Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

KNMI verzwijgt Snowmageddon

snowfingert.jpg VrijdagVorstVoorspellen op GeenStijl. We willen geen paniek zaaien: MAAR HET GAAT VOLGENDE WEEK WEER KEIHARD SNEEUWEN! Hebben we niet zelf verzonnen natuurlijk. Is de wekelijkse voorspelling van mainstreamweermankiller Jan van Ooijen. En die heeft het weer afgelezen van de grafiekjes en tabellen van het Global Forecast System (GFS). Maandag en dinsdag ligt er gewoon weer een dikke 15 centimeter in Nederland. Dat betekent: Nog meer chaos. Nog meer schade. Nog meer vertraging. Alles wat u vervelend vindt aan sneeuw komt terug. De randstad schijnt een beetje gespaard te worden. Maar de Rest van Nederland - daar waar gevochten wordt om de laatste restjes strooizout - zit straks weer midden in een Sneeuwpocalyps (kewle pica). Overigens spreekt Van Ooijen er schande van dat de KNMI de aanstaande sneeuwbuien categorisch onder de pet houdt: "het KNMI zwijgt in alle toonaarden en er staat momenteel niets in de meerdaagse verwachting. Volgens mijn berekeningen krijgen we dinsdag complete sneeuwchaos in Nederland en in Belgie en begint het in de nacht van dinsdag met sneeuwen. Vooral de ochtendspits krijgt het zoals het er nu voorstaat te maken met erg slecht weer." Fijn dan. Nederland stevent af op het zoveelste verkeerspandemonium en de boys in De Bilt houden vitale intel onder de pet. Provinciemensen in BMW's op gladde banden. Beloven jullie na het weekend weer stoere slipvids achter te laten op Dumpert?

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

Sauruz | 15-02-10 | 10:23

komt er nog meer flinterdun gejankbal? of heb je inmiddels al een paar pilletjes genomen?

yeay | 14-02-10 | 22:55

het is trouwens wel aandoenlijk dat je echt in de veronderstelling verkeert een punt te maken/hebben.

yeay | 14-02-10 | 16:56

de farce hier is jouw doorgeschoten kritiek op allerhande instanties en de overheid. nu begin je nota bene over een gebrek en vrijheid en democratie. pfff, man, jij zou eigenlijk een tijdje in een regime als dat van nazi-duitsland moeten vertoeven. of even lekker vertoeven in het oude goelag-systeem. wil je dat allemaal niet, dan is misschien een bezoekje naar een sloppenwijk in rio een goed idee. en laat ik maar niet over je stuitende gebrek aan medische kennis beginnen... ga eens langs een dokter, vondutch!

yeay | 14-02-10 | 16:23

Hier sneeuwt het al,er ligt al een aardig laagje

Nifelheim | 14-02-10 | 12:25

Vroeger wisten wij erg weinig van de weersverwachting en zaten we hier in het noorden een aantal dagen ingesloten.
Nu met de huidige technologie willen we alles ver van te voren weten en maken "weerkundigen" elkaar af als er iets staat te gebeuren waar geen melding van gemaakt is dmv een weeralarm.
Wat mij betreft houd iedereen zich stil en zien we wel wat er komt, ik zit zelf iedere dag op de weg en ben 1 keer thuis gebleven omdat er teveel sneeuw lag.
Er wordt veel gezeurd over de overheid die alles voor ons wil regelen, maar het zit ook in onszelf, we moeten alles weten en willen ons op alles voorbereiden.
Geef mij de tijd van weinig of geen info maar weer, was het een stuk rustiger en werd sneeuw nog als leuk ervaren.
In onze huidige maatschappij mag eigenlijk ieder natuurverschijnsel zoals sneeuw niet meer vallen vanwege de economische belangen, mij bekruipt het gevoel dat we steeds verder van de natuur komen te staan vanwege het maatschappelijk belang.

F.Fluitketel | 14-02-10 | 11:41

Net wakker, steek ik me kop naar buiten en het sneeuwt weer in Purmerend.
2010 heeft duidelijk een sneeuw record gevestigd.

Sabroso | 14-02-10 | 10:16

Het sneeuwt hier (Groningen) nu ook, er liggen al weer een paar centimeters.
En ik ben toch wel fokking blij met de ASC en de ABS op m'n BMW.
Soms is het wel leuk, beetje ronddraaien, maar vaker is het gewoon gevaarlijk.
Als je gewoon van A naar B wilt, bijvoorbeeld.

pollens | 14-02-10 | 08:11

@yeay
Volgens mij als een aap op uw schoot schijt en de overheid zegt dat u dat zelf gedaan heeft, dan gelooft u dat nog. En als ze dan zeggen dat het schadelijk voor u is, en dat alleen zij u redden kunnen, mits u al uw vrijheden opgeeft, dan doet u dat ook zonder te aarzelen. Want de overheid, die is zo goed, die zijn geweldig.
Weet u wanneer de overheid goed had gehandeld, als ze het lef hadden eens een keer niets te doen. Als ze eens het lef hadden eerste een verstandig te kijken wat er nou daadwerkelijk aan de hand is, als ze eens het lef hadden naar de burger te luisteren, dan zou er daadwerkelijk eens echt een goed bestuur zijn. Weet u hoe dat heet, dat heet vrijheid en democratie... En eigenlijk zou de enige taak van een overheid horen te zijn om vrijheid te garanderen. Maar nee, ze moeten zich overal mee bemoeien. Luisteren naar de burgers, ho maar.
De burger had allang door dat het een mex-griep een hoax was, de burger weet allang dat allerlei belastingen op CO2 echt niet helpen voor het klimaat en dat het complete onzin is, de burger weet allang dat de kilometerheffing ons allen een fortuin gaat kosten en ja de burger weet ook allang dat de ov-chipkaart een farce wordt en is. Vraag ik u hoe kunnen ze in Den Haag dat niet zien? Die weten dat ook echt wel. Conclusie: Ze liegen ons voor, en dat hebben ze al jaren gedaan en zullen ze nog jaren doen. Mits we allen eens collectief hun het vuur aan de schenen leggen en eens echte kritische vragen stellen. Maar ja als je vragen stelt en kritiek levert, wordt je kennelijk weg gezet als gek en schizofreen, ik zou bijna een parallel trekken met fascistische denkbeelden die u daar ten toon spreidt; oppositie moet opgeruimd worden. Maar ja, dan zult u wel nog meer denken dat ik niet goed bij mijn hoofd ben, niet dat zoiets mij ook maar een klein beetje kan schelen. Ik vind het gewoon zielig, dat u kennelijk zo verstokt bent, dat u gewoon weg niet in kan zien dat de overheid u op zoveel punten voor liegt. Sterker nog, u blijft ze verdedigen... U bent zo iemand die graag een beetje vrijheid weg wil geven voor meer veiligheid, en dan uiteindelijk wakker wordt en ziet dat hij geen van beiden meer heeft. Ik hoop alleen niet dat u in het proces ook de vrijheden van de overige burgers verkwanseld in uw angst en in uw staat van ontkenning. Wordt toch een wakker, doe de oogkleppen eens af, en zie eens wat er echt van de wereld terecht komt met de roergangers van vandaag de dag.
"People willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both." Benjamin Franklin
"An error does not become a mistake until you refuse to correct it." John F Kenndey.
"Disent is the highest form of patriotism." Thomas Jefferson

VonDutch | 14-02-10 | 00:12

Dat BMW slippen is veeuul leuker in de BMW van de baas, hartje Groningen (stad) op zondagavond (eten bezorgen).

Die knakker in het filmpje doet het niet verkeerd, maar hij kan een stuk schuiner. En je kan op rechte stukken ook aan een stuk door driften/slingeren. Hard rechtdoor kan iedereen wel...

// / > | 13-02-10 | 23:30

jan van ooijen is dan ook een niveauloze drol. maar goed, er zijn wel meer weeramateurs waar deze classificatie voor geldt.

yeay | 13-02-10 | 19:41

Humor, lutser Jan van Ooijen begint nu alle postings te deleten die met de weerman Putto te maken heeft. Marc Putto is 1 van de betere weermenschen die Nederland heeft, zonder dikke duim of hoge hoed.

forum.onweer-online.nl/index.php?s=d45...

ßø® | 13-02-10 | 19:36

daarbij vind ik het razend knap dat jij al van tevoren wist dat de mexicaanse griep niet zou muteren tot een gevaarlijke variant. soms in de bol van jomanda gekeken, vondutch?

yeay | 13-02-10 | 18:53

dat haal ik uit je kansloze gefulmineer richting allerhande instanties. jij levert geen kritiek, maar doorgeschoten geleuter.

yeay | 13-02-10 | 18:46

@ yeay

Schizofrenie? Ik zou graag van u vernemen waaruit uit dat opmaakt. Ik vind het trouwens wel bewonderenswaardig dat u de overheid op het de griephoax blijft ondersteunen. Terwijl het gewoon bewezen een hoax is, zelfs de EU geeft dat toe. De overheid liegt gewoon dat ze barst.
Een pandemie is een ziekte die erg wijd verspreid is of veel mensen doodt, de ziekte moet ook infecterend zijn. Dan is er sprake van een pandemie. Legt u de cijfers van de pandemieën door de eeuwen(vb. de pest 14e eeuw 1/3 van de bevolking van Europa, AIDS +/- 25 miljoen doden, Spaanse Griep 1918 tussen 20 en 50 miljoen, Aziatische griep 1957 - 1 miljoen doden, enz) heen maar eens naast elkaar, en vertelt u mij dan nog maar eens zonder te blozen of de WHO het hier bij het rechte eind had. Als u dat kunt is er naar mijn mening geen hoop voor u. U ziet dan gewoon dat u voorgelogen bent en u blijft dan nog steeds geloven in de leugen. Dan is er volgens mij iets niet helemaal in orde. Misschien kunt u daar ook een psychologische analyse van maken, ik ben wel heel erg benieuwd op welke ziekte u dan voor u zelf uit komt.

VonDutch | 13-02-10 | 18:35

voor genuanceerde kritiek sta ik trouwens altijd open. voor internetproleten die trekjes van schizofrenie vertonen pertinent niet.

yeay | 13-02-10 | 18:11

Von Dutch, je beurt op de preekstoel bevestigt exact mijn opmerking. Kansloos.

Overigens nooit gehoord van een griepvirus wat in tegenstelling tot het mexicaanse griepvirus wel muteerde tot een uiterst dodelijke variant? Vandaag een uitbraak, morgen geen vaccin is het enige wat ik je even wil meedelen.

yeay | 13-02-10 | 18:09

Winter = sneeuw = koud = opwarming is een grote HOAX.

Russian 4.0 | 13-02-10 | 15:24

Bij het KNMI zitten uitsluitend klimaat allarmisten, voor hen bestaat er geen sneeuw, dat ontkennen zij.
In de Telegraaf een interview met weggepeste oud directeur die niet in klimaathoax gelooft:
www.telegraaf.nl/binnenland/6024018/__...

sprx | 13-02-10 | 13:46

Wel miljoenen uitgeven aan een pandemie waar een enkele zieke persoon aan sterft maar geen cent extra uitgeven om de 'zoutcrisis' op te lossen met extra ladingen zout waar dagelijks doden door vallen.

Moeder Gans | 13-02-10 | 13:34

GS is nu wel érg opzichtig adware verpreider van winterbandjes en ander winterse hulptuigen aan het worden. Wanneer is de feestelijke heropening als Wélstijl?

Tobus | 13-02-10 | 12:40

Ah gezellig, een weer topic op GS.

KapiteinClaus | 13-02-10 | 12:07

aldus Mak Putto

BREAKING NEWS: DE 'GEEN STIJL' SNEEUW BLIJFT GOEDDEELS UIT DINSDAG!

Het met veel tam tam op de site Geen Stijl aangekondigde sneeuwbacchanaal komt niet Weerprimeur is er nu al vrijwel zeker van dat het wel mee zal vallen met de sneeuwdump.Ene Jan van Ooijen, kennelijk de 'huisweerdude' bij GS, trekt nogal van leder op de site.Die van Ooijen, een onweersfreak toch? kan het beter bij z'n klank - en lichtspel houden. Dat de Primeurman in oktober jl. een 100% correcte winterprognostiek gaf is ++ bekend. Maar dat een zomeronweersfreak zich nu ineens op glad ijs begeeft met sneeuwnieuws? Enfin, WP gaat in ieder geval contrair en prognosticeert geen samenlevingsontwrichting.
Er is weliswaar een sneeuwkans, maar qua volume niet impressionant en het dooit deels. Wat is er toch met Jan, wil de Betuwenaar ongemeen gaan scoren via zulk een podium.Misschien wil ie wel een andere weerdude gaan evenaren, die er wel steeds goed bij zat. We wensen van Ooijen desalniettemin veel succes dinsdag (met +3 randstad en regen..)

www.weerprimeur.nl/index.html

ßø® | 13-02-10 | 11:26

VonDutch | 13-02-10 | 08:53

vergeet niet 9/11 was een inside job, alles valt in het niets daarbij. Het hele beleid sindsdien is daarop gebaseerd. LEUGENS

Xandrino | 13-02-10 | 10:17

@ antizanic | 13-02-10 | 10:07

+1

Dus vrij vertaald hou eens op met zeiken stelletje verwende jankerts. Dat beetje poedersneeuw, opgewaaid tot een enorme sneeuwduin van zo'n 15 cm hoogte door een wind met chillfactor (godver, hoe verzin je het!) van -10? Da's geen sneeuw, in je vriezer zit waarschijnlijk een dikkere laag wit spul aangevroren.

Mongoose | 13-02-10 | 10:17

het zal waarschijnlijk meer de beleving zijn dan de feitelijke sneeuwlast.
het lijkt heel wat omdat men niets gewend was. Met 5 graden vorst, 5cm sneeuw en windkracht 5 waant men zich in siberië terwijl je daar weggehoond zou worden met je winter van hier.

antizanic | 13-02-10 | 10:07

@yeay
Mensen die beweren dat global warming echt is, moeten misschien hun neus een uit het Hans en Grietje boek gaan nemen en eens gaan leven in de echte wereld. Misschien moeten zulke verstokte klimaat fascisten zelf eens wat onderzoek gaan doen, bijvoorbeeld eens de e-mailtjes van de klimaat-fraudeurs erbij zoeken en die eens allen doorlezen, eens goed naar de gepresenteerde grafieken in het IPCC rapport kijken en concluderen dat oorzaak en gevolg omgedraaid zijn, wat een kind van 6 kan zien, misschien moeten die mensen eens ophouden goed gelovige idioten te zijn en eens in gaan zien dat de staat LIEGT. Hoe zou dat zijn, dat die mensen eens inzien dat de staat LIEGT, LIEGT en nog eens LIEGT. De mensen die nog steeds in global warming geloven moeten eens ophouden met de overheid blind vertrouwen. Ik noem een aantal recente voorbeelden van de liegende overheid.
-Irak rapport. Wat een mooi staaltje lul-koek weer he de brief van het kabinet? Toch weer fijn een berg belastingscenten aan op gegaan aan de commissie Davids, terwijl het hele volk al lang wist hoe de vork in de steel zat. Zijn ze al weg Balkenende en de andere boeven??? Nee, ofwel leugen 1 en ook nog niet eens verantwoording nemen ook.
-OV-Chipkaart. Handig, geen privacy belemmering, handig, het wordt goedkoper en eerlijker, en handig. Dat zijn de dingen die politici er over zeggen. Nu blijkt het toch onverhoopt duurder te worden. Goh hoe onverwacht, wisten wij dat niet al lang? En als wij dat niet al lang wisten, dan zouden zij dat toch ook al lang hebben moeten weten? Natuurlijk wisten ze dat al lang.
-De mexicaanse griep hoax. Ik hoef er niet meer over te zeggen denk ik.
-Kilometerheffing. Wordt niet duurder voor u, nee natuurlijk niet, en ondertussen zijn er mensen die 1800 euro per maand moeten gaan betalen omdat ze naar hun werk gaan. Maar verder wordt het er niet duurder op.
-Afghanistan. We gaan in 2010 uit Uruzgan weg. Maand later. Nee misschien blijven we toch wel. We overwegen nu serieus om te blijven. Over aantal weken nemen ze het besluit om te blijven. Kortom geen ruggengraat, en weer een leugen.
-Bodyscanners. Op de naakte body scanners zie je helemaal niets, er zit verder ook geen hardeschijf in die dingen die van alles opslaat, en nee dus bewaren we uw foto's niet. Dat is wat politici zeggen, ondertussen moeten in de UK kinderporno wetten aangepast worden voor de scanners en dan is er nog dit voorval. LINK: www.thaindian.com/newsportal/entertain...
Zoals u ziet en wel moet inzien liegt de overheid ons constant voor. En dat zullen ze ook blijven doen ook. Dus waarom zouden ze dat niet gedaan hebben met global warming?(wat ze dus ook hebben gedaan, en doen) Met zure regen hebben ze het ook gedaan? Dus ik zou zeggen leg Pinkeltje neer en ga eens wat kritischer kijken naar de echte Pinokio.

VonDutch | 13-02-10 | 08:53

Hoera,
sneeuw, ik had voor dat het echt begon te sneeuwen er een hekel aan, maar zo veel wit licht, bijna droog water, en de wetenschap de de milieu leugen doorgeprikt kan worden om de inhalige politici de mond te kunnen snoeren. En nu komt het terug. Heerlijk sneeuw sneeuw go for it. Ehhuuu. KNMI, (Kan Nauwelijks Meer Informeren) overheids organisatie die al lang is overgenomen door mensen met kennis en er hun vak van hebben gemaakt.

Me_nl | 13-02-10 | 06:58

@Boer in Amsterdam | 13-02-10 | 00:09
Werkt als een tierelier, hoezo?

HY78. | 13-02-10 | 01:43

Wel een dikke vinger..

Chef Swaffel | 13-02-10 | 01:36

Begint de ellende komende week weer opnieuw? Of is dit gewoon een deja-vu van vorige week en al die keren daarvoor? Als ik sneeuw wil ga ik wel naar de wintersport. Ik trek het niet meer om steeds maar weer als eskimo met poolhonden voor de slee naar mijn werk te gaan. Doe eens een lekker vroeg voorjaar voorspellen, terrasjesweer graag!

Redwood | 13-02-10 | 01:05

Ixeg Kwakkel. Dit wordt het 5e hoax-weeralarm van de laatste maanden.
KWAKKEL.

Hapax | 13-02-10 | 00:56

En als de boys in de Bilt iets met veel tamtam aankondigen, is het ook niet goed?
Ga nou gewoon politiek doen, jongens!
OFFTOP: Hoe zit het met de reaguurders-zoekmachine eigenlijk?

Boer in Amsterdam | 13-02-10 | 00:09

mensen die de global warming volledig naar het rijk der fabelen verwijzen zijn door de maat genomen simplistische complotdenkers.

yeay | 12-02-10 | 22:02

Goh, en toen ik zei dat Global warming niet bestond, omdat de aarde afkoelt al sinds 1998!! werd ik een aluhoedje genoemd.
Het is fantastisch om eens gelijk te krijgen

chantal1401 | 12-02-10 | 21:05

Ik hoop dat jullie er weer naast zitten...

Semwa | 12-02-10 | 20:42

KNMI meet al en halve eeuw een halve graad verkeerd. Mogen ze van mij ook best ff een sneeuwbuitje missen.

k-schaaf | 12-02-10 | 20:32

Ik wacht het af, een aantal keer hadden jullie het al verkeerd. Ik hoop nu weer!

bandit | 12-02-10 | 20:27

Vet (allee niet voor de economie). Mijn bus (ja ben studentje) doet het prima op winterbanden. En voor de rest ook geen last van. Wat zeikt iedereen toch. Iedereen wil graag sneeuw in de winter, hebben we eens een echte winter: ZEIKZEIKZEIK. Het is nooit goed. Ik heb liever sneeuw dan regen dan blijf ik fatsoenlijk droog.

Verder: Die fakking KNMI is ook echt lekker aan de propaganda.
Laatst was ook een dikke waarschuwing voor gladheid en ijzel op een bepaalde snelweg in Friesland. Ik was er langs gereden: Niks aan de hand. Fakking hoax. Kan daar echt niet tegen he, slechte media.

Liever GeenStijl dan: Slechte berichten, maar wel ECHTE berichten ;)

Waffelizer | 12-02-10 | 20:24

Geenstijl bezoekers hebben een slashdot effect op ons forum :(

Beëlzebul | 12-02-10 | 20:20

Goedverdoemme, deze crap ligt er al sinds 18 december. Ik ben er nu helemaal klaar mee. Opzou... Laat maar.

En-el Hak | 12-02-10 | 20:19

Ik rij de hele winter al met zomerbanden, geen probleem.
Ga van de zomer met winterbanden rijden, zal toch ook wel goed gaan!

robbiebaggie | 12-02-10 | 20:14

Eerst zien,dan geloven. In Friesland misschien. Hier in Brabant komt het meestal niet hoger dan 3cm

Nifelheim | 12-02-10 | 20:01

Wanneer houdt het g*#^3&)0%$(! nou eens op met die kutsneeuw! :(

Iscariah | 12-02-10 | 19:27

Ik zie wel wat er uit de lucht komt vallen.
Je kunt er niks aan veranderen.
Ligt er sneeuw dan vertrek ik eerder, ligt er niks dan ga ik wat later.

Eddie de Eekhoorn | 12-02-10 | 19:16

beseft die sensatiezoekende poepkop van een jan van ooijen nu echt niet dat men bij knmi echt wel op de hoogte is van mogelijke depressieactiviteit, maar dat dit simpelweg nog te ver in de toekomst is om hier zinnige uitspraken over te doen?

wat een aandoenlijke weernerds op dat forum trouwens. haha

yeay | 12-02-10 | 19:10

en als geenstijl het WEER (ha-ha) eens fout heeft, net als die twee vorige telegraaf-angstzaaipogingen met vrieskou? Gaan er dan nog koppen rollen?

zeiksmurf | 12-02-10 | 19:10

*woont in het buitengebied en is blij met winterbanden*
Maargoed... bij 2 cm sneeuw ligt NL al plat. Ik hail m'n winterbanden alleen omdat er hier niet meer gestrooid wordt en je dus eigenlijk beter naar het werk kan glijden.

Follow The Reaper | 12-02-10 | 19:02

Jezus, dit is toch echt wel een land van 16 miljoen mietjes en watjes.
Wat een zeikerds.
Een beetje sneeuw en alle kippen in het hok kakelen om het hardst.
Kijk jongens vroegah toen...
Ach laat ook maar.

copywriter | 12-02-10 | 18:56

Ik voorspel dat er 1M sneeuw valt.
*-Net zo betrouwbaar als alle GS voorspellingen-*

Kenny013 | 12-02-10 | 18:53

Misschien moet HBP als hij wat instuurt wel iets actueels sturen en niet het weer van 3 februari.
De Pluimverwachting onderstreept het weerbericht van Piet. Dat lagedrukgebied haalt ons niet dus het blijft nog even koud, maar de nattigheid van de oceaan haalt het waarschijnlijk ook niet = dus geen sneeuw
Voor een echt weerbericht moet je kijken op Ziltmeteo, weer voor zeilers en niet voor landrotten. www.ziltmeteo.nl/

jon as | 12-02-10 | 18:46

Heel interessant allemaal. Met zo interessant als het weerpraatje bij de slager

propper1000 | 12-02-10 | 18:38

@Koning Willem 4 | 12-02-10 | 17:06
Tikfoutje: 6 delen spiritus en maar 3 water? Heb je een handel in ruitenwisserbladen?

paddootje | 12-02-10 | 18:34

@Causa Sui | 12-02-10 | 18:14
Respect.
Dom, maar respect

paddootje | 12-02-10 | 18:29

nee jij mag dus niet meedoen, paddootje, maar ik wel.. ik heb net mn banden even bijgesneden zelfs, het laatste reliëf eraf en nu wachten......

Causa Sui | 12-02-10 | 18:14

Ben een Provinciemens en heb een BMW, alleen geen gladde banden maar GY Ultra Grip winterbanden. Mag ik nu niet meedoen?

paddootje | 12-02-10 | 18:07

HC | 12-02-10 | 17:48

Zou die global warming hoax soms desinformatie voor de Taliban zijn?

Gorgias | 12-02-10 | 17:58

"Let op!! Het zijn verwachtingen."
Bwoah, Humbug! Zeau kan ik het eauk!
-
*voorspelt zonneschijn na regen*

Ahasveros | 12-02-10 | 17:55

KNMietjes

Sjakkie van de Hoek | 12-02-10 | 17:53

Talibanstrijders vriezen dood
De Afghaanse politie heeft de lichamen gevonden van twintig Talibanstrijders die zijn doodgevroren in de bergen. Agenten troffen de lijken aan in twee grotten in de provincie Baghlan.
.
De strijders zijn de bergen ingevlucht voordat Afghaanse en NAVO-militairen aan een operatie begonnen, aldus een politiewoordvoerder. De politie heeft hun wapens en explosieven in beslag genomen.
.
Zie je nou wel: het kan altijd erger. Die arme talibannetjes hebben niet eens warme jurken.

HC | 12-02-10 | 17:48

Ik voorspel alvast massale dooi.
.
Vlak na de vorst.

HC | 12-02-10 | 17:43

Het is zo makkelijk al dat geklaag. Maar willen we meer strooizout, dan zijn er meer centjes nodig. Want: ies op! Dus kom maar op met die belasting verhoging, want wij willen normaal naar het werk kunnen rijden. Helaas draaien de ambtenaren molens nu eenmaal langzaam en is alles voor elkaar als het zomer is en iedereen bij 23 graden weer klaagt over de global warming. Dus dan wordt dat geld weer daar aan besteed. En volgende jaar, dan doen we dit alles gewoon nog een keer! Je bent nooit te sociaal om te leren toch!

Gorgias | 12-02-10 | 17:37

Wat heb je aan sneeuw als je geen bergen hebt!?

Viezevoozert | 12-02-10 | 17:30

@MM0591 | 12-02-10 | 17:10

Ja. 15 + 15 = 30.
30 cm sneeuw. Voor u. Gratis en voor niks.

Boris Poepnagel | 12-02-10 | 17:29

Hier ligt al 15cm betekend dit dat volgens de geenstijl rekeningmethode dat we 30cm zullen hebben eind van volgende week???

MM0591 | 12-02-10 | 17:10

Tip: maak je eigen ruitenwisservloeistof:
6 delen spiritus, 3 delen water en 1 deel allesreiniger

Koning Willem 4 | 12-02-10 | 17:06

Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:51
Ohhhh, en ik er maar intrappen. Beetje dom.

Sliptong | 12-02-10 | 16:54

Boris Poepnagel | 12-02-10 | 16:52
Jouw vrijmibeau is al begonnen lees ik.

Sliptong | 12-02-10 | 16:54

Merlot | 12-02-10 | 16:49
Ik reed laatst mijn bumpert stuk op een voorligger. Hij boos. Ik zeg: da's net zo goed jouw schuld als die van mij. Zonder mensen geen echte winters. Anders was ik ook niet op jou geklapt. En zo hebben we het schadeformulier ingevuld. We vonden trouwens dat de verzekeringsmaatschappij ook ieder voor 25% aansprakelijk moest zijn. Zij zorgen immers ook voor echte winters.

Sliptong | 12-02-10 | 16:53

*bouwtekeningen kolossale iglo nog maar even niet opbergt dan*

widtvoet ® | 12-02-10 | 16:52

Godverdomme!
Kan die kutwinter niet een keertje gewoon om zijn? Ja? Dat we weer gezellig van de urinelucht van die kutnarcissen kunnen genieten? En de eekhoorntjes weer zien ronddansen in hun latexpakjes. En de op merels jagende vlinders, alsmede het gestamp van de squadrons gelaarsde konijntjes die weer in colonnes door de straten paraderen om de hernieuwde grasgroei te vieren.

Godverdomme!
Maar nee, dat Nederlandse weerinstituut heeft weer de gore intenties om koffers met sneeuw uit te strooien op de zich blauw betalende burgerT. En dan ook nog eens lekker niks zeggen! Nee, want de mensen moeten vooral blijven geloven in de relatie Overheid-KNMI, zodat men later kan zeggen: "Hei, kunnen wij er wat aan doen dat er onvoldoende gestrooid was? Wij wisten het geeneens, platbuik! Dat KNMI heeft ons d'r geeneens eens niks over gezegd. Wij kopen namelijk alleen maar zout als we zéker weten dat er ook daadwerkelijk 2 meter sneeuw gaat vallen. Tja, en dat vernamen wij niet. Dus."

Tot zover de Overheid.

Boris Poepnagel | 12-02-10 | 16:52

Sliptong | 12-02-10 | 16:49
Ja met sneeuwhoogtes wordt natuurlijk een groot gebied bedoeld, geen losse sneeuwduin. Duh

Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:51

Graaf van Egmont | 12-02-10 | 16:49
Na u.
*krom gaat staan*

Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 16:51

Ja tuurlijk, moet volgende week voor de 4de keer mijn auto-examen doen. De vorige 3 keer waren ook al afgelast...

Laarsinjeaars | 12-02-10 | 16:50

Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:46
Zie sneeuwduinen noorden van het land. +25cm ;)

Sliptong | 12-02-10 | 16:49

weerplaza.nl (doorklikken naar wereldweer; kies Duitsland; kies vervolgens een plaats net over de Nederlandse grens) houdt het op een centimeter of 10.
Wellicht kan de tweede kamer in spoedzitting van reces terugkeren om Balkenende te smeken in deze barre tijden het schip van staat koers te doen houden.

gladspoor | 12-02-10 | 16:49

Harp | 12-02-10 | 16:45
Ik denk eerder dat de hele boel collectief in de Klimaatkolder is getrapt.
Zout?
Niet nodig; echte winters komen er door de schuld van de mensen niet meer.
Vorstverlet-fonds?
Niet nodig; echte winters komen er door de schuld van de mensen niet meer.

Tip: sla ruitenvloeistof in.
Ook de contracten daarvoor zijn krap bemeten "omdat er toch geen echte winters meer komen".
Door de schuld van de mensen.
Weet u.

Merlot | 12-02-10 | 16:49

Als GS zich ook al met het weer gaat bemoeien, dan koopt iedereen voor niks winterbanden. Sorry Teun.
*voorover buigt*

Graaf van Egmont | 12-02-10 | 16:49

Ik moet mijn scooter maar inruilen voor een sneeuwscooter.

matatwork | 12-02-10 | 16:49

Ikzitopjelip | 12-02-10 | 16:40
Probeer het hier eens: www.dejaap.nl. Tot ziens.

Sliptong | 12-02-10 | 16:48

Harp | 12-02-10 | 16:42
Die 25 cm sneeuw heb ik ook niet gezien trouwens

Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:46

@jezuz | 12-02-10 | 16:38
Ik ken geen enkele gemeente die hun geld uit willen geven aan zoiets triviaal als zou. Liever hebben ze dat je de weg met je zoute tranen strooit, als je van de €6 p/u parkeerplaats wegrijdt (met ook nog een bon onder je voorruit omdat je niet goed geparkeerd zou hebben gestaan).

Harp | 12-02-10 | 16:45

VerenigdeNederlanden | 12-02-10 | 16:25
Dat is waar.
Het Marokkanenprobleem heeft zich onder druk van Echt Europees Weder, duidelijk naar de waanzinnig hoog opgedraaide verwarmingen van het ouderlkijk huis verplaatst.
Ik hoop dat hun ouders de volle laag van hun "geweldige opvoeding" in hun gezicht geboemerangd krijgen.

Merlot | 12-02-10 | 16:44

Als je zout moet hebben moet je in Harlingen wezen, we pompen net zo lang door tot er een groot meer ligt tussen Harlingen en Leeuwarden.

doe us niet | 12-02-10 | 16:43

@Dr. Mabuse | 12-02-10 | 16:40
Nergens werd er over 20 graaien gerept. Heeft wel -15 gevroren op sommige plekken in het oosten. Hoezo?

Harp | 12-02-10 | 16:42

@ Terpetijnzeikert | 12-02-10 | 16:37
Koop een standkachel

Heavy Sjek | 12-02-10 | 16:41

-weggejorist-

Ikzitopjelip | 12-02-10 | 16:40

De gemeentes willen geen geld uitgeven aan strooizout,dat bij de leveranciers ruim voldoende aanwezig is.Kost alleen nu 150 eurotjes per ton.
De gemeente is niet bereid dat bedrag te betalen,moeten bezuinigen.
Als de burger wat wil hebben van de gemeente moet wel de markcomfor prijs betalen + 20% verhoging i.v.m prijs verhoging.Als je wat oploopt in je gemeente,kan je ze goed aansprakelijk stellen.In hun regelent staat dat ze moeten zorgen voor goed begaanbare wegen en rijwielpaden en stoepen.Doen ze dat niet,kan je geld eisen.
Leve de nederlandse gemeentes,eigen ik eerst en dan een heletijd niets en dan zien we wel verder.Den Haag voorop (Kabinet bedoel ik dan)

jezuz | 12-02-10 | 16:38

Weerman Jan, kan er wat van!
Sneeuw , Sneeuw, en nog eens Sneeuw!

Rut zwabberkut | 12-02-10 | 16:38

Dus ik kan de motor van mijn auto gewoon de hele nacht laten draaien omdat ik in de ochtend niet wil krabben of in een koude auto wil zitten? Eigenlijk moest je aan het einde van je uitlaat een sticker van minister Cramer hebben die haar mond openhoudt zodat de uitlaatgassen uit haar strot komen.

Terpetijnzeikert | 12-02-10 | 16:37

Jullie voorspellen Piedt finaal kapodt.

Bluebook | 12-02-10 | 16:36

Balen! Net nu mijn sper van mijn M3 het begeven heeft komt er weer extra sneeuw...

Corleone | 12-02-10 | 16:35

darmflora | 12-02-10 | 16:33

Dankoewel.
*plop*

Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 16:35

Eerst zien dan geloven.En beetje sneeuw en dit kikkerland is meteen weer in rep en roer!

HamVraag | 12-02-10 | 16:35

Pakt de slee maar weer uit de schuur...

Heavy Sjek | 12-02-10 | 16:33

Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 15:50
Lol; dat ben jij dus.
*Teun virtuele schop uitdeelt*

darmflora | 12-02-10 | 16:33

Mister Sosa | 12-02-10 | 16:27
Ski World?

Zo jammer! | 12-02-10 | 16:33

Harp | 12-02-10 | 16:30
Ik hoor het al, je bent een echte kenner

Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:32

moet tog carnaval vieren.

Siebrandt | 12-02-10 | 16:31

Nu we hier al Shownieuws en Hart van Nederland-achtige topics hebben, had ik gedacht dat Piet's weerbericht ook wel gekopieerd zou worden.
Maar niet dus. Daarom bij deze: Piet denkt er anders over: www.pietsweer.nl/2010/winter-heeft-lan...
De neerslag redt het niet. Oant Moan!

niet voor de hond | 12-02-10 | 16:30

@Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:20
Wat mij betreft laten we Gerda Havertong dat gewoon in Sesamstraat zelf doen!

Harp | 12-02-10 | 16:30

Heerlijk al die sneeuw! Laat maar komen.

Tinus Trekveer | 12-02-10 | 16:30

Dezelfde Jan die een week geleden schreef:
"Nu lijkt het erop dat ook de schaatsers deze winter aan hun trekken zullen gaan komen. Kortom, ik verwacht weinig of geen sneeuw in deze periode. Er zou natuurlijk wel wat sneeuw kunnen gaan vallen, maar dat zal minimaal zijn."
-
Sluit A niet aan bij zijn huidige voorspelling en B niet met de realiteit van afgelopen week (ruim 10 centimeter hier, waardeloos ijs).

MacReady | 12-02-10 | 16:29

weer voorspellen is hetzelfde als andere niet-exacte wetenschappen (en zelfs voor die laatsten geldt dat nog wel eens) : zo veel *kuch* wetenschappers, zo veel conflicterende meningen. oftewel : we sulle sien.

overigens ben ik wel zo'n beetje klaar met het verschijnsel sneeuw voor dit winterseizoen.

*moeder natuur een briefje sgrijven gaat, dat-ie lentetemperaturen en zon wil*

baba4oog | 12-02-10 | 16:27

Doe eens even kappen met die sneeuw man, dit komt mij gigantisch slecht uit elke keer. Ik bedoel als je als jongere even niet naar school moet, ole maar ik wil nu klaar zijn ermee en dit helpt mij niet echt bij mijn stage. :(

SouLLeSS | 12-02-10 | 16:27

vanaf maandag lekker vanuit het warme dubai dus kom maar op met die sneeuw.
succes iedereen met sneeuw happen.

Mister Sosa | 12-02-10 | 16:27

Balzakius | 12-02-10 | 16:25
Ik zag het.
Sneeuw doet veel met een mens.
Ofzo.
;

Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 16:26

Ik zeg: Snelwegverwarming!
Kost een paar centen maar t bespaart miljarden euro s
En tis ook nog goed voor het milieu.

Terpen-tijn | 12-02-10 | 16:25

Jackanders | 12-02-10 | 16:23

Gelukkig heb je hem door.
*hehe mompelt en zichzelf een rot trap geeft*

Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 16:25

Fijn zo'n winter. Heb je geen last van al die ruggengraatloze weekdieren op straat.

VerenigdeNederlanden | 12-02-10 | 16:25

@Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 16:23
Twee zielen, één gedachte ♥

Balzakius | 12-02-10 | 16:25

Merlot | 12-02-10 | 16:21
Geen idee maar het knapt wel op.

Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 16:23

Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 15:50
Laat jij nu net de eerste zijn ..
Zelfschop filmpje in de dumpert graag. ;)

Jackanders | 12-02-10 | 16:23

Het het weekelijkse dinsdag wordt het extreem koud / valt er veel sneeuw topic.

Ik doe ook een voorspelling:

Topic op 6 aug 2010 : Dinsdag 10 Aug overdag temperaturen van 39 Graden Celcius,

G/S Nostadamus mode OFF

truly amazed | 12-02-10 | 16:23

@Merlot | 12-02-10 | 16:21
Nee, maar het ruimt wel lekker op.

Balzakius | 12-02-10 | 16:23

Middag heren en dames. Vanuit een zonnige streek wens ik een ieder een goed weekend. Nu weer ontopic.
Kunnen we, voor de grap, niet gewoon één goede Piet, Gerrit ofzo nemen? Dat gezeur van betweters, sceptici etc ben ik, ook op de vrijdagmiddag, goed zat!

Morkovich | 12-02-10 | 16:22

Goffedomme, ik ben het zo spuugzat met die kutwinter.
Als we nou Pachauri, Diederik Samsom en Sjakkelien Ckqramer ritueel offeren aan de weergoden, zou het dan lente worden?

Merlot | 12-02-10 | 16:21

Harp | 12-02-10 | 16:18
Tuurlijk joh. Doen we dat voor of na Sesamstraat?

Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:20

@Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:18
Ja, dat is meestal met een voorspelling.. pff

Balzakius | 12-02-10 | 16:19

@ Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:18
Dan moet je bij Jaap de Paap zijn. En SB's vrouw. Schijnt.

Multiflauwekulti | 12-02-10 | 16:19

Ik stoor me al jaren aan dat KNMI (eigenlijk alles waar 'Koninklijk' in staat verwerkt). Als een soort van magistraat van het weer doen ze net alsof Nederland alleen uit De Bilt bestaat. Wie is er ook voor de afschaffing van het KNMI? Gewoon de rooie haan erin en de as verstrooien over Marjon de Hond.

Harp | 12-02-10 | 16:18

@ Getson | 12-02-10 | 16:17
Je bent in de war met voors T ellen; als in "jezelf aan iemand voorstellen".

Multiflauwekulti | 12-02-10 | 16:18

Balzakius | 12-02-10 | 16:15
Sneeuwen zal het best, maar 15 cm moet ik nog zien.

Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:18

Voorspellen is voor mietjes. Een beetje vent spuugt erop en ramt 'm er in 1x in.

Getson | 12-02-10 | 16:17

Het begint een beetje te wennen, die witte prut, en die waarschuwingen.
Het lijkt gvd wel winter.

Zo jammer! | 12-02-10 | 16:16

@Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:15
Als het dinsdag sneejt, kom ik je virtueel lynchen.

Balzakius | 12-02-10 | 16:15

Koud. Schneeuw. Nou en? Ik pleur gewoon nog wat meer sloophout in de vuurton in de tuin. Biertie erbij, broodje knakwogs ,gezellig hoor!

bello | 12-02-10 | 16:15

Balzakius | 12-02-10 | 16:08
Ieder zijn mening zullen we maar zeggen he

Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:15

het zoveelste weer/sneeuw/choas stukje op GS... misschien www.geenweer.nl oprichten ofzo? :\

empyrean | 12-02-10 | 16:15

Superior Bastard | 12-02-10 | 16:12
Geef hem nog 5 minuutjes.
Dat uur had tie nodig om zich uit te kleden.

Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 16:14

noobie | 12-02-10 | 16:07
Nee, hoezo???

Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:13

Stop nu toch eens met dat weervoorspellen, als het aan GS zou liggen zouden we op 13 januari een 11 stedentocht hebben, op 20 januari zou de vorst vreselijk toeslaan met temperaturen van -20 en 10 februari j.l. zou het ook zo koud worden.......... dus dan zal het met die sneeuw ook wel weer meevallen.

Karel Kruizenruiker | 12-02-10 | 16:13

Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 16:10
Nee, die is al een uur boven bij mijn vrouw... Ik begin een beetje argwaan te krijgen.

Superior Bastard | 12-02-10 | 16:12

grote haas | 12-02-10 | 16:07
Hahaha, lol! Het weer kun je dus ook links interpreteren..?.

Superior Bastard | 12-02-10 | 16:11

basje.botervloot | 12-02-10 | 16:01

Ik zat even 2 van dat soort mensen te bekijken.( herhaling P&W )
Je hebt gelijk.

Superior Bastard | 12-02-10 | 16:02
Jaap ?

Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 16:10

NEE, nee, nee, nee. neeeeeeh! Ik kan het niet meer aan.

Mirakel | 12-02-10 | 16:09

Sneeuw is stom. En stomme dingen ga je niet voorspellen. Dat vinden de mensen niet leuk.

niet voor de hond | 12-02-10 | 16:09

@Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:04 :
Het was hier in 050 afgelopen week 's nachts wel -11. Strenge vorst dus. Terwijl het KNMI dat een week eerder nog niet had voorspeld had Jan dat dus wel correct.

koerbagh ® | 12-02-10 | 16:09

@Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:07
Valt niet mee hoor. Eigenwijsje.

Balzakius | 12-02-10 | 16:08

KNMI is zó jaren '50 vorige eeuw. En links als de pest. Marokkanen bestaan niet en sneeuwstormen ook niet.

grote haas | 12-02-10 | 16:07

Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:04

Is dit de eerste keer dat je GS bezoekt ???

noobie | 12-02-10 | 16:07

Balzakius | 12-02-10 | 16:05
Valt wel mee hoor

Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:07

Je zult dit weer maar in juli hebben.

Superior Bastard | 12-02-10 | 16:06

@Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:04
Deze eenling heeft heul vaak gelijk.

Balzakius | 12-02-10 | 16:05

@Multiflauwekulti | 12-02-10 | 16:03
Precies. Er is gewoon geen winter meer. Het is gewoon lente met sneeuw.

Balzakius | 12-02-10 | 16:05

Ach en waarom moeten we deze eenling nou weer wel geloven? Er zijn wel meer weersvoorspellende modellen en ze zitten er allemaal soms wel en soms niet naast. Dus wat een gelul dat het KNMI het onder de pet houdt. Ze gebruiken gewoon een ander model. En ik heb nu al zo veel van dit soort berichten hier langs zien komen met waarschuwingen voor extreme kou (1e weekend februari zou het -18 oid worden volgens GS die ook van geen meter uitkwamen dat ik dit soort berichten weer erg matig en tendentieus vind

Koning Willem 4 | 12-02-10 | 16:04

De BMW staat voor de deur. Op zomerbanden. Niet zeiken. De winter is voorbij, het KNMI heeft het zelf gezegd.

Multiflauwekulti | 12-02-10 | 16:03

Einde van de Domheid | 12-02-10 | 16:02
U ook een prettig weekend toegewenst.

Superior Bastard | 12-02-10 | 16:03

koerbagh ® | 12-02-10 | 15:59
Daarna mogen de normale stervelingen een weekje vrij.

Superior Bastard | 12-02-10 | 16:03

Leuke onderwerpen vandaag. Ik heb daar niets aan toe te voegen!
Een fijn weekend!

Einde van de Domheid | 12-02-10 | 16:02

KNMI durft niks meer te zeggen en wachten tot het 200% zeker is dat het gaat sneeuwen. Iets met bonussen en subsidies enzo ..
ps. wanneer een topic over carnaval ? Voortaan in zomer carnaval vieren ?

noobie | 12-02-10 | 16:02

Fipo's te koop, fipo's te koop.
Nietszeggende algemeenheden, je moet er alleen snel bij zijn om ze te gebruiken.

Superior Bastard | 12-02-10 | 16:02

Zo te zien herrijst Snowtorious B.I.G. weer uit zijn graf.

Alibido | 12-02-10 | 16:01

Met een beetje geluk is het ditmaal wel zoveel dat we ons er tenminste niet voor hoeven te schamen dat het hele land knarsend vastloopt. Tenslotte is het een beetje genant als er weer een monsterspits is voor 3 cm sneeuw. Dan liever gewoon 30 cm.

Requiescat in pace | 12-02-10 | 16:01

@Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 15:58
Sorry, maar na een borreltje krijg ik wat last van het politicus-syndroom. Slecht lezen en toch commentaar.

basje.botervloot | 12-02-10 | 16:01

't Is toch eh... *ahem* "voorjaarsverkansie" volgende week? Althans in die achterlijke carnavals-gewesten?

koerbagh ® | 12-02-10 | 15:59

Ha! Het is vrijdag en GS heeft dus zijn loonzakje van de winterbandenlobby weer binnen. Koop er iets leuks van manne!

Bakito | 12-02-10 | 15:59

basje.botervloot | 12-02-10 | 15:53

Als je een beetje kunt lezen had je die vraag niet hoeven stellen.

Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 15:58

@kapotte_stofzuiger | 12-02-10 | 15:54
hoe was het ook weer met spijker en kop ?

basje.botervloot | 12-02-10 | 15:58

Sneeeeuw :D Ik heb er zin an

eM!nence | 12-02-10 | 15:57

dat krijg je van dat milieuvriendelijke gedoe!!

Challenger | 12-02-10 | 15:57

Dan wordt het ook weer gezellig bij de spoorwegen... Jippie!

Sowieso_21 | 12-02-10 | 15:57

Dat belooft weer een gezellige snelwegpolonaise.

Bascii | 12-02-10 | 15:56

Gelukkig zit ik in de kroeg aan het bier!!

RedFrits | 12-02-10 | 15:55

Ik wil hier nooit meer weg! Leve de ijstijd!

ChillBill | 12-02-10 | 15:55

Ik ga toch lekker naar het buitenland. Verwacht dus niet teveel reaguursels van mij. De out-of-office gaat zo aan.

Nee dus! | 12-02-10 | 15:55

Ook zonder sneeuw staat het in de Randstad vast, het probleem ligt bij Rijkswaterstaat, niet bij het KNMI.

kapotte_stofzuiger | 12-02-10 | 15:54

En toch hè, schaf ik géén winterbanden aan.

Tennessee Whiskey | 12-02-10 | 15:54

Hoe is de track-record van die van Ooijen dan? Het weer een beetje voorspellen, dat kunnen ze nog wel bij het KNMI. Die weer-alarmen, daar mag wel wat zorgvuldiger me omgegaan worden.

Achterdocht | 12-02-10 | 15:54

@Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 15:50
En Sneeuwkettingen ? Magda ?

basje.botervloot | 12-02-10 | 15:53

Yes, nog meer sneeuw!

Requiescat in pace | 12-02-10 | 15:53

Way to go Brusselmans. Mijn plannershart helemaal gebroken voor het weekend. Was net de files van afgelopen week te boven.
* stil in een hoekje huilen gaat *

basje.botervloot | 12-02-10 | 15:52

Wie neemt het KNMI nu nog serieus. Verkeerde of Nutteloze weeralarmen, verkeerde waarnemingen.

Oliver TV | 12-02-10 | 15:52

Wat is nou zo tof aan die pica? Dat is Amerika, geen NL

Chillseeker | 12-02-10 | 15:52

Waar kan ik spijkerbanden kopen voor mn motorT?

JosVerbeek | 12-02-10 | 15:52

Ben maandag vrij, no problem.

eerstneukendanpraten | 12-02-10 | 15:51

De eerste die over winterbanden begint krijgt een virtuele schop.

Teun van het Tuinpad | 12-02-10 | 15:50

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland