Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

NAVO bukt heel diep voor Turkije

vuisturk.jpg Arme Anders Fogh Rasmussen. De rechts-Deense stripfanaat moet zijn benoeming tot secretaris-generaal van de NAVO bekopen met een hele dikke vette mea culpa aan de volledige islamitische wereld. De ambitieuze ex-MP moet morgen in Instanbul even sorry zeggen over die vervelende kwetsende Mohammed-cartoons. Hoort bij de deal. Anders gaat het hele feest niet door. Iets van: Oprechte excuses voor de overlast. We bedoelden het niet zo. Het zal niet meer gebeuren. Vriendjes? De Turkse MP Recep Tayyip Erdogan maakte bezwaar tegen de benoeming van de Deen en heeft deze voorwaarde keurig uitonderhandeld. Erdogan, die sprak namens een hele rits moslimlanden (waaronder niet NAVO-leden) kreeg trouwens nog wel meer voor elkaar: De lastige Koerdische zender Roj TV krijgt deze week bezoek van de Deense binnenlandse veiligheidsdienst. En gemakshalve krijgt Turkije ook nog drie hoge posities binnen de NAVO, te beginnen met het oude stoeltje van Rasmussen. Tot zo ver het handjeklap binnen de *kuch* gerenommeerde Noord-Atlantische Verdragsorganisatie. Verder nog iets? Oh ja, de Amerikaanse prez Barack Obama wil Turkije liever vandaag dan morgen in de EU. Iemand nog geïnteresseerd in het ontstaan van die belachelijke cartoonwar?

Reaguursels

Inloggen

jatochnietdan? | 06-04-09 | 03:12

En de reden van die opmerking is?
Ik ben hier geboren en opgegroeid. Heb hier mijn werk en mij vrienden. Dus waarom zou ik naar Turkije moeten verhuizen?

En Ataturk was inderdaad een slimme man. De islam kan bepaalde mensen gevaarlijk maken en daarnaast zijn heel veel islamieten echt ongelofelijk DOM. Kijk naar de Palestijnen. Die kopen een rocketlaucher bij de buren, mikken op een parkeerplaats en vervolgens worden ze zelf plat gebombadeerd. Daar hoor je van te leren, maar ipv daarvan gebruiken ze de naam van Allah en doen ze het weer en worden ze weer genaaid.
De islam maakt en houd de mensen DOM, dat is gewoon een feit. En daarvoor gaat in Turkije de wet voor de islam (politiek gezien).
En mede door de wetten die ataturk heeft aangenomen / gemaakt. Is Turkije miljoenen jaren verder als alle andere landen waar net zoveel islamieten wonen.

yener | 08-04-09 | 01:36

Wat een domme kwal die Obama, hij zou het gaan worden voor Amerika. Mooie praatjes en nuttige oneliners deden hem goed. Nu hij president is geworden denkt meneer dat hij Europa kan opdragen om dit land op te nemen in de EU. Dan heb ik een paar woorden nodig om mijn onmin te uiten: Obama fok off.

Implant | 07-04-09 | 08:49

Gisteren in het Belgische programma Terzake (te vergelijken met Nova maar dan de Noord-Koreaansche equivalent) werd de Belgische minister van defensie de Crem (ja die ja, hij is er nog steedsch) aan een kruisverhoor onderworpen wat hij vond van toetreding van den Turruk tot de EU.
De Crem zag dit niet zeau zitten, waarop een van de inquisiteurs van Terzake hem toebeet dat de Turken wel voor ons mochten "kuch" vechten in de Navo maar dat ze niet mochten profiteren (sic) van onze welvaart.
Aansluitend een item i.v.m. de Paasweek : een Turks gezin in Genk....

-
Bij de Duitstalige zender Sat.1 kun je telefonisch stemmen
voor of tegen toetreding van den Turruk tot de EU.
Ongeveer 90 procent is voor toetreding.
Dit zijn natuurlijk dezelfde vijfde colonne bellers die tijdensch het Eurovisie songfestival "namensch" Duitsland altijd het maximale aantal punten toekennen aan Turkije.
-
Bij Navo HQ Turksche vlaggenmast uit grond trekt.

wachtmeester de bruy | 07-04-09 | 07:07

GVD,

Wie heeft hun mee laten doen... Hoe komen zij aan zoveel macht...
Is het niet, wie het eerst komt, die het eerst maalt..

Ofwel de oprichters van de NAVO (waaronder NL en NIET NIET NIET Turkije)...
Ditzelfde voor de EU :)

*jullie snappen me wel*

Mita! | 06-04-09 | 22:55

"Turkije is geen europees land: slechts 3% van turkije is geografisch europees"

3% van Turkije is 100% NL m*therfuckers!! haha

De TURKEN komen eraan en schuil je maar gauw onder de tafel... hahahaha

tazman | 06-04-09 | 22:26

hoeiboei.blogspot.com/
Citaat van Hans Jansen op HoeiBoei
''Het is in het belang van Turkije die voorwaarden eenzijdig te kunnen dicteren.
Het huidige Turkse standpunt over toetreding tot Europa luidt dan ook dat over een jaar of tien de samenstelling van de Europese bevolking en de Europese regeringen zodanig zal zijn, dat toetreding tegen die tijd geen probleem meer zal kunnen vormen.
Daarmee bedoelen de regeerders in Ankara dat zij verwachten dat de regeringen in Europa tegen die tijd verregaand in Turkse handen zullen zijn.''
Blijft leuk die verovering van ook 0031 door de Moslim.

Ella | 06-04-09 | 22:15

Obama laat zich door Turken in de kont kijken, en de Europese elite klapten hun handen stuk. Hoezo massale knieval.

romax | 06-04-09 | 22:08

De Turken zijn berucht om hun wreedheid; ze hebben 1 miljoen Armeniërs afgeslacht en onderdrukken de Koerden en hebben daarvoor nog nooit hun excuus aangeboden.
.
Erdogan is een islam fascist; het land glijd steeds meer af op een puur islamitichse staat.
Dit land mag nooit bij de EU komen , met zijn grote bewoners aantal zijn het een dominerende positie innemen en eisen gaan stellen.

kuifje. | 06-04-09 | 19:33

Turkije moet niet in de EU opzouten eerst die AK partij weg en een seculiere partij. Ook in Nederland zou er geen gristenpartij moeten zijn. Politiek drijven doe je met gezond verstand niet met een bijbel, tora of koran in je hand. En die ayatollah in fake-Armani (Erdogan) is een rat eerste klas. Een turks drammerig stampvoetertje.

We are Islam resistance is futile. KISS MY ASS. assimilate my humble middle finger. Freedom of speech is a human given right.

De Turk | 06-04-09 | 19:22

nieuwreligieuspeil.net/
Engeland, april 2009
Kurt Westergaard, de maker van de controversiële Mohammed-cartoons, beschuldigt de BBC van 'politiek correct gedrag'.
De Britse omroep zou een interview met Westergaard niet uit willen zenden, om radicale moslims niet tegen het hoofd te stoten.
Het interview zou getoond worden op televisie, radio en internet.
Op het laatste moment besloot de omroep echter om het interview terug te trekken.
Lang leve Eurabia.
Met dank aan de BBC
nl.wikipedia.org/wiki/Eurabia

Ella | 06-04-09 | 19:02

Hoezo is de islam een achterlijke godsdienst?
1973 oliecrisis: de olie gaat weer stromen als de grenzen opengaan voor moslims
2009 kredietcrisis: Obama diep door de knieën om geld te kunnen lenen
www.dumpert.nl/mediabase/461251/29943a...

domheid regeert | 06-04-09 | 18:34

Ach, het westerse volk laat zich al vele jaren diep in de kont naaien (om te beginnen door de westerse regeringen die handelen in opdracht van een groep die niet bij naam genoemd mag worden), dus wat is hier de nieuwswaarde van?

thispissesmeoff | 06-04-09 | 18:34

Walgelijk,alweer een stapje dichterbij de sharia.

braadlap | 06-04-09 | 17:56

Wat een schijnheilige gedoe hier zeg!

Wordt steeds maar geluld dat Turkije niet meer seculier is waardoor het geloof steeds meer meespeelt in het politiek terwijl het hier in Nederland altijd al zo is en zal blijven.

In alle aspecten van de politiek in Nederland speelt het geloof mee dankzij de partijen als CDA en CU! Ik ben ook een voorstander van een seculiere Turkije maar men moet ook eens naar zijn eigen land moeten kijken.

En wat betreft de Armeense genocide kwestie, eindelijk eens iemand die het wel begrijpt en niet de menigte wil geloven om Turkije zwart te maken.

Hier nog eens een herhaling van de juiste uitleg van de zogenaamde genocide (met dank aan F. von Zeikhoven voor zijn eerdere uitleg):

''Die genocide op de Armeniërs is een verhaal dat begin jaren '20 de wereld in gestuurd is door een Britse(!) onderzoeker in opdracht van Londen. Vergeet niet dat de Britten door de Ottomanen mateloos verslagen zijn bij Galipoli, dus die hadden nog iets te vereffenen. Het is genocide verhaal duikt op in de tijd dat Mustafa Kemal in Turkije aan de macht komt. Kemal (Atatürk) is de generaal die de Britten bij Galipoli in de pan hakte.
In werkelijkheid heeft er in het Armeens/Turks/Russische grensgebied een oorlog gewoed die al aan de gang was voordat WO I uitbrak. De Armenen wilden van de Turkse overheersing af en kozen in WO I de kant van de Russen. Het conflict is te vergelijken met de recente oorlog in Bosnië, qua gruwelijkheden tegen burgers. De Turken wilden de in hun ogen onbetrouwbare Armenen weg hebben uit het frontgebied dus werd een grootscheepse evacuatie opgezet die de Armenen naar Syrie moest brengen. Tijdens die evacuatie zijn veel mensen door ontbering om het leven gekomen. Daarover kan hoogstens gezegd worden dat de Ottomanen nalatig' zijn geweest. Van moedwillig vermoorden van massa's Armeniërs zoals die genocide mythe wil doen geloven, is nooit sprake geweest. Dat bleek uit een reconstructie van dat Britse onderzoek die een paar jaar geleden is gemaakt...''

Het zou ook schelen als mensen zelf eens gaan onderzoeken of bepaalde uitlatingen wel op waarheden berusten i.p.v. klakkeloos over te nemen van de menigte.

sinova | 06-04-09 | 17:30

@ Haldun | 06-04-09 | 15:10
Ik ben zelf een Nederlandse die graag op de hoogte blijft , in dit geval: of Rasmussen daadwerkelijk zwicht onder allerlei druk ,om vervolgens zijn excuses te maken. Aangezien jij een écht Turkje bent.... vertel vertel! Wat weet jij wat wij niet weten??

Biep | 06-04-09 | 17:21

Koehandel, Fogh Rasmussen mag van Turkije maar dan moet er wel een vice-secretaris-generaal of zo benoemd worden uit Turkije. Zou het bij de EU ook zo werken? Dat je straks die Minister van Buitenlandse Zaken van de EU krijgt, en dat dat dan een Spanjaard wordt, maar dan alleen als zijn plaatsvervanger een Brit is?

Riessjaar | 06-04-09 | 16:57

Nou hier is het ook niks meer aan.. herhaling ten vervele

ben2man | 06-04-09 | 16:38

Behalve het goedkeuren van de bail-out pakketten lijkt de voornaamste bezigheid van de "Amerikaanse" president sinds zijn auguratie op 20/01/2009 vooral te bestaan in het opnaaien van moslims.

Wat staat er nu eigenlijk op de agenda van die (Barack) Hoessein (Obama)?

Tricephalus | 06-04-09 | 16:24

liever 10 airforces One in de lucht dan 1 geland op de grond.

Patrick Zweedsey | 06-04-09 | 16:01

Fijnstoffer | 06-04-09 | 15:37
Ja, wat moeten we hiermee? Kan ook als dubbele boodschap zijn bedoeld: "Wij kunnen jullie net zo naaien als jullie ons naaien."

Schoorsteenveger | 06-04-09 | 15:50

" NAVO bukt heel diep voor Turkije "
En ook: Obama bukt heel diep, door de knietjes, voor de Saoedische dictatuur:
www.americanthinker.com/2009/04/with_b...
Een Amerikaans commentaartje:
>>>>>
Posted by: Infidel Alliance. Apr 06, 03:50 AM

Obama didn't just bow, he genuflected. And if you watch, it is completely natural and instinctive, which tells us of his primary consciousness.
Genuflect: a: to bend the knee b: to touch the knee to the floor or ground especially in worship
2: to be servilely obedient or respectful

Bowing to a despot is bad enough, but to genuflect to an Islamic despot, the king of the 9/11 attackers, is absolutely unforgiveable.
<<<<<
comments.americanthinker.com/read/4232...
Het zit Obama wellicht nog in de genen, dus?
galliawatch.blogspot.com/2008/06/arab-...

Fijnstoffer | 06-04-09 | 15:37

-weggejorist-

Haldun | 06-04-09 | 15:10

www.elsevier.nl/web/10229696/Nieuws/Bu...
De Turken hoopten dat de toekomstig NAVO-leider zijn excuses zou maken voor de in de islamitische wereld zeer omstreden Deense Mohammed-cartoons, maar een spijtbetuiging bleef uit.
‘Ik was hevig ontstemd dat de cartoons door veel moslims werden gezien als een poging van Denemarken om de islam en de profeet Mohammed te beledigen,’ zei Rasmussen. ‘Dat zou niet eens in me opkomen.’

Schoorsteenveger | 06-04-09 | 14:03

Prins Pils | 06-04-09 | 13:53
Een coherent verhaal waarvoor m'n respect, maar met toch wat gaten. Begrijp me niet verkeerd: ik ga akkoord met de globale lijn van je betoog en deel tenvolle je bezorgdheid. Ter illustratie: in 1960 representeerde de Europeaan één inwoner op vier, nu nog amper één op tien. Twee opmerkingen echter. Ook in Oost-Europa en Rusland vind je nog wat bleekscheten, en met die vermenging lijkt het in de States toch ook niet zo'n vaart te lopen. De gemiddelde Rus laat zich niet zo makkelijk wegzetten als de bedorven scheten die hier rondlopen, die weten nog wat struggle for live is. En een tweede zijweg waarover ik, zij het lichtjes met je van mening verschil: dat knokken voor onze vrijheden en cultuur hangt naar mijn mening samen met 'ons overleven'; da's een beetje één en dezelfde strijd. Maar dat het knokken of verzuipen wordt, daar zijn we het vast wel over eens.

van Maerlant | 06-04-09 | 14:03

van Maerlant|06-04-09|13:12
Misschien was ik niet geheel duidelijk.
Als de zaken gaan zoals ze nu gaan zal het blanke ras over honderd jaar door vermenging met andere rassen waarschijnlijk zijn uitgestorven. Dat vinden wij als bleekscheten misschien niet leuk om te horen maar die kans is heel reëel. Dat dit een proces is van demografische ontwikkelingen en die op een geheel natuurlijke manier zal geschieden is de reden dat wij ons bij dit vooruitzicht moeten neerleggen. Maar niets is zeker in deze wereld, er kunnen in de toekomst ook oorlogen onstaan waardoor verschillende rassen tegenover elkaar komen te staan, maar zelf verwacht ik in de toekomst eerder een oorlog omtrent botsende ideologieën waarbij wij zeker voor behoud van onze vrijheden en cultuur moeten knokken!

Prins Pils | 06-04-09 | 13:53

Bijstandskoning | 06-04-09 | 08:57
Je eerste goede idee in jaren.

mohell | 06-04-09 | 13:44

'Door de toenemende globalisering zal het blanke ras, dat nu al reeds een minderheid vormt in de wereld, in de toekomst zeker uitsterven.'
Prins Pils | 06-04-09 | 12:13
.
Wat maakt je daar zo zeker van? We staan er niet goed voor, maar voor het eventueel zover is vloeit er nog wel wat water door de zee hoor. Als het je een troost kan wezen: een recent opgedoken modewoord is 'deglobalisering'. Alles erodeert en is in beweging, dus ook die vermaledijde globalisering.
.
'Dat is waarschijnlijk een gegeven waar iedereen wel mee kan leven. '
Prins Pils | 06-04-09 | 12:13
.
Neen gij, ik kan daar helemaal niet mee leven, en ik zal wel niet de enige zijn zekerst? Iedereen heeft recht op een plaatsje onder de zon, ook de bleekscheten, en als we daar voor moeten knokken: so be it. Kop op, recht die rug!

van Maerlant | 06-04-09 | 13:12

Voor alle lusters die allemaal de kont af waren aan het likken van Obama en nu hard lopen te roepen dat Obama het mis heeft over Turkije bij de EU, gewoon je bek houden en diep bukken. Dit is de echte Obama en die gaat ons de multikul nog dieper in onze reet schuiven. Maar ja, hij is dan ook de nieuwe messias en zou alles veel beter doen dan Bush of McCain...
En hoe durven jullie te twijfelen aan Zijn woorden, de woorden van Obama, het Grote Orakel en de nieuwe messias versie 2.0!

ExtremeExtremist | 06-04-09 | 12:57

Heb zojuist gehoord dat Rasmussen geen excuus gaat aanbieden.

bosbaan | 06-04-09 | 12:44

Navo zwaar anaal uitgewoont door Turkije in naam van de moslim gemeenschap.
Ik dacht dat zij een broertje deaudt hadden aan homeaus?

Semen666 | 06-04-09 | 12:33

Boe! -Lang verhaal met allerlei politieke overwegingen- Boeee!

alpha_mannetje | 06-04-09 | 12:24

me,myself and IK|06-04-09|11:59
Door de toenemende globalisering zal het blanke ras, dat nu al reeds een minderheid vormt in de wereld, in de toekomst zeker uitsterven. Dat is waarschijnlijk een gegeven waar iedereen wel mee kan leven. Waar wij zeker niet mee kunnen en willen leven is het vooruitzicht dat het Westerse gedachtegoed als uitvloeisel van de verlichting onder invloed van de islam zal verdwijnen. Het is onze plicht om dit met ALLE middelen te beschermen voor onze nakomelingen!

Prins Pils | 06-04-09 | 12:13

gewoon sorry zeggen en het de volgende keer gewoon weer doen, doe ik ook altijd en heb zodoende ook geen vrienden meer over, maar het voelt gewoon goed.

hermanus | 06-04-09 | 12:09

sloppy josef|06-04-09|11:44
Heb inderdaad een flinke kater opgelopen door de huidige politieke ontwikkelingen in Nederland en de rest van Europa. Islamitische politici die krankzinnige eisen stellen en nog veel gekkere autochtone dhimmi-politici die deze eisen inwilligen.
Maar leg mij eens uit waar je op doelt met het ministerie van Olifantgrachtzaken?!

Prins Pils | 06-04-09 | 12:00

@ Prins Pils | 06-04-09 | 10:39
Het blijft (ook in het Darwinjaar) survival of the fittest. Als Turkije EU lid wordt, zijn zij de fitste. Laat de westerse mens in Europa dan maar lekker uitsterven.

me,myself and IK | 06-04-09 | 11:59

Het is groot feest in Turkije, de overwinning op de Navo wordt gevierd. Ondanks dat Rasmussen is gevallen en z'n arm uit de kom heeft, gaat hij de Turken toch om vergiffenis smeken.

bosbaan | 06-04-09 | 11:57

pasdestyle|06-04-09|11:15
Door het genereren van negatieve aandacht (criminaliteit e.d.) Door krankzinnige voorstellen van islamitische (PvdA) politici zoals de Amsterdamse stadsdeelvoorzitter Marcouch die een islamitische enclave in Amsterdam voorstaat. Door de extreem hoge criminaliteitcijfers onder moslimjongeren en door het stellen van middeleeuwse eisen (apart gemeenteloket voor mannen en vrouwen in Utrecht, aparte zitplaatsen voor mannen en vrouwen in eeen theater in Rotterdam e.d.) zorgt de moslimbevolking zelf dat zij negatief in het nieuws komen.
Hierdoor begint Nederland een land van islam-xenofoben te worden, wat misschien onze redding uit de klauwen van de islam zal worden en wij als een geuzennaam moeten zien.
Dit is nog altijd beter dan de autofobie van de linkse kerk, waardoor wij aan de hand van islamitische politici terug te keren naar de donkere middeleeuwen!

Prins Pils | 06-04-09 | 11:48

@Prins Pils | 06-04-09 | 10:39 klopt. proost man. succes met je kater. tot diep in 2010. en niet huiliehuilie doen wanneer het Ministerie van Olifantgrachtzaken weinig voor jou heeft betekent he?

sloppy josef | 06-04-09 | 11:44

Iko Nal | 06-04-09 | 11:17
Zou best kunnen.
Ik begrijp dat het Duitse Bild dit nieuws heeft gebracht, zich baserend op Turkse kranten. De nederlandse pers heeft de berichten van Bild overgenomen, en GS heeft de berichten van de nederlandse pers overgenomen.
Vraag is nu, uiteraard, waar die Turkse kranten hun 'feiten' hebben gehaald.

Schoorsteenveger | 06-04-09 | 11:40

heimwee naar George double U.

me,myself and IK | 06-04-09 | 11:32

Mooi, Rasmussen heeft GEEN excuus gedaan ;-)

lmann | 06-04-09 | 11:31

@Schoorsteenveger | 06-04-09 | 10:55

Is dat diezelfde Turkse krant die nog steeds roept dat de piloten van het weiland-vliegtuig geen enkele fout hebben gemaakt?

Iko Nal | 06-04-09 | 11:17

Het wordt wel steeds lastiger om een aanleiding te vinden om Moslims te kunnen schoppen, toch? Maar het blijven magneten voor 'the usual suspects'. Die andere onderwerpen komen niet zo goed uit de verf. Kan de redactie niet gewoon vaker iets uitlokken om de xenofoben hun 'brood en spelen' te geven? :(

pasdestyle | 06-04-09 | 11:15

Dont you fokking worry, maar goed om zo`n scenario in gedachten te houden :D

Denen benne nie gek ,.........

The Patriarch | 06-04-09 | 10:59

Anarki | 06-04-09 | 10:35
GS is dan niet de enige.
De stand van zaken is nu dat volgens Turkse kranten Rasmussen zijn excuses gaat maaken, en dat volgens Deense kranten Rasmussen helemaal zijn excuses niet gaat maken. Vertel mij maar waarom we Deense kranten meer zouden moeten geloven dan Turkse kranten.
Laat eerst maar eens duidelijk worden of die excuses geëist zijn en de NATO er gisteren van uit ging dat-ie zijn excuses wel zou gaan maken, of dat dat helemaal nooit het geval is geweest.

Schoorsteenveger | 06-04-09 | 10:55

“Listen. In Denmark we do not apologise for having freedom of speech,” Fogh Rasmussen is quoted by Ritzau as saying.
.
+1000 voor Rasmussen; onder voorbehoud dat hij inderdaad woord houd.

kuifje. | 06-04-09 | 10:51

Met de AK partij aan het bewind ,zal Turkije verder islamiseren.
Daarom moet dat land nooit bij de EU komen; het zal door zijn grote bevolkingsaantal een dominerende positie innemen en eisen gaan stellen ; zoals het nu al doet.
.
Erdogan en zijn AK zijn islamitische fascisten; onderschat hen niet.
.
Wat Turkije niet gelukt is in het verleden( toen werden ze tegengehouden bij de poorten van Wenen) lukt ze nu wel ; via de Navo en de EU.

kuifje. | 06-04-09 | 10:48

Stem PVV Turkije weg ermee!!

M.Eneer | 06-04-09 | 10:47

-weggejorist-

Pipodebeuker | 06-04-09 | 10:42

sloppy josef|06-04-09|09:50
Bijstandskoning is eindelijk wakker geworden net als steeds linksmenschen!
De islam wil nu eenmaal wereldheershappij. Als ze het niet goedschiks krijgen dan maar kwaadschiks door chantage en terreur, net zoals de nazi's'. Als Turkije straks bij de EU hoort en de Turkse bevolking zich vrij in West-Europa kan vestigen, komt de natte droom van Mohammed uit!
Overheersing van West-Europa door de islam zonder bloedvergieten!
Zie maar in de koran 9.20:
"Zij, die geloven en van hun woonplaatsen verhuizen en met hun bezit en et hun persoon voor de zaak van Allah strijden, hebben in de ogen van Allah de hoogste rang. Dezen zullen zegevieren!"

Prins Pils | 06-04-09 | 10:39

Biep | 06-04-09 | 10:16
Het wordt nu heel interessant. Het lijkt erop dat er een heel net rond Rasmussen was gespannen, en dat men verwachtte dat Rasmussen zich zonder tegen te spartelen zou laten vangen. Dat gaat kennelijk niet gebeuren.

Schoorsteenveger | 06-04-09 | 10:35

Best wel grappig dat GS weer kritikloos speculatief gedrag van turkse kranten overneemt. jp.dk/udland/europa/article1655852.ece... voor degenen die deens spreken, hij gaat helemaal geen verontschuldiging doen.

Anarki | 06-04-09 | 10:35

Appeasement 70 jaar later

koeslang | 06-04-09 | 10:33

@ Schoorsteenveger | 06-04-09 | 10:01

Goedemorgen !
Ik had gisteren alles even op zwart gezet om te genieten van een heerlijke zonnige dag, maar ook dan gaat de waanzin gewoon door........

Het lag op de eerste plank te wachten, de vraag : heeft Rasmussen die excuses dan al aangeboden? Maar vooralsnog is hij het niet van plan, gelukkig! (bedankt voor link!)

De Denen moeten hun poot stijf houden en stijf laten. En ik vraag me af waar de Turken het recht aan ontlenen zo'n verschrikkelijke grote bek te hebben. Lid van de EU : ik dacht 't niet.

Biep | 06-04-09 | 10:16

NAVO opheffen of Turkije eruit.
Turkije NOOIT in de EU, anders EU opheffen.
Obama moet zn klep eens houden.
Voor de Amerikanen is het alleen maar een vorm van control door lidstaten tegen elkaar uit te spelen. Ze zijn gebaat bij Europese verdeeldheid.

Zlecker | 06-04-09 | 10:13

Haha, en nu wordt het echt spannend!
politiken.dk/newsinenglish/article6851...
Turkey should not expect any apologies when NATO's next Secretary-General and former Danish Prime Minister Anders Fogh Rasmussen makes a speech in Istanbul today.
“Listen. In Denmark we do not apologise for having freedom of speech,” Fogh Rasmussen is quoted by Ritzau as saying.
Turkey’s largest newspaper Hürriyet wrote yesterday that: “Turkey has given a conditional yes to Rasmussen. He must apologise for the Mohammed cartoons and Roj TV must be closed,” it said referring to a Kurdish television station which broadcasts from Denmark.

Schoorsteenveger | 06-04-09 | 10:01

@Bijstandskoning | 06-04-09 | 08:57 jij word eauck een beetje extreem... verbazend.

sloppy josef | 06-04-09 | 09:50

.. ergens is het mis gegaan na dat resspect krijgen voor respectlozen. Multikul sloopt meer dan je lief is.

Jan Passant | 06-04-09 | 09:19

leuk hey, politiek.

het stinkt in ieder geval!

niet waar | 06-04-09 | 09:15

Schoorsteenveger | 06-04-09 | 09:05
L.O.L. Nee dat niet, hoewel ik ze wel leuk vind!

Sjeng de helle | 06-04-09 | 09:15

De manier waarop Jeep de Heep destijds is verkozen was al een walgelijk staaltje van machtsmisbruik en handjeklap.
Vergeleken bij de manier waarop Rasmussen is gekozen, was dat echter nog bijna democratisch te noemen.
Als Rasmussen nu zijn normen en waarden opgeeft voor een baantje, maakt hij niet alleen zichzelf, maar de hele NAVO belachelijk.
Er gaat geen enkel woord uit zijn mond komen dat de moeite van het aanhoren waard is.
Geef hem een adelijke titel en hij verkoopt de hele NAVO aan China. Zonder met zijn ogen te knipperen. Principes? Principes zij gewoon te koop op de baantjemarkt van de politiek.

domheid regeert | 06-04-09 | 09:11

Bijstandskoning | 06-04-09 | 08:57
i.i.i, ik ben he.... het met u eens....... *in polsen knijpt"

kersenflap | 06-04-09 | 09:05

Sjeng de helle | 06-04-09 | 08:54
*stripboeken van Asterix en Obelix van zolder haalt*

Schoorsteenveger | 06-04-09 | 09:05

waar bemoeid Obama zich mee? het gaat om een lading europese landen dat vindt dat een land dat totaal anders in elkaar zit en voor ruim 90% in Azië ligt er ook bij hoort, niet luisterende naar de eigen bevolking. en dan moet meneer even van de andere kant van de plas komen om zich in te mengen. democratie?of heeft het volk nu écht niets meer te zeggen?

DenLangel*l | 06-04-09 | 09:01

Waarom gaat Turkije niet bij de VS?! Dan kunnen ze een volgende genocide op de Armeniërs wel op hun buik schrijven, stelletje nazi's.

Bijstandskoning | 06-04-09 | 08:57

Hoog kotsgehalte. Wanneer wordt het nou eens oorlog :-( !

ReligionSucks | 06-04-09 | 08:56

Wil de laatste vrije Europeaan het licht uit doen! Sarkouzy, Wilders/ Ik denk het wel. Zijn we verloren? nee!. Wij zijn allemaal afstammelingen van Saksen, Friezen( freya Frizena= vrije Friezen)) Franken en alemannen en Vikingen, Het zit nog in onze genen wij kunnen samen de boel keren, niet goedschiks dan maar kwaadschiks maar dit gebeurt niet! De Russ(Rusland zijn ook afstammelingen van Vikingen) Een salg kun je verliezen een oorlog moet je winnen. De EU verkiezingen komen staan voor de deur, dan weet je waar je op moet stemmen einde verhaal. Wijn toch niet van plan te zwichten voor een stel fundamentalisten en hun kontekruipers in Europa?

Sjeng de helle | 06-04-09 | 08:54

De Azijnbode kijkt er héél anders tegenaan.
www.volkskrant.nl/buitenland/article11...
"Op de NAVO-top in Straatsburg speelde hij (Obama) met succes de rol van verloskundige bij de moeizame bevalling van de Deense premier Rasmussen als nieuwe NAVO-chef. Pas na Obama’s tussenkomst gaven de Turken hun verzet tegen die benoeming op."

Schoorsteenveger | 06-04-09 | 08:52

Erdogan als excuustruus, waarbij Rasmussen voor het excuus zorgt..
O tempora o mores....

De Pruis | 06-04-09 | 08:45

New_Utero | 06-04-09 | 08:30
Dat artikel heeft het over "wat verzoenende geluiden richting moslimwereld". Wat gebeurt is dat de hele NATO zonder wasknijper op de neus in het hol van de Profeet kruipt, en bij terugkeer collectief roept dat het daar zo geweldig lekker ruikt. De NATO hoeft helemaal niet diplomatiek te zijn richting landen die helemaal geen lid van de NATO zijn, de NATO heeft niets van doen met lange tenen van muzelmannen, de NATO heeft aan Allah niks uit te leggen.

Schoorsteenveger | 06-04-09 | 08:39

Wat jammer dat ik maar 1 keer op de PVV kan stemmen.

karmahead | 06-04-09 | 08:36

Noord Arrabische Verraads Organisatie

ServerGenius | 06-04-09 | 08:35

Dit artikeltje www.dagelijksestandaard.nl/?p=4021 relativeert de boel wel goed. Al ben ik het er niet helemaal mee eens, het is geen slechte kijk op ee zaak.

New_Utero | 06-04-09 | 08:30

Alco | 06-04-09 | 08:25
Klaar om te bukken bedoel je ?

Rammstein | 06-04-09 | 08:27

Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Alco | 06-04-09 | 08:25

wachtmeester de bruy | 06-04-09 | 08:24
.... maar wel president van de Steets.

Rammstein | 06-04-09 | 08:24

(Mu)barack Hussein Obama, president van de (toekomstige) Verenigde Isl- herstel- Staten.
Dit is de eerste "Christen" met twee arabische (islamitische) voornamen.
Of kent iemand een moesliem met de voornamen Jan-Peter, Alexander, Doekle of Job ?
Denk het niet, hoewel dit wel typische voornamen zijn van dhimmies.
Denk zelfs dat zijn eerste logische voornaam Mohammed ergens "verdwenen" is uit de administratie van het bevolkingsregister.
Pappie was moesliem uit Kenia, evenals zijn tweede pappie die moesliem was uit Indonesië waar hij op een madrasschool heeft gezeten en waar ongetwijfeld de koran in zijn hoofd is gestampt.
Turkije hoort bij Europa.....
Ja en Kopenhagen is de hoofdstad van Nederland zoals de meeste Amerikanen denken.
Breek eerst dat metershoge hek met buurland Mexico maar eens af !
Deze man is de Mahdi van de onnozelaars.

wachtmeester de bruy | 06-04-09 | 08:24

En weer zijn we een stapje verder naar een islamitisch Europa...

stoutklein_kutkonijn | 06-04-09 | 08:11

progressief | 06-04-09 | 00:26
Dat is inderdaad zo; misschien had ik moeten zeggen dat de rest zo dom is om er in te trappen en concessies te doen.

bottehond | 06-04-09 | 00:28
Je hoeft niet gelijk te gaan schelden. Al aardig wat gefrustreerden gelezen hierboven. En als het niet is omdat NL geen wereldmacht is dan minimaal een frustratie dat Turkije machtiger is.

Francisco | 06-04-09 | 08:09

Vakantie dan maar binnenkort boeken

De Schutter | 06-04-09 | 07:53

Het is precies hoe het altijd gaat met gelovigen van welk merk dan ook, ze krijgen altijd hun zielige zin vroeg of laat. Dit was een vrij duidelijk voorbeeld, dichter bij huis gaat het allemaal iets subtieler. De wereld op z'n kop.

Dagelijkse Dosis | 06-04-09 | 07:47

Dirkthai | 06-04-09 | 07:09
Balkenende het schoothondje van Buch? Boudewijn of Menno?
Ik neem aan van Boudewijn, aangezien die een obsessie had voor dodo's.

Watler | 06-04-09 | 07:28

necrosis | 06-04-09 | 06:56
Boos?
Welnee, waarom zou ik..
*wekkermodus uitzet*
En voor het geval Koffie meeleest, mogge! ( fuck Frik );

Teun van het Tuinpad | 06-04-09 | 07:20

En waneer komt Pakistan en Afganistan bij de Navo / EU ?
Jan Peter Balkende zal zich daar wel sterk voor maken , borst naar voren.
Eerst was Balk het schoothondje van Buch , nu van de Zwarte Messiah uit het land van de ONBEGRENSDE GRENZEN.Dus JP voor je termijn als Grijze Muis afloopt , lik nog even de zoete woorden van Obammie naar binnen.

Dirkthai | 06-04-09 | 07:09

@Teun van het Tuinpad 6:44
Ben je nog steeds boos op Frik?
Ik geef toe dat excuses hem zouden sieren, volgens mij durft mutsje niet meer te reaguren.
En ontopic: Turkije - NEE!

necrosis | 06-04-09 | 06:56

kersenflap | 06-04-09 | 05:38
eensch, de E.F.T.A is , in deze, de goede keuze.
o/t
Wakker worden Frik!

Teun van het Tuinpad | 06-04-09 | 06:44

yener | 06-04-09 | 03:07

Mooi gezegd, maar niemand zal je toch geloven. Ook al word gezegd dat geenstijl aanhangers hoogopgeleid zijn, tot vandaag heb ik hier niet echt een zinnig comment gezien.

We worden in Nederland wijs gemaakt door rechts dat het om cartoon gaat en over islam, maar Turkije's probleem met Rasmussen is compleet anders. De man is een supporter van PKK ( whats next, zijn opvolger is Ahmedinejad? ), en niet te vergeten dat Noorwegen en Denemarken in 1952 tegen de Navo lidmaatschap van Turkije waren.

Dat Navo een keertje voor Turkije moet bukken is heel normaal. Je geeft en je neemt. Zo werkt het in democratie en zo werkt het bij de Navo.

Cartoonrellen is maar 5% van het probleem. Ik zou zeggen weet eerst waarover je praat en kom dan met zinnige comments.

SimonPhoenix | 06-04-09 | 06:42

inquisitra | 06-04-09 | 05:24
Veel beter zou het zijn als we uit de unie stappen, en ons vervolgens aansluiten bij de E.F.T.A. Een goed handels-verband is namelijk nooit weg.

Europa brengt ons, naast een hoop opgedrongen bureaucratie, kosten en regelgeving, vrijwel niks goeds. Voor de handel/economie hoeven we verder echt niet bang te zijn als we uit de unie stappen:
de individuele lidstaten kunnen nog niet eens met elkaar door een deur over het protectionisme, laat staan dat ze ons zullen gaan boycotten als we er uitstappen.

kersenflap | 06-04-09 | 05:38

Europese landen hebben de mentaliteit van een een drillend stukje gilatinetoetje. Je hoeft er maar tegenaan te blazen of het beweegt alle kanten op. In de EU is dat helemaal verschrikkelijk, maar de NATO is ook maar een papieren tijger. Ik denk dat de Sovjets hun haren uit hun hoofd aan het trekken zijn, dat ze Europa niet gewoon aangevallen hebben. Had makkelijk gekund. Want als je als zoganaamde militaire verdragsorganisatie op je rug gaat liggen voor de eerste de beste Turkse druk, dan stelt het ook niet veel meer voor hoor.
Bovendien is het tekenend voor Turkijke: een dwingend eng land sinds die islamieten er zitten. En die rubberen ruggen maar wapperen in EUropa met Nederland voorop al jarenlang.
Stap maar uit die Nato en de EU. Laten we maar aanpappen met China. Europa valt ons echt niet binnen hoor. Dit werelddeel laat zich onderschijten door barbaren. Waarom?

inquisitra | 06-04-09 | 05:24

*plop*

AUW!

Oei, dat was de lamp en de nachtwaker in één worp. Waarvoor excuses.

DANNY3960 | 06-04-09 | 04:32

Geert?

Fragony | 06-04-09 | 04:30

Reez | 06-04-09 | 03:53

Flikker op naar FOK met je -1 .

Wanneer wordt hier eindelijk iets aan gedaan?

* nachtborrel neemt en baksteen klaarlegt om licht uit te gooien*

DANNY3960 | 06-04-09 | 04:27

Obama -1
Sarkozy -1

Wat een laffe zooi hier...

Reez | 06-04-09 | 03:53

seven | 06-04-09 | 03:40

Blind typen? Daar gaat het niet om, maar ik ben doodsbang dat ik in het donker m'n glas omstoot.

DANNY3960 | 06-04-09 | 03:53

*langzaam richting lichtschakelaar schuift*

DANNY3960 | 06-04-09 | 03:37

koerbagh ® | 06-04-09 | 03:26
100% mee eens!

kersenflap | 06-04-09 | 03:30

yener kwam even blaffen en ging terug in z'n hok??

DANNY3960 | 06-04-09 | 03:26

@kersenflap | 06-04-09 | 03:12 :
MT gaat al tijden het inhoudelijke debat niet aan maar beperkt zich tot ad hominems en gelijksoortige drogredenen; so far so good... ook onzin en drogredenen horen tot het debat, iedereen is vrij om dat zeggen. En begrijp me niet verkeerd; ze mag zelfs van me zeggen dat een individu een waardeloos mens is, maar dat bewijst slechts dat daar zelf eerder voor in aanmerking komt.
Kwaadaardig en ziek.

koerbagh ® | 06-04-09 | 03:26

yener | 06-04-09 | 03:07
99,8 en toch seculier, de staat verplicht de islam als religie dus niet, dat doen de Turken richting hun familie, nichten, neven, dochters, zonen zelf. Feitelijk is de islam dan dieper geworteld dan als je onder het juk van de staat verplicht bent om moslim te zijn. De bevolking zelf onderwerpt zichzelf via sociale druk en controle. Turkije verschilt zeer zeker van Marokko. In Turkije zijn ze trots op het koloniale verleden waarbij ze grote delen van Europa en de Arabische wereld konder onderwerpen. Turks nationalisme, grijze wolfen, is dan ook samen met de islam een gevaarlijke combi, zeker voor Europa. Als de Turken zo zouden meevallen waar zijn dan al die andere volkeren en religies gebleven? Waarom is er ook geen groot deel niet religieus? Omdat het geen vrij land is, ondanks dat de staat dat wellicht wel is zijn er krachten aanwezig die het tot een onvrije samenleving maken, niet vanuit de staat, maar vanuit andere groepen.

seven | 06-04-09 | 03:19

yener | 06-04-09 | 03:07
Sinds de opkomst (en overwinning) van de AK-partij ben ik helemaal niet zo zeker meer van die scheiding tussen kerk en staat. Temeer omdat het Turkse leger tegenwoordig behoorlijk onder de plak zit van de regering.

Ataturk was een ziener, en had al heel snel door dat je de islam moet beteugelen, omdat ze anders zeer snel radicale en totalitaire vormen aan neemt. Turkije wordt steeds fundamentalistischer, en dat geeft alle reden om ze zeer goed in de gaten te blijven houden.

kersenflap | 06-04-09 | 03:18

de Graaf | 06-04-09 | 03:15
Of J. Cruiff, professioneel ouwehoer natuurlijk.
Maar even zo goed een goede nachtrust u allen. Out.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 03:18

bottehond | 06-04-09 | 03:04
Wat zit je nou te janken man. Als je vindt dat je moreel superieur bent en dat ook nog veel beter opschrijft dan om het even wie lijkt me enige distantie op z'n plaats.

Bestrijdt wat je niet bevalt met je voordelen (J Cruijff, filosoof)

de Graaf | 06-04-09 | 03:15

yener | 06-04-09 | 03:07
Ik zou zeggen, ga er fijn wonen. En dit is niet sarcastisch bedoeld.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 03:12

koerbagh ® | 06-04-09 | 03:04
Los van het feit dat ik niet op de hoogte ben van de (persoonlijke) bedreigingen aan het adres van Botte, vind ik dit zo ontzettend vies en verwerpelijk. Temede omdat we hier te maken hebben met een mede-reaguurder die niets anders doet dan gebruik maken van zijn democratische en vrije recht op vrijheid van meningsuiting. En daarin ook nog eens behoorlijk voor de troepen uit heeft gelopen.

Het is het soort onkruid dat met intimideren en bedreigen nog steeds denkt het debat te kunnen smoren. Hetgeen ze in de jaren 70 en 80 (triest genoeg) ook nog gelukt is.Helaas voor hen is de trein al lang geleden begonnen met rijden, en niet meer te stoppen. Dat lukt dus niet.

Blijft over dat hier iemand privé bedreigd wordt, en daar moet snel en accuraat tegen opgetreden worden.

kersenflap | 06-04-09 | 03:12

yener | 06-04-09 | 03:07

Het gaat niet om Turken of Marokkanen, het gaat om de Islam-aanhangers.

DANNY3960 | 06-04-09 | 03:11

Ik sta absoluut niet achter de Turkse MP Erdogan, maar 90% hier praat poep.
Allereerst, turkije is geen islamitisch land ook al wonen er veel moslims. Die 99,8 moslim zijn niet zoals die hoofdjesdoeken Turken zoals in Nederland. In Turkije is er iets als "kerk en staat gescheiden". Net zoals in Nederland, alleen in Turkije zo extreem dat je in overheidsgebouwen (gemeentehuis, scholen, universiteiten PUBLIEKE OMROEP ZENDERS) geen hoofdoek mag dragen. Daar zou NL nog wat van kunnen leren.
En waarom worden Turken altijd met Marrokanen vergelijken? Als het over Turken gaat moet er altijd het woord Marrokaan vallen. Turken en Marokkanen zijn zoals vuur en water. Turkije en Marokka mag en KAN niet vergeleken worden. Turken hebben totaal andere normen en waarden. Liggen allebei in totaal andere werelddelen en er zit zo veel verschil tussen de culturen tussen die twee. Het enige wat ze gemeen hebben is dat de overgrote bevolking islamitisch is.
Nu zullen er op mij reactie vele sarcastische en flauwe opmerkingen vallen, dat interesseert mij niet. Ik ben ook niet trots op de acties van de Turkse MP, maar jullie hebben mede door andere Turken zo een verkeerd beeld over Turkije. Jullie vrezen Turkije omdat jullie het niet kennen, althans niet het juiste beeld over Turkije hebben.

yener | 06-04-09 | 03:07

koerbagh ® | 06-04-09 | 03:04

Les jeux sont faits, Rustige.
Niets meer aan te doen.

bottehond | 06-04-09 | 03:06

@bottehond | 06-04-09 | 02:54:
Daar heb je ook gelijk in, maar ik vind het wel vrij schokkend. Eerder op de avond al zo'n sloppy-josef die het ware gezicht van de Gutmensch laat zien en dan nu mt, van wie we al wisten dat het een nar en een zure trut was, maar zo ver is ze nog nooit gegaan. Het vrije debat smoren door een haar onwelgevallige mening niet inhoudelijk maar op de persoon te aan te vallen is verwerpelijk maar tot daar aan toe, maar de persoon dan het niet waard vinden te leven is niks meer of minder dan een uiterst kwaadaardig en ze heeft vanaf nu dus ook elk recht verloren om zich ethisch en moreel verheven te voelen. Ze is geworden wat ze dacht te bestrijden.
Pure evil.

koerbagh ® | 06-04-09 | 03:04

mark twain | 06-04-09 | 03:00

Je bent een triest figuur als je denkt dat dit om mij gaat.
Ik zeg wat ik er van vind en menigeen kan zich daar in vinden.
Je bent geobsedeerd met mij omdat ik goed op kan schrijven.
Gaat dit over mij? Dit is een issue die jij hebt met een paar miljoen Nederlanders.
Gaan die allemaal naar jouw seaurt heropvoeingskampen?
Je bent geworden wat je denkt te bestrijden. Een regelrechte fascist.
Een KaPo, eigenlijk.
De dag dat ik buig of bang ben voor jouw seaurt zul jij nooit beleven.

bottehond | 06-04-09 | 03:04

mark twain | 06-04-09

Het is bijna...... bijna, komisch wat u hier plempt. Ik zou zeggen ga er het toneel mee op. Ohja, voor ik het vergeet, verschoon je inlegkruisje regelmatig.

DANNY3960 | 06-04-09 | 03:04

kersenflap | 06-04-09 | 02:59
Ze same, waarde medereageerder.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 03:01

mark twain | 06-04-09 | 02:55
U is nog geeneens irritant. Hooguit vermakelijk, zoals een hamster in z'n loopradje.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 03:00

Botte, ik zou even aangifte doen als ik jou was.

kersenflap | 06-04-09 | 03:00

@Bottehond 02:58

Je verelt mij niks nieuws. Daarom verdien je ook niet beter.

mark twain | 06-04-09 | 03:00

jatochnietdan? | 06-04-09 | 02:56
Ik wens u veel leesplezier en een goede nachtrust toe.

kersenflap | 06-04-09 | 02:59

mark twain | 06-04-09 | 02:55

Je ware aard neemt het over.
Ontluisterend.
Verders.. don´t push me.
Ik ben irrationeel rancuneus.
Careful what you wish for.

bottehond | 06-04-09 | 02:58

bottehond | 06-04-09 | 02:36
Helemaal mee eens.
Nederland zou zich gewoon moeten aansluiten bij de EFTA.

kersenflap | 06-04-09 | 02:57

kersenflap | 06-04-09 | 02:50
Uw vertrouwen in de Nederlander siert u. Naïef maar aandoenlijk.
Dit is uiteraard geen argument om welk leesvoer dan ook te verbieden.
*Duikt nog even een bijzonder platvloerse roman in*

jatochnietdan? | 06-04-09 | 02:56

@bottehond 02:52
Maak je geen zorgen. Kan nog veel kwaadaardiger en vervelender zijn.
Je verdient niet beter.

mark twain | 06-04-09 | 02:55

@mark twain | 06-04-09 | 02:48 :
Liever dakloos dan gedachteloos.

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:55

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:52

Aankondigen van een massa executie..... tsja.
Of een ban zal helpen betwijfel ik gezien de mailbombs.

bottehond | 06-04-09 | 02:54

mark twain | 06-04-09 | 02:36
Triest figuur.

kersenflap | 06-04-09 | 02:52

mark twain | 06-04-09 | 02:48

Iemand die een zo kwaadaardige modus operandi heeft als jij kan uiteraard nooit een beroep doen op een hogere ethiek. Stakker.

bottehond | 06-04-09 | 02:52

@bottehond | 06-04-09 | 02:45:
Je bent een waardeloos mens, volgens mt. Niet eens minderwaardig, nee... waardeloos. Ik vind zo'n opmerking banwaardig, niet alleen van GS maar uit de Nederlandse maatschappij. Letterlijk zegt het trutje dat je het niet waard bent om te leven. Ik vind dat nog schandelijker dan wat een gemiddelde imam beweert over een ongelovige.

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:52

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:43
Ik heb na mijn twintigste altijd mijn stem ongeldig gemaakt om dezelfde reden die jij aangeeft. Helaas kan ongeldig maken ook niet meer met die vast wel te vertrouwen stemcomputers. En dat CDA komt toch al 400 jaar aan de macht. So why bother?
Zelfs Wilders loopt zich nu al tegen het CDA te schuien. Kost hem mijn stem.
Ik kom namelijk niet opdagen voor een goedkoop stukje toneel.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 02:50

jatochnietdan? | 06-04-09 | 02:44
Ik denk dat Nederlanders dat onderscheid uitstekend zelf kunnen maken.

kersenflap | 06-04-09 | 02:50

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:45

Bedreigd worden door een vrijwillister van de voedselbank Hoogeveen, da´s leuk... hehehehhehe. Zulke schurftige teven komen denkelijk niet door de ultieme selectie heen....

www.youtube.com/watch?v=iesXUFOlWC0

bottehond | 06-04-09 | 02:49

@koerbagh 02;$5

U bent overal dakloos.

mark twain | 06-04-09 | 02:48

En weer een doelpunt voor de islamieten........ gekkehuis.

bandit | 06-04-09 | 02:48

@mark twain | 06-04-09 | 02:39:
Ga je eens inlezen, trut. Of ga terug naar de moedermavo om je certificaten Natuurkunde en Scheikunde te halen. library.thinkquest.org/19662/low/eng/m...

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:45

Laat iedereen die mark twain mij en mijn soort nu flat out bedreigen....
Ik bedreig nooit iemand. En ben opgekomen voor andere reaguurderTs die bedriegd werden door van dal en zijn coterie.

bottehond | 06-04-09 | 02:45

DANNY3960 | 06-04-09 | 02:31
Altijd al onzin gevonden, ja tog?

de Graaf | 06-04-09 | 02:45

kersenflap | 06-04-09 | 02:37
Wij zijn het niet geheel oneens. Zoals ik al eerder zei, van mij hoeft geen enkel boek verboden te worden. Onzin blijft onzin, ook als het geschreven en gedrukt staat. Vergt natuurlijk wel enig denkwerk om onderscheid te maken, en deze gave tot onderscheid is niet iedereen gegeven.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 02:44

+e

seven | 06-04-09 | 02:43

@jatochnietdan? | 06-04-09 | 02:37:
Ik ben al 15 jaar politiek "dakloos" wat dat betreft, ik zou het niet weten. Ik weet me niet vertegenwoordigd in het parlement en kan me met geen enkele partij verenigen. Dat is ook van de redenen waarom ik tegen het huidige staatsbestel ben. Het deugt niet.

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:43

@bottehond 02:41

Geduld.

mark twain | 06-04-09 | 02:42

mark twain | 06-04-09 | 02:39
Paarlen voor de zwijnen..... ps koerbagh gaf je een link naar een encyclopdie voor de rest.. justfuckinggoogleit.com/

seven | 06-04-09 | 02:42

mark twain | 06-04-09 | 02:36

Gaan we weer bedreigen?
Wanneer gaat jouw soort mijn soort afknallen?
Gevaarlijke gek.

bottehond | 06-04-09 | 02:41

@jatochnietdan? | 06-04-09 | 02:37
Oh, dat foutje moet kunnen? Als dit zijn bagage is ben ik klaar. *plop*

VanFrikschoten | 06-04-09 | 02:40

@Koerbagh 02:36

Leg eerst nu maar eens uit waar die atoomtheorie van jou uit zou bestaan. Flapdrol.

mark twain | 06-04-09 | 02:39

20 0031 zetels in het Ep, bedoel ik uiteraard.
Ik ken geen Nederlander die dit EUSSR monster wenst.

bottehond | 06-04-09 | 02:38

@mark twain | 06-04-09 | 02:36 :
Kijk eens aan... niet eens minderwaardig, nee: waardeloos... Zover ging Marcel van Dam niet eens. www.youtube.com/watch?v=Ay5B-2O5qR4

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:38

mark twain | 06-04-09 | 02:33
Aan het trollen, neem nog maar een snuif, en drink er lekker veel alcohol bij komt het vast goed.. kuch.... www.youtube.com/watch?v=hwQd4GXzuu0 Mijn theorie is dat je neus veel te lijden heeft.. ;)

seven | 06-04-09 | 02:38

jatochnietdan? | 06-04-09 | 02:25
De rechten van Mein Kampf liggen bij de Duitse staat.
Deze heeft direct na de oorlog een verbod uitgevaardigd voor de verspreiding van Mein Kampf.

We zijn nu meer dan een halve eeuw verder en leven in een andere tijd waarin we een boek als de koran (gezien onze eigen normen en moderne westerse opvattingen) niet zomaar kunnen verbieden. We leven in een meer individueel geworden informatie-maatschappij waarin wij zelf wel bepalen welke informatie we wél en niet tot ons nemen. Een verbod hierop door de overheid zou een ingreep zijn in die vrijheden. Dit alles nog los van het feit dat het praktisch niet realiseerbaar is.

kersenflap | 06-04-09 | 02:37

Rick Vogelschrik | 06-04-09 | 02:34

Wat heb jij gerookt vanavond?

DANNY3960 | 06-04-09 | 02:37

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:32
Dat de man hier een principiële uitglijder maakt is waar. Maar wat is in het Nederlandse politieke landschap een alternatief voor de man en zijn (géén) partij?
U hoeft wat mij betreft de vraag niet te beantwoorden.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 02:37

kersenflap | 06-04-09 | 02:30

Wilders heeft dus alweer gelijk met zijn Vrijhandelszone en that´s about it.
20 zetels lijkt me een reeele afspiegeling van wat de 0031 er van denkt als hij eerlijke info heeft. Wég met die malle europeesche NWO projecten. Nederland kan zich prima vinden in de EFTA als ze dat heel eerlijk uitgelegd wordt. Òp naar de 85 zetels. Burgers vs de Regenten en hun handlangers in 070 en 035.

bottehond | 06-04-09 | 02:36

@mark twain | 06-04-09 | 02:33 :
Gut meid, hoeveel advocaatjes slagroom heb je naar binnen gelepeld vanavond? Het was in elk geval een liter te veel.

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:36

@bottehond 02;#2

Ik vind jou niks anders dan een vervelende gifmenger. Mag en kan ik hier rustig zeggen. Een derderangs denker. En een wwardeloos mens.
Slaap zacht Jaques.

mark twain | 06-04-09 | 02:36

Eérst Wilders aan de macht.
Vervolgens én alsnog grote na-oorlogse zuiveringen.
Héél Nederland brandschoon deporteren.
Dwarsliggers met pek en veren op handkarren door de straten.
Genoeg is genoeg. Nú de beuk erin of we zijn voor altijd het haasje.

Rick Vogelschrik | 06-04-09 | 02:34

@seven 02:28

En? Ook bewijzen dat je niks weet.

mark twain | 06-04-09 | 02:33

@mark twain | 06-04-09 | 02:31 :
Argumenten? Geen? Ok, duidelijk.

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:33

mark twain | 06-04-09 | 02:26

Ga jij nou maar voor goeie zaak die je met je zure verbetenheid lijkt te promoten, al weet niemand waar jij nou zelf voor staat.... Iets dóen voor je saeck, daar zou je mij mee imponeren. Tot heden ben je een soort antibottehond. Best zielig.

Dag mark twain

www.youtube.com/watch?v=ueuauKKjPZI

snif

bottehond | 06-04-09 | 02:32

@VanFrikschoten | 06-04-09 | 02:29:
Dat verandert voor mij niks, ik ben geen Wilders-stemmer. Ik ben het in deze roerend met Plasterk eens. Wilders heeft z'n principes niet op een rijtje en trekt er onjuiste conclusies uit, maar dat heb ik al eerder betoogd.

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:32

@koerbagh 02:27

Je bent en blijft een waardeloze nitwit.De atoomtheorie bestaat echt niet.

mark twain | 06-04-09 | 02:31

de Graaf | 06-04-09 | 02:26

Je zou dan ook moeten weten dat men gegiegel met CH schrijft.

DANNY3960 | 06-04-09 | 02:31

bottehond | 06-04-09 | 02:21
Vandaar ook de grote weerstand tegen Europa.
Op een paar ontvangers (zoals Spanje) na loopt bijna geen Europese burger meer warm voor het concept. Voor ethnocide heb je nog altijd de burgers zélf nodig. Gezien de politieke ontwikkelingen in ons eigen land en elders binnen europa, ben ik er van overtuigd dat de E.U nog slechts een kwestie van tijd is.

kersenflap | 06-04-09 | 02:30

@koerbagh ® | 06-04-09 | 02:09
Zet de vrijheid maar even in de ijskast en stem geen PVV:
"Ik vraag de Koran te verbieden omdat het boek aanzet tot haat en vervolgens krijgen we er nog een haatzaaiboek bij. Op die manier stellen we ook de fascisten tevreden."
G. Wilders
www.nrc.nl/binnenland/article1837481.e...

VanFrikschoten | 06-04-09 | 02:29

bewezen..

seven | 06-04-09 | 02:29

mark twain | 06-04-09 | 02:22
Atoomleer ;)
PS een woord heeft meerdere betekenissen. Theorie betekend in jouw woordenboek hetzelfde als hypothese, en dat kent de wetenschap ook, een hypothese is jouw theorie. De atoomtheorie is echter geen hypothese meer.
Als een hypothese is bewesen is het uiteindelijk een wetenschappelijke theorie, is een wetenschappelijk bewezen verklaring.
www.sciam.com/article.cfm?id=15-answer... lees punt 1 aandachtig..

seven | 06-04-09 | 02:28

@mark twain | 06-04-09 | 02:22
Ach, je komt ook weer eens de kroeg uitgerold om je onkunde en gebrek aan kennis aan de wereld te tonen. en.wikipedia.org/wiki/Atomic_theory

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:27

@bottehond 02:21

Hoeveel onzin kan een mens in 20 woorden stoppen?

mark twain | 06-04-09 | 02:26

mark twain | 06-04-09 | 02:22
De theorie dat België een land is met een trema

de Graaf | 06-04-09 | 02:26

kersenflap | 06-04-09 | 02:18
Dus: Men kon toen Mein kämpf verbieden op bepaalde (juridische?) gronden En de koran nu niet? Wat is er veranderd? Het argument om nazisme niet te verspreiden of is het haatzaaiargument toegevoegd/weggelaten O tempo O mores. Kortom een moeras. Overigens hoeft men van mij geen enkele scribent te verbieden. Maar dat is slechts persoonlijk.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 02:25

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:20
De bijbel is bijna honderd procent verhalend verteld.

kersenflap | 06-04-09 | 02:23

@koerbagh 02:15

Grappenmaker; wat is in godsnaam de atoomtheorie?

mark twain | 06-04-09 | 02:22

bentoman is een hoax, niks geen radikalinski. Ja, in de vorm van een gezant der GeenStijl haterts. Check @2525 of waar u ook wezen moet voor het gegiegel der humorlozen.

de Graaf | 06-04-09 | 02:21

kersenflap | 06-04-09 | 02:15

Globalisering als idee is leuk, maar de massale ethnocide die er kennelijk mee gepaard moet gaan is de weerzinwekkende consequentie.

bottehond | 06-04-09 | 02:21

@Dirkstra | 06-04-09 | 02:11:
Ach man, dat is nog niks... De bijbel staat vol met met incest, overspel, verkrachting: mooi man! Ze lezen deze passages alleen nooit voor in de kerk. Deden ze dat wel, nou... dan ligt bekering op de loer...
bijbelporno.blogspot.com/

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:20

Dirkstra | 06-04-09 | 02:11
Kan je je visie geven over seven | 05-04-09 | 22:06 ?

seven | 06-04-09 | 02:19

jatochnietdan? | 06-04-09 | 02:13
Nee, u zegt dat het mogelijk is de Koran te verbieden op dezelfde gronden als destijds "Mein Kampf". Ik leg u uit dat dat volstrekt onmogelijk is.

kersenflap | 06-04-09 | 02:18

ben2man | 06-04-09 | 01:53
ps FSM www.venganza.org/ is dus een religie met exact net zoveel bewijs als elke andere religie. Geen, behalve dat wat je tussen de oren ervan maakt. Maar er zijn ook mensen die oprecht geloven dat er kabouters zijn, of dat reincarnatie serieus is, snap je? Ondanks dat deze mensen veel erover lezen komen ze daarmee niet veel dichter bij de werkelijkheid omdat ze alleen lezen wat hun oude overtuiging ondersteund, omgaan met mensen van hun eigen overtuiging en iedereen die iets anders beweerd zien als a minder geïnformeerd of nog niet "bekeerd / gered".

Een serieuze link over religie vind je hier, kijk er eens naar als je tijd hebt met een open blik, en bedenk je hebt hersens om ze ook te gebruiken. En de dingen die ik opnoemde in seven | 06-04-09 | 01:39 bv armoede, is geen test van God, het is gewoon armoede nothing else..

richarddawkins.net/article,1556,Enemie...

seven | 06-04-09 | 02:16

@-edit | 06-04-09 | 02:10:
Ik geloof in atomen en de atoomtheorie. En het is bewezen.
En nu?

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:15

-edit | 06-04-09 | 02:04
Nee, dat is de grootst mogelijke onzin.
De kapitein op dit schip (onze regering) bepaald mede hoe wij ons bijvoorbeeld verhouden binnen de internationale gemeenschap. Dat wij met onze dienstverlenende kennis-economie grotendeels afhankelijk zijn van im/export en handel is een feit. Maar dat zijn we al eeuwen. Daarnaast zijn er ook nog eens duizend en een landelijke zaken (zoals, gezondheidszorg, migratie, veiligheid, belastingen, onderwijz, enz, enz, enz) die van belang zijn voor ons welzijn en die dus geregeld moeten worden. Daar wil ik graag invloed op uitoefenen.

De globalisering waar u zo hoog over opgeeft is minder groot in omvang dan menig eurofiel u wil doen laten geloven. Sterker nog: ze is mede door toenemend protectionisme behoorlijk op haar retour. We hebben het dan ook niet echt nodig. Als er een land bewezen heeft dat het handelsrelaties kan aanknopen, dan zijn wij dat wel. Daar hebben we Europa en andere organen niet voor nodig.,

kersenflap | 06-04-09 | 02:15

ben2man | 06-04-09 | 02:05

Triomfalisme vind ik weerzinwekkend. Bah..
Jij bent wat jij qua de islam propageert onwaardig.
Dikke vinger voor jou maar gefeliciteerd met de scalps die je voor je sekte gewonnen hebt.

joker.icm.ac.uk/wp-content/uploads/ima...

bottehond | 06-04-09 | 02:14

-edit | 06-04-09 | 02:06
Yeah.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 02:13

@ben2man | 06-04-09 | 02:07 :
Dat filmpje gaat helemaal niet over hoe je je geloof moet belijden, maar is een uitleg over wat "open-mindedness" is, en waarom gelovigen daar niet aan voldoen. En je weigering het te bekijken illustreert precies dat het volkomen de waarheid spreekt en waarom jij ultiem close-minded bent. Niet slechts narrow-minded, nee je wilt er niet eens een nieuw idee in toelaten door geen enkel ander idee ook maar te willen bekijken. Je hebt bewezen dat het filmpje volkomen klopt door het niet te bekijken. Bravo! Het hebt tegendeel bereikt van je wilde beweren.
(Een hele avond zinloos reaguren en het tegendeel bereiken: hoe voelt dat nu?)

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:13

kersenflap | 06-04-09 | 02:05
*Een ieder heeft in dit land het recht om te lezen, te schrijven en te denken en te zeggen wat hij/zij wil. De verantwoordelijkheid ligt bij wat men daar vervolgens mee doet.*
Bestrijdt ik dat ergens dan? Of ligt het aan uw vermogen tot begrijpend lezen? Meneertje "lul niet zo dom".

jatochnietdan? | 06-04-09 | 02:13

@Dirkstra | 06-04-09 | 02:11
Geyl!

Volidioot | 06-04-09 | 02:12

ben2man|06-04-09|02:03
Door het woord "Pislam" in je comment te gebruiken is duidelijk geworden dat jij geen moslim of aanhanger van de islam bent, maar een gewoon Hollands linksmensch!

Prins Pils | 06-04-09 | 02:12

Ongetwijfelt staat er morgen een uitgebreid verslag van dit fittietje op snotjoch en andere logs die willen bewijzen dat GS satan in eigen audi is.

de Graaf | 06-04-09 | 02:12

Overigens is de Bijbel gewoon een sexboek:
Hooglied 7:
"-Hoe schoon zijt gij, liefde;
hoe heerlijk onder wat men verlangen kan!
-Ja, uw ranke gestalte is als een palm,
en uw borsten zijn als dadeltrossen.
Ik zeide: Ik wil die palm beklimmen
en zijn vruchtentrossen plukken.
Mogen uw borsten als druiventrossen zijn,
de geur van uw adem zij als appels,
uw verhemelte als de kostelijke wijn..."

Dirkstra | 06-04-09 | 02:11

@koerbagh ® | 06-04-09 | 02:05
Je vraagt naar bewijzen voor een geloof? Wa's dat voor onzinnige vraag? Een bewezen geloof kan immers nimmer een geloof zijn. Dat snap ik zelfs, als über atheïst.

-edit | 06-04-09 | 02:10

@kersenflap | 06-04-09 | 02:05 :
Technisch gezien is het ook niet verboden, maar de staat heeft het copyright geclaimd en het mag niet herdrukt en verspreid worden. In een antiquariaat zijn de vooroorlogse drukken gewoon verkrijgbaar en verhandelbaar en je kan het in de bibliotheek lenen (als het daar niet op de plank staat kun je het aanvragen).

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:09

seven | 06-04-09 | 02:04
No man. Tell me later about it. Of ik lees t morgen wel. Slaap ze!

ben2man | 06-04-09 | 02:09

Jongens 't was leuk en all maar i'm Wild 'n Out.

En nee koerbagh ik ga niet de zoveelste filmpjes van jou bekijken die mij gaan uitleggen hoe ik mijn geloof beleid/moet beleiden. Als je aan zulke indoctrinatie wil meewerken ben je zelf schuldig aan haatzaaiing e.d. daar schieten we niks mee op.

Tot ooit!

ben2man | 06-04-09 | 02:07

@jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:59
Dat vind ik ook. Van mij mag het verbod op mein kampf vandaag worden opgeheven. Een mens doet met een boek wat ie wil, zo blijkt uit de praktijk. Boeken zijn nooit gevaarlijk. Het zijn altijd de mensen.

-edit | 06-04-09 | 02:06

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:45
Lul niet zo dom!
Mein Kampf is vlak na de oorlog verboden om het nazisme niet verder te laten doorwoekeren. Destijds misschien een logische stap, maar tegenwoordig volstrekt onlogisch en ook niet meer van deze tijd. Daarnaast met de (technologische) kennis van tegenwoordig ook nog eens volstrekt onhoudbaar.

Een ieder heeft in dit land het recht om te lezen, te schrijven en te denken en te zeggen wat hij/zij wil. De verantwoordelijkheid ligt bij wat men daar vervolgens mee doet.

kersenflap | 06-04-09 | 02:05

bottehond | 06-04-09 | 01:57
Bottehond gedisst. Haa ha la la la!
Je bent afgedreven van de inhoud. Oftopica numera una! Weg met de zee! Ayaan gaat met je mee! Die zijn we nooit meer terug.

ben2man | 06-04-09 | 02:05

Ik had hier een Chinese wijsheid willen plaatsen, maar laat ik het maar bij een boerenwijsheid laten: " De domste boeren kweken de dikste patatten "

Bron: vrij naar Opa DANNY3960

DANNY3960 | 06-04-09 | 02:05

@ben2man | 06-04-09 | 01:59 :
Kijk de filmpjes nou gewoon. Je kan het niet bekeken hebben, je hebt in de tijd die het geduurd zou moeten hebben meerdere malen gereaguurd: dat neemt ongeveer de tijd die het filmpje duurt: wie is er de onbetrouwbare en leugenachtige gesprekspartner? Ik niet: ik heb alle onzin die je hier hebt geplempt bekeken. Ik heb je heel serieus gevraagd naar je bewijzen voor je geloof. Kun je niet produceren: nou jammer, heb ik geen redenen om daar iets van aan te nemen. Simpel zat.
Jij bent degene met claims, niet ik. En die claims worden ook nog eens weersproken door je heilige boekje. Tja, dan wordt je niet erg serieus genomen, maar dat ligt niet aan mij, maar aan jezelf.

koerbagh ® | 06-04-09 | 02:05

Toch de burelen een uurtje of wat standje rood. Paar vraagjes verder blijkt het een komisch talent.. tsja

de Graaf | 06-04-09 | 02:04

ben2man | 06-04-09 | 01:53
Ik begrijp wel wat religie is. Kwam tot mijn 12e elke week in de RK kerk.
Ken je de FSM religie?

seven | 06-04-09 | 02:04

@kersenflap | 06-04-09 | 01:53
Een land als Nederland is voor zijn welzijn en welvaren voor het grootste deel afhankelijk van de ontwikkelingen in het buitenland. Wie er in 0031 aan de macht is, heeft slechts marginaal invloed daarop. Zoals een plaatselijke wethouder zijn stad kan besturen binnen de landelijke regels, zal een plaatselijke regeringsleider zijn land kunnen besturen binnen de internationale mores. Soms zijn de zaken heel simpel.

-edit | 06-04-09 | 02:04

Tegen de malloten hier boven, Rasmussen stemt er me in omdat hij weet dat hij volgens Deense wet er niets aan kan doen. Deze zet is briljant ! En die 3 posities hebben keine invloed.

Anarki | 06-04-09 | 02:04

bottehond | 06-04-09 | 01:59
Wilders zijn uitspraken gebruiken? Wilders? die man weet (na vandaag) nog minder dan jij van de islam man. Hij heeft het over een andere religie, gesticht door tukkers als wapen voor massa-slavernij, genaamd Pislam. Deze dingen worden nog altijd door elkaar gehaald. Triest he die berichtgeving, I know! I know.

ben2man | 06-04-09 | 02:03

bottehond | 06-04-09 | 01:59
Tis Wim, de echte welteverstaan.

de Graaf | 06-04-09 | 02:02

de Graaf | 06-04-09 | 01:59
Agh have it your way.
-Ha heb ik ze ff goed te pakken ofniet! *box*-

ben2man | 06-04-09 | 02:01

koerbagh ® | 06-04-09 | 01:49
Goed verhaal, spot on..

seven | 06-04-09 | 02:01

de Graaf | 06-04-09 | 01:50
Je bedoelt als ik het volkomen met zijn standpunten eens ben / meer eens dan met welk andere partij dan ook. Tuurlijk.. wie ben ik om hem te beoordelen op zijn overtuiging. Misschien is het wel een toffe gast/vrouw.

ben2man | 06-04-09 | 02:01

Leest den Bijbel! Het boek voor u!

Dirkstra | 06-04-09 | 02:01

-edit | 06-04-09 | 01:56
Beiden zijn slechts boeken. In tegenstelling tot wat men denkt zijn boeken uiteindelijk niet zo machtig. Anders kan je alles wel serieus gaan nemen.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:59

de Graaf | 06-04-09 | 01:41
Beiden tolereer ik. Provoceren was nog nooit zo leuk!

ben2man | 06-04-09 | 01:55

Maak een koran zo dik als de `donnald duk` en je vindt me aan je zijde.
Maak een betekenend gebaar, dude. Anders ben je een farce.

www.youtube.com/watch?v=coZ8Mp11EOI&am...

bottehond | 06-04-09 | 01:59

koerbagh ® | 06-04-09 | 01:49
Heb jij een soort van invincibility shield ofso? Want kortzichtig zijn is iets volkomen menselijks hoor. Het kan je echt overkomen jongen. Zeker als je allemaal beweringen durft te doen over onderwerpen waarin je je niet genoeg verdiept. Klaarblijkelijk.
Pff, stuurt ie een youtube filmpje op me af, alsof ie dan gered is. Als atheistje schuilen achter zo'n filmpie? Je doet je mededenkers schande aan.

ben2man | 06-04-09 | 01:59

ben2man | 06-04-09 | 01:55
Complimenten voor je inleving, uitmuntende acteerprestatie!

de Graaf | 06-04-09 | 01:59

ben2man | 06-04-09 | 01:53
Je begint met dubbele tong te tijpen dus mijn vermoeden dat je net zo gelovig bent als het peerd van ome Loeks lijkt te kloppen.

Proost Gerrit!

de Graaf | 06-04-09 | 01:57

ben2man | 06-04-09 | 01:47

Haha. Jouw sekte heeft niets met geloven te maken, maar wel alles met onderwerping. Nomen est Omen, dude.
Sticht een offiviele staatsislam in 0031, pas te veranderen in het jaat 3000. Dán ben je geloofwaardig bezig.
En laat KIadder Abdollah dan buiten de staatscommissie ter zake en verzoek Hassnae Bouazza zitting te nemen, samen met haar visionaire broertje Hafid.

bottehond | 06-04-09 | 01:57

@jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:45
Dat is opzich waar, maar we moeten eveneens het feit onder ogen zien dat de koran een boek is dat van een andere orde gevonden wordt dan Mein Kampf. Of je het daar mee eens bent, is ook een vraag van een andere orde.

-edit | 06-04-09 | 01:56

de Graaf | 06-04-09 | 01:41
Beiden tolereer ik. Provoceren was nog nooit zo leuk!

ben2man | 06-04-09 | 01:55

Prins Pils | 06-04-09 | 01:41
Waar staat die vers? De islam?

ben2man | 06-04-09 | 01:54

-edit | 06-04-09 | 01:46
Veel te ver gezocht.
Het zijn toch echt hoofdzakelijk lokale factoren die een rol spelen bij het welzijn van een land. Als ik uw redeneertrant volg, kan ik net zo goed niet gaan stemmen voor de 2e kamer verkiezingen.

kersenflap | 06-04-09 | 01:53

Zalig zijn de armzaligen van geest, want zij zullen het koninkrijk der hemelen beërven. Het blijft een klassieker.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:53

seven | 06-04-09 | 01:39
Het is veel duidelijker aan deze kant.
God bestaat maar ziet dat mensen helemaal niet in hem geloven. Wat doe je dan? Juist ja. Zo kwamen de heilige schriften waaronder uiteindelijk de Koran e.d.
Maar intelligent als jullie zijn vraag je je nu af, waarom zien we hem niet gewoon of iets dergelijks.
Nou, waarom wel? Wat is het nut ervan om te bestaan naast een God die jouw gemaakt heeft.. of nog beter.. Waarom maakt die God dan mensen.. (kijk zo kom je aan het vragen en vragen) God stelt mensen op de test zegt de islam. Klinkt misschien niet logisch, maar het maakt wel duidelijk waarom hij zich niet gelijk openbaart. Nou en als je maar vaak genoeg vragen blijft stellen en antwoorden vind in de islam, ben je onderhand wel zo'n beetje een overtuigd en gelukkig moslim. Jaja ook anno 2009 kan dat. Niks raars, gewoon hiero.

ben2man | 06-04-09 | 01:53

@Rammstein | 06-04-09 | 01:48
Ik wil ook wel uit de Bijbel citeren, hoor, als dat beter valt....

VanFrikschoten | 06-04-09 | 01:51

ben2man | 06-04-09 | 01:47
Het gaat nu even niet om vernauwing wat betreft visie maar een concreet gevolg van je overtuiging.

Als de lijsttrekker van jou partij vrouw of homosexueel is, stem je dan nog op die partij?

de Graaf | 06-04-09 | 01:50

@ben2man | 06-04-09 | 01:47 :
Jaaaaa, daar zat ik op te wachten: het "atheisten-zijn-narrow-minded" argument.
Eat this sucker: www.youtube.com/watch?v=T69TOuqaqXI

koerbagh ® | 06-04-09 | 01:49

*Zucht en gaat dromen over een religieloze wereld*

moesh | 06-04-09 | 01:48

paardenrimmer | 06-04-09 | 01:43
Ik kan niet echt chocolade maken van uw warrig taalgebruik. Maar ik heb géén ziel en voel mij daar uitstekend bij. Dank u.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:48

VanFrikschoten | 06-04-09 | 01:38
Ah, daar ben je weer ......
*aus*

Rammstein | 06-04-09 | 01:48

@ben2man | 06-04-09 | 01:45
Net vertelde je nog dat homofilie een keuze is.

CoJoNes | 06-04-09 | 01:48

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:36
ziel geweest? in wat voor fase in uw vorig leven aangezien u erkent dat een mens geen ziel heeft en een baby helemaal niet..

paardenrimmer | 06-04-09 | 01:47

de Graaf | 06-04-09 | 01:37
Spreek niet voor andersdenkenden. Gelovigen zijn volledig overtuigd van het wezen van God, maar kunnen dit nooit bewijzen natuurlijk. Ze weten wel dat ze het willen geloven en hebben daar allemaal hun redenen voor. Of je dat nou begrijpt of niet.
Atheisten zijn wat dat betreft wel narrow-minded, anders dan gelovigen jegens atheisten.. niks om trots op te zijn overigens.

ben2man | 06-04-09 | 01:47

@kersenflap | 06-04-09 | 01:41
Denken in 'het belang van het land' in deze open, geglobaliseerde wereld, is veel te bekrompen. Landen bestaan slechts in de (no pun intended) bos-atlas. Als de economie in de USA omvalt, vallen wij ook om, om maar een simpel voorbeeld aan te halen.

-edit | 06-04-09 | 01:46

@progressief | 06-04-09 | 01:41
Wij zullen morgen tijdens de evaluatie eens even flink uitvogelen wie dat nu weer getypt heeft....

VanFrikschoten | 06-04-09 | 01:46

Zucht. Nog één keer. Indien een maatschappij een boek kan verbieden op de gronden waarop Mein Kämpf is verboden zou men op de zelfde gronden de koran kunnen verbieden. Of men dat wil is een vraag van een andere orde.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:45

tipo | 06-04-09 | 01:40
Haha op de man spelen ;)
lang verhaal bentheman werd ben2man

ben2man | 06-04-09 | 01:45

progressief | 06-04-09 | 01:34
Je kan geen geloof verantwoordelijk stellen voor menselijke daden.
Dat is alsof je Gerard Joling het kwalijk neemt dat ie homo is.. precies het is gewoon onlogisch!

ben2man | 06-04-09 | 01:45

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:36

ziel geweest? in wat voor fase aangezien uw vorig leven aangezien u erkent dat een mens geen ziel heeft en een helemaal niet

paardenrimmer | 06-04-09 | 01:43

ben2man | 06-04-09 | 01:34

Ook hier loop je weer een uitermate naar toontje aan te slaan. Dat mag, maar zegt mij dat je niet anders bent dan al diegenen die jou en je geloof beschimpen. Die starre ondertoon en morele verhevenheid in combinatie met je gepachte waarheden maken je tot een verwerpelijk misbaksel Gods. Heb ik zojuist van Hoger Hand vernomen. Hij sprak: "Sorry, drs Gelul. Foutje. Bennie had er niet mogen wezen. Neem het niet al te serieus. Ook hij zal op een dag raar opkijken ".

*out*

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:43

*Pleit voor preview functie en edit knop*

seven | 06-04-09 | 01:42

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:33
Ok je meent het. Punt uit. Je verdient mijn volledige restecp! Excuses voor mijn sarcasme.

ben2man | 06-04-09 | 01:42

Pearly | 06-04-09 | 01:34

Maar met je intuitie is niets mis.

leadershipinstitute.files.wordpress.co...

Als je de biologisch voorgeschreven kritische afstand in acht neemt is zo´n hund qua design slim.
Net of ie wakker is als hij slaapt.

bottehond | 06-04-09 | 01:42

ben2man | 06-04-09 | 01:39
Nu we er toch nog zijn, vrouwen de baas of een homo premier?

de Graaf | 06-04-09 | 01:41

ben2man|06-04-09|01:31
Islam is niet alleen een geloof, maar blijkt in de praktijk ook een politieke stroming te zijn met als doel wereldheerschappij!

Prins Pils | 06-04-09 | 01:41

Potverdomme Frik!
Je grapjes maak je voortaan lekker hier, ja?!?

"Zo is het ook niet geoorloofd om een schot hagel door het dak van buurman Bolderbast te jagen en er vervolgens de tuinslang op te zetten omdat dit staat beschreven in de Donald Duck uit 1975…"
bron: andere hoek van het internet
auteur: Frik

progressief | 06-04-09 | 01:41

VanFrikschoten | 06-04-09 | 01:26
En daar ben ik het volkomen met u eens.
Het verbieden van de koran is achterlijk en niet realiseerbaar plan dat bovendien niet past bij onze democratische, vrije samenleving.

Ik blijf het jammerlijk vinden dat Wilders dit ooit geopperd heeft, want het is voor veel politiek geëngageerde mensen net even die blokkade om niet op de PVV te gaan stemmen. Dit geldt echter niet voor mijzelf, aangezien ik het belang van het land nu even belangrijker vind.

kersenflap | 06-04-09 | 01:41

de Graaf | 06-04-09 | 01:28
De graaf, vriend, wil je die laatste weddenschap met me aangaan? Pff.. save your piggy bank money.

ben2man | 06-04-09 | 01:40

Hee Ben, Two Men, klinkt dat niet een beetje gay?
*Van 2 Bennen gaat dromen*

tipo | 06-04-09 | 01:40

lijden

seven | 06-04-09 | 01:40

de Graaf | 06-04-09 | 01:22
Geloof is een ondekkingsreis..
Meer weten, check EO.nl en doe mee met de quiz en wie weet win jij een te gekke meet&greet!

ben2man | 06-04-09 | 01:39

Als je de geschiedenis goed leest kan je inderdaad zien dat voordat de islam zich
ben2man | 06-04-09 | 01:27
In een eerdere post had je het erover dat islamieten net mensen zijn. (of was dat een ander? soit) En je verdedigt je religieuze overtuiging. Misschien is het nog verstandiger om het op te nemen voor de mens? Mensen, volken hebben vaak te leiden gehad aan een islamitische overheersing. Niemand gaat daar op vooruit, en de moslim zelf lijdt daaronder nog relatief het meest. Het is een fabel bedoelt om je te onderdrukken door de religieuze leiders en de dictators die de religie gebruiken als simpele tool.
Ik heb eerder dit argument neergelegd.
in de Arabische landen kende veel vooruitgang voordat de islam zich er ging vestigen. Alexandrië was zelf een tijdlang het centrum van de wetenschap. Echter toen de islam in Egypte ging domineren was het met die vooraanstaande positie snel gedaan. Europa had daarna de verlichting, iets wat voor Europa de basis legde voor veel vooruitgang in veel opzichten. Als je een verstandig mens bent zie je dat de religie islam in de Arabische regio vele malen meer schade heeft veroorzaakt dan vooruitgang. En waarom? Er is immers geeneens een schepper, we zijn ontstaan door evolutie, dat staat vast. Dus laat staan dat Allah echt bestaat, behalve als tekst in boeken of tussen de oren. Grote prijs dus die de islamitische volken betalen voor dat waanbeeld niet?

ps deze link geeft in een relatief kort tijdsbestek weer wat de islam zelf hun gelovigen en volkeren aandoet. Bolkestein vs Ramadan cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/id/NMO/... zie voor meer uitleg over dit debat seven | 06-04-09 | 00:31

seven | 06-04-09 | 01:39

_out_ *zwaait*

Pearly | 06-04-09 | 01:38

@ben2man | 06-04-09 | 01:34 :
Dan zijn we klaar.
"What can be asserted without evidence can also be dismissed without evidence."
Het is dus dan ook geen enkele basis om iets te beweren of om een ander iets op te leggen. Hou daar dan ook mee op. Jou jihad is dan niet hier op GS tegen de vermeende Wilders-stemmer maar tegen de jihadi's en haatbaarden in elke haatkeet ter wereld die wel geweld en haat tegen andersdenkenden prediken uit naam van allah (wtf) en zijn profeet (nsfw).

koerbagh ® | 06-04-09 | 01:38

Openbare klabanusvertoningen zouden voorbehouden moeten zijn aan mensen van onder de twintig. Maar daar hoor je de regering dan weer niet over....

VanFrikschoten | 06-04-09 | 01:38

tipo | 06-04-09 | 01:28
En jij bent dan diegene die voor mij tot voor kort nog een fenomeen leek; de nuchtere Hollander. Wat je net aangaf is volkomen discutabel!

ben2man | 06-04-09 | 01:37

VanFrikschoten | 06-04-09 | 01:26
Ik vind U daar een stuk beter te volgen dan hier.
No offence.

Rammstein | 06-04-09 | 01:37

Wat voor bentoman (Bubbanick trouwens) opgaat geldt voor alle gelovigen. Eigenlijk geloven ze helemaal niet in een opperwezen omdat zelfs zij dat idee volkomen ridicuul vinden. Het is intellectuele luiheid en machtshonger dat dit soort uitwassen in stand houdt. Andries is voor Darwin, bentoman ook?

de Graaf | 06-04-09 | 01:37

*uit*

progressief | 06-04-09 | 01:37

paardenrimmer | 06-04-09 | 01:34
Ik ben er zelf één geweest. en tot op heden ten dage geen spoor van een ziel te ontdekken bij ondergetekende.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:36

ben2man | 06-04-09 | 01:31
Opleggen van wil aan anderen = ideologie
Toe-eigenen van macht uit de eigen naam = politieke beweging
Ontnemen van vrijheden = sekte

Kies maar.

progressief | 06-04-09 | 01:34

bottehond | 06-04-09 | 01:33 ik hoorde alleen maar jezus.
vertel ff de cloe
hahaha word je nooit wanhopig ik snap je links zelde he

Pearly | 06-04-09 | 01:34

koerbagh ® | 06-04-09 | 01:26
Kan ik niet, heb je dat nog nooit gehoord van een gelovige?
Whaha, je kennis is beschamend laag.
Gelovigen beweren nooit dat ze kunnen bewijzen dat het God bestaat, maar dat ze erin geloven. Dat geeft hen de kracht om door te zitten. Een soort van azijn wat jij dagelijks gebruikt om weer forums vol te spuwen met je mannelijke krachtpatserijen.

ben2man | 06-04-09 | 01:34

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:31

en u wel, wat voor bewijs heeft u dat een baby geen ziel heeft?

paardenrimmer | 06-04-09 | 01:34

@ben2man | 06-04-09 | 01:31 :
Jouw geloofsgenoot in Jeruzalem aanbad destijds een zekere Oostenrijker die leider was van het Duitse rijk.
www.freedomszone.com/archives/2006/08/...

koerbagh ® | 06-04-09 | 01:34

ben2man | 06-04-09 | 01:31
Tsss. De Oorlog. Voor een dergelijk zwaktebod is zelfs een naam.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:33

@Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:28
Eensch... Helemaal. Kennelijk heeft de menschheid behoefte aan een portie gebakken lucht op zijn tijd. Geeft (valse) hoop in bange dagen.

-edit | 06-04-09 | 01:33

ben2man | 06-04-09 | 01:27

Je bent echt een beetje hysterisch, Ben. Ik probeer zonder naar te doen en met alle respect die ik kan opbrengen voor medemensen een gedachtewisseling met je te houden en dit is wat ik krijg? Je bent islam onwaardig heb ik zojuist van hoger hand vernomen.

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:33

Pearly | 06-04-09 | 01:31

Doe es concreet?

bottehond | 06-04-09 | 01:33

wat een kutnr ik heb ze wellis leuke muziek zien maken

Pearly | 06-04-09 | 01:32

@ethan_joy | 06-04-09 | 01:24
Stellig, wellicht. Maar het ligt niet zo heel ver van de werkelijkheid. De zaken die er minder toe doen mogen anderen afhandelen. Als Obama er belang bij heeft dat Turkije tot de EU toetreedt (en dat heeft ie) dan treedt na wat getouwtrek voor de lokale bühne, Turkije toe tot de EU. Let maar op. Niet dat ik het wil, maar dat doet niet ter zake. Je hebt namelijk interne 'democratie' en wereldpolitiek. Het laatste heeft andere belangen en andere machtsmiddelen. Doe je niks aan.

-edit | 06-04-09 | 01:32

bottehond | 06-04-09 | 01:30 jezus

Pearly | 06-04-09 | 01:31

Een baby een ziel? Een mens überhaupt. Jaja het zal wel. Of niet natuurlijk.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:31

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:14
He? Leert u dan niets? Islam = een geloof... Moslims beleiden dat geloof. Maar er is geen garantie dat ze het altijd állemaal goed zullen beleiden. Bovendien betrek je oorlogsgebieden erbij, wat smerig.. hoe vonden je grootouders de Duitsers vroeger?

ben2man | 06-04-09 | 01:31

Nog zoiets. Nu een item over de hoge kindersterfte in Nederland. het is de schuld van de gynaecologen en de oude moeders. Geen woord over de extreem hoge kindersterfte bij allochtone inteelthuwelijken. Typical. Zelfs wetenschappelijke onderzoeken worden waardeloos door politiek correctisme.

CoJoNes | 06-04-09 | 01:30

Pearly | 06-04-09 | 01:22

Dit is die Jezus..

www.youtube.com/watch?v=fCmMLt-_Cos

Denk er maar es goed over na.
Laten we het individualisme beter heilig verklaren.
Een doel om collectief te verdedigen.

Ben best benieuwd of je deze voor sommigen cryptische taal snapt....

bottehond | 06-04-09 | 01:30

@progressief | 06-04-09 | 01:27
Wij zijn schoorvoetend de wijde wereld aan het verkennen. Enige gepaste teruggetrokkenheid is daar bij geboden....

VanFrikschoten | 06-04-09 | 01:29

ben2man | 06-04-09 | 01:24
Een baby kan niet denken, hmmm. Behoorlijk boude stelling meneer.

En dat argument dat de ziel na de geboorte wordt geupload door iets of iemand komt nou niet bepaald sterk over. Maar het laatste stukje tekst gaf de doorslag; U bent helemaal niet gelovig en dat weet U donders goed.

de Graaf | 06-04-09 | 01:28

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:22
Ha waarom zou u, speculeren en misinformatie verzamelen is toch veel handzamer voor de toekomst! Heil Wilders!

ben2man | 06-04-09 | 01:28

-edit | 06-04-09 | 01:26
Bleek ook een hoop gebakken lucht te zijn, die aandelen.

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:28

@ben2man | 06-04-09 | 01:14
Daar zijn gasten als Tariq Ramadan mee bezig. Dat is iemand die secularisme verwerpt, mensenrechten een product van Westers imperialisme vindt en bij voorbaat respect voor de Islam opeist. Alsof hij respect voor afvalligen, vrouwen, Joden en homo's heeft. Met zijn consistentie.
.
Ik zaai geen haat. Ik heb alle mensen even lief. Ik zeg alleen dat ze enkele dogma's bij de voordeur moeten laten staan, willen ze het gezellig houden. That's all.

tipo | 06-04-09 | 01:28

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:11
Wejoooo0o0o0o0.. mensen
ik.. ik geloof niet..
die post, wejoo0o0o0
Ok ok ik word te blij.

Maar het is toch echt mogelijk! Wat een doorbraak, je bent volkomen nuchter en respectvol en kalm in je post. En het was misschien nog gemeend ook! Je antwoord dan maar: (niet leuk maar het is zo.)

Nou gelul, heel simpel, je kan het niet zien horen voelen of weten maar het is iets dat ja.. hmm hoe moet ik dat zeggen het is iets.. het .. het heet geloven.

ben2man | 06-04-09 | 01:27

VanFrikschoten | 06-04-09 | 01:26
Oh

progressief | 06-04-09 | 01:27

@botte
De strategie van Obama is nog vele malen briljanter. Kijk maar naar het NOS journaal, alle aandacht gaat uit naar het 'nobele' streven om kernwapens de wereld uit te krijgen. 'Europa is blij met Obama', kwezelt Astrid Kirsipuu. Barosso staat met een rigide frik Obama veren in z'n ster te duwen. Obama wil zelfs zonne- en windenergie gaan bevorderen.

Europa kust de grond waar deze intrigant op gelopen heeft en de NOS strooit rozenblaadjes op zijn pad. Volledig kritiekloos, Obama is God. Obama is Jezus.
Niemand, maar dan ook niemand, heeft het over de weerzinwekkende bemoeienis, en de verstrekkende implicaties daarvan, met de EU politiek. Gelukkig zijn de Jappanners en Oceaniers niet onder de indruk. De dollar blijft verliezen tov andere valuta.

CoJoNes | 06-04-09 | 01:27

VanFrikschoten | 06-04-09 | 01:16
Hee Frik, wat ben je heerlijk rustig vanavond.

progressief | 06-04-09 | 01:27

ben2man | 06-04-09 | 01:24

Dat een baby een ziel heeft, ok. waar haal jij de wijsheid vandaan dat God dat heeft gedaan? Toch niet weer uit een boek, he?!

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:26

@bottehond | 06-04-09 | 01:19
Al zal Jezus Christus zelf op Wilders gaan stemmen. Wij verdommen het.
Uitleg alhier op nummer 12:
www.standejong.nl/2009/04/05/pvv-blijf...

VanFrikschoten | 06-04-09 | 01:26

@ben2man | 06-04-09 | 01:19:
Begin eens te bewijzen (harde feitelijke bewijzen) dat:
A) god (allah) bestaat.
B) die god via Gabriel gesproken heeft, tot 3x toe, tegen een analfabete failliete zakenman in Mekka
C) die Mohammed dat niet uit z'n duim gezogen heeft
D) die Mohammed niet stukjes Bijbel heeft gehoord en dat vermengd met oud-Jemenitisch geloof in een maangod waarvan een sekte in een tempeltje in Mekka een meteoriet aanbad.
en dan voor mijn amusement:
E) Hoe het kan dat jij een anderhalf uur durende film in 10 minuten kan bekijken.

Begin eens met die claims te bewijzen, werken we daarna vers voor vers de koran uit. Ook diegenen waarin wordt opgeroepn vrouwen te onderdrukken, ongelovigen en homo's af te slachten of als slaven te houden. Deal?

koerbagh ® | 06-04-09 | 01:26

Ik zal mij en alles wat mij dierbaar is tot de laatste snik verdedigen wanneer ik mij onderwerpen moet aan iets wat ik niet kan zien/voelen/ruiken/volblaffen
Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:17

Vrijwel iedereen heeft zich onderworpen aan schimmige aandelenpakketten, die ze nooit zien, voelen of ruiken. Om over volblaffen maar te zwijgen. Is ook een soort geloof, op de keper beschouwd.

-edit | 06-04-09 | 01:26

Prins Pils | 06-04-09 | 01:24
Helemaal zelf bedacht?

progressief | 06-04-09 | 01:25

-edit scherp moet zijn: stellig

ethan_joy | 06-04-09 | 01:25

WIL AMERIKA EUROPA UITLEVEREN AAN DE ISLAM?
Turkije heeft tijdens de NAVO-top haar ware islamitische gezicht aan Europa getoond.
Waren er nog naïeve politici die dachten dat Turkije een seculiere staat met westerse denkbeelden was, met deze ordinaire chantage door Erdogan zijn ook deze mensen weer in de werkelijkheid beland. Sprookjes bestaan niet en zeker niet de sprookjes die islamitische politici ons willen doen geloven. Uit deze keiharde confrontatie is duidelijk gebleken waar het islamitsche hart van Turkije ligt en dat is duidelijk niet de Westerse samenleving waar wij nu nog steeds de freedom of speech en andere zaken uit de erfenis van de verlichting hoog in het vaandel dragen. Dat de NAVO onder leiding van Amerika nu is gezwicht voor het islamitsiche Turkije van Erdogan geeft natuurlijk wel te denken. Wat is de politieke agenda van deze nieuwe Amerikanse president eigenlijk en waarom zwicht hij zo gemakkelijk voor deze chantage? En wat heeft hij Erdogan beloofd voor het akkoord gaan met de benoeming van Rasmussen? Gaat hij straks Europa onder druk zetten om het grote islamitische Turkije toe te laten tot de Europese Unie? Turkije ligt (voor ca. 97%) geografisch niet in Europa en heeft dus noch geografisch, noch cultureel, noch religieus iets gemeen met de inwoners van Europa. Verder is ook nu weer eens duidelijk gebleken dat bij een eventueel EU-lidmaatschap van Turkije onze westerse normen en waarden met voeten getreden zullen worden.
Moeten wij hier misschien denken aan een voorgekookt opzetje van Amerika en Turkije? Je zou haast nog gaan geloven in allerlei complottheorieën! Dat klink bizar, maar als je naar de geschiedenis kijkt is de waarheid soms bizar!

Prins Pils | 06-04-09 | 01:24

-edit | 06-04-09 | 01:20
*Het zijn Obama, Putin en Hu Jintao die uitmaken wat er met de wereld gebeurt. Face it.*
het leek mij wat te scherp geformuleerd jou tegel

ethan_joy | 06-04-09 | 01:24

Pearly | 06-04-09 | 01:22
woorden

paardenrimmer | 06-04-09 | 01:24

de Graaf | 06-04-09 | 01:10
de Graaf. Kan een baby denken? Is een baby dus moslim? gaat moeilijk hè. Maarr slimpie dat neemt niet weg dat God hem een ziel geeft/zal geven (althans dat geloof je dan hè; wat een rare mensen he..).

ben2man | 06-04-09 | 01:24

bottehond | 06-04-09 | 01:19

want?

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:22

Pearly | 06-04-09 | 01:10
bestrijd ze met woorden, is niet wijs om je te verlagen tot hun niveau, Halsema als voorbeeld nemend.

Ik vind het overigens goed dat operatie Iraqi dessert storm is afgeblazen en nu de aandacht meer gefocust is op afghanistan. Irak vind ik persoonlijk een invasie om olie en afghanistan gaat gedeeltelijk om papaver,

paardenrimmer | 06-04-09 | 01:22

stel dat obama de jezus is wie is dat toch de antichrist
wilders lijkt me zwaar te hoog gegrepen
obama de antichrist , wat is wilders dan geen jezus in iedere geval. we zitten best in een spectaculaire tijd volgens nostradamus
dan zit ik ook nog met mijn geweten als ik lekker wegga als wilders hier aan de macht komt ik tollereer geen apartheid
vermoeiend allemaal maar gelukkig zit het weer mee

Pearly | 06-04-09 | 01:22

ben2man | 06-04-09 | 01:19
*Ik zal je nog wel een hoop kunnen bijbrengen.*
Dat zou u wel willen. Maar ik denk niet dat ik iets van u aanneem. Evangelist.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:22

ben2man | 06-04-09 | 01:15
Even het discours afmaken. Wat betekent het voor de geloofwaardigheid van religie of bestaan van een opperwezen als je, zoals je zelf erkende, niet religieus bent geboren?

de Graaf | 06-04-09 | 01:22

ben2man | 06-04-09 | 01:15
Ik haal er maar twee grove misvattingen uit, geen vijf.
- de claim dat God niet bestaat
- de claim dat religie zich onderscheidt in xenofobie (terwijl dit een gezonde menselijke eigenschap is).

progressief | 06-04-09 | 01:21

bottehond | 06-04-09 | 01:14
Ik moest niet eens glimlachen. :(

ben2man | 06-04-09 | 01:21

@ethan_joy | 06-04-09 | 01:17
Ik vroeg niet om een conclusie, maar wat jij ermee poogde te zeggen, eigenlijk. Ben zelf niet zo van conclusies trekken over een paar seconden beeld zonder context. Da's altijd gevaarlijk.

-edit | 06-04-09 | 01:20

-weggejorist-

Jakscha | 06-04-09 | 01:20

bottehond | 06-04-09 | 01:14
*LOL*

kersenflap | 06-04-09 | 01:20

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:17

Je speelt met vuur. Come to yer senses.

bottehond | 06-04-09 | 01:19

ben2man | 06-04-09 | 01:17
Ik spreek voor mijzelf. Ik heb niet de pretentie voor een ander te spreken.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:19

koerbagh ® | 06-04-09 | 01:09
Ja kijk, met zulke video's, vind je het gek dat je zo'n bang bent man. Dat is toch geen islam. Ik zal je nog wel een hoop kunnen bijbrengen.

ben2man | 06-04-09 | 01:19

Pearly | 06-04-09 | 01:10

Wilders gaat Obama te lijf met klare taal... plus 5 zetels.
Dit schreeuwt om een debat over Rasmussen en Turkije.
Weten we gelijk hoe de hazen rennen in de TK, qua landverraad aan de islam
Jack van Gelder gaat op Wilders stemmen. Wist je dat, dear?
Denk na, for your own sake.
De schaamte voorbij was een monument van een hele generatie
En wederom zeer actueel...........

bottehond | 06-04-09 | 01:19

progressief | 06-04-09 | 01:15 Laten we voorop stellen dat het geen poging is de wereld te verbeteren omdat Obama
hij zei toch yes we can

Pearly | 06-04-09 | 01:19

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:06
Haha is er dan ook nog een rang ofzoeits tussen leken onderling. Jongens toch, ik mag hopen dat je voor jezelf spreekt.
Ranking with the Leken ofzo!

ben2man | 06-04-09 | 01:17

-edit | 06-04-09 | 01:14
conclusies trekken doe je zelf maar, we leven in een land vol vrijdenkenden nietwaar

ethan_joy | 06-04-09 | 01:17

ben2man | 06-04-09 | 01:15
Fuck, ik had de comment niet eens gelezen waar je op reageerde. Was even bezig te scoren tegen jou.
Skuzie.
*gaat even terug lezen*

progressief | 06-04-09 | 01:17

bottehond | 06-04-09 | 01:14

Mocht ie willen:-) Ik zal mij en alles wat mij dierbaar is tot de laatste snik verdedigen wanneer ik mij onderwerpen moet aan iets wat ik niet kan zien/voelen/ruiken/volblaffen

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:17

progressief | 06-04-09 | 01:01
Is het dan nooit mogelijk dat iemand op GS een onzin comment schrijft. Haha als ik ergens begrip voor kan krijgen.. dan toch dit!?

ben2man | 06-04-09 | 01:15

Wat zou de strategische gedachte zijn achter het pleidooi van Obama voor Turkije in de EU?
Laten we voorop stellen dat het geen poging is de wereld te verbeteren omdat Obama darwinzijdank geen wereldverbeteraar is. Wat valt hiermee te winnen?
- verlammen van de EU als slagvaardige concurrent? (is dat nog nodig)
- Turkije als eeuwige bondgenoot van het westen inlijven?

progressief | 06-04-09 | 01:15

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:11

Deze dhimmi/ verklaring, geheel vrijwillig, ga ik inlijsten.
Oh, Greaute ben2man, U scoort Uw eerste bekeerling!
Nog een duwtje en hij begrijpt dat moslim worden het enige effectieve antwoord op de Wildersfrage is.

bottehond | 06-04-09 | 01:14

ben2man | 06-04-09 | 01:09
*Jij en ik weten dat moslims alle mensen en culturen behoren te respecteren en tolereren*
Nee dat weet ik niet. Gaat u deze boodschap luidde verkondigen in Karachi, de Gazastrook, Teheran en Mekka. Probeer niet om mij te lijmen met deze flauwekul.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:14

@ethan_joy | 06-04-09 | 01:12
Ja?

-edit | 06-04-09 | 01:14

tipo | 06-04-09 | 01:04
tipo toffe gast. Je moet ook verder kunnen kijken dan je eigen landsgrenzen. We weten toch dat de hele vibe anders is daar (je snapt me?). Ik respecteer dan ook alle rechten die me worden verleend hier. Maar dat moslimleiders elders die rechten niet accepteren wil niet zeggen dat ze aan het rechte eind trekken. Je ziet tal van acties onder moslims zelf om dit soort dingen te veranderen. Juist daarom, moet jij niet aanzetten tot haat maar steun geven aan mensen die gelijkheid nastreven voor alle mensen. Overigens is de sharia ook weer aan interpretatie onderhevig. Dit soort dingen moeten dus besproken worden en daar zijn actieve moslims onder andere mee bezig.

ben2man | 06-04-09 | 01:14

@bottehond | 06-04-09 | 01:10
Het is altijd kudt om met de beide beentjes op de grond gezet te worden, botte. Ik snap dat je dat nu nog even niet prettig vindt. Wil je er over praten?

-edit | 06-04-09 | 01:13

ben2man | 06-04-09 | 01:09

Misschien is het slim voor jouw sekte om duidelijk te maken dat er een soort gedoogzone is die men Soeffies noemt. Of gaan die de eigentijdsche SA/ers worden, compleet met een Nacht van de lange Kromzwaarden=

bottehond | 06-04-09 | 01:12

ben2man | 06-04-09 | 00:59

Volgens mij hou jij hier toch echt de betogen. Ik vind het jammer voor je en voor veel andere moslims, dat je verantwoordelijk wordt gehouden voor leed dat door zieke lieden wordt veroorzaakt die ook nog jouw geloof beschimpen. Ook is het lullig voor je wanneer heidenen zaken belachelijk maken die voor jou belangrijk zijn. Toch dien je eea is goed te heroverwegen, want het geloof blijft weinig meer dan een stukje helderheid scheppen in de chaos van ons bestaan in de kosmos. Leg mij nou svp eens uit hoe het kan dat je eea gelooft?? Ik WIl wel,maar ik KAN het niet.

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:11

Pearly | 06-04-09 | 01:06
Vrees toch dat je voor langere tijd aan hem vast zit

ethan_joy | 06-04-09 | 01:11

maar wilders moet wel ff zijn grote waffel houden.
obama is niet zomaar wat he

Pearly | 06-04-09 | 01:10

ben2man | 06-04-09 | 01:07
Dus bij deze geef je toe dat het opperwezen niet in je *ziel* of whatever zat toen je werd geboren. Mooi, dit is een doorbraak kerel!

Besef je dat zelf eigenlijk?

de Graaf | 06-04-09 | 01:10

edit | 06-04-09 | 01:08

Dhimmi.
Verslaafd aan oud denken.
Stakker. Zo. Klaar met je provocaties?

bottehond | 06-04-09 | 01:10

paardenrimmer | 06-04-09 | 01:08 hier komen ze ook niet zomaar vanaf hier gaat de wereld toch vragen hoe en wat. dus ik denk die obama een plan heeft

Pearly | 06-04-09 | 01:09

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:56
Je graaft je eigen kuil. Jij en ik weten dat moslims alle mensen en culturen behoren te respecteren en tolereren. Ook hier geeft de islam dus geen enkele rechtvaardiging voor laffe acties. Wow! Das toch ff wat anders dan de Pislam van Wilders.

ben2man | 06-04-09 | 01:09

Obama heeft Turkije nodig als militaire uitvalsbasis ivm Iran en natuurlijk de zuidelijke gebieden van het voormalige USSR, en vergeet de olie niet.

Slappehap | 06-04-09 | 01:09

ben2man | 06-04-09 | 00:54
Dat zegt de imam

ethan_joy | 06-04-09 | 01:09

*gaat nachtmerrie krijgen*

progressief | 06-04-09 | 01:09

progressief | 06-04-09 | 01:07

Zou kunnen. Ze matchen geweldig en anders herinneren wij ze er wel aan.
Puike nieuwe jonge garde, trouwens voor GS.

bottehond | 06-04-09 | 01:09

Begrijp die verontwaardiging niet goed. Iedereen die een beetje sjoege heeft van internationale politieke verhoudingen snapt dit. Moet een beetje meewarig hoofdschudden om de luiden die denken dat dit met een andere regeringsleider helemaal anders gaat. Zijn we te klein voor en te onbelangrijk, menschen. Het zijn Obama, Putin en Hu Jintao die uitmaken wat er met de wereld gebeurt. Face it.

-edit | 06-04-09 | 01:08

Pearly | 06-04-09 | 00:53
yep
je bent tenslotte NAVO en je staat voor iets en ik vind dat turkije zich daar ook aan moet houden. En wie weet was Berlusconi wel bezig met een afsluitend gesprek(denk het niet). Het is wel baldadig om met eisen te komen als je geen lid bent. Maar dan kon de Navo bv ook de Armeense kwestie op tafel leggen. Daarom zeg ik de Navo is uiteindelijk de verliezer

paardenrimmer | 06-04-09 | 01:08

progressief | 06-04-09 | 01:03

Snap ik. De andere kant uitkijken is makkelijker.

bottehond | 06-04-09 | 01:07

bottehond | 06-04-09 | 01:05
Geinig he, dat hier van die koppeltjes ontstaan. Zouden Pearly en Apache over 30 jaar nog eens met affectie terugdenken aan het moment dat ze elkaar hier troffen?

progressief | 06-04-09 | 01:07

de Graaf | 06-04-09 | 01:02
Het was voor mij allemaal logisch. Ben zo opgegroeid maar pas later echt overtuigd geraakt. Eerste leuke vraag trouwens!

ben2man | 06-04-09 | 01:07

Kan die Dollef Jansen van de site af? Ik krijg de zenuwen van die kop, en helemaal als hij schijnt te zeggen: "Wat ben je mooi..." .

JumboXL | 06-04-09 | 01:06

@ben2man | 06-04-09 | 00:51:
Och, Tofuck Dibi is een closet-atheist, maar houdt de schijn nog een beetje op. Overigens zijn dat gevaarlijkste want die geven dekking voor fundamentalisme (zonder dat zelf te snappen.)
www.youtube.com/watch?v=J3YOIImOoYM

koerbagh ® | 06-04-09 | 01:06

bottehond | 06-04-09 | 01:05 haha je bent jaloers hoor nee hoor botte die indiaan is een kleuter . en jij bent toch me vriend haha

Pearly | 06-04-09 | 01:06

ben2man | 06-04-09 | 01:04
Dat maken, wij leken, zelf wel uit.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:06

bottehond | 06-04-09 | 00:55
Islam heeft haar dat aangedaan?

ben2man | 06-04-09 | 01:06

ApacheIndian | 06-04-09 | 01:04
Pearly | 06-04-09 | 01:02

Jullie hebben elkaar echt gevonden, he?
Verheugend en dat meen ik.

bottehond | 06-04-09 | 01:05

Wie weet waar in het betoog van [progressief | 06-04-09 | 01:01 ] de "n" dient te worden ingevuld?

progressief | 06-04-09 | 01:05

ApacheIndian | 06-04-09 | 01:00
Paranoia nee, wellicht wat hysterisch.

Rammstein | 06-04-09 | 01:05

@ben2man | 06-04-09 | 00:39
Als de Islam werkelijk liefde voor de mensheid inhoudt, dan zouden de OIC-landen niet zo veel problemen met de universele verklaring van de rechten van de mens hebben gehad. De grootste kritiek van Tariq Ramadan op de universele verklaring van de rechten van de mens is dat ze de 'nieuwe' (lees islamitissche) waarden niet automatisch overnemen en dat er geen menselijk plichten (lees: voorschiften uit de sharia) in opgenomen zijn. Terwijl Tariq Ramadan zijn mond vol heeft van consistentie en pluralisme, heeft hij een broertje dood aan secularisme. Dit, terwijl Europa heeft bewezen dat mensenrechten en secularisme de enige consistente weg naar vrede, veiligheid en humaniteit is. Uw geloofsgenoten hollen die vrede uit door het oprekken van de vrijheid van godsdienst en het verwerpen van secularisme ten koste van tolerante vreedzame mensen. De islam zet zo aan tot haat. Hier is decennialang gevochten voor de emancipatie van vrouwen, homo's, afvalligen en andersgezinden. De islam ondermijnt gelijke behandeling voor deze groepen en daarmee de vrede in Europa. De terroristische provocaties, de juridische jihad tegen islamcritici en de algemene behandeling van Europese meisjes in moslimwijken (bekijk de film la journee de la jupe) zet aan tot haat, geweld en uiteindelijk een onvermijdelijke oorlog. Zeg niet dat u niet gewaarschuwd bent.

tipo | 06-04-09 | 01:04

Pearly | 06-04-09 | 01:02
--
Lukt niet meer zo goed he dat afzeiken? proberen het morgen nog een keer... OK NOU GA IK ECHT MAFFEN!

ApacheIndian | 06-04-09 | 01:04

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 00:50
Leken, mogen nu eenmaal geen gerechtvaardigd oordeel veilen. Dus ook u niet.

ben2man | 06-04-09 | 01:04

de echte nederlander bestaat niet, toen was t al gebeurd

sitostick | 06-04-09 | 01:03

@ bottehond | 06-04-09 | 00:55
NSBGTS (niet suitbaar bevorens gaan te slapen, ofzo)

progressief | 06-04-09 | 01:03

Adversary | 06-04-09 | 00:47
Dat is het aard van het beestje he, *sarcastische-maar-misschien-toch-ook-ietwat-gemeende-knipoog*

ben2man | 06-04-09 | 01:03

Dankje voor je begrip.

ben2man | 06-04-09 | 00:54

Ik begrijp moslims heel goed. Hoewel ik hun sekte verwerp en hun pogingen om die te verspreiden aan de kaak wil stellen kan niemand mij ooit betrappen op moslimhaat. Integendeel: ik heb vaker mijn respect voor de briljante strategie die ze volgen uitgesproken. Wellicht dat ik daarom zo duidelijk zie wat zich ontwikkelt. Jouw sekte en haar sekteleden doen hun ding, ik doe het mijne.
Onderwerping of Vrijheid. Of Mohammed ooit bestaan heeft of niet doet kennelijk niet eens meer ter zake in dit conflict. Hij is een verzinsel. Bewezen.
Maar les jeux sont faits.
Jouw verslaving aan de sekte begrijp ik zelfs heel goed.
Geen dank, overigens. Ik neem jou in het geheel niets kwalijk.
Begrip is vanzerlfsprekend.

bottehond | 06-04-09 | 01:03

ApacheIndian | 06-04-09 | 01:01 ja ik droom dat je gestenigt wordt door obama himself.daag kleuter

Pearly | 06-04-09 | 01:02

@Drs.. Gelul | 06-04-09 | 00:50:
Dat doet er ook niet toe, zolang ze wekelijks op vrijdag naar de haatkeet gaan en de preken horen die rechtstreeks worden gedicteerd uit hetzij Saoedi-Arabië of Iran zal de gemiddelde islamiet dat geloven. En ze zullen niet wagen dat te betwijfelen, want op afvalligheid staat (how convinient!) de doodstraf.

koerbagh ® | 06-04-09 | 01:02

Kijk, die Turken weten tenminste hoe je moet onderhandelen.
Maar uiteraard is degene die buigt voor dit soort eisen geen knip voor zijn neus waard.
Ach iedereen wint toch...

da wizard | 06-04-09 | 01:02

ben2man | 06-04-09 | 00:54
Niemand wordt gelovig geboren.
Leg dat eens uit.

de Graaf | 06-04-09 | 01:02

Pearly, paardenpoep, ik ga maffen

enne pearly... handen boven de dekens he? als je van me droomt.

ApacheIndian | 06-04-09 | 01:01

Maw ik spuug nog niet:-)

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:01

Wrong. Er zitten zo'n 5 grove onwaarheden in uw betoog. Ik ga ze niet eens benoemen, ga je maar eens verdiepen. Het is zo triest dat ik me moet verantwoorden tegenover mensen zoals jouw. Alsof ik met de duivel praat.
ben2man | 06-04-09 | 00:42

Kijk, dat is nu wat eraan schort. Je voert geen faire discussie en probeert inhoud te mijden. Erg gemakkelijk als je niet het lef hebt je standpunten te verdedigen en wanneer je niet geinteresseerd bent in de meningen van anderen. Dit duidt op een narcistische persoonlijkheid. Niet onlosmakelijk verbonden met geloof, maar het is een nuttige eigenschap voor gelovigen. Als er kritiek komt, dan gooi je het op belediging en verstom je andere geluiden met het wetboek (of de regering) in de had.
Het spreekt voor je dat je jezelf hier begeeft. Kan zomaar een begin van verlichting zijn. Erg begrijpelijk dat je jezelf nu nog vastklampt aan je overtuigingen, maar geef een andere opvatting gerust een kans.

progressief | 06-04-09 | 01:01

Dat waren lieden die hun goedkeuring voor hun daden vonden in de koran.
In feite heeft u dus gelijk.

kersenflap | 06-04-09 | 00:58
Althans dat dachten ze. En bedoelt u met gelijk het laatste stuk? Wel dank u, ik had alvast vooruit gedacht snapt u.

ben2man | 06-04-09 | 01:00

bottehond | 06-04-09 | 00:53

Ik spuug degenen die claimen verzet te plegen, voordat helder is wie zich waar tegen dient te verzetten.

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 01:00

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:58
Beiden zijn overtuigd van hun gelijk en bereid het een ieder door z'n strot te duwen.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 01:00

Pearly | 06-04-09 | 00:57
--
Nee ik ben een haatbaard toch? die zijn al van nature gek

Maar als je bewijs wilt
barenakedislam.wordpress.com/2009/04/0...

"... Obama Administration nominee for State Department Legal Advisor, Harold Koh, believes that Islamic Shari’a Law should apply in US Courts...."

Paranoia? Welnee!

ApacheIndian | 06-04-09 | 01:00

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 00:57
Een atheist die een gelovige probeert te overtuigen, right whats new.
Jij en ik kunnen elkaar (welliswaar in andere zin) niet begrijpen. Am I right? Dus hou eens op met die betogen.

ben2man | 06-04-09 | 00:59

ben2man | 06-04-09 | 00:57
Dat waren lieden die hun goedkeuring voor hun daden vonden in de koran.
In feite heeft u dus gelijk.

kersenflap | 06-04-09 | 00:58

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:56
--
Bij linksen heb je "aanzetten tot haat"
Bij molims heb je "aanzetten tot geilheid"
--
Snap je nou waarom die twee goede vrienden zijn?

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:58

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:55 je bent paranoia
teveeel opium op indiaan

Pearly | 06-04-09 | 00:57

kersenflap | 06-04-09 | 00:47
Ja dat was Islam met een bom om zijn middel, toch? ~Oh wacht, hey ik zat er idd toch naast!~

ben2man | 06-04-09 | 00:57

ben2man | 06-04-09 | 00:48

Visie en geloof lijken me onverenigbaar. Opperwezens zie je namelijk niet. Wil om te geloven heb ik niet gezien het feit dat ik niet geloof en hoop op wat , bennie?? Het hiernamaals? Vriendjes met het opperwezen worden? Verlichting? Een mooie wereld? GELOOF mij nou, Ben. Hij is er niet. Als je je ogen open doet, zie je dat ook. zo simpel is het.

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 00:57

paardenrimmer | 06-04-09 | 00:54
--
Verkeerde diagnose herr doctor! Of ligt dat aan mijn "multiraciale" opvoeding? idioot!

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:57

ben2man | 06-04-09 | 00:51
Met andere woorden:
als het uitkomt, interpreteert men de koran letterlijk, en als het even niet zo goed uitkomt zijn de soera's weer voor meerdere interpretaties uitlegbaar.
Dit alles gedekt door de lading dat men tegen ongelovigen mag liegen.

kersenflap | 06-04-09 | 00:56

ben2man | 06-04-09 | 00:51 En dat zij geen bedreiging vormen voor jouw, mits je menselijk blijft natuurlijk.
En daar doe je jezelf nou eens mooi de das om, apologist. Want wie bepaalt wie er menselijk is en wie niet? Allah? Mohammed? De imam? Jij? Was Theo van Gogh niet menselijk genoeg voor je? Is Ayaan het? Is Geert het?

Adversary | 06-04-09 | 00:56

ben2man | 06-04-09 | 00:51
Dus een blonde vrouw in een rok op Kanaleneiland mag wel bedreigd worden want zij gedraagt zich niet menselijk? Of zo iets?

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:56

Pearly | 06-04-09 | 00:54
--
In welke wereld denk je wel niet te leven? Die propaganda machines van Obama draaien nu al overuren!

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:55

Bah walgelijk dit! Eigenlijk moet hij morgen zijn excuses aanbieden vanwege het feit dat mensen in zijn land gebruik hebben gemaakt van de vrijheids van meningsuiting.

moesh | 06-04-09 | 00:55

bottehond | 06-04-09 | 00:48
Haha weer sla je de plank mis. Want wie zegt dat mensen die zich in jouw ogen misdragen wel goede moslims zijn? Nou? Nou? Dat zegt God (althans: dat schrijft de islam zo voor). Dus die moslims waar jij op doelt zouden kunnen praten als Brugman maar dan zouden ze alsnog hun acties niet kunnen/mogen rechtvaardigen. Uiteindelijk komt het erop neer dat ik niet verantwoordelijk ben voor mensen die beweren dat ze hetzelfde geloof praktiseren; maar het dus evengoed kunnen verzieken voor de rest. Dankje voor je begrip.

ben2man | 06-04-09 | 00:54

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:48

het is wel triest dat je geen nuttige stelling kunt plempen, maar ja...
Overigens experimenten heb ik alleen gedaan met THC, jij lijkt me meer een DMT type, soort tunnelvisie.

paardenrimmer | 06-04-09 | 00:54

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:51 jij bent helemaal gek
al zou obama dat willen denk je dat hij het leger dan mee krijg dat geloof ik nooit

Pearly | 06-04-09 | 00:54

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 00:48

Wel ja. Spuug degenen die against all odds verzet pleegden maar in hun smoelwerk, toe maar. Nederlanders zijn behalve Vrijheidslievend en eigenzinnig ook zeer berekenend. Handig in roerige tijden. En anno 2009 zijn er ook weer luiden die zich verzetten tegen een evident kwaad. Met inzet van lijf en leden. Die parallel moffel jij weg. Je bent gehersenspoeld, Doc.

bottehond | 06-04-09 | 00:53

paardenrimmer | 06-04-09 | 00:49 Pearly | 06-04-09 | 00:51 dus zonder geweld als er weer eens een cartoon is

Pearly | 06-04-09 | 00:53

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 00:50 "... Gast, 95% van alles wat zich moslim noemt heeft nog nooit dat hele boek gelezen.."
--
hoogopgeleide moslims kunnen dat boek wel lezen, en dat is juist het probleem!!

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:53

koerbagh ® | 06-04-09 | 00:46
Ik verwijs je naar Tofik Dibi en naar ieder actieve moslim in Nederland om jouw uit te leggen dat de eigen interpretatie altijd belangrijk is. En dat zij geen bedreiging vormen voor jouw, mits je menselijk blijft natuurlijk.

ben2man | 06-04-09 | 00:51

Pearly | 06-04-09 | 00:41
--
Eff serious meissie, die yanks gaan Nederland bombarderen als Wilders deportatie order tekent voor de straatterroristen!

*Denk aan Servie/Kosovo debacle*

Met het verschil: Servia had geen nukes, wij nu wel!

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:51

daarom ben ik wel nieuwsgierig naar obama zijn reactie hierop
het waarom.
of hij bedoeld met iedere cartoon exuces en dan is het klaar

Pearly | 06-04-09 | 00:51

koerbagh ® | 06-04-09 | 00:46

Weer zo'n schriftgeleerde. Gast, 95% van alles wat zich moslim noemt heeft nog nooit dat hele boek gelezen. Kom jij aan met je verhandelingen/quasipseudohalfbakkennepwetenschappelijke-analyses.

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 00:50

Pearly | 06-04-09 | 00:44
gelijk heb je, maar aan de andere kant, het was wel snel door de kerk. Turkije heeft zn huid duur verkocht en Europa ook, ik had er graag meer uit gewild, zoals een evenwichtige relatie

paardenrimmer | 06-04-09 | 00:49

ben2man | 06-04-09 | 00:43

Jij kijkt de andere kant op qua trackrecord van jouw sekte.
Je negeert zaken van je sekte die je als Mensch niet goed kunt praten.
Tenzij je je kunt beroepen op een hogere macht, natuurlijk.
Dan heeft het niets met jouw medemenselijkheid meer te maken.
Nee, dat was niet namens Hem, dat waren gekken die de koran misbruiken.
Of iets eerlijker:
Orders van boven, sorry. Nothing personal.
Ik vind dat zo onbeschoft gemakzuchtig. Bah.

bottehond | 06-04-09 | 00:48

@paardenrimmer | 06-04-09 | 00:43
--
Dat laatste lijntje coke konden we niet met rust laten eh?

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:48

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 00:42
Allemaal leuk en aardig meneer, maar ik mag hier plaatsen wat ik wil. Your worries are one click away from being dissapeared. En maar beweren dat ik me niet bewust ben van atheisten, pff je hebt wel een lage dunk van me.
Het is jammer dat je daarin niet 'kan' meegaan, want ze zeggen wel eens; waar een wil is, is een weg. Helaas kennen mensen zoals jij de woorden hoop, visie en wil nog nauwelijks.

ben2man | 06-04-09 | 00:48

bottehond | 06-04-09 | 00:44

De hoeveelheid verzetslieden in de oorlog was makkelijk te tellen. De rest vond het eigenlijk wel ok, kopje in het zand en daarna hard brullen dat ze zo tegen de moffen waren. `Jaja.
Misbruik die leus svp niet .

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 00:48

ben2man | 06-04-09 | 00:26
"Islam is de meest menselijke vorm van leven"
Gaat u dat maar uitleggen aan alle slachtoffers van bomaanslagen en genitale verminking.

kersenflap | 06-04-09 | 00:47

ben2man | 06-04-09 | 00:42 Alsof ik met de duivel praat.

Groter compliment kun je me niet geven.

Adversary | 06-04-09 | 00:47

ben2man | 06-04-09 | 00:39
Een veilige toekomst onder islamieten? Ik schiet m'n nageslacht liever dood dan dat dat hun toekomst zou zijn. Maar voor dat gebeurd is er al heel wat aan voor af gegaan. Beware moslim.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:47

@ben2man | 06-04-09 | 00:36:
Je vergeet 1 ding: De koran is zogenaamd de laatste, finale en onveranderlijke openbaring van god en Mohammed de laatste profeet, de meest perfecte mens wiens daden nagestreefd moeten worden (inclusief het eigenhandig vermoorden van minimaal 600 kafirs in Medina). De koran mag en kan niet geïnterpreteerd worden en/of in een historische context worden geplaatst, het is zogenaamd letterlijk waar van A tot Z, en als verzen elkaar tegenspreken worden de oudere door meeste recente geabrogeerd. Dat is de doctrine van de islam. (Ongeacht of je het over Shi'a of Sunni Islam hebt). Laat de latere verzen nu net de meest hatende, gewelddadige en mensonterende verzen zijn.

koerbagh ® | 06-04-09 | 00:46

@seven | 06-04-09 | 00:31
Bedankt voor de linkjes.

tipo | 06-04-09 | 00:46

Deze man, die Barack Hussein Obama, is een ramp voor het vrije Westen. RasmuSSen de hoer van Babylon. Balkenende de scheefste nek van de Nederlanden.
www.youtube.com/watch?v=Am6efzJqOEo&am...
Men kan het zo zout krijgen als men het kookt...

VanFrikschoten | 06-04-09 | 00:45

ik geloof niet dat het handig is obama tegen zijn schenen te schoppen als we niet de toedracht van dit weten

Pearly | 06-04-09 | 00:44

bottehond | 06-04-09 | 00:28
--
Ik misschien een beetje 8-)

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:44

Pearly | 06-04-09 | 00:41

Dudette. Wij zijn NederlanderTs.
Zwichten voor tirannen zit ons niet in het bloed.
Probleem: de vijand wordt door velen niet herkend.
Im Grunde delen PVV stemmers en anti PVV stemmerTs precies dezelfde waarden.

bottehond | 06-04-09 | 00:44

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:41

man wat is je probleem ben je gewoon bewust links luns

paardenrimmer | 06-04-09 | 00:43

bottehond | 06-04-09 | 00:39
Nou ik voel me op mijn plek gezet hoor. Not.
Je bent je naam waardig, maar meer...

ben2man | 06-04-09 | 00:43

ben2man | 06-04-09 | 00:26

Allemaal leuk en aardig, Bennie. Maar begrijp dat er mensen zijn die ECHT NIET willen/kunnen geloven in het opperwezen. Ik ben stinkend jaloers op al die mensen die maar blij en tevree zijn met alle ellende/rotzooi die ze meemaken in het leven, omdat het de wil/weg is van iets. Ik kan er helaas niet in meegaan. En ik ga al helemaal niet mee met mensen die DE WAARHEID kennen. Accepteer je eigen betrekkelijkheid en ga gewoon op een dag deaud (doen we allemaal).

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 00:42

horen we of zien we die geert nog wellis of is hij een mythe geworden?

Pearly | 06-04-09 | 00:35

Die knakker spreekt namens die verrassend vele stemmen die je overal om je heen kunt horen als Menschen niet bang zijn om jou het achterste van hun tong te laten zien, that is. Dat is ook de tragiek van ons establishment. Niemand durft hen in hun privéleven te zeggen wat ze echt denken. Dus horen ze niets. Kleren, keizer etc.

bottehond | 06-04-09 | 00:42

sloppy josef | 06-04-09 | 00:36
Verbeterpunten. Welk een welzijnswerkersjargon. Overigens bedoelde Janmaat met "buitenlanders"ook al moslims. Maar ik begrijp dat u beschikt over "the big picture", legt u het mij het maar even haarfijn uit. Ik ben zeer benieuwd naar uw, uiteraard, ijzersterke argumenten.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:42

Sinds wanneer dicteert Brakke Oboema wat Europa wel of niet moet doen???
Hoe zouden die Yanks reageren als Merkel of Sarkozy de VS dringend zouden verzoeken Mexico - met haar miljoenen analfabeten - als Amerikaanse lidstaat te accepteren?!

Eugenius van Savoye | 06-04-09 | 00:42

Adversary | 06-04-09 | 00:39
Wrong. Er zitten zo'n 5 grove onwaarheden in uw betoog. Ik ga ze niet eens benoemen, ga je maar eens verdiepen. Het is zo triest dat ik me moet verantwoorden tegenover mensen zoals jouw. Alsof ik met de duivel praat.

ben2man | 06-04-09 | 00:42

bottehond | 06-04-09 | 00:39 daarom moet wouter bos ff die balkellende moven want bos ken die wilders wel even uitleggen hoe of wat
of wil je amerika tegen je krijgen.
wilders speeld met groot vuur en zijn stemmers ook , mag dat duidelijk zijn

Pearly | 06-04-09 | 00:41

bakoenin | 06-04-09 | 00:39
--
Ach dat zegt niets, de enige die op deze agenda volledig te vertrouwen is , is Wilders en de PVV

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:41

sloppy josef | 06-04-09 | 00:38
--
Trollen slapen bij daglicht (iets met werkelozen die niet voor 4 uur PM hun stinknest uitkomen)

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:40

Was het trouwens niet Bommel die grote bezwaren had tegen Turkije als lid van de EU ?
harryvanbommel.sp.nl/weblog/2009/02/27...
gaat dan wel over mensen rechten , wat minder relevant is, maar dan toch...

bakoenin | 06-04-09 | 00:39

Comment op Elsevier

Geert Wilders, roep Balkenende morgen onmiddellijk naar de kamer en laat hem uitleggen waarom hij het heeft laten gebeuren dat Turkije de westerse beschaving de nek kon omdraaien.
Vervolgens, daag alle partijen in de Tweede kamer, die steeds zeggen het vrije woord hoog in het vaandel te hebben, uit om deze regering naar huis te sturen.
Ik denk dat deze hardroepers nu ineen geen bal meer geven om het vrije woord en Balkenende dan ook gewoon in het pluche laten zitten.
Dat is je kans Geert, om er in een klap 10 zetels bij te winnen. We staan dus al op 42.
Succes PVV.

ben2man | 06-04-09 | 00:36

GS is een unieke Vriojplaats. Jij mag zelfs je Dawa hier uitvoeren.
Tragisch. Je lijkt wel een dope-pusher.
Een belediging voor de Menschelijke waardigheid.

bottehond | 06-04-09 | 00:39

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:33
Daar spreek ik nu toch mee? Is het ooit in u opgekomen dat het niet uitmaakt of u de islam mag of niet, maar dat de komende generaties een veilig bestaan krijgen...? Juist ja. Een dialoog als deze zal dan moeten blijven.

ben2man | 06-04-09 | 00:39

ben2man | 06-04-09 | 00:26
Ik ben tot 10:00 gekomen. Dat 'liefde voor de mensheid' vliegertje? Daar kijk ik zo doorheen. Want wat meneer in essentie zegt is: iemand hield van mij door mij moslim te maken. Dat was liefde! En als de profeet zegt: heb uw naasten lief als uw broer of als uw zus, dan had de profeet het over de hele mensheid!" Tsja. Dat klinkt leuk en aardig, maar het is een verhulde vorm van hetzelfde expansionisme waar ik het al eerder over had. Christenen doen hetzelfde. Naastenliefde, maar alleen voor hen die bij het kliekje horen. Andersdenkend? Ketter. Brandstapel. De Islam is exact hetzelfde en niets wat deze man in dit filmpje zegt, verandert daar wat aan. het voortbestaan van deze religie en van het christendom eender, is afhankelijk van het blijven onderwerpen van de andersdenkenden. Dat moet ook, want God duldt geen tegenspraak. Wat je dus ziet is een 'join or die' situatie. Liefde voor iedereen, maar eerst op je knieeen voor de heilige God. Brengt ons terug naar de stelling dat God toch echt niet bestaat. Wat rest er dan van het hele verhaal? Een soort van verijdelde hippie-ideologie? Kom nou toch. je hoeft toch geen expert in de islam te zijn om te kunnen zien dat het daar niets maar dan ook niets mee te maken heeft? Islam is geen liefde, net zomin als God liefde is. God is xenofobie. En nog veel meer naars.

Adversary | 06-04-09 | 00:39

Vreemd dat de zo genaamde pro wilders stemmers zich beroeren, zodra er wat verkeerd te melden is over links. Maar over rechts, nee ho maar. zelfde met het autochtonen/allochtonen. daar laat ik het bij ik laat Lonsdalers maar uit het gesprek.

paardenrimmer | 06-04-09 | 00:39

@ethan_joy | 06-04-09 | 00:30 dat van trol klopt. maar dat neem je mij toch niet kwalijk toch? is het trouwens niet 'troll', iets wat rond 2002 nog gebruikelijk was om mee rond tge strooien op de classic boards? die tijd is toch wel voorbij?

sloppy josef | 06-04-09 | 00:38

Jakscha | 06-04-09 | 00:35
--
Meulenbelt is toch een ex-softporn actrice?

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:37

@ben2man | 06-04-09 | 00:26
Er zijn meerdere islams. Dat weet jij ook. De islam kent niemand.

tipo | 06-04-09 | 00:30
Klopt en die zeggen bijna nooit tegenstrijdige dingen. Doen zij dit dan kan het gaan over een enkele vers die door vertalingen verkeerd/meervoudig geinterpreteerd kan worden. Maar dat zul je altijd houden. Maar ieder weldenkend mens mag dan ook zelf beslissen wat hij met een stukje info doet; net als jullie dat kunnen, kunnen moslims dat natuurlijk ook.De islam word dan ook door iedereen geïnterpreteerd zoals hij/zij denkt dat het moet. Daarom zijn er onder andere imam's; om deze mensen de grenzen duidelijk te maken. De grote lijnen zijn dan ook altijd gewaarborgd.

ben2man | 06-04-09 | 00:36

Pearly | 06-04-09 | 00:34
Ben je boos? 8-))

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:36

@jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:28 wat een mager argument man. verbeterpunten zijn er altijd, maar de focus ligt net als in de hoogtijdagen van de CD op de buitenlanders, ditmaal gerepresentateerd door de "islamieten". die cijfers zijn er, maar worden niet gestaaft met "the big picture".

sloppy josef | 06-04-09 | 00:36

horen we of zien we die geert nog wellis of is hij een mythe geworden?

Pearly | 06-04-09 | 00:35

-weggejorist-

Jakscha | 06-04-09 | 00:35

@Mark d'Aviano | 06-04-09 | 00:28
Ik VVD? Op die socialistenkliek?
Ik heb gestemd op de enige partij die tegen km-heffing was tijdens de verkiezingen. Mag jij raden welke partij dat was.

tipo | 06-04-09 | 00:35

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:33 ja zout nou maar op met je babbels .

Pearly | 06-04-09 | 00:34

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:30

Een stuk of wat ignorante burgers die in de polls aangeven dat ze op GL, PvdI, D66, CDA, GU en SP stemden.
De dierenterroristen en de SGP kunnen zonder moeite aanschuiven.

bottehond | 06-04-09 | 00:33

ben2man | 06-04-09 | 00:26
Zou het in u op kunnen komen dat er mensen zijn die uw religie gewoon niet willen?

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:33

Pearly | 06-04-09 | 00:31
--
Zeg wat impliceer je wel niet? Waar het hoofd van vol is stroomt de mond van over! tssk tssk

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:33

gesplete

seven | 06-04-09 | 00:32

bottehond | 06-04-09 | 00:31 nee joh ik zeik die gast af maar nu begint hij geil te worden zeg jij er is wat van

Pearly | 06-04-09 | 00:32

@ben2man | 06-04-09 | 00:28 :
Meneer de haatbaard is volstrekt niet serieus te nemen. Als je ook maar iets zou weten van de islam, en bijvoorbeeld eens de koran en hadith zou lezen dan weet je dat de islam een anti-humane totalitaire doctrine is.

koerbagh ® | 06-04-09 | 00:31

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:29 je zit hier niet op een sex site dus hou je broek gerust dicht

Pearly | 06-04-09 | 00:31

Pearly | 06-04-09 | 00:28

Die dude pleit voor de Reconquista. Een counterjihadi, dus. Bepaald geen haatbaard dus. Doet het er iets toe voor jou wie of wat hij is? En zo ja, waarom?

bottehond | 06-04-09 | 00:31

tipo | 06-04-09 | 00:21
Bolkestein ontmaskerde tijdens een debat met Ramadan op de Erasmus Universiteit te Rotterdam wat echt het gezicht van zijn opponent Tariq Ramadan was, een islamist die met een geslete tong spreekt.
cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/id/NMO/... wmv stream
De reactie van Ramadan was uiteindelijk toen hij erover heeft kunnen nadenken nadat hij was afgedroogt in het debat dat Bolkestein, zo schreef hij aan de volkskrant extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/sho... een gevaarlijk man was.. LOL
www.elsevier.nl/web/10204272/Nieuws/We...
en de reactie van Afshin Ellian over de reactie Ramadan
www.elsevier.nl/web/10205026/Afshin-El...

seven | 06-04-09 | 00:31

sloppy josef | 06-04-09 | 00:04
jij liegt dat het gedrukt staat en zuigt alles wat je typt uit je duim trol

ethan_joy | 06-04-09 | 00:30

pVV+VVD,,, we missen nog wat, maar wie?

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:30

@ben2man | 06-04-09 | 00:26
Er zijn meerdere islams. Dat weet jij ook. De islam kent niemand.

tipo | 06-04-09 | 00:30

sloppy josef | 06-04-09 | 00:26
U begint over realiteit maar u kent geen Wildersstemmers. Vreemde realiteit.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:29

Pearly | 06-04-09 | 00:28
--
Jij wil wel heel graag over mijn knie, nietwaar?

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:29

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:16
De SP gaat niet in een regering met de PVV zitten, dan zijn ze helemaal schietschijf bij de SStaatstv, die likken hun wonden in de oppositie, en hopen op betere tijden.
Het CDA is het en niets anders, die willen wel, en proberen hetzelfde trucje als met de LPF, een vechtkabinet, en laten ploffen als de schuld afgewenteld kan worden.
En misschien de PvdA, die doen altijd wel veel water bij de wijn als het om het pluche gaat.
D66 overigens ook :-)

bakoenin | 06-04-09 | 00:29

Francisco | 06-04-09 | 00:21

Nee, lul. Daar gaat het helemaal niet om.
Jij begrijpt de implicaties niet helemaal.
Denk je dat er iemand is in Nederland die gefrustreerd is omdat Nederland geen wereldleidende natie is? Onnozele hals.

bottehond | 06-04-09 | 00:28

Vrijzinnigheid is nog nooit zo lichtzinnig (en duurbetaald) verkwanselt door onze overheid. Schandalig dat ik daaraan meebetaal.
tipo | 06-04-09 | 00:21

En dom dat je eraan meewerkt; je stemt toch VVD?

Mark d'Aviano | 06-04-09 | 00:28

sloppy josef | 06-04-09 | 00:26
Misdaadstatistieken schijnen een ander beeld te geven over de moslimse medemens.
Zij spelen daarin een nogal prominente rol. En welke realiteit? De uwe?

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:28

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:27 een haatbaard dan haha dat is wel een rechts woord toch

Pearly | 06-04-09 | 00:28

koerbagh ® | 06-04-09 | 00:20
Ja doaag Koerbagh. Als je het niet wilt horen dan ben je toch echt het zieligste voorbeeld van een gesprekspartner. Wat zeg ik, vooringenomen.

ben2man | 06-04-09 | 00:28

@sloppy josef | 06-04-09 | 00:22 :
Het zal hem vanaf zijn alpenweide niet boeien, maar het gaat vooral om de mate waarin (met name) de socialisten willen dat de vrije Nederlander zich aan de islam aanpast. www.hetvrijevolk.com/?pagina=5785

koerbagh ® | 06-04-09 | 00:28

Pearly | 06-04-09 | 00:26
--
Dat is een links woord, dus Nee!

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:27

@ApacheIndian | 06-04-09 | 00:25 leipkees. ik verspil mijn energie aan een kind. laterz

sloppy josef | 06-04-09 | 00:27

@ Francisco | 06-04-09 | 00:21
Leg eens uit hoe het slim is dat een land dat pretendeert seculier te zijn, op gaat komen voor de gevoelens van gelovigen van een specifiek geloof dat daar resideert.

progressief | 06-04-09 | 00:26

Jakscha | 06-04-09 | 00:24
--
Kap nah! Ik word al misselijk bij de gedachte!

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:26

Adversary | 06-04-09 | 00:20

Hoe kan je tegen iets zijn dat je niet kent, want ik betwijfel of je de islam echt kent. Anders zou je nooit zeggen dat deze anti-menselijk is. Islam is de meest menselijke vorm van leven en daarom zie je zulke expansies. Mensen zoals jij en ik willen antwoorden op vragen. Mensen zoals jij en ik zoeken oplossingen. Islam biedt dan ook niet alleen antwoord op spirituele vragen maar op álle facetten van het leven. En voor die, die het dan toch écht willen weten. Ben ik bereid moeite te doen. Maar dan moet je toch ook echt je handen reiken. www.youtube.com/watch?v=6t5MK7Q9MCw&am... (begin: 2:00)

En veil nu je oordeel. Nu mag je al wat meer zeggen over de islam en het ook rechtvaardigen. Want als je dit filmpje hebt uitgekeken zie je de islam vanuit het geleerde oog van een hoog aangeschreven moslim.

ben2man | 06-04-09 | 00:26

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:25 ben je een allochtoon?

Pearly | 06-04-09 | 00:26

@jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:22 ik doe iig mijn best om mijn standpunt te verifieren aan de realiteit. en die realiteit is dat autochtonen een stuk meer overlast veroorzaken en bedreigend zijn dan islamieten. voor zover een geloof al een maatstaf is. dat is het niet. conform artikel 1 van de grondwet.

sloppy josef | 06-04-09 | 00:26

Adversary | 06-04-09 | 00:20
Ik denk aan de woorden anti-evolutie en degeneratie.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:25

sloppy josef | 06-04-09 | 00:22
--
Ik ben niet in Nederland geboren Josef, dus kom echt niet bij mij met je intergatie verkooppraatjes, zieligheidspooier

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:25

-weggejorist-

Jakscha | 06-04-09 | 00:24

Adversary | 06-04-09 | 00:20
Dat heb je mooi gezegd. Ga ik toch nog ietwat tevreden slapen. Truste ieder.

v Maerlant | 06-04-09 | 00:23

loppy josef | 06-04-09 | 00:18

ach de Nederlandse Alliantie is weer wakker, chapeaux

paardenrimmer | 06-04-09 | 00:23

@ApacheIndian | 06-04-09 | 00:21 JIJ hebt er blijkbaar een probleem mee over de mate waarin ze intergreren.

sloppy josef | 06-04-09 | 00:22

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:21 ouwehoeren hier byv over moslims die niet intergeren

Pearly | 06-04-09 | 00:22

sloppy josef | 06-04-09 | 00:18
U weet uitstekend hoe een ander het moet doen en vooral wat hij moet laten. Toch?

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:22

Turkije bij de EU; het zou es tijd worden. Aan al die angsthazen en mensen zonder notie van historische/economische/culturele/demografische/militaire en nog wat andere ontwikkelingen: haha! Obama is echt een visionair. Krijg steeds meer respect voor die man.

Drs.. Gelul | 06-04-09 | 00:22

Markha Valenta ( www.wrr.nl/content.jsp?objectid=4492 ) Moest dit weekend ook al in het stof happen, toen ze de anti-homouitspraken van Tariq Ramadan wilde begetaliseren. Tariq Ramadan is adviseur van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en Markha Valenta is adviseuse van de Wetenschappelijke Raad voor Regeringsbeleid.
weblogs2.nrc.nl/discussie/2009/04/04/n...
.
Vrijzinnigheid is nog nooit zo lichtzinnig (en duurbetaald) verkwanselt door onze overheid. Schandalig dat ik daaraan meebetaal.

tipo | 06-04-09 | 00:21

sloppy josef
--
Waarom zou ik MOETEN helpen de moslims integreren? Kunnen ze dat zelf niet? Ik heb wel meer te doen met mijn kostbare vrije tijd!

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:21

Nja dat die Turken dat er uit slepen is slim van ze. Dat het ze lukt zegt iets over hun macht. Dat doet pijn natuurlijk in NL dat weer eens onbelangrijk blijkt op het wereldpodium. Zijn we al twee eeuwen mensen, niks nieuws.

Francisco | 06-04-09 | 00:21

Lets Kuttekrap | 06-04-09 | 00:18 dies in het veld net zo creapy jak

Pearly | 06-04-09 | 00:20

@ben2man | 06-04-09 | 00:16 :
Geen van beiden. Zaid Shakir is allebei. Dat is het verschil. Lees (of luister) je eens in.
www.youtube.com/watch?v=rVSXzDYYDjA

koerbagh ® | 06-04-09 | 00:20

ben2man | 06-04-09 | 00:08
Islam is zo'n beetje alles waar ik niet voor sta en nooit voor zal kunnen staan. Het is de systematische onderdrukking van vooruitgang en individualiteit om ruimte te maken voor een in mijns inziens angstaanjagende vorm van expansionisme zoals Europa en de wereld dat al eeuwen niet meer gezien hebben. Laat ik daarbij nog toevoegen dat ik ieder geloof in een alwetende, alleenheersende godheid direct tot het land van fabeltjes en zwakzinnigen verwijs omdat het bestaan van zo'n schepsel keer op keer door keiharde wetenschappelijke feiten weerlegd wordt, tot je op het punt aankomt dat je 'geloof' wel heel letterlijk moet nemen. Want 'bewijs' is er gewoonweg niet. Dat KAN ook niet, omdat je het hebt over een bovennatuurlijk iets en omdat wetenschap zich alleen bedient van de natuurlijke wereld, kan iets bovennatuurlijks nooit bewezen worden. Dat terzijde, de ideologie van Islam is wel zo smorend voor de ontwikkeling van de mensheid en het groeien van de mensheid tot haar hoogst haalbare potentieel dat ik zou durven beweren dat de Islam in essentie anti-menselijk is. Het reduceert de mens tot een onderworpene, een insect in een kolonie van ontelbaren, een lot erger dan slavernij. En dat typeert u als 'niks ergs'.

Adversary | 06-04-09 | 00:20

paardenrimmer | 06-04-09 | 00:18
".. k verwees naar uw eerder comment met bij passend filmpje, over spanjaarden massaal op straat met een jezus beeld..."
--
eeh nee, niet van mij (pssst blijf voortaan van de coke af)

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:20

wouter bos mp en wilders en femke ,wouters zijn onderdanen . ik denk dat dan nederland ver komt

Pearly | 06-04-09 | 00:19

@ApacheIndian | 06-04-09 | 00:14 al was je wel werkeloos. dat doet mij niets. gast; je moet niet lullen, maar doen. na je baan, 's avonds net dat stapje extra. vergadering hier, emailtje daar. beetje netwerken, polsen of je nog wat kunt doen, en iets minder naar de zoete woorden van de Pruik luisteren.

sloppy josef | 06-04-09 | 00:18

@Pearly | 06-04-09 | 00:17
Nee dat is Bayern München.

Lets Kuttekrap | 06-04-09 | 00:18

Bommel, eng ventje

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:18

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:12
Ik verwees naar uw eerder comment met bij passend filmpje, over spanjaarden massaal op straat met een jezus beeld. U zegt wel opmerkelijk vaak wat bedoelt u,
DMT?

paardenrimmer | 06-04-09 | 00:18

Mekker | 06-04-09 | 00:13
Of wij dit van deze kabouterbreinbezittende moeten geloven is de vraag.
Zo dom kan een wout toch niet zijn? Denk ik. Hoop ik.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:18

bottehond | 06-04-09 | 00:14 sp is toch met die van bommel?

Pearly | 06-04-09 | 00:17

bottehond | 06-04-09 | 00:14
--
Ben bezogd over de jodenhaters bij de SP (meulenbelt), jij niet?

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:16

koerbagh ® | 06-04-09 | 00:08
Over de legistiek-technische scherpslijperij van de eurocraten maak ik me niet de minste illusies. Over de diepgang van powned evenmin. Ik zal blij zijn als ik fout zit, in het eerste geval oneindig veel meer dan in het tweede.

v Maerlant | 06-04-09 | 00:15

Pearly | 06-04-09 | 00:12
--
Als ik het doe heet het een "geweldsdelict" als jij het doet heet het ... tja wat heet het?

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:15

seven | 06-04-09 | 00:03

SP erbij is prima voor Nederland.
Seven heeft 100 % gelijk.
Bas van de Vlies en Cees van der Staaij er bij als het nodig is.
Niets mis mee.
Nederlanders tegen de regenten.
En nu goed doen.

bottehond | 06-04-09 | 00:14

sloppy josef | 06-04-09 | 00:12
--
Zeg beroepswerkeloze/activist

Morgen 8 uur? Ik heb een baan! Jij niet?

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:14

is hierboven al ergens opgemerkt dat je de turk beter als vriend kan hebben dan als vijand? Zo nee: bij deze; zo ja: dan nog maar een keer. Thats the situation...

hetluis | 06-04-09 | 00:13

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:12
En dat voor een politie'man'

Mekker | 06-04-09 | 00:13

@ben2man | 06-04-09 | 00:08 :
Nope, een totalitaire politieke doctrine met een metafysisch sausje. Gebiedende wetten en regels voor gelovigen en niet-gelovigen. Noem dat maar eens "niks ergs".
Maar ja, blauwe pilletjes zijn makkelijker...
www.tmxclan.com/BlueRedPill.jpg
En beloven meer...
jujumama.files.wordpress.com/2009/02/v...

koerbagh ® | 06-04-09 | 00:13

paardenrimmer | 06-04-09 | 00:11
--
Waar de fuck heb je het over man? Wat zou ik niet in Nederland willen?

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:12

-weggejorist-

sloppy josef | 06-04-09 | 00:12

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:10 durf je zelf niet?
hahaha

Pearly | 06-04-09 | 00:12

sloppy josef | 06-04-09 | 00:04
Gaat alstublieft een cursus Nederlands volgen. En doe wat aan uw raaskallen.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:12

@sloppy josef

rare nick.. heb jij een slappe "josef"?

LOL

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:11

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:00

en uw punt met zo'n parade/parodie is? U zou dat ook willen in Nl ofzo, ik moet u helaas teleurstellen ook al is het binnekort pasen. Op dit forum zult u niet veel volk kunnen vinden die bereid zijn mee te lopen

paardenrimmer | 06-04-09 | 00:11

@Pearly,

Kan je josef (stalin) effe een beuk verkopen met je handtasje?

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:10

ben2man | 06-04-09 | 00:07 zeg laat mij ff met rust oelewapper.

Pearly | 06-04-09 | 00:09

@v Maerlant | 06-04-09 | 00:03:
Correct. De implementatie van Lissabon lijkt me ook onmogelijk omdat dat in minstens de helft van de lidstaten feitelijk onconstitutioneel is. Het kunnen nog wel eens boeiende Europese verkiezingen worden. Het zou GS sieren als ze daar eens een flinke topic-reeks aan zouden wijden. Dan toont het meteen ook dat powned (kutnaam) wellicht wél iets in Hilversum te zoeken heeft. Met die filmpjes van Rutger gaan de RvC en CvdM wellicht niet echt overtuigen.

koerbagh ® | 06-04-09 | 00:08

Adversary | 06-04-09 | 00:06
Wel erg? De islam? Een geloof?

ben2man | 06-04-09 | 00:08

Tsjonge tsjonge, het moet niet gekker worden!
Die ras mus is mesjogge en een grote hielenlikker!
Wel makkelijk voordat ze de moskee binnengaan...
Ik zie die ras mus al zitten, al die moslimvoetjes schoon te likken!
Maar goed, de NAVO stelt al jaren niets meer voor!

MauriceM | 06-04-09 | 00:08

sloppy josef | 06-04-09 | 00:04
--
NIet langdraadig eroomheen lullen gozert, JIJ bent diegene die roept Wilderstemmers hun tanden uit hun smoet te meppen, dus ik wil dat als rasechte PVV-er van dichtbij meemaken!
--
Of lopen we nu weer te kontedraaien?

Homoaux!

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:08

Verder als de PVV met het CDA wil regeren, de partij die de inval bij Gregorius goedpraatte, de partij die het ene na het andere christoverbod op ons los liet, dan is de PVV ook een dhimmi partij .

bakoenin | 06-04-09 | 00:08

Pearly | 06-04-09 | 00:06
Je naam staat genoteerd.

ben2man | 06-04-09 | 00:07

ben2man | 06-04-09 | 00:03
als je een beetje oplet bemoei ik me zelde met iemands geloof

Pearly | 06-04-09 | 00:06

ben2man | 06-04-09 | 00:00
Bwahahahahaahaaah!! Niets ERGS??

Adversary | 06-04-09 | 00:06

seven | 06-04-09 | 00:03
--
Effe doorsudderen, nog een telkens als de lafbekken vooroverbukken +1

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:05

-weggejorist-

Jakscha | 06-04-09 | 00:05

ohjaaaaaaa wilders wilt met de cda in 1 regering whaaaaa
zo nee toen rolde ik van me stoel toen ik dat las. oke mensen vertel waarom wilt wilders dat ?

Pearly | 06-04-09 | 00:05

@ApacheIndian | 05-04-09 | 23:46 ter verduidelijking; steek je handen uit je mouwen lamlul. als jij een probleem hebt met de islam, zal je je eerst in het werkveld moeten begeven. cultuur en geloof zijn nauw met elkaar verbonden en zijn niet 123 los te koppelen; of omgekeerd te veranderen. nou; ik daag je uit; 8 uur morgenochtend stap je naar de gemeente en meld wat je probleem is en vraagt of iemand je daarbij kan helpen. want veel vertrouwjen heb je niet in de politiek. bovendien ben je wat angstig voor de islam. er zijn voldoende vrijwilligersprojecten van waaruikt jij voldoening kunt vinden en die jou anders doen latgen denken over andere koeltoeren. gedurende het proces leer je die andere koeltoeren erkennen en waarderen. je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar het kweekt iikg begrip. islamieten zijn net mensen.; geleauf mij. bovendien; de problematiek waar ik deze week overleg over heb betrfeffen de autochtone PVV stemmerTs. zo blank en wit als het maar kan, maar keihard dealer, junk of overlastveroorzaker. ik daag je dus uit. meld je aan en doe wat als je een probleem met de islam hebt. doe je dat niet ben je een straffe lul. en gruwelijk laf.

sloppy josef | 06-04-09 | 00:04

Canis Spurcus | 06-04-09 | 00:02
Geen probleem, slaap ze.

v Maerlant | 06-04-09 | 00:04

bottehond | 06-04-09 | 00:01
Dan zal gezegd worden: " Bergen komt over ons en heuvelen bedekt ons."

Mekker | 06-04-09 | 00:04

*out*

Sikkeneur | 06-04-09 | 00:04

@Pearly | 06-04-09 | 00:00
--
Anti-christs hebben geen slaap nodig!

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:04

Pearly | 06-04-09 | 00:01
Dan heb je het recht ook niet om er een uitspraak over te doen. Ignorant zijn kent zijn nadelen.

ben2man | 06-04-09 | 00:03

koerbagh ® | 05-04-09 | 23:59
In dat geval is die sloppy wel érg misplaatst. Over wat je hierboven schrijft: als je pro-Europees bent, dan vloeit daar imo onvermijdelijk uit voort dat je anti EU bent. De Engelse kijk op de EU heeft het overigens gehaald. Vandaar dat ze ook voor toetreding van de Turken zijn: zoveel mogelijk verbreding om verdieping tegen te gaan. En zij zitten op een eiland, de schoften. Voor de goede orde: ik ben zowel tegen verdieping als verbreding, ik zie het ding liefst imploderen. Geheel onmogelijk is dat niet, getuige een recente reeks daarover in de Financial Times...

v Maerlant | 06-04-09 | 00:03

bakoenin | 06-04-09 | 00:00
Tja de VVD en PVV alleen komen niet over de 75 zetels, er moet wat bij..

seven | 06-04-09 | 00:03

sloppy josef | 05-04-09 | 23:54
Wat een raar en betweterig ventje bent u. En een bluffertje.
Maarre, wat vind u van extreem links? Of bestaat dat niet en zijn dat nobele mensen die strijden voor de goede zaak? Hun eigen bedachte goede zaak dan.

jatochnietdan? | 06-04-09 | 00:03

@Muxje | 05-04-09 | 19:25

Kunt u nagaan hoeveel keer onze vrind j.p.B. bij zijn vrind Bush heeft moeten bukken en vervolgens weer op den kansel predikte "wij hadden een vruchtbaar gesprek"

Petroscrete12 | 06-04-09 | 00:02

=in
tnx Jaap
v Maerlant | 05-04-09 | 23:57
Ik zal morgen even kijken, sorry.
=out
*zet snel pc uit*

Canis Spurcus | 06-04-09 | 00:02

ben2man | 06-04-09 | 00:00 wil er niets van weten , ik heb mijn eigen geloof

Pearly | 06-04-09 | 00:01

Pearly | 05-04-09 | 23:33

Ben nog nooit beaus op je geweest.

Mekker | 05-04-09 | 23:56

"Tot de dag dat we moeten kiezen".
Eerder kiest men gewoonlijk niet.

bottehond | 06-04-09 | 00:01

Islam is niks ergs, als jullie dat eens wisten.

ben2man | 06-04-09 | 00:00

seven | 05-04-09 | 22:26
Ja , en Harry van Bommel op BZ.....
WHOEHAAAAAAAAAAAA, oh my hart , please stop, oh my hart,
"vrouw helpt Bakoe overeind met klopjes op rug"

bakoenin | 06-04-09 | 00:00

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:46 jij ging toch slapen of houdt geweld je wakker

Pearly | 06-04-09 | 00:00

WildPlassert | 05-04-09 | 23:56
CopyPaste :$
Weetje, ik doe met je mee: Stel dat het waar is, dan maakt het voor mij nog niets uit. De Islam geeft (mij) een eenduidige weg naar geluk, vrede en veiligheid. Moeilijk te weerstaan als wereldburger dezer dagen, al zeg ik het zelf.

ben2man | 06-04-09 | 00:00

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:57
--
begrijpend lezen is een kunst nietwaar paard?

ApacheIndian | 06-04-09 | 00:00

=in
Sloppy, flikker op.
=out

Canis Spurcus | 05-04-09 | 23:59

Turkije erbij. Binnen 10 jaar is Europa een islamitische staat. Helaas.
Mooie tijd vroeger met good old Bolkestein.

grote haas | 05-04-09 | 23:59

@v Maerlant | 05-04-09 | 23:48 :
Zou z'n nick verwijzen naar Ome Josef Stalin? Die kon er ook wat van om z'n gelijk te halen bij andersdenkenden.

koerbagh ® | 05-04-09 | 23:59

"Obama zei dat de Verenigde Staten en Europa moslims moeten benaderen als vrienden, buren en bondgenoten in de strijd tegen onverdraagzaamheid, geweld en onrechtvaardigheid, meldt de NOS. Om die reden zou Turkije een plaats moeten krijgen in de EU, verklaarde Obama op de EU-top."

Zie eens hoe hoesseinobamadhimmie buigt voor een theedoek->
tref.eu/html/obaMAAT.html

M.O. Lotov | 05-04-09 | 23:59

sloppy josef | 05-04-09 | 23:54
--
Ik dreig hier niet met geweld zoals "op je muil slaan". Dus ik vraag waar woon je zodat ik onder genot van een biertje jouw kunstjes kan zien.

Toch?

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:59

sla um pah
uit welke reclame komt die dan. dat is wel zo nederlanders willen wel graag slaan de mannnen dan , vrouwen krabbelen liever

Pearly | 05-04-09 | 23:59

Isser | 05-04-09 | 23:36

Aan deze strijd valt niet te ontkomen, Isser.
Waar je ook heen gaat. Vroeg of laat zal de showdown komen.

bottehond | 05-04-09 | 23:58

Guusd | 05-04-09 | 23:49
Die kan dan toch maar beter al geboren zijn.
.
Canis Spurcus | 05-04-09 | 23:53
Ik denk het niet, lees dat van 23:21 nog 's over Niemöller, dat gewrongene kan je niet spelen.

v Maerlant | 05-04-09 | 23:57

sloppy josef | 05-04-09 | 23:54
ApacheIndian en u, tokkie gehalte 100%, schudt hoofd,

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:57

bottehond | 05-04-09 | 23:32
Ze zijn het verplicht om zichzelf van de ondergang te redden.

Mekker | 05-04-09 | 23:56

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:38

Mijn maatje??

Zoek het verder maar op onder "proceciones en Sevilla" en Semana Santa Sevilla. Ik verdenk je van een zieke geest, deze puntmutsen hebben niets te maken met de puntmutsen die jij bedoelt.

DANNY3960 | 05-04-09 | 23:56

Turkije in de EU? Overmijn lijk! Ik heb niets tegen Turkije, maar die lui passen echt niet in onze cultuur. Dat zag je maar weer met het recente akkefietje met die Turkse kist op Schiphol, die de landingsbaan niet haalde. Of met de Armeense genocide, die geen genocide was maar er zijn wel een miljoen of zo Armeniers om zeep geholpen. Turken doen nooit iets fout, namelijk. Turkije is de grootste, meest perfecte natie die ooit op het aardoppervlak heeft bestaan. Volgens de Turken dan. Voor ons is het gewoon een derde-wereldland, met gevaarlijk veel moslims die de scheiding tussen religie en staat (die er gelukkig dan maar nog wel is), het liefste zien verdwijnen.
.
Nee, Turkije is niets fundamenteel mis mee, maar ik wil ze niet in de EU. Prima om op vakantie te gaan, en handelen is ook ok, maar meer niet. Het is gewoon geen Westerse cultuur en dus horen ze niet bij ons. Punt uit. Dus: blijf stemmen op Wilders!

Brouhaha | 05-04-09 | 23:56

Humor om te lezen dat sommigen niet tegen de waarheid kunnen. Maar het is waar, een beetje onderzoek toont al snel aan dat die Mohammed helemaal niet bestaan kan hebben. Niet wat je wilt horen natuurlijk als religieus.

Toch raar dat er helemaal niemand vóór hem de naam Mohammed droeg, hij was de eerste met die naam. Vreemd......

WildPlassert | 05-04-09 | 23:56

CoJoNes | 05-04-09 | 23:49
Check your box.

Sikkeneur | 05-04-09 | 23:56

Canis Spurcus | 05-04-09 | 23:54
Slaap goed en droom mooi, Canis.

Jaap de Paap | 05-04-09 | 23:55

=out

Canis Spurcus | 05-04-09 | 23:54

@frenkie4allll | 05-04-09 | 23:44 ik behoor met liefde bij de minderjeid (overigens is dat niet 1 op de vijf). al was ik de enige Frenk. ik beslis graag zelf wat ik doe em laat mij niet voorliegen door de Pruik, of welk rechtsextremistisch standpunt dan ook.
@ApacheIndian | 05-04-09 | 23:46 ik sla m eerst op zn muil en daarna stappen we in mijn auto voor een rondritje Bergen-Belsen, Auswitz, Brussel, Straatsburg, en Maastricht. dan draaikt ie wel bij.
.
maar ik begrijp dat jij wel even bij mij langs wil komen? kan je gelijk aanschuiven bij de politie? is dat een goed idee? morgen mag je wel bij de vergadering aanwezig zijn... kan je gelijk volgen hoe een verbeteringstraject werkt. o, en over MIJ een dreun geven; je bent van harte welkom, dat kost je wel een aanklacht en directe arrestatie.

sloppy josef | 05-04-09 | 23:54

@frenkie4allll | 05-04-09 | 23:39:
Ik ben pro-Europa maar radicaal anti-EU, al sinds het verwerpelijke verdrag van Maastricht. Het grootste probleem van je 9/11 NWO filmpje is nu juist dat het de EU volledig verkeerd heeft geïnterpreteerd: het word geen nieuw Brits rijk maar een nieuw Romaans bondgenootschap onder leiding van Frankrijk en Spanje. Zodra ze dat in Berlijn ook doorkrijgen spat het uit elkaar, denk ik. Helaas heeft Berlijn de ogen een beetje op midden en oost-Europa gericht (oude reflex) en ziet daar z'n grootste invloedssfeer met dat verdrag van Lissabon.
Groot-Britannië heeft geen fuck zeggen en dat Anglo-Dutch banking system bestaat niet (meer). Zo al het bestond had het geen moer met de EU van doen. De EU is een pseudo-socialistisch project van socialistische en anti-democratische technocraten, bureaucraten en daaraan gelieerde regenteske elites. Enfin, Farage heeft wel gelijk. Het is te hopen dat hij over 3 maanden herkozen wordt.

koerbagh ® | 05-04-09 | 23:54

In en intriest wat er gebeurt, Europa islamiseert in een sneller tempo dan de meesten ooit voor mogelijk hebben gehouden. Zelfs Bat Ye' or zou hierdoor overvallen zijn.
Obama is de marcouch van Amerika!

Mekker | 05-04-09 | 23:54

v Maerlant | 05-04-09 | 23:48
Het ligt er wel erg bovenop hé. Het is vast een trol.

Canis Spurcus | 05-04-09 | 23:53

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:41

Ook u ontkomt niet, er zal altijd these en anti-these zijn. Ik zou wel willen weten uw refentiekader is, u klinkt zo bekropt

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:53

@Guusd | 05-04-09 | 23:49
Die zat hier vroeger gewoon op GS.

CoJoNes | 05-04-09 | 23:50

@Sikkeneur | 05-04-09 | 23:46
grancojones op de googlemeel, meel me maar even.

CoJoNes | 05-04-09 | 23:49

we hebben een nieuwe karel martel nodig om de dreiging van de islam af te slaan.

Guusd | 05-04-09 | 23:49

'de eerste PVV stemmerT in mijn omgeving moet ik nog tegenkomen. maar als die voet bij stuk houd, sla ik m op zn muil. rechtsextremisme; NOOIT'
sloppy josef | 05-04-09 | 23:40
-
Eentje om in te kaderen. Het ultieme gelijk van de Gutmensch.

v Maerlant | 05-04-09 | 23:48

Als je inderdaad blij bent Zapatero een vriend te kunnen noemen.... obama,ik heb het even aangezien met je,maar nee danke schön,du bist kein Berliner.Je begint een tikkie link te worden.
In de msm pc pers is nergens een dergelijk bericht te lezen,ook niet bij het Telegrofje.Alleen Elsevier.
Het kan niet waar zijn,want dan kan je echt het hele zooitje opdoeken van Obaampje tot en met de Balk,óók Rasmussen,want die had feestelijk moeten bedanken.
En dan te weten,hoe ferm de benoeming van Rasmussen aan de Europeanen is gepresenteerd,maar binnenskamers is flink aan bruinwerken en islamlikken gedaan,en de beoefening natuurlijk van de Europese Kampioenschappen
Vuistdiep Lafzijn Buigen & Turkbukken.Ontmasker ze,die smerige Europese regntenkliek,die kanker in onze toekomst.

dagdesoordeels | 05-04-09 | 23:48

CoJoNes | 05-04-09 | 23:42

Ik zal je Charles toesturen, heb je vergelijkingsmateriaal (als je wilt?)

Sikkeneur | 05-04-09 | 23:46

sloppy josef | 05-04-09 | 23:44
--
jij begon met geweld te dreigen (op smoel slaan). Dus dat wil ik wel eens zien dan!
Wat is je adres?

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:46

-weggejorist-

Jakscha | 05-04-09 | 23:45

@Isser | 05-04-09 | 23:11: In evenwicht? Ghe, je zou bijna sympathie voor de Fransen krijgen.

Fleauxe | 05-04-09 | 23:44

@ sloppy josef | 05-04-09 | 23:40

Hahaha jij bent echt triest. 1 op de 5 kiezers stemt vandaag de dag op Wilders, dus het lijkt me zeer sterk dat je nog nooit een PVV stemmer bent tegengekomen. Of zit je in de isoleer?

frenkie4allll | 05-04-09 | 23:44

Isser | 05-04-09 | 23:32
.
Wat fijn voor u dat u dit zo beheerst en beschaafd kunt constateren.

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 23:44

progressief | 05-04-09 | 23:29
Ik beoordeel u, net als elk ander hier, op 6 regeltjes (max.).
Niets meer en niets minder. U bent het er niet mee eens? Afin dan moet u zich maar eens dik maken tegen menig een op dit forum, op dit moment.

ben2man | 05-04-09 | 23:44

Mark d'Aviano | 05-04-09 | 23:34
We're doomed. Gaat slapen met deze geruststellende wetenschap.

jatochnietdan? | 05-04-09 | 23:44

@ApacheIndian | 05-04-09 | 23:41 in mijn vriendenkring zal ik dat niet tolereren. dat betekent einde vriendschap.

sloppy josef | 05-04-09 | 23:44

Samengevat: optimisme met een sociaal hart.

Sikkeneur | 05-04-09 | 23:42

@Sikkeneur | 05-04-09 | 23:38
Grappig is dat. Ik heb zo'n boekje van Max Westerman. (Gekregen voor m'n verjaardag vorig jaar)
Dat jij dan Charles Groenhuijsen leest en ik (dan nog moet beginnen met) Westerman.

CoJoNes | 05-04-09 | 23:42

sloppy josef | 05-04-09 | 23:40
--
Waar woon je?

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:41

CoJoNes | 05-04-09 | 23:24
Danku voor uw inzichten. U weet meer, u bent bent wijzer.

ben2man | 05-04-09 | 23:41

de eerste PVV stemmerT in mijn omgeving moet ik nog tegenkomen. maar als die voet bij stuk houd, sla ik m op zn muil. rechtsextremisme; NOOIT

sloppy josef | 05-04-09 | 23:40

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:35
--
Voor jouw idioterie kwam ik even terug, waarom je obsessie voor Pearl? Is dat trouwens Bottehond zijn vriendin niet?

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:39

@ koerbagh ® | 05-04-09 | 23:30

Helaas wel. Moest wel lachen om de manier hoe Farage de EU de oren wast.
Farage heeft trouwens dezelfde kijk op de EU als Wilders. Hij staat voor de volledige terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit alle EU-verdragen met uitzondering van de handelsakkoorden. Kan ik me wel in vinden.

frenkie4allll | 05-04-09 | 23:39

DANNY3960 | 05-04-09 | 23:28
je maatje is nu weg wat vind jij van witte puntmutsen, is een open forum waar je je mening mag geven, spreek

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:38

CoJoNes | 05-04-09 | 23:27
Rechtse/linke mensen, zal me de reet boeien Co.
Vandaag in het zonnetje, tijdens een rustig moment, even zitten bladeren in een boekje van Charles Groenhuijsen over Amerikanen.
Alleraardigst boekje dat me deed verlangen naar een wereld van een beetje van 'hun' en een beetje van 'ons' Europeanen.

Sikkeneur | 05-04-09 | 23:38

bottehond | 05-04-09 | 23:32
Joden zullen meer en meer op alyiah gaan en hopelijk gaat dat snel.
Mijnkanaries zijn we al te vaak geweest met alle gevolgen van dien.

Isser | 05-04-09 | 23:36

besluit zojuist niet meer naar Turkije op vakantei te gaan

stekman | 05-04-09 | 23:36

goed stukje op hvv botte

wolfje23 | 05-04-09 | 23:35

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:31

ach man, stand you balls, wat is dat voor comment ik had anders verwacht van je. Overigens voelt Pareltje niks voor je denk ik, maar ja hey je hebt het er zel naar gemaakt

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:35

jatochnietdan? | 05-04-09 | 23:22
Het huidige Frankrijk is volkomen onbetrouwbaar. Sarkozy won de verkiezingen omdat hij tegen Turkije-in-de-EU was, zei die. Bottehond op www.hetvrijevolk.com/?pagina=8242: "Sarkozy stribbelde voor de Bühne tegen door te stellen dat Turkije nog niet klaar is voor toetreding." Feitelijk doet Sarko niets om de Turkse invasie te voorkomen.

Mark d'Aviano | 05-04-09 | 23:34

@ben2man | 05-04-09 | 23:27
Okay, ik geloof je. Want in mensen geloof ik wel, niet in dogma's.

tipo | 05-04-09 | 23:34

Ok, ik ga pitten, suc6 mensen

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:33

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:30 ik ga al je links niet bekijken hoor moet die 100den van bottehond nog lezen whaaa
hallo bottehond ben je nog boos. maarja ik zit op msn ik lees wel ff mee

Pearly | 05-04-09 | 23:33

Jack van Gelder gaat PVV stemmen.
Henk Krol schakelt Tariq Ramadan uit.
Jeauden en heaumeausensuelen betonen zich de mijnkanaries van de Vrije samenleving.
Hulde!

bottehond | 05-04-09 | 23:32

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 23:30
Dank je. Je hebt mijn punt onderschreven.

Isser | 05-04-09 | 23:32

@paardenrimmer | 05-04-09 | 23:28
--
Niet zo jaloers witte puntmuts!

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:31

sloppy josef | 05-04-09 | 23:21
Je hebt gelijk. Het geloof is niets. De Islam is niets. Het is een grote gore leugen. Helaas denken wij dat *kuch* maar niet iedereen. En die lopen niet door. Die lachen zich kapot dat hun vijand zulke mensen als jij hebben rondlopen.

Canis Spurcus | 05-04-09 | 23:31

@frenkie4allll | 05-04-09 | 23:18 :
Nee, da's geen cabaret... da's om te huilen omdat het waar is. Maar die 9/11 NWO bullcrap, daar moet ik altijd heel erg om lachen.

koerbagh ® | 05-04-09 | 23:30

Isser | 05-04-09 | 23:23
.
Boeie. Daar zit ik op te wachten.
Serieus genomen worden door een nick met de naam van de oprichter van mossad.
Doe jezelf een lol en steek je kandelaar in je reedt.
Wie ben jij dan wel. De lokale serieus-nemer.
Zo gauw het topic maar een beetje naar de Islam getrokken kan worden lopen
de jeauden voorop om mij te vertellen hoe ik dat eigenlijk moet zien.

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 23:30

obama moet zich met zijn eigen zaakjes [lees amerika] bezig houden, hij hoeft niet te gaan zeggen wat wij hier moeten doen , of mogen wij ook zeggen gooi de grenzen van mexico en cuba maar open.

bekijketff | 05-04-09 | 23:30

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:28 don,t worry hij is al als was in me handen hahaha

Pearly | 05-04-09 | 23:30

@ ben2man | 05-04-09 | 22:55
Ach man, het is gewoon treurig hoe je denkt me te kunnen doorgronden. Een impliciete beschuldiging van kortzichtigheid op de koop toe. Toe maar.
Vuur voortaan eerst een vraagje af, dan weet je waar de ander staat. Nu produceer je een afzwaaier. Er zijn wat van die gouden regels in debat, hanteer die, dan win je nog eens wat.

progressief | 05-04-09 | 23:29

DANNY3960 | 05-04-09 | 23:28
en u wel? vertel

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:29

seven | 05-04-09 | 23:25

Samenvatting mogelijk? * even te lui*

Sikkeneur | 05-04-09 | 23:29

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:20

En u gaat ongestaakt voort met het volgende slachtoffer, nu vrouwen? hoofd schudt

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:28

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:18

Je weet bij lange na niet waar deze processies over gaan slimmerik.

DANNY3960 | 05-04-09 | 23:28

tipo | 05-04-09 | 23:14
Sorry maar volgens mij word jij te weinig tegen gesproken. Mening moslims kent wel degelijk zijn geloof. Een hypothese of niet, als je geen grenzen kent is de kans groter dat je homo wilt zijn. Afin, mocht het voorkomen, ik tolereer zijn/haar beslissing hierin.

ben2man | 05-04-09 | 23:27

Jeremia | 05-04-09 | 23:16
--
Een soort anti-johannes de doper!

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:27

@ApacheIndian | 05-04-09 | 23:24
Inderdaad, Apache, dat is een stomme opmerking.

@Sikkeneur | 05-04-09 | 23:23
jij kent geen fatsoenlijk rechtse mensen, blijkt maar weer. Ik, voor een, verafschuw macht. Om Ayn Rand te quoten:
"The man who lets a leader prescribe his course is a wreck being towed to the scrap heap."

CoJoNes | 05-04-09 | 23:27

CoJoNes | 05-04-09 | 23:24
Wiens waarheid Co? Elk is er een, arrogante kwast.

Sikkeneur | 05-04-09 | 23:27

Obama is de meest linkse president die de USA ooit heeft gekozen. De USA en de rest van de vrije wereld zal haar adem 4 jaar lang moeten inhouden en hopen dat de schade die Obama aanricht, op allerlei terreinen, niet onherstelbaar is.

Isser | 05-04-09 | 23:26

@ Radioheader | 05-04-09 | 23:20

Heb er nog eentje van Nigel. Zegt precies waar het op het staat.

Farage exposes EU arrogance
www.youtube.com/watch?v=KMZbs6zu5PU

frenkie4allll | 05-04-09 | 23:26

Pearly | 05-04-09 | 23:19
Vrede? Dat wilde Chaimberlain ok, en we weten hoeveel miljoenen doden dat heeft gekost, nietwaar?

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:25

-j progressief

seven | 05-04-09 | 23:25

Liever een Unie met Duitsers, Polen, Nederlanders, Denen, Tjechen, ZONDER die backstabbing Fransen?
ApacheIndian | 05-04-09 | 23:18

Idd; doe ook maar de Vlamingen er bij, en de Luxemburgers. Een confederatie met een sterke munt, zonder romaanstalige gelddrukkers.

Mark d'Aviano | 05-04-09 | 23:25

Sikkeneur | 05-04-09 | 23:21
Read up, de coalitie is in de panelen al gemaaakt.. ctrl f progressiefj, merlot en seven vanaf 22 uur .

seven | 05-04-09 | 23:25

@Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 23:16

Jij begrijpt wel meer niet vanavond.

Iko Nal | 05-04-09 | 23:25

@ben2man | 05-04-09 | 23:20
Ik ben allerminst cynisch. Alles wat ik in dat comment schrijf is simpelweg waar. De realiteit is misschien cynisch en de realiteit is een fenomeen dat jij wenst te negeren.

CoJoNes | 05-04-09 | 23:24

CoJoNes | 05-04-09 | 23:21
--
Stomme opmerking, libertariers willen gewoon met rust gelaten worden en zweren INITIERING (dit is een belangrijk woord) van geweld juist af! Daarom haten ze de staat ok zo!

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:24

CoJoNes | 05-04-09 | 23:21
Maar O wee als ze aan de macht kunnen komen...

Sikkeneur | 05-04-09 | 23:23

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 23:16
Dat jij een anti-semiet bent is meer dan duidelijk. In een topic dat niet over Joden gaat, probeer jij in je bekrompen wereld een brug te slaan naar zionisten en Joden.
Jij bent echt heel ziek en hebt dringend professionele hulp nodig. Na je behandeling mag je terug komen en misschien neem ik je dan serieus.

Isser | 05-04-09 | 23:23

Mark d'Aviano | 05-04-09 | 23:15
Dank voor uw historische toelichting. Voor zover besteed aan mij. Maar ik duidde meer op het huidige Frankrijk. Dat ziet het geheel niet zitten, Turkije in de EU.
Frankrijk houdt nogal van Europese machtspolitiek. En Turkije hoort daar niet bij.
Te groot, te machtig en niet Europees.

jatochnietdan? | 05-04-09 | 23:22

@Einde van de Domheid | 05-04-09 | 23:15
Neem dan in ieder geval dit van me aan: Fatsoenlijk rechts, echt fatsoenlijk rechts dus, libertariers en anarcho liberalen, die verenigen zich niet en gaan al helemaal geen op dogma's gestoelde ideologische beweging opzetten.
Het probleem van dat soort bewegingen is namelijk, dat ze altijd andersdenkenden met geweld hun idealen op willen leggen.

CoJoNes | 05-04-09 | 23:21

kan die Joost Niemoller geweaun ff stilletjes zijn post zelf wegjorissen? met zijn kotsmisselijke "waarheidsgehalte van de islam". mogelijk heeft hijzelf ook wel deur dat het een megeauleauide volgzame misvatting is door de Pruik te volgen in de uitlichting van zoiets onbelangrijks als een geloof, wat de islam is. het is een geloof. 1 van de vele. nou; je zou er wanhopig van worden; maar concentreer je als hoernalist op wat echt belangrijk is; het kritisch volgen van het dagelijks bestuur van een regering ten tijde van een economische crisis. of de opmerkelijke opgang van een nieuwe politieke partij met zeer opmerkelijke standpunten met een haast nog opmerkelijkere structuur. en wees onafhankelijk; zoals een goed hoernalist betaamt. verzamel feiten. relevante feiten. en vaar niet mee met de rimpeling van populisme die wilders heeft veroorzaakt. turkije; welkom dus. obama; toppunt van tolerantie en intellect. rasmussen; prima om ff bakzeil te halen en de relevantie te onderkennen. wilders; zonderling met een egoistische steun voor een evenzo zonderlinge Deen. Vrijheid van meningsuiting; prima geregeld, dat was al, en dat zal niet vernaderen. aan de islam-bashers en rechtsextremisten; de Typhus, ga naar een psycholoog. aan de rest; geweaun deurlopen. Niets aan de hand.

sloppy josef | 05-04-09 | 23:21

Overigens vandaag alleraardigst stukje las over die blonde meneer die wel met het CDA wil regeren. Nou ja, zeg....!

Sikkeneur | 05-04-09 | 23:21

Pearly | 05-04-09 | 23:17
--
Zekersteweten meissie

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:21

@ frenkie4allll | 05-04-09 | 23:18

Mooi filmpje inderdaad. Precies de reden om kritisch te zijn op dat gedrocht!

Radioheader | 05-04-09 | 23:20

CoJoNes | 05-04-09 | 23:13
Waarom word u cynisch, ik acht u een volwaardig gesprekspartner; u mij soms niet?
Dan schudt ik u de laatste hand!

ben2man | 05-04-09 | 23:20

@seven | 05-04-09 | 20:29

(beetje laat, ik weet het) Bedoel je dit citaat? :
"Turkey was also promised that two blocked chapters of its accession agreement to join the European Union would move forward, and that Mr. Rasmussen would publicly address the concerns of the Muslim world about his response on the cartoons, possibly as soon as Monday."

'To publicly address the concerns" is natuurlijk niet hetzelfde als excuses maken. Hij zal het benoemen, hij zal zeggen dat het "zijn volle zorg en aandacht" heeft. Erdogan/Gül blij, NAVO blij. Welkom in de wereld van diplomatie.

Thomas Chatterton | 05-04-09 | 23:20

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:17
--
Man je betonnen plaat is wel erg dik, ben je toevallig een vrouw?

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:20

on topic: ik weet niet wat die obama wilt
maar als ik denk dat ik het weet is hij geniaal en ApacheIndian | 05-04-09 | 23:15 niet de antichrist.
ik denk dat hij vrede wilt

Pearly | 05-04-09 | 23:19

Mark d'Aviano | 05-04-09 | 23:15
--
Liever een Unie met Duitsers, Polen, Nederlanders, Denen, Tjechen, ZONDER die backstabbing Fransen?

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:18

DANNY3960 | 05-04-09 | 23:10

en jij bent trots dat je zo'n comment plaatst?

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:18


ollander | 05-04-09 | 23:14
het, niet de....
En inderdaad Turkije heeft een heel groot leger, echter het gaat vaak om kwaliteit niet kwantiteit.

Isser | 05-04-09 | 23:18

@koerbagh ®

Speciaal voor jou nog wat cabaret op zondag!

Nigel Farage on who's who in the EU commission
www.youtube.com/watch?v=YWSYMpuCFaQ

frenkie4allll | 05-04-09 | 23:18

bottehond | 05-04-09 | 23:06
Huh, u trekt een lijn tussen gelovigen en het geloof? Hoe kunt u mij daarvoor ter verantwoording roepen?
Praten en doen zijn niet altijd even makkelijk noch hetzelfde, vraag maar aan WouterB.
Ondertussen roepen heel veel mensen natuurlijk dat ze een dikke vette moslim zijn; maar dan zeg ik altijd maar: Only God can judge you. Heb ik van mijn geloof geleerd, cool hè?

ben2man | 05-04-09 | 23:17

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:15 jij zou t willen zijn

Pearly | 05-04-09 | 23:17

Sikkeneur | 05-04-09 | 22:59
Ik denk wel eens dat botte een aversie tegen libertariërs aan het ontwikkelen is. Een soort rudimentaire terugval naar de vroegere communistische idealen..

seven | 05-04-09 | 23:17

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:05

het interraciale,dubbel geloof en eventueel verschillende publieke invloeden tijdends zijn opgroeien waren het gespreksstof dat ik dat wel belangrijk vond. Ik had beter kunnen focussen op je filmpje van : ApacheIndian | 05-04-09 | 21:41

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:17

Pearly | 05-04-09 | 23:09
De antichrist is geen Nederlander en zal ook niet in het bezit zijn van een Nederlands paspoort. Overigens geloof ik niet dat Obama de antichrist is, maar iemand die de weg aan het bereiden is voor de zoon van de duivel.

Jeremia | 05-04-09 | 23:16

Iko Nal | 05-04-09 | 23:06
.
Klopt.
Daarom begreep ik jouw opmerking over antisemitisme dan ook niet.
Blijft er wel het feit dat jeauden om niets op hun besneden pikkie zijn getrapt,
maar wel de vrijheid nemen om in vlaag van arrogantie andere mensen op hun
ziel te trappen. Maar dat moet kunnen. Het per slot het uitverkoren volk.

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 23:16

CoJoNes | 05-04-09 | 21:16
Hou jij je beschuldigingen maar voor je Cojones.
Denk niet dat ik alles lees wat je schrijft.
Verder werp ik jouw beschuldiging ver van me af en vind ik je enorm smerig je taal gebruiken.
Helaas *checkt de teflon* niet links, geen intrigant, geen extreme Islam aanhanger.
Verder sluit ik deze dag van jouw chagrijn af met de woorden.
'Als zou Obama bij de zoveelste rot-intrigant zich aansluiten (Pim/Rita/Geert/Marco) dan zou ik nog niet op die querulante mutant stemmen. En om die 'achterlijke radicale Islam' in de gaten te houden betalen we onze geheime diensten miljoenenen per jaar. Daar hebben we die zure schertsfiguur niet voor nodig!
Fatsoenlijk rechts, bring it on!

Einde van de Domheid | 05-04-09 | 23:15

Wanneer treedt Frankrijk weer toe tot de NAVO? Die houden niet van Turkije.
jatochnietdan? | 05-04-09 | 22:53

Frankrijk heeft een lange traditie van collaboratie met Turkije. Even een geschiedenislesje:

De venetianen wonnen zonder Franse hulp in 1571 de slag bij Lepanto tegen de Turken. "In that time only Spain and the Vatican were interested in fighting the muslims, if France, England and the Netherlands had been interested the islamic menace was off forever. But characters like Luther that said that the Catholic Church was more dangerous that turks, and Richelieu Cardinal, like more frech that catholic, was a traitor of the Christendom and pacted with the turks, like forever, France, such a friend of muslims."

www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archive...
marysanawim.wordpress.com/2008/09/21/l...

In 1683 dreigde Wenen veroverd te worden door de Turken. Dank zij Polen is Europa toen gered. Frankrijk stak geen poot uit. Erger nog, de zonnekoning maakte toen enorm misbruik van de hachelijke positie van de Habsburgers.
home.no.net/bhb2/wien-01e.htm
www.wien-vienna.com/vienna1683.php

Mark d'Aviano | 05-04-09 | 23:15

bottehond | 05-04-09 | 23:04

Nee, botte.
Wat jij doet is witte boordentuig de hand boven het hoofd houden die met de steun van Bush het anti-discriminatie beleid van Carter hebben misbruikt om zich schandalig te verrijken.

Sikkeneur | 05-04-09 | 23:15

Turkije heeft de 2de grootste leger van de NAVO, dus bukken!

ollander | 05-04-09 | 23:14

@ben2man | 05-04-09 | 23:00
Nee, natuurlijk is niet elke moslim een terrorist. De meeste moslims zijn geeneens bezig met de Koran. Gelukkig maar.
Homoseksualiteit is dus een gevolg van opvoeding? Dat is een interessante hypothese. Die kan echter niet kloppen, want dan zou elke homo een homofiel broertje of lesbisch zusje moeten hebben of in ieder geval vaker dan hetero's. Dat is niet het geval. Bovendien zouden er dan minder islamitisch of gereformeerd opgevoede homo's moeten zijn dan atheistisch opgevoede homo's. Ook daar is geen enkel bewijs van. Dus helaas. Je kan alleen maar hopen dat je zoon die 'geestelijke aandoening' bespaard blijft. En dat hij geen potenrammer wordt met zo een intolerante vader.
Tot zo ver. Intolerantie verdient geen tolerantie.

tipo | 05-04-09 | 23:14

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:50

dHIMMIE.

Canis Spurcus | 05-04-09 | 23:14

Roj tv = pkk , had allang eerder verboden moeten worden. stelletje terroristen! Daar heeft Turkije helaas wel gelijk in. Wat ik wel angstaanjagend vind, is dat erdogan en zijn vrienden steeds meer macht krijgen in dat land. Hierbij wordt de seculariteit van het land zwaar mee aangetast. Alleen het leger kan hiervoor een stokje steken, maar ja alle hoge piefen worden een voor een opgepakt daar. Ook Europa is hier schuldige aan, aangezien zij een beperking van de macht van het Turkse leger eisen voordat zij bij de EU mogen komen. Ik steun hierbij dan ook alle Turken die niet willen dat Turkije een land als Iran gaat worden.

skniltuk | 05-04-09 | 23:14

hij = hij of zij

seven | 05-04-09 | 23:14

ben2man | 05-04-09 | 23:00
Tenzij je de hoeveelheid testosteron van de foetus kan beïnvloeden heeft het geen effect op het homo zijn of niet. Hooguit de leeftijd waarbij hij uit de kast komt en het durft te vertellen. nl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualiteit...

seven | 05-04-09 | 23:13

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 23:09
U bent een slecht verliezer. Misschien gaat het u en beetje boven de pet.

jatochnietdan? | 05-04-09 | 23:13

@ben2man | 05-04-09 | 23:10
De realiteit komt vaak negatief over op mensen die er voor kiezen om met hun hoofd in de wolken te lopen.
Je kunt ook heroine nemen, bereik je hetzelfde verdoofde gevoel, zonder 5 keer per dag met de billen omhoog te moeten. Het is maar een tip.

CoJoNes | 05-04-09 | 23:13

Ben Haram | 05-04-09 | 23:02
Grappig, dat zijn meestal de mensen die ik zie afhaken en afdwalen.

ben2man | 05-04-09 | 23:12

Fleauxe | 05-04-09 | 23:07
geen idee, maybe he found a pair. &#9787;
Maar gelukkig is alles weer in evenwicht in het universum.

Isser | 05-04-09 | 23:11

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 23:09

Ik heb liever ongelijk, dhimmi.
Enne± wat is beschaving waard als je die zo selectief toepast=
Niet meer dan een pose om je kennelijk wankele zelfbeeld in stand te houden.
Besides± jij snapte tipos opmerkingen niet eensch.
Don+t flatter yerself± zo slim als jij jezelf wijsmaakt ben je heus niet.

bottehond | 05-04-09 | 23:11

tipo | 05-04-09 | 23:01
Sorry, u zit er wel dik op hè.

Niets in de zin van overtuiging.

ben2man | 05-04-09 | 23:11

CoJoNes | 05-04-09 | 22:53
Als dat uw interpretatie is.. Ik weet wel dat weinig gelovigen zo negatief zijn als u. Hoe zou dat zijn denkt u, als u eens wat minder bezorgd hoefde te zijn over het alledaagse reilen en zeilen omdat u weet dat wie goed doet goed ontmoet. Of dat nou nu of in het hiernamaals is (Let op: vereist een ongekende creativiteit; I know).

ben2man | 05-04-09 | 23:10

over de antichrist
volgens nostradamus is de islam de afleider van de werkelijke antichrist
dus we kunnen nog alle kanten op zelfs wilders zou kunnen zijn. al vind ik dat een te groot woord voor zo,n boeroeper

Pearly | 05-04-09 | 23:09

bottehond | 05-04-09 | 23:01
.
Dat zeg ik: het ontbreekt jou aan beschaving en intelligentie.
Mijn uiting van beschaving verslinger ik niet aan types als jij.
Je bent in mijn optiek slechts een penetrant mannetje dat graag gelijk krijgt en
geheel volgens de politiek van GS een ander wil wijsmaken hoe hij zaken zou
moeten zien. Al je proclamaties en plempsels over de vrije gedachte zijn stronzo.
Neem nog een portje en ga vooral door met raaskallen.

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 23:09

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:03

Waar reageer je op paard? Effe tijdstamp erbij graag

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:07

@Isser | 05-04-09 | 21:41: Gheghe, grapjas. Met Obama natuurlijk. Of dacht je dat JP zich buiten de landsgrenzen wél als leider manifesteert?

Fleauxe | 05-04-09 | 23:07

ben2man | 05-04-09 | 23:03

Pathetisch. Bovendien neem je de schaduwzijde die jouw sekte over de wereld werpt en waar anderen bepaald geen vredig bestaan door kennen voor lief. Nogal selfcentered, vind je niet... Maar wel typerend voor de zich kosmopoliet wanende post modernist, dat op eigen behoeftebevrediging gerichte.

bottehond | 05-04-09 | 23:06

Ongelooflijk, deze Dhimmitude. Er wordt weer gebogen voor de Islam en de vrijheid van meningsuiting moet maar weer beperkt worden. Alweer een reden waarom Turkije totaal niets te zoeken heeft in de EU!!

Radioheader | 05-04-09 | 23:06

@Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 23:01

Alleen hele domme, kwaadaardige mensen brengen negatieve opmerkingen over Joden of het Zionisme in het algemeen geheel ten onpas ter sprake in een topic dat daar volstrekt niet over gaat.

Iko Nal | 05-04-09 | 23:06

Obama kiest nadrukkelijk voor een walgelijke appeacementkoers richting de islamitsche wereld en laat Israël in de kou staan. Moet je eens opletten wat er gaat gebeuren als de joodse staat gedwongen wordt om echt helemaal los te gaan in het middenoosten. Als je het mij vraagt klapt de nato dan uit elkaar.

Jeremia | 05-04-09 | 23:06

paardenrimmer | 05-04-09 | 22:58 ".. u komt veel veel eerder over als een witte puntmuts dan mij,.."
--
Typische Linkse muklticul pavlov reflex, "&#1054;h ik slik sperma van de VOlkskrant dus ik KAN gewoon geen racist zijn"
--
"... ik heb interracial eerder dan u geplempt,..."
>>Ja hallo, dat zeg ik!!! en ik vraag waarom jij met je "interracial" kwekkapraat komt om de interne zielstoestand van Obama te verklaren? Hebben kleurlingen een andere ziel? Triest man!

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:05

Sikkeneur | 05-04-09 | 22:56

Je verwart oorzaak en gevolg.

bottehond | 05-04-09 | 23:04

@Einde van de Domheid | 05-04-09 | 22:59
Letterlijk heb ik gezegd: Als Ayaan zich bij hem aansluit, heeft ie mijn stem ook.
Later, nadat jij dat naar goed socialistisch gebruik had verhaspeld heb ik dat toegelicht met ' omdat ik denk dat dat libertarische kansen biedt.'

Val dus maar fijn kapot met je infantiele insinuaties. Of beter, neem een amuse van lauwwarme diarree.

CoJoNes | 05-04-09 | 23:04

bottehond | 05-04-09 | 22:58
Weetje, ik doe met je mee: Stel dat het waar is, dan maakt het voor mij nog niets uit. De Islam geeft (mij) een eenduidige weg naar geluk, vrede en veiligheid. Moeilijk te weerstaan als wereldburger dezer dagen, al zeg ik het zelf.

ben2man | 05-04-09 | 23:03

ApacheIndian

och u komt me toch niet vertellen dat het niet in bestaat in uw mooie Nederland? doe uw oogpoep open en accepteer het, sukkelaar

paardenrimmer | 05-04-09 | 23:03

Sikkeneur | 05-04-09 | 22:59

Dan heb je mijn intentie niet begrepen.
Je vooroordelen spelen je weer eens parten.
Zich rechts noemende christelijke conservatieven beschouw ik als vulles.

bottehond | 05-04-09 | 23:03

Ook Rasmussen corrupt?

Kennis is noodzakeli | 05-04-09 | 23:02

CoJoNes | 05-04-09 | 22:53

Zoiets inderdaad. Ik heb ook nog nooit iemand zich zien bekeren waar alles bij voor de wind gaat. Altijd hetzelfde, mensen die zich bekeren hebben altijd psychologische problemen, armoede, drugs en/of alcoholprobleem, handicap, of zijn volledig gehersenspoeld door familie. Waarom denk je dat de christelijke kerk vroeger zoveel zieltjes won in afrika?

Ben Haram | 05-04-09 | 23:02

v Maerlant | 05-04-09 | 22:59
Grappert. Toch houd ik een beetje van je.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 23:02

Money , Banking and the Federal reserve

Voor de simplisten die niet verder zijn gekomen dan FNV/Volkskrant leuterpraat over de oorzaken van de crisis!

mises.org/multimedia/video/Fed.wmv

ApacheIndian | 05-04-09 | 23:02

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:56
Wat een zwaktebod, dat antwoord. Niet gefundeerd, jij serveert jezelf ff keihard af.

Isser | 05-04-09 | 23:02

Iko Nal | 05-04-09 | 22:58
.
Een typisch jeaudse reactie.
Alle Arabische volkeren vallen onder het Semitische ras.
Het zijn de zionisten die alle Arabische volkeren willen uitroeien.
Ergo: de zionisten zijn de ware anti-semieten.

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 23:01

@ben2man | 05-04-09 | 22:55
Hypothese: niets is zeker
falsificatie: Wij gaan zeker dood.
bovendien:
Niks is goed en niks is spontaan.
.
Uw redenering kwakkelt, maar als u er happy mee bent, fine.

tipo | 05-04-09 | 23:01

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:56

Jeaudenhaters zijn meestal dhimmis.
Dat laagje beschaving waarvoor je jezelf op de borst klopt blijkt flinterdun.
Geef mij maar innerlijke beschaving. Beter dan jouw skindeep beschaving.
Dhimmi.

bottehond | 05-04-09 | 23:01

tipo | 05-04-09 | 22:51
Wees gerust, de moslim die jij en menig ander waarschijnlijk voor ogen hebt noem ik een terrorist of een ander stereotyp wat angst op wekt.
En ik zal u uitleggen waarom ik het betwijfel dat mijn zoon homofiel zal zijn. Homofilie is volgens mij geen geestelijke aandoening of iets dergelijks. Ik denk dat homofilie zelfs bij iedereen mogelijk is, het gaat er maar net om waar je grenzen liggen en wat voor opvoeding je hebt meegekregen. Dus aan mij zal het niet liggen.

ben2man | 05-04-09 | 23:00

@Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:56
Ha fijn, mijnheer heeft nog wat antisemitische saus over!

CoJoNes | 05-04-09 | 23:00

Elisabeth2 | 05-04-09 | 22:57
Hoger had ik je niet ingeschat. Doos.

v Maerlant | 05-04-09 | 22:59

bottehond | 05-04-09 | 22:55
Oh... Ik was in de veronderstelling dat jij je nogal hartstochtelijk had uitgelaten ten faveure van Livestro's in een topic over diens break met Buitenhof, maar goed, ik vergis me ook weleens.

Sikkeneur | 05-04-09 | 22:59

CoJoNes | 05-04-09 | 21:16
Ik leg je geen woorden in de mond Cojones.
Leg het dan eens aan me uit.
Hoe komt het (als dat zo is) dat je voor de PVV bent terwijl je eerst sprak over een partij met een machtsfetish?
Ik heb misschien iets gemist...
Turkije was niet 'sjiek', Turkije heeft geprobeerd te chanteren. Uiteindelijk is er niet op die intimidatie ingegaan en heeft Turkije zich 'sjiek' daarbij neergelegd. K?

Einde van de Domheid | 05-04-09 | 22:59

tipo | 05-04-09 | 22:53
.
Je zou een hoop levenswijsheid kunnen opdoen met de inhoud van mijn boekenkast.

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:58

@Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:56

Ah, daar valt de aap door de lamp. Niet alleen dom maar ook nog anti-semiet. Lazer op sukkel.

Iko Nal | 05-04-09 | 22:58

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:51

u komt veel veel eerder over als een witte puntmuts dan mij, ik heb interracial eerder dan u geplempt, volgens mij was het u daarvoor niet een bekend.

paardenrimmer | 05-04-09 | 22:58

v Maerlant | 05-04-09 | 22:39
Ik ga toch gewoon lekker door. Belg.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 22:57

Sikkeneur | 05-04-09 | 22:52
Ik vond deze uitleg nog wel het meest onderhoudend. Als je 11 minuten over hebt een must see als je wil weten hoe het ongeveer werkt met die creditcrisis.
www.vimeo.com/3261363

seven | 05-04-09 | 22:56

-weggejorist-

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:56

Ik vind het een meesterlijke zet van de Turkies, gebruik maken van een zwakke hand.

Doet me een beetje denken aan Scarface, had ook iets te maken met baas zijn...

cDR | 05-04-09 | 22:56

bottehond | 05-04-09 | 22:53

Bij mijn weten is het de graai- en bonuscultuur in de bancaire sector geweest die het systeem hebben doen opblazen, niet het anti-discriminerende beleid van Carter.

Sikkeneur | 05-04-09 | 22:56

Sikkeneur | 05-04-09 | 22:49

Nooit geweest zelfs.
Die sukkels zijn met hun eigen kansloze agenda bezig en zijn een sta in de weg in de strijd tegen de islamisering. Zelden zulke zelfbedriegers gelezen. Livestro is bovendien een querulant en een narcist. Spruyt is alleen onmachtig.

bottehond | 05-04-09 | 22:55

progressief | 05-04-09 | 22:43
Geloven = niet zeker weten. Niets is zeker, ook uw roep naar zekerheden kent zijn natuurkundige grenzen.
Het zijn en niet zijn houdt tot een bepaalt punt op voor ons begrijpen. Als we ons daaraan vergrijpen zullen we ons leven niet goed benutten, dus kop op en wees in ieder geval bezig met uw eigen ontwikkeling en wellicht krijgt u spontaan een gewaarwording, als je geest het toe laat.

ben2man | 05-04-09 | 22:55

Beetje door een paar van die oliebaarden laten vertellen hoe en wat je moet doen. moet gvd niet erger worden in de wereld.

De wereld blijft maar islamiseren en er wordt niets aan gedaan.. totdat het dalijk te laat is.

TheDutchie | 05-04-09 | 22:55

Sikkeneur | 05-04-09 | 22:52
--
Klopt bankendirecteuren haten zwarten meer dan dat ze er geld aan kunnen verdienen, zo erg is dat nou met kapitalisten

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:53

Sikkeneur | 05-04-09 | 22:52

En heeft daarmee willens en weten het bancaire systeem opgeblazen, of uit naiviteit, dat kan.

bottehond | 05-04-09 | 22:53

@Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:50
Heeft jouw boekenkast gevoelens? Je snapt het niet he?

tipo | 05-04-09 | 22:53

@ben2man | 05-04-09 | 22:50
Precies mijn punt.
Als religieus heb je een zekere mate van zwakzinnigheid nodig. Of hersenletsel.

CoJoNes | 05-04-09 | 22:53

Wanneer treedt Frankrijk weer toe tot de NAVO? Die houden niet van Turkije.

jatochnietdan? | 05-04-09 | 22:53

Europa in de uitverkoop!!!

Ben Haram | 05-04-09 | 22:52

Ik doelde op jouw reactie paardentrimmer

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:52

bottehond | 05-04-09 | 22:43
Halve waarheden en hele leugens, Botte.
Carter wilde idd dat mensen een lening konden krijgen op basis van hun inkomen en niet meer werden afgewezen op grond van etniciteit of woonomgeving.

Sikkeneur | 05-04-09 | 22:52

"... dat een man die interracial is op gevoed,..."
>> wat is dat precies? Klinkt als politiek correcte racistische troep!

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:51

@ben2man | 05-04-09 | 22:42
Dan deug je. Al betwijfel ik, of je het meent. (Je hoopt stiekum dat het niet gebeurt he? een zoon met een vriend en een dochter met een ongelovige) Maar vooruit. Ik hoop echter dat het wel gebeurt. Dan worden jouw en mijn kinderen misschien wel 1 samenleving. Ik zit er namelijk niet mee als mijn kinderen met een moslim huwen.

tipo | 05-04-09 | 22:51

CoJoNes | 05-04-09 | 22:40
Gefeliciteerd met uw vaderschap, maar u beseft dat geloven toch echt wat meer creativiteit vereist dan uw atheistische visie dat toelaat? Het is niet lullig bedoelt hoor.

ben2man | 05-04-09 | 22:50

bottehond | 05-04-09 | 22:44
.
Denk je nou echt dat ik in een woordenboek ga opzoeken wat een dhimmi is?
.
tipo | 05-04-09 | 22:45
.
Het feit dat je jezelf niet kan voorstellen wat gevoelens zijn maakt van jou
een typisch voorbeeld van een reaguurder.

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:50

Elisabeth2 | 05-04-09 | 22:46
Ik leg mijn lat zelf.
.
bottehond | 05-04-09 | 22:43
Ik ben daar eerder pragmatisch dan ideologisch in Botte, en vind wat hij daar zegt geen wartaal. En als ik mag kiezen tussen Fortis en dus de kredietverlening van Vlaamse bedrijven uitbesteden aan Frankrijk of nationaliseren dan kies ik voor het laatste.

v Maerlant | 05-04-09 | 22:49

bottehond | 05-04-09 | 22:47
Zijn dat geen 'vriendjes' meer van je?

Sikkeneur | 05-04-09 | 22:49

Isser | 05-04-09 | 22:39

Dan stand ik corrected, bwana! Hehe...

bottehond | 05-04-09 | 22:48

CoJoNes | 05-04-09 | 22:46

Boeiende uitspraak...

Sikkeneur | 05-04-09 | 22:48

Obama is nog enkele " verloren zonen " aan het opvissen.

Voor diegenen die het Spaans niet meester zijn, het stukje begint met: " Obama tegen Zapatero; Ik ben blij je een vriend te kunnen noemen".........

DANNY3960 | 05-04-09 | 22:47

Veel seculieren Turken zijn zeer bezorgd over de toekomst van hun land.

'Dit is niet meer mijn Turkije'

Yasemin Gülen (50) maakt zich grote zorgen. Nog nooit was de voormalig bankmanager politiek actief, maar een paar maanden geleden heeft ze de CHP, de partij van Atatürk en de grootste oppositiepartij in Turkije, haar hulp aangeboden.

"Ik moest iets doen. Ik zie mijn land in hoog tempo veranderen. We gaan niet vooruit, maar achteruit." Volgens haar is Turkije op weg een land als Iran te worden. "Dat is mijn grootste angst. Mensen moeten wakker worden geschud." Ze wijst naar een vrouw in boerka die voorbij loopt. " Dit is niet mijn Turkije! Mijn grootouders of overgrootouders liepen er niet zo bij", klinkt het geëmotioneerd.

www.tctubantia.nl/algemeen/opinie/3359...

frenkie4allll | 05-04-09 | 22:47

@ Apalachian
Ik leg de klinker juist niet bij afkomst en politieke voorkeur en daarom wou ik u die vraag stellen. U bent duidelijk verhit dat een man die interracial is op gevoed, opgegroeid met 2 culturen en misschien ook wel tussen 2 politieke voorkeuren is opgevoed president is van de VS, kunt u uitleggen wat daar verkeerd aan is?
paardenrimmer | 05-04-09 | 22:45

paardenrimmer | 05-04-09 | 22:47

Om een lang verhaal kort te maken :
Turkije verschilt TE VEEL van Europa.... Niet Dus !!!!

Ayaan Sorry | 05-04-09 | 22:35

Dat lang verhaal en Turkije verwijst naar al het azijngezeik, gegeneraliseer en gespeculeer over het land waar jullie nu al talloze haatpleitten over schrijven? Dat is geen Turkije zoals ik hem ken en menig nuchtere Hollander. Waar zijn die trouwens gebleven, nuchtere Hollanders??

ben2man | 05-04-09 | 22:47

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:40

Spreek me voortaan aan met "U", dhimmi, zoals je dat doet voor je toekomstige meesters in Ankara en Riyad. Bend over, bitch.
Je doet me denken aan die onnozele BJ Spruyt en Livestro. Ook heel beschaafde islamfaciliteerders.

bottehond | 05-04-09 | 22:47

@tipo | 05-04-09 | 22:45
Cultuur is het product van opvoeding, of gebrek daaraan.

CoJoNes | 05-04-09 | 22:46

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:42
Nee hoor, over het algemeen geef ik zwitsalletjes niet zoveel aandacht, juist vanwege hun kortzichtigheid, dus je hebt mazzel, geniet er maar van.

Verder wacht koerbagh ® | 05-04-09 | 22:39 nog op je antwoord.

Isser | 05-04-09 | 22:46

v Maerlant | 05-04-09 | 22:39
Jammer, ik had je hoger ingeschat.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 22:46

Ik leg de klinker juist niet bij afkomst en politieke voorkeur en daarom wou ik u die vraag stellen. U bent duidelijk verhit dat een man die interracial is op gevoed, opgegroeid met 2 culturen en misschien ook wel tussen 2 politieke voorkeuren is opgevoed president is van de VS, kunt u uitleggen wat daar verkeerd aan is?

paardenrimmer | 05-04-09 | 22:45

@Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:29
Wat moet ik me voorstellen bij gevoelens van een cultuur? En ging het niet om de gevoelens van een religie, whatever that may be?
.
Mijn godsdienst is vandaag verliefd. Tsja, religieuze gevoelens he?

tipo | 05-04-09 | 22:45

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:43
Welnu, precies zo ging dat met die Mohammedcartoons! Iedereen gelijk voor de wet, toch?

v Maerlant | 05-04-09 | 22:44

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:40

Dhimmi.

bottehond | 05-04-09 | 22:44

ben2man | 05-04-09 | 22:42
Dat is nou net het enige dat een atheist niet doet.. geloven.

progressief | 05-04-09 | 22:43

v Maerlant | 05-04-09 | 22:39

Zou ook een Etzionist kunnen zijn.
Er is meer aan de hand met de man then meets the eye:

blogs.telegraph.co.uk/alex_spillius/bl...

En dan te bedenken dat deze bankencrisis in feite georganiseerd cq veroorzaakt is door Carter, die jij nu weer naief noemt.

bottehond | 05-04-09 | 22:43

progressief | 05-04-09 | 22:42
-
LMAO

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:43

v Maerlant | 05-04-09 | 22:39
.
Iemand die niet in staat is mijn beweegredenen te volgen beledig ik graag.

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:43

Isser | 05-04-09 | 22:40 ".. leuk grapje..... Helemaal zelf verzonnen?.."
--
Kortom Uitgeluld! Best wel triest voor je!

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:42

@ seven | 05-04-09 | 22:38
Ik ben helemaal voor. VVD + PVV + SP en dan het CDA als soort van wrat die niet weg wil, maar waar je ook niet veel last van hebt.

progressief | 05-04-09 | 22:42

tipo | 05-04-09 | 22:32
-Ja, dat tolereer ik (betwijfel of het gebeurt).
-Ja, een atheist gelooft.. dus als hij mijn dochter weet te overtuigen, kan hij praten als God! Wat ik betwijfel. hihi.

ben2man | 05-04-09 | 22:42

bottehond | 05-04-09 | 22:35
.
Natuurlijk bepaal jij weer hoe ik het zou moeten zien met je geijkte vocabulair.

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:40

ben2man | 05-04-09 | 22:35
Zie 22:39.

v Maerlant | 05-04-09 | 22:40

Belachelijk, turkije hoort niet bij de EU, er zijn al veel te veel allochtonen hier in nederland echt belachelijk veel, in den haag denken ze dat iemand met een nederlandspaspoort ook nederlander is of een kind met allochtoonse ouders of grootouders maar dat zijn geen nederlanders ze kennen de cultuur niet de taal niet de gewoontes niet, ze zorgen alleen voor overlast. Het is toch ook niet meer normaal dat een of andere minister (weet niet meer welke) alleen nog maar allochtonen of vrouwen een hoofdfunctie bij de politie wil hebben? vrouwen heb ik geen problemen mee, maar de allochtonen wel als er nog meer allochtonen bij de politie gaan voel ik me alleen nog maar onveiliger. Het wordt tijd dat er eens wat aan gedaan wordt!

LucJ | 05-04-09 | 22:40

domheid regeert | 05-04-09 | 22:35
En waarom zullen wij Oekraine erbij willen hebben? Of Roemenie, Bulgarije, etc for that matter.
Als deze landen zo graag in een unie zouden hebben gezeten, hadden ze die zelf kunnen oprichten op het moment dat de muur viel. Op de verdragen van de EU berust geen auteursrecht, dus die hadden ze zo kunnen vertalen en gebruiken. Grenspaaltjes slopen en klaar is Kees.
Daar wel eens over nagedacht?

progressief | 05-04-09 | 22:40

@ben2man | 05-04-09 | 22:36
Heb jij kinderen? Ik wel.
Soms komt m'n dochter de kamer binnen lopen met een groot onschuldig hoofd en wangen als een hamster. Als ik dan vraag wat ze in haar mond heeft, zegt ze: 'Niks.'
Je wilt zo'n kind natuurlijk graag geloven, je houdt er zielsveel van namelijk. Toch weet ik dan dat ze liegt dat ze barst en snoepjes uit de keuken gejat heeft.

CoJoNes | 05-04-09 | 22:40

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:38
leuk grapje..... Helemaal zelf verzonnen?

Isser | 05-04-09 | 22:40

trieste bende daar binnen die navo zeg..

sef | 05-04-09 | 22:40

@ApacheIndian | 05-04-09 | 22:20 :
Heb je de tekst ook daadwerkelijk gelezen of blaat je alleen filmpjes na?
www.govtrack.us/congress/billtext.xpd?...
110th CONGRESS
1st Session
H. R. 1955
IN THE SENATE OF THE UNITED STATES
October 24, 2007
(...)

SEC. 899B.
(8) Any measure taken to prevent violent radicalization, homegrown terrorism, and ideologically based violence and homegrown terrorism in the United States should not violate the constitutional rights, civil rights, or civil liberties of United States citizens or lawful permanent residents.

koerbagh ® | 05-04-09 | 22:39

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:29
Ik voel me beledigd door jouw appreciatie 'decadent' van 'het Westen' en volgens jouw eigen redenering moet jij dat nu respecteren. Klinkt lullig hè? Is precies wat jij doet.
-
Elisabeth2 | 05-04-09 | 22:33
Ik zou er niets van gezegd hebben als je niet op een draad over (o.a.) moslims zo ongeveer komt vertellen dat het daar niet over mag gaan. Dat is onbeschoft, aanmatigend en meer dan één brug te ver.
-
@Bottehond
Iemand die het tot in het Oval Office schopt is niet naïef Botte (toch niet meer sinds Carter ;). Obama trapt niet door, Obama is doortrapt. Think economics. Samen met de geostrategische belangen komt het 'm ook goed uit als economisch concurrent EU een blok aan z'n been krijgt. Verder moet je 't niet zoeken.

v Maerlant | 05-04-09 | 22:39

bottehond | 05-04-09 | 22:37
Yep, het is een last die alleen ik kan dragen.

Isser | 05-04-09 | 22:39

progressief | 05-04-09 | 22:32
Ik wil de SP op jeugd en gezin en de raakvlakken met justitie wat betreft omgangsrecht. Daar heeft de SP credits verdient. Kant weet veel van gezondheidszorg. Let wel er gaat bv 22 mrd rond in de AWBZ alleen, circa 90k tot 250k gemiddeld per patiënt. Geld dat nimmer ook maar aankomt bij die patiënt maar 10 lagen boven hem verdwijnt in de zakken van mensen die nimmer een patiënt zien. Een burger met een modaal inkomen draagt via premies jaarlijks 4.000 euro bij aan de AWBZ www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/O...
www.google.com/url?q=http://www.dag.nl...

seven | 05-04-09 | 22:38

Obama kan veel vinden over Turkije en de EU; maar als de Europeanen ook maar een greintje verstand hebben (ik erken, nu ik het typ krijg ik toch mijn twijfel), gaan zij natuurlijk geen veredeld derde wereldland in de EU hijsen omdat dit zo mooi past in het geo politieke plaatje van de Amerikanen. Sluw is het wel van de Amerikanen, de linkse natte droom gebruiken om grip op de olie te houden...

Prof_Bukmaar | 05-04-09 | 22:38

@Isser | 05-04-09 | 22:33
--
Jouw IQ overstijgen gebeurt vrij snel denk ik!

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:38

@Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:34

Beschaving gelijk stellen aan politiek correctheid is zooo 1980. En het feit dat je mijn opmerking niet 'snapt' zegt meer over jouw intelligentie dan over de mijne. Trol.

Iko Nal | 05-04-09 | 22:37

ooit lachen we om deze komedie genaamd islam: als we vieren dat we het al 25 jaar verboden hebben ergens in 20..

henkt | 05-04-09 | 22:37

Isser | 05-04-09 | 22:33

Duidelijk. Maar toch blijf ik bij mijn statement.
Of ben je extreem hoogbegaafd?

bottehond | 05-04-09 | 22:37

Pfff in één woord belachelijk!!!!!!

El Gordo | 05-04-09 | 22:37

@CoJoNes
Ooit een moslim gevraagd hoe hij erover denkt? Of weet jij het dan toch echt allemaal beter?

ben2man | 05-04-09 | 22:36

Isser | 05-04-09 | 22:33
--
Nee hoor, dat bepaal je aan de hand van bijvoorbeeld je eerste reactie.
-
Whats good for the goose...

Nietwaar?

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:36

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:34

Jij misbruikt je evidente intelligentie om jezelf een rad voor ogen te draaien. That makes you een volbloed dhimmi. Een beschaafde dhimmi, dat spreekt.

bottehond | 05-04-09 | 22:35

@ wakkere_nederlander | 05-04-09 | 22:25
Het hebben gelezen van bijbel of koran schijnt hier inderdaad als proeve van bekwaamheid te gelden. Het zegt natuurlijk geen reet.
Deze werken bestudeer je, zoals anderen dat deden, om er iets zinnigs over te kunnen zeggen. Historische context en dat soort details.
Wellicht had je trouwens beter af geweest om evenveel te lezen in hetgeen over de koran wordt geschreven dan het werk zelf te lezen. Zeker als je kritiek het geloof eromheen geldt.

progressief | 05-04-09 | 22:35

Ons kabinet heeft het standpunt dat Turkije wel bij de EU hoort te komen, maar een land als Oekraïne niet.
Gevoelsmatig maakt het weinig uit of je in Amersfoort, Berlijn of in Kiev bent.
Het is allemaal ongeveer gelijk. Allemaal erg Europees.
Istanboel is een geweldige stad. Maar het lijkt in niets op een Europese stad.
Een ander temperament, een andere religie en vooral de manier waarop de religie het leven stuurt.
Het is dan ook volstrekt achterlijk dat Verhagen (CDA) te toetreding van Turkije gaat bewerkstelligen en de toetreding van gelijkgestemde landen als Oekraïne actief gaat tegenhouden.
Het is al zo vaak gezegd, maar zolang het CDA in de regering zit, geldt dat de

domheid regeert | 05-04-09 | 22:35

@V Maerlant

Elisabeth is meer dan welkom. Net als u.

ben2man | 05-04-09 | 22:35

paardentrimmer:".. kan je het in woord en of in beelden uitbrengen, waaraan je je stoort dat Obama interracial is opgevoed? .."
--
Het feit dat jij zoiets als pigmentering kan koppelen aan het hebben van een politieke mening (bijv het gek vinden dat kleurlingen VVD stemmen) is wel op zijn minst racistisch te noemen, of wellicht kan jij mij uitleggen hoe het ZIJN van een half zwarte een bepaalde "opvoeding" is?
--
Beetje "blut und botem" logica die je vaak uit de linkse hoek hoort komen niet?

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:35

-weggejorist-

Ayaan Sorry | 05-04-09 | 22:35

Iko Nal | 05-04-09 | 22:32
.
Het ontbreekt jou dus aan beschaving en intelligentie.

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:34

@Wakkere_Nederlander
Ik heb beide boeken geheel uitgelezen en ik kan er bij vermelden dat liefde in de bijbel verwijst naar liefde zoals wij het kennen in deze beschaving
In de koran verwijst het woord liefde vaak naar de gevoelens van Allah als een goed moslim weer eens een ongelovige heeft gestraft.
-------
Haha daar geloof ik niks van. De koran uitgelezen? jij? Maar hoe opvervlakkig was ie nou?
Welke vertaling lees jij? De herziene uitgave á la Wilders? [/sarcasme]

ben2man | 05-04-09 | 22:34

blijft raar van de ene kant willen die turken graag bij de eu, nu lopen ze weer hun imago te fucken... quid pro quo maar wat hebben wij gekregen?

wolfje23 | 05-04-09 | 22:33

v Maerlant | 05-04-09 | 22:28
Dank je, zal je raad ter harte nemen. Maar ik heb alleen maar de verhalen van De Rooie verteld op topics die er niet zo toe deden. Jij bent dodelijk.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 22:33

*Zucht* Botte mot ik nu alles uitleggen halve tamme?
Ok jij schrijft............
Isser | 05-04-09 | 21:53

Zijn IQ overstijgt dat van jou nogal, dude.
Niet speculeren over iets dat je niet kunt weten.
bottehond | 05-04-09 | 22:10

Vervolgens speculeer je vrolijk dat zijn IQ de mijne overstijgt.
Dus in één en dezelfde post beschuldig je mij van speculeren terwijl je een zin verder zelf speculeert. Duideijk?

Isser | 05-04-09 | 22:33

bottehond | 05-04-09 | 22:30
.
Het ontbreekt jou dus aan beschaving en intelligentie.

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:32

Elisabeth2 | 05-04-09 | 22:18
Dat siert je Elisabeth!
Ik heb helemaal niets tegen wie dan ook. Ieder mens wordt met een gezond verstand geboren. Ik kan het alleen niet verkroppen dat nota bene "volwassenen" dat gezonde verstand bij kinderen gaan besmeuren met religieuze lariekoek of andere opgelegde dwangneuroses.

wakkere_nederlander | 05-04-09 | 22:32

@Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:29

Deze stuitende domheid krenkt mij enorm. Wil je daar dus ogenblikkelijk mee ophouden? Zelfde redenering.

Iko Nal | 05-04-09 | 22:32

paardenrimmer | 05-04-09 | 22:26
--
Wat de neuk zuig je nou uit je duim man?

--
jij zegt in het kort "moeder is Amerikaanse" DUS "hij heeft elementen van Christelijke opvoeding genoten"
--
Rare implicatie want Moeder was socialist (a la Che Gevarra en Stalin Mao pijpster); Dus hoe dat als Christelijk kan worden gezien door jouw is mij echt een RAADSEL!

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:32

ApacheIndian beseft nog niet dat hij de reincarnatie van 6 in kwart himself is, best triest

paardenrimmer | 05-04-09 | 22:32

seven | 05-04-09 | 22:26
SP is tegenstander van religieus onderwijs en heeft een gezonde blik op privatiseringen. Ik zou niet van ze schrikken op Economische zaken, Onderwijs of Volksgezondheid. Dan vergelijk ik het even met de PvdA, he?
Je moet ze in ieder geval niet loslaten op Sociale Zaken, Financien of Ontwikkelingssamenwerking/

progressief | 05-04-09 | 22:32

@ben2man | 05-04-09 | 22:27
Twee vragen: Mag je zoon homo zijn. Mag je dochter met een atheist trouwen?

tipo | 05-04-09 | 22:32

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:29
.
Lul.
4e regel 2e woord > decadentie = decadente

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:31

@ben2man | 05-04-09 | 22:27
"Ook is het misschien een nieuwtje voor anderen om te horen dat men als moslims moet participeren aan de maatschappij waarvan men deel uit mag maken."

Klopt. Vertel je er dan wel even bij, dat moslims zich daar aan hebben aan te passen (Dar al Harb) totdat het kalifaat is gesticht en ze dus in de Dar al Islam wonen. Vanaf dat moment zijn de kafirs lager dan honden en varkens voor die gezelligheidsclub die zich de religie van de vrede noemt.

CoJoNes | 05-04-09 | 22:31

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:29

Aanschouwt de zelfislamiserende dhimmi.

* vieze smaak uit muil spoelt met een goeie port *

bottehond | 05-04-09 | 22:30

Ergens lag dit in de lijn der verwachting: De USA en EU zijn beide zo verslaafd aan olie, dat ze subiet hun aars in de hoogte steken als Erdogan in de buurt is. Als Erdogan vraagt of Obama zijn schoenzolen wil likken, doet ie het ook nog, als die olie maar blijft stromen.
Turkije is voor de olie toevoer naar de EU van levensbelang: alle pijpleidingen lopen erdoorheen. Logisch dus, dat iedereen die Erdogan loopt op te geilen bij het leven, want als er ook maar iets die man niet zint, draait hij subiet de oliekraan dicht en ligt heel de EU op apegapen. Erdogan weet dit feit heel handig uit te spelen en drijft lekker zijn zin door, dat blijkt wel. Hij is oppermachtig en dat weet hij.

prakkie | 05-04-09 | 22:30

koerbagh ® | 05-04-09 | 22:24

Hij is zeker zo slim als jij.
En recht voor zijn raap pur sang.
Heeft best goede ideeën ook.
Lees door het geschreeuw heen, dan is het prima te pruimen.
Besides: iemand die de Reconquista aankondigt kan voor mij niet stuk.
Dat is namelijk exact wat Ayaan voorstelt. In iets eloquentere bewoordingen, dat dan weer wel.

bottehond | 05-04-09 | 22:29

bottehond | 05-04-09 | 22:26

Shit je was me al voor! Gaat snel hier bij de reaguursels!

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:29

Die cartoonwar moet eens in z'n juiste proporties gezien gaan worden.
Waar het om gaat, is het zich gekrenkt voelen door een handeling van een ander.
Waar ligt de norm voor wat wel, en wat niet kan.
Het decadentie zgn. vrije westen is dan een onbetrouwbare raadgever.
Als men kenbaar maakt zich beledigd te voelen door die plaatjes dan moet dat
gerespecteerd worden. Jeauden voelen zich ook gekrenkt als je de holocaust
in twijfel brengt, terwijl mij dat hele verhaal geen reet boeit. Daarom heb ik
het er dus maar niet over. Zeg maar, uit respect voor de gevoelens van een ander.
Dat die gevoelens dit keer met een paar plaatjes gekrenkt worden moet dan wel
kunnen, omdat het maar plaatjes zijn? Het gaat om de gevoelens van een andere
cultuur. Het schijnt een teken van vrijheid te zijn om schijt te hebben aan deze
gevoelens. Met een beetje inlevingsgevoel, zeg maar beschaving en intelligentie,
maak je dan dergelijke fouten dan niet.
Met de drogreden "moet kunnen toch?" maak je dus vijanden.
Het gaat dus slechts om het respecteren van de gevoelens van een ander.
Waar die gevoelens aan opgehangen zijn doet helemaal niet ter zake.

Doorgaans Nooit | 05-04-09 | 22:29

koerbagh ® | 05-04-09 | 22:24
--
Met 7 jaar kluizenaar spelen in de bibliotheek van de Aula red je het niet in de echte wereld, koerbagh!

@Isser | 05-04-09 | 22:25
Botte en ik kennen elkaar, dus hij speculeert niet! Leuk geprobeert, maar terzijde, bedankt voor de geuzenpenning!!

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:28

Elisabeth2 | 05-04-09 | 22:24
iedereen mag een mening hebben, zelfs al deugt ze niet. Maar als je je buik vol hebt, zoals je schrijft, van hoe er op moslims gereageerd wordt, wat kom je dan in godsnaam op zo'n draad doen? Wachten op een voorzet om over de Rooie te miauwen en katten op wie zo'n voorzet niet geeft? Bespaar ons toch je spataderen en de hele tutti quanti, er zijn zàt blogs waar je kruidenthee kan uitwisselen.

v Maerlant | 05-04-09 | 22:28

The Real Face of the European Union

The EU has been sold to Britain as our best hope for the future . . . But behind the scenes, has another, more unsettling agenda been unfolding? The European Economic Community (EEC) began for Britain as a free-trade agreement in 1972. Today's European Union is well on its way to becoming a federal superstate, complete with one currency, one legal system, one military, one police force â even its own national anthem. In this shocking new documentary featuring EU insiders and commentators, independent author Phillip Day covers the history and goals of the European Union, as well as the disturbing, irrevocable implications this new government has for every British citizen. Whether the viewer is for or against Britain's participation, this film asks the troubling questions the mainstream media has refused to confront.

video.google.nl/videosearch?q=The+Real...

frenkie4allll | 05-04-09 | 22:27

@Elisabeth
Ai ik was het tot zover met je eens dat men hier op geen enkel gegronde reden op moslims in het algemeen (gerechtvaardigd) boos kan reageren.
Maar niet een groot gedeelte misdraagt zich. Er zijn immers zo'n 1 miljard moslims.
Ook is het misschien een nieuwtje voor anderen om te horen dat men als moslims moet participeren aan de maatschappij waarvan men deel uit mag maken.
Een beetje NIO op de zondag kan mensen helpen in te zien dat moslims gewoon mensen zijn die geloven in een God en geen fanaten die niks met westerse waarden te maken willen hebben.

ben2man | 05-04-09 | 22:27

Isser | 05-04-09 | 22:25

Doe ik niet. Ik weet wie hij is.

bottehond | 05-04-09 | 22:26

progressief | 05-04-09 | 22:23
SP dan jeugd en gezin ( de Wit ) en gezondheidszorg (Kant) daar verwacht ik van de SP nog wel goede resultaten, andere ministeries zijn minder geschikt om te laten leiden door die partij.

seven | 05-04-09 | 22:26

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:23

en wat vindt je daar verkeerd aan? kan je het in woord en of in beelden uitbrengen, waaraan je je stoort dat Obama interracial is opgevoed? in afwachting....

paardenrimmer | 05-04-09 | 22:26

Merlot | 05-04-09 | 22:20

Diezelfde EU is voornemens 50 miljoen Afrikanen (uit vnml moslimlanden) te werven om naar de EU te komen. De eerste wervingsbureaus zijn reeds geopend in Sierra Leone en Mali. Wist je niet, he? Met dank aan de MSM. Van Baalen is een eurocraat en heeft actief meegeholpen een tweede referendum te blokkeren. F*ck die Horst WesselzangerT. Leugenachtige pad is dat, gadverdamme.

bottehond | 05-04-09 | 22:26

toch wel on-topic:

-Hoe vaak komt het woord "liefde" voor in de bijbel
-610 keer
wiki.answers.com/Q/How_many_times_does...

-Hoe vaak komt het woord "liefde" voor in de koran
-69 keer
wiki.answers.com/Q/How_many_times_is_t...

Ik heb beide boeken geheel uitgelezen en ik kan er bij vermelden dat liefde in de bijbel verwijst naar liefde zoals wij het kennen in deze beschaving
In de koran verwijst het woord liefde vaak naar de gevoelens van Allah als een goed moslim weer eens een ongelovige heeft gestraft.


wakkere_nederlander | 05-04-09 | 22:25

Isser | 05-04-09 | 21:53

Zijn IQ overstijgt dat van jou nogal, dude.
Niet speculeren over iets dat je niet kunt weten.
bottehond | 05-04-09 | 22:10
___________________________________________________
Hé Botte doe dat gvd dan ook niet.

Isser | 05-04-09 | 22:25

@ApacheIndian | 05-04-09 | 22:17:
En dus niet begrepen, nep-zwitser. Maar de inhoud van je hersenpan lijkt wel op Emmenthaler, dus je zit op zich goed op de juiste plek.

@DANNY3960 | 05-04-09 | 22:18:
Ik weet het, verspilde moeite. Maar er lezen ook nog anderen behalve die 2 idioten.

koerbagh ® | 05-04-09 | 22:24

v Maerlant | 05-04-09 | 22:22
Oh, mag ik geen mening hebben.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 22:24

seven | 05-04-09 | 22:22
We hebben zowel de CDA als de SP nodig om aan de meerderheid te komen. Zou best kunnen werken.

progressief | 05-04-09 | 22:23

Waarom hebben ze dan toch die Deen genomen.... neem dan een ander, had die hele 'belachelijke' excuus-kwestie niet aan de orde geweest. En dan noch. Als het wel een Deen moet zijn, waarom gaan we in 'gods'naam akkoord met dergelijke eisen?

puntkomma?! | 05-04-09 | 22:23

paardenrimmer | 05-04-09 | 21:59 "... Dat betekent dus dat je in je opvoeding zowel islamitische als christelijke elementen meekrijgt in..."
--
Impliceert dat Obama een Christelijke elementen in zijn opvoeding heeft gehad,
--
je zegt het dus wel

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:23

seven | 05-04-09 | 22:06

Not to mention de apocalyptische rol die bv. Ahmadinnejad weggelegd ziet voor de Mahdi. Ahmadinnejad heeft als burgemeester van Iran zelfs een laan aan laten leggen waarover de Mahdi verwelkomd zal worden.
Je zou denken dat zo'n Obama inmiddels de virulente kracht van de islam en zeker betreffende die Mahdi zou moeten kennen.

bottehond | 05-04-09 | 22:22

Merlot | 05-04-09 | 22:20
Gelukkig de VVD heeft nog goede ideeën.. Coalitie VVD - PVV- en?

seven | 05-04-09 | 22:22

Nederland is toch een demokrasie; waar moet ik stemmen voor aansluiting bij het Warshaw-pact?

Lai | 05-04-09 | 22:22

Totale Capitulatie voor Turkije is een keuze

Tobi | 05-04-09 | 22:22

Elisabeth2 | 05-04-09 | 22:18
Zeg eens, voel je je nog wel lekker? Menig reaguurder moet met lede ogen de draden hier in Libellegelul zien ontaarden - de Rooie dit, de Rooie dat, je zou voor minder over de Rooie gaan - en nu ga je ook nog even voorschrijven waarover het hier zou moeten gaan? Moslims zijn notabene héél erg on topic in deze draad. Asjeblief zeg.

v Maerlant | 05-04-09 | 22:22

@frenkie4allll | 05-04-09 | 22:12 :
Cabaret op zondag. Leuk!

koerbagh ® | 05-04-09 | 22:22

Oboma laat een zeepje vallen voor Erdogan

nuanceman | 05-04-09 | 22:21

2011: Het verse EU-land Turkije heeft aangekondigd iedere EU-regelgeving te blokkeren totdat de Nederlands overheid excuses heeft gemaakt aan de gehele Islamitische wereld voor de cartoons van Gregorius Nekschot. Het voltallige CDA/PVDA/GU kabinet is spoorslags afgereisd in een regeringsvliegtuig vol met potjes Vaseline richting Istanbul.

Iko Nal | 05-04-09 | 22:20

Rammstein | 05-04-09 | 22:15

'T was behoorlijk onbeschoft, but hey, biznis ies biznis.

DANNY3960 | 05-04-09 | 22:20

"... Onder de First Amandment zou Obama zelf nooit excuses voor cartoons kunnen maken..."

First amanedment? Fuck it

Obama supports HR 1955
www.youtube.com/watch?v=kLQ68jBGK8o

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:20

bottehond | 05-04-09 | 22:10
Hij heeft ons ook al verteld dat Turkije lid dient te worden van de EU.
Van Baalen van de Veejveejdeej reageerde daarop met "hij mag zeggen dat Turkije lid van de VS moet worden, maar niet dat Turkije lid van de EU moet worden".

Merlot | 05-04-09 | 22:20

@ ApacheIndian | 05-04-09 | 22:13
dit was mijn post: @ wakkere_nederlander | 05-04-09 | 21:54

dude en wat is daar mis mee, ik neem aan dat je je hebt ingelezen dat zijn vader Muslim was en dat zijn Moeder Amerikaanse. Ik heb nooit gezegd dat zij christen is.

paardenrimmer | 05-04-09 | 22:20

wakkere_nederlander | 05-04-09 | 22:10
Doe niet zo raar. Ik heb er een beetje m´n buik van vol hoe hier agressief op iedere moslim gereageerd wordt. Het is absoluut waar dat een groot gedeelte niet deugt, maar vlak alsjeblieft degenen niet uit die wel gewoon meedraaien in onze maatschappij.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 22:18

koerbagh ® | 05-04-09 | 22:14

Dat je daar woorden aan verspilt.

DANNY3960 | 05-04-09 | 22:18

koerbagh ® | 05-04-09 | 22:14
--
Nee nepintellectueel, gaan we niet doen, want we hebben het al gedaan!

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:17

Stelletje huilebalken ook altijd al die gelovigen.. Klote janksmoelen, ga je eens niet alles aantrekken ofzeau

Erik S | 05-04-09 | 22:17

@frenkie4allll | 05-04-09 | 22:12
--
Ja leuk, de EU en China willen de Euro/Dollar vervangen door een nieuwe WORLD CURRENCY onder leiding van de wereldbank! Obama geeft 3% van zijn Budget aan Afrika (De door links zo gewilde Globale "Tobin Tax" komt steeds dichter bij).
--
NOW? Niks aan de hand, gewoon doorlopen

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:16

DANNY3960 | 05-04-09 | 22:14
Dat laat hij weten wanneer hij klaar is met bellen.

Rammstein | 05-04-09 | 22:15

Obambi is ook al gebogen (letterlijk!) voor de Islam.
Vandaar dat hij Turkije zo snel mogelijk wil laten toetreden tot de EU.
.
zie op de video hoe Obambi buigt voor King Abdullah.
.
www.youtube.com/watch?v=Ed0Qp2vxkSQ&am...

kuifje. | 05-04-09 | 22:15

@commenters

De boer vreet niet wat ie niet kent maar praot erov'r alsof t zn eigen pap is.

En progressief sloeg ook weer een open deur keihard wijd. Kortzichtigheid, verwijten en cynistische beschuldigingen.. is dat nu begerenswaardig? Nah, niet voor mij.

ben2man | 05-04-09 | 22:15

@wakkere_nederlander / ApacheIndian :
Gaan jullie nog even het hele fragment bekijken om de "verspreking" te begrijpen?
Het gaat namelijk om de vraag of McCain hem ervan beschuldigde moslim te zijn; dat deed McCain niet maar een deel van zijn achterban wel. Luister naar het gehele fragment dan is het overduidelijk dat zijn enige verspreking het vergeten woordje woordje "alleged" is. www.youtube.com/watch?v=iQqIpdBOg6I

koerbagh ® | 05-04-09 | 22:14

@bottehond | 05-04-09 | 22:10
Obama kan gratis Turkije plezieren, want het is de Deense Premier die excuses aan moet bieden en de EU die al die Turken erbij krijgt. Onder de First Amandment zou Obama zelf nooit excuses voor cartoons kunnen maken. Ook zal hij onder de huidige omstandigheden geen vrij verkeer van personen met Mexico voorstellen. Hij is niet gek.

tipo | 05-04-09 | 22:14

btw, ik vraag me af hoe Berlusconi hier op reageren gaat.

DANNY3960 | 05-04-09 | 22:14

bottehond | 05-04-09 | 22:10
Jouw telepatische iq-tests preken sterk voor de eigen parochie...

progressief | 05-04-09 | 22:14

paardenrimmer | 05-04-09 | 22:10 "... hmm, ik heb over zn moeder gezegd dat ze een Amerikaanse was en daar hou ik het bij.."
--
Nee, je had het over het feit dat ze Christen was, en dat was ze absoluut niet, eerder zaun Vogelaar socialist die het wel geil vond genomen te worden door een islamiet!

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:13

New World Order plan: Lyndon LaRouche 'Tragedy & Hope'

LaRouche talked about Obama getting the nomination and the evil mindset behind the "Lisbon Treaty" to create a British-European totalitarian superstate.

The brilliant, but wicked and evil spirited occult New World Order masterplan is unfolding. The ultimate goal of globalization (or globalisation) through propaganda and rhetoric (War on Terror) and initiating chaos that will lead to depopulation (genocide).
www.youtube.com/watch?v=AhvfCFCfdNk

frenkie4allll | 05-04-09 | 22:12

tipo | 05-04-09 | 22:03
Nou, ik denk dat het nog een heel verwarrende kwestie wordt.
Namens wie worden er godverdomme excuses aangeboden? Hebben al die NATO-landen hun handtekening onder dat excuus staan? Heeft Balkenende alvast zijn accoord gegeven namens de nNederlandse kiezer? Op basis van welk mandaat is er godverdomme besloten dat er een excuus wordt gegeven?
En als die NATO-landen dan niet collectief een handtekening hebben geplaatst onder dat excuus, mogen wij dan misschien weten wat de individuele vertegenwoordigers van die NATO-landen als het standpunt van hun regering beschouwen?

Schoorsteenveger | 05-04-09 | 22:11

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:03

hmm, ik heb over zn moeder gezegd dat ze een Amerikaanse was en daar hou ik het bij, ik heb niet gesproken over politieke voorkeuren van haar

paardenrimmer | 05-04-09 | 22:10

Elisabeth2 | 05-04-09 | 21:59
Sorry lees je bericht nu pas:
Heb je gelijk in. Het siert Obama dat hij bijna altijd claimt niet-moslim te zijn. En let wel: ik beschouw ieder moslim als een naaste waarmee ik diep medelijden heb

wakkere_nederlander | 05-04-09 | 22:10

Isser | 05-04-09 | 21:53

Zijn IQ overstijgt dat van jou nogal, dude.
Niet speculeren over iets dat je niet kunt weten.

Anyway: als Obama geen moslim is, en dat zou kunnen, dan is hij gevaarlijk naief.
In the end zal het geen verschil uitmaken. De man is een regelrecht gevaar voor de westersche beschaving.

bottehond | 05-04-09 | 22:10

@ ben2man | 05-04-09 | 21:55 "De enige die soppen zitten op GeenStijl."

Zit je weer te soppen op botte hond, Elisabeth2?

Buiten dat: de islam en haar volgelingen spreken verdacht vaak met een mond, ook als het om niet-religieuze zaken gaat. Ik zie voldoende grond om het een ideologie te noemen.

progressief | 05-04-09 | 22:09

wakkere_nederlander | 05-04-09 | 22:07 ".. Dus dat hij zijn smoel voorbij klept is niet zozeer voor ons hier relevant maar wel voor Amerika en zeker de moslimwereld."
--
Bingo, Obama is een slimme kikker, maar niet slim genoeg!

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:09

koerbagh ® | 05-04-09 | 22:06
Eensch. Dat gedoe met die Hussein leidt af van de essentie, kan je niet hard maken en maakt jezo ongeloofwaardig. Er zijn meer dan genoeg solide argumenten voorhanden.

v Maerlant | 05-04-09 | 22:07

progressief | 05-04-09 | 22:05
--
Dank voor de geuzepenning, en je hebt gelijk Obama grapte slechts over zijn "religie"!
--
Dat weet je want je hebt een glazen bol!

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:07

paardenrimmer | 05-04-09 | 21:59

Ja en als jij een een moslimvader had gehad heette je waarschijnlijk Schapenrimmer.
Maar even on-topic: het is bekend dat Barack een mohammedaanse vader heeft. Dat wil zeggen dat volgens de islam òf hij òf zijn vader afvallig is. Dus dat hij zijn smoel voorbij klept is niet zozeer voor ons hier relevant maar wel voor Amerika en zeker de moslimwereld

wakkere_nederlander | 05-04-09 | 22:07

paardenrimmer | 05-04-09 | 22:05
Met een S graag. Elisabeth.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 22:06

progressief | 05-04-09 | 22:05
errata:
"(...) de [islam] geeft (...)"

progressief | 05-04-09 | 22:06

Rammstein | 05-04-09 | 21:56
De uitleg op wiki maakt het verhaal compleet. *Ziet kerk vollopen..* lol

Volgens de christelijke leer laat de antichrist zich helemaal leiden door de satan en deze zou door deze persoon trachten de mensheid geheel in zijn macht te krijgen en de gelovigen uit te roeien. De antichrist zou ook een soort geestelijk adviseur hebben, de valse profeet genaamd. Aanvankelijk zou die zich presenteren als degene die alle problemen van de wereld zou komen oplossen en zou hij de absolute macht over de mensheid krijgen.
(........)

(2 Johannes 1,7) Want er zijn vele misleiders uitgegaan in de wereld, die de komst van Jezus Christus in het vlees niet belijden. Dit is de misleider en de antichrist.

De (valse) profetie die wel in de mens Jezus gelooft, maar niet als Christus in het vlees, wordt de antichrist genoemd. De profetie van de Islam is de grootste en meest expliciete vorm daarvan. Deze godsdienst ontkent dat God een zoon en een metgezel heeft, exact de bijbelse definitie van de antichrist, dat wat was, niet is, en er toch zal zijn. nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Ant...

seven | 05-04-09 | 22:06

gentle giant | 05-04-09 | 21:58

We'll f*ck 'em back.

bottehond | 05-04-09 | 22:05

ben2man | 05-04-09 | 21:55 ".. De Islam is geen politicologie of natie. Het kent een gemeenschap, geen volk. Het kent een diversiteit aan mensen zo breed als de mensheid. Dus see you over 20 years future brothers!.."
--
En daarom staan ze als een block achter de aktie van Terkenstan?

Riight!

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:05

Eerst TMF die in het ijle linkt en nu progressief 21:59. Of het is dezelfde, of we hebben een trend, jongens en meisjes. Het wordt onderhand ploeteren door de draden met al die stoorzenders.

v Maerlant | 05-04-09 | 22:05

wakkere_nederlander | 05-04-09 | 21:54
dank u Elizabeth. wakkere, neem als vb. Aboutaleb, in Rdam. Ik vind het hypocriet wat de PVV deed om zijn benoeming als burgemeester tegen te gaan. En dan zwijg ik maar over de tokkies die tegen waren omdat hij Amsterdammer is....

paardenrimmer | 05-04-09 | 22:05

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:00
Ach weet je, simpele zielen zijn er zowel bij de moslims als bij de niet-moslims. De geeft een simpele ziel een uitstekende leidraad om een ongeleid projectiel te worden, maar jij bent het levende bewijs dat de islam geen essentiële voorwaarde hiervoor is.

progressief | 05-04-09 | 22:05

Cynisme ha! wie zich eraan vergrijpt gaat toch wel erg laag.

ben2man | 05-04-09 | 22:03

paardenrimmer | 05-04-09 | 21:59 "... ik neem aan dat je je hebt ingelezen dat zijn vader Muslim was en dat zijn Moeder Amerikaanse. Dat betekent dus dat je in je opvoeding zowel islamitische als christelijke elementen meekrijgt in..."
--
Waar haal je die poep vandaan? Zijn moeder was een die hard socialist, en islam+socialisme gaat HEEEL goed samen!

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:03

@Schoorsteenveger | 05-04-09 | 21:58
Als ik Wilders was, dan zou ik eisen dat Balkenende zich publiekelijk distansieert van de excuses van Rasmussen. Zijn ze nu helemaal gek geworden.

tipo | 05-04-09 | 22:03

Ik zie het probleem niet... Hiermee neemt niemand de NAVO nog serieus, dat was met de hoop scheffer natuurlijk al een stuk minder, maar met deze onzin is er over een paar jaar helemaal niets meer vanauit de NAVO waar nog iemand naar luisterd en dan kunnen we deze ambtelijke onzin organisatie ook opdoeken. Prima move om dit eens zo machtige bolwerk zonder gezichtverlies te kunnen opheffen...

synchronicity | 05-04-09 | 22:02

Nou sta ik bepaald niet negatief tegenover Turkije, maar dit is echt een achterlijke compromis om een belachelijk onderwerp. Ik weet niet wie er meer voor paal staat de Deen die zijn excuses moet aanbieden of de Turken die dit eisen. Weer een belachelijke knieval voor die oliejurken uit SA.

harry1588 | 05-04-09 | 22:01

Isser | 05-04-09 | 21:53 "... Jij bent echt heel dom hè. Hoe voelt dat nou?.."
--
Oh wacht er is geen probleem met de islam binnen Europa, check!

ApacheIndian | 05-04-09 | 22:00

wakkere_nederlander | 05-04-09 | 21:54

dude en wat is daar mis mee, ik neem aan dat je je hebt ingelezen dat zijn vader Muslim was en dat zijn Moeder Amerikaanse. Dat betekent dus dat je in je opvoeding zowel islamitische als christelijke elementen meekrijgt in.

paardenrimmer | 05-04-09 | 21:59

Alles beter dan die misselijke Jaap de Hoop Scheffer, dat is een kuttenlikkertje 1e klas met de ruggegraat van een natte krant.

reperman | 05-04-09 | 21:59

CoJoNes | 05-04-09 | 21:52
--
Bullshit, hij is zogenaamd SARCASTISCH?

"MY MUSLIM FAITH" is de eerste zin waarin hij het woord MUSLIM gebruikt!

Hoe simpel can you be?

ApacheIndian | 05-04-09 | 21:59

@ sjuul | 05-04-09 | 21:54
Jij houdt het aardig uit hier he? Zonder ook maar iets toe te voegen. Geeft niets hoor, het is de trend hier.

progressief | 05-04-09 | 21:59

wakkere_nederlander | 05-04-09 | 21:54
Waarom moet dat per se negatief zijn. Wij zijn er aan gewend geraakt om moslims negatief te beschouwen door hun eigen handelen. Maar dat betekent niet dat iemand met een moslim achtergrond niet goed zou kunnen functioneren.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 21:59

Gewoon met z'n allen naar Zwitserland emigreren.

Bami met ananas | 05-04-09 | 21:58

@ben2man | 05-04-09 | 21:55
Doe jij ons dan in de tussentijd een lol en schrijf je in voor een cursus Nederlands voor anderstaligen en pak er meteen een cursusje Engels bij. Mijn god, wat een bagger.

CoJoNes | 05-04-09 | 21:58

ben2man | 05-04-09 | 21:55
Wat lul je nou man?; je zegt niets!

wakkere_nederlander | 05-04-09 | 21:58

liggend_streepje | 05-04-09 | 21:48
Als hij zijn excuses gaat aanbieden op instigatie van de NATO-partners, en hij doet dat uit naam van Denemarken, dan is dat toch wel heel vreemd. Hij is niet meer in de positie om namens Denemarken te spreken.

Schoorsteenveger | 05-04-09 | 21:58

@ ApacheIndian | 05-04-09 | 21:48
LOL, een anti-islamitische christen. Pot heeft weinig recht van spreken tegen een ketel.

progressief | 05-04-09 | 21:57

seven | 05-04-09 | 21:52
Yeppers. De enige les die ik nóóit vergeten ben, want er zat een schattig filmpje bij.

Rammstein | 05-04-09 | 21:56

de.grote.vergeler | 05-04-09 | 21:54

"Eigenlijk zouden we het hele internet gewoon vol moeten zetten met islamitische spotprenten en filmpjes over de k@nker die islam heet. Oh wacht, dat gebeurt al...."

ja maar lang niet genoeg!

wakkere_nederlander | 05-04-09 | 21:56

@bottehond 21:48
Dat was me ook al duidelijk. Engelsen zijn laf.
Wat hier natuurlijk had moeten gebeuren is dat de OIC-landen hun excuses aan Rasmussen voor de doodsbedreigingen hadden gemaakt, wilden ze nog op enige coulance van de NAVO rekenen in de toekomst.

tipo | 05-04-09 | 21:55

De enige die soppen zitten op GeenStijl.

Het was vandaag een geslaagde en belangrijke dag! Dat weten jullie ook.

Over islam soppen is binnekort ook niks meer aan, de generalisering die als een muur om de bevolking is gebouwd breekt stukje bij beetje af.
De Islam is geen politicologie of natie. Het kent een gemeenschap, geen volk. Het kent een diversiteit aan mensen zo breed als de mensheid. Dus see you over 20 years future brothers!

ben2man | 05-04-09 | 21:55

Ik vind trouwens dat minimaal GS tipc waard dat Obama zomaar even zegt "my muslim faith" Ik bedoel: zoiets flap je er toch niet zo maar per ongeluk uit?...

wakkere_nederlander | 05-04-09 | 21:54

-weggejorist-

de.grote.vergeler | 05-04-09 | 21:54

ApacheIndian | 05-04-09 | 21:51
Jij bent echt heel dom hè. Hoe voelt dat nou?

Isser | 05-04-09 | 21:53

DeGriek | 05-04-09 | 21:49
Tot die conclusie was ik ook al gekomen. We zullen het met de Cyprioten moeten doen.

v Maerlant | 05-04-09 | 21:52

ps als de nieuwe messias..

seven | 05-04-09 | 21:52

Rammstein | 05-04-09 | 21:50
Ja, "iemand die onthaald wordt als heilige" het past in elk geval exact..
*Zoekt bijbel op*

seven | 05-04-09 | 21:52

Eigenlijk interesseert het me geen fuck meer wat anderen ervan denken, ik zeg: fuck islam.

Pieter Bas | 05-04-09 | 21:52

Rammstein | 05-04-09 | 21:50
Damien is there! Doe de luiken dicht.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 21:51

Toch gek dat Allah (zgan) niet zelf de belediging van zijn profeet heeft bestraft.

progressief | 05-04-09 | 21:51

Elisabeth2 | 05-04-09 | 21:49
--
Had het fapsel van je moslimbuurman een knooflooksmaakje?

ApacheIndian | 05-04-09 | 21:51

Cortes | 05-04-09 | 21:47
Hoe link jij de NATO aan de EU in dit geval?
*wacht met interesse je these af*

Isser | 05-04-09 | 21:50

Zie op de volgende Nato top al vele PVVers en andere mensen van de zelfde politieke stromingen demonstreren tegen de Nato.
Dat wordt smullen, jongens pas op voor provocateurs :-)

bakoenin | 05-04-09 | 21:50

Elisabeth2 | 05-04-09 | 21:49
It's the Anti Christ !

Rammstein | 05-04-09 | 21:50

Spaansche Griep | 05-04-09 | 21:20
Ik zou graag linken naar een artikel waarin staat dat GR op zijn achterste poten staat.
Maar helaas, ook GR buigt voor de toetreding van turkije tot de EU.

DeGriek | 05-04-09 | 21:49

ApacheIndian | 05-04-09 | 21:41
OMG! Graaft schuilkelder.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 21:49

@ tipo

De schrijver van dat artikel is een domme jackass, getuige zijn laatste woorden:

"The great irony is that the new Nato secretary general is about to effectively apologise to the Islamic world for Mr Westergaard's drawing while he, as Danish prime minister, was part of the Bush-Blair alliance which alienated Muslims by invading Iraq."

Islamisten gebruiken ieder voorwendsel om ons op de knieën te krijgen. Kennelijk doorzien nog veel te weinigen dat.

bottehond | 05-04-09 | 21:48

TFM | 05-04-09 | 21:46 "... Dat je hele wereldbeeld kan afhangen van een verspreking van een mens ..... dat is me toch wat..."
--
Tuurlijk, ik verspreek me (als Christen) ook wel eens dat ik Boedhist ben, ja hoor!!

ApacheIndian | 05-04-09 | 21:48

Schoorsteenveger | 05-04-09 | 21:16
Mocht dit gebeuren dan wordt echt niet gesproken namens de NAVO maar puur op titel van Denemarken. Neemt niet weg dat daar een heel verkeerd signaal vanuit zou gaan.

liggend_streepje | 05-04-09 | 21:48

Het is onbegrijpelijk dat de Europese landen zich zo gedienstig opstellen tegenover Turkije.
.
Off topic.

Hier een video van Obama (van een paar dagen terug) waar zijn teleprompter niet goed meer werkt; het zoveelste incident met de teleprompter.(zonder teleprompter praat Obama niet goed) Hij heeft 12 teleprompters meegenomen op zijn reis.
.
www.youtube.com/watch?v=j3zft6_mZjs&am...

kuifje. | 05-04-09 | 21:48

Obama, de gristenhond die uit het moslimhondehok moet komen.

Isser | 05-04-09 | 21:47

likmegaties | 05-04-09 | 21:41
--
Inderdaad wie Turkije deze vakantie niet boycot is een landverrader.

PS: Ukraine, net zo goedkoop en mooie vrouwen EN geen enkele moeslim!!

ApacheIndian | 05-04-09 | 21:46

ApacheIndian | 05-04-09 | 21:41
heee wat heeft dat te betekenen?
Nou begrijp ik waarom de linkse media zo achter hem stonden
Hij is MOSLIM! wtf?!??!!

wakkere_nederlander | 05-04-09 | 21:46

@ApacheIndian
Dat je hele wereldbeeld kan afhangen van een verspreking van een mens ..... dat is me toch wat.

TFM | 05-04-09 | 21:46

gentle giant | 05-04-09 | 21:32

De Deense politieke vrienden van Wilders van de Deense Volkspartij zullen er heel wat zeteltjes bij winnen.

bottehond | 05-04-09 | 21:45

Fleauxe | 05-04-09 | 21:40
Instemmend met Sarkozy of met Obama?

Isser | 05-04-09 | 21:41

nu gewoon allemaal zitten kankeren op de turken maar volgende week met zen allen naar het reisbureau . gewoon omdat het lekker goedkoop is .

likmegaties | 05-04-09 | 21:41

CoJoNes | 05-04-09 | 21:31
Dan werken die Achgmeds en dan is het weer niet goed.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 21:41

Gelukkig heeft de Franse president direct tegengas gegeven. Wat een held.
Volgens mij zat JP instemmend te knikken.

Fleauxe | 05-04-09 | 21:40

@JaapdePaap
Jij zegt het.

TFM | 05-04-09 | 21:37

@ sloppy josef | 05-04-09 | 21:20

paardenrimmer hangt een beeldje met jezus aan het kruis, extra verroeste spijkers gebruikt. wat is provocatie? Ik raad u het nihilsme aan. waarheid is slechts subjectief

paardenrimmer | 05-04-09 | 21:37

CoJoNes | 05-04-09 | 21:31
Dat is als tegenhanger voor de shawarma bereidt met varkensvlees brrr....

Isser | 05-04-09 | 21:36

Sociaal-Democraat Obama ziet het wel zitten met Turkije in de EU. Ik niet en nooit of te nimmer.De NAVO is daar een prachtig voorbeeld van hoe ze zijn te chanteren door die islamieten. Dat overkomt de EU ook als zij lid zijn.En wij hebben er een opvretersbende bij waar niemand op zit te wachten.

Groene Leeuw | 05-04-09 | 21:35

TFM | 05-04-09 | 21:34
Als hij maar beleefd is; dan ontvang ik hem.

Jaap de Paap | 05-04-09 | 21:35

@JaapdePaap ... je welwillendheid om je lichaam te verkopen is geenszins onopgemerkt gebleven. Wie weet wanneer we nog eens een dikke vadsige buitelandse gast ontvangen met rare voorkeuren dat we nog eens een beroep op je doen.

TFM | 05-04-09 | 21:34

Kunnen de Russen Turkije niet ff innemen.
Zijn zij van een trauma af en wij van dat gezeur.

sockeye | 05-04-09 | 21:34

TFM | 05-04-09 > La Boca del Sur | 05-04-09 | 19:36

seven | 05-04-09 | 21:33

Leuk die link naar 2006. Pritt Stift en Brusselmans waren toen ook nog reaguurders!

keestelpro | 05-04-09 | 21:32

Heeft iemand de link van de cartoonrellen naar Gregorius Nekschot al gelegd?

TFM | 05-04-09 | 21:32

sloppy josef | 05-04-09 | 21:20
Wist je dat een nieuwe zin met een hoofdletter hoort te beginnen? Verder provoceren moslims elke dag o.a. dmv hun uniformen. Maar ik neem aan, dat dat natuurlijk heel iets anders is. Kwestie van respect of tolerantie zoiets.

Vigil | 05-04-09 | 21:31

In Groningen zijn de pizza's salami ook al vervangen door de pizza salaam. Noem mij een conservatief maa pizza wordt gebakken door een Luigi of Giovanni, niet door Driss of Abdulah.

CoJoNes | 05-04-09 | 21:31

Euraziatische gaspolitiek. Willen we niet dat Rusland de dienst uit gaat maken in Europa dan moet Turkije bij de EU (of we moeten ze iig te vriend houden). It's that simple.

Brandje | 05-04-09 | 21:30

TFM | 05-04-09 | 21:26
Als v Maerlant echt niet wil, kan ik wel een keer voor animeermeisje spelen hoor: kost niet duur.

Jaap de Paap | 05-04-09 | 21:30

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 21:21
Gelukkig maar, ventje.

Rammstein | 05-04-09 | 21:29

ApacheIndian | 05-04-09 | 21:24
Een belletje naar de Navo wellicht? Die hebben dan al zoveel Turkse medewerkers ,die via akkoorden op hogen posten komen, in het team dat dat zo is geregeld. En anders is het instrument van de grenzen sluiten, dus een gezamelijke boycot van de overige EU landen erg desastreus voor veel landen. Nu is een boycot van NL erg moeilijk voor de EU want wij hebben Rotterdam waar zoveel goederen binnenkomen voor de EU dat een boycot van NL zelf de EU zal doen uithongeren.

seven | 05-04-09 | 21:29

Ziedaar een reden waarom Turkije geen deel van de EU uit mag maken, NOOIT. Want wie heeft er behoefte aan een nog grotere invloed van de Islam?

natte krant | 05-04-09 | 21:29

sloppy josef | 05-04-09 | 21:20

Crap. Tis gewoon powerplay en kijken hoever je kunt gaan.
Wie het verst kan plassen e.d.
Joe win sam joe loes sam.

zovoklets | 05-04-09 | 21:26

@v Maerlant 21.15
Daar moet ik je gelijk in geven.

TFM | 05-04-09 | 21:26

@sloppy josef | 05-04-09 | 21:20
Ook uw comment is een regelrechte provocatie. Ik eis excuses.

tipo | 05-04-09 | 21:26

zovoklets | 05-04-09 | 21:20
Als ik met de zeis van magere hein mocht zwaaien, dan zouden de scharenslijpers
gouden tijden tegemoed gaan.

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 21:25

-weggejorist-

ApacheIndian | 05-04-09 | 21:25

Link naar bron over inval PET bij Roj TV?

Wowzers | 05-04-09 | 21:25

Nou goed, toch twijfelachtig te zien dat veel mensen nog steeds gevangen zijn in die hele "moeten kiezen tussen links en rechts en Westers versus Islam"-truuk die ons opgelegd is de laatste jaren. Weinig zelfdenkers, uitzonderingen daargelaten (jullie weten wie je zijn) maar toch jammer.

TFM | 05-04-09 | 21:25

seven | 05-04-09 | 21:11
--
Wie gaat secession tegenhouden, in tegenstelling to the USA (union) heeft het Europa helemaal geen federaal leger!

ApacheIndian | 05-04-09 | 21:24

sloppy josef | 05-04-09 | 21:20

Hoe zeggen ze dat ook alweer? U hangen we apart!

Canis Spurcus | 05-04-09 | 21:22

Volgens mij was het HELE middenOosten gewoon Christelijk Europa, voordat de genocidale gekken van een pedofielenaanhanger NoordAfrika , Byzantium (Turkije); Irak, Jordanie de Christenen hebben uitgemoord!!!!
--
Hoezo moslimlanden? RECONQUISTA!!!

ApacheIndian | 05-04-09 | 21:22

@Schoorsteenveger | 05-04-09 | 21:16
Goeie vraag. Namens wie biedt Rasmussen zijn excuses aan? Niet namens Nederland mag ik hopen.

tipo | 05-04-09 | 21:22

Die Turken hebben nog niks te zeggen, ze zijn n00b in de Europese Unie. Ik vind dat ze er niet eens bij horen, het blijven Islamieten. Die mogen op kkeren.

Maserati | 05-04-09 | 21:21

Rammstein | 05-04-09 | 21:10
Heel goed van je want je maakt hoe dan ook toch geen indruk op mij.

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 21:21

Wat zou Griekenland hier nou van vinden?? Dat is nou ook niet echt een vriendje van Turkije.

Spaansche Griep | 05-04-09 | 21:20

Het is ISTANBUL, zonder N

thom_vn | 05-04-09 | 21:20

het moet maar eens afgelopen zijn met dat geemmer over "de vrijheid van meningsuiting" vs de cartoonwar. het was een regelrechte provocatie van die cartoonist. hoe verwerpelijk de islam ook is; provocatie leid tot wantoestanden. dus; over en uit met dat gekut met die eenlingen die de islam regelrecht schofferen, incluis wilders. over tot de orde van de dag. dat betekent een constructieve toetreding van Turkije tot Europa.

sloppy josef | 05-04-09 | 21:20

TFM | 05-04-09 | 21:15
Ik ben godbetert je animeermeisje niet. M'n mening ken je door m'n comments te lezen.

v Maerlant | 05-04-09 | 21:20

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 21:14

ghe..

Binnenkort krijgt er weer één met de zeis.

zovoklets | 05-04-09 | 21:20

CoJoNes | 05-04-09 | 21:04

"democratisch" tussen aanhalingstekens is goed gezien. De NAVO heeft aangetoond geen democratisch orgaan te zijn. En dan wil ik niet in herhaling vallen over de operation Iraqi freedom. Amerika zal toch wel z'n gang blijven gaan ondanks dat er organen bestaan als de NAVO of het internationaal strafhof. Ook nu Obama president is, heeft Amerika belangen in Turkije, zowel economisch als strategisch. En daarin zijn de Amerikanen nu wel schijnheilig dat ze bereid zijn om concessies te doen....

paardenrimmer | 05-04-09 | 21:19

@ Schoorsteenveger

Vergeet niet dat de gristenlinisters van Nederland accoord zijn gegaan met deze wandaad. En het is inmiddels erger:
www.cphpost.dk/culture/culture/122-cul...

bottehond | 05-04-09 | 21:19

@BOTTEHOND

JE VERGEET OP GEENSTIJL IN JE ARTIKEL TE VERMELDEN DAT DE FAMILIE VAN OBAMA LEIDENDE POSITIES BEKLEED ACHTER HET MOSLIMGEWELD IN KENIA.

".. Obama is geen zegen voor de Westerse beschaving, maar een regelrechte bedreiging er van. Of hij gedreven wordt door naiviteit, dan wel een verborgen agenda zal de komende jaren blijken. Dat onze beschaving in almaar groter gevaar gebracht wordt door Obama is echter glashelder..."
--
Naiviteit? Het is naief te denken dat ie goedwillend is.

ApacheIndian | 05-04-09 | 21:19

Toch verbazend dat Turken hun eigen baas mogen kiezen en in dit mooie landje het koningshuis als een non-issue wordt afgedaan.

zovoklets | 05-04-09 | 21:18

Bertus Balhaar | 05-04-09 | 21:04

Dude.... druk even op je eigen NSB knopje.
Humane oplossingen lijken mij te prefereren.

bottehond | 05-04-09 | 21:16

Canis Spurcus | 05-04-09 | 21:11
De held van gisteren, de lafbek van vandaag. Denemarken, tot dit weekend nog één van de stammen die fier tegenstand bood, staat in z'n hemd, is gevloerd, is belachelijk gemaakt, en mét Denemarken heel Europa.
Excuses, namens wie? Ik zou graag van Jan Peter balkenende persoonlijk horen of hij vindt dat als Rasmussen zijn excuses aanbiedt deze excuse óók namens Nederland worden gedaan.

Schoorsteenveger | 05-04-09 | 21:16

@Einde van de Domheid | 05-04-09 | 21:12
Je bent een nare linkse intrigant, EvdD. Iemand woorden in de mond leggen en die dan gebruiken om je schreeuwende ongelijk te verhullen. Chapette. En dan te bedenken dat ik je nog best lang serieus heb genomen.
Maar goed, van iemand die de opstelling van Turkije sjiek(sic! lol (naar vMaerlant)) vindt, kun je ook weinig beters verwachten.
Jammer de bammer.

CoJoNes | 05-04-09 | 21:16

"Oh ja, de Amerikaanse prez Barack Obama wil Turkije liever vandaag dan morgen in de EU."

En waar bemoeit homeboy 'Bama zich mee? Sinds wanneer wordt hem iets gevraagd als het over EUROPA gaat?

Neon | 05-04-09 | 21:16

En we hebben een halal secretaris-generaal, dus binnenkort zal Tariq Ramadan wel meer in Brussel dan in Rotterdam te vinden zijn.

Vigil | 05-04-09 | 21:15

@v Maerkant
Ik vroeg me al af wie de eerste zou zijn die me zou aanspreken op die fake-referentie. Hoe lang heb je gezocht?? Jij bent voor mij de krenten in de pap op zo'n avond. Wat is jou mening hierover?

TFM | 05-04-09 | 21:15

Margaritas ante Porcos, denk ik wel eens. Maar quantum heerschst heh?

larie | 05-04-09 | 21:14

zovoklets | 05-04-09 | 21:09
tja, de kennedy's waren populair bij magere hein.

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 21:14

...... niets...... kan....... zeggen....... teveel... woede...... moet....... effe...... gaan..... liggen.

wim kokring | 05-04-09 | 21:13

LOL@CoJoNes | 05-04-09 | 21:04

Canis Spurcus | 05-04-09 | 21:13

@DANNY3960 | 05-04-09 | 20:59
Nee, koning hé! :D

Hummot | 05-04-09 | 21:13

CoJoNes | 05-04-09 | 21:04
Je kunt ook zeggen dat Turkije heeft gebogen voor de NAVO.
Ze heb vooraf gechanteerd en aan het kortste eind getrokken.
*Zich nog steeds afvraagt hoe Cojones van 'Partij met machtsfetish'-opinie naar ondersteuner WIlders is gegaan...*

Einde van de Domheid | 05-04-09 | 21:12

TFM | 05-04-09 | 21:05
Even je *kuch*bijdragen gecheckt, maar verder dan een koppie thee en het stoer-geheimzinnige 'speelt zich af op politiek en bankair (sic, lol) niveau' zie ik je niet komen. O ja, nog een referentie naar ene Weltmeister waar ik geen spoor van terugvind. Jongens, onder de indruk van je intelligentie dat ik ben.

v Maerlant | 05-04-09 | 21:12

Barry Madlener krijgt nu zeker 5 zetels (van de 20) in het EU Parlement.

tipo | 05-04-09 | 21:12

Als Turkije bij de EU komt zouden landen welleens willen uitstappen omdat ze al genoeg immigratieproblemen hebben. Maar daar is aan gedacht met de grondwet, kuch verdrag van Lissabon. www.youtube.com/watch?v=pw7XwexR2ec de EU krijgt zoveel juridische macht dat uitstappen op een bepaald punt gewoon niet meer mogelijk is, wat ze ook zeggen.

seven | 05-04-09 | 21:11

Euuh wacht heeel ff, een neger die wil dat de europeanen er 70 miljoen moslims bijkrijgen, ok wilders kom er maar in!

johnboy | 05-04-09 | 21:11

Schoorsteenveger | 05-04-09 | 21:00

Als ik hem was zou ik passen, om niet als hoer van de Islam door het leven te moeten.

Canis Spurcus | 05-04-09 | 21:11

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 21:04
Ik ben klaar met je hoor.

Anders worden de oudjes boos.

Rammstein | 05-04-09 | 21:10

Oboema wilt Turkije in de EU, Turkije zorgt dat de Islamitische wereld wat te zeggen heeft in de NAVO... nee hoor, geen probleem. Laat ze maar toetreden tot Europa, het is een prima toevoeging.

dodehoekspiegel | 05-04-09 | 21:10

EU wil Mexico zo snel mogelijk bij de USA. Geeft net zo'n grote vluchtelinge stroom.

GSpot | 05-04-09 | 21:09

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 21:04

ghe... Maar hij voelde er niks van.
Wel schrik voor zijn chick, dat wel.

zovoklets | 05-04-09 | 21:09

@Bertus Balhaar
Gratis frikandellen in de kantine! Wees erbij!
Dat zal hem afleiden ...

TFM | 05-04-09 | 21:07

-weggejorist-

waarisdelol | 05-04-09 | 21:05

Het valt me op dat de "tegenstemmers" m.b.t. dit topic zo weinig intelligentie laten blijken, of kennis van zaken.

TFM | 05-04-09 | 21:05

-weggejorist-

Bertus Balhaar | 05-04-09 | 21:04

Wel slim van Obama om een fittie tussen de EU- en OIC-landen op poten te zetten. Kan hij zich eindelijk op China concentreren, met en beetje verdeel en heers tussen EU en OIC als sidekicks. Machiavelli, zei Cojones al. Dat zal het zijn.

tipo | 05-04-09 | 21:04

Rammstein | 05-04-09 | 20:57
Die heeft dan ook wat anders dan een tumor in z'n kop gekregen.

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 21:04

Godverdomme, Einde van de Domheid | 05-04-09 | 20:58, chic opgelost? Chantage, antiseculier stemgedrag, invloed van niet-NAVOlanden een rol laten spelen in een 'democratiswch' orgaan? Vrijheden met voeten treden en dan excuses eisen van degenen die die vrijheden beschermen? Chic opgelost? Jij vind lauwe diarree waarschijnlijk haute cuisine. Wat een armoe.

CoJoNes | 05-04-09 | 21:04

Turkije heeft strategisch gezien gewoon een hele goede ligging daar gaat Obama om.

markies De Canteclee | 05-04-09 | 21:03

Ook wie z'n bonen in de wijk legt op het 'seculiere' Turkse volksdeel zal bedrogen uitkomen. Zijn ze niet gelovig, dan vaak wel weer extreem-nationalistisch, en nagenoeg allemaal - op wat absoluut niet represenatieve verlichte geesten uit de grote steden na - brallen ze te pas en te onpas over eer en vaderland. Bij de cruciale onderhandelingen in 2004 ging het er ontluisterend ordinair aan toe; een toponderhandelaar had het over 'tapijtverkopers'. Tot zover het seculiere volksdeel, over naar de islamitische hordes.

v Maerlant | 05-04-09 | 21:03

markies De Canteclee | 05-04-09 | 20:59

Voor een haan ben je nog laat aan het slapen, onnozele hals.

bottehond | 05-04-09 | 21:02

Goed artkel, Brusselmans Bij far het beste van de dag, dagen.

seven | 05-04-09 | 21:02

Die erdogan moet eerst oprotten, en dan moet er een Attaturk de tweede komen, die even de boel weer netjes op orde zet in dat land. Dan mogen ze van mij lid worden van de EU, maar ook daarvoor moet eerst de EU worden beperkt tot een instituut dat zich bezig houdt met vrijhandel, en niks anders.

koreapassie | 05-04-09 | 21:01

Turken zijn over het algemeen genomen goede mensen. Gastvrij, lekkere thee, vriendelijk, welwillend om zich aan te passen ... net zoals in Nederland Tokkies bestaan bestaan er in Turkije Turkse Tokkies ... we mogen ze dat, net zomin als we dat zelf willen, niet aanrekenen.

TFM | 05-04-09 | 21:01

tuurlijk buigen ze. schijtluizen.

Opperkwal | 05-04-09 | 21:01

@ Brusselmans

Nadat je van de week Ayaan noemde als één van je favo vrouwen kun je bij mij niet meer stuk. Mijn complimenten dat je dit samenhangende stuk geschreven hebt. Je toont daarmee aan heel goed te begrijpen wat er op het spel staat.
En een topic over deze schandalige koehandel met onze kernwaarden hoort gewoon op GS. Prima werk, dude.

bottehond | 05-04-09 | 21:01

Canis Spurcus | 05-04-09 | 20:56
Rasmussen heeft als katvanger gefungeerd. Het scenario heeft al klaargelegen. Uitgerekend Rasmussen, niemand anders was beschikbaar.

Schoorsteenveger | 05-04-09 | 21:00

Wilders +150

inctrl | 05-04-09 | 20:59

Slecht artikel Brusselmans.
Van alle interpretaties die mogelijk zijn, kies je de makkelijkste.
Je kan ook stellen dat 'ze' de turken hebben afgescheept met een kutbaantje. Zijn die ook weer blij. -Ik denk- dat het weinig met bukken van doen heeft. Oja, Amerikanen denken niet dat ze de baas zijn, dat zijn ze.

markies De Canteclee | 05-04-09 | 20:59

Hummot | 05-04-09 | 20:53
" zelfs in films "

Hoor jij geen Zwitsalkopje mee te voeren bij je nick?

DANNY3960 | 05-04-09 | 20:59

Schoorsteenveger | 05-04-09 | 20:53
Ik heb vandaag een film met de kinderen gezien en genoeg van varen over het IJ gekregen. Obama heeft net als zijn voorganger voorlopig nog het voordeel van de twijfel. Nogmaals de achtehodevechter Wilders heeft een andere drijfveer om Turkije buiten de EU te houden. Dat heeft te maken met zijn theologische globale geloof. Ikzelf zie Turkije als de Islam matigend. Zie het Rasmussen gedoe. Sjiek opgelost!

Einde van de Domheid | 05-04-09 | 20:58

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 20:36
Orhan Pamuk denkt daar nu ook heel anders over.. tenminste hij dacht dat hij vrij kon spreken over de Armeense genocide en de Koerden maar moest dat bekopen met een proces dat alleen sneuvelde omdat zijn uitspraken van voor de inwerkingtreding van de specifieke wet was waarmee hij werd aangeklaagt.

Ik begrijp dat er in het westerse deel van Turkije en in het Europese deel en Istanboel zelf een modernere samenleving is met modernere mensen dan sommige immigranten in Europa hier. Vergeet echter niet dat Turkije vele vele malen groter is dan de toeristische gebieden en Istanboel en het kleine gebied voor de Bosporus.
Wat erg apart is dat een land dat qua strategisch belang niet veel meer inhoud dan het toestaan van gaspijpleidingen en olietransportleidingen vanuit de Kaspische regio dit tot het extreme gebruikt. Als de Navo Turkije morgen laat vallen zitten ze zo onder beheer van de Russen, ik vraag me af of de Turken zelf wel weten welk hoog spel ze spelen.

seven | 05-04-09 | 20:58

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 20:55
Sukkeltje.

Kennedy was ook altijd wel in voor Turkeye of is iedereen dat alweer vergeten.

Rammstein | 05-04-09 | 20:57

@Sokkenstopfen
Wat wil je nu eigenlijk zeggen? Ik gun je de tijd ..

TFM | 05-04-09 | 20:57

Rammstein | 05-04-09 | 20:55
Zet hem op. Ben even weg. Moet de hond van de buren uitlaten en eten geven.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 20:56

Meisjes, zet die puber fittie even lekker voort op de MSN, willen jullie. Het verveelt me nogal.

CoJoNes | 05-04-09 | 20:56

72 miljoen mensen in Turkije waarvan 27% buitenlanders.
In Nederland 17 miljoen mensen waarvan 19,3% buitenlanders.

zovoklets | 05-04-09 | 20:56

NAVO wordt NIVO: Noord Islamitische Verdrags Organisatie. En die Obama vertrouw ik ook voor geen flikker.

Gomer Pyle | 05-04-09 | 20:56

We're fucked! De hysterische Islam heeft vetorecht in de NAVO.

Maar de grootste schoft is Rasmussen. Die kontlikker laat zich voor het oog van de hele wereld in zijn reet naaien door hysterische Islam-aanhangers voor een mooi baantje en dat niet alleen, hij naait heel Europa ermee. Hij schept het zoveelste precedent en zet de poorten nog verder open.

27 voor - 1 tegen en dit is er uit onderhandeld? G e s t o o r d!

Canis Spurcus | 05-04-09 | 20:56

Rammstein | 05-04-09 | 20:54
Meer ben je ook niet waard.

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 20:55

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 20:54
Ik zei het al, kansloos.

Rammstein | 05-04-09 | 20:55

Rammstein | 05-04-09 | 20:51
aan tfm moet dat zijn.

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 20:54

@Einde van de Domheid | 05-04-09 | 20:52
Aggos, altruisme. De bijl aan de wortel van iedere beschaving.

CoJoNes | 05-04-09 | 20:54

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 20:53
Ja, dat je maar één zin klaar hebt, was me al duidelijk.

Rammstein | 05-04-09 | 20:54

Rammstein | 05-04-09 | 20:51
Hier meen ik enige onenigheid te bespeuren.
Maar het zal wel helemaal gegrond zijn.
Voorzover onenigheid gaat.
Proost

Zo jammer! | 05-04-09 | 20:54

@von sokkestopfen
Nee hoor. Ik ben daar zo makkelijk in.

TFM | 05-04-09 | 20:53

Einde van de Domheid | 05-04-09 | 20:48
Het moet voor u een vreugdevolle dag zijn. De Zwarte Messias roept Europa op om samen met die lieve moslims "onverdraagzaamheid, geweld en onrechtvaardigheid" te gaan bestrijden. Dat betekent het definitieve einde van het Blonde Beest.

Schoorsteenveger | 05-04-09 | 20:53

Lekker boeiend wat Obama wil, hij bepaald niet wat er in de EU gebeurd. Smerige bananen buiger!
Die Amerikanen denken echt dat ze overal de baas over zijn. Dat merk je ook echt in alles.
Zelfs in films... bah! Arrogant kut volk!
... Zo nu kan ik weer lekker slapen.

Hummot | 05-04-09 | 20:53

Rammstein | 05-04-09 | 20:51
zie mij vorige post aan rampstein

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 20:53

Turken mogen zelfs hun President kiezen, dat soort grappen houden Nederlanders niet van.

zovoklets | 05-04-09 | 20:52

Als de OIC-landen de Navo-landen op de knie-en krijgen en Obama de EU voorschrijft wie er wel en niet bijhoort, dan mag Jaap De Hoop Schepper zo onderhand China tot kapitalisme dwingen, toch?

tipo | 05-04-09 | 20:52

CoJoNes | 05-04-09 | 20:46
Ik vind dat Turkije geen lid moet willen worden van de EU.
De EU is er enorm economisch bij gebaat. (Van GW kan ik dus niet zeggen dat hij door zijn portemonnee denkt.) Ik heb van Obama nog geen andere wanklank vernomen anders dan dat hij vond dat het defensiebudget moet worden opgeschroefd.

Einde van de Domheid | 05-04-09 | 20:52

Eenmaal minder "ondanks".

Rammstein | 05-04-09 | 20:52

We worden gepiepeld waar we bij staan als 'Westerse wereld'. We moeten echt als de tyfus een alternatief voor aardolie vinden, dan nemen we de muzelmannen-connectie hun belangrijkste pressie-middel uit handen en kunnen we weer over gaan tot de orde van de dag.

Mangoost | 05-04-09 | 20:52

TFM | 05-04-09 | 20:44
vindt je het erg als het me geen ruk kan schelen van wat jij vindt?

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 20:51

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 20:43
Ik reageer, dus het kan me wat schelen dat jij je gedraagt als een eersteklas schreeuwende rand debiel, die dingen zegt waarvan ik, ondanks je gruwelijk lelijke bek en alles wat je er uit braakt, ondanks alles hoop dat jij ze nooit krijgt.

Man, wat ben jij kansloos.

Rammstein | 05-04-09 | 20:51

de Bree | 05-04-09 | 20:46
Dat moet, want anders krijg je oorlog.
Onderwerp, en wees blij.

Zo jammer! | 05-04-09 | 20:50

Voor wie denkt dat de miserie uitgezweet is door Turkije te laten eten uit de soepsidiepotten: vrij verkeer van PERSONEN en diensten rings a bell?

v Maerlant | 05-04-09 | 20:50

Turkije is toch een mooi land?

zovoklets | 05-04-09 | 20:49

Turkije zie ik het liefst niet bij de EU komen. Ik zou het verschrikkelijk vinden als ze weer een land erbij hebben om uit te zuigen. Laat ons lot hun dan tenminste bespaard blijven.

TFM | 05-04-09 | 20:48

Ah, U bent als reageerders wel op de hoogte van Obama en ziet er een duivels plan in van een geboren misleider. Wilders vond U wel wat?

Einde van de Domheid | 05-04-09 | 20:48

*seint naar wat voor alien-volk dan ook voor asiel*

Grasgriezel | 05-04-09 | 20:48

Southpark: Jezus wordt afgebeeld als talkshowhost zonder repercussies maar mohammed mocht hoe dan ook niet in beeld gebracht worden want dan gingen moslems vervelende dingen doen.

nsl | 05-04-09 | 20:47

@Einde van de Domheid | 05-04-09 | 20:45
Mooi, is dat duidelijk, maar wat vind je ervan?

CoJoNes | 05-04-09 | 20:46

Waarom moeten we persé vriendjes zijn met de moslimlanden ?

de Bree | 05-04-09 | 20:46

How about: Nederland uit de NATO? Het is van de zotte dat het vrije woord bukt voor de Islamisten en even bruut in de reedt wordt geneuqt. En Obama? Oprotten met die kloodtzak. In de USA begint men hem al massaal uit te kotsen, iets wat in links/dhimmietude Europa nooit zal gebeuren.

Isser | 05-04-09 | 20:46

En waar ik zei "w#ar" bedoelde ik "waar"

TFM | 05-04-09 | 20:45

Het nieuws is wat oud. Obama wil dat Turkije bij de EU komt.

Einde van de Domheid | 05-04-09 | 20:45

W#aar ik zei "creatief" bedoelde ik "creativiteit" Stop! Dit is net Twee voor Twaalf ..

TFM | 05-04-09 | 20:45

@Van Sokkenstopfen
Je meningen zij al net zo armoedig als de creatief die je gestoken hebt in het verzinnen van je nick.

TFM | 05-04-09 | 20:44

Rammstein | 05-04-09 | 20:36
Die idioot van een obama kun je niet genoeg ziektes toewensen, dus wat kan jou het schelen?

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 20:43

Dat zo'n in wezen onbenullig cartoontje zo'n grote impact kan hebben op het politieke toneel van z.g.hoog niveau toont alleen maar aan een ontstellend gebrek aan leiderschap op wereldniveau.
De laatste tijd zijn de z.g.wereldleiders veel in het nieuws geweest met G20 en zo,maar de naam wereldleiders staat als een vlag op een modderschuit.
Wereldleiders zijn er niet.... slechts wereldlijders.
Het gaan spannende tijden worden voor de planeet aarde.

pielewaaier | 05-04-09 | 20:43

@Mick Jagger
Spontaan ejaculeren is niks om je voor te schamen ...

TFM | 05-04-09 | 20:42

Schoorsteenveger | 05-04-09 | 20:35
Geld is op.. Figure 1-2.
Federal Debt Held by the Public as a Percentage of Gross Domestic Product pdf pagina 14 ( op papier p 4 ) www.cbo.gov/ftpdocs/88xx/doc8877/12-13... schuld nu circa 50 procent van het BBP in de US in 2050 verwacht 400% !(dus technisch failliet, koop maar geen US bonds meer )
ps Balkenende, van Middelkoop het laatst vertrekken uit Afganistan is het lastigst, be gone before you are left on your own.. vraag maar aan de Russen.

seven | 05-04-09 | 20:41

@ F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 20:36
Zet er dan ook nog even bij dat die ongeschoolde Turkse generatie hier merendeels te vergelijken zijn met de gristenbroeders uit de bible-belt, qua geloofszwaarte en omvang van de geloofsgroep ten opzichte van heel het land.

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 20:41

@Der Weltmeister 20.31
Ach joh, dit speelt zich allemaal af op bankair en politiek niveau, dat gaat helemaal niet over ons. Dus sit back, relax, enjoy the show en lach je te pletter!

TFM | 05-04-09 | 20:39

Ik begon al nattigheid te voelen toen Obama op de NATO top zei:
"' Mijn naam is Barach HUSSAIN Obama !"

mick jagger | 05-04-09 | 20:39

Ik word zo moe van het feit dat de westerse wereld elke keer doet bukken voor de moslim wereld. De moslimlanden doen er zelf niks voor om beter te worden geaccepteerd en misbruiken dit soort situaties om ons op onze knieen te dwingen. Sorry!? Een dikke middelvinger is naar mijn mening meer dan rechtvaardig. Dit heeft geen f*ck meer te maken met politieke correctheid, en wat heeft turkije nou toe te voegen aan de EU? Rasmussen heeft zich voorbeeldig gedragen tijdens de cartoonrel!

lmann | 05-04-09 | 20:38

Dat ze Turkije niet met lege handen konden laten staan bij de benoeming van Rasmussen was wel duidelijk,maar dit is een knieval en niet allleen van Rasmussen maar van de hele Navo.
Er is dus niets veranderd de ene slappe zak Jaapje wordt opgevolgd door de andere slappe zak en in het algemeen weet de VS wel hoe ze slappe zakken voor hun karretje kunnen spannen dat is ze met Jaapje heel aardig gelukt.... maar ja Jaapje en ook Nederland wilden zo graag en moesten zo nodig.
En waarom moet Turkije volgens Obama zo nodig bij de Navo? Willen ze dat ook al bepalen wie er wel en wie er niet lid van de EU mogen worden?
Misschien is de gedachte wel hoe groter die club is des te meer kunnen we ze tegen elkaar uitspelen wat natuurlijk weer voordelig is voor de VS.
Mijn twijfels over Obama worden met de dag groter... soms denk ik wel eens geef mij toch Bush maar weer,daar wist je wat je aan die man had... maar deze man?... misschien een wolf in schaapskleren.. het zou niet de eerste zijn.

pielewaaier | 05-04-09 | 20:37

HP | 05-04-09 | 19:18

Over die lutsers: de crux ligt 'm bij de Duitsers. Nu twijfelt Merkel nog tussen bevoorrecht partner of lidmaatschap. Twijfelt ze voor de show? Feit is dat als Duitsland overstag gaat, Frankrijk als enige grote geïsoleerd staat in z'n 'verzet'. Hou Merkel in de gaten.
.
CoJoNes | 05-04-09 | 19:56
De pleuris breekt in Europa niet uit zolang 'de mensen' welzijn voor welvaart houden en van dat laatste nog genoeg voorradig is. Tegen dat voldoende afgebrokkeld is (want dat proces is bezig) en de invasie een feit is, is het te laat om er iets tegen te doen. Ergo: alleen een triggerfact zoals een vuile bom kan nog iets in gang zetten, maar dan mag het niet meer te lang duren. Volstrekt krankzinnig dat je op zoiets zou moeten hopen om 'gered' te worden. Het ziet er, kortom, beroerd uit.

v Maerlant | 05-04-09 | 20:37

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 20:35
Alweer ?
Hou eens op vent.
Met je ziektes.

Rammstein | 05-04-09 | 20:36

@ seven | 05-04-09 | 20:13
Er is nogal wat verschil in de manier van geloven in TR. Nogal wat Turken zien dat fundamentalisme helemáál niet zitten. De Turken die wij hier trouwens te 'gast' hebben, zijn absoluut niet representatief voor de Turkse cultuur in Turkije zelf. Wij hebben hier de ongeschoolden 1e generatie, de hier al beter geschoolde 2e generatie en de al aardig maatschappelijk scorende derde generatie, waarbij staatssecretatis Albayrak een exponent van is van de tweede generatie. Die ontwikkeling van de derde generatie wordt bedreigd door het moslimfundamentalisme. Zoals dat hier gebeurt, gaat dat ook in Turkije. Kennelijk wordt die generatie daar niet meer beschermd door hun regering en leger. Hier kan dat nog wel, maar dan wordt het wel hoog tijd dat Wilders zich gaat nuanceren. Anders speelt hij de fundamentalisten alleen maar in de kaart...

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 20:36

-weggejorist-

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 20:35

Groot gelijk die Islamieten. Voor wat, hoort wat. Zij begrijpen tenminste de Westerse manier van zakendoen. Jij wil iets van mij, dan wil ik iets van jou bitch; Door de knieen! Ze horen er nu al helemaal bij, bij dat Europa van ons.

TFM | 05-04-09 | 20:35

seven | 05-04-09 | 20:29
*kuch, kuch, kuch, kuch, kuch*
“No one will say this publicly, but the true fact is that we are all talking about our exit strategy from Afghanistan,” a senior European diplomat said Saturday. “We are getting out. It may take a couple of years, but we are all looking to get out.” He spoke on the condition of anonymity under diplomatic rules.

Schoorsteenveger | 05-04-09 | 20:35

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 20:28

Je hebt een punt, men kan er ook Holland en de slavenhandel nog bijhalen, maar dat neemt niet weg dat Turkije niets te zoeken heeft in de EU.

DANNY3960 | 05-04-09 | 20:34

Die Obama is echt een domme lul. Hij jaagt zo de laatste vrienden van de USA ook nog eens naar het anti USA kamp. Over dat buigen naar de islam bvan Rasmussen, als het al waar is, kan ik slechts diepe afkeer en verdriet voelen. Verschrikkelijk.

vinque | 05-04-09 | 20:32

scharniermoment.

larie | 05-04-09 | 20:31

Een stem op de PVV staat gelijk aan 2 middelvingers; 1 voor Den Haag en 1 voor Brussel.

Mijn stem heeft hij.

rzer0 | 05-04-09 | 20:30

Ik wou dat ik wtee keer op Wilders kon stemmen.
He dat kan Wilders gaat ook Europees dus ik grijp mijn kans en stem keihard op de PVV tijdens de EU verkiezingen.

Mongeaul | 05-04-09 | 20:29

@ Ayaan Sorry | 05-04-09 | 20:08
Die genocide op de Armeniërs is een verhaal dat begin jaren '20 de wereld in gestuurd is door een Britse(!) onderzoeker in opdracht van Londen. Vergeet niet dat de Britten door de Ottomanen mateloos verslagen zijn bij Galipoli, dus die hadden nog iets te vereffenen. Het is genocide verhaal duikt op in de tijd dat Mustafa Kemal in Turkije aan de macht komt. Kemal (Atatürk) is de generaal die de Britten bij Galipoli in de pan hakte.
In werkelijkheid heeft er in het Armeens/Turks/Russische grensgebied een oorlog gewoed die al aan de gang was voordat WO I uitbrak. De Armenen wilden van de Turkse overheersing af en kozen in WO I de kant van de Russen. Het conflict is te vergelijken met de recente oorlog in Bosnië, qua gruwelijkheden tegen burgers. De Turken wilden de in hun ogen onbetrouwbare Armenen weg hebben uit het frontgebied dus werd een grootscheepse evacuatie opgezet die de Armenen naar Syrie moest brengen. Tijdens die evacuatie zijn veel mensen door ontbering om het leven gekomen. Daarover kan hoogstens gezegd worden dat de Ottomanen nalatig' zijn geweest. Van moedwillig vermoorden van massa's Armeniërs zoals die genocide mythe wil doen geloven, is nooit sprake geweest. Dat bleek uit een reconstructie van dat Britse onderzoek die een paar jaar geleden is gemaakt...

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 20:28

Wat is Turkije een KUT-land aan het worden. En degene die het toegeven (lees:die laffe onderhandelaars in de navo die dit allemaal toegeven, werkelijk... belachelijk!).

Turkije nooit de EU in zolang ze niet datwerkelijk geseculariseerd zijn en blijven.

KingHotwing | 05-04-09 | 20:28

ik vind dit nie-zo-sterk...

wolfje23 | 05-04-09 | 20:28

Het CDA | 05-04-09 | 20:21
LOL. Met jou valt te praten.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 20:26

niet janken allemaal en geen herdenkingen aub als over jaren vele miljoenen varkens en hoeren worden herdacht die zijn vergast door de islamieten! We hebben er van geweten en we hebben het laten gebeuren! Geniet nog maar even van de vrijheid mensen!

moe de loos | 05-04-09 | 20:25

Obama en de wel heel erg toegevelijke NAVO zijn het grootste gevaar dat Europa op dit moment bedreigd. Weg met die excuusnegert en weg met die laffe NAVO-horken.

stuyterkuycken | 05-04-09 | 20:23

Denk eens goed na over de noodzaak van een organisatie die jou verplicht beschermd te worden door haar, tegen een door haar vastgestelde prijs. Dit is de Staat, een monopolie van belastingheffing en rechtspraak. Zoals we weten van alle monpolies produceren zij steeds slechter wordende producten tegen steeds hoger wordende prijzen.

De oplossing van 99% van de problemen in nationale en internationale conflicten is dus niet meer politiek en overheid, maar geen politiek noch overheid.

mises | 05-04-09 | 20:23

De Navo begint wel een beetje te lijken op een roodgloeiende aars waar iedereen z'n pik ongestraft kan insteken.

grote regelneger | 05-04-09 | 20:23

Kijk, dié meid heeft ballen, zal je Trix nooit horen zeggen.
.
Koningin Margrethe van Denemarken
(Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
"We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".

ADO-Le-Cent | 05-04-09 | 20:23

naah ja, dan toch maar Wilders en Co. stemmen bij de komende EU verkiezingen. 
 

Rebellis | 05-04-09 | 20:22

@LibertasSimplex | 05-04-09 | 20:14
LOL

VanFrikschoten | 05-04-09 | 20:22

Gelukkig dat Hussein Obama hier niets in te brengen heeft, wat een lauwe zak zout.
En die turken moeten de wacht worden aangezegd met dat gedram rondom die rellen, ze moeten gewoon leren wat democratie is.
De dag dat Turkije toetreedt tot de EU is de dag dat diezelfde EU moet worden opgeheven, we gaan dan weer terug naar het Europa van de 9 zoals het hoort.

stuyterkuycken | 05-04-09 | 20:22

Gelul. Niks van waar.

Het CDA | 05-04-09 | 20:21

blinde kip | 05-04-09 | 19:38

Turkije bij de Europese Unie moet ook zeker niet nu en niet voor grootscheepse Europese veranderingen (die uiteindelijk neerkomen op "Europa met verschillende snelheden").

Maaier | 05-04-09 | 20:20

Sinterklaas zij geprezen! Dat er vele cadeautjes mogen volgen! Sint en zijn Piet zijn groot! Zijn Stoomboot de redding! Zijn grote boek liegt nooit!

Stir Glenfarclas II | 05-04-09 | 20:20

@CoJoNes | 05-04-09 | 19:56

Hulde, wat een visie!

Frau Antje | 05-04-09 | 20:17

En de bron van dit hele bericht? Bild... *kuch*

Thomas Chatterton | 05-04-09 | 20:16

Als turkije binnen de EU komt, wordt het grootste exportartikel naar de eu toe islamitische turkse mannen. Go Geert go Doe weer eens feitenzaaien

alwayslearning | 05-04-09 | 20:16

Vooral zo door blijven gaan jongens & meisjes bij de NAVO! Als het te laat is komen jullie er vanzelf achter dat je alsnog at hele grafland in de as moet leggen.
(Dat of die ultra-nationalisten moeten een keer genoeg hebben van die kleaute fundi's en een staatsgreep plegen. Onder het motto "laat ze zichzelf maar kapot maken").

Jezweetzelluf | 05-04-09 | 20:15

Slechts signaal en slecht onderhandeld. Anderzijds een prima reden om Turkije uit de EU te houden: de EU erkent het recht op het maken van cartoons, Turkije erkent dit recht niet, dus Turkije heeft niets in de EU te zoeken. Wel vervelend dat Turkije stategisch belangrijk is, dus een stukje goodwill in die richting is nuttig maar dit soort rare Dhimmie-buigingen moeten ten alle tijde voorkomen worden.

grote regelneger | 05-04-09 | 20:15

Met de steun van Obama aan Turkije om deel te nemen in de EU ondermijden ze indien dat gebeurd de EU. De EU zal door de overmacht van de Turken (150 miljoen), snel van toon veranderen, hetgeen dat Obama wenst, en de EU uitschakelen als economische macht. Laffe truck. Maar geef hem eens ongelijk. De Euro werkt de VS tegen, en zijn land zit in een crisis. Korte termijn actie van een naive Democraat.
Maar dodelijk. America Alone, daar gaan we weer.

Zo jammer! | 05-04-09 | 20:14

Twee geloven op een kussen. Daar slaapt de NAVO tussen.

LibertasSimplex | 05-04-09 | 20:14

Turkije bij de EU ( en kennelijk ook bij de Navo ) is een Paard van Troje.
Als een land 99,8 dezelfde godsdienst aanhangt weet je dat het een islamitische dictatuur is. Zou daar niemand van zijn geloof afvallen? Tuurlijk wel, alleen dan zijn de consequenties voor diegene persoonlijk enorm dat hij of zij liever uit pure overlevingsdrang haar of zijn mond houdt. Dat is Turkije.

seven | 05-04-09 | 20:13

Er is dus nog maar een antwoord op die Turkije gekte. PVV PVV PVV. Wel simpel dus.

alwayslearning | 05-04-09 | 20:13

Moslimlanden zijn niet te vertrouwen; wat moeten die bij de NAVO.

fjordman | 05-04-09 | 20:13

@CoJoNes | 05-04-09 | 19:56

Zou zomaar kunnen, alleen komen in Europa de burgers niet in verzet.

Marcel van Dam | 05-04-09 | 20:13

Tenzij de NAVO hierin natuurlijk een kans ziet om een aankomend moslimland binnen z'n gelederen te houden als brug naar de islamitische landen in het Midden Oosten... Turkije heeft voor de NAVO dan nu weer net zo'n strategische sleutelpositie als in de tijd van de Sovjet Unie.

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 20:12

EU ga als 1 blok achter Sarkozy staan!

Frau Antje | 05-04-09 | 20:12

En weer geeft het 'vrije westen bij monde van hun leiders toe aan hypocriete toneelstukjes. Het lijkt of 'onze leiders' niet weten dat excuses aan de islamitische bloedcult als zwakte wordt uitgelegd door de mohammedaanse horden.
Obama lijkt met zijn pleidooi voor Turkye in de EU te denken; als de mohammedanen Europa krijgen dan zijn wij, de USA, voorlopig gevrijwaard. Over mijn lijk. No passaran voor allah's horden!

Hasjhies? | 05-04-09 | 20:11

Ik vind dat de USA zo snel mogelijk de grens moet opengooien voor Mexico. Nee, ik eis dat !

de Bree | 05-04-09 | 20:11

Ja en wij hier in Europa vinden dat Cuba moet toetreden tot NAFTA.
Of jelui aan gene zijde van den Atlantischen Oceaan dat even uit wilt voeren. En rapido, hup hup!

Krachtmeester | 05-04-09 | 20:08

-weggejorist-

Ayaan Sorry | 05-04-09 | 20:08

@ Elisabeth2 | 05-04-09 | 19:56
Het is enger. Daar waar in TR tot ongeveer een jaar of tien, vijftien geleden het seculiere leger de principes van Atatürk bewaakte, is dat kennelijk anno 2009 voorbij. Want als het klopt wat Repulse 19:50 zegt, hebben de moslims het in het leger kennelijk al voor het zeggen. Zo'n deal over topfuncties bij de NAVO voor het Turkse leger in ruil voor gedogen dat Erdogan dat excuus aan moslims binnenhaalt maakt dat wel duidelijk.

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 20:08

Begrijp ik goed dat je een pact hebt met een aantal landen. Waarbij de landen die niet meedoen bepalen wat er precies in die organisatie gebeurt. Hahahahaha wat een genante bedoeling. Niet serieus te nemen.

azijnseikerT | 05-04-09 | 20:07

-weggejorist-

BaronVon Fappenstein | 05-04-09 | 20:07

Flauwekul verhaal. Gaat niet gebeuren. Alleen lijkt Obama zich wel voor het karretje te laten spannen om Turkije de EU in te te promoten. Eerst maar Mexico bij de USA daarna horen we meer uit USA

antizanic | 05-04-09 | 20:07

SeriousBusiness | 05-04-09 | 19:59
Daar waren we al, het is nu op naar de 40.

Adversary | 05-04-09 | 20:06

Jaren van 'beschaving' en nog zijn er idioten die zich druk maken om een paar cartoons. Dit idiote gegeven speelt zelfs door op het wereldtoneel. Turkije moet kost wat kost buiten de EU gehouden worden. Europa heeft Turkije dit in een verleden beloofd, maar is zeer onwenselijk. Zeker nu we weten dat de invloed van de islam groeiende is in Turkije. Compleet geschifte gebeurtenissen als dit moeten vermeden worden. Hoe kan het dat Europa zich altijd laat bedonderen?

KapiteinClaus | 05-04-09 | 20:04

tja turken erbij en wat straks amerika ook maar aan het handje bij de eu laten anders redden ze het ook niet

fuck the eu wij doppen onze eigen boontjes

gouwe tientje | 05-04-09 | 20:04

Het enige wat die turken verdienen is een enorme schop onder hun islamitische hol.

JosVerbeek | 05-04-09 | 20:04

De hele wereld moet één worden, scheelt enorm in de administratieve rompslomp van stempeltjes en zegeltjes plakken. Vooral de Islamitische landen zijn daar gek op. Neem ze dat af en ze zijn nergens meer.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 20:04

" A new world order",Waar Obama al over sprak tijdens diverse intervieuws. Weet alleen niet of dit te maken heeft met zijn diepliggende moslim wortels, zal waarschijnlijk wel. De kenmerken zijn er in ieder geval: Lekker diep door je rug gaan voor een haatbaard oliesjeik, turkije zo snel mogelijk toe laten treden, what else?

TLbuis | 05-04-09 | 20:03

@ seven | 05-04-09 | 19:46
Indrukwekkende film! Hopelijk binnenkort ook hier te zien... Opvallend is dan weer wel dat er in de comments van Ephimenco's verhaal toch weer figuren zijn die het niet snappen of, triester nog, zulke problemen niet willen zien...

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 20:02

Godverdomme nog aan toe. Optyfen met Turkije.
Dat land past absoluut niet in de EU.
.
Enige reden voor lidmaatschap van de EU is soepsidie geld binnenharken, en (meer) macht binnen de Westerse wereld verkrijgen.
.
*Met smacht op 4 juni wacht*
www.pvv.nl/index.php?option=com_conten...

RepubliekBanana | 05-04-09 | 20:01

Ik vraag me af of er ook maar 1 politicus of journalist is die de vraag durft te stellen: "waarom zijn wij met deze flauwekul ingestemd?". Aan de andere kant is dit natuurlijk polderen op zijn best: alles voor het accoord.

Muxje | 05-04-09 | 20:01

Als Obama ooit nog het lef heeft om zulke uitspraken te doen, dan kan die vent van mij de rambam krijgen. Lustser! We hebben al problemen genoeg met de klote EU. Gelukkig gaat Wilders er wat aan doen, dat wordt nog genieten... Die ambassadeur van de VS trouwens nog even ontbieden, laat hij maar ff uitleggen waarom Obama zich met zaken bemoeit wat hem TOTAAL geen ene flikker aangaat...

Blake Bier | 05-04-09 | 19:59

fuckje | 05-04-09 | 19:55
Moet dat dan?

Zo jammer! | 05-04-09 | 19:59

Levert enkel zets voor Wilders op dit, op naar de 30?!

SeriousBusiness | 05-04-09 | 19:59

Ik mag hopen dat Turkije nooit lid wordt van de EU! Dan is men te diep gebukt!

wiip | 05-04-09 | 19:58

In het jaar 732 tijdens de slag bij Poitiers , Zuid-West Frankrijk , wisten de Europese maar vrnl. Frankische ridders onder aanvoering van Karel Martel een einde te maken aan de expansiedrift van de Islamitische Moren die opdrongen vanuit Spanje nadat ze zich daar via verovering hadden gevestigd. In 1683 bezweken de Oosterijkse verdedigers van Wenen bijna tijdens de slag om die stad onder de voortdurende aanvallen van de Turkse legers onder bevel van Kara Mustafa. Op het juiste moment kwam de Poolse aanvoerder Sobiesky met Duitse en Oostenrijke ridders om Wenen te ontzetten . Dankzij de Polen is Europa de afgelopen jaren een Ottomaanse / Turkse bezetting bespaard gebleven. Tijden veranderen.

Jan Boule | 05-04-09 | 19:58

Schandalig. Misschien kan Wilders op Nationaal en Europees niveau de boel een beetje opschonen. Hij is tenslotte nog populairder in het buitenland dan in Nederland!
/
Tijd voor een Wilderiaanse revolutie.

Mona Sax | 05-04-09 | 19:57

Of het is natuurlijk onderdeel van een Masterplan van Obama. Het moet bijna wel.
Je doet uitspraken die zo vreselijk wereldvreemd en schokkend zijn, dat ernstige onrust ontstaat bij de europese burgers: het besef dat Amerika geen bondgenoot meer is maar een vijand is geworden is immers niet niks. Vervolgens stem je in met de eisen van Erdogan en zijn relifascistoide Turkije en laat Rasmussen excuses aanbieden in een crimineel land, voor een van de verworven vrijheden die de NAVO juist wordt geacht te verdedigen.

Resultaat: Eindelijk breekt de pleuris uit in Europa. Eindelijk pikken de burgers het niet meer. Onrusten, stakingen, revoluties en politieke instabiliteit en anarchie maken zich meester van het continent. Ondertussen is de economische crisis allang vergeten en onbelangrijk en zit Amerika weer stevig in het zadel als wereldleider. De Euro is voor de Chinezen ook geen optie meer, laat staan voor de OPEC landen.
En de winnaar is: Obama. Machiavelli ligt te schaterlachen in z'n tombe.

CoJoNes | 05-04-09 | 19:56

Dit bericht is koren op de molen van de GS reaguurders. De wereld gaat kapot door de moslimterreur. Maar natuurlijk, net zoals in de jaren zeventig iedereen in paniek raakte omdat de kolen opraakten. Hoax!

Elisabeth2 | 05-04-09 | 19:56

@Redactie,
Geen dank voor het doorgeven van het linkje in het vorige topic,waar dit topic op is gebaseerd.
Zoals altijd, graag gedaan ;-)

fuckje | 05-04-09 | 19:55

Waar zijn ze toch eigenlijk bang voor?
* Geen zwart goud meer?
* Die pubertjes in de gettho's?
* Filmpjes van hun bezoekjes bij Maison Yvonne?
* De zak van zwarte Piet?
* De Islam, en dat die pipo's de macht overnemen?

Als het het laatste is, dan zijn ze echt te dom om te schijten...

Rico Tampeloerus | 05-04-09 | 19:55

-weggejorist-

von sokkenstopfen | 05-04-09 | 19:54

Hoe kun je diep bukken?

Albert K. | 05-04-09 | 19:53

het is duidelijk dat Amerika de turkjes nodig heeft.

Ollie B. Bommel | 05-04-09 | 19:53

Kijk hoe Obama door zijn knieen zakt voor de moslims ttp://www.youtube.com/watch?v=4gJtIss7xso

Dit zegt al alles....!

amiga | 05-04-09 | 19:52

Binnenkort zijn er verkiezingen voor het Europees Parlement. Vergeet niet te stemmen op een partij die tegen toetreding van Turkije is, zou ik zeggen...

Hodja | 05-04-09 | 19:52

Godverdomme, ik haat die mekka knielers.
Nooit toegeven aan deze moslim terreur.

So Fucking Wha | 05-04-09 | 19:51

inderdaad, anale vernedering voor de westerse wereld er zijn geen worden voor dit zielige zwakke verraad van de landen in de wereld die wel vrij zijn

stinkvis | 05-04-09 | 19:51

hmm, dit gaat leuk worden....
"Tenslotte sleepte Erdogan drie hoge NAVO-posten in de wacht. De plaatsvervanger van Rasmussen moet bijvoorbeeld een Turk worden."
Wie wil er wedden hoe lang Mnr rasmussen nog te leven heeft?
Ik gok trouwens op een deense nationalist die zogezegd de kogel mag afvuren...
Zal binnen een paar minuten opgepakt worden door een lading m.e. die toevallig onderweg terug van of naar een oefening waren.....

repulse | 05-04-09 | 19:50

.... en flikker bulgarije en roemenie er maar gewoon weer uit.

Tekkeldief | 05-04-09 | 19:50

Als de US zo dol is op Turkije, kan het land natuurlijk altijd nog bij Noord-Amerika gaan horen. Scheelt een hoop gezeik en miljarden aan subsidies binnen de EU.

- teruggejorist - | 05-04-09 | 19:50

@seven | 05-04-09 | 19:46
Interessant. Thanks!
*Newsleecher aanslingert*

Mona Sax | 05-04-09 | 19:50

Het is triest te zien hoe het Westen, in dit geval de NAVO, knieval na knieval maakt voor de Islam.
Zien deze zichzelf weldenkend en intelligent noemende "leiders" niet hoe hier weer een geloof zegeviert over verstand ?
-
Turkije is duidelijk eerst een Moslim land, daarna lange tijd niks en dan pas een democratie.
Als die lid worden van de EU zal dat de doodsteek van de EU zijn. (Niet dat ik daar ook maar een traan om zal laten)

Moi2 | 05-04-09 | 19:48

Zoveel mensen zijden al, Turkijen moest GEEN lid worden van de NAVO, en ja hoor.
Wilders, kom er maar in!

Bever! | 05-04-09 | 19:48

Wat moet Erdogan nu met de Navo? Hij ziet het geloof als het mes waarmee Europa in hapklare sharia hapjes wordt verdeeld.

Moskeeën zijn onze barakken,
Koepels onze helmen,
Minaretten onze bajonetten,
Gelovigen onze soldaten.

www.volkskrantblog.nl/bericht/180527

Epimenides | 05-04-09 | 19:47

"... Om die reden zou Turkije een plaats moeten krijgen in de EU, verklaarde Obama op de EU-top..."

Wat doet obama op een EU-top?

frankieyj | 05-04-09 | 19:47

-weggejorist-

Heemskerukkkkkk | 05-04-09 | 19:47

Dr zit er nog één te soppen, maar of dát nou een verrassing is.......

(kwoot)
German Chancellor Angela Merkel however said that the future of European Union’s ties to Turkey remains an open question.

"I believe that a close link between the Muslim world and in particular with Turkey is interesting for us all," she said after Obama’s first summit with EU leaders.

"In which manner and way that occurs, whether as a privileged partnership or a full (EU) member state, were still talking about that," she told journalists.

(/kwoot)
Bron: Hurriyet Daily News.

DANNY3960 | 05-04-09 | 19:46

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 19:42

Zonder al te veel verwachtingen belandde ik afgelopen weekeinde bij de Frans/Duitse tv-zender Arte om de film &#8217;La journée de la jupe&#8217; (rokjesdag) van Jean-Paul Lilienfeld te zien.
al bij het begin van &#8217;La journée de la jupe&#8217; viel mijn mond open: niet eerder heb ik een dergelijke incorrecte film gezien over de jungle die vele scholen in Frankrijk zijn geworden. Hier geen slappe leerkracht die over zich heen laat lopen, maar een volstrekt door het lint brekende lerares (een prachtige rol van Isabelle Adjani) die haar klas in gijzeling neemt. (......)

Dat doet juf Sonia Bergerac door een revolver van een van haar leerling te bemachtigen. Terwijl buiten een politiecommando zich klaarmaakt om de klas te bestormen, voert de juf een heroïsche strijd met de gewelddadigste leerlingen uit haar klas. Ze wordt voor alles en nog wat uitgemaakt, geslagen en vernederd maar houdt stand dankzij het wapen dat ze niet schroomt te gebruiken.
In dit enerverende schouwspel komen alle onderwerpen aan bod die doorgaans in taboegrond worden begraven: het seksisme van leerlingen, hun religieuze onverdraagzaamheid, antisemitisme. Buiten wordt de rebellerende juf door haar collega&#8217;s en de schoolleiding bij de politie zwartgemaakt. Haar wordt verweten dat ze volhardt in haar weigering om in deze macho-omgeving een broek te dragen. Haar confronterende gedrag wordt aan haar &#8217;islamofobie&#8217; en zelfs &#8217;racisme&#8217; toegeschreven.

Een collega-leraar toont een politieofficier hoe het hoort op deze school: triomfantelijk pakt hij een Koran uit zijn tas, want zo kun je het contact met je leerlingen bevorderen en ze beter begrijpen. Juf Sonia is vooral begaan met het lot van de meisjes uit haar klas, onderdrukte leerlingen die regelmatig voor &#8217;hoer&#8217; worden uitgemaakt en soms in groepsverband worden verkracht. Daarom ook is de voornaamste eis van de gijzelneemster de instelling van een landelijke &#8217;rokjesdag&#8217;. Sylvain Ephimenco www.trouw.nl/opinie/columnisten/articl...

trailer www.youtube.com/watch?v=faBSYG1SQNU

seven | 05-04-09 | 19:46

@ Tekkeldief | 05-04-09 | 19:43
Mannen met snorren en baarden hebben iets te verbergen.

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 19:46

-weggejorist-

Heemskerukkkkkk | 05-04-09 | 19:46

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 19:40
Het leger is zonder slag of stoot buiten spel gezet. Turkije is in één klap het bruggenhoofd van Allah. De Islam marcheert Europa binnen zonder nog één bommetje af te hoeven laten gaan. De poorten van Wenen zullen door Barack Obama feestelijk worden geopend, waarna Hillary Clinton het lint mag doorknippen.

Schoorsteenveger | 05-04-09 | 19:45

Begin steeds meer respect te krijgen voor Rusland, het enige noordelijke land dat nog ballen heeft.

de Bree | 05-04-09 | 19:45

@ Elisabeth2 | 05-04-09 | 19:44
Mwa, spetterende benen zijn ook leuk?

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 19:45

sjonnie | 05-04-09 | 19:42
Ah, gelukkig, een antisemiet. Moest een keer gebeuren.

La Boca del Sur | 05-04-09 | 19:44

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 19:42
Ja, dat weet ik ook niet. Heb enorme spataderen dus mij zul je niet (willen) zien in een rokje.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 19:44

Oja, en vlecht die baarden allemaal aan elkaar vast. Dat zal ze leren!

Tekkeldief | 05-04-09 | 19:43

-weggejorist-

ApacheIndian | 05-04-09 | 19:43

-weggejorist-

pistol-pete | 05-04-09 | 19:43

Zolang de NAVO nauw samenwerkt met Israel is het een obstakel voor vrede.

sjonnie | 05-04-09 | 19:42

@ Elisabeth2 | 05-04-09 | 19:40
Nu je het zegt... Ik hoor sinds vrijdag de hele tijd iets over rokjesdag. Wat is dat dan nou weer?

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 19:42

@kai-zen | 05-04-09 | 19:39
gaat ie lekker uitonderhandelen met medvedev, terwijl ondertussen de journalisten in moskou op straat worden doodgeschoten.

daskapitalist | 05-04-09 | 19:42

Is er iemand trouwens onlangs naar Sarajevo geweest ? Nee ? Nou deze mooie stad word overspoelt met fundamentalisten. Men is er nog nooit zo arm geweest. Wat een stelletje idioten lopen er daar nu weer rond. Het is een specifiek voorbeeld met wat er met ons gaat gebeuren. Het is daar versneld uitgevoerd.

marsipulami | 05-04-09 | 19:42

marsipulami | 05-04-09 | 19:37
"... Diegene die nu nog kiest voor ongeremde acceptatie van de islam is een gevaar voor de staat. En dient dan terecht te staan als landverrader . .."
--
Daar roep ik al jaren om, links gaat nooit overstag, die springen in de rij van de gaskamer om hun "gutheit" te bewijzen. Wat we nodig hebben is een NEURENBERG TRIBUNAAL 2.0

"... Mochten we verliezen dan zal ik ( en waarschijnlijk U allen ) terecht moeten staan voor een sharia rechtbank. Ondergeschikt zal ik me nooit maken..."
--
Verraders als PvdA-er Bigi Bana zouden zichzelf nog eerder bekeren voor de islam dan vechten voor Westerse democratie en vrijheid!

ApacheIndian | 05-04-09 | 19:41

Maar dan heeft die Rasmussen uiteindelijk toch geen rugggraat.

Romulus | 05-04-09 | 19:41

Wij indianen moeten de bleekgezichten zien als goede vrienden die ons dekens en vuurwater komen brengen om warm te blijven tijdens koude nachten.

sjaakdeslinksesul | 05-04-09 | 19:41

Uhm.. is het nieuw dat Obama inbreng heeft in de EU? Ach ja, wie doet er wat aan hé. Hij probeert ook op alle manieren een hand uit te steken naar de moslims, alleen wat hij niet weet is dat ze meteen je hele arm pakken.

Bloembosje | 05-04-09 | 19:41

Obama blijkt meer en meer de nachtmerrie die ik me er bij voorstelde. Door ook meteen de islam in zijn pleidooi voor turkije te betrekken. Blijkt trouwens ook een domme jongen die nauwelijks uit zijn woorden kan komen als er geen autocue voorhanden is.

waskuip-admiraal | 05-04-09 | 19:40

Belachelijk. Benieuwd hoe ze dit in TR zelf oppakken. Erdogan geeft zomaar even op niet de eerste de beste plaats z'n eigenlijke visitekaartje af... Dit kan het Turkse leger toch niet zomaar laten gebeuren? Erdogan zet ze voor gek binnen de NAVO. Die dwaas speelt met vuur! Is er een Turkse reaguurder die dit even nader kan duiden?
Overigens kan Rasmussen z'n naam wel laten veranderen in Neville Chamberlain. Ik bedoel natuurlijk de vergelijking met het buigen voor het toen nog militante nazisme van die Britse dwaas. We zijn zeventig jaar verder en alle ellende die het in de jaren '30 niet ingrijpen bij de nazi's is alweer vergeten? Check anders deze BBC reportage even als je wilt weten wat ze via de sharia in Iran met sociaal zwakkere kids doen? www.youtube.com/results?search_type=se...

F. von Zeikhoven | 05-04-09 | 19:40

Een hele enge wereld waarin we leven.. de geschiedenis herhaalt zich is gewoon een kwestie wanneer deze borrelende pan overkookt!!

wyatt earp | 05-04-09 | 19:40

Stelletje zeikerds. Het was vandaag een prachtige dag en daar hoor je dan weer helemaal niemand over. Nee, we gaan zitten zeuren.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 19:40

tijd voor een militaire coup in turkije. weg met die fundamentalisten van akp.

daskapitalist | 05-04-09 | 19:39

Die Erdogan moet z'n grote waffel houden.
En dat Turkije moet never nooit niet in de EU.
Daar zitten de laatste jaren toch al teveel loser-landjes bij.

pollens | 05-04-09 | 19:39

Turkije rot maar lekker op naar amerika!!

Opzouten met die lui..
Na al die jaren.. nog steeds niks begrijpen van 't woord aanpassen..

sjonkanon | 05-04-09 | 19:39

Zag net op teletekst dat Obama ook nog alle kernwapens wil wegdoen. Ik vertrouw die vent niet meer. Hoe denkt hij dat te kunnen regelen, denkt ie dat ie Jesus is ofzo?????
Next president please!!!!!

kai-zen | 05-04-09 | 19:39

In ruil voor die knieval moet Rasmussen wel beloven dat de NAVO serieus werk gaat maken van het bombarderen van Afganistan en Pakistan + Iran. Bombardeer ze naar de middeleeuwen, dat is voor die landen al een grote vooruitgang.

Tekkeldief | 05-04-09 | 19:38

Zo jammer! | 05-04-09 | 19:29
Dat weet ik dat het hem om het atheisme te doen is, alle geloevn komen aan de beurt bij hem.

LOL, want ik zit zelf ook wel eens te fucken middels z'n jij-buis site te spammen op zelfverklaarde-gutmenschen-fora.

ook leuk is The Amazing Atheist (voor het beter scheld en vloek werk)
www.youtube.com/profile?user=TheAmazin...

QB (ja die.....) | 05-04-09 | 19:38

@Maaier | 05-04-09 | 19:27
Maar wel weren uit de EU. Strategisch kan een bondgenootschap handig zijn maar ze dan ook maar gelijk toelaten tot de unie is idioot.
De enige reden die ik trouwens kan bedenken dat men ze erbij wil halen is de input van jonge mensen die een vergrijsd europa mag financieren. Alsof de Turken daarop zitten te wachten.

blinde kip | 05-04-09 | 19:38

".... Turkije is geen europees land: slechts 3% van turkije is geografisch europees, en wat "handel .."
--
TURKIJE is WEL een Europees land Troye, Byzanthium, etc

--
De TURKEN en de ISLAM zijn niet Europees, dat dan weer wel!

ApacheIndian | 05-04-09 | 19:38

We'd rather trade them for your Mexicans.

Larry Cook | 05-04-09 | 19:38

De wereld is gek geworden en je ziet het onder je ogen gebeuren... Waar is hier de uitgang...?

VanFrikschoten | 05-04-09 | 19:38

Ik stel voor om zeer zorgvuldig te documenteren wie er voor deze acties zijn ( pro-islam bedoel ik hiermee ) . Na de aanstaande ( burger ) oorlogen kunnen we deze mensen aanspreken op hun verantwoordelijkheden. Diegene die nu nog kiest voor ongeremde acceptatie van de islam is een gevaar voor de staat. En dient dan terecht te staan als landverrader .
Mochten we verliezen dan zal ik ( en waarschijnlijk U allen ) terecht moeten staan voor een sharia rechtbank. Ondergeschikt zal ik me nooit maken.

marsipulami | 05-04-09 | 19:37

Obama moet zich niet bemoeien wie bij de EU komt.
Ook moet Nederland niet Obama's oorlog in Afghanistan steunen.
.
Weer een bewijs van het gelijk van Wilders; als Turkije bij de EU komt (land met de meeste inwoners) zal het gaan overheersen en steeds meer eisen stellen.
.
Dat land moet nooit bij de EU komen.

kuifje. | 05-04-09 | 19:37

Gatver. Turkije BIJ de EU? Dan Nederland UIT de EU en wel ogenblikkelijk!

Adversary | 05-04-09 | 19:37

Maaier | 05-04-09 | 19:27
Turkije 99,8 procent moslim, voorheen was er een groot deel helemaal geen moslim, maar daar maakte de oa Armeense genocide van voornamelijk niet moslims, maar ook niet Armenen werden vermoord of verdreven, wel een einde aan.. Hoezo bondgenoot? Europa, de burgers van Europa hebben zelf weinig tot niets te winnen met een Turkijke in de EU. De Turken zelf hopen wellicht op grote subsidies, maar ook die zullen vanzelf opdrogen als blijkt dat het rendement daarvan nihil is en de vergrijzing van de EU zelf dit soort projecten ook onbetaalbaar maakt.

"Begin twintigste eeuw bedroeg het aantal christenen in het Ottomaanse rijk nog 30 % van de bevolking. In de 20e eeuw liep dat aantal sterk terug, enerzijds doordat het Ottomaanse Rijk in de Balkanoorlogen (1912-1913) grondgebied verloor waar veel christenen wonen en anderzijds door verbanning, emigratie, volkerenmoord en vervolging" nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Tur...

seven | 05-04-09 | 19:37

Ja hoor... Dit kan toch niet waar zijn?

liggend_streepje | 05-04-09 | 19:36

CoJoNes | 05-04-09 | 19:34
Ja, want zonder geloof kun je niet functioneren. Zonder geloof kan ook de NATO niet functioneren.

Schoorsteenveger | 05-04-09 | 19:36

Ik zie een cartoon van Gregorius Nekschot voor me, waarin de aars van Rasmussen zo wijd openstaat, dat een A4tje er te klein voor is.
Godsamme, wat zit ik me hier kwaad te maken.

La Boca del Sur | 05-04-09 | 19:36

Obama bemoei je met je eigen zaken!!!

Europa is van ons!
Sarkozy heeft groot gelijk, Turkije is een belangrijke bondgenoot maar hoort niet in Europa thuis.

kai-zen | 05-04-09 | 19:35

Moet niet veel gekker worden

Zachte G | 05-04-09 | 19:34

Als Denemarken echt consequent is, moeten ze Kurt Westergaard ook niet langer beschermen en uitleveren aan het internationaal strafhof in Al Haag.
Ik weet zeker dat Balkenende met plezier z'n rechter en beul zal willen zijn.

CoJoNes | 05-04-09 | 19:34

Barack -HUSSEIN- Obama, I rest my case.

Wouter Boslim | 05-04-09 | 19:34

Zijn we in 1988 geen Europees kampioen geworden omdat Berlusconi een jaartje eerder twee Nederlandse geweldenaren aan zijn Milanese squadra toevoegde?

Russ Meyer | 05-04-09 | 19:33

Nu komt de Obama uit de mouw....

VanFrikschoten | 05-04-09 | 19:33

sjaakdeslinksesul | 05-04-09 | 19:30
Every one must like an American.

Zo jammer! | 05-04-09 | 19:33

Namens wie gaat Rasmussen zijn verontschuldigingen aanbieden? Namens wie?

Schoorsteenveger | 05-04-09 | 19:32

* onroerend goed bekijken gaat in Costa-Rica *

DANNY3960 | 05-04-09 | 19:32

Hee Brussel, we komen er aan ...

Larry Cook | 05-04-09 | 19:31

"Europa moet moslims benaderen als vrienden, buren en bondgenoten in de strijd tegen onverdraagzaamheid, geweld en onrechtvaardigheid."
Muhahahahahaha..... hahahahaha..... hahahahahahah..... sorry, muhahahaha... hij heeft het toch echt gezegd... hahahaha

sjaakdeslinksesul | 05-04-09 | 19:30

We zijn verraden!! Buig toch niet voor die haatbaarden!

Brakovich | 05-04-09 | 19:30

Gewoon Turkije uit de Navo kicken en nooit meer naar omkijken.

Kwinten | 05-04-09 | 19:30

Als de moslims hun excuses gaan aanbieden voor 9/11, onthoofdingen, bomaanslagen en lelijke tulbandjes dragen vind ik het best!

De Mannelijke Homo | 05-04-09 | 19:29

QB (ja die.....) | 05-04-09 | 19:23
Dat linkje van je betreft niet alleen maar Islam, maar atheisme.
Die vent blijft echter helemaal okay in zijn opvattingen, en ook op de islam.
Ik stuur ze nog wel eens door naar de SP of de PvdA, for fun.

Zo jammer! | 05-04-09 | 19:29

En als die Rasmus inderdaad de gang naar Canossa, uh Istanbul maakt, heeft ie zich meteen gediskwalificeerd als SG van de Navo en mag hij daar mooi blijven. Geen meelijwekkender gezicht dan een lafaard aan het hoofd van een verdedigingsorganisatie.

La Boca del Sur | 05-04-09 | 19:28

Een duidelijke reden dus om op Wilders/PVV te stemmen.

blinde kip | 05-04-09 | 19:18

En dan heb je nog steeds van die hautaine "weldenkenden" die maar niet kunnen begrijpen waarom Blondie zoveel zetels haalt, en die alle Wilderianen uitmaken voor tokkies.
Trouwens, lieve linkse mensen, de echte tokkies vinden dit verschrikkelijk.
Kunnen jullie als echte weldenkenden en strijders voor de gelijkheid en het eerlijk delen geen nieuwe naam verzinnen.
Met de allochtonen zijn jullie al begonnen, dus met een beetje goede wil...

Rico Tampeloerus | 05-04-09 | 19:28

To do lijstje aanvullen met extra sloten op het huis laten maken.

Elisabeth2 | 05-04-09 | 19:27

blinde kip | 05-04-09 | 19:18

wil je dan dat via Wilders Turkije ui de NAVO wordt gegooid? Dat is niet alleen geopolitiek onwenselijk, maar gaat never nooit gebeuren.

Nog los daarvan is het Turkse leger een hele prima bondgenoot. En al helemaal in de door sommige voorspelde oorlog tegen fundamentalisten

Maaier | 05-04-09 | 19:27

-ALS- dit echt waar is dan is die Rasmussen een grote tiefusteringschijtlijerislamhoer
en dan mag heel die qutnavo van mij op de schroothoop.

nickoo4ever | 05-04-09 | 19:27

Obama zou ook zeggen dat je je verkrachter moet omarmen in de strijd tegen ongewenste zwangerschap.

CoJoNes | 05-04-09 | 19:27

-weggejorist-

Eddie de Eekhoorn | 05-04-09 | 19:26

Dit klimt vanavond nog naar 1000+ reaguursels,

ApacheIndian | 05-04-09 | 19:26

Turkije is geen europees land: slechts 3% van turkije is geografisch europees, en wat "handel en wandel" betreft is het volledig islamitisch.
Met andere woorden;Turkije hoort niet in de EU.

BongHitter | 05-04-09 | 19:26

Jezus Christus op een rubberen kruis... dit deugt op zoveel niveaus niet. Die cartoonkwestie heeft niets met deze benoeming te maken. Die koerdenzender wel, maar daar heeft Denemarken destijds het enige juiste standpunt over ingenomen. Waarom stemt Rasmussen hier dan mee in? Alleen voor dat luizenbaantje? En waarom krijgt Turkije naast het excuus ook nog eens een aantal hoge posten cadeau? En waarom stemmen godverdegodver de andere landen in met deze gang van zaken? Was het dan zo belangrijk om Rasmussen op die plek te krijgen? Gaan we nu elke keer buigen voor landen die, in tegenstelling tot de "gewone" lidstaten, hun veto oneigenlijk gebruiken? Hadden *wij* ons veto niet moeten uitspreken over het tegemoetkomen aan te Turken en hun bezwaren, die uiteindelijk gewoon op religieuze gronden gestoeld zijn? Nu gaat het nog om een kleine kwestie, maar volgens mij wordt het duidelijk dat Turkije, nu het een regering van gelovigen heeft, een adder aan onze borst is geworden. Laat ze maar buiten de EU.

Muxje | 05-04-09 | 19:25

&#9632;President Obama heeft in Praag de leden van de Europese Unie opgeroepen Turkije te accepteren als lidstaat. Zijn oproep werd onmiddellijk verworpen door president Sarkozy.

Obama zei dat de Verenigde Staten en Europa moslims moeten benaderen als vrienden, buren en bondgenoten in de strijd tegen onverdraagzaamheid, geweld en onrechtvaardigheid. Om die reden zou Turkije een plaats moeten krijgen in de EU, verklaarde Obama op de EU-top.

In een reactie zei Sarkozy dat het aan Europa is om daarover te beslissen. Het land is een belangrijke bondgenoot, maar ongeschikt voor toetreding, zei Sarkozy.

Bron: NOS

Wat een naive malloot.

Zo jammer! | 05-04-09 | 19:23

Excuseren voor humor. *Zucht*
Familie van JP zeker?

Siebrandt | 05-04-09 | 19:23

Waarschijnlijk zijn ze bij de PVV as we speak alweer bezig om kamervragen te schrijven. Het doel staat nu zo wijd open, Wilders kan nog niet misschieten met een blinddoek voor en zijn veters aan elkaar gebonden.

Ivoren Toren | 05-04-09 | 19:23

Mr. Mouskovic | 05-04-09 | 19:20
--
Belastingvrij salaris 20K+ euro per maand.
Tja das een duurbetaalde hoer zal maar zeggen!

ApacheIndian | 05-04-09 | 19:22

PLONS, daar zakt Obama door het ijs. Kreeg hij eerst nog het voordeel van de twijffel, die verdwijnen nu met één armveeg.

DANNY3960 | 05-04-09 | 19:22

Het geeft in ieder geval wel pijnlijk duidelijk aan hoeveel de vrijheid van meningsuiting waard is voor Fuck Rasmussen. Wat een ruggegraatloze wezel. Als hij, namens Denemarken godbetere, nu alsnog z'n excuses gaat aanbieden voor iets waar de NAVO notabene voor staat, dan verdient hij het gewoon om door een ambitieuze moslim naar oblivion geblazen te worden.
Onbegrijpelijk dit verhaal.
En Obama moet vooral eerst eens even lekker z'n eigen rotzooi gaan opruimen en niet een jaren '30 revisited gaan spelen.
www.tshirthell.com/shirts/products/a11...

CoJoNes | 05-04-09 | 19:22

Onze Wereldpolitiek: Een Lachertje.

Om te huilen dit.

debully | 05-04-09 | 19:21

Gadver.... dus voordat hij baasje mag geen spelen, moet hij in Istanbul ff gebukt gaan staan. Je zou toch denken dat je dan wel voor dat kl*tebaantje bedankt!

Mr. Mouskovic | 05-04-09 | 19:20

Waarmee maar weer eens bewezen is dat de gevestigde politieke elite echt alles doet voor een mooi plekje op het pluche. Zelfs hoeren hebben meer eergevoel dan de rubberen ruggegraten die nu Europa besturen.

Ivoren Toren | 05-04-09 | 19:20

antivenin.blogspot.com/2009/03/de-eura...
"... Half oktober noemde president Nicolas Sarkozy het Arabisch “de taal van de toekomst, van de wetenschap en van de moderniteit. We moeten investeren in de Arabische taal (omdat) het onderwijzen daarvan een moment is van uitwisseling, van openheid en van tolerantie, en (deze taal) een van de oudste en meest prestigieuze beschavingen van de wereld met zich meebrengt...”
--
Wat een stelletje landverraders! Man oh man!

ApacheIndian | 05-04-09 | 19:19


Rasmussen ... is dat Deens voor Bos ofzo. pfft, wat een flapdrol

Masterfragger | 05-04-09 | 19:18

Mooi uitgespeeld door die Turken. Je gebruikt een niet-bestaande cartoon om uiteindelijk een westerse ex-MP op zijn knieen te dwingen in Turkije, en verder misbruik je de hele situatie om je politieke invloed uit te breiden.
.
Die Turken begrijp ik wel.
.
Maar wie zijn die lutsers die dit toelaten?

Rest In Privacy | 05-04-09 | 19:18

Een duidelijke reden dus om op Wilders/PVV te stemmen.

blinde kip | 05-04-09 | 19:18

Aha, dus daarom was JP zo gecharmeerd van de manier waarop Obambie dit had opgelost. Je ziel aan de duivel verkopen, noemen we zoiets. JP ten voeten uit.

La Boca del Sur | 05-04-09 | 19:18

DIT IS TOCH VAN DE ZOTTE?????

Principes? Hoppa overboort.

Nee, dan is RUSLAND toch wel veel standvastiger dan die lamlendige lafbekken van de NATO en EU en al die lafaards bijelkaar in het Westen.

Godverdomme.

Polska | 05-04-09 | 19:18

Hadden ze niet meteen dat voorstel aan kunnen nemen waarin staat dat turkije geen recht van spreken heeft als het de religie mee laat tellen?

En Turkije bij de EU no way! geen moslimlanden erbij te lastig die tellen religie mee! Wat natuurlijk helemaal niet kan! Houdoe en bedankt Turkije!

misterhandyman | 05-04-09 | 19:17

En wat Obama ook al aangeeft, toetreding van Turkije tot de EU. De onnozele hals.
Als 'prijs' . Mooi, 150 miljoen rbij die de EU nog sneller dankzij die meerderheid in Brussel terug de Middeleeuwen in werken.
Mot Marokko ook niet bij die EU, met hun zoveelste provincie in Europa?
Truste mensen....
Sarkozy, mijn steun heb je.
Oja, en de PVV in Brussel!

Zo jammer! | 05-04-09 | 19:17

Gelukkig hebben wij Wilders, Brinkman en van Roon. Van Balk en zijn vriendjes moeten we het echt niet hebben.

fuckje | 05-04-09 | 19:17

de koude oorlog is voorbij, navo kan wel opgedoekt worden. het is meer een instituut geworden voor overbodige nationale politici.

daskapitalist | 05-04-09 | 19:16

mambo43 | 05-04-09 | 19:14
Turkije behartigd de belangen van de islam.
Een lidmaatschap waar een grote contributie voor betaald moet worden en opzeggen niet mogelijk is.

DeGriek | 05-04-09 | 19:16

het gaat net zo als voor WOII: we worden uitgeleverd aan de islamieten.... niet lullen later van Wir haben es nicht gewusst (hoe je dat dan ook in het arabisch zegt). Stelletje lafaards!!!

moe de loos | 05-04-09 | 19:16

Kan anders niet wachten to Turkij in de EU zit, dan gaan we leuke dingen meemaken als van dat "verlicht" moslimland!

ApacheIndian | 05-04-09 | 19:16

knikker al die oostelijke landen eruit man... hou het gewoon ff bij de landen die ook echt meetellen... polen, cz etc alles weg...

3747 | 05-04-09 | 19:15

"... Barack Obama wil Turkije liever vandaag dan morgen in de EU..."
--
Zei ik het niet? Zodra Wilders hier moeslims gaat uitzetten worden we door de yanks gebombardeerd net als Servie!
--
Gelukkig hebben we Nukes (Nederland heet kerngranaten, die liggen helaas in Duitsland, dat dan weer wel)

ApacheIndian | 05-04-09 | 19:14

Wacht effe.

De islamitische wereld bepaalt de agenda van Turkije en vervolgens schrijven die dus via Turkije voor wat de NAVO moet doen ?

Het moet toch niet veel gekker worden.

Is Turkije lid van de NAVO dan hoort het de belangen van de NAVO te behartigen.... ook bij de islamitische landen en niet omgekeerd.

Misschien moet Turkije nog maar eens goed nadenken over dit lidmaatschap.

mambo43 | 05-04-09 | 19:14

Prezies

Trololol | 05-04-09 | 19:13

-weggejorist-

nuqjezus | 05-04-09 | 19:12

-weggejorist en opgerot-

nuqjezus | 05-04-09 | 19:11

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland