Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Zwembad moet burka

lekkerzwemmen...Amsterdam is sinds kort een nieuw zwembad rijker. Nou ja, zwembad... Lijkt wel een viersterren kuuroord. Het complex staat ergens in 020-GAZA dus het moge duidelijk zijn dat de veelgebruikers voornamelijk moslims zijn. En zoals het hoort, leidt het gebruik van seculiere Nederlandse openbare gelegenheiden tot de nodige strubbelingen. Het zwembad is volgens de moslims veel te lichtdoorlatend en moslima's van de zwemvereniging De Waterlelie eisen een burka voor het zwembad. De dames vrezen inkijk. Er moeten hoge gordijnen in het zwembad komen zodat anderen niet meer mee kunnen loeren. Zwemmen ze dan toch naaqt? Dragen ze wicked weasels? Welnee, maar wat alle moslimmannen wel weten: moslima's zijn altijd gladgeschoren...

Reaguursels

Inloggen

@mblaat 19-08-06 @ 14:32
Schaam je , het zwembad gebruiken als peepshow !?

wachtmeester de bruy | 20-08-06 | 07:46

@07:06
ONTWAAKT moet natuurlijk zijn ONTWAAK!

wachtmeester de bruy | 20-08-06 | 07:08

@Brouhaha 19-08-06 @ 11:10
Goddelijke Kale (Pim Fortuijn) (Theo van Gogh).
Goddelijke Chloorkuif (Geert Wilders) (Brouhaha)(copyright aanvragen!).
Als Geert Wilders, Marco Pastors (Goddelijk Krijtstreepjespak) en Joost Eerdmans (Goddelijke Designbril) samen zouden gaan in één partij dan zouden ze volgens mij een heleboel proteststemmen trekken.
Mijn stem zouden ze krijgen.
Als proteststem tegen de sluipende islamisering van Nederland.
Gegarandeerd dat ze bewaking moeten krijgen om niet vermoord te worden door islamofascisten (met stilzwijgende goedkeuring van de zogenaamde gematigde moslims).
Ik denk dat hun leven nu al gevaar loopt (volgens mij is Wilders de enige die bescherming krijgt).
Na de moord op Theo van Gogh werd in Antwerpen aan eeen marokkaan(kleine letters) gevraagd wat hij er van vond:
Net goed voor diejen gast (op zijn marokkaans Antwerps).
Ook werd aan een marokkaan in het Waalse Luik gevraagd wat hij er van vond:
Theo van Gogh kende hij niet , maar hij begreep niet dat Philip de Winter nog niet vermoord was
Ik ben niet paranoia,maar als ik zie hoe steeds meer gehoofddoekte kwezels met een air rondlopen van WIJ wacht maar, vrees ik het ergste.
De achterlijken denken dat ze superieur zijn en dat wordt ze verteld door de meest achterlijke: de imam.
Wie had dit scenario ooit kunnen voorzien in NEDERLAND?
NEDERLAND ONTWAAKT!
LET OP UW SAECK!

Dat we in NEDERLAND rekening moeten houden met de KUDTLAM!!!!!

wachtmeester de bruy | 20-08-06 | 07:06

Nou breekt mijn klomp! Laten ze eerst een beginnen met hun eigen mannen uit de kleedkamer te sturen!
Ik ben echt niet preuts, maar op een gegeven moment was ik het echt zat om elke keer in de kleedkamer te worden begluurd door mannen die daar ronddwalen om zogenaamd hun vrouwen in de gaten te houden. In dat zelfde Sportfondenbad wel te verstaan.
De kleedhokjes in het Sportfondsenbad West komen met een beetje mazzel net tot borst hoogte. Die mannen kijken hun ogen uit. Ik zal echt niet de enige zijn die om die rede daar nooit meer gaat zwemmen.

mblaat | 19-08-06 | 14:32

@wachtmeester de bruy 19-08-06 @ 07:01

Heel goed verwoord! Ik heb enige tijd met de "asielzoeker-industrie" te maken gehad. Er is inderdaad sprake van een enorm "Sjakie-circuit" van in corduroy en spencer geklede baardmannen en in tuinbroek met pleeborstel-kapsel gekleed gaande oorbellentrutjes die voor hun brood afhankelijk zijn van zielepoten. Hoe meer, hoe beter! Als de stroom van asielgoudzoekers dankzij "Lovely Rita Meter Maid" opdroogt, dan zullen ze andere zielepoten zoeken en vinden. Dit kunnen dan mosliminima, zorgmijders, drugsverslaafden of tokkies zijn, als het maar zielig is en als er maar bakken subsidie voor kunnen worden aangevraagd.

Als eens goed bekend zou worden hoeveel er ECHT in totaal aan geld aan dit soort zaken wordt verbrand (vaak zijn kosten niet inzichtelijk omdat zij verspreid worden over allerlei instanties), dan zou de Goddelijke Chloorkuif (Wilders) met vlag en wimpel de verkiezingen winnen!

Brouhaha | 19-08-06 | 11:10

Waar ik woon was lang geleden al gekleed moslima zwemmen in het overdekte zwembad dank zij de pvda meerderheid in de gemeenteraad.
Ook moesten de ramen op 2,5 meter hoogte met lappen worden geblindeerd.
Gelukkig is dit bad inmiddels gesloopt.
Ik denk niet dat moslimas uit zichzelf op het idee komen om te gaan zwemmen en zeker niet in een overdekt zwembad.
Dit soort ideeën komt uit de koker van allerlei welzijnstantes en Flodder-Sjakies.
Deze collaborateurs hebben de islamitische vijfde colonne de weg gewezen waar wat te halen valt, bij welke instantie ze moeten zijn en waaarop ze zich moeten beroepen om het te krijgen.
Als iemand dit land ondermijnt dan zijn het de geytenwollengristen landverraders van het zogenaamde vluchtelingenwerk, asielzoekersopvang, uitgeprocedeerde vluchtelingenhelpers, "architecten"van en moskeebouwvergunningengevers enz.
(de eventuele echte vluchtelingen uit het westen zijn welkom).
Nova item de beuk erin:
Op 1 met stip: alle kitscherige wanstaltige pompeuze protserige disharmoniërende gedrochten,
de moskeeën! <---- DE BEUK ERIN!!!!!!
"Welstandscommissies", laat me niet lachen.
Kunnen ook toegevoegd worden aan de lijst met landverraders, samen met de pvda.
Even terzijde.
Donderdagavond zag in een actualiteitenprogramma (netwerk of nova?) een reportage over Afghanistan, waar meisjes na de Taliban weer naar school konden gaan.
De meisjes (een jaar of acht?) allen gehoofddoekt kregen les van een gehoofddoekte juf.
Het alfabet in het arabisch, en ja hoor ,drie letters verder, door het alfabet te leren kwamen ze dichter bij allah.
Vanaf de eerste schooldag , de derde zin van de les kwam allah al om de hoek kijken.
Ze leren niet om boeken te lezen, maar om koranverzen van buiten te leren.
Vanaf de eerste schooldag worden ze al gehersenspoeld.
Wat heeft het dan voor zin om de levens van Nederlandse militairen in de waagschaal te stellen, zogenaamd voor de wederopbouw , ja van wat eigenlijk.
Overigens bleek uit een andere reportage dat westerse druggebruikers uiteindelijk de Taliban en Al Qaida financieren.
Nederland,dat het meest vrije en tolerantste land van de wereld was gaat helemaal naar de klote dank zij de landverraders en de vijfde colonne van de ISLAM!!!!!!!!

wachtmeester de bruy | 19-08-06 | 07:01

LY - ann ,ik was laatst bij de berbers in marok. en daar heb ik gezien wat de echte functie van dat hoofdoekje was, het was alleen voor noodgevallen ,eens in de maand als je begrijpt wat ik bedoel. En daar werd niet moeilijk over gedaan als ze aan rooie klats waren. dus niet zo moeilijk doen hoor.

q18 | 19-08-06 | 02:12

-weggejorist-

de grote boze wolf | 19-08-06 | 01:57

ly-ann 18-08-06 @ 21:42

das geen antwoord maar als ik je in velegenheid breng.... prima zeau....

bottehond | 18-08-06 | 22:25

ik kan trouwen met de man van wie ik hou

ly-ann | 18-08-06 | 21:42

ik wordt het dan ook zat.

ly-ann 18-08-06 @ 20:04

En nu?

Ovrer die vrouwen: westerse vrouwen hebben een recht dat jij de komende 2100 jaar niet zult krijgen en dat is het recht om te flirten, te verleiden, een of meer mannen uitkiezen om lekker gheyl seks mee te hebben en zo voort.... weet je... je bent zeau kuis... kan je je voorstellen dat een vrouw het gewoon lekker gheyl vindt als mannen haar borsten en kont bewonderen? Of heb jij geen dolle seksuele gevoelens? In jouw optiek zijn het hoeren... in mijn optiek zijn het vrijgvevochten vrouwen die hun seksualiteit niet ondergeschikt makren aan de wetten van mannen of de biologie.... nu jij weer.... verdiep je in dit jou onbekende universum... en geniet eens... je bent zeau zwaar op de hand... en als je zo gelukkig wordt van dat ding op je hoofd, doe het dan af... dan hoef je ook niets uit te leggen... doe je hem fijn binnenshuis op....

bottehond | 18-08-06 | 21:19

@de grote anti
ik mag jou wel je bent een eerlijk. met eerlijk kritiek.
ja die rot jochies die vrouwen lastig vallen als ik het zou zien dan zou ik er wel wat van zeggen. Ik gun het geen enkele vrouw.
dat zijn ook geen voorbeeld moslims moet je weten. want in de islaam mag een man niet naar vrouwen kijken of ze gesluierd zijn of niet. laat staan lastig vallen. maar deze jongeren zijn de weg kwijt. als je ook goed kijkt dan zie dat ze niks weten van de godsdienst. ze gaan uit met meisjes drinken bier enz. dat is toch ook tegen de godsdienst. soms wordt ik het ook zat dat zij zo doen en ons zwart maken. ik begrijp dat velen van julie er last van hebben.
zo hebben wij ook last van haatdragende mensen die ons graag de grond in trappen. zat moslimmeisjes worden op straat uitgescholden en geslagen. omdat ze gesluierd zijn. ik wil niet zeggen dat wij de onschuldigen zijn en jullie de schuldigen, dat heb ik nooit beweerd.
steeds als ik in een nieuwe groep in kom dan moet ik mezelf weer gaan bewijzen. kijk ik ben niet onderdrukt, en ik ben niet gemeen enz. ik wordt het dan ook zat.

ly-ann | 18-08-06 | 20:04

leuke link trouwens maar de meeste ahadiets die er staan zijn verzonnen. die site is volgens mij ook niet door moslims gemaakt.
de vrouw in de islaam is niet slecht en de man goed. dat zou discriminatie zijn. Ze kan zwakke mannen verleiden. mannen kunnen zwakke vrouwen verleiden. Ze kan slecht zijn ze kan goed zijn. een man kan slecht zijn en kan goed zijn. Ik geloof in het goed zijn jij niet. is dat het verschil?
.
maar nog steeds, waarom dragen bij jullie de vrouwen korte en strakke kleding? zelfs in de winter dragen ze het. waarom blijft die vraag onbeantwoord???????
.
is het niet zo dat wanneer een vrouw haar schoonheid bedekt zij voor veel (vieze) mannen onbelangrijk wordt?
waarom staan er geen gesluierde vrouwen in de playboy als zij lustobjecten zijn? waarom?

ly-ann | 18-08-06 | 19:54

@ly-ann

Ik heb nooit beweerd dat jullie 'onderdrukt' zijn.Het valt me juist steeds meer op dat jullie het wel best vinden zo.Kan het jullie uberhaupt wat schelen dat NL meisjes met korte kleding lastig worden gevallen door ... je weet wel.
Of 'verdienen' ze dat vanuit jullie 'optiek'?
Tuurlijk zijn niet alle moslima's lelijk,maar hoe moeten wij dat nou weten.. Onder die kleden zit vast een heel mooi figuur.
En dat zwembad mogen jullie van harte hebben,mij zal je niet door het raam zien gluren hoor!! Hooguit een paar gefrustreerde jongetjes.
Maar he.. Zoals ik eerder zei,neem ook jullie mannen mee naar dat zwembad,geef hun ook hun eigen gordijn.. Viola,probleem opgelost!!
.
Of maakt het jullie niet uit dat Jullie mannen Ons wel lastigvallen in onze baden? <--Dat is een instinkertje,pas op..

de grote Anti | 18-08-06 | 19:31

ly-ann 18-08-06 @ 18:06

Jaja... dus als ik het goed begrijp draag jij een hoofddoek o.i.d. en dat is om je te beschermen tegen de wellust van mannen. Dudette... zeau staat het not in dat amusante boekje van je. Daar staat dat juist de vrouw de verleidster, de satan is, en dat die bedekt moet worden om te voorkomen dat ze de weerloze en argeloze mannen kan verleiden.

www.islamreview.com/otherlanguages/dut...

Een gesluierde vrouw zal niet lastig gevallen worden... uhu.... De socio- biologische verklaring dat een man zijn vrouw bedekt om er van verzekerd te zijn dat zíjn genenmateriaal en uitsluitend zíjn genemateriaal in de schoot van die vrouw terechtkomt lijkt me aannemelijker. Heb je die koran eigenlijk wel gelezen? Ik heb medelijden met je. Ken je het fenomeen cognitieve dissonantie? Dat is een psychologisch mechanisme, waarbij je zaken die tegenstrijdig zijn (bv.het gewelddadige karakter van de islam versus jouw behoefte om "goed"te zijn) op een kromme manier in overeenstemming brengt. Verder vind ik je schattig naíef. Houd jij van puppies?

bottehond | 18-08-06 | 19:16

@ de grote anti
arrogantie? woehaha moet je lezen wie het schrijft. Dat is toch de manier waarop jullie altijd discusie voeren. of had ik jullie op z'n nederlands een achterlijk cultuur moeten noemen. was ik dan geintergreerd? ik vind je ongelooflijk scheinheilig.
wie schrijft er hier verhalen over moslima's gehersenspoeld etc.?
wie noemt ons onderdrukt of wij dat willen of niet? En dan die trots van nederlandse vrouwen zijn knap en moslima's zijn lelijk en hebben een 'snor'........ ja hoor helemaal!
Ik begrijp dat je trots bent op nederland en haar volk en cultuur, maar in geen enkele volk heb je alleen knappe mensen of alleen lelijke.
zo ook, mooie en minder mooie vouwen zijn gesluierd. dat is de antwoord op je vraag.
en ik zei nog omdat ik wel wist dat dat ging komen die scheinheiligheid,
ik respecteer hollandse vrouwen. maar ik heb mijn eigen femistenstyle.

maar wat het antwoord op mijn vraag?
en wat hebben jullie ermee te maken dat we gordijnen bij een zwembad willen. desnoods betalen we er zelf voor. wat is jullie probleem? zit dat zwembad bij jullie ik de tuin?

ly-ann | 18-08-06 | 19:06

@ly-ann

Nu de vraag,zou je er ook leuk uitzien in een kort rokje en strakke kleding?..
Mijn moeder loopt ook echt niet rond in een mini-rok hoor.
En ik bespeur enige arrogantie in je schrijfsel:Ben jij,gesluierd en wel,slimmer of beter dan een Hollandse meid in luchtige kleding?
.
Er zijn ook nog delen van 0031 waar meisjes ongestoord kunnen dragen wat ze willen.Echt waar.
.
Goed dat je je eigen geld verdient,denk maar eens na wat je er allemaal van kan kopen!!

de grote Anti | 18-08-06 | 18:33

@grote anti
ik werk zelf voor mijn geld

ly-ann | 18-08-06 | 18:10

het is ook altijd weer het zelfde liedje moslimmannen onderdrukken de vrouwen. en waarom? omdat ze niet willen dat vrouwen zichzelf bedekken. wat als we nou zeggen moslimvrouwen willen het zelf. dan wordt er gezegd ' gehersenspoeld'
luister dan naar dit.
altijd wordt er aan mij gevraagd als moslima: waarom draag je een hoofddoek? nu is mijn vraag waarom dragen jullie (vrouwen) korte rokken en strakke kleding? deze vraag blijft vaak onbeantwoord alsof ze het niet wilen zeggen. sommige zeggen zelfs weet ik niet of ik ben het gewend ik weet niet anders. dan is mijn antwoord als je dat niet eens weet waarom vraag je het dan aan anderen?
maar ik weet wel waarom ze het dragen. Ik ben tussen hen opgegroeid, als allochtoon in een witte dorp en witte scholen. die kleding wordt gedragen uit zwakheid van vrouwen. hun schoonheid is alles voor hen zonder dat voelen ze zichzelf niemand het is hun zelfverzekering, kracht en aanzien. en ook de druk van de media. die de vrouw op een bepaalde manier neerzet.
dus onderdrukking.
vrouwen moeten jaloers zijn op mannen omdat zij niet in sexy kleding hoefen rond te lopen om erbij te horen. vrouwen zijn geen lustobjcten maar mensen. maar dat is wel wat julie van de vrouw verwachten. je wordt aangenomen als je maar niet je schoonheid verbergt. een vrouw is meer dan dat. wanneer wordt een vrouw gewaardeerd om haar werk dan alleen om haar schoonheid. dat zou haar toch gelijk maken aan de man?
vele mannen zijn dieven ze willen alle vrouwen wel hebben. maar daar hebben ze geen recht op. jammer , maar toch is het zo.
nu moet je niet zeggen dat ik discrimineer. ik respecteer hollandse vrouwen. maar mijn style is de femistenstyle. en daar blijft extreem recht van af. nee we laten ons niet onderdrukken. wij zijn DE femisten.
media.putfile.com/opzij-voor-mijn-femi...

ly-ann | 18-08-06 | 18:06

@brullioo

"Ze bevechten ons met dingen die wij ze zelf hebben gegeven. Wij leiden ze op, geven ze medicijnen, kinderbijslag, huursibsidie, moskeeen, zendtijd."
.
Ja,maar dat is toch vanzelfsprekend? Ik weet niet hoevaak ik Dat soort mensen (ook vluchtelingen) heb horen zeggen dat WE allemaal mensen zijn,en dat WE allemaal dezelfde rechten hebben,en dat WE allemaal het beste voor onze kinderen willen...
.
Ze denken echt dat het door GOD aan ons gegeven is en dat zij er dus automatisch ook recht op hebben.

de grote Anti | 18-08-06 | 17:42

Er is een nieuwe groep primaten onstaan:
de landveraderlijke
'leftwing extremist friends of the muslim facists'
deze lieden, voorheen ruimdenkende, geweldschuwe mensen, die een goede reputatie hadden, tot een van hun onze leider, Pim, door het hoofd knalde, zijn nu handlangers van de gewelddadige facistische islam.

hun motto: 'meer moslims, minder nederlanders'
hun leider: 'femka halsama' (haar motto: 'hoe krijg ik NOG meer moslims ons land ingesmokkeld')

deze voorheen geweldsloze groep bloemenhippies zijn een bedreiging voor dereschtstaat, en moeten met agitprop worden bestookt. Vertel ze over het leven van de rovershoofdman, aisha, de slaven van de profeet, de regels waar hij zich zelf niet aan hoefde te houden, en zijn volgelingen en hun misdaden. In naam van allah word de wereld in een oorlog gestort, precies zoals de handleiding van de mohamedanen dicteert.

gebruik geen geweld tegen de linkse landveraders. Ze weten niet beter. Ze zijn naïef, en zijn als elfjes die met chocolade op de tanks zitten. Ze heulen met de vijand omdat ze denken dat ieder geloof GOED moet zijn.

ze zijn onwetend.
de profeet was geen guru. Hij was een rovershoofdman. Het verhaal van zijn leven kan niet verfilmd worden, omdat kinderporno verboden is, en aanzetten tot geweld niet mag. bovendien zou de film, met de vele onthoofdingen, vergiftigingen en andere bloederige verkrachtingsscenes niet geschikt zijn voor jeugdige kijkers.

de leer der islam laat zich eenvoudig samenvatten:
'kniel voor het geweld, of sterf'

ALLAH AKBAR! SIEG HEIL!
hun handleiding veraad hen. Lees het en huiver. En bedenk dan:
er zijn 2 soorten moslims. Zei die geweld gebruiken, zoals het moet van de koran, en hen, die dat proberen te verdoezelen. De zogenaamde 'gematigden', wiens taak het is rookschermen en verwarring te creëren, meer moslims het land in te forceren, en zelfs ons geld en steun proberen af te troggelen.

bedenk dit:
elke euro subsidie die wij stoppen in een moslim, is moeite die we nooit meer terugkrijgen. De islam is als een spons. Ook zogenaamde gematigde moslims, bouwen moskeeën, leren hun kinderen haat jegens het westen. Ze lachen om onze naiviteit. Ze bevechten ons met dingen die wij ze zelf hebben gegeven. Wij leiden ze op, geven ze medicijnen, kinderbijslag, huursibsidie, moskeeen, zendtijd. En als beloning koloniseren ze ons land. Wie niet meedoet word vermoord. Allah akbar.

brullioo | 18-08-06 | 15:13

Gaap............

HastaLaVistaBaby | 18-08-06 | 15:04

dames en heren, rustig nou, het beste is om nu deze mengelmoes van culturen lekker te laten sudderen, tot het moment dat iedereen de moslims spuugzat is, het volk zal zelf actie ondernemen, en deze parasieten uitroeien. In the mean while, gewoon de moslims hun gang laten gaan, en zelfs dan kunnen onze communistische landgenoten niks meer goedpraten.
Maar de partij van de allochtonen en al dat andere linkse tuig heeft geen keuze, ze moeten de moslims wel pappen en nathouden, wat zou jij doen als het om de achterban van je partij ging?

Heau_Meau | 18-08-06 | 13:32

Kan ik iemand eentje inschenken?

*geeft een rondje aan alle stijlleauzen*

Ahasveros | 18-08-06 | 13:20

Ach, zie het van de vrolijke kant!

a) met al die geheimzinnigheid rond die geschoren poesjes wordt de seqs tenminste weer geyl!
b)kunnen we meteen een nieuwe cocktaildrankje lanceren: De EyeSlam-Slammer
(schrijf: I-slam-Slammer)

Ingredienten:
-Salpeterzuur
-Kopersulfaat
-Wodka
-Cactussap
-Schapenolie

Goed schudden, voldoende afstand bewaren en genieten maar!

Ahasveros | 18-08-06 | 13:18


Wie wil die snorwezens nou zien? Snap het niet.

Multikuli | 18-08-06 | 13:13

Lijkt wel of de hele wereld om hen draait

QBeezzz | 18-08-06 | 13:13

''De vrouwen mogen vaak van hun mannen nergens anders zwemmen dan bij ons,'' zegt Yüce.

Welke eeuw leven we?

errukk | 18-08-06 | 12:25

mooi gedaan levereter, als ze zo gaan praten, is het vergelijkbaar als me "whatever makes you happy"
nee voor bigboobed is geenstijl komende dagen niet meer dezelfde site..

the_w | 18-08-06 | 11:35

Bloemetjes boerka, iemand?

rauw | 18-08-06 | 11:14

Wat vindt Anja Meulenbelt hiervan?

BroodenSpelen | 18-08-06 | 10:58

Heerlijk: ego's

Roy Orbitol | 18-08-06 | 10:45

@ Levereter @ 01:38
Jij overschat jezelf nogal, lutser!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-08-06 | 10:05

BBBB, je krijgt wel een beetje kapsones en dat is toch nergens voor nodig.

q18 | 18-08-06 | 01:54

@Bitch: You lost, I won.

Levereter | 18-08-06 | 01:38

Levereter 18-08-06 @ 01:25
Je brengt me in tweestrijd.... het is ZOOOOO makkelijk om je helemaal met de grond gelijk te makken.... DOMBO (ooit van reaguurders gehoord?).... maar dat is net zoiets als een open deur in trappen. Aangezien er niemand meer is met wie ik wel een gesprek op niveau kan voeren ga ik mezelf de moeite besparen. Ga lekker de levers van je vrienden (die je waarschijnlijk niet hebt) lastig vallen. Ik spaar mijn energie voor mensen met verstand. Tot nooit!

BigBoobedBlondeBitch | 18-08-06 | 01:35

Waar is Aisha nou?

q18 | 18-08-06 | 01:34

@BigBoobedBlondeBitch 18-08-06 @ 01:14:
A: de nick Bigboob etc. etc. herinner je je wel.
B; Natuurlijk zijn er intelligente vrouwen, maar het lijkt me gewaagd om jezelf daartoe te beschouwen. (het feit dat je dat blijkbaar doet zegt al genoeg over je eigen "intelligentie".
C: Netzomin als ik met een marmot ga worstelen, ga ik met jou "flamen", ergens zijn er grenzen en ik zou mezelf erg laf vinden.
D: "Aangezien mannen over het algemeen met hun pik denken", ik heb medelijden met jouw eventuele vriend, want die moet wel een héle kleine hebben.

Levereter | 18-08-06 | 01:25

CoJoNes 18-08-06 @ 01:09....... grijns

BigBoobedBlondeBitch | 18-08-06 | 01:16

Levereter 18-08-06 @ 01:04
a. Je impliceert dat ik hier niet vaak kom, waar baseer je dat op?
b. Je stelt dat vrouwen per definitie dom zijn, dat stellen alle mannen die moeite hebben met vrouwen die intelligent zijn dus dat neem ik je niet kwalijk, je weet gewoon niet beter.
c. Je begeeft je op glad ijs als je denkt met mij te kunnen flamen
d. Aangezien mannen over het algemeen met hun pik denken moet jij wel een heel kleintje hebben.

BigBoobedBlondeBitch | 18-08-06 | 01:14

@BigBoobedBlondeBitch 18-08-06 @ 01:02
Hey! de teef van oom botte, waarom weet ik dat nu pas ?
*stukjes vallen op hun plaats*

CoJoNes | 18-08-06 | 01:09

@BigBitch (What's in a name?), gezellie weer met z'n allen onder mekaar?
back to the fifties? als je hier vaker kwam wist je dat ik echt de problemen zie die hier nu zijn, maar jouw ongefundeerde domme gezwets slaat nergens op, maar jah vrouwen hè (zoals m'n goede vriend Mo dan pleegt te zeggen).

Levereter | 18-08-06 | 01:04

the_w 18-08-06 @ 00:55: "ben jij zo dom of ik zo slim?"
What ever makes you happy!

BigBoobedBlondeBitch | 18-08-06 | 01:02

leuke discussies.
jammer dat het daar bij blijft.
kopje thee erbij?
bestel maar vast een bidmatje voor je kinderen.
of toch maar liever niet?
weet je hoe je het moet stoppen ?
waarom doe je dat dan niet?

krulstêt | 18-08-06 | 00:58

Levereter 18-08-06 @ 00:50
Geweldig. Helemaal prima. Vooral ook in de landen van herkomst laten al die shit. Waarom woon jij nog in Nederland eigenlijk? Rot op man!
Pffffffffffff..... ondertussen te huize Bottehond: reu zit te mopperen over ongenuanceerde teksten van teef (dit in tegenstelling tot de zijne) en vreest een ban. I don't give a fuck!

BigBoobedBlondeBitch | 18-08-06 | 00:57

nee zeg !!
Laten ze lekker aan de zwarte zee gaan zitten !
Opzoute hier met dat vreemde gedoe.
Ruk die pantoffelmantels uit en doe eens leuk !
Overigens wil ik die gordijne wel leveren, want ik neem aan dat de rekening naar Balkenende kan.

willie wortels | 18-08-06 | 00:57

bigboobed.

daar bedoel ik dus een moslimman mee, "idioot"
vrouwenonderdrukking bedenkt hij zelf, dat heeft hij geen boek "koran"voor nodig..

ben jij zo dom of ik zo slim?

the_w | 18-08-06 | 00:55

@BigBoobed: Domme klets.

Levereter | 18-08-06 | 00:52

Ik dacht het al te zien aan je mooie ogen!
Persoonlijk heb ik ook niets tegen tieten, maar het moet geen topic worden. Niet lullen over tieten (of is het 'geen lullen'?)

I'm your Bogeyman | 18-08-06 | 00:51

Levereter 18-08-06 @ 00:43
Als jij je nou zo lekker voelt bij die lui vertrek jij dan lekker mee naar het land van je groenteboer! Ik heb liever een wat zakelijkere groenteboer waar ik naar toe kan zonder mijn handtasje angstvallig in de gaten te moeten houden!

BigBoobedBlondeBitch | 18-08-06 | 00:50

@BigBoobedBlondeBitch 18-08-06 @ 00:46: Besnijdenis heeft niets met de Islam te maken maar is een afrikaans "ritueel".

Levereter | 18-08-06 | 00:50

I'm your Bogeyman 18-08-06 @ 00:44
Da's nou weer een kwestie van gunnen. Laat die lui toch! Ik persoonlijk heb niks tegen tieten-topics ;-)

BigBoobedBlondeBitch | 18-08-06 | 00:47

@CoJoNes 18-08-06 @ 00:42: Nou dan nog even een waarschuwing, heb je dezelfde dag een vergadering, hetzij een intiem samenzijn eet dan nooit, echt nooit een turks knoflook worstje.

Levereter | 18-08-06 | 00:47

the_w 18-08-06 @ 00:40 "vrouwenonderdrukking zit in iemand zijn kop, niet een boek"

Dat moet je eens tegen vrouwen zeggen bij wie de clitoris is afgesneden. Idioot!

BigBoobedBlondeBitch | 18-08-06 | 00:46

donder dan die tieten-topics van GS af!

I'm your Bogeyman | 18-08-06 | 00:44

Ook een vreselijk aardige man trouwens, was laatst portemonnee vergeten:"Ies goed, jij betaalt volgende keer", zie de doorsnee NL middenstander dat nog niet zo gauw doen.

Levereter | 18-08-06 | 00:43

I'm your Bogeyman 18-08-06 @ 00:35
Oorzaak: de problematiek Israel/Islam houdt mannen met enig iq meer bezig dan vrouwen die big boobed and blonde zijn. Bij exFokkers die het allemaal niet meer kunnen bevatten is het precies andersom!

BigBoobedBlondeBitch | 18-08-06 | 00:43

@Levereter
Ga door, je boeit me.

CoJoNes | 18-08-06 | 00:42

vrouwenonderdrukking zit in iemand zijn kop, niet een boek.

the_w | 18-08-06 | 00:40

Best hoor wat hier allemaal bedacht wordt, maar van m'n turkse groenteboer blijven jullie mooi af, prima groente heerlijk fruit, en véél goedkoper, zalige gevulde olijven en peperts, om nog maar te zwijgen over de vurukkulukke knoflook worstjes.
Zo dat is gezegd.

Levereter | 18-08-06 | 00:38

GS reaguurders hebben de laatste tijd overigens een sterk beperkte aandachtsfocus: Israel/Islam en tieten, waarbij het tweede topic vooral exFokkers lijken te zijn. Oorzaak?

I'm your Bogeyman | 18-08-06 | 00:35

@I'm your Bogeyman 18-08-06 @ 00:29
U vraagt, wij draaien.

CoJoNes | 18-08-06 | 00:31

Ik dacht dat het niet flauwer kon maar ik ben verslagen.

I'm your Bogeyman | 18-08-06 | 00:29

Na-ruq om precies te zijn, da's de oplossing voor: Hoe ik ook spring of huppel, ik krijg nooit die laatste druppel van m'n knuppel.

CoJoNes | 18-08-06 | 00:26

@CoJoNes 18-08-06 @ 00:16

Arabs lezen van rechts naar links? Dan staat op de kaft al Rok-An. Duidelijker kan toch niet?

I'm your Bogeyman | 18-08-06 | 00:23

@ly-ann
Moslimhaters? Waar? Het enige wat ik hier zie zijn mensen die wat moeite hebben met een clubje mannen, dat vindt dat vrouwen minderwaardig zijn. Niks meer, niks minder. Of heb jij een passage uit de Koran bij de hand waaruit blijkt dat vrouwen zich moeten bedekken?

CoJoNes | 18-08-06 | 00:16

krankzinnige extreemrechtse moslimhaterige hufters!
niet dat het mij wat uit maakt maar is een afspraak met de psycho geen goed idee?

ly-ann | 18-08-06 | 00:14

bottehond 17-08-06 @ 23:40
Of in gewone mensentaal... hoe vinden wij Nederlanders de balans terug tussen tolerant zijn en wensen dat alle buitenlanders morgen nog op het vliegtuig worden gezet en naar het land van herkomst oprotten zonder dat je meteen als racist wordt bestempeld. Oftelwel... hoe komen we uit deze spagaat?

BigBoobedBlondeBitch | 18-08-06 | 00:07

@fuckje
Hoor ik het goed? zijn dat lange frans en baas b voor die kei-lopertjes?

CoJoNes | 18-08-06 | 00:04

Allahallemachtig, wat maken wij ons weer druk. Volgens mij hebben wij in de duinen nog wel enige bunkers uit de goede oude tijd. Die zijn nog niet opgeblazen omdat dit te duur is. Ik zeg dus: regel een geblindeerde bus van Mercator plein 010 naar de duinen met manwijf als chauffeur. Laat zo'n bunker onderlopen en steek een kaarsje aan. Ziehier een mogelijkheid om een all-inclusive zwemles voor &#8364;15,00 per mokkel per les van 45 minuten te organiseren. Is dit nou zo moeilijk? Of heeft Wouter hier een probleem mee?

Duitse helm | 18-08-06 | 00:03

@botte
Met rechten doelde ik juist op vanzelfsprekendheden voortvloeiend uit verworven vrijheden, we zijn het dus eens. De islam in Nederland is het tribale aspect kwijt, het is fluisterstil overgegaan in een sekte. Een vreemdsoortige sekte, gedragen door gelijkdenkenden, maar ook door protagonisten uit andere kerken, die de sekte met hart en ziel verdedigen. Voetvolk en kanonnenvlees uit onverwachte hoek.
Dezelfde lieden die 30 jaar geleden slechts één pre-occupatie hadden, nl. gelijkheid voor iedereen, maken zich nu sterk voor een sekte die de ongelijkheidheid niet alleen predikt, maar eist. Zo zout vreet je het maar zelden. Blijkbaar is de liefde voor repressieve regimes en bijbehorend gedachtegoed dusdanig diepgeworteld in de genen van deze mensen, dat het een onweerstaanbare aantrekkingskracht op ze uitoefent. Waren ze maar allemaal als een hunner voormalig leiders, Ad Melkert, dan konden ze hun masochistische behoeftes ondergaan in SM-kelders, znder samenlevingen mee te trekken.

CoJoNes | 17-08-06 | 23:58

@bottehond,
Hoe dan ook, ik hoop dat jij jouw visie ook laat doorschemeren via ingezonden brieven, aan kamerleden e.d.
Op GS gebeurt er helaas te weinig mee.

fuckje | 17-08-06 | 23:53

Jan-Joris-Jaap-Joop 17-08-06 @ 23:50

Ik heb een hoge piepstem, hahahaha.... nee hoor.... een zwaar en rustig stemgeluid.....

bottehond | 17-08-06 | 23:51

@ bottehond @ 23:40
Jij zou een goede dominee zijn! Ben je ook goed bij stem?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-08-06 | 23:50

CoJoNes 17-08-06 @ 22:11

Verworven rechten zeggen mij niets. Hoe vrijer en rijker een SAMENleving kan zijn (bij gebrek aan serieuze oppositie) hoe meer "rechten".... die "rechten" kunnen zich echter in andere omstandigheden tegen de samenleving zélf keren (zie 0031 in de voorbije 15 jaar)... dan zijn "rechten" een mogelijke sta -in- de -weg... een recht dient geen ander doel dan het bevestigen van de aard van de samenleving.... en het paradoxale van het begrip "rechten" is dat zij in hun aard de suggestie wekken eeuwigheidswaarde te hebben... een kolossale misvatting, naar mijn mening....
Vrijheden zijn van een volstrekt andere orde.... alle vrijheden dienen met alle mogelijke middelen in stand gehouden te worden.... maar vrijheid noodzaakt een subtiel en goed ontwikkeld gevoel voor grenzen tussen de individuen... niet voor niets definieert men vrijheid vaak in samenhang met verantwoordelijkheden.... indien vrijheid een licence om anderen hun vrijheid te ontnemen veroorzaakt keert het begrip vrijheid zich tegen zichzelf... vrijheid die misbruikt wordt om anderen hun vrijheid te ontzeggen is geen vrijheid in dit verband.... een heel vreemd fenomeen... daarom ben ik rabbiaat voorstander van bv. de vrijheid van expressie (dus ook om moslims of gristenen of jeauden te beledigen), omdat die de facto nimmer de vrijheid van expressie van een ander tegenwerkt... het is maar een korte inleiding die ik kan aanstippen... een ruwe schets... maar voldoende om de conclusie te trekken dat moslims (beter: de islam) grosso modo niet om kunnen gaan met het begrip vrijheid... omdat zij de hen wezensvreemde (denk daar maar eens over na) vrijheden in de westerse wereld niet kunnen hanteren... in vele, zeer vele opzichten (zie de mohammed- Jugend, die de straatjihad voeren... zie hun woede over de vrijheid van expressie mbt die cartoons) is de vrijheid (en ruimte voor eigen identiteit... ook een vrijheid), die een van de sterkste pijlers onder onze way of life vormt aan hen niet besteed... juist daarom is er zo'n enorm probleem met die mensen, dat wil zeggen, met hun dwaalleer die als een altijd waakzaam rookalarm paraat is om gevaar te signaleren en met hun tribale cultuur....
dit onbezonnen sosjaal eksperiment dient in mijn optiek terstond afgebroken te worden.... we zullen nimmer én onze vrijheid én onze zogenaamd hoogstaande en menslievende ethiek kunnen handhaven.... soms moet je vrijheid of het instandhouden daarvan bevechten... soms zelfs op leven en dood.... en ook voor ethiek geldt dat daaraan geen universele, altijd geldende betekenis toegekend kan worden.... het wordt het één of het ander.... een ieder dient zich de vraag te stellen: hoe waardevol vind ik vrijheid.... hoeveel vrijheid wens ik in te leveren voor de goede vrede.... mijn standpunt: geen enkele..... mensen.... het is onontkoombaar.... de vrijheden en "rechten" die heersten in 0031 zijn niet meer vanzelfsprekend.... en zullen opnieuw bevochten dienen te worden... like it or not... en de teerling is al lang en breed geworpen....

bottehond | 17-08-06 | 23:40

Ik zeg nog zo "GEEN BOMMETJE"

van Dam | 17-08-06 | 23:38

-weggejorist-

de grote boze wolf | 17-08-06 | 23:31

@de grote boze wolf,
ik hoop dat je toch inziet dat die vent levensgevaarlijk is voor ons land.
Veel mensen trappen in zijn gladde praatjes.

fuckje | 17-08-06 | 23:24

-weggejorist-

de grote boze wolf | 17-08-06 | 23:22

@CoJoNes,
je merkt het dagelijks in de media, dat zinloze gedram, bijvoorbeeld over die dienstreizen van een hardwerkende minister. Dat gel*l over benzinebonnetjes van veerman, daar wordt een normaal mens toch gestoord van! " Ga aan het werk!", denk ik dan.
Vanavond Bos op tv, over de CDA-plannen. Die gevaarlijke smile op die rotkop, waar Miep in de bloemetjesjurk en Ali in het theehuis wel weer in zullen vliegen.
Gatverdarrie! nogmaals: Gatverdarrie!

fuckje | 17-08-06 | 23:14

@Nickname
Heb je het wiki artikeltje ook gelezen? Of dacht je: Hé Liberal Wars, laat ik dat eens wijsneuzerig posten.

CoJoNes | 17-08-06 | 22:44

Frappant in dit soort discussies, is dat 'links' mensen verwijt in te spelen op onderbuikgevoelens. 'Rechts' wordt al snel verweten geen lering te hebben getrokken uit onze geschiedenis, of te dwepen met een kolonialistische cultuur.
Het idiote in deze redenatie, is dat 'links' hiermee impliciiet aan geeft verheven te zijn boven de fascistoide en racistische 'rechtse' medemens. En passant wordt het nazisme snel naar de 'rechtse' hoek geschoven.
Maar wie heeft er nou eigenlijk verzuimd lessen te trekken uit het verleden? Wie staan een ideologie voor, die maar één ding bewezen heeft, nl. het eigen failliet? Precies, de socialisten en communisten. Nog nooit is een liberaal als agressor in een oorlog betrokken geweest, nog nooit heeft een liberaal z'n dogma's met geweld, repressie en diefstal aan een ander wilen opleggen, geen liberaal ter wereld heeft een moord gepleegd om z'n ideologie kracht bij te zetten. Dáár kunnen de heren Bos en Marijnissen, alsmede mevrouw Halsema een voorbeeld aan nemen, sterker nog, indirect hebben deze heren en dame liters bloed aan handen, door een verdorven en wraakzuchtig sectarisme te propageren. Een vorm van sectarisme dat enorm veel raakvlakken met het éénrichtingdenken van de islam heeft; er is maar één waarheid en dat is de onze.
Vandaar de verwarring bij deze ideologische sectes, die zich beroepen op repressie en regelzucht, voor hen is individuele vrijheid een gevaar in plaats van een recht of hoog goed.

CoJoNes | 17-08-06 | 22:33

@Koekje-dr-bij,
Ook de Nederlandse Raad voor het Regeringsbeleid, een stelletje geytenharen filosofisch ingestelde studeerkamergeleerden, ziet grote voordelen met de invoering van de sharia in Nederland, een instrument ter bevordering en emancipatie van moslims in nederland. Dit gebeurde in het voorjaar, en er zijn tot nu toe nauwelijks kritische geluiden hierover gehoord.
Precies, we doen niets!

fuckje | 17-08-06 | 22:31

@bottehond 17-08-06 @ 21:26

Chapeau! En om je vraag te beantwoorden: We zijn de grens beetje bij beetje gaan verleggen. Ons utopische streven naar vrijheid voor ieder breekt ons op. Een maatschappij is namelijk veel fragieler dan men voorzag toen men de linkse ideologie ( multicultuur-alert! ) ging opdringen. Ik heb eens een prachtig stuk gelezen van een marokaanse nederlander ( naam hou je tegoed ) over de utopie van een multiculturele samenleving. Zeker omdat de Islam niet alleen gaat over gebruiken, maar veeleer over wetgeving. En één maatschappij met 2 wetgevingen bestaat niet. De bal gaat pas echt aan het rollen als een minderheid geen minderheid meer is. En omdat onze politiek ( gelijk de britse ) steeds met hangende pootjes onze openmindedness wil demonstreren worden grenzen steeds verder verlegd. Het begon met het bouwen van moskee`s en islamitische scholen. Verderop zien we dat steeds meer on-nederlandse gebruiken door politici worden geaccepteerd ( bea-geeft-braaf-geen-poot-aan-imam ) en een laatste stap is waarschijnlijk een invoering van sharia in het familierecht ( zie canada ).

Dus wat doen we? Niets, de bal is al aan het rollen...

Koekje-dr-bij? | 17-08-06 | 22:19

OT@ CoJoNes

Je bent een schat, maar dat wist je al!

smartist | 17-08-06 | 22:15

in de noordzee tussen hoek van holland en engeland kunnen ze heerlijk zwemmen heb je geen eens gordijnen nodig(achterlijk soort)

leonard | 17-08-06 | 22:13

OT@smartist
Chez le petit main, ben de hele week niet op kantoor geweest. Wil ik morgen even voor je om rijden? Vast wel!

CoJoNes | 17-08-06 | 22:12

@botte
Rephrase: Verworven rechten en vrijheden, waardevol of waardeloos. Nederland, uitverkoop of nieuwe collectie?
@smartist
That's my girl !
-
Leuk itempje op staats 3, eerwraak in Italie.

CoJoNes | 17-08-06 | 22:11

@ Brouhaha @ 21:57
Jimmy Carter, president van de Verenigde Staten Van 1977 tot 1981, over fundementalisten als Sjors Bos en zijn Bende:

*The fundamentalists believe they have a unique relationship with God, and that they and their ideas are God's ideas and God's premises on the particular issue. Therefore, by definition since they are speaking for God anyone who disagrees with them is inherently wrong. And the next step is: Those who disagree with them are inherently inferior, and in extreme cases -- as is the case with some fundamentalists around the world -- it makes your opponents sub-humans, so that their lives are not significant. Another thing is that a fundamentalist can't bring himself or herself to negotiate with people who disagree with them because the negotiating process itself is an indication of implied equality. And so this administration, for instance, has a policy of just refusing to talk to someone who is in strong disagreement with them -- which is also a radical departure from past history. So these are the kinds of things that cause me concern. And, of course, fundamentalists don't believe they can make mistakes, so when we permit the torture of prisoners in Guantanamo or Abu Ghraib, it's just impossible for a fundamentalist to admit that a mistake was made.*

service.spiegel.de/cache/international...

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-08-06 | 22:10

@ CoJoNes

Off Topic:
Is de duif dood?

smartist | 17-08-06 | 22:08

@ CoJoNes

Net een schaap geslacht, had nog wat wol over....

smartist | 17-08-06 | 22:07

Kunnen de vrouwen van de SGP (de fundamentalische autotochtonen) eindelijk ook naar een afgesloten zwembad. Het wordt nog wel eens wat tussen de moslims en onze gggriostenzusters. Let maar op

bijtertje | 17-08-06 | 22:02

CoJoNes 17-08-06 @ 21:42

Waardevol maar niet met deze inhoud in stand te houden.... nood breekt wet (letterlijk) vroeg of laat.... my twocents....

bottehond | 17-08-06 | 22:02

@smartist
Ok, nog één keer maar dan zonder de woorden 'leden', 'groep' en 'entiteit'. M.a.w. mag het een onsje minder wollig?

CoJoNes | 17-08-06 | 22:02

@ bottehond

Groepsdenken is altijd een probleem. Wat is een groep? En wie bepaalt wat de groep doet? Een groep zelf kan niets, want een groep is geen entiteit en toch doet de groep wat er van ze verwacht wordt, waarom gebeurt dit? Je kan een groep niets toedichten, maar wel de leden van een groep en toch volgen alle leden dezelfde richting. Als de groep maar groot genoeg is, dan gaat het zichzelf als entiteit gedragen en schrijven mensen ook vanalles toe aan die entiteit. Men dicht het liefde en denken toe en volgt blindelings. Dit is niet om te vormen zolang men de groep vanalles blijft toedichten als zijnde entiteit, dus zolang zal ook de islam niet verdwijnen.

smartist | 17-08-06 | 21:58

@bottehond
Proficiat met je heldere schets van het Islam-probleem. Dat is nu precies wat de islam zo eng maakt: er is geen enkele ruimte voor twijfel! Wordt je in zwaar-gggrrristelijke kringen op zijn ergst met de nek aangekeken of, bij een sekte als Jehova's Getuigen, 'ge-excommuniceerd', als je als moslim opeens inziet dat geloof een vorm van verstandsverbijstering is dan maak je een goede kans ge-executeerd te worden.
De Islam is daarom een adder die wij aan onze borst koesteren, meer dan iedere andere vorm van geloofswaanzin.

Brouhaha | 17-08-06 | 21:57

@bottehond,
niks excuses, ik heb jouw verhaal twee keer met volle belangstelling gelezen!

fuckje | 17-08-06 | 21:50

@bottehond 17-08-06 @ 21:26
Verdomme, botte, je wordt steeds scherper en duidelijker. Meen ik zelfs enige rust in je post te ontwaren?
Een antwoord op je vraag heb ik in de vorm van een wedervraag: De Nederlandse grondwet, waardevol of waardeloos?

CoJoNes | 17-08-06 | 21:42

@Vossie,
we gaan het weekend met vrienden, daarvoor hebben we kaartjes. Nu hoor ik 1 of ander Zuidamerikaans muziekje terwijl ik op het balkon zit, we wonen er dichtbij.

fuckje | 17-08-06 | 21:42

@fuckje
by the way, waarom ben jij op dit ogenblik niet in het Noorder plantsoen bij Noorderzon zoals iedere andere grunninger?

Vossie | 17-08-06 | 21:36

Klopt fuckje, Rudolf Paul raakt in paniek bij het aanschouwen van de Harige Bangmaker des Vrouws. Hij zou hiervoor in therapie moeten gaan, lijkt me.

Vossie | 17-08-06 | 21:30

Treger 17-08-06 @ 16:51

Onduidelijke vriend... ik denk dat je mij niet onderschat. Je kunt dus ook wel begrijpen dat ik die mogelijkheid overdacht heb. Vijf jaar geleden "geloofde" ik er ook in als meest waarschijnlijke mogelijkheid. Helaas ben ik er nu vrij zeker van dat het zeau niet zal gaan. We hebben 3 generaties hier te lande. En in plaats van "beter" gaat het "slechter". De aanhalingstekens staan er omdat ik heel goed kan begrijpen hoe verleidelijk het is om een leer aan te hangen die morele suprematie over alle andere mensen verschaft. De intellectuele voorhoede van de jonge moslims omarmen hun geloof immers veel sterker dan hun ouders dat deden. De ouders worden vaak zelfs gezien als onwetende boeren. Je toekomstverwachting is dan ook niet gestoeld op de feiten. En wat veel belangrijker is: je vergeet (ik neem aan dat het een soort vergeten is) dat de islam een buitengemeen kwaadaardig karakter heeft, zeker waar het gaat om afvalligheid. Ik hoef jou dat niet uit te leggen, je hebt misschien zelf ook met die groepsdruk te maken. De islam is een zeer geraffineerd in elkaar gespijkerd leerstelsel dat zich op vernuftige wijze verzekerd heeft van een toekomst. De nadruk op het belang van absolute onderwerping, als hoogst haalbaar ontwikkelings-stadium van het mens-zijn is daarvan een voorname pijler. Ik kan er nog meer noemen, maar dan wordt de post te lang. Mijn observatie komt er in feite op neer dat de islam een bijna eigenstandig functionerend organisme (zoals iedere organisatie, maar da's ook weer een ander onderwerp) is dat zich, onafhankelijk van de keuzes die een individu of zelfs een groep individuen in stand houdt. En we hebben in het geval van de islam te maken met een uitzonderlijk krachtig organisme. De gigantische aantallen bidvee die de islam aan zich gebonden heeft maakt het organisme sterker, omdat daarmee (grote) (groepen) individuen er geen enkele sturing meer aan kunnen geven. De macht van de grote aantallen, zeg maar. Een tweede component van het succesverhaal van de islam is gelegen in de eenvoudige inhoud er van. Geen ingewikkelde mitsen en maren... de islam is een eenvoudig geloof. En omdat onderwerping centraal staat en de inhoud overzichtelijk is weet een ieder precies waar hij aan toe is en wat van hem/ haar verwacht wordt. Dat ook hoogopgeleide, verwesterde intellectuele jongeren en masse vallen voor de islam is verbazingwekkend voor een buitenstaander. Maar ieder mens die de rush kent van "ergens bij horen, je lotsbestemming vinden en weten dat je gelijk hebt" zal dit fenomeen kunnen begrijpen.
Leerstelsels met een doorwrochte inhoud overleven natuurlijk aanzienlijk korter dan zo'n dwingend en eenvoudig leerstelsel. En: zolang de islam vijanden heeft zal ze blijven bestaan en de mensheid terroriseren. De vijanden van de islam zijn haar brandstof.
Innerlijke oppositie hoeft de islam nimmer te vrezen. Haar volgelingen hebben de facto geen enkele ruimte om de islam (die in feite een stuk van henzelf is) te verwerpen. Slechts een enkeling komt op die gedachte en velen van hen hebben er met hun leven of uitstoting mee betaald. Weinig aanlokkelijk, uiteraard. Te zijnder tijd zal ik nog wel eens dieper ingaan op de reden waarom de islam iedere strom overleeft en zich schijnbaar moeiteloos in een winterslaap brengt als de omstandigheden dat vereisen om te overleven.
Zoals je opmaakt uit mijn stuk deel ik je optimisme niet. De vraag is dus nadrukkelijk aan de orde: islam... wat gaan we er aan doen??

*Met excuses voor de te lange post (ik heb hem zelf fiks ingekort hehehe)*

bottehond | 17-08-06 | 21:26

@Vossie,
zelfs " Harige Bangmaker" is daar al beroemd!

fuckje | 17-08-06 | 21:25

-weggejorist-

Vossie | 17-08-06 | 21:12

Die Johannes Gerbrand schijnt mij best wel volkomen stijllóss!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-08-06 | 21:03

hebben die mensen wel eens overwogen om gezellig naar Iran te verkassen?
Krijgen ze aaaaalle begrip en aandacht voor hun fatwah-probleempjes and then sum! Nee, geen huisvesting/werk/onderdak/vrijheid en dergelijke bijzaakjes maarja, het is KIEZEN of DELEN.*

*vertaling: integreren, of emigreren.

Koekje-dr-bij? | 17-08-06 | 20:37

Ik vind dat schaamhaar net als okselhaar ook geplukt dient te worden.

E. coli | 17-08-06 | 20:36

@gevallenverstand 17-08-06 @ 19:43
Ik persoonlijk, heb een enorme hekel aan al die kinderen in een zwembad. Bovendien vind ik cola een een walgelijke uiting van westers kapitalisme en stoor me vreselijk aan mensen die dat drinken in een zwembad. Vrouwen met geschoren oksels en dito bikinilijn winden me mateloos op en ik moet me dan ook beheersen om van ze af te blijven. Misschien zijn er meer mannen zoals ik. Kunnen we een uurtje of 3 belangengroepzwemmen fiksen in 020. Meldt jelui maar bij Fleisch, hij doet ook mee.

CoJoNes | 17-08-06 | 20:27

Flink PvdA [Partij voor de Allochtonen] blijven stemmen en allesj komt goed...

Het Oordeel | 17-08-06 | 20:23

"Wie voor de kosten moet opdraaien van het afschermen van het bad, om inkijk van buitenaf te voorkomen, is onduidelijk. "

Ik had niet anders verwacht. Je KRIJGT een zwembad in de buurt, maar wat extra eisen stellen voor je eigen MINDERHEIDS bevolkingsgroep moet kunnen.

Anyway, doe maar joh. Zwemmen met burqa lijkt me top, de dames zinken als bakstenen en door de hoge gordijntjes worden ze pas na een week of wat gevonden.

Tobus | 17-08-06 | 20:16

SCHEREN?? ha,ha,ha!
Een kennis werkt op de eerste hulp post en als de bhurka ddames weer eens wat hebben dan zijn ze echt niet geschoren en het is niet van 40 dagen. Heb je wel eens een bouvier gezien die een half uur terug yoghurt heeft gegeten?? Schoren ze zich maar eens, alleen al voor de dames van de eerste hulp, deze mensen hebben echt slachtoffer hulp nodig als de bhurka weers eens langs komt.

Johannes Gerbrand | 17-08-06 | 20:08

HAKBAD!!!
BTW wat wordt de nieuwe naam van het zwembad? Islamabad?

RedBullshitter | 17-08-06 | 20:06

gevallenverstand 17-08-06 @ 19:43
Idd, maar als een groep blanke heterosexuele mannen alleen op kantoor willen zitten, hooguit aangevuld met enkel lekkere, bloedgeile en vooral gewillige secretaresses en receptionistes van onder de 25 (huidskleur niet belangrijk, hé, we zijn toch zeker geen racisten, weet je) mag dat niet van de CBG!

sjaakdeslinksesul | 17-08-06 | 20:01

belachelijk in 1 woord , dit is pure discriminatie voor de nederlandse vrouwen.
Waar zijn die vrouwenorganisatie nu? Het moet gvd niet gekker worden in dit achterlijk politiek correcte land

lara | 17-08-06 | 19:46

Ik weet niet wat jullie allemaal gereaguurd hebben, maar als een groep vrouwen apart wil zwemmen en dat kan, dan mag dat.

gevallenverstand | 17-08-06 | 19:43

Goh, bouw gewoon je eigen zwembad of zeur niet.

lvet | 17-08-06 | 19:11

Om nou te zeggen dat ze zich aan moeten passen en geweaun in bikini naar een openbaar zwembad moeten komen is ondoordacht.Van mij mogen ze gewoon naar het Burka-bad,maar dan moet het finse man-volk er ook naartoe.Beetje van twee walletjes eten,pff.Soms wordt er gedacht dat de burka's gedwongen worden,ik heb er een paar ontmoet die het harstikke fijn vinden daar in hun 'wijze' vrouwenwereldje.

de grote Anti | 17-08-06 | 19:06

@ Treger@ 18:53
Die moslim weten dat een man zo zijn noden heeft. En ze zijn (of althans zij waren) gastvij, ook voor westerlingen. En naar verluid: stel nou dat het toch niet zo goed uitkomt om de dochter aan te bieden, dan heeft ze vast nog wel een broertje of neefje of zo. Het schijnen best pragmatische gastgevers te zijn aldaar!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-08-06 | 19:00

@ DeDerdeKamer @ 18:51
In Casablanca ben ik ook geweest. En inderdaad, ik was niet in het Rif.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-08-06 | 18:53

Berbers zijn volgens mij geiler dan de stadsbewoners daar, tenminste als ik de verhalen van Jan Cremer moet geloven. Die schreef dat in bergdorpen de oudste dochter als bijslaap voor de nacht aan de gast werd aangeboden.

Treger | 17-08-06 | 18:53

@Jan-Joris-Jaap-Joop
komt omdat jij in Casablanca bent geweest, we hebben het hier over die Berberteven ..

DeDerdeKamer | 17-08-06 | 18:51

@ koerbagh @ 18:43
Ik was ooit in Marokko. In tegenstelling tot hier gaan de vrouwen daar gewoon in kleine bikini's zwemmen. En werkelijk waar, in Marokko is heel veel bijzonder fraai vrouwelijk schoon te bewonderen!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-08-06 | 18:49

dit soort topics worden echt suf, moslim dit moslim dat.... Niet alle moslims zijn hetzelfde, alle moslim topics op geen stijl zo onderhand wel.

Seaudebeau | 17-08-06 | 18:48

020-GAZA...

rxbbx | 17-08-06 | 18:47

@Jan-Joris-Jaap-Joop 17-08-06 @ 18:39:
Wat helemaal geil is: Onder de burka zijn de moslima's helemaal naakt!
(Eigenlijk net zo als alle mensen onder de kleren eigenlijk)

koerbagh | 17-08-06 | 18:43

@ Romanus
Bedankt voor je sorry hòòr! (Pfhht) We begrepen je al niet. (Pfhht)

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-08-06 | 18:43

Sorry voor de typefout. wardevolle moet zijn waardevolle.

Romanus | 17-08-06 | 18:40

Zo'n burka is gewoon beregeiL! Als je zo'n hobbezak met wijfjesmoslim daarin zie rondhobbelen, dan vraag je je als man toch af hoe neukbaar dat geval is, in welke gaatjes dan en of ze gaat gillen en kirren?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 17-08-06 | 18:39

@DT71
Bedankt voor deze wardevolle bijdrage. Overigens zijn deze issues ook bij de BBC en CNN besproken. Ik hoop dat je het goeie advies van fuckje opvolgt.

Romanus | 17-08-06 | 18:39

@DT71,
bedankt! Kan je dit inclusief bronnen doorspelen aan kamerleden en dergelijke? Zou een goede zaak zijn als je dit wilt doen!

fuckje | 17-08-06 | 18:34

DT71 17-08-06 @ 18:09

Zo wordt de sharia langzaam ingevoerd.
Het begint met aparte gordijnen dan met aparte wetten alleen voor moslims en dan met een sharia wet alleen voor moslims.
Dan een sharia voor iedereen en dan een sharia wet alleen voor moslims en geen wet/rechtigheid voor ongelovigen.

De enige aparte wet voor moslims mag er wat mij betreft komen om ze bij verkeerd gedrag uit te kunnen zetten. i.p.v. gevangenis straf.

solidstate | 17-08-06 | 18:30

DT71 17-08-06 @ 18:09

Duidelijk. We moeten ons dus richten op de "gematigde moslims" die in getale groter zijn dan die fundamentalistische moslims. De "onzichtbare" vijand is dus gevaarlijker dan de zichtbare.

rosalie | 17-08-06 | 18:16

Hellsmurfje 17-08-06 @ 17:12

Denk 10 minuten, ze hebben ook nog ff tijd nodig om de messen te slijpen. ;-))

nostraflamoes | 17-08-06 | 18:11

@solidstate:
Het is nog erger. Wanneer er een islamitische terreuraanslag heeft plaatsgevonden reageren 'gematigde moslims' afkeurend. Prima. Maar daarna gaan ze allerlei privileges opeisen teneinde te 'voorkomen' dat er meer terreurdaden plaatsvinden. In Engeland bijvoorbeeld:
-
Gematigde Britse moslims mateloos arrogant
-
Engeland ligt dankzij haar stupide hypersensitieve moslimbeleid onder zwaar vuur van de zogenaamde “gematigde islam” en haar uiteraard ook “gematigde volgers”. In de “aftermath” van de terreurdreigingen in Engeland durven moslims bizarre eisen te stellen aan haar overheid. Een aantal van die eisen vermeld ik hieronder.
-
Britse kamerleden (3 stuks) en 38 moslimorganisaties schreven ondermeer een open brief die niet anders te vertalen is dan een regelrecht dreigement. Men stelde in de brief dat de Britse overheid haar buitenland beleid dient te wijzigen omdat men anders het leven van haar burgers op het spel zet. Foreign Office minister Kim Howells reageerde gepast door te stellen dat er geen rationele connectie bestaat tussen het Britse buitenlandbeleid en terrorisme. Hij voegde eraan toe dat er ongetwijfeld beleidszaken zijn die inwoners van Engeland aanzetten tot het vervloeken van de overheid, maar dat het omgespen van explosieve en het (massaal) vermoorden van onschuldige burgers op geen enkele wijze te rationaliseren is. Helaas vertolkt deze Kim Howells daarmee een minderheidstandpunt.
-
In een ander geval eisen moslimleiders ondermeer dat de Britse overheid moslimfeestdagen nationaliseerde en de shariawetgeving voor familiezaken zou invoeren. Het inwilligen van deze speciale eisen en behandeling voor mosliminwoners van Engeland zouden volgens de zogenaamde “gematigde moslimsorganisaties” nodig zijn om haar jongelingen ervan te overtuigen dat ze gelijkwaardig behandeld worden door de Britse overheid. Één van de spokespersons van deze verenigde moslimorganisaties stelde zondermeer “They should understand our problems then we will understand their problems.” Let vooral op dat “WILL”. Beide voorbeelden zijn zogenaamd erop geënt om de oorzaken van radicalisering onder moslims, en dan met name jongere te elimineren. Een blind paard zou nog inzien dat het zinloos is.
-
Het inwillige van de ene eis doet slechts de andere eis opdoemen. Engeland heeft een bizarre traditie ontwikkeld als het aankomt op het rekening houden met de “gevoeligheden” van haar mosliminwoners. Zo heeft men onlangs, voordat men de verdachte van het meest recente terreurcomplot op pakte, eerst de diverse moslimorganisaties geconsulteerd opdat men wel voldoende rekening zou houden met de islamitische religieuze voorschriften en “gevoeligheden”. Ofwel, vrij vertaald, heeft men eerst toestemming gevraagd aan de moslimgemeenschap in de hoop potentiële rellen vanuit die hoek te bezweren. Moslims maken gretig gebruik van de wanhoop onder westerse overheden door direct aanvullende eisen te stellen. Overheden doorzien helaas nauwelijks dat dit onderdeel van de islamiseringstechniek is.
-

Rest In Privacy | 17-08-06 | 18:09

@tante Eulalie17.25
ja inderdaad ik had nog nooit een schaap met een bril op gezien.... wat een vertoning zeg

kruisridder | 17-08-06 | 17:58

@ treger

Het gaat niet wat ik in een eeuwen oud boek lees.
Het gaat erom wat een gelovige erin leest en wat voor conclusies eruit getrokken worden. Tenzij moslims masaal afstand doen van de koran als onveranderlijke woord van allah, zijn er in mijn ogen maar een soort moslims dat zijn de fundamentalisten.
Die maken altijd de dienst uit, dus hebben wij niks aan zogenaamde gematigde moslims die hun mond houden en het verder wel best vinden.

Misschien wordt het een keer tijd dat "gematigde" moslims uit de islam stappen al is het maar om aan te geven dat ze het met de baarden niet eens zijn. Daarmee gepaard gaande zich conformeren aan de democratie en dat ten alle tijden boven de koran en de sharia stellen.

Als dat niet gebeurd is het einde verhaal.

solidstate | 17-08-06 | 17:58

Neemt u van mij maar aan dat de gordijnen er volgende week hangen. Ik heb net de opdracht binnen van GroenLinks met daaronder de mede handtekening van Cohen.
Wie dat betaalt? 2 x raden.....

oude man | 17-08-06 | 17:50

@solidstate,
Theo had zeker een afwijking, paranoia weet ik niet. eerder iets psychopatisch
www.nu.nl/news/804546/10/%27Theo_van_G...

Over welke argumenten heb je het? Dat jij iets in een boek hebt gelezen over verhoudingen van eeuwen geleden en dat dat nog steeds de norm is volgens jou?

Treger | 17-08-06 | 17:45

@ treger

Theo van Gogh was zeker ook paranoide?
Hirshi Ali en Geert Wilders ook zeker?

Inwoners van New York.
Inwoners van London.
Inwoners van Mombai.
Inwoners van Madrid.

Allemaal paranoide.

Treger is de einige normale rationele mens die er rond loopt.

Ga eens in op mijn argumenten.

solidstate | 17-08-06 | 17:41

@rosalie > Bedankt voor het wachten.

Nou, van die Bos wordt je ook geen steek wijzer. Begon een heel verhaal -nogal tendentieus en onsamenhangend- over Onheilspellend en discriminatie of zoiets. Begint er opeens aan zijn kant van de lijn een geit mee te blèren! Hoe is het mogelijk?

yamahaha | 17-08-06 | 17:40

-weggejorist-

Red Rooster | 17-08-06 | 17:39

Volgens mij heeft alle ophef hier niet zoveel te maken met de "eisen" die gesteld worden door de gelovigen maar is het gericht tegen de (grote) groep moslims die in het weekend (en doordeweeks) alles tegenspreken door hun daden waar ze voor zeggen te staan. Conclusie: Mijn vrouw moet afgedekt in een darkroom maar ik ga zelf lekker tieten kijken op het strand. Hypocriet?

Amanecer | 17-08-06 | 17:36

Koerbagh 17:30,
Nooit gedacht maar hier ben ik het 100% met je eens.
Een mooi begin lijkt mij het basisonderwijs.

Treger | 17-08-06 | 17:34

@rosalie > geen idee, ik bel ff met Wouter Bos, blijf hangen.

yamahaha | 17-08-06 | 17:32

Solidstate,
Zorg goed voor jezelf voordat je aan paranoia ten onder gaat

Treger | 17-08-06 | 17:31

@rosalie 17-08-06 @ 17:28:
Daarvoor moeten er eerst wat bittere lieden opzouten.

koerbagh | 17-08-06 | 17:31

@schele henk 17-08-06 @ 17:27:
Waarom beperken tot de islam? Alle religies bannen uit het openbare leven.

koerbagh | 17-08-06 | 17:30

@ whatdafok

Dus jij zegt dat de koran klopt.
Dus de term DHIMMI is wel relevant.

Wat is het nou?
Wees eens duidelijk !
Draai er niet constant omheen.

Ben je nou TAQIYYA
(moedwillige misleiding oftewel liegen om de discussie te verstoren)
aan het bedrijven?

solidstate | 17-08-06 | 17:29

yamahaha 17-08-06 @ 17:25

Jah, al jaren eigenlijk...waar blijft het beloofde zoet?

rosalie | 17-08-06 | 17:28

@Theodoor: met een steen om de nek zwemmen? Die trend heb ik dan gemist.

sammy de moraalridde | 17-08-06 | 17:28

Zijn er nog politieke partijen die het verwijderen van de islam uit Nederland op hun programma hebben staan?

schele henk | 17-08-06 | 17:27

-weggejorist-

Theodoor183 | 17-08-06 | 17:25

@rosalie > proef je het zuur al?

yamahaha | 17-08-06 | 17:25

yamahaha 17-08-06 @ 17:18

Dan moeten ze zichzelf maar redden....
jouw post: yamahaha 17-08-06 @ 16:36 is een duidelijke post, waar ik persoonlijk kotsmisselijk van word, maar wat wel, helaas, de waarheid is.

rosalie | 17-08-06 | 17:23

solidstate 17-08-06 @ 17:06
OMG tiener retoriek! Maar natuurlijk solidstate wat jij wilt!
En vergeet niet de dag des oordeels (staat in de biijbel) die is aanstaande! Bereid je maar vast voor!!
In mijn optiek sta jij net zo ver verwijderd van de maatschappij als jouw lieve moslimfundi´s, ze geloven in van alles maar zien niet wat vlak voor hun neus staat....

whatdafok! | 17-08-06 | 17:22

@rosalie > en dat gaat nooit gebeuren, ze zijn immers altijd slachtoffer!

yamahaha | 17-08-06 | 17:18

@ brouhaha

De weinige wetenschappers die er zijn zullen er niet aan denken hun mond open te trekken als ze hun leven lief zijn.

Anderen die zijn naar het westen gevlucht en zweren meestal de islam af.
Erg al die mensen die voor zichzelf kunnen denken.

solidstate | 17-08-06 | 17:17

rosalie 17-08-06 @ 17:12 sorry

Je gaat pas het (zwembad)water Met kleding in als je afzwemt voor reddend zwemmen.

rosalie | 17-08-06 | 17:17

Toch raar, al die kaffers kunnen in hun eigen geytenland niet zwemmen (kunnen ze uberhaupt wel zwemmen), en hier worden die varkens opeens schijtgelovig en moeten ze in een apart zwembad zwemmen. Raar, heel raar. Nog vreemder is dat wij met die geyten meegaan en de hele klerezooi ook nog eens faciliteren. Wij zijn ook hartstikke gek ook in dit land. Iets teveel choco reepjes op schiphol gegeten.

Kingeef1975 | 17-08-06 | 17:14

Dhimmies zijn mensen van het boek. Ze moe(s)ten (geloof niet dat het vandaag de dag nog bestaat) speciale belasting betalen, maar hoefden niet te vechten. Om belasting te ontduiken bekeerden velen zich vals. Dat trucje werd toen afgeschaft aangezien er wel geld moest blijven stromen.

controle | 17-08-06 | 17:13

@nostraflamoes
2 minuten ?

Hellsmurfje | 17-08-06 | 17:12

Het is allemaal onzin.
Je gaat pas het (zwembad)water in als je afzwemt met reddingzwemmen.
Dus die onzinnigheid van die moslims raakt kant noch wal: met kleding in het zwembad voor hun moslimvrouwen volgens hun geloof.....Het moest verboden worden! Zoals zoveel moslimvoorschriften.

rosalie | 17-08-06 | 17:12

@solidstate
Er zijn in Israel, met vijf miljoen inwoners, evenveel wetenschappers als in de hele moslim-wereld, en dat zijn er 1 miljard. Dus die 99.9999..% moslims die denkt dat de Koran De Grote Waarheid is, dat klopt wel. Die zijn allemaal (heel vroeg) gestopt met nadenken. Klopt ook met de staat waarin het gemiddelde moslim-land verkeert: armoe en ellende, behalve dan de Golfstaatjes, maar die vallen zo weer terug in volslagen achterlijkheid als we eenmaal het alternatief voor olie hebben ingevoerd, en dat kan nu niet lang meer duren. Vooral doorgaan met die Koran...

Brouhaha | 17-08-06 | 17:11

Vraag me wel eens af, of ze in het Midden-Oosten ook zo tolerant tegenover ons Westerlingen zouden staan.

Als we nou eens met 1 miljoen mensen naar bijv Saoedi-Arabië gaan, daar ons eigen zwembad eisen, en ons eigen tv kanaal
Onze vrouwen moeten gewoon in hun biki of toples op het strand kunnen liggen dit is toch onze cultuur.
Sommigen van ons willen ineens weer op klompen lopen, en onze vrouwen lopen ineens weer in klederdracht, ies traditie.

Onze mannen hebben er een handje van om alles wat ons niet aanstaat of ons beledigend aankijkt in elkaar te trappen.
We zetten veel jonge nog puberende moslim vrouwtjes achter de ramen, daar zijn ze toch voor.
80 % van ons gaat de bruidjes ook weer uit Nederland halen want de vrouwen die daar zitten zijn al verpest door de islamitische cultuur en dat willen we niet.
We stampen daar op elke hoek van de straat een kerk uit de grond.
Dan vergoelijken we alles wat anti islamitische is in het westen, daarna gaan we rellen trappen, want in Iran hebben ze een tentoonstelling gehouden die antisemitisch is, en we hebben daar toch een gevoelig verleden mee, dus reden voor ons om te gaan rellen.

Hoe lang zou het duren voordat alle westerlingen zouden worden uitgeroeid.

nostraflamoes | 17-08-06 | 17:10

Om te lezen moet je natuurlijk wel eerst kunnen lezen... behalve de Chick natuurlijk, die lees je met een hand... uhhh... oog..... eenoog.

yamahaha | 17-08-06 | 17:10

@ whatdafok

Dat zeg je wel nou niet je keutel intrekken , kindje.

DHIMMI staat geweaun in de koran en jij trekt dat in twijfel.
Daarmee trek jij de koran in twijfel en bevestigd mijn stelling dat het geweaun een verzonnen moordadig fascistisch krijgshandboek is.

solidstate | 17-08-06 | 17:06

Solidstate,
Daar ga je weer. Je stigmatiseert. Zelfde soort retoriek heeft in ghte verleden ook tot grote onheil geleid.

Treger | 17-08-06 | 17:04

@solidstate
Tja, als je er zo een bent die alles voor waar aanneemt wat honderden en duizenden jaren geleden in boeken is geschreven door mensen die dachten dat bliksem door de goden werd veroorzaakt en die geen auto's, vliegtuigen, atoombommen, kennis van het DNA, internet en iPods hadden, dan zijn we uitgeluld.
Onthoudt goed: geloven begint waar het denken ophoudt! Dus hoe geloviger, hoe eerder opgehouden met denken...

Brouhaha | 17-08-06 | 17:03

@Koning Koel 17-08-06 @ 16:56: wat is dat nou weer voor onzin? De vrijheid van godsdienst houd ik in dat je de vrijheid hebt om te handelen naar hetgeen je godsdienst voorschrijft.

sammy de moraalridde | 17-08-06 | 17:01

@ treger

Dus jij neemt de koran niet serieus?
Maar 99.999999999 % van de moslims wel.

Schrale troost.

solidstate | 17-08-06 | 17:01

@koning Koel,
Het staat hun vrij en misschien hebben ze nog eens gelijk ook met hun strenge leer. pragmatisch gesproken kun je zeggen dat ze hygienischer leven dus een betere overlevingskans hebben.

Treger | 17-08-06 | 17:00

whatdafok! 17-08-06 @ 16:54
Ik zeg helemaal niks . Ik zeg alleen maar dat je achterlijk bent dat je het woord dhimi zit op te zoeken en er ook nog in gelooft! En nu dat je de betekenis van het woord kent ben je nu verlicht mijn kind?

whatdafok! | 17-08-06 | 17:00

-weggejorist-

drol3 | 17-08-06 | 16:59

@solidstate,
Moet ik nu bang worden? het verschil tussen jou en mij is dat ik niet serieus neem wat in eeuwenoude boeken staat.

Treger | 17-08-06 | 16:58

@ZI 17-08-06 @ 16:52:
Ja precies... Die Jozef had er inderdaad wel iets mee te maken, maar het was Benjamin die geschorst werd. Nou, hoef ik dat gelukkig niet meer op te zoeken in de bijbelse sportarchieven.

koerbagh | 17-08-06 | 16:57

@Treger. Godsdienstvrijheid is een species van de vrijheid van meningsuiting, namelijk de vrijheid om te menen dat er een god bestaat. De bijzondere aandacht in de grondwet is overbodig. Maar wat schandalig is dat mensen die zo'n mening zijn toegedaan een andere mening denken te mogen verbieden en zelfs te bestraffen.

Koning Koel | 17-08-06 | 16:56

@solidstate 17-08-06 @ 16:53
daar heb je inderdaad een punt...

de melkboer | 17-08-06 | 16:54

Weisse rose 17-08-06 @ 16:48
ja maar wat zeggen ze verkeerd dan?

whatdafok! | 17-08-06 | 16:54

@ treger en watdafok

Het staat in de onveranderlijke woord van allah, de koran dus.

Voor jullie opmerkingen zouden jullie door ware moslims gekillt kunnen worden.

Jullie zeggen hierbij dat de koran liegt?

Dus heb ik toch gelijk dat het niet het woord van allah is maar van een pedo profeet met moordadige neigingen.

solidstate | 17-08-06 | 16:53

Goh, hopelijk hebben ze een hoge sprinkplank. Hoe strakker het bommetje , hoe beter.

LifeCatcher | 17-08-06 | 16:52

@ de melkboer @ hellsmurfje > Kijk daar liep Halalsmurf! Niet te geloven.

yamahaha | 17-08-06 | 16:52

@Lachende Scheerkwast, 100% mee eens!

@fluh, niet zo piepen, de waarheid is hard, moslims hebben geen respect voor de westerse normen een waarden......... als het niet bevalt en als men zich niet wil aanpassen ga dan a.u.b. weg i.p.v. hier de boel lopen te frustreren met al die eisen keer op keer..

cecotto | 17-08-06 | 16:52

@Treger
Ja, natuurlijk willen ze het beste voor hun kinderen, alleen hebben ze soms nogal vreemde ideeen over wat dat beste dan is. Mag natuurlijk allemaal, zolang ze die maar niet aan een ander opdringen en daar begint het steeds meer op te lijken.
Het probleem is dat we nu net een paar decennia de Bijbel-Talibaans met hun preutse ideeen naar een paar verzetshaarden op de Veluwe hebben weten terug te dringen, en dat we nu de strijd met de volgende golf van achterlijken die hun waanideeen (=geloof) aan ons proberen op te dringen moeten aangaan!

Brouhaha | 17-08-06 | 16:51

BotteH,
Dat erken ik en dat is ook het tragische, slaven van een dwaalleer.
aan de andere kant.... geef ze de tijd, laat ze zich economisch opwerken en ze gaan net zo individueel worden als de gemiddelde westerling. probleem opgelost.

Treger | 17-08-06 | 16:51

de melkboer 17-08-06 @ 16:43
Hahaha vuile racist!

whatdafok! | 17-08-06 | 16:51

@Hellsmurfje > Kijk maar uit voor Halalsmurf, voor je het weet kan Smurfin niet meer in dat kittige pakje uitgaan zonder in d'r smurfentietjes geknepen te worden.

yamahaha | 17-08-06 | 16:50

Mensen, Mensen ... de laatste badmode is zojuist uit... geyl hoorrrrr..
progressives.typepad.com/photos/uncate...
en nou niet meteen met zn allen lopen fapperdefapdefap doen!
*fapfapfap*

de melkboer | 17-08-06 | 16:50

@treger
Ik wil ook het beste voor mijn kinderen. Zodat hen en zeker de meiden ervaringen bespaart blijven van onzedelijk betast te worden door een negenjarige turkje met de mededeling: "jij bent een hoer". Na geroepen worden op straat met: "jij bent een hoer".

Weisse rose | 17-08-06 | 16:48

@weisse rose,
Ja hoor dat mag maar dan zal er een psychiater aan te pas komen die je godsdienstwaanzinnig verklaart. Schijnt geregeld voor te komen

Treger | 17-08-06 | 16:48

de melkboer 17-08-06 @ 16:43

lol! dat zal ze leren zich met ons te bemoeien.... ga lekker naar het forum van de brt

great bay | 17-08-06 | 16:47

Treger 17-08-06 @ 16:41

Tuurlijk wel. Maarrrrr... je vergeet.... het zijn allen slaven van hun dwaalleer... en die is verantwoordelijk voor verrweg de meeste problemen rondom moslims hier te lande... de loyaliteit zal uiteindelijk nooit voldoende bij 0031 en de manier van leven in het vrije Westen kunnen worden... Van de weeromstuit staat de ontwikkeling in het vrije Westen nu ook al in de parkeerstand... Nederland was het meest tolerante en vrije land ter wereld... en kijk nu eens... de islam is een gif... voor haar slaven en hun omgeving net zo goed... dude... get real... het gaat niets worden, ook al zouden jij en ik het anders willen zien...

bottehond | 17-08-06 | 16:47

@ontrole 17-08-06 @ 16:32:
Jozef? Nee... De stam van Benjamin werd bij die van Juda gevoegd... toch? En de stam van Jozef werd toch afgevoerd naar dat haagsche winkelcentrum naast het centraal station, waar ene Daniël leeuwentemmerij heeft uitgevonden?
Ik heb het ooit allemaal wel eens gelezen en geleerd, maar het is lang geleden die bijbelse kennis.

koerbagh | 17-08-06 | 16:46

solidstate 17-08-06 @ 16:40
OMG! Gaat ze het nog opzoeken ook! En je gelooft er nog echt in ook he?!

whatdafok! | 17-08-06 | 16:46

@solidstate,
Kap nou toch eens met die sprookjes over dhimmi en dhimmitude.
Dat bestaat nergens ter wereld ja eventueel Saudie Arabie.
Het is een Gristenhaat doctrine die je daar propageert.
In de middeleeuwen had je hier ook horigen en lijfeigenen. Dat is toch precies hetzelfde principe?

Treger | 17-08-06 | 16:46

@Treger 17-08-06 @ 16:39
Helemaal mee eens maar als je achter je kotsdienst verschuilt om mensen te discrimineren zoals Al Moumni en de Goereetjes deden vind ik dat er een grens is overschreden.
Een van de elementen in mijn grootvaders, grootvaders godsdienst was kannabalisme en het brengen van mensenoffers. Verder overerving via de bloedlijn. Met andere woorden ik kan en mag dus nog steeds van jou deze rituelen in praktijk brengen.
Zou je hier graag vanuit het standpunt van godsdienst vrijheid op kunnen antwoorden.

Weisse rose | 17-08-06 | 16:45

@yamahaha 17-08-06 @ 16:36
Ze worden niet uitgekotst, dat zijn ze al. Alleen nu hopen dat ze het zelf ook nog door gaan krijgen.

Hellsmurfje | 17-08-06 | 16:44

evilbelgian 17-08-06 @ 16:40
Ja .. maar nog net een beetje te hoog voor jou dus flikkert maar weer terug naar +32... mazzeltov..

de melkboer | 17-08-06 | 16:43

"Het okselhaar zou 'geplukt' uitgetrokken moeten worden terwijl het schaamhaar ook geschoren mag worden."
Dat noemen ze 'trimmen'. Mijn draadharige Ierse Terrier wordt ook altijd geplukt/getrimt en bij z'n piep wordt het een beetje bijgeschoren :)

RonZo | 17-08-06 | 16:42

Na een hoop kenkeren is het vanavond toch weer goed eten in die Marrokaanse Bazaar op de Albert Cuyp. Want daar hangt zo'n heerlijke "wereldsfeer" .. www.bazaramsterdam.nl/opener.asp?langu...
En morgen met een volle humus/couscous/buikje naar Lowlands. Bedankt voor het bandje!
-edit komen leuke dames daar -

JudgeJuly | 17-08-06 | 16:42

Brouhaha,
De broedstoven van alqaida... dat is nogal wat niet? Denk je dat die mensen niet net als ieder ander het beste voor hun kinderen willen?

Treger | 17-08-06 | 16:41

@ soy

Ga maar eens uitzoeken wat dhimmi en dhimmitude betekend.
Dan wordt er een hoop duidelijk.

Dhimmitude is the status that Islamic law, the Sharia, mandates for non-Muslims, primarily Jews and Christians. Dhimmis, "protected people," are free to practice their religion in a Sharia regime, but are made subject to a number of humiliating regulations designed to enforce the Qur'an's command that they "feel themselves subdued" (Sura 9:29). This denial of equality of rights and dignity remains part of the Sharia, and, as such, is part of the law that global jihadists are laboring to impose everywhere, ultimately on the entire human race.

www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/

solidstate | 17-08-06 | 16:40

Het niveau van de discussie ligt weer net hoog genoeg dat iedereen eronderdoor kan?

evilbelgian | 17-08-06 | 16:40

Melkboer,
Sorry maar je moet consequent zijn vind ik. Er is en blijft vrijheid van godsdienst. Iets wat de gristenen ook gebruiken. Wat de ene mag met beroep op geloofsovertuiging moet de ander ook mogen. Dat is het punt.

Treger | 17-08-06 | 16:39

Ongeletterde Boer 17-08-06 @ 16:23

Sorry zoals je zag was Joris onverbiddelijk !!! lol

great bay | 17-08-06 | 16:37

@Treger 17-08-06 @ 16:29
Buiten de deur achter het gordijn en je maar weer bewust afsluiten van de"boze buiten wereld". Ze willen gewoon niet mee doen. Laat ze als ik er maar geen last van heb.

Weisse rose | 17-08-06 | 16:37

@Soy
Ok...

@Treger
Als het goed is voor de integratie, is het niet goed voor 0031! Als het Burka-zwemmen voor de 'Broedstoven van Al-Quaida' erdoor komt, mogen wij (alle NL-niet-moslims) natuurlijk ook een paar uurtjes moslim-vrij zwemmen eisen, zodat onze vrouwen weer gewoon onaangerand het water in kunnen, ja toch?

Brouhaha | 17-08-06 | 16:37

LOL@Nickname 16:25

sjaakdeslinksesul | 17-08-06 | 16:37

@soy
Jochie, ga jij es ophoerten naar -------> FOK.. lutsert!!

de melkboer | 17-08-06 | 16:36

Aparte zwembaden, rijscholen, paspoortcontroles, onderwijs, kledingregelementen, hypotheken, stranden, gebedsruimtes, echtscheidingen, gymlessen, banken, televisiekanalen, politieke partijen, topics, eten, uitkeringen, riagg medewerkers, etc. etc. etc. etc.

Doodmoe word je ervan. Geen wonder dat ze inmiddels door het merendeel van de Nederlandse bevolking uitgekotst worden.

yamahaha | 17-08-06 | 16:36

@Brouhaha
Hoe lang ben je niet al buiten geweest ,als je goed om je heen kijkt zul je zien dat de Moslim meiden en vooral Marokkaanse meidener altijd tip top eruit zien ,bij mij op kantoor werken er 3 en eerlijk is eerlijk lekkere chicks...............

Maximus | 17-08-06 | 16:35

@koerbagh 16:32
Bedoel jij niet Jozef?

controle | 17-08-06 | 16:35

@Treger 17-08-06 @ 16:29
Je maakt een geintje zeker? *proest*
Zolang ze buiten de deur komen en vast blijven klampen aan een hypocriete levenstijl en slechts met eigen volk samenscholen, zwemmen etc etc zal er nooit sprake zijn van intergratie.
Gewoon ... kopdoekjes af, zwempakje aan, douchen met de rest, naidierlands spreejken en niet zeiken... komt alles goed...

de melkboer | 17-08-06 | 16:34

@Brouhaha
Het is onmogelijk om de kut van een moslima te checken.
Je kan geeneens in de beurt komen vanwege de stank die een moslima kudt voortbrengt! GADVERDAMME alleen al als je aan die stank denkt, ga je al over je nek!

FUCK DUCK | 17-08-06 | 16:33

@solidstate,
Mooi, dan heb jij mijn intentie van de waterlelie grap goed geïnterpreteerd.
-
-
Is dat de opzet van de moslims? vanaf day one joh?
-
Ik vond het zelf ook een hele goede grap.

soy | 17-08-06 | 16:33

Ik geloof dat ik mijn punt wel gemaakt heb. :-)

TeenEnKaas | 17-08-06 | 16:32

@ZI 17-08-06 @ 16:28:
Ze waren ook altijd met 12... en raken ze er altijd eentje kwijt. Of hij nou Benjamin heet of Judas, ze spelen altijd met met 11 verder. Blijkbaar is het toch iets goddelijks, zo'n elftal.

koerbagh | 17-08-06 | 16:32

Ze gaan maar met zijn allen met de burka onder de douche.
Eigen zwemmers eerst!!

TeenEnKaas | 17-08-06 | 16:31

@ Colossi

"Ach, als je wilt weten hoe de kudt van een moslima eruit ziet, hoef je alleen te kijken naar een bouvier die yoghurt eet."

Mwhoehahaha... briljant!

Brouhaha | 17-08-06 | 16:30

@ brouhaha

Was ook een geintje zie mijn andere post aan soy.

solidstate | 17-08-06 | 16:30

@bottehond 17-08-06 @ 16:13
Niet te vlug te veel willen. Laat die vrouwen lekker zwemmen en eis dan toegang op basis van het gelijkheidsprincipe. Man is gelijk aan vrouw.De samenleving is nog niet klaar voor een revolutie.

We moeten langzaam het vuurtje laten opstoken, de moslims zijn daar goed. Iedere keer maar weer een beetje vrijheid inperken daar zijn moslims goed in. Tot dat ze de sharia hier kunnen invoeren en dan moeten we onze bek definitief houden. Ook in de VN durft men al iet meer iets negatiefs te zeggen over de Islam.

De plebs wachten op een sterke leider. Die het onwetende gepeupel de goede richting in stuurt. Die de verantwoordelijkheid neemt. Die zegt en zo is het goed.

Nog even geduld mijn beste botte.

En dan zal hij opstaan de verlosser, de messias, de leider. Heb geduld. En ook gij zult volgen net als vele anderen. Als de toorn des volks is ontwaakt dan hoedt u asocialen.

Weisse rose | 17-08-06 | 16:29

Gun het die mensen toch. dit is goed voor de integratie. Hoe meer ze buiten de deur komen des te beter.

Treger | 17-08-06 | 16:29

Mocht dit het FFV onderwerp worden; hierbij mijn bijdrage;
www.zwolle40-45.nl/plaatjes/jodenster....

PS: wil de suffe F5-ambtenaar van de gemeente Amsterdam Job Cohen even informeren. Die maffe theeleuter, anex 'burgemeester van het millenium', is misschien geinteresseerd in deze leuke ontwikkeling in zijn stad.

Roberto Fransisco | 17-08-06 | 16:29

@koerbagh @16.26
Joden zijn meer van het voetbal. Gister nog een Jood best leuk zien ballen in Oranje.

ZI | 17-08-06 | 16:28

Flapdrol!

@Nickname | 17-08-06 | 16:28

@ JORIS..... Mag niet linkje ?

great bay | 17-08-06 | 16:27

Wat denken jullie van gasdichte rolluiken ?

Fapdrol | 17-08-06 | 16:26

@GSplusCGisPA
Praat jij altijd andere reaguurders na of kun je nog niet zo goed lezen?

ZI | 17-08-06 | 16:26

@Mokum Kosher 17-08-06 @ 16:18:
Nee, joden zwemmen niet. Die laten de zee opensplijten (Mozes), leggen er 12 stapstenen in zodat ze droog over de rivier kunnen (Joshua) of ze wandelen er gewoon overheen (Jezus).
Uit de bijbel kun je wel opmaken dat Joden niet van zwemmen houden.

koerbagh | 17-08-06 | 16:26

@ soy

Jij heb mij totaal niet beledigd.
Ik reageer op een moslim manier.
Je weet hoe ze reageren op cartoons bijvoorbeeld.
Dan zullen dhimmi's als jij gauw in een hoekje kruipen en niets meer durven zeggen. Dat is de opzet van moslims vanaf day one en je ziet dat het werkt.
Jouw pavlov reactie van "ooH sorry" spreekt boekdelen.

Ik vond jouw opmerking wel grappig eigenlijk.

solidstate | 17-08-06 | 16:25

@ Soy

Eejj jij bent net een thermometer!!!

Dan weer zus dan weer zo!!!

Heb je geen eigen mening of laat je je menig regeren door anderen???
Je bied wel heel erg snel je excusses aan.

Hoop dat je geen leidinggevende functie hebt in het dagelijkse leven, je personeel zou je anders wel even op weg helpen!

GSplusCGisPA | 17-08-06 | 16:25

@DT71 17-08-06 @ 16:23
of Aquarier

@Nickname | 17-08-06 | 16:25

@solidstate
Waarom is een grapje over een waterlelie-bommetje nou weer kwetsend? Het is een treffende vergelijking! Dat is nu typisch waar we allemaal zo bang voor zijn, sinds de komst van de Muzelmannen: een maatschappij waar men bij het minste of geringste op de (gefrustreerde) pik is getrapt!

Brouhaha | 17-08-06 | 16:24

@ great bay 16:22
beetje minder schreeuwen mag ook

Ongeletterde Boer | 17-08-06 | 16:23

@ fuckje
Eerst verlopen, daarna verzopen!

FUCK DUCK | 17-08-06 | 16:23

fatwatje over t zwembad?

Bokkelul | 17-08-06 | 16:23

ROTFL @ Koerbagh.
-
Overigens; als iemand in een privébad met zijn clownspak wil zwemmen; prima. Maar ga geen openbaar zwembad verplichten allerlei aanpassingen te doen op kosten van de belastingbetaler voor een achterlopende minderheidsgroep. Want daar gaat het om. En inderdaad; wanneer komen de eerste blanke zwembaden? Kannie! Ies rasiesme! 'Aquapark Infidelity'? of de 'Kufar Swimmers' vind ik wel aardig klinken. Feauteauf*ck?

Rest In Privacy | 17-08-06 | 16:23

-weggejorist-

great bay | 17-08-06 | 16:22

lol @Ongeletterde Boer 17-08-06 @ 16:21
fotosoep jij ook mee met worth1000?

@Nickname | 17-08-06 | 16:22

@FUCK DUCK,
Of: verzopen?

fuckje | 17-08-06 | 16:22

@soy
De moslima-variant vond ik leuker. Heb je ooit een Nederlandse vrouw in een trouwjurk in een zwembad zien springen?

ZI | 17-08-06 | 16:21

@ @Nickname 16:20
Jamaar, jamaar, jamaar... ik heb allemaal zwemmende burka's klaar staan!

Ongeletterde Boer | 17-08-06 | 16:21

@ Soy
MWHOEHAHAHA
Je laat je fucken door solidstate MWHOEWAHAHAHA
GEFOPT!
Je moet niet zo snel van mening veranderen, sta voor je eigen mening soy! verlopen waterlelies zijn het!

FUCK DUCK | 17-08-06 | 16:21

@Ongeletterde Boer 17-08-06 @ 16:19
Nee, vast iets met green helmet guy. Zoek je plaatjes er maar vast bij

@Nickname | 17-08-06 | 16:20

@koerbagh
Ook hier?

ZI | 17-08-06 | 16:20

eh... mensen, wordt dit het FFV-onderwerp?

Ongeletterde Boer | 17-08-06 | 16:19

@solidstate,
Als ik je gekwetst heb met de "bommetje met burka = waterlelie" grap, bied ik daarvoor mijn excusses aan. Ik zag het echt niet als kwetsend. 't Is meer op feiten gebaseerd. Moslima's dragen burka's en de combinatie met een bommetje in full outfit lijkt op een waterlelie. Zou de grap ook kunnen maken over uhm... Nederlandse dames in trouwjurken, die zijn ook vaak lang.

soy | 17-08-06 | 16:19

@reade romke: Joden zwemmen wel ergens anders... in het geld bijvoorbeeld.. hahahaha... Maar je bent welkom om mee te zwemmen hoor. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. ;-)

Mokum Kosher | 17-08-06 | 16:18

@Sjaakdeslinksesul:
Top! mijn stem heb je

FUCK DUCK | 17-08-06 | 16:17

@sjaakdeslinksesul 17-08-06 @ 16:15:
Precies... en waar zouden we zijn zonder rethorische vragen?

koerbagh | 17-08-06 | 16:17

Breinstein 17-08-06 @ 16:04
Voordat de digitale waterlelie-oorlog hier losbarst even snel mijn reactie voordat ik me ga fapfapfappen op naakte moslima: het was een klein jeugdtrauma hoor. Die was ik snel vergeten toen ik ging wedstrijdzwemmen een jaar later en 4x in de week achter de strakke Speedo badpakdames aan mocht zwemmen. Met zwembril uiteraard. Snap je nu waar Van de Hogeband zo snel zwemt?! * terug naar Waterlelie-Soy-Helmet*

JudgeJuly | 17-08-06 | 16:17

@wijsvinger
Hier zit ik mij dagelijks nog over te verwonderen, ik zie ze op het strand foto's nemen van bikinimeisjes etc. Ik zie Moslims in bars alcohol drinken, meisjes oppikken etc. alles wat zo'n beetje verboden is voor hun. Laten we het er maar op houden dat het een menselijke eigenschap is om met 2 maten te meten en steeds die maat te pakken die het beste uitkomt. Het ergste is dat als je een Moslim individueel spreekt het de beste mensen ter wereld zijn (?!), maar als ze een groep vormen je je beter kan bergen.

DommeDolf | 17-08-06 | 16:16

Ik vind dat moslima's best mogen oefenen voor de dag dat de Nederlanders de moslims de zee injagen om ze naar Marokko te laten terugzwemmen. Want het is best ver hoor.

koerbagh | 17-08-06 | 16:16

@soy
Volop nuance van de lachende scheerkwast anders.
"Moeten die kudt moslims nou echt overal in alles anders en apart zijn?" is een retorische vraag en kudt is niet hetzelfde als kut.
"Wordt het nou echt niet tijd voor een rechtse winter na de nieuwe verkiezingen?" iss weer een retorische vraag.
"Ik heb zo onderhand echt genoeg van al die moslims met hun hun rare en achterlijke denken..." let op het onderhand, er is dus al veel gebeurd. Verder geeft ie twee argumenten (raar en achterlijk denken). Pas dan besluit hij zijn betoog met "kudt volk!!", een belediging met een vette knipoog.
Dan jouw tendentieuze reaguursel :
"Minimaal IP ban," wat een NSB-mentaliteit!
"ongelofelijk wat een haat." Waardeoordeel!
"Dit kan je echt niet zeggen." Hoho, voorstander van censuur!
"Ook vreselijk dom om zo te generaliseren," Tssk, elitisme!
"je bent niets beter dan het volk dat jij zo beschrijft." Waaaat, moslimhater!

sjaakdeslinksesul | 17-08-06 | 16:15

@Colossi 17-08-06 @ 16:13
ervaring...?

de melkboer | 17-08-06 | 16:15

@Soy
ik bedoel fuckje, uiteraard.
Ben je nou echt zo dom, of......

FUCK DUCK | 17-08-06 | 16:14

@soy
komt ie..... STEKEBLIND !!!!

de melkboer | 17-08-06 | 16:14

@soy:
Je zegt waterlelie, maar je bedoeld verlopen waterlelie mag ik hopen?

FUCK DUCK | 17-08-06 | 16:13

@soy,
dan is jouw kennis van onze historie even beperkt als jouw denkvermogen, lutser!

fuckje | 17-08-06 | 16:13

soy 17-08-06 @ 16:01

Dhimmi! Oproepen tot een IP- ban??? Typisch voor jouw soort. Heb je het nog niet door? Jullie tijd is voorbij... aus... finito.... donderstraal jij even heel gauw op met je censuur... you are on mainly hostile territory.... ben je btw in vrijwel heel 0031 inmiddels.... GS- volkstribunaal voor jou!!

bottehond | 17-08-06 | 16:13

Ach, als je wilt weten hoe de kudt van een moslima eruit ziet, hoef je alleen te kijken naar een bouvier die yoghurt eet.

Colossi | 17-08-06 | 16:13

@FUCK DUCK
Ben ik dan echt de enige die weet wat ik bedoel?
Uhm... huh?

soy | 17-08-06 | 16:12

Ik heb in Pakistan gewerkt en inderdaad daar gingen de vrouwen in burka het water in

het witte schaap | 17-08-06 | 16:12

Minimaal IP ban, ongelofelijk wat een haat. Dit kan je echt niet zeggen. Ook vreselijk dom om zo te generaliseren, je bent niets beter dan het volk dat jij zo beschrijft.

soy 17-08-06 @ 16:01

Mag jij nodig zeggen na zo een kwetsende waterlelie opmerking.
Bommetje met burka = waterlelie.

Ga je schamen schoft.

solidstate | 17-08-06 | 16:12

Jaja, en die moslims willen toch o zo graag ientegrieren: "anders komen ze de deur niet meer uit. Je ziet dat bijvoorbeeld bij het verplicht stellen van het gemengd schoolzwemmen, daar komt bij de islamitische scholen bijna niemand meer.'' Da's nou ientegrasie, meneertje! Kortom: Ze WILLEN gewoon niet!

poktor | 17-08-06 | 16:11

En welk zwem diploma heb je nodig voor zwemmen met burka? Is dat C soms, want bij B moet je met rubberen laarzen leren zwemmen.
@Roberto Fransisco 17-08-06 @ 16:07
LOL :)

Hellsmurfje | 17-08-06 | 16:11

Wat wordt 't volgende een nudistenstrand met burka?

bad to the bone | 17-08-06 | 16:11

@ soy
Moet je maar is heel goed nadenken.
Ben je dan echt de enige die niet weet wat soy bedoeld?

FUCK DUCK | 17-08-06 | 16:10

Fantastisch, hoe vanzelfsprekend rood Amsterdam het vindt dat moslima's van hun man alleen bij De Waterlelie mogen zwemmen. Wie had dat in 1985 kunnen bevroeden...

Koning Koel | 17-08-06 | 16:10

Wat is er gebeurd met het "uit hygiënisch oogpunt mag je niet met kleren aan het water in"? Is dat vanwege onze cultuurverrijkers maar afgeschaft, net als het wettelijk verbod op het trouwen met nichtjes?

Shani | 17-08-06 | 16:10

slegs vir swartes. Kan dus weer.
*gaat fijn shoppen bij de Makro*

Der Dicke | 17-08-06 | 16:09

@fuckje,
Heb nagedacht, maar heb geen idee hoe men mijn soort noemt. Kun je me dit vertellen?

soy | 17-08-06 | 16:09

@Roberto Fransisco 17-08-06 @ 16:07

Doe is normaal....

blamage | 17-08-06 | 16:09

@Roberto Fransisco 17-08-06 @ 16:07
Subtiel :)

fluh | 17-08-06 | 16:08

Eigenlijk vind ik dit wel heel erg goed om moslima's met een burka te laten zwemmen. Maar ik vind wel dat dit gecontroleerd moet kunnen worden. Niet moslima's moeten dus wel herkenbaar een duidelijk teken op de badkleding dragen; bijvoorbeeld een gele ster.

Roberto Fransisco | 17-08-06 | 16:07

Wat lachende scheerkwast wil zeggen klopt wel, hij zegt het misschien een beetje ongenuanceerd, maar het is wel zo.
Als zij zich hier gewoon aanpassen en zich niet als anders en apart opstellen maken ze het zich zelf veel makkelijker

FUCK DUCK | 17-08-06 | 16:06

wanneer reageren de Linksen eens hier... of gaan we weer alles goed praten?

reade romke | 17-08-06 | 16:05

Badmeester er drijft daar een hoofddoekje in `t water..... Laat maar lekker drijven jochie want er hangt nog wat onder..............

belspel | 17-08-06 | 16:05

Love it or leave it! Net zoals wij, wanneer wij in Kamelenland en Geitenbreiersdorp rondstappen, ons moeten aanpassen aan de daar geldende kledingsvoorschriften moeten die Al-Quaida broedstoven dat hier ook. Kortom: uit die burka's en lappenzooi, en zo het water in. We kijken heus niet, daarvoor zijn er betere plekken.

Brouhaha | 17-08-06 | 16:05

@reade romke
Stel je voor dat iemand voorstelt voor een zwemavond, enkel voor niet gelovigen... die zou dan meteen van tig kanten een mes in zich krijgen.

Leandroz | 17-08-06 | 16:05

@JudgeJuly: Oei, dat klinkt als een jeugdtrauma. Wil je erover praten? Wat voelde je precies, toen die buurtjongens jou uitlachten?

Breinstein | 17-08-06 | 16:04

@soy,
Weet je hoe je jouw soort noemt, na jouw reactie op Scheerkwast?
Ga maar even denken doen joh!

fuckje | 17-08-06 | 16:04

Moslims horen niet in het water. Water is schaars in gelovige landen en voeten wassen is wel genoeg gespetter voor Allah

Jan Passant | 17-08-06 | 16:02

'k Had U lief, mijn Ne he der land.
.
.
Maar nu niet meer!

fuckje | 17-08-06 | 16:02

en nog iets... wat is next? Zwemmen voor alleen Joden, zwemmen alleen voor Hindoes. Gek zijn ze die moslims!

reade romke | 17-08-06 | 16:01

@Lachende Scheerkwast
Minimaal IP ban, ongelofelijk wat een haat. Dit kan je echt niet zeggen. Ook vreselijk dom om zo te generaliseren, je bent niets beter dan het volk dat jij zo beschrijft.

soy | 17-08-06 | 16:01

Toen ik nog in 070 woonde ging ik weleens op zondag (voor gezinnen)zwemmen in de Houtzagerij, hartje schildâhswehk. Aan de gettozijde alleen maar glas. De mohammedanenmannen stonden op straat en masse het zwembad in te gluren, zich verlustigend aan de natte glimmende vrouwen en (hele jonge) meisjes in bikini.
Vreemd dat ze in 020 opeens gordijnen eisen, ik dacht altijd dat het gluren naar vrouwen met weinig kleren aan juistbij het geloof cq folklore hoorde.

wijsvinger | 17-08-06 | 16:00

Misschien de avond ervoor een mannenkoor zich collectief laten afsjorren in het zwembad...!
ies haram... ies haram..!

de melkboer | 17-08-06 | 16:00

Eisen, eisen, eisen. Dat die kopvodden in zo'n oversized schaatspak willen rondzwemmen moeten ze zelf weten, maar draai dan ook zelf voor de kosten op.
Van mij mag de segregatie toenemen, maar betaal dan ook je eigen onzin.

kibbesoeb | 17-08-06 | 15:59

K1100 17-08-06 @ 15:52
Geweldige site, geweldig idee! Vind het goed dat men in ieder geval nog zo vooruitstrevend is dat ze een soort van schaatspakken aanmoeten naar het zwembad ipv dat het geloof (maar voornamelijk de man) de vrouw thuis achter slot en grendel zet. Ik kijk nu al uit naar de Marrokaanse Playboy (met de allernieuwste mode van Karl lagerfeld)

JudgeJuly | 17-08-06 | 15:59

@Lachende Scheerkwast 17-08-06 @ 15:55

Een beetje kort door de bocht maar ze blijven daar dan ook wel steeds zelf om vragen ja...

fluh | 17-08-06 | 15:58

... het is wel prettig met beffen!

Comrade Enver Hoxha | 17-08-06 | 15:58

Leuk experiment.
Nederland moet natuurlijk een keer een keuze maken, of de mannelijke finnen leren dat verantwoordelijkheid voor omgaan met de medemens bij jezelf ligt, of alle verleiding inpakken zodat ze niet meer in de fout gaan.
Ik heb begrepen dat als er in moslimlanden misdaden op het sexuele vlak worden begaan, deze zonder uitzondering allemaal erg gruwelijk zijn. Ik neig dan toch richting eigen verantwoording bij de mannelijke finnen.

Braaklander | 17-08-06 | 15:58

Wie toch dat mesjokke "moslima" verzonnen heeft, het is gewoon moslim, of het nu een mannetje of een vrouwtje is. Het is eigenlijk net zo beroerd als "domina" als men een vrouwelijke predikant bedoeld (dominus = mijnheer).

eskatee | 17-08-06 | 15:57

@K1100 17-08-06 @ 15:52

Hahahaha dat zijn gewoon skipakken voor in het water! Hilarisch :)

fluh | 17-08-06 | 15:57

''De vrouwen mogen vaak van hun mannen nergens anders zwemmen dan bij ons,'' zegt Yüce.
Die mannen zijn hier in Nederland, of hebben ze dat nog niet door? Het wordt steeds gekker...

reade romke | 17-08-06 | 15:57

Het wachten is wanneer het eerste HALAL zwembad wordt geopend

kruisridder | 17-08-06 | 15:56

Nogmaals, ik heb geen enkel probleem tegen vrouwenzwemmen, miss negerin verkiezingen of islamitisch zonnebaden. Maar andersom moet het dan toch ook mogelijk zijn om alleen met blanke hetero's in een openbare gelegenheid te zitten. De enige plek waar dat nog kan is Michiel Smit's zomerkamp en daar heb ik nou weer geen zin in.

sjaakdeslinksesul | 17-08-06 | 15:56

Laten ze lekker hun eigen zwembaden, moskeeën etc. bouwen. Hebben wij er geen last meer van! Iets wat ze in Zuid Afrika bevochten hebben (apartheid) gaan ze zelf creëeren... Iemand die er iets van snapt?

ikweethetwel | 17-08-06 | 15:55

Ik zoek met naturistenvereniging Niks Aan een zwembad in Finland om te zwemmen. Kan qua subsidie geen probleem zijn..

OokVaag | 17-08-06 | 15:55

Moeten die kudt moslims nou echt overal in alles anders en apart zijn? Wordt het nou echt niet tijd voor een rechtse winter na de nieuwe verkiezingen? Ik heb zo onderhand echt genoeg van al die moslims met hun hun rare en achterlijke denken... kudt volk!!

Lachende Scheerkwast | 17-08-06 | 15:55

Als dit geen watervervuiling is, kom op Wim-Lex als waterdeskundige moet je dit toch niet toestaan, dat wordt een bad met zure regen...............

belspel | 17-08-06 | 15:55

@Visboertje 17-08-06 @ 15:44

Maroc.nl is de het forum met de meest idiote gebruikers.... Daar worden ook aanslagen goedgepraat en zijn moslims altijd het slachtoffer van de altijd zo discriminerende nederlanders....

schapie_schapie | 17-08-06 | 15:54

K1100 17-08-06 @ 15:52

Het moet niet gekker worden......

blamage | 17-08-06 | 15:54

Ach ja, tijden veranderen he. In mijn (ongelovige) tijd was het streng verboden om iets meer aan te hebben dan je badkostuum.
Waarom maken we eigenlijk niet meteen een heel land voor die welwillende medelanders?
Oh ja , dat is ook zo; ze hebben al een heel werelddeel zo'n beetje hihi.

Deense Postbode | 17-08-06 | 15:53

webshop.loden-burka.nl ?

Rest In Privacy | 17-08-06 | 15:52

@ lekker belangrijk
Beter toch als ze de deur niet meer uitkomen, voelt iedereen zich gelijk ook weer veilg op straat, is er ook minder pliesie nodig.....

FUCK DUCK | 17-08-06 | 15:51

Ik zei nog zo, GEEN BOMMETJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

belspel | 17-08-06 | 15:51

Als moslims er ook maar iets op zo'n nieuw zwembad tegen hebben, dan moeten ze wegblijven, lijkt me logisch, net als zoveel andere zaken waar ze iets op tegen hebben: wegwezen!

rosalie | 17-08-06 | 15:49

www.sportplaza.nl/downloads/images/ful...

Hulde aan de architect (groot raam aan straatzijde). Overigens zie ik geen burka's in het water, maar dat komt natuurlijk door het grote raam. Dus hulde aan de architect.

Fedor Emelianenko | 17-08-06 | 15:48

[..]Yüce: ''Daarnaast is het goed voor hun sociale contacten, anders komen ze de deur niet meer uit. Je ziet dat bijvoorbeeld bij het verplicht stellen van het gemengd schoolzwemmen, daar komt bij de islamitische scholen bijna niemand meer.''[..] Lang leve de integrasie!! Whoohahahaha.

Lekker Belangrijk© | 17-08-06 | 15:48

Shining, ze wassen zich ook maar één keer in de 40 dagen dus dat gaat in één moeite door, snappie........

belspel | 17-08-06 | 15:47

Dit aparte zwemmen is zeker in het kader van de integratie???

Shani | 17-08-06 | 15:47

Onzin van dat scheren, bij mij op de pittoreske middelbare school zaten twee turkse dames die het niet zo nauw namen met de scheervoorschriften. Godslastering!

GodfriedV.Bouillon | 17-08-06 | 15:47

GADVERDAMME
1 X per 40 dagen scheren, zal wel lekker muf ruiken.
Btw, wie wil er naar zemmende burka's kijken??? Laat ze lekker in de ganges zwemmen!

FUCK DUCK | 17-08-06 | 15:45

goed plan wel. eerst het hele zooitje in bad en dan heel strak direct op het wateroppervlak een luchtdichte burka.

zakje pinda´s | 17-08-06 | 15:44

uhm... is 69% halal misschien ook genoeg?

ZwartGat | 17-08-06 | 15:43

En wie maakt het zwmebad schoon na het zwemmen?

TeenEnKaas | 17-08-06 | 15:43

Hahaha, alsof iemand daar naar wil kijken. Hahahaha!!

Kroesuway | 17-08-06 | 15:42

Zijn die Moslims nu helemaal gek geworden... oh nee dat waren ze al...

GutterMouth | 17-08-06 | 15:42

@Magnus 15:36
En daarna tijd voor een hele flinke chloordosering...

ikweethetwel | 17-08-06 | 15:41

@soy: Moehahahaha!

[pist bijna in zijn broek...]

ZwartGat | 17-08-06 | 15:40

Die islamietjes zullen zich nooit aanpassen, zit niet in hun genen. Wie heeft dat zwembad betaald?

Hubbe | 17-08-06 | 15:39

... tuurlijk... alsof er IEMAND gaat staan gluren naar een stel vrouwen met snorren en haar op andere onhandige plaatsen!

Chrixus Tsjezus!

[zucht nog maar eens diep]

ZwartGat | 17-08-06 | 15:39

zwemmen met kleren dat heb ik gehad met zwemles, maar zwemmen met Burka, misschien iets om mee te nemen in het volgende Aqua lessuere Host (of iets dergelijks :-)) overleg

Oral-D | 17-08-06 | 15:39

-weggejorist-

cecotto | 17-08-06 | 15:39

Als je met zo'n burka een mooi bommetje maakt, lijkt het inderdaad op een waterlelie.

soy | 17-08-06 | 15:38

1 keer in de 40 dagen, nou lekker glad hoor, gadverdamme

shining1 | 17-08-06 | 15:36

Krijg gewoon zin om in het water te plassen

magnus | 17-08-06 | 15:36

Hehehe. Ben er al eens gaan zwemmen. Klein kudtbad. Maar geen tent gezien daar.

G-unite | 17-08-06 | 15:36

Dat wordt weer lekker gluren..!

ikweethetwel | 17-08-06 | 15:35

BARF!

Hubbe | 17-08-06 | 15:35

goh,wat een verrassing,nog opmerkingen over het zwembadpersoneel ook, dat moet natuurlijk ook vrouwelijk zijn (subsidie??) en alles moet wel halal zijn...

Behangdelul | 17-08-06 | 15:35

Wie gluurt er nou in GODSnaam naar vuilniszakken met een hoofddoekje............... GATVER......

belspel | 17-08-06 | 15:34

Hmzz, zou het dan toch iets met de ontwetende massa zijn? Worm is ooit een waterwormpje geweest en gaf derhalve lessen in pootje baden voor gevorderden. Op dinsdag mochten er enkel moslima's in het water, met gordijnen en badmeester van het vrouwelijke specimen. Dat is zeker 10 jaar geleden...

Worm van der Waarden | 17-08-06 | 15:33

Gaan ze toch niet zwemmen.. Tadaa! moeje to the rescue!
Probleem opgelost.

moeje? | 17-08-06 | 15:32

zwerm burka's in bad?

El Matador | 17-08-06 | 15:31

In dat laatste linkje kan ik niets lezen over de snor van de moslima.

Traag | 17-08-06 | 15:31

doe es lekker kopje onder gaan...

grun | 17-08-06 | 15:30

Het moet niet veel gekker worden. Wanneer leren mensen zich eens aanpassen aan onze normen & waarden. Ga thuis maar in je burka lopen.

MastaBation | 17-08-06 | 15:30

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen