Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Webcommando's PVV gaan ACTA slopen

herohaar.jpgEindelijk een echte reden om op het clubje van Geert Wilders te stemmen. Als het aan de PVV ligt komt er helemaal niets terecht van ACTA, het in het allerdiepste geheim bekokstoofde antipiraterijverdrag van de Europese Commissie. In een reactie op Webwereld laat gezelligheidsdier Hero Brinkman over het verdrag weten: “De haren rijzen je te berge. Het is echt verschrikkelijk”. Niemand die precies begrijpt wat Brinkman hier probeert duidelijk te maken en een oplossing heeft de ex-politieman dan ook niet voorhanden: "Maar ik heb ook geen oplossing dat geef ik eerlijk toe. Ik weet een, twee, drie ook geen oplossing.” aldus Europahater Brinkman die desgevraagd nog vijfmaal bevestigde over geen enkele oplossing te beschikken. Maar dat maakt allemaal natuurlijk geen reet uit. Waar het om draait, is dat de PVV in het Europarlement braaf mee gaat stemmen met fracties die privacywetgeving wel serieus nemen. Barry Madlener zit daar in Brussel/Straatsburg toch maar voor een sloebervergoeding de godganse dag boe te roepen. Om van het nodeloze getwitter op luchthavens van Daniel van der Stoep nog maar te zwijgen. Kop op stelletje mislukte Nigel Farage-epigonen. Sla eens een deuk in een pakje boter en schiet dat >>>boos Venloos accent<<< walgelijke ACTA-verdrag eens vakkundig in de knieën. Gratis standpunten staan hier. Het internet is jullie alvast zeer erkentelijk.

Reaguursels

Inloggen

Weinig battle hier op GS zo te zien... prutforum

Maxlion | 09-03-10 | 18:48

-weggejorist-

An die ARBEIT | 09-03-10 | 14:08

wat een heerlijk stukje weer Brusselmans!
ik zie een rap-battle aankomen tussen maxlion en donny; Hero is scheids en doet de drankjes.

JaMaarHALLO! | 09-03-10 | 11:48

-weggejorist-

Maxlion | 09-03-10 | 09:23

-weggejorist en opgerot-

paardenc | 09-03-10 | 06:58

Nu maak je mijn pis onnodig kokend als dat nog in mijn urinebuis zou zitten, maar die pis heb ik al over je heen gesprenkeld met mijn inhoudelijke afsluiting, daardoor werd het je een beetje heet en ga je zo hypocriet reageren.
Je blijft bekrompen, en dat jij niet weet wat narrow-minded betekend, dat tot daar aan toe, maar laat die nergens op gebaseerde achterbakse meningen voor je, wil je?
.
Jij hebt vandaag bewezen dat je niet eens kan spreken, aldus je jezelf totaal tegen spreekt, maar toch gebruik je een aantal ontwikkelde woorden waardoor je wat wijzer lijkt, nou niet dus, een gedachtegang hoort wijs te zijn, met een ver ontwikkelde grammatica als versterking daarvan.
Maar hoe kan je iets versterken wat er niet is?
Dus houdt jezelf voor de gek, gek!

Donny! | 09-03-10 | 00:30

Donny, kijk eerst even naar je eigen "narrow minded" afsluiting van je laatste post. Je spreekt jezelf namelijk enorm tegen. Redelijk degraderend voor iemand die wel kan nadenken om zo over mensen te spreken via de digitale snelweg. Voor de rest. Goed voor jou! ik ga slapen. (ekte?)

Maxlion | 09-03-10 | 00:07

mlio | 08-03-10 | 23:14
Ik ben benieuwd naar die conclusie.

Donny! | 08-03-10 | 23:34

Maxilon, die bewering zal ik ook nooit doen, dat is ook totaal niet aan de orde.
Wat ik aan duid: Een beter maatschappij begint bij jezelf, wat jij aanduid: reaguurders zijn beïnvloedbaar door fora's.
Conclusie:
Beïnvloed mensen op een serieuze, humane manier.
Geef in ieder geval tegengas!
De berichtgeving is daarbij wel polariserend, maar dat maakt een fora als dit juist tot wat het is, ook al wordt daar soms misbruik van gemaakt, de reaguurders hebben dat deels in de hand.
.
En je bericht kwam intimiderend over, maar dat heeft bij mij geen impact, ik stoot dat van me af, omdat ik mij daardoor totaal niet aangesproken voelde.
Dat je het met hem eens was, is aan jou, dat moet ook, maar ik vind het een beetje raar, want ik zie niemand van de admins een berichtgeving mijn pc inblazen met het artiekel: Stem Pvv. Integendeel:
[quote]Eindelijk een echte reden om op het clubje van Geert Wilders te stemmen.[/quote]
Dat betekend dat dat 1 van de weinige standpunten is waar, die admin het mee eens is.
Dus ik vind het zaakje een beetje stinken, want er is totaal geen sprake van promotie van Politieke partijen, dat kun je wel zo zien, maar dat vind ik een beetje kort door de bocht.
.
En daarbij, mijn reactie was totaal niet raar, dat baseer ik op het feit dat ik mij erger aan kortzichtige, bekrompen, simpele mensen, niet die reacties, die kun je afweren met heuse feiten verwerkt in oneliners, punchlines noem maar op.
Discussies zijn nooit nutteloos, maar mensen kunnen wel nutteloos zijn.
En die 2e alinea was een imitatie van jouw "onbewuste" reactie, schijnbaar.
Want dat was een ernstig bekrompen reactie, komt bij huilebalken intimiderend en aldus heel bekrompen over, en je ergert je juist aan die mensen, maar zal je je niet eens afvragen of jijzelf niet geïnfecteerd bent? Misschien wel onbewust?
.
Ik zie dat jij open-minded mensen accepteerd, maar waarom sluit je je statement af met een narrow-minded bullshit verhaaltje?
Ik heb me nu aldus 2 keer in jou vergist, verdien jij het wel dat iemand zich in jou verdiept? Teleurstellend, maar wijs jezelf op die fouten, dan ben je pas een ekte.

Donny! | 08-03-10 | 23:32

Geenstijl is het laatste jaar afgegleden naar de promosite van de PVV, de kant van de "winnaar" gekozen. Het nadeel voor GS is dat GW een populist is, en die hebben een korte houdbaarheidsdatum in de peilingen. Als hij echt mag regeren dan gaat hij de LPF en Rita Verdonk achterna.

mlio | 08-03-10 | 23:14

Ik denk dat het belangrijk is dat de media zich tegenwoordig teveel bemoeid met de politiek op een negatieve (lees: one-liners) bemoeid. -uhum-
.
Ik denk dat de media zich tegenwoordig teveel bemoeid met de politiek op een negatieve (lees: one-liners) manier.*

Maxlion | 08-03-10 | 23:05

Lieve Donny,

Het GS fora helpt nou niet echt mee aan een beter Nederland helaas. Hoog Telegraaf gehalte zelfs... (met andere woorden polariserend). Grappig dat jij mijn post intimiderend vindt. Was niet zo bedoeld. Ik was het gewoon met die viruzknakker eens. En daar hoef je geen rocketscientist voor te zijn om te kunnen zeggen dat GS pro-GW is. Ik ga echt de moeite niet nemen om alle GS posts langs te struinen, in SPSS te zetten en dan per grafiek aan jou te tonen dat er weinig tot geen posts zijn die GW nou eens lekker afzeiken... om terug te komen en te eindigen met deze nutteloze discussie, ten eerste heb ik nooit gezegd dat je GW stemt. Moet je ook helemaal zelf weten wie jij stemt. Ik denk dat het belangrijk is dat de media zich tegenwoordig teveel bemoeid met de politiek op een negatieve (lees: one-liners) bemoeid. Je tweede alinea slaat als een lul op een drumstel sorry, daar ga ik niet op reageren. 3e alinea ? De objectiviteitsopmerking was niet naar jou gericht maar more general. Ik heb geen vooroordelen in mijn post gezet, en ik "hoor" helemaal niemand op zijn fouten te wijzen die iets zinnigs zegt. En al helemaal niet op een GS forum. Direct een activist worden als je het ergens niet mee eens bent is best wel radicaal denk ik zo! Vond ik persoonlijk een beetje een rare opmerking vanuit jouw reactie. Ik denk dan meteen aan die fundamentalistenbaarden leuk scrabblewoord!)

No offense intended, ik vond je reactie gewoon wat raar. Sorry hoor als je op je tenen bent getrapt. Maak je niet zo druk joh! Maar verwacht op dit fora niet al teveel objectiviteit en serieuze gedachtegangen... Geef dan liever eerlijk antwoord op deze vraag, dan kunnen we het goed met elkaar eens zijn :) Erger jij je ook zo dood aan de simpele en kortzichtige reacties op dit forum, maar je leest ze toch in ergernis? Ik wel namelijk.

Maxlion | 08-03-10 | 22:52

Lui en lamlendig Latijns-Europa verdient het om keihard uitgelachen te worden, volgens de Angelsaksische methode Farage. De imperialistische dwergen lopen nogal naast hun schoenen van verwaandheid, dus het verbaast me enigszins dat ze zichzelf nog steeds niet uitgeroepen hebben tot Opperste Overzieners van het Euraziatische Continent.

lijm11 | 08-03-10 | 22:50

even offtopic.
wanneer gaan we weer pollfucken?

deksels | 08-03-10 | 22:34

Maxlion | 08-03-10 | 21:23
Ten eerste:
Waar heb jij mij zien vermelden dat ik op de Pvv stem, met dat intimiderende berichtje van je?
Ten tweede:
Ik heb geen "Gefundeerde inhoudelijke bijdrage geleverd"
Maar daardoor heb ik wel een "Gefundeerde inhoudelijk" signaal achter gelaten.
Het is aldus niet duidelijk dat GS Pro-Geert is.
Ben jij ook zo'n peiling meester? Laat je statistieken zien dan.
.
"En als deze reden zo onwijs goed is om op GW te stemmen volgens GS, denk dan twee keer na."
Daar ben ik het duidelijk met je eens, maar leer naar 2 kanten kijken jongeman, nu kom je over als een snuggere huilebalk die alsmaar blijft denken dat hij/zij een statement heeft, daar word ik somber van, en tast jij mijn hele mood aan.
Waarom moet ik mij schamen voor jou?
.
Kijk, wat anderen kunnen kan ik overduidelijk ook, maar met dat kuddegedrag ben ik al een tijdje klaar.
.
E als er iemand hier objectief is, dan ben ik dat wel, daar heb je je dik in vergist, mijn kreet, afgeleid van Active : Die illusie als realiteit, en daarom zie je niets!
Of: Als andermans bril je zich vermindert, bel een dokter.
Neem het niet op voor anonieme mensen, dat is misleidend gedrag, want volgens mij heb jij wel een inhoudelijke gedachtegang.
.
Zo zie je maar weer, vooroordelen leiden nergens naar, jij hoorde die ene reaguurder op zijn fouten te wijzen, dat heb je niet gedaan, ik wel, misschien op een foute manier, maar ik ben me goed bewust van het geluid dat ik maak.
.
Zo kan het ook, samen werken aan een beter Nederland, daar kunnen Fora's heel erg handig in zijn.

Donny! | 08-03-10 | 22:32

@Edit Als ik kijk hoe lang ze bestaan, en meereken dat ze voortkomen uit een one issue partij programma waar het een en ander bijgesleept is had het een stuk slechter gekund, ze stellen zich tot op heden vrij verstandig op toch? Ze hebben zich niet aangesloten bij een europese partij, waar ze het toch niet niet mee eens zouden zijn. Maar op een case by case basis ondersteunen ze volgens mij vrij verstandige punten van andere partijen. Gezien de enorme politieke en lobby krachten die er heersen buiten het parlement is die onafhankelijkheid al heel wat toch?

Salutis Humanae | 08-03-10 | 22:21

@Salutis Humanae | 08-03-10 | 21:55
Deed de PVV dit maar aankaarten in Europa. Het zijn D66 en de VVD die het daar aankaarten waar het zin heeft. De PVV doet eigenlijk geen reedt, behalve hier (lokaal, waar het geen zin heeft) er iets over roepen. Zo liggen de verhoudingen ongeveer.

-edit | 08-03-10 | 22:05

Ben ik de enige die het opvalt dat de PVV tot nu in Europa helemaal niet slecht doet? Eerst de absurde vergoedingen aankaarten, er was er nog een en dan nu dit. Natuurlijk, inhoudelijk/partij-politiek zullen ze nog moeten groeien maar op een case bij case basis lijken ze het heel aardig te doen. En dan met name omdat ze de belangen van de burger voor de corporaties en zichzelf stellen. En daar hoef je niet altijd een raketgeleerde voor te zijn, iedereen die niet ingepalmd is door de macht van de grote bedrijven snapt dat het ondermijnen van de rechten van burgers om de winstgevendheid van juridische entiteiten te dienen nooit goed te praten is. En meestemmen met de liberalen, het kan slechter!

Salutis Humanae | 08-03-10 | 21:55

Sorry PVV, mij ben je kwijt. Ik ga keihard & onvoorwaardelijk voor het wigeffect, alsmede een partij zonder verkiezingsbeloftes.
staging.piratenpartij.nl/

Hijo del Sol | 08-03-10 | 21:48

@ Donny: Heb jij dan wel een gefundeerde inhoudelijke bijdrage geleverd met dat ""dubbele aanhalingstekenbericht"" van je? Ga toch weg man. Het is overduidelijk dat GS pro-GW is. Elke partij wordt afgezeken behalve heilige boon GW. En als deze reden zo onwijs goed is om op GW te stemmen volgens GS, denk dan twee keer na. GW is echt niet de enige partije die hier voor pleit. Zelfs fukking SP pleit hiervoor en Mevrouwe Halsema ook. Wat! er is zelfs een gehele nieuwe partij aan gewijd...

Verpest mijn internet-mood niet met je gezwetst. Of ben jij wel de peilingmeester van GS? Probeer gewoon objectief te zijn en je niet te laten leiden door fora. Lees eens een keer een programmaboekje van een partij oid.

Maxlion | 08-03-10 | 21:23

virusz | 08-03-10 | 20:42
Ow, en jij bent de peiling meester van GeenStijl??
Ben voor alsnog nieuw hier, maar zie prima wat hier gaande is.
Als GS de PVV zou promoten, dan zouden ze de eigen ""achterban"" (Dubbele aanhalingstekens!) niet zo zwart wit in een hokje stoppen, etc. etc.
Als jij hem niet zo geweldig vind, dan moet je inhoudelijke en aldus gebaseerde reacties plaatsen , iets wat ik jou en je vriendjes hier niet zie doen, jullie hebben totaal geen inhoudelijke bijdrage in dit soort Forums, net zomin als de in jouw ogen "Pvv-aanhanger".
Als je iets te mekkeren hebt over Dhr. Wilders, wordt dan activist, en verpest mijn internet-mood niet!

Donny! | 08-03-10 | 21:10

@seven | 08-03-10 | 19:28
Wat MacReady zegt. Overigens wordt het complete leven in deze 'pseudo-EU landen' voor een heel groot deel bepaald door de EU. Zoals de wijnboer in het Zwitserse drop Champagne, die zijn wijn geen Champagne mag noemen vanwege EU regels. Ook leuk: wel de nadelen ondervinden zonder inspraakmogelijkheden.

Zoals in elke buurt: je kunt niet teveel buiten de gebaande paden gaan zonder te maken te krijgen met je buurtgenoten. In de buurt geldt dan vaak het recht van de meerderheid (de sterkste). Wat in een buurt geldt, geldt ook voor buurlanden. Zie eerdergenoemd voorbeeld.

-edit | 08-03-10 | 20:45

Als zelfs de Brusselmans van deze wereld op de PVV gaan stemmen dan gaat de PVV vleugels krijgen bij de volgende verkiezingen...

Gorgias | 08-03-10 | 20:43

Ondanks dat ik het nu met ze eens ben en het eerlijk vind dat ze zeggen ´wij weten ook niet echt wat de oplossing is´. Geenstijl... stop met dat promoten van de PVV en Wilders. Niet iedereen die hier komt vind hem zo geweldig , sterker nog heel veel niet zelfs.

virusz | 08-03-10 | 20:42

seven | 08-03-10 | 19:28
En tot voor kort IJsland...., waar ze achteraf ook niet vrij van spijt zijn t.a.v. eerdere weigering toetreding.
IJsland en Noorwegen zijn vooral rijk geworden door natuurlijke bronnen, Zwitserland door het bankgeheim. Dat vertekent het beeld met de rest van Europa. Die bronnen zijn eindig, het bankgeheim zoals het nu lijkt ook. Over een aantal decennia, nog eens de balans opmaken.

MacReady | 08-03-10 | 20:00

De PVV is wel wat extreem in de uispraken maar voorlopig wel het enige alternatief voor de gevestigde partijen die het volk verraden hebben met hun pappen en nathouden beleid.
Daarom is er ook nog burger belangen gemeente belangen en ton aan splinter partijen.
De burger is het zat dat politiek nederland als het op gevallen van invlieg hoeren en vrouwenonderdrukking aankomt de kop in het zand steekt evenals he marocjugend kwestie blijkbaar te heet is om zich aan te branden.
Wilders zegt net als links... als er eentje de ezel is moet de rest van de groep maar lijden onder het kwaad.
(kan de groep het onderling het lekker thuis uitvechten)
Net zoals nu in Nederland gebeurt als je naast een herhaaldelijk gerecidiveerde gewelddadige gek woont die zich klen zuipt ondanks zijn proefverlof met enkelbandje.
Ik mocht verhuizen want meneer is zielig en heeft een buitenlandsche trol met kinderen geneukt.
Ook is zo iemand verminderd toerekenings vatbaar omdat die net uit de cel komt,godvedomme het was nog geen jaar...
In iedergeval laten we eens wat strenger worden naar buitenlanders,we kunnen toch niet heel de wereld een uitkering gaan geven.
En tuig binnenlaten dat duidelijk dus niet hier heen kwam omdat ze zo'zielig' zijn.

Beëlzebul | 08-03-10 | 19:40

En ze hebben natuurlijk ook nog nooit gehoord van VillaMusicRights.

oxana | 08-03-10 | 19:30

Maaier | 08-03-10 | 18:38
In niet EU landen zoals Zwitserland en Noorwegen is het dan ook een ramp om te wonen. Oh wacht..

seven | 08-03-10 | 19:28

Warren Buffet | 08-03-10 | 18:12
Zou niet elke partij daar onder vallen?
Minus die partijen die het probleem niet zien. PvdA, D66, CDA, GL bijvoorbeeld.
Geef eens het voorbeeld, door een partij te steunen, die het probleem wel erkend?

Zo jammer! | 08-03-10 | 19:26

Tekst voor debat in de speelkamer van Barry en Co, beter bekend als het Europees Parlement: bit.ly/d27eDY (eerste en laatste keer is dat hij voor GL reclame maakt)

Riessjaar | 08-03-10 | 19:25

Ik heb een HTC Hero.

Bolletje Bakfiets | 08-03-10 | 19:19

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 19:19

@NielA! | 08-03-10 | 19:14
Flikker op, trol.

-edit | 08-03-10 | 19:17

-weggejorist en opgerot-

NielA! | 08-03-10 | 19:14

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 19:06

ACTA is volgens mij een gevaar voor de veiligheid van het land. Maar ik kan het mis hebben.

Zo jammer! | 08-03-10 | 18:57

@Maaier | 08-03-10 | 18:38
Juist! Goede conclusie ende analyse. In dit geval zou Europa (mits goed gespeeld) ons kunnen beschermen tegen deze bullshit. Men moet niet de illusie hebben dat Nederland op zichzelf politiek in staat is weerstand te bieden aan grote broer VS. Europa is het al gelukt om de Swift-uitwisseling tegen te houden (waarvoor hulde). Nu doorpakken.

-edit | 08-03-10 | 18:48

De ACTa wordt gepusht door de VS, dus waar lul je over? Zonder EU zou er geen ACTA zijn, nee, maar wel een veelvoud van losse verdragen met losse landen, waarbij de een tegen de andert werd uitgespeeld.

Maaier | 08-03-10 | 18:38

seven | 08-03-10 | 18:18
California bijv. ook, maar dat hoeft ook niet het einde van de dollar te betekenen.
Zoals gezegd, waardevermindering van de Euro dankzij de Grieken heeft ook zo z'n pluspunten voor de rest van de Euro landen, zeker nu.

MacReady | 08-03-10 | 18:25

ps Griekenland is het nu maar NL heeft zo te zien op termijn ook troubles...

&#8220;The European Commission assessed the risk in terms of budget deficits, high government debt of both.&#8221; Source European Commission online.wsj.com/article/SB1262107696229...

seven | 08-03-10 | 18:22

MacReady | 08-03-10 | 18:05
Griekenland zelf staat aan de rand van de afgrond.
Investeerders die bv Griekse staatsobligaties kopen ontvangen veel meer rente epp.eurostat.ec.europa.eu/guip/introAc... omdat er een veel groter risico is dat ze de lening niet kan terugbetalen. Vroeger voor de Euro konden ze dit veel meer opvangen via devaluatie van hun munt waardoor het terugbetalen makkelijker was en het effectieve rendement van obligaties na wisselkoers verliezen kleiner was en verliezen daar gelegd werd waar het hoort, nml griekenland.
Als ze toch gered worden gaat dat ten koste van de meer &#8220;voorzichtige&#8221; landen in de EU. Dan worden de Grieken beloont voor de corruptie in de staat en het systeem dat bv ambtenaren (waarvan griekenland er ook nog veel te veel heeft) voor hun 35e volledig met staatspensioen kunnen. )
Wordt griekenland door de EU geholpen dan profiteren de obligatiehouders, meer rente en toch draait een ander voor het extra landenfailliet-risico op.

seven | 08-03-10 | 18:18

Het enige punt waar ik het eens ben met de PVV. Maar dan ga ik toch liever de liberale kant op, die ook onmiddellijk van ACTA af wil.

-edit | 08-03-10 | 18:16

Uuh dat krijg je als Balkende en zijn clubje niet een tweede referendum willen houden over het verdrag van Lissabon.

Andersom dag | 08-03-10 | 18:16

Maaier | 08-03-10 | 17:10 En waar komen al die plannen überhaupt vandaan? De EU. Dus nu de kern, zonder de EU heb helemaal je helemaal geen acta enz wie zijn er ook al weer voor de EU? Juist. En wie tegen?.. Inderdaad.
Kan je als partij wel gaan juichen dat je 1% qua slechte EU wetgeving heb geprobeerd te stoppen die overige 99% gaat ondertussen gewoon door zonder dat er ook maar enigszins democratische controle bij de EU mogelijk is.

seven | 08-03-10 | 18:13

PVV is ook niet de partij van de oplossingen, maar van de problemen....

Warren Buffet | 08-03-10 | 18:12

seven | 08-03-10 | 17:48
Mwoah, gelijk gekregen... ik mis de meltdown een beetje. De lichte waardedaling zorgde vooralsnog ook voor meer export. Als dit een meltdown is, vraag ik me af wat de US en de UK achter de kiezen hebben.

MacReady | 08-03-10 | 18:05

Liever een eerlijk PVV antwoord: "ik heb er geen oplossing voor", dan de standaard PvdA/D66/GL antwoorden als "het is in het belang van de burger", "wij van xyz hebben daar een oplossing voor NA de verkiezingen" etc.

funkyd | 08-03-10 | 17:59

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 17:58

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 17:54

En nu weer een letter vergeten: W(underdosis). Het zit je niet mee.

dosis | 08-03-10 | 17:53

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 17:51

Bigi Bana Boy | 08-03-10 | 17:14 Of Nigel Farage zie @ 16:14 netjes was (nee) doet niet ter zake. Een gekozen parlementslid hoort geheel vrij te kunnen spreken, daarna zijn andere weer vrij om over de verkeerde toon te spreken. Een EU straf voor woorden / meningen is zelfs zeer ondemocratisch. Desnoods een privé-rechtzaak ivm belediging / smaad. (kansloos btw)
Farage komt uit GB, daar gaat het wat feller. Hoe vaak gaat het in NL wel niet over te weinig leiderschap uitstralen/nemen. Ook feitelijk een opmerking richting de persoon. Bij sommige functies is ook het karakter van de persoon zelf heel belangrijk. Dat hij dan kritiek kan verwachten hoort bij de functie.
ps Nigel Farage meer dan een jaar geleden, 100% gelijk gekregen www.youtube.com/watch?v=5DlVFKBwbuU

seven | 08-03-10 | 17:48

-weggejorist-

dosis | 08-03-10 | 17:47

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 17:44

solidstate | 08-03-10 | 17:35
Reken maar! Het is hier verdomme geen Telegraaf of Fok! Het begint met taal, weten we allemaal.
Je zal maar een officiële brief moeten schrijven en dan met jouw soort digitale hanenpoten aan komen zetten. Word je toch meteen niet meer serieus genomen.

dosis | 08-03-10 | 17:41

NielA! | 08-03-10 | 17:32
Huh?
Nou ja. Doei!

dosis | 08-03-10 | 17:37

Nu hebben jullie me over de streep. Dat Nederland verder veranderd in een puinhoop maakt niet uit, als er maar niks aan torrents gedaan wordt!

Semmo | 08-03-10 | 17:37

D66 is inmiddels lid van de EP-club Vrienden van Turkije, dit terzijde, maar laat het maar even centraal staan ook.

Riessjaar | 08-03-10 | 17:36

@ dosis | 08-03-10 | 17:30
Spellingnazi?
Op geenstijl?....

* proest *

solidstate | 08-03-10 | 17:35

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 17:32

Schrik me gek, was vrijdag nog bij de acta en heb niets gemerkt van enig probleem.
Ooo het gaat niet over tandartsen, gelukkig maar.

Yokotsuno | 08-03-10 | 17:31

beenthere | 08-03-10 | 17:16
Jij mag niet meer raden. Hihi...

dosis | 08-03-10 | 17:31

NielA! | 08-03-10 | 17:19
Gekwats? Klinkt als een brabo. Okee, ik neem het terug - bij nader inzien ben je een onrendabele zwakzinnige met een leverprobleem.
@solidstate
Man man man. Het zou je sieren om wat zelfspottender op te treden. Probeer trouwens ook wat aan je spelling te doen. Vier zinnen neerkwakken en in drie daarvan spelfouten maken doet geen enkel argument goed.

dosis | 08-03-10 | 17:30

@ dosis | 08-03-10 | 17:14
Wie probeer je eigenlijk te kak te zetten?
Whaahahaa. Mark twain, was jij dat zelf niet?

Backstabers heb je overal.
Ik hoop dat iedereen jouw schijnheilige adhesie betuiging van zojuist in zich opneemt en zijn conclusies eraan verbind over wie jij bent.

solidstate | 08-03-10 | 17:25

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 17:21

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 17:19

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 17:18

Yep, en het is jouw schuld.
Optieften, kom vanavond maar weer onder je Mark Twain-nick terug.

dosis | 08-03-10 | 17:14
.
Proest, nu is solidstate vast en zeker beledigD.

beenthere | 08-03-10 | 17:16

solidstate | 08-03-10 | 17:12
Yep, en het is jouw schuld.
Optieften, kom vanavond maar weer onder je Mark Twain-nick terug.

dosis | 08-03-10 | 17:14

seven | 08-03-10 | 16:14
Farage had zich ook wat beschaafder kunnen uitdrukken. Ik vond het ordinair en in hoge mate schadelijk voor het aanzien van het ambt van politicus én van het parlement. Als je totale respektloosheid ten aanzien van, en ondergraving van het parlement wilt dan moet je vooral zo tekeergaan. Ik zeg niet dat hij geen punt had, maar dat had op een andere manier gekund.

Bigi Bana Boy | 08-03-10 | 17:14

@ Biff Eagleburger | 08-03-10 | 17:10
Ach gutte gutte gutte.
Achmed is beledigt.

solidstate | 08-03-10 | 17:12

LOL en hulde @ Biff Eagleburger | 08-03-10 | 17:10

Maaier | 08-03-10 | 17:11

seven | 08-03-10 | 17:04

Natuurlijk, maar Sophie in ý Veld, Judith Sargenitini en Jeaninne Hennis hebben zich het afgelopen jaar écht met privacy beziggehouden. SWIFT, ACTA, HADOPI, daar hebben ze zich allemaal serieus mee bemoeit. Dat kun je van de PVV-ers in Europa niet zeggen. Wat hebben die überhaupt wél gedaan?

Maaier | 08-03-10 | 17:10

@solidstate | 08-03-10 | 16:30

Je bent een übervervelio, -herhalio en full-time-corky en het wordt tijd dat je weer terug irimmedwildersandalligotisanstd-forum gaat.
Dag drol.

Biff Eagleburger | 08-03-10 | 17:10

solidstate | 08-03-10 | 17:06
Maar hij bedoelde natuurlijk: religie is misleiding.

dosis | 08-03-10 | 17:08

-weggejorist-

solidstate | 08-03-10 | 17:06

Maaier | 08-03-10 | 16:58
Wij van WC-eend..

seven | 08-03-10 | 17:04

NielA! | 08-03-10 | 16:53
Je lult uit je nek. Atheïsten schrijven wél correct Nederlands.
Schuimbekkende haatbaard? Solidstate is niet mijn vriend, maar voor jou heeft'ie wel een puik etiket gevonden.

dosis | 08-03-10 | 17:02

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 16:58

Voor echte bescherming tegen ACTA etc. moet je toch echt bij GroenLinks, D66 of Jeanine Hennis zijn.

Maaier | 08-03-10 | 16:58

Van der Stoep gaat morgen in debat vragen aan Barosso om zijn declaratiebonnen openbaar te maken. Deze boef Barosso schijnt voor 730.000,-- declaraties ingediend te hebben in 2009. 730.000 euro belastingcentjes van de Europese burger, wat een boef.

PVV doet wel goeie dingen in het EP :)

Melethwen | 08-03-10 | 16:57

-weggejorist-

solidstate | 08-03-10 | 16:56

@ gruppenfuhrer | 08-03-10 | 16:38
Ga lekker met je nazi vriendjes wibberen.

solidstate | 08-03-10 | 16:54

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 16:53

Als je 'privacy is belangrijk' zegt, hoor je nog te vaak: "hoezo, heb je iets te verbergen dan?". Een filmpje ter lering ende vermaeck: het "niks te verbergen"-argument is onvolledig, onjuist en gevaarlijk. Maurice Wessling, oud-directeur van Bits of Freedom, legt uit waarom het zóó 2004 is: www.youtube.com/watch?v=WWxKBLpHzZA&am... Ik ga de verkiezingsprogramma’s nog eens langs de meetlat van het “manifest voor digitale vrijheid” ( www.bof.nl/ons-werk/manifest-voor-dig... ) van Bits of Freedom (BOF) leggen maar mijn gevoel zegt dat het PVV program, ondanks hun te waarderen ACTA standpunt, niet hoog gaat scoren ……

Gilles dela Tourette | 08-03-10 | 16:52

@DrillSergeant | 08-03-10 | 16:40
oepsie, te slecht gelezen. gelukkig was het maar een + eentje

gruppenfuhrer | 08-03-10 | 16:47

Waarom btw zo overdreven die piraten promoten? Met acta hebben ze zoals ook andere partijen een punt, maar makkelijk scorende standpunten piratenpartij.nl/comment.php?comment.n... innemen kan iedereen. Dat met sommige voorstellen bv 5jr max op auteursrecht een hele creatieve industrie verdwijnt over de grens uit NL is bijzaak? De voorzitter Samir Allioui (1983) verhuist voor een paar vrij downloadbare liedjes echt werk en banen over de grens uit NL. De creatieve industrie zit nu graag in NL juist omdat dan ideeën lang beschermt zijn.

seven | 08-03-10 | 16:46

@ANiel
Dat boek mag gewoon terug in de kast. Dat haal je maar tevoorschijn als je er daadwerkelijk mensen mee kunt intimideren. Zelfstandig denkende mensen (gemiddeld zo'n 18 jaar en ouder, zonder religieuze hersenbeschadiging) nemen jou en je boekie niet serieus. En terecht.
Zoek voor de gein eens wat de gemiddelde gelovige vindt van het geloof in het Vliegende Spaghettimonster. Je kunt het niet ontkennen (want er is geen bewijs tégen) en je kunt het niet omarmen, want dat betekent dat de rest van de wereldreligies net zo infantiel zijn.
Wat mij betreft houden we geloof helemaal uit de openbare discussie. Je wilt geloven? Prima - in je eigen tijd, in je eigen huis, zonder minderjarigen er bij.

dosis | 08-03-10 | 16:43

@gruppenfuhrer | 08-03-10 | 16:28

ACTA in ontwerp laat je je laptop en MP3 spelertje inleveren bij bv de douane ter controle op illegale content. +1 voor de pvv die er als enige wat van zegt totnogtoe

De PVV heeft er nog niets van gezegd, de PVV heeft er alleen iets OVER gezegd. Tegen een journalist in Nederland. Dat is net zo effectief als dat ik tegen de krant zeg dat ik een patat met wil bestellen... Ze willen het best opschrijven maar ik heb nog steeds niks te vreten.

Als zij in europa nou echt mee willen spelen dan moeten ze zich aansluiten bij een alliantie en dan echte punten in gaan brengen. Ze luisteren nu alleen mee en vertellen dan aan de Nederlandse pers wat ze er van vinden. Leuk voor de populariteit maar totaal zonder effect...

DrillSergeant | 08-03-10 | 16:40

Het CDA zal ons helpen om deze problemen daadkrachtig te lijf te gaan. Het moet wel leuk blijven.

Mia Peijpers-Befkens | 08-03-10 | 16:39

solidstate | 08-03-10 | 16:37
Wat heeft allah met piraten te maken?

Nacho_Vidal | 08-03-10 | 16:39

@solidstate | 08-03-10 | 16:34
moet jij je huiswerk niet gaan maken? morgen overhoring weet je

gruppenfuhrer | 08-03-10 | 16:38

@ Charme | 08-03-10 | 16:36
Waar heb je het over?

solidstate | 08-03-10 | 16:37

solidstate | 08-03-10 | 16:34 Ben je nu zo boos omdat Brinkman zo dom praat. Kom van je roze wolk dat doet Brinkman altijd

Charme | 08-03-10 | 16:36

@ NielA! | 08-03-10 | 16:30
De koran is een haatboek.
Je kan er om liegen wat je wil de koran is een boek vol haat en ik pis erop.

solidstate | 08-03-10 | 16:34

NielA! | 08-03-10 | 16:30
Je vergeet dat iedere godsdienst op aarde zijn institutionele vertegenwoordigers van God heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er mensen rondlopen die weten wat God wil en die dus bereid zijn elke God of Allah een handje te helpen.

Graaf van Egmont | 08-03-10 | 16:34

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 16:33

@ NielA! | 08-03-10 | 16:29
ONDERWERPING AAN ALLAH.

Allah bestaat niet, idioot.

solidstate | 08-03-10 | 16:31

@ Biff Eagleburger | 08-03-10 | 16:23
Achmed, dat doe ik lekker niet.
Zielig dat je een amerikaanse naam meent te moeten nemen maar wel reageren als de haatbaard die je bent.

solidstate | 08-03-10 | 16:30

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 16:30

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 16:29

ACTA in ontwerp laat je je laptop en MP3 spelertje inleveren bij bv de douane ter controle op illegale content. +1 voor de pvv die er als enige wat van zegt totnogtoe

gruppenfuhrer | 08-03-10 | 16:28

@Einde van de Domheid | 08-03-10 | 15:36
he linkse domheid... sinds wanneer heb jij verstand van arbeid(sverlies). Kijk ff of je niet zelf op een zinkend schip zit/schip uit koers zit

Feiten | 08-03-10 | 16:28

Oh god, joop.nl is ff bij ons ingelogd. PVV = tegen een geloof. Niet tegen een Marrokaan. Doe anders eens een goed debat hierover volgen. Beste openbare debat over deze kwestie dat ik tot nu toe heb gezien:
www.intelligencesquared.com/iq2-video/...

Da was ik nie... | 08-03-10 | 16:27

@Parkeerwachter | 08-03-10 | 16:12
Ik weet het niet. D66 is zo'n partij van gebakken lucht, en democratie is alleen goed als het ze uitkomt. Bovendien walg ik van de ''wij zijn beschaafd'' mentaliteit die ze daar uitdragen.

Lord_Crapsalot_II | 08-03-10 | 16:27

In een reactie op Webwereld laat gezelligheidsdier Hero Brinkman over het verdrag weten: “De haren rijzen je te berge. Het is echt verschrikkelijk”. Niemand die precies begrijpt wat Brinkman hier probeert duidelijk te maken en een oplossing heeft de ex-politieman dan ook niet voorhanden: "Maar ik heb ook geen oplossing dat geef ik eerlijk toe. Ik weet een, twee, drie ook geen oplossing.” aldus Europahater Brinkman die desgevraagd nog vijfmaal bevestigde over geen enkele oplossing te beschikken

hahahaha dit stukje is echt briljant ik lig helemaal dubbel van het lachen

Charme | 08-03-10 | 16:26

Is Hero's fotootje een beetje bijgewerkt om hem meer een Einstein gehalte te geven? Of heeft PVV verplichte haardracht voorschriften?

MalteseKnight | 08-03-10 | 16:26

@Borsstel | 08-03-10 | 15:34
Goh was groenlinks ook niet voor piraterij. Geldt voor hen dezelfde conclusie?

Goh, de pvda trekt alle besluiten die zij tijdens haar kabinetperiode heeft genomen terug, want het levert meer stemmen op om elk probleem + fin consequentie door te schuiven naar de volgende generatie (talking about populisme). Geldt voor hen ook dezelfde conclusie?

Feiten | 08-03-10 | 16:25

Genoeg zware PVV kost nu. Hopelijk gaat het volgende topic over een clowntje of schrijven ze een kleurplaten wedstrijd uit.

Randy McRanderson | 08-03-10 | 16:24

Biff Eagleburger | 08-03-10 | 16:23
Dat dus.

dosis | 08-03-10 | 16:24

Stoep kan ook beter met de trein. Raakt z'n bagage tenminste ook niet kwijt. Ik raad wel aan met de ICE via Duitschland te reizen teneinde de Thalys te mijden.

Knollebollie | 08-03-10 | 16:24

@seven | 08-03-10 | 16:14
(kritische) verslaggevers in Brussel op een vrijdag morgen hebben het ook erg zwaar.

€14.747 kun je als Europa Parlementarier per maand extra verdienen als je lef hebt.
www.youtube.com/watch?v=SsWdnPLfWuA

Varkenshaas | 08-03-10 | 16:23

solidstate | 08-03-10 | 16:19

Ga eens deaud.

Biff Eagleburger | 08-03-10 | 16:23

dit is ook een test

fallus.erectus | 08-03-10 | 16:22

Test

Ashtrey | 08-03-10 | 16:20

@ NielA! | 08-03-10 | 16:12
Bok op met je leugens.
Niemand trapt er meer in.
De islam betekend LETTERLIJK ONDERWERPING.

De koran is een achterlijk haat boek die door elke moslim letterlijk genomen dient te worden.
Het boek roept tot uitroeien van joden en alle andere ongelovigen en voor jihad voor onderwerping van de wereld aan de islam.

solidstate | 08-03-10 | 16:19

deministerpresident | 08-03-10 | 16:14

min keer min wordt plus

Jan Aaldrik | 08-03-10 | 16:16

Wow, de PVV die iets niét wil verbieden! Da's ook een nieuwe.

DeChinees | 08-03-10 | 16:16

Een marokkaan die illegaal muziek download. Mag dat dan wel of niet?

deministerpresident | 08-03-10 | 16:14

Parkeerwachter | 08-03-10 | 16:12
Dat zou mijn keuze ook zijn, maar Pechtold heeft al heel duidelijk aangegeven dat hij niet met de PVV in een coalitie gaat zitten...

DrillSergeant | 08-03-10 | 16:14

Gaat Brusselmans nu zomaar de PVV bashen?
Maar dat hadden we toch niet afgesproken???

Dundunbanza | 08-03-10 | 16:14

Enige deel in de EU wat nog enigszins democratisch gekozen is nml Parlementsleden zoals Nigel Farage krijgt boete www.standaard.be/artikel/detail.aspx?a... omdat hij kritisch is op ongekozen bestuurder die hij als het een normaal parlement is ook echt kritisch hoort te controleren.. en vrij hoort te zijn om dat te zeggen wat hij wil of dit nu goed valt bij de macht of niet. Het is alleen aan de kiezers om te bepalen of Farage dat kan zeggen of niet en of hij herkozen wordt. Kennelijk is democratie en (kritische)volksvertegenwoordigers slechts schow in de EU die alleen voor de bestuurders en voorzitters dienen te applaudisseren. Net als in de doema.

seven | 08-03-10 | 16:14

@ beenthere | 08-03-10 | 16:09
Mijn status?
Wat loop je achterlijk te bazelen, man?
Mijn status onder jouw linkse oxfam novib reaguurders brigade, zeker?

solidstate | 08-03-10 | 16:13

Als dat internet uit het buitenland komt, mag het van mij wel wegblijven,
Eigen sites eerst!

Jan Aaldrik | 08-03-10 | 16:13

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 16:12

Met een VVD,PVV,D66 coalitie hebben we binnen mum van tijd een schuldenvrije, privacy erkennede en liberaal Nederland.

Parkeerwachter | 08-03-10 | 16:12

Je kunt natuurlijk het EU lidmaatschap opzeggen en van Rompuy de middelvinger tonen......

Geitenwollensokjuhz | 08-03-10 | 16:11

@eppy,

"omdat islam het echte gevaar is en niet iemand die dadelijk gaat regeren met drie andrere partijën in dit land."

Nou, dat moeten we nog maar afwachten hoor.

Petey Morris | 08-03-10 | 16:10

Ik heb je nog niet op inhoud kunnen betrappen.

solidstate | 08-03-10 | 16:02
Ik u gelukkig wel op zinloos schelden en roeptoeteren. Uw status alhier onder eenieder zal dit kunnen bevestigen.

beenthere | 08-03-10 | 16:09

Bigi Bana Boy | 08-03-10 | 16:02
De EU is tot het huidige 100% ondemocratische dictatoriale moloch uitgegreit omdat niemand het verwijt wil krijgen tegen samenwerking te zijn. Ondertussen hebben ongekozen (soms corrupte) EU-bureaucraten de macht.

seven | 08-03-10 | 16:09

+1 :D

eM!nence | 08-03-10 | 16:07

Dank, dank, dank.

Da was ik nie... | 08-03-10 | 16:07

@Petey Morris
omdat islam het echte gevaar is en niet iemand die dadelijk gaat regeren met drie andrere partijën in dit land.
die mensen in het filmje de tegenstanders van wilders, die zijn pas misleid want de enige die het meest met nazi's te maken hebben zijn de moslims zelf, lees de koran eens en niet één of andere beknopte versie die je leest op het internet. lees de koran en kom dan maar eens terug.
dit is ook wat ik het meest tegen links heb, ze weten meestal niet waar ze over lullen.
lees de koran!!!!!!een groter hatelijk boek bestaat niet...

eppy | 08-03-10 | 16:05

DrillSergeant | 08-03-10 | 15:54
Al maanden; 'VVD wil openheid over piraterij-verdrag' (..)'De Nederlandse Europarlementariër Jeanine Hennis-Plasschaert (VVD) vindt dat de Europese Commissie te geheimzinnig doet over wat er wordt besproken met de landen waar de EU mee onderhandelt 'http://www.nrc.nl/economie/article2492310.ece/VVD_wil_openheid_over_piraterij-verdrag
ps niet alleen acta is brak, de hele EU hangt van ondemocratisch en niet openbaar gedoe aan elkaar.

seven | 08-03-10 | 16:03

-weggejorist-

NielA! | 08-03-10 | 16:03

Wie heeft er ook interesse in oplossingen als je ook gewoon overal tegen kan zijn ?
Bunderwoont'een, bunderwoont'een.

Bigi Bana Boy | 08-03-10 | 16:02

@ beenthere | 08-03-10 | 15:50

Ik heb je nog niet op inhoud kunnen betrappen.

solidstate | 08-03-10 | 16:02

De europese PVV fractie wil (kan/mag) zich niet bij een alliantie aansluiten en heeft daardoor geen f*ck te zeggen in Europa.

Een paar publiciteitsleuzen scanderen ter verdere nationale promotie van de grote leider. Meer zit er simpelweg niet in...

DrillSergeant | 08-03-10 | 16:02

zelden zo'n slecht geschreven stuk gezien als dat van webwereld... warrig... ga eens journalistenschool (over) doen...

sr69 | 08-03-10 | 16:02

Hero!! Je haar danst!

Stroopdoos | 08-03-10 | 16:00

Legale muziek,software en films haal ik uit china. Illegale zaken daarentegen betrek ik uit europa waarbij het vrijwel onmogelijk is *niet* de wet te overtreden door alle verboden. Die europese commune is een poel des verderfs wat ik u brom.

lichtpunt | 08-03-10 | 16:00

@Plur | 08-03-10 | 15:52 Partijstandpunt nummer 1 van de PVV is belastingverlaging. en ze zeggen ook hoe ze dat denken te bereiken. Dat hoor ik liever als "crisistax".

Vogelbeest | 08-03-10 | 15:58

Hier kan de PVV niet aan doen. De grootmachten achter de schermen zullen dit vroeg of laat toch wel door drukken..

Drs. D. | 08-03-10 | 15:58

+2 voor PVV

Jeanine Hennis-Plasschaert van de VVD (twitter JeanineHennis) is zich er ook al aardig druk over aan het maken. Hopen dat het helpt.

Vogelbeest | 08-03-10 | 15:56

Geile Markeerstift | 08-03-10 | 15:49
Ik ook van jou...!

Bakito | 08-03-10 | 15:55

Iedereen ziet toch wel dat in dit artikel de PVV er flink van langs krijgt van Brusselmans als het om de inhoud gaat? Ik snap dat het lastig lezen is, is immers ook een kunst.

beenthere | 08-03-10 | 15:55

Jammer dat ze wel heel enthousiast waren om Europese bankgegevens aan de VS door te geven (SWIFT verdrag)

Meneer Koffie | 08-03-10 | 15:53

Kap nou eens met die tokkie-partij te promoten,

Het verhaal van de PVV is mooi maar niet reëel, wordt allen eens wakker.

Plur | 08-03-10 | 15:52

mooi zo go pvv

Mopho | 08-03-10 | 15:51

Je toont alleen je smalende verrotte karakter.

solidstate | 08-03-10 | 15:47
.
Inhoud, nogmaals inhoud. Boven de vorm.

beenthere | 08-03-10 | 15:50

@Bos Hout | 08-03-10 | 15:48
Stemadvies ? Waar haal je dat vandaan ?

Meneer de President | 08-03-10 | 15:49

helaas, PVV stem ik nog steeds niet.

Geile Markeerstift | 08-03-10 | 15:49

Pvv is tegen, maar gaat toch braaf voor stemmen volgens GS. En dan geeft GS weer een PVV-stemadvies, terwijl GS zelf tegen is. Nu is dat stemadvies niks nieuws, maar probeer het dan nog een beetje logisch te maken. Niet dat ik het opvolg, maar da's wat anders.

Bos Hout | 08-03-10 | 15:48

met wie moet de munnik dan gaan zingen?

watsinneneem | 08-03-10 | 15:48

LOL @ AltTag!

BeerGod | 08-03-10 | 15:48

Jonge jonge jonge, gewoon ja zeggen tegen Europa en ondertussen gewoon doorgaan met wat je aan het doen was. De Zuid-Europese en Oostelijke staten trekken zich ook geen reet aan van deze onzin die men in Brussel bekokstoofd. Jarenlang zijn we genaaid door de entertainment industrie. CD tje kostte in de VS 10 Dollar en hier veertig gulden en als je er wat van zei kreeg je de dikke vinger. Jammer joh, in eigen vingers gesneden. Downloaden met die hap. Kom me maar arresteren, er is toch niet genoeg capaciteit. Trouwens, hoe willen ze het tegenhouden?

ITEACHYOU | 08-03-10 | 15:48

@ beenthere | 08-03-10 | 15:44
Sinds wanneer maak jij en zorgen over PVV en zijn aanhang?
Je toont alleen je smalende verrotte karakter.

solidstate | 08-03-10 | 15:47

Moet ineens denken aan Janmaat met zijn destijds bijna afgebrande CD.

Bakito | 08-03-10 | 15:47

Niet liegen kereltje pechtold

Dhimmi66
is er alles aan gelegen kritiek op de EU en de islam te laten verstommen.
Daar gebruiken ze deze wetgeving voor.

solidstate | 08-03-10 | 15:40
.

Inhoud telt blijkbaar niet voor jou. Wat heeft de PVV voor jouw privacy gedaan?
Ga nou eens een keer op de inhoud in ipv alles off topic naar de vorm te gooien. Ik vraag me af hoeveel reaguurders jij al hebt weggejaagd van de PVV.

beenthere | 08-03-10 | 15:44

Ik denk dat het nu wel gewoon kan om de PVV-reclamebanners op GS te plaatsen; iedereen heeft inmiddels de PVV-internetspreekbuis wel gelokaliseerd.
Ik ben zelf ook 80% voor PVV en 100% tegen PvdA, maar de schijn van objectiviteit zou jullie sieren.

F5 teen | 08-03-10 | 15:44

ps en ook de software-indus.

seven | 08-03-10 | 15:41

En ondertussen zou Wilders iedereen aftappen in het kader van terreurbestrijding.

Vieze Tonnie | 08-03-10 | 15:40

Als het auteursrecht hier naar de 5 jaar gaat (zoals piratenpartij wil) verdwijnt de contentindustrie (muziek, tv, beheer van muzicale rechten enz ) over de grens.

seven | 08-03-10 | 15:40

@Einde van de Domheid
Piraterij is ook hard werk :D

E-zwerver | 08-03-10 | 15:40

@ beenthere | 08-03-10 | 15:37
Niet liegen kereltje pechtold

Dhimmi66
is er alles aan gelegen kritiek op de EU en de islam te laten verstommen.
Daar gebruiken ze deze wetgeving voor.

solidstate | 08-03-10 | 15:40

"Wè sjijn nou helemaal bezoederd! As ik blote kuttù wil sjien op daz inzernets dan wil ik zat jaa!" *hik*

Aldus Brinkman, zaterdagavond 22.39u...

Biff Eagleburger | 08-03-10 | 15:39

iemand gister trouwens de door belastinggeld gefinancierde anti pvv/wilders propaganda gezien op Ned2 ?
player.omroep.nl/?aflID=10727724

nosrep | 08-03-10 | 15:37

D66-Europarlementariër Sophie in 't Veld herkent dat door de PVV geschetste beeld niet.DHIMMI 666 is voor.
De schoften.

solidstate | 08-03-10 | 15:34
.
Beter lezen mien jong, of anders jezelf in het onderwerp verdiepen en je ziet dat D'66 al een aantal jaren bezig is om keihard te vechten voor onze privacy op het internet. En dan niet keihard vechten zoals Hero in de kroeg doet.

beenthere | 08-03-10 | 15:37

(15:33) Randy McRanderson, of juist daar kritisch aan het werk laten, in de tentakels van het Europese Brussel.

Kudtkip | 08-03-10 | 15:37

PVV heeft geen antwoord op buitenlandse meuk waar de namen op staan van naam en faam bekende EU en VS bedrijven. PVV heeft dus geen antwoord op deze vorm van arbeidverlies. Geeft niet hoor PVV, een zinkend schip heeft geen kompas meer nodig!

Einde van de Domheid | 08-03-10 | 15:36

@Borsstel | 08-03-10 | 15:34

Het interesseert me dan weer niet zo waar de PVV z'n issues vandaan haalt, wat mij meer interesseert is of ik het met ze eens ben. Als frequent downloader ben ik zelf ook niet vies van het gebruiken van andermans materiaal.

Requiescat in pace | 08-03-10 | 15:35

+1 hiervoor,die PVV gaat nog eens heel groot worden..

panadol | 08-03-10 | 15:34

D66-Europarlementariër Sophie in 't Veld herkent dat door de PVV geschetste beeld niet.

DHIMMI 666 is voor.
De schoften.

solidstate | 08-03-10 | 15:34

De PVV komt met een goed voorstel. Wow. Ik ben onder de indruk. Toch maar stemmen dan?

Requiescat in pace | 08-03-10 | 15:34

Goh, ze zien dat de piratenpartijen in het buitenland het goed doen, dus hebben ze weer een nieuw issue gejat. Zo blijkt wel weer dat de pvv alleen maar op onderbuikgevoelens reageert.

Borsstel | 08-03-10 | 15:34

Het is echt verschrikkelijk”, verzucht Brinkman tegen Webwereld over het handelsverdrag. “Maar ik heb ook geen oplossing dat geef ik eerlijk toe. Ik weet een, twee, drie ook geen oplossing.”
.
Nu had ik niet verwacht dat Drinkmans een inhoudelijke boven de vorm staande oplossing zou hebben. Wederom voert populisme de boventoon. Als het gaat om internet i.c.m. vrijheid moet je bij echte voorvechters zijn zoals in 't Veld:
Inzet van Europarlementariër In 't Veld is om alle documenten publiek toegankelijk te maken.

beenthere | 08-03-10 | 15:34

Haal Barry maar terug. Geschikte gozer is dat.

Randy McRanderson | 08-03-10 | 15:33

Mede door enge figuren als Hero Brinkman zal de PVV nooit mijn stem krijgen!

Jan Vlag | 08-03-10 | 15:33

"Eindelijk een echte reden om op het clubje van Geert Wilders te stemmen."

Dit gaat over Europa dommie. Daar gaan we voorlopig niet voor stemmen.

John McClane | 08-03-10 | 15:33

Al waren jullie Berlusconi... de PVV is niet meer te redden.

Einde van de Domheid | 08-03-10 | 15:33

Weer een +1 standpunt voor de PVV.

Reez | 08-03-10 | 15:32

Aha, dus de PVV gaat voor de kust van Somalië piraten uit hun bootjes schieten? In dat geval hebben ze mijn stem.

Aardappeleter | 08-03-10 | 15:32

Anti piratenrij zal wel gebruikt worden om het internet te censureren.

Weg ermee.
De pvda zal er wel voor zijn die islam/sovjet agenten in europa

solidstate | 08-03-10 | 15:31

ik zou zowaar beginnen te overwegen..
nee toch niet, pvv, dat nooit

toverhoed | 08-03-10 | 15:31

+1 voor dit PVV standpunt :) Want hoe saai zou het leven zijn zonder al die geripte ik bedoel legaal gedownloade applicaties films en andere ongein

E-zwerver | 08-03-10 | 15:31

Oh. Vroeg me al af wat dat tandheelkundeclubje in 020 ermee te maken had.

Gnurkje | 08-03-10 | 15:30

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen