Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

RIP. Het Maggi Wokblokje

100wokblokje.jpgOké Oké, Arabierië staat in brand, Japan smelt, de huizenprijzen dalen en in Afrika is honger. Maar weet u wie ook dood is? Het Maggi Wokblokje. Bovenstaand massagraf (picca) gespot in het schap -35% in een Albert Heijn XL. (En dan weet je het wel.) Dit is de harde realiteit van een paarse broekenfaal. Dit is het bijna dode bewijs van het kudtleven van een product manager. Het tuig dat ons rosébier, smeltjus, speculoos, aardappel anders, en Lätta door de strot probeert te duwen, en die af en toe gigantisch en terecht op hun plaat gaan. Maggi Wokblokje is slechts 1 jaar oud geworden. Vorig jaar februari met veel tromgeroffel en tien dozijn trollende Wim Heitinga's met Nima-B op Buzzer geïntroduceerd, thans palliatief reutelend in het faalschap bij uw grootgruttert. Niemand die het koopt, niemand die er over lult. Het Nederlands publiek zegt: Ga eens deaud, Wokblokje. En terecht, want wokken met wokblokjes is iets voor culinaire zwakbeschaafden. Dus helaas pindakaas product managertje. Targets niet gehaald = wegwezen. Maggi-phone en Maggi-laptop gaarne inleveren, hierrr met de sleutels van de Maggi-Opel. Daar is het gat van de deur. Bedenk goeddoemme iets goeds. Drinkbiefstuk™ bijvoorbeeld. Of RedBull-IJs. Of suiker in een schenkpak. Oh wacht...

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

papadiva | 23-03-11 | 12:40

mmm... je zou toch denken dat er nieuws genoeg is op het moment. Waar moeten we het in godsnaam over hebben als de komkommers aan de bomen groeien?

medusa324 | 23-03-11 | 11:53

Jerry Nick | 22-03-11 | 17:57 | + 0 -
Gelukkig, toch nog 1 iemand die het door heeft. Volgende week weer een nieuw Maggi product, met bijbehorende reclamecampagne die vooral het merk Maggi onder de aandacht brengt, een productcyclus van 1 jaar en dan weer gratis reclame op GS als het product uit de handel gaat!

Fommie | 23-03-11 | 10:50

Wat is er mis met Speculoos en Aardappel Anders?

Baziz | 23-03-11 | 10:34

wok like an egyptian...

vincent S. | 23-03-11 | 09:47

Wist niet eens dat het Wokblokje bestond. Dus what evva.

Hölzenbein | 23-03-11 | 09:33

Ik HAAT suiker. En helemaal uit een Schenkpak!

PiGGY | 23-03-11 | 09:23

Suiker uit een melkpak bestaat al...

B Fabergé | 23-03-11 | 01:02

Wat voor fök blökje?

Ik weet het beter | 22-03-11 | 23:49

Ik vind het wel geweldig nieuws. Meer Fails op dit gebied vermelden, GS! De succesverhalen in alle andere bladen komen m'n neus uit. Laat het niet gebeuren dat de bobo's er stiekum mee wegkomen.

srvman | 22-03-11 | 23:11

Lekker belangrijk, en zinvol nieuws weer. Er word sinds vrijdag, een 15 jarig meisje vermist, gaarne een artikel voor speurneuzend GS ? Of is een maggi blokje of een fake dier belangrijker dan een mensch van vleesch en bloed ?

Ricotjuh | 22-03-11 | 22:50

Voor de liefhebbers, ze liggen ook bij de Action, waar alle mislukte productinnovaties terechtkomen.

Uriël Fack | 22-03-11 | 22:02

@ fail | 22-03-11 | 21:23 | : Nee, zes dagen over de datum.

Jerry Nick | 22-03-11 | 21:31

Ik had gisteren tompouzen @ -35% bij AH. Zijn die geflopt?

fail | 22-03-11 | 21:23

Ooit gesolliciteerd bij Nestlé en niet aangenomen? Gezakt voor je HEAO CE?

fail | 22-03-11 | 21:22

lol @ drinkbiefstuk.
maar wokblokjes en soortgelijke hersenspinsels zijn gericht op voetballers en andere beperkten van geest.

geenjagergeenneeger | 22-03-11 | 21:01

Heb ik dit geniaal stukje culinair gemak nu een heel jaar gemist?
*snel naar de AHXL rent

Barry Hay | 22-03-11 | 20:48

tjee ik dacht dat dit gewoon reclame was voor het wokblokje

wcrol | 22-03-11 | 20:18

ho even, aardappel anders is gewoon lekker! hmm goed idee voor morgen

h28 | 22-03-11 | 20:00

@vetkleppert | 22-03-11 | 16:58
Noodgedwongen, ja.
Maar hoe kom je in Nederland aan fatsoenlijke basilicum?

vagehond | 22-03-11 | 19:56

Markies de Schade | 22-03-11 | 17:35
Mooi en treffend gesproken. +1.

Rideo Ergo Sum | 22-03-11 | 18:36

Huh?!Woknok van Maggi?

Zure prak | 22-03-11 | 18:35

Ok, fuck it; ik vond ze altijd lekker!

DubbelDubbz | 22-03-11 | 18:30

Een wokblokje? Nooit van gehoord.
Goed idee eigenlijk wel hahaha

Vitayalin | 22-03-11 | 18:27

playboii | 22-03-11 | 17:26
Maak van die 5 meter maar 25. Blijft voor dat soort mensen McDonalds, Snackbar etc. over (geen keuken maar een productie unit).
 
Steilloos ten Onder | 22-03-11 | 17:29
En hoe verklaart u dan dat de meeste topkoks mannen zijn?

Mubbenschonster | 22-03-11 | 18:26

Ik wil koffie met de smaken BBQ entrecote, Italiaanse ossenhaas en wilde reerug.

ZDEV | 22-03-11 | 18:08

Wokken op zich is leuk maar dan met verse groente en zo dus daar horen blokwokjes niet in thuis.

Kapitein-Ter-Zee | 22-03-11 | 18:06

Zo, we zijn weer lekker wakker. Het was u en de uwen nog niet eerder opgevallen dat 90% van alle productintroducties binnen één jaar weer van de markt is verdwenen..? Is dus normaal, dit. Geen paarse broek die er wakker van ligt. U wel, blijkbaar. Anders had u er geen stukkie over geschreven, wel..?

Jerry Nick | 22-03-11 | 17:57

SvDelta | 22-03-11 | 17:46
*zwaait*

zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:50

-weggejorist en opgerot-

SvDelta | 22-03-11 | 17:46

@vetkleppert | 22-03-11 | 17:42
Was @ ten onder.

vetkleppert | 22-03-11 | 17:43

@@juh | 22-03-11 | 17:29
Niet geheel toevallig zijn alle chefkoks man.
En de meeste goede amateurkoks ook.

vetkleppert | 22-03-11 | 17:42

Moppelt iets van Buckler-lul...

@juh | 22-03-11 | 17:23

Grensrechter.

Toen was Youp nog leuk.
Het zwart-wit tv-tijdperk!

ut melkboerke | 22-03-11 | 17:42

@Teruggejorist | 22-03-11 | 17:10,

Geloof me, dat kun je beter zelf maken. Breng ze nu niet op ideeën.

basweetutwel | 22-03-11 | 17:41

Zware Majesteit | 22-03-11 | 17:37
Zo'n vaatwasser had mijn vader vroeger thuis ook. Alleen spijtig dat ondergetekende altijd de afdroogmachine was.

@juh | 22-03-11 | 17:41

Haha, inderdaad iets voor culinair zwakbegaafden! Maar wat een onzinproduct zeg. En bah en vies. Gelukkig worden die blokjes geruimd!

BakRodeKool | 22-03-11 | 17:40

@juh | 22-03-11 | 17:34
De vaatwasser van mijn vader doet het ook al ruim een halve eeuw zonder haperen. En daar hoeven ook geen blokjes in.

Zware Majesteit | 22-03-11 | 17:37

deraderendraaien | 22-03-11 | 17:27 |
Ter plekke executeren.

Markies de Schade | 22-03-11 | 17:36

@Steilloos ten Onder | 22-03-11 | 17:29
Vrouwen koken
Mannen creëren

Rest In Privacy | 22-03-11 | 17:36

Multiflauwekulti | 22-03-11 | 17:24 |
Aardappelpuree komt never-nooit uit een pakje hier. Als ik al aardappelpuree eet. Wat ik dus nooit doe, want dat is zo'n andere Hollandse traditie die ik niet snap. Wokblokjes, wtf. Maggi Braadstomen. Kruiden in het zakje donderen en in de oven. Kan nooit wat worden.

Knorr Wereldgerechten. Ook zo treurig. Studentenmeuk pur sang. Met kleur-geur-smaakstoffen worden je smaakpapillen kapodt gebombardeerd. Verwoesting alom. Genocide in karton verpakt. Fukushima in je supermarktvak. Het lab van Mengele is gewoon voortgezet en heet nu "a Unilever-brand" te zijn.

En niemand die hiertegen in opstand komt. Je kan van de Libiërs veel zeggen dat ze die ongein veertig jaar hebben getolereerd, maar al die makke schapen hier schuiven al sinds WOII zonder protest alles naar binnen wat voor ze bedacht wordt.

Zum Kotzen.

Markies de Schade | 22-03-11 | 17:35

HAHAHA Herkenbaar! Een vriendin van me(tokkie-achtig maar wel lief naïef) deed hetzelfde bij mij laatst. Dan zakt je de moed toch wel behoorlijk in de schoenen. Zelfs laurierblad gebruiken bij een stoofgerecht kon ze niet in d'r harses krijgen.
En nu stop ik met dit libelle/viva gekraai

Rest In Privacy | 22-03-11 | 17:34

Steilloos ten Onder | 22-03-11 | 17:29
Dus eigenlijk is de meest ideale kookmachine duizenden jaren geleden al uitgevonden en nog nooit evenaard. Ook niet door een Maggi Wokblokje.

@juh | 22-03-11 | 17:34

Steak.. in a cup!™

.. new from your friends at Buy 'n Large™

Zware Majesteit | 22-03-11 | 17:33

eerstneukendanpraten | 22-03-11 | 17:28
Later, dat is voor gevorderden.

Rustig aan beginnen met een droog wit wijntje.
Op enig moment komt 'stroh-rum' bij je op.

Wel een blusdeken in je keuken hangen want dat kán heel hard gaan.

zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:31

eerstneukendanpraten | 22-03-11 | 17:27 Weet je wat heel effectief is tegen wijngaardslakken? Een bekertje in de wijngaard ingraven en vullen met Buckler.

@juh | 22-03-11 | 17:29

Ik hoef ook helemaal niet te koken, daar zij vrouwen toch voor. Waar is het manarchisme gebleven?

Steilloos ten Onder | 22-03-11 | 17:29

zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:27

Wodka lijkt met meer toepasselijk...

eerstneukendanpraten | 22-03-11 | 17:28

@Markies de Schade | 22-03-11 | 17:21
Juist, Een AGV-volk kan alleen AGV eten. Die productmanagers richten zich op de gemakintuïtie van de meeste NL. Het probleem hiermee is, dat variëren (of je eigen "touch") eraan geven daarna nauwelijks nog te doen is.
Dit terwijl iedereen een thuis chef kan worden. Het enige wat je aan dient te schaffen is een basiskruidenset (poedervorm, gedroogde vorm) en uitproberen maar.

Rest In Privacy | 22-03-11 | 17:28

Wil iemand nog een wijngaardslakstarterspakket bestellen? Of is dat nog niet op de markt?

eerstneukendanpraten | 22-03-11 | 17:27

Multiflauwekulti | 22-03-11 | 17:24 Moet je toch eens proberen, van die instant maaltijden.

Je moet alleen waar 'water' staat witte wijn nemen.

zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:27

@Markies de Schade | 22-03-11 | 17:21
Wat je zegt.. zonder dolle mijn buurvrouw vroeg me een kwartier geleden serieus of mijn heerlijke rozemarijn struik onkruid was, zielige schappengraaier!

deraderendraaien | 22-03-11 | 17:27

«want wokken met wokblokjes is iets voor culinaire zwakbeschaafden»
En daar is de kern… Wie deze prut koopt om te wokken is gewoon een idioot en mag zich levenslang niet meer in een straal van 5 meter van een keuken bevinden…

playboii | 22-03-11 | 17:26

@juh | 22-03-11 | 17:23

Ja, en toen was het snel afgelopen met dat met
Wielrenploegen gepromote alcoholvrije kudTbier...

eerstneukendanpraten | 22-03-11 | 17:25

@zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:15
Aqua-kweek of Middellandse zee...

veuve-clicquot | 22-03-11 | 17:25

Grasgriezel | 22-03-11 | 17:23 Ja, heb je je Esta al uit? De laatste recepten uitgeknipt uit de Allerhande?

zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:24

@ Markies de Schade | 22-03-11 | 17:21
P'sies. Ik vertrouw niks waar je alleen maar water bij hoeft te doen voor "een overheerlijke maaltijd" (of toevoeging daarop. Aardappelpuree bijvoorbeeld, wordt van aardappelen gemaakt en niet van een of ander poeier.

Multiflauwekulti | 22-03-11 | 17:24

zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:21

Ik gun het die landen van harte. Heb het ook ooit eens geprobeerd. Ik drink nog liever kamelenpis...

eerstneukendanpraten | 22-03-11 | 17:24

eerstneukendanpraten | 22-03-11 | 17:20
Moppelt iets van Buckler-lul...

@juh | 22-03-11 | 17:23

Het is hier steeds vaker een soort Libelle, alleen ter camouflage wat grappiger neergepend.

Grasgriezel | 22-03-11 | 17:23

@Raad_maar_raak! | 22-03-11 | 17:22
CollatEral damage, that is

Rest In Privacy | 22-03-11 | 17:23

Zupes | 22-03-11 | 17:18 Dit.Is.Nieuws. Nergens anders lees je het laatste nieuws over het Maggi® Wokblokje.

Dit is een scoop van jewelste. Dit zie je zelfs niet bij Kwalbert Verlinde.

zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:23

@zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:20
Ah zo, Collatoral damage control

Rest In Privacy | 22-03-11 | 17:22

Een blik in menig buitenlands supermarktvak leert dat hier in Nederland de meest treurige gemaksproducten worden bedacht en aangeboden, en ook nog eens gekocht door het lutservolk dat al die polders hier zu Lande bevolkt.

Geen culinaire traditie is geen culinaire verwennerij. Het is niet anders. Dood aan de Unilever-laboratoria!

Markies de Schade | 22-03-11 | 17:21

eerstneukendanpraten | 22-03-11 | 17:20 In elk land behalve Nederland.

Youp is namelijk niet zo goed geweest in z'n Duits, Frans en Spaans.

zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:21

zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:16 Tuurlijk wel, met een zelfroerbakkenderoerbaklepel.... van aluminium... oh, wacht...!?
*patent weer intrekken doet*

@juh | 22-03-11 | 17:21

Raad_maar_raak! | 22-03-11 | 17:18 Bijvangst bij die zeewier denk ik.

zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:20

Wil me vanavond even helemaal klemzuipen in de Buckler! Iemand nog een adresje?

eerstneukendanpraten | 22-03-11 | 17:20

Ze zouden bier 's in een fles moeten stoppen, in plaats van in blik.
Dat niemand daar nou 's aan denkt.

Multiflauwekulti | 22-03-11 | 17:19

@zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:15
Van de lijn??

Rest In Privacy | 22-03-11 | 17:18

Nieuws was op?

Zupes | 22-03-11 | 17:18

Wat is er mis met aardappel anders?
*fles wijn lostrek uit aanbiedingvak*...

da wizard | 22-03-11 | 17:17

Die XL winkel. Ze mogen gerust de helft van die XL zaak verbieden. Te beginnen met reclame en die flexlul die erin voorkomt.
Wokblokjes. Mis je niets aan,toedeledokie. Nu komt er ruimte vrij voor een nuttig product zoals 'sodejus'. Voor de drinkbiefstuk™. Lekker!

lichtpunt | 22-03-11 | 17:16

@juh | 22-03-11 | 17:13 Dat kán helemaal niet. Dombo.

zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:16

Raad_maar_raak! | 22-03-11 | 17:14 En waar komt die tonijn vandaan?

zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:15

Hmmmm, roerbak-wokschotel voor in de magnetron?

@juh | 22-03-11 | 17:13

@einschtein | 22-03-11 | 16:35
Vakkenvullert wordt vakkenleegtrekkert?

Joost Maghetweten | 22-03-11 | 17:13

En nee Breedveld, de aangifte kan weer terug de aktetas is, want dit is geen bedreiging.

Steilloos ten Onder | 22-03-11 | 17:11

De product manager wast zijn handen in onschuld: 'Het was een beetje van mezelf en een beetje van Maggi.

@juh | 22-03-11 | 17:11

vetkleppert | 22-03-11 | 16:57 |
Of in Fukushima helpen blussen.

Markies de Schade | 22-03-11 | 17:10

---Nu even serieus---

Iets waar ik al jaren op zit te wachten: HOT PINDAKAAS!! (dus pindakaas met sambal badjak) Nu moet ik dit altijd zelf mixen op mijn brood. Paarse broeken, doe er wat aan!

---Einde serieus---

Teruggejorist | 22-03-11 | 17:10

Ik las eerst Webplok en had gehoopt dat Peter Breedveld was gestopt met ademen.

Steilloos ten Onder | 22-03-11 | 17:10

Oh ja, ook nog bedacht
zelfreizend vlees op poten

wouter het bos in | 22-03-11 | 17:07

@An die ARBEIT | 22-03-11 | 16:42

Ik denk eigenlijk dat het meer is zoals @plaklul schreef, en waar je ook op reageerde...

Wayne Schlegel | 22-03-11 | 17:07

James St John Smythe | 22-03-11 | 17:04 Ja, in een restaurant doen ze dat ja.

Stel je voor dat je daar zelf nog moet gaan staan koken, kun je net zo goed thuis blijven.

zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:06

De volgende variant is oploswater in poedervorm

wouter het bos in | 22-03-11 | 17:06

An die ARBEIT | 22-03-11 | 16:33 |
Deze schoot me te binnen:http://www.youtube.com/watch?v=2uJE48aKVNo

mrBigStar | 22-03-11 | 17:05

Straks gaan ze nog kant-en-klare maaltijden aanbieden...

James St John Smythe | 22-03-11 | 17:04

Oooh, die moet je dus in de wok pleuren? Paar keer op een boterham gedaan en met wat mayo was er wel doorheen te komen. Jammer.

Biff Eagleburger | 22-03-11 | 17:04

Dat dat Buzzer nog bestaat! nare mensen die hun vrienden producten aanpraten omdat ze zelf dingen gratis krijgen , bah

Robert Irving III | 22-03-11 | 17:03

Oh, zijn ze dáárvoor?

zeg maar jansen | 22-03-11 | 17:02

Hrrrmmm.... master the peanut butter, you must....
But do not Fear the Peanut butter, for Fear, leads to anger, anger leads to hate, and hate leads to suffering. It is the path of the Chuncky Peanut butter.

Durotar | 22-03-11 | 17:00

Blokjes, balletjes en vlees groente. Alles in de blender en aan het infuus...

c.onjo | 22-03-11 | 16:59

@The Unjorisable | 22-03-11 | 16:51
Lijkt me prima!

Pasta-saus | 22-03-11 | 16:58

@vagehond | 22-03-11 | 16:57
Goede pesto draai je zelf.

vetkleppert | 22-03-11 | 16:58

@sjonkanon | 22-03-11 | 16:51
In tegendeel. Wokken gaat uit van een snelle bereiding waarbij smaak en structuur behouden blijft.

Bluebook | 22-03-11 | 16:58

Als je je lichaam blootstelt aan Unilever achtige "levensmiddelen" kan je net zo goed bij D.S.M. met je strot onder een vat chemicaliën gaan hangen.

vetkleppert | 22-03-11 | 16:57

Eerlijk gezegd heb ik altijd wel een pakje in de kast staan, tussen de boemboe en sojasaus.
Niet dat ik het zal missen, overigens.
Het enige dat ik in Nederland mis is goede pesto.

vagehond | 22-03-11 | 16:57

Mooi stukje proza Pritt. Vele malen beter dan een Zuidberg over pretstengels.

Verhip | 22-03-11 | 16:55

Hier wordt ook gewokt.. maar zónder blokjes.. en dat is pas ècht lekker..

Balinese mata-mata | 22-03-11 | 16:55

Speculoos-pasta-saus
Gad.ver.damme!

nogeentjedan | 22-03-11 | 16:52

Nu is het nog wachten op Speculoos-pasta-saus. ;o)

The Unjorisable | 22-03-11 | 16:51

Ik zeg hulde aan Rose-bier. Gaf mij destijds (mede)de mogelijkheid om een alleraardigst blondje m'n smeltjus door haar keel te drukken.

Gekocht tegen intro-prijs en volgens mij kreeg ik er zelfs nog een Wuppie bij!

cucaracha | 22-03-11 | 16:51

Wokken is toch allemaal verschillende heerlijke smaken in 1 grote pan doen zodat het vervolgens allemaal naar 1 saai iets smaakt? /nietbegrijpendoet!!

sjonkanon | 22-03-11 | 16:51

@broomstick | 22-03-11 | 16:47
U heeft aandelen Speculoos?

rara | 22-03-11 | 16:50

Geruststellend dat we niet zo culinair debiel zijn als maggi had gehoopt.
Er wordt evengoed schrikbarend veel chemische troep als voedsel verkocht. Terwijl het zo makkelijk is iets echt lekkers te maken.
'T is geen man, die niet kooken kan.

vetkleppert | 22-03-11 | 16:49

@lion@night | 22-03-11 | 16:43

Wat zegt Maggi precies? Niks over het niet meer produceren van de oh zo heerlijke wokblokkies naar mijn weten

J.vS | 22-03-11 | 16:49

Niks mis met Speculoos. Integendeel.

manicmark | 22-03-11 | 16:49

@alt-pica = een van-mij-maggi-graf

veuve-clicquot | 22-03-11 | 16:49

@Eurotokkie | 22-03-11 | 16:41
Ja, maar die zijn ook al weer verdwenen.

The Unjorisable | 22-03-11 | 16:48

Niet lang leve de GS servert...

broomstick | 22-03-11 | 16:47

Ik geef dit artikel 4 sterren. ****-

wtf443 | 22-03-11 | 16:47

Wat is er mis met Speculoos? Speculoos-koekjes van Lotus, Speculoos-pasta, Speculoos-hagelslag, allemaal lekker. (heb de Speculoos-hagelslag met chocoladehagel nog niet geprobeerd, zal ongetwijfeld ook lekker zijn).
Lang leve Speculoos!!

broomstick | 22-03-11 | 16:47

Wat is er mis met Speculoos? Speculoos-koekjes van Lotus, Speculoos-pasta, Speculoos-hagelslag, allemaal lekker. (heb de Speculoos-hagelslag met chocoladehagel nog niet geprobeerd, zal ongetwijfeld ook lekker zijn).
Lang leve Speculoos!!

broomstick | 22-03-11 | 16:47

Mensen hebben gewoon geen smaak dat is het probleem.

Eurotokkie | 22-03-11 | 16:46

Alleen al de zin "Wok je met een blokje" is al reden genoeg om het Maggi Wokblokje dood te wensen. Afgezien van het feit dat het me een ranzig product lijkt.

brutus68 | 22-03-11 | 16:46

@ilmaffio | 22-03-11 | 16:41
Joppie chips?

The Unjorisable | 22-03-11 | 16:44

@The Unjorisable | 22-03-11 | 16:42
Homemade; (http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091121111310AAUOoTP)

Pasta-saus | 22-03-11 | 16:44

Als je gaat twitteren over wokblokjes heb je officieel geen leven meer.

nogeentjedan | 22-03-11 | 16:43

Geenstijl volgend jaar op de Huishoud Beurs ?

demindenie | 22-03-11 | 16:43

@ROFLDOFL | 22-03-11 | 16:33
Kunt u daar even een linkje van posten?

The Unjorisable | 22-03-11 | 16:42

Schokkend. Moet ik dan nu alle Maggi Wokblokjes gaan opeten?

Requiescat in pace | 22-03-11 | 16:42

@Wayne Schlegel | 22-03-11 | 16:39
Niet elke grap wordt begrepen. Op goede site's staan ook weleens dingen die je niet leuk vindt. Iedereen die GS leest weet dat, behalve Wayne Schlegel.

An die ARBEIT | 22-03-11 | 16:42

Maggi wokblokje? Ik wist niet eens dat het bestond. Was dat een soort boemboe ofzo?

The Unjorisable | 22-03-11 | 16:42

*trekt zak chips open* nah

ilmaffio | 22-03-11 | 16:41

Heeft Sterretje (Oh oh, kansloos) de term Wokblokje niet bij ons geïntroduceerd?

Pastor Sippenhaft | 22-03-11 | 16:41

Een WAT?!

Duismann | 22-03-11 | 16:41

Wayne Schlegel | 22-03-11 | 16:39 |

Pizza voor in de magnetron zijn deze al op de markt ?

Eurotokkie | 22-03-11 | 16:41

Nooit van gehoord.

JaNeetoch | 22-03-11 | 16:40

De laatste tijd nog poema's op de Veluwe gezien ?

Karel Kruizenruiker | 22-03-11 | 16:40


oke goed om te.... gaaaaaapppp

next

paddostoel | 22-03-11 | 16:39

Ehh.... Bier zonder alcohol! Cool! En dan noemen we het Butler of zeau...

doediema | 22-03-11 | 16:39

Niet elk produkt slaat aan. Bij succesverhalen horen ook missers. Iedereen die ook maar een beetje nadenkt over marketing weet dat, behalve Pritt.

Wayne Schlegel | 22-03-11 | 16:39

Cockblockjes

Piet Pielemuis | 22-03-11 | 16:38

*wacht op de eerste die doorheeft dat dit een viral is voor suiker-in-een-schenkpak

rara | 22-03-11 | 16:38

Goed stuk Pritt, ik ben vóór culinair bewustzijn. Toch is het wel zo dat de échte aziaat wel degelijk zijn chaw min met maggiblokjes bereidt. Echter niet met verzonnen bullshit als wokblokjes.

Bluebook | 22-03-11 | 16:38

@ut melkboerke | 22-03-11 | 16:35
Of bier met melk smaak... *teiltje pakt*

Pasta-saus | 22-03-11 | 16:37

Zo een hamburger wokken valt niet mee , dat ding blijft rauw van binnen.

Eurotokkie | 22-03-11 | 16:37

+1 voor 'Maggi-phone'

Marvin S | 22-03-11 | 16:36

@plaklul | 22-03-11 | 16:34
Combinatie van beiden, denk ik...

An die ARBEIT | 22-03-11 | 16:36

Melk met biersmaak, dat gaat het hem worden deze zomer!

ut melkboerke | 22-03-11 | 16:35

Product is sinds vorige week maandag al uit het assortiment. Heb het er zelf uitgehaald.

Rommel.

einschtein | 22-03-11 | 16:35

De kwaliteit van de topics op GS daalt. Of ligt dat aan mij, heb ik het inmiddels wel zo'n beetje gezien hier? #exit

plaklul | 22-03-11 | 16:34

Macaronikaas in poedervorm zou het wel eens helemaal kunnen gaan worden deze zomer.

ojédiaré | 22-03-11 | 16:34

@Pasta-saus | 22-03-11 | 16:31
Wellicht bijna over de houdsbaarheidsdatum #DTV

veuve-clicquot | 22-03-11 | 16:33

Drinkbiefstuk is natuurlijk een prachtige vinding, maar ik denk likdistels eerder een gat in de markt kunnen vullen.

An die ARBEIT | 22-03-11 | 16:33

RedBull-IJs bestaat al.

ROFLDOFL | 22-03-11 | 16:33

I really don't care. *plop*. Iemand?

Pasta-saus | 22-03-11 | 16:31

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken