Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Starf*cker presenteert: Hans van Baalen

Buigt u even?Heet? In Israël is het pas heet. Maar voor Hans van Baalen maakt dat niets uit. Hans is wel wat gewend, deze oorlogsmachine, de Rambo van de lage landen, het eenpersoonsleger. Gelukkig was onze verslaggever Starf*cker geheel toevallig ter plaatse om een aantal wijze woorden uit de enigzins grote mond van luitenant-kolonel-majoor-reservist Van Baalen op te tekenen. Waarvoor onze dank. Kom d'r maar in Hans/Starf*cker.
Beste GS-lezers, helaas trof ik geen reporter van uw onvolprezen weblog bij mijn recente bezoek aan de Israëlische politieke top in Tel Aviv. Ik had gehoopt uw Brusselmans aan te treffen of LucasdeLinkseL*l, maar mijn favoriete loggers kozen voor de koele veiligheid van het GS-fort. Jammer, ik trof daar in Tel Aviv honderden reporters van over de hele wereld voor het kantoor van premier Olmert. CNN en CBS hadden satelietverbindingen opgebouwd en ik was blij dat ik deze keer mijn ‘minutes of fame’ zou halen ‘all over the world’. Het was natuurlijk niet niks. Als buitenlandspecialist van de Tweede Kamerfractie van het zeer invloedrijke Nederland mocht ik mijn opwachting maken bij de Israëlische premier. Bij Hans Anders had ik een nieuw stuk glaswerk op mijn neus aangemeten en bij het onvolprezen C&A een keurig pak (met das!) en voor vertrek had ik nog even bij mijn vaste adviseurs, zoals de altijd objectieve Ronny Naftaniel, de laatste stand van zaken gevraagd. Natuurlijk heb ik als liberaal staatsman premier Olmert geprezen en hem net als mijn grote inspirator George W. Bush amechtig toegezegd dat natuurlijk Israël eerst de Hezbollah mag uitroeien en dat die honderden burgerdoden maar ‘peanuts’ zijn. Je kan natuurlijk geen omelet bakken zonder een ei te breken. Ik heb de heer Olmert beloofd om in augustus, als ik naar Jordanië afreis, ook het Jordaanse koningshuis voor het laatst zal waarschuwen. Verder hebben we het over de Partij van de Arbeid gehad. Van zijn vice-premier Shimon Peres had hij gehoord welk een grote staatsman zijn oude vriend Joop den Uyl was geweest. Ik heb hem maar niet verteld dat Nederlandse Joden vorige week de woest aantrekkelijke Europarlementariër Edith Mastenbroek hebben uitgejouwd in Amsterdam. Het geeft natuurlijk ook geen pas om nu kritiek uit te oefenen op de helden uit Israël. Als we nu de Hezbollah niet helpen uitschakelen dan staat Iran morgen voor de Grebbeberg. Ik heb niets met Nederlanders die menen, zoals het linkse gajes, dat heel misschien Israël ook agressieve trekjes vertoont. Dat kan wel zo zijn, maar als VVD-ers zwijgen we daarover. In dit conflict past geen nuance en ik heb de heer Olmert gevraagd onmiddellijk mijn PvdA-collega Bert Koenders te bellen om hem op te dragen de Israëlische propaganda voor lief te nemen en niet weer te beginnen over Israël en de Hezbollah die even schuldig zijn. Iedereen weet dat natuurlijk wel maar ik krijg dat in Wassenaar en Laren bij mijn antieke leden niet uitgelegd. Ik groet u allen vanuit een heet Tel Aviv. Ik slaap in het Hilton Hotel en daar trof ik vooral hele vriendelijke Marokkaanse jongens. Een voorbeeld voor het gajes in Amsterdam dacht ik nog, totdat ik hoorde dat deze jongemannen in het Bevrijdingspark hun centen verdienen als schandknaap. Hezbollah-strijders met de puddingbuks dus. Uw, Hans van Baalen PS: Alle reporters hier volgen Condoleeza Rice. Mij zien ze niet staan. Snapt u dat nou? Starf*cker

Reaguursels

Inloggen

Na ik alle slecht comment glezuh heb, moet ik toch effe zegguh dat ie ballen heeft voor een uit een homolandje afkomstige joernalisje.
Je hebt gelijk Joris dit is echt zo'n gevalletje van dat de "ends mean the goal"
droevig dat een paar onvolwassen bedplassers die waarschijnlijk noch aan hun moeders tiet hangen erop blijven hamer dat joden "nazi's" zijn...

terroristje | 26-07-06 | 22:04

Al die bijvoegelijke naamwoorden zijn nodig om het stukje cynisch over te laten komen??

Flawless | 26-07-06 | 18:52

"hans is een kloon van die andere hans."
Janmaat rookte toch geen sigaren?

Antira | 26-07-06 | 17:30

Jawel, maar daar heb ik ff geen zin in, veels te heet.

Conan de Rabarber | 26-07-06 | 15:11

Door zulke kontenlikkers als van Baalen en Balkenende wordt Nederland internationaal gezien als een hoer. Nederland doe is ff bukken voor Israel en alles schoon likken daarna he.
De beelden van Bakellende in het witte huis staan nog op m'n netvlies en nu weer een regerings partij lid die ff een bezoekje brengt aan de nieuwe nazi's. En inderdaad de beelden gezien van Rice op het journaal, ze liep net alsof ze de 48 uur daarvoor door Bush anaal was uitgewoond. Wat gebeurt daar toch in het Witte huis.
Kan het trouwens nog platter en banaler dan dit?

Rechtse_Rukker | 26-07-06 | 14:24

Jonge oude heer of oude jonge heer, die Van Baalen, een rechtse populist pur sang, had Hitler als voorbeeld, is er nog niet klaar mee, gaat zich van de weeromstuit op Israel werpen. Toch een wolf in ....????
Moet toch eens een tandarts bezoeken met dit rotte kindergebitje, rookt vast stiekum grote bolknaks.... brrrr wat een lucht, als die Hans de bek openbreekt.... moven.

jagua | 26-07-06 | 13:49

hans is een kloon van die andere hans. nou nog een sigaar en een steek.

q18 | 26-07-06 | 13:12

Kan iemand mij vertellen wat een "Luitenant-kolonel" bij Stratego waard is?
Kan ik hem met een kapitein omleggen? OF moet daar een generaal aan te pas komen (lijkt me teveel eer).
Voor de zekerheid toch maar een bommetje plaatsen.

Atheïst tot in de ki | 26-07-06 | 11:26

www.theovangogh.nl/vreemdehist_3.html

Met de pijlsnelle opkomst van het Fortuynisme in de eerste helft van 2002 zag van Baalen (die zich op de achtergrond hield vanwege zijn moderne Aantjes-verleden!) zijn zetel als sneeuw voor de zon verdwijnen. Om zijn blazoen op te poetsen begon hij een actie om de Schindler (men denke aan de film Schindlers List) van Urugay dr. Carlos M. Gurmendez postume erkenning te geven. Zo verdrijf je als je internationale politieke ambities hebt de hardnekkige mediageur van extreem-rechts om je heen. De Zuidamerikaan Gurmendez had in 1940 als gezant van Uruguay te Den Haag 18 joden het leven gered.

...

Er werd een onderzoek gezet naar de Uruguayaanse Schindler in Nederland uit 1940. In een oorlog is niets wat het op het eerste oog lijkt te zijn. Van Aarsten als VVD-minister van Buitenlandse Zaken zal wel door zijn, dat moet gezegd worden, bekwame ambtenaren op het spoor zijn gezet van de dreigende uitglijder van van Baalen. "The first casualty of war is the truth." En ja hoor, wat bleek… volgens de geraadpleegde archieven deugde de 'Uruguyaanse Schindler' niet. Hij zou een Duitse spion zijn geweest en zelfs joden hebben verraden. Deze bevindingen zijn naar de minister gegaan. Van Baalen zal wel in de achterkamertjes te horen hebben gekregen dat hij moest stoppen met deze actie die voor hem, Nederland en Uruguay nogal pijnlijk dreigde te worden. In het tumult van de zesde mei en de Fortuynistische opstand heeft daarna nooit iemand zich meer afgevraagd hoe het nu is afgelopen met de bewieroking van Gurmendez waarvan de heiligverklaring ook zou afstralen op van Baalen.

seymour hersh | 26-07-06 | 10:58

Hans for President!

MastaBation | 26-07-06 | 09:50

commentaarderer 26-07-06 @ 08:49
Hint: Geen Stijl
Vat jum?

Antira | 26-07-06 | 09:07

St*r fucker weet gelukkig het van hem bekende nivo vast te houden.
-
Dat moet je hem dan weer nageven,het maakt niet uit over welk onderwerp het gaat, St*rfucker is altijd even nikszeggend, stompzinnig en humorloos.

commentaarderer | 26-07-06 | 08:49

Ik mis een stukje denk ik.. In het artikel van EMEA staat "Tevens moet resolutie 1559 van de VN-Veiligheidsraad, die de ontwapening van de Hezbollah eist, worden uitgevoerd. De opvattingen van de VVD werden vrijdag in het Kamerdebat door een meerderheid gesteund."
Het is wel een suckel, maar ik wat ik van de oppositie vind die (zoals gewoonlijk) een gespleten tong heeft, past niet eens in dit blokje..

OokVaag | 26-07-06 | 08:41

Hansch Von Baalen. De meningen van oude vrienden (met de stijve arm) zijn berucht, is het niet? Je kan hier hooguit een compliment maken voor intern zeer strakke mediacursus regiem voor vvd-terriers. Waar Hofstra faalde, mag Von Baalen doorsteauten. Hij kent bijna alle trucs. En met de meneer de uil-look (de man is 35 of zo?) overtuigt hij elke tokkie. Dit is nou wat je noemt vol-sla-gen uitschot. Ik denk dat ik Gonny ca. 170.000x meer vertrouw dan Von Baalen. *klak*
Sorry voor de late - maar ik moest dit er ff uitgooien. Von Baalen sucks most.

Shareholder | 26-07-06 | 03:48

@Jodocasus 26-07-06 @ 00:11:
Ja, sorry (eveneens, voor de late reactie) het nummer is bekend, ik heb ook het white album grijsgedraaid, maar desalniettemin blijf ik erbij: het enige nummer met varkes erin dat de moeite waard is, is Pigs van Pink Floyd. (Pigs on the Wing als goed tweede).

koerbagh | 26-07-06 | 03:35

Ik ben het volkomen met je eens, leuk stukje.

Ibn al-Ahmar | 26-07-06 | 00:48

@Balletmof 26-07-06 @ 00:23
Ik ben het volkomen met je oneens, maar leuk stukje.

CoJoNes | 26-07-06 | 00:35

Zodra mensen kritiek hebben op Israel komt altijd die enge demagogische "pro israel lobby" met beroepsdwazen zoals Leon de Winter, Ronnie N. en Hans "have gun, will travel" van Balen de gemiddelde nederlander uitleggen dat Israel niet de badguys zijn en dat feitelijk geen een nederlander begrijpt hoe enorm zielig de mensen in Israel zijn en hoe geweldadig de gemiddelde arabier wel niet is.
Als deze club 1 kritische noot of opmerking over Israel hoort dan spelen zij huilend en stampvoetend een oude classic van de Israelische propaganda media fanfare band namelijk : "zie daar een antisimiet!!". :)
Leon, Ronnie en Hans likken graag en praten de gemiddelde nederlander graag bij over wat voor enge dingen die onaardige buren tegen het altijd brave en mega democratische Israel. Dankzij politiek van dik 60 jaar geleden zijn de mensen in het brave Israel immers altijd tot op de dag van vandaag slachtoffer en alleen echte intellectuele en beschaafde mensen zoals Leon, Ronnie en Hans begrijpen dat. Leon eet bijvoorbeeld al jaren geen producten meer die zoet zijn, want hij wil namelijk niet zijn zure smaak kwijt raken.
Leon en Connie Breukhoven starten samen een "tril je bil voor Israel" actie op waarbij iedere powerplate koper een bloemlezing krijgt van onze vaderlandse meesterschrijver.
Ronnie zal binnekort de toorn van LTO nederland en Rien van den Brink overzich heen krijgen met de actie : "steun Israel, eet meer falafel!".
Vegatarisch links nederland juicht en huilt, minder dooie varkens maar meer bommen.
En Hans.. Hans droomt van vechten tegen de arabieren en het wonen in enorme zandkleurige arabische paleizen omgeven door rustieke oase's, palmbomen, kamelen en vrouwen zonder snor. Zodra die vervelende arabieren zonder zwemdiploma de zee in zijn gedreven (niet de dode zee, want dan blijven ze alsnog drijven) gaat Hans leven als een god in Palestina.

Oogkleppen controleren en dream on Leon, Ronnie en Hans.. slaap lekker. :)

Balletmof | 26-07-06 | 00:23

koerbagh 19.25,
Sorry voor de late reactie.
Het nummer heet "Piggies" en staat op het witte album van 1966.
Graag een bevestiging anders zoek ik je in een andere discussie.
Ik heb een hekel aan uit m'n nek lullen, gebeurt hier vaak.

Jodocasus | 26-07-06 | 00:11

who the fucksuck is Hans van Baalen?

Rabarberke | 25-07-06 | 23:51

@Jodocasus 25-07-06 @ 23:33
LOL, m'n reacties staan in m'n eerdere posts, jij wilt een bevestiging van je punten en nee, die krijg je niet van me.

CoJoNes | 25-07-06 | 23:50

Cojo,
Te laf voor een, fatsoenlijke, reactie ?
Zie 22.46 en 23.13

Jodocasus | 25-07-06 | 23:33

@piet0r 25-07-06 @ 23:25

Jij gooit de peop liever tegen een busje aan, begrijp ik?

CoJoNes | 25-07-06 | 23:27

exarchos 25-07-06 @ 23:03
de FAN... moehahahaha

piet0r | 25-07-06 | 23:25

Botje,

Koope ?

Jodocasus | 25-07-06 | 23:19

Een volk dat voor terroristen zwicht verliest meer dan huid en haar,
dan dooft het licht.

doormannetje | 25-07-06 | 23:19

CoJoNes 25-07-06 @ 22:55

Had het beslist niet beter kunnen uitleggen in 4 zinnen, CoJonES

bottehond | 25-07-06 | 23:16

Cojo,
Er zijn 3 soldaten gevangen genomen.
Er zijn al meer dan duizend doden aan beide zijde.
Er is een arm land terug gebombardeerd tot de middeleeuwen.
Viva Israel.

Jodocasus | 25-07-06 | 23:13

exar,
Fatsoenlijk rechts.

Jodocasus | 25-07-06 | 23:08

@bubka
"Twee kijven, twee schuld" hangt bij ons op het toilet naast "Heren doe de bril omhoog, de dames zitten ook graag droog". Alsjeblieft zeg, dat soort plattitudes bewaar je maar voor die schone van bij jou boven.

CoJoNes | 25-07-06 | 23:05

Even dit alles bekeken vanuit NLse politieke spectrum, zou dit alles een verkiezingspunt kunnen zijn en zoja wie zullen er dan wel/geen garen bij spinnen?! Als de shit helemaal de fan raakt daarzeau, hoe gaan wij dan stemmen in NL?

exarchos | 25-07-06 | 23:03

@CoJoNes, twee kijven, twee schuld, alleen de gewone mensen in libanon betalen een veel te hoge prijs voor dit politieke steekspel en het is contraproductief, de laatste keer dat israel libanon binnenviel heeft het ook alleen maar onnoemelijk veel leed opgelevert, en als toetje kwam toen als een soort wraakgodin hesbollah oprijzen, wat zal er nu dan komen?
Maarre, mensen, ik ga pitten, moet er vroeg uit om naast die schone van hierboven te gaan zonnen morgen!

bubka | 25-07-06 | 23:01

@bubka
dat van Baalen een volgevreten VVD-ertje is, met het IQ van een zak hamstervoer, daar hebben we geen discussie over.
Jij legt iets te makkeijk de verantwoordelijkheid bij Israel voor de Libanese burgerslachtoffers.
Hezbollah heeft maar één doel met de aanvallen in Israel: Zoveel mogelijk burgerslachtoffers maken, om de publieke opinie te veranderen.
Israel heeft maar één doel in Libanon: Hezbollah uitschakelen.
Dat Hezbollah als een stel laffe honden kinderen en bejaarden als schild gebruikt, kun je Israel moeilijk aanrekenen.

CoJoNes | 25-07-06 | 22:55

Bubka,
Maak je niet boos.
Je hebt volkomen gelijk.
Vertel het alleen aan een ieder die je tegenkomt.
Ik ben hardstikke rechts, maar v.B is uitschot.

Jodocasus | 25-07-06 | 22:55

@CoJoNes, met of zonder achterneven, daar gaat het niet om, het is geen reunie, dit gaat over een totaal overspannen reactie op een ontvoering die eindigt in de dood van vele onschuldigen en ook gelijk een volgende generatie in haat doet opgroeien, de enige types die hier baat bij hebben zijn de geloofsfanaten en generaals aan beide zijden, en de rest kan het gelag betalen...
En dat ik, ook een nederlands staatsburger, me dan gepiepeld voel als zo'n volgevreten vvdertje dan ook uit mijn naam, godbetert, komt vertellen dat hij het allemaal zo geweldig vindt, lijkt me niet meer normaal..

bubka | 25-07-06 | 22:50

Dasje,
Lees jij nog mee ?
Een vraag van m'n moeder.

Jodocasus | 25-07-06 | 22:50

CoJo,
Joden waren een volk in ballingschap in Egypte.
In jouw en hun Bijbel staat, na de oude staat Israel, dat God ze verbannen heeft over de wereld.
De staat Israel is mogelijk gemaakt door de Engelsen, schiet een stuk van Transjordanie leeg, en daarna gesticht door de VN.
Wij, Europeanen en Amerikanen wilden het zooitje kwijt.
Dat is gelukt, helaas blijven wij er problemen mee houden, want de Here God heeft ze de verblijfsvergunning ontzegd.

Jodocasus | 25-07-06 | 22:46

@bubka 25-07-06 @ 22:33
Nee, stakker. Jij trekt de vergelijking veel te scheef. De verhouding ligt compleet anders. In jouw geval zou dat betekenen, dat de onschuldige achterneef van de buurvrouw achter de deur ligt en z'n been breekt. Dat is het perspectief. Moeilijk hè?

CoJoNes | 25-07-06 | 22:38

@Joodocasus
Palestijnen zijn Nomaden, Joden waren een volk in ballingschap. Een groot verschil. Palestijnen zijn sinds jaar en dag het uitschot van het MO geweest, waarom denk je dat de enige steun die ze krijgen uit Europa komt?

CoJoNes | 25-07-06 | 22:35

@CoJoNes, okee, dan houden we het in jouw simplistische stijl van mijn ontvoering door de buren van mijn vrienden, dan nog hoop ik niet dat ze gelijk het gehele dorp plat bombarderen, empassant een veelvoud van mijn nietige leventje vernietigend, nee, dan heb ik inderdaad verkeerde vrienden... En dat nog even buiten het motief om dat ze mij zouden ontvoeren..

bubka | 25-07-06 | 22:33

CoJo,
De joden kwamen uit Perzie, het zijn geen (DNA) Arabieren.
Iranezen, Joden en Armeniers hebben hetzelfde DNA.
De stam van Judea was een nomaden volk.
Ze komen uit Mesopotanie.
De Koran en de Bijbel zijn aftreksels van de Torah.
Belofte, gelul.
Er woonden Palesteinen en tot op heden wordt dit volk verjaagd.
Laf.

Jodocasus | 25-07-06 | 22:32

@Jodocasus 25-07-06 @ 22:15:
Jericho was van alles, maar zeker niet Palestijns. Palestijnen bestaan niet.
Filistijnen waren etnisch en cultureel een ander volk
en.wikipedia.org/wiki/Philistine

koerbagh | 25-07-06 | 22:28

Wie had nou anders van Hans van Balen verwacht. Ooit is hij verdacht van ultra rechtse zo niet fascistishe symphatien. Bolkestein spuugde ooit op hem maar kon niet meer om hem heen toen er niets hard was te bewijzen. Maar wie dit mannetje VVD kutmajoor bekijkt kan zich niet voorstellen dat hij kotst van rechtse ideen. Wat een klotebal die vent met zijn eigenwijze prutspraat. Laten we er voor zorgen dat hij niet 1 voorkeur stem krijgt. Nul komma nul voor die zak.

mzee | 25-07-06 | 22:25

@bubka 25-07-06 @ 22:17
Als je de vergelijking zuiver wilt houden, stuk onbenul:
Als jij ontvoerd wordt door de buren van je vrienden, hoop ik voor je dat ze daar de deur intrappen. Twijfel je? Zoek dan andere vrienden.

CoJoNes | 25-07-06 | 22:24

@Jodocasus 25-07-06 @ 22:15
Die belofte staat ook in de Koran. Veel belangrijker is, dat Judea, waar de Joden vandaan kwamen op dezelfde plek lag als Israel nu.

CoJoNes | 25-07-06 | 22:22

Van Baalen 25-07-06 @ 21:59

Kom maar op, enge megalomane schreeuwlelijk! Dude... ik ros de pijp van die flamethrower zo diep in je achterste dat je gaat vuurspugen als een dronken draak. Minkukel!

bottehond | 25-07-06 | 22:20

"z'n plaats niet kent" goedverdegoedver, de hele NL politiek meent 't mondje te moeten roeren en/of iets in te brokkelen heben over alles wat er in de wereld speelt. Laten ze de drekzooi eerst hier thuis maar eens op orde stellen voordat ze als een stel gladiolen met grootheidswaan met Bush en Blair mee proberen te lullen. En dat zomer reces kan ook makkelijk naar drie weken.

Conan de Rabarber | 25-07-06 | 22:20

@Blaathaas, mijn vrienden, zelfs mijn vage kennissen gooien geen steden plat, einde betoog

bubka | 25-07-06 | 22:17

bubka 25-07-06 @ 22:13
De VVD hoopt stilletjes dat een van die katoesjaraketten het probleem Baalen oplost.

Karel kwakbol | 25-07-06 | 22:17

Blaat,
Joshua veroverde (vernietigde) de Palestijnse (Filestijnse) stad Jericho.
Het enige waarop de Joden zich beroepen is, God heeft ons dit land beloofd.
Ga morgen naar Duitsland, zeg God heeft ons dit land beloofd en de USA deeft je gelijk in de VN.

Jodocasus | 25-07-06 | 22:15

@Jodocasus 25-07-06 @ 22:05
kijk je dan wel uit met woorden zoals 'pipi' te gebruiken. verwarrend zeg.

daskapitalist | 25-07-06 | 22:13

Eigenlijk dolkomisch dat ze bij de vvd zelfs zo'n mafkees niet in de hand kunnen houden, kan me niet voorstellen dat dit het partijstandpunt is van een zichzelf liberaal noemende partij... En dat na het rechtdoorzeerita-debacle en om niet te vergeten ons aller peroxgeertje... Nee, de zaken gaan goed binnen de vvd, wie volgt?

bubka | 25-07-06 | 22:13

@Blaathaas
Heb jij al uitgeklokt?

MAXIMO | 25-07-06 | 22:11

Ik lees hier veel misplaatste meuk over zionisme, VS-schoothond, etc.. Het lijkt me goed om het volgende toch nog even haarscherp te stellen:

Israel is de enige functionele democratie in het hele midden oosten. Het is het enige land waar in de praktijk vrijheid van godsdienst em meningsuiting heerst, onderstreept door het feit dat moslims en joden nu samen in de schuilkelders zitten in Noord Israel. Het is daarmee onze enige lotsgenoot en bondgenoot in het midden oosten.

Laat het duidelijk zijn voor alle medelanders, en linkshangende obsessieven dat de kritiek die we eventueel hebben op Israel, de kritiek is zoals je die op een vriend kunt hebben als je het niet eens bent met zijn gedrag.

Lees hier toch alstublieft geen sympathie in voor moslims in die regio. Kritiek daarop geven we veel minder. Dat komt echter niet omdat we het met hun gedrag eens zijn, maar meer omdat dat vreemden zijn. Vreemdelingen waar we ons niet mee kunnen identificeren. Ze konden net zo goed van een andere planeet komen. Ter illustratie kun je het "Cartoon Incident" aanvoeren.

Het moge toch absoluut duidelijk zijn dat Israel het recht heeft om achter diegenen aan te gaan die aanslagen plegen op burger doelen (ies makkelijker dan sholdaat). Dat is wat ze doen. Sterker nog. Ze hadden dit gebied onder controle. In ruil voor vrede, echter, trokken ze zich terug. Nu zie je het resultaat. Een wapen arsenaal en een gehele infrastuctuur is opgebouwd van tunnels, talloze opslagruimten, mobiele raketlanceer bases, noem maar op. Hezbollah heeft de geboden ruimte schandelijk misbruikt en ik hoop dat ze daarvoor de prijs betalen. Het feit dat daarbij ook een aanzienlijk aantal burger doden vallen, komt wat mij betreft ook grotendeels op het conto van Hezbollah vanwege het feit dat zij zich te midden van die burgers verschanst. Temeer zou dat een argument zijn voor de VS om met grote spoed preciezie wapens te leveren aan Israel.

Blaathaas | 25-07-06 | 22:09

Dasje,
Na 3 huwelijken en -tig poepoetjes was de 'nieuwe header' niet interesant.
Als alles is toegestaan, mag niets meer.

Jodocasus | 25-07-06 | 22:05

@Bottehond
Vraagje;
Herkende jij je in mijn betoog @ 21:38?

MAXIMO | 25-07-06 | 22:00

Starf*cker , Die Hans van Baalen is toch de zangert van dit liedje?
.
Bálen, bálen
dat is het lied van Jan Soldaat
bálen, bálen
van 's morgens vroeg tot 's avonds laat
bálen, bálen

Karel kwakbol | 25-07-06 | 22:00

@Bottehond: morgenavond bij jou thuis? of moet ik je komen halen?

Van Baalen | 25-07-06 | 21:59

Jodocasus 25-07-06 @ 21:52Sorry, foutje, ik zij 2 keer Max.
Het zou 1 keer Crypt moeten zijn,

wat bedoel je nu? Weltrusten.

Cryptocheilus | 25-07-06 | 21:57

bottehond 25-07-06 @ 21:44
Nou niet de rollen omdraaien! Jij was de neo-nazi, ik de pacifist.

MAXIMO | 25-07-06 | 21:57

en volstrekt zijn plaats niet kent

Starf*cker 25-07-06 @ 21:48

Niets tegen in te brengen. Ik mag hem niet. Wellicht inderdaad een domoor die niet in de gaten heeft dat hij als schaamlapje wordt gebruikt door de vvd- partij- baronnen, om het strijdlustig imago op peil te houden. Zijn ze wederom dus not in geslaagd. Een moddervlag op een modderschuit. Zou hij mooi fikken als ik hem euthanaseer met mijn vlammenwerper? Here piggy, piggy....!

bottehond | 25-07-06 | 21:56

@ Jodocasus
Ja je hebt je poepie al gedaan dus ga jij maar eens lekker met je pipi spelen!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-07-06 | 21:54

@bottehond 25-07-06 @ 21:42

Wat jij wilt man, wat jij wilt.

Geen kwestie van willen ,kwestie van kunnen

Cryptocheilus | 25-07-06 | 21:53

Sorry, foutje, ik zij 2 keer Max.
Het zou 1 keer Crypt moeten zijn.

Jodocasus | 25-07-06 | 21:52

Max/Bot/Max,
Jammer, ik mocht van mijn moeder opblijven en logde in naar GS.
Helaas, allemaal onanisten.
Ik ga maar gauw naar bed met mijn pipi spelen.

Jodocasus | 25-07-06 | 21:50

@bottehond Dit is geen links-rechts-discussie. Je hebt inderdaad de VVD en Van Baalen die als een eenmotorige mug, citaat Jozef Luns, over het wereldtoneel hobbelt en volstrekt zijn plaats niet kent. Persoonlijk begrijp ik de positie van Israel en hun behoefte de Hezbollah uit te roeien maar niet ten koste van bijna alles. Zoals nu.

Starf*cker | 25-07-06 | 21:48

Mulisch is vullis.

blikjegrolsch | 25-07-06 | 21:47

Jodocasus 25-07-06 @ 21:43:

je bent zelf vullis

Cryptocheilus | 25-07-06 | 21:45

MAXIMO 25-07-06 @ 21:38

Wat draaf je nou weer door man. Chill ff... je klinkt als een neonazi man, met je fixatie op zionisten...

bottehond | 25-07-06 | 21:44

Crypto,
Waarom reageer jij op vullis van botterik ?

Jodocasus | 25-07-06 | 21:43

Cryptocheilus 25-07-06 @ 21:38

Wat jij wilt man, wat jij wilt.

blikjegrolsch 25-07-06 @ 21:32

Als jij nou eerlijk toegeeft dat je ijs- en ijskoud bent vermoed ik dat je de meest welkome reaguurder bent van deze ranzig warme dag... wist je al dat ik kannibalistische neigingen heb? Hierrrr jij!

bottehond | 25-07-06 | 21:42

@blikjegrolsch 25-07-06 @ 21:32
Je hebt VVD-politici, je hebt Hans van Baalen, en je hebt liberalen. Feel the difference.

daskapitalist | 25-07-06 | 21:42

bottehond 25-07-06 @ 21:31:Ongeinspireerd en flauw

St*rfucker schrijft een column om je vingeres bij af te likken.Het afzeiken van vvd politici is done (ookal onbedoeld).Er zit meer pit (zout) in zijn stukje dan in jouw laffe commentaar.

Cryptocheilus | 25-07-06 | 21:38

Het is natuurlijk wel zo dat er sinds Ayaan's vertrek een hoop zionisten teleurgesteld zijn in de VVD.
En niemand minder dan hans mag zo'n leegte te vullen om dat ene zeteltje terug te winnen in zijn rol van zionistisch blatende VS-schoothond in opleiding.
Ze zullen wel trots zijn aan de overkant...

MAXIMO | 25-07-06 | 21:38

Blikje,
Wat maakt een lijk meer of minder uit, al meer dan 1000 doden voor 3 domme Israelische soldaten.
En mevrouw Rice xegt dat het wel op hun (USA) manier opgelost moet worden.

Jodocasus | 25-07-06 | 21:37

blikjegrolsch 25-07-06 @ 21:25hoezo doorpakken? doe es!

Cryptocheilus | 25-07-06 | 21:32

@Bottehond. Je hebt VVD-politici en je hebt Hans van Baalen. Feel the difference.

blikjegrolsch | 25-07-06 | 21:32

Ongeinspireerd en flauw. St*rrukker, dat kun jij goffedomme veel en veel beter. Bij de weg.... vanwaar jouw voorkeur om vvd-politici af te zeiken? Gecultiveerde politieke fake- identiteit? Vandaar wellicht de zouteloze toon van je stukje. Geen pointe, geen echt harde pitbull- beet. Bijna "going thrue the motions".

bottehond | 25-07-06 | 21:31

blikjegrolsch 25-07-06 @ 21:25:

pak es door!

Cryptocheilus | 25-07-06 | 21:29

Ik kan het woord doorpakken niet meer horen onderhand. Hetlijkt wel alsof "doorpakken" gelijk staat aan het zoveel mogelijk gebruiken van nietsontziend geweld. "Doorpakken Israel, wat maken die Palestijnse burgers nou uit, doorpakken VVD, wat maken die kansarmen nou uit, doorpakken Hansje Pro Patria van Baalen, wat maken die dooie Hezbollahs nou uit.
He ja, doorpakken! Geweld is goed, leed is goed, go for it VVD! Ieder voor zich! Creperen heerst!

blikjegrolsch | 25-07-06 | 21:25

Mea culpa. Het is inderdaad Olmert.
-Edit: Gloeiende...*zucht*-

Starf*cker | 25-07-06 | 21:23

Het wordt LPF als daar nog een paar fatsoenlijke mensen als Mat Herben blijven.
Anders in uiterste wanhoop, Balkenende.

Jodocasus | 25-07-06 | 21:17

@ Conan;

Oude man voor jou.....

laardepul | 25-07-06 | 21:12

@CoJoNes 25-07-06 @ 20:56:de propaganda-chef van het groot Israelische rijk heeft zich weer gemeld.

idd onverbeterlijke betweter

Cryptocheilus | 25-07-06 | 21:07

Hoeveel slachtoffers zijn 2/3 domme soldaten waard ?

Jodocasus | 25-07-06 | 21:04

Ha Dijkstra, de propaganda-chef van het groot Israelische rijk heeft zich weer gemeld. Ik heb me van de week al eerder verbaasd over jouw onversneden zionistische propaganda. Dat mag. Maar ga mensen met andere meningen niet toespreken alsof je als alleswetende predikant het volk op deze site vanaf de kansel toespreekt. Ik respecteer je mening, maar wat Alexos opschrijft raakt meer de kern van het verhaal. Meneer Dijkstra is hier de roeptoeter van de regering Ohmert.

Gepost door JaapS op 08-07 20:44

***postje n.a.v. een artikel in de Leeuwarder Krant***

CoJoNes | 25-07-06 | 20:56

Retje,
Kruipen voor de jarenlange terreur van Israel en doorpakken naar Libanon ?
Mijn rechtse stem valt af.

Jodocasus | 25-07-06 | 20:51

Toch vind ik 'm nog net iets meer lijken op dat marshmellow mannetje uit Ghostbusters I

Conan de Rabarber | 25-07-06 | 20:48

goeie actie van Hans van Baalen, eindelijk een normaal geluid, inplaats van dat kruipen voor terreur, en nou doorpakken VVD, dan komen er in ieder geval een hoop stemmen bij.

sterretje | 25-07-06 | 20:45

van Baalen zegt wijze dingen, ik denk de beste buitenlandwoordvoerder van de 2e kamer, hij is niet zo dom als hij er uit ziet, gemaakt voor radio

happyfapper | 25-07-06 | 20:45

Conan & Laarden,
Helaas jullie gaan af op het uiterlijk.
Wiegel was in staat (soms) verstandige/humorvolle dingen te zeggen.
Helaas, van Baalen heeft weinig verstand en is slechts zelf een lachertje.

Jodocasus | 25-07-06 | 20:41

nooit gedacht dat het zou gebeuren maar door de actie van van Baalen overweeg ik heel misschien toch weer VVD te stemmen.

happyfapper | 25-07-06 | 20:36

Verrek Laardenpul, je hebt gelijk, het is een wiegel kloontje. Welke journalist laat 'm es een keer poseren met een dikke Bolknak?

Conan de Rabarber | 25-07-06 | 20:32

LOL @ Conan de Rabarber 25-07-06 @ 20:25

koerbagh | 25-07-06 | 20:29

Hans van Baalen is toch dat bastard jong van Hans Wiegel en Haya van Someren....?

laardepul | 25-07-06 | 20:25

@Koerbagh, lol, je hebt gelijk, sorry SF, ik deed echt mijn best.

Conan de Rabarber | 25-07-06 | 20:24

Mijn "Sympathy for the devil" was bedoeld voor Marijnissen.
Voor van Baalen geldt alleen maar de "Guns"

Jodocasus | 25-07-06 | 20:17

Rogier Havelaar op Ned 3. Hij masturbeert. hehehehe

realistischer | 25-07-06 | 20:16

Ik koppel HvB eerder aan de devil als beschreven door Guns'n Roses dan als die door de Stones. Klopt echt...

Satan Loves You Too | 25-07-06 | 20:12

Al had SF honderd taalfouten gemaakt in dit stukje, maakt allemaal geen f*ck uit aangezien het vanuit van Baalen's perspectief is geschreven.

MAXIMO | 25-07-06 | 20:05

Dasje, het is van Baalen, hij heeft geen Bal(llen).

Jodocasus | 25-07-06 | 20:05

Ik ben een raskomiek. Das mijn vak man! Crixus (crixusII, koerbagh, ~omerta~) ook weer in de house zie ik. Gezellig. Ben ik snel weer weg...

Bert Graat | 25-07-06 | 20:04

"Bert Graat 25-07-06 @ 19:48±
Wacht maar totdat ik erover ga verhalen...

Ik pas.

Cryptocheilus | 25-07-06 | 20:04

Ja, die Graat is niet links, die is niet rechts, die is recht door zee.

Conan de Rabarber | 25-07-06 | 20:02

Cryptocheilus
Wacht maar totdat ik erover ga verhalen...

Bert Graat | 25-07-06 | 20:01

@Jodocasus 25-07-06 @ 19:56
je verwacht ook niet dat de redactie achter elk woord 'sic' zet. Het feit dat je van balen citeert is al genoeg...

daskapitalist | 25-07-06 | 20:01

Bert Graat 25-07-06 @ 19:48 Best wel`

Jij praat over linkse babbeltjes
LOL

Cryptocheilus | 25-07-06 | 19:57

Dat zou kunnen Jodo, maar ik denk dat SF de internationale schrijfwijze hanteerde, zonder verdere diepzinnigheid.

Conan de Rabarber | 25-07-06 | 19:57

L. Oser
Geen kwaad woord over Rutte, vriend. Dat is een Rita-killer. Daar moeten we er meer van hebben!

Bert Graat | 25-07-06 | 19:56

Beste Co & Co,
Hij citeert H. van Baalen, hebben julie deze blubber aardappel wel eens gehoord.
De juiste uitspraak moet zijn Oohmnerdt.

Jodocasus | 25-07-06 | 19:56

hmmm, naar het schijnt gebruikt de hele engelstalige pers de naam Ohmert.

Conan de Rabarber | 25-07-06 | 19:54

EN HOE ZIT HET met verhalen dat Van Baalens studentenhuis bekend stond als de 'Hitler-bunker' en dat hij geslagen is wegens het zingen van het Horst Wessellied? De term 'Hitler-bunker' komt negen Minerva-bestuurders en zestien andere actieve leden uit die tijd niet bekend voor. De anekdote over het Horst Wessellied wordt weerlegd door een vriend van Willem van der Pas. Van der Pas was degene die Van Baalen zou hebben geslagen; hij kwam in 1992 om het leven en kan het niet meer navertellen. Zijn jaarclubgenoot Arjan Hogewoning, nu dermatoloog in Leiden en destijds vergadervoorzitter van Minerva, herinnert zich hoe Van Baalen iedereen sarde. Hogewoning: 'Een ont-zet-ten-de eikel, hij lag eruit bij ons hele jaar. Willem had als zoveel mensen een hekel aan Van Baalen, maar dat hij hem heeft geslagen vanwege dat lied, dat is grote kul. Als het Horst Wessellied de aanleiding was, had ik dat beslist geweten, want zoiets lag toen vreselijk gevoelig. Ik weet dat Willem later Van Baalen nog eens heeft ontmoet als verkiezingswaarnemer in Chili. Ze hebben een kort maar vriendelijk gesprek gehad. Na terugkomst zei Willem: "Die Van Baalen is aardig bijgedraaid." Ik heb dit allemaal ook aan Vrij Nederland verteld.'

bengel | 25-07-06 | 19:54

Hoewel ik volledig achter Israël sta, zijn er misschien wel enige kanttekeningetjes te plaatsen bij de effectiviteit en proportionaliteit van de acties die nu worden uitgevoerd. Het feit dat iemand als Van Baalen de ruimte krijgt zo'n eenzijdig standpunt van de daken te schreeuwen, kan betekenen dat Rutte zijn partij niet helemaal onder controle kan houden.

L. Oser | 25-07-06 | 19:53

@Conan de Rabarber 25-07-06 @ 19:48
Sorry Conan, maar dit is of een errug inside joke, of een kapitale blunder en diskwalificatie van Stamf*cker.

CoJoNes | 25-07-06 | 19:53

@CoJoNes 25-07-06 @ 19:45:
Ik weet er verder niet zoveel van, maar is Ohm niet de eenheid van electrische weerstand? Dat was mijn interpretatie, te zamen met het feit dat Hans van Baalen nu niet bepaald het grootste licht van het Binnenhof is.
Maar ja... het kan ook gewoon Starf*ckers dommigheid zijn.

koerbagh | 25-07-06 | 19:52

Hans van Baalen www.parlement.com/9291000/biof/02288 is Tweede Kamerlid voor de VVD en is nog altijd bang voor zijn grote jeugdzonde. Politicus word je natuurlijk alleen maar met een overdosis schijnheiligheid. Thom de Graaf van D'66 haalde in de bestrijding van Fortuyn Anne Frank van stal. Het morele ijkpunt Tweede Wereldoorlog was nu eenmaal een favoriete media-tactiek van politici. Zo ook voor de in het politieke lobbywerk gepokte en gemazelde VVD'er Hans van Baalen. Ik moest weer aan hem denken doordat hij voor HP/De Tijd (6 juni 2003) kritiekloos zijn diepere, schone gedachten mocht spuien. "Ik huil normaal nooit, maar toen ik in juni 1996 namens de VVD een krans mocht leggen bij Yad Vashem in Jeruzalem, werd ik koud en kwamen er plotseling tranen."

bengel | 25-07-06 | 19:51

Hoho Cojones, het kan zoals je zegt een spitsvondigheid zijn waar wij mindere goden niet meteen aan denken. En het doet verder niks af aan SF, is gewoon een heerschend stukje, zoals we van hem gewent zijn.

Conan de Rabarber | 25-07-06 | 19:48

Ik vind het altijd wel schattig om te lezen die linkse brabbeltjes. Ze zijn zo aandoenlijk, zo drammerig, zo zielig. Best wel. Wat is het lot van een klein kindje dat nooit aan het ijsje mag likken waar hij zo zin in heeft?

Bert Graat | 25-07-06 | 19:48

JAjaja en mijn interpunctie zuigt grote tijd in bovenstaande post. Sorry.

CoJoNes | 25-07-06 | 19:48

@da wizard
Als je iemand anders belachelijk probeert te maken (terecht of niet, doet niet terzake) maar je schrijft tot 5 keer toe consequent de naam van de israelische premier verkeerd, maw, je weet niet beter. Dan maak je jezelf nog net een stukje belachelijker dan van Baalen. Want dan ben je een uberstakker. Maar wellicht heeft Jaap een passende verklaring voor deze fout...

CoJoNes | 25-07-06 | 19:45

Kom op CoJones niet janken.
Eén schrijfvout met dit weer, ik vind het nog weinig...

da wizard | 25-07-06 | 19:42

kom er maar in, Starf, leg eens uit! Waar komt die Ohmert vandaan?

CoJoNes | 25-07-06 | 19:40

@Conan
Ik vroeg me ok net af, of Olmert z'n naam gewijzigd had, of dat ik iets van een briljante grap gemist heb. Heb voor de zekerheid maar even een screendumpje gemaakt van SF's schrijfwijze. Leg uit Starf*cker....

CoJoNes | 25-07-06 | 19:38

Nee Wiz, ik was tweeds, na jou. Ik lees SF altijd van begin tot eind, naast Lucas en Brusselmans de enigen die te verteren zijn hier.

Conan de Rabarber | 25-07-06 | 19:37

"PS: Alle reporters hier volgen Condoleeza Rice. Mij zien ze niet staan. Snapt u dat nou?"

Nee Hans, inderdaad, jij hebt per slot van rekening toch ook tieten?

TRS | 25-07-06 | 19:36

De uil zat in de Olmert

Jodocasus | 25-07-06 | 19:35

Gefeliciteerd Conan, waarschijnlijk ben je de eerste die de hele lap tekst heeft gelezen...

da wizard | 25-07-06 | 19:33

WTF is Ohmert? Die israelische sjaak heet toch Olmert?

Conan de Rabarber | 25-07-06 | 19:29

"Pigs are equal, but some pigs are more equal than others…"

Broodjeharing | 25-07-06 | 19:28

koerbagh,
Je vergeet "All the piggies crawling in the dirt"

Jodocasus | 25-07-06 | 19:25

@Broodjeharing 25-07-06 @ 19:17:
Ik vind het trouwens een bagger-column:

Deze column is allesbehalve bagger. Ik vind jou opmerking bagger. Zou jij zoiets kunnen schrijven. Doe es. Lutser!.

Cryptocheilus | 25-07-06 | 19:24

Jodocasu is waarschijnlijk het prototype linkse babyboomer:
Gebruikte in de jaren 60 Israel en WO2 om iedereen van racisme te betichten, en heeft nu als mantra de arme Palestijntjes en Islamietjes gekozen, omdat de kans bestaat dat hij anders weleens zou moeten gaan refolecteren op zijn misplaatste wereldbeeld. Ik zou zeggen: neem nog een rood wijntje en een olijfje vanuit je chique buitenwijk. Ouwe landverrader!

Broodjeharing | 25-07-06 | 19:23

@Jodocasus 25-07-06 @ 19:01:
De Beatles hadden een song "Devil in her heart", "Happiness is a warm gun" en een album "Revolver".
I read the news today, oh boy...

koerbagh | 25-07-06 | 19:19

Ventilatorje, als 63+ was ik ooit enthousiast over de opmars van Israel in de jaren zestig.
Verstand komt met de jaren zegt men, ik zie nu het verband tussen Rockefeller, New York, het geld, de olie en Zionisten.
SmakeLIJK(en)

Jodocasus | 25-07-06 | 19:18

@Hakbarrr
Er zijn al 3 azijn-topics geweest, waarvan eentje vandaag, over Maorijnissen, die overigens, wat betreft Israël, gewoon gelijk heeft.
De reaguurderspanelen staan daar, volgens mij, nog open hoor!

MAXIMO | 25-07-06 | 19:17

Ik vind het trouwens een bagger-column.

Broodjeharing | 25-07-06 | 19:17

@ Jodocasus @ 18:50
*De linkse voorlieden Marx, Engels enz. waren geen Liberalen.*
Tjôh! Nou ken jij effe goed open deuren intrappen zèg!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-07-06 | 19:14

Jodocasus, ik ben E-links, en rechts met gebruik van verstand erbij, ofzoiets. Israël mag dan wel beweren dat het begonnen is met deze 2 gevangen genomen reservisten. Desondanks gaat deze 'ongein' al jaren. Wat men tegenwoordig op televisie ziet, zie ik (als 34+) al meerdere jaren. Het enige waarvan Ik onder de indruk raak zijn -wederom- de vele doden. Burger & soldaat.

Ventilatorje | 25-07-06 | 19:10

Deze week was een artikel over Maorijnissen meer op zn plaats geweest. maar ja. Dit geeft weer de 'onafhankelijkheid' aan van Starfucker. Kortom waardeloos. Next.

Hakbarrr | 25-07-06 | 19:09

PvdA-stemmer, starfucker ?

Broodjeharing | 25-07-06 | 19:08

En inderdaad, heb het ook op TV gezien hoe die gasten niet eens het respect hadden om Edith Mastenbroek haar rede te laten voeren omdat ze voor vrede pleitte.
Weer een asociale vertoning van die zionisten.

MAXIMO | 25-07-06 | 19:02

Ik ben een Beatles fan.
Maar de Roling Stones hadden een song "Sympathy for the devil".

Jodocasus | 25-07-06 | 19:01

Van Baalen was toch fout in de oorlog, uh lees, een tijdje geleden. Had hij niet gelogen over zijn opleiding of iets dergelijks??

bengel | 25-07-06 | 18:57

En wat zijn de standpunten ter zake van führer Maorijnnisse?

Bunt | 25-07-06 | 18:51

Ik ben niet links, wel rechts.
De linkse voorlieden Marx, Engels enz. waren geen Liberalen.
Ze hebben nooit gewerkt, maar hadden prachtige lulverhalen.
Het waren wel semieten.
Poetin heeft veel van deze gangsters aangepakt en terecht.

Ik zie op de tv een blubber figuur, van Baalen of zoiets.
Hij zegt Hesbollah is begonnen; 2 soldaten gevangen, dat Israel daar een buurland voor naar de middeleeuwen bombardeerd is voor hem niet van belang.
Links stinkt, maar VVD, Christen Unie (Rouwploert) en de Nederlandse journalullen verdedigen een vuilnisbakken standpunt,
lang leve de Zionistische criminelen.
Ik zal nooit en te nimmer SP stemmen, walg van hun standpunten, maar soms zegt 1 van hun de waarheid

Jodocasus | 25-07-06 | 18:50

*schuddebuikt*
Mwoehahahaha!
Het is dat Starf*cker zijn naam er onder staat, anders zou ik zweren dat het Hans hoogstpersoonlijk was.

MAXIMO | 25-07-06 | 18:49

Als van Baalen dit leest dan verbaast het me dat ie kan lezen...

da wizard | 25-07-06 | 18:44

Als van Baalen dit leest dan vraagt hij zich af hoe hij dat ook alweer allemaal wist...

G-unite | 25-07-06 | 18:39

Prachtig stukje Starf.
Alleen als van Baalen het leest dan vraagt hij zich af hoe je dat toch allemaal weet...

da wizard | 25-07-06 | 18:36

Niets schokkends. Maar werd snel gezien, thats all.

G-unite | 25-07-06 | 18:25

@G-unite 25-07-06 @ 18:16

Hoezo schokkend?

"ERROR

The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: kassa.geenstijl.nl/adframe.php?"

KaiserSoza | 25-07-06 | 18:20

Hansje van Baalen. Tja, wat moet je daar nou over zeggen. Ik dacht dat m'n verstand stilstond toen 'ie doodleuk vanuit Israel de observatie deed dat Jan Engeland, een hoge pief van de VN, "misschien wat beter moet kijken" daar in Libanon, want buiten alle proporties, nee, dat kon het niet zijn. Een diep, diep, diep gevoel van schaamte bekruipt mij bij de gedachte dat Hansje van Baalen namens de regering, en dus namens ons, bij die nieuwe nazi op visite is geweest, en vooral, zoals verwacht wordt van een schoothondje van de USA, alles voor zoete koek slikt en instemt. We verdienen alles wat ons toe gaat komen voor het machteloos en met instemming aan de zijlijn blijven kijken hoe die arme joodse slachtoffers huishouden in het midden oosten.

PolarWolf | 25-07-06 | 18:18

Sjo dat duurde niet lang voordat het opviel. Hoe zou dat nou komen...

G-unite | 25-07-06 | 18:16

private vices 25-07-06 @ 17:52

hoezo? de eerste hit bij google is toch altijd waar? Of wikipedia?

Maaier | 25-07-06 | 18:15

Holy canneloni... is iemand de nieuwe header al opgevallen ?

Feuer Frei | 25-07-06 | 18:13

a-typisch GS stukje, grappig.

G. Temmes | 25-07-06 | 18:07

@Mazzeltov
zulke mannekes moet ge niet in uw kamp WILLEN hebben...

manna | 25-07-06 | 18:02

v Baalen is een prima rechtse vent, die pal achter Israël durft te gaan staan.
Niks mis mee.

Mazzeltov | 25-07-06 | 17:58

@JudgeJuly,

>> Engelse drop en de Nederlandse Legerleiding (zie Hollandse soldaten uit Soldaat van Oranje capituleren en in broek piesen op Gelders dijkje)<<
Kijk eerst eens goed in de boeken voor je comments over Nederlandse soldaten uit 1940 maakt OK?

Gleuf!

SDI | 25-07-06 | 17:53

@ Huppelkut666 25-07-06 @ 17:38
<br>
Ja, inderdaad. Het enige probleem met het geloven van alles dat je op internet vind, is dat je ooit misschien twee tegenstrijdige waarheden vindt. Misschien moet je in dat geval maar de regel hanteren de eerstgevonden Waarheid hoog te houden...

private vices | 25-07-06 | 17:52

satire om te bewaren, als vanouds SF

Don Quichote | 25-07-06 | 17:52

Och ja. Met de ene hand citeert de redactie al bij twee topics gulzig en 'hip' de blog 'little green footballs': een conservatief, pro Amerikaans en pro-Israel weblog (uitstekend natuurlijk). Je bent wie je leest, je bent nog meer wie je citeert. Of je bent populistisch door iedereen een beetje tevreden te houden.

deAmerikaan | 25-07-06 | 17:46

Huppelkut666 25-07-06 @ 17:38
Wel de bovenste regel van die site lezen!!!!!!!!
Noot: Deze lijst is uitgezonden einde 1998, maar bevat hier en daar een inhoudelijke fout.

Meeler | 25-07-06 | 17:45

heeft iemand trouwens rice nog zien lopen op het journaal? het leek wel of ze de hele week daarvoor aan stukken was gescheurd door negerts....

manna | 25-07-06 | 17:43

Van Baalen is toch die strandbal?

Lekkerbelanrijk | 25-07-06 | 17:40

Net zolang debiel commenten todat Joris ingrijpt gaat het ook helemaal worden in 2006 vermoed ik.

Felix Laband | 25-07-06 | 17:40

July wordt een beetje misselijk van:
- "De oorlog" waar de media al 40 jaar over bericht en zolangzamerhand niemand eigenlijk meer weet WAAROM we daarover berichten.
- Israel (Kunnen we dat niet voortaan Somalie noemen voor de verandering - komt het meteen een stuk minder vaak in het nieuws)
- Xtra (vanwege ... pff zie hierboven)
- Engelse drop en de Nederlandse Legerleiding (zie Hollandse soldaten uit Soldaat van Oranje capituleren en in broek piesen op Gelders dijkje)

JudgeJuly | 25-07-06 | 17:38

Ja, Elkaars comments overschrijven gaat het helemaal worden in 2006

private vices | 25-07-06 | 17:37

-edit veel plezier op fok! ban -

Xtra | 25-07-06 | 17:37

Elkaars comments overschrijven gaat het helemaal worden in 2006

Felix Laband | 25-07-06 | 17:36

"@dommo, Je nickname heeft geen betrekking op je denkvermogen volgens mij !

<br>
Xtra 25-07-06 @ 17:30"
<p>
... deze is wel heeeeeeeel erg slim, knulletje...

private vices | 25-07-06 | 17:35

-weggejorist-

Xtra | 25-07-06 | 17:35

@fuckje 25-07-06 @ 17:28
Daar ben ik ook een van en toch weet ik waarmee de Israëlisch handleiding voor oorlog voeren begint:
Men lene een bom en kwakt hem op...

De Intrigant | 25-07-06 | 17:35

-weggejorist-

Xtra | 25-07-06 | 17:34

Ben je er al uit of Van Baalen dit werkelijk heeft geschreven, Einstein?

Felix Laband | 25-07-06 | 17:34

Ohohohohohohmert toch...

private vices | 25-07-06 | 17:33

-weggejorist-

Xtra | 25-07-06 | 17:33

@ Xtra

probeer die gekookte andijvie tussen je oortjes eens te gebruiken voordat je een comment plempt.

Felix Laband | 25-07-06 | 17:33

-weggejorist-

Xtra | 25-07-06 | 17:30

-weggejorist-

Xtra | 25-07-06 | 17:29

haha. ik wacht trouwens als GS reaguurder nog steeds op een vergoeding van HvB uit de VVD partijkas. waar moet ik emailen?

daskapitalist | 25-07-06 | 17:29

persoonlijk had ik liever een stuk over Jan M. gelezen van de hand van Starf*cker, bovendien weet geen enkele Nederlander van de hoed en de rand in dat hele Midden Oosten, maar heeft wel een mening klaar. Het is goeddoemme net foebal!

fuckje | 25-07-06 | 17:28

Xtra, van Baalen heeft hier een gastcollumpie, af en toe.

Ventilatorje | 25-07-06 | 17:28

O jee, er staat een fout in:
Ik slaap in het Hilton Hotel en daar trof ik vooral hele vriendelijke Marokkaanse jongens

moet natuurlijk zijn:
Ik slaap in het Hilton Hotel MET vooral hele vriendelijke Marokkaanse jongens

Gerard kempkes | 25-07-06 | 17:27

@ xtra

Ga eens deaud. Of naar Fok!

Felix Laband | 25-07-06 | 17:27

@Xtra
Je nickname heeft geen betrekking op je denkvermogen volgens mij !

dommo | 25-07-06 | 17:27

@Xtra
Je bent niet Xtra-slim volgens mij

dommo | 25-07-06 | 17:27

quote:"Natuurlijk heb ik als liberaal staatsman premier Ohmert geprezen".

Als staatsman? Praat de man namens Holland dan?

Xtra | 25-07-06 | 17:26

SF heeft er nog al moeite mee als er iemand z'n kop boven het maaiveld steekt....

maarja ik zal wel een selectieve lezer zijn.

QB (ja die.....) | 25-07-06 | 17:26

DE Tweede Kamerfractie van Nederland - grootheidswaanzin? Laat Condi het maar alleen oplossen, heb ik ook tegen Tony gezegd. 't Is dat die laffe Nasrallah zich schuil houdt, anders zou ze hem een flink pak voor z'n broek geven.

George Bush | 25-07-06 | 17:24

Xtra 25-07-06 @ 17:18
Erg he? Daar is Jan Marijnissen niets bij!

Fruitvlieg | 25-07-06 | 17:23

HvB had gisteravond ook enige minuten zijn tv debuut via de sateliet op NOVA. naar mijn mening had hij zijn stropdas wat te strak aangetrokken, of ziet hij er normalerwijze ook zo verhit uit.

kneuterzak | 25-07-06 | 17:23

@Xtra

Ja, dit is echt door van Balen geschreven...

brutus68 | 25-07-06 | 17:19

quote:"Natuurlijk heb ik als liberaal staatsman premier Ohmert geprezen en hem net als mijn grote inspirator George W. Bush amechtig toegezegd dat natuurlijk Israël eerst de Hezbollah mag uitroeien en dat die honderden burgerdoden maar ‘peanuts’ zijn. Je kan natuurlijk geen omelet bakken zonder een ei te breken."

Dit moet een 'grapje' zijn. Wat ergg. Heb er geen woorden voor. Is dat echt door balen geschreven?

Xtra | 25-07-06 | 17:18

Misschien moet die slappe lul eens op missie naar Afganistan of Libanon en eens laten zien hoe de strijd gevoerd moet worden. Van mij mogen ze hem wegjorsissen. Van deze corpsbal ga ik namelijk Baalen.

Sietse Vliegen | 25-07-06 | 17:16

je schaamt je toch deaud as je die rotkop ziet

Amoebe | 25-07-06 | 17:15

Is deze HvB (Hitler van Binnen) nooit gesignaleerd als een zingende 'Die Fahne Hoch' zeer veel bier drinkende, salueerende (of hij wees iets aan rechts voor hem), ietwat te dikke.... student... Of was dat iemand anders...

ennu? | 25-07-06 | 17:14

finnen als schandknaap . What's new ?

WeirJack | 25-07-06 | 17:14

Discriminatie om eerst achter vrouw Rice aan tegaan.

bad to the bone | 25-07-06 | 17:13

Ja, hier staat je verstand werkelijk bij stil. Hadden we Willem Oltmans nog maar in ons midden, die zou het hele Midden Oosten wel een persoonlijk poepie laten ruiken.

fuckje | 25-07-06 | 17:13

Ik baal van Hans...
Sorry, flauw, maar wel de waarheid

topcat | 25-07-06 | 17:12

haha, verhelderend ;)

herc | 25-07-06 | 17:12

Het is werkelijk niet te geloven... Hoe onderschat deze HvB is...

ennu? | 25-07-06 | 17:11

Exact hetzelfde briefje stuurde Heinz von Baalen naar Uberhauptnichtsfuher Glimmerveen.

El Gouda | 25-07-06 | 17:11

Op een mietje als onze Luitenant-kolonel-majoor kun je geen commentaar geven.. de lafaard!!! bij deze dus!

Lachende Scheerkwast | 25-07-06 | 17:11

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com