Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Lekker op bezoek bij Gelt Dekker

Ik zeg wat ik denk...De boycot van Jacob Gelt Dekker lijkt vooralsnog weinig effect te sorteren. Gelt Dekker veegde deze maand in een column de vloer aan met alles en iedereen op Curaçao. Volgens Gelt Dekker tiert de misdaad er welig en is het bestuur van het bananeneiland door en door corrupt. Verder had Gelt Dekker nogal wat kritiek op de plaatselijke bevolking. Althans een deel daarvan. “Arbeidsethiek bij velen gaat niet veel verder dan luiheid, domheid en diefstal van alles wat los en vast zit.” Enfin, u voelt hem al aankomen, een rel was geboren. Want miljoenen storten op dat eiland en de tjollers aan werk helpen is swaar oké, maar hou verder wel je muil. Het ging zelfs zo ver dat een ceremonie met onze minister van Koninkrijksrelaties in Kura Hulanda werd verplaatst door de eilandregering. Kura Hulanda is namelijk van Gelt Dekker en die moet kapot. Maar wie loopt er op dit moment rond in Kura Hulanda? Exact, onze nieuwe minister Atzo Nicolaï. "Het is geen statement. Ik wil gewoon graag het slavernijmuseum zien." aldus Nicolaï. Yo Atzo, geef Gelt een Colt en maak 'm eens deputy sheriff...

Reaguursels

Inloggen

sakiwebu 20-08-06 @ 21:19

sakiwebo: deportatie of neqschot?

bottehond | 20-08-06 | 21:50

dolodoloboy: 6 de rest:3

sakiwebu | 20-08-06 | 21:19

@Koer, mooi, ook weer opgelost.
Truste allen, en morgen gezond weer op.

Levereter | 20-08-06 | 01:13

@RedBullshitter
Oh, ik dacht dat je met koerbagh aan het praten was.
En als je het toch wilt weten:
Nee, dat ben ik niet.

MAXIMO | 20-08-06 | 01:10

@Redbull: Truste, Rotterdam is altijd leuk.

Levereter | 20-08-06 | 01:08

MAXIMO dat je mij negeert daarmee geef je aan dat je inderdaad moslim bent. Probeer het anders maar te ontkennen dan!

RedBullshitter | 20-08-06 | 01:07

@ iedereen
Ik verwacht geen reactie meer van doloblablaboy, dus ik ga slapen. Ga morgen naar Rotterdam namelijk. Trusten!

RedBullshitter | 20-08-06 | 01:05

@Levereter 20-08-06 @ 00:46:
Nee, ik ken je standpunt daarover. Ik heb me ook hard over jou uitgelaten, dat weet ik. Soms op het randje en soms erover (waarvoor excuus). We zijn over dat onderwerp niet met elkaar eens, dat zal wel nooit gebeuren. Maar ik heb inmiddels wel zoveel van je gelezen hier dat ik weet dat je deugt.
Overigens ben ik zelf ook geen Olmert-fan, laat dat duidelijk zijn.

koerbagh | 20-08-06 | 01:02

@koerbagh
Hihihi, ik ben alles behalve een gefrusteerde racist zoals jij.
Maar ik heb zeker wel een heleboel kritische kanttekeningen tov het project Israël en haar aanhangers, en nee, dat maakt mij geen anti-semiet of nazi, boze calimero van me. En ook jij mag doodvallen trouwens, en doe dat dan het liefst een beetje stil alsjeblieft.
@bottehond
Patriotisme is niet fout.
Nationalisme is dat wel.

MAXIMO | 20-08-06 | 01:00

RedBullshitter 20-08-06 @ 00:41

Je zou het zeggen, maar het noemt zich Nederlander... is 'ie triest of is iet triest?

@ Maxima
So... ik vind de Ruyter een held... Und? Oeps... excuus.. een cosmopoliet gelijk jezelf kijkt daar op neer... ik snap het... tsja... wellicht hebben we dan daarmee het probleem te pakken... In jouw ogen is patriotisme een evil thing... In mijn ogen niet... Ik ben een Nederlander en houd van alles waar dat landje voor staat... incl. tolerantie en ruimgeestighed en vrijheidslievendheid... daar mag een kleurtje tussen zitten... why not... maar ik ben niet van plan dát te laten verkloten door een bende barbaren... en de kleur maakt me geen ene fokking zak uit... dus...

bottehond | 20-08-06 | 00:55

@Koer: Nou nou nou, persoonlijk heb ik ook nogal wat moeite met de huidige Israelische politiek, (en het is ook een ramp geworden, Olmert is nu een gekookt scholletje in het piranha aquarium dat de Israelische politiek is) maar dat maakt me nog geen fascist.

Levereter | 20-08-06 | 00:46

@ koerbagh
Is MAXIMO soms moslim? Dat zou inderdaad het een en ander verklaren.

RedBullshitter | 20-08-06 | 00:41

@MAXIMO 20-08-06 @ 00:12:
Echt de laatste keer (het is vergeefs, want jij kan echt niets in die verkalkte hersenpan van je laten doordringen...) kijk nou eens goed waar ik op reageer, en waarom. Tot de reactie van dolodoloboy @ 23:02 was hij genuanceerd en overtuigend. Dan verandert hij van tactiek en gaat op de Antillen-racisme-vooroordeelbevestigingstour. Probeer nu eens voor 1 keer in je leven na te denken. Ik weet dat je dat vreselijk moeilijk vindt. Een goede verstaander/lezer (wat jij dus niet bent) snapt dat we op dat moment elkaars vooroordelen gaan bevestigen, hard tegen hard. Dat is namelijk leuk. Op dat moment is polarisatie omwille van de humor wel zeker mijn doel. Je hoeft mij niet te vertellen wat mijn doel is, dombo.
Als jij, vuile smerige antisemiet die je bent meent te weten wat mijn doel dan moet je dat ook EINDELIJK maar eens gaan BEWIJZEN! Toon het het eens aan, vieze vuile jodenhater, vuile nazi. Als er 1 racist op Geen Stijl rondzwerft ben jij het, domme ZMOK-klootmongool. Ga dood, domme sukkel.

koerbagh | 20-08-06 | 00:37

@koerbagh
Die geciteerde uitlatingen van je kun je niet afdoen als humor gemaakt met behulp van een stijlfiguur. Dat was op dat moment ook zeker niet jouw doel.
En betrek de makers van GS er niet bij want die hebben niks met jouw peop te maken. Je bent zelf verantwoordelijk voor die uitlatingen, lutser.

MAXIMO | 20-08-06 | 00:12

@ dolodoloboy 19-08-06 @ 17:31
Maar als iedereen zoals jou zou zijn, dan zouden er geen salarissen worden uitbetaald, geen belastingen worden afgedragen, en dus ook geen uitkeringen worden uitgekeerd. Kortom: jij zou al helemaal geen inkomsten hebben. Dus waarom zou iedereen die niet zoals jij leeft in waanzin leven? Zij betalen tenslotte de inkomsten van jouw klanten en dus jij.
.
Geef eens een indicatie van wat je verdient, in euro's. Gebruik je dat geld ook voor de typische wannabe 50 Cent lifestyle (gepimpte auto's, veel blingbling en die nonchalante kleding)? Zo ja, ben jij er dan zo 1 die dat 'nigga' ego a la 50 Cent ook zo leuk vindt, omdat je ook zwart bent?
.
En terwijl ik me te pletter werk voor jou en je eilandjes, voel je dan totaal geen schaamte? Heb je dan totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel of spijt?
Jij vindt het dus volkomen terecht dat jij niks hoeft te doen en dat de rest het maar voor jou bij elkaar moet werken? Hoe kan je zo gewetenloos, egocentrisch en arrogant zijn? Probeer je dat echt aan jezelf goed te lullen door te zeggen dat dit land een koloniaal verleden heeft en dat wij van die kudtblanken zijn en blablabla?
.
Waarom denk je dat je slimmer bent dan iedereen? Dat je niet voor een werkgever werkt, betekent helemaal niet dat je slimmer bent. Intelligentie wordt namelijk gemeten in IQ. En ik heb helemaal niks tegen slimme Antis. Ben ik juist erg blij mee. Daar moeten we er juist meer van hebben, en minder Antis zoals jij. En hoezo laten wij ons belazeren? Waarmee dan door bijv. werkgevers? En als wij zo stom zijn, waarom zijn wij dan een van 's werelds rijkste landen, waar JIJ van profiteert? En wat is er mis met voor iemand anders werken? Voel je dan het slavencomplex in je opkomen? Is dat het?
.
"Hoe kun je zo stom zijn om je te laten belazeren door je eigen mensen (lees politiek,politie en werkgever) en kritiek leveren op anderen en andere landen. Leef maar in waanzin zou ik zeggen."
Dat is PRECIES wat die Gelt Dekker zegt over de Antillen!
.
Geef eens serieus antwoord op mijn serieuze vragen A.U.B.

RedBullshitter | 20-08-06 | 00:02

Gezellig, de tweede ronde.

Levereter | 20-08-06 | 00:02

@MAXIMO 19-08-06 @ 23:27:
Nog een keertje dan... Je bent nog dommer en nog enger dan ik al dacht. Het blijkt maar weer dat ik gelijk heb met om je in 't vervolg te negeren. Mensen zonder humor moet je wantrouwen. Humorloze mensen zijn vreselijk gevaarlijk.
Ooit gehoord van een hyperbool? Of ironie? Überhaupt wel kennis van stijlfiguren? Indien je werkelijk een intellectueel wilt zijn, minimaatje, zul je eerst interlectueel moeten worden. dat is iemand die tussen de regels door kan lezen. Dat vertelt vaak meer dan wat er daadwerkelijk staat en kennis van stijlfiguren helpt daar enorm bij.
De redactionele stukjes van Geen Stijl zijn niet anders namelijk.

koerbagh | 19-08-06 | 23:58

@koerbagh
"En daar komt de aap letterlijk uit de mouw. En hoelang, miboi, denk je dat wij dat gedrag pikken voordat we jullie soort 12 mijl de zee in schoppen? Ik zal het je vertellen: niet al te lang meer.
En je weet: Negers kunnen niet zwemmen. zid.nrz.nl.."
-
"Wat denk je nou zelf, dat wij het zelf gaan doen? Welnee, daar huren we een stel Serviërs voor in. Een vette glock in je zwarte reet en reken maar dat jij van de loopplank op volle zee gaat hollen"
-
Alsjeblieft calimero, ongezien de tyfus voor je en die vuile geest van je, je bent zelf namelijk één van de grootste racisten in dit topic.
En iedereen weet zo onderhand dat je crixus bent dus je act is niet geloofwaardig, racistisch hoopje nageboorte.
@bottehond
Jij komt echt niet buiten hé?
Of vind je in de mening van je gelijkgestemden zoveel bevestiging dat je de mening van anderen niet meer hoort/leest?
Oh nee, laat me raden, dat is de "policorsekte", dus niet betrouwbaar, toch?

MAXIMO | 19-08-06 | 23:27

En als je dan toch in termen van allianties wil spreken; in onze alliantie mag iedereen deelnemen itt tot die van jou waar enkel de gefrusteerde verweesde zielen plaats mogen nemen.
@ maxima

Jij en bos en zijn vrienden tegen de rest van 0031?

bottehond | 19-08-06 | 23:24

@MAXIMO 19-08-06 @ 22:27:
Ik heb de archieven er even op nageslagen, maar crixus was nergens zo racistisch als jij was in alle Israel/Hezbollah topics. Een grovere racist als jij bestaat er bijna niet. Ik heb eigenlijk nergens een reactie van crixus gevonden die ik als racistisch zou willen betitelen. Van jou daarentegen heel veel. En helaas ik moet je teleurstellen ik ben niet gefrusteerd. Nee, ik ben niet je spiegeltje, wens dat ook niet te zijn en ga verder ook niet op je in. Ik heb het niet zo op salonsocialistische antisemieten die hun eigen morele superioriteit willen benadrukken met het goedpraten van terroristen en het afgeven op andersdenkenden zonder bewijs anders dan: ik heb gelijk want ik ben links.
En nogmaals: ik ben crixus niet. Als je nu niet dood wenst te gaan zal ik je vanaf nu verder doodzwijgen, want je bent het eigenlijk niet waard om woorden aan vuil te maken. Je bent een eng mannetje.

koerbagh | 19-08-06 | 23:02

@bottehond
Logisch dat je het voor hem opneemt aangezien jullie beiden gelijkgestemd zijn, had niet anders van je verwacht.
En als je dan toch in termen van allianties wil spreken; in onze alliantie mag iedereen deelnemen itt tot die van jou waar enkel de gefrusteerde verweesde zielen plaats mogen nemen.
@koerbagh
Grappenmaker, was ie maar een 'spiegel', dan was ie half niet zo gefrusteerd, racistisch en besmuikt zoals jij/crixus was/is.
Jij bent toch ook niet mijn spiegeltje Koerbagh?
Sorry. Ik bedoel; jij bent toch ook niet mijn spiegeltje Crixus?

MAXIMO | 19-08-06 | 22:27

Barbapoeppa 19-08-06 @ 22:08

Aha... positieve discriminatie. At your service! Hail, dolodoloboy!

bottehond | 19-08-06 | 22:12

Het optreden van Dolodoloboy in deze draad is weldegelijk grootmeesterlijk. Hij komt binnen als de Antilliaan die net doet alsof hij aan alle stereotype vooroordelen die 'wij' over hen hebben voldoet. Dan rollen en buitelen tig reaguurders vol verontwaardiging over hem heen. Ondertussen blijft hij het spel ijskoud spelen. Pas laat in de draad zegt hij dat hij een eigen (reïntegratie) bedrijf heeft. Ik ben het ook niet met hem eens over de maakbaarheid van de samenleving. Maar ik zou het niet vervelend vinden als blijkt dat de problemen in Nederland wel oplosbaar zouden blijken te zijn. Eerlijk gezegd vind ik het één van mooiste opzetjes vinden die ik op GS gelezen heb. Om dit te doen heb je inderdaad hersens nodig! Wees sportief en geef hem de credits die hij hier verdiend!

Barbapoeppa | 19-08-06 | 22:08

@MAXIMO 19-08-06 @ 20:55:
Dat moet pijnlijk voor je geweest zijn, zo'n spiegel... Iemand die hetzelfde is jij, maar dan in spiegelbeeld. Overigens, waar druk ik mij uit in krachttermen en aso taalgebruik en waar veins ik intelligentie? Je bent nogal aanmatigend bezig. Zoals je wel vaker doet. Gewoon wat doms roepen zonder enig bewijs er voor te leveren. Dat is pas intelligentie veinzen. Maar goed, daar heeft de linkse policor-sekte wel meer last van. Het Grote Gelijk behoeft nooit bewijs. Moralistische superioriteit hoeft slechts heel hard te worden uitgeschreewd. Liefst met een brandende vlag van een land dat je niet aanstaat of anders op een weblog waar je je naam met hoofdletters schrijft (ook een vorm van schreeuwen). Hoe harder je roept hoe minder overtuigend het is allemaal.

koerbagh | 19-08-06 | 21:52

MAXIMO 19-08-06 @ 21:39

Jij spoort echt niet helemaal, zeg. Man oh man... wat een onzin kraam jij daar uit. Je kon niet eens in de schaduw staan van crixus. Bij hem vergeleken heb jij de eruditie van een melkfles.... dit vind ik wel je grootste uitglijder sinds ik je hemeltergende stukjes moet lezen. Anyway.... een hofnar blijft een hofnar, zoals een slaven zoon kennelijk een slavenzoon blijft. Mooie alliantie hoor.... poeh poeh...

bottehond | 19-08-06 | 21:46

@koerbagh/crixus
Traumatische ervaringen?
Integendeel! Altijd lachen om die gast.
Hij was/is zo dom en betweterig dat ie bij elke comment die hem tegenstond van wie dan ook hapte, een beetje zoals jij doet, vandaar dat ik denk dat crixus is herboren in koerbagh aangezien hij ook gebruik maakte van aso taalgebruik, krachttermen en geveinsde intelligentie.

MAXIMO | 19-08-06 | 21:39

dolodoloboy 19-08-06 @ 21:02

Moet ik nu wél onder de indruk zijn... zwarte broeder... je bent zo gefrustreerd over je huid dat je jezelf als een praalhans opblaast. daarom stel ik je de vraag: waarom reageer je zo gefrustreerd? En rancuneus? Volgens mij voel jij je als zwarte man niet op je plek hier. Je gedrag getuigt van de mentaliteit die je vaak terug ziet bij slavenafstammelingen. Werk die frustraties eerst eens uit, zou ik zeggen. Er zijn boeken vol over geschreven. Zo wordt ook het gedrag van antillianen vaak verklaard. Zie bijvoorbeeld de verhouding man/ vrouw. Maar weet je, beste lollipop, ik heb geen bezwaar tegen je, noch tegen je aanwezigheid. Mensen als jij, die kennelijk wel iets bereikt hebben en zich inspannen om de bakens te verzetten lopen mij niet in de weg. Je zult mij nimmer betrappen op uitspraken dat alle antillianen hier weg moeten. Maar goed... zodra jij een blanke ziet die iets durft te zeggen over die hordes beesten die in jullie kielzog overgekomen zijn, dan is meneer ineens de grote verdediger van de antilliaanse zaak. BTW: je pseudo- psychologische analyse raakt kant noch wal. Je kent mij niet en matigt je heel wat aan. Toevalligerwijs ben ik zeer goed bekend met jouw bussiness. Ik heb echter nog nooit van je gehoord, dus je werk zal zich bepreken tot kanslozen, waar je een vette subsidie voor ontvangt. Ik vind je stukjes merkwaardig overeenkomen. Steeds dezelfde verbeten frustratie. Ik zou zeggen: ontwikkel eens wat eigenwaarde en trots. Dan hoef je ook niet zo te pochen over hoe slim jouw volk is dat het zich als een parasiet op de Nederlandse rug gehecht heeft. Handje ophouden en dan toch trots zijn. Ik zal je gedachtengang wel nooit kunnen begrijpen. daarvoor heb ík te veel trots en eigenwaarde. En houd eens op met zo af te geven op Nederland. Je kent het gezegde: "bite the hand that feeds you..." Verder heb ik de indruk dat de mening die de gemiddelde reaguurder heeft over antillianen door jouw flauwe gezaag nog eens bevestigd is. Weinigen zullen nu meer sympathie hebben voor jou, met je bedenkelijke mentaliteit, en jouw volk, dat je hier zelf wegzet als een bende luie profiteurs. Met een ambassadeur als jij heeft het antilliaanse volk beslist geen vijanden meer nodig. Bedenk voortaan eerst wat je bereikt voor je op je tamtam gaat roffelen.
BTW: maximo maakt het alleen maar erger voor je. Laat je niet ophitsen door die wezenloze.....
Zeau... dat lucht op. Doe geen moeite me nog te adresseren. Ik ben nu wel klaar met je. Have a good (better) life!

bottehond | 19-08-06 | 21:33

@MAXIMO 19-08-06 @ 20:55:
Je hebt mij nog nooit 'getriggerd', daar heb je het intellect niet voor. Bovendien is het nogal aanmatigend om jezelf het werk van Pavlov toe te eigenen. Daarbij heb ik nog nooit crixus geheten. Hij heeft je nogal wat traumatische ervaringen bezorgd blijkbaar, maar helaas onvoldoende om je van je idiote waandenkbeelden te verlossen.

koerbagh | 19-08-06 | 21:21

bottehond 19-08-06 @ 20:33
hahahaha je vind me vervelend?? hahaha erg he een Curacaoenaar die laat zien dat hij niet dom is!! Die jou laat inzien dat velen hun eigen falen afschuiven op anderen. Natuurlijk denk je "het is geen Curacaoenaar want die hebben niet zo'n intellect" Wel mijn beste vriend wist jij dat ieder jaar er 369 antilliaanse en arubaanse studenten naar nederland komen met een studiebeurs? Wist je dat de meesten een wetenschappelijke of hogere school opleiding volgen en met succes afronden? Wist je dat op Curacao het niveau van de MAVO, HAVO EN VWO op D niveau zijn. Hier in nederland heb je nog A-B en C niveau daar niet. Wist je dat het examen dat wij daar afleggen hetzelfde examen is als hier in nederland? Wist je dat het slagingspercentage op de antillen vele malen hoger ligt dan hier in nederland. Wist je dat als de meeste nederlanders daar gaan wonen ze hun associale gewoontes meenemen? Zich niet willen aanpassen en stug de taal niet willen leren, altijd het beter denken te weten en klagen over van alles en nog wat. Ze in Resorts bij elkaar gaan hokken? Kortom wat weet jij eigenlijk? Ik heb al een hele analyse van jou gemaakt en het ziet er niet echt vrolijk voor jou uit. Zeggen de termen "laag zelfvertrouwen" "dom" en "bang voor de grote boze buitenwereld" je wat???

dolodoloboy | 19-08-06 | 21:02

koerbagh 19-08-06 @ 20:50
Pavlov-hondje?!
Die heb je van mij gejat!
Zo noemde ik je al toen je Crixus heette!
En overigens was ik degene die jou triggerde, zoals altijd..

MAXIMO | 19-08-06 | 20:55

@MAXIMO 19-08-06 @ 20:42:
*tring... woef-kwijl*
Nee Maximo, er lag niks om te happen. Maar blijf ons vooral amuseren met je leeghoofdigheid. Er is weinig leuker dan zo'n pavlov-hondje in de reactiepanelen. Iedereen weet al van te voren wat voor onzin je uitkraamt en toch blijft het altijd weer amusant.

koerbagh | 19-08-06 | 20:50

@Koerbagh
"Allereerst ben ik niet werkloos en geen randdebiel"
Oh, jij bent er zo eentje, eentje die als volwassen man parasiteert op andermans vertrouwen, in jou geval zééér waarschijnlijk je ouders.
Daar is inderdaad enige intelligentie voor nodig...
@Botte
Ik pas me enkel aan mijn omgeving.
En niet boos worden dat dolodoloboy je idiote stelling onderuit haalt hé?!
Dit komt zo kleinzielig over....

MAXIMO | 19-08-06 | 20:42

owww pas op dolodoloboy, Bottehond vind je vervelend. Nee hoor jij trekt volle zalen. Ik zie geen frutstraties in zijn postings integendeel hij gebruikt zijn afkomst en intiligentie op een blijkbaar succesvolle manier. Deden de gefrustreerde boeuitenlanders moeten weg camping bezoekers hier dat maar.

lenegro@heijls | 19-08-06 | 20:38

lenegro@heijls 19-08-06 @ 20:30

Noem je dat een analyse. Het is hoogstens een plagerig stukje. De man etaleert zijn HBO- niveau zeau nadrukkelijk dat de meesten gegeneerd en discreet hun mond houden. Moedig hem nou niet aan. Het is al genant genoeg zeau.... Wat een frustratie. Maar lach maar. Lachen is gezond.. Ik laat het hier maar bij. Paarlen voor de zwijnen enzo. BTW: jantje smit is zodadelijk op tv.....

bottehond | 19-08-06 | 20:37

MAXIMO 19-08-06 @ 18:22

Hahahaha... wat ben je toch dom... heerlijk. Ik zou je niet willen missen.

dolodoloboy 19-08-06 @ 18:56

Je mist het raffinement, taalgevoel en de wellevendheid om enige indruk op mij te maken. Je posts druipen van de frustratie vanwege je afkomst. Je rancune tegenover Nederland toont dat aan. Bovendien mis je geregeld de pointe van opmerkingen. Humor is aan jou kennelijk ook nauwelijks besteed. Dat je maximo, de risee van GS, als bondgenoot kiest geeft nog eens extra te denken. Kortom: ik vind je vervelend. En dat is iets dat ik nog nooit gezegd heb tegen een reaguurder.

bottehond | 19-08-06 | 20:33

-weggejorist-

lenegro@heijls | 19-08-06 | 20:30

@mezelf @ 20:13:
Met de nazi bedoel ik uiteraard Martin Heidegger, n.a.v. de reactie mevrouw Zuurkut, niet Karl Popper.

koerbagh | 19-08-06 | 20:18

@Rabarberke 19-08-06 @ 19:13:
Zooooo... Mevrouw gaat schelden? Goh! Mevrouw denkt mij te kennen? Allereerst ben ik niet werkloos en geen randdebiel, schattebout. Trek me alsjeblieft naar beneden naar jouw niveau. Dat is zo zielig. Karl Popper kon alleen maar met z'n theorie komen na Kant. Zonder Kant was er geen Popper geweest. Zonder de Kritik van Kant had Popper "Logik der Forschung" niet geschreven kunnen hebben. Doe maar eens even de noten en bibliografieen in de werken van Popper lezen. Dat is nuttiger voor je intellect dan googlen en wikipedia citeren.
Bovendien: de nazi hebben zijn teksten helemaal niet in de ban gedaan. Wat een historische onzin. In 1933-1934 heeft hij als rector aan de universiteit Freiburg 3 boekverbrandingen georganiseerd, en hij is tot aan het eind van de oorlog lid van de NSDAP geweest. Wel degelijk een nazi, tot het eind.
Daarnaast is een positie op de filosofische faculteit van Leiden geen aanstelling om jaloers op te zijn.

@MAXIMO 19-08-06 @ 18:22:
*tring... woef-kwijl...* het blijft amusant.
@19:25:
Normaal is het gemiddelde van alle afwijkingen. Jij bent alleen blind voor je eigen afwijkingen. Het feit dat jij met je kop helemaal in de aars van de policor sekte zit is een groter sociaal isolement dan het mijne. Ik kom echt nog wel eens buiten en ik zie gewoon wat er gebeurt. Zou je eens moeten doen. Is verhelderend.

koerbagh | 19-08-06 | 20:13

Botte! Koerbagh!
Hebben jullie dat gelezen?
Reiskosten worden vergoed dus.... wat let jullie?
@dolodoloboy
Jij hebt een goed hart.
Mochten ze ingaan op je genereuze aanbod; hou je nadat je hun in de dwangbuis hebt gehezen wel het nummer van het witte busje bij de hand?
Je weet namelijk maar nooit met die schuimbekken.
Just for safety, je weet wel.

MAXIMO | 19-08-06 | 19:55

rof.dr.ir.clavan 19-08-06 @ 19:44
Zeker ook boos omdat het gros van het schammele salaris dat je verdient naar de antillen gaat?? Je kunt het ook aan Gonny uitgeven of aan subsidie voor de pedofielenpartij jou keuze!!!

dolodoloboy | 19-08-06 | 19:53

was (gemeten 80 of 180 ) dat weet ik niet meer

prof.dr.ir.clavan | 19-08-06 | 19:44

MAXIMO 19-08-06 @ 19:25
Ik geef inderdaad ook consult via internet. Maar in dit geval is het raadzamer om persoonlijk consult te geven. Ik vergoed die reiskosten wel.

prof.dr.ir.clavan 19-08-06 @ 19:27
Jou vraag staat gelijk aan jou IQ

dolodoloboy | 19-08-06 | 19:38

Kunnen die eilantjes niet gewoon op Ebay?

prof.dr.ir.clavan | 19-08-06 | 19:27

@Dolodoloboy
Geef je ook betaald advies via internet?
Anders heeft Koerbagh/Crixus er namelijk niks aan.
Behalve om de wekelijkse verplichte sollicitaties in de brievenbus te stoppen en witbier te halen bij de lokale ALDI/Lidl komt die jongen niet buiten.
En Botte woont als ik me niet vergis toch redelijk bij jou in de buurt.
Misschien kweek je interesse als je hem laat weten dat die €10 reiskosten ook worden vergoed.
Die twee snakken namelijk naar hulpverlening maar ze willen enkel nu nog niet toegeven, zoals zo vaak met mensen met een psychische afwijking in een sociaal isolement.

MAXIMO | 19-08-06 | 19:25

Rabarberke 19-08-06 @ 19:13
Jezus zei ooit: "Vergeef hen vader want ze weten niet beter". tweeduizendzes jaar na dato weet men nog altijd niet beter. Triest maar waar.

dolodoloboy | 19-08-06 | 19:18

@koebargh

Hele nacht? Ik hoefde maar even te zoeken, zou jij ook eens moeten doen. Zoeken. Misschien vind je Popper dan of zo. Met je Kant en zijn invloed... suflul.

Nee, na je heldere uitleg voelt iedereen zich hier waarschijnlijk beinvloed door Kant. De hele wereld zal morgen nog even bij de bushalte de categorische imperatief doornemen en de hele faculteit wijsbegeerte in Leiden zal Oudemans verfoeien als nazi en hem de laan uitsturen omdat een of andere randmongool, zich noemende koebargh, een compleet nieuwe kijk op de werkelijkheid heeft gegeven in zijn revolutionaire verhandeling op Geenstijl.

Wat jij ook van Oudemans mag vinden koebargh, hij werkt lekker voor de faculteit wijsbegeerte in Leiden en jij bent een werkloze randdebiel van met een IQ gelijk aan het oppervlak van je grote bek. En dan ben ik nog mild. Waarschijnlijk geeft niemand je werk omdat je communicatief zo achterlijk bent als de eerste de beste tok uit de Oosterparkwijk en ook dan moet ik uitkijken dat ik daar niemand beledig. Lees lekker de Kritik nog een paar keer door en raak zelf eens beinvloed door Kant en lazer lekker op naar de 17 eeuw.

Heidegger, jouw 'nazi', is wel invloedrijk geweest. Op alle fronten. En dat ie rond 1933 wat fouten heeft gemaakt, maar zich daarna helemaal teruggetrokken heeft uit de politiek waarna de nazi's al zijn teksten in de ban deden en hem beletten normaal te werken, dat neem je gemakshalve niet mee in je flutbetoog. Moeilijk te onthouden met je door witbier beschimmelde hersenschuim waarschijnlijk. Hoewel Heidegger controversieel is geweest, is de man een nazi noemen wel erg kort door de bocht, tenzij je natuurlijk zoals jij met een hele vensterbank voor je kop loopt.

Rabarberke | 19-08-06 | 19:13

Maximo
Ik bewonder je om je opmerkelijk vermogen. Als maatschappelijk hulpverlener kom ik vele types als Bottehond en Koerbagh/crixus tegen. Ze geven alles en iedereen de schuld van hun eigen falen. Ik hou ze dan een spiegel voor en dan merken ze dat hun eigen bekrompen geest een barriere vormt om verder te komen. Mijn aanpak is niet dat ik je zielig ga vinden maar je stimuleer om zelf uit je ellende te komen. "Je vrouw is bij je weg gegaan en nu zie je het niet meer zitten en is je werk er onder gaan lijden?" Ophouden met zielig doen en wees een vent. Zet je leven op het spoor en binnen no time heb je een ander die je wel waardeert. "Door recesie je baan verloren" Nou en school je om en zoek iets anders of begin voor jezelf. Door deze aanpak zijn mijn klanten nu een waardevolle aanwinst geworden voor de samenleving.

.Whatever 19-08-06 @ 13:44
Na jou stuk over je vader te hebben gelezen denk ik alleen maar: Als hij slimmer was geweest had hij nu betere werktijden gehad. Hij is gewoon dom geweest. Hij mag bij mij op consult komen, gratis en voor niets. En omdat je zusje bezwangerd is door een groep "negerts" geeft je nog niet het recht om mij daar aansprakelijk voor te stellen.

dolodoloboy | 19-08-06 | 18:56

@koerbagh/crixus.
Weet je wat jij moet doen?
Je rugzakje pakken en met Dolodoloboy gaan praten.
@Bottehond.
1 ding weet ik wel zeker.
En dat is dat je last hebt van paranoia.
Je ziet overal linkse, "policor" en moslim spoken.
Dat er "allochtonen" bestaan die zich tot jou richten en jou als studie-object gebruiken kan ik mij goed voorstellen, blijft interessant een verrassende blik op de verweesde geest te werpen.
Meestal, als ze al buiten komen (dus niet zoals Koerbagh die zoveel mogelijk binnen blijft en van deur tot deur leeft), lopen types zoals jij angstig en haastig stil over straat met het hoofd naar beneden.
En als jullie soort gasten in alle anonimiteit jullie gal spuwen en hun onderbuik op een negatieve manier ontluchten is het natuurlijk verleidelijk daar op te reageren en daar dan digitale interactie mee te hebben.
Bij de weg, ik kom hier niet om vriendschapjes te sluiten, kom hier puur om mijn mening te ventileren.

MAXIMO | 19-08-06 | 18:22

@dolodoloboy 19-08-06 @ 17:31:
Je bent een subsidieslurper. Da's precies hetzelfde als een uitkeringstrekker.

koerbagh | 19-08-06 | 18:17

@dolodoloboy
Je hebt de show gestolen hier. Mijn complimenten.

Barbapoeppa | 19-08-06 | 18:03

Over Gelt Dekker was eens wat op tv man leek me beetje vreemd maar wel sympathiek en ik denk wel dat die weet waar die over praat hij woont er al jaren. En kon geweldig filosoferen over het leven

lara | 19-08-06 | 17:48

RedBullshitter 19-08-06 @ 13:56
Ik hoop dat je dit leest mijn beste. Het is namelijk zo dat de meeste klanten van een reintegratiebureau een uitkering hebben. Hun krijgen een "RUGZAKJE" oftewel een budget waarbij ze een reintegratiebureau mogen uitzoeken. Aangezien de uitkeringen door jullie wordt opgehoest, geniet ik dus ook van de uitkering. Ik kan er prima mee rondkomen daar ik vele klanten heb, die hun budget weer aan mij geven. Ik kan me dus dure kleding veroorloven,gouden kettingen een dure auto en heel veel luxe. Dus mijn beste ik hou dit heel lang vol. Terwijl jij je te pletter werkt voor een karig loontje, zwem ik in het geld. Ik he b zeer lage overhead kosten en werk vanuit huis. Ik hoef dus niet vroeg op te staan en ook niet in de file te staan. Je ziet het dat ik niet gelogen heb dat ik van de uitkering leef!! Ik ben alleen slimmer dan jullie allemaal omdat ik niet voor iemand anders werk. Nu je een hele slimme antilliaan bent tegengekomen hoop ik dat jullie allemaal van woede je hoofd tegen de muur bonken. Hoe kun je zo stom zijn om je te laten belazeren door je eigen mensen (lees politiek,politie en werkgever) en kritiek leveren op anderen en andere landen. Leef maar in waanzin zou ik zeggen

dolodoloboy | 19-08-06 | 17:31

MAXIMO 19-08-06 @ 12:50

Je wordt weer gemakzuchtig. je kent mij niet, weet niet wie ik neuk.... je weet helemaal niets van mij. Ik wed dat jij im Grunde een onbetrouwbaar iemand bent, omdat je wereldbeeld gebaseerd is op zelfverloochening. Zulke mensen zijn gevaarlijk als bondgenoot. Is het je niet eerder opgevallen dat de ontwikkelde allochtone reaguurders liever met mij in gesprek gaan dan met jou. Die mensen snappen als geen ander dat de policorsekte een neerbuigende attitude heeft. Allochtoon = zielig en moet om die reden van kritiek gespaard blijven. Er is geen allochtoon die zich aangesproken voelt door dat multikulgedoe. Hooguit om opportunistsiche overwegingen. Zie lollybolly. Je aanlsuiten bij de polikor of een andere linkse aberratie houdt sinds vijf jaar NIET meer in dat je automatisch intellectueel en ethisch zuiver op de graat bent. Wat zeg je? je begrijpt mijn stukje niet? Naf said.

bottehond | 19-08-06 | 17:03

@veest van pim 19-08-06 @ 07:28:
Je bent nog dommer dan ik dacht. En het woord ironie is je blijkbaar ook volkomen vreemd. Waarom zou ik nu juist in dit topic "weißbier" uitproesten en me uitlaten over de domheid van Belgen, denk je? Het is zo jammer dat je dan het vooroordeel ook nog moet gaan bevestigen. Dan is de grap helemaal weg.

@MAXIMO 19-08-06 @ 12:50:
Doe niet zo quasi-gevat met je insectenbrein en pavlov-reacties. Ga eens gezellig dood.

koerbagh | 19-08-06 | 16:57

@Rabarberke 19-08-06 @ 09:47:
Je bent te grappig en te sneu voor woorden. De hele nacht op internet surfen om je gelijk maar te proberen te halen en dan met Oudemans op de proppen komen... Iemand die nazi Heidegger vereert. Moehahahahaha....
Ik ken meneer Oudemans en die heeft nog nooit een letter op papier op gezte die het lezen waard is. Overigens is de Kritik der Reinen Vernunft gewoon in de boekhandel te koop, zelfs op internet: www.amazon.de/gp/product/393722985X/30...
Dat hoef ik overigens niet meer te doen, er staat al zo'n 20 jaar een exemplaar bij me in de kast. En ja, ik heb 'm gelezen. Meermalen. Ik hoef ook geen Nederlandse vertaling, mijn Duits is prima.
Het gaat er bovendien ook niet om of de door jou aangehaalde sneue types Kant hebben gelezen, het gaat om de plaats van de filosofie van Kant en de zuivere rede in de samenleving. Een grotere copernicaanse revolutie heeft er zich binnen de westerse samenleving niet voorgedaan. Voor de huidige wetenschappelijke filosofie was dat inderdaad jammer, want veel meer viel er sindsdien niet te doen. Een beetje gerommel in de marge, van J.S. Mill, Sartre, Husserl, Heidegger, Bergson, Levinas... Ach, dan heb je het wel gehad. de betekenis van Kant zit 'm in de verlichting van het denken in alle geledingen van de maatschappij en de rede als maatstaf van wetenschappelijk onderzoek in het algemeen, de rechtspraak, de staatsinrichting en de emancipatie van de burgerij. En ja, het is in de 21e eeuw slecht gesteld, maar het was ten tijde van Kant nog veel erger. Dus je moet niet zuurkutterig gaan zeiken dat we zijn afgegleden sindsdien, want dat is aantoonbaar niet waar.
En nou maar weer rap je hok in en lekker soppen op je eigen flauwekul ideeën.

koerbagh | 19-08-06 | 16:48

boasatlas 19-08-06 @ 16:26

genitaal een optie? heheheh

bottehond | 19-08-06 | 16:34

bottehond 18-08-06 @ 22:40 wrote "lineaal rectaal"

Ik vind 'm geniaal! Of was het nu genia ?

boasatlas | 19-08-06 | 16:26

@ dolodoloboy
Geef eens antwoord op mijn eerdere post! (zie onderstaande quote)
En waarom zeg je nu ineens dat je een eigen bedrijf hebt, terwijl je eerder zei dat je gewoon van een uitkering ligt te niksen? Ow, en ondernemers hebben geen recht op een uitkering, laat staan een AOW (die moet je opbouwen namelijk).

"Maar vertel eens, wat heb je zoal aan opleidingen gedaan? En waarom denk je dat het leven van een uitkering zo fantastisch is? Ik kan me namelijk niet voorstellen dat je je hele leven met dat bedrag wilt rondkomen. En wat denk je van de nieuwe wet die mensen met een uitkering opnieuw keurt en dan bepaalt of ze aan het werk moeten? Ik neem aan dat je dan je uitkering verliest en ook aan het werk MOET. Wat zou je daar van denken?"

BTW ik ben zondag in Rotterdam vanwege het race-evenement. Ik wil je weleens in levende lijve zien (nee dit is geen bedreiging Joris). Kom je ook?

RedBullshitter | 19-08-06 | 13:56

Dat blondje dat vervolgens weer van de centen van een hard werkende blanke Nederlander kan worden onderhouden met haar bastaard kleintje, want de mentaliteit om verantwoording te dragen zit er bij kudt negers ook niet in. Gelukkig zijn er veel Nederlanders die frauderen, zouden er meer moeten doen.

..Whatever | 19-08-06 | 13:50

En nu mag je om mij een jointje draaien en Bob Marley aan schoppen, om vervolgens weerr een blond immigranten hoertje bij het kind te schoppen.

..Whatever | 19-08-06 | 13:46

dolodoloboy 19-08-06 @ 11:52
Rabarberke 19-08-06 @ 11:46 Goed gezegd mijn lief!! Dit kan alleen in nederland. Nergens anders wordt dit getolereerd.

Moest er nog boven, bij de vorige
--
dolodoloboy 19-08-06 @ 11:34, Ik verbaas me er altijd over dat de grootste uitkerings fraudeurs altijd blanke nederlanders zijn.

Dat zit hem in het feit dat je in Nederland nogal kunt inleveren, en dat ligt voor een deel aan die CBS cijfers welke je op het hiervoor geplaatste pdfje kunt bewonderen.
Veel blanke Nederlanders werken zich de tyfus, net zoals mijn pa (om dat even te ontzenuwen) 05:30 op 20:00 thuis, en als je dan die kudt negers ziet hangen op de park bankjes, dan wil je wel frauderen om je centen niet bij hen te doen belanden, of op de Antillen, of in de miljoenen dan wel miljarden ontwikkeling hulp voor alle niet draaiende zwarte landen waar men nog geen put slaat zelf wanneer je ze niet aan het werk schopt. Verder is het natuurlijk een gezonder drift om dat wat je verdiend te behouden.

..Whatever | 19-08-06 | 13:44

Der worden hier in Mexico meer bonnen uitgeschreven dan in Nederland, er zijn dagen dat ik er 3 pak op 35 Km, no shit, gelukkig zijn het donkere medemensen en dus door en door verot, en dus regel je dat terplekke met een dollar of 5.
Overigens heeft Rabarbeke wel gelijk.
Verder wil ik nog met je delen, dat in mijn korte leven ik toch 35+ landen heb mogen verkennen direct tussen de lokalen, op de vloer, en al die landen waar je werknemers beter ziet wanneer ze lachen, in al die landen heerscht het liever lui dan moe. Nou heeft dat wat met salaris te maken, klimaat ook, maar ik kan het niet aan mijn indruk ontrekken dat het ook een deel eigen is. Der is ook geen efficiëntie en erger ze zijn er niet in geïnteresseerd, een enkeling uitgezonderd. Zelfs hier in MX is er maar een kleine groep die efficiënt wil, of enkel maar wil, het gros verdomd het. Weet je waarom de Amerikaanse bedrijven hier camera’s plaatsen op de werkvloer en de kantoren, welke op het hoofdkantoor in de US bekeken kunnen worden? Juist. Lui en niet te vertrouwen. De enige reden dat het interessant is om hier een firma weg te zetten is omdat de salarissen verdomd laag zijn en je dus twee man op één post kunt zetten, en dan nog moet je het bewaken met cameras om het draaiende te houden, de gemiddelde productie machine is ook bewaakt, anders produceert het niet. Als je echt in de stress wil, moet je hier als buitenlander snelheid willen wegzetten. F*ck zelfs een stukje fastfood, is slowfood, het is bijna vermakelijk om te zien hoe alles op zijn elf en dertigste gaat.

..Whatever | 19-08-06 | 13:34

Ik waardeer het overigens wel dat jij als buitenbeentje op het net zwerft om je soortgenoten in een beter daglicht te stellen. Dat weer wel dan.

..Whatever | 19-08-06 | 13:03

@dolodoloboy, Vrouwen hadden de periode eerder dan de mannen, sterker, de mannen hebben hem nog steeds niet, toch worden vrouwen in de regel ouder dan mannen (…) wat ik dus zeggen wil is dat vrouwen elke maand zich de tering bloeden en toch zijn mannen beter in het tijdig sterven. M.a.w. je kunt wel iets hebben, of zelfs eerder hebben, maar dat wil niet zeggen dat je er mee kunt omgaan. Dus.

..Whatever | 19-08-06 | 12:57

"Ter info ik heb een eigen bedrijf. Ik heb een reintegratie bureau en de meeste mensen die mijn klanten zijn zijn nederlanders"
Hé Dolo! Kan je gasten zoals Koerbagh/Crixus en Bottehond dan aan een baan helpen?? Of denk je dat ze de waarheid niet willen aannemen van iemand die pigment heeft?
Nu kosten ze enkel geld en brengen ze niks op voor onze samenleving, met alle gevolgen van dien..

MAXIMO | 19-08-06 | 12:50

@dommedommelolliboy> Jacob Dekker heeft in zijn eentje een imperium opgebouwd terwijlde kanker door zijn lijf joeg. Jij hebt waarschijnlijk nog helemaal NIETS gepresteerd. Je bent een lopend (sloffend) van zich afdenkend clichee mannetje. Van Jacob Dekker kan jij nog veel leren, net als al die andere handophoudende hangmat&pipa artiesten op jullie bounty eilandje, zwart wit rood bruin of paars. Jullie bakken er geen reet van.

superjan | 19-08-06 | 12:35

@dolodoloboy
Als je dat allamaal echt zo meent, ben je best wel triest, maar ik heb de indruk dat je voor de vorm een beetje loopt te provoceren. Nou goed: een uitkeringstrekker is wel een slaaf, hij staat voor een aalmoes toe dat anderen zijn doen en laten controleren en soms nog bepalen hoe hij zijn leven moet inrichten.
Sommige nederlanders weten dat curacao corrupt is en de arme curacaoenaars klaplopers, omdat ze er geweest zijn of vrienden en familie hebben die uit curacao komen. Die zeggen exact hetzelfde wat Dekker zegt en volgens mij ben jij het zelf daar ook mee eens.
Dat veel nederlanders slappelingen zijn en dat de politeik van dit land verrot is, geef ik je groot gelijk in. Maar gast, hoe kun je nou volhouden dat het hier erger is dan daar? Ze hebben een macamba nodig die daar een hotel neerzet, hebben ze zelf niet aan gedacht. Wat daar hoog opgeleid en in potentie hardwerkend is, vlucht weg naar 0031, omdat ze met de stand van zaken daar (he, het zijn de eigen mensen die het daar verpesten, niet de nederlanders!) geen enkele toekomst zien. En dan is het daar nog steeds beter dan hier? Hup, enkeltje curacao voor jou dan maar.

sjaakdeslinksesul | 19-08-06 | 12:15

dolodoloboy 19-08-06 @ 11:59

Wat jij wilt, man, wat jij wilt.... just trying to be helpfull.... nou, tot ziens maar bij je bizarre egotrip op dit topic..... ow ja... een laatste tip: frustratie leidt zelden tot iets positiefs... een nuchtere analyse op basis waarvan je iets doet wel... dit om je heen slaan van je is stuitend en pathetisch... nuf said... suxes met je leven. NEXT!

bottehond | 19-08-06 | 12:04

Rabarberke 19-08-06 @ 11:59

Ter info ik heb een eigen bedrijf. Ik heb een reintegratie bureau en de meeste mensen die mijn klanten zijn zijn nederlanders

@varreke
Alleen nederlanders wonen in deze veredelde getho's oftewel zg venix wijken

dolodoloboy | 19-08-06 | 12:02

Rabarberke 19-08-06 @ 11:59

Dat dan weer wel.

Varreke | 19-08-06 | 12:01

dolodoloboy 19-08-06 @ 11:52

Je moet je opgeven voor Rayman is laat. Je bent echt om te lachen.

Varreke | 19-08-06 | 12:00

bottehond 19-08-06 @ 11:52
Ik verdedig niemand!!! En ik richt geen enkel committee op. Ik spreek voor mezelf en verdedig mezelf. Ik heb nooit beweerd dat Gelt Dekker geen gelijk heeft, enkel de opmerkingen van velen die nog niet eens nederland kunnen vinden op de wereldkaart laat staan de antillen en die nooit verder zijn gekomen dan de plaatselijke camping, laat zien dat men in nederland mijlen ver van de beschaving af is. Ik ben niet iemand die iets verdedigd wat fout is en zeker geen bevolkingsgroep!!! Ik hoef niet te vertellen dat er ook goeden zijn want dat weet iedereen!! En over repatriering!! Mijn beste vriend het is nederland zelf geweest die heeft gezegd tegen de antillen dat ze hun "uitschot" naar nederland konden sturen zodat ze opgevangen zouden worden. Ga maar demonstreren tegen de overheid nu deze jullie met de problemen heeft opgezadeld. Dezelfde mensen waar jullie op stemmen hebben jullie flink genaaid, en jullie hebben het nog niet eens door. LOLONAN!!!

dolodoloboy | 19-08-06 | 11:59

@varreke

Ja dat gaat daar inderdaad voortreffelijk. Hier mag je niet eens aan het strand wonen. Als je hier aan het strand zou mogen wonen, zou je je hut ook op palen bouwen. Handig bij vloed.

@aktivist
kun je het grappige gedeelte van je posting uitleggen?

Rabarberke | 19-08-06 | 11:59

@dolodoloboy
En toch vind ik dat je gewoon een baan moet zoeken en je eigen broek moet ophouden.

Rabarberke | 19-08-06 | 11:54

dolodoloboy 19-08-06 @ 11:40
Ik had even hoop,maar je bent toch een wandelend cliché.
En je bent triest, want je geeft zelf toe dat de chicas niet op jou vallen, maar op je statussymbolen. Mwoehahaha

Aktivist | 19-08-06 | 11:54

Rabarberke 19-08-06 @ 11:46

"Op de antillen is die preventieve rol er wel. "

Jaaaajaaa. Super veilig eiland dat curacao ook he... Allemaal nette mensen in hun vinex woningen op palen aan het strand. Gaat voortreffelijk daar.

Varreke | 19-08-06 | 11:54

Rabarberke 19-08-06 @ 11:46

Goed gezegd mijn lief!! Dit kan alleen in nederland. Nergens anders wordt dit getolereerd. En dan hebben ze kritiek op de antillen. hhahaha de welbekende balk wel zien in andermans oog maar niet de splinter in het eigen oog. Wijzen met het vingertje daar zijn Varreke en consorten goed in maar ze zien niet in dat er 3 vingers naar hunzelf wijzen. Hier is het politiek een zooitje maar nee hoor op de antillen is het een "tering"zooi. Nederland wordt allang uitgelachen door de hele wereld maar die malloten hebben het zelf niet door. Een legereenheid sturen om de orde te handhaven op curacao? Ze konden niet eens hun eigen land verdedigen tegen de Duitse aanvallen, De koningin en de regering vertrokken als ratten naar Engeland en lieten hun eigen bevolking in de kou staan. De geschiedenis herhaalt zich weer

dolodoloboy | 19-08-06 | 11:52

dolodoloboy 19-08-06 @ 11:40

Ik ben verbaasd over het feit dat je de ongefundeerde kwetsende en euh... je weet tog.... commentaren kennelijk op jezelf betrekt. Komt het niet bij je op dat 0031 "de" antillianen zat is vanwege het "exotisch" gedrag van velen van hen.... je weet heel goed wat ik bedoel en als je even nadenkt snap je ook wel dat mensen als jij gewoon hun plekkie in kunnen blijven nemen.... waarom het meest verdwaasde uitschot onder de 0031 zon verdedigen... omdat ze ook zwart en antilliaan zijn? ... Stel je voor dat "wij" dat ook zouden doen... nu drijf je de zaak op de spits en ik heb zo'n vermoeden dat die houding je op termijn niet oplevert wat je wilt.... richt een komitee van goedwillende en beschaafde antillianen op dat aandringt op repatriering van dat schuim der aarde... dán ben je geloofwaardig... nu ab-so-loeT niet.

bottehond | 19-08-06 | 11:52

Stelling: Als je als target het zoveel mogelijk uitschrijven van bonnen stelt, dan zal de politie zich nooit toeleggen op het voorkomen van de overtredigen waarvoor deze bonnen kunnen worden geschreven.

Daarmee is de preventieve rol van de politie in één keer uitgehold.

Op de antillen is die preventieve rol er wel. Daar wordt de politie niet afgerekend op het aantal bonnen maar op veiligheid op straat. Net als in elk gecultiveerd land. Als je als politiekorps in de VS als target bonnen schrijven zou hebbne, dan kon je als korpschef en burgemeester je carriere wel vaarwel zeggen. Mensen hebben recht op preventie en veiligheid en met de Nederlandse politie, het incassobedrijf van een corrupte overheid, is die preventie en veiligheid ver te zoeken.

Rabarberke | 19-08-06 | 11:46

dolodoloboy 19-08-06 @ 11:40

Mhuahahahahaha.
Jij bent echt een amusementsneger ten top.

Varreke | 19-08-06 | 11:46

dolodoloboy 19-08-06 @ 11:34

Bronnen graag.

Oh neee wacht ens ff. Hier heb ik al wat voor jou......... boy.

www.cbs.nl/NR/rdonlyres/693C00F6-47F4-...

officieel CBS nog wel. Dat staat voor Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het geval dat je dat nog niet wist.

Varreke | 19-08-06 | 11:41

-edit en nu ben je aan het zuigen, ies niet lief -

dolodoloboy | 19-08-06 | 11:40

Varreke 19-08-06 @ 11:27
Ik kan lezen, schrijven en spreken. Ik verbaas me er altijd over dat de grootste uitkerings fraudeurs altijd blanke nederlanders zijn. Doordat de meesten werkschuw tuig zijn, moeten nu de werknemers uit het buitenland worden gehaald. Dn is het makkelijk om te schreeuwen:"ze pikken onze banen in!!" maar zelf zie ik jullie niet werken. Wij werken 3x zo hard als jullie en met minder salaris en zijn tevreden. Dat kan ik van jullie niet zeggen!!!

dolodoloboy | 19-08-06 | 11:34

dolodoloboy 19-08-06 @ 11:30

Boy, je wijkt van het onderwerp af.
Willekeurig gal kotsen kan het minst intelligente lid van de Josti band nog.

Varreke | 19-08-06 | 11:33

-edit he swa, doe eens on topic blijven -

dolodoloboy | 19-08-06 | 11:30

dolodoloboy 19-08-06 @ 11:25

Neger, leer lezen...;)

Varreke | 19-08-06 | 11:27

Varreke 19-08-06 @ 11:23

Jij hebt het nu over de Tokkies en de blanke uitkeringstrekkers en bijstandsmoeders?

dolodoloboy | 19-08-06 | 11:25

Golden Spouwer 19-08-06 @ 10:28

Hier is het natuurlijk een paradijs op aarde politiek en economisch gezien??
Ben je er wel eens geweest, of mag je niet zelf nadenken en bral je alles na wat je vader de hele dag loopt te schrewen???

dolodoloboy | 19-08-06 | 11:24

tontibomama 19-08-06 @ 11:09

Kritiek en dan is het in 1 keer 'jullie'. En hup terugkruipen in die curacaose slachtofferschelp.

Zielig figuur dat je bent.

WERKEN moeten ze eens die Insel Affen. (klinkt leuker op z'n duits) ;)
Ipv alleen maar mekkeren en zich bezig houden met criminele zaken.

Initiatief, ho maar.

Varreke | 19-08-06 | 11:23

Goedemorgen, Met grote interresse las ik alle reacties tijdens mijn afwezigheid. Er werd verbaasd zich afgevraagd hoe "domme kudt negerts" met de computer kunnen omgaan. Dit is immers alleen verheven voor het superieure blanke ras. De technologie op curacao was echter al ver ontwikkeld toen die hier in nederland nog in de kinderschoenen stond. Door de gunstige ligging t.o.v de VS worden de nieuwste ontwikkelingen eerst daar toegepast. Films die hier nog uit moeten komen in de bioscoop zijn daar allang "oud".

Het zijn meestal kinderen van werkloze op de bank hangende vaders, die hun eigen falen toedichten aan de buitenlanders en de politiek. Niet door enige feiten gestaafde kritiek en visie op de antillen wordt hier gespuid. Er wordt geschreeuwd dat de antillen nu maar eens onafhankelijk moet worden of dat het verkocht moet worden aan venezuela en wat al niet meer. Zonder besef van enige historisch of economisch besef worden deze woorden neergeschreven.

Racisme vind ik een te groot woord, ik vind het meer onwetendheid. Ik kan het deze mensen niet kwalijk nemen. Als kind zijnde zijn hun gedachten al vergiftigd met domme kritiek. Vaders die languit op de bank met een biertje in de hand op alles en iedereen kritiek had, had niet in de gaten dat als hij beter zijn best had gedaan op school en goed werk had verricht nog steeds zijn baan had. Maar nee het is de schuld van die "kudt boitenlanders" Men heeft nooit voor zich zelf leren denken. Als gehersenspoelde mensen dan alles wat de media hun voorschrijft en politiek hun verteld klakkeloos over nemen, dan kan ik niet anders doen dan medelijden hebben met deze mensen. Ze zullen nooit verder komen daar ze een enorme grote minderwaardigheidscomplex hebben. Het is jammer dat hun het merendeel van de nederlandse bevolking vertegenwoordigen!!!

dolodoloboy | 19-08-06 | 11:21

laf volk zijn jullie geworden.....400 yrs of piratery and wealth, brought 2u bi brave mandingos en nu zeiken over de 'lasten'.
vroeger waren jullie nog 'gevreesde' piraten............ u reap what you sow.......

tontibomama | 19-08-06 | 11:09

echt lachen zeau op de zaterdagochtend........ vooral onze vriend dolo jullie helemaal in de zeik 'pakken.

tontibomama | 19-08-06 | 10:57

Weggeven die handel, wat moeten we met dat gajes. Venezuela schijnt nogal geinteresseerd te zijn. Snel dr van af voor ze zich bedenken.

Tom Verheulen | 19-08-06 | 10:54

Ieder zakelijk verslag over Curaçao is onvermijdelijk tendentieus, ongefundeerd en buitengewoon kwetsend voor regering en bevolking.
Gewoon niet doen, duss.
Ik heb er geen probleem mee dat Curaçaoenaren liever hun eigen sprookjes geloven, maar ben er wel voor het financieren van sprookjes te staken.

Jan Passant | 19-08-06 | 10:43

Tis toch ook een teringzooi daar. Waar de fuck maakt iedereen zich zo druk om hier

Golden Spouwer | 19-08-06 | 10:28

@ rabarberke.. Ik heb je stuk gelezen en ga met lood in de schoenen weer achter de boeken. Wat voor boeken?.... Juist! Jawel!
Er zit veel in wat je hier hebt nedergespogen.

Blauw | 19-08-06 | 10:09

@Bad to the bone,
OjaJoh? Ga je niet meer reagluren?

fuckje | 19-08-06 | 10:07

Ik voel een boycot van GS aankomen.

bad to the bone | 19-08-06 | 09:58

@koebargh

Herstel, de recensie is van Oudemans, de vertaling van Veenbaas en Visser.

Lees dit maar ff:

www.oudemans.net/oudemans/kantrecensie...

Ik citeer: "Kants invloed op wetenschap en techniek daarentegen is te verwaarlozen."

Oudemans is universitair hoofddocent filosofie in Leiden, wat de fuck ben jij?

Misschien moet jij ook gewoon Opzij gaan lezen en niet de Donald Duck.

Rabarberke | 19-08-06 | 09:47

@koebargh

De filosofie heeft haar vooraanstaande rol in de wetenschap volledig verloren en overgedragen aan de natuurkunde. Die invloed die zij nog heeft geldt misschien in jouw wereldje van grote boekenkasten en spinnewebben, maar als iemand echt geinteresseerd was in het waarom we dingen doen zoals we ze doen, dan zag de samenleving van vandaag er heel anders uit. Dan hadden we niet overal flitspalen, geldverslindende overheidsapparaten, schlemiele politieke leiders en corrupte politieagenten. Wij zeiken hier de Antillen af, maar we zijn geen haar beter. Als jouw filosofie van Kant ook maar een greintje invloed had gehad, dan waren we niet zoveel afgegleden.

Ik wil wedden dat geen van de politici, ambtenaren etc. ooit iets van Kant heeft gelezen en al helemaal niet Kritik der reinen Vernunft. Hoe kan Kant's werk dan nog invloed hebben? Zie jij Rob Oudkerk, Joost Tonino en Koos Spee kant lezen? Of J. de Wijkerslooth? Of Johan Remkes? Of Rita Verdonk? Dit soort figuren bepalen en bepaalden de toonzetting in onze maatschapij. Kant en invloed? Ga toch weg man.

Ik ben er vrijwel zeker van dat er genoeg mensen zijn die Nietzsche en Schopenhauer wel lezen. Die boeken liggen bij bosjes in de boekhandel in allerlei talen.

En vind jij maar eens de Duitse versie van Kritik der Reinen Vernunft. En als je 'm vindt en je kunt naar je meent goed en begrijpend lezen, begin dan gewoon even de eerste pagina te lezen. Een Nederlandse vertaling? Ja, hij is er eindelijk... een paar eeuwen later. Engels, ja sinds een paar jaar, ik geloof een cambridge editie, onleesbaar.... Kant en invloedrijk?

Voor de mensen die denken dat Kant invloed heeft op hun dagelijkse leven: men leze de prille Nederlandse vertaling van Oudemans, maar vooral even de recensie erover:

www.filosofie.info/index.php/thcw-oude...

Maar de meest invloedrijke filosoof is toch wel Cervantes. Als je ziet hoe iedereen dolend achter niets aanholt, zowel rijk als arm, dom en 'wijs' -

Rabarberke | 19-08-06 | 09:33

ontopic: die snuivende goude tanden en masse naar Vlieland verschepen, kunnen toch niet zwemmen (negroide medemensen hebben een lager soortelijk gewicht dan andere rassen, maar dat terzijde) dus geen hek nodig. Kunnen ze daar de eilandmentaliteit pur sang voortzetten: inteelt, drank & cocaine. Urk, eat your heart out.

likme | 19-08-06 | 09:31

pfff, stelletje heaumeaux, eindelijk verloscht van die dolodoloboy. Jongens toch, dat had sneller gekund!

vuistregel #1: nooit reaguren op een hoax
vuistregel #2: provoceren is goed, je laten provoceren is zeau 2001

likme | 19-08-06 | 09:25

"Arbeidsethiek bij velen gaat niet veel verder dan luiheid, domheid en diefstal van alles wat los en vast zit".

Nobelprijscommissie; let op je zaakje ook qua literatuur!

Bouwfraudeur | 19-08-06 | 08:21

@CoJoNes 18-08-06 @ 23:52 Zo is het maar net. En laten we afspreken dat Arubanen géén Antillianen zijn.

poppermotje | 19-08-06 | 07:58

@.50 'Als ik het goed voorheb, vertoef ik hier op een Nederlands forum'. Ja ventje, dat heb je helemaal goed. Nog 'n palletje Hollandiabier schuiven?
Je uitleggen dat ik als Belg ook op een Nederlands, Antilliaans of Libanees forum naar Belgische bewindslieden verwijs met het bezittelijk voornaamwoord 'onze' is blijkbaar verloren moeite in jouw geval. Proost dan maar.

veest van pim | 19-08-06 | 07:31

@koerbagh: neerbuigend doen over 'Belgen' in een topic dat over racisme gaat, en dat zelf niet eens door hebben omdat je het te druk hebt met over Arie Haan (who the fuck is...?) te wauwelen: jij moet nodig over niveau praten. Was maar wat vroeger en wat nuchterder gaan slapen, ventje.

veest van pim | 19-08-06 | 07:28

dolodoloboy 19-08-06 @ 01:54, ja dat is allemaal wel mooi enzeau, maar je blijft natuurlijk een kudt neger dat wel dan. En geregeld heb ik in de kroeg toch werkelijk wel een kudt neger mogen duidelijk maken dat hij een kudt neger is, en nooit een kissie eh. Maar wat verwacht je van een neger, dat ie een kissie voor je regelt? Ik heb overigens niks tegen negers, echte negers, de leuke, maar die noemen zichzelf geen antiliaan dat weer wel dan. Als je het niet erg vindt blijf ik kudt negers gewoon kudt negers noemen.

..Whatever | 19-08-06 | 07:00

.50 19-08-06 @ 03:48, ik weet niet of de chileen tegenwoordig zijn kroegje met de helicopter doet maar indien wel, dan hebben we het hier over een platvorm.

..Whatever | 19-08-06 | 06:55

Ja sorry hoor even lazerus, kan gebeuren, dat zwarten dus niet werken willen dat weten we nu wel, dat veranderd ook never zit in de genen. Maar dus even over dat behang hierzeau achter die sait, volgens mijn is daar al wat over gemeld maar toch doe dat dan eens lazerus bekijken… kan dat niet mooi een gewoon stukke wit worden, of grijs, of naakte chics whatever. Maar wat ander dus. Off topic ook, wel niet dat stukje dat zwart het verdomd te werken dan. Niet dat ik zeg dat het niet staat dat niet, zuigt mooi weg in het roze, maar je krijgt toch een beetje het Engeland hotel effect, dat depressieve, een stukkie ei erbij wat spek en zo een kudt geroostered broodje en je hangt zeg maar. Het is dat me schermpie niet kraakt maar anders. Niet dat zo een engels ontbeid je het levenslust ontneemt dat niet, maar in zo een omgeving is het dus wel funest.

..Whatever | 19-08-06 | 06:51

@Levereter
pitze

.50 | 19-08-06 | 04:01

Allen bedankt voor een aangenaam gesprek, slaap lekker en morgen gezond weer op.

Levereter | 19-08-06 | 03:55

@veest van pim 19-08-06 @ 03:43:
Inderdaad, ik overschat je elke keer weer. Je niveau is bedroevend laag, zelfs voor een Belg. Vandaar de korte uitleg over Arie Haan.

koerbagh | 19-08-06 | 03:49

@veest
als ik mij niet vergis vertoef ik hier op een nederlands forum, blog, platform, of hoe je het ook wilt noemen. derhalve is de term "onze ministers" toaal irrelevant. daar hoef ik verder niet te googlen... gaat jij nog eens begrijpend leezen... of uitslapen.
ohja, en qudtbelgen mogen ook opzouten....

.50 | 19-08-06 | 03:48

@veest: Ik denk dat jaren van frustratie er opeens uitkwamen bij Gelt, en Fleisch doet gewoon waar hij goed in is.

Levereter | 19-08-06 | 03:45

@koerbagh: ik weet over voetbal wat nodig is voor dit topic: de spelling-Van Hanegem. Je publiek niet overschatten, dat zegt mijn goeroe Joost Ravoo ook altijd.

veest van pim | 19-08-06 | 03:43

@.50: doet eens Googlen. Doet daarna eens begrijpend lezen. Of wacht er mee tot je uitgeslapen bent.

veest van pim | 19-08-06 | 03:41

@.50 19-08-06 @ 03:37:
Het was ook tevens bedoeld voor onze Belgische "vriend", veest van pim, dat scheetje... die weet niets van voetbal zoals de meeste Belgen (en negers).

koerbagh | 19-08-06 | 03:41

@Leveretert: dan nog blijven Gelt Dekkert een lompe boer en Fleischbaum een selectief verontwaardigde Sideshow Bob-kloon (inclusief de lange tenen).

veest van pim | 19-08-06 | 03:40

@koerbagh
de (pre) historie is mij bekend(t), was een reactie op jouw scherpe opmerking.

.50 | 19-08-06 | 03:37

@q18 19-08-06 @ 03:25:
Ik denk Stanley... Die met dat klatergoud om z'n nek en messing tanden in z'n bek. Je weet tog.

koerbagh | 19-08-06 | 03:35

Dit is Arie, zegt genoeg.
_Arie_Haan_1.gif

Levereter | 19-08-06 | 03:34

@.50 19-08-06 @ 03:26:
Dat is een "mens" uit Winschoten (don't ask) die in de jaren '70 heel hard tegen een bal kon trappen en die denkt dat hij, omdat hij met Johan Cruijff in 1 elftal heeft gespeeld, verstand van voetbal heeft.

koerbagh | 19-08-06 | 03:31

@Koer: leuk.

Levereter | 19-08-06 | 03:28

Arie Haan, is dat iets of iemand?

.50 | 19-08-06 | 03:26

Ja Levereter ,dat toetsenbord is laatst bij mij gejat door een persoon op een scootertje,weet jij wie? Wesley soms?

q18 | 19-08-06 | 03:25

@veest:Curaçao was primair een distributiecentrum, inderdaad voor slaven, en tevens een maritiem steunpunt voor de WIC, het is niet echt een eiland voor extensieve landbouw nietwaar?

Levereter | 19-08-06 | 03:25

@Levereter 19-08-06 @ 03:03 & .50 19-08-06 @ 03:11:
Ja, maar als ze van Arie Haan het edele voetbalspel moeten leren dan sta je nog wel erg laag op de evolutionaire ladder. Dat is ongeveer vergelijkbaar met het aanstellen van de triangelist van de Josti-band als concertmeester van de opera van Ouagadougou.

koerbagh | 19-08-06 | 03:24

-weggejorist-

.50 | 19-08-06 | 03:19

@.50: Al heeft een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.
Trouwens, no shit, wist je dat je ook "Blingbling" toetsenborden hebt?
met goud en strass en jawel, spiegeltjes en kraaltjes.

Levereter | 19-08-06 | 03:16

@Levereter
ach, een aap kun je ook kunstjes leren....

.50 | 19-08-06 | 03:11

Ter zijde: heeft GS geruisloos de spelling-Van Hanegem verlaten? Anders had er toch echt wel 'Gelt Dekkert' moeten staan in de eerste regel.
Ter zake: niet jokken, Fleischbaum. De Curaçanen willen niet dat Gelt Dekkert z'n muil houdt, ze zijn alleen niet blij dat hij tendentieuze, ongefundeerde en buitengewoon kwetsende dingen over hun volk zegt. En dat is nog een heel milde omschrijving voor de verbale kinderpeop in dat infame citaat van Dekkert.
Wat onze minister De Gucht en vice-premier Vandenbossche over Balkenende zeiden was lang niet zo erg (ook al omdat het alleen maar over Balkenende ging en niet over alle Nederlanders), maar ik weet zeker dat alleen het feit dat die JSF van jullie nog steeds niet af is, Brussel toen voor een oranje strafbombardement heeft behoed.

Dus nou niet doen alsof het zo gek is dat de Curaçaoer bobo's er wat van zeggen dat een derderangs dorpsgek - wat is die hele Dekkert eigenlijk van z'n vak? - uit een land dat er vroeger geen been in zag om een flinke stuiver aan de handel in die luie domme dieven te verdienen, hun mensen dist met een als quote verpakte mondscheet.

veest van pim | 19-08-06 | 03:11

@.50 : en dan toch al die knopjes op een computer snappen, en jah dan kun je niet verwachten dat er ook nog iets zinnigs uitkomt, dat is gewoon teveel gevraagd, maar het blijft knap.

Levereter | 19-08-06 | 03:08

Wel wel, hoor net op het nieuws dat Arie Haan de nieuwe bondscoach van Kameroen wordt, dan ben je wel echt wanhopig.

Levereter | 19-08-06 | 03:03

-weggejorist-

.50 | 19-08-06 | 03:03

@lenegro: het is "lutser" en niet "luster" of is dat een antilliaanse variant?

Levereter | 19-08-06 | 02:58

-weggejorist-

.50 | 19-08-06 | 02:55

Hoi Koer, was weer met wat anders bezig.

Levereter | 19-08-06 | 02:55

ROFL @Levereter 19-08-06 @ 02:16 & 02:17:
*Proest*... Daar ging een volle mond Weißbier tegen m'n computerscherm.

koerbagh | 19-08-06 | 02:42

@.50 19-08-06
Weet jij waar de Antillen liggen, luster ik stuur de Belgishe polizie toch ook niet op je af als ze weer kleuter zoeken.

lenegro@heijls | 19-08-06 | 02:42

Vreemd woord eigenlijk:'rascisme'.. Als ik liever een bepaald type persoon ontwijk,ben ik rascist.Maar als die bepaalde type persoon mij bewust een klap geeft is het een crimineel..2 daagjes lekker warm in de cel ,max 3 daagjes,
boterhammen en warm avondmaal.. prachtig toch?

de grote Anti | 19-08-06 | 02:40

Dolo... Doholooo........

Levereter | 19-08-06 | 02:33

En alle andere vermiste blondines..

de grote Anti | 19-08-06 | 02:33

@ dolodoloboy
en natalee...

.50 | 19-08-06 | 02:31

O ja dolodoloboy weet jij trouwens waar AMANDA is?

q18 | 19-08-06 | 02:29

Eksters zijn grappige vogels trouwens.. Errug bijdehand ook.\
Waar is Luuk Koelman wanneer je hem nodig hebt.

de grote Anti | 19-08-06 | 02:26

@q18: Waarschijnlijk een gejat scootertje.

Levereter | 19-08-06 | 02:26

parasiet en Antilliaan... wat is het verschil???

.50 | 19-08-06 | 02:24

Wat rij je dolodoloboy, een BEAMER of een MERC?

q18 | 19-08-06 | 02:24

En als ik jullie in kuddes zie, gek altijd in kuddes, en ik zie alle Blingbling (zo heet dat toch?) dan denk ik: jah het zijn nog steeds de kraaltjes en de spiegeltjes waar het omgaat.

Levereter | 19-08-06 | 02:22

He,ik zat net een mug deaud te slaan.*ratel ratel* He,een mug is een parasiet toch? Geleerd op de VrijMiBeaO..

de grote Anti | 19-08-06 | 02:20

Een beetje drummen rond de kookpot, ja daar kan ik inkomen.

Levereter | 19-08-06 | 02:17

-weggejorist-

.50 | 19-08-06 | 02:17

@dolo: ben altijd weer verbaasd dat jullie met toch redelijk complexe apparaten zoals computers kunnen werken.

Levereter | 19-08-06 | 02:16

Barbapoeppa 19-08-06 @ 02:10
hoop doet leven en met zulke vrienden heb ik geen vijanden nodig. De meesten van hun zijn trouwens mijn klanten. Coke snuivende gastjes die stoer achter de PC doen maar als het er op aan komt bibberend om genade smeken. Maar ja je weet het NO MERCY

dolodoloboy | 19-08-06 | 02:15

@die mafkees dus.. doloboy

Je kleinzieligheid overdondert me.. Ik val nooit aan maar verdedig wel,dat wil je niet weten.

de grote Anti | 19-08-06 | 02:14

.50 19-08-06 @ 02:06
Zometeen . Je moeder moet mij zometeen nog instoppen. Kom anders even naar hoogvliet. Dan mag je me wegkicken.

dolodoloboy | 19-08-06 | 02:13

De grote Anti 19-08-06 @ 02:00
Ik zou zeggen probeer het uit. Ik lees wel in de krant wanneer ze jou in een stille tocht herdenken.

Der Werner 19-08-06 @ 02:01
Ben je nog steeds kwaad dat ik je moeder en zusje heb versierd. Hun wilden hetzelf hoor!! Je moet niet boos op mij worden. die indo's kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen.

koekje erbij? 19-08-06 @ 02:01
Antilliaan word je niet maar ben je. Er zijn trouwens ook nederlanders die dezelfde eigenschappen hebben als ik hoor. Lekker anderen voor je laten werken en genieten van je leven brother. Daarom mag curacao niet onafhankelijk worden je ziet wat er met suriname is gebeurd.

dolodoloboy | 19-08-06 | 02:10

dolodoloboy 19-08-06 @ 02:03

Nou ja, laten we hopen dat jij gelijk krijgt. Eerlijk gezegd vrees ik het ergste. Maar gelukkig heb je al veel vrienden gemaakt in deze draad.

Barbapoeppa | 19-08-06 | 02:10

@koekje erbij

Stel je voor dat we met zn allen 0031 geld gewoon konden laten rollen door handel te drijven onderling.. He bah dat is al bedacht.
Maar toch,er is nog ruimte voor vernieuwing?

de grote Anti | 19-08-06 | 02:07

-weggejorist-

.50 | 19-08-06 | 02:06

@Der Werner
TOLL!!!

.50 | 19-08-06 | 02:04

Barbapoeppa 19-08-06 @ 01:56
aangezien de goeden in de meerderheid zijn ten opzichte van de kwaden zal men als men eenmaal de krachten heeft gebundeld overwinnen. Eer dat gebeurt echter zullen we een hele weg moeten gaan

dolodoloboy | 19-08-06 | 02:03

@dolodoloboy
En daarom lafbek moet jij eens je Antillianen-gob buiten de Randstad laten zien , effe buiten dat beschermde wereldje , Gewoon op een kistje gaan staan en dan dat gelul van je durven te verkondigen .
Niks goeie jongen , gewoon een klaplopende neger met een net iets te grote bek !

Der Werner | 19-08-06 | 02:01

dolodoloboy ,je hebt helemaal gelijk,Ik wil ook Antiliaan zijn (ben nu zo,n witte die moet werken,maar ik heb geen zin meer).Wie niet steelt of erft moet werken tot tie sterft,is het spreekwoord.Ik wil slapen!!

koekje erbij? | 19-08-06 | 02:01

@dolodoloboy 19-08-06 @ 01:54
(Grote kans dat je het een begrafenis met gesloten kist wordt waarbij mama en papa niet even mogen kijken hoe je eruitziet. Na de stille tocht zal er een tegel met een lieveheersbeestje gelegd worden.)
-
Precies,en als jij mij dus zou lastigvallen op een dergelijke wijze,ben ik dus ook gerechtigt zo te handelen? Goed idee.Werkt van twee kanten heur..

de grote Anti | 19-08-06 | 02:00

-weggejorist-

.50 | 19-08-06 | 02:00

-weggejorist-

dolodoloboy | 19-08-06 | 02:00

dolodoloboy 19-08-06 @ 01:45

In ieder geval heb je de ironische ondertoon van mijn comment door gehad. Maar nu over je idealistisch betoog. Het gaat over de maakbare samenleving. Ik geloof niet dat het gaat werken. Niets wijst er mijns inziens op dat de situatie zich aan het verbeteren is. Nee, de spanningen lopen juist op. Oftewel, de goeden zullen uiteindelijk samen met de kwaden de zure vruchten gaan eten.

Barbapoeppa | 19-08-06 | 01:56

-weggejorist-

dolodoloboy | 19-08-06 | 01:54

@dolodoloboy

Droom voor een keer over misdaad statistieken.. Slaap lekker.

de grote Anti | 19-08-06 | 01:53

dolodoloboy 19-08-06 @ 01:50

Drie uur wakker zijn per etmaal is een hele opgave, heaur... knap...

bottehond | 19-08-06 | 01:53

-weggejorist-

.50 | 19-08-06 | 01:52

@ dolodoloboy
Maar vertel eens, wat heb je zoal aan opleidingen gedaan? En waarom denk je dat het leven van een uitkering zo fantastisch is? Ik kan me namelijk niet voorstellen dat je je hele leven met dat bedrag wilt rondkomen. En wat denk je van de nieuwe wet die mensen met een uitkering opnieuw keurt en dan bepaalt of ze aan het werk moeten? Ik neem aan dat je dan je uitkering verliest en ook aan het werk MOET. Wat zou je daar van denken?

RedBullshitter | 19-08-06 | 01:51

Fijne avond u allen. Ik ga lekker slapen

dolodoloboy | 19-08-06 | 01:50

@dolodoloboy
pleurt nou eens gewoon op joh!!!

.50 | 19-08-06 | 01:47

Barbapoeppa 19-08-06 @ 01:2
Gezamenlijk zullen wij de toekomst hebben. Wanneer wij geen onderscheidt meer maken tussen nederlanders, antillianen, marokanen, en andere rassen, dan zal je zien dat wij gezamenlijk meer bereiken dan individueel. De toekomst van nederland zal moeten zijn dat er zonder vooroordelen tegen over elkaar eerlijk en open met elkaar samengeleefd wordt. De overheid heeft eeuwenlang een verdeel en heers tactiek afgekeken van de romeinen toegepast. Tot op heden spreken wij nog steeds over WIJ en ZIJ, HEN en ONS, IK en JULLIE!! Tegen alles wat anders is wordt wantrouwend gekeken, tegen iedereen met een afwijkende mening wordt wantrouwend gekeken. Velen hebben een oordeel over mij gevormd aan de hand van wat ik schrijf. Weinig hebben moeite gedaan om informatie op te zoeken over de antillen. Gedreven door de informatie voorgeschoteld door de media, overheid en van horen zeggen vormt men een oordeel. Velen die de stap gewaagd hebben en daar geweest zijn, willen graag terug en daar wonen en werken. De relaxte sfeer en het feit dat je niet geleefd wordt is de voornaamste reden.

In elke bevolkingsgroep heb je luie mensen, associale mensen en mensen waarvan je je afvraagd wat voor positieve bijdrage ze ooit aan de samenleving kunnen bijdragen. Dat is altijd zo geweest en zal als we zo doorgaan heel erg lang duren voordat dit gaat veranderen.

dolodoloboy | 19-08-06 | 01:45

@bottehond
wat ik hier zoal van jou heb gelezen ben je alles behalve heaumeau!!!

.50 | 19-08-06 | 01:40

@dolodoloboy
Heb ik U buitenlander genoemd ? Nee !
En als u begrijpend lezen onder de knie zou hebben zou u ook begrijpen dat ik het niet heb over de door u aangehaalde jongeman uit uw schoolklas maar over een niet onaanzienlijk deel der bevolking dat ( met enige mazzel voor u ) niet ter rechter zijde van de Ijssel habiteert .
Dat u zich nog niet in het Oostelijk ( en ik vermoed ) Noordelijk deel van Nederland heeft begeven kan er debed aan zijn dat u zich blijkbaar u en het uwer kunt veroorloven .
Als uw ervaringen met Nederlanders gebaseerdt zijn op Randstedelingen ( en als ik mijn blanke periscoop eens een 360 spin geef ) kan ik me dat voorstellen , doe dan gewoon eens lef hebben en pak de bonkend civic en heb op welk Twents dorpsplein dan ook eens een grote bek ( neem vooral vriendjes mee , leuk )!

Der Werner | 19-08-06 | 01:37

.50 19-08-06 @ 01:36

I Know.... maar genuanceerde hond staat zeau heaumeau...

bottehond | 19-08-06 | 01:37

@bottehond
jij zegt het iets genuanceerder.....

.50 | 19-08-06 | 01:36

dolodoloboy 19-08-06 @ 01:30

Je bent net een oud wijf dat achter een dominee aanloopt te schreeuwen dat ze geld nodig heeft . De dominee zal wel betalen om van de genante vertoning af te komen. Well... guess what... alleraardigste provocateur van gehandenkamde huize ..... de dominee is zojuist overleden... pas maar op... zometeen verkopen we jullie weer!

bottehond | 19-08-06 | 01:33

@dolodoloboy
je bent gewoon een qudtnegert die moet oppleuren naar z'n eigen eiland.
Duidelijk genoeg zo?

.50 | 19-08-06 | 01:31

koerbagh 19-08-06 @ 01:26

Verlichte vechter... ken ik U ergens van??? U lijkt op de Superman- uitgave van de alom betreurde crixus....

bottehond | 19-08-06 | 01:31

driest vannacht 19-08-06 @ 01:19
Je hebt helemaal gelijk.

Wij incompetente 3de rangsfiguren moeten aangepakt worden door nederlands gezag. In nederland is dat ook gelukt waardoor iedereen met de deur open slaapt, ze hun spullen onbeheerd in de auto kunnen achterlaten, de politie je beste vriend is, er een integere politiek aanwezig is, men uiterst beleefd is, waar alle bedrijven eerlijk zijn, waar men elkaar nooit probeert op te lichten of te belazeren. Waar ouderen van dagen goed verzorgd worden, waar het beste zorgstelsel van de hele wereld aanwezig is, waar pedofielie niet plaatsvind, waar drugs alleen in medicijnen wordt gebruikt.

ja hoor Nederland zal ons eventjes opvoeden. Dat is wat wij nodig hebben.

dolodoloboy | 19-08-06 | 01:30

@mezelf @ 01:19:
Ik bedoelde uiteraard: daar hoor je natuurlijk *NOOIT* over in het zure-kutten-magazine Opzij.

koerbagh | 19-08-06 | 01:26

@dolodoloboy
Op zich wel lachen allemaal wat je schrijft. Alleen jammer dat je niet meer de wil kunt opbrengen om te werken voor je centen. Tenminste, als het echt waar is dat je beroepswerkloze bent. Want je bent de boel hier aardig aan het opnaaien. Wil jou wel een keer een discussie zien voeren met Mohammed4life over hoe het nu verder moet met de blanke Nederlandse slaven. Ik bedoel, mocro's en antillianen schijnen hier de toekomst te hebben. Dus is het misschien wel handig om alvast na te gaan denken hoe jullie het hier gaan aanpakken. En dan weten wij ook waar we aan toe zijn.

Barbapoeppa | 19-08-06 | 01:23

50 19-08-06 @ 01:13

Is dat zo, wat heb jij zoal dan geconcludeerd?? Ben benieuwd.

Verzuiling is afgeschaft in 1960 wist je dat???? Zoek maar op in het woordenboek of geschiedenisboek als je wilt weten wat dat is

LifeCatcher 19-08-06 @ 01:16
Tuurlijk jongen . Doe er ook maar eentje voor mij

dolodoloboy | 19-08-06 | 01:23

driest vannacht 19-08-06 @ 00:50

Je gaat helemaal los.... voelt dat niet heerlijk? Weg met het politiek correct corset! Leve de maffe vrije eigenzinnige en eauk best heel gastvrije 0031-ers.

bottehond | 19-08-06 | 01:20

@Rabarberke 19-08-06 @ 00:59:
Dus je schat Duitse humor ook nog hoger in dan de Franse. Je ontmaskert jezelf hoe langer hoe meer als een wandelende neerwaartse spiraal. Daarbij: de wetenschappelijke filosofie is relevanter dan ooit tevoren. Maar ja, daar hoor je natuurlijk over in het zure-kutten-magazine Opzij.

koerbagh | 19-08-06 | 01:19

@ dolodoloboy

De op de eilanden gestationeerde Nederlandse mariniers hebben geen daar politietaken en geen politiegezag. Dit zouden ze juist wel moeten hebben en ze zouden de huidige politie moeten vervangen.
Ik begrijp dat je trots bent op de bruutheid der inlandse agenten, maar de totale corruptie van de eilanden zoals Gelt Dekker die beschrijft, kan alleen met een extern gezagsapparaat zoals een Nederlands militair gezag worden onderdrukt.

driest vannacht | 19-08-06 | 01:19

LifeCatcher 19-08-06 @ 01:06
sorrie bedankt ik heb het net gelezen.

Der Werner 19-08-06 @ 01:11
hahahaha indos? hahahah hun wijven zijn wel lekker ja en ook hun zusjes. Ik zat ooit met een indo in de klas met een zelfde fantasie als jij. Nadat hij een gebroken neus en loszittende tanden had opgelopen kwam hij weer tot de werkelijkheid. En wat ben jij origineel zeg "Je bent een buitenlander dus je vader zal wel onbekend zijn" hahahaha Nou ik zal mijn oom eens ondervragen. zal even wennen zijn om hem papa te noemen. En gij zijt bekend met mijn vader? Dat u weet dat het een lamzak is. Der Werner is niet toevallig mijn vader he??

dolodoloboy | 19-08-06 | 01:19

dolodoloboy 19-08-06 @ 01:12
Sja, daar heb je een punt... ik ben er even niet.... maar ik jaag der genoeg op de kling hierzo in Israël.

LifeCatcher | 19-08-06 | 01:16

dolodoloboy en hoogvliet ?

dan weten we hier in 010 genoeg.

.50 | 19-08-06 | 01:13

Rabarberke 19-08-06 @ 00:52

Jij begrijpt me schat. Op curacao sturen we de regering naar huis en sluiten ze op. Geen woorden maar daden. In nederland? Ze krijgen wachtgeld en komen weg met een Mea Culpa, Mea Maxima Culpa en worden burgemeester, of krijgen een andere hoge positie. En het volk? Die staat erbij en kijkt ernaar. Ik heb zelf een keer gezien hoe een nederlandse jongen ruzie had met een marokaanse jongen. Op een gegeven moment vielen erover en weer klappen. Toen die jongen zijn vriendin probeerde de ruzie te sussen kreeg zij ook een vuistslag en sprongen de vrienden van die marokaanse jongen op haar nek. Toevallig kwamen ik en wat vrienden net aanlopen, en hebben die marokaanse jongens even vriendelijk doch dringend duidelijk gemaakt dat je meisjes niet slaat. Resultaat: kapotte haakneusjes en losliggende tandjes. Marokaantjes hebben dus hun lesje geleerd denk ik. Maar al die tijd stonden er allemaal nederlanders te kijken en deden ze niks toen het meisje werd belaagd. ja afkeurend mompelen maar verder niets. En dan willen ze ons de zee in schoppen? En wie moet jullie redden als jullie in mekaar gemept worden????

dolodoloboy | 19-08-06 | 01:12

@ldolodoloboy

Zonder ook maar iets uit te willen lokken ....
Maar dan ook niet klagen als er een bruine meneer met the usual outfit , gouden bek en lamme houding buiten de grachten dwz in het nog wel werkende deel van het land "lichte schrobbering ontvangt " ?
Ik nodig u en en gelijk gestemden hartelijk uit voor een avondje Twente , daar heeft het collectief Tubanters / Indo's en let vooral op die laatsten nogal een lastig gevallen zusje dood aan aan klaplopend volk zoals het uwe .
Doe vooral moeite uw vader ook te mobiliseren , al zal het in uw gelederen het een zeldzaamheid zijn die lamzak te vinden ( vraag uw oom eens 't zal hoogstwaarschijnlijk uw pa zijn ) .

Der Werner | 19-08-06 | 01:11

Goedenacht iedereen en denk eraan he, het is GELD dat alle problemen veroorzaakt! dezelfde 20 eurie biljet in je proteonéé heeft ook iemand een kwart gram coke mee gekocht en een ander een hoer mee betaals, wer een ander heeft er een agent mee omgekocht en weer een ander heefthet ooit als wachtgeld gekregen. En wat voor goeds gaat u ermee doen??

LifeCatcher | 19-08-06 | 01:09

dolodoloboy 19-08-06 @ 01:00
Bedankt zeggen voor mijn werk voor je is gratis hoor, je hebt je email toch?? ;)

LifeCatcher | 19-08-06 | 01:06

@dolo
weer gelijk, de politie in nederland is een verzameling van incompetente geenlicht- en geengordelbekeurderts, die naar verluidt de eigen club ook nog sufdiscrimineren.

Bedtijd!

Rabarberke | 19-08-06 | 01:06

driest vannacht 19-08-06 @ 00:50
Het "militair gezag" waar jij het over hebt is al op curacao aanwezig. Ze misdragen zich daar en hebben al een paar keer een flink pak slaag gekregen van de plaatselijke politie!! Jij denkt dat de Guardia Civil of de Gendarmerie erg is?? hhahaa maak een keer een antilliaanse politieagent boos en je zal wensen dat je nooit zo hard richting je moeders eicel had gezwommen nadat je vader je met grof geweld uitspoot. Laat nederland liever zijn eigen rotzooi opruimen dan soldaatje te spelen. Zolang de politie niet tegen bepaalde mensen DURFT op te treden en zolang er voedselbanken zijn kan men beter niet wijzen op anderen!!! Op curacao hebben wij ook marokanen en vele andere rassen. Deze gedragen zich tegenover de politie heel netjes want voor je weet kun je je tanden oprapen nadat deze uit je mond zijn geslagen. En denk niet dat je een klacht kunt indienen want dan kun je er nog een krijgen.

dolodoloboy | 19-08-06 | 01:00

@koerbagh

Fransen en humor! Haha! Maar ik zal het eens lezen. De straat wordt bevolkt door idioten, en die idioten kiezen jouw regering, en die regering bepaalt vervolgens hoe hard jij geknepen wordt en hoe hard je dan mag piepen. Daarom is de filosofie van het alledaagse belangrijk. Voor de wetenschappelijke filosofie mag Kant misschien meer invloed gehad hebben, de wetenschappelijke filosofie is failliet. Na Wittgenstein was het afgelopen en de filosofen daarna werden verdreven in de rokerige achterkamertjes van de overbodigheid en vervangen door de theoretische natuurkunde. De metafysica is dood. Wat rest is nog wat sociale *kuch* filosofie, wetenschapsfilosofie, logica, en andere abstracte meuk die geen mens meer begrijpt. De hedendaagse filosofie is als de hedendaagse klassieke muziek: vals, onbegrijpelijk en lelijk. Nou, lekker belangrijk dat Kant daar zo invloedrijk op is geweest. Who gives a shit :)

Rabarberke | 19-08-06 | 00:59

Het is allemaal de schuld van Wouter Bos.

marlinn | 19-08-06 | 00:59

Goh, schijnt dat hij zijn email maar heeft dichtgegooid, waarom zou dat nou zijn¿

LifeCatcher | 19-08-06 | 00:58

fuckje 18-08-06 @ 23:48

Secret apple of my eye.... gisteren bedacht ik dat het verschil tussen de rotte appelen aan vele kanten en de "goeien" is.... de "goeien" voegen zich... ze voelen als familie... molukkers... family... suries... meestal family.... moslims... soms family... anties.... soms family maar meestal Fremdk"orper..... Just a thought over het gevoelsmatig niveau....

bottehond | 19-08-06 | 00:57

Haren, ligt dat niet rond de schaamstreek van groningen???

LifeCatcher | 19-08-06 | 00:56

@Rabarberke 19-08-06 @ 00:43:
Ik moet je alweer teleurstellen, ik word geen collega van je. Het is al erg genoeg dat ik je hier op GS moet tegenkomen, laat staan dag in dag uit in de lerarenkamer van jouw Maartenscollege in Haren.

koerbagh | 19-08-06 | 00:55

dolodoloboy 19-08-06 @ 00:49
Ik weet het jongen, maar die noemen zich ook niet antis maar gewoon nederlanders he.

LifeCatcher | 19-08-06 | 00:54

Ow, en nog niet eens gesproken over de wietjes en de hasjes in de koffi(aapjes) shops he ;)

www.jgd.cc/12.html
te makkelijk.....

LifeCatcher | 19-08-06 | 00:52

@dolo

Haha, je hebt gelijk. Dat is nou een trap tegen de zere schenen. Wij nederlanders laten ons gewoon elke dag naaien. Daarna klagen we steen en been dat we genaaid worden. En de volgende dag laten we ons nog harder naaien. En daarna klagen we dat we genaaid worden en dat er een eind aan moet komen. En de volgende dag laten we ons van alle kanten nog harder naaien. En daarna klagen we nog harder en geven we buitenlanders de schuld van het feit dat we onszelf dagelijks laten naaien.

Maar goed, als je eeuwen lang anderen naait, komt er een tijd om zelf te bukken :)

Rabarberke | 19-08-06 | 00:52

Maar on topic weet iemand het mail adres van Gelt Dekker. Ik ben benieuwd wat zijn mening is.

dolodoloboy | 19-08-06 | 00:51

dolodoloboy 19-08-06 @ 00:43
Shhhhhhhht, straks maak je ze nog wakker!!
En vertel ze vooral niet over het feit dat de vliegruigen in hun uitlaatgassen passificerende middellen over ze uitstrooit. Op een dag zouden ze het nog willen controleren ook!! En gelijk willen ze nog weten ook hoeveel de chemicalieën in de plastik om zich heen de strijdlust onderdrukt... sshhhhhhhhhhhhhhhht!

LifeCatcher | 19-08-06 | 00:51

Lekker interessante discussies allemaal.

Maar waar gaat het om: er moet een Nederlands militair gezag komen op die eilanden, en alles wat er niet klopt moet met harde hand kloppend worden gemaakt.

En ja, ons kabinet bestaat uit slappe imbecielen, waarvan de helft wil opstappen als het kan, maar dit moeten ze toch kunnen 'entameren'. Als je ons leger naar Vietnam, pardon, Afghanistan kunt sturen, kun je ons leger ook naar de boven- en onderwindse eilanden sturen, en DAAR de orde laten herstellen!

driest vannacht | 19-08-06 | 00:50

LifeCatcher 19-08-06 @ 00:36
hahaha ik ben niet aggresief hoor. Ik weet wat je bedoelt. Maar wist je dat niet alle antis gouden tanden, een gouden ketting en met "Swa" en "Weet Je" praten???

koerbagh 19-08-06 @ 00:36
Ik zou zeggen spreek ze aan op hun gedrag. Ik bewonder jou opmerkelijk vermogen om te zien wie een idioot is en wie niet.

dolodoloboy | 19-08-06 | 00:49

@Rabarberke 19-08-06 @ 00:35:
Zoals ik reeds zei: het feit dat jij Schopenhauer hoger acht omdat het filosofie van de straat is, een straat bevolkt door idioten -zoals ik eerder al opmerkte- zegt genoeg. En helaas moet ik je teleurstellen: Schopenhauer is wetenschappelijk gezien veel meer geschiedenis en een stuk doder dan Kant.
Schopenhauer is niet meer dan een voetnoot bij Aristoteles, Kant daarintegen is het fundament van de moderne filosofie.
En daarbij: qua humor haal Schopenhauer het niet bij de Pensées van Blaise Pascal.

koerbagh | 19-08-06 | 00:48

Kopje thee dan maar??

LifeCatcher | 19-08-06 | 00:44

Der Werner 19-08-06 @ 00:30
zoiets doms heb ik nog nooit gelezen. hahahaha de strijdlustigheid is allang uit jullie gevaren hahaha. Jullie voorouders centrifugeren in hun graf. Een grote mond maar als het erop aan komt durven ze niks. Jullie worden bedonderd, bedrogen, bestolen en niks gebeurt er. Op feestjes en verjaardagen heeft iedereen een grote bek over de politiek maar doet men wat? Welnee volgende keer weer op dezelfde mensen stemmen. Kritiek op Gonny maar ze zit er nog steeds! kritiek op JP Balkendende maar hij zit er nog steeds, kritiek op PH Donner maar hij zit er nog steeds. In elk ander land was allang de revolutie uitgebroken maar niet hier!! Kerken worden afgebroken, nederlandse trots en cultuur moet wijken en wat krijgen we in de plaats???? Men heeft nog altijd niet in de gaten dat Nederlanders allang geen baas meer in eigen land zijn. Een goede vriend van me zij ooit "over een poosje moeten nederlanders zich gaan aanpassen aan ons"! Ik geloofde hem niet maar ik begin nu wel erg te twijfelen.

dolodoloboy | 19-08-06 | 00:43

@dolo

Ik moet er echt niet aan denken om elke maand van een uitkering te moeten leven. Gadverdamme.

@koerbagh
Nou het schijnt dat die aapkatten na het koffiebranden 's nachts nog stiekum de pakken koffie openmaken en daar nog even een flinke fluim in laten zakken. Van horen zeggen hoor. Maar je verhaal is duidelijk.

Ben jij misschien zo'n afgezogen onderwijzer met een Paulus de Boskabouterhoofdm verrijkt met een lullig brilletje met -3 die morgen weer voor een stel athenaeum malloten moet verschijnen om zijn ego wat op te poetsen, en wil het niet lukken? Of ben je op weg naar zo'n carriere?

Rabarberke | 19-08-06 | 00:43

The word "Kayin" itself begins with the letter kuf, the nineteenth letter of the Hebrew alphabet, which also means kof ("ape"). The meaning of the word kof is "imitation", particularly a false or degenerate form of imitation. The English word "copy" derives from the Hebrew kof. There is also the English idiom, "Monkey see, monkey do," which again suggests imitation.

If I'm not mistaken, doesn't kofi in Hebrew mean
monkey?

Yup, and Anan is cloud, making the his excellency the Cloud Monkey. Which
tells you exactly where his head is at - a mischievous obfuscator.

watik wou zeggen is, dat ik het grappig vind dat het over koffie gaat en tegelijketijd over de donkere medemens,het moest ervan komen LOL

kofi annan, is wolkenaapje wheheheheh

LifeCatcher | 19-08-06 | 00:42

dolodoloboy 19-08-06 @ 00:29
Rustig aan maar weer, het was niet agressief bedoeld maar weel lakoniek tegenover jou om wat jij nou van mijn post snapte. Maar wie ben ik om je geen 2de kans te bieden:

Ik heb zat dushies op msn en kan je vertellen dat ze helemaal niet zo blij zijn met jullie koude gouden tandjes tegen hun....
Maargoed , ze zeuren altijd over hoe lui hun vader wel niet is, het vreten dat de moeder kookt maakt constant ziek. En ja, ze houden erg veel van blonde jongens alleen zullen ze jullie dat nooit vertellen want dan volgen de klappies.

Zoals je ziet geniet ik veel vertrouwen van men dushies :) ze weten dat ik ze in bescherming neem.

LifeCatcher | 19-08-06 | 00:36

@dolodoloboy 19-08-06 @ 00:33:
Op straat kom je dus types als jij tegen. Als je dat moedwillig wilt moet je wel een idioot zijn. Dat lijkt me bewijs genoeg.

koerbagh | 19-08-06 | 00:36

@koerbagh

Het feit dat Kant invloedrijker is geweest dan Schopenhauer betekent nog niet dat Kant een betere filosofie had dan Schopenhauer. Schopenhauer is een meesterlijk schrijver, Kant was een achterkamertjesfilosoof die gewoon in opdracht ingewikkelde dingen schreef om de keizer te behagen. Arme Kant. Schopenhauer was een filosoof van de straat, van de mensen, van het alledaagse. En er is zelden iemand in de filosofie geweest die met zoveel humor een filosofie heeft weten te formuleren die tot ver na zijn dood stand houdt en in overeenstemming is met de wereldbeelden die de moderne natuurkunde ons geeft. Kant is history, Schopenhauer is nog steeds actueel.

Rabarberke | 19-08-06 | 00:35

@Rabarberke 19-08-06 @ 00:14:
Plank misgeslagen op twee fronten. Allereerst is kopi luwak niet gemaakt van koffiebonen die door apen worden uitgescheten, maar door de civet-kat. Ten tweede krijg je er geen sars van, want die bonen worden gebrand (zoals alle koffiebonen) en bij dat roosteren gaan alle bacteriën (eventuele sars-bacteriën incluis) harstikke dood.

koerbagh | 19-08-06 | 00:33

koerbagh 19-08-06 @ 00:21

Jij rijd mij dus elke dag in je auto met chauffeur voorbij. En waar baseer jij de stelling " Een ieder die niet met auto met chauffeur langs de gemiddelde man op straat rijdt is een idioot" op? Kennis is bij jou geen belemmering om iets op te schrijven!!!

dolodoloboy | 19-08-06 | 00:33

Gelt Dekker is een held die durft te ondernemen. Maar hij moet wel worden bijgestaan door onze overheid.

Voor de West rest thans niets dan een kei- en keiharde aanpak. Alleen met militair gezag kan die teringzooi aldaar op orde worden gesteld. Een bikkelharde aanpak van de cocainecultuur en de ledigheid en genadeloze handhaving van duidelijke regels (wat anders dan de mistige 'waarden en normen' van Harry Potter) moet die poel des verderfs daar redden.

Nederland moet zich schamen dat het een dergelijke ontaarde cultuur heeft laten ontstaan, en nu mans genoeg zijn om de situatie te beeindigen en er met harde hand de misdaad, de corruptie en die kalote ghettomentaliteit die die luitjes ook naar Nederland hebben meegekomen (guns, 13jarige moedertjes, grote gouden kettingen etc.) te vernietigen.

Laat de desbetreffende minister dat nu eens regelen. O jee, is dat niet die Thailand liefhebber? Die te corrumperen figuur?

Het wordt ook nooit wat met dit kutland! Godverredomme! Kutzooi!

driest vannacht | 19-08-06 | 00:32

@dolodoloboy

Een hen is een kip , bedoel je zij ?

Maar goed , je kunt ieder volk een poosje bedonderen en zoals we weten de Nederlanders erg lang maar er komt een bijltjesdag en dan kom je niet weg met een correcte uitspraak van Scheveningen .
Daar helpt geen pipa aan , slechts een zwemdiploma A een een flink stel longen . Een stel rotzakken zijn we , dat klopt en dat zit in de genen , komt er ooit eens weer uit hoedt u !

Der Werner | 19-08-06 | 00:30

LifeCatcher 19-08-06 @ 00:12
Mijn goede vriend waarom zo agressief!!

Rabarberke 19-08-06 @ 00:17
Omdat ik mijn hand ophou ben ik nog geen schooier!!! En ook niet achterlijk. Ik zie alleen niet in waarom ik moet werken. Ik kan prima rondkomen zo en hoef niet vroeg op te staan voor een misserabel salaris. Ik ben gewoon vrij. Een mens is niet op de wereld gekomen om te werken tot zijn dood of schammel pensioen. Men denkt mij te kennen. Zonder mij ooit te hebben ontmoet is er al een oordeel over mij geveld. Ik weet zeker dat als ik vertel wat ik allemaal aan opleidingen heb gedaan en aan werkervaring heb opgedaan men stil in een hoekje kruipt van schaamte als zij hun eigen CV bekijken. Hoevelen hebben ooit genoten WEINIG. Werken tot aan je dood wordt al vroeg ingegeven bij hun. Als dan iemand geniet van zijn leven dan is hij Lui Dom en associaal

dolodoloboy | 19-08-06 | 00:29

@Rabarberke 19-08-06 @ 00:08:
Er is maar 1 boek waarin de westerse filosofie sinds Aristoteles op gestoeld is, en dat is NIET "Die Welt als Wille und Vorstellung" van Schopenhauer, maar "Kritik der reinen Vernunft" van Kant. Het feit dat jij Schopenhauer blijkbaar belangrijker acht dan Immanuel Kant tekent je genoeg.
En voor de rest: wat kan mij de gemiddelde man op de straat schelen. De gemiddelde man op de straat is een idioot. Asl het geen idioot was dan liep 'ie daar niet, maar reed hij er in een auto met chauffeur voorbij, al was het alleen maar om de camera's van SBS6 te vermijden die weer eens een diepgravend straatinterview staan af te nemen, of nog erger die Paulus Pietsma registreren die hele volkstammen Tot Morgen in het fries laat blèren.

koerbagh | 19-08-06 | 00:21

Hoevelen van jullie hebben eigenlijk persoonlijk met Jacob Gelt Dekker gesproken? Zijn met hem in discusie gegaan? Mensen die nooit verder dan de camping zijn geweest komen even hun mening spuien over verre oorden!! Zelfs nederland kunnen ze niet aanwijzen op een blinde kaart, laat staan een ander land. En dan noemen ze ons dom. Wat zijn hen dan. assisten in opleiding van de assistent van de assistent van een dom persoon???

dolodoloboy | 19-08-06 | 00:17

@dolodoloboy

Vind je het dan niet vervelend om als een soort schooier elke maand je hand te moeten ophouden voor een paar schamele centen? Zo te lezen ben je niet helemaal achterlijk. Waarom gebruik je je talenten niet om je eigen broek omhoog te houden?

Rabarberke | 19-08-06 | 00:17

Zoiets ja!

Hodja | 19-08-06 | 00:15

@hodja
Die koffie waar je sars van kreeg, omdat de bonen door de apen waren uitgescheten?

Rabarberke | 19-08-06 | 00:14

dolodoloboy 19-08-06 @ 00:10
Gaat je geen reet aan ;)

LifeCatcher | 19-08-06 | 00:12

LifeCatcher 18-08-06 @ 23:52
Wat een leuke gesprekken voer jij op MSN. Je hebt zeker ook webcamsex met hun.?

monfer 18-08-06 @ 23:59

Hokjesgeest!!! Je weet niet eens wat er met links en rechts wordt bedoeld dus laat je eerst scholen voordat je je tot mij richt!!

CoJoNes 18-08-06 @ 23:52

Arubanen zijn dan ook geen antillianen mijn beste vriend. Hebben een status aparte en behoren niet meer tot de antillen.

RedBullshitter 19-08-06 @ 00:00
Nou nou wat goed meneer weet zowaar twee woordjes papiamentu. Master bo ta brother!!! En je bent nu zeker een expert en weet alles over de antillen na het bekijken van Netwerk. En waarom zou ik moeten werken als jij het al voor mij doet. De uitkeringen zijn ook al weer wat hoger geworden dus ik zing het wel uit tot aan mijn AOW

dolodoloboy | 19-08-06 | 00:10

Kijk fuckje, hij heeft wel gelijk op dat punt. Zolang de nederlanders hun die niches geven, blijft het zo. Rara hoe kan het dat in Israël heeeeel weinig coke is?? omdat elke gerespecteerde burger als hij iemand coke ziet gebruiken die zelfde persoon de pleuris schopt. De mensen die van India terug komen nadat ze daar op berusting na het leger zijn geweest lusten nog wel eens een joint, maar zouden ze er voor gepakt worden hier is 6 jaar brommen geen onbekende straf.

LifeCatcher | 19-08-06 | 00:10

Nog even een aanmerking bij de post van dolodoloboy van 23:29 waarin deze wijsneus met de volgende quote komt: "Zelden een volk gezien die zoveel geld over heeft voor iets wat iemand uitgepoept heeft.".
Wel eens van Kopi Luwak gehoord?

Hodja | 19-08-06 | 00:09

@koebargh

Je hebt Duitsers en Duitsers. Goethe was een genie, Bach ook, Beethoven wat minder, maar tov huidige generaties musici zeker een genie, Kant.. ach Kant.... voor Kant,:zie Schopenhauer, en Nietzsche.. mja... wat zal ik zeggen... zeer verhelderend, maar om nou te zeggen dat ie het allemaal clean bij elkaar geschreven heeft naaahhh...

Ik bedoel niet zozeer de Duitse genieen... die hebben wij ook gehad, ik bedoel de average guy on the street. De broodschrijver, broodschilder, broodmusicus etc.

Rabarberke | 19-08-06 | 00:08

/OT
Die Brecht van Hulten heeft ook een kop van: Ik ben zo dom, wie hept me!? Mijn god, Marga van Praag in een jong jasje. Wat een geit.

CoJoNes | 19-08-06 | 00:08

@Rabarberke 18-08-06 @ 23:51:
Zo creatief als Goethe, Bach, Beethoven, Kant, Wagner, Nietzsche, Thomas Mann bedoel je...? Dus dan krijgt de Nederlandse muziek en reclame eindelijk weer eens een beetje kwaliteit, bedoel je? Lijkt me reden te meer...

koerbagh | 19-08-06 | 00:03

bottehond 18-08-06 @ 23:45
hahaha je hebt het zelf niet in de gaten. Jij werkt nu al voor mijn uitkering. Jij werkt voor mijn huur,voor mijn gouden kettingen en voor mijn dure auto. Ik slaap uit en geniet van mijn vrijheid. Jij sleept je naar je werk om hard te werken en weinig te verdienen. Je bent zelf nu slaaf geworden en je weet het zelf niet!!

omahawk33 18-08-06 @ 23:50

Ooit gehoord van eigen verantwoordelijkheid? Niemand dwingt je die troep te snuiven of wel. Neem je eigen verantwoordelijkheid en ga niet anderen de schuld geven van je eigen idioterie. Zolang jullie die troep die ik uitpoep willen hebben voor veel geld, ga ik door!!!

fuckje 18-08-06 @ 23:48

Toen het sociale stelsel werd ingevoerd in nederland waren het de nederlanders zelf die er misbruik van maakten. Wij hebben alleen het voorbeeld gevolgd.

Der Werner 18-08-06 @ 23:45
hahaha die zwakke en luie negerts hadden zeker blanke vaders???

dolodoloboy | 19-08-06 | 00:01

@ dolodoloboy 18-08-06 @ 23:51
Eeee swa! Je raadt het nooit, maar hier gaat alles prima. Ik heb er alleen een hekel aan dat er belastinggeld verspilt wordt aan mensen die er niks mee doen, behalve lui op de bank liggen (zoals jij, geef het maar toe). Als ze het nou zouden gebruiken om te studeren om daarmee hun kansen op een baan te verhogen, dan zou ik ermee kunnen leven. Maar nee hoor, dat is te vermoeiend, jeweettog! Zie aflevering Netwerk over dat Dordtse stuk tuig.

RedBullshitter | 19-08-06 | 00:00

Volgens mij moest geenstijl van AIVD=NRC extra jorisjes inhuren!!

LifeCatcher | 18-08-06 | 23:59

@ dolodoloboy

Wat ik me afvraag: besef jij nou dat jij de natte droom bent van Links Nederland?

monfer | 18-08-06 | 23:59

@ hobbit 18-08-06 @ 23:48
Bewijs het maar de komende jaren! Seeing is believing. Het voordeel van de twijfel krijgen ze niet meer hoor.

RedBullshitter | 18-08-06 | 23:54

@koebargh
Ik denk dat een serv zich niet door een halve zool laat inhuren.

Rabarberke | 18-08-06 | 23:54

@roloboy
Weet je, het probleem ligt vooral bij de Curacaonaars. De meeste Arubanen bijvoorbeeld, schamen zich kapot voor hun werkschuwe en criminele mede Antillianen. Arubanen zijn ook slimmer en ambitieuzer is mij opgevallen. Curacao is het afvoerputje van de West.

CoJoNes | 18-08-06 | 23:52

dolodoloboy 18-08-06 @ 23:43
Ik heb zat dushies op msn en kan je vertellen dat ze helemaal niet zo blij zijn met jullie koude guden tandjes tegen hun....
Maargoed , ze zeuren altijd oer hoe lui hun vader wel niet is, het vreten dat de moeder kookt maakt constant ziek. En ja, ze houden erg veel van blonde jongens alleen zullen ze jullie dat nooit vertellen want dan volgen de klappies.
Ik ben geen racist, geloof maar in een ras, het menselijke ras en van mij mogen alle anties in Nederland blijven. De gross Nederlanders met hun drugszucht heeft ze verdiendt!

LifeCatcher | 18-08-06 | 23:52

@dolodoloboy 18-08-06 @ 23:43:
Wat denk je nou zelf, dat wij het zelf gaan doen? Welnee, daar huren we een stel Serviërs voor in. Een vette glock in je zwarte reet en reken maar dat jij van de loopplank op volle zee gaat hollen.

koerbagh | 18-08-06 | 23:51

Naja je kunt het niet ontkennen: wat die antiliaanse bolletjesslikkers uitschijten wordt hier gretig naar binnen gesnoven.

Zonder de antillen zou de hele muziek- en reklamewereld in Nederland helemaal instorten.

Want zonder snuifje op zijn tijd is de Hollander net zo creatief als een Duitser.

Rabarberke | 18-08-06 | 23:51

RedBullshitter 18-08-06 @ 23:38

Je vader is zeker ontslagen omdat zijn "Baas" een goedkopere arbeidskracht kon krijgen die 3x zo hard werkt als hem?? Zat natuurlijk thuis te razen op "al die allochtonen die hier heen komen om onze banen in te pikken". Als nederlanders harder werkten en niet om alles in de ziektewet verdwijnen (conflict op het werk: ziektewet; conflict met de chef: ziektewet) en niet zeurden over weken zwangerschapsverlof (oh ik denk dat ik zwanger ben direct kijken hoelang ik vrij krijg en iedereen lastig vallen met het feit dat ik nu ik zwanger ben zielig ben en niet hard kan werlen) en niet zeurden over "Ik wil meer verdienen en minder werken" dan "pikte" niemand de banen in. Nu ben je boos en scheld je op mij en mijn land. Niet nodig swa. We waarderen dat je ons jou zuur verdiende geld geeft.

dolodoloboy | 18-08-06 | 23:51

@dolodoloboy
En dat er mensen aan kapot gaan , aan die witte rotzooi, vergeten we maar voor het gemak..... Boeit ons niet..... we pronken liever met een gouden glimtandje in ons mond, liefst een diamantje erin, grote gouden ketting om, en Oh wat zijn wij slim, wat hebben wij het voor mekaar, we hebben een beetje Geld gemaakt........ over lijken gaat dat volk wat via hun strontkanaal de dood importeerd...... onder toeziend oog van corrupte Politici...... notabene.

Tomahawk33 | 18-08-06 | 23:50

Wat mij overigens wel opvalt is dat de Nederlander hier onder andere, "de antilliaan van de antillen" exact over 1 kam scheert met de criminele onderlaag die het in nederland komt verneuken. Als er in de krant staat: antillianen zijn crimineel in nederland, dan word er aangenomen dat heel de antillen niet deugd en daar alleen tuig vandaan komt/woont en het een puinhoop moet zijn. Misschien moet je er eerst ff zelf heen gaan (zoals ik zelf wel gedaan heb), dan kom je er achter hoe ongelovelijk indoctrinerend de nederlandse pers bezig is jegens de Antillen (en dan bedoel ik niet 1 weekje vakantie). De antillen zijn nog niet zo ver als nederland kwa ontwikkeling, maar vergeleken met elk land in midden en zuid america zijn ze extreem rijk en ver ontwikkeld. Ik vind het elke keer weer zielig als er mensen hier posten dat ze op de antillen niks kunnen, zonder ook maar iets zelf van de antillen af te weten (behalve wat je in de krant leest wat dus absoluut 100% zwaar gekleurd is). Dat Gelt dekker kritiek uit ok, die is er geweest maar de mensen die er geen ruk vanaf weten, oprotte. En hun eigen broek ophijsen zijn ze echt wel mee bezig Redbullshitter (bijvoorbeeld), als je iets van Curacao af zou weten, zou je weten dat er ongelooflijk veel projecten lopen (hotels die gebouwd worden onder andere) om het toeristme te boosten... Daarnaast heeft Curacao imo meer potentieel dan bijvoorbeeld Aruba, alleen al om het feit dat het veel groter is en minder dichtbevolkt...

hobbit | 18-08-06 | 23:48

@dolodoloboy,
ik ken Antilliaanse jongens, studenten, die zich schamen voor tuig als jij, die afgeven op Nederland, misbruik maken van allerlei voorzieningen, en daardoor de Antillen een slechte naam bezorgen.
Hoe geestig jij ook kletst, je bent en blijft een negatieve profiteur, in mijn ogen, gelukkig ken ik andere Antillianen, die zich ook verre van types zoals jij houden.

fuckje | 18-08-06 | 23:48

dolodoloboy 18-08-06 @ 23:29
Lees men post nog eens, weet je wat? ik geef er een simpelle zielen uitleg bj:

Cokes brengt coke=studenten blij=politie blij door de rust van de ietwat verkronkelde vriendschap!
gesnapd???

LifeCatcher | 18-08-06 | 23:45

@dolodoloboy

Er staat mij een verhaal bij , en het klinkt steeds aannemelijker .
De zwakke en luie negerts bestemd voor Zuid Amerika werden op de Antillen van de boot geschopt .

En kom niet aan met dat gelul over voorouders en Duitsers , zo ken ik ook nog wel een paar : Romeinen , Spanjeaulen en Franseauzen waar ik dan nog een verlate grudge tegen zou moeten voelen ( dat alle Fransen deaud moeten daargelaten ).

Der Werner | 18-08-06 | 23:45

dolodoloboy 18-08-06 @ 23:08

Dude... je bent pathetisch... denk je nou werkelijk dat een voormalig meester ever zal buigen voor een voormalig slaaf? In your dreams.... en dan dit:

"Bekijk de gemiddelde houding van de nederlander tegenover de duitser en ga je schamen in de hoek."

Luiwammes.... je volk is volgens mij niet erg welkom in 0031... hoe zou dat toch komen... kijk naar de suries.... prima mensen, relatief veel minder criminaliteit dan onder jouw soort....
Dus: hoelang denk je dat Nederland zich nog laat criminaliseren door een bende uitvretende criminelen (de goede niet te na gesproken, die mag ik namelijk wel)....

bottehond | 18-08-06 | 23:45

@dolodoloboy 18-08-06 @ 23:29
UBERLOL
Nee, dat valt wel mee met dat cokegebruik op de antillen.
NOT!
Wijken vol met golfplaat en een zure lucht uit ieder raam, maar om nou te zeggen dat Antillianen coke gebruiken...

CoJoNes | 18-08-06 | 23:44

koerbagh 18-08-06 @ 23:26

Ik moet altijd lachen om studentiekose figuren als jij. Ik nodig je uit om te proberen een antilliaan weg te trappen.

fuckje 18-08-06 @ 23:28

Mijn dushi waarom meteen zo kwaad. Ik weet dat je bedoelde Grote LUL in een negatieve zin. Trouwens waarom moet je boos worden als wij de chickies proberen te scoren? Wij zijn gewoon goeie players en weten hoe een vrouw te versieren en te pleasen. Nooit een anti gehad zeker, altijd braaf met blanke jongetjes gespeeld hahaha

BigGayAllah 18-08-06 @ 23:29

De hele wereld kan zien dat nederland een land is met corrupte politicie, met een rasistische partij, met een pedofielen partij, een land van drugsgebruikers die troep die uit de hol van een antilliaan komt gretig naar binnen snuiven, een land met hoererij. Maar geen enkele nederlander ziet dat zo. Nee zij zijn goed en de rest is slecht. Dat heet Calimero Gedrag.

En Jacob Gelt Dekker is niet voor niets uit nederland vertrokken, hij was het hier spuugzat. En die werkloze antilliaanse jongeren zijn op verzoek van de nederlandse regering hierheen gehaald wist je dat. Ga maar lekker bij de overheid klagen.

dolodoloboy | 18-08-06 | 23:43

fuckje 18-08-06 @ 23:24
Ik ben al een poosje niet in Nederland, er zal wel iets nieuws gebeurd zijn dan waar ik niks van weet.....

LifeCatcher | 18-08-06 | 23:40

@ dolodoloboy 18-08-06 @ 23:08
Jij ontpopt jezelf precies als het Antilliaanse tuig wat terug naar die Caribische zandbanken geschopt moet worden. Denk je echt dat ik schuldgevoelens heb? Flikker op man. Ik heb niks te maken met het koloniale verleden van dit land. Ben namelijk in de 20e eeuw geboren.
Laat jullie het dan lekker zelf uitzoeken, als onafhankelijke staat. Vind ik prima. Krijgen de Antillen geen stuiver meer van Nederland. Moet je je eigen broek ophijsen. Eens kijken of jullie dan nog praatjes hebben. Wat mij betreft mogen de Antillen kapotvalllen.

RedBullshitter | 18-08-06 | 23:38

lol@ de waarheid in de post van dolodoloboy... Ben trouwens gewoon rasechte NLer (wit van huidskleur en alles)... maaruh chupa mi dolo als je niet inziet dat NL ook lang niet perfect is (zeker wat betreft drugs haha, xtc iemand?). Aan de andere kant die Gelt dekker is wel goed geweest voor Curacao dus om hem nou zo te dissen en om nou als regering je eigen hotels in je opkomende toeristen economy te boycotten lijkt me ook niet heel erg slim... Daarbij komt nog dat er in dat bouwereldje (vergunningen aavragen die alleen verstrekt worden als je bepaalde mensen kent, 10 vierkante beter grond met een ruine die 2 miljoen kost en dus staat weg te rotten midden in het centrum, de onwillendheid van overheid om mee te werken met mensen die op Curacao projecten willen opzetten) wel degelijk veel corruptie zit imo...

hobbit | 18-08-06 | 23:37

En Rataplan.... stuur Rataplan mee met de Deputy.....!!!

Tomahawk33 | 18-08-06 | 23:30

LifeCatcher 18-08-06 @ 23:17

Die coke waar jij het over hebt snuiven wij niet brother. Wat wij doen is die troep inslikken, uitpoepen en dan aan nederlanders verkopen die het maar al te graag willen hebben. Dat vergeet Gelt Dekker er bij te vermelden. Zelden een volk gezien die zoveel geld over heeft voor iets wat iemand uitgepoept heeft. En dit heeft er wel voor gezorgd dat curacao een flinke economische Boost kreeg. Omdat de overheid van nederland dat natuurlijk niet wilde en geen concurrentie duld hebben ze nu zogenaamd het probleem aangepakt. Ga die havens maar eens controleren stelletje lutsers. Wij hardwerkende eerlijke gevaarlijke stoffen transporteurs moeten ook ons geld verdienen!!!

dolodoloboy | 18-08-06 | 23:29

Als er iets is waar antillianen (en islamieten) bekend om staan, is het wel dat ze niet in staat zijn kritiek te aanvaarden. De hele wereld kan zien dat het een corrupt en armoedig zootje is op dat eiland, maar zelf willen ze het niet zien. Laat die Jacob Gelt Dekker maar terugkomen naar Nederland, of beter nog; ruilen tegen de duizenden werkloze antilliaanse jongeren in Nederland. Laat een antilliaan zijn Hotel maar overnemen, kijken hoe die het doet.

BigGayAllah | 18-08-06 | 23:29

@dolodoloboy,
je bedoelt, bedoelT ? Leer toch eens de laatste fijne kneepjes van deze mooie nog net niet verloederde taal.
Dat " Besar" kan natuurlijk ook figuurlijk worden opgevat, maar zover dacht jij, gezien jouw grote ego natuurlijk nog niet.

fuckje | 18-08-06 | 23:28

@dolodoloboy 18-08-06 @ 23:02:
En daar komt de aap letterlijk uit de mouw. En hoelang, miboi, denk je dat wij dat gedrag pikken voordat we jullie soort 12 mijl de zee in schoppen? Ik zal het je vertellen: niet al te lang meer.
En je weet: Negers kunnen niet zwemmen. zid.nrz.nl/HTML/paginas_veel_gestelde_...

koerbagh | 18-08-06 | 23:26

to piss in the same pot you eat from is not wise.
empty cans make the loudest noise.

Gelt Dekker: Mr. Perfect: Mr. Holland:
weer een gefrustreerd hollander met een kleine hart en grote mond
>>> next

undutchable | 18-08-06 | 23:26

-g

Rabarberke | 18-08-06 | 23:25

@LifeCatcher,
natuurlijk, ik ken ook die Antilliaantjes die zo rond 28 Augustus met Gronings Ontzet op de kermis met hun pik stijf in hun trainingsbroek bij de botsautotjes staan, in de hoop enkele blanke zusters te kunnen scoren, de kansarmen, de sukkels, de klaplopers, maar ik probeerde aan te geven dat er ook serieuze mensen zijn, die iets van hun leven proberen te maken.

fuckje | 18-08-06 | 23:24

@bottehond

De gemiddelde antiliaan is echt niet minder productief dan de gemiddelde nederlandse autochtone ambtenaar.

Wat zeg ik, het tempo waarin de meeste nederlandse werknemers werken, is te vergelijken met de lethargische slaap van de Filipijnse moerasgeit. En als er een dier lui, traag en werkschuw is dan is het de Filipijnse moerasgeit wel. Sterker nog, straks krijg ik de Partij voor de Dieren op mijn dak wegens belediging van de Filipijnse moerasgeit, die zich de laatste jaren redelijk heeft weten te herstellen, terwijl de nederlandse werknemers er alleen maar werkschuwer op zijn geworden.

De gemiddelde overheidsinstelling kan makkelijk met 50% van de capaciteit het dubbele werk verzetten.

Als antilianen al lui zijn, dan hebben ze dat wel geleerd van het ooit zo ijverige volkje de Nederlanders. In Nederland is het gewoonweg zo dat 20% van de samenleving 80% van het werk doet en 80% van de samenleving 20% productief is.

Waar ik me het meest aan erger aan dit ooit zo ijverige volkje, is dat het verworden is tot een samenleving van snuivende en zuipende tokkies die ieder ander alle schuld geven van alle fouten die ze zelf in de geschiedenis hebbeng gemaakt.

Rabarberke | 18-08-06 | 23:23

Fuckje 18-08-06 @ 23:11

Dushi curason. hahaha ik hoef geen maleisisch woorden boek te kopen mi amor.
Ik weet wel wat je bedoeld. En als jij denkt dat ik slap van het lachen op de bank lig, neen mijn schat. Ik ben bloedserieus. En wat een verzuilingsgeest heb jij zeg.
Mij in een hokje stoppen bij de asocialen,profiteurs en klaplopers. hahaha wat een rashollander ben jij toch. Ik voel mij trouwens vereerd voor wat je schrijft hhahaa. En hoe weet je trouwens dat hij groot is??

dolodoloboy | 18-08-06 | 23:23

fuckje 18-08-06 @ 23:14
En ik ken der genoeg in de korrewegwijk en beijum waar de politie gewoon van in de broek schijt en waar je nooit wat van zal horen. Maar dat is gewoon een bijeffect van de lepels coke die de studenten zonder zeuren zelf naar binnen scheppen.

LifeCatcher | 18-08-06 | 23:17

@dolodoloboy 18-08-06 @ 23:08
zoals jij het omschrijft, beste Dolo, is jouw generatie Antillianen de Nouveau Riche van de Caraiben. *proest* gefeliciteerd.

CoJoNes | 18-08-06 | 23:17

@dolodoloboy,
ik ken genoeg Antilliaanse studenten hier in Groningen, serieuze , leuke mensen, die niet zo achterlijk denken als jij, mijn waarde!
Het is trouwens: betekenT !

fuckje | 18-08-06 | 23:14

Geenstijl is van pedobashen overgegaan op reaguurders bashen!

LifeCatcher | 18-08-06 | 23:14

Hulde aan Fleischbaum; die snapt het tenminste wel. en btw, ik heb het aan een antilliaan zelf gevraagd (hoger opgeleid en in NL wonend), die kon zich een heel eind vinden in het gewraakte stuk van Dekker. Lang leve GS

rechtepik | 18-08-06 | 23:14

Hellsmurfje 18-08-06 @ 23:05

Wanneer je de waarheid hoort is dit het enige wat je kan zeggen. hhahaha

fuckje 18-08-06 @ 22:56

Je ziet perfect nederlands en je denkt "nee dat kan geen antilliaan zijn" hahaha de bevolking met de meeste Neerlandicus prijzen zijn antillianen. Natuurlijk weet je niet wat dat betekend maar zoek maar op in een woordenboek.

dolodoloboy | 18-08-06 | 23:11

@dolodoloboy,
als het klopt wat je zegt ben je dus een profiteur, een klaploper, een asociaal. Moet ik het byvoorbeeld NU nog alle Duitsers kwalijk nemen wat zij mijn grootouders hebben aangedaan? Wat een flauwekul klets jij!
Iemand die zo ongeloofwaardig is moet nu wel als semi-cabaretier slap op de bank liggen van het lachen over reacties van medereagluurders die jou serieus nemen, Kontol Besar! ( koop ff een maleis woordenboek, schatje)

fuckje | 18-08-06 | 23:11

bottehond 18-08-06 @ 23:01

Ga maar bij je voorouders klagen. Jarenlang zijn mijn voorouders uitgebuit. En als jij doelt op de jappenkampen en de duitse bezetting waarbij jullie zo zielig waren, duik in de geschiedenis en je ziet dat men de jappenkampen aan zich zelf hebben te danken, en dat er heel veel antillianen hebben gevochten in de 2e wereldoorlog om nederland te helpen. wie weet waarom Madurodam is gesticht?? Zoek maar op in je geschiedenisboek. En jij durft te spreken over niet gevoelde schuldgevoelens??? Bekijk de gemiddelde houding van de nederlander tegenover de duitser en ga je schamen in de hoek.

dolodoloboy | 18-08-06 | 23:08

@bottehond

Dat is wel "the point". Niemand op de antillen of op andere kolonien heeft ooit gebeld met de stadhoudert en gevraagd dat daar een of ander bootje vol roodbeneusd, vadsig en naar haring stinkend langharig tuig uit Noord-Holland aan zou meren om de boel te annexeren.

Rabarberke | 18-08-06 | 23:06

@Rabarberke 18-08-06 @ 22:51
Ga ff lekker pvda/groenlinks stemmen en rooibos thee drinken.

Hellsmurfje | 18-08-06 | 23:05

fuckje 18-08-06 @ 22:56

neen mijn beste ik woon in rotterdam in hoogvliet. En welzeker ben ik antilliaan. Si bo no ta keremi bo asuntu, ami si sa ku mi ta!! Als je wil weten wat het betekend, koop maar een woordenboek "Nederlands-papiamentu" en zoek het maar op. En dom? Neen mijn lief ik vind het gewoon slim van ons hoe wij nu de nederlander voor ons laten werken. Mijn voorouders hebben voor die van jou gewerkt, en nu werk jij voor mij.

dolodoloboy | 18-08-06 | 23:02

Rabarberke 18-08-06 @ 22:51

Hardly the point, dear.....

bottehond | 18-08-06 | 23:02

dolodoloboy 18-08-06 @ 22:53

Je begrijpt nu wellicht dat ik je uit de tent wilde lokken. Dat is kennelijk gelukt. Ziehier, geachte guurders, wat de antilliaan drijft.... Het lijkt me dat het aan het licht komen van deze revanchistische ressentimenten van meneer de slaven-afstammeling 0031 het inzicht geeft dat de trossen met die bananenrepubliekjes gekapt dienen te worden... trouwens.... dodo.... ons aller voorouders waren ooit slaven..... als iedereen generaties later de andere partij de rekening gaat presenteren blijven we bezig... met andere woorden: antillianen nemen het er van zolang het kan en spelen in op de niet gevoelde schuldgevoelens van 0031 tegenover de antillianen. dat ze de materie aangrijpen om hun eigen luiheid en gemakzucht te verbloemen rechtvaardigt een gedwongen onafhankelijkheid of verkoop aan Venezuela dus. Hoelang denk jij dat 0031 er in blijft trappen, dodo? Leuk! Maken we er een poll van !!

bottehond | 18-08-06 | 23:01

Trouwens wisten jullie dat de grootste steuntrekker een allochtoon is. Beatriz en familie zijn nl allemaal allochtonen!!! Zoek maar de definitie van allochtoon op (medemens waarbij hij of zij zelf of de moeder of vader uit een ander land dan nederland komt) Dus nu werkt de nederlander dus om de allochtonen te onderhouden whahahahahaha wat een bak. hahaha eerst allochtonen voor zich laten werken en nu zelf ervoor werken. Vind men niet leuk. Dank je voorouders maar die ouwe ontdekkingsreizigers en slavenhandelaars. hahahaha

Gelt Dekker bedankt dat je onze ogen opent hahaha.

dolodoloboy | 18-08-06 | 22:59

Dolodoloboy is een Hoax, een vertegenwoordiger in maandverband of zoiets, met een doorzonwoning in een Vinexwoonwijk, die net doet alsof hij Antilliaan is. Want werkelijk, zo dom kan niemand werkelijk zijn.

fuckje | 18-08-06 | 22:56

bottehond 18-08-06 @ 22:40

Waarom moeten wij onafhankelijk worden? Het is toch lekker dat wij weten dat Nederlanders ver tot na hun 65e moeten doorwerken zodat ze het ontwikkelingsgeld kunnen opbrengen. Ik wil gewoon niet de lasten hebben van nederland maar natuurlijk wel de lusten. Jullie zijn het gewoon verplicht om ons geld te geven. Hadden je voorouders maar geen slaven moeten maken en hadden ze maar niet op curacao moeten komen. Wij komen naar nederland om de vruchten te plukken van wat onze voorouders met het zweet op hun voorhoofd hebben opgebouwd. Nu zijn de nederlanders slaven van ons want zij werken om zo geld op te brengen voor ontwikkelingshulp aan ons. hahahaha wie is nu dom

dolodoloboy | 18-08-06 | 22:53

@bottehond

Antilianen zijn Nederlanders, burgers, ingezetenen van het Koninkrijk der Nederlanden en hebben derhalve net zoveel rechten en plichten als jij.

Als je klachten hebt, moet je je maar gaan melden bij de old rich die vroeger dankzij onze kolonieen flink hun zakken hebben gevuld en daar maar om oplossing gaan vragen.

Wat gebeurt nu? De huidige generatie draait op voor de puinhopen die een aantal rijke families hebben aangericht in de kolonieen, terwijl diezelfde families van het plundergeld hun vermogen hebben opgebouwd.

Rabarberke | 18-08-06 | 22:51

Zo, Atzo Nicolai weet wat hij wil en waar hij niet naar moet luisteren. Prima start.

Frans Witglas | 18-08-06 | 22:47

@PAPAisGEIL 18-08-06 @ 22:28:
Even overnieuw in het Nederlands in plaats van dat negerhollands graag.

koerbagh | 18-08-06 | 22:44

dolodoloboy 18-08-06 @ 22:24

Dude, ontspan... ken je die reclame van Malibu niet? Weet je wat de beste en onvermijdelijke oplossing is? Alle antillianen met een uitkering en/of politiecontacten gaat lineaal rectaal weg. Er komen er NUL naar 0031. Na 5 jaar is de boel dan goed uitgezuiverd en de antillen worden onafhankelijk... hoeven ze nooit meer naar hun meesters te luisteren... helll... ze bedingen zelfs een groot deel van het ontwikkelingshulpgeld... en zijn 20 jaar lang "meest begunstigde handelspartner"..... dan zijn we quite en kunnen we onze eigen wegen volgen... of willen de antillianen de rest van hun leven genadebrood eten van hun voormalige slavenmeesters?... of zou het echt zo zijn dat de nazaten van slaven nooit voldoende trots en eigenwaarde krijgen dat ze op hun eigen poten staan.... en nou niet verder zeuren... je lijkt wel een kleuter.

bottehond | 18-08-06 | 22:40

PAPAisGEIL 18-08-06 @ 22:28

Jij laat weer eens zien dat de lessen begrijpend lezen voor niets zijn geweest.

mitch 18-08-06 @ 22:25

Ik bied hierbij mijn verontschuldigingen aan omdat mijn mensen moord en brand schreeuwen en nederlanders schofferen. Hoe durven ze. Zo'n nobel volk als de nederlanders die altijd hard werken, keurig met twee woorden spreken, nooit bezopen worden, nooit zich zomaar ziek melden of "overspannen" thuis zitten, nooit stelen op hun werk, nooit iemand oplichten, nooit frauderen, en met een solide integere politiek!! Als iedereen was als de nederlander dan was het een paradijs op aarde!!!

dolodoloboy | 18-08-06 | 22:39

Ik ben zelf Kura Hulanda van meneer Gelt Dekker wezen bezoeken en is zeker de moeite waard. Vergeet een ding niet Meneer Gelt Dekker heeft gelijk met zijn opmerkingen en de waarheid mag gezegd worden. Echter hij weet waar hij het over heeft omdat hij het zelf meemaakt en mee heeft gemaakt. Alleen vind ik het altijd ironisch dat mensen die nog niet eens weten waar de antillen zich bevinden (volgens velen in de buurt van suriname, volgens velen in suriname, volgens velen naast suriname) altijd zo'n uitgesproken mening hebben over de antillen en zijn bevolking. Ik verdedig geen enkele bevolkingsgroep en zal dat ook nooit doen. Maar als men laat zien dat men niet gehinderd wordt door enerlij kennis, dan vind ik het mijn taak als medemens om deze personen te onderwijzen.

dolodoloboy | 18-08-06 | 22:31

en die macamba heft weer die vingertje in die lucht noh... die goede swa is altijd neergehouden door de apartheid weetjewel.. verboden te denken no.. en nu beginnen ze te komen zeggen in je huis homber

PAPAisGEIL | 18-08-06 | 22:28

Zoals algemeen bekend is het onder Antillianen heel normaal om moord en brand te schreeuwen (en Nederlanders te schofferen). Om de daad bij het woord te voegen is echter een heel ander verhaal. En aangezien veel Antilllianen nou eenmaal liever lui dan moe zijn kan dhr. Dekker rustig verder met zijn werk. (is er toch nog iemand die daar wat doet)

mitch | 18-08-06 | 22:25

OversteKarremans 18-08-06 @ 22:13

Men ziet wel de balk in andermans ogen maar niet de splinter in zijn eigen oog. Dat het een zooitje is in de politiek op curacao klopt, dat er veel corruptie is klopt, alleen vergeet je een ding wat op curacao gebeurt, gebeurt hier ook!! Daar wordt men echter wel berecht, en hier in nederland wordt men beloond!!

Wist je trouwens dat nederlanders zelf ook iedereen de schuld geven van hun eigen falen? "Ik heb een rotbaan, dat komt door mijn werkgever"; "Ik geef te veel geld uit, dat komt door de overheid"; "Ik ben bijstandsmoeder dat komt door die rotzak van een ex van me"

Als je iemand probeert te helpen moet je proberen dat subjectief te doen, en niet je eigen mening erin te verweven. Je trachte hem te waarschuwen tegen ellebogende collega's?? Heb ik ook het zijn allemaal nederlanders!! Voor de term: "Likken naar boven, trappen naar beneden" bestaat geen vertaling in het buitenland net als "apartheid"

dolodoloboy | 18-08-06 | 22:24

goeie vent.... een vrij-van-policor-recht-voor-zijn-raap-man.... hulde.

bottehond | 18-08-06 | 22:24

@dolodoloboy 18-08-06 @ 22:14
Geweldige tijd met ze gehad, je kunt er ook wel om lachen op een gegeven moment, noem het relaxedheid, noem het luiheid, tranquillidad of wat dan ook, het is de volksaard.
En met honkballen stop je natuurlijk nooit, speel alleen geen competitie meer, want kapotte schouder.

CoJoNes | 18-08-06 | 22:18

CoJoNes 18-08-06 @ 22:08

Ik ben blij dat je toch het gezellig kon hebben met ze. Wist je dat er heel wat antillianen op hoog niveau in amerika honkballen? En ach lui? je kan het ook relaxted noemen. Speel je nog steeds honkbal of ben je ermee gestopt.

dolodoloboy | 18-08-06 | 22:14

@dooie-dodo-boy: leuk verhaal, maar waarom is het dan zo'n typhus tering zooi in de antilliaanse politiek? Waarom stemt het antiliaanse volk op corruptelingen als Goddett? Met Goddett e.d. als visitekaartje kunnen we de Antillen toch niet serieus nemen? Ik zeg dit met enige spijt, want ik ken diverse Antillianen onder mijn vrienden, die ik niet graag wil kwetsen met deze mening (gelukkig zeggen ze het uit zichzelf).

Leuk van veel Antillianen (gelukkig ken ik vele positieve uitzonderingen) om Nederlanders de schuld te geven van alles wat ze niet bereikt hebben in het leven, maar op een gegeven moment gaat het mega irriteren. Ik probeerde ooit een Antiliaanse collega te helpen op een project, maar ik werd gehinderd door zijn Antilliaanse minderwaardigheids complex en ik kreeg te maken met een achterlijke woede uitbarsting. Eigenlijk kon je geen opbouwende kritiek leveren. Dit is een probleem dat vrij veel voor komt bij Antillianen. Ok, dus die collega is mega onderuit gegaan met zijn slechte kwaliteit werk. Jammer, ik probeerde nog te helpen, ik wilde 'm nog steunen tegen ellebogende collega's, maar dat werd niet gewaardeerd. De sukkel is natuurlijk vertrokken.

OversteKarremans | 18-08-06 | 22:13

. ohw, en dolo, zaterdag (morgen dus), is ook een werkdag, dat je het even weet, luie flikker

e60-535d | 18-08-06 | 22:11

e60-535d 18-08-06 @ 22:01

hahaha inderdaad een geintje. Ach ik denk maar: Men vergeet dat door het wijzen naar een ander er 3 vingers naar je zelf wijzen en 1 vinger naar boven.
Ik hoop dat dit niet al te ingewikkeld is om te begrijpen!!

dolodoloboy | 18-08-06 | 22:10

@dolodoloboy 18-08-06 @ 21:59
Jarenlang op vrij hoog nivo gehonkbald in een team met 12 Antillianen. Vervelend voor die jongens was, dat we landelijk 1e klasse speelden, dus grafeinden rijden, dus 's morgens vroeg weg. Altijd hetzelfde gezeik, eerst een rondje langs een negerhut of 6 om die jongens op te halen, lagen ze meestal nog met een dushi te ronken.
Verder geweldige gasten, met fan-tas-ti-sche bbq's!
NB dit waren dus allemaal studenten, redelijk slimme jongens, maar zo lui als een flikker. Hewas dat de meesten een Avg van .250plus hadden, maar anders.

CoJoNes | 18-08-06 | 22:08

Achiel 18-08-06 @ 21:57

Mijn beste vriend. Heb je genoten van je aanwezigheid daar? Heb je de natuur bewonderd? Heb je lekker gezwommen en lekker gegeten. Heb je genoten van de gastvrijheid van de meeste antillianen? Het "groepje" waar je mee op het terras hebt gezeten zaten daar ook lokalen onder?

Waarom probeerde je niet te ontspannen. Waarom dacht je niet bij jezelf "ach wat maakt het uit" ik geniet van de muziek en de schoonheid en ik ben op vakantie. Ik snap het niet waarom moet altijd alles snel snel snel gebeuren en moet alles gehaast. Geen wonder dat stress consulenten in nederland wachtlijsten hebben.

sjaakdeslinksesul 18-08-06 @ 21:57

Ach de waarheid mag gezecht worden toch. Nog nooit zo'n perfect volk gezien als nederlanders.

dolodoloboy | 18-08-06 | 22:07

. nuchter ?, na de vrijmibo ? geintje zeker

e60-535d | 18-08-06 | 22:01

Trouwens nog iets anders ,waarom heeft GS geen aandacht besteedt aan de BLAUWE TONG. Dat was een schot voor open doel of worden we een beetje bang bij GS.

*edit* en waar moeten we bang voor zijn dan?

q18 | 18-08-06 | 22:00

e60-535d 18-08-06 @ 21:51

Nee mijn beste vriend ik ben er trots op. Toen ik nog op curacao woonde had ik echter een beeld van de gemiddelde nederlander dat deze beschaafd, nuchter en op tijd was. Men zou nuchter zijn en democratisch en niet zomaar conclusies trekken. Nu ik in Nederland woon merk ik dat het toch gewoon mensen zijn.

dolodoloboy | 18-08-06 | 21:59

Gelt = Cool

Taaie | 18-08-06 | 21:59

dolodoloboy,

Ik ben op Curaçao geweest. Ik herken alles wat Jacob Gelt Dekker beweerd. Ik ben daar op een grote bouwplaats wezen kijken, werkelijkwaar 3 man werkt en 10 man staat of zit te kijken. Je besteld met een groep wat op het terras, de serveerster komt 4x terug om te vragen wat het moest zijn, te lui om op te schrijven of om te onthouden, kan allebei natuurlijk. Ik kan zo nog wel even doorgaan.

Ook grappig is te vernemen dat alle werktuigen in het papeamentu een Nederlandse naam hebben, hebben ze in hun eigen taaltje geen woorden voor aangezien ze toch niet gewend zijn te werken.

Achiel.

Achiel | 18-08-06 | 21:57

@dolodoloboy 18-08-06 @ 21:44
Goed gesproken! Vooral dit: "Nederlanders zijn voorbeeldige mensen die nooit stelen, nooit lui zijn, als ze ergens gaan wonen of op vakantie zijn zich keurig aanpassen en direct integreren. Uitkering? Daar doen wij nederlanders niet aan, ies voar boitenlanders! Stelen ies voor ziegoiners, associaal gedrag is voor finnen. Oh wat zijn nederlanders toch een perfect volk. Jammer dat ik geen nederlander ben ik wil zo graag perfect worden." Zo eerlijk, zo scherp en zoooo waar! Hulde gast!

sjaakdeslinksesul | 18-08-06 | 21:57

. kudt he, dolodolo, om Antilliaan te zijn

e60-535d | 18-08-06 | 21:51

De reactie van de meeste Antillianen op Gelt Dekker zegt al genoeg; bananenrepubliek.
Maar laten wij aub proberen er iets aan te doen, want straks is het toerisme 0,0 en worden er nog meer enkeltjes 020 geboekt.

blaffer | 18-08-06 | 21:51

Helaas moet ik telkenmale constateren dat er altijd weer de mensen die niet gehinderd worden door enerlij kennis een negatief bericht over curacao moeten neerschrijven. Het zijn altijd dezelfde opmerkingen: "bolletjes slikkers, bananenrepubliek, en criminelen". O ja ook nog werkschuw tuig!!! Nederlanders zijn voorbeeldige mensen die nooit stelen, nooit lui zijn, als ze ergens gaan wonen of op vakantie zijn zich keurig aanpassen en direct integreren. Uitkering? Daar doen wij nederlanders niet aan, ies voar boitenlanders! Stelen ies voor ziegoiners, associaal gedrag is voor finnen. Oh wat zijn nederlanders toch een perfect volk. Jammer dat ik geen nederlander ben ik wil zo graag perfect worden.

On topic. Ik ben het wel eens met de mening van Gelt Dekker. op een antilliaans forum heb ik hem ook verdedigd. Het groot verschil is dat hij er is geweest en weet waar hij over praat. De meesten die een uitgesproken mening hebben over het buitenland zijn nooit verder geweest dan de jaarlijkse camping in frankrijk met vader en moeder!!! Lekker op een kluitje zitten tussen het eigen volk en enkel eten wat men uit nederland heeft meegenomen. Winkeltjes waar nederlands wordt gesproken zijn de plaats bij uitstek natuurlijk. Anders even wat steenkool engels "Doe jou spiek englis?"

dolodoloboy | 18-08-06 | 21:44

. hey, doe eens rustig man, doe eens rustig joh, doe een rustig, r3SpEkt weet je tog

e60-535d | 18-08-06 | 21:38

door de traaaaaage servert de ge (van gonie) vergeten in onGEzien de tyfus!
Of de blauwtong: heeersch wreed na het drinken van Blue Curacao ;-)

Mayakovnik | 18-08-06 | 21:37

Nicolai erkent tenminste waar het meeste (enige?) belastinggeld vandaan komt, goed zo.

wapenfeit | 18-08-06 | 21:34

Yo Bananaboat-punk! My name is Jacob "Colt" Dekker, mi esta nuevo Deputar Commendante. Onzien de tyfus voor Godett en zijn bolita's slikkende bavianen. Aan het oe-werk, Sambo. Trabajo oe-wwweet-je-wwwel!
Maak mijn dag, oe-wwwetje!

;-)

antillen.nu/content/view/1294/2/

Mayakovnik | 18-08-06 | 21:31

terreur aanvalletje op gs ??

Stefannn | 18-08-06 | 21:28

gamert en nieuwnieuws komen pas na een halve minuut in beeld
De server van GS heeft op dit moment de arbeidsethiek van een antiliaan

collapse | 18-08-06 | 21:28

“Arbeidsethiek bij velen gaat niet veel verder dan luiheid, domheid en diefstal van alles wat los en vast zit.

Tell me something I don't know.

Kingeef1975 | 18-08-06 | 21:25

en die van het nieuws!

Coil | 18-08-06 | 21:23

H A L L O, T R A G E M E D E M E N S

Dit is mijn reactie op 2 onderwerpen geleden. Echo Echo, alles kits met de servers van GS?

Roberto Fransisco | 18-08-06 | 21:20


-
ff off-topic, maar spoel die stroop eens uit die servers van jullie

collapse | 18-08-06 | 21:18

*edit* lees de huisregels nog maar eens

kruisridder | 18-08-06 | 21:16

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen