achtergrond

Geenstijl

Zelfs StarF*cker is het nu zat

Bukt u even?We keken er van op: onze trouwe dcribent StarF*cker blijkt voor de verandering eens gewoon in eigen land zijn weekendcolumn geschreven te hebben. Nu de problemen van de multiculturele samenleving zelfs tot de redactie van de Volkskrant zijn doorgedrongen, kan ook StarF*cker zich niet langer inhouden. "Beste meneer Cohen, de Amsterdammers zijn uw praatjes meer dan zat en we wachten met smart op het moment dat er een gekozen burgemeester komt: dan kan misschien een sterke man het Marokkaanse geboefte met harde hand uit dit land verwijderen."




Burgemeester Job Cohen: kampioen van de wanhoop

Dat was even schrikken vanochtend op het Amsterdamse stadhuis, toen de Volkskrant op de bureaus plofte van het softe ambtenarenapparaat dat de ongekroonde koning van het totaal mislukte gedoogbeleid - burgemeester Job Cohen - van bruikbaar advies dient te voorzien.

"Jeugdbendes rukken op in Amsterdam. Situatie Marokkaanse jongeren veel ernstiger dan gemeente en politie dachten: record aantal arrestaties in 2003.", kopt de krant van geitenwollensokken-Nederland. Alleen al in Amsterdam-West heeft het Arabische geteisem zich verenigd in maar liefst 30 jeugdbendes die zich bezig houden met zware criminaliteit, ramkraken, overvallen en daarnaast politieagenten met de dood bedreigen, homo's mishandelen, zich te buiten gaan aan verkeersgeweld en bedreigingen. Dat krijg je als je een burgemeester hebt zoals Job Cohen, die thee gaat drinken in de moskee als er weer eens wat gebeurt en maar blijft jammeren dat "de boel bij elkaar moet blijven".

Beste meneer Cohen, de Amsterdammers zijn uw praatjes meer dan zat en we wachten met smart op het moment dat er een gekozen burgemeester komt: dan kan misschien een sterke man het Marokkaanse geboefte met harde hand uit dit land verwijderen.

Uit een enquête bleek dat maar liefst 64% van de Nederlanders het jeugdige geboefte richting Marokko wil zien verdwijnen. Dan kunnen ze zich ver weg in het stoffige Rif-gebergte met het bevredigen van geiten en kippen bezig gaan houden, zodat ons land verlost is van een probleem dat zich alleen met harde hand laat oplossen. Gewoon een ketting om de enkel van dat gajes en op de stoomboot naar het moederland. Daar wordt crimineel gedrag overigens beloond met een langdurig verblijf in de kerkers waar de meest vreselijke ziektes rondwaren en anale verkrachtingen schering en inslag zijn.

Ik heb mij tot nu toe buiten de hele discussie over de Marokkaanse jongeren gehouden. Gewoon omdat ik ook mensen uit dat land ken die hier uitstekend functioneren. Die 's avonds in de kroeg goed te pruimen zijn en zich kapot schamen voor het gajes. Ook in hun belang zeg ik: oprotten met die crimineeltjes. Geen dure plaatsen in opvoedingskampen op rekening van de belastingbetaler, maar een enkele reis naar het vaderland. Ga maar geiten neuken. Iedere Marokkaan is nu de dupe van idioten die denken dat ze Allah zijn en een hele stad terroriseren. Juridisch zal het niet makkelijk zijn, omdat de criminele heertjes ook voor de helft Nederlands staatsburger zijn, maar waar een wil is is een weg. Trap ze maar het land uit!

En dan nog dit: het heeft niets met moslimgeloof of wat dan ook te maken. Ik ken heel veel zeer geschikte Arabieren die zich ook kapot schamen voor het geboefte in Amsterdam-West. In Enschede heeft de plaatselijke jeugd inmiddels een eigen 'heilige oorlog' opgezet tegen de plaatselijke Marokkaanse jeugd. Laat het in Amsterdam niet zover komen. Burgemeester Cohen, doe eindelijk eens wat!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.