Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Loose Change het vervolg...

Allemaal weer even de aluminium hoedjes opzetten, want het is tijd voor het tweede deel in de serie 9/11 did not take place. Plaats van handeling: de Belgische zender Canvas. Dat wordt weer genieten geblazen. En gelukkig groeit nu ook in Nederland het gehalte radiokiezen. Zo komt er 1 september een DVD van Loose Change uit. Zeg maar voor de mensen, die niet de beschikking hebben over een internetaansluiting. Maar nu Terzake: wisten jullie bijvoorbeeld dat er nooit een vliegtuig tegen het Pentagon gecrasht? Kijken dus en doorschakelen naar de Belg op VRT2/ Canvas. Zit op nummertje 12 in de mediaspelert. Gegarandeerd keiharde bewijzen dat 9/11 een complot van de regering-Bush was, verzonnen door een Fransman...

Reaguursels

Inloggen

@koerbagh 23-08-06 @ 23:07

Iemand uitmaken voor sukkel is een zwakte bod voor als je geen argumenten meer hebt om je standpunt te handhaven. Ofwel je bent (d)om.

jaco | 25-08-06 | 20:48

Ook gij koerbagh?

bethundered | 24-08-06 | 16:37

*Sorry, even te snel op "post" geklikt*
... past, het selectief quoten van getuigen, het ongebreideld speculeren wijst op slecht nadenken en goegelovigheid. Daar strijd ik fanatiek tegen. Klopt.
Domheid moet je bestrijden als je het ziet.

koerbagh | 24-08-06 | 16:37

*Sorry, even te snel op "post geklikt*
... past, het selectief quoten van getuigen, het ongebreideld speculeren wijst op slecht nadenken en goegelovigheid. Daar strijd ik fanatiek tegen. Klopt.
Domheid moet je bestrijden als je het ziet.

koerbagh | 24-08-06 | 16:34

Humm... Solly voor de triple post, kreeg steeds een foutmelding.

bethundered | 24-08-06 | 16:27

En toch, building 7 gaat er bij mij nog steeds niet in.

bethundered | 24-08-06 | 16:24

En toch, building 7 gaat er bij mij nog steeds niet in.

bethundered | 24-08-06 | 16:03

*Sorry, even te snel op "post" geklikt*
... past, het selectief quoten van getuigen, het ongebreideld speculeren wijst op slecht nadenken en goegelovigheid. Daar strijd ik fanatiek tegen. Klopt.
Domheid moet je bestrijden als je het ziet.

koerbagh | 24-08-06 | 15:59

En toch, building 7 gaat er bij mij nog steeds niet in.

bethundered | 24-08-06 | 15:59

@Bill Goates 24-08-06 @ 04:05:
Vergezocht? Nee... dat een CIA agent dat paspoort onder het puin verstopte vlak voordat het werd gevonden omdat het complot is. Dat is helemaal niet vergezocht. Moehahahaha...
Bekijk de beelde van het WTC nog maar eens goed. Er komt meer papier naar beneden. Het probleem is dat mensen die zich niet kunnen voorstellen dat iets is gebeurd dan automatisch aannemen dat het ook niet kan en dat het dus een complot is. Dat is het probleem. Niet dat Mo Atta's die crash overleefd heeft.

Het gaat er ook helemaal om wat ik wel of niet een leuk idee vind. Dat is nu juist de ellende met alle complotdenkers. Die bedenken maar een idioot theorietje omdat ze het andere idee niet leuk vinden.
En het heeft helemaal geen moer te maken met mijn politieke kleur of mijn afkeur voor Bush. Het enige waar ik een beetje moeite mee heb is dat mensen blind geloven in flauwekul die gepresenteerd word als "wetenschappelijk" bewezen, terwijl alle complettheorien nu als kenmerk hebben dat za a-wetenschappelijk zijn en stoelen op veel veronderstellingen, aannames en gebrek aan kennis. Het is bijna religieus fanatisme.
Ook het handig weglaten van informatie die niet in het complot.

koerbagh | 24-08-06 | 15:40

koerbagh 24-08-06 @ 02:27
Juh, jij zou als eerste moeten toegeven dat Bushy een aliën is toch... hij woont op een voor jou vreemde planeet die heel ver weg is...
Tipje voor je allerdaagse leven:
Kijk eens wat minder naar de kleur en wat meer naar de inhoud.

LifeCatcher | 24-08-06 | 06:29

koerbagh 23-08-06 @ 20:27

Je uitleg over hoe dat paspoort de WTC crash overleefde, is veruit het meest vergezochte verhaal ooit, maar ik neem aan dat je dat zelf ook wel door hebt. Ik zal dan ook niet door vragen over dat andere gevonden paspoort, dat van Jarrah in de gecrashte Flight 93.

Waar ik wel benieuwd naar ben, is waarom je zo fanatiek bezig bent de conspiracy belachelijk te maken. Lijkt je de facistische heilstaat, waar we dankzij de terrorisme hoax naar toe afglijden, zo'n leuk idee? Of ben je werkelijk bang dat een groepje analfabeten het westen kunnen veroveren en alleen Bush ons kan beschermen?

Bill Goates | 24-08-06 | 04:05

Ah, levensvangert... Prutser! Kom je weer eens wat roze onzin pleuren om te bewijzen dat Bush een alien is?
Heb ik ook wat voor je. Goed lezen.
www.thenewamerican.com/artman/publish/...

koerbagh | 24-08-06 | 02:27

www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xm...
911research.wtc7.net/planes/evidence/p...
911research.wtc7.net/cache/planes/evid...
911research.wtc7.net/cache/planes/evid...
911research.wtc7.net/cache/planes/evid...
www.cnn.com/SPECIALS/2001/trade.center...
www.cbsnews.com/stories/2002/01/14/arc...
Nabestaanden spreken zich zeker wel uit:
The fund's figures indicate that families of 14 of the 343 deceased firefighters opted out of the fund, as did the family of one of the 23 city police officers who perished.

"The reason I opted out of the fund and chose to litigate was because 9/11 represented a massive failure and there was no avenue for accountability," said Monica Gabrielle of Manhattan, who lost her husband, Richard, an insurance broker.

Gabrielle said the Sept. 11 Commission has been a disappointment. "I have a legal right to litigate to find out where the responsibility lies," she said. "If that means people are fired, if it means a financial penalty, so be it."
www.voicesofsept11.org/victimcompfund/...
Just noting that half the families eligible for payouts from the 9/11 fund have failed to file for it. (NYT article 8/19)
trusten

LifeCatcher | 24-08-06 | 02:19

@jaco 23-08-06 @ 22:11:
Oh, wat ben je ook een sukkel. Natuurlijk is het niet te vergelijken. Dat is met het WTC ook niet gebeurd. Het enige wat Oklahoma aantoont is dat een gebouw dat op een paar kritieke plekken wordt geraakt (in het geval van Oklahoma op 1 plek met 1 bom) een gigantische ravage kan veroorzaken. In het geval van WTC7 is het heel goed voorstelbaar dat, gezien de enorme krachten die vrijkwamen bij het instorten van 2 400 meter hoge gebouwen, als ook delen van de torens die neerkomen op de een 3e gebouw, de structuur van dat gebouw zodanig verzwakt wordt dat het instort. Dat is heel goed voorstelbaar. Ok, JIJ kan het je NIET voorstellen, en jij roept websites na die zeggen dat het ONMOGELIJK is, maar dat wordt helemaal nergens bewezen en jij kan het niet bewijzen, anders dan met een complot. Het moet wel een complot want je kan het je niet voorstellen... *zucht*
Onzin met een verlengsnoer.

koerbagh | 23-08-06 | 23:07

@koerbagh
De bomaanslag in Oklahoma heeft aangetoond dat met het opblazen, met behulp van van wat dieselolie met kunstmest, alleen maar de gevel van een gebouw neergehaald wordt. Je comment op mijn post is niet realistisch te noemen, want dat gebouw stond na die aanslag voor het grootste gedeelte nog gewoon overeind.

jaco | 23-08-06 | 22:11

@ Zetje

Een behoorlijke tijd terug had er iemand een flash animatie gemaakt over het vermeende vliegtuig dat op 9/11 het pentagon zou zijn binnen gevlogen. De flash animatie is - onder druk van bepaalde lieden - van het inernet verdwenen! Dat is toch al zeer bizar te noemen!!!

Heeft iemand deze flash docu toevallig nog ergens? Iedereen die nog argwaan heeft, is dan in 1 keer om.

R@lf | 23-08-06 | 22:10

@arieariearie 23-08-06 @ 19:57:
Tsja, gek hè.... Alweer iemand die, omdat hij het zich niet kan voorstellen, denkt dat het DUS niet kan en DUS wel een complot MOET zijn. Zijn beperkte voorstellingsvermogen is verder helemaal nergens gebaseerd en dat is meteen ook de zwakte van de hele argumentatie. Geen wetenschappelijke verklaring anders dan: ik vind het vreemd en onvoorstelbaar. Weet je wat ook vreemd en onvoorstelbaar is? Quantummechanica. Één quark kan op twee plekken tegelijk zijn. Onvoorstelbaar. Toch is het zo.

Er blijft zelf van een vliegtuig dat op de grond crasht niet zoveel over. Ga maar eens googlen op plaatjes van vliegtuig crashes. Vlucht 77 (sorry, ik moet van Rabarberke en de complottheoretici zeggen: de VERMEENDE vlucht 77) is doelbewus tegen een gebouw van gewapend beton geflikkerd. Niet zo maar een gebouwtje zoals de bijlmerflat, maar het pentagon, met tamelijk dikke muren... Daar blijft niet veel van over. Toch kun je na zo'n crash heel veel botfragmenten en andere lichaamsresten vinden, en dar kun je allemaal DNA profieltjes van nemen. In dit geval 184 van de 187. Ook dat is helemaal niet onvoorstelbaar, bij de meeste vliegtuigcrashes op land kunnen ze 90-100% van de inzittenden op die manier identificeren. Jij denkt waarschijnlijk bij identificatie een lijk op een stretcher met een laken erover dat dan wordt opgetild voor de moeder/vrouw/nabestande die dan in in snikken uitbarst... Dat is mooi romantisch, maar het gaat hier om weinig meer dan een botsplinter, een vingernagel een stuk scalp met haar, een losgerukte zaadbal... van die dingen.

Dat het paspoort van Mo Atta is gevonden is helemaal niet onvoorstelbaar. De brand onstaat namelijk op het moment dat de vleugels met kerosine tegen het gebouwen crashen en de spray van kerosine door kortsluiting in de fik vliegt. Op dat moment is de cockpit al verbrijzeld in het gebouw en zijn de brokstukken en dus wellicht ook het jasje van Mo Atta al weggeslingerd. Als je de beelden bekijkt van de crash zie je dat er nogal wat spul weggeslingerd wordt. Het is helemaal niet onvoorstelbaar dat daar stukjes vliegtuig, stukjes Mo Atta en het paspoort van Mo bij zitten. In ieder geval gaan die stukjes niet door de vuurbal die er pas achteraan komt.

Dat NORAD niet ingreep is niet door dat vermeende telefoontje van de CIA, dat is een fabeltje van de hoaxers. Lees de officiele stukken er maar eens op na. Nergens wordt bevestigd dat de CIA NORAD heeft gezegd dat ze niets moesten doen en dat alles een oefening is. Dus dit gedeelte van uw betoog is een leugen die door de compotdenkers al jarenlang aan elkaar wordt verteld, zodanig dat het de status van waarheid krijgt. Maar het staat nergens, het is nergens bevestigd. Het is gewoon niet waar.

koerbagh | 23-08-06 | 20:27

Zo het vliegtuig is vergaan dankzij de intense hitte? Hoe is het dan mogelijk dat er van de 189 die in vlucht 77 zaten 184 zijn geïdentificeerd. Dat vind ik nogal opmerkelijk. Eerder tegenstrijdig.

Wat mij ook verbaast is dat het paspoort van Mohammed Atta door een agent was gevonden in de buurt van het wtc complex. Zo wacht even. Een gekaapte Boeing vliegt in het gebouw explodeert. Het paspoort lanceert uit de jas van de terrorist, gaat vervolgens door de vuurbal. En komt onbeschadigd op de grond terecht.

Of dat gene dat Norad (verantwoordelijk voor de luchtverdediging van noord Amerika) niet ingreep op 11 september. Waarom? Omdat de Central Intelligence Agency aangaf dat zij een terroristen oefening hielde waarbij er vliegtuigen in het wtc en Pentagon zouden crashen. Het is blijkbaar slechts toeval dat exact dat zelfde scenario gebeurde.

Wat mijn bron is? Wel de officiële lezing van 11 september.

arieariearie | 23-08-06 | 19:57

Bij de weg: er zijn wel degleijk brokstukken gevonden, en wel diep in het geraakte gebouw en ook buiten. Bovendien is er DNA materiaal gevonden dat overeenkomt met het DNA van een aantal passagiers.

bottehond | 23-08-06 | 19:43

Met zulk onderzoek kan die hele complotcultuur in een keer weggevaagd worden.

Rabarberke 23-08-06 @ 19:17

Lieverd, als iemand roept dat Jan Marijnissen eigenlijk een vrouw is, zou jij je dan geroepen voelen het tegendeel te bewijzen? Nee tog?

bottehond | 23-08-06 | 19:42

@coebergh

Nog een keer dan en dan ga ik eten. Ik heb het niet over complotten. Probeer je even te beperken tot de argumenten die ik aandraag en verzin er niet allerlei argumenten bij die je dan weer ontkracht. En haal de holocaust er ook niet bij, want daar heb ik het niet over.

Als het inderdaad een brokstuk van een 757 betreft, waarom wordt dat brokstuk niet ter onderzoek aangeboden zodat vastgesteld kan worden dat het een 757 betreft?

Forensisch onderzoek is tegenwoordig prima in staat om te onderzoeken of een brokstuk zeker weel of zeker niet van een 757 afkomstig is. Dat kunnen we dus best zeker weten.

Waar blijft dat forensisch onderzoek?

Met zulk onderzoek kan die hele complotcultuur in een keer weggevaagd worden.

Rabarberke | 23-08-06 | 19:17

@Rabarberke 23-08-06 @ 18:52:
Je kan dus nooit dingen zeker weten. Een complotdenker zal altijd beweren dat het een complot is, met hoeveel bewijzen je ook komt. Het feit dat jij je iets niet kan voorstellen is natuurlijk geen enkel bewijs dat het dan dus ook niet zo kan zijn. Dat is de grootste flauwekul-redenatie die je kan bedenken. Ik kan me ook niet voorstellen dat een groep goed opgeleide duisters bedenkt dat ze alle Joden in Europa op industriele wijze moeten vermoorden. Toch is het gebeurd.
Een verwrongen stuk dat door de inslag van het toestal afvliegt en op het gras ligt en dus niet door het gebouw is gegaan en daarna door brand is verwoest vind ik helemaal niet onvoorstelbaar.
Dat is ook het rare van complotdenkers: ze kunnen zich bepaalde zaken niet voorstellen en dan bedenken ze iets nog veel krankzinnigers die het voorstellingsvermogen nog veel meer te boven gaan. Dat is pas idioot.

koerbagh | 23-08-06 | 19:11

@coebergh

Bij zulke rampen moet je je niet afvragen wat waarschijnlijker is als je dingen zeker kunt weten.

Een vilegtuig zal er wel gecrashed zijn, maar waar zijn de restanten van die 757? Als die dingen op de foto echt restanten van die 757 zijn en ze gewoon naar een non-government lab waren gestuurd voor onderzoek, dan waren alle complottheorieen over het pentagon al lang ontkracht.

Waarom worden die stukken dan niet opgestuurd voor onderzoek?. Het gaat niet om elk schroefje waar de cia mee aankomt, het gaat om dat brokstuk waar die man mee rondloopt. Of liever een verkoold brokstukje... want ik kan me niet voorstellen dat er aan de ene kant een vrijwel intact maar verbogen brokstuk ligt, terwijl de rest helemaal weg is.

Het enige dat een groep mensen vraagt is: laat nou wat restanten zien die daar lagen waaruit blijkt dat het dezelfde 757 is. Of dat het stukken van een 757 zijn.

En die normale vraag is al genoeg om complotdenker genoemd te worden en uitgescholden te worden.

Rabarberke | 23-08-06 | 18:52

@CoJoNes

Met verdiepen in de materie bedoel ik niet de reacties van GS-ers voor kennisgeving aannemen.
Doelde meer op verschillende (al dan niet objectieve) bronnen raadplegen.
Aan de hand daarvan kan je namelijk een goed gefundeerde eigen mening uiten.

TalentScout | 23-08-06 | 18:38

@Rabarberke 23-08-06 @ 18:20:
*Zucht*
Wat is er nu waarschijnlijker denk je? Dat de veiligheidsdiensten en de regering Bush een vliegtuig in het niets laten verdwijnen, een kruisraket op het pentagon afvuren en er dan een vrachtwagenlading verbrande vliegtuigonderdelen in storten voor de foto's, of dat er daadwerkelijk een vliegtuig in is gecrashed? Waarom zou je het moeilijk doen, als het makkelijk kan als je dan toch wil hoaxen.
Je gebuikt dezelfde redeneertrant en hetzelfde soort argumentatie als alle complotdenkers en bijvoorbeeld de holocaust-ontkenners en maanlanding-hoax-roepers. Een complottheorie is nooit te weerleggen, want alle tegenargumenten zijn deel van het complot. elk schroefje waar de CIA mee aankomt is namelijk voor dew complotdenker ook een hoax, want de CIA heeft het gedaan, dus dan is het voor de complotdenker niet meer dan een bewijs dat het een complot is.
Nogmaal Rabarberke, ga eens nadenken.

koerbagh | 23-08-06 | 18:30

@Coebergh

Kijk dat is nou leuk, een zelfverklaarde intellectueel, nota bene beinvloed door Kant, die het niet kan laten om te vervallen in platvloers seksisme.

Maar goed, for the sake of the argument: De stukjes vliegtiug. Heel herkenbare stukjes zou je zeggen. Waarom vertelt niemand ons dan welke stukken dit precies zijn van die 757 zodat al die vreselijke conspiracy theorieen eindelijk eens stoppen? Kun jij aan die stukjes zien dat ze van een 757 zijn? Ik niet. Het kan evengoed een andere kist zijn. En zo lang de VS niet aantoont dat dit brokstukken van een 757 zijn (dan hoeft het niet eens de UA 77 te zijn), zolang blijven die complottheorieen stand houden.

Een fucking component uit dat wrakstuk, een boutje, een moertje, een draadje etc. En dat hele boek van die fransoos is dooooooomed.

Maar niks. Alleen een paar kiekjes en we hebben believers en non-believers. Maar waar zijn de feiten?

Gebouw 7 overigens schijnt door die kaboutertjes te zijn vernield. Daar was het geen verdampt vliegtuig en wat het wel was .... 'men weet het niet'.

Misschien dat we moeten stellen dat er aanwijzingen zijn dat president Bush een buitenechtelijke relatie heeft gehad met zijn stagaire in Gebouw 7, wedden dat er dan grootscheeps onderzoek komt?

Rabarberke | 23-08-06 | 18:20

@Rabarberke 23-08-06 @ 17:41:
*Zucht*
Je bent nog dommer dan het achtereind van een koe.
Doe maar even kijken dan... Ik zie op deze foto's toch erg veel stukjes vliegtuig terwijl er volgens jou helemaal niets van is gevonden.... dus ofwel je hebt naar de verkeerde mensen geluisterd, ofwel je hebt helemaal nooit gevraagd en je verzint het allemaal ter plekke.
O nee wacht, dit is natuurlijk allemaal een hoax, en alle plaatjes zijn gephotoshopped! Tsja, nou als ik weer eens in Washington DC kom, zal ik speciaal voor jou een stukje vliegtuig meenemen dat in het pentagon is gevonden.
911research.wtc7.net/essays/pentagon/i...
En dan zeg: Rabarberke, denk eens na en ouwehoer niet idioot, en laat die zure kut van je een vullen. Je hebt gewoon een stevige beurt nodig en schreeuwt om aandacht. Dat is allemaal prima, maar je kunt ook gewoon vragen of je geneukt kan worden.

koerbagh | 23-08-06 | 18:00

@koebargh

Nee, nee je draait de zaak om. Ik beweer niks. Ik zet op een dag de tv aan en ik krijg te horen dat er een vliegtuig is geknald op het Pentagon.

Dat is de bewering.

En dan vraag ik: waar zijn de resten van het vliegtuig dan? Laat me een brokstukje zien.

En dan hoor ik dat er geen resten van het vliegtuig zijn gewonden.

En dan zeg ik: goh, helemaal niks, nada?

Nada

En dan zeg ik: nou dat lijkt me nogal onwaarschijnlijk.

En dan zeg jij b.v.: Waar is het vliegtuig volgens jou dan als het niet bij het Pentagon in het niets verdampt is?

En dan zeg ik: koebargh, zuip niet zoveel.

Rabarberke | 23-08-06 | 17:41

@jaco

Ik denk dat gebouw 7 per ongeluk in de boem is gegaan nadat de drone die er op afgevuurd was ergens anders terecht kwam (het pentagon??)

Rabarberke | 23-08-06 | 17:28

@Rabarberke 23-08-06 @ 17:01:
Wat doe je met puin? Juist, je voert het af. Waar naar toe? Naar de vuilnisbelt nadat je de menselijke resten eruit hebt gezeefd, voor zover terug te vinden.
De vraag is voor alle complotdenkers die iets anders beweren dan dat vlucht UA77 tegen het Pentagon is geknald. Waar is het INTACTE vliegtuig UA77??? Waar zijn de passagiers? Je antwoord niet op de vraag, Rabarberke. De wedervraag waar de gruzelementen zijn, is geen antwoord op de vraag waar het INTACTE vliegtuig is als het een kruisraket was dat het Pentagon heeft geraakt.
Jij beweert iets. Namelijk dat het geen vliegtuig was. De consequentie daarvan is dat het vliegtuig dat is opgestegen als UA77 ergens intact moet zijn. Dus: waar is het dan?

@jaco 23-08-06 @ 17:03:
Het is toch gebeurd. Onvoorstelbaar? Ja. Ongelovelijk? Ja. En toch is het gebeurd. Dat is geen bewijs voor een complot.
Er is ook zoveel referentiekader, want er zijn namelijk al zoooooo vaak vliegtuigen in 2 wolkenkrabbers gevlogen, en het is al zoooo vaak gebeurd dat wolkenkrabbers instorten. We weten precies wat er dan gebeurd... Daar hebben we talloze voorbeelden van... En dit ging heel anders! Natuurlijk joh.
Duh!
En dat instorten over de gehele oppervlakte kan prima. De bomaanslag in Oklahoma heeft aangetoond dat met het opblazen van 1 pilaar een heel gebouw kan instorten. Dus er hoeft door vallend puin maar 1 krintiek plek van het WTC7 gebouw zijn verzwakt om het hele zaakje inelkaar te doen donderen. Dat kan prima, daar is een volkomen logische verklaring voor.

koerbagh | 23-08-06 | 17:21

@koebargh

Bewijs dan dat het geen vliegende schotel was met Jimmy Hoffa er in.

Rabarberke | 23-08-06 | 17:04

@stem des volks 22-08-06 @ 23:13
Dus volgens jouw bewering is WTC-7 dus ingestort omdat er een heel gebouw tegen aangedonderd zou zijn. Dat is helemaal niet zo, WTC-7 stond 300 feet ofwel 91 meter van de eerder ingestorte torens vandaan. En een 47 verdiepingen tellend gebouw dat over de hele oppervlakte rechtlijnig en op vrijeval snelheid in elkaar zakt? Erg onwaarschijnlijk dat er hier geen handje geholpen is.
Check anders even deze link: www.wtc7.net/videos.html daar staan een paar korte filmpjes welke destijds uitgezonden werden door de nieuwszenders nbc en cbs. Dan zie je het zelf, dat het onmogelijk uit zichzelf op zo'n gelijk matige wijze in elkaar gezakt kan zijn.

jaco | 23-08-06 | 17:03

@koebargh

Waar zijn de gruzelementen dan? Ik ben geen complotdenker. Ik wil gewoon weten waar het vliegtuig is. Het staat niet eens op de beelden die zijn vrijgegeven van voor de inslag (bewakingscamera)

Rabarberke | 23-08-06 | 17:01

@Rabarberke 23-08-06 @ 15:58:
Doe eens opzoeken: Ironie....
Doe nu eens een eenvoudige vraag beantwoorden: Waar is UA77 dan als het volgens jou NIET in het Pentagon is geknald? Dan moet dat vliegtuig toch nog intact zijn? Waar is het dan? Waar O Waar is dat vliegtuig? Waar zijn die passagiers? Waar is het dan als het niet in gruzelemneten in het Pentagon lag?
Dat is de vraag aan jou en alle complotdenkers.

koerbagh | 23-08-06 | 16:48

minus 'want de eerste die zich.... wat'

Rabarberke | 23-08-06 | 16:02

@koebargh

Ik zal niet ontkennen dat het vliegtuig is opgestegen, maar ik betwijfel dat het ding op het pentagon is geflikkerd. Niets wijst er gewoon op. Niets.

Maar goed, het heeft natuurlijk geen zin om dat allemaal tegen iemand te zeggen die hier en publique de holocaust ontkent. Daarvan hebben we immers genoeg bewijzen en getuigen. Je moet wel erg dom zijn koebargh. Of misschien moet je net zoveel drinken, dat is slecht voor je.

Van de UA77 hebben we niks gezin.

En wat betreft weapons of mass destruction: Natuurlijk kun je die niet zomaar planten, want de eerste die zich er dan op stort om te onderzoeken wat dan zul je in een toekomstig proces het spul als bewijsmateriaal moeten kunnen opvoeren. En als dan de herkomst van die chemicalien bekend wordt, dan is de conclusie dat of amerika de wapens heeft geleverd of heeft geplant. Erg dom dus.

Rabarberke | 23-08-06 | 15:58

@Rabarberke 23-08-06 @ 15:05:
Het feit dat je komt met Irak is het bewijs dat het juist GEEN inside job was. Als er iets makkelijk te hoaxen is door de VS is het wel de vondst van Weapons of Mass Destruction in een land wat je zojuist zelf veroverd hebt. Zelfs dat kunnen ze niet een beetje netjes organiseren, dus dan zouden ze wel zo'n aanslag kunnen ensceneren?
Het vliegtuig dat als UA77 is opgestegen is in puin, het is namelijk tegen een gebouw aangevlogen. De bewijslast ligt niet bij mij, maar bij de complotdenkers die beweren dat het kruisraket was. Waar is dat vliegtuig dan? Show me the plane! Dat vliegtuig is echt opgestegen hoor. Er zaten ook echt passagiers aan boord. Als het zich niet in het pentagon heeft geboord dan moet het vliegtuig nog helemaal intact zijn, toch? Waar is het dan? Waar zijn die passagiers die aan boord waren dan?
Die zaten natuurlijk allemaal in het complot. Net als die 6 miljoen joden die *niet* zijn vergast, maar voor de gezelligheid en de lol in goederenwagons zijn afgevoerd naar Auschwitz. Het kan namelijk helemaal niet. Het is een complot. Die 6 miljoen joden zijn allemaal door de aliens meegenomen naar de de planeet Niburu en daar zijn de passagiers van de vliegtuigen die *niet* in het WTC en pentagon zijn gevlogen namelijk ook. En die vliegtuigen zelf hebben nooit bestaan. Dat waren allemaal fictieve vluchten. Dat weet ik zeker, ik heb het van internet. Dus dat is waar.

koerbagh | 23-08-06 | 15:34

Papa Bush heeft indertijd al gezegd dat het tij werd voor een 'NEW WORLD ORDER' die rakkers zitten achter deze schermutselingen die gaan leiden naar de Nieuwe WO III...

Alles voor de olie.

Anthony_Zeus | 23-08-06 | 15:11

Jemig, dat mensen het nu pas doorkrijgen dat Bush en vriendjes de heleboel belazeren....
Dat de verhalen over de 2 vliegtuigen slecht verzonnen zijn is toch duidelijk. Geen lijken cij de gecrashte flight93.... en op de dag van 9-11-01 was al te zien dat er geen plein het pantagram had greaakt. ZUCHT.
OPENT de EAUGEN.

Je ziet dat je vertelt wordt.
Hoe groter de leugen, hoe meer het geloven.

Anthony_Zeus | 23-08-06 | 15:08

@koerbagh

Soms verbaas je me met zeer goede vragen. Het zal de invloed van Kant wel zijn! Waar is het vliegtuig dat opgestegen is als UA77 en waar zijn de passagiers. Ik kom daar zo op terug.

Met het vragen om bewijs van hetgeen gesteld wordt, schaar ik me niet per se achter de complotdenkers. Ik ben met velen van mening dat sommige complottheorieen ver gezocht zijn. Ik ben wel geneigd te geloven dat de VS er van wist en het liet gebeuren. De reactie van bush op ingefluisterde nieuws spreekt boekdelen.

De Amerikaanse regering liegt al sinds mensenheugnis iedereen voor, dan is het niet verkeerd om eens wat materiele onderbouwing te vragen. Met Irak en de massavernietigingswapens ging iedereen ook op zijn bek.

Maar goed waaarrrrrrr is het vliegtuig dat opgestegen is als UA77?? Bij het Pentagon lag er namelijk niks meer. Show me some airplane, koebargh, show me some fucking airplane! Al is het een brokstukje.

Of bewijs dat er volledige verbranding heeft plaatsgevonden en dat alles CO2 en water is geworden.

Of sublimatie en alles is weggewaaid.

Want het is of sublimatie of volledige verbranding of er ligt/lag nog wat hardware op de grond. In dat geval: zien graag.

Rabarberke | 23-08-06 | 15:05

Ik word volgens mij langzamerhand dyslectisch: En al is de digitale snelweg nog zo leugenachtig, de waarheid achterhaalt ze wel.

sjaakdeslinksesul | 23-08-06 | 14:58

@Rabarberke 14:32
Bij gebrek aan beter, ja. En als is de digitale snelweg nog zo leuegnachtig, de waarheid achterhaald ze wel.

sjaakdeslinksesul | 23-08-06 | 14:57

Het zaakje stinkt, dat is zeker. Alleen heb ik nog steeds een aantal vragen over de passagiers op al die vliegtuigen. Zijn die ergens door de geheime dienst van boord gehaald en tegen de muur gezet? (Misschien heeft iemand hier al een antwoord op gegeven, maar ik heb geen zin om alle 571 reacties terug te lezen;)

Tuig | 23-08-06 | 14:55

Wat mij eigenlijk nog het meest verbaast is dat er nog geen enkele website melding heeft gemaakt van mysterieuze mannen in zwarte pakken die onmiddellijk na de crash de geheugens van alle reddingswerkers met "neuralizer" (van buitenaardse oorsprong natuurlijk) hebben gewist. Ik bedoel: op de foto's van de na de crash zie je toch duidelijk veel mannen in zwarte pakken rond het Pentagon.
En je ziet ook diezelfde mannen in witte pakken die er bij de Bijlmerramp ook al waren. Mannen in witte pakken! Ik bedoel maar: dat is wettig en overtuigend bewijs dat het in scene is gezet. Bij geen enkele hulpdienst hebben ze witte pakken, dus moeten ze wel van de CIA zijn. Of het zijn aliens natuurlijk.

koerbagh | 23-08-06 | 14:50

@Rabarberke
De complottheorie denkers hebben namelijk wel heel veel kruisraket teruggevonden in het pentagon.
Volgens Lifecatcher lagen de bouwtekeningen van die kruisraket zelfs op het krukje naast de maquette (op schaal 1:19....) op de (ingestorte) tweede verdieping van het Pentagon. Dat kun je op foto's namelijk heel duidelijk zien. En nee: die foto's zijn ONMOGELIJK gephotoshopped. Het is namelijk een frame van een film van een reportage die Lifecatcher heeft gevonden op het INTERNET. En iedereen weet dat alles op internet 100% WAAR is. Althans, dan alleen de linkjes waar Lifecatcher mee komt natuurlijk. De rest is propaganda en leugens.
En ze waren erop voorbereid! Ze hebben rampenoefeningen gedaan! Dat is toch wel HET definitieve bewijs dat het is gepland! De brandweer doet namelijk anders nooit rampenoefeningen.

*tegenwerping* - Bij die oefening gebruikten het scenario van een vliegtuig, maar het was toch een kruisraket volgens jou? En dan nog: Als het inderdaad een kruisraket was.... waar is het vliegtuig dan dat is opgestegen als vlucht UA77? En waar zijn de passagiers die in dat vliegtuig zaten? Er zijn nogal wat nabestaanden die dat graag zouden weten. Of zitten die ook allemaal in complot?

koerbagh | 23-08-06 | 14:41

@UEA der icebar

Wie zijn 'we' die hier iets zoeken? En waarom zou in een juridisch proces geen natuurkundige onderbouwing van een bewijs mogen worden aangevoerd? Zeg maar productie 34, rapport TNO met als titel: Vliegtuigen verdampen niet.

Als een regering x een groepering y of regering z van iets beschuldigt en die beschuldiging dient als excuus voor een oorlog of invasie, dan doen we er goed aan om alle feiten te checken. Wie iets stelt, moet het bewijzen. Of dat nou in een rechtzaal of op het internationale toneel gebeurt.

U stelt dat Irak massavernietigingswapens heeft? Prima, bewijs het maar . Geen bewijs? Geen invasie.

Als er geen onderbouwing is van allerlei boute stellingen op het wereldtoneel, dan is het dus een kwestie van propaganda en communicatie van wat er geloofd wordt. In zo'n wereld regeren spindoctors en oplichters. In zo'n wereld wonen McCarthy, Nixon, Oliver North en ga zo maar door. En jij en alle andere makke schapen geloven dit soort gasten. Je hoeft niet eens bewijs.

Het zal best zo zijn dat er iets tegen het pentagon gebotst is en het zal best zo zijn dat het een 757 was. Maar je hebt een verdomd zwak verhaal als er gewoon niks ligt en dat wat er gelegen heeft geheim is.

@sjaakdelinkselul

Precies Sjaak, een normaal mens twijfelt niet aan wat de overheid en CNN zeggen, die slikt alles voor zoete koek.

@sjaakdelinkselul

Jullie gaan er van uit dat iets heeft plaatsgevonden zonder onderbouwing te zien >Dat heet geloof. Geloof dan even hard in Allah.

Rabarberke | 23-08-06 | 14:32

Rabarberke 23-08-06 @ 12:53
Hoe het ging...
Ik kan je wat vertellen over bewijs in civiele procedures en ik zeg je op voorhand dat we dergelijk bewijs hier niet zoeken. In civiele procedures stel je hooguit iets vast tussen partijen; het heeft geen werking naar derden. Verder is het bewijs in een civiele procedure geen bewijs in natuurkundige zin, het gaat er om iets aannemelijk te maken. Als nabestaande WTC zal je waarschijnlijk aannemelijk kunnen maken dat de vermiste persoon dood is, zonder dat je een lijk hebt. Drammerig vragen om bewijs dat iemand ooit heeft geleefd en bij elke aanwijzing daarvoor vragen om bewijs voor die aanwijzing is niet gezellig.
Die documentaire is bewijsvoering vanuit het ongerijmde. Elke keer dat iets bevreemding wekt, worden daar veel verder strekkende gevolgen aan verbonden dan de bevreemding rechtvaardigt.
Mocht je ooit in een procedure verschijnen, zeg dan geen 'edelachtbare' tegen de rechter. Het is een tv-woord dat door criminelen en obscure gemachtigden wordt gebruikt.

Der Icebear | 23-08-06 | 13:34

[rechter] Verdediging, u mag de getuige a decharge, Rabarbeke, nu oproepen.
*Een vrouw van middelbare leeftijd met verwarde haren en dito blik, gekleed in broekrok en blouse met parelketting stommelt enigszins beschonken door het gangpad richting de getuigenbank*
[rechter] U bent rabarbeke?
[rabarbeke] Ja, edelachtbare
[rechter] Legt u dan eens haarfijn uit, waarom de inslag in het pentagon niet door een Boeiing veroorzaakt kan zijn?
[rabarbeke] *hips* Wel, wolfraamverbindingen hebben een smeltpunt van 1334 graden celsius binnen een bandbreedte van 15 graden celsius, afhankelijk van de luchtdruk. Het oxydatieproces start echter pas bij 1344 graden celsius mits er licht ontvlambare gassen in de nabijheid van het wolfraam als katalysator aanwezig zijn. Zonder deze gassen, start het oxydatieproces pas bij 1354 graden celsius. Wolfraam legeringen dienen zodoende aanwezig te zijn in brokstukken van de vijfde pilaar ter NO-zijde, ofwel het metalen deurpost bij de dienstuitgang aan dezelfde zijde, maar hiervan is in het officiele onderzoeksrapport geen melding van gemaakt.
[rechter] Juist, en denkt u nu echt dat er ook maar een normaal persoon is die dit interesseert?
[rabarbeke] Het interesseert mij, vandaar de grondige studie die ik eraan verricht heb.
[rechter] Dat bedoelde ik dus.

sjaakdeslinksesul | 23-08-06 | 13:33

Oeps de verbinding uit de rechtzaal viel ineens weg, der icebear komt nu de rechtzaal uit... meneer icebear, hoe ging het?

Rabarberke | 23-08-06 | 12:53

@der icebear

[der icebear] Edelachtbare, Al Quada heeft een vliegtuig gekaapt en deze in een zelfmoordactie in mijn bungalow geboord. Gelukkig was er niemand thuis. Ik heb schade en wil verhalen. En misschien wil ik ook een oorlog tegen die club beginnen.

[rechter] Kunt u hetgeen u stelt ook bewijzen?

[der icebear] Kijkt u geen CNN dan? Daar was het allemaal op.

[rechter] Eh ooh ok. Ja. Heeft u een foto van de bungalow?

[der icebear] pagina 15 van de productie edelachtbare.

[rechter] Waar is het vliegtiug?

[der icebear] helemaal weg edelachtbare, verdampt.. opgelost in het niets.

[rechter] zijn er helemaal geen resten?

[der icebear] nee want als een vliegtuig ergens met grote snelheid tegen aan bots, gaat het van de vaste vase over in de gasfase. In de natuurkunde heet dat acute sublimatie. Weg, foetsie. En dan reageert het alrap met zuurstof (O2) edelachtbare en dan blijft er alleen maar CO2 over he.

[rechter] En die paar miljoen kuub geexpandeerd metaal in gastoestand is weggewaaid in een briesje lucht van een paar duizend graden celsius, zonder dat er in de omgeving dingen die er al lagen meegefikt zijn naar het onzichtbare?

[der icebear] Nee ehh dat ligt er gek genoeg nog, beeetje zwart maar okay. Nu was het vrij koud hoor.

[rechter] Nou duidelijk verhaal meneer Icebear. Ik vind het feit dat CNN er aandacht aan besteed heeft en dat nu de rest van de wereld het gelooft heel belangrijk. Dat er geen spoor meer van het vliegtuig te vinden is zullen we dit keer maar niet zo zwaar laten meewegen.

[der icebear] Nee zelf heb ik h

Rabarberke | 23-08-06 | 12:51

Inmiddels zijn er inderdaad toch wel erg veel bewijzen dat het een insidejob is. 10 septemer waagt zelfs Zembla zich aan dit onderwerp.

Al blijf ik er bij dat meneer de president het zelf nooit zo goed had kunnen bedenken.

thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/bus...

funkiinc | 23-08-06 | 12:37

Der Icebear 23-08-06 @ 11:06
Je hebt het over de regering van Bush waarin Collin Powels aankwam met een ampul anthrax in de zitting van de veiligheidsraad van de UN én aankwam met fotof*cks van zogenaamde mobiele laboratorium. Waarom WoMD neerleggen in Ieaq als je ze mee kan slepen de UN in. Whoehahahahha
images.usatoday.com/news/_photos/2005/...
www.globalsecurity.org/wmd/library/new...
daytonpolitics.com/images/un-iraq-wmd....
Eigenlijk hebben ze dus wel WoMD daar geplaats. Fictief.. maar wel geplaatst:
Maargoed, aan de andere kant was halabja ook geen feit om onder de tafel te schuiven.
www.aidainternational.nl/halabja/

maarja...:
www.theync.com/images/picweaponsproof....

LifeCatcher | 23-08-06 | 12:36

De samenzweringstheorieën zitten wat betreft bewijsvoering en argumentatie veel beter in elkaar dan de ontkenningstheorieën. Die reportage op Canvas rammelde aan alle kanten en zat vol met oneigenlijke argumenten (wie niet geloofde in 9-11 zou een antisemiet zijn of een Amerikanenhater). Het artikel in HP de Tijd is zeer, zeer slecht onderbouwd en kort door de bocht. "Screw loose change" is zelfs zo slecht beredeneerd dat ik er juist meer door ging twijfelen.
Ik heb zelf geen enkel bewijs dus laat ik me leiden door degenen met de zuiverste argumentatie en logica. Dat zijn toch degenen die 9-11 een inside job noemen.

Dr. Faustus | 23-08-06 | 12:20

@De Zwits
Hij heeft als ik me niet vergis ook de muziek gedaan voor Loose Change.
Zou zomaar kunnen dus... :S

MAXIMO | 23-08-06 | 12:13

Chuck D. rapte er in de jaren 90 al over: 911 is a joke. Zou hij misschien...

De Zwits | 23-08-06 | 11:56

Rabarberke - lekker bakkie ;) en goed verhaal
de vragen zijn voorlopig belangrijker dan de welke theorie dan ook op de ontbrekende antwoorden is gebaseerd

pirke | 23-08-06 | 11:35

Romanov 23-08-06 @ 10:48
Een sluitende complottheorie is hoe dan ook niet te weerleggen. Elke weerlegging is immers onderdeel van het complot. Bewijs verder eens dat je nu niet aan het dromen bent. Bewijs dat Napoleon ooit heeft geleefd. Bij elke bron of argument dat je aanvoert vraag ik om bewijs van die bron en dat argument. Als een kind dat doorvraagt 'waarom? waarom?'. Uiteindelijk stoppen de antwoorden en kan je zelfs de meest voor de hand liggende zaken niet bewijzen. Zou en overheid die dergelijke complotten maakt bijvoorbeeld niet wat massavernietigingswapens in Irak hebben neergelegd? Doe je licht eens op in Arabische landen, daar vindt men bijna alles een complot. Echt waar!

Der Icebear | 23-08-06 | 11:06

Bush lijkt me wel een verzinsel.

bad to the bone | 23-08-06 | 11:00

veest van pim 23-08-06 @ 03:21
Je aanbod is te aantrekkelijk om te laten liggen. Verblijd mij met wat je weet over de Waalse Socialistische Partij, Van den Boeynants en Delhaize. Als we het over complotten hebben; daar is nog wel een echte te vinden.

Der Icebear | 23-08-06 | 10:52

Eindelijk aandacht voor dit vraagstuk. Het is leuk om te zien hoe mensen die alles geloven de argumenten van de zogenaamde 'complottheorieën' niet kunnen weerleggen.

Romanov | 23-08-06 | 10:48

Iemand nog koffie?

Rabarberke | 23-08-06 | 10:39

oeps, 32 t/m 34e seconde en 747=757 natuurlijk.

Rabarberke | 23-08-06 | 10:18

@schapie

Oh oke een vliegtuig verwijnt nagenoeg in een massieve muur van 8m. Was het net zo'n vliegtuig dan? Als jij twee straalmotoren in je reet krijgt gemonteerd blijft er ook niets van je over als je tegen een muur opbotst.

Maar hoe zit een Boeing 757/200 er uit? Die heeft de motoren in zijn vleugels. En als die motoren stoek doen, dan wordt er geen nieuwe energie aan de botsing toegevoegd en dan zie ik geen reden waarom alles achter de motor zich in het pentagon zou moeten boren en verdampen. Maar jij bent de natuurkundige, dus bewijs het maar. Waarom zou ik als domme lezer aannemen dat er zich een vliegtuig in het pentagon heeft geboord als er niets van terug te vinden is? Het had juridisch/logisch evengoed een vliegende schotel kunnen zijn met Jimmy Hoffa er in. Immers, waar is het tastbare bewijs dat het een vliegtuig was. Ik neem genoegen met 1 vierkante cm motorblok.

Kijk eens in je filmpje van big-boys.com eens goed wat je ziet op de 32 t/m 24e seconde. De vleugels die niet inklappen maar rechtdoor gaan. Dikke doei met je theorie.

Ik geloof best dat zo'n jet verdwijnt als het zich met een rotsnelheid in een massieve muur boort, maar een passagiersvliegtuig met een snelheid van zeg maar ergens tussen de landingssnelheid van 200km en de max snelheid van 900 km/h in - omdat je toch nog een beetje moet kunnen mikken als je horizontaal binnenkomt met een 757-200 terwijl je alleen lessen in een cessna hebt leren landen met 50km uur..... verdampt echt niet volledig, mister Einstein? Maar goed, jij kunt dus een hele Boeing 747-200 laten verdampen door een botsing. Bovendien, de wolfraamlegeringen die in die motoren worden gebruikt zijn zeer sterk en bestand tegen zeer hoge temperaturen.

Maar als natuurkundige kun je prima uitrekenen hoeveel energie er nodig is om een 757 om te zetten in gas. Hoeveel energie is nodig om een slordige 100.000kg metaal, polypropyleen,polyethyleen,polytetrafluorethyleen,aluminium,mensenvlees, glas, wolfraam,rvs316L, rvs304, polyamidepolyhexamethyleendiamineadipaat en ga zo maar door om te zetten in gas zodat er geen fuck overblijft van zo'n 747.

En als we de noodzakelijke energie weten om de boel te laten verdampen, meneer de natuurkundige, kunnen we even kijken hoeveel kerosine die kist nog bij zich had en wat de kinetische energie tijdens de impact was. Dan weten we of verdamping uberhaupt mogeiljk was.

En als het vliegtuig niet is vedampt, dan is het misschien gesmolten en zijn er dus resten. En waarom zouden we die resten niet te zien krijgen? Classified?

Where's the fucking proof?

Rabarberke | 23-08-06 | 10:15

Torquemada 23-08-06 @ 09:28
Ik heb toevallig wat ervaring met het beveiligen van objecten waar wat te halen viel, je kijkt naar buiten en niet naar binnen, als de inbreker reeds aan de deur staat ben je te laat.

Maar als er al sprake is van een samenzwering dan moet je eens doorvragen over waarom wetsvoorstellen over "Strengere luchthaven controles", "Het beter tracken en in de gaten houden van terroristengeld en hun transacties" en "Het beter tracken van conventionele explosieven binnen Amerika" door de republikeinen tegengehouden zijn, was het mischien omdat dit voorstellen waren van een zekere Clinton?

En als we dan toch door gaan, onder Clinton werdt de eerste aanslag gepleegd op het WTC, werd in Oklahoma een gebouw opgeblazen, werden de Amerikaanse ambassades in Afrika opgeblazen, blies men een legerplaats op, blies men de USS Cole op. Maar wat is het verschil met 9-11, de daders van al die aanslagen zitten in de cel of zijn zelfs te dood gebracht, Bush daarintegen heeft na 5 jaar nog helemaal niets achter de tralies zitten.

En als je Amerikaanse Republikeinen/Fundies toch op de kast wil jagen, er zijn meer abortussen voorkomen door de regering Clinton als door de hele pro-live-movement.

RobertJ | 23-08-06 | 09:53

9/11 betreffende het Pentagon
Dat gedeelte waar de inslag plaat vondt werd TOEVALLIG niet gebruikt.
Die dag stond de NORAD TOEVALLIG uit.
Van het vliegtuig dat naar binnen vloog zijn TOEVALLIG geen beelden.(zo'n zwaar bewaakt gebouw MuHuhahaha)

Torquemada | 23-08-06 | 09:28

believer:
Doe je ogen open, wees niet zo naief! De bewijzen liggen voor het oprapen. Wees eens wat kritischer ten opzichte van wat je verteld wordt. Geloof niet klakkeloos wat andere mensen je voorzeggen, simpelweg omdat deze mensen status hebben.
non-believer: geldt dat dan ook voor loose change?
believer: nee, dat is 100% de waarheid, want het stond op de persoonlijke webpage van een gesjeesde student aan de Uni van Ann Arbour. Niet de minste dus en de bewijslast is naturlijk kei- en keihard en zeer overtuigend! In 60 minuten tijd weten ze alle duizenden stukken, bewijzen en verklaringen waar de onderzoekscommissie van 50 man zich twee jaar lang doorheen heeft moeten ploeteren, samen te vatten, te analyseren en te weerleggen.

sjaakdeslinksesul | 23-08-06 | 09:05

Een paar vragen, de familie Osama bijvoorbeeld, er wordt beweerd dat familieleden op 11 september en de dagen erna in het geheim Amerika uitgesmokkeld zijn, zou het niet handiger zijn als je al weet wat er gaat gebeuren dat die gasten dan voor 9-11 het land uit waren?

En dan die conspiracy nuts, tot nu toe is er bij mijn weten geen een lastig gevallen of erger door de Amerikaanse overheid, dat zou twee dingen kunnen betekenen, dat er compleet naast zitten als er sprake is van een samenzwering of dat er zowiezo geen samenzwering geweest is? Ik denk het laatste.

En het is algemeen bekend dat Amerika onder Bush wat aan het probleem Saddam Hoessein wilde doen, dat wilde ze al ruim voor 9-11. Alleen als je dan een zogenaamde aanslag in elkaar flanst, waarom laat je hem (er dan buiten) er dan buiten?

Er zijn nog wel meer vragen op die manier.

Als het een inside job was, dan is het in ieder geval een voorbeeld geweest van hoe je het vooral niet moet doen.

RobertJ | 23-08-06 | 09:01

@jorgeF

volgens mij raakt de staart toch gemakkelijk het beton hoor

schapie_schapie | 23-08-06 | 08:59

@ Hans Anders,

Hitler was ook erg intelligent, maar het was wel een volslagen idioot.
Dus wat probeer je nu eigenlijk te zeggen? Moet ik medelijden gaan krijgen met onze politieke leiders omdat ze zich menselijk gedragen en recht voor de raap praten?

DeFles | 23-08-06 | 08:56

en dan nog is...
video.google.nl/videoplay?docid=-66807...

Als het gat veroorzaakt zou zijn door een kruisraket.... sinds wanneer gaan die dingen vrijwel verticaal over de grond? lekker als je een gebouw in een woonwijk moet raken met zo'n dingen en er staat een ander huis/flat aan de andere kant van de straat staat in de richting van waaruit de raket komt... dan knalt ie daarin als hij verticaal het huis zou moeten raken.... volgens mij komen ze toch echt vanaf bovenaf omdat je anders nooit een precisie raket kunt afvuren... moet het gat dan niet bovenin zitten?

En het pentagon = beton! denk je nou echt dat de vleugels sterk genoeg zijn om daar een gat in te maken? de vleugels bewegen 'flapperen' al als je een bocht maakt met je vliegtuig... die worden meteen de zijkant van het vliegtuig ingeslagen... dat snap je wel als je natuurkunde kent en de vorm van de vleugels... dus in feite heb je een gat ter grootte van de diameter van het vliegtuig min de vleugels... dat waarschijnlijk ook weer door het speerpunteffect verkleint word... probeer maar is een colafles door een gat te krijgen die kleiner in diameter is als de fles... dan zal de fles zich zo opvouwen dat alle focus/energie komt te liggen op de spitse voorkant... nou vouwt een fles zicht terug... maar een aluminium vliegtuig niet.... en de vleugels zitten vol met brandstof die net het vliegtuig zijn ingeslagen... nou die zullen exploderen maar het vliegtuig zit in een soort van dichtgeknepen hand(het pentagon, met aan alle kanten beton) en dan krijg je het effect dat als je een zeer zwaar stuk exploderend vuurwerk in je hand houd met je hand dichtgeknepen terwijl je je hand dichtgeknepen houd op een manier dat evt stukken vlees ofzo ook niet weg kunnen vliegen als het afgaat en dus de energie ook bijna niet wegkan... wedden dat er niks van je hand overblijft...

schapie_schapie | 23-08-06 | 08:56

@Schapie, nee van de neus van een vliegtuig blijft niks over nee.
Maar de staart zal nooit het beton raken. Zelfs de staart van het vlieguig is niet terug gevonden, laat staan de zwarte doos.

JorgeF | 23-08-06 | 08:47

G.W. Bush is de hoogst opgeleide president die de VS ooit gehad heeft, echter volgens links is hij debiel omdat hij dat zangerige Texaanse dialect heeft. Ook het feit dat hij probeert normale Amerikaanse woorden te gebruiken en weigert zich te verschuilen achter leeghoofdig politiek gebrabbel en managementstaal, dus gewoon recht voor z'n raap uitspraken doet, geeft hem terecht het air van eerlijkheid, dus is hij politiek dom.

JPB maakt dezelfde fouten als Bush, hij is eerlijk en dus politiek dom. Bush en JPB zijn echte volksvertegenwoordigers en willen zich persoonlijk laten afrekenen op hun uitspraken, echte politici geven vooral anderen de schuld.

Hans Anders | 23-08-06 | 08:45

schapie, wow mooi filmpje.

import | 23-08-06 | 08:44

@Rabarberke 23-08-06 @ 07:53

als er een vliegtuig neerstort in een weiland is het best normaal dat je er wat van terugvind...
als er een vliegtuig zich in een betonnen gebouw stort is het redelijk normaal dat er niks van over blijft....

kijk anders is dit filmpje

video.google.nl/videoplay?docid=-18660...

hey het betonnen blok knalt niet uit elkaar wat volgens jou redenering toch moet gebeuren? of op zijn minst een groot gat dat er ook niet komt? en waar blijven de onderdelen van het vliegtuig? volgens jou zouden die toch over moeten blijven?
nee simpele ziel.... van een vliegtuig blijft echt helemaal niks van over als hij zich in beton boort... laat staan door 4 lagen beton...

schapie_schapie | 23-08-06 | 08:22

Haha Belgen en documentaires. Nooit zoveel vooroordelen gezien.

Die socioloog met zijn wetenschappelijke methode dat je op grond van de foto's van het Pentagon niet aan de door de VS voorgeschotelde 'feiten' mag twijfelen. Het enige dat die fransoos doet is zich afvragen waarom er niets te vinden is van het vliegtuig. Een terechte vraag lijkt me.

Nee zegt de vliegtuigcrashexpert, het is heel normaal dat er van een vliegtuig na een crash niets terug te vinden is.

Yeah right

images.google.com/images?q=airplane+cr...

Rabarberke | 23-08-06 | 07:53

Ook heel grappig om te weten is dat een presentator in Amerika, die ook zo'n soort documentaire heeft gemaakt genaamd 9/11 Plane In Site, brandweermannen had uitgenodigd die aanwezig waren bij het pentagon. De presentator (ik ben ze naam kwijt) wou ze vragen stellen zoals of er ooit een vliegtuig gevonden is wat de meeste betwijfelen.
De 2 brandweermannen wilden maar al te graag komen. En o nee, net een paar uur voor de live show belde ze af met een haastige smoes.
Waarschijnlijk sterk onder druk gezet door de CIA, FBI, wat dan ook.
Wat er ook gebeurd is, het word sterk in de doofpot gestopt door de regering wat mij logisch lijkt.

Iedereen denkt dat er foto's zijn van een vliegtuig in het Pentagon. Als je zegt dat er nooit een vliegtuig is geweest zeggen ze: kijk dan naar de foto's, daar zie je het toch!
Maar die foto's zijn er nooit gekomen. Het is de regering van Amerika die jou wijs hebben gemaakt dat er een vliegtuig in is neergestort en hoe vaker ze dat zeggen, dan zie je vanzelf wel een plaatje voor je met een vliegtuig midden in het Pentagon.
Het is bewezen dat mensen zo werken, als iemand hier de Quest leest.

JorgeF | 23-08-06 | 07:02

Er waren resten van springstof en gesmolten metaal gevonden in de kelder....
Is het niet zo dat een paar jaar eerder ook al eens een bomaanslag is gepleegd in de kelder van het WTC, ook door Al Qaida.
Misschien waren dit nog restanten van die aanslag.
De "advocaat" van Al Qaida claimde de aanslag wel.
Dit is hetzelfde als: de advocaat van Holleeder claimde de moord op Endstra namens zijn cliënt (het waren niet de joego's).
Zelfs de "advocaat" bekent schuld.
Als Bush hier achter zou zitten komt hij nooit in zijn hemel.
Hij heeft namelijk de whiskeyfles ingeruild voor de Bijbel.

wachtmeester de bruy | 23-08-06 | 06:26

@veest van pim 23-08-06 @ 03:16
Duizend bommen en granaten.
Gelukkig was het omgestoten blik halfleeg en niet halfvol.
Hebben ze in België ook een AA.
Anonieme Antwerpenaren :)

wachtmeester de bruy | 23-08-06 | 06:05

@Koerbagh 22-08-06 @20:43
De maan gaat zich steeds verder verwijderen van de aarde zodat zonsverduisteringen zoals wij die kennen tot het verleden behoren en wel voorgoed.
Doordat de maan zich steeds verder verwijdert, gaat de aarde steeds sneller draaien en kunnen we allemaal eens lekker "uitwaaien" en wel voorgoed.

wachtmeester de bruy | 23-08-06 | 05:57

@koerbagh 23-08-06 @ 04:50
Precies, rampenbestrijding is mensenwerk. En die gasten zijn zich de kolere geschrokken en hebben logischerwijs niet altijd de beste keuzes gemaakt. Vraag me sowieso af wie de verantwoordelijk wil nemen voor de opdracht "haal dat vliegtuig maar neer" als er 300 landgenoten in zitten. Ik niet.
Je krijgt er altijd gezeik mee...
(poging tot 'understatement of the year')

zetje01 | 23-08-06 | 05:41

@schapie_schapie 23-08-06 @ 04:48
Hahah, ja precies! Hoe onwaarschijnlijker, hoe geloofwaardiger, voor sommigen...

Ik heb niet zoveel met conspiracies. Heb destijds wel een stuk van loose change gezien, maar door de combinatie van: irritant geluid, halve waarheden, de verklaringen van natuurkundige verschijnselen door mensen die duidelijk geen natuurkunde op de middelbare school hebben gehad (of net tijdens die les peukenpauze hielden, of zo) enz. enz. ben ik altijd heel snel klaar.

Alleen: Ik had me nooit gerealiseerd, dat ze EXPRES onzin verkondigden, om er zelf beter van te worden. Naief van me, ik geef het toe...

zetje01 | 23-08-06 | 05:33

@veest van pim 23-08-06 @ 03:16
Je zegt dat je de 'docu' 5x hebt gezien en je snapt de beelden van de dansende israelis niet? Nou, dan leg ik het toch even uit:
De film begint met een opsomming zoals die Franse fucker het ons wil doen geloven
"Het is 8 uur en Manhattan gaat naar z'n werk"(en dan zie je beelden van manhattan)
"De joden worden getipt " (en dan zie je beelden van dansende israelis)
"Het leger vuurt een raket af" (en dan zie je beelden van een opstijgende raket)
"De eerste toren wordt getroffen" (en dan zie je beelden van dat vliegtuig dat dóór die toren gaat)
enz. enz.
Wat snap je nou niet aan die beelden van dansende israelis? Je hebt toch wel eerder een 'docu' gezien?

Oh ja, en over de beelden van de feestende arabieren: Wat begrijp je daar niet aan? In heel noord afrika was het nog licht hoor, misschien zelfs wel nog tot in Iran. Of mis ik iets anders?

zetje01 | 23-08-06 | 05:17

@RedBullshitter 23-08-06 @ 03:47:
Precies. Laten we nu niet doen of elke overheidsdienst ten alle tijd 100% alert is op wat mogelijk zou kunnen gebeuren als het gewoon 99,99% van de tijd niet gebeurt. Men staat op, gaat onder de douche, neemt een bak koffie, gaat naar z'n werk achter de rardarschermen van NORAD, zoals elke dag, er gebeurt nooit wat buitengewoons, met grapt wat met collega's en plotseling ziet 1 van de medewerkers een vliegtuig afwijken van z'n radarscherm... nou ja, dat gebeurt wel vaker, kan een defect in het vliegtuig zijn, je gaat er vanuit dat de normale luchtverkeersleiding wel weet wat er aan de hand is. Vliegtuigen gaan wel eens meer kapot, of een brandstofprobleem of wat dan ook. Een kwartier later: BOEM. Dan nog: ongeluk? wat waar? hoe... Wie heeft de info? Bellen! Lijnen in gesprek. 10 minuten gaan voorbij... blabla... algehele chaos en paniek.
En laten we wel wezen, dat kennen we in Nederland ook maar al te goed. Bijlmerramp, Enschede, Voldendam... Chaos en paniek...

Vorig jaar hadden we een rampenoefening bij de Arena... [Play] Een ambulance is nodig bij uitgang... [No play]een groep jongeren is irritant aanwezig [Play]Stuur onmiddellijk ambulances naar de afzetting bij... (etc.)
Zo zie je maar, zelfs bij een oefening is alles chaos, laat staan in het echie...
www.geenstijl.nl/mt/archieven/004231.h...
www.geenstijl.nl/mt/archieven/004236.h...
Maar dat kan er bij complotdenkers niet in. Alles en iedereen is 100% alert, betrouwbaar en vooral adequaat (... niet waar Rita Verdonk?)

koerbagh | 23-08-06 | 04:50

@zetje01 23-08-06 @ 04:17

hier nog een bron van de conspiracy luitjes :

." Numerous conspiracy theorists cite Van Romero, an explosives expert and vice president of the New Mexico Institute of Mining and Technology, who was quoted on 9/11 by the Albuquerque Journal as saying "there were some explosive devices inside the buildings that caused the towers to collapse." The article continues, "Romero said the collapse of the structures resembled those of controlled implosions used to demolish old structures."

Anders hebben de connys het ff verdraait...

Demolition expert Romero regrets that his comments to the Albuquerque Journal became fodder for conspiracy theorists. "I was misquoted in saying that I thought it was explosives that brought down the building," he tells PM. "I only said that that's what it looked like."

conspiracy luitjes zijn een beetje dom... ze zeggen dat je de media niet moet vertrouwen maar ze vertrouwen vervolgens wel op vaage websites en filmpjes...

schapie_schapie | 23-08-06 | 04:48

het jammere is dat veel van die conspiracy-opperhoofden een beetje van de koers raken in hun thorieen. de official verklaringen zijn ook niet 100%. de zaak moet opnieuw onderzocht worden. vraag is: wie gaat dit doen als zijnde 'zo onafhankelijk mogelijk'.

béééh | 23-08-06 | 04:42

Dank je Koerbagh.
Ik vond het sterkst van die 'docu' van vanavond het ontkrachten van de bron van het gerucht dat alle 4000 joden (mag je al joden zeggen tegenwoordig eigenlijk? In mijn opgroeifase noemde men ze "joodse mensen") getipt zouden zijn.
Die Hezbollah-joehoernalist die dat gerucht had verspreid zei nu ( 5 jaar later)
-"De joden zijn misschien wel getipt en niet op hun werk verschenen."
-"Waarom zegt U eigenlijk 'misschien'?
-"Tsja, ik heb er natuurlijk geen bewijzen voor, maar het zou toch zo kunnen zijn?

Hahaha, dat is dus DE bron...
Ik moet opeens heel sterk aan de cartoon-rellen denken, maar dat kan ook het nachtelijke uur zijn, natuurlijk...

zetje01 | 23-08-06 | 04:17

@zetje01 23-08-06 @ 03:35:
Ja, complotdenkers wijzen op TWA800 en zeggen dan: van dat vliegtuig is 80% van de zeebodem gehaald en weer in elkaar gezet... Waar is het UA77???
Voor het gemak vergeten ze even dat een betonnen gebouw op snelheid raken wat anders is dan de zee op valsnelheid. Complotdenkers hebben gewoon geen idee van natuurwetenschappen en kansberekening. Er is iets dat niet onmiddellijk te verklaren is omdat het een unieke gebeurtenis is en ja hoor elk schijnbaar onverklaarbaar detail is onmiddellijk onomstotelijk bewijs voor een complot.

koerbagh | 23-08-06 | 03:49

@ LifeCatcher 23-08-06 @ 03:24
Misschien hadden ze die vliegtuigen wel uit de lucht kunnen halen, maar volgens mij heerste er ook verwarring en ongeloof bij NORAD over wat er gaande was die dag. Net als in de rest van de wereld. Ik denk dat ze het pas konden bevatten toen het allemaal al gebeurd was. Zoiets als 9/11 was nog nooit eerder gebeurd. Zelfs de defensie had denk ik niet kunnen voorzien waar die vliegtuigen naar onderweg waren. Er werken tenslotte ook maar mensen. En ik kan me niet voorstellen dat er toen PATRIOTs actief gedeployed waren op het Amerikaanse vasteland. Immers, waarvoor dan?
.
Je zegt dat de Arabieren het wel hebben gedaan. Wat is hun rol in het complot dan? En verder, wat is dan volgens jou het doel van het complot / 9/11 geweest? Dat is me niet duidelijk namelijk.
Mooi om te horen dat niet alle Israëliërs achter Bush staan.

RedBullshitter | 23-08-06 | 03:47

@Levereter: bijna. Molensloot heet het. Hergé was 'n Brussels ketje dus de relatie tussen 'beek' en 'sloot' zal wel niet toevallig zijn. Mogge meer VVD-info over Belgorije want ik wil toch voor vieren in bed liggen.

veest van pim | 23-08-06 | 03:44

De gehele waarheid is toch dat er wat vliegtuigen tegen wat gebouwen zijn aangevlogen? Ik zie het probleem niet.
En op de vraag waar dat vliegtuig bij het pentagon dan is, lijkt het antwoord mij nogal voor de hand liggen: Het is verpulverd.
Heb net nog wat foto's van de bijlmerramp bekeken en ook daar zie ik alleen maar gruis en troep.
Kun je nagaan: Dat vliegtuig van de bijlmerramp vloog zo traag dat het nauwelijks op kon stijgen en niet eens in de lucht kon blijven, evengoed is er niks van over. Kun je nagaan wat er gebeurt als een vliegtuig twee tot drie keer zo hard gaat en tegen het pentagon aanvliegt. Wat verwachten de conspiracy-aanhangers daar dan eigenlijk van terug te zien? Een vleugel of een stuur, of zo?

zetje01 | 23-08-06 | 03:35

@LifeCatcher 23-08-06 @ 03:24:
Ja, zoiets zei je gisteren ook al, maar het Pentagon heeft geen patriots op het dak staan. Het Pentagon heeft nog NOOIT anti-afweergeschut gehad. En nu nog steeds niet. Voor een buitenlands leger is het administratieve hoofdkantoor van het leger namelijk geen prioriteit, maar de bases wel. In dit geval was er ook geen enkele reden om wel een verscherpte bewaking van het Pentagon in te stellen. De VS was niet in oorlog, er waren verder geen al te grote internationale spanningen die een dergelijke maatregel voor civiel personeel van het leger te rechtvaardigen. Ik weet dat het niet jouw complot-brein past, maar je moet het gewoon in je hersenpan zien te proppen dat het voor het Pentagon letterlijk en figuurlijk een donderslag bij heldere hemel was.
Nogmaals: het Pentagon had geen afweergeschut, heeft geen afweergeschut en heeft het ook nooit gehad.

koerbagh | 23-08-06 | 03:34

@veest van pim : Molenbeek, daar ligt toch het landgoed van kapitein Haddock?

Levereter | 23-08-06 | 03:33

Levereter 23-08-06 @ 02:56

I prefer applepie, mate! ;)

Assemargalismagalles | 23-08-06 | 03:30

hoihoi, ben ik weer! ik denk (ja, ik), dat de gehele waarheid ws. nooit boven tafel komt.

béééh | 23-08-06 | 03:27

Nou, ik heb even gekeken, maar vond het boek beter...

zetje01 | 23-08-06 | 03:24

Hmmm, toch even redbull antwoorden dan. Ja, "de arabieren hebben het gedaan" maar deze aanval lag al in het verschiet en er werd al op geoeffend met de MASCAL oeffeningen in mei 2000. het is feit dat lang niet alle Israëliërs achter Bush staan. Mijn gezod verstand zegt mij dat een hoofdkwartier van een groot en machtig leger heus wel een viegtuig dat ver onder de snelheid van het geluid vliegt uit de lucht had laten halen. Dan wel door PATRIOTs, dan wel door F-16 interventie. En zo zijn er honderden calculaties en reduceringen die je met gezond verstand kan doen. De mensen die hier schelden en tieren kunnen dat niet en dronkenheid heerst onder het meerendeel. Ze zijn vergeven.....
Laila tov.

LifeCatcher | 23-08-06 | 03:24

@zomaar een naam 02:24: Die Brett hoe heet hij heeft nooit een poot in België gezet. Die mag dus mooi z'n bek houden. Als je wat over België wil weten, roep je mij maar.

veest van pim | 23-08-06 | 03:21

@kareltje22 23-08-06 @ 03:01:
Je zal mij nooit horen ontkennen dat de VS veiligheidsdiensten hebben geblunderd, je zal mij ook niet horen ontkennen dat er op allerlei niveaus kennis niet is gedeeld, onder de pet is gehouden en dat er mensen zijn misleid, onkundig gehouden en wat al niet. Dat is namelijk menselijk gedrag en gebeurt op elk kantoor. Zelfs onder het kantinepersoneel van het hoofdkantoor van de NS is het haat en nijd, persoonlijke spelletjes, gekissebis en geroddel over wie er nu weer met de chef heeft geneukt op de afwasmachine. En dat soort geouwehoer speelt overal, op alle niveau's, waar ook ter wereld op welk kantoor en welke dienst dan ook. En in dat proces worden ook vitale zakelijke informatiestromen tegengehouden. Iedereen wil witte voetjes halen door zelf met DE informatie te komen, of liever nog, men gunt het die andere klootzak vooral NIET.
Dat is hele normale menselijke incompetentie, en dat zal je van z'n levensdagen nooit uit een organisatie krijgen. Dat hoort bij menselijke omgang en is al een miljoen jaar oud. Maar om er een complot in te vermoeden dat de ouwe Nixon regeringskliek van GW Bush DUS 9/11 zelf gedaan heeft is van een onmetelijke belachelijkheid.

koerbagh | 23-08-06 | 03:18

Zo. Ik heb die klerereportage nu zeven keer gezien, en dat met maar vijf en een half biertje (voorlaatste halfiterblik Jupiler omgegooid, goddank maar halfvol).
Ze hebben terecht en met succes een stuk of drie gieren ontmaskerd die van de 9-11 scepsis en van de anti-Amerikaanse sentimenten in Europa en het Midden-Oosten rijk wilden worden, maar ik heb geen van de gaten in de officiële versie weerlegd zien worden. Zes 9-11 kapers zouden nog leven: van één kregen we te zien dat het een persoonsverwarring was. Wat met de andere vijf? De uitleg van die Franse prof over hoe een vliegtuig zich bij een crash gedraagt, sneed hout, maar alleen over de vraag waar de resten waren. De geringe grootte van het gat (de neus is klein, maar de staartvin en de twee motoren moeten ook ergens naartoe gegaan zijn als de snelheid zo groot was dat het hele vliegtuig in dat gat ging) was niet het enige dat tegen de vliegtuig-hypothese pleitte. Ik vind ook dat je moet bewijzen wat je beweert, maar als dat argument de golddiggers in de reportage voor de voeten geworpen wordt, moet het ook - en vooral - van de bedenkers en verspreiders van de officiële versie worden gevraagd. Het slot was helemaal huilen met de pet op: uitgerekend de pro-Amerikaanse regering Aznar, die op VS-vraag troepen naar Irak had gestuurd, hield na de aanslagen van Madrid vol dat het de ETA was geweest. Om dan te gaan insinueren dat de 9-11 sceptici beweren dat die aanslag het werk van CIA of Mossad was, is net zo gortig als wat de reportage meende aan te klagen. Ik miste in het hele verhaal trouwens een degelijke uitleg over de dansende Israëlis van de Urban Moving Company, of over het feit dat omwille van het tijdsverschil de beelden van 'feestende arabieren' geen reactie op de aanslagen konden zijn. En zo zijn er nog een heleboel dingen in het officiële verhaal die niet kloppen. Het is niet omdat enkele gasten zonder scrupules daar brood in hebben geroken, dat de officiële versie de enige juiste is.

veest van pim | 23-08-06 | 03:16

-weggejorist-

kareltje22 | 23-08-06 | 03:14

@redshitter
ja

kareltje22 | 23-08-06 | 03:12

Als idealistische jongeling kocht ik in "89 het eerste boek van "The Wheel of Time" van R. Jordan, nu, vele illusies armer en grijzer ben ik in deel 11 begonnen, nu nog even een stukje lezen over "The Dragon Reborn", wou dat ik er nooit aan begonnen was.
Truste eenieder, en bedankt voor een aardige conversatie.

Levereter | 23-08-06 | 03:12

hoorde ik die vervelende kudtschlemiel nu nog?
@life
wij zijn jou niet waard
tief je nou dan eindelijk op van GS?

kareltje22 | 23-08-06 | 03:10

@ LifeCatcher 23-08-06 @ 03:05
Reageer nou eens op mijn vragen (scroll effe naar boven).

RedBullshitter | 23-08-06 | 03:08

@koerbagh
lifecatcher gooit je deaud met nietszeggende links.
Download wat documentaires en volg wat de gemene deler is in die info.
Alle verklaringen over wie, hoe en wat zijn verschrikkelijk gekleurd, zie ook de volslagen idiote comments van "onze" lifeabusert alhier.
Enkele feiten blijven staan, door verscheidene onderzoekers aangetoond en/of gevonden. Trek dan je eigen conclusie.

kareltje22 | 23-08-06 | 03:08

@ kareltje22 23-08-06 @ 03:01
Ben je nou sarcastisch mee aan het lullen of ben je ook zo'n complotdenker? Ik vind je comments nogal verwarrend.

RedBullshitter | 23-08-06 | 03:07

Achja, verspilde moeite met jullie... het animo voor scheden, tieren, beledigen en
bedreigen ligt hoger bij jullie in het vaandel dan eens goed door de zure appel heen te bijten. Ik word niet kouder of warmer van jullie en de tijd zal het zeggen wat de waarheid is. Tot die tijd blijf ik steeds wel bij het topic waar het over gaat en zal jullie zielsnoodzaak om je agressiviteit te uiten met een korreltje zout nemen. Shalom ve leitraót gamoediem. kussssssssss

LifeCatcher | 23-08-06 | 03:05

@ koerbagh 23-08-06 @ 02:53
Ah bedankt. Maar dat is wel raar van LC. Hij is joods en zegt dat die Arabieren het NIET gedaan hebben. Ik val zowat van mijn stoel.

RedBullshitter | 23-08-06 | 03:01

@koerbagh
de betrokkenheid van de hoogste posities binnen de Amerikaanse posities bij de aanslagen van 9/11 valt buiten de officiële media niet meer te ontkennen.
Helaas heeft Bush de officiële media onder controle, zoals Trix dat ook hier al lang heeft, o.a. via de RVD.

kareltje22 | 23-08-06 | 03:01

@LifeCatcher 23-08-06 @ 02:52:
Wat wilde je dan met dat linkje bewijzen? Er stond verder geen uitleg bij wat je bedoeling was met het nieuwsbericht dat een investeringsgroep die als klanten onder ander de familie Bin Laden heeft geld heeft gestoken in de Daily Telegraph. Het was het zoveelste weblink-roepseltje van je, maar het was weer eens volkomen onduidelijk wat je er nou mee wilt zeggen.
Overigens: welk boek of welke bron is wel compleet? Ik zal het je zeggen: geen enkele. Ook je geliefde Talmoed niet. Of geloof je ook nog in Drosnin's bible-code? Dan zijn we nog wel even bezig vannacht!

koerbagh | 23-08-06 | 03:00

@Assemargalismagalles 23-08-06 @ 02:52:"Violence is as American as Applepie."
I.F. Stone.

Levereter | 23-08-06 | 02:56

@life
ik stop met schelden waar jij mee begonnen bent, zo gauw ik het eerste feit van je verneem, dat heb ik je al weken geleden gezegd.
Intussen blijf je alleen maar komen met flauwe zeikstreken, verdachtmakingen, leugens en volslagen idiote stellingen.
Leer nu zelfs eerst eens begrijpend lezen, lul

kareltje22 | 23-08-06 | 02:54

@Levereter 23-08-06 @ 02:40:
Ja... irritant hè... hahahaha...
Maar het houdt het topic wel gaande en dat is weer goed voor het aantal hits op GS, dus ik dien er een goed doel mee.

@RedBullshitter 23-08-06 @ 02:42:
Ehmm... korte samenvatting. Lifecatcher is een complotdenker die denkt dat George W. en kliek het WTC hebben opgeblazen in plaats van Khalid Sheikh Mohammed van Al Qaida. Hij probeert vannacht en gisternacht (vergeefs) met allerlei vage weblinkjes zijn complottheorie te bewijzen. Voor verdere informatie over LC moet je bij kareltje zijn, want die ergert zich al langer aan hem. Overigens, erger ik me niet aan hem, ik vermaak eigenlijk wel prima met hem.

koerbagh | 23-08-06 | 02:53

koerbagh 23-08-06 @ 02:47
Ja joh, dat hebben we vandaag al twee keer kunnen ondervinden. met je osama wil de telegraph kopen. oi ve a voi!

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:52

zomaar een naam 23-08-06 @ 02:24
Ik denk dat je mijn bijdrage maar eens nogmaals moet lezen en ook die van gister.

Ik ben geen voorstander van The Bush Adminstration maar NIET anti-amerikaans. Is iets heel anders dan jij bedoelde.

Over dat Starwars-project sla je in het geheel de plank mis in deze. De Amerikanen hebben het geld en knowhow om dit te kunnen maken. Puur uit selfprotection. Dat anderen het daar niet mee eens zijn dat zij al het mogelijke doen om zichzelf te beschermen tegen dreiging van buitenaf kan NIEMAND hen kwalijk nemen. Hoe belachelijk sommigen dit ook vinden.

Assemargalismagalles | 23-08-06 | 02:52

@Bonnie, geile Hoer!! er is er maar één om jouw wijnkeldertje vol te spuiten, en dat ben ik.

Levereter | 23-08-06 | 02:51

@rbshitter
nee
@lifecatcher
het woord dat je weer niet kon vinden is Incompleet, fuck nou tog op naar je eigen binnenlandse, ongetwijfeld van alle anti-Israëlische comments gestripte geenstijl. is

kareltje22 | 23-08-06 | 02:51

kareltje22 23-08-06 @ 02:43
Schelden is voor kinderen bedoelt om zich een uitvlucht van hun opgekropte emoties te ontdoen die ze niet met waardevolle zinsbeheersing kunnen uiten..

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:51

Zeg kemphanen, krijg ik nog een reactie?

RedBullshitter | 23-08-06 | 02:48

@lifecatcher
lul nou niet, je zit in het Israëlische leger en wordt dagelijks volgepompt met propaganda. Tenzij je gelogen hebt en gewoon op een kantoortje zit, ergens achteraf en veilig en je helemaal zelf tot deze volslagen imbeciele gedachtenkronkels komt.
Dat kan natuurlijk ook zomaar.

kareltje22 | 23-08-06 | 02:48

koerbagh 23-08-06 @ 02:36
Psjj, als jij dat stuk wat ik je gaf niet eens begrijpend kan lezen is ook wikipedia niet aan jou besteed hoe onkompleet het ok is.

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:47

@LifeCatcher 23-08-06 @ 02:38:
Luister eens sukkeltje, lezen IS mijn vak. Ik verdien er (o.a.) mijn brood mee en ik ben erin opgeleid. Degene die slecht leest ben jij. Ik lees prima wat er staat jij leest alleen je eigen complottheorie. Dat is het verschil.

koerbagh | 23-08-06 | 02:47

@koerbagh
zoek eens naar cbc (canada) docu's, o.a. the fifth estate

kareltje22 | 23-08-06 | 02:45

koerbagh 23-08-06 @ 02:36
Hmm. Ik snap goed wat je bedoelt. Toch heb ik mijn andere bronnen en zelf bestudeer ik de Talmud ook en spreek met genoeg gerenomeerde mensen.. Het is duidelijk.

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:44

@life
in jouw geval zou ik in ieder geval van schrijven niet je vak maken.
Ik heb vaak de neiging om joris te vragen jou definitief aan de wilgen te hangen, gezien je voortdurende zondiging tegen de regels voor wat betreft je (gebrek aan) taalbeheersing, achterlijke gladiool

kareltje22 | 23-08-06 | 02:43

kareltje22 23-08-06 @ 02:37
So What.....

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:42

@ Bonnie St Claire
Vind het best. Is die kelder groot genoeg dan?
@ koerbagh
Wat heb ik gemist trouwens? Wat is er aan de hand met LC? Ben hier net en heb niet echt ingelezen.

RedBullshitter | 23-08-06 | 02:42

@koerbagh 23-08-06 @ 02:36: Soms ben jij een onuitstaanbare betwetert :)

Levereter | 23-08-06 | 02:40

zeg jongens, ik vjond het hier net zo gezellig worden ... een fles champagne aan de ene kant, een glas wodka aan de andere, en jullie met z'n allen op m'n schoot in de laptop .. maar de gemoederen beginnen nu wel een beetje verhit te raken .. zouden jullie niet eens met z'n allen in m'n wijnkeldertje willen komen? Is ook een goeie afleiding!

Bonnie St Claire | 23-08-06 | 02:40

@kareltje22 23-08-06 @ 02:33:
Ja, maar tot nu toe heb ik me nooit echt in zijn geneuzel verdiept. Dit is eigenlijk het eerste topic waarin hij zo prominent zijn onzin kakelt dat het wel moet opvallen.

koerbagh | 23-08-06 | 02:39

@life
dat valt wel mee
ik kan alleen erg slecht tegen types die hier met een grote waffel binnenkomen en na enkele weken nog steeds niet doorhebben dat ze niks nieuws brengen, behalve bergen irritatie.

kareltje22 | 23-08-06 | 02:39

koerbagh 23-08-06 @ 02:30
If Carlyle - which, despite being only 15 years old, manages more than $14 billion in funds on behalf of investors such as George Soros and the Bin Laden family (who are estranged from their son Osama) - does take a stake in Hollinger, questions are bound to be asked over the links between the two firms, both of which have powerful links to the military.
lezen is ok een vak .....

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:38

@ Levereter
In mijn wijnkeldertje is het nu net zo heet als een paar weken terug buiten, en die hitte slaat op je lichaam .. ik ga zo ook maar es ff douchen
@ Collapse
Hmmm lekertje .. dat klinkt niet erg aanlokkelijk 15 tepels

Bonnie St Claire | 23-08-06 | 02:37

-weggejorist-

kareltje22 | 23-08-06 | 02:37

@LifeCatcher 23-08-06 @ 02:30:
Tsja... die vage linkjes van jou geven alleen maar aan dat jij nog niet teveel van het internet hebt begrepen. Het internet, jongeman, bestaat voor de helft uit porno, 30% uit leugens en propaganda, 15% uit vermaak en andere onzin en 5% is enigszins serieuze, controleerbare informatie. De kunst is om die 5% te onderkennen, en wikipedia doet het niet slecht qua betrouwbaarheid.
news.bbc.co.uk/2/hi/technology/4530930...
(en de BBC ook niet, overigens)

koerbagh | 23-08-06 | 02:36

kareltje22 23-08-06 @ 02:24
Je hebt een boel haat in je mannetje. ga eens naar de karmagarage ofzo. Doe jezelf een gunst....

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:35

@life
weet ik
ik zal ook nooit meer vergeten dat jij begon

kareltje22 | 23-08-06 | 02:35

@koerbagh
48 uur pas?
die idioot die zich voordoet als een IDF-er bevuilt dit forum al veel langer met zijn volslagen overbodige, propagandistische en niet-toerekenings-vatbare geneuzel.

kareltje22 | 23-08-06 | 02:33

kareltje22 23-08-06 @ 02:23
Schelden en naampjes noemen is en blijft toch echt voor de dommen...

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:32

@ LifeCatcher
Wat ik opvallend vind is dat juist JIJ overtuigt lijkt te zijn van een complot-theorie. Als ik het goed heb ben je joods en Israeliër, correct? Bepaalde Arabieren zien 9/11 als een zionistisch complot. Dus ik zou verwachten dat joden al helemaal niet in een complot zouden geloven. Dus waarom jij wel, en wat is die dan precies? Ik las iets met de anti-christ (owjee) en nog wat andere dingen. Kun je het even samenvatten die theorie van je en motiveren waarom JIJ er wel in gelooft. Ik snap het niet zo.

RedBullshitter | 23-08-06 | 02:31

-weggejorist-

kareltje22 | 23-08-06 | 02:31

@kareltje22 23-08-06 @ 02:23:
Eh, ja... dat was me al 48 uur lang duidelijk hoor...

@LifeCatcher 23-08-06 @ 02:23:
Zoooo.... dus..... in jouw ogen heeft Osama Bin Laden de Daily Telegraph gekocht...
hahahahahahahahahahahaha.

koerbagh | 23-08-06 | 02:30

@LifeCatcher
Neem me niet kwalijk. Je bent Joods! nee, natuurlijk, dan heb jij de oudste rechten jongen. Ga je gang, stoor je niet aan mij.

CoJoNes | 23-08-06 | 02:30

koerbagh 23-08-06 @ 02:21
Doet me deugd te zien dat jij niet verder dan wikipedia komt...

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:30

CoJoNes 23-08-06 @ 02:17
Wat bazel je nou allemaal ?¿

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:28

jezus, 11 september 2001 natuurlijk.

CoJoNes | 23-08-06 | 02:27

@zomaar een naam 23-08-06 @ 02:24: Lieverd, de Yanks willen gewoon een hele dikke vinger in de Europese pap, zellfstandigheid van Europa is hen een gruwel, echt je snapt het niet helemaal.

Levereter | 23-08-06 | 02:27

@kareltje22
zelf bedacht haha
Nee zelfs Harrie Jekkers vind je maar een Knaken kareltje.

collapse | 23-08-06 | 02:27

CoJoNes 23-08-06 @ 02:17
Joh. ik zit in Farod, in men kamertje 25 kilometer van Lebanon. de gaten in het huis hier 2 vandaan. In november ga ik reserve dienst doen. Wie zou er meer door geraakt zijn denk jij?

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:26

-weggejorist-

kareltje22 | 23-08-06 | 02:24

Assemargalismagalles 23-08-06 @ 01:54

helemaal met je eens.

Zo schrijft de Wall Street Journal over Belgie, niet bepaald vleiend to noemen:
The Many Faces of Belgian Fascism
online.wsj.com/article_email/SB1156206...

EN dan te bedenken dat de US een Missile Defense System gaat bouwen in Polen of Tsjechië, om Europa tegen de nukes van Iran te beschermen.
www.radio.cz/en/article/79280
Om maar wat te noemen.

Dit is het Starwars project van Reagan; goh wat hebben we gelachen om die stomme amerikanen, toen Reagan het aankondigde
www.cnn.com/SPECIALS/cold.war/episodes...

Slaap lekker.

zomaar een naam | 23-08-06 | 02:24

@koerbagh
lifecatcher is een randdebiel die dit forum onlangs heeft ontdekt en niet de moeite neemt te lezen wat anderen schrijven, hij geilt slechts op z'n eigen geschreeuw, al is dat vaak uitermate dom en kortzichtig.

kareltje22 | 23-08-06 | 02:23

@ import 23-08-06 @ 02:07:
Bedoel je over springstoffen in het WTC, omdat die gebouwen die vliegtuigen WEL konden hebben? Weet je, ik ben 2 keer in het WTC geweest, en ik denk echt niet dat er springstoffen geplaatst zijn.
.
In het kort:
De kerosine heeft zo'n hete brand veroorzaakt dat de steunbalken met verrot anti-brand spul gesmolten zijn. De bovenliggende etages zijn daardoor op de onderliggende etages geploft (geloof dat is ontzettend veel gewicht en dus energie wat er neerkwam). Zo'n klap kon de resterende structuur nooit hebben. De instortende etages werden er steeds meer en kregen steeds meer momentum. Daarom zijn de gebouwen in elkaar gedonderd.
Nogmaals als het bewust opgeblazen is door een geheime organisatie of de overheid, dan is dat toch TE ZIEK voor woorden? Hoe kan iemand of een groep personen dat ooit aan zichzelf goedpraten? Al die mensen om zeep helpen, en voor wat? Geld? Macht?
@ kareltje22 23-08-06 @ 02:07:
Enlighten me kareltje als je denkt dat er meer van weet. Serieus, kom maar op.

RedBullshitter | 23-08-06 | 02:21

stem des volks 23-08-06 @ 02:14
Daarmee wil ik aantonen dat er mensen in alle regeringen en ook in die van de USA zitten die niet en nooit schuwen voor massamoord. Er is geen sprake van scrupules bij dit soort mensen maar de gewone geenstijl lezer komt daar met zijn brein niet omheen. Dit zijn mensen ZONDER geweten.

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:21

Ik heb nog een leuk verband voor de complotdenker... Let je op, Levensvangert?
In 1993 werd er al eens een bomaanslag gepleegd op het WTC door Ramzi Yousef. en.wikipedia.org/wiki/Ramzi_Yousef
In 1995 vond er weer een bomaanslag plaats, in Oklahoma City door Timothy McVeigh... en.wikipedia.org/wiki/Timothy_McVeigh
Let nu op! In beide gevallen ging het om een bom met als basis kunstmest... en beide bommen zaten in een gele truck gehuurd van de firma Ryder!!!!
Nou, je hoeft toch geen geleerde te zijn om te zien dat de CIA achter beide aanslagen zit. Toch, Lifecatcher? Is toch kristalhelder? Keihard bewijs!
(Even buiten beschouwing laten dat kunstmest het makkelijkst beschikbare en legaal verkrijgbare explosieve materiaal is en dat Ryder het grootste en goedkoopste truck-verhuurbedrijf van de VS is natuurlijk.)

koerbagh | 23-08-06 | 02:21

@collapse
heb je dat helemaal zelf bedacht of heeft de pedominee preacher je een handje geholpen?
Oh, ja dat wist ik om een of andere reden.
Geeft niet monafiguur, ooit mag je een tafellaken ipv een servet.

kareltje22 | 23-08-06 | 02:20

@Bonnie lieve lieve Bonnie, ik ga nu even een koude douche nemen en rustig even liggen, heb dat altijd bij jou, maar als wij samen in jouw wijnkeldertje WOIII mogen beleven, zeg ik maar één ding:"Bring it on, bring it on".

Levereter | 23-08-06 | 02:17

@LC
ga jij eens even heel snel dat pukkelige mondje van je spoelen, snotaap. Koerbagh en ik zouden niet geraakt zijn door wat er gebeurd is op 9 september 2001? Denk eens na, misschien is het voor jou wel een spannende film geworden en ben je de raliteit een beetje uit het oog verloren.
De ranzige aannames die je doet, de beschuldigingen aan het adres van de Amerikaanse regering en geheime diensten, zijn wel degelijk een belediging voor de nabestaanden. Als iemand overlijdt in auto-ongeluk, ben jij het type mannetje dat op de begrafenis gaat lopen gillen, dat de overledene beter een andere auto had kunnen kopen. Of dat het de schuld is van de wegbeheerder.
Voor alles is een tijd en plaats jongeman, jouw tijd is bijna op en je plaats heeft gecappitonneerde muren.

CoJoNes | 23-08-06 | 02:17

@koerbagh
met gelul kun je alles bewijzen, dat is waar.
Het vervelende (voor jou dan toch) is dat er niet eens zulke absurde verbanden worden gelegd als jij nu doet voorkomen, alsof je er iets mee kunt winnen, als men jouw absurde veronderstellingen van 02:09 afkeurt hier en nu.
@bonnie
roze schuimpjes?

kareltje22 | 23-08-06 | 02:16

@Bonnie St Claire
Tepels;....... jij hebt er waarschijnlijk gewoon twee, terwijl Jeltje er nog 15 in haar nek heeft zitten

collapse | 23-08-06 | 02:16

@kareltje
speciaal voor jou:

Mijn Ome Jan zei altijd: "Argumenten, daar kennen de intellectuelen d'r vijftig per seconde van verzinnen, dus 't ken nooit wat zijn." Je moest bij ons een vergelijking maken he. Dus als je het ergens over had, dan moest je over iets anders gaan beginnen en zeggen dat het daar ook zo zat, en dan kreeg je daar gelijk. Voorbeeldje geloof ik he? Nou, wij hadden een Tante Toos en een Ome Leo en die hadden een zoontje, Kareltje. Ze gingen scheiden, van wie was Kareltje; van Toos of Leo? Nou, Tante Toos meteen kwaad, die zegt: "Van mij natuurlijk. Ik heb negen maanden met zo'n toeter rondgelopen, en die Leo heb nooit naar Kareltje omgekeken, Kareltje is van mijn." En daar waren we het allemaal mee eens, de hele wandelende tak. Behalve Ome Jan, die lag ALTIJD dwars! Altijd! Hij zei tegen mij toen ik klein was: "Harrie, je mot in 't leven dwars liggen." Ik zeg: "Waarom dan Ome Jan?" Hij zegt: "Ben je lekker moeilijk te begraven." Ja, da's waar he, de grootste etters worden altijd het oudste, daar heb ik gelijk in he. En die was het er niet mee eens. Die zegt: "Volgens mijn is Kareltje juist van Leo." Nou, en Tante Toos werd origineel Haags kwaad zeg, niet te geloven. Dat ging d'r hard aan toe jongen! "Puntmuts, zakkenwasser, stuk schimmel dat je d'r staat...". Afijn, een enorme ruzie was het, en dan kwam de vergelijking. Dan haalde mijn Ome Jan een rijksdaalder uit z'n zak en zei: "Kijk 'es Toos, ik heb hier een knaak. Ken je 't nog volgen? Stel, ik doe die knaak in een sigarettenautomaat en d'r komt een pakkie sigaretten uit, van wie is het pakkie sigaretten, van mijn of van de automaat?"
Is die knaak overal gevallen, jongens?!?! Zo ging het. Dan zei hij: "Leo heb die knaak d'r in gedouwd, Kareltje is van Leo, klaar."

collapse | 23-08-06 | 02:14

LifeCatcher 23-08-06 @ 02:06

Ik begrijp inmiddels van verschillende mensen dat jij verbanden ziet die anderen niet zien en dat dat door jouw intelligentie komt. Maar wat hebben de 150.000 doden uit Heroshima en Nagasaki er nu ineens mee te maken??? En vergeet je niet wat: de doden ten tijde van de kruistochten, de pest, de holocaust, de ijstijd (heeft ook veel levens gekost!!!), het uitmoorden van Indianen, de Russen tijdens Stalin - hoe verhoudt zich dat allemaal tot elkaar???

stem des volks | 23-08-06 | 02:14

@ collapse 23-08-06 @ 02:06

wie iz Jeltje ?!! Wat heeft Jeltje meer dan ik ?

Bonnie St Claire | 23-08-06 | 02:13

@coll
wees blij
anders had niemand enige aandacht aan je geschonken.
ik vrees dat ze je intussen kennen.

kareltje22 | 23-08-06 | 02:11

@ Levereter 23-08-06 @ 02:06

Ik ben al flink aan het inslaan, voor je het weet is WOIII begonnen en dan wordt alles natuurlijk een stuk lastiger .. ik ben vooral gek op witte en roze versnaperingen, witte wijn, rose, dat soort dingen .. of bruisende champagne .. heerlijk

Bonnie St Claire | 23-08-06 | 02:11

@kareltje22 23-08-06 @ 02:03:
Het probleem van complotdenkers is dat ze zelfs in de gelijke schoenmaat van George Bush en Heinrich Himmler het bewijs zien dat de Republikeinse partij eigenlijk een voortzetting van Ahnenerbe is. Dat soort verbanden zijn in kringen van de conpiracy-theoristen doodnormaal en voor hun "wetenschappelijk" bewijs, terwijl er op de wereld 400 miljoen mensen rondlopen met dezelfde schoenmaat als Heinrich Himmler en daar zitten ook veel joden en negers bij die die theorie zouden weerleggen. Maar dan komt de conspiracy theorsit met het verhaal dat Hitler eigelijk een half-jood was en dus het hele nazisme een joods complot.
Je kunt met dat soort gelul alles "bewijzen", maar het slaat nergens op.

koerbagh | 23-08-06 | 02:09

ach ach daar heb je Knaken Kareltje ook weer

collapse | 23-08-06 | 02:09

@cojones
ken je vlunk nog?
was die jonger of ouder dan jij?

kareltje22 | 23-08-06 | 02:09

stem des volks 23-08-06 @ 01:58
Wat er ook gebeurd is, het is ziekmakend, tot zover ben ik het met je eens en een ieder die er niet door geraakt is en maar door kan kronkellen en er grapjes van maakt zoals een cojones en een koerbagh, DAT is de echte ziekte.

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:09

@kareltje en LC
Jongens, jullie zijn nog jong. Geloof me, over tien jaar denken jullie terug aan deze avond en krijgen jullie het schaamrood op de kaken. Neem dat nou maar van mij aan. Er zitten dingen in het drinkwater, die het vermogen om grote verbanden te zien aantasten als je ouder dan 32 bent. Niet zeggen dat je het van mij hebt, hè?

CoJoNes | 23-08-06 | 02:08

@collapse
val jij eens deaud in alle topics in 1 keer?
Kun je vast niet

kareltje22 | 23-08-06 | 02:08

@redBULLSHITTER
dat moet je die idioot GW Bush zelf maar vragen. Ik weet het antwoord wel intussen.

kareltje22 | 23-08-06 | 02:07

RedBullshitter @ 02:03 heb je al over de springstoffen gelezen?

import | 23-08-06 | 02:07

@Bonnie St Claire
Ben jij het Jeltje?

collapse | 23-08-06 | 02:06

Levereter 23-08-06 @ 01:57
Ik zwerf al 6 jaar rond op het net en dus lid van verschillende fora. Van het een komt het ander... en je wordt uitgenodigd om lid te worden. Als dit interessant is blijf je... niet, ga je weer weg.

Kan je zeggen dat dit heel interessant is. Wat is de mening van mensen in andere landen en velerlei allooi.

Assemargalismagalles | 23-08-06 | 02:06

CoJoNes 23-08-06 @ 01:59
Ow? Beledigen hoe?
Zijn de overledenen dan opeens met de functie van martelaars opgezadeld??
Als je no hetzelfde zou vinden van de 150.000 doden van Heroshima en Nagasaki... sja...

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:06

@stem des volks
lifewcatcher is wel degelijk gewoon een hufter die zo gauw hij het even niet meer weet (wat naar GS maatstaven vrij snel is) naar verdachtmakingen en schelden grijpt. Een soort preacher dus.

kareltje22 | 23-08-06 | 02:06

@ @ collapse 23-08-06 @ 01:57

Hmmmm .. volgens mij ben je een ontzettend lekker kereltje, heb jij geen zin om mijn wijnkelder eens te komen inspecteren, wat te proeven vooraf ??

Bonnie St Claire | 23-08-06 | 02:05

Wie leest in godsnaam comments van meer dan 10 regels?

collapse | 23-08-06 | 02:04

koerbagh 23-08-06 @ 01:58
dat soort dwaas gekronkel is JUIST aarom ik vind dat jij niks in je mars hebt....

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:04

I dreamded I dream

collapse | 23-08-06 | 02:03

@koerbagh
heel juist, ware het niet dat er daadwerkelijk mensen zijn die zo intelligent zijn dat ze meer verbanden kunnen leggen tussen allerlei zaken dan anderen.
Goed oefenen zou ik zeggen, maar daar kom jij er niet mee besef ik.

kareltje22 | 23-08-06 | 02:03

OK wat is er nu aan de hand hier? Er zijn reaguurders die het met complot-theorieën eens zijn, en anderen bestrijden het juist.
.
Maar goed, even serieus. Ik denk dat er niet een duidelijk complot zit achter 9/11. Zoals iemand al eerder zei, zijn er wel veel bedrijven en personen beter geworden van 9/11, waaronder Bush (hij is hierdoor herkozen). Misschien is 9/11 aangedikt, want die aanslag op het Pentagon is wellicht dubieus te noemen.
.
Maar ik kan me niet voorstellen dat er een duivels complot achter zit. Ik bedoel, hoe ziek moet je zijn om je eigen volk op een gruwelijke manier te vermoorden om je eigen geheime agenda er doorheen te duwen? Ja ik heb docu's van Alex Jones (InfoWars) gezien, ja ik heb gehoord van en gelezen over Skull & Bones en de Illuminati. Maar ik denk simpelweg niet dat er personen / bedrijven zo gewetenloos zijn dat ze zoiets als 9/11 hebben opgezet. En ik weet ook wel dat er rare mensen / bedrijven zijn. Maar zo ziek? Nee. De terroristen zijn verantwoordelijk.
En als Bush en de zijnen dat zouden hebben gedaan, dan zou dat vroeg of laat gaan knagen aan hem en de zijnen. Ik kan me niet anders voorstellen. En zo'n complot komt een keer boven water; er is altijd wel iemand die gewetensvroeging krijgt.
.
Ik sta open voor andere meningen. Ben wel in voor een discussie. Kom maarrr!

RedBullshitter | 23-08-06 | 02:03

kent moet natuurlijk kan zijn

LifeCatcher | 23-08-06 | 02:01

*was even bij Canvas in slaap gevallen* waar ging het ook alweer over?

import | 23-08-06 | 02:01

@LifeCatcher 23-08-06 @ 01:58:
Wat is er te weerleggen? Wat moet ik weerleggen? Jij beweert iets, jij hebt de bewijslast en dat gaat je vrij beroerd af.

koerbagh | 23-08-06 | 02:00

@cojones
wie?
oh die fiction schrijvert
weet ik, niet alle theorieën geloof ik, ik kies die uit die een solide basis hebben van feiten die tegen de officiële versie ingaan. Zoals het ontkennen van Beatrut dat ze de Bilderbergconferenties bezorgd. Zo lang geen enkel kamerlid daar ooit vragen over durft te gaan stellen, is de politiek niet te vertrouwen. Die bitch vertelt Jan-Pudding Broodzakje elke wat wat er moet gebeuren onder het mom van dat hij haar inlicht over de stand van zaken. Jaja.
Juist door dit soort dingen raak ik er steeds meer van overtuigd dat het beter en zeker ook goedkoper is om slechts onze "vertegenwoordigers" 24/7 per camera en microfoon te volgen, dat zijn nu eenmaal de consequenties van een "openbare" functie en niet langer de bevolking op de meest absurde plaatsen.
Wat zij doen en laten heeft een veel grotere impact helaas en kan gezien de vroegere resultaten duidelijk niet aan hen zelf overgelaten worden, zonder dat ze het idee hebben dat de kiezer in hun nek zit en dat ze dus moeten doen wat ze beloofd hebben. Dikke pech voor die hufters. Wat zal Den Haag leeglopen zeg.
Laten we de familie Oranje-Nassau in staat van beschuldiging stellen wegens het stelselmatig beroven van de bevolking en hun bezittingen, banktegoeden en vooral aandelen onmiddelijk confisceren, evenals die van notoire (kandidaat-)zakkenvullers zoals daar zijn ene Kleisterlee, de directeuren van Akzo, Unilever, Shell, Albert Heijn, de aandeelhouders van de Amrobank, john de mol persoonlijk, maar de rest van zijn familie ook (de brandstedertjes en de krabés ook, al die vuile over het paard getilde kermisklanten).

kareltje22 | 23-08-06 | 02:00

@LifeCatcher 23-08-06 @ 01:54
Het feit dat jij even al kotsend en spuitpoepend duizenden nabestaanden beledigt en schoffeert is inderdaad van een heel andere categorie. Jij bent echt ziek in je hoofd, doe er wat aan.

CoJoNes | 23-08-06 | 01:59

@LifeCatcher

Je lijkt mij redelijk intelligent en ook geen klootzak, maar toch - misschien is het advies van CoJoNes niet eens zo'n slecht idee.

Dude, zoek hulp. Dit is een welgemeend advies. Jij hebt echt alle symptomen van schizofrene paranoia.
CoJoNes 23-08-06 @ 01:39

Mmh.

stem des volks | 23-08-06 | 01:58

@CoJoNes 23-08-06 @ 01:43:
Je moet weerleggen dat de Tsunami van kerstavond 2004 niet is veroorzaakt door een geheime ondergrondse kernproef van de VS. En kom niet aan met plaattectoniek, want als dat zo was dan gebeurden dat soort tsunami's toch veeeeeel vaker?

koerbagh | 23-08-06 | 01:58

koerbagh 23-08-06 @ 01:53
Ik speur een boel jaloerzie bij jou... jij kent precieze problemen benoemen maar die zijn dan gerelateerd aan een belediging er achteraan. Maar weerleggen doe je ook niks.

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:58

@ Levereter 23-08-06 @ 01:49

Het was zo'n drukke tijd toen, je bent me waarschijnlijk helemaal niet opgevalen .. en je had kunnen weten dat het allemaal niet veel voorstelde want daarna kwam mijn single 'Ik Ben Heel Gelukkig Zonder Jou' uit

Bonnie St Claire | 23-08-06 | 01:57

OT]
ik zit net Netwerk te kijken en ga Wilders stemmen denk; hij heeft wel een lekkere griet erbij gehaald.
Het partijprogramma (waar ik het mee oneens ben) intersseert me geen Reet. Ik ben een beetje uitgekeken op de Zeekoeien als Sharon Dijksma en Jeltje wrattenzwijn (check die nek) van Nieuwenhuizen.;

Ik ga voor de lekker wijven deze keer.

collapse | 23-08-06 | 01:57

@Assemargalismagalles 23-08-06 @ 01:54: "Hoe werkt dat nou, zo'n Global Forum"?

Levereter | 23-08-06 | 01:57

@koerbagh 23-08-06 @ 01:53

Let maar eens op: Veel van die conspiracy types spelen ook MMORPGs zoals WoW en zo. fantasy en role playing zijn erg in, in die scene.

CoJoNes | 23-08-06 | 01:57

Net afgekeken.
Wat een ONGELOOFLIJK slecht programma. Het enige wat die belg deed is op de persoon afgaan, modder gooien en zwart maken van de auteurs van de complotboeken.
Hij heeft GEEN ENKEL feit geprobeerd onderuit te halen.
En iedere zin die hij uitsprak bevatte een waardeoordeel.

bwahaha | 23-08-06 | 01:56

Keurige, evenwichtige reportage. Goed becommentarieerd. Haalt genadeloos de samenzweringstheorie onderuit.
Het Belgische publieke net is prima. Kijk ook eens op een. Wat daarop heel leuk is (o.k. kom maar...) is FC De Kampioenen, in juli en augustus wordt elke dag behalve zondag deze Belgische successerie herhaald. 't Is even wennen voor de Nederlander, die het graag wat sneller en minder plat ziet, mag ik aannemen, maar niettemin aan te raden.
En dat vliegtuig? Welk vliegtuig?

QZNYWRLD | 23-08-06 | 01:55

Ok, ik heb net naar deel 2 van Canvas gekeken. Schokkend ook weer tov gisteren. Maar nu de ander kant op... dit maal geldelijk gewin! Volksmenners die de Fransen en Duitsers in hun ban hebben, juist om het anti-amerikanisme wat nu heerst.
Nu ben ik geen liefhebber van The Bush Administration , maar zeker niet anti-amerikaans.
Ik ben lid van een global forum die onder andere deze zaken al jaren bespreken. De Fransen in deze zijn al jaren bezig (wij zijn beter dan ieder ander) met hun kritiek naar die Amerikanen. De Duitsers zijn wat minder in hun uitlatingen net als de Nederlandse en Engelse members.
Maar ook Amerikanen hebben dat....(wij zijn de besten) en daar ligt ook meteen het probleem. De publieke opinie in de States is ook al aan het twijfelen.

Voor of tegen laat ik in het midden... maar niemand kan ontkennen dat bepaalde feiten moeilijk weerlegbaar zijn... of bewijsbaar zijn!

Ikzelf blijf van mening dat de hoofdschuldige The Bush Administration zelf is omtrend al deze verhalen/vragen. Te geheimzinnig, niet open en geen goed antwoord/verhaal voor deze vragen. Zeggen de Amerikaanse leden zelf.

PS. Even off topic... maar Fransen weten het allemaal toch zo goed? Waarom (als grootmacht als zij zeggen) sturen ze dan MAAR 200 soldaten naar Libanon? Wat een grootmacht!! Grote bek, maar als het er op aan komt...

Assemargalismagalles | 23-08-06 | 01:54

CoJoNes 23-08-06 @ 01:52
Scheldende, beledigende mensen bedien ik niet!

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:54

@LifeCatcher 23-08-06 @ 01:38:
Dat is precies het probleem met alle complotdenkers... Ze knopen allerlei ongerelateerde gebeurtenissen en feiten aan elkar met verbanden die er niet zijn, maar waarvoor ze "sterke" aanwijzingen hebben. Of het niet Kabbala is of symboliek, historische data of genealogieën als het past binnen de complottheorie is het "bewijs" en alles wat niet past dat wordt handig buiten beschouwing gelaten. Dat heeft een naam: pseudo-wetenschap. Het is een soort magisch denken dat bij kleuters gemeengoed is, en bij sommige lieden dus voortwoekert tot in de volwassenheid.

koerbagh | 23-08-06 | 01:53

@kareltje22 23-08-06 @ 01:45: Het begrip echte liefde, warme liefde gaat jouw begrip kennelijk teboven :)

Levereter | 23-08-06 | 01:53

@LifeCatcher 23-08-06 @ 01:49
precies, omdat je dat niet durft lafbekje. Kom eens door dan met zo'n waterdichte claim van je. Eentje maar.

CoJoNes | 23-08-06 | 01:52

stem des volks 23-08-06 @ 01:46
Het is juist de ongelovelijkheid die het ongelovelijk maakt en zwaar te verteren.

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:51

@Bonnie: Na je Mega Monster Hit "Dokter Bernard" heb ik jarenlang Ron Brandsteder willen vermoorden (hete olie, 4endelen, verbranden) noem maar op, een intensieve therapie heeft toen geholpen, maar wat moest je in Godsnaam met Ron?
Ik was er ook nog.

Levereter | 23-08-06 | 01:49

CoJoNes 23-08-06 @ 01:39
Daar ga ik niet eens op antwoorden.

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:49

import 23-08-06 @ 01:38
Jep, die heeft ook goed gegrven, hij heeft zijn recht om documenten in te zien bij The Public Records Act als burger goed uitgewrongen.

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:47

@ LifeCatcher 23-08-06 @ 01:41

Ik weet niet of je alles echt meent. En als je het meent, ben je in mijn ogen stapelgek - maar ja, dat is ook maar N = 1. Maar goed op internet zoeken kun je wel. Chapeau.

stem des volks | 23-08-06 | 01:46

-weggejorist-

kareltje22 | 23-08-06 | 01:45

@kareltje
Niet alles wat Dan Brown schrijft is waar hoor...

CoJoNes | 23-08-06 | 01:45

@ Levereter 23-08-06 @ 01:38

Ik moet toegeven dat het een hele aparte wijnkelder is geworden zo door de jaren heen .. hij wordt vee gebruikt natuurlijk!

Bonnie St Claire | 23-08-06 | 01:45

kareltje22 23-08-06 @ 01:37
Kijk, Kijk, alsjeblieft. Als jij dit zelf al weet, vraag ik me toc af waarom niet meer mensen vaardig zijn om de puntjes op de I te zetten...

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:44

@LifeCatcher 23-08-06 @ 01:41
Wat moet ik in godsnaam weerleggen dan? Vertel me dat dan eens. Ik zal alles weerleggen.

CoJoNes | 23-08-06 | 01:43

CoJoNes 23-08-06 @ 01:36
Weerleggen doe je het niet dus.

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:41

koerbagh 23-08-06 @ 01:36
Ik zag alleen de gaap, welterusten..

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:40

@LifeCatcher 23-08-06 @ 01:36
Dude, zoek hulp. Dit is een welgemeend advies. Jij hebt echt alle symptomen van schizofrene paranoia. Vraag maar aan je poes, die zal het bevestigen.

CoJoNes | 23-08-06 | 01:39

@Bonnie: Godohgodohgod, de hemel op aarde, zou niets liever willen, de sappen vloeien nu al rijkelijk, jouw wijnkeldertje is mijn Heilige Graal.

Levereter | 23-08-06 | 01:38

Bonnie St Claire 23-08-06 @ 01:33
het is allemaal bijbels en talmudisch . dat is het hele eier-eten!
JKe kan het alleen zien en aan elkaar knopen als je het zelf gelezen en bestudeert hebt.

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:38

@ koerbagh

Szja, dat vind ik nou ook, wat is er mis met een beetje drinken om de exclusiviteit hoog te houden, kijk naar mijn successen .. hipz .. meerdere wereldhits, en toen was ik al aan de drank !

Bonnie St Claire | 23-08-06 | 01:38

@life
Bush is een achterneef van Elisabeth II
De (zelfs Amerikaanse pelgrimsafstammelingen waren leden van de hoge adel in Europa) adel verdeelt de macht onder zichzelf en trouwt daarom ook onder elkaar, al eeuwen.
De familie Bush is echter een verhaal apart.
Zij hebben een eed gezworen aanj een sekte die haar hoofdkwartier heeft op de campus nvan Yale University, de Skull & Bones.
Dit is een sekte die zijn oorsprong vindt in het Beieren van het einde van de 18e eeuw. Op 1 mei vieren de socialisten de dag van de arbeid denken ze, maar in werkelijkheid herdenken ze de dag dat Adam Weishaupt de Illuminati oprichtte.
Wie zegt u?
De Illuminati, een zelfbenoemde elitegroep die denkt de wereld binnmen de kortst mogelijke tijd onder één wereldregering te krijgen, en wel die van hen zelf.
Dat men daar niets van in de geschiedenisboeken leest is op zich heel logisch.
Men wil bijvoorbeeld niet dat leerlingen van een middelbare school gaan nadenken over wat het effect op Great Weenie Bush zou zijn geweest op de wereled als mijn al tijden lang geweten had dat juist diens opa in grote mate verantwoordelijk is voor de 2e wereldoorlog.
Dat zou wat zijn zeg.
Zucht
Vroeger was alles beter, vooral voor regeringen. Toen werden generaties nauwelijks ouder dan 2 generaties, nu zijn het er soms wel 4 en met alle foto's, videobeelden en een (ik bestrijd dat zelf) intelligentere bevolking van dien.
De elite heeft óf te laat door dat ze naief bezig zijn, óf ze denken dat ze al zover zijn met hun 1984-wetten dat we hen nu nog weinig meer in de weg kunnen leggen.

kareltje22 | 23-08-06 | 01:37

import 23-08-06 @ 01:33
Nope, maar google is zeker net mijn voorkeur voor zoeken op het net. Google is zo gecontroleerd als maar kan. Om een baan als member of the board te krijgen moet je de hoogste security clearing van de cia hebben!

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:36

Een geheim genootschap, met groepsfoto's en een volledige ledenlijst op internet. WOW. Zelfs de vrijmetselaars zijn voorzichtiger met hun administratie. Goed speurwerk LifeCatcher.

CoJoNes | 23-08-06 | 01:36

@LifeCatcher 23-08-06 @ 01:24:
Mag een president van de VS in zijn studententijd niet bij een gezelligheidsvereniging hebben gezeten? Een club waar ze een beetje drinken en om de exclusiviteit hoog te houden wat geheimzinnige ritueeltjes doen? Daar moet natuuuuuurlijk meteen een wereldcomplot achterzitten! Teruggaand tot aan de tempeliers en de ark des verbonds natuurlijk... *gaaap*

koerbagh | 23-08-06 | 01:36

@ Levereter 23-08-06 @ 01:28

wat leuk om je weer tegen te komen !! het lijkt me erg leuk om met jou eens een diepe inspectie te doen in m'n wijnkelder

Bonnie St Claire | 23-08-06 | 01:36

Jezus, wat een riooljournalistiek... Echt helemaal geen tegenargumenten of tegenbewijzen. Alleen maar moddergooien en zwart maken van iedereen die meewerkt.

bwahaha | 23-08-06 | 01:34

@Bonnie, heb nog steeds een chablis en een Stollie.
Wat dacht je?

Levereter | 23-08-06 | 01:34

HY78 23-08-06 @ 01:31
Slaapse. Ik ben blij dat mijn koppie niet in staat is tot zo een braaksel van onzin :)

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:34

@ LifeCatcher 23-08-06 @ 01:27

Pcies!! Misschien moet eens onderzocht worden hoe vaak Bush eigenlijk een kleuterschool heeft bezocht tot nu toe, het zou me niets verbazen als dat getal dicht bij de 1 blijft hangen ... wel een perfcte lokatie om zulk schokkend nieuws te horen en een eerste reactie te geven .. het heeft bijna iets Bijbels, de wakende herder bij z'n schaapjes

Bonnie St Claire | 23-08-06 | 01:33

LifeCatcher @ 01:24 werk jij soms voor de CIA ofseau?

import | 23-08-06 | 01:33

Die belg praat wel snel en raar. Maar de feiten van die Fransoos onderuit halen doet ie echt niet... De foto's moeten van binnen worden genomen ipv van buiten... Maar foto's van binnen laat ie dan niet zien...

bwahaha | 23-08-06 | 01:31

@LifeCatcher 23-08-06 @ 01:24
Bij een geheim genootschap is het van belang om in te zien wie er NIET op een lijst of een foto staat.
Zo mis ik Catweazle vooralsnog. En dat is dus het bewijs dat het instorten van het WTC geen joods complot is. Immers, de pad van Catweazle heet Touchwood, en zoals u weet raakt iemand uit de joodse cultuur bij het binnengaan van een kamer geen hout aan, maar een mesoesa.
Hmmmm, weg met die colafles, welterusten een ieder.

HY78 | 23-08-06 | 01:31

Bonnie St Claire@ 01:24 zelfde reactie als wanneer ie om z'n voorkennis gevraagd werd in Martial Law

import | 23-08-06 | 01:30

Ha, ik zet net mn tv aan, en het begint inderdaad (herhaling)
Ze zijn wel héél kritisch op de criticus.

bwahaha | 23-08-06 | 01:30

import 23-08-06 @ 01:27
Sja, en jou paspoort is eigenlijk van de cornflakes van vanmorgen.....

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:30

import 23-08-06 @ 01:26
En zijn 4 voorvaders zeker. kijk die foto nog eens goed, er is er maar 1tje met zo een apenkop.

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:28

@Bonnie St Claire 23-08-06 @ 01:24:Daar ben je weer!! klein lekker pijpertje, alleen al jouw naam doet mijn levenssappen overvloedig stromen, en waar is nou jouw wijnkeldertje?

Levereter | 23-08-06 | 01:28

En iedereen kan wel G.W. Bush op zo'n lijst zetten

import | 23-08-06 | 01:27

Bonnie St Claire 23-08-06 @ 01:24
En dat is het juist, wat is er nou mooier dan voor je an voor je hele natie als zorgzaam voor de kinders over te komen terwijl er zoiets gewelddadigs gebeurt !!! Lekker onschuldig tussen de lammeren schuilen!

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:27

LifeCatcher@ 01:23 Dat is net zoiets als Jan de Vries

import | 23-08-06 | 01:26

@Ed cetera
niet het failliete Amerika, slechts de toplaag daarvan, de echte topbankiers die ook de (particuliere Federal Reserve en dus de) Amerikaanse bank in handen hebben, de wapenindustriegiganten, de logistieke dienstenleveraar voor het leger (Carlyle), de wederopbouwgiganten (Halliburton, ook al Al-Iburton genoemd in the US of A), oliemaatschappijen als Exxon (double cross van de adelijke familie Lorraine), Texaco en Chevron.
Het failliete Amerika wordt slechts steeds meer failliet, al wil zelfs jane doe dat nog niet inzien.
Idiote Bush-stemmers.

kareltje22 | 23-08-06 | 01:24

Zjeg jongens, ik heb er een echte party van gemaakt vanavond .. hipz .. de vijfde fles champagne is al aangebroken .. en soms heb ik dan een briljante ingeving .. ik zag opeens als in een rare flashback bush weer in die kleuterschool, toen 'ie te horen kreeg wat er was gebeurd en eigenlijk niets deed .. hij bleef als een robot voorlezen, zei niets .. deed niets .. vele minuten lang ... was dat misschien uit schaamte ?

Bonnie St Claire | 23-08-06 | 01:24

Bush George Herbert Walker 1948
Bush George Walker 1968
Bush James S. 1922
Bush Jonathan J. 1953
Bush Prescott Sheldon
Ze staan er alle 5 !

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:23

Dr. Faustus @ 01:17 , een geschenk uit de hemel, leuke woordspeling, je hebt gezond verstand, ben benieuwd naar je kansberekeningen?

import | 23-08-06 | 01:23

kareltje22 23-08-06 @ 01:16
Hoe het hier werkt?
Werkte maar iets hier.......
het enigste wat een beetje werkt is de script waarop de site gebaseerd is.

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:22

LifeCatcher @ 01:13 Bush staat er niet bij.

import | 23-08-06 | 01:18

Note to self @ 01:13:
(die gebakken lucht) - delete 2e maal waarschijnlijk...

koerbagh | 23-08-06 | 01:18

kareltje22 23-08-06 @ 01:11
doodswensen zijn ook kompleet onintelligent..

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:17

Voor Bush, de CIA en de wapenindustrie was 9-11 een geschenk uit de hemel, dat valt door niemand te ontkennen. Enkele hoge Amerikaanse functionarissen en handelaren hadden voorkennis, dat heeft nog niemand kunnen weerleggen. Bin Laden was in de jaren '80 een CIA-agent, ook dat is een feit. Bij alle aanslagen zijn er wetenschappelijk onverklaarbare gebeurtenissen waargenomen. Ik heb als burger natuurlijk geen bewijzen, maar zoveel toevalligheden druisen in tegen de kansberekening en het gezonde verstand.

Dr. Faustus | 23-08-06 | 01:17

kareltje22 23-08-06 @ 01:12
Waarom alex Johnes als je het zelf kan uitvinden?

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:16

@life 01:13
daar gaat het al lang niet meer om
Het gaat er om dat jij hier binnenkomt als een olifant in een porselijnkast, zich van niks en niemand iets aantrekt en na 4 weken nog steeds niet door hebt, hoe het hier werkt, stuk gebrek aan intellect.

kareltje22 | 23-08-06 | 01:16

www.911myths.com spreekt voor zichzelf lijkt me

jantjepietje | 23-08-06 | 01:15

Dus de regering Bush greep niet in, terwijl ze het wisten. De regering Blair greep wel in, terwijl er niets aan de hand was, de Spaanse regering speelt het spelletje mee en Bin Laden bestaat niet. De Taliban zijn eigenlijk mensenrechtenactivisten, het failliete Amerika drijft op de inkomsten uit de oorlogsindustrie terwijl de economie vreemd genoeg juist achteruit gaat sindsdien vanwege de oorlog, de overstroming van New Orleans was bewuste actie van de FBI en Theo van Gogh heeft zelfmoord gepleegd.

Ed Cetera | 23-08-06 | 01:14

kareltje22 23-08-06 @ 01:07
beledigen is voor de dommen...

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:14

LC, het wordt herfst die paddestoeltjes komen wel. En leiders heb ik niet.

import | 23-08-06 | 01:13

@LifeCatcher 23-08-06 @ 01:02:
Ik kan prima lezen, het staat gewoon nergens. En jij kan het ook niet aantonen.
Je interpreteert maar wat, maar het het wordt nergens beweerd en onderbouwd in dat pdf-je. Er wordt nergens een onderscheid gemaakt naar oorzaken, dus die hele eerdere bewering van je is gebakken lucht... en aangezien het behoorlijk stinkt komt het waarschijnlijk die gebakken lucht waarschijnlijk uit je anus. Of je praat gewoon poep. Dat kan ook nog.

koerbagh | 23-08-06 | 01:13

@leveretert
zoek op alex jones 2006 terrorstorm

kareltje22 | 23-08-06 | 01:12

Known Members of Bohemian Grove

Both George Bushes
Ronald Reagan
Henry Kissinger
Casper Weinberger
Dick Cheney
Malcom Forbes
Stephen Bechtel (Bechtel Corp.)
James Baker
David Rockefeller
Tom Johnson (President of CNN and former publisher of LA Times.
William Randolph Hearst Jr.
Jack Howard
Charles Scripps (Of the Scripps-Howard Newspaper publishers)
Walter Cronkite (On the CBS board of management)

"The ceremony... involves the burning of an effigy named Dull Care, who symbolizes the burdens and responsibilities these harried Bohemians now wish to shed temporarily. More than 100 Bohemians take part in the ceremony as priests, acolytes, torch bearers, brazier bearers, boatmen, and woodland voices, but despite many flowery speeches, they can't get the fire started. . . the perplexed Bohemians must turn to the mighty Owl for advice: "O thou, great symbol of all mortal wisdom, Owl of Bohemia, we do beseech thee, grant us thy counsel," intones the High Priest. An aura of light creates a glow around the Owl's head, and then the big bird reveals its wisdom. The High Priest must light the pyre with the flame from the Lamp of Fellowship, located conveniently enough on the "Altar of Bohemia" at the base of the Shrine . . . -William Domhoff, The Progressive, January 1981 “Bohemian Bigwigs Perpetuate Canaanite Cult”

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:12

@deathspreader 01:09
met al jouw arrogante gezeik de laatste weken hoop ik toch dat jij er binnenkort een terug mag proberen te koppen.

kareltje22 | 23-08-06 | 01:11

@Kareltje: bedankt, wist dit niet. ook interressant voor anderen.
www.ussliberty.org/

Levereter | 23-08-06 | 01:11

Dat daar nou weer een maçonieke gravure getoond mot worden.....

bottehond | 23-08-06 | 01:09

import 23-08-06 @ 01:02
Mij hoef je zeer zeker niet te geloven hoor. Ik zie ook het liefste dat iedereen zijn ding doet en zolang de paddestoelenwolkjes niet rechts en links opduiken gewoon lekker de volgende adem neemt.

Laat de religie maar over aan de religieuzen zeg ik dan maar. Maar niet zeuren als je leiders ook zo er over denken.

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:09

@koerbagh
vlunk is al lang niet meer, vraag joris maar
ik kan het weten
en ja lifecatcher is een hysterisch zielig aftreksel van wat dan ook

kareltje22 | 23-08-06 | 01:07

@leveretert
bush moest nu eenmaal ff blijven zitten om niet nu al het gezeik te krijgen dat hij eigenlijk buiten z'n potje piest.
Het Midden-Oosten moet nu toch eindelijk eens ingericht worden volgens het plan dat de VS al klaar had liggen vóór de aanval op het vlagschip de USS Liberty door Israëlische vliegtuigen en zelfs enkele schepen in 1967, waarbij in de buurt gelegen vliegdekschepen niet mochten helpen (te hulp geschoten jagers werden teruggeroepen door toenmalig president Johnson zelf, al snapten zijn eigen generaals daar niks van). Men had de schuld aan Egypte willen geven, maar de USS Liberty overleefde het en kone gedocked worden.

kareltje22 | 23-08-06 | 01:05

*stopt met denken en gaat straks nog eens verder met zijn war against terror en de niet klantvriendejke houdingan het nrc met stemmen op pols (of moet ik lid worden bij ze om mee te tellen ,dan stap ik nu Nog in het vegtuig en ram er mee het redactie kantoor in)* ^pakt zijn pc weer in met alminium folie -voor het geval alians ,büch of aivd gaan kijken -^

00000111000111001111 | 23-08-06 | 01:05

@LifeCatcher 23-08-06 @ 00:56: Je komt nu wel erg in Harry Potter regionen hoor.

Levereter | 23-08-06 | 01:04

LifeCatcher 23-08-06 @ 00:56
Je herhaalt de theorie die al een paar weken op internet staat, dat Iran een bom op Israel zou gooien om zo de gloed boven het MO te zien. Je heb het alleen omgedraaid en beschuldigd nu Amerika voor hetzelfde. Weinig origineel Life.....

Flirting With Suicid | 23-08-06 | 01:04

skull and bones klinkt zo ongeveer als guns 'n roses..

import | 23-08-06 | 01:03

LifeCatcher 23-08-06 @ 00:56 door dat soort bull maak je jezelf en je complotparanoia wel erg ongeloofwaardig

import | 23-08-06 | 01:02

koerbagh 23-08-06 @ 00:58
of jij kan niet lezen, of je bent gewoon peopje eigenwijs. ik ga voor het laatste.

LifeCatcher | 23-08-06 | 01:02

Levereter 23-08-06 @ 00:51
daar kan je gelijk in hebben, maar dat maakt iks uit, zolang hij zen mondje maar houd en de rest van de bohamian club ook, krijgen ze machtige posities.

LifeCatcher | 23-08-06 | 00:59

@LifeCatcher 23-08-06 @ 00:47:
Tsja, maar dat rapportje van subsidiespons RVZ zegt niets over de hoeveelheid levertransplanties per jaar waarbij de oorzaak eenduidig alcohol(ge)(mis)bruik is en de hoeveelheid transplantaties waarbij een eenduidige andere oorzaak is aan te wijzen. Kortom, het zegt geen reet. Dus wat jij eerder uitblaatte is ook speculatieve kul die je verder niet kan onderbouwen. Maar daar ben je al een paar dagen druk doende mee, dus dat is verder geen verrassing.

koerbagh | 23-08-06 | 00:58

@OhJee: Persoonlijk denk ik aan OBB met z'n ragfijne manipulaties.

Levereter | 23-08-06 | 00:57

Deel van een rite waar bush en zijn skull and bones fraterniteit aan meedoen:
The Owl is in His leafy temple
Let all within the grove be reverent before Him.
Lift up your heads oh ye trees
And be lifted up ye everlasting spires
For behold here is bohemia's shrine
And holy are the pillars of this house.

Weaving spiders come not here!

(Dat gaat over koning David die beschermd werd door een spin toen hij van de zelfde duivel die ze in de bohemian grove aanbidden schuilde.)

Hail, Bohemians!

Amerika word gebruikt om de anti-christ naar de aarde te roepen zodat de Joodse massiah komt. dat is het doel van Amerika met zijn vunzigheid!

Deze mensen hebben de macht en laten bij die zelfde rite de zorg om hun medemens achter door de "dull care" te verbranden. De verveling van de zorgzaamheid dus die o zo christelijk is.

De meeste religieuze joden bestempellen dit asl komplete waanzin kan ik je vertellen, en ik ben daar één van.

LifeCatcher | 23-08-06 | 00:56

Wie heeft er nu eigenlijk het meeste geprofiteerd van 9/11? OBL of GWB?

OhJee | 23-08-06 | 00:53

@@LifeCatcher: Maar Bush heeft echt geen benul wat een Moloch is, denkt waarschijnlijk aan een klein harig hondje ofzeau.

Levereter | 23-08-06 | 00:51

@LifeCatcher 23-08-06 @ 00:42: Eigenlijk wel jah.

Levereter | 23-08-06 | 00:49

koerbagh 23-08-06 @ 00:44
geeft weer aan dat je de link niet hebt doorgenomen die ik je gaf, en dat was dus ook de laatste. ik zei nog zo.. ik geef je nog één kansje...

LifeCatcher | 23-08-06 | 00:47

@00000111000111001111 23-08-06 @ 00:38 Och Halliburton heeft ook warme contacten met "the Sheiks of Araby", wat er op dat niveau gebeurt daar kunnen wij kleine mensjes alleen maar naar gissen (wat we hier dus ook doen).

Levereter | 23-08-06 | 00:46

import 23-08-06 @ 00:44
Dat maakt niet zoveel uit. Het gaat om de kracht van het explosief en de vorm.

Flirting With Suicid | 23-08-06 | 00:45

@kareltje22 23-08-06 @ 00:33:
Ik ken de heer vlunk slechts van zijn theorietjes die hij op GS heeft gepost. Uiterst vermakelijk. Lifecatcher kan nog niet in zijn schaduw staan, maar hij is hard op weg.

koerbagh | 23-08-06 | 00:44

kareltje22 23-08-06 @ 00:40 waarodenk je dat ik over onze vriebd begon die de rëichtag in de fik heeft gezet...

00000111000111001111 | 23-08-06 | 00:44

Koper is zachter dan staal

import | 23-08-06 | 00:44

import 23-08-06 @ 00:40
Je heb verschillende soorten linten. Aan de binnenkant van de linten voor staal zit een soort van koper driehoekje wat door het staal heen snijd. Is een leuke theorie maar bij elke ontploffing hoort vuur, er is op de beelden alleen geen vuur te zien.

Flirting With Suicid | 23-08-06 | 00:43

Levereter 23-08-06 @ 00:40
je zegt in andere woorden hetzelfde..

LifeCatcher | 23-08-06 | 00:42

@CoJoNes 23-08-06 @ 00:34
Ook goed :o)

et voilà | 23-08-06 | 00:41

mensen die in verband met 9/11 nog steeds spreken over theorieën zijn dom. Mensen die zich zelfs van die "theorieën" niet bewust zijn, zijn nog dommer.
Toch gaat het er om zelfs die uitermate domme onderlaag te bereiken.
Ik wed dat dat in Nederland sneller moet kunnen dan in de VS, maar misschien schat ik mijn mede-"Neder"landers volkomen onterecht veel te hoog in.
Het enige wat men van WO-II geleerd heeft hier is volgens mij dat Duitsers je fiets niet teruggeven. Dat Bush dezelfde technieken gebruikt als Hitler is "toevallig" net even niet blijven hangen "If you're not with us, you're with the terrorists".

kareltje22 | 23-08-06 | 00:40

Maar hoe kan een lint nou ongezien geplaatst worden en door een betonnen pijler branden? En waren het geen stalen pijlers?

import | 23-08-06 | 00:40

@LifeCatcher: Klets, Bush is gewoon een niet al te slimme marionet die het Cabal zwaar heeft teleurgesteld, men is al naarstig op zoek naar een vervanger, Democraat of Republikein is irrelevant.

Levereter | 23-08-06 | 00:40

Bush is net als vele anderen voor hem een speeltje van de lobbyïsten.

LifeCatcher | 23-08-06 | 00:38

Levereter 23-08-06 @ 00:28 Dat is het! maar waarom dan die vliegtuigen? toch een "ongeluk" omdat ze sloopverguning niet rond kregen?*zie post 00000111000111001111 22-08-06 @ 21:04

00000111000111001111 | 23-08-06 | 00:38

@mport 23-08-06 @ 00:36
Al lang man, al lang. Tilburgse Kenny is m'n mattie.

CoJoNes | 23-08-06 | 00:37

vander F 23-08-06 @ 00:32
Bush is geen zionist. Hij is een moloch aanbidder. Dezelfde duivel die bang was voor de spin die koning David schuilde achter zijn web. Bush zijn bintenis met Israël is puur zakelijk en politiek.

LifeCatcher | 23-08-06 | 00:36

CoJoNes dit wist jij zeker al? Kenny013@ 00:32

import | 23-08-06 | 00:36

@et voilà 23-08-06 @ 00:31
beter nog: Ils y habitent cinq mille..

CoJoNes | 23-08-06 | 00:34

@koerbagh
ff zonder gein... ken jij vlunk persoonlijk of heb je hem alleen hier gesproken?

kareltje22 | 23-08-06 | 00:33

CoJoNes 23-08-06 @ 00:29, Haha nee hoor, jij ziet mij nergens beweren dat ik de complottheorie geloof, maar het is niet ondenkbaar in tegenstelling tot jouw vooringenomen stelling dat het vaststaat dat het niet waar kan zijn. Vandaar mijn comment eerder op de avond: spreek voor jezelf.
Levereter geniaal, geldt natuurlijk ook voor WTC 7

import | 23-08-06 | 00:33

Jawel, dat snap ik. Het is het begin van de Shma israël.

LifeCatcher | 23-08-06 | 00:32

@import 23-08-06 @ 00:24
Is een soort lint wat ze om betonnenpeilers doen. Brand er doorheen en verzwakt de peiler zo dat deze geen draagkracht meer heeft.
Ooit gezien in eendocu over het slopen van gebouwen.

Kenny013 | 23-08-06 | 00:32

@Jahoor 23-08-06 @ 00:07
Ils habitent plus de cinq milles juifs la bas. = er wonen daar meer dan vijf duizend joden ???
Ils habitent = zij wonen.
Maar ok, ik begreep wel wat je wilde zeggen.
Een franstalig persoon zou het eerder zo uitdrukken: Il y en a 5 mille là bas.

@stem des volks 23-08-06 @ 00:19
Wel eens van Rothschild gehoord?

et voilà | 23-08-06 | 00:31

LifeCatcher 23-08-06 @ 00:26
Je begrijpt dat ik dat niet kan lezen hé..... toch ??

Flirting With Suicid | 23-08-06 | 00:30

Is trouwens ook toevallig dat die Meyssan uit noordafrika komt.

CoJoNes | 23-08-06 | 00:30

@import 23-08-06 @ 00:24
je geeft zelf al het antwoord hè? Je hebt geen verstand van explosieven, je bent er nooit geweest, je weet het niet. Maar toch ben je er zeker van dat er explosieven geplaatst zijn, omdat er anonieme meldingen van op internet staan. Zelfs jij moet toegeven dat je jezelf behoorlijk vast geluld hebt.

CoJoNes | 23-08-06 | 00:29

Misschien is het WTC indertijd al opgeleverd mét springstof onder het motto:" Je weet nooit waar het nog eens goed voor is", bv gecontroleerd slopen.

Levereter | 23-08-06 | 00:28

Flirting With Suicid 22-08-06 @ 23:56
Zouden ze willen, ik ben in men pink meer Joods dan die hele meut bij elkaar..
שמע ישראל ה׳ אדנינו ה׳ אחד

LifeCatcher | 23-08-06 | 00:26

@vander F 23-08-06 @ 00:21: Spanje, leuk kun je helpen met blussen, want blijkbaar fikt het er weer.

Levereter | 23-08-06 | 00:24

CoJoNes @ 00:20 Ik ben nooit s'nachts in de buurt bij het WTC geweest, waren de muren zo gehorig? en ik heb ook weinig knowhow van explosieven. Waarom moet je daarvoor boren? Kneedbommen ik weet het niet. Maar jij weet het, weet je het zeker?

import | 23-08-06 | 00:24

@LifeCatcher 23-08-06 @ 00:16:
Tsja dat is een hypothese zoals de raket op het pentagon. Niet bewezen, niet gestaafd door de feiten.

koerbagh | 23-08-06 | 00:23

@cojones,
ik zit hier in de Ardeche te leechen op een open netwerkje,
kan zo weer wegvallen,
maar m'n vakantie is top, HEEL HEET hier, achterlijk veel ZON,MuhahahAHAA,
volgende week nog een paar dagen Spanje.

vander F | 23-08-06 | 00:21

@import 23-08-06 @ 00:14
Juist 's nachts valt het meer op als er gaten geboord en explosieven geplaatst worden.
NB in het WTC werkten verdomd weinig ambtenaren, dus de kans is groot dat er 's nachts flink gewerkt werd.

CoJoNes | 23-08-06 | 00:20

@ Jahoor 23-08-06 @ 00:07

Alle joden rijk? Welnee, de hoogduitse (of ashkenazi jawel: nazi) joden waren helemaal niet rijk. De Zuid-Europese, oké. Maar die waren al rijk toen ze hier kwamen. Enfin, jood in het Frans is 'juif' en niet 'juf'. Maar goed.

stem des volks | 23-08-06 | 00:19

koerbagh 22-08-06 @ 23:47
Vooruit, voor deze ene keer behaag ik jou dwaze dorst naar conformiteiten.
het gaat niet over de levertransplantatie maar om de levensjaren die er achteraan kunnen worden verwacht.

LifeCatcher | 23-08-06 | 00:16

Zo Blackadder is afgelopen, we kunnen naar Terzake in de herhaling...
Eens kijken waar de commotie nu eigenlijk over gaat.

koerbagh | 23-08-06 | 00:16

mijn mening)*post knopje is trigger happy excuses*

00000111000111001111 | 23-08-06 | 00:14

Heb soms zo genoeg van dat joodse gezeik, maar jah dan luister ik weer naar Cohen, kijk naar Woody Allen, en lees Philip Roth, en denk och, kon allemaal een stuk slechter.

Levereter | 23-08-06 | 00:14

CoJoNes 23-08-06 @ 00:10 maar het kunnen er ook meer dan 1 zijn. Degenen die het geplaatst hebben en slachtoffers. Bovendien werken de meeste mensen overdag.

import | 23-08-06 | 00:14

cojones
Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind! Uiteindelijk is het aantal doden aan hun zijde nog meegevallen. Kijk eens naar de barbaarse slachting in Irak. Alsof het normaal is.

doktersnuggles | 23-08-06 | 00:13

jûden heersen...(hellaas) maar er zal wel een goede reden voorzijn... Maar omdat ze het beter hebben, zijn ze als eerste doelwit om weggejorist te worden (niet helemaal

00000111000111001111 | 23-08-06 | 00:11

@ Jahoor 22-08-06 @ 23:55

Ben jij miljonair?? Goed zeg! Want wat niemand begrijpt/weet/wil zien is dat de joden in Europa vanaf '45 weer helemaal opnieuw moesten beginnen. Een erfenis?? Dacht het niet. Ik vraag mij nog wel eens af waar alles is gebleven: www.gebladerte.nl/10615f36.htm .

Je hebt toch wel een claim ingediend? www.maror.nl/ Maar ja, die stelde niet zoveel voor, natuurlijk. Dit is wel een aardig artikel: www.groene.nl/1998/42/jbsp_liro2.html

Nu even iets anders: dit is écht een grappige site:

www.thebricktestament.com/

En nu stop ik, want ik moet nog een artikel schrijven, qua werk.

stem des volks | 23-08-06 | 00:11

@import 23-08-06 @ 00:07
Omdat de meeste mensen die in het WTC werkten redelijk intellectuele types waren en je ze nergens over hoort. De enige die er werkte en die wel loopt te gillen over explosies is een Melkertbanende concierge die de parkeergarage aan het swifferen was. Do the math..

CoJoNes | 23-08-06 | 00:10

@Jahoor 23-08-06 @ 00:03
Het zij U vergeven.
Alleen weet ik niet of een niet-nederlander je franse opmerking goed zou kunnen interpreteren!
Maar goed, dat boeit niet echt.
Verder heb ik me inderdaad verschreven. Ik bedoelde "historisch" te zeggen.
En ook al ken jij misschien geen arme joden, er zijn/waren er genoeg van.
Maar misschien niet zoveel in NL.

et voilà | 23-08-06 | 00:10

Kijk, er zijn meer dan een miljard chinezen maar zelden zit er echt en lekker wijf bij. Altijd van die platte konten en een beetje vormeloze broeken. Ok, ik geef toe, ze hebben vaak harde tieten maar toch, grosso modo, ik ben er niet kapot van. Dat ze een paar miljoen mensen willen opofferen voor enig grondgebied pleit dan weer voor ze.
Chinezen.

vinque | 23-08-06 | 00:09

Zei ik vijf miljoen joden? Ik lijk Gretta wel. Ik bedoel vijfduizend joden. Meer dan genoeg om Marokko onder de duim te houden trouwens.

Jahoor | 23-08-06 | 00:07

CoJoNes @ 23:33 hoe kom je erbij dat niemand iets gezien heeft?

import | 23-08-06 | 00:07

bubka
Precies, als het volk echt anders wil zouden ze wel in opstand komen. Maar weten zij veel hoeveel beter het kan? Als je de hele dag naar nootjes loopt te zoeken is het lastig verzet tonen. Corruptie loont.

doktersnuggles | 23-08-06 | 00:07

@vander F
Hey ouwe reus, lekkere vakantie tot nu toe?

CoJoNes | 23-08-06 | 00:06

Overigens mr voila, de derde zin, die ik zojuist teruglas, betekent: er wonen daar meer dan vijf miljoen joden. En dan hebben we het over, jawel, Marrakech. Marokko. Leuk stadje, met heel kleine joodse gemeenschap. Enzo. En nu slapies doen. It's minuit, dus het gaat van prikkeprakkemans, aanduwmans, likmans en welterustenzeggenmans.

Jahoor | 23-08-06 | 00:06

@Et voila
Ik woon drie maanden per jaar in Franstalige landen, en dat al tien jaar lang. Dus ik doe ook maar wat. Is dat een verschrijving, dat van die rijkdom in combinatie met joden. Hysterisch en historisch vermengd levert een aardige grap op.
Overigens ken ik geen arme joden in Nederland.
Al is er ook een jood die nog niet miljonair is (maar die is ook nog minderjarig)

Jahoor | 23-08-06 | 00:03

Jezus wat een kudt 2600 baud verbinding hier in zuid Frankrijk, net genoeg om te lezen dat er weer zo'n fijn alu-Iran-warhoofd-agitprop onderwerp loos gaat op GS.

vander F | 23-08-06 | 00:02

Het was geen vliegtuig maar een marslim mannetje in een ufo die het Pentagon in vloog!

..zapper | 23-08-06 | 00:01

Over dat liedje bij het filmpje waar naar verwezen wordt.. Ik vind het origineel van U2 persoonlijk beter !

Cherubim | 23-08-06 | 00:01

Jahoor 22-08-06 @ 23:57
Ik ben Amsterdammer en begrijp dat soort humor maar al te goed. Een beetje elkaar afzeiken is best leuke humor.

Flirting With Suicid | 23-08-06 | 00:01

@ja hoor
hmmm.... link wil inderdaad niet zo. Google op "geo epoche judentum" en Gij zult vinden!
Dat joden vaak ge-associeerd worden met rijkdom heeft ook zo zijn histirische achtergrond.
(welk vertaalprogramma gebruik je om naar het frans te vertalen? Je derde zin slaat nl. als een tak op een varken dat Wilders heet! Welgemeende excuses indien het zich hier niet om een vertaalprogramma handelt!)

et voilà | 23-08-06 | 00:00

Jahoor 22-08-06 @ 23:55 kun je ook niets aandoen *geeft jahoor een schouderklopje*

00000111000111001111 | 23-08-06 | 00:00

@vinque
Zo'n China hebben we wel nodig;mensenhandel,Organenhandel,schijt aan Copyrights,bezetter van Tibet?

Torquemada | 22-08-06 | 23:59

@bubka
Ik vraag mij af of China zo broodnodig is.
Je zegt ook niet tegen een eland : Met dat gewei tegen het gewei van je neef slaan heeft geen enkele zin want ook volgend jaar bouwen de Lappen iglo's. Dát zeg je niet he?

vinque | 22-08-06 | 23:59

et voilà 22-08-06 @ 23:42
Dat is de netto waardering van een gemiddeld mensenleven uitgedrukt in economische uitgaven t/o levensverwachting. Bvb. Een gemiddelde afrikaan is 300.000 eurie die rouleert door het systeem. D.w.z. dat als er 1 miljoen afrikanen in een land wonen dat land daar tegen afgemeten een economie behest van ongeveer 300 miljard eurie per jaar.

LifeCatcher | 22-08-06 | 23:58

@Flirting with Suicid
Zeker weten. Jodenhumor is zeer ingewikkeld. Complotten enzo. Jij denkt dat ik denk dat jij dacht dat ik jood was toen ik zei dat ik dacht dat jij jood was. Dat soort dingen. Echt lachen, maar je moet er even in komen.

Jahoor | 22-08-06 | 23:57

Jahoor 22-08-06 @ 23:55
Is dat lifecatcher afzeiken gewoon jodenhumor onder elkaar dan.

Flirting With Suicid | 22-08-06 | 23:56

@bubka 22-08-06 @ 23:52: Volgens mij heeft Afrika wel behoefte aan een bezettingsmacht van de VN ofzeau, erger kan het daar niet worden, Congo ontploft ook alweer na haar "vrije verkiezingen".

Levereter | 22-08-06 | 23:55

@Et voila
Alors, moi je vais a Marrakech le vendredi, et je reste labas pour cinq jours. Bien sur je vais rencontrer mes amis jufs, comme toujours. Ils habitent plus de cinq milles jufs la bas.
De joden op de Geo-site zijn even niet voorhanden. Zullen ze wel gehackt hebben, die pagina. Het is inderdaad nog immer niet gemakkelijk jood te zijn. Maar wel leuk, financieel gezien dan (ik ben, uiteraard, miljonair, want jood)

Jahoor | 22-08-06 | 23:55

@doktersnuggles
Mugabe is een eikel, mee eens, alleen het is hun eikel, het enige wat we kunnen doen is verzet steunen, de man isoleren e.d. Anders wordt je een bezettingsmacht en geen bevrijder....

bubka | 22-08-06 | 23:52

@ koerbagh 22-08-06 @ 23:47

Ja, grappig hm, die site: 9+1+1 = 11 en daarom hebben de joden het gedaan. Zo is het! Jammer dat ik er niks van wist, je wordt ook nergens meer bij betrokken vandaag de dag. Aardig ook, die foto van de typische Jood rechtsboven op de site.

stem des volks | 22-08-06 | 23:52

@Jahoor 22-08-06 @ 23:43
Helas, je ne peux pas voir le chèr monsieur ici.
Maar ik houd me aanbevolen voor ITube links...

Verder heb ik niet zoveel vragen over de zionisten. Heb recentelijk nog een zeer interessant Tijdschrift over het jodendom gelezen (www.geo.de/GEO/heftreihen/geo_epoche/2...).
Ze hebben het echt niet gemakkelijk gehad de afgelope 4000 jaar! (en dit zonder ironie!)

et voilà | 22-08-06 | 23:51

@et voila
Was de punt vergeten, hou het op faktisch

bubka | 22-08-06 | 23:49

We nuken gewoon Den-haag eo, (na een grootschalige evacuaitie natuurlijk) en zeggen dat de Sgp het heeft gedaan, dan nuken we belgium... en dan uhm... rustig zitten wachten op de fallout en de actie van de rest van de wereld

00000111000111001111 | 22-08-06 | 23:48

bubka
Kijk nou eens naar een voorheen welvarend land als Zimbabwe. Is niets meer van over omdat daar een dictator zit. Niks geen economie of toerisme meer wat Afrika nog wat verder kan helpen. Hoezo trek je die Mugabe niet even weg daar? Kost wat levens maar schrikt dergelijke bewinden zeker af. Na de inval in Irak zijn een aantal landen flink bijgedraaid. En wat moeten wij met al die vluchtelingen hier? Gewoon de daadkracht opbrengen en corrigeren die mongolen...

doktersnuggles | 22-08-06 | 23:47

@stem des volks 22-08-06 @ 23:35:
Briljante site... Ik kom net bij van het lachen!

@LifeCatcher 22-08-06 @ 23:35:
Cijfertjes? Linkje? Was je gisteren ook zo goed in. Wat je feitelijk zegt is dat een levertransplantie bij een niet-drinker duurder is dan bij iemand die gedronken heeft? Vertel eens hoe komt dat? Is dat een clausule in het donorcodicil van de donor? Waar wordt die donorlever opeens zo duur van?

koerbagh | 22-08-06 | 23:47

@ et voilà 22-08-06 @ 23:41

He bah, wat gemeen van je, voila. Dat is toch niet aardig voor Jahoor! Niet van die nare, gemene rotdingen zeggen. Laten we het gezellig houden.

stem des volks | 22-08-06 | 23:47

Leuke tussentheorie:

Een selecte groep machthebbers was op de hoogte gebracht door de inlichtingendienst dat er aanslagen beraamd werden door Al Qaida op 11 September, nam deze waarschuwing ook serieus maar ondernam geen actie omdat het ze wel erg goed uitkwam. (reden om Irak/Afghanistan binnen te vallen, belastende documenten verdwenen, herverkiezing voor Bush, verzekeringsfraude, etc.) Verklaart iig het financiele gesjoemel en de verhandelde opties, en is een stuk makkelijker onder de pet te houden dan zelf de hele aanslag plannen en uitvoeren.

Harry Turtle | 22-08-06 | 23:46

@bubka 22-08-06 @ 23:42
Tot voor kort was Duetschand handelspartner nr Einz!
Of was dit niet zozeer Faktisch alswel metaforisch bedoeld?

et voilà | 22-08-06 | 23:46

mensen kindere: www.reopen911.org
en ies graties! 911 is in grote grap.

_GdR_ | 22-08-06 | 23:45

@ vinque
Ken je die van die Chinezen die met z'n allen richting het schiereiland gingen? Ze gingen niet...
Ik weet niet wie je aanspreekt over het beter mens zijn, ik heb het slechts over Musharaf die te vriend wordt gehouden omdat het alternatief vele malen erger is. Bovendien, ik heb mijn aflaat betaald via Leen (van Frisia) en zit dus de komende tig jaar vast aan die kutafbetalingen...

Omnivoor | 22-08-06 | 23:44

Monsieur Voila, ik zit hier niet om leuk te zijn. Ik ben zeer serieus propaganda voor Zion aan het bedrijven. Heb je daarover vragen, stel ze dan. Als je wilt lachen, kijk dan naar die nieuwe presentator van Nova.

Jahoor | 22-08-06 | 23:43

Linkse propaganda???? Kijk die dvd eerst en oordeel dan.... ff een uurtje concentreren...

Rwin2005 | 22-08-06 | 23:43

@LifeCatcher 22-08-06 @ 23:35
Wat is dan toch weer een statistisch Menschenleben?

et voilà | 22-08-06 | 23:42

@vinque
Laat ik het nog een keer proberen, wij, als westerse samenleving, doen het de laatste 50 jaar zo goed, mede doordat we niet meer in oorlog zijn met elkaar, maar handel drijven. Als de Fransen de Duitsers hadden genuked hadden ook wij een groot probleem, handelspartner nr 1. China hebben we ook gewoon nodig of ga jij zometeen in de achtertuin sportschoentjes in elkaar knopen? Met andere woorden, oorlog loont nooit of hooguit een paar jaar...

bubka | 22-08-06 | 23:42

Niemand hier gelooft toch zowiezo Staatstelevisie. Dat is toch alleen linkse propaganda.

Isnatuurlijkookzo | 22-08-06 | 23:41

@Jahoor 22-08-06 @ 23:36
Hmmmm. Je bent, achteraf gezien, gewoon absoluut niet leuk.

et voilà | 22-08-06 | 23:41

bubka
Daar is geen draagkracht voor. Zomaar even een land binnenlopen met de wapens omlaag kost je je leven. Kijk naar Libanon. Alleen als je direct wordt aangevallen wil men wel vechten.

doktersnuggles | 22-08-06 | 23:40

Rusland, China...? Waar hebben we het over? Het lijken Chinezen, het lijken Russen. Het zijn gewoon joden hoor.

Jahoor | 22-08-06 | 23:36

@Omnivoor
Dood is dood. Of het nu door een A bom is of door de cholera. Die Chinezen kwamen met miljoenen op het schiereiland af.........
Heeft een orkaan compassie met de huizen die het vernielt of met de mensen die het van het leven heeft beroofd? Nee. Maar jij denkt dat je middels eeuwenoude aflaatneigingen mij kunt overtuigen van jouw beter mens zijn. Jouw droomoptie is een islamitische Gandhi gelardeerd met Wouter Bos als premeir. Ik zeg: idee fixe.

vinque | 22-08-06 | 23:36

Afijn ik ga zo Blackaddert en de re-run van Terzake op Canvas bekijken...

Omnivoor | 22-08-06 | 23:35

Een statistisch mensenleven is 5,6 miljoen euro waard. Dat komt neer op 71 duizend euro per jaar (bij een gemiddelde levensverwachting van 79 jaar). Een levertransplantatie bij een patiënt met een goede prognose kost 19 duizend euro per gewonnen levensjaar, bij een alcoholist zeven keer zo veel.
Spek je statskas, je zal het nodig hebben..........

LifeCatcher | 22-08-06 | 23:35

@import 22-08-06 @ 23:26
Och ja natuurlijk. En niemand van de 14.000 mensen die er werkten heeft iets gezien. Is ook zo. Of, en dat vind ik eigenlijk veel plausibeler, álle werknemers in het WTC wisten er van. Ga maar na...

CoJoNes | 22-08-06 | 23:33

@vinque
Ik heb het uiteraart over Rusland en China, die hebben er een paar meer en zullen not-amused zijn als de vs op z'n gemakje volkerenmoordje gaat spelen..

bubka | 22-08-06 | 23:32

@Jahoor 22-08-06 @ 23:27
Die was dan weer niet leuk :o(

et voilà | 22-08-06 | 23:31

@ vinque
Douglas McArthur was een sick fuck. Waarom denk je dat zijn plan nooit is uitgevoerd? En wellicht heb je het nog niet gemerkt, maar China's wekker is al afgelopen en voorlopig moeten ze nog beslissen met welk been het uit bed gaan stappen.

Omnivoor | 22-08-06 | 23:31

Overigens hoeven de Amerikanen geen grote bommen te gooien. Het nieuwe type atoomwapen is er een met een grote aaibaarheidsfactor en levert wat minder schokkende plaatjes op. Met de juiste inside info kan je landen als Iran voor langere tijd van hun uranium aspiraties afhelpen.

doktersnuggles | 22-08-06 | 23:29

@bubka

Het enige islamitische land met een A bom (statische a bom is) Pakistan.
Verder hebben India en Israël a bommen.

Met zware repressie is alles in de hand te houden.

(ik wil ook wel eens weten hoe het voelde om even in de "waanzin mode" te reaguren. Is in MO com il faut.

vinque | 22-08-06 | 23:28

@doktersnuggles
Denk je nou echt dat ze Vietnam verloren hadden als ze wat mensenkennis hadden? Nee, niet gelijk met agent orange gaan spuiten, maar proberen die mensen voor je te winnen? Maar het zit er gewoon niet in, vandaar is dit hele project gedoemd te mislukken....

bubka | 22-08-06 | 23:28

@ vinque
Wat wil je daarmee zeggen? India is een leuk contragewicht tegen China, want de hindoes en de commis kunnen toch al niet zo goed met elkaar opschieten. Om India nou een bondgenoot te noemen van het vrije westen gaat mij iets te ver. Weet jij eigenlijk wel iets wat de grootste 'democratie' ter wereld?
Musharaf's regime wordt terecht te 'vriend' gehouden, want vijanden hou je graag dichtbij. Elke andere dictator in dat meest radicale moslimland ter wereld betekent dat zelfs de VS de schade niet meer kunnen beperken...

Omnivoor | 22-08-06 | 23:28

@Stem des Volks
Het rare is. Ik ging net naar de wc. Wat denk je? Staat een jood. Besneden en al. Ik zeg: wat doe jij daar? Hij zegt: infiltreren via de waterleiding in de computer van LifeCatcher. Let maar op: vanaf morgen is hij gewoon zionist en verbrandt ie z'n Abou Jajah-vlaggetjes.

Jahoor | 22-08-06 | 23:27

CoJoNes @ 23:23 Haha LOL een kaars voor je raam. Ik denk dat de dikke Vandaal doelt op het aanbrengen van de vermeende springstoffen? Tog?

import | 22-08-06 | 23:26

@LifeCatcher 22-08-06 @ 23:14:
Als je niet drinkt leef je niks langer, maar het lijkt wel heeeeeeeel veeeeeel langer. En je betaalt ook nog eens niks extra mee aan de schatkist door de alcoholaccijns. Kortom, geheelonthouders zijn uitzuigers, profiteurs.
Waren het niet moslims die niet mogen drinken van hun geloof? Oh ja, juist...

koerbagh | 22-08-06 | 23:26

bubka
Ik was laatst in het land van Sjors. Zat naar een docu te kijken over het onder controle houden van gevangenen. Ze hebben de mooiste wapens en communicatiemiddelen. Zo kortzichtig, totaal geen gevoel voor preventie en de werkelijke oorzaak van het probleem. Ze hebben er gewoon het geduld niet voor.

doktersnuggles | 22-08-06 | 23:25

op Omnivoor

Mc Arthur wilde China's Oostkust nuken in de Korea oorlog. Nu is het te laat.
(later kan er altijd nog een oorlogje tussen India en aartsvijand China uitgelokt worden. Laat de reus nog maar even slapen.

vinque | 22-08-06 | 23:25

@vinque
Tuurlijk kan Amerika het hele M.O nuken, alleen is het geen 45 meer. Toen waren ze de enige met zo'n ding. De dag nadat je dat gedaan hebt ligt elke grote stad van het noordelijk halfrond plat, loop dan maar vast naar buiten...
Nee, je praat onzin...

bubka | 22-08-06 | 23:24

Interesting... Een A-bom op Medina of Mekka zou in zekere zin best heftig zijn. Je praat natuurlijk nog steeds over mensen die daar leven. Die zouden dan wel omkomen natuurlijk. Heb je daar wel aan gedacht? Maar als experiment zeg ik er geen nee tegen.

Jahoor | 22-08-06 | 23:23

@De dikke vandaal 22-08-06 @ 23:21
En dus? Marvin heeft wat kaarsen voor het raam gezet, zodat de vliegtuigen de gebouwen makkeljker konden vinden? Wat is nou je punt man?

CoJoNes | 22-08-06 | 23:23

@ mezelf, "dat Taiwan" mis ik ergens in mijn reply...

Omnivoor | 22-08-06 | 23:23

op Omnivoor

Er zij twee problemen: Palestina en Kashmir, vandaar India - Pakistan.
India is een bondgenoot van het vrije westen.

vinque | 22-08-06 | 23:22

@ Jahoor 22-08-06 @ 23:14

Gedver, zit er bij jou ook al een jood achter jouw computer? Hier ook zie ik. Ze zitten écht overal en overal achter.

stem des volks | 22-08-06 | 23:21

@wie was ging o.a. over de beveiliging van de WTC gebouwen tijdems de aanslagen? Hee toeval, Marvin Bush, de broer van....

De dikke vandaal | 22-08-06 | 23:21

dokterssnuggles
neenee, dit heeft niets meer met Sadam te maken, maar met een wespennest tussen shiieten en soenieten en nee, dat houd niet op...
Plus het feit dat elke fundamentalist nu lekker dicht bij huis westerlingetjes kan opzoeken, nee, was nie so slim fan sjorsie, hoe kan het ook anders...

bubka | 22-08-06 | 23:19

collapse 22-08-06 @ 23:13 ja idd,en de 0 doden... Het is allemal nep...

00000111000111001111 | 22-08-06 | 23:19

De USA hebben de kracht om Iran binnen twee weken volledig op de knieën te krijgen. China en Syrië erbij.
@ vinque
En dit is natuurlijk helemaal overdreven. Er bestaat een leuk verhaaltje over een stel Chinese generaals op bezoek in Amerika die de kwestie Taiwan bespreken. Ter sprake komt het idee van de CP te Beijing slechts een provincie van China is. De Amerikanen zullen dit uiteraard nooit toestaan. Waarop een Chinees antwoord dat ze bereid zijn 15 tot 20 steden op te offeren om Taiwan weer bij het 'moederland' te voegen. "Zijn jullie bereid LA of SF kwijt te raken voor Taiwan?"
Je overschat de Amerikaanse militaire macht enorm. Het machtigste leger ooit, ja da's waar. Maar het leger is zo sterk als de economie die het dragen kan. China nuken is MAD. Bovendien is het in niemands belang om de Chinezen op wat voor manier dan ook aan te pakken... het gaat allemaal om de centjes.

Omnivoor | 22-08-06 | 23:19

Jahoor 22-08-06 @ 23:14
Die was dan wel weer leuk :o)

et voilà | 22-08-06 | 23:18

@bubka
Je huilt met de wolven mee.
De USA had makkelijk Irak kunnen onderwerpen.
Als ze bij iedere aanslag het hele dorp van de dader hadden uitgemoord (duitsers) Of de hel weg van Basra naar Baghdad hadden verlicht met brandende hakbars als fakkels aan kruizen (romeinen) dan was de onrust al twee jaar voorbij. Jij wil het verschil tussen barbarij en -betrekkelijke- beschaving niet zien.
Het wensdenken dat Israël de Hezbollah niet aan kunnen is evident aanwezig in de hersenpannen van veel dommige figuren die straks weer blaat blaat opd e SP of de PVDA gaan stemmen.
Heb jij eigenlijk wel eens nagedacht over een A bom op Medina en Mekka?
Misschien zijn de joden dát wel van plan als ze starks als proeftuin van de Perzische Oppenheimers gaan dienen.

vinque | 22-08-06 | 23:17

LifeCatcher leeft!! Net als Elvis. Oh yeah, ketsertje, ik ben wakker, ik ben scherp. Heb er zin in. Jouw comment is een matig begin. Maar je mag in de herkansing.

Jahoor | 22-08-06 | 23:17

@CoJoNes 22-08-06 @ 23:08:
Ja, maar heb je wel gedacht aan de effecten op de theeoogsten in India als de wind even verkeerd staat? Ik bedoel, wat moet Job dan gaan drinken? Koffie is ook al zo allejezus duur geworden. www.nieuwnieuws.nl/archives/2006/08/ko...

koerbagh | 22-08-06 | 23:16

@LifeCatcher 22-08-06 @ 23:14
DUDE!!!

CoJoNes | 22-08-06 | 23:16

Laat die complottheorie nou maar even zitten, al zou het een complot zijn, wat dan nog? Het gaat er toch om die heethoofden in het Midden-Oosten in het gareel te brengen?

import | 22-08-06 | 23:16

LifeCatcher leeft!! Net als Elvis. Oh yeah, ketsertje, ik ben wakker, ik ben scherp. Heb er zin in. Jouw comment is een matig begin. Maar je mag in de herkansing.

Jahoor | 22-08-06 | 23:15

bubka
De burgeroorlog waar je nu op doelt had er toch wel gekomen hoor. De tegenstellingen worden nu pijnlijk duidelijk en dat heeft Bush voorspelt. Natuurlijk laten de Saddam aanhangers zich niet verdrijven maar het geweld zal een keer ophouden.

doktersnuggles | 22-08-06 | 23:15

Stem des Volks is een man met visie. Ik denk ook dat joden overal achter zitten. Ook achter mijn computer trouwens.

Jahoor | 22-08-06 | 23:14

Jahoor 22-08-06 @ 23:11
Alcoholisten zijn domme mensen. Daar moet je het mee doen vandaag.

LifeCatcher | 22-08-06 | 23:14

00000111000111001111 22-08-06 @ 23:06
idd ik zat fout; het moet natuurlijk het A(lha hakbar) Team.

Waar ze ook tercht komen; er is altijd wel een lasapparaat, gereedschap en metaal aanwezig.
En net zoals in de serie : veel vuurwerk; 0 doden ;)

collapse | 22-08-06 | 23:13

@vinque,
schrijf jij geschiedenisboekjes of zo?

fuckje | 22-08-06 | 23:13

@ jaco 22-08-06 @ 22:47

Zo is het. Het instorten van gebouw 7 is onverklaarbaar. Er is weliswaar een heel gebouw tegen aan gedonderd, maar toch: onverklaarbaar. De eigenaar van het WTC is/was trouwens een Jood. Die wilde natuurlijk op een goedkope manier van het WTC af om daarna de grond duur te verkopen en tegelijk de Moslims zwart maken. Kijk aan: niet één, niet twee, maar drie vliegen in één klap. En zo zie je maar: de joden zaten er weer achter!!! Wist je trouwens dat Katrina ook gepland was?? Allemaal om van de negerts af te komen. De joden bezitten heel veel grond in en rond New Orleans en dat kan natuurlijk veel duurder verkocht worden als er minder negerts wonen. Het is toch vreemd dat juist een gebied waar heel veel arme zwarten wonen getroffen wordt door een orkaan. Dat kan helemaal niet! En ook de Arabieren zaten achter Katrina, want daardoor werd de olie weer duurder.

Nu nog iemand vinden die schuldig is aan de Tsunami - maar het moeten wel joden zijn.

stem des volks | 22-08-06 | 23:13

@collapse 22-08-06 @ 23:08
Amsterdam/Rotterdam/den Haag dan ook maar nuken? (ik lees iets over preventief, dus dacht ik hier meteen aan)

et voilà | 22-08-06 | 23:11

LifeCatcher is er niet. Jammer. Heb net lekker Japans gesmikkeld in dat hoge Japanse gebouw in Amsterdam. Had nu zin om even LifeCatcher af te zeiken. Iemand die dombo gezien? Zit'ie er ergens bij een jodenbericht te posten? Ben in vorm. Veel hot sake op. Ben er helemaal klaar voor. Komt er nog een Loose Change-documentaire over Graancirkels?

Jahoor | 22-08-06 | 23:11

@ vinque 22-08-06 @ 23:03
Wat een onzinverhaal. Pakistan aanvallen en dus Musharaf onderuit halen is wel heel erg dom. Musharaf is een militair; pragmaticus, opportunist. Haal je hem weg dan krijg je er de meest radicale islamisten voor terug. Een soort Iraanse islamitische revolutie in het kwadraat, en dat lijkt me dus niet erg verstandig.

Omnivoor | 22-08-06 | 23:10

Bush spreekt altijd de waarheid.

OhJee | 22-08-06 | 23:10

vinque
Ik weet niet waar jij geslapen heb, de laatste drie jaar, maar als het je nog niet eens lukt om een achterlijk land als Afghanistan te onderwerpen, Irak, ondanks dat die malloot drie jaar geleden wat anders beweerde, nog niet een beginnetje is van opgelost en zelfs de Israelieers niet kunnen winnen van een legertje bandieten, wil je gaan beginnen aan China? Laat geworden, gisteren?

bubka | 22-08-06 | 23:10

collapse 22-08-06 @ 23:04 Jerengt me op een idee:)

00000111000111001111 | 22-08-06 | 23:09

@@doktersnuggles

ik begin ook te wennen aan preventief Nuken; laten we beginnen met Palsetina/Israel, dan stomen we door naar Iran. Rest nog Indonesie, Pakistan, Afghanistan en de rest van die kutmoslimlanden

collapse | 22-08-06 | 23:08

@doc
Volledig met je eens. Iran nuken is gewoon collateral damage, als je daar een Wereldoorlog mee kan voorkomen. Je kunt niet de oudhollandsche geit en de kool sparen.

CoJoNes | 22-08-06 | 23:08

vinque
Het laffe Frankrijk? Ik heb die president niet al te lang geleden flinke nuke taal horen uitslaan op een marineschip. Die zijn er echt wel bij hoor. Hij kan het alleen niet al te vaak roepen want dan gaan zijn islamitische pubertjes weer rotzooien. Een eerste klap uitdelen klinkt aantrekkelijk maar is het begin van het einde.

doktersnuggles | 22-08-06 | 23:07

@collapse
aha...!!! mijn dank, hoor ik nu eindelijk eens de waarheid

Cosimo | 22-08-06 | 23:07

collapse 22-08-06 @ 23:01 ... niet het A(lha hakbar) Team?

00000111000111001111 | 22-08-06 | 23:06

@Cosimo
nee, volgens mij bij Whitney's crackdealer

collapse | 22-08-06 | 23:05

@ rn1970 22-08-06 @ 23:01
Ik heb geen zin om door te klikken, maar is dat State of the Union waarin George alle Amerikaanse kinderen 'noelkiear' missiles belooft? :-)

Omnivoor | 22-08-06 | 23:05

@doktersnuggles
Het zal de tijdgeest wel zijn, maar om voorstander te worden van preventief nuken.... Ja, daar gaat mijn lampje wel een beetje van uit...

bubka | 22-08-06 | 23:05

@00000111000111001111
in de staat waarin GS momenteel verkeert is een symbolisch bedrag voldoende.

collapse | 22-08-06 | 23:04

hebben bin laden en whitney elkaar ontmoet bij obibio??

Cosimo | 22-08-06 | 23:04

over oibibio gesproken, in het 'bijbelcode-boek' staat dat in 2006 een allesvernietigende wereld (kern)oorlog uitbreekt, maar dat boek zat er gelukkig al tig keer naast.

Bonnie St Claire | 22-08-06 | 23:04

@ jaco

WTC 7 stond in lichterlaaie. Zulke branden hebben weleens een slecht effect op constructies, metaal dat zijn kracht verliest enzo. Er zijn genoeg beelden die laten zien dat je in WTC 7 op belachelijk grote schaal paling kon roken.
"Pull it" schijnt een term te zijn die betekent dat iedereen uit de buurt van een gevaarlijk object wordt gehaald... evacuatie dus. Bovendien zei Silverstein niet alleen die twee beruchte woorden. Het trieste is dat om complotten te maken uitspraken altijd volledig uit hun verband gerukt worden...

Omnivoor | 22-08-06 | 23:03

De USA hebben de kracht om Iran binnen twee weken volledig op de knieën te krijgen. China en Syrië erbij.
Er zijn twee optie's: of WO 3 uitstellen en wachten tot Iran zover is om hem te beginnen. of zelf beginnen nu er nog de eerste klap uitegdeeld kan worden. Aangezien de geopolitieke situatie zal Bush voorlopig niets doen.
Israël gaat zonder toestemming van de USA ook niets doen.
Europa zal zeer verdeeld zijn aangaande sanctie's. Vooral het laffe Frankrijk zal de boel flink traineren. De wankelmoedige Fransen zullen deze keer echter geen medstander vinden in Duitsland omdat daar nu Merkel zit die redelijk pro amerikaans is.
Een herstelde geallieerde alliantie zal dan misschien uiteindelijk toch nog ten strijde trekken richting Midden Oosten. India doet mee en valt de januskop Pakistan aan. (zo wordt Bin Laden middels a bommen by proxy onschadelijk gemaakt.) Binnen no time worden oliebelangen voorgoed zeker en de "so called uitvinders van de fucking algebra" even duidelijk gemaakt wie hier de baas is.

vinque | 22-08-06 | 23:03

CoJoNes @ 22:57 spreek voor jezelf

import | 22-08-06 | 23:02

Kip....

00000111000111001111 | 22-08-06 | 23:02

D enige reden dat Hezbollah zelfgemaakte Kartousjahs ipv fabrieksspul afschiet is Bin Ladens liefde voor Macguyver Echt waar

collapse | 22-08-06 | 23:01

collapse 22-08-06 @ 22:55 obibio is toch failiet?

00000111000111001111 | 22-08-06 | 23:01

@ collapse 22-08-06 @ 22:53

Tja ik ben nog niet helemaal op dreef .. ik heb pas en fles wijn achter de kiezen, ik ben nu aan de whiskey, dat gaat wat sneller.
Maar een goeie vergelijking: The Bold & The Beautiful en een documentaire .. dat zet me weer aan het denken!

Bonnie St Claire | 22-08-06 | 23:00

@ 00000111000111001111 22-08-06 @ 22:58
Dat hebben we allemaal wel eens :D

Steen Gijl | 22-08-06 | 22:59

De enige reden dat Bin Laden de Taliban nog dope laat verbouwen is zijn enorme liefde voor Whitney Echt waar.

collapse | 22-08-06 | 22:59

bubka
Ik heb tien keer zo lief dat Bush een paar landen preventief nuked dan dat die fundamentalisten op de knop drukken. Over duizend jaar is de aardkern uitgedoofd en gaan we toch wel dood. Al dat gezeik over broeikasgassen...

doktersnuggles | 22-08-06 | 22:58

Steen Gijl 22-08-06 @ 22:55 :excuse me...*zit met hoofd nog bij nrc poll.*

00000111000111001111 | 22-08-06 | 22:58

He dronken Slet; komop verdedig jezelf eens............ kunnen we weer lachen

collapse | 22-08-06 | 22:57

@import 22-08-06 @ 22:54
Die stonden niet in brand en waren aanzienlijk lager. Check toch eens wat feiten voordat je dom begint te blaten. Ik word zo doodmoe van die domme claims van jullie. Niet gehinderd door enige kennis, moet en zal het een inside job zijn. Verdwazing en tunnelvisie galore.

CoJoNes | 22-08-06 | 22:57

Heeft de Telegraaf Geenstijl doorverkocht aan Obibio ofzo?

collapse | 22-08-06 | 22:55

@jaco 22-08-06 @ 22:47
Wat denk je zelf over WTC-7, er is een heel gebouw tegen aan gedonderd, alleen laten die droplullen van Loose Change je dat niet zien.

RobertJ | 22-08-06 | 22:54

CoJoNes @ 22:51 klopt, je weet 't niet. volgens de plattegrond zouden er dan vijf andere gebouwen ingestort moeten zijn die dichter bij stonden.

import | 22-08-06 | 22:54

@Bonnie St Claire
zo jij kan goed redeneren meid
The bold en de Beautifull wordt in nog veel meer landen uitgezonden; als we jou redenatie moeten volgen zal dat allemaal ook wel waar zijn dan

Ga 's lekker dood Bonie

collapse | 22-08-06 | 22:53

Gemist. Ik kijk hem vanavond wel in de herhaling. Ik heb namelijk geen internet.
*zet alu hoedje op*
Fleisch, hoe weet jij dat Canvas op 12 staat.

Traag | 22-08-06 | 22:52

Steen Gijl 22-08-06 @ 22:45
Anna-boot?... die ene met die rape's en veel poeiersuiker? ja goed voor de handel Ben b is nog niet zo domdom... Maar in Afganustan doen onze jongens het ook goed... De taliban heeft eindelijk een groot afnemer gevonden van de papaver

00000111000111001111 | 22-08-06 | 22:51

@doktersnuggles
Ja, ik geloof er ook zeker in dat de dag steeds dichterbij komt, danwel door een menselijke fout van een bestuurder van een kernmacht, danwel door terroristen, dat er een kernaanval plaatsvindt.... En geen mens weet wat dan de kettingreactie zal zijn, misschien miljoenen jaren niets en dan weer uit zee komen kruipen om verder te evolueren, zou voor sommigen al een hele vooruitgang wezen...

bubka | 22-08-06 | 22:51

Wat een mongolen hier tegenwoordig op geenstijl; Kijken jullie ook graag naar Char het medium? (retorische vraag alert)

Zo heeft Dijkshoorn het allemaal NIET bedoeld GODVERDOMME

collapse | 22-08-06 | 22:51

@ jaco 22-08-06 @ 22:47
Inderdaad. Of het was gewoon een kutgebouw wat niet tegen vibraties kon (zie nederlandse voorbeelden met bejaardenflats en instortende balkonnen en goedkope betonstructuur). OF, de amerikanen vonden het zelf zo lelijk dat ze zelf al dinamiet hadden aangebracht in de hoop het ooit een keer op te blazen :D

Steen Gijl | 22-08-06 | 22:51

@ Steen Gijl 22-08-06 @ 22:43
En zelfs dan is er nog twijfel .. maar het vervelendste is dat ik die twijfels zelf niet weg kan nemen, ik ben geen onderzoeker .. en de regering Bush heeft al eens toegegeven dat ze hebben gelogen (het Irak-verhaal voor de VN), dus die hebben ook niet echt het voordeel van de twijfel .. dat telefoontje van C. Rice naar de burgemeester de avond voor de aanslagen bv. WAAR/NIET WAAR .. de fake telefoontjes vanuit het gecrashte vliegtuif WAAR/NIET WAAR .. ik heb geen idee. Maar het feit dat deze film nu al jaren op internet circuleert en inmiddels in veel landen op TV is uitgezonden geeft toch wel aan dat het geen onzin is, dan was deze complot-theorie allang uitgedoofd.

Bonnie St Claire | 22-08-06 | 22:51

@jaco 22-08-06 @ 22:47
Wat dacht je van een brand die het staal verzwakte en daarna een paar duizend ton brokstukken van instortende WTC torens op het dak en door de ruiten? Kweenie hoor.

CoJoNes | 22-08-06 | 22:51

@fleischbaum je tv programma klopt niet, canvas zond vandaag een documentaire uit die het gezeik in loose change net weerlegt... Dat wist een van de eerste commenters in brusselmans' stukje van brusselmans gisteren ook al te zeggen...

Belgiaan | 22-08-06 | 22:50

@ import 22-08-06 @ 22:48
nee, spelen met z'n pen!!

Domme geit | 22-08-06 | 22:50

Davitamon
Moet je eens kijken hoe snel de kerncentrales uit de grond zullen verrijzen. Ons land zal zwart staan met windmolens. Auto's die op koolzaad rijden. Op het moment dat een vaatje olie 150 dollar doet gaat het snel.

doktersnuggles | 22-08-06 | 22:50

jaco @ 22:47 "pull it"

import | 22-08-06 | 22:49

Domme geit @ 22:44 schrijven?

import | 22-08-06 | 22:48

JDAM nu mogelijk gemaakt by Coca Cola

collapse | 22-08-06 | 22:48

De grootste aannemelijke aanwijzing dat het hier om een inside job gaat, is dat WTC gebouw 7 ook ingestort is, zonder dat er een vliegtuig naar binnen gevlogen is.
Volgens het script had er dus ook een vliegtuig in WTC gebouw 7 naar binnen moeten vliegen. Ofwel er is op die ochtend ergens een vlucht om een of andere reden niet doorgegaan.
En volgens de nieuws berichten van die dagen was er ook inderdaad een vliegtuig, "die gekaapt zou gaan worden", aan de grond gebleven.
Hierop gaat de anti-complot theorie dus onderuit, want verklaar het instorten van WTC gebouw 7 maar eens.

jaco | 22-08-06 | 22:47

@CoJoNes
Wat je daar zegt zal waar zijn, als het maar de ver-van-mijn-bed-show blijft...
En met wat de laatste vier jaar is ontketend kan dat wel eens anders lopen...

bubka | 22-08-06 | 22:46

@ 00000111000111001111 22-08-06 @ 22:43
Zolang het een Anna Boot is zitten wij goed hier!

Steen Gijl | 22-08-06 | 22:45

bubka
Tuurlijk is dat ziek, maar als het zo blijkt te zijn dan zou het op langere termijn nog niet eens zo'n gekke investering zijn. Die wereldoorlog zit er toch wel aan te komen met als grote klapper een atoombom met gestolen Rusisch uranium. Face the facts, daar zijn die gasten mee bezig. Daar kan je niet op wachten.
Als het aan Bush had gelegen hadden ze veel eerder ingegrepen, met nog minder redenen dan ze nu hadden. Maar nogmaals, de inval in Irak is totaal verkeerd uitgevoerd. Kwestie van respect voor de bevolking tonen. Het ironische geval zal zich voordoen dat als ze Iran echt willen aanpakken ze er de kracht niet meer voor hebben :-)

doktersnuggles | 22-08-06 | 22:45

Steen Gijl 22-08-06 @ 22:38 Wil je aub niet zo realistic zijn...*krijgt koude rillinge van zijn verhaal* En "onze"Ben-bigbrother-Bot stuurd er alvast maar een boot heen...

00000111000111001111 | 22-08-06 | 22:43

@doktersnuggles
Elk land dat voorbij de ijzertijd is, is afhankelijk van olie. Als er hier schaarste is krijg je hetzelfde.

Davitamon | 22-08-06 | 22:43

@bubka 22-08-06 @ 22:37
Sinds Golfoorlog I live werd uitgezonden op CNN, ben ik bang dat álle oorlogen door de massa als amusement worden beschouwd. Ga maar na, CNN en FOX hebben de staioncalls al klaar liggen voor woIII net als de titels en de logo's. Ik denk zelfs dat adverteerders staan te springen om in een reclameblokje te mogen.

CoJoNes | 22-08-06 | 22:43

@ Bonnie St Claire 22-08-06 @ 22:38
Dat was ook mijn 1ste reactie. Maar dan ga je zelf nadenken en een hoop van die 'feiten' kun je weerleggen door logisch nadenken. Het is een beetje het michael moore effect. Als je alleen laat horen wat je wil laten horen mis je de andere kant van het verhaal. Daarvoor zijn wij hier in nederland te nuchter, tenzij je iets wat je hoort als waarheid accepteert.

Steen Gijl | 22-08-06 | 22:43

Steen Gijl @ 22:38 ik verwacht meer een scenario Irak.

import | 22-08-06 | 22:42

@DT71: wordt straks als de programma's op zijn gewoon 57 keer herhaald hoor. 'Nachtlus', zo ongeveer vanaf 0.30h.

veest van pim | 22-08-06 | 22:42

Rare jongens die fransen!

Domme geit | 22-08-06 | 22:42

@vinque
Wat dacht je van Nero? Stak z'n eigen(!) stad in de fik en gaf de christenen de schuld, vontie een gevaarlijke godsdienst...

bubka | 22-08-06 | 22:41

vinque @ 22:37 de holocaust. 0900@ 22:34 het is nog gekker dat die torens niet meteen ingestort zijn maar pas toen het vuur al bijna uit was.

import | 22-08-06 | 22:41

@ import 22-08-06 @ 22:30
Dat is een kwestie van tijd. VS steunt israel, dus als israel besluit bommen te gooien op iran, kijken we op CNN naar WWIII. Ik hoop niet dat het gebeurt want dan gaan de bommen alle kanten op. Een soort van tweede 'cold war' alleen met echte bommen en echte slachtoffers. Nederland zal niet in 1ste instantie niet een doelwit zijn, maar op een gegeven moment moeten wij ons er ook mee gaan bemoeien. Dat moment maak ik liever niet mee, maar wie weet. We kunnen nog altijd naar een leuk eiland verhuizen natuurlijk.

Steen Gijl | 22-08-06 | 22:38

@ Steen Gijl 22-08-06 @ 22:25

Als je erover nadenkt kom je bijna automatisch tot de conclusie dat het niet kan .. hoe hou zoiets geheim, wat voor doel/reden kan daar in godsnaam achterzitten en wat zou er gebeuren als het ooit uitkomt ??!! Dus zo ging ik ook de documentaire in vannacht .. dat kan nooit dacht ik .. maar ik schrok heel erg van alle feiten die ik kreeg voorgeschoteld. Er ontstond bij mij meer dan normale twijfel over wat ik tot nu toe voor waarheid hield en daar schrok ik heel erg van, dat had ik niet verwacht. Maar een man die zonder enige visie een oorlog begint zou hietoe in staat kunnen zijn, het IQ van president Bush schat ik niet erg hoog in en de belangen van de mensen om hem heen neigen naar Christelijk fundamentalisme en lijken slechts een doel te dienen: verdere zelfverrijking

Bonnie St Claire | 22-08-06 | 22:38

@doktersnuggles
Wat als een eigen president weet van massamoord op eigen burgers? Een land dat ineenstort? Met daarbij uiteraart de wereldeconomie? En als toetje een derdewereldoorlog? Kijken of jouw televaaglezerts dat nog amusement noemen....

bubka | 22-08-06 | 22:37

In de jaren zestig ging het gerucht dat Paul Mccartney dood was. Op dit gerucht is een zeer geloofwaardige radiodocumentaire gemaakt met allerlei aanwijzingen (hoes Abbey Road etc) dat hij vervangen was door een dubbelganger en zo dood als een pier was.

Wie kan er een complot noemen van de omvang 9/11 uit de geschiedenis dat wel echt bewezen is?
En niet meteen aan komen zetten met allerlei "falsh flag" varkensbaai verhalen.

vinque | 22-08-06 | 22:37

De case bij het pentagon is wel ijzersterk. Dat lijkt idd geen vliegtuig. De rest lijkt allemaal een beetje erbij gezocht. Het Amerikaanse congres was overigens ook niet tevreden met de uitleg van het pentagon. Misschien is het allemaal zo ver gezocht nog niet.

0900 | 22-08-06 | 22:34

Steen Gijl
Heb je laatst die cocu gezien over de New Orleans overstromingen op National Geographic? De impact die het had op de oliereserve. Mensen stonden te vechten aan de benzine pomp. Om over hun verontwaardiging over de hoge brandstofprijzen maar te zwijgen. Van hun olie blijf je af, Amerikanen hebben er vele oorlogen en investeringen voor over. Een WTC is er niets bij, hun economie is dermate flexibel dat ze dat makkelijk kunnen hebben. En weer wat gemotiveerde lager opgeleide militairen erbij.

doktersnuggles | 22-08-06 | 22:34

@gs admin:An error occurred:
No such entry '16343'.
?
vinque 22-08-06 @ 22:29 volgens mij was hij familie van Jan Willem Büch

00000111000111001111 | 22-08-06 | 22:33

Steen Gijl @ 22:25 hier geven ze een uitvoerige reden; controle. video.google.com/videoplay?docid=-4628...
lijkt me een beetje overdreven allemaal, en wat als nu de situatie Iran escaleert?

import | 22-08-06 | 22:30

Wat deed Marinus in Berlijn? Hij had ook gewoon thuis, bij zn ouwe moer, in Oegstgeest kunnen zijn.

vinque | 22-08-06 | 22:29

doktersnuggles 22-08-06 @ 22:18
Een internetsite :check
goede vrienden :Uncheck (of tellen gekochte ook? zo ja dan triple check)
een mooie CV:op zolder staat een nieuwe ,check.
ok lets go

00000111000111001111 | 22-08-06 | 22:25

@Bonnie St Claire 22-08-06 @ 21:38
Oke, ik was wat kort door de bocht. Sorry daarvoor, maar feit is dat een vliegtuig dat halverwege een vlucht is een behoorlijke hoeveelheid brandstof aan boord heeft. Wanneer een vliegtuig neerstort is de hitte zo groot (wanneer het restant van de brandstof in de lucht gaat) dat zelfs botten verbranden en je dus geen lijken zal vinden. Dat was meer mijn punt. De explosies in het wtc als hij omlaag komt zien er echt uit, maar zou een video-bewerking kunnen zijn (degene die lager zijn dan het punt waar je hem zie neerstorten dus). Wat je je moet afvragen is wat Amerika zou winnen bij het instorten van hun handelscentrum. Een oorlog met Irak die ze meer kost dan het oplevert? De lucratieve olie-deals hebben ze toch al, dus dat is niet logisch. Het enige wat ik kan bedenken is om het militaire apparaat levend te houden, aangezien daar miljarden in omgaan. Maar de reden olie heb ik persoonlijk nooit begrepen.

Steen Gijl | 22-08-06 | 22:25

Ik denk dat het allemaal de schuld is van Elvis Presley.

a.n.alvabeet | 22-08-06 | 22:25

Balkenende III is pas amusement

import | 22-08-06 | 22:23

bubka
De boodschap, de film, het hele gebeuren; dat is amusement. Mensen hebben het nu eenmaal nodig, ongeacht de waarde van de hypothese. Om precies dezelfde reden wordt de Televaag beter gewaardeerd dan een azijnbode. En als zou blijken dat Bush er weet van had, wat dan?

doktersnuggles | 22-08-06 | 22:23

MAXIMO 22-08-06 @ 20:51
Voor de duidelijkheid rikkirokki 22-08-06 @ 22:18 was ik,foutje van cookiesync(oid).

ANTOON | 22-08-06 | 22:22

@ collapse 22-08-06 @ 22:17

wat heerlijk dat jij wel zo'n subliem inzicht hebt .. ik ben weer helemaal gerust gesteld

*PLOP*

zo de eerste wijnfles voor vandaag is ook weer open

Bonnie St Claire | 22-08-06 | 22:20

@000000000001 Dat hij communist was weet ik, ook dat hij bijna zwakbegaafd was, maar of hij een jood was, ik betwijfel het...

bubka | 22-08-06 | 22:20

@doktersnuggles
Amusement, noem jij een wereld die sindsdien in brand staat amusement, dat vind ik wel heel cynisch, wat denk je, niet dat ik dat zeker weet of zelfs maar geloof, als bekend wordt dat een eigen president hier weet van had of zelfs verantwoordelijk voor was, dan heb je pas echt de poppen aan het dansen...

bubka | 22-08-06 | 22:18

bubka 22-08-06 @ 22:12 Een comunistieshe jûde toch?

00000111000111001111 | 22-08-06 | 22:18

Ah... Maar geloven die gelovigen wel in jou. En zo niet: besta jij wel? Zij bestaan in ieder geval in hun wereldje!

schollenkop | 22-08-06 | 22:18

00000111000111001111
Als jij een internetsite, wat goede vrienden en een mooie CV hebt, moet dat niet al te lastig zijn.

doktersnuggles | 22-08-06 | 22:18

MAXIMO 22-08-06 @ 20:51
Dat soort docu zal je als Hezbollahhoer graag zien mag ik aannemen.

rikkirokki | 22-08-06 | 22:18

@Draaitafel Demagoog 22-08-06 @ 21:03
iewat late reactie: die verzamelaar van verzamelingen was idd vorige week. Maar Check vooral de aflevering met Jan Raapis (enorm toffe kerel van in de 90) en tante Jetje. Heerlijke mensen; zou ik graag eens een praatje mee hebben gemaakt

@de rest
droom gerust lekker verder met je complotten of accepteer dat er meer toeval in het leven is dan je wilt.

collapse | 22-08-06 | 22:17

000001, Ik geloof niet in joden, christenen, moslims oid. Gelovigen hebben geen identiteit of afkomst, net zo min als hun goden.

import | 22-08-06 | 22:14

doktersnuggles 22-08-06 @ 22:04 Zullen we een staatsgreep doen?

00000111000111001111 | 22-08-06 | 22:14

import
Destijds klonk het misschien paranoïde om te veronderstellen dat de islam een groot gevaar is, net zoals Pim F. dat jaren zonder veel respons heeft geroepen, maar het is wel degelijk een lont in een kruitvat. Wat de aanleiding ook zou zijn, de bom zou toch wel barsten.
koerbagh
Rove had net zo goed een ander mannetje kunnen kiezen, Bush is en blijft een domme boer, maar wel een handige kerel. Alle steun tijdens de verkiezingen wordt netjes terugbetaald.
import
Elk onderzoek wordt binnen de kortste keren onderuit gehaald met precies dezelfde argumenten die nu rondzwermen. Over twee maanden zijn we het allemaal vergeten en gaan we lekker door naar het volgende verhaaltje. Amusement, dat is het.

doktersnuggles | 22-08-06 | 22:13

@0000ennogheelveel
Marinus van der Lubbe, was geen Jood, maar een communist

bubka | 22-08-06 | 22:12

import 22-08-06 @ 22:00 ja die nederlander die de REICHSTag in de fik had gezet en daardoor indirect de 2e wo heeft veroorzaakt bleek het niet gedaan te hebben,maar was we'll een jûde...*Twijfeld nu even over alles zelfs zijn naam*

00000111000111001111 | 22-08-06 | 22:10

Alumunimum hoetje heeft geen zin ben ik bang. Na de vliegtuigen op 9/11, de vergiftiging van Hazes en die laffe aanslag op de Kneet (van z'n fiets gestoken) staat de wereld in brand. Komt nooit meer goed.

Professor Blablablas | 22-08-06 | 22:10

ErikPruysen @ 22:06 mee eens, een objectief onderzoek zou kunnen helpen.

import | 22-08-06 | 22:08

De waarheid zit waarschijnlijk zoals zo vaak in het midden... Veel video's zoals Loose Change en vooral Fahrenheit 9/11 zijn overdreven en evengoed niet objectief: ze bieden geen overtuigend bewijs. Ze zetten mij echter wel aan het denken, want het is duidelijk dat in het gedrag van de VS na 9/11 wat hiaten zitten. Ik noem een Patriot Act, het onwettig bespioneren van burgers en het starten van 2 oorlogen, dat zeker niet de laatste zijn. Dus, we moeten alles met veel skepsis bekijken: zowel de verhalen van Bush, als de conspiracy theories.

ErikPruysen | 22-08-06 | 22:06

@doktersnuggles 22-08-06 @ 22:01:
Als je thuisstaat Texas, Florida (broer Jeb) en California (Arnie Governator) al in de tas hebt en de hele bible-belt erbij, dan heb je het presidentsschap gewonnen. Tel daarbij op zijn "tegenstander"... kaliber 0,0... tsja... zo ingewikkeld is het dan niet.

koerbagh | 22-08-06 | 22:06

doktersnuggles, visie?, de visie van een op hol geslagen paranoiä kudde neushoorns?

import | 22-08-06 | 22:05

Ik verdenk Fleisch van een complot met de reclamewereld, om meer hits te krijgen met dit soort topics...

preacher | 22-08-06 | 22:05

00000111000111001111
Het maakt voor zowel de toekomst als de geschiedenis geen reet uit of het waar is, dat is het leuke. Machtsmisbruik went snel. Wie kraait er nog over de lakse houding van Bush ten tijde van de overstromingen in Orleans? Een afzettingsprocedure jegens een neukende president in het witte huis, dat willen we zien! Dat verkoopt.

doktersnuggles | 22-08-06 | 22:04

gezontverstant
Iedereen kan net zoveel klagen over Bush wat ze willen maar de beste man is redelijk gemakkelijk aan zijn tweede termijn geholpen. Mensen willen de haat jegens hun eigen volk nou eenmaal niet onder ogen. Zijn doorzettingsvermogen en visie heb ik altijd bewonderd, de manier van uitvoeren is volkomen kut.

doktersnuggles | 22-08-06 | 22:01

00000111000111001111 @ 21:58, als dat uitkomt dan zal het wel niet waar zijn.

import | 22-08-06 | 22:00

wat nou als het allemaal waar zou zijn....

00000111000111001111 | 22-08-06 | 21:58

@ doktersnuggles
Het gehele volk - kijk, daar heb juist zo mijn twijfels over...

gezontverstant | 22-08-06 | 21:57

vinque ik heb helemaal niks met jouw linkse kerk.

import | 22-08-06 | 21:55

gezontverstant
Sjors DubbelJoe leest geen boeken noch enig leesvoer. Het is echte netwerker die de juiste mensen om zich heen heeft verzameld. Hij is een poppetje van Karl Rove, de grote man achter de familie Bush. Misschien is het maar beter dat je niet te veel kennis hebt, al te wetenschappelijk denken levert ook geen problemen op. En ik ben ervan overtuigd dat Bush ook niet alles te horen krijgt. Bepaalde informatie kun je maar beter niet verantwoordelijk voor zijn. Er is in de VS echt wel eens een buitenaards ruimteschip geland, daar ben ik van overtuigd. Maar moet je dat openbaren? Afgezien van het feit dat het alle grond onder het geloof wegtrekt en enorme instabiliteit veroorzaakt, is de technologische informatie en vooruitgang die je opeens in handen hebt de grootste reden om zoiets onder de pet te houden. En dat komt het gehele volk weer ten goede. Zonder dat je weet natuurlijk.

doktersnuggles | 22-08-06 | 21:55

@bubka 22-08-06 @ 21:41:
De grap van dit alles is nu juist dat het eigenlijk zo verbazend simpel was. Bij Madrid en Londen kwamen nog explosieven kijken. Daar kan veel bij misgaan. Was bij 9/11 helemaal niet nodig. Het bleek ook uitermate makkelijk om allerlei wapens mee te smokkelen aan boord van binnenlandse vluchten in de VS. En het bleek dus ook makkelijk om in de cockpit te komen.
Vervolgens zeggen de complotdenkers: Ja maar het is heel moeilijk om te vliegen en die jongens konden helemaal niet vliegen volgens de instructeurs.
Vliegen is niet moeilijk, opstijgen en landen is moeilijk, maar dat hoefden ze helemaal niet te kunnen. Ze moesten goed kunnen sturen, navigeren en dalen. Dat is allemaal niet moeilijk en is in elk type vliegtuig van een Antonov 225 tot een Cessna-eenzitter min of meer hetzelfde.
Het was dus helemaal niet moeilijk te plannen, maar eigenlijk doodeenvoudig. En dan zo'n destructie teweegbrengen, daar kunnen complotdenkers niet tegen. Het is voor complotdenkers niet te bevatten dat zoveel destructie en alle gevolgen zo'n simpele uitleg kunnen hebben. Er MOET volgens hun wel een ultrageheim complot achter zitten van een ultrageheim verbond van allerlei overlegclubjes, rozenkruizers, skull&bones , vrijmetselaars, bilderberggroepen die alles en iedereen controleren en alles in de wereld besturen voor eigen duistere agenda.
Wat ik daarop te zeggen heb is: Als ze dat al duizenden jaren doen volgens de complotdenkers, wat is het dan nog een zootje in de wereld.

koerbagh | 22-08-06 | 21:52

Zet volgende keer de tijd erbij...

Rest In Privacy | 22-08-06 | 21:51

Als Taoist weet je dat achtere iedere waarheid weer een waarheid zit. Of een leugen. Ieder zaak of ding is weer opgebouwd uit kleinere zaken oftewel een atoom bestaat uit quasars en die bestaan weer uit nog niet ontdekte kleinere zaken. Dit herhaalt zich eindeloos. Of eeuwig.
Theo van Gogh werd vermoord door één doogedraaide gek zei import. Typisch iets wat de linkse kerk de mensen graag laat denken. Mensen uit de linkse kerk hoor je ook zeggen "ja, dat er steeds meer jonge vrouwen gesluierd gaan komt door de regering want hoe die doet tegen allochtonen..."
Schuldverlegging en waarheidsomdraaiing zijn symptomen van dezelfde woekerende kwaal als welke bepaalde fanatici aan lijden. Die ene gek vond wel grondslag op fabrikaten van duizenden gekken. Hersenspinsels van zielige zoekers naar onbestaanbare waarheden als we vanavond zagen. Rituelen waar waanzinnige dolers houvast in zoeken zijn de meest ultieme bewijzen van het falen in het streven van het vinden naar de waarheid die niet bestaat. Of wel, maar dan nog praat er over 30 miljoen jaar niemand meer over de transfer van Kuijt.

vinque | 22-08-06 | 21:47

@ doktersnuggels 22-08-06 @ 21:43:
Dat is (vind ik althans) een van de enge factoren: ik acht het niet ondenkbaar dat GWB ook (deels) niet over de juiste feiten beschikt. Hij is een soort van gekozen, maar (ook) achter de schermen zijn de belangen natuurlijk erg groot.
Overignes: ik ben er niet van overtuigd dat hij een marionet is, maar denk wel dat hij verblind wordt door zijn visie, en dat is ook aardig gevaarlijk. Dan doen bepaalde feiten er opeens niet meer zo toe.

gezontverstant | 22-08-06 | 21:47

Aan alle twijfelaars lees de laatste zin van het bericht even: 'Gegarandeerd keiharde bewijzen dat 9/11 een complot van de regering-Bush was, verzonnen door een FRANSMAN'. Juist ja , Fransen waar hadden die ook alweer een hekel aan? ... Het begint met een A en eindigt op Merikanen.

Antinl | 22-08-06 | 21:46

Alsof die domme aap Sjors DubbelJoe zoiets zou kunnen opzetten...

doktersnuggles | 22-08-06 | 21:43

Ik wil Fleischbaum nog bedanken voor zijn steun aan de Belgische publieke omroep. Extra kijkers in de zomer, dat is een heel aangenaam steuntje in de rug. Bedankt dus.

veest van pim | 22-08-06 | 21:42

@CoJoNes
ja ik weet het. ben ik 1 avondje weg is er eindelijk weer eens een goede open en constructieve discussie.
Misschien kunnen we het morgen hebben over Tsjernobyl, want dat hebben de Russen ook express gedaan in de hoop dat de wind naar het westen stond en dat wij allemaal deaud zouden gaan

zwubu | 22-08-06 | 21:42

@koerbagh
What's in a name, de rest gaat dus wel gewoon goed en isniebeetjevreemd?
De aanslag een jaar later ging toch heel wat simpeler, is het niet?
Zag er ook meer uit als werk van zo'n soort organisatie....
Ik zeg je, over vijftig jaar weten we alles, maar dat je in dit verhaaltje meer gaten kan schieten als israel in beiroet lijkt me duidelijk....

bubka | 22-08-06 | 21:41

zwubu dat dacht ik ook, maar dat gebouw nummer 7 is voor mij een reden om te gaan twijfelen. Als tegenhanger van de complottheorie heb je daarom hier wel een flinke kluif aan video.google.com/videoplay?docid=-4628...

import | 22-08-06 | 21:40

@zwubu
Je had er gisteren bij moeten zijn, had je een bal gehad. Ik ben het met je eens, maar dit wordt een herhaling van zetten. Goede docu trouwens op Canvas, nu, groepsdynamiek zuigt en is levensgevaarlijk, vertel dat maar eens aan die conspiracydenkers.

CoJoNes | 22-08-06 | 21:39

@ steen gijl

Tsja, ik ben en blijf een Hollandse Polderpoes .. en blond he
Maar photoshop heeft niks te maken met al die dingen die ik opnoem, alleen die witte lijn dan misschien. Maar zelf gaan fotoshoppen voor zo'n zaak is ook een beetje naïef denk je niet ?! Denk ook niet dat de Belgische NOVA de documentaire dan had uitgezonden

Bonnie St Claire | 22-08-06 | 21:38

Achterdochtige gevoelens jegens overheden gaan hand in hand met het leven, waar ook ter wereld. Het is een van de vele copingmechanismen die ons terzijde staan om jezelf te onttrekken aan de harde realiteit. Je wantrouwen opzij zetten ten faveure van rationeel nadenken en jezelf kritisch te bezien kost nou eenmaal veel moeite. Daarnaast geeft het je een soort van reden burgelijke ongehoorzaamheid te vertonen. Tegenwoordig kan je mensen vanalles wijs maken. Het is een van de grote nadelen van het internet. Het is een vuilbak geworden waar iedereen ongestoord zijn zieke theorieën kwijt kan. Op het moment dat er ook maar 1 vooraanstaande wetenschapper of hogeropgeleid persoon achter de onderbuiksgevoelens gaat staan is het hek van de dam. Meestal betreft dit uitgerangeerde en dubieuze personen die zich hiermee bezig houden. De aantrekkingskracht van persoonlijke aandacht en voldoening is uitermate verslavend en een uitstekend middel wraak te nemen en je eigen falen te verdoezelen.

doktersnuggles | 22-08-06 | 21:38

ik word ook niet zo goed van dat eeuwige "er is nog nooit een stalen gebouw ingestort door brand".
Er zijn ook nog niet heel veel wolkenkrabbers "gestresstest" door er een vliegtuig in te laten vliegen, daarbij kan ik me vrij goed voorstellen dat computersimulatie een behoorlijk vreemd woord is wanneer die torens gebouwd werden. Ik zou zeggen gaat eens praten met een bouwkundig ingenieur en vraag hem is of het theoretisch mogelijk is dat, wanneer er 20 verdiepingen naar beneden stortten de volgende twintig ook instorten.

zwubu | 22-08-06 | 21:36

@CoJoNes 22-08-06 @ 21:25:
Toevalligerwijs: Ja... Ik had 'm willen verpatsen aan Madurodam, maar daar doen ze alleen aan schaalmodellen van Nederlandse gebouwen. Bovendien is het pentagon schaalmodel van me 1:19 (jaja... 11 september), en niet op 1:25 zoals ze in Madurodam allemaal hebben.

koerbagh | 22-08-06 | 21:35

Had Bush indertijd niet Vanessa uitgenodig om op te treden op een inhuldigingsfeest? Is dat het soms? (Of was dat nou Clinton, immers fan van big hair, en daar wou ik het even bij laten*?)
* I.h.k.v. Sonja's laatste dag: dat is een uitspraak van Lous Haasdijk.

gezontverstant | 22-08-06 | 21:34

Bonnie St Claire 22-08-06 @ 21:29
Ooit gehoord van photoshop? Check de feautof*cks eens uit... en blijf vooral lekker naief, zo ben je lief...

Steen Gijl | 22-08-06 | 21:33

Er is helemaal geen complot. Die vliegtuigen vlogen tegen WTC 1 en 2.
Er waren ontploffingen en WTC 1, 2 en 7 zijn zomaar naar beneden gedonderd. $ilver$tein is rijk en moslims juichen, Bush begint zijn War on Terror en daarom hebben wij de legitimatieplicht omdat 1(!) doorgedraaid kudtventje Theo van Gogh deaudstak.

import | 22-08-06 | 21:31

Binnenkort breng ik weer een verzamel-CD uit, dus ik heb geen wachtgeldregeling nodig, hoewel de uitbreiding van m'n wijnkelder nu toch aardig in de papieren gaat lopen .. mij gaat het vooral om een aantal onweerlegbare feiten: die vreemde witte streep daags voor de aanslag op Het Pentagon, die tweede explosie in het WTC, die vreemde telefoontjes vanuit het vliegtuig terwijl dat zo goed als onmogelijk was, geen enkele lichaamsresten gevonden bij het gecrashte vliegtuig, de zeer kleine inslagkrater in het pentagon, en zo kan ik nog wel ff doorgaan .. tja en Bush vertrouwen dat zou natuurlijk wel het toppunt van domheid zijn, gezien zijn staat van dienst

Bonnie St Claire | 22-08-06 | 21:29

@talentscout
noem jij eens 1 persoon in de US, UK, Rusland, Italie, Japan, Nederland of in Duitsland wiens betgrootouders niet voor een bedrijf hebben gewerkt dat in het begin van de jaren '30 aan Duitsland heeft geleverd.
Bedrijven zullen altijd alles leveren totdat het ze expliciet verboden wordt door... juist de overheid. Moet jij maar eens kijken hoeveel bedrijven uit de huidige AEX bijv zaken hebben gedaan met bijv Irak van Sadam of het Oostenrijk van de fascist Schroder

zwubu | 22-08-06 | 21:28

@koerbagh 22-08-06 @ 21:23
Heb jij dat schaalmodel van het pentagon nog in je diarama gekregen? Ik kom nl. morgen langs om die inslag te filmen. Keej?

CoJoNes | 22-08-06 | 21:25

Ben ik nou de enige die meteen dacht "Arabieren, bestaat niet, hebben de laatste 50 jaar nu niet echt laten zien dat ze goed konden organiseren en dan zo'n operatie op touw zetten" Later hoor je dan dat de organisator een kerel uit het Tora-Bora(wablief?)gebergte was die er een paar knapen opuit had gestuurd om, na wat vlieglessen genomen te hebben met een cessna(een cessna!) ietwat grotere boeiings op torens te laten vliegen. Die vlieglessen hadden ze ook nog in het land van de aanslag genomen, je zou toch denken, doe dat, om niet op te vallen in Tora-Bora, maar nee.... En o,ja, landen wilden ze ook niet leren, tot vertwijfeling van de constructeur, was ook niet nodig, tenslotte, behalve, misschien om niet op te vallen...
Maar, eind goed, al goed, ze vielen niet op, een boeiing verdraagd zich schijnbaar niet tot een cessna als een Scania40tonner tot een driewieler, men kon hem werkelijk perfect gemikt op de torens krijgen..... En we schrokken wakker! Nee, ik geloof ook niet meer in sinterklaas, jongens!

bubka | 22-08-06 | 21:24

@Karel kwakbol 22-08-06 @ 21:17:
Ik denk eerst een website: www.lifecatcherstruth911.com is nog vrij...
Dan komt er een documentaire en dan een dvd.

koerbagh | 22-08-06 | 21:23

@bonnie> neuquen?

superjan | 22-08-06 | 21:22

@Bonnie
wat moet jij een moeilijke dag gehad hebben; sterkte!!

Cosimo | 22-08-06 | 21:22

Ik moet zeggen toch wel slim van die Belgen, die volgorde van uitzenden.
Ik bedoel, hadden ze het andersom gedaan dan had het topic "Belgen gaan Zapruder kapotmaken" geen 572 reacties opgeleverd.

Karel kwakbol | 22-08-06 | 21:22

Bonnie, op jou kan ik bouwen: eindelijk iemand die mijn twijfels wegneemt. Heb jij geen zin een wachtgeldregeling later?

gezontverstant | 22-08-06 | 21:20

@TalentScout 22-08-06 @ 21:14
Alsof jij het topic van gisteren eerst hebt doorgelezen. Verdiep je eens in de materie en de feiten man, voordat je veroordeelt.

CoJoNes | 22-08-06 | 21:18

koerbagh 22-08-06 @ 21:05
Lijkt me niet onwaarschijnlijk. zal ook wel een boek over verschijnen.

Karel kwakbol | 22-08-06 | 21:17

ik ben ook maar een eenvoudige zangeres, maar dat er aan dat 9/11-verhaal een heleboel dingen niet kloppen is me na gisteren wel definitief duidelijk .. ik ben al de hele dag nuchter van de schrik, ik kan me namelijk niet voorstellen dat de Amerikaanse overheid zijn eigen burgers zoiets aandoet. Ik heb de samenvatting van de documentaire twee keer bekenen en eigenlijk is er maar een conclusie mogelijk: of in de documentaire zitten leugens, of Bush is een ongelooflijk grote schoft.

Bonnie St Claire | 22-08-06 | 21:16

Heb de eerste loose change gezien. Leuke theorie geen vliegtuig op het pentagon. Dan uitleggen dat er geen slipsporen van een vliegtuig zijn en dat het raketten geweest zouden zijn. Maarrrr, 5 minuten daarvoor laten ze zien dat er allerlei lantaarnpalen uit hun voegen zijn gemept in de richting van het pentagon. Maar dat vergeten ze dan te verklaren. Pft, stomme complottheorien. Die lantaarnpalen waren zeker allemaal verroest... eikels....

Steen Gijl | 22-08-06 | 21:16

Karel kwakbol 22-08-06 @ 21:07 hexidecimaal.... dat is voor fœk lezers.. maar zet het nu maar om in decimaal.. en dan even worteltrekken met het abc....

De bijlmer is ook zo sneller gesloopt... ram er een oud jûden toestel in en klaar... Het zijn gewoon extremisten bij Elhalal!

00000111000111001111 | 22-08-06 | 21:14

Nu volgt 't (onvermijdelijke) cliche..........: Verdiep je eerst eens in de materie en de feiten voordat (ver)oordeelt.

PS: UFOwatchers/aluminium hoofddeksels en Antartica hebben hier niets mee te maken. Je moet wel blind en/of dusdanig geindoctrineerd/gemanipuleerd zijn om geen kritische kannttekeningen te plaatsen bij de verklaringen/statements van de zittende regeringen.

TalentScout | 22-08-06 | 21:14

@vinque
Vanaf 'Die franse lul..' kom je lekker los, om ons vervolgens een fraaie apotheose te presenteren.
Eens. Dus.

CoJoNes | 22-08-06 | 21:14

Ik wil wel nog meegeven dat a) ik in comment 20.45 inderdaad wat kort door de bocht ging en b) ik straks lekker naar de 'gedramatiseerde docu' over het Nurembergproces kijk op dezelfde zender, ook al wordt de geschiedenis, zoals een van de hoofdrolspelers zegt, dan geschreven door de overwinnaars.

veest van pim | 22-08-06 | 21:13

Ik vond het een uitstekende uitzending op Canvas. Complottheorieen is allemaal eigenbelang: eigenbelang van schrijvers die graag boeken willen verkopen, eigenbelang van moslims die tegen Israel zijn. De andere gelovigen zijn gekken die in een vorige eeuw in vliegende schotels geloofden.

Flippo | 22-08-06 | 21:13

Degenen die hier beginnen te bleren en te schreeuwen dat Bush en consorten hiertoe niet in zouden zijn moeten zich heel misschien eens gaan verdiepen in de hierarchie (geen zin in trema ghehe) achter de regeringen Bush.
Ik wed dat 99% van de personen hier totaal geen weet hebben van de verrijking van de fam. Bush in de jaren 30/40 aan de jodendeportatie en de fabrieken waarin zij 'werkzaam' waren. Net zomin als dat diegenen weten dat de fam. Bush en de fam. bin laden financiele belangen hebben/hadden in dezelfde corporaties...................

.

TalentScout | 22-08-06 | 21:13

@broertje bis: regel een in het 'vak', als je sjoenalistiek zo mag noemen zonder terecht wereldwijd uitgelachen te worden, is dat je bereid bent feiten en verklaringen ervoor op dezelfde manier te toetsen, ongeacht of je de conclusie die ermee kan (!) getrokken worden, genegen bent of niet. Dat Fleischbaum, toch geen groentje, dat voortdurend nalaat, dat vind ik ergerlijk, omdat het een vorm van Publikumsbeschimpfung is en ik hou niet van Duits theater. Verder zeg ik niks meer over mijn beweegredenen zonder advocaat.

veest van pim | 22-08-06 | 21:10

Zelfs een afspraak tussen meerdere mensen mislukt bijna altijd. Denk eens na hoe lang iets geheim blijft in een bedrijf.
Er wordt ook even vergeten dat er al jaren aanslagen gaande waren.

Dat anti-amerikanisme van die moffen is net zo ziekelijk als hun beroemde jodenhaat. Die dikke kut Kohl heeft de hereniging aan de yanks te danken. Als het het aan de Britten had gelegen had dat nog wel een eeuw geduurd.

Die franse lul bakt zoete broodjes door in Arabische landen rond te gaan bazuinen dat ze volledig gelijk hebben wat betreft joden en amerikanen. Hij is zeker even vergeten te vertellen wie die Hezbollah idioten waren die toen in Beirut 50 Franse mariniers op hebben geblazen.

Die complot aanhangers weten van toeten nog blazen over de geschiedenis en zijn zelden wetenschappelijk geschoold. Ondanks die tekortkomingen verdedigen ze hun leer net zoo fel als andere vaak bebaarde aanhangers van onbewezen fantomen en perfide dwaalleren.

Met zulke continentgenoten heb je geen fucking paard van Troye meer nodig.

vinque | 22-08-06 | 21:09

@veest van pim 22-08-06 @ 21:04
.
"Maar ik ben een pup aan het trainen en dan sluipt er wel een beetje 'n bars toontje in bij mij. Niet persoonlijk nemen."
.
LOL

TRS | 22-08-06 | 21:08

@00000111000111001111
..
71CF is wat korter.

Karel kwakbol | 22-08-06 | 21:07

@ TRS 22-08-06 @ 21:00
M.i. zijn het er twee: die van jou en de vraag 'hoe ontdek ik het zonder dat ik opnieuw word voorgelogen?' De belangen zijn erg groot aan de andere kant en ik vrees dat het belang 'begrijpt en gelooft gezontverstant het nog een beetje' enigszins wordt ondergewaardeerd.

gezontverstant | 22-08-06 | 21:06

@Karel kwakbol 22-08-06 @ 20:58:
Ja, hij was met Robbert van den Broeke's camera BOL's aan het fotograferen in het appartementencomplex aan het Bos- en Lommerplein.
Daar flikkert binnenkort namelijk ook een van zijn "boings" op. Helaas was dat uitgelekt, en dus doet het gemeentebestuur daar nu net of het op instorten staat. Maar het gaat natuurlijk om verzekeringsgeld en een aanleiding voor Balkenende en Beatrix (van de Bilderberggroep en lid van de Orde van de Kouseband) een oorlog tegen Venezuala en Chavez te beginnen, want wij geven natuurlijk de schuld voor het instorten van het Bos- en Lommerplein aan de Antillianen.
Die zouden dat zogenaamd doen omdat ze het Bos- en Lommerplein niet in mochten... Swa... mooi plan was dat.

koerbagh | 22-08-06 | 21:05

@broertje: ik heb geen complottheorie, er valt dus niet veel onderuit te schoffelen. Ik hou alleen niet van vooringenomen journalisten die zelf doen waar ze anderen van betichten. En sjacherijnig, niet echt. Maar ik ben een pup aan het trainen en dan sluipt er wel een beetje 'n bars toontje in bij mij. Niet persoonlijk nemen.

veest van pim | 22-08-06 | 21:04

Naar mijn paranoid mind: Ze kregen geen sloop verguning rond voor de sloop van het wtc, GW Büch had de oplossing en nog een paar oude vliegtuigen over. En geef de lastigste"bevolkings"groep de schuld.Nu nog ff de jûden en Gristenen en we zijn van de ellende af.

00000111000111001111 | 22-08-06 | 21:04

@Jez
Lewinsky is wel een heel slecht voorbeeld aangezien ze door de Republikeinen (complot!) op Clinton is afgestuurd.

MAXIMO | 22-08-06 | 21:04

Die Belgen toch,waarom zenden ze niet die pratende hond uit.. Veel amusanter.

de grote Anti | 22-08-06 | 21:04

@collapse .. dat waren die van vorige week toch ? ik heb de dvd al binnen .. heb wat afleveringen gemist maar het is iid geniaal .. elke aflevering is top !!

Draaitafel Demagoog | 22-08-06 | 21:03

het enige wat er in die docu van vanaaf gedaan is, is zeggen: dat van gisteren is niet waar
beetje jammer

Toeterdude | 22-08-06 | 21:01

@Karel kwakbol 22-08-06 @ 20:58
LifeCatcher wist teveel....

CoJoNes | 22-08-06 | 21:01

@gezontverstant 22-08-06 @ 20:57

de echte vraag is dan ook: wie vertelt de grootste leugen?

TRS | 22-08-06 | 21:00

En al dit zou in het geheim zijn bekokstoofd. Yeah right. Clinton kan niet eens een Lewinsky krijgen van één chick zonder dat het de voorpagina's haalt.
Alsof de Republikeinen zoiets als een 9/11 kunnen organiseren zonder dat de Democraten ermee aan de haal gaan: er klapt altijd wel iemand uit de school over zo'n geheim 'complot' (voor geen of weinig of veel geld).

Jez | 22-08-06 | 20:59

Iemand LifeCatcher toevallig gezien?

Karel kwakbol | 22-08-06 | 20:58

@ mezelf
anderhand? Dat is me nog niet zo vaak overkomen, achteraf wel.

gezontverstant | 22-08-06 | 20:58

Als ik heel eerlijk ben (nou vooruit dan): in eerste instantie kostte het me veel moeite te geloven dat de gebeurtenissen in - vooral - New York echt gebeurden. Terwijl ik het zag gebeuren op tv, viel het - voor mij althans - niet te bevatten. Het is dan ook een werkelijk enorme gebeurtenis.
Ik heb het niet het idee dat ik ooit een verklaring zal krijgen die alles voor mij zal verklaren, die elke twijfel zal wegnemen. Dat geldt voor verklaringen van de overheid en van mogelijk aan ufo-zieners verwante lieden. We zijn te vaak voorgelogen door overheden, maar daarnaast hebben van hun gelijk overtuigde ongelovigen ons ook te vaak gekleurde berichten gegeven.
Het trieste is dat je (ik) op grond van informatie die je (ik) niet vertrouwd afwegingen maakt, posities inneemt en een stem uitbrengt. Het is maar al te vaak dat je anderhand ontdekt dat je bent voorgelogen.

gezontverstant | 22-08-06 | 20:57

prachtig, die jij-bak-retoriek van die extreemlinkse sukkel

TRS | 22-08-06 | 20:54

@Veest van Pim: wat zijn we chaggerijnig, is je complottheorie onderuit geschoffeld?

Jedebielebroertje | 22-08-06 | 20:51

ps. RTL7: K-PAX, een aanrader.

TRS | 22-08-06 | 20:51

Heb net met aluminiumhoedje op gekeken naar een "debunking 911-myths"-docu.
Dank je Fleisch! Zodoende ben ik gevrijwaard van zionistische invloeden...

MAXIMO | 22-08-06 | 20:51

Die journalist van der Spiegel vatte het wel mooi samen, incl. zijn nonverbale communicatie

TRS | 22-08-06 | 20:49

Zo dat was genieten, alle complottheorieen in een keer onderuit gehaald. Mooi werk van die Belgen.

Jedebielebroertje | 22-08-06 | 20:48

@Holmert 22-08-06 @ 20:22

Ja hoor :-B

3*links=rechts | 22-08-06 | 20:47

@mezelf @ 20:43:
zonsverduistering! dus..
(sie "d" en "s" zitten ook wel sichtbij elkaar op het toetdenbors.)

koerbagh | 22-08-06 | 20:46

Fleischbaum, je kletst weer. Gisteren was deel 2 van Loose Change op Canvas. Nu is een andere docu die over andere twijfelaars gaat (Duitsers en Fransen). Hun versie wordt niet zomaar de huiskamer ingepompt zoals bij de studentjes van Loose Change gisteren: zij en hun ideeën zijn het onderwerp van een reportage. Aluminium hoedjesmensen uitlachen mag, maar 't komt beter over als je zelf geen leugens schrijft.

veest van pim | 22-08-06 | 20:45

@Fleischbaum:

... IS gecrasht.

Aldi informeert | 22-08-06 | 20:45

@sjaakdeslinksesul 22-08-06 @ 20:30:
Tsja... als de VS toegeven dat er nergens een "weapon of mass-destruction" in Irak te vinden was - en dat is toch wel het allermakkelijkste te hoaxen voor een land dat zelf het grootste arsenaal van dergelijke wapens heeft - en zich dus daarmee de risee van de hele wereld hebben gemaakt, dan moet je toch afvragen of de VS wel in staat is tot een dergelijke hoax zoals de loosechange-loonies beweren.

Daarbij kan Sjors Dobbeljoe zijn eigen kont niet eens afvegen zonder stront aan zijn vingers te krijgen, en dan zou hij wel zo'n actie kunnen orkestreren? De complotdenkers voegen toevalligheden bij elkaar en zeggen: al doe toevalligheden, dat kan geen toeval zijn. Dat is het nu juist wel. Het is ook gewoon toeval dat de zon 400x zo groot is als de maan en 400x zo dicht bij staat, waardoor we op de aarde perfecte zondversduisteringen hebben. Het is ook toeval dat de mensheid net zo ver ontwikkeld was dat ene Einstein zijn Relitiviteitstheorie had bedacht en die door de techniek dankzij die perfecte zonsverduistering kon worden bewezen. Als we 100.000 jaar langzamer waren geëvolueerd was de maan ietsjes verder van de aarde verwijderd, geen perfecte zondsverduistering, en had die observatie niet kunnen worden gedaan. Dat is allemaal toeval.

Maar volgens complotdenkers is het de schuld van George Bush en de Illuminati met behulp van Sinterklaas, de paashaas en de onvermijdelijke Aliens die een basis hebben op Antarctica, wat natuurlijk de oorspronkelijke plek van Atlantis is. Waarom zou de VS daar anders een basis hebben? Nou? Nou? Nou? Verklaar het maar eens!

koerbagh | 22-08-06 | 20:43

/OT
Van de Brink zegt doodleuk, dat Wilders uit de LPF is gestapt. Wat een loser.

CoJoNes | 22-08-06 | 20:42

zijn de afleveringen van Fc de Kampioenen op???? nee toch??

Likqua | 22-08-06 | 20:31

@Draaitafel Demagoog
Denkend aan SHowroom is geweldig

Leve Jan Raapis, tante jetje , de verzamelaar van verzamelingen en al die andere figueren

collapse | 22-08-06 | 20:30

Verstandige mensen accepteren dat het leven uit toevalligheden aaneengerijgd gaat en dat je je lot niet in eigen handen hebt. Wat voor een ieder van ons geldt, geldt natuurlijk in nog grotere mate voor de wereld. Die rommelt maar wat aan. De armen van geest willen hier niet aan. Zij geloven liever in een god die hun leven bestuurt of ZOG en de illuminati die het grote geheel aansturen.

sjaakdeslinksesul | 22-08-06 | 20:30

De feiten in deze docu zijn wel erg vergezocht, het WTC zelfopblazen omdat er goud onderligt ?? oops heb ik het nou voorgezegt?

tripkees | 22-08-06 | 20:28

flikker toch op .. belgische tv is alleen leuk als er geen hond naar kijkt .. ik ga dus mooi denkend aan showroom kijken .. eigenheimers zoals ik zelf checken .. daar kan zo'n komkommerverhaal van wat homevideo boys niet aan tippen

Draaitafel Demagoog | 22-08-06 | 20:27

@Holmert: Ik heb ook niets gezien op de nieuwnieuws. Vertel!

pieterjan | 22-08-06 | 20:27

Op 12? Wordt het ook uitgezonden op Net5? Ik dacht dat dat een wijvenzender was geworden.

koerbagh | 22-08-06 | 20:26

Attentie! Attentie Attentie!

Ik heb hier bewijzen dat Hitler WOII begonnen is op expliciet verzoek van de Amerikaanse regering na een vakkundige lobby door de wapenindustrie.

Volgende week op Canvas na Samson en voor FCdeKampioenen

collapse | 22-08-06 | 20:26

@ 3*links=rechts 22-08-06 @ 20:16

Achterbankse mongeaul. Heb je nou niks gelezen wat ik op de nieuwnieuws heb gepost?

Holmert | 22-08-06 | 20:22

@grasgriezel

jazekers,vanochtend nog op de plaat gelegd, maar het schijnt dat hij het neit kan veroorloven om naar de kapper te gaan

free.of.pl/h/hanula/elvis%20p.jpg

Wc-kip | 22-08-06 | 20:21

LOL@aluminium hoedjes.
Verpulveren die ook bij een slappelachbui?

Jez | 22-08-06 | 20:20

Is die Elvis P. trouwens laatselijk nog gezien?

Grasgriezel | 22-08-06 | 20:17

Tja, ook de belgische staatsomroep is een beetje anti-amerika.

Made to last | 22-08-06 | 20:17

Achter mijn 911 zit een Nederlander. Hij heet Harm Lagaay.

superjan | 22-08-06 | 20:16

Wat is er dan gebeurd op 9 november?

aivd | 22-08-06 | 20:16

@Holmert 22-08-06 @ 20:12

Ach, je weet tog... niet alles zomaar kritiekloos aannemen, en zo. Wow, deja vu...

3*links=rechts | 22-08-06 | 20:16

canvas op 12? alleen als je talpa op tien hebt misschien...

daskapitalist | 22-08-06 | 20:16

Wat moet er van de wereld worden als zelfs uit het Witte Huis leugens zouden komen?

gezontverstant | 22-08-06 | 20:14

heb ik gisteravond gezien,en geloof me, het is een uitstekende slaapmiddel

Wc-kip | 22-08-06 | 20:12

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland