Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Aangifte Myra Koomen (CDA) wegens huisvredebreuk

We kunnen je zien vanaf hier Aha! Maakte de Enschedese wethouder filmdiva Myra Koomen (CDA) eerder misbaar dat inbreuk zou zijn gemaakt op het auteursrecht van haar gevoelsproductie (nou ja: filmmaakster Merel ten Elzen zou ‘stappen ondernemen’ tegen GeenStijl bladibla); nu blijkt dat Myra en Merel het zélf helemaal niet zo nauw nemen met de wet. De Vereniging van Eigenaren van de Alphatoren – het bouwwerkje van waaraf de hilarische openingsbeelden zijn geschoten - heeft namelijk bij de politie aangifte gedaan van, jawel, huisvredebreuk. Door wethouder Myra Koomen en Merel ten Elzen welteverstaan. Volgens voorzitter van de vve Emiel van Marion zijn de dames op onrechtmatige wijze de panoramaruimte op de 28e verdieping van de woontoren ‘binnengedrongen’. Lol! Voor Van Marion is het no more mister nice guy: Het is een principekwestie die we heel hoog opnemen. We willen op deze manier ook duidelijk maken dat we met onze privacy serieus genomen willen worden. Het moet voor eens en altijd duidelijk zijn dat dit geen openbaar gebouw is. Als bewoners beschouwen we het panoramadek als onze gemeenschappelijke woonkamer. Zo ervaren ze dat. We zijn met z’n allen eigenaar van deze ruimte en hebben daar ook voor betaald. Tja. Je zal er maar tussen wonen met zoveel ‘wij-gevoel’. Wethouder Koomen bevindt zich op dit moment in Zwitserland dus tijd voor een Interpol-signalering.

Reaguursels

Inloggen

@Bamzaaiert | 21-02-10 | 02:11 Hulde en respect voor uw analyse.
*vaaglijk enige verwantschap vermoedt met Dries van Agt*

Bakschuif | 21-02-10 | 17:46

Als die muts 2x voor het gerecht staat, dan zet ik alles in op 2x verlies.

Oscar11 | 21-02-10 | 10:33

Er is maar een iemand met een grotere persoonlijkcultus in het CDA en dat is Maxime Verhagen, die heeft geen extern PR team nodig om een veer in zijn achterwerk te steken, dat doet hij liever zelf.

Volgens mij zou hij het er gewoon voor over hebben de missie in Afghanistan met 5 jaar te verlengen om in ruil met Hillary Clinton op de rode loper Oscar uitreikingen te mogen doen met een kekke zilveren stropdas. Maxime durft te dromen en vooral tijdens zijn jaarlijkse gastoptreden als Prins van de Oeteldonklse carnavalsvereniging de Pieperjassers, dringt deze terugkerende gedachte zich na een cognaq en sigaar weer bij hem op, als Hij, Max, niet in dit tijdperk en in dit kleine kikkerlandje was geboren dan had zijn Maximale potentieel zich kunnen ontwikkelen en wellicht kunnen regeren in napoleontische of romeinse stijl of zich kunnen hebben scharen in de illustere eregalerij van George Washington en de Founding Fathers, met Hem, Max als het brein en de schrijver van de Decleration of Independence, of heel heel misschien zelfs wel als flitsende Amerikaanse tv-dominee vanuit een hypermoderne, uit glas en aluminum in overdadige kitchstijl opgetrokken churchdome op Hawai, met een wekelijks aan de beeld gekluisterd miljoenenpubliek en een eigen 24/7 Tell Sell kanaal om het Woord van God niet alleen te laten klinken, zoals in klinkende munt , maar tevens als het geknisper van bankbiljetten die van eigenaar wisselen, maar natuurlijk en bovenal om Gods omnipotente aanwezigheid op materiele wijze gestalte te geven in de huiskamers van de gelovige consument, niet alleen Bijbels op Eco-papier (want ook God maakt zich druk om global warming, althans om de hieraan verbonden hype), maar ook altaartjes van handgevlochten rotan, uit Birma, voor een habbekrats gemaakt door kinderhanden uit de moerassige en door tyfonen geteisterde delta en met bijpassende koffiekophouders, maar Wacht! Bel NU en U krijgt er een gratis wierookstand bij, en speciaal voor de jeugd een Bob de Bouwer Intelligent Design Kit. World Edition. En terwijl dit visioen, om tot grootse zaken bestemd te zijn, zich aan Maxime openbaard , om niet langer genoegen te nemen met het een op safe spelend pragmatische water bij de wijn bestaan dat handelsmerk is van een saaie grijze CDA muis maar in plaats daarvan een vliegende engel van god met Jetpack Booster te willen zijn....

Afijn, precies in die 0,37 seconden gedachtenflits trekt de polonaise en de Hoempapaa band langzaam aan de ogen van Prins Carnaval voorbij om bij Hoevelaken linksaf te slaan.

... En al gauw dringen meer urgente Haagse zaken zich op, Zo zit hij dan mischien wel PrinsHeerlijk op een troon, een oranje plastic Brabantia stoel uit de voetbalkantine, gedrappeerd in een suggestie van paars nepfluweel, te weten op traditionele boerenambachtelijke en benedenrivierse wijze in bietensap geweekte gordijnen, dus dat zit wel met zijn commitment naar de locale economie en de kiezer , maar de kuip waarin hij zit is bekleed met imitatie hermelijnen pels gemaakt van chinese consumptiehondenvacht, Als de Televaag of de Partij Voor de Dieren daar lucht van krijgt dan wordt het weer alle hens aan dek in de Kamer.

... maar toegegeven, Maxime heeft dan nog enige flair, bereidheid tot luisteren en compromis, en niet die op voorhand wijsheid in pacht hebbende, mensen in het harnas jagende drammerige uitstraling van mevrouw, alsof haar onwrikbare morele waarden de enige meetlat waarmee de achterkant van het gelijk gemeten kan worden.

De PR afdeling probeert het onwrikbare, stugge, in de positieve zin des woords, als in vastberaden, gedreven, betrouwbaar, zich aan belofte houdend voor het voetlicht te brengen. MAAR

zulke rigide denkbeelden en de nauwelijks verholen verbazing en zure gezichtsuitdrukkingen dat er mensen met andere (is dus, verkeerde) overtuigingen aan de voet van de ivoren toren wonen hebben we sinds de tijden van Harry van Bommel niet meer gezien.

Beide bewindslieden maten zich een regenteske air van superioriteit aan, zichzelf voorhoudende dat het volk teveel kibbelt en niet slim genoeg om te bepalen wat goed voor ze is en dus vooral niet teveel bij democratische besluitvorming betrokken moet worden, terwijl zij dat wel weten omdat, Mevrouw Koomen door de hand en het Woord van God aangeraakt is en Harry van Bommel denkt het ook te weten omdat hij in zijn studententijd een klap met een rooie roeispaan gehad heeft van Stalin.

Hierop inhakend , trachten de pr-campagnes een stoer onverwoestbaar aureool rond deze personen te scheppen, als ware het alfamannetjes / alfavrouwtjes die zich op basis van kracht en natuurlijk overwicht zich de legitieme verantwoording voor de apenrots mogen toeeigenen, terwijl men eigenlijk probeert te verhullen dat men het liefst geheime besluiten in achterkamertjes neemt en juist helemaal niet de rechte schouders, natuurlijk leiderschap, of charme heeft om zijn/haar besluiten publiekelijk te promoten en te verdedigen, laat staan afdwingen.

Het komt erop neer dat het in feite eigenlijk kwetsbare in zichzelf gekeerde autisten zijn die grote moeite hebben om zich in een gemengd gezelschap te handhaven en zich bij al dit storende lawaai n vastklampen aan de stemmetjes in hun hoofd en ritualisme, het zou me niet verbazen als ze alleibei dwangmatige handelingen uitvoeren en bijvoorbeeld helemaal flippen als ergens een schilderijtje scheef hangt.

Bamzaaiert | 21-02-10 | 02:11

Ga 'ns deaud

jan de boer | 20-02-10 | 23:28

Dat zijn echt van die tangwijven net als Hanneke Groenteman. Iedereen is fout en stout, in ieder geval al hun exen, en zij zijn perfect. Wee o wee als je ze op een foutje betrapt zoals Hanneke met haar illegale invaliden parkeervergunning en nu deze wethouder Myra Koomen met haar illegale huisvredebreuk. Gaan die wijven helemaal van op tilt staan, gooien de kop in de wind, zijn niet meer aanspreekbaar en verwensen je van alles. Goed dat Geenstijl er is en niet te vergeten Van Pruisen met zijn Peter R. onderzoekskwaliteiten.
-
En ik kan het niet dikwijls genoeg zeggen, dit soort wijven wordt alleen maar wethouder zodat ze op hun 50e verjaardag op 100% wachtgeld kunnen tot hun 65e. Hou die Marijke Vos van Amsterdam in de gaten, die is alleen daarom uit de Tweede Kamer gestapt (boteren met Femke was altijd een illusie) en wethouder geworden en die stoeipoes van de VVD wethouder Laetitia Griffith schrok zo van Marijke dat ze weer terug kamerlid werd. Mensen doe er wat aan, al onze taxpoet gaat eraan op!

Twee Jeetjes | 20-02-10 | 22:02

Misselijkheid na zien promo is wat gezakt gelukkig... *spinazie á la crème opwarmen gaat*

café | 20-02-10 | 20:09

Haar dochter zou ik wel doen.

café | 20-02-10 | 20:01

Kansloos. De VVE kan beter zijn geld voor onderhoud en beveiliging gebruiken dan voor de advocaat om de waanideeën van de voorzitter na te jagen. Een advocaat is 10 keer zo duur als een schilder. Of 30 keer als het een pool is.
Is het zaakje afgesloten en zijn er braaksporen? Het filmen is niet strafbaar of dergelijk. Hoogstens kan er een probleem ontstaan door auteursrechten van ontwerpers als de achtergrond niet uitwisselbaar beeldbepalend zou zijn.

antizanic | 20-02-10 | 18:42

1½ week voor de verkiezingen en mevrouw is aant skiën... Heeft ze goed voor mekaar, die denkt waarschijnlijk echt dat ze met r filmpje de campagne al had afgesloten...

SuperShota | 20-02-10 | 18:41

@Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:24
Best dat hollanders hierheen komen om hun geld te brengen, maar na een bezoekje aan de bank mogen ze weer naar het achterlijke onderrijnland vertrekken.

Alpine Mountain | 20-02-10 | 18:33

juriste | 20-02-10 | 18:11
Die denken alles op te lossen met medicatie.

Zo jammer! | 20-02-10 | 18:19

anti020front | 20-02-10 | 17:34
zo praten psychiaters.

juriste | 20-02-10 | 18:11

slakkenzout | 20-02-10 | 17:04
Liegen en bedriegen schijnt iets met geloof te maken te hebben, binne de Islam is het zelfs toegelaten en beschreven. Noemt men Takeyya of zo.
En Hudna is overigens een gevechtspauze. Maar dat is terzijde.
Dat is weer internationaal, nog wel.

Zo jammer! | 20-02-10 | 17:59

Het houdt ook niet meer op met Myra Koomen. Ijdeltuutske.. Aufsalzen inpakken en wegwezen. Geewethouder! 'Gaat strooizout inslaan voor IJskonijn' Tss

JP_Nee! | 20-02-10 | 17:40

Dat wijf moet gewoon eens aan de geyle neuqseks therapie.

anti020front | 20-02-10 | 17:34

@Ashtrey
In gewone mensentaal...
Fleur vind ik zo leuk!

slakkenzout | 20-02-10 | 17:16

slakkenzout | 20-02-10 | 17:04
+100 Deze "christen" verloochenen hun eigen achterban, zelfs de moslim staat hoger bij ze in aanzien. Alles om maar in het pluche te kunnen blijven.

funkyd | 20-02-10 | 17:08

Wie?

Buffell | 20-02-10 | 17:08

Het CDA heeft geen zin in een leiderschapsstrijd à la Verdonk-Rutte tussen Van Geel, Verhagen en Haersma Buma, en gooit Balk gewoon voor de vijfde keer in de strijd.
Land van Jan Salie.

Merlot | 20-02-10 | 17:05

CDA maakt het liefst eigen regels en wetten en onder de vlag van het meest misbruikte "embleem" christus poets je dan je eigen ziel wel schoon, denken ze.
CDA, "above the law" en sinds vannacht vermorzelt en klem onder de resten van hun eigen kabinet.
God zag het vannacht gebeuren, en dacht…
Als christus al wat te maken wil hebben met politiek dan is het CDA hier getroffen door een goddelijke Blitz die liet zien dat ze het zat is. Gewoon een welgemikt schot omdat rechtvaardigheid nog ergens een kans moet krijgen. Christus is het Sodom en Gomorra van politieke misdadigers spuugzat. Principes blijken niets waard te zijn voor mensen die in hun partijnaam het woord "christen" dragen. Voor zover je al iets op hebt met een geloof, jezelf boven een ander en de wet zetten is niet iets dat in de bijbel beschreven staat. Het is puur bezoedelen van de naam "christus" die het m.i. heel wat beter voor had met de mensheid dan het CDA. Liegen en bedriegen dat het gedrukt staat. Van deze zogenaamde christenen walg ik. De autoritaire Verhagen, die op internationaal vlak zijn eigen armageddon in elkaar wenst te draaien. Stiekem Stratego spelen, de belangen van een hele natie zijn voor Verhagen niet meer waard dan een bordspelletje. Naar boven Likken (NAVO) en naar onder trappen (het volk en de militairen). De afspraak dat we weg zouden gaan is ook door het CDA keihard uitgesproken. Afspraken voor deze christenen zijn niets waard. Manipulatie ten top. Hoe bizar is de politiek? Misbruik van de naam "christus" zou verboden moeten worden. Witteboordencriminelen die wat mij betreft zo bij de vuilhoop geveegd kunnen worden die hopelijk de PVV voor de bezem krijgt.

slakkenzout | 20-02-10 | 17:04

Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:56

Ik weiger dat te geloven Teun, echt. Kan toch niet.

*in ontkenningsfase blijft*

pius | 20-02-10 | 17:03

Bij de gedachte aan nog meer media exposure zal ze nu wel flink aan het soppen zijn daar in Zwitserland..

ach, jij.. | 20-02-10 | 16:59

pius | 20-02-10 | 16:55
Sorry maar het behoort wel tot de optie's.

Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:58

Bakito | 20-02-10 | 16:49
*Politiek24 nog een keer opzetten doet*

Merlot | 20-02-10 | 16:54
Ik dacht dat de bodem nu wel bereikt zo zijn.

Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:56

Merlot | 20-02-10 | 16:53

Merlot, help eens, ik ben lichtelijk in paniek. Het zal toch niet gebeuren dat balkenende 5 zichzelf zal verwezenlijken. Dat kan toch niet.

*met zweet in de handen staat*

pius | 20-02-10 | 16:55

Ashtrey | 20-02-10 | 16:53
-zelfedit; en dito reedt, Ghe.

Ashtrey | 20-02-10 | 16:55

Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:46
Ze kunnen hoogstens nog dieper zinken.

Merlot | 20-02-10 | 16:54

Waarschijnlijk eauk de enige ruimte waar Myra met haar grote ego inpast, die panaromaruimte. Ghe.

Ashtrey | 20-02-10 | 16:53

Die Boven Ons Gestelde Beter Gesitueerden is wel een stelletje intolerante, langtenige en überterritoriale kabouterkuttigen zeg.
Zweven en zeiken, zeiken en zweven.
Dat ze ingegroeide teennagels mogen krijgen.

Merlot | 20-02-10 | 16:53

Terecht, dit soort mensen denken dat voor hen andere regels gelden !
Aftreden !!

Cinq-Marquis | 20-02-10 | 16:50

Sadomassochristus | 20-02-10 | 16:48

Aargh. Wat een schrikbeeld.

pius | 20-02-10 | 16:50

Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:46
Een ereronde hebben we wel verdiend.

Bakito | 20-02-10 | 16:49

pius | 20-02-10 | 16:37
5 zuilen, 5 kabinetten Balkenende.
Je hoeft waarschijnlijk niet te verhuizen dan...
*aluhoedje opzet*

Sadomassochristus | 20-02-10 | 16:48

Bakito | 20-02-10 | 16:40
Gaat het Kabinet nog een keer vallen dan ?

Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:46

Leuk, in afwachting van nieuwe verkiezingen CDA bashen.
Maar vergeten we D66 niet?
Dat is ook een looser partij, waar veel mensen op gaan stemmen, omdat men het een policore oplossing vindt?
Dus, beiden gelijkmatig bashen.

Zo jammer! | 20-02-10 | 16:46

Bakito | 20-02-10 | 16:38
Oone ales, dat is.

Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:42

Een wethouder van 50+ krijgt 100% wachtgeld tot 65e! Als we haar tot oud wijf verklaren is ze binnen. En let op: Matijke Vos staat in de startblokken voor ook een 50+ wachtgeld!

Twee Jeetjes | 20-02-10 | 16:41

verraad van links | 20-02-10 | 16:36
Appelstroop met extra ijzer. Ze worden thuisgebracht door Benno? Mooi, want morgen staat er weer vroeg een verstoring van de zondagsrust op het programma.

Bakito | 20-02-10 | 16:40

Meisje Media.. hoe infantiel wil je 't hebben.

Causa Sui | 20-02-10 | 16:39

pius | 20-02-10 | 16:37

Weer typo's

*hoofd op tafel bonkt*

pius | 20-02-10 | 16:39

Is dit het nieuws van de dag???

Lekker belangrijk.

Paulus de Bk | 20-02-10 | 16:39

Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:35
Deze broedse milf is volgens mij wel toe aan een dubbele paalsteek.

Bakito | 20-02-10 | 16:38

Drs.. Gelul | 20-02-10 | 16:24

Ja dat komt wel eens meer voor als mensen jaren zijn gegijzeld door iemand.

Eurotokkie | 20-02-10 | 16:37

Drs.. Gelul | 20-02-10 | 16:24

Bent u gek geworden.
Het CDA gaat straks verder in Balkendende 5, het lijkt gvd de Saw-reeks wel.
Elk vervolg is minder en toch lijkt er geen eind aan te komen.
-
Mocht het CDA de grootste partij worden bij de komende verkiezingen dan zeg ik het vertrouwen in de Nederlandse bevolking op en bekeer ik mij tot de Islam.
-
Want dan kan ik in gaan Saoedi-Arabie wonen, daar hebben ze tenminste geen normen en waarden en al helemaal geen vrije verkiezingen ,en dat ,is wel zo prettig.

*5 zuilen uit hoofd leert*

pius | 20-02-10 | 16:37

@ Bakito | 20-02-10 | 16:24
Dank. Met appelstroop?
Een ene Benno brengt ze thuis heb ik begrepen.
Vriendelijke en betrouwbare man.

verraad van links | 20-02-10 | 16:36

Roemeense_Straathond | 20-02-10 | 16:34
De top van de lijst zal je bedoelen.

Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:36

Bakito | 20-02-10 | 16:24
Ze hebben zaklampen mee en kunnen knopen.
Heb ik me laten vertellen.
;

Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:35

Tja, goed ingeburgerd. eerst naar anderen wijzen voordat je je eigen schuld bekent. Heeft ze al excuses geeist? Woedend was ze al. Je zou bijna denken dat ze van de PvdA was/is/zou willen zijn.

Sadomassochristus | 20-02-10 | 16:34

Toch zou zij beter de kar kunnen trekken dan JPB.

Roemeense_Straathond | 20-02-10 | 16:34

Big deal;we mogen blij zijn dat de Alpha toren niet is binnengedrongen door radicale zandnegers om homosuelen head first vanaf te lazeren.
Bij de weg:Lijkt me best te doen,die Myra de Kyra.

R.B.Scott | 20-02-10 | 16:31

Ik begin het zielig te vinden voor het CDA.

Drs.. Gelul | 20-02-10 | 16:24

De partij die zich de komende tijd het hardst afzet tegen GS en de daarmee samenhangende verruwing/verhuftering van het maatschappelijk klimaat, zou wel eens hoge ogen kunnen gaan gooien bij de verkiezingenen.
Verder heb ik zojuist voor de jongelui van Ost nog wat bammetjes gesmeerd, voordat zij op pad gingen. Hoop dat ze voor het donker weer thuis zijn.

Bakito | 20-02-10 | 16:24

Bij deze doe ik een Christelijk Democratisch Appèl aan een ieder in Zwitserland:

Doe met haar wat je niet laten kunt maar laat haar niet weggaan.

Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:24

Boeien.
Hoe zielig van die vereniging van eigenaren om daar nu nog mee te komen.
Doe het dan direct.
Lutsers.
En volgens voorzitter Emiel biedt hij probleemanalyse aan, ik zou overwegen een andere foto te laten maken.
Maar dit terzijde.
www.xing.com/profile/Emiel_vanMarion

Spokoynoy Nochi | 20-02-10 | 16:23

@Morkovich | 20-02-10 | 16:17 : En? Lekker schoon sterretje? Wel een vieze geur uit z'n bek natuurlijk.

Frederik Vijf | 20-02-10 | 16:23

lol'd hard

Canterwood | 20-02-10 | 16:20

verraad van links | 20-02-10 | 16:15
Ah, de befaamde Ost-jugend.

Niet te onderschatten, me dunkt.

Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:18

Die kontenlikker van een Pechtold was hier. Eng man.

Morkovich | 20-02-10 | 16:17

Nog genoeg grappenmakers bij de CDA zo te zien.

Eurotokkie | 20-02-10 | 16:16

Op campagne in Zwitserland?

Bos Hout | 20-02-10 | 16:16

Heerlijk dat mensen pas aangifte doen nadat het een princiepe kwestie wordt.

Cadaver | 20-02-10 | 16:15

@ Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:10
Ze is de moeite niet eens waard.
*jeugdbeweging Ost erop afstuurt*

verraad van links | 20-02-10 | 16:15

Myra kom je buiten spelen?

Morkovich | 20-02-10 | 16:15

* iets over karma mompelt *

KeurMeester | 20-02-10 | 16:13

Ze was ff kijken hoe het voelt in een toren.... CDA ziekte...

Fwenktv | 20-02-10 | 16:12

verraad van links | 20-02-10 | 16:09
Smal smaller malst.

Superior Bastard | 20-02-10 | 16:11

verraad van links | 20-02-10 | 16:08
Kunnen jullie van Ost niet eens figuratief te werk gaan met Myra ?
*morele steun uit West blijken laat*

Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:10

Over Myra Koomen..
Altijd lekker.

geenstijlsteengeil | 20-02-10 | 16:10

iets met ,

verraad van links | 20-02-10 | 16:10

Nog meer aandacht voor die mafkees!

DeBruineSter | 20-02-10 | 16:10

@ Superior Bastard | 20-02-10 | 16:08
Ja, hallo het blijft Nederland.

verraad van links | 20-02-10 | 16:09

Kinderachtig.

Superior Bastard | 20-02-10 | 16:08

Maak Myra kapot!
(figuurlijk uiteraard)

verraad van links | 20-02-10 | 16:08

CDA?
Wat is dat...

da wizard | 20-02-10 | 16:07

Myra, moet jij geen aardappelen schillen ?

Teun van het Tuinpad | 20-02-10 | 16:05

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen