Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Heerlijk avondje is gekomen...

hilversumatoomwolkgstv.jpgVanavond is het dan zover: de eerste uitzending van PowNed, de publieke omroep van GeenStijl (hier alvast de leadert). Heeft overigens de nodige voeten in aarde gehad. Zo hebben BNN en LLiNK al openlijk hun beklag gedaan over de gratis zendtijd die Veronica ons gedurende zeven weken beschikbaar heeft gesteld. Is namelijk oneerlijke concurrentie, want op deze manier halen zij hun doelstellingen natuurlijk nooit. En dus zitten de omroepbonzen vanavond met de Mediawet op schoot om te kijken of wij ons schuldig maken aan sluikreclame. Kijken dus! Oh ja, mocht u vanavond andere plannen hebben: niet getreurd, direct na afloop is de uitzending ook gewoon online te zien op GSTV. En voor een ieder die echt geen genoeg kan krijgen van Wilders, Halsema, Pechtold, Mei Li Vos, Rutte en Kamphues: maandagavond om 23.50 uur wordt de uitzending nog een keer herhaald. Nog geen lid van PowNed? HIERRR, kost u slechts 2 bier... UPDATE: Voor iedereen die Veronica niet kon vinden, HIERRR de volledige aflevering. Of hier voor iedereen met een inbelverbinding...

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

mexicaantje | 16-02-09 | 23:57

mexicaantje | 16-02-09 | 14:12

Waar ik een hekel aan heb is dat mensen zoals jij al iets af gaan branden voordat ze de kans hebben gekregen iets te laten zien. Ze hebben nog geen eigen omroep, die kunnen ze krijgen door 50.000 leden. Daarvoor moeten mensen lid worden.
Ze hebben nog niks kunnen laten zien.

BNN was in het begin helemaal niks en er was nog veel meer kritiek op de kwailiteit van de programma's dan nu het geval is met geenstijl. Het was een klein ventje in een kelder met een grote bek en een Hi8 camera ( tenminste zo zag het eruit) Als je terug kijkt naar de commerciele omroepen dan begon het ook allemaal onproffesioneel en zocht men naar de juiste weg.

Ofwel we hebben een andere insteek, jij zegt dat het eerste half uur niks was en je dus niet lid wordt. Je wil het dan niet " steunen", wow gelukkig ben je zo principieel en geen meeloper.
Ik zeg dat ze nog niet veel kans hebben gehad om wat te laten zien en ik ze het voordeel van de twijfel geef. En wat verlies ik door dat te doen 5 hele euro's en waarom gun ik ze dat??? Omdat dat het enige is was ik in de laatste jaren heb betaald om heerlijk op dit forum mijn mening te geven en lekker rond te neuzen.

Ik steun ze dus niet om wat ze nu laten zien ik steun ze om wat ze de laatste jaren hebben laten zien. Dat noemen ze gunnen vooral omdat ik er geen last van heb als het niks wordt en het niet slechter kan worden op het publieke net.

Dus zeg eens, noem eens 1 argument..... wat verlies je door lid te worden?
Terwijl als je geen lid wordt je nooit zal weten of het wat had kunnen zijn of worden. Als iedereen zo denk als jij komt Powned er niet.
Wordt je lid en Powned komt er dan kan je heerlijk op dit forum klagen over de nieuwe omroep.... lekker toch!

Quasistatistiek | 16-02-09 | 21:55

-weggejorist-

Cuypers | 16-02-09 | 19:33

Mijn god, er zijn hier mensen die het commentaar in de Volkskrant nog lezen... Wie zich nog altijd laat leiden door het azijngezeik in dat linkse parochieblad zal inderdaad nooit iets van geenstijl/powned begrijpen.

lekker wijf | 16-02-09 | 19:31

Doedel99 | 16-02-09 | 10:23
Je draait het om. De bestaande omroepen zitten eral met hun troep (daar geef ik je dan weer wel gelijk in). GS zegt en BELOOFT het beter te doen en kritisch te zijn. Nu die eerste uitzending net zulke grote troep blijkt te zijn gaan we met het vingertje wijzen naar de overkant dat hun het niet beter doen.
Nee, helaas...

mexicaantje | 16-02-09 | 14:18

Quasistatistiek | 16-02-09 | 07:15
De kranten roepen precies wat ik al weken roep: BNN all over again.
Ben nu eens realistisch en kritisch zoals GS hoort te zijn en wees geen meeloper die meteen lid wordt van iets wat nog helemaal niets is.
GS kan via internet of via Veronica heel goed laten zien wat ze precies willen en kunnen. Willen ze echter wat ze in die pilot hebben laten zien, dan blijf ik bij mijn standpunt dat ik geen lid wordt van powned. Heeft niks met ondankbaar te maken, maar met iets steunen waar ik niet voor sta. Ik ben in ieder geval geen mee-roeper en meeloper. Argument over "het is maar een pilot" is gelul. Een Pilot is juist om te laten zien wat je kan en om mensen binnen te halen. Als je dat laat liggen, lopen mensen juist weg ipv er nog meer lid gaan worden. Over je moet ze de tijd gunnen? Ze lopen al weken te mekkeren met hun pies en poep humor en laten NIETS zien. Dat werd in die eerste uitzending keihard onderstreept. Ik snap het wel, want ze moeten de Tokkies en randdebielen binnen halen voor die 50.000 leden, maar dan haken er anderen wel af. Die 50.000 halen ze niet en daar zit je dan met je tokkie publiek. Succes!

mexicaantje | 16-02-09 | 14:12

Prima bespreking in de Volkskrant - BNN was indertijd beter. Rutger valt steeds meer door de mand. Leuk voor resionale tv en wat webfilmpjes... maar op de grotemensen-tv val je d'r niet veel mee op. Nog maar eens zien of ze die 50.000 leden gaan binnenhalen.

Gezellig! | 16-02-09 | 12:54

Ik vond het niet echt bijzonder, zeker niet als eerste aflevering. Beetje jammer. Ik ben al lid, maar ik weet niet of ik het zou worden als ik GS niet zou kennen.
Ik vermoed dat we de 50K niet gaan halen, helaas...

Vip3r | 16-02-09 | 10:32

Voor al die klagers: Doen de linkse staatsomroepen het beter?
Precies, geef PowNed een kans. Minder kan het nl niet.

Doedel99 | 16-02-09 | 10:23

Volkskrant: Gokje wagen: Powned, de poging van website Geenstijl om publieke omroep te worden, gaat er niet komen. Eigen schuld: met het eerste programma, vrijdag in zendtijd van Veronica, maakten de stijllozen het minister Plasterk wel erg gemakkelijk om een aanvraag van tafel te vegen.

‘Niets toe te voegen’, zal het heten, en dat is dan geen extreemlinkse staatsterreur, maar de gore waarheid.

Geenstijl op tv bleek verpletterend geweaun en braaf – op de beste momenten televisie zoals we al veel te veel zien. Het programma Powned ging vooral over zichzelf. Rutger Castricum – het enige presentatietalent dat GS in huis heeft – die de meiden van het promoteam opwacht. Rutger op bezoek bij politici om te lobbyen, en Rutger mee in het vliegtuig met Wilders – een ideetje dat heel journalistiek Nederland een dag eerder al had uitgezonden.

Aan het eind zat het langverwachte item met Rob Kamphues, die tegen zijn wil aan bleek huis werd bezocht. Koekje van eigen deeg voor de presentator van Kamphues boeit, maar geweaun spannender dan de vele aankondigingen werd het niet.

Adverteerders genoeg – nu nog kijkers. Topgear trok er 314 duizend, Powned direct daarna maar 177 duizend. In tv-termen: niets. Ook de achterban – de anonieme ‘reaguurders’ – liet het afweten. Er waren fans, maar na tien minuten stond al op de site: ‘Dit is nog niet best, jongens’. En: ‘Wat een treurig timide promoteam’. Na de bizarre ‘scoop’ rond Wendy van Dijk (‘foekie foekie gedaan met Reinout Oerlemans’ – boete: 7.500 euro, maar gratis publiciteit) lijkt zelfs de eigen aanhang GS niet meer te volgen.

Powned was een vage schaduw van BNN van vijftien jaar geleden, toen Bart de Graaff nog BN’ers midden in de nacht wakker belde. ‘Vernieuwend’, en voor jongeren, dat mocht wel eens.

Maar BNN is er dus al; ongein ook. RTL 5 verklapte zondag weer eens hoe illusionisten hun vrouwen doorzagen. Deelnemers gingen vol op hun bek in de nieuwe spelshow Wipeout. Op SBS was het weer schateren om homevideo’s waarin kleuters hun melktandjes braken tegen de rand van het keukentrapje. RTL 7 liet Jambers gluren naar naturisten, later deze week brengt SBS nog Kliniek voor genante aandoeningen: van ‘prikkelbare darmen’ tot extreme transpiratie. Allemaal stijllozer dan Powned. Een deaudgeboren kindje.

Of, in de woorden van een reaguurder: ‘Tot zover boeit het me voor geen reedt’.

Jodenkoek | 16-02-09 | 09:45

mexicaantje | 15-02-09 | 15:16

Dat doet alleen allemaal niks af van mijn punt.
Een pilot uitzending ( van welke serie of omroep dan ook) is altijd twijfelachtig.

Er moet nog gezocht worden naar het format en richting.

Later kan men zich ontwikkelen, naar een volwassen serie of in dit geval omroep.

Ik vind dat wanneer je al jaren op geenstijl bent voor helemaal niks je ze best een succesje kan gunnen.
Na lange tijd met veel plezier rondhangen op geenstijl gun ik ze het voordeel van de twijfel. Heb nu 5 euro betaald voor de jaren plezier op geenstijl.nl en voor die jaren plezier geef ik nu wat terug.

Azijn eiken over " gunnen" en " kat uit de boom kijken" vind ik niet opgaan als het enige wat je op hoeft te offeren 5 eurie is. Wanneer het vervolgens niks is kan je weer opzeggen en kan Powned een beetje kloten, last heb je er niet van.

Tegen alle vaste reaguurders die nog geen lid zijn kan ik ook maar 1 ding zeggen:

Ondankbare honden wordt eens lid!!!!!!

Quasistatistiek | 16-02-09 | 07:15

op zich doet Rutger het leuk, maar hij moet nu niet denken dat hij het helemaal is... dat hij het nieuwe talent is in omroepland. Nee sorry Rut, blijf alsjeblieft met je beide benen op de grond en doe normaal. Je kan een vervelend ettertje zijn dat redelijk kan interviewen, zo ontwikkel dat en probeer goede en leuke informatieve programma's te maken en probeer kritisch de onderste steen boven te krijgen. Denk niet dat met je vogelaar stunt je het nu bent. Sterker nog, je interviews in je eerste powned uitzending vielen erg tegen. De heren en dames politici lachen met je en vinden je een leuke gozer.... dat moet je nu nét niet hebben he...

mexicaantje | 16-02-09 | 03:45

mexicaantje | 15-02-09 | 15:09
mexicaantje | 15-02-09 | 15:16

Amen...
Dit Powned is gewoon slechte tv. Doe aub wat met zinvolle documentaires, goede reportages en een betere, meer competente presentator. Want die Rutger is echt te dom om op te poepen.

troked 23 | 15-02-09 | 22:55

ik reageer een beetje traag omdat ik uitzending net gezien heb, is idd van het niveau onderbroeken lol. Zet hoogwaardige televee neer en ik ga kijken en blijf lid, stel eens een kritische vraag aan sinterklaas Bos bijvoorbeeld, ga debateren met een dominee of bisschop over sprookjesfiguren ipv een paar zielige mensjes uit barneveld in de maling te nemen.

neemjemoederindemali | 15-02-09 | 17:28

ik zal het nog iets anders zeggen, want ik ben niet tegen powned... wel over hun koers.
Aan de linkerkant heb je de Vara en de Vpro. De vara is voor de wat minder opgeleide linkse man die niet hoeft na te denken met niets zeggende programma's (zoals Paul de Leeuw). De Vpro is voor de wat meer hoger opgeleide man die wel wat meer wil weten over hoe de samenleving in elkaar zit. Helaas ook erg links.
Powned zou de Vpro van de rechterkant van de samenleving kunnen worden... nu zijn ze hard op weg om de Vara van de rechterkant te worden.

mexicaantje | 15-02-09 | 15:16

Quasistatistiek | 15-02-09 | 07:32
Uhm, nee... ik bedoel powned publiek, want dat is vaak niet hetzelfde als GS publiek. Op GS waren voorheen reaguurders die scherpe kritiek leverde op de samenleving met een vaak komische of ironische kijk op de zaken (ik noem een Kouwes). Reaguurders met vaak een rechtse kijk op de samenleving met over het algemeen een hoger opleidingsniveau. Gezien ervaring, opleiding en plaats in die samenleving (en inkomen) schaar ik mezelf daar ook onder. Laten we zeggen er was een bepaald niveau op GS. De laatste jaren is dit door het succes van GS wat verdwenen door het grote aantal nieuwe reaguurders (newbies) die "erbij willen horen" en meelopers zijn zonder eigen mening, maar gewoon een beetje mee schreeuwen omdat dit "in" is en ook omdat GS in is en bekend wordt. GS ziet dit ook en uiteraard gun ik GS dit succes, maar ze veranderen hun koers nu om nog populairder te zijn bij deze nieuwe doelgroep die de "pies en poep" humor aanhangen... vandaar de hoge top 3 bij de poll, omdat dit wordt bepaald door niet het oorspronkelijke GS publiek, maar door het nieuwe PowNed publiek ofwel de "meelopers en parasieten" van GS. Is jammer... maar wel waar.

mexicaantje | 15-02-09 | 15:09

Waar kan je lezen dat er maar 177.000 kijkers waren dan?

Klaasie | 15-02-09 | 14:19

177.000 kijkers. Gefeliciteerd mannen! Bijna net zoveel als de rerun van as the world turns, en dat is toch wel een programma met een stevig fundament! Complimenten.

Bono | 15-02-09 | 08:09

mexicaantje | 14-02-09 | 23:16

Je bedoelt "geenstijl" publiek aangezien de banner hier staat.......

En wie reageert daar.... juist, ene mexicaantje.... zegt genoeg denk ik....

Dus waarom ben je hier nog.....???

Quasistatistiek | 15-02-09 | 07:32

simca | 15-02-09 | 00:02
Ik weet niet wat voor eng mannetje jij bent, maar we willen hier nog geen mensen weren op basis van mening. We zijn hier godverdomme de UK niet. En voor je met een grappige opmerking komt: nee Geert wil ook geen mensen weren op basis van mening.

Nietvoordekat | 15-02-09 | 01:25

simca | 15-02-09 | 00:02
U bent christen?

Mekker | 15-02-09 | 00:04

Biblebelt moet maar eens tegen en spot kunnen?

Het enige wat pow net of hoe het ook mag heten doet is christen het leven zuur maken.
En jullie willen onze regering ten val brengen en dan D 66, vvd, groen links, partij voor de dieren?
Of moet Geert Wilders president worden, dan man die alles doet om in het nieuws te komen.

Hij mag Engeland niet in, omdat hij een andere mening heeft dan de meerderheid van politiek in Engeland en dat is groot nieuws, want dat kan niet.
Echter politieke vluchtelingen die een andere mening hebben dan de heer Wilders mogen van hem ons land niet in.

Dit is een klassiek voorbeeld van meten met twee maten.

simca | 15-02-09 | 00:02

Quasistatistiek | 14-02-09 | 21:53
insgelijks

mexicaantje | 14-02-09 | 23:18

oh... over powned publiek... bekijk even de stijlloze poll: op de vraag: valentijnsdag? is de top 3:
- keihard neuqen
- bukkake
- gewoon fappen
zegt genoeg dacht ik zo...

mexicaantje | 14-02-09 | 23:16

@ Puntroad

Jij bent zeker nog nooit in een groentenwinkel geweest.Appels en peren en zo.
Ga anders zelf een uitzending maken.

Ik heb het half uur volgemaakt, een 6+ .In de biblebelt moet maar eens tegen een beetje spot kunnen.Nu nog de sjalaba's en hoofddoeken,die moeten ook maar eens op de kast worden gejaagd,met pantserwagens van de marechaussee erbij natuurlijk.
Hetero- en homfobotrekjes stel ik niet zo op prijs.Homo is in GS taalgebruik ook iets van slappe klootzakken en daar hoeft zo'n ouwe tokkielul niet nog es overheen.Alleen wanneer het écht leuk is en om te lachen.
Till next week,met meer mocro en multiculzweren.Ook om te lachen evt.Of een filering van Pechtold.

dagdesoordeels | 14-02-09 | 22:02

mexicaantje | 14-02-09 | 21:27

Ik hoop dan ook van harte geen enkel reaguursel meer van je te lezen....
En het lijkt in de verste verte niet op BNN....

Ander format, soort presentator, onderwerpen....

Quasistatistiek | 14-02-09 | 21:53

Onzin. Ik heb nog niemand die politici zo goed op de korrel zien nemen als Rutger. Ze beginnen zelfs menselijke trekjes te vertonen. Alleen al die interviews zijn een nieuwe omroep waard. En misschien sturen we zo wat meer sukkelaars naar huis.

Harry Dillema | 14-02-09 | 21:37

roep het al weken: BNN2 maar dan nog platvoerser, ranziger en hoger tokkie gehalte...
Nee, ik weet het zeker... ik doe niet mee.

mexicaantje | 14-02-09 | 21:27

feel bad tv
Moet ook een plekje hebben welliswaar

zaikert | 14-02-09 | 20:18

@Quasistatistiek: 5 euro is niet veel geld voor me, het gaat me meer om het principe. Ik wil heb even aankijken en wordt graag overtuigd. Ik blijf de programma's op Veronica met veel plezier volgen, en als ze mijn inschrijving nodig hebben om die 50.000 uiteindelijk te halen, dan zullen ze mijn inschrijving ook zeker ontvangen ;)

kakakabouter | 14-02-09 | 20:05

@Minimalistix | 14-02-09 | 17:37

LOL

@van dal | 14-02-09 | 10:12

Zie je dat het wel kan......5 euro boeit niet en Geen Stijl verdient het voordeel van de twijfel. ( zelf bij nieuwe reaguurders, beetje jammer dan als de oude garde het niet de kans geeft)

Ga dan lekker naar Fok zou ik zeggen....

Quasistatistiek | 14-02-09 | 18:46

van dal | 14-02-09 | 10:12

je moet niks, maar als je al jaren aan het reageren bent en stukjes op geenstijl aan het lezen bent voor helemaal nop dan is het wel een beetje lafjes als je het helemaal geen kans geeft.

Zoals ik al zei, na zo lange tijd gratis vertier kan je het toch een kans geven zonder direct iets af te schieten. Als iedereen lid wordt halen ze de 50.000 leden en moeten ze vervolgens wat laten zien. ( ze hebben dan de kans)

Is het dan niks zeg je op en heeft het je 5 eurie gekost en wie kijkt er nou publieke omroep dus niemand heeft er last van......

@kakakabouter | 14-02-09 | 18:19

Begrijp dat 5 euro voor jou veel geld is...... Ter informatie je krijgt het terug als ze de 50.000 leden niet halen.... Wees niet bang dan kan je toch bij de Aldi weer voor 5 dagen eten halen.

Ofwel waarom wachten als je lid wordt en ze halen de 50.000 hebben we misschien eindelijk een niet geheel links geluid op de publieke omroep. Halen ze het niet krijgt je je investering weer terug.

Quasistatistiek | 14-02-09 | 18:43

Die Rob Kamphuus zeg.. poepoe.. KRO-knakker 'met chinderen' Hij heeft chinderen... tjongejonge..! Een losert van de eerste orde... Met z'n dirty mind en het 'boeit' ons voor geen meter dat hij stoffige progjes maakt. Kale kuttekop!! Ga met je 'zak' spelen man...! Geweldig programma GS/POWNed...! Hilarisch... Trots op jullie... ;) En al meer dan 30.000 op de teller? Kijk, da's nou WEL tv... KRO-wertje Flob Kampfruit eat your heart out! En het liefst in dat 'boeiende' huisje blijven...

Xist! | 14-02-09 | 18:39

Quasistatistiek | 14-02-09 | 08:37
Nee geen lid van PowNed. Ze moeten maar net als Bart bij Veronica in de kelder beginnen en dan zien we wel weer ...

Simon_GS | 14-02-09 | 18:23

Ik ga zeker nog lid worden, maar ik wacht af tot eind maart.. hopelijk zijn er velen met mij die hetzelfde denken, zodat er een flinke boost in de laatste week gaat komen om PowNED aan het benodigd aantal leden te helpen.

Het feit dat er nu al 30.000+ mensen zijn, biedt perspectief. Het zal zwaar worden, maar ik zie het behalen van 50.000 leden wel gebeuren.

kakakabouter | 14-02-09 | 18:19

Net mezelf en mijn vriendin (tegen haar zin in) lid gemaakt, kijk nu al uit naar de volgende afleveringen :)

Minimalistix | 14-02-09 | 17:37

heb je trouwens als lid geen inspraak op wat de vereniging allemaal doet en (moet) laten zodat het verenigingsgeld efficient en productief gebruikt wordt (en niet bedoeld om Rutger aan een baan te helpen?)

prinses uit oman | 14-02-09 | 17:30

Finnen nemen buschauffeurs en ambulancemedewerkers, mensen in de kracht van hun leven, met hun vuisten te grazen.
Rutger neemt bejaarde christenen in Barneveld, die zich, zelfs mondeling, nauwelijks weten te verweren, op spectaculaire wijze te grazen.
What's the difference????
Is dit stoer?
Zelfs voetbalhooligans zouden zich hiervoor nog schamen! Toch?

Frederik Puntdroad | 14-02-09 | 17:25

In vervolg op: bloedjelink | 14-02-09 | 16:30
.
Rutger als boegbeeld vind ik een minder verstandige keus. Rutger maakt aardige filmpjes en is af en toe zeker grappig maar om je hele omroepavontuur aan Rutger op te hangen? Het is een shtick die snel oud wordt. De "stoer met een knipoog" benadering. Ontwapenend straatjochie-brutaal en op die wijze ook effectief maar het blijft straatjochie-materiaal waar een grote groep kritische kijkers de neus voor ophaalt.
.
Ik vind het PowNed avontuur binnen de PO niks. Als er tv moet worden gemaakt dan hier op de site of als commerciele oproep. Dat neemt niet weg dat ik GS succes wens als het gaat lukken binnen de PO en dan hoop ik dat het spraakmakende televisie gaat opleveren. Smaakmakend in de zin van onverschrokken, gedurfd en appellerend aan een publiek dat niet genoegen neemt met alleen maar bewegende beelden. Een publiek dat snakt naar andere berichtgeving over onze leefwereld. Naar het tegengeluid, naar gewicht in de schaal, naar peuren in doofpotten. Durf de intelligente mens op een intelligente manier te benaderen en ga niet voor het makkelijke, puberale shock and awen.
Ook binnen de PO is er ruimte voor niet mainstream. Dat moet je wel durven. Gewoon omdat het kan.

bloedjelink | 14-02-09 | 17:16

de uitzending viel wel tegen, had er wel meer van verwacht.
wel een paar grappige stukjes erin, maar niet echt boeiend.
leuk voor op internet, maar hier kun je echt niet mee aankomen op de publieke omroep.

ruud83 | 14-02-09 | 16:58

Eigen ben ik best wel teleurgesteld. Vond het allemaal maar zwakjes. Ik verwachtte heel wat na al die spotjes met Kamphuis maar het stelde weinig voor.
Ik ben wel lid geworden maar als dit het uitgangspunt is verwacht ik niet dat Geenstijl de 50.000 haalt. Misschien is het toch maar beter als het bij het internet blijft.

akadukey | 14-02-09 | 16:54

mislukte IT luitjes, verlicht silverlight installeren. wanne bagger!

Patrick Zweedsey | 14-02-09 | 16:40

@Nixon1988
Mensen treiteren is nix nieuws hoor, dat deed Ralph Inbar (rip) decennia geleden ook al, bosje bloemen en handje schudden later was iedereen weer lief voor elkaar en een leuk programma was het resultaat.
Het verschil met PowNED: zelfbenoemde lolbroek Kamphues vind het leuk om mensen te pesten en gaat dreigen als hij zelf in de camera van een ander kijkt, onder de zielige noemer "mijn kinderen".
Typisch iemand die je NIET moet uitnodigen voor een avondje mens-erger-je-niet, die lul kan niet tegen zijn verlies.
Geenstijl toont zich tenminste een goed verliezer (Wendygate) door gewoon die 7500 ballen te betalen (toch?, Fleisch?) en een rectaalficatie te plaatsen.
Neem lekker een biertje van mij, Nixon, zolang je zelf maar betaald!

necrosis | 14-02-09 | 16:35

Wat is poont?

Amalia Wasserstruyk | 14-02-09 | 16:33

Man bijt hond meets Jambers. Dat gevoel kreeg ik.
De rebellenclub doet aan human interest met een hoog infotainment karakter.
Je zult moeten kiezen GS: of je bent werkelijk edgy maar dan intelligent, uitdagend en bijtend of je bent slapstick edgy. Als je voor infotainment met de nadruk op tainment blijft kiezen voeg je als omroep niets toe. Dat is er al genoeg.
.
Waarom niet heel verrassend een half uur praten over wat er nu NIET te zien is op de PO. Zonder gimmicks en shticks. Misschien zelfs een tekst met die boodschap over het scherm laten rollen. Omdat het kan. De sleetse formats die nu worden gebruikt inspireren niet.

bloedjelink | 14-02-09 | 16:30

had iets meer verwacht, als dit de publiekstrekker moest zijn ,???? dan zie ik het somber voor jullie in, ronduit slap en geen inhoud , jammer van mijn centen

brabo1965 | 14-02-09 | 16:27

-weggejorist-

Ds. Smacht | 14-02-09 | 16:08

Wat ik ook niet snap, eerst was kamphues in een goed humeur en deed lachend de deur open om na 5 minuten ineens te gaan dreigen??

knip en plakwerk??

leuterhoes | 14-02-09 | 15:54

Slecht programma. Beetje mensen lopen treiteren wat een VMBO niveau zeg.....

Nixon1988 | 14-02-09 | 15:47

Saai, vervelend, totaal niet vernieuwend, de reportage over Geert Wilders was vn niveautje 1e jaars student journalistiek,
De hele uitzending is erg negatief ingestoken, op bepaalde momenten tenenkrommend, vooral het stukje Rob Kamphues. Je valt geen mensen in hun eigen huis lastig, iedereen weet dat de uitzending van Kamphues pas doorgaat na toestemming van zijn 'slachtoffers'.

Ik vind Geen Stijl best zijn momenten hebben, maar dit is i.m.o. niet televisie waarmee je de intelligente betrokken Nederlander trekt, wel domme schoppende pubers misschien.

Spookje_ | 14-02-09 | 15:46

Waar ik me zo over verbaas is dat niemand hier een grote bek heeft over het feit dat ze een zender delen met goede vriend Koos.
Pagina s vol met gezeik over hem en zijn medewerkers en nu een zender met hem delen ????? De politieke en mediale neergang heeft reeds aangevangen. Beter dat men hier het woord huichelachtig niet meer gebruikt !!!
Fleuaxe kom er maar in

Clowned | 14-02-09 | 15:26

1 tip: loos Rutger. leuk voor een internetfilmpje, maar niet op tv

SACEUR | 14-02-09 | 15:22

hoop kritiekloze commentaren zie ik hier... TV / radio maken is toch net even iets anders dan 5 berichtjes per dag op een website poepen en reaguurders de rest laten vullen met (on)zinnige blabla...

prinses uit oman | 14-02-09 | 14:56

-weggejorist-

lazrus | 14-02-09 | 14:56

@ AgentClank | 13-02-09 | 20:55
Niet zo milieuvriendelijk, die tuk-tuk? Ik zie een paddestoelvormige rookpluim, dus misschien loopt-ie op kernenergie.

JanRap | 14-02-09 | 14:44

lazrus | 14-02-09 | 14:33
Maar U bent het wel, een beetje vervelend.

koffiemuts | 14-02-09 | 14:44

Dat stemmetje van de leadert, is dat Martin Waardenberg?

JanRap | 14-02-09 | 14:40

Ik vind het best aardig voor een eerste 20 minuten. Ik had het wel iets vernieuwender verwacht. Zo zijn cliché muziekjes niet mijn ding. Ik zou ook liever wat serieuzere zaken zien, zoals politiek op een niet linkse manier belicht. Rutger is leuk maar probeer er nog wat professionals bij te krijgen. Zo krijgt een omroep een gezicht. Denk dat het heel belangrijk is om de laatse 20k over de streep te trekken.

doskabouter | 14-02-09 | 14:39

-weggejorist-

lazrus | 14-02-09 | 14:33

Halsema is toch best een mooie mevrouw
.
Met Rutger alleen redden jullie het niet. Kan die Ephimenco Fransman (van de Heemraadsingel (?)) worden aangenomen?
.
Wie nemen jullie om de linkerzijde te bemannen? ERL (wanneer hij wil)?
.
Beetje hoog SBS gehalte deze uitzending (toch nog een 7,1). Mag wel iets meer inhoud volgende keer.
.
Volgende uitzending meer Allah (en Jezus) pesten, hoop ik.

Bukoswski | 14-02-09 | 14:21

Opzich een leuk programma. Wel een extreem hoog vroeg BNN gehalte. En die oude mensen in de zeik nemen was echt in en in triest, daar winnen jullie geen zieltjes mee, in tegendeel zelfs.

Brandje | 14-02-09 | 14:20

Bladiebla. Je vergeet dat 95% van nederland oliedom is. Kijk naar de kijkcijfers: URI GELLER OP 1. Zulke mensen mogen niet eens lid worden van Powned. Aflevering was uitstekend. +1 voor de regionale filelezer. +1 voor de roze burka. +1 voor vingertje van Kamphues. Van die 5% slimme mensen in Nederland is het grootste deel succesvol en druk. Daardoor hebben ze geen tijd om TV te kijken. Met een marktaandeel van 2.8% zit je dus bijna op 100% van de Nederlanders die er toe doen. Geslaagd! En nou lid worden of shownieuws gaan kijken stelletje huilies.

JustBerg | 14-02-09 | 14:14

2.8% marktaandeel. Dat is echt drama! Daar gaan jullie het niet meeredden...

keizeradmiraal | 14-02-09 | 14:04

-weggejorist-

lazrus | 14-02-09 | 13:59

Ja ik heb het gezien hoor, was niet eens zo slecht. Kamphues had overigens wel gewonnen hoor, die had Rutger toch mooi weggestuurd. Ik wil trouwens die video wel eens zien van Kamphues die Rutger boeit! Jullie hebben echt lef als jullie die in de dumpert zetten :)

Bijstandskoning | 14-02-09 | 13:57

Rutger, Kim is koreaans en geen chinees.

niettevermijden | 14-02-09 | 13:52

En...... er zijn meer dan 30.000 leden. Nog 20.000 jongens!

peterweethetbeter | 14-02-09 | 13:45

Buiten dat ze een ietwat kwajongerige aanvalstaktiek hebben qua journalistiek heb ik echt niks nieuws gezien... En die Rutger, het zal allemaal wel leuk zijn, maar daar trek je niet de kar mee. Call TV was vernieuwender in al zijn debielheid.

de Botte Bijl | 14-02-09 | 13:43

oja, en dan is ie ook nog eens symphatiek! hij komt in eerste instantie gewoon lachend naar de deur toe. Pas als duidelijk wordt dat jullie de gemaakte afspraken schenden wordt ie kwaad.

echt een lachertje...

leuterhoes | 14-02-09 | 13:42

Wordt je een week lang lekker gemaakt met het filmpje van rob kamphues, wordt er mee gewacht tot de laatste minuut, en dan is het ook nog niet eens langer dan de preview!!!

waardeloos!!!!

leuterhoes | 14-02-09 | 13:39

@lekker wijf
Je bent toch niet toevallig een van die promotiemeisjes? Je neemt het allemaal zo persoonlijk op.

harry pikkel | 14-02-09 | 13:39

lekker wijf | 14-02-09 | 13:23
Ik ben lid, lekker wijf. Noem me dan eens 1 item uit het programma dat vernieuwend is of dat de maatschappij zou kunnen veranderen. Kom op zeg, dit was gewoon zwaar kut. Dan moet je dat toch gewoon kunnen zeggen? Daar is deze site groot mee geworden. Moet ik nou ineens kritiekloos zijn omdat het toevallig om Powned gaat? Dan maak je dezelfde fout als al die policorlosers die hun eigen programma's ook allemaal fantastisch vinden.

harry pikkel | 14-02-09 | 13:37

-weggejorist-

lazrus | 14-02-09 | 13:36

Ja dit wordt wel leuk! meer van dit!
Ben nu ook lid

John Burrows | 14-02-09 | 13:32

Wat een bagger zeg, de verwijzing naar dat filmpje, de een of andere initiatief looze(r) GeenStijl WebKneusDesigner presteerde het om eenieder met Microsoft Silverlight te confronteren. Hiermee dan direkt een Geregorius nekslag voor de niet Windoos elite onder ons. Schijnt toch nog een kunst te zijn om bevolkingsgroepen juist niet uit (GeenStijl) te sluiten. Geef de bedenker van dit goddelijke onvermogen een prent en laat 'm de rest van haar stukgelopen Karrie(tefsen)Deriere als helpdeskmedewerker de meer tevreden doozen te woord staan. GeenStijl, denk nou eens na, indien je verwijst naar een filmpje, verwijs dan niet naar Microsoft.

Een gedupeerde niet Microsoft kloothommel.

Vorstenburgers | 14-02-09 | 13:27

@Sikkeneur,
Jij heet natuurlijk ook niet voor niks zo, denk ik dan maar. Stop met keuteldraaien, wordt lid!

@Harry Pikkel,
Jij bent zo'n kapitein aan de wal kennelijk, die alles beter weet (vanaf de wal). Vermoeiende mannetjes met een hoop praatjes, maar lid worden, proberen iets te veranderen in de maatschappij, ho maar, dat is iets voor de anderen.

lekker wijf | 14-02-09 | 13:23

De roze peuk van Kim was toch wel het hoogtepunt... En die rode resetknop op het voorhoofd van Rutger...

Randall Flagg | 14-02-09 | 13:22

Als je zo'n grote bek hebt over het bestel op z'n kop zetten, vernieuwende tv en onderzoeksjournalistiek moet je niet gaan zeiken als er mensen kritiek hebben omdat de uitzending daar in de verste verte niet bij in de buurt komt. Het was flauw (de bejaarden), incrowd geneuzel (met de politici) en clichematig (alles). Met als absolute dieptepunt die promotiemeisjes.

harry pikkel | 14-02-09 | 13:05

Wie zich verlaagt tot de praktijken van Rob Kamphues zal weining lof oogsten. Wat een bagger televisie. Ik ben lid geworden omdat ik dit soort KUT-televisie zat ben. En wat zie ik: goedkope SHIT.

FreshClash | 14-02-09 | 13:03

De hele uitzending ademde een soort grenzeloos optimisme uit, waar ik acuut vrolijk van werd. Ik ben benieuwd wat PowNed gaat produceren wanneer serieuze zendtijd-vulling wordt verwacht!

Envoorjehetweet | 14-02-09 | 13:02

-weggejorist-

Ouwe-Grijze | 14-02-09 | 12:58

-weggejorist-

Ouwe-Grijze | 14-02-09 | 12:57

Was beter dan ik had verwacht, nu maar hopen dat die laatste 20.000 ook gehaald worden.

JeffChefke | 14-02-09 | 12:57

lekker wijf | 14-02-09 | 12:48
Hou es op zeg. Kreeg nou niet bepaald een stijve van deze uitzending, leek eerder knip en plaksel werk voor en door brugklassers. Arme Kim, weet de beste man wel dat roken op de werkplek verboden is?

Sikkeneur | 14-02-09 | 12:53

De mensen die hier wel zeiken maar te beroerd zijn om lid te worden, dat zijn een soort drollendraaiers (Freud). Die keutel draait maar rond en rond en niemand wordt er wijzer van. Dus jongens: als je wilt dat er wat veranderd moet je echt wel lid worden. Als je niet lid wordt, weet je zeker dat er niks veranderd en blijf je met je keutel draaien. En je weet, als je keutel te lang doordraait wordt je een chagerijnige schijter. Helder toch?

lekker wijf | 14-02-09 | 12:48

Heb net de trailer gezien. aAs deze trailer representatief moet zijn voor de algemene stationcall, leaders, trailers, promo's, programma-leaders, etc, dan heb ik er een hard hoofd in, is een beetje homevideo knutselwerk. Continuitiefouten, faeute voice over, en wat is de boodschap? Bel maar eens zou ik zeggen hoe het ook kan...

prinses uit oman | 14-02-09 | 12:47

-weggejorist-

Ouwe-Grijze | 14-02-09 | 12:45

Onderhoudende tv, die met 177.000 kijkers ( bijna 3 procent marktaandeel) even de kans moet krijgen en moet groeien. Voor mij zou het allemaal wat minder om de heer Castricum mogen draaien, al blijven de vragen leuk: 'zitten we links in het vliegtuig, wat gaat u doen als u in londen bent, hoe kan nou dat meneer Rutte dat niet weet', oudjes in Barneveld verrassend, Rutte valt door de mand, Van der Ham neergezet als Mars-viespeuk, Rob Kamphues laat zichzelf enorm kennen. Toch wel een hoop dingen die andere omroepen niet zouden uitzenden en daarmee is powned wel anders dan de andere omroepen. Lijkt aanvulling voor het bestel.

doenogmaareentje | 14-02-09 | 12:44

t'is net of Hilversum een legertje reaguurders heeft ingehuurd om een en ander hier is lekker af te kraken.. hallo zeikerdjes, ik vond het leuke teevee.

glaaf | 14-02-09 | 12:33

Wat een zeikerds bij BNN, Bart (de Graaff) is zelf gestart met BNN bij Veronica!

T'o Malaak | 14-02-09 | 12:30

We zijn getrakteerd op een origineel stuk televisie *NOT*
Heel het Mediapark beeft van angst voor wat komen gaat *NOT*
Rob Kamphues durft de straat niet meer op *NOT*
Rutger is the best *NOT AT ALL*

Waardeloze televisie zonder enige pretentie *HOW TRUE*

Lid worden? *TAKE ME AWAY...*

Araneum | 14-02-09 | 12:22

Lol@ "een belangrijke reaguurder"
Kom op Superjan, even serieus.
Wanneer is een reaguurder belangrijk?

Superior Bastard | 14-02-09 | 12:19

Voor jullie kwam Top Gear met 314.000 kijkers
Powned had 177.000 kijkers.
Wie is de mol had 124.000 kijkers
Toch netjes dacht ik zo voor een eerste aflevering ?

ZooKeY | 14-02-09 | 12:14

Allemaal dat gelul en die diepte analyses.T was gewoon wel leuke TV,daarom toch maar lid geworden voor die 5.72.Zo'n financieel risico kan ik nog net dragen .

K.Zwellever | 14-02-09 | 12:11

Leuk jongens, ik heb me prima vermaakt met de uitzending +1
Geen weggegooide eur 5,72

Jens Jeremies | 14-02-09 | 12:04

Ha, haaa, ik heb ervan genoten! Ga zo door. Dat met die ouderen in Barneveld was van een ontroerende schoonheid, echt. En de rest heeft mij ook met enige trots weten te vervullen, dus ga zo door.

PS. Ga NOOIT meer slijmen bij die kakmadam Halsema. Ze zit bij llink, voor en door linkse kakkers.

lekker wijf | 14-02-09 | 12:01

van dal | 14-02-09 | 10:31
Gelijk heb je maar zolang niemand de kans krijgt het andere tv te laten zien blijven we rondjes draaien en faltscreens kopen zonder dat er iets op te zien is.
Ik wil wel zien wat ze kunnen en in hoeverre het werkt. Mocht het nix worden trek ik me alsnog terug en zijn ze met een jaartje weer deaud.
Ik vond het leuk en wil meer zien. Reclame valt nog binnen mijn perken.

Stroopdoos | 14-02-09 | 11:58

Hondelulz | 14-02-09 | 11:50

Ik vond de film Der Ewige Jude geweldig.
Heb er met plezier naar gekeken, maar daarom dan lid te worden van Stormfront?
Nou, nee!

Sikkeneur | 14-02-09 | 11:56

Was nou niet uitermate revolutionair, maar oké, tv is voor een internetgezelschap wel even wennen natuurlijk.

Quincy Jones | 14-02-09 | 11:54

ja echt een hele leuke aflevering

dapperebobo | 14-02-09 | 11:51

Ik vond het geweldig:)
Heb met plezier erna gekeken, misschien dan toch maar wel lid worden

Hondelulz | 14-02-09 | 11:50

superjan | 14-02-09 | 11:41

Ik begrijp dat wel Jan, een initiatief lijkt je leuk. Via via mag je dan ook nog tot de incrowd toetreden en word je al snel besmet met het virus.
Kritische kanttekeningen moeten dan van buitenaf komen, ook wel oppositie genoemd...

Sikkeneur | 14-02-09 | 11:48

Gamma stem +25, kan die ook niet bijklussen als presentator bij powned??

Nickel Son | 14-02-09 | 11:46

Straks bij gamma, uhh PowNed

D3fix | 14-02-09 | 11:43

nee sikkeneur, als ik het niet tof zou vinden zou ik gewoon niet meedoen of er uit stappen. Ik heb wel meer inzicht in hoeveel moeite e.a. kost en hoeveel energie dr in zit, dat kleurt mijn bril roze inderdaad.

superjan | 14-02-09 | 11:41

Vond het een leuke uitzending, paar keer moeten lachen. Vooral met die oudjes uit Barneveld, te grappig!

Malibu Stacy | 14-02-09 | 11:37

Leuke eerste aflevering:)

Mrjoeri86 | 14-02-09 | 11:36

superjan | 14-02-09 | 11:27

Met een dubbele pet op, dat dan weer wel, toch?

Sikkeneur | 14-02-09 | 11:34

pastafazoola | 14-02-09 | 01:47

Inderdaad het zal wel werken met Silverlight op een Mac,
maar deze arme sloeber heeft er nog een met een PowerPC
en dan vreet ie alleen maar Silverlight 1.0 . Ergo geen beeld.

Maar ja, de publiek omroep heeft zich indertijd verkocht aan Microsoft
en wat dat aangaat hobbelt PowNed gewoon mee.

Heb wat afgekankerd bij de publieken
dat ze het recht niet hebben ons
een specifieke technologie op te dringen.
Wij betalen ze, dus ze moeten er zorg voor dragen
dat ALLE betalers de uitzendingen gewoon kunnen zien.

Je krijgt echter, al jaren, die vagijnargumenten terug van:
"Nu kunnen de meeste Nederlanders het zien"
of "We werken er aan" of "Gebruik Flip for Mac".
Allemaal quatsch! Sakkerloot nog aan toe!
Ave, Evocatus

Evocatus | 14-02-09 | 11:33

@stijlloze bezoeker> nee niet fake, geen geld, geen excuusreaguurder.. Ik reageer als reaguurder. Niet reageren zou pas fake en laf zijn.

superjan | 14-02-09 | 11:27

Helemaal niet slecht voor een eerste uitzending, zeker als je het vergelijkt met de meuk die de publieke omroepen uitbraken. Laat de zeikerds maar zeiken, die hopen dat jullie op je bek gaan en gaan echt geen lid worden.

awas | 14-02-09 | 11:23

vergeleken met gister al 1500 leden meer, lijkt dus wel effect te hebben die uitzending:)

Lytse_Hille | 14-02-09 | 11:22

Ben benieuwd of de 50.000 gehaald wordt, nog 20.000.
Poll starten met vraag: halen we het?

firecow | 14-02-09 | 11:20

begin me wel beetje zorgen te maken over het feit dat er nog 20 000 man bij moeten komen, ik denk dat het door de commerciele wijze komt waarop het tot ons wordt gebracht! Mensen worden daardoor huiverig.

De ideale schoonzoon | 14-02-09 | 11:20

Haha dit was een mooie aflevering gisteravond :)
Nu verder tot de orde van de dag ...

daanZL | 14-02-09 | 11:13

Leuk filmpje alleen moet die Waardenberg er tussenuit als voice over, neem dan Kim Holland met d'r geyle goede middag.

Barbatruuk! | 14-02-09 | 11:12

@Roeke Toek; is ter kennisgeving aangenomen. Was getekend, 1 van de 15970102.

Stijlloze bezoeker | 14-02-09 | 11:12

ik vond het vermakend! :) Vooral bij Rob C. zelf bij de mensen langskomen, rete irritant zijn, en dan niet eens een normale vraag kunnen beantwoorden van een verslaggever die bij je aan de deur staat, omdat je 'bezig bent met je kinderen' . Vraagt hij dat ook altijd aan de mensen thuis : 'kom ik gelegen of was u toevallig bezig, met uw kinderen bijvoorbeeld?' Hypocrietje!
Op naar de volgende uitzending! :)
Een van de ondertussen meer dan 30.000. En waarschijnlijk nog meer... :)

Jordi5966 | 14-02-09 | 11:09

Ik heb eg gelachen, vooral om de spraakverwarring met die oudjes. Aan de zeikerds hier, wees ff realistisch zeg. Idd altijd maar zeiken en als de kans komt om iets te veranderen die niet grijpen maar weer zeiken. Kansloze types! Was getekend, 1 van de 29898

Roeke Toek | 14-02-09 | 11:02

Vond er eerlijk gezegd ook niet heel veel aan, niks schokkends, niks vernieuwends, niks creatiefs. Had er meer van verwacht ook dat stukje met Rob K. ik vind wel dat hij een punt heeft met het feit dat zijn kids daar zijn.

Maar goed, we geven het nog een kans, wie weet komt het van de grond, het idee is en blijft leuk, vooralsnog was de eerste "uitzending" een z.g. FAIL.

de Botte Bijl | 14-02-09 | 10:55

@superjan; misschien is het beter als jij je mening over peaunt voorlopig wel onder stoelen en banken schuift. Jij bent tenslotte van alle reaguurders de minst objectieve omdat de redactie in jou een excuus-reaguurder zag en daar, achteraf gezien, inderdaad een juiste keuze mee gemaakt lijkt te hebben. Doe jezelf een lol en doe es wat minder enthousiast. Op een of andere manier lijkt het allemaal zo fake...

Stijlloze bezoeker | 14-02-09 | 10:52

*naar tellerrr kijkt*

O1 | 14-02-09 | 10:49

leuk maar veel te kort....

egelser | 14-02-09 | 10:36

superjan, ik zal het eens proberen uit te leggen, het gaat niet om het geld. als er iemand bij mij zou aankloppen met de woorden: "ik wil lid worden van powned maar ik kan geen 5.72 missen". dan ben ik de eerste die hem/haar de knikkers zou geven.

maar, lid worden "omdat het van geenstijl uitgaat en dan moet het omdat ze dat nu eenmaal willen". zonder na te denken over inhoud en dergelijke is een belediging aan de redactie zelf.
immers, de redactie laat telkenmale in redactionele stukjes aan de reaguurders weten dat ze intelligent geacht worden, anders waren de topics wel over simpeler dingen gegaan, met andere, veiliger, onderwerpen.

totdat ze een publieke omroep oprichten.. dan ineens verwacht men dat de wet van lucas opgaat.
dat mens slaafs volgt en meteen inschrijft.

van dal | 14-02-09 | 10:31

ik vond de uitzending maar tegenvallen. Ik had gehoopt op een filmpje waar ze zouden uitleggen waar Powned voor staat en wat ze willen gaan doen (Programma's?). Ik ben bang dat je met deze uitzending geen nieuwe mensen heb bereikt. Het was zoals ik hier boven al meer heb gelezen, gewoon leuk voor ons GSvolk.

Snipermate | 14-02-09 | 10:29

Goddelijke aflevering!
oh nee god is geen lid....

kettingzaag | 14-02-09 | 10:28

@ Superjan:
Gewoon omdat het kan: ik waardeer je gedrevenheid!

Lt_Gruber | 14-02-09 | 10:25

@superjan | 14-02-09 | 10:21, eensch.
*door mevrouw giant tuin in wordt getrapt*

gentle giant | 14-02-09 | 10:23

@van dal :-)

superjan | 14-02-09 | 10:23

@GG> die sparerips? dat gebeurt toch al tijden, dat soort gedoe?

superjan | 14-02-09 | 10:22

superjan | 14-02-09 | 10:19 heet jij geen jan dan?

spreek ik ook eens netjes met twee woorden.. pfffft.

van dal | 14-02-09 | 10:21

@van der F> volgens mij was het zeer onderhoudend. geen revolutie, maar met fikse uitschieters en oprechte schater.

superjan | 14-02-09 | 10:21

@superjan | 14-02-09 | 10:17, advertorials vind ik een stapje te ver.

gentle giant | 14-02-09 | 10:21

Complimenten voor het heerlijk avondje, erg aandoenlijk was Rob (dat wil je toch niet) Kamphues, wat een sukkel. Nog maar 20.000 leden dat is 3333 per week en we zijn er.

Karel Kruizenruiker | 14-02-09 | 10:20

@van dal Nee jij dan met je ja jan nee jan , dat is ook zuigen. laten we de strijdbijl begraven.
@van dal>voor mij ben je wel een belangrijke reaguurder.

superjan | 14-02-09 | 10:19

Nou, dan ik zal straks ook maar eens kijken.
Omdat superjan het zegt.

vander F | 14-02-09 | 10:19

Ik heb het net online bekeken. Het was geen onaardige uitzending. Zeker wanneer je je realiseert dat het met weinig budget in elkaar is gezet. Punt is wel dat het een 'dertien in een dozijn' uitzending is. Niets vernieuwends aan. Ander punt: ik denk dat ik niet alleen voor mijzelf spreek dat ik alleen ben gaan kijken omdat ik nieuwsgierig was naar het eerste resultaat van powned. Als toevallige zapperT was ik er hoogstwaarschijnlijk voorbij gezapt.

Met andere woorden: de toegevoegde waarde van powned wordt m.i. met deze uitzending niet duidelijk gemaakt. Ik begrijp ook wel dat je met een eerste uitzending niet meteen kan opschudden. En zelfs dat je met elke uitzending niet kan opschudden. Ik denk wel dat het beter kan en moet.

-edit | 14-02-09 | 10:18

superjan | 14-02-09 | 10:14 nou noem je me al twee keer een "kor".. dat zegt wat over jou jan, dat is kinderlijke drammerij. en ik bén helemaal niet belangrijk. absoluut niet.

van dal | 14-02-09 | 10:17


@GG> wat het maar waar :-))
En onderbouw dat commerciele ajb?

superjan | 14-02-09 | 10:17

@van dal | 14-02-09 | 10:12, je zeikt.
@superjan | 14-02-09 | 10:09, GS wordt wel erg commercieel.

gentle giant | 14-02-09 | 10:16

@van dal> je hoeft helemaal niks Kor. Dat is het nou juist. Maar daarom kan ik nog wel een uitgesproken mening hebben. Zeker over vaste, belangrijke reaguurders zoals jij.
Botte staat hier buiten.

superjan | 14-02-09 | 10:14

van dal | 14-02-09 | 10:05
Verandering is niet te stoppen maar desondanks wel een goed initiatief en alternatief voor TV. Ik kijk anders 0 TV omdat er geweaun geen reet aan is.

Stroopdoos | 14-02-09 | 10:13

Was echt een leuke uitzending :D! Me broer en vader zijn nu ook lid geworden

seenstijlgucks | 14-02-09 | 10:13

superjan | 14-02-09 | 10:08 ja jan. en als de stelling is dat je lid móet worden om hier te mogen typen en gelezen worden.. dag jan.
want bottehond stelt dat wel vaker, maar dat is een communist.
jij toch niet?

van dal | 14-02-09 | 10:12

SimpelZat | 14-02-09 | 09:34
Wat erger is er zaten 314000 kijkers bij Top Gear, het programma dat direct voor PowNed zat. Een een groot deel daarvan heeft meteen een andere zender opgezet.

CoffeePatch | 14-02-09 | 10:10

Weer eens wat anders :D

Rest In Privacy | 14-02-09 | 10:09

@van dal> en wat IS dat oude geenstijl dan? Breng het eens onder woorden. T is alleen maar gezanik Kor. Je hebt gewoon geen 5.72 of je bent de grootste kneiter op aarde.

superjan | 14-02-09 | 10:09

Tragisch van dal.

superjan | 14-02-09 | 10:08

@heit>Heel soms moeten zelfs de grootste individualisten, mekkeraars, tegenstemmers, revolutionairen, libertijnen, anarchisten, de handen in een slaan. Dit omdat er nu eenmaal een quotum nodig is om iets te veranderen in dit land/ hilversum. Zeur gerust, lever kritiek, brandt de tent af, maar wordt eerst ff lid.
Dat is het verschilletje, zou mijn sensei zeggen. :-)

superjan | 14-02-09 | 10:07

lol@CoJoNes | 14-02-09 | 00:41

bejaarde op brommer | 14-02-09 | 10:06

superjan | 14-02-09 | 09:48
ja jan, dag jan.
ik zie nog steeds niks van wat het oude geenstijl was terug in die uitzending. zoals ik ook de site geenstijl achteruit zie gaan bij de overname door de televaag al, en nu nog meer bij het promoten van powned.
en vooral zie ik nog steeds niks wat een aanleiding zou zijn om stante pede lid te worden.
en wat jij al die "korretjes van der laak", die we dan kennelijk zijn in jouw optiek, toewenst.. same to you. double.

van dal | 14-02-09 | 10:05

@Superjan - vanaf de zijlijn lopen te zaniken en te jammeren dat het allemaal niet perfect is, is toch juist datgene waar geen stijl voor staat?

heit | 14-02-09 | 10:03

Heerlijk avondje is nu al weer lang voorbij.....
* en gaat over tot de orde van de dag *

fuckje | 14-02-09 | 10:02

@multi> thanks... ik moet me eigenlijk niet zo laten gaan, maar thanks.
*kop onder koude kraan steekt*

superjan | 14-02-09 | 09:59

@koffiemuts 9:40
Jij ook prettige dag en ik ben niet vies van een vrouw die wat jaartjes ouder is.
*hint*

necrosis | 14-02-09 | 09:59

@ superjan | 14-02-09 | 09:48
100% gelijk, krijg altijd kritiek als ik dit weer eens roep. Maarja dat past ook wel weer mooi binnen de strekking. Dit soort filmpjes in elkaar draaien kost idioot veel tijd en dus geld. Ik vond het leuk (director's cut beter)

multi interpretabel | 14-02-09 | 09:57

Mijn complimenten lui,jullie hebben er iets leuks van gemaakt.heb er met plezier naar gekeken.Ik hou wel van een mix van serieusiteit(wat een woord he!) ouwehoeren,prikkelen,in z"n hemd zetten.
Het leek wel op een hele prille wederopstanding van de provo-tijd
En dat roze karretje.... oh wat schattig... waar kun je die kopen?

pielewaaier | 14-02-09 | 09:54

Eindelijk een avondje zuipen met vrienden dus kon het niet zien. En nu ook niet want ik kan dat filmpje niet opstarten. Jongens, doe er 's wat aan.

Vindefin | 14-02-09 | 09:54

je hoeft helemaal niks.

superjan | 14-02-09 | 09:52

@Necrosis - Kamphues reclame was irritant staat er toch duidelijk! Niet het verhaal, want Rob verdient niet beter. Die zak was juist het enige leuke aan de uitzending. Ennuh... sinds wanneer moet reaguurders iets presteren, alvorens hun mening hier neer te mogen pennen.

heit | 14-02-09 | 09:50

Mooi dat de teller weer beweegt!
Welkom nieuwe leden van PowNed.

Toch even mijn hart luchten. Wat jammer dat er nog steeds lui zijn, (niet eens zwitsalkoppies!!!!) die liever van de zijlijn lopen te zaniken en te jammeren dat het allemaal niet perfect is. Die geen 5 72 kunnen of willen lappen en met moeilijke verongelijkte verhalen komen.
Niets toevoegen, wel zeuren.

PowNed moet met vrijwel GEEN middelen iets geweldigs neerzetten voor het moeilijkste publiek dat er is. En dat is een bijzonder leuke en mooie uitdaging. En imho heel aardig gelukt gisteren.

Ik gun al die Korretjes van der Laak, van harte 4 netten gesubsidieerde EO en NCRV met extra god! en een dagprogrammering van Llink over het paargedrag van de strontkever, compleet met belerend toontje en co2 gehoax. Jullie verdienen het.

Bedankt Veronica voor het geweldige podium!

superjan | 14-02-09 | 09:48

@kartoffels
ja maar voor de achterban gaan ze toch niet de tv op? Wereldheerschappij is nog ver weg....

SimpelZat | 14-02-09 | 09:48

Wel ok voor de eerste aflevering, alleen die voice-eauver is ruck. Tellertje heeft even een demarage gedaan, dus blijkbaar waren er in ieder geval meer dan 1000 mensen die het voldoende vonden voor EUR 5,72.

En die Rob Camphues/Kamphues/Kamphuis/KamperT (of hoe die eikol ook mag heten) is een lul met vingers.

Lt_Gruber | 14-02-09 | 09:46

SimpelZat | 14-02-09 | 09:34
De achterban is het vaak wel gewend om het via Internet te zien.

Kartoffels | 14-02-09 | 09:41

Leuk... 'kzie net dat ik op powned.tv de eerste uitzending alleen kan nakijken met Microsoft Silverlight. Dus niet op Linux?

openbaarminiserie | 14-02-09 | 09:39

-weggejorist-

von Paulus | 14-02-09 | 09:39

@heit 8:59
Jij wacht af en het "Kamphues verhaal" was irritant?
Wat heb jij gepresteerd om zo te reaguren, jij weet het beter?
Kom maar met wat beters en uiteraard op tv zodat ik jou kan afbranden!

necrosis | 14-02-09 | 09:38

Nog minder kijkers dan The Simpsons (177.000), zie ik net. En dat na al die reclame en vooraankondigingen.

SimpelZat | 14-02-09 | 09:34

Leuke vulling van de vrijdagavond, deze powned afl. !!

Dumpert verder deaud?? kom er met geen mogelijkheid op...
GSTV prima, maar dumpert? ho maar...

anno1978 | 14-02-09 | 09:33

Zo, nog geen topic over Gorinchem? Vanmorgen weer een gewapende overval door twee finnen op de plaatselijke LIDL, gevestigd aan de hotspot van de overlast. Die uitzending bekijk ik trouwens wel een keer als ik me echt de pleuris verveel.

Dr.Zeldenrust | 14-02-09 | 09:32

Het was onderhoudend, heb af en toe gelachen en voor een eerste probeersel best ok. Alles moet groeien, zo gaat dat.
(Alleen dat Barneveld item was natuurlijk wel errug makkelijk en flauw.)

Aan alle critici: Dit was natuurlijk maar een programmaatje.
Straks met meer zendtijd ziet het er allemaal anders uit.
Hopelijk met een echte serieuze scherpe actualiteitenrubriek zonder links policor gezever...

Jimmer | 14-02-09 | 09:30

necrosis | 14-02-09 | 09:16
Whaha, qua leeftijd had ik je schoonmoeder kunnen zijn! Maar komop, ik houd wel van een muziekje! En tja, met dat getob met je klonten door de ADSL is het niet vreemd, dat je computer zo'n enorm tijdsverschil heeft.
Prettige dag verder, Necro!

koffiemuts | 14-02-09 | 09:30

Nou, dat wordt dus geen lidmaatschapje powned. Doe maar gewoon lekker alleen internet, daar zijn jullie veel beter in.

Pieter Bas | 14-02-09 | 09:27

Ik vond het nogal tam..... zeker voor een eerste uitzending.

ServerGenius | 14-02-09 | 09:24

Die Rutger begon plotseling overdreven beschaafd te praten. Om maar netjes over te komen. En tegen de macht aan te schurken. Wat een onderkruipsel! Werkelijk helemaal niets gezien van de rebellie en onaangepastheid die GS zo leuk maakt. Suckups.

Flippo | 14-02-09 | 09:20

@koffiemuts 8:40
Ouwe snoepert?
Ik ben nog geen 40 hoor, maar wel lief dat je een eerder comment nog kon herinneren, dat kunnen de meeste reaguurders op Zatermorgen niet eens.
Overigens probeer ik die miniklontjes door mijn ADSL kabel te proppen en het lukt niet!
Iemand die weet hoe het wel moet?
En nu even lekker wakker worden met Carcass (the ultimate gore gods of grind), de perfecte anti-schoonmoeder CD.
Overigens kusje voor koffiemuts (koffiemuts = liev)

necrosis | 14-02-09 | 09:16

@rammstei
als een hele zender alleen maar Rutger is die mensen lastigvalt dan heb ik het wel gezien hoor.

SimpelZat | 14-02-09 | 09:16

hahahah het onderdeel de zak (ja ik kijk nu pas ik doe andere dingen op vrijdagavond.. ) Hi-Fucking-Larisch

Spoorjijwel? | 14-02-09 | 09:15

Zonet de stream bekeken. Een half uur, dat viel niet mee. Moet er niet aan denken dat het vier keer zo veel wordt. Blijf gewoon doen waar je goed in bent en dat is internet.

bintang | 14-02-09 | 09:12

ahahah k vind het nu al super . kijk hoeveel powwwwnnndd uitspreken of wie dr allemaal pow-net zegt, wat me wel opvalt.. Rutger + cameraman .. en weer die fucking halsema wat heb rutger met met dat mens ?

Spoorjijwel? | 14-02-09 | 09:06

Goedemorgen.
Mag ik alle zwartkijkers (jawel) er op wijzen dat het nog geen 31 maart is.
Mag ik de kritikasters er op wijzen dat het een hálf uurtje duurde en in een half uurtje los je niet effe de wereldproblematiek op.
Ga het maar proberen, een tv zender opzetten. Stelletje zeikerds.

En, Kruiddamp ...... Duisters ?? Echt waar ?

Rammstein | 14-02-09 | 09:05

Beetje links balletje die Rutger. Begrijpt er ook helemaal niets van hoe veel invloed de Moslims in Engeland al niet hebben. En hoe dat bewijst in de vorm van het niet toelaten van Wilders. Geheel gebaseerd op het uiten van dreigingen als Wilders wordt toegelaten. De Duisters kregen Engeland niet op de knieën maar de Moslims gaan dat wel lukken.

ps. Als je leden wilt werven dan moet je geen Veronica tienermeisjes op ouderen af sturen. Een 1 op 1 verhouding is beter.

Ik vraag het mijzelf nog af of geenstijl weer niet gewoon tweede BNN subsidie slurp clubje is! Beetje meer van dezelfde onzin.

Kruiddamp | 14-02-09 | 09:02

Ben nog geen lid en uitzending heeft me (nog) niet overtuigd. Bejaarde protestanten in de maling nemen was te goedkoop. Reclame voor
item Rob Kamphues erg irritant. Uitzending was weinig origineel
en vernieuwend helaas. Wanneer je 50.000 leden wilt, zul je in deze 'proefuitzendingen' toch moeten komen met een item waar heel
Nederland de volgende dag overspreekt. We wachten af!

heit | 14-02-09 | 08:59

ben trouwens al lid :)

Jahud | 14-02-09 | 08:53

Maar Powned staat wel in de top 10 van hoge kijkcijfers. Wie kijkt nou naar Uri Geller? pffff

Miss Dushi | 14-02-09 | 08:52

Ik ben in slaap gevallen, echt waar.... ik werd wakker al kwijlend op mijn afstandbediening.... crossmedia? dit gaat hem zo niet worden..... ben benieuwd wat jullie anders gaan doen!

Jahud | 14-02-09 | 08:52

hard gelachen, mooi stukje tv!

Johnny Hotrod | 14-02-09 | 08:48

Bovenste_plank
Wellicht heb je niet vaak genoeg gekeken op GS, als grondlegger van PowNED hebben ze diverse politici (Balk, Bos, Vogelaar, Duivendak, Crem en diverse linkschmensen afgebrand.
Eerst lezen, dan mopperen.
Is u al lid van PowNED?

necrosis | 14-02-09 | 08:48

necrosis | 14-02-09 | 08:06
Graag! Dat heb je goed onthouden, ouwe snoepert. Straks zie ik er net zo uit als Sugar Lee Hopper.

koffiemuts | 14-02-09 | 08:40

Cynisch | 14-02-09 | 08:22
Simon_GS | 14-02-09 | 08:26
the_nifter | 14-02-09 | 08:35

Al lid dus???

Quasistatistiek | 14-02-09 | 08:37

Het was zeker vermakkelijk. Vooral met die kamphuis... wat een lutser..

the_nifter | 14-02-09 | 08:35

BNN is toch ook begonnen in een kelder bij Veronica? Vreemd dat deze omroep nu protesteert als POWNED dezelfde kans krijgt.

Simon_GS | 14-02-09 | 08:26

Ik vond het wel vermakelijk.....

Cynisch | 14-02-09 | 08:22

Ik had gehoopt op een goede talkshow. Met economen bv. en politici die tot op de grond worden afgefikt vanweg hun wanbeleid. Beetje bejaarden afzeiken.. doet elke studenten tv.. de stem van het volk wil volgens mij echt meer dan stalk tv van mislukte nl-ers.. hopelijk wordt het echt veel beter dan dit..

bovenste_plank | 14-02-09 | 08:21

5 eurie uitgeven zodat we geenstijl de kans kunnen geven wat te laten zien.
Vervolgens kan je altijd nog opzeggen.....

Vooral alle mensen die al jaren op geenstijl komen en nog geen lid zijn; Jullie zijn homo's. Na al die tijd met plezier hier gratis rondhangen en dan niet 5 euro uit willen geven.....

Of eerst principieel willen kijken wat het wordt.... kom op zeg gewoon lid worden dat hebben ze verdient na al lange tijd spraakmakend zijn op internet.

En wie kijkt er nou publieke omroep dus als het niks is heb je er ook geen last van....

Quasistatistiek | 14-02-09 | 08:19

Pauper-TV blijft goed scoren (Uri en Ivo)

broomstick | 14-02-09 | 08:06

@koffiemuts 7:42
Dat was niet wat ik bedoelde.
Misschien ben ik wel de grondlegger van het Clairy Polak Syndroom, ik kan het niet helpen, ik ben ook maar een man.
En voor mensen die mij slechts een stumper vinden, de best verkochte Nerderlandsche Playboy ever was de editie met naaktfoto's van Viola Holt, toch ook niet de jongste.
Tijd voor koffie, koffiemuts?
Weer 24 miniklontjes?

necrosis | 14-02-09 | 08:06

Blijf maar hier spelen. Van TV hebben jullie niet echt verstand.

Koos Knak | 14-02-09 | 08:04

NIEUWE URI GELLER DE UITSLAG 1.488.000
TV SHOW 1.350.000
VAN DER VORST ZIET STERREN 846.000
SPORTJOURNAAL 755.000
NOVA/DEN HAAG VANDAAG 619.000
ABOUT SCHMIDT 387.000
LONELY HEARTS 284.000
LEVENSGEVAARLIJK 226.000
NIEUW DIER 222.000
POWNED 177.000
OVERHAULIN 73.000
PSYCH 23.000
PARIS HILTON'S MY NEW BFF 23.000
TMF DANCE 15.000

broomstick | 14-02-09 | 08:03

leuk voor een beperkt publiek niet meer en niet minder

istawa | 14-02-09 | 07:54

21:26 TOP GEAR 314.000
22:30 POWNED 177.000
23:02 WAAR IS DE MOL 124.000

broomstick | 14-02-09 | 07:54

Kijk: de ledenteller is toch niet kapot!

broomstick | 14-02-09 | 07:41

Miss Dushi | 14-02-09 | 06:42
Je moet geweaun drie dagen, of langer, flink carnaval gaan vieren.
Ik doe niet mee, ben meer toe aan een paar weken fapkantsie.

Frederik Puntdroad | 14-02-09 | 07:39

Hahahaha FAIL.
Uitzending gehad...+ 400 leden woehahahahahaha
stop er toch mee jongens , TV is zooo 1999

DonSpecial | 14-02-09 | 07:38

Miss Dushi | 14-02-09 | 06:42
Goedemorgen Missy, zal ik een sumo-worstelaar naar je toesturen? Ik heb er een in de aanbieding.

koffiemuts | 14-02-09 | 07:30

Mooi begin van Powned! Moest erg lachen om de Wilders reportage (en nee geen fan, dus dat hebben jullie goed non-politiek gebracht), Return To Sender was een goeden greep en Kamphues.......enfin. Gefeliciteerd!

Hammer | 14-02-09 | 07:06

Waar of hoe kan ik Kim bestellen? Heb een forse aziaat nodig om mijn rug te masseren. :-) En graag ook een roze peuk voor me meenemen.

Miss Dushi | 14-02-09 | 06:42

Stijlvolle tv, RutgerT rules! (Kamphues zuigt big time)
Iemand nog naar Nova gekeken?
Had Clairy weer van die geile stileto's aan of een blousje met inkijk?
Iemand?

necrosis | 14-02-09 | 06:34

Ik heb genoten, Rutger je was geweldig!
Awesome episode, ik kan niet wachten op de volgende...
Ben al lid, en werk actief aan ledenwerving...
PowNed... MOET en ZAL op TeeVee!

[x]-Ongeschikt | 14-02-09 | 06:10

Wat hebben jullie je nu weer aan laten smeren: SBS6 Darts Player..

Doe eens heel snel inruilen voor een fatsoenlijke player.

Bo Dreksma | 14-02-09 | 05:28

oei,oei, oei. Hiermee
wil mijn favoriete site publieke omroep worden??

Maaier | 14-02-09 | 04:46

Chili Palmer | 14-02-09 | 04:09
Well, thank U.

Rammstein | 14-02-09 | 04:15

Rammstein kus voor jou.
Normaal zit ik schuchter te schuifelen met enige reserve, maar je loyale bijdragen zijn niet weg te denken. Simpel.

Chili Palmer | 14-02-09 | 04:09

@Rammstein | 14-02-09 | 04:01
Ben het met je eens,maar dat heb je in een monetair systeem er moet geld verdiend worden.

BlackCurry | 14-02-09 | 04:07

Off topic - What are the odds: je man komt om op negen elf en jij gaat jaren later ook dood door een vliegtuig crash. En rime ice ? Vogels ? What's next: wolken ?

Rammstein | 14-02-09 | 04:04

All good things to those who wait *plop*

VanFrikschoten | 14-02-09 | 04:04

Chili Palmer | 14-02-09 | 03:56
Valentijn is een mythe.
En een hel van een verkooptruc.
En de meest hypocriete dag van het jaar.

Chili Palmer | 14-02-09 | 03:59
Onvergetelijk, misschien. Leuk wel.

Rammstein | 14-02-09 | 04:01

Was het onvergetelijke TV of hoe zit dat.

Chili Palmer | 14-02-09 | 03:59

@_danoize_ | 14-02-09 | 03:51
On a similar note I must confess to you, I'm giving very serious thought... to eating your wife.

VanFrikschoten | 14-02-09 | 03:56

Frik is een veeg teken. Bovendien is het Valentijn.

Chili Palmer | 14-02-09 | 03:56

Chili Palmer | 14-02-09 | 03:51
Waar ?

Rammstein | 14-02-09 | 03:53

Romantiek verdomme

Chili Palmer | 14-02-09 | 03:51

Mijn vrouwtje vraagt met slaapoogjes halverwege de trap, ben je nu nog aan het wii'en? Ja schat ik kom eraan. Doe nog even F5 en jawel, daar is ie weer, de nachtuil van geenstijl............................ VanFrikschoten.
Wat een kerel he.
Ik moet nu echt de ijskoude tenen van 'die van mij' op gaan warmen.
Is er leven na GeenStijl ?

_danoize_ | 14-02-09 | 03:51

@Rammstein | 14-02-09 | 03:34
Fly, fly, fly, Rammstein. Fly, fly, fly.
I've no plans to call on you, Rammstein. The world is more interesting with you in it...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 03:39

VanFrikschoten | 14-02-09 | 03:26
Hoe krijg je het voor elkaar.

Rammstein | 14-02-09 | 03:34

@BlackCurry | 14-02-09 | 03:25
You want the scent? Smell yourself...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 03:26

@VanFrikschoten | 14-02-09 | 03:15
Lol bedank dan maar. Blood in the moonlight is dat een boek of een film of zo ?

BlackCurry | 14-02-09 | 03:25

@VanFrikschoten | 14-02-09 | 03:21
A census taker once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice chianti...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 03:23

@VanFrikschoten | 14-02-09 | 03:15
Zeg, Hannibal... er staat nog een pan met kippeleverTs op het fornuis hoor... ff dimmen svp...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 03:21

Ja. En 2 cent munten.
Er mag nog steeds mee betaald worden.
Rammstein | 14-02-09 | 03:11
----------------------------------------------------
Je mag ze ook aan Merlot geven.
Die is namelijk zilversmidse, en ook kopersmidse.
En ze vind het leuk om de gehate eurocenten met een flinke jens van haar bolhamer om te toveren in leuke hollebolle koperplaatjes.
Maak ik dan weer geinige dingen van.
ZOOOO (resp. zeau) heerlijk om je eurohaat mee te botrvieren.

Merlot | 14-02-09 | 03:21

@Rammstein | 14-02-09 | 03:15
Ik was even op inspectie in mijn bak met knopen.

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 03:17

@Rammstein | 14-02-09 | 03:11
Ik heb hier een bak vol knopen maar de kleinste eenheid is 5 cent. Die 3 cent wisselgeld mogen ze wel houden. Zo ben ik ook wel weer.

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 03:16

@BlackCurry | 14-02-09 | 03:09
You'r a remarkable boy. I do admire your courage. I think I'll eat your heart. Have you seen blood in the moonlight? It appears quite black.

VanFrikschoten | 14-02-09 | 03:15

Komt het zo hard aan ? Dat iedereen ineens zijn taartla houdt ?

Rammstein | 14-02-09 | 03:15

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 03:10
Ja. En 2 cent munten.
Er mag nog steeds mee betaald worden.

Rammstein | 14-02-09 | 03:11

@Rammstein | 14-02-09 | 03:09
Heb jij nog centen in je portemonnee?

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 03:10

Ik wil het feestje niet verpesten hoor.

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 03:09

@Merlot | 14-02-09 | 03:03

Lol en dan die muziek van Herman van Veen nog erbij !

BlackCurry | 14-02-09 | 03:09

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 03:08
Nope.

Rammstein | 14-02-09 | 03:09

Volgens mij zijn de centen afgeschaft.

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 03:08

... of ik 5 Euro 72 had....

Dirkstra | 14-02-09 | 03:06

En dat otootje!
Alleen daarom al!

Merlot | 14-02-09 | 03:03

'k Vind de leader erg schattig.
Meddie dikke bomp op 't mediapark.
We kome d'r áán! :-)

Merlot | 14-02-09 | 03:02

@VanFrikschoten | 14-02-09 | 03:00
Mijn verloren zoon stond hier na 20 jaar zelfs weer voor de deur....

Dirkstra | 14-02-09 | 03:02

gaap ik ben nu op twintig minuten

ik bin ein berliner8 | 14-02-09 | 03:01

@VanFrikschoten | 14-02-09 | 02:53 :
Ach, er is maar een goede klink, en dat de klink die het gat van de deur opent.

@Rammstein | 14-02-09 | 02:57:
Powned-technisch zal Pat de Nederlandse buis niet halen, denk ik.

koerbagh ® | 14-02-09 | 03:00

Haleluja! Ik zat jaren in een rolstoel en na deze uitzending kan ik weer lopen! Bedankt Powned!

VanFrikschoten | 14-02-09 | 03:00

koerbagh ® | 14-02-09 | 02:37
Column van Condell kan er zo tussen, Powned-technisch.

Rammstein | 14-02-09 | 02:57

Zie net een correctie in het aantal leden: 460 = nu 437

Rekeozeb | 14-02-09 | 02:56

Die Rutger is toch wel echt goed hoor, woordkeuze, gespreksopbouw, uitdaging... Hij pakt kamphues echt goed aan. Een vertegenwoordiger met 20 jaar ervaring had er niet meer van kunnen maken!
Rut, als je zo door gaat krijg je mijn stem bij de Prijs voor de Journalistiek!
BRILJANT (+1)

Booka | 14-02-09 | 02:55

Helemaal leuke uitzending!!!! Hoewel, 1 niet leuk, de gelovige oude mensen, respectloos en te makkelijk. Verder erg gelachen en Kampheus is weer typisch zo'n cliche geval zo van wel anderen zieken maar zelf.... door de mand! Ik vond 'em zowieso al niet grappig maar nu ook nog een sukkel. Enfin, ik word lid, ook eigenlijk omdat ik Rutger zo cute vind.

ahah | 14-02-09 | 02:53

@@koerbagh ® | 14-02-09 | 02:37
Maar flink bidden dat de Godsvruchtige Abraham Klink de schare gaat inlichten over zulk een boosaardige aandoening die bij een simpel moedervlekje kan beginnen en door de onkunde van kwakzalvers die zich Alwetend Huisarts wanen en mensen niet doorverwijzen naar een gespecialiseerd dermatoloog vaak tot een doodvonnis kan leiden... Ik ben bang dat 'ie liever de zorg weer gaat reorganiseren als prestige...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 02:53

Is er iets mis gegaan vanavond? Het te halen minimaal aantal leden per dag loopt alleen maar op (460 nu als ik het goed heb). Dat kan toch niet de bedoeling zijn? Heb het net even bekeken, en kom ook tot de conclusie dat hier niets nieuws onder zon is. Niet onaardig hoor, maar de bekende wijn en de bekende zakken. Leuk voor de huidige leden, onder de maat voor nieuwe aanwas.

Rekeozeb | 14-02-09 | 02:53

Mooie ledenboost trouwens. Hij staat ineens bijna op 30.000.

Dickstar | 14-02-09 | 02:52

haha geweldig, ik heb genoten.

snelders NL | 14-02-09 | 02:47

@koerbagh ® | 14-02-09 | 02:37
Oh, daar was je al... Maar goed punt. Het is doodsoorzaak nr1 in Australië en hier rap in opmars.

VanFrikschoten | 14-02-09 | 02:40

Volgens mij heeft Koerbagh opgehangen....

VanFrikschoten | 14-02-09 | 02:38

@VanFrikschoten | 14-02-09 | 02:28 :
Anti-zonnebank-offensief. Nog niet gesubsidieerd, vandaar.

koerbagh ® | 14-02-09 | 02:37

@links tuig | 14-02-09 | 02:25
Terwijl een lidmaatschap geen drol kost. Give PowNed a try. Stuur vandaag nog de coupon uit je radiobode op en ik betaal jullie de fles wijn.

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 02:35

@AntiSoof | 14-02-09 | 02:18
Blij dat je op je beslissing teruggekomen bent...

links tuig | 14-02-09 | 02:30

De relatie tussen Halsema en Castricum is ietsje koeler... Jammer!

Volidioot | 14-02-09 | 02:29

@koerbagh ® | 14-02-09 | 02:19
Vanwaar de nadrukkelijk vermelding van zijn (volgens jou) tijdbom steeds? Vechten is heroïsch. Maar tegen een vrijwel onoverwinnelijke kankersoort is in dezen niet relevant maar een minabele uitlacherij... verklaar s.v.p...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 02:28

Ik heb met Femke afgesproken om samen de fles wijn soldaat te maken.. Dus ik word geen lid...

links tuig | 14-02-09 | 02:25

nu maar hopen dat alle toekomstige uitzendingen gewoon via internet te volgen zijn. ik heb mijn tv een rip beloofd en van mij mag dat wel zo blijven..

Abugreip | 14-02-09 | 02:22

@koerbagh ® | 14-02-09 | 02:19
Klopt! Maar ik lees net dat ie dood is. Jammer. Zou een goeie voor PowNed geweest zijn.

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 02:21

Klassewerk, heette dat programma van dat melanoom-typje met die tekkels, hoor ik net via een ander kanaal. Maar dat terzijde.

koerbagh ® | 14-02-09 | 02:19

Hè op radio 1 is een hele rare sprekerDt.

AntiSoof | 14-02-09 | 02:18

@van Frikschoten 02.08
Zo hebben wij in die tijd Lee T nog wel eens de lift in moet helpen.

Uw Verzekeringsadvis | 14-02-09 | 02:17

@VanFrikschoten | 14-02-09 | 02:08
Die man moet je zijn eigen gang maar laten gaan. Wat zullen we nou beleven.

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 02:13

Ja, Bekende Nederlanders, PowNed.... maar je moet er op tijd bij zijn....

VanFrikschoten | 14-02-09 | 02:13

.. zo kwam ik Ramses wel eens tegen voor zijn huisje op de Herengracht. Dan zat hij daar om 5 uur 's morgens met een bijna lege fles wijn: "Tis stil in Amsterdam... de mensen zijn gaan slapen..." Nou, dan hielp ik 'm overeind en dan begon 'ie te galmen over de gracht:"LalAAlaLOUDIEjadalDada! JAAaaaDAAADADAh!"

VanFrikschoten | 14-02-09 | 02:08

@LetsKuttekrap 02.02
Had ? , idd foutje, een halfjaar geleden dhr. H. met teckels nog tegen het lijf gelopen in 020, zullen wel weer verse teckels zijn geweest.

Uw Verzekeringsadvis | 14-02-09 | 02:07

@Uw Verzekeringsadvis | 14-02-09 | 01:55
Had? Zijn z'n teckels dood of is Hans dood? In dat laatste geval. RIP Hans. In het eerste geval. Je kan er altijd nog twee broodjes omheen vouwen en er flink veel ketchup en mayonaise tussen spuiten.

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 02:02

Ik vond het een leuk programma! heb een paar keer flink moeten lachen.
Hoop dat jullie de 50 duizend halen denk dat het wel goed is als het jullie lukt.
Want wat ik nu op de publieke omroepen zie interesseert me niet zoveel,gewoon leuke nuchtere televisie met normale mensen uit een leuke volksbuurt en wat sarcastisch humor is perfect!
Bij deze ben ik lid geworden.

BlackCurry | 14-02-09 | 02:01

Ik heb nog één vraagje; kun je als lid van de omroepvereniging "powned" nog geband worden?

links tuig | 14-02-09 | 02:01

@lets Kuttekrap 01.43
Ken je lullen wat je wil maar Tosti Hansepans had wel mooie teckels.

Uw Verzekeringsadvis | 14-02-09 | 01:55

Het was wel oké, had eerlijk gezegd beter verwacht, maar oké.
De programmaring om Powned heen had wel wat beter gekund overigens. Eerst Powned, daarna Waar is de Mol.. Jammer man

Chill | 14-02-09 | 01:55

Die Rutger is een serpent zoals reeds aangekondigd in de Schrift. Met gespleten tong de zielen van vrome mensen verscheuren met zijn giftige gevraag en gefilm! Weest bereid, mensen! Zo waar ik zeg u!

Dirkstra | 14-02-09 | 01:55

vond egt super tv.... heerlijk

Daventriae.. | 14-02-09 | 01:55

Krijg nou de kolere!
Ik realiseer me ineens dat hoewel het best wel vermakelijk was, ik net naar een soort van alternatieve versie van man bijt hond heb zitten kijken, terug denkend aan dat gelul bij al die mensen thuis over waar ze naar keken op TV. Volgende keer niet weer bij tv-buis hangende strijkende mensen thuis langs om te vragen wat ze allemaal kijken. Of misschien, maar dan anders, aaah weet ik veel......
.
Iedereen de nieuwe Pat Condell al gezien, hij was weer geweldig!!!

GeinPonempie | 14-02-09 | 01:52

Via de inbelmogelijkheid gekeken (die blijft hangen overigens). Zal morgen dat programma downloaden en nog eens op het gemak kijken.
.
Is dit vernieuwend? Ga je hiermee Hilversum opblazen?
Nee, dit is het niet. Ouwe formats in een nieuwe zak (excusez Rutger ik bedoel het zo maar toch anders).
Zoals Koerbagh hierboven ergens zegt: BNN2.
.
DonQ. | 13-02-09 | 23:29

Het was een dolletje over die pica.
Thx.
Je oordeel was juist.

bloedjelink | 14-02-09 | 01:52

"Wat ik kwam doen", vroeg de kapper nog voor ik de zaak werd uit gezet....

VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:50

@Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 01:45 :
Da's wel sterk... een KRO omroeper die een TROS programma aankondigde? Ik kan het me niet herinneren. Wel dat dat wandelend melanoom zo'n schoolquiz deed... Kunst- en Vliegwerk heette dat. Met Tonny Eyck; en knutselvreugde en toneelstukjes... In de tijd dat er nog geen zwarte scholen waren, zeg maar...

koerbagh ® | 14-02-09 | 01:50

De uitzending heeft in ieder geval een aantal nieuwe leden opgeleverd. Morgen gaan mensen over de uitzending praten met collega's en eenbenige hoeren. Moet je eens opletten hoe snel dat gaat. Als de 50.000 leden binnen zijn cremeren we LLink. Op zonne-energie.
-
@koerbagh ® | 14-02-09 | 01:37: Hey hey, onder welke f'ing steen ben jij vandaan gekropen. Leuk dat je er weer bent.
PS: is youtube dood?

Fleauxe | 14-02-09 | 01:49

@Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 01:43
Ja, die heeft ons eens zwoel aangekeken op straat 15 jaar geleden... Ik las van de week bij de kapper dat hij een homophiel is.... Had 'ie dit allemaal maar geweten...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:48

hoog eikelgehalte herr Kamphues, het lijkt wel herfst.
Daarbij werkt silverlight prima op de apple, dusch.

pastafazoola | 14-02-09 | 01:47

Alsof we de afloop zelf niet konden raden.

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 01:46

@van Frikschoten
Dat van die erotica kwam als een surprise maar voor de rest van de onvermoede kwaliteiten van de van Frikschotens , dat neem ik direct aan, geen moment van twijfel daarover.

Uw Verzekeringsadvis | 14-02-09 | 01:45

Die ging hele verhalen van het A-team voorlezen.

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 01:45

* Dat plassen duurt almaar langer tegenwoordig *

Pa Cartwright | 14-02-09 | 01:43

@VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:40
Of die ene met dat aangebrande hoofd die rechtstreeks uit een tefal tosti ijzer leek te komen. Kom. Hoe heet ie ook al weer. Hans van Schillenburcht ja.

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 01:43

@VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:40 :
Sue-Ellen did it.

koerbagh ® | 14-02-09 | 01:41

@Beertje Colargol | 14-02-09 | 01:34
Ja verdomd! Waar was die ééncellige blonde die naast een bos bloemen de clou van Dallas verklapt...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:40

@Beertje Colargol | 14-02-09 | 01:34 :
Minder kunstmatig? Ach kom nou toch... promo-team: Veronica 1983. Zometeen gaan we ook weer strandracen op Scheveningen en Rocknachten vanuit Ahoy.
Hoe vernieuwend.

koerbagh ® | 14-02-09 | 01:37

Heeé!!! Nu net ff zitten kijken,
ik had er wel ff de pest over in dat ik weer wat moest installeren, maar 1minuutje en hatsiekiedee, perfect (op kleine happering na).
Toppie leuke uitzending, ik heb gelachen, vooral om die idioot kamphues. Wel ff wennen hoor 25 minuten lang luisteren naar van dat ontzettende zingerige lallelende pleuris platte Rotterdams de hele tijd, kolere zeg! Stukje over politiek Den Haag ook wel geinig. Filmpie met Wilders was ook leuk gedaan. Het waren wel een heleboel korte itempjes. Mischien volgende keer ook een wat langer item met wat meer ruimte voor diepgang, info/entertainment, interview en beetje onderzoeksjournalistiek?!?!
Julie zijn in ieder geval goed bezig, dus hulde!

GeinPonempie | 14-02-09 | 01:37

@VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:33: Volgen mij heeft dat meer te maken met die wilde hooiberg injectie-party's van je.

Fleauxe | 14-02-09 | 01:36

Wel lekkere wilde meisjes, maar waar was nou die omroepster? Het is al wat minder kunstmatig dan de rest van al die troep uit Hilversum.

Beertje Colargol | 14-02-09 | 01:34

alleen aardappels poten... daar hebben we geen verstand van... dat is ook de reden waarom we naar 020 zijn verbannen...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:31
Hé Frikkie, ganzen voeren? Laat het me maar weten.

coho | 14-02-09 | 01:33

Wij mogen Grunn niet meer in wegens aardappels zaaien...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:33

.. alleen aardappels poten... daar hebben we geen verstand van... dat is ook de reden waarom we naar 020 zijn verbannen...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:31

ja kom op, commentaar op alle andere reageerders, maar Powned is kansloos, bij voorbaat, hoe graag de die hard fans het ook zouden willen....
Geen wonder dat ze de laatste weken problemen hebben om met dezelfde stijgende lijn door te gaan als ze zouden willen, gekeken naar de laatste paar weken....
Geef geld bij een lidmaatschap dan, of iets dergelijks.......
Ik pak me nog een koud biertje, jullie geven alleen lauw bier!
LAAT MAAR!

Count_Grishnackh | 14-02-09 | 01:26
Slaap lekker door hare krishnackh, dit wordt de ommekeer in medialand

coho | 14-02-09 | 01:30

Die Frikschoten schijnt een verfijnd eroticus.

LibertasSimplex | 14-02-09 | 01:29

@Uw Verzekeringsadvis | 14-02-09 | 01:26
Wij zijn ervaren deskundologen op het gebied van vrijwel alles... wen er maar aan...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:28

-weggejorist-

bennyvx78 | 14-02-09 | 01:28

@Count_Grishnackh | 14-02-09 | 01:26
Maar uuuh vond je het nou leuk?

Isser | 14-02-09 | 01:28

ja kom op, commentaar op alle andere reageerders, maar Powned is kansloos, bij voorbaat, hoe graag de die hard fans het ook zouden willen....
Geen wonder dat ze de laatste weken problemen hebben om met dezelfde stijgende lijn door te gaan als ze zouden willen, gekeken naar de laatste paar weken....
Geef geld bij een lidmaatschap dan, of iets dergelijks.......
Ik pak me nog een koud biertje, jullie geven alleen lauw bier!
LAAT MAAR!

Count_Grishnackh | 14-02-09 | 01:26

Af en toe vraag je je dan zo eens af, zijn de Frikschotens nou straallazerus op dit tijdstip of zitten ze aan andere medicamenten, tsjonge jonge zoveel kul in een paar comments, wel knap, dat dan wel weer.

Uw Verzekeringsadvis | 14-02-09 | 01:26

-weggejorist-

bennyvx78 | 14-02-09 | 01:26

F. von Zeikhoven | 14-02-09 | 01:17
Zeikie, ik ga slapen. Dat is niet duur en kost niet veel. Tot morgen.

coho | 14-02-09 | 01:25

Alleen maar Rutger. Geen blote vrouwen en geen boeien.
Wat ik wel aardig vond, was diep-christelijke oude mensen laten zeggen dat ze
PowNed in hun hart hadden zitten en dat Hij de Schepper was van alles.

LibertasSimplex | 14-02-09 | 01:25

@coho | 14-02-09 | 01:22
Allesiestsjlegt is m.i. een babyblabla gedrocht.

Isser | 14-02-09 | 01:23

Mooie televisie jongens! Luister maar naar mij en niet naar alle pessimisten, want ik heb lekker toch gelijk

Ze Bart | 14-02-09 | 01:23

dat mensen, gewone stervelingen zoiets moois kunnen maken. Je verwacht het niet... Mischien moet ik maar weer eens een tv gaan kopen. De vorige is uit het raam gekieperd (6 hoog) en zal wel ergens in de modder zijn blijven steken. Hij is tenminste nooit meer boven water gekomen (letterlijk)... Waarom was het ook al weer? O Ja, Doekle Terpstra was op tv..... Heel natuurlijke, begrijpelijke en volkomen beheerste actie dus.

jan-lul-de-behanger | 14-02-09 | 01:23

coho | 14-02-09 | 01:11
Rust zacht. Ons rutger waakt over u. Hij is weliswaar topzwaar met zijn 15 mljn, maar toch hij is wakende. Hij doet het toch maar. VOOR U ALLEN.
HEIL ONS RUTGER.

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 01:15
*schrikt wakker* Hé, doe even normaal, dit is niet leuk! Laten we verre blijven van het soort woorden als "heil". Dit heeft echt niets met POWned van doen.
Verpest het nou niet, ga slapen voordat je nog meer domme dingen declameert.

coho | 14-02-09 | 01:22

Kudo's @ de gastjes in het weerhuisje met de eierdozen: Jullie hebben het leuk geknipt en geplakt. Kop, lijf en kont van de brokjes zaten aan elkaar. En nu een verdieping hoger: lassen met creativiteit. Gave animaties ook. Btw, krijgen jullie wel goed te eten van die vreselijke Fleischboom in dat hok?

VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:21

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 01:20

Llink klaagt? Ze gebruiken de zendtijd waarvoor WIJ betalen om hun kas te vullen. Check plug your band. Help je favo band aan airplay...... Moet je wel eerst lid worden van die llinke bende. De link: llink.nl/plugyourband/viewpage.php?pag... (niet stemmen, random band)

toproy | 14-02-09 | 01:20

/opt out/
Slaap lekker allen!

Kapitein Oranje | 14-02-09 | 01:19

@VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:11
Precies, daarom ook het dieptepunt.

Maar, nogmaals, de politiek items waren klasse.

Isser | 14-02-09 | 01:17

@ coho | 14-02-09 | 01:09
Als je het als serieuze vraag bedoelt, check dan even 'De Zaak Besteman', een niet onhandige grootformaat printservice die hier toevallig opt Nationaallandschapseiland zit. Oh nee, zat. Zie ik... www.kleurlabel.nl/ Ennieweej, kan nooit erg duuurrr kosten.

F. von Zeikhoven | 14-02-09 | 01:17

Afgang jongens... wat een sof. Moet echt beter.

JINN | 14-02-09 | 01:16

misswhateverdude | 14-02-09 | 01:14
Ik vond t prachtig, Wilders in gesprek met Rutger was mooi. Soms is Ruger heel grappig...
-Heb je de rozen al ontvangen?

Kapitein Oranje | 14-02-09 | 01:16

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 01:15

Allemaal: bedankt. Slaap lekker.

coho | 14-02-09 | 01:14

Rutger, chapeau !
For a job well done.
En nog eens ff die zak hooi van een kamphues door de mand laten vallen, nog een keertje chapeau !

Uw Verzekeringsadvis | 14-02-09 | 01:14

Ik heb het gemist en geen zin om silverlight te instaleren was het leuk? En waar ging het over?
Btw happy Valentine

misswhateverdude | 14-02-09 | 01:14

@plastic zakje | 14-02-09 | 01:09: De jongens van het bruine hemdengilde vermoorden me als ze dit lezen, maar ik kan een groen rokertje op zijn tijd ook wel waarderen. Vanavond is zo'n moment :-D Proost!
-
Muziek: www.youtube.com/watch?v=0dRgYd5Mxs0&am...
IT - Dance with the Devil

Fleauxe | 14-02-09 | 01:13

Ik ben nieuw | 14-02-09 | 01:09 het zou er op moeten staan. net als in de donald duck de zware jongen een zak dragen met de tekst: 'buit'.

van dal | 14-02-09 | 01:13

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 01:12
Kom je er nou na meer dan 2 uur pas achter waar dat "post" knopje voor is?

Kapitein Oranje | 14-02-09 | 01:13

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 01:12

Ok genoeg geluld voor vandaag. Ik ga eens in het mandje. Moet van de baas. truste allemaal

LoopseTeef | 14-02-09 | 01:08
Dank voor je geduld! Slaap lekker.

coho | 14-02-09 | 01:11

@ Fleauxe | 14-02-09 | 01:03
Nòg meer dope? Ik doe al alle dagen hard drugs... Ik had eerder deze van u verwacht? Tis hier immers alweer 1:12 uur Valentijnsdag!
www.youtube.com/watch?v=4upn3M4jtQY

F. von Zeikhoven | 14-02-09 | 01:11

@Isser | 14-02-09 | 01:01
Wij vonden het Barneveld stukje wel heel erg lollig maar een beetje flauw achteraf.
Te makkelijke prooi.

VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:11

Fleauxe | 14-02-09 | 01:03
Lekkere muziek!
*drinkt nu een jointje en rookt een biertje* :)

plastic zakje | 14-02-09 | 01:09

Rutger volgende keer ff duidelijk zeggen dat het een zak hooi is :).

Ik ben nieuw | 14-02-09 | 01:09

Iemand al een raming van wat die full color mega poster van Kampmeneertje zou kosten op een (zeer waarschijnlijk) bijzonder minimale oplage..? Wij schatten niet meer dan 30 tot 50 exemplaren voor in H'sumse gebouwen....

VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:05
Voor een normaal kritisch bedrijf ongeveer 500,-
Voor de overheid ongeveer 12500,-
Who cares?

coho | 14-02-09 | 01:09

Ok genoeg geluld voor vandaag. Ik ga eens in het mandje. Moet van de baas. truste allemaal

LoopseTeef | 14-02-09 | 01:08

VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:05
De medische kosten voor de drukker schijnen aanzienlijk geweest te zijn. Je zou die kop maar op kwaliteit moeten beoordelen

Kapitein Oranje | 14-02-09 | 01:08

Kapitein Oranje | 14-02-09 | 00:59
Denk het wel, iedereen keek ook stiekum 'boer zoekt vrouw' bv.

Mekker | 14-02-09 | 01:06

@ Artwido | 14-02-09 | 00:42
Rutgert lijkt inderdaad misschien toch niet zo goed om te kunnen gaan met opwinding, op sommige momenten is hij een karikatuur van zichzelf. En dan niet met opzet. Ik zag het al met dat gecrashte antwoord-grapje dattie een ster gaat worden, tijdens het 1e Powned interview met en bij Pauw en Witteman. De grapjes tegen die meisjes in het Powned Dumpert filmpje van gister of eergister deden hem zelfs ietwat als een nerd overkomen... Maar wie ben ik, ik zie ook alleen maar momentopnamen natuurlijk. Gewaeun bij jezelf blijven Rutgert! Maak er geen rollenspel van, vertrouw op uw natuurlijke chaaave! :)
Off Topic: Voor wie noordelijk genoeg woont: morgen kans op Noorderlicht van 35%. Dit terwijl de zon momenteel in een rustige fase verkeert... Hier een Noorse picca van afgelopen 5 februari. En nee, tis géén soep...
tinyurl.com/dgs379

F. von Zeikhoven | 14-02-09 | 01:06

Iemand al een raming van wat die full color mega poster van Kampmeneertje zou kosten op een (zeer waarschijnlijk) bijzonder minimale oplage..? Wij schatten niet meer dan 30 tot 50 exemplaren voor in H'sumse gebouwen....

VanFrikschoten | 14-02-09 | 01:05

de voice-over van Pow nèd was lichtelijk irritant.
verder een mooie uitzending, HULDE!

tafelvoetbal4 | 14-02-09 | 01:05

coho | 14-02-09 | 00:56

je kunt toch wel lezen mag ik aannemen. Of verdenk je mij ervan om opzettelijk spelfouten te maken. Genoeg geluld is dus gewoon genoeg geluld

LoopseTeef | 14-02-09 | 01:00
Ik verdenk je nergens van, natuurlijk niet. "k Neem gewoon wat meer tijd voor je. Geduld genoeg.

coho | 14-02-09 | 01:03

-weggejorist-

RientjevdAersmade | 14-02-09 | 01:03

@coho

Achja de infanterie was er gewoon om het gras te maaien zodat de cavalerie kon doorpakken.

Harry Dillema | 14-02-09 | 01:01

@VanFrikschoten | 14-02-09 | 00:54
Agree, het "saving private Ryan" effect is allang geweest en vertrokken.

Heb de uitzending bekeken. De politieke items waren sterk. Rob K. kan mij persoonlijk niet boeien (no pun intended) en Barneveld was een dieptepunt. En de voice over kan anders, begint flink te irriteren na 2 minuten.

Isser | 14-02-09 | 01:01

coho | 14-02-09 | 00:56

je kunt toch wel lezen mag ik aannemen. Of verdenk je mij ervan om opzettelijk spelfouten te maken. Genoeg geluld is dus gewoon genoeg geluld

LoopseTeef | 14-02-09 | 01:00

@van dal
het woord komt uit het romeins, 'de jeugd' - en de infanteristen waren niet extreem jong of zo. d'r zaten ook gewoon ouwe knarren tussen. van elk wat voers.

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:57
Ik vind dit behoorlijk omvloerst.

coho | 14-02-09 | 00:59

Zouden al die bewust-niet leden toch heel stiekumpjes even meegekeken hebben!?

Kapitein Oranje | 14-02-09 | 00:59

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:54
Dan moet Rutger eerst een andere baan gaan zoeken waarbij hij zelf na moet denken.

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:58

@van dal
het woord komt uit het romeins, 'de jeugd' - en de infanteristen waren niet extreem jong of zo. d'r zaten ook gewoon ouwe knarren tussen. van elk wat voers.

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:57

Genoeg geluld......................

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:52
Bedoel je : geduld, of begrijp ik je verkeerd?

coho | 14-02-09 | 00:56

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:54 ja ook. maar vooral uit le enfant, het kind. het waren altijd de kindtroepen, het kanonnenvoer.

van dal | 14-02-09 | 00:56

@van dal

Uit het Zuid-Turkse 'infuntuluc' - gehaktschotel.

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:54

Wat een teleurstelling, een aan elkaar geplakt, geknipt, eenzijdige bedoeling.

GEK HE DAT ZE NIET BOVEN DE 30K UITKOMEN UBERLOL!!

wat een paniekhandelingen om nog een paar lezertjes van hun site te overhalen die paar euro over te maken.......

Bij voorbaat kansloos! Ha det bra e takk! skål!

Count_Grishnackh | 14-02-09 | 00:54

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:54

Overigens @cameraman(m/v)
Als dat gewiebel in die scènes op straat dynamiek moet uitbeelden dan zijn we daar mooi niet ingestonken... We hingen met onze zuidwester op over de reling ...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 00:54

bottehond | 14-02-09 | 00:47
Ik zou zeggen: The times they are a changing en eigenlijk ook weer niet.............. we moeten van de geschiedenis blijven leren. Genoeg is genoeg......... tot hier en niet verder........ trek alle cliché's maar open als je wilt. Onze europese voorvaderen konden het, bij Tours, Wenen, Wolgorad, Het Merelveld noem maar op. En we zijn ineens één Europa. Ik zou zeggen smeed de ploegscharen om tot wapens. Genoeg geluld......................

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:52

Zo dan. Henk Kamp zit met een pak Koopmans pannenkoekenmix in de mond onderdeel te zijn van het Antilliaans probleem. Het demasque van de zoveelste VVD-er, die als puntje bij paaltje komt z'n baantje op een tropisch eilandje belangrijker vindt, dan z'n politieke idealen. Eens een bealstinginspecteur, altijd een belastingonspecteur.

CoJoNes | 14-02-09 | 00:41
Ik was altijd fan van Kamp, maar vanavond wist hij precies wat hij zich kon herinneren en wat hij zich niet meer kon herinneren. Zo'n eerlijke man die zich zo moet verlochenen. Judas. Héél erg jammer. Dat de politiek dit van je kan maken! Kamp verlaag je niet langer en stap eruit.

coho | 14-02-09 | 00:52

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:47

Hehehehehe... heel geestig.

**

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:46

Jammer dat je je cel in bent.
Andere tijden? Daggutnie.......

www.youtube.com/watch?v=6PFZxcd3clw

De hooligan messias van het Vrije Weaurd is ook geexecuteerd.

bottehond | 14-02-09 | 00:50

koddig wel, jammer van dat in de maling nemen van die bejaarden...

Plonk | 14-02-09 | 00:50

Als ieder lid nou zijn demente oma ook lid maakt...

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:50

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:45 hmmm... mijn huis woont daar.

TheDiplomat | 14-02-09 | 00:49

bottehond | 14-02-09 | 00:47 weet jij waar de naam infanterie dan vandaan komt?

van dal | 14-02-09 | 00:48

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:39
Dit zal inderdaad gaan gebeuren. Wel triest dat er zoveel arme blinde vlekken in hun val mee zullen worden gezogen.

Mekker | 14-02-09 | 00:48

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:44
Slaap lekker, man!

plastic zakje | 14-02-09 | 00:47

@CoJoNes | 14-02-09 | 00:41
Kamp lult veel (zoals elke politicus) maar zegt weer niks

Agent327 | 14-02-09 | 00:47

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:45

Associeer es door als je wilt. Heel beeldend en boeiend.

bottehond | 14-02-09 | 00:47

Mekker | 14-02-09 | 00:45
;)

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:47

Henk Kamp is een beetje de Eliza Doolittle van de Nederlandse politiek.

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:47

bottehond | 14-02-09 | 00:45
Dat was 'ie zeker. Voor de rest: een mooi verhaal. Andere tijden nu, maar soms nog actueel.

*nu echt st out*

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:46

*Merkt dat de ledenteller toch best omhoog schiet*

peterweethetbeter | 14-02-09 | 00:45

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:44
Handen boven de dekens en fluiten maar..

Mekker | 14-02-09 | 00:45

bottehond | 14-02-09 | 00:38

Newbs moeten lezen, linken bekijken en zelf gaan denken. Wenen, prachtige tijd toen. Moet denken aan
Prinz Eugen der Etle Ritter,
der liesz schlagen eine brücke,
dasz man konnt hinüber rücken,
mit der Armee wohl vor den Stadt.
Weinigen hier zullen weten dat de naam genietroepen van een leger zijn afgeleid van de naam van Prinz Eugen.

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:45

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:33

Ik vond hem vooral indrukwekkend als alcoholicavermenigvuldiger en waterwandelkampioen

bottehond | 14-02-09 | 00:45

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:44

Mekker | 14-02-09 | 00:43 nou, ik bedoelde meer dat jaap de mammon dient. en met werkweken van 80 uur verdien je het beste wat er is, heb je gelijk in.

van dal | 14-02-09 | 00:44

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:43
Afgesproken!

Mekker | 14-02-09 | 00:44

Getrusten, voor wie dat wenst.

*snel out, nu het HD-beeld nog vers is*

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:44

van dal | 14-02-09 | 00:37
Met werkweken rond de 80 uur, mag ik zeer zeker af en toe de mammon dienen toch?

Mekker | 14-02-09 | 00:43

Mekker | 14-02-09 | 00:40
Thanx dear: jaap gaat weer heerlijk dromen zo dadelijk. Ruisend omhoog wapperende pijen, die de greforiem een gans onzondagse blik op het heilig kruis werpen. En bulderen met die fishtails. LOL.

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:43

@VanFrikschoten | 14-02-09 | 00:28
Vanaf 15:10 was dat moment. Wilders met grote ogen, enigzins perplex door de plotse beschuldigende vraag of het niet om de publiciteit te doen was, gaf hier een echt gemeend antwoord. Of we zijn er ingetrapt... Wij denken van niet... Dit was het VFGI nieuws...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 00:43

Heb gekeken... vond er weinig aan.
De filmpjes op Geenstijl met Rutger zijn meestal wel grappig maar vond hem nu wel overdone.
Kan ik mijn geld nog terug krijgen? :P

Artwido | 14-02-09 | 00:42

Zo dan. Henk Kamp zit met een pak Koopmans pannenkoekenmix in de mond onderdeel te zijn van het Antilliaans probleem. Het demasque van de zoveelste VVD-er, die als puntje bij paaltje komt z'n baantje op een tropisch eilandje belangrijker vindt, dan z'n politieke idealen. Eens een bealstinginspecteur, altijd een belastingonspecteur.

CoJoNes | 14-02-09 | 00:41

van dal | 14-02-09 | 00:40
Ahaaa.

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:41

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:37
Graag, geweldig op een mooie warme zondag een pij achterop door een rustiek christelijk dorp;-)

Mekker | 14-02-09 | 00:40

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:38 gelezen. het stond precies tussen de regels in, heel duidelijk.

van dal | 14-02-09 | 00:40

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:38
O wacht, ik zie ineens een zwitsalhoofdje. Had ik even overheen gekeken.

plastic zakje | 14-02-09 | 00:40

Mekker | 14-02-09 | 00:38
Uitstekend! En zeg a.j.b. 'jij'. De leeftijd is toch al een heikel punt deze jaren... En joe: genieten van de ritten al?

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:39

Mekker | 14-02-09 | 00:35

Mee eensch. En ze doen er de verkeerde dingen mee. Tot op de dag van vandaag is het verkopen van gebakken lucht een ware inkomensbron geweest. Daar zal spoedig een eind aan komen. En dan moeten diezelfde mensen een blinde vlek gaan aanspreken. Dat wordt dus niks, want ze waren al niks en zullen het tot niks brengen. Die gaan dus massaal over tot het gebedskleed met de neus naar Mekka en een ronde vlek op het voorhoofd.

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:39

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:29

Er zitten zowel in 020 als 035 denkende jonge intellectuelen die heel goed weten waar de schoen wringt en die hun kans afwachten dan wel soms forceren om iets te doen. Azijnbeaude is een goed voorbeeld. En mooier nog: er is menig adspirant dissident bij de oude garde. En dat is goed, want zonder die luiden redden we het niet om ons eigentijdsch Poitiers en Wenen aan te gaan.

www.omdurman.org/heroes.jpg

Wat motten de newbs wel van GS denken met zulke controversiële shit?

bottehond | 14-02-09 | 00:38

van dal | 14-02-09 | 00:37
Dat was inderdaad een gedenkwaardig moment, van dal. Hoe weet jij dat trouwens?

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:38

Ik zie alleen maar een SBS6 dartsplayer. Maar ik ga morgen evengoed de coupon invullen. De recensies waren laaaiend enthousiast.

Lets Kuttekrap | 14-02-09 | 00:38

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:31
Eh, ben idd geen schaap. Schapen blaten, geiten mekkeren..
Alles goed met u?

Mekker | 14-02-09 | 00:38

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:38

Mekker | 14-02-09 | 00:35
T.Z.t. kom ik bij je achterop met mijn blinde vlek, duw mijn - vrij geprononceerde - neus tussen je schouderbladen, en laat jou de V-twin berijden. Bevalt ie?

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:37

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:35 het lam is pas lam gods sinds jaap weet heeft van een harley..
soort van mammon dienen dus.

van dal | 14-02-09 | 00:37

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:35

Maar wel een debiel die "fuck you" kan zeggen...

Sikkeneur | 14-02-09 | 00:36

Jongelui, je ziet maar. Dit is het wel weer voor vanavond. Slecht! Jammmer.

gigi gorgonzola | 14-02-09 | 00:36

coho | 14-02-09 | 00:35
Ja, dan wel natuurlijk.

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:35
Jazeker!

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:36

Tering, ben echt benieuwd naar de kijkcijfers! Kun je die ergens vinden? Anyone?

Cheesy Poof | 14-02-09 | 00:36

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:34

wil je met het Lam Gods dansen of met het gouden kalf???

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:35

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:31

Ik denk eerder dat een ieder wel een blinde vlek heeft. Het mooie van de hersenen is dat ze prima kunnen filteren in wat wel/niet van belang is.
De vraag: wat doe je ermee.

Mekker | 14-02-09 | 00:35

coho | 14-02-09 | 00:26
Iedereen is slachtoffer van de vader. Vooral de gristenen.

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:28
Ja, maar wat moet ik hier nou mee want mijn vader was athei.. dinges en hij had een heleTros aambeien, volgens mijn zusje en zij kan het weten want zij heeft een hele grote Nederlandse famillie, de grootste van Nederland, zeggen ze.

coho | 14-02-09 | 00:35

En als 't niet wil vlotten met dat ledenaantal, leen je gewoon een debiel van Paul de Leeuw.

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:35

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:33
huh?

Pastor Sippenhaft | 14-02-09 | 00:35

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:25
?

plastic zakje | 14-02-09 | 00:34

@van dal | 14-02-09 | 00:23

On the money! Zo werkt het dus, en dat zal bij sommigen werkelijk nooit veranderen.

Thomas Chatterton | 14-02-09 | 00:34

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:33
Ik zet het in mijn balboekje.

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:34

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:31

Beter was het geweest als u de uitdrukking Agnus Dei gebruikt had. Doet het goed in uw PiusX klooster

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:33

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:33

bottehond | 14-02-09 | 00:31
Of je moet Peter Schaap bedoelen. Ken je die nog nog nog? "Adem mijn adem". Die adem kan dan weer in een neusgat. Dat wekt levens... Mooi man.

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:33

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:31 botte is geen herdershondje..

van dal | 14-02-09 | 00:32

En met een goeie snor en een voorbinddildosessie met Sonja Bakker zou Rutger ook zo die gezellige kwis Ren je Rot nieuw lezen in kunnen blaven.

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:32

@Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:29
Nergens, want dat schrijf ik ook niet.

Isser | 14-02-09 | 00:32

bottehond | 14-02-09 | 00:31
Lam gods is het, botte. Niet schaap :)

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:31

Mekker | 14-02-09 | 00:29

Iedereen schijnt aan tunnelvisie te gaan lijden. Ieder in zijn eigen vakgebied. Denk dat de hersentjes alle informatie niet meer aankunnen. Dat kan volgens Darwin nog iets moois worden.

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:31

LOL @ bottehond @ 00:26
Inderdaad, die roze sigaret! Leuk gevonden. Maar wel jammer dat Rutger niet een pakje roze POWNED-sigaretten aan Femke Kaakklem heeft aangeboden. Was een leuke PR-stunt geweest.

Sir Galahad the Pure | 14-02-09 | 00:31

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:28

Vandaar dat ze Zeaun het op kwam lossen tog?

@ schaap

Yep. Nice.

bottehond | 14-02-09 | 00:31

bottehond | 14-02-09 | 00:22
Distantieren van 020 is een goed statement. De 020 grachtengordelkliek in hun door de NoordZuidlijn verzakte pandjes heeft nauwe banden met Hilversum. Zo erg zelfs, dat Hilversum nu al denkt dat Amsterdam eigenlijk Nederland is. Daar een wig in drijven zou het mooiste zijn. Een andere oplossing is natuurlijk de aanleg van een NoordoostZuidwestlijn en een ZuidoostNoordwestlijn door hetzelfde gebied. Dat zal ze leren.

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:29

bottehond | 14-02-09 | 00:28 bijthondje.. je hapt weer lekker.

van dal | 14-02-09 | 00:29

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:29

Dat hele powned, is niets meer dan een kruiwagen voor Rutger Castricum. Het nieuwe gezicht van Veronica - de man die deze omroep weer helemaal terug moet brengen. Gokje: transferbedrag bedrag van 15M.

Dijkshoorn is afgeketst.

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:29

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:17
Heb het vast al vaker gezegd, ze lijden helaas aan tunnelvisie.

Mekker | 14-02-09 | 00:29

@flinkescheet | 14-02-09 | 00:05
... en waar lees je dat wij het geen kans geven...(als of wij daar over gaan überhaupt...)?
We hebben een aantal politiekers ontdooit zien wezen als een liflafje vooraf waar geen hoofdgerecht op volgde. Jammer. Kon ook niet want geen tijd. Maar wel leuk om de mens er achter even te zien met de vrije (soms verwrongen) lach. De wereldvreemden van dit land stonden met hun oogkleppen op in het zonnetje met hun aanbidding van de Alwetende en de arrogantie kreeg een gezicht (die Kampdinges). Maar het beste moment was dat Rutger plotseling even serieus was tegen Wilders in het vliegtuig. En dat kon alleen maar bestaan omdat Rutger vanuit al zijn entourage van lolletjes in eens *pats* to the point was. Dat was sterk! Dat was zelfs ontzettend knap; bedoeld of niet. De man even ontwapenen en *hopla*: een echte vraag. Dan krijg je een echt antwoord en zie je de mens Wilders reageren. Chapeau daarvoor.
Ja, Wij, von Das VFGI, geven dit een kans.

VanFrikschoten | 14-02-09 | 00:28

coho | 14-02-09 | 00:26
Iedereen is slachtoffer van de vader. Vooral de gristenen.

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:28

van dal | 14-02-09 | 00:23

Sjongejonge. Calimero. Je krijgt een podium waar je ruimschoots grootverbruiker van was in 2008 en nou komen zeiken. Unbelievable.

bottehond | 14-02-09 | 00:28

_/--\__/--\__/--\_ | 14-02-09 | 00:21

Mijn teef lag geheel dubbel bij dat stukje.
Wat een troosteleauze illegaal is die Kim.
Mot ie nog reauze sigaretten reauken ook.
Dit riekt niet naar een Fair Trade Production.

bottehond | 14-02-09 | 00:26

zoiets verzin je niet.............. je bent zelf slachtoffer natuurlijk van de vader en twee ooms. Wil je er over praten??

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:19
Okay, maar is de groep wel groot genoeg dan? Kunnen ze "het" wel opvangen?
LAAT MIJN VADER HIERBUITEN, JA. Sorry, iets te agressief? Was écht niet m'n bedoeling, geloof ik. Toch?

coho | 14-02-09 | 00:26

Doe's niet zo histerisch allemaal !
Zo geweldig was het niet heur ! ! Om het niet ronduit KUDT te noemen.
Slijmjurkjes ! !

Jackanders | 14-02-09 | 00:26

Kan POWNED niet een programma met de titel "Godverdomme" maken (later als het een publieke omroep is)? Waarin religies kritisch onder de loep worden genomen, broodnodig worden geridiculiseerd en waarin plaats is voor functioneel vloeken (functioneel bloot is ook gewenst). Met al die confessionele bejaardenomroepen in Hilversum is dat een goed tegengeluid.

Sir Galahad the Pure | 14-02-09 | 00:26

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:25

Fractievoorzitters poeslief tegen Castricum, de man die Vogelaar naar huis kreeg.
--
Nog maar 47 dagen en 21.266 inschrijvingen te gaan; als je niet heel snel opschiet, heeft Femke een goede fles wijn verdiend.
--

azoturie | 14-02-09 | 00:25

@JosVerbeek | 14-02-09 | 00:22
Gristen bashen is zo jaren '70 VprO
Moslims bashen is het helemaal in de 21e eeuw, You go Rutger.

Isser | 14-02-09 | 00:24

JosVerbeek | 14-02-09 | 00:22 pensionados in barneveld zijn makkelijker doelwitten.

van dal | 14-02-09 | 00:24

Thomas Chatterton | 14-02-09 | 00:20 als je niet 'mee' bent, ben je tegen. zó simpel is dát. en als je wél de nuance ziet.. ben je toch niet 'mee' en dus alsnog tegen.

van dal | 14-02-09 | 00:23

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:17

Ten eerste: doe er iets aan dan. Je bent slim genoeg om iets te bedenken.
Ten tweede: trust me, de echte Linkschmenschen tobben zich suf anno 2009.

ontopic

www.youtube.com/watch?v=RhEgM85TwVM
Is dit niks als vervanger voor die kennelijk niet zo getapte RotterdammerT die ik heel goed vond bij POWNED. Ook een statement: POWNED distantieert zich van de 020 in crowd clique. Of draaf ik nou door? Enfin: ik voorspel dat die RotterdammerT die het nu inspreekt een beetje cult gaat worden.

bottehond | 14-02-09 | 00:22

van dal | 14-02-09 | 00:18
Of iets barneveldachtigs bij die ene Haagse moskee uithalen. Dan konden er nog wel eens rare dingen met ruktor gebeuren, vrees ik.

JosVerbeek | 14-02-09 | 00:22

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:22

uitlogknop gevonden:
Toch nog even ingelogd, wat kan je hier slecht je reacties terugvinden, dat kan zoveel beter.
Doe er wat aan geenstijl, het is toch niet te geloven dat waar jullie mensen inbreng willen geven jullie geen inzicht geven.
Ik weet best dat powned-geenstijl omroep wil zijn.
Maar hier mag toch wel iets van wederspraak heerschen...
-ben nu ter bed- of porno kijken bier, ofzo.
CU

doppertje | 14-02-09 | 00:21

@Vrolijk | 14-02-09 | 00:20
Met veel dank.
Jij ook.

AntiSoof | 14-02-09 | 00:21

Ik vond het wel mooi dat die chinees in dat roze karretje een funtioneringsgesprek krijgt :)

_/--\__/--\__/--\_ | 14-02-09 | 00:21

de 'n' wil niet

TheDiplomat | 14-02-09 | 00:20

Gedigt;

Amen.

End.

AntiSoof | 14-02-09 | 00:20

Nietvoordekat | 14-02-09 | 00:03

And suddenly the discussion turned to "sperti"...

trialanderr0r | 14-02-09 | 00:20

@ Antisoof
Vrolijk weekned

Vrolijk | 14-02-09 | 00:20

bottehond | 14-02-09 | 00:17 da verzuip je maar Botte.

TheDiplomat | 14-02-09 | 00:20

van dal | 14-02-09 | 00:18
Dat dus. Desnoods met een paar stevige rea's erbij.

*superjan vers geslepen potlood aanreikt; punt reeds gelikt*

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:20

@bottehond | 14-02-09 | 00:17

De 'with us or against us' schtick weer he? Waarom zouden GS'ers die kritisch zijn op PowNed niet ook bij de club mogen horen? Is juist altijd de kracht van GS geweest.

Thomas Chatterton | 14-02-09 | 00:20

Ik hou niet van nodeloos gevloek. Stop daarmee, het is niet grappig. Als het je laatste woorden zijn voordat je wordt verpletterd tussen het perron en een trein, okay, dan is het functioneel. Voor de rest niet.
Voor de rest niet boeiend, alleen die huichelaar van een Kamphues was mooi in beeld gebracht. Ik vond het altijd een sympathiek figuur, maar iemand die andere mensen naait maar er niet tegen kan als hij terug wordt gepakt, is ronduit zielig.

koffieboer | 14-02-09 | 00:20

bottehond | 14-02-09 | 00:17

Alleen....? Voorlopig meer dan 16 miljoen Nederlanders min 28.734.

Sikkeneur | 14-02-09 | 00:20

fappefras | 14-02-09 | 00:16
Hoeveel presentatoren had je willen zien dan? En wie?
Ze moeten toch wat met de promotijd die ze bij Veraunica krijgen...
Dit was een fragment van PowNed zoals het straks in het publiek bestel zal zijn. Geef ze wat credits en kudo's, negative.

Pastor Sippenhaft | 14-02-09 | 00:20

koerbagh ® | 14-02-09 | 00:15
Het is niet verplicht om naar powned te kijken, alhoewel je er 'hier' bezwaarlijk aan kan ontkomen. Ben wel benieuwd wat het gaat worden, voorlopig is het: 't kan dooien, 't kan vriezen.
*out*

JosVerbeek | 14-02-09 | 00:19

coho | 14-02-09 | 00:17

zoiets verzin je niet.............. je bent zelf slachtoffer natuurlijk van de vader en twee ooms. Wil je er over praten??

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:19

@ redactie: Doe eens een poll onder de leden.
Ik vond 't wel oké.

Nietsisnieuw | 14-02-09 | 00:19

Ik heb vanavond zoveel Rutger gezien, dat ik vast wel goed zal slapen.

plastic zakje | 14-02-09 | 00:19

van dal | 14-02-09 | 00:16
Geleerd of niet geleerd, blijft jammer van een dergelijk slap stukje, ik vond het ronduit zielig.

j.fietsbel | 14-02-09 | 00:19

Isser | 14-02-09 | 00:17
Ha, super. Dan komt het goed: wat ik je bromet.

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:18

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:18

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:16 met camera en rutger een avondje meerijden in de connexxionbussen in gouda.. over concept gesproken..

van dal | 14-02-09 | 00:18

@j.fietsbel

goede tv is netzoiets als lekkere frikandel

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:17

Er ligt een zware weerstand bij de 29K grens, niet?

Sikkeneur | 14-02-09 | 00:14

Als het schip HMS POWNED vergaat, dan wel met zijn allen.
Behalve jij. Staat je fraai.

bottehond | 14-02-09 | 00:17


Uit wat voor verknipt gezin kom je zelf dan, als je dit zo realistisch kunt schetsen

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:13

Zelf bedacht, creatief hé?

coho | 14-02-09 | 00:17

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet echt toegevoegde waarde vond hebben. Ik had het idee dat ik gewoon naar BNN zat te kijken.

Flex | 14-02-09 | 00:17

bottehond | 14-02-09 | 00:13
Nu de echte intellectuelen en Linkschmenschen nog wakker schoppen en voila.

Daar zit het probleem nou juist..................... die willen niet wakker geschopt worden om niet voor reactionair te worden versleten. Er is mijns insziens niet veel verschil tussen intelectuelen en Linkschmensen. Die hebben zich er lang geleden al van overtuigd dat ze aan de goede kant staan.

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:17

@Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:16
Niet nodig. Superjan leest altijd mee.

Isser | 14-02-09 | 00:17

Powned is RutgerTV? Of is het een hoax?

fappefras | 14-02-09 | 00:16

Prins Pils | 14-02-09 | 00:14
Mooi gesproken, vond ik dus ook al !

j.fietsbel | 14-02-09 | 00:16

j.fietsbel | 14-02-09 | 00:15 dat stukje barneveld.. frans bromet-televisie.. kun je zien waar rutger het geleerd heeft..

van dal | 14-02-09 | 00:16

t Is trouwens 'aambeien'. Maar dat terzijde.

AntiSoof | 14-02-09 | 00:16

ik vond de uitzending wel geestig. Wellicht was item Wilders de redding.....

contrastvloeistof | 14-02-09 | 00:16

Isser | 14-02-09 | 00:13
Monniken, kappen, koekjes... het ene concept na het andere. Maar je hebt gelijk: als het niet meer exclusief is, dat gesis, genereert het wellicht geen aandacht meer. Misschien helpt dat. Mail naar de redactie, me dunkt.

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:16

@Harry Dillema | 14-02-09 | 00:09:
Daarom verwacht ik ook niks, nada, noppes van PowNed (kutnaam overigens, maar dat had ik al eens gezegd). Bestel opblazen? Controversiële TV maken? Welnee. Beetje meedraaien in het circuit van BN-ers en quasi-lollig doen. Het wordt een daverend succes, ongetwijfeld... als ze die 50.000 halen, maar dan...? BNN2.

koerbagh ® | 14-02-09 | 00:15

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:09
:)

plastic zakje | 14-02-09 | 00:15

'k vond dat Barneveld stukje zwak bij de rest af steken, de rest was goede tv, dat Barneveld stukkie was oude mensen pesten en wat simpel knip en plakwerk.

j.fietsbel | 14-02-09 | 00:15

Valentijn, schoonheidsslaapje dan maar, kunnen we vanavond weer achter de meiden aan jagen. Neen ik ben geen 50 met een dikke bui,

1992 mooi jaar ;)

h3ekt0r | 14-02-09 | 00:14

*iets met schoenmaker en leest*

TheDiplomat | 14-02-09 | 00:14

POWNED GEFELICITEERD!
Blijft vooral zo doorgaan! Maar als jullie een echte omroep worden dan zeker met een eigen actualiteitenprogramma komen. Eentje dat nu eens niet de roeptoeter van de linkse kerk is en wel echt objectief is. Verder chapeau met betrekking tot het item over Wilders dat gisteren pas ingepland kon worden. Jullie programma was natuurlijk al klaar en moest op het allerlaatste moment aangepast worden om de Wildersreis ook goed in beeld te brengen.
Verder leuke montage inzake die streng gelovige mensen, maar als jullie ballen hebben dit ook eens doen met een paar islamieten.
Rob bleek daadwerkelijk een zak hooi te zijn a la Paul de Leeuw, alleen zij mogen blijkbaar anderen afzeiken.
Tenslotte, wist niet dat Bottehond bijklust als chauffeur in een roze tuktuk, leuk!

Prins Pils | 14-02-09 | 00:14

Er ligt een zware weerstand bij de 29K grens, niet?

Sikkeneur | 14-02-09 | 00:14

@ botte
Mail gelezen?

Mekker | 14-02-09 | 00:14

@mark twain | 14-02-09 | 00:03
Ik zou 10 minuten zonder iets te zeggen aan die microfoon blijven hangen. Kan een enorme hit worden. Ik zie er toch een stuk beter uit dan Vogelaar.

Nonnes | 14-02-09 | 00:14

coho | 14-02-09 | 00:07

Uit wat voor verknipt gezin kom je zelf dan, als je dit zo realistisch kunt schetsen

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:13

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:08

Dan volg je je ratio en bekijkt zulke zaken een keer rationeel, feitelijk en zakelijk.
Staat AFA aan de deur bij POWNED omdat ze Wilders laten zien zoals die halve tamme echt is? Nope. Zijn er podia voor Vrije Burgers? Yep. Denk es 5 jaar terug. Nu de echte intellectuelen en Linkschmenschen nog wakker schoppen en voila.

bottehond | 14-02-09 | 00:13

@Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:09
Kijk, als je de ecxlusiviteit wegneemt en je maakt het gemeengoed, is er niemand meer die zich er aan stoort. Een soort gelijke monikken gelijke kappen en koekje van eigen deeg. Twee oude Nederlandsche spreekwoorden met een redelijk waarheidsgehalte.

Isser | 14-02-09 | 00:13

@coho | 14-02-09 | 00:07
Spertie helpt minder goed dan zo een tube van de Dok.

AntiSoof | 14-02-09 | 00:08
Wat dacht je van dat kinderhandje: de normale oplossing voor dit soort op één Tros geveegde types.

coho | 14-02-09 | 00:13

Wuift is beter.

AntiSoof | 14-02-09 | 00:12

Wat Koer zegt... gemiste kans, TV anno 1992.

TheDiplomat | 14-02-09 | 00:12

@mark twain | 14-02-09 | 00:07
Goedenavond.
*Zwaait met hoed*

AntiSoof | 14-02-09 | 00:11

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:09
LOL

Elisabeth2 | 14-02-09 | 00:11

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:11

coho | 14-02-09 | 00:07

De TroSS is gevallen. In de handen van het sinister netwerk van zich linksch wanende activisten als Herzelberg en Mieke Verweij of zeau iets.
Een dierenterrorist en een linkse incompetente snol.
En dan die lui van TroSS zimmerbreit. Verschrikkelijk. Wat een establishmentslikkende troep is dat voormalige roversnest de Tros geworden.

bottehond | 14-02-09 | 00:11

HY78. | 14-02-09 | 00:05

Het antwoord vind ik niet cynisch. Het is de enige mogelijkheid. Hoop dan maar dat de aanstormende depressie die dagdromers terugbrengen in de werkelijkheid en dat ze nog in staat zijn om snel te schakelen teneinde het tij te keren. Ben echter bang dat ze dat niet meer kunnen.

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:11

Isser | 14-02-09 | 00:06
Op zich wel revo, maar tot hetzelfde level verlaagd: krijg je dat gesis over en weer en iedereen met thuisbios, dolby surround (of hoe dat ook allemaal heet) thuis ook nog eens aan het sissen. Soort kookprogramma wordt het dan.
Mwah, nu je het zo aanreikt... ;)

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:09

gut een newbee again.
*stopt een speen in de mond van newbee dubble zero point zero 6*

contrastvloeistof | 14-02-09 | 00:09

@koerbagh

had je dan verwacht dat rutger een zwarte ooglap zou opdoen en, in een rokerige slechtbelichte deel, met Rob Kamphues een boek van Sjaak Derrieda ging bespreken onder het genot van een Chataeu Ta Mere 69.

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:09

@coho | 14-02-09 | 00:07
Spertie helpt minder goed dan zo een tube van de Dok.

AntiSoof | 14-02-09 | 00:08

Frederik Puntdroad | 14-02-09 | 00:07
Trusten. Ik ga ook zo plat.

Elisabeth2 | 14-02-09 | 00:08

Heb er van genoten, leuke keuze (zoals altijd) van de achtergrondmuziek, leuke interviews en weer netjes in elkaar gezet.

De minpunten: Die kudt stem, kudt promo's tussendoor (blijf kijken, zo meteen op Powned enz.) uitstellen van items (De zak voor Rob (lijkt wel wegmisbruikers, dan zie je ook altijd: vandaag in wegmisbruikers: een wilde achtervolging op de a28 met fatale afloop, aan het eind van de aflevering komt dan eindelijk de wilde achtervolging met fatale afloop) rot op met uitstellen, begin er mee, keihard er in)

Voor de eerste keer zeker succes, ik kijk volgende week weer!

Rest In Privacy | 14-02-09 | 00:08

bottehond | 14-02-09 | 00:04
Mijn intuïtie normaal gesproken ook niet......... maar ik bevind me even in een emotioneel niemandsland

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:08

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:07

@bottehond 00:04

Tuurlijk. Maar je hersens; die wel.

mark twain | 14-02-09 | 00:07

Elisabeth2 | 14-02-09 | 00:04
Maar nu eerst even plat!
*Gaat dreaumen over tukketukkies in allerhande kleuren*
Fijne nacht verder! Doei!

Frederik Puntdroad | 14-02-09 | 00:07

Wij zitten gezellig ouderwets naar Ivo Niehe te kijken.
Heerlijk, pracht programma. Ons krijg je niet weg bij de Tros.
Steek dat PowNed van jullie maar in je vette reet.
Succes ermee....... not.

Oudwijf | 13-02-09 | 22:25
Je bent geen oudwijf, maar een zeikweiv. Blijf lekker bij je Tros aambijen, niet teveel mee spelen, anders gaat je man gillen. Lekker hé zo'n echte hollandsche famillie. (aambijen) Dochtertje weghouden, want een kinderhand is gauw gevuld, en dat vindt pa dan wel weer lekker, zo'n Tros in een kinderhandje.

coho | 14-02-09 | 00:07

Pa Cartwright | 14-02-09 | 00:02
... en slaat Pa bewusteloos.

Elisabeth2 | 14-02-09 | 00:07

Het is jammer dat Veronica door Talpa verkracht is ooit. Mooi om te zien dat Powned als het kleine broertje van de voormalige piraatzender-vanuit-de-noordzee wordt omarmd.

_/--\__/--\__/--\_ | 14-02-09 | 00:06

@Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:02
Of een format waarbij Rutger Marokkaanse vrouwen/meisjes nasist en voor hoer uitmaakt. Eens kijken of die bontkraagjes nog zo hard lachen om hun eigen koeltoer.

Isser | 14-02-09 | 00:06

@h3ekt0r | 14-02-09 | 00:05
Gezondheid.

AntiSoof | 14-02-09 | 00:06

Mijn oordeel over de eerste POWNED-uitzending: een zeven plus (ruime voldoende dus).
Off topic: het volgende artikel is een "must read". Het gaat over moslims die de Duitse rechtsstaat verachten: www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,...

Sir Galahad the Pure | 14-02-09 | 00:06

Pa Cartwright | 14-02-09 | 00:02

Nog steeds zo geil Pa en nog steeds niet geplast?

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:05

Je kan trouwens voor 5.72 ook een uur parkeren in 020... met een stoephoer op de achterbank zit je dan toch al gauw op 25.72...

VanFrikschoten | 13-02-09 | 22:12

Waarom zou je Powned niet de kans geven die het verdient? De eerste uitzending is veelbelovend vind ik en ik vond het al met al een hele goeie bak.
Voor die 5,72 hoef je het echt niet te laten inderdaad.

flinkescheet | 14-02-09 | 00:05

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:00

Tell me, wat was de druppel?

bottehond | 14-02-09 | 00:05

AntiSoof | 14-02-09 | 00:04

Proost

h3ekt0r | 14-02-09 | 00:05

@LoopseTeef | 13-02-09 | 23:53
Cynisch antwoord? Het gaat te goed, we zijn de wezenlijke zaken uit het oog verloren.
Als we onze ogen sluiten voor de boze buitenwereld, houden we op dit moment nog genoeg luxe over in ons, door onszelf beperkte,wereldje, dus "waarom zouden we ons druk maken?"
Gelukkig maken hoe langer hoe meer mensen zich wel druk. Ik hoop, dat het al niet te laat zal zijn.

HY78. | 14-02-09 | 00:05

soepmetballenjongen | 14-02-09 | 00:02
Ja, ik begrijp de verwarring. Wellicht het beste om de oprichters klankgewijs te volgen: die zullen het wel weten, hoop ik ;)

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:05

MS Silverlight?? Wat een geneuk. Never nooit niet.

Inextremis | 14-02-09 | 00:05

Frederik Puntdroad | 14-02-09 | 00:02
Hartelijke lach.

Elisabeth2 | 14-02-09 | 00:04

Maar, realiseer ik me nu, een ieders menig is waar. En dat is denk ik zo. Of ben ik nu té OT?

AntiSoof | 14-02-09 | 00:04

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 14-02-09 | 00:04

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:01

Mijn instinct laat me nooit in de steek.

bottehond | 14-02-09 | 00:04

@Nonnes

Zou jij ooit Rutger een blik waardig gunnen?

mark twain | 14-02-09 | 00:03

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:56
Eensch. Dit hele zaakje stinkt.

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:56
Which might, in turn, explain why so many think of me as an asshole.

Allesiestsjlegt | 13-02-09 | 23:58
Rofl, jij bent toch ook een newbie gekkie...

soepmetballenjongen | 14-02-09 | 00:02
Ze weten het ook niet, da's het leuke. Het is een retegoeje naam, maar perfect is 'ie niet.

Tenslotte: ik wil me graag excuseren voor alles wat ik over mijn moeder schijn te hebben gezegd. (wist ik veel dat ze wist hoe de interwebs werkt...)

Tijd om te gaan slapen. *out*

Nietvoordekat | 14-02-09 | 00:03

Nonnes | 13-02-09 | 23:58
Ik vond het voor een keer grappig om te zien, maar het hoeft imo niet nog een keer op die manier. Nou ja, alle begin is moeilijk, dus in dat opzicht kan je spreken van een min of meer (we blijven kritisch) geslaagde 'start'.
gigi gorgonzola | 13-02-09 | 23:56
optie c. 'kan beroerder'

JosVerbeek | 14-02-09 | 00:02

Elisabeth2 | 14-02-09 | 00:00
Ok. Ik ben d'r klaar voor.

Pa Cartwright | 14-02-09 | 00:02

Nonnes | 13-02-09 | 23:58
Eens. Te makkelijk. Die ouderen vallen niemand lastig verder (is een aanname: misschien zijn ze wel hevig actief in de spuitelarij, dat weet ik niet). Een paar van die sissertjes voor de camera zou wellicht iets zijn.

Jaap de Paap | 14-02-09 | 00:02

@ gigi gorgonzola | 13-02-09 | 23:56
B: Nee, was weer eens een mooi stukje televee sinds jaren!

eRenKa | 14-02-09 | 00:02

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:51
Of de Rooie weer achter het bed in z'n hardhouten kabrio-cattenback met eveneens chroomstalen velgen en stereo+electriek dekentje+crabpaal....

Frederik Puntdroad | 14-02-09 | 00:02

Jaap de Paap | 13-02-09 | 23:46
Als in 'owned' maar dan met een p er voor. Poont dus, fonetisch.

Maar in het filmpje hoor je het echt gewoon POW even wachten even wachten NED.
Maar dan hoor je Rutgert weer gewoon Powned zeggen. Ze weten het zelf volgens mij ook niet.

soepmetballenjongen | 14-02-09 | 00:02

bottehond | 13-02-09 | 23:56
Nee, ik hoor die donder niet aanzwellen hier in 0033. Mijn enige blik op de wereld is via internet. Ik weet dat er veel loos is op dat gebied, maar het is mij nog te fragmentarisch. Ik mis ten ene male de idee, dat ergens een stalen vuist wordt gesmeed om die islamisering tegen te gaan. Op de een of andere manier schijnt het niet te willen doordringen bij de machthebbers/gezagsdragers. Alsof ze elkaar in een dodelijke omhelzing vast hebben.
Proost trouwens, ik hoop dat het een dure Ruby is.....................

LoopseTeef | 14-02-09 | 00:01

@AntiSoof | 14-02-09 | 00:01

doet f5

h3ekt0r | 14-02-09 | 00:01

@koerbagh: hehehehe
@h3ektOr: bedankt voor je eerlijke antwoord
@derest: lafaards

gigi gorgonzola | 14-02-09 | 00:01

@h3ekt0r | 14-02-09 | 00:00
Leuk, dat zei ik ook net maw. :

AntiSoof | 14-02-09 | 00:01

verdomme GS tv kaputt.

Isser | 14-02-09 | 00:00

@bottehond

ik bedoel, als je zo hard gelooft dat je ontdaan bent vanwege knevel zijn afvalligheid, kun je ook vast wel zo sterk in je schoenen staan dat 't je niet deren kan :)

Harry Dillema | 14-02-09 | 00:00

Ahasveros | 13-02-09 | 23:58
Jij blijft van Rutger af, anders krijg je met mij te doen. Is dat duidelijk?

Elisabeth2 | 14-02-09 | 00:00

@redactie
Als jullie nu verstandig zijn, en dat zijn jullie, dan stuur je de TelevisieMan even een mailtje om zijn ongezouten kritiek. Hij is morgen terug. Dat is leerzaam en dat willen jullie zijn: leerzaam. Doet u dat maar... dat vinden jullie prettig...

VanFrikschoten | 14-02-09 | 00:00

Wim Baaf,
Het gaat om de mededelingen,
Neit om de wjize wraaop het geshrceven wrodt

h3ekt0r | 14-02-09 | 00:00

Maar ik vind de inheod nog mooier, Wim. Dus die vautjes? Hm.

AntiSoof | 13-02-09 | 23:59

@gigi gorgonzola | 13-02-09 | 23:56:
Wat is zwaar? Beetje gemiddeld kudt, zou ik zeggen. In 1992 zou het spraakmakende TV geweest zijn, als Rutger een dwerg met nierproblemen en een brilletje zou zijn geweest. Dat niveau ongeveer.

koerbagh ® | 13-02-09 | 23:59

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:56

Huh? Een bekeerling aka wakkergewordene?

* van stoel valt *

bottehond | 13-02-09 | 23:59

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 13-02-09 | 23:58

@Wim Baaf | 13-02-09 | 23:56
Ja, taal is mooi wanneer men hem goed gebruikt.

AntiSoof | 13-02-09 | 23:58

@JosVerbeek | 13-02-09 | 23:53
En daarom vond ik dat niet leuk. Zo makkelijk. Er zijn genoeg mensen die Rutger verdíenen en maar weinig zendtijd.

Nonnes | 13-02-09 | 23:58

bah te kort
mooie tv ga zo door :)

greatone | 13-02-09 | 23:58

Stoorde me aan dat afschuwelijke Zuid-hollandse accent van 'Gutgej':
"Holleu! Goeijemowwegguh"

Stream zuigt overigens...

Ahasveros | 13-02-09 | 23:58

Pff. Verandering. Waar heb ik dat eerder gehoord? Oh, ja: Veronica! Oh ja, BNN! Oh, ja: VPRO! Allemaal anders.. ooit..

Eamel | 13-02-09 | 23:58

_/--\__/--\__/--\_ | 13-02-09 | 23:55

Het kabinet zal zich in afzienbare tijd - en niet eens inventief - zelf opheffen ben ik bang.

LoopseTeef | 13-02-09 | 23:58

b.NEE

h3ekt0r | 13-02-09 | 23:57

@bottehond

Een beetje gelovige kan wel dealen met een afvallige.

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:57

@Allesiestsjlegt | 13-02-09 | 23:50
Ik had een lijstje +1 en -1 comments
Maar mijn laatste inzending was niet helemaal goed doorgekomen dus sloeg mijn reactie nergens op.
Misschien vandaar....
En anders: whocares?

keestelpro | 13-02-09 | 23:57

Mannen,

Beetje matige televee, had er meer van verwacht. Bn-ertje pesten leuk leuk, maar niks nieuws. Waar gaan jullie Hilversum nou mee op z'n kop zetten!? Conclusie so far: booring..

wimmert0000 | 13-02-09 | 23:57

De politie: een kwart van de daders krijgen we te pakken en de rest lijdt onder een slecht geweten; ik weet niet wat erger is.
Uit: aflevering 2 van Heer Bommel en de zelfkant.
www.omroep.nl/nps/bommel/
Dat wou ik de goegemeente niet onthouden.

cugel | 13-02-09 | 23:57

@LoopseTeef | 13-02-09 | 23:53: Waarschijnlijk omdat zoiets van alle kanten zou worden aangevallen. Zaaltjes die je niet mag huren, websites geddost, AFA geweld en ga zo maar door. Bijvoorbeeld.

Fleauxe | 13-02-09 | 23:56

Ik heb t nie gezien maar t schijnt zwaar kudt te zijn geweest. Klopt dat?
a. JA
b.NEE

gigi gorgonzola | 13-02-09 | 23:56

@nietvoordekat

het ging mij even om de interpretatie van jyllandsposten.

JP, wat... iedereen bericht over dat wilders er niet inmocht vanwege ongeregeldheden.

Waar het eigenlijk op neerkomt is dat Engeland haar ziel aan de duivel heeft verkocht en dat er een precedent uit voortvloeit.

Kennelijk heeft dreigen met geweld gewoon zin in dat kutland.

Nee, nu wordt het tijd om de gehele geloofsgemeenschap allahvrezenden de laan uit te sturen. En dat mag wat kosten. Beter dan dat we de volgende kansloze kutbank een paar miljard toeschuiven van ons zuurverloren belastinggeld.

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:56

Taalgebruik door jullie:

'maandagavond om 23.50 uur wordt de uitzending nog een keer herhaald'

'Nog een keer' en 'herhaald' is een tikje dubbel, dames en heren Stijlisten.

Wim Baaf | 13-02-09 | 23:56

JosVerbeek | 13-02-09 | 23:53
Ik vond dat stuk ook geweldig. Vond het wel een geslaagde eerste uitzending, ik heb me vermaakt.

plastic zakje | 13-02-09 | 23:56

LoopseTeef | 13-02-09 | 23:53

Heaur je die aanzwellende donder in de verte niet, dear?

* Verbaasd naar halfvol glas nieuwe Port kijkt *

bottehond | 13-02-09 | 23:56

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:53

Or you might be talking out your arse... ;-)

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:56

Eamel | 13-02-09 | 23:54
t gaat om de verandering die gaande is. Dat is gewoon nodig. Zeker op deze manier.

Pastor Sippenhaft | 13-02-09 | 23:55

koerbagh ® | 13-02-09 | 23:54
Strikvraag zeker, hè.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:55

@LoopseTeef | 13-02-09 | 23:53

De volgende verkiezingen zijn in 2010? mei?
Tenzij iemand op inventieve wijze dit kabinet om kan gooien

_/--\__/--\__/--\_ | 13-02-09 | 23:55

t Was Alles en Nix.

AntiSoof | 13-02-09 | 23:55

Ondanks griepje even gekeken en ik vond het erg goed te doen. Vermakelijk en vlot.

Ronald81 | 13-02-09 | 23:55

doppertje | 13-02-09 | 23:53
Helemaal onderaan, klein beetje naar boven, zie je je eigen naam staan met in knalroze letters UITLOGGEN. Probeer daar es op te klikken. Tip: vlak boven het reageerveld.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:54

't Was kudt. Gelukkig bestaat er zoiets als 't voordeel van de twijfel...

Eamel | 13-02-09 | 23:54

Zullen Nick & Simon te porren zijn voor een optreden bij het komende paasvuur alhier?

koerbagh ® | 13-02-09 | 23:54

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:52
Ook nooit gezegd hoe ik dan wel niet zit. Misschien zit ik wel op de kop.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:53

en nou wil ik hier uitloggen, maar is er geen uitlogknop, niet nodig snap ik wel, maar doe dan gewoon een -een pleurt nou maar op knop.
CU
.

doppertje | 13-02-09 | 23:53

pas 200 tot 300 leden erbij? Tijd voor de cadeaus? Waar blijft me Bugatti? :D

h3ekt0r | 13-02-09 | 23:53

Allesiestsjlegt | 13-02-09 | 23:51
*diepe zucht*

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:53

Botte, heb net je stuk over Lord Ahmed gelezen. Was leerzaam. Wat bij mij de vraag opriep: als er mensen zijn in Europa of wereldwijd die net zo over de islam denken als GW en Pat Condell, jij en ik, waarom komt er dan geen bredere beweging op gang???

LoopseTeef | 13-02-09 | 23:53

überlol @ powned in Barneveld :-) Die ouwe knakkers hebben volgens mij niet in de gaten dat ze grondig gep0wN3d worden.

JosVerbeek | 13-02-09 | 23:53

2 Tips om toch snel aan de 50K leden te komen.

1) Meer van die vrouwen op straat met folders (groot deel mensen wordt meteen lid als ze opeens met de inschrijving onder hun neus geconfronteerd worden)

2) en spam je eigen e-mailsspammachine wat beter.
Heb er driftig gebruik van gemaakt en jullie in 1 dag 10 leden opgeleverd.
www.powned.tv/help.html
onder het logo !!

WeirJack | 13-02-09 | 23:52

Viel me zeker niet tegen, ik vond het ook super. Heb al zin in volgende week.

ZvD | 13-02-09 | 23:52

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:48

He never specified which cheeks... :-))).

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:52

Fleauxe | 13-02-09 | 23:51
Kan nooit kwaad om het voor de zekerheid nog een keer te zeggen ;-)

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:52

@flinkescheet
ja leuk was het hé. Echt genieten op een vrijdagavond!

dapperebobo | 13-02-09 | 23:52

Ge-wel-diggggg!!!! Ik heb het gevoel dat die teller ergens is blijven hangen..... dit kan toch niet, er moeten al minstens 80.0000 leden zijn.........

Coravanmora | 13-02-09 | 23:52

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 13-02-09 | 23:51

Frederik Puntdroad | 13-02-09 | 23:48
Hou nou op zeg. Dat is helemaal hebben hebben. Ik zie het zo voor me, De Rooie met z'n oren in de wind op de achterbank.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:51

bottehond | 13-02-09 | 23:47
Iedereen verdient het om de boel te verkloten.

Flodder | 13-02-09 | 23:51

h3ekt0r | 13-02-09 | 23:49
Yep

dapperebobo | 13-02-09 | 23:49
Niet doen: slecht voor je eigenwaarde.

Jaap de Paap | 13-02-09 | 23:51

Had ik al geschreven dat PowNed echt helemaal tha bomb is?

Fleauxe | 13-02-09 | 23:51

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:48
Eén iemand, eensch. Maar wel één iemand die opriep voor ongeregeldheden. Nu heeft de regering-Brown de verkeerde kant opgekeken, helaas, maar weinig wat daaraan te doen is.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:51

@soepmetballenjongen | 13-02-09 | 23:45

op zn antilliaans spreek je het uit : POAAAAAAAAAWWWWned

_/--\__/--\__/--\_ | 13-02-09 | 23:50

Ik hoef geen silverlight godverdomme, dus ik kijk maandagavond wel.

gigi gorgonzola | 13-02-09 | 23:50

geweldig leuke televisie was dit. Toch wel heel erg blij dat ik lid ben.

flinkescheet | 13-02-09 | 23:50

Mooi begin mannen. Alaaf.

artbrut | 13-02-09 | 23:50

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 13-02-09 | 23:50

CoffeePatch | 13-02-09 | 23:47
True, maar tv is misschien beter te dirigeren. Als je een circusshow ziet, wil je ook dat er iemand achter de schermen aanwijzingen staat te geven hoe het moet. Met het internet is het het probleem dat het nu een klein beetje chaotisch is. En niet erg "gezinsvriendelijk": ga maar eens met z'n allen gezellig reaguren, da's lastig hoor.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:50

@Jaap de Paap
geweldig hoe je dat zo verwoordt, daar ben ik echt jaloers op :-)

dapperebobo | 13-02-09 | 23:49

@koffiemuts

nee dan had ik toch gelijk the other day

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:49

@ all
Ga ik er maar vanuit dan dat dit met rob doorgesproken was.
maar dan was het weer niet echt...
.
Ga gewoon bij balkenende langs, in de kerk, het zijn dingen waarzonder hij niet kan leven... Maarnee dat zien we niet.......

Echt erin hakken geenstijl, geen show, daarvoor hebben we de nieuwe uri geller.

doppertje | 13-02-09 | 23:49

Jaap de Paap | 13-02-09 | 23:46

Pownen is de overtreffende trap van ownen ;)

h3ekt0r | 13-02-09 | 23:49

OK dan mijn votes voor vanavond

(+1) PLUS EEN
.
kirelam | 13-02-09 | 23:23
peterweethetbeter | 13-02-09 | 23:09
Cheesy Poof | 13-02-09 | 22:53
necrosis | 13-02-09 | 22:29 (<---scherp!)
------------------------------------------------
(-1) MIN EEN
.
HY78. | 13-02-09 | 23:16
Clowned | 13-02-09 | 22:48 (<---deze is echt niet ok trouwens)
SimpelZat | 13-02-09 | 22:52

keestelpro | 13-02-09 | 23:49

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:21
Tuktuk met daar achter zo'n ziekenhuisbed met tentje er op en lichtmetalen velgen en dan hoppahoppa en door heel europa scheuren.

Frederik Puntdroad | 13-02-09 | 23:48

@nietvoordekat

Nah, ze slaan de plank mis. Het gaat helemaal niet om Wilders of 'angst voor ongeregeldheden' . De UKkies zijn gezwicht voor het dreigement van een enkeling. Nothing more, nothing less. En dat betekent dat de regering Brown chantabel is. Brown had moeten overrulen en die mafkees een paar dagen in het Londense riool moeten gooien om af te koelen.

Nu neemt niemand die lui meer serieus. Groot *kuch* Brittanie is een paria geworden.

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:48

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:47
Niet zo hard joh, daar moet ik nog op zitten!

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:48

Heeeeeeeeeeeeere' s GIGI!

gigi gorgonzola | 13-02-09 | 23:48

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:44
Internet is sneller, in feite was Wilders in dat vliegtuig oud nieuws, dat hoorde gisteren al op internet thuis

CoffeePatch | 13-02-09 | 23:47

Tip aan red.
Die meisjes moet je de deal direct laten sluiten. Een briefje meegeven is echt te vrijblijvend. Wil je die 50K halen of niet.

Flodder | 13-02-09 | 23:43

Je goedhartigheid is heel innemend.

bottehond | 13-02-09 | 23:47

superjan | 13-02-09 | 23:16
En springen en in je handjes klappen natuurlijk?

bottehond | 13-02-09 | 23:43
Rofl, zelfkennis van een ongekend niveau. Onder PvdA'erTs, that is

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:47

@Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:45

*pets!*

[sorry - je moet de kat dan ook niet op het spek binden ;-]

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:47

CoffeePatch | 13-02-09 | 23:42
Het begint er steeds meer en meer op te lijken. Het verbaast mij altijd heel erg aan de lunchtafel op kantoor als ik hoor naar wat voor een kudtprogramma's iedereen op SBS of wat dan ook gekeken heeft.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:47

soepmetballenjongen | 13-02-09 | 23:45
Als in 'owned' maar dan met een p er voor. Poont dus, fonetisch.

Jaap de Paap | 13-02-09 | 23:46

bijgeloof of niet... vrijdag de 13de bracht voor powned naar mijn mening geen slechte uitzending!

En jongens de volgende keer geen vuurwerk afsteken op een petrochemie bedrijventerrein he want dat gaat te snel branden!

misterhandyman | 13-02-09 | 23:46

geef de dames een laptopie mee en direct inschrijven.. Stomme flyers

h3ekt0r | 13-02-09 | 23:45

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:44
Oh behave... *turns other cheek*

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:45

Goed gedaan voor een eerste keer. Het is allemaal nog niet erg vernieuwend en diepgaand, maar voor zo'n half promo-uurtje niet slecht. Ik hoop alleen dat we straks een fatsoenlijke politieke talkshow krijgen. Een tegengeluid, daarom ben ik lid geworden.
.
Oh ja, die voice-over is ook een zak hooi.

Sinterklahaas | 13-02-09 | 23:45

Wat is eigenlijk de officiële manier om POWNED uit te spreken?
POW-NED, Of gewoon simpel POWNED.

soepmetballenjongen | 13-02-09 | 23:45

Nou, ik vond het best leuk om te kijken. Alleen die oudjes moet je met rust laten: kost je ook leden, denk ik.

Jaap de Paap | 13-02-09 | 23:44

CoffeePatch | 13-02-09 | 23:38
Ik denk dat het uiteindelijk toch allemaal vervaagt in een soort semi-internet semi-tv. Ik bedoel, beeld en geluid kan via allebei. Voeg interactiviteit toe aan de tv of een meergebruikte tv-functie aan het internet en je hebt één van de twee al bijna overbodig gemaakt.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:44

lol ja ik voel me hier als een vis in het water. Gelijkgestemden en mensen die het beste voor hebben met de televisie!

dapperebobo | 13-02-09 | 23:44

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:42

*pets!*

[now that's the sound of one hand clapping...]

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:44

@ Niet voor de Kat

Goeie kwoot van Eddy Terstall eauk.

"Mijn punt is juist dat er heel veel is dat veel PvdA-ers niet beseffen."

Eddy Terstall (PvdA)

bottehond | 13-02-09 | 23:43

Voor een eerste uitzending zeker niet slecht!!!

rick13 | 13-02-09 | 23:43

Tip aan red.
Die meisjes moet je de deal direct laten sluiten. Een briefje meegeven is echt te vrijblijvend. Wil je die 50K halen of niet.

Flodder | 13-02-09 | 23:43

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:41
En toch hebben ze honderd procent gelijk en is het een goede analyse in weinig woorden. Als mijn kattenbak elke dag gevuld zou zij met leesvoer van deze kwaliteit, hoor je mij niet klagen.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:43

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:39
Neuh, ik vat de hint. Niet zo geprikkeld doen, vindt God niet leuk. Andere wang toekeren...

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:42

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:39
Gelukkig zijn de "ouderen" onder ons progressiever dan de jonkies.

CoffeePatch | 13-02-09 | 23:42

@nietvoordekat

Jyllandsposten, de krant die ook de deur opent van uw kattenbak. Wat een weloverwogen lariekoek.

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:41

nogmaals: out..

cugel | 13-02-09 | 23:41

zijn die telefoon-leden er nu al bij opgeteld?

leonbdv91 | 13-02-09 | 23:41

En dan nog maar een keer de vervelio van vanavond uithangen.
Kamphues = de zak van PowNed!

eRenKa | 13-02-09 | 23:40

@keestelpro
Fiere taal waar geen speld is tussen te brengen! Mooi joh.

dapperebobo | 13-02-09 | 23:40

Nou GS, onder druk gezet door Femke met een fles wijn ? Vanaf nu de meisjes niet op maandagochtend, maar zaterdag middag de Kalverstraat insturen. Voor de poorten bij Ajax-Feijenoord met die grote t**ten. Op zondag voor de IKEA. Of gewoon de teller opvoeren ... of is-tie al over de 50 ?

Onderduiker | 13-02-09 | 23:40

@bottehond | 13-02-09 | 23:35

Dan maar geen madeleine. Let them eat cake!

@Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:31

Wel de hele oefening doen...

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:39

CoffeePatch | 13-02-09 | 23:38
Gna, wat heerlijk...

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:39

keestelpro | 13-02-09 | 23:37

En dan nu: BUKKEN!

inctrl | 13-02-09 | 23:38

@Bottehond,
Mail gelezen?

links tuig | 13-02-09 | 23:38

*snrrt*

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:38

doet me denken aan ‘stap er eens in’ en de grote Meneer Cactus Show, die ook gelukkig weer terugkomt.

dapperebobo | 13-02-09 | 23:38

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:35
Nog anderhalve maand en dan is internet weer het moderne medium.

CoffeePatch | 13-02-09 | 23:38

bottehond | 13-02-09 | 23:33
Eigen verantwoordelijkheid. Ik heb het met hetzelfde onderwijs moeten doen. Trouwens ontsteeg de rest van de post inhoudelijk niet het niveau van zijn spelling. En ga jij hem ook nog eens aanmoedigen. Ik vond die schreeuwende homofobe burgerlul al genoeg voor vandaag.

Flodder | 13-02-09 | 23:38

De pyjama aan (grapje) en met chips en cola op de vrijdagavond voor de TV.
Het was zo boeiend dat de chips en cola nog onaangeroerd zijn gebleven.
Dit is echt nodig!
De media en de politiek zijn zo extreem links geworden dat ze het zelf niet meer in de gaten hebben.

GS/PowNed: Jullie hebben een gat in de omroep-markt aangeboord dat zijn weerga niet kent!
Dit is net zo'n frisse wind als destijds die van de progressieven. Dat was toen ook nodig want als de naald te ver naar rechts uitslaat is het tijd voor een tegen reactie. Maar de naald helt op dit moment zo ver naar links dat hij bijna doormidden breekt. In de politiek vecht een enkele zonderlinge eenling tegen de bierkaai en in de media idem dito. In het KIJKCIJFERKANONNENLAND nederland waar zelfs de EO (de omroep met het denkbeeldige vriendje) meer dan een HALF MILJOEN leden heeft, lijkt het of het broodnodige PowNed (de enige vertegenwoordiger van het gezonde verstand) nog diep door het slijk moet gaan met slechts 28.000 aanmeldingen. Als 1 april blijkt dat er nog geen 50 duizend Nederlanders affiniteit kunnen opbrengen met GeenStijl/Powned dan is voor mij de maat vol en schrijf ik mezelf uit bij de club NL (lees: einde contributie) en ga ik verkassen naar een ander land. Overigens zonder daarbij het hoogverraad te plegen der immigranten want ik zal dan nog steeds in mijn vaderland Brabant wonen.

keestelpro | 13-02-09 | 23:37

cugel | 13-02-09 | 23:34
Wilders is een kei van een vent en ik hoop dat hij z'n vak nog lang uit mag oefenen en ik nog lang op hem kan stemmen, maar om eerlijk te zijn is hij niet zo camerageniek. Gewoon hier en daar een interviewtje is wat mij betreft genoeg. Wat betreft Condell, da's een televeeman pur sang en daar zouden we meer van moeten horen.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:37

hmmm hij laat in 1 x bij mij @ gstv :O

meissexy | 13-02-09 | 23:37

LOL

Extragraties reclame bij Pauw en Pauw.

bottehond | 13-02-09 | 23:37

Damn, ik was net mn vhs tapes met de opgenomen afleveringen van kamphues boeit aan t kijken, heb ik t gemist, en die internet stream hapert als P Freriks, heb ik ook niets aan. Erg jammer.

madsaint | 13-02-09 | 23:36

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:27

Ben je mal, altijd mee met de toekomst.

bottehond | 13-02-09 | 23:35

CoffeePatch | 13-02-09 | 23:31
Technisch gezien hebben ze geen leugen verteld... Of het helemaal eerlijk is, misschien niet, maar het is een duidelijke knipoog en de vraag wordt overduidelijk weggelaten. Iedereen weet wat er bedoeld is. Ze proberen dus niet te liegen. Je kunt ze op z'n hoogst beschuldigen van een mislukte grap, maar zo mislukt vind ik 'm dus niet.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:35

Het mooie is dat heel Barneveld nu ook stiekum lid is geworden :)

_/--\__/--\__/--\_ | 13-02-09 | 23:35

cugel | 13-02-09 | 23:34

Die stappen vanzelf over als ze de waarheden inzien.

h3ekt0r | 13-02-09 | 23:35

-weggejorist-

Allesiestsjlegt | 13-02-09 | 23:35

Waren 30 minuten leuke tv, maar wel wat minder herhalen volgende keer.

Driftkikker | 13-02-09 | 23:35

@bottehond
Nee ik heb gewoon genoten. Oude tjjden herleven

dapperebobo | 13-02-09 | 23:35

lol@Flodder | 13-02-09 | 23:31

Isser | 13-02-09 | 23:34

Wat een slappe zak...

@ bottehond | 13-02-09 | 23:33

alsch vanoudsch flamende?

stuyterkuycken | 13-02-09 | 23:34

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:26
Nee, ik zit hier in een bejaardenhuis en behoor niet tot het verplegend personeel, als je begrijpt wat ik bedoel. Dus niet zo raar praten over een wit pakje, jongeman.

koffiemuts | 13-02-09 | 23:34

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:30
Reken maar! Beter zelfs dan Powned. Ze zouden Condell en Wilders een vast stukje moeten geven, maar dan krijgen we natuurlijk weer de hele multiculti links troep over ons heen :(

cugel | 13-02-09 | 23:34

doppertje | 13-02-09 | 23:30
Zeg, andere mensen hebben ook wel eens wat beters te doen wanneer ze door die kleaudthommel aan de pols geslagen worden. Bijvoorbeeld hun kinderen uit school halen of hun zieke moeder bezoeken, naar de wc gaan. Noem maar een paar dingen. En lekker voor hem dat hij eens teruggepakt wordt. 't Kostte hem drie minuutjes van z'n leven, zo'n ramp is dat toch ook niet? Of wel?

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:34

Unieke TV: Geert Wilders werd niet hatelijk behandeld, en kon gewoon uitpraten

Mark d'Aviano | 13-02-09 | 23:33

Flodder | 13-02-09 | 23:31

Blame 30 jaar mislukte onderwijseksperimenten.
Dat jij daar niet langsleest.... heel calvinistisch.

bottehond | 13-02-09 | 23:33

Schande! En televiesie kijken is sowieso werelds bovendien...!

Dirkstra | 13-02-09 | 23:33

he he zal ik zeker doen :P

maar mensen zien dit alleen maar als vermaak meer niet!
POWned is MEER!!!!!!!!

rebellering :D

GO NEDERLAND!! laat je niet verkloten!! hou je vast aan je tradities die je wel hebt! laat je niet kaalplukken door parlementariers die verslaafd zijn aan hun dure levenswijze! en noem dingen bij hun naam!!! als nederlanders crimineel zijn zijn het nederlanders als het antilianen zijn antilianen en als het turken of marokanen zijn dan zijn het turken of marokanen, wij snappen heus wel wat ik bedoel! gewoon straffen zoals het thuisland dat doet, ik bedoel daar komt de opvoeding toch vandaan?

kirelam | 13-02-09 | 23:33

Heb nu effe geen trek in doperwtjes.

Cenobite | 13-02-09 | 23:33

@ Pjotrovic
Fok it, ik vond `t al met al niet briljant maar een goede eerste poging, en die 5 pleurie nogwat kan `k wel missen :p
.
@ artbrut
Good point, echter denk ikdat je toch beter met `n knaller kunt binnenkomen, blijft beter hangen.. verder, zie bovenstaande ;)

Zjeraar | 13-02-09 | 23:32

koerbagh ® | 13-02-09 | 23:27
Ja, maar GS wil het. Het is mijns inziens ook een dwaling.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:32

doppertje | 13-02-09 | 23:30

Eauk mooie POWNED TV, zeg nou zelf.

bottehond | 13-02-09 | 23:32

hier wil ik meer van zien. Leuke jongen die Rutger ook, hoe hij dat zo professioneel doet.

dapperebobo | 13-02-09 | 23:32

Ik moet ff wat kunstjes gaan doen, hoor ik net. Een goedenacht, medestrijderTs. Maak het niet te laat.

Kusje op de vele voorheauffies.

Herr Schnübbels | 13-02-09 | 23:31

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:29
Waarschijnlijk antwoord D?

"D: Hij heeft namelijk het Syndroom van Down."

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:31

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:28
Ik refereer slechts naar wat op PowNed staat en vergelijk dat met wat is uitgezonden.
Zeg dan: .... eigen scherpe, confronterende, maar altijd oneerlijke wijze.

CoffeePatch | 13-02-09 | 23:31

doppertje, rob?

h3ekt0r | 13-02-09 | 23:31

bottehond | 13-02-09 | 23:27
Ja, was het een goede post? Ik haakte af bij 'ik wordt...'

Flodder | 13-02-09 | 23:31

dapperebobo | 13-02-09 | 23:29

U was TV bons?

bottehond | 13-02-09 | 23:30

Dat ik hier nou helemaal voor moet inloggen op dit door goden veboden domein.
Password kwijt username kwijt, blijkt mail adres te zijn...

enfin;
++++++++++ voor Rob, als hij aangeeft prive genoeg aan de hand te hebben moet je dat respecteren.
Ze moeten goedvoordomme ook niet voor mijn voordeur gaan lopen kwijlen.
(uizetprocedure + "oorveeg" is het gevolg)

een powned lid.

doppertje | 13-02-09 | 23:30

@1%Isis;

Da's dan uw kleine geheimske.

Herr Schnübbels | 13-02-09 | 23:30

koerbagh ® | 13-02-09 | 23:27

Naast ncrv, avro, tros en vara is elke bnn een welkome stoorzender

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:29

leuk vond ik het. Zo is de AVRO ook begonnen, doet me aan vroeger denken

dapperebobo | 13-02-09 | 23:29

koerbagh ® | 13-02-09 | 23:27
Dat gevoel had ik dus ook. Het schuren tegen de macht en daar stiekem een paaltje van krijgen en dan om het imago van het zogenaamd erin gaan met gestrekt been nog enigszins overeind te houden wat oudjes voor de gek houden. Cheap.

Flodder | 13-02-09 | 23:29

hahah geweldige uitzending. Beetje jammer dat ik daarna die kop van Johnny de Mol in beeld had, met zen laffe tattoo.

ouwebaas | 13-02-09 | 23:29

koffiemuts | 13-02-09 | 23:26
LOL

cugel | 13-02-09 | 23:29

Afgeleaupen. Weer 13 leden erbij.

@bloedjelink, nu moet je die pica wel hebben. Satisfied?

DonQ. | 13-02-09 | 23:29

BNN2. Jammer.

koerbagh ® | 13-02-09 | 23:27

Lydus2

h3ekt0r | 13-02-09 | 23:28

CoffeePatch | 13-02-09 | 23:26
Wie zegt dat de publieke omroep politiek correct moet zijn?

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:28

@koffiemuts;

*visualiseert*

Sterk ;-)

Herr Schnübbels | 13-02-09 | 23:28

koffiemuts | 13-02-09 | 23:26
Oh, boef, jij had haar natuurlijk twee advocaatjes naar binnen gelepeld.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:28

@Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:25
Heb gelukkig geen tokkieschotel aan mijn appartement hangen.
Dus het antwoord op je vraag is nee.

Isser | 13-02-09 | 23:28

kirelam | 13-02-09 | 23:23

Post van de draad.
Dit gaat wel discussie met de pownedbashers oproepen, dude.
Give 'em hell!

bottehond | 13-02-09 | 23:27

aanstaat ^

AntiSoof | 13-02-09 | 23:27

Werd tijd, de ledenteller staat stil namelijk

Fizk | 13-02-09 | 23:27

Mooie tijd om er voor vannacht een punt achter te zetten. Eigenlijk eensch kijken of ik af kan kicken van GS door te proberen niet te F5'en tot ik zondag naar Ierland vertrek. En dan daar ook een weekje niet. Ik zie nu al de ontwenningsverschijnselen op me af komen. Als ik hier later op de nacht terug ben dan komt het door mijn verslaving..

cugel | 13-02-09 | 23:27

@bottehond | 13-02-09 | 23:24

A la recherche du temps...?

;-)

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:27

BNN2. Jammer.

koerbagh ® | 13-02-09 | 23:27

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:23
Geloof vooral, iedereen is vrij in z'n fantasietjes.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:27

@Francisco | 13-02-09 | 23:24
TV? O, dat grijze ding in de hoek dat niet meer dan een uur in de maand staat? Joh, poeteren is veel leuker. Voorlopig...

AntiSoof | 13-02-09 | 23:26

TOP! In een woord: TOP!

Kapitein Oranje | 13-02-09 | 23:26

@koffiemuts
Heb jij een strak wit pakje aan?

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:26

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:17
Volgens www.powned.tv:
Wekelijks trekt presentator Rutger Castricum er op uit om verslag te doen van het heetste nieuws......... Natuurlijk doet Rutger dit op zijn eigen scherpe, confronterende, maar altijd eerlijke wijze.
.
Tja en dan op "altijd eerlijke" wijze plakken en knippen is inderdaad gewoon goedkoop.

CoffeePatch | 13-02-09 | 23:26

Grandioos! Een oude dame die naast mij zat, was aan het kraaien van plezier, alhoewel zij stokdoof is en lijdende aan grauwe staar. De directrice moest haar tot kalmte manen. Ga zo door Powned!

koffiemuts | 13-02-09 | 23:26

er werden wel gristenen in de zeik genomen

100%Isis | 13-02-09 | 23:25

Isser | 13-02-09 | 23:23
Kun je in Engeland de NL-TV niet ontvangen?

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:25

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:23

* proust! *

bottehond | 13-02-09 | 23:24

cugel | 13-02-09 | 23:22
Dank, maar is al een paar jaar geleden. Zo dodelijk grappig is het gelukkig nog net niet, hoop ik.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:24

ow gemist. wat een kansloos medium ook die tv en al helemaal die geflopte commerciele

Francisco | 13-02-09 | 23:24

Aaahh, geweldige televisie hoe het moet! +1

Trumple | 13-02-09 | 23:23

@boeroeperTs;

Er werden geen Gristenen in de zeik genomen. Ik zag een leuk gemonteerd filmpje. Naarmate het voortduurde, werd het zelfs behoorlijk duidelijk, dat de vraag weggelaten was. Toe, kijk het filmpke nog eens. Andes ga je maar weer lekker je vrouw pesten. Door alleen al op te blijven.

Herr Schnübbels | 13-02-09 | 23:23

bottehond | 13-02-09 | 23:19

Jawel hoor - ik vondt het al 'out of character' ;-)

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:19

Kneejerk - autopwn!

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:23

@Superjan
is het een idee de afleveringen niet alleen te streamen maar tevens te kunnen downen?

Isser | 13-02-09 | 23:23

Ik wordt af en toe zo moe van die mensen die roepen dat het het niet waard was. Weten jullie wel waarom POWned eigenlijk bestaat? Het is dat het mensen dik kan vermaken maar het gaat er eigenlijk natuurlijk om dat ons parlement voor een deel Nederland zwaar aan het verkloten is en daar al jaren mee bezig is. dat wordt ons langzaam maar zeker door de strot gedrukt en in de doofpot gestopt.
en Powned jah die is dan KUT voor het parlement ( 1 van alle onderwerpen ) want die laat dingen zien en haalt dingen aan die SUPER belangrijk zijn maar wat wij niet mogen weten!

dus hup criminele parlementsleden eruit ( balkenende etc )

( en met crimineel bedoel ik, zoals balkende die zich door god geroepen voelt ons land te leiden, daar heb ik niet voor gekozen en je bent een slappe lul die samen met de rest zijn centen aan het tellen is samen met zijn reputatie!

kirelam | 13-02-09 | 23:23

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:20
Gecondoleerd met het overlijden van 1 grootouder.

cugel | 13-02-09 | 23:22

Ha!

1e uitzending +1
lekker gelachen. pownen = god ...?

beastiaan | 13-02-09 | 23:22

Kijk, daar heb je Henk Kamp. Stop een boerenpummel in een CEO pak en je krijgt een VVD'er.

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:22

Heb laatst ook nog ergens gelezen dat lachen goed is voor het immuunsysteem. Misschien dat ze het anders een gezondheidsprogramma kunnen noemen?

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:21

@Spkka | 13-02-09 | 23:15
Hij moet wel oppassen dat het niet een truc wordt. Niemand vind one-trick-ponies leuk.

Framoes | 13-02-09 | 23:21

@Rammstein | 13-02-09 | 23:16
Ik googelde op jouw woord cc en zag toen rare plaatjes, LOL

AntiSoof | 13-02-09 | 23:21

_/--\__/--\__/--\_ | 13-02-09 | 23:19
Mee eensch! Kudo's voor Wildert.

cugel | 13-02-09 | 23:21

Frederik Puntdroad | 13-02-09 | 23:18
Ah, die tuk tuk. Hebben hebben.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:21

het was echt heel erg matig dit, tot slecht eigenlijk. het enige echt leuke stukje was nog in de tweede kamer met rutten.

100%Isis | 13-02-09 | 23:20

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:18
In het Amerikaans hoor, in het Nederlands is het zoooooo ..... plat.

Rammstein | 13-02-09 | 23:20

peterweethetbeter | 13-02-09 | 23:18
Klopt ook weer, maar een paar beroemde namen om je heen verzamelen kan nooit kwaad. Daarnaast, GS leeft zo ongeveer van het zaaien van verwarring. M'n grootouders hebben ook gekeken, tweederde is al lid.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:20

Mooi programma,

maar wil nog even dit zeggen: Wat is Geert Wilders een held!

groeten _/--\__/--\__/--\_

_/--\__/--\__/--\_ | 13-02-09 | 23:19

Jezus, Kamphues, neem die klote zak aan en bla die bla.........
Klaar.
Zie je wel ik kan het ook.
Bekende Nederlander zijn is nie moeilijk........ kapitalen krijgen die lui........ tsssssss.

je | 13-02-09 | 23:19

@Frederik Puntdroad | 13-02-09 | 23:18
Geen stijl eigenlijk hé?

peterweethetbeter | 13-02-09 | 23:19

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:17

Tsja. Geloof je me als ik scusi schrijf?

bottehond | 13-02-09 | 23:19

Mwoa. Springt er niet uit ten opzichte van andere oude media hobby clubjes. Net zo flauw en inhoudsloos. *snel weer f5-en, want dat is natuurlijk wel vet kewl*

Anarchus_Rex | 13-02-09 | 23:19

@flodder;

Maar wat vind jij dan leuk? En hee, we zijn eigenlijk allemaal winnaars, he?

Herr Schnübbels | 13-02-09 | 23:19

heb erg gelachen erg bedankt GS!!!
was me 5,72 zeker meer dan waard!

Cable | 13-02-09 | 23:19

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:17
Nee, gelukkig is het niet ouderwets om in een onzichtbaar mannetje in de hemel te geloven. Om over onwaarachtig nog maar niet te beginnen.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:19

@norealm:
als je nog `n tips hebt.. zap naa rtl5 om een dude omgebouwd te zien worden tot vrouw... wtf? :p
.
"vervolgens verwijdert hij de testikels" ... whoat? :O

Zjeraar | 13-02-09 | 23:19

@st0mpie | 13-02-09 | 23:17
Ook weer een leuke invalshoek. Ik had het anders verwoord, maar goed.

AntiSoof | 13-02-09 | 23:19

Rammstein | 13-02-09 | 23:16
Ha, ja. Dat is zo!

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:18

pakt mobiel huisgenoten, smst lid naar 4422

h3ekt0r | 13-02-09 | 23:18

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:27
Haha, ies gelukt! Dankiedank.
Vond tuktuk leuk.
Ouwe mensjes in zeik zetten is laf en barbaars, NIET leuk.

Frederik Puntdroad | 13-02-09 | 23:18

hij was leuk, volgende keer weer kijke+1

S-R | 13-02-09 | 23:18

@bottehond | 13-02-09 | 23:07

"Ik vond die gristenen heel geestig, geweaun de vraag weglaten "

Valt me tegen van je Botte. Op z'n ome Jozefs knippen, plakken en weglaten om lekker het beeld naar je eigen hand te stellen is precies dat wat waar Po0nt tegen zou moeten strijden. Goedkoop, ouderwets en onwaarachtig ........

jammer.

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:17

Ook Flodder spreekt een goed woord; 'Ook waar.'

AntiSoof | 13-02-09 | 23:17

Beng, ..... Groundzero... Huston we have landed.
ff hersencellen in serie zetten.
Nou, die kerel op die bank die het over paul de leeuw had dus bij deze 2 uur zendtyd per week, hoeft nergens over te gaan, gewoon laten hangen die camera, 2 miljoen kijkerts en terror jaap kan voor de rest van zn leven in een roze onderbroek door t leven.
Keihard gelovige bejaarden bashen, keihard een tien, laat dat ouwe zootje tyfusvolk maar eens voelen dat we voor ze betalen, wel heel vermakelijk als ze gelovig zijn eauverigens.
De politieke lobby van ruTger was leerzaam, rutte sneaky `ik ken jou `grapjes maken, maar het meest walgelijke was wel onze femke.
Gadverdamme wat een vuile publiciteitsgeile,ruTger geile troll is dat, niet te geleauven. In theorie hoort zij hem uit te kotsen, hij is alles wat haar dr hele bekrompen leven tegen dr veel te kleine borst heeft gedrukt. En dan staat hij daar en dan kan ze alleen maar halfgeil stamelen dat ze er over zal denken dat ze die fles met hem zal drinken.
Natuurlijk ga je die fles met hem drinken femke, je geilheid en je partijverloochening maken je intussen bija de hoer van babylon.
Verders best vermakelijk dat PowNed

st0mpie | 13-02-09 | 23:17

@Perv
Rutger zegt echt wel Pod, met een klein kuchje. En met een paar oogkleppen tot over je oren versta je daan net iets anders.

Cenobite | 13-02-09 | 23:16

bottehond | 13-02-09 | 23:13
Ik geniet vaak genoeg, ben maar niet ongerust. Vind er gewoon niet veel aan.

Flodder | 13-02-09 | 23:16

@niet voor de kat> als we nou allemaal heel hard "Hans" roepen...

superjan | 13-02-09 | 23:16

@nietvoordekat;

Tony weet raad.

Herr Schnübbels | 13-02-09 | 23:16

Eindelijk na het zien van de uitzending mijn vrouw kunnen overhalen ook lid te worden. Nu mijn kinderen nog!

*sms't aan kinderen NU lid worden anders blijf je maar weg*

WeirJack | 13-02-09 | 23:16

Rob Kamphues misbruikt zijn kinderen. Als drogreden om van Rutger af te komen. Erg slap Rob, laat je kinderen hier buiten en los het zelf op met Rutger.

Schout-bij-nacht | 13-02-09 | 23:16

@superjan | 13-02-09 | 23:14
Maar dat mag niet. Zij is groen en links, en hij is een consumerende, verspillende kakkerT.

Framoes | 13-02-09 | 23:16

Het overtrof m'n verwachtingen eerlijk gezegd, eerste uitzending maken zal niet simpel zijn. Gevarieerd, gelukkig niet binnen een half uurtje hetzelfde geintje (Barnevelders) herhalen, best wel leuk eigenlijk.

Wat mis ik om het historische tv te vinden? Hmmm. Misschien was één en ander (bewust of onbewust) wat traag en oubollig gesneden, misschien was de achtergrondmuziek (bewust of onbewust) niet knetterend......... Met andere woorden: "welke doelgroep wil men bereiken?", misschien was dat wat ik miste.
Desondanks: ik denk dat het een zeer goede start is. Maar wat venijniger zou wat mij betreft mogen.

Bovendien, "Rutger bijt hond" hebben we nog niet, kan er best bij.

HY78. | 13-02-09 | 23:16

In Jacky Collins World noem je Femke een "cock-tease"
Geen uitleg nodig.

Rammstein | 13-02-09 | 23:16

FFS GS, wat was dat slecht.
Lekker blijven schrijven jongens...

BorisBoef | 13-02-09 | 23:16

Framoes | 13-02-09 | 23:13
Klopt, er is altijd die spanning tussen die twee en de inwendige spanning bij Femke.

cugel | 13-02-09 | 23:15

Owja... Dit promosletjes... WAAR ZIJN DIE BILLEN ????

brdstck | 13-02-09 | 23:15

Ach, het was in ieder geval weer eens wat anders. Tóch???

AntiSoof | 13-02-09 | 23:15

Schout-bij-nacht 23:13 heeft misschien wel een goed idee. Maar in naam van alles wat goed en heilig is, alsjeblieft geen talkshow. Een duo is best, maar dan wel iets nieuws. Wie nemen we als tweede man, suggesties staan open!

Eerste steen: Hansje Teeuwen?

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:15

@coldplay

to be continued ;)

h3ekt0r | 13-02-09 | 23:15

Bertus Betonsloper | 13-02-09 | 23:12
Ik heb ergens hierboven gezapd geschreven, nu zie ik bij jou de juiste spelling: gezapt. Gaat onthouden.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:15

@bottehond | 13-02-09 | 23:07
Het was best vermakelijk, maar ik weet niet of Rutger goeie promotie is voor PowNed. Veel mensen vinden hem gewoon te irritant.

Framoes | 13-02-09 | 23:09

-------
Kweenie, wat is irritant, hij doet zijn werk op een leuke wijze in mijn mening. Hij is niet hatelijk, niet beledigend en hij brengt het leuk. De gemiddelde mens moet zich misschien eens niet zo aanstellen en alles zo serieus nemen wat er gezegt word. Er zijn in mijn mening wel ergere dingen dan zoon ballo presentator, die de mensen een beetje in de maling neemt ;)

Spkka | 13-02-09 | 23:15

Goede televisie dit, ik blijf 'm volgen.

Arlau | 13-02-09 | 23:15

Pfffffff, nou hier hebben we op zitten wachten...
Wat een flauwe bedoening zeg.
Will be continued???

Coldplay | 13-02-09 | 23:15

@framoes> ja ze vind hem echt heel erg leuk.

superjan | 13-02-09 | 23:14

Oude mensen in de zeik zetten - 1, en verder aardig goed.

Rammstein | 13-02-09 | 23:13

ik heb wel genoten :)

+1

De J | 13-02-09 | 23:13

die burka hahahahhahahahahhahaahah

meissexy | 13-02-09 | 23:13

@Perv> hoe belangrijk zijn Leen en Regilio voor u?

superjan | 13-02-09 | 23:13

Flodder | 13-02-09 | 23:11

Pssst... Geniet nou es een keer.

bottehond | 13-02-09 | 23:13

Ik mis inhoud. Is niet het doel van de uitzending maar je kunt in ieder geval niet 5 weken alleen maar lucht uitzenden. Ik heb al een tijdje geleden gezegd dat Rutger als helft van een duo gewoon een talkshowtje moet doen. De andere duohelft zorgt voor inhoud en diepgang, Rutger voor vermaak en het onverwachte.

Schout-bij-nacht | 13-02-09 | 23:13

@superjan | 13-02-09 | 23:11
Femke is duidelijk bezig met een spelletje 'hard to get'. Altijd erg grappig om te zien hoe ze een beetje zenuwachtig van hem wordt en dan toch hard haar best doet om 'cool' te blijven.

Framoes | 13-02-09 | 23:13

bloedjelink | 13-02-09 | 23:04
Tsja... oncontroleerbare duim, laten we 't daar maar op houden.
Na vijf minuten moet en zal er gezapt worden, powned of niet.

Bertus Betonsloper | 13-02-09 | 23:12

sluitspier | 13-02-09 | 23:10
Kater. Lol, sorry voor de onduidelijkheid.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:12

@Cenobite
Ik denk eerder dat aan hen de vraag was: "Hoe belangrijk is God/de kerk voor u?" ;)

Perv | 13-02-09 | 23:12

GeenStijl.TV heeft het moeilijk

peterweethetbeter | 13-02-09 | 23:11

@Elishabeth... Tenalady, lol!!!

AntiSoof | 13-02-09 | 23:11

Wat zullen Kamphuis zijn kinderen trots op hun vader zijn als ze die beelden zien van een wanhopige man met handboeien om.
Zal hij wel uitleggen dat het allemaal afgesproken werk was.

winterpeen | 13-02-09 | 23:11

@framoes> hij doet dat toch heel knap vind ik. Zo'n femke geyl maken.

superjan | 13-02-09 | 23:11

Voor het eerst in jaren weer eens TV gekeken en het was zeer de moeite waard, gratz GS

Hey Its me | 13-02-09 | 23:11

Wel leuk, krijg het gevoel dat het brede publiek dit ook leuk moet vinden. Jammer, daar voorziet GTST al in deze behoefte. Was iets te stijlvol vergeleken met wat we van geenstijl gewend zijn. Misschien volgende week beter. Kortom een aardig begin.
+ 1/2 voor een paar leuke stukjes.

visionary | 13-02-09 | 23:11

peterweethetbeter | 13-02-09 | 23:09
Ken jij de Gamma-man niet?!? Je weet wel, dat karikatuur dat geen Engels kan?

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:11

*Stempel geluid*
[Goedgekeurd door Das VFGI]

VanFrikschoten | 13-02-09 | 23:11

Mwoah, ben niet overtuigd. Een paar oudjes in de zeik nemen en een achterlijke burgerlijke homofoob zendtijd geven.

Flodder | 13-02-09 | 23:11

+1 voor 'vuile huichelaar' na Rob Kamphues.

Mr. ML | 13-02-09 | 23:11

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:09

LOL @ je naam/kudt :p

sluitspier | 13-02-09 | 23:10

Nou, Vrolijk, van jou word ik ook niet je naam.

AntiSoof | 13-02-09 | 23:10

Ja! Complimenten, hoor!

Return to Sender +100 LOL
Lachende politici als mens +10
Biblebelt -10 toch wel (geloof is niks voor mij, maar niet die mensen 'misbruiken', dus -10)
Kamphues hoax +1000

Conclusie: ik word lid!

FTDjunkie | 13-02-09 | 23:10

Dikke Harry | 13-02-09 | 23:08
Moet ik even iemand bellen ?.... dat wil je niet hé..?

MichieldeMuiter | 13-02-09 | 23:10

Heb zelf allang geen tv meer gekeken mja was wel lachen, heb helaas niet alles kunnen zien.
Video editing is nice! Leuk in mekaar gefixed!
Vind zelf voornamelijk de muziek erbij altijd wel een goede keuze.
Zoals Canis Spurcus zegt wel nix vernieuwend. Maar we zullen zien, mijn steun hebben jullie!

Spkka | 13-02-09 | 23:10

Volgende week in Ierland. Mis Powned, maar erger, een heleboel GS. Toch eensch zien waar het leven ook al weer over ging toen er nog geen compjoetert was.

cugel | 13-02-09 | 23:10

Zo de tering hé heb ik hier voor nou 30 minuten tv gekeken?

minisync | 13-02-09 | 23:10

Tering wat is die rob kamphues een flauwe zak zeg. Zelf mensen in de boeien slaan en dan zo kinderachtig reageren terwijl rutger zelfs een zak stro voor hem meenam!

LucJ | 13-02-09 | 23:10

Beetje laf van Kamphuys, maar het weigeren van uitzenden van Kamphuys boeit Rutger is nog zieliger. Daarnaast houdt Rob zich wel aan zijn woord.

Verder dikke vette goeie shit! + veel.

jemoetwat | 13-02-09 | 23:10

@joost3873> zit wel een leuk formatje in... "wie is de ontplofte mol?"

superjan | 13-02-09 | 23:10

Had Rutje wat gehoorapparaten uitgezet in de biblebelt?

Cenobite | 13-02-09 | 23:10

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:07
Zo die z komt nog niet eens in de buurt van de w. Geen typo dus. -1

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:10

@bottehond | 13-02-09 | 23:07
Het was best vermakelijk, maar ik weet niet of Rutger goeie promotie is voor PowNed. Veel mensen vinden hem gewoon te irritant.

Framoes | 13-02-09 | 23:09

Was voor een half uurtje goed in mekaar gezet. Gewoon omdat het kan!

Pastor Sippenhaft | 13-02-09 | 23:09

Keek lekker weg. Ben benieuwd naar de volgende uitzending.

..zapper | 13-02-09 | 23:09

Herr Schnübbels | 13-02-09 | 23:08
Fuck!

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:09

Een zeer leuke eerste aflevering, jongens. Nog niet perfect uiteraard (voor een eerste aflevering had er best wat meer uitgelegd worden wat PowNed precies inhoudt - er werd nu vanuit gegaan dat de kijker dat al wist - en die voice-over is ook een beetje jammer - "po-net"?), maar Rutger doet het al veel beter en die graphics van de items etc. heerschen. Kan niet wachten op de volgende aflevering. Hopelijk gaat dit de ledenteller flink omhoog boosten!

peterweethetbeter | 13-02-09 | 23:09

Mwoah... beetje hetzelfde als GSTV...
Niet echt dat ik het geweldig vond ofzeau.. Had toch echt meer verwacht... Hoop voor jullie dat jullie het redden... op mij hoef je niet te rekenen als dit alles is.. Mag wel iets meer niveau jongens!

brdstck | 13-02-09 | 23:09

sluitspier | 13-02-09 | 23:07
Gelukkig niet zeg! Is er btw geen copyright op namen?

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:09

Vrolijk nieuws, nou nee een beetje te makkelijk proberen te scoren, en zeker geen Bart de Graaff nivo.
Nou nog een vrolijke avond

Vrolijk | 13-02-09 | 23:09

Lardman | 13-02-09 | 23:05
Zat er ook opeens naar te kijken. Wat is een Mol? Tja...

Joost3873 | 13-02-09 | 23:09

Chapeau! goeie uitzending Rutgert. Alleen jammer dat t geen jutezak was, om Kamphues mee te nemen naar Spanje

CloudBolt | 13-02-09 | 23:09

-weggejorist-

Dikke Harry | 13-02-09 | 23:08

The Schnübbels is impressed. Ik speel zelfs met de gedachte zo links en rechts wat mensen over te halen lid te worden. En ik accepteer geen nee, ik heb The Sopranos gekeken. Indien nodig.

Herr Schnübbels | 13-02-09 | 23:08

Ik kan niet wachten op de herhaling. :)

AntiSoof | 13-02-09 | 23:08

*online naar uitzending kijken gaat* (@redactie: snel geregeld!)

JosVerbeek | 13-02-09 | 23:08

BINGO!

Frau Antje | 13-02-09 | 23:08

Pastor Sippenhaft | 13-02-09 | 23:05
Ja, kon de verleiding toch niet weerstaan. Maar ik onthou me voor de rest van commentaar want ik vind TV sozieso niets.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:07

Framoes | 13-02-09 | 23:02

Ik vond die gristenen heel geestig, geweaun de vraag weglaten (is de kerk belangrijk voor U?). Briljant.

bottehond | 13-02-09 | 23:07

destroyed in seconds op discovery! Dás ok lache TV :D

Zjeraar | 13-02-09 | 23:07

Gefeliciteerd en bedankt jongens.
Weer eens ouderwets op de bank voor de tv gehangen :-)

Endoxa | 13-02-09 | 23:07

Barneveld was geweldig. En Wilders moet meer lachen. Staat hem goed.

superjan | 13-02-09 | 23:07

Mega uitzending.

hellupie | 13-02-09 | 23:07

Was leuk hoorrrr! Ben ik toch niet voor de kat z'n kudt lid geworden!

sluitspier | 13-02-09 | 23:07

Waaat, 16 miljoen PowNed kijkerts ?

Tobi | 13-02-09 | 23:07

Kunnen we niet even een poll doen over PowNed zometeen?

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:07

Elke omroep komt bij de "mensen" thuis.
PowNed komt bij de "omroep" thuis
VERFRISSEND VERHELDEREND VERNIEUWEND!!!!!!!!!!!!!!!

keestelpro | 13-02-09 | 23:07

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:04

Ik heb geen kind gezien... jij? Op Robbie zelf na dan.

inctrl | 13-02-09 | 23:07

Even een tip, iets minder herhalingen. Doet me nogal denken aan VARA etc.... En zijn huisbezoeken nodig? Man bijt hond met rutger?

Maar voorderest leuke opzet.
Ben lid.

h3ekt0r | 13-02-09 | 23:06

Leuke 30 minuten-spot, trouwens

Peter_S | 13-02-09 | 23:06

jah lachen met rutger komt wel goed met die gast ook wel met de leden denk ik .

binnenhof | 13-02-09 | 23:06

Kamphuys is een naar vies mannetje.
Moet je kijken wat hij andere mnesen aandoet door ze in hun privacy te schenden. Staat er iemand bij hem op de stoep... Bah, bah, foei!

Joost3873 | 13-02-09 | 23:06

Leuke TV.

inquisitra | 13-02-09 | 23:06

Kijk daarom ben ik lid!
maak van mijn €5,72 maar rustig €6,-! dat is het zeker waard.

RockBock | 13-02-09 | 23:06

Trouw gekeken. Eerste uitzending +1
Jammer van Rob. Kamphues = KUT!

eRenKa | 13-02-09 | 23:06

Hahaha was leuk! Op naar volgende week vrijdag!

Piet Parkiet | 13-02-09 | 23:06

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:04
Had hij maar geen kinderen moeten nemen of een ander vak kiezen.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:06

leuk stukje tv. Beter dan Clairie Polak en haar financiële malaise...

edje987 | 13-02-09 | 23:06

Eerlijk is eerlijk.... boeiend stukje televisie gents. Enig punt van kritiek is het eindeloos herhalen van de Rob promo, voor de rest complimenten.

sarasani | 13-02-09 | 23:06

Voor een stukje tv vond ik het leuk. Zeker voor publieke omroep begrippen, en voor tv debuut prima. Feli GS! lekker blijven doordauwen!

dr. tikshit | 13-02-09 | 23:05

Slechts 2 bier... Randstadprijzen, zeker.
Halerts, daaro.

Peter_S | 13-02-09 | 23:05

hele goeie shit!

MiScuzzi | 13-02-09 | 23:05

Neem die poter hatert aan als journalist ofzo.

inctrl | 13-02-09 | 23:05

Joost3873 | 13-02-09 | 23:04
Kan! Ik ben volgens mij ook twee keer lid, gewoon smsen.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:05

10/10!!

FLIEGSTUITFLIEGT | 13-02-09 | 23:05

Ja, das dus ff te kort.
Ik zit nu onbedoeld naar wat is een mol te kijken
-1 dus

Lardman | 13-02-09 | 23:05

Ok, kom maar op met de kijkcijfers!

Cheesy Poof | 13-02-09 | 23:05

PowNed is ECHT nodig!!!
Dit was ANDERE TV ECHTE TV!!!! jajaaaaaa

keestelpro | 13-02-09 | 23:05

Zeau afgelope ! Vond Rob gedeelte beetje tegenvallen er had na alle heisa meer van verwacht. De rest was wel in orde 6+.
Kan me eerste uitzending van BNN nog herinneren en die was vele, vele malen slechter en amateuristischer.

WeirJack | 13-02-09 | 23:05

Mwoah...
Niet echt heel vernieuwend, beetje Bart de Graaf gehalte..?!
Wel weer kunnen lachen om de gekozen achtergrondmuziekjes!!

En inderdaad, is Powned Rutger..!?
Niet alleen maar Rutger toch?
Beetje variatie aub!
Verder ga zo door, ik ben natuurlijk allang lid!

pappavan | 13-02-09 | 23:05

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:04
lol. Toch gekeken dus. Was wel ok toch?

Pastor Sippenhaft | 13-02-09 | 23:05

+een hoop voor heel PowNed! :D

Mat Amadeus | 13-02-09 | 23:05

omg ik heb niks gezegt over rtl5 zap maar weer weg lmfao

nonrealm | 13-02-09 | 23:05

Nou Nou Dit is nou eens weer erg vernieuwende TV. Kennen jullie er ff niks beter van maken. Weet nou weer waaromhet op Veronica wordt uitgezonden. ook al een k"tomroep met 3e hands programma's. Powd komt ver zo.

Laat eens wat nieuws zien. Amateurs !!!!

helderejan | 13-02-09 | 23:05

Zeker vermakelijk

Goddelyk | 13-02-09 | 23:05

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:03
die mag nog een kwartiertje blijven

Clowned | 13-02-09 | 23:05

En zo vallen mensen door de mand ...

Bzz! | 13-02-09 | 23:04

En daarom ben ik al lid... toppertje!

Pikkestein | 13-02-09 | 23:04

Bertus Betonsloper | 13-02-09 | 23:00

Werkelijk?
Hmm, jouw oordeel is goud waard.

bloedjelink | 13-02-09 | 23:04

Zo, en nu weer naar P&W bij omroep Max.

Bos Hout | 13-02-09 | 23:04

Bedankt GS , het was helemaal geweldig. Op naar de 50.000 leden.

Fleauxe | 13-02-09 | 23:04

Ja! Powned!! owns Kemphuas!

Stroopdoos | 13-02-09 | 23:04

Best leuk om weer eens tv te kijken maar ik heb eigenlijk niets vernieuwends gezien.

Canis Spurcus | 13-02-09 | 23:04

@nonrealm | 13-02-09 | 23:03: En bedankt voor de tip!

Bubba | 13-02-09 | 23:04

Ik heb het begin gemist.
Verdomme.

winterpeen | 13-02-09 | 23:04

Nah, net gekeken. Ik vond 't leuk.

Lagonda | 13-02-09 | 23:04

Ah. Hij is online.

artbrut | 13-02-09 | 23:04

Een klein detail.

Zijn kinderen waren er. En het kon best wel eens zo zijn dat Rob's kids misschien 1x per 2 weken komen en dat dat heel belangrijk voor hem is. In dat licht kan ik mij zijn reactie wel voorstellen.

Harry Dillema | 13-02-09 | 23:04

Snif,
wil NOG EEN KEER LID worden!
Mooi!

Joost3873 | 13-02-09 | 23:04

Alleen deze aflevering was me al vijf - zeven - twee waard ! Kostelijk gelachen met een dikke grijns

Phandroid | 13-02-09 | 23:04

Nou ik zeg laat maar komen die omroep!

Gefeliciteerd allen! Jullie zijn lekker bezig!

Toch ook weer een +1 !!!!

Temps | 13-02-09 | 23:04

Kamphuuzzzzzzz loser POWned

Black_Pearl | 13-02-09 | 23:04

+1k voor Rutger! Pfff deaud aan al die haters, binnenkort PowNed'en ze je oma!

Logfather | 13-02-09 | 23:04

Goed hoer!!!!!

Gradus Grafhengst | 13-02-09 | 23:04

AntiSoof | 13-02-09 | 23:02
Zeker, heb m'n hele Tenalady volgezeken.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:04

Mmmh, jammer. Gemiste kans.

Alex J | 13-02-09 | 23:04

leuk gedaan tops!

1+1 | 13-02-09 | 23:04

En nu online! Kan ik het ook zien. Verdomme.

artbrut | 13-02-09 | 23:04

Zo, zit weer achter m'n dualcore. M'n pa z'n laptop is wel lekker warm van onderen, maar god wat is 'ie traag.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:04

Okeeeeee..................

cugel | 13-02-09 | 23:03

@Hasjhies? | 13-02-09 | 23:01
Islamieten lastig vallen is automatisch minder leden en 85% van de politiek tegen je in het harnas jagem.

Framoes | 13-02-09 | 23:03

Wel lache, vond het jammer dat het al afgelopen was. Geloof dat dat genoeg zegt...

beblessed | 13-02-09 | 23:03

Ik vond het een leuk programma.. Volgende keer naar Hanneke Groenteman? :-)

Keaning_Radboud | 13-02-09 | 23:03

Wat een eikel zèg ! (nu is rob aan het woord bloedje)
Reclame.. *gaat pica zoeken*

DonQ. | 13-02-09 | 23:03

hahhahahahha die zak van een Rob ,
Jongens leuk gedaan zo eerste keer tnx aan Geert voor het inkoppertje

eurofiel | 13-02-09 | 23:03

rtl5 bedoel ik

nonrealm | 13-02-09 | 23:03

*Wacht met spanning op GSTV*

(TV mn huis uitgeflikkerd)

Volidioot | 13-02-09 | 23:03

Gefeliciflapstaart! Was goed begin!

Bos Hout | 13-02-09 | 23:03

En als die presentatort met dat borsthaar ziek is? Kan het programma dan niet doorgaan?

rugridder | 13-02-09 | 23:03

jaaaahahahaaaa !!!!!!! SUPER!!!!!

keestelpro | 13-02-09 | 23:03

Goed gekeurd!
Wel jammer dat het leukste stukje met Rob al in de preview zat, maar goed.
Voor een eerste uitzending dikke +1.

moesh | 13-02-09 | 23:03

RTL kamasutraaaaaa

nonrealm | 13-02-09 | 23:03

Was weer de moeite waard
Tot volgende week

_danoize_ | 13-02-09 | 23:03

"hij is te licht" .. slap, hij is gewoon een zak.
Vond `t leuk-ish, niet overdonderend maar vooruit, overall +1

Zjeraar | 13-02-09 | 23:03

Lekker gewerkt jongens van GS! :D

Trololol | 13-02-09 | 23:03

leuk man. gaat de goeie kant op met poont

lelijkevent | 13-02-09 | 23:03

HAHAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
suck it Robje!!!!
goed gedaan boys!!

Locos | 13-02-09 | 23:03

Clowned | 13-02-09 | 23:01
Ja, ja, en...

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:03

Spannend hè?

AntiSoof | 13-02-09 | 23:02

Leuk jongens. Heb me vermaakt.

Vagere_Hein | 13-02-09 | 23:02

BNN is zeker vergeten dat ze zelf ook graties reclametijd van hetzelfde Veronica gehad hebben toen ze zelf omroep aan het worden waren.

Nepkarel | 13-02-09 | 23:02

Hij was weer mooi, jongens! Godverdomme, wat was 'ie mooi!

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:02

Kamphues -> Powned

Laffe Anonieme Haas | 13-02-09 | 23:02

Het is best vermakelijk, maar niet denderend. Rob op zijn bek dan weer best leuk.

+1

Framoes | 13-02-09 | 23:02

@soepmetballenjongen | 13-02-09 | 23:00: Na de uitzending, volgens bovenstaand artikel.

artbrut | 13-02-09 | 23:02

Vuuuuile huuuichelaar! hahahahahaha

Pjotrovic | 13-02-09 | 23:02

lol

nonrealm | 13-02-09 | 23:02

@CoffeePatch 23:00

My point exactly.

trialanderr0r | 13-02-09 | 23:02

Whoehahahahhaha

Fleauxe | 13-02-09 | 23:01

DonQ. | 13-02-09 | 22:58

Verzin een list Heer Q.
Ik wacht overigens nog steeds op die pica.:)

bloedjelink | 13-02-09 | 23:01

mwhahaha... wat een brave huispapa... bah dat wijzende vingertje... iemand bellen... is toch geen fin...

breynschweyn | 13-02-09 | 23:01

Overtuigde oudere Christenen uit de bible beld misbruiken om 'grappige' promo's te maken voor PowNed. Tja... Sommigen liggen in een deuk. Doe eens slim! Ga de islamistische fascist Fawas Njeit eens op z'n huid zitten. Of z'n aanhangers. Tot op het botje. Dan pas kan ik ook met enig fatsoen lid worden.

Hasjhies? | 13-02-09 | 23:01

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:00

Een vrouw die dat doet daar en tegen ...........

Clowned | 13-02-09 | 23:01

hahahahahhahahaha rofl

dit is wel grappig hoor hey

100%Isis | 13-02-09 | 23:01

Whahha! Rob, je carriëre is door de plee!

Nietvoordekat | 13-02-09 | 23:01

Rob.. blijf van je kin af lul

Zjeraar | 13-02-09 | 23:01

Hoelaat komt die op geenstijl TV?

soepmetballenjongen | 13-02-09 | 23:00

Vijf minuten en... zappen maar weer.

Bertus Betonsloper | 13-02-09 | 23:00

Het is nu al geweldig. +1

alcar | 13-02-09 | 23:00

Kampie POWNED !!! :D

oant moarn | 13-02-09 | 23:00

trialanderr0r | 13-02-09 | 22:59
Daar kun je dan wel een prijs mee winnen, dat weer wel.

CoffeePatch | 13-02-09 | 23:00

Een man die met z'n benen wijd op de bank ligt, moet eruit getremd worden.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 23:00

Rob, daar gaat je carrière....

Fleauxe | 13-02-09 | 22:59

Oh fantastisch! Dit is televisie zoals het zijn moet. +1 Jullie zijn geweldig.

Imhotep | 13-02-09 | 22:59

Hahaha ik vind het echt top :P vind het erg leuk jongens, maarja ik ben al lid! ;)

Trololol | 13-02-09 | 22:59

Daar is Kamphues.... hahaha

Keaning_Radboud | 13-02-09 | 22:59

Rukkert komt bij je langs deze winter. Ach, brand is erger.

Anarchus_Rex | 13-02-09 | 22:59

@mezelf: "woorden"

Maar re. Barneveld: voor het afzeiken van bejaarden en debielen hebben we Paul de Leeuw al. Is niet leuk. Voegt niets toe. Doe is niet doen.

trialanderr0r | 13-02-09 | 22:59

Waarom een tokkiewijk in?

GS bestaat toch uit hoger opgeleiden?

engeltje_ | 13-02-09 | 22:59

die kkerel op die bank MOET een eigen talkshow krijgen

st0mpie | 13-02-09 | 22:59

"net als met lijf en koeking" kerel... +2 :P
(gaat de goeie kant op)

Zjeraar | 13-02-09 | 22:59

Minder......

Fleauxe | 13-02-09 | 22:59

voor iemand die een hekel heeft aan homo's zit ie er wel bij als een wijf

nonrealm | 13-02-09 | 22:59

en kudos voor die paul de leeuw hater

oant moarn | 13-02-09 | 22:58

geurtje | 13-02-09 | 22:42
Dat dan weer wel. Nou ja, alhoewel ik powned van harte steun zal ik er niet speciaal een televee voor gaan aanschaffen.
artbrut | 13-02-09 | 22:53
Yep, als ik dat verhaaltje helemaal bovenaan in het topic moet geloven wel.

JosVerbeek | 13-02-09 | 22:58

Lol, stuk stuk.

Post die Joost | 13-02-09 | 22:58

@bloedjelink | 13-02-09 | 22:52
Nope, jammer dat ons ritme niet parallel loopt. Na powned lig ik binnen 5 min. ónder zeil.

DonQ. | 13-02-09 | 22:58

@Keaning_Radboud
wellicht ja. maar een leuke presentator en flauwe troep is ook niks.

Lydus | 13-02-09 | 22:58

Tot nu toe vind ik het reclameblok het beste onderdeel.

CoffeePatch | 13-02-09 | 22:58

kudos voor die gordon hatr

oant moarn | 13-02-09 | 22:58

LOL@ word lid van God...

Fleauxe | 13-02-09 | 22:57

@Zjeraar | 13-02-09 | 22:55: Vergeet niet dat dit voor veel mensen een eerste kennismaking met Geenstijl is. Meteen de beuk erin is dus niet de beste optie. Ze zijn overigens ook nog geen publieke omroep, dus om nu al je kruit te verschieten is ook geen goede keuze.

artbrut | 13-02-09 | 22:57

Op naar het tv-moment van 2009. Maar dan nu volgens onze regels.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:57

Zjeraar
Ik ben benieuwd. Hoor het straks wel.

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:57

@lydus, verschil bnn en powned. Powned is grappig en Bnn nooit. Allemaal flauwe troep met domme presentators.

Keaning_Radboud | 13-02-09 | 22:57

falende tuk-tuk en ouwe mensen overvallen.. +1 voor the fuck of it :p

Zjeraar | 13-02-09 | 22:57

Rutgert heeft hard gewerkt. Repsect.

cugel | 13-02-09 | 22:57

Barneveld item - flauw en niet leuk. keer terug op m'n worden.

trialanderr0r | 13-02-09 | 22:57

-weggejorist-

Pl4tium | 13-02-09 | 22:56

de roze peuk van Kim is trouwens top!

JohnyQ | 13-02-09 | 22:56

"Jaa van PowNed! Waar had u het dan over?" Hahahaha, leuk!

Logfather | 13-02-09 | 22:56

net bnn dit, zie de toegevoegde waarde nog niet.

Lydus | 13-02-09 | 22:56

leuk :D

Grafjood | 13-02-09 | 22:56

whahahahah !! 'waar heeft u het dan over!??'! :0)

satcom | 13-02-09 | 22:56

Willianus Wortelus | 13-02-09 | 22:54
Neuh, ik jatte de primeur van iemand anders. Zag toevallig ergens op SN het linkje staan.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:56

@Pjotrovic
sorry, ben gewoon kritisch en heb nog niks baanbrekends gezien.. ow ow ow wat een opschudding in nederland, coverage van wilders die engeland uitgetrapt word en wat slap gelul met politiek-nietszeggend den haag... im shocked *sarcasme.. maar zoals ik al zeg, ik heb nog hoop! `t gaat van Rob afhangen of deze jonnge zich na 23:00 powned lid mag noemen :P

Zjeraar | 13-02-09 | 22:55

Die arme garistelijke oudjes in de zeik nemen. Op het kantje..

cugel | 13-02-09 | 22:55

Flauw, niet leuk daar in de Bible Belt

M.A.H. | 13-02-09 | 22:55

BRILJANT

jeant | 13-02-09 | 22:55

Hahaha...

VanFrikschoten | 13-02-09 | 22:55

lol voor een kerk gaan staan hahahahaha dit is lachen

nonrealm | 13-02-09 | 22:55

meesterlijk!!!!... hoe belangrijk is PowNed voor u? hahaha

RudieBoy | 13-02-09 | 22:55

Lol, die relifreaks PowNed!

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:55

ach nee, gaan we grappen maken over oude religieuze rukkers,

100%Isis | 13-02-09 | 22:55

hahahahahah geeniaal dit!

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:54

bottehond | 13-02-09 | 22:52
Hij is gewoon briljant, toegegeven. En dat nog wel een Rotterdammer.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:54

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:52 Godverdegodver. Ik zit al de hele week Pat's kanaaltje te F5'en voor de primeur. Loop jij ermee weg!

Willianus Wortelus | 13-02-09 | 22:54

omfg ....... answer to the question semen is it safe to swallow :PPP

nonrealm | 13-02-09 | 22:54

final destination - hele behoorlijke film

100%Isis | 13-02-09 | 22:54

Was superskeptisch over poont - maar naar 10 minuten beeldmateriaal vanavond helemaal om. Ik word lid.

Schopt serieus kont, jongens!

(nu dus volhouden...)

trialanderr0r | 13-02-09 | 22:54

Rotgeur doet ut nie slecht. Hiep hiep voor de mediatraining. Ga zeau deur, ik voel mij alreeds lichtelijk euforisch worden. Ik denk zelfs dat ik lekker ga neuqen vanavond.

Herr Schnübbels | 13-02-09 | 22:53

rtl5 a girls guide to 21th century sex :)

nonrealm | 13-02-09 | 22:53

biggusdickus | 13-02-09 | 22:51
Sssstt. Kannie ook niks aan doen. Oorlogsverwonding uit Suriname.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:53

Vond het eerste deel goed.... dus maar lid geworden, logo blijft kut trouwens!

JohnyQ | 13-02-09 | 22:53

Pow een 10 seconden ''word lid'' spotje, kost ook wat , maar dan heb je ook wat

Phandroid | 13-02-09 | 22:53

VanFrikschoten | 13-02-09 | 22:50

Wat wil je er in (koffie) en uuuh koekje erbij ?

Clowned | 13-02-09 | 22:53

Voice over is inderdaad niet ok. Zijn betere mensen. Zoek even niet in de Televisie database maar in de meer profi sectoren...

Joost3873 | 13-02-09 | 22:53

fles wijn van femke, uit haar eigen kompost, van biologische druiven, zelf met haar tenenkaasvoetjes gekneusd. gadverdegadver, die zou ik niet eens willen winnen, dan nog liever euroshopper-bocht

Duderoo | 13-02-09 | 22:53

1e helft kostelijk gelachen. Goeie actie van Wilders. komt sympathiek en beheerst over op tv. Stukje met de ministers ook leuk. ben benieuwd of Femke en Rutger gaan daten.

alles bij elkaar: Is mijn 5,72 wel waard! +1

KICK ASS!!!

Cheesy Poof | 13-02-09 | 22:53

Ah toch nog even reclame voor PowNed, tussen PowNed door. Hulde.

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:53

Whoa whoa whoa, zojuist keiharde PowNed reclame op Veronica om lid te worden van PowNed.TV. Nice :)

peterweethetbeter | 13-02-09 | 22:53

@JosVerbeek | 13-02-09 | 22:38
Same here. Maar niet getreurd. Na de uitzending is het op www.geenstijl.tv/ te zien... zeggen ze.

artbrut | 13-02-09 | 22:53

Gamma-stem +1

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:48

Yep, goed gekeauzen die RotterdammerT.

bottehond | 13-02-09 | 22:52

Top! Nog nooit GSTV gekeken, maar dit is echt een toppertje tot nu toe!

Ben al lid, maar begrijp ik het goed dat je met een sms gelijk al lid bent of moet je daarna alsnog van alles invullen?

*leent mobieltjes van familie, vrienden, buren, collega's*

Kopstud | 13-02-09 | 22:52

Hé, kijk nu het reclame is even naar de nieuwe Pat Condell als je dat nog niet gedaan hebt. (wegens kredietcrisis vandaag geen komma's)

www.youtube.com/watch?v=JW6PRABq4HM

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:52

de grote Rutger Castricum show. Zoals verwacht.... Gaaaaaaaaaaaap!

SimpelZat | 13-02-09 | 22:52

DonQ. | 13-02-09 | 22:49

Soms lig jij boven en soms ik.
Als het online staat kijk ik het en zal ik mijn zeikerig commentaar met je delen.
Deal? Later in de nacht.

bloedjelink | 13-02-09 | 22:52

@ bloedjelink en zjeraar
Azijnzeikerds. 't Is gewoon leuke televisie.

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:51

.... en Geert Wilders giechelt wanneer je "shoppen" zegt.

Rammstein | 13-02-09 | 22:51

Best geinig zo'n reklameblok geeft ruimte om hier ff een gil te geven. Gil!

..zapper | 13-02-09 | 22:51

*beniend naar bovengenoemde dikke tieten.. nonrealm bedankt!
*heeft weer hoop :D ;)
.
Freek willem reclame.. ook +1 :p

Zjeraar | 13-02-09 | 22:51

PRutgert heeft een dikke vette pukkel op z'n kop

biggusdickus | 13-02-09 | 22:51

Dat karretje... dat zal opschudding in Den Haag en Hilversum veroorzaken. Tsjonge, jonge, wat een wanvertoning. Ed Wood Award 2009 is al in de pocket.

harry pikkel | 13-02-09 | 22:51

@necrosis | 13-02-09 | 22:29

geweldig, rust intussen , femke halsema kom ik nog op terug

st0mpie | 13-02-09 | 22:51

Overigens, aangezien Fleischbaum zegt naar de reaguurders te gaan luisteren als jullie een eigen publieke omroep krijgen: Andere voice-over A.U.B! Doe dat en je laat zien dat je luistert, naar mij dus.

peterweethetbeter | 13-02-09 | 22:51

nog steeds reclame... -1

satcom | 13-02-09 | 22:51

Enige fatsoenlijke coverage van Wilders avonturen die ik heb gezien.

cugel | 13-02-09 | 22:51

Doet ''Freek'' niet mee ? en die kim Moehahah droge Harrie

Phandroid | 13-02-09 | 22:50

Heel goed gedaan en ook grappig en blijft boeien.
Klasse, Rutger.

Die Rutte moet niet zo vaak doen alsof hij iets niet weet. Dat deed ie ook toen Verdonk zich de VVD niet liet uitschoppen. Die man kan niet jokken, doe dat dan eauk niet.

bottehond | 13-02-09 | 22:50

Waar is dat functioneer naakt?:)

sjonkanon | 13-02-09 | 22:50

@bloedjelink | 13-02-09 | 22:42
Ik denk dat dat heupwiegen mij afschrikte.

DrogePoepSteek | 13-02-09 | 22:50

kut reclame.. ohw shit waar ook zitten nu bij de komersjelen..

eind van mijn latijn | 13-02-09 | 22:50

Elke seconde aandacht aan die Kamphudinges besteed lijkt me er eentje teveel

Tobi | 13-02-09 | 22:50

@Clowned | 13-02-09 | 22:48
Ga maar even koffie zetten, ja?... we zitten in een half uur reclame...

VanFrikschoten | 13-02-09 | 22:50

Het is de 11,44 die ik betaald heb dubbel en dwars waard (tip, je kunt volgens mij twee keer lid worden).

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:50

Ik heb niet eens gezapt, en dat is vrij uniek in huize.

Rammstein | 13-02-09 | 22:50

miss ellen van ING... geil ding: +1

Zjeraar | 13-02-09 | 22:50

Geld meer dan waard! Hoeft het niet te retourneren als de 50.000 niet lukt.

cugel | 13-02-09 | 22:50

saaaaaaaaaaaaaaai

andere hans | 13-02-09 | 22:50

Tot nu toe is 't een leuk programma. Alleen te vaak het 'zometeen bij PowNed'-bumpertje of hoe dat ook al in TV-termen heet.

Na de reclame even de rest bekijken. Nog geen spijt van m'n lidmaatschap ;)

Andrós | 13-02-09 | 22:49

@bloedjelink | 13-02-09 | 22:45
Huh?
Onaangekondigde rolwisseling. Ik kijk maar half trouwens met de vinger op de mute-knop. Nu reclame. Je mist niet veel maar niets is overdreven, het beweegt.

DonQ. | 13-02-09 | 22:49

Reclame.
Gatverdetering, ik had echt een zaadprogramma verwacht maar het is boven verwachting vermakelijk. Ongezien de kudos!

Perv | 13-02-09 | 22:49

De reclame staat te hard trouwens. (zal wel veronica Issue zijn)
Powned valt me best mee zo eignlijk.

Lardman | 13-02-09 | 22:49

@Zjeraar..
De dikke titten komen eraan nog ff volhouden

nonrealm | 13-02-09 | 22:49

Ge-weld-dig, die poondt-televisie. Goed gedaan Rutgert!

Lewinsky | 13-02-09 | 22:49

100%Isis | 13-02-09 | 22:44 Laat je je nog door Marcel B. uitwonen dezer dagen?

Willianus Wortelus | 13-02-09 | 22:49

Tot nog toe: geweldig!! ziet er goed uit jongens!
Ik heb lekker gelachen en gegniffeld. Heel goed!!

Locos | 13-02-09 | 22:49

Gaat lekker hoor, het is tot nu toe alles wat ik had gehoopt dat het zou zijn.
Eerste helft +1

Fleauxe | 13-02-09 | 22:49

This rust, ff pissen, commentaartje plempen over clifhanger Rutger vs. Rob. Zo rollen we een beetje door de tijd mensen.

Statler en Waldorf | 13-02-09 | 22:49

Die voice over in de leader.... niet te doen.
Debielerig.

bloedjelink | 13-02-09 | 22:49

Valt me echt niet tegen eigenlijk!

coWBoiT | 13-02-09 | 22:49

Reclame...
even tv uut.

Joost3873 | 13-02-09 | 22:49

Voiceover kan inderdaad wel beter en krachtiger.
Maar nog erger: Reclame nu tijdens Powned? Kan eigenlijk niet he als coming publieke omroep, reclameonderbreking tijdens een programma....

Onweer | 13-02-09 | 22:49

Hé als GS straks A-status krijgt gaan we dan de hele avond alleen maar naar rutgerT kijken?

a.n.alvabeet | 13-02-09 | 22:49

Rutger heeft listerine-wangen

P-eat-her | 13-02-09 | 22:49

kom op he dit is niet briljant. veel en veel te traag gesneden om te beginnen.

100%Isis | 13-02-09 | 22:48

Gamma-stem +1

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:48

Dus op vrijdag de dertiende crash een Nederlands vliegtuig in London, staat half Rotterdam in de fik en.............................................

Start Powned de eerste uitzending, ik voel een draadje opkomen en niet van ome Frik. !!!

Clowned | 13-02-09 | 22:48

Fleisch ziet er goed uit tot nu toe :)

WeirJack | 13-02-09 | 22:48

... kan ik mooi zo'n dikke met een kers er in laten smelten in z'n navel en dan er helemaal uit lebberen...

VanFrikschoten | 13-02-09 | 22:48

Rob, Zak Hooi. Oh ja, iedereen nog ff 1 euro bijbetalen, opdat we niet de Ster tussendoor krijgen bij PowNed. Tenzij Starf*cker tussendoor komt.

Imhotep | 13-02-09 | 22:48

Nu wordt het leuk!

Grafjood | 13-02-09 | 22:48

Het is briljant, maar met al die kut-onderbrekingen die ik hier krijg moet ik 'm later wel nog een keer kijken. En hier geen tekkel, bier en bank. Of warmte.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:48

reclame vóór rob kamphuus... -1
tot nu toe `n laf 6je, rob kan nog `n hoop goedmaken, ben benieuwd!

Zjeraar | 13-02-09 | 22:48

Eerste helft genoeg gelachen in ieder geval :p

P-eat-her | 13-02-09 | 22:48

Tot nu toe loopt 't lekker. Goed gemonteerd jongens.

Willianus Wortelus | 13-02-09 | 22:48

Reclame, dan haak ik af.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:47

Zit met plezier te kijken. Nu al de 5,72 waard! Mooi gedaan hoor!

RickXX | 13-02-09 | 22:47

So far, briljant. Leuke items. Maar die voice-over, "po-net"? Nee.

peterweethetbeter | 13-02-09 | 22:47

Reclame -1

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:47

@DonQ. | 13-02-09 | 22:44
Kan het op dit moment niet bekijken, mot ff wachten GS tv.

Isser | 13-02-09 | 22:47

Hahaha op naar Rob's huis.

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:46

DonQ. | 13-02-09 | 22:42
Mij! Ik werd net achter de tv weggetrapt omdat m'n moeder Oprah wilde kijken of zo. Dom wijf!

De 3 inch in de hobbyruimte van 0 graden doet het nog, gelukkig.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:46

bloedjelink | 13-02-09 | 22:41
Ja, zie
Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:39

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:45

Als DonQ het niks vindt dan zal het wel niks zijn.
Ik ga blindelings op zijn oordeel af.
Gewoon omdat het kan.

bloedjelink | 13-02-09 | 22:45

Hebben ze daar maar 1 presentatort?

rugridder | 13-02-09 | 22:45

Kim is de man. Vermaak me prima tot dusver, misschien toch maar lid worden.

eierkoekfan | 13-02-09 | 22:45

daar is ieeeeeeeeeeeee

100%Isis | 13-02-09 | 22:44

Oh, het zijn chocolaatjes! Dat had je nou niet moeten doen, Rutger...!

VanFrikschoten | 13-02-09 | 22:44

@Isser | 13-02-09 | 22:42
Het is allemaal zo voorspelbaar, na Geert de dikke Chinees...

DonQ. | 13-02-09 | 22:44

+10 voor kim!

kippeNeukert | 13-02-09 | 22:44

roze peuk kim... +1!

Zjeraar | 13-02-09 | 22:44

dit is nog niet best jongens

100%Isis | 13-02-09 | 22:44

CoffeePatch | 13-02-09 | 22:43

Ze schijnen te bestaan.

bloedjelink | 13-02-09 | 22:44

@bloedjelink | 13-02-09 | 22:41
Denk het wel. Iedereen kent GS en 't is amusante tv.

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:44

Little Richard I guess.

DonQ. | 13-02-09 | 22:43

bloedjelink | 13-02-09 | 22:41
Zijn er die er dan nog, mensen die NIET met GS bekend zijn?

CoffeePatch | 13-02-09 | 22:43

DonQ. | 13-02-09 | 22:39
Het kan niet op hè.

Isser | 13-02-09 | 22:42

DrogePoepSteek | 13-02-09 | 22:39

Oh ja?
Dat zong ik gisteren nog in de panelen en ik heugwiegde er bij.
Krijg nou wat.

bloedjelink | 13-02-09 | 22:42

Hahahahahahahahahha die roze burka:D Geniaal

Grafjood | 13-02-09 | 22:42

@ geurtje | 13-02-09 | 22:37
"potje halma" zeg jij rakker? En wat zou ik dan daar zo ongeveer mee moeten aanvangen?

Pa Cartwright | 13-02-09 | 22:42

JosVerbeek | 13-02-09 | 22:38
in de herhaling kan je alles rustiger bekijken, joh.

geurtje | 13-02-09 | 22:42

*het plotseling betreurt een mail naar vrienden te hebben gestuurd om lid van Powned te worden"

harry pikkel | 13-02-09 | 22:42

Niet zo piepen zjeraar

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:42

@Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:40
Wel een opmerkelijk goede uitvoering, maar van wie?

DonQ. | 13-02-09 | 22:42

Is het aantrekkelijk voor mensen die NIET met GS bekend zijn?
Dat lijkt me relevant.
Je hoeft je eigen koor niet toe te zingen. Het gaat om zieltjes winnen voor de kerk.

bloedjelink | 13-02-09 | 22:41

Opzouten nou met Geert "oud nieuws" wilders naar engeland.. we willen rellen zien, rob kampsjaak drama e.d... *vinger op zapper, ik geef `t nog 5 minuten

Zjeraar | 13-02-09 | 22:41

live stream!!

BekSide | 13-02-09 | 22:41

+1 voor halal-food aan boord

kippeNeukert | 13-02-09 | 22:41

Veronica komt naar je toe, het Veronica promotie team is op 4 maart 1998 aanwezig op de bingo in Lutjegast.

CoffeePatch | 13-02-09 | 22:40

Nee! Snel, doe me een livestream!

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:40

Return to sender Moehahaha

DrogePoepSteek | 13-02-09 | 22:39

Het lijkt me dat alle Veronica-kijkers allang gezapd hebben. Wat er nu gebeurt is leuk voor de GS-ers die politiek geinteresseerd zijn. Al die tokkies zitten nu non-plussed te kijken, van wat krijgen we nou?

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:39

Waarom zijn de pronomeisjes niet bloot ?

eind van mijn latijn | 13-02-09 | 22:39

@Isser | 13-02-09 | 22:36
En het is Darwin-jaar.

DonQ. | 13-02-09 | 22:39

Zijn we bij de promomeisjes van de vingerslip overgestapt op vingerjeans of zit de vingerslip er nog onder

Sunnygirl | 13-02-09 | 22:39

Hmm.. 2/4 promomeisjes goedgekeurt... nu geert wilders, ben benieuwd

Zjeraar | 13-02-09 | 22:39

wat een treurig timide promoteam

100%Isis | 13-02-09 | 22:39

Yeah promomeisjes!

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:39

Je bent m'n lidmaatschap driedubbel en dwars waard. Rut!

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:39

*het plotseling betreurt niet in het bezit te zijn van een TV*

JosVerbeek | 13-02-09 | 22:38

5000? 5000.

Helaas. Of is de teller weer langzaam?

Framoes | 13-02-09 | 22:38

PROMOOOOMEISJES!!!!!

DrogePoepSteek | 13-02-09 | 22:37

Ik vind et nu al geniale tv. Keep it up!

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:37

Pa Cartwright | 13-02-09 | 22:36
potje halma?

geurtje | 13-02-09 | 22:37

Pa Cartwright | 13-02-09 | 22:33
mjammie

Clowned | 13-02-09 | 22:37

femke links en goed fles wijn... linkse mensen houden toch niet van gezelligheid?

breynschweyn | 13-02-09 | 22:37

pechtold, aghhhhhh *zap

kippeNeukert | 13-02-09 | 22:37

-weggejorist-

Robert Haynes | 13-02-09 | 22:36

Rutger je heerst! En nu even teruglopen en fatsoenlijk doorslikken!

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:36

@DonQ. | 13-02-09 | 22:34
Net als Joop den Uyl

Isser | 13-02-09 | 22:36

Ik heb geen tv hier. Maar ik vind die Rutger niet zo mediagoed. Heb ik nu iets gemist?

Pa Cartwright | 13-02-09 | 22:36

moehaha, rutte powned rutger!

kippeNeukert | 13-02-09 | 22:35

Femke -100000

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:35

Geert alvast +1

Ion Susai | 13-02-09 | 22:35

En toch is die Agnes Kant wel een lekker wijf sind d'r operatie

disclaimer | 13-02-09 | 22:35

Zo, die Rutte................ OMG

Nietsisnieuw | 13-02-09 | 22:34

Geert vindt zoals gewoonlijk 'twee' dingen.

DonQ. | 13-02-09 | 22:34

@Clowned | 13-02-09 | 22:30
Was sich liebt das neckt sich.

Isser | 13-02-09 | 22:34

+1 voor Wilders z`n reactie

Gexto | 13-02-09 | 22:33

Weert Gilders!

disclaimer | 13-02-09 | 22:33

Haha Geert, koning. PAUWNET

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:33

Leuke voorlichtster heeft Mark.

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:33

-1 voor tuktuk ik wil iets milieu-onvriendelijks

breynschweyn | 13-02-09 | 22:33

POWNED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:33

@ Clowned | 13-02-09 | 22:13
Traks mag je even bij ome Frik op schoot. Lijkt je dat wat?

Pa Cartwright | 13-02-09 | 22:33

Waar is mijn zak Engelse drop, Rutger...?

VanFrikschoten | 13-02-09 | 22:32

-weggejorist-

deheerheitinga | 13-02-09 | 22:32

we zijn begonnen!

breynschweyn | 13-02-09 | 22:32

+1 voor de tuktuk.

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:32

kan het ook niet vinden:(

BekSide | 13-02-09 | 22:32

BIER EN CHIPS:D POWNED

Grafjood | 13-02-09 | 22:32

Ja Leuk hoor, met Herman van Veen in de leadert. Nee geen Freek de Jonge, maar fucking Herman van Veen ..! Lekker dan ;-)

dr. tikshit | 13-02-09 | 22:31

BekSide | 13-02-09 | 22:28 Heb net alles al afgezocht. Ik vrees van niet.

Willianus Wortelus | 13-02-09 | 22:31

LIVE STREAM IEMAND??

BekSide | 13-02-09 | 22:31

Idd, de vrouwen zijn de geheime agenda. Ik laat me subiet ombouwen.
Ah, het is begonnen.

DonQ. | 13-02-09 | 22:31

*livestream wacht*

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:31

Oh help, vijftien minuten reclame. Ik trek dat niet, hoor.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:31

bloedjelink | 13-02-09 | 22:28
ja, doen ze een promoteam met drie kleine snollies, in plaats van zestien grote bouwvakkers.
ook hoofd geschud.

geurtje | 13-02-09 | 22:31

Yesss s66666666666666666666

eurofiel | 13-02-09 | 22:31

Daar gaat ie! Succes!

Cheesy Poof | 13-02-09 | 22:31

-weggejorist-

Pl4tium | 13-02-09 | 22:31

Ik vind 't nou al.. ehh.. ja...

disclaimer | 13-02-09 | 22:31

Moewhahaha, die bom op het Mediapark!
Als je links kijk ken je rechts niets zien.
Lol

bottehond | 13-02-09 | 22:31

He Isser jij gaat toch niet weg he gisterenavond nog lekker ruzie genaakt met
Fleauxe 3-1 voor mij, was best leuk !

Clowned | 13-02-09 | 22:30

Here we goooooooo.....

Fleauxe | 13-02-09 | 22:30

BEGINT NU!!

Flounder123 | 13-02-09 | 22:30

En daar gaan we!!!!!

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:30

Ik kan natuurlijk naar dat mooie brandje op de europoort gaan kijken, maar ik blijf toch maar op mijn bank zitten in afwachting van Powned. So it better be good!!!

beblessed | 13-02-09 | 22:30

KICKASS SHIT!

MiScuzzi | 13-02-09 | 22:30

Ah. 'PowNed, zie je zo'. Kom maar op.

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:30

Clowned | 13-02-09 | 22:25
+1

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:29

TV gehaald, stekkerT in 't stopcontact.
Begint dat ding nou vanzelfs als de uitzending begint?
Of moet ik nog op een knopje drukken of zo?
Frederik Puntdroad | 13-02-09 | 22:13

Misschien staat dat nog ergens op wikipedia, hoe dat ook alweer werkte. Ergens tussen de 8-track en de platenspeler.

Anarchus_Rex | 13-02-09 | 22:29

@st0mpie 22:03
We can, we will and we will destroy.
En mensen die klagen over teveel omroepen op de PO, er zijn er zat die we kunnen missen als een kaakontsteking.
LLink, BNN, MAX, NMO, EO, etc.
Weg met de gevestigde en supsidieslurpende orde, PowNED komt je kont schoppen en dat geldt ook voor die nieuwe moslimomroep (naam helaas vergeten maar who gives a fuck) die ook wil meegrazen uit de ruif.
En wat betreft de EO, die heeft onrechtmatig de A-status verkregen, daar waar Veronica werd "weggepest" vanwege de ongeldige "tientjesleden", daar had de EO geen last meer van omdat hun "tientjesleden" wel werden geaccepteerd, daar zal wel een PO ggristenhond met een veels te dure functie achter hebben gezeten
PowNED, sloop niet alleen Hilversum maar sloop ook die schijnheiligen van o.a. de EO.
*tv moet nu aan, straks weer terug*

necrosis | 13-02-09 | 22:29

DonQ. | 13-02-09 | 22:26
Voorlopig kijken we naar voordeoorlogse afleveringen van top gear, dus ga je hele huis nog maar even poetsen.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:29

kleaute top gear, duurt veel te lang

Duderoo | 13-02-09 | 22:29

wah, zag t ook, half pernis staat geloof ik in de fik, knal openingsfuif gasten , beuk em erin

st0mpie | 13-02-09 | 22:28

is het mogelijk de aflevering van over 2 min. via internet live strema te zien of wat dan ook?

zit namelijk in italie @ berg sneeuw

BekSide | 13-02-09 | 22:28

mexicaantje | 13-02-09 | 22:21
Als je naar de leader kijkt is het 1 en al humor.

Clowned | 13-02-09 | 22:23
No worries, dat zijn Rotterdammers gewend.

Isser | 13-02-09 | 22:28

Oudwijf | 13-02-09 | 22:25

Tja, ik roep het keer op keer..... PowNed moet de vrouwen veroveren want die bepalen naar welke zender wordt gekeken. Al die puistkoppen die hier lopen te schreeuwen zitten gewoon braaf naar Ivo Niehe te kijken. Mamma's wil is wet.
En pappa kijkt wel uit om haar een strobreed in de weg te leggen anders is het weer een week op de bank slapen.

bloedjelink | 13-02-09 | 22:28

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:25
Cultuurbarbaar!

PowNed begint over 5 minuten, stay tuned.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:27

Frederik Puntdroad | 13-02-09 | 22:25
Nee gewoon aan voelen en als je haar recht overend gaat staan, dan staat er electriciteit op. Simpel.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:27

@bottehond | 13-02-09 | 22:26
Of het is een grapje van wat voetbalsupporters in aanloop naar De Klassieker.

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:27

Clowned | 13-02-09 | 22:25

Grinnik

bottehond | 13-02-09 | 22:27

@bottehond | 13-02-09 | 22:26
Wij vermoeden militante Llink-aktivisten... om de aandacht af te leiden...

VanFrikschoten | 13-02-09 | 22:27

Oudwijf | 13-02-09 | 22:25
Voorlopig zit je hier suffe comments te typen. Rot op!

Dirk Zijn! | 13-02-09 | 22:26

*hoopt op 10 min. reclame na 10 min omdat de afwas nog wacht*

DonQ. | 13-02-09 | 22:26

Rutger heeft Kuwait Petro;eum opgeblazen als startschot?

bottehond | 13-02-09 | 22:26

Die meiden van Veronica waren vroeger altijd leuk,
kwamen ze bij ons in het dorp met de vraag": "kan ik je lid maken " en ik zei dan altijd is tie stuk dan? om vervolgens mijn broek te laten zakken.
Ik weet niet of ik dat bij Ruktor of Fleisch ook zou doen

Clowned | 13-02-09 | 22:25

gaaf man, jeremy op de dolby

st0mpie | 13-02-09 | 22:25

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:16
Gewoon aan voelen of misschien iets met een spijkert of zeau?

Frederik Puntdroad | 13-02-09 | 22:25

Nou de TV staat op Veronica en ik zie gezeik over auto's. Klopt dat?

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:25

-weggejorist-

Oudwijf | 13-02-09 | 22:25

*beerenburg-colaatje opentrekt, nootjes pakt en voor de tv gaat zitten*

Pjotrovic | 13-02-09 | 22:25

@Willianus Wortelus | 13-02-09 | 22:22
ja wilianus, en dat betekent dat als ze ooit in een vuistfilm heeft gespeeld dat dat dan niet echt telt.
just for the record

st0mpie | 13-02-09 | 22:24

*Met neautjes en al naar teevee verkast

Tobi | 13-02-09 | 22:24

@willianus;

Dat doet mij deugd. Ik hou dat in mijn achterhoofd, als ik van mijn v.s.o.p-tje nip (en achteroversla en hard ''goedverdoemmeeeee'' roep als ik wat moois ontwaar, op PoooWnt)
Voor nu, lieve kijkbuisreaguurders, wens ik u allen een vruchtbare, humoristische, gedenkwaardige eerste uitzending toe. (het ''sinterklaasavondje-gevoel maakt plaats voor een ''Braveheart-strijdlustig-gevoel'')
Kusje op een ieders voorhoofdje!

Herr Schnübbels | 13-02-09 | 22:24

Mmm, die dieseljag koop ik dus écht niet

pieterjan | 13-02-09 | 22:24

st0mpie | 13-02-09 | 22:18
als jij nou gewoon de liveverslaggevingT voor iedereen zonder veronita doet, dan mist niemand niks. en is het vast nog veels beeldender!!! dank alvast voor de voorprettttt!

geurtje | 13-02-09 | 22:24

Heeft iedereen Veroinca of moest je dan ook eerst ergens lid van worden?
*zwengelt tv vast aan*

Canis Spurcus | 13-02-09 | 22:23

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:20 Mythe? Echt niet!!!

Willianus Wortelus | 13-02-09 | 22:23

st0mpie | 13-02-09 | 22:18 Allemamaggies! Tineke is echt een 9-vingerig gedrocht! www.rariteiten.nl/tineke.htm

Willianus Wortelus | 13-02-09 | 22:22

Fleauxe | 13-02-09 | 22:20 Bijdehand !

Clowned | 13-02-09 | 22:22

bottehond | 13-02-09 | 22:17
Vast wel, maar hoe weet je of het een zij is?

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:21

Isser | 13-02-09 | 22:18
ironie behoort een mate van humor in zich te hebben.

mexicaantje | 13-02-09 | 22:21

@Pa Cartwright | 13-02-09 | 22:18: Ik ook van u hoor :-D
@Clowned | 13-02-09 | 22:17: Nóg niet, moet je eens over 10 min naar Veronica kijken. Je weet niet wat je ziet.

Fleauxe | 13-02-09 | 22:20

bottehond | 13-02-09 | 22:17
Dat squirten is zo'n mythe.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:20

Tja, ben je opeens lid van een omroepclub... blijk je nooit tv te kijken!
Maar toch: Succes jongens, ik zie nog wel eens een fragment in DWDD, tijdens de koffie.

Steunbeer | 13-02-09 | 22:20

Zou Herman van Veen blij zijn dat zijn track onder de leader zit?

bloedjelink | 13-02-09 | 22:19

bottehond | 13-02-09 | 22:17
Met jouw/jullie hulp moet een hoop kunnen lijkt me zo

Clowned | 13-02-09 | 22:19

Dus het begint om 23.50h..? Mooi, dan kan ik nog net even ons Hannibal uitlaten...

VanFrikschoten | 13-02-09 | 22:18

@mexicaantje | 13-02-09 | 22:16
Gevoel voor ironie is jou vreemd lees ik.

Isser | 13-02-09 | 22:18

@Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:13

scheur die grote rooie op schoot en ik zal t hier ook doen, 12 jaar, bloedveel kilo's en the king of the hood, ook hij is erbij, nu snel met chips naar de bank want ik kijk geen seconde langer naar dat tyfus veronica als strikt nodig is. Godverdomme, we zitten nog met een vier vingerig gedrocht van veronica wat tineke de nooy heet en die nu jomandadingetjes verkoopt, ik vind het niet erg om die meuk te kopen maar dat 4 vingerig gedrocht word ik nogal misselijk van, moet ik pugen
nog 12 minuteeeeeeeeeen

st0mpie | 13-02-09 | 22:18

@ Fleauxe | 13-02-09 | 22:14
Oh ja, ik bedoelde het niet eens beroerd. Dus kun je nagaan. Maar maak er van wat je wil gast. Da's mij verder om het even.

Pa Cartwright | 13-02-09 | 22:18

Clowned | 13-02-09 | 22:13

Kun je squirten?

bottehond | 13-02-09 | 22:17

Fleauxe | 13-02-09 | 22:16
Ik denk vraag het maar ff er is namelijk geen Fuck(je) op tv vandaag

Clowned | 13-02-09 | 22:17

Frederik Puntdroad | 13-02-09 | 22:13
Het helpt vaak als je even voelt aan het stopcontact.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:16

"powned teistert de macht"... yeah right

mexicaantje | 13-02-09 | 22:16

@Clowned | 13-02-09 | 22:13: Je weet dat ik geen nee kan zeggen.

Fleauxe | 13-02-09 | 22:16

Hé Bijstandslutser! Hier laait de openhaard weer flink hoor, maar omdat het hier zo heet wordt met die verwarming er bij toch maar even een raampje open. Hoe is't met het milieu?

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:16

Even kijken, die kant met dat glas, da's de voorkant toch?

disclaimer | 13-02-09 | 22:16

Herr Schnübbels | 13-02-09 | 22:10 Kijk! Ook een genieter. Proost!

Goed kans dat ik één van de glaasjes Kopke Colheita uit 1975 op Uw gezondheid zal drinken!

Willianus Wortelus | 13-02-09 | 22:15

LOL @ katerschootopbij st0mpie | 13-02-09 | 22:10

Pa Cartwright | 13-02-09 | 22:15

Livestream? Ik heb geen tv. Anders kijk ik er na wel op gstv.

artbrut | 13-02-09 | 22:15

@Pa Cartwright | 13-02-09 | 22:10: Ten eerste woont elk mens in een/de provindie en ten tweede praat je stront. Je bent echt niet verheven omdat je een uitzending met een bad vol bruine bonen kunt herinneren. Als ik een woning zoek dan koop ik er wel één. Niet iedereen verdient zijn karige boterham met huisjes melken. Maar evengoed bedankt, het zal vast een poging tot een vriendelijk verzoek zijn geweest. Op jouw manier dan.

Fleauxe | 13-02-09 | 22:14

TV gehaald, stekkerT in 't stopcontact.
Begint dat ding nou vanzelfs als de uitzending begint?
Of moet ik nog op een knopje drukken of zo?

Frederik Puntdroad | 13-02-09 | 22:13

@Sorry, dubbelpost. Maar ik ben hier al voor de 8e keer, dus is ook niet erg overdreven, een dubbelpost:)

piquant | 13-02-09 | 22:13

st0mpie | 13-02-09 | 22:10
Nou, vooruit, als jij zo enthousiast klinkt ga ik toch ook maar kijken. *Stopt nieuwe batterijen in de TV en gaat zoeken naar Veronica*

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:13

Ik vrees met grote vreze dat Rutger Pechtold gaat likken.
Mij lijkt dat deaudelijk voor POWNED.
Hopen maar dat Weesie hem goed geinstrueerd heeft.
Die halve tamme kun je toch niet de toekomst van een omroep toevertrouwen?

bottehond | 13-02-09 | 22:13

Oh, het is overigens één uur en negen seconden... piece d'resistance vergeten...

VanFrikschoten | 13-02-09 | 22:13

Fleauxe VanFrikschoten bottehond Pa Cartwright !!!

Neuquh ???

Clowned | 13-02-09 | 22:13

-weggejorist-

piquant | 13-02-09 | 22:12

Je kan trouwens voor 5.72 ook een uur parkeren in 020... met een stoephoer op de achterbank zit je dan toch al gauw op 25.72...

VanFrikschoten | 13-02-09 | 22:12

@Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:04

Egypte deze keer.

piquant | 13-02-09 | 22:12

Mooi, elizabeth en de hele meuk is erbij, katte op schoot eliz ?
en als er iemand voor jos verbeek een internet url heeft om t als stream te zien, graag even melden

st0mpie | 13-02-09 | 22:10

RutgerT zegt echt poownt... niks Pauw Net. Dat is 's avonds om 2300 uur al.

Patrick Bateman | 13-02-09 | 22:01

Moewha, de rafelranden van het Internet, zoals de site van NSB Handelsblatt.
Indeed, in de nieuwe wereld is dat schotschrift marginaal, saaie site, verplichte meningen, navelstaarderige reaguurderTs die nog nooit een vuistgevecht hebben uitgelokt. Heel goed getypeerd, bijlmans.

bottehond | 13-02-09 | 22:10

@ Fleauxe | 13-02-09 | 21:52
Ach, misschien moet je daar ook gewoon weg. Ik heb nog een etage hier om de hoek, Johannes verhulst, vrij staan. Zal je goed doen. Even weg uit de provincie.

Pa Cartwright | 13-02-09 | 22:10

Bijstandskoning | 13-02-09 | 22:08
Is strategie.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:10

@willianus;

Proost. Klinkt voortreffelijk. Ik schik mij straks ook achter dat duvelse scherm, vergezeld van een kaasplateautje en een alcoholische versnapering, van het een of ander.

Herr Schnübbels | 13-02-09 | 22:10

Ja ik ga kijken hoor zometeen. Hoe komt het overigens dat LLiNK bijna 4 keer meer leden heeft dan PowNed...?

Bijstandskoning | 13-02-09 | 22:08

en BNN mag hyves wel inschakelen dan....

stelletje beunhazen

BiggyBizzy | 13-02-09 | 22:06


Zoo, buikje weer vol na 6 gangetjes verwennerij inclusief wijnarrangementje. Je mot toch wat na een week uitsloverij.

Nog ff staartje TopGear meesleuren en dan tijdens de reclame snel wat Blue Mountain Jamaica malen met mijn Macap M5 digital en vervolgens een paar dubbele espresso's bouwen met m'n Vibiemme Domobar Super Elettronica.

Daarna lekker naar die dikke Rutgert kijken! U ziet het, het is weer weekend in huize Willianus.

Willianus Wortelus | 13-02-09 | 22:06

Mag hopen dat die lekkere latex-presentatrice ook van de partij is, anders heb ik voor niks een XL buttplug en tepelklemmen gekocht t.b.v. het fappen.

Nägermeister | 13-02-09 | 22:06

piquant | 13-02-09 | 22:02
Nee, ik ook niet. Zit jij weer lekker in Frankrijk nu?

Elisabeth2 | 13-02-09 | 22:04

bottehond | 13-02-09 | 22:01
*plop*

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:03

@necrosis | 13-02-09 | 21:58
jes wie ken

st0mpie | 13-02-09 | 22:03

@bottehond | 13-02-09 | 21:54
Mooi, dan krijgen we alle nachtliteratuur keihard terug op prime time via de tv....

VanFrikschoten | 13-02-09 | 22:03

gentle giant | 13-02-09 | 22:00
Het mag eigenlijk niet, maar ik roflde het even keihard uit.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:03

Kan, waar ik zit, geen TV zien,maar weet nu al dat ik er niet voor zou thuisblijven.

piquant | 13-02-09 | 22:02

LMFAO@Herr Schnübbels | 13-02-09 | 22:01: Same here..

Fleauxe | 13-02-09 | 22:02

Nog een half uurtje!

plastic zakje | 13-02-09 | 22:01

*zich in tijgersluipgang richting dampende serre van stOmpie beweegt*

DrogePoepSteek | 13-02-09 | 22:01

@ bottehond | 13-02-09 | 21:54
Echte scoops gaan we pas scoren als we klokkenluiders onder de reaguurders krijgen die inside-info uit ministeries etc. gaan lekken...

Nu is het vooral nog het tippen van verhaaltjes uit de rafelranden van het internet zoals de site van het NRC...

Patrick Bateman | 13-02-09 | 22:01

Als ik een staart zou hebben, zou deze momenteel als een bezetene kwispelen.

Herr Schnübbels | 13-02-09 | 22:01

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:54

`Proust! `

bottehond | 13-02-09 | 22:01

cugel | 13-02-09 | 21:59
Ik zit al klaar, ik wil er geen seconde van missen.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 22:00

“Wonderen bestaan niet, maar de bioregulator werkt”, riep Haak bij de introductie, “ik doe hem nooit meer af!”.
"Of Nico Haak, behalve zijn elastieken benen ook de armband mee het graf in heeft genomen, is mij niet bekend. Wel weet ik dat de zanger, kort nadat hij het wondermiddel had aangeprezen, dood neerviel. En ook weet ik dat de verkoop van de bioregulator pas weer op gang kwam, toen Nico Haak vergeten was."

gentle giant | 13-02-09 | 22:00

Muhahaha... vette huylebalcken BNN en LinxLink...

Roedenko | 13-02-09 | 21:59

JosVerbeek | 13-02-09 | 21:24
Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:18
Bedankt voor de antwoorden. Had even andere dingen te doen. En zodirekt Powned kijken natuurlijk.

cugel | 13-02-09 | 21:59

Een informatief, maar tegelijk ook soms komisch, artikel van Jan Willem Nienhuys over Bruno Santanera, de "uitvinder" van de Biostabil: www.skepsis.nl/santanera.html
Citaat: "Hij gaf oorspronkelijk geneeskrachtige mineralen als presentjes weg, en had ontdekt dat men het meest tevreden was met magnetiet. Dat werd nooit omgeruild. Hij schafte toen paaseitjes van magnetiet aan die hij doormidden zaagde in de kennelijke verwachting dat hij zo losse noord- en zuidpolen zou krijgen. Dat was niet zo, en op de een of andere manier heeft hij de indruk gekregen dat zijn klanten het meest tevreden waren met halve eitjes die een zuidpool op de platte kant hadden. Daar is het mee begonnen."
LOL

Sir Galahad the Pure | 13-02-09 | 21:58

st0mpie | 13-02-09 | 21:51
Okay, mijn dank is alvast groot. M'n msn staat aan, dus als je wil mag je 'm daar eauk wel plempen.
gentle giant | 13-02-09 | 21:53
Deze: www.docukit.nl/inhoud/ic67-2.jpg tanden zou je wel kunnen kammen..

JosVerbeek | 13-02-09 | 21:58

Nou lieve kijkbuiskindertjes. Ook Schnübbels zetelt zich voor de televee en links en rechts wat F5-en. Kan een soort van ''sinterklaasavondje-gevoel'' niet onderdrukken.

Herr Schnübbels | 13-02-09 | 21:58

Wilders met een roze burka, op zich al het kijken waard. En een Rob K. die per sms smeekt om beelden niet te gebruiken. Wil nu toch wel eens weten waarom die gast zo f'ing pist off was.

Fleauxe | 13-02-09 | 21:58

Yes, aftellen mensen!
Nog een kleine 30 minuten en dan gaat de beerput open (hoop ik).
@GS
Ik heb al eerder mijn beklag gedaan over die TucTuc, een vervoersmiddel GS onwaardig, waar blijft die stijlloze Caterpillar/ Komatsu, als je wilt slopen zorg dan voor de juiste materialen (die roze kettingzaag was een goed begin).
@Llink
Jullie zien blauw van jalouzie vanwege PowNED op Veronica?
Wellicht omdat Llink geen bestaansrecht heeft, zelfs niet bij de commerciëlen, niemand die dergelijke troep wil zien.
Wel lopen miepen over oneerlijke concurentie terwijl Veronica destijds hard heeft moeten vechten om "geaccepteerd" te worden door het publieke bestel, waar waren jullie toen, llinkse lutsers?
Om maar met de woorden van G-unite af te sluiten:
PO kan ongezien de typhus krijgen, ik ga PowNED kijken en niemand houdt mij tegen!
Uw toegenegen

necrosis | 13-02-09 | 21:58

@ CoffeePatch | 13-02-09 | 21:47
Maar Bruno Santanera vond ik altijd redelijk geloofwaardig. Bovendien, als je bij hem iets bestelde, kreeg je altijd die handgeklopte wok er bij. En ook die kledinghangers. En die lamp, die je ook in de garage gewoon kunt ophangen.

Pa Cartwright | 13-02-09 | 21:55

PowNed radiouitzendingen vanaf de Mi Amigo ergens boven Terschelling zou dat niet iets zijn ?..

MichieldeMuiter | 13-02-09 | 21:55

@Eel_stew | 13-02-09 | 21:53: De spontane overjarige jongens en meisjes van BNN voelen de hete adem van PowNed in hun nek. Die doen niet zo moeilijk over principes en zo.

Fleauxe | 13-02-09 | 21:54

Patrick Bateman | 13-02-09 | 21:45

Geinig. Weesie noemde de info die door reag(l)uuderTs aangedragen wordt een van de peilers van POWNED. Leuk topic voor morgen!

bottehond | 13-02-09 | 21:54

*terug is op laptop beneden achter pc*

Bier, bank, tekkel, tv, kompjoeter... ik voel me nu een echte reaguurder

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:54

Pastor Sippenhaft | 13-02-09 | 21:48
Das goed Pastor. We zien elkaar hier vast nog wel.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 21:53

*met gepoetste haren en gekamde tanden in pyama op bank zit*

gentle giant | 13-02-09 | 21:53

BNN klagen?? die zijn goedverdoemme toch ook zo begonnen bij Veronica met B.O.O.S of niet dan.

Eel_stew | 13-02-09 | 21:53

Weet iemand hoeveel het kost om wat reclame tussendoor te krijgen?

Mekker | 13-02-09 | 21:53

@Pa Cartwright | 13-02-09 | 21:50: Je kunt heel veel uit mijn tegeltje opmaken maar niet dat ik onbekend zou zijn met Menno Buch. Nog een keertje proberen :)

Fleauxe | 13-02-09 | 21:52

@JosVerbeek | 13-02-09 | 21:49
in het dartstopic vroeg iemand daar ook om en eoa internet zendert kan je dat zo oppakken, ik ga ff zoeken

st0mpie | 13-02-09 | 21:51

Goede leader,
geweldige pica met de pink mist op de achtergrond.
Moet helaas wachten op de uitzending online.

Come on PowNed Yes you can.

Isser | 13-02-09 | 21:50

@ Fleauxe | 13-02-09 | 21:47
U is onbekend met de licht zwakzinnige broer van Boudewijn? Prima.
Hij wás Veronica gast.

Pa Cartwright | 13-02-09 | 21:50

@kapotte_stofzuigert |21:37
Ik draai net zolang aan die schotel totdat ik 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Tieieieieieneke zie, en dat zal Veronica dan wel zijn.

fuckje | 13-02-09 | 21:50

@ R.B.Scott @ 21:47
De lakmoesproef voor POWNED is hoe opper-NSB'er Alexander Pechtold vanavond wordt benaderd. Indien dat op een gezapige, hielenlikkerige manier gebeurt, voegt POWNED inderdaad niet veel toe aan de Hilversumse beerput.

Sir Galahad the Pure | 13-02-09 | 21:50

LOL@CoffeePatch | 13-02-09 | 21:47: Liever dat dan haar gezever over die fucking biostabil. Er was een tijd dat je niets anders meer op tv zag.

Fleauxe | 13-02-09 | 21:49

Als ik het goed begrijp is er GEEN livestream voor veronica? Iemand?

JosVerbeek | 13-02-09 | 21:49

Elisabeth2
Tis weekend! Maar eh... truste dan. Je hoort het later wel. En je kan het morgen online terugzien. Als we elkaar hier weer treffen vraag je er maar naar.

Pastor Sippenhaft | 13-02-09 | 21:48

De afstandsbediening, dat heb ik godverdekut######tyfus weer.
Hele avond ligt dat kutding op de bank, 2 Thaise hoeren in een dolle bui en dat grafding is nergens te vinden.

st0mpie | 13-02-09 | 21:48

@ Patrick Bateman | 13-02-09 | 21:45
Herfkens is niet links genoeg; doen ze – aldus – niks mee joh.

Pa Cartwright | 13-02-09 | 21:47

Fleauxe | 13-02-09 | 21:42
Die goeie ouwe tijd, met Tineke die elke keer weer vergeefs tot tien probeerde te tellen op haar vingers.

CoffeePatch | 13-02-09 | 21:47

Lamaar gebeuren...
Ongetwijfeld is GS zich bewust van het feit dat als het vanavond een gezapige hielenlikkerige kutavond wordt,we " Powned" per direkt kunnen vergeten.
*zit alleen op 3-zits met wijn en pistacho's*.

R.B.Scott | 13-02-09 | 21:47

@Pa Cartwright | 13-02-09 | 21:45: Doet u dat vooral.

Fleauxe | 13-02-09 | 21:47

IK ben benieuwd. Nog nooit lid geworden van een omroep; POWNED maak het maar waar graag! Blijf kritisch! Succes hedenavond

Drs.. Gelul | 13-02-09 | 21:47

Pastor Sippenhaft | 13-02-09 | 21:44
Nee, niet omdat ik niet wil, maar stort zo mijn bedje in van moeheid.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 21:46

zo nog 3 kwartier en dan gaan we los :D
bacootje erbij voetjes op de bank :D

Cable | 13-02-09 | 21:46

@ Pa Cartwright @ 21:41
Okee. Maar wat haar moordenaar waarschijnlijk dwars zat was dat zij een scheiding had aangevraagd. En dat terwijl de sharia toch heel duidelijk maakt dat alleen muzelmannen over dat soort zaken mogen beslissen. De desbetreffende muzelman was waarschijnlijk dan ook in zijn "eer" gekrenkt. Alexander "the Spineless" Pechtold zou daar begrip voor hebben.....

Sir Galahad the Pure | 13-02-09 | 21:46

Wordt het overschakelen naar Botlek of blijven we bij het heerlijke avondje?

CoffeePatch | 13-02-09 | 21:45

@ Fleauxe | 13-02-09 | 21:42

* Wacht in zijn badje vol met bruine bonen in saus rustig af *

Pa Cartwright | 13-02-09 | 21:45

OT
Herfkens heeft nog meer geld gestolen:
http://www.nrc.nl/binnenland/article2151653.ece/BZ_heeft_te_lang_premies_Herfkens_betaald

Patrick Bateman | 13-02-09 | 21:45

Tsjonge, weer die ouderwetse TV aan. Gisteren met Geert in the UK ook al.

Nägermeister | 13-02-09 | 21:44

Elisabeth2
Mee eens. Niet dat van EastEnders dan... Maar van alle kul die op tv is. Reaguren en een goed boek is nuttiger. Maar ik ga straks wel even kiijken. Jij?

Pastor Sippenhaft | 13-02-09 | 21:44

@ rugridder | 13-02-09 | 21:36
Mooi, dan kijk je toch geen tv kerel. Niemand die daar om kermen zal.

Pa Cartwright | 13-02-09 | 21:43

*zich ongemerkt met slanke lijf over de schutting van stOmpie perst"

DrogePoepSteek | 13-02-09 | 21:42

En voor al die Veronica critici: dat is gvd mooi wel de zender die ons aller Theo zendtijd gaf. En wie kent Sex voor de Buch niet? Spraakmakende televisie hoort o.a. bij Veronica. Tsss, wat zijn jullie kort van memorie zeg.

Fleauxe | 13-02-09 | 21:42

De zelfbenoemde elite der vrije markt heeft geen enkele reden onze vrijheid niet te verkopen. They're doing it as we speak.

oplichter | 13-02-09 | 21:42

@ Sir Galahad the Pure | 13-02-09 | 21:37

Nou, zij zal zélf ook geen lieverdje geweest zijn hoor.

Pa Cartwright | 13-02-09 | 21:41

tadaaaaaaaa
32 minuten, gekkehuis hier intussen,23 hooligans hebben toch op een slinkse manier toegang tot het besloten buurtfeest genomen, buurman sjaak belde net uit t ziekenhuis dat zn kaak binnen 4 jaar weer genezen zal zijn.
We tellen afffffff

st0mpie | 13-02-09 | 21:40

Pastor Sippenhaft | 13-02-09 | 21:15
Ik kijk nooit naar de TV. Word helemaal gek van de reclames. Af en toe kijk ik naar de BBC, maar dan eigenlijk alleen nog maar naar de omnibus van de EastEnders. Wat er voor de rest voor een geouwehoer komt moeten ze maar opschrijven en dan lees ik het wel een keer.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 21:40

Hatsjie (wie met z'n ballen kaatst, kan pijn verwachten) 21:36
We wachten es wie spiek tot de dumpertjoris Condell binnenlaat. En je zou toch moeten weten dat kritiek = verboten...? Hebben ze je dat niet geleerd met maatschappijleer?

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:40

@Lepo | 13-02-09 | 21:36
Jeauleau zo bij "De Leugen Regeert"

DrogePoepSteek | 13-02-09 | 21:40

dat wordt lachen.

1+1 | 13-02-09 | 21:39

Oh yeah, ik heb hier dus echt zó veel zin in.
Weet nu al dat het een succes gaat worden, dat voel je gewoon.
Go PowNed!!!

Fleauxe | 13-02-09 | 21:39

Maar goed, alle gekheid op een chinees eetstokje, allemaal straks kijken naar Rut, en dat Veronica gebral maar even op de koop toe nemen. Het is een wagen waarop GS gedragen, misschien groot kan gaan worden en daarna een heel grote schop er onder.Alle begin is moeilijk en elke kruiwagen, dus ook Veronica, is bruikbaar om het uiteindelijke doel te bereiken.

Carpe@diem | 13-02-09 | 21:39

Brand nu ook op teletekst rijnmond.nl gemeld.
Even kijken hoe de wind staat op buienradar.
NNW dus Spijkenisse is de l.l.

Boomschade | 13-02-09 | 21:38

Off topic, maar opvallend nieuws: een "gematigde" moslim die zijn vrouw onthoofde: www.jihadwatch.org/archives/024821.php...
Tja, de pedofeet Mohammed zelf maakte van onthoofden ook zijn hobby, dus.....

Sir Galahad the Pure | 13-02-09 | 21:37

Nietvoordekut (Sorry, kon het niet laten). 20.49
Goeie actie. Bedank voor het Pat Condeel appel. Hij moet op school verplichte kost worden bij maatschappijleer. Of mag dat niet meer van de Christenen en andere obscure religies?

Hasjhies? | 13-02-09 | 21:36

TV is voor homo's en bejaarden.

rugridder | 13-02-09 | 21:36

Is er nog wat op de TV vanavond?

Lepo | 13-02-09 | 21:36

Sir Galahad the Pure | 13-02-09 | 21:33
Dat gelukkig wel. Ze heeft het alleen niet op TG (het blijft een vrouw...)

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:34

Alleen als van Gewest tot Gewest ook weer op Powned te zien is.....

MichieldeMuiter | 13-02-09 | 21:34

Korreltje Zout | 13-02-09 | 21:31
Nais!

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:34

@korrel
Mijn favorite actrice! ze is mooi he?!

Pastor Sippenhaft | 13-02-09 | 21:34

Nou ja, vooruit, ik ga zo kijken,,,,,

brutus68 | 13-02-09 | 21:34

@ Nietvoordekat @ 21:30
Jouw moeder is toch hopelijk zo verstandig dat zij zelf ook naar POWNED wil kijken?

Sir Galahad the Pure | 13-02-09 | 21:33

Stir Glenfarclas II | 13-02-09 | 21:31
Je bent een beetje laat, maar hij is zo goed dat hij voor herhaling vatbaar is. (tsjek mijn @20:49)

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:33

Pa Cartwright | 13-02-09 | 21:29
Ja ja kleine viespeuk zo voor het naar bed gaan!

Carpe@diem | 13-02-09 | 21:31

@ stem
Nederland kén niet zonder PowNed ?

Tobi | 13-02-09 | 21:31

Wacht even... dus op die schijt zender die om de 10 minuten reclame heeft tussen de oude afleveringen van Koos Spee & Co.. paupert zender, nee dank u.

DaDa San | 13-02-09 | 21:30

@Heinzz | 13-02-09 | 20:56
--
Wedden dat die in NL wél 50.000 handtekeningen zouden krijgen?

azoturie | 13-02-09 | 21:30

Bah, moeder heeft de tv in bezit.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:30

Rammstein | 13-02-09 | 21:26
Het is al zo moeilijk krijg ik dat ook nog!
Heb ik dat echt wel verdiend?

Carpe@diem | 13-02-09 | 21:29

@ Carpe@diem | 13-02-09 | 21:24
Wellicht moest jij maar eens even lekker bij ome Cartwright op schoot komen zitten.

Pa Cartwright | 13-02-09 | 21:29

peterweethetbeter | 13-02-09 | 21:24
Thanks! *TG kijken gaat*
*out*

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:29

Carpe@diem | 13-02-09 | 21:24
Luister niet naar mij, is vaak een goede oplossing.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:28

Hadden ze zelf ook niet bij Veronica gratis reclame, Toen B(art)NN vanuit de kelder zijn BNN programma daar eerst maakte?!?

Mompeld iets met pot/ketel...

Daaf de Laaf | 13-02-09 | 21:28

Hiervoor ga ik echt opblijven

rocknrollmitch | 13-02-09 | 21:27

Carpe@diem | 13-02-09 | 21:24
Jankerd.

Rammstein | 13-02-09 | 21:26

-weggejorist-

De Dicke Schnickell | 13-02-09 | 21:25

SUCCES!

johnboy | 13-02-09 | 21:25

@Siebrandt | 13-02-09 | 21:21
Dat hou ik nooit bij.
*gaat er minstens 4 uitkotsen*

DonQ. | 13-02-09 | 21:24

CoffeePatch | 13-02-09 | 21:15
Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:16
Kijk hier raak ik nu echt van in de war.
Ik hoor allemaal verschillende nummertjes. Wat nu te doen?
Dan maar vroeg tussen de klamme lapjes.
Ik zie er echt geen gat meer in, jullie helpen ook niet echt!

Carpe@diem | 13-02-09 | 21:24

cugel | 13-02-09 | 21:15
Linkjes zijn al een paar dagen dood. Komt door stoute scriptkiddo's.

JosVerbeek | 13-02-09 | 21:24

@Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:19
21:25 Top Gear
22:30 PowNed

peterweethetbeter | 13-02-09 | 21:24

SilicoonEllie | 13-02-09 | 21:21
Half elf. We wachten nog op de update.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:22

Kijk hem wel in de herhaling. Ga vanavond 10 bier -2 drinken.

Siebrandt | 13-02-09 | 21:21

leuk dat de tijd van maandag er wel bij staat maar die van vanavond niet

SilicoonEllie | 13-02-09 | 21:21

Ondanks de mooie foto van een brug gaapt er een ravijn.
Alle kaarten op Veronica.

DonQ. | 13-02-09 | 21:21

En @ GS: komt er ook een livestream? Reaguren en PowNed kijken tegelijk is altijd al een natte droom van me geweest.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:20

* richt schotel alvast richting Noordzee *

fuckje | 13-02-09 | 21:19

peterweethetbeter | 13-02-09 | 21:18
Kewl. Hoe laat?

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:19

Porrello doet zijn beklag over het omkopen van leden met belastinggeld door zittende omroepen.

Porrello | 13-02-09 | 21:19

cugel | 13-02-09 | 21:15
Hier werkt 'ie gewoon. Misschien een paar haatbaarden met een computer die een mislukte dDos deden?
Heb 'm ook al ge-'üploadtd (kutwerkwoorden uit het Engels...) naar de Dumpert.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:18

Nu wil ik gewoon even één ding duidelijk hebben GeenStijl: Wat is nou de uitspraak van PowNed? Ik dacht toch echt "PEAUNT", maar ik heb nu zowel Rutger als de voice-over bij dit intro filmpje "PO-NET" horen zeggen. Gooi hier even een -edit- a.u.b.!
'
En verder: Vanavond zeker kijken. Al is het alleen al omdat voor PowNed Top Gear is.

peterweethetbeter | 13-02-09 | 21:18

Nou vooruit, voor één keer wil ik wel naar Veronica kijken vanavond. Maar ik kan niet garanderen dat het oordeel positief is.

patsboem | 13-02-09 | 21:18

De nieuwsbrief via de mail is binnen, kiek wel efkes vanaovond

Joris Driepitter | 13-02-09 | 21:18

KlareKees | 13-02-09 | 21:16
Glas half leeg ?

Rammstein | 13-02-09 | 21:17

Carpe@diem | 13-02-09 | 21:12
wij hebben 'm onder toetsje 10 zitten.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:16

Het wordt vanavond een beetje alles-of-niets vrees ik: de ledengroei stagneert en de tijd tikt door..........
IKan iemand me nog uitleggen waarom Veronica graag vriendjes wil zijn met Powned?

KlareKees | 13-02-09 | 21:16

@Elisabeth2 | 13-02-09 | 21:13
Waarom niet?

Pastor Sippenhaft | 13-02-09 | 21:15

Nietvoordekat | 13-02-09 | 20:49
Bedankt voor de link. Ook al kunnen we hem niet meer rechtstreeks aanklikken. (Is dat omdat GS wordt aangevallen door (islam?) hate sites, script kiddies, vermoeidheid van Joris & GU? vragen, vragen ,vragen....)

cugel | 13-02-09 | 21:15

Carpe@diem | 13-02-09 | 21:12
Nou, dat weten we dan ook weer.

Rammstein | 13-02-09 | 21:15

Carpe@diem | 13-02-09 | 21:12
192 dacht ik op de middengolf.

CoffeePatch | 13-02-09 | 21:15

By the way: informatie voor de mensen die nog overwegen te kijken naar de vaste actualiteitenprogramma's van comatueus Nederland omtrent dezelfde tijd (NOVA en Pauw & Witteman): ik heb even op de sites van die twee programma's gekeken en de onderwerpen/gasten zijn niet de moeite van het kijken waard. Dus behalve Clairy Polak-fetishisten, kan iedereen gewoon naar de eerste POWNED-uitzending kijken.

Sir Galahad the Pure | 13-02-09 | 21:14

Voor mij hoeft het allemaal niet.

Elisabeth2 | 13-02-09 | 21:13

En wendy dan....?

Nou maakt niet uit, ik zit er alvast klaar voor :)

wilders, pechtold en femke? Zijn jullie alvast een nieuwe coalitie aan het koppelen?

P-eat-her | 13-02-09 | 21:13

Welk nummer is dat dan op mijn afstandsbediening. Veronica, noooooit van gehoord.
Was dat niet iets van heel vroeger, piraten of zo.
Het is mij echt te moeilijk op de vrijdagavond.

Carpe@diem | 13-02-09 | 21:12

Gevonden, 22:30 PowNed AL, Dat AL zal wel alle leeftijden zijn, dat is dus de eerste teleurstelling. Volgens joepiecie Veronica/ Jetix 46+ , die 46+ komt aardig over een met de leeftijd van de doelgroep.

CoffeePatch | 13-02-09 | 21:11

Was het niet BNN die een generaal pardon kreeg om alsnog uit te zenden tot dat men voldoende leden had!
GEEN STIJL!!!!!

ONS | 13-02-09 | 21:10

@bottehond | 13-02-09 | 21:07

die 2 omroepen hebben reden om bang te zijn, powned ligt op ramkoers in hun ledenbestand, al duurt het 6 jaar, ik heb geduld

st0mpie | 13-02-09 | 21:10

Leuk...!Maar tv kijken doe ik haast niet,en Veronica kan ik niet ontvangen,ben wel lid,kijk wel op GS.

Rest In Privacy | 13-02-09 | 21:10

Wordt vanavond gelijk de nieuwe Pat Condell uitgezonden neem ik aan?

Porrello | 13-02-09 | 21:09

POWNED!

aktieman | 13-02-09 | 21:08

Veronica, was dat niet die zender met propaganda van Koos Spee.

kapotte_stofzuiger | 13-02-09 | 21:08

Bel je vrienden en kennissen, opa's en oma's, achternichten en ooms die in Paramaribo wonen en vertel ze dat PowNed vanavond begint!

st0mpie | 13-02-09 | 21:04
Hebben de lieflijke thaise dames een Nederlandse rekening? www.powned.tv

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:07

BNN en LLink zijn dus jaloers en bang. Wat een demasqué, zeg. Die Lodiers vond ik al zo´n zelfingenomen fout linksig ventje.
Ben benieuwd of Rutger die volksmenner voor de intellectueel Knirps Pechtold kritisch bevraagd. Zal wel niet, volgens mij is Rutger wel fan van Pechtold. Heb hem nooit op veel inzicht en intellect kunnen betrappen. Vrees sowieso dat POWNED niet dat gaat doen wat GS groot gemaakt heeft en dat is aantrappen tegen het establishment ( en ja, dat is kaakklem en pechtold included)
Welaan.... bring it on!

bottehond | 13-02-09 | 21:07

Zeer cool, ga zeker kijken. Als er tenminste een livestreampje is, want ik peins er niet over om achter mijn computer vandaan te komen.

JosVerbeek | 13-02-09 | 21:05

*shiver* Condell, Top Gear en PowNed op één avond. Ik voel me net een schooljongetje. *kijkt naar plek waar over een half jaar pas een VWO-diploma hangt, zucht*

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:05

Dolle boel hier.
Yes We Can.
chips , check
bier , check
drugs , check
2 taise hoeren , check.
en de hele buurt , check
We gaan kijken !

st0mpie | 13-02-09 | 21:04

Nog anderhalf uur.. Ben benieuwd!

Piet Parkiet | 13-02-09 | 21:04

Korreltje Zout | 13-02-09 | 21:01
De vuurspuwende achterban? Ja, kan ik me iets bij inbeelden, ja.

Kartoffels | 13-02-09 | 21:03

Sir Galahad the Pure | 13-02-09 | 21:01
Graag gedaan. Nu ik er toch ben.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:03

jemisdepemig! tekst op powned bom => "teisterd de macht"? GE-WEL-DIG! ik moest lachen om het filmpje en kan bijna niet wachten!

green frog | 13-02-09 | 21:03

@ Nietvoordekat @ 20:58
Ik kon dat artikel al, maar toch bedankt. En Wilders heeft, zoals zo vaak, gelijk.

Sir Galahad the Pure | 13-02-09 | 21:01

Wat een avond! Een nieuwe Pat Condell en een HEEL sappige Powned uitzending met Wilders,Rutger en Kampues! Wel lekker stom om bij dit topic niet te vermelden dat het om 22:30 is

keestelpro | 13-02-09 | 21:01

Die roze wolk, dat zijn wij!

Korreltje Zout | 13-02-09 | 21:01

Hertogin v. Pauperen | 13-02-09 | 20:57
Ghehehe. Vind je 't gek, na dat "shame on you, Netherlands"? Moet 'ie nu hetzelfde doen voor z'n eigen land.

CoffeePatch | 13-02-09 | 20:58
Yup. En als ik me niet vergis, kan Top Gear nu elk ogenblik beginnen. (of was dat half 10?)
Wat een avond, TG en dan PowNed!

Nietvoordekat | 13-02-09 | 21:01

@ VanFrikschoten | 13-02-09 | 20:58
Jij hebt het er maar druk mee. Is het niet handiger om het gewoon online te bekijken??

RaerWijf | 13-02-09 | 21:00

Naar Veronica kijk al geen hond na , laat staan dit

istawa | 13-02-09 | 20:59

... en nu maar zoeken op welk kanaal Veronica al weer zat...

VanFrikschoten | 13-02-09 | 20:58

Sir Galahad the Pure | 13-02-09 | 20:56
extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/sho...
Goed artikel over de oneerlijke concurrentie van de STER. Geschreven door Wilders, no less.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 20:58

Nietvoordekat | 13-02-09 | 20:54
Dat zo'n Fleisch dat er niet ff bijzet.

CoffeePatch | 13-02-09 | 20:58

+1 voor Mei Li Vos

new93 | 13-02-09 | 20:57

@Nietvoordekat | 13-02-09 | 20:49
Heh. Hij klinkt behoorlijk not amused vergeleken normaal.

Hertogin v. Pauperen | 13-02-09 | 20:57

Vrijdagavond om 22:30, ik kijk de herhaling hier op de site wel. Valt in mijn wekelijks geplande uurtjes de randdebiel uithangen.

ikbenfuckingslim | 13-02-09 | 20:57

die ene van daarzo | 13-02-09 | 20:56
Half elf.
*spam mode uit*

Nietvoordekat | 13-02-09 | 20:56

Al Jazeera komt bij de standaardzenders van Ziggo, da's pas pwnded!

Heinzz | 13-02-09 | 20:56

De kneusjes van BNN en LLINK hebben kilo's boter op hun hoofd. Als iets zich aan oneerlijke concurrentie schuldig maakt, dan is het wel de publieke omroep (denk aan de overheidssubsidie en de daardoor kunstmatig laag gehouden STER-tarieven). Hoe dan ook, ik ga zeker kijken. Zelfs als het tegenvalt, dan is het nog altijd een verbetering ten opzichte van wat nu op TV is. Immers: in het land der blinden is de eenoog koning.

Sir Galahad the Pure | 13-02-09 | 20:56

AgentClank | 13-02-09 | 20:55
Sorry dat was ik. Net een paar suikerspinnen gegeten, man die dingen liggen zwaar op de maag.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 20:56

Vergeet ie de tijd er bij te zetten... *Facepalm*

die ene van daarzo | 13-02-09 | 20:56

Mooi roze is niet lelijk. Zeker niet. Ik zal het morgen met veel plezier terugkijken op GSTV! :)

Kartoffels | 13-02-09 | 20:56

Wel een milieuonvriendelijk wagentje zeg.

AgentClank | 13-02-09 | 20:55

Waar kan ik lid worden van Veronica?

fuckje | 13-02-09 | 20:55

CoffeePatch | 13-02-09 | 20:53
Half elf vanavond, schijnt het.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 20:54

Toi toi toi! zegt de inteelt dan tegen elkaar. Kga wel eerst ook even Heertje kijken.

Bos Hout | 13-02-09 | 20:53

Ik kijk maandag wel, dan weet ik tenminste hoe laat ik de tv moet aanzetten.

CoffeePatch | 13-02-09 | 20:53

Zeg, kunnen we die Condell geen onregelmatig terugkomende column in PowNed geven? Of op GeenStijl? Of ter invulling van het gat *kuch* dat Dijkgraaf achtergelaten heeft op Spitsnieuws? Doe iets met dat genie!

Nietvoordekat | 13-02-09 | 20:53

Bier staat al koudT... kannie wachten ! ;-)

Armtenaar | 13-02-09 | 20:53

Pat is goed, Powned gaat beter zijn *duimpjes wrijft*

Stroopdoos | 13-02-09 | 20:50

Sorry maar 2 bier voor 5.76 is pure afzetterij. Kun je beter lid worden van Powned.

minimalex | 13-02-09 | 20:50

mooie picum!

superjan | 13-02-09 | 20:50

ontopic: +1 voor de roze paddowolk.

Nietvoordekat | 13-02-09 | 20:50

Ik woon in het buitenland, hoe kan ik de aflevering gaan bekijken ?

arjand | 13-02-09 | 20:50

2230uur toch

Erectus Enormus | 13-02-09 | 20:50

@ CoJoNes | 13-02-09 | 20:46
10 meter dik gewapend beton. Kan ook een bunker zijn...

RaerWijf | 13-02-09 | 20:49

Ik ben uiterst benieuwd en vind bij voorbaat een half uurtje te kort. Mag hopen dat er geen break in zit toch?

Pastor Sippenhaft | 13-02-09 | 20:48

Oh dan lig ik al op bed hihihi :(.

Spijkertje | 13-02-09 | 20:48

*tv van zolder gaat halen...*

VanFrikschoten | 13-02-09 | 20:47

BNN dat z'n beklag doet over zendtijd die Veronica beschikbaar stelt. Hoe dik is dan de plaat voor je hoofd, vraah je je af.

CoJoNes | 13-02-09 | 20:46

@Spijkertje
Blind? Banner? Bovenin? Koeienletters?

RTLNieuws | 13-02-09 | 20:46

Komt er ook een PowNed TV-gids, of moet ik daarvoor een kat nemen?

Harry Dillema | 13-02-09 | 20:45

Nou ik ben benieuwd!!

SJEAN | 13-02-09 | 20:44

Hoe laat dan?!?!

Spijkertje | 13-02-09 | 20:44

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl