achtergrond

Geenstijl

De kleine diefjes van BusinessNieuws

De ruim 1500 links tellende startpagina van - voormalig - logger Tonie stelen is lame. Zeker als je voorstaat een professionele nieuwsorganisatie te zijn. Maar de prutsers van BusinessNieuws (BN) doen het toch. Ze stalen integraal de met zorg en liefde samengestelde pagina van heer Tonie. Daarom zeggen wij: gaan jullie bij BN eens lekker dood. Voor straf deze link naar jullie semi-intranet; server stats; nog meer info en nog wat ip-gedoe. Op de pagina's is een schat aan informatie te vinden over de systemen van BN, je moet het maar willen weten. Stelletje lamers.
UPDATE 1: De webmaster cq self proclaimed beveiligings expert Julius van BN is wakker geworden, en gaat eens goed tekeer in de comments. Dit heerschap heeft duidelijk geen kaas gegeten van beveiliging en beweert koel en berekenend dat het vrijgeven van de opstelling en lokaties van het interne netwerk geen veiligheids risico met zich meebrengt, wat vind u daar nou van?
UPDATE 2: De webmaster stelt vanaf heden zijn *kuch* geheime geile neukseks directory beschikbaar aan alle GeenStijl-lezers! Natuurlijk allemaal gestolen content.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.