achtergrond

Geenstijl

De Bachelor en zijn stoute hobby's

Open dirretjes, maar dan andersHij snuift coke, is licht ontvlambaar en wipt er lustig op los. Nee, het gaat niet over Fleischbaum, maar over Roderick Hilhorst, de felbegeerde vrijgezelle KLM-piloot uit het RTL-programma de Bachelor. Eerder al doken pikante foto's op van de 'womanizer', nu blijkt dat hij ook een fervent bezoeker was van geile feestjes. De foto's die in oktober tijdens Paradise of Love gemaakt werden, tonen de halfnaakte coke-piloot die door een wulpse blondine bereden wordt. GeenStijl ging op onderzoek uit en vond niet eerder gepubliceerde beelden van het feestje, waarop Roderick nog een stapje verder gaat.
We geven vanwege deze onthullende beelden dan ook meteen maar een bijna risicoloos koopadvies voor het aandeel RODE op de Sterrenbeurs. Vrouwen vallen immers per definitie op foute mannen en Roderick is wat dat betreft moeilijk te verslaan.

De hitsige feestjes waar het aandeel RODE zijn dromen uit zag komen, worden georganiseerd door Angel, een dame die de werkweek vult met het geven van 'dildo-shows' in de seksclub van Kim Holland en het laten fotograferen van haar ontplofte molletje voor literaire hoogstandjes als Foxy, Passie en Aktueel.

LEZERSAANBIEDING: Omdat we van u houden en omdat we de verhuizing naar onze eigen server willen vieren, bieden we de lezers van GeenStijl de mogelijkheid om met vijf euri korting de volgende editie van dit erotische spektakel bij te wonen. Op 2 november 2003 kunt u te Rotjeknor een avond lang meemaken wat de onderkant van de samenleving verstaat onder 'een opwindend avondje uit'. Snuffelt u namens ons een keer extra aan het open dirretje van Angel?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.