Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Het re-integratiebureaunetwerk van Ella Vogelaar

oogg001.jpg Maarliefst 18 miljoen euro taxpoet heeft de gemeente Utrecht door de plee gespoeld door met re-integratiebureau FourstaR in zee te gaan. U weet wel, dat bureau dat wordt bestuurd door ex-PvdA'ers, met Ella Vogelaar in de Raad van Advies. Van die 18 miljoen is 5 miljoen euro "gratis geld" in de zakken van criminele jongeren verdwenen. Dat we dit weten is te danken aan een scriptie die tot 2050 onder embargo had moeten blijven. Utrecht heeft nu een contract met re-integratiebureau Agens. Zowel FourstaR als Agens zijn beslist niet transparant en hoe het met de geldstromen zit weet niemand (PDF). Toch hebben zowel FourstaR als Agens het belangrijke Blik Op Werk-keurmerk. Vreemd? Welnee. In het bestuur van Blik Op Werk zit Ella Vogelaar. Tot 2007 werd dit keurmerk uitgereikt door brancheorganisatie BOAborea. Wie was tot en met 2007 voorzitter van BOAborea en nu bestuurslid van Blik Op Werk? Ella Vogelaar. Het reintegratiebu-reaukeurmerkencircus is dus volledig in handen van Ella Vogelaar, die nu in de raad van advies zit van een bureau waaraan ze zelf een keurmerk heeft toegekend. Dat een PvdA-wethouder in Utrecht vervolgens in zee gaat met zo'n Vogelaar-bureau vinden wij geen enkele verrassing. En ook dat Vogelaar alle schuld voor het falen bij de gemeente legt, verbaast ons niets. Het wachten is nu op een embargoscriptie over álle re-integratiemaffia in Nederland. Wedden dat de naam Vogelaar daarin heel vaak voorkomt?

Reaguursels

Inloggen

In een ver verleden had ik een goede baan en een behoorlijk inkomen. Op een nacht kwam ik met mijn collega's van ons werk, we hadden avonddienst gehad, we werden aangereden door een dronken automobilist. Sinds dien heb ik blijvende problemen. Het werk kan ik niet meer doen en een andere geeft mij niet het inkomen waar ik recht op heb. Ik ben afgekeurd. Na acht jaar heeft het UWV mij gezond verklaard, en ik moest - niets aan de hand - gaan werken, maar omdat ik dat niet kon was er een probleem. Er werd door UWV een reïntegratiebureau voor mij geregeld.
Ik kwam terecht bij Agens.
Na één gesprek was het mij al duidelijk dat dit het niet zou gaan worden. Toen ik er kwam zat een grote groep cliënten te wachten op hun gesprek, er waren in het kantoor tientallen stagiaires die met mensen moesten praten, het was dus lopendebandwerk! Maar pas toen ik na dat ene gesprek ik een brief kreeg met het het plan voor het integratietraject merkte ik dat dit lopendebandwerk voor resultaat had. Niets! Van alle punten die ik naar voren had gebracht zag ik in het verslag niets terug, het leek wel of het plan een soort standaard-plan was, het enige dat per cliënt verschilt was de naam en het adres, rest was als keuken-liftjes in het boek van Bordewijk. Het was verspilling van mijn tijd!
Ik ben daarna naar een andere reïntegratiebureau gegaan en dat had meer oog voor de realiteit, voor de mogelijkheden en voor de onmogelijkheden. Maar daar had UWV geen interesse in. En ook dit reïntegratiebureau was dus af richting exit!
Echter dit kleinere reïntegratie bureau heeft mij uitgelegd hoe Agens werkt, dat er helemaal niet goed gewerkt kàn worden omdat er te veel dossiers zijn en te weinig opgeleide mensen, daarom wijkt het plan van aanpak af van de punten die besproken zijn! Daarom lijkt het allemaal een pot nat. Geen persoonlijk plan maar één plan van aanpak toepassen op elke cliënt, dat is pas geld verdienen! Geen hond die het merkt, de overheid betaalt uiteindelijk toch wel.

vanhetgoor | 14-11-10 | 21:11

@polt: beetje slappe berekening, weet ik :) maar punt is dat die 18 miljoen over 4 jaar is verdeeld onder 1944 trajecten. gemiddeld zo'n 9000 euro per traject,. 18 miljoen klinkt als 'veul' maar ik vinnet nog wel meevallen...

dyzc | 14-11-10 | 20:53

@Pakzooi | 13-11-10 | 11:49
Die zogenaamde vrije marktwerking is niets anders dan een stel opportunisten die ergens een kansje gevonden hebben. We hebben overal gezien dat als het bedrijfsleven zich concurrerend gaat bemoeien met overheidstaken dat het dan veel duurder gaat worden en minder efficiënt. De ziekenhuizen zijn grote geldmachines geworden. De posterijen zijn door middel van moordende competitiedrang geworden tot een tiental elkaar kannibaliserende noodlijdende achenebbisj bedrijfjes. En de ontslagen zijn niet het gevolg van e-mail, want de post is juist een groeimarkt! Er gaat steeds meer per post bezorgd worden, het zijn alleen andere dingen dan vroeger. De arbeidsbureaus van vroeger werkten geheel voor de rekening van de overheid, nu zijn er plotseling reïntegratie-bureaus die bakken vol geld kosten en beslist geen kwaliteit leveren, de 1-2-3-tjes zijn ook niet van de lucht. Ergens wordt een werkgever bereid gevonden om een herintreder aan te nemen voor minimaal een aantal jaar, hij krijgt dat een premie omdat hij iemand aanneemt. Men mag zelf bedenken wat er gaat gebeuren als dat voordeeltje op is. Er komt geen oplossing, er wordt alleen met een probleem heen en weer geschoven. Dan is men bezig, dat houdt de mens bezig en men is jaren bezig voordat men er achter is dat het geen oplossing is maar alleen maar weer een nieuw stel parasieten die vreten uit de staatsruif.
Feitelijk is het bedrijfsleven dat zogenaamd concurrerend werkt maar betaald wordt uit gemeenschapsgelden geen goed voorbeeld van vrije marktwerking. We zouden ons eens moeten voorstellen wat er gebeurt als de cliënten zelf de integratiebureaus zouden moeten gaan betalen. Ik denk dat de cliënten dan als gevolg van het uitblijven van echte resultaten het verdommen om te betalen voor deze charlatans!

vanhetgoor | 14-11-10 | 19:57

Ik kan uit eigen ervaring alles bevestigen wat in het artikel genoemd wordt, de zogenaamde "reintegratie" is hoax waar alleen een paar mensen beter van worden, en dat zijn niet de werkzoekende... overheids instanties zijn k-u-d-t

Lognass | 14-11-10 | 15:05

De staatsschuld gestegen is met ongeveer 100 miljard in de tijd dat zij bewindsvrouw was. Iemand zal dat weer moeten ophoesten terwijl mevrouw Vogelaar zich letterlijk klem vreet dankzij de verdonkere maande taxpoet. Wederom valt een masker weg van die o zo fatsoenlijke PvdA.

sog-pentagon | 14-11-10 | 13:23

Wat een smerige linkse klerezooi is dit weer. Deze mevrouw met haar communistische gedachtengoed heeft ons land zo enorm veel geld gekost dat het nu onderhand wel genoeg is. In het bedrijfsleven word je voor aanzienlijk minder weggejorist. Dringend advies aan gemeenten: Schadeclaim indienen bij die club van deze troela: Halen wat er te halen valt !!!!!

Dysphemian | 14-11-10 | 10:48

Het lijkt mij dat Rutger, of wie dan ook, hier een mooie reportage van zou kunnen maken voor Powned. Het is goed dat dit nu aan het licht komt, maar de gevestigde media hoor je er niet over... met als gevolg dat de grote meerderheid van Nederland hier niks over weet en veel mensen nog steeds PVDA blijven stemmen...

Ih8yousf | 14-11-10 | 10:48

Tis natuurlijk niet ècht onvoorspelbaar wat er nu gebeurt met deze opper-belastonggeldconsumente vogelaar.
De pvda zit nu niet in de regering om politiek gezien haar geldroofgedrag te legitimeren.
Dus zoeken alle linxe gesjeesden het een echelon lager: in de bestuurs- en subsidiesector. Tijd dat Rutte cs. ook daar eens flink de bezem door haalt.....
Want in dit tempo duurt het nog 20 kabinetten voor ze zelf plees moeten schrobben voor poen. En parkeerbonnen plakken.

pennestront | 13-11-10 | 18:26

-weggejorist-

Posselmetzuremossel | 13-11-10 | 17:55

Mensen zaniken over de WW en de bijstand die zoveel kost. Is er al eens berekend hoeveel procent je kunt besparen op die kosten als je de ambtenaren zelf, die al 20 jaar betaald worden om daar op te letten, WW-ers en steuntrekkers aan het werk laat helpen? Dat wil zeggen: laat die ambtenaren doen war ze voor opgeleid zijn en betaald worden! Die externe bureau-tjes kosten al sinds de RSV enquête (zie de CD "Draaikonten" van Van Kooten en De Bie, alias Het Simplisties Verbond, 1985) 100% extra uit de gemeenschapspot. En dat alleen maar voor wat vriendjes politiek EN terwijl ze geen recht hebben op dat geld. En dan verdoezelen de boel ook nog eens uit schaamte.

Van een steuntrekker weet je tenminste wat 'ie kost.

Zwavelzuur | 13-11-10 | 17:37

Net de NTR gekeken met een 'educatief' FourstaR promotie-filmpje. Godskelere. BEZUINIGEN OP DE OMROEPEN!! NU!!

3*links=rechts | 13-11-10 | 17:24

Een geweldig inkijkje in de zieligheidsindustrie met FourstaR in de hoofdrol nu op Nederland 2 met "Je verdiende loon". Ik weet niet waar niet meer van walg de mentaliteit van die Mechdi of van zijn zorgcoaches.

Max Stirner | 13-11-10 | 16:30

Wat een gigantische corrupte trut is die Ella toch. Dat is een landverrader pur sang. Niet omdat ze mensen zou willen integreren, maar om hoe ze dat denkt te doen.

Timnie | 13-11-10 | 15:55

@Dubbele Halve Zool | 13-11-10 | 00:56:

Lijkt allemaal lullig verlopen, maar toch een paar kleine kanttekeningen erbij:

1)Het niet hebben van diploma's ben je volgens mij zelf bij geweest.

2) PRB gevalletje... Ooit wel eens geprobeerd zelf iets uit te zoeken i.p.v. te wachten op een heiland die alles komt voorkauwen.

Wat ik wil zeggen is dat je wel heel makkelijk voorbij gaat aan je eigen verantwoordelijkheid in deze.

Overigens lijkt het me de bedoeling van die buro's wel adequate hulp. Dit sterkt mij in mijn mening dat dit soort perverse constructies niet zouden moeten bestaan.

Ik wens je veel suc6 met de nieuwe stap. Goed dat je nu wel zelf in actie komt!

Parel van het Zuiden | 13-11-10 | 14:32

-weggejorist-

drummert1972 | 13-11-10 | 13:20

De meest oncapabele mensen houden het in dit land het langste vol, wanneer wordt mevrouw ergens als burgermeester weggezet?

lanex | 13-11-10 | 11:56

En die link naar een tenenkrommende analyse van de SP. Oorzaak van alle ellende wordt (uiteraard) vooral gelegd bij de vrije marktwerking. Tuurlijk waar anders.. De SP verdubbelt liever het hele ambtenarenappararaat, zodat de hele maatschappij volledig door onze Staat gecontroleerd wordt. Bij gemeente Utrecht zitten gewoon teveel incompetente ambtenaren (weet ik uit ervaring, moet er dagelijks mee werken).
Wederom een goed voorbeeld dat de oplossingen voor de problemen in onze maatschappij niet bij de overheid liggen!

Pakzooi | 13-11-10 | 11:49

Vogelaar; een loepzuivere zakkenvulster.

Bataaf | 13-11-10 | 11:01

dyzc | 13-11-10 | 08:30
1 reintegratietraject dat 4 jaar duurt?

polt | 13-11-10 | 09:45

Dubbele Halve Zool | 13-11-10 | 00:56
Bubba | 13-11-10 | 09:02
Een sociaal vangnet is prima, maar het moet niet uitgebuit worden. Daar lijkt het nu op. Het wordt misbruikt door zij die de clienten pappen en nat houden en het wordt misbruikt door zij die menen dat het op die manier wel makkelijk geld te verdienen is zonder te werken. De SP heeft zich gericht op het eerste en terecht het probleem aangekaart. Chapeau voor dat. De "clienten" die het misbruiken moeten echter ook worden aangepakt. Zij verzieken het net zo goed. Zo kunt u (dubbele halve zool) nooit waarlijk gereintegreerd worden. Success maandag.

polt | 13-11-10 | 09:42

Ik word toch zooo moe van die wereldvreemde salonsocialisten.

Remington.223 | 13-11-10 | 09:15

@Dubbele Halve Zool | 13-11-10 | 00:56: Denk nou eens na. Wie is werkeloos als alle werklozen een baan hebben? Ze hebben dus helemaal geen enkel belang om jou aan een baan te hebben. Dan krijgen ze A: geen budget meer voor jou en B: maken ze zichzelf overbodig en komen ze zonder werk te zitten.

Bubba | 13-11-10 | 09:02

Glas, plas alles blijft zoals het was. Je hoort ze er niet over, houden zich stil en over 10 jaar zitten ze er nog. Het erge is dat je er niets aan kan doen. Rechters zullen ze nooit veroordelen (zelfde clubje), publieke omroepen hoor je er niet over, te ingewikkeld voor sbs6 kijkers. Ondertussen mag je je hele leven je geld afdragen naar dit soort lijers en als je niet meer kan werken zetten ze je bij uit vuil of proppen ze je in een verzorgingshuis waar je in je eigen pis mag liggen de hele dag, omdat er te weinig geld is om voldoende verpleegsters aan te nemen. Dit natuurlijk omdat de top van zo'n tehuis weer in een stichting zit, waar de bestuursleden 150k per jaar moeten verdienen.

Macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut.

Wou dat ik ergens een eiland kon kopen en met niemand een f*ck te maken had.

Bubba | 13-11-10 | 08:58

HEy GS, wel even erbij vermelden dat die 18 miljoen over 4 jaar verspreidt is en dat er 1944 jongeren mee geholpen zijn. Das ongeveer 9000 euro per jongere over 4 jaar verspreidt.... ik vind het persoonlijk nogal meevallen....

dyzc | 13-11-10 | 08:30

Het geld is goed besteed "kuch".
Mevrouw heeft een nogal dure smaak wat lingerie betreft.
Anders raakt die sullige fietsenzadelruiker waar ze mee samenhokt niet opgewonden.
Proest bah :(

Geheimrat Schultz | 13-11-10 | 08:09

Frans Groenendijk noemt in zijn boek "Islamofobie" Job Cohen de minst integere politicus van Nederland, met name vanwege zijn gesjoemel met de financiering van de zgn. Poldermoskee. Met zo'n predikaat voor de Grote Nobele Leider kun je van zijn volgelingen natuurlijk niet veel verwachten. Zie Elatik en vele anderen. Kortom, deze club begint steeds sterker mafiose trekjes te vertonen. Maar Einde van de Domheid c.s. vinden dit natuurlijk peanuts vergeleken bij de fascistische uitlatingen van G.W.

Polletje Piekhaar | 13-11-10 | 04:37

-weggejorist-

Abugreip | 13-11-10 | 03:43

Sorry voor de dubbel.

Aardbewoner | 13-11-10 | 02:06

-weggejorist-

Aardbewoner | 13-11-10 | 02:05

Ella zal niet rusten vooraleer de laatste tulpenbol met een hyptheek bezwaard is.

Aardbewoner | 13-11-10 | 02:04

Onze sluwe Cohen sluist momenteel geld weg en verstopt het snel in de achterkamer. Grijnzend loopt hij naar zijn vitrinekast waarna hij de houten dildo van Mao Zedong in zijn anus stopt. De splinters reten zijn aars open, maar de grijns blijft staan op het gezicht van meneer Job.

jpboom | 13-11-10 | 01:53

Er zullen koppen (banen) moeten rollen en ter verantwoording worden geroepen... zo kan het niet langer.

roodisgroot | 13-11-10 | 01:43

Ik roep het al sinds ongeveer 1994:
"De multicriminele samenleving is hier grenzeloos!"

afdankert | 13-11-10 | 01:04

Oud nieuws, de SP heeft al jaren geleden deze reïntegratiemaffia doorgelicht en gefileerd d.m.v. diverse doorwrochte rapporten.
Zie www.sp.nl/enquetes/reintegratie/
Was alleen nog niet zo duidelijk dat Vogelaar de capo (of capa) di tutti capi is.

Samsa | 13-11-10 | 01:04

Ik herken het... zit ook bij een reintegratiebureau als 'client'. Na drie jaar in een reintegratietraject kom ik er achter dat er ook nog eens zoiets als 'persoonsgebonden reintegratiebudget' (PRB) bestaat, en dat ik dus doodgewoon WEL een opleiding kan volgen. Die lui van het reintegratiebedrijf foeteren me bijna uit als ik met het verzoek kom om een opleiding te volgen.

Nu blijkt dat ik gewoon rechtstreeks subsidie kan aanvragen om een opleiding te volgen. Ter illustratie: dat budget is 5000 euro, het reintegratie traject heeft nu al 6500 euro gekost, en mij 11 jaar in de bijstand houden heeft ondertussen 150.000 euro gekost (excl overheadskosten)

Van dat PRB had ik dus gewoon een rijbewijs en MBO automonteur kunnen krijgen en dus nu gewoon een baan hebben. Maar nee, er verdienen mensen geld aan het feit dat ik 11 jaar als pauper zit te kreperen en hoe langer ik in de bijstand zit hoe meer zij verdienen. Leuk om andermans speelbal te zijn... en dan ook nog door elke rechtse rukker voor 'uitvreter' uitgemaakt te worden. Ga zelf maar eens soliciteren zonder diploma's vrienden....

Ik kwam er vandaag achter wat een PRB is... maandag zit ik aan de telefoon met de sociale dienst: "Waarom hebben jullie nooit op die optie gewezen?"
Schoften...

+100 kudo's naar het SP gemeenteraadslid dat mij op het bestaan van PRB's heeft gewezen. En jullie maar zeiken dat de SP mensen IN de bijstand wil houden... ga eerst maar eens doodleuk kijken naar wat er bij de overheid en de reintegratie bedrijven rondloopt.

Dubbele Halve Zool | 13-11-10 | 00:56

Ik zet een euro op haar hoofd. Het is net als een fakkel doorgeven in een stadion.
Op een gegeven moment is het bedrag hoog genoeg. Maar dat moet ze dan maar zelf verdedigen.
1 euro...
Ik heb wel een gedicht voor haar:
Ella, als ik aan jou denk denk ik aan kanker,
Gedachten aan jou bezorgen mij een sjanker,
Daarvoor dank ik god, het is niet mijn moeder,
je bent gewoon een uitgenaste loeder.
Als daar komt het juiste uur,
Eindig jij als verrader tegen de muur.

Ik daag een ieder uit hier overheen te gaan. :-)

Smarties | 13-11-10 | 00:37

Niet te geloven dit, iets met ijsberg/beerput mompelt. Nou Rutger zoek Ella maar weer op...

Mindy | 13-11-10 | 00:32

sorry niet alles gelezen maar ben blij met geenstijl

conqueror | 13-11-10 | 00:07

Goed werk Geenstijl!

Fallus Erectus | 13-11-10 | 00:00

Aan de pica van vrouw Vogelaar bij het in Elsevier gepubliceerde CV kan de gemiddelde reaguurder wel zien dat ze een ontevreden ongeinteresseerd smoel heeft. Gewoon alle pluche onder haar kont wegschoppen lijkt me het beste, geen wachtgeld meer en aan de kassa bij de Aldi (als ze daar geschikt voor is uiteraard).

Mr. E. Baron Topping | 12-11-10 | 23:50

Ik gok zo dat Ella hier niks op te zeggen heeft?

Specy | 12-11-10 | 23:35

Het slopen van de linkse zakkenvullers/sters is begonnen, dat ze allen mogen branden in de hel... of de eqiuvalent die hun geloof beter past.

Wasknijper | 12-11-10 | 23:28

Ik duik er nog eens wat verder in. Bij de lijst van aangesloten bedrijven van Blik op Werk staat ook een tevredenheidscijfer. Totaal niet herkenbaar. Een frauduleuze toko als Fourstar komt met een 8,3 hoger uit dan een gerenommeerde tent als Van Dijk & Emmerik. Kennie.
Dus heeft Kuttje eens even naar de onderzoeksmethodiek gekeken. Ha!
De vragenlijsten zijn naar de bureaus zelf gestuurd en als die groot waren (dus meer dan 250 clienten per segment hadden) werd er op vertrouwd dat ze een aselecte steekproef zouden trekken. Foutje dus! De kleine bureaus die niet met de steekproef kunnen rommelen komen er zo dus bekaaider vanaf dan de grote die besloten om dat wel te doen.

Ja ja, waar het al niet goed voor is om te hebben gerapporteerd aan een directeur die de resultaten van klanttevredenheidsonderzoek manipuleerde om een hogere bonus te krijgen.

Wilhelmina Kuttje | 12-11-10 | 23:23

@ WildPlassert | 12-11-10 | 21:48
volkomen mee eens:
Al dat gekokketeeer met Belastinggeld..
en nu al die (ex-)ministers met al dat belasting-geld om de oren SLAAN

FredFlinstone | 12-11-10 | 23:21

Zakkenvullers daar bij die re-integratie bureaus, heb er ervaring mee. En dan nog de les lezen en kleineren.

gz | 12-11-10 | 23:16

En nu dus als topic bij P&W, net als de terugkerende Elatik. Oh nee, het gaat toch weer over het favoriete onderwerp van de politiek-correcten van de afgelopen dagen, nl. Lucassen.

spanarchist | 12-11-10 | 23:10

Mmm... nu ik het rapport van de SP lees, begrijp ik eindelijk waarom ik geen poot aan de grond kreeg als reintegratieconsulent. Ik was zo stom om het op inhoud te proberen, niet op politiek netwerk. Dom dom dom, Kuttje!
* beseft dat kleine bedrijven niet in miljoenenbusiness mogen duiken *

Wilhelmina Kuttje | 12-11-10 | 23:08

@René from the Café | 12-11-10 | 22:27
Is dat een ander rapport dan in het topic wordt genoemd dan?

Parsons | 12-11-10 | 22:56

Even voor alle duidelijkheid: Fourstar is opgericht en tot voor kort gerund door een CDA-er, die pas begin dit jaar zijn plaatsje aan Ella afstond om namens het CDA wethouder in Breda te worden.
Het incestgehalte van dat rea-clubje is dus niet beperkt tot PvdA-ers...

Wilhelmina Kuttje | 12-11-10 | 22:46

René from the Café | 12-11-10 | 22:27
Schokkend rapport. M'n mond valt open.

Krachtmeester | 12-11-10 | 22:43

Ik stem in met met vele: Rutger, ik zou het super vinden als je die paarse genotsknots van GS eens even bij Vogelaar onder de neus gaat houden.
Eens kijken wat eruit komt.

Reckneya | 12-11-10 | 22:34

Het wordt tijd dat Ella en Jort weer eens tegenover elkaar zitten bij P&W
-Deze reactie is goedgekeurd door Harry Turtle-

Harry Turtle | 12-11-10 | 22:26

Net een werkdag van 14 uur achter de rug, ik word hier een beetje naar van. Vogelaar mag van mij voor de rest van d'r leven de cel in wegens diefstal. Als ik zoveel geld steel kom ik ook vast te zitten.

WildPlassert | 12-11-10 | 21:48

ff een vraagje. Heeft die bolle uit wassenaar zn vakantiehuisje in afrika al verkocht of is dit boek vakkundig gesloten.

pajans | 12-11-10 | 21:30

-weggejorist-

ben nuchter | 12-11-10 | 21:28

Re-integratiemaffia: Bureau Eigen Werk DWI Amsterdam, Bureau Zelfstandigen Utrecht, Regionaal Bureau Zelfstandigen Rotterdam, enz.enz.
Zakkenvullen voor gevorderden!

Zoek_ook | 12-11-10 | 21:26

AGENS?!?!? Ook dat zijn slechts zakkenvullers die het belang van de client aan hun ....... lappen

Herne | 12-11-10 | 21:24

Nu doorpakken:
stuur maar een mannetje langs met microfoon bij pvda-ers. Wat vindt je ervan? Sta je er achter? Afmaken die partij van de allochtonen!

Dulf | 12-11-10 | 21:14

De iets méér gelijk dan alle andere gelijken zorgen PRIMA voor zichzelf, en voor elkaar.
Zestig jaar socialisme, er is in die tijd veel bereikt...

Ahasveros | 12-11-10 | 21:10

Dat er 5 miljoen naar criminele jongeren toegaat is nog tot daaraantoe, maar die 13 miljoen naar criminele ouderen, is alleen maar de bevestiging van jong geleerd is oud gedaan.

taxhond | 12-11-10 | 21:08

Nou Fourstar: beveilig de namen van je personeel maar goed. De burger zou wel eens in de verleiding kunnen komen om eens wat terug te halen.

sog-pentagon | 12-11-10 | 20:59

Links lullen en rechts vullen...

Wij van Links weten wat goed is voor het volk, en voor ons zelf.

GoedenMorgenDezeMorg | 12-11-10 | 20:50

Nog een lid der re-integratiemaffia in Amsterdam; Friedeberg/STEW. Hoog tijd dat ook die beerput opengaat!

Zoek_ook | 12-11-10 | 20:42

harry pikkel | 12-11-10 | 20:20
Een onleesbaar rapport met heel veel 'verbeterpunten', vrees ik.

Krachtmeester | 12-11-10 | 20:24

Wijlen Pim Fortuin werd jaren geleden uit de CPN getrapt, PVDA lidmaatschap werd geweigerd en de rest weten we.

Beste man wist jaren geleden al hoe het geregeld werd in klein-Nederland.

Opentrekken die Communistische NL-PVDA subsidie beerput..

Bo Dreksma | 12-11-10 | 20:23

Ella, mens ga toch koken.

Binnenkort heeft ze weer bezoek van Rutger.
Kijken of ze het weer flikt om als levend lijk erbij te gaan staan.

joopwil | 12-11-10 | 20:22

Krachtmeester | 12-11-10 | 20:11
En een gemeente die toekomstige partners goed doorlicht, duidelijke prestatiecontracten afsluit en controlemechanismen inbouwt. Waarom dat niet gebeurt, tja. Volgende week vindt de evaluatie plaats, ik ben benieuwd.

harry pikkel | 12-11-10 | 20:20

Dit. ver. zin. je. niet. En wij maar krom liggen voor de belasting

dennisdemennis | 12-11-10 | 20:14

PvdA-ers zijn het grootste inhalige tuig dat er in Nederland rondloopt. De grootste graaiers maar dan in onze belastingpot. De PvdA is toch compleet ongeloofwaardig met hun gezeik over de sterkste schouders.

Oculus Malus | 12-11-10 | 20:12

harry pikkel | 12-11-10 | 19:57
Ik vind het dus best als er een keurmerk in de horeca wordt uitgedeeld voor hygiëne of zoiets. Maar keurmerken voor nauwelijks gecontroleerde semi-publieke ambtelijke miljoenenkolossen, nee. Daar moet gewoon van meet af aan een soort AFM met unlimited deurintrapbevoegdheid boven staan.

Krachtmeester | 12-11-10 | 20:11

PvdA: De NSDAP in een nieuwe jasje.

funkyd | 12-11-10 | 19:57

Krachtmeester | 12-11-10 | 19:45
Eens. Dit is echt een wereldzaak. Alles komt bij elkaar: een falend, om niet te zeggen crimineel integratiebedrijf, falende gemeente, vermoedelijke belangenverstrengeling tussen overheid en particuliere sector, belangenverstrengeling tussen bedrijven en keurmerkstichtingen, criminele jongeren die als bijen op de honing afkomen ... En die zogenaamde onafhankelijke onderzoeken, zowel vanuit de gemeente ('Het loket is een groot succes') en van het Keurmerk, daar kun je ook wel je vraagtekens bij zetten.

Hoe vaak moet een bedrijf als Fourstar trouwens aantonen dat het op zijn zachtst gezegd incapabel is, voordat ze het keurmerk kwijtraken? Man, man, man, wat een land, en wat een mensen.

harry pikkel | 12-11-10 | 19:57

Zelfs de meest doorgewinterde socialist laat zijn/haar principes vallen, als er toegang is tot een grote smak geld. Helaas geldt dit ook voor de liberale vakbroeders. Linksom of Rechtsom, het kost ons (de burgers) altijd geld. Wel jammer, het socialisme is ansich geen verkeerde ideologie.

Borrelende Boris | 12-11-10 | 19:56

De PvdA laat al tientallen jaren miljoenen belastinggeld verdampen. Een bekend orakel riep ooit: "Sinterklaas zit daar".
De ontvangers van al dit belastinggeld vinden Sinterklaas prima, maar zwarte piet moet afgeschaft worden (te racistisch).

25 cm | 12-11-10 | 19:55

Communistische PVDA heilstaat levert alleen maar kapitalistische leiders op, waar zagen we dat eerder..

Bo Dreksma | 12-11-10 | 19:52

Missie mislukt voor Vogelaar, hereniging met vriending Herfkens kan nog wel even duren..

De grote vraag is of deze witte-boorden criminaliteit soepsidie legaal is.

Bo Dreksma | 12-11-10 | 19:49

Nou begrijp ik waarom het met die integratie maar niet wil lukken.
Als dat wel het geval zou zijn, zitten al die jongens en meisjes zonder werk.
En dat is zonde

PvdA, Partij van de Arbeidsverschaffing

Islamofiel | 12-11-10 | 19:46

harry pikkel | 12-11-10 | 19:33
Punt is, dat een te grote concentratie van (neven)functies en machtsposities in één sector bij voorkeur niet toegestaan moet worden. Wij zouden hier ook gaan steigeren als Sjuul Paradijs de redactionele bijdragen zou schrijven.
Als we dan al zeker weten dat het om publiek geld én om bestuurders met een totaal gebrek aan zelfreflectie gaat, dan is het aan betrokken partijen om ervoor te zorgen dat dit soort zooi zich niet ook nog eens in bestuurlijke zin ophoopt. Want zulks is vragen om problemen - en die zijn er in de reïntegratie-industrie, zoveel is duidelijk.

Krachtmeester | 12-11-10 | 19:45

@harry pikkel 19:40

Dank! Zo'n ondergeschiktenneuqende gezinsbreker als die achterbakse mannetjesmakende Mister JSF met een verhaal over integriteit. Geflankeerd door Felix en uitgenodigd door Matthijs en zijn VARA. Hahaha. Heerlijk.

widtvoet ® | 12-11-10 | 19:45

polt | 12-11-10 | 19:38
Als ze maar van de Schultenbrau afblijven!

Nacho_Vidal | 12-11-10 | 19:44

Het is tijd voor een parlementair onderzoek naar de "Vogelaar" fraude"s. Ook de relatie van de PVDA burgemeesters met de lokale (draaideur)mafia dient verder te worden ontrafeld.
Ik denk dat we dan, in een stap, het nationaal begrotingstekort hebben opgelost.

***Mollie de Hond*** | 12-11-10 | 19:42

Milton Friedman | 12-11-10 | 19:24
Weg met subsidies zou ik niet direct willen zeggen. Graag wel met een volledig schone lei beginnen. Opdoeken al die corrupte clubjes en dat de bestuurders die daarbij betrokken waren maar straten gaan vegen.
Veel van die rotzooi is gewoon weggegooid geld geweest, zo te zien. En zij zijn dat schuld door wanbeleid.

polt | 12-11-10 | 19:41

widtvoet ® | 12-11-10 | 19:38
En op 3.

harry pikkel | 12-11-10 | 19:40

Socialisme in NL.... Ik kots van dit land!

neworder | 12-11-10 | 19:39

[OT] Fraaie spot op de PVV'er die door de mazen is geslipt nu op Staats 1. *beetje onwel wordt van zoveel propaganda* [/OT]

widtvoet ® | 12-11-10 | 19:38

Als we al het geld dat links heeft verspild aan de multicultie en onterechte subsidies terug krijgen behoeft Nederland totaal niet te gaan bezuinigen. Ik begrijp nu wel dat ze voor de import Nederlanders was. Dit lijkt toch wel erg op oplichting van de staat.
Nou Geert er is nog veel te doen in dit land. Wat een zootje is het. Gooi eerst die Lucassen er uit en daarna nog heel veel opvreters van ons belastinggeld.

Therapietje | 12-11-10 | 19:38

Parsons | 12-11-10 | 19:01
vraagstaart | 12-11-10 | 18:55

Een "smakelijk" citaat uit dat bericht:

"Een ander product dat we kregen bij het ATC van Fourstar Reintegratie Service BV en de gemeente Arnhem waren bonbons die in een doosje ingepakt moesten worden. Deze bleken voor de Lidl te zijn. U moet zich voorstellen dat men nu dus voedsel zit in te pakken in een smerige werkloods waar ook getimmerd, geschilderd en gezaagd word en waar een heftruck rondrijd en waar totaal geen hygiëne instructies in acht worden genomen. Ik heb mensen met de blote handen aan de producten zien zitten, zonder speciale kleding. Mensen naar de wc zien gaan zonder handen te wassen en vervolgens verder gaan met inpakken. Vieze prullenbakken naast de producten en een grote open verbinding naar buiten waar men laad en lost. Te schandelijk voor woorden. Op de website van montapacking staat dat ze een speciaal ingerichte HACCP verpakkingsruimte hebben voor het verwerken van voedsel, en als men de plaatjes bekijkt die op de website staan ziet men superschone betegelde ruimtes met mensen in witte pakken. Zou het zo kunnen zijn dat de Lidl betaald voor een inpakservice bij Montapacking terwijl dit inpakbedrijf het werk weer uitbesteed aan fourstar die het vervolgens gratis en onder niet hygiënische omstandigheden laat inpakken door werklozen? Of is het FourstaR die liegt over het feit dat het voedsel op correcte wijze word ingepakt tegen montapacking?"
forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t...

Overigens lees ik niet meer terug op de website van montapacking dat ze met fourstar samenwerken. Denk dat die samenwerking beeindigd is.

polt | 12-11-10 | 19:38

Als ik jullie was zou ik eens met haar gaan praten.....

PROEST!

Offset | 12-11-10 | 19:35

Krachtmeester | 12-11-10 | 19:23
Persoonlijkheidsstoornis is een naam die je aan het beestje kunt geven. Maar het gaat om het patroon. Een mens kan zichzelf veel wijs maken, zeker als het om overleving gaat. Stel je voor dat iemand als Vogelaar na al die jaren aan zelfreflectie gaat doen, mocht dat nog mogelijk zijn, dan stort ze in.

harry pikkel | 12-11-10 | 19:33

-weggejorist en opgerot-

arjan7741 | 12-11-10 | 19:29

Behalve re-integratie is mer nog meer. Wie goed naar de nevenfuncties kijkt en daar even over nadenkt, kan nog meer interessante conclusies trekken.
En idd, in de reguliere media horen we hier niets van, netzomin als de vrouw van 30miljoen Elatik. Maar ja, PvdA, he. Ook interessant om eens te vergelijken met de fasces van Mussolini.

Nevenfuncties Ella Vogelaar:

Lid Sociaal Economische Raad (SER)
Lid bestuur Stichting van de Arbeid
Vice-voorzitter Centraal Bestuur Arbeidsvoorziening
Lid Raad van Commissarissen Uitzendbureau Start
Voorzitter bestuur Centrum voor Innovatie van Opleidingen (Cinop)
Lid Raad van Toezicht Rijksmuseum voor Volkenkunde Leiden
Vice-voorzitter bestuur Stichting UW Bedrijven Utrecht
Lid Adviescommissie Dagarrangementen
Voorzitter MDW werkgroep "Doelmatigheid van de scholingsmarkt"
Lid bestuur VNO-NCW
Lid Raad van Advies Gemeentelijk Vervoer Bedrijf (GVB)Amsterdam
Lid Raad van Commissarissen Havenbedrijf Rotterdam NV
Lid Raad van Commissarissen Electrabel Nederland NV
Lid Raad van Commissarissen Elivio Holding BV
Lid Bestuur Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO)
Lid Bestuur Nederlands Centrum Buitenlanders (NCB)
Lid Bestuur Nationale Reis Opera
Lid Raad van Toezicht Voedingscentrum
Voorzitter Bestuur Stichting Tolerance Unlimited
Lid Curatorium Willem Drees-lezing
Voorzitter Spiegelgroep Sectorbestuur Onderwijsarbeidsmarkt
Lid Bestuur Stichting Artra Arbeidsmarkttrainingen
Lid Adviescommissie Normering Inburgeringseisen (commissie Franssen)

Vigil | 12-11-10 | 19:29

@Boomschade 19:19

Die rode roos is als een heumende aars. Je krijgt alleen terug wat je erin steekt wanneer je 't zelf met kracht terugtrekt.

widtvoet ® | 12-11-10 | 19:24

Het is toch te erg voor woorden, die Vogelaar heeft in feite overal een potje van gemaakt.
Grappig dat mensen die het zo verpesten s'nachts kunnen slapen en niet op hun vingers worden getikt.

Helemaal de weg kwiet.

Nacho_Vidal | 12-11-10 | 19:24

Godverdegodverdegodverdegodver. Belastingbetalers: "jullie verplichte bijdrage wordt echt goed besteed hoor, in dit land". Laten we met z'n allen trots zijn op de PvdA, linkse subsidie-CDA-ers en nep liberalen bij de VVD en natuurlijk D'66. Dus de baantjesjagers in de publieke sector. Hier valt dat (proest) 'commerciele' buro Fourstar ook onder. Bij voornoemde partijen is het woord 'commercieel' altijd een vloek geweest, en 'subsidie' een zegen. Maar het is andersom.! WEG MET SUBSIDIES!

Milton Friedman | 12-11-10 | 19:24

harry pikkel | 12-11-10 | 19:18
O, dus E*L*L*4* heeft gewoon een soort persoonlijkheidsstoornis.
Is dat niet ook het geval bij zo'n beetje driekwart van de politici en bestuurders?

Krachtmeester | 12-11-10 | 19:23

Nee hoor. PvdA'ers zijn niet corrupt.
Overigens, hebben we het geld van Eveline Herfkens al terug?

Boomschade | 12-11-10 | 19:19

Daarom houd ik van Geen Stijl. Ze halen alles boven water. Zet 'm op jongens. Goed werk!

grote haas | 12-11-10 | 19:19

@Parsons | 12-11-10 | 19:14
Ach, Ella is een criminele heks. SB vergaloppeerde zich gewoon.

Beseft-ie zelf nu ook wel.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 19:19

Krachtmeester | 12-11-10 | 19:15
Ja, dat denk ik wel. @Schoorsteengever heeft het al goed uitgelegd.

harry pikkel | 12-11-10 | 19:18

Vogelaar is het schoolvoorbeeld van Linksch Hobbyïsme, en zo lang het getolereerd wordt dat haar Linksche Vrinden in heel het land bakken met geld haar kant op sturen zonder controle uit te oefenen op juiste besteding van deze gemeenschapsgelden, zal dit abces welig blijven tieren. Enne, of u nog even wat extra precariobelasting via uw waterrekening wilt betalen volgend jaar, want de geldzucht van gemeenten wordt niet langer gestild door Den Haag.

DeRoyVanZuipensteijn | 12-11-10 | 19:17

Wat zou zo een "www.skepsis" eigenlijk over "de" politiek te melden hebben?

AntiSoof | 12-11-10 | 19:16

Het is gewoon jammer dat dit niet strafbaar is. En jammer is niet het goede woord.

mokum4all | 12-11-10 | 19:16

brutus68 | 12-11-10 | 19:11
Zalige onwetendheid mein arsch!
Dit soort mensen heeft maar één motto boven de badkamerspiegel hangen:
'Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan'.
Denk je nou werkelijk dat E*L*L*4* zelf niet weet dat je niet met dubbele petten in dergelijke handenwascarrousels kan zitten? Nee toch hè?

Krachtmeester | 12-11-10 | 19:15

*zich toch wel met seven @18:18 afvraagt of er al iemand in de bak zit voor deze fraude en zo nee waarom niet en of er dan iig. nog een (deel)zaak onder het OM is momenteel en of een bescheiden stroom aangiftes eea. eventueel zou kunnen (re)aktiveren... maar anderszijds ook Joep van den Nieuwenhuijzen onlangs nog grijnzend een optreden bij P&W heeft zien geven dus waar hebben we 't eigenlijk over dit en dat zus en zo*

widtvoet ® | 12-11-10 | 19:15

@Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 19:05
Ik schop hem het liefst terug de diepte in. Samen met Ella, die hoort ook thuis waar het licht niet schijnt.

Parsons | 12-11-10 | 19:14

2 woorden; Strafrechtelijk onderzoek.

Russ Meyer | 12-11-10 | 19:13

Het punt is dat figuren als Vogelaar werkelijk menen dat ze goed handelen. Het is geen kwaadwillenheid, het is een vorm van een zalige onwetenheid. Ella in Wonderland, zoiets. Alleen jammer dat dit soort fratsen de belastingbetaler handenvol geld kost.

brutus68 | 12-11-10 | 19:11

De PvdA raakt 30 miljoen kwijt in Emsterdem. In Utrecht proberen ze dat duidelijk beter te doen. Stem PvdA. Dan weet je waar je centen blijven. Of niet natuurlijk.

Fukjoe | 12-11-10 | 19:09

Het is een beetje makkelijk om 1 persoon de schuld van alles te geven. Het lijkt er meer op dat het hele systeem verrot is en dat een aantal lui hier schuld aan hebben. Men denkt ook aan het bewust verkeerd voorlichten aan zij die waarnemen/rapporteren.

affijn... ik kwam dit nog tegenL een leuk citaat uit wat notulen (april 2009):

"Jongeren: Four Star doet de re-integratie van jongeren tot 27 jaar. Jongeren die tijdens hun traject bij Four Star 27 jaar worden blijven ook daarna bij Four Star. SoZaWe gaat na wat het beleid is voor deze groep."
www.klientenraad.com/cms/index.php?opt...

even later (juni 2009):
"De KR bracht een werkbezoek aan Four Star, re-integratie voor jongeren en tevens arbeidstrainingscentrum (ATC). Een verslag van dit werkbezoek is bijgevoegd.

De KR ligt mondeling toe positief onder de indruk te zijn van het aanbod en de voorzieningen bij Four Star. Volgens de algemeen directeur van Four Star is er nog plek voor honderden jongeren. De Kliëntenraad vindt dat Four Star beter gepositioneerd zou moeten zijn binnen de wijken."
www.klientenraad.com/cms/index.php?opt...

De vraag mbt 27 jaar kwam te vervallen. Het is me een raadsel waarom. Misschien dat het in het werkverslag stond (?)

Nog zoiets leuks:
"Fourstar
De Kliëntenraad heeft ook goede ervaringen met re-integratietrajecten. Zo zijn ze erg tevreden over de trajecten voor jongeren die Fourstar verzorgt. Er lijkt hier goed maatwerk voor niet-geschoolde jongeren tot stand te komen. Maar het is niet verstandig om in lovende zin over deze trajecten te praten omdat politici dan zeggen dat het goedkoper moet. De vraag blijft ook wat de gemeente voor werkzoekende, hoger opgeleide jongeren in de aanbieding heeft.
www.klientenraad.com/cms/index.php?opt... "

Snapt u bovenstaande logica?

polt | 12-11-10 | 19:09

Is misbruik van gemeenschapsgeld op dit niveau niet een strabaar feit of een misdrijf? Ik wil gewoon zien hun Vogelaar een ME team op haar dak krijgt, preventief een knuppel in haar dikke koeienek mag ontvangen en daarna voor 30 jaartjes in het gevang verdwijnt nadat de FIOD haar en haar hele familie tot het BOT heeft kaalgeplukt...

dlseth_ | 12-11-10 | 19:07

Wat is Nederland toch een echte BANANENrepubliek.
Ik denk er heel hard over naar Marokko te emigreren!

jasser | 12-11-10 | 19:06

@Parsons | 12-11-10 | 19:04
En je helpt die arme jongen niet eruit?

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 19:05

@Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 19:01
Ik ben samen met vraagstaart nog steeds naar dat wak aan het kijken.

Parsons | 12-11-10 | 19:04

-weggejorist-

PlaatBoeF66 | 12-11-10 | 19:02

@polt | 12-11-10 | 18:50
Gofferdegoffer.

Het is dus al jaren aan de gang én bekend.

Zucht.

Parsons | 12-11-10 | 19:01

@Parsons | 12-11-10 | 19:00
Hij leest dit niet, want hij is nu *echt weg*.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 19:01

Egerius | 12-11-10 | 18:54
Misschien had die schoolleiding wel een vooruitziende blik. En heeft ze met opzet meegewerkt en die scriptie onder embargo geplaatst om uiteindelijk datgene te kunnen ontketenen wat nu dan ook aan de orde is.

Zoiets van;
Er is niemand die mij als directeur gaat vertellen wat ik met scripties van leerlingen moet doen en als je dat toch probeert dan krijg je dat als een boemerang in je nek terug.
Dus beste meid, lek jij nou even dat ze je werk verboden hebben verklaard, dan komt het vanzelf wel goed.

Waarvan akte.
.

ADO-Le-Cent | 12-11-10 | 19:01

@Superior Bastard | 12-11-10 | 18:54
Gebruik het weekend maar eens om je linkse zonden te overdenken.

Zou Ella ook moeten doen.

Parsons | 12-11-10 | 19:00

Je zou bijna denken dat het niet kan, maar met de PvdA kan het echt altijd gekker!
Dit is echt weer niet te geloven gewoon. En jan met de pet, die door de hoge belastingdruk (nodig om dit soort gelul te financieren) het minst te besteden heeft per maand gaat weer gewoon PvdA stemmen. Wat een mongeaulen.

BitchSuperSoaker | 12-11-10 | 18:59

De PvdA kost ons land alleen maar geld. Veel geld.

lekker wijf | 12-11-10 | 18:58

Sein Pownews in, dat Rutger nog eens een interview in de bekende stijl afneemt van dit linkse, diep sociaal bewogen specimen.

Waaligator | 12-11-10 | 18:58

*meewarig naar wak in ijs kijkt waar Superior Bastard om 18:50 door zakte*

vraagstaart | 12-11-10 | 18:57

raken ze daar nu ook onderzeeboten kwijt?

feddepetje | 12-11-10 | 18:56

Schoorsteenveger | 12-11-10 | 18:36
'Bij een ander zouden we over belangenverstrengeling spreken, maar Ella is zo integer dat de zaken hier anders liggen.' Aldus een lid van de raad van advies van Fourstar, tevens lid van het bestuur van Blik op Werk, tevens PVDA'er.

harry pikkel | 12-11-10 | 18:56

@polt | 12-11-10 | 18:50 Geweldige link! *opengevallen bek met twee handen niet dichtkrijgen kan*

vraagstaart | 12-11-10 | 18:55

@Superior Bastard | 12-11-10 | 18:54
En ik maar denken dat je *echt* wegging.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:55

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:52
Jij weet dat ik daar nooit de beroerdste voor ben. nu is daar geen aanleiding voor.
@ Parsons
*Terugproest*

Superior Bastard | 12-11-10 | 18:54

Die scholier kan wat mij betreft een procedure starten voor een revaluatie van de scriptie.

Egerius | 12-11-10 | 18:54

@Superior Bastard | 12-11-10 | 18:51
Je laat je kennen, joh.

Een 'mea culpa' is zo lastig niet, heur.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:52

@Superior Bastard | 12-11-10 | 18:50
*proest*

Je ware aard komt even bovendrijven.

Parsons | 12-11-10 | 18:52

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:50
Only in the eye of the beholder.
*Echt weg*

Superior Bastard | 12-11-10 | 18:51

Best wel een diepe zak met een lange geschiedenis. *rekenmachine blussen doet*

Stroopdoos | 12-11-10 | 18:50

@Superior Bastard | 12-11-10 | 18:50
Fail.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:50

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:48
Bewaar dat pedante schijtarrogante toontje maar voor een plenair studentendebat.
Goed weekend.

Superior Bastard | 12-11-10 | 18:50

@seven | 12-11-10 | 18:44
Laten we het hopen.

En PowNews kan z'n energie beter steken in het ontmaskeren van dit soort oplichters dan één of ander onbeduidende pisvlek aan te zeiken. #pennings

Parsons | 12-11-10 | 18:48

@Superior Bastard | 12-11-10 | 18:44
Het is leuk dat jij dingen vindt, maar als er gister - dus nadat de ontucht bekend werd - een topic komt en in dat topic is er bijna niemand die de wandaden van Lucassen downplayt, dan zijn dat feiten. Dan kun jij wel leuk andere dingen vinden, maar dat schiet een weinig op.

Verder mis je volledig het punt dat mensen (waaronder ik op 17:50) willen maken als ze Lucassen er in dit topic bij slepen. Het doel is helegaar niet om aan te tonen dat ' links toch ook echt niet van onbesproken gedrag is', maar juist om aan te tonen hoe selectief verontwaardigt men - en dan vooral de MSM - kan zijn.

Vandaar dat Parsons ook naar de media verwijst.

Bovendien weet iedere mongool, behalve natuurlijk de pathologische linkse leugenaar (© Schoorsteenveger), dat links 'toch ook echt niet van onbesproken gedrag is'.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:48

@Art Vandelay Ultor 18:26

Zolang de top gaat over de top blijft het grijnzen in dat nest daar op de heuvel idd. Ben in m'n leven nu zo langzamerhand genoeg PvdA helden tegengekomen om tot de konklusie te komen dat het door de bank genomen (Je zal d'r godverdomme maar tussenzitten als goedwillende naieveling!) toch een heel apart slag mensen is. Eindeloos onbegrepen en volstrekt onkreukbare genieen. Het beste met ons allen voor. En het beste heeft een prijs. Een hoge. Niemand die ze meer lijkt te begrijpen. Mensen lijken de PvdA gewoon niet meer te willen snappen. Arme, lieve, zoetpratende, zakkenvullende roospushers. Hebben 't nu heel lastig. En doen daar graag ziekelijk meewarig over.

widtvoet ® | 12-11-10 | 18:48

Het kaf van het koren scheiden is nog nooit zo makkelijk geweest
Al die leden van die criminele organisaties kan je ze er zo uithalen via hun eigen uithangbord “Blik op Werk” en onder de loep gaan leggen.

Ook toevallig dat het logo precies hetzelfde is als datgene om je aan te sporen de rotzooi in de afvalbak te doen.
Hoezo geen zelfkennis?

i55.tinypic.com/112g1tx.jpg

Nog zo’n WC onderzoek
Werkcontact heeft in 2008 opnieuw meegedaan aan een groot klanttevredenheidsonderzoek. Op verschillende terreinen onderzocht een extern onafhankelijk onderzoeksbureau (Regioplan in opdracht van 'Blik op Werk') de klanttevredenheid van mensen met een reïntegratietraject.
Werkcontact kreeg in dit onderzoek een eindcijfer van 8,7 van onze klanten. De resultaten van dit onderzoek worden eind juni 2008 gepubliceerd op de website van de stichting Blik op Werk.

www.werkcontact.nl/
.

ADO-Le-Cent | 12-11-10 | 18:47

He Ellah Vogelaer; doe eens snel deaud gaan!!

thispissesmeoff | 12-11-10 | 18:47

Zeauzeau
en wat heeft
Vögelaar daar op te zeggen?

Niets.
Helemaal Niets!

Donald Douchegordijn | 12-11-10 | 18:45

Parsons | 12-11-10 | 18:34
Geen dank, doe het graag. Fourstar / re-integratiemaffia Ella heeft alles in zich (weer een GS classic te worden.

seven | 12-11-10 | 18:44

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:40
Nee, omdat ik dat niet vind. Net zoals ik het uitermate beperkt vind dat de zaken Vogelaar en Lucassen vergeleken worden om aan te tonen dat links toch ook echt niet van onbesproken gedrag is (understatement). Dat wisten we al en wordt door dit topic al voldoende bevestigd, daar is die randdebiele tokkie echt niet voor nodig.

Superior Bastard | 12-11-10 | 18:44

@Schoorsteenveger | 12-11-10 | 18:36
En je als fascist wegzetten.

Parsons | 12-11-10 | 18:43

Parsons | 12-11-10 | 18:35
Zie Superior Bastard | 12-11-10 | 18:39

Superior Bastard | 12-11-10 | 18:41

@Superior Bastard | 12-11-10 | 18:39
Dat zeg ik niet, dat is zelfs een stroman.

Maakt mij verder niet uit heur, maar je had er ook bijvoorbeeld bij kunnen tegelen dat ik gelijk heb w.b. dat downplayen.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:40

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:32
Tja, en dat kunnen we hier natuurlijk niet hebben.

Superior Bastard | 12-11-10 | 18:39

E*L*L*4*

En de vier ruiters
smeedden vier sterren
van het hardste goud
om vrees en afgunst
in de harten van
de stedelingen
te doen vestigen.

En de vier sterren
smeedden een complot
zo fout als fout hout
en wasten elkaars
vuile handen schoon
met andermans geld
als wit waswater.

En de vier sterren
stuurden zichzelf door
een gevierd heraut:
‘E*L*L*4* de Ene’.
En zij krasten hun
naam in de stenen
van de domme stad.

Maar de vier sterren
en E*L*L*4* werden
overmoedig, stout
en liepen tegen
de lamp van het licht.
E*L*L*4*’s hotel van
vier sterren ging dicht.

Krachtmeester | 12-11-10 | 18:39

Jongens, ga nou niet te diep graven want dan hebben we morgen een burgeroorlog in de polder.
Koorknaap | 12-11-10 | 17:42
Lol... maar die krijgen we toch wel als de crisis zo door blijft woekeren?

Roberto9722 | 12-11-10 | 18:38

@Schoorsteenveger | 12-11-10 | 18:36
En wijzen naar een ander. Zelfs binnen de eigen partij.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:38

Het is bekend dat pathologische leugenaars in de loop der tijd zó gaan geloven in hun eigen leugens dat een leugendetector geen zin meer heeft en dat zelfs hun mimiek in niets meer verraadt dat ze staan te liegen.
Ik meen dat beroepspolitici en in het bijzonder salon-idealisten als Vogelaar sterke overeenkomsten vertonen met pathologische leugenaars. Zij creëren eveneens een volledig eigen wereldje waarin alles tot in de kleinste details blijft kloppen en als één samenhangend hecht doortimmerd verhaal naar buiten wordt gebracht.
Van enige vorm van cognitieve dissonantie is op den duur dan ook geen sprake meer. Spreek je hen aan op hun wandaden dan zullen ze met dedain en verontwaardiging reageren.

Schoorsteenveger | 12-11-10 | 18:36

Nou ja, in ieder geval zit Ella niet thuis op haar zuignap wachtgeld op te strijken....

brienenoord | 12-11-10 | 18:36

@Superior Bastard | 12-11-10 | 18:29
Zie Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:32

Niets aan toe te voegen.

Parsons | 12-11-10 | 18:35

vraagstaart | 12-11-10 |
De spijker is helemaal op haar kop geslagen.De Pvda staat nu al voor diverse uitleg mogelijkheden."Portomonne Van De Ander" is een hele goede. Overal waar deze partij het hoofd bestuur vorm geeft dit beeld .Kijk maar naar Amsterdam OOST "30 Miljoen verdwenen Marokjes dame"

jezuz | 12-11-10 | 18:35

@Parsons | 12-11-10 | 18:31
danK @ seven

Parsons | 12-11-10 | 18:34

@Superior Bastard | 12-11-10 | 18:29 "Met die aantekening dat Lucassen mensen persoonlijk heeft gekwetst"

Heeft-ie zo'n grote lul dan?

Hij heeft enkel met twee soldates gesext, is daarvoor zegge en schrijve één week achter de wacht geknikkerd - een hele lichte disciplinaire straf die echt niet uitgedeeld wordt als er ook maar het vermoeden bestaat van aanranding oid.

Het mag niet, wippen met een ondergeschikte, ik weet het - maar gaan ze nou Jack de Vries ook voor de rechter brengen? Als het zo ernstig is?

vraagstaart | 12-11-10 | 18:34

Ik moet toegeven Ella, ik had daadwerkelijk medelijden met je toen Rutger je aan het uithoren en publiekelijk vernederen was. Hoe ver je het ook verdiende of niet, het was toen niet om aan te zien en plaatsvervangende schaamte was alles wat ik kon hebben.
Maar het zijn geniepige geintjes zoals deze dat mij echt irriteert als een pas schoongemaakte wc onder de racekak.
Als dit waar is, is zelfs de duivel je nog te goed.

Potloodventer | 12-11-10 | 18:34

Ik ruik een enorme putlucht.
Goed dat u roert.

vetkleppert | 12-11-10 | 18:33

Even over de Pownews canard, M. Pennings is helemaal niet de oprichter van artikel7.nu, dat een blog werd veroordeeld aan de hand van 2 comments waarin Pennings laat blijken vol wrok te zitten, maar Pennings heeft met dat blog niet veel van doen. Straffe cComments gebruiken om een heel blog te slopen/framen, tsk, tsk, nog even en het is de beroemde uitzending van B&W met Hoxha vs Jole.

seven | 12-11-10 | 18:33

Tja, wat moet ik daar nu op zeggen.
Verbaasd? Zo kom je elke week wel zulke geldverslindende onzin tegen, maar geen hond die er wat aan doet. En als jij als ZZP'er die het niet redt probeert opnieuw aan een baan te komen zijn ze niet thuis. Heb mooi nieuwe opleidingen uit eigen zak mogen betalen. Stelletje klojo's.

Watunflater | 12-11-10 | 18:33

@Superior Bastard | 12-11-10 | 18:29
Er werd gister helemaal niet veel gedownplayt m.b.t. Lucassen. Zo ongeveer iedereen was het erover eens dat hij moet optiefen.

En dat je minder linksmensen hier ziet downplayen is simpelweg omdat er naar verhouding amper linksmensen hier zijn. Als ze er al zijn komen ze als trollvliegen aangetrokken tot stront zeuren over kunst en de PVV.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:32

Ella Vogelaar hoort in een gesticht. Iedereen die dat niet ziet ook.

doenormaal! | 12-11-10 | 18:32

@Seven | 18:11 : Goed gezien!
@BertBrussen: Meenemen dit artikel in het vervolg

On topic: Tel het eens op, al die miljarden die er de afgelopen -pak 'm beet- 25 jaar doorheen zijn gejast. Had je de crisis glansrijk mee kunnen doorstaan en nog een paar DSBtjes redden ook...
Triest.

HoerenSloep | 12-11-10 | 18:32

Hoooi, dit is Ella -Robin Hood-Vogelaar.... mag ik even komen graaien?

Frederik Vijf | 12-11-10 | 18:31

@seven | 12-11-10 | 18:24
"Het is niet bekend hoeveel gemeenten met onderdelen van de Fourstar Groep re-integratiecontracten hebben gesloten, aangezien deze informatie niet (centraal) wordt geregistreerd."

Komt dát even goed uit!

En dan voor de linkjes.

Parsons | 12-11-10 | 18:31

Als iemand zich nog afvraagt waar PvdA voor staat: Portemonnee Van De Anderen.

Deze partij van de kleptocratie verdient het om bij de volgende verkiezingen totaal te verdwijnen. En dat old boys (m/v) network wat elkaar verrijkt van onze centen, zet ze maar tegen de muur.

Het ergste is misschien nog de hypocrisie waarmee ze onder het mom van allerlei goede doelen hun pathologische geldhonger stillen.

Je krijgt makkelijker een hond langs de slager dan een socialist langs een zak met geld.

vraagstaart | 12-11-10 | 18:30

Parsons | 12-11-10 | 18:26
Ik heb hier nog geen linksmens zien downplayen op de manier waarop dat gistrer bij Lucassen gebeurde.
Beide zijn even fout, want machtsmisbruik van positie. Met die aantekening dat Lucassen mensen persoonlijk heeft gekwetst en Vogelaar ons allemaal een beetje.

Superior Bastard | 12-11-10 | 18:29

@Superior Bastard | 12-11-10 | 18:26

Klopt. Which reminds me: ik moet nog ff langs de dorpsslijter.

*** Privémomentje inlast ***

Reinaert | 12-11-10 | 18:27

@widtvoet ® | 12-11-10 | 18:22
Ach, die PvdA-kloodtzakken zijn zo overtuigd van hun eigen gelijk en van het moreel gelijk van hun club, dat ze denken dat deze praktijken erbij horen. Deze praktijken zijn gerechtvaardigd als je er de wereld echt mee beter maakt, toch? En als je het gelijk aan je zijde hebt en de rechtse fascisten aan de kant schuift, dan mag je daar best wel vorstelijk voor betaald worden, toch? Ik ben immers voor een toptatief, dus mag ik ook wel top verdienen!

The Knowing Ones bij de PvdA zijn totaal gestoord, joh.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:26

Reinaert | 12-11-10 | 18:24
Op smaak brengen met een fles port. Dan is't te doen.

Superior Bastard | 12-11-10 | 18:26

@Superior Bastard | 12-11-10 | 18:21
Het neuqen van een paar rekruten is erger dan het verduisteren van miljoenen belastinggeld.

Weet jij, weet ik, weet de media ook.

Parsons | 12-11-10 | 18:26

@Superior Bastard | 12-11-10 | 18:22

Suggereer je nu dat ik meer mensen moet gaan bijten dan?

In sommige gevallen kan ik die drang niet of nauwelijks onderdrukken inderdaad maar mijn aangeboren realiteitszin laat mij niet afdwalen van het rechte pad.

*** Hapt naar Ella ***

Reinaert | 12-11-10 | 18:24

Mocht het kloppen, die rol van Vogelaar..... dan dient die heks te smeulen. Dat ik dit als zodanig uitspreek is een gotspe en barbaars maar ik kan hier simpelweg niet genuanceerd op reageren. Wat een vreselijk levend darmenstelsel is dat wijf toch, vreselijk.

de directeur | 12-11-10 | 18:24

Reïntegratiesubsidie, daar gaat het door mis, verkeerde prikkel. Immers een slachtoffer levert meer geld op. Degene die fourstar inhuurt is niet de cliënt maar de gemeente, daardoor ontstaat er subsidiefraude / reïntegratiemaffia. Voeg daaraan toe dat opdrachtgever en uitvoerder beide pvda petten op hebben kenissen zijn en elkaar subsidiegeld toestoppen en het verhaal is rond. img508.imageshack.us/img508/4629/fours...

Rekenkamer A’dam over fourstar in jan 2007 www.nieuwsuitamsterdam.nl/2007/070130_... Aukje van de VVD te Leeuwarden in feb 2007 kritiek op fourstar www.liwwadders.nl/data/nieuws/items/EE... SP Nijmegen 2008 nijmegen.sp.nl/bericht/24456/080331-sp... (kamervragen docs.minszw.nl/pdf/34/2008/34_2008_3_1... )

seven | 12-11-10 | 18:24

@Reinaert | 12-11-10 | 18:19
*iets met deaud mompelen doet*

Parsons | 12-11-10 | 18:23

Reinaert | 12-11-10 | 18:21
Over smaak .. bla bla bla. Overigens valt de appel vaak wel mee als je er doorheen hebt gebeten. Wat dat betreft zijn appels net mensen.

Superior Bastard | 12-11-10 | 18:22

@Art Vendelay Ultor 18:07

Gelijk heb je volledig. Toch kan niet iedereen zich alles veroorloven en principes zijn vaak duur... Aan de andere kant -en ik ben me ervan bewust dat dit hopeloos naief romantisch of dom idealistisch klinken moet- smaakt brood gekocht met een eerlijk verdiende euro beter dan brood gekocht met een gestolen exemplaar.

Mensen als Ella Vogelaar hebben zich over dit in hun ogen waandingetje heengezet en genieten met volle teugen. Ook een keuze. Jammer dat 't kan in 0031 maar zolang 't kan ook een keuze. Eén ding mot je dan als graaikever niet flikken. En dat is anderen met je hoogmoralistisch geneuzel en ethischsuperieur gekwaak de maat nemen. Stelletje schaamteloze bedriegers!

widtvoet ® | 12-11-10 | 18:22

Ik ben boos en een boze Vleesgigant is niet voor de poes. En GS, nu elke dag een item om ze langzaam helemaal gek te maken. Dit soort achtelijke constructies kunnen niet.

de vleesgigant | 12-11-10 | 18:21

Parsons | 12-11-10 | 18:20
Dus Lucassen mag neuken omdat Vogelaar verneukt? Vreemde logica hou jij er op na.
Beide moeten bungelen.

Superior Bastard | 12-11-10 | 18:21

@Superior Bastard | 12-11-10 | 18:19

Andersom. Geeft u mij maar een lekkere sappige peer in plaats van een zure appel!

Reinaert | 12-11-10 | 18:21

@seven | 12-11-10 | 18:18
Tuurlijk niet. Zolang Ella geen rekruten neuqt mag *alles*.

Parsons | 12-11-10 | 18:20

@Parsons | 12-11-10 | 18:17

Dan vermoed ik toch dat er zo ondertussen in dit land een hoop latente fascisten rondlopen.

Iedereen met een béétje gezond verstand kan toch wel bevroeden dat dit soort laaienlichterij niet veel langer getolereerd kan en mag worden. Helaas is dat gezond verstand binnen de polletiek over het algemeen niet aanwezig dan wel snoeihard onderdrukt.

Reinaert | 12-11-10 | 18:19

Parsons | 12-11-10 | 18:00
Ja, en appels zijn lekkerder dan peren.

Superior Bastard | 12-11-10 | 18:19

Die 18 miljoen is toch alleen door de STAD Utrecht uitgegeven? Was het totaalbedrag voor de PROVINCIE niet 57 miljoen?

mohell | 12-11-10 | 18:19

Nou godver gaan we weer chagrijnig het weekend in.
Maar het is al langer bekend dat de PvdA belang heeft bij werklozen.
Die kunnen ze mooi in hun baantjesmachine meenemen als goedkope slaafjes.
De welzijns- en culturele sector zit volgepropt met van die Melkertbaantypes.
Once they get in, they never get out. En het drukt de werkloosheidscijfers zo mooi.

ZDEV | 12-11-10 | 18:18

Nog een quote
"Zo proberen ze bij Fourstar jongeren vaak in een zorgtraject te zetten, terwijl ze meer kunnen. Voor een zorg traject krijgen ze meer geld en hebben ze langer de tijd om jongeren te laten uitstromen. Er is sprake opnieuw sprake van parking, omdat het lijkt alsof de jongeren geactiveerd worden, terwijl dat niet het geval is. Verder proberen ze bij Fourstar zoveel mogelijk jongeren uit te plaatsen, zonder dat ze daarbij rekening houden met de competenties en de belangen van de jongeren. Daardoor vindt de jongere vaak geen duurzame arbeid. Fourstar probeert, volgens de klantmanagers, vaak geld te krijgen van de gemeente voor trajecten die jongeren niet hebben gehad”"
Gewoon jarenlange fraude dus met subsidies, zit er al iemand in de bak hiervoor?

seven | 12-11-10 | 18:18

*iets met vriendjespolitiek mompelt*
Nepotisme... Is het soms een creatie van de PvdA?
Het kan gezien worden als een vorm van corruptie, dat dan weer wel.

DijenkletserT | 12-11-10 | 18:17

omg, zeg dat het niet waar is!
Loopt die gestoorde trol nog steeds strategische positie's te vullen van ons geld?
Die hadden ze beter meteen preventief kunnen ruimen.

Mask | 12-11-10 | 18:17

Je moet trouwens wel een fascist zijn als je hier iets aan wilt doen.

Parsons | 12-11-10 | 18:17

@Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:13
De nazaten van Ella.

Over zum kotsen gesproken. #walg

Parsons | 12-11-10 | 18:15

Quote uit de embargoscriptie
“Het lijkt alsof de jongeren in een re-integratietraject zitten doordat ze een stagevergoeding krijgen van Fourstar, terwijl ze in werkelijkheid geen werkzaamheden uitvoeren bij Fourstar en dus niet worden geactiveerd. Daarnaast had Fourstar niet genoeg werkzaamheden voor alle jongeren, door de jongeren toch uit te betalen lijkt het alsof de jongeren wel geactiveerd werden. Er is sprake van parking, omdat het lijkt alsof de jongeren geactiveerd worden terwijl dat in werkelijkheid niet het geval is ”

seven | 12-11-10 | 18:14

Zo! Toch nog even een baanbrekend bericht deze week! Goedzo!

Sloop ze ! En bedankt, ik ga fijn het weekend in.

Creaguurder | 12-11-10 | 18:13

doe eens niet | 12-11-10 | 18:08
Die jongeren bij dat leerwerkbedrijf zal je nooit (meer) bij de sociale dienst zien. Want ze kunnen als pc dokter allemaal een fikse boterham verdienen.

ADO-Le-Cent | 12-11-10 | 18:13

Overigens: iedereen lult wel over "re-integratiemaffia" maar hoe kun je in Godsnaam iemand re-integreren die van z'n levensdagen nog nooit een dag een voet binnen een bedrijf heeft gezet?

Laten we het maar op non-integratiemaffia houden. Wel zo eerlijk, toch, Ella?

Reinaert | 12-11-10 | 18:13

@Parsons | 12-11-10 | 18:12
Je weet tog.

Kudttrollen.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:13

Oke laat ik dan maar aftrappen met een mooie term voor dit ''incident'': Fourstargate.

Prins_Bernhard | 12-11-10 | 18:12

@BeunDeHaas | 12-11-10 | 18:10
Daarom is het goed dat GS doorgaat met het ontmaskeren van deze criminelen.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:12

En waar zijn al die linkse huilie huilie jankerTs nu die gisteren allemaal zo'n grote bek hadden onder het Lucassen topic?

Parsons | 12-11-10 | 18:12

Verkapte communisten als Ella Vogelaar (Zij was lid van de CPN), moeten gewoon onmiddellijk een enkeltje Cuba krijgen. Ja ik weet dat je dan de halve groenlinks, PvdA en SP fractie kan wegsturen, maar het zou de boel flink opschonen.

Prins_Bernhard | 12-11-10 | 18:11

@Borakh | 12-11-10 | 18:10
integere, haatideologie dan

Borakh | 12-11-10 | 18:11

@ Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:07
Ja, principes zijn belangrijk. Maargoed.
Helaas zijn er dan wel weer voldoende mensen die zowel incompetent, als gierig zijn...

BeunDeHaas | 12-11-10 | 18:10

Weet u lieve medereaguurders, ik probeer nu te genieten van een heerlijke vrimibo chateau la fitte 2003 maar op de een of andere manier smaakt hij minder dan regulier. Dat komt door GS en dan met name door dit epistel over de reintegratie maffia in 0031 en zeer in het bijzonder door de anti christ Vogelaar. Zij is het archetype van de slinkse linksmens die uiteindelijk allen tezamen dit land naar de klooten helpen. Verlos ons hiervan, ik heb er wat voor over!

de directeur | 12-11-10 | 18:10

Hier kan ik nou echt giftig om worden, dat inetegere politici die kritiek hebben op een fascistische haarideologie zich daarvoor voor de rechter moeten verantwoorden en dit soort criminele zakkenvullers gewoon hun gang kunnen blijven gaan.

Borakh | 12-11-10 | 18:10

Zo zijn er nog wel meer ''pensioenfondsen'' speciaal voor uitgerangeerde PvdA'ers.
Dit is nou typisch een linkse hobby, door en voor linkse mensen.
Onmiddellijk opheffen deze corrupte bende.

Prins_Bernhard | 12-11-10 | 18:09

@ADO-Le-Cent | 12-11-10 | 17:55

Scholing biedt nog altijd reëlere kansen dan mensen eindeloos rondpompen op halfjaarcontracten bij een bevriend productiebedrijf waarna ze weer in de uitkering terugvallen en het hele circus overnieuw begint.

doe eens niet | 12-11-10 | 18:08

@BeunDeHaas | 12-11-10 | 18:05
Ach, nu heb je nog principes. Dat telt ook een klein beetje.

Het moment dat je je bij een club als de PvdA aanmeldt, terwijl je weet wat die club allemaal flikt en heeft geflikt, ben je die dus kwijt.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:07

Als ik het dus goed begrijp wordt het bedrijf van Ella Veugelaar gekeurd door een instantie die bestuurd wordt door een club die geleid wordt door Ella Veugelaar en die club wordt dan weer gecontroleerd door een toezichthoudende instantie met aan het hoofd Ella Veugelaar?

Zo ongeveer? Of ben ik een paar tussenliggende clubjes vergeten? Soit.

Ella heeft het begrepen. Machiavelli-prijs 2010 met vetlederen medaille en enveloppe met inhoud (dikke enveloppe wel te verstaan) voor Ella Veugelaar.

Wie zit er trouwens in de jury van de Machiavelli-prijs? Ella Veugelaar natuurlijk!

PvdA-logica (en nepotisme) ten top. "Dit land kan zo veel beter".....

Reinaert | 12-11-10 | 18:07

En zo neemt de PVDA en zijn boevenbende al jaren het pleps in de maling. Schoften zijn het allemaal.

StijlvolRechts | 12-11-10 | 18:07

Hopelijk gaat pownews hier ook over berichten!

reade romke | 12-11-10 | 18:06

@ Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:02
Altijd goed verdienen dus.
Ik ben stom geweest. Ik had dus mooi eenzelfde route moeten lopen, dan had ik er nog wat aan over gehouden...

BeunDeHaas | 12-11-10 | 18:05

Deden wij in het verleden ook. Keurmerk verzinnen en aan jezelf toekennen.

Keurmerk betekend geen ene moer, behalve dat je extra op moet letten.

frickY | 12-11-10 | 18:04

30 miljoen hier, 18 miljoen daar.

Who gives a fuck?

Rekrutenneukers moeten hangen!

Parsons | 12-11-10 | 18:03

@BeunDeHaas | 12-11-10 | 17:59
Van die ranzige carrièrepolitici, die smerige gelikte mannetjes, bah bah. Die zie ik dus hè, heel vaak. Natuurlijk op de RU - ja, die van de censuur -, alwaar ik studeer.

Mensen met intellect die dan hun hele toekomst al uitstippelen precies op de manier die u beschrijft: bij de PvdA gaan en daarna kassa (baantjes binnen het circuit).

Ranzige mensen.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 18:02

@Parsons | 12-11-10 | 18:00

Erger niet.

Wel lekkerder.

Reinaert | 12-11-10 | 18:02

En dit is dan slechts één voorbeeld.
Zo zijn er nog de pvda weth...........
eh, ja, sorry, natuurlijk...
Glas, plas was.

vliegende knorrepot | 12-11-10 | 18:01

Geld stinkt niet zoals bekend voor doorgedraaide, incompetente, knettergekke, autistische, contactgestoorde, internationaal socialisten/communisten/Trotskisten etc etc.
.
Vogelaersch als schoolvoorbeeld van de "tor" zoals George Orwell die in gedachten had in "1984"/ de typische "Apparatsjik" met d'r betonkop.
.
"Tegenwoordig heeft het begrip ook in andere contexten dan die van de voormalige Sovjet-Unie alleen ingang weten te vinden. Zo wordt het bijvoorbeeld vaak gebruikt om mensen die bureaucratische knelpunten in normaliter efficiënte organisaties veroorzaken aan te duiden. Tevens wordt het vaak gebruikt voor personen die meer op basis van hun ideologische of politieke loyaliteit dan vanwege hun persoonlijke competenties tot lid van een regering zijn benoemd."
nl.wikipedia.org/wiki/Apparatsjik
.
I rest my case your honour..!!

said_fred | 12-11-10 | 18:01

Rekruten neuken is veel erger.

Toch?

Parsons | 12-11-10 | 18:00

Re-intergratiebureau hebben zo weinig resultaat en kosten zo vreselijk veel geld dat je er droevig van wordt. Toevallig ken ik iemand die ook een "succesvol" buro runt, deze linksmenschen lachen bijna iedereen financieel uit.

vandezijlijn | 12-11-10 | 18:00

Ik wist het! Ik had lid moeten worden van de PvdA, beetje inzet tonen, een stem hebben, karakter tonen, de 2e kamer in, en daarna iets doen met verzonnen baantjes.
Taxpoet weggooien zoals alleen Fatima dat kan...
*zucht*

BeunDeHaas | 12-11-10 | 17:59

@doe eens niet | 12-11-10 | 17:55
Luister, ik ga de praktijken van Lucassen niet goedpraten. Die vent moet de Kamer uit, dat is simpel.

Het staat echter allemaal in geen verhouding tot de maffiapraktijken die je afentoe bij de gevestigde partijen zien. PvdA is wat dat betreft trouwens met grote voorsprong koploper.

Wat die rode schoften allemaal wel niet flikken en dan vooral in de grote steden. Walgelijke partij voor walgelijke mensen

Zum kotsen!

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 17:59

-weggejorist-

Han Molenwijk | 12-11-10 | 17:58

@doe eens niet | 12-11-10 | 17:55
Hear hear!

An die ARBEIT | 12-11-10 | 17:56

typisch links, eerst onnodig een hoop geld verkwisten, dan ontkennen dat het niet werkt en dus nog meer geld verkwisten. en als t niet meer te ontkennen valt dan gewoon een ander de schuld geven.
dat is nou links ten voeten uit (spuug)

lelijkevent | 12-11-10 | 17:56

"Vormingswerker werkende jongeren te Gouda" (bron:elsevier)

ook toen al niet echt gelukt he?

Mister Crabs | 12-11-10 | 17:56

@Art ontucht en bedreiging petty crime? behalve als het je overkomt dan. Fuck het hele zooitje incompetente zakken en zakkenvullers in Den Haag. Of het nou over links of rechts is.

doe eens niet | 12-11-10 | 17:55

doe eens niet | 12-11-10 | 17:47
Steek dat geld toch in arbeidsmarktgerichte scholing met diploma .....

Pfff. Die mensen die dat wel doen worden met een grijpstuiver afgescheept.
Vooropgesteld dát ze die krijgen.
Die moeten vechten om een paar rotcenten te krijgen
Want u bedoelt toch zoiets?

home.zonnet.nl/mertens2518hg/overzicht...
.

ADO-Le-Cent | 12-11-10 | 17:55

Elke keer weer die oplichters van de PVDA,de grootste dievebende van Nederland

fleurtje | 12-11-10 | 17:54

@manmanman,

Ella's Secrets? Veel rooie slipjes? *kotst*

Normpje | 12-11-10 | 17:54

@Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 17:50
Het is gewoon al zo lang bezig, dat niemand er meer van opkijkt. Daarbij is dit natuurlijk aflevering 35211 van " De ver van m'n bed show " .

Sad but true.

An die ARBEIT | 12-11-10 | 17:54

Zou Rutger dit nu voorafgaand aan zijn beruchte optredens met Ella allemaal al geweten hebben? Zal toch niet. Maar dat het systeem totop het bot verrot is is al tijden voor eenieder die er zich iets langer dan vijf minuten in verdiept zonneklaar. En die lijkengeur van dat hele geinstitutionaliseerde wangebeuren stinkt watmijbetreft harder dan welk gat van zo'n Ella ook...

Hoe het zij, klasse GS. Vastbijten en vasthouden. Een opzet als die van de reintegratiemafia is eerder regel dan uitzondering in semi-publiek Nederland. Een spinpositie daarbinnen van loeders als Ella Vogelaar ook.

widtvoet ® | 12-11-10 | 17:54

O, o, o, wat zullen pluchekleverTs als Vogelaar inmiddels een pesthekel aan de interwebs hebben, al hun ranzige achterkamerarrangementjes - die vroeger zo prettig verborgen bleven - komen stinkend en wel aan de oppervlakte. "Roeren waar het stinkt", je zou er in die contreien lamme armen van krijgen...

baba4oog | 12-11-10 | 17:52

De zieligheidsindustrie kost ons naar schatting 20 miljard euro per jaar.
Terwijl het rendement ervan op zijn best niks, en niet zelden negatief is.

Merlot | 12-11-10 | 17:51

En dit, dit is dus een stuk schandaliger en schofteriger dan hetgeen die lutser van een Lucassen heeft geflikt. Hiet hoor je echter niemand over.

Nee, Lucassen moet hangen - wel terecht overigens, optiefen die gast - omdat mensen zijn petty crimes van ontucht en bedreiging zo alledaags verwerpelijk vinden. De criminele praktijken van Vogelaar zijn veel groter en veel meer ongrijpbaar, daar wordt door publiek en MSM geen schande over gesproken, want dat verkoopt niet; dat snapt men niet.

Fuck de PvdA.

Art Vandelay Ultor | 12-11-10 | 17:50

James Lastig | 12-11-10 | 17:31
Hooguit dat Brussen het bij de 1e paar keer roeren al zo kan laten stinken. Maar het is niet alleen de putlucht die me de tranen in de ogen doet springen. Wat een klucht.

Achterdocht | 12-11-10 | 17:49

@Tha Man | 12-11-10 | 17:38

Ja want Ella babbelt doorgaans de oren van Rutgers hoofd

KabbelendKontwater | 12-11-10 | 17:48

Al die reïntegratiebureau's kosten bakken met geld en het levert niets op. Steek dat geld toch in arbeidsmarktgerichte scholing met diploma zodat je mensen werkelijk aan een baan helpt en werkgevers ook daadwerkelijk iets aan die mensen hebben. Iedereen blij.

doe eens niet | 12-11-10 | 17:47

Zum kotzen

Ribero | 12-11-10 | 17:47

Al die rare subsidie sponzen opdoeken en hard werkende mensen belonen door niet al hun geld te besteden aan domme dingen en ze dan ook nog eens geld afhandig te maken door allemaal belastingen op dingen waar ze niet op horen zoals water.

Oja en tevens eventjes de zorg wat goedkoper maken door alle slurperts (lees: Top functionarissen) die teveel verdienen gewoon linea recta te ontslaan en hun loon te laten terug betalen tot ze tot onder de helft van de "blokellende"-norm zitten.

mister_handy_man | 12-11-10 | 17:46

Even gekeken, geslaagde re-integratie op de arbeidsmarkt is 10 mille waard, je kunt nog een cursus aanbieden van vijf mille, kan in m'n eigen bedrijf.. Daarna neem je zelf zo'n hork een jaartje in dienst en strijk ik dus de eerder genoemde tien mille op.
Een uitzendburo met re-integratiemedewerker heeft helemaal geen Polen nodig.

zeg maar jansen | 12-11-10 | 17:45

Diefstal mag wanneer je stellig ervan bent overtuigt dat het "goed" is. //PvdA mode//

Stroopdoos | 12-11-10 | 17:45

Ach, 200.000 euro per re-integratie klant .... dat valt toch wel mee.

O_O

wat een maffia praktijken

Veni-vidi-vulva | 12-11-10 | 17:43

Ze is dus niet helemaal Knettergek.

jvlaam2 | 12-11-10 | 17:43

De Nederlandse overheid is zwaar geinfiltreerd door de Linkse Kerk. Vraag op het gemiddelde gemeentehuis van een grote stad maar eens naar de politieke voorkeur van de ambtenaren. Eén grote rode bende die elkaar geld en baantjes toespelen!
Dit is ongetwijfeld slechts één van de vele voorbeelden. Honderden mensen moeten hier immers van geweten hebben en hebben vervolgens besloten te zwijgen?

Fietstas | 12-11-10 | 17:43

Mooi stukje onderzoeksjournalistiek, of is Ella verraden....

Bixier | 12-11-10 | 17:42

Jongens, ga nou niet te diep graven want dan hebben we morgen een burgeroorlog in de polder.

Koorknaap | 12-11-10 | 17:42

Aan de schrijver van het mailtje (laatste link): Het is Ella Vogelaar en niet Ellen Vogelaar. Vooral voortaan goed spellen anders zou men nog kunnen gaan denken dat het hier een andere Vogelaar betreft.

zeg maar jansen | 12-11-10 | 17:42

Ja leuke spelletjes en dan maar de schuld geven aan de werkzoekende dat die een schamele 700 euro in de maand vangt. Terwijl de werkelijke kosten bij de reintegratiemaffia liggen. Juist door te bepleiten dat werkzoekenden voor hun uitkering moeten werken speel je die graaihaaien in de kaart. Want dat gaat altijd via hun bureautjes. Een onrendabele die de hele dag op z'n bed ligt te ruften kost de samenleving veel minder geld dan eentje die in een "traject" wordt gestopt om "te wennen aan het arbeidsritme en begeleid te worden naar reguliere arbeid".

JoranVanderdood | 12-11-10 | 17:42

Links lullen, linkse subsidies vullen.

Harry Turtle | 12-11-10 | 17:40

Dat is nu eenmaal het effect van marktwerking: het grote graaien....

faz | 12-11-10 | 17:39

Allemaal leuk en aardig maar kan iemand vertellen wat er nu voor schokkends in die scriptie stond?

paddootje | 12-11-10 | 17:39

Eén ding: Vogelaar zat niet ook aan de kant van de gemeente Utrecht om deze deal te tekenen...
*denkt*
Toch?
*fronst*
Of?

flat out | 12-11-10 | 17:39

*Gaat ook een re-integratieburo beginnen*

zeg maar jansen | 12-11-10 | 17:38

Ik zeg: Rutger langs sturen, die is zo'n goede vriendjes met Vogelaar dat we alles te weten komen!

Rest In Privacy | 12-11-10 | 17:38

Het is en blijft een Linkschwijf. Rutger: gauw gaan interviewn!

Rut Marke | 12-11-10 | 17:37

De eindverantwoordelijke eindbaas van onze stad, Aleid, leip, Wolfsen, (PvdAAAhhhggg) moet nu toch echt een eind of drie opsodemieteren.

Hanxie | 12-11-10 | 17:37

Dikke WC eend affaire zou ik zeggen.

Kale jekkerT | 12-11-10 | 17:35

Rutger, er is weer werk aan de winkel.
Ga maar weer met je microfoontje op weg naar Ella om duidelijkheid te vragen.

Pierus | 12-11-10 | 17:35

Man o man,het is toch niet te geloven!!!
Ik had ook door moeten leren.........

Ronick | 12-11-10 | 17:34

Echt niet te geloven, al wist ik dit allang.

Symmachus | 12-11-10 | 17:33

hey gekke ella!

NvHoaxberghen | 12-11-10 | 17:32

Eerlijk zeggen ... Is er iemand verbaasd?

James Lastig | 12-11-10 | 17:31

-weggejorist-

Herr Boenkerbouwer | 12-11-10 | 17:29

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl