achtergrond

Geenstijl

Wereldwijde UploadTournee (deel 12)

Zaterdag, een rustige dag in weblogland, maar dat wil niet zeggen dat we de GS Wereldwijde UploadTournee nu ook maar achterwege laten. Sterker nog het is alweer tijd voor deel 12. Vandaag zijn we te gast in Emmeloord, u weet wel de stad waar nog niet zo lang geleden de actie Stop de Porno van start ging en de plaatselijke C1000 besloot geen vieze boekies meer te verkopen. De actie was het initiatief van Chriselijk Nederland. Wat is er dan mooier om én in Emmeloord én met Christenen je laatste vieze plaatjes te delen. Uploaden doe je hier en voor de resultaten kijk je hier. Dat wordt zondag gezellig in de kerk…
UPDATE 1: De rakkers van de Baptistenkerk Emmeloord zijn momenteel telefonisch even niet bereikbaar, wij weten waarom. Maar hier kunnen OpenLogje spelen, met feauteaux zelfs! Zie hier de voorpagina van deze Duitse site der Navigatiekunde. En hier kunnen berichten met feauteaux geplaatst worden.
UPDATE 2: De Duiters zijn wakker geworden, zodat iedereen die vanaf GS komt een 'fehler' krijgt: "Es ist ein so genanter Fuck-You Fehler aufgetreten. Dieser Fehler bedeutet, daß sie von einer Internetseite zu uns gestossen sind um der Community zu schaden. Kijk zelf maar, altijd lachen met Duitsers! Knip en plak de link, om de berichten over die Holländischen klootzakken te lezen, of zie postje in comments.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.