Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Sinterklaasje kom maar binnen...

hallo baardaapBeste Job, let je even op. We krijgen hoog bezoek dit weekeind. Dus of je even de rooibos koel zet. Niemand minder dan Mohammad Anas Noorani komt zondag namelijk de boel in 020 even flink opschudden. Mohammad wie? Wel Job, we hebben het over Anas Noorani, voorman van zo’n beetje de meest radicale islamitische partij op deze aardbol. De man ook die hoogstpersoonlijk zijn goedkeuring gaf voor 9/11 en als grote initiator wordt beschouwd achter de cartoon-rellen. Diezelfde Mohammad roept bovendien op Amerikanen en hun bondgenoten, zowel burgers als militairen, te doden. Kortom Job, dat wordt handen schudden geblazen. Met een beetje geluk telt Amsterdam maandag de helft minder inwoners. Ben je gelijk van dat fileprobleem op de ring af. Zondag landt Mohammad op Schiphol, kan ook in het WTC zijn trouwens...

Reaguursels

Inloggen

dump.geenstijl.nl/mediabase/2472/bc444...

Geweldige link idd.
Deze vrouw zegt waar het op staat. "De joden hebben nooit moskeen platgebrand om een punt te maken. De boeddisten hebben nooit moskeen platgebrand om een punt te maken. De atheisten hebben nooit moskeen platgebrand om een punt te maken....
Maar wie branden wel religieuze gebouwen af en plegen regelmatig aanslagen?" Inderdaad... DE CHRISTENEN!!!

NiCCi | 09-09-06 | 12:13

@ miko 08-09-06 @ 02:28
Tuurlijk ben je niet voor allebei, daarom vroeg ik ook welke beter (i.e. minder slecht)
.
Het is logisch dat je in gedachte houdt wat je Maker wil wanneer je beslissingen maakt. Mijn punt is dat als je die beslissingen maakt zoals Jezus deed, het goed is voor eenieder omdat dat pure naastenliefde was (en NIET zoals de pnvd)
Ook ik prefereer religie niet en dogma's ook niet. Jezus liet tijdens zijn leven ook de irrelevantie van die regeltjes zien bv door ook op sabbat te genezen en koren te plukken. Het ging en gaat om de relatie met God en niet om religie. Daarom heeft God ook een 'open lijn' gekozen. Er is niet slechts een enkele boodschapper: Hij wil tot/via iedereen spreken. En sommige wijden zich er meer toe dan anderen, al dan niet daartoe geroepen..
.
De kerk heeft het geloof heel lang gebruikt om ontwikkeling te remmen omdat het haar macht zou verminderen. Kerk is mensen dus doen slecht; geldt net zo goed voor ongelovigen, bijv zoals in China nu nog een beetje. Het is jammer om het kind met het badwater weg te gooien: geloof is daarom nog niet slecht.
Geldt ook voor de eigen verantwoordelijkheid. Lees over Jezus en zie dat hij wil dat mensen eigen verantwoordelijkheid nemen en zich niet verschuilen achter regeltjes of vermeende zwakheden.
Kortom, je argumenten snijden hout als je naar de gelovigen kijkt, maar alleen daarop oordelen is niet geheel terecht. Helaas leven te weinig mensen naar de wil van hun god. Ook moslims doen dat niet allemaal (in dat geval wel gunstig). Men noemt dat hypocrisie en dat is deels terecht; het vergt ook wel veel toewijding om behoorlijk te leven en dan nog lukt het je niet (per se).

marlinn | 08-09-06 | 10:11

Dat zal zondag wel druk worden in de Bijlmer@Kraaiennest125.nl
Demonstraties van Groenslinks en de SP tegen de aanwezigheid van deze fascist.
Femke Halsema, Jan Marijnissen, NN columnist en SP-er Harrie van Bommel zullen de demonstraties leiden.
Laatste nieuws:
Demonstraties Groenslinks en SP afgelast.
Door een misverstand werd verondersteld dat de extreem rechtse Oostenrijkse politicus Jürgen Haider een spreekbeurt zou houden.
Zondag in de Bijlmer@Kraaiennest125.nl
Koningin Beatrix op kousenvoeten met hoofddoek, Job Cohen met arabisch gebedsmutsje en Wouter Bos (met het verband nog om zijn vers besneden snikkel) verwelkomen hartelijk een van de Führers van de islam=vredebeweging, om getuige te zijn van zijn vredelievende boodschap.
Schaapachtig lachend aanhoren ze zijn ( in verband met de integratie in het arabisch uitgesproken donderspeech) hoe hun koppen in de toekomst ook zullen rollen!


wachtmeester de bruy | 08-09-06 | 07:05

Bij aankomst die gast kidnappen, vastbinden op een spijkerbed en elk lichaamshaartje met een pincet eruit trekken! Daarna door elke dikke negerin uit de rosse buurt laten kielhalen en een plastisch chirurg een stukje kebab met Surinaamse sambal (die is écht heet) op de plaats van zijn vroegere voorhuidje laten naaien! Daarna 9/11e ananas in zijn reet schoppen en dumpen op een HOPje (homeau-ontmoetingsplaatsje).... Geen walhalla met 1000 maagden voor hem, dacht ik zo!

tietenbek | 08-09-06 | 05:31

-weggejorist-

Irish_Bastard | 08-09-06 | 02:39

@ marlinn,
De vraag die je stelt is; Wie een beter voorbeeld is?Welke leefregels beter lijken?Geen van beide allebij verantwoordelijk voor menig conflict op de wereld!!De grootse fout ligt erin dat iedereen zich moet onderwerpen aan een geschrift.Niet de Islam ,noch het christendom geeft mensen de volledige vrijheid tot het nemen van eigen beslissingen gebaseerd op de presente situatie.Beide zijn geschreven in een andere tijd en men blijft die stijf projecteren op deze tijd en situatie.Ik prefeer geen religie.Biede hebben namelijk teveel dogmas.En als de grote god zo almachtig is waarom heeft hij geen open lijn in plaats dat hij zich bedient van een enkele boodschaper?De kerk/moskee staat voor onderdrukking van de vrije gedachte en de eigen verantwoordelijkheid.Kortom voor de stagnering van de ontwikkeling van alle personen in de wereld!!

miko | 08-09-06 | 02:28

Mr Hottentot heeft het antword; de dame van het filmpje in de moskee loslaten, uberlol...

Duitse helm | 08-09-06 | 01:20

@Treger 19:25
Nope. Na 300 jaar is niet echt snel. Je twee teksten tussen haakjes had je beter kunnen weglaten; die zijn NOGAL in strijd met huidige historische kennis.
.
Je gok dat de angst is voor 'verlies van welvaart' is komt niet overeen met wat altijd uit onderzoeken kwam, namelijk intoleratie en geweldadigheid. De vele andere factoren spelen idd ook mee in de groeiende geweldadigheid, maar het zijn wel altijd zgn 'radicale moslimgroeperingen' die onthoofden en anderzins geweldadig doen. Op basis van zuivere islam lijkt dat niet onterecht.
.
De vragen die ik bedoelde was vooral die van 17:53 - een vraag op 16:53. Mijn excuses want daar reageer je op in 18:02. Omdat het wel een onbevredigende reactie is had ik hem niet gezien. Geherformuleerd zijn de vragen:
- Wie zou naar jou inzien een beter voorbeeld zijn voor de mensheid: Jezus of Mohammed?
- Welke leefregels lijken je beter, die van Islam of Christendom?

marlinn | 07-09-06 | 21:31

Dat is toch geweldig ? Zo makkelijk vang je dus terroristen!
Je nodigt ze gewoon uit voor een staatsbezoek beetje een praatje hel en verdoemis laten uitspreken gezellig een kopje thee en babbeltje met Job , en hup een traangas granaat recht op ze smoelwerk en vervolgens de gillende vluchtende jurken snipen.
It's so simple !

“How do you like my thee now motherfucker?” zegt Job dan.

petjesman | 07-09-06 | 21:07

In het westen worden kinderen voorgelezen uit het sprookjesboek van moeder de gans, is-lamitische kinderen worden voorgelezen uit het horrorboek van vader mohammed.

multi-gelul | 07-09-06 | 20:46

@solidstate 07-09-06 @ 20:20

..en zeker niet na deze opmerking van treger: 'de islam staat wat dat betreft dichter bij de menselijke natuur. Die gaan niet uit van wereldlijke macht maar mogen terugslaan als er onrecht is.'
Veel woorden voor wat ik gewoon een wraakzuchtige godsdienst noem.
En ondertussen beweert hij verderop:'Het is niet de islam die per definitie gewelddadig is'
Dit soort lui neem ik net zo serieus als hun geloof.NOT!

huppelkudtje | 07-09-06 | 20:42

Hij mag van mij naar Nederland komen, maar we sturen hem retour tussen 6 planken.
Is-lam staat voor onvrede, de anhangers worden immers boos geboren.

multi-gelul | 07-09-06 | 20:41

@ treger
Jij bent nooit anders dan moslim geweest leugenaar.

Een beetje hier op GS een bekeringsverhaal ophangen.
Geen enkel normaal mens zal vrijwillig die psycho club van je binnen treden.

solidstate | 07-09-06 | 20:20

@bottehond 07-09-06 @ 19:50

Op het graf van van Gogh dansen en dreigen met meldpunten. Dude.... uit mijn ogen en spreek me nooit meer aan. Dieper zinken dan jij kan niemand.

Dieper zinken dan jij kan niemand????

Jawel JIJ!!!!

miko | 07-09-06 | 20:02

Kopje thee botte?

Treger | 07-09-06 | 19:55

Treger 07-09-06 @ 16:27

Kun jij niet lezen, aarsmade? Ik zei:

Treger 07-09-06 @ 12:52

Op het graf van van Gogh dansen en dreigen met meldpunten. Dude.... uit mijn ogen en spreek me nooit meer aan. Dieper zinken dan jij kan niemand.
* Fatwa voor jou *

bottehond 07-09-06 @ 12:54

bottehond | 07-09-06 | 19:50

Lopen we niet een beetje achter? Zie www.ghulzaremadina.nl/archief.htm Plop de Kabouter is al geland en zal op 11 september a.s. een feestelijke bijeenkomst in Zwolle bijwonen. Wist niet dat Zwolle een WTC gebouw had?

Lachuhbekjuh | 07-09-06 | 19:40

Topic was toch over die annanas die deze kant uit komt??
ik denk dat het van aardig wat lef zou tonen als men deze kerel eens duidelijk maakt dat hij NIET de waarheid in pacht heeft.Mevrouw krijtje GL en verschillende reaguurders Protesteer!!!
@ Treger,
Van een bekeerde na een genuanceerde,
Het is mischien een beetje reacties uitlokken wat je doet.Kortom je bent een hoax!!En als je dan zoals je zegt bij de winnaars wil horen moet zeker geen moslim worden want die krijgen de laatse honderd jaar alleen maar klop.
Maar ja wat wil je als je net zoals Crazybomb met Zwaarden aan de gang gaat.

miko | 07-09-06 | 19:37

Marlinn 19:38
Is niet elke godsdienst opgesteld door mensen en bedoeld om hier voordeel uit te halen? Voordeel was bijvoorbeeld angst voor natuurverschijnselen wegnemen. Het gristendom is snel door de Romeinen overgenomen (als het al niet bedacht was door de romeinen) en als staatsgodsdienst ingevoerd. Voordeel voor de romeinen was makkelijker bestuur en handhaven macht.
Waarom zou de westerse mens moeten weten dat ze vijanden van moslims zijn en hierdoor terecht angst koesteren? De angst van de westerse mens is volgens mij meer angst voor verlies welvaart en dat wordt dan weer gesublimineerd naar angst voor islam. Ik denk eerder dat ze vanuit islamitische landen met afgunst naar de individuele vrijheid in het westen kijken. Het is niet de islam die per definitie gewelddadig is. (het gristendom heeft met de kruistochten als eerste de confrontatie gezocht en niet de islam) Ik denk dat er vele andere factoren meespelen die het geweld in de hand werken en dat is economische achterstand plus bedreiging huidige traditionele leefwijze door globalisering en hierdoor ook bedreiging voor huidige machthebbers. Goed kom eens op met je "daaropvolgende vragen" zijn me blijkbaar ontgaan.

Treger | 07-09-06 | 19:25

Schandalig dat zo'n man in Nederland kan komen om z'n gal te spuwen op onze Westerse samenleving. Hij moet er toch niets van hebben? Blijf dan lekker weg joh!

Aussie | 07-09-06 | 19:04

Treger,
Christendom is er niet op wereldlijke macht gebaseerd maar zegt idd wel deze te gehoorzamen voor zover mogelijk. Jezus maakt scheiding tussen kerk en staat; zijn koninkrijk is niet van de wereld; overheid en geloofsleven twee aparte dingen.
.
Het hele christendom is idd niet makkelijk in de zin van niet logisch. Logisch is dat je krijgt wat je verdient, maar God biedt genade. Accepteer dat Hij de straf voor je fouten draagt en je hebt m zelf niet meer. Niet logisch, wel eenvoudig.
Een naar menselijke natuur 'logischer' godsdienst lijkt mij vooral betekenen dat deze waarschijnlijk is opgesteld door mensen. En dat is dan bv om direct voordeel te halen, zoals Mohammed deed. Dat een mens met alle(!) medeschepselen in vrede moet leven vind ik logischer als goddelijke leefregel.
.
Goed ik begrijp dat je de daaropvolgende vragen niet beantwoord. En jij begrijpt hopelijk ook dat de westerse mens weet dat zij de 'vijand' zijn van de moslim en daarom ook terecht een angst koesteren voor de islam. Alleen wanneer moslims duidelijk kunnen maken dat ze volgens hun leer alleen geweldloos zullen opereren (dus niet zoals Mohammed toen en de terroristen tegenwoordig) kan die angst weer verdwijnen.

marlinn | 07-09-06 | 18:39

Heeft iemand nog een zijderupsje liggen, er is wat te schieten

anchorman | 07-09-06 | 18:34

Marlinn,
"Mijn punt nu is dat wat men uiteindelijk als een juiste actie voor een christen zou beschouwen (what would jesus do?) stukken beter is voor de mensheid dan was een moslim allemaal als juist beschouwd."

Kijk het gristendom is gebaseerd op onderwerping aan de wereldlijke macht. Een soort drugs zeg maar om mensen zich in hun lot te laten schikken. De islam staat wat dat betreft dichter bij de menselijke natuur. Die gaan niet uit van wereldlijke macht maar mogen terugslaan als er onrecht is. Vind ik makkelijker te begrijpen dan het gristendom die zegt dat je maar moet berusten in je lot.

Treger | 07-09-06 | 18:02

@ Treger 07-09-06 @ 17:36
Je punt is dat je dingen in context moet zien, maar hoe is dat nu een punt in de discussie? Ik zei dat christenen niet altijd als christenen leefden -ze konden toen ook vaak de bijbel nog niet eens lezen- maar die fouten maken nog niet het christendom Tuurlijk christenen hebben zo veel slechte daden gedaan, met opzet of uit onwetendheid: dat geeft eenieder toe. Ook tegenwoordig is het vaak ook meer een religie dan de bedoeling van Jezus was, met weinig genade voor overtredingen van kek-regeltjes. Christenen proberen elkaar daar op aan te spreken.
.
Mijn punt nu is dat wat men uiteindelijk als een juiste actie voor een christen zou beschouwen (what would jesus do?) stukken beter is voor de mensheid dan was een moslim allemaal als juist beschouwd. Wat zeg je daarop? of op mijn vraag van 17:27.

marlinn | 07-09-06 | 17:53

@Marlinn 17:27
Aha de aap komt uit de mouw: "Dan faalden die mensen als volgeling van christus." Deze gedachte heeft ook vele vele doden opgeleverd.
Nogmaals je moet dingen in zijn context zien, het verbod op varkensvlees en gesluierde vrouwen bijvoorbeeld. Zijn heel effectieve leefregels gebleken want ergens had men al een vaag idee over hygiene, infectieziekten.
(het schijnt zelfs zo te zijn dat het strikte protestantisme en reformatie een reactie was op de rondtrekkende (roomse) legers door europa die syfilis epidemie verspreidden)
varkensvlees bederft nu eenmaal sneller en men moet ook al enig idee hebben gehad over SOA's. Tja wat moet je dan als je geen medicijnen of koelkast voorhanden hebt?

@DT71, Slavenhandel komt nog steeds overal voor, op plantages in Afrika, illegale dienstmeisjes in europa en Amerika. Het is een onuitroeibaar iets lijkt wel maar niet goed te praten.

Treger | 07-09-06 | 17:36

Aloah bahbar

mr Hottentot | 07-09-06 | 17:28

@ Treger 07-09-06 @ 17:08
Christenen deden idd veel verkeerd. Dan faalden die mensen als volgeling van christus. Punt is dat de regels beter zijn. Als je nou de incidenten vergeet (ik baseer mn beeld van de Islam ook niet alleen op 9-11ny, 3-11madrid etc) en kijkt naar het leven van hun voorbeeld en hun leefregels. Dan is islam heel anders dan christendom en ook minder compatible.
.
Slavenhandel wordt in een rijtje met andere zonden genoemd (bv 1 tim 1:10). Dat kan dan wel serieus met beroep op de bijbel zijn gedaan, maar dat is dan niet terecht. Hoe terecht is het beroep op de koran voor Al Qaeda terreur acties?

marlinn | 07-09-06 | 17:27

@Teger: Slavenhandel vindt vandaag de dag nog steeds plaats door je Arabische vrienden, met de Koran in de hand.

Rest In Privacy | 07-09-06 | 17:26

@Fuckje,
Komt misschien door het wonen in een grote stad. Stadsleven zuigt zegt men.

Treger | 07-09-06 | 17:09

Marlinn,
Je moet het in de context van zijn tijd zien.
Mohammed liet handen afhakken... nou en?
De gristenen lieten honderden jaen later tongen uitrukken, vierendelen, mensen in de fik zetten, van torens afgooien etc etc. bedenk een gruweldaad en deze is ook uit naam van jesus begaan.
Slavenhandel werd trouwens ook met beroep op de bijbel toegestaan.
Het heeft geen zin om daden van honderden jaren terug aan te halen om de ware aard van iets aan te tonen. Zo is het einde zoek.

Treger | 07-09-06 | 17:08

Weisse rose 07-09-06 @ 16:41

Dat laatste geloof ik niet, maar wel dat ze hoeren waren.

Crazybomb | 07-09-06 | 17:00

@Tregert,
van mij mag je zeggen wat je wilt, doe ik ook. Wat ben jij een akelige zuigert!

fuckje | 07-09-06 | 16:57

@ Treger 16:46
Inderdaad, incidenten zeggen niet zoveel. Moslims, christenen en ieder ander misdragen zich, ook al doen ze hun best om volgens hun regels te leven. Maar als je nu los van de incidenten kijkt naar bv christendom en islam en kijkt hoe de volgelingen bedoeld zijn, dan heeft het christendom in elk geval een betere set regels dan de Islam. En een set die beter bij het westerse aansluit.
.
Kijk ns naar het leven van Mohammed en naar het leven van Jezus zie eens wie je beter kan volgen. Mohammed laat handen afhakken, vrouwen slaan, vermoorde talloze vijanden, handelt in slaven en leeft op een manier die de westerse mens niet zou accepteren. Jezus toonde echte naastenliefde, hanteerde geen wapens, sloeg niemand, vergaf iedereen (ook overspeligen) en hielt er geen slaven op na en zijn apostelen ook niet.
.
Nu ben ik niet objectief, maar die Jezus lijkt me een geschiktere kerel om na te leven. En Jezus zou zich wel ergeren aan een heleboel zaken in de westerse samenleving en andersom maar hij zou op geen manier veroordeeld worden.

marlinn | 07-09-06 | 16:53

-edit boem -

Crazybomb | 07-09-06 | 16:48

WR 16:27
Beste koelie van me. Of moet ik je voortaan oom Tom gaan noemen?
Is dat erg dan? Alle jeugd zegt wel eens iets en blijkbaar is het woord hoer erg effectief.
Hadden ze korte rokjes aan en naveltruitjes met piercings in navel en tatoeages achter op hun onderrug? Dan kan ik me er alles bij voorstellen.
Dat gedrag is niet islam maar pubergedrag, ik ben op straat in het voorbijgaan ook wel eens voor homo of jood uitgescholden. Heb ik geen problemen mee want weet wie het zegt en schelden doet geen zeer.

Treger | 07-09-06 | 16:46

@Treger 07-09-06 @ 16:27
Lees het comment van zum kotezen maar eens. Mijn moeder en vriendin zijn allebei al door jouw soortgenoten uitgescholden voor hoer omdat ze geen hoofddoek droegen. En dat op straat, is de openbare ruimte.

Weisse rose | 07-09-06 | 16:41

Botte,
Leg eens uit hoe de islam in 020 de publieke ruimte gegijzeld houdt?
En bij elkaar houden is toch vriendelijker dan bij elkaar brengen? Dat bij elkaar brengen impliceert mi meer repressie dan bij elkaar houden.

Treger | 07-09-06 | 16:27

Check this out: job "ik voel me geen jeaud" cohen wil nog 10 jaar burgervaderT in 020 blijven. Die man is toch naief. Grappig. Zijn vrinden van de theedrinksessies zijn de facto al bijna de baas op straat en zeker in hun ghetto's.... Wie nú zou proberen de bakens alsnog te verzetten (bv. de publieke ruimte terugveroveren) zou alle duivels uit de hel ontketenen.... job is een stervensbegeleider van 020 als lichtend voorbeeld én hoofdstad der NederlanderTs.... maar goed... een man die beweert de boel bij elkaar te willen houden, terwijl bij elkaar brengen de juiste term zou zijn is geen knip voor zijn neus waard.... doe es verbieden, die imam, job.... ow... breaking news... het is helaas niet gelukt deze rare baard buiten te houden. Dag jop!

bottehond | 07-09-06 | 16:13

@Treger 07-09-06 @ 15:28

Ach jongen, christenen beledigen is al jaaaaaren gemeengoed voor veel schrijvers, cabaretiers, artiesten etc. En dan gaat het er echt wel even hard aan toe als wat er momenteel tegen de moslims geroepen wordt. Wel eens Maarten 't Hart gelezen? Robbie Muntz gezien? Naar Lebbis en Jansen geweest (die overigens niks over de islam durven te zeggen, de laffe inconsequente honden)?

zum kotzen | 07-09-06 | 16:08

Onee Treger, ben je weg? Je moslim-hoax was de meest interessante van de dag! Kom nog eens een keertje als moslim; dat doet de discussies goed.

marlinn | 07-09-06 | 16:02

@LifeCatcher
Jeej!

HyBriD VorTeX | 07-09-06 | 15:55

HyBriD VorTeX 07-09-06 @ 15:51
Ik dacht het niet, ook in nederland is verheerlijking van 9/11 strafbaar namelijk!

LifeCatcher | 07-09-06 | 15:54

@Weisse rose
Moet je dat edelweissje ook inleveren, anders ben je veaut...

HyBriD VorTeX | 07-09-06 | 15:53

of hoop ik teveel?

HyBriD VorTeX | 07-09-06 | 15:51

een woord:
G E W E L D I G!!! Met welke smoes hebben ze hem hier heen gelokt???

HyBriD VorTeX | 07-09-06 | 15:50

Treger 07-09-06 @ 15:43
"Volgens jou" stinkt dan enorm want dat is niet zo. Doe maar eens een linkje bij waar je grote mond is jongen.

LifeCatcher | 07-09-06 | 15:48

@ mezelf 07-09-06 @ 15:44
Dit is beneden alle niveau. En bovenal smakeloos

Weisse rose | 07-09-06 | 15:45

Treger 07-09-06 @ 15:40
Het heeft ons gebracht dat geen een mussel ook maar ene ding bij ons kan buigen, en zeker geen rare eerwraak capriolen gaat proberen. Je mag weten dat ik ,zoals ik dat nu zie hier in dit land, heel goed weet wat de musseltjes teweeg brengen binnen de nederlandse grondwet en de maatschappij. dat krijgen ze nooit gedaan met de israëlische basis van bestaan en daarom zijn ze ZO pisnijdig dat ze gaan voor het uiterste, zelfmoord!. En moorden kunnen ze maar denk je nou echt dat een handeschud probleem bij ons zou kunnen ontstaan om zo een maffe musseltje?
forget it!

LifeCatcher | 07-09-06 | 15:45

@fuckje
Ik overweeg moslim te worden en te leven als Mohammed.

Weisse rose | 07-09-06 | 15:44

"Want als dat zo gemiddeld zou zijn als jij beweert dan hadden we toch elke dag wel een jood die een arabische winkel overvalt? Die een eerwraakmoord pleegt? Die geen werk accepteerd? Die op forums over geslepen zwaarden kankert?
Die steeds weer en weer en weer in het neiuws zouden komen wegens integratie problematiek"

Volgens mij is dit dagelijkse realiteit in jouw afgegleden landje

Treger | 07-09-06 | 15:43

@Treger 07-09-06 @ 15:35
Ik ben geen nep allochtoon volgens de definitie van de overheid ben ik een echte allochtoon. Mijn moeder s in 1948 genaturaliseerd net als haar vader. Ik ben dus ook tweede generatie.
Met je zus eerst antwoord geven.

Weisse rose | 07-09-06 | 15:42

Treger 07-09-06 @ 15:33
Laiverd toch, dat is 14 jaar geleden, in Israël ( dus niet Nederland voor de onwetenden) gebeurd en dat bewijst heel juist dat ik gelijk heb. je kan niet terug komen op je eerdere uitspraak:
"Laat maar, ik zal niet beginnen over de onbeschoftheid en de arrogantie van een gemiddelde israelier'
Want als dat zo gemiddeld zou zijn als jij beweert dan hadden we toch elke dag wel een jood die een arabische winkel overvalt? Die een eerwraakmoord pleegt? Die geen werk accepteerd? Die op forums over geslepen zwaarden kankert?
Die steeds weer en weer en weer in het neiuws zouden komen wegens integratie problematiek?
Dat jij een musseltje makkelijker kan pruimen snap ik wel. het is een afgelijde van het Stockholm Syndroom waar jij een beetje aan lijd. door angst ben je liever hun vriendjes en laat je ze graag zien dat je je schouders ophaalt.

LifeCatcher | 07-09-06 | 15:40

Life 15:24
"Nee, je moet het bij de basis aanpakken en gelijk smoren die hap"
Ja daar weten ze in jouw land alles van en kijk eens wat het gebracht heeft.
Nee dank je liever niet beste life.

Treger | 07-09-06 | 15:40

@Tregert,
wat iemand met een acherlijk zusje van 6 moet doen? Laat me raden.

fuckje | 07-09-06 | 15:37

WR,
Wat zou jij met mijn zusje willen dan? Je wordt ranzig nep autochtoon.

Treger | 07-09-06 | 15:35

@zum kotzen 07-09-06 @ 15:19
Sorry jou reactie even over het hoofd gezien zegt alles.
@treger
Zeker gespijbeld bij geschiedenis omdat je daar alleen maar proganda verteld zou worden. Als je dat niet had gedaan dan had je ook de lessen over de hippie jaren meegekregen. De protesten rondom de musicals "Hair" en "Jezus Christ superstar". Die allemaal onder doden en bedreigingen doorgang konden vinden.
Op het VMBO krijg je toch maar tot de tweede geschiedenis?

Weisse rose | 07-09-06 | 15:33

Life,
Baruch Goldstein?

Treger | 07-09-06 | 15:33

Treger 07-09-06 @ 15:22
Doe maar eens een linkje dan, die bakkerij van 12 jaar geleden was éénmalig en ze zijn in de rechtbank van tel Aviv tot 20 jaar cel veroordeeld ook.
Ik heb het over ronduit gemene zaken , overvallen, lastig vallen vallende en falende moslims zat maar doe eens ééntje met religieuze redenen die een religieuze daad wou stellen dan?

LifeCatcher | 07-09-06 | 15:29

@zum kotzen,
Actie is reactie en dan kun je zulk soort uitingen verwachten. Stel nu eens dat
men net zo grof en hard tekeer gaat tegen christenen als tegen moslims hier in dit land op dit moment. Zeker weten dat er na verloop van tijd iets breekt en de gristenen zich ook gewelddadig gaan manifesteren. (is vaker gebeurd)

Treger | 07-09-06 | 15:28

@Treger 07-09-06 @ 15:20
"Volgens mij heeft degene die aan (zo)iets aanstoot neemt zelf problemen.
Ik zou er in ieder geval mijn schouders over ophalen."
Dat zouden meer mensen moeten doen.

Dömper | 07-09-06 | 15:28

Zondag landt Mohammad op Schiphol.. meauge de Almachtige hem opwachten.

wolla, je moeder heb sjnor.

hallevvezool | 07-09-06 | 15:27

@Treger 07-09-06 @ 15:20
Met zo'n houding zou ik weigeren om aan te nemen. Maar dan schreeuw je weer discriminazi. We zouden jou eens moeten melden bij het MDI.
Treger, heb je een zusje van zes jaar oud?

Weisse rose | 07-09-06 | 15:26

Treger 07-09-06 @ 15:20
Schouders ophalen is JUIST het soort gedrag waardoor zaken gaan stagneren.
Zoiets van, geef ze de tweede wang ook maar, en de derde, en de vierde...
Nee, je moet het bij de basis aanpakken en gelijk smoren die hap.

LifeCatcher | 07-09-06 | 15:24

Life,
Ok wie zijn ruim vertegenwoordigd in de XTC handel en de georganiseerde criminaliteit? Niet schijnheilig worden vriendje.

Treger | 07-09-06 | 15:22

Heerlijke stad Amesterdam, waar de beroemde Nederlandse schrijver Willem F. Hermans weggejorist werd, en waar deze Ali C. wel welkom is. Hup Job zet hem op.

lijn5 | 07-09-06 | 15:21

"Ik vind het weigeren om een hand te geven omdat de ander van een ander geslacht is ook grof en laag."

Volgens mij heeft degene die aan zoiets aanstoot neemt zelf problemen.
Ik zou er in ieder geval mijn schouders over ophalen.

Treger | 07-09-06 | 15:20

@Treger 07-09-06 @ 15:00

Moet ik nog verder gaan dan? What about de Mohammed-cartoons? Niet alleen in de arabische wereld gingen de geïnfecteerden met de islam-kanker schuimbekkend de straat op, in Londen liepen ze ook rond met leuzen als 'Butcher those who insult islam'. Dan kun je alles zeggen wat je wilt, er ligt daar een fundamenteel verschil met beledigde christenen of joden, die hooguit een rechtszaak zullen aanspannen als ze zich beledigd voelen.

Ergo, christenen en joden wensen zich te onderwerpen aan de Nederlandse wet- en regelgeving, en laten het oordeel over aan een onafhankelijke rechter. Moslims daarentegen nemen maar al te vaak het recht in de eigen gewelddadige hand.

zum kotzen | 07-09-06 | 15:19

Treger 07-09-06 @ 15:08
Niks laat maar!
geef me 1 voorbeeld van een onbeschofte Israëliër in Nederland dan?
Een incident van eerwraakmoord?
Een incident van groepsvorming met geweld als uitkomst?
Eentje die een koffieshop heeft?
Eentje maar?

LifeCatcher | 07-09-06 | 15:17

Treger 07-09-06 @ 14:54
Wat dacht je van Theo van Gogh, de fatwas tegen Salman Rushdie, Ayaan Hirsi Ali en Ellian Isfahan.
Er zijn in Nederland ook een aantal keren processen gevoerd tgen auteurs en film makers, Monthy python The Life of Brian, vanwege het godslasterlijk karakter. Alle zaken zijn in het nadeel van de aanklagers uit gesproken.
Iedere Nederlander dient de wet te kennen. Dus als je iets beledigend vind kun je naar de rechter stappen.
En wat vind jij grof en laag? Ik vind het weigeren om een hand te geven omdat de ander van een ander geslacht is ook grof en laag.
Het is een kwestie van beschaving en geen kwestie van cultuur trager.

Weisse rose | 07-09-06 | 15:14

@life,
Laat maar, ik zal niet beginnen over de onbeschoftheid en de arrogantie van een gemiddelde israelier. Wat dat betreft kan ik "musseltjes" beter pruimen.

Treger | 07-09-06 | 15:08

Treger 07-09-06 @ 14:54
Als je in een trein zit en je hebt een paar jeugdigen bij elkaar zitten, zal het je altijd opvallen dat de nederlandse vrienden in het gropeje rustig praten doch nooit hun zinnen kunnen afmaken want een musselvriendje schreeuwt er ALTIJD hard doorheen en moet persé de grappenmaker zijn die het altijd beter weet.
Generaliseren doe ik niet want het is gewoon feit.
De enige jeugd die vrouwen met hey schatje, hey moppie hey sexy ding aanspreekt op straat zijn de musseltjes. FEIT!

LifeCatcher | 07-09-06 | 15:04

@zum kotzen 14:44
Niet overdrijven 1 enkele gestoorde is een andere gestoorde te lijf gegaan. Komt vaker voor in dit geval ging het om woorden en beledigingen.
Nou ja hij is er niet meer en de dader zit levenslang opgesloten.

Treger | 07-09-06 | 15:00

WR,
Wie valt jou lastig? Ik heb nog nooit een moslim aan de deur gehad wel gestoorde gristenhonden die altijd over de hel en de dood beginnen als je er blijk van geeft niets van hun te willen weten.
En die cartoonrellen hebben ze toch in hun eigen gebieden gehad? Er zijn geen doden in Europa gevallen dus waar heb je het over?
Overigens kan ik me de woede wel voorstellen, Christenen weten de weg te vinden naar het gerecht en worden in ontzien want eigen cultuur. Wat betreft Islam is de jacht geopend en is alles inclusief de grofste en laagste beledigingen wordt toegestaan. is toch een dubbele moraal niet soms?

Treger | 07-09-06 | 14:54

Mohammad Anas Noorani is ingehuurd door rechtse partijen om de muslim haat nog wat extra op te ruien. De link met sinterklaas is idd presies goed gedaan. Het is een man in vermomming.
En het leuke eraan? de musselmannetjes geloven ook nog echt dat hij aan hun kant staat.
Wow, hoe achterlijk zeg.

LifeCatcher | 07-09-06 | 14:54

Illuminati?
Ik kan niet w88 tot ie weer weg is!

Otto de Potto | 07-09-06 | 14:50

Laten we hopen dat de Mossad ook wat mannetjes zondag naar Amsterdam laat komen.

Hodja | 07-09-06 | 14:47

Treger 07-09-06 @ 14:36
Waarom proberen Moslims dan met geweld hun levensvisie aan niet moslims op te leggen denk aan de Deense cartoon rellen. Waarom mag je als moslim dan wel liegen tegen niet moslim. Jouw ideologie zit vol tegenstrijdigheden en is zelfs totalitair omdat het alle aspecten van het leven beheerst. Het mag dan voor jou een vrije keuze zijn maar val mij er dan niet mee lastig en dat gebeurt iedere dag. www.geenstijl.nl/mt/archieven/016995.h...
Wat betreffende christenen volgens jou doen dat zal mij aan me reet roesten. Boeit me niet en ze vallen me er ook niet mee lastig.

Weisse rose | 07-09-06 | 14:44

@Treger

W.b. jouw belachelijke vergelijking van Submission met een film waarbij Jezus aan het kruis gepijpt zou worden door Romeinse soldaten: ik heb even wat vergelijkingsmateriaal voor jou.

Hoe protesteren orthodoxe christenen tegen blasfemie? Kijk maar naar het Madonna-concert afgelopen week. Een beetje rondjes om het stadion lopen en liedjes kwelen.

Hoe protesteren orthodoxe moslims tegen blasfemie? Kijk maar naar Theo van Gogh.

'Nuff said lijkt me.

zum kotzen | 07-09-06 | 14:44

classNotFound 07-09-06 @ 14:37

Waar zijn die dankbetuigingen te zien?

bottehond | 07-09-06 | 14:42

Gevonden op www.ghulzaremadina.nl/archief.htm. Vermomd als bloemenverkoper heeft deze haatprediker 2 jaar eerder ons geliefde vaderland ontwijdt.

Ik begrijp inmiddels dat onze grote held Job. Wie herinnert zich zijn grote daden niet? Een echte held, zich inmiddels druk maakt om te bezien hoe hij Baardmans buiten de grenzen kan houwe. Onze held wordt daarbij gesteund door een niet aflatende horde van vredelievende dankbetuigingen van <StaatsTvModeON>vooral jonge</StaatsTvModeON> moeselmannen uit gans het land.

Euh, nope.

classNotFound | 07-09-06 | 14:37

WR 14:30,
Kan kloppen maar blijft individuele keuze. Wat jij beschrijft geldt niet voor elke moslim. Iemand die gelooft zal wel behoefte hebben zijn leven in te richten volgens geloof. Zo zijn er ook gristenen die zich principieel niet verzekeren of laten vaccineren want "Was mein Gott will, das g’scheh allzeit"

Hans anders, u vertelt interessante sprookjes

Treger | 07-09-06 | 14:36

@Treger 07-09-06 @ 14:17
Een ideologie bepaalt mede:
De staatsvorm, (theocratie)
De wetgeving, (sharia)
Omgangsvormen, (Hadith) www.geenstijl.nl/mt/archieven/016995.h...
Economie, geen rente, Halal bankieren
Culturele uitingen, (verbod op muziek en bepaalde afbeeldingen)
Meningsuitingen, Mohammed(swt) is een varken, vind ik. bij voorbeeld. Dit is verboden in de Islam, er staat zelfs de doodstraf op.
Vandaar mijn conclusie de Islam is een ideologie en geen religie.

Weisse rose | 07-09-06 | 14:30

Treger 07-09-06 @ 11:29

Dit komt uit het sprookjesboek Mo en de pedo's, immers Abu Bakr, de tweede kalief heeft Mo alleen maar gebruikt om baas over de domme zandnegers te worden. De Mo verering ikwam pas echt op ganh nadat de koran ontdaan was van de meeste onzin soerah's na de tweede herschrijving, echter nu in het Syrisch Arabisch, dus omstreeks 1300 NC.

Het bestaan van Mo als profeet is door de eerste generaties muzelmensen altijd ontkent omdat Abu Bakr had laten optekenen dat de soerah's gevonden werden als inscripties op olijfbladeren in de tuin van Aise, het meisje dat Mo trouwde toen ze 6 was en die hij verktachtte toen ze 9 jaar werd.

Als allah van alle tijden is, zoals de huidige koran beweert, hoe kan het dan dat de koran van vandaag al driemaal herschreven is zonder dat er een profeet beschikbaar was? Antwoord: De zandnegers wilden slechts een eigen versie van het Nieuwe en Oude Testament hebben.

Weet je ook toevallig waarom de Ahmadiyya, een muzelmensstroming die nog steeds de eerste versie van de koran gebruiken, nu als ketters gezien worden? Omdat Mo daarin slechts een epileptische pedofiele tuinman is en niet de man van een rijke weduwe. 99,9% van de muzelmensen volgt de geconstrueerde leugenversie van de vierde koran, die vooral ten doel had om de muzelmens enthousiast te maken voor de strijd tegen de kruisridders en de Joden. Ook uittreders werden door verkettering ontmoedigd en het martelaarschap werd geinstitutionaliseerd.

Slaap dus rustig verder verkapte Jehova's getuige.

Hans Anders | 07-09-06 | 14:26

Islam is wel degelijk een ideologie, want het is incluis politiek.

Multikuli | 07-09-06 | 14:26

jammer toch dat er moslims zijn op deze aardkloot.

schele henk | 07-09-06 | 14:26

Zei er iemand daar religie??? GATVERDAMME!

Pagan Bastard | 07-09-06 | 14:21

WR,
Ik ken geen ideologie islam wel de religie islam. Is een verschil hoor!

Treger | 07-09-06 | 14:17

@ weisse rose

Sorry jongen, niet gezien dat je dat eerder gepost hebt.... Maar je hebt 100% gelijk.. De overeenkomsten zijn groter dan de verschillen. Voor iemand met jouw nick had ik niets anders verwacht by the way... Als ik er even goed voor zou gaan zitten zou ik zoveel meer overeenkomsten kunnen opnoemen, maar ik vrees dat Treger heeft gekozen en het voorbeeld is van een potentieel lid van de nieuwe Joodse raad in Amsterdam als het zo door gaat

pietje precies | 07-09-06 | 14:10

@Treger 07-09-06 @ 14:04
Pietje preciecies is onnauwkeurig hij bedoelt de ideologie islam.

Weisse rose | 07-09-06 | 14:08

Pietje,
Het ligt eraan welke perceptie je hebt. Hoe kom je erbij "nieuwe nazis".
Ja dat zou je over bepaalde regimes kunnen zeggen maar niet over hele bevokingsgroepen.

Treger | 07-09-06 | 14:04

@pietje precies
Treger 07-09-06 @ 12:38
Ik geloof dat ik de term Gleichschaltung heb gebrukt in het kader van de Oemma en Taliban (de meest extreme vorm dus) waarbinnen en dat kun je niet ontkennen er sprake is van Gleichschaltung. Alle neuzen (sorry voor de woordspeling) in de zelfde richting. Wat betreft invulling in het dagelijks leven, wat te geloven niet alleen op godsdienstig gebied maar ook politiek en scociaal gebied,
Kunst wordt onderworpen aan de Koran.
Afbeeldingen van mensen, Mohammed mogen niet,
Muziek mag niet,
Alles kunstzinnige uitingen die niet voldoen aan de voorwaarden zoals gesteld in de Koran zijn Entartete Kunst.
Meningsuiting wordt ook gebonden aan de geboden van de Koran en dat past ook weer netjes in het kader van Gleichschaltung waarbij de vrijheid van meningsuiting door de richtlijnen van de Partij werd bepaald.
Vrijheid om vragen te stellen bij dogma's is niet mogelijk ook dat past bij Gleichschaltung.
Verder heb ik de laatste tijd wel meer van deze termen gebruikt. Ook om jou en je soort genoten, ik wil met opzet geen geloofsgenoten zeggen want ik ken genoeg moslims waar een goed gesprek mee te voeren is ook over de Islam, te waarschuwen dat de afstand tussen beide groepen dusdanig groot aan het worden is dat gecombineerd met een afname aan kennis en referentie kader de kans op een volgende Holocaust in Europa volgens mij met de dag toeneemt. En de islam zal daar ben ik bang voor het slachtoffer van worden.
Weisse rose 07-09-06 @ 12:53

Weisse rose | 07-09-06 | 14:02

@Dirrek
LOL, maar ik heb even genoeg gehad voor vandaag (en mijn baas ook) ik ga dus maar weer eens aan het werk...

Pagan Bastard | 07-09-06 | 14:01

@ Treger 13.48

Als je als jood begrip kan opbrengen voor de nieuwe NAZI's van deze wereld (hakenkruis = halve maan, bruin hemd = lange jurk, voor de rest gedeelde liefde in massademonstraties met portretten van geliefde leiders, voorliefde voor geheime diensten, martelkerkers vol met andersdenkenden, gemeenschappelijke haat tegen joden, homo's etc.) dan heb je echt blijk gegeven te lijden aan het Stockholm syndroom!!!

pietje precies | 07-09-06 | 13:59

Kinders, nieuw topic ! Ook iets met moslims enzo.
* zet even nieuwe F5 cap op toetsenbord *

Dirrek | 07-09-06 | 13:56

Treger 07-09-06 @ 13:48
Als jij en soortgenoten dergelijke intolerantie en onwetendheid ten toon blijven spreiden. Dan ben ik bang dat jij en je familie deze nederlanders gaat volgen op die zelfde reis. Je ziet zezelf niet als Nederlander krijg ik constant de indruk maar als onderdeel van de Oemma en daar ligt ook je loyaliteit. Wasdat niet zo da zou je Ayaan Hirsi Ali en Van Gogh (het goddelijk zwijn) met hand en tand cerdedigen.

Weisse rose | 07-09-06 | 13:55

Er is naar mijn mening, zeer veel ''input'' te vinden,.. Zie daar maar De enige werkelijkheid uit te destileren....

mr Hottentot | 07-09-06 | 13:50

Pagan,
laten we het erop houden dat wat familieleden door andere nederlanders uit huis zijn gehaald en een enkele reis naar het oosten kregen.

Treger | 07-09-06 | 13:48

Dus nu vergelijk je Submission met Nazi-propaganda????

Pagan Bastard | 07-09-06 | 13:47

Pagan B,
Zoiets als "de eeuwige Jood"?
Dat zit ook vol met karikaturen net als submission. En dat is het gevaar.

Treger | 07-09-06 | 13:46

treger 13.40

Ja WAT in relatie tot de holocaust??? Was je vader kampcommandant in Bergen-Belsen ofzo?? Als je er niet over wilt praten, begin er dan niet over.

Pagan Bastard | 07-09-06 | 13:46

Mr Hottentot,
inderdaad dat bedoel ik.

Treger | 07-09-06 | 13:43

Treger, ik zal het nog 1 keer uitleggen.
Als je een dergelijke film als Submission wilt maken, heeft NIEMAND daar iets over te zeggen en al helemaal niet over de manier waarop je zaken in beeld brengt. Je maakt een film OMDAT JE DIE GEWOONWEG WILT MAKEN! Dat mag in NL. Echt!
Niemand hoeft met zijn 'wijsvingertje' te komen om te zeggen dat je zaken tactvoller had aan moeten pakken of met meer respect. Sodemieter een eind op. Maak zelf een film!

Pagan Bastard | 07-09-06 | 13:43

*Ziet een link naar een Somalische die een knuppel (en meer) in een en meer hoenderhokken gooit*

mr Hottentot | 07-09-06 | 13:42

Treger 07-09-06 @ 13:25
Als Samir A, Mohammed B en kornuiten psychisch zijn doorgeslagen dan is het aantal Islamieten dat psychisch doorslaat op de wereld, en in Nederland relatief veel groter dan christenen.
Treger je zet nu de deur open naar een debat over de voordelen van eugenetica en selectie (Brave new World, A Huxley). Ik denk niet dat het verstandige zet van je is geweest maar zoals je zelf al hebt aangegeven is mentale stabiliteit niet het sterkste punt van moslims.

Weisse rose | 07-09-06 | 13:40

Pagan 13:36
Niks bijzonders hoor maar in relatie tot holocaust...

Treger | 07-09-06 | 13:40

Simpel gezegd, van de film submission is niemand wijzer geworden en heeft de zogenaamde doelgroep, (onderdrukte moslimvrouwen) meer vervreemd dan noodzakelijk. Zulke hekelijke materie moet je nu eenmaal tactvoller aanpakken met respect voor cultuur want daar gaat het meer over. Plattelandscultuur

Treger | 07-09-06 | 13:38

-weggejorist-

DOo* | 07-09-06 | 13:37

Owwwwwwwowowwww Treger: Als je eens wist wie ik werkelijk ben...

Hou ons niet langer in spanning, alstublieft!!!!
Ehhhh, laat me raden: Einstein ben je niet, Job Cohen misschien???

Pagan Bastard | 07-09-06 | 13:36

Nog steeds lul je uit je nek, zijn je argumenten zo lek als een mandje en lijk je in een continue cirkelredenatie gevangen.

Pagan Bastard | 07-09-06 | 13:35

WR 13:30
Dat bedoel ik nu. Waarom zou ik een holocaust ontkenner zijn. Zou wel erg pijnlijk zijn. Als jij eens wist wie ik werkelijk ben...

Treger | 07-09-06 | 13:34

WR 13:28
bedankt voor de link!
Pagan:
Bill Zebub strikes again with another inflammatory premise for a horror film. A schizophrenic (Zebub) who thinks he is Christ reincarnated sets out to revenge himself against his enemies (also reincarnated). Soon, however, he stumbles upon a better plan: raping and torturing the women close to his enemies

Treger | 07-09-06 | 13:32

Treger,

Je lult gigantisch uit je nek.

Pagan Bastard | 07-09-06 | 13:31

Beste Job,
Mogen wij hem hebben?
Alvast bedankt.

Galgenrad | 07-09-06 | 13:30

Pagan,
gristen zijn en schizofreen is een fatale combinatie.
Komt vaker voor dan je denkt. Maar toegegeven ze houden het wel in eigen kring maar gevaar is latent aanwezig.

Treger | 07-09-06 | 13:30

BTW ook nog een slechte film over de Holocaust. Misschien iets voor jou Treger, maar volgens jou is het toch nooit gebeurd he.

Weisse rose | 07-09-06 | 13:30

-weggejorist-

ja man | 07-09-06 | 13:29

@Treger 07-09-06 @ 13:19
En heb je me al gemeld bij het MDI?
Submission heb ik speciaal laten op nemen omdat ik wist dat de intolerante moslims er zo'n stennis over zouden maken dat er doden bij zouden kunnen vallen en dat is gebeurt.
Over je opmerking over Jezus en *fap*fap* filmpje
www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid...

Weisse rose | 07-09-06 | 13:28

Wanneer heeft een christen in NL voor het laatst een moord gepleegd op basis van geloofsovertuiging???

Denkfout??? My ass!

Pagan Bastard | 07-09-06 | 13:27

@Ja man: Daar kennen ze me ook als Fumando, dus als je er weer bent ... doen we een Brahmaatje of wat. Ik moet er vandoor, have fun hier nog: Ciao, va con Dios ;)

Fumando | 07-09-06 | 13:26

Ik denk het niet pagan en dat is de denkfout die jij maakt.
Het verschil is een gristen die doorslaat krijgt een psychiatrisch etiketje opgeplakt want hoort bij onze cultuur. Een gestoorde 2e of 3e generatie migrant die doorslaat is een terrorist terwijl die net zo gek is.

Treger | 07-09-06 | 13:25

Ben van mening dat men deze persoon als ongewenst moet bestempelen gezien zijn opvattingen over onze samenleving.
Het lijkt me sterk dat hij hier komt praten over onze multiculturele samenleving en wat hij hierin kan betekenen m.b.t. verbetering.
Waarschijnlijk zoekt hij hier jongeren die extragratis een enkele vliegreis willen maken.

puntkop | 07-09-06 | 13:25

tijd al niet meer geweest, maar moet ik zeker weer eens langs gaan
te lang geleden eigenlijk!
t'is een kleine wereld he!

ja man | 07-09-06 | 13:24

trouwens heeft van Gogh zich ooit druk gemaakt over de positie van Turkse of marokkaanse vrouwen in NL?

Dat heeft hij dus laten zien met de film Submission; de correcte vertaling van het woord Islam.

Pagan Bastard | 07-09-06 | 13:24

Een porno over Jezus zou gewoonweg weggelachen worden. Dat is dus het verschil met dat haatgeloof dat Islam heet. Van Gogh had alle recht deze film te maken. Eenieder die iemand van zijn grondrechten wil beroven dient als vijand van de staat te worden aangemerkt. Terrorist dus! En nou opzouten met het vergoeilijken van geweld tegen niet-Islamieten!!

Pagan Bastard | 07-09-06 | 13:23

Het zou hetzelfde zijn om een soft porno SM film over jesus te maken. gepijpt worden aan het kruis terwijl stoere romeinen hem met de zweep ranselen oid. Wie zoiets durft te filmen zou waarschijnlijk ook moeten onderduiken.
humor, lijkt me een giller , gaat is een script schrijven tregor!

ja man | 07-09-06 | 13:22

@Ja man: Ik ben Fumando te 023. Oorspronkelijk dus vanuit Goias. Veel meer dan een regelmatige reaguurder ben ik niet hoor ;) Van het weekend uiteraard wel weer in de Olele te vinden. E voce?

Fumando | 07-09-06 | 13:21

Die film submission. Ik denk dat van Gogh de impact nooit heeft kunnen inschatten.
Het zou hetzelfde zijn om een soft porno SM film over jesus te maken. gepijpt worden aan het kruis terwijl stoere romeinen hem met de zweep ranselen oid. Wie zoiets durft te filmen zou waarschijnlijk ook moeten onderduiken. Moeilijk hoor gelovigen die aanstoot nemen. Mevrouw Ebru Omar zag het goed en terecht dat zij dit H Ali kwalijk nam.trouwens heeft van Gogh zich ooit druk gemaakt over de positie van Turkse of marokkaanse vrouwen in NL?

Treger | 07-09-06 | 13:19

*De Nobel(= de uitvinder van dynamiet) vredes prijs voor George Bush!!

mr Hottentot | 07-09-06 | 13:19

-weggejorist-

ja man | 07-09-06 | 13:18

-weggejorist-

Fumando | 07-09-06 | 13:18

Van mij mogen alle aanbidders van dat duivelsgeloof een enkeltje woestijn krijgen, ik begin die lui aardig zat te worden

BigGayAllah | 07-09-06 | 13:16

Hier Treger ; www.bibi.nl/images/products/2_oma-spee...
Kun je je zuigreflex weer wat opvijzelen.. trieste huilbaby...
@ all
Laat Tregertje nou... heb medelijden en laat die aandachtshoer toch lekker tegen zichzelf of zn religieuze fuckbuddies aanlullen...

de melkboer | 07-09-06 | 13:16

*Ahum* *kuch*, als ik zou mogen en kunnen kiezen wie ons mag ''ownen'', dan kies ik toch voor de us of a...

mr Hottentot | 07-09-06 | 13:15

@Treger

Als je dat zilverpapieren hoedje opzet, kan je dat niet overkomen!

Lutser!

Pagan Bastard | 07-09-06 | 13:13

MAAR ehhh wie ben jij ?
lol

ja man | 07-09-06 | 13:12

Over complottheorien gesproken,
MI heeft de AIVD het ongeleide projectiel van Gogh geofferd om netwerken die men in kaart had te kunnen openbaren en te scoren. Direct daarna allerlei wetswijzigingen doorgevoerd. Door van Gogh zijn zelfs gedachtes strafbaar gesteld.. De martelaar van het vrije woord? Dacht et niet

Treger | 07-09-06 | 13:11

@Ja man: Goiana, Goias hier. Jij?/Voce?

Fumando 07-09-06 @ 12:49

JA, HOE RAAD JE HET IRMAO

ja man | 07-09-06 | 13:10

Speciaal voor jouw Mohammad Anas Noorani: ALLAH STINKT omdat hij een varken is en jouw profeet (DOOD EN VERDERF ZIJ MET HEM) is niks meer dan een smerige pedo!! Optiefen met die islam en haar aanhangers!!!

Lachende Scheerkwast | 07-09-06 | 13:10

Best interessant.... het ene voorstel rolt over het andere heen... kunnen we dit, kunnen we dat..... natuurlijk. Kan allemaal. Maar we doen het niet. En dat is een wezenlijk verschil tussen de hakbarrs en hun supportersclan en de 0031-ers. Zij doen het wél. Bussen vol ergens naar toe en dan schreeuwen en zaken afbranden. Dat beseffende is de voortschrijdende islamisering van europa, waar de amerikanen zich zeer goed bewust van zijn, eigenlijk logisch. It's not in the numbers, it's in the strength.....

bottehond | 07-09-06 | 13:09

Treger 07-09-06 @ 12:55
Ik heb 20 jaar geleden mijn ogen al geopend en gezien wat een extremistisch geloof als de islam kan aanrichten. Ik sluit me dan ook aan bij:
zum kotzen 07-09-06 @ 13:01
Pagan Bastard 07-09-06 @ 12:56
bottehond 07-09-06 @ 12:45

Tregertje je gebruikt verder dezelfde Calimero tactieken als de communisten en socialisten. Ik ben klein en jij zijn groot en dat is niet eerlijk. Leer er maar mee leven.

@DT71 07-09-06 @ 12:40
Na de geweldadige, expansieve acties van de Islam richting Eurpa in de achtste en negende eeuw. Werd in Europa het latijzeil en het kompas geintroduceed wat het voor de Europeanen mogelijk maakte om de wereld te veroveren.

Weisse rose | 07-09-06 | 13:09

*Even voor de duidelijkheid*
als ik moslim wil worden hoef ik alleen maar te zeggen dat er een god;allah en zijn profeet; mohammed, is.. nou ik heb het gezegd en ben nog steeds atheist.. is dat nou taqiua? (= het mogen liegen tegen niet-moslims)

mr Hottentot | 07-09-06 | 13:07

@Zum kotzen,
Ik weet het en kon er hartelijk om lachen maar er is door de jaren heen iets veranderd en het leek erop dat gekke theo dat niet door had. Hij deed et om te scoren en voor de aandacht en dat is hem fataal geworden.

Treger | 07-09-06 | 13:07

So what???? Moet je het daarom goedpraten??? Als je vriend in de sloot springt, spring jij er zeker achteraan??? Wat de neuk was er anders aan Van Gogh???

Pagan Bastard | 07-09-06 | 13:06

hadden = had

zum kotzen | 07-09-06 | 13:05

@Treger:
Kijk, daar maak je al meteen het onderscheid. Maakt niet uit dat er een mens om zeep wordt geholpen uit naam van je proleet en je god. Hij vroeg erom. En dan nog beweren dat de islam iets vredelievends is. Flikker toch een eind op smerige NSB'er.

Rest In Privacy | 07-09-06 | 13:05

@Pagan,
Helemaal mee eens maar in geval van Gogh was er net iets meer aan de hand. iets ziekelijks en dat trekt andere zieke geesten aan. Er worden elke dag mensen in elkaar geslagen omdat ze "iets"gezegd zouden hebben.

Treger | 07-09-06 | 13:05

@Treger 07-09-06 @ 13:00

Godsamme mongeaul, Van Gogh piste al jaaaaren over christelijk Nederland heen, en geen christen (ook niet de zwarte kousen uit Staphorst) die het in zijn hoofd haalde om Van Gogh als een beest af te slachten!!!

Van Gogh was de enige van de hele rij christenbashers die ook het lef en de eerlijkheid hadden om ook de islam op de korrel te nemen, en kijk eens wat het opleverde.

zum kotzen | 07-09-06 | 13:03

Tregertje is een paar keer teveel door Jaish-al-Mohammed in zijn holletje genaaid en is het lekker gaan vinden. Ondertussen prijkt die anere aarsmijt, Mo' "Anal" Noorani wel even op deze lijst:

www.un.org/news/Press/docs/2001/afg169...

Meneer is holmaat van de Taliban, afd. Peshawar. Even naar beneden scrollen, nummertje 147, moet hem wel zijn, deze aanvoerder van "Mo's leger". Moge de CIA dit hondsvod voor zondag gijzelen, en deporteren naar pittoresk Guantanemo Bay. Alloeah Hakbarrr!

Mayakovnik | 07-09-06 | 13:03

@Treger

We kennen vrijheid van meningsuiting in NL. Als je dat niet bevalt is dat nog geen reden om iemand dood te schieten/steken. Als je dit niet kunt inzien, ben je gewoon een terrorist en mag je wat mij betreft direkt doodvallen!

Pagan Bastard | 07-09-06 | 13:02

@Treger 07-09-06 @ 13:00
*Gaap*

Dömper | 07-09-06 | 13:02

@Treger 07-09-06 @ 12:55

Even wat plaatjes nodig van verkrachte Soedanese vrouwen, ontplofte Israëlische schoolbussen, ledematen van westerse toeristen in een Balinese nachtclub, of opgehangen Iraanse heaumeaux?

Ja, d'r gaat een zeer goede kracht uit van de islam jongen... lekker gehersenspoeld ben je. De islam is een besmettelijke ziekte, een soort kanker voor de ziel.

zum kotzen | 07-09-06 | 13:01

BotteH,
Even serieus, van Gogh was toch een ranzig mannetje en helaas naief ook.
Hij was dom dat hij niet heeft zien aankomen wat er gebeuren ging.
Hij is vermoord om zijn beledigende woorden, had trouwens ook jaren eerder gebeurd kunnen zijn. En hier in Nederland durven ze dat een terroristiche aanslag te noemen die geile kut politici. Waarom heeft niemand het lef gehad hem in het openbaar tot de orde te noemen. Men zat erbij en keek ernaar. fraai hoor.. en dan gaat de ene idioot de ander telijf en het eindresultaat is een varken geslacht maar terreur???

Treger | 07-09-06 | 13:00

@de melkboer 07-09-06 @ 12:56
Ach, ik had nog wat aandacht over en dacht dat Treger wel wat kon gebruiken ;-)

Dömper | 07-09-06 | 13:00

whatdafok! 07-09-06 @ 12:57

Wat mot je?

bottehond | 07-09-06 | 12:59

bottehond 07-09-06 @ 12:50
Oh god heb je hem weer..... heeft iemand een aspirientje voor me. Ik begin gelijk koppijn te krijgen en me misselijk te voelen.......

whatdafok! | 07-09-06 | 12:57

@treger
Goeie genade, "bij de winnaars aansluiten". Ze hebben je al aardig te pakken gehad zie ik.

controle | 07-09-06 | 12:57

Zeg Joris, kun je Treger niet even ongefundeerd en stijlleaux bannen ?
-edit en dat moet ik doen omdat?-

Fumando | 07-09-06 | 12:56

Allah bestaat niet!

Pagan Bastard | 07-09-06 | 12:56

@controle / dömper / WR / bottehond
Maak je niet druk man... Treger heeft gewoon wat aandacht tekort gehad. Neem daarbij een zwaar minderwaardigheidscomplex veroorzaakt door een moeilijke jeugd en het ontbreken van een vaderfiguur, een dwangmatige anale fixatie, wat verkeerde kakbar vrienden en dan ga je gekke dingen roepen... Is gewoon een roep om aandacht... niet meer niet minder...

de melkboer | 07-09-06 | 12:56

Als onze overheid nu eens ballen toont, pakken ze die klootzaq en zijn gevolg op. Maar ja, er zullen wel pas kamervragen worden gesteld, als het geteisem al lang en breed weer terug is in de spelonken van herkomst....

KABAAL | 07-09-06 | 12:56

WR,
Waarom bang zijn voor Islam. Als je je ogen opent en je hart openstelt zul je ervaren welke goede kracht daar van uit gaat!

Treger | 07-09-06 | 12:55

Treger 07-09-06 @ 12:52

Op het graf van van Gogh dansen en dreigen met meldpunten. Dude.... uit mijn ogen en spreek me nooit meer aan. Dieper zinken dan jij kan niemand.
* Fatwa voor jou *

bottehond | 07-09-06 | 12:54

@Treger 07-09-06 @ 12:50
Geloof verliest altijd.

Dömper | 07-09-06 | 12:54

Treger 07-09-06 @ 12:38
Ik geloof dat ik de term Gleichschaltung heb gebrukt in het kader van de Oemma en Taliban (de meest extreme vorm dus) waarbinnen en dat kun je niet ontkennen er sprake is van Gleichschaltung. Alle neuzen (sorry voor de woordspeling) in de zelfde richting. Wat betreft invulling in het dagelijks leven, wat te geloven niet alleen op godsdienstig gebied maar ook politiek en scociaal gebied,
Kunst wordt onderworpen aan de Koran.
Afbeeldingen van mensen, Mohammed mogen niet,
Muziek mag niet,
Alles kunstzinnige uitingen die niet voldoen aan de voorwaarden zoals gesteld in de Koran zijn Entartete Kunst.
Meningsuiting wordt ook gebonden aan de geboden van de Koran en dat past ook weer netjes in het kader van Gleichschaltung waarbij de vrijheid van meningsuiting door de richtlijnen van de Partij werd bepaald.
Vrijheid om vragen te stellen bij dogma's is niet mogelijk ook dat past bij Gleichschaltung.
Verder heb ik de laatste tijd wel meer van deze termen gebruikt. Ook om jou en je soort genoten, ik wil met opzet geen geloofsgenoten zeggen want ik ken genoeg moslims waar een goed gesprek mee te voeren is ook over de Islam, te waarschuwen dat de afstand tussen beide groepen dusdanig groot aan het worden is dat gecombineerd met een afname aan kennis en referentie kader de kans op een volgende Holocaust in Europa volgens mij met de dag toeneemt. En de islam zal daar ben ik bang voor het slachtoffer van worden.

Weisse rose | 07-09-06 | 12:53

Botte,
Doe nog eens uitleggen over links liberale policor en aandeelhouderbelangen?
Dat was een geniale analyse van je... domheid ten top.

Treger | 07-09-06 | 12:52

Controle,
Kwestie van gezond verstand. je moet je bij de winnaars aansluiten. Dat wordt tenminste verteld bij de huiskamerbijeenkomsten. Is trouwens wel erg gezellig.

Treger | 07-09-06 | 12:50

Treger 07-09-06 @ 12:46

Onderkruipsel.

bottehond | 07-09-06 | 12:50

@Treger, ik heb nog steeds niet gevonden waarom er geen lederen schoeisel gedragen mag worden nadat een hakkenbar zichzelf opgeblazen heeft in een disco/bar waar dierbaren zich ook op dat moment bevinden..
maar dit geef iets meer duidelijkheid.. www.jewfaq.org/death.htm

mr Hottentot | 07-09-06 | 12:50

@Ja man: Goiana, Goias hier. Jij?/Voce?

Fumando | 07-09-06 | 12:49

@treger
Hoe heeft het toch zover kunnen komen? Of heb je vrienden nodig?

controle | 07-09-06 | 12:49

@Treger 07-09-06 @ 12:44
M.a.w. je laat je leiden door frustratie i.p.v gezond verstand.

Dömper | 07-09-06 | 12:48

Hehehe Botte,
Jij zal ook onder de aandacht gebracht gaan worden. Ik archiveer je...
Ga je trouwens dreigen met geweld?

Treger | 07-09-06 | 12:46

@ Murdochyoufool 12.35

Je hebt gelijk. Vooral het benadrukken van incidenten als het de Islam betreft. Hoveel incidenten achter elkaar moeten er voor deze figuren zijn om een lijn in te ontdekken vraag je je af.... en Godwin komt deze figuren net even iets te goed uit vrees ik. Ik zie alleen maar overeenkomsten tussen nazi's en de huidige Islam.

pietje precies | 07-09-06 | 12:45

Treger 07-09-06 @ 12:38

Dreigen met de policor inquisitie? GS aan de schandpaal? Kom maar op, smeerlap. Met die kutran van jou veegt 80 % van de Nederlanders zijn reet af. Wees maar heel erg blij dat in het Westen verlichte idealen het menselijk handelen (mede)bepalen. Anders hingen jij en je soortgenoten in een kooi weg te rotten bij iedere stadspoort. En dat is precies waar jouw soort thuishoort. En nou gauw naar je meldpunt. Moet ik het nog opzoeken voor je?

bottehond | 07-09-06 | 12:45

Controle,
Nog niet helemaal maar ik bezoek sinds kort bijeenkomsten. Het bezoeken van deze site doet mij waarschijnlijk sneller over de streep trekken.

Treger | 07-09-06 | 12:44

Kan iemand mij überhaupt vertellen wat de islam de westerse wereld heeft gebracht aan positieve dingen? Noem er eens eentje. Ik kan het geweaun niet bedenken. Ik doel niet op culturele gebruiken zoals shoarma en kebab, maar wat de 'religie' als zodanig heeft bijgedragen aan de westerse wereld... Ik wacht... pom pom pom... iemand?

Rest In Privacy | 07-09-06 | 12:40

@treger
Zit je ons hier nou te fokken of ben je echt bekeerd?

controle | 07-09-06 | 12:38

WR,
U bent een vrijheidsstrijder?
Gleichschaltung... weet u nog.. dat was een stap te ver. Ik overweeg ook wat intenser te gaan monitoren en desnoods het meldpunt in te schakelen..

Treger | 07-09-06 | 12:38

Ik heb wel wat aardige plannetjes voor de hakbarmeneer..
-laat maar,ik joris mezelf wel weg-

miss.demeanor | 07-09-06 | 12:38

Wel raar dat de Arena niet voor zijn bezoek is geregeld. In die moskee zal het mudjevol zijn en bij een volle Arena had de rest van Nederland ook gelijk geweten hoe de meeste moslims over hem en zijn geesteszieke hersenspinselen denken.

Anti-links | 07-09-06 | 12:35

@pietje precies 07-09-06 @ 12:28
Veest en co zullen als eerste roepen dat er ook regelmatig extreem-rechtse sprekers (wat deze baardaap in feite ook is) naar Nederland komen. Daarna vertellen ze dat het betreffende happie zuurkool slechts een minderheid van de islamieten vertegenwoordigt. En als ze het vervolgens niet meer weten, is het Godwin-time.

Murdockyoufool | 07-09-06 | 12:35

@Treger 07-09-06 @ 12:28
Voorbeelden graag.

Met de zelfde redenen heb ik de jaren zevetig en tachtig gestreden tegen de communisten zo zal ik nu tegen de Islam strijden keurig binnen de wet. Iedere totalitaire ideologie dient in Nederland buiten de deur gehouden te worden. En daar heb ik angst voor ja.
Dat geldt dus voor socialisme en communisme, maar ook voor de politieke islam en een extreem intolerant nationalisme.
Want beste treger jij moet mijn comments eens lezen zonder je ideologische brilletje op.

Weisse rose | 07-09-06 | 12:35

@pietje precies 07-09-06 @ 12:28, slaat uit galimatias (=wartaal), gelijk een homileet (=kanselredenaar)...

mr Hottentot | 07-09-06 | 12:34

Beste redactie, dit lijkt me een prima gelegenheid om een beloning uit te loven voor exclusieve foto's of filmpjes van deze Pakistaanse meneer in compromiterende posities op de wallen en/of blowende in de Bulldog, dan wel totaal lam in een café. Dat zijn natuurlijk de belangrijkste redenen voor alleenreizende mannen om naar Amsterdam te komen en dat zal voor deze meneer niet anders zijn.

koerbagh | 07-09-06 | 12:33

-weggejorist-

ja man | 07-09-06 | 12:31

Ik mis nu de commentaren van bwahaha, Maximo, Veest van Pim etc.... Zelfs deze figuren kunnen denk ik niks positiefs aan onze betulbande vriend ontdekken.... Tenzij natuurlijk een niet moslim op zou roepen om burgers te doden, dan waren de politiek correcte poppen aan het dansen geweest. Hoe zouden deze types reageren als er een fundi rabbijn had gezegd dat het ok is om moslims, burgers of militairen, te doden... En dat hangtieten vrouwtje heeft het nu zeker ook te druk met het opdringen van haar vrijheid van meningsuiting aan een paar zielige eo-jongeren!

pietje precies | 07-09-06 | 12:28

Nou WR,
Ik kan me bepaalde uitspraken herinneren die op zijn minste erg generaliserend en grof beledigend waren. Maar ja jij schijnt een bepaalde angst voor iets te hebben. Het zij je vergeven.. salam

Treger | 07-09-06 | 12:28

@fuckje.
Straks een vormfout omdat ze het verkeerde type wapen intypen of onrechtmatig verkregen bewijs (lagen in ondergelopen kelder ...).

Aboriginal | 07-09-06 | 12:27

@Treger 07-09-06 @ 12:17
Ik kan geen redenen te bedenken om te discrimineren. Ik weet wel dat ik een ideologie mag en kan aanvallen op de waarden die het vertegenwoordigt en probeert te verspreiden. Als jij dat discriminatie vindt dan is dat een verschil van mening. De grondwet garandeert de rijheid van menings uiting. Ik ben niet van mening dat het goed is om terroristische aanslagen te plegen. Terwijl Mohammad Anas Noorani dat wel doet. hij roept ook op om ongelovigen en bondgenoten van de VS te vermoorden dat is discriminatie. Hij maakt namelijk verschil tussen gelovigen en ongelovigen, doet de Taibah moskee trouwens ook.

Als ik zeg dat jij een intolerante klootzak bent discrimineer ik dan?

Weisse rose | 07-09-06 | 12:26

Ja ... ongelooflijk dat zo'n randdebiel hier kan blijven rondlopen.
Maar ja met Donner ...

Aboriginal | 07-09-06 | 12:25

@whatdafok! 07-09-06 @ 12:05
dat komt natuurlijk omdat geloof an sich een infantiele bezigheid is. Strijden over god... pffft.
Vroegah ging men gewoon op jacht naar wild. Nu we 'gecultiveerd' zijn, moet die behoefte aan doden nog staads bevredigd worden.
www.4shared.com/file/3161023/4d9f57e2/...

Z.K.H.Prins Carnaval | 07-09-06 | 12:25

Mr Hottentot,
Interessant maar ik snap het niet dragen leren schoenen niet?
Wat hebben die met rouwverwerking te maken, enig idee?

Treger | 07-09-06 | 12:24

Prachtige gelegenheid voor de CIA en Mossad. AIVD zou ook kunnen, maar eh.. haha.

FriescheHengst | 07-09-06 | 12:23

@jjj
Ja ze zullen wel overuren draaien daar. Zou datzelfde meldpunt op eigen iniatief hier wel eens een kijkje nemen om de sfeer te proeven zegmaar?

Treger | 07-09-06 | 12:21

@Aboriginal,
Ja, zag het ook. Zal er wel weer met vormfouten vanaf komen.

fuckje | 07-09-06 | 12:20

@Treger, het is bij het Joodsche geloof ook gewoon om ongeschoren rond te lopen, vooral na aanslagen op dierbaren..
www.jhm.nl/woordenlijst.aspx?ID=245

mr Hottentot | 07-09-06 | 12:20

En nier zun stoma geloof ik, maar met wat vuurwapens.

Aboriginal | 07-09-06 | 12:20

Aha ... net op nieuws. Zakje met boemboem van Samir gevonden ...

Aboriginal | 07-09-06 | 12:18

zum kotzen 07-09-06 @ 12:13
zum kotsen blijkt jood te zijn, hoe verassend..... slaat weer nergens op je comment.

whatdafok! | 07-09-06 | 12:17

WR
3 Waarom zou ik discrimineren?

Ga eens bij jezelf te rade?

Treger | 07-09-06 | 12:17

Treger 07-09-06 @ 12:03
Ik heb ook niet de bedoeling daar te komen want:
1 Met godsdienst fanatici is geen gesprek te voeren,
2 Hoe kan ik god lasteren als hij niet bestaat, knappe rechter die me daar op veroordeelt.
3 Waarom zou ik discrimineren?

Weisse rose | 07-09-06 | 12:16

@zum kotzen,
Ja sinds kort inderdaad. GS heeft mij het zetje gegeven. Heb me al 2 weken niet geschoren. Gaaf man!

Treger | 07-09-06 | 12:15

@ Treger @ 12:03
*Bij het constateren van discriminatie door een gebruiker wordt meldpunt discriminatie ingeschakeld*
LOL!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 07-09-06 | 12:15

@ Mina

Anas = afko voor anaalsex. Zie toevoeging Jan-Joris-Jaap-Joop. Zie eauk:

www.metmuseum.org/toah/ho/08/nc/hob_19...

Mohootje Noor ontvangt de anas van Allah vuistdiep...

Mayakovnik | 07-09-06 | 12:15

Ja man is lekker in het portugees bezig en vraagt zich of waarom de paus geen soort van fatwa uitspreekt over de hakbars en pedeaux. Ja, die brazilianen zijn een gelovig volkje he?

Deus et brasilero, e Ja Man? Vala hollandes aqui por favor, ou Joris va wegjorissen voce ;)

Fumando | 07-09-06 | 12:14

@ Multikuli 07-09-06 @ 11:26 : Oeps... Te laat.

& Bedankt Joris.

DanteG | 07-09-06 | 12:13

Treger blijkt moslim te zijn, hoe verassend.

Wanneer worden we in Nederland eens wakker om tot de constatering te komen dat de islam een duivelse en levensgevaarlijke klotereligie is?

zum kotzen | 07-09-06 | 12:13

*Vraagt zich af of: @ja man, Gnonie vna Uodelalnen, is*

mr Hottentot | 07-09-06 | 12:12

Heeft iemand nou enig idee wat Ja Man wilt zeggen ik kom er net te laat weer in denk ik.......

whatdafok! | 07-09-06 | 12:07

srry hoor!

ja man | 07-09-06 | 12:06

Alleen in Nederland........... niet te geloven.

Jim Beam | 07-09-06 | 12:06

Jan-Joris-Jaap-Joop 07-09-06 @ 11:57
Dat zijn onze priesterlijke vrienden ook.......

whatdafok! | 07-09-06 | 12:05

Ik zie gouden tijden voor GS: interview? column?

Dömper | 07-09-06 | 12:03

WR,
Ik zou jou willen adviseren daar weg te blijven anders krijg je problemen met justitie...
Regels:
1. Het is een Islamitisch forum, hou het netjes en discussieer op een Islamitische manier. (niet schelden en/of kracht termen gebruiken, beledigen etc).
2. Godslastering is ten strengste verboden!
3. Bij het constateren van discriminatie door een gebruiker wordt meldpunt discriminatie ingeschakeld

Treger | 07-09-06 | 12:03

Shit.... en ik moet zondag in het WTC werken..... *gaat direct een vrije dag en een law regelen*.

Met welke vlucht landt hij?

Anti-links | 07-09-06 | 12:02

ja man wordt gedist door Jris, omdat zijn Nederlands niet herkenbaar is.

Braaklander | 07-09-06 | 12:01

De taibah moskee in 020 heeft een website met forum. Wel verplichte registratie en ook daar is een Joris actief.

Weisse rose | 07-09-06 | 12:00

@ja man
Gaat lekker met je berichtjes he?

Boze Buur | 07-09-06 | 11:57

@ Z.K.H.Prins Carnaval @ 11:51
Koranscholen in Pakistan zijn berucht vanwege bepaalde vormen van vermaak met knaapjes.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 07-09-06 | 11:57

Ik ben het er niet mee eens. Vrijheid van meningsuiting moeten we koesteren, maar aanzetten tot haat? Weg met Mohammed mad anus, aufsalzen met die gekke bruine ster!

export | 07-09-06 | 11:57

-edit in het Nederlands aub -

ja man | 07-09-06 | 11:53

zou em zo uitleveren aan de Amerikanen.

W3a7herman | 07-09-06 | 11:52

Anas kort voor Ananas?

mina.de.hun | 07-09-06 | 11:52

@ JJJJ, opgelost, die komt Nederland niet in hoor! Ooraanzet niet zichtbaar, reflecties in de bril, opgelost.

gentle giant | 07-09-06 | 11:51

De Mohammad heeft beloofd dat er in NL geen aanslagen komen, hoeven we ons iig niet druk over te maken.
Maar wat nou als iemand um hier omlegd? Dan houden de aanslagen in NL niet meer op!

Mastermattie | 07-09-06 | 11:51

-weggejorist-

Fumando | 07-09-06 | 11:48

Alleen zijn aanwezigheid in NL zou al aangemerkt kunnen worden als opruiing. Ik zeg: optiefen met die extremist en tot persona non grata verklaren.

Ennuh..... Allah bestaat niet!

Pagan Bastard | 07-09-06 | 11:46

@puddingbrood 07-09-06 @ 10:54
Tja, alleen hebben alle 'gematigde' moslims stiekem achterin de keuken een poster van Osama hangen.

Murdockyoufool | 07-09-06 | 11:46

-weggejorist-

ja man | 07-09-06 | 11:44

Kijk eens wat een koddige baardaap!
pages.intnet.mu/hidaya/photo.jpg
(Tjek die staat van ontbinding waarin die bek verkeert! Hierbij vergeleken heeft zelfs pedo Ad een briljant gebit)

Jan-Joris-Jaap-Joop | 07-09-06 | 11:43

Geintje,
Klik die links eens aan van Hakbarrr 07-09-06 @ 11:15.
Ze zingen in het NL. Is precies hetzelfde als gristengezang. Luister maar eens.
Is dit trouwens geen moskee van islam surinamers?

Treger | 07-09-06 | 11:41

'Mohammed heeft de touwen met Allah herverbonden.'
Treger 07-09-06 @ 11:29

Om Allah keihard te vuistneuken terwijl hij in de takels hangt?

Murdockyoufool | 07-09-06 | 11:41

Boze Buur 07-09-06 @ 11:27
Daarom kom ik er ook nooit ik hou niet van dat intieme gedoe.....

OokVaag 07-09-06 @ 11:30
Is die foto nou mislukt of willen ze hem als heilige afbeelden........

whatdafok! | 07-09-06 | 11:41

waar kan ik een vliegtuig huren en 1 miljoen flyers met de deense cartoons erop bestellen? ga ik ff strooien voor die baaraap gaat preken.

megashira | 07-09-06 | 11:40

@treger
Heb je je bekeerd?

controle | 07-09-06 | 11:40

@Treger, doe regel 4 nog eens door de vertaalcomputer, d'r staat nu alleen maar poep.

Braaklander | 07-09-06 | 11:39

@Treger: doe s deaud gaan zeg ..

Fumando | 07-09-06 | 11:39

-weggejorist-

ja man | 07-09-06 | 11:39

@DT71
Hier houden ze meer van Chamberlain. Peace in our time you know.

controle | 07-09-06 | 11:38

@Armageddon: kom op zeg... zelfmoord zou wel het laatste zijn wat ik doe...

Mr MoFo | 07-09-06 | 11:38

Ach maakt het uit islam is vrede toch.

Multikuli | 07-09-06 | 11:37

-edit doe eens niet zo fok! -

ja man | 07-09-06 | 11:35

Nu is het tijd voor veest van pim om te schrijven dat we moeten streven naar een Europese en gematigde vorm van de islam.

Murdockyoufool | 07-09-06 | 11:34

Kunnen ze die nazi niet met een paar levensgrote deense spandoeken van de pedofiele struikrover verwelkomen?

Nevermind | 07-09-06 | 11:32

Wie heeft het visum afgegeven en waarom?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 07-09-06 | 11:32

Gaaaa haaaaalaaaaaaah, gaaa nie haaaaalaaaaah.

Murdockyoufool | 07-09-06 | 11:32

-weggejorist-

de melkboer | 07-09-06 | 11:32

stuur hem naar de wallen, misschien schrikt ie zich dood...

Detox | 07-09-06 | 11:31

@Treger:
Blaas jezelf eens heel gauw op. Moet van je meester. Vort!

Rest In Privacy | 07-09-06 | 11:31

Komt hij niet elk jaar om op 11 september de westerse wereld nog even op hun pik te trappen? Hier zijn foto's van zijn aankomst op Schiphol in 2004 (!)
www.ghulzaremadina.nl/archief.htm

Die bloemen heeft ie van Job gekregen, natuurlijk!

OokVaag | 07-09-06 | 11:30

klootveger 07-09-06 @ 11:28
Job is toch van Likud?

Boze Buur | 07-09-06 | 11:30

Cool, Omar Sharif komt ook.

superjan | 07-09-06 | 11:29

Geprezen zij Allah!
Allah heeft Mohammed op aarde gezonden.
De mensen bekeren van dwaling en zonden.
Mohammed heeft de trouwen met Allah herverbonden.
Mohammed mijn meester, mijn leider, mijn redder, mijn pleiter.
Zeer geprezene is Hij.

Treger | 07-09-06 | 11:29

Een postzegel opplakken en retour afzender sturen

Los ballos | 07-09-06 | 11:29

Iemand hier nog levensmoe? Echt stijl zou zijn om daar te gaan staan bij dat kraaiennest en jezelf op te blazen. Dan kan je mij wegdragen.

Armageddon | 07-09-06 | 11:28

Kan er dan niet spontaan een kudde knorrende biggen door die Hakbar-toko in de Bijlmerrrrmeerrrr worden gejaagd? Lijkt mij een komisch gezicht, al die iSSlam-mietjes in hun soepjurken die helemaal door het lint gaan... Hakbarrrr!

Mayakovnik | 07-09-06 | 11:28

Ik zou Job ook graag persoonlijk willen opschudden, wat is dat een wereldvreemde droplul...
Dat zo iets burgemeester kan zijn... van welke politieke partij was Job ook alweer.....(niet allemaal tegelijk roepen)

Nederland: wat een land wat een land, voor iedereen behalve als je Nederlander bent...

klootveger | 07-09-06 | 11:28

-weggejorist-

ja man | 07-09-06 | 11:27

whatdafok! 07-09-06 @ 11:23
Op het platteland hebben ze tenminste nog wel hele intieme familie gezelschapsspellen.. Ssst, niet doorvertellen he, dat is nut dun.

Boze Buur | 07-09-06 | 11:27

Moskee laten vollopen en als Anus Noorani zijn praatje begint; BOOM. Lijkt me een prachtig cadeau. Ze houden van oog om oog/ tand om tand enz. Ideale gelegenheid om dat hier en nu in de praktijk te brengen. Maarja; magnie he!? Niet beschaefd. En zo zullen de barbaren ons overwinnen. 'Wij' volgen allerlei regeltjes en internationale afspraken en verdragen, 'zij' lappen ze aan hun laars. 'Wij' (niet-moslims) krijgen 2.1 kindjes, 'zij' (moslims) 6,7,8 of meer. De demografie zal ons inhalen. Het Westen is verloren. Churchill zag het al en hij had gelijk....
-
In The River War (1899), Winston Churchill's account of the
Sudanese campaign, there is a memorable passage:
-
"How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its
votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in
a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic
apathy. Improvident habits, slovenly systems of agriculture,
sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist
wherever the followers of the Prophet rule or live. A degraded
sensualism deprives this life of its grace and refinement; the
next of its dignity and sanctity. The fact that in Mohammedan
law every woman must belong to some man as his absolute property
- either as a child, a wife, or a concubine - must delay the
final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased
to be a great power among men.
-
"Individual Moslems may show splendid qualities. Thousands
become the brave and loyal soldiers of the Queen: all know how
to die. But the influence of the religion paralyses the social
development of those who follow it. No stronger retrograde force
exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a
militant and proselytising faith. It has already spread
throughout Central Africa, raising fearless warriors at every
step; and were it not that Christianity is sheltered in the
strong arms of science - the science against which it had vainly
struggled - the civilisation of modern Europe might fall, as
fell the civilisation of ancient Rome."

Rest In Privacy | 07-09-06 | 11:27

Welkomspamfletje voor de bewoners in Z-O is wel een leuke fotof*ck.. :)

OokVaag | 07-09-06 | 11:26

-weggejorist-

Mr MoFo | 07-09-06 | 11:26

Daar moet je niet eens aan denken DanteG, staat drie jaar cel op de gedachte alleen.

Multikuli | 07-09-06 | 11:26

@ Pizza.el.Tonno 07-09-06 @ 11:24
En op de weblogs ook niet!

marlinn | 07-09-06 | 11:26

"Zondag landt Mohammad op Schiphol, kan ook in het WTC zijn trouwens..."
LOL @ Fleischbaum

RedScorpion | 07-09-06 | 11:25

Maar in de halallhuisjes in NL word geen haat gezaaid hoor, echt niet hoor!

Pizza.el.Tonno | 07-09-06 | 11:24

-weggejorist-

DanteG | 07-09-06 | 11:24

@Harige Bangmaker 07-09-06 @ 11:15: O ja, natuurlijk. Thx, nu snap ik het weer. Vandaar dat ie ook in het vorige topic stond.

sammy de moraalridde | 07-09-06 | 11:24

Ik vermoed dat er een busje van de AIVD voor de deur komt te staan om dat gemijterde gespuis eens op de gevoelige plaat te zetten...

Tommygunner | 07-09-06 | 11:23

glyce 07-09-06 @ 11:17
Ach zo schattig provinciale gepeupel........ hoe is het daar nou? In het vergeten achterland?

whatdafok! | 07-09-06 | 11:23

Wees eerlijk, op dat fikkie na, van die onvoorzichtige geldlopers is er eigenlijk weinig meer gebeurd de laatste tijd, het wordt tijd dat de boel weer eens flink wordt opgepimpt. Van Samir, onze scheikundedoosknutselaar hoeven we ook niets meer te verwachten. Kortom nieuwe ronde, nieuwe kansen en gelijk maar een kopstuk uit de altijd tolerante islamitische wereld, om onze deugnieten (ik vind rotjongens een te zwaar aangedikte naam) uit 020 west eens flink toe te spreken.

Karel Kruizenruiker | 07-09-06 | 11:22

@Traag en Plofke, zelfs Ananas schijt niet in zijn eigen nest, dus zondag zijn wij extreem veilig. Of Femke moet zich alsnog laten horen over de cartoons en vrijheid van meningsuiting, maar we weten allemaal hoe groot die kans is.
Wel aan te bevelen: CNN kijken. Als die snuiter hier komt, gebeurt er ergens anders vast iets bijzonders.

Braaklander | 07-09-06 | 11:22

@Nageboorte 07-09-06 @ 11:20

Terrorisme bestaat volgens de linkse krakers niet. Terrorisme is gemaakt door Bush.... Islam=Vrede

Hakbarrr | 07-09-06 | 11:22

ofzeau

ja man | 07-09-06 | 11:21

gaat het "OERS-SHARIEF" uit de gemeente-kas betaald worden? of lappen ze zelf een aantal knaken per oer?

kolonel.klootoog | 07-09-06 | 11:21

Bommelding iemand?

Gay Niaal | 07-09-06 | 11:20

Afmaken... Hoezo..? Ik wil hem met liefde doorsturen naar mijn goede vriend ---> een varkensboer...
Er staat momenteel een roedel vol übergeyle fokberen klaar voor een stevige anale inseminatie met die allahkrijsert... Ff op de knietjes zetten, in de neuqteugels hangen, fokberen (zonder muilkorf) erop laten kruipen en genieten van het gekrijs...
Herhaal bovenstaande tot het gewenste resultaat...

de melkboer | 07-09-06 | 11:20

Zal mij benieuwen of die hypocriete linkse krakers nu ook komen protesteren tegen deze mongeaul. Zal wel niet want ze protesteren alleen tegen dingen uit hun eigen cultuur.

Nageboorte | 07-09-06 | 11:20

Dat soort gasten zorgen altijd dat ze uit de buurt blijven als de bom barst. A'dam is dus de komende tijd wel veilig...

OokVaag | 07-09-06 | 11:19

@kneuterzak 07-09-06 @ 11:09 -> die heeft ie al aan. Riem doet ook boem...
nu al medelijden met medepassagiers.

Als zo iemand zo iets roept, dan laat je 'm toch niet naar NL komen? Wie heeft hem eigenlijk uitgenodigd? Die organisatie moet ook even goed in de gaten gehouden worden... linke peop.

Wellicht ook wel leuk om eens een test te doen of onze f16 piloten nog een vliegtuig uit de lucht kunnen halen...

The Hedge | 07-09-06 | 11:19

@glyce
weet wat je zegt... komen alle rifkikk.. ehm rotjongens de rest van NL ook verpesten (ja ik weet, al en reeds...)

ed.. | 07-09-06 | 11:18

Als we kunnen rellen toen de paus in Nederland kwam dan kunnen we ook wel rellen als deze edelachtbare hoog opgeliede meneer hier op visite is.......

whatdafok! | 07-09-06 | 11:18

... we kunnen natuurlijk onder elkaar (of redaktie) lappen en gewoon een gezellig dagje uit doen. www.maaskantreizen.nl/offerte.asp .
Ik beloof hierbij dat ik over de installatie van de gids een kleine greep uit mijn repertoire ten gehore zal brengen. inclusief de nog te schrijven "Baard Lafaard".
Lucas, smeer jij vast de boterhammen voor het gratis lunchpakketje? (Er is enkel varkensvleesbeleg vooradig)

Boze Buur | 07-09-06 | 11:17

Van mij mag heel Amsterdam plat, sterker nog; de hele randstad mag plat.
Maar dat terzijde.

glyce | 07-09-06 | 11:17

@sammy
niks.. maar denk dat mohammed analas vast nog wel ff een kopje thee komt doen bij job...

ed.. | 07-09-06 | 11:16

Vanaf Schiphol direct laten overstappen op een CIA-vlucht naar Mozambique! Bot weet ondertussen wel waar die gevangenis nu precies staat...

aarie | 07-09-06 | 11:15

sammy de moraalridde 07-09-06 @ 11:11

Job = slecht
Telegraaf-stijl.

Je weet tog?

Harige Bangmaker | 07-09-06 | 11:15

Juist ja, mag ik even overgeven. Verder eens met puddingbrood, mooie kans voor een hoop mensen om eens daad bij woord te voegen, ga naar adam en laat deze hoop stront weten wat je vind van zijn standpunt. En anders volgende keer dat moslims weer massaal worden aangesproken op een aanslag, muil houden.

OpenDeur | 07-09-06 | 11:15

Bedankt voor de tip, ik zal maandag een andere route naar mijn werk fietsen...

Beaulav | 07-09-06 | 11:12

Wat heeft Job hier mee te maken?

sammy de moraalridde | 07-09-06 | 11:11

-weggejorist-

ja man | 07-09-06 | 11:11

Gelijk oppakken allebei,
De theedrinker in Sadr-City loslaten en de Hakbar in Tel-Aviv loslaten.
Ies Leuk!

kikionline | 07-09-06 | 11:09

Kunnen we niet zijn sloffen wegjatten bij de moskee en omwisselen voor een paar zelfontbrandende bomklompen.

kneuterzak | 07-09-06 | 11:09

Kunnen we die geiteneuker hier niet begraven onder die marmeren plaat met Theo van Gogh's portret?

Gay Niaal | 07-09-06 | 11:09

-weggejorist-

ja man | 07-09-06 | 11:09

het kan nog gekker: eat "Mo' Ham MAD ANAS orally" of mag hij dat niet??

HRM | 07-09-06 | 11:08

Slechte knoflooksaus, dat dan weer wel.

Harige Bangmaker | 07-09-06 | 11:08

Die moslim om de hoek heeft anders wel goede shoarma, moet ik zeggen.

Harige Bangmaker | 07-09-06 | 11:07

Belachelijk dat dit allemaal maar kan in Nederland. Ik ben echt trots op Nederland.

Armageddon | 07-09-06 | 11:07

Heeft er nog iemand een pijlstaartrog over ?

Ex-postbode | 07-09-06 | 11:06

Haha, en dan vragen moslims zich af waarom ze zo'n slecht imago hebben.

Dr. Faustus | 07-09-06 | 11:06

Een taart gevuld met varkensstront in zijn gezicht lijkt me voor hem een waardige herinnering aan Nederland.

Bugsy Siegel | 07-09-06 | 11:06

Als ie een beetje gevoel voor stijl had, had ie tot maandag gewacht met... euh... landen

D'oh! | 07-09-06 | 11:04

-weggejorist-

AlCapsones | 07-09-06 | 11:03

geert kom er maar in

ja man | 07-09-06 | 11:03

Ben blij dat die idioot naar Nederland toe komt!
Als hij dadelijk hier iets raars gaat zeggen dan kun je hem oppakken en in de cel gooien. Dan doen we nog eens iets tegen het terrorisme dan alleen maar lullen.
Maar ook zijn mening is een vorm van vrije meningsuiting, en in dit land mag je zeggen wat je wilt zonder daarvoor veroordeelt te worden...

da wizard | 07-09-06 | 11:02

En zo'n <vul scheldwoord naar keuze in> mag Nederland in?

AJ74 | 07-09-06 | 11:02

Ontvang 'm met een gay-parade!

bad to the bone 07-09-06 @ 10:51

LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
WHAHAHAQH, top idee echt meen ik serieus!

ja man | 07-09-06 | 11:02

Visum intrekken en oppakken!!!!
Kamervragen, NU!

fuckje | 07-09-06 | 11:02

-weggejorist-

Harige Bangmaker | 07-09-06 | 11:01

@ red + Boze Buur
Waar kan ik me inschrijven
@ puddingbrood 07-09-06 @ 10:54
Helaas alleen in utopia maar ik hoop wel dat het gebeurd.

Weisse rose | 07-09-06 | 11:01

@puddingbrood

Gematigde moslim??? Waar... ;p

szol2001 | 07-09-06 | 10:59

@ KaiserSoza: LOL! Nee ies gewoon feest bij mij thuis. Zuipen enzo. Je weet tog.

Armageddon | 07-09-06 | 10:59

Ik weet nog wel een gierkar.

MadDieu | 07-09-06 | 10:58

Ja hoor dit kan er ook nog wel bij.

Multikuli | 07-09-06 | 10:58

@Armageddon 07-09-06 @ 10:55

Hoezo, gaat de PNVD in Den Haag flyeren?

KaiserSoza | 07-09-06 | 10:57

en bedankt!
ik klik en krijg een of andere moslim pagina...
ZG gaat alvast een pot koffie zetten voor de aivd.
Bovendien denk ik niet dat de amerikanen en hun bondgenoten luisteren naar de oproep van hem om burgers te vermoorden.

zuivergeweten | 07-09-06 | 10:57

Mensen, mensen. Rustig. ISlam IS Vrede..... Dat moet iedereen toch wel weten...11/9 is gepleegd door Bush, en boze moslims zijn er niet. Alle Moslims zijn juist blij dat er ook ongelovigen zijn, en ze willen in vrede samenleven... En die meneer die zegt dat de Mohammed-lasteraas dood moeten. Is natuurlijk een grapje... Net zoals Mohammed B. een puberige jongen is, dat kunnen de beste families overkomen...

Hakbarrr | 07-09-06 | 10:57

@ Boze Buur: Van het weekend ies feest in Den Haag. Geen slachting in Amsterdam. ;-)

Armageddon | 07-09-06 | 10:55

Hadden ze kraaiennest niet beter wespennest kunnen noemen?

wijsvinger | 07-09-06 | 10:55

Mooi moment voor de gematigde moslim gemeenschap in Nederland (toch?) om massaal naar A'dam af te reizen en deze heer de deur te wijzen. Laat zien dat "onze" moslims het niet eens zijn met wat er uit naam van de Islam allemaal gebeurd. Poets je imago een beetje op zou ik zeggen!

puddingbrood | 07-09-06 | 10:54

kunnen ze die gek niet lekker buiten de grens laten

mr. spock | 07-09-06 | 10:54

Zoals ik in het "vervelende jongetjes"-topic al vroeg: Welke idioten geven zo'n Mohammad een visum???????

fuckje | 07-09-06 | 10:54

rukker? bedoel je persona non greta?

hans39 | 07-09-06 | 10:54

We hebben toch nog wel een schipholcelletje vrij en een tweede schipholbrand kan geregeld worden. Over het feit dat zijn verbrande carcas een verblijfsvergunning krijgt lig ik niet wakker.

Pepp1 | 07-09-06 | 10:53

Zijn naam zegt het al mohamMAD ANAS noorani.

HRM | 07-09-06 | 10:52

Als Mohammad Anas Noorani een automatische parkeerschijf gebruikt dan kunnen we hem tenminste aanpakken.

Traag | 07-09-06 | 10:52

Stelletje piraten die moslims: Kraaiennest 125
Nu we dat toch weten: Opel Vectra, Apeldoornse stadsbus, giftige olie, dodelijke handrem....

Mr.D. | 07-09-06 | 10:52

Ontvang 'm met een gay-parade!

bad to the bone | 07-09-06 | 10:51

Wesley Sneijder d'r boven op zetten.. mandekken die hap.

holistic river | 07-09-06 | 10:51

Goed, hebben we ook een foto van dat varken..(neej niet Job dit keer) Weet het blauw ook naar wie ze moeten uitkijken..
Zou zeggen, stuur een informant blauw, zodat waneer het over de scheef gaat(aanzet tot haat) je het gelijk in de kan cel proppen.
Opgeruimd staat …. Jah netjes!

Verder zeg ik, gaat lekker zelf dood.. Mohammad Anas Nooran!!! met je bekropen kudt geloof. En verder tja… DOOD aan iedereen die mij dood wil zien…d8 ik zo.

szol2001 | 07-09-06 | 10:51

-weggejorist-

monstrera!!! | 07-09-06 | 10:51

maandag op nieuwnieuws: Ben bot blij met belofte Noorani dat 0031 nooit het slachtoffer zal worden van terroristische aanslagen.

Juan Zaque | 07-09-06 | 10:49

Kan deze persoon niet tot persona non grata worden gepromoveerd?

rukkerr | 07-09-06 | 10:49

Kunnen we geen Stijlloze busreis organiseren richting hoofdstad? Gezellig met zn allen deze man in geheel roze een welkom geven??

Boze Buur | 07-09-06 | 10:48

-weggejorist-

Plofke | 07-09-06 | 10:47

waarheid_maakt_vrij 07-09-06 @ 10:44
Klopt als een bus.

gevallenverstand | 07-09-06 | 10:47

He... wat verwarrrend allemaal.... dus deze Mohammad Anas Noorani gaf hoogstpersoonlijk toestemming voor 9/11 die de Amerikanen zelf hebben bekokstoofd ?

Tomahawk33 | 07-09-06 | 10:47

Zou zeggen goed kijken wie er eropkomen flink wat fotos ervan maken en daarna stuk voor stuk oppakken en dat met een blok beton de noordzee in... Komen we die bij de volgende bagger werkzaamheden wel tegen...

Sinnert | 07-09-06 | 10:45

Wie gaat het vuile klusje opknapen?

Stoepie de Hoer | 07-09-06 | 10:45

Kunnen ze hem niet meteen in een cel op Schiphol vastzetten? Dat levert veel voordeel op.

Ridder Schransgraag | 07-09-06 | 10:45

Is dat die Deen die een relpromotietour hiel in M-O. Dan zullen zijn ooren wel eens even gewaschen worden.

gevallenverstand | 07-09-06 | 10:44

Oproepen tot doden... Alleen in een godsdienst die komt uit de duivel kan dit.

waarheid_maakt_vrij | 07-09-06 | 10:44

"Met een beetje geluk telt Amsterdam maandag de helft minder inwoners."
Ik weet wel welke helft we kunnen missen.

Traag | 07-09-06 | 10:43

Laat hem landen op onze nationale luchthaven in de Noordzee zou ik voorstellen.

style.councillor | 07-09-06 | 10:42

Welkom in Nederland. Het land waar iedereen van harte welkom is en alles kan. Vergeet niet onze mooie molens te bezoeken!

Brzk | 07-09-06 | 10:42

Gewoon laten doorgaan. Dan zien wie er op afkomen...

bwahaha | 07-09-06 | 10:42

het wtc in amsterdam is te klein, daar past geen vliegtuig in!

Kleauthüftèr | 07-09-06 | 10:42

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino