Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Black Trash treitert homo huis uit

steven100.jpgGeachte redactie, ik ben een aardige homojongen van 28 die een paar jaar geleden een woning kocht van De Alliantie in de Venserpolder, A'dam. Niet wetende dat naast me een soort Suri/Antiliaanse tokkiefamilie woonde, die mij zwaar discrimineert. Men heeft ingebroken, me met een hamer aangevallen, vuur/bbq onder mijn woning gemaakt, waardoor mijn huis vol met rook zat. Gisteren ben ik mijn woning uitgevlucht na een zware bedreiging. Verdere overlast is luide agressieve rapmuziek tot 01:00 met geweerschoten. Ballen tegen het raam gooien. Ze staan regelmatig voor mijn deur ''battie'' te roepen (= nicht). Ze vissen in mijn brievenbus, spugen op mijn deurbel. Groepjes staan van 00:00 tot 03:00 voor mijn raam te vervuilen, blowen, drinken, ruzie maken, glas gooien. Men heeft ook mijn scooter gestolen, ze vallen buurmeisjes lastig etc etc. (Ik kan nog uren doorgaan). Ik ben met een hamer aangevallen voor mijn deur door die groep jongens. Brieven, telefoontjes, emails met foto's, gesprek met de gemeente amsterdam, politie en Alliantie heeft niets mogen uitmaken. Ik ben gisteren mijn woning moeten ontvluchten en ik ben radeloos. Ik kan mijn woning niet verkopen, zij zijn huurders maar de Alliantie laten het allemaal toe. Alle vorige huurders zijn al vertrokken. Ik ben bang voor mijn leven er gaat iets ergs gebeuren met me binnenkort, dit is mijn laatste redmiddel; de media. Ik logeer nu bij een vriend. Ik kan niet meer naar huis... Ik wil dat de Alliantie ingrijpt en ik wil een andere (tijdelijke) woning. Ik ben ook ernstig ziek, ex kankerpatient. MIjn werk lijdt eronder want vandaag zei mijn werkgever (omdat ik me heb ziek gemeld) dat ik niet meer hoef te komen. Help mij... Tot zover De Mail van Steven. Reden voor GeenStijl-verslaggever Jelte een bezoekje te brengen aan de Venserpolder en de woningbouwvereninging Alliantie. FILMPJE. (Triest. Luttele minuten na vertrek van het GS camerateam ging er al een steen door de ruit van Stevens voordeur.) Jouw stad, Anil. Jouw stad, Eberhard.

Reaguursels

Inloggen

en nogmaals jouw voordeur is niet stuk het is die van de gene die jij tokkiefamilie noemt en het is ook niet stuk gegaan na dat de camerateam is vertroken want dat is gebeurd in de nacht

dsndsn | 07-05-11 | 23:33

nou meneer de stevens of hoe je dan ook mag heten volgens mij spoor jij niet want ten eerste die foto wat jij hebt gemaakt van die deur wat niet eens van jou is want jou deur is aan de overkant de reden waarom jij bent aangevallen is omdat jij mensen beschuldigt dat zij jou scooter hebben gestolen jij bent de gene die mensen bedreigt met dat jij er voor gaat zorgen dat zij eruit worden gegooit terwijl ze daar al meer dan 20jaar wonen de reden dat zij jou battie noemen is omdat jij zelf zo nichterig door de buurt loopt en in dat filmpje word jij er zelf ook op betrapt, die ruit van die auto dat heeft niks met die buurt te maken want dat is kapot gegaan in Amsterdam oost en volgens mij ontslaat jou werkgever je niet omdat jij jezelf 1keer ziek meld dus dat is ook wel vaker gebeurd denk ik, ik weet niet of het zo is maar ik heb gehoord dat jij ook weg bent gepest uit Rotterdam dus dan ligt het het niet aan buurt het ligt aan jou er zijn genoeg blanken homo`s daar maar die hebben geen last alleen jij dus bij deze ga lekker ergens anders zielig doen /wonen. ja ik ben het degene die daar eens in de zoveel tijd komt maar wel op jou belachelijke filmpje staat

dsndsn | 07-05-11 | 22:19

@geenstijldom ik heb het gelezen en kan me vinden in jou verhaal thx

tweetyfly007 | 07-05-11 | 08:49

-weggejorist-

geenstijldom | 06-05-11 | 17:09

hahahahaha 13 talen genoeg of niet? inclusief javaans surinaams en antiliaans en zeg hem effe dan dat het waarschijnlijk geen antilianen zijn of suries als ze die woorden gooien

tweetyfly007 | 06-05-11 | 17:02

nou dat is ie toch nou wat is het probleem dan ??????? dat ze dat roepen wees er dan trots op maar lijkt alsof ie zich schaamt.

tweetyfly007 | 06-05-11 | 17:00

-weggejorist-

geenstijldom | 06-05-11 | 16:47

@tweetyfly: Stel dat je gelijk hebt. Ik weet dat niet, ik was er niet bij. Dan raad ik je aan om dat in het vervolg als zodanig te zeggen. Had geschreven. "het is vervelend dat deze jongen zich onveilig voelt, maar ik wil mijn versie van het verhaal ook met jullie delen"
Doe ermee wat je wilt. Aangezien u in de buurt woont is het wellicht een optie om eens met elkaar in gesprek te gaan. Uiteindelijk willen we allemaal prettig en veilig wonen.
Probeer elkaar te vergeven, of in ieder geval te begrijpen. We maken allemaal fouten.
-
En daar laat ik het bij. Rest mij niets anders dan je een prettige dag te wensen.

De Kampsjeng | 06-05-11 | 15:25

Ik ben het met je eens in jou geval. Maar de reacties die ik las vond ik gewoon onterecht deze man is bij mij persoonlijk bekend. Hij heeft mensen in rotterdam zelf deze dingen aangedaan maar nu het bij hem niet zo loopt als ie zelf zou willen worden deze mensen gelijk als suri-anti tokkiefamillie genoemd. Hij gokt naar hun afkomst waardoor ik het niet fijn vind. Hij heeft zelf geterroriseerd en gedaan in charlois-rotterdam. Maar deze mensen gelijk in het zwarte daglicht zetten dat vind ik niet normaal en als ik dan die reacties lees dan ja vind ik het niet meer dan normaal dat ik dan ook vertel hoe hij werkelijk is. Ik vind het maakt niet uit waar je vandaan komt of je geaardheid geloofsovertuiging enz. je bent en blijft een mens maar het lijkt wel of die mensen (Anti-suri) alleen de schuldige zijn. hij heeft nu gewoon verkeerde buren getroffen die hem ook niet zijn gang laten gaan maar dan alle anties en suries te gaan veroordelen vind ik echt beschaamtelijk.Ik heb genoeg gezien en meegemaakt in rotterdam met deze man en dat zegt genoeg voor mij en wou ook aangeven dat hij geen slachtoffer daar moet spelen want hij heeft ook zijn eigen deel hierin.
Maar bedankt voor je reactie. Ik kan me in jou situatie inleven maar jij bent niet stil gaan staan en heb er iets van gemaakt. Laat hij dat ook doen!!!!

tweetyfly007 | 06-05-11 | 15:08

Beste mevrouw, ik ben zeer beslist niet de partner van deze jongen. Zulks kan worden opgemaakt uit mijn IP-adres, ik woon niet eens in de buurt. Voorts ben ik wel 'allochtoon', Roemeens welteverstaan. Waar ik me echter van distantieer is oneigenlijk slachtoffergedrag. U en ik hebben niets van doen met handelingen gepleegd in de 17e eeuw. Ik beschouw dat als een makkelijk excuus om de eigen verantwoordelijkheid voor succes en falen te maskeren. Mijn ouders komen uit een straatarm deel van Europa; soms moesten ze bij de buren om voedsel bedelen, en vice versa.
Tot ze een beter leven zochten in -eerst Duitsland- en daarna Nederland.
Dat was niet makkelijk; maar ze hebben zich niet uit het veld laten slaan. Dankzij Nederland, en haar inwoners, heb ik een studie aan de TU kunnen volgen, hebben mijn ouders een goed leven en een nieuw thuis.
Mijn bloed kookt als ik andere allochtonen hoor klagen over hoe slecht en erbarmelijk het hier is. Ga dan elders je heil zoeken. En doe niet zo zielig over de slavernij, of wat dies meer zij. Als je gevoelens zo snel gekwetst zijn, wanneer iemand iets 'racistisch' roept. Wees dan ofwel niet zo kleinzielig ofwel doe het vervolgens geen ander aan.
.
Waarom ik u dit schrijf ik mijzelf ook niet geheel duidelijk, het gaat u eigenlijk geen zier aan. Maar dat eeuwige gejammer over racisme en zo komt me werkelijk de neus uit.
Dit is een land van kansen, succes en acceptatie; als je er maar Hard Voor Werkt.
Soms denk ik wel eens -en dat is niet netjes- dat al die verongelijkte droeftoeters eens echte armoede moeten meemaken om te beseffen hoe fucking goed Holland voor zijn mensen is.

De Kampsjeng | 06-05-11 | 14:39

@De Kampsjeng | 06-05-11 | 14:09
Aan de andere kant, als die lappen haat wel weggejorist worden, sterft het misschien van woede aan een attack.
Tevens zou niet-wegjorissen positieve discriminatie betekenen.

Prof. D.A.H. Vintik | 06-05-11 | 14:28

ja he veel tekst weinig inhoud omdat het jou niet interesseert net als je voorouders dusssssssssss hahahahahahaha spelfouten moet je eens goed lezen bij je vriendjes racisten hierboven zal je meer fouten vinden hoor

tweetyfly007 | 06-05-11 | 14:24

Trouwens je hebt het over abominabel taalgebruik tegen homo's voel je je aangesproken en heb je wel eens aan de gevoelens gedacht van die mensen die hier volgens jullie het land uit moeten enz ken je die mensen dan nee toch wel je doet hetzelfde tegen mensen van andere etnische afkomst maar als ikhet over een homo heb ojee moet ik rekening houden dat we het over mensen hebben
. Nou antilianen suries en alle andere afkomsten zijn ook mensen alleen een ander kleurtje. dus die mogen wel hier door het slijk gehaald worden he nou mooi niet er zal er hier eentje zijn op deze site die ook voor hun opkomt!!!!! KIJK EERST NAAR JEZELF EN DAN NAAR EEN ANDER OK AFZENDER TROLL

tweetyfly007 | 06-05-11 | 14:22

Ik zie een hoop tekst zonder echt inhoud, op de spelfouten na dan he...

de bezoekert | 06-05-11 | 14:18

@kampsjeng ik heb het niet over alle homo's lees goed en geef dan commemtaar maar we weten al wie jij bent jij bent die vriend van hem dus zoals hij zelf zegt en meerderen ga terug naar je eigen land oke En ja de geschiedenis mag nooit genoemd worden bij een nl want dan zijn ze op hun pikkie getrapt maar helaas de geschiedenis kan je niet meer veranderen dus neem je verantwoordelijkheid en dit moet verwijderd worden waarom moet je eens kijken wat een haat er uit sommige berichtjes komen dusssssss ik zeg gewoon hoe ik denk zonder mensen te kwetsen maar omdat ik me nu in het voordeel uitspreek van die buitenlanders moet het verwijderd worden je bent niet goed snik of gewoon als een domme vogel die mensen blijven discrimineren die jullie discrimineren nee hoor als hij een klote pisnicht is is ie dat en ik heb hem gekend in rotterdam en voor alle mensen ben je homo gelijk heb je je moet houden van wie jij wil!!!!!

tweetyfly007 | 06-05-11 | 14:18

@snikkeldrift dit is geen proza dit is de waarheid ga maar checkuh

tweetyfly007 | 06-05-11 | 14:12

Ik word niet goed van bovenstaand -niet jij snikkeldrift- commentaar.
'Heb niets tegen homo's....' Maar dan wel alleen als ze in het door de omstanders opgelegde stramien leven. Ik mag hopen dat bovenstaande onzin het werk van een troll is.
Iig hoop ik dat het mag blijven staan van Joris; dan kan men eens lezen welk een haat en welk een abominabel taalgebruik je als homo soms ten deel valt.

De Kampsjeng | 06-05-11 | 14:09

En je scooter gewoon op slot zetten of niet zelf de sleutel geven he steven zo vaak bestolen in rotterdam hahahhahahah je gaf zelf de sleutel aan iedereen dus willen de mensen die die anties of suries zo door het slijk halen eerst even zelf de andere kant ook aanhoren want hij geeft alles gewoon aan iedereen dus gestolen ???? is nog maar de vraag deze man moet gewoon naar psycholoog hij heeft echt hulp nodig voor zijn psychische afwijking en dan heb ik het zeker niet over zijn homo zijn maar gewoon zijn persoon .

tweetyfly007 | 06-05-11 | 14:07

@blaytex het land uit? vergeten dat ze nederlanders zijn net zoals jij en ik mongool ze hebben nederlands paspoort moeten we jou dan ook maar het land uitgooien als je je niet gedraagt? De surinamers hebben ook nl paspoort en weet je waarom omdat jullie nl ze gebruikten om als slaven te werken en toen willen dumpen nu krijgen jullie terug wat jullie die mensen jaren hebben aangedaan getreiterd gekleineerd bespuugd geslagen enz. anders kijk je maar even in de geschiedenis boeken als je het vergeten bent. Dus verander eerst jezelf en je gedachten en dan zullen die mensen zich ook normaal gedragen tov ons. zoals ik al eerder zei boontje komt om zijn loontje en de geschiedenis draait nu om en bevalt het jullie teringracisten. Eerst kijken wat je zelf en onze voorouders hebben gedaan en dan pas over een ander een oordeel vellen aub. Ik ben puur nl maar deze uitspraken komen me elke dag weer me strot uit dat die zwarten antilianen suries enz maar moeten oprotten door wie hebben jullie waterleiding en wc ed omdat jullie toen niet wilden graven of strontputten leeghalen dat deden onze gastarbeiders toch wel wie waren dat suries marokanen anties enz. dus oogst wat gij zelf gezaaid hebt.

tweetyfly007 | 06-05-11 | 14:04

Holy cr@p, wat een abominabel stuk proza hierboven...

Snikkeldrift | 06-05-11 | 13:58

trouwens even voor je vertaling battie is het antiliaanse woord voor slaan of voor een lekkere kont dus als je de taal niet verstaat hou je smoel op ze anti gezegd sere bo smoel.Maar je bent een battie boy toch verwijfde pisnicht of ben je nu in een keer hetero hahhahaahahahahahh. ach ja mischien moet je nog uit je kast komen.Dat zal de reden zijn dat je uit belgie bent gevlucht. En ze moeten gewoon aangifte doen tegen jou met je smaad enz. kom maar op hoor steven ik dok niet ik ga achter mijn woord staan!!! Snap niet dat die marokaan nog bij jou blijft maar ja die kan geen andere vinden want als die zijn familie erachter komt heeft ie zelf zijn doodvonnis getekend en dat weet ie!!
Daarom snap ik jou racistische opmerkingen niet als je zelf ligt te neuken met een buitenlandse man. Nogwel eentje die op kamelen heb leren neuken.HAHA neem dan gewoon een nederlander. Racisten leren blijf bij je soort doe jij dat dan ook .

tweetyfly007 | 06-05-11 | 13:52

he stomme belg heb je het over buitenlanders je bent er zelf ook eentje rot dan lekker terug op naar je eigen land. Ik ben zelf ook belg dus als het je niet bevalt in Nederland ga dan terug of kotst de hele homo scene jou ook al uit dat je daar niet meer terug kunt. Trouwens als je niet weet waar de mensen vandaan komen hou dan je smoel over mischien surinamers of antilianen jij moet het verschil nu wel kennen omdat je half rotterdam geneukt heb en er was geen white trash te vinden je ging alleen om met buitenlanders wel te verstaan antilianen en surinamers want dat vond je lekkerder zei je altijd want die waren groter geschapen viezerik. Vergeten zeker dat je vriendjes bij mijn familie in de keuken stond terwijl dat zij alleen thuis was met der kindjes omdat jij weer wou neuken met een kleurling. Dus kom niet zeuren over je buren want het is gewoon omdat er geen homo tussenzit. Ik ga al jaren om met surinamers en antilianen als jij ze niets in de weg had gelegd of je bemoeit met dingen die jou niet aangaan had je geen last gehad. Nooit gehoord dat het het werk is aan de politie of toezichthouders om deze mensen te verwijderen als ze zich begeven op plaatsen waar ze niet horen maar jij met je verwijfde manieren dacht wel ze gaan naar me luisteren nou alleen als ze bij je in bed waren geweest. Antilianen en surinamers hebben geen probleem met homo's geloof mij maar ze laten jou in je waarde maar heb jij dat ook gedaan domme belg nee he je moest weer eens laten zien hoe belangrijk je jezelf wel niet vond dus op z'n nederlands gezegd boontje komt om zijn loontje en weet je wel zeker dat je dood gaat aan kanker of zou het mischien gewoon een uit de hand gelopen soa zijn geweest met als je contacten. In een week zag ik gewoon wel 20 mannen bij je thuis komen was je niet gewoon de hoer aan het spelen? Dus mensen geloof me hij doet zielig maar hij zelf veroorzaakte meer overlast dan wat deze mensen kunnen veroorzaken. En barbequen belg doen wij gewoon in de tuin en spijtig dat jou raam erboven zit hou je hem lekker dicht mongool . Dat is klagen als een domme belg . Hoop dat die mensen ook met ons eens contact opnamen om te horen wat het verhaal was waar je vandaan kwam uit rotterdam wel te verstaan charlois op de zuidhoek. Hoop dat je nu gewoon met je uitgewoonde kont terug in je huis gaat en niet zo zielig loopt te doen bij andere mensen en eens een keer meemaakt wat je jarenlang bij iemand anders hebt gedaan dus steven als je durft geef eens antwoord pisnicht. Trouwens voor alle lieve homo's in nederland ik hou van homo's die zich normaal gedragen en niet klagen over dingen van anderen als ze het zelf ook doen dus homo's leef gewoon jullie leven want het geluk is jullie gegund ik kan niet bepalen op wie je verliefd mag worden of met wie je je leven wil delen als jij maar gelukkig bent want dat is wat elk mens graag wil. De boodschap is laat iedereen in zijn eigen waarde en als jullie te klagen hebben dat ik discrimineer kijk dan eerst nog even naar zijn verhaal black trash????? we hebben ook white trash of ben je dat vergeten ?? we zijn mensen en leven op een wereld maakt het dan uit je geaardhied je kleur e.d zo ja ben je de boodschap vergeten van 5 mei we zijn allemaal bevrijd. of gaan we weer mensen apart vergassen omdat wij blanken weer denken dat we beter zijn denk daar maar eens aan en trouwens ga lekker bij filipje wonen daar in in belgie dat is ook een racist. groetjes een oude buurvrouw uit de straat.

tweetyfly007 | 06-05-11 | 13:44

@doenormaal, je moet niet praten als je er het fijne van weet. Hoop ook dat al die andere figuren die in mijn ogen ook homo zijn, keihard in hun hol worden geschopt voor het aanbrengen van haat tegen buitenlanders zoals marokanen en antilianen. Maar ja ze mogen mij komen ophalen hoor. Weet datb ik gelijk heb en dat zal het onderzoek ook uitwijzen. En doenormaal ben jij niet die marokaanse vriend van hem? Veel plezier in marokko straks tijdens ramadan in mijn hol. @moontje139 nog bedankt voor je verhaal. Past precies in het plaatje...! Gerechtigheid zal geschieden...!

stoereboer | 05-05-11 | 16:36

@moontje139 | 05-05-11 | 13:47
De voertaal op deze website is de Nederlandse.

Prof. D.A.H. Vintik | 05-05-11 | 14:39

ach is onze steven nu ineens zielig jaren lang heeft hij zelf mensen lopen treiteren in rotterdam muziek keihard aanzetten terwijl er een kind van 5 boven je lig te slapen kamers onder verhuren aan de raarste figuren en dan zielig gaan lopen doen dat er bij je ingebroken is terwijl hij zelf de sleutels geef klagen bij de huisbaas omdat hij bang is van de buren terwijl die alleen maar vragen of het een beetje rustiger kan feestjes geven tot midden in de nacht en geen rekening houden met de buren en dan nog zeggen ik wordt bedreigt omdat ik homo ben jij mischien wel het ligt er dik boven op dat je het ben tinkewinkie en je gil ook als een wijf dus wat wilt tie nou zo zielig is tie niet met hij is ernstig ziek dat was jaren geleden allang genezen verklaart dus hou op zeg

moontje139 | 05-05-11 | 13:47

Inderdaad, Jelte is een goeie interviewert! Nu nog effe naar het OM in Utrecht om te checken hoe het met die rif-apen staat die dat blonde jarige meisje uit haar eigen tuin het ziekenhuis hebben in getrapt.

mygfisbrazilian | 05-05-11 | 00:11

-weggejorist-

BAMJONGE | 04-05-11 | 21:47

Goed stuk journalistiek dit. Goed voorbereid, goed doorgevraagd en goed de falende bestuursleden te kijken gezet. Ga zo door!

IJStengel | 04-05-11 | 21:02

laten we met z'n allen mailtjes sturen naar de woningbouwvereniging alliantie! dit is toch niet normaal! uit de woning trappen en beter ook gelijk het land uit, want dit volk zal in elke buurt herrie veroorzaken. preventief opruimen die handel

blaytex | 04-05-11 | 19:49

@stoereboer | 04-05-11 | 19:33
Uw reactie is sowieso al voldoende voor een aangifte wegens discriminatie. Hoop dat dat ook gebeurd want u bent niet helemaal goed bij uw verstand.

doenormaal! | 04-05-11 | 19:48

@stoereboer | 04-05-11 | 19:33
U bent zeker een van de "vriendelijke" buren die graag gebarbecued? Ik hoop dat de politie/rechter dit meeneemt in het rapport. (IP opvragen doet)

doenormaal! | 04-05-11 | 19:44

@aardige homojongen die zegt: "vandaag zei mijn werkgever (omdat ik me heb ziek gemeld) dat ik niet meer hoef te komen."
Indien je een vast baan hebt, dan mag die werkgever je niet ontslaan omdat je je ziek meldt. Laat je direct juridisch adviseren en bijstaan door bijvoorbeeld een jurist van een vakbond (wordt lid als je het nog niet bent). Sowieso voor iedereen zeer zinvol bij arbeidsconflicten.
En voor wat betreft het uit huis laten zetten van asociale buren: dat is heel lastig. Daar heb je minimaal drie dikke dossiers voor nodig met klachten etc. en minstens twaalf handtekeningen van andere buren die de overlast bevestigen. Sterkte!

doenormaal! | 04-05-11 | 19:41

Kutbestuurders die alleen eigen zakken vullen; wanneer komen we nou eens in opstand en maaien al die overlastgevers neer?

wirbel010 | 04-05-11 | 19:38

De gemiddelde linksmens zou zeggen: wen er maar aan, ze zijn er nou eenmaal... En dat zie je ook wel aan de reactie van de algemeen directeur van de Alliantie. Voor haar is het volledig normaal dat hele wijken uitpuilen van asociaal tuig en dat bewoners onder die terreur gebukt gaan. Dat de woningbouwvereniging helemaal niets schelen, ze doen er niets aan; getuige de reactie van de algemeen directeur die zegt "van niets te weten". Ik denk dat ze bedoelt dat ze van dit soort zaken niets WIL weten maar dat is iets heel anders. De gemiddelde woningbouwvereniging vindt mensen die terecht klagen lastig en vindt dat ze zeuren. De mensen die bij woningbouwverenigingen werken en zo denken die hebben echter geen benul en wonen waarschijnlijk zelf in een betere buurt. Het is diep triest dat alleen de media inschakelen nog werkt.

doenormaal! | 04-05-11 | 19:36

Hey flikkervrienden, deze jongen gaat met een marokaan. Mag hij dan nog bij jullie in het dorp komen wonen? Graag! Hij wil zijn huis verkopen, omdat hij te weinig verdient en geen vrienden bij hem op bezoek willen komen. Ja het is en blijft de Bijlmer. De dumplaats voor de vuilnismannen die jullie wijk schoonhouden. Hij heeft een dubbele persoonlijkheid. wanneer het hem uitkomt speelt hij de zielige homo, maar als je hem kwaad ziet, dan zou je denken dat het een arabische terrorist is, waar de bommen van zijn afgepakt. Dit krijgt een mooie einde, aangezien de "daders" aangifte gaan doen van smaad en laster. Overigens zal blijken dat de heer Homo niet moet gaan janken als hij niet als de zielige homo word gezien,maar als er normaal mens. Weet toch dat die homo's alles uit de kast halen. Zelfs hun geaardheid zit hun dwars in hun reet en doen er alles aan om dit er lekker in te rammen (van achteren).

stoereboer | 04-05-11 | 19:33

De politie adviseert de man te zwijgen.

Henk Houthakker | 04-05-11 | 18:53

Nog een geluk voor Steven dat zijn a-sociale buren er niet aan dachten zelf aangifte tegen hem te doen vanwege discriminazi of zoiets. Dat arrogante misbaksel van de Alliantie en de zombies van gemeente Amsterdam hadden zeker en eendrachtig een politie-inval georganiseerd in zijn woning en hem meegenomen voor verhoor.

Jan Passant mk2 | 04-05-11 | 18:24

Is het een optie om een kopje thee met je onderburen te gaan drinken? Ik heb altijd begrepen dat de burgervader zo alles heeft opgelost in zijn tijd.....

camoflage01 | 04-05-11 | 18:20

Als je Homo bent en je hebt het hier niet naar je zin, ga je toch gewoon terug naar je eigen land.

stinklul | 04-05-11 | 18:20

Prima reporter, die Jelte.
Goede vragen, rustig.
Goeie reportage.

Mask | 04-05-11 | 17:47

Prachtig die culturele verrijking die we hier hebben. Je moet als koper van een huis sowieso Amsterdam mijden, maar dat je dat moet doen hebben we te danken aan de politici die deze wantoestanden hebben laten gebeuren al die jaren.
.
"MIjn werk lijdt eronder want vandaag zei mijn werkgever (omdat ik me heb ziek gemeld) dat ik niet meer hoef te komen."
.
Ziekte of ziekmelding valt onder de absolute ontslagverboden, weerleg ieder ontslag met een beroep hierop en ga vooral nergens mee akkoord.

dr.dunno® | 04-05-11 | 16:50

-weggejorist-

Graftak | 04-05-11 | 16:43


Ommezwaai | 04-05-11 | 13:58
Weer een fout van je. Ik baseer me niet alleen op linkjes van de Nederlandse wikipedia, maar op onderzoeken, studies, documentaires, literatuur en Nationale archieven. Daarom verwees ik je ook naar BOL om wat boeken te bestellen. Als ik verder lees in je eigen linkje zie ik dit : > in de vroege Middeleeuwen ontstond er in West-Europa een toenemende weerzin om medechristenen in volledige slavernij te houden. Het betrekkelijk geringe aantal "volle slaven" werd toen vooral gerekruteerd onder de Slaven in Oost-Europa, die vóór AD 1000 of 1100 nog grotendeels heidens waren. Het Latijnse woord "servus" voor "slaaf" ging toen "horige" betekenen en voor de "volle slaven" ging men het woord "sclavus" gebruiken (dat afgeleid is van het Oud-Slavische woord sloviti, dat "spreken" betekent, m.a.w. "de mensen die onze taal spreken").< Kijk goed naar de woorden >gerekruteerd onder! Of ze handelaars of slaven waren is niet mijn punt. Mijn punt is dat slavernij altijd is geweest. En of slaven goed behandeld werden.. heb je ooit een tekening gezien van een slavenschip? Dat waren de megastallen van toen. Zieken werden levend overboord gegooid voor de haaien. Is dat wat je als zuinig en goed behandelen beschouwt? Als ik Zwitsal ben, ben jij huismerk van de ALDI, en dus niet veel beter!

geenstijldom | 04-05-11 | 16:34

FredFlinstone | 04-05-11 | 15:5
Excuus, slip of the pen, mevrouw de bestuurder dan die zie hierboven met meer dan 3 ton naar huis gaat maar weet van niks!
Hier zou echt schoon schip gemaakt moeten worden, te beginnen met de directeur/bestuurder.

lanexxx | 04-05-11 | 16:26

@ mezelf 15:34
Directrice moet directeur zijn: www.jimschuyt.nl/

FredFlinstone | 04-05-11 | 15:59

-weggejorist-

djernie | 04-05-11 | 15:58

Ik weet niet of het al vermeld is, maar Die directrice van De Alliantie verdiende:
In 2009 bedroeg het totaal van de bezoldiging en vergoedingen van de bestuurder van de Alliantie € 352.100 (2008: € 351.300).
Dat is f#cking 2x balkendende-norm
en ongeveer 10xmodaal..

FredFlinstone | 04-05-11 | 15:34

geenstijldom | 04-05-11 | 11:58 |
Zoals jij slavernij definieert houd het in dat in onze huidige maatschappij nog dagelijks slavernij plaatsvind.
Wat ik än zich wel onderstreep; integendeel tot wat jij beweert/denkt. (dat 't merendeels niet aanwezig is)

Slavernij is nl. het verschijnsel dat inherent is aan 'n maatschappij met hiërarchische gezagsverhoudingen.

De alfa-malloot vertelt aan de lutser wat hij/zij hoort te doen.
Gedraagt de horige zich niet naar de psychose/intuïtie van de Alfa-malloot, dan heeft hij/zij 'n probleem.
simple as that.

*artikel lez0n gaat*
serious comment:
Heaumeau's horen weggepest te worden door hetero's die hen niet snapp0n../serious comment

piet-jan dönner | 04-05-11 | 15:29

-weggejorist-

aderkalkballenbroek | 04-05-11 | 14:43

Black Trash.... je gaat haast aan een pleonasme denken als je dit weer hoort. En dan ook nog die druiloor met z'n bloemetjes kraag die wegloopt voor z'n verantwoordelijkheden, die vent moeten ze meteen uit z'n functie ontheven. Ik zal als ik die bhatti boy was iig never nooit verhuizen! Er was een tijd dat die lui nog het gras voor je maaide, nu hebben ze het gore lef een BBQ onder je huis aan te steken!

Prof.Ockels | 04-05-11 | 14:32

Misschien kunnen die Animal Cops van de PVV op deze apen worden afgestuurd?

mygfisbrazilian | 04-05-11 | 14:25

laat al de helft waar zijn wat er in de mail staat (ben er bang voor dat alles waar is) dan is het al in en in triest dat de politie werkelijk niets doet..

mark rutte doe eens wakker worden en help je mede lotgenoten eens!

Tim Grimbek | 04-05-11 | 14:05

@Ommezwaai | 04-05-11 | 13:58
intelligent

Ommezwaai | 04-05-11 | 13:59

geenstijldom | 04-05-11 | 13:05
Weer een intilligent comment, je doet je nick eer aan.
Wie heeft het hier over tijdperken?
De Egyptenaren hadden al slaven.
Het ging in mijn comment om de Nederlanders en de Slavische volkeren, waarvan jij beweerde dat die zelf als slaven werden ingezet. Fout dus.
Maar Zwitsals staan immers niet bekend om hun leestalenten.
O ja, hier is je bronnetje.http://nl.wikipedia.org/wiki/Slavernij

Ommezwaai | 04-05-11 | 13:58

Dat gezemel over slavernij ergert mij wat. Wat voor een excuus kan ik ontlenen aan mijn voorvaderen die uitgebuit werden door regenten en zgn. elite ?

Geheel onduidelijk is ook, of de arbeidsmigranten van destijds het nu zo veel slechter hadden dan hun in hun nakie door de jungle rondrennende verwanten.

De La Puerco | 04-05-11 | 13:55

@repulse | 04-05-11 | 12:30: Daar had ik nog niet eens aan gedacht. ;-)

Mokum Kosher | 04-05-11 | 13:54

Haragha | 04-05-11 | 13:19
Het effect blijft hetzelfde....

Ommezwaai | 04-05-11 | 13:48

Maar goed nieuws! Discriminatie. Amsterdam is er klaar mee! En ik hoop dat de trend blijft.Als je dit soort dingen meemaakt, gewoon de media opzoeken.

geenstijldom | 04-05-11 | 13:30

@Ommezwaai | 04-05-11 | 12:43
Pas nadat ik de goederen heb verkocht en natuurlijk gooi ik ze zelf niet in het kanaal maar laat ik dat doen.

@wegmetdebijstand | 04-05-11 | 12:44
Wat dat er toe doet weet ik niet maar voor mij is het VVD.

Haragha | 04-05-11 | 13:19

Het is onbegrijpelijk dat het aantal "incidenten" van haat en geweld tegen homo's gestaag blijft groeien.
Is het niet verwonderlijk dat wanneer wij als maatschappij de regering de democratische macht geven ons te vertegenwoordigen en ons land te besturen, dat dan weer blijkt dat er niet adequaat ingegrepen wordt om deze mensen te beschermen.
Wij als maatschappij falen door onze tolerantie van intoleranten.
Maar gelukkig hebben we GeenStijl; een forum wat ons plaats biedt om onze afkeer tegen zulks gedrag van parasiterende tokkies te uiten.
Ik hoop dat regerend Den haag mee leest en nu eens paal en perk stelt aan die debielen die menen dat ze de vrijheid in nederland mogen misbruiken om hun zelfverwrongen beeld van de samenleving te projecteren op hun nageslacht en zodoende de trend van intolerantie doorzetten.

Schlomo De Peaumeaux | 04-05-11 | 13:12

@Blaster
Hulde voor je prachtige stukjes. Leerzaam en feitelijk juist.
.
Wat trouwens te denken van de miljoen(en?) blanke slaven? Hoor je daar iemand over, bij dat monument in Amsterdam?

TooledForTrouble | 04-05-11 | 13:06

@ Ommezwaai | 04-05-11 | 12:30
Dit is zo slecht dat ik alsnog ff wou reageren. Slavernij is er altijd geweest! Ook voor Christus. Check ff Wikipedia maar bestel anders een aantal boeken via BOL. Weet je gelijk wat voor onzin je opschrijft.

geenstijldom | 04-05-11 | 13:05

Waar zijn ze toch mee bezig.

Dokus | 04-05-11 | 13:03

Sodeju, werkeloos, ziek, homo, onverkoopbaar huis, tussende finnen wonen,28 jaar, count your blessings zou ik zo zeggen,hij heeft alles wat ik niet heb.
Sterkte er mee !

Uw Verzekeringsadvis | 04-05-11 | 12:57

Dat mensen met van die heule lange stukken reaguren hè? Hoe serieus neem je jezelf dan?

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 12:55

blaster | 04-05-11 | 12:19
Jij beschouwt het als slavenbeheer en doet voorkomen alsof de bombas, als eenmanszaak ingeschreven waren bij de KVK. Je verliest totaal uit het oog dat ze in opdracht en zelf onder toezicht van de slavenmeester handelden. Dit voornamelijk omdat ze de taal van de slaven beheersten. En niet alle slaven waren blij, uit angst voor het onbekende of omdat ze niks anders wisten dan generatie na generatie voor de slavenmeester werken. Waren alle vrouwen blij toen de feministen begonnen? Waren alle homos blij toen men openlijk begon te praten over homoseksualiteit? Waren alle Amerikanen blij met de nieuwe natie of de Amerikaanse onafhankelijkheid? Men kon en wist niks anders. Daarvoor had de slavenmeester wel generaties lang voor gezorgd.
En economische band? De ex-slaven wisten niet beter. Ze waren nooit naar school gegaan en of een opleiding gevolgd. Meer perspectieven hadden ze niet. En omdat de plantagehouder nog steeds mensen nodig had voor zijn plantage kwam men zo ver met elkaar. Maar zwarten werden alsnog beschouwd als beesten en minderwaardigen. Wat ze voor de witten “ in het licht van die tijd” waren.

geenstijldom | 04-05-11 | 12:54

Den toekomst.

ReligionSucks | 04-05-11 | 12:49

Ik heb zowiezo nooit begrepen waarom mensen zo kicken op grote steden. Geen ruimte, niet te betalen, altijd last van iets of iemand, niet parkeren, gore straten. Neen..... zet mij maar tussen de varkensstallen. Daar blijft het tuig wel weg. Je ruikt er tegenwoordig minder van dan de 1.459 (& counting) shoarmazaken in Amsterdam.

Mgr. Denwop | 04-05-11 | 12:48

@Der Lehrer | 04-05-11 | 11:32
'[...] dat de buren gratis in eenzelfde huis wonen, waar jij een vette hypotheek voor hebt MOETEN nemen.'

Dat noemen we in Nederland 'eerlijk delen'. En 'de sterkste schouders'.


wegmetdebijstand | 04-05-11 | 12:48

@farm | 04-05-11 | 10:50
'De helft van de bevolking uit St, Maarten heeft een Ierse uiterlijk, dus van Ierse afkomst.'

Hadden we die Ieren hier maar dan.

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 12:46

Er is maar 1 echte oplossing:

Aangifte doen, iedere keer weer, en een straat verbod aanvragen.
Met de afschriften van de aangifte de verhuurder van de dader aangetekend benaderen.

En blijven doen, en als o.m. niks doet artikel 12 erachteraan, misschien wel gelijk na de aangifte doen.

Iedereen in nederland heeft recht op een veilige woonruimte, dat is een hoger recht dan privacy of ander gelul.

Minoz | 04-05-11 | 12:46

@Haragha | 04-05-11 | 10:47
'Wie vraagt, krijgt antwoord. En Randy een imperialist noemen is wel erg over de top.'

Maar eh... PvdA zeker?

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 12:44

Haragha | 04-05-11 | 12:41
Ik hoor het al, jij gaat een top-investeerder worden..
Jij flikkert al je goederen het kanaal in om zo nog meer te kunnen verkopen?

Ommezwaai | 04-05-11 | 12:43

@Ommezwaai | 04-05-11 | 12:30
Geen onzin lullen.
Slaven werden slecht behandeld, hoe sneller ze dood gingen, hoe meer vraag er naar was.

Haragha | 04-05-11 | 12:41

Hempieman | 04-05-11 | 12:04
Zoals in Spetters met Peter Tuinman en zijn vrienden!

Lambertus Lamstraal | 04-05-11 | 12:39

Je bent toch in staat die ontkenners bij hun nekvel te pakken, en met hun schijnheilige muilen door de stront te slepen in de Bijlmer?

Te bizar voor woorden, het bloed kookt.

+heel veel voor Jelte.
En Steven als je dit leest? heel veel sterkte en ik hoop dat je nu wel een relaxed huisje krijgt waar je wel gewoon (en meer dan terecht) jezelf kan zijn!

Fijn om te zien dat GS dit soort dingen aan pakt, hulde voor jullie.
Is er inmiddels wat meer bekend hoe het met de meiden in Utrecht gaat?

insemismeer | 04-05-11 | 12:34

Krampachtig vasthouden aan de multikul-samenleving...
Ook als dat een paar homo's het leven kost!
Bedankt PvdA!

Posselmetzuremossel | 04-05-11 | 12:34

Hoe zouden de alliantie en de gemeente reageren als er antillianen om hun huidskleur door witte nederlanders de buurt uitgetreiterd werden?

Pierrepoint | 04-05-11 | 12:31

geenstijldom | 04-05-11 | 11:58
Kijk jij eens naar je bronnen..
Nederlanders gingen in het algemeen bijzonder zuinig met hun slaven om. Slaven waren koopwaar, dus hebben geld gekost en moeten geld opleveren.
De bemanning op schepen die slaven vervoerden, had het veelal slechter dan de slaven zelf.
En de Slavische volkeren, die waren zelf geen slaaf, maar de grootste handelaren.
De bevolking van de Balkan was eeuwenlang de belangrijkste leverancier van slaven.

Ommezwaai | 04-05-11 | 12:30

Mokum Kosher | 04-05-11 | 12:27 |
"moderne slavernij"
Je bedoelt waar de werkende randdebielen leeggeplunderd worden door de roverheid ten gunste van de niknaks?

repulse | 04-05-11 | 12:30

Morgen een vervolg topic neem ik aan...
Waar al die faalhazen wel een antwoord hebben, danwel een persvoorlichter hebben kunnen vinden?

Aatje | 04-05-11 | 12:30

Slavernij was en is helaas van alle tijden. Daar waar de Romeinen gewoon elke niet Romeins burger als slaaf zagen, maakten de Arabieren er een rassenkwestie van. In de zevende eeuw zagen zij negers als minderwaardig en daarom perfect geschikt als slaaf. Dat is gewoon een feit. Feit is ook dat wij in het westen hebben meegedaan aan deze kwalijke praktijken. Feit is ook dat wij gestopt zijn ermee, maar dat in de Arabische wereld slavernij vanwege huidskleur of nationaliteit gewoon doorgaat tot op de dag van vandaag. Dat wil niet zeggen dat wij deze zwarte pagina moeten negeren, maar het betekent ook dat de moderne slavernij benoemd en bestreden moet worden.

Mokum Kosher | 04-05-11 | 12:27

en nog eens wat ,die tering buren van mij dat is lekker kutvolk. zij heeft een eendenkont en hij lijkt net de gebochelde van de notre dam,en dat zijn nederlanders.schijt aan de buren en de buurt zeggen ze.

mamma5506 | 04-05-11 | 12:25

he geenstijl!
kunnen jullie geen inzamelingsactie starten voor dit soort gevallen? met opbrengsten hells angels inhuren of andersoortige pro-actieve protectie?
der bij staan met een camera maakt het ook niet beter.

Vic | 04-05-11 | 12:21

farm | 04-05-11 | 11:45
Kijk omstandigheden van de balflour verklaring eens na en de "vrede"van versailes. De eerste wereld oorlog is nooit geëindigd, de vrede tussen de twee oorlogen was niet meer als een gekochte wapenstilstand.

repulse | 04-05-11 | 12:21

geenstijldom | 04-05-11 | 11:58 | + -1
Mis, grotendeels. Bijna zonder uitzondering lieten de plantagehouders het beheer van de plantage en de slaven over aan de (veelal zwarte) bombas. De oorzaak van de opstand van Tula in 1750 was niet gelegen in de (blanke) plantagehouder, maar in de wrede regiems van de bombas op de betreffende en omliggende plantages. Gek genoeg kreeg hij op Bandariba bijna geen poot aan de grond, vanwege het feit dat de bombas daar beter voor hun mensen zorgden. Is illustratief.
Ook in andere delen van de wereld waar slavernij gewoon was, werd de hoofdrol voor slavenbeheer opgedragen aan ex-slaven van hetzelfde ras en liever van een vijandige stam.
Er is een wereld van verschil tussen de Engelse plantages en de 'nederlandse' slavenwereld, waar het Nederlandse slavenbestaan nog relatief mild was. De Engelsen maakten zich meer dan waar ook ter wereld schuldig aan een keihard regiem.
En nog wat, wist je dat vele slaven helemaal niet blij waren met de 'emancipatie'? Niet in de VS, niet op de Antillen, niet in Suriname. Want er was een economische band opgebouwd met de plantage, vaak met medische verzorging, voldoende voedsel (mocht men zelf verbouwen) en ineens stond men er alleen voor. Vele slaven verkozen om in de nabijheid van de plantage te blijven wonen en naast eigen geiten, een eigen koraal en een eigen huisje ook klusjes voor de plantagehouder uit te voeren. Kijk het eens in het licht van de tijd en niet alleen maar 'zwart-wit'.

blaster | 04-05-11 | 12:19

@ De La Puerco | 04-05-11 | 12:04
Sorry, maar het klinkt als of jij verward bent. Ik geef alleen aan dat na de slavernij niet alles gelijk koek en ei was voor zwarten. Dit is een feit. Terwijl witten vaak juist de afschaffing gebruiken als referentiepunt. Lang na afschaffing is een heleboel gewoon doorgegaan zoals daarvoor. FEIT!

geenstijldom | 04-05-11 | 12:14

En? Zijn ze hun huis al uitgezet?

conqueror | 04-05-11 | 12:13

@Hildebrand | 04-05-11 | 12:10 |
Dus jij krijgt nu een ban?

Methylfenidaat | 04-05-11 | 12:12

-weggejorist en opgerot-

Hildebrand | 04-05-11 | 12:10

Kennen we niet een BBQ houden net voor de ingang van de woonstichting? maandag is wel een leuke dag, 23 graden is voorspeld. EN dan vaak de in en uit lopen zodat de frisse rook binnen ken waaien.


Zonder gekheid... kudt mongolen!

Methylfenidaat | 04-05-11 | 12:09

Goedzo Geen Stijl! Hopelijk wordt Steven nu geholpen, de arme schat!

bigstra | 04-05-11 | 12:07

Zeer slecht directeur, die mevrouw van Alliantie. Die heeft het alleen geschopt tot directeur door aan de buitenkant interessant te doen. Geen enkele inhoud. Type Ella Vogelaar. Dit soort vrouwen is een schrikbeeld en blok aan het been van de werkende vrouw. Verschrikkelijk wat een mens.

Hans Hillen | 04-05-11 | 12:07

Homo's moeten maar eens 'n knokploeg samenstellen die dan even huishoudt aldaar. Zouden wij zelf ook eens moeten doen. Alleen is maar alleen he...

Hempieman | 04-05-11 | 12:04

geenstijldom | 04-05-11 | 11:58

Je verwart achterstelling met slavernij. Achterstelling van de belangen van bevolkingsgroepen kan vele redenen hebben. Het achterstellen van de belangen van homo's, blanke buren, blonde meisjes en Joden is een voorbeeld uit de huidige tijd.

De La Puerco | 04-05-11 | 12:04

@blaster | 04-05-11 | 10:52
Je neemt een complexe kwestie als de slavernij en probeert het in kaart te brengen alsof de Nederlanders of Portugezen zich puur aan een loket hebben gemeld en wat aandelen hebben belegd in de slavernij.
Slavernij is te allen tijde. Ook voor en na Christus. Het woord slaaf kent zijn oorsprong in “Slavische volkeren”. Dat waren Russen, Polen, Slowaken die ook verhandeld werden als slaaf. Als je het hebt over de slavernij / slavenhandel, zoals wij het kennen, bestond het ook uit het verhandelen, vermoorden, ontvoeren, bewust ignorant houden, beschouwen als beesten, etc etc. Dit door of in opdracht van o.a Nederlanders. De bombas handelden in opdracht van de witte slavendrijver / slavenmeester, of niet? Dan hebben we het niet gehad over na de slavernij, want witten denken dat alles over was na de slavernij. Zwarten in Amerika, kunnen pas sinds de jaren 60 stemmen en naar school gaan met witten. Dit alles ook uit betrouwbare bronnen! Dezelfde bronnen waar jij naar refereert!

geenstijldom | 04-05-11 | 11:58

blaster | 04-05-11 | 11:48
Wat ook niet gezegd mag worden is dat Hitler een socialist was, die ons o.a. ziekenfonds, ontslagbescherming en AOW heeft nagelaten, zaken waar de opvolgende socialisten maar wat trots op zijn. Ook het vervolgen/verdrijven van Joden en homo's, wordt traditie getrouw gewoon doorgevoerd door diezelfde huidige socialisten.

De La Puerco | 04-05-11 | 11:58

Waren er altijd al negers in suriname of hebben wij al die gasten daar naartoe gevaren enzo?

Randy McRanderson | 04-05-11 | 10:00

Dat waren niet mijn slaven vriend

De La Puerco | 04-05-11 | 11:51

@farm | 04-05-11 | 11:45: Even gappen... "Wereldoorlog 11?" Wat heb ik gemist? ;-)

Mokum Kosher | 04-05-11 | 11:50

En er komen nog wat dingen bij: elke geschiedenis wordt gekleurd door 'politiek correcte' weergevingen. Zo mag absoluut niet gezegd worden dat Hitler in 1932/1933 Duitsland uit de goot gehaald heeft, maatschappelijk, economisch en industrieel. Dat daarna de boel volkomen is fout gelopen en al van het begin de opzet was, doet aan het blote feit niks af.
Zo is het absoluut not done om te spreken over het 'zwarte aandeel' in de slavenperiode. Want, 'niet politiek correct' En wle degelijk heeft deze kant bestaan.
Het is ook 'not done' om te spreken over het Nederlandse aandeel (ambtenaren, politie en NS) in de jodenvervolgingen in NL in 40-45.
Feit is, dat met enkele uitzonderingen van bewakingstroepen er weinig Duitsers de razzia's uitvoerden, maar dat Nederlandse politieagenten zich massaal vrijwillig meldden voor deze diensten. Het is 'not done' om te spreken over de tienduizenden ambtenaren, die klakkeloos op de gemeentehuizen alle joodse inwoners noteerden en overhandigden aan de Duitsers, die op hun beurt de Nederlande politie het werk lieten doen.
Het is (zeker op 4 mei) 'not done' om te praten over de duizenden NS ambtenaren, van machinisten tot klerken, die punctueel elke vervoerde jood bij de Duitse overheid in facturen vermeldden.
Is niet politiek correct om over te spreken, maar het zijn bewezen en keihharde feiten. Net als het zwarte aandeel in de slavengesciedenis. Alleen willen WIJ het politiek correct in onze schoenen laten schuiven, want dat hoort bij onze 'daders rol'... Ammenooitniet...
Daarvoor ligt de zaak iets te genuanceerd. Niet politiek correct, maar wel een feit.

blaster | 04-05-11 | 11:48

Drs. D. | 04-05-11 | 11:43
In Nederland wordt je bevorderd tot je het punt van je eigen incompetentie hebt bereikt, en daar blijf je vervolgens zitten. In Japan houd je de eer aan jezelf en vraag je of je, je oude baan terug kan krijgen. In de meeste andere landen wordt je terug gezet of ontslagen. DAT is HET probleem in NL.

Olieboer | 04-05-11 | 11:48

blaster | 04-05-11 | 11:36

Je doet aan geschiedvervalsing. Maakt niet uit wat voor talen je allemaal spreekt, je bent gevaarlijk bezig.
Een drugsbaron is ALTIJD de hoofdschuldige en niet de armoezaaiers die uit WAANHOOP voor hem werken.

Ga je de Joden nu ook zelf de schuld geven van wat er gebeurd is tijdens de WO11?
Je bent gevaarlijk bezig!

farm | 04-05-11 | 11:45

De extreemrechtseubermensch(man & women only) blijft hopelijk uit de buurt van dit topic. Help deze medelander!

Itastijl | 04-05-11 | 11:45

blaster | 04-05-11 | 11:36
Bo ta papia papiamento. A mi papia papiamento, tur dia un tiki mas..

Drs. D. | 04-05-11 | 11:45

Het is dus eigenlijk de onkunde en het onvermogen van mensen die helemaal op de verkeerde plaats zitten. Als ik bijv. die vrouw ook hoor, die helemaal niets weet, die moet achter de kassa bij de HEMA zitten, en niet waar ze nu zit...

Drs. D. | 04-05-11 | 11:43

Als ik er dan toch niet meer kon wonen zou ik die woning gratis als clubhuis aan de Amsterdamse Hells Angels aanbieden.

Olieboer | 04-05-11 | 11:41

Als ik dit soort gevallen zie dan is het niet (alleen) de politie die fouten maken, maar vooral die directie die alleen maar op hun luie gat onvoorbereid zit te vergaderen en tonnen per jaar zitten op te strijken....

Drs. D. | 04-05-11 | 11:41

@sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 11:14
Het geld ging naar de blanke leiders die de leiding hadden in Suriname van 1863 tot 1954?
Tja en die belachelijke onafhankelijkheid, breek me de bek niet open. Nog als logisch dat ze het daarover hebben.

Doe eens ff nadenken, een samengeraapt volkje van +/- 200.000 inwoners in 1950 (2009 +/-450.000). Pas in de jaren 50 van de vorige eeuw begon het besef te komen wat een Surinamers is. En BAM 20 jaar later onafhankelijk, zoek het maar uit. Hahahaha, wat denk je dat er gaat gebeuren.
Grootste fout in NL geschiedenis evâh, Suriname onafhankelijk laten verklaren.

Haragha | 04-05-11 | 11:41

@geenstijldom | 04-05-11 | 11:04: Helaas kennen de ex-Afrikanen hun eigen geschiedenis niet. Slavernij met als uitgangspunt "zwarten zijn minderwaardig en dus prima slaven" is bedacht door Arabieren (ik zeg speciaal niet moslims). Verder konden de Nederlanders de Afrikanen niet halen en vervoeren zonder de hulp van de Afrikaanse heerser. Toen ik enige tijd geleden in West-Afrika was, gingen mijn ogen open. Altijd is mij een schuldgevoel aangeluld. Slavernij is een zwarte pagina in onze geschiedenis, maar feit blijft wel dat Afrikaanse koningen flink hebben meegeholpen. Dat ging ongeveer zo. "Zeg blankman. Dat dorp heeft zijn belasting niet betaald. Neem dat hele dorp maar mee. Dat zal hun leren". Ik wil het niet bagatelliseren, maar we moeten niet doen alsof alleen Europa handelde in slaven en alsof wij er mee zijn begonnen. Feit is wel dat wij (het westen) er als mee zijn opgehouden. Daar hoor je dan weer nooit iemand over. Verder, tijdens mijn reis door West-Afrika kwam ik menig Afrikaan (neger) tegen die baalde dat zijn voorouders niet waren weggehaald. Want dan had hij nu in Amerika of Nederland gewoond. Verder kwam ik vele Engelse "negers" tegen die als toerist kwamen kijken in Afrika, maar blij waren dat ze weer terug naar de UK konden. Het kan verkeren. Net zoals Joden moeten Surinamers niet te veel blijven hangen in het verleden. Dat wil niet zeggen dat ze niet mogen herdenken en mogen aankaarten et cetera. Maar om bij alles meteen terug te vallen op slavernij vind ik een zwaktebod.

Mokum Kosher | 04-05-11 | 11:41

farm | 04-05-11 | 11:00 | + 0 -
Nee Farm, je hoeft er niet altijd zelf bijgeweest te zijn om je te echt te verdiepen in een materie, zonder direct alle kretelogie te geloven. En bovendien, ik spreek vloeiend Papiaments, ben volldig opgegroeid tussen zwart, bruin en blank op Curacao en heb geleerd verder te kijken dan mijn neus lang is of gezegd wordt door linkse maatschappijvernielers hoe lang die zou mogen zijn....

blaster | 04-05-11 | 11:36

Bertus Brulbroek | 04-05-11 | 10:37 | + 0 -
Dat moet dus niet, dat spreiden. Het is een belediging voor normale burgers, burgers die werken, een gezin hebben, proberen te sparen.

Uiteindelijk komt het er namelijk op neer dat je naast tuig woont, je dochter geen tuinfeestje meer kan geven (als je al een tuin hebt natuurlijk) en dat de buren gratis in eenzelfde huis wonen, waar jij een vette hypotheek voor hebt MOETEN nemen.

Der Lehrer | 04-05-11 | 11:32

geenstijldom | 04-05-11 | 11:23

Dat superioriteitsgevoel noemt men grootheidswaanzin. Geestelijk gestoord zonder het zelf te beseffen.

farm | 04-05-11 | 11:29

Misschien ligt het aan mij, maar de eerste de beste die bij mij een steen door de deur gooit gaat met zijn voortanden op de stoeprand.

Als je toch al het gevoel hebt dat je je leven niet veilig bent dan vecht je toch terug man? Liever stervend in het harnas dan smekend op je knieën.

Of je doet zoals de gemiddelde Nederlander, verhuizen en achteraf klagen op het internet.

Derk E Durr | 04-05-11 | 11:27

Nog even doorbijten!
We zijn pas net begonnen. En als de transformatie gereed is wordt dit een Prachtland.

Cousin Eddie | 04-05-11 | 11:26

Venserpolder! Woongebied van Antillianen, Ghanezen en Nigerianen. Veel drugshandel en geweld. Een gebied waar je als blanke 's avonds beter niet kan komen.
's morgens voor tienen wel, zie je niemand op straat. 20 jaar geleden waren er al veel straatfeesten tot 2 uur 's nacht. Boxen in het open raam en lekker knallen met die muziek.

de oude nar (5) | 04-05-11 | 11:24

@sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 11:11
Uiteraard. Begrip voor je beredenering. En deels heb je ook gelijk. Maar je kunt ook niet ontkennen dat discriminatie of superioriteitsgevoel op basis van huidskleur noch steeds bestaat. Dat op zich is ook een tekortkoming. En ja gebeurtenissen van 100 of 60 jaar geleden KUNNEN noch steeds invloed hebben in het heden. Zie Pasen, geboorte van Jezus, de Holocaust en de joden van vandaag, Palestina en Israel en last but not least “De VOC-mentaliteit”.

geenstijldom | 04-05-11 | 11:23

Een appartement KOPEN in de Venserpolder? Had ie niet eerst op de kaart gekeken waar dat ligt? Zuidoost, Oost, West in Amsterdam moet je als autochtone Nederlander gewoon mijden. Dat zijn een soort van no-go areas, niet alleen voor homo's overigens. Beter om iets te zoeken buiten Amsterdam, zoals Abcoude of Ouderkerk of zo.

Lambertus Lamstraal | 04-05-11 | 11:14

Persoonlijk heb ik maximaal 2 weken in de Vensterpolder gewoond. Werd ik 's morgens wakker van een pestherrie, omdat de Alliantie samen met de plisie de sloten uit de deur aan het boren waren. Bleek de hoofdbewoner de huur niet te hebben betaald. Was geen fopneger trouwens, maar een foppende Nederlandse gokkastmonteur. Ook soort van crimineel in dienst van Sam Klepper.

Verder moest ik vijf keer in de Vensterpolder zijn om een telefonisch gemaakte afspraak (lead) te lopen voor een verzekeringsmaatschappij. Ik sloot wel een verzekering af, daar niet van, dat was immers mijn vak, mensen overhalen een (overigens goede) uitvaart-verzekering af te sluiten, echter er was geen mens uit die wijk die zijn eerste rekening betaalde. Vijf keer een terugboeking op mijn provisielijst. Sindsdien staat Vensterpolder op de zwarte lijst met (hoe ironisch) alleen maar Surinamers.

Jan Gordelroos | 04-05-11 | 11:14

Haragha | 04-05-11 | 11:08
Er is daar miljarden naar toegegaan en het is niet beland bij de onderkant van de bevolking. Rara wie zijn daar dan wel rijk van geworden? Hint: ze hanteerden exact dezelfde redenering over blank schuldbesef en neokolonialisme als jij en waren daar lange tijd erg succesvol mee.

sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 11:14

Triest voor deze man, maar wie koopt er dan ook een huis in de bijlmer.

wtf443 | 04-05-11 | 11:13

Steven,

dit probleem is heel simpel op te lossen: Berard Tomlow. Heeft al verschillende malen de media gehaald bij dit soort gevallen. Hij slaagt er heel simpel in om al dit soort overlastgevers met rechterlijke dwang uit hun huis te zetten. Wanneer politie, Justitie en Woningbouwvereniging niets doen, doet hij het gewoon vioa de rechter.
Lees deze artikelen eens:
www.zorgwelzijn.nl/web/Actueel/Nieuws/...
www.radio1.nl/contents/7963-buren-die-...
www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/0...

FW Ta-183 Huckebein | 04-05-11 | 11:13

Wie koopt er nou in godsnaam een huis in de Venserpolder?! Zuid-oost is best leuk als je weinig eisen stelt aan je woonomgeving.... het is jammer, maar in zuid-oost hoort de blow/pis/schreeuw overlast er gewoon een beetje bij. Zoek maar een leuk flatje aan de Utrechtste Straat ofzo... lekker shoppen bij de macrobiotische Marqt, luchen bij de bakkerswinkel en andere gezellige gay dingen doen... Verwacht niet dat een kansenwijk ook echt een buurt in opkomst (kots) is.

B1982 | 04-05-11 | 11:12

geenstijldom | 04-05-11 | 11:04
Hoe zou ik nou denken over mensen met een kleurtje? Nou altijd gezellig om ze weer eens te zien op familiefeestjes. Maar weet je hoe ik denk over mensen die hun eigen tekortkomingen wijten aan zaken die niet henzelf overkomen zijn maar 100 of 60 jaar geleden zijn gebeurd? Of mensen die niet doorhebben dat hun minderwaardigheidscomplex ten grondslag ligt aan het feit dat zij zich gestigmatsieerd voelen? Niet al te positief dus.

sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 11:11

@sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 10:57
Nee natuurlijk niet, na de afschaffing van de slavenhandel zou het onderwijs op hetzelfde niveau moeten zijn als in Nederland. Het zijn die kleine dingentjes.
Als Nederland in tegenstelling tot Engeland & Frankrijk de boel in overzeese gebieden niet had laten verpauperen dan zou het heel anders er uitzien. Neem Sint-Maarten maar als perfect voorbeeld.

Haragha | 04-05-11 | 11:08

Triest,maar de amsterdammers hebben hun bestuurders zelf gekozen.

Bataaf | 04-05-11 | 11:07

@ sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 10:21
Off-topic : Misschien is een reden dat sommige Antillianen of Surinamers over de slavernij beginnen, dat er noch steeds Nederlanders zijn met een gevoel, dat ze meer zijn dan iemand met een donkere huidskleur. Noch steeds! Na al die jaren! Er wordt gesproken over “de neger”, alsof het een soort van apart ding is. Gelukkig niet door het merendeel van alle Nederlanders. Maar zolang dit soort mensen bestaan, moet het jou ook niet verbazen dat er mensen zijn die over het slavernijverleden beginnen. Hoe jij nu denkt over mensen met een kleurtje heeft o.a. ook te maken met het slavernijverleden. Ook al besef jij dat zelf niet.

geenstijldom | 04-05-11 | 11:04

Woningbouwcorporaties zijn tuig met geld als drijfveer, niet woongenot. Daar moet je dus niet zijn.

Verloren_onschuld | 04-05-11 | 11:04

Wordt neem ik aan ongetwijfeld vervolgd. Ik vraag me alleen af wat iemand bezielt om daar in die hel te willen wonen.

brutus68 | 04-05-11 | 11:03

@blaster | 04-05-11 | 10:52
Gaat eens bijvoorbeeld naar Ghana, waar de forten nog staan waar die slaven werden verzameld. Dat zijn iets andere verhalen dan de verhalen in de Caribbean.

Maar dat Afrikanen zelf de leiding nemen is logisch, in de concentratiekampen hadden Joden ook de leiding. In de japanse gevangenkampen in Indonesië, hadden Nederlanders ook de leiding. Geschiedenis leert dat je beter de lagere leiding aan het eigen soort kan overlaten.

Haragha | 04-05-11 | 11:00

blaster | 04-05-11 | 10:52
En zo kun je ook de creolen die zelf zwarte slaven hielden bij je geschiedenisles op tellen.

sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 11:00

blaster | 04-05-11 | 10:52

Jij was er zeker erbij, in die tijd.
Een drugsbaron is altijd de hoofdschuldige, en niet degenen die uit waanhoop voor hem werken.

farm | 04-05-11 | 11:00

@blaster | 04-05-11 | 10:52 Dank je, dit wist ik niet.

Homo homini lupus, ongeacht de kleur leer waarmee die overtrokken is. Dar blijkt maar weer.

vraagstaart | 04-05-11 | 10:58

Haragha | 04-05-11 | 10:47
Gelijke behandeling vroeger zou ertoe geleid hebben dat creolen nu dezelfde levenstandaard hadden als de gemiddelde Afrikaan. Misschien een idee om met terugwerkende kracht die situatie te herstellen?
Nog maar weer een voorbeeld (naast het voorbeeld van de slavenhalergenen) dat aangeeft dat het inspelen op schuldgevoelens onder blanken als kut op dirk slaat.
Trouwens, heb jij zwarte familieleden? Nee waarschijnlijk, dus waar haal jij het recht vandaan te halen om namens hen te spreken?

sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 10:57

De ene minderheid (homo) bashed de andere (negerfamilie).
MOET UITERAARD ZIJN:
De ene minderheid (negerfamilie) bashed de andere (homo).

tis_wat | 04-05-11 | 10:56

Hier is duidelijk dat de onder ambtenaren de directrice niet hebben geïnformeerd over deze wantoestanden.
Deze mevrouw heeft zich nu zwaar negatief in de kijker gezet. Wat gaat ze nu doen, breekt daar de pleuris uit, denk het niet, even een opschuddingkje en ze gaan weer over tot de orde van de dag en er gebeurt dus niks!

lanexxx | 04-05-11 | 10:56

De overheid heeft hier een geweldig dilemma te pakken.
De ene minderheid (homo) bashed de andere (negerfamilie).
Maar dan geldt de regel weer, welke heeft de meeste kans op een baan (homo), dus die verdient volgens de regelmakers de minste bescherming van de politie.
Was het een homo die een zwarte familie lastviel, dan was die homo allang opgepakt.

tis_wat | 04-05-11 | 10:56

Deze frustratie van de black is niets meer dan een frustratie rond het niet uit de kast kunnen komen als homo van het antilliaanse ( en natuurlijk ook andere allochtonen die antihomo zijn) soort. Deze frustratie hoopt zich zo op dat ze ( eigenlijk uit jaloezie) het afreageren op homo's die dit wel kunnen. ( niet om het goed te praten hoor hahaha maar wist je dat 30 % van de antilliaanse mannen eigenlijk wel een keer een pik in zijn reet zou willen voelen??? ( dit percentage geldt ook voor marokkanen, gereformeerde nederlanders enz.)

pina | 04-05-11 | 10:55

Jan Gordelroos | 04-05-11 | 10:49

Diversiteit stimuleren = homofobe fopnegers een iPad cadeau doen?

Geweldig zoveel naïviteit, je zou bijna medelijden krijgen met de paarse broeken die dit bedacht hebben.

SH- | 04-05-11 | 10:54

sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 10:21 | + 0 -
Sjaak, ik kan het nog wat aanvullen. In West Afrika werden al eeuwenlang als leuke bijkomstigheid van de stammenoorlogen gevangen genomen leden van andere stammen aan Arabieren en Noord-Afrikanen verkocht als slaaf. Toen de slaventijd aanbrak, hoefden de Portugezen en Nederlanders slechts zich te melden bij de slavenhalende stammen om voldoende slaven te krijgen voor transport naar Cuaraco. Waar een der grootste 'ontvangststations' voor slaven was, die de reis uit Afrika overleefd hadden. Dit zg 'Asiento' werd voornamelijk bewaakt en geleid door zwarte slaven, die stamsgewijs de knoet eronder hielden. De blanke plantagehouders hadden vrijwel zonder uitzondering zwarte ''bomba's', zogenaamde slavenmeesters, die de plantage leidden (en de zweep hanteerden als het volgens hen nodig was)
Hoewel elke gekleurde ongeveer elke blanke beschuldigt van 'slavendrijversachtergrond', was de rol van de blanke inderdaad beperkt tot eigenaar van de plantages en daarmee tot 'marktpartij". Waar de zwarte mede Afrikanen maar wat graag op inspeelden met leidende rollen in slavenjachten, slavendepots voor verscheping, slavenmarkten in Afrika. Zonder de rol van de blanke te minimaliseren, ligt het toch ietsiepietse genuanceerder dan menige zwarte medelander ons in de schoenen wil schuiven. Wat ik alleen maar wilde mededelen uit zeer betrouwbare bronnen, o.a. Museo Kura Hulanda en slavenmusea in de VS.

blaster | 04-05-11 | 10:52

Neem het recht gewoon in eigen hand. Verzeker wel je eigen huis goed! Daarna een week vakantie nemen en een goede alibi.

jvlaam2 | 04-05-11 | 10:50

{en soort Suri/Antiliaanse tokkiefamilie}

Zoek dan eerst uit waae ze precies vandaan komen, in plaats van te gaan zitten generaliseren.
50% van de ''antillianen'' zijn niet eens zwart.

Trouwens, antillianen bestaan niet eens meer.
Men spreekt nu van Curacaoenaars, en St. Maartenaren.
Op Curacao wonen wel 50 verschillende rassen in vrede met elkaar. Homo's worden netjes met rust gelaten.
De helft van de bevolking uit St, Maarten heeft een Ierse uiterlijk, dus van Ierse afkomst.

farm | 04-05-11 | 10:50

@Bertus Brulbroek | 04-05-11 | 10:37
LOL! Korting? Die woningen zijn al drie keer over de kop gegaan en nog vraagt men een prijs die 40% te hoog is.

blinde kip | 04-05-11 | 10:49

Zeker op die gratis Ipad-actie afgekomen:

www.iphoneclub.nl/10407/waardebon-ipho...

“We proberen een nieuwe, jonge doelgroep aan te boren om de diversiteit in de wijk te stimuleren”, aldus een woordvoerder van De Alliantie.

Trap er dus niet in. Je wordt getreitert, weggepest, uitgescholden, bespuugd, geslagen, in brand gestoken, en je bent overgeleverd aan de grillen van de Vensterpolder-criminelen. Laten ze hun huizen maar gratis weggeven aan andere tropische verrassingen die sinds de 100% controles op Schiphol weinig inkomen hebben.

Jan Gordelroos | 04-05-11 | 10:49

@sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 10:21
Randy McRanderson @ 10:00 begon er over, niet ik. Wel het hele draadje lezen.
En tja, als je de reacties hier leest en ik zou een creool zijn, dan zou ik ook blanke Nederlanders het ook ff fijn inpeperen. Niet dat alles jullie schuld is maar gelijke behandeling vroeger zou heel veel problemen en gevoelens opgelost hebben. Zulke mensen worden steeds mondiger wen er maar aan.
En je laatste reactie slaat als een lul op een drumstel. Boehoe mijn opa en oma habben das nicht gewußt.

@wegmetdebijstand | 04-05-11 | 10:17
Wie vraagt, krijgt antwoord. En Randy een imperialist noemen is wel erg over de top.

Haragha | 04-05-11 | 10:47

Iemand Dexter al gebeld ?

Kingwild | 04-05-11 | 10:40

Ophouden met dat belachelijke idee van spreiding en integratie. Getto's zijn veel overzichtelijker: binnen het hek mag alles, buiten het hek mag niks. Hoe moeilijk is het om zo'n probleempje op te lossen? (Eerst nog maar 'ns vergaderen dan?)

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 10:40

SH- | 04-05-11 | 10:20
Eensch hoor.

ZSU-23-4 | 04-05-11 | 10:39

Die CohenSB,die PvdA, de grachtengordel zijn de verraders van weerloze mensen. Een schandalige club van zelfverrijkers en graaiers. Hopelijk zal democratie uiteindelijk zuiverend werken.
Ik kijk uit naar de dag dat de PvdA en haar kliek gauw zal verdwijnen.

eus | 04-05-11 | 10:39

Aso's worden geen strobreed in de weg gelegd in dit land. Sterker nog het wordt genegeerd door politie en politiek omdat ze bang zijn hun handen te branden en vergeten daardoor de rechtvaardigheid.
Die verhuur vereniging De Alliantie heeft dat huis vast verkocht omdat huiseigenaren dan niet meer kunnen klagen. Want zo werkt dat in Nederland.

Antitheïst | 04-05-11 | 10:38

Het is tijd dat iemand het zegt hier. Dan doe ik het maar. Wat een verschrikkelijk domme homo is dat om in Zuid-Oost te wonen. Weg daar! Beter nog, vertrek uit A'dam. Ze willen homo's daar niet meer! Heb je het niet in de gaten? De overheid wil jullie niet, een groot deel van de bevolking wil jullie daar niet. Weg daar! Voor alle domme homo's: Er zijn prachtige plekken om te wonen in Nederland waar mensen uit de moderne tijd de dienst uitmaken.
Wat een sukkels, en maar denken dat het wel zal veranderen.........

Oerkoendoe | 04-05-11 | 10:38

Woningbouw verenigingen verkopen appartementen (met flinke korting) in huurblokken om een meer gedifferentieerde leefomgeving te creëren. Nu is het aan de koper om uit te zoeken of de buurt, buren matchen. Voor zover ik weet heeft de verkopende partij geen meldingsplicht omtrent buren ed.

Bertus Brulbroek | 04-05-11 | 10:37

Gewoon met de geyle roze brigade langs gaan, en ze allemaal vol in de kont neuken.

De Treinende Rechter | 04-05-11 | 10:35

Aardappeleter | 04-05-11 | 09:53 |
Ja hoor, het is goed met je... in de binnenstad en de omliggende yuppenbuurten komen juist steeds meer blanke Nederlanders en/of Westerse allochtonen wonen dus hier klopt niets van. Het zijn juist de pauperbuurten zoals Zuid-Oost en Slotervaart waar je de huizen niet aan de straatstenen kwijtraakt.
Helaas worden de gebeurtenissen daar maar al te vaak door paniekzaaiers als jij gebruikt om een beeld van de hele stad te schetsen.
-----
Vraag me btw toch af waarom de gemeente onlangs nog volgeplakt werd met posters tegen homodiscriminatie en meldpunten e.d... Wat doen ze in godsnaam bij die instanties?

jeanmondo | 04-05-11 | 10:34

@j van l | 04-05-11 | 10:32
Ik denk dat hij bedoelt dat hij er zo slecht uitzag dat hij maar even thuis moest blijven. Zeg maar in de ziektewet geduwd. (weet het ook niet zeker want ik heb nog even geen zin in het filmpje)

Joost Maghetweten | 04-05-11 | 10:34

Zwaar klote voor je, Steven. Ik zou als ik jou was wel even met je werkgever gaan praten over je ontslag - je mag niet zomaar ontslagen worden omdat je ziek bent.

j van l | 04-05-11 | 10:32

@Capy | 04-05-11 | 10:06
Ik kan duidelijk zien aan je reactie dat de enige Antilliaan die jij kent “ Nelson Mandela ” is.
Als homo op de Antillen is de kans groot dat je max uitgelachen wordt, maar toestanden zoals in Jamaica, waar je bedreigd en vermoord wordt, ken men daar niet. Ook homos worden daar na een misschien wat turbulente “ coming-out” voor de ouders, volledig geaccepteerd.

geenstijldom | 04-05-11 | 10:29

Lastige buurnegerts? Normaal zou je dan de KKK bellen, maar daar hoef je als homo waarschijnlijk niet mee aan te komen. Bijzonder vervelende kwestie dit. Misschien een idee om een homoknokploeg op te richten (zoals je vroeger wel joodse knokploegen had). Negerts in elkaar meppen en ze dan voorstraf KEIHARD in hun reedt neuqen, dat zal ze leren! Ik denk maar even mee.

Spasshose | 04-05-11 | 10:29

"ik ben een aardige (..)jongen"

Dat bepalen wij wel.

Joost Maghetweten | 04-05-11 | 10:29

Der Lehrer | 04-05-11 | 10:22
Dit heeft toch geen reedt te maken met 'het socialisme'. Dit is gewoon weer een schoolvoorbeeld van disfunctionerende vergaderinstanties en een niet (voldoende) handhavende overheid. Tref je ook aan in CDA-gemeentes, VVD-gemeentes, SP-gemeentes, enzovoort.

Krachtmeester | 04-05-11 | 10:26

Het Wilhelmus misschien vervangen door: "Ik stond er bij en ik keek er naar ...."

dennis8704 | 04-05-11 | 10:23

geenstijldom | 04-05-11 | 10:12
Je zult wel zelf dom moeten zijn om domheid te herkennen ja.

sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 10:22

Krachtmeester | 04-05-11 | 09:34 | + -1 -
Muxje | 04-05-11 | 09:56 | + 0 -
reCAPTCHA | 04-05-11 | 10:05 | + 0 -
Het is zeker wel de schuld van het socialisme, want de linkse partijen willen graag mensen "spreiden". Arm en rijk, blank en zwart. Dat is namelijk gezellig.

Het is al raar dat je een woning kunt kopen in een huurwijk. Ik weet dat het steeds meer gebeurt, maar het blijft vreemd.

Daardoor krijg je dus situaties als deze, waarin iemand een bepaald huis koopt voor een paar ton, terwijl hij buren heeft die voor 200 min huursubsidie huren. Dat wil je niet. JE gaat ergens mooi wonen, waar je wil dat je blonde dochters fijn naar een goede school kunnen gaan, en dan versaut de overheid het door kansarm tuig naast je te plaatsen onder het mom van "spreiding" en "solidariteit". Hetzelfde voor de homo (al ben ik het wel met vetkleppert | 04-05-11 | 09:53 | + 0 - en scorpion71 |09:32 eens dat die kerel wel wat beter had moeten uitkijken; niet eigen schuld, want dit mag niet gebeuren, maar gewoon een beetje dom)

Der Lehrer | 04-05-11 | 10:22

Haragha | 04-05-11 | 10:15
Weet je wat ik zo gek vindt? Dat surinamers en antillianen steevast over de slavernij tegen blanke Nederlanders beginnen. Jij ook weer.
Mijn voorouders zijn nooit weggeweest uit Nederlanders, hun voorouders daarentegen zijn van mannelijke zijde slavenhandelaren en slaveneigenaren. De slavenhalersmentaliteit zit dus eerder in hun genen dan het mijne.

sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 10:21

ZSU-23-4 | 04-05-11 | 10:12

Ach, dan staat de politie in ieder geval ook een keer voor dat huis, kunnen ze gelijk doorpakken. Niet dat het ooit gaat gebeuren, maar een beetje dromen op zijn tijd mag toch wel?

Ik ben wel erg benieuwd aan het worden hoeveel homo's er nog weggepest moeten worden (alhoewel dit al geen pesten meer te noemen is) voordat iemand uit de politiek er een keer kamervragen over gaat stellen. Uit PvdA-hoek zal het niet komen, dat vergeef ik ze, maar misschien een moedige VVD'er of PVV'er?

SH- | 04-05-11 | 10:20

Wanneer komt het interview met de andere buren? Ben wel benieuwd wat zij er van zeggen.

Hölzenbein | 04-05-11 | 10:18

geenstijldom | 04-05-11 | 10:12
Ja, wel dom van die Steven dat hij niet meteen alle 296 landen plus nog een miljoen miljard verschillende bevolkingsgroepen op Aarde uit zijn hoofd kent, terwijl hij nog na zit te trillen van een aanval met een hamer. Daar zit vast een stigmatiserend motief achter.

Krachtmeester | 04-05-11 | 10:18

Alleen al hierom zou FC Twente weer kampioen moeten worden. Symbolische waarde.

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 10:18

Haragha | 04-05-11 | 10:15
Een homo wordt door ongezellige negers uit z'n huis gepest en jij gaat blanke imperialisten opvoeden? PvdA zeker?

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 10:17

Ga lekker naar het platteland verhuizen, gozer. Daar vinden ze homo's ook raar volk, maar meer dan een semi-gedwongen tripje naar de kerk om het eens van een andere kant te bekijken, is het ergste wat je kan overkomen. De randstad wordt steeds meer een reservaat vol met, laat ik het netjes zeggen, primaten. Hek er om en slot er op, en drie maanden per jaar mag je er jagen. Kijk wel uit, want deze kunnen terugschieten.

vincent S. | 04-05-11 | 10:17

Als de Alliantie voor Tuigwonen dit niet oplost binnen afzienbare tijd moeten ze gewoon aansprakelijk worden gesteld voor de geleden schade en de woning verplicht weer opkopen.
Die Ganstah wannabees eruit trappen zou natuurlijk beter zijn, maarja, PvdA stad en opkomen voor blanken in nood... dan moet je niet bij de racistische PvdA, Groen-Lniks, D66 e.d. zijn.

ZSU-23-4 | 04-05-11 | 10:15

@sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 10:01
Nee, netjes opgevoede mensen nemen gaan bij de buren op de koffie/whiskey, als ze ergens komen wonen.
En als dit een Surinaams gezin was, zou meneer zeker uitgenodigd zijn voor het eten.
We krijgen niet het hele verhaal te horen, neemt niet weg dat wat die jongens absoluut niet door de beugel kunnen en dat de woningbouw actie moet ondernemen.

@Randy McRanderson | 04-05-11 | 10:03
Schaam je, dit hoor je standaard te weten. Over alle vroegere overzeese gebieden van het Koninkrijk der Nederlanden. Hier onder een link over Slaven en de contract arbeiders.
nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van...

Haragha | 04-05-11 | 10:15

Het wordt pas erg als hij een steen door zijn achterdeur krijgt...

jwkaatje | 04-05-11 | 10:15

Ach Steven, kom hier wonen. Ik woon nog in een van de weinige dorpen waar een van de weinige zwarte families op dezelfde manier weggetreiterd worden door de lokale kampers. Mensen kunnen niet met elkaar leven. Godver.

Waldkorn | 04-05-11 | 10:13

geenstijldom | 04-05-11 | 09:50
We hebben een spammer...

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 10:13

@ sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 10:01
Nee! Hij stigmatiseert omdat hij ervan uigaat dat iedereen met een donkere huidskleur, per definitie Antilliaans of Surinaams is. Hij had ook, een familie, kunnen zeggen of een familie met een donkere huidskleur, een buitenlandse familie, etc, etc. Net zo gaat men tegenwoordig uit dat iedereen met een Aziatisch uiterlijk een Chinees is. Dat is gewoon DOM. En dat is mijn punt.

geenstijldom | 04-05-11 | 10:12

Wat een ramp, en dat is er uiteraard weer iemand die alles onder t mom 'burenruzie' schuift, alsof het over een te hoog hegje gaat.. dit is puur terreur.

Causa Sui | 04-05-11 | 10:12

dan wacht ik met smart op het eerste (bewapende) burgerinitiatief.
SH- | 04-05-11 | 10:04 |
Nee, maar dan weet de politie meteen in te grijpen en worden de blanke daders onmiddellijk opgepakt en zwaar gestraft. En de tokkies? Die mogen blijven zitten waar ze zitten, zijn immers slachtoffers van slavernij, het kapitalisme en racisme, dus dan kun je ze niet kwalijk nemen dat zij zich zo uiten.

ZSU-23-4 | 04-05-11 | 10:12

Burenruzie?????
Die gast wordt bedreigd, getreiterd, weggepest! Wat nou burenruzie? Het enige wat hij doet is proberen een leuk leven te hebben, en dat wordt naar de gallemiezen geholpen.

Granaatappel | 04-05-11 | 10:11

Ik kan hier kwaad over worden. Ik kan het beste voor deze jonge man hopen. Maar uiteindelijk weten we allemaal waar het op uit draait. Black Trash = liev en jonge blanke man vertrekt

opdefiets | 04-05-11 | 10:10

Verhuizen, geweaun zo snel mogelijk. 't is jammer dat het moet, maar wonen naast dat tuig schiet ook niet op toch?

Optimel Prime | 04-05-11 | 10:09

De Kampsjeng | 04-05-11 | 09:43
De GayHide! Geniaal. Die houden we erin.

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 10:09

Top die knuffel achter hem !!

verstuikte eikel | 04-05-11 | 10:08

Amsterdam is een reservaat voor tuig.
Het CDA | 04-05-11 | 09:08 |
Graag zou ik uw ongelijk bewijzen, maar helaas, met pijn in het hart geef ik u gelijk over (ook) mijn voormalige mooie stad.
Wat ben ik blij dat we er weg zijn, je zou er maar wonen met kleine kindertjes.

ZSU-23-4 | 04-05-11 | 10:08

@ geenstijldom,

Volgens de gemiddelde Antilliaan bestaat homofilie niet eens op de Antillen. Een kennis van me heeft een Antilliaanse vriendin én een homosuele zoon. Die ziet hij niet meer want volgens vriendin vies bah walgelijk. En zo denkt echt een meerderheid van de Antillianen.

Capy | 04-05-11 | 10:06

Maar het is wel triest. En zijn zeker meer media die hier aandacht aan schenken, maar die trekken niet het grote publiek. Ik heb vaak het gevoel, dat als het op GS komt, pas dan wordt er iets aan gedaan. De betrokkenen komen alleen in actie als GS er aandacht aan schenkt. Het is de angst voor exposure die ze ertoe aanzet om het niet langer te laten wachten.
Overigens zullen veel betrokkenen goed bedoelende mensen zijn, maar zo langzaam en met een groot vertrouwen dat iemand anders wel voor een oplossing zal komen

Oerkoendoe | 04-05-11 | 10:06

in die contreien moet je niet willen wonen, te veel buitenlanders

Ed71886710 | 04-05-11 | 10:06

Wie gaat er dan ook in een tokkie buurt wonen. Natuurlijk wil je niet in die buurt wonen. Laat die buurt lekker voor tokkies en andere randdebielen.

HJdeT | 04-05-11 | 10:06

Gelukkig kijk ik in mijn woonplaats nog gek op als er een Marokkaan, neger of andersoort van tuig rondloopt.
Dat woont een stuk rustiger kan ik je vertellen.

reCAPTCHA | 04-05-11 | 10:05

Als dit zo door blijft gaan is het gewoon wachten op de eerste Roze Knokploeg. Blijkbaar werken gesprekjes (d'oh) en vriendelijke verzoekjes niet, dan maar met de stok er overheen. Geweld oplossen met zware straffen of desnoods geweld oplossen met geweld, daar hebben we politie toch voor? Zit die politie liever hardwerkende autobestuurders en scholieren te fiets achterna, dan wacht ik met smart op het eerste (bewapende) burgerinitiatief.

SH- | 04-05-11 | 10:04

Krachtmeester | 04-05-11 | 09:34
James Lastig | 04-05-11 | 09:27
'Kwatsj James. Dit heeft niets met 'socialisme' (whatever that may be) te maken.'
Nou... als die ouwe babyboom-hippie-lul daar in Zutphen ontslag zou nemen, en het verder aan die pittige dames zou overlaten, dan scheelt dat toch al snel een paar ton aan belastinggeld.

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 10:03

Haragha | 04-05-11 | 10:00
Ja, dit onderwerp kwam niet aan bod bij mij op het LBO.

Randy McRanderson | 04-05-11 | 10:03

@geenstijldom | 04-05-11 | 09:50 Zou de oververtegenwoordiging van mensen met een andere verrijkende cultuur en een kleurtje in dit soort topics komen omdat GS daar speciaal naar zoekt?

"Blanke" Nederlanders doen dit aan de lopende band maar worden dus genegeerd door GS want die willen alleen "de aller-gekste foto’s van mensen met een donkere huidskleur"?

Dàt is jouw beeld?

Man, man, man. Jij komt op de snelweg zeker ook spookrijders met honderden tegelijk tegen? Omdat JIJ goed rijdt en zij allemaal verkeerd?

vraagstaart | 04-05-11 | 10:03

Hoor wederhoor ?
Bang om de buren te interviewen ?

Oma Puisje | 04-05-11 | 10:03

Hij heeft zijn woning gekocht dus is hij een vuile kapitalist die terecht zijn huis uit gepest wordt door deze door blanke racisten gediscrimineerde pareltjes van de multiculturele samenleving.

Borakh | 04-05-11 | 10:02

Ouwe Doos | 04-05-11 | 09:09 | + 7

haha dacht precies hetzelfde.

johan902 | 04-05-11 | 10:01

geenstijldom | 04-05-11 | 09:50
"Over de domheid en stigmatisering geeft meneer hier aan dat het om een “soort” Surinaamse of Antilliaanse familie gaat."
Dus hij stigmatiseert dit tuig omdat hij niet eerst netjes aan ze vraagt uit welk land ze precies afkomstig zijn voordat ze een steen door zijn voordeur gooien? ROFLOL.

sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 10:01

@Randy McRanderson | 04-05-11 | 10:00
Is dit een serieuze vraag?

Haragha | 04-05-11 | 10:00

geenstijldom | 04-05-11 | 09:50
De domheid van de Nederlandse maatschappij zit-em vooral in het feit dat er hier ooit een bizar voortrekbeleid is ontwikkeld, waardoor er niet meer met een heldere blik naar individuele situaties, of zoiets knotsgeks als de wet gekeken wordt.
Het zal me jeuken of de betreffende treiterburen van Jamaica of Schiermonnikoog komen. Die woningbouwvereniging moet rapido actie ondernemen. Het is een schande dat zoiets zo lang moet duren, en dat men pas gaat rennen als Jelte is langsgeweest.

Krachtmeester | 04-05-11 | 10:00

Deze queen is niet DE Queen en daarom mag je hem met of zonder strafblad (voor diefstal) bedreigen, uitschelden, aanvallen en bij hem vernielingen aanrichten.

Menig waxinelichthoudergooier of uitroeper van "Weg met Koning Gorilla" zal daar jaloers op zijn.

polt | 04-05-11 | 10:00

Waren er altijd al negers in suriname of hebben wij al die gasten daar naartoe gevaren enzo?

Randy McRanderson | 04-05-11 | 10:00

Krachtmeester | 04-05-11 | 09:17
'Ik begrijp niet waarom dergelijke bestuurders daar altijd zo moeilijk over doen. Ik begrijp het gewoon niet.'
Ik begrijp het wel. In die kringen is het veel erger om een rechts imago op te lopen. Dus geef je liever de standaard babyboomer-reactie als je met zoiets wordt geconfronteerd. Is beter voor je carrière.

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 09:58

@geenstijldom | 04-05-11 | 09:50
Als het gemiddelde Nederlander zijn hele leven niet buiten Europa komt, hoe kan men van hun verwachten dat ze het verschil zien tussen verschillende bevolkingsgroepen. Ze hebben al moeite mensen uit Oost-Bloklanden te onderscheiden en dat is binnen Europa. Dus de rest van de wereld is veel te hoog gegrepen.

Door ze Suri/Anti te noemen hebben de simpele mensen wel een beeld bij hoe zo'n persoon is, het Gino Pietermaai type.

Haragha | 04-05-11 | 09:57

@scorpion71 09:32: Tja, zelfs als alles er netjes uitziet kan zo'n buurtje later alsnog sterk veranderen, bijvoorbeeld als het woningbedrijf haar plaatsingsbeleid voor huurders veranderd. Als je iets tussen huurders koopt van een woningbedrijf is het wel altijd handig om te vragen naar speciale regelingen (bijvoorbeeld MVE), waarbij het verkopende woningbedrijf zich verplicht de woning terug te kopen als jij weg gaat.

Muxje | 04-05-11 | 09:56

@geenstijldom | 04-05-11 | 09:50: Trol.

De Kampsjeng | 04-05-11 | 09:56

overigens als het antilianen zijn zijn het gewoon nederlanders maar dat terzijde.

Maar dit is de toekomst van ons land kabinet rutte wil af van huren dus we moeten allemaal onze woningen kopen ook al wonen we naast tokkies homeaus asos moslims en komen we er nooit meer af

lekker toekomst word dat

novocaine | 04-05-11 | 09:54

De enige passende oplossing: machtsvertoon door de politie. Sla toch 'ns met je knuppel, schiet 'ns een keer iemand in z'n knieën met dat klappertjespistool. Maar ja, daar doen we niet aan hè, in Nederland. Dat zijn 'Amerikaanse toestanden'.

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 09:54

Lijkt me dat die.verhuurder hier zwaar in gebreke blijft. Gedrag zoals de overlast is, als het goed is, opgenomen in het huurcontract. Het is mij bekend dat hier, in het oosten des lands, enkele overlastgevende gezinnen uit de woning zijn gezet. Zon gezin komt natuurlijk wel weer ergens anders te wonen waarna de ellende overnieuw begint. Wat mij betreft zouden dit soort onaangepasten best een eigen dorp mogen hebben.

fantastisch | 04-05-11 | 09:54

Over 20 jaar wonen er in Amsterdam vrijwel geen homo's en joden meer, en zul je ook steeds minder blanke gezinnen aantreffen. Als je blonde dochters hebt, ben je wel gek om in bepaalde wijken nog te blijven wonen.

Wat blijft in de stad er dan over behalve onze vrienden uit het rifgebergte en andere niet-westerse allochtonen? Tijdelijke bewoners zoals studenten en yuppen (totdat zij zelf kinderen krijgen en de stad verlaten). En de losers, die geen geld hebben om te verhuizen. Dat vind ik nog het ergste: oude omaatjes die hun hele leven in Amsterdam hebben gewoond en de laatste jaren van hun leven wegkwijnen in een verruwde stad die ze niet meer herkennen.

En het stadsbestuur denkt dat het allemaal nog wel meevalt. Incidenten mensen. Maar de witte vlucht wordt in het A'damse straatbeeld gecamoufleerd door de talloze toeristen die een bezoek brengen aan de hoofdstad. Denk de toeristen weg en zie wat er over blijft.

Aardappeleter | 04-05-11 | 09:53

Trouwens ook nog even een welgemeend applaus voor Jelte. Sorry Rutger, maar hier kan je nog heel wat van leren.

Biff Eagleburger | 04-05-11 | 09:53

Je zal als vriendelijke naieve nicht de allochtoon-o-meter maar niet geraadpleegd hebben.
Dieptriest dat het nodig is, maar dit soort risico's kan je met de once in a lifetime aanschaf van een huis niet nemen.

vetkleppert | 04-05-11 | 09:53

Jan Passant mk2 | 04-05-11 | 09:35 | + 0 -

Architecten (eigenlijk ontwikkelaars) doen slechts wat hun wordt opgedragen door de gemeente. Die hebben graag dat sociaal en koopwoningen bij elkaar zit.

Steady | 04-05-11 | 09:53

LOL@Krachtmeester | 04-05-11 | 09:45
@vetkleppert | 04-05-11 | 09:47: Vond het, als 'battie' zijnde, vroeger ook wat overdreven.
We zaten er samen goed naast. Waarvan akte.

De Kampsjeng | 04-05-11 | 09:53

Zo! Goed filmpje Jelte. Erg goed gedaan!

Dengdengblado | 04-05-11 | 09:52

Dat krijg je als er hele bevolkingsgroepen buitengesloten worden.

Hansopje | 04-05-11 | 09:51

@Clichémannetje | 04-05-11 | 09:15
Heel treffend opgeschreven. Ook ambtenaar zeker? Erg hè, werken in een linkse omgeving?

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 09:51

Zoals ik eerder aangaf: “ Anil Ramdas heeft gelijk over de domheid van de Nederlandse maatschappij”.
Als eerste wil ik meneer sterkte wensen en duidelijk maken dat we discriminatie op basis van geaardheid ( op welke basis dan ook )absoluut niet moeten accepteren. Wat we wel graag accepteren is dat Geenstijl / Powned wel discrimineert en iedere dag op zoek gaat naar “ een NEGER omdat het moet” ( inclusief daarbij de aller-gekste foto’s van mensen met een donkere huidskleur ).
Over de domheid en stigmatisering geeft meneer hier aan dat het om een “soort” Surinaamse of Antilliaanse familie gaat.
Waarom “ een soort ” Suri / Anti? Puur omdat de familie een donkere huidskleur heeft. Alles wat zwart is, is volgens de gemiddelde Nederlander, Surinaams of Antilliaans. Dit is DOMHEID. Driekwart Afrika is zwart en dat zijn geen Antilianen. “ Battie” is Jamaicaans voor homo, en dus zouden het “een soort Jamaicaanse tokkiefamilie ” kunnen zijn. In Jamaica worden homos vernederd en vermoord. Dit in tegenstelling tot de Antillen, waar men zelf een groot ressort wil bouwen voor homo's. Anil weer een bewijs dat je gelijk hebt.

geenstijldom | 04-05-11 | 09:50

Die koopconstructies van de Alliantie houden toch in dat als je wilt verkopen je verplicht moet terugverkopen aan de corporatie? Dus hop, terugkopen tegen de woz-waarde en dan geen rekening houden met negertokkieburen. Hoewel, postcode 1102 heeft 78% allochtonen, tja...

John Toroflex | 04-05-11 | 09:50

Prit, ik hoop nou dat Jelte/jullie dit onderwerp eens vasthouden,en wat men nu doet voor deze jongen.
.
Ben zo benieuwd hoe iedereen zich weer onder hun verantwoordelijkheid UITLULT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hansvanvoren | 04-05-11 | 09:48

@De Kampsjeng | 04-05-11 | 09:43
Tot een paar jaar geleden dacht ik dat de Gaypride een beetje overbodig of achterhaald was. Prima dat het er was, veel plezier ermee, maar ik dacht dat er al heel lang niemand zich meer opwond over andermans bedpleziertjes.
Wat had ik dat ongelofelijk fout gezien.

vetkleppert | 04-05-11 | 09:47

Zijn voordeur ziet er ook wat nichterig uit, maar dat terzijde. Misschien met Steven wat vrienden bij elkaar trommelen en het geteisem even even op de gezichtjes kloppen met een honkbalknuppeltje of zo. Mag van Wilders.

Hölzenbein | 04-05-11 | 09:47

Beetje triest om Anil hier bij te betrekken want dit is toch ook jouw stad Pritt Stift?

Filmpje niet gezien maar dit lijkt op zo'n standaard gemeenschappelijke deur om het pand te betreden. En de steen door de ruit is op een strategische plek gegooid, je krijgt nu de deur open zonder sleutel. Succes vannacht Steven, je zal het nodig hebben.

Haragha | 04-05-11 | 09:46

Aanval met een hamer... Was het toevallig niet die kerel uit de uitzending van PeterRdeV? Die loopt immers ook nog steeds vrij rond in NL!

harry poster | 04-05-11 | 09:46

We hebben het hier wel over een surinaams danwel antilliaans gezin, deze meneer is dan wel homo, maar ook blank -en dus fout. Spijtige conclusie, maar zo is het nu eenmaal.

Fred Janssen | 04-05-11 | 09:46

De Kampsjeng | 04-05-11 | 09:43
Als het zo doorgaat kan Amsterdam binnenkort alleen nog maar een GayHide organiseren. Kunnen de schuilkerken weer open.

Krachtmeester | 04-05-11 | 09:45

ze zei uuuu.... uuuuu..... uuuuuu.... uuuuu.
die ander met bril zei ,daar kan ik nog niks over zeggen.

mamma5506 | 04-05-11 | 09:44

Overigens schandalig dat de GayPride in Amsterdam gehouden wordt. Een gotspe.
Kan PowNews die burgemeester niet eens aan de tand voelen. En dan door Jan Roos graag, niet door Rutger Hihihi Castricum, maar door Echte Jan Roos.
Beetje doorduwen graag, en geen genoegen nemen met die gespeelde empathie-act die Eberhardt zo graag opzet. "Tsja, dit is natuurlijk gewoon verschrikkelijk...."
Fuck dat, garanties graag. Wanneer gaat dat Tokkie-gezin eruit?

De Kampsjeng | 04-05-11 | 09:43

Applaus voor het doorvragen en geen genoegen nemen met non-antwoorden van Jelte.
Heel veel sterkte voor de nicht. Het is ongelofelijk slopend als je je in je eigen huis niet meer veilig voelt.
De boel bij elkaar houders moeten zich heel diep schamen.

vetkleppert | 04-05-11 | 09:43

Ons verhaal: buren pleegden huisvredebreuk en maakten zich schuldig aan vernieling en bedreiging, maar de Utrechtse politie wilde de aangifte niet opnemen. Was een civiele zaak zeiden ze (later bleek dat ze dat altijd zeggen als er overlast in een buurt is). Kosten verplichte verhuizng, inclusief waardevermindering huis: ongeveer een halve ton.

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 09:42

Het is leuk om voor de gein eens te kijken in de beleggingsportefeuille die sommige woningbouw verenigingen hebben. Ze zeggen dat ze het zo slecht hebben, houden deze potjes buiten het operationele gedeelte maar hebben dikke kantoren, vergaderen de godsganse dag, wat moet je ander? Ze hebben geen geld om de woningen op te knappen ondertussen want ja die potjes horen niet bij het operationele of exploitatie gedeelte, snappen wij het nog? Zou die mensen sieren als ze eens zeiden: "is het echt zo erg, dan ga ik er zelf eens 2 maanden incognito wonen, zo beschouw ik de problematiek van binnen uit". Maar ja dat kan niet natuurlijk................

Clichémannetje | 04-05-11 | 09:42

Ja maar jongens in de jungle zouden wij ook lelijk uit de toon vallen en onaangepast gedrag vertonen. Ik zou er strontchagerijnig van worden. En dan woon je ook nog eens naast een gozer die jou wil neuken. Nou dan slaan bij mij ook de stoppen door kan ik je vertellen.

Randy McRanderson | 04-05-11 | 09:42

Goh. Wie had dat nou toch gedacht over Amsterdam. Ongetwijfeld heeft de politie inmiddels al hard ingegrepen en zijn de boosdoeners uit hun huis gezet? De "Aleid"-aanpak zeg maar, die in Utrecht zo goed werkt?

vraagstaart | 04-05-11 | 09:42

Dat wijf van de woningbouwvereniging zouden ze meteen op bezoek moeten sturen bij osama. Kan niet missen of het is weer zo'n kkpvda muts. Wat een walchelijke gasten zijn dat ook....

Bill le Koek | 04-05-11 | 09:41

Jammer voor deze jongeman dat het zo loopt.
Woningbouwvereniging zegt niets te kunnen doen / van niets te weten...
Misschien het beste dat de Alliantie het appartement terugkoopt (incl. inflatiecorrectie).
Het moet dan niet moeilijk zijn om weer huurders/kopers te vinden voor dit prachtige optrekje, Mevrouw Wilbers?

oplosmiddel | 04-05-11 | 09:40

Helaas heeft dit soort buitenlands tuig veel te veel 'bescherming' in ons overgesocialiseerde Nederland (met dank aan links). Wat mij betreft eenmalige waarschuwing aan dit soort lieden, daarna met een groot stuk hout NL uitslaan. Het gaat vele jaren kosten om onze lakse wetgeving om te buigen in een nononse, nuchtere wetgeving, zet hem op Geert !

versewind | 04-05-11 | 09:40

Goh, roze plofkap erbij en dan weten ze niet hoe snel ze de zaak moeten onderzoeken. Doe zo voort Jelte, ijzersterke interviews!

titsme | 04-05-11 | 09:39

Laat de gemeente Amsterdam i.s.m. Alliantie maar een leuk gebaar maken en de woning overnemen voor, een voor Steven, Break-even prijs. Punt blijft (hoe stom het ook is om daar een appartement te kopen): je mag van de gemeente verwachten dat ze er alles aan doen om je woongenot te verzekeren.
Het is grof schandalig dat ze GEEN actie hebben ondernemen op al zijn mails/telefoontjes/etc. Je mag toch verwachten dat de diverse steden iets hebben opgestoken van alle zaken in de media?

harry poster | 04-05-11 | 09:39

Mocht daar behoefte aan zijn. De Alliantie geeft altijd nog de mogelijkheid om te reageren om het weblog van voorzitter van de directie Jim Schuyt. www.jimschuyt.nl/ Overigens ook benieuwd naar zijn reactie, aldaar!!! ps. Ook leuk de visie van Alliantie. "Ondernemend: De Alliantie neemt verantwoorde risico's"... Nog leuker: "Solidair: Wij zijn betrokken bij kwetsbare groepen". #failtotdemacht3

Volante | 04-05-11 | 09:38

Wij zijn overigens in 2007 al gevlucht naar het Groningse platteland, vanuit Utrecht. Kan ik iedereen aanraden.

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 09:38

@ Zanger in het woud | 04-05-11 | 09:17

Nog afgezien van het feit dat iedereen in Nederland zo moet kunnen leven als hij wil en zich moet kunnen kleden en gedragen zoals hij wil, zolang hij daar tenminste niemand anders kwaad mee doet, is het nu eenmaal zo dat je van bepaalde mensen gewoon direct kunt zien dat ze homo zijn.

Vaak is het zelfs zo dat de omgeving allang doorheeft dat iemand homo is voordat deze persoon dat zelf gerealiseerd of geaccepteerd heeft. Sommige mannen zijn nu eenmaal zeer androgyn, daar valt niets aan te verbergen.

plaspop | 04-05-11 | 09:38

Topje van de ijsberg....
En eens is de maat vol, omdat politie en justitie en de PVDA-overheden er noooit wat aan zullen doen.

Creaguurder | 04-05-11 | 09:38

Dit is één van vele redenen dat ik in de uithoeken van het land ben gaan wonen. Groningen is dan wel niet perfect, maar dit soort rare verhalen komen er in ieder geval in een significant mindere mate voor dan in Amsterdam.

Gigano | 04-05-11 | 09:38

Dit zijn allemaal incidenten. Over het algemeen zijn zwarte negers heel lief.

wegmetdebijstand | 04-05-11 | 09:36

@fubarmf | 04-05-11 | 09:30
Als Steven doordraait en een paar apen afschiet, krijgt hij stenen door zijn ramen van boeroepende Dierenpoes stemmerTs.

necrosis | 04-05-11 | 09:36

geen stijl to the redding!

Spijker deze linksmensen maar aan de schandpaal naast Anil.

paddostoel | 04-05-11 | 09:35

Steven is dus de volgende rancuneuze witman die de multikul van de pvda ontvlucht. Opgeruimd staat netjes, zou Job Cohen trots zeggen.
Wat een misdadig bedenksel, koophuizen tussen de a-sociale woningbouw te plempen. Ook bedacht door de architecten van deze fatale kul?

Jan Passant mk2 | 04-05-11 | 09:35

Jusd | 04-05-11 | 09:29

Diep triest! Ik hou mijn hart vast voor de dag dat er iemand die niet zo sterk in zijn schoenen staat met een vuurwapen de hele buurt neermaait omdat hij tot het uiterste is gedreven met al die pesterijen en bedreigingen. Iedereen heeft die grens!

doskabouter | 04-05-11 | 09:34

Ik wordt er lichtelijk misselijk van. Te meer daar woningbouwverenigingen middelen genoeg hebben om hier wat aan te doen.

Simon_GS | 04-05-11 | 09:34

James Lastig | 04-05-11 | 09:27
Kwatsj James. Dit heeft niets met 'socialisme' (whatever that may be) te maken.
Dit is een toonbeeld van een door en door verrotte, technocratische bestuurscultuur. Die cultuur tref je aan onder mensen van alle gezindten en denominaties.
Georganiseerde onmacht. Dat is het.

Krachtmeester | 04-05-11 | 09:34

Ik heb een Antilliaanse collega in Rotjeknor en da's een aardige gozer. Komt het gesprek echter op heaumeaux dan schiet-ie in een soort schuimbekkende rant waar Fred Phelps nog wat van kan leren. Naar zijn zeggen is het onmogelijk dat er Antilliaanse heaumeaux zijn en anders zijn het geen Antillianen. Tja.

Biff Eagleburger | 04-05-11 | 09:33

Homo of geen homo, wie koopt er nou in hemelsnaam een woning in die wijk zonder eerst eens goed rond te kijken en je te laten informeren door buurtbewoners.
Op het moment dat je zo'n woning koopt zakt de verkoopprijs al meteen 50%.
Ik ben absoluut tegen elke vorm van discriminatie of geweld, maar deze beste man had beter zijn huiswerk moeten doen

scorpion71 | 04-05-11 | 09:32

13 jaar in Diemen Zuid gewoond bij Venserpolder. De eerste 5 jaar leuk gewoond, vervolgens werd de buurt minder. Dit is Diemen-Zuid zijde, niet de Bijlmer zijde

Ik had ook problemen voor mijn deur. Ik woon nu elders met veel plezier.

Politie deed destijds geen hol aan de overlast, andere bewoners hadden geen last totdat ze zelf ook besloten te vertrekken. Naderhand waren ook die blij dat ze weg waren. Dit terwijl ze eerder aangaven 'geen' last te hebben.

Atlantis94 | 04-05-11 | 09:32

-weggejorist-

fubarmf | 04-05-11 | 09:30

NL moet nog van de naweeén van het socialisme af. Dat zag je donderdag ook bij die docu over Sociale Zaken in Zutphen...

Tommygunner | 04-05-11 | 09:30

@ PTX,

Zelfs in dorpen in/rond de bible belt kunnen homo's gewoon wonen zonder enig gezeik.

De grote plaatsen als V'daal uitgesloten, maar dat heeft meer met Finnen dan met gristenen te maken.

Capy | 04-05-11 | 09:30

En het trieste is dat je nu al weet dat die laffe burgemeester van Amsterdam er helemaal NIETS aan gaat doen....

kiwivogelbeest | 04-05-11 | 09:29

oorlog met oorlog bestrijden ..... molotov coctail naar binnen en hopen dat jouw eigen huis ook afbrand heb je een win win situatie , wedden dat men dan wel allert reageert...... nederland , makkelijker kunnen wij het niet maken ...

kriebel70 | 04-05-11 | 09:29

Diep triest en helaas zo herkenbaar. Mijn vrouw en dochter met de dood bedreigd, vuurwerkbom in mijn brievenbus, mijn auto in de brand. Antilliaanse buren. Zij wonen er nog, wij niet meer..

Jusd | 04-05-11 | 09:29

Het is in die verrotte corrupte salonsocialistische stad al decennia lang de praktijk dat het recht van de sterkste geldt? Dat heeft de PvdA zo gewild, en daar stemmen al die subsidie en uitkeringsverslaafden op in de hoofdstad. Eberhard is net zo'n zachte heelmeester als zijn mislukte voorgangers.

Avant | 04-05-11 | 09:28

Van dit soort verhalen, waaruit duidelijk wordt dat ons rechtsysteem faalt word ik zó misselijk. Kots kots.

Krabatsch | 04-05-11 | 09:28

PVV had dus toch gelijk ... vanavond herdenken we de slachtoffers van het socialisme. Deze homo is dan nog wel niet dood maar dat zal op deze manier niet lang duren.

James Lastig | 04-05-11 | 09:27

Homohaters horen gewoon in een tuigdorp, ver bij de normale mensen vandaan. Ja toch, Anil en Eberhard?

Fijnstoffer | 04-05-11 | 09:26

Amsterdam, de stad waar een muziekje op koninginnedag haram is en het terroriseren en discrimineren van homo's gedoogd wordt.

doskabouter | 04-05-11 | 09:25

Ergens vind ik het ook wel mooi hoor, je kan zien dat er nog van die authentiek jungle gedragselementjes in die mensen zit. Ik zou iedere dag het gevoel hebben dat ik op vakantie ben als ik ernaast zou wonen.

Randy McRanderson | 04-05-11 | 09:25

-weggejorist-

Eduardo1735 | 04-05-11 | 09:25

-weggejorist-

Tommygunner | 04-05-11 | 09:25

Mei-li zou zeggen, wij zijn de PvdA niet de PvdH.

nu even niet | 04-05-11 | 09:24

Amsterdam geld verslinder.
Amsterdam intolerant
Amsterdam PvdA bolwerk
Amsterdam ........... vul zelf maar in.

DeepDownUnderGrunn | 04-05-11 | 09:24

BarrosBaksteen | 04-05-11 | 09:20 | + -2 -
Dacht het niet. Dat is de methode die de Marokkaanse jongeren hanteren en daar is niemand blij mee.

mokum4all | 04-05-11 | 09:24

@ Dudel | 04-05-11 | 09:2
Wie zegt nou weer dat dit islamietjes zijn? Suris/Antillianen kunnen net zo goed gristelijk zijn.

Wim-Lex | 04-05-11 | 09:23

Toch wel mooi om te volgen, zo'n wordingsproces van een gaza-strook.
Over een aantal jaar zal deze strook het voorbeeld van Kosovo volgen. Eén pluspuntje: hebben die gaza-strokers ook benul van waterhuishouding en zeekeringen?

de Bree | 04-05-11 | 09:23

Dudel | 04-05-11 | 09:20
Ja, want de surinaamse en antilliaanse moslims, dat zijn de ergsten..
Lutser.

Superior Bastard | 04-05-11 | 09:22

@Dudel | 04-05-11 | 09:20

Het zijn Surinamers, mongeaul.

Biff Eagleburger | 04-05-11 | 09:22

Dit soort straat/buurtterreur (niet alleen tegen homo's) kan doorgaan omdat de politie zegt de middelen niet te hebben om in te grijpen. Uit eigen ervaring weet ik dat ambtenaren en politiek wel proberen om bepaalde gasten weg te krijgen uit de buurt maar het credo "we kunnen het niet opvangen als de boel escaleert" regeert.

mokum4all | 04-05-11 | 09:22

Ik zou trouwens nooit of te nimmer een appartementje kopen in zo'n complex van de woningbouwvereniging.
Het zit altijd vol met tuig en je raakt het aan de straatstenen niet meer kwijt.
Helaas is het voor deze man intussen al te laat.

Ronman2k | 04-05-11 | 09:22

Realiteit het echte leven, versus Bureaucratie, nederland in een notendop.

Ratzing. | 04-05-11 | 09:20

-weggejorist-

Dudel | 04-05-11 | 09:20

Dat zijn nogal ongewenste vreemdelingen

gesubsidieerd_vet | 04-05-11 | 09:20

-weggejorist-

BarrosBaksteen | 04-05-11 | 09:20

-weggejorist-

fubarmf | 04-05-11 | 09:19

Ne mijnheer wij kunnen u nog niets zeggen. ik heb op dit moment geen info voor u. gisteren wel.... had u wat eerder langs moeten komen. man man man wat een schijtlijsters. gewoon die zw tokkies er uit knallen met de m.e. en direct een straatverbod voor west europa.

trekvogul | 04-05-11 | 09:19

@necrosis | 04-05-11 | 09:06
? Ik kijk niet veel op GS, pas sinds kort. Dus... kweenie? Als we maar beleefd blijven voordragen aan de hoge heren lijkt het mij dat ze het vanzelf gaan begrijpen. Of niet. En dan gaat er een andere situatie van start. Je wilt niet weten hoeveel mensen het water aan de lippen staat en half schuimbekkend van woede rondlopen. Nog even en er wordt geblaft en gebeten. Kan je op wachten ;-)

FollowThisLeader | 04-05-11 | 09:19

@Strange Glue | 04-05-11 | 09:10: Ik woon hier al mijn hele leven, gelukkig maar. Vroeger deed volk uit Amsterdam nog wel eens arrogant tov alles wat niet Ansterdams was. Thans past slechts schaamte. En denk maar niet dat PvdA-mensen hier wat aan zullen gaan doen. Thomas von der Dunk zag dat het goed was.

De Kampsjeng | 04-05-11 | 09:18

Goed bezig die Jelte. Mevrouw Anne Wilbers de Alliantiedoofpotdirectrice staat nogal voor gek met haar onwetendheid.

Fijnstoffer | 04-05-11 | 09:18

Ik zie hier wel een terugkerend item in: Kansloos Nederland ofzo.
Gewoon elke eerste dinsdag van de maand (eerste maandag van de maand is al bezet door de sirene) een update van alles wat misging en hoe de overheid hier op reageert.
1) die kampers in Utrecht, wonen ze nog steeds in die villa?
2) die knul van is-niet-mijn-winkel-vriend. Had die niet bakken geld gekregen?
3) die boekenwinkel met laminaatsubsidie, is dat al teruggestort?
4) aangifte tuinfeestmeisjes al door de shredder?
5) Inholland... ach laat maar.
6) ...

Bern. | 04-05-11 | 09:18

Dit gedrag is natuurlijk absoluut idioot, maar ... hoe weten die imbecielen dat deze Steven homo is?

Zanger in het woud | 04-05-11 | 09:17

En ongeveer nu komt er iemand reageren met: "ja maar, in kutjeschubbeveen kun je als homo ook niet zomaar op straat".

sjaakdeslinksesul | 04-05-11 | 09:17

Eberhard zal snel tot actie overgaan.
You'll be surprised!

Einde van de Domheid | 04-05-11 | 09:17

James Lastig | 04-05-11 | 09:12
Niemand verwacht natuurlijk van een directrice dat ze alle dossiers paraat heeft en uit haar hoofd kent.
Maar ze had ook kunnen zeggen: 'mijnheer de journalist, ik laat het uitzoeken en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.'
Ik begrijp niet waarom dergelijke bestuurders daar altijd zo moeilijk over doen. Ik begrijp het gewoon niet.

Krachtmeester | 04-05-11 | 09:17

Wat een drama!! Denk je een leuk appartementje gekocht te hebben wordt je uitgerookt door dit tuig. Blijft toch een produkt van de opvoeding dat straattuich. Dus vooral de ouders financieel aanpakken!!

Tjilp | 04-05-11 | 09:17

Je oogst wat je zaait. tiki Tiki´s en arabieren importeren is homohaat en juden rausssss.

Spijte Bijt | 04-05-11 | 09:16

Maar waarom zou de WBV er wat aan doen? Het is hun woning immers niet meer en die gezellige Antiliaanse familie die in de huurwoning zit levert veel geld op via subsidie.

blinde kip | 04-05-11 | 09:16

Goed dat hier aandacht aan wordt besteed. Hoe meer hoe beter. Toch zijn de maatregelen die door de interviewer alsook door de medewerker van het staddeel (mevrouw de woningbouwcorporatie zei helemaal niets toe) eerder symptoombestrijding die afleiden van de ECHTE casus, waar het hier echt om gaat: de massale immigratie gaat de spankracht van Nederland te boven - citaat Eberhard van der Laan, PVDA, thans burgemeester van Amsterdam (uitspraak gedaan vlák voordat hij burgemeester werd)

Mijnbescheidenmening | 04-05-11 | 09:15

Gadverdamme wat een rechtsstaat hebben we toch weer....... Niemand weet iets, doet iets. Maar vooral niemand heeft de ballen om op te staan en te zeggen dat ze fout zijn!! etc.. Wat zou de mevrouw van Alliantie verdienen? Maar ja, het is waarschijnlijk goedkoper om deze meneer weg te laten kwijnen dan om het gezin aan te pakken. Immers: daar zijn veel instanties bij betrokken. Moet zeker 8x over vergaderd worden, er moet een wijk bezoek met lunch bijzitten. Dan moeten de resultaten naar de burgemeester, die gaat weer vragen stellen. Vervolgens moet bedacht worden hoe de burgemeester te antwoorden zodanig dat de bonussen van Alliantie en de subsidie naar het stadsdeel niet in gevaar komen etc..... zo werken wij in Nederland helaas

Clichémannetje | 04-05-11 | 09:15

Mijn ervaring leert dat homo's hier in Twente en de Achterhoek een normaal kunnen leiden, d.w.z. nergens last van hebben. Amsterdam/Randstad is alleen leuk als je veel geld hebt, dus Steven kan beter verhuizen naar Oud zuid of Ootmarsum. Vroeger trokken vrije geesten, vrijbuiters, homo's, kunstenaars en alle overige buitenbeentjes naar de stad, tegenwoordig kan je dat beter laten. Beter zoekt men het heil in de provincie buiten de Bijbel-belt.

PTX | 04-05-11 | 09:14

Wat een incompetente trut, dat mens van die woningbouwvereniging die een beetje haar straatje probeert schoon te vegen. Toon eens wat begrip.

Ronman2k | 04-05-11 | 09:14

Het is toch godver de godver de godver van de gekke dat je de media nodig hebt om je recht te verkrijgen in dit land!!!
En maar vergaderen jongens ! Waarover dan???

de Bree | 04-05-11 | 09:14

@Biff Eagleburger | 04-05-11 | 09:12

kutlink, in ieder geval staan er wat pareltjes op het welbekende mamjo forum.

Biff Eagleburger | 04-05-11 | 09:13

Je hoeft heus geen homo te zijn om een rotleven te hebben in de Venserpolder.
Tuigdorp avant la lettre.

Sir EnemA | 04-05-11 | 09:13

Hij had beter El Al kunnen vragen om een vliegtuig die kant op te sturen..

drenkeling69 | 04-05-11 | 09:12

-weggejorist-

Biff Eagleburger | 04-05-11 | 09:12

Wat verdient die *kuch* directrice?
Wat een incompetent wijf ... PvdA zeker?

James Lastig | 04-05-11 | 09:12

Venserpolder, Amsterdam Zuid-Oost, een wijk ten noordwesten van de beruchte Bijlmermeer. Als je daar gaat wonen weet je wat je kunt verwachten. Surinamers in de Bijlmer dat is net zo iets als tokkies in Noord of Marokkanen in Ooost.

Osdorpertje | 04-05-11 | 09:10

Tja ... PvdA, Partij van de Allochtonen runt de boel.
Reddeloos verloren dus. Je bent als homo beter af in Iran. Nederland anno nu. Echt iets om trots op te zijn.

James Lastig | 04-05-11 | 09:10

Belachelijk zeg!

beyourselfplease | 04-05-11 | 09:10

De Kampsjeng | 04-05-11 | 09:05
Dit is precies wat Henk Krol laatst vertelde in een interview: veel homo's vertrekken naar het platte land, ik woon op het platte land (bos ook goed) en van mij ben je welkom, zolang je die lichtgetinte diaree maar in de stad laat.

Strange Glue | 04-05-11 | 09:10

Het wachten is nu alleen nog op commentaar van een overbuurman dat Steven 'het zelf zou hebben uitgelokt'.

Krachtmeester | 04-05-11 | 09:09

Amsterdam ..... ohw ja PvdA bestuur.... nuff sad...

Haagse-Geertje | 04-05-11 | 09:09

't Is dat ik niet agressief ben, maar je zou toch die teringgrijns van de kop van die eerste rimpelkut af willen slaan, he?

Ouwe Doos | 04-05-11 | 09:09

Homo's plagen kusjes vragen.

Randy McRanderson | 04-05-11 | 09:09

Steen door de ruit van de voordeur lijkt erg veel op een poging tot inbraak.

blinde kip | 04-05-11 | 09:09

Mede mogelijk gemaakt door wereldvreemde types als Anil Ramdas.
Gelukkig is het in 020 hun eigen stad.

Onderbuik | 04-05-11 | 09:09

Leuk die buitenlanders. Ik schaar ze gemakshalve even over één kam, jammer voor die paar goede, maar van mij mag het allemaal gedeporteerd worden. Klaar en af.

Ironisch Naakthuisje | 04-05-11 | 09:08

Ach ja, pvda he! Vroeger kwamen ze nog wel eens op voor homo's maar tegenwoordig leveren anders getinten meer stemmen op. Kwestie van plussen en minnen.

zeefert | 04-05-11 | 09:08

Kijk, Eberhard. In 1941 zeiden de havenarbeiders letterlijk :"Ja, het zijn pleurisjoden. Maar de Duitsers moeten met hun pleurisklauwen van ONZE pleurisjoden afblijven' En riepen in navolging van de Gemeentetram de Februaristaking uit. Daar kan je nog heel wat van leren, ruggegraatloos sukkeltje en pluusjhplakker.
Want inderdaad zijn het soms pleurishomo's, maar laat iedereen met zijn pleurisklauwen van ONZE pleurishomo's afblijven ! Anders moet de rest van 020 het maar oplossen en ik denk dat dat niet met een kopje thee gepaard gaat...

blaster | 04-05-11 | 09:08

Niemand doet er wat aan! Iedereen kijkt weg. Niemand durft de schuld op zich te nemen van deze zwaar mislukte multiculti. Valt mij op dat er nu geen linkse, beknopte, kortzichtige en multiculti-lover-zeveraars reageren.

F1802 | 04-05-11 | 09:08

Waarom woon je dan ook in Amsterdam? Die stad is al opgegeven. Er wordt nogal neerbuigend over de provincie gedaan, maar daar kun je nog wel een fatsoenlijk leven leiden. Amsterdam is een reservaat voor tuig.

Het CDA | 04-05-11 | 09:08

Helaas Steven, ook al pakt de politie deze medelanders op, justitie zal ‘in het kader van een snelle afdoening’ constateren dat er te weinig bewijs is tegen de daders.

Zo gaat dat nml in Nederland.

Wim-Lex | 04-05-11 | 09:07

@FollowThisLeader | 04-05-11 | 08:59
@DanDatDus | 04-05-11 | 09:00
Niets geleerd van eerdere, soortgelijke, topics?

necrosis | 04-05-11 | 09:06

Kan die Prem niet gaan bemiddelen ofzo? Als het lukt is het mooi en zo niet en hij wordt op zijn bek geslagen is het ook prima. win/win

Randy McRanderson | 04-05-11 | 09:06

Ik zeg: Navy seals!!

valuta | 04-05-11 | 09:05

Godverdomme nog aan toe... Ben zelf ook homo, en iets jonger dan deze gast.
In mijn dorp -ja, dorp, gristenmensen etcetc- zou dit dus nooit gebeuren. In het Mekka van de Rode Tolerantie dus wel. Wees maar trots op die stad...
Kom naar Z-Limburg jongen, hier bestaat nog wel tolerantie. De Randstad is verloren terrein.

De Kampsjeng | 04-05-11 | 09:05

ONGELOFELIJK, wat blijven die linkse pestlui daar in Amsterdam toch een randdebielen. Niet alleen dit soort aso's het land uit gooien, maar die randdebielen die het ventileren en mogelijk maken zouden er ook gewoon achteraan moeten.

Larevenge | 04-05-11 | 09:05

-weggejorist-

valuta | 04-05-11 | 09:04

Amsterdam. Ik zou er niet dood gevonden willen worden.

Een poel des verderf, met dank aan de PvdA.

People Who Annoy You | 04-05-11 | 09:04

Heldhaftig, Vastberaden, Barmhartig.

Lex Trumbauer | 04-05-11 | 09:03

Als je homo tegen een homo zegt, is dat dan schelden?

RexMundi | 04-05-11 | 09:02

Jouw stad, Anil. Jouw stad, Eberhard.
Onze homo's, dan maar.

Ratzing. | 04-05-11 | 09:01

De jaarlijkse huursverhoging is natuurlijk belangrijker. En verkoop natuurlijk want dat is kennelijk de hoofdtaak van woningbouwverenigingen tegenwoordig.

blinde kip | 04-05-11 | 09:01

Rijden ze ook te hard op je gestolen scooter, Steven? Zo ja, dan krijgt het vast prioriteit!

Lange Neus | 04-05-11 | 09:01

-weggejorist-

DanDatDus | 04-05-11 | 09:00

Goed. Dit gaan de heren poli&co ook lezen.
DOE er nu wat aan, LANDELIJK! Of moeten wij het doen? Wij zijn niet zo makkelijk te sturen als je eigen personeel... And we *are* LEGION! :-)

FollowThisLeader | 04-05-11 | 08:59

Misschien kan D66 iets voor je doen, die hebben het beste voor met homo's *proest*

James Lastig | 04-05-11 | 08:59

Heb ik ook zo'n pesthekel aan, als mensen onder mijn huis gaan zitten barbecuen.

Randy McRanderson | 04-05-11 | 08:58

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl