Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Klimaathoaxen met Kinderen voor Kinderen

kvkhoaxenklimaat.pngGisterenavond, de 85 jaar VARA jubileumuitzending is in volle gang, tijd voor een moppie Kinderen voor Kinderen. Het VARA 'Ik heb een harde R maar ook een rijke P' elite-kinderkoor waar al sinds jaar en dag een uiterst verschillige permaban op provinciekinderen van kracht is, wilde het dit keer met u over het klimaat hebben. Dat zit zo: De aarde wordt te warm en is op dit moment al smeltende. Het is de vraag of we straks nog wel fijn kunnen wonen waar we willen, want als er niet snel iets veranderd zijn de dagen van onze aardbol geteld. En dat is de schuld van de mensen, die binnenkomt trouwens in een korte broek over straat zullen moeten ook in de winter. Vanwege de smeltende aarde. Schaatsen? Vergeet het maar. Ja, op de Noordpool maar daar kom je ook niet 123 want Nederland zal omringd zijn met vijftig meter hoge dijken. Is ook wel nodig want 'droog wordt nat en nat wordt droog'. En denk maar niet dat je kunt vluchten want 'er is geen nieuwe wereld waar je heen kunt gaan'!!! Tot zover Kinderen voor Kinderen. Dit topic bevat geen satire en alle beweringen komen rechtstreeks uit het bewuste lied. Tekst: Robin Blitzblum van de Reclame codecommissie. U weet wel, die tegen de misleidende uitingen. (via)

Reaguursels

Inloggen

@ bionrgy | 10-11-10 | 05:50
Begrijpelijk ja, je filmpje was ook echt te stompzinnig voor woorden.
En het dan hebben over "wetenschappelijk bewezen" * proest *.
Naar welke gesloten inrichting kan ik een kaartje sturen ?

said_fred | 10-11-10 | 13:49

@said_fred

Sorry, maar ik heb alleen koeienpoep voor je terug

bionrgy | 10-11-10 | 05:50

@ bionrgy | 09-11-10 | 23:09
Hilarisch joh, laten we het maar gewoon op het simplistische niveau houden.
Als we een onderste laag hebben met je koolzuurgas die gelijkmatig is verdeeld over de aarde en zeg een aandeel heeft van zeg 9-26 % in een broeikaseffect.
Dit effect wordt overvleugeld voor een goede 90% door zeg H2O en doet dus diens effect goeddeels teniet.
Volgens Grienpies/IPCC hebben we een kringloop van 750 GT C. upload.wikimedia.org/wikipedia/commons...
Uitwisseling 5.5 dus in onze pica. Zijn we er nog ?
Letterlijk wordt er vermeldt;
.
"De atmosfeer bevat volgens IPCC 2001 750 Gt C. [1] Sindsdien is de CO2-concentratie gestegen tot 381 ml/m³ (komt overeen met ppmv), dat overeenkomt met een hoeveelheid van ongeveer 800 Gt C. Dat is rond 0,001 % van alle koolstof. Zij is daarmee net zoals de vegetatie de kleinste koolstofopslag, maar reageert wel het snelst op veranderingen. De belangrijkste koolstofverbinding is kooldioxide (CO2) met een aandeel in de lucht van 0,03 volume-% of 0,046 gewichts-%."
Met daaronder een overzichtje met "Daarnaast komen nog sporengassen en verontreinigingen in de atmosfeer voor:" erboven.
.
Letwel "SPOREN"gassen.
.
nl.wikipedia.org/wiki/Koolstofkringloo...
.
Dus vandaar dus mijn vraag, welk woord in de bovenstaande paar regels snap je niet ?
Wat je als trol dus maar vrolijk negeert en doorgaat met "denying".
Vandaar dus mijn opmerking dat je niets anders doet als vrolijk een ander laten komen met argumenten, zelf geen enkel inbrengt.
Enkel vrolijk zeggen "niks van waar", "niks van waar" zonder aan te geven waarom en enkel maar veinst dat je ook maar een beetje ingevoerd in de materie waarin je ook al grandioos door de mand valt.
Enkel als trol reacties proberen uit te lokken en hopen dat iemand bijt.
Een ander heeft namelijk wel zich mogen verdiepen in het zaakje en simpelweg eens kijken of het water houdt en komt er vervolgens in een 5 minuten achter dat het net zoveel water houdt als een emmer zonder bodem.
En vervolgens komt er een trol die zegt dat het helemaal niet uitmaakt dat er geen bodem inzit, je kunt de emmer desalniettemin tot de rand vullen.
U snapt dat men zich vervolgens grote zorgen maakt over uw geestelijke vermogens ?

said_fred | 10-11-10 | 00:17

@seven
Weer een hoop informatie dat kosmische straling met wolkenvorming te maken heeft, maar nergens iets dat het te maken heeft met de recentelijke opwarming. Scepticisme is altijd goed maar de artikelen die ik daaruit doorgenomen heb weerleggen de monumentale hoeveelheid aan bewijzen voor 'anthropogenic global warming' niet.
www.youtube.com/user/greenman3610?blen...

bionrgy | 09-11-10 | 23:09

@ bionrgy climategate.nl/2010/09/23/iac-en-pbl-c... (en de rest van dat blog (zoek daar bv op dijkgraaf), blog wordt geschreven door (ex)(klimaat)wetenschappers en ervaren wetenschapsjournalisten)
Pak ook eens art en de updates via comments @ bit.ly/9si9GK mee. (Onderaan recente literatuurscan over cr.)
800 Peer-Reviewed Papers Supporting Skepticism of "Man-Made" Global Warming (AGW) Alarm
www.populartechnology.net/2009/10/peer... (waarvan 50+ over Svensmark / Cern Kirby's theorie over wolken via cosmic rays

seven | 09-11-10 | 15:48

@ bionrgy | 09-11-10 | 02:30
"Jammer dat ik mijn tijd aan jou heb verspilt." LOL, sie sind ja ein komiker.
Whatever joh, ik haalde jullie grote idool Hanssen er al bij. De man moet sprookjesboeken gaan schrijven, een wilde ongebreidelde fantasie heeft ie al.
Ik noemde enkel een paar erg simpele feiten. Komt geen Stanford, Washington of de universiteit van Harderwijk aan te pas.
Simpele algemene kennis dat elk kind al krijgt zo snel ie de lagere school heeft verlaten.
Het simplisme en de onnozelheid druipt er gewoon vanaf bij jou en jij blijft gewoon blind voor de werkelijkheid en voorgaande reacties gewoon je grammofoonplaat afdraaien.
Totaal niet ingaan op wat een ander zegt, niets inbrengen. Simpelweg enkel reageren en een eind de ruimte in leuteren.

said_fred | 09-11-10 | 11:37

Ja, Climatchange of is het nu Global Warming of IPCC fraude, Global cooling, zure regen, ozon, Co2. Ik ben de draad een beetje kwijt en ik welke volgorde er iets zou gebeuren met de aarde.
Ik ben blij want met mijn *kuch* duurzame producten en *kuch* responsible ecological business plan harken we meer subsidies en centen binnen als ooit te voren. Blijven brainwashen dat volk, mijn bedrijf vaart er wel bij.

Sebnalak | 09-11-10 | 03:26

@said fred
Jammer dat ik mijn tijd aan jou heb verspilt. Als jij 'peer reviewed' onderzoek koeienpoep noemt en de websites van stanford en washington university koeienpoep noemt dan valt er niet met jou te redeneren.

bionrgy | 09-11-10 | 02:30

@ metenisweten | 09-11-10 | 00:27
"Global Warming in 1958"
www.youtube.com/watch?v=mbvcGexour8
Been there, done that, bought the Tshirt.
Er is inderdaad niet gigantisch veel verschil.
U wist tevens dat men begin jaren '70 net zoveel roering maakte over het onvermijdbare en vaststaande feit dat de mensheid snel zou verdwijnen als gevolg van een nieuwe ijstijd ?
Jawel, men had net zoals net zoals nu de meest krankzinnige ideeën om dit te kunnen voorkomen. Inclusief de polen zwart verven om ze zo snel mogelijk te laten smelten.

said_fred | 09-11-10 | 02:13

@ bionrgy | 09-11-10 | 00:31
"Mij aanvallen met uitspraken zoals 'kip zonder kop' is wel een beetje kinderachtig, misschien kun je je beter op mijn argumenten richten. "
Neuhh, blijkt enkel uit dat je de gebruikelijke onnozele trol bent die geen flauw benul heeft van het hele verhaal en enkel beetje koeiepoep gaat lopen knippen en plakken van de een of andere koeiepoep sait. U noemt waarschijnlijk ook grafieken "plaatjes" nam ik zo aan.
En ja ik ben bevooroordeeld.
Noem het voortschrijdend inzicht in de (blinde en dove) gelovigen van de Linkse Kerk en tevens de groene/rode/bruine Jehova's.
1+1 is bij mij nog steeds 2. Kun je vrolijk 100 keer beweren dat het 20 is. Het is gewoon niet zo. Leef ermee.
En wat je koolzuurgas betreft wat je vrolijk stug CO2 blijft noemen (bespottelijk genoeg) is het zo dat ook blijkens de onderzoekjes waar men zo graag mee schermt dat eerst de temperatuur omhoog gaat en dan pas een koolzuurgas gehalte en góh, hoe zou dit toch komen ?
Enig idee ? * proest*
En zoals ik dus al zei (misschien is lezen van de reacties een idee) is de rol die men koolzuurgas toebedeeld er eentje die ie fysiek niet eens kan vervullen.
RARA, hoe zou dit toch kunnen komen ?

said_fred | 09-11-10 | 01:58

@said_fred
Ah excuses dat ik een verkeerd woord gebruikte, ik bedoelde namelijk 'anthropogenic' oftewel door de mens gemaakt.
Mij aanvallen met uitspraken zoals 'kip zonder kop' is wel een beetje kinderachtig, misschien kun je je beter op mijn argumenten richten. Ik weet wel degelijk waar ik het over heb en misschien heb jij wat extra uitleg nodig.
De beweringen die atm0s en seven aanhalen hebben te maken met dat de opwarming van de aarde door (bijv. cosmische straling van) de zon komt en niet door onze CO2 uitstoot. En dat cosmische straling wolkenvorming beinvloed. Dat is namelijk niet waar (zie artikelen vorige 2 posts).
En inderdaad CO2 houdt warmte vast, dus meer CO2 => warmer.

bionrgy | 09-11-10 | 00:31

@ bionrgy | 08-11-10 | 21:28
Je gaat al verkeerd met je "antropologische" dit is namelijk "Antropologie is een gedragswetenschap.
Ze behelst de studie of leer van de mens (zie aldaar voor de etymologie). Deze studie houdt zich zowel bezig met alle mensen als met alle dimensies van menselijkheid"
Dus ik vermoed dat je de standaard kreet bedoeld van de linkse kerk om aan te duiden dat het door mensen is gemaakt.
En dat is zoals gezegd dus 5.5 op een kringloop van 750 volgens Grienpies.
Vervolgens hebben we nog de "cosmische straling" en die opwarming die er zou moeten zijn.
Ergo, u leutert maar wat als een kip zonder kop.
Het zal misschien als een schok komen maar koolzuurgas (wat dus voornamelijk in de onderste luchtlaag voorkomt) produceert zelf geen warmte.
Dat is namelijk ook het hele idee van een broeikas, het produceert geen warmte maar houdt deze vast.
De warmtestraling moet dus van buiten de kas komen en waar zou toch deze straling vandaan kunnen komen ?

said_fred | 08-11-10 | 23:21

@atm0s & seven

Het IPCC mag dan wel slordig zijn geweest maar dat weerlegt de wetenschappelijke experimentele bewijzen voor de antropologische opwarming niet. Je kritiek op IPCC is een ad hominem argument, niet bepaald sterk. Kom is met wat wetenschappelijke publicaties..

Over de cosmische straling. Er wordt uitbundig in jullie bronnen besproken dat het een effect heeft op het klimaat. Dat wil ik best geloven maar dat wil niet zeggen dat het iets met de huidige klimaatverandering te maken heeft. Ik heb dit artikel al eerder aangehaald en hier wordt juist aangetoond dat de cosmische straling niets te maken heeft met de recentelijke opwarming. In tegendeel, het is juist zwakker. www.atmos.washington.edu/2009Q1/111/Re...

bionrgy | 08-11-10 | 21:28

De aarde is dan toch eigenlijk al 'te warm'.. We hebben nu al dijken nodig om niet overstroomd te zijn...

Alcoholic | 08-11-10 | 15:17

bionrgy | 07-11-10 | 22:10
www.uva.nl/nieuwsbriefuva-actueel-duur...
ps
Dijkgraaf (KNAW en IAC

“The committee also called for more consistency in how the Working Groups characterize uncertainty. In the last assessment, each Working Group used a different variation of IPCC’s uncertainty guidelines, and the committee found that the guidance is not always followed. The Working Group II report, for example, contains some statements that were assigned high confidence but for which there is little evidence.”

Serieuze kritiek van het IAC op het IPCC.

Nova “Vernietigend rapport over klimaatpanel VN ” www.novatv.nl/page/detail/uitzendingen... FD en Telegraaf zitten goed met hun harde insteek.
www.fd.nl/artikel/20149391/harde-kriti...

seven | 08-11-10 | 13:14

Geniaal Mutsaerts, "harde R en rijke P". We zullen het John van Oss voor volgend jaar influisteren. Kom je uit Brabant soms?

Serafijn Lampion | 08-11-10 | 13:13

@ TM | 08-11-10 | 12:14
Ik begrijp dat u ook zo moe wordt van die rode/groene/bruine Jehova's die maar blijven aanbellen ook al heb je al tien keer gezegd dat je geen interesse hebt.
Wordt u dan de elfde keer dat ze weer aanbellen niet ook echt pislink ?

said_fred | 08-11-10 | 12:35

Loopt net binnen bij GS, kreunt *Oh Noes, Not Again!*

Dreaum maar lekker door GS, maar houesop met die flut tipocjes eauver de Gleaubal Warming 'Hoax'.
Jullie lijken op een tante van me die in ieder gesprek haar eerste(en enige) gedachte maar bleef herhalen. Tot iedereen er deaudziek van werd.

TM | 08-11-10 | 12:14

Lachen man, al die zwitsals die de vorige co2 discussies hebben gemist hier. Geen zin in vandaag.

Da was ik nie... | 08-11-10 | 11:22

Oh Oh CherCo2 hits.

Tjemig | 08-11-10 | 11:15

Iemand nog koffie? Jullie zijn al voorzien?

Theodoros | 08-11-10 | 11:14

Linkse kerk of andere kerk; via aankweken van angst win je zieltjes voor de toekomst. In de vorige eeuw hadden ze zelfs een legertje bruinhemden.

dubbert | 08-11-10 | 10:06

Ik vind het echt een goed nummer

onrendabeltje | 08-11-10 | 09:51

De Aarde ís al gesmolten, en dat is maar goed ook. We zouden het op het dunne vaste schilletje waarop wij wonen niet lang uithouden zonder de kolkende lavazee onder ons.

Guido | 08-11-10 | 09:36

"als er niet snel iets veranderd" -> "als er niet snel iets verandert"

sizam | 08-11-10 | 09:22

"... maar als er niet snel iets veranderd..." Dat moet natuurlijk "verandert" zijn....!!

Ton3479 | 08-11-10 | 08:41

Mutsaerts, '... want als er niet snel iets veranderd ...' ziet er niet uit, zoals hierboven ook al een paar keer is gemeld. Kun je dat eindelijk even veranderen?

Jean | 08-11-10 | 06:29

-weggejorist-

Remy Martin Louis 13 | 08-11-10 | 06:08

Die Robert Blitzblum toch!
.
1: Committee member at Dutch Advertising Code Committee (Reclame Code Commissie)
2: Head of advertising at MTV Networks ( TMF, MTV, Comedy Central, Nickelodeon)
.
Vandaar dat ze er op MTV en TMF mee weg komen met zulke belachelijke reclames gericht aan minderjarigen en waarom SMS diensten op die zenders door de Opta worden aangepakt ipv de RCC. Belangenverstrengeling, iemand?

dlseth_ | 08-11-10 | 01:38

@Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 01:32
Trusten. Erger ik me nog even aan EchteJannen.

Wat een KUT aflevering.

Parsons | 08-11-10 | 01:34

@Parsons | 08-11-10 | 01:29
Jezelf ergens aan ergeren is fucking heerlijk, maar wel met mate. Soms moet je ook gewoon effe relaxt doen.

Iets met balans enzo.

Nu ga ik bijvoorbeeld slapen; uitermate relaxt is dat en zeer effectief als balans tegen het wakker zijn.

*out*

Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 01:32

@Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 01:26
Dat soort micro-ergernissen verdwijnen met de jaren. *snif*

Parsons | 08-11-10 | 01:29

@Parsons | 08-11-10 | 01:24
Toch word ik altijd kwaad als ik van die vadsige wijven in de auto zie stappen als ik weet dat ze een paar honderd meter verderop een kleine boodschap gaan doen.

Dan denk ik altijd: stap gewoon op de fiets, lamme loeders. Is nog gezond ook.

Wie weet val je zelfs af.

Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 01:26

Tekort aan brandstof is het probleem niet.

Een overschot aan mensen wel.

Parsons | 08-11-10 | 01:24

@said_fred | 08-11-10 | 01:11
Verkwisten is wat de idiote Yanks doen.

Maar ik kan bijvoorbeeld ook al niet zo goed tijden kudtyuppen die hun kudtkoters naar elke kudthobby brengen met de auto. Dan hebben we het over de meest debiel kleine afstanden.

Al zal ik nooit pleiten voor belastingen of verboden om dat tegen te gaan. Liever een goed beargumenteerde mentaliteitsverandering teweeg brengen.

Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 01:13

@ Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 01:07
Ligt eraan wat je onder "eindig" verstaat.
Zelfde geldt namelijk voor onze aloude kolen.
Verkwisten is een ander verhaal en nooit echt handig.
Wat betreft de derivaten zijn er al wel alternatieven te bedenken.

said_fred | 08-11-10 | 01:11

@said_fred | 08-11-10 | 01:05
Aardolie en aardgas zijn bijvoorbeeld eindig.

Men mag best wel met een kritischere blik kijken naar het verbruik van dat spul.

Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 01:07

@ Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 01:01
Ja, klopt. Wat noem je dan "eindig" is de vraag.
Of heb je net een nieuw vrachtje kolen besteld voor de winter bij je kolenboer die het morgen met paard en wagen komt brengen ?
.
kernenergie is goedkoop en nog lang niet uitontwikkeld.
Door de nodige grondstoffen hiervoor geraken we echt niet morgen of deze eeuw doorheen.

said_fred | 08-11-10 | 01:05

@said_fred | 08-11-10 | 00:59
Ja, maarrr...

Een meer kritische blik op het gebruik van eindige grondstoffen is niet verkeerd. Dat staat als een huis.

Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 01:01

@ BaatZ | 08-11-10 | 00:54
Je argument werd al gebruikt met de eerste industriële revolutie.
Toen was men bang dat kolen gingen opraken binnenkort.
praten we over een 1860, nu is het 2010. Zijn we nu door de kolen heen ?
Ooit gehoord van een "Malthus" ?
Je argument heeft een baard van hier naar Tokio.

said_fred | 08-11-10 | 00:59

@said_fred | 08-11-10 | 00:50
We zijn het eens.

Parsons | 08-11-10 | 00:57

sprachen SS: "want als er niet snel iets veranderd" moet natuurlijk met een T, is namelijk geen voltooid deelwoord hier. Ben verder maar gestopt met lezen, of dat hele klimaatgebeuren nu waar is of niet: minder gebruiken van eindige grondstoffen is nooit dom. Klaar.

BaatZ | 08-11-10 | 00:54

@ Parsons | 07-11-10 | 23:43
Hij slaat inderdaad de spijker op z'n kop en dat is ook de reden dat Hilversum hier zo druk mee is.
Het draait om politieke correctheid/Gleichschaltung, u wilt toch niet incorrect zijn ? want dan bent u een "denier" in dienst van het grootkapitaal, rapaille.
Men wil gewoon het soort steentijdcommunisme als voorgestaan door de "milieuclubjes" via een achterdeur als een paard van Troje binnen halen.
Ze komen er nog wel eens achter dat dat gele ding wat s'morgens aan de horizon omhoog komt het ding is wat mede voor de warmte zorgt (aardwarmte hebben we ook nog) ofwel "it's the Sun stupid".
Hun blijven liever de "chicken Little" uithangen die roept " the sky is falling, the sky is falling " omdat dat in hun (politieke) agendahoernalistiek beter uitkomt.

said_fred | 08-11-10 | 00:50

Een paar generaties helemaal geen kinderen kweken. Dat is pas lief voor moeder aarde. Scheelt ook een hoop van deze crap.

GormSuil | 08-11-10 | 00:49

Handig toch, die 50 meter hoge dijken. Schaduw zat.

Mr_Pikibelly | 08-11-10 | 00:36

@atm0s | 08-11-10 | 00:32
Beetje kromme zin:

Het is ziek als je [...] je _TE_ druk maakt over dit alles.

atm0s | 08-11-10 | 00:34

@Heads or Tails | 08-11-10 | 00:11
4 alineas.

1) Hoop niet dat dat een argument is.
2) Ja de islam. Maar niet iedereen doet wat met die eeuwen oude onzin, veel moslims hebben alleen wat met de liefdevolle dingen die er instaat, en zijn dus geen 'goede' moslims, maar gewoon zelf denkende redelijk moderne westerse mensen met arabische achtergrond. Daar moet je wel rekening mee houden, en dat kan ook prima, door gewoon een beetje genuanceerd te blijven. Als ze zich dan nog gepikeerd voelen, hebben ze pech, herinner je die vent nog bij P&W (de man àchter de pvv) die deed dat heel goed.
3) Ik neem het ook serieus, maar het blijft een moeilijk onderwerp dat niet gebaat is bij generalisaties en ongenuanceerde frustie uitspattingen.
4) Het is ziek als je deze onderwerpen die nu ineens "hot" zijn omdat er een generatie immigranten net volwassen is geworden of net de pubertijd heeft bereikt. Die generatie, waarvan blijkt dat ze totaal niet zijn opgevoed en hun identiteit en trots heeft gevonden uit een raar superioriteitsgevoel dat ze nog van hun ouders en grootouders hebben meegekregen, is niet meer dan wat het is. Namelijk een kleine minderheid voornamelijk Nederlanders met een andere cultuur als achtergrond.

Dat is nog geen wereld probleem waar je nood en brand voor moet roepen net als een dreigende atoom aanval van de russen.

Die ideologie is een onderwerp die skooterklootzakjes is een andere, en de oplossing voor die laatste is simpel, KEI HARD aanpakken, dat willen ze zelf, zal zelfs als respect aanvoelen voor ze. En dat andere onderwerp gaat niet van de ene dag op de andere, daar moet met voorlichting worden opgelost, het zijn allemaal mensen en die zijn allemaal in staat hun eigen inzichten te krijgen zeker als wij ze daarbij subtiel bij helpen. Kost veel tijd. heel veel.

atm0s | 08-11-10 | 00:32

Hoor ik hem nou Polen vergelijken met Nederland?

Zou die zwakzinnige gek ook weten dat Polen in leven wordt gehouden met Europees geld? #debiel

Parsons | 08-11-10 | 00:31

Flikker op Koolhoven.

Voetbal is ongeveer een factor 1000 keer zo populair dan kunsdt.

Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 00:29

Over opgerot gesproken. Ik mis Pius.

Parsons | 08-11-10 | 00:27

Heeft ze al reaguurders gevonden voor haar kudtonderzoek?

Ik hoop dat baatstra zichzelf heeft aangemeld, of was hij toen al opgerot?

Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 00:25

*Iets lelijks roepen doet over lalalinder*

Parsons | 08-11-10 | 00:24

Wat ademt dat mokkel ook zwaar.

Niet gezond.

Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 00:23

Gatverdamme Linda Duits.

Flikker op zeg, aandachtshoerrr.

Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 00:23

Die klimaat'ramp' is de grootste Leugen ooit. Hoeveel subsidie krijgen die kinderjen voor kinderjen? GEEN CENT SUBSIDIE of belastinggeld naar de Publieke Omroep of het Gooi!

Milton Friedman | 08-11-10 | 00:20

@Parsons | 08-11-10 | 00:18
Nederlandse films zijn sowieso de overtreffende trap van ruk.

Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 00:19

@Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 00:13
Ja die Koolhoven heeft niets te melden.

Parsons | 08-11-10 | 00:18

@Heads or Tails | 08-11-10 | 00:11
Ach, een samenvatting van 8 minuten zegt genoeg.

Hoef je je er verder niet eens in te verdiepen.

www.youtube.com/watch?v=Ib9rofXQl6w&am...

Ik heb dat (helaas) wel gedaan overigens. Met veel ongenoegen. Dat wel.

Parsons | 08-11-10 | 00:17

Heineken en Feyenoord bij Echte Jannen.

Pfffft.

Art Vandelay Ultor | 08-11-10 | 00:13

@atm0s | 08-11-10 | 00:06
De tijd van nuance is voorbij.

40 jaar links knuffelgelul heeft ons gebracht in de situatie waar we nu in zitten.

Parsons | 08-11-10 | 00:12

atm0s | 08-11-10 | 00:01
Vrijwel iedereen die zich ook maar enigszins verdiept heeft in het mohammedanisme radicaliseert. Dat zie je hier, dat zie je op andere blogs.

De simpele verklaring daarvoor is dat eindelijk de oogjes opengaan (nu goddank ook in Duitsland) dat we hier te maken hebben met een ideologie die niet alleen maar totaal incompatible is met Westerse waarden, maar domweg met alle niet-islamitische waarden. Waarbij nog te bedenken ware dat de islam niet eens een echte ethiek heeft, behalve dan wat tribaal geleuter dat het niveau van een willekeurige veehouderskolonie niet overstijgt. Vandaar ook dat de islam met ALLE andere religies of overtuigingen op voet van oorlog leeft. De jou ws ook wel bekende bloederige rafelranden van de islam.

Steeds meer Europeanen gaan dat inzien en zijn dat spuugzat. Nemen het serieus en relativeren het niet dood (ik zeg niet dat jij dat doet). Daar is ook alle reden voor. Reken maar dat ik het mohammedanisme serieus neem. 't Is niet zomaar dat een Van Gogh is vermoord, dat een Wilders 24/7 met bewaking door het leven moet, dat je moet vrezen voor je leven als je je kritisch uitlaat over die ideologie, dat op apostase de doodstraf staat etc. etc.

Hoe ziek wilt u het hebben, meneer?

Heads or Tails | 08-11-10 | 00:11

doet me denken aan de VARA KLIMA-JUGEND

jeukeritis | 08-11-10 | 00:09

@Heads or Tails | 08-11-10 | 00:01
Ach, ze zullen zich er prima in thuis voelen in dat rijtje. *iets met ratten en ander ongedierte mompelen doet*

@atm0s
Follow tip: twitter.com/#!/Pedofeet :)

Parsons | 08-11-10 | 00:07

@Parsons | 08-11-10 | 00:03
Uiteraard, en a) en b) onderteken ik ook. Maar dat generaliseren is gewoon niet sjiek. Kleinigheidje om het beestje bij de naam te noemen, en zo het goede voorbeeld te geven en tevens blijk te geven aan die mensen die daar niet tot a) en b) horen. Ok die komen misschien hier niet kijken, maar toch..

atm0s | 08-11-10 | 00:06

@atm0s
En begrijp me niet verkeerd hoor, iedereen moet lekker doen en laten waar hij zelf zin in heeft.

Ik koester alleen een onuitwisbare haat jegens:
a) "mensen" die mij dood of erger wensen
b) "mensen" die onder dreiging van geweld mijn geld afpakken

That's all.

Parsons | 08-11-10 | 00:03

@Heads or Tails | 07-11-10 | 23:58
Ja prima, maar er is ook zoiets als zelfbehoud en stress is zeer ongezond, je moet wel scherp blijven, maar er zeker niet aan ten ondergaan. Waar aan? Aan de informatie die je tot je neemt en het niet willen relativeren om welke reden dan ook!

atm0s | 08-11-10 | 00:01

Parsons | 07-11-10 | 23:57
Ze hebben er allebei één. Uiteraard een flut-Nobelprijs, ook uitgedeeld aan Arafat. In dat rijtje wil je wel thuishoren ja.

Heads or Tails | 08-11-10 | 00:01

@Parsons | 07-11-10 | 23:57
LOL

atm0s | 07-11-10 | 23:59

atm0s | 07-11-10 | 23:54
Je kunt je niet genoeg verlagen om het linkse uitschot en de faciliteerders van het mohammedanisme (de meest morbide ideologie op aarde, erger dan nazisme - hee, een Godwin!) de grond ingetrapt te krijgen.

Er is geen enkele reden om je in dit verband aan welke spelregel of welke conventie dan ook te houden. Culturen die dat niet doen, gaan ten onder. Da's een soort wet.

Democratie e.d. is allemaal niet heilig, maar is slechts middel tot. Werkt het niet, moet je wat anders verzinnen. Of je begeven naar een hoogwerker, dat kan ook.

Heads or Tails | 07-11-10 | 23:58

@atm0s | 07-11-10 | 23:54
Het is dat Joris meeleest, anders had ik het heel anders opgeschreven.

@Heads or Tails | 07-11-10 | 23:54
Door Omaba laat poetsen mag ik hopen. #poetsnegerT

Parsons | 07-11-10 | 23:57

Dat er geen sprake zou zijn van opwarming van de aarde is toch een hoax van de rechtse kerk?

Pon | 07-11-10 | 23:56

Parsons | 07-11-10 | 23:53
Al Gore, die nu samen met Obama z'n Nobelprijs aan het oppoetsen is?

Heads or Tails | 07-11-10 | 23:54

@Parsons | 07-11-10 | 23:50
Ik begrijp u frustraties prima, heb het zien oplopen over de maanden. Ik voornamelijk een passieve guurder weet je, en het doet me pijn om te zien hoe je afzakt naar dit niveau. U bent en kunt zo veel beter. Maar dit soort bewoordingen (meer ook niet hoor, ik weet wel beter) vind ik zo jammer. Wij zeiken tegen links aan, en gaan ons vervolgens door alle frustratie net zo gedragen? Jammer!

atm0s | 07-11-10 | 23:54

Hoe groter de leugen, hoe meer mensen erin geloven.

Van wie is die wijsheid ook al weer?

Parsons | 07-11-10 | 23:53

atm0s | 07-11-10 | 23:51
't Is een variant op Flaubert, kennelijk niet door jou begrepen.
No big deal.

Heads or Tails | 07-11-10 | 23:52

CBC - Global Warming Doomsday Called Off

43:59 - 3 jaar geleden
A very informative documentary about the real cause of global warming. It clearly discuss about the fact that CO2 is not cause of global warming. Take a look also at the Great Global Warming Swindle and Green House Conspiracy in google video. This documentary discusses many topics that are not covered in the Swindle such as the hockey stick graph, from the viewpoint of Willie Soon and Sallie Baliunas. Very good scientific informations on the subject here: www.canada.com/nationalpost/environmen... infowars.net/articles/august2007/30080... TAKE ACTION: Go sign this petition to force Al Gore to debate himself over is lies: www.petitiononline.com/mod_perl/signed...

Al drie jaar oud. En nog zijn er geestelijk gehandicapten a la Ushabti die zich onsterfelijk belachelijk maken in de panelen.

video.google.nl/videoplay?docid=-33099...

Parsons | 07-11-10 | 23:51

@Heads or Tails | 07-11-10 | 23:48
Dat bedoel ik nou met 'het niveau daalt' of is het een poging tot humor? Vind het niet grappig en dat terwijl ik de Tsar Bomba filmpje wel cool acht.

atm0s | 07-11-10 | 23:51

@atm0s | 07-11-10 | 23:42
We hadden die troep hier nooit binnen moeten halen.

Degenen die daar verantwoordelijk voor zijn krijgen wat mij betreft zwemles van Heads or Tails.

Parsons | 07-11-10 | 23:50

@Parsons | 07-11-10 | 23:37
+l

atm0s | 07-11-10 | 23:43

@Parsons | 07-11-10 | 23:37
Geen benul, in Nederland moeten ze dat onmiddelijk stop zetten, wegsturen, afbreken. Maar elders is het al eeuwen zo. Moet wel stoppen natuurlijk, maar dat gaat niet van de één op de andere dag.

atm0s | 07-11-10 | 23:42

@Heads or Tails | 07-11-10 | 23:37
Ach in elk klimaattopic komt dit soort linkse dromerTs aanwaaien met hun moralistische gedram om hun gutmemschideeën de panelen in te rossen.

Het worden er wel minder.

Hoe zou dat toch komen? *iets met winterslaap mompelen doet*

Parsons | 07-11-10 | 23:42

Van kinderen voor kinderen krijg ik een gespanne kringspier. Ook jongerenprogramma 'Spanga's' draagt hier aan bij.
Laatst zag ik dat een Marokkaan zich onder laat sneeuwen door iemand met halflang blond haar. Waarom zo'n onrealistisch, ongeloofwaardig beeld neer willen zetten? De realiteit is dat er veel meer kans is dat er een stinkende Marokkaan in je klas zit die schijt op Nederlanders (om mezelf maar even aan te passen aan het woordgebruik van de gemiddelde Fin).
Moraal van het verhaal: links moet weg.

rsd87-- | 07-11-10 | 23:38

Blitzblum lijkt mij al een Duitse naam. Gaan de gedachten al snel naar de socialisten Leni Riefenstahl en een Goebbels.
Je moet toch wel een enorme lutser/nitwit/malloot zijn of gewoon te stom om voor de duvel te dansen om met droge ogen serieus kijkend te beweren dat we koolzuurgas als basis van alle leven op aarde moeten gaan beschouwen als milieuvervuiling.
Te bespottelijk voor woorden.
De totale bijdrage van een mensheid is ook volgens hunnie zelf (Grienpies) 0.43 % in totaal wat betreft emissies aan broeikasgassen.
't is totaal hilarisch als je de grafiekjes etc eens bekijkt uit de verschillende rapporten van een IPCC van de VN natuurlijk.
Hofleverancier van wagonladingen totaal ridicule, waanzinnige dikke koeienpoep.
.
- Volgens hun eigen verhaal is het ook nog eens zo dat koolzuurgas enkel in de onderste luchtlaag voortkomt.
- Diens werking in een infrarood spectrum bijna totaal wordt overvleugeld door H2O in dampvorm, ook wel eens wolken genoemd ;)
- De uitstoot in een mooi overzichtje van Grienpies wordt aangegeven als een bijdrage van 5.5 in een kringloop van 750.
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons...
nl.wikipedia.org/wiki/Koolstofkringloo...
.
Echt enorm veel dus volgens hunnie zelf *proest* .
Wat is je probleem ? zit je je dan af te vragen. Kun je het niet uitrekenen op je telraam, je vingers. Is je zakjappanert kaput ?
Gehele en totale verstandsverbijstering ?
.
Je maakt jezelf lijkt mij toch wel totaal bespottelijk en belachelijk als je dergelijke dingen gaat beweren. Denk richting Rene Danen en Co.
Ter lering ende vermaack nog een uitsmijter;
.
"Global Warming Myth pt.9 "
www.youtube.com/watch?v=pm8TZjv_qeQ
video.google.nl/videoplay?docid=554158...
.
"The Lies Of Global Warming pt 1 " met de voormalige boss van Grienpies die het helemaal gehad heeft met de malloten die tegenswoordigs Grienpies besturen.
www.youtube.com/user/huhokay#p/u/6/-ze...

said_fred | 07-11-10 | 23:37

Parsons | 07-11-10 | 23:20
Nou, die kindertjes zingen allemaal uit volle borst hoor en worden toegejuicht door typjes als Ushabti. Die is al blij als kinderen een door volwassenen aangeprate 'droom' hebben die op niets anders dan onzin is gebaseerd.

En dat wil dan ook nog serieus genomen worden *proest*.

Heads or Tails | 07-11-10 | 23:37

@atm0s | 07-11-10 | 23:31
Wat denk jij dat er aan de Ass Siddieq wordt onderwezen?

Parsons | 07-11-10 | 23:37

@Ushabti | 07-11-10 | 23:32
Zo komt u niet over op mij. En of u blijft daar gaat alleen u zelf over. Van mij mag je, misschien val je wel mee als je minder frustie bent.

atm0s | 07-11-10 | 23:36

atm0s | 07-11-10 | 23:27
Ach dat is het? U denkt dat ik links ben? Mijn excuses, ik ben rechtsdragend, rechts fappend en ook mijn stembiljet heb ik met de rechterhand ingekleurd.
Mag ik nu blijven? ah toe? please?

Ushabti | 07-11-10 | 23:32

@Parsons | 07-11-10 | 23:25
Is dat in Nederland?

atm0s | 07-11-10 | 23:31

Je hebt een vreemde smaak van muziek G
Val je soms op mannen met een baard?
Ieder zijn ding toch.

DeventerMaffiaClick | 07-11-10 | 23:30

@Ushabti | 07-11-10 | 23:26
Aan retoriek nooit gebrek bij links schapen.

atm0s | 07-11-10 | 23:27

De Gooise Matras | 07-11-10 | 23:09
Het is voor mij niet van belang hoe een ieder zijn mening of stelling wenst te formuleren of die van ander wenst te weerleggen. Waar ik in deze met name tegen ageer zijn rechtstreekse en indirecte vermeldingen om mijzelf maar direct weer te verwijderen van de discussie, aangezien mijn mening blijkbaar niet algemeen gedragen is door het alhier verzamelde groepje primaten.
Het gros van de aanwezigen wenst geen discussie, wenst alleen een bewieroking van het eigen ingebeelde gelijk, de veiligheid van de groep zoekend zodra er een vreemde kaper op de kust is. Als dat het kenmerk is van het grote geenstijl, vraag ik mijzelf af hoe het groot is geworden.
Voordat ik vanavond begon mijn eerste opmerking plaatste had ik al wat vaker meegelezen en wist dat de discussies hard kunnen zijn, iets wat ik ook toejuich.

Ushabti | 07-11-10 | 23:26

@De Gooise Matras | 07-11-10 | 23:22
bonne nuit. lig jij op jezelf? nou, dat nemen we dan de volgende keer ook door.

geurtje | 07-11-10 | 23:25

@geurtje | 07-11-10 | 23:18
Dat is niet zo mooi, spread the word zou ik zeggen, terwijl ik er na ga kijken en indien zo, oplossen.

atm0s | 07-11-10 | 23:25

Ik zeg links en Propaganda! nuf said

Imprimatur | 07-11-10 | 23:24

Yo parsons ouwe Arabier deze discussie is een beetje niet echt interresant.
En ik moet wachten op wat belangrijke dingen heb je geen leuke muziek.
Omdat van al die linkjes van je krijg ik spontaan kramp op plekken waar ik al jaren geen kramp heb gehad.

DeventerMaffiaClick | 07-11-10 | 23:23

@natte krant | 07-11-10 | 23:18
Veel mensen houden zaken voor zich als ze denken gelijk te hebben, dan komen ze sterker uit de strijd bij winst en minder zwak bij verlies. Wat heb ik daar een hekel aan.

atm0s | 07-11-10 | 23:23

@ geurtje | 07-11-10 | 23:14
Heerlijk toch, al die keuzemogelijkheden?
[ ] zinloze gesprekken voeren
[ ] niets doen met graties feedback
[ ] mezelf tot huilens toe herhalen
[ ] anderen beschuldigen van wat ik zelf het beste kan
[ ] zwitsalbanknop aan
[ ] zwitsalbanknop uit
[X] naar bed gaan
Fijne voortzetting nog! Moge deze avond jou nog vele ontdekkingen brengen, die je uiteraard op een ander tijdstip met mij gaat delen (want interessant).

De Gooise Matras | 07-11-10 | 23:22

Goh, wat zijn die klimaataapjes opeens stil geworden.

Parsons | 07-11-10 | 23:20

@atm0s | 07-11-10 | 23:09
Jammer dat het bord voor hun klimaatkop even dik is. Mogelijk dat het inherent is aan idealisme, zou zo maar kunnen.

natte krant | 07-11-10 | 23:18

@atm0s | 07-11-10 | 23:13
ik had er zelf niet aangezeten. zo uit de doos gehaald en in de kast gezet. met de beschermende folie er nog om. dus.

geurtje | 07-11-10 | 23:18

@ Parsons | 07-11-10 | 23:13
Vanavond sla ik even over, dank je.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 23:15

@De Gooise Matras | 07-11-10 | 23:12
ik wil er een beetje speels mee omgaan. denk dat ik het op oneven dagen wel wil en op even dagen niet. of zo. wat een feest.

geurtje | 07-11-10 | 23:14

@geurtje | 07-11-10 | 23:10
Nee volgens mij is dat NIET de standaard instelling?!

atm0s | 07-11-10 | 23:13

Hahaha, het is wel te zien dat ik me die enter-optie nog niet helemaal eigen heb gemaakt...
Fail.
:(

De Gooise Matras | 07-11-10 | 23:13

@misant(i)ropie | 07-11-10 | 23:00
Ach, leek of niet.

Alleen een blinde ziet niet wat er daadwerkelijk aan de hand is.

Alhoewel. #hoax #geldklopperij

Parsons | 07-11-10 | 23:12

@atm0s | 07-11-10 | 23:05
potverdomme atm0s, ik wist niet dat dat kon! er gaat een wereld voor me open. en: ''Nooit zwitsal-tegels weergeven' stond aangevinkt.

is dat de standaard instelling? hahahaha!
geurtje | 07-11-10 | 23:10
Wat, bestáát die optie?
*subiet instellen gaat, wat een gezeik van die zwitsals, OMG*

De Gooise Matras | 07-11-10 | 23:12

@atm0s | 07-11-10 | 23:05
potverdomme atm0s, ik wist niet dat dat kon! er gaat een wereld voor me open. en: ''Nooit zwitsal-tegels weergeven' stond aangevinkt.

is dat de standaard instelling? hahahaha!

geurtje | 07-11-10 | 23:10

Heads or Tails | 07-11-10 | 22:50
Kunt U mij aanwijzen waar ik het ipcc heb getracht te verdedigen?
Stupide en kortzichtig mij een stelling aanmeten die niet de mijne is zal de kans dat U een sollicitatiebrief van mijn hand onder ogen zou kunnen krijgen, niet verhogen. Voordat ik een sollicitatiebrief verstuur, weet ik heel goed bij welk bedrijf ik zou gaan solliciteren, een manager of werkgever als U, zou ik mijden als de pest, een dergelijke arrogante houding, is meestal geen uithangbord voor een plezierige open werksfeer. Laat me raden U bent chronisch zoekende naar werknemers en van mening dat door het slecht onderwijs er te weinig aanbod van geschoold personeel is. Niet in ziend dat het juist geschoolde personeel liever met Uw concurrenten betrekkingen aan zal gaan.

Ushabti | 07-11-10 | 23:10

@natte krant | 07-11-10 | 23:07
Persoonlijk vind ik het een verademing, die andere discussie ben ik zooo moe. Niveau daalt daar ook zo enorm snel.

atm0s | 07-11-10 | 23:09

@ Ushabti | 07-11-10 | 23:00
Beste,
dat ik liever had gezien dat je de draad zou verlaten is slechts één van de negatief gekleurde veronderstellingen die je hier vanavond tentoonspreidt. Het was een suggestie, gezien het feit dat je aan de lopende band klaagt over hoe slecht je wordt bejegend hier (het zgn 'poor me-syndrom'), een soort van reminder dat niemand jou verplicht om hier te blijven.
Ik begrijp even niet welk verband jij ziet tussen mijn moderatorbeleid-vraag en de dialoog die ik met jou tracht te voeren. Ik heb de fantasie dat jij deze tegel hebt geïnterpreteerd als zijnde aan jou geadresseerd. Indien dit het geval is, wil ik je erop attenderen dat je hiermee wederom een sterk stukje egocentrisme tentoonspreidt, waar jij je mogelijk niet bewust van bent, daar je eerdere signalen en attenties hieromgtrent, niet hebt opgepikt. Integendeel, je beticht de mensen hier van allerlei nare eigenschappen en gedragingen, maar door jouw focus op al die splintertjes zie je jouw hoogsteigen balk over het hoofd.
Hoog tijd om je niet meer serieus te nemen.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 23:09

Het is toch wat. Gedwongen de multicul achter moeten laten en jezelf op een andere hoax werpen. Die van het klimaat. Als het maar verdient.

natte krant | 07-11-10 | 23:07

@Parsons | 07-11-10 | 22:46
Redder in nood! :)

atm0s | 07-11-10 | 23:06

@geurtje | 07-11-10 | 23:00
Druk eens op \ en controleer je instellingen even.

atm0s | 07-11-10 | 23:05

@Heads or Tails | 07-11-10 | 22:58
ik heb heel veel baat gehad bij deze site: www.backwoodshome.com/articles2/grim79...
no more egg, no more neck, zo zeg ik altijd maar.
lievve beestjes blijf ik natuurlijk koesteren. dat moet van mijn natuur, als vrouw zijnde, schepping, ordinantie, jij snap.

geurtje | 07-11-10 | 23:05

Parsons | 07-11-10 | 22:46
Dank voor de link, interessant, zelfs voor deze klimaatleek.

misant(i)ropie | 07-11-10 | 23:00

De Gooise Matras | 07-11-10 | 22:50
Tja, als u verwacht, dat ik nogmaals een inhoudelijk simpele vraag opnieuw ga stellen, die al meerder keren gesteld is. terwijl ook U mij reeds liever de draad had willen zien verlaten. Zelfs nog een opmerking maakt over het gevoerde moderatie beleid. Dan lijkt het mij dat U een opfris cursus communicatie best zou kunnen gebruiken. Waarbij ik alleen zou willen opmerken, dat mijn bezorgdheid oprecht en gemeend was.

Ushabti | 07-11-10 | 23:00

@atm0s | 07-11-10 | 22:54
hoe kan het trouwens, oh itechneut, dat de commentaren van de nieuweling niet in mijn draad verschijnen, maar voor mij alleen via de search-thruhere-afdeling leesbaar zijn? maakt de gs-hoaxer ergens een foutje?

geurtje | 07-11-10 | 23:00

/mezcal/

Heads or Tails | 07-11-10 | 22:59

geurtje | 07-11-10 | 22:28
Hmm, vrouwen zijn listig, dat blijkt wel weer. Lijkt me wel aardig, om een zooitje kippen te hebben. Zou dan zelf ook die haan decapiteren. Dattie z'n grote smoel houdt ja!

Heads or Tails | 07-11-10 | 22:58

@bionrgy | 07-11-10 | 22:44
Het CERN cloud project heeft in 2006 al een relatie tussen kosmische straling (wat indirect toe en afneemt via zonnewind cme) en klimaat aangetoond, nu is het project groter opgezet om nog meer te weten en de eerste resultaten uit 2009 zijn zeer positief, er is een correlatie tussen wolkenvorming en straling. (die af en toeneemt door de cycli van de zon. in vid cdsweb.cern.ch... (Zeer mooie CERN Talk om te kijken door Jasper Kirkby.
PDF slides bij video indico.cern.ch...
eerdere publicatie hiernaar arxiv.org...
Voor het politieke spel achter dit onderzoek, wat lang is tegengehouden lees dit www.canada.com... (dan weet je direct hoe besmet deze tak van sport (klimaatwetenschap) is.
Nu is er bewijs, jaren later omdat het onderzoek is vertraagd vanwege politieke motieven en het rapport ondanks dat er consensus is bij de deeltjesfysici bij CERN , daar waar de helft van alle deeltjesfysici van de gehele wereld werken… Er is ook veel steun voor deze view onder sterrenkundige zoals em. prof. dr. Kees de Jager en ook bij de belangrijkste paleoklimatoloog van NL prof dr Bas van Geel. Hoofddocent bij de UvA. Succes met kijken.
Het verhaal geeft op een geweldige manier een inzicht in alle recente klimaatonderzoeken en verbind ze tezamen. Conclusie een groot deel van de opwarming de afgelopen 100 jaar komt itt wat IPCC wil toch echt grotendeels van buiten de mens, maar door variatie bij de zon wat indirect invloed heeft op het klimaat..
Eigenlijk zou deze presentatie in de 2de kamer moeten worden afgespeeld voordat ze 100 miljard per jaar gaan uitgeven aan luchtfietserij. Nee, geloof die 3 wetenschappers in de UK en US maar, die al zelf er rijk van worden. (Mann 13 miljoen onderzoeksgeld persoonlijk ontvangen)
PS onderzoek van CERN is een groot project. 18 landen doen mee (NL niet! )
Jasper Kirkby CERN (leider cloud project )stating that the sun and cosmic rays “will probably be able to account for somewhere between a half and the whole of the increase in the Earth’s temperature that we have seen in the last century.” Global warming, he theorized, may be part of a natural cycle in the Earth’s temperature.
www.canada.com... (Daarna is zijn project opzettelijk vertraagd, omdat de basis voor weet ik wat allemaal wegviel, lees het artikel..) Daarbij komt het goed overeen met de mening van de IAU ( org van sterrenkundige)
Dit project correlation between cosmic-ray intensity and amount cloud cover public.web.cern.ch...
Nogmaals link naar video ttp://cdsweb.cern.ch/record/1181073/
(ook te downloaden in veschillende resoluties en mag verspreid worden (youtube?bv volgens het copyright (voor details zie site daar, )
seven | 12-12-09 | 00:48 | | Rutger is er even helemaal tussenuit

atm0s | 07-11-10 | 22:56

@bionrgy | 07-11-10 | 22:44
Ach zo.. Had ik dus even niet goed gekeken.
Dus die tekst was van ene TheoRichel (youtube)
Mijn probleem met de hele discussie is dat niemand in gaat op die waarnemingen dat de zon er voor verantwoordelijk voor is. Terwijl een gerenommeerd instituut als het CERN daar wel flink op inzet met bijvoorbeeld public.web.cern.ch/public/en/research/...

atm0s | 07-11-10 | 22:54

Het is overigens geen verdienste, Ushabti, om zulke koeien van fouten te maken. Kom ik die tegen in een sollicitatiebrief dan verdwijnt die gelijk in de shredder.

Net als jouw comments. Maar jank nog effe lekker door, ik vermaak me prima.

Heads or Tails | 07-11-10 | 22:53

Zul je nog zien ook dat hij 10 zegt...

Heads or Tails | 07-11-10 | 22:52

Ushabti | 07-11-10 | 22:38
Als jij zo graag het onbegrepen slachtoffer wilt uithangen en elk woord uitgespeld wilt krijgen kun je misschien beter opdonderen naar Maroc.nl. Ik vrees dat men zelfs daar moet lachen om jouw domme geneuzel.

Wat weet je eigenlijk van het klimaat? Weet je wel wat IPCC betèkent? 't Is hier in 020 nu rond de 6 graden, in Rome 14. Wat is dan de gemiddelde temperatuur - kun je me dat even doorgeven?

Heads or Tails | 07-11-10 | 22:50

@ Ushabti | 07-11-10 | 22:46
LOL!
Op betrekkingsniveau een gesprek aangaan is niet je sterkste punt, begrijp ik.
Geeft niets, hoor, we hebben allemaal onze tekortkomingen. De één net een aantal meer dan de ander.
En bedankt voor de muis-instructies, ik begreep al geen reedt van deze computer-entourage.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 22:50

@ Art Vandelay Ultor | 07-11-10 | 22:43
*groen 'free-pius'-t-shirt aantrekt voor een betere Aarde*

De Gooise Matras | 07-11-10 | 22:47

De Gooise Matras | 07-11-10 | 22:40
Ik wens de heer/ mvr atm0s niet nog meer te vervelen door nogmaals het zelfde te vragen. In het midden Van Uw muis( nee rustig maar het is geen echte) zit een wieltje, als U daar aan draait zult U het scherm op en neer zien bewegen, als u dan naar boven beweegt, zult u mijn naam meerdere malen tegen komen, U kunt daar de vraag lezen. Een ander manier is "control f" u krijgt dan een klein balkje waar u mijn naam kan intypen en dan met volgende en vorige zou u bij mijn comments moeten blijven uitkomen.
Ik begrijp dat deze handelingen best een aanslag kunnen zijn op uw vermogens, dus ik zou er uit bezorgdheid bij willen vermelden dat U wel goed in en uit moet ademen terwijl u bezig bent...

Ushabti | 07-11-10 | 22:46

@atm0s
Ja.
De tekst komt uit de beschrijving van het youtube filmpje dat seven citeerd. Niet zoals hij het zelf zegt dus als je die zoektermen gebruikt krijg je inderdaad wat anders.
search-geenstijl.thruhere.net/#seven%2...

bionrgy | 07-11-10 | 22:44

@De Gooise Matras | 07-11-10 | 22:38
*gratis 'free pius'-shirtjes uitdelen doet*

Art Vandelay Ultor | 07-11-10 | 22:43

@ DeventerMaffiaClick | 07-11-10 | 22:23
... en bomen hebben meestal groene blaadjes en treinen rijden zelden op tijd.
Je punt is?

De Gooise Matras | 07-11-10 | 22:42

@ Ushabti | 07-11-10 | 22:38
Hear, hear.
Wat was jouw hooggegrepen vraag, als ik nogmaals vragen mag?

De Gooise Matras | 07-11-10 | 22:40

@ Art Vandelay Ultor | 07-11-10 | 22:35
Ah, gelukkig ben jij er nog wel.
*verbaasd over moderatorbeleid van vandaag is*

De Gooise Matras | 07-11-10 | 22:38

Heads or Tails | 07-11-10 | 22:24
Tja stelt u eens voor dat er geen taalfouten zijn om U over op te winden, dan zou de eigen intellectuele armoede snel erg duidelijk worden. Ook U heeft nog niet kunnen verwoorden wat er nou echt inhoudelijk mis is met een liedje wat niet de perfecte voorstelling van feiten is. Youtube zit vol met liedjes die feitelijk onjuist zijn, maar ik mis Uw comments hierop op structurele basis.
atm0s | 07-11-10 | 22:23
Helaas word ik gedwongen mij zelf keer op keer te herhalen aangezien de vraag die ik stel blijkbaar te hooggegrepen is voor de alhier aanwezigen. Liever blijft met volharden in het met keelklanken voortgebrachte "raus!!"

Ushabti | 07-11-10 | 22:38

@Ushabti | 07-11-10 | 22:30
Mee eens, het liedje had na de eerste minuut wel mogen ophouden.

Of verder gaan op een positieve niet bang makende manier die op inspirerende wijze vertelt over de onderwerpen die vanaf nu de aandacht krijgen van de grote mensen waardoor de wereld ook voor de toekomst mooi zal blijven.

atm0s | 07-11-10 | 22:38

@DeventerMaffiaClick | 07-11-10 | 22:23
Je blijft één van mijn favoriete reaguurders.

Peace, gij rebel in ruste.

Art Vandelay Ultor | 07-11-10 | 22:35

@atm0s
Het stukje van dr. Bas van Geel is van seven, het is zelfs een van zijn favorieten aangezien ik het 10 a 20 keer zie terugkomen in zijn posts. En als dat niet klopt wat zegt dat dan over seven...
en inderdaad. Hetgeen waar ik het wel met jou over uit kan komen is dat we het hier vast niet over uit kunnen komen, maar dat was ook niet mijn doel.

bionrgy | 07-11-10 | 22:33

Heads or Tails | 07-11-10 | 22:19
Ach dus een tekst als "zo warm zelfs dat ze smelt" ziet U als een indoctrinatie van kinderen? Rustig maar kinderen zijn slimmer als dat, die weten wel dat de aarde niet smelt. Het liedje draait met name om de eerste minuut, waarin allerlei mooie dingen van de aarde worden opgenoemd, waar we best een beetje zuinig op mogen zijn.
De vrolijkheid waarmee U Uw stellingen wenst te verdedigen wijzen er op dat U al een hoop grote dingen, in de plaats waar de zon niet schijnt, heeft gestopt...

Ushabti | 07-11-10 | 22:30

@Heads or Tails | 07-11-10 | 22:20
een handvol graan in de andere hoek smijten en dan die slome haan ongezien een tik tegen z'n hersenloze kop verkopen. heerlijk.

geurtje | 07-11-10 | 22:28

@Heads or Tails | 07-11-10 | 22:24
Daar ben ik om begrijpelijke reden tegen. * dacht dat je het tegen mij had, vandaar *

atm0s | 07-11-10 | 22:28

@Heads or Tails | 07-11-10 | 22:24
Luister hou eens op met mavo-klanten bashen :)

atm0s | 07-11-10 | 22:25

DeventerMaffiaClick | 07-11-10 | 22:23
Aan de paddo's, puur natuur zeg maar?

Heads or Tails | 07-11-10 | 22:25

Ushabti | 07-11-10 | 22:19
'... duid...' in je laatste zin moet met 'dt'.
Zelfde zin:... verdedigt... moet met een 'd'.

Toch maar die sgool af maken, knul.

Groeten van een taalnazi (die ook wel eens een foutje maakt hoor, don't worry).

Heads or Tails | 07-11-10 | 22:24

@Ushabti | 07-11-10 | 22:19
Valt echt reuze mee, maar misschien ontdekt u dat pas als u zichzelf niet telkens blijft herhalen. ;)

atm0s | 07-11-10 | 22:23

Ik heb niet gestudeerd maar ik heb veel geleerd in het bos.
Omdat ik heb nooit gevochten met een boom of een beer.
Als je klein bent die boom die staat daar rustig en hij luisterd alleen.
Dan alles is rustig en respect vol maar dan ga je naar school en dan zeggen ze ey je bent hier niet in het bos. En dan pak je een tak en je slaat die man omdat hij heeft geen respect voor de natuur. Omdat als je schreeuwt naar een beer 100 procent hij bijt je. Daarom indianenn hadden respect voor de natuur toen kwam Columbus met zijn dronken zeerovers en toen ging het mis.
Maar de zondevloet is geweest maar bij de tweede keer is er geen boom meer over voor een boot. En veel kinderen tegenwoordig kunnen slecht zwemmen.
Ik heb leren zwemmen met de vissen maar bijna nergens kan je meer zomaar zwemmen. Daarom eet ik alleen puur natuur je hebt ook mensen ze eten de hele dag macdonalds en ze denken mischien oke dan blijven we drijven maar ze doen niet aan sport. Daarom ooit slaat de natuur terug en dan zal het regenen maar het zal geen water zijn.

DeventerMaffiaClick | 07-11-10 | 22:23

@bionrgy | 07-11-10 | 22:10
Kijk naar de afzender, lees die van seven, er zijn inderdaad wel eens figuren met hem in discussie, waar van frenky4all er een is. Kan ook niet in 5 minuten. Maar kortweg komt het er op neer dat ik met u niet al die zaken van begin af aan ga bediscussiëren. Daar komen we niet uit.

atm0s | 07-11-10 | 22:21

geurtje | 07-11-10 | 22:19
Hoest met het in toom houden van het pluimvee?

Heads or Tails | 07-11-10 | 22:20

AntiSoof | 07-11-10 | 22:07
Nee boos ben ik niet, verward inmiddels, dit forum werd mij aangeraden als een vrij, open en tolerante, plaats waar mensen in alle rust konden discussiëren. Waar mensen vrijelijk en onbevangen hun meningen tot uiting konden brengen, maar inmiddels is mij al door 4 personen de deur gewezen.Het voelt alsof ik in stalinistisch rusland een eigen mening probeer te verkondigen. Van sommigen zou ik direct mogen worden doorgestuurd richting siberie.
Meningen mogen best hard worden verkondigd, stellingen stevig verdedigt, maar op bijna fascistische wijze iemand tot zwijgen brengen, duid niet echt op veel tolerantie.

Ushabti | 07-11-10 | 22:19

Ushabti | 07-11-10 | 22:12
Onjuist, de dromen van kinderen komen soms wel uit. FAIL.

Als ik naar dat liedje luister (zie de tekst Dr. Mabuse | 07-11-10 | 20:38), dan zie en hoor ik niks anders dan van A tot Z gelogen gelul.

Misschien is het een idee dat jij dat liedje nog eens gaat beluisteren of die tekst eens gaat lezen.

"De aarde wordt te warm,
te warm door onze schuld."

Put it where the sun don't shine, Ushabti.

Heads or Tails | 07-11-10 | 22:19

@De Gooise Matras | 07-11-10 | 22:15
jip, zo deaud als een pirus.

geurtje | 07-11-10 | 22:19

@Ushabti | 07-11-10 | 22:12
U verkoopt het alsof u iets te maken heeft met de organisatie ervan. Is dat soms zo?

En omgekeerd, relativeert u GeenStijl en haar reaguurders wel genoeg?

atm0s | 07-11-10 | 22:17

@ geurtje | 07-11-10 | 22:13
Wut? Heeft pius een ban, dan?

De Gooise Matras | 07-11-10 | 22:15

@Ushabti | 07-11-10 | 22:08
Ja de eerste minuut is wel aardig, lijkt wel een miniatuur versie van Chantal Janzen, alleen wel erg ingestudeerd.

Maar een stukje verderop:

'de aarde wordt te warm door onze schuld en als wij er niets aan doen dan verliest ze haar geduld'

Nou lekker dromen maar.

atm0s | 07-11-10 | 22:14

jongens, het is de razende pius die vanuit het Deaudenrijk zijn oesjabti zijn schrijfwerk laat verrichten.

geurtje | 07-11-10 | 22:13

Heads or Tails | 07-11-10 | 22:06
De dromen van kinderen komen nooit uit, maar in het streven ernaar worden grote dingen gepresteerd. Luister het liedje nou eens goed, zonder van te voren al te bedenken, vara, kinderen voor kinderen, klimaathoax...
Gewoon eerlijk open en onbevangen, dan zult u zien dat het niets meer is als een liedje van hoop, niet van leugens.

Ushabti | 07-11-10 | 22:12

@atm0s
Waardevolle informatie? Uit de paar posts die ik steeksproefgewijs heb doorgenomen blijkt alleen het tegendeel.

Deze bijvoorbeeld:
Dr Bas van Geel van de Univ. van Amsterdam vertelt over zijn onderzoek op basis waarvan hij concludeert dat niet de mens met zijn CO2-uitstoot maar de zon de belangrijkste drijver van de opwarming is.

Nergens zie ik dat terugkomen in zijn publicaties. Echter kan ik makkelijk publicaties vinden die het tegendeel bewijzen:
www.atmos.washington.edu/2009Q1/111/Re...

bionrgy | 07-11-10 | 22:10

@ Ushabti | 07-11-10 | 22:03
Je stelde gewoon. En in jouw optiek was het terecht dat je het stelde. Echter, je redeneert vanuit jouw eigen referentiekader (zoals we dat allemaal doen), welke op mij enigszins verbitterd overkomt.
Maar dit is gelukkig een vrij land met veel keuzevrijheid, ook wat betreft de internetsites waar eenieder rond wenst te hangen.
Indien je deze community ervaart als verstikkend, staat het je vrij deze op elk door jou gewenst moment te verlaten.
Welk doel dient het jou eigenlijk, om hier, ondanks je overduidelijke lijdenslast, te blijven discussiëren?

De Gooise Matras | 07-11-10 | 22:09

atm0s | 07-11-10 | 22:05
Ach de alpha mannetjes hebben de mening van de groep reeds gevormd, dus nu moet een iedere netjes in de pas lopen...
Mag ik vragen of U op zijn minst nog eens onbevangen naar het liedje luistert? Met name de eerste minuut laat duidelijk zien in welk licht de tekst zou moeten worden gezien.

Ushabti | 07-11-10 | 22:08

@Ushabti | 07-11-10 | 22:03
Kan het zijn dat jij een beetje boos bent? Tjonge jonge zeg. Het klopt niet.

AntiSoof | 07-11-10 | 22:07

@Ushabti | 07-11-10 | 22:03
Is dat wat mijn reactie van 21:57 aangeeft? U bent echt dom of zelf een hoax. * tabee *

atm0s | 07-11-10 | 22:07

Ushabti | 07-11-10 | 21:57
Nogmaals, buffel, niemand zegt hier dat je kinderen hun dromen moet ontnemen, maar ze plompverloren voorliegen over het klimaat is een ander kopje thee en heeft met bijvoorbeeld Sinterklaas niets te maken.

Voortijdig school verlaten of zo, wat scheelt er aan, ouwe rukker?

Heads or Tails | 07-11-10 | 22:06

@Ushabti | 07-11-10 | 22:03
Misschien heeft u niet begrepen dat klimaathoax hier een heel beladen term is met een lange geschiedenis.

atm0s | 07-11-10 | 22:05

@Ushabti | 07-11-10 | 21:57
Kort antwoord: Niets mis mee
Langer antwoord:
Het gaat er dus niet om dat ze niet mogen dromen en zingen over een betere wereld. Het gaat om de 'weetjes' om maar in de zelfde sfeer te blijven. Die zijn niet bepaald erg juist. Hoe kan je nou dromen met zoveel angst dat de wereld waar je net in bent beland op het punt staat kapot te gaan. Er is niets mis met kinderen voor kinderen, maar wel met die onwaarheden die die volwassenen verkopen. Eigenlijk gaat het niet eens over kinderen voor kinderen, maar over de politiek en vele instituten die hetzelfde doen richting de burgers om daarmee draagvlak te krijgen voor allerlei voor hen leuke initiatieven. Allemaal best, maar niet met leugens.

atm0s | 07-11-10 | 22:04

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:50
Ik stelde gewoon terecht dat het gehele groepje zich zo cynisch mogelijk uitliet over een paar kinderen die een liedje zongen. Dat ik daar reactie op krijg lijkt mij ook logisch. de manier waarop er door de andere lieden alhier zo veel mogelijk de onderlinge banden worden bevestigt duid idd op een verstikkende socialistische structuur waarbij ieder dissident geluid sofort gesmoord dient te worden. Zoals de reactie van atm0s | 07-11-10 | 21:57 duidelijk aantoont. De rode billen aanbieden, het vlooien van de hoger gestelden alhier aanwezig neemt absurdistische vormen aan.

Ushabti | 07-11-10 | 22:03

@ atm0s | 07-11-10 | 21:57
Vriendelijk, tolerant en heel geduldig bovendien, wat betreft onze zuigende medemens.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 22:00

atm0s | 07-11-10 | 21:48
Zou U mij dan kunnen uitleggen wat er verkeerd is om een kind een droom te geven? Om een kind een liedje te laten zingen over een schonere wereld? Herr parsons linkt een stukje over palestijnse kinderen die graag martelaar willen worden en dat wordt(terecht) aangenomen als niet wenselijk, maar een liedje over een schone wereld, waarbij de mens haar verantwoordelijkheid draagt is net zo goed slecht?
K3 die zingt dat ze met zijn allen een gangbang hebben op de wc van school zou dan beter zijn? Dat is in ieder geval een haalbaar en realistisch doel voor die kleintjes of zullen we zingen dansen en plezier maken maar gewoon helemaal verbieden, heads or tails schijnt daar een groot voorstander van te zijn, zolang hij maar mag roken natuurlijk.

Ushabti | 07-11-10 | 21:57

@De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:50
Inderdaad zeg, dat we met hem in discussie gaan, zegt genoeg. Toch nog best een vriendelijke plek hier zou ik zeggen.

atm0s | 07-11-10 | 21:57

@bionrgy | 07-11-10 | 21:25
*proest*

Parsons | 07-11-10 | 21:53

@Ushabti | 07-11-10 | 21:48
Te hopen en te dromen waarop? Wie heeft dat dan gezegd? Daar kom je toch zelf mee? Geen bochtjes afsnijden. Tuurlijk mogen ze dromen, maar dat gaat toch haast niet meer als je stelt dat de mens de aarde voorgoed heeft verpest. Waar van ik althans vind dat dat complete onzin is.

atm0s | 07-11-10 | 21:53

Toen ik klein was had ik echt een schijt hekel aan die muziek.
1 keer wat gewonnen en wat kreeg ik zo´n kut cd van kinderen voor kinderen.
Wat the fuck man. En toen ik klein was had ik altijd ruzie met deze pauper
www.youtube.com/watch?v=PuhKeAkgm7A
Echt als ik hem zie echt sla ik hem met die kut kinderen van kinderen cd op zijn hoofd fucking jeugd trauma.

DeventerMaffiaClick | 07-11-10 | 21:51

@ Ushabti | 07-11-10 | 21:43
Gratis tip:
Kijk even je eigen eerste tegel bij dit topic na en wees je bewust van de aanklagende toon die ervan afdruipt.
Je moet wel stekebetrekkingsblind zijn en heel egocentrisch bovendien, wil je oprecht verbaasd zijn over de lading die je vervolgens terug hebt mogen ontvangen.
Heeft niet met je zwitsalstatus van doen, maar meer met die balk in je ogen.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:50

Ushabti | 07-11-10 | 21:43
Nog één keer dan. Ja, Marcel van Dam vind ik een bijzonder mens met een buitengewoon heldere kijk op politiek, samenleving, het gevaar van rechts en de grote voordelen van een collectivistische staat. Dat hij nu wat naar de marges van de publieke fora wordt gedrongen is een grote schande.

*Roken gaat*

Heads or Tails | 07-11-10 | 21:49

@Ushabti | 07-11-10 | 21:43
Niet iedereen hier is even vriendelijk, klopt, zoals andersdenkende meteen minderwaardig te noemen, vind ik ook maar niets. Vind andersdenkenden waar u er zeker één van bent :) juist wel leuk. Je moet je zeker niet weg laten jagen. Je went er aan, en iedereen is anders. Maar gooi wat argumenten en ga in op die van andere daar zijn ze wel dol op.

atm0s | 07-11-10 | 21:48

atm0s | 07-11-10 | 21:39
Ik begrijp inmiddels dat het niveau alhier op een iets lager platform bevind als dat ik verwacht had. Als zelfs simpele begrippen als een kind het recht geven om te hopen en dromen onvatbaar is. Lijkt mij de vraag of Ik dom ben of u zo slim een lichtelijk verkeerde voorstelling van zaken...

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:40
het vormen van eigen mening behoort niet tot Uw capaciteiten?

Ushabti | 07-11-10 | 21:48

Krijg nou tieten; indoctrinatie bij de VARA. What else is new?

Taggart | 07-11-10 | 21:45

@bionrgy | 07-11-10 | 21:32
U heeft geen idee hoeveel waardevolle informatie reaguurder seven allemaal heeft verzameld en met ons hier gedeeld. Misschien zou u na het lezen ook wat meer vraagtekens gaan zetten bij de informatie die men ontvangt via de regulieren kanalen.

atm0s | 07-11-10 | 21:44

atm0s | 07-11-10 | 21:36
Ik zoek niet naar argumenten, ik ben alleen verbaasd en verwonderd, dat een forum als geenstijl (volgens zeggen een vrijplaats voor andersdenkenden) niets meer is als een groep 3 in de gemiddelde basisschool, de nieuwkomers moeten massaal verketterd worden, zodat zij zich snel in het geldende stramien van schelden en tieren op de boze buiten wereld hijsen.
Heads or Tails | 07-11-10 | 21:37
Ach een groot aanhanger van marcel van Dam?

Ushabti | 07-11-10 | 21:43

@ atm0s | 07-11-10 | 21:36
Beide opties zijn correct, gok ik.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:40

Bon, zou trollen verder maar niet voeren.

Heads or Tails | 07-11-10 | 21:40

Typisch, die kindsoldaatjes. Vol met ideologie stoppen, die kinderhoofdjes. Linkse kerk voor linkse religie.

sjongejonge123 | 07-11-10 | 21:39

@Ushabti | 07-11-10 | 21:35
Je moet niet onderbouwen om het onderbouwen alleen, je moet dat doen om je punt begrijpelijk te maken, zover nog weinig resultaat.

atm0s | 07-11-10 | 21:39

@ Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 21:35
Dat is het ook niet (en maakt dat jou uit, dan?), ik heb dit voorbeeld aangehaald om mijn stelling te onderschrijven.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:38

@Ushabti | 07-11-10 | 21:35
De onderbouwingen in uw reacties op dit topic zijn inderdaad verbazingwekkend.

Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 21:37

Ushabti | 07-11-10 | 21:31
Goeie vergelijking van je, Sinterklaas en het IPCC. Daar zit enig verschil tussen, maar dat ontgaat je kennelijk.

Dat iedere generatie, volgens jou dan, dromen nodig heeft, wil nog niet zeggen dat je ze bewust voor moet liegen. Jij vindt van wel. Lijkt me voldoende toelichting van jouw kant. En dat durft dan te praten over 'moralistisch gezever' - zorg er effe voor dat je je facts op een rijtje hebt en kom dan nog eens terug, zwamneus.

Succes met je leven en sweet dreams. Ik heb niet zoveel zin in discussies met minderwaardige mensen.

Heads or Tails | 07-11-10 | 21:37

@Ushabti | 07-11-10 | 21:31
Je zoekt naar argumenten zo te zien. Alleen de waarheid is in dit geval meer positief dan wat ze voorgeschoteld krijgen. Ben ik nou zo slim of u bent u nou zo dom?

atm0s | 07-11-10 | 21:36

@De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:21
Over gelovigen heeft u zeker een punt. Nu bevind ik mij (gelukkig) binnen een sociale omgeving waarin het overgrote deel atheïst is. Vandaar dat ik misschien een verkapt beeld heb van de attitude die men heeft ten opzichte van andere mensen met een afwijkende levensstijl. Nu vind ik persoonlijk de factor religie in dit topic (global warming) niet bijzonder relevant.

Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 21:35

Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 21:30
U wenst helemaal niet met ondergetekende in conclaaf te gaan, U wenst vanaf een misplaatst superioriteitsgevoel mij de maat te nemen, met niets anders als stupide geformuleerde bewoordingen. Ik heb tenminste nog het fatsoen het gene wat ik wens te vermelden te onderbouwen.

Ushabti | 07-11-10 | 21:35

@atm0s
Daarmee bedoel ik dus direct van de bron. Ik ga niet uren dat spul wat jij mij hebt doorgestuurd omspitten.

bionrgy | 07-11-10 | 21:32

Heads or Tails | 07-11-10 | 21:23
U heeft volkomen gelijk, kinderen moeten niet voorgelogen worden, sinterklaas bestaat niet, ja oma is dood en ze heeft veel pijn geleden, die drie dagen dat ze onderaan de trap lag met een gebroken heup.
Of het ipcc er in gelooft of niet is niet het punt, iedere generatie heeft dromen nodig, dromen om achterna te jagen, te proberen te bereiken. Zonder dromen is er alleen stilstand, is een schone wereld dan een slechte droom? Iets verderfelijk wat we niet zouden moeten willen met zijn allen?
Pff, moralistisch gezever.

Ushabti | 07-11-10 | 21:31

Mutsaerts wat een koddig verhaal weer. Ons helder schijnend licht in duisternis Richard de Mos zal je dankbaar zijn. Deze topper zal wel kamer vragen gaan stellen aan de hand van uw opinie stuk.

Bertus Brulbroek | 07-11-10 | 21:30

@ Reinaert | 07-11-10 | 21:26
Dat klinkt alsof je er zelf niet deel van hebt uigemaakt (kroost wel, mogelijk?).
Het is je vergeven.
Tyskie, dan maar?

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:30

@Ushabti | 07-11-10 | 21:24
Ik zou graag met u in conclaaf gaan, maar aangezien u dermate generaliserend te werk gaat in uw plempsels leek het mij verstandiger u niet in een directe respons aan te spreken. Het aantal woorden met negatieve lading is aanzienlijk hoog in uw reacties en dat duidt vaak op frustratie en/of woede. Ik hou er niet van met mensen te spreken die ten eerste generaliseren en ten tweede gefrustreerd en/of woedend zijn. Excuses daarvoor.

Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 21:30

Er is ook een uiterst verschillige permaban op de ouders van al die provinciekinderen qua Tweede Kamer, Staats-tv en wat dies meer zij. Schnee von gestern dus.

CultureVulture Inc. | 07-11-10 | 21:29

Mijn advies: Regel voldoende hout als je de gelukkige bezitter bent van een houtkachel omdat het zomaar kan dat de gas of stroomvoorziening deze en komende winters gaan uitvallen door extreem weer.
Voor de natuur boeit het gemiddelde niet zo,bij een hoger gemiddelde temperatuur nemen de extremen toe.
De rest blijft redelijk 'normaal weer' dat voornamelijk door onze zon wordt geregeld.
De CO2 die mensen toevoegen aan de kringloop is nihil en draait om promilles van wat de natuur zelf via rottende vegetatie als bladeren en hout de atmosfeer in blaast in combinatie met vulkanen die soms in enkele uren net zo veel 'gif' dumpen als heel China in een jaar.

Beëlzebul | 07-11-10 | 21:29

@bionrgy | 07-11-10 | 21:25
Dat is ook erg verstandig, daarom stuurde ik je die link ook. Maar liever lui en een grote bek dan dan moe dus..

atm0s | 07-11-10 | 21:28

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:13
Ik weet nog wel een groep waar we heel goed buiten kunnen. Nu moet jij raden welke groep ik bedoel - er zitten zowel mannetjes bij als kopvodjes, om je alvast een hint te geven.

Heads or Tails | 07-11-10 | 21:27

@De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:22

Ik ken het vakjargon, inside, helaas. Waarvoor mijn welgemeende excuses.

Reinaert | 07-11-10 | 21:26

@Ushabti | 07-11-10 | 21:21

Wat jij er maar van denkt, 't maakt mij niet uit.

Maar val mij verder niet lastig met je woordendiarree, oké?

Of probeer je in een ultieme poging eens inhoudelijk met een topic te bemoeien.

Reinaert | 07-11-10 | 21:25

@ atm0s
Wat fantastisch, leesvoer, ugh ugh.. maar ik baseer mij toch liever op de wetenschappelijke literatuur, wat op zijn beurt gebaseerd is op experimenten en dus onbevooroordeeld..

bionrgy | 07-11-10 | 21:25

Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 21:18
Ach niet genoeg moed om mij direct aan te spreken? eerst even toestemming vragen aan de baviaan met het grootste achterwerk, heb je hem al gevlooid?

Ushabti | 07-11-10 | 21:24

Ushabti | 07-11-10 | 21:16
Nou nou, wat een aannames allemaal. Nogmaals, er is niets mis met idealen van kinderen (lees: VAN KINDEREN). Maar idealen van volwassenen die via kinderen worden verkocht, daar mogen best vraagtekens bij gesteld worden.

Krachtmeester | 07-11-10 | 21:23

Ushabti | 07-11-10 | 21:06
Je moet kinderen niet voorliegen, that's all.

Dat jij dat niet doorhebt, zegt wel genoeg over de kennis die je hebt rondom het IPCC. Het IPCC gelooft er zelf al niet meer in, sukkelmans.

Maar ga jij rustig door hoor, met het voorliegen, indoctrineren van kinderen die van niks weten. Zelden zo'n uilskuiken meegemaakt hier, tsss.

Heads or Tails | 07-11-10 | 21:23

@ Reinaert | 07-11-10 | 21:11
Corpora? Nooit eerder gehoord, dank voor de verbetering!

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:22

@ Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 21:09
Hmmm.
Wat denk je (ik zeg 'je', mag je wat mij betreft ook doen) van gelovigen, dan? Heb je een praktiserende relifanaat ooit horen zeggen dat een ander geloof dan wat hij / zij aanhangt, toch beter is?
En milieugekkies die de auto afzweren, die zul je zichzelf ook vaker op de borst zien kloppen omdat ZIJ zich wel bekommeren om deze planeet.
Natuurlijk gaat het niet voor alle leefgebieden op, maar let er maar eens op. Misschien is jouw referentiekader wel dat jij jouw leefstijl normaal vindt, en niet het beste, maar er zijn echt heel veel mensen die zichzelf om welke reden dan ook, superieur vinden boven een ander.
Nogmaals, ik heb daar geen oordeel over, maar meen dat het nu eenmaal zo werkt (maar dat had ik al duidelijk gemaakt, geloof ik).

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:21

Reinaert | 07-11-10 | 21:12
Ah, dus zo is hier een emotionele en intellectueel verlaten woestenij ontstaan, het gepeupel heeft een ieder die niet gehoorzaamde aan de groepsmores doelbewust weggestuurd.
De bavianen hebben de apenrots tot bezit om kunnen toveren, niet door kennis, maar door het bereiken van een kritische massa, die niet met kritiek wenst om te gaan.

Ushabti | 07-11-10 | 21:21

Reinaert | 07-11-10 | 21:18
Dank je! :)

plastic zakje | 07-11-10 | 21:20

@Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 21:18

Een masochist die er om smeekt klappen te krijgen mot je afwijzen.

Stokoude regel. Heb ik zelf nog geleerd van de markies himself.

Reinaert | 07-11-10 | 21:19

@plastic zakje | 07-11-10 | 21:17

Dank veur de tip. Hier waren we de nacht waarschijnlijk ook niet echt lekker mee doorgekomen dus Looft Den Heere en neem nog een biertje van me.

Reinaert | 07-11-10 | 21:18

@Reinaert | 07-11-10 | 21:12
Eigenlijk is meneer Ushabti niet heel anders dan vele andere reaguurders. He just wants to be heard. Een beetje aandacht een een pets onder de billen is waar hij naar smacht.

Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 21:18

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:15
Ik zie dat er een nieuw topic is.

*zich eruit vlucht*

plastic zakje | 07-11-10 | 21:17

Krachtmeester | 07-11-10 | 21:07
Dus het is verkeerd om je kinderen te motiveren om een betere wereld te bewerkstelligen? Ze moeten maar niet zo raar doen, fantaseren, dromen en wensen zijn natuurlijk verboten?
De jeugd heeft de toekomst, maar je zal ze wel dromen moeten laten hebben om na te streven. Dat ze ooit oud grijs en verlopen erachter komen dat hun idealen nooit volledig gehaald kunnen worden is niet meer als logisch. Net zoals het zielige zooitje alhier verzameld. Weten niet hoe snel ze een vingertje moeten wijzen naar een ander voor hun eigen falen.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:08
Dat mensen uit het gooi niet veel fatsoen meekregen, was al algemeen bekend, dacht ik zo te denken..

Ushabti | 07-11-10 | 21:16

@ plastic zakje | 07-11-10 | 20:58
*Tyskie afpakt*
Hé, geen grapjes jatten! Je gaat ze maar zelf bedenken.
*PZ's grapje afwacht*

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:15

@ Heads or Tails | 07-11-10 | 20:58
Ja, het is een treurige en aflopende zaak, evolutionair gezien.
Gelukkig kunnen oude, krakkemikkige (doch potentiële kinderverwekkende) mannetjes ook lang niet altijd concurreren met de jonge goden die de evolutionair overbodige vrouwen voort hebben gebracht.
Who cares about de evolutie, trouwens. We zijn al met zoveel mensen. Mag best wat minder worden.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:13

@Ushabti | 07-11-10 | 21:10

Rest mij dan nog slechts één simpele vraag: wat doe je hier dan nog?

Ik hoef trouwens niet eens een antwoord heur.

Reinaert | 07-11-10 | 21:12

Zoals bij elke fundamentalistisch geleefde ideologie geld ook bij de Heilige Linkschkerck dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met hersenspoelen. Als het Goed genoeg is voor Moslims, Communisten en Nazi's is het ook goed genoeg voor de Marcel Van Dam-Jugend.....

Ales | 07-11-10 | 21:12

@De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:08

Dat zijn geen corpsen maar corpora. 't Is maar dat U het even weet. Détail.

Reinaert | 07-11-10 | 21:11

@Ushabti | 07-11-10 | 21:06
En de oplossingen voor zulke grote vraagstukken moeten komen uit de wetenschap als je het mij vraagt. Ze verkeerde voorstelling van feiten voorschotelen is niet echt verstandig lijkt me. Er zijn meer dan genoeg redenen om snel alles groener en duurzamer te maken, hoef je niet voor te overdrijven.

atm0s | 07-11-10 | 21:11

Reinaert | 07-11-10 | 21:02
Ik lees al een tijdje mee, aangezien ik veel over het "grote geenstijl" had gehoord. Maar eigenlijk kan ik het niet anders benoemen als een stelletje treurige faalhazen bij elkaar. Zurig zitten zeuren over hoe goed hun het wel allemaal niet weten, niemand met een echte eigen mening, volledig geknecht binnen de sociale dwang van de incrowd van geenstijl.

Ushabti | 07-11-10 | 21:10

@ Ushabti
... en aangezien die kinderen een product van hun opvoeding zijn, krijgen ze het vertekende wereldbeeld wat hun ouders praktiseren, in volle glorie mee.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:09

@atm0s
Het feit is wel dat de aarde onnatuurlijk snel opwarmt door menselijk toedoen. In welke mate is dan misschien nog niet helemaal zeker en wat ze zingen zal dan wel niet helemaal correct zijn, maar dat neemt de betekenis van het lied nog niet weg en daar heeft Ushabti wel een heel goed punt mee.

bionrgy | 07-11-10 | 21:09

@Krachtmeester | 07-11-10 | 21:07

Ugh!

"Kunst ist Waffe"

Reinaert | 07-11-10 | 21:09

@De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:02
Een dag of twee als actief reaguurder. Daarnaast is het logisch dat men het eigen referentiekader aanroept om commentaar te geven. Objectiviteit is onhaalbaar. Maar toch, u zei in een voorgaande plemp dat men hun eigen levensstijl als beste ervaart. Ik blijf bij mijn standpunt dat u het woordje 'beste' beter kunt vervangen door 'normaal'.

Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 21:09

@ Ushabti | 07-11-10 | 21:00
Hahahaha!
Wat denk je, dat die gooise kinderen (naar school, naar de hockey, naar vriendjes en vriendinnetjes, naar muziekles en naar papa of naar mama gereden per dikke SUV), veel meekrijgen van de oneerlijke verdeling van 's werelds geldstromen? I don't think so. Vakanties worden gewoon gehouden in Club Med en ook al is het in een arm land, de kinderen zullen daar doorgaans weinig van meekrijgen.
Geloof me, rijke (gooise) mensen hebben niet meer fatsoen dan de 'gewone' Nederlander. Ze zijn juist onbeschofter en asocialer.
KvK is een elitair gebeuren (zo ook de studentencorpsen).

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:08

Ushabti | 07-11-10 | 21:00
Er is niets mis met echte kinderen en hun idealen.
Er is wel wat mis met uit de algemene middelen betaalde wenselijkheidsagitprop, (social engineering in een notedop).

Krachtmeester | 07-11-10 | 21:07

Reinaert | 07-11-10 | 21:05
Ik vond hem wel leuk hoor. :)

*drankje altijd aannemen doet*

plastic zakje | 07-11-10 | 21:07

Heads or Tails | 07-11-10 | 21:02
Het was geen generaliseren, het was een constatering. Misselijk makende mensen die alleen maar hun eigen falen willen projecteren op kleine kinderen. Natuurlijk moet je de hoop bij dat soort kleine ukkies totaal vernietigen, moet je proberen ze direct het cynische geluid, van "realistisch rechts"(rofl) in te peperen. Stel je voor zeg, dat een kind kan hopen en dromen, nee dat moeten we niet hebben, gelijk de karwats er over heen....

Ushabti | 07-11-10 | 21:06

@Ushabti | 07-11-10 | 21:00
Omdat het tijd is om de feiten de feiten te laten, en niet om alles maar uit te vergroten en te verdraaien of voor waar aannemen puur en alleen omdat het anders niet genoeg aandacht zou krijgen. Zeker niet met wetenschappelijke onderwerpen.

atm0s | 07-11-10 | 21:05

@plastic zakje | 07-11-10 | 21:01

Niet lullig bedoeld heur, ik kon het gewoon niet laten, qua context en omstreken.

*** Wiedergutmachungsdrankje op de teleporter mikt ***

Reinaert | 07-11-10 | 21:05

Kudtkinderen!!!

Korporaal Banaal | 07-11-10 | 21:05

@ Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 20:56
Geen idee hoe lang je al hier meedraait of meeleest, maar let maar eens op hoezeer de mensen hier al geneigd zijn om de topics te voorzien van commentaar wat lichtelijk gekleurd is door hun eigen overtuiging van wat goed is en wat niet.
Niets mis mee, overigens, maar imo (ziehier, ik maak me er net zo goed schuldig aan) ontkomt niemand eraan om zaken te bezien vanuit hun eigen (al dan niet aangeleerde) visie.
Mens eigen, that is. Afgunstig of niet.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 21:02

@Ushabti | 07-11-10 | 21:00

Je eerste reaguursel en dan meteen zeau zuur? Gefeliciteerd heur!

Reinaert | 07-11-10 | 21:02

Ushabti | 07-11-10 | 21:00
Niet zo generaliseren, Ushabti, we hebben het niet over Marokkanen.

Heads or Tails | 07-11-10 | 21:02

DeBruineSter | 07-11-10 | 20:57

Maak je zorgen, de jeugd van tegenwoordig is tegenwoordig cynisch genoeg om zich er geen fuck van aan te trekken. Dit soort liedjes worden gemaakt voor bejaarden en andere gehandicapten, geen kind die naar deze shit gaat luisteren. Sowieso is de hele formule van Kinderen voor Kinderen dusdanig uitgemolken dat geen hond het meer boeit.

brutus68 | 07-11-10 | 21:01

Reinaert | 07-11-10 | 21:00
lol

plastic zakje | 07-11-10 | 21:01

deafhaalchinees | 07-11-10 | 20:59
Leuke sticker voor achterop de auto.

plastic zakje | 07-11-10 | 21:00

@plastic zakje | 07-11-10 | 20:58

Als je zakje al van plastic is dan zullen je ballen ongetwijfeld niet van Kruppstahl zijn.

So far voor glorieuze nicks!

Reinaert | 07-11-10 | 21:00

Wat een stelletje zure azijnzeikers, allemaal kleine dion grausjes die graag directeurtje van de azijnfabriek willen spelen.

Wat is er nou mis mee dat kinderen, hopen op een betere wereld, een wereld die draait om respect voor de natuur, inplaats van enkel en alleen eigenbelang vooropstellen. Misselijk makende mensen, jullie allemaal.

Ushabti | 07-11-10 | 21:00

@drijvert | 07-11-10 | 20:45
Wat heeft het kappen van het regenwoud te maken met kindermishandeling?

Parsons | 07-11-10 | 20:59

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:56
Jij hebt natuurlijk ook een leuke nick hoor. :)

Maar de mijne is leuker! ;)

plastic zakje | 07-11-10 | 20:58

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:45
Is het niet een wonderlijke zaak, onrechtvaardig zelfs, dat vrouwen al zo jong evolutionair totaal, maar dan ook totaal overbodig zijn? Ik bedoel, met 50 kan het licht wel uit.

Lijkt me allemaal een hard gelach, qua gelag.

Heads or Tails | 07-11-10 | 20:58

Walgelijke bangmakerij en hersenspoelen. In de jaren tachtig was het met de atoombom en zure regen, nu is het dit. Heel gezond om zo op te groeien; de aarde en wij gaan hartstikke dood en dat is de schuld van papa en mama en de rest van de grote mensen. Walgelijk....

DeBruineSter | 07-11-10 | 20:57

@ plastic zakje | 07-11-10 | 20:53
Geen idee, je weet het maar nooit met Pools bier (is jouw referentiekader). Ik denk dat ik gewoon heel grappig was (is mijn referentiekader).
;)

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:56

Kinderen voor kinderen??
Kindsoldaten voor de linkse elite zullen ze bedoelen!

Hobbykip | 07-11-10 | 20:56

@De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:47
Ik doel niet specifiek op afgunst of jaloezie. Veel mensen zien in dat de levensstijl die zij zichzelf hebben aangeleerd beter kan. Ze zien in dat bijvoorbeeld het eten van vlees, het drinken van alcohol of de aanschaf van gebotteld water niet goed is. Ze kijken op naar de buurman die een prius rijdt of de tante die vegetariër is.

Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 20:56

@Chiant
**Zucht**

Braak | 07-11-10 | 20:55

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:49
Ligt het aan de Tyskie dat ik nu even volledig ben uitgeluld?

plastic zakje | 07-11-10 | 20:53

Dag bloemist, graag wil ik een gemengde bos met van die prachtige Delphiniae, cellofaantje graag, inderdaad - ja doet u ook nog maar wat siergras bij, dankuwel - en o ja: voor mijn vriendin nog een grote bos blitzblumen. Jaha mijnheer, het mag wat kosten.

Krachtmeester | 07-11-10 | 20:52

Ik heb net voor een paar honderd euro aan winterfietskleding gekocht. kan dus allemaal weer terug?

aardt | 07-11-10 | 20:51

Ik vind het wel een lief liedje, of sta ik nu weer alleen -smelt-

brutus68 | 07-11-10 | 20:51

@ plastic zakje | 07-11-10 | 20:44
Yes!
Maar waar moeten we nu dan over gaan kibbelen?
Ik weet het.
Mijn nick is veel leukeRrrrrr dan die van jou.
Puh.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:49

kinderen voor kinderen zingen helemaal niet voor kinderen.

ganzo | 07-11-10 | 20:48

@Rammstein | 07-11-10 | 20:42

LOL. "A whale is in trouble..." moeder de vrouw had waarschijnlijk een beurt nodig.

Reinaert | 07-11-10 | 20:48

Kindurrun foor kindurrun
Een kind is hierur zo rurrrijk
Kindurrun foor kin-dur-run
Het is soooh on-gu-lijk
Un kind ondur de evunaahrur
Wordt latur faak un beduhlaarur

Ja beste mensen, ook in de jaren 80, toen ome LJ opgroeide was de Vereniging Arbeiders Radio Amateurs allang niet meer voor mensen die zich dagelijk de touwtering sjouwen in de haven.

LJBrinkhorst | 07-11-10 | 20:47

@ Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 20:45
Vanwege hun klaaggedrag?
Vraag maar eens door, als het puntje bij paaltje komt, vindt men oha dat de eigen manier van doen de beste is.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:47

@ Heads or Tails | 07-11-10 | 20:38
Ik ben evolutionair relevant. Nog een jaar of 12. Heb de pil van Drion (?) alvast besteld.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:45

Hoax? Hoax? Volgens Eva Jellinek gaat de wereld binnen een paar weken kapot, goedvoordomme! Journaal op 3 van 26 oktober: "per minuut verdwijnen er 36 voetbalvelden aan Amazone-bos!" Ech waor! kijk maor vanaf 6:06!

www.hebikietsgemist.nl/aflevering/4059...

eh.. da's toch zo'n 260 vierkante km per dag! Nou, snel die hardhouten tuinstoelen bestellen dus.

Volgens het Braziliaans onderzoeks-instituut INPE valt 't wel mee en verdwijnt er nog maar zo'n 485 km2 per maand, een daling van 45%!
Hoezo Journaal hoax??

drijvert | 07-11-10 | 20:45

eerstneukendanpraten | 07-11-10 | 20:18
[quote]Uiteindelijk zal de aarde ALTIJD blijven afkoelen...[/quote]
Klopt, de Ijstijd heeft ook nooit bestaan. God creeërde de aarde 5000 jaar geleden. Eindelijk eens iemand die begrijpt dat geologie een groot duivels complot is! :D

Parama Purusha | 07-11-10 | 20:45

De PVV vraagt een spoeddebat aan.
Richard de Mos is WOEST!

fuckje | 07-11-10 | 20:45

@De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:41
Ik denk dat veel mensen de manier waarop zij in het leven staan juist niet als beste zien. Ze zien het als 'normaal', maar kunnen vaak tig aspecten opnoemen die voor verbetering vatbaar zouden kunnen zijn.

Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 20:45

UltraLoL@Heads or Tails @20:38

Chiant | 07-11-10 | 20:45

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:41
Eens!

plastic zakje | 07-11-10 | 20:44

@ AntiSoof | 07-11-10 | 20:34
De Moezelstreek? Hebben ze daar internet, dan?

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:43

@Jan Passant mk2 | 07-11-10 | 20:40

Met een gloednieuwe überfoute SUV de Vecht in is ook nog wel acceptabel ja.

Zolang het maar wel in stijl gebeurt, dat gun ik ze dan toch nog echt wel heur.

Reinaert | 07-11-10 | 20:42

@ plastic zakje | 07-11-10 | 20:37
Eigenlijk ken ik niemand die niet discrimineert, mensen zijn van nature geneigd om zichzelf te vergelijken met anderen vanuit hun eigen referentiekader, en zeg nou zelf, meestal vind je (men) de manier waarop je zelf in het leven staat, het beste, toch? Op basis daarvan keur je anderen al naar gelang goed of af. Zo werkt het nou eenmaal.
En degenen met de meeste poen hebben de dikste vinger in de pap.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:41

veranderd?

hunkerdrift | 07-11-10 | 20:41

Reinaert | 07-11-10 | 20:36
.. een welgemeend "klap" toegewuifd. Opdat deze vara-types tot inkeer mogen komen of anders maar tegen een gooise boom tot stilstand komen.

Jan Passant mk2 | 07-11-10 | 20:40

@Rammstein | 07-11-10 | 20:37

Wist je dat niet dan?

Al Gore is eigenlijk gewoon de achternicht van Dan Quayle heur.

Waar denk je dat al die onzin vandaan komt dan? Echt niet van "Big Al" zelf heur!

Reinaert | 07-11-10 | 20:40

Zum Knochen Kotzen, lieve mensen

Tobi | 07-11-10 | 20:39

Jaaa, met indoctrinatie kun je het best zo vroeg mogelijk beginnen hè.

Lievbaard | 07-11-10 | 20:39

Waar ik woon, waar ik leef,

ben ik zo gelukkig, op mijn best.

Woon ik hier later nog?

Of hebben ze m’n toekomst al verpest?

Hou nou op en kijk vooruit.

Al die uitlaatgassen graag mijn wereld uit.

Refrein

De aarde wordt te warm,

zo warm zelfs dat ze smelt.

En als wij er niets aan doen

zijn haar dagen straks geteld.

De aarde wordt te warm,

te warm door onze schuld.

En als wij er niets aan doen

verliest ze haar geduld.

Loop ik straks over straat

in de winter, in korte broek?

Schaatsen kan straks niet meer

moet je naar de Noordpool, niet echt om de hoek.

Droog wordt nat en nat wordt droog.

En straks zijn alle dijken vijftig meter hoog.

Refrein

Ik ben aardig voor de aarde want ik wil hier niet vandaan.

Nee, er is geen nieuwe wereld waar je heen kunt gaan.

De aarde wordt te warm

te warm door onze schuld.

En als wij er niets aan doen

verliest ze haar geduld.

Dr. Mabuse | 07-11-10 | 20:38

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:34
Zit je nog in je evolutionair relevante periode of is het wachten op de pil van Drion omdat je taak er al op zit?

*Zich soms subtiel uitdrukken doet*

Heads or Tails | 07-11-10 | 20:38

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:32
Ik denk dat ook. Eigenlijk kan onderstaand artikel maar beter gewoon worden afgeschaft.

'Art 1. Allen die zich in Nederland bevinden , worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.'

plastic zakje | 07-11-10 | 20:37

Ik zag het idd op TV en moest echt even weg van woede. Indroctineren VARA-stijl. Om te kotzen.

Kirth Gersen | 07-11-10 | 20:37

Reinaert | 07-11-10 | 20:29
What-the-whàt ?

Rammstein | 07-11-10 | 20:37

@Jan Passant mk2 | 07-11-10 | 20:31

Godwin heeft vele moeders en waarschijnlijk ook diverse vaders, who cares.

En die uniformpjes nemen we maar op de koop toe. 's Lands wijs, 's lands eer.

*** Klak! ***

Reinaert | 07-11-10 | 20:36

@De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:33
Ja. (De Moezelstreek is indrukwekkend mooi.)

AntiSoof | 07-11-10 | 20:34

@ Heads or Tails | 07-11-10 | 20:32
*Blij is geen kind meer te zijn*

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:34

@ AntiSoof | 07-11-10 | 20:27
Ben je alweer klaar met je vakantie? ;)

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:33

Lijkt me niet meer dan het product van een zeer zwakzinnige zak, die kinderen misbruikt om de al in eigen kring teruggefloten Global Warming (het gaat nu alleen nog maar over Climate Change - iets wat ALTIJD aan de orde is, met of zonder mensen) nog eens als haardblokje in het al uitdovende vuurtje gooit.

Hij bedoelt het vast goed, deze pipo. Alleen al daarom is het meer dan verwerpelijk als je je van te voren niet even laat informeren en kinderen gebruikt voor de verwoording van je eigen stompzinnige en achterhaalde denkbeelden.

*Overigens hekel hebben doet aan die Gooise kudtkinderen*

Heads or Tails | 07-11-10 | 20:32

@ plastic zakje | 07-11-10 | 20:27
Ben ik met je eens, en het is natuurlijk onzin om selectieprocedures daarop te baseren (als dit al het geval is...).
Ik ben bang dat er op veel meer terreinen (toneel, televee, reclamespotjes, etc) wordt geselecteerd (gediscrimineerd) op de mate van geaffecteerd Nederlands taalgebruik.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:32

Waarom er tegenwoordig in elk nieuw kinderen voor kinderen liedje moet worden gerapt is mij een raadsel. Waar is de tijd van liedjes die daadwerkelijk goed waren? Zucht.

Fred Fantoomvoet | 07-11-10 | 20:31

Parsons | 07-11-10 | 20:27
AntiSoof | 07-11-10 | 20:27
Inderdaad een beproefd religieus recept om de mens onder de duim te houden: hem in de waan brengen slecht te zijn. Behoorlijk ziek om dat een kind wijs te maken.

Detlev Tarnowitz | 07-11-10 | 20:31

Reinaert | 07-11-10 | 20:27
Ik ben van de tradities, maar dit riekt inderdaad naar de moeder van alle Godwins. Of de vader dan.

Jan Passant mk2 | 07-11-10 | 20:31

"want als er niet snel iets veranderT"
Goedverdoemme...

Chiant | 07-11-10 | 20:29

Al Gore zag dat het goed was en Dan Quayle (z'n leermeester) kon niet anders dan dat beamen.

Reinaert | 07-11-10 | 20:29

Dat mensen zonder schaamte die kinderen indoctrineren... Beetje jammer.

robjuh3 | 07-11-10 | 20:27

@Jan Passant mk2 | 07-11-10 | 20:25

Da's een *kuch* socialistische *kuch* traditie. Al dan niet met kekke uniformpjes.

Reinaert | 07-11-10 | 20:27

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:26
Maar het blijft discrimminatie, wat van diezelfde elite ook niet mag.

plastic zakje | 07-11-10 | 20:27

Ik word een beetje naar van die tekst. Eerst praatte de kerk je een schuldcomplex aan, en nu doen 'ze' het via kinderliedjes?

AntiSoof | 07-11-10 | 20:27

Naar goed mohammedaans voorbeeld zet de PvdA nu ook kinderen in om haar doel te bereiken.

Een onnavolgbare walgelijke vorm van kindermishandeling.

Parsons | 07-11-10 | 20:27

LOL@ geweigerde polderkids! En harde R en rijke P! Maakt de schoonheidsfoutjes in je artikeltje ruimschoots goed, Mutsaerts.
De prevalentie van kinderen met goois dialect doet inderdaad sterk vermoeden dat er op accent en afkomst geselecteerd wordt.
Maar zeg nou zelf, het klinkt ook nergens naar wanneer er opeens anders-dialectici zouden gaan zingen bij Kinderen voor Kinderen.

De Gooise Matras | 07-11-10 | 20:26

Walgelijk, dat misbruik van kinderen voor foute propaganda en bangmakerij voor eigen gewin.

Jan Passant mk2 | 07-11-10 | 20:25

Klimaathoaxen met kinderen is De Nieuwe Religie...

da wizard | 07-11-10 | 20:23

@plastic zakje | 07-11-10 | 20:21
Incident hooguit.

Parsons | 07-11-10 | 20:22

het cv van een typische nonvaleur die een hoop geld wegtrekt van de semi-overheid.

wolfje23 | 07-11-10 | 20:21

Parsons | 07-11-10 | 20:18
Toeval. :)

plastic zakje | 07-11-10 | 20:21

"als er niet snel iets veranderd"

Doe zelf eens iets veranderen Mutsaerts, bijv. die laatste "d" in een "t".....

MorkieMork | 07-11-10 | 20:19

Slechte poll. Bah

aight.. | 07-11-10 | 20:19

Blitzblum.... Geniale nickname! Net zoiets als Rosenblumenthalovich.

*** Zich even verder verblitzblumt ***

Reinaert | 07-11-10 | 20:19

KInderen voor Kinderen is toch eigenlijk gewoon een vorm van kindermisbruik.

plastic zakje | 07-11-10 | 20:18

Moet ik het GODVERDOMME nu nog een keer uitleggen? De aarde was vroeger een hete vuurbal en koelt juist heel langzaam af. En het maakt geen ene flikker uit hoeveel Zeeotwee je de ruimte in spuit. Uiteindelijk zal de aarde ALTIJD blijven afkoelen... En als de zon is uitgedoofd is het natuurlijk helemaal einde oefening. En de enige die nog enige vreugde aan Kinderenovoorkinderen beleeft is Pedo Ad.

eerstneukendanpraten | 07-11-10 | 20:18

Wat is eigenlijk de ecologische voetafdruk van KvK?

Detlev Tarnowitz | 07-11-10 | 20:18

Binnenkomt? spellingchecken is zo 2009.

He pik | 07-11-10 | 20:18

Ja. Zo doet de (culturele) elite dat. Heerlijk verschillig de rijke geleijkhebbert uithangen.

Nee dus! | 07-11-10 | 20:17

"alle beweringen komen rechtstreeks uit het bewuste lied"
Maar had je de spelfouten er niet even kunnen corrigeren?

Detlev Tarnowitz | 07-11-10 | 20:16

Ik heb die air niet................
Het voordeel van het einde der tijden is dat je voorgoed van dit geneuzel af bent.

Knorhaan | 07-11-10 | 20:16

ach ja.. de zelfde avond reden die kinderen achterin de suv van hun ouders terug naar het Gooi.

Faust1 | 07-11-10 | 20:15

het moet toch niet gekker worden met die linkse lobby's, teringdetering

art123 | 07-11-10 | 20:14

Ook uit het lied: grote autos zuigen, vara 85 jr heerscht.

Devidas Frietman | 07-11-10 | 20:14

Ja en dan zul je zien dat we dankzij die twee vulkanen weer een lekkere sneeuwwinter krijgen.

plastic zakje | 07-11-10 | 20:13

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com