Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hoofddoek? Geyle neuqseks!

zeau, effe pauzeMooi. Eindelijk komt er weer schot in de oeverloze hoofddoeken discussie die thans door Europa waart. Een Turkse deskundologe op het gebied van de Soemerische cultuur beweert dat hoofddoekjes helegaar niets met Mohammed danwel Islam te maken hebben. De koplappen zijn namelijk véééél ouder. En hadden ook nog eens een heel andere functie dan het beschermen van de vrouwelijke eer. Hoofddoeken mochten namelijk alleen gedragen worden door Soemerische priesteressen, die fappende jonge mannen wegwijs moesten maken in de wereld die geyle neuqseks heet. Mevrouw de Soemerië-expert moest voor haar beweringen terechtstaan voor een Turkse rechtbank, wegens beledigen van een wereldgodsdienst. En - hoera - ze is vrijgesproken. Dat betekent overigens niet dat u vanmiddag in 020-West de dames maar ongebreideld met HOERRR mag aanspreken. Eerst netjes vragen...

Reaguursels

Inloggen

De Islam is een kudt religie, kutter dan kut zelfs, erger dan andere religies, maar Arabische vrouwen zijn de mooiste die er zijn. Jammer, had het liever andersom gezien: dat alle blonde vrouwen moslim waren. Want die boeien me toch niet,

Pleundertjan | 02-11-06 | 22:22

ja man 02-11-06 @ 17:27
Of je het nu leuk vindt of niet, Islam in Nederland is een blijvertje. Opmerkingen als 'terug naar jullie zandbak' zullen daar niets aan veranderen.

Ik heb nog maar weinig Reaguurder iets zinnigs horen zeggen over een blijvende plaats van Islam in Nederland. Verkeren jullie in de ontkenningsfase? Zou het niet eens tijd worden om dat sjabloondenken achter je te laten? Is het nu echt zo moeilijk te zien dat vele Islamieten in Nederland prima aarden in de Nederlandse samenleving, en dat de Islam in Nederland geen eenheidsworst is?


Mas Rob | 02-11-06 | 21:11

Mocromania 02-11-06 @ 13:49

goh, een onderbouwd verhaal door een pedo volgert 'tis wat.
maar goed, zolang jullie je eigen geloofsgenoten niet is tot de orde roepen, of is een tegengeluid laten horen, stemmen jullie er stilzwijgent mee in!
gevolg........., alle moslims terug naar jullie zandbak!

ja man | 02-11-06 | 17:27

@Hans Anders....

Het lastige voor mensen zoals jij...(lekker generaliseren, doen de meeste hier op GS dus moet kunnen)... is dat jullie met allerhande pogingen een groep categorisch in hokjes proberen te plaatsen. Ondanks dat de diversiteit tussen moslims onderling enorm groot is.

Je zegt dat beter opgeleidden het niet accepteren.. blabla, Waar heb je het over!? Amateur-socioloog van de eerste orde! In mijn netwerk zijn er (jok niet) 6 Marokkaanse Drs. (inclusief moi), 1 Bioloog, en enkele Ing. en geen van allen klaagt over de Islam in relatie tot hun werk/functie. Het merendeel van ons praktiseert de Islam zonder dat dit interfereert met de omgeving. Dus over welk afwijkend sociaal gedrag heb jij het eigenlijk!?

Op je overige diarree van woorden reageer ik niet aangezien er geen logische opbouw in zit (extreem laag niveau), maar wil nog wel even zeggen dat ik met trots kan zeggen dat ik in NL woon, het een prachtig land vind en blij ben dat er veel goede mensen zijn in NL. Helaas is er in NL ook een grote categorie mensen die het nodig vind om de maatschappij te ontwrichtten. Dit zijn: G. Wilders, religieus geïnspireerde terroristen, criminelen, racisten, haatzaaiers (of het nu Imams of NeoNazi's zijn maakt niet uit) en LET OP: OOK reaguurders die lekker anoniem op verschillende fora een niet onderbouwde mening spuwen over onderwerpen waar ze bang voor zijn en zich niet in verdiept hebben. Tot de laatste groep behoor jij, of je nu wilt of niet.
Hoe valt het anders te verklaren dat er ontkennend gereageerd wordt als men geconfronteerd wordt met moslims die niet in het negatieve beeld passen.

Mocromania | 02-11-06 | 13:49

Een hoofddoekje is dan ook uitermate geschikt om na de daad je leuter aan af te vegen...

Jan Dijkema | 02-11-06 | 11:47

HJdeT 01-11-06 @ 23:54

De meeste terroristen zijn goed opgeleid, echter het beleven van hun religie zorgt ervoor dat zij zich al snel afzonderen en niet deelnemen aan de informele processen in organisaties, waardoor hun jaarcontract niet verlengd wordt.

Als je figuren zoals mocromania, die alleen maar eenzijdig gerichte 'nou daarom' argumentaties aan de tafel van de P & O chef te berde brengt op gedrags en toekomst gericht vragen, dan beslist nagenoeg iedere P & O chef dat de onderhavige moslim een te groot risico wordt voor de organisatie.

De beter opgeleidden ervaren het niet accepteren van hun afwijkend en ontwijkend sociaal gedrag als discriminatie.

Het feit dat subsidiesponsen vooral door moslims bemand worden is iets dat de politiek niet zou moeten toelaten, behalve als de werkverschaffing aan geestelijk achtergeblevenen de enige doelstelling van de subsidiespons is maar feitelijk zijn daar de sociale werkplaatsen voor opgericht.

Via deze subsidiesponsen maar ook door het verstrekken van uitkeringen aan burgers die alleen dankzij hun akelige religie werkloos zijn, heft NL feitelijk de in de Grondwet verankerde scheiding tussen religie en staat op.

Hans Anders | 02-11-06 | 10:31

-weggejorist-

ratje | 02-11-06 | 04:02


@HJdeT

We leven nóg in een land met vrijheid van ideeen en religie. Ze lekker laten doen waar ze zin in hebben leidt tot ellende.
Opleiden van deze jongeren "zodat zij welvaart ondervinden" helpt vaker neit dan wel.
Dit terwijl de onderwijsmogelijkheid voor iedereen rijkelijk aanwezig is in nederland, het enige wat ze hoeven te doen is ervoor kiezen.
En toch worden ze vanzelf radicaler.
Rigide religie drijft deze mensen in hun armoede en gebrek aan perspectief.

Rest In Privacy | 02-11-06 | 00:08

We leven in een land met vrijheid van ideeen en religie. Laat ze lekker doen waar ze zin in hebben. Leidt die jongeren op zodat zij welvaart ondervinden. Dan worden ze vanzelf liberaler. Armoede en gebrek aan perspectief drijft deze mensen in hun religie.

HJdeT | 01-11-06 | 23:54

Dus die hoofddoek was lulkoek.
Ik ben bang dat ik nu bij elke hoofddoek die ik zie moet grinniken
Het wordt een vermoeiende tijd........

Rest In Privacy | 01-11-06 | 23:51

lees aub even het bericht van Reuters in Bangladesh.
Willen de moslima's nog meer voorbeelden? Verplicht je kut opensnijden als je nog kind bent in Somalie? meer? Nee dat zijn altijd weer uitzonderingen waar wij het niet over mogen hebben en dat mogen wij niet over 1 kam scheren met de moslims hier. Oke, dat er verschil is dat lijkt mij overduidelijk, maar dat er overeenkomsten zijn moet je niet meer gaan ontkennen. Het is toch zo dat JULLIE zelf geen respect hebben voor ongelovigen? Die moeten toch dood? Het is toch zo dat de vrouw minder rechten heeft dan de man in welke fukking moslimland dan ook? het is toch zo dat de homos verboden zijn in welk fukking land dan ook of voor welke zijspronggeloofje van de moslim dan ook of welke afvaardiging dan ook?

Volgens mij moet je eens zelf gaan beraden en die koran van je nog s ff goed nalezen. Overdenk zelf ff godverdomme het leven ff serieus en waarom gaan moslima's zelf opkomen voor hun eigen ondergang?

Het is net zoiets als die neger die nazi werd
Of zoiets als die jood die nsb'r was

zo zwart wit zien wij dat ja. en ga nou s inhoudelijk daarop in inplaats je eeuwig te verschuilen achter het feit dat het in principe niet zo is dat mensen tot last zijn als ze in carnavalspakken overdag rondlopen met een brievenbusmasker. Nee ik heb daar niet echt last van. Wel heb ik te doen met deze mensen en ben ik ervoor dat elk persoon wat waar dan ook geboren is net zoveel rechten heeft als elk ander persoon wat voor fukking boeken er ook geschreven zijn door welke profeten, of popartiesten dan ook ten spijt.

rechtsheeftvoorrang | 01-11-06 | 23:40

@ ledwatcher 01-10-06 @ 22:10
Verdoemd goede opmerking. Is idd een beetje hypocriet.

HJdeT | 01-11-06 | 22:38

Gisteravond zaten er drie stofdoeken bij P&W. Gevraagd naar een reactie op de verdoemende imam putten ze zich uit in bagatellisaties: in de islamitische cultuur is het heel normaal dat je elkaar van alles en nog wat toewenst. Waar bleef nou die ene logische tegenvraag van Pauw: als het zo normaal is binnen jullie cultuur om elkaar blijkbaar van alles toe te wensen, waarom zij jullie dan zo g*dvermd*md snel op jullie teentjes getrapt als wij iets zeggen over moslims in het algemeen en de pedoprofeet in het bijzonder? Ik meen mij te herinneren dat half islamitisch Nederland krokodillentranen huilde over de verruwing van het debat, over dat niet alles gezegd mag worden als dat anderen kwetst, over de grofheid van Theo. Blijkbaar gaat het er in de moskee een stuk ruwer aan toe dan in de meest harde columns van Theo... maar dat iesj koeltoer, iesj goeloof!

ledwatcher | 01-11-06 | 22:10

Nou ik vind culturele versierselen wat anders dan kleding stukken die manlief moeten behoeden andermans vrouw aan stukken te scheuren. Dat is mijn inziens het afschuiven van het probleem van de man naar de vrouw. Dat klinkt misschien wat feministisch en verwijfd, toch wens ik een vrouw haar vrijheden toe.
Maarja, iedereen moet toch zelf weten in welke tijd hij wil leven.

HJdeT | 01-11-06 | 21:15

Voor iedereen die meent dat hoofddoekjes zo nulde eeuw zijn, en wij al vele eeuwen verder dat iedereen met een hoofddoekje, heb ik een grappig weetje.
Ooit ergens opgevangen dat de oude Kelten (dus ver voor de nulde eeuw) al de neiging hadden hun broeken de versieren.
En wie loopt er nu met een broek zonder extra zakken, modieuze slijttage plekken, teksten, naden aan de de buitenkant of iets dergelijks? Nou wie?
En wie is er dan ouderwets bezig? ;)

King of controversy | 01-11-06 | 20:49

O ja, gooi meteen dat sprookjesboek van Allah aan de kant, ons sprookjesboek van God staat ook pas 100 jaar te stoffen in de boekenkast.

Het meest nare van gehoofddoekte dames is de eis dat hun vriend Moslim moet worden, echt niet dat een gezonde polderjongen daar in toestemt.

Chocomel is lekker, maar om daar nu mijn voorhuid voor te offeren....

Gelukkig zijn er ook normale Marokkaanse meiden ;-)

Geen Stijl | 01-11-06 | 19:57

Dus Moslima's van Nederland: gooi je haar los en priem je borsten naar voren.

Geen Stijl | 01-11-06 | 19:46

Moslimaatjes zouden eens wat vaker in de spiegel moeten kijken. Zo'n hoofddoek kleedt slecht af, je hoofd lijkt wel 3x zo groot.

Als je een leuke vent wil zal je toch die hoofddoek af moeten doen.

Geen Stijl | 01-11-06 | 19:42

@ Salvatore Riina 01-11-06 @ 14:31
jammer, mag hier geen sarcastische opmerkingen maken, mag alleen op de frontpage. ik ben te scherp en te snel voor de jongens van GS...

drbukkake! | 01-11-06 | 19:27

En weer haalt de elsevier de link down.

Hertog Joris | 01-11-06 | 19:23

waarom maken we ons hier druk om? het is niet eens mogelijk om hoofddoekjes te verbieden, zie dus het nut van de discussie eigenlijk niet. Misschien moest Den Haag maar eens beginnen met ontmoedigen van hoofddoekjes. Wat is er trouwens sowieso het nut van, een jongen geylt op een meisje omdat ze zich sexy kleedt, niet omdat ze een sexy hoofd heeft toch???

di1989 | 01-11-06 | 19:04

correctie: moslim-mannen hebben doorgaans geen dikke paal.

auwjahjoh? | 01-11-06 | 18:56

@BASinnic

Integratie komt wel, heeft alleen veel tijd nodig. Gisteren heb ik gegeten bij Turkse klanten. Aardige mensen, maar Turken zijn zo ongelofelijk op hun eigen cultuur gericht. Pleur die Turkse kutzender nou eens uit, denk ik dan.

Pleundertjan | 01-11-06 | 18:41

@Pleundertjan. En links maar verder dromen over integratie...

BASinnic | 01-11-06 | 18:37

@BASinnic

Mijn ex heeft geen broers (gelukkig) en haar pa wist pas van relatie toen het uit was. Iraanse mensen zijn niet zo moeilijk en het Marokkaanse meisje heeft alleen contact met haar zussen. Haar broers zou ik niet graag tegenkomen, dat geef ik toe.

Heb trouwens nog niet zo lang geleden een klap op mijn bek gehad van een Marokkaanse mongool omdat ik met zijn zus liep. Dat meisje was gewoon een klant, was met haar naar het politiebureau geweest. Hij heeft lekker 40 uur werkstraf gekregen, dat zal hem leren (hoewel, denk het niet). Handen af van Pleundertjan...

Pleundertjan | 01-11-06 | 18:34

@Pleundertjan. Heb jij niet hordes broers, vaders en ooms achter je aan die de familie eer moeten redden?

BASinnic | 01-11-06 | 18:26

Jammer dat die moslim mannetjes hun dikke paal niet in bedwang kunnen houden. Nog spijtiger is dat daarom de moslim vroutjes maar een hoofddoekje moeten dragen. Maarja, Nederland was ook zo, 200 jaar gelden.

HJdeT | 01-11-06 | 18:19

Allochtone meisjes zijn vaak verschrikkelijk sexy, ook met een hoofddoek. Heb een relatie gehad met een beeldschone Turkse (zonder hoofddoek), een Iraanse (zonder hoofddoek) en binnenkort met een Marokkaanse (zonder hoofddoek). Het blijft wachten op dat ene meisje met hoofddoek...

Pleundertjan | 01-11-06 | 18:18

pwman 01-11-06 @ 16:57

Dat is in het verleden al veelvuldig gebleken !

Dwaaaas | 01-11-06 | 17:10

-weggejorist-

Smokum | 01-11-06 | 17:03

Dwaaaas 01-11-06 @ 16:54 Wie gelooft vertrouwt niet op zichzelf.

Of, zoals De Dijk het zegt: "IK kan het niet alleeeeen!"

pwman | 01-11-06 | 16:57

pwman 01-11-06 @ 16:52

Wie gelooft vertrouwt niet op zichzelf.

Dwaaaas | 01-11-06 | 16:54

Wie gelooft weet zeker dat ie twijfelt...

pwman | 01-11-06 | 16:52

@Shadylululul 16:26
Je moeder dus???

Maximus | 01-11-06 | 16:46

Dwaaaas 01-11-06 @ 16:40

Weet ik! Ik wilde die mooiprater ff uit de tent lokken. Het blijven fascisten die alleen geloven wat ze willen geloven en totaal niet open staan voor redelijkheid.

peacemaker | 01-11-06 | 16:44

@mezelf

Ja ik generaliseer, maar dat doe ik bewust. Heb al veel te vaak geprobeerd om een Fin zelf te laten denken, maar Allah heeft het niet zo gewild.

Dwaaaas | 01-11-06 | 16:42

peacemaker 01-11-06 @ 15:58

Heeft toch geen zin om met ze (finnen) in discussie te gaan. Wie gisteren P&W gezien heeft weet inmiddels wel dat ze nooit van standpunt wijzigen. Ze geven het zelf toe. En als ze met harde argumenten de hoek in worden gestuurd vallen ze terug op "het geloof" en de koran, zwakkelingen.

Dwaaaas | 01-11-06 | 16:40

-weggejorist-

Shadylololol | 01-11-06 | 16:26

Het blijft opvallend met die hoofddoekjes, dat juist het islamitische hiernamaals een soort sexparadijs is. Een tuin met maagden, knaapjes, rivieren van wijn. Net center parcs.

Jahbulon | 01-11-06 | 16:18

"Drank doodsoorzaak 1 bij de Finnen. Voor het eerst sterven meer Finnen door alcohol dan door hart- en vaatziekten, ongelukken en kanker. Bij Finse vrouwen staat drank op twee, na borstkanker." (NOS-nieuws)
Was alcohol niet a-halal bij de Finnen?
Flauw, ok....

rosalie | 01-11-06 | 16:13

-weggejorist-

Shadylololol | 01-11-06 | 16:10

@Mocromania,

Sorry voor de faut.... het was 2001!! Voortaan moet jij beter je huiswerk doen!

www.minocw.nl/toespraak/315

clandestino | 01-11-06 | 16:07

Ach,we weten allemaal inmiddels hoe het werkt bij sommige culturen..:Babymachine thuis,man is de jager,loslopende vrouwen zonder chaperone potentieel neuqvlees.

de grote Anti | 01-11-06 | 16:05

dag Mocromania, werk ze nog en niet meer F5-en nu, het begint erg inconsequent te worden.
als je het wilt weten: hoofddoekjes; geen probleem, maar niet binnen (petten en hoeden ook af)

dis·cus·si·ë·ren (onov.ww.)
1 van gedachten wisselen, een discussie voeren => bomen, discuteren, disputeren, parlementeren, redekavelen, redetwisten, twisten

meningen mogen best tegenovergesteld zijn, maar eerst emotie reduceren en dan pas verder redeneren, geen olie op het vuur gooien en teleurgesteld afhaken.

mm1 | 01-11-06 | 16:05

sjaakdeslinksesul 01-11-06 @ 16:00

't Was onbegonnen werk... letterlijk en figuurlijk met mocromania's dat heeft die gast wel duidelijk gemaakt nu.

rosalie | 01-11-06 | 16:04

Een slimme geit is op anale penetratie voorbereidt!

clandestino | 01-11-06 | 16:03

op den haag cs zeker?

clandestino | 01-11-06 | 16:02

@clandestino

Doe je huiswerk.... Dit was een Belgische Westerling (Miet Smet) die Europees Parlementarier is.
Zij wil dus 14 jarigen toestaan om te trouwen.

Excuses maak je zeker niet!?

Nu kap ik er mee... moet nog veel doen.

Mocromania | 01-11-06 | 16:02

Shadylololol 01-11-06 @ 15:48

Zelfde tekst: ben je de weg kwijt.......?

rosalie | 01-11-06 | 16:01

Mocromania 01-11-06 @ 15:56

Je zat niet te discussieren maar te ontwijken net zoals alle moslims doen als het moeilijk wordt.

peacemaker | 01-11-06 | 16:01

Jammer hoor, ik dacht een keertje met een goede Marokkaan te debatteren gaat ie werken als het te moeilijk wordt. hahahaha

clandestino | 01-11-06 | 16:01

@Mocromania 01-11-06 @ 15:53
Je hoopte gewoon op een ordinaire scheldpartij. Dat sterkt je dan weer in al je vooroordelen jegens mensen die het niet zien zitten in de Islam. Van een open discussie is nooit sprake geweest, maar dat had ik direct kunnen weten indien je had gezegd dat je ook moslim bent. Je wilt eenvoudig niet inzien dat ook moslims mensen die anders zijn beledigen, dat past niet in je wereldbeeld. Maar het is wel zo, moge dat duidelijk zijn.

sjaakdeslinksesul | 01-11-06 | 16:00

Mocromania 01-11-06 @ 15:53

Dit is dus de marokkaanse manier van strategisch debatteren: Als het lastig wordt haak je af.

peacemaker | 01-11-06 | 15:58

@mocromania
behandeld. De man in het algemeen (dus niet alleen allochtonen) wordt opgewonden als er een uitdagend gekleedde vrouw verschijnt en sommige gaan nare dingen roepen

Sommige geen rare dingen roepen het zal wat zijn dan in nederland op het strand volgens jou roepen de meeste wel iets aangezien er maar sommige zijn die dat niet doen. Misschien onder de rondhangende groepjes marrokanen zijn er sommige die dit niet doen.

samwisethebrave | 01-11-06 | 15:57

@Mocromania

Je begrijpt schijnbaar niet dat 1 persoon het voor de hele groep kan verknallen. Ik hoef dan geen excuses, maar veroordeel het! Nee, dat gebeurd niet. Het was zo'n lieve jongen discriminatie, etc etc altijd wel een uitvlucht. Moet je ook niet zeiken dat je hele groep aangekeken/over een kam geschoren wordt. Als jullie zelf de rotte appels eens uit de mand gooien zijn we al een heel eind.

Pedofelie wordt op alle discussiegroepen verworpen. Dat zie ik jullie over een aanslag nog niet doen,, dan zijn jullie waarschijnlijk een feestje aan het vieren. Lutsers.

Roeieber | 01-11-06 | 15:57

@Shadylolol
Leuk dat je het opneemt voor ikneuqblondines. Maar met troll bedoelde ik te zeggen dat hij volgens mij geen echte negert is. En jou verdenk ik daar ook van. Maar dat geeft helemaal niet, ga vooral je gang en plaats je zienswijzen.

Horror Scoop | 01-11-06 | 15:56

@peacemaker........

FF snel nog een reactie! Ben blij dat je vanuit je ware aard reageert aangezien ik jouw opmerkingen nu in de juiste context kan plaatsen. Je noemt iemand NIKKER!?!?
Dacht al dat ik met een kaalkopje of nazisympathisant zat te discussieren.
Succes met het poetsen van je kistjes.

Mocromania | 01-11-06 | 15:56

Rij ik door Bos en Lommer vanmiddag zeg ik tegen 431 doekkies die stonden te wachten bij het zebrapad: heeej, pssssst, neuqen? Krijg me toch een scheldkanonade in het Arabisch. Snap er niks van :o

stamppot | 01-11-06 | 15:56

-weggejorist-

Shadylololol | 01-11-06 | 15:56

DOING ... Hoera .. Vinque .. u gaat door voor de magnetron !!!
Beheersing .. is het toverwoord .. maar helaas is het iets dat nog niet veel mensen onder de knie hebben ..

Matisha | 01-11-06 | 15:56

-weggejorist-

peacemaker | 01-11-06 | 15:55

@Mocromania

Pedofilie is toch goedgekeurd door de Mocrolandse vereniging van hoofddoekjes?
In 2002 wilde de vereniging van pedofile Marokkanen toch ook de leeftijd om te trouwen verlagen naar 14 jaar.

clandestino | 01-11-06 | 15:55

@ 15:49 Sjakie

Hebbie een fles zuurstof voor me ?? leg in een deuk ..

Matisha | 01-11-06 | 15:54

Shadylololol 01-11-06 @ 15:43

Ben je de weg kwijt? Of houd je van schelden in het wilde weg?

rosalie | 01-11-06 | 15:53

@Matisha

Dat is een goede. Maar je hebt bedekking die een mens mooi maakt en je hebt bedekking die de mens lelijk maakt. Het is een insult voor het specimen mensch om een vrouw een jute zak aan te trekken.
Tevens is het zeer prangende probleem van de premature ejaculatie te wijten aan de preutse manier waarop bepaalde godsdiensten met sex omgaan. Beheersing is iets wat bij een beschaving hoort.
Ik zou de marokkaanse vrouwen liever zonder doek zien want het zijn vaak mooie vrouwen. Met doek zullen zij er echter nooit in slagen de traditie van segregatie: Bosnië, India, enzovoorts te doorbreken. Kortom; doek af respect aan.

vinque | 01-11-06 | 15:53

Voordat ik verder ga met werken (ja echt) nog even dit:

We zijn hier nu eenmaal en hoofddoeken dragen is niet verboden volgens de wet dus wen er maar aan.
Uiteraard zijn er enkele "volwassenen" onder jullie die hierna nog moedig wat "leuke" reacties zullen plaatsen, voor hun wil ik zeggen: enjoy, en wellicht lucht het op om mensen die anders zijn te beledigen.
Salam aleikum (peace be with you)

Mocromania | 01-11-06 | 15:53

-weggejorist-

Shadylololol | 01-11-06 | 15:53

-edit ban -

peacemaker | 01-11-06 | 15:51

Is het bestaan (en toestaan) van dit soort advocaten geen belediging voor Turkije dan?

sjonnie | 01-11-06 | 15:50

@mocromania

Vrouwen dagen mannen schijnbaar uit... vrouwen koken nog en doen het huishouden... mannen zijn jaloers als andere mannen naar hun vrouw kijken... bouwvakkers fluiten naar vrouwen... hoezo een enorme berg vooroordelen op een berg om weer andere vooroordelen te ontkrachten? Als dat zinvol discussieren moet zijn.
Wat is precies je boodschap? Na je eerste redelijk zinvolle bijdrage heb je je gestort in een discussie met argumenten die alle kanten op floepen. Gaat nergens meer over, beste vriend(in).

mm1 | 01-11-06 | 15:49

@Mocromania 01-11-06 @ 15:44
Ja, tis goed met jouw leipe mocro debatteerkunst. Probeer het eens bij de PvdA of CDA, die zitten momenteel te springen om jonge succesvolle allochtonen die een uur in de ruimte kunnen lullen zonder iets te zeggen.

sjaakdeslinksesul | 01-11-06 | 15:49

@clandestino..

ik heb de demonstraties tegen alle blanke pedofielen anders ook gemist. Is dit dus ook instemmend stilzwijgen?

<Wat een niveau hebben sommigen zeg>

Mocromania | 01-11-06 | 15:49

-weggejorist-

Shadylololol | 01-11-06 | 15:48

Shadylololol 01-11-06 @ 15:43

Joh daar gaat het toch niet over. in de Bijlmer wordt je gepijpt in ruil voor een pakje marlboro.....

Het gaat erom, dat hoofdoekjes een vorm van onderdrukking is, die door hoerenlopende moslimmannen wordt opgelegd.

peacemaker | 01-11-06 | 15:48

@Roeieber...

Andersom voel ik me aangesproken omdat de discussie de HELE groep betreft. Kijk als er nu een forum was waar allemaal terroristen zaten te chatten dan zou ik daar ook ff roepen KAPPEN NOU! Maar bij mijn weten is dit forum er nog niet.

Mocromania | 01-11-06 | 15:47

@sjaakdeslinksesul..

Kon niet reageren omdat je niet aangeeft waarin je dan beledigd wordt.

@Zapper... gelukkig heeft jouw moeke jouw wel goed opgevoed zo te zien.

Mocromania | 01-11-06 | 15:44

@Mocromania
Je hoeft je dus niet te verantwoorden voor wat anderen uit een groep doen (standaard antwoord) daar heb je gelijk in, maar waarom voel je je andersom dan wel meteen aangesproken? Dan springen alle mosdoms er wel bovenop. Lekker consequent.
En pedofielie is door jouw profeet uitgevonden dacht ik zo.

Roeieber | 01-11-06 | 15:44

@ikneuqblondines
Troll

Horror Scoop | 01-11-06 | 15:44

-weggejorist-

Shadylololol | 01-11-06 | 15:43

de grote Anti 01-11-06 @ 15:33

Ik vind ook dat die moslimmejongens er veeel te uitdagend bij lopen, maar dacht je dat ze er wat aan deden? Neuhh, echt niet, dus uitschelden is dan het alternatief voor ons, vrouwen. Maar jah, wij zijn beschaafd enzo en keren ons hoofd om als we ze zien. Slim he?

rosalie | 01-11-06 | 15:42

Hoofddoeken om geen aanstoot te geven, om dingen die privé zijn af te schermen?
Waarom zijn vrijwel alle vrouwen die ik met hoofddoek zie dan lelijk en hebben ze een grote neus om onder de douche te roken?
Belachelijk gedoe!

FHH | 01-11-06 | 15:42

@Mocromania

Het stilzwijgen van de moslimgemeenschap ruikt naar goedkeuring van dit soort praktijken wat weer de echte intentie van de islam weergeeft.

clandestino | 01-11-06 | 15:42

Horror Scoop 01-11-06 @ 15:38

Zouden de biculturelen bij F'noord daarom met zwembroek willen douchen? Als het gaat om de grootte van smans Frits Barend, geldt natuurlijk het verzachtende clicheeeee 'het gaat er niet om hoe groot tie is, maar wat je er mee doet'. Vriendelijke rotjongens, laat dat een troost voor jullie zijn.

LJBrinkhorst | 01-11-06 | 15:42

Moslim, Jood, Katholiek of Protestant: ze deugen geen van allen. Ze zijn allen verachtelijke lieden...

donnerwetter | 01-11-06 | 15:42

Mocromania 01-11-06 @ 15:38

Strategisch debatteren? Je wilde zo graag een discussie, dan moet je wel reageren op goede argumenten anders geef je toe dat je met je mond vol tanden staat. Ik heb nog een oud hollands spreekwoord voor je dat volgens mij erg op jou van toepassing is: "holle vaten klinken het hardst"

peacemaker | 01-11-06 | 15:41

Tsunami hulp aan de getroffen gebieden was overweldigend. Aardbeving in Pakistan in 2005 zijn ze nog steeds geld aan het bij elkaar zoeken om de mensen daar te helpen. Triest maar waar.

Moslims hebben hun eigen goede naam (als ze die al hadden) naar beneden gehaald. Het gaat nog zeker 100 jaar duren voordat alles vergeten en vergeven is. Tot die tijd mogen we hopen dat de USA alleen maar republikeinse presidenten zal hebben.

clandestino | 01-11-06 | 15:40

@Mocromania 01-11-06 @ 15:30
Dat is dus de zaak tweemaal omdraaien.
Als mannen naar doen tegen vrouwen dienen vrouwen zich maar aan te passen in hun gedrag of kleedwijze? Dat zegt iets over de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen.
Verder had ik al gezegd dat van mij iedereen een hoofddoek mag dragen ook als ze dat uit overtuiging doen. Ik gaf alleen antwoord op je eerdere vraag door te stellen dat ik een hoofddoek dus wél als een belediging ervaar, al ziet de draagster dat heel anders. In niets uit jouw comment blijkt dat je wilt accepteren, dat ik het wel als beledigend ervaar (zoiets als de oude feministische stelling "elke man is een potentiel verkrachter"). Maar je vraagt (eist bijna) wel begrip van anderen?

sjaakdeslinksesul | 01-11-06 | 15:39

@Mocromania 01-11-06 @ 15:30

... vrouwen dagen de man blijkbaar uit...

En daar hoor je als man in NL op een normale manier mee om te kunnen gaan.

Pagan Bastard | 01-11-06 | 15:39

Hé Mo!? Lees je even mee? Je zuster is een HOERRRRRR en je moeder en je oma en je tantes ook! Zeau dat lucht op.

..zapper | 01-11-06 | 15:38

@peacemaker...

Als je een beetje verstand hebt van strategisch debatteren dan zie je dat ik nergens in de tang zit. Denk dat je even je eenzijdige bril af moet zetten.

Mocromania | 01-11-06 | 15:38

@LJ
Zeker wel, het zijn ook gewoon gezonde meiden. Met een ietwat vreemde mode-voorkeur, maar ach... Ik snap ze wel. Kijk naar de gemiddelde Nederlandse jongen en naar de gemiddelde medelandse jongen (de "rotjongens" dan). Je ziet dan vrij snel waar het minderwaardigheidscomplex van die laatsten vandaan komt.

Horror Scoop | 01-11-06 | 15:38

-weggejorist-

ikneuqblondines | 01-11-06 | 15:37

@clandestino....

Goede vraag! Weet je waarom ik niet reageer? Omdat ik me niet hoef te verantwoorden voor crimineel gedrag. Dit zou hetzelfde betekenen als ik jouw vraag om jezelf te verantwoorden voor al die Geile blanke Peutern... kers. Waarom doen jullie blanken dat nou steeds he... al die kleine peutertjes misbruiken? Zie je de stompzinnigheid?
Dat terroristen vanuit de Islam acties uitvoeren wil nog niet zeggen dat het ook werkelijk vanuit de integrale Islamitische gedachte gebeurt.
Terroristen zijn voor de duidelijkheid ook plegers van aanslagen tegen moslims, kijk naar Irak, Casablanca, Afghanistan waar open minded moslims bedreigd worden.

Dat ik reageer komt voort uit het feit dat veel zogenaamde "intelligente" NL'ers doorslaan en het legitiem vinden om alles wat Islamitisch/Marokkaans is te schofferen. (ik lig er verder niet wakker van maar ik wil op zijn minst wel eens reageren om even te sparren)

Mocromania | 01-11-06 | 15:36

zoals dat het nogal een belediging van de schepper is @vin 15.32
Ja hallo .. we lopen toch ook niet in ons nakie?

Matisha | 01-11-06 | 15:36

Horror Scoop 01-11-06 @ 14:50

Dus het overkomt jou ook, dat die moslim smatjes je van onder die hoofddoek lekker vies aankijken. Ik zweer het je, die moslima's lusten wel pap van de Nederlandsche man! Koud van buiten, heet van binnen. Iman Fawaz, leest u mee?

Mocromania 01-11-06 @ 15:20

Ik ben LJ!

LJBrinkhorst | 01-11-06 | 15:34

@Mocromania
Maar ook vrouwen kunnen flink assertief zijn. Moeten mannen dan ook maar een hoofddoek om? In de Q'ran staat iets in de trant van "Je moet je kostbaarheden bedekken." Arme sloebers hadden geen andere rijkdom dan hun vrouw, dus besloten ze die maar te bedekken. Overigens, tot in de jaren '50 liepen veel vrouwen in Nederland ook met een hoffdoek of kapje. Daarom denk ik dat die hoofdwindsels los staan van religie, maar meer met cultuur (dus mode) te maken hebben.

Horror Scoop | 01-11-06 | 15:34

Ach die hoofdoek. Er bestaat ook nog zoiets als persoonlijke vrijheid en wie zijn wij om iemand de versierselen van hunnie onderdrukking niet te gunnen?

viktor kanzyani | 01-11-06 | 15:34

In plaats van moslima's vragen of ze dat hoofddoekje willen afdoen zouden we bezig moeten zijn moslimjongens die doekjes aan te trekken.. Zal gegarandeerd een stuk rustiger worden op straat.

de grote Anti | 01-11-06 | 15:33

Mocromania 01-11-06 @ 15:17

Wordt de discussie je nou te moeilijk dat je niet op moverende argumenten in gaat?
Ik denk dat sjaakdeslinksesul en ik je aardig in tang hebben.

peacemaker | 01-11-06 | 15:32

@Mocromania

De eerste reden is dat deze zelfdepersonalisatie uiteindelijk tot apartheid en vernietigingskampen zal leiden.

Lees "painted bird" van Jercy Koscinski maar.

Andere redenen, zoals dat het nogal een belediging van de schepper is zijn legio.

vinque | 01-11-06 | 15:32

-weggejorist-

bruinspruit | 01-11-06 | 15:31

@clandestino 01-11-06 @ 15:29
ik ken het antwoord: het is de schuld van de jeade!

Pigha Lal | 01-11-06 | 15:30

@Sjaakdelinkselul.. (hoe verzin je de naam)
JIJ ZEI:
Een hoofddoek zegt mij dat ik 'verkeerde' gedachten zou hebben als ik naar een vrouw kijk, terwijl er imo helemaal niets verkeerds aan deze gedachten is. Een hoofddoek zegt mij ook dat vrouwen zich schijnbaar moeten wapenen tegen deze 'verkeerde' gedachten van mannen en zich moeten bedekken, terwijl mijn feministische moedertje mij geleerd heeft dat mannen gewoon met respect dienen om te gaan met vrouwen die zich ietwat uitdagend kleden... end quote.

De hoofddoek zegt zoveel dus niet 1 statement. Maar om in te gaan op jouw argumenten zeg jij dat er niks mis is met jouw gedachten. We mogen aannemen dat mannen jagers zijn en offensiever zijn in hun benadering naar vrouwen. Als een vrouw hier vanwege overtuiging een hoofddoek tegen wil dragen, wat is er dan mis mee? En de les van jouw moeder is een wijze les maar helaas heeft niet iedereen dezelfde les gehad en worden echt niet alle vrouwen met respect behandeld. De man in het algemeen (dus niet alleen allochtonen) wordt opgewonden als er een uitdagend gekleedde vrouw verschijnt en sommige gaan nare dingen roepen. Waarom denk je dat het woord uitdagend hier vaak mee gebezigd wordt (kijk maar naar je eigen zin) vrouwen dagen de man blijkbaar uit.

Mocromania | 01-11-06 | 15:30

@Mocromania

Waarom hoor ik jou nooit reageren als er een laffe moslim weer een bus opblaast met onschuldige kinderen?

clandestino | 01-11-06 | 15:29

Mocromania 01-11-06 @ 15:13

Man wat lul je nou? Natuurlijk MOET je met je tijd meegaan, anders hadden we hier nog op paarden en ezels rondgereden zoals in marokko.
Tijden veranderen nou eenmaal daar kom je gewoon niet onderuit. Ik begrijp niet waarom moslims daar niet in mee willen gaan. Overigens keken ze 10 jaar geleden in Staphorst geen TV, maar tegenwoordig wel. Tijden veranderen gewoon, daar kan niemand iets aan doen.

peacemaker | 01-11-06 | 15:28

Maar ach, zoals er ventjes zijn die zich pas hip voelen met een Nike-petje op of Lonsdale-kleertjes aan, zo zijn er ook dames die een hoofddoek of NafNaf nodig hebben om zich volwaardig te voelen. Het is gewoon een modeverschijnsel.

Horror Scoop | 01-11-06 | 15:28

Mocromania 01-11-06 @ 15:20

@LJBrinkhorst mocro, tis een nickname, maar dat wist je wel

rosalie | 01-11-06 | 15:27

Hey Mocromania,

jouw moeder draagt ook een hoofddoek zeg je, heeft ze je ook ingewijd in de geile neuqsex? Hoe was het?

Ga toch deaud.

Roeieber | 01-11-06 | 15:27

-edit ban -

ikneuqblondines | 01-11-06 | 15:27

Het dragen van een hoofddoek wordt in Pakistan/afganistan/Iran etc... Zeer gewaardeerd. Zoiets als, je doet geen hoofddoek op dus je wilt deaud.
Als iemand ECHT een HOOFDDOEK MOET dragen (vanwege zijn geloof of vrijwillig) dan MAG je PER DIRECT verhuizen naar een van de bovenstaande landen.
0031 is haram, ga dan toch snel weg!

Pigha Lal | 01-11-06 | 15:26

Mocromania 01-11-06 @ 15:13

Er is helemaal geen discussie,er zijn genoeg argumenten aangedragen maar in jou ogen zijn ze je comments niet waard ,misschien moet je je heil gaan zoeken op marokko.nl

Salvatore Riina | 01-11-06 | 15:24

sjaakdeslinksesul 01-11-06 @ 15:19

Dat is het kenmerk van macromania's.... er omheen l*llen en je gelijk zien te krijgen.... wtf met je "uitdaging" macromaniak

rosalie | 01-11-06 | 15:23

@Mocromania

Hoe voelt dat nou? Hier de beschaafde mocro uithangen, terwijl ik weet dat je met kromme tenen naar cijfers kijkt waaruit blijkt dat er in jouw geval juist een grote groep, het voor de rest van de bevolkingsgroep verkloot?

KaiserSoza | 01-11-06 | 15:23

@Macromania
Wie knapt er?
Schelden is nog altijd beter dan meteen naar geweld grijpen zoals jouw vrede-lievend geloog doet. En hallo, je bent hier op geenstijl, wat had je anders verwacht? Voor sympathie moet je naar www.marokko.nl daar voelen ze zich allemaal gediscrimineerd.

Het gaat er gewoon om dat "jullie" hier alles mogen en vrij zijn om alles te doen er genoeg kansen zijn en vervolgens nog aan het zeiken zijn. De hele hoofddoekdiscussie gaat niet over die vaatdoek, maar over het aanpassen aan de cultuur waarin je leeft.

Roeieber | 01-11-06 | 15:22

Dus ipv er niet naar mogen kijken moeten we ze nou allemaal platneuqen?

net zoals hun met onze dames doen.. maja ik hoef geen lappen..

ik pas

Het Orakel | 01-11-06 | 15:22

@Mocromania WTF is Roeiber ???? reageer je op fictieve personen ofzeau.
Verder heb ik nix tegen Mocros of hoofddoeken, hoogstens tegen groepsvorming.

holistic river | 01-11-06 | 15:21

Mocromania 01-11-06 @ 14:52

Old Spice stinkt.

donnerwetter | 01-11-06 | 15:20

@Rosalie...

Wie is LJBrinkorst?

Mocromania | 01-11-06 | 15:20

@Mocromania 01-11-06 @ 15:13
Nah, ik geloof dat peacemaker en in alle bescheidenheid ondergetekende je er een paar gegeven hebben, maar je reageert geloof ik toch liever op de inhoudsloze reacties.

sjaakdeslinksesul | 01-11-06 | 15:19

@peacemaker...
Moslimmannen fluiten?? Dat is knap aangezien bouwvakkers er bekend om staan om toch lekker een potje te kunnen fluiten naar de langslopende vrouw. En als ik iedereen mag geloven dan werken moslimmannen niet dus zijn de bouwvakkers NL'ers. (binnenkort allemaal Pools trouwens)

Mocromania | 01-11-06 | 15:17

@John McClane 01-11-06 @ 15:10

Goed steekhoudend argument van jou ook!

KaiserSoza | 01-11-06 | 15:17

-weggejorist-

milo | 01-11-06 | 15:16

Mocromania 01-11-06 @ 15:08

Mannen mogen gerust naar de mooie benen van mijn vrouwtje kijken, als ze maar niet gaan kwijlen en fluiten zoals moslimmannen altijd doen!
Zo liberaal zijn we hier wel, want enkele decennia geleden stonden alle nederlandse vrouwen alleen maar achter het fornuis, maar dat worden er steeds minder. Geldt ook voor ongelijke betaling voor de zelfde functie. Er wordt aan gewerkt om deze ongelijkheid te elimineren. Helaas moeten moslim vrouwen over 100 jaar nog steeds een hoofddoekje dragen!

peacemaker | 01-11-06 | 15:15

@Roeieber....

Kijk eens aan.... meneer (of mevrouw) knapt nu al! Wat is er loos? Zijn de argumenten op en gaan we lekker schelden. Haha... kom op zeg, je kan toch wel beter of niet soms?
haha

Mocromania | 01-11-06 | 15:15

-weggejorist-

Lachende Scheerkwast | 01-11-06 | 15:13

De discussie is er wel maar er is werkelijk nog niemand die met concrete argumenten komt (laat staan fatsoenlijke argumenten). haha... mensen MOETEN met hun tijd meegaan zag ik ook staan.

Welke tijd? Ben je wel eens in Urk of Staphorts geweest? Daar lopen ze ook in kledingdracht die niet echt trendy is. Of als NL'ers er voor kiezen om geen TV in huis te hebben dan gaan ze zeker ook met hun tijd mee!?! Kortom... laat mensen lekker hun ding doen en wees niet zo nazistisch bezig.

Mocromania | 01-11-06 | 15:13

Mocromania 01-11-06 @ 15:08

Je bent toch niet toevallig...@LJBrinkhorst?

rosalie | 01-11-06 | 15:12

@Mocromania
Ook nog wat peacemaker zegt @ 15:03. Ik heb het nu niet over de pinquins, maar ik zie vrij vaak zwaar opgemaakte turkse en marokkaanse meisjes in strakke spijkerbroeken, soms zelfs met decollete en altijd behangen met rinkelende sieraden en "neuk me"-schoenen aan, maar dan wel met niqaab. En deze meiden kicken even goed op de aandacht van een goed uitziende man als hun nietbedkete soortgenoten. Maar het gaat er toch om om geen lustgevoelens op te wekken bij mannen, niet om het bedekken van je haar? Of is het toch een beetje om te benadrukken dat je anders en dus ook iets beter bent dan de niet-draagster? Dat is ook hypocrisie. Verder heb je wel gelijk met je comment @ 15:08.

sjaakdeslinksesul | 01-11-06 | 15:12

Die hakbarren met amerikaanse namen die elkaar gelijk geven.

Hahahahaha

Hoe triest.

solidstate | 01-11-06 | 15:12

even kijken of er wat lieden met doekjes op straat zijn om me in te laten wijden in de sexuele handelingen....

jottum | 01-11-06 | 15:12

@Mocromania 01-11-06 @ 15:08
-Wat op zich ook frappant is, dat de NL hetero man graag naar een lekker paar vrouwelijke benen kijkt gehuld in een kort rokje maar zodra deze dame zijn eigen vrouw/vriendin is dan moet ze maar gauw iets langers aan doen en zijn ze allemaal jaloers als ze aandacht krijgt... boehoe-

Gelul in de ruimte.

bruinspruit | 01-11-06 | 15:11

-weggejorist-

Roeieber | 01-11-06 | 15:10

Mocromania heeft gelijk.

John McClane | 01-11-06 | 15:10

Wat op zich ook frappant is, dat de NL hetero man graag naar een lekker paar vrouwelijke benen kijkt gehuld in een kort rokje maar zodra deze dame zijn eigen vrouw/vriendin is dan moet ze maar gauw iets langers aan doen en zijn ze allemaal jaloers als ze aandacht krijgt... boehoe...(tenminste, als je aantrekkelijk genoeg bent om een vrouw te scoren en niet de hele dag op GS zit met de vinger op F5 geplakt)
Dus zo liberaal zijn we helemaal niet. Oh ja, waarom verdienen vrouwen ondanks dezelfde functie en kwalificaties toch nog steeds minder dan mannen anno 2006?? Zal ook wel niks met ongelijkheid te maken hebben. Meeste vrouwen in NL koken en doen de meeste huishoudelijke taken terwijl manlief lekker nog een biertje opent tussen zijn navelspieren. Kortom... HYPOCRISIE ten top.

Mocromania | 01-11-06 | 15:08

@Mocromania
Een enkel hoofddoekje zou inderdaad geen probleem zijn... Het zijn er goedverdoeme nu alleen VEEL TE VEEL.

Wie?? | 01-11-06 | 15:07

Kom op, nog even doorsabbelen Fatima. We zijn er bijna.

Mi Hoen | 01-11-06 | 15:05

In Turkije zijn alle openbare scholen hoofddoek vrij...

da wizard | 01-11-06 | 15:04

@Mocromania 01-11-06 @ 15:00"By the way... er zal heus wel dwang zijn zo her en der maar de meeste moslima's dragen het toch echt uit eigen beweging. Maar het is natuurlijk veiliger voor je eigen waarheid om dit niet te zien."
Vooral die laatste zin is interessant. Die zin kan namelijk op mij maar ook op JOU slaan!

Pigha Lal | 01-11-06 | 15:04

Het blijft een achterlijke cultuur.
-
Ze hebben altijd gedacht met een hoofdoek op ben je geen hoer.
Nu is wetenschappelijk het tegendeel bewezen.

Bunt | 01-11-06 | 15:04

Dus die hoofddoek hoeruuuh vragen er gewoon om verkracht te worden.

Gek, als ik zo een pinguin zie waggelen heb ik meer de neiging om te kotsen.

solidstate | 01-11-06 | 15:04

Mocromania 01-11-06 @ 14:39

Wat mij tegen staat aan vrouwen met een hoofddoek is dat het er op lijkt, dat die vrouwen er toe gedwongen worden. Ze zeggen wel dat ze het zo leuk vinden, maar daar gelooft 99% van de nederlandse bevolking gewoon niks van. Anders zouden ze onder dat hoofddoekje toch ook geen strakke jeans dragen waar hun strik bovenuit steekt? Mijnsinziens lijkt het een beetje (veel) op provocatie. Volgens mij is het dragen van klederdracht, want zo wil ik het per sé noemen, niet meer van deze tijd en mensen MOETEN gewoon met hun tijd meegaan. Als je dat niet doet en de rest van de wereld om je heen wel, dan val je buiten de boot. Op zich is dat niet erg, maar dan moet je natuurlijk niet gaan zeiken over discriminatie en zo.

peacemaker | 01-11-06 | 15:03

Ok dat is mooi
alle scholen hoofddoek vrij maken
geen pet geen doek
en aangezien hoofddoekjes niet bij de godsdienst hoort, mag je haar ook niet in de klas dragen

RedScorpion | 01-11-06 | 15:01

@ Mocromania 01-11-06 @ 15:00
Gaan we nou de aanval inzetten? Je krijgt je discussie en dan is het nog niet goed.

Korreltje Zout | 01-11-06 | 15:01

De hoofddoek vrouwen onderdrukt? Hmm,volgens mij zien ze dat zelf toch vaak anders... Die hebben juist medelijden met westerse vrouwen die de hele tijd (moslim) mannen van zich af proberen te slaan.Maar door sexuele frustratie en stiekeme jaloezie meten ze zich zelf dan een arrogante houding aan.. Alsof zij in al hun wijsheid wel weten hoe met al die geyle mannen om te gaan.(Paradox,veel westerse mannen zijn niet eens geinteresseerd in moslimvrouwen.)
.
En de cirkel is weer rond,moslimas piekeren zich suf en van de zomer gaan de ettertjes weer zwembaden terroriseren.

de grote Anti | 01-11-06 | 15:01

-weggejorist-

BIG-ERN | 01-11-06 | 15:01

@De meeste reaguurders........(dus gelukkig niet alle)

Blijkbaar is mijn uitdaging toch te moeilijk voor de meesten en is het beargumenteren van mijn stelling lastig.

@Pigha Lal ..
De vergelijking gaat niet echt op vriend(in). We weten hopelijk toch wel waar nazi uitingen voor staan. Maar daar zit 'm het probleem ook... mensen zoals jij reageren vanuit een misplaatste context.

By the way... er zal heus wel dwang zijn zo her en der maar de meeste moslima's dragen het toch echt uit eigen beweging. Maar het is natuurlijk veiliger voor je eigen waarheid om dit niet te zien.

Mocromania | 01-11-06 | 15:00

@Mocromania 01-11-06 @ 14:52
Jij lijkt wel een geemancipeerde werkende mocro. Je ontkracht werkelijk alle vooroordelen die wij hadden.
Maarrrrrrrrrrr dat van die geit kwam niet aan de orde, hoe zit het daarmee. Nou, nou, nou.... Zeg het maar eerlijk!

Pigha Lal | 01-11-06 | 15:00

Mocromania 01-11-06 @ 14:52

Je bent een policor vrouwmens? Ok, ik stel voor dat alle vrouwen, vanaf een bepaalde leeftijd, hoofddoekjes gaan dragen... scheelt veel tijd 'smorgens i.i.g. en.... verschil is er dan niet meer, correct?

rosalie | 01-11-06 | 15:00

Naar goed fins gebruik discrimineer ik niet, ik noem iedere vrouw gewoon hoerrrrrr, behalve m'n moeder.

KaiserSoza | 01-11-06 | 14:59

Mocromania 01-11-06 @ 14:39

het probleem is niet de hoofdoek, het probleem is de constante golf van gezeik en ellende die voorkomt uit een groep medelanders die wel willen profiteren van onze welvaart maar ondertussen hun nulde eeuwse gewoontes vasthouden en sterker nog ook willen dat wij die gaan hanteren. Als je het hier niet aanstaat of als je hier prehistorsche leefwijze niet kunt handhaven gewoon oprotteeeh

kapitalistisch zwijn | 01-11-06 | 14:59

@Mocromania 01-11-06 @ 14:39
Nee het dragen van een hoofddoek is iemands eigen keuze, daar wil ik nooit of te nimmer aankomen. Maar er is nog iets anders aan de hand, wat jij en de draagsters niet inzien. Een hoofddoek zegt mij dat ik 'verkeerde' gedachten zou hebben als ik naar een vrouw kijk, terwijl er imo helemaal niets verkeerds aan deze gedachten is. Een hoofddoek zegt mij ook dat vrouwen zich schijnbaar moeten wapenen tegen deze 'verkeerde' gedachten van mannen en zich moeten bedekken, terwijl mijn feministische moedertje mij geleerd heeft dat mannen gewoon met respect dienen om te gaan met vrouwen die zich ietwat uitdagend kleden. Ergens beledigen de draagsters van de hoofddoek mij en de niet-hoofddoekdragende vrouwen dus, al zullen ze het zelf heel anders zien.

sjaakdeslinksesul | 01-11-06 | 14:58

OK --- 'de hoofddoek als sekssymbool' --- iets voor de volgende fotofuck?

Lagonda | 01-11-06 | 14:55

@Horror Scoop 01-11-06 @ 14:50
Ook jij hebt gelijk, dit is onlangs in australie bevestigd.
Als de kat een stuk vlees opeet dat in de tuin ligt, is het dan de schuld van de kat?
Een vrouw met burqa (met of zonder slipje), het blijft cheil.

Pigha Lal | 01-11-06 | 14:54

@ Horror Scoop 01-11-06 @ 14:50
Geylde jij vroeger ook op het smurfinnetje?

Korreltje Zout | 01-11-06 | 14:53

Mooi Palestijnse vrouw.

maar ja mag mijn Katholieke moeder straks geen hoofddoek meer dragen.

Waarom bemoeid de overheid zich met wat wij dragen.

Maakt de burger lekker zelf uit we leven in een vrijland.

Als iemand met een hoofddoek voor lul wil lopen moet ie dat toch lekker zelf weten

Moeten we ook een verbod op Getoupeerd geblondeert HAAR.??????

Wat een dom Fascistisch gelul

0xy | 01-11-06 | 14:53

@Roeiber...

Ik druis nu even tegen mijn beleid in (namelijk niet reageren of converseren met personen die bewust beledigende opmerkingen maken zonder dat ze enig constructief doel willen dienen) maar voor jou (soort) maak ik graag even een uitzondering:
Mijn (lieve) mama draagt ook een hoofdoek en aangezien ik elke dag meerdere keren douche (en graag wat old spice gebruik :-) stink ik toch zeker niet! Verder neem ik aan dat je met profiteren bedoelt dat ik gebruik maak van gemeenschapsgelden?! Helaas, ook hierin moet ik je teleurstellen en dien je derhalve op de hoogte te brengen dat de belastingdienst inmiddels ook een plaats op de eregallery heeft ingeruimd voor mijn persoontje als gulle sponsor. Kortom, ik betaal me de T.... aan belasting omdat ik gewoon goede doekoe maak.

Verder kan ik melden dat er inderdaad gauw geroepen (kan) worden dat er gediscrimineerd wordt maar als ik reacties lees van zoogdieren als jij dan ben ik ineens niet meer verbaasd. Voor zover einde discussie en ik beloof dat ik me voortaan aan mijn beleid zal houden.

Mocromania | 01-11-06 | 14:52

@rosalie 01-11-06 @ 14:48
ha, ha die had ik inderdaad nog niet bedacht. Het is wel erg extreem zo een vlag. Zie je he voor je: een zwarte burqa met op de mouw die kleurrijke vlag.... sexxxxxieeeeee

Pigha Lal | 01-11-06 | 14:52

Nou ja, 't is ook wel logisch. Zoals Theo Maassen al zei (en die kan het weten, want moslims zijn z'n grootste vrienden, niewaar): zo'n kopvod is natuurlijk bijzonder handig om je pik mee schoon te maken nadat zo'n muzelvrouwtje je heeft gepijpt.

koerbagh | 01-11-06 | 14:51

@Mocromania 01-11-06 @ 14:39

Graag een reactie, ik wilde net reageren maar dat was niet meer nodig door dat Korreltje zout en OoO.

oost-europa | 01-11-06 | 14:51

@rosalie 01-11-06 @ 14:48: Yeah right.

sammy de moraalridde | 01-11-06 | 14:51

@Mocromania
Het is misschien een zwakte van me, maar ik word chronisch geil van hoofddoekjes. Kan er niets aan doen. Ik probeer weliswaar niet te kijken, maar soms word ik er toch mee geconfronteerd. Het liefst zou ik zo'n lief vroom moslimmeisje met hoofddoek en al aan stukken scheuren. Maar ja, dat mag niet hè. Toch lokken ze het zelf ook wel een beetje uit. Als ze zich normaal zouden kleden, zou ik ze niet eens zien staan.

Horror Scoop | 01-11-06 | 14:50

@Mocromania
Hoofddoekjes mogen van mij best, maar ergens waar een hoofddeksel is verboden moet ook het doekje af. Tevens mag een hoofddoekje ook niet betekenen dat je een vrijbrief hebt je religie uit te dragen in een publieke functie. Ook burka's mogen, zolang een bivakmuts ook legaal is.

OpenDeur | 01-11-06 | 14:50

Met het risico voor spanhoerrr uitgemaakt te worden, is hier opnieuw de oogverblindende koningin Rania van Jordanie. Welke malloot wil haar nou bedekken met een hoofddoekje?
www.madridismo.net/Mills/irania.jpg

Korreltje Zout | 01-11-06 | 14:48

Offtopic:
Noodweer in A'dam, hagelstenen van 5mm doorsnee.

Javasquare_man | 01-11-06 | 14:48

@OoO 01-11-06 @ 14:44
ROFLOL @ beflapje

koerbagh | 01-11-06 | 14:48

Pigha Lal 01-11-06 @ 14:44

Je vergeet de Nederlandse vlag op de mouw van een jas.... das wel weer verboten.

rosalie | 01-11-06 | 14:48

Hadden die priesteressen dan ook snorren?

Kingeef1975 | 01-11-06 | 14:46

gelovigen doen niet aan experts, wetenschap en onderzoek. dus dit maakt toch niets uit.

de Bruinrijder | 01-11-06 | 14:46

@Mocromania 01-11-06 @ 14:39
Met een kledingsstuk is niets mis, net zo min als bruine hemden, rijlaarzen, nazi patches om de gaten in je broek mee dicht te plakken, jeaudesterre.
Allemaal kleding, dus niets mis mee.
Voel je waar de discussie naar toe gaat?

Pigha Lal | 01-11-06 | 14:44

Mocromania 01-11-06 @ 14:39

Ik ga toch het vervuilende straatbeeld,bovendien is misschien een burka beter voor de snor enzo dus waar hebben we het over.

Salvatore Riina | 01-11-06 | 14:44

Mocromania 01-11-06 @ 14:39
Je begrijpt het verkeerd, het ligt veel simpeler dan dat. Nederlanders hebben gewoon een hekel aan moslims. De hele denkwijze van minderwaardige ongelovigen, de hele cultuur die in alle opzichten de tegenhanger is van de onze. Alsof er een hele grote hoop stront in mn tuin ligt: ik hoef er niet van te eten, maar toch staat hij me tegen.

Koekje-dr-bij? | 01-11-06 | 14:44

@Mocromania:
Nee, geen hinder. Alleen draai jij graag de feiten om.
De hinder is dat meisjes/vrouwen die GEEN beflapje op de kop dragen dragen voor HOERRRR worden uitgescholden door bepaalde bevolkingsgroepen.

OoO | 01-11-06 | 14:44

in de fik met die burqua's en hoofddoekne, zo zouden ze het in de tijden van de grote nederlandse VOC ook gedaan hebben. niet van dat halfzachte werk, je moet ze kerstenen en aan het werk zetten die zwartjes.

BoerKoekoek | 01-11-06 | 14:43

LOL LOL LOL. Dus mohamed deed het met sumierische (ofzoiets) neuqgeiten en sindsdien denkt d(i)e goegemeente dat hun vrouw dat ook moet dragen.

DirkPitt | 01-11-06 | 14:43

Uit hoofddoek dragende vrouwen komen criminele irritante stinkende mosdomjongetjes die overal rotzooi trappen, van ons profiteren en vervolgens schreeuwen dat ze gediscrimineerd worden ook. Lijkt me reden genoeg.

Roeieber | 01-11-06 | 14:42

@ Mocromania 01-11-06 @ 14:39
Ja hebt helemaal gelijk, zolang elk meisje vrij is om die keuze te maken, en niet in de fik wordt gestoken als ze de wil van fundi-paps, broers, neven en ooms niet gehoorzaamt. Ik denk bij een hoofdsoek aan onderdrukking.

Korreltje Zout | 01-11-06 | 14:42

Mocromania 01-11-06 @ 14:39

Ik ben er juist voor! Zo weet je ook waar je mee te maken hebt nu.
Of bedoel je dat niet?

rosalie | 01-11-06 | 14:42

Mocromania 01-11-06 @ 14:39

Hinder: geen.

LibertasSimplex | 01-11-06 | 14:40

Lagonda 01-11-06 @ 14:26
JA! een hoofddoek pornofilm lijkt me zeau gaaf, vooral de reactie van onze mosdom medemens. Als ze submission al verderfelijk vinden, moet zeau een film de wereld toch doen ontbranden.

Roeieber | 01-11-06 | 14:39

hahahahaha... NOT!
Inhoudelijke reacties geven blijkt voor sommige reaguurders lastig te zijn, lekker bashen is dit blijkbaar niet.
Ik daag iedereen bij deze uit om zijn/haar frustraties aan de kant te schuiven en duidelijk aan te geven welke hinder deze en gene ondervind van een hoofddoek dragende mevrouw!? Is de hoofddoek draagster de oorzaak van het feit dat je net niet die baan hebt gekregen die je had willen hebben, dat je depressief bent omdat de buurman een grotere auto rijdt, dat je partner vreemd is gegaan, dat je lelijk bent en daarom geen partner kan vinden, etc..

Kom op..! Wees eens concreet! Welke hinder ondervind de NL maatschappij van een hoofddoek dragende mevrouw? En kom a.u.b. niet aanzetten met... het vervuilt het straatbeeld en dat soort onzin aangezien ik mezelf ook kan storen aan een skatende meneer in een string langs de Amsterdamse grachten. Desondanks vind ik dat dit moet kunnen... leven en laten leven.

Ik kan me vinden in een verbod binnen publieke functies maar als iemand verder een hoofddoek dragen dan wordt er geen wet overtreden dus laten we niet zo overspannen doen.

Mocromania | 01-11-06 | 14:39

Koekje-dr-bij? 01-11-06 @ 14:31

Ik ook normaal ,maar de eventuele dierenarts kosten zijn niet mis (als dat nog helpt)

Salvatore Riina | 01-11-06 | 14:37

Goh, dus heeel vroeger werden jonge mannen wegwijs gemaakt in de sex door Soemerische priesteressen? (met hoofddoekjes op dan, he) En van wie hadden die het dan geleerd?
Toch vind ik het, sociaal gezien, wel een goed plan. Wat waren ze al ver, toedertijd....

rosalie | 01-11-06 | 14:37

Draagt Jane Doe nu ook een hoofddoek?

LibertasSimplex | 01-11-06 | 14:34

Een zeer welkom bericht. Ridiculiseren die doek. En Paauw&Witteman moeten verplicht -wegens voormalig misbruik gemeenschapsgelden- deze dame uitnodigen. De zuigende vloermatten van Bos zou ik trouwens het liefst vandaag dan morgen voor eeuwig zien verdwijnen.

vinque | 01-11-06 | 14:33

"Hoofddoekendiscussie", niet "hoofddoeken discussie". Eén klemtoon per woord. We zeggen toch ook niet "hoofd doek"?

Dada_ | 01-11-06 | 14:33

Salvatore Riina 01-11-06 @ 14:29
Tja, normaal ben ik tegen het schoppen van honden... maar het is voor zn eigen bestwil he?

Koekje-dr-bij? | 01-11-06 | 14:31

drbukkake! 01-11-06 @ 14:26

Woehahahahaha, Hilarisch.

Salvatore Riina | 01-11-06 | 14:31

*neemt proef op de som en gaat op Nieuwmarkt geile neuqseqs-doekjes verkopen*

JudgeJuly | 01-11-06 | 14:31

Ik zou mijn hond (als ik er één had) er nog vanaf trappen !,Bah moet je ziek worden?

Salvatore Riina | 01-11-06 | 14:29

Als die Marokkaanse jochies consequent zijn moeten nu ze tegen iedere vrouw hoer roepen.

bruinspruit | 01-11-06 | 14:28

lol@lagonda; geniaal plan!

ed.. | 01-11-06 | 14:26

-weggejorist-

drbukkake! | 01-11-06 | 14:26

Dat lijkt me de goede aanpak --- van de hoofddoek een sexsymbool maken. Abri's van blote meiden met hoofddoek, hoofddoektelefoonsex, hoofddoekporno op Internet. Moet jij eens kijken hoe snel ze die dingen in de kast laten liggen.

Lagonda | 01-11-06 | 14:26

En waar zijn die Soemerische priesteressen te vinden dan??

Amstel | 01-11-06 | 14:25

Ik wist wel dat de hoofddoek een soort lingerie was.

Jahbulon | 01-11-06 | 14:23

"Hoofddoeken mochten namelijk alleen gedragen worden door Soemerische priesteressen."

Dat staat er niet he. Er staat alleen dat het hen verplicht werd.

John McClane | 01-11-06 | 14:22

Leve de hoofddoek

LibertasSimplex | 01-11-06 | 14:21

oppleuren dus met die heaufddoeken

Stotteraap | 01-11-06 | 14:21

Die doek is toch om je l*l netjes mee af te vegen na gedane zaken?

Traag | 01-11-06 | 14:21

Dus politiek correct heet de hoofddoek vanaf nu bi-culturele hoerdoek?

Kapitein Stijlvol | 01-11-06 | 14:19

betekend dat ook dat ik meer geyle neuqseks als ik morgen met een theedoek op school rond loop?

Noseblow | 01-11-06 | 14:18

en wij maar denken dat de hassan alleen geiten neukte, blijkt dat ie vanaf zijn jeugd al ingewijdt is door zijn nichtjes, tantes en weet ik wie allemaal zo'n kopdoek bezit...

ed.. | 01-11-06 | 14:18

Leve den Turksche rechtert, deze uitspraak verleidt zelfs enkele verstokte GSserts tot positieve uitlatingen over biculturele integratie.

Zeurders | 01-11-06 | 14:17

Kortom: hoofddoekjes zijn hoeren.

Dr. Faustus | 01-11-06 | 14:17

Alsof ik ook maar 1 moment denk aan sex met een hofddoek!.

Victor de Waal | 01-11-06 | 14:16

En de Niqaab is eigenlijk een peep-show?

Drs. D.A.H. Vintik | 01-11-06 | 14:16

Zo is er weer een hoekje van de sluier opgelicht.
Zal ik het nog een herhalen? Ja? O.K, komt ie:
MAKE LOVE NOT WAR
(BTW: wat is er toch mis met seqs? een paar eenvoudige regels en klaar zijn we.)

guru? | 01-11-06 | 14:16

Ik zal Gilgamesh er nog maar es op nalezen...

Dol op Post | 01-11-06 | 14:15

En de burka is eigenlijk een mobiele tent?

Fuzzy-de-Bear | 01-11-06 | 14:15

@holistic river 01-11-06 @ 14:11

Dat moet dus wel een hoerenloper zijn, lijkt mij...

huibie | 01-11-06 | 14:14

ik raak ze nog nie met een stokkie aan ;)

Prof. Dr. Amnesia | 01-11-06 | 14:14

Hehehe, de 'werkende meiden' van Halal.

sjaakdeslinksesul | 01-11-06 | 14:13

Interessant edoch nutteloos.

OBG Sepp | 01-11-06 | 14:12

Hey Chicka met snor, neuqen?

Zuigert | 01-11-06 | 14:12

Zoals Hans Teeuwen al zei. "Dan doe ik gauw een hoofddoek om, dan ben ik geen hoer meer. Nee, dan ben je een HOER met een doek om je kop!"

HJdeT | 01-11-06 | 14:12

Hoe is het met die hoerrrrr "ken je me nog"

harry de leipe | 01-11-06 | 14:11

De Turkse deskundige is 92...

Pornstar | 01-11-06 | 14:11

en mr hoofddoek dan ? Arafat. (GBHS)

holistic river | 01-11-06 | 14:11

Lekkáh pinguin NEUKÁH!!!

clandestino | 01-11-06 | 14:10

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland