achtergrond

Geenstijl

WeekendRick is on air!

Zo, de kwelling is begonnen, drie uur lang Radio bReEzAh! WeekendRick is on air en nu eens luisteren of er vaste GeenStijl-lezers voorbij komen. Makkelijk zal het niet worden want onze grote vriend is gewaarschuwd. Maar ja, de prijs is dan ook niet misselijk. Een origineel GeenStijl-shirt uit de heerschende online-shop van Freshcotton. Gewoon even bellen dus met 0909-3000538 en de eerste die zijn naam de ether in weet te slingeren, gevolgd door Geen Stijl de gEkStE mag zich winnaar noemen. Overigens moet je snel zijn, want Rick kondigt op zijn eigen weblog aan alles in het werk te zullen stellen de eerste te zijn. Wij wensen iedereen een prettige wedstrijd...~
UPDATE 1: Rick wilde het t-shirt wel heel graag winnen, want het programma was nog niet gestart of hij gilde in hoogst eigen persoon: GeenStijl de gEkStE! Gefeliciteerd Rick, sportieve reactie van je. Het t-shirt komt zo snel mogelijk jouw kant op. En omdat wij inderdaad de gEkSte zijn, heeft de directie na ampel beraad besloten er nog maar een t-shirt tegenaan te gooien voor de GeenStijl-bezoeker die Rick weet te overtreffen. Zondag is er overigens weer een uitzending van WeekendRick.
UPDATE 2: Luistert naar de mp3.
UPDATE 3: Rick van V. gaat helemaal los en heeft GeenStijl duidelijk in het hart gesloten. De bReEzAh-jock bewijst echt de gekste te zijn door toe te zeggen het door hem 'gewonnen' roze GS-shirt een keer op tv te dragen. Bij deze Rick: als je je belofte waarmaakt, komt er ook nog een zwarte versie van het shirt jouw kant op! Maatje XXL was het toch?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.