Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

ElsevierMiLF: "twintigers moeten hun bek houden!"

breinaald.jpgLiesbeth Wytzes is de excuusmilf van Elsevier. Een publiciste van het niveau winnares Libelle columnistenwedstrijd die graag generaties vrouwen waar ze zelf niet bij hoort kapot schrijft. Alles wat na 1970 geboren is met een gleuf vindt een keer een bermbomblog van deze tekstterroriste op haar pad. Zo ook Mieke van Zijl Poll. Mieke is een opiniërend meisje van 24 dat stukjes tikt voor de Volkskrant. Vandaag over hoe twintigers opgroeiden in de weelderige jaren '90 en nu keihard in de kringspier genaaid worden door economie, verzorgingsstaat en huizenmarkt. Maar dan poëtischer. Als je 24 bent heb je echter nog nauwelijks haar "daar beneden" en dien je volgens Liesbeth Wytzes dus niet een mening te etaleren. En zeker niet over het feit dat het best ruk is om in de babyboomerfenis te wonen. Vandaar dat Liesbeth een vroeger-was-alles-pas-ECHT-KUT-blogje op Elsevier queefte. Niet dat ze de column van Mieke goed gelezen heeft, gezien het verkeerd overnemen van de achternaam, maar een kans om kritische jonge vrouwen te bashen kon ze niet laten liggen. Wat nou kut, Mieke? In de jaren '60 was abortus iets wat je tijdens het uurtje fietsen naar school met een breinaald deed, dat was pas kut! Dus twintigers moeten hun MUIL HOUDEN! Tuurlijk, Liesbeth, in tegenstelling tot de eeuwen ervoor of meerdere niet-westerse culturen nu waren de jaren '60 pas echt verschrikkelijk voor jonge vrouwen. Zulke anachronistische vergelijkingen lopen altijd scheef. Dit is weer een typisch geval van babyboomerige zelfbefferij. Dus Liesbeth, namens al twintigers: jij moet je bek houden en niet zo piepen. Of, om het in je eigen woorden (eerste alinea, laatste regel) te zeggen: "Het is leuk als oude mensen een mening hebben. Maar ze moeten niet zo betweterig zijn." Duidelijk?

Reaguursels

Inloggen

herodus | 04-09-10 | 03:52

Daar heeft u gelijk in. CDA en VVD zijn geen cent beter.
Nee, ik ben geen linkshater. Ik vind Jan Marijnissen een
realistisch politicus, die is nog van de werkvloer en straat.
Hij weet tenminste wat de mensen denken.
Mijn commentaar gaat over politieke fossielen.
Lieden waar we nooit van verlost worden. Die al
40, 50 jaar hetzelfde verhaal verkondigen, terwijl de
maatschappij allang verandert is, de salonsocialisten.
En dat is Jan Marijnissen niet. Die blijft principieel.

strikdewepstroper01 | 04-09-10 | 11:32

Babyboomers moeten niet zeiken, ja, er was alleen een uurtje z/w tv op woensdagmiddag (toen ik die leeftijd had was er al 2 uur z/w tv op woensdagmiddag) maar de ouders van de babyboomers hebben honger gehad. Omdat er niet genoeg te eten was.

Doos zegt zelf al "er was altijd wel wat". Precies dus als je in 1930 opgroeide was er altijd wel wat, en in 2010 is er ook altijd wel wat. Gemiddeld gezien (WO 2 buiten beschouwing gelaten) wordt het wel steeds beter.

Vogelbeest | 04-09-10 | 08:01

Wat een heerlijk stom gelul in de ruimte van linkshaters.

Vanaf 1945 hebben zowel VVD en CDA veel langer aan een regering deelgenomen dan de PVDA. Als PVDA zoveel verziekt zou hebben, wat hebben CDA en VVD dan al die tijd gedaan, voornamelijk uit hun neus gevreten en hun zakken gevuld over de rug van de supergoedkope arbeidskrachten van een andere etniciteit, dat is blijkbaar niet moreel verwerpelijk.

Nou fijne linkshaters droom nog maar lekker verder.

herodus | 04-09-10 | 03:52

caudillo | 03-09-10 | 13:39

Ik heb Dalrymple gelezen. (Leven aan de onderkant, Beschaving of wat er nog van
over is) Ik kan me herinneren dat tijdens een discussie over Dalrymple,
Marcel van Dam tevoorschijn werd getoverd om zijn mening te verkondigen.

Ja, want volgens van Dam waren die problemen er altijd al geweest. Hij had
er boekenkasten vol van om het te bewijzen.

Nou, weet ik dat van Dam en PVDA consorten al tientallen jaren een dikke
vinger in de pap hebben in dit land en zie het resultaat.

Marcel van Dam en zijn vrind Witteman, ook uw kleinkinderen zullen hen nog kennen. Het is toch geen wonder dat dit land steeds dommer wordt.

(Die laatste opmerking is afkomstig van Ashin Allian, die zei in een
HP de Tijd artikel, Nederland is nodig aan democratisering toe.
Het is net een achterlijk Arabisch land, en het meest zielig
is de allochtoon. Ook uw kleinkinderen zullen Jaques Wallage nog kennen,
het is toch geen wonder dat dit land steeds dommer wordt).

Een wijs man die Ashin Allian, die zegt tenminste waar het op staat.

strikdewepstroper01 | 03-09-10 | 23:57


koerbagh ® | 02-09-10 | 21:28
over dat huis heeft ze anders wel gelijk. Verdien 2x modaal, woon alleen, en kan door de opgeblazen huizenmarkt net een appartement betalen tussen de beroepswerkelozen en psychiatrische patiënten. Dacht dat een academische bul, ir-titel en 5 jaar werkervaring nog wat opleverde. Nee hoor. Mieke heeft gewoon eens gelijk. De ouders van de boomers hebben NL opgebouwd, de boomers hebben het leeggezogen en hun kinderen mogen nu krom liggen. Wat een lutsergeneratie die boomers.

woutere | 03-09-10 | 18:20

Hm, inderdaad de bek voor deze ElsvierMiLF.

STUNNAFBABY | 03-09-10 | 16:59

Bah die Wytzes, wat een simpele klager.
Ze loopt puur op achterstand want in haar geboortejaar mochten vrouwelijke ambtenaren nog ontslagen worden bij trouwen.
Daarnaast kwam er pas bijstand in '69 en de pil kwam pas in '63.
Dus Liesbeth kon pas op haar 12e bijstand aanvragen en op haar 6e aan de pil!
Maar daar bleef het niet bij:integendeel.
In haar tijd was er maar 2 keer per jaar aanvoer van kleding en de rest van het jaar was er dus echt helemaal niks.
En dan zat je dus in lompen op woenstdagmiddag TV te kijken met godvergeten lauwe limonade.
10 jaar geeft ze op kosten van de Nederlandse belastingbetaler gestudeerd en dat was dus ook afzien want ze kon ook op kosten van de nederlandse belastingbetaler op kamers wonen maar dan was die kamer weer te klein.
Ging ze om te tijd te doden naar de disco dan waren er maar 3! Volkomen kut dus.
Het bier(ook weer op kosten vande belastingbetaler) was te snel op.
Een HEL dus.
Stja, en dan de mannen.
Vanaf 76 moest de breinaald er elke keer in en in de jaren 80(Liesbeth was toen al 30) kon ze zomaar pardoes aids oplopen!
Dus wat heeft ze geleden...
Dan kan ik me voorstellen dat mensen die nu in de stront van de babyboomers zitten gewoon hun bek moeten houden.

moon unit | 03-09-10 | 16:52

' iets wat eerdere generaties verbindt, en dat is hun ongelooflijke hekel aan gejammer en gezeur'
Vreemd genoeg zeurt & jammert ze pagina's vol over twintigers die zouden jammeren & zeuren, terwijl ze zelf van die eerdere generatie is. Ze klaagt dus over iets waaraan ze zich zelf schuldig maakt...

my anal pony | 03-09-10 | 16:40

Go, Wytzes! 770 reacties!

Jan Zand | 03-09-10 | 16:16

Iedereen zeikt haar hier af maar ik vind dat ze wel degelijk een punt heeft.

mmmbop | 03-09-10 | 15:40

Hulde voor Johnny Quit. Babyboomers die juist nu allemaal massaal met pension gaan maar eerst nog snel even hun zakken vullen kunnen niet HArd genoeg worden aangepakt. GeenStijl is Nederlands hoop om dit te beteugelen, alle babyboomers moeten nu hun muil houden aangezien ze er een puinhoop van hebben gemaakt & veelal een huis hebben gekocht vóór 1994. ( = niet zeiken) Blijf zoeken, die bijna Benidorm Bastards graaien nu ook met beide handen vooral daar waar ze complete commissariaten vormen.

grskywalker | 03-09-10 | 15:06

Wat is het probleem nou helemaal? Twintigers die wakker zijn geworden uit hun verwende sprookje en doorkrijgen dat het leven geen 'free ride' is? En dat ze dus hun handen uit hun mouwen zullen moeten steken als ze de extreme luxe waaraan ze gewend zijn geraakt, willen behouden? Tsjonge zeg, je zal eens een jaar niet naar de andere kant van de wereldbol op vliegvakantie gaan...

Veenkolonie | 03-09-10 | 14:41

@ikzalhandhaven | 03-09-10 | 13:19

Die flesjes water, dat is een uit de USA overgewaaide gezondheidshype. Kan geen kwaad, maar is wel onzin.
-
Ik heb mijn kinderen ook verwend, maar ze weten welzeker wat werken is.
-
Door een veelheid van redenen zijn de huizen in Nederland ridiculously overpriced. Een evenwicht zal zich herstellen. Is voor veel mensen kut. Maakt vooral verhuizen moeilijk.
-
Onderwijs is door gelijkheidsprofeten OPZETTELIJK kapotgemaakt. Of dat ooit weer goed komt? Dat gelijkheidsdenken is nog steeds troef. En niet gewoon "gelijke kansen," dat zou wel een mooi ideaal zijn. Nee, het huidige gelijkheidsdenken is anti-meritocratisch. Hoe kan het toch dat linkse mensen niet snappen dat je daarmee de toekomst kapotmaakt?
-
Mijn kinderen hadden NIET op hun veertiende neuqsex in een kelderbox. En de meesten van hun vriendjes ook niet. Of bedoel je nog een generatie verder?
-
Maar je hebt gelijk hoor, 't ziet er somber uit. Lees Dalrymple.
-

caudillo | 03-09-10 | 13:39

Het CDA | 03-09-10 | 11:51

Dan had je wat meer moeten drinken. Das gezond.
Ze heeft absoluut geen gelijk. Het belachelijke uitgavenpatroon van de afgelopen decennia heeft ervoor gezorgd dat er nu een hele zware tijd komt voor de huidige generatie. Wij moeten met minder man(kijk maar eens naar de bevolkingspyramide) alle schulden wegpoetsen die de voorgaande generaties ons hebben nagelaten. We zijn tot op het bot verwend door onze ouders, waardoor we geen flauw idee hebben wat werken betekent. Want dat heeft een hele hoop met opvoeding te maken. Behalve de schuld die we moeten wegpoetsen, moeten we ook voor uw(?) pensioen gaan betalen, de spanningen in de wereldpolitiek wegpoetsen en het onderwijs hervormen(want het onderwijs zuigt!!). Intussen is ook de huizenmarkt ontploft, dus dat is ook een pretje.

Mag ik zeuren? Ja, omdat het kan. Als voorgaande generaties de huidige generatie zo opvoeden dat ze niet hebben leren aanpakken... De volgende generatie wordt nog erger. Die hebben allemaal neuqsex in kelderboxen op de leeftijd van 14. Merci.

ikzalhandhaven | 03-09-10 | 13:19

Gossie, dat zo'n draadje de hele nacht duurt, zeg!
En wat staan sommige mensen vroeg op, zeg!
-
Maarre, natuurlijk hebben de babyboomers de boel verziekt. Dat begon in de sixties met de provos/kabouters/krakers/maagdenhuisbezetters/telegraafgebouwbe-stormers/rode_boekje_van_mao_lezers/hele en halve communisten, kortom die hele meute linkse griezels die "vernietiging van de elite, van het regenteske, van het klootjesvolk" als levensdoel leek te hebben. Een niet ongevaarlijke vorm van zinsbegoocheling waarover men aardig kan lezen in de werken van W.F.Hermans en Prof.Karel v/h Reve (de laatste was trouwens ook links, zeg maar "netjes links" -jemals gab es das noch).
-
Alles moest kapot in naam van de gelijkheid, van de glijkheid, van de glaikhait. Deimokratiseiring noemden ze dat. Het onderwijs moest hervormd en hervormd en hervormd om te bereiken dat de glaikhait werd bevorderd. Kennisoverdracht, cultuuroverdracht, normen_en_waarden, het moest alles op de mestvaalt der geschiedenis worden geworpen.
-
En toen kwam **&%$#** Joop den Uyl, de opper-roverhoofdman van de PvdA, die de mijnen sloot (mensonwaardig hoor, laat ze dat werk maar in Polen en China doen), het aardgas uitverkocht (niet om te investeren in de toekomst, o nee) en de sociale voorzieningen onbetaalbaar maakte ("leuke dingen voor de mensen" noemde hij dat: iedereen huursubsidie, alles wat zwak, ziek en misselijk is moet geholpen door de staat) -en hij had middelen want hij verjubelde het aardgas en stal van de rijken in de schitterende traditie van Robin Hood.
-
Iedereen heeft recht op ... alles eigenlijk. En de Uylianen, verzekerd van hun morele gelijk en onbetwiste superioriteit, maakten zich meester van het onderwijs, de ambtenarij, en deden zich tegoed uit de ruif. En terecht toch? Ze hadden toch zelf een ruif gebouwd, waar iedereen uit mocht eten.
Wiegel, dat was een fascist, dat leerde je goddome op school.
Mensen die geen akelig werk wilden doen, kregen o zo gemakkelijk een uitkering (uitkering is net zo honorabel inkomen als loon, predikte Uyl!!), en omdat sommige soorten werk altijd klote zijn, werden daarvoor armoedzaaiers uit Verweggistan geïmporteerd. Zou dat later geen problemen kunnen....????
Ach wat, voor een echte socialist geldt: "Na mij de Zondvloed."
-
En die "leuke dingen" die zijn heel moeilijk terug te draaien. Uyl, niet dom, wist dat. Hijzelf vond Wiegel trouwens geen fascist, maar hij vond het prima dat het domme kiezersvolk dat zo moest zien. Iedereen die de gevestigde orde niet wil veranderen in de socialistische Heilstaat is een fascist. Na het "eerste" kabinet en Uyl, kregen we Van Agt-Wiegel, en iedere linkse lul, laatst Wouterbos nog, benadrukt altijd dat de overheidstekorten toen nog veel harder opliepen dan onder Uyl. Ja, haal je de koekoek. Uyl had allemaal open-eind regelingen gemaakt waar steeds meer mensen van gingen genieten, en het kabinet VanAgt, steunend op een kleine meerderheid in de Kamer en steeds geconfronteerd met hordes "antifascistische" aksievoerders, kon die "leuke dingen" niet maar zo ongedaan maken.
-
O ja; je had ook nog de sexuele revolutie. Dat was leuk hoor, daar niet van. Ik bedoel, daar was ikzelf maar wat blij mee. Maar toch... Je kon op station Hollands-Spoor nog geen krant gaan kopen zonder langs hele stapels boeken te moeten als "De Lesbische Ranselclub" of "De avonturen van John Swingkont Neger" (I'm not making this up. And I was amused!) Als je echt een viezerik was, kon je in de echte pornoshop (die verrezen als paddestoelen uit de grond) een heel schap vol met kinderporno bewonderen. Echt heel erg stuitend, kleine meisjes die echt... Nou ja, je kunt het je wel voorstellen.
Inmiddels is dat weer ontzettend verboden, maar is het niet vreemd dat iedereen dat een aantal jaren lang heel gewoon vond? (Nou ja, SGPers en zo niet, maar wie nam die nou serieus?) Nee serieus, "moet kunnen" was het devies. Zelf libertarisch ingesteld, blij dat Sade gepubliceerd kon worden, vond ik dit maar vreemd. Sade, da's zwarte letters op wit papier, maar dit waren foto's van echte kinderen! En echt waar, behalve godsdienstwaanzinnig-klein-rechts maakte niemand zich druk.
-
En die linksen maar beweren dat de ellende van nu niet voortkomt uit hun destructieve actie (herstel: aksie), uit hun schoppen tegen de cultuur waar ze uit voortkwamen.
Het totale gebrek aan respect, het kankerteringkut-taalgebruik, de politiehaat, de gangsterbewondering, het is allemaal begonnen met de machtsovername van het rooie tuig in de sixties.
-
Tot slot: genereuze sociale voorzieningen zijn self-defeating. 't Is als een piramidespel. 't Gaat na één, maximaal twee generaties failliet. Dat is nu aan het gebeuren. Bij Madoff weet je wie je heeft opgelicht. En er zijn er ook rijk geworden, hè? Wel mensen, hier is dat net zo.
Vangnet, noodopvang, prima! Meer dan dat gaat altijd mis.
-
Straks nog harder op weg naar de afgrond met Job Cohen! Woeoeoesj!
-
Zo. Dat was een onversneden rechts verhaal. Moest ik even kwijt.
-
Ceterum censeo Iranem esse delendam.
-

caudillo | 03-09-10 | 13:15

Als je 24 bent, kies je ervoor om daar beneden geen haar meer te hebben! Al die zeurende, ouwe wijfen moeten eens ophouden met dat gezeur en hun bosjes eens beter onderhouden!

Lisa Westveld | 03-09-10 | 13:12

@ Het CDA

Ben het zelden (zeg maar nooit) met het CDA eens, nu wel, vooral dat aanstellerige gelurk aan flesjes. Niet te vergeten de zonnebril (D&G uit de Turkije collectie.) Interessantdoenerij? (fail, BB had dat 50 jaar gelkeden al.)

Iedereen, van welke leeftijd dan ook, mag wat mij betreft zeggen wat hij/zij wil, maar heb een hekel aan zielig gezeur. Ik bemerk dat heel veel bij twintigers. Het is natuurlijk niet hun schuld. Men noemt het de generatie niks en ze hebben, meestal ook niks te melden.

chop46 | 03-09-10 | 12:15

Liesbeth heeft gewoon gelijk. Kijk alleen al naar die meiden die op een beetje warme dag met een flesje water rondlopen, alsof ze de woestijn door moeten. Wij dronken vroeger aan het begin van de middag wat en daarna pas aan het einde van de middag, al vielen de mussen van het dak van de hitte. Stelletje zeikerds, de generatie van niks.

Het CDA | 03-09-10 | 11:51

De tering, moet je deze column van dat wijf lezen. Mogen wij met zijn allen blij zijn dat wij geen kind van haar zijn? Ja dat mogen wij!

www.elsevier.nl/web/Opinie/Vrouw-van-d...

Spinal Fap | 03-09-10 | 11:26

"Laten we maar niet stilstaan bij het zure feit dat eerdere generaties, die zich het nodige hebben ontzegd en veel hebben opgebouwd, kennelijk nazaten hebben voortgebracht die met afgunst naar anderen kijken en zich graag wentelen in zelfbeklag."

Laten we dan tevens maar niet stilstaan bij het zure feit dat eerdere generaties, die het nodige hebben opgebouwd en daartoe veel hebben geleend, kennelijk een staatsschuld hebben voortgebracht die door hun nazaten terugbetaald gaat worden.

NiceGuysFinishLast | 03-09-10 | 11:14

WAO is nu WIA, WW wordt korter, partner AOW teruggedraaid, VUT regelingen bij de overheid teruggedraaid, studietoelages veranderen, de grondpolitiek, de HRA, huursubsidie, huurgewenning, huurtoeslag, etc. Natuurlijk maakt het uit wanneer je geboren bent, in de Middeleeuwen in de jaren 20 of in 1989. Het is de overheid die de generaties extra tegenover elkaar aanzet door een streep te trekken met allerlei maatregelen.
Als je tijdens het spel de spelregels verandert krijg je gelazer. Van een zorgzame overheid naar een betuttelende in 40 jaar vooral dankzij de GVD PvdA en CDA partijen. Ik haat die bemoeizieke types die ons willen helpen. Gewoon een goeie basisvoorziening en dan kappen met alle andere niet-durzame onzin. GVD. Dit is een kleuterlandje met onzelfstandigen. Ze hebben er een puinzooi van gemaakt.

ecologiste | 03-09-10 | 11:13

Dus ik zie Liedewijn daar naakt aan die kerstboom hangen ... (maak af!)

Mozes_Kriebel | 03-09-10 | 11:10

Voortdurend met het vingertje naar oudere of jongere groepen wijzen en dan een column beginnen met "ik geloof niet zo in generatiedenken"... schaamteloos

Novius | 03-09-10 | 11:09

Geen haar daar beneden is beter dan een gebruikte pannenspons.

herodus | 03-09-10 | 10:54

Waarom denk je dat ik nog geen 50 ben? Rechtvaardigheid en eerlijkheid zijn een groot goed in mijn ogen, helaas denken mijn generatiegenoten vaak alleen met hun eigen portemonnee en is de koek op als de "patatgeneratie" straks mijn leeftijd bereikt heeft.

pislink | 03-09-10 | 10:24

Waar hebben we het hier over. De babyboomers gaan ook een keer onder de zoden. Dan komt er een hoop vrij voor de dan vijftigers.
Hé?... Zijn dat niet de 25ers/30ers van nu?

Maak je borst maar nat jongens. Iedereen wordt (hopelijk) een keer 50. Kijken of je dan nog zo denkt met de jeugd van toekomstwoordig.

#RayB# | 03-09-10 | 10:07

@ pislink | 03-09-10 | 09:32

Precies! En ohoh, wat een ramp dat ze zo lang moesten studeren toen de StuFi nog extreem royaal was! Wat een ramp die 10-jarige Nederlands/Politicologie/Soosjologie studie! Generaties voor ons hebben een grote ruif gebouwd waaruit andere generaties voor ons onevenredig hard hebben gevreten, waaordoor wij nu lekker betalen kunnen. Nou, om met Liesbeth te spreke: Let mie tel yoe: je toekomst maak je zelf: straks laten we lekker alle babyboomers hun eigen pensioen betalen: geen AOW meer. En ook worden ze verplicht in een bejaardenflat geplaatst, want dat zij kunstmatig de huizenprijs hooghouden door in hun zwaar gesubsidieerde koopwoning te blijven zitten, dat kan ook niet meer natuurlijk!

rintelman | 03-09-10 | 10:04

Hoor hier net op kantoor nog een verhaal over een 'vervroegd uittreder', die met z'n 55'ste met pensioen gaat. Daar kan ik met m'n 67'ste nog een puntje aan zuigen. De sociale heilstaat kan niet meer uit dankzij een paar miljoen geimporteerde biculturelen die weigeren aan de arbeidsmarkt deel te nemen, en graag de hand ophouden. Babyboomers (vooral die van de PVDA), bedankt hé...

Folkert Meinhof | 03-09-10 | 10:04

@De Literator
Wij hebben er eentje 40 uur per week! Maar dat is dan ook geen Nederlandse vrouw.

Partybopper | 03-09-10 | 09:46

Wat een naïve reactie van Liesbeth Wytzes, de rijkdom van Nederland wordt niet gevormd door de hoeveelheid ipods, auto's en laptops die we met z'n allen bezitten. Nee, de rijkdom van Nederland wordt gevormd door onze sociale voorzieningen, gezonheidszorg en onderwijs. Als het daarom gaat ben ik het volledig eens met de jongere generatie dat ze er bekaaid vanaf komen. De babyboom generatie heeft een enorme hypotheek op de jongere generatie gelegd als het om deze voorzieningen draait. Als de babyboomer met de VUT gaat moet jongere generatie nog 10 jaar door. Als de babyboomer 2 jaar 100% van zijn salaris doorbetaald krijgt bij werkeloosheid gaat de jongere generatie na een half jaar in de bijstand. De jongere generatie moet al een tweeverdienende gezin vormen om een gewoon huis te kunnen kopen terwijl de babyboomer zijn in de jaren 70 voor een prikkie gekochte woning (1 modaal bruto jaarinkomen was de gemiddelde huizenprijs!) nu met vette winst verkoopt en van het geld gaan overwinteren in Spanje.

pislink | 03-09-10 | 09:32

de Botte Bijl | 03-09-10 | 08:28

Ergens ben ik het met je eens, er zijn inderdaad heel veel (te veel) jeugdigen die tot op het bot zijn verwend. Ik vind ook dat deze mensen geen recht hebben om te zeiken.

Zelf, ook twintiger, ben ik dat naar mijn mening geen zeikert. Kansloze ouders die al hun geld verkwanseld hebben en daarom in de schuldsanering zijn gekomen, waarop ik dus (net als vroegah) zelf mijn kleding, school(ook middelbare) en alle andere betaalde. Geen vakanties, geen luxe, geen rijbewijs op m'n achttiende en al helemaal geen betaalde studie. Parttime werken vanaf je twaalfde en fulltime vanaf je achttiende.

En nu, nu geen zorgtoeslag meer, geen kinderbijslag, geen huursubsidie maar wel met zn tweeen fulltime werken om nog te kunnen vreten en de kleine behoorlijk aan te kunnen kleden. twee keer per jaar nieuwe kleding? Ik mag het hopen. Den maar niet dat het dan merkkleding is, dat is te duur, eerder de Dump of de Zeeman. Zo kan het dus ook bij een twintiger.

Psyco_ | 03-09-10 | 09:09

Deze generatie is niet zelfstandig. In de jaren 60-70 gingen kinderen al op hun 17-18e uit huis. Vaak generatieconflict grote kloof.
Deze generatie heeft betuttelend onderwijs gehad en ouders die alles goed vinden. De babyboomgeneratie heeft de banen en de huizen en het grote geld.
Tsja. Ik heb altijd gevonden dat de babgeneratie het te gemakkelijk gekregen heeft, vooral die van 1945-1950. Daarna is het steeds minder geworden, financieel dan.
De jongelui die in de loop der jaren 80 ineens coca-cola OK vonden en streepjespakken wilde gaan dragen. Ja James Bond werd weer helemaal in. De verafgoding van de westerse consumptiemaatschappij, Mc Donalds etc. En als het dan na de bubbel ineens slechter gaat gaan klagen.
Ik verwacht de komende jaren veel introspectief geneuzel. Misschien wel terug naar het existentialisme...? Links is kapot gemaakt door PvA en rechts door alle gevestigde partijen. Er is geen links of rechts meer. Het gaat nu om de gepriviligeerden en de have nots. Het worden spannonde tijden..

ecologiste | 03-09-10 | 09:00

Mieke zeurt.
Jonge vrouwen zijn door hun opvoeding tot op het bot verwend. Ouders vonden dat hun prinsesje het aan niets mocht ontbreken. Vooral veel leuke dingen doen. In dat beeld past perfect dat vrouwen per definitie uitsluitend parttime willen werken. De Literator is al vele jaren werkgever. De laatste keer dat hij een fulltime dame in dienst had is in de jaren 90 van de vorige eeuw geweest.
Maar vrouwen moeten voor de kinderen zorgen roept u dan waarschijnlijk.
Nee hoor, ook vrouwen zonder kinderen of van wie de kinderen al lang weer de deur uit zijn willen alleen maar hooguit een paar daagjes per week werken. Voor de rest willen ze lekker winkelen, tennissen of leuke boekenleesclubjes oprichten.
Het is echt waar. Wij mannen zijn gewoon de lul. Wij mannen werken tot we er bij neer vallen en zijn de sponsor van onze vrouwen.
Mieke zeurt.

De Literator | 03-09-10 | 08:58

Zowel babyboomers als twintigers moeten hun bek houden. De generatie tussen die twee, die heeft het pas zwaar.

Zzzzooooffff | 03-09-10 | 08:56

"en nu keihard in de kringspier genaaid worden door economie, verzorgingsstaat en huizenmarkt."
Je vergeet mij te noemen.

Lampelul | 03-09-10 | 08:52

Mabel zou ik zeker doen, die lellukke MILF niet.
@ red. Kan er een andere steunkleur bij de registreren-pagina worden toegepast? In ben Rob Verlinde niet...

eerstneukendanpraten | 03-09-10 | 08:51

Babyboomers bah! En het erge is, ze zijn nog steeds aan de macht....

Zuma | 03-09-10 | 08:48

Het zijn beide leuke stukjes met een mooi stukje geschiedenisbelevenis. Vroeger was het niet perfect, nu ook niet perfect. We komen er wel, geen zorgen.

Vrykyl | 03-09-10 | 08:35

Mabel generatie is alles neuqen wat los en vast zit als ze maar een "top-baantje" hebben ? Of is dat hetzelfde als carrière maken ?

Bart van Merwijk | 03-09-10 | 08:32

Twintigers zijn ook een stelletje verwijfde zeikerds die alles NU willen, een huis, gelijk een nieuwe auto op afbetaling, 3x op vakantie per jaar + alle mogelijke gadgets die er per seizoen maar uitkomen. En dan hebben ze plots last van allerhande angstaanvallen, identiteitscrisis en meer pseudo psycho somatische aandoeningen. Jankerds dat zijn het en die ouwe doos heeft een punt.
(overigens zelf na '70 geboren).

de Botte Bijl | 03-09-10 | 08:28

Alle mutsen dienen hun muil dicht te houden. En te koken.

natte krant | 03-09-10 | 08:19

Ja, en ik dan ? Ik heb het ook niet altijd even makkelijk hoor.

Marcus Porcius Cato | 03-09-10 | 08:16

of de laatste zin van de laatste alinea "Geen aandacht aan besteden, zei mijn moeder altijd. En dat is nog altijd het beste."

Allardus | 03-09-10 | 08:06

Cychick | 03-09-10 | 07:53
De tijd die jij beschrijft is van vóór de oorlog maar niet erna want dat herken ik niet.

kleingrutter | 03-09-10 | 08:02

Ach vroeger... vroeger was alles anders. Keuzes waren beperkt. Gewoon één merk shampoo, wasmiddel of tandpasta. Maar die had je alleen nodig als je zelf zin had om je te wassen of wat dan ook, want vroeger deden ze niet zo moeilijk over de hygiëne. Mensen waren te druk bezig met werken en het fietsen daarnaar toe, want toen bestonden er nog geen auto's. Als de hardwerkende mannen thuis kwamen, kregen ze elke dag hetzelfde eten, want toen hadden ze nog geen Kn*rr-maaltijden. In alle rust eten kon ook al niet, want vroeger kregen mensen altijd heel veel kinderen. Voor die kinderen zorgden de vrouwen altijd zelf, want vroeger was er nog geen kinderopvang. Naar de huisarts voor een pil-recept konden ze ook niet, want er was maar één fiets en die had de man des huizes nodig om naar zijn werk te gaan. Trouwens, vroeger waren er helemaal nog niet zoveel artsen en als er al één was, was zijn praktijk heel ver weg. Zijn praktijk, want vroeger mochten vrouwen nooit naar school. Dat was niet nodig, want voor het huishouden hoefde je niets te leren. Ja, vroeger was alles beter.. dus wat lopen die jonge meiden nou eigenlijk te klagen?

Cychick | 03-09-10 | 07:53

ik vind trouwens dat Mieke overdrijft. Ik ben 26, heb een koophuis, een goede baan, een dikke auto voor de deur, verdien zoveel dat ik kinderbijslag en hypotheekrenteaftrek eigenlijk niet nodig heb en mijn vrienden om mij heen doen hetzelfde. Dus Mieke: je moet je bek houwe. Ga wat doen met je 24jarige koorkudtje.

dyzc | 03-09-10 | 07:42

*tevergeefs aan lichtknopje trekt*
K*t spaarlampen, kosten 10xgloeilamp, gaan een half jaar mee en voor die 5 euro ga ik niet terug om de garantie te eisen, ook omdat ik die bonnetjes niet bewaar.
Vroeger was alles beter.

illuvatar | 03-09-10 | 07:22

Teun van het Tuinpad | 03-09-10 | 05:41
Straatse, en ook goedemorgen!

*uit*

O2Consumer | 03-09-10 | 05:49

Adalgar | 03-09-10 | 05:39
Idem.

Goed, ik ga er ook van tussen.

Een mooie dag om wat stenen te straten !

Fijne dag @ all.

Later.

Teun van het Tuinpad | 03-09-10 | 05:41

Teun van het Tuinpad | 03-09-10 | 05:35

Geeft niet. Prettige dag nog. *out*

Adalgar | 03-09-10 | 05:39

Adalgar | 03-09-10 | 05:32
Ah..."ik vroeg me af.."

Nouja, het is inderdaad nog vroeg.

My bad.

Teun van het Tuinpad | 03-09-10 | 05:35

Teun van het Tuinpad | 03-09-10 | 05:25

Psst, uw leesbril...

Adalgar | 03-09-10 | 05:32

"Volgens mij kom ik nooit uit de fase van rottige kamers, tijdelijk werk, geldgebrek, opleidingen waar ik niet echt achter sta en stroeve verkeringen."
Adalgar | 03-09-10 | 05:18

Daar bent u toch echt zelf bij.

Enige trefwoorden voor u:

- aanpakken
- niet te moeilijk zijn
- kansen grijpen
- niets te min vinden

Voila, de sleutel tot een beter bestaan.

Kan het nog mooier op de vroege vrijdagmorgen ?

Ik dacht 't niet.


Succes !

Teun van het Tuinpad | 03-09-10 | 05:25

Vleesch | 03-09-10 | 04:17

De jeugd komt altijd geld tekort en denkt weinig tijd te hebben (vergeef me de veralgemenisering). Toen ik als twintiger op rottige kamers woonde, liep ik wel eens 's avonds door de stad en zag mensen in hun lekker warme woonkamers zitten. Heimelijk bespiedde ik ze en zag hoe ze gezellig bijeen zaten met koffie of een biertje; soms liep iemand even naar de keuken of zette de tv op een andere zender.

Ik vroeg me vaak af: hoe doen al die lui dat toch? Heel gewone mensen leven in gerieflijke huizen en ze hebben ook nog een auto. Volgens mij kom ik nooit uit de fase van rottige kamers, tijdelijk werk, geldgebrek, opleidingen waar ik niet echt achter sta en stroeve verkeringen. Nog even en ik ben al dertig, dat duurt ook nog maar zes jaar en dan is het leven alweer zo goed als voorbij.

Op zulke momenten is het niet voor te stellen dat je ooit nog eens blasé zult zeggen: "Ja, die buurt ken ik, met die lelijke naoorlogse woningen zonder voortuin. Ik liep daar jaren terug vaak doorheen, toen ik nog op kamers woonde. Voor geen goud zou ik daar willen wonen." Terwijl er een tijd was dat je er stilletjes op jaloers was en het misschien wel onrechtvaardig vond dat jijzelf daar niet woonde en bang was te laat te zullen komen voor de wereld.

Maar goed, wat wou ik eigenlijk zeggen? Nog dit.

Liesbeth Wytzes een Milf? Watskebeurt Johnny?
Dat wou ik nog zeggen.

Adalgar | 03-09-10 | 05:18

Rammstein | 03-09-10 | 05:09
Idem.
Cu.

Teun van het Tuinpad | 03-09-10 | 05:14

Teun van het Tuinpad | 03-09-10 | 05:00
Aha, de aflos is er, goedemorgen en een hele toffe dag voor jou & all.
*aus*

Rammstein | 03-09-10 | 05:09

*licht aan doet*

Die Sjef is vast een twintiger, kan niet anders.

Mogge @ all.

boerenvla | 02-09-10 | 20:54
Eens !

Teun van het Tuinpad | 03-09-10 | 05:00

O2Consumer | 03-09-10 | 04:35
Ik meen op de BBC gezien te hebben, dat ze in die docu werden achterna gezeten door een of andere lemming-predator.
Oh well.

Rammstein | 03-09-10 | 04:53

Parsons | 03-09-10 | 04:34
Het ga u goed, weltrusten.

O2Consumer | 03-09-10 | 04:39

Rammstein | 03-09-10 | 04:31
Ja, ik meende dat in die disneyfilm die beesten over rand werden geduwd ofzoiets. Maar aangezien de enige lemming die ik echt gezien heb, bestond uit die 5 gele pixels en een groene pixel bovenop, ligt de zelfmoord-lemming beter in mijn referentiekader.

*cd games
*cd lemmings
*dir.exe
*... lemmings.exe

O2Consumer | 03-09-10 | 04:35

Ik ga er als een lemming in duiken.

*het licht uit doet*

Parsons | 03-09-10 | 04:34


It is a common belief that lemmings commit suicide. This belief came about due to the fact that lemming populations fluctuate widely and partially due to a Disney documentary that later proved to have been faked.

Rammstein | 03-09-10 | 04:31

Ik bedoelde vooral in de zin dat je de mening plempte dat je geen mening hoort te hebben. Iets als leven voor zelfmoord.. lemming..
Goeiemorgen overigens.

O2Consumer | 03-09-10 | 04:27

Rammstein | 03-09-10 | 04:20
Dito Süße.

Krachtmeester | 03-09-10 | 04:26

@O2Consumer

Jij leest wel doorgaans alle 700 comments? Gefeliciteerd jongen.

Vleesch | 03-09-10 | 04:22

Vleesch | 03-09-10 | 04:17
lemming

O2Consumer | 03-09-10 | 04:21

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 04:13
Ach, je bent een na-aper. Wat triest. Ik moet nog niet slapen nee. Jij wel. Al een paar uur zelfs.

Krachtmeester | 03-09-10 | 04:16
Schöne Nacht.

Rammstein | 03-09-10 | 04:20

Gebrek aan realiteitszin Quid? Voelde je je gewoon zo aangesproken dat je dit stukje kots moest produceren? Of had je of iemand anders van de redaksie gewoon zin om even te rellen? Liesbeth heeft groot gelijk, zeg ik als vroege twintiger.

Vleesch | 03-09-10 | 04:17

Rammstein | 03-09-10 | 04:07
Deze dus :)
www.youtube.com/watch?v=cxezTlYuZuk

En nu ben ik echt weg. O ja: alle generaties moeten hun bek houden.

Krachtmeester | 03-09-10 | 04:16

Parsons | 03-09-10 | 04:04
Zwarte spoken, dat zijn toch altijd de slechte? Ik zie die ook wel eens, zal er eens proberen doorheen te lopen. Sommige zeggen dat je dan altijd kippeNvel krijgt.

O2Consumer | 03-09-10 | 04:13

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 04:13

Krachtmeester | 03-09-10 | 03:56
Mbt liberalen ben ik het met je eens. Overigens denk ik dat een bedrijf beter functioneert dan een politieke partij, simpelweg omdat het in een bedrijf veel sterker om eigengewin gaat. Het kapitalistische idee wat werken beloont, is lam geslagen door de socialistische subsidie en belasting cultuur. Dit alles onder het mom van 'zwaarste schouders'. Als we nu eindelijk eens stopten met het doodknuffelen van alles wat nodeloos onrendabel is, dan scheelt dat een hoop ellende. En dat het leven hard is, daar leer je van..

Rammstein | 03-09-10 | 04:07
Ik vind deze nog een van de besten qua tekst
www.youtube.com/watch?v=O4z8iso0cEU

O2Consumer | 03-09-10 | 04:11

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 04:05
You could've fooled me.

Parsons | 03-09-10 | 04:06
Thanx !

Rammstein | 03-09-10 | 04:08

@Krachtmeester | 03-09-10 | 03:56
Ik denk dat je gelijk hebt en dat de oorzaak te zoeken is bij de wet van de remmende voorsprong. Want welk(e) land(en) hebben wel een toekomstvisie/strategie dan? *iets met China mompelen doet*

Parsons | 03-09-10 | 04:08

@Rammstein | 03-09-10 | 03:55
De kracht van de tool zit hem in het combinatiezoeken. Bijvoorbeeld "rammstein" AND href AND de AND site. Et cetera.

Parsons | 03-09-10 | 04:06

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 04:05

Goedekracht @all.
Kan Ramm mij nog even instoppen?

Krachtmeester | 03-09-10 | 04:05

@O2Consumer | 03-09-10 | 04:00
Geesten waren rond in Parijs. Alle youtube links naar deze evenementen zijn inmiddels verwijderd, maar een oplettende guurder (weet niet meer wie) bakte hier van de week ongevraagd een tegel met een link waar ik al enige tijd naar op zoek was. Telt dat ook?

www.cbn.com/cbnnews/world/2010/August/...

Parsons | 03-09-10 | 04:04

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:59
Zie je ? Jij zoekt geen discussie, jij zoekt ruzie.
Dat je geen muzieksmaak hebt, laat ik even buiten beschouwing.

Rammstein | 03-09-10 | 04:01

@Adalgar | 03-09-10 | 03:57
Helemaal top. En nu maar hopen dat dat was waar atm0s naar op zoek was. Voor zover ik begrijp heeft hij die versie nodig om aanpassingen aan de nieuwe relationship dinges te kunnen doen. Zoals het intikken van je eigen nick. Nogmaals dank!

Parsons | 03-09-10 | 04:00

Parsons | 03-09-10 | 03:52
*mist de noodzaak van het juist spellen in de eeuwige jachtvelden. Ondanks dat +1

Zijn er overigens geen late-night spookverhalen? Ik mis de scary verhalen, niemand geesten gezien ofzo? Oma's gesproken, aangereden meisjes hun haar zien kammen, etc

O2Consumer | 03-09-10 | 04:00

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:59

Parsons | 03-09-10 | 03:49

Yep, zag het. Met genoegen. Ik heb een nr. zelf getest, moet werken.

Adalgar | 03-09-10 | 03:57

O2Consumer | 03-09-10 | 03:34
Dat valt allemaal wel mee. We hebben gewoon geen intellectueel klimaat in 0031 (nooit gehad ook).
Dus geen vooruitgangsdenken, dus geen echte progressieve krachten en geen echte liberale krachten. In de binnenlandse politiek staat het denken over de toekomst van Nederland praktisch stil - zie bijvoorbeeld de gapende denk- en communicatieleegte bij het CDA.
Verder is het politieke 'bedrijf' - benaming zegt al genoeg - de afgelopen decennia bijna compleet geïnfiltreerd door baantjesjagers. De 'schuld' daarvoor ligt ook bij de kiezer zelf, die gewoon nooit echt direct en betrokken mee heeft kunnen doen aan het democratische proces.
Nu gaat alles heel snel en schoksgewijs. En dat is wennen voor iedereen.

Krachtmeester | 03-09-10 | 03:56

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:55

Parsons | 03-09-10 | 03:45
Die was even aan de beurt net, maar ik zoek echt een speld in een hooiberg.

seven | 03-09-10 | 03:45
Ik weet niet meer of het on-topic was, of zo even langskwam. Maar ik zoek net zo lang tot ....

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:49
Drinken & typen, het blijft moeilijk.

Rammstein | 03-09-10 | 03:55

@Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:49
Leer eens spellen en sterf.

Parsons | 03-09-10 | 03:52

@seven | 03-09-10 | 03:49
Ik zal atm0s eens vragen over zoeken op "vreemde" tekens dat is ook ene issue bij sommige nicks (die worden niet herkend). Wellicht dat dat aangepast kan worden.

Parsons | 03-09-10 | 03:51

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:49

@Adalgar | 03-09-10 | 03:41
Dank gevonden & gezien!

Parsons | 03-09-10 | 03:49

Parsons | 03-09-10 | 03:45
seven and ".de"
Eerste 100 uit een totaal van 15084 resultaten..
Zie 03:37 ;)

seven | 03-09-10 | 03:49

Rammstein | 03-09-10 | 03:40
Kan eigenlijk alleen een link van mij naar een RAF / Kalkar (moord op Siemens kerngeleerde / directeur ) verhaal herinneren.

seven | 03-09-10 | 03:45

@Rammstein | 03-09-10 | 03:31
Daar schijnt een handige zoektool voor de zijn.

Parsons | 03-09-10 | 03:45

Parsons | 03-09-10 | 03:35

Adalgar.

Adalgar | 03-09-10 | 03:41

seven | 03-09-10 | 03:37
Ik weet het pas wanneer ik het zie. Ik vertrouw te veel op jou, dat jij alles weet en zo. Hang on, ik heb een idee. Denk ik.

Rammstein | 03-09-10 | 03:40

Parsons | 03-09-10 | 03:35
99% vd mensen twittert niet, SL revisited.

seven | 03-09-10 | 03:39

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:38

Rammstein | 03-09-10 | 03:31
Wat was het onderwerp van het gelinkte verhaal? En was het een .de site of gewoon .com oid? (of een ?.blogspot.com / ?.wordpress.com achtige site zonder eigen domein? Zoeken op ".de" werkt helaas niet..

seven | 03-09-10 | 03:37

@Adalgar | 03-09-10 | 03:22
Wat is je twitternick?

Parsons | 03-09-10 | 03:35

Krachtmeester | 03-09-10 | 03:24
Ik denk niet dat er enkel conservatieve mensen zijn, alleen de progressieve mensen worden overstemd door de conservatievelingen. Er zijn zat mensen die vooruit willen met medelanders, alleen dan wel op een eerlijke manier. Op het moment echter dat conservatievelingen er ruchtsichlos een alles-mag-kom-maar-binnen-beleid voeren, dan verplicht dat de progressieven om de conservatievelingen in de arm te nemen die tegenover de huidige conservatievelingen staan. Vergelijk het met strategisch stemmen.

De hippie-politiek creert enkel verwende kindjes, en dan krijg je kaalkopjes als reactie.

O2Consumer | 03-09-10 | 03:34

seven | 03-09-10 | 03:23
Nee, ik zoek af en toe in het archief, maar dat is ondertussen zo enorm dat het bijna speld versus hooiberg wordt. Maar zo gauw ik hem heb, roep ik je en dan zeg jij ook "oh ja, die ..... ".

Rammstein | 03-09-10 | 03:31

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:17
Nee, weer verkeerd begrepen & niet opgelet.
U hééft geen mening, u heeft een doel.
Dat is reaguurders uit de tent lokken. Wanneer u uw mond goed zou kunnen roeren, argumenteert en discusieert in plaats van te trollen en dán de tent wordt uitgescholden, dán en niet eerder heeft u een punt.
U doet nu alleen maar vervelend en dat snap ik best. Wanneer je je veel verveelt, word je vervelend.

Rammstein | 03-09-10 | 03:29

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:17
Jij bent zeker ook het type wat een halve klas neerschiet, omdat jij geen ijsje kreeg van je moeder? Plemp eerst maar eens wat wetenswaardigs voordat je respect eist.

O2Consumer | 03-09-10 | 03:29

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:28

O2Consumer | 03-09-10 | 03:25
Oh 2e deel staat er toch gloeiende...

O2Consumer | 03-09-10 | 03:26

Rammstein | 03-09-10 | 03:14
Had net een heel verhaal getypt, is het weg... #$(@*&%

caudillo | 03-09-10 | 03:15
See before, overigens moet u denk ik niet onderschatten wat de gemiddelde jeugd tegenwoordig naarbinnen krijgt geschoven (12+). Zo ook qua informatie van het kaliber 'seks op je 13e is cool', 'schelden doet geen pijn', 'ziektes zijn ter classificatie van alles of het cool is of niet', 'leraren moet je wegpesten, TMF helpt je'. 'lelijkerds moeten dood of gepest worden', 'zonder mobieltje hoor je er niet bij', 'gangsters en pooiers zijn stoer, politiemannen zijn k(%@*lijers', enz enz enz

En dan moet je een fatsoenlijk stel hersens ontwikkelen..

O2Consumer | 03-09-10 | 03:25

caudillo | 03-09-10 | 03:11
'Linkse mensen'. Ga toch fietsen man.
Politiek Nederland kent maar één soort mensen en dat zijn conservatieve mensen, of ze nu in een 'links' mediahokje of een 'rechts' mediahokje worden gestopt.
Waar het hier aan ontbreekt is een daadwerkelijke progressief-liberale vooruitgangspartij, die een duidelijke en rechtvaardige toekomstvisie voor alle Nederlanders heeft. En bij voorkeur een visie die niet alleen maar over geld gaat.

Krachtmeester | 03-09-10 | 03:24

Parsons | 03-09-10 | 02:58

Ik heb een twitteraccount aangemaakt, maar wat nu?

Adalgar | 03-09-10 | 03:22

caudillo | 03-09-10 | 02:59
Maar toch zou ik niet onderschatten wat de huidige generatie naar binnen krijgt geschoven (ha, qua info natuurlijk). Het wordt bijna normaal om ziektes te gebruiken als kwalificatie van iets, je er alleen bij hoort als je knap bent, seks is voor boven de 12, en een petje bovenop je hoofd (ipv gewoon op) en je broek of je enkels is stoer, en een leraar inelkaar schelden of trappen is 'vet lachen' alla TMF.

Probeer dan maar eens een gezond stel hersens te ontwikkelen, als je ouders je thuis vertellen dat je je lelijke buurjongen niet zo moet uitschelden.

O2Consumer | 03-09-10 | 03:21

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:18

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:17

Parsons | 03-09-10 | 03:07
Thank you, thank you. En dat terwijl ik zo moe ben.
Ik kan met jouw stukjes ook vaak instemmen. Lof!
Nu ga ik echt slapen.

caudillo | 03-09-10 | 03:15

O2Consumer | 03-09-10 | 03:11
Het zou mijn zelfverzekerdheid en waardigheid een enorme knauw geven, for sure.

Rammstein | 03-09-10 | 03:14

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:09
Nee poppevlecht, nu draai je de zaken om. Jij loopt de Leute uit te dagen met je plemps, om vervolgens te zeggen dat je wordt veroordeeld op je naam.
Koketteren, zogenaamd en dan hufterig roepen, nee nee, die vlieger gaat niet op, pik.
Oh, even dit: zoek even het gebruik van "jou/jouw" op en "ik word" is zonder "t".
Misschien hebben je sollicitatie brieven dan wel succes.
Succes !

Rammstein | 03-09-10 | 03:12

Rammstein | 03-09-10 | 03:05
Ach, klinkt als een kind, en ik uiteindelijk ben ik er zelf ook een (sowieso geweest). Zulke dingen leer je vanzelf af als je merkt dat het je niet de aansluiting bij de maatschappij levert die je als gezond mens toch nodig hebt.

O2Consumer | 03-09-10 | 03:11

@ alle mensen die denken dat de babyoomers het land hebben verziekt.
-
Ja, godverdomme, de hele boel is verziekt.
Het zijn de LINKSE babyboomers die de boel hebben verziekt.
De reactionairen hebben hun best gedaan.
Zij waren in de minderheid.
Zij hebben verloren.
Linkse mensen moeten... (gecensureerd).
Kut! Kutkwadraat!
Ik geloof dat ik dronken en moe ben. Ik ga maar weg.

caudillo | 03-09-10 | 03:11

Krachtmeester | 03-09-10 | 03:06
LOL ! Ik zie het nu ook.

Rammstein | 03-09-10 | 03:09

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:09

@O2Consumer | 03-09-10 | 03:00
Ja en het is niet dat de informatie niet beschikbaar is denk ik dan. Ik bedoel, als ik het al kan vinden...

Parsons | 03-09-10 | 03:08

@caudillo | 03-09-10 | 02:59
Het viel me al eerder op, maar jij schrijft leuke stukjes waar ik het vaak mee eens ben. Bij deze pluskudo's dan maar.

Parsons | 03-09-10 | 03:07

O2Consumer | 03-09-10 | 03:02
Hij doet wel stoer, maar hij is het niet hè.

Rammstein | 03-09-10 | 03:05

@Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:59
Vond ik wel meevallen, maar er zijn betere Eco's. Eiland van de vorige dag, De mysterieuze vlam van koningin Loana, bijvoorbeeld. Baudolino vond ik ook niet slecht. Ik heb nog een tijdlang getwijfeld om dat als nick te nemen.

koerbagh ® | 03-09-10 | 03:04

Rammstein | 03-09-10 | 03:00
Was alleen voor Sjef, vergelijk het met een brugklasser aan zijn tas trekken zodat zijn zwaartepunt achter zijn hakken komt te liggen.

O2Consumer | 03-09-10 | 03:02

Parsons | 03-09-10 | 02:55
Je bedoelt dat multiculturele-regenboogprojectje waar ze mee bezig zijn! Was ik al helemaal vergeten, ik vond nederland al zo slapjes qua omarmen van die open-minded levenbeschouwing, maar gelukkig regelen ze dat zelf wel..

Toch bizar hoe blind sommige mensen kunnen zijn. Misschien ben ik het zelf ook wel, wie weet..

O2Consumer | 03-09-10 | 03:00

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:57
O2 is naar bed. Volg je zijn voorbeeld even ?

Rammstein | 03-09-10 | 03:00

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 03:00

@koerbagh ® | 03-09-10 | 02:57
Klopt helemaal wat je zegt. Maar de eerste veertig bladzijden van De slinger zijn haast niet door te komen.
Overigens ben ik van mening dat Klink de kamer met verlaten.
*echt definitief out*

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:59

kuierdroad | 02-09-10 | 22:26 :
""Als klein kind ben je jaloers op je ouders omdat zij alles zelf beslissen en laat naar bed mogen. Als puber zijn je ouders iets waarmee je niet wilt worden geassocieerd omdat ze alles fout doen en belachelijk zijn. Vervolgens is men als ouder zijnde weer van mening dat de jeugd van tegenwoordig van geen kant deugt en alleen maar op de luie reedT zit.""

Wat een gelul, zeg!
Als klein kind ben je jaloers op kinderen van gescheiden ouders want die hebben veel meer vrijheid. Jaloers zijn op je ouders: te belachelijk voor woorden, die werken steeds en dat is heel vermoeiend.
-
Als puber heb je goede gesprekken met je ouders, waar je veel van leert, ook al verschil je soms van mening. Je leest de boeken die je vader mooi vond, en je probeert hem te imiteren. Problemen heb je ook, maar dat is met LDVD en zo, met school, met domme leraren, met vriendschappen die uitgaan, al dat soort tienerproblematiek. (Je vertelt dat niet allemaal aan je ouders, maar soms blijkt dat zij dat vroeger ook hadden.)
-
Als ouder ben je trots op je kinderen, je helpt ze met schoolwerk en je zorgt ervoor dat ze niet te veel op hun luie reedt zitten. Je voedt ze op tot verantwoordelijke mensen. Ze hebben tienerproblemen die ze hun ouders natuurlijk niet allemaal aan hun neus hangen, maar die in essentie net zo zijn als die die ouders zelf hadden. Toch probeer je ze te begrijpen, te begeleiden en waar mogelijk te steunen. Je bent niet jaloers op ze omdat ze meer comfort hebben dan je zelf ooit genoot, want je probeert juist om te zorgen dat de volgende generatie het beter krijgt.
-
Maar misschien heb je voor sommige kinderen wel gelijk. Maar ik vind dat een nogal tokkie-achtig relaas. Sorry, hoor. Ja, een groot deel van de moderne jeugd is kudt. En dat komt, zeg ik, door hun ouders.
-
En die twee vrouwen waar het hier over gaat zijn allebei zeikwijven. Zijkweiven. Zijkwijven. Zeikweiven. Zeekoeien. Die heb je in alle leeftijden. Zijn niet harmonieus opgevoed, wed ik!
-

caudillo | 03-09-10 | 02:59

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:57

@Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:50
Eco is niet onleesbaar. Gurdieff en Ouspensky wel, maar ja, dat komt omdat die uit hun nekken lullen met die esoterie en enneagram bullshit. Maar het is nog altijd beter leesbaar dan de koran, daar heb jij dan weer gelijk in.

koerbagh ® | 03-09-10 | 02:57

@Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:49
Dat gaat je geen reedt aan, en daar komt nog bij dat je het toch niet zou begrijpen. Ga werken gek. De vacaturebanken overstromen van de hoeveelheid werk terwijl jij hier grateloos en voor niks van mijn geld tegels zit te bakken. Lutser.

Parsons | 03-09-10 | 02:56

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:55
Is hardstikke mooi man, Fantastisch. Hup nu, ik hoor je lakens roepen.

Rammstein | 03-09-10 | 02:56

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:55

Parsons | 03-09-10 | 01:46

Flex Builder 1.0 is hier te downloaden (zie onderaan de pagina): www.adobe.com/support/flex/downloads_u...

Maar dat zul je wel geweten hebben. Je wilt 'm waarschijnlijk niet slechts als trial. Kan ik dat wat ontbreekt ergens eh... kwijt?

Adalgar | 03-09-10 | 02:54

zovoklets | 03-09-10 | 02:48
Mooi.

Krachtmeester | 03-09-10 | 02:54

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:49
Wat vindt jij van de oorlog tegen de beschaving met kinderen en vrouwen als front?

*out*

O2Consumer | 03-09-10 | 02:53

@koerbagh ® | 03-09-10 | 02:48
Ik stem voor.

Parsons | 03-09-10 | 02:53

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:49
Dat vindt hij vast fantastisch of niet, dus. Goedenacht Sjef, ga je nu lekker slapen ?

Rammstein | 03-09-10 | 02:52

koerbagh ® | 03-09-10 | 02:48
Heel prima idee, daarmee kan ik wel te bedde gaan en dromen dat wel..

Mindy | 03-09-10 | 02:51

En dat zegt dus iemand die De slinger van Foucault heeft uitgelezen en boeken van Ouspensky en Gurdieff. De koran is onleesbaar! *eat that, Klink*
*echt out*

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:50

Parsons | 03-09-10 | 02:46
Dan vooral het hoofdstuk:
bomgordelvouwen voor gevorderden, en de zelftest.

O2Consumer | 03-09-10 | 02:50

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:49

@Rammstein | 03-09-10 | 02:43
Ik weet en toch wind ik me er over op. #ruifvreters

Parsons | 03-09-10 | 02:49

@Parsons | 03-09-10 | 02:46
Haha! Wat een straf. De koran is volstrekt onleesbaar en geeft een geheel nieuwe betekenis aan de uitdrukking *baarlijke nonsens*. #geentouw
En L. Wytzes is een ouwe zeur.
*out*

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:48

koerbagh ® | 03-09-10 | 02:44
Ik denk dan ook dat hij een stuk uit zijn reet lult, en alleen maar wil bereiken, dat er iemand zodanig tekeer gaat dat het diegene een ban of erger oplevert.
Niet dat dat je van een reactie moet weerhouden, integendeel. Maar if it quacks like bait, and walks like bait and craps like bait, it usually is.

Rammstein | 03-09-10 | 02:48

Dagelijks stempelen voor bijstandstrekkers, om 9 uur 's ochtends en 4 uur 's middags, 1 keer stempelen missen 10% inleveren; kan zo'n maatregel niet in het regeerakkoord? Gaat fraude en beunhazerij tegen en nachtelijk getroll op GS. Lijkt mij een prima idee, eigenlijk.

koerbagh ® | 03-09-10 | 02:48

@Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:37
Nog beter: ik stel voor dat ze Kamerleden verplichten om de koran en bijbehorende hadiths te lezen. Dan lost het probleem zich vanzelf op.

Parsons | 03-09-10 | 02:46

An die ARBEIT | 03-09-10 | 02:44
Ik trap er nog vaak genoeg in.
Trolldrol.

Rammstein | 03-09-10 | 02:45

@Rammstein | 03-09-10 | 02:38
Weet je, ik vind het niet erg als je *TIJDELIJK* je handje op houdt bij de staat, er zijn genoeg omstandigheden te bedenken dat dat even moet. Maar ga er dan niet mee koketteren op internet.

koerbagh ® | 03-09-10 | 02:44

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:44

Parsons | 03-09-10 | 02:39

Nou heb ik een geadopteert allochtoons zwerfhondje dus jij mag ook dood vallen.

zovoklets | 03-09-10 | 02:44

Don't feed the troll.. Maar tis zo leuk...
* Out gaat *

An die ARBEIT | 03-09-10 | 02:44

-weggejorist-

F.A. Johnson | 03-09-10 | 02:44

An die ARBEIT | 03-09-10 | 02:39
Ach hij heeft 't nl. zelf niet door...

Mindy | 03-09-10 | 02:44

@Rammstein | 03-09-10 | 02:36
Dat klopt.

Parsons | 03-09-10 | 02:43

troll = trollt.

Rammstein | 03-09-10 | 02:43

Parsons | 03-09-10 | 02:39
Ik vind honden ontzettend liev, de viervoeters dan hè. De baasjes, not so much.
Hij troll zichzelf helemaal gek hier, iedere keer weer. Die zoekt geen begrip of discussie, die zoekt alleen maar ruzie.
Think about it.

Rammstein | 03-09-10 | 02:43

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:42

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:36
Zeg trol, ga eens terug in je vangnet.

O2Consumer | 03-09-10 | 02:42

koerbagh ® | 03-09-10 | 02:39
Geur, schmeur.

Rammstein | 03-09-10 | 02:40

O2Consumer | 03-09-10 | 02:36
"Never go with a hippie to a second location. "
-Jack Donaghy-

Rammstein | 03-09-10 | 02:40

@Mindy | 03-09-10 | 02:38
Je brengt het alsof het erg zou zijn...

An die ARBEIT | 03-09-10 | 02:39

@Rammstein | 03-09-10 | 02:37
Ja, het zag er allemaal wel ongewassen uit. Maar ja... Zolang je geen geurtelevisie hebt boeit dat niet echt.

koerbagh ® | 03-09-10 | 02:39

@Rammstein | 03-09-10 | 02:35
Had het een paar dagen geleden al met die debiel aan de stok samen met koer en anderen trouwens. Niets, maar dan ook niets maakt me kwader dan bewuste ruifvreters. Ik vind dat een nog verderfelijker volk dan kansmarokkanen en haatbaarden. Die weten vaak niet beter. Meneer meldt hier rustig dat hij wel aan de slag kan gaan (bij de MacDonalds bijvoorbeeld), maar dat hij daar te goed voor is/dat hem dat te weinig oplevert ten opzichte van z'n uitkering. Kijk dan ben je in mijn ogen dus minder waard dan een hond.

En ik weet niet of je het wist, maar ik heb een enorme schurfthekel aan honden.

Parsons | 03-09-10 | 02:39

koerbagh ® | 03-09-10 | 02:37
Ah, you found a new one too ?

Rammstein | 03-09-10 | 02:38

Sjefke hou op, je wordt straks weer weggejorist.

Mindy | 03-09-10 | 02:38

@Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:36
? Moet jij morgen niet vroeg bij het gemeentehuis je handje ophouden?
www.manpower.nl, luts

An die ARBEIT | 03-09-10 | 02:38

@Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:36
Ben jij er ook alweer, uitzuiger? Nog steeds niet dood?

koerbagh ® | 03-09-10 | 02:37

koerbagh ® | 03-09-10 | 02:35
Ondergoed, lingerie .... iets. Daar. Waar. Maar dan niet schoon. Of in geslapen.
Mijn fantasiën gaan de verkeerde kant op ...

Rammstein | 03-09-10 | 02:37

@Parsons | 03-09-10 | 02:32
Yep. En dat staat Wilders ook te wachten. Ik hoop dat ze in het regeerakkoord afspreken om die artikelen over aanzetten tot haat (wat is dat toch?) en groepsbelediging (is er hier nog een groep om te beledigen?) te schrappen.
Artikel 1 schrappen ligt wat moeilijker, maar dit moet kunnen, Klink of geen Klink.

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:37

seven | 03-09-10 | 02:18
hoe later op de avond, hoe schoner de tegels. Eigenlijk zijn die hippies gewoon vermomde demonen.

O2Consumer | 03-09-10 | 02:36

Rammstein | 03-09-10 | 02:33
koerbagh ® | 03-09-10 | 02:35
ROFL.

Krachtmeester | 03-09-10 | 02:36

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:36

@Rammstein | 03-09-10 | 02:35
Dar is toch waar GS over gaat? Liefde...

An die ARBEIT | 03-09-10 | 02:36

@Rammstein | 03-09-10 | 02:33
Had zij ondergoed aan?
*Jeugdfanatsie aan diggelen ziet*

koerbagh ® | 03-09-10 | 02:35

Parsons | 03-09-10 | 02:32
You found a new friend.

Rammstein | 03-09-10 | 02:35

Krachtmeester | 03-09-10 | 02:32
Ja. Blondie en blondes are fine, maar die griet zag eruit alsof ze geen schoon ondergoed aanhad, net als Britney S. of Lindsay L.
Questionable hygiene.

Rammstein | 03-09-10 | 02:33

@Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:26
Nee klootzak, het is *MIJN* geld waar jij van vreet. Pisvlek.

Parsons | 03-09-10 | 02:32

De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 02:24
That is the biggest crap I éver heard.
Met betrekking tot de band Rammstein dan.
Blijf lekker je vooroordeel hoog houden, informeer jezelf niet en plemp maar wat keurige tekst overigens, wat totaal niets met die jongens van doen heeft. Behalve dat ze er geboren zijn, en gewoond hebben.

Rammstein | 03-09-10 | 02:32

@Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:26
Ja en dat is dus geen lichtzinnige poep, als je eenmaal in de molen van de OM Gestapo zit wordt het leven er niet leuker op. Neem dat maar van me aan. Je komt terecht in een regelrechte orgie van machtsmisbruik die z'n weerga niet kent en je kunt er werkelijk helemaal niets tegen beginnen. Eng. Heel eng.

Parsons | 03-09-10 | 02:32

@ An die ARBEIT | 03-09-10 | 02:26

Feitelijk gezien ben ik kerel. Haha. Ik hou me muil wel. Vroeger wel nu niet meer voor mij, Ben in 2008 nog een Revival gehad maar toen had ik het wel gehad. Voel me zo oud na afloop.

tembacostyle | 03-09-10 | 02:31

@Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:29
Drogreden om je luiheid goed te praten.. Teek

An die ARBEIT | 03-09-10 | 02:31

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:29

@tembacostyle | 03-09-10 | 02:23
Ons geld bestaat niet. #doordenkertje

@Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:24
Ik werd erop geattendeerd door een van m'n mensen, tot die tijd had ik er ook nog nooit van gehoord, maar dat verhaal gaat mijns inziens nog verder dan Brussengate.

Parsons | 03-09-10 | 02:28

@tembacostyle | 03-09-10 | 02:21
Zucht, vroegah... Maar relaxed, even flashbackje...
Maar goed, Hardcore is toch dood?
www.youtube.com/watch?v=EbrithyQGxA

An die ARBEIT | 03-09-10 | 02:26

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:26

seven | 03-09-10 | 02:18
Hoor hoor!

Krachtmeester | 03-09-10 | 02:25

@seven | 03-09-10 | 02:18
Bookmarked voor later. Dank!

Parsons | 03-09-10 | 02:24

@Parsons | 03-09-10 | 02:14
Zware stuff in jouw link. Ik wist wel dat misdefinitie voor de rechter geweest is, maar had me niet gerealiseerd dat het zo erg was.

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:24

@Rammstein | 03-09-10 | 01:59

Klopt niets van. De DDR-staat heeft altijd het bruine verleden ontkend. In tegenstelling tot West-Duitsland, waar altijd de schuld erkend is. Bovendien is een gedeelte van de Wehrmacht en van de SS altijd de hand boven het hoofd gehouden in Oost-Duitsland. Men had nieuw kader nodig. Dat gebeurde met medeweten van de Sowjets. Dat komt omdat de Sowjets groot respect hadden voor de laatste 6 divisies die Berlijn formidabel verdedigden. De helft van die divisies waren SS Hitler-Jugend divisies. Geindroctineerd door jarenlange NAZI-propaganda. Dat wat aan die troepen krijgsgevangenen werd gemaakt door de Sowjets kwam in een nieuw propaganda-regime van Stalin. Dus de DDR was van aanvang af een psychologisch zieke staat.

Daarom komt na 1990 alle bruine drab stinkend uit Oost-Duitsland druipen.

O.a in de vorm van Rammstein.

De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 02:24

MIJN GELD!
Parsons | 03-09-10 | 02:22

JOUW geld? het is ook mijn geld! Ons Geld.

Sjef je bent wel klootzak, Dat blijft zo.

tembacostyle | 03-09-10 | 02:23

@Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:16
Je bent een smerige gore stinkende ruifvreter en de reden dat de rechtse partijen zoveel stemmen hebben gewonnen. Denk daar maar eens goed over na als je deze maand schaamteloos boodschappen doet van MIJN GELD! Klootzak.

Parsons | 03-09-10 | 02:22

seven | 03-09-10 | 02:18
Opgeslagen. Ik lees me rot met jou.

Rammstein | 03-09-10 | 02:22

repulse | 03-09-10 | 02:09

Je hoeft helemaal niks te leren om evolutionair mee te kunnen. Zolang je genoeg nageslacht verwekt en het vreten krijgt mag je meedoen. Darwin ging toch op laatst keidhard kinderen bij elkaar neuken?
That's all there is to it.

zovoklets | 03-09-10 | 02:21

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:21

Krachtmeester | 03-09-10 | 02:20
Die blonde was toen al questionable.

Rammstein | 03-09-10 | 02:21

repulse | 03-09-10 | 02:09

Dat is ook een uitspraak van Jan Marijnissen, "weg met de managers."
Terug naar de kleinschaligheid. De menselijke maat.
Meer persoonlijke aandacht ook in het onderwijs.
Kijk eens naar de onderwijsfabrieken van het HBO waar het ook
barst van de managers, en die hieruit voort vloeidende regel
cultuur. Ik lees graag de boeken en collumns van Prof. Bob
Smalhout, die zei, "zelfs de badmeester heet tegenwoordig
manager in Nederland, want die heeft ook mensen onder zich."
Ze zijn gek geworden, zie maar eens dat je van de witte boorden
af komt in dit land.

strikdewepstroper01 | 03-09-10 | 02:21

@Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:16
Zucht, ga toch gewoon deaud...

An die ARBEIT | 03-09-10 | 02:20

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:15
DDR praktijken. Jawel.

necrosis | 03-09-10 | 02:15
Ja, creatief zijn ze wel. Dus "lezen" is het antwoord. Kewl.

Krachtmeester | 03-09-10 | 02:13
Die stém van die presentator, Hell Yeah !

Rammstein | 03-09-10 | 02:20

Rammstein | 03-09-10 | 02:15
Volgens mij nog even hapklaar, als ze goed onderhoud gepleegd hebben.

Krachtmeester | 03-09-10 | 02:20

@ tembacostyle | 03-09-10 | 02:17
@ Nacho_Vidal | 03-09-10 | 02:10

Ofzoiets vermoeiend hoor reaguren. Je kan niet editten niks.

*mist ISONEWS goede tijd*

tembacostyle | 03-09-10 | 02:18

De babyboom, zelf waren/zijn ze niet zo royaal richting de generatie boven hun. Met meer mensen in hun generatie en maar relatief zeer weinig ouderen met een lagere levensverwachting was het allemaal zuinigjes het geld ging eerder naar hun groep. Diezelfde babyboom claimt onterecht dat ze meegewerkt hebben aan de wederopbouw wat onjuist is, dat was de generatie voor hen, een claim die ze dus schaamteloos jatten. Het idee wat de babyboom willen verkopen/opleggen is dat latere generaties ten koste van hun eigen welvaart en oude dag de babyboom ondanks een leven in van de toekomst geleende welvaart deze nog langer te laten duren. Zodat ze het zowel veel beter hebben dan hun ouders alsook hun kinderen en ze er veel minder voor hebben gedaan/bijgedragen.
Babyboomers zijn solidair, maar dan alleen voor zichzelf.

“terwijl de “oudjes” ons zonder vragen hebben laten betalen voor hun leningen voor hun weelderige verzorgingsstaat die jongeren systematisch benadeelt, en terwijl ze geen cent hebben gespaard voor de echt grote problemen die we al jaren zien aankomen – zoals het betalen van de vergrijzing en het beperken van de opwarming van de aarde, eisen ze op luide toon extra bijdragen van ons om de AOW betaalbaar te houden, tekorten in de pensioenfondsen te dichten en luxe vroegpensioen-regelingen in ieder geval voor hen te laten gelden. Bij vraagtekens over deze gang van zaken beginnen ze luid te schreeuwen: ‘intergenerationele solidariteit!’ meerr www.elsevier.nl/web/Opinie/Sturm-und-D... (beetje uitgebreid verhaal, aanrader om ooit te lezen )

seven | 03-09-10 | 02:18

@Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:16
U bent een qlootzak, niet meer niet minder.

@Parsons | 03-09-10 | 02:14
Die site kan wel een heel stuk overzichtelijker trouwens

*nu echt out is*

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 02:18

repulse | 03-09-10 | 02:14
Je moet weten, ik vind "LOL" al erg om in te typen, maar het is de enige manier voor mij, omdat ik niet will vervallen in "gehinnik" usw. Daarom lijk ik altijd boos, wat ik ook zeg. Maar ik bedoelde het echt goed.
Lieverd.

Rammstein | 03-09-10 | 02:17

@Parsons | 03-09-10 | 02:14
Klopt! En Fleischbaum trouwens ook.

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:17

LiebeMan | 03-09-10 | 02:04

Gierige Nederlander, puur ikke ikke denken. Ons geld, Succes met je sociaal-stelsel dat afgebroken wordt.( 65-67) Maar ik mag net zo hard profiteren als U.

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:16

@Rammstein | 03-09-10 | 02:07
Precies wat je zegt. Terecht dat je "slechts" tussen aanhalingstekens zet. Ook "slechts" bang gemaakt worden kan een hoop tijd kosten. *Ik zat twaalf uur, met één keer een kop koffie. Elk half uur stelden ze me dezelfde vragen*. En dat kan elke reaguurder overkomen.
PS Mevrouw HoeiBoei werd verhoord wegens *het plaatsen van teksten op het internet*. Dat kan best een tamelijk ruim geformuleerde verdenking worden genoemd.

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:15

Krachtmeester | 03-09-10 | 02:13
Man Alive ! Dat is lang geleden !!! Hoe zouden ze er vandaagdedag uitzien in die outfits ?

Rammstein | 03-09-10 | 02:15

@Rammstein 2:08
Je bent tot niets verplicht, verder lees ik de leukste topics nog even terug.
Zo pleurde ik van mijn stoel van het lachen bij het lezen van het "maar wat is het" topic van 01-09.
Zéér creatieve reaguurders....

necrosis | 03-09-10 | 02:15

Rammstein | 03-09-10 | 02:13
Vind je me nu niet liev meer?

repulse | 03-09-10 | 02:14

Rammstein | 03-09-10 | 02:07
Kom ik door jouw comment toch zomaar per ongeluk, onbedoeld - en dus helegaar niet met opzet - op deze terecht, inclusief geniaal interview aan het einde: www.youtube.com/watch?v=ryVJaxBMG5c

Krachtmeester | 03-09-10 | 02:13

repulse | 03-09-10 | 02:12
Als het net zo een non-remark is als gisteren, inderdaad. Laat dan maar.

Rammstein | 03-09-10 | 02:13

Rammstein | 03-09-10 | 02:10
*gniffelt*
nee ik ga hem niet inkoppen...
trusten all

repulse | 03-09-10 | 02:12

Ze zouden beter die 'volwassenen' de mond snoeren die die 10-ers en 20-ers volstampen met troep als MTV en culturele-regenboog-samen-staan-we-sterk.. Dat we tieten willen zien betekent niet dat je iemand daarom door z'n sodemieter moet schieten, omdat je anders een pussy bent. En maar afvragen waarom er zoveel identiteitscrisis-emo-agressieve lijpo's op straat 'gangster' gaan lopen doen.

O2Consumer | 03-09-10 | 02:12

@Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:48
@Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:07
En dan toch zo heel eufemistisch schrijven: 'Dat roept de vraag op in hoeverre de magistratuur het internet begrijpt.' LOL

Prof. D.A.H. Vintik | 03-09-10 | 02:11

Deze dus! tinyurl.com/38jkzsm Of dacht iedereen dat het over van Agt ging?

Shure..

de Graaf | 03-09-10 | 02:11

De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 02:04
U snapt toch wel dat ik niet besta uit zes Duitse mannen hè ?

Rammstein | 03-09-10 | 02:10

zovoklets | 03-09-10 | 01:59
Evolutie betekend ook dat de zwakkeren zullen afvallen, dat zijn dan degenen die niet (voldoende) van hun fouten leren. Helaas is in nederland het begrip eigen verantwoording tot een holle frase verwaterd. Iets wat mijn inziens een bijzonder negatief effect heeft op de evolutie. De babyboom generatie is nummeriek gezien een te grote machtsfactor, die de jeugd nu te veel remt.
.
ikdewepstroper01 | 03-09-10 | 02:00
Rofl
Zolang stropdassen vele malen meer verdienen als mensen die hun handen vies maken kan je zoveel je wilt aan scholing veranderen maar het zal nauwelijks effect hebben. manager op manager laag profiterend van de noeste arbeid van anderen.

repulse | 03-09-10 | 02:09

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 02:05

www.youtube.com/watch?v=ce7CvzgCaJY

Deze op repeat een hele avond laten staan is ook leuk. Zo vaag dat je het niet door hebt. Op de raarste momenten zei ik spontaan Komt ie dan he he een jaar lang.

tembacostyle | 03-09-10 | 02:08

necrosis | 03-09-10 | 02:04
Daar geloof ik niets van.

Rammstein | 03-09-10 | 02:08

LiebeMan | 03-09-10 | 02:07
Ook zo mandje opzoeken gaat..

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 02:08

@Parsons | 03-09-10 | 02:03
Yep.

@Rammstein | 03-09-10 | 02:01
Kein problem.

Nu nog even een slaapliedje www.youtube.com/watch?v=aOm4JgZn7Sw luisteren en dan ben ik *out*

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 02:08

@Nacho_Vidal | 03-09-10 | 02:05
Gehe. Hardcore wil never die!
*Zelf niet van hardcore houdt*
*Wel van bob dylan*
*Nu slapen gaat*

LiebeMan | 03-09-10 | 02:07

@De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 02:04
Dat laatste ben ik het dan wel weer mee eens. 20-ers moeten 4 uur per dag studeren, 6 uur per dag neuken, 4 uur per dag bijklussen, 4 uur per dag zuipen en 6 uur tukken. Ik had in die periode helemaal geen tijd om te praten hoor.

Parsons | 03-09-10 | 02:07

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:53
Ik las zoiets vanmiddag. Ik wens hem sterkte. Is geen kattenpis allemaal. Maar met BB in het achterhoofd, kans dat het "slechts" bangmakerij is/was.

Krachtmeester | 03-09-10 | 01:57
Dat doet mij weer tot dit komen. Komen niet dubbel bedoeld.
www.youtube.com/watch?v=uikiBuLfUDg

Parsons | 03-09-10 | 01:44 / Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:47
Kan niet wáchten op "Machete"

Rammstein | 03-09-10 | 02:07

@LiebeMan | 03-09-10 | 01:55
Bij De Pers werken ze klaarblijkelijk 's nachts. Daar hou ik wel van. Deze is ook net geplaatst. *Pas op wat je blogt* www.depers.nl/binnenland/506597/Pas-op...

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:07

@Rammstein 1:44
Nadenken.....

necrosis | 03-09-10 | 02:04

LOL@Rammstein | 03-09-10 | 02:01

Parsons | 03-09-10 | 02:04

@Krachtmeester | 03-09-10 | 01:57
Nice

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 02:04

ElsevierMiLF: "twintigers moeten hun bek houden!"

Men is hier wel erg ver van het eigenlijke onderwerp afgedwaald. Eerst moest ik Rammstein (als NAZI-Orkestje) afsabelen en demonteren.

Men moet het hier hebben over het feit dat 20-ers al of niet hun bek moeten houden:

En ik zeg: DOEN

De Elsevier-mevrouw staat in haar gelijk.

De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 02:04

@Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:00
Waarom u een baan zou moeten zoeken? Hmm. Zorgt voor regelmaat in het leven. Bevordert sociale contacten. Neemt het schuldgevoel weg (dat u nu hopelijk heeft omdat u teert op ons zuurverdiende belastinggeld). Omdat het sociale vangnet geen hangmat is (afgezaagd he? Toch is het waar). Zo maar een paar redenen. Verder ben ik geen "hater" van u hoor. Heus niet. Probeer alleen je reaguursels iets samenhangender te vormen en de zinnen goed te laten lopen. Nog steeds even goede vrienden?

LiebeMan | 03-09-10 | 02:04

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 02:00
Vooral omdat het niet waar was, hetgeen we op de bewuste avond al binnen 20 minuten hadden geconcludeerd.

Parsons | 03-09-10 | 02:03

Geenstijl wordt steeds minder boeiend met deze non issues

sitzkrieg | 03-09-10 | 02:03

@Krachtmeester | 03-09-10 | 01:57
*dansen doet*

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 02:02

@Krachtmeester | 03-09-10 | 01:57
Armpjes in de lucht! #swingswing

Parsons | 03-09-10 | 02:01

Parsons | 03-09-10 | 01:58
Ik werd er altijd rustig van. In het kader van "er is er in ieder geval ééntje gekker dan ik".
Slechte eigenschap, ik weet.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:57
Ik zag zijn plemp even over het hoofd, sorrie.

Rammstein | 03-09-10 | 02:01

@repulse | 03-09-10 | 01:56
Ik heb geen punt. Ik dacht alleen dat die quote niet klopte. En dat klopt. Ik snap op mijn beurt jouw punt weer niet in je plempsel aan mij. Ik was het verder wel eens met je vorige reaguursel trouwens.

LiebeMan | 03-09-10 | 02:01

@Parsons | 03-09-10 | 01:59
Het was nogal vervelend, ja.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 02:00

-weggejorist-

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 02:00

repulse | 03-09-10 | 01:38

soms kun je best wat leren van die afgestompte oude zakken. Zegt u?!

Onder die oude zakken zitten wel veel vakmensen met praktijkervaring.
En zie dat nu maar eens op te doen op een arbeidsmarkt die aan elkaar
hangt van jaarcontracten voor flexwerkers en uitzendkrachten.
Gelukkig is het vakcollege weer in ere hersteld waar technische
vakken worden geleerd. Het gaat niet alleen om HBO en universiteit.

Nee de LTS moest toch verdwijnen, vaklieden? Welnee die hadden we toch
niet meer nodig. De MTS weet u waar die gebleven is?
Dat was perfect technisch middenkader. Binnen een week opgeheven,
verwatert in het MBO. Dat bedoel ik met onderwijshervormingen.
Dat is een ramp voor het land.

strikdewepstroper01 | 03-09-10 | 02:00

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:55
Eens. En bovendien was hij ook vrij rancuneus én drammerig erover op twitdingus.

Parsons | 03-09-10 | 01:59

De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 01:52
Ik koop hem wel bij eerste bezoek aan mijn Heimat. Zal wel niet door te komen zijn, maar dat heb je wel eens, met boeken.

De band Rammstein houdt zich verre van politiek, zingt over liefde in alle vormen en varianten en komen alle zes uit een dictatuur, de DDR. Zij hebben niets te doen met nazi-zaken.

Paul Verhoeven's interpretatie is de zijne. Ik zie het héél anders.

Rammstein | 03-09-10 | 01:59

repulse | 03-09-10 | 01:51

Sociologische bullshit haalt het niet bij biologie. De ingebakken wil tot leven. Goed, is niet bij iedereen even sterk ontwikkeld, maar toch.

zovoklets | 03-09-10 | 01:59

repulse | 03-09-10 | 01:58
Juist

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:59

@Rammstein | 03-09-10 | 01:54
Ik moet wel toegeven dat ik verschrikkelijk heb gelachen om haar ja. Eerlijk is eerlijk.

Parsons | 03-09-10 | 01:58

OT
Irritant dat sommige filmpies op youtube hun bas weghouden.

Naja zal wel aan mij liggen :)

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:58

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:55
het is ook niet erg om aangesproken te worden op je fouten, maar je moet wel eerst de ruimte en de mogelijkheid hebben gehad om die fout te kunnen maken.

repulse | 03-09-10 | 01:58

@Parsons | 03-09-10 | 01:56
Yep!

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:57

LiebeMan | 03-09-10 | 01:45
Ik snap je punt niet helemaal, ik heb de quote niet aangehaald voor de context op politiek gebied zoals duidelijk wordt in mijn schrijven er om heen.
Maar als je zelf even je eigen plempsel terug leest zie je dat de quote die jij bedoelt van François Guizot afkomstig is.
De variatie op de oorspronkelijke quote is wel van churchill die staat ook in jouw lijst van variaties en dat is degene die ik aanhaal.

repulse | 03-09-10 | 01:56

@Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:48
Toldya!1!!

Parsons | 03-09-10 | 01:56

@Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:54
Dan was het een nogal domme manier om aandacht te vragen. Ik vond het toen al nergens op slaan en daar blijf ik nu dan ook bij.

Het was een misstap.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:55

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:54
Wie bitte ? Of "whut ? "

Rammstein | 03-09-10 | 01:55

repulse | 03-09-10 | 01:51
Same here, door schade en schande ben ik wijs geworden. En het valt me tegen dat het tegenwoordig anders loopt dan ik meemaakte.

Wat ik al net zei is dat jongeren (ik ben verdomme 26, hoor mij) zich zo bijzonder voelen.

Maar het is niet erg om aangesproken op je fouten, althans dat is wat ik heb geleerd.

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:55

@Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:48
Ah. Bedankt voor de newsflash. Bijzonder interessant. Én in het voordeel van wilders. Opvallend laat gepubliceerd trouwens. 0:50. Bijzonder. In ieder geval een zaak om niet uit het oog te verliezen.

LiebeMan | 03-09-10 | 01:55

Parsons | 03-09-10 | 01:54
Ik begon het net leuk te vinden. Echt.

Rammstein | 03-09-10 | 01:54

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:52
De bullshitdetectoren werkten inderdaad prima. Maar Pritt zei dat alleen maar om aandacht te vragen voor zijn werknemer Brussen. #prittisnietgek

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:54

Mindy | 03-09-10 | 01:52
Er valt hier genoeg te lachen. En te janken zelfs.

Rammstein | 03-09-10 | 01:54

@De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 01:52
Dat fragment mistte dus de juiste context ;)

En "Rammstein=SS (Schütz Staffeln)"? Whut?

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:54

@Rammstein | 03-09-10 | 01:45
Ook opgejorist gelukkig.

Parsons | 03-09-10 | 01:54

@Rammstein | 03-09-10 | 01:43
Ik hoop het van harte, alhoewel m'n levensstijl vragen is om vervroegde problemen natuurlijk.

Parsons | 03-09-10 | 01:53

@Rammstein | 03-09-10 | 01:51
Die heeft zichzelf aangegeven en moet morgen naar de pliesies. #verhoor

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:53

Rammstein | 03-09-10 | 01:44
Grinniken.
01.45 dat was "winterbanden", al tijdje opgerot.

Mindy | 03-09-10 | 01:52

@Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:50
Nee, hij deed loze faal-dreigementen en dat was toen al overduidelijk. De reaguurders hadden binnen een paar uur al in de gaten dat niets erop wees dat Wilders aangifte deed tegen BB.

Iets met bullshitdetectoren.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:52

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:40

Ik wil de muziek niet afwijzen, maar ik vind de uitbeelding en het optreden van Rammstein afgaande op dat fragment dat zich liet zien als een Duitse bezetting van Frans grondgebied louter NAZISTISCH.

En wat zou Thilo Sarrazin er van vinden? Ik weet niet of jullie 'Deutschland schafft sich ab' gaan lezen. Waarschijnlijk niet, want daarvoor reikt jullie kennis van de Duitse taal waarschijnlijk niet ver genoeg.

Rammstein=SS (Schütz Staffeln)

De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 01:52

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:41
"Punt is dat die jonge ratten geen ambitie hebben en maar een beetje afwachtend lopen te teren op het geld van pa en moe."
Deze zin kom om de zoveel jaar terug, ik heb hem horen roepen over mijn generatie, de generatie van de jaren tachtig en de generatie van de jaren 90 en weet je, je kan der donderop zeggen dat de volgende generatie hem ook voor zijn kiezen krijgt.
.
Natuurlijk kan je dingen leren van ouderen, maar wanneer een oudere een houding aanneemt van ik weet alles, jij weet niets, dan is er geen jongere die iets van hem zal leren. een goede leraar creëert de mogelijkheden waaruit de student kan leren, die laat het waarom zien, geeft ruimte om fouten te maken. Niet door alleen maar een streep door het werk te zetten en met grote letters FOUT! te schrijven.
.
Alles wat ik weet heb ik door fouten maken geleerd, fouten maken op mijn bek vallen en weer op krabbelen. Ik weet niet of ik de juiste lessen heb geleerd van mijn fouten, zal ook nooit zeggen dat mijn visie de enige visie is die klopt.

repulse | 03-09-10 | 01:51

@Parsons | 03-09-10 | 01:46
Euh een wat? Volgens mij zijn er trouwens echt wel een paar icterT's te vinden op GS. Of anders kan je misschien contact op nemen met Joris?

LiebeMan | 03-09-10 | 01:51

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:48
Nu steengeil nog.

Rammstein | 03-09-10 | 01:51

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:48
Wow.

Rammstein | 03-09-10 | 01:50

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:49
WElnee. Pritt deed zijn best om zijn mensen te beschermen.

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:50

ROFL@koerbagh ® | 03-09-10 | 01:39

Parsons | 03-09-10 | 01:49

@ Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:46

*kwijlt*

tembacostyle | 03-09-10 | 01:49

@Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:48
Epic fail voor Pritt.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:49

Hey ik breng alleen maar een volkskranttrut ter sprake... hmmm adhominems zijn niet leuk! Maar ja ieder zn keuze, Jullie hebben kiever die Elseviermevrouw, kee.

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 01:48

@Parsons | 03-09-10 | 01:44
Ik moest het even met eigen ogen zien alvorens een vreugdedansje te doen.

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:47

@LiebeMan | 03-09-10 | 01:35
Omdat we op zoek zijn naar Flexbuilder 1. Iemand? #help

Parsons | 03-09-10 | 01:46

@tembacostyle | 03-09-10 | 01:42
Doe dan maar een puur VVD-kabinet met PVV-gedoogsteun.

Ik vertrouw PVV'ers niet op ministerposten (zegt de PVV-stemmer). Hehe.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:46

@repulse | 03-09-10 | 01:38
Hmm. Volgens mij is die quote niet helemaal correct.
*Zoeken doet*
Ah gevonden! Hier: " you're not a liberal when you're 25, you have no heart. If you're not a conservative by the time you're 35, you have no brain.
According to research by Mark T. Shirey,(...) this quote was first uttered by mid-nineteenth century historian and statesman François Guizot when he observed, Not to be a republican at 20 is proof of want of heart; to be one at 30 is proof of want of head. This quote has been attributed variously to George Bernard Shaw, Benjamin Disraeli, Otto von Bismarck, and others."
---
Variants: Any man who is under 30, and is not a liberal, has no heart; and any man who is over 30, and is not a conservative, has no brains.
Show me a young conservative and I'll show you someone with no heart. Show me an old liberal and I'll show you someone with no brains.
If you are not a socialist by the time you are 25, you have no heart. If you are still a socialist by the time you are 35, you have no head

LiebeMan | 03-09-10 | 01:45

Parsons | 03-09-10 | 01:44
Speaking of bitches: waar is de huisadvocate gebleven ?

Rammstein | 03-09-10 | 01:45

koerbagh ® | 03-09-10 | 01:39
lol

zovoklets | 03-09-10 | 01:44

necrosis | 03-09-10 | 01:42
Vraagje: wat doe jij tijdens het reaguren ?

Rammstein | 03-09-10 | 01:44

@Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:32
Ja en Pa C. ging er nog even overheen. Lekker handig.

Parsons | 03-09-10 | 01:44

Parsons | 03-09-10 | 01:41
You'll get there. They all do.

Rammstein | 03-09-10 | 01:43

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:31
Hou het dan maar op de stijl. Je kunt je er vast iets bij voorstellen wat ze had geschreven.

Parsons | 03-09-10 | 01:43

@ Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:34

Het is ook een belachelijk situatie. Cda-Fail en dat gaan ze voelen. Over 2 jaar word de coalitie VVD-PVV zonder wat voor gedoogsteun dan ook. Opps zegt Klinkie dan.

Drama ++

tembacostyle | 03-09-10 | 01:42

Parsons | 03-09-10 | 01:26
Genau, en daar probeer ik me ook niet meer door te laten verleiden.
@zucht Repulse

Mindy | 03-09-10 | 01:42

Heb het geluk, met balzakKEN geboren te zijn.
@Sjef in de bijstand 1:33

Wat ging er mis?
Ghehehe

necrosis | 03-09-10 | 01:42

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 01:33
Leuk koppie, maar daar gaat het m.i. niet om, al is dat wel mooi meegenomen natuurlijk. Wat u schrijft over het CDA klopt. PvdAers dragen overigens een Tshirt van hetzelfde laken.

La Vie En Rose | 03-09-10 | 01:42

Parsons | 03-09-10 | 01:40
Inhoud, schminhoud. Gewoon wat small talk en verder niets. Maar ik houd van mensen met een mening, ook al is het nooit de mijne.

In plaats van een "discussie" met iemand van een andere planeet, met een andere zender. En golflengte.

Rammstein | 03-09-10 | 01:42

@Rammstein | 03-09-10 | 01:30
Helemaal eens, op zeikwijf na dan.

Parsons | 03-09-10 | 01:41

repulse | 03-09-10 | 01:38
Punt is dat die jonge ratten geen ambitie hebben en maar een beetje afwachtend lopen te teren op het geld van pa en moe.

Soms kun je best wat leren van die afgestompte oude zakken. Hoe heb jij het opgepikt dan?

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:41

2005 (pre crisis) “Als er niet wordt ingegrepen, stijgen de kosten van de vergrijzing sterk. Bij ongewijzigd beleid berekent het Centraal Planbureau (CPB) dat de belastingen voor toekomstige generaties gedurende hun leven 25 procent hoger zijn dan voor huidige generaties. Dit zou wel eens kunnen oplopen tot 50 procent als rekening wordt gehouden met genoemde tegenvallers. Met andere woorden, de belastingen nemen toe van 40 procent nu tot zo’n 50 a 60 procent van ons inkomen in 2040. De vergrijzing is daarmee een reëel probleem en splijtstof voor een generatieconflict.
De babyboomers kunnen individueel niets doen aan de vergrijzing, net zo min als de jongeren, maar door de macht van hun grote getal kunnen ze wel alle politieke besluitvorming naar hun hand zetten. IJzeren politieke logica impliceert dat geen enkele politicus of vakbondsleider de babyboomers kan negeren, op straffe van electoraal of ledenverlies. Bovendien zijn de jongeren en de niet-geborenen politiek slecht of nog niet vertegenwoordigd. Een aantal recente voorbeelden maakt duidelijk dat de rekening van de vergrijzing eenvoudig wordt doorgeschoven" www.volkskrant.nl/archief_gratis/artic...

seven | 03-09-10 | 01:40

@De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 01:37
Mja, dan heeft Verhoeven er als fan toch niet heel veel kaas van gegeten.

Rammstein is vooral liefde. Soms heel erg zieke liefde en soms ook weer heel erg mooie liefde.

Al snap ik wel het beeld van energieke, gespierde Duitsers in Frankrijk = bad news, maar het is ook nogal oppervlakkig. Moet je niet bij Till Lindemann mee aankomen.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:40

@strikdewepstroper01 | 03-09-10 | 01:37
Klopt, Jan is een integer man. Net als dat Van der Vlies dat was. Maar dat was echt de oude garde, in de circus-politiek van tegenwoordig is geen ruimte meer voor echte mensen, alleen poppetjes en gezichten.

An die ARBEIT | 03-09-10 | 01:40

@Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 01:33
Sjef, zoek alsjeblieft een baan. Bij de baard van Mohammed. Wat maak jij onsamenhangende Plempsels...

LiebeMan | 03-09-10 | 01:40

@Rammstein | 03-09-10 | 01:29
Ja ik weet daar alles van en ik heb zelf ook een tijdje een soort van open discussie op basis van de inhoud met die muts gevoerd, maar voor ik het wist werd ik weer off topic aangepist op basis van volstrekt irrelevante nonfeiten. Sindsdien heb ik haar volledig genegeerd. Was er helemaal klaar mee en ik sluit me volledig aan bij Krachtmeester hierboven.

Parsons | 03-09-10 | 01:40

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:24
Jersey Shore. Dat kán toch gewoon ni- ........... Parsons | 03-09-10 | 01:33
Ik leg me erbij neer.

De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 01:25
Luister er dan nooit naar. Doe je dat, dan ben je hooked. For life. Für immer ..... oh, even de vaseline pakken.

Rammstein | 03-09-10 | 01:40

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:30
ja en nee. Denk maar aan die quote van Churchill "Show me a young Conservative and I'll show you someone with no heart. Show me an old Liberal and I'll show you someone with no brains" Dit is niet alleen politiek, dit is de evolutie van de mens. De jonge ratten die nog bol horen staan van ambities en stijf van gierende hormonen, tegen over de afgestompte oude zakken, die al hun dromen en ambities langzaam de mist in hebben zien gaan.

repulse | 03-09-10 | 01:38

An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:56

U zegt een politicus die zich nog inzet voor het landsbelang.
ik denk dat Jan marijnissen één van de weinigen is. Deze man
is praktisch en van de werkvloer, hij weet wat de man/vrouw op straat denkt.
Verder zijn politici technocraten waarbij het eigenbelang en het
partijbelang voorop staan.

De Nederlandse politiek is dus zoal een ramp in die zin
dat bij elk kabinet alles weer wordt omgeturnd. Kijk het onderwijs,
alle reorganisaties, het nieuwe leren. Morgen dient zich een
nieuwe onderwijsminister aan en dan begint hij of zij
ook weer aan haar agenda. En dat is prima, maar kwalitatief
gaat het er niet op vooruit. En zo gaat het op veel fronten '
en niet alleen in het onderwijs.

Ik vond de opmerking van Marijnissen pas geleden wel sterk.
"Er wordt tijdens de crisis gedaan of we in een derdewereld
land leven." Hij doelde daarmee op het geld dat er in
Nederland is. De Hogescholen hebben miljarden opgepot
in fondsen. Dan moeten zij mij toch eens uitleggen waarom
de studiefinanciering moet verdwijnen. We willen toch een
kenniseconomie zijn?

strikdewepstroper01 | 03-09-10 | 01:37

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:26

Niet precies omdat het Duitsers zijn, maar omdat het Duitsers waren op Frans grondgebied die deze in aanleg teringherrie enthousiast tegemoetraden. Dat vond Paul Verhoeven interesssant en ik ook. Paul Verhoeven bleek Fan te zijn geworden.

Daarom liet Paul Verhoeven dat fragment zien. Juist op Franse bodem!

De SS-Nabrander op muzikaal gebied.

De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 01:37

Wat een ongelofelijke trut. Die Liesbeth dus ......

stafpilot | 03-09-10 | 01:36

@Parsons | 03-09-10 | 01:29
Klopt. Die Brussen is kei-en keihard. In tegenstelling tot G-unite. Poeh. Zonder hem had ik hier niet kunnen reaguren. Bedankt GU! Je bent liev!
-
Trouwens. Is er al nieuws mbt die SocialRelationBrowser? Het is namelijk een cool stukje techniek. Waarom is het eigenlijk nog niet officieel gelanceerd? Het ziet er gelikt uit en werkt volgens mij ook prima. Toch?

LiebeMan | 03-09-10 | 01:35

@Parsons | 03-09-10 | 01:33
Nee, je hebt gelijk. 100% kudt.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:35

@Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 01:33
Je hebt minder gedronken dan gisteren, niet?

An die ARBEIT | 03-09-10 | 01:34

dutchxxs | 03-09-10 | 01:29

Waarom MOET jij hier wonen dan?

zovoklets | 03-09-10 | 01:34

Parsons | 03-09-10 | 01:33
..... zo begint het wel .......
bam bam baaaaahm
Seemed appropriate.

Rammstein | 03-09-10 | 01:34

@tembacostyle | 03-09-10 | 01:29
Ach, het zal wel niet meer goed komen, kan mij het schelen. Dan daalt het CDA toch lekker in de peilingen (win) en gaan Geert c.s. lekker herrie maken in de oppositie (win). Ik vind het prima, joh.

Op naar de PS-verkiezingen! :)

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:34

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:20
Zo moet ik me inhouden om niet weg te zappen van 3 op het moment. Mijn godt wat is dat BNN een kudtzender geworden. Of ik begin ook oud te worden, dat kan natuurlijk ook.

Parsons | 03-09-10 | 01:33

La Vie En Rose | 03-09-10 | 01:23
Leuk koppie, ik had ook geen oordeel. Heb het geluk ,met balzakken geboren te zijn.

Nou trouwens die brief was niet mals hoor. Jammer alleen van Klink. Ik zeg het altijd zo, het CDA, de partei die een verkneukelde, kapotgetrokken, met monsterd besmeurd shirt kan aantrekken en daarna kan zeggen, zie je wel hij zit goed.

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 01:33

Rammstein | 03-09-10 | 01:32
Zinloos gezeik

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:32

dutchxxs | 03-09-10 | 01:29
En dan val jij straks in een generatie vulmaarwatin die alleen maar liep te zeiken over babyboomers. Stijlvol.

Rammstein | 03-09-10 | 01:32

Rammstein | 03-09-10 | 01:30
*tegel inlijst*

Krachtmeester | 03-09-10 | 01:31

@Parsons | 03-09-10 | 01:29
Ik kom er anders telkens mee weg. Beleid en stijl, daar draait het om.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:31

Parsons | 03-09-10 | 01:29
Ik ben on-topic, ik ben tenslotte een x-generatie-zeikwijf.

Rammstein | 03-09-10 | 01:30

Mindy | 03-09-10 | 01:19
Zucht.

repulse | 03-09-10 | 01:30

repulse | 03-09-10 | 01:27
Dus je doelt op nostalgie? Wat elk mens op een gegeven moment kan voelen..

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:30

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:26
Joehoe, de godwin! En wat duurde het lang vandaag. Pfff.

LiebeMan | 03-09-10 | 01:29

tis ook kut om in de babyboom erfenis te MOETEN wonen.
ze hebben het goed verziekt voor ons.

dutchxxs | 03-09-10 | 01:29

@ Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:25

Ja ook weer zo. Weet in ieder geval uit vrij betrouwbare bron dat VVD-fractie er niet meer in geloofd. Schijnt dat de vrouwelijk dissident in ieder geval een nee-zegger gaat worden. Dan is zowiezo SGP steun nodig.

We zullen zien.

tembacostyle | 03-09-10 | 01:29

Parsons | 03-09-10 | 01:26
Ik heb dat ook gehad met MT. Op een gegeven moment kalmeert het en dan kan je er een behoorlijk gesprek mee voeren. Ik geef toe, komt trollend binnen en met Koerbagh is het altijd beet. Je moet het gewoon door hebben en daar is tijd voor nodig (menige bitch-fight mee gehad). In dat proces zit ik nu met een andere reaguurder.
Zie boven.

Rammstein | 03-09-10 | 01:29

@necrosis | 03-09-10 | 01:17
Onder een Brussentopic moet je gewoon niet tegen Brussen aanpissen en al helemaal niet volledig offtopic. Hoe moeilijk kan het zijn? Wat je weet kun je voorspellen.

Parsons | 03-09-10 | 01:29

@Rammstein 1:17
Zie Rammstein 0:59....
*zucht*

necrosis | 03-09-10 | 01:28

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:26
lol

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:27

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:20
Omdat de mens langzamer aan veranderingen went als dat de maatschappij veranderd. Alles was vroeger beter want het was bekender, veiliger, ze begrepen alles wat er gebeurde. Een mens doet het meeste wat hij doet op gewoonte, in je jonge jaren leer je een groot aantal vaardigheden. De generatie na jouw leert die vaardigheden op een iets andere manier en die daarna weer anders, zo evolueert de maatschappij. Dat is de oorsprong van de generatie kloof. De mens na zijn dertigste is redelijk statisch, de maatschappij nooit.

repulse | 03-09-10 | 01:27

necrosis | 03-09-10 | 01:23
Ik heb nog nooit iemand gelezen hier, die zo ontzettend langs mij heen lult.
Léés toch eens goed. Ik word er nu een beetje moe van.
Ik hoop altijd maar dat anderen het ook zo zien.
Kolere man, heb jij ADHD of zo ? Of slik je ritalin voor de lol ?
Serieus.
En het leuke is, deze reactie ga je ook weer verkeerd lezen.

Rammstein | 03-09-10 | 01:27

@De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 01:25
Nazi-like?

Omdat het Duitsers zijn?

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:26

@Rammstein | 03-09-10 | 01:16
Ik werd een beetje moe van het eindeloos ruzie zoeken.

Parsons | 03-09-10 | 01:26

@Parsons | 03-09-10 | 01:22
Zeker. Overigens vind ik van geen enkel programma op ned3 dat we echt niet zonder kunnen en dus met belastinggeld betaald zou moeten worden. Wegbezuinigen die hap en snel alsjeblieft.

LiebeMan | 03-09-10 | 01:26

@Rammstein | 03-09-10 | 01:11

Ik leg de ‘Koning’ om, als u begrijpt wat ik bedoel. Ik capituleer voor uw woordenschat. En dus ditmaal voor uw argumenten.

Maar Rammstein, was dat niet die Duitse NAZI-Like heavy metal groep die laatst Paul Verhoeven liet zien in Zomergasten?

Het zag er afschuwelijk uit, maar de klanken lieten mij niet geheel onberoerd.

De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 01:25

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:23
Destructief gedrag loont heus wel

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:25

@tembacostyle | 03-09-10 | 01:23
Wellicht vond de kiezer Verhagen en daardoor het CDA wel de brekende partij...

De PO heeft het in ieder geval wel zo gespint.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:25

Rammstein | 03-09-10 | 01:23
Welke, die Jersey, of die mislukte duinbewoners?

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:24

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 01:20
Die zoveel van het CDA wist en van die eerlijke *kuch* brief van Klink, die per ongeluk was uitgelekt? Neuh, not my cup of tea.

La Vie En Rose | 03-09-10 | 01:23

@Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:22
En over 15 jaar maken ze de berm schoon. Nobel werk en iemand moet het doen.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:23

@Rammstein 1:09
Je bedoelde iets anders met "wederzijds"?

necrosis | 03-09-10 | 01:23

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:18
Hoe dat op teevee is terecht gekomen, is mij een raadsel. Wat een zootje onnodig tuig.

Rammstein | 03-09-10 | 01:23

@ Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:13

Breker betaald? Afgelopen kabinet? PvdA betaalde uiteindelijk niet de rekening volgens mij.

Ach ja ik weet het ook niet.

Btw weet niet wie net zei Ned 3 maar pas op het is een man!

tembacostyle | 03-09-10 | 01:23

@Rammstein | 03-09-10 | 01:20
LOL!

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:23

De generatie die nu tien is heeft een mobiele telefoon, maar geen uitzicht op studiefinanciering. Het lijkt geen al te groot probleem te zijn.

henriette | 03-09-10 | 01:23

repulse | 03-09-10 | 01:02 / Rammstein | 03-09-10 | 01:06

Eensch hoor, maar MT had helegaar geen eigen 'mening', laat staan een afwijkende. Kwam hier alleen maar om boodschappertje te schieten - en dat dan nog 100% humorloos ook. Blij dat deze monomane, uitermate slordig schrijvende paneelplasser achter de typtralies zit. Moge duizend maal duizend bliksemschichten zijn/haar toetsenbord verpulveren.


Parsons | 03-09-10 | 01:11
*vuurwerk afsteekt*

Krachtmeester | 03-09-10 | 01:23

Rammstein | 03-09-10 | 01:16
Ik vind de humor van jou e.a. leuker.

Mindy | 03-09-10 | 01:22

@LiebeMan | 03-09-10 | 01:15
De schaamte voorbij.

Parsons | 03-09-10 | 01:22

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:20
Mooi om te zien, hoe het niet onder andere moet. Ik snap het trouwens niet, die gasten werken in een t-shirt winkel.
Maar hebben genoeg geld om elke avond te stappen, er uit te zien als Swarzenegger en lekker te kloten...

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:22

Mindy | 03-09-10 | 01:19
Waarom opvolger, wanneer het origineel gewoon rondloopt ?

Rammstein | 03-09-10 | 01:21

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:13
Volledig mee eens.

Parsons | 03-09-10 | 01:21

La Vie En Rose | 03-09-10 | 01:19

Ja die blonde.

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 01:20

repulse | 03-09-10 | 01:18
Nee helemaal niet man, vroeger was het helemaal niet beter. Maar dat snappen ze blijkbaar niet.
Dat geschreeuw en interessante gedrag is irritant. Hoe komt dat?

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:20

@Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:18
Dat voorspelt weinig goeds dan. Ik heb ooit 5 minuten daarvan gezien en toen MOEST ik echt wegzappen.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:20

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:18
Alsof je de Donald Duck leest, echt.

Rammstein | 03-09-10 | 01:20

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 01:17
Zat zij gisteravond bij Knabbel en Babbel aan de tafel?

La Vie En Rose | 03-09-10 | 01:19

repulse | 03-09-10 | 01:02
Ah een (op)volger van MT alleen maar leuk heur!

Mindy | 03-09-10 | 01:19

@necrosis | 03-09-10 | 01:17
Zeg, is het nu afgelopen met dat gegrinnik? #Wytzeswitz

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:18

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:17
Toegegeven, The Jersey Shore had meer stijl

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:18

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:12
Ja en daarvoor waren het de nozems en de hippies gabbers en noem het maar allemaal op die zichzelf belangrijk voelden.
Waar het om gaat is dat het juist de wil en de dromen van de jeugd zijn die voor vooruitgang zorgen, zij moeten uitspreken waar ze tegen aanlopen op hun weg door hun armzalige leventjes. Moeten teleurgesteld worden door het leven dat zij hun dromen niet kunnen verwezenlijken, zullen moeten leren met minder genoegen te nemen. Dat doe je niet door hun mening af te doen als niet relevant, als klein kleuter gejammer. Maar door ruimte te bieden om fouten te maken, ruimte om stoom af te blazen en niet als fossiel te beginnen te zeiken over hoe slecht jij het wel niet had toen jij jong was.

repulse | 03-09-10 | 01:18

Rammstein | 03-09-10 | 01:16
Mee eens!

La Vie En Rose | 03-09-10 | 01:18

necrosis | 03-09-10 | 01:17
Nee hoor. Absoluut niet. Waar haal jij dat vandaan ?

Rammstein | 03-09-10 | 01:17

Doe mij maar Yvonne Doorduyn van de Volkskrant!

Sjef in de bijstand | 03-09-10 | 01:17

@Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:14
Was het iets (lol)?

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:17

@Parsons 1:05
Ik heb het in ieder geval niet gelezen (mt 15:07).
Hoe erg was het dit keer, maandje? perma?
*grinnik, met toestemming van Ramm*

necrosis | 03-09-10 | 01:17

Mindy | 03-09-10 | 01:14
Ja, daar zijn ook andere sites voor, voor humor. En soms is MT best wel grappig. A bitch nonetheless, maar liever een bitch dan een zijig tiep.

Rammstein | 03-09-10 | 01:16

@Parsons | 03-09-10 | 01:02
Ja, en dit is de herhaling. Het heet "down under". Van de EO nog wel he. Triest.

LiebeMan | 03-09-10 | 01:15

@repulse | 03-09-10 | 01:12
Nou, als je mij zou zijn zou je echt wel van jezelf verliezen hoor, want ik win altijd. #reversedbobbyfisher

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:14

repulse | 03-09-10 | 01:10
Mooi voorbeeld is trouwens dat programma van vanavond, oh oh chersonisos oid.

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:14


Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 00:57
Wie o wie.... echt nieuwsgierig wordt.

Rammstein | 03-09-10 | 01:06
Sure, mis de winterbanden ook wel grinnik (mag dat?) Ik hou alleen meer van humor.

Mindy | 03-09-10 | 01:14

repulse | 03-09-10 | 01:10
Nou, ik herken mij helemaal niet in je plemsel, als je dat maar weet!;)

La Vie En Rose | 03-09-10 | 01:14

@repulse | 03-09-10 | 00:57
Ik kan ook geen arabisch. Maar in Israël heb ik een lezing bijgewoond van iemand wiens naam ik me niet kan herinneren. Hij gebruikte ook beelden van memriTV in zijn lezing. Diezelfde lezing gaf hij ook regelmatig aan arabische groepen en hij heeft nog nooit klachten gehad over de vertaling.Dus.

LiebeMan | 03-09-10 | 01:14

@tembacostyle | 03-09-10 | 01:10
Maar de breker betaalt, hè. De VVD zal de stekker er niet zelf uit trekken, aangezien veel rechtse stemmers dat niet uit prijs zullen stellen (zelfde geldt voor de PVV).

Dus ook de VVD zal wel afwachten en kijken wat er gebeurt. Dat kan dan twee kanten op gaan, of het lukt of het faalt. Het falen zal 'em dan bij het CDA zitten en dan kunnen Mark en Geert pas echt prijsschieten.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 01:13

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:05
nee op het moment dat ze zou gaan verliezen beschuldigt ze zichzelf gewoon van vals spel en gooit het bord stampvoetend op de grond.

repulse | 03-09-10 | 01:12

repulse | 03-09-10 | 01:10
Punt is wel dat 'bitches' en 'gasten' zich heel belangrijk vinden. Dat soort onzin moet eens kappen

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:12

De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 01:09
Nee, u generaliseert.

Rammstein | 03-09-10 | 01:11

@Krachtmeester | 03-09-10 | 00:53
Ik feest graag met je mee! *dansje doet*

Parsons | 03-09-10 | 01:11

Oh en on topic, de oude zeikmuts moet haar tijd niet vergelijken met de tijd van nu. De tijd is doorgegaan, de maatschappij is door gegaan, verwachtingen en teleurstellingen zijn geëvolueerd. Die oude zeikmuts zal in de tijd dat zij net zo jong was ongeveer dezelfde problemen en frustraties gehad. Een ieder die zichzelf aan de kant van het geriatrisch gedrocht heeft geschaard mag zichzelf gaan realiseren dat u inmiddels tot de "waren ooit" behoort U bent een rem op de ontwikkeling van de menselijke soort. Illustere namen van een van agt of een freek de jonge gingen u voor, ooit mensen met inhoud en visie, in hun tijd, maar hun tijd is voorbij, net zoals die van U.

repulse | 03-09-10 | 01:10

@ Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:56

Ik kan u vertellen dat D helemaal niet zo onwaarschijnlijk is. Sfeer binnen de VVD is dat dit een verspilling van tijd is geworden.

Kwam even de PVV-achterban peilen :p Zag net dat Wester nog vrij positief was.

tembacostyle | 03-09-10 | 01:10

tembacostyle | 03-09-10 | 00:41
Nog één keer geoudehoer en dan C en D.

La Vie En Rose | 03-09-10 | 01:10

@Rammstein | 03-09-10 | 01:02

Nou, de laatste onder de Mohicanen dan. Of bewijs ik u nu teveel eer?

De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 01:09

necrosis | 03-09-10 | 01:08
Wat bedoel je nou ?

Rammstein | 03-09-10 | 01:09

@Rammstein 0:59
Jij *grinnikT* toch nooit?

necrosis | 03-09-10 | 01:08

@An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:56
Gelukkig, ben ik blijkbaar niet de enige die dit een vreemde gang van zaken vindt.

Parsons | 03-09-10 | 01:07

drama | 03-09-10 | 01:04
Ham-kaas aub

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 01:07

Mindy | 03-09-10 | 00:56
Af & toe een beetje herrie in de tent is best leuk.

Rammstein | 03-09-10 | 01:06

Parsons | 03-09-10 | 00:43
Haar voornaam zegt alles...

Mindy | 03-09-10 | 01:05

@necrosis | 03-09-10 | 00:55
Allerminst.

Parsons | 03-09-10 | 01:05

@repulse | 03-09-10 | 01:02
Dan verlies je toch altijd?

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 01:05

*tosti=ijzer aanslingert*

drama | 03-09-10 | 01:04

De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 01:01
Ik lees nog steeds papieren media, en ik betaal er voor.

Rammstein | 03-09-10 | 01:02

Mindy | 03-09-10 | 00:56
Ja geweldig, laten we alle mensen die in staat zijn om een afwijkende mening neer te plempen bannen. Dan gaan we daarna gezellig met zijn allen navelstaren en elkander wijsmaken dat we zo goed zijn. Een babyboom site 2.0 zogezegd. Laat me raden als je een spelletje speelt doe je dat ook alleen maar tegen jezelf, zodat je zeker weet dat je nooit verliest.

repulse | 03-09-10 | 01:02

Over off topic gesproken, zie ik nou gehandicapten die misbruikt worden voor een verborgen camera programma? #ned3 #wtf

Parsons | 03-09-10 | 01:02

Zeau, ik kom ook nog ff binnenvallen. Wat Johnny schrijft over die abortus dat lees ik nergens in die column van Liesbeth Wytzes. Zij schrijft:

"In 1976 wilde toenmalige minister van Justitie Van Agt, nu vriend van de Palestijnen, abortuskliniek Bloemenhove sluiten"

En dat is toch iets anders.
Verder ben ik het in grote lijnen met Liesbeth Wytzes eens. Maar ze heeft ook wel iets neerbuigends en de volgende zin vind ik ronduit belachelijk:
"Vanaf de hoge leeftijd die ik inmiddels heb bereikt, kan ik haar zeggen: Mieke, kindje, het is altijd wat".

Hoge leeftijd? Liesbeth is van 1957 dus 53 jaar. Maar goed. Mieke moet nog veel leren dat is normaal op haar leeftijd en niet zeiken, maar aanpakken.

Inmiddels gaat het dit draadje over van alles en nog wat, dus ik ga nog even de laatste comments lezen.

La Vie En Rose | 03-09-10 | 01:01

Mevrouw d'r foto op Elsevier is ook al van 20 jaar geleden!

Maar ze is niet gelukkig in 'het de zeurpiet uithangen' in deze bLog.

Ze was wel goed in de papieren Elsevier deze week.

Onderwierp de Hoogleraar Biografie Hans Renders aan een boeiend verhoor!

Maar ja, als Liesbeth ergens gelijk heeft .... jullie lezen geen papieren media meer, zeker als daar betaald voor moet worden!

De Nijllatten Nemen | 03-09-10 | 01:01

necrosis | 03-09-10 | 00:58
Geen probleem, maand, jaar, voor altijd. Kies maar.
Maar dan ook wederzijds hè ?

Rammstein | 03-09-10 | 00:59

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:46
LOL

Parsons | 03-09-10 | 00:59

@Rammstein 0:52
En wat heb ik gewonnen?
Een maand lang *grinnik* zonder commentaar uwerzijds?

necrosis | 03-09-10 | 00:58

@Krachtmeester | 03-09-10 | 00:53
Daar weet ik niets van. twitter.com/marktwain2

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 00:57

LiebeMan | 03-09-10 | 00:51
Nope maar mijn arabisch is niet goed genoeg om het zelf te kunnen controleren. Wanneer ik een bron niet zelf kan controleren of op een groot aantal plekken kan verifiëren zal ik het niet gebruiken. De discussie rond de islam is er al een die stijf staat van misinterpretatie en miscommunicatie.

repulse | 03-09-10 | 00:57

Wat een grafwijf. Ik zou het absoluut niet erg vinden als die iets naars (z.B. de griep) overkwam.

Aatje | 03-09-10 | 00:56

An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:24
MT? Echt?? Zou tijd worden hahaha!

Mindy | 03-09-10 | 00:56

@Parsons | 03-09-10 | 00:43
Feiten die vreemder dan fictie zijn. De houding van vader en halalzus, ik kan er met m'n hoofd niet bij. En dan te bedenken dat zo iemand wordt aangesteld door de burgemeester himself.
Het zal wel naïef zijn, maar ik heb moeite te geloven dat een politicus NIET het beste voor zijn land zou willen. Ik kan me dan geen reden verzinnen om überhaupt de politiek in te gaan. Ondankbaarder werk bestaat bijna niet.
Maar dit soort dingen, die ik de laatste tijd te veel tegen kom, drukken die naïviteit zo langzaam aan de kop in.
Maar goed, een vage regel die de grondslag van de school erkennen", wat voor de meeste mensen vrij rechtlijnig is, kan ook makkelijk gebogen worden...

An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:56

@tembacostyle | 03-09-10 | 00:54
Is gewoon te lastig, al valt C zeker af en is D ook niet waarschijnlijk.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:56

@Parsons 0:45
Waarom kan jij het wel lezen?
Ben je moderator?

necrosis | 03-09-10 | 00:55

@ tembacostyle | 03-09-10 | 00:41

Nee? ok.

Dit voelt denk net zoals laatste uitgekozen worden met gym. Denk ik :p

*verlaat topic met staart tussen de benen*

tembacostyle | 03-09-10 | 00:54

Begrijp ik het goed dat mark 'min één' twain nu dan ein-de-lijk is verbannen en voorgoed is ingemetseld in het grote humorloze niets waar hij/zij/het vandaan kwam?
*champagne ontkurkt en tranen-over-wangen-biggelend 'We zijn vrij! We zijn vrij!' scandeert*

Krachtmeester | 03-09-10 | 00:53

necrosis | 03-09-10 | 00:51
We have a winner !

Rammstein | 03-09-10 | 00:52

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 00:47
LOL !! Dat is toch echt weer het andere uiterste.

Rammstein | 03-09-10 | 00:51

@Rammstein 0:39
Je bedoelt b. hond?

necrosis | 03-09-10 | 00:51

@repulse | 03-09-10 | 00:29
Memri is een prima bron. De vertaling is correct en de beelden zijn veelal gewoon van de staatsTV geplukt. Ja, de personen erachter zijn niet onafhankelijk. Wil dat zeggen dat automatisch alles wat memriTV feitelijk onjuist is? Dat zou een zeer aparte gedachtenkronkel zijn.

LiebeMan | 03-09-10 | 00:51

koerbagh ® | 02-09-10 | 23:48
Kop spijker raak! Verbaas me nog dagelijks over hoe luxe de jongeren het hebben. Nooit op kamers gewoond met 8-ste hands spul, geen auto maar een fiets etc. etc. Ik werkte vanaf mijn 19e, na een grote bek bij sollicitatie dat ik ergens ervaring moest opdoen, geh dat ze me aannamen...
Eerste en enige huis samen gekocht was ik 40 plus. Goh ik word echt link om zo'n verwend mutske.

Mindy | 03-09-10 | 00:50

An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:39
hehehe, ach Kleine george is zo lief, de sukkel snapt nog steeds totaal niet wat er allemaal van uit zijn naam is gebeurd. Vind het trouwens mooi om te zien dat die ouwe bush( geniepige slimme kleautzak..) zo'n stom runt als zoon heeft gekregen( het moet er wel een van de melkboer zijn..)

repulse | 03-09-10 | 00:49

@Rammstein | 03-09-10 | 00:39
Ik denk dat ik vermoed dat ik weet op wie je doelt. Maar je heb gelijk. Je kan het ook over hele andere dingen hebben. twitter.com/RebeccaAlbers/statuses/228...

Lewis Lewinsky | 03-09-10 | 00:47

@LiebeMan | 03-09-10 | 00:45
Yep. Te ziek voor woorden, maar that's islam for ya.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:47

@Parsons | 03-09-10 | 00:43
Discriminatie is zeer fout, ik wijs de muntjesjuffrouws van de Mac daar ook altijd op als ze boos-kijkend met hun belerende vinger naar het vrouwenembleem wijzen als ik de vrouwen-wc heb ondergescheten.

"Ik stem PvdA mevrouw de systeemhater."

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:46

Parsons | 03-09-10 | 00:43
Conclusie; het werkt niet (?)

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 00:45

Liesbeth heeft eigenlijk gelijk en Mieke is een irritante doos. En dat wordt nog eens bevestigd door het blad waarin beide dames schrijven. Azijnbode vs Elsevier.

Het gaat slecht met de wereld sinds vrouwen denken dat ze mannen zijn.

Der Lehrer | 03-09-10 | 00:45

@An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:35
Hou het daar maar op ja. Er keihard om vragen. En ja ik kan het wel lezen.

Parsons | 03-09-10 | 00:45

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:14
Ah, memri tv. Laat altijd goed de kwaadaardige islam zien. Ken je de hamas-mickey mouse?
-

LiebeMan | 03-09-10 | 00:45

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:40
Sow, die poëtische-haat-uiting-award heb je in de pocket.

An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:44

@An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:30
Geh. Discrimineren op basis van geloof is heel fout, maar ehm... ik lees twee puntjes daar boven het volgend: "Discriminatie zoals op de arbeidsmarkt moet actief worden bestreden. De toename van aparte witte en zwarte scholen in gemengde wijken, moet een halt worden toegeroepen. Daarvoor moet een algemene acceptatieplicht gaan gelden voor alle scholen van alle leerlingen die de grondslag van de school erkennen."

Hoe moet ik die laatste zin duiden dan? Of valt dat buiten de discriminatieprincipes van linksmensen? Ik snap het even niet meer. En wat wordt er precies verstaan onder "alle leerlingen die de grondslag van de school erkennen"? home.kpn.nl/~c.brendel/Alariachi.htm

Parsons | 03-09-10 | 00:43

An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:41
Laat maar.

Rammstein | 03-09-10 | 00:43

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:38
LOL!

Rammstein | 03-09-10 | 00:42

@Rammstein | 03-09-10 | 00:27
Klinkt beter als m'n oma, 3 kwart dement, snapt niks behalve dat ze zich verveelt...
Dan maar beter denkbeeldige mensen achter je aan, heb je tenminste wat te doen...

An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:41

www.trouw.nl/nieuws/politiek/article31...

Koffiedik kijken quiz.

Antwoord
A. Onderhandelingen gaan door. Ze komen eruit. Fractie CDA en congres gaan akkoord.
B. Onderhandelingen gaan door. Akkoord word afgeschoten door fractie of congres.
C. Wilders trekt stekker uit
D. Rutte trekt stekker uit.
E. U is idioot het antwoord is namelijk......

Iemand zin?

tembacostyle | 03-09-10 | 00:41

@An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:38
Vandaar ook dat ik die partij veracht met de furie van duizend zonnen.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:40

Parsons | 03-09-10 | 00:34
Dit is b.v. ook een onderdeel van memri. www.memrijttm.org/
het laat duidelijk de motieven en achtergronden zien en de insteek waarmee hun hun programmaś maken. net als of je al je informatie van paul witteman zou krijgen. Het klopt in hoofdlijnen, maar de manier waarop het gebracht wordt is een belangrijk onderdeel van de toonzetting. Ieder mag voor zichzelf weten wat hij doet, ik zal memri alleen nooit als geloofwaardige bron zien of brengen.

repulse | 03-09-10 | 00:40

Er was hier ooit een reaguuder, die ieder topic kaapte met zijn Islam-agenda, en dat kan, maar het werd uiteindelijk toch vervelend. Dat neemt niet weg dat er veel over gepraat moet worden. Maar 24-7 ? En werkelijk bij ieder topic ?
With all due respect.

Rammstein | 03-09-10 | 00:39

Zolang je niet anderhalf uur naar de dichtstbijzijnde waterpomp hoeft te lopen voor een emmertje zand, moet je gewoon je snater houden. Relativeringsmodus ingeschakeld dan, he. Ik kan ook overdrijven.

drama | 03-09-10 | 00:39

@repulse | 03-09-10 | 00:36
Daar heb je gelijk in, maar in dit specifieke filmpje is vrij duidelijk dat ze de kern van de zaak goed vertalen.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:39

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:34
Als iemand me het had verteld, had ik het niet geloofd.

An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:38

@ Liesbeth Wytzes

ik heb nog wat pek en veren over van een eerder topic, als je doorgaat met die CDA praktijken dan zal ik je even belubberen... ouwe mastodont(e)

ox | 03-09-10 | 00:37

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:31
Je kan het vergelijken met hoe wilders gequoteerd word in andere landen. het klopt wel ongeveer, maar kleine nuances, net genoeg om een stemming te maken, worden nog wel eens vergeten. Memri is in ieder geval geen onafhankelijke bron die zo onpartijdig mogelijk nieuws probeert te brengen.

repulse | 03-09-10 | 00:36

@Parsons | 03-09-10 | 00:28
Heb helaas geen idee, kan alleen de jorrissen lezen, opgerots niet. Maar dat hoef ik jou niet te vertellen. * Deed toch *
Maar goed, ze waren hier vaak genoeg om te weten dat BB van wanten weet...

An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:35

@repulse | 03-09-10 | 00:29
Wil je beweren dat het daarmee niet waar is wat onze Egyptische vriend zegt? Is het verkeerd vertaald? In scene gezet?

www.youtube.com/watch?v=uL8ANySuSuk&am...

Parsons | 03-09-10 | 00:34

@An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:30
Geen enkele stroming past binnen onze rechtsstaat en de koran zelf al helemaal niet.

Eng inderdaad.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:34

maximiliaan! | 03-09-10 | 00:33
.... A sandwich, make me a sandwich.
Geez.

Rammstein | 03-09-10 | 00:34

-weggejorist-

maximiliaan! | 03-09-10 | 00:33

@lafjes anoniem | 03-09-10 | 00:28
Kom jij ooit op GS? Je praat peop, joh.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:32

@repulse | 03-09-10 | 00:29
Weet ik al lang, maar ondanks dat ik geen Arabisch spreek lijkt het me dat de vertaling aardig correct is. De gebaren en emoties kloppen bij de zinnen en je hoort duidelijk dat hij spreekt over Italië, Europa, Amerika etc.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:31

@Polska | 03-09-10 | 00:25
Niet het feit dat ze dingen naar hun hand willen zetten, maar het feit dat wij ze dat toelaten en zelfs aanmoedigen op sommige punten is the issue.
Uit het program van de PvdA:
nu.pvda.nl/standpunten/wijken/Integrat...
crtl-f en zoeken op wortelt, lees wat daar omheen staat.
Baffeling, had geen hoge pet op van die club, maar da's gewoon eng...

An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:30

Kern van de zaak is dat de "klaaggeneratie" grootgebracht is door die prachtige, veel-te-kort-komende Wytzesgeneratie.
Iets van een appel en een boom.
In feite geeft ze ruiterlijk toe dat haar generatie te kort geschoten is in opvoeding. Kan ook niet anders want die generatie Wytzes zijn egocentrische narcisten.
*dochters nog eens vertellen gaat dat ze niet moeten zeuren want in Wytzes tijd was alles veel slechter*

erikkie_g | 03-09-10 | 00:30

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:26
Dit soort mensen heeft geen flauw idee waar ze over praten.

Parsons | 03-09-10 | 00:30

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:14
memri is niet een van de beste bronnen om aan te halen. Kijk even na wie er achter zitten.

repulse | 03-09-10 | 00:29

Polska | 03-09-10 | 00:25
zoals je zelf al aangaf: zwaar off-topic, dus ik heb echt geen idee waarom je dit hier zou willen posten. Maar misschien dat je lokale storm-front clubje in dergelijke photoshop experimenten geinteresseerd is?

lafjes anoniem | 03-09-10 | 00:28

@An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:24
Ah, had ik nog niet gezien. Even opgezocht, beiden terecht als je het mij vraagt.

Parsons | 03-09-10 | 00:28

@Polska | 03-09-10 | 00:25
Ik vind hem wel sterk. Goede illustratie inderdaad.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:28

An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:24
Of je gilt de hele dag de boel bij elkaar omdat er mensen achter je aan zitten die er niet zijn.
Of zo.

Rammstein | 03-09-10 | 00:27

@Parsons | 03-09-10 | 00:23
Niet volgens Thomas extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/sho...

Ik wil deze column nomineren voor meest achterlijke column van week 35.

'Zoals een van Nederland's meest getalen­teerde diplomaten, schei­dend ambassadeur in Jakarta en islamoloog Nikola­os van Dam in een Volks­krant-inter­view op 11 augustus de Wildersiaanse waandenkbeelden becom­mentarieer­de: "Wil je het terrorisme begrij­pen, dan moet je je concentreren op de sociale achtergronden, de politieke achtergronden. Die brengen de mensen tot bepaalde daden, hun frustraties of idealen. Niet het geloof".'

Uh-huh.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:26

@Polska | 03-09-10 | 00:17
Kan aan mij liggen, maar volgens mijn typebak faalt je link...

An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:26

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:20
Google: Muslims are not the problem en klik dan op images, de eerste hits moet het zijn (vlaggen etc)

lafjes anoniem | 03-09-10 | 00:21
Omdat het Westen eens een ruggengraat moet groeien. Culturen zijn niet allemaal en elkaar gelijk en daarom zouden sommige culturen ook niet zomaar alles naar hun hand moeten kunnen zetten in een land waar ze nota bene te gast zijn of in de minderheid. Dat plaatje illustreert heel goed de onzin waar wij als het Westen mee bezig zijn.

Polska | 03-09-10 | 00:25

Trouwens, drie maal drommels! Pa C. en MT geband ?
Ennuh
" "Het is leuk als oude mensen een mening hebben. Maar ze moeten niet zo betweterig zijn."
Gelukkig bestaat dementie, kan je er tenminste nog eens om lachen.

An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:24

@Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:14
Nu wel. Het vervelende is trouwens dat de beste man nog gelijk heeft ook.

Parsons | 03-09-10 | 00:23

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:20
Hier wel, maar doe geen moeite.

lafjes anoniem | 03-09-10 | 00:22

Polska | 03-09-10 | 00:17
Waarom is dat geniaal? Wat probeer je duidelijk te maken?

lafjes anoniem | 03-09-10 | 00:21

koerbagh ® | 03-09-10 | 00:11
Ik ga dan ook zelden OT. Eigenlijk alleen bij kijvende wijven, want die zijn al OT voordat ze met schrijven beginnen.
Kaandorp for president overigens.

Krachtmeester | 03-09-10 | 00:20

@Polska | 03-09-10 | 00:17
Link werkt hier niet.

Art Vandelay Ultor | 03-09-10 | 00:20

Ik vind dit veel woorden voor een kleine boodschap, maar een voldoende wegens het gebruik van "anachronistische " #scrabblewoord

An die ARBEIT | 03-09-10 | 00:19

Wel off topic, maar heb een geniaal plaatje gevonden.
Als er weer eens een discussie over iets is waar moslims bij betrokken zijn kunt U deze wellicht gebruiken: static.funnyjunk.com/pictures/muslims_...

Polska | 03-09-10 | 00:17

Nou, ik vind dat mevrouw Wytzes wel een klein beetje gelijk heeft. Wij mopperen toch altijd op allochtonen die mekkeren over het gebrek aan kansen? Terwijl wij vinden dat ze die wel hebben? Dan moeten autochtonen er ook wat van maken!

Boer in 020 | 03-09-10 | 00:13

"maar schoppen tegen de naoorlogse eenrichtingssolidariteit van een bepaalde, niet nader genoemde generatie blijft hard nodig."
En zo is het! qft

iwondert | 03-09-10 | 00:11

@Krachtmeester | 03-09-10 | 00:05
Ja, maar daar gaat het dus helemaal niet om. Dat de babyboomgeneratie zo snel mogelijk ge-euthanaseerd moet worden staat buiten kijf, maar is hier niet de issue.

www.youtube.com/watch?v=ATsSdBbOL3o

koerbagh ® | 03-09-10 | 00:11

koerbagh ® | 02-09-10 | 23:48
Ik ben het wel eens met het argument van tante Liesbeth dat mejuffrouw Mieke niet zo moet zeuren, maar schoppen tegen de naoorlogse eenrichtingssolidariteit van een bepaalde, niet nader genoemde generatie blijft hard nodig. Want voor je het weet spugen de ambtenaren in Den Haag er wéér een regeling uit die vooral gunstig is voor de jeweetwellerts. En krijg jij weer het verzoek om sterk schoudertje te gaan spelen.

Krachtmeester | 03-09-10 | 00:05

OoO | 02-09-10 | 23:54
tnx. Waren zeker lieve mensen. Maar aan mijn vaders kant waren het gangsters hoor. Die opa heeft in de oorlog behoorlijk geld bediend aan de DuitserTs.
Het kan verkeren.

zovoklets | 03-09-10 | 00:03

Parsons | 03-09-10 | 00:02
Niet dus ha :)
Ik kijk ff verder..

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 00:03

Al moet je met een breinaald een abortus veroorzaken had je maar geen HOER moeten zijn Liesbeth. Dan had je daar geen last van gehad.

Semper Pecunia | 03-09-10 | 00:02

@Nacho_Vidal | 03-09-10 | 00:00
Ah, dank. Dat verduidelijkt een hoop.

Parsons | 03-09-10 | 00:02

@Rammstein | 02-09-10 | 23:59
Hmm. Nou mij niet dus. Maar wel duidelijk dat u geen zin heeft in dit "gesprek".
*honden uitlaten gaat en out is*

LiebeMan | 03-09-10 | 00:01

LOL@koerbagh ® | 02-09-10 | 23:57

Parsons | 03-09-10 | 00:00

Parsons | 02-09-10 | 23:53
Sorry voor late reactie. Gaat over de vader van het meisje die de docu heeft gemaakt.
Ging op excursie, en kwam gestoord terug. Ze zoeken uit hoe het kwam..

Nacho_Vidal | 03-09-10 | 00:00

@Bichon Frisé | 02-09-10 | 23:50
Graag gedaan. Ik vind 't een topwijf.

Parsons | 03-09-10 | 00:00

LiebeMan | 02-09-10 | 23:58
Het lijkt mij vrij duidelijk.

Rammstein | 02-09-10 | 23:59

Zeg Johnny,
Niet dat je geen gelijk hebt hoor en je hebt het best leuk opgenoteerd allemaal, maar is het oppikken van een bitch-fight tussen twee forumcollumnistjes op een ander forum, om daar vervolgens vanaf veilige afstand op te schieten niet een béétje te makkelijk?
Al het liefs
Lafjes

lafjes anoniem | 02-09-10 | 23:58

@Rammstein | 02-09-10 | 23:54
Heeft u daarom een lage tolerantie? Of waar doelt u precies op? Verklaar u eens nader.

LiebeMan | 02-09-10 | 23:58

@Parsons | 02-09-10 | 23:53
Mark Twain.

koerbagh ® | 02-09-10 | 23:57

Ik moet constateren dat het sperma/ei mengsel van de babyboomers een inferieur produkt hebben voortgebracht.

kneuterzak | 02-09-10 | 23:57

LiebeMan | 02-09-10 | 23:43
Daarom juist, misschien.

Rammstein | 02-09-10 | 23:54

zovoklets | 02-09-10 | 22:50
+maakt.niet.uit voor jou en je grootouders. En de rest mag daar een lesje uit trekken.

OoO | 02-09-10 | 23:54

@Parsons | 02-09-10 | 23:51
Allang niet meer. Ik verbaas me slechts en wacht rustig tot de bom barst.

koerbagh ® | 02-09-10 | 23:54

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 23:50
lol
Nou ja, net ingereden uit de provincie.

zovoklets | 02-09-10 | 23:54

@Nacho_Vidal | 02-09-10 | 23:48
Opgezet, waar gaat het over?

Parsons | 02-09-10 | 23:53

@ 23:48
vind = vindt
goldt = gold
Maar de strekking moge duidelijk zijn. Het is geen kwestie van "intergenerationeel" conflict of schuld van de ene of andere generatie: het is een kwestie een hekel hebben aan zelfbeklag, gezeik en gezeur.

koerbagh ® | 02-09-10 | 23:53

Mag jij wel van moeders tot 20:30 uur opblijven Johnny?

Hölzenbein | 02-09-10 | 23:52

@koerbagh ® | 02-09-10 | 23:41
Aanvullend: daarom stuit die smerige anti Wilders retoriek van de PO me zo tegen de borst. Avond aan avond, dag in dag uit, maand na maand Wilders dit en Wilders dat roepen en dan tegelijkertijd laten zien hoe erg het gesteld is met de vrouwtjes in Afghanistan ten gevolge van de islam. Snap jij het nog?

Parsons | 02-09-10 | 23:51

Parsons | 02-09-10 | 23:35
Ik kende haar nog niet, maar ze potdomme karakter. dank

Bichon Frisé | 02-09-10 | 23:50

@zovoklets | 02-09-10 | 23:48
lol @ verse chicks op een sociëteit

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 23:50

Nederlandse vrouwen zijn de wel de laatste die moeten zeuren, ongeacht de leeftijd
Nederlandse vrouwen zijn namelijk kampioen deeltijd werken:
"Driekwart van de werkende vrouwen in Nederland heeft een deeltijdbaan. Daarmee is Nederland, in vergelijking met andere Europese landen, kampioen deeltijdwerk"
bron: www.kennislink.nl/publicaties/nederlan...
de reden:
"Vrouwen kiezen er gewoon voor om minder te werken dan de volledige werkweek. Ze willen het huis op orde houden en tijd voor zichzelf, kinderen, hobby's en sociaal leven overhouden.
Dat ze die keuze kunnen maken, ervaren ze wel als luxe. Van de dames heeft iets meer dan een derde het idee te moeten werken voor het geld. Bij mannen is dat een goede driekwart."
bron: www.zibb.nl/10240046/Personeelszaken/P...
pdf: www.womeninc.nl/download/10763
en ondertussen maar zeuren dat de Nederlandse man meer moet helpen in de huishouding

vip33 | 02-09-10 | 23:50

@koerbagh ® | 02-09-10 | 23:41
Ja, pfft.

Parsons | 02-09-10 | 23:49

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 23:46
Ja, wat doe jij hier. Moet jij niet naar de societeit om te zuipen en wat (verse) chicks te regelen?

zovoklets | 02-09-10 | 23:48

@Krachtmeester | 02-09-10 | 23:42
Liesbeth geeft Mieke nergens de schuld van, maar vind geheel terecht dat ze moet ophouden met zeiken en zeuren omdat ze op haar 24e geen baantje kan krijgen zonder ervaring (dat goldt voor alle generaties voor haar evenzo -ik heb op die leeftijd ook duizenden sollicitatiebrieven geschreven en werd voor 99,99999% afgewezen vanwege gebrek aan ervaring), en met dat eerste baantje geen geld genoeg verdient om naast de 3 vakanties per jaar en de nieuwste kleren elk jaar, de auto en de nieuwste gadgets geen geld heeft om een huis te kopen.

Mieke moet beseffen dat dat voor alle generaties voor haar óók gold. Ik verdiende op mijn 24e met een halfjaarcontract ook niet genoeg om een huis te kopen. En ik had geen auto, en geen gadgets en geen 3 vakanties.
Mieke moet ophouden met zeuren, als je jong bent heb je gewoon geen geld en geen kans om een huis te kopen (uitzonderingen daargelaten: profvoetballers en zangmietjes).

Dat is van alle tijden en dat is niet speciaal voor de verwende kutgeneratie van Mieke. Dat is wat Liebeth feitelijk zegt en daar heeft ze groot gelijk in.

koerbagh ® | 02-09-10 | 23:48

@ Parsons
IKON, ned 2 . Ook interessant

Nacho_Vidal | 02-09-10 | 23:48

@minimá-armezusvan.. | 02-09-10 | 23:42
Ja, dat gaat nogal lekker in een land waarin jongeren in de minderheid zijn...

Darylium | 02-09-10 | 23:47

@Parsons | 02-09-10 | 23:32
Ben ik te jong voor.

*leest topictitel* Wat doe ik hier?

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 23:46

TrauMa | 02-09-10 | 23:02

Dat zegt u goed, "we zijn een consument en een nummertje."
En met dat woord is alles ineens samengevat. We zijn consumenten
geworden en alles is verworden tot markt.
Wij moeten alles weer eens gaan bekijken in de termen van burger
en mens zijn. Maar ja de markt en de commercie bepalen alles
helaas!

strikdewepstroper01 | 02-09-10 | 23:46

Tjeezus Johnny, ruzie met je moeder?

Endoxa | 02-09-10 | 23:44

@Rammstein | 02-09-10 | 23:40
18+ Uiteraard. En let's be honest, alsof u als tiener alleen maar zat te schaken (of iets anders onschuldigs.)

LiebeMan | 02-09-10 | 23:43

ZSU-23-4 | 02-09-10 | 23:41
Het bestaat echt jah...

Nacho_Vidal | 02-09-10 | 23:43

Opvallend... Beide verhalen gelezen en ze hebben beiden gelijk.

_Fly66_ | 02-09-10 | 23:43

trouwens elke generatie kan toch haar politieke invloed doen gelden
waarom zorgen die jongeren van nu niet dat de pensioenleeftijd tot 88 wordt opgetrokken?
als je het ergens niet mee eens bent, kan je niks doen en het tegen heug en meug accepteren, of proberen het te veranderen.
en uiteindelijk is er geen verschil tussen mensen van verschillende leeftijd.
generaties, ze bestaan niet.

minimá-armezusvan.. | 02-09-10 | 23:42

Als vrouwen ouder worden, worden ze steeds milfer.
En mannen moeten milder worden, volgens die vrouwen dan hè.


janeedantoch | 02-09-10 | 22:47
Inderdaad, jongere generaties krijgen al eeuwen de schuld van oudere generaties. Maar sinds de babyboemmerTs krijgen jongere generaties daar ook nog eens *kuch* gratis *rochel* de staatsschuld bij. En daar wringt toch iets.
Mijn handen gaan in elk geval never nooit niet aan het bed van een doodzieke eenrichtingssolidaire babyboemmerT. Hadden ze zich maar beter moeten verzekeren, of harder moeten demonstreren voor een meer-handen-aan-het-bed-regeling.

Krachtmeester | 02-09-10 | 23:42

Ok, maar goed, dat de babyboomgeneratie het HELE land met de blote handen heeft opgebouwd weten we nu wel.
Resteert de belangrijke vraag of Liesbeth Wytzes er inderdaad in geslaagd is zichzelf te beffen. Feiten, iemand?

ZSU-23-4 | 02-09-10 | 23:41

LiebeMan | 02-09-10 | 23:36
Ik heb nogal lage tolerantie voor mannen die het over kinderen ( tieners zijn tenslotte nog kinderen, ondanks alles ) hebben, op die manier.
Dus.

Rammstein | 02-09-10 | 23:40

Parsons | 02-09-10 | 23:38
Zo naïf

Nacho_Vidal | 02-09-10 | 23:40

@koerbagh ® | 02-09-10 | 23:34
Ja geweldig stuk!

Parsons | 02-09-10 | 23:40

Op Nederland 1 laat een oorlogsjournaliste de mooie kanten van de islam zien. Ook interessant.

Parsons | 02-09-10 | 23:38

wel een leuke quote van mevrouw: "Van de 27.530 wao'ers onder de dertig is ruim 70 procent vrouw, over het algemeen zonder kinderen."
waarmee eens te meer wordt bevestigd dat de vrouw het zwakke geslacht is

vip33 | 02-09-10 | 23:38

@koerbagh ® | 02-09-10 | 23:34
De jaap. Is dat een soort anti-joop?

LiebeMan | 02-09-10 | 23:37

jan-lul-de-behanger | 02-09-10 | 23:35
kan jouw vrouw meelezen??
Je moet die ketting inkorten hoor, kan echt niet zo.

ZSU-23-4 | 02-09-10 | 23:37

@Rammstein | 02-09-10 | 22:31
Tieners en pijpen. Een prima combinatie toch?

LiebeMan | 02-09-10 | 23:36

@Bichon Frisé | 02-09-10 | 23:32
Marieke Stellinga.

Parsons | 02-09-10 | 23:35

Wytzes schrijft soms wel leuk maar heeft tegenwoordig duidelijk last van de overgang waardoor ze een soort schriftelijke opvliegers krijgt. En ze kan -net als heel veel vrouwen- soms ongelofelijk dom uit de hoek komen.

**ontwijkt nu klap met deegroller van meelezende echtgenote

jan-lul-de-behanger | 02-09-10 | 23:35

Ik ga morgenochtend wel meteen mijn kindeheren de heeele dag GEK zeiken over het feit dat die MP3 speler om hun nekjes wel heeelemaal te danken zijn aan de Generatie Die dan Momenteel Tegen Ze Aanzeikt.
Dat wordt dus een gezellige dag. En kan ik alvast oefenen voor als ik ook zo oud ben als Liesbed.

ZSU-23-4 | 02-09-10 | 23:33

queefte. komt dat van het engelse quif = kutscheet
queefen, queeften, gequeeft?
kan zo in de lijst van nederlandse neologismen

minimá-armezusvan.. | 02-09-10 | 23:32

Noem één inhoudelijk belegen columniste.

Bichon Frisé | 02-09-10 | 23:32

Als je 24 bent kun je helemaal geen objectieve mening geven over de jaren '90.

What a load of crap

Nacho_Vidal | 02-09-10 | 23:32

niet zo zeuren bloggers over en weer; in de vrije wereld hebben vele periodes hun kansen en belemmeringen.

Rest In Privacy | 02-09-10 | 23:28

@Parsons | 02-09-10 | 23:22
Je zou bijna verlangen naar P&W. Bijna.

P gaat wel trouwens. W kan ongezien de tyfus krijgen.

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 23:27

Het een na grootste kenmerk van die babyboomers is dat ze het land keihard hebben opgebouw, maar het grootste kenmerk is toch dat ze alles nog harder weer hebben opgevroten.
Gelukkig laten ze straks een mooi land na met veel beton, allochtonen, de islam, staatsschuld, de economische zeepbel der zeepbellen (alweer de staatsschuld), milieuvervuiling, de milieumaffia, zeikwijven die in Elsevier schrijven, onbetaalbare huizen, een ontploffende wereldbevolkingsgroei, nog maar wat islam (staat leuk op hun CV), Vinexellende.... undsoweiter.

ZSU-23-4 | 02-09-10 | 23:26

Nekschot, kom er maar in...

EtterBuil | 02-09-10 | 23:23

Geachte mevrouw Wytzes,

De titel Elsevier Milf is voor u doen te hoog gegrepen
classificeer u meer als een Granny.Tot slot maak uit op dat u last heeft van een PEM Syndroom!

Met vriendelijk groet,

Praatzieke kaketoe.

Praatzieke kaketoe | 02-09-10 | 23:23

@Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 23:19
Ja Frits sloeg de spijker op het kopje. Ze gingen weer Wilders aanpissen over de zeurpiet tweet waarop Wester even uitlegde dat Wilders de dag erop door een of ander CDA fossiel werd uitgemaakt voor massamoordenaar en werd vergeleken met Karazich... Daar hadden de heren even niet van terug.

Parsons | 02-09-10 | 23:22

ojédiaré | 02-09-10 | 23:04

Terugkomende op je vraag wat voor werk in doe.
Momenteel ben ik werkzoekende.
Ik heb altijd projectmatig administratief werk
gedaan bij de overheid. Maar om een lang
verhaal kort te maken is daar nu geen
werk voor externe i.v.m de crisis.
Dus deze jongen heeft grote reisplannen o.a
backpacken in India.

strikdewepstroper01 | 02-09-10 | 23:21

lol @ queef

Ozdorp | 02-09-10 | 23:19

Zo Johnny Quid, wat laat jij je kennen. Nou ja, leuke linkjes bij elkaar gezocht.

Ja ook | 02-09-10 | 23:19

ik zie er enorm naar uit om op mijn oude dag ook lekker te kunnen gaan zeiken over hetfeitdatvroegerallesbeterwas.
want dat ga ik dan keihard doen. gewoon, omdat dat dan ook zo is!
natuurwetten, daar kun je niet omheen, om met mijn vriend hawking te spreken.

eddy van vliet | 02-09-10 | 23:19

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 23:17
Ja, voor mij ook, want de reden was eigenlijk flut. Er werd totaal voorbijgegaan aan wat de echte oorzaak was.

Rammstein | 02-09-10 | 23:19

@Parsons | 02-09-10 | 23:11
Kudt, net nu ik niet aan het kijken ben. Is het goed?

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 23:19

@Rammstein | 02-09-10 | 23:13
Beetje een anticlimax ;)

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 23:17

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 23:12
Ontslagen.
Het was een zonnige dag, die dag.

Rammstein | 02-09-10 | 23:13

Die Frits!

Frau Antje | 02-09-10 | 23:12

@Rammstein | 02-09-10 | 23:10
Drie jaar, wat betekende het einde van jullie collegaschap? #durftevragen

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 23:12

Rammstein | 02-09-10 | 23:10

Zo hé. Dat is weer eens wat anders dan bang te zijn voor maar 1% loonsverhoging.

zovoklets | 02-09-10 | 23:12

Frits Wester +veel @ KdB!

Parsons | 02-09-10 | 23:11

Graaf Kinterslaas | 02-09-10 | 23:09

Die zullen ook op hun bek gaan en zichzelf oppakken.

zovoklets | 02-09-10 | 23:10

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 23:06
Ik heb drie jaar gewerkt met een collega van wie ik verwachte dat hij een keer met een afgezaagde shotgun binnen zou komen.
Creed on a mission, zeg maar.
Is eng hoor.

Rammstein | 02-09-10 | 23:10

strikdewepstroper01 | 02-09-10 | 22:53
Mijn broer vertelde dat hij zijn diensttijd heeft overleefd mbv fricandellen en tapbier. Hij heeft overigens nu nog steeds last van apneu-ejaculaties.

ojédiaré | 02-09-10 | 23:09

Haha hoe zou het over 20 jaar zijn met de kinderen die nu worden geboren...

Graaf Kinterslaas | 02-09-10 | 23:09

janeedantoch | 02-09-10 | 22:59

Geef niet hoor, ik ben geen babyboomer
maar een dertiger ( Lichting 1990) . Ik zeg ook
niet dat je altijd de dienst nodig hebt om je
grenzen te verleggen. Ik bedoel dat het
een zinvolle ervaring kan zijn.

strikdewepstroper01 | 02-09-10 | 23:08

Mieke van Poll heeft niets te makken omdat ze zeurstukjes schrijft voor een linkse krant. Gewoon snel iets rendabels gaan doen, dan komt die leasebak vanzelf.

Plop! | 02-09-10 | 23:08

@ojédiaré | 02-09-10 | 23:04
Begravenisondernemer?

yadda | 02-09-10 | 23:08

In de 17e eeuw hadden vrouwen het pas moeilijk; toen bestond de waag nog.
Ben benieuwd of Liesbeth op de brandstapel of met een molensteen om haar nek tot haar einde zou zijn gekomen destijds.
Daarin heeft ze nu wel een punt, ze heeft het nu zoveel beter.

DeGriek | 02-09-10 | 23:07

strikdewepstroper01 | 02-09-10 | 22:53
Oke. En wat doet u nu, als ik vragen mag?

ojédiaré | 02-09-10 | 23:04

En die hele lange vakantie naar die kelder in Oostenrijk dan Liesbeth?

Leeany | 02-09-10 | 23:03

Liesbeth heeft eigenlijk wel gelijk. Twintigers denken het leven te kennen maar ze weten niks van het echte harde leven. Wordt eerst maar eens eh.. vijftig of zo.

deoudererijperevrouw | 02-09-10 | 23:02

Volgens mij is ze gedumpt voor een jonger ding..
@bakoenin | 02-09-10 | 21:14
"Wij hebben geen boodschap aan het beklag van de jongeren van nu"
Een nogal egoistische uitspraak voor iemand van de generatie die nog van vooruitgang heeft kunnen profiteren en er daarmee voor heeft gezorgd dat het nu een aflopende zaak is, waar leefomgeving en vrijheid keihard achteruit hollen.
Alles volstrekt kapot gereguleerd en gecontroleerd en onzekerheid over of er straks nog wel voldoende over is om het je kinderen aan te willen doen ze op de wereld te zetten.
Als u denkt dat 'luxe' als computers en MSN dit kunnen compenseren, hebben we gelijk het waanbeeld te pakken waar wij nu onder lijden.
Vroeger werkte je inderdaad voor jezelf, nu ben je een 'consument' en een nummertje bij de belastingdienst.
De jeugd vandaag is inderdaad verziekt en daar zijn ze zeker niet zelf verantwoordelijk voor.

'TrauMa | 02-09-10 | 23:02

... En na lezen van Mieke haar onrealistische maar vanuit haar zeer beperkte visie correcte zeik schrijfsel kom ik tot de conclusie dat Bakoenin het wél snapt en goed kan verwoorden.

Tobus | 02-09-10 | 23:00

@strikdewepstroper01 | 02-09-10 | 22:53
nog zo'n lutser. is dat het kenmerk van de "doorbijtende babyboomer" dat ie de fiets pakt als het regent. Ow wat zijn we toch een bikkels. En als er een beetje doorgewerkt moet worden dan hebben we ineens een heel zwaar beroep gehad.
Kijk een om je heen. Als het regent zie ik nog steeds mensen fietsen, en die zijn heus niet allemaal 55 plus.
En een beetje vent heeft geen dienstplicht nodig om zijn grenzen op te zoeken. Een beetje vent zoekt ze op.

janeedantoch | 02-09-10 | 22:59

We beleven een conjunctuurdip a la de jaren tachtig, waardoor er bezuinigd moet worden en er even weinig werk is voor jonge mensen. Dat is uitermate frustrerend, de mensen die dertig jaar geleden jong waren kunnen daarover meepraten.
Maar die dip is tijdelijk. Over een tijdje is er werk genoeg, door de vergrijzing en door economische groei. En er is een groot verschil: door de informatierevolutie en de mondialisering hebben de jongeren van nu veel meer kansen dan wij vroeger.
En het is natuurlijk flauw om steeds over het glaasje prik op zaterdagavond te beginnen, maar realiseer je toch eens één keer hoe geweldig goed je het hebt.

Dr. Mabuse | 02-09-10 | 22:59

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 22:49
"Women your age are more likely to be mauled at the zoo than get married."
Jack Donaghy on forty year olds.

Creed, LOL, die kleine gozer die een blogwebsite zonder aansluiting voor hem heeft gemaakt omdat het `zelfs voor het internet te erg was`.

Rammstein | 02-09-10 | 22:59

verstandelijke beperkingen zijn van alle tijden, nietwaar liesbeth?

Snelle Gerrit | 02-09-10 | 22:55

@Gravin v Kippenbouth | 02-09-10 | 22:31
anders ga je ergens anders aan je gerimpelde pik trekken, ouwe.
Wij pakten vroeger de fiets.. pleuhat op. De achterbankgeneratie, mocht die er zijn, kon alleen ontstaan omdat iemand achter het stuur plaats nam. En wie zijn dat.. juistem. de babyboomers, zij die het vroeger oh -zo zwaar hadden, en het daarom nu eigenlijk wel verdienen om hun villas gesupsidieerd met hun 55ste met pensoen te gaan.
Overigens zie ik om mij heen talloze hardwerkende, ambitieuze jonge mensen die prima kunnen afzien. Alleen dat betuttel van oudere generaties kon wel eens ophouden.

janeedantoch | 02-09-10 | 22:55

lion@night | 02-09-10 | 22:45
Bij ons had alleen iemand die ook buiten het kantoor werkte een bedrijfs-gsm.
Wil je bellen met je prive-gsm, goed dat doe maar in je (rook)pauze. Natuurlijk belt iedereen wel eens privé, maar een krachtige baas onderdrukt dat ge-sms en getwitter. Net als privé internetten eigenlijk. Die paar dagen per week en paar uren per dag, die veel mensen tegenwoordig nog maar werken willen ze ook nog 'leuk' maken. Het moet niet gekker worden ;-)

Brakke Obama | 02-09-10 | 22:53

@ójediaré @Lion@night

De dienstplicht was zeker niet de mooiste tijd van mijn leven.
Maar door m'n diensttijd heb ik nooit zo'n moeite met een
zware regenbui op weg naar huis, beste Lion@night.
Of op een andere manier een beetje afzien.

Door het eindeloos kuilen graven (dat is een mooie kuil,
gooi maar dicht. en graaf daar maar een nieuwe) de eindeloze
kasten en kamerinspecties, bivakeren bij weer en wind.
kortom het militaire leven leer je jezelf kennen.
En ja ik kan wel met kleine tegenslagen omgaan. Ik ben
niet van de patatgeneratie.

strikdewepstroper01 | 02-09-10 | 22:53

Liesbeth Wytzes schrijft al twintig jaar k*t en als een k*t..

Petrus de Rewa | 02-09-10 | 22:53

Wat een zeikwijven; allebei. Wij hadden het pas zwaar vs wij hebben geen kansen.

Eric356 | 02-09-10 | 22:52

Mieke heeft helemaal gelijk. Ze heeft haar hele puistenpuberige leven ONS gezien, een halve generatie voor haar. De midden dertigers. Opgegroeid in de negentigs, liefs in een één-kind één-ouder gezin, die alles hadden. En als we het niet kregen, namen we het wel. Studeren voor iedereen, cetrificaat inflatie ongekend (toen nog wel). de babyboomers van 2030. Alleen hoeven wij geen principes te verkwanselen tegen macht en geld - gewoon, omdat we die nooit gehad hebben.

Tja, dan voel je je als twintiger, die zich zijn hele leventje blind gestaard heeft op deze weelde, best wel hard in de kringspier genomen.

Kid Stupid | 02-09-10 | 22:51

Nu ben ik geen wijf, (maar wel een ouwehoer) en heb ik op mijn 20ste een jaar mijn oma verzorgd, totdat ze de pijp uitging.
Die verhaalde weleens over hoe ze de spontane abortussen moest doorstaan en 's middags geacht werd voor haar man en 8 kinderen de piepers op tafel te hebben dampen. Geen wasmachine. Geen afhaal Chinees/Indo/Patat en op de lat bij de bakker/groenteboer/slager (éen keer per week) voedsel kocht. De pastor die langskwam en onomwonden vroeg waarom het wat lang duurde voordat er een nieuwe loot in de kattelieke stamboom kon worden gekrast. Hoe ze verhuisde naar een huurwoning die 1 gulden per week goedkoper was. Een woning van een bollenboer die vooraan in de kerk zijn eigen zitplaats had "geschonken' opdat haar man, mijn opa, twaalf uur kon werken op zijn land en 's avonds moest bijklussen opdat ze nieuwe schoenen voor de oudste konden kopen. Schoenen die natuurlijk niet werden weggegooid maar gedragen door de opvolger in de kinderrij. Vakantie was drie keer per zondag naar de kerk waar ze achterin mocht zitten en een uurtje haar ogen kon sluiten omdat niemand het zag.
-
Mijn oma zou lachen om die, jonge en oude, meiden van nu. En al die luxe en vrijheid geweldig voor ze vinden, dat ook.

zovoklets | 02-09-10 | 22:50

@Rammstein | 02-09-10 | 22:48
Ze moeten alleen Creed meer tekst geven. Wat is die vent geniaal.

En Yes, dear heeft niets met komedie te maken.

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 22:49

Komt ie dan. Deze mail circuleert nationwide. Volgens mij heeft tante libelle deze ook in haar postgleufje staan:
Those of You Born Between 1930 - 1979 At the end of this Email is a quote of the month by Jay Leno.. If youdon't read anything else, Please Read what he Said.Very well stated,Mr. Leno. TO ALL THE KIDS WHO SURVIVED THE1930's, 40's, 50's, 60's and 70's!! First, we survived being born to mothersWho smoked and/or drank while they werePregnant. They took aspirin, ate blue cheese dressing,Tuna from a can and didn't get tested for diabetes. Then after that trauma, we were put to sleep on our tummies in baby cribscovered with bright colored lead-base paints. We had no childproof lids on medicine bottles,Locks on doors or cabinets and when we rodeOur bikes, we had baseball caps not helmets on our heads. As infants & children,We would ride in cars with no car seats,No booster seats, no seat belts, no air bags, bald tires and sometimes nobrakes. Riding in the back of a pick-up truck on a warm dayWas always a special treat. We drank water>From the garden hose and not from a bottle. We shared one soft drink with four friends,>From one bottle and no one actually died from this. We ate cupcakes, white bread, real butter and bacon.We drank Kool-Aid made with real white sugar.And, we weren't overweight.WHY? Because we wereAlways outside playing... that's why! We would leave home in the morning and play all day,As long as we were back when theStreetlights came on. No one was ableTo reach us all day. And, we were O.K. We would spend hours building our go-carts out of scrapsAnd then ride them down the hill, only to find outWe forgot the brakes. After running into the bushesa few times, we learned to solve the problem. We did not have Playstations, Nintendo's and X-boxes.There were no video games, no 150 channels on cable,No video movies or DVD's, no surround-sound or CD's,No cell phones, No personal computers, no Internet and no chat rooms.WE HAD FRIENDSAnd we went outside and found them! We fell out of trees, got cut, broke bones and teeth. And there were nolawsuits from these accidents. We ate worms and mud pies made from dirt,And the worms did not live in usForever. We were given BB guns for our 10th birthdays,Made up games with sticks and tennis balls and,Although we were told it would happen,We did not put out very many eyes.. We rode bikes or walked to a friend's house andKnocked on the door or rang the bell, or justWalked in and talked to them. Little League had tryouts and not everyone made the team. Those whodidn't had to learn to deal with disappointment. Imagine that!! The idea of a parent bailing us out if we broke the lawWas unheard of. They actually sided with the law! These generations have produced some of the bestRisk-takers, problem solvers and inventors ever. The past 50 yearsHave been an explosion of innovation and new ideas.We had freedom, failure, success and responsibility,and we learned how to deal with it all. If YOU are one of them?CONGRATULATIONS!

horsteknots | 02-09-10 | 22:49

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 22:45
Yeppers, the Office. De herkenning van collega's die je zelf hebt.
Is er nog wel iemand thuis bij CC ? De helft van de aankondigingen ontbreekt al enige tijd, en in het weekend leiden de ondertitels een eigen leven.
En "yes, dear", what the fuck is dat voor een flut serie ?

Rammstein | 02-09-10 | 22:48

Toch gek dat oudere generaties, (sinds mozes, zo ongeveer), altijd tot de conclusie komen dat de hele wereld naar mallemoer is gegaan, en dat ze daar altijd weer de jongeren als de schuldige van aanwijzen.

janeedantoch | 02-09-10 | 22:47

Plato had meer dan 2000 jaar geleden ook al problemen met de brutaliteit en decadentie van jongeren, dus wat dat betreft niks nieuws. Dat komt enerzijds doordat ouderen altijd geneigd zijn om het verleden te verheerlijken en anderzijds simpelweg omdat wijsheid met de jaren komt. Overigens ben ik zelf een twintiger, dus ik kan fout zitten hiermee.

Maar wel moet ik zeggen dat ik er serieuze problemen mee heb om me blauw te betalen voor een verzorgingsstaat terwijl het kabinet serieuze plannen heeft om de studiefinanciering af te schaffen/te beperken, uitkeringen voor jongeren stop te zetten etc etc. Verder heb ik ook het vermoeden dat als ik oud ben de pensioenleeftijd ergens in de 80 ligt, terwijl ik er door de vergrijzing veel meer voor zal moeten betalen dan de babyboomers. Dat is, als er dan uberhaupt nog zoiets als een pensioen bestaat. Daarbij is het hebben van een iPod in de trein een schrale troost.

Darylium | 02-09-10 | 22:47

Zij Mieke heeft gelijk. Klinkt allemaal heel bekend in de oren. Ben 25 bijna afgestudeerd en al bezig om een baan te zoeken. Bijna altijd hoor ik dat ze 'liever iemand met ervaring' zoeken. Lekker is dat, ik heb altijd erbij gewerkt, maar dat was iets totaal anders dan mijn studie. Altijd met veel plezier gedaan en nog steeds trouwens.
Maar dan hoor je die smerige babyboomerts klagen over dat hun lonen niet met 20% zijn gestegen dit jaar, dat de hypotheekrenteaftrek op hun kasteel niet zeker is enz. enz.
Ik wil zeggen tegen de babyboomerts: bedankt voor de goede miliemaatregelen in de jaren 70, dat mogen we nu oplossen. Bedankt voor de 'goede' integratie van de gastarbeiders. Bedankt voor uw karige inleg in het pensioen. Bedankt voor het aanleggen van voldoende snelwegen. Bedankt voor het misbruik maken van stufi voor vele jaren, zodat die nu afgeschaft wordt. Bedankt voor het linkse lullen in de jaren 70 en het rechtse vullen nu..
Kortom: bedankt voor het afschuiven van de problemen op de jongere generatie.

sjakei | 02-09-10 | 22:47


Klagen over klagen... Ik klaag over mensen die klagen dat andere mensen zo klagen.

In welke tijd je ook uitgepeopt ben, dood gaan we allemaal en wil je een beetje lol hebben moet je er idd wel je best voor doen.. Only for the lucky few komt het allemaal aanwaaien, de rest moet er gewoon hard zijn best voor doen.

Ik kocht ook op mn 27e mn eerste huis.. kocht mijn eerste auto op mijn 25e, vloog pas voor het eerst op mijn 24e.. Ik heb dat wel kunnen doen omdat ik daar hard voor gestudeerd heb en er nu hard voor werk..... En ik ben nu 28 en geen 60!

Dat sommige mensen betaald kunnen krijgen om dit soort onzin uit te kramen (toch wel meestal babyboomers btw mevrouw wytze!), dat is pas beklagenswaardig!

Dr. O.P. Lul | 02-09-10 | 22:46

@ Brakke Obama | 02-09-10 | 22:38
Niet alle werknemers hebben een vaste kantoorplek met telefoon (zie eerdere post), denk aan koeriers, taxichauffeurs, wegwerkers etc.
Die wel een mobiel mee naar de zaak en kantoorwerkers niet?
Dat krijg je er nooit door heen.

Rest In Privacy | 02-09-10 | 22:45

@Rammstein | 02-09-10 | 22:40
Het is een leuke serie inderdaad, maar op het moment kijk ik eigenlijk alleen The Office. De programmering bij CC is wat magertjes geworden.

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 22:45

Deze dame pleegt vet plagiaat. Intresse? Gs?

horsteknots | 02-09-10 | 22:44

hierbij is dus duidelijk dat Liesbeth al sinds 1962 haar schaamhaar niet onderhouden heeft?

Anyway, Liesbeth zou niet misstaan op de middenstip van het stadion van Kandahar.

Tobus | 02-09-10 | 22:43

@ strikdewepstroper01 | 02-09-10 | 22:34
tip: graag even tijdstip meekopieëren als je een reaguurder citeert. Leest wat makkelijker voor iedereen.

Ik zeg al in een eerdere tegel dat die gewoonte (niet meer zonder mobiel kunnen) niet meer terug te draaien is. Instanties/bedrijven etc, nemen mobiel contact met je op tijdens werktijden. En niet iedereen heeft een telefoon op de zaak (denk aan wegwerkers, koeriers etc.)

Rest In Privacy | 02-09-10 | 22:42

@Brakke Obama
Om 5 uur 's nachts wel even een washandje d'rlangs na het stappen, dansen en sjansen.

Rest In Privacy | 02-09-10 | 22:42

Überkopf | 02-09-10 | 22:29

Je gaat wel ver met de uitingen van je onnuttige, ongelukkige, rijke, en dus ongetwijfeld linkse levensstijl. Jouw embleem is een HIV-eetje?
Bukken, bruinwerkende reetkever, doe ik voor niemand. Zeker niet voor een onnuttige, ongelukkige, rijke ouwehoer. Is Paul de Leeuw niks voor jou?

Waaligator | 02-09-10 | 22:42

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 22:39
Ik ben helemaal gék op Jack. Wat een baas !
Die dokter is ook leuk, en Liz Rulez.
Zo.

Rammstein | 02-09-10 | 22:40

@Rammstein | 02-09-10 | 20:52
Beste figuur uit de serie.

"I need you to drop your pants."

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 22:39

@Hapax | 02-09-10 | 22:34
Ik heb google geraadpleegd. Geen milf, nee.

Nee.

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 22:38

lion@night | 02-09-10 | 22:33
Daar heb je als bedrijf toch een telefoniste voor? Stagaires hebben sowieso geen gsm nodig op hun werk. Of werkt het koffieapparaat nu ook al sms-gestuurd?

Brakke Obama | 02-09-10 | 22:38

@ Gravin v Kippenbouth | 02-09-10 | 22:31
Ben ik niet met je eens.
Ik vind het zwaar frustrerend om na een dag werken op fiets huiswaarts te keren in een zware regenbui en zeiknat thuis te komen.
Ik zie de lol er absoluut niet van in.

Rest In Privacy | 02-09-10 | 22:38

@yadda | 02-09-10 | 22:31
Als de dienstplicht de mooiste tijd van zijn leven is geweest .. ben ik natuurlijk ook benieuwd naar zijn huidige omstandigheden.
*traan wegpinkt

ojédiaré | 02-09-10 | 22:38

Waaligator | 02-09-10 | 21:40
Eens, waarom die tegenstelling van de generaties ineens, slaat helemaal nergens op.

lanex | 02-09-10 | 22:38

Milf+2-jankende postpuber-10

luckor | 02-09-10 | 22:37

Rammstein | 02-09-10 | 22:31
Gewoon een moderne tokkienaam voor meisjes.

Brakke Obama | 02-09-10 | 22:36

OT

Wat een gruwelijk tv-programma is gelanceerd door de belastingcentenomroep op Nl 3. En dat als programmatische voorganger van POWnews (22:00-22:45) volgende week.

Clowneske relnicht de Leeuw en ex-hakkelaar Wennemars in een poging al het nieuws dat er is -al gras voor de voeten wegmaaiend- te proppen in een drie kwartier durend allergieopwekkend kudtprogramma.

Tactiek à la Hilversum

6 september...: Tv-boycot tot 22:45

-Straatverlichting- | 02-09-10 | 22:35

@ Rammstein | 02-09-10 | 22:31
leeftijds-technisch?
*zwaar nadenken doet nu*
;)

Rest In Privacy | 02-09-10 | 22:35

lion@night

Dat soort peopeltjes moeten eens leren niet continu op het schermpje van je mobiel te kijken als een mobieldebiel. Ze moeten gewoon eens leren dat ding thuis te laten.
Dat scheelt een hoop stress. Doe ik zelf ook. Lekker onberiekbaar. Ga je niet
dood aan. Veel van die gastjes zijn verslaafd aan hun mobiel.......

strikdewepstroper01 | 02-09-10 | 22:34

Is toch geen Milf? Is een zeikwijf.

Hapax | 02-09-10 | 22:34

@ Brakke Obama | 02-09-10 | 22:27
Zo'n verbod gaat lastig worden, hoeveel werknemers hebben een gsm van de zaak welke ook voor privé wordt gebruikt (of gebruikt mag worden).
We zijn allemaal mobiel bereikbaar tegenwoordig, dat weten ook instanties of bedrijven die om wat voor reden dan ook contact met je opnemen.
Het is een ingeslopen gewoonte geworden hetgeen je niet meer kan terug draaien.

Rest In Privacy | 02-09-10 | 22:33

tendentieus artikel geplempt voordat het hele artikel was doorgenomen zeker?

ik kan me er wel in vinden, "hama hamas alle joden aan het gas" (citaat!!!!! echt waar!!!) mag kennelijk geroepen worden, maar hoofddoekjestax is een fascistische uitlating...

doe mij dan maar die tax, we betalen toch al overal teveel voor.

Joffri | 02-09-10 | 22:33

kom hoe heet ie | 02-09-10 | 22:29
Beffen is toch heerlijk (mits kaal), of ben ik nu gek?

Brakke Obama | 02-09-10 | 22:32

Brakke Obama | 02-09-10 | 22:30
Wat zijn shananyannananana's ?

Rammstein | 02-09-10 | 22:32

@ojédiaré | 02-09-10 | 22:30
Het was vast de mooiste tijd van zijn leven

yadda | 02-09-10 | 22:31

[citaat:]
.... Hun misrekening betrof de jeugd werkeloosheid in de jaren 80, waar heel veel van mijn leeftijdgenoten last van gehad hebben. [/einde citaat]
@ bakoenin | 02-09-10 | 21:53

Zeer zeker waar.
Ik moet toegeven dat ik in zekere zin ook wat geluk heb gehad. Heb ouders gehad die me altijd stimuleerden. Daarnaast heb ik voor een beroep gekozen waar altijd vraag naar is en waar ik vandaag de dag nog steeds drie dagen per week van geniet. Ik moet wel verrekte hard werken maar ik zou niet anders willen.

Wat mij opvalt, is dat vandaag de dag veel jonge mensen depressief zijn. Is op zich ook niet vreemd: vele jongeren hebben domweg niet geleerd om met tegenslag om te gaan.
Tja, bij regen pakt de achterbankgeneratie de auto.
Mijn generatie doet dat uiteraard ook wel, maar niet altijd.
Wij vinden het stiekem best lekker om eens een keer ouderwets nat te worden.
Heerlijk toch om bij thuiskomst droge kleren aan te trekken? Dat voelt zo lekker!

Gravin v Kippenbouth | 02-09-10 | 22:31

LiebeMan | 02-09-10 | 22:00
Hij bedoelt dat tieners moeten pijpen, zoiets. Brakke heeft een beetje problemen met wat wel en niet mag, leeftijds-technisch.

Rammstein | 02-09-10 | 22:31

@strikdewepstroper01 | 02-09-10 | 22:23
Kunt u misschien een leuke anekdote over uw diensttijd met ons delen?

ojédiaré | 02-09-10 | 22:30

Wanneer worden oude mensen eindelijk oud genoeg om te begrijpen dat het leven voor jonge mensen niet makkelijker is, ondanks alles wat ze in hun leven gedaan hebben om dat mogelijk te maken?

ik snap het, waarom zo'n ouwe huilie huilie niet?

LauweBruis | 02-09-10 | 22:30

Rammstein | 02-09-10 | 22:23
Erklären Sie Sich bitte.

Brakke Obama | 02-09-10 | 22:30

Om iets positiefs bij te dragen: ik zag tussen m'n 16e en m'n 24ste het schaamhaar bij de vrouwen verdwijnen! Wat het beffen bijna tot iets plezierigs maakte. Maar goed, alles went.

Rest In Privacy | 02-09-10 | 22:29

Waaligator | 02-09-10 | 22:12
Je moet ervoor openstaan. Buk maar even.

Überkopf | 02-09-10 | 22:29

discours was de engelse term

9-buts | 02-09-10 | 22:28

Liesbeth Wytzes: M.I.D.L.F.

YMMMV | 02-09-10 | 22:28

lion@night | 02-09-10 | 22:23
'Ja, maar' is een Hollands verschijnsel. Standaard antwoord ipv luisteren.
Mijn personeel zou hun prive-gsm thuis of uit moeten laten. Gebeld worden kan toch op het nummer van je werk?

Brakke Obama | 02-09-10 | 22:27

genEraties

kuierdroad | 02-09-10 | 22:27

Als iedereen nu gewoon eens ophield met het zeuren op andere generaties. Als klein kind ben je jaloers op je ouders omdat zij alles zelf beslissen en laat naar bed mogen. Als puber zijn je ouders iets waarmee je niet wilt worden geassocieerd omdat ze alles fout doen en belachelijk zijn. Vervolgens is men als ouder zijnde weer van mening dat de jeugd van tegenwoordig van geen kant deugt en alleen maar op de luie reedT zit. Het grappige is dat dit bij alle genaraties het geval is. En tóch blijven er mensen beweren dat de jeugd van tegenwoordig zó slecht is dat de wereld over 20 jaar volledig ten onder is gegaan. Volgens mij valt het allemaal reuze mee.

kuierdroad | 02-09-10 | 22:26

@ Brakke Obama | 02-09-10 | 22:20
Vergeet de Daisey's niet.
Ik heb wat van die begin twintigers als stagiaires voorbij zien komen, en dan valt inderdaad op dat het exemplaren zijn van 'ja,maar'.
En werkhouding?
Niet, te laat komen en eerder de deur uit aan het einde van de dag en lekker blijven sms'en tijdens het werk.

Rest In Privacy | 02-09-10 | 22:23

Wat verpest de mentaliteit van mensen? Ik denk te veel materialisme en de
invloed van de massamedia. Een overkill aan informatie van wat we allemaal
moeten doen en kopen. Sommigen mensen zullen moeten leren dat als je iets
wilt bereiken je ervoor moet werken. Respect moet je verdienen.
Persoonlijk vind ik dat er veel goeds in dit landje kapot is gemaakt.
Bijvoorbeeld de dienstplicht. Ja, de eerste maanden waren shit. Maar
als ik nu terug kijk was het leerzaam. Of je nou plattelander was, randstedeling,
hoog- of laagopgeleid dat maakte niet uit. Iedereen werd bij elkaar gezet
en je moest er maar samen doorkomen. Daar leerde je in een groep werken,
fysiek vond ik het zwaar. Maar ja, toch een stukje opvoeding.
Maar als je dat thuis niet leert. Veel van die jonkies nu hebben nog nooit
zwaar werk gedaan met hun handen. Wat mentaliteit kweken aangaat
vond ik de dienstplicht zinvol.

strikdewepstroper01 | 02-09-10 | 22:23

Brakke Obama | 02-09-10 | 22:20
The who and the what now ?

Rammstein | 02-09-10 | 22:23

Wacht tot de Shanaya's hun pratende scheur opentrekken. Dan zijn de huidige twintigers nog liftmuziek.

Brakke Obama | 02-09-10 | 22:20

Nou, Johnny Quid, ik vind anders dat Liesbeth Wytzes gelijk heeft; vervelende puistpuber dat je er bent!

L. Rakker | 02-09-10 | 22:19

LiebeMan | 02-09-10 | 22:03

Leren lezen.

Waaligator | 02-09-10 | 22:18

waar gaat het over?
'schrikt net wakker'

watsinneneem | 02-09-10 | 22:15

ik wil niet ouwehoeren maar als mabel "het meisje van die lange" in 1968 geboren is, is ze naar mijn beste weten eenenveertig op zn minst en een hele generatie of alle mensen van een bepaalde leeftijd met elkaar vergelijken klinkt als een engelse term waar ik even niet op kan komen, net zoals alle buitenlanders=geert of alle christenen=cda daaaag

9-buts | 02-09-10 | 22:13

poetsnoet | 02-09-10 | 22:08
je bent duidelijk toe aan een verzorgingshuis.

flunkerT | 02-09-10 | 22:13

yadda | 02-09-10 | 22:03

Je vindt maar wat je niet kunt laten, zagevent.

Überkopf | 02-09-10 | 22:03

Het is nu wel duidelijk dat jij behoort tot de ongelukkige, onnuttige, rijke zielen.
Is dat besmettelijk?

Waaligator | 02-09-10 | 22:12

LiebeMan | 02-09-10 | 22:00
Dat geeft niet, er is alleen een punt als je er een ziet.
Deze dertiger wordt moe van klagende mutsen van alle leeftijden.

Brakke Obama | 02-09-10 | 22:11

Ik kreeg het niet uitgelezen.
Bouwjaar 1966.

weesgegroet | 02-09-10 | 22:10

@ Realo | 02-09-10 | 22:06
lol,
U bent het huis uitgezet door zo'n Mabelaarster?

Rest In Privacy | 02-09-10 | 22:09

Vroeger voetbalde je nog op straat voor iedere garage deur,maakte je hutten en genoot je van stiekum sigaretjes roken, jatte je af en toe wat snoep draaide je cassette bandjes en lag de chiq onder het bed.Tegenwoordig heb je digitale managers in luiers rond lopen die amper analoog kunnen zeiken.

poetsnoet | 02-09-10 | 22:08

Vergeet vroeger. Vergeet nu. Morgen wordt alles nog veel kutter. Verder niet zeiken. Van stukjes schrijven is de wereld nog nooit beter geworden, getuige de twee generaties zeikwijven die elkaar het leven zuur proberen te maken.

beerpoes | 02-09-10 | 22:08

Gewoon een goed stuk van die Liesbeth. Wie ergert zich níet aan die arrogante Mabels die zich omhooggeneukt hebben. Verwende kutwijven die lijden aan een verwrongen zelfbeeld.

Realo | 02-09-10 | 22:06

Je bent echt oud als je begint te zeuren over vroeger in plaats van kritisch over het heden of de toekomst te zijn. Ik denk dat deze oude vrouw gewoon in de overgang is en daar niet mee om kan gaan.

Sadomassochristus | 02-09-10 | 22:05

@ gentle giant | 02-09-10 | 21:59
LOL!
Als de droge muts dan maar achter de gesloten deur staat.
Hoef je dat gezeik ook niet aan het horen.

Rest In Privacy | 02-09-10 | 22:05

@flunkerT | 02-09-10 | 22:02
Nee, toen was het gewoon nog 40.000 gulden.

koerbagh ® | 02-09-10 | 22:05

Waaligator | 02-09-10 | 22:00
Als nuttig zijn jou gelukkig maakt, ben je zowaar nog gezegend ook. Maar dat zie je wel vaker met armzalige zielen.

Überkopf | 02-09-10 | 22:03

@Waaligator | 02-09-10 | 21:55
zagevent m. (België) iemand die veel klaagt, zeurt of flauwe grappen maakt.

Ja ik moest het even opzoeken mijn vlaams is niet zo goed. Toch vind ik na dat ik jouw betoog nog eens heb gelezen ook de titel zagevent beter bij jou passen dan bij mij maar dat is puur mijn persoonlijke mening die jij zeker niet zal delen. Iemand die de wereld een betere plek zal vinden als iedereen zijn bek houd over elkaar kan en wil ik niet iets van enig niveau van verwachten.

yadda | 02-09-10 | 22:03

@ bakoenin | 02-09-10 | 21:14
Hulde voor je comment.
En respect.

Rest In Privacy | 02-09-10 | 22:03

@Waaligator | 02-09-10 | 21:40
Wat is de link tussen het stukje van johnny en massa-immigratie van moslims?

LiebeMan | 02-09-10 | 22:03

@bakoenin,
weet je wat je ook niet had in de jaren '80? een schuld van de vorige generatie van 40.000euro (85.000gulden) pp .

flunkerT | 02-09-10 | 22:02

Überkopf | 02-09-10 | 21:59

Dan ben ik een nuttiger persoon dan jij. Om jou lacht niemand.

Waaligator | 02-09-10 | 22:00

Zo, je gaat flink te keer, is Mieke een jaargenoot, een bekende soms?
Laat Mieke flink aan de bak gaan, mouwen opstropen en niet zeiken.

lanex | 02-09-10 | 22:00

Dus begrijp ik nou goed dat die dames een
'vriendin in mannenpak' zoeken?

Man man man, wat een droevigheid.

Rest In Privacy | 02-09-10 | 22:00

@Brakke Obama | 02-09-10 | 21:55
Uhm. I don't get your point.

LiebeMan | 02-09-10 | 22:00

Zo zit je naar dichte deuren te kijken en zo naar droge mutsen.

gentle giant | 02-09-10 | 21:59

Bermbomblog - neologisme van het jaar.

zak_arme_turf | 02-09-10 | 21:59

Waaligator | 02-09-10 | 21:56
Dat zeg ik: om te lachen heb ik aan jou genoeg.

Überkopf | 02-09-10 | 21:59

Liesbeth heeft wel een beetje gelijk hoor. Elke generatie heeft wel iets te klagen. Niks aan te doen.

Je baas | 02-09-10 | 21:58

@bakoenin | 02-09-10 | 21:21
Ga je ook een master geschiedenis doen?

Art Vandelay Ultor | 02-09-10 | 21:58

Überkopf | 02-09-10 | 21:47

Laat je reet maar waar die is. En lachen, ezel, vereist een andere schrijfstijl dan die van jou.

Waaligator | 02-09-10 | 21:56

Arme Mieke, je kunt geen eigen huisje kopen! Maar dat hoeft toch ook niet? Je bent ongevraagd erfgenaam van al het moois waar de babyboomers voor gewerkt hebben.

chroll | 02-09-10 | 21:56

Twintigers moeten inderdaad hun mond dicht houden. Tieners daarintegen ;-)

Brakke Obama | 02-09-10 | 21:55

yadda | 02-09-10 | 21:54

En jij bent een zagevent. Maar dat wist je natuurlijk allang.

Waaligator | 02-09-10 | 21:55

@Waaligator | 02-09-10 | 21:40
Je bent een duidelijk slachtoffer van de verwildersing van de maatschappij.
Triest iets anders schiet me niet te binnen.

yadda | 02-09-10 | 21:54

Gravin v Kippenbouth | 02-09-10 | 21:42
Ik beweer ook niet dat de mogelijkheden niet bestonden, maar dat je als kind afhankelijk was van de keuze van je ouders.
Mijn ouders, en zovele in die tijd zagen de noodzaak er niet van in, en stimuleerden hun kinderen ook niet.
Het was in die tijd genoeg (volgens hun) als je maar je middelbare school had afgerond, en een vak ging leren.
Zo hadden zij dat immers ook gedaan, en volgens hen kon je dan een goede toekomst opbouwen.
Hun misrekening betrof de jeugd werkeloosheid in de jaren 80, waar heel veel van mijn leeftijdgenoten last van gehad hebben.
Mijn beste Gravin, een ieder is het product van zijn verleden, en het vergt doorzettingsvermogen en moed om jezelf daaraan te ontworstelen.
Dat is een betere les dan te verwachten dat een overheid of maatschappij jouw problemen wel zal oplossen, of je toekomst kan bepalen.,
Het ligt voor een groot gedeelte bij de persoon zelf, je hebt maar 1 leven, doe er wat mee.

bakoenin | 02-09-10 | 21:53

Waaligator | 02-09-10 | 21:40
Ben jij zo'n mafkees die elke 5 seconden aan moslims denkt? Hoe kom je erop, ik lach m'n reet eraf: Dhimmi Quid zaait haat tussen de generaties om het front tegen de moslims te splijten... Moeha.

Überkopf | 02-09-10 | 21:47

There are no girls with good personalities.

Slave_to_the_Wage | 02-09-10 | 21:46

Als ik bij d'r in de buurt had gewoond (en haar, ondanks dat ik mensen natuurlijk nooit groet, ) had herkend, dan had ik wel even tegen d'r deur gezeken. kan ze na d'r zware jeugd wel tegen.
*verder gaat z'n 2e homecinema installeren*

two ball cane | 02-09-10 | 21:45

bakoenin | 02-09-10 | 21:14

Zo is dat, oude. Chapeau!

Waaligator | 02-09-10 | 21:44

@ bakoenin | 02-09-10 | 21:32
Ben ik niet met je eens en het was ook niet zo.
Mijn man een slagerszoon ging gewoon naar het gymnasium. Hij heeft dankzij de "studiebeurs" ook een universitaire opleiding kunnen volgen.
Als je vader/moeder bij Philips werkte, zat je als kind al helemaal goed. Kreeg je een studiebijdrage uit het Philips "van der Willigenfonds".

Gravin v Kippenbouth | 02-09-10 | 21:42

De wereld zou een betere plek zijn als iedereen zijn bek hield over de anderen. Wat een nutteloos, contraproductief polariserend gezwets weeral van weerskanten. Als je mekaar niet kunt uitstaan, laat mekaar dan met rust.
Als alle babyboomers zo'n stel parasiterende uitvreters waren als de latere generatie beweert, dan had NL allang op zijn rug gelegen, met babyboomers en al.
Als de huidige jeugd niet deugt volgens de babyboomers, dat die dan gedomme in de spiegel kijken. Dan komen ze er nog wel eens achter waarom die jeugd van tegenwoordig "niet deugt".
En of je een babyboomer bent of niet, elke keer dat je voor hoerrrr wordt gescholden door een bepaald soort straattuig, ligt dat aan een zelfbenoemde "weldenkende elite" met multicul kolder in de kop, aangezwengeld door personen geboren voor WOII (de den UYL-generatie), niet aan "de" babyboomers.
Leer eindelijk eens over de wederzijdse rancunes heen front vormen tegen de werkelijke bedreiging van onze welvaart, de massale import van kansloze moslims. Of slaat Sarrazins boodachap niet aan bij de jeugd omdat hij een "babyboomer" is?
Maar misschien heeft GS helemaal geen behoefte aan zo'n front en zaait het daarom verdeeldheid.

Waaligator | 02-09-10 | 21:40

Wat er nog bijkomt is dat de jaren tachtig een rampendecennium waren op voetbalgebied. (Afgezien van EK'88 natuurlijk). We werden een keer uitgeschakeld door de Belgen (doelpunt van Georges Grün) en een keer door de Spanjaarden die Malta hadden omgekocht.

Dr. Mabuse | 02-09-10 | 21:39

Vroeger was alles vast veel beter/kutter.

Kingeef1975 | 02-09-10 | 21:37

-weggejorist-

laat maar waaien | 02-09-10 | 21:35

bakoenin | 02-09-10 | 21:14
Hulde.
Vooral het volgende stukje uit je betoog:
"Wij hebben geen boodschap aan het beklag van de jongeren van nu, want wij hebben geleerd, als je iets wilt, dan moet je daar zelf voor knokken.
.
Dit moeten mensen (jong én oud) vaker horen in deze tijd.

Leucopterus | 02-09-10 | 21:35

koerbagh ® | 02-09-10 | 21:28
Check !

bakoenin | 02-09-10 | 21:35

LiebeMan | 02-09-10 | 21:31
Dan zeker, boobjob altijd +1 ;)

Nacho_Vidal | 02-09-10 | 21:35

@bakoenin | 02-09-10 | 21:32
En het is zo te lezen toch nog goedgekomen. Hulde daarvoor!

Parsons | 02-09-10 | 21:34

Wytzes denkt dat heel nederland het IQ van een brandnetel heeft. Dank, Wytzes, voor het stukje nutteloze geschiedschrijving. Nogal wiedes dat er in de jaren '80 geen mobieltjes waren... stomme kudt...

Kingeef1975 | 02-09-10 | 21:33

Mja liesbeth, jammer voor je. FAILED!!!

WikY | 02-09-10 | 21:33

Parsons | 02-09-10 | 21:27
Nee, voor mijn ouders was het goedkoper om me naar de Mavo te sturen, ook al was er een Cito gymnasium uitslag. Zo ging dat toen.

bakoenin | 02-09-10 | 21:32

Oei, dat moet pijn doen bij de verwende generatie en ze kunnen al zo slecht tegen kritiek.

Spitto™ | 02-09-10 | 21:31

En oh ja. Milf is ze zeker niet. Misschien na botox en boobjob?

LiebeMan | 02-09-10 | 21:31

Oei, dat moet pijn doen bij de verwende generatie en ze kunnen al zo slecht tegen kritiek.

Spitto™ | 02-09-10 | 21:31

Johnny Johnny, wat ga je tekeer. Volgens mij heb je de colum niet zo goed begrepen en heb jij last van erg veel oud zeer. Waren je leraren misschien te autoritair ? Of heb je last van een onbeantwoorde liefde ?
Geen zorgen je wordt vanzelf ouder en dan word je ook wat milder ! Had ik ook nooit van mezelf gedacht, de scherpe kantjes, weet je wel.....

AbuTelfan | 02-09-10 | 21:30

Liesbeth heeft snoeihard gelijk. Een 24-jarige meiske dat zeikt omdat ze geen huis kan kopen? Hou toch op. Een verwend kutwijf is het. Alles moet maar klaar staan, met hapklare brokken, alles is beschikbaar, met je eerste baantje meteen een auto kopen, elk jaar 3x op vakantie en dan verbaasd zijn dat je geen spaargeld opbouwt om een fatsoenlijke hut te kopen.
Mieke is een zeikwijf en Liesbeth heeft gelijk. Dat heeft niks met generaties te maken, alhoewel Mieke me wel exemplarisch lijkt voor de hare.

koerbagh ® | 02-09-10 | 21:28

@bakoenin | 02-09-10 | 21:21
Ik vroeg het me af vanwege je opmerking over fietsen van Bussum naar Hilversum.

Parsons | 02-09-10 | 21:27

@Bakoenin
ik was ook werkloos in de jaren tachtig! Nog net genoeg geld voor mijn allereerste PC, zo eentje met bibberende groene letters op een bibberende donkere achtergrond.

Dr. Mabuse | 02-09-10 | 21:26

bakoenin | 02-09-10 | 21:21
Keurig

De kantonnier | 02-09-10 | 21:26

Hoezo M.I.L.F.? In mijn beleving is dat toch tot hóóguit vijftig!

PietHeyn | 02-09-10 | 21:26

had het niet beter kunnen zeggen bakoenin

WikY | 02-09-10 | 21:26

'... gezien het verkeerd overnemen van de achternaam'. En wat doet GeenStijl zelf? Ja hoorrr, Mieke van Pol typen wanneer het toch echt Mieke van Poll is. Fail.

Stoppenkast | 02-09-10 | 21:25

Dr. Mabuse | 02-09-10 | 21:19
Dat waren de jaren 80 voor de mavo 4 klantjes of de LTSers van de 20ste eeuw, en in die tijd was doorleren een uitzondering.
Dus nee u bent niet zielig.

bakoenin | 02-09-10 | 21:24

Beetje wereldvreemd mens die Liesbeth. H&M en Zara jongeren winkels?
Ik ben en niet nieuwsgierig naar wat ze aan heeft. Blijkbaar voor haar geboorte met een breinaald in aanraking geweest. Tijden veranderen en het stukje van Mieke is vanuit haar belevingswereld geheel terecht.

yadda | 02-09-10 | 21:24

In de negentiende eeuw kwamen trouwens om de haverklap Peter Faber en Thom Hoffman langs in hun boerenboezeroen om in plat-Fries die opzichter uit te schelden.

Dr. Mabuse | 02-09-10 | 21:24

Parsons | 02-09-10 | 21:18
Nope op latere leeftijd HBO informatica, en daarna Masters, nu met WO geschiedenis bezig, voor de lol.
Verder heb ik al die baantjes zoals boven omschreven gedaan, en vele jongeren met mij in de jaren 80.
Het was toen beslist geen paradijs.

bakoenin | 02-09-10 | 21:21

vind dat Liesbeth Wytzes wel een beetje gelijk heeft. en nee, ik ben geen babyboomer

Jan Kaas | 02-09-10 | 21:21

bakoenin | 02-09-10 | 21:14
Huh... ik vond mezelf al zielig, maar het kan dus nog erger.
U bedoelt toch wel de jaren tachtig van de TWINTIGSTE eeuw?
Want van dat weefgetouw en die opzichters met een zweep die sloegen als je geen psalmvers kon opdreunen, dat was honderd jaar eerder.

Dr. Mabuse | 02-09-10 | 21:19

Maar goed dat ze niet een cel delen.. Ik zie Liesbeth al klaarstaan om de frisse Mieke eens kennis te laten maken met haar uitgezakte flebberkudt en tube tandpasta.Daar waar oudere mannen soms enige voorzichtigheid in acht dienen te nemen bij het afbranden van gezonde sterke jongemannen,hebben oude heksen vaak maar al te veel plezier in jonge meisjes een lesje te leren hmm?

de grote Anti | 02-09-10 | 21:18

@bakoenin | 02-09-10 | 21:14
Op het Gym gezeten?

Parsons | 02-09-10 | 21:18

Schitterend artikel van Liesbeth Wytzes. Deze vrouw heeft visie.
Johnny Quid (patatgeneratie) begrijpt dit alles nog niet maar dat komt nog wel.

Gravin v Kippenbouth | 02-09-10 | 21:17

Stukjes schrijven begint met taal Quid.

Bram de emmer | 02-09-10 | 21:16

Milfs zijn de bom trouwens. Een milf vindt niks gek in bed. Die paspopjes vinden alles 'kweenie'. En voor iedereen die nu kotst op vijftigers: zet over dertig jaar je zuidwester maar op, dan ben je zelf aan de beurt. Altijd zo al geweest.

Uriël Fack | 02-09-10 | 21:15

Wij zijn van de generatie die geen MSN hadden, die niet in een tijd leefden waarin een dure studie gemeengoed was.
Wij hadden geen computer, en als je informatie wilde, dan moest je die zelf opzoeken.
Wij kregen geen fruit door de weeks, en 1 gulden zakgeld in week waarvan snoep gekocht mocht worden.
Wij gingen 1 keer per jaar 2 weken naar Ameland, of Voorthuizen, hadden geen brommer, maar fietsten dag in dag uit van Bussum naar Hilversum op een oude fiets, wij hadden geen idee van de toekomst, want begin jaren 80 was er geen toekomst voor jongeren.
Wij kregen slechts 2 maal per jaar een nieuwe broek, en een nieuwe jas spaarden we zelf met een kranten wijkje.
Wij konden geen huis kopen, immers in die tijd kon je van het minimumloon niets kopen met de hoge rentestand, wij hebben al het werk aangepakt wat er maar aan te pakken was.
Wij hebben in stinkende verffabrieken gewerkt met kankerverwekkende chemicalieen, kinine zakken van 50 KG gejouwd in de haven, in de vroege ochtend voor dag en dauw opgestaan om te werken in de kassen , ons gehoor doofgerammeld in de zware metaal.
Wij hebben nooit een uitkering gehad,, wij hebben altijd onze verantwoording genomen.
Wij hebben na dagen van 10 tot 12 uur werken in de avond een studie opgepakt, en zijn na jaren bikkelen afgestudeerd, volledig zelf bekostigd.
Wij hebben geen boodschap aan het beklag van de jongeren van nu, want wij hebben geleerd, als je iets wilt, dan moet je daar zelf voor knokken.

bakoenin | 02-09-10 | 21:14

Dreverhaven | 02-09-10 | 21:10
Perfect. Met die naam van u.

Überkopf | 02-09-10 | 21:14

Wilde het stuk best wel even lezen voor een eigen opinie.

Maar moest toch echt na de grove taalfout in zin twee ("spreken") stoppen.

Tekent het niveau van de schrijfster.

metzonderzijwieltjes | 02-09-10 | 21:11

En het stuk van Liesbeth is aanzienlijk beter dan dat van Miekepieke.

Uriël Fack | 02-09-10 | 21:11

En daar komt nog bij dat alles van voor en na 70 kudt is natuurlijk.

Parsons | 02-09-10 | 21:11

Als Mieke er nog een beetje fris uitziet, kan ze wellicht wat geld bijverdienen met webcamsex???

echt_links | 02-09-10 | 21:10

Meisjes zoals Mieke zijn in een grotendeels verwijfd onderwijssysteem opgegroeid omdat vanaf de jaren 90 de meesters (die met meneer werden aangesproken) uit het onderwijssysteem verdwenen. Kenmerk van het verwijfde onderwijssysteem is het gebrek aan ruggegraat aan het eind van de schoolcarriere.

Dreverhaven | 02-09-10 | 21:10

Liesbeth heeft groot gelijk. Goede column en een waarheid als een koe.

X-es | 02-09-10 | 21:09

Liesbeth schrijft over het algemeen no nonsense stukjes, waarbij verwend gedrag, kort door de bocht redeneringen, eerst roepen dan denken, op de hak wordt genomen. Ik houd het voor mogelijk dat deze Mieke hier ook toe behoort.

propper1000 | 02-09-10 | 21:09

Ik vond het een leuk stuk. Met zelfspot. Maar ik ben ook 24+. En geen babyboomer. daar tussenin. De Lost generation. Wij zijn vergeten.

Uriël Fack | 02-09-10 | 21:09

Wijven praten langs elkaar heen. Ja twintigers hebben het nu beter dan toen als je één-op-één gaat vergelijken, maar relatief niet bepaald. In Wytzes' tijd was er geen babyboomgeneratie die lachend met (vervroegd en ruim gevuld) pensioen ging terwijl de twintigers/dertigers/veertigers krom lagen voor de voorzieningen die ze zelf nooit zouden zien.

DiagnosisTyphus | 02-09-10 | 21:09

Heb ik jullie al verteld dat ik fan van Johny Quid ben?

CasaMan | 02-09-10 | 21:08

TL/DR

Bucket of Shit and P | 02-09-10 | 21:08

Het stuk van Liesbeth Wytzes rockt zwaar. Ik heb me dood gelachen.
Wat loopt die moron quid nou te mekkeren? Zeker nooit voetbal in zwart wit gezien?
Die mieke moet inderdaad haar zeurkousende kop houden.

Bellenblaas | 02-09-10 | 21:07

Veldwebel | 02-09-10 | 20:58
Ik zie ze niet. De generatie die goud beloofd is... schei toch uit. Die juffer moet sinds kort werken en elke ochtend haar bed uit, big fucking deal.

Überkopf | 02-09-10 | 21:04

Nee als babyboomers de wijsheid in pacht hadden zaten we nu niet met zo'n tyfus bende van een maatschappij. Alle sociale zekerheid voor onze neus weggekaapt en mocht je de pech hebben als oorspronkelijke Nederlanders geboren te worden dan word je nog gediscrimineerd ook.

Ariel | 02-09-10 | 21:03

... en van de tijd dat Veronique met brenda steunbeer alle normen tartte.
.
Dat meisje heeft wel een punt. Moet je eens kijken wat een klerezooi het is. Uit den haag krijgen we momenteel het beste voorbeeld.
.
Meisje, meisje aan het werk en snel! Want de vergrijzing van de autochtonen en de kosten van de allochtonen moeten worden betaald.

Dulf | 02-09-10 | 21:02

Twintigers moeten inderdaad hun bek houden. Dertigers, die schoppen pas kont!

Melchior C Balthasar | 02-09-10 | 21:01

de vicevoorzitter | 02-09-10 | 20:58
Misschien is hij boos.

Rammstein | 02-09-10 | 20:58

Mieke heeft wel degelijk een paar punten te pakken

Veldwebel | 02-09-10 | 20:58

John, mag het de volgende keer wat korter en leuker om te lezen?

de vicevoorzitter | 02-09-10 | 20:58

Toch een leuk stukje van die Poll.

huubertus | 02-09-10 | 20:57

meisjes meisjes toch zoek een rijke patser laatje 2x per week volplempen
en ga dan lekker shoppen en golfen. Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd blijven

harob | 02-09-10 | 20:55

Linke Joop | 02-09-10 | 20:40 // Bedankt! Erg goed filmpje.

Neukgraag | 02-09-10 | 20:55

Teun van het Tuinpad | 02-09-10 | 20:41
Krijg je met dat volk van voor 1970 die denken dat zo'n snor nog kan !
Gelukkig weet het volk na 1970 wel beter

boerenvla | 02-09-10 | 20:54

"When is modern science going to find a cure for a woman's mouth?"

-Doctor Leo Spacèman-

Rammstein | 02-09-10 | 20:52

@Dr. Mabuse
Voor porno moest je wachten tot de zenders uit de lucht gingen en Einstein enzo erop kwamen.

Linke Joop | 02-09-10 | 20:51

Is Liesje onlangs misschien ingeruild voor twee exemplaren van 23?

Jackanders | 02-09-10 | 20:51

Inderdaad een zeikwijf. En zowaar een leuk stukje in de Azijnbode, die we dan maar een keertje de Volkskrant noemen. Maar ach, de Televaag heeft Funda, Elsevier deze mevrouw. Als ze het niet doen, zijn ze 'fout' en dus moeten ze wel en blijkbaar is dit het minst erge dat er beschikbaar was/is.

Iedere schrijvende vrouw die over 'glazen plafond' begint zal me in ieder geval een daverende lachbui bezorgen.

NoMinister | 02-09-10 | 20:50

@flunkerT | 02-09-10 | 20:47
Breek me de bek niet open over de domheid van Frederique de Jong. Of Ghislaine Plag, of Dominique whatever van de NOS. #walg

Parsons | 02-09-10 | 20:50

Ik vind vrouwen met een mening, welke dan ook, sowieso al irritant en dan maakt het me geen hol uit of ze 24 of 57 zijn.

recessieloos | 02-09-10 | 20:50

Relbejaarde

Graftak | 02-09-10 | 20:49

Dit bewijst alleen maar dat gezeik niet generatiegebonden is.
Ga werk zoeken en hou je muil.

Big Rick | 02-09-10 | 20:49

Haar rekenwerk en redeneren is zo slecht dat ik de moeite niet neem ooit nog 1 zin van haar te lezen. Verder kun je hier uit opmaken dat ze een fantast is met een verstandelijke beperking.

Valentino Pussy | 02-09-10 | 20:49

wat een melige discussie. Vroeger was alles beter omdat we niet wisten dat het beter kon. Het voetbal was zo langzaam dat Ajax alles kon winnen, we moesten lachen om de Fabeltjeskrant en Wim Kan, priklimonade was lekker en voor porno moest je wachten tot Veronica en SBS klaar waren met hun avondprogramma.

Dr. Mabuse | 02-09-10 | 20:48

@Teun van het Tuinpad | 02-09-10 | 20:38
Precies.

Parsons | 02-09-10 | 20:47

vrouwen moeten sowieso niet proberen te schrijven. Dat dienen ze over te laten aan echte mannen. Evenals discussie-programma's leiden op radio (BNR:Frederique de Jong) of teelevee. Dat kan dat gleufvolk simpelweg niet, want het strandt al snel in zeurderig gemiep, geklaag en het onbewust etaleren van persoonlijke tekortkomingen waar echt niemand op zit te wachten, meestal met een flinke laag jalouzie en afgunst.

flunkerT | 02-09-10 | 20:47

Ik ga mijn - midden dertiger vrouw- zoeken op de bank.
Kijken of die nog wat te zeiken heeft.
*Ja, schat, ik kom*

;)

Later

Teun van het Tuinpad | 02-09-10 | 20:46

Degelijk stukje werk Quid. Klopt gewoon.

niet voor de hond | 02-09-10 | 20:46

Liesbeth is stom en Mieke is nog stommer.

Überkopf | 02-09-10 | 20:45

La Paay heeft nog wel wat in de aanbieding voor haar.
Kan die haar even laten voelen wat een twintiger is.
Want dat zal ze wel flink tekort komen gezien het afgeven op haar sexegenoten.

ADO-Le-Cent | 02-09-10 | 20:45

Weg met Liesbeth, zo ik zeg.

Bierbauch | 02-09-10 | 20:44

niets zo absurd als twintigers die klagen

master potter | 02-09-10 | 20:44

Liesbeth? Toch niet Liesbeth Den Uyl?
Dat was pas een eng links wijf.

Prins_Bernhard | 02-09-10 | 20:44

@Teun van het Tuinpad | 02-09-10 | 20:42, ;o

gentle giant | 02-09-10 | 20:44

die heeft moeite met oud worden

HalliGalli | 02-09-10 | 20:42

gentle giant | 02-09-10 | 20:40
De goeie wel.

Teun van het Tuinpad | 02-09-10 | 20:42

"Als je 24 bent heb je echter nog nauwelijks haar "daar beneden"

Wat is er mis met een geschoren Punami ?

Nee, 2 keer de snor van Chiel Montagne, da's lekker.

Teun van het Tuinpad | 02-09-10 | 20:41

Zo leuk als ze hier tegen mekaar opboksen zal het met de dames wel nooit worden.
Videootje dan maar hoe het wel moet:
www.youtube.com/watch?v=Xe1a1wHxTyo

Linke Joop | 02-09-10 | 20:40

Alle wijven zuigen.

gentle giant | 02-09-10 | 20:40

Ik weet het veel beter...

randemiel | 02-09-10 | 20:39

Kut? Weet je wat 70 jaar geleden kut was?

blikjegrolsch | 02-09-10 | 20:39

Het begint met taal.

Einde van de Domheid | 02-09-10 | 20:38

Twintigers hebben '88 niet meegemaakt.

Niet lullen maar poetsen.

Dus.

Teun van het Tuinpad | 02-09-10 | 20:38

Meisje die, tsja. Maar daarnaast heeft ze gelijk natuurlijk, twintigers moeten gewoon aan de slag en ophouden met zeiken. Ga eerst eens wat presteren.

Parsons | 02-09-10 | 20:36

Inmetselen die Trol.

Illuminatie | 02-09-10 | 20:35

Meisje DAT, niet die. Blijft moeilijk kennelijk.

Zuigertje | 02-09-10 | 20:35

Liesbeth Wytzes:'Vrouwen van de Mabelgeneratie willen alles en het liefst tegelijk'
Orgie?

kleingrutter | 02-09-10 | 20:34

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl