Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Imam Budak heeft weer emplooi

imamnio.jpgKudos voor het olifantengeheugen van reaguurder Fleauxe. Meneer de huis-tuin-en-keuken islamwatcher herkende een oude bekende van GeenStijl in het topic over de Moslim Studenten Vereniging MSV. Nevenstaande baardaap heet Bahaeddin Budak. Inlezen kan hier. Budak was in 2008 de imam die een destijds 17-jarig en door haar neef verkrachte moslima adviseerde hem toch vooral te vergeven. Het meisje was zo stom geweest in gesloten ruimte te verblijven met een man waar een derde niet makkelijk binnen kan komen. Ze kon het akkefietje dus maar beter verzwijgen en geen aangifte doen. Heel progressief Nederland viel over de imam heen Na twee dagen koortsachtig overleg werd Budak eindelijk ontslagen bij de Hogeschool INHolland en ook zijn online adviezen bij de Nederlands Islamitische Omroep verdwenen. Maar naar nu blijkt heeft Budaks bizarre advies hem bepaald niet in de weg gezeten. Integendeel, meneer is een veelgevraagd spreker. Bij dat duistere studentenclubje MSV dus. Maar ook op diverse andere islamitische feestjes op de universiteit in Nijmegen. Er staat dus een ouderwetse middeleeuwse vrouwenhater in Medina a/d Waal voor de schoolbanken. Of Budak ook de uiterst objectieve poll aldaar in de gaten houdt is onbekend.

Reaguursels

Inloggen

hulde aan fleauxe!

Geile Markeerstift | 03-03-10 | 13:23

Zou hij eauk betrokken zijn bij de nieuwe opzet van Openluchtmuseum Heilig Landstichting bij Nijmegen ?
Een eigentijds educatief museum over het ontstaan, de achtergronden en tradities van de islam.

wachtmeester de bruy | 03-03-10 | 08:47

Volgens Avast brengt de link naar die objectieve poll me naar een trojaans paard!
Als da geen teken is?

Fransg | 03-03-10 | 01:02

Een beetje een oude link misschien, maar toch
mijnvisie.com/2008/06/04/imam-budak-is...

"Maar dat het schoolbestuur een docent gaat ontslaan omdat hij een vraag beantwoord met de argumenten uit de Koran en overleveringen is onbegrijpbaar. Hoe moest hij dan antwoord geven?"

eekje | 02-03-10 | 22:07

Beetje de linkse SS daar op het radboud.

Kingeef1975 | 02-03-10 | 18:58

Mag je met zo'n baard wel
gewoon tanken?

Terpetijnzeikert | 02-03-10 | 18:55

Haatimams worden hier altijd in de watten gelegd.

fjordman | 02-03-10 | 18:37

polt | 02-03-10 | 17:36
Neem een tissue

Zo jammer! | 02-03-10 | 17:58

ROFLMAO @ poll:

"Op wie ga jij stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen? (Speciaal voor de nobrainers van geenstijl: de PVV doet in Nijmegen niet mee)"

:D

1-0 voor voxlog vs een aantal reaguurders hier

polt | 02-03-10 | 17:36

Het is maar goed, dat ik zo tolerant *kuch* ben.
Overigens verwarren de meeste Nederlanders dat gegeven. Ze zeggen dat ze tolerant zijn, meer eigenlijk zijn ze onverschillig, als het op dit soort zaken neer komt.

Zo jammer! | 02-03-10 | 16:58

Hahaha, ze hebben geen keus. Totaalmongeaulen als dit heerschap is de creme de la creme onder de muzelmannekes. This is it!

ReligionSucks | 02-03-10 | 16:42

tipo | 02-03-10 | 16:05
Onze academici zijn lui geworden. Ze willen niet meer nadenken, zeker als ze vermoeden dat ze op controversiële standpunten uitkomen. Het emancipatiedenken is volledig geïnstitutionaliseerd, is 'bon ton' geworden, tot versiersel, tot dun laagje vernis van een instelling die alles behalve vastgeroest zou moeten zijn maar kennelijk niet meer wíl bewegen.
Middeleeuwse clubjes loven en prijzen omdat het politiek correct is om zich 'geëngageerd' tegen nieuw rechts af te zetten, een nepprofessor binnenhalen die zegt bruggen te bouwen omdat het politiek correct is om 'geëngageerd' te blijven geloven in een dialoog met een geloof dat geen dialoog duldt. Dat is wat men maximaal onder emancipatie wil verstaan. De individuën die door deze bewegingen de hoek in worden gedreven kunnen niet anders dan volledig capituleren of geheel op eigen kracht zich ontworstelen aan deze dodelijke greep.
Dit is waar meneer de rector magnificus willens en wetens aan meewerkt. Aan de emancipatie van een systeem dat emancipatie de nek om wil draaien:
www.al-yaqeen.com/nieuw/bibliotheek/ar...
"De moderne vrijheid is geen vrijheid. Het is de onvrijwillige positionering van de mens als ware hij een zelfstandig wezen dat zelfstandig kan denken om zo tot zijn beslissingen te komen. Het is een illusie en een gevangenis. De mens wordt gedwongen tot onderdanigheid aan de res publica. Hij mag geen vreemdeling blijven. Hij moet een burger worden. Een individu. In de kern is de mens echter geen individu. Dat is allemaal slechts buitenkant. In de kern is de mens een behoeftig wezen en de zin van zijn bestaan bestaat uit de onderwerping aan zijn Heer. Dat is zijn wezen. En dat is zijn vrijheid."

Schoorsteenveger | 02-03-10 | 16:31

Van VOXLOG:
Op wie ga jij stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen? (Speciaal voor de nobrainers van geenstijl: de PVV doet in Nijmegen niet mee)

Volidioot | 02-03-10 | 16:10

Geen hoer, geen submissive. Mooi en lekker kort geformuleerd door die Fransen.

Dat leek ooit vanzelfsprekend voor studentes aan een Nederlandse universiteit. Daar hebben hun mama’s en oma’s nog erg hun best voor gedaan.

MSV zullen we dan maar de voorvechtsters van ‘remancipatie’ op de universiteit noemen. Opdat hoogopgeleide vrouwen in alle vrijheid hoer en submissive kunnen worden, altijd klaar om ongestraft verkracht te worden.

De Rector Magnificus moet voor de echte emancipeerders hier zijn:
www.niputesnisoumises.com/

tipo | 02-03-10 | 16:05

Sliptong | 02-03-10 | 12:10
En hier zijn de voorbereidende werkzaamheden ook in volle gang. Haatbaard Fawaz gooit er alweer een schepje bovenop. Het westen deugt niet, de Islam is gekomen om de westerse mens te 'redden'...
www.al-yaqeen.com/nieuw/bibliotheek/ar...
Analyse van de gastvrije multiculturele samenleving:
- "Er is geen maatschappij zo intolerant ten opzichte van de onderwerping aan Allah de Verhevene als de moderne maatschappij."
– "De moderne vrijheid is geen vrijheid. Het is de onvrijwillige positionering van de mens als ware hij een zelfstandig wezen dat zelfstandig kan denken om zo tot zijn beslissingen te komen."
- "De westerse maatschappij en de Islam zijn wezensvreemd. De westerse maatschappij is de menselijke poging zich in te richten binnen de Doenya. De Islam is de onderwerping aan God en de voorbereiding op het Hiernamaals. Wij zijn vreemdelingen en willen dat blijven. Het is ons bestaan."
Het programma van de moslims in Nederland volgens Al-Yaqeen:
– Geen Integratie. In eerste instantie is het goed om te weten dat datgene wat men integratie noemt geen optie is. Behalve dat integratie niet datgene is wat het pretendeert te zijn - wat men bedoeld is assimilatie - betekent het onherroepelijk het verlies van het geloof.
- "De Islam kan wezenlijk niet bestaan binnen de moderne maatschappij en als moslim kan je geen volwaardig modern burger zijn. Als mensen vragen hebben over de Islam dan kunnen wij deze vragen beantwoorden met kennis. Maar deze kennis zelf hoeft niet gerechtvaardigd te worden!"
- "Een groeiend aantal jongeren trekt zich terug uit de moderne maatschappij. Ze ontmantelen de moderne inrichting van hun leven en proberen zich zoveel mogelijk te richten naar de voorschriften van ons geloof. Ze begrijpen dat het één niet samengaat met het ander. En zij kiezen voor hun Heer. Deze groep jongeren is te prijzen voor hun moed."
- "Om de druk van de moderniteit te kunnen weerstaan moeten wij strijden als gehele gemeenschap. Dat is het enige antwoord. We moeten ons verenigen en wel buiten de moderniteit om. Onze vreemdheid heeft grote nood aan verbondenheid met de ware Gemeenschap. Onze eenheid. Daarom moet het voor iedereen duidelijk zijn dat wij als Gemeenschap buiten staan."
- "Wij zijn lid van de Gemeenschap van Overwinnaars. Wij hebben ons te voegen. Onderwerping is onderwerping. De strijd tegen de moderne onderdrukking vraagt meer dan ooit om gezag en de erkenning van gezag. Ons thuisland is niet Marokko, Turkije of Suriname. Ons thuisland is ook niet hier. Maar we hebben wel een thuisland nodig! En dat is Masdjid al-Haram."
- "Wij zijn de redding van deze tijd. Laten wij moslims dat niet vergeten. Wij zijn niet een bedreiging voor het Westen. Wij zijn hun redding. Wij nodigen hen uit tot hun redding. En alleen al daarom moeten wij zelf zuiver blijven. En dat kunnen we alleen met elkaar. We worden allemaal als vreemdeling geboren, maar om een vreemdeling te blijven heb je de bescherming nodig van Allah, de Verhevene. Laat het een duidelijke boodschap zijn voor iedereen - gelovigen en nog-niet-gelovigen: Wij staan buiten. Wij vertegenwoordigen de redding van de mens."

Schoorsteenveger | 02-03-10 | 14:46

Wat een schande voor de Radboud Universiteit te Nijmegen! Waarom blijft iedereen doen alsof er niets aan de hand is? Dit is een heel gevaarlijke man! Als je voor zoiets ontslagen bent moet je toch niet gelijk bij een andere school aan de slag kunnen? Zoiets als een pedofiel naar een andere kleuteropvang laten gaan.
.
Dit soort denkbeelden zijn helaas normaler dan u denkt: video.google.com/videoplay?docid=25155...
Haat tegen joden.
Geen rechten voor vrouwen.
Haat tegen kuffar (dat bent u).
Het enige superieure geloof zijn.
Intoleratie voor alles en iedereen die anders is.
Hersenspoelen van ontvankelijke goed(e) gelovigen naar radicalisatie.
Rechtspraak door Imams.
Religieuse politie. (winkel dicht om te bidden, burka dragen, of anders...)
De komende jihad tegen kuffar.
Eigen wetgeving willen hebben (Een staat binnen een staat).
Accepteren onze rechtspraak of wetten niet. Ander voorbeeld = Enait www.maghrebmagazine.nl/2009/12/12/enai...
Van Europa één moslimstaat willen maken (zodra ze groot genoeg zijn).
Nodigen haatsprekers uit maar nemen geen verantwoording voor de inhoud van de boodschap. (Zeggen dat ze er als organisatie niet achter staan...).
.
Een Godwin vergelijking is misschien wel meer van toepassing op hun dan op Geert. Die volgens mij gewoon terecht bang is voor de invloed van dit soort mensen. En de incidenten blijven zichzelf opstapelen.Waarom moeten wij hun geloof en wetten aannemen? Volgens mij deden wij het beter dan hun thuisland.

Da was ik nie... | 02-03-10 | 14:45

AMSTERDAM - Nasar Hegiel mishandelde na het gebed in de As-Soennah een 51-jarige man. De nummer zeven op de kieslijst van de Haagse Islam Democraten verloor zijn geduld bij een ruzie over verdwenen folders van de partij.

grote grutjes | 02-03-10 | 14:39

He, die heeft wel iets weg van Urbanus

calculator | 02-03-10 | 14:24

@Achterdocht | 02-03-10 | 12:14

Ik lees nogal snel en soms/vaak sla ik regels over ;)

Rest In Privacy | 02-03-10 | 13:54

Weleens als slachtoffer een verkrachtingszaak meegemaakt? Of te wel iets met neus, lengte en kijken.

Uni-burger | 02-03-10 | 13:19

Budak wilde ook graag een grote moskee midden in de volkswijk Klarendal in Arnhem, waarbij de gemeente zich niets aantrok van parkeernormen, welstandcommissies en bewoners. Laat staan de band van Milli Gorus.

www.gelderlander.nl/voorpagina/arnhem/...

De bewoners hebben dit samen met o.a. de SP tegen gehouden.

wookiepanub | 02-03-10 | 12:52

Mensen pas toch allemaal op, dit soort islamieten, die regeren eerdaags. Kijk maar naar de standpunten van die 2 moslimpartijen die morgen meedoen in de gemeenteraadsverkiezingen. In interviews hebben de kopstukken al gezegd ook landelijk te willen regeren. En dan is het NIKS scheiding Kerk & Staat. Opmerkingen als ...... De Moskees die staan er toch al, die moet men niet te luchthartig nemen. Want wat denk je wat die kinderen wordt geleerd op hun speciale moslimschooltjes, het zijn gewoon verkapte trainingskampen in eigen onze eigen steden, in ons eigen land. En wanneer het moment daar is. Dan zijn wij progressieve weldenkende goedgemanierde Nederlanders de lul. Dan zit je onder het juk, van 'n stel extremisten.

Het punt is, wij Nederlanders zijn 'n volk van klagen, maar we doen er nooit iets aan. En wat andere dingen betreft lopen we heel erg voorop, en daar zouden we TROTS op moeten zijn. Kijk nou bv naar de USA, Iedereen sprak halleluja toen Obama tot president werd gekozen, dat dat toch nog eens zou gebeuren in de Westerse wereld. Maar wij in Nederland, vergeten dat wij ook 'n Westerse maatschappij zijn. Wij hebben al lang gekozen volksvertegenwoordigers van niet blanke komaf. Alleen Nederland, zou Nederland niet zijn als ze het weer niet zouden laten doorschieten, Imams die met 'n burgeroorlog dreigen ivm 'n bepaalde blonde volksvertegenwoordiger. Moslimpartijen, met partijprogramma's, als je goed tussen de regels door leest dan weet je al dat je als autochtone Nederlander Niks meer te vertellen en te zeggen heb. Hadden we maar wapens, net als in the USA, dan zou het z'n vaart niet lopen.

Wat ik eigenlijk wil zeggen is...... NU IS HET GENOEG

Excuus voor de lange tekst

WaltherP99 | 02-03-10 | 12:51

Ik vraag me af wat hij geadviseerd zou hebben in Bangladesh. Daar is het normaal dat een verkrachte vrouw zweepslagen krijgt. Uitlokking, hoer, schande voor de familie enzo....

andorra | 02-03-10 | 12:44

ESV, doe er wat aan....

Drs. D. | 02-03-10 | 12:39

RobbieG | 02-03-10 | 12:09

Het is daarom van groot belang dat er geen christenen meer in het kabinet komen.
Rouvoet's weigeren van die specifieke taak bevestigd maar weer dat hij geen inzicht in het leven heeft. Het waren immers de christenen die de homo-ontmoetingsplaatsen indirect in het leven riepen toen er hordes mannen in de jaren 40 en 50 hun lusten moesten onderdrukken en in het geheim moesten afspreken.
En nu nog, zijn er gevallen van homo-mannen die trouwen met een vrouw om de buitenwereld te pleasen. Religie is echt zo ziek!

Fatwa | 02-03-10 | 12:15

mercy | 02-03-10 | 11:35
Ik zie dat je niet echt goed bent met reaguren op wat er gezegd wordt. Dat flikte je Merlot eerder ook al.

Affijn. Die ene bijbel is dus niet duidelijk, waar het door komt boeit niet zo, het resultaat is hetzelfde, onduidelijkheid. Joden zijn door christenen wel meer belaagd dan alleen tijdens kruistochten. Check. Je ontwijkende manier van tegels schrijven is niet indrukwekkend, werk er aan zou ik zeggen.

Achterdocht | 02-03-10 | 12:14

mercy | 02-03-10 | 11:56
Naast België en Frankrijk behoort zeker Klein-Brittannië tot de dar-al-harb en zijn gereed voor overname. Een kleine bloemlezing die dit ondersteund: sharia recht al veel voorkomend én goedgekeurd in klein-Brittannië, de banlieu in Frankrijk waar veelal Islamtische jongeren (Algerijnen, Marokkanen) de boel stevig in hun greep hebben. En België wat een tot op het bot verdeeld land is en waar Brussel wortd geterroriseerd door met name Algerijnen en Marokkanen. Ik dacht altijd dat Nederland als eerste kopje onder zou gaan maar het kan nog erger. Laat het een waarschuwing zijn dat we de Islam niet moeten onderschatten en ze stevig laten merken dat het geloof hier van ondergeschikt belang is en niet van invloed kan en mag zijn op de politiek.

Sliptong | 02-03-10 | 12:10

-weggejorist-

Hölzenbein | 02-03-10 | 12:09

Ik wacht nog op de dag, dat de slinkse elite dit soort haatclubjes met dezelfde passie gaat bestrijden als haatzaaiende kaalkopjes. Dat niet heel weldenkend 'progressief' NL over Rouvoet heengevallen is toen hij bedankte voor homo-emancipatie. Dit land gaat langzaam aan terug de tijd in, volle vaart richting, wat niet voor niets, the Dark Ages genoemd wordt.

RobbieG | 02-03-10 | 12:09

Wie zegt mij dat het niet den snodaard Budak zelf was die zich, vermomt als 'neef', vergreep aan het 17 jarige moslimaatje? Goed voorbeeld (van den Profeet) doet immers goed volgen...

*verstrengelde belangen vermoeden doet*

Viezevoozert | 02-03-10 | 12:07

@Fatwa, de zaken die opnoemde van standpunten van de moslimpartij hebben niet noodzakelijk te maken met eigen of subsidiegeld, maar met de huidige wetgeving. Bv. begraafplaatsen: op openbare begraafplaatsen kan je geen graf kopen; alleen maar huren. Dat betekent dus dat een graf geruimd gaat worden als er 1. geen nabestaanden meer van je zijn of 2. geen geld meer van je (verre) nabestaanden is om je graf te betalen. Uitzondering op de regel dat je het graf moet huren zijn joodse begraafplaatsen. Het is niet gek dat moslims - gezien henzelfde opvatting dat graven niet geschonden dienen te worden - dat ook nastreven. Probleem is alleen dat ze met veel meer zijn dan een paar handjevol joden en dat het ook niet voor niets is dat je slechts sinds kort in Nederland niet meer een graf kunt kopen.

polt | 02-03-10 | 12:05

mercy | 02-03-10 | 11:58
Dan ga je er op een goede, integere manier mee om. Hulde.

Sliptong | 02-03-10 | 12:03

Fatwa | 02-03-10 | 11:53
En vergeet vooral de fatwa tegen de bodyscanners niet. Een moslim mag niet zijn naakte lichaam aan een ander laten zien. Klinkt logisch als je tot de 'doelgroep' behoort en geeft goed weer hoe regeltjes worden verzonnen op basis van een vage soera om onze maatschappij te ontwrichten. En de linkse rakkers in dit land, wiens electoraat voor een substantieel deel uit moslims bestaat, hebben er alle baat bij om dit soort idiote eisen te honoreren. Voor hen geldt: pluche voor veiligheid, zetels voor nationaal belang, persoonlijk gewin voor behoud van Nederlandse normen en waarden. Was het maar alvast 9 juni.

Sliptong | 02-03-10 | 12:02

mercy | 02-03-10 | 11:56

mmm, damn, good point

Fatwa | 02-03-10 | 11:58

@Fatwa | 02-03-10 | 11:56

Voor mij kan religie heel goed op de werkvloer, ik hoef namelijk niet naar Mekka gericht bidden want God hoort mij overal, ook in de stilte achter mijn PC ;)

Rest In Privacy | 02-03-10 | 11:58

duiker1947 | 02-03-10 | 11:47

tuurlijk! Als ze gewoon een zakelijk pakje draagt en haar functie goed uitvoert, niets mis mee. Maarrrrrrr......

Niet 5 keer bidden en de rokers niet meer hun sigaretje gunnen etc etc. Geen religie op de werkvloer.

Fatwa | 02-03-10 | 11:56

Men moet zorgen dat deze mensen ver van uni's gehouden worden.
Geen kopvodden en geen islam.

Uni is wetenschap.
Islam is achterlijkheid.

solidstate | 02-03-10 | 11:55

Om nog even verder te gaan. Moslims neigen nogal om zichzelf te coconiseren in een wereld in een wereld. Ze eisen van alles. Weleens de partijprogramma's gezien van de nederlandse moslimpartij? Ze willen gewoon niet meedoen omdat ze anders denken dan wij.
Zo willen ze een soort islamitische healthcare, islamitische begraafplaatsen (een moslim mag je nooit uitgraven en moet voor altijd blijven liggen, na een tijdje is je hele land een grote islamitische begraafplaats, te zot voor woorden) ze willen een nationaal halal-certificaat (ze bedriegen elkaar nu dikwijls, islamslagertjes die stiekun normaal vlees verkopen als halal, goh, het zijn net mensen) etc etc.

Maak ze duidelijk dat als ze moskeeen, eigen ziekenhuizen etc etc willen, dat er daarvoor in Nederland geen geld voor over is en dat ze het zelf moeten regelen. Gaat toch mis, kijk maar naar die moskee in Rotterdam! Dat ding komt nooit af!
Een van de zwaktes van moslims is dat ze niet met verantwoordelijkheid kunnen omgaan. Komt omdat er soeniten, sjiiten wasabisiten etc etc zijn dus het is nooit goed. De ene interpreteert de koran net weer anders en dat is dan een reden om elkaars hersens in te slaan. Dus maak daar gebruik van.

Fatwa | 02-03-10 | 11:53

Maandag 8 maart geeft Ires van der Tuin aan de Radboud Uni een uiterst belangrijke lezing over het hedendaags feminisme. Uiteraard zal het niet gaan over de onderdrukking van de vrouw in de islam, want alles dat riekt naar de PVV moet zorgvuldig vermeden worden. Principes zijn minder belangrijk dan je gezicht verliezen.

www.ru.nl/genderstudies/actueel/agenda...

Frederico Jacobse | 02-03-10 | 11:47

Fatwa | 02-03-10 | 11:42
"En dat ze daarvan niemand de schuld kunnen geven dan henzelf."
.
En dat is wat er aan die gasten mankeert. Die kijken echt niet in de spiegel. Altijd een ander de schuld geven.

duiker1947 | 02-03-10 | 11:47

@Fatwa | 02-03-10 | 11:42

Ja daar ben ik het mee eens.
Maar als iemand aan de eisen voldoet dan zou ik hem/haar niet weigeren op grond van zijn/haar geloof.

Rest In Privacy | 02-03-10 | 11:44

mercy | 02-03-10 | 11:38
Maar als ze met allerlei gewaden aankomen voor een baan als sales manager dan moet een werkgever BIJ WET kunnen zeggen dat het niet past in de kledingvoorschriften van het bedrijf en dat ze kan ophoepelen. Dan gaat ze maar garnalen pellen. En de regering moet de werkgever dan ook 100% beschermen en dat kan alleen als er geen inmenging van geloof plaatsvind tav het beleid.
Laat de moslims gewoon voelen dat uitsluiting van de maatschappij geheel en enkel te wijten zijn aan hun overtuiging en opgedrongen leefwijze. En dat ze daarvan niemand de schuld kunnen geven dan henzelf. Klaar ben je.

Fatwa | 02-03-10 | 11:42

Islam is liefde, dat blijkt maar weer.

Hockey | 02-03-10 | 11:38

@Fatwa | 02-03-10 | 11:35

Dat slaat nergens op om een hoog opgeleide moslim een laaggeschoolde baan te geven.

Rest In Privacy | 02-03-10 | 11:38

@Achterdocht | 02-03-10 | 11:27

Er is maar één Bijbel en is gelukkig niet mijn geschreven Bijbel ;)

Er zijn wel verschillende vertalingen, gelukkig maar, dan hoef ik als Christen niet speciaal Hebreeuws of Grieks te leren en kan ik gewoon in mijn eigen taal bidden ;)

Maar de grondtekst van die ene Bijbel (boeken) blijft hetzelfde.
Er zijn wel verschillende stromingen, maar ook die hebben diezelfde Bijbel en dezelfde Jezus ;)

Rest In Privacy | 02-03-10 | 11:35

ik zie veel overeenkomsten met de boyfuckin wat bij de katholieken gebeurt. Religie en seksualiteit gaan zooo slecht samen. Lang leve de hippies, de feministen atheisten en de drugsgebruikers! En voor iedereen die de illusie heeft om de moslims bij wet te beperken, helpt niet. Hoe meer tegenstand, hoe radicaler ze worden. Ze gaan het dan zien als iets wat je moet bevechten.
Negeer ze gewoon en behandel ze als geestelijke patienten, geef ze lage baantjes en maak ze duidelijk dat hun religie niet van toepassing is op de echte wereld.
Enige wat de regering hoeft te doen, en daar faalt het helaas nu heimelijk in, is de scheiding tussen kerk en staat te garanderen!!!

Fatwa | 02-03-10 | 11:35

mercy | 02-03-10 | 11:21
En vergeet je Merlot | 02-03-10 | 10:54 niet?

Achterdocht | 02-03-10 | 11:34

mercy | 02-03-10 | 11:21
Jouw bijbel is helemaal niet duidelijk, zie de tientallen verschillende christelijke stromingen die over allerlei zaken verschillen van mening en daar de bijbel bij gebruiken om hun gelijk aan te tonen. Niet duidelijk dus.

Joden hebben het onder christenen niet alleen gedurende de kruistochten zwaar gehad, da's nonsens.

Achterdocht | 02-03-10 | 11:27

@Achterdocht | 02-03-10 | 11:14

Hoezo?

Rest In Privacy | 02-03-10 | 11:21

mercy | 02-03-10 | 11:01
Niet liegen nou, da's niet netjes.

Achterdocht | 02-03-10 | 11:14

Hoeveel moslima's leven er in gewetensnood na advies van zo'n superloser.
Wat een trieste benadering van een MISDRIJF.

robert39 | 02-03-10 | 11:13

Dokter Wie? | 02-03-10 | 11:12
Dokters zijn ook niet te vertrouwen in een afgesloten ruimte.

juriste | 02-03-10 | 11:13

@Handboek | 02-03-10 | 10:56

Inderdaad, als je als moslima met je neef of oom in een kamer alleen bent heb je ook alle redenen om bang te zijn. Is cultuur. Eigenlijk vraag je er dan om. Je weet toch dat familie gevaarlijk is.

Dokter Wie? | 02-03-10 | 11:12

Die Lieve Hanssen is een westerse jongen die voorzitter is van een moslim gezelschap... ik voorspel dat die jongen de eerste zelfmoord terrorist wordt in onze mooie Nederland.
Die zich hebben bekeerd zijn JUIST de extreemisten opdat die zich moeten bewijzen.

Ben_de_Spuiter | 02-03-10 | 11:09

mercy | 02-03-10 | 11:01
Doet allemaal niets, maar dan ook helemaal niets af aan mijn bezwaren tegen monotheisme.

Merlot | 02-03-10 | 11:07

Laten we de rovende bendes met agressieve christenen in Gouda en Ede niet vergeten!
-/PvdA modus uit/

funkyd | 02-03-10 | 11:05

panadol | 02-03-10 | 10:45
Dat is een eufinimse.

juriste | 02-03-10 | 11:03

Voordat ik 't vergeet: netjes weer @Fleauxe!

widtvoet ® | 02-03-10 | 11:02

@ Zeeschuimer | 02-03-10 | 10:57
LOL!!

Multiflauwekulti | 02-03-10 | 11:02

@Merlot | 02-03-10 | 10:54

Ik (als christen) voel me niet verwant met de Islam maar wel met het Jodendom.
En vergeet niet Mohammed kwam 600 jr na Christus en heeft uit deze 2 eerdere godsdiensten, die eigenlijk bij elkaar horen, flink lopen husselen en ook nog mixen met zijn eigen Bijgeloof.
Als je de Koran gaat lezen kan je er ook geen touw aan vast knopen (althans ik niet) terwijl de Joodse geschriften en de Bijbel duidelijk zijn.

Helaas hebben de Christenen tav de Joden zich wreed gedragen tijdens de kruistochten.

Rest In Privacy | 02-03-10 | 11:01

widtvoet ® | 02-03-10 | 10:56
Een foplip.
;)

Teun van het Tuinpad | 02-03-10 | 11:01

zeg maar jansen | 02-03-10 | 10:40
Wims berichtje is zojuist verwijderd.

hanazawa | 02-03-10 | 11:01

Een beetje off-topic maar ---- Turkije:

"Jewish and Christian children being separated from Muslims at school, police disruption to synagogue services, and official interference in the selection of the community's leadership - are these all signs of how things have changed for minorities in Turkey, or is it all an unfortunate misunderstanding? Ynet News has this disturbing story:"
jewishrefugees.blogspot.com/2010/03/co...

polt | 02-03-10 | 11:00

@ fuckje | 02-03-10 | 10:36
Hier idem. 010, dat is. Niet Grunnn. Sterker nog... er stonden 2 van die doe-moeders aan de bel te jengelen met een gi-gan-ti-sche bos rode rozen. Of ik een rode PvdA-roos bliefde. Ik heb ze gevraagd of ze geen Leefbaar Rotterdam-boeketten bij zich hadden - mevrouw Multi wordt graag verrast - maar dat bleek niet het geval. Ik heb ze een prettige avond gewenst en ze gewaarschuwd voor loslopende en losgeslagen kansenjongeren die de straten in 010-centrum-centrum nog wel 's willen teisteren.

Multiflauwekulti | 02-03-10 | 10:59

Havana aan de Waal.
Medina aan de Waal.
Erg veel verschil zit er niet in, als je het mij vraagt.
Islam en socialisme hebben dezelfde doelen.
Het debiliseren van de volksmassa's, zodat ze als kanonnenvlees en melkkoeien kunnen dienen voor een minieme bovenlaag, die zichzelf als zeer vroom (of soosjaal) voordoet.

Merlot | 02-03-10 | 10:59

1923 Katholieke Universiteit Nijmegen
2004 Radboud Universiteit Nijmegen.
201? Moslim Universiteit Nijmegen.

CoffeePatch | 02-03-10 | 10:57

@Teun van het Tuinpad 10:45

Dacht ik dus ook. Wat een rare man zeg. De PVV is ook tegen vrouwenbesnijdenis, misschien dat ons Jos zich binnenkort "uit protest" kan laten helpen.

widtvoet ® | 02-03-10 | 10:56

Gaat er nog iemand begrijpend lezen? Het bericht is feitelijk onjuist. Budak zegt nergens dat het haar eigen schuld is. Er staat nergens iets over de omstandigheden waaronder de verkrachting heeft plaatsgevonden.
Hij geeft twee citaten uit de koran(nsfw) en bespreekt daarna de diverse opties. De eerste is om aangifte te doen, dus daar is niets mis mee. De andere opties zijn dingen die helaas vaak gebeuren, maar persoonlijke keuzes zijn. Hij zegt daar niets verkeerd mee. Verder de waarschuwing om uit te kijken voor idioten omdat niet iedereen zichzelf in de hand heeft. Gezien de reacties onder elk tieten-topic hier is dat terecht (al heeft de reaguurder zichzelf dan wel weer deels in de hand). Er zijn weinig vrouwen die 's avonds alleen in bepaalde wijken gaan lopen omdat de kans op rottigheid bijna 1 is. Blijkbaar kent Budak zijn moslimbroeders dat hij waarschuwt niet alleen bij ze in de buurt te komen; iets dat iedereen met een (roze) handtas kan bevestigen.

Handboek | 02-03-10 | 10:56

@widtvoet ® | 02-03-10 | 10:49
Wat een (linkse) kutdocent: zo ken ik ze weer. Als je tegen ze zegt dat in Turkije ook geen hoofddoekjes worden gedoogd staan ze met hun mond vol tanden. Een docent moet niet politiek zijn, die moet kinderen leren wat 1+4 is. Zo iemand moet meteen ontslagen worden.

Schijthekel aan docenten: die zien een klaslokaal echt als hun twitter waar ze zomaar de meest irrelevante berichten op kunnen post onder het mom: als het je niet interesseert, flikker je maar op...

Harp | 02-03-10 | 10:54

Ik kan nou niet echt zeggen dat ik dol ben op polls.

einschtein | 02-03-10 | 10:54

mercy | 02-03-10 | 10:45
Christendom, Jodendom en Islam zijn alledrie monotheistische godsdiensten die vanuit het Midden-Oosten over de wereld geschimmeld zijn.
Alledrie herbergen ze de intrinsiek fascistoide Eenwaarheidsgedachte: er is slecht één waarheid en dat is de onze.
Waarmee ze andersdenkenden noodzakelijkerwijs tot leugenaars, dwalenden en "slechten" bestempelen.
En waarmee ze zichzelf het "recht" geven, om vanuit hun superieure positie der Waarheidskenners, andersdenkenden eens even lekker op hun flikker te geven- in naam van God uiteraard.

De historie is mijn getuige.
Monotheisme is imo een en splijtende, van haat en oorlog zwangere gedachte, die de wereld nu al 2000 jaar in bloed dompelt.
.

Merlot | 02-03-10 | 10:54

@Bos Hout | 02-03-10 | 10:42: Je bedoelt te vragen hoeveel ik per maan doneer? ;)
En hoe de copuleer moet ik uitpluizen waar Geert z'n geld vandaan haalt? Het vriendelijk vragen, boekhouding jatten of al ik overal aanbellen met de vraag of ze toevallig sponsor van Geert Wilders zijn?
-
Wat ik nog wel weet is dat Budak ooit heeft geprobeerd in de Tweede-Kamer te komen, met de lijst Islam Democraten (ID) Dat is nu de grootste tegenhanger van Wilders in Den Haag, dezelfde partij die het Haags Stedelijk Museum 'onder druk' zette om toch vooral géén schilderijen over de Islam op te hangen. Dat zijn dingen die eigenlijk iedereen zou moeten weten over die man. Budak is tig keer gevaarlijker dan een Mohammed B.

Fleauxe | 02-03-10 | 10:53

Kijk nou toch eens, wat hebben we toch een schijt ellende met dat volk. BAH!!

Harp | 02-03-10 | 10:50

widtvoet ® | 02-03-10 | 10:39

Ik schaam me om uit de gekste stad van Nederland te komen ;)

Rest In Privacy | 02-03-10 | 10:48

Ik snap het niet, die man geeft echt goede adviezen. 3 stuks intotaal. Dat meisje heeft uiteindelijk toch zelf gekozen?

Ben Crobbery | 02-03-10 | 10:47

mercy | 02-03-10 | 10:45

Wanneer wordt (links)Nederland nu eens wakker!

Rest In Privacy | 02-03-10 | 10:46

rara | 02-03-10 | 10:17
"Ik weet niet wat jouw relatie is met je neef..."
-
Ik denk dat het haar neef is. Maar ik zou er naast kunnen zitten.

Disneyland | 02-03-10 | 10:46

@fuckje | 02-03-10 | 10:36
Ik had er ook één. Het begon al meteen met een leugen: "iedereen telt mee" stond er.
.
Hoewel het ook wel een waarheidsgehalte heeft. Want lutser en nep-socialist Wouter Bos stelt:
"De AOW-leeftijd gaat omhoog omdat de rekening van de crisis betaald moet worden ...".
www.pvda.nl/nieuws/nieuws/2009/12/Toes...
Als de gevolgen van het gekluns van grootbanken betaald moeten worden, tel ik ineens weer mee. Twee jaren basisinkomen naar de kloten (en later worden de pensioenfondsen gedwongen daarin te volgen) om bankmannetjes te spekken. Wat is het toch fijn wanneer Bos je laat weten dat je meetelt. Dat geeft echt zo'n warm sociaal gevoel.

Fijnstoffer | 02-03-10 | 10:46

@rara | 02-03-10 | 10:17

Ik heb het advies gelezen. Wat een verschil met het Christen zijn zeg.
Het meisje wordt geadviseerd, deze man te vergeven zodat Allah hem niet zal straffen in het hiernamaals.

Er wordt hier dus gezegd dat het meisje verantwoordelijk is voor de zonden van de ' verkrachter', namelijk, als zij niet vergeeft zal Allah hem straffen.
De verkrachter hoeft dus zijn zonden niet te belijden en mag gewoon doorgaan met zondigen want diegene die hij iets aandoet moet immers vergeven.
Wat een geloof zeg!

Wat een verschil met het Christendom waar een ieder verantwoordelijk is voor zijn/haar daden.

Rest In Privacy | 02-03-10 | 10:45

"Wij zijn een emancipatie-universiteit" muaha

panadol | 02-03-10 | 10:45

Nijmegen: Urk aan de waal.....

Verwilder(s)t Niet | 02-03-10 | 10:45

widtvoet ® | 02-03-10 | 10:39
Jos zit nog in Carnavalssferen, ofzo.

Teun van het Tuinpad | 02-03-10 | 10:45

Fleauxe, bedankt! Fleauxe, bedankt! Fleauxe, Fleauxe, Fleauxe, bedankt!

Von Münchhausen | 02-03-10 | 10:44

-weggejorist en opgerot-
Tailsie | 02-03-10 | 10:31

GeenStijl geeft het goede voorbeeld: geen vingerbreed geven aan haat en intolerantie.
Daar kunnen ze in Nijmegen nog wat van leren.

Merlot | 02-03-10 | 10:44

widtvoet ® | 02-03-10 | 10:39
Op de ED-site stond Jos met filmpje.

Zeeschuimer | 02-03-10 | 10:43

Fleauxe | 02-03-10 | 10:31
Als je toch zoveel tijd over hebt, doe es Geert z'n financiering uitpluizen dan. Vind ik vele malen relevanter...

Bos Hout | 02-03-10 | 10:42

Zegt me niks, Imam Budak. Wel sambal Badjak...

cekars | 02-03-10 | 10:42

Huldo's, Flooks!

Merlot | 02-03-10 | 10:42

ALs je in Nederland een parasiet, een antidemocraat, een religieuze grondwetsschender of een arabische imperialist bent, komt het altijd goed met je.

Merlot | 02-03-10 | 10:40

@Tailsie | 02-03-10 | 10:31: Je gaat met kogels gooien?

Fleauxe | 02-03-10 | 10:38

En, hoe zou ons manneke aan de kost komen. Rijke vrouw getrouwd.? Subsidie, en welke? Bijstand? Mag hij bijverdienen als bijstandseter?

Tiet Quitulaer | 02-03-10 | 10:38

Maar goed, meneer is natuurlijk zo foudt als het maar zijn kan.

Teun van het Tuinpad | 02-03-10 | 10:37

Chapeau voor Fleauxe!
Waarmee waarde en nut van het reaguren maar weer eens aangetoond is.

Realo | 02-03-10 | 10:36

@Biep |10:23
En de dag begon toch al zo kudt. Ondanks de NEE-NEE sticker lag er een PvdA- folder in de brievenbus....... GRRRR!!!

fuckje | 02-03-10 | 10:36

Vraag ik het me toch af... Als ik nou begin over hoge gebouwen, kop naar voren en haatimams die verkrachters vrij laten rondlopen, heb ik dan wel of geen probleem met justitie?

Achterdocht | 02-03-10 | 10:35

Tailsie | 02-03-10 | 10:31
Mijn dak kan nog wel wat lood gebruiken.

Zeeschuimer | 02-03-10 | 10:33

Tailsie | 02-03-10 | 10:31

En waarom zou U zich verlagen tot het niveau van alles doodmaken wat anders denkt, niet waar?

-banned | 02-03-10 | 10:33

@ Harry Turtle | 02-03-10 | 10:25
Ze zijn wel progressief in het verkwanselen van de socialistische vrijzinnige waarden en verworvenheden.
@ Biep | 02-03-10 | 10:26
Je hebt de huidige linksmalloten goed gekenschetst! +1

Fijnstoffer | 02-03-10 | 10:32

-weggejorist en opgerot-

Tailsie | 02-03-10 | 10:31

@Bos Hout | 02-03-10 | 10:23: Alles beter dan middelmatig handelaartje met te veel vrije tijd, dat zou de werkelijkheid pas echt geweld aan doen. ;
@illuvatar | 02-03-10 | 10:22: Gewoon doen.
-
Nog steeds niet te begrijpen dat Budak echt meent dat een vrouw zomaar verkracht kan worden. De Koran is daar helemaal niet zo duidelijk over, die stelt welliswaar dat een vrouw volledig moet gehoorzamen binnen het huwelijk, daarbuiten geldt een vrij strikte seksuele moraal.

Fleauxe | 02-03-10 | 10:31

@Biep | 02-03-10 | 10:23
Dat zouden al die veel te tolerante *kuch* progressieve linksvrouwtjes zich eens moeten realiseren. Misschien moeten al die Kant/Halsema/Hamer-types daarvoor eerst eens flink genaaid worden door zoiemand met een baard.

Fijnstoffer | 02-03-10 | 10:28

Vogelbeest | 02-03-10 | 10:26
Allah heeft ingegrepen, de server van "Allah is deaud"

illuvatar | 02-03-10 | 10:28

Laatste zin viel weg: [/sarcasme mode uit]

Specy | 02-03-10 | 10:28

Dusss.... Voor gratis en gevaarloos neuqqen moeten we nu in Nijmegen zijn? Pak elke (moslim) vrouw die je wilt, doet toch geen aangifte?

HM, misschien is die Islam zo slecht nog niet

</sarcasme mode uit>

Specy | 02-03-10 | 10:27

Objectieve poll is deaud.

Vogelbeest | 02-03-10 | 10:26

Mede mogelijk gemaakt door decennia linkse politiek en gedachtegangen. Je moet er toch niet aan denken dat dit niet mogelijk was geweest? Islam is immers vrede!

Tennessee Whiskey | 02-03-10 | 10:26

Fijnstoffer | 02-03-10 | 10:22
Zal er niet eerder een subsidie komen voor het graties bijpunten van die kinnebak-marmotten: dat ligt toch meer in de lijn van de huidige beleidsvoering.

Biep | 02-03-10 | 10:26
-weggejorist-
Lontekikker | 02-03-10 | 10:25

Fijnstoffer | 02-03-10 | 10:19
Extreem conservatief is inderdaad helemaal toppiejoppieoké bij de 'progressieven', zolang er maar een islam label aan hangt. De vrijheden die ze verworven hebben gooien ze net zo makkelijk weer overboord, uit angst om ook maar een klein beetje voor racist te kunnen worden uitgemaakt. Detijd dat links progressief was is allang voorbij.

Harry Turtle | 02-03-10 | 10:25

Gelukkig is de Uni van Nijmegen een baken van vrijheid en gelijke rechten...

da wizard | 02-03-10 | 10:25

Erg scherp Fleuxe! Erg scherp.

Stroopdoos | 02-03-10 | 10:24

R.Eques | 02-03-10 | 10:21
De verschillen van links en rechts zijn groot, dat is ook het mooie van Nijmegen.

Zeeschuimer | 02-03-10 | 10:24

Fleauxe | 02-03-10 | 10:16
Ik doe het je in ieder geval niet na.
;)

Teun van het Tuinpad | 02-03-10 | 10:23

fuckje | 02-03-10 | 10:18
Het zijn er tegenwoordig ook zoveel... en de verhalen die erbij horen lijken iedere keer weer zo op elkaar dat het inderdaad op één grote boze droom l afstormt.

Biep | 02-03-10 | 10:23

LOL @ huis-tuin-en-keuken islamwatcher

Bos Hout | 02-03-10 | 10:23

Nijmegen, Wageningen, van der G, Cramer, Duyvendak etc etc etc en allemaal een onbedwingbare urge de middeleeuwse woestijnideologie te faciliteren en aan de macht te helpen.
'
waarom, waarom?

Rest In Privacy | 02-03-10 | 10:22

En waar blijft het voorstel voor een haatbaardentax?

Fijnstoffer | 02-03-10 | 10:22

Netjes Fleauxe!
Las het gisteren al toen je het vermelde, keep 'em coming.

Ashtrey | 02-03-10 | 10:22

Ik ga morgen Fleauxe stemmen!
*richting Fleveauxepolder verhuist*

illuvatar | 02-03-10 | 10:22

Ik schaam me bijna gewoon dat ik er studeer. En woon. Gelukkig heb ik zo meer dan genoeg om tegenaan te schoppen en bewijzen dit soort idioten (MSV) dat ik gelijk heb.

R.Eques | 02-03-10 | 10:21

Poll = kaputt

wakkere_nederlander | 02-03-10 | 10:21

+1 voor strikethrough in "Heel progressief Nederland viel over de imam heen".
Links = huichelachtige bende die het islamofascisme knuffelt, maar het christelijk volksdeel wel weet te raken met cynisme en haat.

Fijnstoffer | 02-03-10 | 10:19

stop die Moslim terreur kus alla zijn reet

Hansvo286 | 02-03-10 | 10:19

Over 5 jaar moet je eerst Koran lessen gevolgt hebben voordat je als student daar iets mag gaan studeren. Bij voorkeur iets islamitisch. En als vrouw zijnde.....

Kruiddamp | 02-03-10 | 10:19

Chapeauxe Fleauxe :-)

wakkere_nederlander | 02-03-10 | 10:18

Goed gedaan, Fleauxe!
Ik herken dergelijke smoelwerken nooit, ik ben altijd bang dat ik van die koppen ga dromen.

fuckje | 02-03-10 | 10:18

Nijmegen....... profileerde die zich niet met het feit dat zij de meest middeleeuwse stad van Nederland is? Lijkt mij op zijn plaats.

illuvatar | 02-03-10 | 10:17

Fleauxe | 02-03-10 | 10:16
scherp en allert.Thanks!!

De kantonnier | 02-03-10 | 10:17

Scherp Fleauxe! Had je een bakkie van Teun gehad?

Sliptong | 02-03-10 | 10:17

@Teun van het Tuinpad | 02-03-10 | 10:10: Dank je, maar het was stomtoevallig dat ik hem herkende. Die enorme baard werkt niet in zijn voordeel. ;
@Biep: Dat Brusselmans m'n kleine rol in dit topic noemt is inderdaad bijzonder sympathiek.

Fleauxe | 02-03-10 | 10:16

Multiflauwekulti | 02-03-10 | 10:09
't Goffertpark, daar ben ik ooit eens geweest: naar Pink Floyd.... maar Pink mag straks vast ook niet meer.
Religie: wat moet je er nog over zeggen.
De denk-kanalen zitten bij religieuzen dichtgekit met snelcement.

Biep | 02-03-10 | 10:15

Goed gezien, Fleauxe!

Zeeschuimer | 02-03-10 | 10:15

Maar we hebben Bos gister toch gehoord. Deze man werkt, doet mee in de maatschappij en heeft vast ook wel een opleiding afgerond dus moeten we hem niet aanvallen zoals iemand als Wilders bijvoorbeeld zou doen.

We hebben hem juist nodig om de moslims die zich niet gedragen op te voeden met zijn eigen voorbeeldige gedrag.

Dus een beetje lief voor hem zijn oke!

DasUnterMensch | 02-03-10 | 10:14

Servertje van Voxlog rookt nu al.....

Sydough | 02-03-10 | 10:14

@Brusselmans: "Kudos", niet "Kudo's".

Math1985 | 02-03-10 | 10:13

Budak is van de politieke Islam, hij is lid van Milli Gorus. Moet hij lekker zelf weten, met 'emancipatie' heeft het echter weinig van doen.

Fleauxe | 02-03-10 | 10:13

Teun van het Tuinpad | 02-03-10 | 10:10
Da's waar ook: Fleauxe verdient credits en dat doen ze hier gewoon :)

Biep | 02-03-10 | 10:12

Meneer heeft in ieder geval weer werk..

Zeeschuimer | 02-03-10 | 10:12

Lol @ Medina a/d Waal.

Wim-Lex | 02-03-10 | 10:11

Budak heeft teveel witte tanden.
Maar @lieverdeaddanreaud wil daar wel wat aan doen.

fuckje | 02-03-10 | 10:11

Ik zou Budak willen adviseren nooit in gesloten ruimte te verblijven met lieverdeauddanreaud waar een derde niet makkelijk binnen kan komen.

lieverdeauddanreaud | 02-03-10 | 10:10

@ Flooks.
Goegedaan jochie !

Teun van het Tuinpad | 02-03-10 | 10:10

@ Biep | 02-03-10 | 10:08
Nijmegen heeft het.
Nijmegen bruist.
Wat het heeft en waardoor het bruist vertel ik lekker niet. Maar dat het er niet pluis is lijkt me duidelijk. Ik zou er wegblijven.

Multiflauwekulti | 02-03-10 | 10:09

Radboud Universiteit Nijmegen is volgens mij een anti-mensenrechtenuniversiteit.
Er zijn meerdere hoogleraren aan die universiteit verbonden die tegen mensenrechten zijn.

juriste | 02-03-10 | 10:09

Rotte appels met mysterieuze magneten dus.

Stroopdoos | 02-03-10 | 10:09

Wat is dat toch met die prachtige stad Nijmegen??

Biep | 02-03-10 | 10:08

En de Pvda maar ontkennen dat het niet in de religie zit. Wat een foute club!!

womannicer | 02-03-10 | 10:07

Ja, luister hoor 's hier... iedereen telt mee. En mensen die mislim zijn doen geen rare dingen.

Multiflauwekulti | 02-03-10 | 10:07

Wat wilt u dat wij zeggen? Verbijsterend? Verbazend? Opmerkelijk? Of zijn wij dat stadium nu al een tijdje voorbij? Maak ons wakker als OBL himself ons parlement voorzit.

azoturie | 02-03-10 | 10:05

fuckje | 02-03-10 | 10:05
Idem.

Zeeschuimer | 02-03-10 | 10:05

Die poll ligt er nu al uit!

fuckje | 02-03-10 | 10:05

Dit bruggenhoofd zal het nog schoppen tot eerste kalief van Nederland in 2020

illuvatar | 02-03-10 | 10:05

Ik word zo moe van die lui, het lijkt wel of ze het allemaal niet snappen hier..

DEAUD VEAUGELTJE | 02-03-10 | 10:04

-weggejorist-

ludokrijger | 02-03-10 | 10:04

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen