Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Tests bewijzen het. Hero Brinkman = links bolwerk

testsbewijzenhet100pix.jpgCurieus stukje parlementaire onderzoeksjournalistiek gisteren bij de NPO, te mooi om te laten wegebben in die bodemloze put op Uitzending Gemist. Nee, eventjes niet bij Tegenlicht, Zembla, of hoe al die zelffeliciterende prijswinnaars met NVJ-pas ook mogen heten, maar gewoon bij dat vervelende PowNed, met die ethiek van een pinda. Insteek was een Amerikaans onderzoek dat beweerde dat bij een wegkijkende tv-interviewer rechtsmensen onverstoorbaar hun riedel afdraaien, en dat linksmensen reageren op de wegkijkende interviewer. Gelul, zegt uw bullshitdetector nu meteen. Maar ho wacht stop. Tests bewijzen het. Het is waar. Links hapt, altijd. Of rechts is te dom om te poepen, dat kan ook. Oordeel zelf. Rutger Castricum (dus niet Van Castricum, fout wordt veel gemaakt) op zijn aller empirischt in de wandelgangen der Tweede Kamer. U ziet achtereenvolgens Richard de Mos (R), Diederik Samsom (L), Sietse Fritsma (R), Martijn van Dam (L) en Hero Brinkman (R) (L). REPORTAGE.

Reaguursels

Inloggen

@ Veenkolonie | 17-12-10 | 18:41
Uit uw adoratie voor Frau Kaakklem en uw afschuw van kennis valt op te maken dat u voorkeur uitgaat naar extremistisch Linksch.
Wat hebt u toch met citaten ? beetje vreemd, maar sluit exact aan bij de heersende voordelen.
Uw eigen onvermogen en onkunde moet u niet gaan verwijten aan een ander.
Het verband tussen citaten en IQ ontgaat mij even.
Een verband met eruditie of iets als belezenheid kan ik mij nog voorstellen.
Smaken kunnen verschillen niewaar, de een luistert graag naar Chopin, kijkt graag docu's en de ander kijkt enkel Sport, Free Fight, K1 dat soort werk en luistert Heavy Metal.
.
Geen mens is gelijk en wil dit ook niet zijn wat niet gaat betekenen dat de ander maar de Heavy Metal moet gaan aanhoren op standje 10 en dat ie anders een hengst voor de kop kan krijgen als ie aangeeft dat ie daar geen trek in heeft. En daar gaat men nu bij de Linkse Kerk de mist in en dus ook deze "progressief, Liberale" *proest* club.
.
Gesproken dus over Kleineren, in zo'n beetje elke plempsel van mij hiero haal ik dit aan en zeg feitelijk letterlijk dat dit blijkbaar uw enige mogelijkheid tot communiceren is en u blijft hierin vrolijk volharden en gaat mij vervolgens dit zelf verwijten.
.
Ik zie het niet echt als strijd wat ook al veel over u zegt.
U bent simpelweg een dwangmatige gelijkhebber.
Gaat u anders ruiten ingooien, auto's in brand steken, inbreken, mishandelen. Overleden tantes opgraven ? Denk richting Duyvendak etc. etc. Beetje het ethisch besef van een Pinda.
.
De laatste opmerking had ik eigenlijk enkel verwacht van een kind van een jaar of 9. (met een beetje een kudtkarakter, dat is)
.
Neuh niet echt, moest het wel een keer doen en men kwam toen met 126. Is dit genoeg ? of geeft dit ook al weer reden tot afgunstige smalende opmerkingen ? Want u komt best wel sneu over.
Of bent u zo iemand die een hele boekenkast vol heeft staan maar nooit een boek inkijkt omdat u niets heeft met lezen ?

said_fred | 17-12-10 | 21:58

"U houdt duidelijk enkel van dom leuteren uit uw achterhals."
en
"Ooit gehoord van Spinoza ? Nee, geen spinazie dus die je kunt eten."
en
verder uw overige gestrooi met citaten bewijzen wel dat u eigenlijk zelf helemaal niet zo slim bent, maar begint met beledigen en kleineren als u de strijd kennelijk niet kunt winnen. Best wel sneu eigenlijk. Misschien moet u uw nick maar veranderen in sad_fred. Right!

Vertel eens: Waar blijft uw IQ steken? Bij 110 of 115?


O ja

Veenkolonie | 17-12-10 | 18:41

@ Veenkolonie | 17-12-10 | 13:35
Je komt niet verder dus dan zogenaamd beetje dedain doen duidelijk.
Beetje een one trick pony, gaat lekker helemaal nergens over.
Deze strekking van dit plempsel ook was al helemaal beschreven in het genoemde artikel over "trollen" in mijn vorige post.
.
Is mij al vaker opgevallen. Je beschrijft en vertelt letterlijk, bijna woordelijk hun handelswijze en men gaat blind en doof vrolijk verder met het afspelen van dezelfde grammafoonplaat net alsof je het hebt tegen een "bot".
Adembenemend onzinnig en tegelijk ook weer erg triest.
.
Zoals ook je "reflectie" dit zit dus in "Veenkolonie | 16-12-10 | 13:00" wist je natuurlijk zogenaamd zelf niet meer begrijp ik. Als je tegenover me zou staan zou je waarschijnlijk in toenemende mate je stem verheffen om een ander te overschreeuwen dan wel continu in de rede vallen neem ik maar zo aan.
Dingen als fatsoensnormen, ratio, logica etc doen we niet aan. Iets met Nature/Nurture.
Standaard Modus Operandi namelijk.
U houdt duidelijk enkel van dom leuteren uit uw achterhals.
De citaten gaan getuigen van ontwikkeling, eruditie, noemt men ook wel onderbouwen met argumenten. Had ik ook al beschreven hierboven dus.
Ooit gehoord van Spinoza ? Nee, geen spinazie dus die je kunt eten.
Bij u regeert enkel nietszeggende onzeggendheid en dat is dus tamelijk nietszeggend en dat zal weer de reden zijn voor uw Trollen.
Femke zei dus dat ze weg en dat ze dat er jammer vond, ook weer beetje erg voor de hand liggend.

said_fred | 17-12-10 | 18:31

@ said_fred | 17-12-10 | 11:44

Het blijft vermakelijk om te zien hoe u maar doorgaat met ratelen.
Ook is het wel amusant om te zien dat u niet eens goed kunt lezen, want u suggereert dat ik mijn vorige plempsel weer doorging over 'geen moment van reflectie'. Niets is minder waar. Kennelijk zit refelectie u nogal hoog en was dat een voltreffer van mij. Niet verwonderlijk, want aan reflectie ontbreekt het bij u nogal.

Tot slot komt het nogal zielig over dat u te hooi en te gras met citaten strooit. Kunt u zichzelf niet verdedigen? Best wel sneu hoor.
Dit gezegd hebbende, ga ik nu lekker kijken wat Femke te melden heeft.
Fijne dag verder.

Veenkolonie | 17-12-10 | 13:35

@ Veenkolonie | 17-12-10 | 10:01
Ik had simpelweg even verkeerd geknipt en geplakt, dat is alles.
.
"Verder blijft het vermakelijk om op GS af en toe eens iets links te roepen. "
Ja, hoor natuurlijk dat is het. Enkel belletje trekken, dat is het dus.
Men noemt dit ook wel trollen volgens mij. En wie zou dit nu toch hiero doen ?
.
"Een trol (mv.: trollen, uit het Engels: troll (mv. trolls)) in een internetomgeving is een persoon die op forums, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare reacties (bijvoorbeeld flames) van andere mensen uit te lokken.
.
"Trollen worden nog wel eens verward met querulanten; vaak is een trol ook een querulant. Er is echter een belangrijk verschil. De trol zeurt, zuigt, zeikt en zevert met geen ander doel dan verstoren; het trollen kan soms instrumenteel zijn om discussies te domineren en te beïnvloeden maar dat is voor de trol bijzaak, de querulant daarentegen heeft altijd een doel, trollen wordt daarbij gehanteerd als middel."
nl.wikipedia.org/wiki/Trol_%28internet...
.
"Ondertussen gebruik ik mijn energie (als ware liberaal) wel nuttiger."
Ondertussen blijf je doorgaan over je dolle stier en "geen moment van reflectie".
Beetje tegenstrijdige opmerking ook getuige; "Het is eigenlijk heel simpel: Rechtse mensen zijn alleen maar geïnteresseerd in zichzelf. Dus als ze eenmaal aan het woord zijn, ratelen ze maar door." Veenkolonie | 16-12-10 | 10:12
Ergo; u leutert dus gewoon uit uw achterhals.
Misschien moet u ook eens "Liberaal" opzoeken in het woordenboek.
.
Je plempsels komen een beetje erg over als komend van een kleinzielig, kleingeestig, bekrompen persoontje, vandaar. Misschien als klein kind ook al veel genoegen beleefd aan het uittrekken van pootjes bij insecten ?
"Een ware Liberaal" gedraagt zich toch echt een tikje anders.
(opgepast; onderbouwend argument)
Moest daarom ook denken aan het gezegde 'Riding the moral High Horse."
Goh, en wie doet dat nu toch erg graag ?
.
"What does 'Get off your moral high horse' mean?
In medieval times, knights (nobility) rode horses while peasants (commoners) did not. So the knights could literally look down upon the common folk, considering them to be inferior and therefore beneath their notice.
The sentiment survives today in the expression 'on a high horse', meaning those who think they're better than the people around them: more devout or pious, less likely to be dishonest, always in the right (or at least, in the wrong far less often).
The reality is that very few people are that saintly; and the ones that are usually have a healthy dose of humility to keep them grounded. So, to tell someone to get off their moral high horse is a not-so-polite way of reminding them that they're really no better than the rest of us, no matter how much they might want to believe otherwise"
"http://wiki.answers.com/Q/What_does_%27Get_off_your_moral_high_horse%27_mean

said_fred | 17-12-10 | 11:44

@ said_fred | 16-12-10 | 21:15

Met dat "@ @said_fred | 16-12-10 | 12:03" bevestigt u in feite mijn gelijk: u praat tegen uzelf.

Verder blijft het vermakelijk om op GS af en toe eens iets links te roepen. Ik mag graag toekijken hoe zo'n dolle stier als u te keer gaat. Ondertussen gebruik ik mijn energie (als ware liberaal) wel nuttiger.

Veenkolonie | 17-12-10 | 10:01

@ Veenkolonie | 16-12-10 | 13:00
Bij deze.

said_fred | 17-12-10 | 01:27

@ @said_fred | 16-12-10 | 12:03
Zwak, zwak, Zwak weer.
"Geen moment van reflectie" da's een goeie, die houden we erin.
.
Dé Gelovige van den Linkschen Kerk gedraagt zich in dezen als een visueel (en anderszins) gehandicapte Blinde Vink die zelf een scheet laat en een ander beschuldigt van het uitstoten van H2S. Bij deze dus.
Toevallig las ik dat In 2010 in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië een stijging waargenomen werd van het gebruik van H2S als zelfmoordgas. Interpol waarschuwde ervoor dat het gas ook gevaarlijk kan zijn voor hulpdiensten.
Dus oppassen geblazen als je vol genot je eigen scheten gaat opsnuiven. Of je moet gaan denken aan CO2 reductie en het voorkomen van overbevolking natuurlijk
.
Over zelfreflectie gesproken; als een Rode /Groene/ Bruine Jehova ook maar één enkel moment hieraan zou besteden zou het al leuk zijn, maar neuhhh hoor daar doen wij niet aan. Om elke mogelijkheid om een frontale botsing met een realiteit, een werkelijkheid, simpele feiten te voorkomen gaan we daar niet aan beginnen.
Waarschijnlijk enkel om maar te voorkomen dat het hele onzinnige geleuter enkel was om onze persoonlijke tekortkomingen/ afgunst/ Jaloezie/ hebzucht/ een ziek verrot karakter te verbloemen.
Ook bekend als drogredeneringen etc. iets in deze richting;
.
"Een van de kenmerken van een afdoende weerlegging van een argument is dat het argument dat wordt weerlegd op een eerlijke en correcte manier wordt beschreven. Het verkeerd beschrijven van een argument dat men probeert te weerleggen wordt de stroman-drogreden genoemd. Het maakt niet uit of de verkeerde beschrijving toevallig is en te wijten is aan het verkeerd interpreteren van het argument, of dat het bewust is om de weerlegging makkelijker te maken. In beide gevallen gaat het om een stroman-drogreden. "
nederlands.skepdic.com/kritisch09.htm
.
Maar aangezien je niet eens de moeite neemt om met een argument aan te komen en niet verder komt dan een infantiele, nietszeggende opmerking gaat het duidelijk weer in het luchtledige.
Wat ook weer erg typerend is.

said_fred | 16-12-10 | 21:15

Dat wist iedereen toch al Brinkman niet helemaal op zijn plek is bij de PVV.

MathijsXXL | 16-12-10 | 15:47

@said_fred | 16-12-10 | 12:03

Over Pavlov gesproken: U hapt ook zo heerlijk toe!
Geen moment van reflectie. Gewoon, pats, boem, als een dolle stier met een waas voor zijn ogen. Geeft niks hoor...

Veenkolonie | 16-12-10 | 13:00

@ Veenkolonie | 16-12-10 | 10:12
.
Dank u voor het bevestigen van mijn bovenstaande stelling.
Een erg betrouwbare Pavlov reactie.
Mijn ervaring in de werkelijke (bedrijfs)wereld is feitelijk dat met name de "sociale" luitjes de grootste asociale, egocentrische, psychopathische Hufters zijn. In je ergste nachtmerries kun je je nog geen voorstelling met wat voor zieke, gestoorde mensen je te maken hebt. Randdebielen,Totaal losgezongen van elke realiteit.
Mijn stelling blijft kaarsrecht overeind staan hiermede dus.
.
Maaruuhhh, "Veenkolonie" is dat niet dat kamp waarin men criminelen, landlopers, klaplopers naar toe deed om ze te leren hoe je door werken in het veen ook in je inkomen kunt voorzien in plaats van te parasiteren op anderen ? Liedje; letras.azmusica.com.br/L/letras_lurele...
.
Bij "democratisch" denkt men bij de Linkse Kerk bij voorkeur aan een soort "democratie" als in een Duitschen Democratischen Republik. Den eersten Boeren- en Arbeidersparadijs op Duitschen Bodem.
Iets waar een Troelstra van de SDAP (niet verwarren met de socialistische NSDAP) ook aan dacht toen hij zijn (mislukte) staatsgreep pleegde.
Ja, onze "sociale" socialistische Troelstra was ook een democraat in hart en nieren *proest*
.
"Pieter Jelles Troelstra (Leeuwarden, 20 april 1860 - Den Haag, 12 mei 1930) was een Nederlandse advocaat, journalist en politicus.
Hij is bekend geworden als de socialistische leider die in november 1918, in navolging van de omwenteling in Duitsland en de Oktoberrevolutie in Rusland, in Nederland de socialistische revolutie wilde uitroepen. Daarnaast heeft Troelstra in Friesland grote bekendheid gekregen als Fries schrijver en dichter.
Troelstra heeft, ook na zijn tijdelijke afscheid van Friesland, altijd zijn Friese patroniem Jelles gehanteerd. In zijn literair werk schreef hij zijn naam dikwijls in het Fries als Piter Jelles."
nl.wikipedia.org/wiki/Pieter_Jelles_Tr...

said_fred | 16-12-10 | 12:03

Het is eigenlijk heel simpel: Rechtse mensen zijn alleen maar geïnteresseerd in zichzelf. Dus als ze eenmaal aan het woord zijn, ratelen ze maar door.
Linkse mensen staan meer open voor anderen en de rest van de wereld. Dus als ze geïnterviewd worden en de vraagsteller kijkt plotseling weg, dan vermoeden ze dat er iets aan de hand is.

Hero Brinkman, was dat niet die PVV'er die de PVV wilde omvormen tot een democratische partij? Zie je wel, hij is echt niet zo rechts. ;-)

Veenkolonie | 16-12-10 | 10:12

Oke,... late reactie: scheet echt bijna in mijn broek van het lachen. Superrr :)

brunz | 16-12-10 | 10:08

Dank je wel Rutger voor die heerlijke dikke vette glimlach op mijn gezicht.
Dat had ik vandaag echt even nodig!

Rutger is een held!

svdb | 16-12-10 | 10:02

We weer typisch, ja.
Zag trouwens ook pas nog een artikel dat Wilders extreem links zou zijn want zijn program zou veel zou lijken op die van de SP die weer veel zou lijken op die van een NSDAP.
Moet dus zijn dat het SP program veel lijkt op dat van die andere sociale club de NSDAP. Anders komen we met onze Liniaire tijdrekening nl.wikipedia.org/wiki/Lineaire_tijd in de knoei.
.
Misschien is de verklaring dat gelovigen van de Linkse Kerk onzekerder zijn en continu bevestiging nodig hebben.
Deze onzekerheid gaat dan ook veroorzaken dat eigen falen altijd leggen bij een ander en afgunstig zijn omdat anderen die niet zo onzeker zijn dat niet doen.
En vervolgens moeten we dan een allesbeheersende staat hebben die alle aspecten van een maatschappij moet beheersen en we verzorgd worden van de wieg tot het graf en beslissingen voor ons worden genomen omdat wij ons te onzeker voelen om dit zelf te doen.
Vandaar de hang naar adoratie van Terroristen, Massamoordenaars, Maniakale Dictators als onze Adolf, Stalin, Mao, Pol Pot etc etc.
.
Deze onzekerheid maakt ook rood/groene/bruine Jehova's van ze die maar niet de enige echte werkelijkheid willen zien en accepteren en een Utopisch, infantiel geloof hierin blijven houden ondanks dat al een twintig keer overduidelijk is aangetoond dat het hele idee gewoon idioterie is en enkel getuigd van een zieke, mensverachtende, misselijkmakende criminele inslag om dit soort Maniakale Massamoordenaars te adoreren.

said_fred | 16-12-10 | 00:56

Sterk verhaal dit.
Waar is die Amerikaanse test te vinden dan?

Barre_de_k | 16-12-10 | 00:12

Bakito | 15-12-10 | 16:52
Kunstsubsidie een linkse hobby noemen is niet gelijk aan kunst op zich een linkse hobby noemen. Fail.

Pewterschmidt | 15-12-10 | 23:55

Ja hehe. Linkse mensen zijn jaloerse frustraten en erg narcistisch. Door het narcisme raken ze snel geirriteerd als je niet naar ze luistert als ze aan het praten zijn.

paf | 15-12-10 | 20:24

An die ARBEIT | 15-12-10 | 18:26
Met uw Frans is niets mis!

Snerpe Schede | 15-12-10 | 19:13
Kweetut, twas gewoon onzin.

De Treinende Rechter | 15-12-10 | 19:24
Tis niet wááár. *zucht*

La Vie En Rose | 15-12-10 | 20:22

-weggejorist-

Kruiddamp | 15-12-10 | 19:38

Straalbezopen kijk ik ook liever niet in de camera, maar regelmatig lees ik in de krant over bezopen linkse politici en artiesten en politiecommissarissen die ongelukken veroorzaken met hun auto.

25 cm | 15-12-10 | 19:26

@ La Vie En Rose | 15-12-10 | 18:00

dat is het politieke discours mijn waarde.

zo wordt het spel gespeeld en rollen de knikkers.

De Treinende Rechter | 15-12-10 | 19:24

La Vie En Rose | 15-12-10 | 18:21

misschien wel, alleen is wat rutger hier doet niet het experiment waarop de conclusies van het onderzoek zijn gebaseerd. newsflash: dit filmpje omvat niet de hele werkelijkheid, zelfs geen representatieve steekproef.

Snerpe Schede | 15-12-10 | 19:13

PowNed altijd -1000

dennishoogeveen | 15-12-10 | 19:09

iets met sociaal bewustzijn?

Snerpe Schede | 15-12-10 | 18:54

@La Vie En Rose | 15-12-10 | 18:21
Exactement ma Belle!

En mijn Frans is bar en boos, dus niet boos wordu nou!

An die ARBEIT | 15-12-10 | 18:26

gerardo | 15-12-10 | 18:01
Nah, dat is niet zo. Wel dat het gemakkelijk scoren is natuurlijk, als je 3 PVVers, (waaronder 1 nieuwe PVVerT en één die onlangs nog onder vuur heeft gelegen. Brinkman is inmiddels wel gewend aan de stijl van Rutger) en 2 ervaren PvdAerTs voor je experiment *kuch* uitkiest.

Heb de uitzending gisteravond gezien. Was verder wel grappig. Het wordt hier gewoon nog een keer herhaald om Jopers en andere anti-PVVerTs aan hun dagelijks gerief te laten komen. Cest toute!

La Vie En Rose | 15-12-10 | 18:21

@gerardo | 15-12-10 | 18:01
Er zijn ook genoeg positieve PVV berichten geweest, je bent oost-Indisch blind.

Daarbij bestond de PVV nog niet eens toen Weensie nog op z'n zolderkamertje met Thunderbirdsbehang begon.

An die ARBEIT | 15-12-10 | 18:10

-weggejorist en opgerot-

gerardo | 15-12-10 | 18:01

De Treinende Rechter | 15-12-10 | 17:46
Daar heeft u gelijk an. Links heeft de afgelopen jaren prima geredeneerd met steekhoudende argumenten die zij ook nogeens consequent afmaken. Vooral die van de dames Vogelaar, Hamer en Dijksma en Kramer zijn mij bijgebleven. Die van roeptoetert peggolt, vrouwtje Falsema en niet te vergeten JP ook.

La Vie En Rose | 15-12-10 | 18:00

Bakito | 15-12-10 | 17:10
Ook weer onzin. Bosma onkent niets, jij begript het niet.
Bosma zegt dat de PVV nergens zegt dat kunst een linse hobby is.
(de linkse hobby zijn de kunstsubsidies)

Sisenandus | 15-12-10 | 17:50

Ik vind Hero Brinkman een foute vent, ben het niet met hem eens maar hij is wel een echte politicus. Aan zijn verhalen zijn vaak nog touwen te knopen en als hij een redenering maakt gebruikt hij daarvoor steekhoudende argumenten die hij ook nog eens consequent afmaakt. Dat is bij het merendeel van de roeptoeters op rechts niet het geval.

De Treinende Rechter | 15-12-10 | 17:46

Geinig onderzoekje, maar wat ook erg leuk is, is om de lichaamstaal te bekijken van de ondervraagden: wie staat er te liegen?
Diederik Samsom kijkt ineens schichtig van rechts naar links en maakt zich ervan af door een grapje te maken, als het ware denkt hij hardop: oei, ben ik betrapt?
Sietse Fritsma kijkt naar rechtsboven (weet Rutger iets van mij?) en herhaalt de vraag om tijd te winnen, héél verdacht.

JanRap | 15-12-10 | 17:31

@Biff Eagleburger | 15-12-10 | 17:10
Euhm, we gedragen ons toch? Je had blijkbaar iets gemist, kan gebeuren...

An die ARBEIT | 15-12-10 | 17:25

@Biff Eagleburger | 15-12-10 | 17:10
Oh nee? *URL checkt*
Oeps...
Ik dacht al, waar blijven de kersttips voor in de keuken?

(Maar uw boodschap is aangekomen hoor. :))

Michelle93 | 15-12-10 | 17:16

Haha, vond hem grappig.

keppie1.0 | 15-12-10 | 17:13

koerbagh ® | 15-12-10 | 16:58
Dan moet Bosma ook niet ontkennen dat ie dat heeft gezegd.

Bakito | 15-12-10 | 17:10

@An die ARBEIT | 15-12-10 | 17:05
@Michelle93 | 15-12-10 | 17:03

Hé! Stop daar eens mee ja. Het is het vivaforum niet.

Biff Eagleburger | 15-12-10 | 17:10

An die ARBEIT | 15-12-10 | 17:05
Ikke wel. :D

Michelle93 | 15-12-10 | 17:07

Wat is het hier stil trouwens...

echo-oh--oh---oh----oh------oh

@Michelle93 | 15-12-10 | 17:03
Behave ;)

An die ARBEIT | 15-12-10 | 17:05

@An die ARBEIT | 15-12-10 | 17:00
Hihihi. :)

Michelle93 | 15-12-10 | 17:03

Tests bewijzen het: kansloze rukkers en internet publicisten leren lezen en worden letter-nuikers, chair warmers and paper pushers.

Ookmooi | 15-12-10 | 17:02

@Michelle93 | 15-12-10 | 16:59
Ghehe..

* aait huiszwitsal over bolletje *

An die ARBEIT | 15-12-10 | 17:00

Die de Mos toch ook. Wat een ludieke man.

Michelle93 | 15-12-10 | 16:59

@Bakito | 15-12-10 | 16:52
Het staat er toch duidelijk? Kunstsubsidies zijn een linkse hobby, volgens programma PVV. Dat zegt niks over kunst. Kunst is gewoon handel.

koerbagh ® | 15-12-10 | 16:58

Dus als een boom paars is, is het geen boom maar een lollie. Godverdomme, paginavulling.

DubbelDubbz | 15-12-10 | 16:58

Bakito | 15-12-10 | 16:52
Je zou ook je eigen link kunnen lezen.
Het gaat over kunstsubsidies als linkse hobby, niet over kunst.
Bosma heeft dus gelijk en jij bent te lui om te lezen.

Sisenandus | 15-12-10 | 16:57

[OT] Oh oh P24. Die Kortenoeven van de PVV staat nu ongevraagd de nederzettingenpolitiek van de Israelische haviken te verdedigen. Damn kerel WDN! [/OT]

widtvoet ® | 15-12-10 | 16:55

@Fijnstoffer | 15-12-10 | 16:42
Terwijl het hem van tijd tot tijd ook niet zou misstaan...

An die ARBEIT | 15-12-10 | 16:53

Sisenandus | 15-12-10 | 16:47
Jaja. Het punt is dat Bosma niet weet wat er in zijn eigen verkiezingsprogramma staat. U bent kennelijk ook niet zo'n beste lezer.

Bakito | 15-12-10 | 16:52

@Fijnstoffer | 15-12-10 | 16:32
Sorry, De Mos valt op door zijn inzet, maar momenten als deze laten mij weer twijfelen wat deze kinderlijke man in Den Haag te zoeken heeft:

www.youtube.com/watch?v=XjvIlVUOI7w

An die ARBEIT | 15-12-10 | 16:52

Haha, die De Mos. Gevalletje chromosomen + 1.

Moenafiek | 15-12-10 | 16:47

Bakito | 15-12-10 | 16:20
Het is meer "De Pers" die dom is.
KunstSUBSIDIE: linkse hobby.
Kunst is er voor links en rechts, alleen heeft links geen smaak
en geld dus daar moet veel subsidie bij.

Sisenandus | 15-12-10 | 16:47

@ Fijnstoffer (16:32) - 'Hij steekt nogal begrijpelijk af.' Ja, als je 'm kunt verstáán misschien wel. Dat rommelende gemompel van 'm. Elitair!

Vitali | 15-12-10 | 16:46

Fijnstoffer | 15-12-10 | 16:32
Nou, ik heb toch liever mensen met wat meer herseninhoud en verbale kwaliteiten dan dat prehistorisch gemurmel. Het gaat namelijk over het besturen van 16 miljoen mensen ipv een carnavalsvereniging.

Bakito | 15-12-10 | 16:46

@Jackanders | 15-12-10 | 16:30
Dan hoor ik er dus niet bij en wil ik er ook bijhoren...

Ik herdefinieër hier gewoon even op een saaie woensdagmiddag het begrip GS-reaguurder ;)

"

An die ARBEIT | 15-12-10 | 16:44

@Conan de Rabarber 16:35

Eens. Net als Weensie. Moesten en moeten nog altijd 'n beetje groeien in hun nieuwe rol maar vind persoonlijk dat ze met de maand beter uit de verf komen. Zo'n Rutger is die anderhalve ton ex per jaar (gokje want nog nergens zijn salaris geopenbaard gezien) dubbel en dwars waard voor PowNed.

widtvoet ® | 15-12-10 | 16:42

@ zeg maar jansen | 15-12-10 | 16:38
Het Vogelmens klonk ook wel gewoon, ja. Maar dat was een zwijgvogel; De Mos niet.

Fijnstoffer | 15-12-10 | 16:42

-weggejorist-

The Priest | 15-12-10 | 16:41

Is voor de gene die ondervraagd wordt door Rutger wel prettiger dat hij zijn hoofd weg draait...........

Karel Kruizenruiker | 15-12-10 | 16:39

Fijnstoffer | 15-12-10 | 16:32 Maar dat deed Vogelaar ook.

zeg maar jansen | 15-12-10 | 16:38

Rutger heeft lef, maar zijn taak is toch wel erg gemakkelijk. Lekker provoceren en ouwehoeren zonder zelf ooit verantwoordelijkheid te hoeven dragen. Hij lijkt wel een reaguurdert.

Fijnstoffer | 15-12-10 | 16:38

Toch vind ik dat die jongen van van Castricum het steeds beter doet tegenwoordig.

Conan de Rabarber | 15-12-10 | 16:35

lijkt er meer op dat onervaren politici niet ad-rem genoeg zijn om op rutger te reageren

Elmauro | 15-12-10 | 16:34

Dat Amerikaanse artikel ging over links- of rechtsdragenden.

Conan de Rabarber | 15-12-10 | 16:34

@Superior Bastard | 15-12-10 | 16:29

Ik verdenk ze er zelfs van dat ze daar juist geil van worden.

Biff Eagleburger | 15-12-10 | 16:33

@Bakito | 15-12-10 | 16:27
Je bedoelt Richard de Mos? Die is zeker niet zwakzinnig. Maar hij praat vrij gewoon; een man van het volk, en dus een zeldzaamheid in de politiek. Vandaar dat hij wellicht wat vreemd over komt. Hij steekt nogal begrijpelijk af tegen de rest die probeert elite te zijn; zijn we niet meer gewend.

Fijnstoffer | 15-12-10 | 16:32

widtvoet ® | 15-12-10 | 16:29
Gna, Rutger Cascrotum.

Bakito | 15-12-10 | 16:31

Wetenschappelijke kritiek is mogelijk. Hoeveel mislukte filmpjes zijn eruit geknipt?

seven | 15-12-10 | 16:30

An die ARBEIT | 15-12-10 | 16:18
Nee, je móét kiezen!

[] Links=kudT
[] Rechts=kudT

Anders hoor je er niet bij hier!
Beide aankruizen is ook goed overigens.
;)

Jackanders | 15-12-10 | 16:30

Humor. Volgende week nieuw experimentje? Tip: Hoorde laatst van een Duits onderzoek dat konkludeerde dat linkse politici vooral aan hun zak gaan staan krabben wanneer ze een eenvoudig te beantwoorden vraag voorgelegd krijgen daar waar rechtse politici het zaakje met name masseren wanneer ze een vraag krijgen waarmee ze eigenlijk niet goed uit de voeten kunnen. Heer Rutger van Voorschoten tot Castricum, doe eens induiken!

widtvoet ® | 15-12-10 | 16:29

Biff Eagleburger | 15-12-10 | 16:22
Jazeker, zelfs het harder zetten van de tv sorteert bij hen geen efect.

Superior Bastard | 15-12-10 | 16:29

Test & filmpje +1. Zouden er variaties op die test mogelijk zijn?

Vitali | 15-12-10 | 16:28

toch een leuk stukje...

Allardus | 15-12-10 | 16:28

Die Richard Mos kende ik vooralsnog alleen van naam. Is die man zwakzinnig?

Bakito | 15-12-10 | 16:27

De PVV is helemaal niet rechts. Een ieder die het partij programma leest was allang tot die conclusie gekomen. Daarnaast kwam Hero Brinkman werkelijk als enige intelligent over de rest was werkelijk schijdt-met-stukjes. Met De Mos als ultiem niet wegveegbare plakkerige stinkende billenkoek.

Fred Janssen | 15-12-10 | 16:26

@Biff Eagleburger | 15-12-10 | 16:22
Ghehe... Dat is ook het belangrijkste als het op vrouwen aankomt: Weten wanneer je je bek moet houden en d'r lekker door laten ratelen...

An die ARBEIT | 15-12-10 | 16:25

"Wie rechts is, hecht veel meer aan persoonlijke vrijheid en heeft minder de neiging de blik van een ander te volgens. Links is meer interpersoonlijk en zoekt zekerheid in de bevestiging van een ander."
www.faqt.nl/recent/links-en-rechts-kij...

Fijnstoffer | 15-12-10 | 16:25

Bakito | 15-12-10 | 16:20
Lol! Het wordt echt een compleet demasqué zo.

Superior Bastard | 15-12-10 | 16:24

Dus alle vrouwen zijn eigenlijk rechts? Interessant...
*over baard wrijft

Biff Eagleburger | 15-12-10 | 16:22

Bij Hero nam het wegdraaien extreme vormen aan.

winterpeen | 15-12-10 | 16:20

Nu de adrenaline van de verkiezingswinst langzaam wegebt, vallen de PVVers bij bosjes door de mand. Neem nu de heer Bosma, volgens verhalen de slimste van het hele zooitje, kun je nagaan....

www.depers.nl/cultuur/531395/Bosma-PVV...

Bakito | 15-12-10 | 16:20

Lol@Rutger trouwens. Meesterlijk in zijn rol als dikke hork gebeleven.

Superior Bastard | 15-12-10 | 16:20

Teep | 15-12-10 | 16:19 Hè, nou bederf je het.

zeg maar jansen | 15-12-10 | 16:20

Maar wanneer komt nu eigenlijk echt die onderzoeksjournalistiek van Powned? Zoals beloofd. Nou? Of zijn jullie soms nog te druk met het hinderlijk volgen van die Belgische minister? *kuch*

SODEP | 15-12-10 | 16:20

herhaling publiceren..... kijkcijfers nodig Powned?

Teep | 15-12-10 | 16:19

Carsticum Consultancy, voor al uw psychologische vraagstukken.

zeg maar jansen | 15-12-10 | 16:19

Het lijkt me niet meer dan normaal dat je er wat van zegt als iemand je niet aankijkt als hij een gesprek met je voert.. Maar dan ben ik dus waarschijnlijk links.. Dat had ik nou nooit gedacht. Toch maar op de PvdA stemmen bij de PS dan.

Recapore | 15-12-10 | 16:19

Is dat nog eens even baanbrekende journalistiek....

Zou het dan misschien kunnen dat beide zijden lutsers en bazen rijk zijn?

An die ARBEIT | 15-12-10 | 16:18

Zeeschuimer | 15-12-10 | 16:13 LOL. Het klopt wel zo te zien.

zeg maar jansen | 15-12-10 | 16:18

Interessante casus van GStv, eeh PowNed natuurlijk.

Superior Bastard | 15-12-10 | 16:17

Hero is een linkse democraat.

zeg maar jansen | 15-12-10 | 16:17

Wat een mannetje is het toch, die Rutger van Castricum.

SODEP | 15-12-10 | 16:14

Overigens. Waren de topics op?

atoombom | 15-12-10 | 16:14

Het is bewezen, rechts is dom en naief.

Zeeschuimer | 15-12-10 | 16:13

Euh ja, we hebben dit gister allemaal kunnen zien op Pownews... waarschijnlijk zwaar ge-edit.
Komt maar 1 linkse politicus (diederikje) in voor, rest deed waarschijnlijk hetzelfde als bosma etc.

SeriousBusiness | 15-12-10 | 16:13

LOL

ecologiste | 15-12-10 | 16:13

Vandaar... het komt uit Amerika. Juist... Dus dan moet het wel juist zijn.

Moshmeister | 15-12-10 | 16:10

Inderdaad, die zie je.. En alle andere geïnterviewde? Dit fragment is een voorbeeld voor het betere knip- en plakwerk, me dunkt.

Mea Culpa Gump | 15-12-10 | 16:10

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl