Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Pauw & Witteman doen HOERRR

hee schatje, wil je m'n boot zien?Jeroen Pauw is onze beste vriend, zo bleek vanochtend maar weer eens bij Giel Beelen op de StaatsRadio. De bekrulde binnenwaterkapitein vertelde aan het pratende galbultje van 3FM dat hij GeenStijl leest. Bedankt Jeroen! Onze servers hadden het vandaag zwaar vanwege het vele bezoek van de sjekrokers. Daarom een linkje terug naar Pauw & Witteman, die vanavond losbarsten met hun late night talk show. Naast HOERRR Mariska Hulscher zijn de gasten Wouter NOS en de paapse heaumeauhater Antoine Bodar. Barend en Van Dorp zijn dood. Lang leve Babbel en Schnabbel alias Pauw & Witteman. De uitzending vanavond om 23:00 is live en de toegang tot studio De Plantage te 020 is extragratis. Stilte tijdens opname. Dus ook geen HOERRR roepen...

Reaguursels

Inloggen

Boeddhi 05-09-06 @ 20:15

Hoe oud ben je eigenlijk?

bottehond | 05-09-06 | 21:39

Rechts homo tuig tegen mijn mattie hans anders zeggen. En je komt er genadig van af.

bottehond | 05-09-06 | 19:52

@Bottehond,

Waarom vertel je me dit?

Boeddhi | 05-09-06 | 18:50

Boeddhi 05-09-06 @ 11:42

Het merkwaardige van de llinkerTs vind ik dat ze overal complotten zien, maar waar de 0031 goegemeente door de neo- calvinistische sekte, de polikor gemanipuleerd wordt (zelfs de netcoordinator vindt dat!) kijkt men rap de andere kant uit. Want immoreel gedrag van de sekte? Da's onbestaanbaar. U kent de definitie van een sekte. En welke kenmerken die sektes hebben. Zoek het eens op via google.... U zult versteld staan en uw eigen geschreeuw als een duvel in een wijwatervat wellicht ook wat beter kunnen plaatsen. Next!
BTW: voor zover uw nick verwijst naar Boeddha.... U hebt nog wat eeuwen te gaan om in de schaduw van Bodhisattva te geraken. Next!

bottehond | 05-09-06 | 16:03

Maaier 05-09-06 @ 12:17

Wij hebben het er al eerder over gehad dat het voor jou moeilijk is om inhoudelijk te reageren als jou een gewone vraag gesteld wordt, dus ga je voorbij aan elk argument wat je niet past en maak je mogelijke tegendraadse uitleggingen belachelijk. Ik ben gewend om te proberen iets aan autisten en kokerkijkers uit te leggen, dus probeer ik het opnieuw.

Rood is een signaalkleur die doelbewust gekozen wordt om gevaar aan te duiden, groen en blauw zijn dat ook maar die duiden veiligheid en openheid aan. Rood wordt in de politiek altijd geassosieerd met links en nooit met objectief nieuws. Als het nieuws als objectief zou willen worden beoordeeld, dan worden de kleuren bruin, zwart, rood of groen vermeden. Echter het decor van alle nieuws en opinie rubrieken, ook de flutsen bij RTL en SBS zijn overwegend rood. Omdat het opvalt of omdat het een verbindende politieke factor heeft?

Het rood van de nieuwsrubrieken is in de kleurenleer geen echt opvallende kleur en zij is ook niet geschikt als contrast kleur want rode teksten op wit of witte tekst op een rode achtergrond zijn nauwelijks leesbaar.

Zolang je niet in staat bent om een enigzins onderbouwd ander verhaal te vertellen ga ik ervan uit dat het rood van de nieuwsrubrieken een handreiking is aan het domlinkse deel van NL en een serviele kniebuiging naar het clientische van homo Bos en zijn trawanten bij de NVJ en KIEM.

Natuurlijk zijn er ook andere organisaties die spaarzaam roodachtige kleuren gebruiken, waaronder vroeger de PTT.

Hans Anders | 05-09-06 | 15:03

@wiebje
Ga eens deaud.

De StoorZenDer | 05-09-06 | 12:36

Hans Anders 05-09-06 @ 11:39

omdat dat opvalt?

p.s. IN het vaticaan dragen zo ook Rood! Rode kardinaalspakjes! Complot! Wouter `homo` Bos én de NVJ hebben het Vaticaan in handen! En het Rode Kruis en de Rode Halve Maan! Ook Hart van Nedelrand, hebben ze ook, verfoeilijk linkse prpaganda dat dat is!

Maaier | 05-09-06 | 12:17

JA Hans Anders.... voortaan gewoon weer transsexueel gebruiken ipv homo.

QB (ja die.....) | 05-09-06 | 11:55

Hé Homo Hans Anders!!! Is dit de toon die jij HOMO graag wil voeren. Jij rechts HOMO tuig?

Dit is toch geen manier van praten? Je mag van mij tegen Wouter Bos zijn hoor. Maar waarom iedere keer dat woord homo ervoor??

Boeddhi | 05-09-06 | 11:42

Boeddhi 05-09-06 @ 10:36

Het onechte van homo Bos en de zorgvuldigheid waarmee het links journalistiek geteisem deze minkukel in bescherming neemt vind ik stuitend.

Maaier 05-09-06 @ 10:45

Nooit naar de zendtijd voor politieke partijen gekeken zeker, waar KIEM leden aan de knoppen zitten en regelmatig uitzendigen van rechtse partijen verknoeien? In zo'n incestueuze wereld is ook een commerciele zender zijn leven niet zeker, getuige de vele schakelfouten door KIEM leden bij anti linkse programma's.

Sinds wanneer is trouwens het nieuws rood? Waarom heeft elke nieuwsredactie gekozen voor rood als hoofdkleur, uit vrije wil of is dat onder druk van de NVJ leden? Ook een commerciele omroep valt onder de AVV van de omroep CAO en die schrijft het NVJ lidmaatschap feitelijk voor.

Hans Anders | 05-09-06 | 11:39

de propagandazuil van de pvda heeft een nieuw jasje, maar het blijft dezelfde zure wijn die te zien is.

een vast item met Walter Boslim, over dat het allahmaal zoveel beter kan, mijn forecast is dat hij de aankomende maand minstens nog 14 keer terugkomt in dit programma, uiteraard met het zelfde lulverhaal over het zweedse model wat allang falliet is verklaart.

Prijskaartje
De geestelijke ouders van de Zweedse verzorginsstaat was het economenechtpaar Alva en Gunnar Myrdal. Zij legden eind jaren dertig de basis voor de uitgebreide collectieve voorzieningen. Nu hebben de Zweden gratis gezondheidszorg, gratis onderwijs en royale uitkeringen bij ziekte of werkloosheid. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan: Zweden betalen de meeste belasting ter wereld.

Ouders werken
Vooral de gelijkheid van mannen en vrouwen en de verworvenheden die daarbij horen, worden vaak genoemd als het succes van de Zweedse verzorgingsstaat. De regering geeft veel subsidie aan kinderopvang, zodat beide ouders kunnen werken. Ook krijgen ouders (zowel vader als moeder) elk 60 dagen zwangerschapsverlof. Als ze willen, kunnen ze samen maximaal 480 dagen verlof nemen.

Geboortecijfer
Het gevolg is dat in Zweden net zo veel vrouwen als mannen werken, terwijl Zweden in Europa het hoogste geboortecijfer heeft.

Andere kant
Maar er is een keerzijde. De vakbonden en de Zweedse ombudsman krijgt steeds vaker klachten over bedrijven die moeilijk doen over het zwangerschapsverlof. Vrouwen zijn door het lange verlof onaantrekkelijk voor bedrijven. Onder moeders is het werkloosheidscijfer twee keer zo hoog als onder kinderloze vrouwen.

Bedrijfsleven
Vrouwen die werken, doen dat in de publieke sector. In het bedrijfsleven werken veel minder vrouwen. Vrouwen met een hoge functie als manager of directeur zijn zeldzaam. Ook krijgen ze gemiddeld 8 tot 15 procent minder salaris dan mannen met dezelfde baan.

In de uitzending
In Netwerk een uitgebreide reportage over de Zweedse verzorgingsstaat. Het Zweedse model blijkt een mythe te zijn. De riante sociale voorzieningen zijn niet langer vol te houden zeggen critici. Een op de vijf Zweden werkt niet en het ziekteverzuim is enorm hoog. Jonge moeders melden zich steeds vaker ziek, het is te verleidelijk geworden om misbruik van het systeem te maken. Dit najaar zijn er verkiezingen en de Zweden, of ze willen of niet, staan ingrijpende hervormingen te wachten.

QB (ja die.....) | 05-09-06 | 11:29

Journalistiek een voorspelbaar vak... aha. Reageren op het journaal van morgen. Tja

LibertasSimplex | 05-09-06 | 10:50

Hans Anders 05-09-06 @ 10:24

richt maar een omroep op, o Hans, en verlos ons van het linkse complot.

Maaier | 05-09-06 | 10:45

@Hans anders..... waaom moet je steeds het woord homo gebruiken? Ben je zelf een moeilijk opvoedbaar en hersenloos mannetje?

Boeddhi | 05-09-06 | 10:36

Wat een afgang voor die Pauw, dat hij zo de les gelezen moest krijgen van Witteman.

tafkaFM | 05-09-06 | 10:34

Ik vind Pauw een zelf ingenomen en suggestieve presentator. Volgens mij geil hij op zichzelf!!! Gisteren ook weer, de manier waarop hij Antoine Bodar aftroefde was schandalig en zonder fatsoen!!! Ik ben het ook niet eens met de stelling van de kerk, maar zo ga je niet met mensen om. Jeroen de zelfkickert mag van mij van de buis!!!

Boeddhi | 05-09-06 | 10:26

Bos is er toch bij de Shell uitgetrapt, toch heeft geen van de Bos lovers Paul en Jeroen daarop echt ingehaakt op zijn opmerking dat hij dan wel bij zijn vorige werkgever zijn zijn gebleven. Homo Bos is toch door de foto's op het Shell intranet onhoudbaar geworden bij de Shell, die lul kon dus niet blijven en kan toch ook niet terug?

Al het linkse geteisem gaat altijd beschermend om homo Bos staan, iedere domme opmerking wordt genegeerd, iedere ongerijmdheid wordt namens Bos door de vragenstellers beantwoord, hij lijkt verdomme wel een allochtoon kleutertje zoals hij behandelt wordt ipv als een volwassen hersenloze.

Wie verlost ons nu eindelijk eens van dat domme links journalistiek geteisem dat de media corrumpeert en vervuild met bagger journalistieke prestaties.

Hans Anders | 05-09-06 | 10:24

flikker toch op met die Mariska .. mediageil = hoerrrr ! en als iemand dat weet dan is kwalbert dat ... en dat gaat die snol dat nog effe indirect beamen ook nog door bij zo'n serieus programma der zielige vete's uit te vechten = goedkope hoerrrr !

Draaitafel Demagoog | 05-09-06 | 09:28

CoJoNes, hoe kom je in vredesnaam aan een site als Blacksteel? Moet ik nu al je stuken lezen in het licht van deze pagina..

Duitse helm | 05-09-06 | 09:23

onzin St*r.
Niks masturberen over mn eigen gelijk. Bij ieder ander linksistisch onderwerp was de redactie er voor opgebleven, of uit bed gebeld. Dat weet je net zo goed als ik. GS heeft niet als enige het recht zaken scherp neer te zetten.
-
Dat jij dan meteen zo humeurig reageert zegt wel wat overigens. Mijn verwijt raakt je kennelijk. Dat was ook de bedoeling.

Maar het geeft helemaal niks als er eens een foutje gemaakt wordt, ik maak ze ook. En ik ben blij dat je met me eens bent dat dat topic er moet komen. Na de koffie wellicht.

commentaarderer | 05-09-06 | 09:03

@commentaarder Volgens mij ligt de redactie nog te maffen. Verder heb ik Tante Rita en Donner met zeer grote regelmaat als idioten aangewezen. Dus ga nou lekker masturberen boven je eigen gelijk en val de lezer daar niet mee lastig.

starf**cker | 05-09-06 | 08:51

raarrrrrrr dat GS die schipholbrand negeert?

Tuurlijk niet, dat hoort juist ben hun tendentieuze en ongefundeerde imago.

De overheid krijgt er keihard van langs, maar dat is alleen maar interessant zo lang er naar de socialisten kan worden gewezen.

Over oude politiek gesproken. Zooo 1950 dat soort partij-denken.

commentaarderer | 05-09-06 | 08:48

Misschien even een topic openen over de Schipholbrand?

ook best wel NOVA onderwerp.

commentaarderer | 05-09-06 | 08:33

@Ed Cetera Vroeger had links een patent op humorloosheid en voorspelbare retoriek. Dat is nu ter rechterzijde aan de orde. Ik vind het een prestatie dat je zo veel frustratie in zo weinig zinnen kunt stoppen. Het is zeuren om het zeuren en ik vind het nog zielig ook. Maar het venijn zit in de staart. Natuurlijk gaan de angstpredikers ter rechterzijde door met hun dagelijkse riedeltje moslim-bashen. Accepteer dat ze er zijn en zoek geen zondebokken. Sluit je aan bij de grote rechtse denker Boekestein en anderen die menen dat je het verlichte deel van de moslims, ruim 90%, moet omarmen om die 10% gajes effectief aan te pakken.

@KOerbagh Van Dam over Bos was tamelijk venijdig over en weer. Beetje valse-nichterig.

@Libertas Journalistiekl is een voorspelbaar vak.

starf**cker | 05-09-06 | 08:33

Giel Beelen zuigd zo ontzettend; helemaal met zijn kinderliedjes om half 8 in de ochtend. Als iemand niet op de radio thuis hoort,dan is het die lutser wel. Kheb al een ochtend humeur en bij ons in limburg kun je in de ether alleen staatsradio 3fm zonder ruis ontvangen.Van armoede ben ik mijn hele rit op de a2 van maastricht naar eindhoven en terug maar gaan lusiteren naar de belgische q-music.
Maar goed,Rob Stenders moet weer terug in de ochtend.Dat is pas een echte radio maker en een brabo; dus bijna het zelfde volk.

salonsocialist | 05-09-06 | 08:00

Geheel in de lijn van van Mark Rutte en Wouter Bos, ben ik wat optimistischer: Wiiteman en Pauw is 10x zo leuk als Barend en Van Dorp. Wanneer komt Geenstijl.nl eigenlijk met een eigen TV Show? Lijkt me een mooie stap naar weltdominanz...

MrWorf | 05-09-06 | 07:35

Hebbe jullie ok iets orgineelers?? Als teguh-antwoord??

Anders wor ik zooo Moe daarovan!!

Nog eentje dan:

Overtreffende trap:

- drie jaar ouwe schijt/stront
- Iran
- Giel Beelen!!

Leuqer kunne wu ut nie maken!! Neuger wel!!

wiebje | 05-09-06 | 03:46

Steeds als ik Antoine hoor denk ik, ik had toch katholiek moeten worden, zijn "konijn aan het kruis" was verbluffend, die koppen van Pauw en Witteman, echt zeer geestig.

Levereter | 05-09-06 | 01:21

@wiebje 05-09-06 @ 01:03
De ultieme overtreffende trap:

- weggejorist -
- edit: BAN -
- Wiebje -

koerbagh | 05-09-06 | 01:21

Giel Beelen als de overtreffende trap van het grote Alles? Of, zoals een arabier zou zeggen met zn keelklanken Allah? Giel Beelen? Tjesus man, is dat een nieuwe islamitische splintergroepering of zeauiets? Ayatollah Gielbeelen? Maf hoor

LibertasSimplex | 05-09-06 | 01:12

- gaap
- slaap
- wiebje

Traag | 05-09-06 | 01:09

Overtreffende trap:

Goed
Beter
Best!!

Nowadays: (of andere voorbeelden van de Overtrefende trap):

- Hoer
- Heroine-sloerie
- Giel Beelen

Of:

- Socialist
- Communist
- Giel Beelen

of:

- heroine Hoer
- pedofiel
- Giel Beelen

Of:

- Chemisch afval
- Verzuring van de Aarde
- Giel Beelen

Of

- Harstikke Deaud!!
- Verrottend LIJK!!
- Giel Beelen!!

Giel is de overtrefende TRAP van Alles!! And Everything!!

wiebje | 05-09-06 | 01:03

Welke hoek zou je willen belichten als je een bekend politicus zou interviewen?

Smegma 05-09-06 @ 00:29

1) Zoals ik al zei: het Shell-verleden van Bos. Als Bolkenstein of Zalm voor Shell hadden gewerkt, was minstens 3x het woord apartheid gevallen.
2) Wat bedoelt Bos met het leefbaar maken van Nederland, klinkt nogal Fortuynistisch en dus zetelplukkend.
3) Waar haalt hij het geld vandaan om de kinderopvang gratis te maken?
4) Wat gaat hij doen tegen de oprukkende intolerantie die voortkomt uit de voortschrijdende islamisering van Nederland?

Ed Cetera | 05-09-06 | 01:02

Hoe komt Starfucker nou voor de uitzending aan dezelfde voorbeelden die Pauw later zou zeggen? Dat snap ik niet. Kudtprogramma trouwens.
Al vond ik Pauw wel lollig met z'n Madonna vs. neuqen vergelijking naar die priester.

LibertasSimplex | 05-09-06 | 00:59

* plop *

Smegma | 05-09-06 | 00:42

starf**cker 04-09-06 @ 23:59

Heb je die Everard de JOng wel eens gehoord... indrukwekkend... en ach ... als katho leeft hij volgens adagium: wie zonder zonden is, werpe de eerste steen.... het is in ieder geval een man die zeker niet pedant overkomt... boddaert is een homo uit de kast.... ik mag dat wel... dat valse nichterige... hij gaf jp in ieder geval goed partij.....

Pauw was zuigerig. Zeker. Hebben de sp en de pvda een beef met elkaar?

bottehond | 05-09-06 | 00:33

@Ed Cetera 05-09-06 @ 00:28
Welke hoek zou je willen belichten als je een bekend politicus zou interviewen?

Smegma | 05-09-06 | 00:29

check! wordt nu wel erg doorzichtig.

crisis? what crisis? 04-09-06 @ 23:47

Misselijkmakend tendentieus programma, waarin Bos en Van Dam als kalme rationele mensen worden geponeerd en ze 'geheel willekeurig' van politieke tegenstanders clichématige inkoppertjes toegeworpen krijgen. Als Wilders voor Shell had gewerkt werd het hele Zuid-Afrika beleid erbij gehaald. Meten met 2 maten, maar ach... de VARA is de vastgeroeste bourgeoisie anno 2006 die vervelende anti-burgerlijke ideeën denkt te ontmaskeren.

Ed Cetera | 05-09-06 | 00:28

@wiebje 05-09-06 @ 00:24
Jij bent nog maagd...!!!!
Geeft niet hoor.
'Het' gebeurt wel eens...... gewoon wachten op het bijtje.
Want het bloemetje ga je niet opzoeken, he..: veel te gevaarlijk !.

Smegma | 05-09-06 | 00:27

Sylvie Meis heeft haar HBO opleiding: Anale & Sociale Energie...; of iets dergelijks.. 'afgerond'

Volgens Jorris Luyendijk (van Zomergasten) toch wel een Opleiding om mee rekening te houden!!

How Low can you go!!?

Het huidige onderwijs is inderdaad 33 (to de macht 20) keer Cut!!

wiebje | 05-09-06 | 00:24

@wiebje 05-09-06 @ 00:17
Don't be back.
.
@LifeCatcher 05-09-06 @ 00:20
Ik ben besneden.

Smegma | 05-09-06 | 00:21

-weggejorist-

wiebje | 05-09-06 | 00:17

@lenegro@heijls 05-09-06 @ 00:03:
Bos was helemaal niet sterk over Van Dam... Het was een nutteloze en inhoudsloze 'ik hou me op de vlakte' reactie.... "De helft van z'n columns vind ik sterk en de andere helft niet"... Van de kant van het *kuch* kritiese presentatie-duo was er stilte...
Ik wil dan GVD weten: Welke helft wel en welke niet! Man en paard noemen! Waarover ben je het met Marcel "achterwerk van het gelijk" van Dam eens, en waarover niet! Wees eens duidelijk! Doe eens een echt standpunt! Nee hoor, het was zwalken, pappen & nathouden, iedereen te vriend te houden, niet polariseren en schenk de thee maar in... Wat koop ik daarvoor?

koerbagh | 05-09-06 | 00:16

@starf**cker 05-09-06 @ 00:13
Grappig, dat vroeg ik me dus ook af. Waar komt die Hulscher vandaan en wat heeft ze allemaal gedaan dan. behalve een of ander flut exportprogrammaatje op RTL-Z?

CoJoNes | 05-09-06 | 00:16

Overigens vond ik het statement van de avond dat de columniste van het roddelblad Jacky die haar vakantie op Bali door het roddelblad Story liet betalen en haar huwelijk liet fotograveren voor de roddelbladen nu ëen statement'wil maken over Albert Vrlinde. Heel sterk. Die mevrouw Hulscher is een kille golddigger die bij iedere man kijkt of een andere man meer pegeltjes in de pocket heeft. Kan iemand mij trouwens uitleggen waar deze dame zo bekend mee geworden is dat EuroDisney, alweer een gratis uitnodiging, blij mocht zijn dat iemand van haar status als bekende Nederlander het pretpark aandeed.

starf**cker | 05-09-06 | 00:13

@LifeCatcher 05-09-06 @ 00:11
Man, geef nou niet op! Gewoon blijven zoeken. Het is je browser waarschijnlijk....

Smegma | 05-09-06 | 00:13

Smegma 05-09-06 @ 00:06
GSSC is dicht.....

LifeCatcher | 05-09-06 | 00:11

@wiebje 05-09-06 @ 00:06
Je bent dus een mannetjes debiel. Geen vrouwtjes debiel.
Hou je sokken maar aan!

Smegma | 05-09-06 | 00:08

@Lenegro Dat van Van dam viel mij ook op. Ze hebben een sterke club gevormd met Van der Veer en De Steenwinkel als regiseurs. Een stevige redactie ook en ik vond het voor de eerste keer prima.

starf**cker | 05-09-06 | 00:08

@LifeCatcher 05-09-06 @ 00:04
Eeeeh, niet emotioneel chanteren, he. Dat doe je maar in het Stamcafe.
Hier zijn we bezig met nutteloze argumenten.
Plakkert.

Smegma | 05-09-06 | 00:06

@fuckje 04-09-06 @ 23:23

Joh!!

Hoe weet jij dat?

luisindepels | 05-09-06 | 00:06

Ik wor Moslim!! Ik zou nog leiver een lekker Sappige Gait willen Neuqen dan Biel Geelen!!

Dan kan ik me sokken tenminste aanhouden!! En het Gaitje zijn Petje ophouden tiijdens de daad!

Ik (als hetero) neuk nog liever een Vogelbekdier anaal! Dan een neo-reptiel als Biel Geelen!!

wiebje | 05-09-06 | 00:06

@starf**cker
Dan heb ik nog een geweldige show voor je als je dit leuk vond: Avro's weekendquiz is nog net wat vernieuwender.

CoJoNes | 05-09-06 | 00:04

@starfu*ker ben het met je eens. Bos was alweer sterk, zeker zijn mening over Fosiel van Dam. Daarnaast viel het me ook op dat van de Veer weer terug is in het mediapark, het nog een mooie late night show worden

lenegro@heijls | 05-09-06 | 00:03

@Jelmer Gedrag aangepast? Dacht het niet.

starf**cker | 05-09-06 | 00:02

@KaiserSoza 04-09-06 @ 23:53:
Wel 2! Het zijn een beetje stotterende snotjochies. Ik vermoed dat ene Joris von Loghausen heet en de ander G-Unite.

-edit tsss ik had je vader kunnen wezen -

koerbagh | 05-09-06 | 00:01

Je bent Linx en (uiterst) onsmakelijk!!

.. dan GA je het helemaal maken deze zomer!!

Vergeleken met Biel Geelen is de voorzitter van de PvdN een aantrekkelijke vent!

wiebje | 05-09-06 | 00:00

@CoJoNes 04-09-06 @ 23:58
Dan krijg je Kaspar het Witte Plakje.

Smegma | 05-09-06 | 00:00

@bottehond Kom ik weer zeiken. Everard de Jong was de toch de man die die corrupte pastoor met druiper in Gulpen zijn gang liet gaan?

Voor de rest vond ik P en W niet slecht. Met die pedante Bodar heb ik niks. Wouter Bos was prima en van Marika Hulscher zeg ik alleen maar dat Albert Verlinde groot gelijk had. Die dame over haar status. Grr.. Ga lekker je pruim soppen. Opmerkelijk is dat de voormalig regiseur van Sonja Barend, Siebe de Steenwinkel, en van Barend en Van Dorp, Bert van der Veer, de regie doen. Slim. En wat ik toch een genot vind is het ontbreken van reclameblokken.

@Ed Cetera Toch denk ik dat Bos niet blij was met de zuig-vragen van Pauw.

starf**cker | 04-09-06 | 23:59

Och, dat GeenStijl haar gedrag heeft aangepast na de overname door De Telegraaf is geen geheim. Dus wie weet wat er waar is van de analyse van DerTommy.

Jelmer Staal | 04-09-06 | 23:59

@CoJoNes 04-09-06 @ 23:58

Vandaar de geur van ektoplasma in de lucht.

KaiserSoza | 04-09-06 | 23:59

@Kaiser
da's als je bisonkit aan de buitenkant van een spook smeert

CoJoNes | 04-09-06 | 23:58

Piel Geelen.. is without any doubt..; de meest ranzigste Hufter van Nederland!!

Onbegrijpelijk dat deze Vullisbak nog 200K of meer weet te scoren als Praatjes-maker van de Publieke Radio (fout!!) lees: Hoer!!

Onsmakelijk!! Onsmakelijk!! Onsmakelijk!!

wiebje | 04-09-06 | 23:57

@DerTommy 04-09-06 @ 23:55

"exobisionist"? Pleurt alsjeblieft op naar Fok!

KaiserSoza | 04-09-06 | 23:57

Moeten we nou op DerTommy gaan hakken?

Smegma | 04-09-06 | 23:56

/OT
Check bo op Talpa, zit een gast met dread weaves. I kid you not.

CoJoNes | 04-09-06 | 23:55

Hé GS-redactie,
.
Sinds wanneer zwichten jullie onder de druk van een adverteerder? Het voelt een beetje als het laatste slokje nemen van een glas MIERzoete limonade........ Triest volk.... stelletje neppers.... wat denken jullie nu te bereiken? Imago? Welke dan? Het GeenStijl princiepe is jullie reeds voorbij geschoten. Een lege huls zijn jullie, geschoten uit een holle bamboestam door een oerwoudbewoner met ebola. Het komt mij na 2,5 jaar een beetje over als een exobisionist op een naakstrand..... een beetje jammer zeg maar......

DerTommy | 04-09-06 | 23:55

@koerbagh 04-09-06 @ 23:52

Hebben ze ook net zo'n presenterende trekpop als bij Talpa?

KaiserSoza | 04-09-06 | 23:53

@koerbagh 04-09-06 @ 23:52
Ik zag het ook. Onvoorstelbaar als je een site als 3voor12 hebt, dat je je dan verlaagt tot dit tonie nivo

CoJoNes | 04-09-06 | 23:53

De VPRO goes GeenStijl op TV3... De staat van verwarring heet het, en je kan filmpjes insturen! Wat een leuk idee!
En ze hebben filmpjes van tonie.net uit 1983... en ze doen iets met websites!
w00t!

koerbagh | 04-09-06 | 23:52

@CoJoNes 04-09-06 @ 23:49
Ik heb Nova niet gezien.
Hebben we nu al gewonnen in Uruzgan?

Smegma | 04-09-06 | 23:50

Wat een late Stuif-es-in zeg. pffffff

CoJoNes | 04-09-06 | 23:49

hulde voor Jeroen!

de Bruinrijder | 04-09-06 | 23:48

en weer teruggekopt door Witteman, de peiling van nieuwnieuws.nl..... sinds wanneer wordt dat serieus genomen?

[NL]Held | 04-09-06 | 23:48

@ Ed Cetera 04-09-06 @ 23:46
check! wordt nu wel erg doorzichtig.

crisis? what crisis? | 04-09-06 | 23:47

Smegma 04-09-06 @ 23:44
geef fuckje dan ook maar een aardig bedoelde kus achter het linkeroor

harry de leipe | 04-09-06 | 23:47

Compleet geënsceneerd quasi objectieve VARA-geneuzel. De PvdA-show.

Ed Cetera | 04-09-06 | 23:46

Ze lacht wel als een boerin met kiespijn trouwens....

Tomahawk33 | 04-09-06 | 23:45

Ik voorspelde het politieke pannel met van Dam, de JA/NEE infantiele onzinkwisjes, kom op zeg, get off your PMS horse.

CoJoNes | 04-09-06 | 23:45

@harry de leipe 04-09-06 @ 23:43
Ik heb een router, en fuckje zit naast me.

Smegma | 04-09-06 | 23:44

Ok @CoJoNes 04-09-06 @ 23:40, herhaal nog eens wat je bedoelde op 21:57, want het slaat als kut op Kuijt.

Smegma | 04-09-06 | 23:43

@Smegma 04-09-06 @ 23:22
Klinkt heel grof en ik heb de lap gekocht in een pc winkel, maar de aldi heeft een leuke aanbieding koop er een router bij ben je voor weinig update

harry de leipe | 04-09-06 | 23:43

Damn, ik krijg gewoon gelijk
zie : CoJoNes 04-09-06 @ 21:57

CoJoNes | 04-09-06 | 23:40

Na dat city-decor op de website te hebben aanschouwd, was ik wel klaar met deze latenight US Clone. En waarom weer Witteman? Koop dat contract toch af. Eeuw in eeuw uit dezelfde kop, hetzelfde gelul.
Waarom niet Joris & Jeroen? Programma heet dan cool "J J de Bom" ;)

Shareholder | 04-09-06 | 23:40

Oblivion Das wel een droom nummer ;-)

harry de leipe | 04-09-06 | 23:39

Bodouar: "ik wel en het publiek mag daar akte van nemen" (lollu alert)

LifeCatcher | 04-09-06 | 23:37

@harry de leipe 04-09-06 @ 23:34
Nee, ik mag niet van mijn vriendin.
Ik mocht al niet eens mijn gitaar voor de tv meenemen. Laat staan dat ik naast het tv kijken met een glaasje wijn erbij Oblivion ga lopen spelen.
Dus Nova kijken en rechts en randdebiel commentaar geven wordt al helemaal niet geapprecieert.

Smegma | 04-09-06 | 23:37

hans van ballen: "ik had geen sex met die mevrouw"

LifeCatcher | 04-09-06 | 23:36

jeeeeeeeeeezus!!! Mariska, ga deaud! Wel een reisje naar een tropisch oord van de Story aannemen en vervolgens zeiken dat ze je privacy schenden.

crisis? what crisis? | 04-09-06 | 23:34

.. Zapper
Ook LOL hier. Ik had je eigenlijk toch wel boven mijn niveau ingeschat....
GVD, bied je gewoon 15 euro?

Traag | 04-09-06 | 23:34

Smegma 04-09-06 @ 23:22
natuurlijk jij niet ?

harry de leipe | 04-09-06 | 23:34

FriescheHengst 04-09-06 @ 23:30

Zie daar het puberale van zo'n man. Kinderachtig. Een beetje a la steve stevaert.... Laat ze Everard de Jong eens uitnodigen... die veegt lachend de vloer aan met ze... hele spacy kerel....

bottehond | 04-09-06 | 23:33

green helmet werkt ook voor de pvda

ganzo | 04-09-06 | 23:31

Lol@Traag! Was ik toch helaas nog net iets trager verdoemme. Ik bied een tientje meer..

..zapper | 04-09-06 | 23:31

Zouden joop den uyl, kok of drees ook met een lege kinderwagen poseren
* aivd

bottehond | 04-09-06 | 23:31

Heeft ze weer dat eeuwige donkergrijze mantelpakje van C & A aan.... pffff en verder...... probeert ze weer aardig met het vingertje te wijzen naar alles en iedereen, behalve zichzelf...... wat weten we na vanavond? Albert Verlinde had gelijk !

Tomahawk33 | 04-09-06 | 23:30

Prachtig hoe Pauw ff van zijn stuk gebracht werd na zijn gezever over Afrika en Aids. De Katholiek was duidelijk niet van plan hierin stelling te nemen en Pauw had dat moeten respecteren. Voor de rest is het nog nix.

FriescheHengst | 04-09-06 | 23:30

Wat kost Mariska? Ik wil haar wel een keertje doen eigk..

..zapper | 04-09-06 | 23:30

Ik zou haar nog steeds doen, hoeveel zou dat kosten?

Traag | 04-09-06 | 23:29

@ganzo 04-09-06 @ 23:26
Mijn hoofddoekje is af terwijl ik dit schrijf, en mijn gleuf biedt meer - mocht mijn man binnenstappen - dan jij op het Internet kan vinden aan geyle neuqseks........

Smegma | 04-09-06 | 23:28

muhahaha! Mariska is toch een hoer, een MEDIAHOERRRRRRRRRR wel te verstaan.

crisis? what crisis? | 04-09-06 | 23:28

We moeten die Richard van de Krommert hier op GS een society rubriekje laten doen.

CoJoNes | 04-09-06 | 23:27

wat een gefrusteerde gleuf.

ganzo | 04-09-06 | 23:26

Smegma zit in de zielige pc-hoek in de woonkamer

Traag | 04-09-06 | 23:25

fuckje 04-09-06 @ 23:23

Die Louis... wat een briljant componist... hoe kunnen deels dezelfde eminente genen een smeagol als neukende paultje produceren?

bottehond | 04-09-06 | 23:25

@minik 04-09-06 @ 23:24
386'je, geupgraded. Vandaar mijn langzame posts......

Smegma | 04-09-06 | 23:25

Semgma
Je gaat ons toch niet vertellen dat jij op zolder met een PC zit?

minik | 04-09-06 | 23:24

@luisindepels,
Louis Andriessen, Hendrik Andriessen, kortom, al muziekmakend Andriessen.

fuckje | 04-09-06 | 23:23

Smegma 04-09-06 @ 23:22

Niet luisteren naar je innerlijk stem?
*fapperdefap* *fap* *fap*

bottehond | 04-09-06 | 23:23

@Smegma 04-09-06 @ 23:22
yep

CoJoNes | 04-09-06 | 23:22

Zitten jullie met een laptop op schoot of zo?

Smegma | 04-09-06 | 23:22

bodyhair 04-09-06 @ 23:19
de boodschap is duidelijk ik kom er nog op terug

harry de leipe | 04-09-06 | 23:21

@fuckje 04-09-06 @ 22:06

DE Andriessen?

luisindepels | 04-09-06 | 23:21

Hoerrrrrrrrrrrrrr in sight.... is dat iets voor de GS HerfstGangBang????? Woedende hitsige zwerm bijen..... we wachten op het volgende bevel van de redactie.....

bottehond | 04-09-06 | 23:21

Meneer bodar is wat zelfingenomen. (Niet erg verrassend).

poursuivant | 04-09-06 | 23:19

@harr

Volgens mij nam hij wel een standpunt in. geen eigen rechter spelen, tokkies die een pedo gaan stalken voor de rechter slepen en veroordeelde pedo's geen docent laten worden.

bodyhair | 04-09-06 | 23:19

"Een beetje meer eerbied voor de eerwaarde'" zegt de pvda tegen de sp... grappig... Ik ken Boddaert redelijk goed.... prima kerel... best heel open... kan goed omgaan met andersdenkenden..... Jammer dat men Everard de Jong zelden tot nooit uitnodigt... die is nog innemender dan Antoine..

bottehond | 04-09-06 | 23:19

toch vindt ik die hoer wel geil *komt daar straks ook geluid uit*

harry de leipe | 04-09-06 | 23:18

@koerbagh 04-09-06 @ 23:17
Als je "HOERRR" een boot was, dan is ze gezonken.

Smegma | 04-09-06 | 23:17

Femke met een verende laag? Ok@ CoJoNes, welterusten!

fuckje | 04-09-06 | 23:17

@bottehond 04-09-06 @ 23:13:
Op ramkoers... Naar kant noch wal... evenwel sodemieteren ze tussen wal en schip... Wat is de nederlandse taal toch mooi met die nautische metaforen.
Heeft al iemand "HOERRRR" geroepen trouwens? Het gaat nu over Madonna, dus ook volkomen on-topic.

koerbagh | 04-09-06 | 23:17

@bottehond 04-09-06 @ 23:12
Je drang om iets te schrijven verdringt wel eens je manier van menen.

Smegma | 04-09-06 | 23:14

koerbagh 04-09-06 @ 23:08

Volgens mij een danig zwalkend zooitje... een motorjacht met dronken kapteins of industry... hahahaha

bottehond | 04-09-06 | 23:13

Ik zap me een ongeluk maar ik kan het niet vinden... Je zou zeggen, het komt na Nova, maar dat is niet zo... Of Ned.3, maar dat is ook niet zo... Nederland 1 dan? Pff... wat een ellende die nieuwe zenderindeling.

koerbagh | 04-09-06 | 23:12

Smegma 04-09-06 @ 23:10

Daar vergis je je danig in. Het blijft moeilijk om een weldenkende in iemand te vermoeden die mega- kritisch is op de islam, right.... Je zult mij nimmer betrappen op het bashen van alle allochtonen... euh... amsterdamse rotjongens... euhhh... voel jij je een amsterdamse rotjongen?

bottehond | 04-09-06 | 23:12

@CoJoNes,
wat is gecapitonneerd?

fuckje | 04-09-06 | 23:11

een mix tussen sbs6 achtige rel tv met ongenuanceerde meningen gemixed met onversneden PvdA propaganda.

dat belooft nog wat te worden.

Tony S | 04-09-06 | 23:11

die wouter bos durfd geen eens een standpunt in te nemen.
wat een lutser.

harry de leipe | 04-09-06 | 23:11

Ligt het aan mij of is dat "ik zou niet voor mezelf instaan als iemand mijn kind iets aan zou doen" uit de woorden van boslim niet heel overtuigend. Van een "man" die poseert voor een blad met een kinderwagen zonder kind erin? Of kijk ik nou selectief.... "Laten we daar niet over spreken".... zegt Paulus.... Nou ik ben benieuwd... boslim als de HUlk.... ik ga er veaur zitten!

bottehond | 04-09-06 | 23:10

Goh, wat is die sc opeens groot geworden..

Attila23 | 04-09-06 | 23:10

Jezus, Bos met z'n antwoord...., bla bla..., hij zegt weer eens helemaal niks...

brutus68 | 04-09-06 | 23:10

@bottehond 04-09-06 @ 23:06
Af en toe, botte hond, af en toe hoor, denk ik wel eens: het zijn mannen zoals jij die het moeilijk maken voor een allochtone vrouw zoals ik om even om de hoek boodschappen te doen bij de AH.
Je bedoelt het allemaal goed, je wil beschermen... maar jij wil alleen beschermen wat je kent.

Smegma | 04-09-06 | 23:10

Hoerrrrrrr in beeld!!

fuckje | 04-09-06 | 23:09

mooi bedacht hoor... een tafel met onderbuik en een tafel met hersens.

bodyhair | 04-09-06 | 23:09

@ganzo
Ze heeft al een gecapitonneerd blousje aan.

CoJoNes | 04-09-06 | 23:08

@bottehond 04-09-06 @ 23:05:
De Volkspartij voor Verlakkerij en Demagogie heeft van de kiezer nu een kwart eeuw in de regring mogen zitten, en toch roepen ze nu nog steeds hetzelfde als 30 jaar geleden. Da's dan toch raar. Dan heb je het niet helemaal goed gedaan, lijkt me.

koerbagh | 04-09-06 | 23:08

tjezus wat een takkewijf. kijken wat bos erop gaat zeggen.

ganzo | 04-09-06 | 23:07

Smegma 04-09-06 @ 23:03

Rustig, schatje.... ga even zitten en neem een kop koffie.

bottehond | 04-09-06 | 23:06

starf**cker 04-09-06 @ 22:55

Hans is een megalomane meso- uitvoering van Billie Turf.... Er zit volgens een schatting van een nederlans instituut voor podologen een afstand van 3,95 kilomter tussen Hans en zijn schoenen.
( samen op de vvd schelden is ook best kewl)

bottehond | 04-09-06 | 23:05

@gevallenverstand 04-09-06 @ 23:03
Nee erger, een beflapje.

CoJoNes | 04-09-06 | 23:04

Cojo, Meen je nou eecht dat daar een foto aan zat van die baard die aan Aids is overleden?

gevallenverstand | 04-09-06 | 23:03

@bottehond 04-09-06 @ 22:59
Waar de puberteit de intolerantie verbeeldt, en de adolescentie er een is van acceptatie, making en wording.
Amen.
Ik ben het met je eens.
.
Trouwens: leuke slogan.
.
In plaats van "Normen en Waarden" ....... "Making en Wording".....
.
Of zie ik nu alles bruin en oranje in plaats van zwart en wit. Of was het blauw en roze...
.
pfff

Smegma | 04-09-06 | 23:03

@Star...

Heb ik me ook over verbaasd, over die oproep van Hansepansje van Baalen. Is hij trouwens rijkelijk laat mee, en de hele oproep is niet serieus te nemen.
Maar goed, richting 22/11 gaan we vaker van dit soort prietpraat horen...

brutus68 | 04-09-06 | 23:01

gverdomme die kloteprogramering ook

harry de leipe | 04-09-06 | 23:00

Smegma 04-09-06 @ 22:54

Ik heb de synopsis gelezen omdat het origineel nog minder leesbaar is dan de Belijdenissen van de Heilige Augustinus. Ik gebruik het woord zoals het algemeen aanvaard gebruik is, heden ten dage. Ik ben het met je eens over Jeroen Pauw. Die heeft het hart op de goede plaats maar aanvaardt nog niet welke consequenties je soms moet trekken. Eveneens een Nederlander tussen puberteit en adolescentie.

bottehond | 04-09-06 | 22:59

@starf**cker 04-09-06 @ 22:55
Eens. Van Baalen is de allergrootste droplul in Den Haag.

CoJoNes | 04-09-06 | 22:59

wat nu live ? krijgen we die breedbekbootkikkert

harry de leipe | 04-09-06 | 22:58

@bottehond 04-09-06 @ 22:55
Tegen een dood paard kun je beter eerst schoppen, om te kijken of ie gaat lopen.

CoJoNes | 04-09-06 | 22:57

@bottehond 04-09-06 @ 22:50:
RaRa-Terrorist Wijdnad Duyvenpoep zit bij Groen-Links. Ik vermoed dat GL een gevaarlijker club met een gevaarlijker achterban is dan de SP. De SP is maoistisch van oorsprong, maar maken daar verder ook geheim van. Dat vind ik wel te prijzen, ook al moet ik zelf niks van ze hebben. Ik hou wel van duidelijkheid.

koerbagh | 04-09-06 | 22:57

Dan mag iedereen hier heerlijk op links kankeren, maar in Den Haag lopen de grootste gekken ter rechterzijde. Hans (worst) van Baalen heeft weer iets. Deze karikatuur van een staatsman vanavond in Netwerk. 'DEN HAAG - Oranje moet woensdag niet tegen Wit-Rusland voetballen, vindt VVD-Tweede Kamerlid Hans van Baalen. „We spreken hier over een harde dictatuur waar mensen verdwijnen en sporters niet vrij zijn”, zei de politicus maandag in het actualiteitenprogramma Netwerk.

Beste Hans. Ook maar niet naar China naar de Olympische Spelen over 2 jaar? Of tellen daar de pegels meer dan de principes? Geen WK meer met Iran spelen? Het spijt me maar Hans van Baalen is een absolute droplul.

starf**cker | 04-09-06 | 22:55

die geiele hoer komt er bijna op toch wil haar ver neucken

harry de leipe | 04-09-06 | 22:55

doktersnuggles 04-09-06 @ 22:40

femk*tje heeft nog minder principes dan mijn ridgeback.... en die heeft er erg weinig, zo kan ik je mededelen. Ies niet gek. De linkse droom is uit, over en sluiten. Geen thema's, dus zoeken we er een paar. Ik snap niet goed hoe iemand achter zo'n deaud paard aan kan blijven leaupen... De linkse beweging is obsolete...

bottehond | 04-09-06 | 22:55

Ik hoor Karhoff lekkere voorzetjes geven aan Femke. Kritisch ondervragen heet dat of is het aangeven?

Thijs de Poedel | 04-09-06 | 22:55

@gevallenverstand 04-09-06 @ 22:53
Check die ketting dan

CoJoNes | 04-09-06 | 22:55

Bedoel je die kralenketting? Hebben harekrishnas ook

gevallenverstand | 04-09-06 | 22:55

@bottehond 04-09-06 @ 22:50
En weer wordt de term Macchiavellisme verkeerd gebruikt....
Ik had je toch al eens eerder aangeraden om hem te lezen?
Enfinnen.
Pauw bezit de het 'linkse' objectivisme van de journalistiek, maar is een beetje wantrouwend geworden door het overlijden van zijn vriend Theo.
Die emotionele excessen daargelaten, is hij een van de beste - zo niet de beste- presentatoren van Nederland.
Witteman is een droge dorre tak vergeleken met de jonge frisse scheut Pauw (braak).

Smegma | 04-09-06 | 22:54

@fuckje 04-09-06 @ 22:48:
Exota was ook het werk van Marcel "het achterwerk van het gelijk" van Dam. Hij deed dat consumentenprogramma vóór Frits "gezellig hè" da Bomb.

koerbagh | 04-09-06 | 22:54

CoJoNes 04-09-06 @ 22:52
Wat?

gevallenverstand | 04-09-06 | 22:53

*intussen zit Joost Karhoff met 20 centimeter onder zijn desk*

fuckje | 04-09-06 | 22:52

*Wist niet dat Femke bij de Baghwan zat*

CoJoNes | 04-09-06 | 22:52

@star,
inderdaad, vanmorgen hoorde ik Hofstra bij EO"de ochtenden", heerlijk relativerend en ontspannen tot en met!

fuckje | 04-09-06 | 22:51

Smegma 04-09-06 @ 22:14

Vaginaal afscheiding... de sp... da's die partij van de oprotpremie, remember. Vrijwillig weliswaar (omdat ze anders net als joop glimmerworm veaur de rechterT mosten komen), maar de sp stond destijds bekend als een links fascistische partij bij luiden als rara..... dus jeroen "islam is gevaarlijk" pauw past psies bij jan maorijnissen.... macchiavellisme in optima forma daaro.

bottehond | 04-09-06 | 22:50

OP de vraag aan Jan Marijnissen met wie hij liever op een onbewoond eiland zou zitten; Een PvdA-er of een VVD-er, antwoorddde Jan met volle overtuiging:" Een VVD-er, die hebben tenminste gevoel voor humor."

CoJoNes | 04-09-06 | 22:50

@De Bier Met als titel "Snel en handig met de magnetron'.

starf**cker | 04-09-06 | 22:49

@Koer Het leuke van Wiegel is dat hij zichzelf niet zo serieus neemt. Dat is vaak het leuke van dat type liberalen. Rutte heeft dat ook, net als Nijpels en Pieter Hofstra.

starf**cker | 04-09-06 | 22:48

+maken, in=en. *ja sorry hoor*

CoJoNes | 04-09-06 | 22:48

@koerbagh,
Marcel van Dam was er soms heel bewust op uit om mensen en zaken persoonlijk af te branden. Denk aan Pim, en aan die frisdrankfabriek. Onee, dat was Frits Bom! Maakt niet uit. Die twee zijn inwisselbaar.
Maar voor zover ik kan nagaan was Hans Wiegel iemand die de bal speelde, en geen schenenschoppert. En met humor, en dat mis je zo vaak tegenwoordig.

fuckje | 04-09-06 | 22:48

Joseph Karhoff kan beter een leuk programmaatje op BNN gaan, zuigen in kotsen o.i.d. Wat een nitwit met dat jasje van z'n opa.

CoJoNes | 04-09-06 | 22:47

starf**cker
Wanneer krijg jij een kookrubriekje in de Libelle? :)

de bier | 04-09-06 | 22:47

@TRS Mevrouw Umar maakte mij opmerkzaam op haar wekelijkse interview in dat blaadje. Dat heb ik toen een keer gelezen. Een zeer brave Ebru, niks kankeren op moslims. Ik denk dat zelfs jij haar aardig vindt in dat kappersblaadje. ;)

starf**cker | 04-09-06 | 22:46

@fuckje

"Ik ken Wiegel alleen maar van de archieven"??? Dat vind ik dan wel weer jammer...

brutus68 | 04-09-06 | 22:45

@fuckje 04-09-06 @ 22:36:
Nu is Hans best een leuke man en hij was in de debatten met Den Uyl erg vermakelijk, maar hij is natuurlijk in wezen geen haar beter dan Marcel van Dam. Een leven lang uit de staatsruif eten en via de poltiek allemaal leuke bijbaantjes die hem miljonair hebben gemaakt. Het verschil met Marcel van Dam is dat hij er niet hypocriet over is.

koerbagh | 04-09-06 | 22:43

Mmm, nog 20 minuten en het is 10 minuten fietsen.
Laat ik dat momentum gebruiken om iets te zeggen.
GS Hou toch eens op met dat gezeur over staatsTV.
Pak liever die hypocrisie over die staatsCASINO's en al die reclame daarvoor eens aan.
(Zelfs mijn tafelpoot is gokverslaagd.)

gevallenverstand | 04-09-06 | 22:42

"ik ken Wiegel alleen maar van de archieven"
.
met het licht aan of uit?

TRS | 04-09-06 | 22:42

muwahahaha Starf*****cker leest de libelle? Ik kill myself...

TRS | 04-09-06 | 22:41

@Smegma, (what's in a name)
Hoe kom je erbij? Ik ben 20, erg?

fuckje | 04-09-06 | 22:40

Fucking Hell, pas naar 53 minuten kick Pauw in.....

Traag | 04-09-06 | 22:40

What about die grinnikende kudtkop van Femke Halsma bij het aanschouwen van een lijk tgv de Schipholbrand (NOVA). Lelijke lijkenpikker.

doktersnuggles | 04-09-06 | 22:40

@Starf*cker 04-09-06 @ 22:32
Hoe weet jij dat? Of lees je de libelle om het vrouwtje wat beter te begrijpen?

de bier | 04-09-06 | 22:38

@fuckje 04-09-06 @ 22:36
Ik geloof er geen fuck van.
Volgens mij ben je rond de 29, en dan vlei ik het zwakke geslacht.
34?

Smegma | 04-09-06 | 22:38

@star...

haha, er zijn grenzen..., de Libelle, da's toch voor de MILF op leeftijd?? Ik wacht nog even met me in die lectuur te verdiepen...

brutus68 | 04-09-06 | 22:36

@Smegma,
ik begin deze week met mijn 2e studiejaar, alleen heb ik geen behoefte aan een dergelijke " mentor".
@starf*cker,
ik ken Wiegel alleen maar van de archieven, maar ik heb het idee dat Hans alles en iedereen aan kon/kan.

fuckje | 04-09-06 | 22:36

ik kijk straks wel even, wil toch wel weten wie mariska is.

ganzo | 04-09-06 | 22:33

@Brutus Probeer de laatste 2 pagina's van de Libelle eens. Daar figureert Ebru Umar tegenwoordig wekelijks.

starf**cker | 04-09-06 | 22:32

@fuckje

Ok, ik zal je niet naar de details vragen, ik zit dan meestal op de bank met een biertje.., voor evt details wat jij uitspookt check ik de site van de Viva wel..., ies leerzaam..

brutus68 | 04-09-06 | 22:31

@fuckje 04-09-06 @ 22:29
Als jij nog zou studeren, zou je dan niet op die manier klaar willen komen met je studie?

Smegma | 04-09-06 | 22:31

@Fuckje En maakt nu de centen van Vengaboy Wessel van Diepen op. ;)

starf**cker | 04-09-06 | 22:31

@Koerbagh Een legendarisch interview. "Sie spielen gegen Frankreich. Sind sie den unterhund."

@Fuckje Je moet maar eens opletten. Juist vanwege die door CoJoNes aangehaalde vermeende vooringenomenheid lopen de heren op eieren met linkse politici. Dat heet de Wet van Van Agt. Die werd iedere vrijdagavond als premier geknipt en geschoren bij de VARA door Joop van Tijn. Resultaat: precies. Een historische populariteit. Zo zat Wiegel graag bij de VARA in de Rooie Haan.

starf**cker | 04-09-06 | 22:30

@brutus68,
Daphne Bunskoek heeft, na haar relatie met Daniël Lohuis, "stage" gelopen op de woonboot van Jeroentje.

fuckje | 04-09-06 | 22:29

@fuckje 04-09-06 @ 22:24

Daar had ik net nog een discussie over met een vriend van me. Die Karhoff (ik weet , maar die dubbel f maakt em lekker Duits) was behoorlijk in z'n eigen nest aan het schijten. Er is er maar één in Den Haag, die z'n baantje wil veilig stellen en dat is Wouter B. Hij zal wel flink op z'n cojones hebben gehad van de redactie. Bovendien was het jammer dat ie niet wist wat de AOW is en hoe die in elkaar zit.

CoJoNes | 04-09-06 | 22:28

@star..

Heb vreselijk moeten lachen om dat interview met de Pakistaanse Heleen van Rooyen, je weet wel dat mokkel dat ook zo nodig een boek moest schrijven...., Pauw was ongegeneerd met die chick aan het flirten, legendarische televisie...

brutus68 | 04-09-06 | 22:27

@brutus68,
da's een gevoel. En een gevoel valt moeilijk uit te leggen. Maar ik kijk altijd met volle belangstelling naar Studio Voetbal, en dan gaat het mij niet om het voerbal, snap je?

fuckje | 04-09-06 | 22:26

had ik het geld zou ik toch ook wel willen weten wat mariska meer biedt dan .......

openluchtgevangenis | 04-09-06 | 22:25

@CoJoNes,
vorige week werd Bos vakkundig gefileerd door Joost Karhof bij Nova.
Was heerlijk om te zien!

fuckje | 04-09-06 | 22:24

@starf**cker 04-09-06 @ 22:17:
Dat kan dan nooit Rudi Völler geweest zijn. Zelfs Albert Mantingh weet dat Rudi een überhund is.

koerbagh | 04-09-06 | 22:23

@star...

Witteman was in dat bewuste debat erg sterk, maar lifte mee op het ego van Pin (m?), in dat debat in absolute topvorm...

@fuckje

Hugo Borst??? Leg eens uit???

brutus68 | 04-09-06 | 22:22

@starf**cker 04-09-06 @ 22:19
En waar kan je beter sperma lebberen dan uit de reet van Verdonk.
Recht-door-Zee...... Ik kijk vooruit, jullie VOLGEN mij.
Enige botsing is niet uit te sluiten.
Zeker niet als je Pauw heet.
.
He Pauw, je leest dit. Wanneer grijp je in?

Smegma | 04-09-06 | 22:22

@Fuckje Hugo Borst? Tja, why not.

starf**cker | 04-09-06 | 22:21

@ganzo,
Niet schrikken!
Knevel en Zwartbol.

fuckje | 04-09-06 | 22:20

@Brutus Dat ben ik van harte met je eens. Bovendien is hij heerlijk onconventioneel.

starf**cker | 04-09-06 | 22:20

@Smegma I don't think so. Pauw past niet in die louche Verdonk entourage. Is meer iets voor de sperma lebberende Gordon.

starf**cker | 04-09-06 | 22:19

@fuckje, nee dat weet ik niet, jij wel?

ganzo | 04-09-06 | 22:19

starf*cker,
nee natuurlijk niet. Ik ben nooit lang boos :-)
@brutus68,
ik val meer op Hugo Borst....

fuckje | 04-09-06 | 22:17

@starf**cker 04-09-06 @ 22:11
Welnee. Als Verdonk zich 'afscheidt', dan is Pauw de eerste in de rij...
Links met een vleugje vreemdelingenscepsis.
Da's geen SP, da's nsdap.

Smegma | 04-09-06 | 22:14

@starf**cker
Van welbekende cliches weet jij alles af he Starretje

minik | 04-09-06 | 22:14

@fuckje 22.06

Paultje houdt er een behoorlijk wat jongere vriendin op na..., hoewel richting de MILF-leeftijd snellend nog altijd een lekker ding om te zien, en nee, ga ff geen namen noemen, maar ken de juffrouw in kwestie.., heeft trouwens ook in de "bladen" gestaan, je weet tog...
Maar vertel eens, Jeroen, dat vind jij tog wel een lekker ding....??

brutus68 | 04-09-06 | 22:14

@starf**cker 04-09-06 @ 22:11
hehehe, ha die Jaap. Was een geintje man, een hyperbool heet dat, bekende stijlfiguur. Moet je eens proberen in een column van je, krijg je altijd wel een paar heftige reacties op. QED

CoJoNes | 04-09-06 | 22:13

@Fuckje Niet boos meer?;)

starf**cker | 04-09-06 | 22:13

@CoJoNes Wat een bullshit. Bos is nieuws een dag na de presentatie van zijn programma. Jezus, je lult als een koe die uit zijn bek schijt. Pauw-rood-Wouter Bos. Het is weer niet voorspelbaar.

@Smegma Volgens mij is Pauw snurkend SP-aanhanger. Dus CoJoNes strooi je welbekende clichee's maar rond.

starf**cker | 04-09-06 | 22:11

@ganzo,
je weet wie hun vervangers zijn als ze eens wat vrije dagen hebben?

fuckje | 04-09-06 | 22:11

Traag 04-09-06 @ 22:10

Ah ben jij dan zo'n zelfmoord terrorist dan?

Hertog Joris | 04-09-06 | 22:11

met het oog op morgen, is een goed alternatief. dat gaat nog eens saai worden die twee iedere avond op staatstelevisie.

ganzo | 04-09-06 | 22:10

Pffff, lutsers, ik ben dagelijks in het nieuws.

Traag | 04-09-06 | 22:10

GeenStijl ook op 538 genoemd!!
mms://media.radio538.nl/stream/radio538/fragmenten/20060904-pauw.wma

Hertog Joris | 04-09-06 | 22:08

@TRS
Ik kopieer de linjk en open 'm in realplayer. Krijg het anders ook niet voor elkaar. Komt waarschijnlijk door het Klite codecpack.

CoJoNes | 04-09-06 | 22:07

@brutus68,
van Paul Witteman weet ik alleen dat hij uit een muzikale familie komt, ( Andriessen),over zijn gedrag is mij niets bekend. Vertel! Vertel!!!

fuckje | 04-09-06 | 22:06

@ventus_aqualis 04-09-06 @ 22:03
Lol !
Die is leuk.
En wanneer hij MP is, hebben we allemaal schotel!
.
Eindelijk 100 kanalen......

Smegma | 04-09-06 | 22:05

@.Smegma 22:00
Hij kan zijn aanhang toch via de schotel bereiken.

ventus_aqualis | 04-09-06 | 22:03

BODAR is zelf HEAUMEAU! Kneus dat'ie is...

Cisano | 04-09-06 | 22:03

@fuckje

Je vindt Jeroen wel een lekker ding, geef maar eerlijk toe....

Maar ben benieuwd hoe kritisch Jeroen & Paul vanavond tegenover Mariska durven te zijn..., beiden heren zijn niet van onbesproken gedrag...

brutus68 | 04-09-06 | 22:02

Waneer begint dat gesprek in die opgenomen uitzending... Geen zin om alles te luisteren

Hertog Joris | 04-09-06 | 22:02

kan een van nerds mij vertellen welke instelling ik in media player moet zetten om die -bleek- te kunnen afspelen?

TRS | 04-09-06 | 22:02

@.CoJoNes 21:57
Dat heb je leuk gepland dan.

ventus_aqualis | 04-09-06 | 22:00

te weinig rrrrrr in die hoerrrrrr

TRS | 04-09-06 | 21:59

LOL @ Wouter NOS

Aussie | 04-09-06 | 21:59

@fuckje 04-09-06 @ 21:52

Fijn dat je me net ff op een nieuwe topic wees. Maar ik haak alsog af want ik had zeau geheaupt dat het een super blockbuster zou worden na al dat geouwehoer over dat kudtcafe dat deze topic me niet meer uit mijn dalletje zal trekken. Doeg!

gigi gorgonzola | 04-09-06 | 21:59

Verrassend, PEEWEE begint met wouter Bos, ik denk over 2 weken nog een keer Wouter Bos en die week daarop nog een keer. Dan 2 weken later een scoop met Wouter Bos, 2 weken daarna het grote ' Eens / Oneens' spel, met speciaal voor Wouter Bos de opties, 'Ja, maar..' en 'Ja én Nee'.
Die weken daarop speciale verkiezingspanels met Marcel van Dam, Wouter Bos en als voorzitter Sharon Dijksma. En iedere avond natuurlijk de 'Nachtgedachten' van Wouter Bos als dagsluiting, gevolgd door de internationale. Het wordt een mooi TV seizoen.

CoJoNes | 04-09-06 | 21:57

@Smegma 04-09-06 @ 21:37
Waarschijnlijk onder de naam "Geest van Theo".

Smegma | 04-09-06 | 21:56

bah, verkapte staatspropaganda. Wanneer gaat de publieke omroep deaud? Of beter nog: wanneer gaat televisie deaud??!

fortuynlijk | 04-09-06 | 21:56

@koerbagh,
Ik Bekend?? Valt wel mee joh, dan komt Rabarberke eerder in aanmerking:-)

fuckje | 04-09-06 | 21:52

10 euro voor degende die HOERRR roept, wie doet er mee?

Wat kan je wel? | 04-09-06 | 21:52

Ik weet wel waar ik niet naar ga kijken dan

glyce | 04-09-06 | 21:51

@fuckje 04-09-06 @ 21:45:
Fuckje, lieverd... je gaat me toch niet vertellen dat jij als "bekende Nederlandse meid" en Jeroen Pauw... Nee, toch... dat ga je me toch niet aandoen? Ik bedoel, neuken is prima, maar met Jeroen? Zeg me dat het niet waar is!

koerbagh | 04-09-06 | 21:51

@fuckje
Je had je biertje laten staan! Hier.

ristretto | 04-09-06 | 21:50

Lettera22 @ 21:42 bij Olga was het leuker, ik ga weer terug.

import | 04-09-06 | 21:49

Laat iemand alsjeblieft HOERRR roepen in dat publiek vanavond, ik zeik mezelf helemaal onder van het lachen :P

Rene_Himself | 04-09-06 | 21:47

*KOTS*
Pauw en willteman diepteinterview met Pijlstaartrog

haagsuh aujevah | 04-09-06 | 21:46

Ik beken, ook ik lees GeenStijl.

Traag | 04-09-06 | 21:46

Witteman en de " bekende Nederlandse meiden-neuqert" in één programma?
Ach, je moet alles even geprobeerd hebben.

fuckje | 04-09-06 | 21:45

@neemjemoederindemali 04-09-06 @ 21:35

Dat is nou evolutie, precies iets wat de Heilige Vader ter discussie wil stellen.

Repperdeklepklepklep | 04-09-06 | 21:43

Jeroen Pauw bezoekt GS, ja dus? Wie leest GS nou niet?

Boze Buur | 04-09-06 | 21:42

*richt een verborgen hoekje in vol met grappakruiken die automatissch meeverhuist naar ieder nieuw topic*

Ook geinstalleerd in omroep.vara.nl/tvradiointernet_detail...., trouwens. Voor hen die uit picknicken gaan...

Lettera22 | 04-09-06 | 21:42

Ies leuk.

butthead | 04-09-06 | 21:40

@Pritt: die quicktime-hoerrr had wel wat luider gemogen, als je dat zo zacht roep vanavond hoort niemand het van de kijkertjes thuis.

The Elusive | 04-09-06 | 21:39

Ze kennen internet dus wel...

da wizard | 04-09-06 | 21:39

Onder welke AKA logt'ie in?

Smegma | 04-09-06 | 21:37

Pauw en willteman zijn de kinderen van barend en van Dorp?

neemjemoederindemali | 04-09-06 | 21:35

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com