Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Belgische minister wil af van weblogs

pieter_de_crem.jpgVandaag uitleg van het gezegde: macht corrumpeert. Graag staven we dit met een voorbeeld uit de praktijk. Speelt al een paar dagen, maar het is weekend dus tijd voor verdieping. Zo is een Nederlandse studente haar bijbaantje in een New Yorks café kwijtgeraakt omdat zij op haar weblog melding had gemaakt van het bezoek van de Belgische minister van Defensie Pieter de Crem. De bewindsman kwam onlangs met complete delegatie stomdronken het etablissement binnen strompelen. De Crem was in New York voor een 7-daags bezoek aan de Verenigde Naties. Stomdronken vertelde hij echter dat hij voor vertrek al wist dat zijn gesprekspartners zich op dat moment echter niet in New York, maar in Geneve bevonden. Allez madame, in Brussel kun je op dit moment toch een kanon afschieten en ik was zelf nog nooit in New York geweest. En nu bier! Stuur de rekening maar naar de Belgische belastingbetaler! Enfin, om een lang verhaal kort te maken: enkele dagen nadat Nathalie Lubbe Bakker op haar weblog gewag maakte van het exorbitante snoepreisje werd zij ontslagen door haar werkgever. De Crem had even laten bellen met haar werkgever en deze toonde zich solidair met de Belgische regering en liet Nathalie weten dat zij kon vertrekken. Voor de vorm moest De Crem zich nog wel even komen verantwoorden in het Belgische parlement. Het werd een beschamende vertoning (filmpje). Inplaats van meneer onmiddellijk met pek en veren de straat op te gooien, kreeg De Crem een staande ovatie na zijn waarschuwing voor het gevaar van weblogs. "We leven in een tijdgeest waarin het iedereen vrij staat naar goeddunken en zonder enige verantwoordelijkheid op blogs te gaan posten. Dit overstijgt zelfs het moddergooien." Welnu, minister De Crem, wees maar fier dat België geen GeenStijl kent. Wij hadden u net zo lang hinderlijk achtervolgd totdat u om genade had gesmeekt. Vraag maar aan Wijnand, Ella en Kay. Sterker nog, wij gaan ons de komende periode eens wat meer in België verdiepen en uw persoontje in het bijzonder. Ga alvast maar advies inwinnen bij de juridische dienst om te weten op welke wijze je maatregelen kunt nemen je 'integriteit' te beschermen. LUL!

Reaguursels

Inloggen

jongens, jongetjes, jongetjhjeuuus... eerst mijn posts goed lezen (nv exb : begrijpend lezen,niveau 1ste graad is goed genoeg ) en dan reageren...
@ Quentin : dat geldt ook voor jou..."ik bewonder wel uw respect voor gezag ..." ... whahahahaha... LEZEN !!! Of zit je er ergens mee tussen ?? "Onkies gedrag" lijkt wel een beetje op dat politicotaaltje van Crembo.
@ Bala : denk dat dat een opmerking was op de post van Quentin ??

Hij zal maar beter niet teveel zuipen daar in Talibanistan, zn fluit zou er wel eens afgeschoten kunnen worden. Met GS in de buurt mooie footage verzekerd :P

exbelg | 03-12-08 | 18:18

Maar ex-belg, waarom zou dat een fictief verhaal zijn? Crembo is een arrogante machtswellusteling dat weten we al langer. Als Tjeef is zuipen niet abnormaal. Wat niet kan is dat hij daar een week gaat vakantie viern zonder reden want de afwpraken waren afgelast wegens niemand aanwezig. Daarenboven komt er een nieuwe regering in de VS, dus moet je nu niet meer met d oude gan praten. Crembo is een kleine Bush, hij wil overal oorlog voeren en de humanitaire operaties voert hij af.
Bala de Lumey.

bala | 03-12-08 | 17:37

@ exbelg: wat u 'inside information' noemt is het verhaal zoals het in de kwaliteitsmedia is gebracht na gedegen journalistiek werk, nl. kritisch t.a.v.het verhaal van één of andere meisje dat net haar baan is kwijtgespeeld en rond zich heen schopt. ik bewonder wel uw respect voor gezag, ik zou immers als expat in NY eens goed lachen mocht de Belgische Defensieminister mij vragen om een bekwame dienster - mocht dat het geval zijn - buiten te gooien, maar zou er langs de andere kant dankbaar voor zijn op de hoogte gesteld te worden van het onkies gedrag van mijn werkneemster, waaronder fictieve bezwarende verhalen over klanten zonder twijfel vallen.

Quentin | 03-12-08 | 15:07

@ NicV : Allemaal goed en wel Nic, maar noch jij, noch ik, noch de andere bloggers hier zijn minister van defensie hé (tenzij Crembo hier ook zit te posten) , een bar , restaurant of café zijn bij mijn weten nog altijd publieke plaatsen zolang je geen lidkaart nodig hebt om binnen te geraken, daar dan juist anonimiteit opzoeken is wereldvreemd... En geef toe, andere celebs zijn wel wat gewoon hoor, die kijken wel uit en/of spelen het uit :) En anoniem bloggen ? Me dunkt heeft deze vrouw dat JUIST NIET gedaan, getuige het adres van haar blog :))))

exbelg | 03-12-08 | 01:02

Allemaal goed en wel maar eigenlijk ...
Mocht ik een bar/café hebben dan zou ik van mijn personeel toch wel enige discretie verwachten. Geef toe, moesten wij (bloggers hier) ergens een café openen en we moeten werknemers aanwerven, dan zouden wij het, als cafébazen, toch verre van leuk vinden als één van onze werknemers doodleuk de klanten te kakken zet op het internet.
We weten natuurlijk de echte situatie niet maar bezie het ook eens van de andere kant. Zou jij nog als 'celeb' ene gaan drinken in een café waarvan je weet dat het geweten van de wereld al klaar staat met haar blogje om je te wijzen op je plichten?
Zoeken we niet allemaal een beetje anonimiteit op? Zodat we mss eens voor 5 min. onszelf kunnen zijn zonder direct te worden veroordeeld? 99% van ons zit hier anoniem, we zitten allemaal, figuurlijk, in die bar. Stel dat er een paar werknemers van blogs of fora in samenwerking met iemand van een internet provider een cross reference zou doen met de ip's van onze berichtjes en al onze echte identiteiten koppelt aan de berichten. Ik vraag me dan af hoeveel van ons kwaad zouden zijn op de baas die deze werknemers ontslaat? Stel je dan de vraag .. wie ben jij? De persoon die zal klagen wegens schending van je privacy of zal je de werknemer steunen? Interessante vraag hé ....

Nic. V uit P. in België

NicV | 03-12-08 | 00:18

Die De Crem, vindt ik echt een vieze rat, hij heeft hoogstwaarschijnlijk bedacht dat die meid haar baantje, maar zou moeten kosten... (vreemde zin, maar je snap) Jammer, ohh zo jammer...

green frog | 03-12-08 | 00:05

Wat kan jullie hollandertjes dat eigenlijk schelen dat PDC daar een meisje laat ontslaan?! Groot gelijk heeft hij! Hebben jullie zelf geen irritante politiekers om jullie over te bekommeren? Ahnee juist, jullie knallen die af wanneer ze straight forward zijn, cfr. Pim Fortuyn.
Triestig volkje hoor!! Wat een overdreven reacties zoals ik al vaak gemerkt heb van hollanders. Get a life.
En denk nooit dat wij ons in jullie interesseren, wij hebben niets te leren van een saai & bitter volkje! Denken dat ze één of andere voorrecht hebben op belgen omdat jullie zo debiel spreken? Niets is minder waar.
Doeii

MarcDutroux | 02-12-08 | 23:53

Toch krijgt Cremert hier weer de aandacht.
Wat kan mij het verrotten dat die gozer zich lam heeft gezopen, dat doe ik zelf ook zo nu en dan, al uiteraard niet van belastinggeld onder het mom van een vergadering.
Waar het op neer komt is dat z'n cronies een telefoontje hebben gepleegd naar die bar waardoor die meid ontslagen is, de simpele oplossing zou zijn om contact op te nemen met die eigenaar en proberen het recht te zetten

Pax | 02-12-08 | 23:45

bala | 02-12-08 | 23:28

Bala de Lumey?

tyfusbelg | 02-12-08 | 23:32

De Crem of Crembo is een heel arrogant persoon. 8 jaar lang heeft hij op een schofterige manier iedereen de huid volgescholden en nu hij minister is en de VS in hun gat kriuipt, versmost hij het geld van de burger.
Hij moest helemaal niet in de VS zijn, want de samenaankomst was afgelast.
Dat hij stiepelzat was is het punt niet. Het punt is dat hij daar niet moest zijn.
Nu heeft hij de jurische dienst ingeschakeld om dat meisje en mensen van deze site aan te pakken. Processen zullen volgen. De dag dat jullie hem klemrijden met zijn leugens en corrupt gedrag, zal ik te voet naar Scherpenheuvel gaan en 10 kaarsen branden voor de Heilige Maagd.

bala | 02-12-08 | 23:28

@StelUEensVoor | 02-12-08 | 16:08
Zucht. OK dan: Tummes schreef "met Belgische mensen die NIETS gedaan hebben." Is stijlvorm. Zo, nu terug naar je zure kriekenbier.
@timothy | 02-12-08 | 22:02
Leugens verspreiden, beleid bekritiseren blahblah. De man zat in NY (rest in Geneve) de zatlap uit te hangen, dat verschijnt op een onbetekenend blogje en vervolgens wordt die meid ontslagen. En de enige reactie van de excellentie is dat weblogs gevaarlijk zijn. Wat een opgeblazen kikker.

juicy fruit | 02-12-08 | 23:23

Ik wil een Belgische GS! :P Wij hebben ook debiele politiekers! :P

Ik zou er niet van verschieten als die lange lappen text ter verdediging van de crem van hem zelf of 'n medewerker komen =)

www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/a...

Joris3155 | 02-12-08 | 22:54

Ik zie dat jullie zelf de reacties censureren. Jullie zijn dus gesteld op vrije meningsuiting, maar met mate en alleen jullie mogen bepalen wiens mening wordt weggezapt.

De blog van Nathalie had ten minste iets nieuws te melden over De Crem (die men trouwens te veel eer aandoet door over zijn cafébezoek te schrijven), maar jullie hebben eigenlijk helemaal niets tenzij een foto van De Crem met ... een blikje pils in zijn hand!

Misschien heeft De Crem toch gelijk: bloggers kunnen om het even wat schrijven, en ze doen het nog ook.

markyze | 02-12-08 | 22:39

timothy | 02-12-08 | 22:02
Ook voor jou : Zelfs al was het pertinent onwaar wat die blog onthulde,dan nog verdient Crembo een neqschot voor zijn reactie.

tyfusbelg | 02-12-08 | 22:12

Geachte GeenStijlers,
wat is dit voor gezeik? Niemand kent de ware toedracht van dit verhaal. Op een blog kun je nu eenmaal leugens verspreiden en zelfs bovenstaande foto kan perfect getruceerd zijn.
Ikzelf heb geen partijlidkaart van de Christendemocratische Partij waar meneer De Crem deel van uitmaakt. Geen denken aan dat ik die mij ook aanschaf.
Maar moeten wij onze minister van Landsverdediging zo de stront induwen? Want het is makkelijk om commentaar te hebben op 1) iemand die jullie niet kennen of 2) iemand die jullie maar al te graag in een slecht daglicht stellen.
Realiteit is dat onze voormalige minister van defensie André Flahaut (Partie Socialiste) er een puinhoop van heeft gemaakt en het Belgische leger meermaals belachelijk heeft gemaakt.
Is Minister De Crem een op oorlog beluste maniak? Helemaal niet! Hij weet beter dan wie van ons ook wat de situatie is bij Defensie.
Wij moeten zijn beleid -dat nog niet lang bezig is- niet bekritiseren. Tenzij je kennis van zaken hebt, maar dat zal wel niet.

Maar wie denkt indruk te maken in België heeft het flink mis.
Er wordt gigantisch hard met jullie gelachen.
Zo hard dat het zielig wordt voor jullie.

Ik dacht dat onze zuiderburen uit Wallonië Vlamingenfoob waren ;-) maar blijkbaar zijn het de Nederlanders? want aan sommige reacties te lezen...

timothy | 02-12-08 | 22:02

*ahem* , beste medebelgerTs die hier via de link op hln aangespoeld zijn : Kom nou niet huilie doen dat er over dutroux gesproken wordt, dat is namelijk stereotiep gemeengoed.Voor het schorem dat De Crem een beetje loopt te verdedigen : het gaat al HELEMAAL niet over een biertje nuttigen in de baas z´n tijd , de lul wil bloggen aan banden leggen omdat ie hard in z´n reedt genaaid werd door een muts uit NY.
Daarmee bewijst hij een lutser eerste klas te zijn en moet dus kapodT!!

tyfusbelg | 02-12-08 | 21:56

ff een reactie uit België : Jammer genoeg hebben wij hier niks als GeenStijl, maar het verheugd me dat jullie je eens gaan verdiepen in onze politiek! dat gaat lachen worden! ik blijf het hier op de voet volgen, want ik ben er 100% zeker van dat jullie echt VEEL gaan ontdekken!

anubiss | 02-12-08 | 21:50

@ Quentin : Je doet alsof je erbij was, of pretendeer je inside information te hebben. Cremmer was voor één keer goed op de hoogte van het relaas van zijn medewerker, helaas voor hem is ie ook verantwoordelijk voor hun daden. Iemand subtiel op de hoogte stellen dat een medewerker iets op een blog heeft geschreven , spreekt voor zichzelf. Geen autoriteit ?? idd, dan maar op deze manier hé ... enne B Cafe ?? Belgian restaurant, waarschijnlijk met nen expat die zijn broek heeft volgescheten tijdens of na het telefoontje van "de medewerker" van Defensie.

exbelg | 02-12-08 | 21:30

Belgie bourgondisch ?? Da's een fabel uit de Middeleeuwen . idd bang, bekrompen met "ons kent ons" hoog in het vaandel, de rest is in vroegere tijden inderhaast naar de Nederlanden gevlucht. De Belgen zijn zielepoten geworden die uitmunten in zelfbeklag en goedkoop populisme. De Cremmer wist hoe hij "zijn Vlamingen" kon bespelen, en iedereen vond dat het goed was. "Ontslag is absoluut niet besproken" werd zonder verpinken gezegd. MAW : ich habe is nicht gewusst... en hij kreeg zijn applaus... Arm Belgie, arm Vlaanderen... 'k hoop dat ie voluit op zijn bek gaat tijdens de eerstvolgende confrontatie met GeenStijl !!!!

exbelg | 02-12-08 | 21:15

Geenstijl heeft nog nooit een rechtszaak verloren, dus advokaten zijn ze niet bang voor. Zeker niet voor degenen die te slecht waren en de politiek maar in gingen.

BigBabou | 02-12-08 | 20:47

Hoi, is op te passen met die gast, is zoals de meeste politiekers in Belgie advokaat , let wel, België wordt geregeerd door advokaten, weten veel te zeggen maar vertellen eigenlijk niets. Maar kennen de wet, en onder elkaar noemen ze zich " konfraters". Heeft jaren burgervader geweest van de Oost-Vlaamse gemeente Aalter, maar nu lokt natuurlijk het grote geld (minister van defentie) , heeft voor een tijdje een plaatsvervanger aangesteld die hem vervangt als burgemeester.

betonboerke | 02-12-08 | 20:31

Ik moet toegeven dat toen ik deze namiddag op de radio hoorde dat Pieter de Crem eindelijk eens zou worden aangepakt, en dan nog wel door onze Noorderburen, ik bij mezelf dacht "Eindelijk." En ook "Waar ? Wie ? Dringend eens gaan kijken."

Tot ik de reacties begon te lezen. Het spijt me ten zeerste dit te moeten schrijven, maar het enige wat ik van deze site zal onthouden is de denigrerende houding van sommige Nederlanders ten overstaan van 'de Belg'.

Als ik zulke reacties lees, voel ik me als Nederlandstalige Belg minder gewenst/welkom in Nederland dan in Franstalig België.

Ik ben niet kwaad, ik ben integendeel teleurgesteld : dacht ik eindelijk mondige medestanders te vinden, blijkt een deel liever op mijn kop te willen k*kken (uiteraard neem ik dit persoonlijk ; als het niet de bedoeling was alle Belgen over dezelfde kam te scheren had enige vorm van nuance kunnen helpen). En yep, dit geldt ook voor sommige Belgische reacties.

De reacties-op-reacties die ik hier gelezen heb, doen me aan België denken : we wonen vlak bij elkaar maar begrijpen elkaar compleet niet (of willen we niet ?).

Eén tip : op maandag 01/12/2008 verscheen in de krant De Morgen een stuk van Koen Schoors, over het Fortisverhaal en de "weinig flatteuze hoofdrollen" (citaat artikel) van zowel de Belgische als de Nederlandse regeringen.

Het gaat me niet om de gedachte "Blijf van onze ministers af", maar wel om de gedachte "Hoe kan iets dat zo juist (het aanpakken van machtsmisbruik) is, uitdraaien op iets dat zo fout is ?"

Ik besef maar al te goed dat deze reactie niet veel zal uithalen, maar dat was ook niet de bedoeling ; als ik niet had gereageerd zou ik hier nog dagen over lopen nadenken, en dát zijn de mails in kwestie niet waard.

Dit was met andere woorden ook de laatste keer dat ik hier ben komen kijken,
Succes gewenst aan GeenStijl.nl,
T.

Terje | 02-12-08 | 20:14

Laat ie nog eens een dreigend telefoontje plegen ook, waardoor de serveerster ontslagen wordt. Daar zal ie wel nooit rekening mee gehouden hebben zeker? Ga weg. Geen wonder dat België naar de kloten gaat.

De Bellig | 02-12-08 | 20:05

StelUEensVoor, Maurice Lippens, peredecas en Quentin: Ga eens naar de essentie van de zaak graag.

Cremmert zuipt zich vol, staat degoutant onnozel te doen met belastinggeld en wordt daar via het internet op aangesproken. Wat zitten jullie hem hier godverdomme te verdedigen?!

De Bellig | 02-12-08 | 20:03

gekken belg

el chivato | 02-12-08 | 19:31

Kudos voor die laatste twee ministers aan het woord overigens, jammer dat die socialites ze alleen maar uitlachen, 'tis duidelijk wie de tent runt.
Prachtig trouwens hoe die gozer maar door blijft raaskallen over z'n eigen integriteit en nooit (of een ander, trouwens) die meid noemt of met het idee komt om haar situatie wat te herstellen (nee we weten nog steeds niet wat hun echte correspondentie was, heeft iemand er al aan gedacht om die werkgever te bellen?)

Pax | 02-12-08 | 19:31

Ach, De Crem stelde vooral de authoriteit in vraag die vaak wordt toegekend aan blogs die slechts zelden het niveau van pure gossip overschrijden. Wij Vlamingen beseffen dat het voor Nederlanders pijnlijk is te horen dat hun mening (die ze vaker zonder dan met kennis van zaken ventileren) soms hol en betekenisloos gelul uitmaakt, maar op basis van deze post schijnt GeenStijl daarop geen uitzondering te zijn . Ironisch toch dat met deze aanval GeenStijl de Crem’s stelling bevestigt. Feiten zijn blijkbaar van geen journalistieke waarde meer. Toch een poging tot de ware toedracht:
1. Het verhaal dat De Crem ‘stomdronken’ was, is een loutere bewering van dat barmeisje en is door verschillende andere aanwezigen ten stelligste ontkracht;
2. Het was niet De Crem, maar een medewerker die dat verhaaltje vertelde over de nutteloosheid van de NY-trip, wat wederom werd tegengesproken door diplomaten binnen de VN die het programma ondanks enkele afzeggingen substantieel noemden;
3. De kabinetsmedewerker die contact heeft opgenomen met dat café heeft de eigenaar louter op de hoogte gesteld van de blog waarin zijn werkneemster met de waarheid een loopje had genomen om De Crem – al dan niet bewust – in een slecht daglicht te stellen. Bovendien heeft volgens mij de Belgische Staat nog altijd niet de authoriteit om een Amerikaanse café-uitbater te dwingen zijn werkneemster te ontslaan.

Dus, vooraleer u, GeenStijl aan uw arrogante kruistocht tegen De Crem begint, wint u best even aan wat sérieux en geloofwaardigheid, want op basis van wat u in dit artikel verkondigt staat overstijgt u amper het niveau van dronkemansgeleuter of van een slechte belgenmop.

Quentin | 02-12-08 | 19:29

"Ik wil uw aandacht graag van mijzelf afleiden en vestigen op het nieuwe gevaar van de vrije wereld: ongecensureerde, vrije spraak!" *ovatie*

Pax | 02-12-08 | 19:26

jullie zijn wel heel mondig beste Hollanders, vast was deze "bunny" geen brabantse of Limburgse. Vergeet ze wel dat in Horeca wel de spreuk van de 3 aapjes bestaat, Zien ,Horen en Zwijgen.
Heel veel hippocriete Hollanders ben ik wel tegen gekomen, zou dat een teken van boven de Moerdijk kunne zijn?

peredecas | 02-12-08 | 19:06

Hopelijk hangt hij, ik ben beschaamd Belg te zijn met zo'n pater als Minister van Defensie. Kan ik politiek asiel krijgen bij jullie ?

Kwisten | 02-12-08 | 16:34

@tummes | 02-12-08 | 14:33

LOL

Ik replikeer alleen maar op reacties zoals: België en Nihoul, Dutroux, ...

StelUEensVoor | 02-12-08 | 16:12

@juicy fruit | 02-12-08 | 15:17

leg eens uit. Want "je snapt 'n niet" zijn holle woorden. :-)

StelUEensVoor | 02-12-08 | 16:08

Woehahahahahaaaaa, een stelletje Ollanders die denken dat ze met wat geschrijf van achter hun computertje een Belgische minster kunnen laten vallen. Hoe naïef kan je zijn. Die mannen zetten zelfs geen stap opzij als er bewezen wordt dat ze effectieve misdaden begaan. Ga terug in jullie zandbakje op het Binnenhof spelen.

Maurice Lippens | 02-12-08 | 15:46

@StelUEensVoor | 02-12-08 | 14:47

Je snapt 'n niet.

juicy fruit | 02-12-08 | 15:17

<a href="http://blog.m443.com/2008/11/28/public-enemy/"> Hier </href> kan je een passend logo vinden om op jouw blog te plaatsen als reactie.

e-Mino | 02-12-08 | 15:13

Nou nou, StelUEensVoor | 02-12-08 | 11:55, even niet zo hoog van de toren blazen. Als ik de juiste website gevonden heb, kan ik vast wel zo'n zelfde lijst vinden met Belgische mensen die niets gedaan hebben.

tummes | 02-12-08 | 14:33

Het wordt wel eens tijd dat men dat stelletje ministers eens goed op hun daden wijst want regeren doen ze toch niet. Enkele veel leugens vertellen en de bevolking doen betalen voor hun pleziertjes. Bovendien heeft men in Belgié nog een stelletje oud nazi zitten die, als extremisten, hun waalse haat willen afschuiven op de rug van de Vlaming die zogezegd Belgié wil doen barsten. Ook dat spelletje om kiezers te verkrijgen in Brussel halle Vilvoorde is gewoon om bedoeld om meer stemgerechtigden voor de vlaamse nacionalisten te verkrijgen derwijze dat er nog meer van die klungelaars in de wetstraat kunnen zetelen om Belgié naar de kloten te maken
Apejong

apejong | 02-12-08 | 14:23

Deze landgenoot van mij (en eigenlijk is het niet leuk om hem als landgenoot te hebben) zorgt ervoor dat ik hier in het zonnige Portugal, waar ik al geruime tijd woon, mezelf weer moet verdedigen tegenover mijn Nederlandse vrienden... Hij wordt stilaan een Minister van Oorlog i.p.v. Landsverdediging. En dan maar kritiek spuien op zijn voorganger, terwijl hij eigenlijk in hetzelfde bedje ziek is...
ginovandewalle.com/crembo-says-i-am-do...

gino1604 | 02-12-08 | 13:26

Koen65 | 02-12-08 | 08:19

Je kent hem persoonlijk; zegt eigenlijk al genoeg.
Als het flagrante leugens zijn kan hij ze gemakkelijk weerleggen. Maar dat doet hij niet, hij zanikt alleen wat over weploks.
Voor mij is het zo zeker nog niet dat hij niet alleen voor de lol en de drank naar NY afreisde terwijl hij in Geneve moest zijn. Reageer daar maar eens op, in plaats van je Hollanderhaat te etaleren, lutser.

juicy fruit | 02-12-08 | 12:42

OK, ga ons Cremmeke gerust aan 't gat, hij heeft het dik verdiend.
Liefst wel het Hollands gezeik onder kontrole houden, houdt het geestig!

Chien van Gent

Chien de Rue | 02-12-08 | 12:09

@Koen65
Dat is wel lachen, klagen over de ongemanierdheid en grote bek van Nederlanders in A'pen.
Ik ben niet zeker, wie er erger is qua ongemanierdheid, maar antwerpenaars zijn alvast irritanter.
zei de brusselaar

mEchant_pEtard | 02-12-08 | 12:03

Wat is dat toch met jullie verdoken racisme?
Het is allemaal makkelijk om een paar belgische criminelen op te noemen zoals Dutroux, Nihoul, de bende van Nijvel.
Maar "stick to the point"; het gaat hier over De Crem, en niemand anders.
Ikzelf pleit niet voor hem, maar vind het een beetje zwakjes om uitingen te lanceren over België en of de Belgen, van zodra dat jullie de kans krijgen.

Eén ding kan je wel typeren aan jullie Nederlanders: een grote mond, vele woorden, gespekt met heel wat van die woorden die jullie toege-eigent hebben, omdat ze "zo leuk klinken", maar als je dan luistert en begrijpt - wat de belg weer typeert - dan, dan blijken het holle woorden te zijn.

Als wederwoord op jullie vermeldingen van criminelen, ziehier het ietwat lange lijstje van bekende Nederlandse criminelen:

El Houssine Adoui
Tonny Ahlers
Ismail Akhnikh
Outman ben Amar
Klaas Annink
Frans van Anraat
Awa (Iraakse Koerd)
René van den Berg (zakenman)
Thomas van der Bijl
Jan Boellaard
Mohammed Bouyeri
André Brilleman
Klaas Bruinsma (drugsbaron)
Adriaan van Campen
Elsje Christiaens
Murat Demir
Angelo Diaz
Hendrikje Doelen
Harm Dost
Patrick van der Eem
Willem van Eijk
Ferdi Elsas
Martin Erkamps
Tonnie van Eunen
Jan Femer
Hugo Ferrol
Volkert van der Graaf
Hans Gruyters
Eli Hahury
Richard Harteveld
Jaap van der Heijden
Willem Holleeder
Martin Hoogland
Eef Hoos
Cor van Hout
Kees Houtman
Donny Huysen
Johan Verhoek
Hendrik Jut
Marcel Kaatee
Errol Kabak
Stanley Karel
George van Kleef
Sam Klepper
Mink Kok
Machiel Kuijt
Ernest Louwes
Aalt Mondria
Bettien Martens
Han van Meegeren
Frans Meijer
Aage Meinesz
John Mieremet
Thea Moear
Izaan Moenir-Alam
Johannes Nathan
Dick Nicolaas
Ari Olivier
John Opdam
Jan Pafort
Ina Post
Eric Pouw
Eric Jan Quakkelsteijn
Jerry Rigters
René van Rijn
Dries Riphagen
Soumaya Sahla
Wilhelm Schippers
Dino Soerel
Orminda Soerel
Gerard Spruit
Cock Steenbergen
Johan Stellingwerf
Jan Stoffers
Michel Stokx
Maria Swanenburg
Marcel T.
Durk Tabak
Rocky Tuanakotta
Etienne Urka
Richard van Veen
Maurits de Vries
Jason Walters
Albert Wetterman
IJe Wijkstra
Paul Wilking
Çevdet Yilmaz
Hans van Zon
Charles Zwolsman (1955)

En als we nog even verder kijken naar levenslange veroordelingen, dan vindt je er een hele hoop meer als in België :

8 juni 1954 - John Opdam (de gifmenger van Berkel): Berkelse huisarts die in 1952 zijn vrouw door vergiftiging om het leven bracht. Hij werd hiervoor in 1954 tot levenslang veroordeeld. Vergiftigde in de gevangenis zijn celgenoot Arie Lodder, en kreeg hiervoor in 1961 opnieuw een veroordeling tot levenslang. Opdam kreeg gratie in 1975. Hij overleed in 1983.
1970 - Hans van Zon: Werd in maart 1970 veroordeeld voor het plegen van drie roofmoorden, maar werd verdacht van meerdere moorden. In 1986 werd de levenslange straf omgezet naar 28,5 jaar en wegens goed gedrag met eenderde verminderd, waardoor hij vrij kwam. Overleed in 1998.
1982 - Koos Hertogs: Werd in 1982 tot levenslang veroordeeld wegens marteling, seksueel misbruik en moord op drie meisjes (11, 12 en 18 jaar oud). Het vermoeden bestaat dat hij meer slachtoffers op zijn geweten heeft.
1984 - Çevdet Yilmaz: Was verantwoordelijk voor een zesvoudige moord in het Delftse café 't Koetsiertje, op 5 april 1983. Tot op de dag van vandaag is niet duidelijk waarom Yilmaz tot zijn daad overging. Hij werd in maart 1984 tot levenslang veroordeeld.
1989 - Loi Wah C.: Moordde een Chinees gezin van vier leden uit Rotterdam uit, waaronder een baby van zes weken oud. Het motief is waarschijnlijk roof.
1993 - Errol Kabak: Schoot na een mislukte bankoverval politieagent Iman Klaassen dood. Kabak wist voor zijn veroordeling te ontsnappen. Later werd hij in Turkije gearresteerd wegens drugssmokkel. Hij werd in 1998 door een medegedetineerde in een gevangenis in Istanbul vermoord.
1994 - Edwin S.: Schoot bij een overval op 22 november 1992 een echtpaar dood en was tevens verantwoordelijk voor eerdere soortgelijke gewelddadige overvallen.
18 april 1995 - Ab A. (Appie): Betrokken bij een overval op 14 mei 1990 op een Albert Heijn-filiaal in Oosterbeek. A. zou hierbij twee personeelsleden in koelen bloede hebben geëxecuteerd, en een derde hebben verwond. Hij vluchtte in 1992 naar Chili en werd in 1994 uitgeleverd aan Nederland.
1996 - Frenkie Peeters: Leider van de Bende van Venlo, die zich in 1993 en 1994 schuldig maakten aan ongeveer 250 geweldsdelicten, waaronder meerdere roofmoorden.
1998 - Harold Hong A.: Vermoordde in 1993 zijn vriendin, voor het oog van haar twee zoontjes. Er werd aanvankelijk 12 jaar celstraf geëist tegen A., de rechter veroordeelde hem echter tot levenslang, mede omdat hij al eens eerder 8 jaar had gezeten.
1998 - Bennie S.: Schoot in oktober 1997 de Rotterdamse hoofdagente Allegonda Gremmer dood, toen deze als lid van een arrestatieteam de woning van S. wilde binnenvallen.
1998 - Juan N.: Vermoordde op 26 juni 1997 zijn 54-jarige ex-vrouw Maja Goeijen in haar kapsalon. De Spanjaard N. had eerder in zijn geboorteland 8 jaar gezeten voor de moord op zijn broer.
29 juni 1998 - Khalid Salah: Leider van een bende die verantwoordelijk was voor de ontvoering, verkrachting en roofmoord op een jong Frans stelletje dat in Nederland op vakantie was.
11 februari 2000 - Jan Stoffers (het Monster van Assen): Verkrachtte en vermoordde zijn zevenjarige buurmeisje Chanel Naomi Eleveld. Had daarbij een zedenhistorie. Op 20 juli 2000 werd in hoger beroep opnieuw levenslang uitgesproken.
7 juni 2002 - Ugur U. en Edwin Z.: Werden veroordeeld voor hun aandeel in de zogenaamde Playstation-moorden in Dordrecht, een roofmoord op de 39-jarige Wilma van Griensven, haar 16-jarige dochter Linda en het 16-jarige vriendje van de dochter. Doel van de roof was de 35-jarige echtgenoot van de vermoorde vrouw, die in Playstations handelde. Hij wist echter tijdig te vluchten. Een derde verdachte, Rutger M., kreeg in eerste instantie eveneens levenslang, wat in hoger beroep werd teruggedraaid tot 20 jaar cel en tbs.
31 juli 2002 - Hüseyin Baybaþin: Koerdische bendeleider, die werd veroordeeld wegens drugshandel, opdrachten tot moord en gijzelingen. Kreeg in eerste instantie 20 jaar cel, wat in hoger beroep levenslang werd. De veroordeling was omstreden, wegens gebruikmaking van telefoontaps bij het bewijs.
7 november 2002 - Willem van Eijk (het Beest van Harkstede): Groningse seriemoordenaar, die levenslang kreeg voor de moord op een prostituée en doodslag van twee andere prostituees. Van Eijk was in 1975 al eens veroordeeld tot 18 jaar cel en tbs, wegens de moord op twee vrouwen. Werd verdacht van meerdere moorden op jonge vrouwen in de omgeving van Groningen.
5 februari - Louis Hagemann: Werd veroordeeld wegens de moord op 4 maart 1984 op zijn ex-vriendin Corine Bolhaar en haar twee kinderen. De voormalige Hells Angel werd in 2002, kort voor de verjaring van de moorden, opgepakt. Op 22 juli 2005 werd het vonnis in een hoger beroep bevestigd.
24 maart 2003 - Lucia de Berk: Verpleegkundige die veroordeeld is voor de moord op zeven ziekenhuispatiënten en drie pogingen tot moord. Ze werd op 24 maart 2003 veroordeeld tot levenslang, en in hoger beroep op 18 juni 2004 tot levenslang en tbs. Omdat door de Hoge Raad werd bepaald dat deze strafcombinatie niet mogelijk is, werd op 13 juli 2006 de straf in hoger beroep opnieuw bepaald, en wel op levenslang. De Berk is op dit moment de enige vrouw in Nederland die een levenslange gevangenisstraf uitzit, echter heeft de Commissie Evaluatie Afgesloten Strafzaken (CEAS) een advies tot herziening van de zaak gegeven. Op 2 april 2008 is zij voorlopig vrijgelaten.
18 december 2002 - Dawanpersad S.: Tbs'er die in december 2002 niet terugkeerde van een proefverlof, en vervolgens een waslijst aan zware misdrijven pleegde. Werd schuldig bevonden aan onder meer de moord op en beroving van een bejaarde man en een gewelddadige overval op een juwelier.
25 maart 2003- Ischa Magaev: Kreeg levenslang voor een drievoudige moord in februari 2003 in Helmond. De slachtoffers werden tijdens een ripdeal door Magaev met een nekschot om het leven gebracht. Op 12 december 2006 werd het vonnis in hoger beroep bevestigd.
8 april 2003 - Olaf Hamers: Vermoordde op 12 juli 2003 het Sittardse echtpaar Jo en Ine Zwakhalen. Hun 9-jarige kleindochter raakte hierbij zwaargewond. Zij fungeerde later als belangrijkste getuige tegen Hamers. Waarschijnlijk was roof het motief. Op 14 juli 2005 werd het vonnis in een hoger beroep bevestigd.
1 juni - Birol C.: Werd veroordeeld voor de moord op 19 november 2001 op twee handlangers met wie hij de Postbank had opgelicht. Het OM vermoedt dat de mannen ruzie hadden over de verdeling van het geldbedrag.
11 maart 2003 - Frans Boons: Tbs'er die omstreeks december 2003 een mede-tbs'er mishandelde en vervolgens levend begroef achter de Pompekliniek in Nijmegen. Boons zat al vast wegens doodslag op een 15-jarig nichtje van hem op 5 mei 1994. Op 18 april 2007 werd het vonnis in hoger beroep bevestigd.
24 maart 2004 - Manodjkumar Hanoewant: Vermoordde in januari 2004 een 72-jarige Haagse vrouw en haar zwakbegaafde zoon bij een mislukte roofoverval. Ook zou hij minderjarige meisjes tot prostitutie hebben gedwongen. Op 9 februari 2006 werd het vonnis in hoger beroep bevestigd.
Sunil Manohar: Eindhovenaar die in augustus 2004 de opdracht gaf tot brandstichting bij zijn Turkse buren, waarbij twee buurjongens van 8 en 14 jaar oud omkwamen. Werd veroordeeld voor de moord op de beide jongens en poging tot moord op hun ouders. Het vonnis werd op 20 februari 2006 in hoger beroep bevestigd.
7 juli - Daniel Sowerby: Drugshandelaar die in november 2002 de Groninger Gerard Meesters in de deuropening van zijn woning doodschoot. Sowerby was op zoek naar de zus van Meesters, die een partij softdrugs zou hebben gestolen. Sowerby was in 1978 in Engeland al eens tot levenslang veroordeeld, maar wist in 2001 te ontsnappen. Op 22 december 2006 werd het vonnis in een hoger beroep bevestigd.
26 juli - Mohammed Bouyeri: Vermoordde op 2 november 2004 de regisseur en columnist Theo van Gogh. Zie moord op Theo van Gogh.
25 november - Rudolf Kasebier (de Beul van Twente): Vermoordde in de zomer van 2003 een zwerver in een park in Enschede. Stak in 2002 drie willekeurige mensen neer en verminkte en doodde circa twintig dieren. Op 13 juni 2006 werd het vonnis in een hoger beroep bevestigd. 4 december 2007 door de Hoge Raad bevestigd.
19 juli - Gerrie Musch: Veroordeeld in hoger beroep. Vermoordde in oktober 1997 drugshandelaar Math Huren (55). Hij verbrandde vervolgens het lichaam van de man in een zelfgemaakte oven, waardoor de stoffelijke resten nooit zijn teruggevonden. Vanuit de gevangenis probeerde hij een ander te bewegen een getuige van de moord en verbranding om te brengen. Kreeg in de eerste aanleg 20 jaar.
14 november - Hasèn Aksema: Bij verstek veroordeeld voor de in augustus 2004 gepleegde moord op zijn 25-jarige ex-vrouw Marisse van den Burg in haar woning in Goor en ontvoering van hun 2-jarige dochter Isra. Deze is nog steeds vermist. Ze verblijven vermoedelijk beide in Libië.
12 december - Mehmet Alkan: Kreeg in hoger beroep levenslang voor een drievoudige moord in februari 2003 in Helmond, nadat hij aanvankelijk was veroordeeld tot 18 jaar cel. De slachtoffers werden tijdens een ripdeal door Ischa Magaev met een nekschot om het leven gebracht. Alkan was zijn handlanger. Magaev kreeg op 25 maart 2004 al levenslang voor zijn betrokkenheid.
26 juli - Fernando Pires, Elmer Pinto e Neto Brito en Zé Carlos Borges de Brito: Veroordeeld voor een schietpartij in het Rotterdamse café Inn & Out in 2005. Er vielen drie doden, waaronder de barman. De aanleiding was een ruzie om geld. Een vierde dader, José B., werd op 29 augustus 2008 in Kaapverdië veroordeeld tot de maximale straf van 25 jaar.
4 september - Soenil Debi: veroordeeld voor de zogenoemde 'Haagse metselmoorden'. In 2004 vermoordden Debi en zijn vader twee mannen met tientallen messteken. De slachtoffers werden door de broer van Debi ingemetseld in een huis. Debi werd veroordeeld tot levenslang; zijn vader tot 20 jaar cel. Twee andere betrokkenen kregen lage straffen. Zijn broer is vrijgesproken.
26 februari - Julien Constancia: Veroordeeld voor de moord op Jesse Dingemans op een basisschool in Hoogerheide. Oorspronkelijk eiste het O.M. 20 jaar cel en TBS tegen Julien C. Door de rechtbank is hij later veroordeeld tot 12 jaar cel en TBS. Het gerechtshof acht het risico op herhaling te groot, en legt Julien C. op 26 februari 2008 een levenslange gevangenisstraf op.
7 maart - Marcel T.: Veroordeeld voor de moord op Louis Sévèke en meerdere bankovervallen, bomaanslagen en een pogingen daartoe. Een motivatie van de rechtbank is "het onpeilbare karakter van de man".

enz..

En laat mij toe om als afsluiter jullie volgende woorden te gebruiken:

jatochnietdan? hoezeee! Nou? Doei!

De Bananenrepubliek Belgie

StelUEensVoor | 02-12-08 | 11:55

Mijne heren van GS,

Bravo! U hebt, na de Nederduitsche Fernseherdinges, ook de Belze qualiteitskranten gehaald.

De heer Fleischbeaum wordt gequote in de Antwerpse stadscourant (versie NATIONAAL, dus ook gelezen in, pakweg, Mechelen!).

www.gva.be/nieuws/politiek/default.asp...

Nu het Parochieblad van Denderwindeke nog and you rule!

Dur(al)ex | 02-12-08 | 08:39

Zielige Nederlanders. Waar houden jullie zich mee bezig ? Of is lijst Dedecker en Vlaams Belang de huisvriend daar.
Ik ken Pieter De Crem persoonlijk. De zaken zoals ze worden uitvergroot zijn zaken die a-typisch Pieter zijn. Zoiets doet hij niet. Behalve als je hem met de rug tegen de muur zet met flagrante leugens, dan zal hij ook pisnijdig reageren.
Wat komen jullie Nederlanders zich trouwens mee bemoeien. Is het al niet erg genoeg dat wij jullie zootje ongeregeld moeten gedogen in Antwerpen. Wij voelen ons geen vlaming meer in Antwerpen. En niet omwille van de verscheidene culturen, maar we om de ongemanierdheid van de Nederlanders met hun grote bek.
Ach ja, nog een pittig detail. Pieter drinkt geen Heineken. Geen bier, maar afwaswater he. Zelfs dat kunnen jullie nog niet eens maken.

Koen65 | 02-12-08 | 08:19


Het wachten is op de eerste stoeipoes uit The Big Apple die uit de school klapt.

Bundeltje Euri richting NY?

Alleen Stijl | 01-12-08 | 19:51

Ik wist niet dat Kay ook in België bijbeunde? Wat was de reactie van Vlaams Belang trouwens hierop? Of hebben die het te druk met De Liefde....

F. von Zeikhoven | 01-12-08 | 19:49


We hebben besloten onze vleugels uit te slaan. We gaan hem "hinderlijk volgen".

Fleisch for president!

Alleen Stijl | 01-12-08 | 19:49

De Crem is wel de man die het lef had om BHV te laten stemmen. Toch eeuwige roem voor Pieter de Crem!

Bokassa | 01-12-08 | 18:52

Power corrupts, absolute power corrupts absolutely. Dit is een zeer laag bij de grondse streek van dit ministertje.

Ik ben een Nederlander die al een tijd in Vlaanderen woont (studie).
Geloof het of niet, de Belgische politici zijn NOG incompetenter en onnozeler dan de Nederlandse politci en dat is een prestatie op zich.
Ik vermoed dat het te maken heeft met de zeer ingewikkelde en inefficiënte politieke structuur van België, ik zal proberen het iets toe te lichten (waarmee ik me op glad ijs begeef aangezien "complex" een understatement is als omschrijving voor het Belgsiceh politieke stelsel).
In België is besturen zeer moeilijk doordat er 3 gewesten (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), 3 gemeenschappen (Nederlandstalig, Franstalig en Duitstalig) en 1 federale staat zijn, om nog maar te zwijgen over die ene kieskring die niet overeen komt met het grondgebeid (Brussel-Halle-Vilvoorde).
En dit voor zo'n klein landje.
Gevolg: een belgische bestuurder heeft nauwelijks enige invloed. De federale politiek krijgt vaak niets gedaan zonder steun van de gewesten, het Vlaamse gewest krijgt niets gedaan zonder steun van het Waalse gewest (beide gewesten voeren anno 2008 nog steeds een strijd om de macht i.p.v. het belang van het landje voorop te zetten), de gewesten zijn bang voor inperking van hun autonomie door de federale staat, de federale staat hekelt het gebrek aan bestuurbaarheid door de vergaande autonomie van de gewesten.
Ridicuul voorbeeldje: het Vlaamse gewest wil graag een maximum-snelheid van 70 op de provinciale wegen met uitzonderlijk een toegestande limiet van 90. Vlaanderen kan niet voor Vlaams grondgebied deze 70 km/uur invoeren zonder toestemming van de Walen aangezien dit een federale bevoegdheid betreft. Gevolg? Het staat in Vlaanderen vol met onnodige 70 km/uur borden.
On top of that krijgt een Vlaamse/Waalse minister ook nog eens een hoger salaris dan een Nederlandse minister terwijl die Vlaamse/Waalse minister slechts minister is voor 4-6 miljoen mensen (1/3de van het kleine Nederland).
Wanneer je als competente Belg een politicus wil worden dan moet je masochistisch zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je in de Belgische politiek nog meer dan in andere landen zoveel incompetente omhooggevallen idioten treft.
Zelf zou ik graag zien dan dat Vlaanderen autonoom verder gaat maar Vlamingen zien in Brussel een groot probleem (noch Vlaams noch Waals), zijn bang dat ze het zelfstandig niet redden (terwijl Vlaanderen het de laatste decennia in alle denkbare opzichten beter doet dan Wallonië) en de meeste Vlamingen huiveren van het idee om terug met Nederland één land te vormen.

Ben Franklin | 01-12-08 | 18:02

Zeau. De fleisch heeft geproken cremepem...
Biertje?

eRenKa | 01-12-08 | 17:27

binnenkort is belgie toch weer van ons

umfufu1 | 01-12-08 | 17:07

haha die minister liegt dat hij barst natuurlijk.. die had gewoon zin in een snoeprijsje maar als het mijn tent was vloog die meid dr ook uit.. als je achter de bar staat is het horen, zien en zwijgen anders gaat je tent dr in no time aan

krem | 01-12-08 | 16:17

@Fleisch:

Maak 'm af!

42 | 01-12-08 | 14:14

Hulde Fleisch, hulde. Niets dan dat. Waar heel journalistiek Nederland dit in de doofpot zal gaan stoppen zit Geenstijl er bovenop. Nu Piet Hein, Ernst, Joost en Joris nog.

Drnitro | 01-12-08 | 13:50

Late reaktie maar +1 voor Fleisch.
Kill, kill Fleisch.

Bigi Bana Boy | 01-12-08 | 13:18

wilt ge oorlog met dem nederlande... meneerke de crem.
ik herhaal dem nederlande,
zotte

ehs | 01-12-08 | 11:54

Ik moet altijd aan Samson en Gert denken. Waarom lijken alle Vlamingen toch zo op Samson en Gert?
Amaai, Gertje. Maar dat mag toch zo maar niet hè, zo'n meiske ontslaan omdat ze in haar wok heeft geschreven.
Dat heet een blog, Samson. En dat mag wel, want die meneer is nog belangrijker dan meneer de Burgemeester en zo'n belangrijke meneer die mag dat dan wel hè. Allez.

hugochavez | 01-12-08 | 11:25

Rutger naar Belgie!

OpenDeur | 01-12-08 | 11:06


het gemeentehuis van Aalter, waar zijn dynastie al sinds mensenheugenis de plak zwaait, wordt dan ook het "cremlin" genoemd. Zijne "excellentie" is hier dan nog trots op ook... sad, sad, sad.....

Dur(al)ex | 01-12-08 | 09:28

geweldig dit, ik hoop dat jullie net zo veel succes hebben met dit heerschap als met het andere drietal.

schaerer | 01-12-08 | 08:53

@ 07:43
Veur alle duidelijkheid.
Meubilair van Belgisch parlement bedoelt.

wachtmeester de bruy | 01-12-08 | 07:47

Dat "meubilair".
Is zelfsch nog te krap veur de kabouterpartij.

wachtmeester de bruy | 01-12-08 | 07:43

Wel of niet posten,maar als je er voor kiest om in de publiciteit te staan, moet je niet gaan staan liegen en zeuren als het negatief uitvalt.De onozelaar heeft dit aan zijn eigen te danken,en mag nog niet klagen dat het Belgische kabinet dit alles zo makkelijk slikt.De enkele reactie wordt massaal wegehoond,en ze kunnen weer verder onozelen.

fleurtje | 01-12-08 | 07:24

op www.diepgezonken.nl staat meer info over dat meiske. Ze waren tevens de eerste nl'ers met het verhaal

krizzman | 01-12-08 | 01:10

En Argyronauta (00:48) ook.

De boven het volk gestelden (volgens democratie) staan daar vanwege de overtuiging dat ze onze wereld overzien. En ons daarin leiden.

In werkelijkheid betekent het (in het gunstigste geval) het vraagteken of mensen "zo" nog wel met elkaar om kunnen gaan.

Nee! Zegt dit artikel.

Democratie is de kwetsbaarste staatsvorm.
Al die stemmen...

Zo sterk.

Kudtkip | 01-12-08 | 01:10

(00:10) Framoes: APPLAUS.

Kudtkip | 01-12-08 | 00:53

Horeca code? Onzin. Als die minister op kosten van de belastingbetaler de boel belazert, dan is het heel juist dat dit naar buiten wordt gebracht en niet wordt verzwegen vanwege een of andere code die is bedoeld voor nette mensen die eens de bloemetjes willen buiten zetten. Door de boel te flessen verspeelt hij elk recht op privacy. Het aan de kaak stellen van het wangedrag van deze eikel is belangrijk genoeg om die code in dit geval te negeren.

Argyronauta | 01-12-08 | 00:48

Verplichte kost... Westerbork na de bevrijding,

Sikkeneur | 01-12-08 | 00:17

Weer een typisch gevalletje gebrek aan integriteit. Barpersoneel heeft geen geheimhoudingsplicht, en als een minister mij dit soort dingen zou vertellen, had ik het ook doorgespeeld (aan GS ofzo). Deze man is een volksvertegenwoordiger, en laat duidelijk blijken dat hij schijt heeft aan de mensen die hij vertegenwoordigt.
Je verdient in mijn ogen dan echt die post niet.

Wie zijn billen brand bier moet op de zitten.

Framoes | 01-12-08 | 00:10

Fimbulvetr | 30-11-08 | 23:51
Ter aanvulling.
*publiek figuur buiten werktijd heeft recht op privacy!*
Niet in de publieke ruimte. Comes with the job. En dan nog recht op? Fame cost.
One Shot | 01-12-08 | 00:0
Al zou ik het met u eens kunnen zijn, sommige (menselijke dingen) heeft u niet in de hand. Roddel en achterklap is daar één van

jatochnietdan? | 01-12-08 | 00:10

Fimbulvetr | 30-11-08 | 23:51
1 Vertelt dat ook even aan andere publieke figuren als b.v. Britney Spears. Privacy heeft u thuis en niet in een publieke ruimte.
2 mooi dan.
3 ????
4 Ik heb het recht om te weten hoe de boven mij gestelden ( de term geeft mij een week gevoel in de maag.) zich in het openbare leven bewegen en gedragen. Sterker nog ik vind dit voor politieke machthebbers nodig en een journalistieke plicht voor kranten. Nu heb het even niet over over het paard getilde zangeresjes, maar politici die u en mij vertegenwoordigen.

jatochnietdan? | 01-12-08 | 00:06

@ jatochnietdan? | 30-11-08 | 23:38
Net als deze dame, worden ze op staande voet ontslagen. Het is een soort van beroepsgeheim net als doktoren en advocaten maar dan zonder de eed. Natuurlijk weet ik niet wie wat zegt maar in dit geval is het natuurlijk erg duidelijk.

Het enige dat ik hier probeer te zeggen is dat deze dame het niet had mogen posten. Een fatsoenlijke barman/vrouw spreekt er gewoon niet over.
Wat daar gebeurd is is natuurlijk uit den boze, zonder twijfel!

One Shot | 01-12-08 | 00:01

One Shot | 30-11-08 | 21:32
Eensch!

jatochnietdan? | 30-11-08 | 23:19
1) Poep - publiek figuur buiten werktijd heeft recht op privacy!
2) Eensch!
3) Een beetje verduidelijking gaarne:
-snoepreisje pakken terwijl de afspraken afgezegd zijn = fout
-met collega de kroeg in duiken = ok
-dronken worden op een ONofficieel programma = ok
-dronken worden op een officieel programma = fout
4) Telegraaf, Story en Privé is uw ding begrijp ik?

Fimbulvetr | 30-11-08 | 23:51

One Shot | 30-11-08 | 23:32
*Maar bij mij komen dit soort dingen via het personeel niet naar buiten*
Dat kunt u niet weten, u kunt regels stellen zoveel u wilt. Maar zeker een horekaffer is niets menselijks vreemd.

jatochnietdan? | 30-11-08 | 23:38

@ jatochnietdan? | 30-11-08 | 23:19
Dank U!
Maar bij mij komen dit soort dingen via het personeel niet naar buiten. Het is een soort van code die men in de horeca dient te respecteren. Klaar!

One Shot | 30-11-08 | 23:32

Belgen zijn op het werk serieus en laten zich in soms in de kroeg gaan en in Belgie is het niet normaal dat je daar dan weer op het werk mee geconfronteerd wordt en eigenlijk is dat wel een mooie cultuur.

Fimbulvetr | 30-11-08 | 23:24

One Shot | 30-11-08 | 21:32
Ten eerste: een publiek figuur die een horecagelegenheid betreedt hééft geen privacy. Komt met de situatie. Dan blijft zo'n figuur maar thuis.
Ten tweede: de dame in kwestie zou dit niet mogen melden maar iedere willekeurige klant wel.
Ten derde: behoort een minister zich niet zo te gedragen.
Ten vierde: wil ik juist dit soort dingen weten over de boven mij gestelden, omdat dit terzake is
Kortom u lult uit uw nek.

jatochnietdan? | 30-11-08 | 23:19

Aanpakken dat vrijheid schendende tuig, en niet aflaten tot Brussel op de knieën is.

DiagnosisTyphus | 30-11-08 | 23:00

Een echte premier had deze minister allang buiten gegooid. Maar ja. En graag meer over de standpunten van de parlementariërs die De Crem hiermee lieten wegkomen. Zaten daar VB en LDD ook bij? Lijkt me zwaar stug.

doedeljantje | 30-11-08 | 22:09

HAHA, LOL, we hebben een nieuw slachtoffer! Alhoewel: als we op deze manier gaan beginnen valt er in belgie nog wel wat meer te halen... een premier die het verkeerde volkslied aanheft... een corrupte prins. Ella Vogelaar is een wereldminister vergeleken met wat onze zuiderburen ten tonele voeren.

MDA | 30-11-08 | 22:05

Als belg die al jaren dit weblog leest nu even de moeite gedaan om mezelf te registreren. Om dit te zeggen: vetstrakke actie! Maak hem kapodt.

Ik wacht al jaren op een Belgische versie van geenstijl, dus deze actie is ganz gut!

Als je't mij vraagt: Rutgert sturen naar het 'Cremlin', ens zien wat ie daarna te zeggen heeft over weblogs...

MiPe | 30-11-08 | 21:48

Ongelikte Beer | 30-11-08 | 21:17 vertel ns, ben razend nieuwsgierig

ethan_joy | 30-11-08 | 21:46

In de politiek voor eigen gewin en plezier op kosten van belastingbetalers. Overal hetzelfde dus als bankiers-manieren.

Iwmac | 30-11-08 | 21:46

Ongelikte Beer | 30-11-08 | 21:17
uhm huh

ethan_joy | 30-11-08 | 21:45

Het zou me niet verbazen als de komende week www.geenstijl.be wordt gereserveerd.

topcat | 30-11-08 | 21:43

Deze dame heeft de gouden regel naar de klote geholpen. Elke klant heeft recht op zijn/haar privacy binnen een horeca-etablissement. Zij heeft keihard regel 1 aan de laars gelapt. Schande!
Wie, waar, hoe en wat doet er niet toe. PRIVACY!

One Shot | 30-11-08 | 21:32

toch maar even een zak van Sinterklaas regelen voor deze meneer - die komt tenslotte ook in België!

iwondert | 30-11-08 | 21:27


Ongelikte Beer | 30-11-08 | 21:17
Zucht... Dat weet iedereen hier allang, dat bottehond Tara singh Varma is.

Jaap de Paap | 30-11-08 | 21:20

-weggejorist-

Ongelikte Beer | 30-11-08 | 21:17

Hup Geenstijl!
Gooi die strontemmer leeg over meneer mindcontrol!

KopdaBom | 30-11-08 | 21:16

-weggejorist-

Ongelikte Beer | 30-11-08 | 21:13

hoezeee!

Leutje | 30-11-08 | 20:58

Belgiaan, dit is volgens mij de reden waarom wij geen GS hebben,
www.diversiteit.be/

Niemand heeft veel zin om alle vijf minuten een rechtszaak aan zijn broek te hebben.

de ondervoorzitter | 30-11-08 | 20:48

bottehond | 30-11-08 | 20:25
Genetisch niet, te weinig tijd. Wel kun je het cultiveren en van generatie op generatie doorgeven als meme. Wat je daar allemaal aan hebt is me een raadsel, maar dat het kan is wel zeker.
Ik begrijp jouw opmerking over Cohen niet, als was hij een joodse zelfhaterT.
"Cohen: Vrouw hand weigeren is geen probleem. Straatcoaches in de gemeente Amsterdam hoeven vrouwen niet de hand te schudden als hun geloof dat niet toestaat, vindt burgemeester Job Cohen (PvdA)."
Anyway, of hij nou een joodse zelfhaterT is of niet, dat hij een slijmbal is zonder enige ruggengraat en zo opportunistisch als de hel (keppeltje d'r bij) lijkt me buiten twijfel. Typisch het soort idioot dat je zoekt voor een gemeente als 020.

't Is een schijtlaars die elke werkelijke confrontatie uit de weg gaat, bang als hij is om de volgende in het rijtje te zijn. Je zou het trouwens erg antisemitisch kunnen noemen dat 020 de afgelopen decennia naar verhouding zoveel joodse burgemeesters heeft gehad.

nattebever | 30-11-08 | 20:46

Volgens mij had de papa van Nathalie nog een rekening openstaan met de vroegere CVP (thans CD&V) partij van P. DE CREM...
Ben eens benieuwd of GS zich voor deze kar gaat laten spannen...

benny vdl | 30-11-08 | 20:43

bottehond | 30-11-08 | 20:38
Nehh hier zijn we toch altijd lief voor elkaar?

repulse | 30-11-08 | 20:40

Integriteit.
Tja, wie de schoen past, trekke 'm aan...

Sikkeneur | 30-11-08 | 20:40

Tom02 | 30-11-08 | 20:26

Tuurlijk. En laat je niet te snel afbluffen. Je hebt geen zwitsalkoppie, dus je weet dat hier fors op elkaar ingehakt wordt.

bottehond | 30-11-08 | 20:38

Kan dat lieve schatteke Lubbe Bakker webloggster pur sang niet een stage bij GS gaan doorlopen. Ze ziet het ze schroomt er niet voor en ze beDuveld de innerlijke mensch in ieder geval niet!

SeppBuys | 30-11-08 | 20:37

bottehond | 30-11-08 | 20:14
Het verschil is dat ik geen bezwaar heb gemaakt, niet tegen een jood noch tegen een moslim.

Ik begrijp best dat joden in de nederlandse samenleving een andere rol spelen dan in vlaanderen (en zelfs in het gros van west europa), - waar na de val van antwerpen ze nooit echt meer prominent een rol hebben gespeeld, toch niet zoals in nederland -,
Maar mocht er in vlaanderen een jood burgemeester worden, los van negatief of positief, het etiket van vreemd zou zeker opspelen. De joodse gemeenschap hier is op zichzelf geplooid, wederom staat dit los van negatief of positief.
Misschien valt zo mijn opmerking beter te plaatsen.

Tom02 | 30-11-08 | 20:26

nattebever | 30-11-08 | 20:20

Er zijn jeauden die als bijna genetische reflex buigen om buiten schot te blijven.
Zou zulk overlevingsgedrag uiteindelijk ook genetisch vastgelegd worden?
Bij Cohen ligt dat, vrees ik, anders. Dat is een jeaudsche zelfhater en een fanatieke ook. Jeaudsche zelfhaat is gevaarlijk voor anderen.
Er zijn ook jeauden die snoeihard de confrontatie zoeken.
Het eerste type is in jouw casus wel een goeie kandidaat.

bottehond | 30-11-08 | 20:25

bottehond | 30-11-08 | 20:14
Als je iemand zoekt die er als de dood voor is om te komen tot een polarisatie tussen bevolkingsgroepen, gegeven ook het verleden, zou jij dan iemand anders kiezen dan een jood? Ik bedoel dit niet antisemitisch, al zullen de joden me verder de reedt roesten. Jij dat maar eens een gedachte geven.

nattebever | 30-11-08 | 20:20

Bananerrepubliek Belgie.

En nu is het genoeg! | 30-11-08 | 20:17

En aanpakken die schoft!

potentieel terrorist | 30-11-08 | 20:17

Sorry, redt moet met een t.

nattebever | 30-11-08 | 20:16

Jaap de Paap | 30-11-08 | 19:39
Van die 'antizanic' ga je niet veel meer horen. Die denkt geloof ik dat de Enter-toets een uitroepteken genereert.

Dat nu is een vergissing. Verder wel buitengewoon geestig om dingen te lezen als 'de verklaring van kind met een gebrekkige ethiek over de rechtmatigheid van het verblijf...'.

Ja, zo redt je het wel op GS. Kortom, doe mij maar mocro987% o.i.d.

nattebever | 30-11-08 | 20:16

Tom02 | 30-11-08 | 20:10

Als we er geen semantische discussie van gaan maken: jeauden maken deel uit van de Westersche samenleving. Integraal. Derhalve was je vergelijking ongepast. Bezwaar tegen islamieten op sleutelposities is rationeel zeer goed te onderbouwen. Tegenover jeauden geldt dat niet. Daar bezondigen zich gewoonlijk uitsluitend kaalkopjes, moslims en Linkschmenschen zich aan. En er wordt uiterst kritisch op gereageerd als je een faux pas maakt ter zake.
Kwestie van mores. Zelfs op GS heerschen bepaalde mores.

bottehond | 30-11-08 | 20:14

bottehond | 30-11-08 | 20:08
zeg eens vond jij het nu echt antisemitisch?

Tom02 | 30-11-08 | 20:10

Tom02 | 30-11-08 | 19:34

Hoi, Tom Barman!

bottehond | 30-11-08 | 20:08

-weggejorist-

Ongelikte Beer | 30-11-08 | 20:03

Belgiaan | 30-11-08 | 19:52
zeer zeker, maar er bestaat ook enorme politieke desinteresse

Tom02 | 30-11-08 | 20:00

Ad fundum

One Shot | 30-11-08 | 20:00

Hoe komt dat trouwens dat wij nog steeds geenstijl-loos zijn :s
Er is nochtans stof genoeg voorhanden in dat achterlijk land van ons.

Belgiaan | 30-11-08 | 19:52

kapot maken die hap !!! moet ie z'n grote bek maar houden en het volk met rust laten. POWER TO THE PEOPLE

dennisdemennis | 30-11-08 | 19:47

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 19:42
Dankie

Tom02 | 30-11-08 | 19:45

Kijk, het is eigenlijk doodsimpel: een volwassen vent met krulhaar die geen neger is, valt niet te vertrouwen. A fortiori wanneer het een gristen-democraat is.

evilbelgian | 30-11-08 | 19:44

@antizanic> Ze heeft een gebrekkige ethiek omdat ze een minister dronken op internet heeft gezet ? Het is een persoonlijke en open keuze van de man. Als hij het erg vind dat daar melding van word gemaakt dan moet die belgische minister maar in zn luxe appartementje blijven.

TNCS | 30-11-08 | 19:43

Tom02 | 30-11-08 | 19:34
Je hebt gelijk en ik kan mij volledig in jouw laatste alinea vinden!

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 19:42

Pieter de Crem: de juridische dienst van het departement van defensie wordt ingeschakeld om mij en mijn departement te gaan beschermen.
D'n Cromme zet een heel leger advocaten in om zijn wangedrag te verdoezelen. -------------
Een Nederlandse burgemeester maakt snoepreisjes naar Namibië:
I am sorry of this message but I can't help becoming sceptical when Rotary is writing beautiful stories of helping poor people in Africa while one of your board members is using immoral high pressure to get what he wants.
The Dutch government is even giving drs. A.J. Gorter a huge incentive (sloopbonus) for this action, pushing the planning board toward the redevelopment designation. More profitable use is not a reason for redevelopment. Unsurprisingly Mayor H.P.T.M. Willems is upset with me because I dared to defend my property rights in The Council of State (Dutch: Raad van State). On October 13Th 2008 drs. H.P.T.M. Willems has send me a letter with a final offer which is much lower than he offered me two weeks before that time. While he is inviting the mayor of Otjiwarongo to Heusden and making great charity proposals to Namibia I can not help being sceptical about this charity. Is it because he wants to help the people of Namibia or is it because he wants to travel to Namibia and let the people of Heusden pay?

ron6951 | 30-11-08 | 19:40

antizanic | 30-11-08 | 19:35
Ja, maar welke kies je nou?

Jaap de Paap | 30-11-08 | 19:39

@antizanic> leuk, welkom beste belg.

superjan | 30-11-08 | 19:37

Eindelijk eens die bananenrepubliek aanpakken en dat Zuidelijke tuig een trap onder hun hol verkopen..

da wizard | 30-11-08 | 19:36

Ach ja,
het fotoplaatje is oud en van een ander lokatie
een minister is geen parlementarier
van dronkenschap is geen bewijs, alleen de verklaring van kind met een gebrekkige ethiek
over de rechtmatigheid van het verblijf is geen twijfel

De rest van de verdachtmakinge komt uit de blinde haat en het geraaskal van telegraaflezers & co die geen twee alinea's nederlands kunnen begrijpen. Terwijl die ook al vol staan met haatgedreven verzinsels.

antizanic | 30-11-08 | 19:35

campion | 30-11-08 | 19:23
kortzichtig, het was het niet, het vermelden van een feitelijkheid, namelijk job is jood en job is burgemeester kan nooit antisemitisch zijn, ik reageerde op een comment waarin het ter sprake kwam dat brussel demografisch gewijs in vreemde handen valt (lekker dat je hierover geen vies smaakje van krijgt (!), zijn nochtans ook semieten last time i checked), en ik weet niet of je het ook maar kan vatten, maar beide keren dat ik reageerde over een nederlandse situatie, a) politieke onkunde en b) niet westerse invloeden in de steden, was na een opmerking over de situatie in belgie

maar blijkbaar is het typerend voor bepaalde individuen hier om niet verder te kijken, uit context te rukken en plat populistisch te schreeuwen over inhoud zonder enig snugger besef te hebben

Tom02 | 30-11-08 | 19:34

@koos de klos> blijft je toetsenbord haperen ???????????

superjan | 30-11-08 | 19:33

is er iets bekend over de nationaliteit van de kroegbaas? zit dat café om de hoek bij de UN, dat hij of zij bang was de gehele cliëntele te verliezen wanneer meisje lullebakker ook andere zuipschuiten zou ontmaskeren? is ze wel ontslagen om deze reden? ze zegt zelf dat er geen uitleg werd gegeven toen ze de zak kreeg.
ik vind amerikanen meestal juist veel harder en duidelijker over het bekritiseren van democratisch gekozen types. zijn wij in nederland maar een beetje amateur-democraten bij - GS UITGEZONDERD NATURELLEMENT!-

misschien werd haar baas gek van d'r: lees wat ze zelf in juni schrijft:
28 jun 08, scripts and pipts

Vrijdag ongelofelijk op mijn flikker gekregen op school, loop gigantisch achter met script. Het probleem is echt dat ik iedere dag een ander idee krijg en ik vind zelf het ene al genialer als het andere.

ze zou wel een goede GS-postster zijn eigenlijk....

geurtje | 30-11-08 | 19:33

hard aanpakken die gast :D
beetje invloed uitoefenen op iemand z'n baas!!
misbruik maken van je positie.. bah.. dit is echt een kut belg.. overigens de eerste belg die ik niet meer mag

RaMoNsTeR | 30-11-08 | 19:30

*pweeeeeep noteert op de nieuwe winterwoordenlijst*
Dank je wel, campion!

Jaap de Paap | 30-11-08 | 19:26

idd aanpakken die lui

Het is ergerlijk hoeveel onzinnige snoepreisjes er door overheidsbestuurders en -ambtenaren worden gemaakt.
En helaas niet alleen in België.
Wat denk je van de partnergemeentes die veel Nederlandse gemeenten hebben.

Bijvoorbeeld gemeente De Ronde Venen die meedoet aan een 2-jarig Oeganda-uitwisselingsproject. Maar over een 1 jaar hangt de gemeente De Ronde Venen een herindeling boven het hoofd, en bestaat deze gemeente niet meer, en dus zal ook dit onzinnige Oeganda-project moeten worden opgeheven.

Doel van dit Oeganda-project: dat gemeente De Ronde Venen als Millenniumgemeente op deze manier zelf een bijdrage zal leveren aan het behalen van de Millenniumdoelen. Deze doelen van de Verenigde Naties houden onder andere in dat voor 2015 extreme honger en armoede moet zijn uitgebannen, alle kinderen naar school gaan, mannen en vrouwen dezelfde rechten hebben, er meer eerlijke handel is en er voor meer mensen een duurzamer leefmilieu is gecreëerd.

En hoe denkt gemeente De Ronde Venen een bijdrage te leveren??? Door 2 weken geleden een burgemeester + gemeentesecretaris + raadslid + gemeenteambtenaar te sturen. 4 personen naar Oeganda, wat kost dat wel niet!!!!!. Buiten het feit dat ze niet werken hier in NL!!!!
En wat zullen ze bereiken???? Dat in 2015 extreme honger en armoede zal zijn uitgebannen????? Zullen ze deze 4 personen hier enige bijdrage aan leveren????

Had dit geld niet veel doelmatiger besteed kunnen worden?????
En als je zonodig mensen wil sturen, stuur dan mensen die hun handen uit de mouwen willen steken en niet dit soort papieren paplepels.

Oftewel, dit soort praktijken (snoepreisjes) moeten eens worden aangepakt!!!!!
En is een schande voor de echte vrijwillers en hulporganisaties!!!!!

Koos de Klos | 30-11-08 | 19:23

Tom02 | 30-11-08 | 17:47
Lul wat je wil met je verweer over 'een jood als burgervader'. Nee dat heb je helemaal niet antisemitisch bedoeld. Maar dat was het dus wel, en bottehond merkte terecht op dat hij er een viessss smaakje van kreeg. Waarom? Zou er alleen eventueel toe doen als de man religieus was. Is ie niet. Dus not worth the mention als argument voor wat dan ook. Als je dat niet vat of er omheen draait pweeeeeep! u bent te licht bevonden voor een werkelijk inhoudelijk debat....

campion | 30-11-08 | 19:23

@van der F> linkdump Europe.

superjan | 30-11-08 | 19:22

@Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 19:08
ik kan je op dit punt alleen maar gelijk geven, maar desondanks staan de Nederlandse banken er een stuk minder slecht voor dan de gemiddelde bank.
Helaas moeten andere banken voor kortlopende leningen tussen banken wel naar de meningen van ratingbureau's uitgaan, gewoon omdat die als enige direct inzage kunnen krijgen in de posities en balans van de banken.

huppelkudtje | 30-11-08 | 19:19

Jaypelsteeltje | 30-11-08 | 18:32 Wat een gelul. Dus als jij achter de bar van een striptent werkt, en je ziet een bekende tv-dominee die het elke zondag binnenhengelt door te blaten over seks hoort binnen het huwelijk en zondaars komen in de hel een lapdance van Miss Dominique krijgen dan dien je 'professioneel' je mond te houden? Deze man heeft een publieke functie. Hij speelt integer en verdient daar een hoop poen mee. Wat hij deed en hoe normaal hij dat blijkbaar vond zegt iets over de staat van landen en organisaties waar het om gaat. Het is als met Oudkerk en de tippelaarsters: Dan had ie zijn bek maar moeten houden.

campion | 30-11-08 | 19:17

Het laatste woord van Fleischbaums tekst is raak! Grote kans dat die De Crem binnen het jaar veel spijt heeft. En terecht. Iemand laten ontslaan. Machtsmisbruik. Go GeenStijl!

cugel | 30-11-08 | 19:13

-weggejorist-

Kropje_Sla met Slak | 30-11-08 | 19:12

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:53
Het is inmiddels al gebleken dat die ratingbureaux ook fouten maken. Is het dan niet goedkoper om die even op de feiten te wijzen. Als mooie bijkomstigheid van het gedrag van de ratingjongens kon de Staat der Nederlanden ook nog even Leaseplan van een garantie voorzien, Icesave-Kaupthing spaarders redden, hier is wat geks aan de hand! Of zou het zo zijn dat onze AFM niet tot datgene in staat is waarvoor men in staat zou moeten zijn?

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 19:08

Proficiat met de internationalisatie van GS!

Brandje | 30-11-08 | 19:05

Pak 'm Fleisch!!

frickY | 30-11-08 | 19:04

Heel goed GeenStijl, en nu doorpakken met die clown. Hij overstijgt het niveau van Ella en Kay, te weten in kodderige Belgische FAIL

eigentijdse vanitas | 30-11-08 | 19:03

Het failliet van België!!

René from the Café | 30-11-08 | 19:02

NoMinister | 30-11-08 | 18:37
*Van die randdebielen die met een boek in de hand denken dat ze al kruipend en huichelend de hemel binnen wandelen na een leven van incest, pedofilie en whatever else dat god verboden heeft*

Misschien ben ik naief, maar ik kan me niet voorstellen dat die randdebielen nog geloven dat ze in de hemel komen. Zeer waarschijnlijk geloven ze ten aanzien van een hiernamaals hetzelfde als ik, namelijk niets. Die gedachte maakt de zaak mijn inziens nog erger dan die al is, waarbij ik als voorbeeld de Deken van Weert, of wat verder weg, de problemen van de RK-kerk in de VS wil aanhalen.

Tot die tijd zullen dat soort mensen alles doen om hun positie tenminste te beschermen, zo niet te consolideren, ook als moeten ze daarvoor anonieme Weblogs afsluiten.

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 19:00

Die VNV'er die een studente in het buitenland laat ontslaan kan zg zich "niet verdedigen"? En dat heeft zijn bakkes vol over moraal.

sjaakdeslinksesul | 30-11-08 | 18:56

als hij belgen naar congo stuurt moet hij meegaan en nee niet alleen om daar bier te gaan drinken .

likmegaties | 30-11-08 | 18:55

@Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 18:45
NIBC weet ik weinig van.
Van Aegon en ING is bekend welk deel er in afvalhypo's is belegd en dat is in geen verhouding met het percentage wat Dexia en Fortis er in hebben gestoken.
Geld dat in de Nederlandse banken is gestoken is tot nu toe gedaan om een minimale buffer voor zwaar weer te garanderen van 10% wat voorgeschreven wordt door de ratingbureau's.
Anders dan bij Dexia en Fortis dus waar het pure redding was (op korte termijn)

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:53

De Crem moet zich gewoon gedragen, en het geld niet verspillen aan bier en vliegreisjes. Dus: hij moet kapot.

koreapassie | 30-11-08 | 18:53

Nummer 4.
De beste man mag overal ter wereld bier drinken tot hij straalbezopen is. Echter onnodig reizen op kosten van de belastingbetaler, die te horen kreeg dat zijn aandeeltjes Fortis waard zijn omdat men bij Nederland moest aankloppen voor hulp, is fout en getuigt van minachtig tegenover het volk dat je dient.

kapotte_stofzuiger | 30-11-08 | 18:51

bottehond | 30-11-08 | 18:38
Yup het word de moslims niet voor niets zo comfortabel gemaakt in de EU.

sjeepie | 30-11-08 | 18:49

Groot gelijk, dikkenek De Crem moet kapot.

sjaakdeslinksesul | 30-11-08 | 18:48

De Crem moet kapodt!
Het wordt inderdaad tijd dat deze zelfgekroonde Zonnekoning van de Belgische regering(*) wordt ontmaskerd! Als je de verhalen moet geloven, dan zou ik maar vast een extra website aanschaffen om alles kwijt te kunnen.
(*): PS: Het lijkt er vaak niet op, maar Belgie heeft inderdaad nog steeds een regering....

JeGrootmoeder | 30-11-08 | 18:45

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:38
Als iets in de diepte wordt gesleurd, wat is de waarde dan nog........ Overigens kan best dat de Fortis Bank toch nog wat oplevert, maar gezien de huidige constellatie en het niveau waarop Fortis Nederland in het verleden opereerde is het even afwachten, wellicht twintig jaar.
En hoe gaat het met ING, NIBC, Aegon en noem ze maar op?
- Woont als geboren Nederlandert in Rotturrrdam-

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 18:45

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:43
no shit

Tom02 | 30-11-08 | 18:45

@superjan | 30-11-08 | 18:38 ,
waar heb je dat geplaatst ?
welk topic?

vander F | 30-11-08 | 18:43

-weggejorist-

Kropje_Sla met Slak | 30-11-08 | 18:43

@Tom02 | 30-11-08 | 18:37
Ik zit hier ook niet om vrienden te maken met belgen.

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:43

Lekker Fleisch,...

sniek | 30-11-08 | 18:42

bottehond | 30-11-08 | 18:35
Ik ben mij er van bewust dat ambtenaren (en politici) hun eigen directe omgeving trachten af te schermen. Aangezien de meeste regeringen in Europa momenteel sociaal en/of christelijk zijn, is mijn indruk dat de meeste ambtenaren dat ook zijn.

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 18:39

@Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 18:33
je verdraait de zaken: niet gespendeerd, maar GEKOCHT om te voorkomen dat het Nederlandse deel door Fortis meegesleurd werd de diepte in.
BIj jullie loopt nog een Dexia, KBC..

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:38

Zo ik heb het ook maar even op Little Green Footballs gezet. Vinden ze vast leuk daar.

superjan | 30-11-08 | 18:38

Ook ik wil wat zeggen tegen de Crem: LUL!

Timnie | 30-11-08 | 18:37

GS op naar wereld heerschappij!
Prima om die gast aan te pakken, straks zit in het europarlement, en dat gaat JULLIE EEG leden nog veel meer geld kosten.. Ik kijk lachend toe vanuit een winters Noorwegen :-) Oh wat ben ik blij dat wij niet onder Brussel vallen!

KlopKlop | 30-11-08 | 18:37

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:34
ik reageerde op jouw bewering dat een slechte belgische minister een belgenmop is, dus al zou het typerend zijn voor belgie, wat het niet is, want nederland doet het amper beter, dit vermelden is bezwaarlijk grof te noemen

Tom02 | 30-11-08 | 18:37

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 18:30

Welke een gerechtigheid. Van die randdebielen die met een boek in de hand denken dat ze al kruipend en huichelend de hemel binnen wandelen na een leven van incest, pedofilie en whatever else dat god verboden heeft, watn J. himself is tenslotte aan het kruis gestorven voor hún zonden, is zum kotzen!

Veel van die onnoemelijk arrogante eikels zullen hier wel een nuance in missen, ze voelen zich wellicht gewoon mens met geweten, maar dat overkomt ons ook hoor christenschat.

En links is ook een geloof. Veel ratio en nog minder intellligentie zit er niet in. Wél een hoge mate van dogmatiek en kwaaddenekndheid jegens degenen die het met ze oneens zijn. Jammer alleen dat ze net doen alsof ze wél redelijk zijn en het monopolie hebben op ethiek en gelijk-hebben. Dat zorgt ervoor dat je ze alleen nog met geweld kunt bestrijden. In elke redelijkheid ligt immers de twijfel verborgen van eigen ongelijk. Mist dat, dan is er geen sprake van redelijkheid, maar van geloof. Met dito arbitrair geweld en gedrag.

Indien deze mensen vertwijfeld hun maatschappelijke positie zien verdampen qua waardigheid en belang, is dat zo ontzettend rechtvaardig, dat dat begrip an sich tenminste niet ter discussie staat. Hoewel dat wel mag, logischerwijs.

NoMinister | 30-11-08 | 18:37

Nou bones, tot ziens maar weer.

spanarchist | 30-11-08 | 18:36

@ redactie

OK.. nu wil ik op Natalie stemmen voor Miss NL/GS. Polletje editten?

SuS | 30-11-08 | 18:35

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 18:30

De EUSSR is niet links of religieus, maar een homegrown NWO clique.
Tsjek Etzioni maar eensch. Dat is hun goeroe. Niet schrikken!

bottehond | 30-11-08 | 18:35

De wereld had er toch anders uit gezien als jullie er niet waren jongens. Pak die vuile, grijze, handjes-boven-het-hoofd-houdende, old-boys-onder-elkaarrotzak maar flink bij zijn ballen vast. Sterker nog, het is jullie taak, want als de journalistiek de waakhond van de democratie is zijn jullie een aggressieve, maar uitstekend getrainde rottweiler. *Alvast borrelnootjes pakt*

The Green*Machine | 30-11-08 | 15:28

Juist.

vander F | 30-11-08 | 18:35

@Tom02 | 30-11-08 | 18:29
kijk, je begint zelf om 17:23 met niet terzake doende tegenstellingen.
Dan moet je nu niet gaan lopen jammeren als ik me op jouw niveau begeef.

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:34

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:21
En waarom heeft Nederland 20 miljard aan Fortis gespendeerd. Niemand weet, ook Wouter Bos niet, of dit wel weer terugkomt. En reken er maar op, de komende twintig jaar wordt er kritisch naar banken gekeken. Zou me niet verbazen als komend voorjaar een volgend echec in de Nederlandse bankwereld naar voren komt.

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 18:33

-weggejorist en opgerot-

bones | 30-11-08 | 18:33

Volledig terecht dat ze is ontslagen. Als je zo onprofessioneel bent, dat je de privacy van je gasten niet respecteert, heb je niets te zoeken achter de bar.

Je bent als barman/ -vrouw toch een halve vertrouwenspersoon en als zo'n juffrouw even goedkoop wil scoren, moet ze de consequenties maar aanvaarden.

Jaypelsteeltje | 30-11-08 | 18:32

IJzeren Rijn afbestellen, Schelde sluiten en geen wiet meer naar Belgie! Zal ze leren.

Yets | 30-11-08 | 18:31

Tom02 | 30-11-08 | 18:29
typo; beseft, en nederlanders

Tom02 | 30-11-08 | 18:30

bottehond | 30-11-08 | 18:23
Wat gebeurt er als een stoomketel geen overdrukventiel heeft? En de stoker maar olie op het vuur blijft gooien?
Mijn indruk is dat momenteel vooral de linkse en religieuze politici middels weblogs geconfronteerd worden met een alertheid en assertiviteit waar men nietop gerekend had.

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 18:30

-weggejorist-

Ongelikte Beer | 30-11-08 | 18:30

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:21
wat wil je nu eigenlijk? je best toch zelf ook wel dat je relaas en je argumentatie en de correlatie tussen zaken niets met elkaar vandoen heeft?
Ik denk niet dat ik grof naar jou, of nederlands/nederland ben geweest

Tom02 | 30-11-08 | 18:29

Zeldzame eikel die vent, die me doet huiveren dat we wellicht niet te veel moeten klagen over de rampspoed die ons pluche van scheten voorziet. AAAARRRGGHH!

NoMinister | 30-11-08 | 18:27

@bottehond
Ik vraag mij ook af wanneer de eerste mensen in het gevang verdwijnen vanwege het hebben van een mening welke niet in de lijn met het standpunt van de EU.

dlseth2 | 30-11-08 | 18:25

POWER TO THE BLOGGERS.
Weg met dat tuig van een De Crem. Fascistische dictatuur trekjes bij onze zuiderburen. Heeft onze Ernst zeker van afgekeken.

Polska | 30-11-08 | 18:25

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 18:17

Er zijn slecht een paar thema's waarvan mijn nekharen overeind gaan staan. Dit is er in ieder geval één van.

bottehond | 30-11-08 | 18:23

Marco1245 | 30-11-08 | 18:18
Lol; Belgen zien het ook zo en geven daarmee gelijk aan wat ze van hun politici denken.

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 18:22

@Tom02 | 30-11-08 | 18:17
godzijdank wten de belgen wat Amerikanen zullen antwoorden.
Als belgen zo goed in de koppen van de yanken kunnen kijken, waarom is Fortis dan op sterk water komen te staan?
Ik houd het maar op belgiese hoogmoed.(..voor de val)

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:21

leuk, Belgen kapoet maken.
ik zeg slopen dat apenland.

cheers Woef.

woefdrammer | 30-11-08 | 18:20

-weggejorist-

Marco1245 | 30-11-08 | 18:18

bottehond | 30-11-08 | 18:13

Misschien is dat een idee om een verdere escalatie in de hand te werken?

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 18:17

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:09
sure, maar maakt nog altijd niet dat dit niet het antwoord zal zijn

Tom02 | 30-11-08 | 18:17

koen_c_s | 30-11-08 | 17:56
Regelmatig zijn er (buitenlandse) tv-omroepen die reportages maken over de gewoonte van europarlementariërs om vrijdagochtend in te tekenen, met koffer en al, om aldus hun "aanwezigheidstoeslag" te vangen en daarna naar huis te gaan. Ze doen allemaal mee, van links tot rechts, uit alle landen. Voor de goede orde wordt er door sommige politici schande van gesproken en aan het einde van de rit gaat men gewoon op dezelfde voet door en gebeurt er verder niets.
Europarlementariërs zijn dan ook min of meer onaantastbaar, vandaar dat alle Nederlandse partijen massaal tegen de Europese grondwet hebben gestemd.

spanarchist | 30-11-08 | 18:14

koen_c_s | 30-11-08 | 17:56

Zolang het nog kan. Herken je iets in wat die De Crem al suggereerde?

www.telegraph.co.uk/news/worldnews/eur...

Die EUSSR gaat alles waar Europa voor staat of stond zo je wilt, kaput machen.

bottehond | 30-11-08 | 18:13

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:09
*Brussel hoort niet bij jullie: dat is Wallonië*

Rijdt ff door Brussel heen en je weet waar Brussel bij hoort. Qua bevolking zeker geen Wallonië meer, want de Walen, maar ook de Vlamingen zijn gevlucht naar de Vlaamse randgemeenten.

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 18:13

wanneer komt geenstijl.be?

pykenike | 30-11-08 | 18:10

Goed zo Fleisch, het is een schande! Nu het EPD nog even? Dank je.

CoJoNes | 30-11-08 | 18:09

@Tom02 | 30-11-08 | 18:06
Brussel hoort niet bij jullie: dat is Wallonië.

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:09

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:01
Brussel is algemeen het antwoord, net zoals ze dachten tijdens het holloway /Peter R Devries gebeuren dat nederland in holland lag

Tom02 | 30-11-08 | 18:06

Noem jij even alle 50 staten van de VS en hun respectievelijke hoofdsteden. Ik kan dat niet zonder te googelen. Is ook functieloze kennis

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 18:04

nattebever | 30-11-08 | 18:00
Spruiten met een dun speklapje omwikkeld. Prioirteit!

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 18:02

@Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 17:59
Vraag een yank waar belgie ligt en hij zal antwoorden: in Nederland.
Wat ben ik blij dat dat niet zo is.

huppelkudtje | 30-11-08 | 18:01

@ Fleauxe | 30-11-08 | 17:42.
Dat die de Crem niet deugt is wel duidelijk, maar de bardame heeft een beroepscode gebroken door uit de school te klappen over de klanten van het bedrijf, ontslag is een risico dat ze zelf heeft genomen en zelf verantwoordelijk voor is.

Crusher | 30-11-08 | 18:01

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 17:55
De CDA-erTs die ik ken stemmen zonder uitzondering op die partij uit gewoonte, luiheid, een pathologische aandoening of omdat krankzinnigheid in de familie zit.

Ik ben daarom dan ook tegenstander van algemeen kiesrecht en het partijensysteem dat wij hier kennen. Voert te ver daar nu op in te gaan.

Ga nu even naar oud-vaderlandse gewoonte wat spruiten eten.

nattebever | 30-11-08 | 18:00

huppelkudtje | 30-11-08 | 17:45
Vraag een Amerikaan, Braziliaan, Congolees...(Surinamer).... Zaïrees waar Nederland ligt.

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 17:59

Geenstijl zou voor de grap eens een paar Europarlemetari&#235;rs onderuit moeten halen.
Gaat een stuk gemakkelijker dan met nationale politici, aangezien ze zichzelf wegens de totale desinteresse van de media onaantastbaar achtten.
Misschien een leuk voornemen in de aanloop van de EU-verkiezingen?

koen_c_s | 30-11-08 | 17:56

-weggejorist-

dondermuis | 30-11-08 | 17:56

huppelkudtje | 30-11-08 | 17:52
nee, en het is geen onzin, ik heb als vlaming politiek niets te zeggen over brussel noch over wallonie, je zoekt het maar lekker op voor mijn part
daarnaast geef ik niemand van wat dan ook de schuld. De crem is een fucker en hij zal worden neergehaald, wat op dit moment al aan de gang is in de eigen pers

Tom02 | 30-11-08 | 17:55

nattebever | 30-11-08 | 17:41
België is het schoolvoorbeeld van een natie waarbij de samenleving en politiek geheel naast elkaar bestaan. De Belgen hebben er ook genoeg van. Hoe kan het dat Vlaams Belang zo groot is en toch nagenoeg geen politiek verantwoordelijke functies bekleedt? Cordon Sanitaire! Een Nederlander is directer, maar een Belg zegt ook waar het op staat.
Ja, over het geloof, ik denk dat er in Veldhoven, Losser, Ureterp, Aarlanderveen en noem al die gemeenten maar op, volop mensen wonen met een relgieuze achtergrond, die de behoudend sociale politiek van het CDA een mooie middenweg vinden en daarom op het CDA stemmen. Helaas hebben ze niet in de gaten wat er op het moment in de grootstedelijke gebieden in het westen des lands aan de hand is. En daar woont verhoudingsgewijs toch het grootste deel van de bevolking.

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 17:55

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 17:40

GeenStijl is te greaut gegroeid voor de gristenjunta.

bottehond | 30-11-08 | 17:53

4th degree | 30-11-08 | 17:51

Sooooowww... daar kan ik niet tegenop.
*zich in slachtofferrol wentelt en huilie doet*

tyfusbelg | 30-11-08 | 17:53

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 17:31
Ben bang dat je gelijk hebt.
De franse politiek heeft de eerst stappen al gezet, na het sluiten van websites waar kinderporno op te vinden is hebben ze dit uitgebreid met Haat, Racisme, Terrorisme, Oplichterij, en andere narigheid.
En nu proberen ze hun geweldige idee ook te verkopen aan andere EU landen.
www.xs4all.nl/opinie/2008/06/11/franse...
Die zullen dit natuurlijk een geweldig idee vinden, omdat al deze stappen natuurlijk allang onderling zijn afgesproken.
En met dit machtsmiddel kunnen ze bijv. een geenstijl sluiten.

sjeepie | 30-11-08 | 17:53

@Tom02 | 30-11-08 | 17:47
wat is dat toch voor een flauwekul man; zodra het niet in je straatje past over te gaan op de Vlaamse en Waalse scheiding en de Walen daar de schuld van geven.
Ben je nou belg of niet?

huppelkudtje | 30-11-08 | 17:52

Down met die clown!

bananaman | 30-11-08 | 17:52

Tja, heeft de politiek eindelijk de vorheen zo kritische pers weten te muilkorven, afkopen en op incestueze wijze kunnen inkapselen, krijg je ineens van die zotte burgers die menen de journalist uit te mogen hangen.
Een burger met een mening? Ongehoord!, dat moet terstond strafbaar worden gesteld, die dame moet vandaag nog terecht worden gesteld en de Crem verdient voor deze zware periode van laster, roddel en achterklap een vakantie om weer enigzins bij zinnen te komen....

koen_c_s | 30-11-08 | 17:51

Ben meer benieuwd of ie op kosten van de staat ook nog naar de hoeren is geweest.Of als brave getrouwde vader met een sjieke callgirl heeft liggen rollebollen.Dan zou het iig nog een beetje vent zijn.
GS, werk aan de winkel...!

Roberto9722 | 30-11-08 | 17:51

Stomme kutbelgen ! Hebben allemaal een minderwaardigheidscomplex van hier tot Tokyo en terug.
Het zijn altijd die 'Ollanders' die het gedaan hebben; zélf doen ze niets. Vuil tuig is het en niets meer.

4th degree | 30-11-08 | 17:51

Ik ben belg en hoop dat jullie die vuile tjeef goed aan de muur nagelen.
Die hufters die zich in belgie ministers noemen zijn werkelijk the scum of te street.Mijn steun hebben jullie onvoorwaardelijk.

dadlechef | 30-11-08 | 17:50

Als dit de minister van defensie van België is: Meteen binnenvallen die bananenrepubliek!

m4ppet | 30-11-08 | 17:50

Nathalie Lubbe Bakker +1 &
+1 voor laatste zin Fleischbaum ...... laat het hem maar flink voelen die eikel .....

Hobbykip | 30-11-08 | 17:50

*belt booky en zet 500€ op 7 januari als datum aftreden minister Crem en dag waarop belgie opnieuw in een diepe politieke crisis wordt gestort:)*
Smile dankzij GS :)

Jimpy | 30-11-08 | 17:49

Agent327 | 30-11-08 | 17:35

Vergeef je het me? srry hoor dat ik niet geheel op de hoogte ben van de politieke samenstelling van de nederlandse regering, ik besef dat het globaal gemeengoed zou moeten zijn. Daarbij als ik elke onzin zou moeten weerleggen op GS over de belgische politiek, zo heeft hij nooit verteld waar kernwapens liggen, noch was het een staatsgeheim, nuja

bottehond | 30-11-08 | 17:33
Mijn opmerking over job was niet negatief, noch antisemitisch in opzet, maar het is best duidelijk hoe hij omgaat met de bloeiende verscheide samenleving in de grootsteden.

Daarnaast staat brussel er heel slecht voor (wat trouwens een realiteit is voor veel west europese hoofdsteden) maar daar kan ik net zo weinig aan veranderen als jullie, ik kan niet stemmen noch inzeg hebben in brussel, brussel mag dan belgie zijn, het is niet vlaanderen, ik heb er bijna even weinig mee als u, net zo min als het bashen van belgie op het vlak van pedofielen mij niets zegt aangezien dit een zowat volledig waalse problematiek is. (we leven hier in deelstaten).. dat is de trieste realiteit in een land dat nooit had mogen zijn.

Tom02 | 30-11-08 | 17:47

Hoppa!! Aanpakkuh!!

Volidioot | 30-11-08 | 17:47

@tyfusbelg: In dit geval vind ik de bardame geen klokkenluider. Een klokkenluider treedt pas naar buiten als hij alle andere wegen heeft bewandeld en dat geen resultaat heeft opgeleverd. Meteen een blog schrijven was wel het minst discrete wat ze had kunnen doen.

Doldwaas | 30-11-08 | 17:46

@Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 17:41
Nou, gefelicitaart!
Nu nog serieus worden genomen door de rest van de wereld!

huppelkudtje | 30-11-08 | 17:45

Echte kerels kunnen zich helemaal klem zuipen en weten dan nog steeds wat ze moeten zeggen en zwijgen.

Beetje huilie doen omdat ie zelf dom heeft gedaan wat een lafbek die vent.

doe eens niet | 30-11-08 | 17:43

Doldwaas | 30-11-08 | 17:40
Juist, maar het gaat hier om werkverzuim/zuipen op het werk door een minister die zich laat betalen door de burger en daar nog vrolijk van wordt.
Zou het eerder klokkeluiderij noemen dan een grove professionele fout.

tyfusbelg | 30-11-08 | 17:42

Dat je een blunder maakt, ok. Dat je er alles aan doet om het te verbloemen, soit. Maar pak geen hardwerkende jongeren met een pestsalarisje. Zo makkelijk is het niet om ' zo maar' weer even werk te vinden in NY en daarbij kan ze haar green-card verliezen door werkloos te geraken. Deze man wil niet deugen, gad-ver-damme wat een kansloze kneus zeg.

Fleauxe | 30-11-08 | 17:42

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 17:14
Ik weet niet wat 'beleefdheid' hiermee van doen heeft. NL-ers kunnen redelijk bot zijn, dat weet ik, maar er is verschil tussen botheid en openheid.
Dat laatste tref je in B. maar weinig aan. Dat jij het woord 'konkelen' kunt gebruiken zonder direct aan de (vrijwel uitsluitend) pejoratieve betekenis ervan te denken moet een Belgisch mysterie zijn.
In NL worden konkelaars gewoon NSB-ers genoemd of erger.

Hopelijk komt er in B. ook wat meer openheid, al vrees ik dat dit met de in eeuwen gevormde paapse konkelcultuur tientallen jaren zal gaan duren. Denk wel eens dat zelfs Vlaanderen eerder Frans dan Angelsaksisch is, dat wil zeggen niet straightforward en niet uitgaande van 'de zaak of de kwestie', maar van de relatie die koste wat het kost behouden moet worden - je weet nooit of je de ander nog eens nodig zult hebben. In NL zie je dat bij het CDA, met name bij het paapse deel ervan. Honden zijn het. Laffe honden.

Ook dit kan zonder problemen in de Standaard.

nattebever | 30-11-08 | 17:41

huppelkudtje | 30-11-08 | 17:31
Karel de Gucht, Pieter de Crem en Charles Michel worden door de gemiddelde Belg al als het laagste van het laagste in de politiek beschouwd. Daarmee vergeleken is Ella Vogelaar nog een bekwame dame. En toch functioneert België als samenleving!

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 17:41

@Elisabeth2 | 30-11-08 | 17:36
Ook zonder Kay weet deze persoon zich aardig in de nesten te werken.

Agent327 | 30-11-08 | 17:40

Het lijkt me bij de code van een barvrouw horen, dat wat binnen de kroeg gebeurt of wordt gezegd binnen de kroeg blijft. Als een andere gast uit de school was geklapt over het gedrag van de minister was dat prima. In het geval van de barvrouw lijkt ontslag me niet meer dan terecht.

Doldwaas | 30-11-08 | 17:40

@bottehond | 30-11-08 | 17:34
Angst is een slechte raadgever, maar een gewaarschuwd mens... GS heeft Duyv, Vogelaar en Kay van de Linde op haar kerfstok staan; Huizinga bevindt zich in het vizier en Rouvoet en Klink krijgen met de roede. De kans dat een achterkamerclubje besluit dat 'GS need to be dealt with' is aanwezig. Vandaar: voorkom Stivorogates.

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 17:40

ethan_joy | 30-11-08 | 17:33
Ben net aan het kijken, echt ziek ik snap niet dat daar en hier nooit wat aan gedaan is/wordt.

(R)evolutie | 30-11-08 | 17:39

De Crem heeft duidelijk een goede spin doctor nodig. In NL loopt er nog één zonder baantje rond....

Elisabeth2 | 30-11-08 | 17:36

Hear hear Fleischbaum, pak dat manneke pis verafgodende pleurislijertje maar eens goed aan.

Fleauxe | 30-11-08 | 17:36

Niet zo slim van die barjuf, ze had hem beter kunnen chanteren.

koffiemuts | 30-11-08 | 17:36

@Tom02 | 30-11-08 | 17:27
Bovendien, als je het verschil niet weet tussen regering en TK, onthoud je dan van comments op politiiek gebied.

Agent327 | 30-11-08 | 17:35

Wat een afgrijselijk , achterbaks stuk onbenul.
Typisch een politicus.

dorus2 | 30-11-08 | 17:35

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 17:31

Laat je niet bang maken door de gristenjunta.

bottehond | 30-11-08 | 17:34

Tom02 | 30-11-08 | 17:23

Vriend, het is bij jullie effectief erger dan bij ons. Jullie hoofdstad is volledig omsingeld door enclaves van zekere origine, er is geen alternatief voorhanden dat met schone handen de islamsche invasie kan aanpakken en jullie verzuipen in politiek correctisme van een ijzersterke elite. Dat je wijst op een Jeaud als burgervader maakt me een beetje.... euh..... misselijk?
www.volkskrant.nl/buitenland/article11...

bottehond | 30-11-08 | 17:33

Lars Ragnemalm | 30-11-08 | 17:28
ga jij graag een bar binnen waarin je privacy niet op waarde geschat wordt? ik begrijp hem volkomen. desalniettemin zeer goed dat dit naar buiten gebracht wordt.

wankingjacko | 30-11-08 | 17:32

wat een zelfingenomen geldverslindend mannetje

afperser | 30-11-08 | 17:32

@Tom02 | 30-11-08 | 17:27
Dat hebben GL en SP ook, heb net zo miniets mee. Er zijn dus duidelijk kiezers die het initiatief van de PvdD wel op prijs stellen. Democratie, weet je.

Agent327 | 30-11-08 | 17:32

Wel terecht dat ze ontslagen is natuurlijk. In een cafe moet je je als een idioot kunnen gedragen zonder dat dit naar buiten komt. Verder is meneer de minister idd een lul, want als het dan toch naar buiten komt, moet je er wel op een goede manier mee om kunnen gaan.

Rest In Privacy | 30-11-08 | 17:31

twee vliegen in een klap
de Belgische markt aanboren
en een corrupte/hypocriete zakkenvuller lozen
mooie actie!

bubbeltjeswijn | 30-11-08 | 17:31

En toch zie GeenStijl nog wel 'ns bungelen. Met een bordje om haar nek: staatsgevaarlijk. Pas op, heren, de SStaat zal een kans om de boel plat te gooien niet laten liggen.

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 17:31

@Tom02 | 30-11-08 | 17:29
dat is zo, maar dat is toch niet het onderwerp/wisselgeld?

huppelkudtje | 30-11-08 | 17:31

@huppelkudtje | 30-11-08 | 17:27
Nauwelijks, zo bedoelde ik het ook niet, gewoon, de belgische politiek is een grap, maar de nederlandse evenzeer

Tom02 | 30-11-08 | 17:29

-weggejorist-

Lars Ragnemalm | 30-11-08 | 17:28

Bij

stoer50 | 30-11-08 | 17:28

Ik claim alvast zekerenvast.nl voor de belgische editie van GS.
Nij Zekerenvast.be kom je uit bij Fortis... HAHA

stoer50 | 30-11-08 | 17:28

@Tom02 | 30-11-08 | 17:23
O gosh, ik heb een de Gucht adept gekrenkt.

huppelkudtje | 30-11-08 | 17:27

* vlag van Vlaamse Leeuw buitenhangt en goedendag uit het vet haalt*

DANNY3960 | 30-11-08 | 17:27

srry, in het parlement dan (?), punt van het verhaal is dat ze daarvoor genoeg stemmen krijgen

Tom02 | 30-11-08 | 17:27

@Tom02 | 30-11-08 | 17:23
Sinds wanneer zit de partij voor de dieren in de regering? Of heb ik iets gemist?

Agent327 | 30-11-08 | 17:25

nattebever | 30-11-08 | 16:52

Het episch falen van Leterme kon niet beter in beeld worden gebracht. Verontwaardigde grimas terwijl Cremtime intergalactische lulkoek staat te prevelen. Sterker nog; ik zou zelfs durven beweren dattie keihard staat te liegen. Complimenten voor uw zondagse woorden...

dominee Trilveer | 30-11-08 | 17:25

ethan_joy | 30-11-08 | 17:07
Deel 1 net gezien, niet normaal.

(R)evolutie | 30-11-08 | 17:25

Heil GS!

GaatDeGoedeKantOp | 30-11-08 | 17:24

Kom op geenstijl! Voor het breezermilfbarmeisje! Die hebben tenslotte ook aanrechten!

Tinus Trekveer | 30-11-08 | 17:24

@huppelkudtje | 30-11-08 | 17:18

er valt veel te zeggen over de achterlijke ministers die belgie telt, maar met een eerste minister die beweert god nodig te hebben om te kunnen functioneren, een ander geobsedeerd door schaamhaar en met een moslim en een jood aan het hoofd van beide grootsteden een met een partij voor dieren (wtf?) in de regering is er politiek gezien niets beter aan nederland, verschil belgie is politiek surrealistisch, nederland acht zichzelf een wereldmacht.. nogmaals wtf..

Tom02 | 30-11-08 | 17:23

Einde van de Domheid | 30-11-08 | 17:19

Liquiditeit was ook zo een woord.

NoMinister | 30-11-08 | 17:22

nattebever | 30-11-08 | 16:52

LOL dick hard...

NoMinister | 30-11-08 | 17:21

Fleischbaum is liev. Kan niet tegen misstanden in de maatschappij. Een bijzonder prettig trekje.

Adriaantjeeeeeuh | 30-11-08 | 17:21

Meissie heeft geleerd dat een bareigenaar in NY nog fatsoen heeft richting gasten en is terecht de deur uit getrapt. Minister moet niet janken en zou ook naar huis moeten worden gestuurd ivm belachelijk maken van den Belg.

Lepo | 30-11-08 | 17:20

@Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 17:17
je gegevens zijn gebasseerd op onzin: je hebt een schuld bijna gelijk aan het dubbele per hoofd van de bevolking

huppelkudtje | 30-11-08 | 17:20

Integriteit roept hij. Beetje gedevalueerd woord.

Einde van de Domheid | 30-11-08 | 17:19

De Crem werd net met acute aanval van angstschijterij gesignaleerd op een Aalters toilet. GS valt aan!
Maar hij is begonnen: 't Is Oorlog... houbi.com/?p=796

houbi | 30-11-08 | 17:18

@Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 17:14
het eerste deel van je reaguursel kan ik al ontkrachten met een andere wandelende belgenmop: de Gucht.

huppelkudtje | 30-11-08 | 17:18

Ik stel voor Defensie Pieter de Crem anaal te laten uitwonen door 20 matrozen.
Doei!
Gerrit_Galbak | 30-11-08 | 17:01
Goeie kans dat-ie dat heel prettig vindt, of werkt ze zelf 1 voor 1 af. Hoewel, matrozen moeten 18 zijn he? Wel beetje aan de oude kant, voor meneer - lees ik net op vuigeachterklap.be

zak_arme_turf | 30-11-08 | 17:17

Pak hem, Fleisch. GS goes Vlaanderen!
Als het ergens nodig is, is het bij onze zuiderburen.

bottehond | 30-11-08 | 17:17

huppelkudtje | 30-11-08 | 17:11
Per hoofd van de bevolking is België nog steeds rijker dan Nederland.

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 17:17

Er zijn hier in Nederland anders ook genoeg politici die enige stijlloze aandacht behoeven....

Dr. Oplul | 30-11-08 | 17:17

Nog zo´n lul die van een meldinkie op een weblogje waar niemand naar kijkt een olifant opblaast. Door zijn eigen gedrag staat meneer in the picture. En maar klagen en maar klagen.
Drink je dan niet toeter en als je het doet hou je bek.
Simpel.
Deze man moet gewoon een barverbod krijgen.

en teruggerot | 30-11-08 | 17:16

nattebever | 30-11-08 | 17:05
Belgen zijn wat beleefder en doen hun mond mond tegenover vreemdelingen niet gauw open en doen dan zeker absoluut geen toezeggingen of wilde uitspraken.
Konkelen; men verkent de grenzen zonder dat aan anderen te melden. Gaat het fout dan kun je je altijd nog op een beleefde wijze terugtrekken. Overigens de gemiddelde Belg houdt hier ook niet van en men heeft in België werkelijk de buik vol van politiek. Daarom zal dat akkefietje met De Crem niet zo hard aankomen. Ik denk wel dat indien GS hier in deze materie iets van betekenis bereikt, dat men dan in België zeer geinteresseerd raakt in GeenStijl.

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 17:14

Het lijkt me een goed plan die meneer De Crem eens aan de tand te voelen. Los van het feit dat hier in Nederland iemand ontslagen wordt omdat iets geschreven wordt over een Belg, ligt deze minister een schrikbarend aantal jaren achter op het gebied van algehele ontwikkeling van de informatievoorziening.
Hij ziet over het hoofd dat informatie over zijn persoon niet enkel via de "gerenommeerde pers", maar ook via gewone burgers naar buiten komt. Hier is volgens mij niets in veranderd de afgelopen honderd jaar. Enkel, dat wat de gewone burgert ervaart, wordt tegenwoordig makkelijker verspreid wat weer betekent een vergroting van het draagvlak van een individuele mening. Simpeler: hij moet beter op gaan letten wat hij doet.
Kijk, een snoepreisje naar NY willen we allemaal wel, alleen wordt hij er wel op afgerekend.
Tip voor hem: niet meer doen, en voorlopig Geenstijl gaan lezen. Hopelijk valt dat ene berichtje in het niets tegen wat nog gaat komen, meneer de voorzitter...

remmuh | 30-11-08 | 17:13

datzitzo | 30-11-08 | 17:08
Ja,daarom reaguren we toch hier?
Alhoewel,tetten is een maatschappelijk verantwoord topic , toch?

tyfusbelg | 30-11-08 | 17:11

@Ulle Ruttelflut
Oke, wij hebben hier geen 4 regeringen, maar geloof jij nou echt dat het hier anders is?
België draait als zowiezo niet beter dan Nederland.

huppelkudtje | 30-11-08 | 17:11

Inderdaad, goed plan. In Belgie is nog veel meer rotzooi die voor leuke berichtgevibgen kan leiden. GS, go for it!

Blue Leader | 30-11-08 | 17:10

BOOM! hahaha nice one

Von_Dutch | 30-11-08 | 17:10

Even klikken op haar Google Ads en ze komt de maand wel door.

Rest In Privacy | 30-11-08 | 17:10

Geenstijl.be is kansloos. Te hoog niveau. In Belgie hebben ze zattevrienden.be. Met als belangrijkste topics: 'Tetten', 'Schoen madame' en 'stom nieuws'.

datzitzo | 30-11-08 | 17:08

zembla.vara.nl/Afleveringen.1973.0.htm...
(R)evolutie | 30-11-08 | 17:01 als je tijd over hebt moet je deze docu van zembla s kijken, heb net deel 1 gezien, belgische deel, deel 2 komen verbanden met nederland aan bod

ethan_joy | 30-11-08 | 17:07

om te beginnen "persona non grata" hier in Nederland......

A Yu | 30-11-08 | 17:07

De doorgaans wat timide Belgen gaan vaak uit van het 'harmonie-model'. Daarmee bedoelen ze dat je moet konkelen tot je er dood bij neervalt.

Persoonlijk word ik schijtziek van de gemiddelde Belg.

nattebever | 30-11-08 | 17:05

huppelkudtje | 30-11-08 | 17:01
Nou, 4 regeringen in één land. Hogere economische groei terwijl de regering demissionair is. Vraag een gemiddelde Belg wat hij van zijn machthebbers denkt en toch draait het land als samenleving goed!

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 17:05

Een interessante ontwikkeling en een nieuwe stap in de verovering van de wereld.
*trots op GeenStijl*

Satanachist | 30-11-08 | 17:05

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 16:58
Dat wordt een spelletje connect-the-dots.
Als De Crem ongezien problemen krijgt door postings in de blogosfeer dan zul je zien dat er hier en daar wat misnoegden wakker worden... gewapend met de kennis dat het KAN!
Zou best wel eens leuk kunnen gaan worden/ fuck van Jole met zijn web 2.0 gezeik , web 3.0 is geboren : kansleauze lutserTs aan de e-schandpaal.

tyfusbelg | 30-11-08 | 17:05

Ok dan! GS goes Europe! Ook meedoen aan de EU verkiezingen vlijsj?
Misschien dat van binnen de EU uithollen effectiever is dan dmv verkiezingen het ongenoegen over de dames en heren europluusjbewoners ventileren.......

pennestront | 30-11-08 | 17:02

@Nietvoordekat | 16:39
Volgens mij is dat commercieel gezien een uitstekend idee ! ! Die Belgen vanuit het hart van België totaal stijlloos de grond in zeiken ! ! Geen spaan van overlaten ! ! Net zolang totdat we getuige zijn van het einde van de Belgische hypocrisie ! !

GS als multinational . . . Dat heeft wel wat ! !

drs. G. Flater | 30-11-08 | 17:02

ethan_joy | 30-11-08 | 16:56
Volgens mij wel.
Ps: Zieke docu die je poste.

(R)evolutie | 30-11-08 | 17:01

Vooral de laatste mededeling van De Crem ... dat hij de juridische dienst achter dat meisje aan zal sturen ... wat erg, wat treurig, wat zielig - kroegpraat in het Belgische parlement ... hebben ze in België ook mensen die hun verantwoordelijkheid wel aankunnen of is 'kaliber De Crem' het beste wat ze daar voorhanden hebben?

Johannes26 | 30-11-08 | 17:01

"Twee pintjes graag."
"Dit is toch een crematorium?"

LibertasSimplex | 30-11-08 | 17:01

@Ulle Ruttelflut
welk bewijs?

huppelkudtje | 30-11-08 | 17:01

Ik stel voor Defensie Pieter de Crem anaal te laten uitwonen door 20 matrozen.
Doei!

Gerrit_Galbak | 30-11-08 | 17:01

Een goed moment om een filiaal van GeenStijl bij onze zuiderburen te openen...

mick jagger | 30-11-08 | 16:59

Belgen moeten niet klagen over accountability en gewoon een nieuwe regering benoemen.

Niet voor Jan | 30-11-08 | 16:59

@tyfusbelg | 30-11-08 | 16:44
Gezelliggggg! Mooi Middeleeuws Gent.
Van schenen trappen heeft de Vlaming inderdaad wat te weinig frites met stoverij gegeten -fuck, wat heb ik daar zin in. Kom op, tyfusbelg(en) trap uw schepenen, burgemeesters en andere uitvretende politici veur de noten.

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 16:58

België heeft als samenleving bewezen dat het veel verder is dan Nederland. Met 4 regeringen (Waals, Vlaams, Brussels Gewest en de nationale regering) nog kunnen functioneren? Dat is toch echt een prestatie! In de demissionaire periode met Guy Verhofstad, de periode dus waarin de regering geen besluiten mocht nam, steeg de economische groei naar ongekende hoogte.
Wat nou bananenrepubliek

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 16:58

Pak aan die gast! Geen stijl over de grenzen.

galaxie500 | 30-11-08 | 16:56

Als een bekend persoon zich in het openbaar (soms zelfs in de huiselijke sfeer) misdraagt komt dat over het algemeen toch wel in de openbaarheid. Alleen wordt dan e.e.a. anoniem aan een krant gemeld. Hulde voor deze dame om open en eerlijk deze strijd aan te gaan.

Agent327 | 30-11-08 | 16:56

inb4 'en dat is 4'

mooooos | 30-11-08 | 16:55

spanarchist | 30-11-08 | 16:47
over trekken gesproken........... is dit niet iets voor die Zuipminister?? Aangezien deze meneer liever niet zn handen vuilmaakt en de schuld afschuift op een ander.
Een derde handje voor dit bijdehandje!!!
www.jaggle.nl/index.php/media/item/ruk...

hero_of_heaven | 30-11-08 | 16:54

Agent327 | 30-11-08 | 16:49
Als je in de VS ergens meer dan twee jaar werkt kun je je beroepen op unfair dismissal, hetgeen dit duidelijk niet is. Ook in Nederland kun je trouwens probleemloos voor dit soort akkefietjes ontslagen worden. Kijk maar hoe het die klokkenluiders vergaat!

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 16:54

De Crem:
''...over een omslag van dit blog die van Nederlandse nationaliteit is, ik herhaal die van Nederlandse nationaliteit is...''
Typisch belgies: corrupt tot in het koningshuis, liegen en verdraaien, de rest van de wereld de schuld er van geven (zie Fortis) en als het slachtoffer een Nederlandse nationaliteit heeft is alles goed.
Gadverr, wat een volk.

huppelkudtje | 30-11-08 | 16:53

commentaarderer | 30-11-08 | 16:46
Ze heeft dat er gewoon voor over gehad, en dat siert haar. Ze vond het aan de paal nagelen van die arrogante kwast belangrijker.

Schoorsteenveger | 30-11-08 | 16:52

Fris van de lever kijkend naar die Belgische minister kan ik alleen maar tot de conclusie komen dat het een waardeloze, opportunistische flapdrol is die over lijken gaat en het stro van de brandstapel niet waard is.

Dat hij het basisonderwijs heeft overleefd, is al een mysterie. Bij mij op school werd dat soort types gewoon direct doodgetrapt.

Zet u dat maar in de krant, meneer, of op uw blog.

nattebever | 30-11-08 | 16:52

ik herinner me een dergelijk geval met de vm directeur van PSV , die zich inliet met marokkaanse jongens in het park maar er wel vorstelijk voor betaalde en daarom ook graag gezien werd door die individuen.Ter bescherming van die zgn arme onschuldige jongens die het risico liepen geinfecteerd te worden door deze man werd ondanks de wet op privacy de indentiteit openbaar gemaakt door de toenmalige burgemeester van Eindhoven ( Sachers of i.d.?) in het belang van het publiek en werd hij helemaal afgebrand door de baas van de GAY-krant Dhr Krol.Een schaamteloze vertoning van die fatsoensrakkers

frenchy | 30-11-08 | 16:51

"Hoewel hij minister van Landsverdediging is, heeft De Crem nooit legerdienst gedaan. Hij kreeg vrijstelling omwille van medische redenen." nl.wikipedia.org/wiki/Pieter_De_Crem
Goh en wij maar denken dat van Middelkoop een uitzondering was.

seven | 30-11-08 | 16:50

@commentaarderer | 30-11-08 | 16:46
*Ik zou haar ook ontslagen hebben in dit geval*
-
Zal toch ook wel te maken hebben met de arbeidsovereenkomst. Indien e.e.a. niet is vastgelegd lijkt het ontslag aanvechtbaar. Hoewel, ontslagen worden in de States, redelijk simpel schijnt te zijn.

Agent327 | 30-11-08 | 16:49

dit = fit, maar dan andersom.

NoMinister | 30-11-08 | 16:48

Lullen over klanten is niet tof inderdaad.

LibertasSimplex | 30-11-08 | 16:48

van dal | 30-11-08 | 16:46
Allez, dat trekt op niets zunne.

spanarchist | 30-11-08 | 16:47

Symphatiek. Ergerde me ook dood aan fit akkefietje. Dat dat meisje haar baantje kwijtraakt is logisch, maar dat gezeik van een dronken sukkel die zuipen en NY zo leuk vindt dat hij er op andermans kosten de grote meneeer wenst uit te hangen en dan gaat zeiken dat dat weblogje erger is dan moddergooien, die is knettergek en zeer zwaar irritant.

Bezopen belastinggeld verkwisten en dan vinden dat dat niet in de openbaarheid mag komen is werkelijk zum kotzen en ten hemel schreiend arro.

NoMinister | 30-11-08 | 16:47

ja, maar.. as n'n miniester moede ge zoiets ok nie zeggen eey. en op zeker nie ien 't openbaar..

van dal | 30-11-08 | 16:46

een blog is overigens geen goede plek om als werknemer uit de school te klappen over je klanten.
Ik zou haar ook ontslagen hebben in dit geval

commentaarderer | 30-11-08 | 16:46

@de rotte appel
Juist niet. Die Belgen moet je ver van je houden. ECHT WAAR. Het is behelpen met die lui.

hetkansnellerofniet | 30-11-08 | 16:45

GS op weg naar de wereldheerschappij, te beginnen bij Belgie.

GezondVerstand | 30-11-08 | 16:45

D'n Fleisch, d'n Hoxha, d'n Pritt, d'n Brusselmans, d'n Stok Ton, d'n...

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 16:45

Crem ook voor dieren...

Jaap de Paap | 30-11-08 | 16:45

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 16:35

Ik woon in het oude centrum van Gent (Patershol als je dat kent)
Veel moois te zien hiero, helaas is de politiek hier rot tot op het bot.
Weinig ongefundeerde nodeloos kwetsende blogs te vinden ook... een gat in de markt voor GS: "March!!!!"

tyfusbelg | 30-11-08 | 16:44

lijkt me meer iets voor www,geenstijl.be

commentaarderer | 30-11-08 | 16:44

@neemjemoederindemali | 30-11-08 | 16:39
Ja... maar niet als hooggeplaatste functionaris van de SStaat en zeker niet op kosten van de gemeenschap.

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 16:43

annexeren die zooi!

de rotte appel | 30-11-08 | 16:43

@hobbit
nederlandse politiekers liegen uiteraard nooit

Tom02 | 30-11-08 | 16:43

Als je op die blog van die meid leest dan zie je dat er schrikbarend veel belgen zijn die Crem steunen.
.
Geen wonder dat Dutroux zo lang z'n gang kon gaan, in een land met zo'n verdorven 'see no evil, hear no evil' mentaliteit.

dlseth2 | 30-11-08 | 16:41

Wow, al willen die Belgen bij NL horen. Van mij mogen ze niet eens meer, tering als dit het niveau is: kleine kinderen die stoute dingen doen, daarover liegen en dan ook nog eens de schuld op een ander schuiven. Belgen zijn dus echt dom?!

hobbit | 30-11-08 | 16:39

Ik stel aan de GS-redactie voor om de domeinnaam www.geenstijl.be alvast te reserveren. Als het daar echt zo'n ongelofelijk bananenrepubliek is, kunnen ze een Belgische variant van ons aller favoriete weblog vast goed gebruiken. Wie weet is dit het begin van een fantastisch partnerschap, en het is ieder geval machtig interessant als experimentje. Daarnaast, vanuit een economisch standpunt gezien kan het nooit kwaad om in meerdere landen een voet aan wal te hebben. Mocht GS.nl om juridische redenen (kapodtgeprocedeerd) in de financiële problemen komen, dan kan een beroep worden gedaan op het belgische Roze Leger. Et vice versa.

Kortom: domeinnaam reserveren, pandje in Brussel huren, belgische Fleisch, Pritt, Brussel, Mutsaert, Stockton en Joris vinden en gaan met die banaan!

Nietvoordekat | 30-11-08 | 16:39

Allez de Crem, gaat 's efkens op eow poepke zitten, wat baten aars en bil, als het wijf langs voren wil? En noe zwijgen dat oe zweet!

T@ Riest | 30-11-08 | 16:39

dat nederlandse/belgische meisje is btw niet zo tactisch. maar evengoed is die minister een leugenaar. voor de belgen die dit verdedigen, waarschijnlijk hebben jullie een hele euro voor zijn plezier neergelegd. als ik jullie welvaartsniveau zo bekijk meen ik dat dit al vrij onoverkomelijk is.

wankingjacko | 30-11-08 | 16:39

nog een quote van nathalie:
"Ah ja en nog even over dat De Crem verhaaltje…

Uiteraard verwijt ik mijn vorige patron niks. Het is zijn zaak en hij moet deze runnen zoals hij denkt dat goed te doen…Wanneer hij een telefoontje krijgt van ‘hogergeplaatste heren’ die het niet op prijs stellen dat hun bezoek op een blog omgeschreven wordt, is hij daar waarschijnlijk van geschrokken. Dat hij niet graag heeft dat er zulke publiciteit over zijn zaak in de media verschijnt is eveneens te begrijpen…

Ontslag was een risico dat erin zat…Maar goed, I am a big girl en vindt wel weer iets anders. Soms zijn er dingen die belangrijker zijn dan mijn eigen kleine wereldje.

Verder heeft De Crem natuurlijk wel een punt door vast te stellen dat ik de een Nederlandse nationaliteit draag, dat en het feit dat ik dan ook nog eens blog maakt mij natuurlijk tot een zeer gevaarlijke combinatie voor de samenleving. Dus vreest niet dierbaar Belgie, u bent veilig onder leiding van onze Minister van Defensie."

waarvan akte.

van dal | 30-11-08 | 16:39

@system of a clown 15:50
Praat geen poep, ik heb het nooit over Frans Bauer gehad, ik luister liever naar Carnivore.
En let ook op je spelling: nauw had "nou" moeten zijn, tenzij je zo'n grefo bent die op "nauwe" kontjes van jongetjes onder de 8 jaar valt.
Opbouwende kritiek is welkom, jouw gelul niet!

necrosis | 30-11-08 | 16:39

alles goed en wel, schrijven dat hij naar NY ging zonder goede reden is tot daar aan toe, schrijven dat mijnheer de ministert stiepelzat was is een beetje een kut uitspraak voor een bar vrouw/man.

Ik kom toch goddomme naar die vervloekte kuttent van je om te zuipen, dan ga je toch niet klagen dat mensen dronken worden?

neemjemoederindemali | 30-11-08 | 16:39

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 16:34 ruttelflut er even een linkje bij.. dáár hebben we wat aan.

van dal | 30-11-08 | 16:35

@tyfusbelg | 30-11-08 | 16:09
Eigenlijk houd ik ontzettend van Mechelen, Gent en Antwerpen, maar ik verkeer in een ontkenningsfase. Al Brussel... graag de (bouw-)werken van Horta en Van de Velde redden. Daarna mag Brussel worden over gedragen.

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 16:35

who cares, binnen de 3 weken valt de belgische regering, einde voor pieter en weer stapje dichter bij einde van het land

Tom02 | 30-11-08 | 16:35

Het Weblog van Derk Jan Eppink is overigens wel interessant. Die weet wel wat er in België speelt

Ulle Ruttelflut | 30-11-08 | 16:34

Ik vind het altijd moeilijk om boos te worden op een man met een puntzak.

LibertasSimplex | 30-11-08 | 16:33

Muxje | 30-11-08 | 16:17
Dat meisje is geen verliezer hier, staat qua moraal boven haar werkgever en boven Meneer de Minister. Dat meisje leeft gewoon verder, met opgevheven hoofd.
www.nathalielubbebakker.com/?p=252
"Het was niet meer dan een normale burgerplicht om een Minister, een publiek persoon, die gewoon de vloer aanveegt met de normale basisprincipes van zijn taak, om dat bekend te maken. Moest het enkel en alleen over zijn lompe gedrag gaan , dan zou geen krant dit hebben opgepikt… Belgie weet immers al langer van welk vlees onze minister van Defensie is gesneden."
Het ging haar duidelijk niet om openbare dronkenschap of lompigheid. Ze heeft zich op redelijk journalistiek niveau met Meneer de Minister onderhouden.
"Ik moet deze maand mss wat water en brood eten but at least I can have the decency to look into the mirror and say where I stand for…"

Schoorsteenveger | 30-11-08 | 16:33

Laat die belg maar eens kreperen in zijn "Macht"!!

Hou m in de gaten!!!

Fwenktv | 30-11-08 | 16:30

Nadeel is natuurlijk wel dat dit artikel gelinkt gaat worden in alle Belgische wepploks en er dus een tyfushorde medelanders zich onder de reaguurders zullen mengen.
Kunnen jullie een paar vooroordelen bevestigd zien. *G*

tyfusbelg | 30-11-08 | 16:29

Agent327 | 30-11-08 | 16:26
Voor jou niet smeerpijper. Stuur je vriendin maar op me af. Dan kunnen we erover praten.

-Strotgrondel- | 30-11-08 | 16:28

idd! opbokken met die stakker!

Efink | 30-11-08 | 16:28

WTF ?
Geen Stijl gaat België aanvallen ?
Hoeveel kost een witte vlag vandaag de dag op e-bay ?

Tip: Drink je Duvel bij een lekkere stoofvleesschotel met friet, vraiment délicieux !

de ondervoorzitter | 30-11-08 | 16:28

En daarom wil ik Vlaanderen helemaal nooit niet bij NL voegen, wat hier nog wel eens geroepen wordt.

Arrogantie en vriendjespolitiek van de zittende elite is daar alleen maar erger.

Achterdocht | 30-11-08 | 16:28

van dal | 30-11-08 | 16:26
Scherp. LOL.

Jaap de Paap | 30-11-08 | 16:27

Ik zeg: Rutger d'r op af. Misschien dat een paar Vlaamse GS lezertjes nog wat info hebben m.b.t. gefrequenteerde bordelen c.q. darkrooms, maitresses, steekpenningen, belastingontduik of dubbele declaratieboekhouding van dit sujet.
Niks te maken hebben met het ontslag, maar wél een medewerker een telefoontje laten plegen. Tssss. Stakker.

degryzedoffer | 30-11-08 | 16:26

@-Strotgrondel- | 30-11-08 | 16:23
Heb jij op een andere plaats nog een rectum?

Agent327 | 30-11-08 | 16:26

wankingjacko | 30-11-08 | 16:22 en het dan filmen, een snuff-movie..

van dal | 30-11-08 | 16:26

Waarom heeft GeenStijl eigenlijk nog geen Belgische tak? Leuk tog?

Hertogin v. Pauperen | 30-11-08 | 16:25

-weggejorist-

M.079 | 30-11-08 | 16:25

LOL @ zak_arme_turf | 30-11-08 | 16:20

Jaap de Paap | 30-11-08 | 16:24

Gaan we nu ons druk maken om de Belgische pollletiek? Dat bezorgt mij jeuk aan de rectum van mijn reet. En voor de rest voor wat niks waard is; interpuncties
vleesboom, interdrukniets.

-Strotgrondel- | 30-11-08 | 16:23

snuff | 30-11-08 | 16:09
niet zo propere homo. voor jouw soort mensen is het concept zelfmoord bedacht. ga er eens snel gebruik van maken.

wankingjacko | 30-11-08 | 16:22

van dal | 30-11-08 | 16:19
Liever een Leffe, La Trappe smaakt een beetje laf...

MichieldeMuiter | 30-11-08 | 16:21

Hup Nathalie!
Jammer dat die meneer geen pruik nodig heeft. Ik heb hier nog een De Nockere Headsticker liggen ingesmeerd met Elvires pap. Dát had hem geleerd.

Lets Kuttekrap | 30-11-08 | 16:20

Wat een bokkelul zeg, kom maar door met die pek en veren, oorlog aan dit soort zakkenvullende politici.

MrFancyPants | 30-11-08 | 16:20

Jaap de Paap | 30-11-08 | 16:18
Wij noteren de eerste duoposting - heb dat nog niet eerder gezien hier, wel eens ergens anders meegemaakt.

zak_arme_turf | 30-11-08 | 16:20

DANNY3960 | 30-11-08 | 16:14 la trappe.. uit berkel-enschot in 0031 zal er niet duurder van worden.. drankenkennertje..

van dal | 30-11-08 | 16:19

zak_arme_turf | 30-11-08 | 16:17 en MacM: zitten jullie samen achter het toetsiebord?

Jaap de Paap | 30-11-08 | 16:18

MacManiac | 30-11-08 | 16:16
Ook toevallig. :)

zak_arme_turf | 30-11-08 | 16:17

En sinds de Europese eenwording, mede-reaguurders, gaan ook onze belastingpecunia hier naar toe. Proost

Bulletje Bloedworst | 30-11-08 | 16:17

@nsl 16:01: Typisch geval waar het niet Goed vs. Kwaad is. Ik zie hier eigenlijk alleen maar losers. Dat die cafebaas dit gezeik niet wil hebben en haar ontslaat snap ik wel, maar dat had 'ie wel wat netter kunnen doen. Dat meisje mag natuurlijk bloggen maar ze had kunnen weten dat dit stukje problemen op zou gaan leveren. Maar de ergste loser is die minister, die daar ten eerste helemaal niet had hoeven zijn, blijkbaar ook "iemand uit zijn omgeving" naar die cafebaas heeft laten bellen, en vervolgens lekker om de vragen daarover heendraait. Helemaal walgelijk is zijn laatste opmerking over juridische stappen. Aangeschoten wild dat om zich heen trapt... dit manneke doet me meer dan een beetje denken aan Bram Peper in de bonnetjesaffaire.

Geef dat meisje een job als GS-correspondent en laat haar de hippe VN-hangouts en expatcafe's in NY onveilig maken. En wat Crem betreft: 2 woorden, hinderlijk volgen.

Muxje | 30-11-08 | 16:17

Verbod op opinie en oppositie is zóóóóóóóóóóó 1933!

Boris Poepnagel | 30-11-08 | 16:17

Ja maar, ja maar - zo heb je toch ook geen paparazzi meer nodig zo? Elk personeelslid is er een! Webcam, geluidsapparatuur, eigen omroep, the works.
Is dit nou ongeoorloofd uit de school klappen als werknemerT, of burgerplicht? Da's de enige echte vraag. En heeft ze het spul eerst voor geld aangeboden, of gewoon geblogt?

zak_arme_turf | 30-11-08 | 16:17

Ja maar, ja maar... :S

MacManiac | 30-11-08 | 16:16

@snuff | 30-11-08 | 16:09
Moet je die bruine tong van je niet even spoelen?

Aussie | 30-11-08 | 16:16

Na jarenlang gewerkt te hebben met Belgen verbaast me dit niets. De arrogantie van de Belgen (wij zijn beschaafder, spreken de talen beter, hebben een betere eetcultuur, hebben meer fatsoen, zijn intelligenter, etc., etc.) kent werkelijk geen grenzen. Het enige wat de arrogantie van de Belgen overtreft is hun domheid, met terugwerkende kracht blijken de Belgenmoppen op realiteit te berusten. Echt een minister van het volk dus.

spanarchist | 30-11-08 | 16:15

Je ziet het, Snuff: het werkt niet. Althans hier.

Jaap de Paap | 30-11-08 | 16:15

Het is met bier hetzelfde als met politiek.
Schuim komt bovendrijven.
In denk echter neit GS 'm wegkrijgt.
De Nederlandse elites zijn weliswaar arroganter, maar de Belgische een stuk machtiger.

Merlot | 30-11-08 | 16:15

Argyronauta | 30-11-08 | 16:10 Mensen hun koppen vooral monden gaan naar hun accent staan. Ik zal nooit vergeten dat ik een paar jaar terug in de Londense metro zat, tegenover me zat een zwarte vrouw en haar dochter, die niets zeiden, maar op het moment dat ik dacht 'Grappig, ze is creools maar heeft een soortement Groningse kaak', deed ze die mond open en zei tegen haar dochter: 'En wilst du nou nog in dat reuzennnrad het is wel donders duuur'

campion | 30-11-08 | 16:15

snuff | 30-11-08 | 16:09 ik hoop dat je je verslikt. en dat dat pijnlijk zal zijn, dat ook.

van dal | 30-11-08 | 16:14

Verdomme Fleisch, ik vergeef het je nooit wanneer dit de prijs van Trappist en Duvel opdrijft.

DANNY3960 | 30-11-08 | 16:14

Fleischbaum | 30-11-08 | 15:14
Wat een grootpraat dit zeg. Ga het maar waarmaken nu!

vinho | 30-11-08 | 16:14

Twee dingen:
- die griet is Belgisch. Wie heeft er bij ons nou ooit van dit figuur gehoord?
- die minister is sowieso een zak: een minister van defensie die vertelt waar zijn atoomwapens zijn opgeslagen.
Typisch geval van een omhooggevallen burgemeesterszoontje

PietHeyn | 30-11-08 | 16:14

Een leugenachtige en huichelend politiek mannetje die door middel van machtmisbuik en een jankverhaal z'n constante falen probeert te verdoezelen?
.
Dat heb ik werkelijk nog NOOOOOOOIT meegemaakt... *ucheucheproest*

dlseth2 | 30-11-08 | 16:13

Agent327 | 30-11-08 | 16:12
Stop nou, straks is het snuff and the tears...

MichieldeMuiter | 30-11-08 | 16:13

Waar rook is, is vuur.... alsof ze het zomaar uit het duimske zuigt!? Get real stelletje belgen! Wake up and smell the dutch blog power! *thx GS, dit maakt de brakke zondag helemaal goed!*

deAmbtenaar | 30-11-08 | 16:13

Agent327 | 30-11-08 | 16:12
LOL. P-p-p-parels, snuitje!

Jaap de Paap | 30-11-08 | 16:13

Belgie .. ik noem een Bende van Nijvel, een Dutroux ...

noorderling | 30-11-08 | 16:12

@snuff | 30-11-08 | 16:09
Ga je fijn je holmaatje snuitje gezelschap houden?

Agent327 | 30-11-08 | 16:12

En nog wat: Als ze op wat voor manier dan ook de media voor hun eigen karretje kunnen spannen is alles jubel en glorie en als hij dan zelf de lul is... Sukkel

DeMusliminator | 30-11-08 | 16:11

snuff | 30-11-08 | 16:09
Ah please, ga niet weg! Je hebt jaap zo laten lachen.

Jaap de Paap | 30-11-08 | 16:11

... en dat meisje haar baan terug natuurlijk! Laat onze "regering" ook eens voor haar opkomen net als de VS altijd voor haar onderdanen opkomt.

Wel Flauw | 30-11-08 | 16:10

PAKEM Fleisch! De slinkse Belg!

Syk | 30-11-08 | 16:10

Yeeeh pak die Belgische kinderverkrachterss aan en daarmee dat Brusselse corrupte zooitje.

PornoVerslaafde | 30-11-08 | 16:10

Dat meisje heeft een onmiskenbaar Belgisch gezicht. Wat het precies is, weet ik niet, maar je hóórt op de foto gewoon haar Belgisch accent.

Argyronauta | 30-11-08 | 16:10

seven | 30-11-08 | 16:08 bygones..

van dal | 30-11-08 | 16:10

General.Lee | ik acht het ver beneden mij om op platvoersheden van een mislukte vmbo-er te reageren, die bovendien zijn eigen moerstaal niet eens beheerst.
Zo, trek nu eerst even een pommerol open - daar moet jij héél lang voor sappelen-en ga van mijn zondagmiddag genieten. Bye bye, hoop dat de inhoud van je schoteltje bij het openbaar toilet straks voldoende zicht biedt op een hapje uit de muur. Bon appétit, loser.

snuff | 30-11-08 | 16:09

hij was de man die doodleuk vertelde dat België nog
nucleaire capaciteit bezit

System_of_a_Clown | 30-11-08 | 16:09

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 15:57

Tsja ... al Bruss...
Binnenkort noemen we die stad gewoon "Fail!"

tyfusbelg | 30-11-08 | 16:09

De Cremlins

(R)evolutie | 30-11-08 | 16:08

van dal | 30-11-08 | 16:03
Ik las dat je naar het Binnenhof bent geweest om op te komen voor de vrijheid van mening. Waar, in wel draadje, wass die bijeenkomst geplanned, en waarom is die niet vaker gespammed in meerdere draadjes?

seven | 30-11-08 | 16:08

Het spijt me maar als je dus zelf aangeeft dat je er voor spek en bonen heengaat ben je gewoon een minkukel "who got what he deserved" Behalve dan dat hij geen straf krijgt. Goed zo meissie. Politici zijn zulke mongolen die beter zouden moeten weten dat als ze dan stomdronken stom gaan lopen doen niet huilie huilie moeten gaan doen. Lutser belg eerste klasse.

DeMusliminator | 30-11-08 | 16:08

van dal | 30-11-08 | 16:07
crempie (op z'n angelsaksisch dan hè)

Jaap de Paap | 30-11-08 | 16:08

corrupt zooitje daar in belgenland

fietsvanpietvanpa | 30-11-08 | 16:07

brutus68 | 30-11-08 | 16:05
Relus ter Beek had ik er wel voor aangezien...... toen het nog kon natuurlijk..

MichieldeMuiter | 30-11-08 | 16:07

Crem is going DOWN.

Neon | 30-11-08 | 16:07

Jaap de Paap | 30-11-08 | 16:05 een cremmetje..
*lekkere cocktail bedenkt*

van dal | 30-11-08 | 16:07

Maak'm maar af, die Crembo. Dossiertjes genoeg hoor, vooral op defensie. Hij is een illustratie van de louche tsjevenpolitiek die ons land al jaren teistert. Het mag niemand verbazen dat BelgIë wegzinkt in de modder met aanstellerige beunhazen in de Wetstraat.

De Bellig | 30-11-08 | 16:06

Dat meiske Nederlands???? Vragen & dilemma's...... Maar goed....., ik zie ons Elmert niet snel straalbezopen een kroeg in New York binnenzeilen....

brutus68 | 30-11-08 | 16:05

dag crem

Jaap de Paap | 30-11-08 | 16:05

Dat zal vast niet de eerste ker zijn dat dit gebeurde. Goed dat er aandacht aan wordt besteed.

superjan | 30-11-08 | 16:05

Als het Belgische parlement deze eikel nou ook nog een staande ovatie geeft, dan is het dus al net zo'n corrupt zootje nsb-ers als het Nederlandse parlement.

Argyronauta | 30-11-08 | 16:05

diepgezonken.nl was eerder

krizzman | 30-11-08 | 16:05

crem lin

Jaap de Paap | 30-11-08 | 16:05

maak deze galbak aub helemaal kapot.
Zulk soort lui zorgen er dus voor dat belgie helemaal naar de filistijnen gaan.

Dauthi | 30-11-08 | 16:04

Psssst Fleisch.. het is De Crem en niet De Cler. Zie "De Cler was in New York voor een 7-daags bezoek aan de Verenigde Naties."

Aussie | 30-11-08 | 16:04

trouwens, als je op plein wat gaat drinken kom je bij bepaalde tenten ook regelmatig ministers en andere hoge functionarissen tegen die lopen te zuipen (en roken), dus so what...

nsl | 30-11-08 | 16:03

crem brulee...

van dal | 30-11-08 | 16:03

terecht dat ze ontslagen wordt, zo iemand is gewoon slecht voor zaken van dat cafe. Die Crem stelt zich overigens ook nogal zielig op.

nsl | 30-11-08 | 16:01

Het moment om België definitief op te doeken, te beginnen bij deze ijdele narcist. It's Cremtime!

dominee Trilveer | 30-11-08 | 16:01

diep beschaamd om Belg te zijn...

een belgische GS zou idd meer dan welkom zijn met al die omhooggevallen parvenus in de belgische politiek.

menfoutist | 30-11-08 | 16:01

@Fleischbaum
Staande Ovatie :)

Dibbes | 30-11-08 | 16:00

System_of_a_Clown | 30-11-08 | 15:56 for your info: al die mededelingen zijn gejorist.

van dal | 30-11-08 | 15:58
thx for info
'k zal me verder gedragen

System_of_a_Clown | 30-11-08 | 16:00

Ten eerste gebeurd dit de kop indrukken in de nederlandse politiek en in de top van het nederlandse bedrijfsleven net zo goed. Wij kiezen onze leiders niet, ze kiezen elkaar.

Wat wel typisch en onbeschoft is, is dat deze persoon nu in zijn vrije tijd is, en niet "stomdronken" aan het werk was. Maar de politiek is zelf geen haar beter, als wilders een overstekende egel omver rijd, stelt de partij van de dieren daar gerust kamervragen over. Dat er vanuit de media bekend word dat vogelaar syndroom van down schijnt te hebben, en albayrak verblijfsvergunningen rondstrooit, kunnen ze niet bij omdat het volk kennis van zaken heeft en hun dat niet bij kunnen houden.

Ploertendodert | 30-11-08 | 16:00

België is onderhand het lachertje van europa. De regering van menig derdewereldland zit beter in elkaar.

wankingjacko | 30-11-08 | 15:59

Daarbij uit het dumpert filmpje valt duidelijk af te leiden dat het hele bezoek van de Crem, minister van defensie België overbodig was, want de vergaderingen waren afgelast, en dat de Crem dat allang wist voordat hij vertrok. Ergo puur snoepreisje op kosten van de toch al met staatsschulden overladen Belgische staat en dus op kosten van de inwoners.
Wel goed dat iemand nog opmerkte dat de Crem allerminst slachtoffer is maar juist dat Nederlandse meisje (welke nationaliteit de Crem gebruikte om zijn verweer kracht bij te zetten, aangezien het niet om een Belgische inwoner gaat, en dus geen medelij behoeft... www.dumpert.nl/mediabase/318481/878130...

seven | 30-11-08 | 15:59

snuff | 30-11-08 | 15:38

zeker de hiele likker van dat zielige ventje? met je zeik berichtje van je!!
denk dat wij net als in 1815 belgie gewoon weer moeten overnemen... strontzak!!
randmongool!!

General.Lee | 30-11-08 | 15:56
1830 that was

System_of_a_Clown | 30-11-08 | 15:59

System_of_a_Clown | 30-11-08 | 15:56 for your info: al die mededelingen zijn gejorist.

van dal | 30-11-08 | 15:58

@tyfusbelg | 30-11-08 | 15:47
Binnen twintig jaar ben jij ook een amstelnegert. Vlaanderen wordt onderdeel van Nederland. Al Brussel mag echter een stadstaat worden, die islaminfectie hoeven we er niet bij.

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 15:57

Helemaal geen gek idee om je eens wat meer in politici te verdiepen. Zeker die het allemaal zo goed voor een ander weten door alles wat ze zelf niet aanstaat te verbieden. Ben wel benieuwd naar het integriteitsgehalte van deze mensen.

lerak | 30-11-08 | 15:57

campion | 30-11-08 | 15:56 weblogs maken meer stuk dan drank kan doen vergeten.

van dal | 30-11-08 | 15:57

Het kan niet vaak genoeg gezegd: Deze achterbakse, hoogst waarschijnlijk Rooms Katholieke dus, galbak dient met ALLE toegestane middelen te worden lastiggevallen tot genante afgang uit de publieke sector volgt. GO GO GS!!

HeerBommel | 30-11-08 | 15:57

Het belgische meisje moet een staffunctie (PR misschien) op defensie krijgen... ze is alert en topschrijfster... inmiddellijk in dienst nemen daar om die nitwitsleeglopers wat bij te leren en naar de AA te sturen... ook goed.

jagua | 30-11-08 | 15:56

snuff | 30-11-08 | 15:38

zeker de hiele likker van dat zielige ventje? met je zeik berichtje van je!!
denk dat wij net als in 1815 belgie gewoon weer moeten overnemen... strontzak!!
randmongool!!

General.Lee | 30-11-08 | 15:56

-weggejorist-

System_of_a_Clown | 30-11-08 | 15:56

"Zonder enige verantwoordelijkheid!" Je moet maar durven. Als het niet zo'n zuipschuit was, zou ik zeggen: Een bijna islamitische omkering!

campion | 30-11-08 | 15:56

De Crem is een ontzettend stuk jeannette.

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 15:54

kom op tegen (kanker)België

System_of_a_Clown | 30-11-08 | 15:52

All | 30-11-08 | 15:51 die mag sinds bottegate niet meer naar brussel.

van dal | 30-11-08 | 15:52

Ik zeg... stuur Rutger effe langs......

Allardus | 30-11-08 | 15:51

Grutte klier | 30-11-08 | 15:48 't méske heeft nochtans d'n hollandse nationalitêt zenne..

van dal | 30-11-08 | 15:50

Jupiler lekker bier?
Sommige reaguurders hebben dus geen smaak, Westmalle tripel rules!!!!!
En inderdaad: na die Belg een EU parlementariër keihard (aan)pakken

necrosis | 30-11-08 | 15:48

En moeten we nauw ook allemaal naar Frans Bauer gaan luisteren
omdat dat jou smaak is ???

System_of_a_Clown | 30-11-08 | 15:50

Tja ik heb het altijd al geroepen men wil alleen maar zoveel van u weten zodat u chantabel bent zodat men de eigen rottigheid onder de dekmantel kan houden.
ik ga een peuk roken (nu mag het nog)

van de kraats | 30-11-08 | 15:48

Dat meiske is overigens net zo Nederlands als dat ik Afghaan ben. Ze heeft het niet voor niets op haar blog over "onze" minister van Defensie. Sowieso is er geen Nederlander die de man kent,... tot vandaag.

Grutte klier | 30-11-08 | 15:48

Jupiler lekker bier?
Sommige reaguurders hebben dus geen smaak, Westmalle tripel rules!!!!!
En inderdaad: na die Belg een EU parlementariër keihard (aan)pakken

necrosis | 30-11-08 | 15:48

Hehe.., kom op tegen België.

Coyote | 30-11-08 | 15:48

Hehe.., kom op tegen België.

Coyote | 30-11-08 | 15:48

Bloggen is een verwerpelijke religie en deze dient met wortel en tak te worden uitgeroeid.

Cookie v. eigen deeg | 30-11-08 | 15:47

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 15:37

Bek houwe , AmstelnegerT

tyfusbelg | 30-11-08 | 15:47

.. hoe zit het met het wachtgeld in België voor politici die daglicht schuwen?

Jan Passant | 30-11-08 | 15:46

Als Belg zeg ik.. Hunt him down Geenstijl!

(jammer dat we geen geenstijl.be hebben)

smullie | 30-11-08 | 15:46

Eh... wat het is met België, dat ze hun misstanden minder goed verborgen kunnen houden dan de Nederlanders.
* ook in een New Yorkse kroeg gaan werken wil *

Bernhard Bang | 30-11-08 | 15:46

In Bellegie noemen we zo een mens een scrapuul.

de ridder o h paard | 30-11-08 | 15:46

Gottegot.. wraak nemen op een barmeisje omdat jij als dronken minister de kluit belazerd en voor jan lul (bewust) naar de VS gevlogen bent. Oprotten met die corrupte machtsmisbruiker. Geen wonder dat Belgie naar de kleaute gaat met dit soort mongeaulen.
Hulde aan het meisje!!!

inquisitra | 30-11-08 | 15:46

Infantiele religies als katholicisme (of Mo's doctrine) worden gekenmerkt door een misplaatst eergevoel. Je mag wel zuipen of aan kleuterpiemeltjes zuigen, zolang niemand het hardop zegt, gebeurt het niet.

Zware Guy | 30-11-08 | 15:45

Zeker een kater van al dat Heineken.

FrankTheBurned | 30-11-08 | 15:44

Aan de hoogste boom aan het kortste touw.
Wat een overbodig mensch...
Tanden erin,GS.

R.B.Scott | 30-11-08 | 15:44

@antizanic | 30-11-08 | 15:32 :
Een publieksdienaar in tijd van 'de baas' is NIET privé bezig. Dat is een keuze. Anders had hij een ander vak moeten kiezen. En in een publieke functie hoort meneer zich te gedragen. Klaar. Of denk je dat jij het kan maken om strontlazarus in tijd van je baas kroegen onveilig te maken en een grote muil op te zetten? Nou dan.

Rest In Privacy | 30-11-08 | 15:44

@ antizanic | 30-11-08 | 15:32

In Amerika is het de normaalste zaak van de wereld om bier in blik te serveren in een cafe. Anders wordt het een "paper cup" en ik denk dat je wel weet wat dat met de smaak van je bier doet.

Grutte klier | 30-11-08 | 15:44

snuff | 30-11-08 | 15:38
'Een onbenullig dienstertje' Whoehahaa. Hoe hoog kun je vallen? Sneu typetje.

Jaap de Paap | 30-11-08 | 15:43

Weer typisch een politicus.
Kritiek mag niet, zelf boter op het hoofd hebben, een boterberg in dit geval mag wel.
Politiek is zo rot als een mispel. Wereldwijd blijkbaar.

Hockey | 30-11-08 | 15:43

Dit is het begin van de wereldheerschappij van Geenstijl. Eerst de regeringen in de buurlanden het moeilijk maken, daaarna de rest van Europa en dan de wereld. +1

Mark2007 | 30-11-08 | 15:43

Wat een lutser.
Geenstijl aanvalluh!!! Kill en attack!

(R)evolutie | 30-11-08 | 15:42

@ Redactie: Doe dat blog van dat meiske eens mirroren. Zij zit echt niet om de hits verlegen en haar traffic gaat zo meteen wel door het dak met dito kosten.

Grutte klier | 30-11-08 | 15:41

Dat wordt oorlog met Belgie.
Mariniers er op af sturen. Vlaanderen inlijven.
Walonie aan de fransen geven (gelijk met het Nederlandse deel van Sint Maarten, zijn we daar ook van af).
Curacao, Aruba em Bonaire kunnen naar Venezuela.
Strijden dus.

Boomschade | 30-11-08 | 15:41

@ snuff
Niemand is onbenullig, iedereen heeft evenveel recht om wat dan ook te zeggen. Zeker over ministers die een voorbeeldpositie hebben.

til | 30-11-08 | 15:41

Dit is een voorbeeld hoe de Elite zich wens voor te doen:

liegen
ontkennen
ontslaan
dreigen

Zo'n Elite bestaat ook in Nederland (zie bankdirecteuren die doen alsof hun neus bloeden tijdens kredietkrisis)

frusti | 30-11-08 | 15:41

Geweldige soap. Maar wel eentje met een serieuze ondertoon.
Meneer de Minister leeft nog in het stenen tijdperk, de tijd dat je je als bons nog veilig kon voelen als je ver van huis was, ver van moeder de vrouw, ver van je broodheer, de tijd dat je de bloemetjes buiten kon gaan zetten op kosten van de baas, de tijd dat je met je maten ongebreideld kon gaan vieren dat je het gemaalkt had in deze wereld, dat je macht had en die macht naar eigen goeddunken kon misbruiken door op kosten van de gemeenschap de bon vivant te gaan uithangen.
Blijkt die tijd al lang niet meer te bestaan en blijkt de wereld klein en snel te zijn geworden, en bevolkt met burgers die mondig zijn en van hun mondigheid gebruik maken. Valt dat even tegen.
De eerste reactie van Meneer de Minister getuigt van een volharden in het geloof dat die tijd nog wél bestaat dan wel de hoop dat de klok teruggedraaid kan worden: de mondige burger moet met harde hand het zwijgen worden opgelegd en wel op de meest vierkante, botte wijze, zoals vroeger zo gemakkelijk kon worden gedaan.
Maar, Meneer de Minister, het blog is er nog steeds, en uw macht reikt niet zover als u dacht. Die blog van dat mondige burgertje hangt nu als een Zwaard van Damocles boven uw carriëre, een carriëre waar u een leven lang aan gebouwd heeft en die nu in de gevarenzone glijdt juist nu u dacht te kunnen gaan vieren dat u onaantastbaar was. Ja, u bent slachtoffer, maar van uw eigen arrogantie.

Schoorsteenveger | 30-11-08 | 15:41

RusMor | 30-11-08 | 15:39 en nou denk jij dat mensen dit klakkeloos overnemen van een rusmor? ga met snuff samen eens aan een touw hangen.

van dal | 30-11-08 | 15:41

"Ik vraag u af", Korsakov of het niveau van een belgische minister van defensie

ono2nob | 30-11-08 | 15:40

@RusMor | 30-11-08 | 15:39
Bepaalde functies bekleedt men 24/7. Wie dat niet begrijpt, is ongeschikt.

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 15:40

@antizanic | 30-11-08 | 15:32
1 get gaat hier niet over een drankje, maar over alcohol misbruik (als je stomdronken bent)
2 een parlementarier is een publiek figuur met een voorbeeld functie
3 de parlementarier heeft geen fatsoen door invloed uit te oefenen om de betrokken werkneemster ontslagen te krijgen.
4 wat zanik je eigenlijk terwijl je jezelf antizanicnoemt. Beetje foute nick dan.

Agent327 | 30-11-08 | 15:40

@DT71 | 30-11-08 | 15:26 "Op alle fronten, met camera's, ID, GSM, GPS, elektronisch betalingsverkeer, noem maar op. "

Denk dat velen zich dit niet realiseren en de impact ervan niet zien, danwel scharen onder conspiracy theorie.

* voegt digitale gezichtsherkinning toe aan lijst *

Kabouter Klop | 30-11-08 | 15:40

Belgie
www.fd.nl/artikel/10440107/onderzoek-v...
Bende van nijvel.
www.bendevannijvel.com/
""De onderzoekers zullen de daders en de organisatoren van de misdaden nooit vinden, want ze zouden op hoger niveau hun tanden breken." Dit werd letterlijk verklaard door ex-rijkswachter Madani Bouhouche"
nl.wikipedia.org/wiki/Madani_Bouhouche...

" Daar is hij eind november 2005 onder verdachte omstandigheden omgekomen tijdens het hout hakken. De Franse gendarmerie, die zijn dood onderzocht, wist aanvankelijk niets van zijn crimineel verleden en gaf toestemming tot crematie. Bouhouches dood raakte in België pas bekend nadat de onderzoekscel die belast is met het onderzoek naar de Bende van Nijvel ging natrekken wat er met de personen gebeurd is die ooit verdacht zijn."
Dutroux

www.nos.nl/archief/2005/nieuws/achterg...
"Michel Nihoul. De zakenman uit Brussel die vaak genoemd is als organisator en deelnemer van de beruchte Brusselse 'partouzes', seksfeesten waarop ook prominente zakenlui, politici en magistraten zich aan contacten met minderjarigen te buiten zouden zijn gegaan. "
Een land wat al zo verkloot is, is geen eer aan te halen.

repulse | 30-11-08 | 15:40

Hulde voor Fleisch! Laat GS maar de luis in de pels van deze "minister" zijn.

Aussie | 30-11-08 | 15:39


Ik zou ook niet zo'n mens in mijn etablissement willen hebben werken die alles wat de klanten die bij MIJ te gast zijn uitkramen terwijl ze zich lekker laten gaan in hun vrije tijd met een biertje. Gelijk ontslaan die indiscrete bitch. Daarnaast kan je je afvragen wat dat wijf precies begrepen heeft van wat er gezegd is en wat er überhaupt van waar is wat er op het blog terecht kwam. Maf dat mensen dat klakkeloos overnemen van een serveerster.

RusMor | 30-11-08 | 15:39

Go GS go!

Ollecram | 30-11-08 | 15:39

Alweer oud nieuws hier in Be. Volkomen terecht dat die bemoeizieke hollandse (?) kapsones trut is ontslagen. Een onbenullig dienstertje dient zich met bedienen bezig te houden en met niet meer dan dat. Vermoedelijk wel eerst de dikke fooi in de schortzak gestoken om even later de vrouwelijke variant van Judas uit te hangen. Kijk , als ze nu Klink al rokend op het urinoir bij vd Valk had betrapt , allez, dat zou nog acceptabel zijn geweest.

snuff | 30-11-08 | 15:38

@Fleisch
Goed topic, achtervolgen die LUL totdat hij GS om genade smeekt en dat niet geven voordat hij die Nederlandse studente een paar ton aan smartegeld heeft betaald (zwart natuurlijk) en aftreed.
Dat zouden we tenslotte ook willen als Rouvoet "ineens" in Bangkok zit als onderdeel van een studiereis naar Aziatisch schaamhaar bij jongetjes onder de 8 jaar!

En wat zijn "billenmaatje" Klink betreft met zijn anti- rookcampagne, ik trok net een pakje open met de tekst: roken is dodelijk.
Mijn antwoord: gggrefo's zijn ook slecht voor de gezondheid!
Eenieder een fijn weekend

necrosis | 30-11-08 | 15:37

@tyfusbelg | 30-11-08 | 15:36
Kankerbelg.

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 15:37

Goed zo GS. En daarna een EU-commissaris onderuit halen. Leuk.

pollens | 30-11-08 | 15:37

ministers bevinden zich nu eenmaal in glazen huisjes, en zullen zich dus 24 uur per dag dienen te gedragen.

van dal | 30-11-08 | 15:36

Hulde !!!!!!!

Het "Geenstijl-mark-of-the-damned" op die omhooggevallen pretendent!
Landsgrenzen hoeven helemaal geen invloedsgrenzen te zijn voor het roze neqschot!

"voelt zich heel eventjes "groot-Nederlander"
(Nou gewoon effe wat minder luidruchtig en arrogant doen als jullie de grens oversteken en het komt helemaal goed ghe-ghe-ghe)

tyfusbelg | 30-11-08 | 15:36

@Oud_en_wijs?: het gaat niet om de bourgondische levensstijl van een Belgische minister, maar om het feit dat deze eikel er maar eventjes voor zorgt dat een blogger wordt ontslagen omdat deze studente had gemeld dat deze eikel op kosten van de belastingbetaler de boel besodemietert, niet alleen door zich op staatskosten vol te gieten, maar ook nog door zich op een volkomen overbodig snoepreisje te laten trakteren. Als die meneer in zijn vrije tijd en voor eigen kosten reisjes maakt en zich bezat is dat zijn zaak, maar als hij zijn macht misbruikt om minder flatteuze feiten te verdoezelen en daarbij mensen laat ontslaan, ja, dan is er toch wel reden om dat mannetje eens flink aan te pakken.

Argyronauta | 30-11-08 | 15:36

Wat een misselijk ventje is Pieter de Crem, wat is hij sterk en stoer.
En wat is die kroegbaas een zielig ventje..... ik hoop dat deze rat (de minister) sneller van zijn troonzal pleuren....... Wat een triest en zielig mannetje is hij.....
Hang je zelf maar op achterlijke gek!!

General.Lee | 30-11-08 | 15:35

Blogs als GS zijn een nagel aan de doodsksite van het establishment, maar een zegen voor de burgerT. Anoniem schelden, jajajaja, who cares? GS heeft haar zuiverende werking reeds meer dan eens getoond.

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 15:35

"freedom of speech in 2008&#8230;.

Verbaasd te horen, via goed ingelichte bron dat de woordvoerder van onze minster van Defensie getelefoneerd heeft naar de eigenaar van het B Cafe, mijn baas. Wat de inhoud van dat gesprek is geweest, is mij onbekend. Maar de eerstvolgende keer dat ik mijn shift aan het afsluiten was, ontsloeg hij me op staande voet, zonder enige uitleg."

B. Cafe in NY? Boycot dat Belgische Café op 240 E 75th St, New York 10021

seven | 30-11-08 | 15:34

Als meneer de minister zo graag dronken wil worden is dat prima, maar als hij dat publiek gaat doen, mag ie ook zelf opdraaien voor de gevolgen. Welkom in de wereld van de moderne media. En dan iemand laten ontslaan omdat je niet om kan gaan met de gevolgen, dan ben je pas een loser. Bier drinken is prima, maar de gevolgen zijn ook voor hemzelf.

til | 30-11-08 | 15:34

Zou maar uitkijken voor de Italiaanse connectie bij onze zuiderburen, daar kan o.a. een dierenarts van meepraten.........

laardepul | 30-11-08 | 15:33

Niks bourgondisch, niks vriendelijk, niets beleefd. Nee kil, schijnheilig en bang.

hetkansnellerofniet | 30-11-08 | 15:33

Ik wil eerst leeftijd+pica's van de studente in kwestie, voordat ik een kant kies in deze.

ViperNL | 30-11-08 | 15:33

Wat een flapdrol. Maar hij heeft tenminste even het lijstje van zijn drinkebroeders opgenoemd.

Programma kon ie waarschijnlijk niet laten zien omdat daar bier overheen gegaan was.

Maarja, Belgische leger stelt toch geen fuck voor dus dan heb je er ook geen serieuze minister voor nodig.

En PROOST!!!

G. Patton | 30-11-08 | 15:33

Flauwekul verhaal met oude foto. Meneer zal in NY echt geen juniper biertje uit blik drinken.
De man alleen volgens horen zeggen dronken en als de heldhaftige mevrouw vindt dat mensen geen alcohol mogen drinken moet ze zelf niet in een bar gaan werken.
Als je geen fatsoen hebt en geen idee hebt van andermans privacy moet je geen verhalen over anderen openbaar maken. Doe een ander niet wat je zelf niet wilt dat je overkomt.

De geenstijl privacy gevoeligheid geldt schijnbaar alleen voor het eigen volk en niet voor die van anderen.

antizanic | 30-11-08 | 15:32

seven | 30-11-08 | 15:28

DIe meid had wel haar mond moeten houden. Dat wel.
Echter, een politicus die daar de ontslag sanctie op wil hebben kan van mij ongezien de tiefus krijgen!

zovoklets | 30-11-08 | 15:32

Nou zeg, heeft die man geen blog of zo?
* ministers haat die parlementsvoorzitters aan hun laars lappen *

Bernhard Bang | 30-11-08 | 15:32

Dit lijkt me een interessant geval.Testcase voor GS. Een dronken en intimiterende en belastinggeld verspilleden belgische minister die nog eens de brengster van de slechte tijding probeerd te pakken. Ik zou zeggen man, pak die walen eens bij hun ballen of de taliban. Met zo'n minister van defensie heeft het belgische leger geen vijand meer nodig. Bravo voor de studente die heeft... eh, guts!

Genootschap Voor Dem | 30-11-08 | 15:31

ministers die 'in den vreemde' zich te buiten gaan aan drank en misdragingen.. daar had jan pronk toch het patent op?

van dal | 30-11-08 | 15:31


Maar hij drinkt wel Jupiler .

System_of_a_Clown | 30-11-08 | 15:31

@The Green*Machine;
Inderdaad. In een beschaafd land controleren de media de zittende macht. In dit land en meerdere andere landen om ons heen zitten de media op schoot bij de machthebbers en proberen de oppositie of mondige burger zwart te maken. Go NoStyle!

Rest In Privacy | 30-11-08 | 15:30

Hij drinkt Jupiler dus +1..

de bier | 30-11-08 | 15:30

Bereid je maar voor!
Want hier zijn we weer hoor!
Om de wereld voor verder vervuil te behoeden
Om de mensen van ons volk te kunnen beïnvloeden
Om de kwaadaardigheid van liefde aan te tonen
Om dichtbij de sterren de kunnen komen!
Fleischbaum en Joris!
Geenstijl is nog sneller dan het licht
Vecht als een man, of geef je over en zwicht!
Miauw, ogen dicht!

Herr Erik | 30-11-08 | 15:30

De wereld had er toch anders uit gezien als jullie er niet waren jongens. Pak die vuile, grijze, handjes-boven-het-hoofd-houdende, old-boys-onder-elkaarrotzak maar flink bij zijn ballen vast. Sterker nog, het is jullie taak, want als de journalistiek de waakhond van de democratie is zijn jullie een aggressieve, maar uitstekend getrainde rottweiler. *Alvast borrelnootjes pakt*

The Green*Machine | 30-11-08 | 15:28

Captain Orange | 30-11-08 | 15:27 neerstortende vliegtuigen.. dát dan weer wél.

van dal | 30-11-08 | 15:28

Inderdaad, pleurisbelgen. Smile as you kill met je zoetgevooisde tyfustaaltje. Achterbakse rukkers.

J.N. de Kabelpen | 30-11-08 | 15:28

Sue them bigtime.. Als je niet eens meer iets mag schrijven over je werk in je persoonlijke blog, notabene over mensen die een openbare functie bekleden. Wat stelt de controle van de rechtsstaat dan nog voor?

seven | 30-11-08 | 15:28

domme belg

Toni Zamboni | 30-11-08 | 15:28

Ga verder Fleisch.... outreachend neerhalen die Creepy Crem !

jagua | 30-11-08 | 15:27

van dal | 30-11-08 | 15:24
't wachten vandaag is op een massa debielen die van een gebouw afspringt in Amsterdam... gewoon omdat ze denken dat ze een vliegtuig zijn.

Captain Orange | 30-11-08 | 15:27

onbeschofte werknemer, die uit de school klapt over haar werk. als cafebaas zou ik de kosten op haar verhalen.

k. hanke | 30-11-08 | 15:27


Alle politici moeten oprotten. Dus ook deze.
Naar beneden trappert, die lutser.

zovoklets | 30-11-08 | 15:26

Ach stel je niet aan Fleisch,
alsof jullie zo integer en zo geweldig zijn als een echte vrijgevochten hoernalist. Zo werkt het nu eenmaal. Basta!
*trekt een tripel open*

quutje | 30-11-08 | 15:26

Belgen zijn (door de bank genomen) levensamateurs. Het land is een volgerommelde puinhoop.

hetkansnellerofniet | 30-11-08 | 15:26

Wat zitten hier een hoop debielen die een beetje corrupte belastinggeld verkwistende politici gaan zitten verdedigen. Notabene uit België! Ik ben geschokt.... De regeringen wereldwijd controleren haar burgers meer en meer. Op alle fronten, met camera's, ID, GSM, GPS, elektronisch betalingsverkeer, noem maar op. Nu krijgt 1 keer een minister koekje van eigen deeg en zijn er hier serieus mensen die het 'geen issue' vinden terwijl de persoon in kwestie pleit voor NOG meer afschaffing van vrijheden van de burger. Bizar.

Rest In Privacy | 30-11-08 | 15:26

Goedzo Fleisch....... is wakker.... en grensoverschrijdend aandekaakstellend !
Wat denkt die belgische oetlul wel ? Bierzuipen en nachtelijk schransen op kosten van de belastingbetaler...... en dan nog stoer doen met een ovatie als beloning in het parlement ?
Zijn die Belgen wel goed wijs ?

jagua | 30-11-08 | 15:25

Chapeau @ Nathalie " Ik moet deze maand mss wat water en brood eten but at least I can have the decency to look into the mirror and say where I stand for&#8230;"
Gisternacht al geschreven, maar hier hoort het thuis..

seven | 30-11-08 | 15:25

tja politisie houden er niet van als de waarheid over hun naar buiten komt

Redneck | 30-11-08 | 15:24

Misschien dat een goede spin dokter uitkomst kan bieden? Ik ken er wel eentje die onlangs beschikbaar is gekomen, Kay, kom er maar in...

De Plæbæër | 30-11-08 | 15:24

Beste Fleischbaum, is het misschien mogelijk dat jullie ook ministers in het buitenland laten struikelen, te beginnen met deze lul. Verleg je grenzen.
Toch ?

Rammstein | 30-11-08 | 15:24

Ja, maar die kudtbelgen zijn wel onze kudtbelgen.

fuckje | 30-11-08 | 15:24

maar eerst moeten vandaag nog alle paddo's op.. streng verboten vanaf 00:00 uur..

van dal | 30-11-08 | 15:24

is de cler behalve een matige linksback ook al een niet matig drinkende minister van defensie?

Tariq el Watefaq | 30-11-08 | 15:23

ok, maar het is wel een belgische studente.

Nugget | 30-11-08 | 15:23

Goed artikel Fleisch. Proficiat !

RepubliekBanana | 30-11-08 | 15:23

Sjonge jonge, een minister drinkt een biertje. En nog lekker bier ook! Deaud aan alle NSB-bloggers, drank- en rookgestapo.

dagrunge | 30-11-08 | 15:22

Het is weer oorlog. Bier en nootjes! :)

BigBabou | 30-11-08 | 15:22

gs goes internationaal!

cloudoflogic | 30-11-08 | 15:22

*'dangerous' toevoegt aan eigenschappen*

als webloggende fotograaf, dat is.

van dal | 30-11-08 | 15:22

Wat een kleautenstreek. Maar ja, belgen zijn niet te vertrouwen. Op Herman Brusselmans na.

Rammstein | 30-11-08 | 15:21

Bye Bye Zwaai Zwaai

Jimpy | 30-11-08 | 15:20

Grappig.

Het ene moment de Nederlandse regering aanvallen op een te hoog gereformeerden gehalte, vervolgens de Belgen aanvallen op hun te Bourgondische levensstijl.

Ben benieuwd hoe deze cultuurclash afloopt, maar voorspel 0-1 GS-België.

Oud_en_wijs? | 30-11-08 | 15:19

-weggejorist-

Iphone | 30-11-08 | 15:19

Idd erg slecht, allemaal naar volk, stelletje dictators, van en zeker maatjes van wouter, andre en de zijnen

Bertus1987 | 30-11-08 | 15:19

Wow, het is daar nog erger dan hier, dus...

vagehond | 30-11-08 | 15:18

Zozo, Fleischbaum is boosj? :P

The_Zohan | 30-11-08 | 15:18

-weggejorist-

Dr. Penetration | 30-11-08 | 15:16

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl