achtergrond

Geenstijl

Tractorpullen heerscht

Wegens wat technische beslommeringen vandaag misschien wat minder updates dan je van ons bent gewend. De server draait inmiddels weer bijna naar behoren, maar juist het finetunen kost de nodige tijd. Over finetunen gesproken: Nico is weer eens naar het tractorpullen geweest. Zojuist plofte zijn verslag in onze mailbox. Het moet wederom een groot spektakel zijn geweest. Het is hem zelfs gelukt de mediaschuwe Gunther Kubbelknautser te spreken te krijgen. Het werd een nu al legendarisch interview...



Nico doet verslag...

Wat een sfeertje bij de 12 centrale Tractorpull Benningkom wat je dus nergens ander ziet en dat is het goede. Veel bekenden waren er natuurlijk weer zoals Rode Har met zijn achterlijke broer en tante Dina en dat blijft een trekker voor iedereen, als die broer zijn voorhoofd tegen die kokende uitlaat aan doet en dan zegt: "mag ik een biertje", nou ja, je moet er bij geweest zijn denk ik. Verder natuurlijk weer Lady Truck die mij verklapte dat ze wel op een heel speciale plek een piercing had maar even goede vrienden hoor, daar niet van.

Leuk was het dat de organisatie dit keer ook de inwendige mens helemaal off pulde met grandiozeloze broodjes beenham, die je dus echt niet bij de slager krijgt, dat weet ik dus echt zeker. Man man, dat was echt kicken, dat ze het echt live van zo’n ham afsnijden en dan zie je dus dat het echt verse ham is. Nou ja, uur of vier naar staan kijken en daar ga ik me dus ook meer in verdiepen in dat hele ondergrondse beenhamcircuit, echt kicken.

Nou ja, wie was er dus niet, ja, Taunus Theo die een beetje krap zat vanwege dat ongeluk op de Ballearen maar dat wisten we van te voren dus daar hield je rekening mee.

Als Duitse Puller Van De Week was er dit keer Gunther Kubbelknautser ,met zijn karakteristieke zwarte snor en pet. Leuke man die ik nog heb geïnterviewd naderhand maar dat horen jullie nog.

Maar we waren er toch voor de grote spanklasse drietact pull en weg waren ze en wat een overmacht van team Loaded Cumshooters die gewoon net alsof er niks aan de hand was vlak voor Rectal Brutality er vandoor ging met de eerste pull. Lachen natuurlijk weer om de pauzeact, dat die ene clown helemaal de tiefus wordt geschopt door zestig offpullers maar dat is tractorpulling, één grote familie...

Nou ja, toen nog zestien heats van twee per keer en dan zie je toch dat die splitsing in Team Smelliecunt Zuid ze geen goed heeft gedaan. Daarna nog voor de allerkleinsten een demo Kleine Clit Pulling en daarna iedereen weer geil naar huis want daar doe je het voor ja niet dan, precies, nou dan!

O ja, interview met die Duister

Vraag:

Konnen sie sag immer total aufmachen im kampfgeist?

Antwoord:

Jawohl



nico dijkshoorn

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.