Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Exclusief. Geert Wilders verdedigt zich NIET

geertverdedigtzichniet3.jpgAttentie attentie mensen, leest allen de Telegraaf (Arubaanse editie) voor het laatste statement van Geert Wilders over de zaak Anders Breivik. Iemand die Geert dus NIET steunt, GEEN warm hart toedraagt en waar Geert nog NOOIT op de verjaardag is geweest. Misschien wist u het al, maar dan weet u het nu nog zekerder. Voorts wenst Geert Wilders zich dan ook NIET te verdedigen (zie de Telegraaf) over de Noorse slachtpartij want daar heeft hij he-le-maal niks mee van doen. Is dat duidelijk? De PVV heeft al twee weken een spreekverbod over Noorwegen niks uit te leggen aan wie dan ook, want iedereen behalve links (en oerconservatief Bart Jan Spruyt) begrijpt hoe de vork in de steel zit. Zelfs Henk en Ingrid snappen als geen ander dat hier een vuil spelletje wordt gespeeld, zo legt Wilders uit in de Telegraaf. Dus ook wat dat betreft is er geen vuiltje aan de lucht. Eigenlijk is Job Cohen de enige die nog moeilijk loopt te doen, vandaar dit exclusieve interview in de Krant voor vorkheftruck-rijdend Nederland, waarin Geert zich wederom niet verdedigt. Weet je welke politici dood en verderf zaaien? De linkse. Niet de rechtse. Maar verder moeten we onze straten nog altijd terugveroveren in de kruistocht tegen de haatpaleizen blah, blah & blah. Tot zover de huishoudelijke mededelingen in het PVV-parochieblaadje, over tot de orde van de dag: "De waarheid is dat de islamisering van Nederland moet worden gestopt. Dat is geen haatzaaien, zoals de rechter trouwens ook vindt, maar opkomen voor Nederland en onze eigen cultuur en vrijheid, waar de islam haaks op staat. Islam en vrijheid gaan niet samen. Dat zijn de feiten, dat is de waarheid." Maar Geert, speel je dan ook echt nooit Call of Duty?

Reaguursels

Inloggen

Geert heeft gezegd dat Van der Laan en Pechtold de handlangers zijn van Mohammed B. Nu mag het omgekeerde ook gezegd worden. Geert is de handlanger van Anders B. (familie?)

Aristo | 03-08-11 | 15:26

KoninginWildemina | 02-08-11 | 14:07

De volgende tekst komt uit de door jou geplaatste link:
"Of het Meervoudig Persoonlijkheids Syndroom bestaat, weet ik niet; maar als het bestaat, dan is het zeker dat onder progressieve intellectuelen een aanzienlijk percentage van de slachtoffers te vinden is."

Kortom, iemand die niet weet waar hij het over heeft, niet eens wil uitzoeken of dat syndroom bestaat en of zijn gedachtes daarover kloppen, maar die graag wat aandacht zoekt en zn frustratie kwijt wil:)

Jij ook welterusten he!

FatsoensTrol | 03-08-11 | 00:59

said_fred | 02-08-11 | 11:46

Ik heb zelden zo'n warrig verhaal gelezen. Het enige dat ik eruit kan opmaken is dat je hele verhaal op feiten berust omdat jij het zegt.

Slaap lekker vent... lol

FatsoensTrol | 03-08-11 | 00:51

@ KoninginWildemina | 02-08-11 | 14:07
Hear, Hear !!

said_fred | 02-08-11 | 14:48

@ FatsoensTrol | 02-08-11 | 07:52 |
Allah nog an toe, wat haat ik het als ik weer eens gelijk helemaal en totaal het bij het rechte eind heb.
.
Het sleutelwoord is van GW !? Erg inhoudelijk heur !! Je vroeg om een inhoudelijk antwoord en wat krijgt moi als "inhoudelijk" antwoord ?!
Meer dom geleuter in de ruimte. Mocht je niet weten wat "sleutelwoord" betekent bestaat er nog een woordenboek, echt waar. www.encyclo.nl/begrip/sleutelwoord
.
De man is politicus ja, democratisch gekozen ja. Net als de aanhangers van dictators/massamoordenaars/terroristen ( in nieuwspraak 'Vrijheidsstrijders" of "activisten") zoals verenigd in een Partei van den Afgunst/SP/GL en de Partei voor de zielige diertjes.
De stumperdts die continu de vergelijking willen maken met de socialist AH zijn tamelijk de weg kwijt.
.
"Dat jij mensen niet op inhoud kunt betrappen komt omdat je niet leest"
Maar eens je inhoudelijke "21.54" gelezen.
Ging wel over "La Bailaora | 01-08-11 | 19:51" begrijp ik?!
Ben ik ineens ook al verantwoordelijk voor de uitlatingen en daden van een ander ?!? Wat een armoede.
Jij geeft hem dus ook geen antwoord maar gaat enkel een warrig verhaal ophangen. Misschien was de toon van het debat verkeerd zodat je in de stress schoot ??
.
Nu ben ik ineens een "gelovige" ?? Ben je weer aan het JIJ-bakken ?? Ik heb het over de Linksche Kerk en jouw antwoord is; "jij lekker oooook, na, na, die, na, na.
Welke kerk ik dan aan moet hangen blijft duister. De zevende dag adventisten misschien ??
.
Wat betreft je leugens; als ik zeg dat 1+1 twee is, vertel ik dan een leugen ??
.
"als mensen het niet met je eens zijn dan zijn ze niet goed bij hun hoofd, klootjesvolk, snappen ze het niet etcetc."
.
Ik kan zeggen hoe ik bij mijn redenatie kom, (als gezegd) noemen ze een rationele redenering (hé bah) op basis van argumentatie. Niet enkel redenerend vanuit emoties als een inferioriteitscomplex dat we trachten te compenseren en graag zwelgen in zelfmedelijden/slachtoffer spelen ( je Calimero)
Als je vindt dat mijn argumentatie niet klopt moet je dit zeggen maar dat komt er niet echt uit. Waardoor ik denk dat het enkel gebaseerd is op emotie niet op argumentatie.
.
" snappen ze het niet" die kaart speel je dus zelf, ik probeer het te snappen maar er komt weinig inhoudelijks uit je toetsenbord wat je zou kunnen proberen te snappen.
Jij lijkt meer een hond die achter zijn eigen staart aanrent.
.
"GW beantwoordt geen enkele (terechte) vraag: wegvluchten dus, zie nogmaals 21.54'
Bij mij noemen ze dit gewoon blind en doof doordrammen om maar geen stilte te laten vallen.
Als de man geen antwoord wil geven op de uitlatingen en daden van iemand die hij niet kent in verweggistan is dat zijn keuze.
In Duitsland noemen ze typjes als jij "Schaumschläger" en raad eens waarom ??
.
" Maar of die denkwijze nou op feiten of op jouw wereldbeeld zijn gestoeld is weer een hele andere vraag. Christenen en moslims) weten ook waarom ze iets gelovenen en kunnen dat ook verwoorden en beargumenteren. Maar of dat nou feitelijk juist is."
.
Ze zijn dus op feiten gestoeld zoals gezegd. Feiten en geschiedenis zijn controleerbaar, waanideeën zijn waanideeën en bestaan dus enkel in de geest van degene die in deze waan is.
Ik ga geen geschiedenis proberen te herschrijven A la "1984" zoals de Linksche Kerk dit poogt te doen. ( bijv. er heeft never een "Palestina" bestaan)
Komt dus voor uit een rationele redenering, als gezegd.
In jouw beleving is wetenschap ook "geloof" neem ik aan. Wat op zich al te bespottelijk voor woorden gaat zijn. Ik denk daarbij aan iets als "intelligent design" waar de gelovigen zich in alle bochten wringen en de meest absurde dingen beweren om maar niet toe te hoeven geven dat het hele verhaal totale dikke koeienpoep is en zo kom jij ook over.
.
Het hele verhaal als in het oeverloze koolzuurgas geleuter is daar ook een mooie metafoor voor.
Iedereen die een 5 minuten besteed om eens achter het gordijn te kijken weet hoe laat het is.
Als je enkel de demagoog uit wil hangen en je maar bedient van leugens en bedrog en domme propaganda is dat een keuze.
Dit vervolgens als een blinde vink die doof is gaan ontkennen is enkel dom en geeft aan over welk ziek, gestoord, psychopathisch "karakter" men beschikt.
Zo simpel is het.

said_fred | 02-08-11 | 11:46

said_fred | 02-08-11 | 00:25

Gelukkig weet je wat je denkt, zou ook wel erg zijn als het niet zo was. Je weet ook nog waarom je iets denkt. Ook fijn, zou een beetje vreemd zijn als je gedachtes zomaar binnen kwamen vallen he?;)

Maar of die denkwijze nou op feiten of op jouw wereldbeeld zijn gestoeld is weer een hele andere vraag. Christenen en moslims) weten ook waarom ze iets gelovenen en kunnen dat ook verwoorden en beargumenteren. Maar of dat nou feitelijk juist is...

FatsoensTrol | 02-08-11 | 08:01

said_fred | 02-08-11 | 00:25

Mijn sleutelwoord was "demoniseren"?
Dan heb je er dus niet veel van begrepen: Dat was/is het sleutelwoord van GW.
Je schijnt niet te snappen dat ook GW, als politicus en zoals elke politicus, een strategie heeft. Volgens jou zegt hij gewoon de waarheid zonder na te denken of zo? Das wel heel naïef...

Dat jij mensen niet op inhoud kunt betrappen komt omdat je niet leest: zie mijn plempsel van 21.54, dáár gaat het constant over. Die vragen worden door heel veel verschillende mensen gesteld.

Verder ga ik er maar niet op in, want jij behoort tot de 'gelovigen'. Ik heb het al eens eerder ergens geplempt: Jij 'kent de waarheid' (net als GW) en alles wat iedereen er verder over zegt zijn leugens(klimaatproblemen die je verengt tot een co2-probleem), of pogingen van mensen om hun baan te redden cq in stand te houden, kortom, als mensen het niet met je eens zijn dan zijn ze niet goed bij hun hoofd, klootjesvolk, snappen ze het niet etcetc.

GW beantwoordt geen enkele (terechte) vraag: wegvluchten dus, zie nogmaals 21.54

FatsoensTrol | 02-08-11 | 07:52

@ FatsoensTrol | 01-08-11 | 22:03

Tja gut, had ik direct aangegeven bij reaguursel 1 "said_fred | 01-08-11 | 14:27 |"
.
Je sleutelwoord was "demoniseren" aldus als in nl.wikipedia.org...
Zie mijn relaas aldaar dus.
Voorts dus het verwijt aan inhoud. Zoals ik al meerdere keren aangaf kan ik "de oppositie" daar dus ook niet echt op betrappen. Wel erg veel "smoke and Mirrors".
Hem hypocrisie verwijten is ook een mooie.
De genoemde slachtofferrol van het klootjesvolk wordt gecultiveerd en constant gevoed want zonder dit kan de Linksche Kerk wel eens totaal leeglopen en geen aflaten betekent dus ook geen soepsidie en geen nutteloze, onzinnige baantjesmachine. Zonder je "Calimero" kan men het wel schudden dus.
.
Volgende was de "slachtofferrol" de underdog dus, als zo geliefkoosd en gekoesterd voor "Palestijnen" (er heeft never een "Palestina" bestaan), de "kansenjongeren" etc. en andere "zielige mensjes" die vooral zo moeten blijven. Valt weer in het hoekje van iemand in het defensief drukken zodat deze beveiliging moet nemen om de ethische,verschillige personen letterlijk van het lijf te houden en dan gaan we deze zelfde persoon verwijten dat ie zich de slachtofferrol aanmeet.
Beetje erg erg dus, maar gaat dan wel aangeven welke "mentaliteit" men heeft.
.
Dat vuurtje stoken gaat ook erg lukken met typjes als Pechthold en de freaks die koste wat kost een rechtszaak moesten aanspannen. Ze hadden hem geen beter podium kunnen bieden.
.
Volgende is dus je wegvluchten wat je zelf ook graag doet. Nu is het weer; "iek snappie nie" kun je voor de tigste keer nog eens hetzelfde herhalen ??
"zal ook dan gaan jij-bakken, alles ontkennen en desnoods weer weglopen uit het debat... Binnenkort gaan de gordijnen weer open en zal het circustheater Wilders weer van start gaat"
.
Daarvoor hebben wij ook anderen die hier véééél beter in zijn. Gaan we trouwens nog tot in den eeuwigheid het hemeltergende absurde geleuter over koolzuurgas volhouden ??
Gaan we gewoon door met de werkelijkheid ontkennen ??
Zo u ziet (hopenlijk dus) weet ik wat ik denk en kan het ook nog eens beargumenteren waarom ik dit denk en dat zouden meer mensen moeten doen (hint, hint)

said_fred | 02-08-11 | 00:25

@dutchdiva | 01-08-11 | 11:26

Tweet van Geert vanaf Aruba

geertwilderspvv Geert Wilders
Net informele ontmoeting gehad met MPresident Eman van Aruba. Ondanks meningsverschil status eilanden goed gesprek. Sympathieke kundige man.

prikkebeenK | 01-08-11 | 23:27

said_fred | 01-08-11 | 21:09

Sorry, maar ik kan de "simpele vaststellingen" die jij meent te doen niet vinden. Alleen een hoop geblaat, retorische vragen, vooroordelen en foute veronderstellingen. Die hoef ik niet te beantwoorden, daarom zijn het nou juist retorische vragen dacht ik.
nl.wikipedia.org/wiki/Retorische_vraag...

Ala je nou aangeeft waarmee je het niet eens bent en waarom, of wat er fout is aan mijn plempsel van vanmorgen, dan komen we misschien nog ergens.

En anders een prettige avond.

FatsoensTrol | 01-08-11 | 22:03

La Bailaora | 01-08-11 | 19:51

Vragen als:
Hoe verhoudt de afkeuring van de daden van Breivik zich tot de oorlogsretoriek die je (GW) gebruikt?
Hoe zien je (Wilders), die ‘oorlog tegen de islam’ nou voor je?
In zijn proces stelde je dat de ‘multiculturalistische elites’ een ‘totale oorlog’ tegen de bevolking voeren. Wat verwacht je dan van je volgelingen? Als er inderdaad een oorlog woedt, is dan niet de logische consequentie dat die naar het zwaard grijpen en terugvechten? En waarom is zo’n aanslag tegen ‘de multiculturalistische elites’ dan opeens de actie van een gek?

Om er maar een paar te noemen...

FatsoensTrol | 01-08-11 | 21:54

Gaan we elkaar nu allemaal voor rotte vis uitmaken ?
Greet is in zijn kuif gepikt, Job is verdrietig, Dibi is een beetje dom, de Telegraaf een vod, tja sterkte.

Ondertussen lopen er teveel idiote zieke gvd kleaudzakken rond.

henksq49 | 01-08-11 | 21:28

Geert heeft gelijk.
Iedereen is knettergek.

Koos Knak | 01-08-11 | 21:27

@ FatsoensTrol | 01-08-11 | 16:23
Gaat deze oorverdovende stilte betekenen dat mijn aannames en vaststelling correct waren ??
Gaat het betekenen dat het eeuwige geleuter over nuanceren en "de toon van het debat" en geleuter over "fatsoen" enkel moeten verhullen dat men geen inhoud, ideeën of iets wat ook maar kan lijken op een antwoord, een praktische oplossing ??
.
Enkel dom gezwam in de ruimte, poseer gedrag en gebakken lucht ??

said_fred | 01-08-11 | 21:09

Go Geert go!

oplichter | 01-08-11 | 20:49

zoisut | 01-08-11 | 16:22
En hoe weet jij dat het voor WO2 zoveel beter was? Was je erbij?

willes | 01-08-11 | 20:30

Het gaat erom dat Greet een bepaald taalgebruik heeft waar sommige achterlijken een gewelddadige boodschap in zien (het zijn ook gewelddadige woorden, maar of de boodschap ook een van geweld is zal de tijd leren). Ik snap niet waarom Geertje dit niet kan inzien en als een volwassen mens zijn taalgebruik kan veranderen zodat het niet als een oproep tot geweld kan worden geïnterpreteerd.

willes | 01-08-11 | 20:23

Fantastisch!!

Weer 5 zetels voor Geert Wilders, dankzij de bizarre uitspraken van het fossiele D'66 lid Kohnstamm!!
Ga zo door! Met zulke zieke mongolen heb je toch geen vijanden nodig om de grootste partij van NL te worden?? Ga door. Jij ook nog even Job? Graag!

hans6100 | 01-08-11 | 20:20

omdat hij geen inhoudelijk verweer heeft tegen alle vragen die hem gesteld worden
FatsoensTrol | 01-08-11 | 09:54
Welke vragen worden hem gesteld dan? Anders dan op de man spelen dat hij verantwoordelijk is voor geweld van iemand in een ander land omdat ze dezelfde inhoudelijke ideeen hebben?

Gaan we na 40 jaar eindelijk inhoudelijk worden? Wat goed, wat een prachtig vooruitzicht. Kunt u nog even samenvatten welke inhoudelijk vragen hem gesteld werden, bv. over islam kritiek?

La Bailaora | 01-08-11 | 19:51

Zolang links imam Fawaz uit Den-Haag de hand boven het hoofd houd en deze haatimam een fatwa over Theo v Gogh en Hirsi-Ali laat uitspreken in zijn extremistische-salafitische-haattempel waar toevallig ook ene Mohammed B bij aanwezig was,die later Theo ritueel heeft geslacht op straat en een boodschap met een mes vastprikte in zijn buik over de naderende dood van Hirsi-Ali moet onze linkse weldenkendheid maar niet teveel onze Noorse fundamentalistische Christen van den beginnemaar toch na 2 dagen werd omgedoopt tot'rechts-extremist(van de PVV)van stal halen.
De volgende islamitische aanslag word vanaf nu dan ook maar aan links gekoppeld,da's wel zo reeel dan,,met een haatzaaiertje als Fawaz die oproept tot invoeren van de shariawetgeving en het plegen van verzet tegen de grondwet in Nederland,desnoods met islamitische ongehoorzaamheid(.)

The real Flex | 01-08-11 | 19:36

@ FatsoensTrol | 01-08-11 | 16:23
Wat betreft deze veronderstellingen was dus de vraag of deze correct zijn of niet.
Punt is en was of deze dus klopen ja of nee.
Je lult maar zo'n beetje weer rond de hete brei heen. Weer Calimero, Gaaaaap.
Eruuuugggg inhoudelijk hoorm, Not. Je lijkt Wilders wel volgens je eigen metafoor.
.
Ik geef graag maar zelf de antwoorden omdat het ik zo het gevoel heb (pas op, aanname) dat de vragen vooral erg retorisch zijn.
Of deze aannames of vaststellingen correct zijn kan ik er dus al niet van maken.
.
Je reaguurt op mijn plempsel enkel, bij communicatie is er dus vraag en antwoord, jij leutert (pas op, weer aanname) maar een eind de ruimte in om krampachtig maar te lijken willen voorkomen dat men je gaat betrappen op het feit dat je simpelweg niets hebt te meldden als ook maar het eeuwig herhalen van platitudes www.encyclo.nl/begrip/platitude

said_fred | 01-08-11 | 18:25

@KeurMeester | 01-08-11 | 15:41 : True, het is een weinig verheffend schouwspel van alle kanten.

TM | 01-08-11 | 17:02

said_fred | 01-08-11 | 16:09

Volgens mij stel je een hele hoop vragen met heel veel veronderstellingen erin. Feiten heb ik, ten aanzien van mijn plempsel, weinig kunnen ontdekken.
Jóuw werkelijkheid schijnt er wel in door: die van een calimero die geen idee heeft wie ik ben maar die iedereen die kritiek heeft graag van allerlei engs (zu Befehl bv) wil beschuldigen en daarom maar snel hokjes maakt.

Ga nou eens inhoudelijk op mijn plempsel in en stel vragen als iets je niet duidelijk is, zonder het antwoord al in je vraag te verwerken of het antwoord zelf al te geven, want dan is een reactie van mijn kant niet meer nodig.

FatsoensTrol | 01-08-11 | 16:23

Precies, islam en vrijheid gaan niet samen, echter WEL in de rechtstaat..... of beter gezegd, de rechtsstaat IS de islam, want is zelf compleet inhoudsloos. Het probleem is dus dat links omdat rechts dit niet doorheeft, HELEMAAL NIKS hoeft te doen, en verklaart waarom Cohen NOOIT in een ander dan links kabinet wil zitten. De rechtsstaat zoals die na WO 2is uitgevonden is niks minder dan zijn progressieve islamiseringspolitiek. en OOK de reden dat Brevik zijn daad stelde. Precies DAAR waar het PROBLEEM zit, want links zal nooit meewerken aan een differentiatie van de "rechtsstaat"

zoisut | 01-08-11 | 16:22

@ FatsoensTrol | 01-08-11 | 15:04
.
Ik maakt enkel dus paar simpele vaststellingen, maar feiten en werkelijkheid doen we niet aan ??
Kloppen deze vaststellingen niet of geven we maar een non-antwoord omdat we feitelijk geen antwoord hebben ??
Inhoudelijk antwoordt geven kunnen we niet ??
Of gaan we maar weer emmeren over "de toon" van het debat en dat het toch allemaal niet policor "fatsoenlijk" is.
Je fatsoen is enkel maar weer zo'n policor synoniem voor iets in de trend van ;"Maul halten, plebs"
Is het niet ??
.
Jij kunt met je "fatsoen" wel presentator worden van "rondom tien" of bij de EO wat je wilt.
.
Als ik jouw plempsel zie is dit van een verongelijkt iemand als van iemand die zich zit op te vreten dat het klootjesvolk ineens een eigen mening heeft en niet na het horen van his Master's voice hakklak in de houding schiet en schreeuwt; "zu Befehl" en dat wringt.
Beetje erg triest.
En dus gaan we maar weer eens een ander beschuldigen van wat we zelf doen en de werkelijkheid ontkennen als een blinde vink.
( "we" kun je ook zien als de Linksche Kerk in geheel)

said_fred | 01-08-11 | 16:09

"TM | 01-08-11 | 14:08 | + 0 -
kinderachtige kreet van links
XaaD666 | 01-08-11 | 14:12"

I knew it! Daar is je *alternatieve* control-V al!

Neem maar lekker aan dat ik 'links' ben. Lekker kortzichtig en dom, maar goed, waarschijnlijk kun jij alleen maar in 'links' en 'rechts' denken dus valt de rest buiten de boot.


Of je geeft gewoon eens inhoudelijk(dat is met 'feiten' en zo) antwoord? Oh wacht eens even...

TM | 01-08-11 | 16:08

Te triest voor woorden. Dagenlange propaganda voeren over de ruggen van de slachtoffers. Terwijl deze nog niet eens zijn geïdentificeerd en/of geborgen zijn.

Een schuldvraag opzoeken en deze ter discussie stellen. Terwijl er nog niet eens een gedegen onderzoek heeft plaatsgevonden. Meneer Breitvik, heeft wat mailtjes rondgestuurd naar mensen die een opvatting hebben waar hij zich in kan vinden. Thats all.

Nu de beschuldigde even hard uithaalt naar deze onfatsoenlijke moraalridders is het huilen geblazen. STOP dan ook met deze idioterie!

KeurMeester | 01-08-11 | 15:41

dom dom dom dom dom dom en werkloos volk hier!
Links-rechts denkende mensen zijn op voorhand al DOM!
Soms ben je het eens met de één en soms met de ander. Echt nadenken is er niet meer bij he mensen.
Roepen en achter elkaar aan waggelen als iemand anders wat roept.

Stelletje schapen!

@penst@@rtje | 01-08-11 | 15:10

said_fred | 01-08-11 | 14:28

Meen je nou echt te reageren op wat ik geplempd heb of wou je gewoon je emoties even kwijt?

Als het 1e het geval is raad ik je aan het gewoon rustig nog eens te lezen en dan nog een poging te doen, want je reactie slaat nergens op volgens mij.

FatsoensTrol | 01-08-11 | 15:04

Wilders heeft gelijk: het demoniseren van Wilders en de PVV door Dom Links gaat gewoon door. Dat begon al in 1981 met het demoniseren van Janmaat. (ik was toen ook anti-Janmaat, mea culpa!) Maar in 2001 zijn me de schellen van de ogen gevallen.

hans23011090 | 01-08-11 | 14:36

said_fred | 01-08-11 | 14:28 | + 0 -
Hoezo,? Dat kan je niet vaak genoeg zeggen.

XaaD666 | 01-08-11 | 14:33

Misschien had ex politieman Joop Riesen wel gelijk dat Geert Wilders gemold moest worden en pvv stemmers het land uitgegooid, trouwens Marchel van Dam zei het ook zo trefent dat Pim Fortuin een minderwaardig mens (was) , maar dat is de waarheid voor joop jole.

tjokdee | 01-08-11 | 14:31

Gaat lekker, internal server fout en weer dubbelpost

said_fred | 01-08-11 | 14:28

@ FatsoensTrol | 01-08-11 | 09:54
.
Als je 24/7 beveiliging nodig hebt om letterlijk je ethische, fatsoenlijke übermenschen van het lijf te houden om niet te hoeven eindigen als Theo of Pim ben je het stadium van demoniseren al voorbij.
nl.wikipedia.org/wiki/Demonisering
Dus ik snap niet helemaal waar dit absurde gedoetje heen gaat.
Gaan we weer eens doodleuk de werkelijkheid ontkennen als een Jehova de evolutie ??
Wordt het weer eindeloos JiJ-bakken ??
U verkeert nog qua emotionele ontwikkeling in het zandbakstadium ??
.
Pim Werd ook niet gedemoniseerd en evenmin vermoordt op het mediaterrein door een moordenaar die hem opwachtte en in ETA stijl vermoordde, is het niet ??
Beschikte Lekker dier/wakker dier over de agenda van Pim ??
.
Wat betreft dat theater hebben die gestoorde freaks hebben een meer dan geweldig podium geboden door kostte wat kost er een rechtszaak van te maken. Zichzelf totaal belachelijk gemaakt, rechtszaak verloren en de opperwindbuil is in zijn eigen mes gevallen en gekapt met zijn baantje.
Hoe bespottelijk kun je het maken.
Om vervolgens doodleuk door te gaan met hetzelfde hersenloze domme gebral dat hem om te te beginnen al in deze situatie bracht.
.
Als je het mij vraagt ben je dan gewoon een "basket case" voor de Psychologie.

said_fred | 01-08-11 | 14:28

@ FatsoensTrol | 01-08-11 | 09:54
.
Als je 24/7 beveiliging nodig hebt om letterlijk je ethische, fatsoenlijke ubermenschen van het lijf te houden om niet te hoefen eindigen als Theo of Pim ben je het stadium van demoniseren al voorbij.
nl.wikipedia.org/wiki/Demonisering
Dus ik snap niet helemaal waar dit absurde gedoetje heen gaat.
Gaan we weer eens doodleuk de werkelijkheid ontkennen als een Jehova de evolutie ??
Wordt het weer eindeloos JiJ-bakken ??
U verkeert nog qua emotionele ontwikkeling in het zandbakstadium ??
.
Pim Werd ook niet gedemoniseerd en evenmin vermoordt op het mediaterrein door een moordenaar die hem opwachtte en in ETA stijl vermoordde, is het niet ??
Beschikte Lekker dier/wakker dier over de agenda van Pim ??
.
Wat betreft dat theater hebben die gestoorde freaks hebben een meer dan geweldig podium geboden door kostte wat kost er een rechtszaak van te maken. Zichzelf totaal belachelijk gemaakt, rechtszaak verloren en de opperwindbuil is in zijn eigen mes gevallen en gekapt met zijn baantje.
Hoe bespottelijk kun je het maken.
Om vervolgens doodleuk door te gaan met hetzelfde hersenloze domme gebral dat hem om te te beginnen al in deze situatie bracht.
.
Als je het mij vraagt ben je dan gewoon een "basket case" voor de Psychologie.

said_fred | 01-08-11 | 14:27

TM | 01-08-11 | 14:08 | + 0 -
kinderachtige kreet van links

XaaD666 | 01-08-11 | 14:12

Toch handig wat die Greet heeft: een abonnement op de vrijheid van meningsuiting EN een abonnement op de vrijwaring van verantwoordelijkheid.

WittgensteinsNeffe | 01-08-11 | 14:09

En dan ook gewoon doorgaan , dat was nou wat ik bedoelde.
Iedereen zou zich toch verdedigen als hij met een moordende gek werd vergeleken.
Dan komt er nog bij dat hij zegt wat veel mensen weten en denken, en word daardan op afgerekend door mensen die het daar niet mee eens zijn.
Dat is heel normaal. Maar hou de schuur wel bij het huisje, en kom niet met vergelijkingen die elk normaal mens ook niet zou doen.
En dat is nou iets wat voor links nog te moeilijk is.
Tot nu is elke reactie van Wilders een reactie op een onder de gordel of kinderachtige kreet van links.

XaaD666 | 01-08-11 | 14:08

@XaaD666 | 01-08-11 | 13:47 : Is dat je standaard Control-V ?

TM | 01-08-11 | 14:08

XaaD666, ik snap je niet. Dat is juist precies wat Wilders nu aan het doen is: iedereen beschuldigen maar zelf zeggen nooit schuldig te zijn.

Controllos | 01-08-11 | 13:54

@XaaD666
Dat "linkse tuig" zou dat zomaar van PVV tokkies kunnen hebben afgekeken die Moslims overal de schuld van geven. Nog even en Greet wijt de slechte zomer aan het feit dat ze in Marokko te veel zon inpikken.

Fisccon | 01-08-11 | 13:53

@XaaD666

Je moet wel een heel selectieve interpretatie hebben, wil je geloven waar jij in gelooft. Ik zou zeggen: zet een bril op, koop een gehoorapparaat en verdiep je eens in de politiek voor je zulke lulkoek op internet zet. Ik denk dat je diep teleurgesteld raakt in Greet.

ik ben aan het woord | 01-08-11 | 13:51

Ontzettend grappig dat het linkse tuig alsmaar Wilders overal schuld aan heeft, het past precies in het straatje van elke gelukszoeker hier die ook altijd de ander de schuld geeft.
Maar het belangrijkste is dat zei zelf nooit schuldig zijn.
Jullie kunnen nog zo hard schreeuwen, uiteindelijk zal de waarheid boven tafel komen.

XaaD666 | 01-08-11 | 13:47

@ zwarte Zwadderneel
+1

WittgensteinsNeffe | 01-08-11 | 13:45

Wilders weet natuurlijk ook wel dat de beste verdediging de aanval is. En dat het beantwoorden van vragen defensief en daarmee een teken van zwakte is.
Alleen jammer dat zijn aanval van de categorie "de pot verwijt de ketel" is. Reflectie hoef je van politici zelden te verwachten, maar het tegenovergestelde is ook weer wat overdreven.

Controllos | 01-08-11 | 13:41

Trieste en lachwekkende reactie:

En wat ziet gij den splinter, die in het oog uws broeders is, maar den balk, die in uw oog is, merkt gij niet?

om maar even op de joods christelijke traditie terug te grijpen

Zwadderneel | 01-08-11 | 13:37

Ik weet het beter | 01-08-11 | 12:58
Alleen heeft Geert er allang keihard afstand van genomen. Je moet beter opletten. In ieder geval weet je het dus niet beter.

La Bailaora | 01-08-11 | 13:31

-weggejorist-

vvt349 | 01-08-11 | 13:30

Ik word zo verschrikkelijk moe van die Wilders. En ja ik ben links en nee, ik verwijt hem het vreselijke incident in Oslo niet (al is hij kennelijk een inspirerende factor voor idiote geesten...). Maar dat de man nu eens eindelijk ophoudt met zijn gezeur over links en eens wat waar gaat maken van al zijn verkiezingsbeloftes. Want daar komt dus helemaal niets van terecht.

Filippus | 01-08-11 | 13:27

Dat de PVV-ertjes denken dat ze "rechts" zijn en helemaal los kunnen gaan op "links" blijft een beetje sneu. De PVV van Greet is namelijk hartstikke links met een flinke anti Moslim saus. Een partij voor mensen die eerder SP en PVDA stemden en bang zijn (gemaakt) voor hoofddoekjes. Telegraaf losers dus. Echt rechts betekend dat het ontslagrecht wordt afgeschaft, de belastingen met 50% worden verlaagd even als de uitkeringen. Laat de Moslims lekker naar de moskee gaan als ze maar belasting betalen (zo veel mogelijk). als ze werken hebben ze ook geen tijd meer om crimineel te zijn.

Fisccon | 01-08-11 | 13:26

Ik weet het beter | 01-08-11 | 12:58 |
Weet je nog, die moord op van Gogh, dat de weldenkenden riepen dat er geen direct verband was tussen de preek van Fawaz en de daaropvolgende slachtpartij van Bouyeri? Geen verband tussen die moord en de Islam? Dat kan dus voortaan ook niet meer.
Wilders kan de hakken in het zand zetten, hetgeen hij kennelijk doet, de Wilders-critici kunnen de hakken in het zand zetten, hetgeen zij kennelijk doen, in beide kampen heeft men evenveel terrein verloren, de speelruimte in het debat is aan beide zijden verkleind, het discours heeft zich verengd.

Schoorsteenveger | 01-08-11 | 13:11

@Whoehahahaa

Nee, huilie huilie doen in de Telegraaf lost de crisis op?

ik ben aan het woord | 01-08-11 | 13:03

Wilders is gewoon een hypocriete fluim.
c'est ca
Fortuin had verstand, zocht het debat. Wilders mag nog niet in zijn schadus staan.
Die mensen die dwepen met Fortuin en even goed Wilders stemmen zouden zich ook eens achter de oren moeten krabben.

2emeREP | 01-08-11 | 12:59

Weet je nog, 11 september, dat iedereen riep dat Moslims in Nederland afstand moesten nemen van die acties?

Dat hoeft dus voortaan ook niet meer. Daar hebben ze immers niets mee temaken.

Tegen Greetje zou ik, in het kader van "Either you're with us, or you're with the enemy", willen zeggen: als je niet keihard afstand wilt nemen, ben je er dus voor.

Ik weet het beter | 01-08-11 | 12:58

@De La Puerco | 01-08-11 | 11:54 | + -1 -
--
ik schaam mij nergens voor.
Je hoeft geen historicus te zijn om te weten dat nederlanders heel enthousiast meewerkten.
-
Als jij de mythe van de goede nederlander nog gelooft bevind je je in ieder geval niet in het gezelschap van de joodse gemeenschap.
-

2emeREP | 01-08-11 | 12:58

De La Puerco | 01-08-11 | 11:54

Je vergelijkt het (gedwongen) opjagen van Joden in de bezettingstijd met het geheel vrijwillig opjagen van Joden in NL door moslims met elkaar.

Hoe bedoel je dat: 'het (gedwongen) opjagen van Joden'?

De Joodse raad probeerde te redden wat er te redden was en waren naïef en vertrouwde te veel op onze Nederlandse moed en tolerantie. Nederlanders zijn mensen en de meeste mensen zijn xenofoob wanneer het menens wordt. Een uitzondering, een minderheid, gedraagt zich heldhaftig: zie Etty Hillesum.

artfremd | 01-08-11 | 12:57

De Islam is het grootste gevaar...
Massa immigratie, haatpaleizen...
Gewelddadige totalitaire ideologie... Denkt Greet nou echt dat hij geen inspiratiebron is voor Anders-denkenden?

WittgensteinsNeffe | 01-08-11 | 12:52

arme zure gure Greet ze moeten je wel weer hebben he

istawa | 01-08-11 | 12:44

Kan firma Links en Co eindelijk eens een onderwerp oppakken wat echt ter zake doet? Ondertussen zijn we nog steeds een crisis aan het uitkomen. ...
#FOCUS!

Woehahahaa | 01-08-11 | 12:34

SchreibtischTater; ... ze bevlekken niet zelf hun handen met bloed, maar leveren de ideologische, intellectuele en "schijn" morele achtergrond waardoor het tot de "walgelijke" daden van een eenling of groep kan komen.
Ze zijn als een propaganda eenheid binnen een democratie.
Wilders is daar ook gewoon een onderdeel van, zoals hij zelf marionet is van Pamela Geller c.s., de AIPAC en goh wellicht de Mossad zelf.
Er gebeurd minder toevallig dan we denken, de "morele kruisridders" worden nu alleen vanuit Jeruzalem de wereld ingestuurd.

KomodoVaraan | 01-08-11 | 12:32

De La Puerco | 01-08-11 | 12:17

Wat snap ik dan niet?

Tjemig | 01-08-11 | 12:32

AB was links, en hij deed aan grafitti, dus Job heeft ook wat uit te leggen. (bron: NRC)

Crak-ho | 01-08-11 | 12:31

@De La Puerco | 01-08-11 | 12:09 : Lees jij andermans postings eigenlijk wel? Of vlieg je er even overheen zodat je de krentjes uit de pap kunt pikken?

Wat een vreselijke non-reaktie man. Kun je niet beter(want dan zal ik nergens meer over zeuren)?

En lees eens een boek over 'discussieren', niet voor jou en mij, maar zodat je idee krijgt hoe het er in de grote volwassen mensen wereld aan toegaat.

Als jij het verschil niet kan zien tussen de twee navolgende voorbeeldjes dan ben je in elk geval niet geschikt voor de diplomatieke dienst OF voor de politiek in Nederland.

- "Ik stel dat mijn opponent dit punt niet goed heeft uitgedacht en dat daarom zijn uiteindelijke plan geen kans van slagen heeft. Kan mijn waarde opponenent hierop afdoende reageren?"

- " De nu weer opgelaten vlieger van links heeft is weer eens het zoveelste voorbeeld van het doodknuffelen van de haatbaarden die zich in hun haatpaleizen hebben verscholen".


Verder geen commentaar. Ik denk zo dat dat een herhaling van zetten zou worden. Nog een prettige middag.

TM | 01-08-11 | 12:25

Tjemig | 01-08-11 | 12:13

Daar komt geen 'uitgediepte' reactie op, je snapt het niet.

De La Puerco | 01-08-11 | 12:17

2emeREP | 01-08-11 | 11:37

Nu u de zaken toch zo uitdiept, Zoekt u eens op de grootmoefti van Jeruzalem, Mohammed Amin (Haj) al-Hoesseini.

Veel leesplezier!

Tjemig | 01-08-11 | 12:13

TM | 01-08-11 | 12:05

De PVV discussieert met gebrekkige woordkeus en dat vindt u fout, dat er een strontkar over de PVV wordt gestort, vindt u daarentegen begrijpelijk.

Heerlijk paradoxaal, de spagaat van links ten volle uit, heerlijk.

De La Puerco | 01-08-11 | 12:09

MathijsXXL | 01-08-11 | 11:53

Als je een reclame uiting aan je muur hangt, die vanaf de straat te zien is, moet je gewoon reklame belasting betalen. Als je met een sandwich-bord over straat loopt ook.

Als je reclame maakt voor moslim fundamentalisme niet ?

De La Puerco | 01-08-11 | 12:06

Mislich | 01-08-11 | 11:04 | + 0 -
U komt hier met gestrekt been binnen hoor. Met allerlei aannames, vooroordelen en weet-ik-wat allemaal. Goed dat u *out* gaat. Echt iets zinnigs heeft u niet te melden.

Rammstein | 01-08-11 | 12:05

@De La Puerco | 01-08-11 | 11:48 : Als je denkt dat woordkeuze niet essentieel is bij het voeren van een echt debat dan raad ik je toch aan om daar nog eens over na te denken want woordkeuze is net zo belangrijk als de inhoud. Dat is overigens geen aanname, dat is een vastgesteld feit. Te zien in iedere debating club in de wereld.

Overigens is het mij dan *nog* een rotzorg wat die Wilders en zijn PVV allemaal voor stront schuiven; 'kopvod' 'haatpaleis', noem al die oh zo spitsvondige woordjes allemaal maar op. Ze moeten dan alleen niet zo zeiken als ze zelf *ook* een keer of wat de strontkar over zich heen krijgen uitgestort.@MathijsXXL | 01-08-11 | 11:48 : Ok, dan volg ik gewoon de sub-thread niet meer. Geeft niet, zal wel wat gemist hebben.

TM | 01-08-11 | 12:05

Ik ben serieus bang dat Breivik niet de laatste is die doordraait inderdaad...

wakkere_nederlander | 01-08-11 | 11:53

Ik heb een patente oplossing. Als socialisten nu eens niet steeds massaal lopen uit te dagen op groeps bijeenkomsten, gewoon een beetje rekening houden met bepaalde andere groepen in de samenleving, door niet te provoceren. Dan hoeft u niet bang te zijn.

De La Puerco | 01-08-11 | 12:02

MathijsXXL | 01-08-11 | 11:53

Het is bij wet verboden om (te) naakt rond te lopen, hakenkruizen te dragen etcetera. Ik zie het verschil niet met kopvodden die louter gedragen worden als politiek statement of als teken van vrouwen-discriminatie. Immers, waarom lopen die haatbaarden er dan zelf niet mee. ?

De La Puerco | 01-08-11 | 11:58

Wie kan zeggen dat elke een mus een vogel is mag nog niet zeggen dat elke vogel een mus is. Zijn we allemaal gek geworden ofzo

vanlinknaarrecht | 01-08-11 | 11:57

@ TM | 01-08-11 | 11:33 |

goed gesproken!

kn | 01-08-11 | 11:55

2emeREP | 01-08-11 | 11:37

Je vergelijkt het (gedwongen) opjagen van Joden in de bezettingstijd met het geheel vrijwillig opjagen van Joden in NL door moslims met elkaar.

Dat er relatief veel Joden in NL werden opgepakt door de Bezetter, had vooral van doen met overijverige ambtenaren, die hun kaartenbakjes (gedwongen) overdroegen.

Ga je schamen.

De La Puerco | 01-08-11 | 11:54

Superior Bastard | 01-08-11 | 09:47 |
Ik ben serieus bang dat Breivik niet de laatste is die doordraait inderdaad...

wakkere_nederlander | 01-08-11 | 11:53

@De La Puerco | 01-08-11 | 11:48
.
Maar dat wordt er niet mee bedoeld door wilders... hij plaats er namelijk wel een paar woorden achter.. en dat zijn dat die Kopvodden het straatbeeld vervuilen en dat de vervuiler maar moet betalen, en dat een kopvoddentax dus terecht zou zijn.
.
dat was de redenering, niet degeen die u er nu van maakt.

MathijsXXL | 01-08-11 | 11:53

TM | 01-08-11 | 11:43

Welke woorden worden gekozen, om een punt te verduidelijken is natuurlijk voor wel of niet gelijk hebben niet van belang.

Als er een uitgebreide maatschappelijke discussie is over het dragen van kleding om de haren te bedekken, ter voorkoming van het uitlokken van verkrachting, is het wel zo duidelijk, dat als je tegen het idee achter zo een kledingstuk bent, dit kort en bondig een kopvod te noemen. In 1 woord duidelijk, ipv enige alinea's.

De La Puerco | 01-08-11 | 11:48

Wie kan zeggen dat elke een mus een vogel is ...

vanlinknaarrecht | 01-08-11 | 11:48

@TM als je het zo opvatte,dan heb je het inderdaad niet geod begrepen.
.
het was een reactie op deze vraag
----------------
Er werden toch geen moslims naar bejegend ? waar heeft u het over ?

De La Puerco | 01-08-11 | 11:16
----------------

MathijsXXL | 01-08-11 | 11:48

"haatbaarden en haatpalijzen zijn bewoordingen die tot doel hebben moslims en moskee in een normaaal daglicht te zetten.
MathijsXXL | 01-08-11 | 11:33"

'een normaal daglicht te zetten'...

Dat je paleizen niet kunt spellen is een, maar you really ARE shitting me now, right? Als jij dat 'normale bewoordingen' noemt dan is de Discussie in Nederland inderdaad wel zo'n beetje onmogelijk geworden.

TM | 01-08-11 | 11:43

2emeREP | 01-08-11 | 11:33

Ook Wouter Bos (nu 400.000 'alles moet eerlijker' salaris) vond kennelijk Ella Vogelaar (Verklaard Communist en Stalin rechtpraatster) kennelijk niet 'slim' genoeg voor haar baantje.

En goh, het vreemd vinden, dat een verkrachte hoernaliste er geld mee probeerde te verdienen om overal te gaan lopen vertellen, dat haar verkrachter toch eigenlijk een toffe peer was, vind ik vreemd.

En als van der Laan stelt, dat teveel kiezers voor de PVV de rechtsstaat bedreigt, moet je je eens afvragen, wat voor rechtsstaat van der Laan eigenlijk beoogt. Kennelijk 1 waar het electoraat in zijn keuze vrijheid aan banden moet worden gelegd, soort 1-partij democratie zoals Zimbabwe, Cuba, China, voormalig Oostblok, allemaal voorbeelden van niet-rechtsstaten.

De La Puerco | 01-08-11 | 11:42

Ik vraag mij werkelijk af of je als PVV aanhanger zo blij moet zijn als dit Wilders straks aan de macht komt. Zelden zo'n volhardend en naar niets en niemand luisterend figuur gezien. Kan hij nog zo hard roepen van wel, maar mijn definitie van democraat zijn is iets anders dan het weigeren te luisteren naar de meningen van anderen, weigeren te debatteren, weigeren interviews te geven en zelfs niet eens naar je eigen partijgenoten te luisteren.
Bigi Bana Boy | 01-08-11 | 11:33 | + 0
---------------------------------------
.
Wilders laat zich niet chanteren door links en zich iets aanpraten dat hij voor iets verantwoordelijk is waarvoor hij geen verantwoordelijkheid draagt.
.
Het linkse spelletje om Wilders de schuld te geven speelt hij niet mee; dat kan je ook moedig noemen en toont aan dat hij niet snel omver te krijgen is.
En dat is precies waar bij links de schoen knelt.
Wat ze ook proberen om hem monddood te maken ; het lukt links niet.
.
Wilders geeft wel interviews; zoals die vanmorgen in de telegraaf.

pimpernel. | 01-08-11 | 11:41

Zeikende christenen die zich met politiek bemoien is fout. Moet je mij niet mee lastigvallen. Ook de politieke islam mag niet mijn straatje beinvloeden. En die atheistische moet er helemaal niet komen met hun hell preken. En house muziek bach of hip hop wil ik ook niet zien. (dit zijn links rechtsachtige kogels? waar de geschiedenis zich mee vult... en herhaald). Haatpruikenenbaardenunited.

Itastijl | 01-08-11 | 11:39

@De La Puerco | 01-08-11 | 11:20 | + 0 -
feitelijk onjuist.
De Joodse gemeenschap is echt niet vergeten dat "de nederlander" zich maar wat graag bezig hield met het jagen op joden.
Vergeleken met andere west europese landen werd een enorm percentage joden in nederland ausradiert.
Met dank aan de fatsoenlijke nederlandse burger en politie.
=
de toevlucht, godsdienstvrijheid, waar jij naar verwijst stamt ergens uit de 80jarige oorlog.

2emeREP | 01-08-11 | 11:37

@Bigi Bana Boy | 01-08-11 | 11:33 "het weigeren te luisteren naar de meningen van anderen"

Doen ze bij groenlinks en de pvda ook wel eens. Daar gaan ze zelfs nog verder en proberen het verkondigen van meningen van anderen te verbieden door de rechter.

"weigeren interviews"

Op het internet staan honderden interviews met Geert Wilders uit binnen en buitenland. Hoeveel heeft u er precies nodig?

Koninging Beatricks | 01-08-11 | 11:36

Het is in lijn met Wilders’ poging om de Rotterdamse kunstenaar Jonas Staal veroordeeld te krijgen omdat die als kunstwerk een nep-herdenkingsmonument voor Wilders had gemaakt. Maar de reacties wringen met de profilering door de PVV als hoeder van het vrije woord.

Was het niet Brinkmans fractiegenoot Martin Bosma die in het debat rond de arrestatie van cartoonist Gregorius Nekschot hartverwarmend sprak over het belang van de artistieke vrijheid? En prees Wilders in Amerika niet de grotere vrijheid van meningsuiting de hemel in? ‘Hier zit de vrijheid van meningsuiting in de genen, ook van de politieke elite.’

2emeREP | 01-08-11 | 11:34

Het laatste gejengel gaat over een – overduidelijk satirisch – stuk op de website De Speld, waarin PVV-parlementariër Hero Brinkman de overleden zanger Ramses Shaffy zogenaamd aanvalt op diens vermeende islamitische achtergrond en losbandige gedrag. Brinkmans medewerker sommeerde De Speld om het artikel weg te halen, want het zou ‘kwetsend’, ‘smakeloos’ en geen ‘goede satire’ zijn.

Erg fijngevoelig, en dat van een man die zegt dat ‘Marokkaans straat-tuig desnoods een knieschot’ moet krijgen en dat de Nederlandse Antillen een corrupt boevennest zijn.

2emeREP | 01-08-11 | 11:33

Het blijft uiteindelijk dan toch een hypocriet en een enorme cry-baby, die Wilders.

Hypocriet omdat hij verdomde goed weet dat er een verschil is tussen 'verantwoordelijk zijn voor' en 'de voedingsbodem leggen voor'. Niemand(op een paar verblinde en irrelevante linksgangers na) zegt dat die blondine direkt 'verantwoordelijk is voor' dat drama in Noorwegen, maar *wel* dat hij 'de voedingsbodem legt voor' en daarom niet moet zeuren als zijn woorden verkeerd worden uitgelegd en misbruikt.

Als die Wilders een echte vent zou zijn dan zou hij dat gewoon beamen en onmiddellijk betreuren. Hij lult de hele tijd over een oorlog tegen de islam maar gaat aan de kant staan als er onschuldige slachtoffers vallen. Hij gebruikt nog steeds een taal waaruit de minachting en verachting van moslims zonneklaar blijkt. Mij best dat hij moskeeen 'haatpaleizen' noemt, ik heb er geen enkele affiniteit mee. Maar ga dan ook niet lopen te kankeren en klagen als je zelf ook als minderwaardig wordt beschreven. Wie kaatst moet de bal verwachten. En daar kan die hele Wilders niet tegen.

Eerst kwam volgens deze volksmenner de kogel van links, en dat moest 'gewoon maar eens gezegd worden'. Nu komt er een van rechts-gristelijk-fundi en mag dat opeens *niet* gezegd worden.

Waarom niet eigenlijk? Geldt de vrijheid van meningsuiting alleen voor de PVV tegenwoordig?

Kan iemand me dat op een normale manier uitleggen?

TM | 01-08-11 | 11:33

2De La Puerco, haatbaarden en haatpalijzen zijn bewoordingen die tot doel hebben moslims en moskee in een normaaal daglicht te zetten.Bovendien eisen wij ookm altijd van moslims en islamitshce organisatie dat ze afstand nemen als er een aanslag gepleegd wordt en vragen wat de verschillen tussen hen en de aanslagplegers zijn.
.
Daar boven op kan wilders uitleggen in het buitenland ook uitleggen, dat de islam het grootste gevaar is voor ons geluk, of zoals hj het zegt een gevaarlijke politiek ideologie. Hij mag in binnen- en buitenland zeggen dat links verantwoordelijk is voor die immigratie.... maar wanneer er overeenkmostenn zijn tussen het gedachtengoed van wilders dat zeer, zeer gorf gebracht wordt, door wilders en gedeeld wordt op essentiele punten door een waanzinnige Noor, is enige uitleg, zeker in het licht dat het in andere gevallen ook gervaag wordt, niet meer dan terecht.
.
Maar wilders geeft geen verantwoording, hij wordt boos en is verontwaardigd dat 200 kranten in binnen- en buitenland de verschillen tussen het gedachtengeod van wilders en breivik wel eens willen weten.
.
Zijn reactie zoals woensdag en nu in extremere vorm is en hoop getier en geschreeuw en geen uitleg tussen de verschillen tussen beide gedachtengoed.
.
dat maakt hem dus een raar, hypocriet, schreeuwerig mannentje.

MathijsXXL | 01-08-11 | 11:33

Ik vraag mij werkelijk af of je als PVV aanhanger zo blij moet zijn als dit Wilders straks aan de macht komt. Zelden zo'n volhardend en naar niets en niemand luisterend figuur gezien. Kan hij nog zo hard roepen van wel, maar mijn definitie van democraat zijn is iets anders dan het weigeren te luisteren naar de meningen van anderen, weigeren te debatteren, weigeren interviews te geven en zelfs niet eens naar je eigen partijgenoten te luisteren.

Bigi Bana Boy | 01-08-11 | 11:33

Geert Wilders is de man die minister Ella Vogelaar knettergek noemde, een verkrachte vrouw (‘linkse journaliste’) verbaal in de pan hakte en een ‘kopvoddentax’ bepleit. Maar wanneer integratieminister Eberhard van der Laan keurige kritiek levert – als de PVV veel aanhang krijgt, bedreigt dat de rechtstaat, zei die – dan is hij volgens Wilders een ‘politieke handlanger van Mohammed B. ’.

Daarop aangesproken, in een interview met Story, is het antwoord in stijl met het ingezette basisschoolgesnotter: ‘Ze verwijten mij dat ik haat zaai, maar ze doen het zelf!’

2emeREP | 01-08-11 | 11:33

dutchdiva | 01-08-11 | 11:26

Verantwoordelijke politici nemen ter plaatse wel eens een kijkje, wat er met ons geld gebeurt, of er wat verbetert en etc.

Ik heb GW nooit horen zeggen, dat zijn tegenstrevers ergens hun mond over moeten houden. Ik hoor de tegenstanders van GW niet anders zeggen, dat hij wel zijn bek moet houden.

Heeft u daar wel eens over nagedacht ?

De La Puerco | 01-08-11 | 11:31

Minder wilders u bent een raar, hypocriet schreeuwerig mannetje.

MathijsXXL | 01-08-11 | 11:09
-----------------------------
Wat heeft Wilders nu te maken met de acties van een gek.
Als je Wilders daarvoor verantwoordelijk houd , moet je ook iedereen verantwoordelijk houden ter linkerzijde voor de moord op Fortuyn en voor de talloze aanslagen en moorden gepleegd op basis van links gedachtegoed en moet je ook iedere moslim verantwoordelijk houden voor de talloze aanslagen die uit naam van de islam zijn gepleegd.
.
Daarbij heeft Wilders nooit opgeroepen tot geweld om zijn doelen te bereiken ,maar gezegd dat dit via de parlementaire weg moet.
.
Dit in tegenstelling tot de islam waar je vele groepen en personen hebt die oproepen tot geweld en moord om zo het martelaarschap te verwerven.
.
En trouwens er zijn toch geen moslims gedood in Noorwegen!

pimpernel. | 01-08-11 | 11:29

pimpernel. | 01-08-11 | 11:12

Ach, als je nou eens helemaal geen steekhoudende argumenten hebt en toch kiezers over wil houden, wat moet je dan ?

Nou dan geef je de tegenpartij de schuld van het ombrengen van mensen in Noorwegen door een tempelier, beetje vergezocht, maar ze moeten toch wat.

De La Puerco | 01-08-11 | 11:27

Nance, GW is ook op Aruba op vakantie geweest, dat is volgens de PVV toch één van de roversnesten? De hypocriet.
Bovendien, vrijheid van meningsuiting geldt alleen voor hem? Hij doet niet anders dan links (Cohen) demoniseren.

dutchdiva | 01-08-11 | 11:26

Is geert met zijn vriend op aruba?

Aart Z. | 01-08-11 | 11:25

artfremd | 01-08-11 | 11:13

Nu is het vreemde, dat Joden in NL verketterd worden door Moslims.Voor dat er hier Moslims waren, kwamen die Joden hier massaal asiel zoeken.

De La Puerco | 01-08-11 | 11:20

laten we dus gewoon eerlijk zijn en zeggen dat we een hekel hebben aan vreemdelingen, behalve wanneer we op vakantie zijn en ze in de toekomst ons bejaarde "ik" en familie moeten verzorgen.

artfremd | 01-08-11 | 11:13 | + 0 -
--------------------------------------
Het heeft niets te maken met hekel hebben aan vreemdelingen , maar alles met een kritische opstelling tegen een fascistisch religieus systeem als de Islam
.
Als je beter had opgelet had je dat kunnen weten.
Zoals de rechtbank nog gezegd heeft levert Wilders kritiek op de ideologie van de Islam.

pimpernel. | 01-08-11 | 11:18

Minder wilders u bent een raar, hypocriet schreeuwerig mannetje.

MathijsXXL | 01-08-11 | 11:09

Er werden toch geen moslims naar bejegend ? waar heeft u het over ?

Hoe kan Wilders nu gaan uitleggen, waarom in het verre buitenland niet-Nederlandse Moslim-knuffelaars worden omgebracht, door een tempelier ?

Go figure.

De La Puerco | 01-08-11 | 11:16

Dick Swaab geeft als commentaar: Wilders gedachtegoed is een goed voorbeeld van het xenofobe denken dat diep vanuit het brein, gedurende miljoenen jaren ontstaan, het gedrag bepaalt.
Swaab maakt geen onderscheid tussen het verketteren van Joden en van Arabieren.
laten we dus gewoon eerlijk zijn en zeggen dat we een hekel hebben aan vreemdelingen, behalve wanneer we op vakantie zijn en ze in de toekomst ons bejaarde "ik" en familie moeten verzorgen.

artfremd | 01-08-11 | 11:13

"Breivik als instrument gebruiken om 'rechtse politici' impliciet moreel medeplichtig aan zijn daad te maken, is kwaadaardig en onjuist.
Dezelfde stemmen vonden in 2002 en 2004 dat je niet alle linkse dierenactivisten en niet alle vrome moslims met de misdaden van een eenling (Volkert van der G. en Mohammed B.) moest vereenzelvigen"--Sylvain Ephimenco
.
www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article...

pimpernel. | 01-08-11 | 11:12

Hier zijn discussies niet mogelijk. Bij een discussie met er ook geluisterd worden en moet er ook het vermogen zijn dingen te begrijpen. Dat is op deze site ver te zoeken en dan hou ik het vriendelijk. Mislich out.

Mislich | 01-08-11 | 11:04

Bye Bye. Heeft inderdaad geen zin te discussieren met u, u luistert niet en u begrijpt het niet.

De La Puerco | 01-08-11 | 11:11

Wat goed ook dat u, meneer wilders geen politiek munt probeert te slaan uit het drama in noorwegen, woensdag als behoorlijk uitvallen naar dibi en cohen, vandaag nog een schepje er bovenop.... en dat simpelweg omdat de hele wereld wil weten, (200 kranten binnen en buitenland) nu wel eens de verschillen tussen uw en het gedachtengoed van Breivik willen weten.
.
Iets dat toch ook van iedere willekeurige moslim, danwel islamitsche organisatie gevraagd wordt, wanneer er een aanslag is gepleegd door iemand die zich beroept op de islam.
.
Maar u vind het wel nodig om moslims ter verantwoording te roepen, maar u vindt het niet nodig als Volksvertegenwoordiger, met de anti-islamboodschap die u in binnen- en buiteland, LUIDkeels verkondigd, u zelf nu te verantwoorden... behalve dan wat boos geschreeuw in de de welbekende ochtendkrant, dat de islam keihard aangepakt moet worden, grove woorden wederom niet mijdend en dat links wel heel erg slechtn is omdat ze u aanspreken op uw toon.
.
Minder wilders u bent een raar, hypocriet schreeuwerig mannetje.

MathijsXXL | 01-08-11 | 11:09

mattheusvdsteen | 01-08-11 | 10:35

Dit niveau kan wilders toch niet accepteren?
Zou me kapot schamen.

Aart Z. | 01-08-11 | 11:08

Mislich | 01-08-11 | 11:00

Zet de salarissen van sociaal democraten op een rijtje, moet zelfs jij zien, hoe hypocriet en ziek het sociaal democratische gedachtengoed is.

Begin bij Aleid Wolfsen, Max van de Berg, Wim Kok etc.

Alles moet eerlijker, moehaha.

De La Puerco | 01-08-11 | 11:06

@De La Puerco | 01-08-11 | 11:02 | + 0 -

Discussie?

Hier zijn discussies niet mogelijk. Bij een discussie met er ook geluisterd worden en moet er ook het vermogen zijn dingen te begrijpen. Dat is op deze site ver te zoeken en dan hou ik het vriendelijk. Mislich out.

Mislich | 01-08-11 | 11:04

@wakkere_nederlander | 01-08-11 | 09:18
Een partij die vraagstukken agendeert hebben we al. Wat nodig is, is een partij die werkbare oplossingen biedt. Die vind je hier niet op Geenstijl (is ook niet de insteek van GS).

niet voor de hond | 01-08-11 | 11:03

FatsoensTrol | 01-08-11 | 10:58

Echt veel heb je ook niet aan de discussie toe te voegen, nietwaar ?

Doe dat dan ook niet !

De La Puerco | 01-08-11 | 11:02

Gelukkig bent u dat niet. De gedachte alleen al.
Rammstein | 01-08-11 | 10:58 | + 0 -

Ja ,dan was u nu hier niet nonsens aan het plempen ws en het is uiterarad moeilijk voor te stellen wat anders te doen.

Mislich | 01-08-11 | 11:02

@De La Puerco | 01-08-11 | 10:57

Sam Pormes (de treinkaping), Wijnand Duijvendak (RARA) en Marijke Vos (Proba Koala giframp van Ivoorkust) om het even aan te vullen.

ZKH EénOog | 01-08-11 | 11:00

@De La Puerco | 01-08-11 | 10:57 | + 0 -

Ja, die mensen waren allemaal geinspireerd door de pvda en de andere sociaaldemocratische partijen in Europa. Dat is heel erg waar. Op deze site iig wel.

Mislich | 01-08-11 | 11:00

@De La Puerco | 01-08-11 | 10:57
Allemaal rechtse klootzakken die in naam van Wilders een paar incidenten begingen, natuurlijk.

dlseth_ | 01-08-11 | 11:00

@ZKH EénOog | 01-08-11 | 10:55
En tijdens de RAF tijd ging er bij huize Halsema menig flesje bubbels erdoorheen wanneer er weer een glorieuze groen/socialistische overwinning was op het kapitalistische systeem. (lees: iemand met een baan in de private sector werd doodvermoord)

Maar goed, dat GLers landverraders zijn die actief trachten de Nederlandse soevereiniteit te ondermijnen behoeft geen verdere uitleg.

dlseth_ | 01-08-11 | 10:58

@Rammstein | 01-08-11 | 10:53 | + 0 -

Ik zet jullie tussen aanhalingstekens wat wil zeggen dat het niet letterlijk iedereen hier is, maar dat ik u dat uit moet leggen maakt wel duidelijk dat u niet serieus bent of niet kunt zijn.

Mislich | 01-08-11 | 10:58

Fascinerend,linksies reageren altijd wat er in de televaag staat,allemaal stiekem gelezen op de plee zeker? Zoals ik al eerder betoogde is er een wereld van verschil tussen Noorwegistan en Nederland,daarom zijn de oproepen tot mateging van het vrije woord door o.a JoB en Tofuck contraproductief en weinig verheffend.De kloof tussen de bevolking wordt alleen maar groter,en dat de linkse politicie dat nog niet willen inzien is verontrusstend. Een democratie zijn we allang niet meer sinds we zijn opgegaan in het Europese project en de Nederlandse identiteit gaat langzaaam aan verloren.De P.V.V zal blijven groeien omdat links niet hoort,niet ziet en op de verkeerde momenten zwijgt.

Knappe snuiter | 01-08-11 | 10:58

Rammstein | 01-08-11 | 10:51

Zei ik dat je PVV stemde? Maar ik begrijp dat je niet verder komt dan 1 regel als je Nederlands zo slecht is.
Voor jouw begrip: een adept is zoiets als een ingewijde in de geheimen van een kunst of wetenschap van een sekte... Of misschien snap je deze beter:
Een adept is een individu waarvan binnen een bepaalde groep gezegd wordt dat hij een bepaald niveau van kennis en vaardigheid in de al dan niet esoterische leerstellingen van die groep heeft bereikt.

En verder ben ik immuun voor je (zogenaamd) grappige insinuaties... Maar ga er vooral mee door en laat jezelf kennen!

FatsoensTrol | 01-08-11 | 10:58

Mislich | 01-08-11 | 10:56 | + 0 -
Gelukkig bent u dat niet. De gedachte alleen al.
@ the rest
Zeik nog even door, ik moet even weg, maar ben zo terug om verder op uw non-sense te reageren.

Rammstein | 01-08-11 | 10:58

Mislich | 01-08-11 | 10:53

"het klimaat wordt niet verziekt door sociaaldemocraten"

Castro, Stalin, Pol Pot, Rote Armee Fraction, Brigata Rossa, Volkert van der Graaf etc...

Hoe plaatst u deze sfeermakers ?

De La Puerco | 01-08-11 | 10:57

Haragha | 01-08-11 | 10:56 | + 0 -
U past zich al aan aan een Belg.

Rammstein | 01-08-11 | 10:56

De kop van vandaag in de media:
""Sharia begint in Engeland echt van de grond te komen""
Tja,met 6 islamitische rechtbanken en een zelfuitgeroepen shariawijk klopt die veronderstelling wel.
Mag ik dan zeggen dat ik daar niet zo gelukkig mee ben?
Of ben ik dan een nazi of extreem rechts figuur ?
Nee,,ik ben een bezorgde burger net als die andere 2 miljoen die op de PVV stemmen om dit soort (s)linkse excessen minimaal te benoemen en maximaal te bestrijden,ik wil geen steniging en bungelende homo's aan bomen voor me deur,,zoals te lezen was op het pamflet van de islamisten die de sharia hebben uitgeroepen in die engelse wijk.
Ik wil niet verplicht worden tot deelname aan deze middeleeuwse gedachtegang,,,dat de (gematigde)moslims hier niet tegen demonsteren zegt mij al genoeg,,zwijgen is toestemmen.

The real Flex | 01-08-11 | 10:56

Maar aan uw "gniffel" te lezen, nog niet oud genoeg om te stemmen.
Gelukkig maar.
Rammstein | 01-08-11 | 10:43 | + 0 -

Gniffel betekent wel lachwekkend maar met mate voor het geval u dat niet weet en nee ik ga uit uw reactie niet meteen uw leeftijd afleiden. Gezien uw reacties zou ik uw opa kunnen zijn.

Mislich | 01-08-11 | 10:56

@Rammstein | 01-08-11 | 10:34
Als je goed leest dan lees je dat ik weet wanneer ik wel en niet gebukt moet staan. Staat er een limbabwenees achter me dan moet ik absoluut niet gaan bukken.
Kennis is macht, JeWeetTok!

Haragha | 01-08-11 | 10:56

Tsss, Femke Halsema net op twitter, bijdehand doen over Geert. Het gore lef: haar partij heeft meer terroristen gehuisvest dan welke andere west-Europese partij ook, met meer slachtoffers op hun geweten dan een Breivik.
Ma, man, man, wat een hypocrisie is er toch onder dat oud- en extreemlinkse gespuis.

ZKH EénOog | 01-08-11 | 10:55

plantsoendrol | 01-08-11 | 10:49 | + 0 -
Dat zijn reacties.
Maar stiekem wist je dat natuurlijk wel.

XaaD666 | 01-08-11 | 10:54

MathijsXXL | 01-08-11 | 10:47

Hoe ziet u zich dat voor u, die verdediging van Wilders ? Een beetje zoals de moslim imams dat hebben gedaan mbt de honderden moslim-aanslagen van de afgelopen jaren ? Feestje in Ede na de aanslog op de twin-towers ? Zo ongeveer ?

De La Puerco | 01-08-11 | 10:53

Mislich | 01-08-11 | 10:50 | + 0 -
Ik heb geen idee wie u met "jullie" bedoelt. Dat u iedereen, u zelf incluis, in een hokje probeert te proppen, is uw zwaktebod, niet de mijne.
En dat maakt u, inderdaad, een idioot.
Wat u gelukkig zelf toegeeft.

Rammstein | 01-08-11 | 10:53

Draai het eens om, door Wilders als mede schuldige aan te wijzen, roep je 'onze' immer zwaar bewapende socialistische jeugd op, uit zelf verdediging uiteraard, Wilders om te brengen. Hetgeen ook nog zou helpen met de electorale problemen die de socialisten hebben.

De La Puerco | 01-08-11 | 10:47 | + 0 -

Dat zou een gestoorde sociaaldemocraat ook kunnen doen, maar het klimaat wordt niet verziekt door sociaaldemocraten en daardoor wordt er geen voedingsbodem gecreeerd waarop zo iemand gedijt en daarom is er in zo'n geval geen verband te leggen met de sociaaldemocratie en dat is precies het verschil met haatzaaiers als wilders of haatimams etc.

Mislich | 01-08-11 | 10:53

@ Fatsoens Trol 10:34:

Verkeerd begrepen.
Links prijst dit kabinet.
Dit kabinet bestaat dank zij de PVV.
De PVV gedoogt de VVD en het CDA.
Weldenkend links ( voorzover je over weldenkend links kan spreken) prijst dus indirect de PVV.
Klopt, he?
Waarom verketterd de pvda de PVV?
Geen PVVer denkt aan een overstap naar het zinkende pvda schip.
Nogmaals, dat breivikeffect heeft geen enkele invloed op de PVV, maar zal het wel op de pvda hebben.
Daar helpt geen enkele koerswijziging aan.

The eimer | 01-08-11 | 10:52

FatsoensTrol | 01-08-11 | 10:49 | + 0 -
Laat ik nou geen PVV stemmerT zijn. Nog meer onterechte aannames, mevrouw ?

Rammstein | 01-08-11 | 10:51

Binnenkort;

www.geertstijl.nl

over fobies gesproken...

Troost J.E. | 01-08-11 | 10:50

U heeft in ieder geval zelf door, dat u een idioot bent. Dat scheelt weer.
Rammstein | 01-08-11 | 10:46 | + 0 -

Ja, door zo te worden als "jullie" word ik een idioot ja en dat beaamt u dus nu wat iig mooi zelfinzicht is en het begin van een weg naar verlossing.

Mislich | 01-08-11 | 10:50

Van importmensen mag gerust verwacht worden dat ze zich enigszins op de hoogte stellen van hoe het gastland over bepaalde dingen denkt. Bijvoorbeeld over religie. De Nederlander heeft geen boodschap aan mensen die zich vromer voordoen dan ze in werkelijkeid zijn. Dat is niet per se anti islam, want katholieken of gereformeerden kunnen er ook flink van langs krijgen.
.
Het probleem met islam is, dat ze een bijzondere rol voor zichzelf opeisen, en daar levert Wilders terecht kritiek op.
.
De apocalyptische sfeer wordt niet opgeroepen door Wilders, maar door de islam zelf. Ze willen dat iedereen naar hun pijpen danst.
.
Tja.... de politiek en de media mogen eigenlijk in hun handjes knijpen van geluk dat ze Wilders hebben, die best wel gematigd is, want voor je het weet staat er opnieuw een type a la Anders op.
.
Dus als je Oslo wil vermijden, moeten de politiek en de media Wilders wel meer ruimte geven.
.
Als ik de politiek of de media was, of de EU, zou ik maar een andere toon aanslaan, want er zijn op z'n minstens 100 miljoen Europeanen die terecht kritiek hebben op en angst voor islamisering. Die angst is terecht, dat is geen onderbuikgevoel. Kijk maar naar Egypte, Pakistan, ach... noem maar op. Keuze genoeg helaas.
.
Ik vind dan ook dat Wilders juist nu maar eens een paar tandjes hoger moet schakelen met zijn kritiek, met als superbelangrijk argument de wind uit de zeilen nemen van extreemrechts gewelddadigen.
.
Aanval is de beste verdediging.
.
Hij doet er dan wel verstandig aan om alleen inhoudelijk kritiek te leveren en mensen niet voor rotte vis uit te maken. Kritiek is des te dodelijker [mag ik dat woord nog gebruiken van de Gedanke Polizei?] als je netjes en beleefd blijft praten.
.
Dus Geert, geniet nog even in Aruba, en laat je niet in een hoek drukken, maar kies voor de aanval.

Greetje Duisenberg | 01-08-11 | 10:50

beste Acid_Nightmare

Binnenkort fuseren GS en JOOP.
Of er heeft een coup op dit forum plaatsgevonden?
Op alles waarin je Wilders nu gelijk geeft wordt met haat gemind.

zwemverbrander | 01-08-11 | 10:50

Rammstein | 01-08-11 | 10:12
Rammstein | 01-08-11 | 10:15
Rammstein | 01-08-11 | 10:16
Rammstein | 01-08-11 | 10:17
Rammstein | 01-08-11 | 10:25
Rammstein | 01-08-11 | 10:34
Rammstein | 01-08-11 | 10:36
Rammstein | 01-08-11 | 10:39
Rammstein | 01-08-11 | 10:40
Rammstein | 01-08-11 | 10:42
Rammstein | 01-08-11 | 10:43

Heb je ook nog wat argumenten cq wat zinnigs te melden of blijft bij beledigende vragen en opmerkingen van 1 regel? Voorwaar een echte PVV-adept...

FatsoensTrol | 01-08-11 | 10:49

XaaD666 | 01-08-11 | 10:47 | + -1 -

Goh, wat bent u duidelijk. Iets waar meer mensen hier aan lijden.

Mislich | 01-08-11 | 10:48

Geert, goed van je dat je je niet verdedigt, en door gaat met je karikatuur van de werkelijkheid en ons met je afschuw, walging en irealitiet blijft bestoken.
.
Bravo.

MathijsXXL | 01-08-11 | 10:47

Misschien handig om eens te zeggen wat ik precies fout zie in uw ogen.

Mislich | 01-08-11 | 10:45

Draai het eens om, door Wilders als mede schuldige aan te wijzen, roep je 'onze' immer zwaar bewapende socialistische jeugd op, uit zelf verdediging uiteraard, Wilders om te brengen. Hetgeen ook nog zou helpen met de electorale problemen die de socialisten hebben.

De La Puerco | 01-08-11 | 10:47

Er is dus nog hoop voor u, zie je wel, je kunt het wel.
De La Puerco | 01-08-11 | 10:45 | + 0 -

Dat zag ik fout? Hm, als het er op aan komt heeft u geen argumenten. Wel verwacht, maar toch jammer. Ik had ze graag onderuit gehaald, maar goed ik ga verder met bidden voor u en de uwen.

Mislich | 01-08-11 | 10:47

Mislich | 01-08-11 | 10:32 | + 0 -
Wat doe je nou ?
Dat is nou wat ik bedoel, je doet het bijna op commando.

XaaD666 | 01-08-11 | 10:47

Mislich | 01-08-11 | 10:45 | + 0 -
U heeft in ieder geval zelf door, dat u een idioot bent. Dat scheelt weer.

Rammstein | 01-08-11 | 10:46

@Rammstein | 01-08-11 | 10:44 | + 0 -

Dat is een vd vereisten om een goede idioot te zijn.

Mislich | 01-08-11 | 10:45

30 jaar geleden woonden er in ,bijvoorbeeld, Suriname buitengewoon aardige mensen. De rotstreken die sommigen nu uithalen hebben ze hier onder de bezielende leiding van links aangeleerd.

Mantisomantis | 01-08-11 | 10:45

Rokers konden hun claims indienen door gebrek aan informatie over de schadelijke gevolgen ervan.
Stel voor dat we net als bij roken en financiele producten, ook een politieke disclaimer maken.
Voor al die sukkels die het serieus nemen, en niet snappen dat ALLE politici er in de eerste plaats voor zichzelf zitten, dan hun sponsors en dan hun partij.
Niet voor ons, maar dankzij ons.

Disclaimer
" Het luisteren, of stemmen op, politici geeft geen enkele garantie dat beloftes of uitspraken gedaan in het verleden, onder enige verantwoordelijkheid van de spreker zullen vallen in de toekomst. Alle claims op basis van morele, fysieke of financiele schade zullen niet in behandeling worden genomen en als "lariekoek of demonisering" worden afgedaan.

KomodoVaraan | 01-08-11 | 10:45

Mislich | 01-08-11 | 10:44

Er is dus nog hoop voor u, zie je wel, je kunt het wel.

De La Puerco | 01-08-11 | 10:45

@De La Puerco | 01-08-11 | 10:44 | + 0 -

Misschien handig om eens te zeggen wat ik precies fout zie in uw ogen.

Mislich | 01-08-11 | 10:45

Mislich | 01-08-11 | 10:44 | + 0 -
U bent ook snel om, zeg.

Rammstein | 01-08-11 | 10:44

Blijft lachen dat extreem-links niet schijnt te bestaan,,waar ze een fundi-Christen weten om te buigen tot een extreem-rechtse,,om die dan vervolgens weer aan(word een beetje afgezaagd))ene Wilders te linken??
Juist die Wilders heeft al geen leven meer dankzij die extreem-linkse en hun fundi-islam aanhang die hem openlijk zijn hoofd willen afsnijden,,maar ach een kniesoor die daar op let...,,,behalve als Cohen zo zwaar beveiligd door het leven moet,,dan,,ja dan is het een gotspe in dit land en schreeuwt men tranen met tuiten.
Het is wachten op de volgende islamitisch aanslag,,,kijken wat de schreeuwers er dan weer van gaan maken,,ik vermoed dat ze eisen dat de beveiliging van Wilders verdwijnt,,want dan had deze aanslag niet nodig geweest()

The real Flex | 01-08-11 | 10:44

U praat in uzelf ?
Hmmm ... typical.
Rammstein | 01-08-11 | 10:42 | + 0 -

Wauw, u hebt me om, ik trap voortaan in de leugens van cda/vvd/pvv en wordt een goed christen ook nu ik toch bezig ben.

Mislich | 01-08-11 | 10:44

Mislich | 01-08-11 | 10:42

Een mens is nooit te oud om te leren, hoe jonger u bent, hoe meer kans er is, dat het nog een keer goed komt met u.

De La Puerco | 01-08-11 | 10:44

Mislich | 01-08-11 | 10:42 | + 0 -
Maar aan uw "gniffel" te lezen, nog niet oud genoeg om te stemmen.
Gelukkig maar.

Rammstein | 01-08-11 | 10:43

Hulde !
De La Puerco | 01-08-11 | 10:42 | + 0 -

Dank

Mislich | 01-08-11 | 10:42

Hoe oud bent u ?
Rammstein | 01-08-11 | 10:40 | + -1 -

Wat kunt u in godsnaam met die info? Iig oud genoeg om valkuilen als de pvv te herkennen.

Mislich | 01-08-11 | 10:42

Mislich | 01-08-11 | 10:38

Hulde !

U zet uw geheel argumentloze wijze van communiceren consequent door.

De La Puerco | 01-08-11 | 10:42

Mislich | 01-08-11 | 10:41 | + 0 -
U praat in uzelf ?
Hmmm ... typical.

Rammstein | 01-08-11 | 10:42

Ik vrees dat u niet goed kunt spellen en vreesch dat dat ook geldt voor begrijpend lezen.

Mislich | 01-08-11 | 10:41

Als Wim Kok medeverantwoordelijk is voor de moord op de rechtsmens Fortuyn is Geert Wilders medeverantwoordelijk voor de moord op ruim 90 Noorse linksmensen. Zo niet, dan niet.

Dat heet consistentie.

Ecdysis | 01-08-11 | 10:41

Heeft iemand er wel eens over nagedacht dat er tot 30 jaar geleden geen moskeen in Nederland waren, er per jaar hooguit 5 moorden of overvallen werden gepleegd en de allochtonen bestonden uit zeer gewaardeerde, hardwerkende Chinezen, Belgen en Hongaren.
Meisjes en vrouwen liepen veilig over straat en men haalde het niet in zijn hoofd om ze daarom voor hoer uit te schelden.
Denk daar maar eens over na en laten we hopen dat die tijd snel terug komt.

Mantisomantis | 01-08-11 | 10:40

Mislich | 01-08-11 | 10:39 | + 0 -
Hoe oud bent u ?

Rammstein | 01-08-11 | 10:40

@mattheusvdsteen | 01-08-11 | 10:35 | + 0 -

gniffel

Mislich | 01-08-11 | 10:39

Mislich | 01-08-11 | 10:37 | + 0 -
Ik vreesch dat u uw feiten even beter moet checken.

Rammstein | 01-08-11 | 10:39

Afkomst bepaald alles hoe een mens in elkaar zit, als je dat weet kan je daar ook naar handelen.

Haragha | 01-08-11 | 10:34

Inderdaad, kortom daar goed rekening mee houden, als je van uw standpunten verneemt.

De La Puerco | 01-08-11 | 10:38

@De La Puerco | 01-08-11 | 10:34 | + 0 -

Mooi stukje waanzin. Pilletje vergeten?

Mislich | 01-08-11 | 10:38

Ik gaf een reactie nerd.
Als ik op een forum wil kletsen ga ik wel naar viva.nl .

XaaD666 | 01-08-11 | 10:38

@The real Flex | 01-08-11 | 10:33 | + -1 -
Ondanks 2 keer posten blijf thet nonsens.
Mohammed b. handelde niet uit naam van de islam, maar uit naam van de extremisten die daaruit voort zijn gekomen en Breivik handelde uit naam van de extremisten die uit rechts zijn voortgekomen. oa Wilders dus. Wel bij de feiten blijven graag hoe lastig die ook zijn, omdat je misschien zelf dan niet meer zo zuiver blijkt als je zelf misschien graag wilt geloven.

Mislich | 01-08-11 | 10:37

mattheusvdsteen | 01-08-11 | 10:35 |
Dat laatste woord.
Zou je dat voortaan willen laten ?

Rammstein | 01-08-11 | 10:36

-weggejorist-

mattheusvdsteen | 01-08-11 | 10:35

Mislich | 01-08-11 | 10:30

Draai het eens om, door Wilders als mede schuldige aan te wijzen, roep je 'onze' immer zwaar bewapende socialistische jeugd op, uit zelf verdediging uiteraard, Wilders om te brengen. Hetgeen ook nog zou helpen met de electorale problemen die de socialisten hebben.

De La Puerco | 01-08-11 | 10:34

Haragha | 01-08-11 | 10:34 | + 0 -
U gaat graag alvast gebukt staan ?

Rammstein | 01-08-11 | 10:34

The eimer | 01-08-11 | 10:23

Dus de PVV gedoogt nu eigenlijk een kabinet van niet-weldenkende-Nederlanders? Dus de VVD en het CDA bestaan niet uit weldenkende mensen en de SP wel? Is dat je conclusie?

En volgens mij is Breivik een probleem van Noorwegen en niet van Nederland, noch van 'links', noch van 'rechts'.

De manier van politiek bedrijven van GW is volgens mij een probleem van Nederland, net zoals volgens jou 'de inhoud van het linkse gedachtengoed én de manier waarop links politiek bedrijft´ een probleem is van Nederland. Als dat klopt, hoe rijm je dat dan met mijn 1e alinea?

FatsoensTrol | 01-08-11 | 10:34

@denoorman | 01-08-11 | 10:20
We hebben het over afkomst, niet geloof!

Wel eens zaken gedaan met een Belg? Als je direct ben zoals je hier gewend bent dan ben je je klant kwijt. Je moet draaien, praten, borrelen voordat je de deal rond hebt.
In Belgie wordt tijdens de lunch absoluut niet over werk gesproken, zoals dat hier normaal is. Je beledigt echt je collega's.
Of een Belg zegt overal Ja op, ook al kan hij het niet leveren.

Wat dacht je van Franzen? Stel jij bent me collega en ik bestel een op afstand bestuurbare auto's. Zal jij me natuurlijk er bij vermelden dat ik de batterij niet moet vergeten want dat zit er niet bij en dan werkt dat ding niet. Een Fransman (een Belg ook) zal je dat absoluut niet vertellen want je bestelt een op afstand bestuurbare auto. Als je een batterij wilde moest je dat maar vertellen.

Afkomst bepaald alles hoe een mens in elkaar zit, als je dat weet kan je daar ook naar handelen.

Haragha | 01-08-11 | 10:34

-weggejorist-

The real Flex | 01-08-11 | 10:33

Kan me niet herinneren dat ene Mohammed B die vakkundig de keel van ene Theo v Gogh opensneed alvorens zijn islamitische ritueel met messen door het lichaam van Theo te botvieren ook wekenlang is doorgezaagd door de (s)links ?
Vooral Cohen burgemeester van A'dam zweeg in alle toonaarden dat zijn binnengesleepte multikul weer eens voor een aanslag zorgde waar het bloed van over de straat liep.
De dader Mohammed B werd totaal genegeerd,,de terreur uit naam van de islam werd weggehoond,,en zelfs na veroordeling blijven we Mohammed met een B aankondigen,,net als Volkert van de G die ook veroordeelt is voor een linkse kogel.
Een fundamentalistische Christen veranderen omdat de CDA dat goed uitkomt in een rechts extremist die de PVV dan op zijn bordje krijgt,,en extreem links maar lachen ??
In en in triest dit kinderachtige en uitgekookte gedrag van Groen-(s)links en de PVDarabieren,,,
Ondertussen gaat de massa-immigratie in volle vaart door,,ongelimiteerde invoer van meer multikuldrama,,en Cohen is zich van geen kwaad bewust.

The real Flex | 01-08-11 | 10:33

Leuk om te lezen hoe dat (s)linkse volkje hier alles probeerd recht te praten wat zo krom is als het maar kan.
XaaD666 | 01-08-11 | 10:22 | + -2 -

Zo, dat is nog een een schoolvoorbeeld van de waarheid omkeren.

Mislich | 01-08-11 | 10:32

Err | 01-08-11 | 10:27

Draai het eens om, door Wilders als mede schuldige aan te wijzen, roep je 'onze' immer zwaar bewapende socialistische jeugd op, uit zelf verdediging uiteraard, Wilders om te brengen.

De La Puerco | 01-08-11 | 10:32

Red mij niet | 01-08-11 | 10:09
Kriebels, jij bent lekker met je uitspraken.
Maar goed dat je nog geen stemrecht hebt.

XaaD666 | 01-08-11 | 10:32

Dick Swaab legde gisteren nog eens simpel en doeltreffend uit waar wilders en consorten mee bezig zijn. Ernstige situatie in nederland wel waar een volksmenner als wilders zoveel volgelingen heeft. Ben benieuwd waar het toe leidt. Breivik is niet gemaakt door wilders, maar wel gesteund door diens valse wereldbeeld. Daar geen verband in zien is waanzin of een leugen en het is in het geval van wilders uiteraard het laatste, want dom is hij niet. De volgelingen echter...

Mislich | 01-08-11 | 10:30

@XaaD666

Gelukkig heb je zel wel een hele waardevolle, inhoudelijke bijdrage geleverd op dit forum en onderbouw je je kritiek enorm goed.

#kuch#

ik ben aan het woord | 01-08-11 | 10:29

Jos Tiebent | 01-08-11 | 09:18

Wat is er mis met een kruistocht, ik loop de hele tijd rond met een tochtig kruis.

De La Puerco | 01-08-11 | 10:29

Hou een sop, Geert.
Je hebt al zo vaak geroepen dat de kogels van links kwamen. Nu kwamen de kogels van rechts, en de schutter gebruikte dezelfde taal als jij.

Err | 01-08-11 | 10:27

Red mij niet | 01-08-11 | 10:09 | + 1 -
En nu houd je ineens je klep dicht ?

Rammstein | 01-08-11 | 10:25

Is GS tegenwoordig cynisch ipv sarcastisch?

Dus Fortuyn moest dan ook verantwoording afleggen waarom achterlijk extreem rechts achter hem aanliep?

Loeki Knol | 01-08-11 | 10:25

@ Fatsoens Trol 9:45:

Dat zal het zeker, want de linkse breivikrevolte is al aan alle kanten verzopen in het eigen kots.
Job mag dapper doorgaan met het steunen van het Rutte EU noodfonds, waar iedere weldenkende NL falikant op tegen is en het nieuwe" linkse denken" proberen te implimenteren in zijn eigen theedrinkbrein.
Dat zal inhouden dat hij volgens die nieuwe marsorders meer zijn bewondering moet uitspreken voor dit kabinet, inclusief de inbreng van de PVV, misdadige allochtonen aanpakken, bezuinigingen van dit kabinet steunen waar het kan en vooral het eigen gedachtengoed van het subsidiestrooien naar allehande obscure instanties afzweren.
Toch blijft links zich belachelijk maken door de interne problemen af te schuiven op de PVV tot de dood erop volgt.
En inderdaad, een breivik is niet het probleem van de PVV, maar van links.
Het wegkijken van de eigen problemen van oa de immigratie en islam is daar debet aan.

The eimer | 01-08-11 | 10:23

Leuk om te lezen hoe dat (s)linkse volkje hier alles probeerd recht te praten wat zo krom is als het maar kan.
Ik kan me er geen voorstelling bij maken waarom, maar het zou fijn zijn als ze allemaal op vakantie gaan, en nooit meer terug kwamen.

XaaD666 | 01-08-11 | 10:22

@Haragha
Jij maakt onderscheid tussen mensen op basis van afkomst en dat zorgt voor minder discriminatie? Who cares waar ze vandaan komen, als ze zich maar aan de nederlandse wetten en normen en waarden houden en een bijdrage leveren aan onze samenleving maakt afkomst geen bal uit en zal er nauwelijks een probleem zijn met discriminatie. De problemen zijn er met de mensen die denken dat ze op basis van geloof vrouwen moeten achterstellen, homo's moeten discrimineren en joden moeten aanvallen.. Maar dat wist je toch zelf ook wel.

denoorman | 01-08-11 | 10:20

Reinaert | 01-08-11 | 10:16 |
Eerder laat het zien, dat het een enorme obsessie heeft.

Rammstein | 01-08-11 | 10:17

Koninging Beatricks | 01-08-11 | 10:15 |

gelukkig logisch voor jou, jammer genoeg niet logisch voor een Breivik. en die heeft momenteel heel wat meer invloed op de samenleving.

Snerpe Schede | 01-08-11 | 10:16

Haragha | 01-08-11 | 10:14 |
U wel dan ? Brrrrrr ...

Rammstein | 01-08-11 | 10:16

@Haragha | 01-08-11 | 10:14

Je bent aan 't trollen, vrind. Mot je niet doen, heeft geen enkele zin. Mij heb je er niet mee, je maakt alleen jezelf compleet belachelijk.

Reinaert | 01-08-11 | 10:16

Red mij niet | 01-08-11 | 10:09 |
Pardón ????? Wat is dat voor een vergelijk ? U moet haast wel een man zijn, net aan dan.
Lul.

Rammstein | 01-08-11 | 10:15

@Snerpe Schede | 01-08-11 | 10:12 "waarom dan niet Wilders' ideologie?"

Logisch: Omdat Wilders' 'ideologie' niet oproept om mensen te vermoorden.

Als iemand iets doet wat niet in een ideologie beschreven is, hoe kan je dan die daad aan die ideologie toeschrijven ?

Koninging Beatricks | 01-08-11 | 10:15

@Reinaert | 01-08-11 | 10:08
Tja... wist ik veel dat je niet verder kijkt dan je neus lang is. Als iemand je google resultaten aanbiedt betekent dit eigenlijk; "Dude, waarom wist je dit niet, iedereen weet het al".
Je weet zeker ook niet waar Greetje Wilders woont?

Haragha | 01-08-11 | 10:14

Wilders doet nu 'huilie huilie' in de Telegraaf.

ik ben aan het woord | 01-08-11 | 10:14

Red mij niet | 01-08-11 | 10:09
is dat diezelfde vrouw die door elk marokaantje nageroepen wordt: pssst, HOER !!

Uppie2010 | 01-08-11 | 10:13

Haragha | 01-08-11 | 09:59 | + -2 -
Dat zegt veel meer over u zelf, dan over "de rechtse reaguurder".

Rammstein | 01-08-11 | 10:12

Koninging Beatricks | 01-08-11 | 09:48 |

"Wel de ideologie en de daders natuurlijk."

waarom dan niet Wilders' ideologie?

voor mij staat in ieder geval als een paal boven water: iedere ideologie kan waanzinnige meedogenloze moordenaars voeden. links, rechts, (wat dat dan ook moge zijn vandaag de dag), religieus en ja, ook Wilders' ideologie. hij hoeft daar zijn kop niet voor in het zand te steken.

hoe dan ook, Wilders' belang ligt niet bij het voorkomen van dit soort moordpartijen in de toekomst. Wilders' belang ligt bij zoveel mogelijk kiezers in zijn tuintje lokken en houden. iedere uitlating in de media van hem is een berekenende spin. daarom is hij waarschijnlijk zo spaarzaam met zijn uitlatingen en komen die op door hem zelf gekozen momenten: eerst even de sfeer onder het electoraat proeven en dat dan handig samenvatten in een tweet of one-liner.

Snerpe Schede | 01-08-11 | 10:12

@denoorman | 01-08-11 | 10:05
Natuurlijk kan ik verschil zien. Ik kan ook het verschil zien tussen een limbabwenees en een Fries.
En afkomst herleiden leidt juist tot minder discriminatie.

Haragha | 01-08-11 | 10:11

b-badmuts | 01-08-11 | 09:34
Dus u rechtvaardigt het woord "kruistocht" met zijn gewelddadige nasmaak om de acties van Geert Wilders te omschrijven.
Het woord kruistocht heeft een algemene betekenis (zie woordenboek), en er staat niets vermeld over geweld.
Maar als uw enige verwijzing is naar een gebeurtenis van 900 jaar geleden, waarom ziet u mijn punt niet dat die verwijzing net zoveel hout snijdt als mijn verwijzing van "trein" naar een gebeurtenis van 65 jaar geleden?

Jos Tiebent | 01-08-11 | 10:11

"Misschien wist u het al, maar dan weet u het nu nog zekerder."
+1

Wat een huilebalk is Geert toch.

En vervolgens Anders Breivik aangrijpen om nog maar eens vol los te gaan op de Islam. "Haatpaleizen". Greet doet toch erg z'n best hier een slaatje uit te slaan. Op de een of andere manier heeft de Islam toch weer van doen met deze slachting. Het klinkt toch een beetje als een vrouw in minirok die verantwoordelijk is voor haar verkrachting.

Red mij niet | 01-08-11 | 10:09

@Haragha | 01-08-11 | 10:03

Ik reageer alleen maar op de pagina die ik voor mijn neus krijg als ik jouw linkje volg. Die staat vol antisemitische bronnen. Dan heb ik al gegeten en gedronken.

Maar goed, hufterigheid kent geen tijd. Dat blijkt wel weer.

Reinaert | 01-08-11 | 10:08

-weggejorist-

MvanBuuren | 01-08-11 | 10:08

En uitgerekend nu roept de PvdA ineens dat ze ook anti allochtoon zijn, want die zijn ontspoord en zo. Waar moet ik als geografisch niet correct geboren Nederlander nu dan weer op stemmen. Iedereen demoniseert er maar lustig en onvervaard op los.

poppermotje | 01-08-11 | 10:07

@Reinaert | 01-08-11 | 09:56
Misschien leer je hier iets over hoe Google ongeveer werkt. Wist je dat er cursussen zijn hoe je met google moet zoeken? Misschien iets voor je?
ppcblog.com/how-google-works/how-googl...

Haragha | 01-08-11 | 10:07

Er is op dit moment een stroming van gedachten die een groeiend aantal aanhangers heeft, voor duidelijke redenen. Binnen deze specifieke stroming zijn verschillende groepen mensen die hun eigen doel proberen te bereiken.

De PVV probeert langs de democratische weg de 'Islamisering van Europa' te stoppen, waar bijvoorbeeld de EDL actie voert tegen de 'Islamisering van Europa. Dan zijn er nog individuen zoals beste heer Breivik, die besluit zijn werk voor de politieke partij, die dezelfde sentimenten heeft als die van de PVV, in Noorwegen links te laten liggen, en het heft in eigen handen te nemen.

We hebben het hier over één persoon die ontspoort, net zoals er door linkse retoriek soms debielen zijn die gekke dingen doen (Volkert, anyone?). Helaas horen we over het laatste helemaal niets. In dit geval is Breivik in geen enkel geval te koppelen aan de PVV, apart van het feit dat ze dezelfde ideeën hebben.

De PVV zou juist geprezen moeten worden voor het altijd aan blijven moedigen tot actie via het politiek-democratisch kanaal.

Helaas zet het linkse deel van het parlement mensen die vraagtekens zetten bij de Islam leer en het grote aantal Moslims in Nederland, weg als een stel malloten.

Ik stem niet op Wilders omdat zijn fractie mij niet aanstaat, en zijn manieren om zijn doelstellingen te bereiken onrealistisch zijn, maar kan me vinden in de angst van de mensen die dat wel doen, zeker nu ik naar Engeland ben geëmigreerd, in Luton ben komen te wonen, waar gehele Islamitische enclaves zijn, waar je met een frons wordt aangekeken als blank persoon. Als mijn vriendin daar in een rok over straat loopt krijgt ze de meest beledigende opmerkingen naar haar hoofd, omdat dit niet respectvol is voor hun cultuur. Het is werkelijk van de zotte. Dit zou ik nooit in Nederland willen; nooit.

Vryth | 01-08-11 | 10:07

De Zielige Drie Eenheid (links, Islam, pvv) rollebolt over straat en nou halen mensen hier de Joden erbij.
.
lolwut?

Parel van het Zuiden | 01-08-11 | 10:07

Tommygunner | 01-08-11 | 09:58

Gelukkig reageer je precies zoals ik eerder beschreef: alles gelovend en je een calimero voelend. Volgens mij worden GW vooral veel vragen gesteld, héél véél vragen, uit allerlei hoeken (niet alleen 'links'), die hij allemaal ontloopt. Laat mij eens even lezen waar Cohen en Dibi hem constant van beschuldigen nav de Noorse slachtpartij?

FatsoensTrol | 01-08-11 | 10:05

@Haragha
Blijkbaar zie jij verschillen tussen afrikanen, aziaten en moslims? Raar, alle mensen zijn gelijk, zo hebben we dat in nederland geregeld. De konsekwentie hiervan is dat jij ook mensen zou kunnen discrimineren naar afkomst. Dit kan je doen, maar in nederland is bij de wet geregeld dat dit verboden is..

denoorman | 01-08-11 | 10:05

@Haragha spreek voor jezelf, een Aziaat is waar ik mijn eten haal, een Afrikaan is waar ik mooie aanbiedingen van krijg via de mail en een Mosselim is iemand die sist naar mijn vriendin. Niet zo moeilijk om te onderscheiden hoor.

Claude Jacque | 01-08-11 | 10:04

@EUgenio | 01-08-11 | 09:59

Dat kunnen dan misschien wel kleine radicale clubjes zijn maar ze roeptoeteren wel dat ze "uit naam van de Islam" handelen. En dat blijft vervolgens toch in de hoofden van héél veel mensen hangen.

Waar ik overigens ook nog aan toe wil voegen dat de overige moslims daar ook onvoldoende afstand van nemen. Even *kuch* afgezien van groepen dansende en feestende Marokkanen in Nederland direct na 9-11 natuurlijk.

Een dergelijk fashion statement behoeft geen enkele nadere uitleg.

Reinaert | 01-08-11 | 10:04

@Reinaert | 01-08-11 | 09:56
Ik kan merken dat je niet weet hoe je de google moet doen.
Is niet erg, niet iedereen kan met bronnen werken.
www.pvv.nl/index.php?option=com_conten...

Lees je meteen ook, hoe lang Greetje in Israel heeft gewoond.

Haragha | 01-08-11 | 10:03

FatsoensTrol | 01-08-11 | 09:54

Mooie bijdrage.

EUgenio | 01-08-11 | 10:03

@tommygunner

Och och och, die arme Wilders.. Misschien moet je even wat beter opletten. Dan zul je zien dat jouw held degene is die constant gal loopt te spuwen en staat te roeptoeteren richting Cohen.

Als je dat niet ziet snap ik wel dat je die blonde dolly ziet als de redder van de wereld.

ik ben aan het woord | 01-08-11 | 10:02

Henk en Ingrid hebben al lang begrepen dat de Linksche Kerk het ethisch besef van een Pinda heeft en weet dat de Linksche Kerk feitelijk vindt dat wat een;
Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot en de rest hebben uitgehaald feitelijk mislukte sociologische experimenten zijn.
Het onderliggende idee als vormgegeven in "das Kapital" was goed, enkel de uitvoering was niet correct uitgevoerd en daarom is er gebeurd wat er is gebeurd.
En dat wordt letterlijk zo beweerd, ik zit hier niets uit de duim te zuigen.
Dat laat ik aan anderen over die er beter in zijn.
.
Als 20 keer het zieke, verderfelijke, mens verachtende, ridicule gedachtegoed hetzelfde resultaat oplevert gaat het dan niet een keer dagen dat het gewoon een absurd waanzin idee is ??
.
En al die tientallen miljoenen doden ?? ach, de revolutie eet zijn kinderen, politieke macht komt uit de loop van een geweer.

said_fred | 01-08-11 | 10:02

Haragha | 01-08-11 | 09:59
Aziaat: gaat 's morgens naar zijn werk.
Afrikaan: slaapt uit en pint 's middags zijn uitkering.

Shalome | 01-08-11 | 10:02

-weggejorist-

MvanBuuren | 01-08-11 | 10:00

ik ben aan het woord | 01-08-11 | 09:49 | + 0 -
En dat laatste generaal pardon dan? Was dat ook tot stand gekomen door rechts?

zeefert | 01-08-11 | 10:00

Er staan alleen maar aap-noot-mies-quotes in dat "artikel". Maar dat is altijd zo met die "krant".

vetkleppert | 01-08-11 | 09:59

Ok, dus als we stellen dat een terreurdaad van een Moslim wél aan de Islam ligt (zoals Wilder doet).

Dan kunnen we dus ook stellen dat een terreurdaad van een PVV gelovige ook wél aan de PVV ligt?

Die man spreekt zichzelf keer op keer tegen!

rvengelen | 01-08-11 | 09:59

@de Bree | 01-08-11 | 09:53
En rechtse reaguurders kunnen het verschil niet zien tussen Aziaat of een Afrikaan. Eigenlijk alles wat niet-blank is onbekend en automatisch mosselim.
Maar verder wil ik hier niets mee zeggen hoor.

Haragha | 01-08-11 | 09:59

Reinaert | 01-08-11 | 09:52

Wat betreft Pakistan, Afghanistan, Iran en Saoedi-Arabie heb je een punt: hier zorgt de islam voor veel ellende. Maar wat heeft men in het Westen met de islam te maken? Weinig denk ik. Natuurlijk zijn er de aanslagen op New York, Madrid en Londen geweest, maar dit is het werk van kleine radicale groepjes waar normale moslims niks mee te maken hebben.

Je moet dus strijden tegen terrorisme en niet tegen de islam.

EUgenio | 01-08-11 | 09:59

Ofwel JOOP is overal de schuld van

Hans- Joachim | 01-08-11 | 09:58

@FatsoensTrol | 01-08-11 | 09:54
Als kak jij even oraal een drol uit...
Wilders MOET zich verdedigen OMDAT hij aangevallen wordt door o.a. Cohen en Dibi. Echt belachelijk om dan nu te zeggen dat hij even in de slachtofferrol gaat zitten. Wat had hij volgens jou dan moeten doen na die verwijten?!

Tommygunner | 01-08-11 | 09:58

@Eugenio
De islam is geen gewone godsdienst en niet te vergelijken met andere religies. Het kan toch niet zo zijn dat onder het mom van godsdienstvrijheid onze wetten en normen en waarden niet meer gelden. Onze wetten gaan boven de zogenaamde godsdienstvrijheid. Anders zou ik morgen de kerk van "geen- belastingbetalers" oprichten.

denoorman | 01-08-11 | 09:56

Wat krijgt die man toch veel aandacht, als ie nu wat zinnigs te melden had.

vip33 | 01-08-11 | 09:56

@Haragha | 01-08-11 | 09:50

Nou, daar komen een paar fijne resultaten bovendrijven! Stormfront, NVU, marokko.nl. Mijn God!

Echt bronnen die ik altijd als eerste raadpleeg om eventuele hiaten in mijn opleiding dan wel opvoeding de nek om te draaien.

Dat nog even afgezien van de relevantie overigens.

Reinaert | 01-08-11 | 09:56

Links eist (wederom ) Orwelliaanse Newspeak...
Ik stel voor de trefzekere woorden als Haatpaleizen, haatbaarden en dergelijke maar weer te vervangen...

Een Soort Iets | 01-08-11 | 09:56

LOL @Koninging Beatricks & @MvanBuuren .. familiefittie..

Claude Jacque | 01-08-11 | 09:55

Tommygunner | 01-08-11 | 09:51

De koning is dood, leve de koning! Maar Job zal het zeker niet redden binnen de PvdArabieren...

eerstneukendanpraten | 01-08-11 | 09:55

Het is duidelijk welke strategie Wilders, met behulp van zijn huiskrant, heeft gekozen: de slachtofferrol. Alles ontkennen en gewoon doorgaan waar hij mee bezig was: Roepen dat hij en zijn partij slachtoffer zijn van 'links', dat 'links' aan het demoniseren is en dat híj de waarheid spreekt en het als enige begrijpt. Hij kiest deze strategie omdat hij geen inhoudelijk verweer heeft tegen alle vragen die hem gesteld worden en hij denkt (en hij heeft gelijk) dat zijn achterban zijn hypocriete houding niet doorziet en/of het toch wel pikt.

Dat mag GW natuurlijk, want we leven (nog) in een democratie. Dat kan natuurlijk omdat zijn aanhang toch alles wat de 'Messias' zegt heilig gelooft en ze zich in de slachtofferrol helemaal thuis voelen. Zij zijn slachtoffers van onze samenleving, van de samenleving die de (linkse) elite die 'dé waarheid' niet wil zien om maar aan de macht te kunnen blijven, de afgelopen 35 jaar heeft gecreerd.

Je moet wel heel dom zijn als je deze strategie niet doorziet, maar dat zul je weinig linkse politici horen zeggen, want dat zou het vuurtje alleen maar hoger opstoken en dat is nou precies wat ze in deze situatie niet willen. Wilders wil graag olie op het vuur gooien, dat blijkt wel weer uit zijn verhaal in zijn huiskrant, omdat hij denkt zo winst te kunnen boeken. Immers, peilingen door Maurice de Hond bevestigen hem in zijn waarheid (vindt hij) en hij heeft weer aandacht, ook al zit hij ergens in t zonnetje te genieten van onze belastingcenten. En in de politiek gaat het niet om het gelijk, maar om de aandacht.

Ik durf wel te voorspellen dat als de Kamer terug is van reces er nog veel vuurwerk gaat volgen, want dan kan GW niet meer vluchten voor de vragen die hem gesteld worden. Hij zal in debatten keer op keer op zijn hypocriete, laffe houding gewezen worden.
Ik ben dan wel benieuwd naar zijn reactie, maar ook die is eigenlijk al bekend: onze beroepspoliticus, die heel zijn leven al in Den Haag rondloopt, zal ook dan gaan jij-bakken, alles ontkennen en desnoods weer weglopen uit het debat... Binnenkortgaan de gordijnen weer open en zal het circustheater Wilders weer van start gaan.

FatsoensTrol | 01-08-11 | 09:54

Ik word een beetje misselijk van alle mensen die de aanslag gebruiken om hun eigen gelijk te halen.

rara | 01-08-11 | 09:54

god wat zijn jullie dom!
zowel links als rechts!

@penst@@rtje | 01-08-11 | 09:54

@de Bree | 01-08-11 | 09:53
Het keppeltje gave it away...

Tommygunner | 01-08-11 | 09:54

Linkse reaguurders weten altijd precies wie er jood of jodin is. Verder wil ik er niets mee zeggen hoor.

de Bree | 01-08-11 | 09:53

@MvanBuuren | 01-08-11 | 09:49
Jou claims, bewijs jij dus bijvoorbeeld maar eens dat

"hij veel geld krijgt van Israelische en Amerikaanse zionisten"

"Zijn vrouw joods is" (lol)

Maar ga vooral zo door. Mensen als jij halen de geloofwaardigheid van links nor harder naar beneden.
Goed zo!

Koninging Beatricks | 01-08-11 | 09:53

@EUgenio | 01-08-11 | 09:49

Alleen zo jammer dat de Islam naast Godsdienst ook een nogal agressieve politieke ideologie is. Wilders bestrijdt de ideologie, niet de Godsdienst.

En ik ben het met je eens dat dát nogal verwarrend en allesbehalve makkelijk is. Maar het is wel de akelige realiteit waarmee we leven.

Reinaert | 01-08-11 | 09:52

@eerstneukendanpraten | 01-08-11 | 09:19
Niet. Ik denk dat Samsom binnenkort wat meer gaat doen qua in de spotlights staan. Zodra er bekend wordt dat er verkiezingen komen wordt Cohen kei-hard gedumpt, is heel de achterban weer al het leed vergeten en begint de PvdA-hoofdpijn weer opnieuw...

Tommygunner | 01-08-11 | 09:51

@ik ben aan het woord | 01-08-11 | 09:49
En het vorige kabinet dan, CDA is midden PvdA/CU zijn allebij links... last van je korte termijn geheugen?

DaveDH | 01-08-11 | 09:50

Sjonge jonge, zelden zoveel onzin en leugens gelezen.
Koninging Beatricks | 01-08-11 | 09:45 | + 0 -

Als u van mening bent dat ik leugens schrijf, staat het u vrij mij te corrigeren, en aan te tonen dat hetgeen ik schrijf niet waar is.


MvanBuuren | 01-08-11 | 09:49

Helaas wil Wilders maar niet begrijpen dat de vrijheid waar hij voor strijdt ook geldt voor minderheden zoals moslims. De strijd tegen islamisering is een strijd tegen godsdienstvrijheid en staat dus haaks op de westerse waarden zoals vrijheid en mensenrechten.

EUgenio | 01-08-11 | 09:49

Maar de moord op Pim Fortuyn was wel de schuld van links?? Volgens Wilders is alles de schuld van links. En valt hemzelf nooit iets te verwijten. Typisch iemand die altijd met een beschuldigend vingertje naar een ander wijst... Overigens hebben we sinds de jaren 70 geen links kabinet meer gehad en waar hij 'links' van beschuldigd, hebben we ook o.a. aan zijn vroegere VVD te danken.

ik ben aan het woord | 01-08-11 | 09:49

Snerpe Schede | 01-08-11 | 09:47 | + 0 -
Wie verbiedt je die vraag te stellen dan?

zeefert | 01-08-11 | 09:49

@Toontje Larger | 01-08-11 | 09:20 | + 0 -
Nergens heb ik gezegd dat ik Wilders verantwoordelijk houd of dat hij zich moet distantiëren. En moslims er bij slepen is al helemaal niet van toepassing op wat ik gezegd heb. Leer begrijpend lezen en loop zelf eens niet zo te blaten...

TeQ | 01-08-11 | 09:49

@Snerpe Schede | 01-08-11 | 09:47 "de islamitische ideologie (en alle moslims)"

Nee, niet "en alle moslims".
Wel de ideologie en de daders natuurlijk.

Koninging Beatricks | 01-08-11 | 09:48

Als iemand zich moet verantwoorden is het wel Job Cohen, onze nationale theedrinkende multiculti knuffelaar. Zou hem goed staan als hij en andere linkse partijen nu eens ondubbelzinnig afstand zouden nemen van de konsekwentie van de islam. Zolang hij dat met de mantel der liefde bedekt is Job medeschuldig aan alle islamitische terreur, inclusief alle ellende in nederland. Zelfs zijn eigen partij staat niet meer achter Flop.

denoorman | 01-08-11 | 09:48

wakkere_nederlander | 01-08-11 | 09:36
Dit meen je toch niet?

Superior Bastard | 01-08-11 | 09:47

@Acid_Nightmare | 01-08-11 | 09:10

Je kan zeggen wat je wil, maar "Links" heeft wel gelijk.
Het is toch totaal gestoord dat sommige mensen/politici hem in verband brengen met Volkert van der Graaf? Alleen omdat ze beiden 'links' zijn.
Soms krijg ik gewoon plaatsvervangende schaamte als ik zo luister naar de politiek tegenwoordig, om te janken.....

Quichegerechtigde | 01-08-11 | 09:47

De linkse minners zijn vroeg op vandaag, stort de sociale dienst vandaag ofzow? (lekker hé Hollandia bier zuipen en minnen op rechtse reacties op de kosten van de staat?)

Anyhow als de PVV medeverantwoordelijk is voor de slachting ion Noorwegen, is links dan niet verantwoordelijk voor de dood op Pim Fortuijn?

DaveDH | 01-08-11 | 09:47

Hoe vaak mensen ook proberen de woorden van Job Cohen beter voor te doen dat ze waren, hij heeft otch echt dit gezegd.

Wilders 1e uitlating:
Direct na de aanslagen twitterde Wilders al: 'Vreselijke aanslag in Oslo, zoveel onschuldige slachtoffers van gewelddadige, zieke geest. PVV rouwt mee met nabestaanden en Noorse volk'.

UItlating van Cohen
Cohen wees er dinsdag op dat de Noorse aanslagpleger Breivik zich op een vergelijkbaar gedachtegoed baseert als de PVV en dat Wilders het daarom niet bij de vaststelling kon laten dat de gruweldaden in Noorwegen zijn uitgevoerd door een idioot.

Meri59 | 01-08-11 | 09:47

Koninging Beatricks | 01-08-11 | 09:36 |

ik zeg niet dat Wilders daartoe oproept. ik vraag me alleen af waarom de islamitische ideologie (en alle moslims) verantwoordelijk is voor de daden van enkele islamitische terroristen en de "Wilders ideologie" niet voor de daden van deze Breivik die zich hiermee associeert. waarom? dit is het consequent doortrekken van Wilders' retoriek, niet de mijne. gelijke monniken, gelijke kappen. maar die vraag mag niet gesteld worden en wordt niet beantwoord, behalve met roepen van demoniseren, demoniseren.

sowieso opvallend dat iemand die zo vierkant voor de vrijheid van meningsuiting staat zijn politieke tegenstanders zo de mond wil snoeren. maar goed, dat is niks nieuws.

Snerpe Schede | 01-08-11 | 09:47

@MvanBuuren | 01-08-11 | 09:42

Je hebt - als ik je plempsels zo eens lees - wel een bepaalde obsessie hè? Waar komt dat toch vandaan? Of ben je gewoon een ordinaire antisemiet?

Wel leuk om te weten dat mevrouw Wilders Joods is. Da's nieuw voor mij, dacht altijd dat ze meer van de paprika was. En zo leren we iedere dag weer wat bij.

Reinaert | 01-08-11 | 09:46

@ zeefert | 01-08-11 | 09:09
O nee, dan is het goed. Eerst moet het aantal doden dat gemaakt is door beide kampen gelijkgesteld worden, voordat het kamp met de vermeende meeste slachtoffers weer wat mag zeggen?

Quichegerechtigde | 01-08-11 | 09:46

-s

@penst@@rtje | 01-08-11 | 09:45

@MvanBuuren | 01-08-11 | 09:42
Sjonge jonge, zelden zoveel onzin en leugens gelezen.
Geloof je zelf wel wat je daar allemaal schrijft?

Koninging Beatricks | 01-08-11 | 09:45

links en rechts discussies -1000
idioten die moordenaars nodig hebben om hun standpunten kracht bij te zetten zijn te dom om hun mening te onderbouwen met argumenten.

Ik bestrap heel veel mensen hierop!

ben ik nou zo slim?...
of zijn jullie nou zo dom?!?!

@penst@@rtje | 01-08-11 | 09:45

wakkere_nederlander | 01-08-11 | 09:07

LOL!

de betaalautomaat | 01-08-11 | 09:44

Bart Jan Spruyt is gewoon van de SGP. Hij is dus in de eerste plaast Gristelijk. (Je weet wel, net als Anders Behring Breivik.) Het wordt de hoogste tijd dat de Gristenen verantwoording gaan afleggen voor dit Noorse bloedbad. Ik zit trouwens nog steeds te wachten op een excuusje voor de Bartholomeus nacht.

Marcus Porcius Cato | 01-08-11 | 09:44

Calimero voelt zich weer eens het slachtoffer. Een bewonderaar van hem pleegt een massamoord en beroept zich daarbij niet alleen op Wilders zelf maar ook op zo ongeveer al zijn ideologen en geldschieters, maar het is wel ontzettend vuig om daar op te wijzen. Nee, Wilders is nergens verantwoordelijk voor en nog wel in de laatste plaats voor zijn eigen woorden.

Anders nog? | 01-08-11 | 09:44

Anders doen we gewoon links, Islam, en PVV in de ban.
.
Sociale stelsels gered
.
Vergrijzing getackeld
.
Overheidsbemoeizucht weg
.
Vrijheid veiliggesteld
.
Geen tenenkrommend 'maatschappelijk' debat
.
Voortaan domweg gelukkig in Nederland

Parel van het Zuiden | 01-08-11 | 09:44

Ik blijf het raar vinden. Er werd geëist van de moslimgemeenschap dat er openlijk afstand werd gedaan van de ideeën van de moordenaar van Theo van Gogh. Want deze man haalde de islam erbij.
En nu er een rechts-extremist tientallen mensen neerhaalt, hoor je niemand aan de rechterzijde. Nee, dan is het een zonderling.... meten met twee maten, dat is het.

Overigens denk ik dat in het geval van Theo van Gogh er een individu heeft gehandeld en dat er in Oslo hetzelfde is gebeurd.

Quichegerechtigde | 01-08-11 | 09:44

Call of Duty spelen? Geert houdt zich alleen bezig met oergezellige Hollandse gezelschapsspelletjes zoals Zwartepieten.

CoffeePatch | 01-08-11 | 09:43

Hey Job hou eens op... Anders Blijf Ik

deministerpresident | 01-08-11 | 09:43

geweldig weer allemaal ...

Het is allemaal de schuld van GEERT WILDERS !

hoe simpel kun je zijn ?

iter | 01-08-11 | 09:43

Koninging Beatricks | 01-08-11 | 09:36

Dan mogen ze wat mij betreft wel met Marcel van Dam beginnen en dan meneer Samson met zijn peophoofd als tweede...

eerstneukendanpraten | 01-08-11 | 09:43

"Hé Job Ceylon,g-g-gaat l-lekker hè,in de o-o-oppositie..!"

R.B.Scott | 01-08-11 | 09:42

Wilders is op vakantie in Italië geweest. DSeelt nu ieder die daar ook geweest is plots zijn gedachtengoed??
nance | 01-08-11 | 09:34 | + 0 -

Wilders is meer dan 50 keren in israel geweest, heeft er jaren gewoond, rekent israelische politici en andere oorlogs criminelen tot zijn beste vrienden, en beweert zich er uitstekend thuis te voelen.

Het is algemeen bekent dat hij veel geld krijgt van Israelische en Amerikaanse zionisten, vandaar ook dat hij als enige partijvoorzitter mordicus tegen het wetsvoorstel tot openbaring van giften boven de 1000 euro is.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij na zijn politieke carriëre (kuch) in Israel zal gaan wonen. Aangezien hij getrouwd is met een joodse vrouw, zal dat geen enkel probleem zijn.


MvanBuuren | 01-08-11 | 09:42

@Koninging Beatricks

Het ligt ook weer aan interpretatie. De Koran en elk 'heilig' boek spreekt zich vaak tegen. De quote's die extremisten vaak aanhalen was in de tijd dat Mohammed in Medina werd aangevallen dus ja daar staan opruiende teksten in. Maar in een andere soera staat dat je respect moet hebben voor mensen van het 'boek', Christenen en Joden dus.

Nou als politici als Wilders zeggen dat we ons moeten verdedigen tegen de islamisering en de multiculturele elites vechten een totaaloorlog tegen de bevolking. Dit kan psychopaten legitimeren om zich te 'beschermen' tegen de islamisering en daarmee de multiculturele elites (lees links) te bestrijden. Het is gewoon een wijze van interpretatie. Want niet elke moslim steunt het gedachtegoed van Al Qaida dus zij interpreteren de Koran niet zodanige dat je alle niet moslims moet doden. Het zelfde geld voor de woorden van Wilders. Niet iedereen zal zijn uitspraken als legitimatie van geweld zien maar enkele psychopaten wel.

Is het dan de schuld van de ideologie? Nee want de wijze van interpretatie van andere valt totaal buiten jouw controle.

Jaimy Fox | 01-08-11 | 09:40

Er is inderdaad geen dag voorbij gegaan dat de PvdA niet iets rondbazuinde dat Wilders met Breivik in verband bracht.
Voor PvdA zijn dit dagen waarin ze hun tegenstander prachtig hebben kunnen demoniseren.
Gezien hoe ze deze aanslag politiek gebruiken heb ik nu niet de indruk dat de dood van deze Noorse kinderen hen nu echt wat doet.

Moi2 | 01-08-11 | 09:40

Rechts was altijd al sterk in ich habe es nicht gewusst, dus de reactie van de blonde profeet is volledig te begrijpen.

Stoicist | 01-08-11 | 09:40

Ik wacht nog even met vingertje wijzen tot dat het financiële huishoudboekje van Breivink door is gespit en daar Greetje niet tussen staat.

Maar ga mij niet vertellen dat Greetje geen harde plasser kreeg van dit hele gebeuren. Een domrechtse vrijheidstrijder tegen de mossellims en socialisten OMFWTFBBQ. * instant klaarkomen*

Haragha | 01-08-11 | 09:38

MvanBuuren | 01-08-11 | 09:28

Nee, een land is Syrië is toch 100 keer beter bezig dan dat facistische Israël, toch?

eerstneukendanpraten | 01-08-11 | 09:38

Breivik is de schuld van de noorse versie van de pvda, klaar als een klontje.

GerMonster | 01-08-11 | 09:37

sorry Poule (dus)

Fred Janssen | 01-08-11 | 09:37

Ondertussen hebben wij een nieuwe Poul gestart Op kantoor: Tour afgelopen, Voetbal nog niets: hoe lang blijft Dagblad De Pers artikelen printen waarin zij de link leggen naar Geert Wilders.
Kortste staat op 3 weken (komen we al aardig in de buurt), langste op 4-en-een-halve-maand.
De regel is dus iedere dag, onafgebroken.

Fred Janssen | 01-08-11 | 09:37

Koninging Beatricks | 01-08-11 | 09:23
Helemaal waar.
De daad van Breivik is eigenlijk psychologisch gewoon een oog-om-oog tand-om-tand reactie.
De islam heeft al zoveel fysiek en geestelijk geweld jegens het Westen gepleegd dat een tegenreactie niet uit kan blijven. Zeker in een land waar er niet een partij als de PVV is om een tegengeluid te geven.

Waarmee ik wil stellen dat de islam zelf de oorzaak is van het bloedbad in Noorwegen. Actie roept nu eenmaal om reactie.
Hoog tijd dus voor de politiek om een echte vuist tegen de islamisering te vormen anders zal dit voorval in Noorwegen niet op zich zelf blijven staan.
Triest maar waar.

wakkere_nederlander | 01-08-11 | 09:36

@Snerpe Schede | 01-08-11 | 09:34

Toon eens aan dat Wilders oproept PvdA-ers te vermoorden dan ?

Koninging Beatricks | 01-08-11 | 09:36

Ik ben rechts, stem PVV, heb een hekel aan kudtmarokaantjes, speel schietspelletjes op de xbox maar dat betekent nog niet dat ik het eens ben met een maniak uit Noorwegen, laat staan dat ik in staat zou zijn om iets dergelijks te doen.
Geert heeft niets uit te leggen. Dit is inderdaad een smerig spelletje.

Claude Jacque | 01-08-11 | 09:35

nee de islam is niet geweldadig??? als je er iets van vindt moet je dood! dagelijks hoor je van de wandaden.
en wat dat artikel betreft de waarheid het klopt als een bus. links is de grote verantwoordelijke voor het laten ontsporen van het gedrag van lui altijd maar pamperen en goed praten. ze hebben zich nooit aan willen passen en gaan het ook nooit doen aan onze normen en waarden. dus die islamisering moet zeker gestopt cq gekeerd worden...

Don82863974 | 01-08-11 | 09:34

zie wiki: De kruistochten waren militaire ondernemingen van de westerse christenen tussen 1095 en 1271 in Palestina.

b-badmuts | 01-08-11 | 09:34

Koninging Beatricks | 01-08-11 | 09:23 |

"De ene ideologie roept direct op tot geweld, terwijl de andere dat niet doet."

dat is dus de vraag. de vraag die niet gesteld mag worden van Wilders.

Snerpe Schede | 01-08-11 | 09:34

Geert is zo'n beetje de enige en de eerste van de nederlandse politici die ik in felle bewoordingen afstand heb horn nemen van Breitvik's actie, maar links in al haar domheid blijft maar doorzeuren dat 'het niet genoeg is'. Je hoort ze nooit waar het gaat om 'afstand nemen' van acties van fundi moslims.

@MvanBuuren | 01-08-11 | 09:28
Wilders is op vakantie in Italië geweest. DSeelt nu ieder die daar ook geweest is plots zijn gedachtengoed??

nance | 01-08-11 | 09:34

Jos Tiebent | 01-08-11 | 09:18 |

alle historische kruistochten waren gewelddadig. dus is dit wel degelijk een juiste woordkoppeling

b-badmuts | 01-08-11 | 09:33

@MvanBuuren | 01-08-11 | 09:28

En jij bent het achterlijke neefje van de Zwarte Weduwe Gretta Duisenberg?

Over bastaards gesproken...... Tsssssssk!

Reinaert | 01-08-11 | 09:33

Hulde voor Geert! Die linkse schoften gebruiken de nog warme lijken in Oslo om een andere partij te demoniseren. Schandalig! Op naar de 0 zetels voor de Partij van de Allochtonen.

fietskettingslot | 01-08-11 | 09:33

"Progressief" Nederland, en daarmee bedoelen we dus ideologisch volledig vastgeroeste regenten als Cohen c.s., zou zo ondertussen het debat eens met argumenten moeten gaan voeren in plaats van het eindeloos herhalen van statements die inmiddels iedereen in dit land - van foetus tot hoogbejaarde - wel kent.

Of ontbreekt het aan argumenten soms? Oeps.... Ja, dan leg je de grijsgedraaide Marcel van Dam-plaat nog maar weer eens op hè. Over minderwaardige mensen....

Reinaert | 01-08-11 | 09:32

Kan iemand deze "broken record" nog serieus nemen?

rintelman | 01-08-11 | 09:30

-weggejorist-

MvanBuuren | 01-08-11 | 09:28

Zoals zo vaak heeft Geert Wilders ook nu weer gelijk. Zijn analyse is juist. Islam gaat niet samen met Westerse beschaving. Het paard van Troye is al in Eurabia. Maar gelijk hebben is nog steeds wat anders dan gelijk krijgen. Natuurlijk is de huidige situatie ontstaan door 30 jaar gedogen, pappen en nathouden, wegkijken, importeren, knuffelen. Met dank aan Links. We moeten nu 'accepteren' dat onze blonde meisjes en vrouwen worden uitgescholden voor hoer door het straattuig. (Job heeft zeker geen blonde dochter?) Kan Job mij uitleggen waarom partijgenoot Ouwerkerk de term 'kutmarokkanen' gebruikte?

Pierre de la Cloche | 01-08-11 | 09:27

ben ik nu mn zwitsal kwijt ? damn....

Uppie2010 | 01-08-11 | 09:26

dat de mensen hier inmiddels nog steeds niet doorheen prikken. wonderlijk.

Snerpe Schede | 01-08-11 | 09:25

Zolang 63% van de bevolking de islam eng vindt, heeft Greet altijd gelijk.

de Bree | 01-08-11 | 09:24

Wie demoniseert wie nou hier? Links <-> Greet of gewoon allebei. Ben Greet en zijn inmiddels wat doorgedraaide oorlogsretoriek een beetje moe.

faz | 01-08-11 | 09:24

@Koninging Beatricks | 01-08-11 | 09:23
*heet = heeft

Koninging Beatricks | 01-08-11 | 09:24

Dat houden we er toch in ?:
Ze kunnen de boom in, Allemaal.

koetmeurning | 01-08-11 | 09:23

@Jaimy Fox | 01-08-11 | 09:18 "ls iemand een ideologie gebruikt om zijn misdaden uit te voeren is de ideologie verantwoordelijk (lees islam). Maar als het je eigen ideologie is dan opeens weer niet."

Appels en peren.
Je moet natuurlijk wel onderscheiden tussen de twee
ideologieen.
De ene ideologie roept direct op tot geweld, terwijl de andere dat niet doet.

Dus, moslimextremisten die een aanslag op ongelovigen plegen doen dit omdat het door de ideologie wordt voorgeschreven, namelijk in de Koran.

De daad van Breivik is niet te herleiden naar het verkiezingprogramma van de PVV, in tegendeel: De PVV veroordeelt elke vorm van geweld!

Dat heet niks te maken met meten met twee maten.

Koninging Beatricks | 01-08-11 | 09:23

Mooie uitspraak. De partijen die al dertig jaar eerder op de man spelen dan over problemen praten zijn nu weer aan zet.
Wie continu wordt weggezet als karikatuur van het Derde Rijk, of nu weer als reserve-Breivink, die wordt op een misdadige manier gehinderd in het "debat".

Jan Passant mk2 | 01-08-11 | 09:23

Z'n electorale aanhang is enorm trouw en stabiel.
Die trekt zich toch niets aan van wat de policor-politici zeggen. Heerlijk.

de Bree | 01-08-11 | 09:22

nog geen topic over het strafbaar stellen van het digitaal aan de schanpaal nagelen van crimineeltjes? kom op GS, je kan het !!
dit onderwerp kennen we nu al wel .....

Uppie2010 | 01-08-11 | 09:22

dat heet nu vrijheid van meningsuiting Geertje! ik ben namelijk van mening dat jouw uitspraken mede hebben toegedragen aan de slachting in Noorwegen.

en verder vind ik je een grote huilebalk die voor het eerst niet weet hoe je uit een grote ramp als deze geen politiek munt kan slaan. Terwijl je het krampachtig probeert.

petethemeat1 | 01-08-11 | 09:22

Zullen we met z'n alle stoppen die ellendige Breivik constant een podium te geven. Elk bericht en/of discussie op internet of in de krant is koren op de molen van deze zieke vent. We zien het allemaal anders (geen woordspeling) maar 1 ding zijn we het over eens. Een massamoord willen we allemaal niet.

Datzegiktoch | 01-08-11 | 09:21

@ TeQ | 01-08-11 | 09:01
Blaat eensch niet zeau. Geert hoeft zich helemaal niet te verdedigen. Zie jij een officiele distantiering van alle moslimorganisaties voorbij komen als in die woestijnbak weer eens 40 politieagenten zijn opgeblazen of als een 8 jarig kind wordt afgeslacht?

Toontje Larger | 01-08-11 | 09:20

Tommygunner | 01-08-11 | 09:18

De vraag is nu, wanneer wordt Marcel van Dam weer van stal gehaald om de boel te redden...?

eerstneukendanpraten | 01-08-11 | 09:19

@b-badmuts
U heeft het over "woordkeuze", waarbij het woord "kruistocht" wordt gekoppeld aan geweld.

Jos Tiebent | 01-08-11 | 09:18

Wanneer gaat GeenStijl de politiek in?
Het wordt hoog tijd voor een degelijke atheïstische vrijdenkende partij die het multiculturele vraagstuk, de islamisering en de privileges van religiën op een adequate manier aanpakt.

wakkere_nederlander | 01-08-11 | 09:18

Heel de politiek bestaat uit opportunistische hypocrieten. "Als een moslim een terreurdaad pleegt dan ligt het volgens links niet aan de islam". Ik vind deze quote veel zeggend voor Wilders. Als iemand een ideologie gebruikt om zijn misdaden uit te voeren is de ideologie verantwoordelijk (lees islam). Maar als het je eigen ideologie is dan opeens weer niet.

Wilders heeft gelijk, hij is niet verantwoordelijk voor de daden van Breivik. Maar zolang hij met twee maten blijft meten en de terreur daden van een aantal extremistische moslims de verantwoordelijkheid vind van islam is hij geen haar beter dan al die linkse haatpredikers.

Als Wilders gelooft dat je een ideologie niet kan veroordelen omdat extremisten het gebruiken om hun misdaden mee te legitimeren moet hij ook kappen met het verantwoordelijk houden van de hele islam voor terreur en op houden met het verhaal dat de kogel van links komt. Als hij dat niet doet of niet inziet is hij gewoon een domme hypocriet.

Jaimy Fox | 01-08-11 | 09:18

Maar uiteindelijk was het de schuld van Pin (Pim)!

eerstneukendanpraten | 01-08-11 | 09:18

Het typische is nog dat zoals Cohen werkelijk denkt dat de kiezer zijn praatjes over die verantwoordelijkheid van Wilders slikt. -13 staat de PvdA nu in de peilingen en de bodem komt in zicht...

Tommygunner | 01-08-11 | 09:18

Geert schreeuwt lekker verder, dus. Wat een verrassing.

Frdnnd | 01-08-11 | 09:17

PVV heeft nog een groter slachtoffercomplex dan de moslims. Knap!

sjaakdeslinksesul | 01-08-11 | 09:17

Wat mij altijd zo hindert in deze "interviews" is dat Wilders steeds weer "woest" en "woedend" is over de "infame" en "abjecte" aantijgingen van zijn tegenstanders. Hij zou moeten beseffen dat dit ten eerste slecht is voor zijn bloeddruk en dat hij bovendien veel geloofwaardiger zou zijn als hij ophield met wat Superior Bastard hierboven schoolpleinretoriek noemt. In veel opzichten heeft hij gelijk, maar de verpakking in Calimero-getier is erg vermoeiend.

Synecdoche | 01-08-11 | 09:16

@jos

? uw punt zijnde?

b-badmuts | 01-08-11 | 09:15

@spanarchist

Was net ook op het staatsnieuws... vraag me af wat ze precies insinueren met schandpaal aangezien hier best vaak vergeleken word met. Ben benieuwd hoe hier mee omgegaan gaat worden.

Bac | 01-08-11 | 09:13

Bart Jan, altijd +1

Red Leader | 01-08-11 | 09:13

@iedereen die links wat verwijt.
Cohen heeft het demoniserende "wilders heeft hier geen schuld aan" gezegd/
Waarvoor mijn welgemeende excuses. Dat had hij natuurlijk nooit mogen zeggen.

2emeREP | 01-08-11 | 09:13

Overigens is de meerderheid van de bevolking het met Geert Wilders eens.
.
"Meerderheid bevolking maakt zich zorgen om islam; Een meerderheid van de Nederlanders (63 procent) maakt zich zorgen over het feit dat de invloed van de islam in West-Europese landen steeds groter wordt. 56 procent van de bevolking vindt dat er maatregelen genomen moeten worden om de immigratie van Islamieten sterk te beperken"
.
www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/3...

pimpernel. | 01-08-11 | 09:13

b-badmuts | 01-08-11 | 09:06

een kruistocht [...] (niet echt iets geweldloos)

Een kruistocht geweldadig noemen is volgens mij hetzelfde als de trein een fascistisch voertuig noemen.

Jos Tiebent | 01-08-11 | 09:12

Jáhááá.... Dat Wilders zich überhaupt nog zorgen maakt over de infantiele hetze van linksch.

FreshClash | 01-08-11 | 09:11

Goed gezegd, helemaal eens.
En nu weer over tot de orde van de dag, zoals een links politicus opmerkte na de moord op Fortuyn.

de honden blaffen... | 01-08-11 | 09:11

Geert spreekt slechts nog in platitudes en nog steeds heeft een grote groep mensen niet door dat zijn woorden rechtstreeks zijn overgenomen van GS en aanverwante weblogs.
Waar op de weblogs de gebezigde termen nog onder het kopje satire kunnen vallen, en soms ook terecht, is het schrijnend dat een volksvertegenwoordiger ze in alle ernst uit om zijn standpunt te ondersteunen.

Superior Bastard | 01-08-11 | 09:11

Waarom moet Geert Wilders zich verdedigen?
.
Hij is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de daden van een gestoord persoon.
.
En Wilders heeft volkomen gelijk als hij zegt :"niet mijn woorden, maar uw zwijgen over de gevaren van de islam heeft negatieve invloed.”
.
Links speelt inderdaad een smerig politiek spelletje over de lijken van de slachtoffers van de vreselijke moordpartij om zo Geert Wilders monddood te maken; wat ze overigens al jaren proberen.

pimpernel. | 01-08-11 | 09:10

ik vind dat er een bepaalde mate van juistheid in het betoog zit. Niettegenstaande, ondanks de feitelijkheden, mits de juiste conclusies zouden kunnen worden getrokken, voorafgaande de achteliggende gebeurtenissen en vooruitlopend op mogelijke en toekomstige ontwikkelingen .......... Zzzzzzzzzzzzz.....

VoorZetsel | 01-08-11 | 09:10

-weggejorist-

WitWit | 01-08-11 | 09:10

Je kan zeggen wat je wil, maar Geert heeft wel gelijk.

Het is toch totaal gestoord dat sommige mensen/politici hem in verband brengen met die Noorse maniak? Alleen omdat ze beiden 'rechts' zijn.

Soms krijg ik gewoon plaatsvervangende schaamte als ik zo luister naar de politiek tegenwoordig, om te janken.....

Acid_Nightmare | 01-08-11 | 09:10

Het lijkt me eerder dat Breivik het gedachtengoed van Wilders heeft gedemoniseerd.

niet voor de hond | 01-08-11 | 09:09

Hij heeft wel gelijk: links heeft meer doden op zijn geweten dan rechts.

zeefert | 01-08-11 | 09:09

Kan die pruik af?

eerstneukendanpraten | 01-08-11 | 09:08

Goede morgen Geert Stijl!

wakkere_nederlander | 01-08-11 | 09:07

bootje=boontje

b-badmuts | 01-08-11 | 09:07

Geert is lievvv

Klaas Wilting | 01-08-11 | 09:06

Nee valse munt slaan uit niet verband hebbende zaken zou greet nooit doen natuurlijk. Wat een hypocriet is het toch. Hij moet maar iedereen en alles van de verschrikkelijkste dingen mogen beschuldigen. Maar hijzelf is soort heilig bootje. Alleen al zo'n zin: "Weet je welke politici dood er verderf zaaien? De linkse. Niet de rechtse. We moeten onze straten nog altijd terugveroveren in de kruistocht tegen de haatpaleizen." Hoezo is dat niet een sfeer creëren waarin er mensen zijn die vinden dat rare dingen daarbij verantwoord zijn. De woordkeuze alleen al: als je zegt dat er een kruistocht moet plaatsvinden (niet echt iets geweldloos) tegen haatpaleizen. Zeg je toch gewoon eigenlijk dat je geweld mag plegen tegen instituties van de Islam.

b-badmuts | 01-08-11 | 09:06

Geert mag wel uitkijken dat ie niet verzuipt door die kogelwerende zwembroek.

exkoppijn | 01-08-11 | 09:05

Breivik heeft zijn haat tegen de islam en tegen de linkse gevestigde orde opgedaan in zijn jeugd. Manifest lezen!

Meri59 | 01-08-11 | 09:04

Drie regels gelezen van de tweede link en na "islamknuffelaars" en "Partij voor de Arabieren" maar weer gestopt en aan het hoofdartikel maar niet eens begonnen.
Het wordt steeds meer een simpele ziel met zijn schoolpleinretoriek, ondanks het feit dat dit interview uiteraard op Telegraafniveau is weergegeven.

Superior Bastard | 01-08-11 | 09:03

En we weten het nu wel:
Links verkettert Wilders - hij krijgt straks ook de schuld van het slechte weer;
Islam is niet democratisch maar totalitair;
Wilders reageert als door een wesp gestoken op iedere aantijging.

vraagstaart | 01-08-11 | 09:03

En wéér gaat die flapdrol discussie uit de weg en schoffeert ondertussen de mensen die vragen hebben ook nog even. Wat een laffe haas is die man toch.

TeQ | 01-08-11 | 09:01

Tja. Ook dit zal Job C-c-c-cohen niks opleveren, laat weer eens duidelijk zien dat het helemaal geen fatsoenlijke man is maar een gier met een kale nek

Bokito ergo sum | 01-08-11 | 09:01

Waar Geert zioh niet verdedigT met een T...

Sarcasper | 01-08-11 | 09:01

Langzamerhand gaan er nog doden van verveling vallen door die Breivik.

vraagstaart | 01-08-11 | 09:01

De enige agressiviteit die Wilders opwekt is de agressiviteit die tegen hem zelf is gericht. En daar heeft ie z'n handen al vol aan, laat staan dat ie toe kan komen om mensen tegen anderen op te hetzen, daar ligt zijn kwaliteit nou eenmaal niet. Bij Wilders is alles op hem zelf gericht.

Koud flesje Alfa | 01-08-11 | 09:00

VerdedigT, heer Muts.

Superior Bastard | 01-08-11 | 08:59

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl