Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kaalkopjes vs. Bewoners van Helmond

Vandaag kregen ook de naziprutsers van de NVU weer eens hun portie media-aandacht. Dat krijg je met dat mooie weer in het weekend, dan annexeren stomme boeroepers altijd de openbare straat. In Helmondse wijk Brouwhuis werd een blik ME'ers + paarden + helikopter opengetrokken zodat ongeveer 25 kaalkopjes door een megafoon konden brullen en met hun gestrekte rechterarm banieren konden wapperen. Alleen waren de buurtbewoners (blank, donker, tuig, voetbalhoolies en overige Helmonders) het er niet helemaal mee eens. Leuk, democratie. Vanaf een balkon met een pilske erbie.

Reaguursels

Inloggen

Tijd voor een nieuwe evolutie mijlpaal, het soort homo sapien convergeert naar kansloos zelfvernietigend inboorlingen clubje.

uwgandalf | 03-10-11 | 03:05

Nazis meppen +10
Vinger voor de lens -100
Amateurs van de ME -1000

(in je eentje ronddwalen, schuine linies, de groep in een door jouw politiewagen geblokkeerde steeg jagen etc.)

BralaapStan | 03-10-11 | 00:39

Die NVU'ers hebben ten minste nog een gezonde loyaliteit en respect voor de Nederlandse staat. Dat is al meer dan dat je van links-nederland kan zeggen. Denk daar maar eens over na als je de NVU al achterlijk vindt.
Stelletje napraters hier! -1
25 kaalkopjes +1

nedertokkie | 02-10-11 | 23:39

Tokkievolk.

Thuisfluiter | 02-10-11 | 18:17

-weggejorist-

Paneatix | 02-10-11 | 16:54

Naziprutsers afrossen is altijd prima! #schorem

Hölzenbein | 02-10-11 | 13:09

Politie +1

Uyl1984 | 02-10-11 | 13:02

OT: Weet iemand eigenlijk wat er met Michiel Smit gebeurd is? Daar hoor je nooit meer van.

JoranVanderdood | 02-10-11 | 12:52

Op zaterdag 1 oktober heeft de Burgemeester besloten om de NVU toestemming te geven om door onze mooie en rustige wijk Brouwhuis te lopen. Dit omdat het volgens de gemeente de meest veilige route is, die met de trein te bereiken is. Op vrijdag avond 30 september heeft de gemeente bij betrokken buurtbewoners een informatiebrief in de bus gedaan, waarin veel te summier en veel te laat wordt uitgelegd, waarom men gekozen heeft voor deze route en voor deze strategie.
De Burgemeester blijft in gebreke op een aantal punten welke ik hieronder benoem.
1. De Burgemeester heeft in overleg met politie en openbaar ministerie besloten om een veilige, kindvriendelijke woonomgeving om te toveren tot een oorlogsgebied, hierbij geen rekening houdend met mogelijke ongeregeldheden, openbare orde en veiligheid. Met kinderen/mensen, die hieraan vervelende herinneringen kunnen overhouden. En geen rekening houdend met mensen die in het getroffen gebied wonen en hierdoor mogelijk gedupeerd zijn op verschillende manieren. (bijvoorbeeld kinderfeestjes, werk, spoedgevallen)
In de grondwet voor het koninkrijk der Nederlanden in grondrechten artikel 9, vrijheid van vergadering en betoging, staat het volgende:
1. Het recht tot vergadering en betoging wordt erkend, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.
2. De wet kan regels stellen ter bescherming van de gezondheid, in het belang van het verkeer en ter bestrijding of voorkoming van wanordelijkheden.

Dit artikel geeft iedereen het recht om te vergaderen of betogen. De wetgever kan dit recht echter beperken ter bescherming van de gezondheid, in het belang van het verkeer of ter bestrijding of voorkoming van wanordelijkheden. Om die laatste reden kan de Burgemeester een stokje steken voor de demonstratie door onze rustige wijk.

Naast bovenstaande artikel 9 in de grondwet bestaat er een wet, te weten Wet openbare manifestaties. Zowel in artikel 9 van de grondwet, als in de wet openbare manifestaties wordt NIET gesproken over het recht op publiek, of het recht op locaties waar exact gedemonstreerd mag worden. Er wordt alleen gesproken over een openbaar gebied. De Burgemeester had een andere minder druk bevolkt gebied (bijvoorbeeld Berkendonk of het Warandepark kunnen aanwijzen, daar deze ook openbaar en overzichtelijk zijn). Een op zaterdag verlaten industrieterrein was ook geen enkel probleem geweest in dit geval. De Burgemeester kiest er echter voor, om mensen van buiten zijn gemeente tevreden te stellen, als zijn eigen bevolking, die hij hiermee totaal in de kou laat staan.
 
2. De brief van de gemeente komt op een moment dat inspraak op geen enkele manier meer mogelijk is. Wij zijn voor een voldongen feit geplaatst en worden letterlijk monddood gemaakt door deze manier van communiceren. Er wordt in de brief verwezen naar het algemene telefoonnummer, waarbij een mevrouw een script opleest en blij is niet in Brouwhuis te wonen. Ze verteld dat we een bezwaarschrift in kunnen dienen, maar zoals bekend is, heeft de gemeente een termijn van 6 weken om te reageren op bezwaarschriften, waarbij de demonstratie allang voorbij is en reageren alleen nog voor de toekomst zin heeft. Ik verwijt de burgemeester een gebied aan te wijzen waar hij totaal geen enkele affectie mee heeft, gezien ook de eerdere sluitingen die Brouwhuis opgelegd heeft gekregen. Als de Burgemeester ballen had gehad, dan had hij de demonstranten bij hem voor de deur uitgenodigd. Er wordt geen rekening gehouden met de agenda van de vele buurtbewoners, die door dit besluit in een gebarricadeerde en afgesloten gebied moeten wonen, daarbij af moeten wachten wat de dag zal brengen.
3. In de brief die buurtbewoners hebben ontvangen wijst de Burgemeester schade als gevolg van deze demonstratie van de hand en acht de gemeente zich hiervoor niet verantwoordelijk of aansprakelijk. Dat dit een gemiste kans is om als gemeente haar verantwoordelijkheid te nemen voor dit besluit moge duidelijk zijn. De rechtbank zal dit feit van tafel vegen en wel om de volgende reden: De gemeente Helmond heeft een gebied aangewezen en een route uitgezet, welke door de demonstranten gebruikt mag worden om hun recht op demonstratie uit te dragen. Omdat de gemeente bewoners geen enkele mogelijkheid op in/tegenspraak heeft gegeven en de bewoners dus ook geen bezwaar hebben kunnen maken tegen dit besluit, dient de gemeente alle schade welke voortkomt uit deze demonstratie te vergoeden, daar zij verantwoordelijk is voor de aanwijzing, openbare orde en veiligheid van de inwoners van haar gemeente en binnen dit gebied.
Dat personen die meedoen aan deze demonstratie mogelijk de schade veroorzaken doet in deze niet ter zake, daar de gemeente op moet treden namens de benadeelde partij, omdat zij de besluitvormer is, zonder bewoners in het getroffen gebied op tijd en voldoende in kennis te stellen van besluit, zonder bezwaar of beroep in te stellen. De gemeente dient de schade zelf bij deze personen te verhalen en de benadeelden voor alle geleden schade voortkomend uit dit besluit te compenseren.
4. Onder het mom van veiligheid en openbare orde verschuilt de Burgemeester zich achter zijn besluit om deze locatie aan te wijzen en dit stil te houden tot bezwaar of beroep niet meer mogelijk is. Er is geen mogelijkheid om een tegendemonstratie te houden, er is geen mogelijkheid om bezwaar of beroep aan te tekenen, of om een rechtbank dit besluit te laten toetsen op rechtsgeldigheid. Daarnaast werd er geen rekening gehouden met het feit dat het station in Brouwhuis op dit moment wordt gerenoveerd en dat we in Helmond 4 stations hebben, waarbij Brandevoort een prachtige open route kent direct grenzend aan het station via de broederwal, of aan de andere kant van het spoor op de Diepenbroeksingel. Zoals eerder aangegeven geldt er het recht op betoging, niet het recht op publiek tijdens een betoging.
Ik stel hierbij de gemeente Helmond aansprakelijk voor alle mogelijke schade voortkomend uit het door hen genomen besluit om deze demonstratie goed te keuren.
De Burgemeester dient daarnaast zijn excuses aan te bieden voor de commotie die zijn besluit in de wijk Brouwhuis heeft veroorzaakt alsmede binnen Helmond en de burgemeester dient de inwoners van Brouwhuis en Helmond te verzekeren, dat hij in het vervolg het recht op demonstreren op een andere manier zal invullen.
Langs het kanaal loopt een weg, waarbij de betogers vanuit het station Brouwhuis aan de kant van spoor 1 via de deltaweg naar de rivierensingel kunnen worden begeleid, waarbij ze daarna de Rijpelbaan en het stukje van de rivierensingel voor het viaduct kunnen gebruiken tot aan de rotonde met de Rembrandtlaan om hun recht op demonstreren te gebruiken. Er loopt aan de ene kant een kanaal, aan de andere zijde is dit stuk af te zetten met hekken.
Ik voel mij door de gemeente Helmond tekort gedaan, niet serieus genomen en vooral het feit dat ik niet tijdig op de hoogte ben gebracht over dit genomen besluit, waarbij mij de mogelijkheid tot bezwaar en beroep VOORAF is ontnomen valt me zwaar.
Burgemeester u als politiek eindverantwoordelijke hebt verzaakt in een correcte aanpak van deze situatie. Dat valt u aan te rekenen!

Ruud van den Einden

d'n Turfsteker | 02-10-11 | 12:18

Die kale (bewoner van Helmond ;) ) wordt eerst 3 keer gemept, maar aanhouder wint, hij krijgt zijn zonnebril terug "Hij legt daahr, zo moelluk issut toch nie?" hahaha

Alcoholic | 02-10-11 | 11:46

Ik snap het commentaar niet van sommige. En ook dat achterlijke gedoe van die buurtbewoners niet. Laat de NVU lekker demonstreren. Ik begrijp echt niet de ophef over dit soort mensen, behalve dan dat ze een rare gedachtegang hebben, maar zo zijn er nog een paar miljard op de wereld (gelovigen). Kijk nazi's in Rusland, dat wordt een ander verhaal. Hier zijn het allemaal meelopers, die als het puntje bij paaltje komt niets durven behalve een paar x per jaar een grote mond hebben omdat ze dan met een clubje nietsnutten door de stad heen lopen. Ik vind de mensen dus per se de confrontatie moeten aangaan met deze jongens en meiden nog veel groter tuig met kennelijk een nog lager IQ.

Schweinsteig Xpress | 02-10-11 | 11:24

Eeh!! Doar lopuh kiendjes!!

Flodder | 02-10-11 | 11:17

Kijk, linkse broeders en zusters, DIT zijn nou fascisten.

Theodoros | 02-10-11 | 10:30

'Een pilske erbaai' zou de geboren Helmonder zeggen. #Schultenbrauw

wakkere_nederlander | 02-10-11 | 10:30

Wat hebben we nu eigenlijk gezien: HELEMAAL NIETS.
Doe 'es een camera kopen! Oh ja, en zorg ervoor dat wat je claimt dat je op film hebt, ook echt op film staat.

Fred Janssen | 02-10-11 | 09:59

Erbie is geen Helmonds

Franciscus Borchwerf | 02-10-11 | 09:58

Waarom moet daar zoveel politie rondlopen van mijn belastingcenten? Volgens mij hadden de buurtbewoners het prima zelf op kunnen lossen.

Anders nog? | 02-10-11 | 01:49

Smalhout | 02-10-11 | 00:30 |
U vergeet Urk alsmede Walcheren, alwaar zich resp. Urk & Vlissingen zich bevinden.

Hijo del Sol | 02-10-11 | 01:29

Nounounou! Wat gewelddadig; alleen niet vanuit de kant van de kaalkopjes... Typisch weer.

Hijo del Sol | 02-10-11 | 01:27

Als je niks bent en je denkt ook dat je niks bent, ben je twee keer nix. Ik verdenk deze kaalhoofden er van dat ze nog een derde dimmensie hebben gevonden. Suc6 mennekes, in jullie droefheid. Hoe denk je trouwens dat ome Adolf dit vindt? Die had nog wel wat betere manieren om z'n gedachtengoed aan de mann/frau te brengen. Hij draait zich om op z'n wolk. "Sieg Nichts" dan maar.

lanc@ | 02-10-11 | 00:35

Helmond, Zaandam en Den Helder. Graag van de aardbodem vagen. Deze steden herbergen tokkies, inteelt en allochs in grote mate.

Smalhout | 02-10-11 | 00:30

ga je demonstreren, heb je gewoon een stuk PVC buis. Spelende kleuters die een fort bouwen hebben nog een oude bezemsteel om hun vlag aan vast te binden.
Voor de rest, ze hoeven zich iig niet druk te maken dat ze maandag op hun werk herkend worden. Wellicht wel bij het CWI, maar niet op het werk.

swift1.6 | 02-10-11 | 00:19

@Smalhout | 02-10-11 | 00:01
Houtenpoot heeft toch geen ban?
*snel kijken doet op tooltje*

necrosis | 02-10-11 | 00:07

@necrosis | 01-10-11 | 23:56 |
Misschien loopt Houtenpoot wel te minnen?! Maar die vind dit topic waarschijnlijk te min. Hij is waarschijnlijk in Amsterdam en heeft pijn.

Smalhout | 02-10-11 | 00:01

Was een leuk dagje uit voor mij en de jongens, dat wel.

Dit filmpje is niet meer dan een nare momentopname. De sfeer was verder vrij gemoedelijk en gebroederlijk.

Ik heb nog snoep uitgedeeld aan van die kleine rifrakkers.

Art Vandelay Ultor | 02-10-11 | 00:01

Wil degene die stelselmatig op mijn -1 knopje drukt eens fatsoenlijk reaguren?
Of zou het kunnen dat die persoon een ban heeft en tandenknarsend toe moet kijken?
In elk geval is -1 een teken van zwakte als je zelf geen weerwoord kunt geven.

necrosis | 01-10-11 | 23:56

Dikke glazen koepel over Helmond plaatsen. Net zo als wat ze in Springfield deden.

Smalhout | 01-10-11 | 23:56

@Traxor | 01-10-11 | 23:34
Denk je nou echt dat RTL Unilever een blik journalisten en cameramensen opentrekt voor een paar kaalkopjes?

necrosis | 01-10-11 | 23:38

@Ali-Min-Quckel
je bent mijn 23:11 comment vergeten te 'minnen', prutser!

necrosis | 01-10-11 | 23:35

Fijn commentaar, briljant camerawerk. Echt een aanwinst.

Traxor | 01-10-11 | 23:34

Wie gaf mij zojuist -1 en waarom?
Ik dacht dat we hier konden discussiëren op niveau, sommige VMBO lutsers moeten nog een hoop leren....

necrosis | 01-10-11 | 23:33

@Alleskan | 01-10-11 | 23:23
Zou het een trailer zijn voor New Kids: Nitro?
*niet kijken gaat*

necrosis | 01-10-11 | 23:30

@AntiSoof | 01-10-11 | 23:17
"Want zoals de duisternis er alleen kan zijn bij de gratie van het licht, het plezierige niet zonder het nare kan, zo zal ook het goede niet zonder het kwade kunnen."

Prachtig. Deze zin is zo mooi en zo waar dat ik geen andere mogelijkheid zag dan knippen en plakken, om speciaal deze zin nogmaals te belichten in een tegel. Hulde!

Ashtrey | 01-10-11 | 23:29

@Kalaforni | 01-10-11 | 23:18
Ik denk dat de politie er niet zozeer was vanwege die blote borsten/ kale koppen.
Ze zullen er voornamelijk geweest zijn om een confrontatie tussen NVU en AFA te voorkomen.
Zonder politie zou er best een waar bloedbad kunnen plaatsvinden.
En hoewel dat een goede optie zou lijken, heeft niemand zin om de rotzooi op te ruimen.
Helaas hebben zowel NVU als AFA recht van meningsuiting, daar hebben we namelijk met z'n allen voor gekozen.

necrosis | 01-10-11 | 23:28

Het enige wat ik mis is de Schultenbrau

drenkeling69 | 01-10-11 | 23:25

jezus... live from Maaskantje...

Alleskan | 01-10-11 | 23:23

25 man? Laat lopen die sukkels ! Volgende keer 20 enz enz

Kalaforni | 01-10-11 | 23:18

Nou, in ieder geval was daar veel politie aanwezig. Te voet, te paard, per fiets, per auto, per luchtvaartuig. En dat allemaal voor 3 bloteborstlopers (of waren er meer?) met een iewat gestegen testosteronspiegel? Tsja, zo kan men het toch ook zien? Maar ik vind het maar eng hoor. Nederland doet vaak het slechte na. En dan vaak nog een beetje erger, strebers als de inwoners van het land zijn. Maar ja. Men kan de ontwikkeling wel waarnemen en daarna de vooroordelen tegenover de feiten zetten. Maar dan nog. De menselijke geest is zo zwak... Zielig eigenlijk. En een beetje triest. We zouden het zo goed kunnen hebben als het slechte er niet zou zijn. Maar dan zou het goede ook niet kunnen bestaan. Want zoals de duisternis er alleen kan zijn bij de gratie van het licht, het plezierige niet zonder het nare kan, zo zal ook het goede niet zonder het kwade kunnen. Tóch? Daarom. Maar ik zou het wel prettig vinden als de mensen iets zouden bedaren. Maar dat gaat niet. Want rust is niet de prikkel van de economie.

AntiSoof | 01-10-11 | 23:17

@Dhr. W. Anhoop | 01-10-11 | 23:08
Waarom is inteelt +1?
Wil je dat even goed onderbouwen?
Inteelt is namelijk de doodsteek voor elke diersoort, inclusief 'de mens'.

necrosis | 01-10-11 | 23:16

@Dhr. W. Anhoop | 01-10-11 | 23:08
Je vrouw is ook je zus? +1 voor exemplarisch gevalletje liefde maakt blind.

Ashtrey | 01-10-11 | 23:13

@menotyou | 01-10-11 | 23:05
Tuigh, ongeacht links- of rechts geaard, heeft rechten in Nl.
Staat in de grondwet......
Waarom kunnen krakers en kaalkopjes niet gewoon een baan zoeken?

necrosis | 01-10-11 | 23:11

Inteelt.... altijd +1

Dhr. W. Anhoop | 01-10-11 | 23:08

Zo eindelijk klaar met tellen: 500 agentjes ingezet en volgens mij zijn de stadswachten e.d. niet mee geteld... wat dat kost dat linkse tuig wat rechts tuig geen rechten gunt...

menotyou | 01-10-11 | 23:05

Weten jullie mongolen nu anno 2011 nog steeds niet dat je tijdens het filmen, met camera, mobieltje of wat dan ook, dat je RUSTIG naar links en rechts moet draaien, GEEN opmerking moet BRULLEN terwijl de camera 2 cm van je smoel af zit, en NIET moet zuipen terwijl je de camera met twee vingers vasthoudt!!!

Irritantvindikhetnie | 01-10-11 | 23:04

Inkorten die rechter arm.

Axel073 | 01-10-11 | 23:01

@Nietvoordekat | 01-10-11 | 21:37
Nah meeste kaalkopjes zijn net zo gefrustreerd als bontkragen.het ligt aan alles en iedereen behalve aan hun zelf.komt vaak nog eens een behoorlijk potje agressie bij kijken zodat je niet weet of je aan het einde van de avond lacht of huilt.

miko | 01-10-11 | 22:40

@Sunabalk | 01-10-11 | 22:33
Ik kon er niets aan doen, die glee van mijn schouders......
*gnehehehehe*

necrosis | 01-10-11 | 22:38

Bedankt voor het filmpje, maar laat de volgende keer niet steeds je zak over de lens heen glijden.

Sunabalk | 01-10-11 | 22:33

@MooSquad | 01-10-11 | 22:06 | + 1 -
En Helmond is geen uitzondering, dat geldt voor alle kultuurverrijkende gemeentes.

smdyasc | 01-10-11 | 22:24

Wat een kansloos volk. Opgevallen dat bij die 2e kneus het scherm van z'n telefoon helemaal niet aan staat tijdens het filmen ? Blijft de hele tijd zwart.

Kan natuurlijk ook zijn dat die pauper een LCD op z'n smartphone heeft met een kijkhoek die nog moeilijker te vinden is dan de g-spot bij een vrouw ..

Titan T. Fox | 01-10-11 | 22:23

eigen tuig eerst!

Satria | 01-10-11 | 22:17

Laten we het demonstreren even, en hopelijk kortstondig, verbieden, de exponenten van dit fenomeen hebben de afgelopen maanden (De Haag: FNV, CNV, "Rechters", "Advocaten", "Professoren", SP/GL misbruikte misbruikten) en vandaag (krakers en socialistische verdwaalden), zichzelf en al hun principes belachelijk gemaakt en verkwanseld. Als ze weer iets van beschaving kunnen tonen, mogen ze weer mee doen aan de fatsoenlijke samenleving waar wij naar snakken.

smdyasc | 01-10-11 | 22:09

Roken ze daar in Braboland allemaal van die zware sigaren?

Toine Tussenbeen | 01-10-11 | 22:07

Dus voor blank tuig is er wèl politie in Helmond

MooSquad | 01-10-11 | 22:06

@ik hier | 01-10-11 | 21:44 Oldskool/evergreen en 100% Helmond.

Daor kunne die homo's uit Maaskantje govverdomme nog wa van lirre.

vraagstaart | 01-10-11 | 21:50

1 arm onder de tribal tattoo's. Een oorbel waarvan het gat in je oorlel groot word. Zucht...

Eshek | 01-10-11 | 21:40

In het rijtje "Aids, gonorrhea, huis in Helmond" past de middelste niet want dáár kun je nog vanaf komen.
@vraagstaart | 01-10-11 | 21:25
*veegt bier van beeldscherm*

Nietvoordekat | 01-10-11 | 21:39

Mag voor mij het volgende balkonnetje zijn dat onderhevig is aan roestvorming, boktor of metaalmoeheid..... wat een losert die filmer.

sallandstrots | 01-10-11 | 21:38

Respect voor de ME, knap hoe ze dat doen.

de kudtkrantenjongen | 01-10-11 | 21:37

Wat mij dus opvalt he, is dat het geweld rond "extreem-rechtse" demonstraties vrijwel altijd van de andere kant komt.

Ik durf de stelling aan dat er met het grootste deel van die "kaalkopjes" prima een pils te drinken is. Hollandia, dat dan weer wel.

Nietvoordekat | 01-10-11 | 21:37

Het lullige voor die chemotoupetjes is trouwens dat elke doublenegerT op de markt, elke Shoarmaroostende Turk en elke loempiadraaiende Vietnamees meer aan onze samenleving bijdraagt dan deze kansarmen, waarvan de Grote Roerganger zelf nog nooit een enkele minuut betaalde arbeid verricht heeft, maar ondertussen wel wel loopt te fulmineren op voornoemde groepen op kosten vän diezelfde groepen.
Beetje krom, niet?

Graaisnaaiert | 01-10-11 | 21:31

Kom op zeg. Helliemond.

Het aarsgat van Brabant, niemand wil er wonen maar sommigen worden erheen verbannen.

Helmond is wat DeJoop! is voor Geenstijlers, de plaats waar je niet dood gevonden wil worden en waar de portieren van een moderne auto automatisch op slot springen als je over de gemeentegrens komt.

In het rijtje "Aids, gonorrhea, huis in Helmond" past de middelste niet want dáár kun je nog vanaf komen.

Helmond, vroeger dreigden we onze kinderen ermee als Zwarte Piet niet meer hielp.

Hoe triest ben je als je net dáár een demonstratie organiseert?

En.... als je daar nog onderdoor kunt omdat je het de moeite waard vindt een tegendemonstratie te organiseren... dan verdien je diep en intens medelijden.

Bij deze. :'(

vraagstaart | 01-10-11 | 21:25

Strakke actie van de politie

pim033 | 01-10-11 | 21:25

dieren zijn slimmer

ArieKnarie | 01-10-11 | 21:20

Erg leuk dat elke stad zo'n vergunning geeft voor zulke nonsens, ME, helicopters, pliesie op paard, en wie mag dat allemaal weer betalen, wij dus...

Necramonium | 01-10-11 | 21:13

illuvatar | 01-10-11 | 20:20 |
eerlijkheid word gewaardeerd denk ik dan maar.

XaaD666 | 01-10-11 | 20:58

Stukje afsnijden en aan Duitsland geven lijkt mij nog niet zo n slecht idee.

Common_Sense | 01-10-11 | 20:54

Jezus, 25 van die randdebielen. Daar is toch veel teveel aandacht voor. Gewoon doodzwijgen die gasten. Al die publiciteit is zonde van de energie.

Sjembek63 | 01-10-11 | 20:44

Het blijven toch gewoon de hoogtepuntjes in het leven van Henk en Ingrid, mooi vastgelegd voor het nageslacht

Letteke | 01-10-11 | 20:40

Dr.Thorvaldt | 01-10-11 | 20:30 | + 1 - ...... ghehehehehe...

AlsBoter | 01-10-11 | 20:38

Altijd de verkeerde balkons die blijven hangen.

Dr.Thorvaldt | 01-10-11 | 20:30

illuvatar | 01-10-11 | 20:20 Bert hangt ze niet zo hoog.

Hij hangt ze en dat is genoeg.

zeg maar jansen | 01-10-11 | 20:27

@zeg maar jansen | 01-10-11 | 20:01
Braadlap vant campinkje, da wil ge gen problemen meuj!

Tommygunner | 01-10-11 | 20:22

@XaaD666 | 01-10-11 | 20:13
Durft u wel tegen mijnheer Brusselmans? Als het door het internetfenomeen Bert Brussen was gedicht, dan hing u nu aan de hoogste tak van de Jorisboom.

illuvatar | 01-10-11 | 20:20

Beste mensen, laat u nie foppen nie, dit is gewoon de carnaval.

illuvatar | 01-10-11 | 20:14

- veel voor het geschreven stukje, en nog meer - voor de filmer.

XaaD666 | 01-10-11 | 20:13

Amfetamines en anabolica.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 01-10-11 | 20:13

He! Daar loopt Geert!

Rafapaz | 01-10-11 | 20:06

Mooi filmpje op dumpert trouwens..'No facebook without the Dutch'.

Maar daar heeft dit soort mongolen uiteraard niets mee te maken.Stop ze in een boot met een kist vol sinaasappels en ze vallen na een paar maanden alsnog deaud van de scheurbuik.

de grote Anti | 01-10-11 | 20:05

Tommygunner | 01-10-11 | 19:50 Ge-uploaded door ene 'Braadlap'.

Juist ja.

zeg maar jansen | 01-10-11 | 20:01

Zenuwachtig lachje. Toen heb ik het filmpje maar gestopt.

zeg maar jansen | 01-10-11 | 19:58

Debielen tv. Voor en door debielen.

Barbatruuk! | 01-10-11 | 19:55

@Schaffelaar | 01-10-11 | 19:51

Typisch Nederlandse allergische reactie.

't Kost een paar centen maar dan heb je ook echt niks.

Bovendien gaat het meestal niet om die 25 kaalkopjes maar om de tegenstandertjes die (vaak) aanmerkelijk beter georganiseerd zijn en wél met flinke groepen langs komen. En om elk risico te vermijden zet men dus maar zo veel mogelijk politie in. Ook al blijkt dat achteraf (meestal) onnodig.

Reinaert | 01-10-11 | 19:54

Welke minuut is vechten? Dit filmpje slaat nergens op. Bloed, zweet, tranen en geweerschoten is wat ik wil zien. Ik wil geamuseerd worden. Ik woon in een kanswijk, als ik een stel zwakbegaafde gasten door een pauper-winkelcentrum wil zien rennen kijk ik wel uit het raam... post volgende keer eens een filmpje met wat meer amusementswaarde. Bvd.

prymle | 01-10-11 | 19:54

Heerlijk onder het genot van een regionaal pilsje kijken hoe de jeugd van tegenwoordig + oude gekken zich weer eens niet kunnen gedragen.

Heb er gelukkig geen last van gehad.

menotyou | 01-10-11 | 19:52

Op het RTL journaal werd gemeld dat er 500 (?!) man politie op de been was, voor 25 demonstranten. Ik denk dat ik het niet goed heb gehoord.

Schaffelaar | 01-10-11 | 19:51

Cum_Fraude | 01-10-11 | 19:46 | + 0 -
Dat is de "blote bast mongool".

Rammstein | 01-10-11 | 19:50

-weggejorist-

Bada Bing | 01-10-11 | 19:48

clean sweep successful!

StijlvolRechts | 01-10-11 | 19:46

Wat voor een mongool is die kerel in z'n blote bast?

Cum_Fraude | 01-10-11 | 19:46

Btw de enige kale die ik gezien heb was volgens mij een "buurtbewonersholtype "... en wat speelde er zich in die tent af trouwens?... Bassie?.. Hans Klok,Hans Kasan... Kim Holland als furher..? vragen vragen vragen.

AlsBoter | 01-10-11 | 19:46

"Zo,en nu terug jullie pauperwinkelcentrum in!"

Tommygunner | 01-10-11 | 19:45

Vijf-en-twintig hersendode kaalkopjes blijken in staat te zijn een compleet opgevoerd dorp (of is Helmond inmiddels een stad?) te ontregelen en de lokale politiebegroting voor de rest van 2011 op te souperen.

In den vervolge gewoon héél democratisch dergelijke demonstraties verbieden wegens 'gerommel in de marge'. Negeren, doodzwijgen en geen aandacht meer aan besteden.

"Kom nog maar eens terug als je met vijfentwintighonderd man bent". Nooit dus. Marginale rukkers.

Reinaert | 01-10-11 | 19:43

Kansloze lui allemaal, zowel de kaalkopjes als die tokkies die 't staan te filmen. Het ergste is dat al die vogels in dit land gewoon allemaal stemrecht hebben.

PietGeniet | 01-10-11 | 19:40

Je zal maar in Helmond wonen.

Nonbeliever | 01-10-11 | 19:38

en horen we dit soort oerwoudgeluiden ook als het linkse tuig over de straten dweilt.. nee hè... gehersenspoelde mongolen !

de3dekamer | 01-10-11 | 19:35

Godsamme... kunnen we dat Helmond niet afstoten aan de Belgen ofzo?

Reykjavik | 01-10-11 | 19:32

zodra die kerel die het filmt lacht weet je het. Een lach die je in menig bouwkeet, bruin cafe en andere kansloze hangouts hoort bulderen.

De lach van een simpele ziel, met een drank probleem

thorrrr | 01-10-11 | 19:31

Was dat Ben Saunders op 5:16?

lamlul | 01-10-11 | 19:30

Wat een lutser die dit filmt,haal die klauwen eens weg voor het beeld!!

lamlul | 01-10-11 | 19:27

Nazituig opsluiten, allemaal. Eigenlijk te triest voor woorden, dat er nog nazi sympathisanten zijn, dit soort tuig heeft een IQ van een vlieg.

Goldway | 01-10-11 | 19:27

-weggejorist-

AlsBoter | 01-10-11 | 19:25

Bavaria viral, hoax!

berry appelman | 01-10-11 | 19:23

Bestaan die sukkels nog ?

Rammstein | 01-10-11 | 19:22

Waar is Agent Orange als je 'em nodig hebt.

Gier | 01-10-11 | 19:21

Guttegut, het is me toch wat, daar in Helmond.

Duizendklapper | 01-10-11 | 19:21

Wa kostda?, zo'n peard op de weg houden? O? Ik betaal? Ach juist ja!

horsteknots | 01-10-11 | 19:21

25 man is toch geen demonstratie?!? Das een uitje met de club... zielige club trouwens.

Datzegiktoch | 01-10-11 | 19:20

6 min 2 naar de klote en bedankt!

PowNed@1 | 01-10-11 | 19:19

waar is de demonstratie dan? Ik zie alleen maar werkschuw kansloze tokkies?

Paulkruger | 01-10-11 | 19:17

Houd die fucking camera eens stil en ga met je vetpoten voor die lens weg.

Maserati | 01-10-11 | 19:17

Soms schaam ik me om mens te zijn...

Acid_Nightmare | 01-10-11 | 19:16

Wat een gajes, wat een achterbuurt, wat een paupers! (dit geldt voor alle betrokkenen in dat filmpje, incl. de filmert)

bokkenrijder | 01-10-11 | 19:16

-weggejorist-

Biep | 01-10-11 | 19:16

En daarom moet je dat hele gebied eigenlijk gewoon platbranden.

zomerregen | 01-10-11 | 19:15

Simple Fons op het dak. Wat een zielige loser met die camera. Je zou bijna wensen dat hij van dat dak gepleurd wordt. Wat een sucker.

euriedief | 01-10-11 | 19:15

Aardige ME er op 3:00.
Ik had niet gereageerd op dat stuk vuil z'n vraag maar hij zegt wel netjes BEDANKT!!!(fontsize 54)

Treurig varken | 01-10-11 | 19:15

Ow wacht, dit is geen dumpert

Rest In Privacy | 01-10-11 | 19:14

Ik zie ze niet rukken hoor...

-1

Rest In Privacy | 01-10-11 | 19:14

Shit is dit nou alles?
Zelfs voor een provincie gat stelt het nog niks voor.

copywriter | 01-10-11 | 19:13

is "erbie" tegenwoordig ook Brabants?

Prins Noot Dn Uurste | 01-10-11 | 19:12

Faalkopjes.

yamahihi | 01-10-11 | 19:11

Is het nog steeds Primate Month op Animal Planet?

Aksjak | 01-10-11 | 19:11

Dr lit dr ene op de groant doar op zn fietske.

Bluebook | 01-10-11 | 19:11

Skiete willy...... altijd leuk in Helliemond. hahaha voor welke club bende gij... voor welke club bende gij..

galaxie500 | 01-10-11 | 19:09

kansloos volk, allemaal!

doskabouter | 01-10-11 | 19:08

Het wordt eens tijd dat de filmert eens z'n 20kg zware jaren 80 camera met legopixels inruilt voor een mobieltje met een minimaal 5 megapixelcamera.
Youtube zou dan ook alle filmpjes onder de 720p moeten verbieden, want alles daaronder is het aankijken niet waard.

von sokkenstopfen | 01-10-11 | 19:07

Wat een irritante lach heeft die vent.

Boyo | 01-10-11 | 19:05

Als je van elk persoon die daar was het IQ bij elkaar zou optellen zou je nog niet in de buurt van mijn schoenmaat komen (47).

Nacho_Vidal | 01-10-11 | 19:01

Hey je vinger zit voor de camera, kluns!

poepkop | 01-10-11 | 19:01

dubbel zielig

3747 | 01-10-11 | 19:01

Wat een treurig volk toch ook, incl. de man die filmt. Parkinson?!

The Pussy Magnet | 01-10-11 | 19:00

Juiste kop +1

Toetsenbordje | 01-10-11 | 19:00

NVU-ers. Zelfde retardatie-niveau als de Krakers, Antifa en GroenLinksers

ZKH EénOog | 01-10-11 | 19:00

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen