Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GRETTA DOET AANGIFTE TEGEN POONIEUWS

grettajijlekkergekkemeid.jpgGretta Duisenberg heeft vandaag, 29 November 2010, aangifte gedaan tegen Rutger Castricum van Powniews wegens publieke belediging en smaad. Powniews kondigde vanmorgen telefonisch aan mevrouw Duisenberg een bloemetje aan te willen bieden vanwege 'de internationale dag van solidariteit met de Palestijnse bevolking.' Toen Zij de bloemen bij haar voordeur wilde aannemen, meende de journalist onder het oog van de camera, de bloemen gepaard te moeten laten gaan van de woorden. ´Een echte antisemiet als U verdient wel een bloemetje´. Duisenberg heeft daarop voor de bloemen bedankt en de deur gesloten. Mevrouw Duisenberg is geschokt van de agressieve publieke belediging, die geheel onverwacht in haar privedomein binnenkwam. Nieuwsbericht HIERRR. De gewraakte PooNieuws aflevering staat inmiddels op Uitzending Gemist DAARRR.

Reaguursels

Inloggen

Ze had gewoon moeten zeggen: "Laten we elkaar geen antisemietje noemen". Daarmee was de kous af geweest.
Ik bedenk 'm nu net en ik heb geen zin om de vorige 703 reacties door te lezen of iemand anders al op dit illumineuze idee is gekomen.

Spasshose | 03-12-10 | 22:09

Het viel me nog mee dat Mohammed Rabbae de deur niet opendeed slegs gehuld in ochtendkaftan toen die van Castridinges aanbelde.

Geheimrat Schultz | 01-12-10 | 06:36

-weggejorist-

Magnum Force | 30-11-10 | 23:33

Eerlijk is eerlijk: Powned is zelf weer aan het Godwinnen.

Frazetta | 30-11-10 | 22:30

@ Pax | 30-11-10 | 18:48

BREAKING news;
"Antisemitische Gretta Duisenberg krijgt bos bloemen van enthousiaste fan" (Geen Rutger dit keer)
brabosh.com/2010/11/30/antisemitische-...
Je kunt er geen touw aan vast knopen ? Damn, weer paarlen voor de zwijnen (sorry, niet halal dus, maar zo heet het nu eenmaal.)
Gebeurt vaker dat als men geen antwoord heeft (geen antwoord wil geven) men prompt algehele amnesie, verstandsverbijstering etc claimt.
Toch vreemd fenomeen.
Maar tsja, racisme en anti-zionisme zijn ook vooral aanwezig bij luitjes die ook een beetje vreemd en vooral niet helemaal koosjer zijn.
.
Je opmerking over Bolton doet erg vreemd aan. En wel hierom;
John is geboren in 1948, Tijdens de regeringen van Ronald Reagan en George H.W. Bush werkte Bolton op verschillende posten binnen het State Department, het Departement van Justitie en het U.S. Agency for International Development (USAID). Onder de regering van George W. Bush was Bolton staatssecretaris voor Wapenbeheersing en Internationale Veiligheid.
John ging vervolgens op de lange tenen staan van de luitjes bij de VN en mocht dus niet bijtreden bij hun clubje (lekker puh)
Op 4 december 2006 werd bekend dat Bolton opstapte, omdat hij vreesde dat het Congres zijn mandaat niet zou verlengen en hij de eer aan zichzelf hield.
Wat je aanval op Israël betreft in 2007 wordt dan tamelijk onmogelijk.
Wel hebben we; "Time for an Israeli Strike?" By John R. Bolton, Thursday, July 2, 2009
www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/...
U misschien de beetje de weg kwijt ?
.
Wat ""vrijheid, democratie en veiligheid, met alle nodige middelen, tegen iedere |tegenstander. Libertas Expeto Vigilo." betreft kun je je om te beginnen je afvragen wat een Hamas etc te maken hebben met vrijheid, democratie en veiligheid ?
Een soevereine staat heeft het recht zich te verdedigen tegen doorgedraaide stumpers die dus aanvankelijk een 6 total wars beginnen en Klop krijgen.
Egypte tekent vredesakkoord met Israël en prompt wordt onze Sadat vermoord.
Vervolgens gaan we maar over tot een soort guerrilla en salamitactiek.
Verzinnen eerst maar een totaal kulverhaal over een landclaim dat men maar verkondigt omdat Jordanië het gewapender hand niet lukte, dus gooien we het maar over die boeg.
.
De Israëlische overheid zijn "Laffe Monsters" Beetje erg bespottelijk vindt je zelf ook niet.
De enige democratie in de regio en dat zijn dan de monsters.
Dan denk toch eerder aan Holocaust ontkenners die Homo's per dozijn ophangen aan bouwkranen.
Hamas integer ? verder alles goed ? Wie gebruikt clubjes als Hamas by proxy om hun oorlogjes te voeren ? Moeilijke vragen he ? Denk richting voornoemde Holocaust ontkenner.
"met de rechtvaardiging dat er vroeger iets vreselijks is gebeurd met een partij mensen die inmiddels al dood zijn, wat aan de lopende band gebeurt met vele anderen en op veel grotere schalen."
Je hebt je huiswerk duidelijk niet gedaan. Ik verwees al naar India, Bangladesh, Pakistan.
Misschien toch eens kijken wat daar is gebeurd rond 1948. Zie je het geheel in een totaal ander perspectief. Vooral eens kijken naar het waarom van het hele gebeuren.
.
"Palestijnen dingen die de Israëlieten vele malen erger doen, in een situatie waar de tweede überhaupt al de agressor is, en wegens jouw ongemak jegens moslims ben je bereid de Israëlieten hun daden te vergeven - terwijl er zelfs naar ons uit is gehaald!"
Er bestaan al geen inwoners/bevolking van een Natie/staat "Palestina" dus dat wordt al moeilijk.
Israël krijgt meteen al in 1948 een inval van de buurtjes en dat is natuurlijk hun schuld, hunnie zijn de grote agressor. Beetje erg onzinnige stelling en daarmee irrationeel.
"Maar een vijand van een vijand is niet per se je vriend."
Vraagje, Waar komt en kwam de oorspronkelijke bevolking bij de oprichting in 1948 vandaan ?
.
"Okay. We begrijpen het. De man is een vieze heaumeaugay. Relevantie graag! - Zie je hoe dit het gesprek vermoeilijkt?" Jij wringt je enkel in allerlei bochten met onzinantwoorden om maar de werkelijk niet te hoeven erkennen. Dat bemoeilijkt het gesprek.
..
"het problematische patroon hier is dat je al bekende feiten negeert om jezelf van je punt te overtuigen" Wie ontkent hier de feiten ? wie komt met geen enkel steekhoudend argument ?
En daarom dus ook mijn opmerking van dat u enkel bestaat uit gebakken lucht.
Holle vaten klinken het hardst is het spreekwoord.

said_fred | 30-11-10 | 22:18

Vieze vuile achterbakse sloerie.

Godfried de Bouillon | 30-11-10 | 21:59

Ik ben niet de enige met dit gedachtengoed - sterker, de gehele NAVO schaarst zich naast mij en had ook de onmiddelijke militaire invasie en capitulatie van Israel op het oog in '07
Pax | 30-11-10 | 16:34

De NAVO die in 2007 op het punt stond Israel binnen te vallen?
Waar haal jij die kolderieke nonsens vandaan?
Nog nooit heeft de NAVO of één van haar leden een bedreiging geuit richting Israël.
Een rijke fantasie is meestal een zegen maar niet in een discussie.
In een discussie kom je met feiten, niet met fabeltjes.

Generaal Nguyen Giap | 30-11-10 | 19:26

@said_fred | 30-11-10 | 17:25
Ik ga er weer vandoor, maar ik wil nog wel wat antwoord geven. Nadruk op wil, want ik kan er eerlijk gezegd geen touw aan vastknopen meestal. Laat ik even highlighten waar ik problemen mee heb, Saïd, makker.
======================================================================
|"onmiddelijke militaire invasie en capitulatie van Israel op het oog in '07"
|Wordt dat 2007 en John R. Bolton ?
Correct. Ik had het niet over het Romeinse rijk. Ter zake graag?
======================================================================
|""Er is niet zoiets als de Verenigde Naties. Indien het VN-gebouw in New York 10 |verdiepingen zou kwijtraken, zou dit niet echt een verschil maken." Bolton ?
|Wordt een beetje erg hoog aluhoedjes gehalte dan.
Wederom correct. En wat hebben alu hoedjes ermee te maken, het was best wel een big deal. Dat heb je als WWIII om de hoek staat, waar het wel op leek toen Amerika het enige land was dat zich niet bij het unanieme besluit voegde, en dan ook averechts er tegenover zette, dankzij Bolton. Maar ik leid van het onderwerp af - verklaar jezelf eens?
======================================================================
|"vrijheid, democratie en veiligheid, met alle nodige middelen, tegen iedere |tegenstander. Libertas Expeto Vigilo." Huh, beetje erg tegenstrijdige statements |worden het zo.
Niet per se. Om dezelfde reden dat jij hier veel vrijheden geniet, maar je niet het recht hebt om je Medelander te schaden. Vrijheid is een kostbaar goed dat verdedigd moet worden, en terwijl het me geen zak uitmaakt wat andere culturen uitvreten, moet iedere mogelijke dreiging uitgeschakeld worden om het equilibrium, en die continuiteit te bewaren. Daarnaast zie ik ook geen enkele verplichting jegens dergelijke partijen en vind ik al dat we vijandige naties te soft aanpakken.
De Israelische overheid heeft haar vijandigheid, en haar complete gebrek aan respect voor menselijk leven, overduidelijk aangetoond. Nu maakt het voor ons in principe niet uit wat daar gebeurt, maar ze moeten niet klagen als iemand naar *hen* uithaalt, en het is al helemaal hypocriet om ze een aureool boven het hoofd te houden, vind je niet?
======================================================================
|"Dat jij deze laffe monsters - die met voorgenoemd conflict overigens een Act of |War tegens ons eigen volk en coalities zijn begaan - wél hun gang wilt laten gaan |omdat jouw islamofobie zo ver reikt, is een discussie die ik niet eens met je aan |wil gaan."
|Wie zijn die laffe monsters ?
De Israelische overheid. Dat lijkt me toch wel duidelijk inmiddels. Hamas moeten we zeker ook uitschakelen, maar je kan niet ontkennen dat ze in ieder geval de integriteit hebben om niet "met de big boys" te spelen en vervolgens huilend onder moeke's (Amerika's) vleugel te duiken als iemand terug wilt slaan, met de rechtvaardiging dat er vroeger iets vreselijks is gebeurd met een partij mensen die inmiddels al dood zijn, wat aan de lopende band gebeurt met vele anderen en op veel grotere schalen.
======================================================================
|Heeft niets met je niet bestaande woord "islamofobie" te maken volgens mij en |tevens kan ik je niet betrappen op het ingaan van mijn argumenten wat dat |betreft.
Ik noem het islamofobie omdat ik fobisch gedrag waar lijk te nemen, d.w.z. irrationele angst die je tot onlogische conclusies leidt. Je verwijt de Palestijnen dingen die de Israelieten vele malen erger doen, in een situatie waar de tweede uberhaupt al de aggressor is, en wegens jouw ongemak jegens moslims ben je bereid de Israelieten hun daden te vergeven - terwijl er zelfs naar ons uit is gehaald!
Moslim fundis zijn een probleem, daar zijn we het allemaal over eens. Sterker zelfs, georganiseerde religie in het algemeen. Maar een vijand van een vijand is niet per se je vriend.
======================================================================
|Het ging enkel om een never bestaand "Palestina" , de "exrtreem rechtse" |socialisten en verder de samenwerking met de "oom", Grootmoefti van Jeruzalem |en de "held" Arafat die van de mannenliefde was en aan aids zou zijn overleden.
Okay. We begrijpen het. De man is een vieze heaumeaugay. Relevantie graag! - Zie je hoe dit het gesprek vermoeilijkt?
======================================================================
|Een anti-zionist is vaker een 'Islamofiel" en dat is dus al uit de geschiedenis in de |grote zandbak bekend.
Pfft. Zijn het geen opmerkingen over seksualiteit, opgeviste losse incidenten buiten hun context, of opmerkingen over mijn inzicht dan ben ik opeens een islamofiel. Het nare is dat dit niet slechts een aanname van je is Saïd, het problematische patroon hier is dat je al bekende feiten negeert om jezelf van je punt te overtuigen, waarmee je uiteindelijk niemand helpt - Je weet donders goed dat ik geen sympathie noch genade heb voor Moslimfundamentalisten.
======================================================================
|U bent enkel bestaande uit gebakken lucht of /en CO2 zo u wilt.
En een persoonlijke opmerking. Die misten we nog. Ik wens je nog een fijne avond Saïd.

Pax | 30-11-10 | 18:48

"... geschokt van de belediging, die geheel onverwacht in haar privedomein binnenkwam."
Bij Israël komen er jaarlijks ongevraagd honderden raketten het privédomein binnen, maar daar hoor je haar niet over. Zolang je achter een organisatie staat (Hamas) die publiekelijk uit is op de totale uitroeiing van een ander volk, vraag ik me af of je ze wel allemaal op een rijtje hebt staan. En aan mevr. Duisenberg welk woord daar nu het beste bij past. Of is de gedachte daaraan zo ziek dat daar eigenlijk geen woord voor is?
.
"Alle meest ziekelijke fantasieën die eeuwenlang gegroeid waren, alle grootse feesten waarbij de oorlog gevierd werd als het onvervreemdbare recht van de natie om overheersing te verkrijgen, concentreerde zich uiteindelijk in Hitlers Duitsland.
De natie diende als voorbeeld van wat er in ieder land kan gebeuren als het meest fanatieke nationalisme ongestoord zijn gang kan gaan, als ideeën over recht gelijkgesteld worden aan macht, als een natie gerechtigd is de verwoesting van andere naties te gaan overwegen.
Hierbij moet je beseffen dat Hitler dacht dat iedere gruweldaad gerechtvaardigd was in het licht van wat hij het grotere goed dacht. In meer of mindere mate waren veel van die ‘idealen’ die hij er op nahield en voorstond, allang aanvaard in de wereldgemeenschappen, alhoewel er niet met zoveel spoed naar gehandeld werd. De volkeren in de wereld zagen dat hun slechtste neigingen, gepersonifieerd in het Duitsland van Hitler, op het punt stonden hen aan te vallen.
Hitler bracht veel van de schandelijkste menselijke neigingen aan de oppervlakte. Voor het eerst begreep het mensdom dat macht alleen nog geen recht betekent."

PG4161 | 30-11-10 | 18:27

Jongens dit hoeft geen discussie te worden waarbij je alle uitspraken van haar aan banden moet gaan leggen en kijken of ze antisemitsich zijn. Een simpel vraagje is voldoende: "Steunt u Hamas?" Als ze daarop ja zegt, wat vrijwel zeker zo is, weet je al dat ze antisemitisch is. Ik citeer namelijk het handvest van Hamas:
Uit artikel 7: Hamas heeft ernaar verlangd Gods belofte ten uitvoer te leggen, hoeveel tijd dat ook kost. Mohammed ... zei: "De dag des oordeels zal niet komen, totdat de joden zich achter rotsen en bomen verstoppen, die zullen zeggen: 'O moslims, o Abdullah, achter mij zit een jood, kom hier en dood hem'."
Case closed. Rutger wins.

BillyBalzak | 30-11-10 | 17:47

Dat Pownews wordt met de dat slechter en kinderachtiger. Tijd om op te zeggen

p reatard | 30-11-10 | 17:47

@ Pax | 30-11-10 | 16:34
Je valt in ieder nog niet terug op de Romeinen en de vertellingen in de Bijbel hierover dus valt het nog mee.
.
"onmiddelijke militaire invasie en capitulatie van Israel op het oog in '07"
Wordt dat 2007 en John R. Bolton ?
""Er is niet zoiets als de Verenigde Naties. Indien het VN-gebouw in New York 10 verdiepingen zou kwijtraken, zou dit niet echt een verschil maken." Bolton ?
Wordt een beetje erg hoog aluhoedjes gehalte dan.
.
"vrijheid, democratie en veiligheid, met alle nodige middelen, tegen iedere tegenstander. Libertas Expeto Vigilo." Huh, beetje erg tegenstrijdige statements worden het zo.
.
"Dat jij deze laffe monsters - die met voorgenoemd conflict overigens een Act of War tegens ons eigen volk en coalities zijn begaan - wél hun gang wilt laten gaan omdat jouw islamofobie zo ver reikt, is een discussie die ik niet eens met je aan wil gaan."
.Wie zijn die laffe monsters ?
Heeft niets met je niet bestaande woord "islamofobie" te maken volgens mij en tevens kan ik je niet betrappen op het ingaan van mijn argumenten wat dat betreft.
Het ging enkel om een never bestaand "Palestina" , de "exrtreem rechtse" socialisten en verder de samenwerking met de "oom", Grootmoefti van Jeruzalem en de "held" Arafat die van de mannenliefde was en aan aids zou zijn overleden.
Een anti-zionist is vaker een 'Islamofiel" en dat is dus al uit de geschiedenis in de grote zandbak bekend.
Niets nieuws onder de zon volgens mij.
U bent enkel bestaande uit gebakken lucht of /en CO2 zo u wilt.

said_fred | 30-11-10 | 17:25

Over "Hamas, Hamas, Joden aan het gas" daarentegen, doet deze fijne mevrouw helemaaaaaaaaal niet moeilijk. Vies wijf.

Rest In Privacy | 30-11-10 | 17:01

ledzeppelin | 30-11-10 | 12:54
"Probleem: als je tegen de islamisering van Nederland (Europa) bent, maar tegelijkertijd ook tegen de (over)heerserspraktijken van Israël (dus pro Palestijnen) in het midden-oosten, kan dat dan?"

Zeker! Dat vereist dan wel een minimale tolerantie voor dissonante cognities en het toelaten van enige cognitieve chaos in je neo-cortex. (Trouwens ook typerende eigenschappen van personen die boevengemiddeld creatief zijn)
Helaas blijkt dat deze eigenschappen momenteel dun gezaaid zijn in dit forum. Waardoor GS zowat tot een spiegelbeeld van Joop is verworden.

WirMachenMusik | 30-11-10 | 16:57

Rutger is weer goed bezig, Dezelfde Rutger vroeg aan minister Vogelaar."Ik vraag toch niet welke onderbroek je aan hebt". Zijn moeder kan trots op hem zijn.

spitsmang | 30-11-10 | 16:54

@Colle Tout | 30-11-10 | 14:12

Pardon, ik versprak mij. Het waren NAVO hoofdkwartieren. Twee stuks, m.b.v. Apaches in een parkeerplaats veranderd. Hetzelfde lot beviel bijna de Nederlandse ambassade die het land uitvluchtte, anno 2007. Getuigen zijn een nare zaak.

@said_fred | 30-11-10 | 15:21

De kleinerende opmerkingen zijn erg charmant. Ik ben inderdaad redelijk jong, evenals Israel. Dat jij mij verwijst naar geschiedenisboeken brengt me dan ook een beetje in de war, want tenzij je boeken bedoelt sedert '49 gepubliceerd zijn kan ik hooguit terugvallen op de populistische delusies van Theodoor Herzl.
Je hoeft trouwens ook niet mijn ethisch besef in twijfel te trekken.
Ik ben niet de enige met dit gedachtengoed - sterker, de gehele NAVO schaarst zich naast mij en had ook de onmiddelijke militaire invasie en capitulatie van Israel op het oog in '07, iets waar John Bolton in zijn eentje een veto over uitsprak omdat zijn bazen jaarlijks 5 miljard aan Amerikaans belastinggeld uit die relatie vissen.
Dat ik de praktijken van Israel niet op prijs stel betekent overigens niet dat ik de haatbaarden door de vingers zal zien, ik maak geen concessies in mijn principes en vind dat wij ons niet alleen in de positie bevinden, maar ook de morele verplichting hebben om onze principes te handhaven - vrijheid, democratie en veiligheid, met alle nodige middelen, tegen iedere tegenstander. Libertas Expeto Vigilo.
Dat jij deze laffe monsters - die met voorgenoemd conflict overigens een Act of War tegens ons eigen volk en coalities zijn begaan - wél hun gang wilt laten gaan omdat jouw islamofobie zo ver reikt, is een discussie die ik niet eens met je aan wil gaan.

Pax | 30-11-10 | 16:34

Weet men eigenlijk dat Jozef Stalin destijds ook een Joodse staat heeft gesticht?
Joods autonoom gebied Birobidzjan. Bestaat nog steeds.
-
en.wikipedia.org/wiki/Birobidzhan

caudillo | 30-11-10 | 16:08

@campion | 30-11-10 | 15:09
-
Ik zeg toch dat ik vóór steun aan Israel ben.
Je hebt wel een punt.
-
Ik geloof alleen niet zo in een "moreel gelijk". Noch voor de ene, noch voor de andere partij.
-

caudillo | 30-11-10 | 16:00

@ campion | 30-11-10 | 15:03
De reden dat ze het dus niet weten is hier dus aangegeven @ said_fred | 30-11-10 | 14:52 .
Ergo, de gebruikelijke anti zionistische agitprop waar men dus al decennia mee bezig is.

said_fred | 30-11-10 | 15:33

Het is een mal, volkomen doorgedraaid wijf met meer geld dan verstand. Een anti semiet is ze trouwens zeer zeker.

snap_shootert | 30-11-10 | 15:28

Aan WeesFatsoenlijk: U spreekt maar fijn voor uzelf. Ik ben een individu met een eigen mening en het maakt mij geen donder uit of daar hier of elders een draagvlak voor is. Iemand nog een bloemetje?

Floris e Blancefloer | 30-11-10 | 15:25

@ Pax | 30-11-10 | 13:43
Ik hoef helemaal niets te rechtvaardigen "vrede" ik geeft enkel een versie van de werkelijkheid weer. Dat "Arafat is een vieze heaumeau" is voor jouw rekening.
Ten eerste heeft er never en nooit een staat/ natie "Palestina" bestaan. Zo ja, mag ik graag vernemen wanneer dan.
.
Het waarom van de Hamas leek mij toch ook vrij duidelijk. In het verleden hadden me nog de "oom" van onze held Arafat (de grootmoeftie) die zich onledig hield met propagandapraatjes etc voor z'n mattie en Nationaal Socialist A.Hitler, verder hadden we nog de Handschareenheden her en der. Linkje;
mens-en-samenleving.infonu.nl/politiek...
Dus dat schot is ook in je eigen voet.
.
Het volgende punt van je geweld is erg cynisch daar Israël een 6 keer een all out war moest voeren tegen de buurtjes, te beginnen in 1948. Dus beetje een erg bespottelijke opmerking.
.
"De enige partij die in die regio bezig is met een "Endlösung", ironisch genoeg, is Israël zelf" U bent zelf van de "blood and honor" vrede ?
Heeft die Holocaust wel bestaan, of hangt u meer de lezing van de Iraanse president Ahmadinejad aan ?
.
"maar ga me nu geen hypocriete onzin aansmeren waarbij Israël de slachtofferrol aanneemt, en laten we vooral niet vergeten dat Israël de nieuwe Bezetter is."
Wie is hier de hypocriet die grossiert in dikke koeienpoep vrede ?
Als gezegd, wie erkent hier het bestaansrecht van Israël niet ?
En waarom is dit dan ?
Misschien toch maar eens een geschiedenisboekje erop na slaan en een keer met fatsoenlijke argumenten / bewijsbare feiten aankomen die op een realiteit betrekking hebben en dikke koeienpoep uit de Azijnbode.
Ter vergelijking in dezen moet u eens kijken hoe het indertijd is verlopen wat betreft India, Pakistan, Bangladesh.
Wat ging eraan vooraf, wat was de reden voor deze scheiding en wat gebeurt tot nu toe tussen deze drietjes.
Nu eerst even je huiswerk doen en dan volgt de overhoring.

said_fred | 30-11-10 | 15:21

PietjeSpanje | 30-11-10 | 14:54
Goh.. wat bent u toch mild voor deze weduwe,liefhebbende moeder van haar kinderen en fijne oma voor de kleinkinderen... ik weet het,ik vraag misschien veel van u,maar had nog meer van die complimenten voor mevr. Duisenberg?
Eigenlijk zou ik op die shit van u niet moeten reaguren,maar ik ben kennelijk nog een ietsje dommer dan u door het wel te doen..

pielewaaier | 30-11-10 | 15:16

En we zijn weer helemaal terug bij het Ottomaanse leger...

Floris e Blancefloer | 30-11-10 | 15:10

Caudillo: Als Israel geen bestaansrecht had bij de stichting ervan, is dat bestaansrecht inmiddels buiten kijf alleen maar vanwege de (in het debat meestal totaal verzwegen) circa 900.000 Joden uit de Arabische wereld die er na de stichting van Israel bloedig heengejaagd werden vanuit de 'buur'landen. Als de Arabieren geen gecontinueerd Israel hadden gewild, hadden ze deze mensen in rust en vrede moeten laten zitten waar ze zaten. Hebben ze niet gedaan, kunnen nooit meer terug, en hun nazaten ook niet, dus Israel een blijvend feit, en alleen daarom ieders steun waard. Waar zou dat Duisenbergwijf en haar vriendjes ze anders willen laten? Juissst.

campion | 30-11-10 | 15:09

Godsamme, dat weet ik ook allemaal wel, ik zat niet op een college westbank te wachten en ik heb het niet nodig. Ik zei alleen, met die aanduiding weet niemand, behalve in Buitenveldert en een stelletje refo's niet waar je het over hebt, that's all. Djeez...

campion | 30-11-10 | 15:03

Kan dat lelijke, domme, achterlijke, Arrafatpijpende, kutwijf niet eens oprotten naar palestina en hopelijk daar tegen een Israelische kogel aanlopen.

PietjeSpanje | 30-11-10 | 14:54

@ campion | 30-11-10 | 13:03
"Judea en Samaria, helaas gepasseerd station..."
Dat ze niet weten waar je het over hebt is een ander probleem.
En de verklaring is al even simpel en spreekt voor zichzelf;
.
Orthodox-joodse aanduiding voor het gebied dat in de wereldpers sinds 1967 de Westoever van de Jordaan of Westbank genoemd wordt.
Het gebied werd eeuwenlang bezet door het Ottomaanse leger. Vanaf 1920 kwam het – via een mandaat van de Volkenbond - onder Brits toezicht. In de oorlog van 1948 veroverde en bezette Jordanië het. In de Zesdaagse oorlog van 1967 bezette Israël het, na een bloedige strijd met het Jordaanse leger.
Palestijnen vatten de aanduiding op als een provocatie. Ze ergeren zich eraan omdat de aanduiding het exclusieve, op religieuze gronden gebaseerde recht van Israël op het gebied impliceert.
De aanduiding wordt vooral gebruikt door Joodse kolonisten en religieuze fundamentalisten. Ook sommige nieuwsmedia blijven de Westbank met opzet bij de oude, bijbels-historische naam noemen.
Op sommige plaatsen in de Bijbel wordt het gebied aangeduid als “de bergen van Israël”.
In pro-Israëlische christelijke kring gebruikt men beide begrippen door elkaar.
.
Waarom noemen ze koolzuurgas CO2 ? Om dezelfde reden.
Cancun is nu al zo'n beetje een doodgeboren kindje begreep ik al
De "wij kunnen het weer naar onze hand zetten" gekte is blijkbaar ook al over z'n hoogtepunt heen.
De tomeloze agitprop en agressie jegens hun "deniers" ten spijt.
Hier heten ze "sceptici", laten we het maar gewoon mensen noemen die wèl denken en niet enkel meeblaten met de kudde.

said_fred | 30-11-10 | 14:52

Sloeg ook als kut op Dirk die opmerking van Rutger.

Waardeloos item, en Gretta heeft op vele punten gelijk.

Magisch realisme | 30-11-10 | 14:52

Ach mevrouw Greta "anti-semiet bijna een eretitel" Duisenberg toch.
De jodenhaat zit bij u wel diep.
.
Niet alleen bij u, bij veel moslimbroeders zit de haat voor de zionistische apen ook nogal diep.
.
Ik denk dat het gewoon de kift is.
.
Ik bedoeld dat gelazer met die joden.
.
Gewoon puur op basis van mijn eigen ervaring: ik kom mijn hele leven al joden tegen en die zijn over het algemeen erg intelligent.
Ook kom ik mijn hele leven al moslims tegen en die zijn gewoon meestal zo stom als het achterend van een varken. (ja sorry, dat dier kwam toevallig in mij op, de volgende belediging zal weer 100% halal zijn)
.
Ja, en het is gewoon niet zo leuk om het domste jongetje van de klas te zijn.
Zeker niet als er continue joden rondlopen die het contrast zo groot maken.
.
Oh, ik ben geen jood overigens.

nenny | 30-11-10 | 14:44

@Parsons
-
Weet niet of je dit nog leest, maar ik heb je Prager-video bekeken, en je vroeg een reactie. Welnu:
Heel plausibel verhaal, hoor. Maar:
1. Mensen die het bestaansrecht van Israel op juridische gronden aanvechten, hebben niet per se 100% ongelijk.
2. Het is niet te ontkennen dat er in Israel een apartheidsdenken bestaat bij grote delen van de bevolking.
3. Als er gepraat moet worden over een twee-staten-oplossing, waar moet die Palestijnse staat dan komen? De stukjes die overblijven, doen denken aan Bophutatswanaland (een Bantustan dat de Zuidafrikaanse regering tot een onafhankelijk landje wilde maken, maar dat, omdat de blanke Zuidafrikanen geen afstand wilden doen van alle mooie stukken, er uitzag als een lappendeken).
4. Als de Arabieren ophouden met strijden, zegt Prager, dan is er vrede. Maar dan hebben de Arabieren dus VERLOREN; in ieder geval zien zij dat zelf zo.
-
Kortom, hoewel die Prager gelijk heeft in veel van wat hij zegt, is dat filmpje toch echt propaganda.
Niet dat dat erg is; maar het is onzin dat te ontkennen. (Wat doet het ertoe hoe KLEIN Israel is, of hoeveel Arabische landen er zijn, of dat het land nooit een onafhankelijk regiem heeft gekend sinds de oude Joodse staten? Dit laatste is trouwens niet waar. Wel eens van het Koninkrijk Jerusalem en andere kruisvaardersstaten gehoord? En Palmyra, btw, hebben we ook nog gehad...)
-
Kortom ik voel voor Israel om emotionele en praktische redenen, maar juridische onderbouwing daarvan, vind ik moeilijk.
-
Laat ik het ook zo zeggen: het land is van hen, omdat zij het EERLIJK VEROVERD hebben. Maar dat is een argument dat al die wereldorde-roepende marxistoïde neo-tofelomonen een vies woord vinden.
-
Ook denk ik dat dat gebied zal verloederen als de Arabieren het voor het zeggen krijgen. Eh, Rhodesië... hebben we het maar niet over.
-
Toch:
Waarom hadden de Britten het recht dat land aan de Joden te beloven? (Balfour declaration 1917, waarin trouwens werd gestipuleerd dat rekening moest worden gehouden met de rechten van niet-Joodse ingezetenen.)[Men voorzag niet het einde van de Europese wereldheerschappij, maar die is nu een feit.]
Waarom hadden de VN dat recht in 1946 (de VN toen, dat was de club landen die de 2e wereldoorlog hadden gewonnen, zoals bv Argentinië, dat Duitsland de oorlog verklaarde op 1 mei 1945, en dus tot de overwinnaars behoorde.)
-
Samenvattend: Steun Israel! Maar ontken niet dat het een koloniale settler-state is. (Evenals bv de USA. Hoe staat het met de Native-Americans?)
-
Parsons, je zult het wel niet met me eens zijn, deze keer. Maar ik heb mijn best gedaan te reageren. Zonder jouw verzoek daarom had ik dit niet geplempt.
-
(PS nog even dit: Israel offeren om de Mohammedanen te appaiseren, is net zo'n dom idee als Tsjecho-Slowakije offeren om Hitler te appaiseren. Daar zul je't wel mee eens zijn.)

caudillo | 30-11-10 | 14:40

Wie er waaraan schuldig is in Israel en omstreken vind ik in deze discussie even het punt niet. Het punt is dat mevrouw Duisenberg zich beledigt voelt. Ja, die mevrouw Duisenberg die in Amsterdam deelnam aan een demonstratie waarin overduidelijk "Hamas, Hamas alle joden aan het gas" werd gescandeerd. Sorry, maar met mensen die daarmee instemmen, er op zijn minst niet nadrukkelijk afstand van nemen, is iets heel erg uit de haak. Ik kan er dan ook niet mee zitten als zo iemand eens flink tegen de schenen wordt geschopt. Een koekje van eigen deeg, zeg maar. Dag Gretta, wie wind zaait zal storm oogsten.

Magnum Force | 30-11-10 | 14:18

... Daarbij schuwen ze ook echt geen enkele walgelijke daad en is niemand veilig - of ga je mij vertellen dat er *ook* Hamas raketinstallaties in die VN hoofdkwartieren en de Nederlandse ambassadewagens zaten, die ze tijdens de genocide in Libanon onder vuur namen?....
Pax | 30-11-10 | 13:43

Wat bedoel je?, die "VN hoofdkwartieren" in NewYork en die "Nederlandse ambassadewagens" in Den Haag?

Colle Tout | 30-11-10 | 14:12

Mag ik reactie #666 inkloppen? Of is m'n internetconnectie hier zo traag dat ik alweer achter loop.. en Gretta heeft idd gelijk, Israel is nou eenmaal een op leugens gebaseerde schurkenstaat.

Popiejopie79 | 30-11-10 | 14:08

Niet grappig en Gretta heeft gewoon gelijk wbd die keppeltjes

AssupFacedown | 30-11-10 | 13:58

Verwarrend verhaal zeg...
Was het nou Rutger Castricum of een journalist die het zei???
Dat zijn toch twee heel verschillende dingen!

drijfkip | 30-11-10 | 13:57

Ik vind het begrijpelijk dat Greta aangifte doet. Om even zo voor de camera voor anti semiet uitgemaakt te worden gaat ook wel een grens over. Het was ook niet grappig trouwens,, en dat telt ook mee.

Varese | 30-11-10 | 13:54

"Het verhaal ging dat onze "Palestijn" uit Egypte van de mannenliefde was en dientengevolge de pijp uit is gegaan aan aids.
Als je ook nog eens dergelijke "sociale" menslievende clubjes als een Hamas etc. toe gaat juichen die toch tamelijk overduidelijk in hun eigenste handvest hebben staan dat ze een spoedige Endlösung von das Judenproblem en Israël willen kan er toch ook niet veel verwarring over ontstaan lijkt mij zo."

said_fred | 30-11-10 | 12:35

Kort samengevat: de man beledigen en je standpunt rechtvaardigen door de man een vieze heaumeau te noemen. Chic.

Tevens kan je Palestina net zo goed verantwoordelijk houden voor Hamas als je Belgie verantwoordelijk kan houden voor het Vlaams Blok, of Nederland voor Blood & Honour.
Het probleem met Israel is dat, ondanks (gesnoerde) protesten van een flink deel van het volk, de overheid zelf extremistisch, geweldadig en ronduit megalomaan is.
De enige partij die in die regio bezig is met een "Endlösung", ironisch genoeg, is Israel zelf, al huilen ze het hardste over de holocaust en genocide wanneer ze weer een misdaad begaan en de VN unaniem tot annexeren over wilt gaan.

Daarbij schuwen ze ook echt geen enkele walgelijke daad en is niemand veilig - of ga je mij vertellen dat er *ook* Hamas raketinstallaties in die VN hoofdkwartieren en de Nederlandse ambassadewagens zaten, die ze tijdens de genocide in Libanon onder vuur namen?

Nu vind ik het zelfs best als we al deze andere volkeren, om onszelf te bevorderen, gaan onderwerpen - maar ga me nu geen hypocriete onzin aansmeren waarbij Israel de slachtofferrol aanneemt, en laten we vooral niet vergeten dat Israel de nieuwe Bezetter is.

Pax | 30-11-10 | 13:43

Schurkenstaat israel. Schurkenstaat Palestina. Bindt een bom om Gretta, zet haar daar op de grens en geniet van het vuurwerk!

Olc32 | 30-11-10 | 13:42

-weggejorist en opgerot-

Stienesss | 30-11-10 | 13:41

mccass | 30-11-10 | 13:17
Nueq jou ook.

funkyd | 30-11-10 | 13:25

Pax : "Een Palestijn een antisemiet noemen is gelijk aan een Holocaust survivor een Germanofoob noemen, maar dat hoef ik aan obersturmbahnfuhrer Rutger en de altijd zo gezellige aanhang van Geenstijl natuurlijk niet uit te leggen."

@Pax | 30-11-10 | 12:03 : Exact.

TM | 30-11-10 | 13:24

Ik hou van Gretta,en ik vind haar woest aantrekkelijk.
Mijn vrouw heeft hetzelfde met Richard Klinkhamer.
Wat zegt dat over ons ?

schuddespeer | 30-11-10 | 13:23

Rutgertje loopt echt als een bruinhemd een ieder te beledigen die niet in z'n straatje past.
Vroeger was een antisemiet iemand die een hekel aan Joodse mensen heeft.
Tegenwoordig is iemand een antisemiet als een of meerdere Joodse mensen er een hekel aan heeft.

mccass | 30-11-10 | 13:17

Deze mevrouw schokte de hele Arabische (mannen-)wereld door tijdens een bezoek aan Arafat haar arm op diens schouder te leggen. Zonder het zelf te beseffen schoffeerde het zwart geverfde gansje hiermee niet alleen wijlen Arafat maar het hele islammachisme. Een zeer domme zet toen van deze mevrouw die kennelijk ook al niets begrijpt van de mores van de islamman.

Jan Boule | 30-11-10 | 13:10

Het is natuurlijk gewoon koek van eigen deeg, maar het is ook onderhand wel eens tijd een eind te maken aan deze linkse hufterigheid.
Mensen met een andere mening zijn niet automatisch een broer van adolf hitler of een zus van een vreeselycke antisemiet van palestijnse kunne.

Jan Passant mk2 | 30-11-10 | 13:06

@Said fred: Heb het toch maar over de Westelijke Jordaanoever, dan weten mensen tenminste waar je het over hebt... Judea en Samaria, helaas gepasseerd station...

campion | 30-11-10 | 13:03

Over 'karikatuur van zichzelf' gesproken. Die Rutger lijkt steeds meer op die droevige Aerdenhoutse hockeyballetjes die ik vroeger op school zag Tijdloos zo inhoudsloos en droevig.

GormSuil | 30-11-10 | 13:02

@Ledzeppelin: Nee, dan ben je gewoon een nimby-egoist. Want de 'islamisering' van NL/Europa stelt geen moer voor vergeleken waarbij Israel het nog altijd mee te stellen heeft, en het is vooral nog steeds niet afgelopen omdat het bij die Palestijnen allang niet meer gaat om een oplossing voor de ruimteverdeling, maar hun gedoe een gevolg is van totaal-islamisatie. Hoop dat dit je helpt in je worsteling.

campion | 30-11-10 | 13:00

Tis ook wel een beetje per ongeluk express uitgelokt, wat een misselijkmakend irritant studentikoos bijdehand ventje zeg. Hoop dat hij eens de verkeerde aanspreekt.

Le Penseur 2010 | 30-11-10 | 12:56

Probleem: als je tegen de islamisering van Nederland (Europa) bent, maar tegelijkertijd ook tegen de (over)heerserspraktijken van Israël (dus pro Palestijnen) in het midden-oosten, kan dat dan? Met dit dilemma worstelen meerderen denk ik zo...

ledzeppelin | 30-11-10 | 12:54

"Mevrouw Duisenberg is geschokt van de agressieve publieke belediging, die geheel onverwacht in haar privedomein binnenkwam."
Reactie: Ik ben steeds geschokt als ik dat enge mens met haar enge strijd tegen Israël op TV zie. Die beelden treden vaak geheel onverwacht mijn privé eigendom binnen. Kan ik ook ergens aangifte doen? Partij kiezen voor terroristen en je pijlen richten op Israël is toch behoorlijk antesemitisch lijkt me. Ze is gewoon geboren in het verkeerde lijf. Ze had als vrouw in een streng moslimland geboren moeten worden, dan had haar man wel raad met haar geweten. Nu is ze volledig ontspoord en de weg kwijt.

doenormaal! | 30-11-10 | 12:48

Betreffende het antisemitisme van Gretta Duisenburg: If it walks like a duck, if it talks like a duck and if it looks like a duck then it's most likely a duck.

Colle Tout | 30-11-10 | 12:46

@ K.Zwellever | 30-11-10 | 12:41
Ja, dat ligt aan jou.
Geert een socialist noemen is een Gotspe

said_fred | 30-11-10 | 12:45

Als iemand Geert 'n Fascist noemt is de wereld te klein,maar als Ruktor,Gretta in haar gezicht een antiezionist noemt; Achja,dat is ze toch?
Bespeur ik hier enige hypocritie,of ligt dat aan mij?

K.Zwellever | 30-11-10 | 12:41

Zag het gisteren al. She was not amused.
Staat wel vrolijk op de foto met onze Arafat. Hij en zijn clubje hebben nou niet echt hun Jodenhaat onder stoelen of banken gestoken volgens mij. Meldde triomfantelijk bij Oorlog nummer zoveel tegen Israël dat ze de Joden de zee in zouden drijven. Liep een beetje anders dus.
Onze held nam maar weer de benen naar een zogenaamde "broederstaat" die ze ook liever zag gaan dan komen. Ze zijn net zo welkom als sprinkhanen tijdens de oogsttijd.
Het verhaal ging dat onze "Palestijn" uit Egypte van de mannenliefde was en dientengevolge de pijp uit is gegaan aan aids.
Als je ook nog eens dergelijke "sociale" menslievende clubjes als een Hamas etc. toe gaat juichen die toch tamelijk overduidelijk in hun eigenste handvest hebben staan dat ze een spoedige Endlösung von das Judenproblem en Israël willen kan er toch ook niet veel verwarring over ontstaan lijkt mij zo.
Eens een keer gekeken naar recente artikelen in deze en er komen gelijk tig items naar voren.
.
Een erg kleine greep;
"Antiseniet, antisewel"
www.artikel7.nu/?p=43550
"De Zaak Gretta D. toont aan dat het in veel gevallen geen enkele zin heeft om met tegenstanders in discussie te gaan of proberen ze op te voeden via een vorm van strafrecht, dwangverpleging, therapie, workshop of leerhuis. Dat is, hoewel misschien geen nieuw gegeven, soms een beangstigende gedachte."
"Mahmoud Abbas: geen erkenning Joodse staat – geen landruil voor vrede – geen Israël – geen Joden…"
brabosh.com/2010/11/28/mahmoud-abbas-g...
"Explosieve toename van Jodenhaat in Duitsland"
brabosh.com/2010/11/30/explosieve-toen...
"Welke mensenrechtenorganisatie neemt het op voor de vrouwen van Gaza?"
brabosh.com/2010/11/30/welke-mensenrec...
Ook leuk voor een Gretta dus, vrouwenrechten en zeau.
"Hamas: stop met onderhandelen en neem terug de wapens op tegen Israël!"
brabosh.com/2010/11/28/hamas-stop-met-...
.
Nu moeten dus nog Judea en Samaria "bevrijdt" worden en ik neem aan ook Israël zelf.

said_fred | 30-11-10 | 12:35

Pfff slappe actie waar totaal geen draagvlak voor is, zelfs niet onder de GS-lezers.
WeesFatsoenlijk | 30-11-10 | 11:50

Een grapje mag ik hopen?

Colle Tout | 30-11-10 | 12:22

Haagse-Geertje | 30-11-10 | 07:57
Waarom nu weer weggejorist, zeg toch helemaal niets verkeerd, ik vind het terecht dat zij aangifte doet van smaad (ook al walg ik van haar standpunten) en ik vind Rutger een lafaard want dit soort grapjes doet die alleen bij mensen waar die zeker van is dat die geen klappen krijgt. (op één uitzondering na met een meneer de d66 rechter)

Of heeft mijn linkse vriend en groupie Biff weer eens lopen klagen? dan nog....


Haagse-Geertje | 30-11-10 | 12:14

Dubbel gepost en dikke server error. Zal ik even een offerte sturen?

Pax | 30-11-10 | 12:04

-weggejorist-

Pax | 30-11-10 | 12:04

Een Palestijn een antisemiet noemen is gelijk aan een Holocaust survivor een Germanofoob noemen, maar dat hoef ik aan obersturmbahnfuhrer Rutger en de altijd zo gezellige aanhang van Geenstijl natuurlijk niet uit te leggen.
Toch wel interessant dat nu, 70 jaar na dato, Telegraafmedia weer *wel* voor onze hebreische vrienden is.. Acquisitie, jongens?

Pax | 30-11-10 | 12:03

Sowieso altijd een bloemetje aannemen he... maar zij moet nu niet gaan mauwen.
Mevrouw Duisenberg is niet iemand van de oplossingen, altijd veel geschreeuw en weinig wol. Mens, doe toch eens iets constructiefs in plaats van altijd maar weer de tegenstellingen uitvergroten. Er verandert zo nooit iets... en dat verdient een bloemetje. Heel jammer, zij heeft wel het platform maar gaat hier zo slordig en kortzichtig mee om.

Floris e Blancefloer | 30-11-10 | 12:03

waarom gaat die van Castricum deze vraag niet stellen in Rotterdam bijvoorbeeld bij een moskee of zo. maar dat durft hij niet dan krijgt hij klappen, maar wel laf bij Mevr Duisenburg aan de deur aanbellen zwak heel zwak. buiten het feit als je kritiek hebt op israel dan ben je dus gelijk antisemiet??

nike5 | 30-11-10 | 12:02

Gretta, "Spook van de Opera", weer eens in beeld, een Karikatuur van zichzelf, totaal nietszeggend en onbelangrijk. Géén aandacht meer aan besteden.

mentalfruit | 30-11-10 | 11:57

@primus_inter_pares | 30-11-10 | 07:26
Wat?

Doe eens niet mensen op zo'n laffe manier vals beschuldigen.

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 11:53

Pfff slappe actie waar totaal geen draagvlak voor is, zelfs niet onder de GS-lezers.

WeesFatsoenlijk | 30-11-10 | 11:50

Dit gaat Rutger tijd kosten, hij kan niet altijd de platvloerse boer uithangen zonder gevolgen.
Overigens, krijgt een asiel familie met twee kinderen 800 euro per maand??
Hoe zit het met de éigen' minima, dit is dan toch niet te verteren, nederland is echt gek geworden, het wordt tijd voor de grote verandering.

lanex | 30-11-10 | 11:45

Ik denk dat Rutger nu wel de lul is, hij gaat (iig volgens de wet) te ver. Staat hier al een minimunstraf op?

F'Shizzle | 30-11-10 | 11:44

Israel...... Kritiek en je wordt in een poep en een scheet uitgemaakt voor anti-semiet. Of die lui leven nog met een verklaarbare psychose uit het verleden of het zijn een stel misdadigers.. U mag het zeggen..

Coyote | 30-11-10 | 11:38

Behaard smaalkopje | 30-11-10 | 11:26
Ik denk dat ,mocht het zover komen, de rechter wel door deze zogenaamde slimheid van ene meneer Rutger C.heen prikt.
Bovendien is het nog laf ook om iemand op een verdekte manier voor anti-semiet uit te maken; bak het iemand er dan rechsstreeks voor,zoals dat hier ook op dit forum regelmatig gebeurt.. het speeltje van Rutger is even leuk geweest,nu gaat het vervelen.
Maar goed,hoe het uiteindelijk uitpakt zullen we wel zien... kunnen we er weer over discussieren;daar is het in elk geval wèl goed voor.
Wist u overigens dat de Rutger in GTST vermoord is?... hopelijk geen slecht teken voor andere Rutgers.

pielewaaier | 30-11-10 | 11:36

Vond zij antisemiet niet iets eervols hebben? Staat me vaag iets bij. Pownieuws? Dat ken ik sowieso niet..

Mea Culpa Gump | 30-11-10 | 11:36

@pielewaaier | 30-11-10 | 10:46 Welnee ...

Ruktor's tekst luidde "wij dachten, dat is toch voor een antisemiet wel een lekkere dag":

Het smadelijk lastergehalte van deze uitspraak staat gelijk aan dat van het weerbericht ... :-E

Behaard smaalkopje | 30-11-10 | 11:26

"En o ja, dat ze antisemitisch wordt genoemd, is ook alweer ’een tactiek’ van de Joodse lobby – om haar de mond te snoeren. ,,Ik vind antisemiet bijna een eretitel worden.” Waarna ze zionisten losjes vergelijkt met nazi’s, de situatie in de Palestijnse gebieden met de Holocaust, de moslims in Nederland nu met de Joden ’vroeger’. "

Dus wat LUL je nou mevrouw? Lekker lange tenen? Wist u echt niet dat Ruktor daar op doelde? Hoe slim bent u mevrouw?

Subliminal Truth | 30-11-10 | 11:23

Moet je eens opletten als Wilders IEDEREEN die hem voor 'fascist' of 'nazi' uitmaakt, aanklaagt...
Staat het voltallige L.I.S. (Links-Islamistische Samenwerkingsverband) voor de rechtert.

Ahasveros | 30-11-10 | 11:23

De ontmaskering van het salonsocialisme vergde decennia. Het puberale opportunisme van Pownews ligt hoogstwaarschijnlijk volgend jaar al op apegapen.

WirMachenMusik | 30-11-10 | 11:15

@pielewaaier | 30-11-10 | 10:46
We shall see. Over "tik over de neus" gesproken, wellicht is Rutger's verdediger zo handig om even "Gretta Duisenberg" in te tikken op Google. De resultaten daarvan lezend vraag ik me af wie uiteindelijk die tik gaat krijgen.

Magnum Force | 30-11-10 | 11:11

-weggejorist-

Teun Kleun | 30-11-10 | 11:00

Gelijk heeft ze.

brabant altijd -1 | 30-11-10 | 11:00

-weggejorist-

Sokolum | 30-11-10 | 10:59

pielewaaier | 30-11-10 | 10:46
Zolang dat mens zelf verklaard dat als een geuzentitel te beschouwen is er geen vuiltje aan de lucht! En denk je dat Rutger van te voren niet even met de redactie gesproken heeft of het wel kon? Niet even de advocaat geraadpleegd? Dacht het wel!

zeefert | 30-11-10 | 10:55

Aangifte is misschien wat overdreven maar niet onterecht. Een vijandige houding tegen Israël wordt nog wel eens antisemitisme genoemd. Een gemakkelijke gelijkstelling die nogal vaak gemaakt wordt door mensen die het verschil tussen Israëli's en Joden niet kennen.

ikbeneenzwijn | 30-11-10 | 10:55

@Pielewaaier: No way.

campion | 30-11-10 | 10:54

Magnum Force | 30-11-10 | 10:39
Ik denk dat deze keer Rutger een tik over de neus gaat krijgen;zet hem mogelijk weer met beide beentjes op de grond.. mevr. Duysenberg kan rustig toekijken hoe één en ander zich ontwikkeld.

pielewaaier | 30-11-10 | 10:46

Hahaha go Rutger!

Nifelheim | 30-11-10 | 10:46

Als ik Rutger op af zie komen met camera dan trek ik een sprintje! :)

poli | 30-11-10 | 10:42

@pielewaaier | 30-11-10 | 10:34
Ik heb geen medelijden met Rutger. Maar nog veel minder met Gretta.

Magnum Force | 30-11-10 | 10:39

Magnum Force | 30-11-10 | 10:27
Af en toe eens een keer sarren moet kunnen,maar als het een levenshouding wordt zegt het meer over de ''sarrer'' dan over de gesarde.
Maar wie sart kan een tegenreactie verwachten,en hier ging het sarren van ene Rutger C. over in laster en daar wordt hij nu op afgerekend.
Eigen schuld dikke bult.

pielewaaier | 30-11-10 | 10:34

Gretta Duisenberg sarren altijd +1

Magnum Force | 30-11-10 | 10:27

Het IS natuurlijk ook vuige laster:

Gretta Duisenberg ( lmgtfy.com/?q=Duisenberg+Agee+Mierlo ) is helemaal geen antisemiet:

Gretta Duisenberg is gewoon een ordinaire jodenhater, zoals er zoveel zijn ... :-E

Behaard smaalkopje | 30-11-10 | 10:25

Gekke_Gert | 30-11-10 | 09:50
Het gaat er niet om of iemand nu wel of geen anti-semiet is;je hebt het gewoon niet te zeggen,want dat valt onder het hoofdstuk laster.
Als u van mening bent dat Mevr. Duisenberg zich anti-semitisch uitlaat,moet u daar aangifte van doen en dan zal de rechter wel bepalen of er sprake is van anti-semitisme en zo ja,dan kan er een straf volgen.

pielewaaier | 30-11-10 | 10:20

Op de site van Stop de Bezetting een uitgebreide analyse van de hand van Astrid Essed, zeg maar een soort Joke Kaviaar die geen gedichten schrijft.

Essed is actief bij de beetje schimmige mensenrechtenorganisatie 'Liga voor de Rechten van de Mens', die jaarlijks de Clara Meijer Wichmann penning uitreikt zonder dat de Clare Wichman stichting daar iets mee van doen heeft (verwarring alom).

Bizar is het wel te noemen als een MENSENRECHTENORGANISATIE de NAW's publiceert van mensen die hen onwelgevallige meningen zijn toegedaan!
De Liga voor de Rechten van de Mens die terreur tegen burger entameert. Zouter kan het niet worden:

www.ligarechtenvandemens.nl/Commentaar... Zie "onverbloemd discrimineren" over ene Joop de Vries. De Mensenrechtenclub a la Essed: Ga zijn ruiten maar inkinkelen, humanisten!

campion | 30-11-10 | 10:20

Gretta .. de zwarte weduwe

zeefert | 30-11-10 | 10:18

Kent U deze nog........................
Greetje Nieuwenhuizen, partner van
Bédier de Prairie
Hans van Mierlo ++
Wim Duisenberg ++
Wout Nellink
Zoonlief de drugsbaron?
Peter Bédier de Prairie??"
Ja, deze 38-jarige zoon van zelfverklaard levend palestijns schild Gretta Duisenberg werd in februari 2003 gearresteerd in Koh Tao, Thailand, waar hij een bar runde. Hij werd verdacht van drugsbezit en drugshandel. Hij werd op borgtocht vrijgelaten, met de restrictie dat hij het land niet mocht verlaten. Direct na zijn vrijlating charterde hij een taxi en vluchtte naar Phnom Penh, de hoofdstad van buurland Cambodja. Via Singapore is hij weer in Nederland beland-deze mevrouw daar spreken we toch over.Dat u nog niet veel van deze drugsbaronkwestie heeft vernomen is niet zo vreemd, de Nederlandse media zijn namelijk wel vaker selectief als het om dergelijke kwesties gaat. (Bron: Volkskrant 19 jan 2004)-Deze mevrouw is ook niet van de KGB als U dat mocht denken, denk ik, ook is ze niet snel gekwetst wanneer ze anti semiet wordt genoemd;-Trouw - 3 nov 2010-Maar dat anderen het waagden haar vanwege zulke uitspraken antisemitisch te noemen was ’een tactiek van de joodse lobby’. Duisenbergs conclusie: „Ik vind antisemiet bijna een eretitel worden.”
Zij roept ook nooit met Bommel # hamas hamas Joden aan het ....#
Nou Rutgert maak je borst maar nat, maar ga niet meer zwemmen en neem bewaking.

TheoVanGogHisGroot | 30-11-10 | 10:17

Kruiddamp | 30-11-10 | 10:06
Jij snapt het niet: Pownews is geniale onafhankelijke tv. Schopt tegen links en rechts. Wat Paul de leeuw betreft ben ik het met je eens, mag samen met Bobby Farrell bejaardenhuizen langs.

zeefert | 30-11-10 | 10:14

Ik had precies hetzelfde gedaan als die vrouw.

TM | 30-11-10 | 10:12

Ok Joris, let me te-phrase my comment.
Vroeger; Paulus de Boskabouter.
Eucalypta, de heks, met dat pikzwarte haar. Heel eng, en nu, nu is ze er weer...

Lé Big Mac | 30-11-10 | 10:11

toen ze Ruktor zag werd ze meteen antimiet... kan ik begrijpen.

Zuitschuip | 30-11-10 | 10:11

Greta is tegen de uitwassen binnen de groep.

Itastijl | 30-11-10 | 10:06

zeefert | 30-11-10 | 09:58

Je snapt het niet: Vara = PvdA en Pownews zit bij datzelfde clubje! Pownews is linkse rariteiten TV, beetje hetzelfde als wat Paul de Leeuw doet. Prima mag van mij maar niet van belasting centen!

Kruiddamp | 30-11-10 | 10:06

Ik begrijp die medestanders niet op haar forum. Die haar alle goeds wensen, en alle anders burgers maar "joden" vinden en "vuile meepraters" en de "media jackhalsen "etc....

En als er iemand wat essentieeels vraagt wat de discussie juist ten goede komt , wordt die in de min gezet op het Jodenhaatforum.

www.stopdebezetting.com/grettasforum/g...

Creaguurder | 30-11-10 | 10:04

Kruiddamp | 30-11-10 | 09:19
En ik vind het geweldig! Van mij mag die foute vara-kliek wegbezuinigd worden. Heerlijk he meningen!

zeefert | 30-11-10 | 09:58


Gretta is voor de Palastijnen. Het zijn de Palastijnen tegen de Joden. Simpele propositie maakt dat Gretta tegen de Joden is. Wat op zijn beurt de definitie van een anti-semitist is, dus wat is de ophef?

Gekke_Gert | 30-11-10 | 09:50

Die meneer of mevrouw van de Shawlsite mag wel eens een cursusje 'geschreven nederlands' gaan volgen. Man man man, wat een vertoning.

baba4oog | 30-11-10 | 09:50

Ik begreep al niet helemaal: Why? Zo grappig was het niet.

An die ARBEIT | 30-11-10 | 09:49

Rutger maakte haar alleen maar een compliment natuurlijk....
Hangende de aangifte hebben ze de stoere geuzenuitlatingen van Gretta maar éffe van de site gehaald... staat zo tegenstrijdig.
www.stopdebezetting.com/artikelen/pale...
Goooohhh we kunnen helemáál niet zien wat hier stond. Komt wel een beetje achterlijk over. Als Gretta geen antisemiet is is ze zwakbegaafd.

campion | 30-11-10 | 09:46

@fuckjargon: over zulke domme fouten dat je je af kunt vragen of die gasten hier wel kunnen lezen.

Truttebol | 30-11-10 | 09:38

@broomstick: dan kun je nog altijd de fouten wegwerken... Is toch niet zo'n probleem?

Truttebol | 30-11-10 | 09:38

Toevallig 5 minuten kunnen volhouden van PoWNews, net dat fragment. Vond het niet echt nodig, maar goed... alles om de infantiele reaguurdersput aan het gieren te krijgen, he.

Lebowski Achiever | 30-11-10 | 09:37

Mmm, heerlijk eindje gezwommen in zee deze ochtend voor 't werk, graadje of dertig... niks aan de hand!

ed.. | 30-11-10 | 09:33

Waarom al deze ophef? Gretta Duisenberg zaait Jodenhaat. Dat zal iedere fatsoenlijke rechter in een oogwenk vaststellen.

Sanglier | 30-11-10 | 09:27

Hoe herken je antisemitisme? De zaak Gretta Duisenberg
woensdag 24 november 2010 09:41

Op 3 maart 2010 schreef Elsevier: "De weduwe van Wim Duisenberg, eerste president van de Europese Centrale Bank vindt het niet erg als mensen haar antisemiet noemen: 'Ik vind antisemiet bijna een eretitel worden'."

Rein 8570 | 30-11-10 | 09:21

Opzouten met dat Pownews. Het is gewoon rariteiten TV. Het heeft totaal geen toevoeging aan het publike bestel. Kost handevol geld en kan makkelijk wegbezuinigd worden.

Kruiddamp | 30-11-10 | 09:19

Rutger is dan ook een provocerende klootzak. Bij mij zou hij er niet vanaf komen met een lullige aangifte.

beerpoes | 30-11-10 | 09:18

synchronicity | 30-11-10 | 09:12
Pardon meneer, u zit in het verkeerde draadje.
Of bedoelt u zout in open wonden.
Dan zit u goed.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 09:18

Borrelende Boris | 30-11-10 | 09:07
De kleur van haar kapje staat me ook niet aan.
Klopt.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 09:17

Waar aan herken je een antisemiet?
Aan hun lange tenen.

steile helling | 30-11-10 | 09:15

Strooizout is voor loosers!

synchronicity | 30-11-10 | 09:12

@Mazzeltov. de meeste van die Palestijnen lopen ook niet meer. Soms wordt er een slagader geraakt en bloedt een Palestijn dood voordat hij naar het ziekenhuis kan worden gebracht. De vergelijking met Mary Servaas loopt alleen mank omdat Mary Servaas een lief karakter had en de Palestijnen niet. Mary Servaas had als kind een medisch probleem waardoor haar knie werd vastgezet. Dat is verdrietig geweest, maar bij de Palestijnen is het een Allah-verdomde klote streek om mensen te beschadigen alleen maar omdat ze bij de ander politieke groep horen. Palestijnen zijn klootzakken!

vanhetgoor | 30-11-10 | 09:11

@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 09:03

Ik doe vrezen voor Roodkapje...

Borrelende Boris | 30-11-10 | 09:07

Ik schoot keihard in de lach, maar het gaat wel iets te ver.

frickY | 30-11-10 | 09:07

wat een zeurmuts

protocus | 30-11-10 | 09:05

Serveas = Servaes

Mazzeltov | 30-11-10 | 09:05

-weggejorist-

vanhetgoor | 30-11-10 | 09:04

@vanhetgoor | 30-11-10 | 09:01

Mja, dat Arafat vaak naast de winnaars van de Palestijnse postcodeloterij woonde, is echt puur toeval.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 09:04

@vanhetgoor | 30-11-10 : Marie Serveas (de zangeres zonder naam) is al in 1998 overleden, dus die loopt helaas niet meer.

Mazzeltov | 30-11-10 | 09:04

Antisemiet of antizionist?

Sas | 30-11-10 | 09:03

-weggejorist-

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 09:03

-weggejorist-

vanhetgoor | 30-11-10 | 09:01

@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:57
Sneeuwwitje was al niet meer zo onschuldig.

www.snow-white.nl/

Borrelende Boris | 30-11-10 | 08:59

Appeltje eitje voor je, Rutger, vraag Mosko maar even om je te verdedigen, die kan het schatrijke Powned makkelijk voor je betalen.
Want natuurlijk is dat wijf van een Duisenberg een regelrechte antisemiet.

Mazzeltov | 30-11-10 | 08:59

Gretta Duisenberg heeft anders zelf nooit enige moeite om aan anti joodse demonstraties mee te doen en wat was haar lijfkreet ook al weer?! Hamas,Hamas alle Joden aan het gas!
Dus val lekker dood trut dan kan Rutger die bloemen gelijk op je graf flikkeren!

Beëlzebul | 30-11-10 | 08:59

En nu het team van ´Het spijt me´ bij Greeta langs sturen.
Lache.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:59

Parsons | 30-11-10 | 03:34
Inhoudelijk? Ik vond het wel een heel goed filmpje van Prager ( www.youtube.com/watch?v=63hTOaRu7h4&am... ) maar het is duidelijk gezien vanuit joodse ogen.

Mijn mening is: hoe klein Israël ook is, de aanwezigheid van die joodse enclave is een provocatie en zal altijd aanleiding blijven voor ellende. En dat komt door de uiterst agressieve aard van de islam en de halsstarrige houding van de joden.

wakkere_nederlander | 30-11-10 | 08:57

sja, sloeg ook helemaal nergens op. Of je dan aangifte moet doen is eentweede, maar vond Rutger een genante vertoning gister. Zeker als je je een beetje verdiept in de lokale geschiedenis aldaar. Net of je iemand uit het verzet nu een NSBer noemt, met een bloemetje in je hand. Was al geen nieuwsitem, dus puur voor de opmerking gedraaid. Jammer.

vriendje | 30-11-10 | 08:57

Borrelende Boris | 30-11-10 | 08:55
Ik zal de film nooit, maar dan ook nooit meer op een onschuldige manier kunnen bekijken.
Gretta bedankt !

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:57

Sensationele televisie, zeg!

Willem4246 | 30-11-10 | 08:56

Zou Harry al zijn medeleven hebben getoond ?

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:55

@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:52

72 maagden, en dan nog roepen: "Joh-Hoh, het werk is gedaan". Wel potente jongens.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 08:55

@ VictorF | 30-11-10 | 08:42
Mee eens. Iets aanbieden om aan een mini-interview te komen is nog zo'n uitgekauwde methode.

Korreltje Zout | 30-11-10 | 08:54

FirstAnnual | 30-11-10 | 08:48
En een nieuwe badkamer.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:53

Borrelende Boris | 30-11-10 | 08:48
Hoe zijn de Palestijnen ( die niet bestaan maar goed ) met appels ?
Of gooien ze daar alleen mee..

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:52

Rutger is vervelend :)
lees: een eikel

.:J0hnn!3_Th3_K!ng:. | 30-11-10 | 08:51

@Reinaert | 30-11-10 | 08:13

Ik had het meer over de werkdefinitie die likoed NL neerzet. Kan je ook aan Suarez de definitie een schwalbe gaan vragen, dat bedoelde ik eigenlijk. Gretta is zwaar de weg kwijt, dat is wel duidelijk, lijkt me.

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 08:49

Gretta wil van Rutger 6 miljoen, dat vindt ze een mooi bedrag.

FirstAnnual | 30-11-10 | 08:48

@ adh

Nee.

fuckjargon | 30-11-10 | 08:48

@VictorF | 30-11-10 | 08:42
Juistem +1. Nu al in de linkse media: peak-geenstijl.

gruppenfuhrer | 30-11-10 | 08:47

Na jaaaaaaren Israëlische politieke & fysieke blokkades lijkt mij de titel antisemiet een eretitel. Mag ik u voorstellen: As. Adhnee

adhnee | 30-11-10 | 08:47

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:43
Van HET land, dat is.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:46

blackpeace | 30-11-10 | 08:42
Vermakelijk stuk.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:45

Rutger hield haar de Spiegel voor en dat vond die wannabee Stiefmoeder van Sneeuwitje niet leuk.

Spiegeltje, spiegeltje in Rut zijn hand...
Wie is de grootste antisemiet van land ?

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:43

@ schele pele

Welke waarheid? Dat rutger i.t.e. (in the end) een slechte verslaggever is of dat Greta een antisemiet is?

fuckjargon | 30-11-10 | 08:43

De ergste belediging voor een antisemiet is, hem (haar) uitmaken voor antisemiet...

Ahasveros | 30-11-10 | 08:42

Na hinderlijk volgens als interview methode, volgt nu uitschelden en zien wat er gebeurt. De lol is hier toch ver te zoeken, laat staan de nieuwswaarde.

VictorF | 30-11-10 | 08:42

Termvervaging. Nieuw Woordenboek Demografisch Politieke Afkatters dringend gewenst.
Vroeger: 'Fascist' = aanhanger van Mussolini of allerlei lokale stand-in comedians. NU: vrijwel iedereen met wie je het niet eens bent.
Vroeger: 'Anti Semiet' = iemand die een vooroordeel tegen en/of een hekel heeft aan personen van het Semitische ras. Terzijde de wetenschappelijke basis van de rassenleer, is zo niet non-existent, zeer questieus. Semieten in 't kort: Joden, Arabieren en nog wat van dat woestijnvolk. Daar in het verleden Joden de enige 'Semieten' waren die zich in grote groepen in Europa hadden gevestigd, beperkte de term 'Anti-Semiet' zich tot ‘Joden’.
Dat is NU dus veranderd. Logisch toch: Iemand die voor Palestijnen (Semieten) is, wordt automatisch een Anti-Semiet. Het woord ‘Jood’ als pejoratief is naadloos overgevloeid in ‘Ajax aanhanger’.
Nog eentje? Vooruit dan maar: 'Racisme': vroeger een vooroordeel en/of dientengevolge weerzin tegen iemand van een ander ras.
NU: Hoewel er (de Goden zij dank) nooit zoiets zal bestaan als een islamitisch of christelijk (ja zelfs Joods) ras, ben je al een racist wanneer je een moslim of aanhanger van om het even welke andere collectieve fantasie onheus bejegent. Cave: zeer lage kwetsdrempel! Ja, zelfs als je in Nijmegen woont en een hekel aan Arnhemmers hebt, v.v.
Nog wat antropologische ethnologie: Perzen en Afghanen zijn geen Arabieren, Turken en Armeniërs evenmin. En, o ja. Verreweg het grootste deel van de wereldwijde moslim populatie is geen Arabier.

blackpeace | 30-11-10 | 08:42

De waarheid doet soms pijn.

schele pele | 30-11-10 | 08:38

Is ze toch ook.... Als je actief Palestijnen verdedigt ondanks hun laffe aanvallen op burgers ben je ook van twijfelachtige motieven.

Blaat1984 | 30-11-10 | 08:38

@Bos Hout | 30-11-10 | 08:25

Gretta draagt al jaren dezelfde boodschap uit natuurlijk, en die is bij iedereen genoegzaam bekend. Mag van mij ook, we leven in een democratie dus ze mag zeggen wat ze wil zolang ze zich maar netjes aan de wet houdt.

Maar ze moet niet gaan miepen wanneer ze een keer de wind recht van voren krijgt.

Reinaert | 30-11-10 | 08:38

Gretta Gruppenfuhrer, haha.

Pouline | 30-11-10 | 08:38

Ruktor:"Op de volgende 'internationale dag van solidariteit met de Palestijnse bevolking' breng ik Greetje wederom bloemen".
www.sharflower.nl/b_126.jpg

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 08:37

@ Teun van het Tuinpad

Touché

fuckjargon | 30-11-10 | 08:36

(anti)semiet, gretta. pompompom, blaat, aha! check, stukkie van pritt.

gruppenfuhrer | 30-11-10 | 08:35

En als Gretig last heeft van haar sterretje ( owjee, weer een antisemietisch iets )
belt ze Paul.
Van CarGlass.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:33

Als Rutger veroordeeld wordt, is hij de tweede Powned journalist die een taakstraf krijgt (of zou Jojanneke dan toch vrijwillig naast Jort Kelder hebben gelopen op de rode loper?)

Borrelende Boris | 30-11-10 | 08:32

@Truttebol: klik link en zie dat het letterlijk is overgenomen, incl. fouten.

broomstick | 30-11-10 | 08:31

Hé truttebol, waar heb je het over?

fuckjargon | 30-11-10 | 08:31

Kan die palestina-meneer het woord NIEUWS niet spellen? Tot 2x toe fout ... en is mevrouw Duisenberg nu heiligverklaard dat Zij met een hoofdletter wordt geschreven?
Storm, water, glas.

broomstick | 30-11-10 | 08:31

Die zin bevat overigens nog meer fouten. Knap. hoeveel blunders jullie in maar 1 zinnetje weten te pakken. Of liever: in twee zinnen die dringend bij elkaar horen. Corrector jongens!

Truttebol | 30-11-10 | 08:29

@ CaligulaRotterdam

Ze zegt bijna. En bijna is niet helemaal. Technisch gezien kan het dus.

fuckjargon | 30-11-10 | 08:29

Ehm... ' gepaard gaan VAN' ?? Nogmaals: doe es een corrector in dienst nemen. Dit wordt af en toe genant belachelijk jongens.

Truttebol | 30-11-10 | 08:28

Precies. Als het mag, dan mag het ook. Dan is Gretta een anti-semiet, Wilders een Neo Nazi. PVV stemmers missen een chromosoom en hebben een hoog voorhoofd, en GroenLinksmensen zijn potentieel levensgevaarlijke moordactivitsten en serieverkrachters. Roel van Velzen is een dwerg.

matt_maxx | 30-11-10 | 08:26

Reinaert | 30-11-10 | 08:18
In deze korte scene is er maar eentje die een 'boodschap' uitdraagt, en dat is niet Gretta. Het is een mannetje dat er op uit wordt gestuurd om dit effect te bereiken. Niks meer.

Bos Hout | 30-11-10 | 08:25

@ me

Geen slapende honden uit de sloot halen.

fuckjargon | 30-11-10 | 08:25

Wat een hoop comments gedurende de nachtelijke stonde. Dat is Gretta toch niet waard! En waar is Harry van Bommel gebleven?

eerstneukendanpraten | 30-11-10 | 08:24

@ Reinaert

Inderdaad. Beter één vogel in de hand, dan geen hand.

fuckjargon | 30-11-10 | 08:22

Als de geentsijl reaguur tokkies hier problemen hebben met de vergelijking wilders en pak-hem-beet de NDSAP, dan is de reactie van Gretta Duisenberg toch ook te begrijpen?
oftewel.. een kern van waarheid is nog niet alleszeggend...

Deus Absurdia | 30-11-10 | 08:22

Dat het overigens een weinig fraaie actie is daar ben ik het dan wel weer mee eens.

Maar hoge bomen en wind hè,,,

Reinaert | 30-11-10 | 08:19

@ Bos Hout

Mee eens. Het is erg flauw en goedkoop. Kennelijk moet Rutger scoren omdat zijn collega's zowel leuker als betere interviewers zijn. -1

fuckjargon | 30-11-10 | 08:19

Wat een kansloze, domme, platte actie van Pownded. Ik hoop dat jullie publiekelijk moeten rectificeren. Stelletje kleuters.

coolnation | 30-11-10 | 08:18

@Bos Hout | 30-11-10 | 08:16

Gefundenes Fressen voor Gretta: een extragraties podium om nogmaals je antisemitische boodschap uit te kunnen dragen. Ze zal Rutger wel dankbaar zijn!

Reinaert | 30-11-10 | 08:18

Zieke actie van Rutger. Terecht als ze 'm aanpakt.

Bos Hout | 30-11-10 | 08:16

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 08:11
Ik gebruik hem puur als zakdoek.
Of als doekje als ik de olie ga peilen.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:15

@fuckjargon | 30-11-10 | 08:09
worden iig niet.

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 08:13

@Biff Eagleburger | 30-11-10 | 07:54

Al is het gelinkte stukje nou niet bepaald geschreven door Gretta's beste vrienden neem ik toch aan dat de gebruikte citaten wel authentiek zijn, jij niet dan? Lijkt me hoogst onwaarschijnlijk dat iemand zich onsterfelijk belachelijk denkt te moeten maken door "citaten" te verzinnen.

Reinaert | 30-11-10 | 08:13

@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:08
Staat je goed, draag je 'm ook wel eens om je nek of enkel op je hoofd?

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 08:11

Wie zou er moeten weggejorist?

O Israël
O Palestina
O fuckjargon

fuckjargon | 30-11-10 | 08:09

Ergens voel ik wel mee met Gretig.
*neus snuit in Palestijne Sjaal*

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:08

d is t, natuurlijk.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:06

Smakeloze actie. Hopelijk niet strafbaar maar wel kansloos.

mokum4all | 30-11-10 | 08:06

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 08:03
Bij die mensen is alles geoorloofd, alles voor de ´goede zaak `
Ook slechte grappen.
;)

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 08:06

@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:44
Grrrrrr! Wat een grievende grap dringt daar via mijn beeldscherm mijn privédomein binnen.


*verlept bloempje bij Gruwella Gruppenführer op de deurmat plempt*
www.youtube.com/watch?v=g0MCX5BNZAI

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 08:03

de VS houdt niet van wikileaks, gretta niet van 'haar eretitel'... de waarheid is nooit mooi he?

Mister Crabs | 30-11-10 | 08:02

@Haagse-Geertje | 30-11-10 | 07:57
Rot eens op mongeaul.

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 08:00

Haagse-Geertje | 30-11-10 | 07:57
Dat durft die niet! die vraagt hij een Broodsche Eeeiii met uuuueh.

Sjeng de helle | 30-11-10 | 08:00

Haagse-Geertje | 30-11-10 | 07:57
Roet is niet zo een held in Cola-Koppen.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:58

-weggejorist-

Haagse-Geertje | 30-11-10 | 07:57

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 07:54
Dat hoef je die man ook niet te vragen.
Kijken naar hem zegt eigenlijk al genoeg.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:56

Om nog even terug te komen op die Mills 36 die was gesealed met schellak, zou het kapsel van Gretta daar ook mee op de plaats blijven? dan is dat pas echt link.

Sjeng de helle | 30-11-10 | 07:55

@Reinaert | 30-11-10 | 07:43

Oh, dus je ze mag ze nog wel gewoon uitschelden, blijkbaar. Ik houd toch liever vast aan de definitie "vijandigheid jegens de joden als zodanig" en niet aan een half epistel van notabene de likoed. Ik vraag de Paus ook niet om een definitie van kindermisbruik tenslotte.

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 07:54

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:44
LOL,

Sjeng de helle | 30-11-10 | 07:49

Reinaert | 30-11-10 | 07:43
Merci,
had ik inderdaad nog niet gezien, top!

Sjeng de helle | 30-11-10 | 07:48

@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:44
ROFL.

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 07:47

Mevrouw Gretta heeft wel een kort lontje, als het haar raakt, is dat niet gevaarlijk? Korte lontjes heb ik het niet zo op, die zaten ook in de Mills 36.
www.forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/in...

Sjeng de helle | 30-11-10 | 07:46

Reinaert | 30-11-10 | 07:41
Scherp.
Koggie, lekkah.

Mogge.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:45

Sjeng de helle | 30-11-10 | 07:40
Dat loopt met een sisser af.
Owjee, ben ik nu een antisemiet ?
;

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:44

@Sjeng de helle | 30-11-10 | 07:40

Mot je dit alsnog maar even lezen: www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/2...

Wellicht heb je d'r eerder overheen gelezen dus ik re-plemp het maar even.

Reinaert | 30-11-10 | 07:43

Prima aktie. Humor op de vroege ochtend: altijd goed.
En de valse blik van die gifspin is onvergetelijk.

paridae | 30-11-10 | 07:42

Deze mevrouw heeft helemaal gelijk. Lekker stoer om een oud dametje zo te benaderen.

drenkeling69 | 30-11-10 | 07:41

@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:26

Palletje palestenen?

Niet slecht gevonden veur op de vroege morgen. Al zeg ik het zelf.

*** Koffiemasjien aanslingert & rondje koffie donaneert ***

Reinaert | 30-11-10 | 07:41

Ik heb wel eens gehoord dat ze het best functioneren op 1L spiritus per dag. Hebben ze zelfs geen jas nodig. Het is maar een idee.

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 07:40

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:36
Dat heb ik al gedaan zonder naar de klimaatconferentie tegaan, onder de douche.
Ben wel benieuwd of Rutger vervolgd wordt of niet?
Straks krijgt die nog een koude douche.

Sjeng de helle | 30-11-10 | 07:40

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 07:26
Voor een volkje van de Noord Pool vinden ze het best snel koud.
Da´s waar.
Sjeng de helle | 30-11-10 | 07:28
Ik ga vandaag vanuit kantoor maar het proces ´Warmwaterlatenregenen´ bestuderen.
;

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:36

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 07:26
De Zuid-Pool en de Noord-Pool zijn toch wel wat gewend op dit gebied.

Sjeng de helle | 30-11-10 | 07:33

@dopinie | 30-11-10 | 07:20
Zo dan! Bert Hepse.

@Biff Eagleburger | 30-11-10 | 07:21
Had niet verwacht dat ik iemand daar een plezier mee zou doen. ;-)

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 07:33

Guido | 30-11-10 | 07:24
Nou, bedankt. Ik zat net een broodje kaas te eten.

dopinie | 30-11-10 | 07:32

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:23
Mogge Teun.
In Kanton Süd is het momenteel 2 graden onder nul.
Heb al met zout gestrooid inplaats van pernoten.
Blijf maar lekker thuis vandaag, ik moet er zometeen wel vandoor ivm afspraken.
Begint er een beetje op te lijken dat je niet meer meetelt als je geen Antiweetikveel proces aan de broek hebt hangen.

Sjeng de helle | 30-11-10 | 07:28

@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:23

Die Polen van jou zijn ook niets gewend.

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 07:26

Guido | 30-11-10 | 07:24
Hij had ook met een pallet stenen voor haar deur kunnen staan.
Dat dan weer wel.

Dan is een blommetje nog tamelijk liev en onschuldig.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:26

-weggejorist-

primus_inter_pares | 30-11-10 | 07:26

Tja, Palestina aanhangers kunnen nu eenmaal flink van zich af bijten.
Het wachten is op Dries van Agt die, met een BoscheBolgordel omgegespt, keihard, een vlaggetjeswapperende Oranje-menigte in fietst?

ojédiaré | 30-11-10 | 07:25

Simon_GS | 30-11-10 | 07:22
Men oogst wat men zaait.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:24

Een echte antisemiet verdient helemaal geen bloemetje. Wel een gratis besnijdenis, met een rasp.

Guido | 30-11-10 | 07:24

Sjeng de helle | 30-11-10 | 07:20
Met zijn roze knop.
Ik zie het zo voor me.
Mogge Maat.
Hier in Kanton West één graad onder nul met sneeuw.
Dat tegelen doen we maar hier vandaaag.
Het is niet anders.
;)

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:23

Tamelijk smakeloze actie van Rutger.Onder valse voorwendsels bij iemand aanbellen en dan de huid volschelden vind ik zo PVV fractie.

Simon_GS | 30-11-10 | 07:22

@Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 07:09

♫... sja-la-la-lie, sja-la-la-la...♫

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 07:21

Mogguh @ All,
Mevrouw is gewoon eenzijdig idialiatisch, dan krijg je dat.
Misschien kan Rutger naast Geert in het bankje gaan zitten.

Sjeng de helle | 30-11-10 | 07:20

Trouwens. Hebt u het gelezen vanochtend, over Bert, uit Epse? Welk een geluksvogel.
Hij nam wel het bloemetje aan.

dopinie | 30-11-10 | 07:20

lol ed Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 07:14
Dat is dan ook weer zo.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:18

"De boodschapper wordt aangepakt zodat de boodschap niet gehoord wordt’.
-
Dat doet ze zelf toch ook steeds door alles en iedereen wegens 'belediging' voor het gerecht te slepen?

DeBruineSter | 30-11-10 | 07:14

lol@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:08
Ik ga er maar niet op in Teun, dat eindigt geheid weer bij www.youtube.com/watch?v=5m12OA-BUvE en dat jij behalve buiten, binnen ook niet meer kunt tegelen.

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 07:14

monaco | 30-11-10 | 07:10
Vergeet de Paddo's niet.
Daar schijn je van te kunnen gaan vliegen en laat dat nu net een vereiste zijn voor een heks.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:11

Borrelende Boris | 30-11-10 | 06:56
FC Twente is niet haar ding.
Heb ik me laten vertellen.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:10

Is is toch gek van die Pallo's, wat loopt ze nou te zeiken dan?

monaco | 30-11-10 | 07:10

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 06:39
Romanties!

Blomme van Gekke Gertje voor Grefo Greetje:
www.youtube.com/watch?v=e8MKhzJiBRc


*ijsbloempjes van de ruiten veegt*

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 07:09

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 06:58
Gretig houdt wel van een gokje.

Waarom denk je dat ze begaan was met Jasser ?
Heb je die neus wel eens goed bekeken..

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:08

Borrelende Boris | 30-11-10 | 06:53
Die zitten samen op het voorste bankje van de Linkse Kerk.
Kan niet missen.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 07:07

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 06:51
@Btw: Klopt. En al helemaal geen reclames. Meestal ben ik erg tevree onder m'n steen.

Over Wende Snijders gesproken (zie + hoor d'r graag..)
"(..) ik ben nu enorm into Justice en Soulwax, Radiohead, Ratatat en noem maar op, dat vind ik helemaal te gek. Ik ben echt mijn persoonlijke ontdekkingen aan het stoppen in wat ik aan het maken ben. Daar ga ik in december mee beginnen.”
Soulwax? Radiohead? "Ontdekkingen"? Die moet echt eens wat vaker muziek luisteren.

dopinie | 30-11-10 | 07:03

.... en daarmee heeft ze groot gelijk.

Dol op Post | 30-11-10 | 06:58

@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 06:54
Als je 'm dan verzuipt en je weet niet zeker of je in z'n testament staat, da's wel link.

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 06:58

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 06:51
Gretig vond een bankpasje van haar man te karig.
Zij ging gewoon voor De Nederlandse Bank.

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 06:54

@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 06:48

Hopelijk neemt ze dan Nico Steijnen als confrère, kan nog leuke taferelen opleveren.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 06:53

@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 06:36
Gretige Gretta ging voor een andere grootgraaiert.

@dopinie | 30-11-10 | 06:38
Grootmoeder Gratekudt kan haar boodschap wijder verspreiden en Ruktor krijgt hogere kijkcijfers. Win - win.
Ik denk niet dat ie ooit ergens van wakker ligt, hooguit van een uitgeputte drankvoorraad.

Btw, jij kijkt ook niet veel televee, die commercial met Komrij loopt al wéken.

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 06:51

Alles goed en wel.
Maar gaat Gretig nou echt één van de TeleTubbies aanklagen ?
*met vinger naar voorhoofd wijzen doet*

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 06:48

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 00:43
De boodschapper wordt aangepakt zodat de boodschap nu gehoord wordt door miljoenen in plaats van door slechts een paar honderdduizend. Rutger kon er vast niet van slapen vannacht.

Éven off-topic (hoewel ook best schokkend);
zie ik net Gerrit Komrij in een kindertreintje.
Klinkt ranzig, maar best hilarisch. www.youtube.com/watch?v=k1Le6WLoWCs
Met name vanaf 27 seconden. Muziek, beeld, het klopt gewoon.

ben nuchter | 30-11-10 | 06:30
Molokko, leuk. Lang geleden.

dopinie | 30-11-10 | 06:38

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 06:33
Gretig was niet zo goed met inPalmen.
;)

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 06:36

lol@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 06:20
HAFMO, waar ze haar oog eerst op had laten vallen is met Connie maar goed weggekomen.

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 06:22
Die is ook mooi, maar ik kocht 'm vanwege de 12" van Etienne die er op staat.

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 06:33

t.e. stikel | 30-11-10 | 06:28
Mogge Té.

Als ik zo naar Gretig kijk, krijg ik het ijskoud.
Net zoals buiten, zeg maar.
#uit werk gevroren.

Nog maar een dagje admin doen.
En GS-en, uiteraard.
;)

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 06:32

daar de prof en boris blijkbaar gekende liefhebbers van "emotionale vrouwenzang met een bite" zijn, wilde ik deze graag aan uw ontbijt toevoegen:
www.youtube.com/watch?v=DHQOhGe180Y

ben nuchter | 30-11-10 | 06:30

Je moet wel heul dom zijn om achter een volk te gaan staan dat niet bestaat.

*'mens, ga toch koken' denkt*

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 06:29

Mogguh Teun.

t.e. stikel | 30-11-10 | 06:28

@Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 06:17

Il Va Loin Le Malheur vind ik dan net iets mooier dan Fleurs Carnivores.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 06:22

Borrelende Boris | 30-11-10 | 06:12
Denk het ook.
Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 06:17
Kun je je voorstellen dat een man jarenlang met zo een mens heeft samen geleefd ?
Ik zou het er van aan mijn hart krijgen.
Ow wacht..

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 06:20

@ben nuchter | 30-11-10 | 06:14

Wellicht een beetje te depressief, maar hier wat meer piano muziek.
Kan Wim Mertens ook zeer waarderen.

www.youtube.com/watch?v=jxZh0eSfXdg

Borrelende Boris | 30-11-10 | 06:20

Moggûh@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 06:09
Grove Grover grieft griezelige Gretta:"Gratis grafboeketje gruwelijk gratenpakhuis?"


@Borrelende Boris | 30-11-10 | 06:09
Heb de CD-single hier liggen.

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 06:17

@Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 06:09

Denk dat die rechtszaak dan wel ontvankelijk verklaard zou worden.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 06:12

@Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 06:08

Guesch Patti, goh, nooit geweten dat iemand anders dat ook leuk vindt :)
U maakt m'n dag weer goed!

Borrelende Boris | 30-11-10 | 06:09

Roet had haar ook een tak van een Treurwilg kunnen aanbieden met de woorden:
Al last van opwliegers Ouwe Heks ?
Maarja, dat deed tie dan weer niet.

Mogge @ all

Teun van het Tuinpad | 30-11-10 | 06:09

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:55
En dan heb ik je nog wel omspres de Duitse versie bespaard.

Hier, een bloemetje voor de schrik:
www.youtube.com/watch?v=isr5GE8ISlU#t=...

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 06:08

-weggejorist-

ben nuchter | 30-11-10 | 06:01

@Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 05:50

Kan beter vragen of je de kosten van mijn KNO arts wilt betalen, jeetje, wat doet die muzak pijn aan de oren ;)

Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:55

@ben nuchter | 30-11-10 | 05:41

*proost*

Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:43

Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:41

Ik kan niet wachten!

t.e. stikel | 30-11-10 | 05:42

@t.e. stikel | 30-11-10 | 05:37

Heb nog geen emigratie plannen, maar als het zover is, zal ik u nog een ansichtkaart sturen vanuit het zonnige Kandahar.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:41

-weggejorist-

ben nuchter | 30-11-10 | 05:41

Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:34
Dank u.
Ik hoop dat u heel gelukkig wordt in Afghanistan.

t.e. stikel | 30-11-10 | 05:37

-weggejorist en opgerot-

handsfree | 30-11-10 | 05:34

@t.e. stikel | 30-11-10 | 05:31

Gefeliciteerd met uw waarheden, hoop dat u er heel gelukkig mee wordt ;)

Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:34

Vervelend is het woord niet;
het gaat om waar tegenover onwaar.
A clear case.

t.e. stikel | 30-11-10 | 05:31

het ergevan poonieuws is dat ze niet grappig, melig, schokkend, opwindend of vernieuwend zijn maar gewoon saai. zelfs voor de uitslag barcelona-real madrid moet die sukkel van een weessie nog op zijn spiekbriefje kijken. wat een verspilling van tijd, energie en belastinggeld.

ben nuchter | 30-11-10 | 05:30

@t.e. stikel | 30-11-10 | 05:22

Vervelend eh, iemand die een andere mening dan de uwe heeft?
I

Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:27

Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:20
Hou een sop met je idiote geblaat.

t.e. stikel | 30-11-10 | 05:22

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 05:17

Reken maar uit wat JIJ daadwerkelijk hebt bijgedragen aan de kosten, en ik betaal het je zonder morren uit. Ik neem aan dat je niet de enige bent geweest die daaraan heeft meebetaald.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:20

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:14

Tot nu toe 11 jaar levensonderhoud en scholing, zeker weten?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 05:17

Ze hebben het verkeerde programma aangeklaagd, er bestaat geen PowNIEUWS, alleen Pownews.. :)

Necramonium | 30-11-10 | 05:16

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:07

Van mij mag ze NIET, maar ik wil dat ook NIET NOOIT NEVER betalen, regel jij dat dan ff?

t.e. stikel | 30-11-10 | 05:15

we kunnen 'r ook ruilen met tante Gretta. Zahar wil hier blijven en tante Gretta heeft een bovennormale affiniteit met achterlijke culturen. Win-win.

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 05:14

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 05:09

Reken maar uit wat Sahar jouw heeft gekost, dan zal ik dat bedrag wel overmaken naar je.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:14

Ik had het over politieke en religieuze vluchtelingen , wezenlijk ie er een groot verschil.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 05:11

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:07

Van mij mag ze maar ik wil niet betalen, regel jij dat dan ff?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 05:09

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:04

Niet iedere Nederlander betaald belasting mijn 2e vraag was hoeveel.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 05:08

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 05:03

Je kunt me met allerlei vragen bestoken, maar feit blijft dat we tot op zekere hoogte dezelfde mening hebben, en op andere vlakken totaal verschillend zijn. Het heeft echt geen zin om nu je gelijk proberen te halen. Ik heb er geen moeite mee dat Sahar hier blijft met haar familie (hoe dom je dat wellicht ook vindt).

Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:07

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:59

Oh. Nou ja, op geenfile dus.

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 05:04

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:58

Duh, we leven in de natte droom van iedere belastingambtenaar, natuurlijk betaal ik belasting, net zoals iedere andere Nederlander.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 05:04

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:59

Dat kan ik niet, helaas voor jouw. Ik vind het ongezien een LUL van een man. Hij is niet voor niets gestrest denk ik dan maar. Hij heeft zijn gezin in het ongeluk gestort, niet meer en niet minder.

Inhoudelijk ergens op ingaan is moeilijk he?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 05:03

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:55

Als ik de vader van Sahar was geweest had ik precies hetzelfde gedaan. Ik vind dat je niet zo hypocriet moet doen, want ergens kun je daar best wel begrip voor opbrengen (ook al wil je het waarschijnlijk niet toegeven).

Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:59

@Biff Eagleburger | 30-11-10 | 04:58

Je link ies kapoet

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:59

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:52

Ander klein vraagje, betaal je belasting en zo ja hoeveel? Btw, doe eens mijn andere vragen beantwoorden ipv dom zwetsen.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:58

-weggejorist-

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 04:58

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:52

Ik wel, weet je wat, jij gaat naar Afghanistan met je familie, deal?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:55

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:45

De vraag is dan waarom o.a. het gelag moet betalen.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:52

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:43

Weet precies hetzelfde over deze familie als jij. Ik heb er echter geen problemen mee dat ze blijven. Zoals ik gisteren tegen iemand anders al zei: "ik eet er geen boterham minder door".

Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:52

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:47
Blijkbaar wel.
Het gaat om gelukzoekerts (die niet uitgezet mogen worden).

t.e. stikel | 30-11-10 | 04:49

* T naar boven schoppen doet*

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:48

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:45

Yep, geld volgens mij voor de halve wereld en meer, moet dat het criterium zijn dan?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:47

Iemand die vrijwillig in Sint-Annaparochie gaat wonen, moeten we eigenlijk toejuichen.

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 04:46

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:42

Huh, waar heb ik dat gesuggereerd?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:45

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:39

Heb je al eerder verteld dat die familie het hier beter heeft. Betere scholing voor hun kinderen, een huis, goede gezondheidszorg. Lijken me goede redenen om Nederland te verkiezen boven Afghanistan.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:45

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:38

Ik ken Afghanistan inderdaad een klein beetje en ben er wel eens geweest. Ik ken de familie niet maar wil graag weten waarom ze gevlucht zijn. Volgens mij is Afghanistan niet zo'n heel beroerd land voor de mensen die er wonen en werken. Maar vertel jij eens over de familie hbrahim gel, ben heel benieuwd.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:43

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:39

Je suggereert dat haar vader een Taliban kopstuk is? ;)

Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:42

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:39
Papa zal eerder papaverboer zijn, maar ook dan kun je redelijk leven.
;)

t.e. stikel | 30-11-10 | 04:42

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:35

Lijkt mij wel, vertel jij me eens waarom ze dat niet doen. In Afghanistan kun je best wel een redelijk leven hebben volgens mij. Zeker als pappa ingenieur of piloot is.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:39

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:32

Je suggereert dat je Afghanistan kenner bent, en van de hoed en rand weet over de familie van Sahar. Wellicht kun je me dingen vertellen die ik nog niet weet.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:38

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:26

Je kunt de vraag beter omdraaien. Waarom doen deze mensen zoveel moeite om in Nederland te blijven? Het is stompzinnig om in een land te zitten waar je niks mag omdat je een illegale status hebt. Als je het ook goed kunt hebben in Afghanistan, dan waren ze allang weer teruggekeerd.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:35

@Parsons | 30-11-10 | 04:21

En ons in het donker laat zitten? is Afrika nie hier.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:34

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:12

Ander klein vraagje, ben je ooit in Afghanistan geweest en weet je wel iets over het land? De Alfredi's en hun geschiedenis bvb, of de Karzai? Iets bekend van de daar levende stammen en kun je me vertellen tot welke stam Sahar en d'r familie behoort?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:32

Borrelende Zwitsal | 30-11-10 | 04:28
Ik ben geboren in het land waar ik nog steeds woon.
Nuff said.

t.e. stikel | 30-11-10 | 04:31

@t.e. stikel | 30-11-10 | 04:21

U bent toch ook een doodordinaire "gelukzoekert" (om met uw eigen woorden te spreken). Mogen we u dan ook uitzetten?

Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:28

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:12

Wat hebben haar ouders an gruwelijkheden meegemaakt dan en waarom?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:27

@Soy yo | 30-11-10 | 04:08

Yep, maar dat neemt niet weg dat ze al in 2004 uit geprocedeerd waren en een helder NEE te horen hadden gekregen. Via allerlei slinkse procedures de boel traineren en dan nu beginnen te janken dat wij Nederlanders schoften zijn gaat me niet iets maar behoorlijk te ver.

Wat me nog veel meer stoort zijn allerlei figuren die schreeuwen dat de familie hun leven niet zeker is in Afghanistan zonder enige onderbouwing. Laat staan dat de familie iets heeft gedaan om Afghanistan een beter land te maken. Ik moet werkelijk kotsen van dit soort figuren. Neemt nie weg dat ik dit meiske het allerbeste gun maar ik weiger om me een schuldgevoel te laten aanpraten.

Haar ouders hebben haar in een ongewis avontuur gestort, niet ik. Dat het slecht afloopt is jammer voor dat meisje maar daar zijn haar ouders schuld aan. Niet ik of de Nederlandse regering. Gewoon lekker terug naar haar vaderland.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:26

Waar zijn DANNY & Bakito eigenlijk, voor de breaudnodige muziek?
www.youtube.com/watch?v=wj10EzNKA2M

*out*


*disclaimert: de keuze voor Jeaudse artiesten is een louter toevallige*

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 04:25

*ontbijtafel klaarzet en naar buiten staart*

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 04:24

*het licht uit doet*

Parsons | 30-11-10 | 04:21

GVD!
Zijn wij hier in 0031 of 003/004 (Europa) het opvangbekken voor gelukzoekerts uit 002 (Afrika) of Azie?
Dacht het niet!!

Dus: uitzetten en never nooit een generaal pardon meer.

t.e. stikel | 30-11-10 | 04:21

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:00
Laat de ouders kiezen: Sahar mag blijven, maar dan moeten ze zelf terug òf alledrie terug. Kiezen ze dat eerste, dan laat je ze gedrieën blijven. Kiezen ze het laatste, dan ... is iederéén gelukkig. ;-)

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 04:14

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:00

Hier hebben ze een huis, scholing voor hun kinderen, goede gezondheidszorg, en wellicht kan Sahar gaan studeren, en uitgroeien tot bijvoorbeeld een briljant arts?
In Afghanistan hebben ze.... erm... niets? Ik ken de precieze achtergronden niet waarom deze familie is gevlucht, maar als je kijkt naar de ontwikkelingen van de afgelopen 20 jaar in dat land, dan lijkt het me heel plausibel om aan te nemen dat ze niet voor niets hierheen zijn gekomen. Een door oorlog verscheurd land, waar de meest weerzinwekkende dingen zijn gebeurd uit naam van de Taliban.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 04:12

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:04
Nee en kun je nagaan, sommige volken hébben niet eens blauwe ogen. ;)

Soy yo | 30-11-10 | 04:11

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:00
Dat deze familie tot het uiterste gebruik maakt van de regels vind ik nog te begrijpen. Zolang je nog niet in het vliegtuig zit naar huis heb je nog een kans. Zeker in dit land, waar er zomaar weer eens iemand met een gat in z'n hand over z'n hart kan strijken. Of je nou al tig keer uitgeprocedeerd bent of niet. Zo blijft er hoop. Maar dat de regels zo zijn/waren dat ze, door naar Zweden te gaan, uiteindelijjk hun procedure nog jaren konden rekken, dat vind ik schandalig. Een kort ja of nee, met 1 beroepsmogelijkheid, zou al behoorlijk helpen. Naar ander EU land gegaan om de boel te rekken? Kans verkeken en wegwezen. Krijg je dit soort trieste situaties ook niet meer.

Soy yo | 30-11-10 | 04:08

@Soy yo | 30-11-10 | 04:01

Ok, ze blinken niet uit in transparantie, andere volken wellicht ook niet maar betekend dat dat ik alle volken moet gaan geloven op de blauwe ogen?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:04

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:46
Dat heb ik niet zwart op wit zien staan, nee. Maar dat geldt tevens voor elke andere natie op deze aardbol.

Soy yo | 30-11-10 | 04:01

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 03:52

erg niet, dom wel. De familie wist in 2004 al dat ze terug moesten, helder en duidelijk. Uitgeprocedeerd. Ze waren het niet eens met de uitspraak en hebben nieuwe zaken aangespannen die ze ook verloren hebben. Triest, maar waar. Na de uitspraak ook nog ff vluchten naar Zweden.

Vertel me eens waarom ze hier moeten en/of mogen blijven?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 04:00

@Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 03:40

Dat zei je al, bij herhaling ga ik denken aan een complot.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:55

@Parsons | 30-11-10 | 03:36

Ok, trieste story van een paar massamoordenaars. Maar moet ik hieruit opmaken welke partij "gelijk" heeft? Massamoordenaars horen in het gevang, niet meer en niet minder maar staat iedereen achter de moorden? Het hele volk?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:54

@Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 03:32

Bilderberg LLC is er blij mee. En parsons rijdt weer een nieuwe S8 binnenkort.

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 03:52

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:41

Als je mensen meteen duidelijkheid geeft over hun status, en niet de mogelijkheid geeft om jarenlang te procederen, of via omwegen toch in het land te blijven, dan zou ik het wel met je eens zijn.
.
Is het trouwens erg dat ik me laat leiden door emotionele gronden? Vaak zie ik reacties van mensen die zich laten meeslepen door xenofobie, wat in mijn ogen een veel kwalijker zaak is.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 03:52

@Parsons | 30-11-10 | 03:30

Ik lees ze wel maar ze zijn zo lang, beetje te lang om een punt te scoren vind ik. Als je zoveel tekst nodig hebt om je punt te maken lieg je zei mijn oma altijd.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:49

@Parsons | 30-11-10 | 03:34
Dank.

@Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 03:40
Wat is er toch met je aan de hand deze avond?

@drs.Nee | 30-11-10 | 03:45
Dat trachtte ik te impliceren met mijn tegel, maar kennelijk bent u niet zo'n frequent bezoeker van SpitsNieuws.

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 03:48

@Soy yo | 30-11-10 | 03:25

Da's dan weer heel kort door de bocht. Beloven ze wel dat ze geen vliegtuigen met allerlei rare stoffen laten neervallen op nederlands grondgebied?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:46

@Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 03:32
Die mag dan wel iemand inhuren voor taal- en spellingscontrole in de berichtgeving.
Om die reden vind ik dat niet serieus te nemen.

drs.Nee | 30-11-10 | 03:45

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 03:21

Je wordt al iets genuanceerder, dat pleit voor je. Alleen de meeste dingen die je roept zijn al reeds zo geregeld.

Je laatste zin heeft te maken met emotie en je hebt het alleen over dat meisje (Sahar). Vertel me eens hoe je over haar ouders denkt die al in 2004 te horen hebben gekregen (in de laatste procedure) dat ze helaas pindakaas terug moesten naar Afghanistan, goede onderbouwingen van rechters etc.

Vertel me dan ook eens wat je van ouders vind die de rechterlijke uitspraak naast zich neerleggen en gewoon nog 6/7 jaar door ouwehoeren op kosten van de nederlandse belastingbetaler.

Laat je niet leiden door emotie maar probeer een rationeel te denken.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:41

@drs.Nee | 30-11-10 | 03:35
Volledig mee eens.

Parsons | 30-11-10 | 03:40

Ongelooflijk.. dat door *Wikileaks* opeens eeen AANVAL op IRAN word onthuld...
Bravo, Hoeveel sukkels zullen dit gaan geloven en dat de Oorlog mag beginnen...

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 03:40

Ben ik de enige die toch echt "Dat is voor een antisemiet wel een lekkere dag" hoort en niet "Een echte antisemiet als U verdient wel een bloemetje" ? Rutger mag toch best beweren dat het een fijne dag is voor een antisemiet?

Raptor | 30-11-10 | 03:39

Ben ik de enige die toch echt "Dat is voor een antisemiet wel een lekkere dag" hoort en niet "Een echte antisemiet als U verdient wel een bloemetje" ? Rutger mag toch best beweren dat het een fijne dag is voor een antisemiet?

Raptor | 30-11-10 | 03:39

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 03:21
Status illegaal?
Volgens de cijfers bevinden zich hier ruim 128.000 illegalen. Houd er dan maar rekening mee dat de werkelijkheid het viervoudige is.
Daarbij is in illegaliteit in Nederland niet strafbaar.

De procedure inzake het gezin van dat meisje heeft reeds jaren geleden uitgewezen dat zij uitgewezen zouden worden.
Daarna vertrok het gezin naar Zweden en na terugkomst nogmaals het te proberen.
Heel triest dat dit gezin na twee keer procederen wederom nul op rekest krijgt en de dochter hiervoor inzet.

drs.Nee | 30-11-10 | 03:35

@Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 03:27
Vraag bij atm0s neergelegd.

@wakkere_nederlander | 30-11-10 | 03:29
Goed en nu inhoudelijk?

Wat is er feitelijk niet correct aan hetgeen er wordt gezegd?

Want ook jij gaat niet op de inhoud in.

Parsons | 30-11-10 | 03:34

@drs.Nee | 30-11-10 | 03:20
*proest* Daar is iemand van de Spitsredactie voor zichzelf begonnen?


@Biff Eagleburger | 30-11-10 | 03:30
Ohw, proberen ze je zo te dwingen? ;-)

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 03:32

@Parsons | 30-11-10 | 03:09

en heel makkelijk te realiseren als je de onterechte WAO'ers niet meer support.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:32

@Parsons | 30-11-10 | 03:06

Helaas, alleen van die voice over werd ik al strontmisselijk. Moet ik nu ineens gaan geloven dat Israelie's toffe jongens zijn? Wat mij betreft zijn het allemaal godsdienst waanzinnigen waar ik geen greintje respect voor heb. Laten die mensen elkaar een lekker leven gunnen en laten ze beide een beetje inschikkelijk zijn. Mijn oude grootmoeder zei het al, waar 2 vechten hebben 2 schuld, lijkt me hier heel erg op van toepassing.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:31

@neemjemoederindemali
Die tegels van caudillo zijn echt de moeite waard. Zonder uitzondering.

Parsons | 30-11-10 | 03:30

@Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 03:27

Firefox-plugin installeren?

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 03:30

M.B.T. de Palestijnen schijjnt iedereen te vergeten dat ze OORSPRONKELIJK In Saoudie-Arabië woonden en dat de Saoudies ze eruit hebben gegooit. Dat is de oorsprong van het conflict.

Kapitein-Ter-Zee | 30-11-10 | 03:29

@Parsons | 30-11-10 | 03:20
M'n tegels van 00:50 & 01:21 zie ik niet met #"prof. d.a.h. vintik" of #vintik. Hoe zie jij ze dan?

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 03:27

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:18
LOL! Mijn eindexamen Nederlands (samenvatting) was vele jaren geleden al niet zo'n succes. Ik kan het caudillo daarom niet aandoen zijn mooie tegel te verkrachten.
Nou oké dan heel korte samenvatting: Go Israel! :)

Soy yo | 30-11-10 | 03:25

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:07

Joh, ik heb ook niet de wijsheid in pacht. Als ik dan toch iets moet roeptoeteren, dan zou ik zeggen dat de hele immigratieprocedure op de schop moet. Mensen moeten eerder weten waar ze aan toe zijn. Maak een Europese wetgeving, waardoor alle landen dezelfde wetten hebben, en men geen mazen in de wet kan uitbuiten.
Voorts zou ik pleiten voor een eerlijke verdeling over alle landen in de EU voor het opnemen van politieke vluchtelingen. Voor economische vluchtelingen zou je een numerus fixus kunnen toepassen o.i.d. Harde eis daarbij is, dat men binnen een bepaalde periode de taal machtig is, en een baan heeft gevonden. Zo niet, dan krijg je de status illegaal, en moet je terug naar land van herkomst.
.
Ik vind niet dat je een ingeburgerd meisje, die de taal machtig is, en hoogstwaarschijnlijk een zinvolle bijdrage aan onze maatschappij gaat leveren, terug moet sturen.
.
Tevreden nu?

Borrelende Boris | 30-11-10 | 03:21

@wakkere_nederlander | 30-11-10 | 03:16
Je tijd vooruit door te refereren naar een reactie van 3.17 om 3.16?

Hieronder een corrector gevraagd.

reuleaux.bekijknu.nl/

drs.Nee | 30-11-10 | 03:20

@Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 03:16
Ik zie al je tegels t/m Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 02:54

Parsons | 30-11-10 | 03:20

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:16
hahahaha!

wakkere_nederlander | 30-11-10 | 03:18

@Soy yo | 30-11-10 | 03:03

Fijn, ik begin er net aan. Maar vertel eens in max 10 woorden waar het over gaat.
Misschien ga ik het wel lezen als ik een paar goede argumenten hoor.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:18

@WirMachenMusik | 30-11-10 | 02:57

Doe eens een prozac opvreten en ga dan weer lekker slapen, morgenvroeg om 9 uur heb je weer therapie.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:16

godverdomme caudillo | 30-11-10 | 02:51
Ik heb je tegel 4X gelezen omdat ik hem zo knap getyped vind.
Maar nu is het wel 3:17 en dat is allemaal jouw schuld!

wakkere_nederlander | 30-11-10 | 03:16

@caudillo | 30-11-10 | 02:51
Grotendeels met je eens.
Vooral het antisemiet/islamofoob-gedeelte.
Antisemiet heeft nogal de connotatie "alle Jeauden moeten deaud!" en islamofoob meer het zwakkere "moslims zijn eng".

@Parsons/Atmos
Waarom zie ik (de laatse uren) sommige van mijn tegels niet terug in de tool?

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 03:16

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:56

Nee dank je, dat laat ik graag aan Job over maar kom eens inhoudelijk waarom ik en andere belastingbetalers moeten schuiven voor economische vluchtelingen. Beetje dom schreeuwen dat ik debiel ben is een beetje simpel en daar word ik niet koud of warm van, goede argumenten wil ik nog wel een voor zwichten. Doe je best eens.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:14

@t.e. stikel | 30-11-10 | 03:06
En ze worden momenteel levend verbrand door de mohammedanen terwijl de pliesies toekijken.

Op z'n zachtst gezegd vreemd dat de MSM daar niet over bericht.

Oh wacht; stel je voor dat er iets negatiefs gezegd wordt over de mohammedanen...

@drs.Nee | 30-11-10 | 03:07
Een wijs man & Ciao!

Parsons | 30-11-10 | 03:13

drs.Nee | 30-11-10 | 03:07
Precies.
De Amerikanen zouden zeggen: "Freedom is not free".

t.e. stikel | 30-11-10 | 03:11

@Parsons | 30-11-10 | 02:56

Hopen op een wonder denk ik, verder geen idee.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:10

@Parsons | 30-11-10 | 03:01
Simon Wiesenthal zei niet voor niets:
'Vrijheid komt niet uit de hemel vallen, daar moet je voor vechten elke dag weer'.

Trusten.

drs.Nee | 30-11-10 | 03:07

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:52

Klopt, dat heb je gezegd, maar vertel me nu eens wie we wel moeten opnemen en wie niet, graag met nuance enzo.

Nu niet vluchten maar antwoord geven graag. Namen en rugnummers mag ook maar in zijn algemeenheid ben ik ook tevreden mee.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:07

Parsons | 30-11-10 | 02:30
Dat ze in feite heulen met de zionisten omdat ze niet bidden richting Mekka.
GVD, de Kopten zijn wel de oorspronkelijkste (is dit Nederlands?)/ c.q. meest originele bevolkingsgroep van Egypte.

t.e. stikel | 30-11-10 | 03:06

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:05
Kijk de laatste even, ben je weer klaarwakker :)

Parsons | 30-11-10 | 03:06

@Parsons | 30-11-10 | 02:51

Doe eens relaxen.

*bier paast naar links*

't is 3 uur geweest hoor.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:05

Heel erg misschien, maar ik moest wel lachen

OpperGek | 30-11-10 | 03:03

@drs.Nee | 30-11-10 | 02:53
De link doet het niet in Firefox, maar wel in IE.

En die nummer 19 is de weg kwijt als je het mij vraagt. Lijkt me eerder een kind?

Parsons | 30-11-10 | 03:03

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:01
Ik heb dat net wel gedaan en heb er geen spijt van. FYI.

Soy yo | 30-11-10 | 03:03

@caudillo | 30-11-10 | 02:51

en dan nog wat, flikker op met je sprookjesverhalen over een stonede homo hippie van 2000 jaar geleden.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:03

@caudillo | 30-11-10 | 02:51

Denk je echt dat ik die hele tegel van je ga lezen?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 03:01

@caudillo | 30-11-10 | 02:51
Schitterend verhaal wederom. En zoals gewoonlijk ben ik het met je eens, maar niet voor 100% dit keer.

Eerder op de avond postte ik deze jijbuislink (6 minuten uitleg over het MO conflict).

Op een enkeling na die iets begon te roepen over propaganda (zonder inhoudelijke duiding) heeft tot nog toe niemand mij één feitelijke onjuistheid aan kunnen wijzen.

Had graag jouw mening hierover gehad, maar goed, je slaap al.

Trusten!

www.youtube.com/watch?v=63hTOaRu7h4&am...

Parsons | 30-11-10 | 03:01

@Hans van Velp5212848 | 30-11-10 | 02:48

Nee hoor maar domme tegels plempen is nie erg handig voor een zwitsal. Je mag voor of tegen zijn maar een beetje onderbouwde mening en argumenten is Joris vrij gevoelig voor. Bepaalde mensen kunnen beter op een ander forum reaguren, ben bang dat jij ook in deze categorie valt. Btw, mijn neefje van 15 is mod op fok, doe je hem de groeten?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:59

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:48
Over Zwitsal gesproken: van de soort van jouw uitbraakseltjes kan ik moeiteloos enkele honderden per dag afscheiden. Daarvoor hoef ik niet eens 10% van mijn neocortex te activeren.
Trouwens hebben jullie Likud-uitverkorenen geen eigen discussieforum?

WirMachenMusik | 30-11-10 | 02:57

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:49

Als ik deze tegel lees krijg ik eerder medelijden met jou. Zal ik je even knuffelen, of een kopje thee voor je maken?

Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:56

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:49
Die ouders, waarom hangen die hier al 11 jaar rond eigenlijk? En waarom worden die na 11 jaar (op onze kosten) procederen eigenlijk uitgewezen? En waarom zie ik die niet op de buis?

Het schijnt dat Uitgesproken VARA er vanavond weer iets over had, maar dat moet ik nog kijken (ben bij de herhaling van Nieuwzuur).

Later meer.

Parsons | 30-11-10 | 02:56

Parsons effe block.. maar oke..
Flikker op met zoveel links LUL

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:55

@Gijssie | 30-11-10 | 02:47

Ach, wat jammer nou. nou ja, dan maar weer naar fok.

*Gijssie uitzwaaien doet en prozacje na gooit*

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:54

@Hans van Velp5212848 | 30-11-10 | 02:48
Tip: lees de draad even.

Parsons | 30-11-10 | 02:54

@Hans van Velp5212848 | 30-11-10 | 02:48
(Weg)gejorist? Dit is toch pas je eerste tegel?

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 02:54

Ga nu slapen moet morgen/straks weer werken voor mijn geld.

Een laatste bericht voor Greta denk en kijk ook eens naar de Nederlander die dag in dag uit gaan werken voor hun geld, en geen tijd hebben voor die hobby's die jij dank zij je man (zaliger) kan uitoefenen.

reppert | 30-11-10 | 02:53

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:43

Heb ook nooit gezegd dat we ALLE economische vluchtelingen maar klakkeloos moeten opnemen. Het motief voor een asielaanvraag mag wat mij betreft ook een economische zijn.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:52

@Mindy | 30-11-10 | 02:44
Ciao!

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:44
Hoezo? Lijkt mij een controleerbaar feit, maar goed.

U vraagt om propaganda? U krijgt propaganda.

Handvest Hamas: www.refdag.nl/nieuws/buitenland/handve... (lees je mee Gretta?)

Pallywood 1 - www.youtube.com/watch?v=uL8ANySuSuk&am...

Pallywood 2 - www.youtube.com/watch?v=mXVstrwA7OM&am...

Zie iemand daar Hamas? - video.google.com/videoplay?docid=33831...

Gretta? Ben je er nog? Hallo! Wakker worden!

Parsons | 30-11-10 | 02:51

@Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:43

Ben niet zo op de hoogte van de kappersblaadjes maar die wiki lekken zijn echt op hetzelfde niveau als prive en story.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:51

OMDAT Jezus Christus zoveel geleden heeft en op zo'n afschuwelijke manier geëxecuteerd is, hebben Christenen zich vaak nogal superieur gevoeld.
Ik heb dat altijd heel eigenaardig gevonden.
-
OMDAT het Duitse regime van de Nazis zeer vele Joden op gruwelijke wijze vermoord heeft, mag je nooit meer wat negatiefs over Joden zeggen. Zelfs niet dat zij de aanstichters waren van de executie van de hierbovengenoemde Christus. Na de Nazitijd is vastgesteld geworden dat dat helemaal de schuld van de Romeinen was.
(Dat de Joden schuldig zouden zijn aan de kruisiging van Christus, is officieel door de PAUS herroepen!) Eigenlijk is dat ook heel eigenaardig.
-
Iemand die tegen Joden is, heet antisemiet.
Iemand die tegen Mohammedanen is, heet islamofoob.
Kun je geen antimohammedaan zijn, of semitofoob?
-
Een heel groot verschil tussen hen die het Mohammedanisme willen bestrijden (zoals ik) en de echte antisemieten, is het ontbreken van de racistische component bij de antimohammedaan.
Als Mohammedanen Christen worden, of Boeddhist, of Atheïst, dan heb ik niks meer tegen ze. Mohammedaanse landen staan afvalligheid niet toe, dus die mensen moeten vluchten. DAT zijn nou vluchtelingen die ik graag zou verwelkomen.
-
Maar Joden konden nog zo hard Katholiek geworden zijn, van Hitler moesten ze toch uitgeroeid! Al deden ze al drie generaties niet meer aan de religieuze poespas die bij hun geloof hoort, ze moesten toch opgepakt en vergast worden.
Ik vind dat een ontzettend belangrijk verschil.
-
Daarom zijn al die vergelijkingen van de huidige islambestrijders en de Nazis ook zo verkeerd. Zo vals. Zo lasterlijk.
-
En wat Israel betreft: er is veel op de Palestijnen aan te merken. Toch is het zuur als je ergens al twintig generaties boer bent, en plotseling komen er lieden jouw grond afpakken met het verhaal dat:
1 God heeft dat land drieduizend jaar geleden aan die lieden beloofd.
2 De hele wereld vindt dat die lieden daar mogen komen omdat
3 Die lieden verschrikkelijk onderdrukt en vermoord zijn door een stel boeven in Europa...
Men zou zich toch tenminste moeten kunnen voorstellen dat die Palestijnen deze influx van lieden als een onterechte bezetting ervaren. En daar kun je begrip voor hebben zonder antisemiet of Hitleriaan te zijn
En dat je, Palestijn zijnde, als de Israeliërs jouw familie hebben doodgeschoten, een nazibewonderaar wordt, vind ik niet zo eigenaardig.
-
Ten slotte: die Gretta en die VanAgt en de andere lui van die club, die zijn niet anti-joods, maar wel anti-Israel. Of dat nou wel of niet antisemitisch moet heten, dat is toch pure haarkloverij.
In ieder geval is het LINKSIG (Israel staat voor het Abjecte Westen; steuners van de Palestijnen vind je tegenwoordig in linkse hoek).
Palestijnen zijn Mohammedanen en zij gebruiken terreur tegen willekeurige westerse doelen. Dus toch: Leve Israel. (Maar het zou wel verdomd rustig zijn geweest als het Brits Imperium dat stukje Levant niet aan de Zionisten had beloofd. Dus!)
En nu ga ik naar bed.

caudillo | 30-11-10 | 02:51

TIP @Hans van Velp5212848 | 30-11-10 | 02:48
Geen lange texten die nergens op slaan, dan mag u gewoon reaguuren hoor..

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:50

@Parsons | 30-11-10 | 02:41

Ja maar, borrelde boris ies helemaal verliefd op haar, maakt dat dan echt geen verschil? Ze ies heel verwesters enzeau en ze doet gymnasium en heeft Nederlandse vriendinnetjus en haar leraren vienden haar ook liev.

En heur ouders waren heul sielugh in Afghanistan en ze heeft 9 dagen in een bushokje geslapen.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:49

Ik ben om onbekende reden reeds eerder gejorrist. Zal nu ook wel weer gebeuren. Kan Rutger 1 citaat noemen waaruit blijkt dat Greta anti-semiet is? Dat zij het opneemt voor een volk, Palestijnen, die dagelijks alle burgerrechten ontnomen wordt vind ik eigenlijk wel prijzenswaardig.
Waar het om gaat is de uiting. Blijkbaar is anti-Semiet afkeurenswaardig. Verdient pro-Semiet dan waardering? Laat deze dan ook eens (on)genuanceerd aan het woord. Het zal heel veel duidelijk maken wanneer Rutger met zijn microfoon eens een keer in de dorpen in Gaza gaat rondlopen met zijn microfoon en bij de kolonisten van Israël. Dat is pas journalistiek. Terecht doet Greta de deur dicht bij zoveel onbenul. Ligt het aan Rutger, zijn redactieteam? Dit zal vast wel een een permanente ban opleveren. Wellicht hebben dit toch een paar mensen kunnen lezen.

Blijft de vraag waarom mijn vorige inbreng gejorrist is. Was deze onwelgevallig?

Hans van Velp5212848 | 30-11-10 | 02:48

Gelukkig Snapt iedereen hier Dat het Propaganda is!! Zo niet .. "Kietel" (meppen mag niet) je vrouw en zeg dat het propaganda is

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:48

@Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:41
Jouw voorgaande 3 tegels geven anders ook te denken.
Veel doodgevroren junks momenteel zeker?

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 02:47

mevr. Duisenberg, U gaat te ver met uw toneelstukje over waar is dat bloemetje voor, u was dus reeds op de hoogte.

stampotmous | 30-11-10 | 02:47

Ben lid van PowNews, had de eerste drie keer gekeken maar vond het zo slecht dat ik het links liet liggen.
Toevallig vandaag weer een poging gewaagd, na het stukje met mevrouw Duisenberg ben ik er echt klaar mee. Zo ver onder de gordel, onbeleefd en ronduit lomp dat ik bij deze mijn lidmaatschap ga opzeggen. Wat een loosers, ik heb er spijt van dat ik ze ooit het voordeel van de twijfel heb gegeven. Dat hele PowNews is binnen haar genre slechter en meer vervuilend dan alles wat we tot nu toe ooit op tv hebben gezien.
Jammer, ik had ze hoger ingeschat maar ze zijn geen steek beter dan het tuig op straat dat iemand uitscheld / kwetst om niets.
Het lijkt wel dat als je ergens voor staat of een andere mening hebt, het voor PowNews automatisch reden is om je eens flink voor je schenen te trappen, echt heel triest en ook zo goedkoop.

Gijssie | 30-11-10 | 02:47

Ah gelukkig. Dacht hier een oeverloze Midden-Oosten discussie aan te treffen, maar het gaat over files, asielzoekers, wikileaks en heroine. Beter.

Soy yo | 30-11-10 | 02:46

@Parsons | 30-11-10 | 02:39

Ruikt ook wel een beetje naar propaganda, geloof dat beide partijen er niet echt vies van zijn.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:44

@Parsons | 30-11-10 | 02:39
Met deze uitsmijter ga ik te bedde!

Mindy | 30-11-10 | 02:44

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:41
Nou hij keek niet vrolijk.. Meer mag ik niet zeggen.. contract van 5 jaar dat je je muil moet houden ofzoiets..

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:43

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:38

Fijn, maar vertel eens, ben je echt van mening dat we alle economische vluchtelingen hier in 0031 moeten opvangen of heb je inmiddels een genuanceerdere mening?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:43

@Krachtmeester | 30-11-10 | 02:40
Stop Probeer te stopen met Heroine please..

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:41

@Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:38

En was hij blij met de wikileaks?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:41

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:37
Die ene muts kan me ook gestolen worden trouwens. #emotv

Parsons | 30-11-10 | 02:41

*over prachtige velden met zoet geurende bloemen en een jonge, dartelende schaapsherderin Gretta dromen gaat*

Krachtmeester | 30-11-10 | 02:40

@drs.Nee | 30-11-10 | 02:37
Nee, dat is promotiemateriaal wat ze van een zandplaat jat om haar zwembad een beetje rendabel uit te melken. Ondertussen vernietigd ze het genetisch übermateriaal van die dieren met deze kermis.

VanFrikschoten zelf | 30-11-10 | 02:40

@Parsons | 30-11-10 | 02:34
Dát zou een onderwerp bij dwdd cq p&w behoren te zijn.

drs.Nee | 30-11-10 | 02:39

woefdrammer | 30-11-10 | 02:20
Je zal er maar in staan om 2 uur 's nachts. #file
De infrastructuur van het Nederlandse wegennet is niet berekend op niet-global-warming laat staan dat het voorziet in genoeg asfalt voor alle wegenbelastingbetalende autorijdertjes. Met wat voor een kudt bestuur hebben we te kampen gehad sinds 1970...

wakkere_nederlander | 30-11-10 | 02:39

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:35

Neuh, maar ik heb wel een strippenkaart.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:38

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:33
Zonder gelul, die gast heb ik een hand gegeven.. Evert Santegoeds Ziet er verder normaal uit..

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:38

@Parsons | 30-11-10 | 02:34

Voor de studie van Sahar natuurlijk, dombo.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:37

@VanFrikschoten zelf | 30-11-10 | 02:33
Dat zijn geen aangespoelde slachtoffer-zeeleeuwen die in Pieterburen worden opgevangen?

drs.Nee | 30-11-10 | 02:37

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:29

Waarom is dat zo evident dan? Ben je toevallig lid van miliejeu defensie ofzeau?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:35

@drs.Nee | 30-11-10 | 02:31
Zucht, die mensen hebben geen woonlasten, krijgen te vreten en worden gekleed. Waar de neuq hebben zij überhaupt gratis geld voor nodig?

Parsons | 30-11-10 | 02:34

@Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:27

Evert Santegoeds heeft inmiddels een boner zo hoog als de eiffeltoren en zo stijf als een diepgevroren tarzan dildo. Ik ben nog redelijk sceptisch over de "onthullingen"

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:33

Over polderjoden hoor je Grettha nooit. Ik noem een zeeheks als Lenie 't Hart die heimelijk welpjes van zandplaten rooft om er schathemeltje rijk van te worden en op de staatszenders liedjes van Queen kan promoten voor de top2000. Een bestiale schànde is het meneer!

VanFrikschoten zelf | 30-11-10 | 02:33

Propaganda, Nogmaals.. Gaat HEEEL groot worden in 2011!!!

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:32

@Parsons | 30-11-10 | 02:20
Korting op € 800 zakgeld p.m. vindt de linkse oppositie veel te ver gaan. Volgens de PvdA schiet het asielbeleid door in onbarmhartigheid en dreigen veel asielzoekers in ’erbarmelijke situaties’ te belanden?
Moet niet gekker worden

drs.Nee | 30-11-10 | 02:31

@Mindy | 30-11-10 | 02:25
Het gaat een stuk beter dan gisteren, dank!

Parsons | 30-11-10 | 02:30

En wat zou Gretta van de Kopten in Egypte vinden?

Parsons | 30-11-10 | 02:30

De staat Israel (prachtig land btw, vaak geweest) moet men zien als een experiment om de joodse (voornamelijk arme russische en rijke amerikaanse) witmensch tussen de allahbieren te laten leven, met een oneindige steun van van het ontwikkelde westen.


Deze strijd zal nooit verloren worden, al komen er 6 miljoen Gretta's [/godwin]

woefdrammer | 30-11-10 | 02:30

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:20

Het is evident dat ik "dom" overkom. Mijn mening verschilt op veel vlakken t.o.v. van het gros der reaguurders. Ik geloof nog steeds in een sociale en humanitaire politiek.
Laten we het zo zeggen, laatst was ik het roerend eens met Parsons (dus er is nog hoop zullen we maar zeggen) ;)

Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:29

Ongelooflijk hoe de NOS ons probeert te hersenspoelen... WikiLeaks word een FAIL van onkenbaare groote,,, Ben jij die dit leest Zo ddebiel die dit kan geloven??

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:27

@Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:18

Je weet dat ik niet houdt van meelopers en slijmjurken?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:25

@mijn zus | 30-11-10 | 02:00
Leuk te zien dat, na jaren, recycling van nick names zijn vruchten begint af te werpen...
*Gaat voordragen uit MijnStijl, jaargang 1674, terwijl reaguurdertjes om Ome Frik heen scharen*

VanFrikschoten zelf | 30-11-10 | 02:25

@Parsons | 30-11-10 | 02:20
Gaat het weer een beetje meneer Parsons grinnik.
Eens ook drs. Nee, laat ander onderwerp maar zitten, too late.

Mindy | 30-11-10 | 02:25

@Parsons | 30-11-10 | 02:10

Gretta is het vast eens met een dikke worst voor asielzoekerts, ik heb een andere mening.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:24

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:18
Ik zie de propaganda wel, maar de zorgen over Iran bestaan niet allemaal uit propaganda. Ook als die regio een oase van rust en vrede was geweest, zou Iran naar nukes hebben gestreefd, omdat zowat al hun (noorder)buren ze ook hebben.
Dat probleem zou vroeger of later dus sowieso aan de orde zijn gekomen. Daar wordt al jaren, tussen alle schreeuwpropaganda door, serieus over gepraat.
Iran heeft een punt: de Paki's hebben ze, dus waarom wij niet? De rest van de wereld heeft een punt: omdat proliferatie een doodlopende weg is.

Krachtmeester | 30-11-10 | 02:23

koerbagh ® | 30-11-10 | 02:16
Ik ga daar in mee. Wij noemen het jodendom, het christendom en de islam religies maar in feite is slechts het christendom een religie.
-Het jodendom is een combinatie van een ras en een cultuur.
-De islam is een complot tegen alles wat niet islam is.

wakkere_nederlander | 30-11-10 | 02:22

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:14

Zover ik het nu kan nagaan is de familie economisch gelukszoekert die hier het rechtssysteem 11 jaar lang heeft lopen bevuilen. Wel jammer dat jij geen nuances wilt, op mij komt het een beetje dom over maar dat ter zijde. Vraag me wel oprecht af of je werkelijk vindt dat we elke economische vluchteling moeten opvangen en pamperen of dat dat ook gewoon een schreeuwseltje was.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:20

@drs.Nee | 30-11-10 | 02:17
Dat lijkt mij ook.

Parsons | 30-11-10 | 02:20

Ik ga voor "neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:15"
Krachtmeester kom op, bent u nu echt zo dom dat u de Propaganda niet ziet???

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:18

Heb echt grenzeloze schijt aan Gaza en prijs mezelf daar om!
Goed he?

Fatwa | 30-11-10 | 02:17

@Parsons | 30-11-10 | 02:10

Het zakgeld van bijna 800 euro per maand voor een gezin met twee kinderen in een asielzoekerscentrum is veel te riant.
Is ook niet te verkopen aan autochtone minima.

drs.Nee | 30-11-10 | 02:17

@wakkere_nederlander | 30-11-10 | 02:09
Dat boekjes schrijven is niet erg, wel aan die boekjes een claim op de absolute waarheid verbinden. Joden hebben dat eigenlijk nooit gedaan, alles mocht ter discussie staan (vandaar dat de beste advocaten joden zijn #feit). Twisten over de waarheid in het heilige boekje is een nationale sport van joden. In de afgeleide religies is dat "not done".

koerbagh ® | 30-11-10 | 02:16

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:11
Iran ligt genuanceerder. De atoomlandenclub (V.S., Rus, Chi, Fra, G.B., Ind, Pak) wil gewoon niet dat elk land atoomwapens heeft. Want straks vindt GS wellicht ook dat het 'recht' heeft op atoomwapens. Daar ligt het kernconflict: in de angst dat Bahrein en al die andere kleine kudtlandjes straks ook nukes willen hebben. En het is al zo'n kleuterklas mind you.

Krachtmeester | 30-11-10 | 02:16

@Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:11

Wie dat niet ziet is gek, ben wel heel benieuwd of we deze ronde echt nucleaire wapens gaan vinden of dat het net zo'n sof wordt als Irak. Eerlijk gezegd ken ik het antwoord al.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:15

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:12

Nee, maar zoals ik al eerder zei, maakt de reden voor mij niet uit. Heb jij al meer info dan?

Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:14

@Mindy | 30-11-10 | 02:01
Zijn naam is middels een schikking gezuiverd.

drs.Nee | 30-11-10 | 02:13

@koerbagh ® | 30-11-10 | 02:07,
vertel 't 'm nou maar niet,
hij heeft het al zo moeilijk,
en dan zo ineens recht voor z'n raap het prutswerk even gaan bespreken..
wreed.

vander F | 30-11-10 | 02:13

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:10

Weet je inmiddels al waarom de ouders van Sahar zijn gevlucht uit Afghanistan?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:12

@Krachtmeester | 30-11-10 | 02:09
Inderdaad, iets dat in het journaal zit en op internet, het moet wel waar zijn... Niet bessefend dat het PURE PROPAGANDA is om een oorlog te beginnen tegen IRAN!!!!

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:11

@wakkere_nederlander | 30-11-10 | 02:09

Sprookjesboeken zijn van alle tijden, het wordt pas ernstig als je ze voor waar aan gaat nemen.

*witte wieven aanroepen gaat*

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:11

@Parsons | 30-11-10 | 02:05

Zal eens kritisch kijken, of ik aanstootgevende uitlatingen kan ontdekken!

Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:10

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:07
Mensen zijn niet dom, maar worden onderbewust toch meegesleept in hetgeen ze absorberen.

Krachtmeester | 30-11-10 | 02:09

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:33
De wereld was 1 grote disney world totdat een stelletje joden/christenen/mohammedanen uit die godvergeten zandbak boekjes gingen schrijven.

wakkere_nederlander | 30-11-10 | 02:09

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:02

Ow, daar denk ik heel anders over. Wat had Ruktor dan moeten vragen volgens jou?

Je kunt alles van ruktor zeggen maar hij weet beter waar hij het over heeft dan jou.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:08

@Krachtmeester | 30-11-10 | 02:03
Is dan echt iedereen zo dom dat ze het niet inzien?? Dat ze zo worden beinvloed door de staats omroep.. Lang leven de internet generatie...

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:07

@vander F | 30-11-10 | 02:05
6 off-days op een rij is wel uitzonderlijk. Zelfs voor een opperwezen.

koerbagh ® | 30-11-10 | 02:07

@Bokko | 30-11-10 | 02:04
Wist ik wel ;)

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 02:07

Ach, de Schepper heeft ook wel eens een off day.

vander F | 30-11-10 | 02:05

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:04
PenW niet gezien? De leugens vlogen weer over tafel alsof het Israëlische fosforgranaten op de Gazastrook waren.

Parsons | 30-11-10 | 02:05

@Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:57

Is max masochistisch dan?

Nooit geweten dat prins pils sadist was, zag hem altijd meer als een zoetwaterwortel.

#lulletjuh rozenwater

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:05

@neemjemoederindemaling | 30-11-10 | 01:51

Met alle respect voor zijn oorlogsdaden.
Kwestie van screenen.
Net zoals die oud-militaire Tweede Kamerleden bij de PVV.

drs.Nee | 30-11-10 | 02:05

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:57
Vooral dat doorstoten spreekt mij erg aan.
Roepen we Batadorp dan uit tot nieuwe hoofdstad.. ehm.. -dorp?

Krachtmeester | 30-11-10 | 02:05

@De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:44
Oh nee meisje toch, epileersetje aanreikt en trusten wenst grinnik.

Mindy | 30-11-10 | 02:05

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 02:02
Eensch.

Bokko | 30-11-10 | 02:04

@Parsons | 30-11-10 | 01:53

Heeft u daar ook een linkje/beeldmateriaal van?

Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:04

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 01:56
Er is momenteel heel veel angst voor verlies van invloed, macht, controle, rijkdom en aanzien bij zowat iedere (wannabe-)elite in de wereld.
Vandaar alle schreeuwpropaganda uit elke windrichting.
Maar don't believe the hype: de meeste gewone mensen willen een vreedzaam bestaan.

Krachtmeester | 30-11-10 | 02:03

Vroegâh had Wim 'r gewoon even door de kamer gehoekt.

Biff Eagleburger | 30-11-10 | 02:03

Zo, de graaf gaat weer ter sponde. Dromen van antisemieten en naakte Maxima's. En morgen gezond en met een harde plasserT weer op.

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 02:02

@Bokko | 30-11-10 | 02:00
Gelukkig waren ze vroeger wel lief.

Ik bedoel, het is niet zo dat ze vanaf '48 non stop met de koran in de hand hebben geschreeuwd om het einde van de staat Israël en de dood van diens inwoners.

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 02:02

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:54

De nuance is anders ver te zoeken.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 02:02

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 02:00

Heej,

als ik je naam mag geloven dan ben ik de Graaf van Horne en gaan we samen tot het eind. (zonder hoof dat wel dan)

reppert | 30-11-10 | 02:02

lol@Krachtmeester | 30-11-10 | 01:58

Parsons | 30-11-10 | 02:01

@Mindy | 30-11-10 | 01:54

Moeten we Steijnen wel eerst in een ontwenningskliniek stoppen anders is het wel heel sielugh voor Gretta.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 02:01

@drs.Nee | 30-11-10 | 01:48
I know that, idem Eric O wederom, waarom worden zij dan in NL aangeklaagd, dat is toch van de zotte!

Mindy | 30-11-10 | 02:01

rocco tevredi | 30-11-10 | 01:28 - hahaha, dan moet Iran natuurlijk wel eerst de stukken bij elkaar rapen van de door jouw genoemde geleerden. Btw, goede actie weer, van wie dan ook.

mijn zus | 30-11-10 | 02:00

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:56
Als je buurtjes verarmen, worden het dikwijls tokkies (agressieve paupers). Tokkies zijn niet lief, maar waren dat oorspronkelijk wel.

Bokko | 30-11-10 | 02:00

reppert | 30-11-10 | 01:58
Das goed, als je je tenminste een echte Batavier voelt. Als je alleen de blote reedt van Maxima wilt aanschouwen, dan blijf je gewoon thuis.

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 02:00

@Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:57
Mij ziet liever Prins allexander zwemmen in de hoftuin! (vooral met dit weer..)

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 02:00

@reppert | 30-11-10 | 01:55
Heb je gezopen of zo?

En ik heb geen hekel aan Joden; althans niet meer dan strikt noodzakelijk.

Is dat antwoord op je vraag? Voor zover je al een vraag stelde.

Parsons | 30-11-10 | 01:59

Parsons | 30-11-10 | 01:56
Ik ken haar niet.
Maar ik zou haar doen, dat dan weer wel.

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:58

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:57

Ik ga mee.

reppert | 30-11-10 | 01:58

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:54
Zo is het maar net. Ik stel voor om elk jaar in een holle boomstam de Rijn af te zakken en bij Spijk (en dus niet Lobith) ons land te betreden. Om vervolgens door te stoten naar Wassenaar om daar Maxima eens goed billenkoek te geven.

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:57

@Bokko | 30-11-10 | 01:54
Gelukkig doen de buurtjes wel aardig terug.

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:56

@Krachtmeester | 30-11-10 | 01:53
Geh, niet om te proppen, maar ik was benieuwd naar je mening over haar.

Is inmiddels duidelijk ;)

Parsons | 30-11-10 | 01:56

Wat is er VEEL PROPAGANDA op tv... Propaganda over wikileaks, Propaganda, Iran aanvallen, Propaganda voor Oorlog... en niet veel mensen zien het....
Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 01:54

Crematorium-de-Asbak | 30-11-10 | 01:56

Parsons | 30-11-10 | 01:44

Ja, jij neemt het op voor Israël en dat zijn echt geen lievertjes,
Nederland heeft wat mij betreft niets meer te maken met Israiël.
Ja ja 65 jaar geleden bla bla bla heel erg, echt heel erg wat er toen gebeurt os maar moet ik me daar nu druk om maken? Zo ja ga dan eerst ff naar de Duitsers zij waren de aanleiding, zou ik zo zeggen.

reppert | 30-11-10 | 01:55

Zo'n vrouw van de wereld, die in dienst van de KGB nog hoogstpersoonlijk gezorgd heeft voor een dictator in Suriname en een atoombom in Pakistan, nam daar toch bijna een bloemetje aan van Rutger. Gelukkig noemde hij haar net op tijd een antisemiet.

LibertasSimplex | 30-11-10 | 01:55

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:52
*'Drie bier voor de Batavier!' scandeert en boot bij een terp aanmeert*

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:54

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:40
LOL! Enait weigert alles dus ook Gretta een handje geven, meneer Prakken voelt zich geïntimideerd door zo'n vrouw dus toch maar de paardenstaart.

Mindy | 30-11-10 | 01:54

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 01:50

Natuurlijk wilde hij provoceren, ik heb ook nooit gezegd dat dat niet zo was. Maar als ik zeg dat ik het tof vind dat mensen me een domme boer vinden en ik zet het zelfs op mijn website dan moet ik niet gaan janken als ruktor voor mijn deur staat en me uitmaakt voor domme boer.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:54

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:42
Twas een lokkertje, bepoept en wel.
Kijk, het hoort niet te gaan over volk, het recht wel of niet hebben. Het gaat om gelijkheid en naastenliefde. Ik vind de laatste tijd dat de Israëliërs niet lief doen tegen hun arme buurtjes. Dan krijg je ook zo'n David en Goliath achtige situatie, benne vaak voor de underdog.

Bokko | 30-11-10 | 01:54

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 01:50
En wat is daar mis mee? Halsema provoceert mij ook altijd en daar zegt niemand iets van.

Parsons | 30-11-10 | 01:53

@Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:42 Jeruzalem werd toch op 15/7 door Godfried van Bouillon en de zijnen, in opdracht van popie de zoveelste, tijdens de eerste kruistocht heroverd op de djihadisten in 1099.
Volgens antisemieten was het verovering. Vandaar deze malheur heden ten dage. En ja, Palestijnen, de Arabische-, zijn bij de gratie van de Gaulle en de Arabische Liga toentertijd als volk erkend.

kwajtsnet | 30-11-10 | 01:53

-weggejorist en opgerot-

VanFrikschoten zelf | 30-11-10 | 01:53

@Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:52
Good memories.

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:53

Parsons | 30-11-10 | 01:49
Jaja, ouwe agitpropperT :). Maar toch bedankt.

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:53

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:49
Sinds Maxima heeft geproclameerd dat de Nederlandse identiteit niet bestaat, ben ik er trots op om weer Batavier te zijn. Wat heb je anders nog aan een gezamelijk verleden?

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:52

@drs.Nee | 30-11-10 | 01:48

En wat heeft dat te maken met verboden wapenbezit en drugsgebruik?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:51

@neemjemoederindemali
Iemand in mijn geestelijke conditie is altijd blij, neemjemoederindemali...

VanFrikschoten zelf | 30-11-10 | 01:51

Ik schat dat tussen nu en volgend jaar ergens in mei er echt niemand meer op Rutgertje reageert. Te flauw. Het kan dan nog wel waar zijn maar het is gewoon flauw.

tagliatelle | 30-11-10 | 01:51

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:47

Dus je bent van mening dat Rutger niet wilde provoceren? Kom op zeg, zo lust ik er nog wel een paar.

Borrelende Boris | 30-11-10 | 01:50

@VanFrikschoten zelf | 30-11-10 | 01:47

Ik denk dat je blij mag zijn als je om 12.00 uur nog geen permaban hebt.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:49

@Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:47
De Filistijnen hebben niets met het groepje Arabieren dat zich Palestijnen noemt van doen.

Dat is dezelfde onzin die je hier wel eens hoort, over dat de Nederlander vroeger Batavier werd genoemd. Waanzin.

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:49

@Mindy | 30-11-10 | 00:49

Gevalletje Kroon is toch een beetje anders ben ik bang, de man gaat hoe dan ook veroordeeld worden, kan zelfs Bram hem niet mee helpen. Betrapt met de handen in de snoeppot, laten we dat maar niet live doen.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:53

Wiki vermeldt dat Kroon van maart tot augustus 2006 luitenant en als pelotonscommandant naar de Afghaanse provincie Uruzgan uitgezonden werd. Hij stuitte tijdens een negendaagse patrouille per toeval op een groep Talibanstrijders.

Tijdens het daarop volgende vuurgevecht vroeg hij voor de eigen positie luchtsteun aan; hij liet zijn manschappen in dekking gaan en loodste zelf de Amerikaanse gevechtsvliegtuigen naar de vijand toe. Later wist hij vanuit een Afghaans huis diverse nachtelijke aanvallen van de Taliban af te slaan. Onder de leden van het peloton van Kroon vielen die nacht geen slachtoffers, wel onder de Talibanstrijders.

Door de vele negatieve reacties vanuit het Nederlandse volk - Afghanistan, wat hebben we daar in hemelsnaam te zoeken? - nadat op 6 april 2009 het 19de Nederlandse militaire slachtoffers daar, hier bekend werd...

Men overhaast een ander geluid wilde laten horen door....

Drie jaar na dato, om de 'vredesmissie' positief voor het voetlicht te brengen, besloten is dat Kroon de eerste militair sinds 1955 zou worden, die is toegelaten tot de Militaire Willems-Orde, de hoogste militaire onderscheiding die Nederland kent. Koningin Beatrix sloeg kapitein Kroon op 29 mei 2009 tot Ridder en reikte hem de versierselen uit.

drs.Nee | 30-11-10 | 01:48

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 01:45

Dom lullen ben jij dan ook vrij goed in. Mevrouw vindt het een geuzennaam en is er trots op dat mensen haar zo noemen, een beetje inlezen zou voor jou geen kwaad kunnen.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:47

@redactie
Is het mogelijk dat ik nog 55 van die zwitsalhoofdjes naast mijn naam krijg? Wij zijn namelijk met 56 man zoals u wellicht niet ontgaan is.

VanFrikschoten zelf | 30-11-10 | 01:47

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:42

Dan kent Zuheir Mohsen de geschiedenis van zijn eigen volk slecht, of hij is zelf geen Palestijn. De Joden vochten in de Bijbelse tijd al met de Palestijnen, die toen nog Filistijnen werden genoemd.

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:47

@Borrelende Boris | 30-11-10 | 01:45
Als ik - in dat hypothetische geval - constant racistische opmerkingen zou maken, dan zou ik dat die interviewer denk ik niet kwalijk (kunnen) nemen.

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:46

henkiedenkiedenkie | 30-11-10 | 01:43
Maar zeg nou zelf: als PowNews jou als BN-er 's ochtends belt en meedeelt dat Rut straks met camera, microfoon en een bloemetje langskomt, doe jij dan de deur vervolgens open?

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:46

@Krachtmeester | 30-11-10 | 01:41
100% eens.

Parsons | 30-11-10 | 01:46

Ik ben echt klaar met deze discussie zoek het maar uit daar, ik wordt doodziek van Israiël, Palastijnen, Iranieërs,Zuid en Noord Koreanen etc etc het zijn jullie problemen los het maar op zou ik zeggen.

reppert | 30-11-10 | 01:45

Zomaar een onschuldige stelling: wat zou jij doen als de Vara bij je op de stoep zou staan? "Hallo, ik kom u een bloemetje aanbieden". Voor je het goed en wel doorhebt, maakt de interviewer je dan opeens uit voor racist, en zendt de beelden dezelfde dag nog uit tijdens DWDD. Kan me haar woede enigszins voorstellen....

Borrelende Boris | 30-11-10 | 01:45

@henkiedenkiedenkie | 30-11-10 | 01:43

Uit welk hol bent u gekropen?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:45

@Bokko | 30-11-10 | 01:39
En Nederlanders zijn wel een volk?

Parsons | 30-11-10 | 01:44

*hoort bed roepen dat de plicht morgen onverbiddelijk roept*
*snor drukt en aus gaat*

Lehitrahott.

De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:44

@reppert | 30-11-10 | 01:39
Huh? Heb ik iets anders gezegd dan?

Parsons | 30-11-10 | 01:44

Kom op, Pownews maakt leuke televisie maar laten we wel wezen, het is gewoon puur omdat de verslaggevers (met name Rutger) gewoon totaal onbeschoft zijn en mensen voor de camera lekker pissig maken of voor lul zetten. Lokt weer wat onhandige uitspraken uit en daar hebben we weer wat om te lachen.

Of de term "antisemiet" nou gegrond is of niet, iemand zn voortuin binnenstappen, een camera in zn smoel drukken en dan ook nog eens die persoon voor antisemiet uitmaken, ik denk dat niemand dat hoeft te pikken.

henkiedenkiedenkie | 30-11-10 | 01:43

@De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:41

Vuige creationist.

*dagvaarding afwachten doet*

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:43

Klacht:
Ik heb mijn antenne naar Artis gericht maar ontvang nog steeds niks. Ja, een schele baviaan en een blonde papegaai... Maar dat is het vast niet.

VanFrikschoten zelf | 30-11-10 | 01:43

De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:41
LOL @ gelegenheids-garisten.

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:43

Wat een kansloze actie, die niet-winkel-dag. Die stomme kudthippies moeten gewoon tegen alle kinderen zeggen dat Sinterklaas niet bestaat. En tegen alle Marokkaanse jongetjes dat Allah niet bestaat.

wakkere_nederlander | 30-11-10 | 01:43

Parsons | 30-11-10 | 01:36
Israël verdient bescherming én kritiek.
Echte vrienden geven namelijk ook kritiek.

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:41

@ Parsons | 30-11-10 | 01:36
Rijden is idd een beetje ver, ja.
Ik zou er zo naartoe gaan als ik de gelegenheid en de poen had.
Ging destijds ook gewoon met OV in Jerusalayem. Was best spannend, hahaha!
Wat vreemd was, is dat mensen het niet konden bevatten dat men ook gewoon NIET kan geloven. Was geen optie.
Ik ben toen maar even een gelegenheids-garisten geworden.

De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:41

@Mindy | 30-11-10 | 01:35

Enait, (Mijnheer) Prakken en Steijnen lopen zich al warm langs de zijlijn.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:40

Parsons | 30-11-10 | 01:30
Elk volk heeft recht op het hebben van een eigen land. Aangezien Joden geen volk zijn, maar een gemeenschappelijk geloof bezitten, kunnen ze dit recht, mijns inziens niet claimen. Palestijnen wel. (p.s. ik hou van de korte bocht.)

Bokko | 30-11-10 | 01:39

Parsons | 30-11-10 | 01:36

Laat ze het toch zelf uitzoeken, is dat nu echt ons probleem zolang als ik me kan herinneren is het daar oorlog.

reppert | 30-11-10 | 01:39

@Parsons | 30-11-10 | 01:30

Kom eens met iets sterkers, die Prager doet me een beetje denken aan Robert Schuller, niet goed voor de geloofwaardigheid.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:38

Ik hou zoveel van Grettha; als de eerste mens intergalactische reizen gaat maken; dat ik haar nomineer. Oh, God, zie mij staan met mijn doosje lucifers op Cape Canaveral naast die haatpilaar....

VanFrikschoten zelf | 30-11-10 | 01:38

Dat programma heet toch "Straks in poonuws"?

Maaier | 30-11-10 | 01:37

@De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:31
Nope. Durf ik niet en ik heb bovendien een schurfthekel aan vliegen (gekregen).

Parsons | 30-11-10 | 01:36

VanFrikschoten zelf | 30-11-10 | 01:25

Is het nu zo dat als je rutger tegenkomt je hem maar moet antwoorden?
Welnee. Alleen labiele wijven doen dit. Dat is hetzelfde met aardappels, als er 1 sprekende aardappel in de pan zit die protesteert om gekookt te worden, vraatg je toch niet wat is er nu.

caravaggio | 30-11-10 | 01:36

ik vind gretta ook een antisemiet
klaag me maar aan :)

J.T | 30-11-10 | 01:36

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:35
OpschepperT! Ghe ghe.

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:36

@Krachtmeester | 30-11-10 | 01:32
Zonder Israël waren de Palestijnen al lang uitgeroeid door de mohammedanen, en wat als die de haatbaarden zich dan zouden verenigen?

Neuh, doe mij Israël maar. Ik vind het wel een veilig idee dat anderhalf miljard haators in bedwang worden gehouden door 6 miljoen Joden met atoomwapens.

Parsons | 30-11-10 | 01:36

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:26
Tja rechters... nou laat maar. Gekke Gretta gaat iig weer fijn de werkdruk verhogen om niks grom.

Mindy | 30-11-10 | 01:35

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:34
Voor jou misschien, maar niet voor mij. Wanneer mag ik beginnen?

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:35

O, is dat een journalist! Was me nog niet opgevallen.

Fremdkörper | 30-11-10 | 01:34

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:33
Kudt. Ik las eerst 'om heel die regio te neuken'. Dat leek mij een schier onmogelijke opgave.

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:34

Zelf ben ik een aanhanger van het gezegde: "waar twee vechten, hebben twee schuld". Ik stel dus voor om heel die regio te nuken en daarna af te dekken met een dikke laag asfalt. Kunnen we er een groot parkeerterrein van maken en een soort Disney-world aanleggen.

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:33

Ik zag haar van de week nog op een bezemsteel rond een minaret vliegen trouwens. Wat een kranige dame! Dat evenwicht! Die gratie en souplesse! Op een verlengde takkenbossen roede of opgevoerde ragebol suist zij haar rondjes al heen en al weer.

VanFrikschoten zelf | 30-11-10 | 01:32

Parsons | 30-11-10 | 01:28
Kauweflul. Zonder Israël hadden die mensen daar ook wel ruzie gemaakt.
Ruzie is namelijk een munteenheid in die regio.

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:32

Waarom gaat Jojanneke in haar pyama bij de mensen langs?
Ze weet toch dat iedereen met haar naar bed wil... tsss

wakkere_nederlander | 30-11-10 | 01:32

@ Parsons | 30-11-10 | 01:19
Ze zijn gewoon jaloehoers, wat een loeserTs.
Al eens in Israël geweest?
Is absoluut de moeite waard.

De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:31

Gelukkig zorgt Europa beter voor de dode joden, dan dat zij ooit voor de levende(sic) zal doen.
/sarcasm mode

kwajtsnet | 30-11-10 | 01:31

@Bokko | 30-11-10 | 01:22
Jij ziet het anders? Leg uit. Ik luister.

Parsons | 30-11-10 | 01:30

-weggejorist-

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:30

@ Parsons | 30-11-10 | 01:19
Hahaha, met die ziekelijke preoccupatie heeft hij in ieder geval wel een helder punt, ja.
Oké, ik raak een beetje overtuigd. Dank voor de colleges.

De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:29

@Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:23

Kan, maar ze schijnt het zelfs op haar eigen site te melden, dan niet zeiken als een hoernalist je er mee confronteert.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:29

@Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:25
Nah. Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:05

Dat is een vertoebeling van een zuivere discussie en bovendien is Hamas sowieso slechts een organisatie. Een perfide en verwerpelijke terreurorganisatie.

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:29

Al die aandacht voor dit mens is eigenlijk totale onzin, en waar is Liebeman trouwens?

Mindy | 30-11-10 | 01:28

@De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:21
Ik heb geen idee wat haar drijft, het interesseert me eigenlijk ook geen reedt.

Ze lijkt zich alleen niet te beseffen dat we Israël op ons blote knietjes mogen bedanken voor het tegenwicht dat ze bieden in die regio.

Zonder Israël als buffer hadden zaken er heel anders voorgestaan.

Parsons | 30-11-10 | 01:28

Joh als geleerden in Iran een beetje kwaad maken en snel op de proppen komen met zo'n megarotje kan het met de oplossing ineens heel snel gaan !!

rocco tevredi | 30-11-10 | 01:28

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:19

Ik geloof in niets en verafschuw mensen die geloven in alles waar ik last van heb.

reppert | 30-11-10 | 01:27

@De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:22

stt, nope.

#autobranden

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:27

@Mindy | 30-11-10 | 01:19

We zullen afwachten, ik heb er een hard hoofd in maar ben geen rechtert natuurlijk.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:26

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:22
Ik bedoelde het als in bij wijze van spreken. Overigens is anti hamas natuurlijk ook anti semitisme.

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:25

Antisemiet gaat idd wat ver. Ik vind Gretta anders wel een griezel.
Mag ik dat zeggen, alleen al omdat het alliteratie is?

Mark Levinson | 30-11-10 | 01:25

Ik zeg wel eens terloops, zo tussendoor, op een donkerbruine woensdagmiddag:"Het is maar goed dat we die Grettha hebben en kleine aardappels. Anders vraten we ons te barste in dikke."

VanFrikschoten zelf | 30-11-10 | 01:25

Bokko | 30-11-10 | 01
Linkse kerk? Ik snap het niet meer. Is pro Israël nu links of rechtse kerk? Wat deed Geert ook alweer met Israël? Maar ach ik ben meer van de ' waar twee vechten ' kerk.

beenthere | 30-11-10 | 01:24

@De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:16

Haar woorden, niet de mijne.

www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/2...

Begrijpen doe ik het ook niet maar ik begrijp wel meer vrouwen niet, zal wel aan mij liggen.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:23

Ah heerlijk ik ga meteen PowNews gemist kijken.
*chips en cola pakken gaat*
Nee wacht dat kan beter,
*houmous en geitenmelk pakken gaat*

wakkere_nederlander | 30-11-10 | 01:23

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:18
Ik kan een eind met je meegaan, als ze het als een geuzennaam gaat beschouwen zoals ze zegt. Ik vermoed echter dat het iets genunanceerder bij haar ligt. Als je zo vaak voor anti-semiet wordt uitgemaakt als zij, dan moet je een keer met een goede oneliner komen.

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:23

Parsons | 30-11-10 | 01:19
Ik ben helemaal om. Vooral die inspreker, zo objectief. Heerlijk. Mooi liedje ook.

Bokko | 30-11-10 | 01:22

@Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:20
Ik ben niet pro-Israël, ik ben vooral anti-Hamas.

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:22

@ neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:19
Da's niet zo ver bij jou vandaan, toch?

De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:22

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:15
Nee hoor, die heeft ze lang geleden al gestreken (evenals de rode vlag ;)

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 01:21

@ Parsons | 30-11-10 | 01:15
Ik vind ook niets mis met duiden, hoor.
Ik vind het bij nader inzien wel heel apart dat de haat jegens een (ander) volk zó diep kan zitten. Zou zij ooit belaagd zijn door Joden? Of is het toch die paplepel?

De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:21

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:15
Je hebt duidelijk een andere kijk op Gretta's uitlatingen dan ik en dat mag natuurlijk. Als ik pro Israel zou zijn, dan zou ik me ook ergeren aan haar te dik aangezette uitspraken. Ware ik een echte anti-semiet, dan zouden haar uitspraken een slap aftreksel zijn van wat ik graag zou willen horen.
*en relativeert nog een tijdje door*

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:20

@ Mokum Kosher | 30-11-10 | 01:16
Ze schijnt een echte Topf und Söhne oven te hebben.
*Gretta natuurlijk de !@#$%^&* wenst*

verraad van links | 30-11-10 | 01:19

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:12
Ik vond Knoops sterk, en het NFI is al meerdere keren op de bek gegaan...

Mindy | 30-11-10 | 01:19

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:15

Haar man, (die van ons geld) draait zich om in zijn graf met zo'n vrouw.

reppert | 30-11-10 | 01:19

Het Rutger concept werkt nog steeds. Men zou een voorbeeld moeten nemen aan Ted van Leeuwen. Als iedere geïnterviewde zo zou reageren, is het snel afgelopen met de provocerende opmerkingen.

www.youtube.com/watch?v=OR1cgc2iA3U

Borrelende Boris | 30-11-10 | 01:19

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:10

dat is nu net het gevaar van de alleswetende journalist rutger. Kunst, Finnen, politiek, Joden, Palestijnen, Linkse subsidies. Kom maar op. De inhoud wankelt. Dat is vaak jammer.

caravaggio | 30-11-10 | 01:19

@rocco tevredi | 30-11-10 | 01:14

U woont in Almelooooooooooooo?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:19

reppert | 30-11-10 | 01:14
Zelfde geldt vanzelfsprekend voor alle Heilige Land promotors die hier de panelen - en ook steeds vaker onze nationale politiek seculierbetert - vervuilen met hun bijbelse agitprop. Ga lekker daar wonen zou ik zeggen.

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:19

Meh, onterecht lastiggevallen. Ik geniet er juist wel van als Rutger ze 100% terecht met een mond vol tanden zet.

Bulloch | 30-11-10 | 01:18

De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:16
Anti-aanbaklaag.

Bokko | 30-11-10 | 01:18

Als je die vrouw lang genoeg negeert gaat ze vanzelf deaud. Helaas heeft iemand de gebruiksaanwijzing niet goed gelezen en zal ze weer opbloeien van de aandacht.

Djep Stem | 30-11-10 | 01:18

@Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:10

Als ze zelf aangeeft dat ze het tof vind als ze antisemiet wordt genoemd moet ze niet zeiken als iemand haar zo noemt. Gewoon een gevalletje uitlokking, niet meer en niet minder. En dan heb ik het nog niet eens over de vraag of het waar is.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:18

@Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:10
Ik vind dat ze op geen enkel punt gelijk heeft en de betekenis van het woord antisemiet=tegen Joden.

Waarom mag ik wel voor islamofoob uitgemaakt worden als ik de oh zo gematigde islam duid?

Parsons | 30-11-10 | 01:17

-weggejorist-

VanFrikschoten zelf | 30-11-10 | 01:16

-weggejorist en opgerot-

geouwehoer | 30-11-10 | 01:16

Gretta vergeet je thuis het gas niet uit te zetten als je van huis gaat?

Mokum Kosher | 30-11-10 | 01:16

@ neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:06
Goed dat je het even recht zet.
'Antisemiet' een geuzennaam? Ik kan me treffender omschrijvingen voorstellen. 'Anti' heeft toch een negatieve bijklank...

De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:16

@Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:10
Of je drukt je minder ongelukkig uit. Dan wek je niet de schijn antisemiet te zijn. Kritiek op Israël is hier en daar zeker terecht en moet dan ook kunnen.

Duisenberg windt er echter herhaaldelijk zo weinig doekjes om dat er bij mij weinig twijfel bestaat over antisemitische visie.

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:15

@De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:08
Ik ben een islamofoob. Gretta is een antisemiet.

Wat is er mis met duiden?

Mevrouw loopt openlijk achter Hamas aan. Het clubje dat in z'n handvest heeft staat dat alle Joden deaudvermoord moeten worden en waarvan de leider roept dat het fijn is dat ze in Israël zitten; dan hoeft hij niet de hele wereld af te struinen om ze uit te roeien.

www.crethiplethi.com/de-mythe-van-de-g...

Parsons | 30-11-10 | 01:15

@Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 01:06

Nie zo onaardig over die oude vrouw, ze heeft een hele mooie vlag over haar balkon hangen heur.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:15

Een ding begrijp ik niet, als zij zo vol zit
(letterlijk) met de Palastijnen, ga daar dan lekker zelf wonen, wij hebben hier onze eigen problemen.

reppert | 30-11-10 | 01:14

@ reppert | 30-11-10 | 01:05
Maar met een camera op je bek vriendelijk blijven lachen en leuk doen als iemand dat zegt over jou?
Ik zou er niet blij van worden.
Van mij mag ze die uitspraken doen. Iedereen doet uitspraken over (sub)culturen die niet in het eigen straatje passen.
Er zijn wel ergere dingen. uitspraken uitvoeren, bijvoorbeeld (denkt aan die goddeloos slechte rap van eerder deze dag).

De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:14

Maar dat is toch juist goed antisemiet ?
Poeh hee.. ik zou maar al te graag met zo'n titel willen kunnen pochen.
Ik steek al maanden lang auto's van het uitverkoren vuchtse volk in de fik maar kom niet verder dan Pyromaan !!

rocco tevredi | 30-11-10 | 01:14

Gevaarlijk dame.

Amsterdam Hustler | 30-11-10 | 01:14

De 10 geboden van de linkse kerk:
1. Bekritiseer ook altijd de moslimfundamentalisten en vergoelijk nooit zelfmoordaanslagen
2. Neem stelling tegen antizionisme
3. Spreek niet van genocide en noem Israël niet de grootste mensenrechtenschender
4. Vergelijk Israël niet met nazi-Duitsland
5. Stel niet ‘de joden’ verantwoordelijk voor de daden van de Israëlische staat
6. Gebruik geen antisemitische stereotypen
7. Wijs ideeën over een pro-Israëlische samenzwering van de hand
8. Noem Israël geen kunstmatige staat
9. Stel het bestaansrecht van Israël niet ter discussie
10. Geef nooit Israël de schuld van het antisemitisme.

Bokko | 30-11-10 | 01:13

-weggejorist-

Willianus Wortelus | 30-11-10 | 01:12

Te makkelijk.

BRT020C | 30-11-10 | 01:12

@Mindy | 30-11-10 | 01:00

'T is laat genoeg om offtopic te gaan. Mijnheer Kroon heeft in ieder geval al toegegeven over stroomstoot wapens te hebben beschikt. Verder zijn sporen van mdma en speed in je haren niet echt dingen die je simpel kunt ontkennen of kunt afdoen dat iemand je er ingeluisd heeft door het door je drinken te doen ofzo. Wat mij betreft geen enkel probleem maar een rechter zal daar zeker anders over denken. Misschien dat hij voor drugsgebruik vrijgesproken zou kunnen worden maar dat wapenbezit is gewoon helaas pindakaas, tenzij Knoops een hele, hele hoge hoed heeft waar hij nog iets kan uittoveren.

#Hansklok

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:12

Parsons | 30-11-10 | 01:02
Er worden altijd veel dingen door elkaar gehaald ivm de problematiek t.a.v. Israel, zoals kritiek op de Israelische staat, het zionisme en het jodendom an sich. Om al deze kritiek onder de noemer anti-semitisme te brengen is veel te gemakkelijk. Overigens heeft Gretta op een aantal punten gewoon gelijk, hetgeen er op neer zou komen dat je nimmer kritiek zou mogen hebben op het gevaar af om voor anti-semiet te worden uitgemaakt.

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:10

Stop die heilloze tyfusbroedertwist. Ow wacht, die club bestaat helegaar niet. Jammer.

Krachtmeester | 30-11-10 | 01:10

Heibeltje | 30-11-10 | 00:54
Mwoah, het joodse volk is een zeer diverse mengelmoes van voornamelijk verbannen stammen, gevluchte slaven en overheersende rijken. Kijktip: PBS Nova - The Bible's Buried Secrets (2008.HDTV.SoS)

blikkoek | 30-11-10 | 01:10

Het befaamde Rutger concept werkt weer. Nieuwsmoment van 2010 . Deze vorm werkt altijd. De inhoud is weerbarstig. Ella Vogelaar kom er maar in. Want rutger maakt veel los bij de vrouwtjes. Stuur Rutger even naar Gaza. Lijkt me wel verhelderend. Over a en b zeggen gesproken.

caravaggio | 30-11-10 | 01:08

@ Parsons | 30-11-10 | 01:02
Thanks voor de bewijslast.
Echter, daar waar in de meeste zinnen 'joden' of 'zionisten' geschreven wordt, kan net zo goed 'moslims' of 'islam' staan. Ook hoor / lees ik mensen hier weleens dingen roepen, over ons Nederlanders in de strijd tegen de Islam, annexaties, en andere ongein. Niets menselijks lijkt ons allen vreemd te zijn.
Ik ben nog niet echt overtuigd, Pars. Sorry.

De Gooise Matras | 30-11-10 | 01:08

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:58
Als Gretta in Israël de weg naar het huis van Arafat vroeg, verwezen ze haar altijd naar het schoonmaakhok. Daarom denkt ze dat men haar daar niet mag; ze heeft maar niet door dat het komt door die gitzwarte dweil op heur hoofd.


Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 01:06

wen er maar aan greta, er is eindelijk een kritisch media apparaat!
geen links gelul meer op de tv, en reporters die van die softe vragen stellen!

pownews, de beste 5.72 euro die k ooit heb uitgegeven!

sitostick-de2e | 30-11-10 | 01:06

@De Gooise Matras | 30-11-10 | 00:59

Ik heb het idee dat ze het een geuzennaam vindt, geen idee waarom ik dat denk.
Wat betreft dat uitgewoond, haar man is al een jaar of 5 deaud, en zelfs bij zijn leven kan ik me niet voorstellen dat hij haar ooit uitgewoond heeft. Gewoon een gore leugen dus.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:06

De Gooise Matras | 30-11-10 | 00:59

Nee, ik word ook zo vaak racist genoemd en daar doe ik toch ook geen aangifte van. Bovendien heeft zij uitspraken gedaan die toch degelijk in de richting van antisemitisme wijzen.

reppert | 30-11-10 | 01:05

@Bokko | 30-11-10 | 01:03
Ja, dat is leuk en aardig, maar het gaat om de maatschappelijke betekenis van het woord antisemiet. Je hoeft mij niet te vertellen dat er meerdere Semitische volkeren zijn.

Het talige discours dicteert: www.encyclo.nl/begrip/antisemiet

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:05

-weggejorist-

kwajtsnet | 30-11-10 | 01:05

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:00
Geh, zou zomaar kunnen!

Parsons | 30-11-10 | 01:04

Greta - Rutger
1 - 0
Great - Ruktor <-- neeem jij ook een bloemetje aan op de rode lintjes anti-aids dag omdat je bekend staat als de naakt loslopende homo met roze mini-piemol?

Ben Gestoord | 30-11-10 | 01:04

-weggejorist en opgerot-

balogi111 | 30-11-10 | 01:04

@SantaX | 30-11-10 | 01:00
Nee, ze noemen iemand een antisemiet omdat zij antisemitische uitspraken doet.

That's about it really.

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:03

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:01
Leuk en aardig hoor, maar ze werd anti-semiet genoemd. Dus geen Jodenhatert.
Ze knuffelt Semieten elke dag. Ze worden ook wel eens Palestijnen genoemd..

Bokko | 30-11-10 | 01:03

@SantaX | 30-11-10 | 00:57
Jij vindt de citaten en uitlatingen uit www.likud.nl/artik40.html en fp.dagelijksestandaard.nl/2010/11/natu... niet antisemitisch?

Dan kun je of niet lezen of je hanteert een definitie die feitelijk beschouwd ongetwijfeld juist is, maar niet overeenkomt met hetgeen 99% van meent dat het betekent.

Kan, mag, vrij land et all, maar het komt neer op het spelen van woordspelletjes.

Niks mis met woordspelletjes trouwens, daar hoor je mij geen kwaad woord over zeggen.

Parsons | 30-11-10 | 01:02

Aangifte wegens smaad? Ze geeft dus impliciet toe dat Rutgers opmerking* klopt, anders doe je aangifte van laster. Smaad is het als de beschadigende bewering waar is, laster als je weet dat het niet waar is.
(*zat ook in PenW's zapservice)

seven | 30-11-10 | 01:01

@Graaf van Egmont | 30-11-10 | 00:59
Ze is overduidelijk een jodenhater, dus mag ze ook zo benoemd worden. Simpel.

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:01

Heibeltje | 30-11-10 | 00:59
En je punt is?

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 01:01

@Parsons | 30-11-10 | 00:56

Weet je zeker dat het Bram himself niet is?

#uitbedgetraptdoorEva

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 01:00

@!Graaf van Egmont | 30-11-10 | 00:59
Precies, in die linkjes zie je ook alleen maar bevestiging van wat we al wisten. Hoe sommige zionisten al hun misdaden tegen de mens goed willen lullen onder het mom van jodenhaat. De eeuwige kaart die helaas voor de goedwillende, inderdaad geen zak meer waard is.

SantaX | 30-11-10 | 01:00

@SantaX | 30-11-10 | 00:57
De rest zijn gelijk van soort? Ja, want hagelslag is ook een soort kaas.

U wilt niet overtuigd worden, ik verdoe mijn tijd.

'Deze maand haalde Gretta Duisenberg weer het nieuws met uitspraken in de Nieuwe Revu. In een artikel over haar reis naar Libanon verklaart Duisenberg dat Israëli’s altijd liegen: “Dat zie je aan die koppen. Schoften zijn het.”'

Moet vast leuk toeven zijn in uw verknipte werkelijkheid.

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 01:00

Haha: Zij (Gretta) met een hoofdletter. Wat een stelletje randdebielen bij dat comité. Kijk ook even bij het comité van aanbeveling www.stopdebezetting.com/algemeen/aanbe... dan weet je al genoeg. Zeg maar het putje van links-intellectueel NL

borderlijntje | 30-11-10 | 01:00

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:53
Nou kweenie, maar voor ik een joris krijg on topic blijven dus. Ik hou niet van hete aardappelvrouwen.

Mindy | 30-11-10 | 01:00

@ neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:56
Ja, wat een onzin. Er kan (kennelijk) veel over haar gezegd worden, maar niet dat ze er uitgewoond uitziet.
Wat vind jij, is het een belediging om antisemiet genoemd te worden, of niet?

De Gooise Matras | 30-11-10 | 00:59

Aan de andere kant; als je iemand een gore jood noemt wordt je net zo hard aangeklaagd. Potten vs ketels?

pjotr1985 | 30-11-10 | 00:59

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 00:56
Yes, en wat denk je dan van.. 'Een ander Joods geluid', een joodse gemeenschap dat het niet eens is met de staat Israel en wat daar uit voortvloeit. Zionisten zijn vaak wel joden, maar niet alle joden zijn zionisten.

Heibeltje | 30-11-10 | 00:59

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 00:56
Is niet nodig. Is allemaal veel te gemakkelijk dat gelul over anti-semitisme. Het woord heeft sinds 1945 veel aan kracht ingeboet.

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 00:59

@Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 00:55

Hallo, zo dom zal Gretha togh nie zijn?

*vertwijfeld naar zijn schoenen kijkt*

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:58

@Parsons | 30-11-10 | 00:56
Geen idee waar je het over hebt. Voel je vrij het uit te leggen. Misschien vind ik het interessant genoeg om op te reageren, maar ik denk het niet eigenlijk.

SantaX | 30-11-10 | 00:57

Hoe vaak heeft zij wel niet andere bevolkingsgroepen en haar eigen volk achtergesteld? Iets over pot verwijt de ketel.

dr.dunno® | 30-11-10 | 00:57

@Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 00:55
Nee dat is de eerste quote... de rest zijn gelijk van soort. Heb je je eigen linkjes wel gelezen?

SantaX | 30-11-10 | 00:57

@Graaf van Egmont | 30-11-10 | 00:56
Klik maar eens op mijn linkjes hierboven.

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 00:56

@SantaX | 30-11-10 | 00:54
Ah, gezellig. Een woordneuqer in de draad.

Jij bent het ook met Prem's betoog eens voor wat betreft "het doen"?

Parsons | 30-11-10 | 00:56

Duisenberg: ‘Ik ben geen antisemiet. De boodschapper wordt aangepakt zodat de boodschap niet gehoord wordt’.
Wat een heldin.

Inferi0r | 30-11-10 | 00:56

@De Gooise Matras | 30-11-10 | 00:52

Joris was nog wakker, helaas stond er geen opgerot achter maar slechts weggejorist.

@milde bui

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:56

Is natuurlijk terecht van Gretta. Sinds wanneer is het kritiek leveren op Israel hetzelfde als anti-semitisme?

Graaf van Egmont | 30-11-10 | 00:56

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:53
Nu moet je 'm niet uit gaan leggen gekkie, straks snapt zij 'm ook. ;-)

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 00:55

@SantaX | 30-11-10 | 00:54
Want dat is alles wat er staat?

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 00:55

Het is ook wel een beetje een misser om iemand die pro-Palestijns is, als 'antisemiet' te bestempelen. Zowel Arabieren als Joden uit het Midden-Oosten zijn semieten, ze zijn van hetzelfde mensenras.

Heibeltje | 30-11-10 | 00:54

uitspraken zijn nooit smadelijk wanneer ze op feiten berusten.

cumshaft | 30-11-10 | 00:54

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 00:52
"Het zijn niet de joden die niet deugen, maar de zionistische ideologie die niet deugt."

Dat is volgens jouw link antisemistisch... Lijkt me dat ik hiermee de verdere waarde van je linkjes aantoon toch?

SantaX | 30-11-10 | 00:54

´Een echte antisemiet verdient geen biet´.

drs.Nee | 30-11-10 | 00:53

@Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 00:50

De grens met de gazastrook?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:53

Stop de bezetting van Gretta dot com?

Gegenhall | 30-11-10 | 00:53

@Mindy | 30-11-10 | 00:49

Gevalletje Kroon is toch een beetje anders ben ik bang, de man gaat hoe dan ook veroordeeld worden, kan zelfs Bram hem niet mee helpen. Betrapt met de handen in de snoeppot, laten we dat maar niet live doen.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:53

Gretta: '6 miljoen'
(kweenie of we zoveel handtekeningen gaan ophalen)

kwajtsnet | 30-11-10 | 00:52

@ Lé Big Mac | 30-11-10 | 00:47
Zo slecht ziet ze er niet uit hoor. Praatjesmaker. Pffff.

De Gooise Matras | 30-11-10 | 00:52

@SantaX | 30-11-10 | 00:50
Of je leest gewoon wat er staat, dat kan ook.

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 00:52

Jammer dat Palestijnen ook Semieten zijn, hierdoor werd ze op t verkeerde been gezet. Ze is hartstikke lief voor Semieten.

Bokko | 30-11-10 | 00:51

Wat, ze wist dat ze een bloemie ging ontvangen voor de internationale Palestina huilie huilie dag. Wat reageert ze dan verrast als ze Rutger ontvangt.
Zo erg vind ze het overigens niet (want ze is het).
www.nieuwwij.nl/index.php?pageID=13&am...

Gretta FAIL

harrybarry | 30-11-10 | 00:51

Gretta: "Met deze opmerking is Ruktor een grens overgegaan."

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 00:50

@Lé Big Mac | 30-11-10 | 00:47

Ga eens deaud.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:50

@Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 00:48
Anders link je het CIDI of het Israelische militaire instituut der propaganda ook nog even?

SantaX | 30-11-10 | 00:50

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:43
Zou dat ook graag zien inzake Kroon, OM heeft kennelijk niks beters te doen dan ruzie maken met defensie (Eric O).

Mindy | 30-11-10 | 00:49

@WirMachenMusik | 30-11-10 | 00:44

Donder ff op naar fok, jankerige zwitsal.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:48

-weggejorist-

Politiek-Vluchteling | 30-11-10 | 00:48

Tja, als er geen nieuws is, dan maak je maar nieuws he Rut. Maar sneu is het wel. Net als dat Winnie the Poohnews.

Horror Skopie | 30-11-10 | 00:47

Een internationale dag van solidariteit met de Palestijnse bevolking? WTF? Kan dat niet teruggebracht worden tot een minuutje of zo? Om een uurtje of vier 's morgens?

zeg maar jansen | 30-11-10 | 00:47

-weggejorist-

Lé Big Mac | 30-11-10 | 00:47

Gretta, wat heeft u met antisemitisme/ lastig toG?

kwajtsnet | 30-11-10 | 00:46

@Parsons | 30-11-10 | 00:42

*schuldbewust kijkt*

Sorry, natuurlijk is het mijnheer Prakken.

* Niet meer tutoyeren en voornamen noemen gaat bij belangrijke, oude, strafrecht advocaten*

Brekend: Fapkuh heaupt dat het kabbunet zo snel mogelijk valt.

*Fapkuh een wit voetje geeft*

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:46

@SantaX | 30-11-10 | 00:43
Je haalt me de woorden uit m'n toetsenbord.

Parsons | 30-11-10 | 00:46

"Als het kwaakt als een eend, vliegt als een eend en eruit ziet als een eend, mag je het best een eend noemen."
(Hans Knoop)

verraad van links | 30-11-10 | 00:46

Moehahaha, Gretchen Duisenberg....

Maar Barça won met 5 - 0 (volledig off topic, maar goed).

Gretchen krijgt alles terug op haar bord, lach me wild.

annefleur canteclaer | 30-11-10 | 00:45

SantaX | 30-11-10 | 00:43
You stand corrected :).

Krachtmeester | 30-11-10 | 00:44

Was een belachelijke opmerking van Ruktor, er zat een kern van waarheid in maar erg smakeloos. Ik vraag me af of het strafbaar is, denk het niet.

droptoffee | 30-11-10 | 00:44

Ik ben voor absolute meningsvrijheid. Maar wat is die Rutger toch een onbeschofte publiciteitsgeile hork.
Wat een armoede om zo aandacht te trekken. Nog puberaler dan Paul de Leeuw.

WirMachenMusik | 30-11-10 | 00:44

Je had het ook niet kunnen zeggen, maar omdat het pownews is moet het wel worden gezegd... wordt een leuk partijtje stoeien met de advocatuur.

Quincy Jones | 30-11-10 | 00:44

@ Parsons | 30-11-10 | 00:42
Ja, maar heeft die wel tijd? Roemersma heeft straks ook weer iemand nodig namelijk.

verraad van links | 30-11-10 | 00:44

SantaX | 30-11-10 | 00:42
Anti-senitisme? Ben je dan tegen oude mensen ofzo?

Krachtmeester | 30-11-10 | 00:43

@mezelf: Antisemitisme niet seni, seniele lul dat je bent.

SantaX | 30-11-10 | 00:43

@Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 00:39

Who cares, als het proces maar live wordt uitgezonden.

* zich verheugd op Prakken, Enait en Steijnen*

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:43

Ik denk dat je vroeger best een lekker wijf bent geweest, Gretta.

ikweetdatjeditleest | 30-11-10 | 00:43

Wel slim van 'r, zonder die aangifte zouden slechts 250.000 (of hoeveel kijkers heeft Poonews tegenwoordig?) Nederlanders die beelden gezien hebben.

Prof. D.A.H. Vintik | 30-11-10 | 00:43

Wat een Jodenstreek.

Snijbonenmolen | 30-11-10 | 00:43

Lijkt me niet meer dan terecht. Kritiek op Israel staat niet gelijk aan anti-senitisme. Zelfs niet als de telegraaf daar anders over denkt en een hoernalistje stuurt.

SantaX | 30-11-10 | 00:42

ik heb even niet opgelet. zitten we tegenwoordig in de us of a?

gaap | 30-11-10 | 00:42

Ruktor heeft gelijk.

verraad van links | 30-11-10 | 00:42

@neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:41
Ho, ho! Meneer Prakken voor jou!

Parsons | 30-11-10 | 00:42

@Parsons | 30-11-10 | 00:38

Was ik weer iets te snel, Ruktor heeft Bram niet nodig maar kan het wel af met Enait of Ties Prakken.

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:41

Ik vond het ook wel een beetje een kansloze opmerking.. niet dat ik haar mag.

Zwarte Koffie | 30-11-10 | 00:40

Die opmerking kan ook net niet. Maakt m niet minder waar.

Wel-Stijl | 30-11-10 | 00:40

-weggejorist-

Deel Drie | 30-11-10 | 00:40

Hoezo snappen mensen anno 2010 nog steeds niet dat aangifte doen tegen GS (ik schaar PowNed toch maar even voor de gemakkelijkheid onder die noemer) alleen maar averechtse effecten zal sorteren?

Art Vandelay Ultor | 30-11-10 | 00:39

Verdomd, als je het over het kalf hebt.

Heeft Ruktor Bram al in de arm genomen?

neemjemoederindemali | 30-11-10 | 00:39

De uitzending is nog niet gewraakt en ze komt ook nog niet voor op wikileaks, dus wat zeuren we.

Kaas de Vies | 30-11-10 | 00:39

Greetje houdt wel van in de picture staan.

drs.Nee | 30-11-10 | 00:38

En Gretta is weer een paar dagen op tv. Morgenavond DWDD of PenW, zaterdag radio 1, zondag in Buitenhof. #gretta #toomuch

Javasquare_man | 30-11-10 | 00:38

'Nog iets aan te geven?'
'Nu u het zegt, mijnheer de douanier: een bos bloemen!'

Krachtmeester | 30-11-10 | 00:38

Geh, daar hadden we het net over!

Parsons | 30-11-10 | 00:37

-weggejorist-

BlackDeathMetal | 30-11-10 | 00:37

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen