Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

The Fast & The Furious: Leeuwarden Drift

astragsi.jpg Kijk dat komt er nou van als je op een verlaten industrieterrein vetkoel streetracertje gaat spelen. Officieel nieuwsbericht: Vrijdagavond is een motorrijder om het leven gekomen bij een ongeval op de Junokade in Leeuwarden. De motorrijder die een zogenaamde "wheelie" uitvoerde kon een auto die inhaalde niet meer ontwijken en reed er bovenop. De jongeman werd van zijn motor geslingerd en belandde vele meters verder op de stoep. En dan nu het echte verhaal: De Junokade is al jaren een verzamelplaats waar leeghoofdige Friezen hun getunede asobakkies showen. De auto in kwestie is een lelijk verherbouwde Opel Astra GSI, de grootste sjonniebolide die er bestaat. De motor lijkt een peperdure MV Augusta, ook bepaald geen kinderachtige motorfiets. Voor de ogen van tientallen mensen vlogen de twee boven op elkaar. Resultaat: De MV Agusta krom in de hekken. Motorrijder ter plaatste overleden. Eigen schuld dikke bult. Het boomklevertje in de Opel maakt het stukken beter. Direct na het ongeluk maakte hij zich samen met twee maatjes uit de voeten. Logisch, want meneer zou niet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en zat straalbezopen achter het stuur. De politie vond zelfs lege bierflesjes in de auto. Enfin, u moet maar zo denken: Iedere keer dat een Astra GSI in de kreukels wordt gereden, zijn de Nederlandse wegen weer een stukje veiliger. Foto's HIER. Filmpje DAAR.

Reaguursels

Inloggen

voor alle mensen die denken dat ze blije opmerkingen kunnen maken!! kom lekker en lwd!!

rust zacht!!

killerLWD | 04-08-09 | 17:54

@ Rick212

Jij bent pas kansloos!
Je weet niks af van de situatie, komt met loze opmerkingen en denkt niet aan zijn vrienden en nabestaanden!
Ga eens wat nuttigs doen met je leven!

moontjhu | 03-08-09 | 16:54

Blog, zus van de dader. En het is niet Patrick.

euk euk ik ben leuk | 03-08-09 | 14:31

o.a. @ DeBruineSter - Opgeruimd stoat netjes. Nu die andere pauper nog achterhalen en hetzelfde mee doen.

stoer...

Hatsaflatsa | 03-08-09 | 13:31

Het is in-en-in-triest, absoluut, maar het is niet anders en net zo goed zijn schuld als de hunne.

Hij krijgt nooit meer de kans van zijn fouten te leren. Maar ook nooit meer de kans fouten te maken die anderen het leven kunnen kosten.

Hopelijk geld hetzelfde voor de idioten in die auto.

tha_rami | 03-08-09 | 13:13

-weggejorist-

Daniqueje20 | 03-08-09 | 11:10

Sarcasticbastard | 01-08-09 | 17:38

Race-uitlaten?

smalltown_cynic | 03-08-09 | 08:42

Met alle respect voor de nabestaanden en het is natuurlijk triest dat het tragisch is afgelopen.
Zo blauw als een mongeaul achter het stuur kruipen is misdadig en daar is niets over goed te praten.
Toch vraag ik me af hoe het met die gozer was afgelopen als hij daar gewoon normaal had gereden op z`n motor.
Een wheelie uitvoeren zie ik als gedrag van; Hey kijk mij eens tof zijn!!
Iedereen kan weten dat je op een motor met 2 wielen aan de grond net even iets beter kan reageren op bepaalde situaties.
Ik rij zelf ook motor en ja snel optrekken en hard rijden geeft wel een kick maar doe het alleen als het mogelijk is, bewaar die gekkigheid voor buiten de bebouwde kom en hou 2 wielen op de weg.
Een wheelie maakt het optrekken echt niet sneller en het is gewoon een belachelijke manier van stoer willen zijn.

incapable | 03-08-09 | 03:09

-weggejorist en opgerot-

Dr-Maluku | 03-08-09 | 01:50

@ egokiller....

sukkeltje, met je nabestaanden, kom maar ff in leeuwarden, je verhaaltje hier
even komen vertellen.... Tjappie blij achter je computer zitten en anoniem blijven...

love peace 2 remco

hesler | 03-08-09 | 01:01

Okay... ik lees GeenStijl al jaren met heeel veel plezier. De reaguursels overigens met nog meer plezier. Heb nog nooit de behoefte gevoeld om ook mee te praten... tot nu.

Grappig alle voors- en tegens, maar volgens mij ligt de waarheid ergens in het midden. Ik maak 50k auto en 25k motorkilometers per jaar, al een jaar of 8 en nog nooit heb ik een ongeluk gehad. Heb ook nog nooit een wheelie gemaakt, knietje aan de grond gezet, klaverbladwedstrijdjes gedaan of met belachelijke snelheden mezelf en anderen in gevaar gebracht.
Ik lees op MF dat deze jongen redelijk bekend was en zijn rijstijl nog meer. Ik ken hem niet, vind het heel spijtig dat ie er niet meer is, maar tis wel een gevalletje eigendikkebulteschuld. Dat neemt natuurlijk niet weg dat zijn ouders, broer en vriendin en alle andere nabestaanden met een groot gat zitten. Voor hén is het wél heel erg.
Wat betreft die gozer(s) die dronken in de auto zitten... opknopen aan de hoogste boom en heeel lang laten hangen. Duss.... allemaal fout en allemaal opdraaien voor hun eigen daden.

JopieDePopie | 02-08-09 | 21:58

@ insaneinthebrain
Misschien dat je toch nog even naar deze misselijkmakende site komt en dit leest.De mensen die respectloze praatjes hebben hebben vast niks beters te doen.Ik vind het cker ook niet normaal hoe mensen zulke dingen kunnen typen hiero.Heb vannacht ook echt met tranen in me ogen dit allemaal zitten te lezen echt zo ziek.... Ze zijn er niet bij geweest en weten niet waar ze over praten.... Veel van mijn vrienden waaronder mijn eigen vriend waren erbij en hebben alles gezien nou dat wens je je ergste vijand nog niet eens toe.Maar hoe het hier allemaal maar word geformuleerd nee nee eruggg ziek echt waar meer woorden zijn dr niet voor.De mensen die alles gezien hebben zijn ook erg kwaad dat ze zulke dingen gewoon uit hun strot krijgen en hier maar neer typen.Mensen denk eerst eens na voor je lukraak wat gaat lope typen.... Denk ook eens aan alle mensen die alles hebben gezien familie vrienden kennissen ouders en vriendin....

moekie4 | 02-08-09 | 21:57

*zucht* MV Agusta... hoe verzin je het, verander het is in Ducati 848.

Haenk | 02-08-09 | 21:56

Erg dapper hoe velen hier op een ongelofelijk smakeloze manier reageren. Het betreft hier een collega van mij, en ongeacht of ze daar waren om te racen of hun auto's/motor te showen kun je het toch nooit iemand gunnen dat hij/zij verongelukt? Ik vind veel reacties hier echt misselijkmakend!
Blijkbaar geilen jullie er zo erg op om leuk gevonden te worden met je hersenloze berichtjes, dat dit zelfs over de rug van een jongeman van jullie gemiddelde eigen leeftijd, gewoon lijkt te zijn. Vraag jezelf maar eens af hoe dom je dan bent. Enkel denken in hokjes, maar je niet eerst indenken dat het hier gewoon om een jong leven gaat dat plots is beëindigd en een vriendin die achterblijft terwijl ze op het punt stonden te trouwen.

Nu zal hier wel weer druk op gereageerd worden met zogenaamd "leuke" belachelijke reacties..... nou bespaar je de moeite. Ik bezoek deze schandalige website NOOIT meer.

insaneinthebrain | 02-08-09 | 21:31

Een beetje meer respect voor de slachtoffers mag wel. Veel reacties zijn toch behoorlijk smakeloos. Maar hopelijk steken ook al die andere motor of auto-straat-race lutsers hier wel wat van op. Al dat stomme gestunt kan je dus letterlijk de kop kosten!! Trouwens heeft de genoemde persoon er wel iets mee te maken, of wordt hij hier zomaar zwart gemaakt ???

Of je worst lust | 02-08-09 | 21:12

Het halve motor-forum uitgelopen om schande te spreken van gs en haar reaguurders?
Joris, doe er wat aan.

Echt waar? | 02-08-09 | 20:52

-weggejorist en opgerot-

unitedbrawl | 02-08-09 | 19:35

mensen sjonnies anita's uitkeringstrekkers hoe je het ook allemaal wil noemen iedereen heeft z'n woordje wel klaar.De meesten hier weten niet eens wat er precies is gebeurt en raden en gissen maar wat. En dan maar die achtelijke domme respectloze verhaaltjes schrijven die nergens over gaan.Die alleen de nabestaanden nog meer zeer doen.Denk zelf eens na als zoiets bij jou in de familie vrienden of kennisen kring gebeurt !!!!!Zouden jullie leuk vinden of niet dat er dan zo over degene die is overleden gesproken word.... Hou lekker je praatjes voor je en hou rekening met de nabestaanden van deze jonge die ook alles kunnen lezen.VET RESPECTLOOS !!!!BAH BAH

moekie4 | 02-08-09 | 18:14

Geweldig om te zien dat alle toetsenbord-krijgers weer massaal over elkaar heen vallen om ongefundeerd en ongenuanceerd hun slecht verwoord proza op digitaal papier te plempen. Niet gehinderd door enige kennis oordeelt men over alles wat buiten zijn/haar direkte en vaak zeer beperkte levenssfeer ligt.
JA. Het is stom om een wheelie te trekken op je motor. NEE, het mag niet. Maar hij die vrij is van zonde werpt de eerste steen. Iedereen hier heeft wel eens roekeloos dingen gedaan die eigenlijk niet door de beugel konden en daarmee (wellicht ook wel onbewust) een risico voor andermans relatieve veiligheid gevormd (Misschien dan wel niet op de motor of in de auto). Het is alleen voor de meesten dus zonder gevolgen gebleven en goed afgelopen en we hebben de kans gehad te leren van onze fouten. Deze jongen zal nooit meer de kans krijgen om van zijn fouten te leren. De onvergeeflijke dronken bestuurder mag wat mij betreft voor doodslag met zekerheidsbewustzijn achter de deur en ik wens hem voor de rest van zijn miserabele leven gillende nachtmerries toe. HIJ wist vantevoren dat hij teveel gezopen had en is toch gaan rijden. Hij heeft dus heel weloverwogen het aan zekerheid grenzende risico genomen dat hij iemand uit de voeding kon rijden.

wasbeer1860 | 02-08-09 | 15:15

Geen woorden voor de meeste reactie's hierboven.
Hoe durven sommigen van jullie zonder blikken of blozen zulke dingen te plaatsen?
Ooit stil gestaan bij de nabestaanden?
Dit gun je niemand!
Of wouden alle mensen hierboven zeggen dat ze nooit eens hun bolide op de staart hebben getrapt of zelf jong zijn geweest... volgens mij zijn de meeste reaguurders hierboven de 16 nog niet eens gepasseerd zo harteloos word er hier op los gelult.
Je kan gaan discussieren over de toedracht van het ongeluk wat uiteraard nooit had hoeven gebeuren, maar haal je deze jongen daar mee terug? Heeft het enige meerwaarde om hier zo je gal te spugen naar het slachtoffer?
Jullie maken meer kapot dan jullie zelf in de gaten hebben met jullie reactie's ik zie mezelf als vriend van het slachtoffer en het doet me behoorlijk wat als ik sommige reactie's hierboven lees.

Deze jongen is veel en veel te vroeg heen gegaan en was alles behalve een "pauper/sjonnie/uitkeringtrekker" zoals sommigen hierboven gelijk bevooroordelen.
Voor wat het waard is deze jongen werkte kei en kei hard voor z'n centen en stak ze vervolgens in naar mijn idee z'n grootste passie 'motorrijden'.

Heb geen eens zin om hier verder nog woorden aan vuil te maken.
Iemand met een beetje verstand in z'n flikker plaats gewoon geen reactie of toont een beetje medeleven dat is het minste wat je nu nog kan doen.

Dirty-D | 02-08-09 | 15:05

In elk geval wordt het uitzicht op de weg een stuk mooier als Opels er een gewoonte van gaan maken om zichzelf te verwijderen, de demonteren of gewoon tegen een boom te krullen. Wat een kudtvolk, die Opelrijders. Drie categorieen bestuurders: de sjonnies, die op het vmbo meer aan hun dickhead dachten dan aan leren en menen dat een sierstuk van een uitlaat als 'opvoeren' betekent. De tweede categorie heeft helemaal geen verstand van auto's en meent met een Opel een echte auto te hebben gekocht en zijn daar nog trots op ook. De derde categorie is gewoon dom, heeft een grijs permanentje, een grijze sik en snor (of beiden) en loopt al sinds zijn 35ste volkomen misplaatst onterecht in de WAO. Alle categorieen hebben het absoluut misplaatste idee dat ze 'auto kunnen rijden' en kleven of met 95 harpstijf op de middel- of linkerbaan, of denken dat een Opel snel is en gaan rondjes rijden met hun radio op 30 en de ramen open.
Elke afgevoerde en gesloopte Opel moet een miljeu-premie krijgen. Wegens opruimen van een stuk horizonvervuiling en het afvoeren van absoluut onnodige en verspilde grondstoffen

blaster | 02-08-09 | 13:09

-weggejorist-

Jowie22 | 02-08-09 | 12:51

Ik werd er zojuist op attent gemaakt dat ermiddels een link naar mijn post op het motor-forum te vinden is in de comments.

Bij deze vraag ik de GS-redactie om de niet onderbouwde tekst die hierboven staat aan te passen en contact op te nemen zodat ik het verhaal kan vertellen zoals het gegaan is. Hiermee kunnen we dan samen zorgen voor een verhaal dat berust is op feiten en niet een jongen van 24 die net een huisje had gekocht en donderdag in ondertrouw is gegaan, de grond in te boren.

Bij geen contact vervalt mijn powned lidmaatschap per direct. (mijn mailadres is voor jullie vast wel te achterhalen)

Vosjuh | 02-08-09 | 12:25

-weggejorist-

patjemuts | 02-08-09 | 12:00

MV augusta HEERSCHT! de ferrari onder de motoren!

bolieman | 02-08-09 | 12:00

Wat een zielige mensen zijn hier echt waar .Jullie weten niet eens waar jullie over praten!!!!Je zal dr maar bij zijn geweest en alles hebben gezien.Laat staan voor de vrienden en kennisen van deze jonge man die is verongelukt.Denk eens na voor je dingen gaat zeggen die nergens over gaan!!!!!Iedereen kan dit lezen dus ook de ouders van deze jonge hoe denk je dat die dit zullen vinden.Vind dit echt niet normaal dat er zulke dingen gezegd worden.En kan me hier ook HEELLLLL erg kwaad om maken.Sommigen met hun "Domme stunten"!! hoe kan je het uit je mond krijgen man.... Ik was overal bij en vele van me vrienden ook er was helemaal geen sprake van een streetrace of hoe jullie het ook maar zien.De motorrijder had vrijbaan om een wheelie te maken zonder dat het op de openbare weg was.Dus mensen denk eerst maar eens goed na voor je zulke domme onzin gaat neerzetten.En deze zogenaamde "asobakjes" rijden daar normaal om hun auto te showen.en iemand die ineens inhaald verwacht je dus niet zo 1 2 3 .Maar voor de ECHTE vrienden kennisen en vooral familie heel veel sterkte met dit verlies.

audipower | 02-08-09 | 11:58

als je van de weg word gehaald licht aan jezelf...!

patjemuts | 02-08-09 | 11:54

wat is dit voor bullshit allemaal...! wat een dom stuk die auto was zowie zo fout en messchien die moter rijder ook maar om zo dom stuk neer te zetten...! jullie weten niet eens hoe het daar is en sommigen van jullie zijn der nooit geweest..! die teeringlijers in de auto ja die moeten keer goed worden aan gepakt want dat zij de grooste skkls van lwd..! die hebben al veel meer aan gericht met ongelukken en die moter rijder dat is gewoon sneu je zag aan hem hoe die schrok wat doe jij als der ineens een auto achter twee anderen weg schiet......! dit beeld blijft je hele leven bij...! het is al erg genoeg...!
hoop dat die klootzakken in de auto zowiezo hard worden gestraft want die waren hem zelfs gepeert hoe stoer ben je dan...! nou niet een lafaard...! sta ook voor de gevolgen in een beetje respect voor dit slagtoffer ..! R.I.P dit staat voor me hele leven op me netvlies geschreefuh..! ben blij dat wij het waare verhaal kenne en alles gezien hebben jullie kunne niet oordelen jullie weten van niks..! alleen de zwetsverhalen die jullie kenne...! fuck jullie..! ben blij dat wij wel gevoel in ons flikker hebben..! team move bitche en jongens wij slepen ons der door heen..! wij hebben der tenmiste wel bosbloemen der neer gelecht en gesproken met twee kameraanden van hem wij hebben tenmiste onse best gedaan met onse ploegje en hebben alles verteld hoe het zat..! en krijgen geleukkig slachtoffer hulp want zo iets raars om te zien vanf het begin tot einde gun je niemand als je zo iets ziet. als het je niks doet BEN JE GEEN MENS..! dat zijn zowie zo de mensen in die fucking auto ik wens jullie een hel toe..!! mijn mede leven gaat uit naar famillie en vrienden en de ouders heel veel sterkte met dit grote verlies...! ik ga er zo wie zo elke dag langs...! want di is iets wat niet hoefde te gebeuren..!!

patjemuts | 02-08-09 | 11:53

-weggejorist-

mosfet | 02-08-09 | 11:03

Another one bites the dust...

Tja, Nederland wordt steeds veiliger!

Norther | 02-08-09 | 10:58

Ik heb 't al vaker gezegd: veel Friezen zijn nog te dom om te poepen.
Overigens, zonde van die motorfiets.

Joele | 02-08-09 | 10:16

de nieuwe natuurlijke selectie

alleen rijden ze hopelijk zichzelf en elkaar te pletter voordat ze over een kind rijden

chris63 | 02-08-09 | 10:03

@ En-el Hak | 01-08-09 | 13:58
Als de Friezen en Limburgers er aan de haren bijbesleept worden als het over Marokkanen gaat, dan horen we je niet.

Ivoren Toren | 02-08-09 | 09:11

@ hesler.

zegge, zwitsalletje.. kon je je *mattie* niet ffies vertellen dat hij op Baan Drachten het pedaal kon intrappen?? En je komt daar niet om te kijken, maar om mee te doen. Nu rijden ze elkaar naar de kloten, stel je voor dat ze een onschuldige voorbijganger naar het hiernamaals zouden rijden??? Wedden dat jullie dan ineens nergens meer te vinden zijn, of nergens van weten? Types van jouw soort snelheidsduivels/thrillseekers moesten ze eens heel hard aanpakken voordat de schade niet meer te overzien is.

Rick212 | 02-08-09 | 08:48

Tja zonder voorwiel op de grond stuurt het zo slecht.
Natuurlijk wel sneu voor de nabestaanden en zo, maar was niet zo'n slime actie.

Echt waar? | 02-08-09 | 08:35

@ Brusselmans
Ik dacht toch echt dat een Opel Manta de über sjonniebolide was.

incapable | 02-08-09 | 03:06

@ Het Genie: hap!

Mr. E. Baron Topping | 02-08-09 | 01:42

Uiteraard ben ik nog nooit in Leeuwarden geweest, maar als ik de foto's zie dan lijkt het me geen weg waar normale mensen in gaan halen. Dat de motor een wheelie maakte en niet meer uit kon wijken is lullig, maar daar inhalen met een aankomende tegenligger is hopelijk geen doodslag meer, maar gewoon moord. Dat ze deze hersenloze maar heel lang op mogen sluiten en nooit meer op de openbare weg loslaten.

Mailman | 02-08-09 | 01:17

ik vind het een zeer kwalijke zaak dat men dronken achter het stuur kruipt en vervolgens een dodemans rit maakt

ik wens ook alle nabestaande van de motor rijder veel sterkte toe in deze moeilijke periode van verwerking van het verlies

maar als ik het laatste stukje van brusselmans lees dan kan ik concluderen dat hij een boomknuffelaar is en alleen maar een fiets heeft en ov chipkaart

en alles en iedereen met een gepimpte wagen maar tot tokkie benoemt zonder zelf benul te hebben dat er ook normale mensen zijn die hun wagens pimpen en er wel normaal mee omgaan

overigens ik ben zelf bezig met een opel kadett gsi cabrio om die helemaal op te bouwen er komt een snel blok in

en voor de rest lees ik allemaal berichten hier over dat er op meetings word geraced kan ik heel makkelijk over wezen en dit tegen spreken want ik kom met grote regelmaat op meetings en tot heden is er bij niet een geraced

dus men zou gewoon een keer naar een meeting moeten komen en zelf met eigen ogen moeten aanschouwen wat het precies inhoud

zo kan je namelijk ook zeggen als je uit gaat dan zoek je het geweld op en zo kan je alles en iedereen wel over een kam scheren

gsi cabrio driver | 02-08-09 | 01:05

Stelletje tering stakkers, wat hebben jullie je bek open, je zal maar een van zijn beste maten zijn in dit geval, en je krijgt dit bericht, weet je hoe dat voelt.....

Mijn maat in dit geval hoort niet bij dat tuig daar, hij was daar even om te kijken en ging daarna naar zijn vriend. Beetje respect graag.....

Weet niet welke tjappie vn jum geen verstand heeft van motors, maar is geen f*cking MV agusta... als je die schele doppen van je gebruikt zie je dat het een
ducati 848 is.... sukkeltje...

Medeleden betuigd naar familie en vrienden van slachtoffer..

hesler | 02-08-09 | 01:03

Astra GSi rijdt prima hoor :P

maar vind het een minder prettig bericht van die motorrijder.. Sterkte aan de familie. !

QuerulouS | 02-08-09 | 00:30

The Trash and the Furious?

Jopie89 | 02-08-09 | 00:18

@ Hillie | 01-08-09 | 22:08
Hoe lang denk je dat deze idioten stilstaan bij het feit dat nog andere mensen op de openbare weg rondrijden als ze dit soort capriolen uithalen. Mensen die wel hun best doen om iedere dag zonder schade voor zichzelf en de medemens thuis te komen. De nabestaanden mogen zichzelf ook eens ter verantwoording roepen over het gedrag van hun dierbaren, en dan graag voordat er weer eens een dode te betreuren valt. Altijd maar dat gezeik over het gedrag van anderen, en nooit zichzelf eens in de spiegel durven kijken, precies wat jij nu ook doet. Heeft niks met harteloosheid te maken, die moet je tonen op het moment dat je nog levend achter het stuur zit.

Egokiller | 01-08-09 | 23:09

Hebben jullie er eigenlijk wel eens bij stil gestaan dat de nabestaanden van Remco deze reacties ook lezen??

We zijn er in ieder geval wel achter dat er een hoop harteloze mensen in dit land rond lopen..

Hillie | 01-08-09 | 22:08

-1 voor de stukke MV Agusta
+1000 voor de gare (sl)opel, daar zouden er veel meer van moeten zijn.

dB-tje | 01-08-09 | 21:58

// / > | 01-08-09 | 20:30
Klopt, het is een Ducati 848 of 1098

Jip van Jannekke | 01-08-09 | 21:07

Ja hoor, en weer zijn het puberende puistjes-sjonnies, tsjokvol met hormonen, alcohol en THC, die allemaal menen een geweldige chauf te zijn, zoniet de beste ter wereld, een miskend talent zelfs, maar in werkelijkheid een gevaar op de weg vormen en die in hun hopeloze leeghoofdigheid iemand anders de dood in jagen. Was echt mega-stoer hoor jongens. Stelletje paupers.

I-I@I_@I_ | 01-08-09 | 20:46

Mv Agusta met een 2 cilinder blok zeker?
Lijkt me eerder een Ducati..

Verder kut verhaal natuurlijk, die knakker zal de motor wel niet gezien hebben vanwege die wheelie (koplamp schijnt omhoog) .
Sterkte voor de nabestaanden.

// / > | 01-08-09 | 20:30

@CHS42 | 01-08-09 | 17:20

Wat Kan kan, kan Kan alleen.

PaulusdeFlosKabouter | 01-08-09 | 20:21

street racerts waren een stuk sneller als de site fryslann 112.sloom

ruftsmurf | 01-08-09 | 20:12

Rapalje is het...

pinda35 | 01-08-09 | 18:34

@ thispissesmeoff | 01-08-09 | 17:55
U was mij een stapje voor. Het probleem heft zichzelf op.......... Maar echt snel gaat het niet.

Jeaup | 01-08-09 | 18:24

CHS42 | 01-08-09 | 17:20
Wat valt hier niet aan te snappen? Motorrijder rijdt op zijn achterwiel tegen een inhalende tegenligger. Boem! Dood! Wat heeft spelende mevrouw geleerd? Als een mongool inhaald waar dat eigenlijk niet kan, doe je er goed aan uit te wijken. Als je op je achterwiel rijdt, lukt uitwijken niet.

Leg mij gerust uit wat ik niet snap.....

Fimbulvetr | 01-08-09 | 18:18

Iets met Darwin of zoiets.

thispissesmeoff | 01-08-09 | 17:55

Regeer Beer | 01-08-09 | 13:17

Lekker belangrijk Lutser

Wiedergutmachung | 01-08-09 | 17:54

Een ding is zekjer die ambulancechauffeur met die mercedes kan knap sturen.
Langs de politieauto en de trailer met niks over. Verder is het ene trieste zaak.

svw | 01-08-09 | 17:52

Sorry voor de nabestaanden MAAR:

- Doe maar een stille tocht voor dit zinloze geweld.
- Grafmonumentjes ter plekke van het ongeval zijn ook razend populair, zou ik altijd doen.

Dit om vooral toch even iedereen af te leiden van de eigenlijke oorzaak van het ongeval. -FAIL!-

Buk voor die vuist! | 01-08-09 | 17:49

Kan er niet echt medelijden mee hebben met dit soort slachtoffers van idioot gedrag in het verkeer. Het is alleen zo jammer dat er ook vaak onschuldige slachtoffers vallen, waaronder ook de nabestaanden.

dutchdj | 01-08-09 | 17:43

Is geen MV, is een Yamaha R1 (maar 2 pijpen onder de kont, MV heeft er 4)

Sarcasticbastard | 01-08-09 | 17:38

De ouders van beide mannen hebben vast hun best gedaan, maar ergens ging iets mis......
De gevolgen daarvan liggen nu op het asfalt.
Sterkte voor de nabestaanden.

Schipperbitter | 01-08-09 | 17:33

Ik ben idd meer pauper. Rijdt een Corolla '96 , hatchback, met kinderstoel en maxi-cosy. het enige dat ik eruit rijdt is een rolstoeler, zelfs boeren op Zundapps rijden nog sneller dan ik, en natuurlijk kan ik een lach niet onderdrukken als ik een later zo'n dwaas voorbij tuf omdat ik hem uit het kanaal zie krabbelen, of een boom zie knuffelen.:D

Rick212 | 01-08-09 | 17:32

@Rick212

Nee, moet dat om jullie humor niet te snappen. Misschien bent u wel meer pauper dan mij...

CHS42 | 01-08-09 | 17:28

@ CHS42.

U is ook een GTI'er?

Rick212 | 01-08-09 | 17:26

Voor iedereen die er weer geen reet van snapt hier. Dit is niet echt grappig. En de meesten hier trouwens ook niet. Wim Kan was nog leuker dan de meeste reaguurders hier.

CHS42 | 01-08-09 | 17:20

@ Vossie.
Amen to that, alleen denk ik niet dat de gemiddelde racedwaas verder denkt dan zijn/haar gaspedaal. Dus als ze iemand voor de lampen krijgen vinden ze dat alleen maar storend..

Rick212 | 01-08-09 | 17:18

het vervelende is dat deze sjonnies en uiteraard ook anita's te beroerd zijn om eventjes naar drachten te rijden om daar het pedaal in te trappen. In drachten een enorm mooie baan voor ze om elkaar naar de tyfus te rijden. 93% van de Liwwadders roept al jaren bij de gemeente dat het eens afgelopen moet zijn met die dwazen en hun gti'tjes enz. maar ja.. hoe krijg je werkeloze kansloze jeugd zonder cash weg uit je stad??

heb wel een speltip voor de sjonnies en anita's: Rijdt op een dinsdag fullspeed over de afsluitdijk, met een beetje geluk staan de sluizen en bruggen open... eventjes helemaal los van de grond, en wij los van jullie en jullie levensgevaarlijke gedonderstraal..

Rick212 | 01-08-09 | 17:14

Ik vind scheuren met een GSI ook best wel stoer. Maar ik mag van mien va alleen maar met de trekker crossen. Hadden die Friezen ook maar zo'n slimme pa.

steven paul | 01-08-09 | 17:13

Leeuwarden en Friesland gaarne in het vervolg gescheiden van elkaar laten in de tekst.

Hummelinho | 01-08-09 | 17:02

shit happens.

moeten ze maar niet pauper doen..
jammer dat die bestuurder van de auto niet gewond is geraakt!
nu koopt ie wel weer een nieuwe gsi.. weer meer weg vervuiling erbij

ouwe snoeperd | 01-08-09 | 16:58

ey ik wil er ff bij vermelden dat het patrick vellinga niet was.... ik ken hem persoonlijk en hij was op het moment dat het gebeurde niet eens in leeuwarden..
de dader heeft zich al gemeld bij het politiebureau geen patrick dus =)

marchello | 01-08-09 | 16:56

Tjhe Fjast ajnd Tjhe Fjuriøus

Korreltje Zout | 01-08-09 | 16:52

Maximá heeft hier een goede term voor: een beetje dom.

jumpersknee | 01-08-09 | 16:37

Laat ze lekker 's nachts met hun auto's kutten dat is toch leuk, RIP

Fragony | 01-08-09 | 16:33

Wat een kutsite.. en verder.. Dit is nu evolutie! Darwin zou trots op de motorrijdert zijn!

Claude Jacque | 01-08-09 | 16:24

Tuningclub LWD (Losers Will Die??).

Hölzenbein | 01-08-09 | 16:14

Maar dit zijn filmpjes van na het ongeluk.
Normaal neemt iedereen die straatraces toch op met zijn mobiel en zo?
Dus waar blijven die filmpjes van het ongeluk zelf?

Osdorpertje | 01-08-09 | 16:10

mooie reclame voor playmobil, alleen overleven de poppetjes daar altijd weer een onvrijwillige vlucht door de lucht...

eigen schuld een hele dikke bult, als je normaal doet gebeurt zoiets niet op een dergelijke manier, niet zeuren dat de ene partij dronken was, die mongeaul op de knetterstep mot gewoon twee wielen aan de grond houden, ze zitten er niet voor jan koekkoek aan....

Lullig voor paps en mams thuis van de ploffietsbestuurder...

The Real Powerrrr | 01-08-09 | 15:57

Kijk, dat zijn de betere berichten. Jammer dat die klojo in die SBS-bak er zo goed van afgekomen is.

Neon | 01-08-09 | 15:54

@Vossie75 | 01-08-09 | 15:17
Iemand een dodelijk ongeluk toewensen vind ik veel debieler.

Cliznitch | 01-08-09 | 15:49

Maakt me geen reedt uit of het eigen schuld dikke bult is, R.I.P.
En voor de tyfuslaaier die weggereden is: doe je eens diep diep schamen.

Cliznitch | 01-08-09 | 15:47

Haha driften? Inhalen kan die nog niet eens. Moet wel een flinke klap zijn geweest als je de auto bekijkt. Filmpje is niet bepaald spannend =,)

SchinFoekie | 01-08-09 | 15:47

En bierflesjes die nog half vol zitten dan?
Beugels van Grolsch bijvoorbeeld.

Het Zilte Nat | 01-08-09 | 15:40

Waarom zou je driften als je niet eens kan rijden kijk maar naar z'n auto LOL!?

ThaMaster | 01-08-09 | 15:27

-weggejorist-

Regeer Beer | 01-08-09 | 15:26

oud rechts elitair dan.

Ron_Paul | 01-08-09 | 15:23

GSI: Geen Stijl Interactief?

Brakke Obama | 01-08-09 | 15:21

GS is niet bepaald links, dus laat dat elitaire maar weg.

Blue Leader | 01-08-09 | 15:18

-weggejorist-

Vossie75 | 01-08-09 | 15:17

Heerlijk dat internet. Weer lekker anoniem uitlachen, zwart maken, etc.

Kunnen jullie ook niks aan doen GS wil het blijkbaar zelf.

Beetje over de rug van een dooie ouwehoeren. Vindt dit weer zeer zwak allemaal en smakeloos.

Sorry hoor!

SGT-GUZZI | 01-08-09 | 15:16

stelletje elitaire sukkels uit Amsterdam zijn jullie toch ook bij GS.

Ron_Paul | 01-08-09 | 15:07

Toch maar even kijken....;
*out*

Fleauxe | 01-08-09 | 15:06

@Fleauxe | 01-08-09 | 15:03
Ik heb wel genoeg aan het journaal verslag

Agent327 | 01-08-09 | 15:06

@hetluis | 01-08-09 | 15:02: Nee, misschien ga ik zo nog wel even kijken. Die botenshow heb ik nu al vaak genoeg gezien...

Fleauxe | 01-08-09 | 15:03

Fleauxe | 01-08-09 | 14:50
u draadloosinternet vanaf prinsengracht?

hetluis | 01-08-09 | 15:02

@fleurtje
Die jongens deden iets stoms,en zijn zwaar gestraft.Het zal je kind maar zijn

inderdaad het zal je kind maar zijn ja maar, als jij dit iets stoms noemd op deze leeftijd ? ik noem het krankzinnig en verschrikkelijk achterlijk !
Nu zijn ze zelf gelukkig de Dupe hun hun race avontuur maar voor het zelfde geld waren overige bestuurders en of voetgangers bij betrokken met nare afloop dus ik kan helaas niet anders zeggen dat dit soort figuren een rijbewijs niet eens waard zijn die denken coureur te kunnen spelen op de openbareweg.
Erg sneu voor familieleden dat de motorrijder hierbij om het leven is gekomen en die klap komt hard aan bij ouders.

erwin1277 | 01-08-09 | 14:59

@necrosis | 01-08-09 | 14:55: BS, kwestie van meer onderwijs geven. Op Zandvoort kun je een race-licentie halen. Dan kijg je les in voertuigbeheersing; slippen, driften, omgaan met onder/overstuur en (bv) inschatting wanneer de wagen te veel body roll maakt enz enz. Geef die jongeren de kans om zich daarin wat meer te ontwikkelen, racen/rally is niet gevaarlijk, onwetendheid des te meer.

Fleauxe | 01-08-09 | 14:59

@Danny3960 14:35
Hopelijk heb ik geen oude wonden opengereten.....
@Richard H. 14:40
Ik doe niet meer aan speklapjes, vanavond wordt het 4 hamburgers met sla, tomaat, augurk,komkommer, mayo en mosterdsaus.
En aan iedereen die Fast & Furious zo graag nadoen: bekijk de laatste beelden van Ayrton Senna eens, gebruik je verstand ipv je rechtervoet!

necrosis | 01-08-09 | 14:55

next

razerhead | 01-08-09 | 14:50

Die jongens deden iets stoms,en zijn zwaar gestraft.Het zal je kind maar zijn.

fleurtje | 01-08-09 | 14:50

PowNed, op het mediapark: Driften, te hard rijden en wheelies maken.
Kritiek hierop is hypocriet Brusselmans, had dan ook die mooiboy van PowNed te verstaan gegeven hoe we hier over denken.
-
Niet met de ene hand eten wat je met de andere verbiedt.

Fleauxe | 01-08-09 | 14:50

Zal wel weer een gevalletje R.I.P. Yusuf zijn? Ik denk dat de motorrijder werd verblind door die schiiterinde 'angel eyes' koplampen van die pauper-astra.

911er | 01-08-09 | 14:47

het kan dooien en het kan vriezen..
maar ik heb liever dooie Friezen...

weetjetochwel? | 01-08-09 | 14:43

necrosis | 01-08-09 | 14:34

Ken het. Speklapjes zijn dan ook pas écht lekker als al het vet eruit gebakken is.

Richard H. | 01-08-09 | 14:40

Mr. E. Baron Topping | 01-08-09 | 13:41
schreef :
>> @Brussel-mans (noch Vlaams, noch Waals blijkbaar):
>> In het Nederlands is het meervoudt van Fries nog steeds FrieZen!

Meervoudt ???? WTF, ga je schamen. En dan het lef hebben Brusselmans te bekritiseren. Meervoudt, jezus christus , how low can you go.

Het_Genie | 01-08-09 | 14:39

@Reykjavic 14:12
Ontbierde flesjes is een passende uitdrukking maar ik word er wel heel emotioneel van.
*nog voorraad MET kroontje heeft*
HIPS

necrosis | 01-08-09 | 14:37

GSI altijd -1

Den_Hertog | 01-08-09 | 14:36

Kaatsen is de nationale volkssport nummer 1 daar.

Jodenkoek | 01-08-09 | 14:35

necrosis | 01-08-09 | 14:22

Hear, hear.

DANNY3960 | 01-08-09 | 14:35

@Jeff Hawke 14:16
Scuzi als ik een trauma'tje heb opgeroepen, ik kreeg als kind gewoon één van de stukjes vlees mét vetrandje en mijn vader eistte dat ik alles opat!
Ik kon kauwen wat ik wilde maar ik kreeg die vieze randjes van o.a. karbonade nooit weg, en dus werd ik weer naar mijn kamer gestuurd (ook een soort jeugdtrauma)
Sinds ik op mezelf woon komt er geen vetrandje meer in huis.

necrosis | 01-08-09 | 14:34

Keep On Rockin'In The Free World:
"There's one more kid that will never go to school. Never get to fall in love, never get to be cool.
Keep on rockin' in the free world, Keep on rockin' in the free world "

Bisschop Gijsen | 01-08-09 | 14:27

Link deaud.

Frelis Inna | 01-08-09 | 14:24

Good riddance.

Tahiti | 01-08-09 | 14:24

Fast and Furious? Fast and Stupid zou ik zeggen.

Dommelsch | 01-08-09 | 14:24

.. Lekker stoer, achter de pc...
@reade romke 13:56
Waar slaat jouw opmerking op, ben je een stoere vent als je in een gepimpte, verlaagde en getunede auto zit te rauzen.
Weet je hoeveel van die (veelal jonge) mensen zichzelf zwaar overschatten en onherstelbaar leed aanrichten tijdens een "stuurfoutje".
Beter zouden vooral jonge bestuurders gewezen moeten worden op "overzicht houden", als ze graag willen scheuren doen ze dat maar lekker op een circuit ofzo.
Ik weet wat alcohol in het verkeer kan aanrichten, jij ook?
Wat mij betreft gaat de leeftijd voor een B rijbewijs naar 21.
Ik weet niet hoe oud je bent maar plm. een jaar geleden werd een vrouw (nog geen 30)op de fiets geschept door zo'n idioot (zij had voorrang), ze overleefde de klap niet en liet man en 3 kinderen na........
Het zal jouw vrouw of moeder maar wezen.

necrosis | 01-08-09 | 14:22

Voor dit soort mensen is de nationale boomplantdag ooit bedacht.

LaPachanga | 01-08-09 | 14:22

Ik vind het lullig voor de nabestaanden om dat soort text hier neer te plempen.

Liberty Wolfe | 01-08-09 | 14:20

Wat is er mis met kansloze medebewoners die zich verzamelen op een afgelegen terrein om zichzelf uit te roeien? De kosten gemaakt door de diverse hulpdiensten worden ruimschoots goedgemaakt door de besparingen op uitkeringen en huursubsidies die nu niet meer aan deze twee imbecielen betaalt hoeven te worden. Jammer dat dit populaire Darwin-event nu waarschijnlijk verboden gaat worden.

Egokiller | 01-08-09 | 14:18

Een fries zegt u? Next.

lillendvleesch | 01-08-09 | 14:17

@ necrosis | 01-08-09 | 14:02
Dat je het ook moet opeten heb ik niet gezegd, ik heb alleen de toegevoegde waarde ervan benadrukt. Overigens lijdt ik nog onder een jeugdtrauma. Als wij vroeger op zondag een sudderlapje kregen, namen Pa en Ma het vlees en de kinderen kregen het vetrandje: "het beste stuk van het vlees!"

Jeff Hawke | 01-08-09 | 14:16

OversteKarremans | 01-08-09 | 13:42
Hè... internet in Friesland... ben je gek joh, daar gaat alles nog met rooksignalen.

who-am-y | 01-08-09 | 14:13

Ook goed: ontbierde flesjes.

Reykjavik | 01-08-09 | 14:12

Jep thats the place to be voor kansloze jongeren die stoer willen doen met machines

WaitingLine | 01-08-09 | 14:03

@Jeff Hawke 13:52
Tijdens het bakken/ sudderen moet je het vet eraan laten zitten maar je gaat me toch niet vertellen dat je die glibberige troep ook daadwerkelijk opeet?
Overigens prefereer ik vlees zonder vet (ossehaas).
Vlees zonder vet is voor mij als Nederland zonder Friesland, heerlijk!
*vreescht boze reactie van fjordman*
En nee, mijn auto heeft geen stickers, spoilers en andere onzin, hij start, rijdt en remt wanneer ik dat wil, lijkt me meer dan genoeg!

necrosis | 01-08-09 | 14:02

Op de mijne staat Agusta en geen Augusta.

Having fun? | 01-08-09 | 14:02

Alleen het bezit van een Astra GSI is al een epic fail, was niet nodig geweest om dat op deze manier nog eens te benadrukken.

padjakker deluxe | 01-08-09 | 14:02

Brusselmans | 01-08-09 | 13:08
Het is MV Agusta en geen Augusta!

who-am-y | 01-08-09 | 14:00

Bijstandskoning, geef even een teken van leven wil je?

azijnseikerT | 01-08-09 | 13:59

dronken zonder rijbewijs, mag wel gewoon doodslag worden en nooit meer vrij komen...... stelletje lutsers daaro

Sjimbo | 01-08-09 | 13:59

Natuurlijk droeg mister toughguy op zijn brommert beschermende kleding en een helm.

Barbatruuk! | 01-08-09 | 13:58

@Ivoren Toren | 01-08-09 | 13:56
Best knap, om Marokko ook bij dit onderwerp over roekeloze Friese boeren genaamd Patrick te betrekken. Gaat heen, wonderturd.

En-el Hak | 01-08-09 | 13:58

Kijk nu is de berichtgeving gewoon terecht; domme Friezen vragen er om.

Slaif | 01-08-09 | 13:58

Bier drinken in de auto, hoe dom ben je dan? Dan verdien je een enkele reis Marokko. Ook als je geen Marokkaan bent.

Ivoren Toren | 01-08-09 | 13:56

@necrosis, lekker stoer zo achter de pc....

reade romke | 01-08-09 | 13:56

Friezen en dooien en zo. LB.

En-el Hak | 01-08-09 | 13:55

Friezen kunnen dooien!

doortrapper | 01-08-09 | 13:55

@ Vogelbeest | 01-08-09 | 13:18
Van bier moet ik altijd boeren.

dikkehaaj | 01-08-09 | 13:53

@ necrosis | 01-08-09 | 13:49
Het vetrandje moet je juist niet afsnijden, dat geeft de smaak aan het vlees!

Jeff Hawke | 01-08-09 | 13:52

Vogelbeest | 01-08-09 | 13:18
Ha, een klassieker inderdaad. Vereeuwigd door Guus Meeuwis:

... Op de vloer ligt een lege fles wijn
en kledingstukken die van jou of mij kunnen zijn...

Vieze Tonnie | 01-08-09 | 13:51

@fjordman 13:36
Jos formuleerde een prima opmerking, wat mij betreft mogen ze Friesland afsteken en via sleepboten aan ijsland plakken.
Friesland is voor mij het vetrandje aan vlees, afsnijden en aan de kat geven.
*grinnik*

necrosis | 01-08-09 | 13:49

Kingeef1975 | 01-08-09 | 13:40
.... tsjah, tis zielug voor de ouders, maar liever dat zo'n boomklever het loodje legt, dan een toevallige voorbijganger overhoop gereden wordt. Dit soort straat racen is stoerdoenerij en daarom, uit didactisch oogpunt is het prima dat het slachtoffer hier in zijn looser status bevestigd wordt. Hoe minder mannetjes op deze manier stoer willen doen, hoe veiliger het wordt op de weg.

Fimbulvetr | 01-08-09 | 13:48

@Brusselmans: Walgelijk smakeloos hautain artikel...

synchronicity | 01-08-09 | 13:46

Zo heb je het over friezen en zo het je het over dooien.....

immervollgasss | 01-08-09 | 13:46

uhm....
.... hoe is het met de motor..?

Fimbulvetr | 01-08-09 | 13:43

Gaat het internet naar Friesland nog over dunne koperen kabeltjes? Die 112Frieslan site is traag als hele dikke perenstroop.

OversteKarremans | 01-08-09 | 13:42

Interactief TV-idee 703: 24 uurs channel met life stream gsm-video-in-car-cam-beelden van tokkieraces. Via SMS mag je stemmen welke boomklever het einde van de race niet haalt, de winner van de race krijgt 50% van de SMS inkomsten uitgekeerd. Dit land kan zovééééél beterrrrr!

Fimbulvetr | 01-08-09 | 13:41

@Brussel-mans (noch Vlaams, noch Waals blijkbaar):

In het Nederlands is het meervoudt van Fries nog steeds FrieZen! En die Eaupel van die vluchtende lutser kan naar de schreautheaup en neen, niks sleaupregeling!

Mr. E. Baron Topping | 01-08-09 | 13:41

Die motorrijdert zegt nooit meer: Oant mon

kneuterzak | 01-08-09 | 13:41

Beetje te kort door de bocht om te zeggen.... lachen.... Het zou je kind maar wezen die daar op het asfalt ligt. Ongeacht of hij nou wat stoms heeft gedaan.

Kingeef1975 | 01-08-09 | 13:40

btotheb | 01-08-09 | 13:39

Hoi.

StraatSchoffie | 01-08-09 | 13:39

Ik lach me altijd de pleuris als er weer zo'n zwaar gespoilerde pauper/ tokkie/ Sjonniebak door mijn stadje rijdt.
Die krengen maken een hoop kabaal maar écht vermogen hebben ze niet en met de vele drempels in de wegen kunnen ze niet harder dan 1 km/ uur anders ligt de weg bezaaid met stukken plastic.
En die "no fear" stickerTs maken het helemaal af.
Tip voor alle Sjonnies: las gewoon een leeg soepblik (1 liter) als eindstuk op je uitlaat, maakt veel herrie en kost geen drol.

necrosis | 01-08-09 | 13:39

straatschoffies

btotheb | 01-08-09 | 13:39

Spiegeltje spiegeltje in GSland...

F. von Zeikhoven | 01-08-09 | 13:36

Ja in principe eigen schuld dikke bult, maar de polizei doet er ook geen flikker aan. ze weten wanneer die meetings ect. zijn en weten dat dit gebeurd.
Gewoon overal verbieden, afgesloten terrein of niet. alleen nog op circuits toestaan, gaan ze maar lekker entree betalen.

KevinBeun | 01-08-09 | 13:36

Natuurlijke selectie heet dat... En Jos, heeft verder niets met Friesland in het algemeen te maken, dus laat je intelligente opmerking maar achterwege.

fjordman | 01-08-09 | 13:36

misti | 01-08-09 | 13:34
Van bier ontdane flesjes, zou ik er dan van maken.

Jaap de Paap | 01-08-09 | 13:35

Is er nog nieuws?

Jeblijftjeverbazen | 01-08-09 | 13:35

paupers

kevkop | 01-08-09 | 13:35

Zo jammer! | 01-08-09 | 13:27
voorheen bierhoudende flesjes is het hoor

misti | 01-08-09 | 13:34

Ik dacht al, waarom kan ik nietop 112fryslan komen, maar de server ligt eruit door Geenstijl :P Kan niet zoveel bezoekers aan...

NBoerke | 01-08-09 | 13:33

Friesland zo snel mogelijk onafhankelijk maken alstublieft.

JosVerbeek | 01-08-09 | 13:29

Vogelbeest | 01-08-09 | 13:18
Het moeten bierloze flesjes zijn.

Zo jammer! | 01-08-09 | 13:27

@ DasUnterMensch
"al vind ik deze Opel daar niet echt bij horen."
= bij nader inzien.
"al vind ik deze Opel daar echt niet bij horen."
En met dat nieuwe inzicht vind ik de titel ook niet meer kloppen. Doe je die auto te veel eer mee aan.

Als het nou om zo'n wagen ging: www.evasivemotorsports.com/Merchant2/g...

DasUnterMensch | 01-08-09 | 13:26

Friesland toch maar afstoten dan

Yoast92 | 01-08-09 | 13:26

@fuckje | 01-08-09 | 13:20
LOL.
"Volgens omstanders reed de motor te hard".

kapotte_stofzuiger | 01-08-09 | 13:26

+1 voor sjonniebolide overigens. De populariteit van het woord tokkie gaat helaas ten koste van het aloude sjonnie.

Vieze Tonnie | 01-08-09 | 13:25

Opgeruimd stoat netjes. Nu die andere pauper nog achterhalen en hetzelfde mee doen.

DeBruineSter | 01-08-09 | 13:24

Bruss zit omgeven door geraniums de wereldse ongemakken te beschrijven en komt uit in Leeuwarden. Snel een dooie neersabelen en dan is ie weer het mannetje deze week.

43 | 01-08-09 | 13:24

Tokkies. Worden niet gemist.

Nee dus! | 01-08-09 | 13:22

Dode man op stoep

ja
uitsloven
met bochten en zo
en daar liggen
we dan

(Vrij naar Kouwes' 'dode meeuw op strand')

titsme | 01-08-09 | 13:22

@Brusselmans
Ik klik op "hierrr" (voor de foto's) en ik krijg het filmpje, beetje teveel Ouzo genuttigd?
En verder zag ik de pica en dacht gelijk "help, weer een Swift".
En wordt dit weer zo'n stijlloze klopjacht op de dader, zoals met die upskirts viespeuk?
*pakt chips en bier*

necrosis | 01-08-09 | 13:22

Opgeruimd staat netjes, maar wat kost dat wel niet, dat opruimen? Het gehele noordelijke hulpdienstenkorps moest uitrukken zo te zien.

Vieze Tonnie | 01-08-09 | 13:21

Hihi, al het plastic is van de auto af.

kapotte_stofzuiger | 01-08-09 | 13:21

Hare Majesteit is diep geschokt, en het voltallige Kabinet leeft mee met de nabestaanden.

fuckje | 01-08-09 | 13:20

Zeuw. dies kapot

1teen | 01-08-09 | 13:19

Oehoe-oe-oerend hart koamen zie dao aangeskeurd... oehoe-oehoe

joemiejas | 01-08-09 | 13:18

het asfalt is bij dit ongeluk toch niet te erg beschadigd hoop ik?

S. Lakom | 01-08-09 | 13:18

Misschien dat "lege flesjes bier" eigenlijk "lege bierflesjes" heten. Als er geen bier meer inzit is het immers geen flesje bier meer, maar een bierflesje.
Bij SpitsNieuws begin ik er maar niet meer over, want dat is hopeloos, maar ik dacht dat er op GS toch nog mensen werkten die wel een opleiding hebben afgemaakt.

Vogelbeest | 01-08-09 | 13:18

Friezen? Ik dacht dat alleen Brabo's autozot waren.

Zo jammer! | 01-08-09 | 13:17

Hallo, lekker allemaal. Bronvermelding? Want dit reaguursel is exact wat ik op een andere website heb geplaatst, incl. de vermelding van leeghoofden én de bron dat het al jaren een plaats is waar geraced wordt.

Toevallig aan het cc-en geslagen???

Regeer Beer | 01-08-09 | 13:17

Bedankt voor dit onluisterende stukje onderzoeksjournalistiek.

Gustave | 01-08-09 | 13:15

En toch blijven The Fast & Furious wagens vet, al vind ik deze Opel daar niet echt bij horen.

DasUnterMensch | 01-08-09 | 13:15

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl