Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Rutger op bezoek bij de eerste GriepGek

Nu het eerste slachtoffer van de Mexicaanse griep valt te betreuren, en 75% van alle Nederlandse jongeren in Spanje besmet van vakantie terugkomen, is de beer los. Rutger ging langs bij de enige *kuch* echte griepexpert van Nederland. Het kruidenvrouwtje Désirée Röver. We schreven eerder al eens over haar. Het mens ontraadt ouders van jonge kinderen bijvoorbeeld ten sterkste om een inenting tegen de biggenkuch te nemen. Want met die inenting wil de overheid door middel van mindcontrol een volk van slaven opbouwen of zo iets. Met deze laatste opmerking valt ze in de categorie 'zo gek als een deur, maakt niet uit', maar door haar venijnige optredens en agressieve methoden om die inenting tegen te gaan valt ze wat ons betreft ook in de categorie 'gevaarlijk, eng, freaky'. Ofwel, tijd om deze slechte heks voorgoed te ontmaskeren. Want komt ze langs met een bloemetje als blijkt dat ze straks tientallen mensen (ok, domme mensen) de dood in heeft gejaagd? FILMPJE!

Reaguursels

Inloggen

Hulde aan Desiree Röver !!!!!!!!!!!!!

Alles wat ze zegt is logisch en goed onderzocht en zoals velen van U willen

WETENSCHAPPELIJK ja.............. w e t e n s c h a p p e l i j k ja

Nu tevreden ? Stelletje wetenschapen? Oftwel schetenwappers...

En walgelijke 'journalistiek' van DE Telegraaf....

Lees dan eens wat ze zegt………………

Zij heeft tenminste research gedaan en is een vrouw die -bewust -is ....

Veel reacties en mensen op deze site zijn gewoon misselijkmakend dom.

sommige mensen worden blijkbaar aggressief indien mensen -Bewust- zijn....

Ik zou voor de rest iedereen die hier reageert willen adviseren , indien je er geen verstand van hebt of totaal nooit ergens in verdiept hebt das allemaal prima , mits je je kop houdt ...............

Anders behoor je tot de categorie van Cees renckens, of stichting skepsis ,

Overheid, Media, AB Osterhaus, Couthino, etc etc

.

Wat achterlijk eigenlijk dat mensen niet met haar eens zijn ....

Luister eens wat ze zegt.................. t klopt echt allemaal.

Zijn jullie allemaal z o 'n fans van de Pharma industrie ?

De inquisite is nog altijd aanwezig .......... en de minachting van --een vrouw!

En dit is voortborduren op de War on terror......9-11

en de achterlijke regels die daarna volgden

Wat n schapen allemaal om deze bullshitt allemaal te accepteren...

degene met zo n grote bek hier waarom laat je je stem niet horen wanneer de - actio popularis - werd afgeschaft ???? Of weet je niet wat dat is ?

Jullie accepteren enkel De versie van de overheid ???:::

Ik citeer van Hufter Couthino

"Er is berekend dat zelfs het toedienen van 10.000 vaccinaties in één keer

het immuunsysteem niet uitput! (bron:RIVM) ""

Hier de echte versie :

iansvoice.org/default.aspx


yesandtrue | 09-08-09 | 22:35

Nâh, als ik zou moeten kiezen tussen Rutger en baggeroogradio 'presentator' en zelfbenoemd filosoof arie kruitvat (o.a. hè, want arie dicht zichzelf nog véél meer kwaliteiteiten toe) -die in een zin van 5 woorden standaard 2 X 'umm' en 1 X 'hmm' ten gehore brengt hetgeen ook overigens meteen het meest zinnige is wat de man uitkraamt- dan lijkt mij klip en klaar van wiens fanclub ik lid word...

En luister dan in die baggeroog rampspoed eens goed naar -los van dat even verongelijkte als nare belerende toontje- de inhoud van wat mevrouw röver te melden heeft. Die mevrouw ontbeert de verstandelijke vermogens medische publicaties op juiste wijze te interpreteren en heeft in het geheel geen idee waar ze het over heeft, althans in zoverre, ze weet eigenlijk wel dat ze raaskalt want ze doet grote uitspraken maar weigert vervolgens iedere verantwoordelijkheid voor de gevolgen.
Mevrouw röver is hevig gefrustreerd omdat ze in de medische wereld -waarin ze graag werkzaam had willen zijn- 'artikelen' heeft gepubliceerd waarmee ze zwaar op haar bek is gegaan en waarin hoongelach slechts haar deel was.
En nu is ze uiteindelijk daar terecht gekomen waar ze op haar plaats is. Het zwakzinnigenblog en de hilarische freakshow die zichzelf argusoog noemt.

André Lon | 08-08-09 | 15:16

Deze meid behoort zelf tot de Khazars, een groep die de wereld een beetje te bevolkt vindt. En dmv reverse psychologie zoveel mogelijk mensen dom houden en de dood injagen. Ik zeg aan de hoogste boom ophangen en vaccineren dat mens. LoL

www.bestekorting.com

Romson | 08-08-09 | 14:17

@Jezus I am with you
@Arnold15 | 07-08-09 | 13:50
Ik zou mijn kinderen zeker laten vaccineren tegen Kinkhoest en Polio net zo goed als ik dit zelf gehad heb.
Alleen mag u kinkhoest en Polio niet verwarren met de mexicaanse griep.
De mexicaanse griep is een milde griep die uitsluitend fataal is voor mensen die reeds hart en longklachten hebben.
Daartegen vaccineren is zoiets als schieten met een kanon op een mug.
Natuurlijk zijn er uitzonderingen net zo goed als er een vallend object vanuit de lucht op je hoofd kan vallen en je terplekke laat overlijden.
@Martinique | 07-08-09 | 18:34 id bijna iedereen trapt erin behalve jij en ik en nog een aantal slimmerikken hier die wel open staan voor de realiteit.
@Tutanchamon | 07-08-09 | 15:55 "Zeg GS, ik ben echt wel fan hoor, maar als je smorgen van huis vertrekt en denkt "we gaan er weer eens lekker ff 1 in de zeik nemen" maar je blijkt geen punt te hebben, ben dan ook een vent en geef dat dan toe en druk je item er niet willens en wetens doorheen. Dit scoort echt niet (blijkbaar)." Tutanchamon id prcies dat gevoel kreeg ik tav GS bij het zien van het filmpje.
@rinus28 | 07-08-09 | 13:32 inderdaad ik neem ook geen medicijnen behalve sporadisch een ibroprofen. Aangezien ik voor 75% rauw eet heb ik nooit last van ziektes dus hoef ik ook geen pilletjes en smeersels.
al die ziektes en pilletjes worden juist in stand gehouden om heeel veeel geld te verdienen.
Niemand die je verteld dat de meeste ziektes tussen de oren zitten en het merendeel van de ziektes helemaal geen vat op je lichaam zouden krijgen mits je bereidt was meer rauw, onbespoten en gezond te eten.
Voor wie langzaam het licht begint te zien neem eens een kijkje op www.foodmatters.tv voor oneindige inspiratie voor LEKKER gezond eten en een heel lang leven zonder al die vervelende mens gecrieerde ziektes.

treser.info | 08-08-09 | 01:57

Beetje heel erg sneu filmpje dit. Désirée Röver komt op mij zeker niet zweverig over, en die tot vervelens hoe herhaalde vergelijkingen met Jomanda raken werkelijk kant nog wal. Ik ben geen arts en geen wetenschapper, ik kan dus niet of slechts ten dele controleren wat mevrouw beweert, maar de wereld aanschouwende hoeft het je niks te verbazen dat er minimaal een kern van waarheid inzit. Deze wereld kent mensen die zoveel macht en invloed hebben dat het ons voorstellingsvermogen te boven gaat. Mensen die in een andere wereld leven dan de onze, en ons slechts als speeltjes/werktuigen zien. De Romeinen wisten het al: geef het volk brood en spelen... Wie echt denkt dat het nu anders is, is hopeloos naïef. Begrijp me goed, ik geloof niet in een wereldomvattend bewust complot van de échte machthebbers. Om zoiets stil te houden en dat al decennia/eeuwen, dat gaat er bij mij niet in. Het is eerder een historisch gegroeide situatie, ooit begonnen met mensen die doorkregen dat de échte macht niet bij de politiek ligt, maar bij de mensen met geld. Daarbij is er ongetwijfeld over lijken gegaan om veel geld te vergaren. De invloedrijke families van nu bestaan uit personen die macht en invloed als vanzelfsprekend beschouwen, het zit in feite in hun genen ingebakken en ze krijgen het van jongs af aan mee. Geboren met een gouden lepel in hun mond zullen ze nimmer loonslaaf worden zoals u en ik. Kijk bijvoorbeeld eens naar de zo *kuch* geliefde Paris Hilton. Wat heeft ze nou helemaal gepresteerd wat een ander niet had gekund? Ze is niet mooi, niet slim en heeft totaal geen kaas gegeten van hoe het er in de echte wereld aan toe gaat. De uitspraak 'then let them have cake' had van haar kunnen zijn. www.phrases.org.uk/meanings/let-them-e...

Jezus van Nazareth | 08-08-09 | 00:04

Nou nou Rutger, je kan veel dingen afzeiken, of hoe je wilt goed bekritiseren, maar doe eerst goed je voor onderzoek. In het medische gaat zowel regulier als alternatief mis dat wil je niet weten. Er gaan meer mensen dood aan verkeerde diagnose en verkeerde medicijnen dan wat dan ook. Waarom stoppen ze 500.000 x de toegestane hoeveelheid aluminium in een kinder vaccinatie, zogenaamd om je immuunsysteem aan te slingeren. Jaja tuurlijk nee dat is goed voor je....
Nee Rutger wakker blijven de farmaceutische industrie is er niet voor om ons te genezen anders zouden ze de tent kunnen sluiten, zo veel mogelijk medicijnen... handel is waar het om draait. Slim toch en wij trappen er in.

Martinique | 07-08-09 | 18:34

Hmf, wazig. En dan krijg je twee dagen later ineens dit:

www.nu.nl/gezondheid/2056129/mexicaans...

"Tevens maakt de arts zich grote zorgen over het griepvaccin dat momenteel in Duitsland wordt getest. Dat wordt gekweekt op kankercellen van dieren. Volgens Wodarg zou er een kankerrisico voor gevaccineerden kunnen zijn.

Dat wordt echter pas jaren na de voorgenomen massale inentingen duidelijk. Volgens Wodarg worden de Duitsers massaal als cavia gebruikt."

Specy | 07-08-09 | 16:35

Sorry, feitelijk hetzelfde verhaal als dat van marckus@15.33

Dr. Oplul | 07-08-09 | 16:03

De vrouw herhaald keer op keer dat ze niemand iets wil opleggen, aanraden, adviseren, maar dat ze slechts haar eigen mening ventileert (mag dat ?).
De vergelijking met Jomanda keer op keer slaat nergens op.
"Griepsgek", moet dat ? "Complottheorie" zwaar overtrokken !
Ze had best wel een paar puntjes, en bleef nuchter en niet zweverig. Over weerstand opbouwen, over bijverschijnselen van vaccins en dat de farmaceutische industrie hier wel ERG veel baat bij heeft (zeggen experts ook).
Zeg GS, ik ben echt wel fan hoor, maar als je smorgen van huis vertrekt en denkt "we gaan er weer eens lekker ff 1 in de zeik nemen" maar je blijkt geen punt te hebben, ben dan ook een vent en geef dat dan toe en druk je item er niet willens en wetens doorheen. Dit scoort echt niet (blijkbaar).

Rest In Privacy | 07-08-09 | 15:55

Rutger is zóoóoóoóoóoóo slecht in intervieuws doen, is echt gewoon tenenkrommend. Dit is niet 'intervieuw met Weetikveel Doemaarwat' maar 'Rutger kromt tenen met Jomanda stierpeop'.

Slecht -205

Audacitus | 07-08-09 | 14:43

@treser.info

Ik begrijp u manier van denken. Zelf ben ik ook niet van plan om steeds maar vaccinaties te nemen voor elke griep die er komt. Alleen denk ik zomaar dat als u kinderen zou hebben u deze zou laten vaccineren tegen Kinkhoest en Polio. De ernst van de ziekte die er opgelopen kan worden zou ik zeker meenemen in een besluit tot het overwegen of niet overwegen van een vaccinatie.

Een persoon die een vaccinatie neemt heeft ook al muteert het virus nog steeds baat erbij. Door de mutatie kunnen wat antigenic determinants(epitopen) veranderen waardoor de gemaakte antilichamen niet kunnen binden. Er wordt na het toedienen van de vaccinatie meerdere soorten antilichamen gevormd elke op een andere antigenic determinants. Er zijn dus nog altijd antilichamen die binden op de mexicaanse griep infectie alleen na mutatie minder dan voorheen.

Arnold15 | 07-08-09 | 13:50

treser.info | 07-08-09 | 12:51
Waarom toch die zorgen over zogenaamde vaccin troep... dat is inderdaad het risico van vaccinatie. Neem je dan ook geen medicijnen als je ziek bent... met als motto: baas in eigen lijf?! Eet je dan ook biologisch-macro-onbespoten-biotisch, om ook geen troep binnen te krijgen?! En adem je door een speciaal maskertje?

rinus28 | 07-08-09 | 13:32

@ kopkaasknabbelaar

Ik reageer niet vaak op een artikel maar deze keer vond ik het wel waard.
Dit is toch een fundamenteel probleem wereldwijd en iets wat toch wel serieus genomen moe worden. Goede journalistiek voor zo een onderwerk kan juist heel belangrijk zijn. Ik zou jij van Geenstijl verwachten en Rutger dat ze juist zelf goed zouden uitzoeken waarom het niet goed is en gevaarlijk en de bewijzen die ze daar voor vinden juist publiceren. dan onderscheid je, jezelf juist.
En zorg voor een andere kant van een verhaal en dan kunnen mensen zelf bepalen wat ze er mee doen. Maar mee gaan met de massa en massamedia verwacht ik niet van Geenstijl en Rutger!

Dr@gonHeart | 07-08-09 | 13:01

lekker branden die heks

veel vaak en vet | 07-08-09 | 12:59

@Arnold15 en wat doe je dan als je het vaccin hebt gehad en je pas na maanden een inmiddels verder gemuteerd virus binnenkrijgt.
Alle vaccin troep voor niks in je lichaam gebracht?
Probleem is dat als je rekent op de werking van het vaccin je jezelf volledig afhankelijk maakt van de fharmaindustrie.
Beter baas in eigen lijf blijven en dan maar wat harder knokken indien je het vrius mocht oplopen.
Daarbij vertrouw ik er op dat een lichaam zonder al die coctails veel minder vatelijk is voor al die virussen.

treser.info | 07-08-09 | 12:51

Kudos voor Anrnold

Yeah73 | 07-08-09 | 12:08

ROFL@(R)evolutie | 07-08-09 | 11:52
digitacohoest: Hebbes ;)

Jaap de Paap | 07-08-09 | 11:56

ServerT heeft zwaar de digitacohoest.

(R)evolutie | 07-08-09 | 11:52

Ik heb ook het filmpje op YouTube gekeken van deze mevrouw, dit baart mij enigszins zorgen. Reageren op haar post is niet mogelijk. Zij verteld dingen die op waarheid gebaseerd zijn maar zonder haar medische achtergrond interpreteert zij deze verkeerd. Mevrouw zegt: "Als kind vaccins krijgen voor bijv. Kinkhoest of Polio. Dan hebben ze dus een kans om die ziektes te krijgen vanuit het medicijn." Dit klopt niet helemaal zoals mevrouw het zegt.

Ten eerste een vaccin zijn dode resten van ziektekiemen (o.a. micro-organisme) Deze zijn dus onschadelijk voor het lichaam. Het lichaam ziet deze dode resten wel als lichaamsvreemde stoffen en zal er een immuunrespons oproepen.

Hieronder zal ik proberen het niet al te moeilijk uit te leggen wat er echt gebeurd na het toedienen van een vaccin, voor mensen die daar in geïnteresseerd zijn.

Het lichaam verwijderd deze door Neutrofiele Granulocyten (soort witte bloedcellen) en Macrofagen. (eerste immuunsysteem) Deze eten als het waren de dode resten op. Deze communiceren met andere cellen (T-cellen en B-cellen) welke antilichamen produceren(B-cellen) en cellen (T-geheugencellen) welke onthouden dat er antistoffen zijn voor bijv. de Mexicaanse griep. (tweede immuunsysteem)

Als iemand geïnfecteerd raakt met Mexicaanse griep en heeft al een vaccin gehad dan zeggen de T-geheugencellen er zijn als antistoffen. En de B-cellen produceren dan weer antistoffen tegen de Mexicaanse griep. Waardoor de patiënt zijn eigen lichaam de ziekte snel kan oplossen zonder te behandelen. (Meteen tweede immuunsysteem geactiveerd)

In tegen stelling tot mensen zonder vaccins duurt dit veel langer, waarop de kans is dat de ziekte zich verspreid in het lichaam en het lichaam het zelf niet meer aan kan veel groter wordt.

Arnold (student Biomedische wetenschappen)

Arnold15 | 07-08-09 | 11:35

Rutger,

Een van de slechtste en ergerlijkste interviews die ik van je heb gezien. Je kreeg haar er ook niet onder, en ze had je eigenlijk klem: zij had het gesprek in handen. De kinderlijke verwijzingen naar Jomanda en daarmee een Stigma creerend getuigd van bijzonder weinig journalistieke fantasie. In plaats van dat je je verdiept in het onderwerp en hier echt inhoudelijke vragen over stelt, doe je dit dus niet. Dit voorspelt niet veel goeds voor Powned... zit te twijfelen of ik me ga uitschrijven.

boekhour | 07-08-09 | 11:32

"Als je nooit ziek bent krijg je ineens 4e graads kanker" ROFLOL. Net of kanker een virus of een bacterie is.
.
"maar ja dat is het geloof, die mensen zijn ook gestoord" +1
.
Elisabeth2 | 06-08-09 | 21:03
Onderbouw zelf eens iets, gek aluhoedje, welke kinderziektes heb jij het over?

Brandje | 07-08-09 | 11:13

Ja, kruidenvrouwtjes hebben een klap van de molen gekregen, helemaal leip zijn ze.

Hier zijn de feiten:

Mafia mannetje:
money.cnn.com/2005/10/31/news/newsmake...

Swine Flu scare 1976:
healthandsurvival.com/2009/04/26/swine...

Omdat dit virus de rare combinatie van mensen-, vogel- en varkensgriep heeft gelooft men dat dit virus 'manmade' is:

In the 2009 flu pandemic, the virus isolated from patients in the United States was found to be made up of genetic elements from four different flu viruses – North American Mexican influenza, North American avian influenza, human influenza, and swine influenza virus typically found in Asia and Europe – "an unusually mongrelised mix of genetic sequences."[13] This new strain appears to be a result of reassortment of human influenza and swine influenza viruses, in all four different strains of subtype H1N1.

en.wikipedia.org/wiki/Influenza_A_viru...

Groeten uit Amsterdam!

computerlove | 07-08-09 | 10:45

@cloudoflogic
Ik vind mijn kop in het zand houden doorgaans een onprettige bezigheid. En wat betreft die baby's: moet ik uitkijken voor baby's zonder antistoffen? Kan ik wel hebben hoor (overigens bestaan die helemaal niet, maar da's weer een ander verhaal).

Herr Von Smallhausen | 07-08-09 | 10:19

-weggejorist-

Le-Berry | 07-08-09 | 10:04

Ze mag dan misschien volledig doorgeslagen zijn, feit is dat de medicijn branche weigert openheid van zaken te geven over aanbestedingen en dus iets te verbergen hebben.
De financiele branche heeft ook met behulp van deels valse geruchten jaren op slinkse wijze misbruik kunnen maken van onze goedgelovigheid en kregen nog miljarden toegestopt ook, dus wie zegt dat er bij de WHO geen aandeelhouders van Roche (producent Tamiflu) zitten?
Mexicaanse griep of volgepropt worden met dierlijke kankercellen...
www.spitsnieuws.nl/archives/varkensgri...
Ik vind het een lastige keuze....

ingelogd | 07-08-09 | 10:03

Rutger had net zo goed met een kapje op een ziekenhuis kunnen bezoeken want ook een kwart van de verpleegkundigen is van plan zich niet te laten vaccineren tegen de mexicaanse griep.

Simon_GS | 07-08-09 | 10:01

Jezus 09:58 en nog steeds geen nieuw topic! Hox doe es wakker worden!!!

*klikt door naar spitsnieuws*

De Koreaanse Slet | 07-08-09 | 09:59

@Herr Von Smallhausen
kijk maar uit. Baby's hebben helemaal nog anti stoffen voor wat dan ook.

Voor de rest, lekker je kop in het zand houden en vooral dat spuitje ophalen.

cloudoflogic | 07-08-09 | 09:56

@Talisa
Nou, hier komt ie: dit soort mensen zijn gek en gestoord. Ik ben goed bezig.

Herr Von Smallhausen | 07-08-09 | 09:24

Lijkt me een heel helder gevalletje van een narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Voor de leken onder u: er is van alles over te vinden op internet en u kunt ook boeken lezen. Dan schaart u zich zo tussen de medisch specialisten.

Is haar eigen advies.

Herr Von Smallhausen | 07-08-09 | 09:23

Eindelijk. Worden we wakker?
Vooral blijven roepen dat 'dit soort' mensen 'gek' en 'gestoord' zijn, goed bezig!

Talisa | 07-08-09 | 09:22

Fluffy Bunny | 07-08-09 | 09:08
Het is hard om met de waarheid in aanraking te komen, denk ik zo..

Teun van het Tuinpad | 07-08-09 | 09:09

Zoo, die vrouw is wel snel pissed off.. Rutger begint gewoon even over Jomanda beginnen en ze is gelijk boos.

Fluffy Bunny | 07-08-09 | 09:08

Rutger moet eens bij deze dame langsgaan ... chir.ps/g7

Je Verzint Het Niet | 07-08-09 | 09:05

havertje | 07-08-09 | 08:46
Als dat zo is moet Rut daar natuurlijk weer naar toe.
Kijken wat ze dan zegt..

Teun van het Tuinpad | 07-08-09 | 08:49

Het Heen?Neen!-virus weet deze mevrouw wel te vinden. Haar weerstand is minimaal, evenals haar herseninhoud.

havertje | 07-08-09 | 08:46

Mevrouw: 1
Rutger : 0

Roy Orbitol | 07-08-09 | 08:37

Wim de Bie,
Klazien uut Weesp, of hoe was het ook al weer ?

adfundum | 06-08-09 | 20:37

... het was Berendien uuut Wiesp (koot en bie)
... en Klazien uit Zalk (NCRV)

Laten we bij de NCRV ook niet teveel de nadruk op de C leggen.

dyzc | 07-08-09 | 08:36

DANNY3960 | 07-08-09 | 08:04
Gaan we doen.
Gelukkig een remedie.
Ik dacht even dat de NWO hier achter zat..

Teun van het Tuinpad | 07-08-09 | 08:12

komma en, netjes sufferd.

DANNY3960 | 07-08-09 | 08:10

pffff komma en netjes sufferd.

DANNY3960 | 07-08-09 | 08:05

Teun van het Tuinpad | 07-08-09 | 07:46

Dat rooie lintje weggooien,en die zoewarte moet je schoonmaken met jonge jenever.

DANNY3960 | 07-08-09 | 08:04

o-t
Nog steeds een haperende serverT.
Doe 'm eens even wat pilletjes geven Hox..

Teun van het Tuinpad | 07-08-09 | 07:46

@redaktie
Twee fronten waarop gereageerd kan worden is niet handig...

OoO | 07-08-09 | 07:45

ik hoop dat ze snel bij thomas berger langsgaat

nuanceman | 07-08-09 | 07:45

Waar zouden we zijn zonder spirituele hulp.

DANNY3960 | 07-08-09 | 07:25

De vraag is natuurlijk wanneer ze een jurk gaat aantrekken..

Teun van het Tuinpad | 07-08-09 | 07:25

Groot gelijk heeft ze. Heel de wereld is verslaafd aan pillen en medicijnen......

C. M. Carlier | 07-08-09 | 07:13

Die kerk op de achtergrond in het filmpje doet mijn haren rijzen..

Teun van het Tuinpad | 07-08-09 | 07:03

Morgen @ allen trouwens.

Teun van het Tuinpad | 07-08-09 | 06:50

Is het filmpje het kijken waard?

Teun van het Tuinpad | 07-08-09 | 06:49

ServerT doet raar!

necrosis | 07-08-09 | 06:29

Die Röver is eng, zou ze ook jurken dragen en healings doen en ingestraald water verkopen?
Ik zou haar NIET doen.
Er is maar één medicijn voor alle kwaaltjes: Johnny Walker red label!
En goede morgen @de ochtendploeg

necrosis | 07-08-09 | 06:22

de zwarte sok vergelijking +1000!!
verder hou k mn kop er maar over dicht
heb geen goed woord over voor zulke zelfbestudeerde mensen

sitostick | 07-08-09 | 04:05

treser.info | 07-08-09 | 03:22

Euh, Yomanda weet het beter??

!Haaaaaatsjoem! Pardon.

DANNY3960 | 07-08-09 | 03:30

belachelijke vergelijking met Jomanda

treser.info | 07-08-09 | 03:22

@Sarkassie | 07-08-09 | 02:47:

Gewoon negeren. Nick numero 1304, proxy nr 1404. Joris krijgt 'm toch wel weer.

Reinaert | 07-08-09 | 03:13

Ha.... mevrouwtje is imuum voor Rutgie..

robbiebaggie | 07-08-09 | 03:10

Wel erg suggestief begin. Inclusief de korte montages tussendoor.
Snap wel dat ze zo reageert.
Toch is het wel een gestoord mens.
Complottheorieen -1

Jos 142 | 07-08-09 | 02:55

@something2say |too many times|

krijg jij provisie op de verkoop van de DVD'tjes en boeken op die sites ofzo? ga es weg met die troep..

Sarkassie | 07-08-09 | 02:47

VanFrikschoten | 07-08-09 | 02:09
Daar dalen de ballen het beste, frik. Viel best mee toch?

Hier, een snoepje voor de bibbers

de Graaf | 07-08-09 | 02:36

mevrouw röver zegt eigenlijk dat het onmogelijk is dat je na 4 hartinfarcten doodgaat aan de 5e want dan is je 'systeem' inmiddels zo getraind...

Welnu, zelf zal ze in ieder geval niet dood gaan aan een hersenbloeding. Wat je niet hebt kan tenslotte ook niet gaan bloeden.

André Lon | 07-08-09 | 02:27

Soms kan het onsmakelijker zijn om met een lelijke vrouw te eten, dan met haar te neuqen. Rekent u maar dat deze poxy lady weet dat je de kuch gewoon moet inhaleren. Injecties zijn voor heaumeaux. www.youtube.com/watch?v=RccMmnGU6H4

Vieze Tonnie | 07-08-09 | 02:21

Doe een palmboom Frick, ik heb ze in de aanbieding.

DANNY3960 | 07-08-09 | 02:20

Ik ga trouwens naar bed. Morgen weer een nieuwe dag NWO.
*speelt O Fortuna*

plastic zakje | 07-08-09 | 02:12

Schiet mij verder maar in de kerstbeaum...

VanFrikschoten | 07-08-09 | 02:09

De enige overeenkomst tussen Jomanda en Rovers is dat het beiden oude vrouwen zijn die zich bezighouden met de gezondheid van mensen en geen artsen zijn.
Er wordt voor miljoenen geinvesteerd in de vaccins, dus de winst van de farma-industrie is navenant.

juriste | 07-08-09 | 02:08

Pa Cartwright | 07-08-09 | 01:59

Nee hoor. GS geeft mij de ruimte en ik houd me aan de afspraken.
Ze zien niets in de Sea of Green. Botte zeer zeker wel.
Kennelijk heb ik voldoende credits om met mijn ovettuiging over Iran mijn reputatie in de waagschaal te leggen. Niet slecht bedacht van ze.

Griepgekken ontmaskeren is een ghoede saeck, overigens.

bottehond | 07-08-09 | 02:07

@xzaz2 | 07-08-09 | 01:59
Ik zat het me net af te vragen!

Wat een drama van een filmpje trouwens.

drama | 07-08-09 | 02:02

@ bottehond | 07-08-09 | 01:54
Quo vadis GS had volstaan toch?

Pa Cartwright | 07-08-09 | 01:59

Leuk, de heldere 'ster' onder de maan is Jupiter!

xzaz2 | 07-08-09 | 01:59

@ VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:46
Ach, ik bedoelde het niet eens rot – kun je nagaan. Integendeel.

Maar jij was dus niet zo van die clubjes en zo, begrijp ik. Kan.

Pa Cartwright | 07-08-09 | 01:50

Lewinsky | 07-08-09 | 01:48
Graag, met twee ijsklontjes en een rietje, hold the olive.

Merlot | 07-08-09 | 01:50

Levensmotto:


Wanneer het hoofd is verbonden met het hart,
kunnen mensen god helpen bij het creëren van wonderen!

Ambities:

Het onder de aandacht brengen van alles dat te maken heeft met heling en gezondheid van heel de mens, van binnen uit.denk aan ayurveda, orthomoleculaire-, functionele-, en cellulaire geneeskunde, bio-informatie therapie, kwantum biofeedback, biofotonentherapie, voeding, vitaal water, licht, geluid, massage, watergeboorte, energetische helingmethoden...

Bovenstaande tekst ziet er betrouwbaar uit, ik geloof in haar...

boeglul | 07-08-09 | 01:49

@Merlot | 07-08-09 | 01:47
Neuqen?

Lewinsky | 07-08-09 | 01:48

@plastic zakje | 07-08-09 | 01:33
Wat creepy? Ik vind de tijd van nu ongelooflijk creepy. Maar ik ken iemand van 82 die zegt dat het nooit anders is geweest dan creepy.

Lewinsky | 07-08-09 | 01:47

Die server doet anders flink raar.
Ik zie hier een complot in.
Stockton zit de server time-released te kutten, en Hoxha betaalt Frik om de Late Draad te verzieken.
En allemaal, om maar van de nachtploeg af te komen.

Merlot | 07-08-09 | 01:47

Merlot | 07-08-09 | 01:37
Zo kwam het bij mij ook over.

plastic zakje | 07-08-09 | 01:46

@Pa Cartwright | 07-08-09 | 01:38
*jengelmode* dispuutgenoot */jengelmode*
Even flashen met het kudtsgooltje waar vroeger je schriftjes lagen? Wat een walgelijke vorm van imaginaire penisvergroting. En nu zijn we Tha Man?

VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:46

Pa Cartwright | 07-08-09 | 01:38
Ja, zoiets inderdaad.
Ik zou het gekanker van Frik ook beslist niet willen missen.
Net zoiets als sushi zonder likje wasabi, hoewel wasabi op zich niet te vreten is.

Merlot | 07-08-09 | 01:44

@ VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:39
Uhhh, tjsssfrrrr, waarmee?

Pa Cartwright | 07-08-09 | 01:43

VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:39
Antwoord zit ergens diep in je meridiaan, dat weet je best. Even flink zijn nu!

de Graaf | 07-08-09 | 01:42

Lewinsky | 07-08-09 | 01:36
Ik denk dat ik begrijp wat jij bedoelt.

plastic zakje | 07-08-09 | 01:40

Ja, hoor. Hoeperdepoep zat op de stoep, kom laten we vrolijk wezen! Dat is toch volkomen belachelijk man. Waar zijn we nu eigenlijk mee bezig?

VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:39

@ Merlot | 07-08-09 | 01:31
Ok. Maar – schiet me te binnen, ik heb zo een oude dispuutgenoot van vroeger – als ie er niet is, dan mis je 'm tóch. En zo is het ook nog een keer.

Pa Cartwright | 07-08-09 | 01:38

plastic zakje | 07-08-09 | 01:31
Zeker raar.
Een soort hybridisch geheel van aluhoederij en religedoe.
Alsof het zo al niet erg genoeg is.

Merlot | 07-08-09 | 01:37

VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:19
Hoe kan je een kuthumeur hebben als het 1:30 's nachts is en 22 graden buiten.
Ik voel me toppie!
Volgens mij was die heks die Desirée vroeger echt een geyl wijfie.
Ze heeft ze toch alle 7 op een rijtje want ze heeft een eigen mening maar blijft sceptisch over haarzelf.
Ik zou haar doen, danwel gedaan hebben destijds if possible en dat op legale wijze uiteraard.
Daarnaast heb ik eigenlijk sowieso een hekel aan vrouwen met een mening.

wakkere_nederlander | 07-08-09 | 01:36

@plastic zakje | 07-08-09 | 01:31
Xandernieuws is voor gevorderden. Niet voor boterhamzakjes, maar voor vuilniszakken, als je begrijpt wat ik bedoel.

Lewinsky | 07-08-09 | 01:36

VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:30
Het valt best mee. Doet even pijn maar dan heb je er jaren geen last meer van. Als ik jou was zou ik zeggen, doen! (weet dat je aandelen interview hebt, zoals ik zei, sans rancune)

de Graaf | 07-08-09 | 01:36

Overigens laat ik me ook niet vaccineren als men erom vraagt. Ik heb niet eens een huisarts.

plastic zakje | 07-08-09 | 01:34

Lewinsky | 07-08-09 | 01:29 Jawel. Maar niet waarom. Waarom eigenlijk?
Wat ik ook lees -die xandernieuws neem ik niet zo serieus- toch vind ik de tijd waarin we leven wat creepy.

plastic zakje | 07-08-09 | 01:33

Iemand bekend met dit weblog?
xandernieuws.punt.nl/
Ik vind het maar een rare bedoening.

plastic zakje | 07-08-09 | 01:31

Pa Cartwright | 07-08-09 | 01:28
Frik heeft zo nu en dan last van eksterogen onder z'n ballen.
Dan is hij niet te genieten.
Zoals je zult begrijpen.
Als je het echt hinderlijk vind, kun je hem een lekkere sappige vlieg geven, dan gaat hij wel weer terug naar zijn vijvertje.
Voor zo lang als het duurt.

Merlot | 07-08-09 | 01:31

@de Graaf | 07-08-09 | 01:25
Ik zou me inschrijven als Jezus Christus als ik jou was. Brok moreel verlof.

VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:30

@ CoJoNes | 07-08-09 | 01:28
Tof. En mag die aziatische huissloof van jou er dan ook in tuffen?

Pa Cartwright | 07-08-09 | 01:30

@plastic zakje | 07-08-09 | 01:28
Jawel. Maar niet waarom. Waarom eigenlijk?

Lewinsky | 07-08-09 | 01:29

plastic zakje | 07-08-09 | 01:28
Ja, heb je.

Merlot | 07-08-09 | 01:28

@ VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:20
Zeg Ome Frik, ik was in de vooronderstelling dat jij, Fleauxe en Merlot altijd wel soort van maatjes waren. Of heb ik daar stelselmatig overheen zitten scrollen?

Pa Cartwright | 07-08-09 | 01:28

Ze heeft gelijk! *aluhoedje uit kast met verboden middelen tevoorschijn tovert*

..zapper | 07-08-09 | 01:28

Heb ik al gezegd dat ik me buiten deze discussie houd?

plastic zakje | 07-08-09 | 01:28

Lewinsky | 07-08-09 | 01:12
Wo gehn wir denn hin? Immer nach Hause. Zei een Duitsert, erkend liefhebber van blauwe bloemen. Ik zeg je, twijfel bracht een mens ooit vooruitgang. Maar nu - gaat een mens eraan onderdoor. Zoals iemand anders zei: van twijfels alleen kun je niet leven. Bovenal: er moet wel iets zijn om aan te twijfelen, en daar ontbreekt het dikwijls aan, imho. Gelukkig zijn we altijd op weg naar huis.

Vieze Tonnie | 07-08-09 | 01:25

VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:14
Zoveel omhaal geeft geen pas. Koop een kanon, paar granaten en de natie kan rustig slapen. GGh toch?

de Graaf | 07-08-09 | 01:25

sorry, 1760 paardenhoefjes, ik rekende de verzorgmeisjes mee.

CoJoNes | 07-08-09 | 01:23

anuz | 07-08-09 | 01:20

en jij bent dus intelligent wil je zeggen.. je opent met 'zijn waarschijnlijk gewoon mensjes van een forum die intelligent proberen te doen...

'

michzelluf | 07-08-09 | 01:23

@ Merlot | 07-08-09 | 01:15
Zat effe aan een zwaar geblazen LM002 te denken. Maar met 120K hoef je daar niet om te komen.

Pa Cartwright | 07-08-09 | 01:21

hij vorige week nog en wat was ik daar

VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:20

''contact met amerikaanse wetenschappers...''
zijn waarschijnlijk gewoon mensjes van een forum die intelligent proberen te doen ;d
ik geloof wel dat er nog iets machtiger is dan de overheid, maar zo'n vaccin word door 1000e mensen getest/onderzocht dus mevrouw, als u dit leest denk daar maar is aan.

en nog een tip: ga zo'n vaccin echt onderzoeken dan of kom met bewijzen, niet alleen beetje schreeuwe dat je contact hebt met wetenschappers.

anuz | 07-08-09 | 01:20

@wakkere_nederlander | 07-08-09 | 01:15
Heb jij ook zo'n kuthumeur? Laten we te samen de wereld afbranden, Sjuul. Gadverdekke, en dan

VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:19

@ CoJoNes | 07-08-09 | 01:09
Cryptisch hoor. Maar zo een Maserati dan?

Pa Cartwright | 07-08-09 | 01:17

Lewinsky | 07-08-09 | 01:12
Lewinsky mensen, kent u die uitdrukking mensen.
Het is wat mensen.
Toon Hermans, mensen, kent u Toon Hermans mensen?
Die had ook iets met mensen mensen....

wakkere_nederlander | 07-08-09 | 01:15

CoJoNes | 07-08-09 | 01:09
3108 paardenhoefjes in één "machina"?
777 PK dus?
Is dat soms een Fiat-trekker of zeau?

Merlot | 07-08-09 | 01:15

@de Graaf | 07-08-09 | 01:10
"Tuurlijk. Vrolijk loeiend als een koei voor het hek weet ik niet dat... waar ging het over? Oh, wacht, draadjeverpielen. Nou dan ben je slimbo!

VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:14

Jaaa mensen, de schoonheid van Hope Sandoval is niet in woorden uit te drukken. Ook niet door ziekenomroep Blij Lachen Ondanks Braken (BLOB). Vaccineren moet je niet doen mensen! Het is een komplot! Een griepje ga je echt niet dood van hoor! En die Spaanse Griep in 1918 was ook een grote hoax! Vijftig miljoen doden, zoveel mensen waren er toen niet eens! Twijfel, mensen, twijfel kan je redden! Twijfel aan alles wat los en vast zit! Twijfel is een blessing in de sky mensen! Evenals achterdocht, argwaan en skepsis. We gaan eruit mensen, met een machtige madrigaal. Geweldig voor op je begrafenis mensen! Het Gents Madrigaalkoor. Je moet het gehoord hebben, dan kan je doodgaan. Komtie!
www.youtube.com/watch?v=5k7QfyB55RU

Lewinsky | 07-08-09 | 01:12

Wat een afgang van Rutger zeg!
Deze weldenkende vrouw wordt helemaal niet "ontmaskerd" in deze reportage.
Van Castricum komt in dit stuk over als een groentje.
De complot-theorieën van deze "heks" zijn weliswaar enigszins vergezocht maar haar integriteit komt erg sympathiek op mij over.

wakkere_nederlander | 07-08-09 | 01:11

@VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:06: Slaap lekker, succes met je humeur.

Fleauxe | 07-08-09 | 01:11

VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:00
Als niet ingedaald testikeltje moet jij, jij zeker zou ik zeggen, (als ik jij mag zeggen) toch weten dat het gemiddeld denkraam niet voldoet aan jou maatstaafje. Niet om het een of ander, sans rancune

de Graaf | 07-08-09 | 01:10

@Pa Cartwright | 07-08-09 | 01:00
HA!
Iets met 4 deuren, 3108 paardenhoefjes en een italiaanse tongval. De ideale auto ook om bevriend te raken met de garagist.

CoJoNes | 07-08-09 | 01:09

Wacht. Dat snapt 'ie niet. De "L" van LUL ontbreekt. Tot in 2012 mensen,de furie zal verschrikkelijk zijn.

VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:06

Bij zeker, Joris?

VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:05

CoJoNes | 07-08-09 | 00:57
Briljante deductie :p
Lewinsky | 07-08-09 | 00:55
Lolll
*plop*

titsme | 07-08-09 | 01:04

Oh! Ik maak me echt zorgen om de griep. Stel dat het me zou overkomen. Je moet er niet aan denken!
-Zeker op GS HQ praatjes geweest dat "die VanFrikschoten" te dominant aanwezig is. Nou, we hebben ook e-mail hoor. Neuroten.-
Slappelulgeneuzel van noppesnada op dit gastenboek.

VanFrikschoten | 07-08-09 | 01:00

@ CoJoNes | 07-08-09 | 00:57
Die Italiaanse peoplemover van 120.000 $ van jou hè, wat is dat nou eigenlijk?

Pa Cartwright | 07-08-09 | 01:00

@ VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:52
Zit ie nu bij jou! had er ook al last van ja... nu wederom trouwens...
enne, voor zover je het al wel of niet had meegekregen.

*kuch* achter de boekenkast frik! *kuch*

kopkaasknabbelaar | 07-08-09 | 00:58

@VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:52: Wordt het niet eens tijd om te gaan slapen, of je bij soortgenoten elders op het www te voegen?

Fleauxe | 07-08-09 | 00:58

blikjegrolsch-->lucas-->Bert-->sesamstraat-->nps-->nova-->Ab Osterhaus.

CoJoNes | 07-08-09 | 00:57

@titsme | 07-08-09 | 00:50
Geen sanseveria's? Dat is riskant. Zeker met al die wisselende contacten die je hebt.

Lewinsky | 07-08-09 | 00:55

"Een almagaam van antikapitalisme, antisemitisme en paranoia mondt uit tot een wereldwijde beweging van nuttige ezels die de hand die ze voedt bijten."
koen_c_s | 07-08-09 | 00:52
============
Dat klinkt niet alleen naar een beschrijving van die complotzieke aluhoederij, maar zelf van het hele socialisme.

Merlot | 07-08-09 | 00:55

Ik heb zo eens zitten puzzelen, maar ik heb hem opgelost!!!
We gaan deaud!!! Mevrouw heeft gelijk! Einde discussie, slaap lekker.

nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidesto...
Wil je ook bij die 500,000,000 zijn? laat het ff weten...

michzelluf | 07-08-09 | 00:54

"De 'elite', de rockefellers, de rothschilds, de oranjes, de warburgs, de engelse koningin
vinden het volk... USELESS eaters.
Nu met de voortgang van de techniek, hebben ze de 'handjes', de arbeiders niet meer nodig en kunnen en mogen we worden uitgeroeid.
zodat zij alle rijkdom, aarde schatten en ruimte voor zich zelf willen."
something2say | 06-08-09 | 22:09
Prachtig om te zien hoe ver van de pot gerukt de aluhoed-beweging werkelijk is. Een almagaam van antikapitalisme, antisemitisme en paranoia mondt uit tot een wereldwijde beweging van nuttige ezels die de hand die ze voedt bijten in de veronderstelling dat die hand de wereld ook draaiende kan houden zonder technici, arbeiders, kantoorpersoneel, schoonmakers, doctoren, onderzoekers en in de avonduren bijklussende secetaresses, en daarom hun ondergang aan het plotten is. Alsof die Rothschilds hun eigen ijzererts uit de mijnen gaan bikken en de oranjes voortaan zelf de plee gaan schrobben.
De doelen die deze aluhoedjes daadwerklijk dienen zijn de wereldwijde jihadi's (vergelijkbaar aan de internationale socialisten die als brave schapen achter Hamas etc. aanslenteren onder het mom vijand van mijn vijand is mijn vriend) en de lucratieve markt van boeken, lezingen en allerhande middeltjes tegen straling, chemtrails en andere onzin. Och, en de media heeft weer iets om over te berichten.

koen_c_s | 07-08-09 | 00:52

@Merlot | 07-08-09 | 00:41
Zo? Gaan we ons opwerpen tot de Jeanne d´Arc der AntiFrikschoten?
Komt u maarrrr. Ik steek je zo in de flotter met mijn doos Aldi lucivuten. Halve trottoirflikker. En die Mongeaul die mijn waardevolle bijdragen met een "service temporary unavailable" zit te blokken kan ook het ongerief krijgen!

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:52

Lewinsky | 07-08-09 | 00:44
Nja, er zit een condoom over mijn beeldscherm tegen ongewilde pornovirussen en heb 4 kaarsen om mijn pc aangestoken als firewall, dat moet toch voldoende zijn 'veiliginternettentechnisch'?
michzelluf | 07-08-09 | 00:44
Blikje Grolsch-->aluminium-->Jos Verbeek-->colloïdaal zilver, ik zie overal verbanden.

titsme | 07-08-09 | 00:50

Een heks! een heks! op de brandstapel met haar!
-
Het middeleeuwse denken is weer begonnen. Hoe komt dat toch?
Wie is hier nu gevaarlijk gek als een deur?

Rest In Privacy | 07-08-09 | 00:50

@Merlot | 07-08-09 | 00:46: Ach wat heeft het voor zin, waarom zou ik bang zijn voor een lid van de Zonnebloem met een internetaansluiting?

Fleauxe | 07-08-09 | 00:49

@ VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:42
Ik wil me er verder mee niet mee bemoeien hoor; maar hij zit dus NU achter de boekenkast.

Pa Cartwright | 07-08-09 | 00:48

@ Dr@gonHeart | 07-08-09 | 00:45
Op deze manier is POWned geen blijvertje nee...
daar waren we al over uit b.t.w.

Rutger heeft ook wel eens zijn goede en slechte dagen, wie niet?

kopkaasknabbelaar | 07-08-09 | 00:47

@Jaap de Paap | 07-08-09 | 00:44
Thanx voor de link! Wat een machtige madrigalen! Pure oorpr0n!

Lewinsky | 07-08-09 | 00:47

Fleauxe | 07-08-09 | 00:41
Kom maar Flooks, ik verstop je wel.
Die frikkerige Snotferatu weet de weg hier naar toe toch niet te vinden.

Merlot | 07-08-09 | 00:46

Ik moet toch wel toegeven dat ik dit zeer slechte journalistiek vind van Rutger en geenstijl.... Leuk gebracht zo maar niet onderbouwd. Het is makkelijk te oordelen over iets waar je geen kennis van heb. Soms is het misschien beter om jezelf ergens in te verdiepen wil je een goede mening opzetten. Dit is kinderjournalistiek en getuigd erg van ongefundeerd massadenken.

Het ende wat ik als advies kan geven is informeer jezelf goed en gebruik je eigen gezonde verstand ;)

Dr@gonHeart | 07-08-09 | 00:45

@titsme | 07-08-09 | 00:41
Het klikken op linkjes heeft Hirsch Ballin sterk afgeraden. Tenzij je gevaccineerd bent, natuurlijk.

Lewinsky | 07-08-09 | 00:44

@BlackDeathMetal | 07-08-09 | 00:39
Ik weet je wel te vinden, Asemmermuzieklul!

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:42

Lewinsky | 07-08-09 | 00:39
Godsamme, nog ff doorgaan met die introducties en ik zweer je, dan ben ik binnenkort in staat om op dat linkje te klikken.

titsme | 07-08-09 | 00:41

@Merlot | 07-08-09 | 00:37: Oh ok, dan ligt het dus aan mij.
@Pa Cartwright | 07-08-09 | 00:37: Vieze vuile, gore, smerige, ongewassen @#$!!!
*weinig origineel achter boekenkast duikt*

Fleauxe | 07-08-09 | 00:41

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:37
Kom maar op, lawaaiventje.
Ik draai al langer balletjes van van breedbekkige broekmannetjes als jij, dan dat jij je eigen vetertjes kan strikken.

Merlot | 07-08-09 | 00:41

Zooo mensen, dat was Perfect Day hier bij ziekenomroep Blijf Lekker Op Bed (BLOB). Die neemt niemand ons meer af! Die hebben we binnen, mensen, die Perfect Day! Dat is maar goedt ook want er zijn zware tijden op komst! Twisten tussen de vaccingelovers en de vaccinontkennerts! Daar gaat bloed vloeien mensen! Of er moet een charmeernegerT opstaan. Maar ik betwijfel of die kan helpen. Tachtig procent van de mensen gelooft de meest gebezigde mening mensen! Dus wie de media heeft heeft de meerderheid. Ik kijk even naar de techniek. De techniek zwijgt mensen. Dan gooien we er nu een onbekend begrafenismuziekje in mensen! Blue Flower van Mazzy Star met die oorverblindend (let je op, Jaap!) oorverblindend mooie zangeres Hope Sandoval! Komtie! Blauwe bloem, mensen!
www.youtube.com/watch?v=5k7QfyB55RU

Lewinsky | 07-08-09 | 00:39

gezellig hier, ik kruip zachtjes mn nest in veur Frik het hoord, laters mede reaguurders

BlackDeathMetal | 07-08-09 | 00:39

@ VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:33
Oja, en als je Fleauxe zoekt... die zit dus achter de bank.

Pa Cartwright | 07-08-09 | 00:37

Fleauxe | 07-08-09 | 00:36
Nouh, gewoon neologismen, dacht ik?

Merlot | 07-08-09 | 00:37

@Merlot | 07-08-09 | 00:33
Jij hebt zeker ook nog niet een paar klappen voor je harses gehad vandaag zo te horen?

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:37

Server down... server down...! testing, wan, toe,....

kopkaasknabbelaar | 07-08-09 | 00:36

@ VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:33
Die liggen doorgaans al een paar weekjes in de Au bain-marie hoor.

Pa Cartwright | 07-08-09 | 00:36

@Merlot | 07-08-09 | 00:31: Oh, dus jij zou het vernieuwend willen noemen?
*achter de bank kruipt*

Fleauxe | 07-08-09 | 00:36

Ik denk dat ik me in dit topic maar even afzijdig houd.

plastic zakje | 07-08-09 | 00:34

Colloïdaal zilver te koop...

Koop nu, nu is het nog goedkoop!

michzelluf | 07-08-09 | 00:34

Fleauxe | 07-08-09 | 00:31
Ach, het is volle maan, dan is Frik gewoon nog een tandje agressiever dan anders.

Merlot | 07-08-09 | 00:33

@Jaap de Paap | 07-08-09 | 00:31
Maak je geen zorgen Dikke Arie. Ik ben heel discreet en goei mie d'r ook nog ain halve kip in.

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:33

Jaap is cool. ALs Jaap een blikje Grolsch was zou de koelmeter donkerblauw zijn.

titsme | 07-08-09 | 00:32

@VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:29: Op die manier kom je wangen tekort.
-
Mooie muziek: www.youtube.com/watch?v=MqfBApQ1NHk
Main Theme van de film Enemy of The State

Fleauxe | 07-08-09 | 00:31

Fleauxe | 07-08-09 | 00:26
Volgens mij zit hij met die stroom neologismen gewoon te vissen naar een vermelding in Jaap's Greaut GS Woordenbeok.

Merlot | 07-08-09 | 00:31

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:28
Hartstikke mooi. Je punt is duidelijk verder. Is dat naar tevredenheid zo, of ga je door tot NAW, website en andere gegevens bekend zijn en ik mijn nick kan opdoeken?

Jaap de Paap | 07-08-09 | 00:31

Ik ga mijn best doen om in het woordenboek te komen maar ik ben gevocabulairicapt zeg maar, daarom heb ik een woordenonderschat. *hoopvol naar jaap kijkt*

BlackDeathMetal | 07-08-09 | 00:30

@Fleauxe | 07-08-09 | 00:26
Jij moet ook oppassen.

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:29

Merlot | 07-08-09 | 00:27
Emfyseem, taaislijmziekte of gewoon een lullig rokershoestje?

titsme | 07-08-09 | 00:28

@Jaap de Paap | 07-08-09 | 00:20
Gupsakarne oet Slochteren, mien jong.

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:28

kopkaasknabbelaar | 07-08-09 | 00:24
Longen

Merlot | 07-08-09 | 00:27

Mooi om te zien ook hoe van Frikschoten altijd weer de andere wang toekeert.

Fleauxe | 07-08-09 | 00:26

@ kopkaasknabbelaar | 07-08-09 | 00:24
= @ Merlot | 07-08-09 | 00:17 natuurlijk....

kopkaasknabbelaar | 07-08-09 | 00:26

Merlot | 07-08-09 | 00:23
We zijn aan het sparen, en de bedoeling is om het met 1000 woorden als voltooid te beschouwen. En hopelijk een verkiezing dan natuurlijk. Nu op 867...

Jaap de Paap | 07-08-09 | 00:25

@Merlot | 07-08-09 | 00:19
Mèh, mèh, mèh, mèh, overgeslagen drijfeikel.

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:25

Merlot | 07-08-09 | 00:17

Er zijn toch nog geen resultaten beschikbaar???
Dat was toch het probleem....

michzelluf | 07-08-09 | 00:24

@ Jan van Schaffelaar
Verstandig...
Maar des te verstandiger dat je je eerst informeert over de eerdere testresultaten...

maarreh... risicogroep? ... waarom...

kopkaasknabbelaar | 07-08-09 | 00:24

fuck yeah! Betrauwbaar FTW!

CoJoNes | 07-08-09 | 00:23

Jaap de Paap | 07-08-09 | 00:20
Komt er nog een Derde Ruk van het Groot Stijlloos Weurdenbeock?

Merlot | 07-08-09 | 00:23

@koerbagh ® | 07-08-09 | 00:15:

(Quote) "Autoriteit is altijd ontzagwekkend genoeg voor "de massa"" (unquote)

Dat was zelfs in Nederland van toepassing (uiteraard in een softe poldervorm). Tot Jan-Peter ten tonele verscheen. Sedertdien wordt er vervolgens wèl meer gelachen in ons landje. Dat dan weer wel.

De kolderieke pogingen van ons regime om zich een zekere vorm van autoriteit aan te meten werken slechts averrechts. Zeker op de lange termijn, maar helaas begrijpen onze Grote Denkers te 's Gravenhage niet veel van langetermijnpolitiek.

Van kortetermijnpolitiek overigens ook niet maar dat mag de pret niet drukken.

Reinaert | 07-08-09 | 00:23

Ik zeg: de heksenwaag, een uiterst betrauwbaar middel, doen!

kneuterzak | 07-08-09 | 00:22

Overigens zou ik Désirée Röver doen na 13 bier, hoewel ik besef dat er liters bevochtigingsgel aan te pas dienen te komen. Soit, dit zegt vast meer over mij dan griepgek.

titsme | 07-08-09 | 00:20

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:16
Eerst de woordenlijst Frik; misschien daarna, wie weet...
Welke dependance van de Angels was jij nou, gisteren?

Jaap de Paap | 07-08-09 | 00:20

@ Merlot | 07-08-09 | 00:17
ik ga morgen wel even googlen naar het onderzoek.

Bij de weg misschien kun je iets vinden op de site van Novartis, die produceerd de vaccins (voor NL) anders misschien op pubmed als al wat gepubliceerd is.

BlackDeathMetal | 07-08-09 | 00:19

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:16
Gaat het een beetje, Frikje?
Vergeet je je pilletjes niet?
Ze werken alleen als je ze netjes op tijd inneemt, dat weet je toch hè?
Heb je wel een wekkertje in die fluweelgedrapeerde crypte met doodskist van je?

Merlot | 07-08-09 | 00:19

Oei, hier dient men niet mee te spotten, schiet ik na een minuut of 3 in de lach , gaat het beeld op zwart.

DANNY3960 | 07-08-09 | 00:19

kopkaasknabbelaar | 07-08-09 | 00:14
Ik ga straks op zoek naar de resultaten van de testen die op dit moment worden uitgevoerd met dat vaccin.
Als dat er goed uitziet, zal ik me wel laten vaccineren.
Ik val namelijk in een risicogroep.

Merlot | 07-08-09 | 00:17

-weggejorist-

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:16

-weggejorist-

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:16

kopkaasknabbelaar | 07-08-09 | 00:14

Idd waar blijft die poll

michzelluf | 07-08-09 | 00:15

BlackDeathMetal | 07-08-09 | 00:11
Géén idee.
Dit is alles wat me er van bijgebleven is.

Merlot | 07-08-09 | 00:14

@ all:
Even de peiling checken en weer terug naar het topic...

Laat u zich allen injecteren, wacht u het af...?
Hoe zit het?
Ik stem voor een nije poll hierboven!

Ik kan me voorstellen dat iedereen er het zijne of haare van denkt, wel of niet gevoerd door een niet-tam-schaap in de vorm van Röver.

*hoort bij de 14% waar merlot het over had*

kopkaasknabbelaar | 07-08-09 | 00:14

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:10
Dubbel b frik. Sibboerster.

Jaap de Paap | 07-08-09 | 00:13

@ Merlot | 07-08-09 | 00:07
Moah als het gepubliceerd is staat het wel op pubmed, maar weet je toevallig een naam of omschrijving van het onderzoek?

BlackDeathMetal | 07-08-09 | 00:11

-weggejorist en opgerot-

VanFrikschoten | 07-08-09 | 00:10

Jaaa mensen, we gaan allemaal doodt aan het griepvaccin. Daar is niets aan te doen. Het is een natuurverschijnsel, zo'n vaccin. Of was het nou een komplot? Of zijn komplotten überhaupt sowieso natuurverschijnselen? Geen tijd om het uit te zoeken, mensen, want we moeten door hier bij de ziekenomroep Beter Leven Op Bed (BLOB). En we gooien er alvast een begrafenisnummer in. Want we krijgen veel begrafenissen met al die vaccindooien. En je moet wel naar hun begrafenissen gaan anders komen ze ook niet op de jouwe. Zo is het mensen, en dan nu het ul-tie-me begrafenislied van ome Loe: Perfect Day! Komtie!
www.youtube.com/watch?v=Uri6LLCZVjg

Lewinsky | 07-08-09 | 00:10

@ Majid | 07-08-09 | 00:04
Maar nog steeds, could have been an accident. Een dude werkt aan het virus project draagt het virus bij zich en werkt aan het vaccin project, door een ongelukkige situatie komt het virus in het vaccin. Kan ook is onwaarschijnlijk door allemaal factoren, maar goed sluit nooit iets uit, doe ik ook niet met jouw theorie. Ik ga alleen niet gelijk uit van kwade bedoelingen. Ach en mocht het hele complot waar zijn, dan ben ik nog blij dat ik leef. Alles weten maakt niet gelukkig.

BlackDeathMetal | 07-08-09 | 00:09

BlackDeathMetal | 07-08-09 | 00:01
Het onderzoek is nog van vóór internet, en ik heb nooit nagekeken of het er inmiddels op staat.

Merlot | 07-08-09 | 00:07

Ik nok af: de deathwatch staat nu nog op 1.

*aluut, allen*

Jaap de Paap | 07-08-09 | 00:06

michzelluf | 06-08-09 | 23:57

Zoek de aanname in je eigen reactie.

Een kronkel waar de gemiddelde complotdenker ook eenvoudig op te betrappen is.

MacReady | 07-08-09 | 00:06

Hmm, Jan van Swaffelaar. Bleef die niet met zijn kraantje achter een torentrans hangen?

Jaap de Paap | 07-08-09 | 00:05

@ BlackDeathMetal | 06-08-09 | 23:59

Het was in die tijd niet zo makkelijk een virus te ontdekken als dat nu is. Bovendien lijkt het mij dat er minder regulering was. Daarom duurde het dus enkele jaren voordat dit virus in dat vaccin ontdekt werd.

Majid | 07-08-09 | 00:04

@koerbagh ® | 06-08-09 | 23:50: Gnagnagna, zowel als tool en doelgroep te gebruiken.
@Merlot | 06-08-09 | 23:44: Geen zorgen, we maken 'm wel wijs dat Iran kernwapens heeft. Trappen ze altijd in.
@Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:47: We hebben het eerst met een muzikale neger geprobeerd maar die verbleekte toen hij onze doelstellingen zag.

Fleauxe | 07-08-09 | 00:03

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:59
Lol! Als rechtgeaard Utrechter beschouw ik het lezen van de wiki over Jan van Schaffelaar als een verrijking! Waarvoor dank.

titsme | 07-08-09 | 00:02

Merlot | 06-08-09 | 23:59
Terwijl het zo makkelijk is. Om de waarheid te achterhalen is het voldoende om de comments op GS te lezen.

spanarchist | 07-08-09 | 00:02

@Merlot | 06-08-09 | 23:59 :
De meeste dictators hebben dergelijke onderzoeken in elk geval niet gelezen. Anders zouden ze democratie (althans de afgezwakte, gecontroleerde, vertegenwoordigende variant die we hier hebben) wel omarmen.

koerbagh ® | 07-08-09 | 00:02

@Lewinsky | 06-08-09 | 23:23 ,
fair enough.

vander F | 07-08-09 | 00:01

@ Merlot | 06-08-09 | 23:59
Interessant, heb je een linkje of een naam van die onderzoeken?

BlackDeathMetal | 07-08-09 | 00:01

ik ga ook ff slapen.
Maar overdenk, is er een reden in de overheid te geloven?
Zal dat in ieders voordeel zijn?
Zal dat in jouw voordeel zijn?
Wat is het grote plan?
Zelfs geenstijl heeft een plan, en die zijn niet tov de overheid...
les: wees altijd kritisch! bedankt.
ZZzzzz

doppertje | 07-08-09 | 00:01

something2say | 06-08-09 | 23:53

Jumping to conclusions based on misquotes.

"Carlyle emerged from the shadows in spite of itself on September 11, 2001. That day, the group had organized a meeting at Washington's Ritz Carlton Hotel with five hundred of its largest investors. Frank Carlucci and James Baker III played masters of ceremony. George Bush senior made a lightning appearance at the beginning of the day. The presentation was quickly interrupted, but one detail escaped no one. One of the guests wore the name bin Ladin on his badge. It was Shafiq bin Ladin, one of Osama's many brothers."
-

So "George Herbert Bush met with Osama bin Ladin’s own brother" would seem to be more accurately described by saying they were both at the same meeting, along with hundreds of other people. Did they actually meet in person? Bush reportedly wasn't in attendance for long ("Bush Sr. left the meetings early") so there may have been little opportunity. They may still have done so, of course, but in order to show that we'll need some evidence: misleading quotes are not enough.

Mooi voorbeeld van het kneden van de feiten tot je een stukje deeg hebt, waarvan je vervolgens met het hoofdingrediënt fantasie een prachtige taart bakt.

MacReady | 07-08-09 | 00:00

@titsme | 06-08-09 | 23:57 :
Dat zei Jan van Schaffelaar ook.

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:59

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:50
Ken je dat onderzoek naar meningsvorming van de uni van Stockholm?
Het werd herhaald door Philly, en nog een uni, zelfde resultaten.
.
Conclusies onderzoek:
- 80% van de mensen adapteert het standpunt dat ze het frequentste horen als mening
- 14% van de mensen kijkt wat voor verschillende meningen er zijn, en kiest er daaruit één als eigen mening.
- 6% van de mensen verzamelt feiten, onderzoekt, overweegt (ook andere meningen) en vormt zich dan zelf een mening.
.
Als je dat leest snap je waarom ideologieen en religieen altijd zo hard de media en het onderwijs in handen proberen te krijgen.
Daarmee kunnen ze het gullibility-tool immers eenvoudig naar zich toetrekken -- en 80% is een meerderheid.
.
Oftewel: hoe de totalitaire schurken een oplossing vonden tegen de democratie.

Merlot | 06-08-09 | 23:59

@ Majid | 06-08-09 | 23:44
Ik ga even niet op op het Rockafeller gedeelte, heb nu geen tijd om alles te checken enz. enz. Maar dan vraag ik mij af dan komt zo vaccin op de markt met 1 of misschien wel meer kankerverwekkende virussen. Waar laat je dan al die onderzoeks instituten, de hele clinical trials (niet te verwarren met de chemical trails) zitten die allemaal in het complot? En dan nog zo'n explosieve toename in kanker is er niet en dan nog we leven ook een steeds vuiler wordende omgeving.... Ik kan genoeg 'rationele oorzaken' verzinnen voordat ik aan een complot denk.

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 23:59

@Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:51
Mooi! Excuses voor het onnodig attenderen.
Trouwens, de pica van mevrouw Tremadief heeft geen alttag. Toeval? Ik denk het niet.

Lewinsky | 06-08-09 | 23:57

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:56
Ik kan wel wat lijden :p

titsme | 06-08-09 | 23:57

@michzelluf | 06-08-09 | 22:57
Straks ga je ons zeker ook nog vertellen dat de Bushies achter de moord op John F. Kennedy zitten ?

Hobbykip | 06-08-09 | 23:57

@titsme | 06-08-09 | 23:50 :
Ik ga het niet testen morgen (al was het maar omdat er ook onweer is voorspeld), maar ik zou zeggen: neem de proef eens op de som en meld je bevindingen morgen eens - als je nog hersenmassa over hebt.

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:56

*Nog een grootverpakking alu-hoedjes ronddeelt en afnokt*

JosVerbeek | 06-08-09 | 23:54

CoJoNes | 06-08-09 | 23:47
Ben dankzij medicijnen toch wel van mijn SOA af. Symptoombestrijding of niet, het pist toch een stuk makkelijker.

spanarchist | 06-08-09 | 23:54

-weggejorist-

something2say | 06-08-09 | 23:53

Lewinsky | 06-08-09 | 23:49
Kzagm! Thanx.

Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:51

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:46
Bijna, heldwer licht. Het principe van een zonne-oven is weliswaar weerkaatsing, maar dan vanuit een kom-vorm. Immers, de zonnestralen dienen niet verloren te gaan. Bij een hoedje is sprake van een bolvorm, waardoor de weerkaatsing juist een warmte-afvoerend effect heeft.

titsme | 06-08-09 | 23:50

Alle fantastische theorieën over beperking van de bevolkingsgroei d.m.v. verspreiding van gefabriceerde ziektes ten spijt, gaan de meeste fantasten voorbij aan het feit dat de meeste ontwikkelde landen op dit moment diezelfde bevolkingsgroei keihard nodig hebben om de welvaart en economische groei (eh..) op peil te houden (enkele uitzonderingen in het verre Oosten daargelaten).

Dat, mijn lieve kijkbuiskinderen, weet de almachtige staat maar al te goed. Economische krimp doet immers overal pijn, ook in de spaarpot van de staat.

Maar goed, de gewillige complotdenker is niet te overtuigen met logica. Wel eventueel met snoepgoed in de vorm van alternatieve complotten.

MacReady | 06-08-09 | 23:50

@Fleauxe | 06-08-09 | 23:47 :
Makes sense. Maar dan nog: er zit meer handel in, denk ik.
There's no better marketing-tool than gullibilty.

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:50

@Jaap de Paap
Daar heb je d'r weer een! Ene hele mooie zelfs: charmeerneger van Merlot, zie @Merlot | 06-08-09 | 23:44

Lewinsky | 06-08-09 | 23:49

@ 23:48:
dat m/z dan

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:48

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:42

Ik zit trouwens nog steeds te lachen (kdenk niet dat ik de enigste ben)

Religie is wetenschap, zei....(dit wordt lachen, vul maar in!)

Dit wordt weer lachen! Muwhahahahha

michzelluf | 06-08-09 | 23:48

@Majid | 06-08-09 | 23:44:
Kortom: het levende bewijs dat mensen een absolute kul-verklaring liever geloven dat geen verklaring. Hey presto: we hebben religie.

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:48

@koerbagh ® | 06-08-09 | 23:42: Wij van de geheime genootschap betalen deze mensen, mensen die maar al te graag hun gebrek aan hersencapaciteit etaleren. Telkens als we snode plannen brouwen en denken "nee, dit gaan ze doorzien" dan schakelen we deze ezels in. Gevolg; ieder weldenkend mens met bedenkingen heeft de gore moed niet vraagtekens te plaatsen, je zult maar met die geretardeerden vergeleken worden. *in vuistje lacht*

Fleauxe | 06-08-09 | 23:47

Fleauxe | 06-08-09 | 23:44
LOL. En wat Merlot zegt: get a tan. (of UV-ama)

Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:47

@Frik
Die wel ja, en marcheerpoeder ook. De rest is symptoombestrijding.

CoJoNes | 06-08-09 | 23:47

Ach ja, Nederland en heksenverbrandingen was cultuur.

volksmenner | 06-08-09 | 23:46

Vaccins zijn -EGT- houden belastingbetalers in leven. Niet belastingbetalers kunnen ze niet betalen of zijn niet op de hoogte van gratis verstrekking.
-Wow- complot!
Maar overdek het, speel ermee.

doppertje | 06-08-09 | 23:45

Fleauxe | 06-08-09 | 23:40
Nee, atoombom, daar red je het niet meer mee.
Je moet nu dus een charmeerneger hebben, die leuk van z'n autocue speeches kan oplezen, en zakken geld kan laten verdampen.
Zelfvenietiging is de mode.

Merlot | 06-08-09 | 23:44

@ BlackDeathMetal | 06-08-09 | 23:07

Een complot, zo zou je het kunnen noemen. Het gebeurd namelijk bewust. Kijk bijvoorbeeld maar naar de Rockefeller familie. De Rockefeller Familie huurde begin vorige eeuw Peyton Rous om een besmettelijke oorzaak van kanker te vinden, zogenaamd om "kanker te bestrijden". Peyton Rous kwam voor de dag met een virus dat hij in een bepaalde groep kippen gevonden had. Hoe een virus in kippen kanker in mensen zou moeten kunnen genezen is mij nog steeds een mysterie, maargoed, Rous ging ermee aan de slag. Hij infecteerde kippen met dit virus en als een kip erg grote tumoren ontwikkelde isoleerde hij dit virus en infecteerde vervolgens kippen met dit virus. Op die manier kreeg hij dus een steeds sterker virus. Allemaal heel leuk en aardig natuurlijk, maar op een gegeven moment kwam hetzelfde instituut waar Rous voor werkte (het Rockefeller Instituut) met een nieuw vaccin op de markt. En jaren later kwamen andere wetenschappers erachter, dat het vaccin wat ze op de markt gebracht hadden, "besmet" was met hetzelfde virus dat ze zelf hadden gevonden en versterkt! Weer later kwamen andere wetenschappers erachter dat dit virus ook tumoren in apen kan veroorzaken. Oftewel als mens kun je hier beter niet mee geïnjecteerd worden. Dit is dus wat ik hier uit opmaak, de link die ik hierboven al eerder ergens had gepost:

davidrothscum.blogspot.com/2009/04/sv4...

Maargoed, als ik het allemaal zo lees krijg ik het idee dat er hier opzet in het spel is. En dat vind ik toch een zorgwekkend idee. Ik heb het normaal ook niet zo op de complotten en de samenzweringen en dergelijke, maar ik weet niet hoe ik het anders zou moeten verklaren.

Majid | 06-08-09 | 23:44

@Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:39: Duh, al die linguistische wondertjes worden ter plekke geschapen. Voor wat betreft het programma, de kerk is van harte welkom maar jullie hebben kennelijk meer fiducie in operatie Afrocondomo. Je moet het zelf weten, maar welkom zijn jullie.

Fleauxe | 06-08-09 | 23:44

@CoJoNes | 06-08-09 | 23:38
Psycho-voel-tabletjes toch wel?

VanFrikschoten | 06-08-09 | 23:44

@Fleauxe | 06-08-09 | 23:33:
Als "ze" de wereldpopulatie willen verkleinen hadden "ze" om te beginnen nooit vaccins moeten uitvinden. Dat had de wereldbevolking tot een mildjardje of 2 weten te beperken.

't Is wel een fascinerende religie, dat complottisme. Ze hebben zeker priesters en dominees (David Icke, Alex Jones, Anton Teuben.... ) en internet-trollen -ik noem geen namen- maar hebben ze ook kerkdiensten? En belastingvoordeeltjes? En door-to-door evangelisten met foldertjes? Er is hele markt voor dus er is ook zeker een boel geld uit te peuren. Ik heb alleen het idee dat het nog niet al te efficiënt gebeurt. Je zou de gelovigen eigenlijk elke week een tiende van hun salaris moeten laten schenken. Ik bedoel maar zo: het onderhouden van een goeie religie kost wel een paar centen natuurlijk.

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:42

titsme | 06-08-09 | 23:37

En het houdt de hitte ook zo goed vast he... LOL
Goed bezig ik zat te slapen....
MUWHAHAHAH..... ik zeg Koerbagh is OWNED voor het leven +1000000000 (heel veel)

kfakan kan nietfdsfgas typen cdsagfa van het vdsfgsa lachen

michzelluf | 06-08-09 | 23:41

@michzelluf | 06-08-09 | 23:38: Atoombommen zijn zeau passe. Je hoort er als geheim genootschap dus écht niet bij als je jezelf daar nog mee moet behelpen. Tegenwoordig heeft zelfs goat-fokking Iran er eentje, nou vráág ik je...

Fleauxe | 06-08-09 | 23:40

michzelluf | 06-08-09 | 23:38
Het geeft zo'n rommel?

JosVerbeek | 06-08-09 | 23:40

@ michzelluf | 06-08-09 | 23:34
Ik dacht dat de NWO het alluminium al geconfisqueerd had om door alle vaccins te smijten, kan het mis hebben natuurlijk.

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 23:39

Fleauxe | 06-08-09 | 23:33
Deal. Is ook meer on topic natuurlijk. Voor wat betreft de pharmacaust (kudo's! en in lijst natuurlijk: van joezelf?): ik vertrouw op de (immer vaardige) hand van mijn broeder.

Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:39

het enige echte virus is de staatsloterij, sneaky opduiken in filmpjes, en bij herhaling niet meer...
Eikelkoppen.
Play poker online @ U all.
Heel n.nl overheerst dat staats virus.... Comerades the fish is caught...

doppertje | 06-08-09 | 23:39

Er bestaan helemaal geen geneesmiddelen.

CoJoNes | 06-08-09 | 23:38

JosVerbeek | 06-08-09 | 23:35

Goh, waarom zouden ze DAT dan niet doen?

michzelluf | 06-08-09 | 23:38

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:27
Aluminium weerkaatst zonlicht en heeft derhalve juist hittebestendige eigenschappen.

titsme | 06-08-09 | 23:37

Wat een onzin lult dat wijf toch, ze zegt dat ze niks adviseert, maar ondertussen begint ze bij www.youtube.com/watch?v=sFTFhe1My7M toch wel meteen met een waarschuwing (wat ook als een advies te zien is).

SaNDR | 06-08-09 | 23:36

*Van mening is dat uitdunnen der populatie met een atoombom een stuk sneller zal verlopen*

JosVerbeek | 06-08-09 | 23:35

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 23:30

Onwetendheid en onverschilligheid zijn onze vijanden.
* hoopt op confisqueren van aluminium in de wereld *

michzelluf | 06-08-09 | 23:34

Oh shit....

Fleauxe | 06-08-09 | 23:34

@Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:31: Nee, eerst bespreken we de wereldorde en de status van project 'Pharmacaust'. Een uiterst geheim programma waarin we door middel van vaccinaties de wereldpopulatie willen uitdunnen.

Fleauxe | 06-08-09 | 23:33

"Met eventueel een klein resterend deel heb IK WEL nog genoeg om na te kunnen denken."
@michzelluf | 06-08-09 | 23:32 :

You could have fooled anyone.

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:33

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:27

Met eventueel een klein resterend deel heb IK WEL nog genoeg om na te kunnen denken.
Je bent net een heks met je hoedjes... lol

michzelluf | 06-08-09 | 23:32

Fleauxe | 06-08-09 | 23:26
Alles om zonde te provoceren natuurlijk... we vergeven ons rot hier, en allemaal namens een ander. Dat maakt het zo romig roomsch. En uiteraard is de promotie je van harte gegund. Timmermannen, metselaars, ze openen elke ceremonie met kaars.

Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:31

@ michzelluf | 06-08-09 | 23:25
Eigenlijk heb ik daar geen mening over, waarom? Ik heb mij daar niet in verdiept en dus geen kennis. Bij de weg ik denk niet dat die retards van een bush zo iets groots op poten kunnen zetten, maar goed ik heb niet genoeg kennis daar over. En ik houd niet van complottheorieen, maakt je zo achterdochtig en ongelukkig.

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 23:30

@michzelluf | 06-08-09 | 23:07:
Wat bazel je nou? Heb je naast je paranoïa ook nog zonnesteek opgelopen?
Met dit weer moet je buiten geen aluhoedjes dragen, dan worden je hersens gekookt, (althans het resterend deel dat nog werkt bij je).

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:27

@harry1588 | 06-08-09 | 22:12
Eén op de honderd varkensgrieppatiënten gaat eraan dood? En waar baseer je dat op? De officiële tellingen stellen niets voor, wetenschappelijk gezien. Waardeloos materiaal. Je bent niets meer dan een paniekzaaier.

Lewinsky | 06-08-09 | 23:27

@Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:21: Nee hoor, mag ik ook eens een beetje promotie bedrijven. Of gaat de katholieke kerk nu opeens moeilijk lopen doen? ;

Fleauxe | 06-08-09 | 23:26

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 23:08

Waar geloof je dan in? Dat Bush Jr. een toevalstreffer is dat hij president is geworden? En dat Marvin Bush alles behalve de security van de gebouwen van het WTC reguleert... En dat sr. NIET zit te wachten totdat er centen vrijkomen voor zijn Carlyle Group... om oorlogje te kunnen spelen en wat kan verdienen.
nl.wikipedia.org/wiki/The_Carlyle_Grou...

michzelluf | 06-08-09 | 23:25

@Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:04: Is mooi, heel erg mooi zelfs.
@Floop1E | 06-08-09 | 23:11: Mooi zo, daarmee geef je blijk van gezond verstand. Niet omdat ik het zeg maar omdat je zelf wel kunt uitzoeken of 'ze' echt zo slecht zijn als wordt beweerd. Gek genoeg stuit je dan altijd op bewijs wat de zaak nét iets minder spannend maakt dan de geitenwollensokken je willen doen geloven.
Doet me altijd denken aan het adagium van de Romeinse keizer Caligula; 'Oderint dum metuant' - laat ze me haten, zo lang ze maar vrezen.

Fleauxe | 06-08-09 | 23:24

@vander F | 06-08-09 | 22:12
Ga een nieuwe song schrijven, maestro. Maak muziek. Dat gaat je beter af dan redeneren. Fleauxe was mij iets te stellig over de absolute afwezigheid van verontreinigingen in vaccinaties. Vandaar het tegenvoorbeeld.

Lewinsky | 06-08-09 | 23:23

Fleauxe, ben je weer naar de Chinees of wat? Met je gemetsel in de panelen.

Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:21

Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:15
Tweefel is de wortel van alle kwaad, waarde vriend. Tweefelt niet, gelooft alleenlijk, en gij zult de Sombrerokuch beërven.
*gaat om een cent vechten voor extra koperdraad*

JosVerbeek | 06-08-09 | 23:20

Sjah.... Bilderberg? Wie zal het zeggen. Ik ben niet medisch onderlegd dus over die griep kan ik zo stantepede ook niet oordelen. Dat onze en vele andere overheden niet te vertrouwen zijn, daar heeft ze een punt. Hier een interessante link. Niet direct gerelateerd aan de griep.... maar wellicht heeft ze een punt dat de machthebbers makke schapen van ons willen maken.
www.anarchiel.com/display/nederland_is...

rapunzelklokje | 06-08-09 | 23:19

adfundum | 06-08-09 | 23:17
Oh.

Elisabeth2 | 06-08-09 | 23:19

Elisabeth2
nee, sorry

adfundum | 06-08-09 | 23:17

vander F | 06-08-09 | 22:29
Ik doel natuurlijk op een publieke instelling.
Maar ik snap je punt wel. Als je eenmaal dat aluhoedje op hebt wie kun je dan nog wél vertrouwen?
ik geloof liever in een instelling die gefinancierd wordt door de overheid dan een farmaceutische instelling.

Geppie. | 06-08-09 | 23:16

Gaat toch maar een thermometer inbrengen bij Caroline, ze voelt een beetje heet aan.

CoffeePatch | 06-08-09 | 23:16

JosVerbeek | 06-08-09 | 23:14
Gelukkig. Ik tweefel al.

*zilverdraad rolt van antieke dubbeltjes*

Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:15

Vinden jullie die vreetkarren ook zo lekker op het strand? Bordje gebakken mosselen met een sausje......

Elisabeth2 | 06-08-09 | 23:15

nou zeg, ben ik ff een half uurtje weg, zitten ze allemaal hier

adfundum | 06-08-09 | 23:15

dat wijf heeft gewoon hartstikke gelijk.
En rutger ook.

Mask | 06-08-09 | 23:14

Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:10
Had hier net zelfs een time-out, ligt niet aan jou.
*Doos FSC-stickertjes doet bestellen*

JosVerbeek | 06-08-09 | 23:14

Hier past slechts een default reactie bij, alleen qua topic iets anders te interpreteren... *KUCH*

superlutser | 06-08-09 | 23:13

Floop1E | 06-08-09 | 23:11
Doet u ook in scrollwieltjes?

Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:13

@Gravin v Kippenbouth | 06-08-09 | 23:08 ,
die kleurtjes zijn er nog hoor,
bedrukt op de melk yogurt karnemelk en vla pakken,
let maar eens op.

vander F | 06-08-09 | 23:12

Fleauxe | 06-08-09 | 21:52
Eens.

Floop1E | 06-08-09 | 23:11

Ligt het aan mij of is de server een beetje zweterig?

Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:10

JosVerbeek | 06-08-09 | 23:06
Sorry, ik ga voor een fair trade-hoedje.

titsme | 06-08-09 | 23:10

Beyonder | 06-08-09 | 23:02
Nou, rennen dan maar.

Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:09

Overigens, nu zo'n beetje alle dodelijke ziekten en hartkwalen min of meer genezen kunnen worden is het niet echt vreemd dat er meer mensen overlijden aan kanker, aangezien dat de enige optie is die als doodsoorzaak overblijft.

JosVerbeek | 06-08-09 | 23:08

Gravin v Kippenbouth | 06-08-09 | 22:
Komt af en toe hier langszweven.

Elisabeth2 | 06-08-09 | 23:08

@ michzelluf | 06-08-09 | 23:01
Ik snap die connecties nietzo, maar dat komt denk ik ook omdat ik niet in complottheorieen geloof.

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 23:08

@ Elisabeth2 | 06-08-09 | 22:59
LOL
Ik was in 1960 zwaar met melkdoppen bezig, ik spaarde ze. Doppen van chocoladelva, yoghurt etc en die hadden dan weer een andere kleur. Je kon precies zien welke zuivel er in een bepaald gezin geconsumeerd werd aan de hand van de fietsjes van de koters. :-)

Gravin v Kippenbouth | 06-08-09 | 23:08

koerbagh ® | 06-08-09 | 22:55

Negers zijn zwart.
Pillen zijn wit.
Ooit zwart werkende zwarte werkende pillen gezien?

michzelluf | 06-08-09 | 23:07

*na het ontwaken en wakker worden zo fris als een hoentje is*

JosVerbeek | 06-08-09 | 23:07

@ Majid
Ik heb het even snel doorgenomen en inderdaad het virus zorgt voor een verminderde transcriptie van p53, een eiwit belangrijk in de initatie van apoptose. Virussen kunnen kanker veroorzaken, maar of te toename in patieten te maken heeft met een 'complot' denk het niet, virussen kunnen zich op veel manieren verspreiden. En tegenwoordig zitten we met veel mensen op een aardkloot, mobieler dan ooit. Dat kan natuurlijk ook een verklaring zijn.

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 23:07

Dankzij mijn 239 kleine Ghaneesjes die voor drie rijstkorrels 14 uur per dag zich de blaren op de vingers vouwen kunt u zich voor slechts €14,95 de trotse eigenaar van een echte Verbeeks Bauxietbaret noemen. Reeds afgestemd op de mode van 2012, u kunt er dus jaren mee vooruit.

JosVerbeek | 06-08-09 | 23:06

vander F | 06-08-09 | 23:02
ROTFLOLFBBQ!

Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:05

Fleauxe | 06-08-09 | 22:59
Heb je die link gezien? Da's een foto van een meiske dat op 35-jarige leeftijd stierf, een paar jaar later werd opgegraven en er nog zo uitziet, sinds 1879, dacht ik. Doe het maar eens, zo'n bekkie en dan al jaren dood zijn.

Jaap de Paap | 06-08-09 | 23:04

@michzelluf | 06-08-09 | 23:01 ,
wat moeten die oranjes *kuch* dan wel niet op hun geweten hebben?

vander F | 06-08-09 | 23:03

Majid | 06-08-09 | 22:58
Als je familie bent van Hassan al-Majid dan heb je er wel verstand van chemicaliën denk ik.

CoffeePatch | 06-08-09 | 23:02

ik krijg diaree van die onzin dat wijf werk op mijn peristaltiek

Beyonder | 06-08-09 | 23:02

@Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:58 ,

*fap!*

vander F | 06-08-09 | 23:02

"En dan is het ook noggus edel ambachtelijk handwerk waar veel liefde en respect in zit."
@glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 22:55:

Daarom... edel ambachtelijk handwerk moet worden betaald. En de tussenhandel moet ook er ook een paar centen aan verdienen. Het gaat allemaal niet zomaar.

@CoffeePatch | 06-08-09 | 22:55 :
Verkocht.

koerbagh ® | 06-08-09 | 23:02

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:59

Wat is daar moeilijk aan?

michzelluf | 06-08-09 | 23:01

@ Majid | 06-08-09 | 22:58
Jup ik ken de mechanismen van apoptosis ik lees de wiki even door en kom zo bij je terug.

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 23:00

koerbagh ® | 06-08-09 | 22:44

Je zal failliet gaan met je onzin...
Mensen beginnen te ontwaken en wakker te worden....

michzelluf | 06-08-09 | 23:00

@rgr | 06-08-09 | 22:47: Nazi's konden nogal 'overtuigend' zijn, misschien verklaart dat die 'zeer nauwe banden'?
-
@Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:47: Een wonder is een gebeurtenis die door de ontvangers voor onmogelijk gehouden werd, er bestaan geen wonderen slechts misvattingen. Zoek het eens in het maçonnieke, wellicht knap je er van op.

Fleauxe | 06-08-09 | 22:59

@ michzelluf | 06-08-09 | 22:57
Een een vraagje.... Snap je het zelf nog?

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:59

Gravin v Kippenbouth | 06-08-09 | 22:53
Was een geintje.

Elisabeth2 | 06-08-09 | 22:59

*Met vreugde naar orderportefeuille kijkt*

JosVerbeek | 06-08-09 | 22:59

@ BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:45

Het probleem met die theorie is dat we juist de sterkste steiging van kanker onder kinderen en tieners zien. Overigens is wat je zegt over hoe kanker ontstaat wel waar hoor. Je vergeet er alleen bij te zeggen dat cellen die mutaties krijgen die kanker kunnen veroorzaken normaal gesproken dood gaan via een bepaald mechanisme (apoptosis). Het virus van de vaccins, SV40, zorgt ervoor dat in de cellen die het infecteerd, een gen dat normaal gesproken zorgt dat de cellen dood gaan niet meer werkt:
en.wikipedia.org/wiki/SV40_Large_T-ant...
Op deze manier veroorzaakt het virus dus kanker.

Majid | 06-08-09 | 22:58

gvd de beurskoersen zijn ingezakt. da's toch veel belangrijker?

dannuh | 06-08-09 | 22:58

koerbagh ® | 06-08-09 | 22:55
Dan doe maar vier trays ook. Ik laat de peger of nool (al naar gelang beschikbaarheid) het wel even halen. Jij nog iets van heilig oliesel nodig? Dan laat ik de broederkens iets produceren en geef ik het mede.

Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:58

harry1588 | 06-08-09 | 22:32

George Jr. heeft een papa en die heet George Sr. en die heeft een papa en die heet Prescott nl.wikipedia.org/wiki/Prescott_Bush
en die heeft een papa en die heet Samuel en.wikipedia.org/wiki/Samuel_P._Bush.

Salomon had al een connectie met Rockefellers... de broer van.

Het is gewoon een dynasty met veel macht... Carlyle Group, ect.

De broer van George jr. zat bevoorbeeld in de beveiliging van de WTC...
en.wikipedia.org/wiki/Marvin_Bush Ik zeg idealer kan je het niet maken...

michzelluf | 06-08-09 | 22:57

Gravin v Kippenbouth | 06-08-09 | 22:53
En dan als een 1960 hooligan de buurt wakker maken. Leuk is dat.

Elisabeth2 | 06-08-09 | 22:56

@Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:52 ,
kan geen plastisch chirurg tegenop durf ik wel te stellen,
de genadige hand van de Heer raakt ons hier liefdevol en krachtig.

vander F | 06-08-09 | 22:56

RutgerT, had nou gevraagd waarom bepaalde medisch specialisten tot dezelfde conclusie komen als deze mevrouw. Door het Jomanda-pesterijtje hebben we geeneens argumenten gehoord.

Juche | 06-08-09 | 22:56

@Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:49:
Hoezo concurrentie? Waar denk jij dat ik mijn hoedjes betrek? Ik heb toch helegaar geen tijd om de hele dag aluhoedjes te vouwen? Dat moet je laten doen. En Jos heeft daar waarschijnlijk ook Polen (of negers) voor.

koerbagh ® | 06-08-09 | 22:55

koerbagh ® | 06-08-09 | 22:44
Ik denk niet dat dat zo'n goede aanbieding is, ik bied 4 halen 6 betalen.

CoffeePatch | 06-08-09 | 22:55

koerbagh ® | 06-08-09 | 22:44
Voor die prijs koop ik bij Jos een gros.
En dan is het ook noggus edel ambachtelijk handwerk waar veel liefde en respect in zit.
Dus eigenlijk ben je wel wat duur.
Heb je niet voor een leuk prijsje een instapmodel dat ik later kan upgraden naar volledig aardstraalwerende bescherming?

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 22:55

@ Elisabeth2 | 06-08-09 | 22:43
Ik deed altijd de melkdoppen om de spaken van mijn fiets.

Gravin v Kippenbouth | 06-08-09 | 22:53

Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:50
Ja, prachtig verwoordt in het NL.

Elisabeth2 | 06-08-09 | 22:53

@Gravin v Kippenbouth | 06-08-09 | 22:51 ,
gelukkig zijn ze zalig,
de zwakkeren van geest.
Dat troost me toch een iets.

vander F | 06-08-09 | 22:52

vander F | 06-08-09 | 22:50
Ach, da's zo'n skatje, onze Bernadetteketet. Nou ja, die kreeg het allemaal te zien dan. Is na jaren dood nog steeds een lekker ding om te zien, wist je dat? Kom daar nog eens om tegenwoordig, met een of ander obscuur antibioticum.

Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:52

server errors, ik heb te veel reaguurd denk ik , maar vander F ik ben met je eens over kanker.

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:52

Mevr Rover geeft geen enkele wetenschappelijke onderbouwing. Ze mist visie en een heleboel elementaire kennis.
Triest dat hier überhaupt aandacht aan besteed wordt.

Gravin v Kippenbouth | 06-08-09 | 22:51

LOL tevens.

Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:50

@Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:47 ,
en geen kwaad woord over Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes .

vander F | 06-08-09 | 22:50

Me too LOL

Elisabeth2 | 06-08-09 | 22:49

*op zijn gemak de supermarktoorlog/concurrentieslag tussen Koerbagh en Jos aanschouwt*

Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:49

LOL

vander F | 06-08-09 | 22:49

@rgr | 06-08-09 | 22:47 ,
dat van dat geld (en macht) dat snap ik,
de rest is een pilletje waard.

vander F | 06-08-09 | 22:48

Fleauxe | 06-08-09 | 22:43
Ja, dat is wel zo. En ook hier laten we des avonds nog immer het heilig wonder aan elkaar voltrekken, maar ik krijg er de laatste tijd toch wat conspiratieve bedenkingen bij.

Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:47

@harry1588 | 06-08-09 | 22:42 ,
maar goed,
leg dat die willens en wetens ignorante welvaart kids maar eens uit.

vander F | 06-08-09 | 22:47

@Fleauxe | 06-08-09 | 22:24

'Allemaal voorbeelden waaruit op geen enkele wijze blijkt dat de directie weet had of kon hebben van de misstanden als behandeld in de filmpjes.'

Pfff, wat een naïviteit zeg. Jij denkt zeker ook dat de zeer nauwe banden van de farmaceutische industrie (o.a. Bayer en Hoechst) met het nazi-regime in de Tweede Wereldoorlog tot stand gebracht zijn door een enkele sympathisant op de postafdeling?

De voorbeelden van criminele activiteiten in de farmaceutische industrie zijn er teveel om op te noemen. Alles draait om geld.

rgr | 06-08-09 | 22:47

Elisabeth2 | 06-08-09 | 22:43
Ja, voor de arme negertjes in Afrika, maar het heeft niet geholpen. Ik weet niet eens of het ooit wel op de plaats van bestemming is aangekomen. Er is vast wel iemand die een linkje heeft waar uit blijkt dat het terecht is gekomen in de zakken van een of andere uitbuiter.

CoffeePatch | 06-08-09 | 22:46

@harry1588 | 06-08-09 | 22:42 ,
ik weet.

vander F | 06-08-09 | 22:46

VanFrikschoten, leef je nog?
Ik heb dankzij jouw duistere kracht dingen ontdekt die eerder voor mij verborgen bleven!

Nu snap ik die nick van something2say!
da's iemand die iets te zeggen heeft.
Ha ha ha, nu snap ik die andere nick ook: ITEACHYOU = ik zal je leren!
Trouwens al lang niets meer van vernomen van ik zal je leren.
Die heeft zich vast laten inenten tegen aardstralen, dat zal hem leren.

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 22:45

@ Majid | 06-08-09 | 22:40
Heb je er ooit aan gedacht dat bij elke keer dat een cel in je lichaam zich vermenigvuldigd (om het zo maar te noemen) zoveel fouten in het kopieeren van het DNA wordt gemaakt dat je dood zou moeten gaan? Maar aangezien het lichaam een wonderlijk mechanisme is wordt het DNA gerepareerd. Wordt er iets niet gerepareerd in een essentieel gen, ja sorry dan kan kanker niet ver weg zijn. Hoe ouder we worden hoe meer foutjes er ontstaan. Vroegah werden we niet zo oud en dan kregen we ook geen kanker. Nu heeft iedereen op 80 jarige leeftijd kamker, lullig maar zo is het leven.

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:45

@BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:40 ,
ook een groot nadeel is dat we ouder worden dan een 60 jaar,
kanker openbaart zich vnml na het 60'ste levensjaar.

Oftewel, vroeger was het zo'n ellende dat men helemaal geen kanker kon ontwikkelen omdat ze dan al de pijp uit waren.

Kanker is in die zin ECHT een welvaartsziekte, een ouderdomsziekte,
al lijkt het niet zo.

vander F | 06-08-09 | 22:44

(Advertentie)
Aluhoedjes te koop. Uitermate geschikt voor het tegenhouden van Bilderbergers, Illumnati, UFO's, NWO-complottisten en de familie Bush. Voor slechts € 24,95 beschermt het u en uw gezin tegen bipolaire microradiale diffusatiestraling. Met ingebouwd bmovl-filter voor extra protectie. Uitermate chic en modieus design, u loopt absoluut niet voor gek (ook al bent u het wel).
Nu zomeraanbieding: 4 halen 5 betalen. Bestel bij: aluhoedjes@koerbagh.nl

koerbagh ® | 06-08-09 | 22:44

@Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:40: Doe niet zo gek, dunt Hij -na veel bidden en zweten- eindelijk een groot deel van de Spanje-gangers uit, begin jij te twijfelen.
*het-ook-niet-meer-weet-gebaar maakt*

Fleauxe | 06-08-09 | 22:43

CoffeePatch | 06-08-09 | 22:41
Heb jij ook altijd die propjes zilverpapier moeten inleveren op de Lagere School?

Elisabeth2 | 06-08-09 | 22:43

VanderF het is een combie, zoals uiteindelijk met alles. Als goede gezondheid alleen bepaald werd door voeding, hygiene en gezond verstand dan moeten we helaas ook terug naar de middeleeuwen. Oud worden is dodelijk, het lichaam is er simpelweg niet opgemaakt om oud te worden, de medische industrie is het enige dat ons in leven houdt in zulke grote getalen.

Los daarvan creeren we uiteindelijk wel veel van onze eigen problemen, door vervuiling en ongezonde leefgewoontes. Maar zonder bijv. antibiotica zouden we gemiddeld lang niet zo oud worden. Het gaat om de gemiddelden en niet om de uitzonderingen. Enig idee hoeveel oude mensen je nodig hebt om jonge doden te compenseren?

harry1588 | 06-08-09 | 22:42

je kan zeggen over die vrouw wat je wilt, maar het is een bijzonder zwak interview van rutgers kant

inzaghii | 06-08-09 | 22:42

Het is al begonnen toen het zilverpapier van een reep chocolade werd vervangen door aluminiumfolie, sinds die tijd eet ik alleen nog hagelslag als ik trek heb in chocola.

CoffeePatch | 06-08-09 | 22:41

Met zo'n grieperdepiephoerahype denk ik wel eens dat het hele bijbelverhaal ook gewoon door mensen is gemaakt.

*twee trays hoedjes bij Jos bestelt*

Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:40

@ vander F | 06-08-09 | 22:34
Nadeel van die hygiene is dan wel weer dat ons immuunsysteem niet genoeg 'getraint' word en autoimmuunziekten kunnen ontstaan maar dat is weer een ander verhaal.

Bij de weg ik denk ook dat de hele wereld om kennis macht en geld draait, het is helaas niet anders. Maar vergeet dat stukje geluk niet, anders moet je over 10 jaar aanbellen bij de farmaceutische industrie voor wat antidepresiva

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:40

In principe heeft ze gewoon gelijk als ze zegt dat vaccins massavernietigingswapens zijn.

Amerika had ten tijden van de 2e wereldoorlog een programma voor biologische wapens. Dit programma werd geleid door George W. Merck, dezelfde man die het vaccin bedrijf Merck in handen had:
www.detrick.army.mil/cutting_edge/chap...
"From the moment of its birth in the highest levels of government, the fledgling biological warfare effort was kept to an inner circle of knowledgeable persons. George W. Merck was a key member of the panel advising President Franklin D. Roosevelt and was charged with putting such an effort together. Merck owned the pharmaceutical firm that still bears his name."

Het grappige is dat de vaccins die Merck later produceerde, "besmet" waren met virussen die kanker veroorzaakten. En deze virussen verspreidde zich bovendien ook. Typ in Google bijvoorbeeld maar eens SV40, de naam van het kankerverwekkende virus in het Poliovaccin, waar we het meeste over te weten zijn gekomen.

Hier nog een rijtje met zulk soort virussen in vaccins van iemand die het allemaal uit heeft gezocht:
davidrothscum.blogspot.com/2009/04/sv4...

Als je je afvraagt hoe het komt dat mensen van alle leeftijden tegenwoordig massaal aan kanker overlijden, dan weet je het nu.

Majid | 06-08-09 | 22:40

Ik heb een beetje geel achtig sperma, maar dit terzijde...

Over Lord Ice Dog | 06-08-09 | 22:39

brandstapel. net als vroegah. past ook mooi in het bbq jaargetijde.

zeiksmurf | 06-08-09 | 22:38

@michzelluf | 06-08-09 | 22:32: Oh, nu heb ík een alu-hoedje op!?
No... you're a towel!!! Im no towel you're a towel. Hier heb ik geen zin in. 911 is nog opgeëist door Regilio Tuur, maar daar hoor je de media nooit over.

Fleauxe | 06-08-09 | 22:38

@ harry1588 | 06-08-09 | 22:32
Je hebt gelijk. Als wetenschapper is het belangrijk om altijd critisch te blijven en bevindingen "in twijfel te trekken". Maar je kunt natuurlijk ook doorschieten en geloven dat de wereld slecht is en de farmaceutische industrie iedereen dood wil hebben. Maar of je daar nu zo gelukkig van wordt....

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:37

@Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:32 ,
zoiets,
de rest is gelul in de ruimte.

vander F | 06-08-09 | 22:37

BJ-tje | 06-08-09 | 22:36
Dat is vrij simpel te doen. Kun je uittreden?

Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:36

Ff Off-topic,

Ik wil de achterkant van mijn hoofd bekijken!!!! Zonder spiegel...

BJ-tje | 06-08-09 | 22:36

something2say | 06-08-09 | 22:23
Daar gaat ie weer.
Ja, en je kan niet eens meer vluchten.
In wat voor verschrikkelijke wereld leven we toch?
Er is hoop:
ik werk in het geheim aan een oplossing: genetische camouflage.
Tot nu toe verloopt het prima ik heb zelfs al een olifant in een muis veranderd.
Nou, als die gaten knaagt, aluminium hoedje dan maar.
Heb geduld, en pas op dat je niet gecloned wordt want dan ben je pas echt de pineut.

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 22:35

Ik heb nu al zin in Rutger en PowNed!

Frelis Inna | 06-08-09 | 22:34

haha 911 erbij en de discussie is losss. Heren Goedenavond!

Geppie. | 06-08-09 | 22:34

Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:32
Idd, met een beetje mazzel heb je een Theo Albrechts.

titsme | 06-08-09 | 22:34

@BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:28 ,
ik zie het verschil niet zo namelijk,
maar goed.

Uiteindelijk zijn hygiene (kennis, macht, geld), goede huisvesting (geld, macht) en veelzijdige voeding (geld, kennis, macht) ongetwijfeld van groter belang om oud te worden dan farmacologie (kennis, geld, macht) alleen,
maar het draagt absoluut bij aan een gezond en langdurig leven.

vander F | 06-08-09 | 22:34

@Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:30: Stil nou, denk aan de code. *geheimzinnig kijkt*

Fleauxe | 06-08-09 | 22:34

Fleauxe | 06-08-09 | 22:24

Ja en bij 911 waren het zeker de terroristen die de aanslagen gepleegd hebben..
Dat is zeker geen complot...???
Ik eet mijn schoen op als AL Qaeda (bestaat sinds 11 september 2001) erachter zit....

Van die hele 911 aanval klopt geen ene moer... val k-p-t met je aluhoedje.
Muwhahahaha...

michzelluf | 06-08-09 | 22:32

@Blackdeathmetal, ze heeft al ergens gezegd dat de Rothschilds/Rockerfellars universiteiten hebben omgekocht. Ergo alle boeken die niet in haar straatje passen zijn 'gekochte theorieën aka onzin'.

Complottheorieën zijn niet te ontkrachten omdat diep in de kern er een waarheid in zit (kritisch blijven) en alle tegenargumenten per definitie onwaar of van de tegenpartij zijn. Het is onmogelijk om dergelijke mensen om te praten, zelfs met keihard bewijs.

harry1588 | 06-08-09 | 22:32

Het is allemaal heel simpel: een spermacel en een eitje krijgen verkering en dan vormt zich iets moois. That's all.

Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:32

something2say | 06-08-09 | 22:27
"mensen die bewust leven (gezond leven, bewegen) worden altijd erg oud"
Nou, dat is echt een onderbouwing waar ik stijl van achterover sla. Zo goed!!! Kom kom Désíréé, geef het maar toe, je bent het hè?!

rinus28 | 06-08-09 | 22:31

Wat heb ik trouwens een lekker zacht babyhuidje.. hmmmm heerlijk

Geppie. | 06-08-09 | 22:31

*iets mist. Smaak?*

Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:31

Ik denk dat Desi B. te Reuver gelijk heeft. Ikzelf heb ook altijd gelijk. Vandaag reed ik over de snelweg en ik ben daar honderden spookrijders tegengekomen terwijl ik zelf als enige in de juiste richting reed. Vreemd hè, maar wel echt gebeurd.

Dick R de Cock | 06-08-09 | 22:30

*een lekkere koude cola tot D60 potentieert*

Jaap de Paap | 06-08-09 | 22:30

@something2say | 06-08-09 | 22:17
Oh nee, niks hoor... ik meende iets te lezen over gevaarlijke injecties van antivries met aluminium deeltjes. Maar dat kan natuurlijke ook aan het bier liggen, schijnen ze tegenwoordig ook een of ander desinfecteermiddel doorheen te flikkeren, kom, hoe dat nou ook alweer?

Vaffanculo | 06-08-09 | 22:30

Het filmpje is gemaakt met de doelstelling om die vrouw belachelijk te maken. Rutger komt er goed uit. Krijg zo echt sympathie voor die gozer. *huivert*


Regel 1 voor presentatoren: -hou de kijker áltijd te vriend-

poepertje | 06-08-09 | 22:29

Het decor van dit gesprek lijkt verdomd veel op mijn achteruitzicht op de tuin van het Centraalmuseum vanuit mijn eerste huis in Utrecht, onder de Nicolaikerk.

Hanxie | 06-08-09 | 22:29

@michzelluf | 06-08-09 | 22:17: Volgens mij heb ik je (tot aan de eerste alinea) keurig antwoord gegeven, alleen het bevalt je niet. Dus ja, lama inderdaad.
@something2say | 06-08-09 | 22:17: Nope, maar wat zou ik dat graag willen zeg.
Het lijkt me een geweldige baan waarin je iets kunt betekenen voor de wereld en miljoenen mensen helpen. De farmaceutische industrie is onze beste vriend!
-
Bayer, aus Deutschland!

Fleauxe | 06-08-09 | 22:29

michzelluf | 06-08-09 | 22:25
Dat weet ik, maar ik had die hele tekst al ingeklopt en zat alleen te wachten tot iemand het woordje "complot" zou gebruiken.

CoffeePatch | 06-08-09 | 22:29

@Geppie. | 06-08-09 | 22:27 ,
The Rockefeller University Hospital ?

vander F | 06-08-09 | 22:29

@ vander F | 06-08-09 | 22:24
Ik ben wel aanwezig bij colleges ja. Homeopathie is het toedoenen van een gif in een zeer lage dosis als ik het goed heb en dat kan idd wel werken ja.

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:28

-weggejorist-

something2say | 06-08-09 | 22:27

Deze dingen doen me altijd denken aan van die reclames waarin een probleem wordt gecreëerd en vervolgens gelijk de oplossing aangereikt wordt.
Ik geloof echt niet in de eerlijkheid van de farmaceutische industrie.
Laat de verantwoordelijke gezondheidsinstellingen eerst maar eens onderzoek
doen naar eventuele bijwerkingen.

I'll take my chances.

Geppie. | 06-08-09 | 22:27

JosVerbeek | 06-08-09 | 22:21
Lekker met je handen werken aan een betere wereld en een gezonde toekomst.
Daar heb ik ontzag voor.
.
Kan je morgen twee pallets afleveren op het bekende adres?
De Doemreaguurders wachten er met smart op.

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 22:26

@ endofdays | 06-08-09 | 22:20
Ik kan het soms lezen in de comments, dan zie je wel of iemand enige medische kennis heeft. Zeker weten doe ik het natuurlijk niet. Maar goed dat we allemaal dood gaan door de hulpstoffen in vaccins is gelul.

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:26

@BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:24 ,
gek genoeg gaan dit soort types wel vaak in zee met homeopathie,
wat in de kern hetzelfde beoogt te bewerkstelligen op hetzelfde systeem via externe prikkeling,
om het zo maar eens te zeggen.

vander F | 06-08-09 | 22:26

something2say | 06-08-09 | 22:23
Types zoals jij wat mij betreft een enkele reis naar de Noordpool.
*noodrantsoen aluhoedjes voor s2s doet vouwen*

JosVerbeek | 06-08-09 | 22:25

CoffeePatch | 06-08-09 | 22:19

Dat heb ik niet gezegd...
Democratie in een financieel systeem corrumpeert en zeker in instabiele tijden...
Begeerte van de mens stuurt.
Zo is het nu niet anders... met die Black Bull Markets.

michzelluf | 06-08-09 | 22:25

@rgr | 06-08-09 | 22:16: Allemaal voorbeelden waaruit op geen enkele wijze blijkt dat de directie weet had of kon hebben van de misstanden als behandeld in de filmpjes.
Op geen enkele wijze valt uit te sluiten dat individuen binnen een organisatie voor het verkeerde pad kiezen, dat valt te betreuren en dient te worden bestraft. Zoals je hebt kunnen horen heeft dit ook daadwerkelijk plaats gevonden in Frankrijk waar een medewerker is veroordeeld tot een gevangenisstraf. De Franse justitie was klaarblijkelijk niet van mening dat de onderneming op zich enige blaam trof, en daarmee is de zaak afgedaan.
-
Kiezen voor een houding jegens de farmaceutische industrie die geen ruimte laat voor een beeld van innovatieve en goedwillende ondernemingen getuigd wellicht van een grote behoefte aan diezelfde industrie.
-
@michzelluf | 06-08-09 | 22:15: Dat er altijd een vorm van kwaad de kop op steekt impliceert nog geen grote verbanden of een groot complot. Dat de één soms baat heeft bij de misdaden van een ander bevestigd de ideeën evenmin. Face it, het komt wat paranoïde over.

Fleauxe | 06-08-09 | 22:24

@BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:20 ,
sow, ooit opgelet op school?

vander F | 06-08-09 | 22:24

JosVerbeek | 06-08-09 | 22:21
Ik zie dat je de deluxe-versie met enorm zuivere legering aan michzelluf hebt verkocht.

titsme | 06-08-09 | 22:24

@ something2say | 06-08-09 | 22:17
De enige ernstige aanval die op het immuunsysteem bestaat in het HIV virus. En trouwens het heeft je immuunsysteem alleen maar sterker gemaakt ik kan je de werking van het immuunsysteem wel uit gaan leggen maar dan ben ik de hele nacht bezig. Ik zou zeggen ga wat literatuur lezen immunologie boeken enzo misschien dat je dan beter begrijpt hoe het lichaam en het immuunsysteem werkt.

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:24

@something2say:
Ben jij dat, Désiréé Rufter?! Erg doorzichtig hoor...

rinus28 | 06-08-09 | 22:23

-weggejorist-

something2say | 06-08-09 | 22:23

@something2say | 06-08-09 | 22:17 ,
toen er nog niet ingeënt (sinds 1853) werd, en zonder antibiotica,
werd men gemiddeld 50 jaar oud.

Whats your point?

vander F | 06-08-09 | 22:22

Mevrouw lijkt een beetje 'n dwarsligger.
En op deze wijze krijg je weinig verstandige mensen mee.
Maar het is zeker een goede zaak, kritisch te kijken naar de gebruikelijke vaccinaties alsook naar de totale pillenindustrie.
Daar worden heel wat lieden rijk van, die dus belang hebben, dat NL volop spuit en slikt. Of dit de volksgezondheid bevordert is een hele andere zaak.

j.m.de graaff | 06-08-09 | 22:21

*Het als Meestervouwer momenteel enorm druk heeft en stevig binnenloopt met aluhoedjesverkoop*

JosVerbeek | 06-08-09 | 22:21

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:12
En hoe weet jij in al jou wijsheid welke gasten dat wel of niet hebben?

endofdays | 06-08-09 | 22:20

@ Leiphuizen | 06-08-09 | 22:13
Die 'zooi' zit in de vaccinaties omdat het anders niet goed werkt, het zijn alleen maar hulpstoffen. En alle stoffen zijn giftig, alleen de dosis bepaalt de toxiciteit. Ook water kan toxisch zijn. Paracelsus wist het al in de 15e eeuw

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:20

something2say | 06-08-09 | 22:09

Misschien moet je es wat minder naar de stemmetjes in jouw hoofd luisteren.
Enne pas op... de zwarte helicopters vliegen vanavond weer.
Je staat vast en zeker op De Lijst.
Duik onder nu het nog kan!

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 22:19

michzelluf | 06-08-09 | 22:15
Het is ook een heel groot complot, de Bilderberggroep, de gehele MSM, de koningin, de ministers, alle leden van de eerste en tweede kamer, de redactie van GS, Rutger, alle medewerkers van het RIVM, de begrafenis ondernemers, Prince Philip, ze zitten er allemaal in, zwijgen als het graf en laten zich niet inenten.
De oom van de broer van mijn kapper heeft dit zelf gehoord van een neef van hem die begrafenisondernemer is.

CoffeePatch | 06-08-09 | 22:19

-weggejorist-

something2say | 06-08-09 | 22:17

vander F | 06-08-09 | 22:15
Mallarone nemen, en pas als je gestoken bent door een mug. Goed spulletje.

Elisabeth2 | 06-08-09 | 22:17

Fleauxe | 06-08-09 | 22:11

Antwoorden ontwijken is je hobby, og laat ook maar....

michzelluf | 06-08-09 | 22:17

@Fleauxe | 06-08-09 | 22:13 ,
kun je nagaan,
een paar jaar geleden waren die kwikvullingen he-le-maal de bom in Eco-Alu Land.
Hoor je niks meer over

vander F | 06-08-09 | 22:16

@Fleauxe | 06-08-09 | 21:52

'Waarom is men toch altijd zo faliekant tegen de geneesmiddelenindustrie? Juist de mensen die alles op alles zetten om nieuwe geneesmiddelen te ontwikkelen ten behoeve van ons allemaal worden weggezet als een stelletje communisten.'

Waarom tegen de geneesmiddelenindustrie? Bijvoorbeeld hierom:

www.youtube.com/watch?v=Wf2u7j9FeVI
my.1club.fm/profiles/blogs/baxter-avia...

rgr | 06-08-09 | 22:16

Fleauxe | 06-08-09 | 22:04

Er is toch geen reden voor geheimzinnigheid... als het toch allemaal zo transparant en onzin is.
De geschiedenis heeft geleerd dat er altijd complotten hebben bestaan en zeker bij mensen met macht...

Dat mensen hier denken dat het NU anders is dan de totale geschiedenis van de mens... och laat ook maar...

Kijk nu naar de economische propaganda.... de leugens, het bedrog van Goldman Sachs, CRIMEX, the FED, JP MORGAN, ect... Je hoort er niets van op het nieuws, maar het is dan ook allemaal CFR gefilterd.

michzelluf | 06-08-09 | 22:15

@harry1588 | 06-08-09 | 22:12 ,
jaaaah,
die malaria pillen zijn bah, toch naar 4 weken Afrika en met een gniepig slopende chronische malaria terugkomen...

*edit edit edit*

vander F | 06-08-09 | 22:15

Ah weer een Berendien uuuuuuuut Wisp....
Maar ze heeft natuurlijk wel gelijk en is zeker niet de enige die huiverig is over al die vaccinaties (er schijnt erg veel zooi in te zitten die er in zit met welke reden??)
Moet ik gelijk aan de chemtrails denken! :-)
Fysiek is altijd psychisch! (ook van Koot en Bie) en Tja ik denk dat alles sowieso psychisch is. Wa t er dus ook met je gebeurt het is altijd je eigen schuld!

Leiphuizen | 06-08-09 | 22:13

@vander F | 06-08-09 | 22:08: Nee, ik ben van na de oorlog.
@Lewinsky | 06-08-09 | 22:09: Daar kunnen we pas echt iets zinnigs over zeggen na het lezen van een analyse van zijn autopsie-verslag, zonder dat roepen we ook maar wat.

Fleauxe | 06-08-09 | 22:13

@lewinsky, 1 op 10000 doden door vaccinatie of 1 op 100 doden door ziekte. You do the math. Maar we weten niet meer waar vaccinatie tegen beschermt dus vergeten we dat en richten ons alleen op de uitzonderingen.
Als je op vakantie gaat naar een exotisch oord dan gok je het er ook maar op?

harry1588 | 06-08-09 | 22:12

Mensen moeten eerst maar wat meer medische kennis hebben voordat ze beginnen te roepen dat de wereld vergaat door vaccinaties.

-Deze comment werd aangeboden door Novartis-

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:12

@Lewinsky | 06-08-09 | 22:09 ,
'NL baby te pletter op pier'
www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland...

En nu?
Een draconisch pier verbod?
Kinderwagens met auto break parent blackout safety?

vander F | 06-08-09 | 22:12

@michzelluf | 06-08-09 | 22:07: Dat kreeg ik net als bewijs te lezen van een anti, geen onverdachte bron dus. Wat een vaderlijk tegeltje zeg, "waar heb jij dat dan wel niet geleerd jongeman?", volgens mij ben jij de beflap van dat frigide kruidenweyf.

Fleauxe | 06-08-09 | 22:11

Het ironische is dat een griepvaccin nu juist bedoeld is om de immuunrespons op te wekken, en men in het verlengde hiervan dus ook baat zou hebben bij het ontlopen van kanker, volgens griepgek haar theorie. Koek koek.

titsme | 06-08-09 | 22:10

-weggejorist-

something2say | 06-08-09 | 22:09

@Fleauxe | 06-08-09 | 22:04
Jongetje dood na vaccinatie. De jongen, Freek Hagoort, bezweek drie dagen nadat hij een zogenoemde BMR-DTP vaccinatie had gehad tegen ziektes als rode hond, difterie en pokken. Volgens de arts Jannes Koetsier stierf het kind aan een ,,abnormaal snel verlopende infectie van bloed, longen en diverse organen.” www.dag.nl/binnenland/jongetje-dood-va...

Lewinsky | 06-08-09 | 22:09

Bigi Bana Boy | 06-08-09 | 21:48
Ja, geen wonder. Mijn 65+ buurvrouwen gaan daar altijd naar toe. En ik maar op de katten passen.

Elisabeth2 | 06-08-09 | 22:08

@Fleauxe | 06-08-09 | 22:04 ,
heb jij amalgaan vullingen in je kiezen hangen?

vander F | 06-08-09 | 22:08

@something2say | 06-08-09 | 22:02:
"Zo'n vaccin zal ongetwijfeld stoffen bevatten die in grote hoeveelheden dodelijk zijn, maar die zitten er nu eenmaal niet in dergelijke porties doorheen gedraaid, punt uit. Klaar." (22:04)
-
Denken dat we bewust worden vergiftigd door de overheid en mij een oetlul noemen, voor de rest ben je waarschijnlijk wel een goed mens. Maar goddamn, je lult echt stront als het op vaccinatie aankomt. (dat die laatste zin rijmt, zoek daar maar niets achter)
-
Deze tegel werd u aangeboden door de Bayer Group,
You keep the health, we keep the cure!

Fleauxe | 06-08-09 | 22:08

something2say | 06-08-09 | 21:39
Goh, jij zwetst wel een heel naargeestig beeld van de toekomst.

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 22:07

@ something2say | 06-08-09 | 22:02
Heb jij je DKTP vroeger als klein kind gehad, vast wel en nu leef je nog steeds... Dus hoezo gaan we dood aan vaccins?

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 22:07

Fleauxe | 06-08-09 | 22:04

Fijn dat jij dat allemaal zo zeker weet. Waar heb je dat allemaal geleerd?

michzelluf | 06-08-09 | 22:07

Gedoe. Ik neem wel een Sinaspril.

Cunnilingus | 06-08-09 | 22:06

@something2say | 06-08-09 | 21:39
Zeg gekkie, ooit eens opgezocht hoe dodelijk botox is?

Vaffanculo | 06-08-09 | 22:06

@michzelluf | 06-08-09 | 21:58: Stel ik ben een lid van een club waarvan de titel enige bekwaamheid in de bouwsector verondersteld, dan zou ik toch wel weten dat 90% van wat ze over ons schrijven compleet uit de duim gezogen is. Overal waar ook maar een beetje geheimzinnigheid bij komt kijken wordt door sommigen weggezet als de as van het kwaad en krijgt de meest vreemde dingen in de schoenen geschoven.
Voorbeelden genoeg. Zo'n vaccin zal ongetwijfeld stoffen bevatten die in grote hoeveelheden dodelijk zijn, maar die zitten er nu eenmaal niet in dergelijke porties doorheen gedraaid, punt uit. Klaar.

Fleauxe | 06-08-09 | 22:04

@Teen
U bedoelt Spaanse kraag??

kijkdoos | 06-08-09 | 22:04

Teen | 06-08-09 | 22:02
Een Spaanse vlieg in je oog tijdens het quad rijden in Blaens is niet helemaal de juiste toepassing.

Bigi Bana Boy | 06-08-09 | 22:04

@something2say, wij zijn nog niet helemaal gek dus hebben echt wel zicht op de mensen die hier vaak komen en (relatief) nieuw zijn,....

harry1588 | 06-08-09 | 22:04

Ergens heeft ze wel een punt en het zou nogal dom zijn om de mede mens super slim te achten of deze bedrijven/families automatisch mede menslievend te achten. Als ze nu eens is een keer onderbouwt wat ze verteld, want vooralsnog is het een theorie of i.i.g. een bewering... gewoon gel*l. Waarom komen al-die-artsen-uit-de-VS dan niet naar buiten met informatie of in protest hier over. Laat er lekker met al die deskundigen actief achter deze zaak aan gaan, zal wel moeten, want voorlopig is het voor de meeste mensen nog niet echt geloofwaardig te noemen.

Owja, RutgerT, voortaan niet elke keer met het zelfde aankomen draven, beetje slim spelen. Beetje Jomanda bléren geeft het zelfde effect als "Gratisch" schreeuwen in een overvolle Nederlandse winkelstraat. Had ook uitgebreider kunnen onderbouwen waarom jij die vergelijking maakt met Jomanda en waarom wij haar anders zouden moeten zien (licht te situatie toe en vraag haar om een brede onderbouwing, laat haar maar l*llen je hoeft alleen maar te triggeren... ze is ook maar een mens). Zij heeft het over stemmingmakerij, gaat eerder om dat al het journaille "bloed" wilt zien, zodat ze wat te vertellen hebben. Zo snel mogelijk van afstappen!

Tuurlijk, iedereen kent genoeg kwakzalvers, waarom zou zij anders zijn. Het probleem is dat iedere theorie waar kan zijn, maar zoals gewoonlijk vind iedereen opeens dan weer iets en je hebt 1000-theorieën waar er 5 van kloppen, laat staan dat deze goed onderbouwd zijn.

Martini89 | 06-08-09 | 22:03

Deze vrouw heeft ongelijk, immers, het zou een goede zaak zijn als de wereldbevolking krimpt tot zo'n 500 miljoen mensen, hebben we weer lekker de ruimte, dus slikken dat vaccin jullie allemaal!

landlopertje | 06-08-09 | 22:03

-weggejorist-

something2say | 06-08-09 | 22:02

Wordt deze amateur alchemist überhaupt door iemand serieus genomen...? Het zal wel, anders krijgt deze aandachtshoer niet zoveel spreektijd.
.
Ik hoop dat ze snel al haar laatse adem uitkucht.

FreshClash | 06-08-09 | 22:02

Canis Spurcus | 06-08-09 | 21:49

Goh, hoe zou dat toch komen...?

michzelluf | 06-08-09 | 22:02

Ik heb een keer Spaanse vlieg gehad. Dat stelde ook niet veel voor.

Teen | 06-08-09 | 22:02

endofdays | 06-08-09 | 21:53
Zeker, en als het bovendien gratis is vind ik gehoorzaamheid een deugd.

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 22:01

@adfundum 1 op 1000 of 1 op 10000. Dit is simpelweg paniek zaaien. De focus bij inentingen ligt nu volledig op de foutmarge omdat de ziektes die het bestrijdt geen gevaar meer vormen. Ik vraag me werkelijk af of er ook echt mensen zijn zoals jij die nog wel de beslissing moeten nemen of ze hun kinderen laten enten en zich op deze theorieen baseren en niet op hun geloof. Eens kijken of ze het aandurven.
Bijwerkingen horen bij elk medicijn (simpele paracetamol kan agranulocystose veroorzaken, een afname van de bloedplaatjes of actute leverontsteking). Misschien kunnen ze betere dingen vinden dan thimerasol en dat is dan goed, maar je moet mensen niet onnodig bang maken. De kans op bijwerkingen bij vaccinatie is kleiner dan de kans om dood te gaan aan de griep.

Is trouwens al vastgesteld dat de koningin zich idd niet laten enten? Nee. Fabeltje dus. en bovendien dat mens heeft zelf ook een keuze vrijheid en zou niet gedwongen moeten worden omdat het volk het anders niet geloofd. Waarom zijn complotters vaak net zo erg als de mensen die ze denken te bestrijden?

harry1588 | 06-08-09 | 21:59

@kapotte_stofzuiger | 06-08-09 | 21:57: De bevolking in Afrika klein houden!? Whoehaha, niet echt gelukt hé?

Fleauxe | 06-08-09 | 21:59

Maarum BlackDeathMetal gaat mooi een griepprik halen, als ik daarvoor nog niet de griep heb gehad. Ik kan het eigenlijk niet permiteren om twee weken uit de roulatie te zijn deur een griepje.

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 21:59

Bigi Bana Boy | 06-08-09 | 21:48
VIER weken?
En net terug, nu al bezig mij jaloers te maken...
Lukt je ook nog aardig.

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 21:59

Fleauxe | 06-08-09 | 21:49

Waarom is dat onzin?

michzelluf | 06-08-09 | 21:58

Mr.SunTzu | 06-08-09 | 21:47

Ook al sloeg het nergens op, ik had het graag willen horen.

Canis Spurcus | 06-08-09 | 21:58

Sinds wanneer bestrijd je immuunsysteem kanker?

Viezejur | 06-08-09 | 21:57

@Fleauxe | 06-08-09 | 21:52
De eerste farmaceut die effectief HIV weet te bestrijden verdient de Nobelprijs, maar "farmaceuten zitten in het complot om met HIV extra geld te verdienen en de bevolking in Afrika klein te houden, terwijl die Nobelprijs is gekocht door de Rockenfellers"

kapotte_stofzuiger | 06-08-09 | 21:57

@ VanFrikschoten | 06-08-09 | 21:38

Haha, vloeibare reïncarnatie van Je-zus? :P

TheThorn | 06-08-09 | 21:56

Het verneukeratieve bij dit soort profeten is dat zij iets van waarheid vertellen, maar er dan een heel zwamverhaal om heen draaien met hun eigen visie op de wereld;
'Het is belangrijk gezond te leven en af en toe een verkoudheid is niet erg, DUS je moet geen vaccinaties nemen, want dat is een Joods complot om de mensheid uit te roeien om daarna steden onder water te bouwen'

kapotte_stofzuiger | 06-08-09 | 21:54

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 21:41
Jij staat zeker vooraan voor je griepprikkie als je een snotneus voelt aankomen.
Blindelings vertrouwen in autoriteiten jij hoort zeker bij de 2/3 van het milgram experiment.

endofdays | 06-08-09 | 21:53

Waarom is men toch altijd zo faliekant tegen de geneesmiddelenindustrie? Juist de mensen die alles op alles zetten om nieuwe geneesmiddelen te ontwikkelen ten behoeve van ons allemaal worden weggezet als een stelletje communisten.
Tot het moment komt dat ze iets nodig hebben of er wordt iets revolutionairs uitgevonden, dan hebben we plotseling geen last meer van principes.

Fleauxe | 06-08-09 | 21:52

"Want met die inenting wil de overheid door middel van mindcontrol een volk van slaven opbouwen of zo iets."
.
Zo gek is ze nou ook weer niet. Dat wil de overheid inderdaad, alleen niet door inentingen, maar door allerlei registratiesystemen: elektronisch patiëntendossier, elektronisch kinddossier, OV-chipkaart, rekeningrijden, vastleggen verkeersgegevens - ben ik nog wat vergeten?

MAD1950 | 06-08-09 | 21:52

@Elisabeth2 | 06-08-09 | 21:34
bzzz

McLovin | 06-08-09 | 21:51

Vraagje: waarom slaat de pandemie Nederland eigenlijk over en waarom lijkt hij door het RIVM zorgvuldig geplanned voor deze herfst? Vergelijk de getallen van het RIVM eens met de cijfers uit de UK, gecorrigeerd op aantal inwoners.

Canis Spurcus | 06-08-09 | 21:49

@something2say | 06-08-09 | 21:39: Onzin!

Fleauxe | 06-08-09 | 21:49

En ineens zijn er allemaal newbies die trollen hoe schadelijk vaccins zijn. MAn je bent als kind toch ook niet dood gegaan aan het vaccinatieprogramma? www.nvi-vaccin.nl/?id=565

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 21:48

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 21:46
Ben vorige week teruggekomen van vier weken Gambia.
Kan, om andere reden, nauwelijks meer op mijn benen staan.

Bigi Bana Boy | 06-08-09 | 21:48

Jeuj, Désirée Röver, de Paus en Jomanda.. nu alleen Ad Melkert nog en ik heb het kwartet 'Indirecte aanzetters tot moord'.

titsme | 06-08-09 | 21:47

Rutger, doe is je best man. Wat een enorm zwak interview. Je wordt voorspelbaar. Die vrouw heeft een punt. Dat had jij duidelijk niet. C'est ca.

Mr.SunTzu | 06-08-09 | 21:47

Inderdaad een rukinterview. Een gemiste kans, want mevrouw Rover heeft absoluut een punt en is bereid het te beargumenteren. Maar dan moeten er wel intelligente vragen gesteld worden.

Jammer dat de meeste mensen niet verder kijken dan wat ze aangereikt word. Als ze horen dat er achter de schermen dingen gebeuren die niet in hun referentiekader passen stoppen ze hun vingers in de oren en gaan "la la la" roepen.

rgr | 06-08-09 | 21:47

@harry1588,
1 op de 1000/10000, is hetzelfde als 1 op de 10. klinkt verontrustend

adfundum | 06-08-09 | 21:47

Bigi Bana Boy | 06-08-09 | 21:45
Kan je dat zelf niet?

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 21:46

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 21:41
Doe es naar Blanes reis boeken ?

Bigi Bana Boy | 06-08-09 | 21:45

Als ze nou een universitaire graad in de geneeskunde/medische biologie onder de gordel had en een doctoraal behaald had zou ik haar misschien nog een klein beetje serieus nemen maar in dit filmpje zie ik niks anders dan een paranoide aluhoedje.

Pantheist | 06-08-09 | 21:44

Lewinsky | 06-08-09 | 21:22
Als antwoord daarop kan je de gevleugelde uitspraak "zodoende kan men niets op mijn mouw spelden" verwachten.
CoffeePatch | 06-08-09 | 21:27
Tja, de kip met de gouden eieren slachten is volgens complottheoristen een gangbare praktijk voor "zionistenkapitalistenilluminatieblablabla", ik vraag me af of er al een specifieke aanduiding is voor dit type neurologische aandoeningen.

koen_c_s | 06-08-09 | 21:43

Klink dwingt de burger die zich niet wil laten vaccineren in feite tot burgerlijke ongehoorzaamheid.
Maar verwacht je ook anders van burgers als bewindslieden zoals Klink en ook de Koningin zich NIET laten inenten, en vragen daarover ontwijkend beantwoorden.

Here we go, mevrouw heeft zeker een punt als bovenstaande waar blijkt te zijn.

WAAROM wij wel en zij niet? Iemand... en kappen met die alu-hoedjes... strontvervelend onderhand. Want er zijn wel degelijk rare zaken aan de hand.

michzelluf | 06-08-09 | 21:43

Tsja, in hoeverre hadden mensen naar deze mevrouw geluisterd als het niet onder de aandacht was gekomen? Het is wat die jongere oudere meneer in z'n tuintje zegt, de mensen die bewust niet inenten zijn doorgaans de orthodoxe lammeren Gods.

Fleauxe | 06-08-09 | 21:42

-weggejorist-

something2say | 06-08-09 | 21:42

endofdays | 06-08-09 | 21:34
"rotzooi die ze straks in je lichaam spuiten"?
Altijd condooms gebruiken.
Helpt niet alleen tegen ufo's maar had zelfs jou kunnen voorkomen.

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 21:41

Eén van de zeeeer weinige mensen die zich niet door Rutger Hamsterwang onder tafel laat lullen. RESTECP

Geert Odverdomme | 06-08-09 | 21:41

- 1. Als je nou eens probeert te luisteren wat de ander zegt als je iemand interviewt Rutgertje, dan lijkt het misschien nog een keer ergens anders op dan op een sarcastische heaumeau met een microfoon in z'n hand.

Kalamazoo | 06-08-09 | 21:40

-weggejorist-

something2say | 06-08-09 | 21:39

Ze heeft GELIJK! Dit is de nieuwe messias!

VanFrikschoten | 06-08-09 | 21:38

@kaasuithetpuistje, eigenlijk is nog helemaal niet bewezen dat de pharma over lijken gaat. Ze maken fouten en verdienen veel geld, daar wordt uit geconcludeerd dat men over lijken gaat.

Eigenlijk is het heel simpel. Haal je normaal geen griepprik doe het dan nu ook niet en vind je het tegen de normale griep wel verstandig, doe het dan nu ook. Van degene die er geen gehaald heeft zullen er een paar sterven en van degene die er wel een gehaald hebben zullen er een paar sterven. En that's it. Op individueel niveau kan het dus best erg zijn maar over het algemeen valt het reuze mee.

Mevr. de Rover is gewoon een gestoord gek (ondergrondse steden, miljarden mensen vermoorden). Vaccinaties zijn vrij veilig (ernstige bijwerkingen komen bij vrijwel elk medicijn voor bij 1 op 1000/10000). Natuurlijk zit er virus in dat is met alle vaccins zo. Het blijft verstandig jonge kinderen te enten tegen de ernstige ziektes, want wees nauw reeel, verreweg de meeste mensen zijn zo gezond als wat tenzij ze het zelf verneuken (roken, vet eten, drank, etc). En van diegene die helaas wat onder de leden hebben komt het merendeel niet door vaccinaties. Kanker en vaccinatie hebben geen causaal verband.

Misschien is de griepgekte nu wat overdreven, maar dat is het mechanisme. Ga als minister van volksgezondheid maar zeggen dat het allemaal overdreven is. Na de eerste berichten moest je wel groot uitpakken en de media doet ernstig hard mee, het is immers komkommertijd. www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/)/compo...
Dat lokt weer reacties van de overheid uit en weer van de media. En de ene burger roept geef me het vaccin nu en de ander roept geef me het vaccin nooit. Het is ook niet makkelijk daarin je weg te vinden. Uiteraard zijn de medicijn fabrikanten de lachende derde en dat geldt ook voor drogisterijen, makers van mondkapjes, etc. Ook kranten, tv hebben er baat bij, meer kijkers en lezers. Dus uiteindelijk fokken we alleen onszelf op.

harry1588 | 06-08-09 | 21:36

Rutger ik was altijd groot fan van je maar dit gelul pleur op man zak patat.
Je hoeft dit geintje maar een keer fout te hebben.
We hebben het hier niet over ufo’s die misschien in je tuin landen maar rotzooi die ze je straks in je lichaam spuiten.

endofdays | 06-08-09 | 21:34

Het zijn net wespen, reaguurders die eerst alleen op spitsnieuws zaten zwermen vervelend over.

Elisabeth2 | 06-08-09 | 21:34

-weggejorist-

something2say | 06-08-09 | 21:32

Cunnilingus,
nee man, uut wisp was een echt kruidenvrouwtje, ak]lhoewel, echt?
maar secretaresse had wel gelijk wat betreft Wim de Bie, die deed QWisp na met Klazien uut Zalk.
toch weer +1 voor de secretaresse

adfundum | 06-08-09 | 21:30

koen_c_s | 06-08-09 | 21:15
Zoiets suggereert ook onze grote klepelluider: de farmaceutische industrie zet alles op alles om hun klanten om zeep te helpen.

CoffeePatch | 06-08-09 | 21:27

Inenten is inderdaad nergens voor nodig. Honderd jaar geleden werd het ook niet gedaan, en toen werd men veel ouder dan tegenw... Eh, wacht ff...

JamesBondage | 06-08-09 | 21:27

Die hele angst voor dat griepje is niets anders dan een opgeklopte hooks.
Een griepje ga je echt niet doodt van hoor.

Lewinsky | 06-08-09 | 21:26

@DE secretaresse | 06-08-09 | 21:14

Na goed, fifty fifty dan maar?

Overigens lijkt het mij wel handel om die partij alu hoedjes eens te gaan verpatsen gezien de reactie van zwijgplicht | 06-08-09 | 21:16.
Delen we de winst, goed?

Cunnilingus | 06-08-09 | 21:24

RutgerT: +1
En nu graag op dezelfde voortreffelijke manier die man met dat leren vest zonder mouwen interviewen, hoet heet ie ook weer, die hoaxer, die belangenverstrengelde paniekzaaierT, oja, Ab Osterhaus.
Eerste vraag: kunt u geen mouwen betalen?

Lewinsky | 06-08-09 | 21:22

Kaasuithetpuistje | 06-08-09 | 21:15
Ik werk voor een pharmaceut en natuurlijk moeten zij geld verdienen. Welk bedrijf niet. Maar wat de meeste mensen niet weten is dat er giga-kapitalen in onderzoek geïnvesteerd worden zonder dat er iets uitkomt. Ja, als ze opeens iets te pakken hebben na jaren onderzoek en studies, dan is dat duur.

Elisabeth2 | 06-08-09 | 21:21

@Elisabeth2 | 06-08-09 | 21:14
Mexicaanse griep is overigens ook geen kinderziekte, als ik wel ingelicht ben.

Boer in Amsterdam | 06-08-09 | 21:18

@Elisabeth2 | 06-08-09 | 21:14
Sommige mensen hoeven niet alles te spellen, maar hebben het vermogen vooruit te denken. Inenten in je kindertijd is het beste. Heeft u dat filmpje nu al eens bekeken?

Boer in Amsterdam | 06-08-09 | 21:17

Het is inderdaad ook een stuk bangmakerij, maar als je even nadenkt....
We zijn nu met 6 miljard mensen op deze planeet. En dat worden er normaliter steeds meer. Er moet toch op een gegeven moment iets gedaan worden om overbevolking tegen te gaan. ZIEKTES! ontwikkeld in een Lab. We zitten binnen 2 maand van Fase 1 in Fase ZES! Erger dan dit zou het dus niet kunnen...

Merk jij er wat van? ik niet.
Alleen dat ik straks een 1 of ander spuitje moet gaan halen omdat ik dan niet dood zou gaan. Flikker maar op. Ik laat me niet platspuiten voor een virus die alarmfase 6 bereikt zou hebben, maar amper een hond aan dood gegaan is.

Als je dan ook nog even het ''terrorisme'' aspect erbij pakt, komt het wel lekker uit allemaal. Mensen bang maken, Something big is goin' to happen soon.

In ieder geval zijn wel met teveel mensen op deze planeet.
De bevolking moet uitgedund worden.

zwijgplicht | 06-08-09 | 21:16

ze heeft gelijk ;)

dutchy90 | 06-08-09 | 21:15

het blijft te zot voor woorden.
Zelfs als je de complottheorieën serieus zou nemen was er nog sprake van een onlogisch verhaal.
Stel, je bent een kleine kliek industriëlen en overige grootverdieners, en je wents jouw rijkdom te behouden door de wereldpopulatie te decimeren.
Welk deel van die wereld draai je dan de nek om?
-Het gedeelte van de wereld dat jouw fabrieken en kantoren draaiende houdt, en in natuurlijke geboortegroei toch al een krimp vertoond?
-Of zet je het mes in de paupers, de onopgeleiden, de grote horden ongeletterden en godsdienstwaanzinnigen in de derde wereld en overige paupergebieden die hun populatie eens per generatie verdubbelen omdat gedeelde armoe altijd troef is?
Het antwoord lijkt mij simpel, in een klap de armoede en de overbevolking met al haar verveldende neveneffecten oplossen, zijn de SP en PvdA maar ook Wilders meteen overbodig, en de ontwikkelde wereld heeft weer wat bewegingsruimte, kunnen we weer kolonistje spelen, kan men weer wat aan natuurbehoud gaan doen, enz. etc.
Conclusie, zelfs al hebben de aluhoedjes gelijk, dan nog dient men volmondig JA tegen de vaccinaties te zeggen.

koen_c_s | 06-08-09 | 21:15

@Floop1E | 06-08-09 | 21:12
Goeie link!

Boer in Amsterdam | 06-08-09 | 21:15

Inderdaad... er zit een zekere kern van waarheid in. Dat ze expres mensen ziek maken dat geloof ik niet, maar dat er paniek word gezaaid en er VET aan verdiend word dat moge wel duidelijk zijn ondertussen. De farmaceutische industrie is ZEER machtig en gaan letterlijk over lijken, dat is al zo vaak bewezen, er gaan honderden miljarden in om in die industrie.
Maar ik laat me dus wel degelijk inenten als het zover is, vanwege een risicoberoep wat ik beoefen.

Kaasuithetpuistje | 06-08-09 | 21:15

Boer in Amsterdam | 06-08-09 | 21:09
Sommige mensen moet je alles uitspellen. Langzaam lezen nu. Polio is geen kinderziekte.

Elisabeth2 | 06-08-09 | 21:14

@Cunnilingus
Iets met compagnon...?

DE secretaresse | 06-08-09 | 21:14

Ze speelt ook in Stephen King's The Mist.

Dokter Labia | 06-08-09 | 21:12

Zucht... misschien moet ze eens wat "research" gaan doen naar wat vaccinatie nou eigenlijk is.

Ekko | 06-08-09 | 21:10

@Elisabeth2 | 06-08-09 | 21:03
Nou vooruit, U heeft gelijk, iets meer dan 2 dagen dan. Maar voor niet-ingeënte kinderen was het zeker gevaarlijker. Van mazelen en polio loop je niet een paar daagjes scheef en dan gaat het wel weer....

Overigens kan ik het filmpje wel aanbevelen. Ik heb het nu eens een paar keer goed doorgeploegd en wát zij wil zeggen is nog best intrigerend, of men het er mee eens is of niet. Zij laat zich alleen véél te makkelijk op de kast jagen door Rutgers vergelijking met Jomanda. In plaats van uiteen te zetten wáárin zij dan zo verschilt van Jomanda, loopt ze boos weg ("stemmingmakerij"). En dat is dom, als de microfoon open staat om je betoog te registreren.

Boer in Amsterdam | 06-08-09 | 21:09

De griepgekte neemt idiote vormen aan. Tellingen die niet kúnnen kloppen (omdat er heel wat mensen de varkensgriep hebben gehad die domweg niet naar de dokter gegaan zijn en dus niet geteld zijn). Vaccins die niet kúnnen werken (omdat het virus domweg nog niet uitgemuteerd is). Het is niets anders dan de bevolking bang maken.
Dus, Desiree Tremadief +1

Lewinsky | 06-08-09 | 21:08

Canis Spurcus | 06-08-09 | 21:05
Alleen als je een mondkapje draagt.

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 21:07

@adfundum | 06-08-09 | 20:37

Wim de Bie? Je bedoelt Berendien uut Wisp!

@DE secretaresse | 06-08-09 | 21:00
*geld afpakken doet*

Cunnilingus | 06-08-09 | 21:07

Natuurlijk is die dame krankjorum, maar Rutger moet eens lessen provoceren volgen. Dit ging nergens over.

Hans (U weet wel) | 06-08-09 | 21:06

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 20:58
Hou me vast, voor ik omval van het lachen.

Canis Spurcus | 06-08-09 | 21:05

De vrouw moest ineens huilen, dit was nou wat haar moeder ook had meegemaakt. Heerlijke irritante passage.

websenior | 06-08-09 | 21:05

Boer in Amsterdam | 06-08-09 | 20:58
Ik heb eigenlijk niet de moeite genomen om het filmpje te bekijken. Maar heb al veel over die mevrouw gelezen.
Jouw opmerking over kinderziektes dat je daar ook in 2 dagen dood aan kon gaan slaat natuurlijk nergens op.

Elisabeth2 | 06-08-09 | 21:03

Lewinsky | 06-08-09 | 21:02
Loud and clear ;)

Jaap de Paap | 06-08-09 | 21:03

auch, die tips van jou zijn wel heel erg Jomanda, je zou bijna de echte kunnen zijn.
ach ja, ik mag hopen dat jij er ook zo leuk aan verdient.

adfundum | 06-08-09 | 21:02

@Prof. Hoxha | 06-08-09 | 20:32
Griepgek +1
*hint naar Jaap*

Lewinsky | 06-08-09 | 21:02

LOL @ de zwarte kousen opmerking...

da wizard | 06-08-09 | 21:01

@adfundum
De tip was niet graatiezz. ;-)
*Jomandajurk aanschieten doet*

DE secretaresse | 06-08-09 | 21:00

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 20:55
Laatste zin moest zijn:
Nou mevrautje Reuver ik zien het al uw hep geen Meksekaatse griep maar door het medisch volblaffen nu wel een Schone reu.

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 20:58

@Elisabeth2 | 06-08-09 | 20:51
Of je ging er in 2 dagen aan dood.
Ik geloof wel dat medicatie pas toegediend moet worden als het lichaam het zelf niet meer aan kan, maar die complottheorie is dan weer een beetje overdreven. Overigens heeft zij, net als alle fundi's, geen enkel gevoel voor humor en relativeringsvermogen. Toegegeven: Rutger had haar wel wat meer ruimte mogen laten om haar visie uiteen te zetten. Dit was meer een voorgeprogrammeerde afzeik-actie. Maar we weten hoe genadeloos beeld werkt, chagrijn valt niet te verstoppen.

Boer in Amsterdam | 06-08-09 | 20:58

@ Elisabeth2 | 06-08-09 | 20:51
Ik heb het al eens eerder gezegd, waar nu kinderen voor ingeent worden zijn vaak dodelijke ziekten of polio. Niet de huis tuin en keuken griepjes.

BlackDeathMetal | 06-08-09 | 20:57

Ze raakt wel een punt, maar onderbouwt het niet in dit filmpje. Zo word het een bende natuurlijk. Een Röversbende.

Jaap de Paap | 06-08-09 | 20:57

Dus mensen die altijd ziek zijn krijgen nooit kanker.. of in een lichtere vorm. juist.

Tjibbaaah | 06-08-09 | 20:57

@ secretaresse,
huh ? wat bedoel je nou precies ?

adfundum | 06-08-09 | 20:57

Laat dat arme mens toch, ze gaat vanzelf wel ergens dood aan.

BBmetR | 06-08-09 | 20:56

als Irene Moors maar geen contact opneemt met mw. Röver.

Bluebook | 06-08-09 | 20:55

Neejwoor kben geen dokter met een bulT maar ik hebT wel boekies gelezen eauver het menselijk lichaam zeauas de werken van Candy, Tuk en Chick.
Soo evetjus de terremooimee eter drin en proesthoeste maar.
Nou mevrautje Reuver ik zien het al uw hep geen Meksekaatse griep maar nu wel Groeneroei.

glorikxpeauveeg | 06-08-09 | 20:55

@michel219 | 06-08-09 | 20:47
En toch blijven ze het maar overleven, ondanks het feit dat ze nooit ingeënt worden ofzo.

unbeliever100 | 06-08-09 | 20:54

Omdat je niet dezelfde antilichamen in je lichaam hebt na een vaccin of na een infectie, rite guys?

immuumsysteem trainen is zware bullshit

Voyage | 06-08-09 | 20:53

"Er zijn wel betere locaties in de buurt om het er over te hebben"..... gaan ze op een oud kerkhof staan. WOEHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Hier moest ik ineens aan denken:
www.youtube.com/watch?v=DFRk2725FXI

Boer in Amsterdam | 06-08-09 | 20:53

Wat een domme doos die Röver. Als je iets te zeggen hebt, lijkt het me handig als je het ook kan onderbouwen.

@adfundum
Das dan €175 eurie.

DE secretaresse | 06-08-09 | 20:51

Toch heeft ze ergens gelijk. Baby's worden nu voor alle kinderziektes ingeënt terwijl je daar vroeger hooguit twee dagen ziek van was en voor de rest van de leven immuun.

Elisabeth2 | 06-08-09 | 20:51

GS jullie moeten niet lullen, het 'heilige' vaccin is niet eens getest en er zijn voorbeelden genoeg waarbij vaccins erger bleken dan de kwaal.

gruppenfuhrer | 06-08-09 | 20:49

hmm, verkeerde topic

adfundum | 06-08-09 | 20:48

Slecht dat ze mensen opstookt niet het vaccin te nemen. Hierdoor krijgt het griepvirus meer kans te muteren en omg het vaccin nuttigloos te maken.

Voyage | 06-08-09 | 20:48

Opa met zijn zwartekousen-theorie +1

michel219 | 06-08-09 | 20:47

kudtservert loopt steeds vast,
Reinaert,
ja zo zie je ze niet zoveel meer,
alhoewel hij toch echt wel een crimineel was, zou ik hem toch bijna zijn succes wensen, lol

adfundum | 06-08-09 | 20:47

Ik had dat mens wel wat meer willen horen vertellen over wat ze nu precies gelooft.

Canis Spurcus | 06-08-09 | 20:47

Zij wordt inderdaad een vreemde vrouw.

Elisabeth2 | 06-08-09 | 20:47

@unbeliever100 | 06-08-09 | 20:43

Gelukkig zijn we door jouw heldere uiteenzetting nu een stuk wijzer geworden.

juicy fruit | 06-08-09 | 20:47

Aluhoedjes ontmaskeren altijd +1

JosVerbeek | 06-08-09 | 20:46

Neem je volgende keer een brandstapel mee?

Nee dus! | 06-08-09 | 20:45

Slechtste wat ik tot nu toe hier heb gezien. Ruktor, je bent weer aan het werk, de vakantie zit erop, beter je best doen!

Yeah-banned | 06-08-09 | 20:45

Jammer dat die drol van een Castricum er geen ruk van begrijpt.

unbeliever100 | 06-08-09 | 20:43

Aah ja, Zalk,
secretaresse, dank je schat.

adfundum | 06-08-09 | 20:43

Klazien uit Zalk?

*in de war is*

DE secretaresse | 06-08-09 | 20:39

t wachten is op Jomanda, want die zal ook wel iets hebben doorgekregen.

adfundum | 06-08-09 | 20:39

Waren er maar inentingen tegen krankzinnigheid. Heeft ze trouwens geen kruidenkuurtje tegen de griep ?

Pollyisdead | 06-08-09 | 20:38

Wim de Bie,
Klazien uut Weesp, of hoe was het ook al weer ?

adfundum | 06-08-09 | 20:37

RUTGER!!!

Balleknijper | 06-08-09 | 20:34

Leuk filmpje:)

ir. ritant | 06-08-09 | 20:33

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen