achtergrond

Geenstijl

Exclusieve voorpublicatie boek Patty Brard

Dankzij Patty behaalde Gall & Gall een recordomzetEne Nico Dijkshoorn aan de telefoon. "Jullie hebben dit weekend aandacht geschonken aan die voorpublicatie van Patty's boek. Nou heb ik nog meer uitgelekte ranzigheid, maar Veronica wil het niet meer plaatsen. Zijn bang voor schadeclaims en een jankende Patty Brard op de stoep. Met die hele affaire-Koelman ben ik zelf ook een beetje voorzichtiger geworden, maar hebben jullie misschien interesse?" GeenStijl is niet vies van een relletje of aangifte bij de pliesie, dus we besloten op het aanbod van Dijkshoorn in te gaan. Uiteraard alleen maar om te kijken of zelfs ónze lezers rode oortjes krijgen van de vrouw die als geen ander raad weet met de Euroshopper sherry.

Voorpublicatie Patty Brard (II)

Vraag niet hoe, maar ik heb materiaal uit Patty's half november te verschijnen boek boven water gekregen. En omdat Veronica Digitaal, vanwege de expliciete inhoud, geen tweede deel durft te plaatsen, lees je het daarom hierrr. Exclusief voor GeenStijl, een tweede voorpublicatie van het boek van Patty Brard. Een indringend tijdsdocument. Enkele spraakmakende fragmenten hier op een rij.

(…) Raar is dat, dat mensen bijna altijd aan me vragen hoe Ron Brandsteder in bed was. Ik zal er eerlijk in zijn. Slecht. Hij wilde altijd op mijn buik klaarkomen, dat was dan porno of zo. Hij had wat ik en mijn vriendinnen een hondenpikkie noemen, een beetje kort, blauwig en bijna puntig. Zal wel not done zijn dat ik het vertel, maar ik wil zo eerlijk mogelijk zijn. Het lijkt me hypocriet om nu dingen achter te houden. Mijn leven ligt sowieso op straat en toen ik in de goot lag lulde iedereen ook over mij, de raarste verhalen, dat ik bijvoorbeeld mijn buitenste schaamlippen weg zou hebben laten snijden in ruil voor cocaïne. Ron kon er gewoon niks van. Had niets te betekenen. Met Carlo Nassi lag dat anders. Ik kan me herinneren dat, toen we in St.Tropez in een vijfsterrenhotel lagen te vrijen, onze buren hadden geklaagd bij de receptie. Ze dachten dat er iemand naast hun zijn huisdier mee op vakantie had genomen. Heel hijgerig was Nassi, maar wel een lekker lange dikke pik. Ik wil als ik geneukt word het wel echt voelen. Ron was iemand die zijn neus in mij snoot. Nassi is eigenlijk altijd mijn grote liefde gebleven. (…)


(..) Wat niet veel mensen weten is dat ik een korte maar heftige relatie heb gehad met Adam Curry. Vandaar de achterdocht van Patries en dat rare gescheld in de pers. Ik heb haar gerust kunnen stellen. Het had niks te betekenen. Curry lag graag naakt op zijn buik en dan moest ik een vinger in zijn kont doen. Kwam hij bijna meteen in mijn andere hand klaar. Nu kunnen we er om lachen en laatst hebben we het allemaal uitgepraat met een goed glas champagne er bij. Schatten van mensen zijn het. (…)

(…) René zou adhd hebben. Ja, mijn ass, dacht ik eerst. Zo makkelijk. Maar toen dacht ik, wacht even, op de televisie is dat wel drama. Mensen vinden dat zakelijk. Ja, nou en zeg ik dan. Take it or leave it. Doet het altijd goed, een lekker druk figuur op de buis. Dus ik met hem meepraten,. Ja, nou , wat erg , nou nou, ja, adhd, het is wat, precies schat, nee, natuurlijk neem ik het serieus liefie. De waarheid is natuurlijk dat die jongen op de rand van zwakzinnig zit. Ik heb hem ooit mijn huis binnengelaten omdat hij via via aan hele mooie tafels en stoelen kon komen, maar verder was ik bang voor hem. Ja, voor hetzelfde geld staat zo’n gevalletje begeleid wonen opeens met een slagersmes naast je bed. Ook hij was in bed eigenlijk vreselijk. Heel kinderlijk. “Kijk kijk, er zit een soort kromming in mijn lul als hij stijf is, kijk dan Patty”, dat soort onzin. Ik moest dan ook kijken naar het gaatje waar zijn urine uitkwam. Kon hij dan heel verbaasd over zijn dat daar ook zijn zaad uitkwam. Was hij een kwartier aan het zoeken naar een tweede opening. Ben ik te oud voor. Hij wilde ook altijd anaal. Is ook wel een tik hoor, en blijkbaar ook speciaal iets voor adhd’ers, nu, met canal plus op de televisie, dat iedere man opeens in je poepert wil. Laatst nog , na de awards, komt die ene jongen op me af, die zoon van Frequin. Dat hij nog nooit een Indonesische in haar kont had geneukt. Ik zeg, ga weg engerd, rare mafkees. Ga je vader in zijn reet naaien. Ik heb hem helemaal verrot gescholden, want dan ben ik een heel raar wijf. Ik schijn dat los te maken bij mensen dat ze heel vrij aan mij vragen of ik met ze naar bed wil. Ik weet niet wat dat is. Misschien ooit te veel ja gezegd. Dat zou kunnen. In Nederland blijft dat je dan achtervolgen (…)

Nico Dijkshoorn

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.