Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

PowNed = BINNEN. Woord van de Voorzitter

Ex-publieke omroep-communist Rutger van S.Het heeft even geduurd, maar we zitten in het bestel. Lange neus naar eenieder die ons geen kans had toegedicht; wanneer GeenStijl ergens zijn zinnen op zet, gebeurt dat ook. Meer tekst van mijnheer de voorzitter op POWNED.TV. Hé Hilversum, we komen eraan we zijn binnen! UPDATE: kijk geenstijl.nl/live UPDATE: 14:52 uur De live uitzending is voorbij. Je kan nu de herhaling nog checken, in een kontschoppende adaptive HD-streaming betaomgeving.

Reaguursels

Inloggen

congratz ;)

legopoppetje | 06-11-09 | 16:58

hey gefeliciteerd !! helaas kan ik het nieuws niet minute to minute volgen , en vroeg me ineens af waar weesie vandaan komt ... maar vooral of rutger wel enige zeggenschap heeft ???

sparrow | 05-11-09 | 17:55

Mocht tijd worden ook, hiep hiep hoera, haalde kratjes maar uit de kelder, want we gaan biertjes doen.

AJHuurnink7 | 05-11-09 | 16:09

Vooral die laatste 10 minuten zijn leuk :)

mrfreeze | 05-11-09 | 14:59

Jammer dat dom en simpel nederland er weer een zender bij krijgt.

Hellacopters | 05-11-09 | 11:00

congratz jongens.

JuNoo | 05-11-09 | 09:42

Ben ik te laat? Ging ik toch even mooi van 2.0 naar 0.0 maar wil het toch nog zeggen: Top jongens, congrats!!!

AluMuts | 05-11-09 | 08:40

Zojuist eindelijk de herhaling van DWDD gezien..
(Vreemd genoeg heb ik op dit soort 'grootse' dagen altijd een volle agenda.. waaronder Therapy?/013... grote teleurstelling, buitenlandse artiesten horen contractueel een verbod op blowen voor het optreden te krijgen.. godverdomme, dit is nu al weer de zoveulste keer, eerstvolgende maal schop ik ze hoogstpersoonlijk uit de Toermalijn..)
Maar.... OMG, wat is die muts van "hoer zoekt boerderij" toch een inhoudsloze, geheel van eigen onderbouwde menig gespeende dodo, gadverdarrie. Bang zijn van powned.. wat wil ik naar aanleiding daarvan toch gaarne eens een gesprekje met die nep-provinciaal hebben, ook al meen ik eigenlijk d'r niks van, heb ik geen kwaad in de zin, ik jaag haar met veel plezier driewerf op stang, en maak d'r bang, gewoon, omdat het kan... Boe!
... en Matthijs verontwaardigd t.ov. Weesie: 'bemoei je je nou met ons programma?!'..... lol, wen d'r maar aan.
(TIP!!!!!, doe de fitti tussen GeenStijl en marokko.nl nog eens dunnetjes over met een tegenhanger van DWDD, het publiek is dol op dit soort relletjes, het aantal comments en pageviews maakt dat zonneklaar!)
.
Maar dat Weesie toch wat moeite had met het uiteenzetten van een duidelijke omschrijving van de geplande programmering deed mij wel een beetje verbazen.
(Mocht dit strategisch gevalletje 'niet in de keuken laten kijken' zijn, dan ok..)
maar/en anders...
Ik dacht dat de reaguurders inmiddels middels haar "interactieve deelname" toch wel voldoende materieel hadden geleverd om POWNED de komende jaren van "op haar grondvesten schuddende"televisie te voorzien.
Want! "Nieuws, opinie, satire en entertainment zonder belerend vingertje..."
*moet eigenlijk nu al z'n bek houden omdat 'ie zich er nu zelf aan bezoldigt*
Is door de reaguurder toch al aardig in vorm vervat:
Om de roze tickertape daarom maar te citeren:::::::
Er moeten vooral mensen uit hun ivoren torentjes geschopt worden en waar nodig de confrontatie aangaan maar niet a la Prem.
Hilversum is een hokjesgeestgebeuren, GS moet juist de verschillen tussen mensen opzoeken.
Hilversum is al een Rotonde: alles gaat naar links, Waar blijft die afslag rechtsaf? Powned gaat asfalteren!
BBC2.0, IQ120+, BN'er-vrij, ontzuild, breed, positief, onbeïnvloed, dwars, lekker uitdagend, ongekleurd, oorspronkelijk en vrijheidsbeminnend.
"Wij van WC-eend": een programma dat onderzoeksrapporten en haar opdrachtgevers aan de kaak stelt. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zou er minimaal in opnemen dat Weessie nooit meer bij K&vdb mag komen.
Ik wil maar twee dingen : Tieten!!!!!!!!!!!!!!
Powned: titties, cars & beer... Omdat de reaguurder dat wil !!
Actualiteitenrubrieken fungeren als doorgeefluiken van de mening van de redactie. Ik vorm liever zelf een mening op basis van de nieuwsfeiten. !!!!!!!!!
Geen auro's Geen tieten. Geen geouwehoerrr om niks.
Powned, de enige omroep die in het eigen Hilversumse nest peopt... en wwaar nodig in de subsidielul bijt... !!!!!!!!!
Powned, slaat in als een spijker op je teelbal.
Hilversum mikt op de traditionele vaste groepen. Powned op de mondige individu.
Veel wiskunde, ipv reclame.
Powned is de krabbende nagel voor politiek-correcte jeuk en incompetentie-kriebels.
-Weggejorist en opgerot- analyse van reaguursels die niet door de beugel konden, besproken door een psycholoog/criminoloog/antropoloog/tokkie.
Een programma met wekelijks een ander onderwerp dat aantoont dat het leven vroeger NIET leuker was dan nu. Aflevering 1: 'De Builenpest'.
Er mist een goed economisch/buisiness programma. De financiële crisis wordt in Nova uitgelegd door communistische gesjeesde historici.
Powned gaat zuigen, waar het pijn doet, leg de hypocrisie bloot en is politiek incorrect. Borghoutjes fucken.. omdat het MOET.
Bij elk politiek interview / proefballon onderin beeld de kosten totaal en per (netto)belastingbetaler / gezin / inwoner.!!!!!!!!!
De PO is één pot nat, GS/powned is uniek in haar benadering. Tijd voor een brutale omroep, Powned maakt de actualiteit en schuwt niets.
Live staatsschuldteller in beeld.
En ik wil ook weer achteruitrijden met Andre v Duin op TV, ook de Caravanrace!
"De bijl d'r in" programma waar overige omroepen en hun personeel wekelijks ontmaskerd en te kakken gezet worden, het oorspronkelijke mandaat.
.
En dat allemaal met 2 uur per week??????????
Sterkte, daarmee, het grootste probleem gaat mijns inziens zendtijd en geschikte tijdssloten worden.. vandaar:
TIP!!! VARA heeft de NPS misbruikt om aan extra tijdssloten & budget te komen, als Powned sterk genoeg in haar schoenen staat kan ze datzelfde zonder dat de ideologen van de NPS invloed krijgen op het Powned programma.
(Heeft Rutger's participatie aan Triana misschien toch nog nut.)
Powned kan sowieso de herhalings-tijdssloten ter discussie stellen en die loze uren opeisen om zodoende het late publiek van unieke tv-content te voorzien!!!
Onze 24-uurs economie moet ook 24-uurs tv kunnen faciliteren!!! Power to the ploegendienstwerker!!
En vooral niet te vergeten:
Als de VARA tijdens de gemeenteraadsverkiezingen schaamteloos mag samenwerken met de Azijnbode, is er niks of niemand meer die Powned tegen kan houden om een deel van haar activiteiten naar het web&GS te verhuizen.
Digitale internet-televisie wordt hoe men het wendt of keert toch de toekomst, uiteindelijk gaat de huidige televisie toch kapot aan het glasvezel-netwerk.
Binnen 10 jaar (is technisch gezien nu al mogelijk) kan iedere zot, iedere vereniging en ieder idee haar eigen volwaardige kwaliteits-televisie maken, vergelijkbaar aan het gemak om als band zijnde de studio te laten voor wat het is en zelf aan de weg te timmeren met een PC'tje en wat randapparatuur.
Anticipeer hier op, en maak van Dumpert een cross-mediale (blegh) voorloper op wat komen gaat. Juist hier valt de PO-toegang te koppelen aan het internet en de interactiviteit die de reaguurder biedt. Maak naar hartelust gebruik van de intellectuele inhoud van raguursels en feedback. (erken in de aftiteling of elders de bron, maar niet te prominent, het moet bescheiden blijven daar het eigenlijk irrelevant is enerzijds, maar anderzijds: mensen zijn verzot op het idee dat ze zichzelf op TV kunnen terug zien, dat ze ergens invloed op hebben, vandaar het idiote succes van de sms-diensten van TMF/Empty-V).
.
En boven alles: voortdurend aanpassen aan de hand van de feedback die men krijgt vanuit het beargumenterende deel van raguurders. Feedback moet het sleutelwoord zijn.
Om Sun Tzu te Quoten: "It is a bad plan that cannot be altered"
.
En laten we vooral niet vergeten wat het mandaat alweer was: De bijl zetten in het publieke bestel, de vooringenomen politiek correcte programma's van hun troon stoten. Het belerende vingertje amputeren en aan de honden voeren. Het geldverslindende circus ontdoen van de bullshit, en commercieel uitbaatbare zaken te verbannen naar de commerciëlen. POWNED moet de vijand worden van de VARA/NPS, omdat de VARA/NPS haar banden met de politiek niet wenst op te geven. www.volkskrant.nl/multimedia/article13...
.
och ja.... als ik het dan toch over de PvdA heb..
Marcouch houdt bij DWDD Marga van Praag de handen voor de ogen (onder het mom: wie ben ik?) MET HANDSCHOENEN AAN! (en zij vindt GS dan eng...)
Hoe opzichtiger wilt deze sluimermoslimfundametalist eigenlijk nog worden?!?!
Hij heeft onlangs zelfs nog getracht om voor mannen en vrouwen Gescheiden ingangen bij Bibliotheken te bewerkstelligen, deze onzin hebben ze godverdomme zelfs nog niet in Egypte of Jemen.
Marcouch is het allergrootste gevaar dat in de huidige PvdA schuil gaat, juist omdat hij zichzelf profileert als "gematigd"... levensgevaarlijk! Weg met die man!
www.liefdevollid.nl/content/view/394/8...
.
*laatste borrel inschenkt en deel drie van James Clavell's: Shogun bekijken gaat*
stagevu.com/video/qynxsqhplksl
(Eigenlijk zou er een tv-zender moeten zijn voor dit soort serie's, de rechten zijn na al die jaren toch al verlopen (itt films), en dus spotgoedkoop, terwijl ze inhoudelijk vele malen sterker zijn dan de hedendaagse meuk, stel je voor; een zender met alleen maar "Allo Allo, Yes (prime-)Minister, Bottom, Are you being served, en ga zo maar door. Kost vrijwel niks, en is qua humor gewoon tijdloos!!)
*proost*

koen_c_s | 05-11-09 | 04:44

YES YES YES, net klaar met werken :P
=
gefeliciteerd geenstijl, lots of suc6 met powned
mvg trots lid snelders

snelders NL | 05-11-09 | 03:31

Gefeliciteerd! Zelfs vanuit Australië loopt die kontschoppende betaomgeving goed. Grappig ook, die premature champagne ejaculatie!

Success gasten!

spoednik | 05-11-09 | 03:04

Gs heeft werkelijk geen idee wat HD is. Dat roepen ze wel vaker.. Nog niet eens (pal) SD) en dat kunnen jullie echt wel hoor!
Komop! loop voorop! Zelf Youtube kan t!

skanimal | 05-11-09 | 02:07

Oh en Paulien Cornelisse (de tafeldame van "gisteren") afzeiken maar ondertussen wordt Rutger weggeluld door het blonde muurbloempje van Hoer zoekt boer....

prinsclaus | 05-11-09 | 02:04

Net de herhaling gezien van DWDD met Weesie en Castricum..... Een afgang heren!!
Uh.. uh... ja we willen uhhh..... schaapachtig lachen..... uhh.... iets anders met Hugo Borst..... uhhh....
.
Ben blij dak geen lid ben geworden.....

prinsclaus | 05-11-09 | 01:36

-weggejorist-

Sufaoner | 05-11-09 | 01:36

En nu?

Doe ter Nietoe | 05-11-09 | 01:19

Hoop dat jullie die 2 uur tv niet gaan vullen met een camera welke op tafel staat en 2 sms-ende taarten filmt. Verder: Feli, feli. Heb er zin an.

Of je worst lust | 05-11-09 | 00:58

Haha, +1 voor Fleischbaum die gewoon doorgaat met zijn gesprek na de knuffel van Rutger. Echt zovan "oh, Rutger wil weer eens een knuffel... *knufff* zo, klaar. blablabla"

Charlotte | Online | 05-11-09 | 00:55

Jezus, DWDD gezien? Die uitgezakte dertigers veertigers die Povvelt moeten gaan doen?? Dat wordt toch helemaal nix zeg. Nee, ja, eh, ach ze willen HUGO BORST wel hebben.
Jos Brink is jammer genoeg nogal deaud, maar Hans Togt heeft nog wel tijd hoor!


GuyNL

GuyNL | 05-11-09 | 00:49

van harte heren en dames, ben blij dat ik hieraan heb mee kunnen werken!

LuckyOneCa | 05-11-09 | 00:47

Hier heb ik dus voor betaald, dank gij geenstijl.. ik kan de herhaling niet zien, zal wel aan mij liggen.

Antitheïst | 05-11-09 | 00:38

Van harte!

En belofte maakt schuld!!

Schout-bij-nacht | 05-11-09 | 00:14

Feli!

wilderst | 05-11-09 | 00:13

Waar zijn de fapbare wijven?
Over 5 jaar wel zorgen dat Nederlanders in België ook gewoon lid kunnen worden, zonder allerlei nieuwe rekeningen te moeten openen.

inktpot | 05-11-09 | 00:06

Bedankt Escovan !!

peeppeep | 04-11-09 | 23:50

Nou feli lutsers.
En nu dat linkse bolwerk slopen.
Ga er gerust met gestrekt been in, no mercy.
Ook feli voor WNL, hoe minder links geluid hoe beter.
Daarom ook wel fijn dat Llink eruit getrapt wordt.
Hopelijk komen er ook wat leuke Wilders topics bij Powned.
Ennuh, maak die poen maar op, jullie hebben het verdiend!
*gaat feestje vieren*

copy2devnull | 04-11-09 | 23:41

Televisie is lastig. maar als Rutger elk weekend een " majesteit" intervieuwt ga ik kijken. Ben erg benieuwd naar het verschil in uitvoering van de magie van het geschreven woord en zijn of haar sublimatie op poont teve naar het gesproken woord. m.a.w. ; zijn reaguurders ook reagluurders of moet je dit gescheiden zien/ ( beetje serieus comment ) maar wel weer een reden om de tv weer eens uit de kast te trekken en de deurtjes open te doen

caravaggio | 04-11-09 | 23:38

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

Iwmac | 04-11-09 | 23:17

Yes we can !!!

Ninemi | 04-11-09 | 23:02

Gefeliciteerd prachtig....

dalouiman | 04-11-09 | 22:56

YABADABADOOOOO

FredFlinstone | 04-11-09 | 22:56

Gefeliciteerd! Toch niet veel he 2 uur per week stijlloos (on)gein trappen?

HamVraag | 04-11-09 | 22:52

@peeppeep: Misschien moet je het beleidsplan gewoon es effe lezen, je verwacht toch niet dat Rutger em aan je gaat voorlezen voor je gaat slapen? :P
Hierrr: www.dumpert.nl/mirror/PowNed_01_beleid...

@PowNed: GEFELICITEEEERD! Goed te zien dat die paar euro die ik een aantal maanden geleden heb geinvesteerd zich nu uitbetalen in miljoenen voor PowNed! :)

Escovan | 04-11-09 | 22:45

Feli, Kim+1 Rut's lach +1

Veel plezier in het zwembad van boccaccio.

XXcbrXX | 04-11-09 | 22:43

Leuk! Toch duurt het nog wel erg lang! September 2010.
Ik hoop dat Powned geen linkse omroep gaat worden, want dan ben ik meteen weg. En ook niet alleen maar "iets minder links dan de rest". Het schijnt haast onmogelijk te zijn om TV te maken en toch niet links te worden. Misschien kan Rutger daar eens een onderwerpje over maken zodat ik 't ook snap hoe dat werkt?

peeppeep | 04-11-09 | 22:36

Nou, gefeliciteerd. Als het een beetje leuk is om te kijken word ik ook wel lid.

Kleaver | 04-11-09 | 22:24

Gefeliciteerd GS!
Kim +1 voor getimed ontkurken van de Sjampie.

ßø® | 04-11-09 | 22:20

ConGratz gasten. Kom maar op met dat feestje! :-)

Roberto72 | 04-11-09 | 22:04

Gefeliciteerd en nu wel langer dan Linkk aan de macht blijven

mike74 | 04-11-09 | 22:02

de grote Anti | 04-11-09 | 21:01
WAUW

DonQ. | 04-11-09 | 21:58

Het is nu wachten op wanbeleid.

Urreburre | 04-11-09 | 21:34

Gefeliciteerd GS!!!

dechezmoi | 04-11-09 | 21:33

Dit is de eerste club waar ik lid van ben die ergens binnenkomt in plaats van de deur uitgetrapt te worden. Hiep hoi!

harry pikkel | 04-11-09 | 21:31

2x hiep hiep hoera: llinks eruit, powned erin.

schweinefleisch | 04-11-09 | 21:26

jesus, krijgt Rut nou zo'n bolle kop of ligt dat aan mijn nieuwe decoder ?

feli natuurlijk :)

nachtschilder | 04-11-09 | 21:17

FELI!
En nu laten zien dat jullie echt verschil maken.

bottehond | 04-11-09 | 21:17

Hehe,had superjan nou de halve zaal ondergekotst ofzo.
Gefeliciflapstaard POWned ,kewle vent die plasterk.. en..
~Cheers !!

ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨
¨°º¤ø„,, P0W ¸„ø¤º°
¸„ø¤º° ned ``°º¤ø„¸
¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸

de grote Anti | 04-11-09 | 21:01

Mooi zo! En nu de beuk erin!
Pak om te beginnen die haatzaaier Pechtold aan - de PvdA is dood, nu op naar de nul zetels voor die kloodtzak.

lekker wijf | 04-11-09 | 20:55

Gezwelgje zegt: Goe Gedoan manne!!!111!!!!

Gezwelgje | 04-11-09 | 20:52

Geenstijl & Powned gefeliciteerd.. en nu waar maken maar!!

laffer | 04-11-09 | 20:47

Gefeliciteerd mannen, veel succes met het maken van hopelijk (mooie) programma's!

Wilco9287 | 04-11-09 | 20:24

Gefeliciteerd en hulde voor die mooie stream applicatie!

Frankster001 | 04-11-09 | 20:19

Van harte. zet m op! (gewenst door een linkse rakker}

Roadie68 | 04-11-09 | 20:16

Van harte!

Nu ook graag een proggie met hippe heaumeaux ofzo.

Geil Kippetje | 04-11-09 | 20:01

-weggejorist-

Boemba | 04-11-09 | 20:00

Die kontschoppende adaptive HD-streaming betaomgeving werkt echt fantastisch, ik hoop dat dit vaker gebruikt gaat worden, en gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

zegmaarwij | 04-11-09 | 19:59

Gefeliciteerd jongens!!!!!!

Profundis | 04-11-09 | 19:55

jihaaaaaaaaaaaaaaaaa Rutger4president we want a new world order. en schei nou eens uit met Geenstijl rechts noemen wat een onzin in de beenhouwerij op de redeactie van Geenstijl wordt alles zonder discriminatie gefileerd. Links of rechts het maakt niet uit wie of wat objectiever kan bijna niet. Geenstijl is gewoon DE luis in de pels van de dit verrotte systeem. Systeemhaat ik kan er geen genoeg van krijgen.

zambezi | 04-11-09 | 19:50

Links kijken en rechts lullen of hoog kijken en laag trappen, kiest u maar, PowNed gaat het maken in 2010

Steve1234 | 04-11-09 | 19:50

-weggejorist-

Boemba | 04-11-09 | 19:48

Niet gek voor de Telegraaf Groep, meteen met z'n tweeën uit de staatsruif vreten...
Eindelijk een rechts en extreem rechts geluid!

laardepul | 04-11-09 | 19:46

+1

Romb | 04-11-09 | 19:45

-weggejorist-

Boemba | 04-11-09 | 19:44

seven | 04-11-09 | 19:12
(voel me kneus... dank)

De zorgverzekeraar N | 04-11-09 | 19:43

solidstate | 04-11-09 | 18:52
Heb je naar Weesie geluisterd? Ik was blijkbaar souffleur.

DonQ. | 04-11-09 | 19:41

van dit hele dramatische zooitje politici is er gelukkig een die helder is, goede beslissingen neemt en symphatiek is ook nog. Ik zou bijna PVDA stemmen... not
maar toch:

Plasterk +1
GS+1

Flosdraadje | 04-11-09 | 19:41

Mooie kerstverlichting trouwens in de ogen van Plesterk @ 23:00 (bij de herhaling link).

jemoeder123 | 04-11-09 | 19:38

YO ik kijk nou DWDD, Gefeliciteerd! Satirisch nieuwsprogramma: ik ziet het nou al voor me!

yucko the clown | 04-11-09 | 19:34

Gefeliciteerd! En welke vrouw van de NOS zaten jullie bijna op het eind te filmen?

jemoeder123 | 04-11-09 | 19:33

Gefeliciteerd!

Gastonw | 04-11-09 | 19:32

Van harte Dominque Weesie en team, jullie hebben er keihard voor gewerkt en wat een prachtig resultaat.

Elisabeth2 | 04-11-09 | 19:31

He he, eindelijk goed nieuws.
Gogogo PowNed.

+ 9999 voor Kim.

W.Duur... | 04-11-09 | 19:28

Gefeliciteerd hoor.

Moriaantje | 04-11-09 | 19:26

Gefeliciteerd!

uNiiek | 04-11-09 | 19:25

\o/ \o/ \o/ Gefeliciteerd, haha!

Lava Croft | 04-11-09 | 19:23

*doet wachten op feestje voor elite-leden*

geert trilders | 04-11-09 | 19:21

dwdd kijken:

*biep*

Biep | 04-11-09 | 19:15

Top... Ik ben erg benieuwd.

Krijgen we nu ons geld terug die we als contributie hebben betaald-:)

Persiekoos | 04-11-09 | 19:15

Hahah die Kim met z'n champagnefles:P

Nadia26 | 04-11-09 | 19:12

Biep | 04-11-09 | 18:53

Ik hou een low profile en jaag iedere follower weg. Misschien snap ik de bedoeling van Twitter niet zo goed. In ieder geval is het fijn praten tegen mezelf.

DonQ. | 04-11-09 | 18:55
Reperkussie terug!

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 19:10

Proficiat!!!

Bezorgde Buurtvader | 04-11-09 | 19:10

Commander Cody | 04-11-09 | 18:49 De eerste link geenstijl.nl/live is een standaard wmv vc-1 link zie ook , 18:57 en 19:02 met daaronder als optie een link naar een silverlight versie. De 2e link in het artikel is alleen extra, maar heeft dezelfde inhoud. 3 verschillende opties dus (4 als je 18:57 aantikt) eentje zal het toch wel bij jou goed doen?

seven | 04-11-09 | 19:09

Ik wil graag snoeihard nieuws, geen slappe hap, zeggen waar het voor staat. Laat eens zien waar het in dit land echt om gaat, zodat de onwetende sbs kijkert dit ook eens mee krijgt.

fjordman | 04-11-09 | 19:08

Gefelicifaptaart @ iedereen !!!

Down with multikul / policor Hilversum !!!

* trots is op Powned-lidmaatschap *

Houthakkert | 04-11-09 | 19:07

en vooral dumpert?

De zorgverzekeraar N | 04-11-09 | 19:05

Tof voor jullie, waar blijft die mobiele app. voor gs,sn,gmrt en powned?

De zorgverzekeraar N | 04-11-09 | 19:05

-van harte
-verval ook niet in "quootjes"
-wellicht toch goed om lid te worden

kkbro | 04-11-09 | 19:03

ps @ 18:57 herstel VC-1 Main Profile video codec (en wma audiostream) / nerdmodus..

seven | 04-11-09 | 19:02

G E F E L I C I T E E R D !

ordnungspolizei | 04-11-09 | 19:01

Powned ligt er al naar een jaar uit door te veel sluikreclame.

dogbitedog | 04-11-09 | 19:00

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 18:51
Pardon, dat vraagt om repercussie. Je gaat toch niet vreemd met solidstate hè ?

DonQ. | 04-11-09 | 18:55

@redactie : Ik feliciteer jullie van HARTE !
Ik ben ook lid geworden [net voor de deadline afliep] en wil graag als lid dat jullie met een tegenhanger gaan komen van dat vreselijke Pauw & Witteman, maakt me niet uit wie dat gaan presenteren.. als het maar een politiek INcorrect praatprogramma gaat worden.
Blaas die SPér en PVDAér [+Nova] van de buis AUB!
En zorg er dan voor dat een Wilders WEL bij jullie in de uitzending wil komen, dan trekken jullie een lange neus naar die 2 linkse fossielen.

Mazzeltov | 04-11-09 | 18:55

DonQ. | 04-11-09 | 18:53
Je gaat je gang maar.

Biep | 04-11-09 | 18:55

@ tankyouveddymuch | 04-11-09 | 18:46
Da's nog een reden om spaan niet te nemen.

solidstate | 04-11-09 | 18:54

Biep | 04-11-09 | 18:49
Zodra ik je twittert heb gevonden ;)

DonQ. | 04-11-09 | 18:53

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 18:51
Ik twitter sinds 31 oktober... hoe kan ik jou vinden?

Biep | 04-11-09 | 18:53

@ DonQ. | 04-11-09 | 18:43
Jij bent op dit moment bezopen met je gelal.

solidstate | 04-11-09 | 18:52

Gooit DonQ uit de followers.

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 18:51

Isaac_Newton | 04-11-09 | 18:48
Dan moet je op livestream klikken, dat is eigenlijk ook een herhaling (althans, een half uurtje geleden nog wel)

Biep | 04-11-09 | 18:50

seven | 04-11-09 | 18:47
Thx, again. De oude Don leert nog elke dag bij.

DonQ. | 04-11-09 | 18:50

seven | 04-11-09 | 18:47
Nou let op: Daar gaat Don.. hahaha!

Biep | 04-11-09 | 18:49

HD streaming in beta-omgeving? Wat is dat voor gelul. Moonlight 2.0 werkt niet op mijn linux bak met Firefox.
Gvd zitten jullie in Hilversum en direct met Micro$oft in zee. Wat schuift dat onder de tafel door?
Ga eens met je tijd mee en gebruik a.u.b. open standaarden. Net zo goed en kost niets.

Commander Cody | 04-11-09 | 18:49

Die herhaling werkt niet

Isaac_Newton | 04-11-09 | 18:48

DonQ. | 04-11-09 | 18:44
Op de tijdcode (onderaan elke tweet) drukken van de desbetreffende tweet, dan opent die exacte tweet op twitter.

seven | 04-11-09 | 18:47

solidstate | 04-11-09 | 18:36

Henk Spaan is er niet eens en toch krijgt hij het weer voor elkaar om ruzie te veroorzaken. Man, man, wat een talent, ik ben er afgunstig op.

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 18:46

seven | 04-11-09 | 18:41
Hoe doe je dat, zo'n twit linken ?

DonQ. | 04-11-09 | 18:44

GEFELICITEERD! Geenstijl/Powned.
En nu lekker stijlloos gaan kondTschoppen daar in Hilversum.

snoes | 04-11-09 | 18:43

solidstate | 04-11-09 | 18:36
Besef je wat je daar plemt? Neem een espresso of slaap je roes uit.

DonQ. | 04-11-09 | 18:43

Jottem!

Centuri0n | 04-11-09 | 18:39

@ DonQ. | 04-11-09 | 18:25
Iemand die geen probleem met kopvodden heeft is niet op zijn plaats bij powned.
Die heeft 10 andere omroepen om uit te kiezen.

Ga jij nou maar ergens anders jouw dhimmi beroemdheden pluggen.

solidstate | 04-11-09 | 18:36

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 18:26
Lol, een open sollicitatie met format, hou je meelbox maar open.
*alvast een radio gaat keaupen*

DonQ. | 04-11-09 | 18:33

De moslimomroep laat alvast zien hoe het niet moet:

"Arrestaties na misbruik omroepgeld moslimomroep

De Fiod valt het pand van de NMO binnen, begin dit jaar.

DEN HAAG - Bij een strafrechtelijk onderzoek naar misbruik van omroepgeld van de Nederlandse Moslim Omroep (NMO) heeft de FIOD-ECD woensdag vier verdachten aangehouden.
Dat meldde het functioneel parket van het Openbaar Ministerie (OM).

Het gaat om de ex-directeur van de omroep in Vlaardingen, en zijn zoon en diens vrouw uit Schiedam. Ook is een filmproducent uit 's-Graveland aangehouden.

Het functioneel parket vermoedt een fraude met een omvang van meer dan 600.000 euro en sluit meer aanhoudingen niet uit. (ANP)"
www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/articl...

koen_c_s | 04-11-09 | 18:31

Graag gedaan.

Errol Dynamikus | 04-11-09 | 18:31

feesie!?

dutchy90 | 04-11-09 | 18:26

DonQ. | 04-11-09 | 18:16

Principes zijn tot op zekere hoogte rekbaar en opportunisme is geen vies woord zolang je maar trouw blijft aan je basis mores.
Als ik voor PowNed iets zou moeten doen (pistool op de slaap) dan zou ik in Nederland echte talkradio introduceren. Niet van dat slappe gezever maar a la Rush Limbaugh keiharde politieke controverse met inbreng van luisteraars. Lik op stuk radio. Mijn gezicht is niet slechts geschikt voor radio, mijn ego evenmin maar iemand moet het doen.

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 18:26

Superjan moet nog even langs de afdeling mediatraining, want echt, je kunt niet zo als een bang hertje dat naar twee snel naderende koplampen staat te staren in beeld verschijnen als Hoeder van het Belang van de Reaguurder. Daar maak ik bezwaar tegen.

Voor al het overige: Gefeliciteerd dames heren ook! Ook leuk om te zien dat "Oom Ronald" zijn overduidelijke sympathie voor Powned niet kon (of wilde) verbergen. Maar, zoals gezegd: het is nu aan Powned.

Neon | 04-11-09 | 18:26

solidstate | 04-11-09 | 18:18
Als je de illusie koestert dat powned een 2e Geenstijl wordt heb je niets begrepen en dat jij tegen hoofddoekjes bent heeft niks te maken met politiek correct of incorrect.

DonQ. | 04-11-09 | 18:25

Nogmaals, @PoWNED:

Wel Goedverdoeme! Zie ik net dat als ik TV bij jullie wil kijken (hetgeen, in tegenstelling tot wat sommige fossielen in de oude media denken, voor mij internet-kijken betekent), moet ik _Silverlight_ installeren. Een MICROSOFT_ONLY product!

Zeg, als jullie zo open zijn als jullie zeggen dat jullie zijn, doe dan een zeven HEEL snel die websiteboer ontslaan, en huur iemand in die gewoon netjes een cross-platform standaard ondersteunen wil (Flash, of beter nog: HMTL5/VIDEO).

Puntje eraf, tot dusver, heren!

Balsaq | 04-11-09 | 18:22

Biep | 04-11-09 | 18:14
Wennen zal het probleem niet zijn bij de vaste aanhang.
Maar 'we' moeten wel 90000 leden erbij krijgen.
En natuurlijk hou ik van je, we zijn notabene onlangs getrouwd.

DonQ. | 04-11-09 | 18:20

Gefeliciteerd. heren!

Maak dat oude gezapige Hilversum maar even goed onveilig! :-)

Erg veel zul je daar overigens niet voor hoeven doen. Op de eerste plaats omdat men _zo_ gezapig is geworden dat elke niet-standaard actie al tot paniekreacties leidt, en ten tweede omdat de overige omroepen gratis reclame voor jullie zullen maken (scheldend en vingerschuddend, maar hej; There is no such thing as bad publicity! :).

Balsaq | 04-11-09 | 18:19

@ DonQ. | 04-11-09 | 18:11
Als je dat allemaal prima vind dan ben je niet op je plaats bij Powned, dunkt mij.

Dan is de VARA een goede plaats voor spaan om te blijven.

solidstate | 04-11-09 | 18:18

Biep | 04-11-09 | 18:10
Prachtidee, hij/zij heeft zeker een fotogenieke kop.
tankyouveddymuch zegt eerst heel zuur nee en blijft principieel tegen powned.
Als we maar lang genoeg zeuren...

DonQ. | 04-11-09 | 18:16

Feli!
* stiekem fan van Jan Slagter is *

Vieze Tonnie | 04-11-09 | 18:16

@ Biep | 04-11-09 | 18:11
Prima als ze maar niet in de taqiyya praatjes van marcouch en dat soort figuren trappen.

solidstate | 04-11-09 | 18:15

Schoorsteenveger | 04-11-09 | 18:13
Laat ze maar eens roeren waar het stinkt! :)

Biep | 04-11-09 | 18:15

DonQ. | 04-11-09 | 18:11
Wennen, dat moeten we: wennen, vijf jaar lang.
Waarom moeten al die oude paarden van stal gehaald worden? Wie weet zijn er nog heel wat betekenisgevende personen die geweigrd worden door de oude media die bij PowNed wel een kans krijgen.

Ken je ze niet? dan leer je ze toch kennen.... makkelijk zat.
Je houdt toch ook een beetje van mij..?;)

Biep | 04-11-09 | 18:14

Ach, ik lees dat Llink het er niet bij laat zitten, want er zou een 'politiek spelletje' zijn gespeeld. Lachen.

Schoorsteenveger | 04-11-09 | 18:13

Onzin, de scherpte is weg, let maar op !

NOODUITGANG | 04-11-09 | 18:12

Felli Jongens :0)

Kan nie w8ten!!

ad-hockery | 04-11-09 | 18:12

solidstate | 04-11-09 | 18:05
Ik snap 'm, maar ik denk dat de leidinggevenden club inmiddels wel voorlopig ongewijzigd blijft (heel verstandig)
Misschien later.

Biep | 04-11-09 | 18:11

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 17:57

De grootste fout die Spaan ooit heeft gemaakt was met Vermeegen in zee gaan, misschien wil niemand anders 'm hebben ? De VPRO lijdt ook al jaren aan betonrot en stort binnenkort in elkaar. Verder zou ik niet weten wie er in aanmerking komen, maar ik ben echt benieuwd.

Biep | 04-11-09 | 17:56
Probeer die maar eens te vinden, persoonlijkheden die niet na 2 afleveringen in de kliko kunnen.

solidstate | 04-11-09 | 18:01
Dus als je je dochter vrijheid van keuze geeft ben je politiek correct ? Vreemd.

DonQ. | 04-11-09 | 18:11

Ja gefeliciteerd, maar als betalend lid wil ik dat fimpje wel ff kjken. Hoepel eens op met die Microshit Silvernight ! !

paddootje | 04-11-09 | 18:11

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 18:06
Misschien kan je solliciteren als hardcore-GeenStylist?

Biep | 04-11-09 | 18:10

seven | 04-11-09 | 18:03 & 18:03

Schitterend, niet?

Biep | 04-11-09 | 18:09

solidstate | 04-11-09 | 17:58

Superjan en Weesie hadden toch voor PowNed al een warme band?
Ik vond "onze" Jan er nu niet bepaald mediarijp op staan.
Beetje popiejopie en schichtig tegelijk.
En Weesie weer in de "ik ben zakenman maar ik kleed me voor de doelgroep" outfit.
Man, trek een fijn shirt en een leuke broek aan. Weg met de sneakers. Je bent een oudere jongere en een kantoorpik.

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 18:06

@ Biep | 04-11-09 | 17:59
Nou misschien.

Maar het gaat niet perse om mij maar om het principe dat maar een iemand het wat dat aangaat voor het zeggen heeft.

solidstate | 04-11-09 | 18:05

Proficiat!
-
Komt Powned ook met een radioprogramma?

Zeeschuimer | 04-11-09 | 18:04

@ DonQ. | 04-11-09 | 17:49
Jawel.

Hij had laatst iets met zijn dochter die van hem wel een hoofddoekje mocht gaan dragen.

Op dat soort dhimmi figuren zit ik niet te wachten.

solidstate | 04-11-09 | 18:01

solidstate | 04-11-09 | 17:58
solliciteren dan maar?

Biep | 04-11-09 | 17:59

paco007008 | 04-11-09 | 17:51
Herkenbaar.
Vervelende, slechte kleretroep: coke.
Maar je weet het niet zeker, misschien is Superjan wel gewoon heel zenuwachtig zodra hij geconfronteerd wordt met een camera. Ik zou het ook zijn.
jij?

Biep | 04-11-09 | 17:59

Veder vind ik het jammer dat er alleen 1 reaguurder vertegenwoordigd is in het bestuur.

Dat zouden er wel meer mogen zijn.
Nu draait alles om superjan die zich ook lekker in de luren laat leggen door mensen als marcouch. Niets ten nadele van superjan maar dat is iets waar ik me niet prettig bij voel.
Dan krijgen we 1 draaipunt waarop alles rust en waarop alles wordt bepaald.
Dat moeten er gewoon iets meer worden.

solidstate | 04-11-09 | 17:58

DonQ. | 04-11-09 | 17:49

Vermeegen was de politiek correcte jongen.
Spaan had en heeft de humor. Het feit dat hij met iedereen ruzie heeft spreek ook voor hem. Ik weet niet of er in NL iemand is die nog geen ruzie met Spaan heeft gehad.
Maar Don, het gaat niet bij PowNed gebeuren.

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 17:57

1. Ome Jan de belastingbetaler trekt maar weer eens keer zijn portemenee .
2. Krijgen we zeker ook een reisverslag van mannetje Pies die down under gaat.

dogbitedog | 04-11-09 | 17:56

solidstate | 04-11-09 | 17:47
Inderdaad!
Mensen moeten maar eens gaan wennen aan nieuwe gezichten en andere visies.
Tv is al veel te veel een reclamefolder voor BN'ners geworden.

Biep | 04-11-09 | 17:56

erem | 04-11-09 | 14:42

Hehe ik vond jan ook heel erg verdacht uit zijn ogen kijken hehehe. De laatste scene, die vinger, die neus, die kaakbewegingen: verdacht!
Óf hij had iets op, óf hij is vroeger aan de dope geweest ( na een paar drankjes spontaan beginnen te knauwen of grote pupillen krijgen is geen vreemd fenomeen voor ex-gebruikers kan ik vertellen ;) )
Anyways wat boeit het, heel hilversum (en de rest van nederland) zit aan de dope !
Pwned gaat het worden!

paco007008 | 04-11-09 | 17:51

solidstate | 04-11-09 | 17:47
Spaan is nooit politiek correct geweest, wel bezopen.

DonQ. | 04-11-09 | 17:49

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 17:43

Boor nou niet al mijn hoop de grond in.
Martin van Waardenberg doet al wat voor powned lees ik net.
"zijn stem is te horen als voice-over met aan het begin van iedere aflevering de voor PowNed veelzeggende uitspraak: "Hilversum, als je links kijkt zie je rechts niets. Boem!"

DonQ. | 04-11-09 | 17:47

@ DonQ. | 04-11-09 | 17:39
Geen spaan die politiek correcte lapzwansen moeten lekker weg blijven van Powned.

Ik ben geen lid geworden om dezelfde zelfcensurerende dhimmi's te zien die ik nu ook te zien krijg.

solidstate | 04-11-09 | 17:47

Gefeliciteerd heren en veel succes de komende 5 jaar

boerenvla | 04-11-09 | 17:46

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 17:36
Oh, ik zit hier ook prima hoor, maar ik verwacht wel wat verschuivingen (ik hoop erop om je de waarheid te vertellen)

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 17:37
Hilversum heeft geen reet te vertellen over een internetblog als PowNed.nl inhoudelijk.

Biep | 04-11-09 | 17:45

DonQ. | 04-11-09 | 17:39

Spaan zegt ja maar niet op PowNed en ik zie Wilfried De Jong zich evenmin in het roze hijsen. Die vinden elders een onderkomen. Niet bij een aspirant omroep.

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 17:43

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 17:32

Spaan zegt gelijk ja, ook een aanwinst.
De gesprekken op twittert tussen Niceau en De Jong zijn nu al vaak hilarisch, en uitzendwaardig.

DonQ. | 04-11-09 | 17:39

Biep | 04-11-09 | 17:22

Ik snap wat je bedoelt maar ik denk dat het hilversummediaregeltjestechnisch niet zo handig is. Geen Stijl wil zich commercieel vrij kunnen bewegen.
Alles goed met me? Euhh.. dat vertel ik je wel op het VIVA forum. Gefeliciteerd met PowNed? Ik ben geen fan van de publieke omroepavonturen van GS. Uit de staatsruif vreten en kritiek op Hilversum van binnenuit? Als je echt zo stoer bent dan ga je commercieel en laat je je niet aan de plasterk-leiband leggen.

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 17:37

seven | 04-11-09 | 17:12
idem hier.
Biep | 04-11-09 | 17:17
We zullen wel zien.
Voorlopig "zit" ik hier best.

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 17:36

Gefeliciteerd!!!!!!!!

ikbenpietniet | 04-11-09 | 17:34

-weggejorist-

Boemba | 04-11-09 | 17:34

Superjan, hoeveel wit heb je achter de kiezen op 26:40?

Linke Soep | 04-11-09 | 17:32

DonQ. | 04-11-09 | 17:30

Wilfried de Jong is te leuk voor woorden.
Ik las gisteren dat Henk Spaan weer met een voetbalprogramma op de buis wil.
Zet Wilfried, Nico en Henk samen en het wordt spectaculair.

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 17:32

TM | 04-11-09 | 17:25

Hahaha, denk je nu werkelijk dat Dijkshoorn op een verzoek zou ingaan?
Gepasseerd station. Die timmert fantastisch aan zijn eigen weg en laat zich niet paaien.
Bovendien is Kouwes onbetaalbaar geworden. In alle opzichten.

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 17:30

TM
Wilfried de Jong heel snel vastleggen, samen met Niceau een uur geven.

Hele herhaling bekeken, superjan is dus echt super. (qua haar)
Gefeliciteerd allemaal.

DonQ. | 04-11-09 | 17:30

GefeliciTAART !

DieHard | 04-11-09 | 17:30

TM | 04-11-09 | 17:25
Hij Twitterde van wel, bij DWDD.

Biep | 04-11-09 | 17:28

Is de stream nog online?

Lucille Werner | 04-11-09 | 17:27

Ik kan naar die 4,75 Euri fluiten, maar vooruit, gefeliciteerd jongens!

Hei-kneuter | 04-11-09 | 17:25

Krijgt Kouwes nog een half uurtje?

TM | 04-11-09 | 17:25

Krijgt Kouwes nog een half uurtje?

TM | 04-11-09 | 17:25

Ergens wel jammer dat Plasterk gewoon een sympathieke vent is, had die microfoon liever in een wat zuurdere bek gezien

Uberheertje | 04-11-09 | 17:25

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 17:20
Ik moet je toch even vragen dit draadje even terug te lezen, dan begrijp je denk ik beter wat ik precies bedoel. Dat is niet lullig bedoeld, maar ik ga echt niet opnieuw alles uiteen zetten.
Alles goed met je? gefeliciteerd hé!

Biep | 04-11-09 | 17:22

mooie foto op volkskrant.nl. Een beduusde minister. Gefeliciteerd!

spaghettimonster | 04-11-09 | 17:20

Biep | 04-11-09 | 17:17

Er moet een scheiding tussen PowNed en Geen Stijl blijven ivm de commerciele verwikkelingen en de onafhankelijkheid binnen het Telegraaf concern.
Op papier dan he.... zolang je de minister van feesten en partijen en zijn waakhondjes maar tevreden houdt.

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 17:20

Ha die kleur staat hem goed, die vervelende linksjournalist Rutger van Santen. Zit zeker in de WAO en huilt nog dagelijks om wat GS hem heeft aangedaan.

ad melkert | 04-11-09 | 17:19

-weggejorist-

Boemba | 04-11-09 | 17:19

seven | 04-11-09 | 17:15
Zeg maar Karel.
Ik begrijp Marianne volgens mij wel.
groetjes Biep ;)

Biep | 04-11-09 | 17:18

Biep | 04-11-09 | 17:14
Aanvulling:
reaguurders gaan toch naar de plaats waar er geroerd wordt waar het stinkt?
Daar wordt hier op GeenStijl regelmatig over geklaagd, misschien dat powned wel een geavanceerde uitwas kan worden van GeenStijl.
Een tak die groter wordt dan de boom, hopenlijk.

Biep | 04-11-09 | 17:17

Boeoeoeoeoe!!

Tjemigzeg | 04-11-09 | 17:17

JEEEEUUUJJJJ!!!
GE-WEL-DIG

Gefeliciteerd mannen, jullie hebben al geschiedenis geschreven, maar vanaf nu is het dan echt zover!

Geniaal ook, die roze microfoon in het midden voor Plasterk! (Rutger?)

+ honderd miljoen miljard

dontF*CKwiththeCHUCK | 04-11-09 | 17:17

Biep | 04-11-09 | 17:14
Hoi Marianne ;)

seven | 04-11-09 | 17:15

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 17:09
Stel dat Prittstift, Mutsaersts en Brusselmans (noem nu voor het gemak mijn favorieten) bij Powned.nl gaan zitten en onder diezelfde namen schrijven... ik zou wel gaan kijken en terugkomen.

Het is niet de bedoeling dat Powned.nl een programmagids word, maar een blog, verbonden aan een omroep.
Tenminste: dat hoop ik.

Biep | 04-11-09 | 17:14

Hij is goed!

natte krant | 04-11-09 | 17:13

Gefeliciteerd.
Plasterk was een makkie. De minister van feesten en partijen houdt wel van een beschaafd anti autoritair geintje.
Ik zou me meer zorgen maken over DWDD vanavond.
De gedigt GS.

tankyouveddymuch | 04-11-09 | 17:13

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 17:09
Je kan ook op meerdere plekken reaguuren. Ik laat ook wel eens wat achter op dejaap.nl, sargasso, nujij, mijn eigen blog. Maar de eerlijkheid gebied met te zeggen dan 90 procent van mijn reaguursels hier neerdalen..

seven | 04-11-09 | 17:12

Granaatappel | 04-11-09 | 17:05
Daar heb je een punt.

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 17:11

Biep | 04-11-09 | 16:58
Daar heb je een punt.
Maar de vraag is natuurlijk:
Gaat iedereen mee ?

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 17:09

Biep | 04-11-09 | 17:04
Ze bedoelen dan hooguit de cameramensen, Rutger etc. Of wou je Pritt of Hoxha in beeld hebben? Schrijven is wat anders dan TV.

seven | 04-11-09 | 17:07

Het zal wel niks worden, dat Pownet. Niet eens een Nederlandse naam.

Urreburre | 04-11-09 | 17:05

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 16:57
Reaguurders hebben geen stijl en Geenstijl is stijlloos. Ken je klassiekers.

Granaatappel | 04-11-09 | 17:05

seven | 04-11-09 | 17:01
Wat ik al zei: ik hoop dat ze werkelijk al het talent wegroven (kopen) bij Geenstijl: dan ben ik weg hier.

Biep | 04-11-09 | 17:04

Gefeliciflapstaard!

Granaatappel | 04-11-09 | 17:02

Biep | 04-11-09 | 16:54
Ik snap je wel, maar ik zie het anders. GeenStijl is gevestigd, en daar zullen velen in hoofdzaak blijven reaguuren. PowNed maakt tv (beeld en geluid) en radio (geluid) met als ondersteuning een internetsite voor de omroep en via uitzendingen kunnen ze wellicht ook daar nieuwe reaguurders werven en er zullen ook mensen zijn die crossposten.

seven | 04-11-09 | 17:01

digitaal verhuizen (anders krijg ik dat weer op mijn brood)

Biep | 04-11-09 | 16:59

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 16:57
reaguurders kunnen toch verhuizen?
Wat een vastgeroeste gewoontedieren zijn we toch allemaal. Tjeeses.

Biep | 04-11-09 | 16:58

Biep | 04-11-09 | 16:53
Lieverd,
de reaguurders zijn GeenStijl.
Zonder reaguurders geen GeenStijl.
Maar toch leuk dat je op deze woensdag de week creatief doorzaagd.
;)

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 16:57

The-Force-I-am | 04-11-09 | 16:54
bestaaT uit een cijfer.

Biep | 04-11-09 | 16:56

rechtdoorhelmond | 04-11-09 | 16:51
Zow hee, ik ook!
Ontmoet ik eindelijk eens iemand uit Helmond... gewoon, omdat het kan!

Biep | 04-11-09 | 16:55

Bij deze van harte.

Edzard Tjarda van S. | 04-11-09 | 16:54

seven | 04-11-09 | 16:53
Maar je snapt me toch wel?

Biep | 04-11-09 | 16:54

Goed gedaan lui. Krijg ik nu mijn 5,34 euro terug?

Emma Watson | 04-11-09 | 16:54

Gebrek aan creatief denken? Gebrek aan enige vorm van intelligentie. Het gemiddelde IQ van de sufkutten op deze site bestaan uit 1 cijfer....

The-Force-I-am | 04-11-09 | 16:54

Goed gedaan lui. Krijg ik nu mijn 5,34 euro terug?

Emma Watson | 04-11-09 | 16:54

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 16:49
Nee, zie Poont als een regering en de reaguurders als controlerend orgaan.
Er is geen naam verbonden aan het roze leger: althans de naam GeenStijl heeft daar geen moer mee te maken.

Biep | 04-11-09 | 16:53

Biep | 04-11-09 | 16:51
Richt een reaguurdersvakbond op. biep.nl ;)

seven | 04-11-09 | 16:53

Er is een gebrek aan creatief denken hier.....

Biep | 04-11-09 | 16:51

Ben iig benieuwd naar het feestje..

rechtdoorhelmond | 04-11-09 | 16:51

seven | 04-11-09 | 16:46
Misschien moet daar dan maar eens verandering inkomen.
Technisch is dat direct misschien niet mogenlijk maar wel indirect. Het is wel iets waar de PowNed oprichters op doelen: dat het gehele GeenStijl leger powned ondesteund.
Marianne zei zelfs letterlijk na de persconferentie: wij kopen de goeisten weg bij GeenStijl.

Biep | 04-11-09 | 16:50

knuffel Rutger met Plastrek op nu.nl, GE-WEL-DIG!

zunitzer | 04-11-09 | 16:49

seven | 04-11-09 | 16:46
Zie PoonT maar als de regering en GS als controlerend orgaan.

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 16:49

Trekveer | 04-11-09 | 16:45
Bier, vrouwen en eeuwige roem..?

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 16:47

Neeeeee, het is niet waar!!!!! De kleuters op tv???? Waar gaat het heen...
GS/Powned alias Teletubbies

The-Force-I-am | 04-11-09 | 16:46

Biep | 04-11-09 | 16:43
Geenstijl is internet, een weblog. Powned is tv en radio. Die dingen vullen elkaar aan en hebben amper overlap.

seven | 04-11-09 | 16:46

O ja, nog gefeliciteerd.

Trekveer | 04-11-09 | 16:46

Heel mooi jongens, de eerste buit is binnen. Nu de rest nog van wat je ons beloofd hebt.

Trekveer | 04-11-09 | 16:45

Herhaling werkt niet, jammer.
Iemand misschien een alternatief linkje?
Hoe dan ook gefeliciteerd powNed/GeenStijl !

Mulimans | 04-11-09 | 16:45

Potdomme, ik wil een platform onafhankelijk, HD kontschoppend dinges. Zit hier met mijn Ubuntu naar een wit scherm te staren. Ooh een Moonlight is niet echt stabiel te noemen.
Doe es fixen!

KroketBroodje | 04-11-09 | 16:45

Begint dat gedonder met die herhalingen bij powned nu al?

maxzz | 04-11-09 | 16:45

Biep | 04-11-09 | 16:41
Ken je het verhaal van BNN. Die omroep is letterlijk ontstaan uit een programma van Veronica, daarna is Veroncia ook gewoon commercieel doorgegaan en heeft ook niet besloten om haar deuren te sluiten. En BNN is los daarvan een succes geworden in haar doelgroep. Als je GS sluit in ruil voor PowNed, wat is dan de winst?

seven | 04-11-09 | 16:44

seven | 04-11-09 | 16:41
Je begrijpt me niet.
PowNed kan alleen groots worden als de hele zwik van Geenstijl vrijwillig overstapt naar de site van Powned.nl
Dus: schrijvers van GeenStijl: stuur even je adreswijzigingetje dan kom ik wel op de housewarming.

Biep | 04-11-09 | 16:43

Gefeliciteerd met de miljoenen. Investeren in Afrika!

ChillBill | 04-11-09 | 16:43

Gefeliciteerd! Had mijn aanmelding toch wel een toevoeging. Jammer dat ik geen stickers of mijn shirt heb ontvangen!!!

jawellus | 04-11-09 | 16:42

De site van PowNed is schijndood en zolang GeenStijl blijft doorgaan, blijft de site van PowNed schijndood.... en de invloed van reaguurders verdeeld .

Want stel je toch eens voor dat het hele leger verhuist naar de site van Pownded en daar op oude voet verder gaat, zoals we bij geenstijl al doen: Alleen dan zonder al die reclameshit, Spitsnieuws en Aandeelhouders.

Een risico, onafhankelijkheid en een groot effect.

Powned is niet een doorsnee televisiezender, en dat mag het ook niet worden.

Biep | 04-11-09 | 16:41

Biep | 04-11-09 | 16:36
Jij bedoelt eigenlijk een site die van de reaguurders is. Die bestaat, Vereniging Powned is van alle leden. ( En GS gaat gewoon door met waar ze goed in zijn, want met 2 uur tv alleen en 9 uur radio verander je de wereld niet totaal )

seven | 04-11-09 | 16:41

Zeer goed nieuws, gefeliciteerd.

Blalender | 04-11-09 | 16:39

Feli jongens!!! Ik ben benieuwd!!!!!!! Ga maar ff lekker zuipen vnv... +1mil

Derckie | 04-11-09 | 16:38

Jammer. Er wordt proprietary Microsoft-only technologie gebruikt (Silverlight). Waarom geen open formaat -zoals ogg vorbis video- gebruiken? Dit is niet erg usable.

Cornald Kruyt | 04-11-09 | 16:36

seven | 04-11-09 | 16:32
Het ging mij om de onafhankelijkheid: niet om een effect.

Biep | 04-11-09 | 16:36

Gefeliciteerd Powned, de bom is binnen, tijd om 'm te laten barsten.

area357 | 04-11-09 | 16:36

Congratz! :-) Nu maar wachten op de uitzending!

Gielusz | 04-11-09 | 16:35

seven | 04-11-09 | 16:32
Helemaal mee eens! En de website van Poont heeft ook een reaguurfunctie..

Rector Reflector | 04-11-09 | 16:35

seven | 04-11-09 | 16:28
Nou ja, ik zeg ook maar wat.
Maar de kip met de gouden eieren kan ook zomaar een kat in de zak worden.
Ik bedoel: het is gelukt! op eigen kracht je voet niet alleen tussen de deur, maar nu ook binnen.
Nóg een keer een paar miljoen.
De schrijvers zitten toch niet ball &chained aan de tafels vast?
Nou ja, Seven: we zullen het gaan beleven!

Biep | 04-11-09 | 16:34

Gefeliciplapstaart. Ik hoor in de wandelgang dat Kim een kookprogramma krijgt ook leuk.

obapa | 04-11-09 | 16:34

congrats!.. nu alleen niet ingedeeld worden op de maandagochtend.. das stap twee..

don goost | 04-11-09 | 16:34

Gemiddeld 2 uur per week op de buis. Zal wel twee keer in de week een uurtje worden. Nou, dat zappen we wel voorbij!

jeroentjegouda | 04-11-09 | 16:32

ps Daarbij heeft een extra winkel erbij een groter effect dan alleen het verhuizen van de winkel en de oude sluiten.

seven | 04-11-09 | 16:32

Uit
onderzoek
blijkt
PowNed
extreem-leuk!
In opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken is uit een WC-eend onderzoek gebleken dat PowNed extreem-leuke programma’s gaat maken en daardoor een gevaar is voor links Nederland. Dit kan niet en dit mag niet dacht zuur-links Nederland. Op de barricade!
"Wij moeten verhinderen dat door PowNed straks de waarheid gezegd gaat worden. Maar wat moeten wij dan doen? Riepen ze bij de VARA en Volkskrant vertwijfeld uit. Demoniseren die handel, riep Van der Laan! Ik weet nog wel iemand die mij daarbij graag helpt. Wie dan? Riepen de PvdA-poliepjes tegelijk. Mennetje Pechtold natuurlijk, riep Van de Laan! Wie anders dan die lui bij Dhimmi ’66 weten beter het volk tegen andersdenkenden op te hitsen en hen hiermee monddood te maken! Maar daar is Mennetje Pechtold toch te fatsoenlijk voor, riepen de PvdA-poliepjes. Tuurlijk niet hij lijkt wel netjes in zijn prachtige pakjes met stropdas, maar eigenlijk heeft hij schijt aan de waarheid net een bankdirecteur, glimlachte Van der Laan. En als het volk niet in onze linkse sprookjes trapt, kunnen we er nog altijd een islamitische Taqiyya-ridder bijhalen, want de policoren onder ons volk geloven toch alles wat die lui uitbraken”.
En zo kwam het toch nog goed in links-medialand!
P.S.
PowNed gefeliciteerd!

Prins Pils | 04-11-09 | 16:32

rescpect voor dick passchier is een held! dick passchier for president...

dhrat | 04-11-09 | 16:31

Biep | 04-11-09 | 16:22
Ze bezitten de site, de schrijvers staan er onder contract. Ze hebben miljoenen betaald voor de aandelen aan de oprichters.. Zijn zeer ervaren in het uitgeven van diverse media en hoe dit om te zetten in een gezonde cashflow. Genereren voldoende geld voor ondersteunend personeel en wagenpark. Tja ik kan me wel een paar dingen bedenken.

seven | 04-11-09 | 16:28

Gefeliciteerd mannen (en Pritt en Rutger ook natuurlijk). Maak er wat moois van. Ben benieuwd naar de verdere ontwikkelingen van zowel PowNed als GeenStijl.

Jaap de Paap | 04-11-09 | 16:27

Rector Reflector | 04-11-09 | 16:20
Het hoeft ook niet KLABAM! in één keer.
Ik loop juist op de zaken vooruit, het is filosoferen.
Er zijn er ok genoeg op GeenStijl die Filosoferen over een Islamitische overmacht, het invoeren van de Sharia.

Alles kan en alles mag.

Een gloeiend roze bal van allerlei communicerende organen als éenheid: wereldheerschappij... dat was het motto toch.

(ik lijk Botte hond wel.. hahaha!)

Biep | 04-11-09 | 16:27

Hoezee!

pim033 | 04-11-09 | 16:26

hhaha +1 voor Rutger's lach tijdens persconferentie

Akifo | 04-11-09 | 16:26

Ik loop net over het Plein in Den Haag en zie daar de gehele raad van bestuur van GeensStijl staan. Rutger druk in gesprek met zijn mobiel, de rest treurig in een hoekje. Ik denk nog: die hebben net slecht nieuws gekregen. Kom ik thuis, lees ik dit........

Der Stöhn Schlüßel | 04-11-09 | 16:26

Gefeliciteerd Geenstijllllllllllll :D:D:D:D

swaffol | 04-11-09 | 16:25

Woodlandnl | 04-11-09 | 16:22
Ik dacht dat achter elke silverlight stream er ergens een wmv stream verborgen gaat. Bij de PowNed uitzendingen (die ook op Veronica te zien waren) was er vaak iemand die die wmv link kon achterhalen. Dus wellicht dat die ook hier ergens verborgen zit? Anders google even op moonlight.. is linux versie van silverlight..

seven | 04-11-09 | 16:25

JULLIE charmante DOORBITCH zegt GEFELICITEERD!!!

doorbitch | 04-11-09 | 16:24

Maar goed, weer een christelijke omroep erbij. Weesie gelooft in de Tien geboden. Weesie zou zijn kiddo naar christelijk schooltje doen. Weesie gelooft in de bijbel. Weesie zwakt de schaamhaaraantijging jegens RoufouSS af.

En-el Hak | 04-11-09 | 16:24

seven | 04-11-09 | 16:16
Dat is wel een risico, natuurlijk is dat een risico.
Maar vergeet niet vijf jaren verzekerde zendtijd en miljoenen op de rekening. Een zeer stevige achteban, behoorlijk veel invloed op de huidige media en politiek.

Je kan het risico nemen als je best heel goede kaarten hebt.
Het is wel pokeren.
Wat kunnen die Aandeelhouders daaraan doen: wat hebben ze te willen?

Biep | 04-11-09 | 16:22

Fucking hell!!!!! Powned zit net bij heb publieke bestel en nu begint de silverlicht hel al:@

@ Joris GAAT T FIXEN GVD EN BIJ ALLAH.

wij linux nerds hebben ook recht op onze "kontschoppende adaptive HD-streaming betaomgeving." dus wij willen geen dizkriminazzzzzzzzzi

Woodlandnl | 04-11-09 | 16:22

Biep | 04-11-09 | 16:14
Begrijp me niet verkeerd, ik sta open voor ontwikkeling en/of verandering.
Echter lijkt het me wel zinvol om niet te ver op de zaken vooruit te lopen, daar Poont zich nog moet bewijzen. Het is natuurlijk mogelijk dat Poont de GS achterban teleur gaat stellen. Ik hoop en verwacht het niet, maar het kan.
Waar moeten al die teleurgestelde frusto's dan heen? GS is dan niet meer..

Rector Reflector | 04-11-09 | 16:20

Install windhoos silverlight????!?!?! wtf doe ff normaal linkje

hindipop | 04-11-09 | 16:17

Biep | 04-11-09 | 16:14
Waarom zouden de huidige aandeelhouders (eigenaren van GS) daaraan meewerken? Daarbij, je kan als stroming beter op 2 benen staan, dan op een. Ook PowNed kan namelijk een Llinkie doen.

seven | 04-11-09 | 16:16

Gefeliciteerd!

Bomgordeldier | 04-11-09 | 16:16

gefeliciteerd mannuh

Klukkluk | 04-11-09 | 16:15

Ik heb nog geen waarschuwing gekregen geloof ik (misschien is Joris nu ook al in de olie)

Biep | 04-11-09 | 16:15

Rector Reflector | 04-11-09 | 16:12
Is alles dan anders als GeenStijl overvloeid in PowNed.nl?
Welnee man: als dezelfde schrijvers en reaguurders die stap zetten zal GeenStijl als naam slechts jeugdsentiment opwekken.

Biep | 04-11-09 | 16:14

Morgen 3FM tussen 3 en 10 maar uitzetten, zal Giel er 4 uur aandacht aan besteden pffffff. Maar 01 september 2010 duurt nog ff. Uitzendingen na 23 uur?? zou niet gek zijn, liggen de meeste al op 1 oor....

knoetsknoets | 04-11-09 | 16:14

Geenstijl van harte gefeliciteerd met deze overwinning.

Stijn Geel

Stijn Geel | 04-11-09 | 16:13

Gefeli

BigBananas | 04-11-09 | 16:13

Biep | 04-11-09 | 16:10
Ik verwacht niet anders van Geenstijl TV dat dit blijft bestaan..
Dat onderscheidt dit weblog van de rest.

Rector Reflector | 04-11-09 | 16:12

@widtvoet ® | 04-11-09 | 15:49

Neemt Powned wél leden aan dan?

Pa Cartwright | 04-11-09 | 16:12

Rector Reflector | 04-11-09 | 16:09
Ze hebben toch zo'n geinige houten sauna hut bij de redactie? Deur met slot erop en geraniums voor de ramen en ik ben een tevreden vrouw.;)

Biep | 04-11-09 | 16:12

Goede timing Kim!

deNelis | 04-11-09 | 16:11

rechtdoorhelmond | 04-11-09 | 16:08 synoniem voor Kasteeltraverse?

Rector Reflector | 04-11-09 | 16:11

Gefeliciteerd !!!

vicecity | 04-11-09 | 16:10

rechtdoorhelmond | 04-11-09 | 16:08
Als GeenStijl, GeenStijl blijf zal GeenStijl-tv wel gewoon GeenStijltv voor GeenStijl blijven maken.
GeenStijl, maar goed.

Biep | 04-11-09 | 16:10

Biep | 04-11-09 | 16:07
Pantoffels klaarzetten en koken? Dan gaat u lang dagen maken..
Of zoekt u een baan met kost en inwoning?
Ik weet niet of dit mogelijk is op het mediapark.

Rector Reflector | 04-11-09 | 16:09

Dubbel feest, vandaag plakt de Pritt Stift exact 40 jaar.
Dubbel gefeliciteerd

Klinisch dood | 04-11-09 | 16:08

Biep | 04-11-09 | 16:00

Het staat los van elkaar, en Geenstijl blijft alleen geenstijl.tv zal wel weggaan neem ik aan?

rechtdoorhelmond | 04-11-09 | 16:08

Nu even gekeken. überlol@ vroeg knallende champagnefles van Kim.

Flodder | 04-11-09 | 16:07

Rector Reflector | 04-11-09 | 16:05
Als het moet kook ik ook nog, zet pantoffels klaar, sleep kratten bier mee achter op mijn Audi A4-fiets.
Joh, ik doe alles voor een baan!

Biep | 04-11-09 | 16:07

Zit nu de herhaling te kijken, ROFLOL@ 'PLOP! hahahaha, dat is Kim'

Jaap Brulaap | 04-11-09 | 16:06

Rector Reflector | 04-11-09 | 15:53
Ach, er zijn ergere dingen.
;)

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 16:05

TheBug | 04-11-09 | 16:03
Superjan knalde, de aziaat kreeg geheel in GeenStijl de schuld.

Biep | 04-11-09 | 16:05

Biep | 04-11-09 | 16:01
Inderdaad! Goede brief ook!
Overigens zoekt de Rector ook nog iemand voor het strijken en de was doen en af en toe de telefoon beantwoorden.
Dus, als het niets wordt, dan weet u waar u terecht kunt.

Rector Reflector | 04-11-09 | 16:05

Gefeliciteerd!
En nu scherp en zelfkritisch blijven en niet op de automatische piloot het GS-kunstje doen, zoals bij de laatste repo van Rutger over de anti-wildersdemo.

Flodder | 04-11-09 | 16:03

Gefeliciteerd en welkom! Niet meer dan een terechte beslissing.
+1 voor de lach van Rutger die overal bovenuit komt als Kim knalt ;-)

TheBug | 04-11-09 | 16:03

cool Silverlight!!! eindelijk

frotje | 04-11-09 | 16:02

Rookt de servert al? Hier wil de herhaling pagina iig niet laden.

liggend_streepje | 04-11-09 | 16:02

Gefeliciteerd! Maar eerst zien, dan geloven! Succes!

rapirapi | 04-11-09 | 16:02

Rector Reflector | 04-11-09 | 15:56
Mooi hé, mijn eerste sollicitatie in elf jaar!

Biep | 04-11-09 | 16:01

Jo goed gedaan :)

masterzz | 04-11-09 | 16:01

seven | 04-11-09 | 15:50
Je bent het toch met mij eens dat Aandeelhouders invloed kunnen uitoefenen op GeenStijl?
Het lijkt me beter dat slechts het reagurende leger invloed kan uitoefenen op een site als GeenStijl.
Naam GeenStij pleite: PowNed.nl , andere naam, zelfde concept, zelfde schrijvers, zelfde reaguurders maar geen invloed vanuit eventuele aandeelhouders.

Geld zat straks....

Biep | 04-11-09 | 16:00

Gefeliciteerd!

DiluTe | 04-11-09 | 16:00

@Rector Reflector | 04-11-09 | 15:53, foutje van me, maar wij hebben superjan!

gentle giant | 04-11-09 | 15:58

seven | 04-11-09 | 15:50
Ho 's even: ik zit hier helemaal niets kapot te reaguren.
Ik was even hardop aan het filosoferen en gaf daarbij ook aan dat ik niet precies van de hoed en de rand wist (om het op z'n Ronald's te zeggen)
Niet zo zuur hoor, kom op!

Biep | 04-11-09 | 15:57

Jammer voor al die lui die op hun rente hadden gehoopt ;)

BeertjeB | 04-11-09 | 15:56

Het mooiste is die roze microfoon tussen die van nova nos noem maar op...:D

Jajahetiswat | 04-11-09 | 15:56

Geenstijliciteerd!

EDP | 04-11-09 | 15:56

Van harte gefeliciteerd!
Ik wil voor jullie best strijken en de was doen en af en toe de telefoon beantwoorden. Lijkt me énig!

Biep | 04-11-09 | 15:54

Ah! De eerste sollicitatie is binnen!
Ik gun het u..

Rector Reflector | 04-11-09 | 15:56

gefeliciteerd :)

Sparkix | 04-11-09 | 15:55

Rutger zou natuurlijk als onafhankelijk journalist wisselend voor beide partijen kunnen blijven werken. Dit zie je ook bij andere omroepen waarbij personen voor verschillende media programma's maken.

seven | 04-11-09 | 15:53

gentle giant | 04-11-09 | 15:45
Maak ze nou niet wakker....
Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 15:47

Gelezen op
www.powned.tv/2009/11/binnen.html#comm...
Wanneer moet ik weer betalen eigenlijk?
gentle giant | 04-11-09 | 15:44

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 15:47
Te laat dus..

Rector Reflector | 04-11-09 | 15:53

Joepie !

truly amazed | 04-11-09 | 15:52

Rector Reflector | 04-11-09 | 15:47
En dat zal je krijgen.
Niet voor niets haalt Fleisch ons aan in het gesprek met Rutger.

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 15:52

rip llink :D

EllaRouvoet | 04-11-09 | 15:50

@ Biep
Voordat je GeenStijl helemaal kapot gereaguurd hebt. GeenStijl blijft bestaan (zolang ze niet failliet gaan) en staat los van PowNed. Aandelen GS zijn in handen van een holding nl.wikipedia.org/wiki/Telegraaf_Media_... die ook andere media bezit w.o. bladen en diverse dagbladen.

seven | 04-11-09 | 15:50

Gefeliciteerd. Nu maar afwachten of die grote bek in daden om te zetten is...

Eamel | 04-11-09 | 15:49

Zijn er al reaguurders overigens die overwegen zich kandidaat te stellen voor de Ledenraad van PowNed?

*altijd heil zien doet in een krachtige vinger aan de pols*

widtvoet ® | 04-11-09 | 15:49

Davy25 | 04-11-09 | 15:22

Thanks, Maar ik zie dat ik nog met Mac OS X 10.4 werk, dan werkt alleen Silverlight 1.0 op. Hogere varianten heb ik Mac OS X 10.5 nodig.

Kruiddamp | 04-11-09 | 15:49

Bedankt oom Ronald!
Echt te gek! Ik ben superbenieuwd!

zomergast25 | 04-11-09 | 15:47

dus wanneer komt nou jullie politieke partij? I wedt dat linksch dan in hun broek schijt. Anywaytjes, gefeliciflapstaart!

Tortelini | 04-11-09 | 15:47

gentle giant | 04-11-09 | 15:45
Maak ze nou niet wakker....

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 15:47

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 15:45
Gelukkig, want dat is ook precies wat ik van Poont verwacht.

Rector Reflector | 04-11-09 | 15:47

Biep | 04-11-09 | 15:41
Poont gaat GS gebruiken als klankbord.
Wij schieten op wat ze maken en zij trekken daar lering uit.

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 15:45

Wanneer moeten we weer betalen trouwens?

gentle giant | 04-11-09 | 15:45

PWN CC
LLink = Down
WNL = een LLINK tragedie

Rampenplan | 04-11-09 | 15:45

gefeliciteerd! leuk leuk!

runforthepresident | 04-11-09 | 15:45

Nou ja, laat maar.
Ben aan koffie toe

*biep*

Biep | 04-11-09 | 15:45

Proficat, gefeliciteerd, congratulations, gefeliciflapstaart etcetera. Maak er wat van. Meen ik echt.

Jerry Nick | 04-11-09 | 15:44

PowNed.nl Zonder die vreselijke reclame: het lijkt mij hemels.

Biep | 04-11-09 | 15:44

Powned Gefeliciteerd!
Llink Gecondoleert!

DJE20 | 04-11-09 | 15:43

Van harte! Hebben jullie mijn aanmelding nu al eens verwerkt??

Canis Spurcus | 04-11-09 | 15:43

gefeliciteerd.
En een fapstagair bij NOS
Goed gefilmd Dennis @ 42:00... !

Lexis | 04-11-09 | 15:43

Gefeliciteerd! Laat het grote sloopwerk maar beginnen.

Isser | 04-11-09 | 15:42

Shaaapeauxxx Powned.

fappatat | 04-11-09 | 15:42

Rector Reflector | 04-11-09 | 15:39
Klopt.
Biep | 04-11-09 | 15:35
zie RR 15:39

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 15:42

Congratulations

ikmoetdrietn | 04-11-09 | 15:42

wiers | 04-11-09 | 15:38
Ik zit er maar een beetje op los te filosoferen.
What about spitsnieuws?

Het lijkt me heel goed als alle stukjesschrijvers van GeenStijl botweg overstappen naar PowNed.nl met een lekkere salarisverhoging in het verschiet. Geen Stijl laten voor wat het is( zonder roze leger en mét Spits)
Zitten mensen nou echt op Spits te wachten?

Biep | 04-11-09 | 15:42

wiers | 04-11-09 | 15:38
Ik zit er maar een beetje op los te filosoferen.
What about spitsnieuws?

Het lijkt me heel goed als alle stukjesschrijvers van GeenStijl botweg overstappen naar PowNed.nl met een lekkere salarisverhoging in het verschiet. Geen Stijl laten voor wat het is( zonder roze leger en mét Spits)
Zitten mensen nou echt op Spits te wachten?

Biep | 04-11-09 | 15:41

Weer een stapje dichterbij de wereldoverheersing!

jesrr | 04-11-09 | 15:41

@ Mordax | 04-11-09 | 15:35
Gezien onze user generated content en mede daardoor de populariteit van GS naar een hoger niveau gebracht te hebben zouden we op z'n minst een gratis goldmembership mogen ontvangen!

Rest In Privacy | 04-11-09 | 15:40

Zo en nu lurken aan die subsidietepel.

En-el Hak | 04-11-09 | 15:40

blijf toch op internet. Veel leuker ofniedan

adolfchen | 04-11-09 | 15:40

Biep | 04-11-09 | 15:33
Overigens, de reden van de scheiding omroep en site, is dat GS een commercieel bedrijf is.
Toch, Teun?

Rector Reflector | 04-11-09 | 15:39

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 15:32
Als PowNed dus van plan is practisch één op één samen te werken met reaguurders zou het zuiverder/ onafhankelijker zijn als GeenStijl deaud ging als naam, maar veranderde in PowNed.nl.

Maar hoe flik je dat?

Biep | 04-11-09 | 15:35
Zitten ze nog steeds met Spits in hun maag.

wiers | 04-11-09 | 15:38

Felicidades coños!

En belofte maakt schuld, om ver trappen die kliek in Hilversum.
Wellicht nu een goede reden om lid te worden.

Rest In Privacy | 04-11-09 | 15:38

Biep | 04-11-09 | 15:33
GS en PowNed bedienen hetzelfde publiek, komt voort uit dezelfde koker.
Daardoor zal GS altijd een link hebben met PowNed.
Ik ben benieuwd, ik hoop dat het collectief de fundamenten van een vastgeroest systeem doet sidderen en beven..

Rector Reflector | 04-11-09 | 15:37

Gefeliciteerd mensen!

p0rn0 | 04-11-09 | 15:36

Aandeelhouders zijn heel dwingende 'mensen'.

Biep | 04-11-09 | 15:36

Uit FRANCE BOURGOGNE: heel veel geluk en succes met de omverhaling van de linkse kerk..
Ook namens de leden van de eerste duizend, mijn lieve kleinzoons Mitchell Dylan Corrie en Mike Kenneth Corrie..
Corrie Theodorus uit 71340 Saint Vallier

reik in frankreik | 04-11-09 | 15:35

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 15:32
Als PowNed dus van plan is practisch één op één samen te werken met reaguurders zou het zuiverder/ onafhankelijker zijn als GeenStijl deaud ging als naam, maar veranderde in PowNed.nl.

Maar hoe flik je dat?

Biep | 04-11-09 | 15:35

En Wanker Nederland heeft ook haar voet tussen de deur gekregen in het Hilversumse dus... Nouja, zullen we maar op de koop toenemen dan.

(Kudtmonarchisten en Beabeffers: -1)

widtvoet ® | 04-11-09 | 15:35

Mooi! Kunnen wij, als leden van het 1e uur, ook nog wat vangen?

Mordax | 04-11-09 | 15:35

Ooh, joepie! Ik ejaculeerde bijkans van vreugd!

peppievankokkie | 04-11-09 | 15:34

GEFELICITEERD!!!!!!!!!!!!!

Haagse Hooligan | 04-11-09 | 15:34

Nu nog leren kwaliteitsprogramma's te maken.

Lampelul | 04-11-09 | 15:33

Rector Reflector | 04-11-09 | 15:30
Dat kan niet.
Het zou op één of andere manier moeten samensmelten tot een homogeen informatie-explosief medium

Biep | 04-11-09 | 15:33

Biep | 04-11-09 | 15:31
Klopt, TMG heeft aandelen GS.

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 15:32

Trouwens, wat moet Dick Passchier boven dit topic ?

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 15:32

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 15:27
Teun, er was toch iets met GeenStijl en de Telegraaf (zakelijk.. of niet)

Biep | 04-11-09 | 15:31

Biep | 04-11-09 | 15:27
Ik denk dat GS heel goed náást powned kan bestaan.
Ik geloof ook dat dat een voorwaarde is om in het bestel te zitten.

Rector Reflector | 04-11-09 | 15:30

HD? krijg er geweaun zere ogen van, zo wazig! Alles en iedereen roept maar HD tegenwoordig. Dit heeft niets met HD te maken.

Teruggejorist | 04-11-09 | 15:30

Proost! En nou ook echt opschudden he!

Talpa | 04-11-09 | 15:29

Het is geweldig jongens, nogmaals. En de pica van die gore demagoog hierboven erbij trouwens ook. En nou slopen die tiefusbende daar in het Gooi graag, aub de Vara als eerste.

vraagstaart | 04-11-09 | 15:29

Gratuliere, wordt mn lidmaatschap toch nog iets waard:P

mvdh333 | 04-11-09 | 15:29

HD streaming is nog een beetje haperend...

da wizard | 04-11-09 | 15:28

Wat adaptive hd-moeilijkdoen..;

niks hd, veeel te lelijk beeld!!

1teen | 04-11-09 | 15:28

Rector Reflector | 04-11-09 | 15:22
Nou, ik weet ook niet exact hoe het werkt, maar wellicht als powned het succes overneemt van GeenStij, zijn ze wel volledig onafhankelijk van de telegraaf (die hebben toch aandelen in GeenStijl)
Toch?
Ik doe maar een gok hoor.

Biep | 04-11-09 | 15:27

ik verwacht niet dat ze een schuimbekkende sloppy op de redactie zien willen banjeren. bovendien ben ik net als geert; ik heb maar 1 doel. geert bekritiseren. dat is het enige dat mist nog, kritiek op geert. en dat is een taak van gs.
.
met een rietje over de afdeling. PATS! (links), PATS! (rechts), (brulmodus) WEES KRITISCH!!!

sloppy josef | 04-11-09 | 15:27

Fleisch mag wel oppassen.
Straks vind tie een "verdwaalde" Wendy van Dijk in zijn bed

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 15:27

Gefeliciteerd. Laat linksdenkend Nederland zien wat wat kwaliteit is

TonySoprano | 04-11-09 | 15:27

Heel subtiel camerawerk op het eind. Lekker kontje van die NOS verslaggeefster!

FlesjeFanta | 04-11-09 | 15:26

Gefeliciteerd!

Fapper__ | 04-11-09 | 15:26

Gefeliciteerd, kunnen jullie eindelijk eens echte tv maken.

Succes!

blotegattengezicht | 04-11-09 | 15:25

Beter, gefeliciteerd.

tnert | 04-11-09 | 15:25

Gefeliciteerd!

kuifje. | 04-11-09 | 15:24

misschien moet ik dan toch de tv weer eens aansluiten... gefeliciteerd in elk geval

jan-lul-de-behanger | 04-11-09 | 15:24

Gefeli jongens. HD is het niet he?

100%crisis | 04-11-09 | 15:23

Plasterk manifesteert zich hier als een verlichte geest... really !

Jokkebrok | 04-11-09 | 15:23

Gefeliciteerd gs/powned. En over die sollicitaties; nog verslaggevers in het buitenland nodig?

J-J Van Ballegooijen | 04-11-09 | 15:23

Die roze strop van plasterk zegt eigenlijk ook al genoeg! Gefeliciteerd mannen!

Weinigkans | 04-11-09 | 15:23

Biep | 04-11-09 | 15:21
Mochten er GSers de overstap gaan maken, dan zullen er toch nieuwe vrijwiligers worden gekocht?
Nee, ik zie dan geen reden om de naam te veranderen..

Rector Reflector | 04-11-09 | 15:22

Niemands Knegt | 04-11-09 | 15:16
Indeed, En niet vergeten ziggo digitale HDtv ontvanger voor 24u Powned ontvangst met natuurlijk Hustler en Playboy tv.

DayMack | 04-11-09 | 15:22

Haha, HD my ass

mail cheauvinist pic | 04-11-09 | 15:22

feli namens two ball cane danmaar he. nog zo'n briljant concept idee: hoe ben ik zo millieuonvriendelijk mogelijk. en dan tips&tricks (olie bijmengen in de benzine ofzeau)

two ball cane | 04-11-09 | 15:22

Meer dan geluk gewenst heren, dames eauk.

En nu gestrekt erin! Maak het waar.

widtvoet ® | 04-11-09 | 15:22

ten eerste gefeliciteerd. Ten tweede na het kijken van de interviews met het bestuur en vooral het doorlezen van het beleidsplan heb ik goede hoop dat het vernieuwende televisie/radio/internet op gaat leveren. Ik hoop dat een aantal van de formats zoals omschreven in het beleidsplan werkelijkheid kunnen worden. Ik ben vooral gecharmeerd van het feit dat er meer nuance en meer 'objectiviteit' wordt bepleit door powned in vergelijking met geenstijl.
De eerste signalen zijn hoopvol. Nu de uitwerking nog. Succes daarmee.

devils advocate | 04-11-09 | 15:21

Wat gaat er nu met Spits gebeuren?

wiers | 04-11-09 | 15:21

Gefeliciteerd!

Syb | 04-11-09 | 15:21

Even voor de goede orde:

Ik hoorde Marianne Zw. zeggen dat powned de goede mensen bij GeenStijl gaat wegkopen (leest iemand nog)
Dat zou betekenen dat GeenStijl zoals wij het nu kennen hoogstwaarschijnlijk zal veranderen in www.powned.nl

Of zie ik dat verkeerd?

Biep | 04-11-09 | 15:21

Ik zie het al; Silverlight. Doet het niet op de Mac! Helaas!

Kruiddamp | 04-11-09 | 15:20

Niets voor mij, een baan daar.
Ik ben te gevoelig.

Zo jammer! | 04-11-09 | 15:20

het waren mijn 5 euries die het deden...!

Zweetsteen | 04-11-09 | 15:20

gefeliciflapstaart

hero_of_heaven | 04-11-09 | 15:18

Gefeliciteerd,
Zal, ik lid worden. Nee, ik blijf bij mijn principes.

calculator | 04-11-09 | 15:18

@ dodehoekspiegel | 04-11-09 | 14:57
Zou ie daar inmiddels nog steeds zo over denken?

Pa Cartwright | 04-11-09 | 15:18

Congrats! Best money ever spent, schop den konten van dat ingekakte gooise zooitje.

Ashtrey | 04-11-09 | 15:17

Die herhaling doed het njet!

Kruiddamp | 04-11-09 | 15:17

Gefeliciteerd! nu snel voor elk powned! lid een stukje taart svp!

Frikanbatsie | 04-11-09 | 15:16

DayMack | 04-11-09 | 15:10
Precies; plus de bikini meisjes van Barry Balzak | 04-11-09 | 15:12 natuurlijk.

Niemands Knegt | 04-11-09 | 15:16

Dan ben je aspirant omroep en ga je goedverdoeme in een hoekje staan...

Rell4 | 04-11-09 | 15:14

tijd voor taart!

Caparo | 04-11-09 | 15:14

Nog foto's van zure Llinkse omroepbestelverlaters ??

Al Bundie | 04-11-09 | 15:13

Er is een god en we noemen hem Ronald.

pepepe | 04-11-09 | 15:13

Hartelijk gefeliciteerd! en dat er nog vele jaren geenstijl, powned en de rest van NewsMedia Bv moge volgen!

ROFLOLLMAO | 04-11-09 | 15:12

Wanneer is de grote inauguratie party van de kersverse voorzitter, met gratis toegang voor alle leden, champagne, shuim en veel bikini meisjes?
Any way, gefeliciteerd dudes!

Barry Balzak | 04-11-09 | 15:12

Gefeliciflapstaart GS en Powned!

maced2 | 04-11-09 | 15:11

Niemands Knegt | 04-11-09 | 15:08

Inclusief een vakantiewoning voor elke reaguurder en lid nu ze het geld toch hebben!

DayMack | 04-11-09 | 15:10

Ja, en waar kan ik het nu terug kijken?

Meboe | 04-11-09 | 15:10

Gefeliciteerd allemaal.

wiers | 04-11-09 | 15:10

Van harte!!

MundiMan | 04-11-09 | 15:09

Het feest kan beginnen, ..

zhegoggles | 04-11-09 | 15:09

He, he ben ik eindelijk voor het eerst van mijn leven voor het eggie (na eerst een half jaar lid te zijn geweest van gebakken lucht) (ik leek wel gek) ergens lid van.
Nu wij een eigen zender hebben, wil ik ook dat opgespoten GeenStijl Eiland voor de kust van Spanje; dat wordt dus de volgende uitdaging. Rust immers nooit op je lauweren!

Niemands Knegt | 04-11-09 | 15:08

Wel leuk altijd, dat livestream reaguren (razendsnel, maar wel kewl!)

Biep | 04-11-09 | 15:08

Vraag me af wanneer dit item op GS tv verschijnt.

DayMack | 04-11-09 | 15:08

Proost! Als lid verwacht ik natuurlijk wel dat iedere uitzending integraal online komt komt want TV op de ouderwetse manier (namelijk kijken op een tijdstip dat de netmanager in zijn onmetelijke wijsheid heeft besloten) kijk ik echt al jaren niet meer. Dat is echt iets uit het stenen tijdperk. Scherpe content, dat is wat ik wil, waar en wanneer het mij uitkomt! En daarom steun ik jullie. Dus.

yamahaha | 04-11-09 | 15:07

Lets Kuttekrap | 04-11-09 | 15:04
Die heeft het al druk zat bij Elsevier denk ik.
En de buurman doet net alsof hij niet weet wat powned / geenstijl is. Die vindt vooral dat ik moet gaan werken.

Biep | 04-11-09 | 15:07

Yeah!

Torpedo Piet | 04-11-09 | 15:06

Nou wat een hd herhaling

Yoghurtje | 04-11-09 | 15:06

Oh ja

Gefeliciteerd

GEENSTIJL !!!

Nog even dit....

Onthou laat geen linkse NPS/NOS techneut, montage medewerker en/of regiseur aan de knoppen zitten want voor je het weet zendt POWNED tegen wil en dank linkse agitprop uit.

solidstate | 04-11-09 | 15:06

Darkroom geworden ofzo...

rechtdoorhelmond | 04-11-09 | 15:05

Wie is die nep rutger?

Kinger7 | 04-11-09 | 15:05

Blijft dat GS Interweb nou nog wel??
Of is dat nu opeens begintijd, voorbij, passé, geweest, oldskoel........

vliegende knorrepot | 04-11-09 | 15:05

gefeliciteerd! groetjes piefpafpoef

piefpafpoef | 04-11-09 | 15:05

stream = deaud.

Bassie_ | 04-11-09 | 15:05

Neeeee, ah toe laat nog f aan, begon net te wennen aan het gereagluur!

Skiwi-- | 04-11-09 | 15:05

Jezus rutgert doe de stekker er weer in!!

DayMack | 04-11-09 | 15:05

stream = deaud.

Bassie_ | 04-11-09 | 15:05

Afgeleupen.

Biep | 04-11-09 | 15:05

we gaan er af?

lacheman | 04-11-09 | 15:04

en toen was het weer voorbij

Gurb | 04-11-09 | 15:04

Offline.

dikke boehoe | 04-11-09 | 15:04

en we zijn weer offline..

Flipp3rt | 04-11-09 | 15:04

de telegraaf: feli. 2 omroepen tegelijk in omroepbestel.
.
wilders: feli. de pvvravda krijgt echte televee. goed gegokt knul.
.
hulde.
.
*gaat nog steeds geen powned kijken*

sloppy josef | 04-11-09 | 15:04

he, dit noem ik niet raw and uncut!

Double | 04-11-09 | 15:04

En we zijn eraf.

Dhr. Mispoes | 04-11-09 | 15:04

@Biep | 04-11-09 | 15:00
En dan natuurlijk, hoe heet ze, je buurvrouw. Die zou niet misstaan bij powned. Gooi eens een balletje op, zou ik zo zeggen. ;-)

Lets Kuttekrap | 04-11-09 | 15:04

Is dat het broertje van Rutger of zo?
wel een look a like iig. net zo'n kakker:P

Gurb | 04-11-09 | 15:04

Ik dacht dat Kim aan gebarentaal deed.

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 15:04

rutger zen broertje

uuuu | 04-11-09 | 15:04

Rutger hoest eerst in zn hand en geeft dan iedereen een hand?

lacheman | 04-11-09 | 15:04

Rutger en zijn broertje?

rechtdoorhelmond | 04-11-09 | 15:04

"I am a virgin?" verstond ik dat nou goed?

Flipp3rt | 04-11-09 | 15:04

wat is 'sliverlight' version?

eFBiejaaj | 04-11-09 | 15:03

Kim praat :o

ZeuSje | 04-11-09 | 15:03

Rofl die gekke kim

Marinus` | 04-11-09 | 15:03

pratende kim, ik wist dat ie het kon...

Bassie_ | 04-11-09 | 15:03

rutgerttttt

uuuu | 04-11-09 | 15:03

Shocking: Kim kan praten!

Erphon | 04-11-09 | 15:03

@ Double | 04-11-09 | 14:55
Net die vrouwelijke journaliste waar Weesie mee aan het praten was is wel interessant! Maar dat is ook alweer afgelopen.

Mark2007 | 04-11-09 | 15:03

Proficiat.

maar elleboogtest? Een potloodtest moet toch voldoende zijn.

DeRookmagier | 04-11-09 | 15:03

Kim is still alive and talking!!

DayMack | 04-11-09 | 15:03

Gezondheid rutger

Gurb | 04-11-09 | 15:03

nieuwe fapchick!

ZeuSje | 04-11-09 | 15:02

waaaauw, proficiat allemaal........ goed gedaan. en nu op een alternatieve manier, powned waardig, met dat vele geld zien om te gaan, laat ze in hilversum maar eens een poepie ruiken.... hoe het ook kan.

jegelooft het niet | 04-11-09 | 15:02

zouden ze de comments aan het kijken zijn op die ifoon?

zoja: hoi :D

Double | 04-11-09 | 15:02


Knalt hier met 4 meg binnen. Heerlijk. Kan de grijze haren van Plassterk tellen.

Willianus Wortelus | 04-11-09 | 15:02

Henry | 04-11-09 | 14:51
Net zo typisch als Jan Slagter voor MAX en Fons van Westerloo voor WNL, bedoel je?
Daarbij, Weesie is één van de weinigen van GS/PowNed met een beetje IQ, denk ik.
Maar Kim kan ook praten zie ik net, dus dat geeft hoop.

Watler | 04-11-09 | 15:02

Ik zag kim praten... de hemel zijt geprezen!

Dhr. Mispoes | 04-11-09 | 15:02

Kim!

Bartholomew | 04-11-09 | 15:02

WTF kim kan praten -1

Pownia | 04-11-09 | 15:02

Het praat! haha we zijn voor de gek gehouden.

Marinus` | 04-11-09 | 15:02

Kim kan praten!!!!

Scooby01 | 04-11-09 | 15:02

Kan iemand liplezen (ziet Kim praten)

Biep | 04-11-09 | 15:02

KIM DIE PRAAT

uuuu | 04-11-09 | 15:01

Gefeliciteerd, *trekt bier open en pakt zak chips*

Hellsmurfje | 04-11-09 | 15:01

Ze zijn wel interessant bezig daar

DayMack | 04-11-09 | 15:01

mental theooooooo !!!!

jvchatsikidee | 04-11-09 | 15:01

Pratende Kim op de achtergrond -1

dodehoekspiegel | 04-11-09 | 15:01

Het blijft schitterend om die nieuwslezers op de radio "Poond" te horen uitspreken.
Maar gefeliciteerd, en ik ben benieuwd !

René B. | 04-11-09 | 15:01

gefeliciwaarisdetaart

feppe | 04-11-09 | 15:01

Nou dit had ik zeker niet verwacht... Maar goed zien jullie nou maar eens goede TV te maken. Hoop dat het niveau iets hoger wordt dan dat van die kutsite van jullie. Lekkere wijven en tegen alles en iedereen schoppen.. Yeah dat zal echt wat bij dragen in deze terminaal zieke maatschappij.

Spikkel | 04-11-09 | 15:01

Kim in beeld! Onze held!

reade romke | 04-11-09 | 15:01

wannbee rutgert `@ the live stream

uuuu | 04-11-09 | 15:01

KIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rechtdoorhelmond | 04-11-09 | 15:01

kim! +1 he's back!

Double | 04-11-09 | 15:01

kim praat!

kudtvlieg | 04-11-09 | 15:01

Hey daar is kim!

oostzaner | 04-11-09 | 15:01

KIM PRAAT!!!!!

Gurb | 04-11-09 | 15:01

Gefeliciteerd GS. Heel veel succes gewenst in het perfide Hilverdorp.

koolteer | 04-11-09 | 15:01

Lets Kuttekrap | 04-11-09 | 14:58
Hein Hansen is mijn overbuurman.

en de ex drummer van Kane(martijn) is twee jaar geleden verhuist.

Het is een rare straat.

Biep | 04-11-09 | 15:00

Rutger look a like in beeld.

rechtdoorhelmond | 04-11-09 | 15:00

Geinig hoor ! Gefeliciteerd miljonairs!
Als jullie godveredomme maar hetzelfde blijven joh.

eddiekallie | 04-11-09 | 15:00

Gefeliciteerd!

Carpa | 04-11-09 | 15:00

Gefeliciteerd GS en blijf dat gaatje in de verstikkende deken die policor heet op maat houden svp , zuurstof, zuurstof hebben wij hier nodig !

Jokkebrok | 04-11-09 | 15:00

Nog steeds moet heel die publieke omroep afgeschaft worden, maar tot die tijd; PeeOoWeeEnEeDee

Porrello | 04-11-09 | 15:00

DonQ. | 04-11-09 | 14:56
High Speed reaguren gaat het helemaal worden....;)

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:59


Hij doet t Joris.

Willianus Wortelus | 04-11-09 | 14:59

T loopt een beetje leeg daar.

rechtdoorhelmond | 04-11-09 | 14:59

Hahaha sneaky Superjan je staat er mooi op

Koffieleut | 04-11-09 | 14:59

WAT GAAT IE DOEN?

Marinus` | 04-11-09 | 14:59

Nu nog de avro en de tros terug pakken in het rechtse kamp waar ze thuis horen dan is het bestel weer bijna in balans.

Laroes en zijn linkse islamofascistische handlangers het journaal uitwerken dan wordt het journaal ook weer een normaal neutraal orgaan wat het hoort te zijn.

solidstate | 04-11-09 | 14:58

Van harte! Nu even het opdrinkbier opdrinken, morgen uitslapen en het dan keihard waarmaken! De rest zit net zo op het vinkentouw als jullie met DeJoop...

DavidC | 04-11-09 | 14:58

@Biep | 04-11-09 | 14:57
Jij woont ook wel in een buurt met allemaal celebs ej?

Lets Kuttekrap | 04-11-09 | 14:58

prima gedaan jongens........ proficiat !!!!!

jvchatsikidee | 04-11-09 | 14:58

Geef ze van katoen

Hans=Bobderooy | 04-11-09 | 14:58

Damn die gast van NOVA, wat een grafjournalistiek, ga lekker MAX kijken...

ZeuSje | 04-11-09 | 14:58

Gefeliciteerd!

*Gaat ook een extra opdrinkbiertje nemen*

Proost !!!

Eel_stew | 04-11-09 | 14:58

Hulde jongens!

Kouseband | 04-11-09 | 14:57

wow tieten vol in beeld! niet zulke heel interessante helaas. maar toch...

Double | 04-11-09 | 14:57

Nah zelfs het kontje van de cameraman komt niet in beeld:(
Volgende x een cameravrouw graag!

Koffieleut | 04-11-09 | 14:57

Doe eens een pot gel in je haar man!

DayMack | 04-11-09 | 14:57

Daar staat mijn buurman (serieus, van Nova)

Biep | 04-11-09 | 14:57

Biep | 04-11-09 | 14:55
lol

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:57

@Pa Cartwright | 04-11-09 | 14:56
Die is tegen de publieke omroep in het algemeen?

dodehoekspiegel | 04-11-09 | 14:57

Felicitaties ... nu maar hopen dat jullie content weten toe te voegen die niet is ingekocht.

Simon_GS | 04-11-09 | 14:57

Geweldig nieuws! Gefeliciteerd!

Rest In Privacy | 04-11-09 | 14:56

AH nu het "Old Spice" camerateam....

Sloober | 04-11-09 | 14:56

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:51
Tuurlijk, hou ik het helemaal niet meer bij.

DonQ. | 04-11-09 | 14:56

Dit is echt geniaal!

rowdie | 04-11-09 | 14:56

Die man heeft een linkse krakerts kapsel.

reade romke | 04-11-09 | 14:56

pfff popijopi komt er ff bij staan, met zn kwallebek

Skiwi-- | 04-11-09 | 14:56

Wat zegt Wilders?

Pa Cartwright | 04-11-09 | 14:56

Die man is ook laderzat, onderbreekt ie Fleischbaum tijdens een gesprek met die nette dame.

rechtdoorhelmond | 04-11-09 | 14:56

FapFap @ blonde mokkel

DayMack | 04-11-09 | 14:56

rtl komt ook eens

lacheman | 04-11-09 | 14:56

"Lange neus naar eenieder die ons geen kans had toegedicht;"

Dus die "eenieder": Deaud
GS: Gefeliciguurd

Bunkspam | 04-11-09 | 14:55

denk je alles gehad te hebben komt Nova er ook nog bij.

oostzaner | 04-11-09 | 14:55

Mooi, hebben we niet voor niets zo enorm veel geld overgemaakt naar PowNed!
Voor wat betreft t geld; zal denk ik nog wel tegenvallen wat alles in de grote mensenwereld kost. Goedkope programma's goedkoop maken zal niet lastig zijn, goede programma's zullen geld kosten. En je wilt toch ook nespresso, en niet zo'n slap bakje pleur uit een masjienuh?
Mocht je geld over hebben, verdeel het gewoon over de leden. Of haal nog meer geld op de beurs en verdeel dat dan over de leden. Laat niet alleen Hilversum klappen, maar heel Nederland! Go for it

MacMartino | 04-11-09 | 14:55

tdk | 04-11-09 | 14:53
Dat is Teun van het Tuinpad
Zuipen en reaguren: een makkie voor die gast.

Biep | 04-11-09 | 14:55

Biep | 04-11-09 | 14:53
Wel 6 keer volgens mij.
Is Hero er ook toevallig.....

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:55

top die kop van rutger op nu.nl

zunitzer | 04-11-09 | 14:55

Feli's! Direct die miljoenen opmaken, hoor.

Lewinsky | 04-11-09 | 14:55

@mark2007 ik zag denet iemand zijn kont krabben! top tv!

*mompelt: waarom verspil ik mijn tijd hieraan?*

Double | 04-11-09 | 14:55

Superjan met de champagne in zn hand, held!

Flipp3rt | 04-11-09 | 14:54

Wat was dat voor oermens groet.

oostzaner | 04-11-09 | 14:54

Gefelicituurd GS

DayMack | 04-11-09 | 14:54

Wat deden die mannen nou?

Marinus` | 04-11-09 | 14:54

Fleisch.... je staat ervoor!!!!

Scooby01 | 04-11-09 | 14:54

shit, heb net mijn tv de deur uitgedaan. moet ik in september volgendjaar weer zo'n ding kopen om 's-nachts of zondagochtend vroeg een uurtje te kunnen kijken. Kunnen jullie niet meteen voor een A omroep gaan op fatsoenlijke tijden.

maarre.. +1 voor Powned

HitchHiker | 04-11-09 | 14:54

Wasdanou? Rally op de herhaling? * hahaha *

Dhr. Mispoes | 04-11-09 | 14:54

Best wel een geyle journaliste waar Weesie nu mee staat te praten.

Mubbenschonster | 04-11-09 | 14:54

geile geile blonde hoer, ik zie al 2 dames voor powned dat NOS wijfie en deze blonde MILF

kudtvlieg | 04-11-09 | 14:54

stapje naar links dominuque

Skiwi-- | 04-11-09 | 14:54

Ongelooflijk ook. Moeten we niet aan het werk heren?

Lucille Werner | 04-11-09 | 14:54

Gefeliciteerd! wanneer kan ik vlaai verwachten?

_wous_ | 04-11-09 | 14:54

En dit is een open sollicitatie als koggiemeisje...

erem | 04-11-09 | 14:54

die vrouw dan he:P

Gurb | 04-11-09 | 14:54

@tdk.
Dat is Superjan. (Ex-)reaguurder en nu iemand van PowNed.

dikke boehoe | 04-11-09 | 14:54

Is dat mens stom ofzo.
Hij moet het gewoon 2 x herhalen.
Haal maar beugelbier.

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:53

die nu bij Weesie staat mag er btw ook best wezen!

Gurb | 04-11-09 | 14:53

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:52
Ik sta als een dolle halfvolle melk te hijsen (hoorde ik daar een plop?)

Biep | 04-11-09 | 14:53

hoor ik dat nou goed " jan peter haal maar even beugelbiertjes" ............

Pownia | 04-11-09 | 14:53

Olé Olé
*dansje doet*...

da wizard | 04-11-09 | 14:53

Gefeliciteerd ermee!
Maar zeg, wat zuigt die livestream. Er gebeurt niks, behalve Fleischbaum die een interview krijgt.

Mark2007 | 04-11-09 | 14:53

moven streepjesblouse homo, we willen die milf achter je!

Sloober | 04-11-09 | 14:53

Check Jan met zijn fles M&C, en dan die andere gast over beugelbiertjes...

ZeuSje | 04-11-09 | 14:53

Llink eruit gesodemieterd. link in stukje text boven ook......

Zweetzaal | 04-11-09 | 14:53

Van harte, toch blij dat m'n lidmaatschap niet voor niets is geweest.
En zo'n live stream blijft grappig, zie je daar even Weesie die alleen maar NOS voorbij ziet komen.. super jongens!

Dhr. Mispoes | 04-11-09 | 14:53

Wie is die kale vent met dat bomberjack die daar champagne staat te zuipen?

tdk | 04-11-09 | 14:53

Zo, die superjan, lijkt me ook een flinke gebruiker, speed of zo?

Harius | 04-11-09 | 14:52

"doe maar beugelbier"

Scooby01 | 04-11-09 | 14:52

En superjan neemt nog maar eens een hijs +1

Lucille Werner | 04-11-09 | 14:52

neem nog maar een slokje superjan

Pownia | 04-11-09 | 14:52

Champagne uit de fles.

oostzaner | 04-11-09 | 14:52

Ah, het wordt beugelbier.

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:52

Gefeliciteerd mensen! :)

Johnvh | 04-11-09 | 14:52

drinken op het werk? stout!!

Double | 04-11-09 | 14:52

"Doe maar beugelbier"

Flipp3rt | 04-11-09 | 14:52

hahahaha, echt geniaal dit

Gurb | 04-11-09 | 14:52

Welke mafkees staat er te bellen naast de camera?

Lord_Crapsalot | 04-11-09 | 14:51

Wel typisch dat enkel Weesie als aanspreekpunt wordt gezien.

Henry | 04-11-09 | 14:51

Gratuliere

Fok! | 04-11-09 | 14:51

Publieke omroep in de praktijk, 3 x nos microfoon op rij.. Efficiënt hoor ;)

seven | 04-11-09 | 14:51

Superjan, twitterkont!!

Biep | 04-11-09 | 14:51

ROFLOL live prive telefoongesprekken!

ownedbypowned | 04-11-09 | 14:51

echt wel dat die 2 nossers elkaar neuken

Sloober | 04-11-09 | 14:51

Woehoe, goed nieuws!! Van harte GeenStijl en PowNed! Ik heb er zin an!!

ArthoriuS | 04-11-09 | 14:51

Neeeee daar gaat het NOS stagiaire-schaapje, draai de camera! :P

Flipp3rt | 04-11-09 | 14:51

DonQ. | 04-11-09 | 14:50
Je bedoelt qua snelheid...

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:51

Yes , op naar september 2011

vanpoppel | 04-11-09 | 14:50
2011? Je bedoeld zeker 2010?

reade romke | 04-11-09 | 14:50

wie is trouwens die blonde teef daarachter ook wel fapbaar

kudtvlieg | 04-11-09 | 14:50

dit is wel een goed voorbeeld hoe tv met internet gecombineerd kan worden.. zekers als ze dan ook nog met die camera reageren op wat de reaguurders zeggen...

MalteseKnight | 04-11-09 | 14:50

Mijn dag kan niet stuk!
Powned & WNL allebei erdoor!
DOEIIII Llink! Nu de VARA nog!

wakkere_nederlander | 04-11-09 | 14:50

Kongrats

ach, jij.. | 04-11-09 | 14:50

Als dit geen reaguurrecord is vreet ik Kluk's nieuwe schoenen op.

DonQ. | 04-11-09 | 14:50

Helemaal te gek! Gefeli!!

Stroopdoos | 04-11-09 | 14:50

ey, camera....
doe is ff inzoomen op dat meisje!

Gurb | 04-11-09 | 14:50

Yes , op naar september 2011

vanpoppel | 04-11-09 | 14:50

geil, geil geil NOS wijfie Dominque doe dat chickie is regelen !

kudtvlieg | 04-11-09 | 14:49

hey gefeliciteerd mannuh! En als jullie nog een kek pandje zoeken in het Gooische bel me maar eventjes.

need i say more | 04-11-09 | 14:49

Dominque, wil je haar niet gelijk vragen voor PowNed?

dikke boehoe | 04-11-09 | 14:49

Fapstagiair van de NOS +1

dodehoekspiegel | 04-11-09 | 14:49

Ja, waarom hebben we geen Llink leden aan het woord gehoord? Of waren die te schijterig om te komen opdagen?

Oswald C. Esquire | 04-11-09 | 14:49

Henry | 04-11-09 | 14:47
Oké, doe maar cup c.
ghe ghe

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:49

Congrats! En als jullie nog een uhm... och, gewoon bij de naam noemen 'profiteur' voor in Hilversum zoeken, jullie hebben mn emailadres. Ik ben erg goed in het niets doen en uit mijn neus vreten en mijn specialiteit is uit het raam staren.
Vanaf de tweede week van februari ben ik beschikbaar!

Nlz® | 04-11-09 | 14:49

wat gaan we eten vanavond?

Sloober | 04-11-09 | 14:49

Dominque doet NOS meisje pimpen

ZeuSje | 04-11-09 | 14:48

Ik ben benieuwd, want eenmaal op het pluche slaat meestal de luiheid toe.

juriste | 04-11-09 | 14:48

"Wat gaan we eten vanavond?'

DeRotterdammerT | 04-11-09 | 14:48

LOL @ 'Wat gaan we eten vanavond'

AM. | 04-11-09 | 14:48

gefeliciteerd, nu nog flink in de stront roeren krijgen wij dank zij jullie ook nog een nieuwe regering!
Ga er voor!!!

the wanderer | 04-11-09 | 14:48

wat loopt die kerel der nou voor dan??

Gurb | 04-11-09 | 14:48

bij deze trek ik mij terug voor de lopende aanvraag als geenstijl redacteur en meld me aan voor de rol van Senior TV Spektakel Entertainer met steralures voor Powned!

J_Pnd | 04-11-09 | 14:48

G E F E L I C I T E E R D Guys !!

Hierbij open soll. naar programma directeur.

Qcom | 04-11-09 | 14:48

Nu zit die fotograaf ook al de billen van het ruiten meisje te kieken.
Man man man.

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:48

Staat die v-hals aap ervoor :(

ZeuSje | 04-11-09 | 14:48

Yes! Feli GS en PowNed natuurlijk!

FrankTheBurned | 04-11-09 | 14:48

@Fapz0r:
My thoughts exactly

Flipp3rt | 04-11-09 | 14:47

Gaat die heumeau met z'n camera er voor staan!

oostzaner | 04-11-09 | 14:47

@ Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:46
Geld speelt nu geen rolex meer; krijgt ze erbij.

Henry | 04-11-09 | 14:47

Zoom es in op die man die Weesie staat te interviewen?
Koffieleut | 04-11-09 | 14:44
zou een mooie illustratie zijn van de interactie, lijkt niet te gebeuren

Jan de Bakker | 04-11-09 | 14:47

Iedereen gefeliciteerd...
Heb er zin an.

Pimpelmees | 04-11-09 | 14:47

Proficiat ! !

En nu véél lekker wijvven op de buis ! !
(Weet Rutger hoe je adminstratie doet ? ?)

drs. G. Flater | 04-11-09 | 14:47

Gefelicifapstaart!

deNelis | 04-11-09 | 14:47

Top!

Nicolaks | 04-11-09 | 14:47

Netwerk/systeembeheerder met 143-IQ zoekt vervanger voor zijn huidige 250-PK ijsberendoder, Balkenende-norm geen bezwaar.

TikkieTerugJaap! | 04-11-09 | 14:46

Wat een leuk meisje met die ruitjes blousje
,
Is dat het nieuwe talent van GS ? Lekkerrrrrr hoor

Harreeee | 04-11-09 | 14:46

Stagiaires van de nos weten het even niet meer...

fapz0r | 04-11-09 | 14:46

Hoppa! in de tas! Erkenning!

De Korrel | 04-11-09 | 14:46

Wat heeft die Fleisch toch altijd een chagrijnige rotkop
:P

Gurb | 04-11-09 | 14:46

Henry | 04-11-09 | 14:44
Laat haar eerst maar een paar tieten kopen.

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:46

feli!
it'er nodig?

rara | 04-11-09 | 14:46

inderdaag vraag dat NOS-meisje voor PowNed!

dikke boehoe | 04-11-09 | 14:46

Felici!! en nou weer terug naar de realiteit..

deAmbtenaar | 04-11-09 | 14:45

Toch nog +1 voor de NOS...

Scooby01 | 04-11-09 | 14:45

Dat meisje moet bij Powned komen werken en dan naakt presenteren!

reade romke | 04-11-09 | 14:45

Ook vanaf de canadese prairie: GEFELICITEERD!!

PrairieBoy | 04-11-09 | 14:44

Doe dat meisje eens kopen van de NOS.

Henry | 04-11-09 | 14:44

Gefeliciteerd!

Nog een grafisch/multimedia/marketing mannetje nodig?

appeltje | 04-11-09 | 14:44

Zoom es in op die man die Weesie staat te interviewen?

Koffieleut | 04-11-09 | 14:44

Ze ziet er goed uit dat meisje van de nos ...

fapz0r | 04-11-09 | 14:44

Doe da wijf is ff naar Powned slepen aan dr haren!

Flipp3rt | 04-11-09 | 14:44

ooh ja, btw, Van harte gefeliciteerd hè!!

Gurb | 04-11-09 | 14:44

NOS chickie!

ZeuSje | 04-11-09 | 14:44

Gratz mannen en dame.

amplifier | 04-11-09 | 14:44

Oh, dat meisje is al met die peppie in z'n witte v-halsje.

AM. | 04-11-09 | 14:44

Nos meisje nu in beeld hahahaha

reade romke | 04-11-09 | 14:44

Stuur Rutger eens even op die jongedame af!

De Baron | 04-11-09 | 14:44

meisje is lievvvvvvv

kudtvlieg | 04-11-09 | 14:44

ga die Llinkers een zoeken :) zo ver kunnen ze nog niet zijn toch?

Jan de Bakker | 04-11-09 | 14:43

nou, dat ging goed - ook vanuit het buitenland!
Nu mag ie wel uit, want ik voel me nu meer een reagluurder...

MalteseKnight | 04-11-09 | 14:43

Hey wie ging er vandoor met de roze plopkap?

ownedbypowned | 04-11-09 | 14:43

Ik ging er even vanuit dat POWNED ging demonstreren hoe je een niet-linksdoodgeknuffled netwerk kon opzetten zonder miljoenen belastinggeld te verkwisten. Gezwets over balkenendenormen en audi`s zijn hopelijk misplaatst grappig bedoeld, anders mag u alvast mijn lidmaatschap annuleren ruim voordat de eerste uitzending een feit is. Er is namelijk maar één ding waar koekie en companen een grotere hekel aan hebben dan staatsruifgraaiers, en dat zijn hypocriete staatsruifgraaiers.

Koekje-dr-bij? | 04-11-09 | 14:43

haal dat wijf is binnen voor powned!!

Gurb | 04-11-09 | 14:43

Roze microfoon werd gestolen!

Porrello | 04-11-09 | 14:43

Gefeliciteerd, goed gedaan!

Merlot | 04-11-09 | 14:43

GEFELICITEERD... fuck Hilversum

KarelKopKaas | 04-11-09 | 14:43

Gaan ze nou elkaar zitten filmen?

Kardinaal Meier | 04-11-09 | 14:43


Hai's fain...

Speitoptantje | 04-11-09 | 14:43

Rutger buurt bij zijn vrienden van de Televaag

ownedbypowned | 04-11-09 | 14:42

Dennis zag dat kontje van dat NOS meisje en ging er snel op inzoomen. hahaha

reade romke | 04-11-09 | 14:42

Gefeliciteerd!

McLovin | 04-11-09 | 14:42

SKIRT! Nie paarsebroek.

_ILT_ | 04-11-09 | 14:42

Van harte, ik kijk er naar uit!

auridepauri | 04-11-09 | 14:42

Jan zit ook aan de speed, wat een schichtige nicht zeg...

erem | 04-11-09 | 14:42

Testbeeld +1

Tjos | 04-11-09 | 14:42

Ja, leuk heur....
Kunnen we het nu weer over Wilders hebben?

van Nazareth | 04-11-09 | 14:42

NOSkudtje op het einde +1

R0gerthat | 04-11-09 | 14:42

Meisje in geruite overhemd... mmmmm

FreshClash | 04-11-09 | 14:42

Ah, daar zijn we weer

ownedbypowned | 04-11-09 | 14:42

Hehe, camera staat nog steeds aan!

Lord_Crapsalot | 04-11-09 | 14:42

Prachtig! Een poging om een upskirt te maken bij die dame in dat houthakkersshirtje!

Dude heb je eten | 04-11-09 | 14:42

En we zijn weer terug!!! live

fapz0r | 04-11-09 | 14:42

Mannen, feli. En zuip eens door, jullie klinken veel te nuchter.

Oorlof | 04-11-09 | 14:42

Gefeliciteerd POONT!!
Is dit dan de geboortedag van Powned of welke datum moet ik in mijn agenda zetten?

wakkere_nederlander | 04-11-09 | 14:42

Joeheoeee Gefeliciteerd guys!

Bakster | 04-11-09 | 14:42

+ veel voor shoot van meisje

Gurb | 04-11-09 | 14:42

Doe anders ff een upskirt ofzo mejje camera.

_ILT_ | 04-11-09 | 14:42

Plusje voor de cameraman

Rell4 | 04-11-09 | 14:42

Sorry hoor Jan, maar je hebt een pephoofd.

Watler | 04-11-09 | 14:42

Gefeliciteerd. Beetje zonde van de bandbreedte om die camera aan te laten staan!

Canterwood | 04-11-09 | 14:42

lol @ testbeeld

Ben_ | 04-11-09 | 14:41

Lekker kontje.

Rostely | 04-11-09 | 14:41

zijn dit de sneaky camera opnames?

reade romke | 04-11-09 | 14:41

+10 voor cameraman Dennis!

SeriousBusiness | 04-11-09 | 14:41

lekker smse!

ownedbypowned | 04-11-09 | 14:41

Vervelend heerschap die van Westerloo.

wiers | 04-11-09 | 14:41

Doe eens snel die camera omdraaien!

De Baron | 04-11-09 | 14:41

Tot PowNed!

appart | 04-11-09 | 14:41

Gefeliciteerd,
Maar die Jan is een rare

Sjonbak | 04-11-09 | 14:41

film daar eens onder cameraman. (L)

AM. | 04-11-09 | 14:41

gefeliciteerd en nu snel die prono op zondag ochtend op de televee

Grundlickgeit | 04-11-09 | 14:41

meer naakt!

Mopho | 04-11-09 | 14:41

Wie was dat geyle NOS-trutje op het eind?

Lucille Werner | 04-11-09 | 14:41

LOL " inzoomen op billen!!

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:41

Lekkere kont :P

Flipp3rt | 04-11-09 | 14:41

Billen :)

Slightly_Stoopid | 04-11-09 | 14:41

hahahaha!

weeblzonderbob | 04-11-09 | 14:41

kudo's voor deze laatste beelden

De Baron | 04-11-09 | 14:41

live upskirts!

Jan de Bakker | 04-11-09 | 14:41

haha dat meisje

Knallert | 04-11-09 | 14:40

Kim is een held!

Harius | 04-11-09 | 14:40

daarom ben ik lid geworden! alles openbaar maken!

watisdit | 04-11-09 | 14:40

Zou best voor PowNed willen werken...

Drs. D. | 04-11-09 | 14:40

Zo! Die is snel met zijn ogen!

Subjectief | 04-11-09 | 14:40

Wat doet schichtige Mental Theo daar?

N23 | 04-11-09 | 14:40

Wat een gast die jan hahaha

Necrofiele Badeend | 04-11-09 | 14:40

Zijn de Llinkjes al weggerend ofzo?
Had ik ook wel mooi gevonden.

Rector Reflector | 04-11-09 | 14:40

dag jan

Jan de Bakker | 04-11-09 | 14:40

Gefeliciteerd! Waar kunnen we solliciteren? :D

frunk | 04-11-09 | 14:39

jan hou toch op!

Knallert | 04-11-09 | 14:39

proficiat!

Interpoolbal | 04-11-09 | 14:39

niet te filmen...
Ps koop sixpack rechten even en gooi er een nieuw stel gasten in en klaar is u. Leuk programma voor powned.

Miljonair | 04-11-09 | 14:39

Dus ik ben die 5 euro nogwat nu definitief kwijt? Nou van harte hoor.
Komt er nog een niet live filmpje van dit prachtige feit? Ik zie nu alleen een stilstaand automobiel op een circuit dus vrees dat ik te laat ben voor de livestream.

frotje | 04-11-09 | 14:39

Ik ben al een dagje ouder (zeg maar ik heb web 0.1 nog meegemaakt).

Dus kan me iemand uitleggen wat de elleboogtest is - en als ik daar leuke plaatjes bij zie (NSFW is welkom) dan overweeg ik een sollicitatie.

acac | 04-11-09 | 14:39

Feli, maar jullie moeten het nog waarmaken. Anyway, ik heb m'n belastingpoet er graag voor over.

Oh ja, elleboogtest... doe eens uitleggen?

stuyterkuycken | 04-11-09 | 14:39

Feli!

HJDB | 04-11-09 | 14:39

WOWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!! Gefeliciteerd!!!

R. Pankaurowasmetomo | 04-11-09 | 14:38

Mooie blouse Rutger! Jasje vind ik minder.

Koffieleut | 04-11-09 | 14:38

VAN HAGTE!

Von Münchhausen | 04-11-09 | 14:38

Congrats :))

aresj0n | 04-11-09 | 14:38

Vind op ze minst dat wij als leden van Powned toch ook wel een piece of the pie moeten krijgen. .. Ik wil Powned wel kijken op een 21:9 fletskreen. www.hdtvnieuws.nl/hdtv/philips-cinema-...

De Turk | 04-11-09 | 14:38

Proficiat GEENSTIJL met deze stijlloze status! hiep hiep neuken!!

noobie | 04-11-09 | 14:37

Zo'n persconferentie is live+achter-de-schermen veel leuker.

Prof. van Leipum | 04-11-09 | 14:36

Inderdaad!!

Necrofiele Badeend | 04-11-09 | 14:37

Zo'n persconferentie is live+achter-de-schermen veel leuker.

Prof. van Leipum | 04-11-09 | 14:36
Ja vind ik ook, ik vind dit geweldig om zo te zien!

reade romke | 04-11-09 | 14:37

Mooie schijnbeweging Rut.

seven | 04-11-09 | 14:37

Blije Televaagjournalist +1

Sr. Martinez | 04-11-09 | 14:36

beeld was nu al op zwart, jullie waren nog niet eens begonnen?

more beer (cd /pub) | 04-11-09 | 14:36

Gefeliciteerd jongens.
*Traantje wegpinkt. Luidruchtig neus in zakdoek snuit.*

Kardinaal Meier | 04-11-09 | 14:36

Zo'n persconferentie is live+achter-de-schermen veel leuker.

Prof. van Leipum | 04-11-09 | 14:36

Is Sjuul broodjes aan het halen ofzeau..

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:36

Gefeliciteerd! ! ! :)

Die Aardige Draak | 04-11-09 | 14:36

wie is die enge kerel met die grafhoofd die daar rond loopt als fotograaf?

kudtvlieg | 04-11-09 | 14:35

Kijk dan, daar achter Frank, die neprutger, alwéer.

AM. | 04-11-09 | 14:35

Zeau zeau, Jan houdt wel van champagne

Joermaieengel | 04-11-09 | 14:35

Gefeliciteerd!
Kan niet wachten op eerste uitzending

Harryhoofd92 | 04-11-09 | 14:34

Publieke omroepen. Wat een achterhaald principe. Als je jezelf zo graag op tv wil profileren dan doe je dat maar van je eigen centen. Maar goed, het is niet jullie schuld dat dit zo geregeld is in 0031.

Randy McRanderson | 04-11-09 | 14:34

haha iedereen foto's maken van Rutger!

reade romke | 04-11-09 | 14:34

Lol @ hoerentent vs rondvaart

Rector Reflector | 04-11-09 | 14:34

Yes! Gefeliciteerd!

Lumix82 | 04-11-09 | 14:34

Gefeliciteerd :)

a.n.alvabeet | 04-11-09 | 14:34

En nu maar hopen dat die Jan Slagter geen tacohoest heeft Rut.

Teun van het Tuinpad | 04-11-09 | 14:34

Eerst zien en dan geloven. Er is nu al teveel crap op tv. Laat eerst maar eens zien dat jullie wat toevoegen. Hoop het van harte!

Zifter | 04-11-09 | 14:33

Systeemmediadeskundoloog Jaap van Donselaar: 'PowNed vormt een bedreiging voor de kijkcijfercohesie'

Krachtmeester | 04-11-09 | 14:33

Lekker zeg!

Gefeliciteerd Powned, goed dat Llink eruit gewerkt is.
Succes!

bertsje | 04-11-09 | 14:33

Hey Fleisbaum, gefeliciteerd hoor. Maar je mag toch geen stukjes meer plaatsen? Deze dus ook niet!

Pyropaat | 04-11-09 | 14:33

Kijk hem gaan,mooi aan de sjampie! Ook Max gefeli!

appart | 04-11-09 | 14:33

Hahaha "zullen we een rondje maken kijken of er nog lekkere wijfen zijn"

Necrofiele Badeend | 04-11-09 | 14:33

We moeten vaker live uitzendingen krijgen via geenstijl!

reade romke | 04-11-09 | 14:33

Daar ben ik, zeker na de hatespeak van jeauleau gister, zeer verheugd om.
Eet je hart uit met je Joop! Dikke vinger terug.

Gefeliciteerd iedereen!

Porrello | 04-11-09 | 14:33

Nou maar hopen dat jullie inderdaad dat nieuwe geluid blijken te zijn die jullie op internet zijn. De Tros is immers ook volledig geassimileerd in de Linkse Kerk. Dat kan met Powned ook gebeuren hoor!

Ales | 04-11-09 | 14:33

Allereerst gefeli aan onszelf! Maar wat mag zo'n uurtje live nou kosten?

ProfeetArie | 04-11-09 | 14:32

Rutger doet het live zeker niet onaardig.. Natuurtalent?

seven | 04-11-09 | 14:32

* wacht *

De Baron | 04-11-09 | 14:32

:) hoera!

en opzich gaat het live ook nog prima, wie had dat gedacht...

Jan de Bakker | 04-11-09 | 14:31

Kijk, een rutger naast Rutger.

AM. | 04-11-09 | 14:31

Zijn nu mijn PowNed aandelen inmiddels ook al een beetje meer waard dan die 5 euro 72 cent ?

amazar | 04-11-09 | 14:31

Feest, een LEUK FEEEST!
Ja, we zijn live ,-)

blackbirdiscool | 04-11-09 | 14:31

Ja jullie zijn live en we zitten in jullie nek.... lol

appart | 04-11-09 | 14:31

XCool, een eigen EO euh Powned Jongerendag!

..zapper | 04-11-09 | 14:31

Jeeej een feest .. ben benieuwd!

fapz0r | 04-11-09 | 14:30

Dat wordt een zuipfeestje, waar gaan ze het vieren??
Welgefeli !!!
Yessss ook aan de leden wordt gedacht, party!!!

Koffieleut | 04-11-09 | 14:30

whoehoe, wij vragen en we krijgen. Drank!

Herr Inspector | 04-11-09 | 14:30

Ik vind die Marjan misschien niet echt super lekker, maar lelijk is ze toch ook niet!

Harius | 04-11-09 | 14:30

FEEEEEEEST!!!!!!

Faabz | 04-11-09 | 14:30

haha vet hoor :) Gefeliciteerd mensen!!! Maak er wat tofs van!!!!

Pommetje_Horlepiep | 04-11-09 | 14:30

Van Harte!

Paar mooie doekjes voor de directiekamer GS?

verfsmijter | 04-11-09 | 14:29

Ja, het is ONZE omroep. Krijgen wij ook een feestje?

Ooovandaar | 04-11-09 | 14:29

Keihard drinken met Weesie godverdomme!

Klaksmeister | 04-11-09 | 14:29

hahahah 'heel veel drinken vandaag'......

appart | 04-11-09 | 14:29

Huh, wat zij willen zien?
Weesie jongen, laat je niet zo ringeloren!

Rector Reflector | 04-11-09 | 14:29

haha wat vragen die zure journalisten nou?

haha mooi man!

ouwebaas | 04-11-09 | 14:29

zuipen! En wij dan?

Herr Inspector | 04-11-09 | 14:29

w00t! Kom maar door met Geenstijl, oh nee Powned, Flop Gear!

YMMMV | 04-11-09 | 14:29

Tof jongens, GEFELICITEERD!

el Maestro | 04-11-09 | 14:29

Als lid van het eerste uur wil ik jullie hierbij feliciteren en sterkte met alle voorbereidingen!

Vigil | 04-11-09 | 14:28

Hilversum, we zijn binnen!

mientoentje | 04-11-09 | 14:28

waaaaahhh lelijk ! lelijk ! :S

nenny | 04-11-09 | 14:28

Gefeliciteerd! Zo te zien was Plasterk op jullie gekleed (roze stropdas).

Toetie | 04-11-09 | 14:28

"Tyfuszooi bij LLINK" +1000

SeriousBusiness | 04-11-09 | 14:28

Goed gesproken @ Superjan

seven | 04-11-09 | 14:28

Ik dacht dat er alleen maar jonge, lekkere wijven op jullie redactie werkten totdat ik die Marjan/Marianne zag. Weer een illusie armer..

Handige Harrie | 04-11-09 | 14:28

Superjan???

femfataal | 04-11-09 | 14:27

Jullie zorgen toch wel dat die meneer genoeg slaap krijgt?
Hij ziet er vrij uitgeput uit namelijk

De Baron | 04-11-09 | 14:27

Geenstijl live, ook helemaal top!

Harius | 04-11-09 | 14:27

gefeliciteerd

kappen met knuffelen rutger, je bent ruud niet...

Shavemeister | 04-11-09 | 14:27

getverdemme dat wijf van bnl ugh..

Ben_ | 04-11-09 | 14:26

weesie is een poepie alstie bloost

appart | 04-11-09 | 14:26

"Kim?"
.
"............."
.
"Dat dacht ik al."
.
LOL

nenny | 04-11-09 | 14:26

Ik zou marjan/marian niet doen.

AM. | 04-11-09 | 14:26

wie is marianne en die lamlul?

Knallert | 04-11-09 | 14:26

hahaha omhelzing rutger en de minister!

reade romke | 04-11-09 | 14:26

"Ook voor PowNed werken? Stuur dan even een sollicitatie naar redactie@powned.tv"
Fail!
Wanneer jullie voldoende hebben geinventariseerd hoeveel financien jullie tot je beschikking hebben mogen jullie een mailtje sturen over wat jullie mij te bieden zouden hebben...

repulse | 04-11-09 | 14:26

Liefde op het eerste gezicht..

Rector Reflector | 04-11-09 | 14:26

"Jullie eigen verantwoordelijkheid"...

appart | 04-11-09 | 14:25

Zoeken jullie nog mensen die er financieel een zooitje van maken?

Henry | 04-11-09 | 14:25

"Lange neus naar eenieder die ons geen kans had toegedicht" - Als het goed is bestaat er geen 'ons', want GeenStijl en PowNed zijn toch onafhankelijk van elkaar zonder belangenverstrengeling?

Doctorandis | 04-11-09 | 14:25

Niet te gek veel ruzie maken..
Mar wel een heel klein beetje dus..

Rector Reflector | 04-11-09 | 14:25

diepte interviewtje met plasterk

Necrofiele Badeend | 04-11-09 | 14:25

Dag Llink(s). Tot nooit meer ziens!

Dafman | 04-11-09 | 14:25

Yovo | 04-11-09 | 14:19

Zo gaan die dingen.
Maar och, het geeft de diverse toezichtraden en ministerie bestaansrecht... lol

tederewillem | 04-11-09 | 14:25

Boekhouder nodig GS??

Kalamazoo | 04-11-09 | 14:24

Oef, tiefus, die zakken chips kostten minder moeite na het winnen van de strijd.
*baan opzegt en aan de slag gaat, loopgraven uitdiepen, urinoirs uitgraven, man-o-man wat een werk*

..zapper | 04-11-09 | 14:24

Hij is lievvvvvvvvv.....

appart | 04-11-09 | 14:24

Rutger Live jeeej!!!

ownedbypowned | 04-11-09 | 14:23

hartelijke feli GS en PowNed! GO Fleisch! Vergeet de reaguurders niet he :)

Bluebook | 04-11-09 | 14:23

nu is rutger!!!

reade romke | 04-11-09 | 14:23

laat maar

SeriousBusiness | 04-11-09 | 14:23

Gefeliciteerd!

Succes en laat heel Hilversum op zijn grondvesten schudden!

EppoMania | 04-11-09 | 14:23

had ruktor geen vragen ???

SeriousBusiness | 04-11-09 | 14:23

I dikke vette pechtold you so! Veel feli ad infinitum en +1.000, hoernalistentuigh!
Probeer echt vernieuwend te zijn, het wiel en het buskruit zijn al uitgevonden.

Krachtmeester | 04-11-09 | 14:22

Hiep hoi. Kim was weer uitmuntend bezig. Ik proost op PowNed vanavond!

Lucille Werner | 04-11-09 | 14:22

Dutch Media? Welke linkse media club is dat nou weer?

reade romke | 04-11-09 | 14:21

Hij maakt iig WNL af.

Marcodepannekoek | 04-11-09 | 14:22

Maar waarom moet WNL erbij? We hebben toch al SBS 6 en de TROS, hoewel de TROS er ook bijna uitgeschopt wordt.

MysteryQuest | 04-11-09 | 14:22

Doe maar Balls of Steel formatje kopen, over nodeloos kwetsend gesproken.

MinstensnietS | 04-11-09 | 14:22

Gefeliciteerdt!

Zo jammer! | 04-11-09 | 14:22

Slightly_Stoopid | 04-11-09 | 14:19
Mwhahaha Geenstijl microfoon blinkt al mooi. Iets wat we vaak gaan zien bij pers conferenties.

WesleyRBK | 04-11-09 | 14:22

Gratz! Mooi werk heren, geef ze van jetje daar. En fix meteen die stream even.

El_Salvadori | 04-11-09 | 14:22

Gefeliciteerd!

SKa_BaaS | 04-11-09 | 14:22

Dutch Media? Welke linkse media club is dat nou weer?

reade romke | 04-11-09 | 14:21

Nou, Kim was weer fantastisch :). Gefiliciteerd iedereen.

Prof. van Leipum | 04-11-09 | 14:21

NICE! Gefeliciteerd mensen van GeenStijl!

Shag | 04-11-09 | 14:21

Bijdeweg: Is iemand zo lui om even een paar screenshotjes te maken. Werk laat niet toe.

WesleyRBK | 04-11-09 | 14:17

niks speciaals...

i34.tinypic.com/4vmlxd.jpg

SeriousBusiness | 04-11-09 | 14:21

Gefeliciteerd! Grote klasse.
Ik heb mijn eigen BV-tje en auto dus zeg maar wat ik moet doen en dan factureer ik gewoon die ruim twee ton per jaar OK?

James Lastig | 04-11-09 | 14:21

Gefeliciteerd allemaal!

Kwyjibo | 04-11-09 | 14:21

Hallekidee hup hup hee!
Ehm... ik bedoel, en nu niet achterover gaan hangen omdat de put met subsidie toch wel richting jullie kant is geschoven ej, maar flink gaan roeren waar het stinkt.

Lets Kuttekrap | 04-11-09 | 14:21

Van Harte!!!! en +100 voor Kim

Vaatwassert | 04-11-09 | 14:21

trek de sjampoepel maar open heren. GefiliciFABstaart .
Maak er wat moois van !

Streamertje | 04-11-09 | 14:20

Jeej.

RVVdeTuinman | 04-11-09 | 14:20

gefeliciteerd!

Flessentrekker | 04-11-09 | 14:20

GOed bezig kinderen, wat krijgen de 1e 50.000 leden hier aan cash beloning voor?

JJoost | 04-11-09 | 14:20

Gefeliciflapstaart & dag Llink...

Requiescat in pace | 04-11-09 | 14:20

Groene kaart? vernieuwing :)

Slightly_Stoopid | 04-11-09 | 14:20

Chapeaux! Keurig gedaan, mannen!

Hailstorm | 04-11-09 | 14:20

Hanneke Groenteman kan wel inpakken. W-NL wordt ook toegelaten.

Nee dus! | 04-11-09 | 14:20

Gefeliciteerd GS! Moeten we hier de linkse media de schuld van geven?

mokum4all | 04-11-09 | 14:19

Gefeliciteerd. Next year the revolution will be televised !!!

me,myself and IK | 04-11-09 | 14:19

Feli

Klaksmeister | 04-11-09 | 14:19

Bijdeweg: Is iemand zo lui om even een paar screenshotjes te maken. Werk laat niet toe.

WesleyRBK | 04-11-09 | 14:17

nl.tinypic.com/r/2hq3yoz/4

Slightly_Stoopid | 04-11-09 | 14:19

Waarom hoor ik de intercom van Regie/Cameramensen? 'Draaien we 16 bij 9?' enzo? Netjes gedaan.

Ricksdaalder | 04-11-09 | 14:19

Dat waren mooie woorden van Plasterk.

appart | 04-11-09 | 14:19

Gefeliciteerd dan maar.
Maar zo te zien gaan jullie precies hetzelfde doen met het geld als de andere omroepen...? Duurbetaalde manchetknopen-managers en dito auto's.

Yovo | 04-11-09 | 14:19

Proficiat GS/Powned

pykenike | 04-11-09 | 14:18

Felios! Maar de cravat en de mic (zalm- en biggetjesrose) vloeken een beetje...

erem | 04-11-09 | 14:18

Feli!
Laat de champi jullie goed smaken en daarna: aan de slag!

kersenflap | 04-11-09 | 14:18

Plasterk maar even laten doorstromen naar het volgende kabinet.

dodehoekspiegel | 04-11-09 | 14:18

gefeliciflapstaart!

Laat nu zien dat de omroepen niet zo veel geld nodig hebben om GOEDE programma´s te maken. Kom met onderzoeksjournalistiek, de peter repelsteeltje de vries 2.0 en een wegmisbruikers zonder koos speeding en die irritante kleine

Cadzand | 04-11-09 | 14:18

Plasterk kan het goed verwoorden.
Hij spreekt voor een bioloog bijzonder helder. :P

nenny | 04-11-09 | 14:18

Gefeliciteerd heren m/v. Goed bezig.

VVerner | 04-11-09 | 14:17

Mag ik nou die tuktuk van Kim?

Conan de Rabarber | 04-11-09 | 14:17

Bijdeweg: Is iemand zo lui om even een paar screenshotjes te maken. Werk laat niet toe.

WesleyRBK | 04-11-09 | 14:17

komt er ook nog een reactie van Kim?

Marcodepannekoek | 04-11-09 | 14:17

Inderdaad ambitie: WERELDHEERSCHAPPIJ!

Rector Reflector | 04-11-09 | 14:17

Nou, veel succes dan he.

Achterdocht | 04-11-09 | 14:16

Rutger toch...

FlesjeFanta | 04-11-09 | 14:16

Whoehoee!!!!! :-D

femfataal | 04-11-09 | 14:16

Ik hoorde daar het woord KIM! KIM is de held!

reade romke | 04-11-09 | 14:16

sssssssssst!

appart | 04-11-09 | 14:16

Ok nu is het al niet grappig meer.

weeblzonderbob | 04-11-09 | 14:16

JEEEE ! :-D
Toegelaten :)

blackbirdiscool | 04-11-09 | 14:16

toegelaten! :D

Marcodepannekoek | 04-11-09 | 14:16

Gefeliciteerd!!

Hilversum gaat kapot!

sjonkanon | 04-11-09 | 14:15

Feli's

seven | 04-11-09 | 14:15

Rutger 8x Balkenende?

i.i.g. lekker aanschuiven bij de big-5.

rechtsheeftvoorang | 04-11-09 | 14:15

goede kerel die plasterk,lange verhalen kort maken

playahitty | 04-11-09 | 14:15

moment van de waarheid

Hommer | 04-11-09 | 14:15

Trouwens, ligt het nu aan mij of is Plasterk de enige competente minister in dit kabinet? En die man is niet eens beroepspoliticus (nu misschien wel, maar ooit niet). Dat is toch wel veelzeggend m.i..

_ILT_ | 04-11-09 | 14:15

Kim +1

Tömmchen | 04-11-09 | 14:15

WNL, de nieuwe Llink! (Maar dan aan de rechterkant van het spectrum..)

Rector Reflector | 04-11-09 | 14:14

Rutger haha, die lach. Gefeliciteerd! en ik zie een mooie vrolijke stemming. LLinks weg en PowNed erbij, een goede start.

mr. exp. | 04-11-09 | 14:14

Wat was dat met Kim?

nenny | 04-11-09 | 14:14

LOL @ Kim.
.
Verders: FELI POWNED!

RepubliekBanana | 04-11-09 | 14:14

Gefeliciteerd! Gewoon in het oude pand blijven. Fleischbaum als directeur. En fock de administratie. Bespaar je een paar miljoentjes.

WesleyRBK | 04-11-09 | 14:14

zo de spanning is weg, werd me bijna te serieus.

weetffniks | 04-11-09 | 14:14

Ow champagne , was half afk :X

SeriousBusiness | 04-11-09 | 14:14

Gefeliciteerd boys!

dikke boehoe | 04-11-09 | 14:14

proost!

politiek corrupt | 04-11-09 | 14:14

Nou nou wat mooi. Weer een subsidieclupje erbij...

Wim-Lex | 04-11-09 | 14:14

Kim steelt de show ! Rofl

FlesjeFanta | 04-11-09 | 14:14

Wat deed Kim?

ZeuSje | 04-11-09 | 14:13

fapz0r | 04-11-09 | 14:13
Lol tnx.

titsme | 04-11-09 | 14:13

lekker Kim :)

Marcodepannekoek | 04-11-09 | 14:13

Whahaha! +1 voor Kim

BigBill | 04-11-09 | 14:13

gefeliciflapstaart. omdat ik één van de eerste leden ben zijn jullie eigenlijk verplicht om bij mij tapijt te kopen. ik zit nog geen 10 minuten van het mediapark vandaan dus ik zal geen voorrijkosten rekenen. www.couponhuis.nl

beetjestijl | 04-11-09 | 14:13

Lol Kim net :P

RedBullGeeftVleugels | 04-11-09 | 14:13

Geweldig, KIM die de champagne te vroeg ontkurkt!

Harius | 04-11-09 | 14:13

Kim z'n timing is niet zo sterk lol!!

JAroen | 04-11-09 | 14:13

Gratz! @Kim, gotverdoeme stomme kudt, zit je nou champagne te openen tijdens de pressco?

haatbaard | 04-11-09 | 14:13

Zakte kim nou door z'n stoel heen ofzeau? Hahaha, lol @ ruktor's lach :-)

SeriousBusiness | 04-11-09 | 14:13

"Allereerst BNL"KNAL!

lol, niet té gretig jongens ;)

Teddybear | 04-11-09 | 14:13

Haha, Kim te vroeg met de bubbels...

dosis | 04-11-09 | 14:13

Hoe is het met Kim?

Hommer | 04-11-09 | 14:13

Kim ontplofte?

die van hiernaast | 04-11-09 | 14:13

Kim +1 Lach van Rutger erdoorheen +1

Spot+ | 04-11-09 | 14:13

Kim wat deed je? :p

titsme | 04-11-09 | 14:13

mooie actie Kim... hahahah

Blab | 04-11-09 | 14:13

LOL @ kim in de achtergrond die de fles te vroeg open maakt :D

fapz0r | 04-11-09 | 14:13

LOL @ Kim

... en de lach van Ruktor eroverheen

Rell4 | 04-11-09 | 14:13

Staan ze! Hulde!

Rector Reflector | 04-11-09 | 14:13

Nou congrats: nog even mijn verlanglijstje; alle afleveringen van "Een Prettig Gesprek", "Pen and Teller on Bullshit", geen nutteloze US sitcoms en allerhande series, dat kopen de commerciëlen wel en/of dowloaden we via torrents.

Kim wat doe je?

_ILT_ | 04-11-09 | 14:13

Gefeliciteerd :D

RedBullGeeftVleugels | 04-11-09 | 14:12

huh?

Slightly_Stoopid | 04-11-09 | 14:12

Kim opent de champagne LOL!!

Flipp3rt | 04-11-09 | 14:12

DIE LACH VAN RUT!

weeblzonderbob | 04-11-09 | 14:12

ik hoorde een ballon meneer Kim hahaha

appart | 04-11-09 | 14:12

Krijgen de leden nu ook wat? Ik heb nog nooit wat ontvangen, zelfs geen welkomsbrief!

reade romke | 04-11-09 | 14:12

Lol!!!!!!

Rector Reflector | 04-11-09 | 14:12

hihi

Knallert | 04-11-09 | 14:12

Ik (kijk maar naar de nick) heb mijn eigen omroep... woohoo ;-)

Powned | 04-11-09 | 14:12

POONT

Knallert | 04-11-09 | 14:12

Audi aub....

de peer | 04-11-09 | 14:12

Gefeliciteerd GS! =)

Ome WiIlem. | 04-11-09 | 14:11

jeeuuww...
heozo was llink op t internet bezig? :S

Mopho | 04-11-09 | 14:11

Nu nog even een al dan niet vrijwillige euthanasie regelen voor die senielen van MAx en dan ben ik al een stuk blijer.

Grumble | 04-11-09 | 14:11

Dag LLiNK. :D

Tömmchen | 04-11-09 | 14:11

Jongens, jongens wat een feest!

femfataal | 04-11-09 | 14:11

LLink is downgelinkt!

Brakke Obama | 04-11-09 | 14:11

En Llink er uit. Mooi zo.

bbbachstra | 04-11-09 | 14:10

Gratz en maak ze kapodt die linkse tyfuszooi in Hilversum. Nieuwe programma's:
SloopJoop
Komt een Imam bij ...
Dushi met een Uzi
Sportjournaal met K1, motocross, Paris Dakar verslag, GEEN VOETBAL.
Verborgen camera bij links

funkyd | 04-11-09 | 14:10

Llink eruit!

FlesjeFanta | 04-11-09 | 14:10

Link d'r uit gegooid! :)

Marcodepannekoek | 04-11-09 | 14:10

Proficiat! En Llink ligt eruit. Wat een verrassing

Herr Inspector | 04-11-09 | 14:10

Ik hoor daar een *plopje* in de verte. Gefeliciteerd. En nu waarmaken.

AdmiraalHerman | 04-11-09 | 14:10

Ik hoor alleen maar een beetje Haddaway muziek bij het circuit van Assen, niks geen Nieuwspoort.

Henk op de Bres | 04-11-09 | 14:09

Link heeft gefaald, mhuhahahaha

Powned 1
Llink 0

Flipp3rt | 04-11-09 | 14:09

doei Llink!

Tapeworm | 04-11-09 | 14:09
-weggejorist-
Hanz Ziezo | 04-11-09 | 14:09

Linkk wordt weggejorist!

Rector Reflector | 04-11-09 | 14:09

'dankjewel' :')

Knallert | 04-11-09 | 14:09

Gefeliciteerd :D Ik ben benieuwd :)

Spelbreker | 04-11-09 | 14:09

"Lange neus naar eenieder die ons geen kans had toegedicht; wanneer GeenStijl ergens zijn zinnen op zet, gebeurt dat ook."
Mag ik jullie smeken om hierna jullie zinnen te zetten op een kwalitatieve nieuwswebsite? SpitsNieuws is echt huilen met de pet op elke dag. Iedereen stoort zich eraan.

Handige Harrie | 04-11-09 | 14:09

Bats | 04-11-09 | 14:08
Backup stream werkt perfect..

Rector Reflector | 04-11-09 | 14:08

'Wat heeft Geenstijl met de televisie te maken' ? tederewillem | 04-11-09 | 14:05
Alles man,alles!

appart | 04-11-09 | 14:08

proficiat

sjaakdeslinksesul | 04-11-09 | 14:08

En nu laten zien dat jullie wel met jullie budget om kunnen laten gaan, dus niet verbrassen maar het goede voorbeeld!..

Semmo | 04-11-09 | 14:08

Feli's, maar wel een kudt begin zo met een falende stream.

Bats | 04-11-09 | 14:08

Ohja. En Gefelischiteerdt.

Datdanweerniet | 04-11-09 | 14:08

Dan laten jullie al van die kudtautootjes zien, en dan staat er geen eens GS op de vooruit.

.Joop | 04-11-09 | 14:07

tros gaat door, nog 5 jaar langer al die nederlandse zangertjes moeten aanhoren

Marcodepannekoek | 04-11-09 | 14:07

Van harte, nu eerst feesten en dan los!!

Nojodaaaaaaaaaaa | 04-11-09 | 14:07

Mirjam__ | 04-11-09 | 13:59

Behoorlijk arrogant om 120.000,- euro weg te wuiven. Wel stoer dat je je dat kan veroorloven.

tederewillem | 04-11-09 | 14:07

Ohw ziet Ronald er zo uit zonder hoed...

roestvrijtaal | 04-11-09 | 14:07

Lang leve de stijlloze omroep! Mooi recht in het gezicht van alle nee-schudders.

Alca | 04-11-09 | 14:07

en JOOP-net, zijn zij al aspirant?

Bern. | 04-11-09 | 14:07

"Vanaf september gaan wij de boel een flink omspitten daar in Hilversum"
Doe de spellingscontrole er es overheen doen.

Datdanweerniet | 04-11-09 | 14:06

Gefeliciteerd gasten, maak er wat leuks van,,

johnboy | 04-11-09 | 14:06

Windows media playert? Pfff gaat daar ons belasting geld heen..? En ook niet aankomen met silverlight. Flash! damnit.

Nilez | 04-11-09 | 14:05

Stoere autorace, whats next?

The schoenveter | 04-11-09 | 14:05

Wat heeft Geenstijl met de televisie te maken? En waarom is het belangrijk welke poppetjes er op die lobotomie-doos wisselen voor andere poppetjes?

tederewillem | 04-11-09 | 14:05

ik zie alleen maar het TT circuit?

Meneer de Leeuw | 04-11-09 | 14:05

Klinkt goed, zo'n baantje. Wat moet je kunnen?

prestodegekste | 04-11-09 | 14:05

WIEHOEOEOEOEOEOEH!!!

Luiten | 04-11-09 | 14:04

Van harte jongens. Ik kan niet wachten tot de eerste Autoblog uitzending. Hopelijk weer een goed autoprogramma op de buis. En natuurlijk veel scherpe reportages. Er bestaan geen heilige huisjes!

koffieboer | 04-11-09 | 14:04

Gratz

StijlvolRechts | 04-11-09 | 14:04

waarom zie ik alleen maar auto's

Marcodepannekoek | 04-11-09 | 14:03

heee alleen de backup geeft live feed

Scheepskameel | 04-11-09 | 14:03

Ik zie alleen maar auto's...

Reez | 04-11-09 | 14:03

gefeliciteerd jongens! volg de livestream op dit moment

vincent uit groninge | 04-11-09 | 14:03

Gefeliciteerd heren, en nog weinig jaartjes Hilversum.

Warren G. Harding | 04-11-09 | 14:03

Namens alle leden, wat heerlijk dat onze stem nu eindelijk geluid krijgt!!! Drie maal hoezee!!!

Mauzzie | 04-11-09 | 14:03

Grappig, die roze microfoon op tafel.
Ik begin er al aan te wennen..

Rector Reflector | 04-11-09 | 14:02

Gefeliciteerd!
En nu als de bliksem aan de slag om er ook daadwerkelijk iets beter van te maken dan wat er nu op de publieke omroep is te zien.

de Petomaan | 04-11-09 | 14:02

Van harte gefeliciteerd allemaal! Nu maar wachten op de allereerste uitzending. MAAK DAAR WAT VAN, zodat we niet voor niks lid zijn geworden!

Maanlander | 04-11-09 | 14:02

grtz! :)

saintinel | 04-11-09 | 14:02

geproficialiteerd!!!!! heeeeeeeeeeeeeeel errug benieuwd hoe jullie straks Hilversum gaan omspitten!!

nolke53 | 04-11-09 | 14:02

Gefeliciteerd!

appart | 04-11-09 | 14:02

geyle roze mic tussen alle boring sbs poesjes

Roon | 04-11-09 | 14:02

gefeliciteerd. Nu maar hopen dat GS zo blijft

SJOERDASSEN | 04-11-09 | 14:01

niet eens een HD uitzending, dat begint lekker!

Knallert | 04-11-09 | 14:01

kijkt naar links, kijkt naar rechts, kijkt weer naar links..... oké er komt niks aan.

corsleutel | 04-11-09 | 14:01

Powned in, GS out. Gefeli!

N23 | 04-11-09 | 14:01

Congrats!

Fluffy Bunny | 04-11-09 | 14:01

gefeliciteerd

Woutie | 04-11-09 | 14:00

Jammer, jullie moeten een directeur aantrekken en ik ben al gekleed (bijna dan) dus het gaat me neus weer voorbij.

BBmetR | 04-11-09 | 14:00

Gefeliciteerd! Ben benieuwd...

Dekhangxt | 04-11-09 | 14:00

+1 voor Powned
-1 voor silverlight
-1 voor de stream zelf

Kan niet wachten op die Powned TV-gids met veel geyle chicks, ben immers betalend lid!

mail cheauvinist pic | 04-11-09 | 14:00

Gefeliciteerd!!! Wanneer is het feest?

Da_Vincentius | 04-11-09 | 14:00

feli!

Tapeworm | 04-11-09 | 14:00

Helemaal top, opmaken dat geld!

Harius | 04-11-09 | 14:00

Gefeliciflapstaart! (dat is met een t ja)

N1ckname | 04-11-09 | 14:00

Congrats!

Gainsbarre | 04-11-09 | 14:00

Maar is Llllink er nu uitgeflikkerd?

commenteerdert | 04-11-09 | 13:59

Doe es iPhone techniek supporten nu je toch publieke omroep bent

hfakker | 04-11-09 | 13:59

Gefeliciteerd!

FlesjeFanta | 04-11-09 | 13:59

goed bezig knullen..

nu even een paar TV's verloten ofzo, dan heb ik een goede reden om te kijken.

Johnplayer | 04-11-09 | 13:59

Gefeli! PowNed komt in het pand van Llink zeker?

w0kkel | 04-11-09 | 13:59

Ah nee! Geen Silverlight!!!

Nee dus! | 04-11-09 | 13:59

En vanavond bij de DWDD. Kijken!

Theo Osti | 04-11-09 | 13:59

Gefeliciflapstaart.... wil ook wel bij jullie komen werken... 1/3 balknorm is ook goed

Mirjam__ | 04-11-09 | 13:59

Feli..

Rector Reflector | 04-11-09 | 13:58

Het zal wel weer niks worden. Avonturiers op kosten van de hardwerkende Nederlander.

Urreburre | 04-11-09 | 13:58

Netjes netjes! Gefeliciteerd

qerstman | 04-11-09 | 13:58

Ik kijk erna uit! Volhouden en succes ermee

wybert | 04-11-09 | 13:58

Super!, als de livestream het ook nog doet?

Waterkoker | 04-11-09 | 13:58

G E F E L I C I T E E R D !

Knallert | 04-11-09 | 13:58

Yeah feli

otto maan | 04-11-09 | 13:58

Gefeliciteerd ouwe rattenvangers!

Necrofiele Badeend | 04-11-09 | 13:58

Tief toch es op met die Silverlight shit!

Prof. van Leipum | 04-11-09 | 13:58

Gefeliciteerd dan maar!

Tele Romeo | 04-11-09 | 13:57

gefeliciteerd boys

el-bobby | 04-11-09 | 13:57

Eindelijk, dit wordt smullen!!

zuiver water | 04-11-09 | 13:57

Kunnen jullie ook even je zinnen zetten op "Sloop DeJoop"?

Nee dus! | 04-11-09 | 13:57

gefeliciteerd

cstm | 04-11-09 | 13:57

Gefeliciflapstaart GS en Powned!

Leipe Lennie | 04-11-09 | 13:57

Gefeliciteerd en gaan met die banaan.

Duc1198 | 04-11-09 | 13:57

Jeuh.

Eihoofd20 | 04-11-09 | 13:57

Van harte, mannen. Maak er iets moois van!

Nee dus! | 04-11-09 | 13:57

Nou hehe, eindelijk. *terug gaat naar livestream*

DeToerist | 04-11-09 | 13:57

Nice! Gefeliciteert jongens.

radiohoofd | 04-11-09 | 13:57

Gefeliciflapstaart!
Ik kijk uit naar de eerste omroepbode.

Bos Hout | 04-11-09 | 13:56

Gefeliciteerd en FIKS die stream dan!

mail cheauvinist pic | 04-11-09 | 13:56

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland