Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Het <s>C1000</s> AH Rosbief Mysterie

rosbief.jpgGoed, zegt u het maar. 'Iek!', 'Bah!' of 'Blegh'? Rosbief ziet er natuurlijk altijd vrij ranzig uit maar de aanblik van dit C1000 schaaltje versch vlees roept toch enkele vragen op. Want waarom hebben de onderste plakjes uit het bakje een andere vorm en lijken ze qua kleur op het gemiddelde VARA lid? Wij fluisteren: Oostblok, dode kinderen en iets met toegevoegde hormoonstofjes. Vergeet dat oude ijzer in de Kellogg's, hier hebben we iets veel groters te pakken. Veel plezier met boodschappen doen! CORRECTIE: In de onderliggende link staat dat de C1000 heeft plaatsgemaakt voor een Albert Heijn. Dit vlees is dus gekocht bij een Albert Heijn filiaal dat voorheen een C1000 was.

Reaguursels

Inloggen

Niet ouwehoeren over de rosbief van de Appie. Eet ik al jaren met plezier. Heerlijk. En die verkleuring van de onderste plakjes is normaal.

Durnstic | 02-11-09 | 17:07

Trouwens, we moeten ons juist zorgen maken als het vlees er allemaal ontzettend mooi en rood uitziet. DAT is juist niet normaal!

Giraffe | 02-11-09 | 09:42

Niks aan de hand, jaren bij AH gewerkt op de... juist afdeling Deli (vleeswaren dus). De rosbiefen bij AH zijn wat langwerpig. Die ronde plakjes zijn gesneden van de 'kop' van het stuk. De langwerpige van de zijkant. En die kleur, dat komt omdat ze onder hebben gelegen. Wij (studenten) sneden op de zaterdagen alles vers vanaf 7u des ochtends en om 9 uur was het al verkleurd. Doe je niks aan, doet niks af aan de kwali! :-)

Giraffe | 02-11-09 | 09:42

Pff, ik heb er gewerkt, bij de C1000 dan.
Weet niet hoor, maar persoonlijk proef ik geen verschil tussen die van de AH en die van de C1000..
Vlees is vlees.

Kialna | 02-11-09 | 00:41

als dit de AH in meyhorst, Nijmegen is snap ik het.
Die was vroeger c1000 en de bewoners van het wijk zijn alleen dol op skaap.
Conclusie dit is meer dan een jaar oud :

jankaas | 01-11-09 | 21:06

welke mongool koopt daar ook zijn vleesch.

koenk | 01-11-09 | 17:11

Wij noemen dat thuis 'schaamlippenvlees'. Heb me voor de toonbank ook al een keer versproken. Wij kopen het overigens op de markt van Huizen bij Wim en Alie(R.I.P.) Klein: mooier vlees kan je je niet voorstellen. Bovenstaande beelden treffne we daar ook bepaald niet aan....

Merugop | 01-11-09 | 15:34

@ Kars88 | 01-11-09 | 11:29
Het is misschien ook wel eens vers maar ik kan nou niet zeggen dat AH uitblinkt in versheid. En ik kan het weten want er is hier in de stad praktisch niks anders dan AH dus ik kom er nogal vaak. Ik heb meegemaakt dat er bruine filet americain met parmezaanse kaas in de vitrine stond. Ik tegen het mormel achter de counter gezegd dat het over de datum was.. Stond het er de volgende dag nog. Kaas van AH schimmelt ook vaak al binnen een week.

Basje1738 | 01-11-09 | 11:56

Heerlijk hoor zo'n broodje gesneden schaamlap. *braak* maargoed kutvlees varieert irl ook van lichtroze en sappig tot oudbruin en gortdroog dus wat maakt het allemaal uit.......

Basje1738 | 01-11-09 | 11:45

@[[[Mad.doC]]]

Ongenuanceerde onzin die je daar uitkraamd!

Kars88 | 01-11-09 | 11:29

Vers bij de AH = iets wat niet bevroren is. (maar kan best een jaar in de vriezer gelegen hebben)

[[[Mad.doC]]] | 01-11-09 | 09:22

Rotbief?

Neox | 01-11-09 | 06:17

Gatverrr

gewoon autochtoon | 01-11-09 | 00:53

Vleessnijder bij de ah (a 5 euro per uur netto verdiensten) snijdt laatste rosbeef en daarna een nieuwe, en dan heb je net dat pakje, echt heel boeiend.
Ga gewoon naar de ah met dat spul en vraag een nieuw setje.
@ echte slagers: echt fokking duur zeg. Ik kraak nog liever een pand als dat ik naar een echte slager ga.
-Supermarkten leveren goed vlees tegen een redelijke prijs-

doppertje | 01-11-09 | 00:33

Barre_de_k | 31-10-09 | 13:13

Ga lekker gras eten minkukel.

gladstoned66 | 31-10-09 | 23:44

Ik werk zelf ook op vleeswaren afdeling
De linker is van het kontje af gesneden , kontje is heel donker en totaal geen rauw/rood vlees te bekennen. de ronde vorm komt omdat dit van het einde is afgesneden en rosbief heel makkelijk vervormd, door dat je tegen het vlees moet aandrukken word het bol
De rechter is voorbij het kontje gesneden en zoals het dus hoort

Die van linker foto verkopen wij niet (AH) dat gooien we weg
Maar sommigen mensen vinden dat juist lekker

Wat we wel opvalt is dat vloeitje bij ah doen ze geen vloeitjes tussen rosbief want dat word alleen gedaan bij vlees dat snel scheurt en aan elkaar plakt

Als je smerig rosbief wil moet je die van de vorige dag kopen meestal alleen in ochtend verkrijgbaar als je eerste plakje weg haalt is het helemaal groen
omdat rosbief bizar snel verkleurt

Hit | 31-10-09 | 22:46

Zulke rosbief heb ik nog nooit gezien in een Albert Heijn

Kars88 | 31-10-09 | 22:22

Waarom kan ik niet inloggen op het vorige topic?

Canis Spurcus | 31-10-09 | 21:53

Ahhh, jullie zijn wakker!

JPODUDE | 31-10-09 | 21:11

slagerszout, zout met nietriet?
Nitriet tegen verkleuring?

mois | 31-10-09 | 21:08

Voor vlees kan je het beste een dorps-slager opzoeken, als het effe kan een in een regio met veel veeboeren, deze zit vaak het dichtste op de aansluitende ketens van boer en vleeshouwer, vaak verwerkt hij het vlees zelf, krijgt eerste keus omdat hij de vleeshouwer persoonlijk kent (vergelijkbaar aan luxe restaurants), en vanwege de beperkte edoch vaste klandizie (het is en blijft een dorp) is de kwaliteit zeer hoog, en de prijs verrassend laag.
Supermarktvlees mag geeneens vlees heten, dan kan je nog beter aan de sojabrokken of hondevoer. vergelijk een blik Bonzo-rundvlees maar eens met draadjesvlees van de AH, er is vrijwel geen verschil.

koen_c_s | 31-10-09 | 20:56

Tering hee, waar gaat dit nou over? Als je denkt dat het echt te goor is om te eten, bel dan de hotline van de keuringsdienst van waren. Dan komt er een inspecteur bij je thuis alles bekijken, hij heeft een laptop bij zich en schrijft al waarnemend zijn rapportage. Wel het kassabonnetje bewaren. Als het echt bedorven shit is of redelijkerwijs niet te vreten, dan krijgt de leverancier een tsunami van controles over zich heen. Welke procedures zijn gevolgd, hoe de meuk gelabelled is enz., enz. Dus waar lullen jullie nou over?

JanRap | 31-10-09 | 20:53

Weggejorist, blijkbaar was ik iets te kritisch... mea culpa

Dan maar een mening over t vleesch zelf... heb ik op mijn werk ook altijd, even laten ademen, geen probleem.

rooiebaron | 31-10-09 | 20:45

Koop voor de gein eens zo'n blauw bakje met 3 haringen bij de Albert Heijn. Gegarandeerd nachtje kotsen.

AntiProfeet | 31-10-09 | 20:39

Vlees verkleurt als gevolg van blootstelling aan licht. Dat de onderste laag van een ander stuk vlees is dan de bovenste is in ieder geval wel iets om de managert op aan te spreken, want dat is enigzins misleiding. Anderzijds kun je het wel gewoon eten en de smaak zal waarschijnlijk ook niet afwijkend zijn. Mocht de managert niet thuisgeven of zegt 'ie "boeieh" dan is het tijd om een ander supermarkt te zoeken of een slager of het zooitje Vara gezichtsvlees keihard te slikken!

_ILT_ | 31-10-09 | 20:38

Gewoon opeten en als er slachtoffers vallen weet je het zeker. De schade valt te claimen, mits je de vleeswaren onafhankelijk hebt laten keuren (voedsel en waren autoriteit). Heel misschien zijn de fotootjes voldoende.

drie kinderen | 31-10-09 | 20:36

Wat is het probleem eigenlijk? de ene rosbief is de andere niet. Verklaring over vorm: gesneden van ander stuk vlees. Verklaring kleur: tja, ondergrond,maar kan ook dat de ene wat langer gegrilld is als de ander. Of iets ouder, wat het verhaal wel wat zinniger maakt.

am | 31-10-09 | 20:28

ik heb dit ook gehad bij de c1000 hoor, de vlees onder de mooie plakken was veel slechter. Ik vermoed een complot.

RS Verb | 31-10-09 | 20:20

Ik moet het inderdaad met Jikovitch eens zijn.

Trouwens een verschrikkelijk goede manier om mensen minder te laten eten, zwarte borden. Erg effectief tegen dingen als eetlust.

Nietvoordekat | 31-10-09 | 20:05

Twee dingen vergelijken vereist wel dezelfde randomstandigheden. De linkerplakjes liggen op een zwart stuk plastic, de rechterplakjes op een rood bord. Dit maakt de linker vanwege het doorschijnende gehalte van rosbief uiteráárd grijzer, en de rechter rozer.

Beetje jammer eigenlijk wel.

Jikovitch | 31-10-09 | 19:59

-weggejorist-

rooiebaron | 31-10-09 | 19:49

-weggejorist-

caspert79 | 31-10-09 | 18:47

Als je rosbief helemaal afgesloten bewaard wordt het inderdaad grijs van kleur, als je vervolgens wat zuurstof erbij laat komen zul je zien dat het na een tijdje weer rood gekleurd wordt, kortom vals alarm mensen, is gewoon een natuurlijke reactie...

Sloober | 31-10-09 | 18:19

Mja dat zullen wel gewoon de oude plakjes zijn, welke verborgen op een paar nieuwe plakjes....

RizMan | 31-10-09 | 18:17

A L B E R T H E I J N ! ! !

Is er dan niemand daar die de comments leest? Of is jullie systeem zo brak dat je een titel niet meer achteraf kan aanpassen? Prutsers!

Mark 9712 | 31-10-09 | 18:03

"Gezellig puzzelen, net als vroeger."

*no. 12 & 17 nog mist*

widtvoet ® | 31-10-09 | 17:54

AH!AH!AH!AH!AH!AH!

JPODUDE | 31-10-09 | 17:50

God wat ben ik blij dat ik straks dejoop.nl lanceer, zit nu al mezelf af te rukken bij de gedachte, oei, paarse broek vlekt wel als de tyfus zeg....

jolovonfransisco | 31-10-09 | 17:43

Ik hoop dat C1000 jullie nu es kapot gaat sue-en... als je een artikel schrijft op basis van bepaalde bronnen, ga die bronnen dan eerst goed lezen.

De Keurslager | 31-10-09 | 17:29

Jeez, lezen is ook een vak Geenstijl, dit artikel gaat duidelijk over plakjes van de AH, niet de C1000. Ja, er staat 2x het woord C1000, maar daar werd het vers gesneden en verpakt, nu is het een AH geworden en is het ranzig...

Er staat zelfs in de comments daar dat het de AH uit de muziekwijk is, in Almere. (Dat maakt het nog erger!)

Yor | 31-10-09 | 17:21

Varkensgriep ?

Calihero | 31-10-09 | 17:11

Pas ff dat stukje aan wilt u, is t nu nog niet duidelijk dat dit (natuurlijk) de AH betreft?!

JPODUDE | 31-10-09 | 17:06

Necrofiele slagert

Rien7847 | 31-10-09 | 16:51

Die plakjes op het schaaltje zijn gewoon afkomstig van het begin/einde van de rosbief. Niets mis mee dus. Maar leg die plakjes dan wel bovenop. En als je kunt uitleggen waar het verschil door komt, krijgen de mensen ook geen achterdocht.

Mubbenschonster | 31-10-09 | 16:15

waarom moet ik toch steeds aan Mevr. Jongerius denken,......

b_b | 31-10-09 | 16:12

mwahh

klodder | 31-10-09 | 16:06

@klodder | 31-10-09 | 15:48
Wel knap dat je je zelf tokkie noemt.

Hölzenbein | 31-10-09 | 16:00

Kansloos stukje met de verkeerde supermarkt keten.
Het is van de AH en niet van de C1000.

Lees: "Vroegâh, toen ik nog heel veel bij C1000 winkelde, werden de vleeswaren vers voor je neus gesneden en verpakt."

"Du moment dat bekend werd dat C1000 zou gaan plaatsmaken voor Albert Heijn was het afgelopen met vers snijden en kwam alles opeens voorverpakt binnen."

Blaatschaapje21 | 31-10-09 | 15:59

"Goedemiddag slager, twee doosjes Rennie graag."
widtvoet ® | 31-10-09 | 14:15 - LOL!

Manonvriendelijk | 31-10-09 | 15:55

Dit is al net zo ontzettend NIET BOEIEND als die schooier die een paar eurocent bij de AH wilde hebben met zn Robijn... -100

MeLikeGS | 31-10-09 | 15:54

Standaard procedure bij de C1000, verpakkingen met verkleuring van de voorgaande dag worden aangevuld met een laagje verse vleeswaren. Nieuwe sticker erop en weer verkopen.

Uiteraard zou het ook zo kunnen zijn dat er twee verschillende stukken rosbief zijn gebruikt. Door het braden worden de uiteinden een stuk donkerder dan het midden.

gristen | 31-10-09 | 15:50

-weggejorist-

Hatsjoesnies | 31-10-09 | 15:50

Supermarkten zijn voor tokkies of werkende ouders met van die energie verslindende kleine ettertjes.

klodder | 31-10-09 | 15:48

Er zijn nu eenmaal "supermarkten" waar ze pakjes die er niet meer zo "vers" uitzien openmaken, de bovenste plakjes eraf halen en vervangen voor "verse" plakjes.
Opnieuw dicht sealen en verkopen die zooi.
Of dit soort "worst" verwerken tot filet american. (kleur en smaakstoffen doen wonderen.)
Er zijn nog maar weinig winkels waar ze de worst voor je "vers" snijden.

Echt waar? | 31-10-09 | 15:45

Het vleeswaren komt overigen inderdaad niet van C1000, zoals GS beweert (pas dat eens héél snel aan, GS..!). Het vleesje is gekocht in onze nationale kwaliteits supermarkt Albert Heijn. Maakt het eigenlijk alleen maar grappiger. Want Albert Heijn is helemaal geen kwaliteit. Ze laten je alleen dénken dat 't kwaliteit is. Dat heet 'formule' en is geadviseerd door een dure paarse broek. Die van de factuur z'n eigen vlees in laat vliegen uit Ierland.

Jerry Nick | 31-10-09 | 15:39

Goh, bij 1 C1000 ligt een schaaltje rosbief dat iets donkereder van kleur is dan normaal. Jullie weten toch wel dat bijna alle C1000's ondernemer zijn, en dus zelf van alles kunnen bepalen? Dus de ene C1000 heeft wel de juiste verlichting die niet vlees verkleurt, en de andere weer niet. Big deal zeg. Gewoon op de datum letten, dat is veel belangrijker. En zolang er nog geen schimmel op staat, is er niets aan de hand.

liefkleinhuftertje | 31-10-09 | 15:35

Tja. Een bonus voor de CEO. Een bonus voor de CFO. Een legertje hoofdkantoor adviseurs op 'uurtje factuurtje'-basis. Een top notch reclamebureau met swingende ideeën. Dure inkoopjongens met dito maatpak en leasebak die leveranciers tot op het bot afkluiven. Gedegen en daardoor kostbaar onderzoek naar loop-, kijk,- ruik- en koopgedrag op de winkelvloer (of: 'hoe de consument onbewust nog meer geld uit de zak kan worden geklopt'-onderzoek). Kost allemaal een boel centjes. Dan blijft er niet veel geld meer over om gewoon een goed en betaalbaar stukje vlees in die ISO genormeerde koelvitrine met brandvertragende capaciteiten te leggen...

Jerry Nick | 31-10-09 | 15:33

Is het door de muizen bewerkt,die muizen van AH 2 Gogogo! ?

lichtpunt | 31-10-09 | 15:26



Als iedereen die hier loopt te zeggen dat je voor vlees naar een slager gaat, dat dan ook daadwerkelijk zou doen. Zouden er niet steeds minder slagerijen zijn. Met als gevolg dat de afstand van je huis naar een slagerij dus minder ver is. En door de concurrentie het vlees ook minder duur is.

Harvester | 31-10-09 | 15:11

Joehoe mutsaarsch... doe es wakker worden en comments onder je gelinkte stukje lezen. Zoals al eerder opgemerkt... 't gaat over Appie ipv C1000.

madakantognie?! | 31-10-09 | 15:07

Wat een onzin is dit topic. Hoop geschreeuw, weinig wol. Gesneden rosbief afkomstig van 2 verschillende vleesdelen op 1 schaaltje, what's the big deal?

Koekiemonster | 31-10-09 | 15:03

overigens: Het gaat over AH... Even editten GS!

zucht... | 31-10-09 | 15:01

Nee, dan moet je lekker shoarma gaan eten na het zuipen!!!!!
Woehah!!!!
Dan is er niks aan de hand?

sjimmysjedow | 31-10-09 | 15:00

Aan alle sukkels die de 'ambachtelijke' slager om de drie jaar aan een nieuwe Opel Vivaro helpen door de biefstukjes aldaar te kopen: U wordt genaaid! De paar vleesgroothandels die nog over zijn beleveren de supermarkten én de slagerijen uit dezelfde vrachtwagen (echt eerlijk 100 %)...

Daar komt bij dat je aan het vlees op de nuffige rvs-schalen bij de ambachtelijke slager nooit kan zien hoe lang het er al ligt. Bij de supermarkt heb je tenminste nog een referentie door de datum die erop staat.

zucht... | 31-10-09 | 15:00

" Wout schreef op 30 okt 2009 om 20:13:57:
'Hier' is Albert Heijn Almere-Muziekwijk."

Pepp1 | 31-10-09 | 14:58

Gewoon aan de kat geven. Als die het eet, dan is het goed.

Pepp1 | 31-10-09 | 14:56

Heb afgelopen zomer deze docu gezien Food Inc.
Idfa laat het komende november ook zien
(trailer) www.youtube.com/watch?v=5eKYyD14d_0

Beschrijft de manipulatie van de moderne voedingsindustrie in de VS. Illusies over veiligheid en onmacht van de consumenten. Maar laat aan de andere kant heel duidelijk zien dat het ook anders kan, sterker nog... verschuiving vindt plaats om dit moment

Doerian | 31-10-09 | 14:55

@Dafman 14:27
Wat klaag je nou, maden in je vlees is extra vlees en extragratis, gewoon in de pan en smullen maar.
*gaat niet bij Dafman eten*

necrosis | 31-10-09 | 14:42

@GeflipteVlaflap
Hou je er rekening mee dat Teun reeds een mevr. Teun heeft en necro nog geen mevr. necro heeft.
En het leeftijdsverschil, ach dat valt toch wel mee.
*hoopt op slecht geheugen van Vla*

necrosis | 31-10-09 | 14:39

Mijn vleesch ziet er ook altijd wat verlept uit als het drie dagen in het plastik heeft gezeten. Big deal.

widtvoet ® | 31-10-09 | 14:38

C1000 heeft bij ons ook al lang afgedaan als vleessupermarkt. Dagen voor de THT-datum stinkt het vlees vaak al naar rottende kameel. De maden lopen nog net niet in polonaise door het pakje.
De groente van de C1000 is vaak al net zo slecht. "Verse sla" is volgens mij niet bruin... De AH is slechts 3 minuten verder lopen, dus geen C1000 meer voor ons!

Dafman | 31-10-09 | 14:27

"Je hoeft alleen even naar de wereld te kijken om het perverse gezicht van een duistere islam dagelijks te ontwaren." (Ephimenco)

Hans Moors, Bob de Graaff en Jaap van Donselaar, werk aan de winkel!

widtvoet ® | 31-10-09 | 14:26

De enige voorverpakte vleeswaren die voor menselijke consumptie geschikt zijn (en ook nog erg lekker zijn) liggen bij de Lidl. Je kunt een boel van die moffen zeggen, maar je hoeft ze niks vertellen over smaak van vleeswaren. Ook de rosbief van de Lidl is uitstekend.

koerbagh ® | 31-10-09 | 14:24

Vlees koop je gewoon bij de slager, niet bij de supermarkt.

captainobvious | 31-10-09 | 14:23

"Doet u mij dan toch die zure maar dan. Tis niet voor op brood!"

*eigenaardig met z'n tong roert*

widtvoet ® | 31-10-09 | 14:20

Dit gebeurt niet allen bij de c1000 ook bij de plus is het mij meerdere keren overkomen.

van Dam | 31-10-09 | 14:20

Rosbief is sowieso niet te vreten.

GeflipteVlaflap | 31-10-09 | 14:19

Vergeten te vertellen dat ze naast het omdraaien van het pakje vaak ook gewoon een vers stuk rosbief pakken, een paar plakjes ervan bij snijden en er bovenop leggen.

WootSchong | 31-10-09 | 14:16

Rosbief laten ze een aantal dagen liggen op de versafdeling. Ze controleren elke ochtend voordat de winkel open gaat de houdbaarheidsdatum. Is het pakje een beetje bruin aan het worden, komt dat op de stapel; eruit. Dan wordt de stapel 'eruit' weer gesorteerd of het nog te redden valt. Vaak wordt dan bij rosbief het pakje open gemaakt, het hele zooitje omgedraaid, zodat de rode en vers lijkende kant weer bovenop ligt, verpakt en weer opnieuw gestickerd met dus, een nieuwe houdbaarheidsdatum. Hoppaa, zo bespaar je best wat vlees. En alsjeblieft, ga niet met me in discussie hierover, ik heb er zelf ook aan meegewerkt.

WootSchong | 31-10-09 | 14:16

Je zal maar moeder of vader zijn van een overleden kind en je leest dan 'Wij fluisteren: Oostblok, dode kinderen en iets met toegevoegde hormoonstofjes.'. Hoe smakeloos gaat het nog geenstijl?

Hölzenbein | 31-10-09 | 14:15

Schaalvergroting en winstbejag heeft de smaak en kwaliteit van alle eten bedorven.
Geldt voor alle sectoren, zowel zuivel, groente, fruit, etc etc..

Waar vroeger veel kleine specialistische slagerijen waren, zijn er nu een handjevol *mega*slachthuizen waar het personeel nog slechter wordt behandeld dan de dieren.

Goede boodschap mensen :)

Doerian | 31-10-09 | 14:15

"Goedemiddag slager, twee doosjes Rennie graag."

widtvoet ® | 31-10-09 | 14:15

Ik ben hier necro, ik leef nog.
*virtueel kusje teruggeeft*
Enne Teun, ik vind jou ook lief hoor :P

GeflipteVlaflap | 31-10-09 | 14:14

@Teun van het Tuinpad 14:07
Frans had beter kunnen antwoorden dat er ook een speciale ruimte gereserveerd was voor..... nee, dat ga ik niet plempen, zelfs mijn beste vriend G-unite kan dat niet rechttrekken.
Witteman is gewoon een wandelende klavotz, zijn handtekening wil ik graag maar het liefst onder een blanco check.
*grinnik*

necrosis | 31-10-09 | 14:14

Is dit het Roswell mysterie anno 2009?
*gaat komkommers eten*

necrosis | 31-10-09 | 14:08

necrosis | 31-10-09 | 14:03
Frans had de bal terug moeten kaatsen door te vragen of Bach wel rolstoelproef is.
Dan had je Paultje moeten zien kijken.
Met zijn gegniffel.

Teun van het Tuinpad | 31-10-09 | 14:07

En nog steeds geen teken van leven van GeflipteVlaflap.
Doe eens reaguren en bijt eens lekker van je af!

necrosis | 31-10-09 | 14:06

Nu, ik die reactie van Wout lees, bedoelt hij hier denk ik toch de AH. Klaarblijkelijk had hij per ongeluk al een paar bedorven rosbiefjes op, want als ik het stuk lees schrijft hij toch echt dat zodra bekend werd dat AH de boel over zou nemen C1000 overstapte op oud vlees.

lompe smurf | 31-10-09 | 14:04

@Teun van het Tuinpad 13:46
Net gelezen op SN: Frans bauer was boos op witteman vanwege een opmerking over de "rolstoelplaatsen" bij zijn conserten.
In dit geval moet ik Fransje gelijk geven, hij maakt zijn concerten toegankelijk voor iedereen en denkt na over zijn fans, zijn muziek vind ik niet te pruimen maar probeer maar eens met een rolstoel vooraan te komen tijdens een concert van DRI of zoiets.
Een vriendin van mij loopt voor de rest van haar leven met krukken, die durft echt niet vooraan te staan waar de hanekammen en skinheads lopen te beuken.
En gezien het topic sla ik vandaag het vlees maar even over......

necrosis | 31-10-09 | 14:03

kwertie toetsenbord | 31-10-09 | 13:53

Al zouden ze een plaatje van uw laatste braaksel plempen... supermarkt'vlees' is sowieso niet te vreten. Écht vlees haal je bij een slager!

-Overigens, wanneer iemand in de buurt van de Pruis is, vlees in Duitse supermarkten zijn vaak wél goed (Real is zo'n winkel, bijvoorbeeld)-

Harvester | 31-10-09 | 13:56

Begrijpend lezen is dus niet voor iedereen weggelegd!

René from the Café | 31-10-09 | 13:55

En heb ik net een broodtje rosbief gegeten.

kettingzaag | 31-10-09 | 13:53

Oh ja, C1000 proberen te bashen met een artikel over kudt vleesch van de AH -1

kwertie toetsenbord | 31-10-09 | 13:53

Vroeger nog eens op de afdeling fijne vleeswaren gewerkt: kapjes en reststukjes onderin, vers plakje erop en dan zo in de vitrine. Niks nieuws.

noorderling | 31-10-09 | 13:52

wat een onzin-topic!

Bazip Zeehok | 31-10-09 | 13:52

Er is in in een provinciehoofdstad een paar jaar geleden een slachthuis gesloten
wegens wantoestanden (goor vlees, onhygienisch (kudtwoord om te typen)
wrak vee etc.) Scheen de bovengenoemde supermarkt ook van te betrekken omdat het geleverde vlees zo goedkoop was...

Klinisch dood | 31-10-09 | 13:49

"Du moment dat bekend werd dat C1000 zou gaan plaatsmaken voor Albert Heijn was het afgelopen met vers snijden en kwam alles opeens voorverpakt binnen."

Het is dus AH vleesch en niet C1000 vleesch!

kwertie toetsenbord | 31-10-09 | 13:48

necrosis | 31-10-09 | 13:43
Vla is liev.
En ze weet, denk ik wel, dat ik dat vind.
Het is alleen zo verrrekte moeilijk om ontopic te blijven met al dat vleesch.

Teun van het Tuinpad | 31-10-09 | 13:46

@Teun van het Tuinpad 13:31
Dat was niet echt vrouwvriendelijk, ben ik niet van je gewend.
Doe eens liev tegen Vla, ze is Frau Hamer niet.
*virtueel kusje aan Vla doet*

necrosis | 31-10-09 | 13:43

Dittohead | 31-10-09 | 13:41
je vergeet je kudt-capslock.

Teun van het Tuinpad | 31-10-09 | 13:43

Het gaat hier toch echt over de C1000, de smerigste slager van Nederland

lompe smurf | 31-10-09 | 13:42

Schaamliplapjes ???

Je Verzint Het Niet | 31-10-09 | 13:42

Ja Beastje, lezen is moeilijk, de C1000 heeft plaatsgemaakt voor de AH, dus het gaat nu net om het voorverpakte vlees van AH. De schrijver van het artikel zegt het nota bene zelf in een reactie: "'Hier' is Albert Heijn Almere-Muziekwijk."

Jet sip et | 31-10-09 | 13:42

Vlees kopen in de supermarkt, dan vraag je gewoon om enge ziektes.

Shoebaloe | 31-10-09 | 13:41

-weggejorist en opgerot-

Dittohead | 31-10-09 | 13:41

lekker! een broodje kudtvlees!

quackel | 31-10-09 | 13:40

Almere Muziekwijk,om precies te zijn!

René from the Café | 31-10-09 | 13:38

Een van mijn secretaresses (85D) was tijdens de middelbare school werkzaam bij
een grote supermarktketen welke naam ik hier op straffe van klinisch dood niet zal durven te noemen. Het eerste wat de dames/heren op maandagochtend voor
de opening moesten doen was nieuwe stickers plakken op de vleeswaren die over de houdbaarheidsdatum heen waren...

Klinisch dood | 31-10-09 | 13:37

@Beastje | 31-10-09 | 13:35
Als je de moeite had genomen om ook de comments te lezen was je er ook achter gekomen dat het de AH in Almere betreft!

René from the Café | 31-10-09 | 13:37

Het stukje achter de link gaat wel degelijk over de c1000..
Er staat toch duidelijk dat toen bekend werd dat de c1000 plaats zou gaan maken voor de ah het afgelopen was met vers gesneden vlees..
Kortom de ah zou er komen en toen is de c1000 overgestapt op voorverpakt vlees.

Dus al die lutsers die roepen dat het om ah gaat moeten het stukje nog maar eens goed lezen alvorens ze onzin gaan roepen.

Beastje | 31-10-09 | 13:35

Jackanders | 31-10-09 | 13:29
lol

Teun van het Tuinpad | 31-10-09 | 13:32

necrosis | 31-10-09 | 13:28
Die is haar rosbief aan het wassen, denk ik.

Teun van het Tuinpad | 31-10-09 | 13:31

Het gaat hier toch echt over AH vlees, niet C1000. Doe es ff aanpassen!

Korporaal Banaal | 31-10-09 | 13:31

Barre_de_k | 31-10-09 | 13:13
sterf jij een lekker met je onzin . sinds de mens bestaat vreten we vlees, en hoe kan een beest in godsnaam menselijk(human) sterven?
alle veganisten aan het kruis maaar wel eerst hun bek dichtnaaien.

weedo | 31-10-09 | 13:31

Bedankt voor het kattenbelletje. Ik moet nog langs de slager, de bakker en de groenteboer voor ze weer dicht zijn.

Ik ga daar graag naar toe, maar ze zijn normaal alleen open wanneer ik ook aan het werk ben. Zaterdag is het enige moment waarop ik dit kan doen. Bedenk dat ik graag uitslaap en een hekel heb aan mij te moeten haasten terwijl ik daar niet betaald voor krijg en het tijdskader wordt heel klein. Ik heb nu eenmaal geen huisvrouw thuis zitten die overdag boodschappen doet en 's avonds om 18:00 uur het eten warm op tafel zet.

Als ik een zaterdag mis moet ik weer met tegenzin op een doordeweekse avond langs de AH. Want die zijn tenminste nog open.

Het probleem is hier tweeledig. Sluit de lokale toko's gewoon op maandag zodat ze zondag open zijn en ik weet zeker dat het ten gunste komt van de omzet.

harl | 31-10-09 | 13:30

Het lekkerste vleesch is hartstikke rauw.
Heeft zeker wat pit, dus niet al te flauw.
Een graad of 37, dat komt best wel nauw.
Ik noem dat stuk vleesch :'de buurvrouw'.

Jackanders | 31-10-09 | 13:29

IIIEEEEUUUUWWWW
Die pica doet me denken aan het "stuur een foto van je voorbips en...." topic.
En waar is GeflipteVlaflap?

necrosis | 31-10-09 | 13:28

Ikzitopjelip | 31-10-09 | 13:23
Um ... wiens ogen hebben hier een bril nodig?
Die van u of die van mij?
Ik zou u aanraden het stukje nogmaals te lezen ...
Wellicht dat u spreekt over een discussie die gaande is waar ik me niet in meng, maar ik hield mij enkel en alleen bezig met het topic.

GeflipteVlaflap | 31-10-09 | 13:27

Niks nieuws. Kocht laatst een mooi stuk ogend biologisch vlees bij de Plus. Toen ik het bovenste lapje weghaalde, lag er een stuk vlees onder dat zich het best laat omschrijven als slachtafval.

wortelstamp | 31-10-09 | 13:26

volgens mij gaat c-1000 dit niet leuk vinden aangezien het artikel over albert heijn gaat..

te-echt | 31-10-09 | 13:26

Waar zijn de kettingen gebleven?

M@rk | 31-10-09 | 13:26

zelgf die slager komt met bullshit!!. Lapjes hebben andere kleur en andere vorm omdat ze van ander stuk komen. wellicht verder doorgegaard (dus grijzer). moet ik nu alles verklappen hier

Bluebook | 31-10-09 | 13:25

@GeflipteVlaflap | 31-10-09 | 13:13
Wel fijn dat het dan ook niet over de C1000 gaat hier, maar over de Albert Heijn.

Ikzitopjelip | 31-10-09 | 13:23

About the Poll: heb mijn vriendin de deur uitgedaan, zonder groentepakket kan ik immers niet leven.

Miep is alleen teruggekeerd als een boomerang...

Bo Dreksma | 31-10-09 | 13:23

Ja net als water injecteren bij kippevlees dat moet echt eens afgelopen zijn.
Daar zouden ze zich in brussel eens mee bezig moeten houden inplaats van de vorm van groente.

Trompeter | 31-10-09 | 13:23

Vlees haal je bij een slager.
Brood haal je bij de bakker
Kip en gevogelte haal je bij een poelier
Groente haal je bij de groenteboer.
Bier haal je bij de sligro.

En de rest (zoals vuilniszakken, shampoo, papierenzakdoejes etc etc) kun je relatief veilig bij de super halen.

Nooit van m'n leven zal ik nog bv. een stukje kip uit de super vreten.

QB (ja die.....) | 31-10-09 | 13:22

Barre_de_k | 31-10-09 | 13:13
Succes met je granen en je komkommersoep.

Teun van het Tuinpad | 31-10-09 | 13:20

Rosbief kan je als 1 grote klomp vlees in de oven garen met als risico dat het te droog wordt. Dan beter in biefstukken snijden en die 2 a 3 minuten op de grillplaat bruin bakken.

Iets verder doorsnijden en er reepjes van maken kan ook.
Reepjes rood vlees uurtje in de TeraYakki marinade en wokken maar met wat rijst en groenten.
Resultaat: een TeraYakki schotel waar de Jappen slechts van kunnen dromen.

Allen veel plezier bij Keurslager Jansen en daaaag C1000.
We hebben al C2000 en dat is ook niks.

Bo Dreksma | 31-10-09 | 13:20

Kan komen door de manier van verpakken, vacuüm verbleekt de kleur van het vlees. Zou dan wel terug moeten komen als het 10 minuten geopend is.

Betere verklaring: ga naar een kwaliteitsslager! oftewel oud nieuws, zie AH-gehakttopic van 2 weken geleden..

*mompelt iets met oude koeien, slecht vlees uit de sloot halen*

Nagemaakte Gek | 31-10-09 | 13:17

Rosbief moet je ook niet in plakjes kopen.

Gewoon een brok rauw vlees kopen en laat je kook-fantasie er op op los.
Vorige week waren de hompen rosbief in de aanbieding bij C1000.
Die was goed te kanen, het restant zal nu wel in het boterhamvak liggen.
Goede gedaan kassa / radar / gs / marcel exota van dam.

Bo Dreksma | 31-10-09 | 13:15

Ik vind sowieso dat 'mensen' die vlees eten inhumaan zijn. Weet je hoe die dieren geslacht worden ook in een 'fatsoenlijk' land als nederland. Als je zou zien hoe die dieren geslacht worden, nou geloof me, je zou nooit meer geen biefstukje aanraken. Ik vind daarom ook dat er een hufter-tax op vlees zou moeten komen maar ja, de politiek is weer traag en speelt ongetwijfelt onder een hoedje met de vleesindustrie.
Daarom vind ik dat dit soort topics eigenlijk niet thuishoren op Geenstijl.nl

Barre_de_k | 31-10-09 | 13:13

C1000 heeft altijd verlepte vleeswaren.
Je betaald klauwen vol geld voor een uitgedroogd stuk leer.
Smerigheid ...

GeflipteVlaflap | 31-10-09 | 13:13

niet zo zeiken, c1000 heerscht over de andere supers vbw vlees!

Manonvriendelijk | 31-10-09 | 13:12

Komt er nog een laatste Oktoberfest vanavond hier?

Vieze Tonnie | 31-10-09 | 13:10

@Neon | 31-10-09 | 13:03, ik denk dat Prutsaerts is afgehaakt bij het "Du moment"...

Jet sip et | 31-10-09 | 13:09

Verse kudt!

Yeah-banned | 31-10-09 | 13:08

de ovaalvormige rosbief was op, maar het pakje was nog niet op gewicht , toen is men gaan snijden met langwerpigvormig rosbief.

das logisch.

vostro | 31-10-09 | 13:07

Komt door licht! Daarom hebben de kratjes, waar het vlees verpakt in ligt, ook donker papier als bescherming, waardoor er weinig licht door heen komt.

Supernova1981 | 31-10-09 | 13:05

@Neon, Appie Flappie Heijn lever niet zo'n goeie rosbieft

Henkie_spenkie | 31-10-09 | 13:05

Mij is volkomen onduidelijk over welke supermarkt het gaat. "Du moment dat de C1000 zou plaatsmaken voor de AH..."

Neon | 31-10-09 | 13:03

ik koop nooit, maar dan ook nooit mijn vlees in de supermarkt, overal is water aan toe gevoegd, en vleeswaren zijn zo ie zo niet te vreten bij ze, vooral de ah maakt het wel erg bont met hun vlees en kip, ik koop het gewoon bij mijn halal slagert. top kwaliteit.

weetnie | 31-10-09 | 13:03

Hé, geenconsumentenstijl.

Neuzelen over rosbief, lekker belangrijk, mot je overlaten aan huisie-boompie-beesie kutmutsen.

Anarchus_Rex | 31-10-09 | 13:01

@Koening, geheimpje... niet voor lang (Cduizend en Jumbo + plus)

Henkie_spenkie | 31-10-09 | 13:00

Er is niks mis mee behalve dan dat het of te lang uit de koelkast is geweest. De vorm komt omdat een stuk rosbief een kont heeft ( net zo als een brood ) als je daar dan dunnen plakjes van gaat snijden is het een andere vorm dan van het middenstuk van het rosbief.

jaja, plus medewerker (voor hoelang nog?)

koening | 31-10-09 | 13:00

Lekker keuvelen over vleeswaren op de zaterdagmiddag, heerlijk!

Strotgrondel | 31-10-09 | 12:59

t gaat over de appie... Niet de C1000.

Aanpassen is dus wel zo fair.

shannon89 | 31-10-09 | 12:56

'failed to open page'
jammerrrrr.

CoJoNes | 31-10-09 | 12:54

Rosbeef moet rood zijn. En niet bruin want dan ik het of te gaar of heel oud.
Vlees uit de supermarkt is altijd ransig. Ze "tumbelen" het vlees net zo lang totdat er 20% meer water in zit. En dat merk je als je het in de pan gooit.Dus 1 kilo vlees is eigenlijk maar 800gr. De rest is HEEL duur water.

BozeMan | 31-10-09 | 12:51

Uit het verhaal onder de link begrijp ik dat het om vlees van Albert Heijn gaat, dat van de C1000 die er voorheen zat was juist wel goed.

thefonz | 31-10-09 | 12:46

Willianus Wortelus | 31-10-09 | 12:32
Da's nieuw voor me.
Dan maar even wachten tot A'dam weer open is.

Teun van het Tuinpad | 31-10-09 | 12:46

het is algemeen bekend dat je vlees moet halen bij de slager omdat je in de supermarkt troep krijgt

aight.. | 31-10-09 | 12:46

Hoe moet je dit aan keuken noobs uitleggen.
Rosbief moet rood zijn en flinterdun gesneden worden.
Anders blijf je kauwen.
De uiteinden van het stuk rosbiefvlees is eerder gaar omdat het smaller is.
Als het gaar is is de kleur grijs en niet meer te vreten.

wiers | 31-10-09 | 12:45

Als het vlees uitdroogt veranderd het van kleur. Dan haal je dood leuk het pakje open, leg je de vieze uitgedroogde plakjes onderop, opnieuw verpakken. En tada, vlees dat niet te verkopen was is weer te verkopen. Hoeft het ook niet afgeboekt te worden.

Moofuher | 31-10-09 | 12:44

@Mutsaerts , wel even goed lezen!
1. De goede rosbief kwam van C1000.
2. De slechte rosbief kwam van de (ipv C1000 gekomen) Albert Heijn.
Verder heb je de foto goed overgenomen, heur!

Henkie_spenkie | 31-10-09 | 12:44

Het is onder bepaalde groepen enorm hip om gaatjes in de verpakking te knippen.

Rollins | 31-10-09 | 12:43

Biefstuk heb ik overigens eentje die aan de buitenkant grijzig begint te worden, dan zit er tenminste niet zoveel troep in gespoten.

ChipChip | 31-10-09 | 12:41

ga naareen echte slager, maar die zal wel te duur zijn / te ver weg zitten

weedo | 31-10-09 | 12:39

zeiken over rosbief, man ga je eens druk maken over de andere bagger die je in je bek douwt, vreten smaakt allang niet meer hoe het hoort te smaken.

weedo | 31-10-09 | 12:38

Ga dan ook gewoon langs de slagerT. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Nlz® | 31-10-09 | 12:38

Rosbief uit de Super is sowieso ranzig. Gewoon even een omweg maken naar de vakslager!

drs. Hunebed | 31-10-09 | 12:37

Weet niet of jullie wel eens een rosbief aan 1 stuk hebben gezien, maar aan het uiteinde wordt ie steeds kleiner, en dan krijg je dus idd een andere vorm, dan in het midden..;)

Maar wrom ie zo bruin is??????!!!!!!!!!!! :S

DaSanniej | 31-10-09 | 12:37

Dat op 't bordje ziet er lekker uit! Maar dat andere verpakte nog wat... ranzig! GS prachtig onderwerp dit noem ik pas nieuws!

rapirapi | 31-10-09 | 12:36

Komkommertijd bij GS? Nog steeds geen nieuw bloed aangetrokken? Komen we met dit soort onderwerpen. Kom op zeg!

puntkomma?! | 31-10-09 | 12:34

Credit where credit is due ... excuus Willianus W.
Nog niet de gehele post tot mij genomen.

Kapitein Sjaak Mus | 31-10-09 | 12:33

Goed dat dit eindelijk aan de kaak gesteld wordt.
Volgende keer graag aandacht voor de pitloze druiven van de AH. Van de week kocht ik een bak. 43 van de 128 druiven waren absoluut niet lekker!

Mister Write | 31-10-09 | 12:33


Teun van het Tuinpad | 31-10-09 | 12:23 Zal wel even wennen worden.

Tis tenslotte België en daar hebben alle vrouwen vierkante tepels.

Willianus Wortelus | 31-10-09 | 12:32

Indien dan tóch vleesch geconsumeerd dient te worden, bekome men dat bij den ambachtelijken slager.

Niet bij den kiloknaller.
Zéker niet bij den grootgrutter.

Kapitein Sjaak Mus | 31-10-09 | 12:31

er zijn 2 mogelijkheden:
- de snijder heeft eerst een ander stuk opgesneden, de kont zeg maar, en is vervolgens met een nieuw stuk aan de slag gegaan.
- de snijder heeft een onverkoopbaar bakje verkleurd vlees gepakt, de bovenste verkleurde plakjes weggegooid en vervangen met enkele verse nieuwe plakjes.

dat laatste is overigens common practice bij veel van de supermarkt 'slagers'.

BassieNietAdriaan | 31-10-09 | 12:31

kom we gaan AH kapot maken, en niet C1000. Tell me wanneer de heksenjacht begint? Het liefst maandagochtend 09:02, dan kan ik nog even put inslaan en call schrijven:) GVD Geenstijl een beetje niveau aub

broker20 | 31-10-09 | 12:26

wie koopt er nou nog vlees in een supermarkt. het is nooit te vreten ook als het nog niet bedorven is voor de houdsbaarheids datum.

amaster | 31-10-09 | 12:24

Zo he, jij maakt gekke dingen mee.

per kilo | 31-10-09 | 12:24

Ga toch gewoon naar de biologische slager, beter en gezonder. Supermarkten zijn voor plebejers.

Heuvel | 31-10-09 | 12:24

Als je in België bij een Delhaize binnenloopt val je bijna van je stoel (in positieve zin). Daar hangen de koeien en en varkens gewoon op vleeshaken en kan je door een ruit gewoon toekijken hoe ze het vlees daar snijden en verpakken. Best lekker vlees ook daar. Duidelijk een andere mentaliteit - ben hier al blij als de lijst van toevoegingen niet al te lang is (en bewerkte vleesproducten niet vol met E621 en andere smaakversterkers zitten, die controversieel zijn en sowieso niet nodig zouden moeten hoeven zijn).

nickolaas | 31-10-09 | 12:24

IK koop al jaren geen vlees meer in de supers. Vlees op brood doe ik ook niet meer aan, enkel bij de slager.

paradoxical | 31-10-09 | 12:23

Haha het onderste is rechtsdraaiend vlees en het rode bovenste linksdraaiend vlees...

Mirjam__ | 31-10-09 | 12:23

Willianus Wortelus | 31-10-09 | 12:21
en voor tophoeren gaan we straks weer naar Yab Yum.

Teun van het Tuinpad | 31-10-09 | 12:23

rosbief hoort rood te zijn aan de binnenkant maar je kan het ook wat te lang braden en dan heb je hem well done. Nu is dit niets voor een supermarkt om lekkere levensmiddelen aan te bieden en gaat het om de poen. Bij tonijn injecteren ze het rauwe vlees met koolstofmonoxide om een mooi rood kleurtje te behouden CO wil er graag nog een molecuul O bij hebben en deze wordt dan niet benut voor de verotting (verbranding/oxidatie) van het vlees en blijft het langer rood. Ook een vulling met een ander gas zoals stikstof blijft het langer vers of vacuum verpakt zolang er maar geen zuurstof bij kan komen. Dus de bruine rosbief kan te gaar zijn gebakken of ver over datum en die andere kan helemaal goed zijn maar ook gemanipuleerd met gas. Naja in iedergeval eetsmakelijk maar ik pas even.

andre9738 | 31-10-09 | 12:22

Uhm, het ging over de AH, niet over de C1000.

dr_toxic | 31-10-09 | 12:22

Wortels bij de groenteboer.

Jet sip et | 31-10-09 | 12:22


Vlees kopen in de supermarkt? Gatverdegatver. Zijn jullie knettergek geworden?

Vlees haal je bij de ambachtelijke slager. Brood bij de warme bakker.

Willianus Wortelus | 31-10-09 | 12:21

Link naar supermarktsite is doohood?

ChillBill | 31-10-09 | 12:21

Rosbief stinkt anyways.

gokiburi | 31-10-09 | 12:21

Gewoon sulfiet gebruiken als het echt rood moet blijven.

CoffeePatch | 31-10-09 | 12:18

Gewoon je vlees bij de echte slager kopen hè. Snijden ze het voor je neus af en word je nooit genaaid. Als je lievv bent, krijg je misschien ook nog een stukje worst!

DavidC | 31-10-09 | 12:17

zou niet eens raar opkijken als het dadelijk ook nog eens licht begon te geven...

Mr.Barisart | 31-10-09 | 12:17

ik ben blij dat ik mijn portie rauw vlees vannacht al heb gehad......

Ps ga eens naar Deen daar hebben ze wel lekkere (peper)rosbief jammie;)

Teenbok | 31-10-09 | 12:16

Jullie hebben echt geen onderwerpen meer he? Het gaat hier over Albert Heijn trouwens.

Ikzitopjelip | 31-10-09 | 12:15

C1000 heeft het slechtste vlees. AH en Super de Boer hebben betere kwaliteit.
Daarom is het bij C1000 ook zo lekker goedkoop.

aardt | 31-10-09 | 12:15

Wat een boeiend onderwerp weer.... en het gaat niet eens over C1000 Prutsaerts.

Jet sip et | 31-10-09 | 12:14

Niks mis mee

Uberheertje | 31-10-09 | 12:12

gentle giant | 31-10-09 | 12:08
We zitten in ieder geval op 1 lijn.
Kunnen we van die plakken rosbief niet zeggen.

Teun van het Tuinpad | 31-10-09 | 12:12

Overigens: hoe roder, des te meer nicotinezuur is toegevoegd. Doe even normaal: zo ziet dood vlees er gewoon uit.

Nee dus! | 31-10-09 | 12:10

@ gentle giant | 31-10-09 | 12:08
nog een keer dan: KUT

hermanus | 31-10-09 | 12:10

Geen fratsen dat scheelt.

Juche | 31-10-09 | 12:09

Als mutsefluts even goed gelezen had ziet hij dat het hier een Appie Hein betreft.
Toevallig ook schrijver voor Spitsnieuws?

Mulanfukkert | 31-10-09 | 12:09

Hmm, twee van die ranzige reaguurders waren me al weer voor.

gentle giant | 31-10-09 | 12:08

"C1000 ondermijnt goede smaak"

Vieze Tonnie | 31-10-09 | 12:08

Eerst het kondje van het oude stuk opsnijden, wat is het probleem?

De Blauwe Aap | 31-10-09 | 12:08

Fijn, weer een kutten topic.

gentle giant | 31-10-09 | 12:07

Lijkt mij gewoon komen door het zwarte bakje eronder, en een licht doorschijnend plakje vlees.

ChipChip | 31-10-09 | 12:07

Misschien laten ze het pakje eerst een paar dagen in de zon bleken. Een goede slager laat zijn vlees ook besterven tenslotte.

luckor | 31-10-09 | 12:06

Ik heb net mijn broodje met rosbief (met peper) uit de bonusaanbieding van AH, op.

juriste | 31-10-09 | 12:06

Vlees kopen bij c1000 -1000

keizeradmiraal | 31-10-09 | 12:06

Mm.. Rosbief! Lekker! Net als een rauw VARA-lid, heerlijk!

Zeeschuimer | 31-10-09 | 12:05

C1000? Het stukje achter de link gaat over vlees van de AH.
?

FrankieHapsberger | 31-10-09 | 12:05

Nederlandse supermarkten en voedsel: kwantiteit boven kwaliteit.

kapotte_stofzuiger | 31-10-09 | 12:05

LOL @ Krachtmeester | 31-10-09 | 12:03
Ik moest ook gelijk aan die rechter flamoes denken.

Teun van het Tuinpad | 31-10-09 | 12:05

Heeft veel weg van het 'sieraden'-topic van vrijdag.

Krachtmeester | 31-10-09 | 12:03

Zo, site ligt er nu al uit ;P

vries2k | 31-10-09 | 12:02

Bah, rosbief

Beo Leenhakker | 31-10-09 | 12:02

Sowieso nasty, niet te hakken dus.

AJHuurnink7 | 31-10-09 | 12:01

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken