Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Een mooie dag om te sterven...

Binnenkort op OgrishToedeledoki Abou. Opgeruimd staat netjes. AEL-voorman Abou JahJah vertrekt stante pede naar Libanon om te gaan vechten tegen Israël. Meneer de wannabe insurgent schrijft dat aan zijn volgelingen bij de Arabierische Europese Liga. The Homeland is calling. Abou is al jaren haardkoor Hezbollah-fan, en danste de horlepiep toen er Israëlische militairen werden ontvoerd. Maar nu de joden klakkeloos Libanon aan het daisycutten geslagen zijn, vindt Jahjah het tijd om op lokatie te gaan wereldverbeteren. Meneer is al onderweg naar het front, en Abou is meer dan bereid om als martelaar voor de *kuch* goede zaak te sterven. Even een kleine reminder voor het IDF. Abou ziet er zeau uit. Dat gaatje kan dus precies boven die monowenkbrauw. Vaarwel Abou. Niet dat we je mochten, maar kloten had je wel. NEXT!

Reaguursels

Inloggen

goed idee, Abou, en nou ook in de vuurlinie he, neem gelijk uit Belgie, 72 islamistische maagden mee,dan weet je zeker dat je ze hebt.

sterretje | 17-07-06 | 15:20

@roku,
eikels als jij verdienen de vrijheid die we hier zuur verdiend hebben niet. Als je deze opvattingen er op na houdt ma je zsm opzouten, ga lekker achter je vrienden aan en sterf zsm.

philosopher | 17-07-06 | 14:04

mischien word onze Abou de tweede belg die omkomt aan het front na een belgische schone die zich had bekeerd tot de islam en zich in Irak heeft opgeblazen...... Israel doe ons een plezier (jullie staan nog in het krijt bij ons voor dat ene elal vliegtuig in die flat)!!!
MAZZAL TOV GEVRE

hollandsglorie | 17-07-06 | 11:01

-weggejorist-

F. Wood | 17-07-06 | 02:23

Joden zijn de baas in Libanon!!!

Biertje | 16-07-06 | 23:51

als de rest van dat kutvolk nou ff ging volgen... Jahjah hakbar!! (ofzo...)

Biertje | 16-07-06 | 23:50

Generatiekloof, deden wij in het westen ook 400 jaar geleden. Cultuur moet nog een beetje ontwikkelen... laat die jongen toch.

css | 16-07-06 | 16:27

Brouhaha 16-07-06 @ 10:12
Dat is het "hek-eromheen-en-laat-ze-het-maar-uitzoeken" idee. Iedereen mag naar binnen maar niemand mag er uit. Ben ik soms ook wel voor, maar het werkt zo niet. Helaas, jij en ik zullen echt moeten leren met deze dwazen om te gaan. Hoe weet ik ook nog niet.

winshots | 16-07-06 | 12:47

@brouhaha

Krijg ik hier wel Halal zegeltjes bij?

BroederBeer | 16-07-06 | 11:31

Misschien een leuk ideetje om in de Sinai-woestijn een permanent slagveldje in te richten. Maak drie delen voor Soennieten, Sji-ieten en Salafisten of hoe al die dwalingen van het Ware Geloof (dat bestaat niet, maar what-the-heck, als ze er maar intrappen) ook moge heten, en zorg voor een ruime voorraden wapentuig. Zeg dat er Joden en Yanks verstopt zitten onder het zand en achter de rotsen. Die worden natuurlijk niet gevonden, Soennieten, Salafisten en Sim-sala-bimmers krijgen ruzie met elkaar over wat Mo in 631 op 3 januari nu PRECIES gezegd heeft, voldoende wapens aanwezig, kortom: probleem binnen no-time opgelost.

Brouhaha | 16-07-06 | 10:12

Als Abou gaat en sterft voor zijn zaak, R-E-S-P-E-C-T.

Iemand moet hem wel vertellen dat de ANWB reisverzekering niet bruikbaar is in zn Libanese loopgra(a)f.

BroederBeer | 16-07-06 | 09:51

@ Bottehond
Op vakantie geweest in Marokko?

wachtmeester de bruy | 16-07-06 | 06:45

@06:22
Bij nader inzien geen linke soep, maar een slap aftreksel van een Gentse Waterzooi.

wachtmeester de bruy | 16-07-06 | 06:40

Als je de reacties op de link van frenkie_4all 16-07-06 @ 00:21 bron www.theovangogh.nl leest, dan lopen er een hoop nieuwe "NSB-ers" rond (toen al, voor de moord op Theo).
En met nieuwe NSB-ers bedoel ik de verdedigers, aanhangers en meelopers van de moslimfascist Jahjah.
Een tijdje geleden kreeg hij weer een podium in het programma Nova.
Gezeten naast en gezellig keuvelend met Guusje ter Horst, Hoofdapparatsjik van het Kremlin in Nijmegen aan de Waal.
Je kon duidelijk zien hoe ze onderling de tegenover hen zittende Hilbrandt Nawijn op een achterbakse manier zaten uit te lachen.
Tja, Hilbrandt Nawijn heeft nu eenmaal niet vooraan gestaan tijdens het uitdelen van charisma, maar ik kreeg toch meer sympathie voor hem, dan met dat konkelende Kremlin/Mekka stelletje tegenover hem.
Blijkbaar is deze POOIER VAN DE PROFEET salonfaehig geworden met zijn patjepeeerige lijfwachten (je kunt eigenlijk niet zien wie de lijfwachten zijn en wie degene is die ze moeten beschermen).
De "beste" interviewer van Nederland, Paul Witteman, stelde hem ooit ("slim" als Witteman is) de vraag of hij voor scheiding van kerk en staat was?
Waarop deze gladjanus natuurlijk ja zei, want de islam heeft geen kerken.
Boris Ditrich,een van de krullenbollen van D66, wilde met de AEL in debat in de Tweede Kamer.
Tja , dat zal er na de volgende verkiezingen wel niet meer van komen.
Als hij met Jahjah in "discours" wil, dan is het waarschijnlijk in de pisbak van een Jeannettentent in Antwerpen.
Theo van Gogh in de post van frenkie_4all:
.... ik kreeg een bon om een kip te adopteren....
De kip was al gevlogen.
Het schijnt dat "Abou Jahjah" zoon van een kip betekent in het Arabisch.
Hard kakelende kippen belanden uiteindelijk in de soep.
Linke soep!

wachtmeester de bruy | 16-07-06 | 06:22

lololololol 16-07-06 @ 01:18

redACTIE!

winshots | 16-07-06 | 02:12

Zucht... persoonlijk hoop ik stiekem dat het conflict dusdanig escaleert dat het hele gebied verwoest wordt. De wereld zou een stuk rustiger zijn zonder moslims... Maar ja, dat mag ik natuurlijk alleen maar denken.

Daikan | 16-07-06 | 01:04

frenkie_4all 16-07-06 @ 00:21

Ja dat was een goed column. Maar het maakt mij ook een beetje triest. De schrijver is dood en de politici loopt nog steeds de bagger langs de benen. En die pooier stapt nog steeds vrolijk rond en blaast zijn haatzaaiende deuntjes van de hoogste toren. Wat haat ik fascisme.

Barbapoeppa | 16-07-06 | 00:45

Een leuke column van Theo van Gogh over dit schorum.....

De pooier van de Profeet

Ach, dat was nou gezellig; een avondje Happy Chaos in de Stadsschouwburg. Ik was gevraagd om, samen met Georgina Verbaan, het slotdebat te leiden, dat zou bestaan uit drie ronden, waarbij achtereenvolgens het feminisme, idealisme in het algemeen en de idealen van de islam aan bod zouden komen. Plaats van handeling was een boksring waarin ik als scheidsrechter zou optreden, Georgina zou de vragen voorlezen ("Bent U feminist?" etc.) waarop ook iedere bezoeker in de zaal kon reageren door een vlaggetje op te steken dat groen was voor instemming en rood voor afkeuring. Ik had me erop verheugd.
Toen ik de zaal inkwam zat Aboe Jah Jah omringd door lijfwachtjes te praten met de pers. Ik wilde op hem toestappen om meneer een hand te geven, want zo hoort dat, leek me. Een lijfwacht hield me tegen en Aboe Jah Jah wierp een vuile blik toen ik m'n hand opstak. 'Dan niet', dacht ik en ging opgewekt staan praten met Jort Kelder en Georgina.
Tien minuten voor aanvang kwamen de organisatoren op me af: "Aboe Jah Jah weigert onder jouw leiding te debatteren."
"Dan trek ik me terug", zei ik, want het debat gaat boven de voorzitter.
"Dat willen we niet", zeiden de organisatoren: "Het podium is voor jou."
"Dan doe ik de eerste twee ronden", zei ik: "Maar ik leg wel uit waarom ik er de derde ronde niet bij ben."
Jort Kelder werd verzocht de derde ronde voor te zitten, maar Kelder mocht ook niet van de geëerde gast uit België. Tsja. Op de eerste rij zat Aboe Jah Jah te keuvelen met Boris Dittrich (D'66), die hem in de ring van repliek zou dienen.
Ik stapte naar voren, heette iedereen welkom en meldde dat ik samen met Georgina Verbaan de avond zou leiden, tenminste...
"Tien minuten voor aanvang kreeg ik van de organisatoren te horen dat de heer Aboe Jah Jah niet onder mijn leiding wenst te debatteren. Ik trek me dus terug voor de derde ronde. Raar is 't wel als je je bedenkt dat Aboe Jah Jah als pooier van de Profeet naast Allah ook nog lijfwachten heeft; waarom zou 'ie bang zijn om onder mijn leiding te debatteren?"
Zo ongeveer.
Enfin, de dames in het gevolg van de grote man fluiten, de lijfwachten stonden op en Aboe Jah Jah verliet de zaal. Ik zei tegen het publiek dat we hem misschien nog konden verleiden door "Allah weet het beter!" te scanderen en meldde 'zo denken sommige islamieten over democratie.'
De grote democraat uit België wenste niet in debat en dat was dat.
Boris Dittrich (D'66) gaf ik de microfoon. Die riep: "Wat ben jij een onbeschofte lul!" En volgde Aboe Jah Jah. Ik omschreef meneer als 'het zalvende glijmiddel van D'66'. Er was tumult in de zaal, er waren veel mensen die woedend op de presentator waren, op het scherm boven het podium verscheen: "Theo komt te snel klaar" en de heer Bert Koenders, buitenlandspecialist van de PvdA, sprak zijn diepe verontwaardiging tegen mij uit. "Mag ik je quoten?", vroeg ik. "Doe maar weer belangrijk!", zei Bert, die helemaal wit zag.
Zo mag ik 't graag horen.

Het zou mijn eer te na zijn geweest om Aboe Jah Jah oneerlijk te behandelen in debat met zijn likkende deurmat, de Heer Dittrich (D'66). Wat ik over Dyab vind moge genoegzaam bekend zijn; een religieuze fascist die Apartheid propageert, Israël wil vernietigen en in het algemeen met veel demagogische gaven de meest ondemocratische standpunten uitdraagt. Dat is zijn goed recht, zoals 't ook het mijne is hem verbaal aan te pakken. Felix Rottenberg, Clairie Polak en al die suffige politici die destijds, zoals meneer Dittrich, champagne dronken toen het probleempje Fortuyn was opgelost, zijn in het geheel niet bestand tegen de rhetorische gaven van Aboe Jah Jah. Dat levert pijnlijke uitzendingen en debatten op, want doortrokken van een grote kruiperigheid. Ik belief niet zo heel erg onder de indruk te zijn van meneer en ben al helemaal niet van plan m'n mondje te houden. Da's logisch, hè?
Buiten probeerde Yourie Albrecht (journalist voor Vrij Nederland, medepresentator van "Krachtstroom" en bedenker van Happy Chaos) de gesel van Allah over te halen om terug te keren naar het podium. Die durfde niet. Vijf lijfwachten bedreigden Albrecht fysiek, waarna die één van zijn belagers naar de keel greep. De lijfwachten van Aboe Jah Jah probeerden Albrecht er in te luizen bij twee passerende agenten.
Het was een instructief voorproefje voor wat ons te wachten staat als Aboe Jah Jah het Duizendjarige Rijk van Allah weet te vestigen.
De organisatoren stonden er onthand bij. Ik kreeg een bon om een kip te adopteren en iemand vroeg me of ik niet wilde blijven. Maar ik wilde naar huis, waar m'n zoon sliep. "Neem toch een taxi!", riep iemand van Happy Chaos.
Jort Kelder vertelde later dat een van de lijfwachten gezegd had: "We maken dat varken af."

Albrecht's versie is: "We pikken 't niet meer van dat varken."
Dat zijn bedreigingen, maar nu ja, wie heeft wat te vrezen van fatjes in uniform? Ik had Dittrich willen vragen of 'ie opgewonden raakte van hun kontjes en Aboe Jah Jah of er voor homoseksuelen plaats is in het paradijs van Allah en dat heeft nu geen doorgang kunnen vinden, maar overigens was het wat mij betreft een bijzonder geslaagde avond. Aboe Jah Jah durft niet in debat, zoals 't een ware schijtlijster betaamt, maar dat vermoedde ik al. Veel interessanter zijn meneer Koenders (PvdA) en Dittrisch (D'66), de carrièrepolitici die - business as usual - begerig aanschurken bij een fanaticus. Ik heb de nieuwe NSB gezien; meneer Dittrich en meneer Koenders gaan het vast heel ver brengen.

Theo van Gogh

bron: www.theovangogh.nl/aboujahjah_2.html

frenkie_4all | 16-07-06 | 00:21

@wachtmeester, in het meest gunstige en meest waarschijnlijke geval wordt ie op de belgische luchthaven aangehouden voor een drugscontrole en overgedragen aan de mossad.

..zapper | 15-07-06 | 23:53

bottehond 15-07-06 @ 21:33
Was jij op vakantie of zo? Welkom terug!

Barbapoeppa | 15-07-06 | 22:53

Vechten in vreemde krijgsdienst!
Dit is een uitgelezen kans voor de Belgische overheid om hem zijn met leugens geritselde Belgische paspoort af te nemen en hem tot persona non grata te verklaren.
In het gunstigste geval voor hem kan hij in discours met Israelische bewakers tijdens zijn gevangenschap.
Anders als martelaar met het bebaarde gezicht richting Mekka in zijn thuisland.
Zand erover (en over de AEL).

wachtmeester de bruy | 15-07-06 | 22:50

Is ie al MORSdood?

..zapper | 15-07-06 | 22:47

Of hij loopt zich een SOA op,haha.. wat the fuck is een SOA denken ze daaro..

buffke | 15-07-06 | 21:46

Die halfgare volksmenner is gewoon op bezoek bij zijn familie, zoals iedere twee jaar. Ze zien hem aankomen:"hallo, ik ben abu tjatja en ik kom jullie helpen." De idioot is een beroepsquerulant en een megalomane lutsert. Die stuurt hezdrollah inderdaad binnen een week behangen met semtex en inlegkruisjes voor zijn 70 maagden op een kolonne israelische tanks af, in vlak terrein, alleen al om van dat eeuwige gelijkhebberige geruzie van de man af te zijn. Anderzijds is hij wel in staat om in zijn eentje WW III te ontketenen. Maar eerlijk gezegd verwacht ik hem over een maand of 4 gewoon weer terug in Vlaanderen, waar hij verhaaltjes komt opdissen over zijn heldendaden, terwijl hij gewoon op het strand heeft gelegen. Met andere woorden: meneer de hitsert heeft ongetwijfeld op het oog om andere moslims te inspireren om WEL echt naar het MO te gaan. Wedden dat íe ongedeerd terugkomt?

bottehond | 15-07-06 | 21:33

@DjNoDip 15-07-06 @ 17:59
zo jij durft achter je toetsenbordje, beter dat iemand als jij het zegt dan iemand die wél bij zijn volle verstand is.

Onderbuik | 15-07-06 | 19:39

@winshots 15-07-06 @ 12:07

Ging mij vooral om het beeld dat je opriep ;)

cor123 | 15-07-06 | 18:54

Je vermaakt je hier wel he, francoise smokeglass?

rosalie | 15-07-06 | 18:29

Spaansche Griep 15-07-06 @ 18:17
LOL, je hebt helemaal gelijk, hebbie koekje erbij?

Fruitvlieg | 15-07-06 | 18:19

Het is tijd voor een kopje thee, na een hele dag "debateren", thee anyone?

Spaansche Griep | 15-07-06 | 18:17

francoise smokeglass 15-07-06 @ 17:52
Gelukkig werkt de overheid ook mee, door de belastingregels hieromtrent aan te passen, jeweetwel, belastingvoordeel etc. Dat is dan kennelijk weer niet haram.

Fruitvlieg | 15-07-06 | 18:14

Joh, die gaat alleen maar voor publiciteit. Hij is snel weer terug met heldenverhalen etc.

Lafayette | 15-07-06 | 18:09

@Onderbuik
wat ben jij een ongelovling domme eikel zeg, ik heb paar keer gezegd dat ik hier onwijs naar me zin heb en dan kom je met zon achterlijke stelling

DjNoDip | 15-07-06 | 17:59

@ Fruitvlieg 15-07-06 @ 17:43
sterker nog, wist je dat er haram-hypotheken zijn? Jaja, er is zoveel duivels in Nederland! Gelukkig is er nu iemand die volgens de Sharia hypotheken kan verstrekken: www.bilaa-riba.nl/

francoise smokeglass | 15-07-06 | 17:52

francoise smokeglass 15-07-06 @ 16:16
Niet alleen meningen, maar men krijgt ook een senseo bij het afsluiten van een uitvaartverzekering, lekker subtiel. LOL

Fruitvlieg | 15-07-06 | 17:43

@ Mokum Kosher 15-07-06 @ 16:42
ach, al die arabieren lijken toch op elkaar?

francoise smokeglass | 15-07-06 | 17:39

@pietOr:

het is wel te begrijpen dat ie daar naar toe gaat, maar waarom zit ie dan de rest van z'n tijd hier?

Pretorius | 15-07-06 | 17:39

Kan hij niet gelijk zijn hele aanhang meenemen

Winter | 15-07-06 | 17:10

Ladies and gentlemen..... We got him! Oh shit, pardon.. hij leek er op.. Hum vals alarm.

Mokum Kosher | 15-07-06 | 16:42

@ Pretorius 15-07-06 @ 15:39
Ik denk niet dat 'ie liever daar zit, maar het meer als plicht ziet. Als ik in het buitenland zou wonen zou ik ook terugkomen naar 020 als het onder vuur ligt van Extreem-rechts/Hakbars/Amerikanen/Extreem-Links (streep weg al naar gelang je politieke overtuiging). Soms moet je gewoon iets doen, omdat het rechtvaardig is om dat te doen.
(Neemt niet weg dat ik hezbollah sukkels vind).

piet0r | 15-07-06 | 16:03

Daar zitten ze heus niet te wachten op een pretty-boy... blijf aub bij mama thuis...

BalKan | 15-07-06 | 15:54

Respect.

undutchable | 15-07-06 | 15:49

@ MAXIMO

Wilders is geen Jood. Zijn broeders zijn in de eerste plaats dan ook de Nederlanders. En die hebben zijn hulp al hard genoeg nodig tegen het islamitische tuig hier in Nederland.

Ion Susai | 15-07-06 | 15:46

Is hij al gesneuveld?

Mokum Kosher | 15-07-06 | 15:46

Ik snap niet waarom die gast bij ons zat, als ie liever daar zit

Pretorius | 15-07-06 | 15:39

Best wel dapper, dit zie je die extremist van een Geertje W. niet doen voor zijn Joodse broeders..

MAXIMO | 15-07-06 | 15:36

Only the lonely..... Ik hoop dat ie helemaal HALAL voor z'n moer wordt geschoten. Dag DADA

Lachende Scheerkwast | 15-07-06 | 15:34

@Mokum Kosher
geef effe aan je matties door dat die eraan komt, mooie gelegenheid om die mongool flink voor z'n donder te schieten ...

DeDerdeKamer | 15-07-06 | 15:13

Mordechai 15-07-06 @ 15:02
Dat ben ik met je eens. Geloof, religie, is een machtsmiddel.
Jammer dat zoveel mensen dat niet zien... dan zou geloof, religie meteen uitsterven, en terecht. Kinderen met sprookjes zijn het.

winshots | 15-07-06 | 15:10

@ winshots 15-07-06 @ 14:57
Die geloofsknotsen zijn inderdaad allemaal zonder uit zondering gek, maar geloof is niet de issue van dit conflict. Dat gebruiken ze alleen maar om de kuddedieren vooruit te schroeien! Informatie kun je hier vinden (met de inhoud en strekking ben ik het overigens maar deels eens):
www.israel-palestina.info/mythes.html

Mordechai | 15-07-06 | 15:02

Mordechai 15-07-06 @ 14:49
Die zijn toch allemaal gek?
Ik snap daar geen fuck van, wil het niet uitgelegd krijgen, en distancieer mij voor eeuwig van dit soort malloten.
Weg met die halve zolen.

winshots | 15-07-06 | 14:57

@DjNoDip 15-07-06 @ 12:35
dankzij Nederland heb jij te eten, en mag je naar school, en kun je een uitkering krijgen. Om nederlanders nu uit te maken voor racisten is niet netjes. En past ook niet in de verheven ideologie van onze multiculturele samenleving.
Het lijkt me een goed idee dat je vertrekt uit Nederland als je het hier niet bevalt, niemand houdt je tegen.

Onderbuik | 15-07-06 | 14:55

@ winshots 15-07-06 @ 14:46
Nogmaals het gaat niet om godsdienst dude, het zijn lui die hun geloof als excuus cq. een soort pattex gebruiken cq. misbruiken. Met als gevolg:
www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=11...

Mordechai | 15-07-06 | 14:49

Mordechai 15-07-06 @ 14:39
nou snap ik nog steeds geen fuck van die godsdienst-dwazen hoor

winshots | 15-07-06 | 14:46

-weggejorist-

dom blondje | 15-07-06 | 14:44

@DjNoDip 15-07-06 @ 14:15
kom ik ook weer even gezellig langs, goed? Met vr. gr. provocateur Sjaak.

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 14:44

O heerlijk zeg.... één kakkerlak minder in deEU!!! Ik hoop det velen zijn voorbeeld volgen.Enne gelijk zijn GESTOLEN paspoort even inbeslag nemen

kruisridder | 15-07-06 | 14:40

@ winshots 15-07-06 @ 14:20
Om te beginnen is dit niet louter een godsdienst aangelegenheid. Joods zijn is geen geloof op de 1e plaats, maar een cultuur. Jood ben je niet specifiek als je het Oude Testament aanhangt. Zijn zelfs Joden die in Jezus geloven (met name in Engeland); Jodendom kent bijna net zoveel vertakkingen als het Christendom als het op geloof aankomt. Zij Joden die de spijswetten niet naleven omdat ze dit onzin vinden in deze moderne tijd. Jood ben je als je moeder Jodin is. Tot zover het Jodendom. Wat er daar aan de hand is, is dat men bang voor elkaar is. En angst is een hele slechte raadgever. Wat iedereen vergeet is dat ondanks wat we zien op de TV, Joden en Palestijnen toch een relatieve respect voor elkaar hebben. Een Palestijn zal nooit de rivier Jordaan vergiftigen. Als ze dat doen (en dat kan vrij eenvoudig) is het einde Israel. De Israeliërs zullen nooit een embargo om de Palestijnen leggen, als ze dat doen is het honger geblazen. Eigenlijk zouden we het moeten zien als een familievete die er veel te hard aan toe gaat. Hadden de Joden en Moslims maar een gemeenschappelijke vijand, zoals heel vroeger. Dan zijn het ineens bloedbroeders die voor elkaar in vuur en vlam staan. Maar de realiteit van vandaag zit 'm in de hevige emoties. En die zijn niet 123 opgelost. Naar mijn menig zit het hem niet in de kampen Moslim - Jodendom, maar is het een stammenconflict die niemand in het hokje van godsdienst moet plaatsen. Dat is te eenvoudig en bovendien niet aannemelijk. In vele Moslim landen leven heel veel joden ongemoeid in vrede. De onderkoning van Marokko is bijvoorbeeld een Jood. Dus al die Finnen die hier bla bla Joden dit en zus roepen... Laten ze een voorbeeld aan hun eigen land nemen. Daar slaat de bolis de kop van je romp als je een jodenhater bent. Misschien dat ze daarom beter af zijn in Nederland?

Mordechai | 15-07-06 | 14:39

voor flashkiddy : ADHDSL

winshots | 15-07-06 | 14:39

flashkiddy 15-07-06 @ 14:15
Joh wat goed, knippen-en-plakken kun je al... RSPCT hoor
Wil je het de volgende keer wel eerst even lezen? Het is PEOP.
Nou ja, iedereen mag ADSL, toe maar hoor.

winshots | 15-07-06 | 14:37

Killa Osama 14.06 Beetje jammer dat de mohammedanen iedereen in het Westen een 'jood' noemen. Hebben ze straks behalve de joden ook de kruisvaarders in hun nek. Wie is hier nou een ezel?!

Deense Postbode | 15-07-06 | 14:27

Mordechai 15-07-06 @ 14:07
Punt: waarom willen de Arabieren eigenlijk het land van Israel?
Arabierie is veel groter dan dat strookje aan de Middellandse Zee.
Leef gewoon je eigen leven en leen af en toe een kopje suiker bij de buren, meer niet. Ik begrijp echt geen fuck van die godsdienst-dwazen.

winshots | 15-07-06 | 14:20

@mordechai,
graag, bovendien neem mijn eerste reacties over holocaust met een korreltje zout, dat was de enige manier om de aanwezige provocators te provoceren, ik heb wel hier geschiedenis les gehad en ik weet dondersgoed dat er miljoenen joden (waarschijnlijk ruim 5 miljoen) omgekomen zijn tijdens wo-2 maar aantal doet het niet toe, al zijn er paar honderd, het is tragisch genoeg. ik ga nu van de zon genieten, vanavond sta ik je graag te woord.
veel plezier.

DjNoDip | 15-07-06 | 14:15

Lees die troep op die website nou eens... En nou opbokken:

Our enemy in this fight is also one and the same, the colonialist Zionists are the spiritual children of the Racists in Europe and both are the products of capitalism and its global system of exploitation and slavery.

When oppression rises above the sun to cover it, and injustice defies the wind and the Wicked and the Evil feast on the Flesh of innocent men, women and children. From within the darkness and the orgy of blood, a sword will shine, and the brave will murmur: “What a beautiful day to die” .

flashkiddy | 15-07-06 | 14:15

Cesarino 15-07-06 @ 14:08
Klopt. Niet voor nix dat ik in '98 uit Rotjeknor ben vertrokken... :-)

winshots | 15-07-06 | 14:10

@ killa osama 15-07-06 @ 14:06
Jij zit vol "chochme"! Dat lees ik meteen uit je krachtige bewoordingen.

Mordechai | 15-07-06 | 14:09

killa osama 15-07-06 @ 14:06
goed bezig, zo kom je wel aan je 72 maagden *kuch*

winshots | 15-07-06 | 14:09

@Mordechai 15-07-06 @ 14:03
Eeen beetje stedeling die de verloedering van dichtbij heeft meegemaakt is daar allang op voorbereid. :)

Cesarino | 15-07-06 | 14:08

een kratje bier is goedkoper

winshots | 15-07-06 | 14:07

@ DjNoDip 15-07-06 @ 14:05
Laten we nu eens een echt gesprek houden hier. Holocaust ontkenning, daar ga ik niet op in, het is niet voor niets strafbaar bij wet hier en daar. Maar geef nu eens resumerend je punten op. We komen er vast wel uit.

Mordechai | 15-07-06 | 14:07

kunnen de joden zonder vliegtuigen vechten?dacht het niet ze schieten aleen van ver weg ze zijn net als ezels.omdat zij zijn bang voor de dood terwijl wij graag dood willen.en ja ik zou abou willen volgen als onze dictatoren de groene licht geven.dan is er geen jood meer veilig of wiedan ook die onze in de weg staat.de groeten aan de jodenaanbieders.osama

killa osama | 15-07-06 | 14:06

@sjaakdeslinksesul

discusseren met jou is hetzelfde als een hond tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau verheffen en dat heb je niet verdiend... nou bij deze dus....

DjNoDip | 15-07-06 | 14:05

Murdockyoufool 15-07-06 @ 13:53
MD ken ik niet. De terreurdaad is er al. De atoomwapens zijn er al. Verontrustend.

winshots | 15-07-06 | 14:00

Jahjah, het zal wel... pffff..
Ik hoop in ieder geval dat hij zich flink bezeert aan het front! De doerak!

Stifflers' Mom | 15-07-06 | 13:59

@winshots 15-07-06 @ 13:45
Hoop het niet. Dan zou die Michael Drosnin met z'n bijbelcode gelijk krijgen. Volgens mij voorspelde hij voor 2006 een fijne atoomoorlog, ingeleid door een terreurdaad in het Midden-Oosten.

Murdockyoufool | 15-07-06 | 13:53

Ik hoor net dat hij op het vliegveld van Tel Aviv is tegen gehouden.
Hij wilde via Israël naar de Gaza en Libanon.

Blijft een Belg, hè!

Nooit meer slapen | 15-07-06 | 13:52

@DjNoDip 15-07-06 @ 13:42
Grappig, het was net alsof je een poging deed om humoristisch te zijn. Lukte alleen niet erg door de vileine ondertoon, dat werkt alleen bij sarcasme of cynisme. Bij het belachelijk maken van je opponenten ondergraaft dat je eigen positie. Maar je bent wel bijna belandt bij waar ik denk dat je uit gaat komen.

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 13:51

@Treger @F. Wood @sjaakdeslinkselul

als ik Ehud Olmert was, zou ik me diep schamen dat een stel zwakbegaafde elementen zoals jullie, zijn land virtueel verdedigen, grotere belediging kan ik em niet voorstellen, mensen, ik ga van de zon genieten, met een diploma in mijn rechterhand en een passport in mijn linker hand... heerlijk!!

DjNoDip | 15-07-06 | 13:51

Zodra Nasrallah door de Mosad is genuked zal het vast weer wat rustiger worden. Als ik mijn geld erop moet zetten verwacht ik binnen 96 uur.

Cesarino | 15-07-06 | 13:47

Murdockyoufool 15-07-06 @ 13:34
ja ik heb af en toe ook de neiging van "hek erom en laat ze het maar uitvechten"... maar toch is dit wereld-politiek, het raakt iedereen, Waarom kan ik wel met mijn buren overweg en zij niet? Raar en verontrustend hoor. Je wilt niet weten hoeveel wapens er daar zijn, wat er allemaal kapot gemaakt kan worden, wie er allemaal kunnen sterven... escalatie in dat gebied vergt straks misschien wel ingrijpen door de USA, daar ben ik nog het meest bang van, dan gaat het pas echt fout.
.
For arguements sake: stel je voor dat USA aktief Israel gaat steunen. Dan heeft USA dus een aktieve rol in het merendeel van het Midden-Oosten (Irak, Iran, Afghanistan...) Egypte zal zich daar bij scharen. Syrie niet, Libanon blijft neutraal, vul de rest zelf maar in. Het heeft de potentie van WW3.

winshots | 15-07-06 | 13:45

Ik zei het tegen mijn Marok buurman,maar die kon geen Abu J,en daarbij wist tie nergens van.Heeft een schotel antenne met meer dan 3000 zenders haha..

buffke | 15-07-06 | 13:45

@djnodip:
en ga je zelf dan ook terug naar huis nepvluchteling? Je mag je diploma houden hoor.

Treger | 15-07-06 | 13:44

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 13:43

@treger @ sjaakdeslinksesul

ik ben fout geweest, geef ik eerlijk toe, jullie hebben gelijk, om jullie tegemoet komen wil ik jullie een all-inclusief weekendje Haifa aanbieden + een meet and greet met Sheik Sayyed Hassan Nasrallah leider van hizbollah, jullie vliegen met een Turkse chartermaatschappij

DjNoDip | 15-07-06 | 13:42

@k*nkerpit

Heb je nooit gehoord van roeien?

buffke | 15-07-06 | 13:41

sjaakdeslinksesul 15-07-06 @ 13:33
Tenzij je sarcasme niet snapt (DjNoDip 13:34), dan ga je je opponent maar afzeiken (DjNoDip 13:29). Ik weet ook al hoe het gaat eindigen overigens.

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 13:40

DjNoDip 15-07-06 @ 13:34
mag

winshots | 15-07-06 | 13:35

HAKBARRRRRRRRRRRRRRR!!!!

Gop | 15-07-06 | 13:35

@winshots 15-07-06 @ 13:25
Die hele Midden-Oostenkwestie vermoeit me. We horen al een halve eeuw niets anders dan ellende. Wie heeft er gelijk en wie heeft er ongelijk? 'k Kan er zelf niets zinnigs over zeggen, dus ik ga mijn mond erover houden en bekijken wat anderen er van vinden.

Murdockyoufool | 15-07-06 | 13:34

DjNoDip 15-07-06 @ 13:24
SGP beter?!
.
NEEEE!!!!!!
Dat zei ik toch net: de NL politiek is zowiezo kudt. Stemmen heeft geen zin want ze zijn hier nog corrupter dan in Libanon. Niet doen dus, gewoon DD blijven steunen.

winshots | 15-07-06 | 13:34

*Pist bij voorbaat op het graf van abou jahjah*

Alfa75 | 15-07-06 | 13:34

@de rest van geenstijlbezoekers:

is treger jullie aangewezen woordvoerder of mag ik hem/haar/het negeren?!

DjNoDip | 15-07-06 | 13:34

@DjNoDip 15-07-06 @ 13:26
Sarcasme is enige antwoord dat overblijft als al het andere mislukt is.

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 13:33

@Djnodip
De ware aard van het persje komt boven. Jij zal nooit geaccepteerd worden hier. Alle Hollanders zijn racisten. Wist je dat al?

Treger | 15-07-06 | 13:31

Kunnen we Joling en Gordon niet achter de Libaneze zaak krijgen?

Henk Hunk | 15-07-06 | 13:30

@Treger
als je je mond houdt voelt het als 1 minuut gratis winkelen. moge sjeik nasrollah leider van hizbollah jouw van achteren nemen, inshallah!

DjNoDip | 15-07-06 | 13:29

hopelijk sterft ie daar een hele pijnleke en langzame deaud
net als de rest van zijn tyfus vriende

cobus1 | 15-07-06 | 13:28

@sjaakdeslinksesul
bedankt voor je anaal-ise

DjNoDip | 15-07-06 | 13:26

relnicht 15-07-06 @ 13:14
ach ja actie reactie he.... daar ben je toch zo'n grote voorstander van!?
juist.
.
Murdockyoufool 15-07-06 @ 13:16
En toch kan ik enig repstce voor Libanon niet onderdrukken.
respect, ja. Libanon is altijd zeer prudent met deze politieke issues omgegaan. Probleem is dat de te fanatieke moedjahedien in Libanon, Syrie, Egypte schuilen. Buurlanden. Israel moet zich daar tegen verdedigen.
Ik vraag me af wat de huidige ontwikkelingen gaan doen met de relatie USA-Israel... ligt er nog een vliegdekschip in de Perzische Golf, misschien?

winshots | 15-07-06 | 13:25

@winshots
sorry, je hebt gelijk, mijn oprechte excuses voor het feit dat ik ooit op LPF heb gestemd, zal nooit meer doen... SGP beter?!

DjNoDip | 15-07-06 | 13:24

@woestijnvos 15-07-06 @ 13:20
Kijk, dat is natuurlijk ook weer zo. De moslims zijn er in de meerderheid en het gelazer is niet van de lucht.

Murdockyoufool | 15-07-06 | 13:24

weer stom. mijn reaktie was voor DjNoDip 15-07-06 @ 13:19

woestijnvos | 15-07-06 | 13:23

@ ChristenUnie 15-07-06 @ 13:18
Ik zal je helpen met jouw beeldvorming. Tussen bijvoorbeeld stenengooiende kinderen lopen "H" snipers. Kinderen gebruiken ze als menselijke schilden. Waarschijnlijk ook in dit busje. Daar baal ik dus van!

Mordechai | 15-07-06 | 13:23

Murdockyoufool 15-07-06 @ 13:16
Veel libanezen zien hezbollah wel als de boosdoener hoor. Maar dat krijg je op het NOS journaal niet te horen. In Iran, Syrie, Saudi ook niet. In Kuwait trouwens wel. Zie mijn linkje bovenin ergens hier.

woestijnvos | 15-07-06 | 13:22

@mordechai, vind ik best!! lekker voor de rest van gs-lezers!!

DjNoDip | 15-07-06 | 13:21

Murdockyoufool 15-07-06 @ 13:16
Dat ging goed zolang de christenen er de meerderheid hadden. Toen de palestijnen en later hezbollah er zich vestigden en demografisch de meerderheid kregen ging het bergafwaarts. Dat er nu nog christenen wonen komt omdat die bereid zijn te vechten voor hun plek daar.

woestijnvos | 15-07-06 | 13:20

DjNoDip 15-07-06 @ 13:07
Is er nog plaats op je voorhoofd? Doe anders maar over je mond.
In het geval dat je opponent met betere argumenten komt en je retorische trucs doorziet, kies je voor een tactische schijnmanoevre. Je doet net alsof het standpunt van de opponent (het inbrengen van de holocaust als discussiepunt, het niet ontopic blijven, het niet over argumenten willen praten) altijd al de jouwe was. Zo win je de eerdere discussie alsnog, omdat de argumenten niet zijn veranderd, alleen de voor- en tegenstander zijn van plek verwisselt.

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 13:19

@Mordechai
helemaal met ej mee eens, ik neem libanezen ook kwalijk als ze niet hizbollah maar israel als de enige boosdoener zien, het is triest wat er allemaal gebeurd, ik zag gisteren op nova een documantaire over de joodse kinderen op grensgebied die al die beschietingen volkomen normal vonden, ze waren eens niet bang terwijl er paar meter verderop een katjosja neerkwam, pure waanzin. laten we nu hopen dat de boel niet verder escaleert, al zou ik niet erg vinden als israelische f-16 s dmascus e teheran ook even meenemen, althans militaire doelen, dat zal ze leren.

DjNoDip | 15-07-06 | 13:19

@Mordechai 15-07-06 @ 13:17 hoezo baal je dan? ga je ervan uit dat het busje alleen bestond uit onschuldige kindertjes die op weg waren naar vakantiekamp? of ga je verstandig zijn en niet meteen je conclusies trekken ;)

ChristenUnie | 15-07-06 | 13:18

Ach, eerst sterven dan geloven! Israel wint lekker toch wel, nah nah nah nah nah nah.

Uifeltje Gnuiffeltje | 15-07-06 | 13:16

En toch kan ik enig repstce voor Libanon niet onderdrukken. Ben er nog nooit geweest, en er ik 'r niemand, maar de geschiedenis en de samenstelling van de bevolking van dat kleine land is vrij bijzonder. De topposities worden daar verdeeld tussen christenen, soennieten en sji'ieten. Als ongelovige zal het me een worst wezen wie waarin gelooft, maar het intrigeert me dat de islam daar naast het christendom kan leven. Bovendien heeft het land als zoveel te verduren gehad van Israel (in Beiroet begon het uitgaansleven net weer van de grond te komen).

Murdockyoufool | 15-07-06 | 13:16

winshots 15-07-06 @ 13:13

ach ja actie reactie he.... daar ben je toch zo'n grote voorstander van!? he zijn we gelijk weer on topic.

relnicht | 15-07-06 | 13:14

@ DjNoDip 15-07-06 @ 13:12
Zullen we in het Farsi verder gaan?

Mordechai | 15-07-06 | 13:14

relnicht 15-07-06 @ 13:10
ik stel voor dat je meer Mordechai leest, dan weet jij ook waar het over gaat...

winshots | 15-07-06 | 13:13

@Gekke Gerritje
natuurlijk mag ik stemmen, ik leef tenslotte in dit land en heb meer interesse met de actualiteit in dit land dan randdebielen zoals jij! woutertje bos for president!

DjNoDip | 15-07-06 | 13:12

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 13:11

winshots 15-07-06 @ 13:07

Wat zeg je allemaal schat want je praat namelijk poep........ oh maar natuurlijk ik begrijp het al... laat maar..... wel ff een kauwgumpje nemen he voordat je met andere mensen gaat praten.....

relnicht | 15-07-06 | 13:10

@Roku 15-07-06 @ 12:37 smileys ken ik ook:

*-O)):~{>
Mo met aangestoken bom in tulband.

woestijnvos | 15-07-06 | 13:10

@DjNodip,
Welkom in het land der naieve dwazen. Welk smoesje heb jij gebruikt dat ze hier je studie voor je betaald hebben?

Treger | 15-07-06 | 13:10

@ DjNoDip 15-07-06 @ 13:00
Kijk nu praten we! Wat ik verschrikkelijk vind is al die burgers die nu slachtoffers zijn van dit geweld (beide kanten). Niet alleen de burgers die gedood worden, maar ook die in angst zitten. Het is een godsschande dat twee volken die dagelijks het woord "vrede" tig keer per dag uitspreken hun oorlog zo uitspelen. Wat mij tegenvalt van Israel is dat ze met hun vermaarde mossad niet gewoon 1 op 1 de "H" leden een nekschot geven. Wat me van de Palestijnen tegenvalt is dat ze zelf die "H" leden geen nekschot geven. Waarom kunnen de Drusen (100% Moslims) en sommige Palestijnen gewoon werken en leven in Israel? Omdat ze afstand hebben genomen van de "H" leden. Palestijnen hebben veel meegemaakt, en ik zal niet ontkennen dat dit mede door de schuld van de Joden is. Maar de oplossing zit 'm in schoon schip maken. Niet op de wijze zoals Israel dat nu doet, maar door zelfregulering / zelfreiniging. Daar zouden de moslims elders op de wereld zich druk over moeten maken. Dat zou helpen! En Israel moet vooral een querulant als Iran negeren. Leren van de fouten van Bush en Irak.

Mordechai | 15-07-06 | 13:09

relnicht 15-07-06 @ 13:03
ach wil je ook getriggerd worden?
soms moet je even overdrijven om een reaktie los te krijgen, weet jij ook wel.

winshots | 15-07-06 | 13:07

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 13:05

@DjNodip

Gefeliciteerd met je nieuwe nationaliteit!! U is tandarts?

@Roku

Ze kunnen zeggen over je wat ze willen, maar vind het knap dat je toch je eigen geluid laat horen hier. Je bent de verbeterde opvolger van wannabecool.
En nu niet zelfradicaliseren he!

@rest van de reaguurders

als Roku binnenkort Samir A. achterna gaat dan is het jullie schuld met jullie polariserdende, kleinerende opmerkingen en andere reden waarover je kan lezen in komende nieuwe PvdA / GL en SP verkieizngsprogramma's. Houd eens op daarmee en maak een verzoenend gebaar naar Roku. Ik bedoel, Abou is zijn held, laat hem, iedreeen mag zijn eigen IDOL hebben. homo's hebben Donna Summer en Willeke Alberti, Roku heeft Abou jaja

FNV-lidaf | 15-07-06 | 13:05

@Treger
jaloers op mensen met echte kiezen? rot toch nou op met je kunstgebit

DjNoDip | 15-07-06 | 13:03

winshots 15-07-06 @ 12:58

zo en hoe bruin is jouw neus nu?

relnicht | 15-07-06 | 13:03

DjNoDip 15-07-06 @ 12:49
Het schermen met het racisme van je tegenstander, die was ik helemaal vergeten. Bedankt!
Je zit ook al lekker in je "joodse" slachtofferrol: ze willen me mijn NLse paspoort afnemen alleen maar omdat ik sympathie heb voor de palestijnen. Nee, ik wil graag je paspoort afnemen, omdat je zo'n kwezel bent, is dat de reden dat ze je uit Iran hebben gezet, te vermoeiend? Ik kan me dat namelijk heel goed voorstellen, zelfs van die fundi's daar.

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 13:03

@DjNoDip 15-07-06 @ 12:49
De kritiek op jou komt vooral omdat je de holocaust ontkende (een paar duizend... pff), Nederlanders verwijt lekker meegeholpen te hebben met de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog (totaal niet in lijn met de werkelijkheid) en nu mensen die daar boos van worden uitmaakt voor racisten. Welk ras wordt er nu precies aangevallen?
.
.
Off-topic, ik weet het, sorry, maar toch:
"heb met gemeenteraadverkiezing van vorig jaar op LPF gestemd"
.
Belachelijk dat jij mag stemmen bij Nederlandse gemeenteraadsverkiezingen terwijl je geen Nederlands paspoort hebt.
(Voor de zekerheid even uitleggen: dit is dus geen kritiek op DjNoDip, maar op de Nederlandse wetgeving.)
.

Gekke Gerritje | 15-07-06 | 13:01

@Mordechai
dag mordechai, eindelijk iemand hier op gs die groeten waard is, hoe maakt u het vriend? ;)

ik heb het al eerder genoemd, van mij mag israel hele hamas en hizbolah-tuig dag en nach bombarderen, sterker nog, ik ben voorstander van bombarderen van libanon met de cds van frans bauer, grotere verwoesting kan ik em niet voorstellen!

DjNoDip | 15-07-06 | 13:00

@ Cesarino 15-07-06 @ 12:55
8.000 Bosniers, 6 miljoen Joden, 12 miljoen Koerden, 24 miljoen Russen, etc - laat toch lullen. Wat mij boeit is of iemand het allemaal k*t vind voor de Palestijnen of voor terreurgroepen als Hamas, Hezbollah etc. Of dat iemand vind dat een leger zijn bevolking niet mag beschermen. Dat wil graag weten...

Mordechai | 15-07-06 | 13:00

Ga lekker kiezen trekken in arabistan. profiteur.

Treger | 15-07-06 | 13:00

Murdockyoufool 15-07-06 @ 12:57

But of course! Hoeveel camera's denk je dat ie meeneemt om een beetje propaganda!?

relnicht | 15-07-06 | 12:59

DjNoDip 15-07-06 @ 12:49
Ah, ok, uitleg, nuance... toch nog te triggeren dus :-)
Je hoeft van mij NL niet uit joh. Het enige wat ik zeg is dat als ik israel was ik ook zo zou reageren. Ontken niet dat alle terroristische aanslagen op burgers "out of the blue" zijn gepleegd door moslims. De enige fout die ik hier en nu heb gemaakt is islam=palestijn. Excuses daarvoor.
En nu nooit meer LPF stemmen he...

winshots | 15-07-06 | 12:58

Als JahJah werkelijk de stok, speer en musket opneemt tegen de vadsige pipa's en raketten van Israel, zeg ik: ertecps! Waarschijnlijk gaat hij alleen een kijkje nemen om vervolgens z'n verhaal te mogen doen in NOVA en in Buitenhof.

Murdockyoufool | 15-07-06 | 12:57

@Djnodip; pffoe... ga es deaud ofzo.....

Dutch123 | 15-07-06 | 12:56

DjNoDip 15-07-06 @ 12:49
Het negeren van 6 miljoen joden in WOII is een grove schending waarvoor je het land uitgetrapt mag worden. Dat je dat niet snapt is mij een raadsel.

Cesarino | 15-07-06 | 12:55

een wereldburger en een aanstaande nederlander, bovendien vergeet het niet, je mag nu lekker internetten dankzij mijn belastingcenten, let wel goed op je woorden want als ik ooit stop met kiezen trekken dan ben je waarschijnlijk je subsidie en je uitkering kwijt, beetje respect he.

DjNoDip | 15-07-06 | 12:55

Wedden dat hij niet gaat !, allemaal grootspraak van deze geitenneuker.

Dutch123 | 15-07-06 | 12:54

Er zijn meer fascisten die sympathie hebben voor de palestijnen, zoals ex-KKK leider David Duke.

Pittybrad | 15-07-06 | 12:53

@ DjNoDip 15-07-06 @ 12:49
Waarom mag je geen sympathie hebben met Palestijnen? Van mij mag je hoor! En als je mijn naam ziet dan zou je kunnen vermoeden dat ik afkomstig ben van die andere groep voormalige woestijnzwervers. Er is niets mis met sympathie voor de Palestijnen, dat zijn over het algemeen hardwerkende vriendelijke mensen. Het gaat erom of je sympathie hebt met Hamas en dat soort groeperingen. Boompje opzetten?

Mordechai | 15-07-06 | 12:53

F. Wood 15-07-06 @ 12:47

hahahaha check de reactie van DjNoDip 15-07-06 @ 12:49 hahaha staan jij en je vriendjes voor l*l dan! hahahaha
Tot ziens zielige pikkies!

relnicht | 15-07-06 | 12:53

@Djnodip,
Je draait er continue om heen. Je zegt geen slecht woord over je thuisland.
Hoe zit dat nu?

Treger | 15-07-06 | 12:51

@treger..
who the f is Iran... hoe kom je daarbij? wie heeft het hier over iran? grow up baby!

DjNoDip | 15-07-06 | 12:51

@winshots

aaaah wat ben jij een zielig mannetje, ik ben geen arabier sterker nog ik heb een hekel aan islam en alles wat met geloof te maken heeft juist vanwege barbaarse aspect van dat geloof, ik ben altijd een bewonderaar geweest van Verdonk, heb met gemeenteraadverkiezing van vorig jaar op LPF gestemd (ook fout, weet ik) maar nu als ik krankzinnige reacties van stelletje racsisten hier op GS lees ga ik aan alles twijfelen, mijn grootste misdaad is dat ik sympathie hebt voor palestijnen en dat is blijkbaar zon grove schending van alle normen dat zelfs mijn passport mag afgenomen worden en dat ik het land mag uitgezet worden (als jullie dat toch van plan zijn, willen jullie zo vriendelijk zijn en mij naar een land sturen met een beetje fatsoenlijk dancescene?!)

DjNoDip | 15-07-06 | 12:49

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 12:47

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 12:45

Wat een zinloze retoriek allemaal. En dat telkens teruggrijpen op het verleden. Dadelijk gaan jullie nog beginnen over het oorlogsverleden van De Telegraaf en dat deze nu een aandeelhouder is van Geenstijl. Focus toch op de realiteit. We zijn hier Nederlanders of aspirant-Nederlanders, laten we lekker ouderwets met elkaar collaborateren, in plaats van iemand die gedoemme nog beter Nederlands kan schrijven dan doorsnee voor zijn mening af te branden.

Mordechai | 15-07-06 | 12:44

@Djnodip:
en als je het NL paspoort op zak hebt dan ga je met je Iraanse paspoort op reis om dat bij je familie in Iran te vieren?

Treger | 15-07-06 | 12:44

@ DjNoDip 15-07-06 @ 11:34
..
je bent een troll en volgens goed gebruik dien je trollen niet te voeren.

kolonel klootoog | 15-07-06 | 12:44

@DjNoDip 15-07-06 @ 12:31
Plak die reactie van 11:43 maar op je voorhoofd en voeg er het volgende aan toe:
Als je een discussie gaat verliezen, kies een ander gerelateerd onderwerp (ontkennend of toegeeflijk) uit. Doe dat door een vraag te stellen en op het antwoord van je opponent met een eigen antwoord te komen. Het antwoord dat jij geeft wist je van te voren en moet je air van morele superioriteit te verschaffen als de tegenstander ontkent en sympathie bij je tegenstander kweken indien zijn antwoord toegeeflijk was. Dat heeft beide natuurlijk met treugwerkende kracht zijn uitwerking op je standpunten in de eerdere verloren discussie. Succes ermee.

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 12:44

Gekke Gerritje 15-07-06 @ 12:39

Is het de mening van de doorsnee nederlander!? Of de mening van de doorsnee nederlander met een wat grotere neus dan normaal!? En let nu op nu gaan we horen dat ik een anti slemiel ben!

relnicht | 15-07-06 | 12:44

@Generaal Pardon
Lol, ik zal hem bewaren voor Abou voor als hij terug komt.
Die houdt wel van koosjer.
Je bent tenslotte wat je eet.
mediatheek.thinkquest.nl/~jr011/Eten.h...

De Intrigant | 15-07-06 | 12:43

@Djnodip:
met dank aan gratis rechtsbijstand?

Treger | 15-07-06 | 12:43

@F. Wood

of je nou leuk vind of niet, zal ik over paar maanden mijn passport krijgen, en dat ga ik groots vieren ook, ben blij dat ik nederland niet associeer met tuig als jij...

DjNoDip | 15-07-06 | 12:41

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 12:41

PRO-PALESTIJN
ANTI-ZIONIST
en DOOD
De betere combinatie bestaat. :)

Pittybrad | 15-07-06 | 12:41

DjNoDip 15-07-06 @ 12:33
Dat is nou net het interne NL-probleem. De NL staat geeft jouw (en je broeders) onderdak, en de NL inwoners (de meerderheid) balen daarvan. Wij willen geen bommengordeldragende vrouwentrappende vuilkijkende arabieren als buren in de straat. De politiek doet daar niets mee. Daar ligt jouw ruimte. Profiteer en manipuleer lekker verder.

winshots | 15-07-06 | 12:40

Kan vechten in Libanon niet als speciaal zomeratractieaanbieding bij D-reizen aangeboden worden?

Lijpe Jopie | 15-07-06 | 12:40

@De Intrigant: Eet hem dan zelf op, verspiller!

Generaal Pardon | 15-07-06 | 12:39

@relnicht 15-07-06 @ 12:35
Nee, maar dit is ook niet de staatstelevisie met de gebruikelijke propaganda.
Schokkend hè, de mening van de doorsnee Nederlander.

Gekke Gerritje | 15-07-06 | 12:39

@amsmad 15-07-06 @ 12:14
Het gehele gebied 'Ground Zero' maken schijnt de enige juiste oplossing te zijn.
Zo doe ik dat met mijn kinderen ook als ik maar 1 ijsje heb.
Ik gooi het simpelweg in de vuilnisbak.

De Intrigant | 15-07-06 | 12:38

@woestijn

IKk zou israelische leger het bevel geven zelfmoord te plegen, en zelf ook nog eve een kogel door mn hoofd :).

Roku | 15-07-06 | 12:37

DjNoDip 15-07-06 @ 12:31
He humor! Top.

woestijnvos | 15-07-06 | 12:37

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 12:37

@djNodip:
De Perzen zijn de grootste racisten ter wereld.
Saddam wist dat ook.

Treger | 15-07-06 | 12:36

Tearing zit ik hier op www.israel.nl ofzo?

relnicht | 15-07-06 | 12:35

Roku 15-07-06 @ 12:11
Doe eens creatief. Stel je voor dat jij Olmert bent, je hebt de gaza strook ontruimt en wordt toch van daaruit beschoten, je hebt Libanon ontruimt en wordt toch vanuit daar beschoten, en je soldaat wordt ontvoert vanaf eigen grondgebied. Hoe zou jij dit geval aanpakken?

woestijnvos | 15-07-06 | 12:35

@Onderbuik
denk aan je naam vriend, waar heb je het over? wat is je standpunt? waar wil je nou weten?

DjNoDip | 15-07-06 | 12:35

Hee, als je gaat vechten voor Allah(unox) en Mohammed(pnvd) en je gaat dood, dan ben je er toch niet meer? Die logica zal ik nooit vatten, als je jezelf veranderd in een hoopje bloedend vlees, dan valt er toch niks meer te genieten? Of zijn moslims dat laatste wel gewend?

Op zich vind ik het wel prettig dat al die idioten die zich nog druk maken over woestijngodsdiensten het daar uitvechten, en niet hier. Pluim daarvoor.

Generaal Pardon | 15-07-06 | 12:35

@treger... jij kijkt blijkbaar te veel actie-films.. waar ik vandaan kom doet eigenlijk niet toe, ik ben een wereldburger die hier prima naar zijn zin heeft en nederlandse staat (en maar niet jullie grotendeels racsisten) bijzonder dankbaar is voor onderdak!

DjNoDip | 15-07-06 | 12:33

PRO-PALESTIJN
ANTI-ZIONIST

Betere combinatie bestaat er niet :)

Roku | 15-07-06 | 12:32

Mordechai 15-07-06 @ 12:25
goed zo

winshots | 15-07-06 | 12:31

@sjaakdeslinksesul
bij een van mijn familie in zuid -Libanon zitten nu ook twee joodse mannen ondergedoken, ze hebben ook een uniform aan en worden gezocht door de israeliers maar mijn familie is vastberaden om ze niet uitleveren, zon humane familie heb ik nou eigenlijk!!

DjNoDip | 15-07-06 | 12:31

Tja, die overleveringen van mensen met familie die in WOII in een concentratiekamp hebben gezeten. Hoorde laatst van iemand, die zijn Opa was doodgegaan in zo’n kamp. Triest verhaal. Ze vroegen hem nog of zijn Opa vergast was. Maar dat bleek niet zo. Was van de wachttoren afgevallen.

Mordechai | 15-07-06 | 12:30

@djnodip,
Welke nationaliteit heb je nu? Of mag de ambassade van je moederland niet weten waar jij uithangt hier in NL?

Treger | 15-07-06 | 12:30

@DjNoDip 15-07-06 @ 12:22
maar daarentegen is Nederland zeer tolerant en ruimhartig geweest naar de arabieren e.a. dus wat lul je nou?

Onderbuik | 15-07-06 | 12:30

@Treger
ik vrees dat het echt gaat gebeuren tenzij het verboden is in dit land om voor je mening komen en voor de kant van palestijnen kiezen, ik mag hopen dat bij IND wat ontwikkelde mensen zitten dan jou en jouw soortgenoten

DjNoDip | 15-07-06 | 12:28

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 12:28

DjNoDip 15-07-06 @ 12:24
Nope, maar mijn opa wel. Hij heeft nog even in Kamp Vught gezeten. Mijn oma zat ondergedoken met mijn moeder en oom.

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 12:27

@DjNoDip 15-07-06 @ 12:16
.
Je praat over Nederlanders alsof je ze allemaal moordenaars en verraders vindt.
"jullie nederlanders waren degene die duitsers hielpen met het aanpakken en uitzetten van de joden"
.
Dat is zeer onterecht en zo'n uitspraken doen veel oudere Nederlanders veel verdriet.
.
Als er iemand is die zou moeten weten dat het Nederlandse volk probeert mensen in nood te helpen, dan ben jij het wel. Jij hebt namelijk ook gebruik gemaakt van onze gastvrijheid. Waarom ben je eigenlijk uit Iran weggevlucht als ik vragen mag?

Gekke Gerritje | 15-07-06 | 12:27

DjNoDip 15-07-06 @ 12:22

Ik zou me schamen als ik het eerst stoer heb over een paar duizend Joden en als het me uitkomt gaan gooien met de echte cijfers. Tjonge wat ben jij triest zeg. Dat zit erin gebakken bij jullie dat melodramatische liegen en bedriegen als het jullie uitkomt.

Cesarino | 15-07-06 | 12:25

@Roku 15-07-06 @ 12:07
Sommige groepen in Israel, in het leger en in de regering zijn ook extremistisch, maar de meerderheid is dat niet. In Syrie, Libanon, Iran en de Gaza-strook is de bevolking misschien niet extremistisch, maar hun regeringen en militairen wel. Wat verwacht je dan?
Als een grote agressieve homeboy mij op straat op mijn bek slaat, moet ik dan zeggen sorry, maar wil je dat aub niet meer doen? Of moet ik hem zo'n harde dreun op zijn bek terugverkopen, dat hij zich wel twee keer bedenkt als hij mij morgen weer op straat tegenkom? Met lieve mensen is die eerste oplossing beter, met klootzakken is de tweede beter.

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 12:25

Djnodip:
Ik mag hopen dat jij nooit een NL paspoort krijgt.

Treger | 15-07-06 | 12:25

Waarde Geenstijlers, laten we nou niet hier elkaar gaan verwijten een übernederlander wel of niet te zijn. We leven in een multiculturele samenleving en kunnen alleen maar kijken hoe ze het elders anders en misschien wel verkeerd doen. Elk land heeft zo z’n geschiedenis, ook Nederland is niet altijd netjes geweest. Maar Nederland is wel zo netjes om nu iedereen hier te voeden, te kleden en te respecteren die dat nodig heeft. We kunnen met ze allen lullen wat we willen, maar we hebben het afgemeten aan andere delen van de wereld hier goed met elkaar. Als er mensen zijn die het gras elders groener en consumptiever vinden, moeten deze vooral gaan en af en toe een kaartje sturen hoe het daar was. Spijtoptanten mogen altijd terug komen. Wat mij betreft mogen alle fanatieke vechtjassen met een ideologie daar lekker sportief met “estafette handgranaatgooien”, “500 meter prikkeldraad klauteren”, “landmijnen sjoelen” en “kogelterugkoppen” bezigen. Lekker laten gaan, als ze maar de straten van Nederland verschoont houden van hun oerdriften. De holocaust met al zijn facetten is geweest en is al geen legitimiteit meer om ander verdriet aan te doen. Beide partijen zijn al een halve eeuw star in hun opvatting. Ook nu gaat het er weer om wie het verste kan pissen. Als dan ene Abou JahJah wil helpen daarvoor iemands zijn pik vast te houden… Liever hij dan wij, toch?

Mordechai | 15-07-06 | 12:25

What a dreamer... als die Abou JahJah echt daar gaat vechten wordt-ie gewoon een gevalletje collateral damage. Net zoals de rest van die islam-dreamers. Je denkt toch niet echt dat je tegen het israelische leger op kunt?
Let op: ik kies geen partij, ik zet een analyse neer.

winshots | 15-07-06 | 12:25

@sjaakdeslinksesul
ik dacht dat je genzen was maar niet dus je kletst weer uit je nek man... jouw oma zat ook blijkbaar in het vezet

DjNoDip | 15-07-06 | 12:24

wouw... iedereen op geenstijl heeft blijkbaar een oma die joden een onderduikadres bood, maar dat rijmt niet met die 104,000 omgekomen landgenoten van joodse afkomst tijdens wo-2.. als ik joods was zou ik em schamen voor zulke woordvoerders, zijn er nog echte joden hier die wel eens een boek hebben gelezen?

DjNoDip | 15-07-06 | 12:22

@Gekke Gerritje
rustig meid, niet hyperen.

ik ben zelf geen nederlander, heb pas 7 jaar geleden hier asiel aangevraagd maar ik hou veel meer dan gemiddelde nederlanders van dit land, ik verheug me op het moment dat ik nederlandse passport zou krijgen, net zoals veel nederlanders ga ik wel eens vreemd, luister ik naar youp van het hek en hans teeuwen, duik ik op 1 januari met een Unox-muts de noordzee in, lust ik knakworst en haring, lees ik AD en val op blondjes zoals jij.. dat mag duidelijk zijn maar wat heeft dit met onze duscussie over israel en holocaust te maken????

DjNoDip | 15-07-06 | 12:16

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 12:15

@Roku 15-07-06 @ 12:11
"Israel vermoord en verkreacht elke dag kinderen in palestina... ooit van die checkpoints gehoort???"
.
Kun je dat hard maken?
Het lijkt erop dat je jezelf voor de gek houdt.

Gekke Gerritje | 15-07-06 | 12:14

Ach ik snap het al, Abou gaat met een grote megafoon 'Racisme, racisme' naar de Joden schreeuwen...
Overigens heb ik ook geen enkel begrip voor de Israeliers hoor. Die moeten ook eens een keer ophouden. Gewoon de Palestijnen hun land geven en zelf heel blij zijn dat ze daar mogen zitten. Tenslotte was het tot niet zo heel lang geleden allemaal Arabisch gebied. Ik neig steeds meer naar de mening dat het maar het beste is Israel op te doeken.

amsmad | 15-07-06 | 12:14

@Djnodip,
Maak je geen illusie, de mensen in nederland zullen je nooit begrijpen.
Misschien dat het binnenkort voor je mogelijk is om terug te keren?
Oh nee ze hebben geen sociaal stelsel daar....

Treger | 15-07-06 | 12:14

DjNoDip 15-07-06 @ 12:05
Nou doe je mijn Oma wel wat tekort.
Tot het einde van de oorlog heeft mijn Oma Joodse onderduikers ondergebracht.
En wie is jouw held van de familie? Ome Abdul die zich in een bus heeft opgeblazen??

Cesarino | 15-07-06 | 12:12

@DjNoDip
Wat wil nu horen dat je een anti-semiet en een kkiranier bent, zodat je anlsnog voor jezelf het idee hebt dat je gelijk hebt in deze? Zielepoot, die reactie van mij op 11:43 zou je op je voorhoofd moeten plakken.

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 12:12

@ZUM

Israel is nog erger.... israel vermoord en verkreacht elke dag kinderen in palestina... ooit van die checkpoints gehoort??? trek nu maar zelf de conclusies daaruit, als mijn familie was vermmoord door die zionisten, zou ik elke israeli kapot willen maken met heel mijn hart denk ik, je weet niet hoe je reageert.

@woestijnvos

Wil jij zeggen dat dat je de reden geeft om meer dan 60 onsdchuldige burgers te doden???

Roku | 15-07-06 | 12:11

@sjaakdeslinksesul
nu praat je geen poep meer, nu kan ik je wel vestaan, sterker nog, begrijpen! wouw! (roku, sorry sorry, je blijft wel mijn maat !!)

het verschil in onze opvatiing is dat ik vind dat niks en niks zon buitensporig geweld mag rechtvaardigen, jij hebt er blijkbaar begrip voor, dat Iran en Syrie de boel opfokken doet niet toe, we hebben het hier over palestijnse en israelse bevolking die eronder lijden.

DjNoDip | 15-07-06 | 12:10

@DjNoDip 15-07-06 @ 12:05
"ik hoef me niet te schamen, jullie nederlanders waren degene die duitsers hielpen met het aanpakken en uitzetten van de joden"
.
Ik stelde om 11:18 een vraag aan CrazyfooL (zonder een antwoord te krijgen overigens). Ik zou jou eigenlijk precies hetzelfde willen vragen.
.
Als je er zo over denkt, waarom woon je dan hier? (Ik neem aan dat je in Nederland woont.) Het is in ieder geval duidelijk dat je jezelf niet als Nederlander ziet. Is er nog enige dank aan het volk dat voor jou en misschien je ouders een leven in veiligheid en welvaart mogelijk maakt?

Gekke Gerritje | 15-07-06 | 12:09

Zou wel melig zijn als die Finnen hier figuren als Ed van Thijn en Job Cohen af gaan maken omdat ze Joods zijn. En dat terwijl die lui jarenlang moslimkonten hebben gekust.

Ion Susai | 15-07-06 | 12:09

@Roku 15-07-06 @ 12:02

Hou daarom maar even op met je vergelijking tussen de kindermoordenaars van Hamas en de verzetsstrijders uit de 2e wereldoorlog.

zum kotzen | 15-07-06 | 12:08

Abou Jahjah en vechten? Sure, die laffe rat gaat waarschijnlijk 20 km achter het front staan schreeuwen naar anderen. Net zoals ie dat hier doet.

amsmad | 15-07-06 | 12:08

@ Treger 15-07-06 @ 12:04
Je hebt gelijk, het is allemaal niet fris.

Mordechai | 15-07-06 | 12:07

cor123 15-07-06 @ 11:24
Dank. Alliteraties zijn idd leuk. Kan nog verder:
.
kameelscheefschrijdend zwaardzwiepzwaaiend keelklankkuchkrijsend
.
Creatyfuslijer he.

winshots | 15-07-06 | 12:07

@Sjaak

waarom altijd extremisten zeggen, ooit idelogie van de zionisme bekeken????
wrm zijn zionisten geen extremisten??? meer dan 66 onschuldige burgers vermoord om 1 soldaat, terwijl er in israel ong 500 minderjarige kindjes in de gevangenissen zitten..... jij meet niet met 2 maten, jij meet met een anderhalf maat.

Roku | 15-07-06 | 12:07

@DJnodip,
Je kan te ver gaan....

Treger | 15-07-06 | 12:06

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 12:06

@ Roku 15-07-06 @ 11:54 : Dat wat je ouders niet hadden moeten doen, bedoel je?

DanteG | 15-07-06 | 12:05

Nog erger zou ht zin als iedere martelaar 72 maagden krijgt. Dan krijgt elke maagd dus maar 1 x per 72 dagen een beurt en heeft 71 dagen geen aandacht gekregen. Dat wil zeggen dat je dan elke keer een sacherijnige vrouw moet ontmaagden. Mijn vrouw is al boos als ik 1 dag geen aandacht geef.

woestijnvos | 15-07-06 | 12:05

@Cesarino
ik hoef me niet te schamen, jullie nederlanders waren degene die duitsers hielpen met het aanpakken en uitzetten van de joden, er werden in totaal 104,000 van je joodse landgenoten opgepakt en via doorganskamp Westerbork in Drenthe naar vernietigingskampen vervoerd maar je oma deed er niks tegen. tot 6 juni 1944 toen kwamen britten en amerikanen en opeens zat iedereen in verzet... en nu moeten palestijnen ervoor boeten, lijkt niet echt eerlijk he!

DjNoDip | 15-07-06 | 12:05

@Mordechai,
Ik vind het gewoon niet fris. En het is vals sentiment. Ik vind dat als ze zo begaan zijn laat ze daar dan lekker blijven. Israel is onbetrouwbaar, begaan oorlogsmisdaden en geen NATO partner.

Treger | 15-07-06 | 12:04

DjNoDip 15-07-06 @ 11:47
Ik praat poep door van je te vragen of je terug ontopic wilt reageren ipv te jammeren over vermeend anti-semitisme en dan zeg je doodleuk dat er een paar duizend joden in WO2 vermoord zijn. En waar heb ik de holocaust erbij gehaald, mijn hele punt was juist dat deze in de discussie niet ter zake deed en dat jij er niet mee aan moest komen draven.
Goed, ditlaat ik liggen, maar het zegt wel wat over jouw manier van discussieren vind ik. Nu ben je tenminste weer terug op het juiste spoor.
Het gaat in deze discussie mij om het meten met twee maten. Israel doet domme en verkeerde dingen, de Palestijnen en islamitische wereld ook en vaak in veel grotere mate. Het feit dat Israel een democratie is en veel van haar tegenstanders niet, geeft Israel niet de morele plicht om hogere maatstaven in zijn buitenlandpolitiek te hanteren. Dat is de morele plicht die ze heeft tegen de eigen burgers die de regering gekozen heeft. Die plicht maakt ze ook waar tegenover de palestijnen die in israel wonen, dat zijn er meer dan joden in de hele arabische wereld. Men wil Israel niet eens erkennen maar verlangt wel dat ze zicht aan internationale verdragen houdt, da's echt consequent.
Israel reageert op een wijze die de arabieren begrijpen. Jij neukt met mij, dan neuk ik jou zo hard dat je het nooit meer vergeet. Extremisten zoals Hamas, Hezbollah, en de regimes Syrie en Iran kennen namelijk maar een taal waarvoor zij respect hebben. En die taal spreekt Israel nu.
Heel lullig voor de palestijnse bevolking, want ze zijn nu alweer de speelbal van de machtsspelletje van hun islamitische vrienden geworden.

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 12:03

@controle

je kan een volk van 5000 jaar oud echt niet puur houden hoor....

@ZUM

nee deden ze niet,

Roku | 15-07-06 | 12:02

@ Treger 15-07-06 @ 11:51
Nee, dit is een speciale dubbele nationaliteit truc (anders als Turken e.d. die hun dienstplicht binnen NAVO verband invullen). In de grondwet van Israël staat dat iedere jood recht heeft op Israëlisch staatsburgerschap. Moet je we ff de taal leren en drie jaar de dienstplicht in. Zijn speciale afspraken met landen als Nederland. Met een koninklijke beschikking (lang leve Bea) mogen ze dan hun Nederlandse staatsburgerschap houden en verliezen ze deze niet door het dienen in een vreemde krijgsmacht. Plaatsing is dan meestal in Tel Aviv waar ook een hele staf Nederlandse militaire permanent zitten.

Mordechai | 15-07-06 | 12:02

Naar de Filistijnen=
Reddeloos verloren. (ik vraag me af waar die uitspraak vandaan komt)..

mr Hottentot | 15-07-06 | 12:01

@roku
De Joden deden in het verleden niet aan mixing, stamden allemaal van abraham af. Uit Izaak (dus niet ishmael) is vervolgens Jacob gekomen. Uit zijn zonen (dochters werden niet genoemd in de genealogie) is het volk van Israel ontstaan.

controle | 15-07-06 | 12:01

Hee crazyfool, waarom volg jij het voorbeeld van die dappere Abou Jah Jah niet? Of blijf jij liever vanuit het veilige Nederland schelden op de joden in plaats van echt tegen ze te gaan vechten, lafaard?

zum kotzen | 15-07-06 | 12:01

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 11:59

Medeling: Wegens extreme drukte op dit moment is de wachtrij voor de 72 maagden 6 maanden en 3 dagen. Wij verzoeken U netjes in de rij te blijven staan. De beloofde wijn is helaas op, wij verwachten een nieuwe zending binnen enkele dagen.

woestijnvos | 15-07-06 | 11:59

@Roku 15-07-06 @ 11:50

Het Nederlandse verzet blies geen bussen met Duitse schoolkinderen op.

zum kotzen | 15-07-06 | 11:58

@Controle

je kan dit eigenlijk in 2 situaties verschillen, strijd om het heilige land, strijd om alle bezetten gebieden, dus je hebt ook beetje gelijk, maar jeruzalem is altijd de hooftstad van arabs geweest, voor deze 600 jaar, en nu claimt israel die als haar stad, niet accpeeterbaar.

bekijk dit is: www.whatreallyhappened.com/terrorist.h...

schrok wel een beetje, mossad achter HAMAS??? ik denk het niet, gewoon een stomme photosoeper denk ik.

Roku | 15-07-06 | 11:58

Kan die antisemitische trut van een Anja Meulenbelt anjameulenbelt.sp.nl/weblog/ ook niet lekker mee? Ze hoeft geen extra stoel. Dr kont kan op Abou zn lul geplaatst en met haar overtollige vet zal turbulentie ook niet tot verwondingen lijden.

Ion Susai | 15-07-06 | 11:58

(Laat je kinderen niet naar de filistijnen gaan)!

mr Hottentot | 15-07-06 | 11:56

@F. Wood 15-07-06 @ 11:45
Prima artikel.

woestijnvos | 15-07-06 | 11:55

@Controle

Puure filistijnen bestaan niet, wel vaag gerelateerde.
hetzelfde als bij de joden,het puure volk van Daviv (hebrews) bestaan ook vaag, jw weet wel rassenmixing.

Roku | 15-07-06 | 11:54

Allai, diene Abou Dyab BahBah lijkt mijn sjuust 't type dat nu al geregeld heeft dat zijn Invaliditeits-tractement in Belgie wel wordt doorbetaald, mocht een van die Jeauden hem een haar krenken. Desnoods met behulp advocaat en het EVRM...?

www.wijblijvenhier.nl/index.php?/archi...

Hoop dat zijn 72 Maagden allemaal + 125 Kilo wegen, met een royale snor, ook bij hun derde oksel...

Mayakovnik | 15-07-06 | 11:54

DjNoDip 15-07-06 @ 11:50

Paar duizend?? Ga je schamen.

Cesarino | 15-07-06 | 11:53

We zouden hier eens een voorbeeld moeten nemen aan Israel wat betreft de aanpak van terroristisch moslimtuig.

Marco van der Slot | 15-07-06 | 11:53

@woestijnvos

wees er maar trots op...

Roku | 15-07-06 | 11:52

@roku
Goed dat je David aanhaalt. Je kent hem wel he die Goliath versloeg, de baas van de filistijnen.
.
De Palestijnen menen dat zij de nakomelingen van de Filistijnen zijn, de in 2005 overleden Palestijnse leider Yasser Arafat heeft dit zelfs expliciet gezegd, hij sprak altijd over 'zijn Filistijnse volk'.
nl.wikipedia.org/wiki/Filistijnen

controle | 15-07-06 | 11:51

@mordechai,
Mooi en gelijk tot ongewenst vreemdeling verklaren. raar sentiment.

Treger | 15-07-06 | 11:51

Mordechai 15-07-06 @ 11:49
Inderdaad. Succes Israël!

Barbapoeppa | 15-07-06 | 11:50

HAMAS en Hesbollah zijn helemaal geen terreur organisaties........

nationalisme in deze situaties worden gewoon gewaardeerd, ze strijden voor vrijhijd en onafhankelijkheid voor hun bevolking, niks raars aan, dat deed nederland ook in de WO2.

Roku | 15-07-06 | 11:50

@sjaakdeslinksesul
ik voel me nu beledigd, nog maals, het leven van paar duizend omgekomen joden tijdens wo2 is niet iets waar je grappen over kan maken en dag mag absoluut niet ontkent worden, je gebruikt holocaust voor je eigen belang en dat vind ik een foute boel.

DjNoDip | 15-07-06 | 11:50

Roku 15-07-06 @ 11:43 Ben in Libanon geboren en heb lange tijd in mo gewoond dus ik denk aardig wat van dit konflikt te wetenj. Doe eens wat meer kijken naar wat arabieren echt doen ipv wat ze zeggen. Ik ben denk ik trouwens ook meer allochtoon dan jij, lekker puh!

woestijnvos | 15-07-06 | 11:49

@ controle 15-07-06 @ 11:22
Ik heb vorig jaar op een cursus gezetten waar ook een "vluchteling" uit iran aan deelnam, eng mannetje, iedereen negeerde hem.

Spaansche Griep | 15-07-06 | 11:49

Breaking nieuws! Aantal Joodse Nederlanders die in Israel in dienst geweest zijn schriftelijk opgeroepen om maandag a.s. te verschijnen bij de militaire attaché in Den Haag. Israëlische mobilisatie onder Nederlanders dus. Lijkt er dus op dat het echt spannend gaat worden!

Mordechai | 15-07-06 | 11:49

@sjaakdeslinksesul
je praat poep, niemand wil het recht van verdedigen van israel ontnemen, als je radiostation van hezbollah bombardeert dan heb je alle recht, als je een land binnentrekt om je eigen soldaten te bevrijden dan kan ik dat ook goed begrijpen maar dat je een land platbombardeert en civile doelen heel bewust treft dan hebben we het over buitensporig geweld en israel heeft in de loop der jaren bewezen dat daar heel goed in is, ik ben nog niet vergeten hoe ze gericht op kinderen van nog geen 8 schoten omdat ze steentjes aan het gooie waren, dus we hebben het over een crimineel staat met een crimineel verleden. je mag van mij best een muur om je heen trekken om je te ebschermen maar dat zet je niet bij de buurman in de tuin, ga je nu weer de holocaust erbij halen?

DjNoDip | 15-07-06 | 11:47

Beste Abou:
Ani veAtah Neshane et HaOlam!
(Jij en ik zullen de wereld veranderen.)

Ahasveros | 15-07-06 | 11:46

@Sjaak

Nu praat je echt onzin....

Roku | 15-07-06 | 11:46

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 11:45

Gewoon nuken die palestijnse meuk. Zij lekker in het Walhalla de gemedailleerde martelaar uithangen, met 72 maagden erbij, wij rust en olie.
Klaar. Een tevreden roker is geen onruststoker...

winshots | 15-07-06 | 11:45

Als je een discussie driegt te verliezen, ga je de tegenstander argumenten in de mond leggen. Dan weet je zowel de tegenargumenten als de antwoorden die je zelf kunt verzinnen en win je in je eigen ogen de discussie.
Halverwege discussies over israel, ook deze weer, hoor je altijd opeens: "De Joden doen altijd zielig over de holocaust en iedereen die daartegen is, is meteen een anti-semiet". Tuurlijk.
DjNoNip, Roku, CrazyFool jullie zijn GEEN anti-semieten en nu weer terug naar de normale discussie aub. Wie lopen hier nou de verongelijkte zielepoten uit te hangen?

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 11:43

moslim beweging?? jij weet niet waar je over praat meneertje... dit zijn puure nationalisme bewegingen, dit conflict staat buiten religie, bestudereen eens de materie beter van dit conflict.. zal je goed doen.

Roku | 15-07-06 | 11:43

@DjNoDip, is dit nou, Taquia?

mr Hottentot | 15-07-06 | 11:43

Stom, wilde zeggen ben niet voor of tegen israël.

woestijnvos | 15-07-06 | 11:43

@Roku 15-07-06.
Ik ben helemaal voor of tegen Israël, maar wel tegen Hezbollah, Hamas, en elke andere fundamentalistische moslim beweging.

woestijnvos | 15-07-06 | 11:41

@Sjaak

Die zionisten halen hun Koning David er nog bij van 3000 jaar geleden....

Roku | 15-07-06 | 11:40

YES! Doe es deaudgaan is overbodig om bij hem te zeggen.

Ion Susai | 15-07-06 | 11:39

sjaakdeslinksesul 15-07-06 @ 11:34
De kruistochten waren zo slecht niet hoor. Door de aandacht van de arabieren af te leiden van spanje en het gevecht naar israel te verplaatsen leven we nu in een vrij europa. We mogen die ridders van toen dankbaar zijn.

woestijnvos | 15-07-06 | 11:38

F. Wood
moet ik hierop reageren ook? ik heb op dit moment niks te doen maar zo zinloos is mijn leven nou ook weer niet hoor!

DjNoDip | 15-07-06 | 11:36

O.a. we gaan het op GS lekker allemaal eenzijdig bekijken, en lkkr israel als goed bestempelen, maarja verbaast me ook nix, gaat al 60 jaar lang via deze manier.

Roku | 15-07-06 | 11:36

Dit verdient opvolging. Alle moslimbroeders wereldwijd verenigt u en trek naar het Midden Oosten! Vlug!

Rest In Privacy | 15-07-06 | 11:35

@kolonel klootoog

wat een diepgang, wat een manieren, wat een argumenten... ik wens je geen ziekte toe wel beterschap!

DjNoDip | 15-07-06 | 11:34

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 11:34

DjNoDip 15-07-06 @ 11:20
Welke joden heb jij hierop aangesproken? Mokum Kosher of ANTOON? En ach de palestijnen hebben het nooit over de geschiedenis alleen het hier en nu zeker. Die halen de kruistochten er nog bij.
Over het meten met twee maten: israel moet zich aan alle internationale afspraken houden want het is een democratie, de buurlanden zijn het niet dus mogen steun verlenen aan terroristen. Sterk argument. Trouwens Hamas is de gekozen vertegenwoordiger van de PA.
En Gretta als voorbeeld, ook zo overtuigend. Als ze anti-semitisme dingen zegt (doet ze), zal het eerder per ongeluk zijn. ze is namelijk zo dom als het achterend van een varken, zul je merken als je haar ooit eens tegenkomt.
Alweer, het zit in je eigen domme hoofdje en niet in die van de Israelis en de medestanders van Israel.

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 11:34

Cesarino 15-07-06 @ 11:18 Klopt!

woestijnvos | 15-07-06 | 11:34

@DjNoDip 15-07-06 @ 11:20
Ik zie niet in waarom een staat die zijn eigen burgers probeert te beschermen barbaarser is dan de Arabische bevolking die, gedreven door een diep ingewortelde haat, niet zal rusten totdat elke Jood van het Arabisch schiereiland is verdreven. Bovendien wordt die bevolking ook gesteund door staten, zoals Syrië en Iran, die zich uit pure lafheid verschuilen achter allerlei terreurgroepen waarmee zij zogenaamd niks te maken hebben maar die zij wel stieken subsidiëren.

L. Oser | 15-07-06 | 11:30

zo, voor dat ik naar de Dirk (NSFW) ga wil ik even uitgebreid de tijd nemen om Roku en DjNoDip een agressieve versie van de typhus te wensen, in de liezen, met vlokken en natte vlekken. dag trolletjes, ga eens dood.

kolonel klootoog | 15-07-06 | 11:30

petjesman 15-07-06 @ 10:21

Kicken hè, die flinke lieverds!

cor123 | 15-07-06 | 11:30

Tsja, boeiend weetje: een Palenstijns leider, de grootmoefti van Jeruzalem, Haj Amin al-Hoesseini, was in 1944 op bezoek in Auschwitz, en raakte daar onder de indruk over de effectiviteit van deze moordfabriek. (!) Tot op de dag van vandaag zien diverse Palestijnse leiders deze al-Hoesseini als een lichtend voorbeeld....

brutus68 | 15-07-06 | 11:30

"Abou is meer dan bereid om als martelaar voor de *kuch* goede zaak te sterven". Door die instelling zullen de arabieren ook nooit winnen. Het basisidee van oorlogvoeren is dat het er niet om gaat om voor je land te willen sterven, maar te zorgen dat de andere kant voor zijn land sterft.

woestijnvos | 15-07-06 | 11:30

@Djnodip

Wahaha ik heb me moeten kapot lachen om jou :D.

Roku | 15-07-06 | 11:30

@DjNoDip 15-07-06 @ 11:24

Ben je nou op een flauwe manier aan het provoceren? Wat denk je daarmee te bereiken?
Een paar duizend doden is zoiets als zeggen dat je voor een paar honderd euro een huis kunt kopen. Slaat echt nergens op. Je bent dus doelbewust de holocaust aan het ontkennen om onrust te zaaien. Zwak hoor.

Gekke Gerritje | 15-07-06 | 11:29

Abou met de roeiboot naar Libanon, het idee alleen al

Tobi | 15-07-06 | 11:27

@Barbapoeppa
ook een typisch joods-nederlandse reactie.. geen discussie over holocaust, dats heilig.. oke... ik kap ermee// niet weer beginnen he!

DjNoDip | 15-07-06 | 11:26

@roku 11:23
dat heb ik ook nergens gesteld.

controle | 15-07-06 | 11:25

ik wens Abou heel veel succes , hij wil tenminste voor zijn vaderland sterven.
Wat is daar mis mee zou ik zeggen, laat hem vooral geen NL joden daar tegenkomen ,dan zou ie ze zonder twijfel neerhalen ! ga je gang makker

prins74 | 15-07-06 | 11:24

Roku en crazyfool, jullie zijn heel erg fout bezig, ik vind dat jullie gelijk je excuses moet aanbieden voor het ontkennen van holocaust en dat jullie moeten toegeven dat tijdens wo2 paar duizend joden zijn omgekomen, kom op, zoiets valt niet te ontkennen!!

DjNoDip | 15-07-06 | 11:24

winshots 15-07-06 @ 10:01

LOL!

cor123 | 15-07-06 | 11:24

@controle
Klopt als een bus! Hij is een Pers. Dus mensen even goed opletten met wie je te maken hebt!

Barbapoeppa | 15-07-06 | 11:24

-weggejorist-

Roku | 15-07-06 | 11:23

@Roku 15-07-06 @ 11:18
lala, ik bedoel mensen de vrijheid mogen hebben om de holocaust te ontkennen. Dat is juist het idee van vrijheid van meningsuiting, die het westen zo uniek maakt.

woestijnvos | 15-07-06 | 11:23

@barbapoeppa
Ik meen mij helder te herinneren dat djnodip uit Iran afkomstig is.

controle | 15-07-06 | 11:22

Kan er geen reisburo voor terroristen geopend worden?

mr Hottentot | 15-07-06 | 11:22

Laat ze het maar lekker uitvechten, anders houdt het toch nooit op.

ronnie007 | 15-07-06 | 11:21

DjNoDip 15-07-06 @ 11:09

Jou masker is gevallen 'vriend'. Afdoen aan de verschrikkingen van de holocaust staat gelijk aan het ontkennen van het. Verder ga ik aan jou geen woorden meer vuil maken.

Barbapoeppa | 15-07-06 | 11:21

@sjaakdeslinksesul

Waar zou ik moeten beginnen in een reactie op je. ja ik vind het pure zieligdoenerij van joden, zodra je ze aanspreekt hoe onmenselijk ze palestijnen behandelen dan halen ze hele geschiedenis erbij om het te rechtvaardigen, dat vind ik zieligdoenerij ja. nogmaals ik vind de manieren van isrealiers veel barbaarser dan die van hamas want je hebt hier te maken met een staat die zich gedraagt als een piratengroep.
je hebt het oevr 50 landen waar ik niet over druk maak, luister vriend we hebben het over conflict tussen israel en palestijnen dus ik heb geen enkel reden om Angola, etiopie, Pakistan en china erbij te halen, begrijp je?
en wat laatste betreft, ja, ik heb sterk de indruk dat je meteen een anti-semiet bent zodra je kritek levert op israel, dat is een feit en gretta is een schone voorbeeld daarvan, leeghoofd!

DjNoDip | 15-07-06 | 11:20

@roku
"waarom is ontkennig van holocaust strafbaar?? je mag die mening toch hebben??"
.
Idd, je mag ook dom zijn. En in NL is de ontkenning niet strafbaar. Dat het wat gevoelig ligt moet je toch kunnen begrijpen. Ik bedoel kijk dan eens naar je broers in turkije, nog net ietsepiets gevoeliger. Verder vind ik het jammer dat iemand zoals jij, met hersens, je zo laat meeslepen door je waarschijnlijk van af kinds af aan ingegoten haat tegen Israel.

controle | 15-07-06 | 11:19

@woestijnvos

Dus jij vind dat freedom of speech moet worden weg geschrapt?

lekkere nederlander ben jij dan ook..

Roku | 15-07-06 | 11:18

Zulke figuren die de boel anti westers opfucken hebben we juist nodig. Ik hoop dat Roku al zijn internetvrienden ook inschakelt. Alle forums in NL vol met die onzin. In November verkiezingen en in Januari keihard de 3 maal out regeling. Owe wat wordt Nederland mooi!!!
Dus ga door en vooral meer en veel anti westers geblaat.
Hiephoi...

Cesarino | 15-07-06 | 11:18

@CrazyfooL 15-07-06 @ 11:06
"AIVD zijn mietjes net als de rest van de nederlanders"
.
Als je er zo over denkt, waarom woon je dan hier? (Ik neem aan dat je in Nederland woont.) Het is in ieder geval duidelijk dat je jezelf niet als Nederlander ziet. Is er nog enige dank aan het volk dat voor jou en misschien je ouders een leven in veiligheid en welvaart mogelijk maakt?

Gekke Gerritje | 15-07-06 | 11:18

@Roku 15-07-06 @ 11:14
Ben ik helaas met je eens. Vrijheid is vrijheid.

woestijnvos | 15-07-06 | 11:17

@sjaakdeslinksesul 15-07-06 @ 11:10
Ik zal het maar voorzichtig zeggen.
Israel maakt wel degelijk gebruik van het onderbuikgevoel die mensen krijgen van de gedachte aan toen.
Zo weet ik bijv. een Joodse begraafplaats te liggen met een gedenkplaat
wat moet suggereren dat op die begraafplaats slachtoffers van de holocaust liggen.

Er ligt er echter geeneen begraven die op die plaat gemeld wordt..
Rijke Joden schenken geld, en geen begraapplaats zonder plaat
met slachtoffers. Das nie hip namelijk.

De Intrigant | 15-07-06 | 11:16

-weggejorist-

CrazyfooL | 15-07-06 | 11:16

@bouleau
en dat zijn niet zijn enigtse fouten...

Detox | 15-07-06 | 11:15

@roku
leer eens NLs man. Het is "enige", niet "enigste".

bouleau | 15-07-06 | 11:14

waarom is ontkennig van holocaust strafbaar?? je mag die mening toch hebben??

ik ontken m niet, maar kan ook niet zeggen of er wel of niet met de cijfers is gekloot, maar dat maakt de daad niet minder walgelijk.

Roku | 15-07-06 | 11:14

@ Roku 15-07-06 @ 11:11
FOUT!!!, Niet denken dat je alles beter weet.

Spaansche Griep | 15-07-06 | 11:14

@Djnodip,
Dat betekent dat jij weinig tot niks van de europese geschiedenis afweet en dat je beter dus je mond kan houden.

Treger | 15-07-06 | 11:11

@Spaanche

Neuj hoor, dat is iemand die erkent dat jezus GOD is, en erkent ook dat jezus de zoon van god is -_- :-)

Roku | 15-07-06 | 11:11

@roku: voor het geval je niet helemaal zeker bent hoe erg beledigd je moet zijn als moslim, er is een saudische website die dat voor je bijhoudt. Kun je elke morgen het muslim offence level even nakijken. Wel zo handig! Daar kun je trouwens ook zien tot welke waanzin fundamentalisme leid.
muttawa.blogspot.com

woestijnvos | 15-07-06 | 11:11

Dat Allah de enigste is ???? De enige zul je bedoelen.
Een jurkje staat Allah enig !

QuidProQuo | 15-07-06 | 11:10

@DjNoDip 15-07-06 @ 11:00
Waar zou ik moeten beginnen in een reactie op je. Met een miljoen (?) dode joden in wo2 en zeggen dat daar lessen uit getrokken moeten worden, en dan tegelijkertijd zeggen dat die zieligdoenerij je niet bevalt. Wie doet er zielig? Israel haalt de holocaust er niet bij in dit conflict, dat doe jij.
En terrorisme (?) en schending van internationale afspraken, ik weet nog wel 50 landen die dat doen en daar maak je je dus totaal niet druk over.
In israel wonen palestijnen, worden die vergast net als de joden onder Hitler?
En ben je meteen anti-semiet als je het niet met Israel eens bent, wie zegt dat uberhaubt?
Het zit allemaal in je eigen domme hoofdje, dit soort meningen over Israel de Israeliers en de mensen dei Israel steunen, nergens anders.

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 11:10

@ Roku 15-07-06 @ 11:03
een Christen is iemand die tenminste erkent dat God de enigste is, en dat Jezus zijn boodschapper is.

Spaansche Griep | 15-07-06 | 11:09

zo, gaat makkelijk oppakken worden. ome ab sluit zich aan bij een terreurnetwerk en hoeft allen nog maar even bij de grens in de nek gevat te worden en mag dan fijn een paar jaar zakjes plakken.
..
@ roku
..
wanneer ga jij? ik zit er zelf over te denken om je treinkaartje vanaf lelylaan naar schiphol te betalen. misschien kan je een dealtje met gs maken en een wekelijkse sfeerimpressie mailen? verder kan allah (PSV) mijn reet likken.

kolonel klootoog | 15-07-06 | 11:09

@poepa
als ik zeg dat er tijdens 2e wereldoorlog waarscijnlijk 1 miljoen joden zijn omgekomen, betekent dat ontekennen van holocaust????? hallooooooooo!!!!!!!!!!!

DjNoDip | 15-07-06 | 11:09

CrazyfooL 15-07-06 @ 11:06,

met mohammedanen als jij wordt het wel erg gemakkelijk om aan te tonen dat een mohammedaan geen nederlander kan zijn maar altijd zijn loyaliteit bij de "oemma" ligt.

Mujahid | 15-07-06 | 11:09

@roku
Nou vertel dat eens op de forums van marokko.nl en ummah.net. Jij wist trouwens dat in SA (soennititsch) het verboden is voor sjiieten (net als trouwens voor elke niet-islam religie) om openlijk hun religie te praktiseren.

controle | 15-07-06 | 11:07

en dat je maar bij aankomst gelijk onder een taxi loopt

Detox | 15-07-06 | 11:07

Mujahid 15-07-06 @ 10:58

AIVD zijn mietjes net als de rest van de nederlanders, waarom denk je dat die vertaler hun veraadde, dont fuck with us.

CrazyfooL | 15-07-06 | 11:06

en dat vind ik erg want het feit dat er tijdens 2e wereldoorlog paar duizend (waarschijnlijk 1 milijoen) joden (en meeste daarvan onschuldige burgers) zijn omgekomen vind ik niet iets wat je kan vergeten!!!!
DjNoDip 15-07-06 @ 11:00
.
Leuk geprobeerd perzisch stuk vreten. Tussen de regels door even de holocaust ontkennen. Ahmedinajad zal trots op je zijn.

Barbapoeppa | 15-07-06 | 11:06

@Mujahid 15-07-06 @ 10:58

Of GS wil of niet maar de AIVD kijkt mee.

bad to the bone | 15-07-06 | 11:06

Roku 15-07-06 @ 10:57
Vroeger zeiden wij "een goede Duitsert is een dode Duitsert".

Karel kwakbol | 15-07-06 | 11:05

@Roku 15-07-06 @ 10:57
Wow mooi gezegd man, doe lekker mee, kan je je ook sterven als een shaheed inshaAllah.

Spaansche Griep | 15-07-06 | 11:04

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 11:04

ik wens abu jaja wel een lekkere raket toe, lengte en gewicht onbelangrijk, als die maar bij hem in de buurt neerkomt en afgaat!

DjNoDip | 15-07-06 | 11:03

joris, kan je bij de crazyfool bot ook nog een [ben erg beledigd] module inbouwen, dat mis ik bij hem als moslimaanhanger nog.

woestijnvos | 15-07-06 | 11:03

@controle

een moslim is iemand die tenminste erkent dat Allah(swt) de enigste is, en dat Mohammed(vzmh) zijn boodschapper is. dus mij maakt niet ui welke tak iemand uit de islam heeft. in mijn ogen zijn het broers.

Roku | 15-07-06 | 11:03

-WeggeAbouJahJahed- Opgeruimd staat netjes.
Terrorisme is zeauw 2005. Ze moeten het linkse dialoog aangaan.
Neem Woutertje en Femke ook even mee op reis.

De Intrigant | 15-07-06 | 11:02

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 11:02

@CrazyfooL 15-07-06 @ 10:54
Zijn eigen kloten is het enige wat die vadsige prutser gaat raken.

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 11:01

controle 15-07-06 @ 10:59
zo wakker was ik nog niet. scherp!

woestijnvos | 15-07-06 | 11:01

ja en wat heeft de AIVD te zeggen??? dit is vrijheid van menigsuiting ;)

je mag zeggen wat je wilt, of het nou pijn doet of niet is jullie probleem.

Roku | 15-07-06 | 11:01

@F. Wood
bedankt voor je preek.
luister vriend, Hezbollah en Hmas zijn een terreurorganisatie, die naam zegt al genoeg en het is volkomen rechtvaardig als israel ze probeert uit te roeien, maar punt is dat israel zich als staat op een schandalijke wijze schuldig maakt aan terrorisme en schending van internationale afspraken, ik walg van die arrogante houding van joden, die zieligdoenerij bevalt me niks, kop op zeg jullie behandelen palestijnen net zo erg als hitler met de joden deed, en wat ik nog misselijkmakend vond is dat je gelijk antijoods bent zodra je kritiek levert op het beleid van israel... en dat vind ik erg want het feit dat er tijdens 2e wereldoorlog paar duizend (waarschijnlijk 1 milijoen) joden (en meeste daarvan onschuldige burgers) zijn omgekomen vind ik niet iets wat je kan vergeten!!!!

DjNoDip | 15-07-06 | 11:00

@roku en crazyfool
Sinds wanneer zijn jullie voor sjiieten? Ik dacht dat die als ongelovigen kwalificeerden. Tenminste zo worden ze op alle soenitische websites genoemd.

controle | 15-07-06 | 10:59

@ CumGranoSalis 15-07-06 @ 10:47 : Lekkerrrrr.... Mmhmm...

@ Crazyfool: Er wachten 72 maagden (& 144 kogels) op je in Libanon. Doet eens braaf & kankert hier op. En neem Roku mee.

DanteG | 15-07-06 | 10:59

@CrazyfooL 15-07-06 @ 10:54,

wat zou het toch meaui zijn als GS een site opgezet door de AIVD blijkt te zijn....

Mujahid | 15-07-06 | 10:58

@Crazyfool

DEZE MAN IS EEN VRIJHEIDSSTRIJDER, Respect vanuit het diepste van mijn hart aan Jahjah, FREEDOM WARRIOR!!

Als hij sterft sterft hij als een shaheed inshaAllah.

Allahu Akhbar

Roku | 15-07-06 | 10:57

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 10:57

Onder de huidige omstandigheden is het bereiken van Beiroet moelijker dan het bereiken van Pyong Yang. Over een paar weken kunnen we een huilbericht van deze meneer lezen, dat hij zijn vaderland niet heeft kunnen bereiken.
Glas, plas, was.

boasatlas | 15-07-06 | 10:56

-weggejorist-

CrazyfooL | 15-07-06 | 10:54

Als je plunderen en roven van lijken ook beschouwt als *kuch* strijden.....

Feuer Frei | 15-07-06 | 10:53

Voor wie denkt dat heel libanon meeleeft met hizballah:
[dear mr. Olmert] It was about time,
We Lebanese congratulate you on your recent actions against the Hezbollah terrorist infrastructure in Lebanon. We urge you to hit them hard and destroy their terror infrastructure. It is not Israel who is fed up with this situation, but the majority of the silent Lebanese in Lebanon who are fed up with Hezbollah and are powerless to do anything out of fear of terror retaliation.

littlegreenfootballs.com/weblog/?entry...

woestijnvos | 15-07-06 | 10:53

-weggejorist-

CrazyfooL | 15-07-06 | 10:52

Eens kijken (mocht ie echt gaan en de heldenmoed niet alleen met de mond beleiden) hoe snel deze jankert terug is ....
Een prachtige kans om zich onsterfelijk belachelijk te maken.

QuidProQuo | 15-07-06 | 10:52

@petjesman:
Ik vind het maar een stel chagreinige teven bij elkaar.
Dat Israel doet mij denken aan de film Starship troopers.
Hadden ze in die film ook geen problemen met kolonisten?

Treger | 15-07-06 | 10:49

Voordat ie Alla -u Akbahr kan zeggen heeft ie een raket in zijn mik. Kan hij de rest van die economische profiteurs ook niet mee terugnemen?

inquisitra | 15-07-06 | 10:48

Het zal me niet verbazen, als deze Abou opeens met een verklaring komt: ik heb ingezien dat ik de Palestijnse zaak beter vanuit Belgie geestelijk kan ondersteunen, maar ik laat mijn "broeders" in Palestina weten dat ik achter ze sta... (is wel zo veilig als er kogels worden afgevuurd)

Karel Kruizenruiker | 15-07-06 | 10:48

Ladies & gents @ the redactie: monowenkbrauw is zeau kaaskop.

Wat dacht u van unabrauw?

punani-licka | 15-07-06 | 10:47

DanteG 15-07-06 @ 10:44

heheheh erg is dat he fitte lekkere wijven met geweren die nog gewoon bier drinken en roken en naar de disco gaan ook

CumGranoSalis | 15-07-06 | 10:47

ANTOON,wta is ie dom hè...

braadlap | 15-07-06 | 10:46

Treger daar zal je Abou ook niet tegenkomen aan het front.
Hij zal zijn hart verliezen aan een van deze rond ogende maagden.

A bullet straight to the heart.

petjesman | 15-07-06 | 10:46

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 10:45

Ik voorspel dat hij op bevredigende wijze gediescriemieneerd gaat worden.
Anderzijds, eerst landen. Hoe moet dat nu?
Luister, McJahjah, de geest is als een parachute, hij werkt alleen als hij open is.
Wat zal het nu stil worden hè, in België......

Behaard smaalkopje | 15-07-06 | 10:45

Jammer dat hij zelf gaat en niet meer van zijn medefinnen recruteert om te gaan. Hoe meer idioten van het type jaja ongetraind naar het buitenland gaan om superieur uitgeruste en geoefende beroepskillers van de IDF of US te bevechten, des te minder crimineeltjes hier rondlopen.

geytennöker | 15-07-06 | 10:44

I like the smell of dead Abou's in the morning

spooky | 15-07-06 | 10:43

Prima nu mag belgie hem weigeren omdat hij in vreemde dienst is geweest.
Geweldig wer een islamofacist minder, nogmaals geweldig jammer dat hij zijn fanclub niet meeneemt.

ANTOON | 15-07-06 | 10:43

www.arabeuropean.org/
De stand (doden en vermisten) klopt niet met de rest van het nieuws !

bad to the bone | 15-07-06 | 10:40

ttp://www.rachelpapo.com/serialno3817131/images/10.jpg

DanteG | 15-07-06 | 10:39

@Barbapoeppa,in de zomer is het altijd rustig in de heistraat,net als vroeger,toen het stil was...

braadlap | 15-07-06 | 10:37

Doei, blijf daar maar lekker, neem je Roku en crazyfool ook even mee?

3vilGrin | 15-07-06 | 10:36

@Morrizz
Ik weet er alles van:)
Maar die meisjes zul je niet aan het front tegen komen. Dat mag niet want dat zal te veel afleiden.

Treger | 15-07-06 | 10:35

ik haat israeliers (ja IK HAAT ZE) , van mij morgen ze allemaal tifus krijgen. het is een fascistisch land, hitlers van nieuwe tijdperk zeg maar.. maaaaaaaarrrrr , dit zijn van de momenten dat ik zeg kom maar met die bomb! goed mikken op die vent, ik wil wel een knal horen hoor!

DjNoDip | 15-07-06 | 10:34

@F. Wood dan zouden alle domme blondjes ook een ban moeten krijgen, en dat willen we niet. Toch?

..zapper | 15-07-06 | 10:32

@Treger.
Ooit van vrouwenemancipatie gehoord?
Ach, het is weer een anti-Israel argument.
Maar wel een die je weinig hoort.

Morrizz | 15-07-06 | 10:32

Treger 15-07-06 @ 10:27

Gelukkig hebben we de foto's nog!

En Isreal is niet echt een leuk land om in te wonen zowel qua constante crisis en op Economisch gebied.
Maar ik denk dat het voor een niet joodse/hebreeuws persoon moeilijk te begrijpen is dat de meeste mensen daar toch gelukkig zijn ondanks alle ongemakken.

CumGranoSalis | 15-07-06 | 10:31

nog niet deaud?

TRS | 15-07-06 | 10:31

Petjesman, bedankt!
(Hoe weet je dat ik vrouwen in uniformen geil vind)?

mr Hottentot | 15-07-06 | 10:31

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 10:28

@braadlap
Als het trouwens in de Heistraat wat stiller wordt op straat dan weten we waar het grootste gedeelte naar toe is met vakantie.

Barbapoeppa | 15-07-06 | 10:27

@petjesman:
Wat een horror. Al die jonge meisjes die verplicht het leger in moeten...
Lijkt me absoluut geen fijne maatschappij dat Israel.

Treger | 15-07-06 | 10:27

petjesman 15-07-06 @ 10:21

En bedankt, nu heb ik moeders de vrouw over de jank. ;o)

CumGranoSalis | 15-07-06 | 10:26

@Roku

Ben je nu zelf ook islamiet, of zit je gewoon op de Koppenhinksteeg te F5-en op Wireless Leiden?

KaiserSoza | 15-07-06 | 10:25

Let maar op, die is zo weer terug..., met z'n staart tussen de benen... Er valt overigens weinig te vechten, aangezien beiden partijen elkaar op dit moment bestoken met bommen en raketten. Al dat enigzins geluwd is, gaat men weer over tot de orde van de dag, af en toe een invalletje van Israel, en hakbar-aanslagen door de Hezbollah & Hamas. Aangezien ik meneer niet snel een bus zie nemen in Tel Aviv voor een enkele reis naar het paradijs, denk ik dat onze zuiderburen nog niet van deze clown af zijn..

brutus68 | 15-07-06 | 10:25

Moet CNN al aangezet worden?
Of heb ik nog tijd om chips en bier te halen?

Louis van Delden | 15-07-06 | 10:24

Ik gok op een all-in-discount-vakantie in Tukije.Toch een eind in de richting.... .

beller | 15-07-06 | 10:24

@Aboujahjah
Is jou haat nu zo sterk geworden dat het de kans heeft gekregen je meer van de dood te laten houden van van het leven? Heeft JHWH al een Israëlische kogel voor jou gereserveerd die jou met gif doordrenkte hart zal laten doen stoppen met kloppen?

Barbapoeppa | 15-07-06 | 10:23

Komop lekker fegte!!!

Horsedick | 15-07-06 | 10:23

@Barbapoeppa,precies,meneer zit nog gewoon een falafel te eten in België.

braadlap | 15-07-06 | 10:23

@CumGranoSalis en mr Hottentot

Meer van de maagden met grote ronde ogen... www.serialno3817131.com/

petjesman | 15-07-06 | 10:21

Bye bye, zwaai zwaai. Veel plezier met de 72 maagden/druiven!

Shani | 15-07-06 | 10:20

@sjaakdeslinksesul geen idee, maar wat mij betreft houdt Israel grote opruiming, zo het stilzwijgen is gebroken en de duidelijkheid is daar.

..zapper | 15-07-06 | 10:19

Hahahaha LOL @ De Chileen.

En we gaan hier gewoon door :)

WeirJack | 15-07-06 | 10:19

Als Israel een beetje goed richt, heeft hij die kloten ook niet meer....

Karel Kruizenruiker | 15-07-06 | 10:18

Ik kan het allemaal niet meer aanhoren.
Gretta: "De internationale gemeenschap meet uit hypocrisie met twee maten."
Aboe Jahjah:"When oppression rises above the sun to cover it, and injustice defies the wind and the Wicked and the Evil feast on the Flesh of innocent men, women and children."
Het palestina-kommittee:"Ook de oorverdovende stilte van de Nederlandse regering is schandalig. Op dit moment geldt: wie zwijgt stemt toe. Waar het nu op aankomt zijn concrete maatregelen tegen het gewelddadige optreden van Israel."
Hypocrisie, meten met twee maten, de kwaden en bozen die zich tegoed doen aan het vlees van onschuldige mannen, vrouwen en kinderen, het zwijgen van de internationale gemeenschap.
Hebben we het nou over Darfur of hoe zit dat?

sjaakdeslinksesul | 15-07-06 | 10:17

Zeg Roku, Crazyfool & al die anderen die zo'n belachelijk actie van Israel vinden: Kunnen jullie ook niet met die beroepsidioot & haatzaaier mee?

DanteG | 15-07-06 | 10:17

Niet te vroeg juichen. Er zit een duidelijk verschil tussen iets zeggen en iets doen. Hij zou niet de eerste zijn die na een grote bek opengetrokken te hebben zijn keutel weer intrekt. Maar het kan ook best zijn dat hij het hier wel gezien heeft en zin heeft in die 72 druiven.

Barbapoeppa | 15-07-06 | 10:16

He Roku wat is een "toper" ???? Arabisch voor geiteneuker ??

Heintje Davids | 15-07-06 | 10:15

[ironie]was ie niet geclucht voor Hezbollah?[/ironie]

Belgenland zou meteen zijn belgenlandsch staatsburgerschap moeten afpakken.

Mujahid | 15-07-06 | 10:15

@redactie 'kloten had ie wel ' ??? Slapen jullie nog of zeau ?

braadlap | 15-07-06 | 10:15

is'ie al deaud?

TRS | 15-07-06 | 10:13

Ik zou bijna met hem meegaan om aan Israelische kant eigenhandig ervoor te zorgen dat ie het loodje legt.

..zapper | 15-07-06 | 10:12

He, Roku, ga lekker achter je ''broeder'' aan!

mr Hottentot | 15-07-06 | 10:11

Kennen jullie die mop van die Belg die naar Libanon ging?
Hij ging niet.

John McClane | 15-07-06 | 10:10

Zo en nu meteen die paspoorten afnemen van degene die daar heen gaan en hup hup israel ook al vind ik dat dat land ook eens eeen bommetje of duized verdient

TerugNaarHuis | 15-07-06 | 10:10

@roku: Ga es je vrouw slaan of je geytje neuqen.. wordt moe van je waanideeen....

Prof. Dr. Paardekuth | 15-07-06 | 10:08

petjesman 15-07-06 @ 10:01

De tyfus kerel dat soort foto's zijn niet goed voor mijn prostaat en hart zo op den vroeghe ochtend.
Had indertijd toch voor een carriere bij het IDF meten kiezen ipv een carriere bij de KL

*veegt kwijl van zijn knieen*

CumGranoSalis | 15-07-06 | 10:06

Petjesman, israeli girls are HOT!

mr Hottentot | 15-07-06 | 10:05

Het is maar de vraag of Abou met open armen zal worden ontvangen. De meeste mensen hebben daar de pest aan Hezbollah dat vooral wordt gezien als een door Teheran gedomineerde organisatie die het voor iedereen aan het verpesten is.

L. Oser | 15-07-06 | 10:03

Mensen Mensen Mensen

Roku is een door Joris inelkaar geflansde Trol-Bot met 2005 Wannabecool plugin. Heeft weinig tot geen zin om op te reageren.

CumGranoSalis | 15-07-06 | 10:03

Daar heb je wat aan een dode broeder.Maar liever goed dood dan spring levend.Toedeledoodtieje.

monaco | 15-07-06 | 10:03

@mr Hottentot 15-07-06 @ 10:00,
hoezo, die Aboe is toch een heaumeau ?

hondelul | 15-07-06 | 10:02

@Roku, ga es lekker dead sukkel

milo | 15-07-06 | 10:02

Sukkel,l i hope you DIE!!! in Libanon by Jewish bombs!

braadlap | 15-07-06 | 10:02

Ja ja, Abou heeft toch nog een aanhanger: Roku!

Gekke Gerritje | 15-07-06 | 10:01

Wat een krijger is het toch. Zie het al voor me, kamelenschrijdend zwaardenzwaaiend keelklankenkrijsend recht op die tanks af... mooi man.

winshots | 15-07-06 | 10:01

Er zijn in Libanon, Israel en Palastina, mensen die in vrede willen kunnen leven. (Met een goede nachtrust en zonder stress)!
*Krijgt beelden uit de door, van grote stromen vluchtelingen*
(Ik vraag me af, of, Aboe zijn fantasie hem al wachtende maagden heeft laten zien?)

mr Hottentot | 15-07-06 | 10:00

@Roku
Ga er lekker achteraan....... jouw gelul hier komt ons toch al een tijdje de strot uit.... lekker naar Libanon en kogels terugkoppen...... toedels!!

Hellfire | 15-07-06 | 09:59

Op naar Guantanomo... ies mooi vakantieland.. Oranje staat hem wel goed denk ik

Prof. Dr. Paardekuth | 15-07-06 | 09:58

jesus Roku, iets te veel aan de pijp gehangen?

daskapitalist | 15-07-06 | 09:58

Dyab Abou Jahjah

FREEDOM FIGHTER!!!!!

Hij verdient alle respect van mij, deze man is een toper, je kan zeggen wat jullie willen maar deze man heeft altijd nederlands-rechts gedomineerd in een debat :). Dyab Abou Jahjah mashAllah broeder.

Roku | 15-07-06 | 09:57

GVD; wilde net een nekschot aanvragen voor meneer.

collapse | 15-07-06 | 09:55

Nou, dag! Veel plezier en op tijd bukken hoor! Eet je wel netjes je boterhammetjes op tussen de middag?

Achtertuyn | 15-07-06 | 09:54

Abou's laatste zin in zijn stukkie: “What a beautiful day to die” Ik zou zeggen, geniet er van lutstert....... maar wat ik al zei, eerst zien en dan geloven

Hellfire | 15-07-06 | 09:54

Hij moet ghostwrtier worden bij zo'n Da vinci mysterie achtige TV-serie.
Cholera wat een text!

CumGranoSalis | 15-07-06 | 09:54

Meevechten! geloof er niets van, maar ik gun hem wel een buikschot.

Spaansche Griep | 15-07-06 | 09:47

@bouleau> inderdaad. Abou gaat in vreemde krijgsdienst, Dat kost hem zijn belgische nationaliteit. Als hij die al had.

superjan | 15-07-06 | 09:47

@bouleau> inderdaad. Abou gaat in vreemde krijgsdienst, Dat kost hem zijn belgische nationaliteit. Als hij die al had.

superjan | 15-07-06 | 09:47

Jaja, meneer gaat natuurlijk een of ander louche zaakje regelen. Zijn nieuwe voorraad zelfmoordbommetjes tentoonstellen of zo. Maar dat mag natuurlijk niet in de wereldpers. Dus onder het mom van vredesmissie de knuppel in het hoenderhok gooien. Lekker zooitje. 't Is vakantieieieieieieieieieieieieie!

Analyseritis | 15-07-06 | 09:43

Een behoorlijke irritante ophitsert maar hij heb wel kloten, dat moet je hem nageven......... overigens, wie controleert eigenlijk dat ie daadwerkelijk naar Libanon gaat? Hoe wil die er eigenlijk komen..... die handel, inclusief vliegveld is al aardig 'gedaisycut'

Hellfire | 15-07-06 | 09:42

Die ziet geen jeaud,hij gaat deaud bij een lanceer ongeluk.

Zure prak | 15-07-06 | 09:42

Hij gaat gewoon op zomerkamp
Misschien kan hij michiel smit meenemen, die heeft enige ervaring met de opzet hiervan. Misschien ook wat inspiratie voor de 2 voordat ze gaan en hun ehm...'heldenbloed' laten vloeien

www.frontpagemag.com/Articles/ReadArti...

litebyte | 15-07-06 | 09:41

meteen dat belgische paspoort innnemen als die gaat vechten.

bouleau | 15-07-06 | 09:39

Mooie woorden allemaal van onze Abou maar eerst maar even afwachten of meneer niet ergens achter de linies commentaar gaat zitten leveren.

Heintje Davids | 15-07-06 | 09:39

Leuk. Zal me benieuwen hoe een door het Westen verwende softe broeder zich staande gaat houden tussen de wilde moslims en de woeste joden.

Jan Passant | 15-07-06 | 09:39

Wouw da's goed nieuws, dat er maar velen mogen volgen voor de ***kuch*** goede zaak.
Opgeruimd staat netjes, eens kijken of Israel nog schutters nodig heeft.

bad to the bone | 15-07-06 | 09:39

Ken hij Greta schijtberg ook niet gelijk meenemen zijn we daar ook vanaf, eng mens!
We moeten trouwens wel uitkijken dat we in Europa geen inval krijgen van de USA, we zijn namelijk hard op weg om een uitvalsbasis van terroristen te worden.

nostraflamoes | 15-07-06 | 09:37

Abou Bye Bye.

Nevermind | 15-07-06 | 09:35

topper

FontysReporter | 15-07-06 | 09:35

Abou, mijn zegen heb je. Ennuh, een man een man, een woord een woord. Moge uwe darmen na een inslag van een raket over het hele continet verspreid worden.

Razor3012 | 15-07-06 | 09:33

Het was toch een politicus en geen vechtersbaas? Nou snap ik er niets meer van.

gevallenverstand | 15-07-06 | 09:32

Wedden dat die aap dat kutland niet eens inkomt? Lekker makkelijk om te zeggen 'ik ga er heen' als alle wegen ernaartoe kapot zijn. Of wil die mongool zich laten droppen aan eeb chute ofzo??

The Alcalde | 15-07-06 | 09:32

Lol wat een mafketel. Hopelijk gaan al die radicale idioten terug om te vechten. Worden ze mooi allemaal afgemaakt.

Wokkel | 15-07-06 | 09:32

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 09:26

Abou is een populistisch drammertje, maar zijn idee om te gaan is niet verkeerd.

kneuterzak | 15-07-06 | 09:25

ongezien extragratisj een kogel!

KaiserSoza | 15-07-06 | 09:22

@laffer 15-07-06 @ 09:19
precies, en als je ze afknalt worden het "martelaars" . Maar ik zou er niet om rouwen.

Onderbuik | 15-07-06 | 09:21

Ik durf te wedden dat die laffaard helemaal niet naar Libanon gaat, maar gewoon 6 weken op vakantie naar de Canarische eilanden.

OversteKarremans | 15-07-06 | 09:20

Ik voorspel een vakantie naar Cypres waar Abou een baard zal laten groeien.

petjesman | 15-07-06 | 09:20

Media geyl en uit op sensatie!

laffer | 15-07-06 | 09:19

ik wil zijn ticket wel betalen.

mr. spock | 15-07-06 | 09:14

Eigenlijk zou er constant een leuke brandhaard in het Midden-Oosten moeten zijn. Dat trekt al die jihad-strijders uit West-Europa weg als wespen naar een wespenval. Op die manier heeft al aardig wat uitschot een laatste rustplaats gevonden in Irak of Afghanistan.

L. Oser | 15-07-06 | 09:13

Eens een terrorist altijd een terrorist.

Nevermind | 15-07-06 | 09:08

ik heb pas ressspekt voor hem als hij ook daadwerkelijk gaat meevechten als er geen camera's in de buurt zijn. En ja dan loopt ook hij kans op een extra gaatje in zijn knar.

Onderbuik | 15-07-06 | 09:05

op = uit.

superjan | 15-07-06 | 09:03

Ik besef dat kogels duur zijn, dus eerm... op welke rekening kan ik storten?

3*links=rechts | 15-07-06 | 09:02

@duitse helm> wat waarschijnlijk gebeurt... Hij landt in Syrie met een camera ploeg. Slaat stoere taal op. Wordt gepakt door de syrische geheime dienst en na verhoor terug naar Antwerp gestuurd, waarna Aboe zijjn " ik heb het toch geprobeerd" speldje kan tonen aan zijn minder moedige strijdmakkers.

superjan | 15-07-06 | 09:02

nee hoor de grijze wolven doen daar niet aan mee.

superjan | 15-07-06 | 08:59

Wachten tot hij aan komt en paspoort afpakken. Volstaat

Duitse helm | 15-07-06 | 08:59

-weggejorist-

F. Wood | 15-07-06 | 08:57

Komt dat schot!

rzer0 | 15-07-06 | 08:56

@k*nkerpit>twee zielen. 1 gedachte. misschien laat hij zick als soldaat van groen wit afzetten door een iraanse onderzeeert

superjan | 15-07-06 | 08:52

Busreisje turkije en de rest liften?

Lobo | 15-07-06 | 08:51

"Our enemy in this fight is also one and the same, the colonialist Zionists are the spiritual children of the Racists in Europe and both are the products of capitalism and its global system of exploitation and slavery."

Ach soooooo

TRS | 15-07-06 | 08:50

ik ben trouwens benieuwd hoe hij er wil komen, Sabena vliegt niet meer en zeker niet op beirut.

superjan | 15-07-06 | 08:49

Toch heb ik het idee dat we hem niet in de frontlinie zullen tegenkomen.
Trouwen, hoe gaat hij daar komen? Het vliegveld is toch platgegooid?

k*nkerpit | 15-07-06 | 08:48

Ik begrijp nooit waarom deze jandoedel enige aandacht heeft gekregen in de media. De AEL zal nooit maar dan ook nooit voet aan de grond krijgen omdat 80% van de Marokkanen in Nederland Berbers zijn die niks moeten hebben van Arabieren. Berbers worden in Marokko door de Marokkanen met een Arabische achtergrond als tweede of zelfs derde rangsburgers behandeld. En BERBERS spreken en lezen bijna allemaal GEEN WOORD Arabisch.
Dat is hetzelfde als toen Groen Links die incompetente Mohamed Rabbae als tweede kamerlid aanstelde. Dat was ook een Marokkaan met een arabische achtergrond. Groen Links hoopte zo de Marokkanen stemgerechtigden voor zich te winnen.

Pete | 15-07-06 | 08:48

Aboe, geloof niet wat je hizzzbollah instructeur je vertelt over RPG's. Je moet die pijp eerst omkeren voor gebruik.

superjan | 15-07-06 | 08:47

wat wil hij op zijn steen eigenlijk

Mellorenz | 15-07-06 | 08:44

hoppa... abou krijgt tuintje op zijn buik

Gelauo | 15-07-06 | 08:43

Je hebt gelijk, dat alle moslims hem maar volgen ja!

drol3 | 15-07-06 | 08:38

Respect! Niet slecht voor een Arabier.
Ik kan alleen maar bewondering hebben voor die vent.

Kaan78 | 15-07-06 | 08:38

En dat de hele 'moslimgemeenschap' hem maar moge volgen!
Iedereen among se own people, da's beter voor alle partijen. Goeje reis jongen; het was prettig kennisgemaakt te hebben met je!

Deense Postbode | 15-07-06 | 08:35

-weggejorist-

drol3 | 15-07-06 | 08:29

-weggejorist-

geile debiel | 15-07-06 | 08:28

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen