minimaal dertig bomen per hectare.

miko | 19-10-11 | 01:56

Zou die hoofddoekzeug hopen dat ze bij de hemelpoort door 72 pubers aan stukken wordt ge-gangbangd nadat de Mossad klaar is met haar perforatie? Dat verklaart het ontdeugende lachje misschien.

Koffiezoetje | 19-10-11 | 01:53

@EndymionIII | 19-10-11 | 01:46
Geef ze een paar jaar in een 'democratische' staat van Hamas en ja, dan geloof ik dat er veel Palestijnen over zouden lopen.Doen ze in principe al.nergens zoveel informanten als bij de Palestijnen.Nergens ook zoveel executies van verraders als bij de Palestijnen.Waarom zou dat zijn.

miko | 19-10-11 | 01:51

Roadblock | 19-10-11 | 01:36
Dat hebben ze niet behalve wat sektarische groepen die dan ook voortdurend voor het voetlicht worden gebracht net als extreme christenen. En daarmee willen die linkse lutsers een soort van onnatuurlijke balans creëren die bij elk intelligent mens haast lachwekkend moet overkomen. Aan de ene kant staan 4 bomen en de linkse lutser zegt "dat is een bos" en wijst vervolgens naar 10.000 bomen en zegt "net als dat". De werkelijkheid is altijd weer de grote moeilijkheid bij linkse lutsers. Daarom is de Sovjet Unie in elkaar gestort, hebben de Chinezen bijtijds dat linkse gespuis bij het grofvuil gezet, was het hele Midden Oosten vergeven van linkse dictators en is de Arabische lente haast vanzelfsprekend in een onaangename herfststorm verandert.

idopane | 19-10-11 | 01:50

@Davidson

Een democratische staat die al lang failliet zou zijn geweest zonder de onvoorwaardelijke militaire, politieke en financiële steun van de VS. Een staat, gecreëerd op basis van religie. Een staat, gebaseerd op een archaïsch sprookjesboek. En weet je wat? Als die mensen daar zo graag willen wonen, dan hebben ze mijn zegen. Maar ga vervolgens niet zeuren dat je buurlanden je niet zo mogen.

En heel fijn dat het Brits mandaatgebied was. De Arabische staten hadden er wel degelijk iets over te zeggen, want er is gewoon gestemd in de VN. Andere tijdsgeest, het zal wel, het maakt de beslissing tot creatie van de staat Israël er niet dommer op. Dat was bij voorbaat vragen om problemen en die heeft men gekregen. Tot op de dag van vandaag.

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 01:49

hetluis | 19-10-11 | 01:43
Ik zei niet 'objectief' maar 'objectiever', en je kunt niet ontkennen dat dat boek objectiever is dan propaganda van het cidi.

EndymionIII | 19-10-11 | 01:49

miko | 19-10-11 | 01:39
Jij denkt dat Palestijnen tegelijkertijd Israëliërs willen opblazen en liever in Israël dan in een Palestijnse staat willen wonen?

Davidson | 19-10-11 | 01:37
Een democratische staat die mensenrechten schendt en illegaal in bezet gebied huizen bouwt waarbij de oorspronkelijke bewoners verjaagd worden.

EndymionIII | 19-10-11 | 01:46

@EndymionIII | 19-10-11 | 01:28
In zijn boeken kun je ook lezen dat de joden,homo,en Athieisten haat er ook erg diep geworteld is.

miko | 19-10-11 | 01:45

Het is laat. Ik moet naar bed.
Goede nacht allen, vrede zij u. Sjaloom aleichem, assalamoe-aleikoem.

www.youtube.com/watch?v=9vZXLpDe6O0

Regina Spektor - Eli, Eli
Mijn God, mijn God, mogen deze dingen nooit voorbij gaan.
*out*

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 01:43

@idopane | 19-10-11 | 01:32
christenen voor de joden??

miko | 19-10-11 | 01:43

EndymionIII | 19-10-11 | 01:28
dan heb jij er dus geen reedt van begrepen, van dat boek: hij zegt zelf dat je onmogelijk objectief kunt zijn, hoe objectief is het boek dan?

hetluis | 19-10-11 | 01:43

Roadblock | 19-10-11 | 01:36
Natuurlijk wil Israel overleven. Maar dat kan ook anders natuurlijk. Bovendien zijn de Israeli's net zo begonnen als de Palestijnen. Als de organisatie Hagana je tenminste nog wat zegt? Eerst de Engelsen eruit dmv terreur en vervolgens de Arabieren eruit. Dan begin je zelf "uit noodweer" in 1967 een flinke oorlog, bezet gebieden die je nooit meer om religieuze redenen teruggeeft en laat die bewonen door de fanatiekste Joden die je maar kunt tegenkomen. Fundamentalisten dus. Ziehier in een nutshell de geboorte van het Israel dat we nu kennen.
Maar dat was waarschijnlijk te ver voor jouw tijd en je weigert je er dan ook in te verdiepen. Kom nog eens terug als je je huiswerk hebt gedaan.

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 01:42

@Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 01:23
Dit gebied samen met bijvoorbeeld Libanon syrie en Jordanie was rond de tweede wereldoorlog nog wel een beetje anders samen gesteld.de cristelijke minderheid in bijvoorbeeld Libanon heeft Jaren geregeerd.

miko | 19-10-11 | 01:41

@Idopane

Vooral gaan schelden als je geen argumenten kunt leveren. Zullen we, jouw manier van redeneren volgende, de huidige Amerikaanse bevolking dan ook maar uit de USA schoppen? En Australië? De Native Americans en de Aboriginals zaten daar immers veel eerder....

En het jodendom is pas rond 500 v. chr. ontstaan. Daarvoor leefden er volgens jou geen mensen in dit gebied?

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 01:40

@EndymionIII | 19-10-11 | 01:20
Ook al zou Israël niet alles terug willen geven dan nog kun je open staan voor dialoog.De palestijnse autoriteit frustreert ook al jaren het vredesproces.Maar ook hier geld weer dat ze zelf al jaren lang falen om hun corruptie in te dammen.Fatah ging en werd opgevolgd door Hamas. De "opleiders" hamas is echter nu vervallen in de zelfde fouten als fatah e is zelfs nog een graadje gewelddadiger.ik voorspel dat als de Palestijnen een staat krijgen en ze na 5 jaar mogen beslissen of ze in Israël willen wonen of in de Palestijnse staat je toch echt een Suriname scenario krijgt

miko | 19-10-11 | 01:39

@idopane | 19-10-11 | 01:33
Lees het. Het is echt een eye opener. Zelfs voor iedereen wiens mening al vast staat.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 01:37

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 01:23 |

Lutser. Het was Engels grondgebied bewoond door Arabieren, Palestijenen zijn immers een invented tradtion, die hun grond verkochten aan Joden. Bovendien was er sprake van een Balfourverklaring... Enfin, de Arabische staten hadden daar helemaal niets over te zeggen en begonnen een oorlog die ze kansloos verloren. Het heeft in dit conflict helemaal geen zin om terug te gaan of het wel of geen goede beslissing was van Lloyd George, geloof ik, en of de Balfourverklaring een goed idee was... Het was een andere tijdgeest met andere geo-politieke verhoudingen. Een feit blijft wel dat sinds 1948 er één enkele democratische staat in het Midden-Oosten is die werkelijk al haar onderdanen beschermt en voorziet van rechten.

Davidson | 19-10-11 | 01:37

EndymionIII | 19-10-11 | 01:20
Ik denk eerder dat Israel wil overleven.
Als de Israelisch de beesten zouden zijn, zoals ze in de Palestijnse propaganda worden afgeschilderd, zouden ze allang alle Palestijnen afgemaakt hebben.
Als ik die propaganda moet geloven willen de Palestijnen niets liever als alle Israelisch tot de laatste man, vrouw en kind uitroeien.
Ik tart je, om mij overeenkomstige propaganda van Israelische zijde te laten zien.

Roadblock | 19-10-11 | 01:36

@EndymionIII | 19-10-11 | 01:28
Dat is een heel goed boek. Het beschrijft zo goed de rol van de berichtgeving over het Midden-Oosten. Aanrader voor iedereen die naar meer begrip streeft.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 01:35

Roadblock | 19-10-11 | 01:25
Bedankt voor het linkje en ook overigens de andere linkjes. Het doel van propaganda is nu eenmaal om juiste feiten met onwaarheden te combineren, zodat de uitkomst van het geheel heel acceptabel lijkt. Daarom kan je ook niet zeggen dat het CIDI altijd liegt. Ze zijn daar zeer bedreven in, dus ze kijken wel uit. En zo kijkt de hele wereld door de gekleurde bril van de aanbieder van het nieuws naar conflicten. Je zou je eens - net als ik - moeten afvragen, waar zit ik naar te kijken, wie brengt mij die beelden of teksten en welke bedoeling heeft hij/zij daarmee?

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 01:34

wel slim van die israeli's, het calimero-effect in optima forma, zelfs de linkse media kan er niet omheen

hetluis | 19-10-11 | 01:34

EndymionIII | 19-10-11 | 01:28
Joris Luijendijk voor een neutralere en objectievere blik.
Hahahahahahahah

idopane | 19-10-11 | 01:33

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 01:23
Over geschiedenis gesproken flapdrol bij jou schijnt de geschiedenis te beginnen bij 622 na christus oftewel het begin van de islamitische jaartelling toen nog geen Arabische islamitische hond te bekennen was in dat gebied. De Joden hebben er eerder gezeten dan die Arabieren. Sterker nog de Christenen zaten er nog eerder en die hele cultuur hebben die Allahaanbidders met zwaard en Koran er uit gedreven. Probeer de volgende keer een beter argument te verzinnen kneus en ga lekker bij Opa van Agt aan de tafel zitten.

idopane | 19-10-11 | 01:32

Roadblock | 19-10-11 | 01:25
In een discussie is het handig als je zogenaamde feiten niet afkomstig zijn van een propagandakanaal zoals het cidi. Lees eens het boek "Het zijn net mensen" van Joris Luijendijk voor een neutralere en objectievere blik.

EndymionIII | 19-10-11 | 01:28

Zo, dat was het wel weer voor vanavond!
Notte

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 01:25

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 01:13
Een bijzonder makkelijke manier om bewijsvoering uit de weg te gaan: 'Omdat het cidi iets vermeldt moet het wel een leugen zijn'.
En wat Hamas en de palestijnse autoriteit beweren is het evangelie?
Voor jou dan nog een url:
israel-palestijnen.blogspot.com/2007/0...
Voor de andere url's kan je zelf googlen op 'palestijnse schoolboeken'.

Roadblock | 19-10-11 | 01:25

@Bart_Bart | 19-10-11 | 01:13
Tja, dat is niet best in Maleisië.
In Vietnam is het ook verboden voor ongetrouwde geliefden om zich af te zonderen. Er zitten vaak politieagenten in de hotellobbys om het verbod te handhaven. Officieel is het om prostitutie tegen te gaan.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 01:24

@Idopane

En van wie was het verlichte idee om midden in Arabisch, islamitisch gebied een joodse staat te creëren? Toch niet van de moslims, die landen stemden immers allemaal tegen.

Dus voordat je anderen van geschiedvervalsing gaat beschuldigen, verdiep je eerst zelf eens in de materie.....

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 01:23

Haar pupillen zijn wel zo groot als schoteltjes ....

Rammstein | 19-10-11 | 01:20

miko | 19-10-11 | 01:15
Als Israël het had gewild, had er al lang een oplossing voor dit conflict kunnen zijn.
Maar Israël wil gebiedsuitbreiding, geen vrede.
Je kunt onmogelijk vredesbesprekingen voeren als je duizenden huizen in bezet gebied bouwt.

EndymionIII | 19-10-11 | 01:20

verschrikkelijk ziek misselijkmakend wijf........ wat een onbegrijpelijk volk. Dat ze zelf niet in de gaten hebben dat ze de ellende zelf over zich af roepen.... triest

galaxie500 | 19-10-11 | 01:20

@Roadblock | 19-10-11 | 01:13
Het zal een misplaatst gevoel van solidariteit met Palestina zijn, weet ik het.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 01:19

@Rammstein | 19-10-11 | 01:13
De Russen hadden de zelfde strategische doelen in Afghanistan. Had waarschijnlijk weinig met de islam te maken.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 01:19

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 01:15 | + 0 -

Ik wil het niet lezen omdat ik klaar ben met dat geloofs gedoe, en daar gaat het hier om.

reppert | 19-10-11 | 01:18

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 01:15 | + 0 -

Ik wil het niet lezen omdat ik klaar ben met dat geloofs gedoe, en daar gaat het hier om.

reppert | 19-10-11 | 01:18

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 01:08
Ga lekker met geschiedsvervalser van Agt aan de tafel zitten. Heerlijk Pakistan is ook de schuld van Bush Hahahahahahahha kom niet meer bij. Wat een lutser lopen hier soms rond. O ja vraag eens aan die 40% Indiers en Chinezen in Maleisie hoe dol ze zijn op hun islamitische medeburgers. De Islam heeft zijn macht en ellende te danken aan een zwart goedje in de grond leve van Agt, prins carnaval van de achterlijkheid

idopane | 19-10-11 | 01:18

@vanhetgoor | 19-10-11 | 01:06
Mooi epistel indeed.

Bart_Bart | 19-10-11 | 01:17

@EndymionIII | 19-10-11 | 01:03
Waar.Maar de handreiking is vaak genoeg gedaan.de onderlinge verdeeldheid en de haat bij de palestijnen heeft er voor gezorgd dat ze steeds minder kregen.

miko | 19-10-11 | 01:15

@reppert | 19-10-11 | 01:07
Je zou er goed aan doen om het te lezen, is best de moeite waard.

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 01:15

@vanhetgoor | 19-10-11 | 01:06
Mooi epistel, en goed bewoord.

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 01:14

@Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 01:08
Je bedoelt het Maleisië waar je niet met je geliefde over straat mag lopen?
www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/archief...

Qatar is inderdaad wel een positief voorbeeld. Al is het alleen maar omdat ze 30 miljoen per jaar naar mijn favoriete club overmaken.

Bart_Bart | 19-10-11 | 01:13

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 01:08 | + 0 -
En wat deden de Russen daar dan, vóór de Amerikanen ? Picknicken ?

Bart_Bart | 19-10-11 | 01:10 | + 0 -
Ik ben bang dat je dingen ziet & leest, die er niet zijn.

Rammstein | 19-10-11 | 01:13

Roadblock | 19-10-11 | 01:07 | + 0 -

Heb niets tegen joden of Palestijnen maar vecht het ff lekker zelf uit, dit is Nederland we hebben onze eigen problemen. bla bla 40-45 das GVD 66 jaar geleden wat moet ik daar mee ik leef nu.

reppert | 19-10-11 | 01:13

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:57
Verklaar ook dan even de anti-joodse houding van een groot gedeelte van onze islamitische mede-landers.
Er bestaat een verhelderend boek over: 'Van jodenhaat naar zelfmoordterrorisme'.

Roadblock | 19-10-11 | 01:13

@Roadblock | 19-10-11 | 00:53
Dit conflict gaat allang niet meer over joden mosels gristenen.De haat naar israel word kunstmartig hoog gehouden door lokale machtshebbers om hun eigen falen te verdoezelen.Als Iran morgen Israel van de kaart veegt zul je zien dat juist de Arabische wereld explodeert.juist omdat de eeuwige schuldige of te wel de jood dan niet langer bestaat.Om dan de haat even om te zetten naar het westen zal niet mee vallen.

miko | 19-10-11 | 01:13

Roadblock | 19-10-11 | 01:07
Als je hier mbt Israel linkjes plaatst van het CIDI, dan is de discussie nu al dood, zoals bij een Godwin. Het CIDI is gewoon het propagandakanaal van Israël. Kom, nog maar eens een Godwin ertegenaan: Het CIDI is Israels eigen Göbbels

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 01:13

Het vreemde is dat veel mensen lijken te denken dat jodenhaat voorbehouden is aan moslims.

Terwijl christenen en atheïsten in de hele geschiedenis, tot kort geleden de echte massamoordenaars op joden waren.

EndymionIII | 19-10-11 | 01:11

Het is allemaal de schuld van Die Wilders.

Kamervraag | 19-10-11 | 01:10

@Rammstein | 19-10-11 | 01:05
Tussen de regels las ik dat. Het stond er echt, in hele kleine lettertjes.

Bart_Bart | 19-10-11 | 01:10

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 01:04
Van belang is dat ze niet naar Nederlands recht is berecht, daarnaast ben ik het wel met jouw 2e argument eens maar ik vind haar spontane blijdschap over de dood van Joodse kinderen stuitend! En nee ik ben niet religieus.

Zebedeüs | 19-10-11 | 01:10

@Graaf van Egmont | 19-10-11 | 01:01
Volgens mij meer om andersdenkenden te bestrijden. Zoals politieke tegenstanders, vrije denkers en gematigden.

Oh, en dan had ik het nog niet over het ladyfolk. Maar inderdaad, ze gebruiken het excuus 'terrorisme bestrijden'.

Bart_Bart | 19-10-11 | 01:09

@Bart_Bart | 19-10-11 | 00:59
Syrië is een van de vele dictaturen die door het westen zijn gedoogd en waartegen het volk nu in opstand komt. Heeft niets met de islam te maken. Pakistan zit in de invloedssfeer van de oorlog in Afghanistan, Afghanistan zit er middenin. Die oorlog is daar door het overwegend christelijke Amerika gebracht. De werkelijke motieven voor deze oorlog weten we niet allemaal, maar het zal niet in de eerste plaats aan de islam gelegen hebben. Denk strategische positie tov olieroutes, China, India, Rusland, Iran. Iran is een islamitische dictatuur, maar deze is begonnen met verzet tegen de sjah die door het westen is geïnstalleerd. Zo fanatiek islamitisch waren de Perzen niet in 1979.
Er zijn dus genoeg andere factoren die van minstens zo groot belang zijn bij de situatie in de door u genoemde landen. Overigens zijn er ook heel stabiele en welvarende landen die ook islamitisch zijn. Qatar, Dubai, Maleisië.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 01:08

vanhetgoor | 19-10-11 | 01:06 | + 0 -
Samenvating?

reppert | 19-10-11 | 01:07

Een groot hek om Gaza, een sterk hek om Judea en Samaria. Als er dan te weinig 'culturele' uitwisseling is met de andere inwoners van Israël dan maken de inwoners van Gaza en de bezette gebieden elkaar wel af. Op dit moment is het statistisch gezien al jaren zo dat een Palestijn méér kans maakt op een Palestijnse kogel dan op een Israëlische kogel. Ook de cassam-raketten maken aardig wat slachtoffers aan Palestijnse zijde. Te vroeg ontploft of afgedwaald. De oorlog tussen Hamas en de nabestaanden van El Fatah / PLO loopt op zijn end. Niet omdat er een winnaar is, maar omdat de leden van de andere groep al bijna compleet zijn uitgemoord of geassimileerd. Elk heeft nu zijn eigen gebiedje bijna ontdaan van de leden van de andere partij. Ik heb filmpjes gezien waarbij de ene Palestijnse groep de leden van een andere groep Palestijnen die op de grond liggen met automatische wapens door de knieën schiet. Stammen strijd en broedermoord als laagste waartoe men kan zinken.

Erg veel hersens hebben de Palestijnen niet, noch moraal, noch medemenselijkheid. De kans is zeer groot dat er nog veel meer slachtoffers vallen. Het maakt namelijk niet uit. Alles wordt aan de kant gezet van een onvervulbaar ideaal. Geen taak is te zwaar. Geen offer is te groot. Alles moet wijken voor de verziekte denkbeelden die alleen aan de geest van intens slechte mensen kan zijn ontsproten. Er heeft namelijk nooit een onafhankelijke Palestijnse staat bestaan. Niet vóór de oprichting van Israël, en ook zal er geen Palestijnse staat zijn als er alleen nog maar rokende puinhopen over zijn. Er kan geen Palestijnse staat bestaan omdat een staat een samenwerking is van mensen, en daaraan ontbreekt het in Gaza en in de bezette gebieden van Judea en Samaria! Geen mensen! Want de menselijkheid die zoek is maakt van een vrouw een vrolijk lachende kindermoordenares. Er is geen compassie, geen begrip en geen liefde. Het heeft dus allemaal niet veel zin. Men jaagt een stel droombeelden na, valse en afschuwelijk gruwelijk droombeelden. Een staat die gebaseerd is op bloed en bodem. De bodem die nooit van hen geweest is, al eeuwen en eeuwen bezet, steeds weer door andere overheersers en bezetters. En bloed dat nooit meer dan een samenraapsel is geweest van steeds weer andere bezetters en verkrachters. Mooie geschiedenis heeft Palestina, maar niet heus!

Die Ahlam Tamiri laat heel goed zien wat het resultaat is van de aftakeling van uitschot dat door tuig wordt verkracht, steeds maar weer bezet en overwonnen, de Britten, de Ottomanen, de Syriërs en de Egyptenaren en vele vele anderen. Steeds maar weer een negatieve selectie, en dat eeuwen en eeuwen achtereen. Omdat er geen moraal is, alleen maar die verziekte islam, zal er ook nooit iets kunnen groeien, tenzij men afstand neemt van de haat. Maar die haat wordt steeds meer gecultiveerd. Het is nu al zo erg dat een vrouw glimlacht bij het nieuws over het uiteengereten worden van kinderen. Er is naar mijn gevoel niets ergers te bedenken. Er is naar mijn mening geen overtreffende trap voor onmenselijk gedrag dan wat de Palestijnen laten zien. Geestelijk gehandicapten voorliegen over de toegang tot een fictief sprookjespark. Ongehuwd zwangere Palestijnse meisjes met bomgordels om op de bus naar Jeruzalem zetten, een soort islamitische abortus provocatus. Het afdrijven van de vrucht maar dan met Semtex. Er zijn weinig gruwelijke dingen die niet zijn bedacht in de door de Palestijnen bezette gebieden. Als er een god zou hebben bestaan, dan zou het onmogelijk zijn dat er Palestijnen zouden bestaan. Het is onmenselijk!

vanhetgoor | 19-10-11 | 01:06

Bart_Bart | 19-10-11 | 01:01 | + 0 -
Wacht even ..... waar lees jij dat ?

Rammstein | 19-10-11 | 01:05

Zebedeüs | 19-10-11 | 00:59
Medeplichtigheid mag in nederland al rekenen op eenderde strafvermindering. Ze had dus hoogstens maar 10 x levenslang mogen krijgen. Dat je niet ingaat op mijn tweede argument, vind ik dus weer frappant. Je zou een zeloot kunnen zijn

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 01:04

miko | 19-10-11 | 00:59

"En de keren dat in het Palestijns/ Israëlisch conflict begon meestal de Arabische kant met vechten."

Ja, en de Israëliërs begonnen de Palestijnen van hun land te verdrijven.

EndymionIII | 19-10-11 | 01:03

@Rammstein | 19-10-11 | 00:56
Omdat jij het niet met mij eens bent, is het gelijk dom?

Bart_Bart | 19-10-11 | 01:01

Bart_Bart | 19-10-11 | 00:59
Die landen zitten namelijk in de door jou aangehaalde gebieden de beest uit te hangen. Allemaal bedoeld om onmenselijkheid - want dat is terrorisme in feite - te bestrijden

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 01:01

@EndymionIII | 19-10-11 | 00:53
juist veel ruimte, want er wordt wat in de ruimte geluld over Israel.... zonder echt te weten wat de feiten zijn. Feiten die nog niet eens zo moeilijk te achterhalen zijn.

polt | 19-10-11 | 01:00

@Graaf van Egmont | 19-10-11 | 00:51
Nee, ik wil niet aan het twijfelen gebracht worden. LOL.

Bart_Bart | 19-10-11 | 00:59

@stinklul | 19-10-11 | 00:14
Maar de Navo word toch gevraagd door de opstandelingen?
Sectarisch geweld heeft meer dode op zijn geweten dan de amerikanen en hun vrienden samen in Irak.En dan neem ik voor he gemak de oorlog tegen Iran even niet mee.
En de keren dat in het Palestijns/ Israëlisch conflict begon meestal de Arabische kant met vechten.

miko | 19-10-11 | 00:59

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 00:47
"Die meid heeft alleen die terroristen naar de pizzatent gereden" Ze is dus medeplichtig en mede verantwoordelijk en oprecht blij dat er zoveel kinderen zijn gestorven, wat de motieven ook zijn, kinderen zijn onschuldig en zij is een monster.

Zebedeüs | 19-10-11 | 00:59

Roadblock | 19-10-11 | 00:53
Zo is Israel natuurlijk in eerste instantie ontstaan: om tegemoet te komen aan het gelul in de Bijbel, dat als Joden hun eigen staat hebben, dan zal de Messias terugkeren op aarde. Heb je die trouwens al gezien??

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 00:59

@Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:53
Ja OK, maar we leven nu in 2011. En er zijn geen grote oorlogen. Toch is er veel onmenselijkheid. En naar mijn mening is die onmenselijkheid geconcentreerd in bepaalde gebieden, met bepaalde gemene delers.

In Syrië wordt bijvoorbeeld dagelijks een flinke portie onmenselijkheid toegepast. Anno 2011. Pakistan is ook geen pretje, alsmede Iran en Afghanistan.

Canada, Finland en Australië zijn wel goed toeven. Toeval?

Bart_Bart | 19-10-11 | 00:59

Roadblock | 19-10-11 | 00:53

Hoe kom je erbij dat op onze kosten jodenhaat wordt onderwezen op Palestijnse scholen?

Mallotige beweringen doen kan iedereen.

EndymionIII | 19-10-11 | 00:58

@Roadblock | 19-10-11 | 00:53
Toch zijn er islamitische landen die goede banden hebben met de VS en zelfs met Israël. Voor zover het in het geheel van politieke overwegingen past natuurlijk.
Het is niet zo absoluut.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:57

Bart_Bart | 19-10-11 | 00:47 | + 0 -
Ik heb een tip voor je: denk eerst eens vijftien tot dertig minuten na, voordat je op post drukt.

necrosis | 19-10-11 | 00:32 | + 0 -
Nou ..... uitstekend ......

Rammstein | 19-10-11 | 00:56

zal niet verbaast zijn als Israel gif in hun eten heb gedaan!langzame dood!.. you never know!

troublemaker007 | 19-10-11 | 00:54

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:21
Helaas is elke vrede in het middenoosten bij voorbaat kansloos, omdat het om het geloof gaat.
Volgens de Koran is een jood een laffe tweederangs burger. Als de omringende landen dan veelvuldig op hun falie hebben gehad van die 'laffe' joden, dan gaat het wereldbeeld volgens de Islam behoorlijk trillen. Als de staat Israel niet verdwijnt, en Allah laat dit toe, dan zou je als moslim aan andere zaken uit de Koran ook kunnen gaan twijfelen. Dus wordt in Palestina vanaf de kleuterschool (op onze kosten) de jodenhaat er ingepompt, en zullen de palestijnen, en de omringende landen niet rusten tot de laatste jood uit de staat Israel verdwenen is, en de Koran weer klopt.

Roadblock | 19-10-11 | 00:53

@Bart_Bart | 19-10-11 | 00:47,
Het is maar hoe je het bekijkt.

Maar ik snap wel waar jij naar toe wil;
Ik heb er inderdaad ook grote moeite mee dat (om mijn favoriete voorbeeld maar weer eens aan te halen) bij 9-11 vanuit overal in de wereld beelden te zien waren van juichende moslims. Andersom was dat nooit zo gebeurd. Dus er is wel verschil, maar dat was niet de inzet van de discussie.

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 00:53

@Bart_Bart | 19-10-11 | 00:47
Onmenselijke daden horen vooral bij oorlog. U denkt dat de islam speciaal predisponeert tot onmenselijkheid. De gruweldaden van de Nazi's zijn ongeëvenaard, of het moet door Pol Pot zijn. Stalin kon er ook wat van. En wat te denken van Rwanda in 1994.

Alle onmenselijke daden door moslims zijn ook door oorlog, onderdrukking etc te verklaren.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:53

Het is niet zo verrassend dat er Palestijnen met zulke radicale en verwerpelijke ideeën rondlopen zoals deze vrouw. Dat komt doordat dit conflict al meer dan zestig jaar speelt. Palestijnen worden onderdrukt door Israël en dan ontstaan er natuurlijk radicale ideeën. Vergeet niet dat Israël veel meer Palestijnen dood dan andersom.

Maar kritiek op Israël krijgt weinig ruimte.

EndymionIII | 19-10-11 | 00:53

@Bart_Bart

Klopt. De staat Israel is bijvoorbeeld een rechtstreeks gevolg van onmenselijke daden hier in Europa.

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 00:52

Off topic en toch weer niet P&W: 'Producten waar de consument iets aan heeft' zegt geschiedsvervalser Plasterk van de PvdA. En begint te oreren over de scheiding van banken. De man ligt gewoon uit z'n nek te lullen en vergeet dat de PvdA onder aanvoering van Kok mede verantwoordelijk is geweest voor woeker hypotheken en dat de scheiding van investeringsbank en consumentenbank in feite in Europa er nooit is geweest, sterker nog die scheiding werd in de3 US opgeheven omdat de Amerikanen klaagden dat banken in Europa groter konden groeien dan de Amerikaanse. Plasterk is zo'n grote lul dat hij dat gewoon niet weet en die lul komt met een socialistisch 7 stappen plan voor banken. Kunnen we beter vragen aan die idioten die op camping beursplein 5 zitten. Sluit deze intellectuele financiële kleuterspecialist zo snel mogelijk op. Echt te gênant voor woorden die kneus.

idopane | 19-10-11 | 00:51

Vrouwen met hoofddoeken zijn niet vrij en niet blij. Ik ga er met een grote boog omheen.

frisenfruitig | 19-10-11 | 00:51

Bart_Bart | 19-10-11 | 00:47
Joost Maghetweten heeft daarin gelijk. Moet ik het lijstje van hem even aanvullen voor je?

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 00:51

Wipe that face of your smile!

rictusgrin | 19-10-11 | 00:49

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 00:46
Dacht ik wel. Je kunt zo de hele wereld over om dezelfde daden nog steeds tegen te komen.

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 00:48

@Joost Maghetweten | 19-10-11 | 00:42
OK. Maar mag ik dan dus concluderen dat jij vindt dat onmenselijke daden relatief gezien evenveel voorkomen per volk, per cultuur? Dat er dus, zelfs geen klein, onderscheid te maken is?

Als dat zo is, ben ik het daar dus niet mee eens.

Bart_Bart | 19-10-11 | 00:47

Zebedeüs | 19-10-11 | 00:44
Die meid heeft alleen die terroristen naar de pizzatent gereden. Ik snap ook werkelijk niet waarom ze dus zo trots is. Waarschijnlijk heeft ze de hele aanslag niet eens zien gebeuren. Als die meid openlijk op de Israelische tv had bepleit dat ze spijt had en dat het geweld moet stoppen, had ze nooit op het verlanglijstje van Hamas gestaan.

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 00:47

@Graaf van Egmont | 19-10-11 | 00:43
Omdat ik heel snel wat probeerde op te noemen om een punt te maken.
Maar inderdaad, de lijst is verre van compleet (helaas).

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 00:46

@Bart_Bart | 19-10-11 | 00:41
Nederlandse moslims worden niet onderdrukt, maar ze hebben het zeker niet gemakkelijk. Ik zou nu geen moslim in Nederland willen zijn. Ik bedoel maar, zit niet alleen maar in de hoofden van de moslims.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:44

Iedereen die kinderen vermoord heeft en blij is dat het er meer zijn dan dat ze verwacht had, heeft het recht op leven verspeeld, het wordt dus tijd dat deze dame zich bij Allah meldt.

Zebedeüs | 19-10-11 | 00:44

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 00:42
En waarom vergeet je de Nederlanders in Nederlands Indië?

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 00:43

@Bart_Bart | 19-10-11 | 00:35
Op toeval gebaseerd? Hoe kom je daar nou bij?
-de Nazi's deden het
-de amerikanen tegen de indianen
-de amerikanen in Vietnam
-de moslims op 911
-de moslims in egypte (nu)
en zo verder. Als jij denkt dat het alleen moslims zijn dan is er iets goed mis met je bril. Ik heb het over onmenselijke daden.

Overigens:
Heb je van de week hier op GS dat filmpje van die Orthodoxe Joden gezien die de schooljeugd lastig vielen omdat ze niet goed genoeg gekleed gingen? Deed dat je niet enorm denken aan Jojanneke met de streepjesshirtmoslim?

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 00:42

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:38
En het doen van herstelbetalingen natuurlijk. Zo achterlijk waren die door Duitsland bezette landen nou ook weer niet

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 00:41

@club662_new | 19-10-11 | 00:27
De relatie tussen Israël en Gaza is die van een bezetter die ook wat humanitaire hulp biedt. Dat is niet wat ik bedoelde in mijn tegel van 00:05.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:41

@Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:33
Veel moslims in Nederland voelen zich ook onderdrukt door het 'klimaat van angst' van Wilders. Dus ja.

Ik heb soms het idee dat -de ego's van- moslims zich wel heel snel bedreigd voelen. #narcisme

Bart_Bart | 19-10-11 | 00:41

Nu maar hopen dat de Mossad niet slaapt...........

Zebedeüs | 19-10-11 | 00:41

rightwingranter | 19-10-11 | 00:32 | + 0 -

Je stelling klopt niet kijk de geschiedenis erop na zonder de Romeinen hadden we geen Joden in Nederland.

reppert | 19-10-11 | 00:38

@miko | 19-10-11 | 00:35
Ik plempte tenminste de versie met de teksten....

necrosis | 19-10-11 | 00:38

@Gen. Maximus | 19-10-11 | 00:28
Duitsland was in de Europese gemeenschap voor kolen en staal geen nederige overwonnene, maar een gelijkwaardige handelspartner. Daar ging het ook niet om. Het was vijf jaar later en Duitsland was ook gewoon aan het wederopbouwen.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:38

necrosis | 19-10-11 | 00:32
Je bedoelt natuurlijk: dankzij mijn ongeloof

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 00:37

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:24 |

En die minnetjes dan?

stijlloos reaguren | 19-10-11 | 00:36

Mensen die kinderen vermoordden zijn ziek. Zeer ziek. May you rot in Hell!

heheh | 19-10-11 | 00:36

@mooiplantje | 19-10-11 | 00:02
Zeau, daar gaat je visumaanvraag...

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 00:35

@Joost Maghetweten | 19-10-11 | 00:33
Voor jou is zoiets misschien iets dat totaal uit de lucht komt vallen en op toeval gebaseerd is. Want: "Overal heb je gekken."

Andere mensen zien ergens een patroon in. Dat bepaalde mensen, met bepaalde religies, wel heel vaak onmenselijke dingen doen. Dus je mag best verder kijken dan het individu alleen.

Bart_Bart | 19-10-11 | 00:35

reppert | 19-10-11 | 00:31
Hé ik ben al 63. En ik weet ook niet beter dan dat van beide partijen altijd de terroristen in de leiding zaten. Dus zowel van Israel als Palestina. Is niet direct een optimistisch beeld dat daar veel gaat veranderen

Graaf van Egmont | 19-10-11 | 00:35

@Quearo | 19-10-11 | 00:25
Religie is een complicerende factor in oorlogen. Ik denk dat religie vooral de vlam brandend houdt in moeilijke tijden. Religie helpt tegenstellingen te versterken en dat motiveert in een oorlog. Zeker als het slecht gaat. Dat hou je toch.
De tegenstelling tussen Israël en Palestijnen is in de kern toch niet religieus. De Palestijen voelen zich bezet en onderdrukt.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:33

@Datkanikvéélbeter! | 19-10-11 | 00:11
Nee, want ik sta hier dat toch ook niet te verkondigen? Leer eens lezen.

Als dat volgende week zo zou zijn, dan sta ik voorop om die Jood te verwensen want het is (wederom) een onmenselijke daad. Dat is nou precies mijn punt. Het gaat er niet om aan welke kant van het conflict zij (of hij) staat, het gaat erom wat ze heeft gedaan.

En niet het hele conflict is onmenselijk; conflicten zijn juist een deel van het mens zijn. Oorlogen horen bij de mensheid zolang de mensheid bestaat. Of het nu gaat over religie, olie, persoonlijke relaties of God mag weten wat.
Alleen worden normaliter 'menselijke' gedragsregels gevolgd. (niet schieten op kinderen, niet tijdens kerstmis, geen zwangere vrouwen etc.). Naar mate die 'fatsoensregels' worden losgelaten, wordt het onmenselijker.
De reactie van dat mormel was onmenselijk. Zoals een kampbeul in WOII blij kon zijn met zijn werk.

Tijd dat jij je dat eens realiseert?

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 00:33

@Quearo | 19-10-11 | 00:19
Mijn mening houdt simpelweg in dat er geen opperwezen bestaat.
Helaas is mijn tolerantie tov mensen die het er niet mee eens zijn groter dan hun intolerantie tov mijn denkwijze.
Wat dat betreft zal ik BakEllende nooit kunnen waarderen vanwege zijn uitspraak 'zonder geloof kan je niet functioneren'.
Ik functioneer uitstekend..... zelfs zonder geloof.

necrosis | 19-10-11 | 00:32

Even updaten jongens!

De Omlutsman | 19-10-11 | 00:31

Laat ze het daar lekker uitvechten Joden en Palestijnen zijn beide fout deze discusie gaat al zo lang ik leef en ik ben 36 dus een oplossing komt er nooit.

reppert | 19-10-11 | 00:31

Datkanikvéélbeter! | 19-10-11 | 00:20 |

Nee hoor, jij onderbouwt alleen helemaal niets.
Neemt blindelings aan dat ik niet geinteresseerd ben in beide kanten van het conflict... Dat ben ik, en nog steeds. Gek eigenlijk dat mijn steun voor Israel met de dag blijft toenemen. Het is namelijk veel te veel wat in het nadeel van de Palestijnen spreekt.

Davidson | 19-10-11 | 00:31

Israel heeft liever dat ze op hun "eigen" terrein zijn wanneer ze binnenkort in de pan gehakt worden.
www.debka.com/article/21389/

Fonnzie6 | 19-10-11 | 00:30

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:21 | + 0 -
Daar ging een verpletterende nederlaag van Duitsland aan vooraf en een onvoorwaardelijke overgave. Kijk maar 's op wat kaartjes welke gebieden ze verloren (alleen al in vergelijk met de sudenduitse zuivering valt de palestijnse kwestie in het niet).
.
Situaties zijn niet vergelijkbaar, ik heb niet de indruk dat de Palestijnen vinden dat ze verloren hebben en nederig aan de onderhandelingstafel zouden moeten. Mede met dank aan de "internationale gemeenschap" en al haar bemoeienissen in dit conflict.

Gen. Maximus | 19-10-11 | 00:28

@frisenfruitig | 19-10-11 | 00:25
Dat is hetzelfde als zeggen: "Soms regent het, soms schijnt de zon, en Fatima Elatik heeft de capaciteiten van een verlamde eend."

Bart_Bart | 19-10-11 | 00:28

Inteelt.
Nuf said.

Juan Paradedetettos | 19-10-11 | 00:28

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:21 | + 0 -

Zoals gaza nu economisch heel erg afhankelijk is van het westen aangezien daar de grootste bakken met geld worden geleverd? Of israel die electra, water, voedsel, medicijnen en andere voorzieningen hun kant op stuurt?

Ik durf zelfs te beweren dat israel meer geeft aan en doet voor gaza dan D en F ooit voor elkaar hebben gedaan.

club662_new | 19-10-11 | 00:27

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:21
Oorlogen om welvaart zijn op te lossen door beide landen in de welvaart te laten delen. Noch de Palestijnen, noch de Israëli's willen Jeruzalem, de Tempelberg enzovoorts delen. Een geloofsoorlog gaat mijn inziens dieper dan een welvaartsoorlog.

Quearo | 19-10-11 | 00:25

Als een palestijn een jood dood of andersom, is dat 1 dode in het heden. Maar aangezien de oorlog in israel nog lang niet is gestreden zou 1 dode in het heden meerdere doden in de toekomst kunnen schelen.

vindead | 19-10-11 | 00:25

Islamieten worden opgevoed met een enorme Jodenhaat.

frisenfruitig | 19-10-11 | 00:25

@Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:21
Goed punt. Als je maar genoeg economische dwarsverbanden maakt, zal oorlog en agressie minder en minder waarschijnlijk worden.

Echter, er valt moeilijk te handelen met, en te investeren in, landen die jou, als westerling, per definitie niet motten.

Bart_Bart | 19-10-11 | 00:23

@necrosis | 19-10-11 | 00:16
Ik bedoelde alleen dat zij misschien ook een doelwit zijn in deze 'spin' van Netanyahu en anderen.
Ik heb het ook niet zo hoog met ze op.

prekert | 19-10-11 | 00:22

Kalaforni | 19-10-11 | 00:05 | + 0 -
je kan rustig kijken, het viel reuze mee. Maar het was gewoon mooi om te zien hoe ze aanvoelde dat dit ongunstig uitpakte en probeerde om er een draai aan te geven

Gen. Maximus | 19-10-11 | 00:21

@Quearo | 19-10-11 | 00:10
In 1950 leken Duitsland en Frankrijk voor altijd erfvijanden te zijn. Drie gruwelijke oorlogen tussen 1870 en 1945. Door een ambitieus en gewaagd plan, de Europese gemeenschap voor kolen en staal, werden de economieën van beide landen meer afhankelijk van elkaar gemaakt. Sindsdien is er niet alleen duurzame vrede tussen D en F geweest, het is nu zelfs ondenkbaar dat deze voormalige erfvijanden de komende eeuw in oorlog zullen raken.

Vrede is mogelijk, maar er is durf voor nodig. In een democratie als Israël is het zonder dwang van buitenaf niet mogelijk. De haviken hebben te veel invloed en de meerderheid zal er in beginsel weinig voor voelen. De Verenigde Staten zullen het moeten opleggen. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want ook Amerika is een democratie, waarin gewaagde plannen dus weinig kans hebben. Obama had het in het begin er door moeten drukken.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:21

gestoorde gekken zijn het, daar kan de beste psychiater niks meer mee.

9-buts | 19-10-11 | 00:21

Davidson | 19-10-11 | 00:18
O, dus als ik hier met wat namen ga strooien dan zeg ik iets... Mké.

Datkanikvéélbeter! | 19-10-11 | 00:20

necrosis | 19-10-11 | 00:16
Als er werkelijk een God is dan zorgt die wel dat zijn geloof groot wordt, is er geen God dan zal het vanzelf verdwijnen. In beide gevallen doe je er niks aan.

Quearo | 19-10-11 | 00:19

Tja, dat krijg je als je de islam aanhangt..

De islam is de meest fascistische, walgelijke, gewelddadige ideologie die de mensheid ooit heeft gekend, het was voor de mensheid een hele zwarte dag toen die "profeet" Mohammed was geboren.

Hopelijk het westen wordt ooit wakker, de islam is ontzettend vijandig, dit is een keiharde feit, en ontkennen heeft geen zin, kop in het zand steken lost niets op, kom op politici, wakker worden, STOP het importeren van zo'n fascistische ideologie.

Goldway | 19-10-11 | 00:19

Datkanikvéélbeter! | 19-10-11 | 00:14 |
Klinkt allemaal leuk en aardig, maar je zegt uiteindelijk weer helemaal niets... Het zijn verifieerbare feiten die in het boek van Dershowitz ter sprake komen. Jij kunt wel genoeg academici opnoemen die zeker een soortgelijke reputatie genieten (Chomsky, Finkelstein), maar je doet het wederom niet...

Davidson | 19-10-11 | 00:18

@James Lastig | 18-10-11 | 23:55 | + 2 -
Precies, ik betaal me hier al rot aan belastingen die haar onderdak in gaza zouden moeten veiligstellen. Dan ga ik niet nog een keer betalen zodat ze hier rustig in de bak kan gaan zitten genieten van haar 'achievements'. Wat mij betreft al deze mongolen naar gaza terugsturen en de volgende keer zijn ze gewoon 'voorkeursdoelwitten'.

Voor de links-benadeelden onder ons: de muur bij gaza is er dus om dit soort gespuis buiten te houden.

club662_new | 19-10-11 | 00:17

@prekert | 19-10-11 | 00:09
Veel ultra-orthodoxe joden zijn werkloos, hun religie botst vaak met maatschappelijke issues zoals werken.
In principe ben ik niet tegen religie, zolang religie maar geen machtspositie krijgt om mij te veroordelen om het feit dat ik niet religieus ben.
Ik heb geen zin in de 'Spaanse Inquisitie 2.0'.

necrosis | 19-10-11 | 00:16

@James Lastig

En waar staan de onderzoeken dan waaruit onomstotelijk blijkt dat de overgrote meerderheid v.d. palestijnen alle joden vermoord wil zien? Ik kan ze niet vinden namelijk. En dat Isreali's vrede willen, dat zal best, maar vermeld er dan wel bij dat dat dan ook op hún voorwaarden moet geschieden. Vraag diezelfde Israeli's ook eens of zij vrede willen als ze terug moeten naar de grenzen van 1967, de helft van Jeruzalem moeten afstaan en tig nederzettingen moeten ontruimen.

Rest nog het gegeven dat aan het onstaan van Israel als staat ook een terroristische geschiedenis ten grondslag ligt: de Irgun, Deir Yassin, de bomaanslag op het Koning Davidhotel. Dus waar nu die massale selectieve verontwaardiging vandaan komt?

Prins Fontainebleau | 19-10-11 | 00:16

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:13
Osama Bin Laden is opgegroeid in een miljonairs, zo niet miljardairsgezin. Sommige mensen zijn gewoon verknipt, en de Islam bied daar een uitlaatklep voor.

Quearo | 19-10-11 | 00:15

@stinklul | 19-10-11 | 00:14
Vergeet geen hoofdletters.

Bart_Bart | 19-10-11 | 00:15

Davidson | 19-10-11 | 00:10
Ik volg hem inderdaad al wat langer. Ben namelijk zo'n type die beide kanten van het verhaal volgt. Verschrikkelijk hè? Maar deze man kun je niet objectief noemen in dit conflict. En dat het onderbouwd is vanuit zijn perspectief zal heus wel. Ik kan hier ook genoeg academici opnoemen die het ook onderbouwen vanuit een pro-palestijnse oogpunt. Roep jij maar wie er dan gelijk heeft. Ga ik lekker pitten. Tschüss!

Datkanikvéélbeter! | 19-10-11 | 00:14

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:13 |

Uiteraard, maar jaren van indoctrinatie doet iets met mensen.

Davidson | 19-10-11 | 00:14

vergeet vooral de clusterbommen die door ons navo in Libie worden gedropt en de 1.2 miljoen Moslims die in Irak en Afghanistan worden vermoord door het Westen. vergeet ook vooral de honderden palestijnen die door het oh zo geweldige israel jaarlijks worden vermoord.

Vergeet het, kijk liever oh oh cherso en heb schijt aan alles dat niet ons is, kudtjeugd

stinklul | 19-10-11 | 00:14

@Davidson | 19-10-11 | 00:08
Dat willen ze nu niet.
De Palestijnen in de bezette gebieden hebben het gevoel dat ze niets te verliezen hebben. Als ze ook welvaart kennen zullen ze, net als iedereen, het welzijn van henzelf en van hun kinderen belangrijker vinden dan politieke doelen, en ze zullen er al helemaal niet voor willen sterven.
Het zijn gewoon mensen hoor.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:13

-weggejorist-

geenstijlsteengeil | 19-10-11 | 00:12

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 00:04
Gezien jij ook aannames hier dan één van mijn kant. Als er volgende week inderdaad een orthodoxe Jood een Palestijns meisje heeft doodgeknuppeld dan sta je waarschijnlijk vooraan om te roepen dat het terecht is, want de Palestijnen doen het ook...
-
Doe niet alsof je me kent. Dat komt nogal kortzichtig over als je denkt mij te kennen van een paar reaguursels.

Ten tweede heb ik nieuws voor je. Dat hele conflict is ONMENSELIJK! Tijd dat je dat eens realiseert.

Datkanikvéélbeter! | 19-10-11 | 00:11

@Bart_Bart | 19-10-11 | 00:01
Ik werk zelf met mensen die Islamitisch zijn, en die zijn, wat betreft de 'absolute waarheid', al verdeeld tot op het bot.
Liever had ik een wereld zonder religie, het is echter een zeer hardnekkig probleem.
Ik ben echter niet van plan om iedereen die religie aanhangt, te veroordelen tot de hijskraan.
Ik ben enigszins beschaafd....

necrosis | 19-10-11 | 00:10

Datkanikvéélbeter! | 19-10-11 | 00:07 |

En dat heb jij gedaan? Dit is een visie die onderbouwd is... Ik zei toch academisch, en dan niet a la Roos Vonk.

Davidson | 19-10-11 | 00:10

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:05
Breng jij dat ze maar aan het verstand. Het Midden-Oosten zal altijd oorlogsgebied blijven.

Quearo | 19-10-11 | 00:10

Vreemd dat dit nieuws vandaag ook naar buiten kwam...

"Likken aan ijs is obsceen"
www.powned.tv/nieuws/raar/2011/10/likk...

Het komt op mij over als psychologische oorlogsvoering; zowel tegen Palestijnen als orthodoxe Joden. Het was namelijk te verwachten dat de vrijgelaten Palestijnse terroristen hun gruweldaden zouden verheerlijken in de media; dat Shalit er zichtbaar getraumatiseerd zou uitzien.
En de aandacht voor een opgeblazen of gemolesteerde ijssalon vandaag? Tja...
Zo goed liggen die orthodoxe Joden in Israël nou ook weer niet.

prekert | 19-10-11 | 00:09

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:05 |

Maak die jonko eens uit. Dat willen de Palestijnen niet, althans een groot deel van de bevolking. Liever deaud dan samenleven met Joden.

Davidson | 19-10-11 | 00:08

mooiplantje | 19-10-11 | 00:02
En wie ben jij om te oordelen over hoe waardevol een Israëlische soldaat voor Israël is?

Quearo | 19-10-11 | 00:08

Lekker wijf! Ik weet wel een geschikte straf voor haar.

opgejorist-weggerot | 19-10-11 | 00:07

Davidson | 19-10-11 | 00:02
Wellicht moet je eerst onderzoek doen naar de achtergrond in relatie tot zijn visie op het conflict voordat je een boek van hem voor waar aanneemt...

Datkanikvéélbeter! | 19-10-11 | 00:07

@Rammstein | 18-10-11 | 22:59
Klopt, heb het ook als eens op tv gezien.

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 00:07

2emeREP | 19-10-11 | 00:02 |

Ik wist niet dat je in 'oorlogstijd' veroverd land diende terug te geven om vrede te bewerkstelligen... En dan nog doodleuk 3x nee te horen krijgt.

Davidson | 19-10-11 | 00:06

Dode kinderen zijn verschrikkelijk. Dode bejaarden zijn verschrikkelijk en dode gewone volwassenen ook. Martelingen zijn verschrikkelijk. Dat burgers hun land kwijtraken, moeten vluchten, ontheemd raken. Dat mensen op grond van het volk waartoe ze behoren rechteloos zijn is verschrikkelijk.

Oorlog is verschrikkelijk, maar om te winnen moet de oorlog zo meedogenloos mogelijk gevoerd worden.

Aan al deze dingen maken Palestijnen zich schuldig, Israël ook, zelfs de Verenigde Staten en ja, ook Nederland.

Laten we naar vrede streven. Voor het heilige land is een éénstaatoplossing het beste. Eén land, met de bezette gebieden erbij. Iedereen heeft de zelfde rechten en plichten. Jood of Palestijn, allemaal Israëliër. Er wordt een Marshallplan uitgevoerd om welvaart te brengen in de voormalige bezette gebieden, zodat de Palestijnen niet meer het idee hebben te worden bezet en onderdrukt en persoonlijke ontwikkeling belangrijker vinden dan politiek.

Zo eenvoudig kan het zijn.

Dmitri Dmitrievitsj | 19-10-11 | 00:05

Gen. Maximus@
Is het de moeite waard om morgen uitzending gemist pw te kijken of wordt ik ziek

Kalaforni | 19-10-11 | 00:05

Wat een lelijk monster, Doodstraf voor lelijk zijn.

Joordyy | 19-10-11 | 00:04

@The Anarchist | 19-10-11 | 00:02

Dat weet Pritt ook wel man! :-)
Sarcasme is zijn broodwinning!
Het is weggejorist vanwege het hoge cliché gehalte of de capslock.

wakkere_nederlander | 19-10-11 | 00:04

@Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 | 22:58
Absoluut waar, en daarom is jouw comment een nietszeggende, draadvervuilende tegel. Als volgende week op GS staat dat een Orthodoxe Jood een Palestijns meisje heeft doodgeknuppeld dan sta jij waarschijnlijk vooraan om te roepen: maar de palestijnen zijn ook niet liev!

Werkelijk, who cares? Als jij niet snapt dat het hier niet gaat over het feit dat zij Palestijnse of Israelische is, dan zal ik je het maar even uitleggen:

Het gaat hier over het feit dat zij ONMENSELIJK is. Dat elk normaal mens bij het horen van 8 dode kinderen denkt kut, heb ik dat gedaan? Net niet dan trots gaat zitten lachen.

Joost Maghetweten | 19-10-11 | 00:04

Was boos vandaag, heb daarom maar onderstaand mailtje gestuurd naar de Israelische Ambassade.
Best makkelijk hoor, gewoon naar: info@hague.mfa.gov.il

"Hierbij wil ik graag protesteren tegen de gevangenen ruil van vandaag.
Het is onvergeeflijk om 1 soldaat te ruilen tegen 1000 terroristen waaronder, en dat vind ik zeer kwalijk, terroriste Ahlam Tamimi, moordenaar van minimaal 8 kinderen.

I hereby want to protest against the prisoners exchange of today.
It is unforgivable to exchange 1 soldier against 1000 terrorists among which, and that I find very evil, terrorist Ahlam Tamimi, assassin of minimum 8 children"

mooiplantje | 19-10-11 | 00:02

ISLAM = VREDE => Sarcasme Pritt

The Anarchist | 19-10-11 | 00:02

@zum kotzen | 18-10-11 | 22:10 | + 16
Voor mij ben jij net zo blind fout als je politiekcorrecte geblaat vanachter je veilige dijk
-
boodschappers neerschieten.
Bij jou is de persvrijheid in ieder geval in goede handen.
-
Er is daar een oorlog gaande.
Er zijn strijders.
Die strijden met middelen die je kan afkeuren, dat doet aan het feit dat zij daar anders over denken niets af.
-
Iedereen maar dood wensen, of je nu israeli bent, zum kotzen heet of opbaasmevrouw.

2emeREP | 19-10-11 | 00:02

Het valt mij op hoe deze terroristen worden vergeleken met Nederlandse verzetsmensen tijdens de oorlog. Ik kan mij niet herinneren dat Nederlandse verzetsstrijders tijdens de oorlog bussen met Duitse kinderen noch met kinderen van Nazi-kopstukken opbliezen. Maar blijkbaar zijn zoveel mensen al zover heen dat zij deze laffe aanslagplegers de hand boven het hoofd houden. Zij zijn al zover heen dat zij werkelijk denken dat er in Gaza kinderen sterven van de honger en dat Gaza een soort ghetto is dat te vergelijken valt met het ghetto in Warschau tijdens de oorlog. Blijkbaar ben je voor die mensen een heldhaftige verzetsheld als je onschuldige mensen, vrouwen en kinderen in stukken rijt.

Mokum Kosher | 19-10-11 | 00:02

Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 | 23:51 |

Omdat te horen uit de mond van iemand die zich vanaf zijn eerste reactie al eigenhandig heeft gediskwalificeerd... Je kunt ook antwoord geven waarom Dershowitz ongeloofwaardig is. Ik heb het o.a. over zijn boek 'a case for Israel'. Men moet zich nooit op slechts één enkele bron beroepen. Op wie baseer jij je tot nu toe nietszeggende mening?

Davidson | 19-10-11 | 00:02

wat een gruwelijk wijf..., ik word misselijk van haar

JSD75 | 19-10-11 | 00:01

@necrosis | 18-10-11 | 23:58
Nou, als jij je hele gevoel van eigenwaarde, je gehele 'ik' hebt opgehangen aan, bijvoorbeeld je moslim zijn.

Dan is een ongelovige hond, die de Islam, en dus ook jijzelf, bedreigt, toch wel iets dat je liever niet hebt. Liever niet op deze aardkleautd.

Bart_Bart | 19-10-11 | 00:01

Elk kind door geweld is er 1 te veel, en als je daar om moet lachen verdien je zelf niet beter.

Dr.Thorvaldt | 18-10-11 | 23:59

@James Lastig | 18-10-11 | 23:53
Ja, it does. Wellicht vonden mensen zijn dominee-achtige toontje toentertijd ook iets minder irritant.

Bart_Bart | 18-10-11 | 23:58

@vindead | 18-10-11 | 23:46
Probleem is alleen dat religieuzen vaak ook mensen vermoorden die geen enkel geloof aanhangen.
Ik wens niet uitgemaakt te worden voor 'ongelovige hond' vanwege mijn bewuste keuze om niet te 'geloven'.
Ik ga toch ook geen mensen vermoorden omdat hun keuze om ergens in te geloven mij niet aanstaat?
Religie zou een keuze moeten zijn, geen dwangmiddel tot angst en middeleeuwse toestanden.

necrosis | 18-10-11 | 23:58

@polt | 18-10-11 | 23:52
God, bedankt voor de geschiedenisles. Hoe heeft Nederland Van Agt kunnen overleven.. Knap hoor.

Bart_Bart | 18-10-11 | 23:56

James Lastig | 18-10-11 | 23:55 |

Inderdaad, men zou eens moeten weten... Wij financieren indirect terreur.

Davidson | 18-10-11 | 23:56

necrosis | 18-10-11 | 23:31 |
Ja, de geestelijke welzijnszorg voor haar valt nu onder de Palestijnse Jeugdzorg, gezien de hoogstaande islamitische verzorgingsstaat aldaar en haar zorgelijk infantiele opvattingen. En daar in de Palestijnse gebieden staan ze er om bekend dat ze goed zorgen voor degenen die graag aanslagen plegen op Joodse kindertjes.

ZSU-23-4 | 18-10-11 | 23:56

club662_new | 18-10-11 | 23:52
Hoezo "niet van mijn belastingcenten" ? Heb jij enig idee hoeveel miljarden de EU, de VS en Israel (jawel, ook Israel) al in Gaza en de Westbank hebben gestopt?

James Lastig | 18-10-11 | 23:55

Je kunt er rustig van uit gaan dat deze dame, net als de meeste anderen, de komende tijd een onverklaarbaar dodelijk ongeluk gaat krijgen. Israel staat niet bekend als een land wat de draak met zich laat steken en deze zus zat waarschijnlijk veiliger in de bajes.

jan-lul-de-behanger | 18-10-11 | 23:54

Inmiddels al meer dan 3000 doden in Syrië, waaronder meer dan 200 dode kinderen. Heeft Hamas daar ook een mening over? Ik vraag het maar even, want zij hebben een hoofdkantoor in Damascus. Maar omdat het stil blijft, weten we natuurlijk eigenlijk wel aan welke kant Hamas staat als het om de Syrische bevolking gaat. Aangezien van Agt ook stil blijft als het om Syrië gaat, weten we dat het Van Agt aan zijn katholieke duivelsaars zal roesten wat er met die mensen gebeurt.

Mokum Kosher | 18-10-11 | 23:54

Dat hele conflict kost beide partijen vele doden. bij de ene partij meer dan bij de andere, maar dat terzijde, het is allemaal al erg genoeg.

Bakito | 18-10-11 | 23:54

zozo fragment ook in P&W! Misselijk!
Mooi ook om te zien hoe die Hazouzi (oid) probeert om Israël de "ontmenselijking" van de Palestijnse gevangenen in de schoenen te schuiven. Want daar ligt natuurlijk de crux: hoeveel waarde hechten samenlevingen aan het leven van hun mensen. En ze voelt aan haar theewater dat de hele 1:1000 discussie haarfijn de verschillen tussen de Israëische en Palestijnse samenlevingen blootlegt. En dat is effe kut, dreigt het zomaar een PR overwinning voor Israël te worden, ondanks de gunstige ruil. Bwahahaha

Gen. Maximus | 18-10-11 | 23:53

Bart_Bart | 18-10-11 | 23:48
Hij was premier voor een partij van religieuzen. Weliswaar een andere religie dan de haatbaarden waarmee hij nu sympathiseert maar ook een kudde religieuze mafkezen. Beantwoordt dat je vraag voldoende?

James Lastig | 18-10-11 | 23:53

nou mvanbuuren? Is dat je ideale vrouw? Die glimlach toen ze hoorde dat het er 8 waren, daar kreeg je vast een harde plassert van (Als je er niet al een kreeg van het horen over 8 dode israelische kindertjes die pizza aan het eten waren.....).

Een pizzeria bombarderen vergelijken met zelfverdediging, dom wijf. Ben blij dat zij geen onderdak meer krijgt van mijn belastingcenten.

Maar goed, moge haar kinderen hetzelfde lot nooit hoeven ondervinden, al gun ik haar die pijn wel.

club662_new | 18-10-11 | 23:52

Davidson | 18-10-11 | 23:09
Wilde eigenlijk niet meer reageren, maar met je laatste zin heb je jezelf behoorlijk gediskwalificeerd.

Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 | 23:51

@--neus-- | 18-10-11 | 23:47 het is duidelijk dat ze er te weinig vermoorden, anders was ze er nooit geweest.

Koud flesje Alfa | 18-10-11 | 23:49

@--neus-- | 18-10-11 | 23:47
Nee, die kinderen worden uit ziekenhuizen gehaald, om een mooi filmpje voor Al Jazeera te faken.

Bart_Bart | 18-10-11 | 23:49

Het is oorlog daar. Wij lachten ook toen Dresden brandde.
Dick Passchier | 18-10-11 | 22:19 |
WIJ? Dus JULLIE generatie lachte vroeger toen Dresden brandde, maar dan heb ik toch een brandende vraag voor u, hoop niet dat u het erg onbeleefd vindt, maar hoort u niet allang dood te zijn, want lachen om dode kindertjes is niet meer van deze tijd hoor.

ZSU-23-4 | 18-10-11 | 23:48

Zodra ze thuis is bom er op.

Koud flesje Alfa | 18-10-11 | 23:48

God, hoe kan Dries van Agt ooit premier van Nederland zijn geweest?

Was hij als premier ook al zo, of is hij de laatste jaren gewoon aan het dementeren? Dit is een serieuze vraag.

Bart_Bart | 18-10-11 | 23:48

Gelukkig vermoorden Israëliërs nooit kinderen.

--neus-- | 18-10-11 | 23:47

Ik lig er niet wakker van als religieuzen elkaar vermoorden omdat zij hun eigen god beter dan de ander vinden.

vindead | 18-10-11 | 23:46

elke dode die er valt omje gelijk te halen of door blinde haat is er 1 teveel aan welke zijde dan ook.

rick42 | 18-10-11 | 23:46

Vraag een Palestijn wat zijn grote droom is en hij antwoordt dat Israel van de kaart geveegd en alle joden vermoord moeten worden.

Vraag een Israelier hetzelfde en hij antwoordt dat hij in vrede wil leven.

Om de één of andere vreemde reden heb ik meer sympathie voor de laatste groep.

James Lastig | 18-10-11 | 23:46

Auweyida | 18-10-11 | 23:43
Niets meer niets minder.

Ze heeft er zelf om gebeden.

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 23:46

@Bart_Bart | 18-10-11 | 23:28
Ik bedoelde dat een gestoorde dictator dingen doet om stemmen te trekken ter meerdere eer en glorie voor zijn eigen positie, ten koste van alles wat hem in de weg stond en staat.
Toevallig ging het om boeren uit de westerse wereld (blanken, ja).
Ik ben echter geen lid van de Afrikaner Weerstandsbeweging of de NVU.
Mijn punt: alle kennis ging verloren dankzij de politiek van Mugabe en voor een brood heb je daar momenteel een kruiwagen vol waardeloze Zimbabwaanse Dollars nodig.

necrosis | 18-10-11 | 23:42

Die feeks heeft zelf geen kinderen, I presume? Ziek, intens ziek als je moet lachen om de dood van kinderen uit naam van een hersenspinsel gone massahysterie.

Überbottehork | 18-10-11 | 23:41

necrosis | 18-10-11 | 23:25 |
Het ligt een beetje in de sfeer van, in je leven moet je alles,zoveel mogelijk gedaan hebben bungeejumping Campari-Vodka drinken 72 maagden voortijdig als beloning incasseren, dat werk.

Ratzing. | 18-10-11 | 23:41

Insh'Allah bombardeert Israel die gestoorde mohammedanen tot pulp. Jammer dat in dit land de PvdA dit soort onmensen beschermt. Sociaal-democraten zijn de landverraders en neofascisten van deze eeuw.

fietskettingslot | 18-10-11 | 23:40

Überbottehork | 18-10-11 | 23:38 |
Kijk dan,

daar staat uber!

Oh wacht..

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 23:38

Dit is nu het resultaat van een decennia hersenspoeling opgezet door Arafat. Die zette in zijn tijd de kids voor dat sterven voor zijn zaak een mooi plaatsje in het islamparadijs oplevert. En aangezien je een vroom moslim(a) bent geloof je dan ook dat sterven voor de islam in de jihad je een plekje in het x-rated paradijs oplevert. Gelukkig kreeg Arafat de Nobelprijs voor de vrede en mocht hij op bezoek bij Wim Kok.

Moonwarrior | 18-10-11 | 23:38

@Nacho_Vidal | 18-10-11 | 23:36 | + 0 -
Wut? Waar? *uit raam kijken doet*

Überbottehork | 18-10-11 | 23:38

Dubbele posts ook, trouwens.

Überbottehork | 18-10-11 | 23:36

Deze terroriste wordt natuurlijk in bepaalde kringen in Nederland als heldin gezien, stuitend.
De andere Palestina aanhanger was weer aan het raaskallen bij Twan Huys, ook stuitend.

lanexxx | 18-10-11 | 23:36

Überbottehork | 18-10-11 | 23:35
Kijk eens wie daar is!

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 23:36

Een van de goede vriendinnen van Harry 'Jihad' van Bommel, Dries 'Arier'van Agt en Gretta 'Neukertje van Yasser' Duisenberg.

Kingeef1975 | 18-10-11 | 23:35

Terrorisme is voor zwakzinnigen.

Überbottehork | 18-10-11 | 23:35

Terrorisme is voor zwakzinnigen.

Überbottehork | 18-10-11 | 23:35

Wat een vreselijke meid die zich gesterkt voelt door een vreselijke religie, om kippenvel van te krijgen.
En dat soort loopt hier ook gewoon rond...........

robert39 | 18-10-11 | 23:33

Dit hoofdfoekje is een soort palestijnse Tanja Nijmeijer. Je weet wel, zo iemand waarvan meer dan één reaguurder alhier zei "die komt tenminste voor harr principes op".

Muxje | 18-10-11 | 23:33

Auweyida | 18-10-11 | 23:30 |
Inderdaad. Maar dan is het geen hoofddoek meer.

Dan is het een 'sieraad'.

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 23:32

@Rammstein | 18-10-11 | 23:22
Je kunt je afvragen in hoeverre deze 'mevrouw' vrij is.
Ik ga er niet vanuit dat ze (zoals eerder verondersteld) gechipt is, ze zal echter goed in de gaten worden gehouden.
Typisch Nederlandse toestanden met TBS'ers die de fout ingaan tijdens proefverlof kennen ze niet in Israël.

necrosis | 18-10-11 | 23:31

@ZKH EénOog | 18-10-11 | 22:58
En een goed percentage geeft de ander de schuld: "ze droeg een kort rokje", "hij schold me uit", "die auto zat niet op slot".

polt | 18-10-11 | 23:31

Die hoofddoek kan niet strak genoeg om dat nekkie gesjord worden.

Auweyida | 18-10-11 | 23:30

Sinds ali b in de here is in Almere en sinds ali gezien wordt als serieus gesprekspartner ben ik van frustratie alles gaan gebruiken wat god verboden heeft.
Bij die meid uit het filmje kan je nog zeggen dat ze niet weet wat ze nu zegt.( moge Allah haar vergeven )
Bij ali b is het tegenovergesteld. Zelfbevlekkende leedexploitatie .

caravaggio | 18-10-11 | 23:29

@Rammstein | 18-10-11 | 22:59
Het is onderdeel van een hele docu over pal. vrouwen in israelische gevangenissen. Ik zou graag de titel ervan willen weten, want daarin komt ook die Amina Muna in voor (als ik me niet vergis) die vanochtend voor geen goud naar Gaza wilde terugkeren omdat ze bang was dat ze daar niet zo aardig behandeld zou gaan worden.

polt | 18-10-11 | 23:29

@necrosis | 18-10-11 | 23:21
Wat is precies je punt? Iek niet begrijp. Dat je niet zonder blanken kan? Of dat een gek leidertje de boel behoorlijk kan verpesten? Of, iets anders.

Bart_Bart | 18-10-11 | 23:28

necrosis | 18-10-11 | 23:21
Grappig, er stond laatst iemand van 'Cordaid' aan de deur..

Hij vertelde zijn verhaal. En toen noemde ik het punt dat jij net noemde (en vele anderen)

Grappig dat hij zo met zijn bek vol tanden stond.

Had ik niet verwacht.

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 23:27

Een ieder die dat interview vanochtend met Gilad Shalit voor de Egyptische tv ook wat raar vond overkomen.... hier de uitleg:
"Hamas militants were in the area as the interview was being set up. One of them stood behind Schalit's chair, wearing a black face mask, a green headband of the Qassam brigades – Hamas' military wing – and filming with a video camera in his hand.

"You have known what it is like to be in captivity," interviewer Shahira Amin said to Schalit. "There are more than 4,000 Palestinians in Israeli jails. Will you help campaign for their release?" she asked in English.

Schalit took a long pause before answering, then said he would be happy if all those prisoners were freed so that they can go back to their families and loved ones.

"What has the experience brought you? Has it made you stronger?" she asked at another point.

And, brushing aside the fact Hamas had barred anyone from visiting Schalit, she asked why he only gave one interview while held captive. Schalit gasped for air, the handler suggested halting the interview because Schalit wasn't feeling well, and he didn't answer the question."
www.huffingtonpost.com/huff-wires/2011...

polt | 18-10-11 | 23:25

@Ratzing. | 18-10-11 | 23:20
Doe wat je niet laten kan maar gebruik in ieder geval een rubbertje,
Je weet wel waarom.....

necrosis | 18-10-11 | 23:25

Ik weet het beter | 18-10-11 | 23:13 |

Ik weet niet welke logica jij erop na houdt... Maar heb je ook voorbeelden??

Davidson | 18-10-11 | 23:24

necrosis | 18-10-11 | 23:09 | + 0 -
Nee, dit is al eens eerder uitgezonden. Nu is madam vrij.
Fijne gedachte.
(not).

Rammstein | 18-10-11 | 23:22

@Bart_Bart | 18-10-11 | 23:10
Ik kan een simpele vergelijking maken met Zimbabwe.
Dat land was ooit "de graanschuur" van Afrika, welvarend en exporterend.
Totdat Mugabe besloot om de blanke boeren te onteigenen.
Het resultaat mag bekend zijn, er is geen geld meer, (want: hyperinflatie), er is geen eten meer (want: landbouw expertise ontbreekt) en Mugabe denkt alleen aan zichzelf.
Het ooit behoorlijk welvarend land is veranderd in een troosteloze woestijn waar angst en honger heersen.

necrosis | 18-10-11 | 23:21

@Parsons | 18-10-11 | 22:01
Mooi!

vMuiden | 18-10-11 | 23:21

Deze mevrouw zit heel erg fout. Wel eens opgevallen dat Jeroen Overbeek 8-uur journaal gewoon zit te lachen bij nieuws over rampen etc? Vervelende vent.. Deze bedoel ik www.google.com/search?q=jeroen+overbee...

nokkenaskettingklem | 18-10-11 | 23:20

Nou nou wat een haat,ik zou ´r doen.

Ratzing. | 18-10-11 | 23:20

@vMuiden | 18-10-11 | 23:17
Precies. #penw Confronteert gast met fragment topic. Gaat de goede kant op daar bij de VARA.

Bart_Bart | 18-10-11 | 23:18

Door jullie PenW voor het eerst in tijden aangezet, ze vallen we toch mee in deze.

vMuiden | 18-10-11 | 23:17

Dick Passchier
.
Mijn opa die bewust de oorlog heeft meegemaakt in zijn tienerjaren beschrijft het bombardement van Hamburg als een oorlogsmisdaad.
.
Hij heeft het zien branden vanuit Groningen.

königsberg | 18-10-11 | 23:13

Dick Passchier
.
Mijn opa die bewust de oorlog heeft meegemaakt in zijn tienerjaren beschrijft het bombardement van Hamburg als een oorlogsmisdaad.
.
Hij heeft het zien branden vanuit Groningen.

königsberg | 18-10-11 | 23:13

8 dode israelische kindertjes staat toch gelijk aan het uitmoorden van een heel Palestijns dorp als vergelding?

Ik weet het beter | 18-10-11 | 23:13

@necrosis | 18-10-11 | 23:03
Klopt. Israël heeft haar zaakjes (qua welvaart, welzijn) een stuk beter geregeld dan de omringende landen.

Dus in plaats van -een wens om vernietiging- kritiek, zouden de omringende landen ook kunnen denken: "Hee, Israel regelt veel vaken een stuk beter dan wij doen! Laten we daar wat van proberen te leren."

Bart_Bart | 18-10-11 | 23:10

Maar van Israel's verborgen politieke agenda zullen wij ook nooit wat begrijpen.

boasatlas | 18-10-11 | 23:10

@Rammstein | 18-10-11 | 22:59
Je bedoelt dat die vrouw al eerder is vrijgelaten en in de tussentijd opnieuw gevangen is gezet?
Het klinkt bijna als Nederland:
Veroordeeld tot 16 keer levenslang wegens medeplichtig aan 8 dode kinderen in 2001 en nu vrij.
16 keer levenslang = 10 jaar?

necrosis | 18-10-11 | 23:09

Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 | 22:58

Gebaseerd op wat? Het is een prachtig academisch werk, zoals het van een Harvard professor verwacht mag worden. Die verzint geen gevens om zijn punt te maken; heeft namelijk een reputatie hoog te houden. Heeft zijn afkomst iets met jouw vooringenomenheid te maken?

Davidson | 18-10-11 | 23:09

Dit is geen mens meer, maar een onbetrouwbaar dier, die moet men laten inslapen.

kipfilét | 18-10-11 | 23:05

@Bart_Bart | 18-10-11 | 22:48
U vindt ali b. best een goede jongen.. Hmm,oke.
Dan heeft ali u precies waar hij u wilt hebben zou ik zeggen.U spreekt zelfs al over 'een goede jongen' terwijl onze ali (moslim man) zich uiteraard vleit met de wetenschap dat hij meer blonde meisjes in een jaar geneuqt heeft dan U in uw hele leven.

Het is een glibberige aal,niet een goede jongen.
Maar wat weet ik van pre-straat tuig hmm?

de grote Anti | 18-10-11 | 23:04

Ahlam tamimi betekent toch Allah's geit?

Kalaforni | 18-10-11 | 23:04

@Bart_Bart | 18-10-11 | 22:44
Israël heeft natuurlijk een iets moderner leger (inclusief wapens) dan bijvoorbeeld de omringende landen.
Verder helpt het niet als je tegen Israël bent, terwijl je als "volk" verdeeld bent.
Zie de conflicten tussen Hamas en Fatah.
Israël zelf heeft trouwens ook te lijden onder 'interne conflicten'.
Toen Rabin werkte aan de Oslo-akkoorden (een poging tot vrede met de Palestijnen) werd hij een verrader genoemd door ultra-Orthodoxe Joden.
Toen Rabin illegale nederzettingen liet ontruimen, omdat hij het land terug wilde geven aan de Palestijnen (in ruil voor vrede), werd hij vermoord...

necrosis | 18-10-11 | 23:03

Behangdelul | 18-10-11 | 22:59 |
Goed, volgend topic

Behangdelul heeft het samengevat.

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 23:02

gewoon: KUTHOER.... gewoon omdat het kan...

Behangdelul | 18-10-11 | 22:59

Kan het zijn dat ik dit al veel eerder gezien heb ?

Rammstein | 18-10-11 | 22:59

Davidson | 18-10-11 | 22:49
Als Dershowitz je informatiebron is dan zit je al verkeerd. Niet heel erg objectief lijkt mij.
Joost Maghetweten | 18-10-11 | 22:52
En dan mij ervan betichten dat ik losse flodders afvuur.
-
Laat het duidelijk zijn dit conflict zit dieper en gaat verder dan dat wij hier even in een paar comments kunnen uitleggen. Het heeft daarom weinig zin om hier een discussie over te voeren. Maarrrr dat dit conflict bloed aan de handen van beide zijden heeft gebracht moge duidelijk zijn. Mocht je dit niet zien dan bekijk je dit conflict met een subjectieve bril.

Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 | 22:58

Het CDA | 18-10-11 | 22:56 |
Laten we het hopen

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:58

@shirkuh | 18-10-11 | 22:55

Ja. Erg he.

Moet je hier eens in onze gevangenissen vragen waarom ze zitten. Heeft 90% ook nooit iets verkeerds gedaan...

ZKH EénOog | 18-10-11 | 22:58

Ik begrijp haar vrijlating wel. Je kunt haar moeilijk in de gevangenis afmaken, maar op straat kan haar van alles overkomen. En anders weet de Mossad haar wel te vinden.

Het CDA | 18-10-11 | 22:56

Sowieso belachelijke ruil... toegeven aan terroristen -1

Xel | 18-10-11 | 22:56

polt | 18-10-11 | 22:53
YEAH!

Nice

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:56

Goed dat 'm vrijkomt! Aangezien in israel duizenden onschuldige Palestijnen waaronder honderden kinderen zonder enig reden gevangen zitten.

shirkuh | 18-10-11 | 22:55

Ik zou haar BOEM!

Specy | 18-10-11 | 22:53

De haat die alles stuk maakt.

mokum4all | 18-10-11 | 22:53

JohnDee | 18-10-11 | 22:49
Ook zoiets, waarom eten ze geen varken?

'Want een varken eet zijn eigen stront'

Onzin. En dan nog dat ze dat doen.

Ouderwets, hypocriet, single minded denken.

Maargoed, daar zijn 'ze' goed in.

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:52

Datkanikvéélbeter! | 18-10-11

Nou vertel eens hoe het zit, want zo ingewikkeld is dit conflict eigenlijk niet hoor... Dat maken ze ons graag wijs. Net zoals het goedzakken fabeltje dat Israel de grootste bedreiging van de vrede is in deze regio...

Davidson | 18-10-11 | 22:52

... dit bericht heeft heel m'n avond verpest , Bah

jakobdepastoor | 18-10-11 | 22:52

@Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 | 22:48
Luistert, jij geeft zelf al aan dat je er al de ballen verstand van hebt, toch kom je met een opmerking waarin je impliceert dat de Israëliërs er hetzelfde (of gelijkwaardig) over denken als dat mormel in het filmpje. Dat is nogal wat. En vooral omdat jij er niets over weet, maar gewoon maar wat roept.

Maar mijn avond verpest je er niet mee hoor, ik had toch niets beters te doen.

Joost Maghetweten | 18-10-11 | 22:52

polt | 18-10-11 | 22:48
Wanneer is nog de vraag.....

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:51

Ik hoop dat allen, die dit soort onmens prijst, door duizenden varkens kapot geneuqt worden.

JohnDee | 18-10-11 | 22:49

Waar is haar kopvod?

lauwebal | 18-10-11 | 22:49

Na ipv nou...

Davidson | 18-10-11 | 22:49

Bart_Bart | 18-10-11 | 22:48
Nee, want dat zijn allemaal criminelen.

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:49

@Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 |

Wat weet jij eigenlijk, behalve dat het geen lieverdjes zijn? Nou de zoveelste dolkstoot worden mensen nou eenmaal wijs. Geweld dat religieus gemotiveerd is kan van mij iig nooit sympathie verwachten. Lees eens Dershowitz.

Davidson | 18-10-11 | 22:49

@Joost Maghetweten | 18-10-11 | 22:40
Nuance is zó 2010.

Parsons | 18-10-11 | 22:48

@dr vinyard | 18-10-11 | 22:42
Wij kunnen wel afspreken weg te blijven, maar zij houden zich niet aan de afspraak!

Joost Maghetweten | 18-10-11 | 22:48

@de grote Anti | 18-10-11 | 22:43
Ik vind Ali B. best een goede jongen. Jammer genoeg is hij niet representatief voor zijn Marokkaanse leeftijdsgenoten.

Bart_Bart | 18-10-11 | 22:48

Parsons | 18-10-11 | 22:45
Je DENKT dat je dingen weet.
Gutverdegutver @Joost Maghetweten! Weer een nuance! Mijn excuses, wil je avond niet verknallen...

Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 | 22:48

www.patcondell.net/

pat legt het weer eens haarfijn uit. daar kan je het mee doen gretta en dries. jullie gaan de geschiedenis in als goed fout.

minimá-armezusvan.. | 18-10-11 | 22:48

@Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:15
ooh! Kan niet wachten!

polt | 18-10-11 | 22:48

Nee dat komt nooit meer goed daar! Helaas ! Bring it on!

Kalaforni | 18-10-11 | 22:48

de grote Anti | 18-10-11 | 22:43
Ali B is gewoon een profiteur, die misbruik maakt van zijn 'Marokkaanheid'.

Stelt niets voor als artiest, is een slechte presentator. A-muzikaal en heeft ook nog eens een rotkop.

Zie het als het mongoloide neefje. Als de underdog of als de dorpsgek.

Iedereen doet aardig tegen hem, maar diep van binnen willen we hem met hooivorken achterna.

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:47

@jan2806 | 18-10-11 | 22:46
Dan ben je toch de morele overwinnaar.

Bart_Bart | 18-10-11 | 22:46

... maar de echte vraag is, zou je haar neuken?

Fopspeen | 18-10-11 | 22:46

Overigens wordt deze ruil vooral misbruikt door de media om de aandacht af te leiden van de echt belangrijke wereldproblemen.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2694/Internet-Media/article/detail/2974562/2011/10/18/Klachten-over-gele-tinten-op-iPhone-4S.dhtml

spanarchist | 18-10-11 | 22:46

@brutus68 | 18-10-11 | 22:38
Dat hoop ik.

Joost Maghetweten | 18-10-11 | 22:46

@dr vinyard | 18-10-11 | 22:42
Moslims zijn allemaal broeders. Dus zo ver weg zitten wij niet van 'dat volkje'.

Bart_Bart | 18-10-11 | 22:46

mooie ruil. 1 kostbaar leven tegen 1000 randmongolen.

jan2806 | 18-10-11 | 22:46

@Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 | 22:39
Ik weet dingen. Kan het ook niet helpen.

Parsons | 18-10-11 | 22:45

Ik blijf het fascinerend vinden hoe 7 miljoen Israëli honderden miljoenen moslims kunnen bezighouden en weerstaan.

Doet me altijd een beetje denken aan een heel klein dorpje ergens in Armorica.

Bart_Bart | 18-10-11 | 22:44

Die glinsterende oogjes van ali b. vanavond bij dwdd dan..
Is er werkelijk niemand die snapt dat meneer gewoon iedereen aan het paaien is? Zeggen wat ze willen horen,met een *kuch* leuk grapje er tussendoor?

En die maffe ali sleept nu zijn hele boevenbende van repperts achter zich aan die plotseling nederlandse muziek GeWeldig vinden..'Die hotelkamer met dat blondje vinden ze geweldig,doe die roze bril eens af zeg stelletje oude hippies.

Whatever,ik zal altijd moeite hebben dit soort mensen te vertrouwen.En terecht.

de grote Anti | 18-10-11 | 22:43

Indoctrinatie pur sang... Wat is dit mens een ziekelijk product van haar omgeving / geloof geworden.
Laten we alsjeblieft met elkaar afspreken heel ver weg te blijven van dit volkje!

dr vinyard | 18-10-11 | 22:42

Ik wil geen kant kiezen in deze bloedige oorlog die al zo lang voortduurt. Maar ik vind het eng om van moslims hier in Nederland te horen hoe sterk ze de Palestijnen steunen. Waarom zouden ze? Doe eens normaal man. Joden zullen overigens vast een even sterke afkeer hebben van de Palestijnen dan wel sympathie voelen voor de Israëliërs.

Religie is waanzin.

Een paard | 18-10-11 | 22:42

Joost Maghetweten | 18-10-11 | 22:40
Het is dat ik het niet kan laten zien hier online.

Maar ik doe het vaak genoeg in gesprekken irl.

Dan rol ik mijn ogen zo naar achteren...

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:42

@Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:27
Dat is ook een goede manier om het te formuleren.

wakkere_nederlander | 18-10-11 | 22:41

@GuiltyofBeingWhite | 18-10-11 | 22:10
Is je nick geïnspireerd door een band?

necrosis | 18-10-11 | 22:41

@Parsons | 18-10-11 | 22:34
Ik heb het al vaker gezegd, maar bijna elk topic moet er weer iemand (of twee) rondlopen die zo nodig moeten nuanceren. Dat komt namelijk verstandig over, vinden ze zelf. Dus komt er altijd de 'inleving in de tegenpartij'. Geen argument, geen motivatie, alleen een losse flodder om maar een puntje te scoren.

Moe word je ervan.

Joost Maghetweten | 18-10-11 | 22:40

Laat die achterlijke kutsemieten elkaar toch lekker afmaken. Maar nee, we doen ons uiterste best om het conflict te importeren.

Detlev Tarnowitz | 18-10-11 | 22:40

en Anja zag dat het goed was.
En Harry.
En al die andere SP-vrijheidsstrijders.

spanarchist | 18-10-11 | 22:40

Parsons | 18-10-11 | 22:38
Gelukkig. Je hebt in ieder geval je humor nog.

Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 | 22:39

@gentle giant | 18-10-11 | 22:27

En vandaag de dag, gaan ze nog steeds verde, maar nu samen met de Fransen. Ze pakken ons geld af.

En ik heb nog niet eens mijn opa's fiets terug gehad...

ZKH EénOog | 18-10-11 | 22:38

-weggejorist-

Parsons | 18-10-11 | 22:38

Repo gezien. Gewoon raar borderline-meisje. Die komt nog wel eens Mossad-agent tegen en einde oefening.

brutus68 | 18-10-11 | 22:38

Zelfs als het sarcasme er vuistdik bovenop ligt.
*geen moeite meer doet*

kapotte_stofzuiger | 18-10-11 | 22:36

nedertokkie | 18-10-11 | 22:34
Brrr, alsof je naar de evil versie van Mr. Bean kijkt.

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:35

Parsons | 18-10-11 | 22:34
Jij weet natuurlijk van de hoed en de rand...

Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 | 22:35

En de kopvoddentax?

Graftak | 18-10-11 | 22:34

@Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 | 22:19
Verdiep je eens in de materie.

Parsons | 18-10-11 | 22:34

Ach,net weer even allochtoon gezocht op ned 1 opstaan.. Die gasten lachen zich gewoon een ongeluk,maar zoals @Pritt al zegt,in israel denken ze daar iets anders over.

Doei doei mevrouw ahlam tamimi.
Nog even snel wat schapenwollen sokken breien voor je s'nachts een raampje hoort rinkelen hmm..

de grote Anti | 18-10-11 | 22:31

lekkere vinexreacties hier.

Charles Swietert | 18-10-11 | 22:30

Parsons | 18-10-11 | 22:27 |
Zeker. Maar HoT is er -helaas- niet meer..

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:30

Davidson | 18-10-11 | 22:26
Je hebt gelijk dat doen ze met tanks, gevechtshelikopters en vliegtuigen. Er is een nuance verschil...
O, en laten we niet vergeten dat ze hun eigen premier doodschieten.
Nee, het zijn lieverdjes...

Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 | 22:29

-weggejorist-

Affirmativeaction | 18-10-11 | 22:28

Jammer dat HoT er niet (meer) is, want die zou hier wel even kunnen duiden hoe de Mossad dit soort minor issues oplost.

Parsons | 18-10-11 | 22:27

@Dick Passchier | 18-10-11 | 22:19, dat wisten we niet m'n beste, men zag vliegtuigen overvliegen en de Duitsers hadden onze radio's afgepakt.
En fietsen ook.

gentle giant | 18-10-11 | 22:27

wakkere_nederlander | 18-10-11 | 22:24 |
Ideologie?

Je bedoelt de wartaal die ze uitkramen icm hun spraakgebrek?

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:27

@Dick Passchier | 18-10-11 | 22:19
Net zoals jij lachend kijkt naar die foto van het brandende napalm meisje?

Joost Maghetweten | 18-10-11 | 22:27

Die rotkop ook hè... zo'n geïndoctrineerde blik in d'r oogjes.

PauperPanda | 18-10-11 | 22:27

Parsons | 18-10-11 | 22:12

Treurig.

Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 |

Die blazen geen mensen op, en benoemen geen pleinen naar zelfmoordterroristen... En zo kan ik nog wel even doorgaan... etc.

Davidson | 18-10-11 | 22:26

Ze lacht als ze denkt dat ze drie kinderen heeft gedood en komt bijn a klaar als ze hoort dat het er acht waren.

Mag ik hopen dat zij niet lang meer leeft?

René40181216 | 18-10-11 | 22:26

8...8??? En ze lacht.

Ben sprakeloos.

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:25

funkyd | 18-10-11 | 22:22 |
Van Agt was al gek toen hij de drie van Breda wilde vrijlaten.

CoffeePatch | 18-10-11 | 22:25

Als een wild dier een mens verslindt voel ik geen woede jegens het wilde dier; Het beest volgt immers alleen zijn instinct.
Datzelfde gevoel heb ik bij het zien van deze islamiet.
Geen woede.
Dit type homo sapiens staat op de evolutionaire en intellectuele ladder zo ver onder de Westerse mens dat ik me op geen enkele manier kan identificeren als een gelijke soort.
Wel vind ik het erg zorgwekkend dat dit minderwaardige volk zich in grote getale in het Westen heeft gevestigd en dat zij vrijuit hun weerzinwekkende ideologie mogen uitdragen.

wakkere_nederlander | 18-10-11 | 22:24

In het paradijs zijn rivieren vol vruchtensap, bloemen van suiker en een eeuwige zwoele bries voor haar in het vooruitzicht. Vandaar die lach?

strikdewepstroper01 | 18-10-11 | 22:24

stijlloos reaguren | 18-10-11 | 22:22 |
min of meer gelijk.

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:24

Er zijn momenten waarop de doodstraf de gepaste oplossing is!

kibambam | 18-10-11 | 22:23

@Dick Passchier | 18-10-11 | 22:19

Ja joh? Ook als 'ons' werd verteld hoeveel Duitse kinderen levend verbrandden? Normale mensen schrikken dan even wakker van de waanzin van oorlog. Dit Palestijnse zwijn, en velen met haar, voeden zich juist met die waanzin.

zum kotzen | 18-10-11 | 22:23

Even ter nuance dat we terroristen in alle vormen tegenkomen... ;)
Maar dit is echt ziek. Dergelijke mensen levenslang opsluiten is het enige menselijk-acceptabele dat kan. Dit heeft echter geen drol te maken met islamitische achtergronden. Als je me niet geloofd, kom maar en ik leg het je uit met een klasgenootje van me ;)

stijlloos reaguren | 18-10-11 | 22:22

Haha, Van Agt is aan het downplayen bij Nieuwsuur! Niks aan de hand met die mensen. Wat een enge demente bejaarde die oude gek. Euthaniseren om verspreiding te voorkomen.

funkyd | 18-10-11 | 22:22

Dick Passchier | 18-10-11 | 22:19
Waar heb je het over man?

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:22

@Dick Passchier | 18-10-11 | 22:19
Ik niet hoor, toen leefde ik nog niet.

Joost Maghetweten | 18-10-11 | 22:22

Dick Passchier | 18-10-11 | 22:19 Twee vragen:

Wie is wij? En ben jij al zó oud?

zeg maar jansen | 18-10-11 | 22:21

De donkere krochten van de menselijkheid.

Jaimy Fox | 18-10-11 | 22:20

Het is oorlog daar. Wij lachten ook toen Dresden brandde.

Dick Passchier | 18-10-11 | 22:19

Laten we voorop stellen dat dit te misselijk voor woorden is, maar laten we niet doen alsof de Joden in dit conflict zulke lieverdjes zijn...

Datkanikvéélbeter! | 18-10-11 | 22:19

Mjah ut is oorlog daar he.
Dan vallen er slachtoffers. Ook onschuldigen, helemaal als je twee achterlijke woestijngeloven en beschavingen tegenover elkaar hebt staan gebeuren er wat meer vieze dingetjes.
Gelukkig staat Israel nog ruimschoots voor, dat is ook wat waard.

CumGranoSalis | 18-10-11 | 22:18

Hoeveel palestijnse kinderen zijn er al door israelisch toedoen omgekomen? Reactie van mevrouw is misselijkmakend, maar dat is dat hele conflict daar.

De Treinende Rechter | 18-10-11 | 22:17

Onbegrijpelijk... Iemand met zo'n reactie over het leed die hij of zij heeft aangericht is bijna niet meer als mens te beschouwen.

Moondance | 18-10-11 | 22:17

@Tommygunner | 18-10-11 | 22:10
Ja, waar is Poch als je hem nodig hebt ;-)

Joost Maghetweten | 18-10-11 | 22:16

bah wagelijk volk die palestijnen, misselijkmakend gewoon.

imwinning | 18-10-11 | 22:15

Dat ze aan het uitleggen was dat zij de voorbereidingen voor haar rekening nam en het door een ander liet 'uitvoeren' en wat voor persoonlijkheid en wil deze jonge martelaars uitstraalden. Om misselijk van te worden. De helden.

Kunai | 18-10-11 | 22:15

polt | 18-10-11 | 22:13 |
Die waren lief he?

Wat een schatten waren dat. Vooral die ene met zijn zoontje.

Er komt een deel 2 uit... District 10..

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:15

De kogel verdient ze!!!

Chris1977 | 18-10-11 | 22:15

Dit is het resultaat van haat die imams levend houden op grond van koranteksten. Het is erger dan de rotste vorm van racisme.

Fijnstoffer | 18-10-11 | 22:14

Bizar... kudt geloof

GSpot | 18-10-11 | 22:14

Even een oude uit de kast halen, laat ze mij maar van me nest plukken vannacht:

Nekschot voor haar.

Joost Maghetweten | 18-10-11 | 22:13

GuiltyofBeingWhite | 18-10-11 | 22:10 |
Die mensen zijn gewoon volkomen gestoord. Echt totaal de weg kwijt.

Niemand mist ze als er er in een vingerknip niet meer zijn.

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:13

@Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:06
Mag ik mee? Moeten de aliens wel zijn zoals in District 9.

polt | 18-10-11 | 22:13

@Davidson | 18-10-11 | 22:09
Jep, de fokzeug van @frontaalnaakt mag d'r terroristenvriendjes weer eens de hemel in prijzen.

Parsons | 18-10-11 | 22:12

-weggejorist-

Kalaforni | 18-10-11 | 22:12

Krijgt ze binnenkort een column aangeboden op joop.nl? Zoals dat vaak gebeurt bij linkse fora steken de antisemitische kakkerlakken daar weer de kop op.

zum kotzen | 18-10-11 | 22:12

-weggejorist-

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:11

Die gaat de komende 3 weken heus wel weer een keer in de fout, en dan hoeft israel geen rekening te houden met hun mensen die in handen zijn van de palasteinen.
En dat wordt knoeien op grote schaal.

Dezenaamhier | 18-10-11 | 22:11

Mag van harte hopen dat binnenkort een GBU-12 die lach voorgoed van haar gezicht veeg.

supah | 18-10-11 | 22:11

En hier maar kamer vragen.... hoe het nou kan dat we hoofddoekjes eng vinden.

Frimu2 | 18-10-11 | 22:11

Ik zag het fragment toevallig al op tv langskomen. Ik voelde me er zó ongemakkelijk bij. Prima dat je het als Palestijn het niet zo hebt op Israeli's, maar de combinatie van 8 dode kinderen en deze glimlach is gewoon een gruweldaad op zich.

GuiltyofBeingWhite | 18-10-11 | 22:10

Meri59 | 18-10-11 | 22:06 Daarvoor hoeft ze niet meer naar Israel denk ik.

Die duizend zijn gemerkt. En het kan een poosje duren maar ik denk dat ze allemaal aan de beurt komen.

zeg maar jansen | 18-10-11 | 22:10

Fuck it. Ze hadden die 500 man boven Gaza vrij moeten laten...

Tommygunner | 18-10-11 | 22:10

@doenormaal! | 18-10-11 | 22:01
Voor de rest ook zo te zien.

Joost Maghetweten | 18-10-11 | 22:10

@2emeREP | 18-10-11 | 22:08 | + -1 -

Jij noemt het opblazen van kinderen dus een 'gewonnen slag' in een oorlog. Zegt veel over jezelf. Ook voor jou: ga eens dood.

zum kotzen | 18-10-11 | 22:10

Dat ze maar snel een vreselijke dood mag sterven.

Fijnstoffer | 18-10-11 | 22:09

Parsons | 18-10-11 | 22:07

Zit zij daar vanavond? Wat bezield die mensen van de redactie bij P&W... Achterbakse trut dat het is.

Davidson | 18-10-11 | 22:09

Die zelfvoldane grijns. bah.

Kunai | 18-10-11 | 22:09

Van Agt nog wat tegen de ouders van deze kinderen te zeggen ? Gretta jij misschien ?

Kalaforni | 18-10-11 | 22:09

Kijken hoe ze dit vanavond weer met de mantel der liefde weten te bedekken...

Davidson | 18-10-11 | 22:08

Er is een oorlog gaande. Lachen om een gewonnen slag lijkt me menselijk.

2emeREP | 18-10-11 | 22:08

Ow en ik wens bij dezen haatzeug @Hassnae ongezien de tiefus.

Op voorhand ja.

#PenW

Parsons | 18-10-11 | 22:07

Ik heb helemaal niets met die haatbaarden en vrouwelijke haatsnorren.

Kilsdonk | 18-10-11 | 22:06

Wanneer deze mevrouw ooit nog een voet op Israelische bodem zet, gaat ze in een lijkkist terug is mijn vermoeden.

Meri59 | 18-10-11 | 22:06

En gewoon zonder enige schaamte... Gisteren al een avond Israel-bashen en Palestijnen zielig vinden erop zitten. De PO kun je het beste negeren, is eigenlijk nergens goed voor.

Davidson | 18-10-11 | 22:06

De beelden van Shalit vs de beelden van de terroristen die vrij komen spreken boekdelen, betere pr voor Israel is er niet.

poli | 18-10-11 | 22:06

-weggejorist-

zum kotzen | 18-10-11 | 22:06

Stel dat het kon, dan zou ik morgen met een raket naar een andere planeet reizen. Een planeet zonder deze 'bigots' en een planeet zonder geloof...

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:06

Denk dat veel van die 1.000 Pali's met een rood laserpuntje op hun voorhoofd rondlopen.

De Regeering | 18-10-11 | 22:05

De docu over vrouwelijke palasteinse terroristen heb ik een tijdje geleden met verwondering gekeken. Zoveel blinde haat en zo vol van het eigen (religieuze) gelijk. Ik kan er gewoon niet bij, totaal ziek.

BlackDeathMetal | 18-10-11 | 22:05

In mijn ogen zijn alle (vrijwillig) hoofddoekdragende islamitische vrouwen terroristenliefjes.

wakkere_nederlander | 18-10-11 | 22:05

Het zou een leuk meisje kunnen zijn.Maar als je al niet onder de indruk bent van drie dode kinderen dan waarschijnlijk ook niet met vijf tien of honderd.mensen in deze regio zijn zo afgestompt.
Ik zou als israeli al helemaal niet in die kut regio willen wonen.Laat de zeloten het lekker met elkaar uitzoeken.Waarom gaan de seculieren niet enmasse naar andere landen inplaats van je voortdurend te laten bombarderen.

miko | 18-10-11 | 22:05

Wat mankeert die mensen? Wat bezielt je om om wat voor reden dan ook mensen af te slachten?

KingSizeBob | 18-10-11 | 22:05

Je kan `hoeerrrr´ roepen, maar het schiet niet op.

gentle giant | 18-10-11 | 22:03

Het zijn dappere vrijheidsstrijders, geen terroristen.

kapotte_stofzuiger | 18-10-11 | 22:03

Parsons | 18-10-11 | 22:01
Heel goed.

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:03

Hoax. Deze ondertiteling is door een islambasher eronder gehoaxed. Want islam is vrede, dat weet toch iedereen?

[/Nieuwzuur dhimmi modus]

ZKH EénOog | 18-10-11 | 22:03

-weggejorist-

The Anarchist | 18-10-11 | 22:02

Lijkt op één van die meiden van Halal. Qua uiterlijk dan...

doenormaal! | 18-10-11 | 22:01

1 Jood is dus 1000 Moslims waard, heet dat dan inflatie?

Golaio | 18-10-11 | 22:00

Het vierde zusje van de zusters Alariachi??

Nacho_Vidal | 18-10-11 | 22:00

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen