Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Fanmail!

Onze mailbox zat weer lekker volNet als vorige week zondag kunt u ook vandaag weer even ongegeneerd meekijken in de mailbox van GeenStijl. Slachtoffers, vijanden en andere dwazen benutten de dag des heren namelijk vooral om hun haatgevoelens jegens GeenStijl van zich af te tikken. Deze week: een Bonopoly-fan, een pittige prijsvraag en een suïcidale lezer die namens ons een gastenboek volblaft, terwijl de betreffende site niet eens op GeenStijl heeft gestaan. Hopelijk snapt deze dwaas dat hij dat nooit meer moet flikken en maar beter razensnel tekst, uitleg en excuses aan het slachtoffer kan aanbieden.Date: zondag 30 november 2003 14:38
From: Ad v. Stein <2hot4@presidency.com>
To: info <info@geenstijl.nl>
Subject: kees is BOOS op geenstijl en zet dat op zijn site.

Geachte redactie,

Jullie naam en faam is al in alle uithoeken bekend. Zo ook bij een of andere zieke idioot die de gemeente Wieringermeer dwars wil zitten. Uiteraard heb ik gereageerd op zijn gastenboek. En tevens de website van GeenStijl opgegeven als favoriete website. Met als resultaat het volgende citaat:

helaas heb ik het gastenboek moeten sluiten in verband met één of andere travestiet van de website www.geenstijl.nl die erg veel tijd over had er ± 35 dezelfde mailtjes plaatste. Het zielige figuur vond het nodig het gastenboek vol te zetten met allerlei onzin, zijn adres is Tesselschadestraat 10 Leeuwarden, een of ander idioot softwarebedrijf, die er ook nog een website op na houdt die alleen maar vuil kan spuien. dit is hun telefoonnummer 06-27-485456. Zo heb je ook eens wat bezoekers op je site, want daar ging het toch om. Dit is een van de negatieve kanten van internet, iedereen kent dat wel, van die gasten die je gastenboek vervuilen, ook nog heel slim via diverse emailadressen, deze kun je trouwens blokkeren als je deze bezoekers niet meer wilt hebben. Ik heb helaas niet meer tijd over.

De groeten, zielig figuur.
wieringermeerplaza


Heerlijk toch een vend die zich zo op laat naaien. De berichten waren trouwens allemaal commentaar op zijn acties en kritische geluiden over zijn handelen. Deze waren opvallend snel weer verwijderd van het gastenboek. Terwijl toch zijn opmerking was dat alles zou blijven staan zonder censuur. Maar ja, in ieder geval ALWEER iemand die GEENSTIJL in zijn favorieten heeft denk ik.!

Groeten,
A.
Date: zondag 30 november 2003 15:09
From: Ineke <bouma89@zonnet.nl>
To: Rombo <rombo@geenstijl.nl>
Subject: bullshit

De tijd van de sandalen en ribbroeken en slobbertruien is voorbij nu Bono in beeld is... Het ouwe sokken onderwijs wordt nu ingeruild voor edutainment!!! Jonge mensen horen gemotiveerd te worden.... en dat doen Bono!! Dus wie daar niet tegen kan moet gauw een andere school zoeken.. hahahaDate: zondag 30 november 2003 11:12
From: Mailinglist Heblad <heblad@hotmail.com>
To: heblad <heblad@hotmail.com>
Subject: Win een weekendje (of midweek) naar een bungalow park

Beantwoord 5 vragen en maak kans op een weekend (of midweek) naar een bungalow park in Nederland!

Vraag 1:
Hoeveel weegt deze pingpongtafel?

Vraag 2:
Hoe heet ons online offerte programma (voor raamdorpelelementen)?

Vraag 3:
Vanaf hoeveel afdekplaten is het voor renovatieprojecten mogelijk deze door ons in te laten meten?

Vraag 4:
Op onze website is een referentielijst te vinden. In welke provincie hebben wij de meeste pingpongtafels geleverd?

Vraag 5:
Uit welk materiaal worden onze HeBlad kraaienkappen vervaardigd?

Antwoorden op de vragen kunt u vinden op onze website: www.pingpongtafel.nl. Zet de antwoorden op de vragen en naam, e-mail adres in een mailtje en stuur deze naar dit adres!

Reaguursels

Inloggen

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken