Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Typisch Hollands: diversiteitsfestival zonder negerts

kostenperpersoon.jpg Diverstiteitsbeleid in Nederland, dat is Hollanders confronteren met allerlei niches uit het rijke palet der wereldculturen, maar vergeten om de allochtonen uit te nodigen. Of die hebben gewoon geen zin om oud-Surinaams rijstbuidels te vouwen op een festival terwijl er volksdansende Afrikaanse stammen om je heen staan waar GroenLinkse PvdA-Nederlanders heel macrobiotisch verantwoord bij staan te klappen. En geef ze eens ongelijk, want niks zo vervelend als blanke, sandalen dragende 'kijk ons eens multiculti doen'-types om je heen. Zie het Wereldfeest in Zuilen, die fijne prachtwijk in Utrecht waar Bert Brussen altijd zo vurig over kon vertellen. Dat gratis toegankelijke festival heeft als uitgesproken doel 'dialoog en ontmoeting' te bevorderen en krijgt daarvoor 75k subsidie uit het diversiteitsbudget, op een totaal van 161k subsidie (bewijsPDF). En wat krijg je daar voor terug? Een Heel Blank Feestje. Amper medelanders. Kijk maar naar de foto's. Geen neger te zien. Hier niet. Of hier. Oh, hier eentje. Hier nog één. En hier zelfs twee. Da's helegaar geen slechte score op 20.000 festivalbezoekers in een wijk die gemiddeld 33 procent niet-westerse allochtonen kent, toch? Maar ja, ALLE festivals in Nederland zijn nou eenmaal blanke feestjes dus de VVD in 030 vraagt zich terecht af waarom het Wereldfeest dan wel subsidie krijgt en de rest niet. En maakt daar onbedoeld een muzikaal negergrapje bij. Suggestie voor volgend jaar: geen subsidie, gratis toegang voor allochtonen en vijf euro entree voor blanken. Ook diversiteit moet eerlijker.

Reaguursels

Inloggen

Wees blij dat er geen negerts waren. Dit gebeurde er vorige week op Kanaleneiland toen er wel (zand)negerts waren. Het bekende kleine groepje van 300 die het verpesten voor die 10 welwillenden :)

De politie heeft zondagmiddag ingegrepen tijdens het zogenoemde ARK-festival op Kanaleneiland. Dat gebeurde nadat jongeren de jeugdige rapper Monsif op een podium aan de Rooseveltlaan bekogelden met onder meer eieren. Toen de politie arriveerde keerde de agressie zich tegen de agenten. Zij werden bekogeld met bakstenen en trottoirtegels.

De rapper moest ontzet worden en zocht een veilig heenkomen in een woning. De politie besloot zich terug te trekken en de zaak op afstand te volgen vanuit onder meer een helikopter. De rust zou daarna zijn weergekeerd. Volgens de politie waren het ongeveer driehonderd jongeren die op het festivalterrein aan de Rooseveltlaan voor de problemen zorgden. Twee personen zijn aangehouden. Tijdens de ongeregeldheden sneuvelde ook een aantal ruiten van woningen en een geparkeerde auto.

Het ARK (Amsterdam-Rijnkanaal)-festival is een multicultureel festival in Kanaleneiland. Een van de acts was de jeugdige rapper Monsif, die zeer populair schijnt te zijn onder de jeugdige vrouwelijke bevolking van Kanaleneiland en juist niet onder de mannelijke.

Jor-El | 29-06-11 | 22:36

@ Parel van het Zuiden; lezen is ook een kunst, blijkbaar.
Kern van het verhaal was; GS vertelt leugens over een festival omdat men gewoon een negatief beeld wil vormen; en de waarheid strookt niet met hun standpunt. (waar kennen we dat ook alweer van??)
En ja; ik vergelijk het korten op relevante zaken in een moderne samenleving met het niet willen bezuinigen op totaal overbodige zaken omdat het een kwestie van kiezen is, niet een kwestie van noodzaak.
Ik heb het niet alleen over "artistieke" zaken, maar ook over de muziekles van je kinderen, mogelijkheden voor je kinderen om te gaan studeren zonder een levenslange schuld op te bouwen en naar een concert kunnen gaan zonder daar eerst een lening voor af te sluiten. Wat heeft dat met "zelf financieren" te maken???

En Griekse taferelen? Iemand heeft hier de klok horen luiden, maar weet duidelijk niet waar de klepel hangt. Je weet dat Grieken maar tot hun 56e hoefden te werken? En dat er een heleboel kromme zaakjes op financieel gebied plaatsvinden? En dat vergelijk jij met NL en het bezuinigen op zaken die wel degelijk van belang zijn voor een goed ontwikkeld land??

Eerst even je feiten kennen, dan pas bijdehand reageren zou ik zeggen.

aapnbats | 28-06-11 | 12:22

Pssst... we waren allemaal naar Latin Village,het enigste echte multi culti (lees jouw dochter mijn vrouw) feestje van NL.

eenbiertjegraag | 28-06-11 | 07:46

Het is natuurlijk ook niet een briljante zet geweest van de organisatie om foto's te gaan nemen nadàt de kip was uitverkocht.

Directeur zeikzaken | 28-06-11 | 01:39

"Maar ja, ALLE festivals in Nederland zijn nou eenmaal blanke feestjes"

Daarom is er ook altijd een lekker gemoedelijke sfeer op die festivals. Dus laten we het vooral zo houden.

Korporaal Banaal | 27-06-11 | 19:57

Linkse blanke feestjes, altijd fout.

funkyd | 27-06-11 | 18:01

die 75.000 is bizar... maar al die andere items (die in het PDF staan en dus betaald worden door de gemeente...) daar wordt gestrooid met miljoenen. en als je naar de websites gaat zijn er meerdere die niet eens een jaarverslag produceren laat staan transparant... zonder cultuur subsidie wordt dit land idd anders, waarschijnlijk beter

oh nee he | 27-06-11 | 17:57

Tjesus, wat een gezever. Wereldfeest is een hartstikke leuk feest. Moeten we dan elke cent in dit land uitgeven aan nog meer zooi voor in huis, een derde flatscreen, een onmisbare buitenkeuken, een regenbestendige driezitsbank voor in de achtertuin, een nieuwe bladblazer voor in de herfst, een hogedrukreiniger voor onze grindtegels, buitenspeakers, een harley davidson om met je middelbare dikke buik in zwart leer op rond te tuffen als het meer dan dertig graden en windstil is, een verwenweekend in een beautyfarm.

Pierre Bezuhov | 27-06-11 | 16:55

@Parel van het Zuiden | 27-06-11 | 16:02

Niet waar.
ze bezuinigen niet op alle terreinen.
Het wordt zuur voor iedereen en vooral weer voor henk en ingrid.vvd neukt pvv.


jipix le gaulois | 27-06-11 | 16:25

@aapnbats | 27-06-11 | 15:07:

Iemand die 's lands defensie & infrastructurele uitgaven gelijkschakelt met een gesubsidieerd feestje moet zichzelf eens gaan afvragen of de wereld wel op zijn input zit te wachten......

Ook nog wat feedback: de meeste mensen hier trappen niet tegen de artistieke kant van de samenleving aan maar tegen het gegeven dat de overheid deze kant op grote schaal subsidieert. Ooit wel eens gedacht aan het zelf regelen van financiering? Waarschijnlijk een te klein voorstellingsvermogen.

De rest van je betoog is een achterhaald mantra, wat hier ook wel met Gutmensch retoriek wordt aangeduid. De overheid bezuinigt op alle terreinen, niet alleen zoals jij stelt op die zogenaamde zwakkeren (waarvan velen niet zwak zijn, maar passief, lui en zelfbeperkend door eigen gedrag). Doen we dat niet krijgen we Griekse taferelen en zal uiteindelijk het mes nog veel dieper moeten. Ga lekker in een hoekje zitten janken, maak er foto's van, verzin er een goed verhaal bij en, en, en... probeer het eens te verkopen! Eigen geld voelt lekkerder.

Parel van het Zuiden | 27-06-11 | 16:02

waar GroenLinkse PvdA-Nederlanders heel macrobiotisch verantwoord bij staan te klappen. LOL!

vrijheid-van-spreken | 27-06-11 | 16:00

En aan dit soort feesten geeft de overheid mijn zuurverdiende geld dus uit?

Teiltjes Tekort | 27-06-11 | 15:18

ter aanvulling; ALLE foto's die jullie hier tonen zijn echt vanuit 1 enkele plek gemaakt, en dat is vlakbij het hoofdpodium. Degene die dit geschreven heeft realiseert zich hopelijk wel dat dit festival in het gehele Julianapark plaatsvond, en niet enkel op het eerste grasveldje dat je tegenkomt??

aapnbats | 27-06-11 | 15:09

Serieus, als ik dit soort artikelen lees vraag ik me echt af of er uberhaupt iemand van jullie daadwerkelijk op dat festivalletje is geweest.
Ik ben er vrijwel de gehele dag geweest, en heb zelden een zo divers publiek gezien als tijdens dit wereldmuziek festival!
Naast de door jullie genoemde "blanken" heb ik grote groepen mensen gezien uit vrijwel alle windstreken! En dat alles gemoedelijk naast en door elkaar in het park.

Als jullie dan toch zo graag tegen het verkwisten van gemeenschapsgeld willen ageren, ga je dan alsjeblieft richten op zaken die echt te belachelijk voor woorden zijn; ik noem een Noord-Zuidlijn, een JSF, een wachtgeldregeling, en zo kan ik nog wel even doorgaan!

Overigens was er naast die subsidie die in dit festival gestopt is ook een enorme reeks lokale bedrijven en stichtingen die gewoon hun steentje hebben bijgedragen. Verder waren de prijzen gewoon netjes te noemen, en was er veel goeie muziek, divers eten en gewoonweg een fantastische sfeer.

Als ik jullie artikel zo lees is er welgeteld 1 stagiaire van GS naar het Julianapark in Utrecht gestuurd, en is deze niet verder gekomen dan de ingang....
Daarnaast is er blijkbaar ook de opdracht meegegeven om vooral geen allochtonen op de foto te zetten, en een zo eenzijdig mogelijk verslag te maken, omdat er anders een veel te positief bericht op de website geplaatst moest worden. En dat kan natuurlijk niet he!
Mede door dit soort artikelen zetten jullie jezelf soms zo ontzettend voor schut, terwijl jullie aan alle kanten lopen af te geven op andere media (en dan ook nog eens beweren dat al die andere berichtgeving door "azijnpissers" wordt gedaan)

En dan al die onzinnige reacties van reaguurders die duidelijk nog nooit in hun leven naar een multicultureel festival zijn geweest....
Echt bijna zielig. Ik weet niet waar iedereen die zogenaamde intellectuele GroenLinksers dan uithingen, maar wat ik heb gezien was een zeer representatieve dwarsdoorsnede van de Utrechtse bevolking.
Als ik op welk festival dan ook alleen maar foto's maak van een klein groepje mensen met bijvoorbeeld een bril is het heel makkelijk om achteraf te zeggen; "kijk, alleen maar blanke bezoekers met een bril op".
Maar betekent dat dan dat er geen andere mensen waren??
Dit heet eenzijdige beeldvorming, en heeft werkelijk niks te maken met journalistiek. Ik begrijp ook totaal niet waarom GS puur voor de vorm tegen de artistieke kant van de samenleving aan loop te trappen.
Die bezuinigingen van ons kabinet richten zich niet alleen op kunst, maar ook op onderwijs, sociale zekerheid en zwakkeren in onze samenleving. Maar jullie kiezen altijd de makkelijkste weg door te zeiken over alles wat met kunst en cultuur te maken heeft. Zou dat komen doordat de meeste lezers gewoon te weinig voorstellingsvermogen hebben om te begrijpen dat ook kunst/creativiteit deel uitmaakt van een moderne en zichzelf respecterende maatschappij?

Gaat er eindelijk iets geweldig goed op gebied van integratie en saamhorigheid, moet GS er weer ontzettend tegenaan gaan lopen schoppen.
Is er ook niet een heleboel gemeenschapsgeld naar kansloze initiatieven als Powned gegaan? Daar lachen jullie je nu een breuk om, durf ik te wedden, maar de plekken waar het er echt toe doet gunnen jullie geen subsidie??

Waren er soms te weinig negatieve berichten afgelopen weekend?

Echt totaal eenzijdig artikel, zonder feiten. Misschien wat beter je huiswerk doen op de redactie!

aapnbats | 27-06-11 | 15:07

@ "En hier zelfs twee."
Ik heb er vijf geteld op die foto !

Eigen_Gereid | 27-06-11 | 15:02

Euh, rond het einde stond het zwart van de negers hoor.

Nectarrr | 27-06-11 | 14:44

Die waren allemaal naar het Latin Festival, sukkels!
Ga naar jou tube, er bekijk maar eens wat voor tropisch lekkers daar rondliep!
Ik heb er gewerkt, en heb alleen maar mooie billen/borsten gezien.
Wat nou multiculti, feesten met die hap, schudden met die billen!

mothersfinest | 27-06-11 | 14:40

Wat is de Hollander de afgelopen 20 jaar eigenlijk wijzer geworden van de inmiddels failliete multi culturele samenleving? Wat is eigenlijk de toegevoegde waarde van zo'n diversiteitsfestival?
Net zoals het beleid dat er allochtonen in beeld moeten komen op tv. De gemiddelde Nederlander wil gewoon leuke televisie, die zal het verder een worst wezen welke huidskleur er door het tv beeld wandelt.

strikdewepstroper01 | 27-06-11 | 14:19

Zie er toch echt 3,5 op die laatste foto...

IronCurtain | 27-06-11 | 14:17

Dus het zag zwart van de blanken...

Schaamharing | 27-06-11 | 14:14

Gaan we nu met z'n allen negerts tellen?

Graaisnaaiert | 27-06-11 | 14:05

@Einde van de Domheid | 27-06-11 | 13:40
Hahaha en in het rioolputje van onze samenleving!

God Zelf | 27-06-11 | 14:02

@ eerstneukendanpraten | 27-06-11 | 13:30

Die had ik meegerekend... dan kom ik op 3. Mis ik een albino ergens??

whitechocolateface | 27-06-11 | 13:58

Tip voor PvdA'ers: binnenkort kwaku-ehec festival komt allen! (GroenLinks, CDA, D66 ook hertlich wilkomm).

Dhr. Z. Wijn | 27-06-11 | 13:56

... en de gasten DIE er waren hoefden echt niet meer overtuigd te worden van het nut van die multi-culti-waanzin...

Wijze Uil | 27-06-11 | 13:47

God Zelf | 27-06-11 | 13:37 | | Reageer+ |
0

interessante foto:
Als je door de deur van het toilet gaat dan kom je op het podium!

Einde van de Domheid | 27-06-11 | 13:40

whitechocolateface | 27-06-11 | 13:25

Links zit er nog één, tel er zeker 4!

eerstneukendanpraten | 27-06-11 | 13:30

-weggejorist-

nicks nuttig | 27-06-11 | 13:29

sko | 27-06-11 | 13:04
Let goed op die ene, wat oudere, negert op metalfestivals want dat is uw Bigi.

Bigi Bana Boy | 27-06-11 | 13:19

Geweldig geschreven artikel... Bijna Pritt Stift zelfs !

Een Soort Iets | 27-06-11 | 13:16

Ik wil naar Kwakoe maar dat gaat dit jaar niet lukken.

Bigi Bana Boy | 27-06-11 | 13:11

+1 voor Jesper Rijpma

wakkere_nederlander | 27-06-11 | 13:10

@Mr_Tarzan | 27-06-11 | 12:44
zelfde gespuis bezoekt steevast open dagen bij mosketen. De enige Nederlanders aanwezig, overlopend van begrip voor de plaatselijke haathut.

Cabaret Voltaire | 27-06-11 | 13:07

Maar goed ook dat er zo weinig allochtonen waren want die die er wel zijn geweest hebben geprobeerd de optredens zo goed mogelijk te verzieken.. zie bv. al die shit die het podium bij boef en de gelogeerde aap op werd gegooid. Dat waren geen autochtonen. Hoe verassend dat ook mag zijn... Van mij mogen ze mooi weg blijven.

Dasch76 | 27-06-11 | 13:06

Als er 161.000 euro wordt uitgegeven aan een OPENBAAR FEEST VOOR IEDEREEN (0.1 cent per nederlander), staat iedereen op de kast. Maar als Halbe in een nanoseconde een paar miljoen wegtrekt uit de meest succesvolle beta-faculteiten blijft het stil.

B-100 | 27-06-11 | 13:05

@Reinaert | 27-06-11 | 12:51
Omgekeerd, socialisten zaaien subsidies

Che_cuevara | 27-06-11 | 13:05

Das al veel meer dan een gemiddeld metal-festival, dus dit is best multi-cultureel. Mijn "neger-teller" op festivals stopt meestal bij 1 a 2 op 75000 man

sko | 27-06-11 | 13:04

KeurMeester | 27-06-11 | 13:03
Verkeerd topic...

KeurMeester | 27-06-11 | 13:03

Ik vind het een "kunst" op zich dat de diverse media hier zoveel aandacht aan besteden en deze onrendabelen een platform geven om te strijden voor het vrije individu. Die weliswaar in stand dient te worden gehouden door de kudde!

KeurMeester | 27-06-11 | 13:03

Ik zie op die foto's allemaal haram vrouwen. Dussss ... logisch dat er geen medelanders zijn. Volgende keer een gedekte dresscode, en alles komt goed. #RESPECT, weet je

appelboor | 27-06-11 | 13:01

Maar we kunnen wel heel vermanend zijn dat er enkel autochtonen naar dat feestje kwamen, maar moeten er dan altijd per se allochtonen bij zijn als er subsidie gestrooid wordt om de verspilling goed te praten?

Tommygunner | 27-06-11 | 12:59

Tja dit was een feestje voor subsidie smijtend (groen)links Nederland. De negers waren op een ongesubsidieerd multiculti festival dat ook nog eens echt leuk is ook: Latin Village.

Jippie | 27-06-11 | 12:59

@Absoluut niet waar | 27-06-11 | 12:44
Grote zakken denk k.
Die zullen ze wel genoeg hebben.

Che_cuevara | 27-06-11 | 12:59

@Idontgiveafunk | 27-06-11 | 12:45,

Telt niet.
Hij moest mee van die zure blanke mevrouw, naast hem.

basweetutwel | 27-06-11 | 12:57

Interessant. Dus ook negers raken de multikul wel eens beu.

Duiding: kul = culturele onzin op kosten van - en voor risico van de gewone man, zonder deze gewone man iets te vragen.
Multikul = veel te veel kul.

Jan Passant mk2 | 27-06-11 | 12:56

Ga anders zelf eens lol maken, Van Rossem.

Jean | 27-06-11 | 12:55

zelfs 5.

bookie | 27-06-11 | 12:54

@Reinaert | 27-06-11 | 12:51
De socialisten hebben inderdaad een soort perpetum mobile ontdekt. Waar blijft die John Galt nou.

vetkleppert | 27-06-11 | 12:54

@gesubsidieerd_vet | 27-06-11 | 12:45
Dáár zou eens een regeling voor moeten komen. Het budget-opmakisme in de overheid. In bedrijven zie je het ook, maar dat is privaat en dus eigen verantwoordelijkheid.
Maar in de publieke wandelgangen der 010 bestuursculturen die ik vanaf de andere (private) mag aanschouwen is het schering en inslag; potje moet op, zak moet leeg, iemand nog een doel te bedenken?
Met name nu de deelgemeenten op de schop gaan (want kabinetsbeleid) is het alle zakken uitpluizen en de meest idiote plannetjes afhameren.
iPads voor deelgemeenteraadsleden Feijenoord, jaja, die stip in Nederland met de hoogste bijstandsuitkeringen... bespaard namelijk papier, €600 met installatiekosten en cursus ±€1000pp, da's een hele hoop kopietjes, krijg je niet uitgelezen in die laatste 2 jaar.
Of het gemeentehuis-kantoor-stadsdinges in Hillegersberg, fonkelnieuw ontwerp, toch maar even afbouwen voor die laatste 2 jaar, of in IJsselmonde ook zo'n nieuw stadskantoor...
Tekort van €120 miljoen, da;s dus 2/3 van de bezuiniging op de media...

Dat kan eerlijker!

hfakker | 27-06-11 | 12:52

Mr_Tarzan | 27-06-11 | 12:44
Exact. En dat zijn ook nog eens de figuren die het doorrijden op de snelweg onmogelijk maken. In hun kut prius met een gangetje van 113 km p/uur op de linkerbaan blijven hangen. En als je er dan eindelijk langs kan zie je ze kijken en denken; moet dat nou zo hard? Vanwaar die haast? De wereld vergaat toch niet?
#wereldvreemd

Absoluut niet waar | 27-06-11 | 12:51

@vetkleppert | 27-06-11 | 12:45

Wie subsidie zaait zal socialisten oogsten. Ook hier.

Reinaert | 27-06-11 | 12:51

Bij hier zelfs twee zie ik er zelfs 4.

bookie | 27-06-11 | 12:50

-weggejorist-

nicks nuttig | 27-06-11 | 12:49

@Absoluut niet waar | 27-06-11 | 12:44

Geen ovens, wel veel directeuren, bestuurders en managers die er wel raad mee weten. Wederom: de linksche banenmachinerie in optima forma.

Reinaert | 27-06-11 | 12:48

Ik was gister op een feestje in 020gaza-oost. Daar maakte ik een foto, en als onderschrift, zoek de bakara. Gelukkig denken sommige wel aan hun medemens want zelfs de Surinaamse bara's waren 99,99% halal! Zo links en rechts zag je stoffige sandalen met kromme lange teennagel PvdA afgezanten tevreden een kopje biomunt thee drinken (waarbij ik de gedachten kreeg dat het hier om de organisatie leiding ging). Tussen alle negers en nAar kots meurende hippies met mislukte dreadlock vlechten heb ik het toch best naar mijn zin gehad. Had natuurlijk dan ook mijn iPhone bij mij dus de Fam. Kon lekker z'n gangetje gaan. Verhouding aloch-autoch ongeveer 80 - 20, wat ongeveer strookt met Amsterdamse bevolkings cijfers.

Dhr. Z. Wijn | 27-06-11 | 12:48

Al krijg ik honderd euro toe , zal ik daar toch schitteren door afwezigheid

hekjesluiten | 27-06-11 | 12:48

Wat nog veel erger is, is dat er een kwart miljoen wordt uitgegeven aan de bestrijding van discriminatie en bijna 4 ton aan migrantenorganisaties. Die 75k is verhoudingsgewijs peanuts op 20.000 bezoekers.

www.geenstijl.nl/archives/images/diver...

BenBinnen | 27-06-11 | 12:47

Wie subsidie zaait zal ambtenarencultuur oogsten.

vetkleppert | 27-06-11 | 12:45

Budget moet op: is namelijk teken van succes. Als je wat over hebt dan wordt je gekort. Dat geld voor de gehele (semi)-overheid.... verkwistend schorem

gesubsidieerd_vet | 27-06-11 | 12:45

Op de foto waar er zgn eentje op staat, zie ik 10 pigmentaal zon-gesitueerden

hfakker | 27-06-11 | 12:45

'want niks zo vervelend als blanke, sandalen dragende 'kijk ons eens multiculti doen'-types om je heen' haha +1 ik ken dat vervelende gevoel als geen ander. Het voelt zo ongemakkelijk als die verjaarde hippies zogenaamd geïnteresseerd gaan doen maar eigenlijk helemaal nergens iets van begrijpen. Als kind vond ik al dat die mensen zich 'raar' gedroegen. Zulke gelegenheden waren en zijn altijd meer hun feestje dan van de medelander: het was immers altijd belangrijk dat de buitenlanders allerlei specialiteiten bereidden en dan kwamen de groenlinks types na het squashen met een fles prik aanzetten. En maar filosoferen en openminded doen. Bah.

Mr_Tarzan | 27-06-11 | 12:44

Che_cuevara | 27-06-11 | 12:32
Mijn welzijn en leefbaarheid is er anders prima geregeld.

Maar even serieus; ruim 44 miljoen naar 4 nietszeggende organisaties.. Resultaat; nada. Hebben ze daar grote ovens staan waar ze geld in verbranden ofzo?

Absoluut niet waar | 27-06-11 | 12:44

Ik ben het zowaar helemaal eens met dit stukje. Ongelofeloos onbelangrijk wat ik vind natuurlijk... maar ik lees jullie meningen ook.

isdatwelonderzocht | 27-06-11 | 12:44

De blanke medelander integreert zich een slag in de rondte.

Het getinte smaldeel zit lekker thuis voor de buis en vreet zich het buikje rond van de door die domme blanken betaalde uitkeringen.

Wie is hier nou gek? ** Weg met ons! **

Reinaert | 27-06-11 | 12:41

Heel NL is een blank feestje.
Schau mal der fernsehen!
Alleen de volksbuurten niet.

Einde van de Domheid | 27-06-11 | 12:41

Alles waar de overheid zich mee bemoeit verandert in strondt. Want terwijl de ene hand subsidie geeft, overhandigt de andere hand een eisenpakket dat garandeert dat het onmogelijk leuk kan worden. En dat heeft een doelgroep feilloos in de gaten.
Dus subsidie komt altijd terecht bij dezelfden: degenen die het verbranden en de politiek correctelingen en ambtenaren die het consumeren.

vetkleppert | 27-06-11 | 12:41

Wereldfeest? Zuilen? In zowel Kanaleneiland als de rest van Utrecht geen aanplakbiljet of campagne waargenomen.

Tijdens het bevrijdingsfestival was het overigens vol met medelanders! Gewoon omdat er een goed muziekprogramma was, zonder gedoe. Gezellig, ook dat nog. Zou dat dan het ultieme multiculti-gevoel zijn, dat je 'er' niets van merkt? En het bijna normaal is? Mmm.

Valentijn Schuinsmaa | 27-06-11 | 12:40

Bergverzet | 27-06-11 | 12:32 Sinds de Marokkanen over de subsidiepotten gaan kunnen de Suri's en Antillianen het wel schudden.

Ook in Amsterdam Bijlmer.

Zoals ik al eerder zei: Multiculti bestaat niet, het is monoculti geworden.

En bij Marokkanen kun je niet aankomen met gezeur over een slavernijverleden.

zeg maar jansen | 27-06-11 | 12:36

Bergverzet | 27-06-11 | 12:32 Raar hè?

zeg maar jansen | 27-06-11 | 12:33

Het enige echt leuke diversiteitsfestival van Nederland waar wel negerts komen, Kwakoe, is dan wel helaas weer failliet!

Bergverzet | 27-06-11 | 12:32

@Absoluut niet waar | 27-06-11 | 12:31
Welzijn en leefbaarheid in Utrecht in één zin?

Che_cuevara | 27-06-11 | 12:32

Zet je bril eens op van Rossum bestudeer de foto's nog eens.

winterpeen | 27-06-11 | 12:31

Check trouwens de 4 grootverdieners in Utrecht; 4 stichtingen die het welzijn en de leefbaarheid in Utrecht vergroten. Een totaal van 44 miljoen! *slik*

Absoluut niet waar | 27-06-11 | 12:31

Een feestje is altijd leuk, als er maar geen rotzooi getrapt wordt.

hollandwar | 27-06-11 | 12:30

Met groenlinks wil je niet gezien worden.

skinner | 27-06-11 | 12:30

nicks nuttig | 27-06-11 | 12:24

Heb je geen sgool vandaag of was je al geslaagt?

eerstneukendanpraten | 27-06-11 | 12:28

En op een andere foto staan er een paar in de schaduw.
Ja kan ik het helpen.

winterpeen | 27-06-11 | 12:28

Dat er geen negers waren klopt niet.
Door het weer van de afgelopen tijd zijn die gewoon wat bleekjes geworden.

Che_cuevara | 27-06-11 | 12:27

@nicks nuttig | 27-06-11 | 12:24
Gaat het nog wel goed met je?
Of moeten we toch maar een dokter bellen?

Che_cuevara | 27-06-11 | 12:26

Misschien waren er wel allemaal blanke allochtonen: Polen, Duitsers en Belgen.

niet voor de hond | 27-06-11 | 12:26

@winterpeen | 27-06-11 | 12:24
Dan is het multicul.

Che_cuevara | 27-06-11 | 12:25

Ik haat Twitter en ik haat de zinloze zelfgemaakte #tags waar geen hond op zal zoeken. Zo dat is er uit. Warm he?

75.000 Euro? belachelijk!

doskabouter | 27-06-11 | 12:25

@eerstneukendanpraten | 27-06-11 | 12:22
Zoiets ja.
En die kun je daarna nog aan de voedselbank kwijt ook.

Che_cuevara | 27-06-11 | 12:25

Het geeft slechts aan hoe graag dat PvdA Stemvee met Nederlanders omgaat.

Moi2 | 27-06-11 | 12:24

-weggejorist-

nicks nuttig | 27-06-11 | 12:24

Festivals die al decennia lang goed lopen moeten extra geld betalen. (Lowlands, Pinkpop en Zwarte Cross.) Daartegenover staat een verzuurde ambtenarencentrale die met idealen geboren in een andere tijdsgeest onze pecunia in de goot mogen leggen.

Feynman | 27-06-11 | 12:24

En hier zelfs twee.
Ik tel er 4?

winterpeen | 27-06-11 | 12:24

Voor het eerst geen rellen bij een groot feest? Je zou bijna denken dat het toeval was.

Kingeef1975 | 27-06-11 | 12:23

Kingeef1975 | 27-06-11 | 12:19

Stakende cipiers...

eerstneukendanpraten | 27-06-11 | 12:22

@eerstneukendanpraten | 27-06-11 | 12:21
Van een negerin misschien.

Che_cuevara | 27-06-11 | 12:22

Wat een verschrikkelijk festival zeg.. Al die betwetende (zichzelf als intellectueel bestempelde) Nederlanders die met het neusje omhoog staan te dansen om Multicuturele herrie, gewoon omdat ze lekker zichzelf zijn.

Ik durf te wedden dat al die allochtonen zich de ballen uit hun broek lachen om al die gekke hollanders die dansen op de Dries Roelvink van D.R. Congo en hun kliekjes staan te vreten.

Absoluut niet waar | 27-06-11 | 12:22

Che_cuevara | 27-06-11 | 12:17

Zoals een pindakaasvloer?

eerstneukendanpraten | 27-06-11 | 12:22

Iemand nog een negerzoen?

eerstneukendanpraten | 27-06-11 | 12:21

50 cent, dat is bijna 5 kwartjes.

niet voor de hond | 27-06-11 | 12:20

Gratis toegang voor allochtonen en vijftig euro entree voor alle blanken, ook als ze niet komen, te heffen per gemeentelijke belastingaanslag.
Ook diversiteit moet eerlijker.

Fijnstoffer | 27-06-11 | 12:20

Misschien dat de meeste rapperts geen weekeindverlof hadden gekregen? Of de WW-uitkeringen waren te laat gestort? of...

Kingeef1975 | 27-06-11 | 12:19

Parkpop gister was gezellig :D

krakeling | 27-06-11 | 12:19

Moest je afgelopen weekenden even in Amsterdam Oost naar de festivals gaan... 164-landen-multiculti

Smen | 27-06-11 | 12:17

En ze blijven maar allerlei onzin verzinnen om die subsidies toch maar te rechtvaardigen.

Komt er eindelijk een regering die daar pal en perk aan wil stellen, beginnen ze te janken.

Maak ff echte kunst, misschien verkoop je dan nog wat ook.

Che_cuevara | 27-06-11 | 12:17

Laten we alles afschaffen behalve RTL4!

Bakito | 27-06-11 | 12:15

Dat feestjes überhaupt subsidie krijgen is te gek voor woorden. Letterlijk feesten van mijn geld.

Tommygunner | 27-06-11 | 12:14

Dit soort tafarelen krijg je met zo'n line-up. #faal

de keauning | 27-06-11 | 12:14

Diversiteit is ook iets wat wij als blanke mensen moeten doen. Wij moeten integreren, zij niet... He, dat probeert de PvdA ons al zo lang duidelijk te maken, dat jullie dat nu nog niet snappen.

Nietvoordekat | 27-06-11 | 12:13

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl