Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Vechtpartij op Sensation Black

sensationmep.jpgHet was weer wappie gezellig vannacht bij Sensation Black in de Arena van 020. Vooral toen gabber DJ Rob Gee, bij de Amerikaanse reclassering ook wel bekend als Robert Gilmore, even lekker on stage hardcore kwam livesetten, samen met de metalgasten Slipknot. Rob Gee had al geroepen er vol in te gaan. Zo kondigde hij vorige week stoer aan om te gaan stagediven. Dat was vannacht dus zware gabber en deathmetal op een feest vol met BreeZahs die normaal gesproken spacen op de elevatormuziek van Tiësto. Resultaat van die deathmetal/gabber cross-over waren een heleboel bad vibes en verneukte trips. Een paar verdwaalde lounge hippies begonnen middelvingertjes op te steken en boe te roepen. Vuile kudtsofties! Enfin. Eén van de bezoekers vond het nodig om het podium op te klimmen en de heersende DJ te klappen. Laten wij nu de beelden hebben van de vechtpartij. Lessen voor de toekomst? Bedenk goed wat je met je trancechemicaliën op een metalfeestje doet. Update: Nog meer beeld!

Reaguursels

Inloggen

id-t
irvan duncan theo

sporthallen-zuid | 11-07-06 | 16:56

Wat een stelletje eikels zijn jullie, echt ALLEMAAL! Zowel de hardstyle, als de metal "fans". Is het nou echt ZO belangrijk dat je je muziek smaak er doorheen drukt bij de andere mensen? Het is MUZIEK waar we het hier over hebben, hallo! Echt, volgende keer als ik een gesprek aanga met iemand over een bord met vreten, ga ik hem ook op z'n bek pompen als ie niet eet wat ik lekker vind. Wat een stelletje stomme klootzakken zijn jullie. ALLEMAAL! Fok het als je een duur kaartje wil betalen voor een feest! Fok het wat je drinkt op zo'n avond, fok het wat voor kleren je draagt, EN FOK HET NAAR WAT VOOR MUZIEK JE LUISTERT! Al draag je een pimpelpaars broekpak met knal gele schoenen en luister je naar Pavarotti! WHO CARES!?!?!? Moeten we ons nou echt om zulke dingen druk maken? Is het door drukken van je smaak bij andere mensen nou echt het enige wat je leven waard maakt om geleefd te worden? "Goh ik vind die gast op het podium kut muziek spelen. Laat ik hem eens een jens voor z'n harses verkopen". Ik had echt ook niks anders verwacht van dit kut nederland

Robergine | 11-07-06 | 11:00

ohja nog iets.. voor de vriendelijke internet rukker gaybal... ben 5de jaars student aan de TU in delft. zegt hopelijk genoeg voor jouw beperkte wereld.

sjaaktrekhaak19--- >ooooh dat verklaart die naam??!!

skipzer | 10-07-06 | 23:38

off-topic dit maarja zorry
@@@@@ ZoekDeNuance
----------------------------------------------------------------------
tiesto god? ik hou van black, dus geen thijs voor mij..
iest beter je huiswerk doen,,
22:00 aanwezig
- kaartje - 60 eutjes
- biertje - 2,50 eutjes
- geen pillen,, adrealine stuiterd door mijn lijf
voor 70 eutjes gedronken
+ lekkere pizza punten geknald
+ 2 pakjes camel
and 1 hell of a show!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rob-g + slipsnot niet inbegrepen
trieste zaak, maar ik reken, id&t niet aan,, weird dat ie inde 1e plaats al het podium op kwam en niet door securite eraf gegooit is??
veel mensen trappe tegen ID&T doe't maar na
respect voor die gasten, de eerste dag dat ducan zn 1 miljoen op zn bank had, !! ging ie uiteten met zn ouders...! helemaal respect!!!

met zn 2en naar huis 25 eutjes p.p taxi
07:30 in mn bed...
110 eutjes (ganze nacht) + 60 eutjes(kaartje) = 170 eutjes
ti's een boel centjes, ik hebt er voor over..
trouwens wie heeft dat boek gelezen "release"
het verhaal van ID&T deel 1
wie weet waar ID&T voor staan?
alvast bedankt voor lezen,, stijl volle menen

skipzer | 10-07-06 | 23:30

jep het was tering herrie

sjeer | 10-07-06 | 18:55

Ik sluit me helemaal bij cantago aan

Royco | 10-07-06 | 16:19

Waar zijn jullie nou allemaal mee bezig? Als je hardstyle niet mooi vind, dan ga je niet naar Sensation, ik vind het mooi, dat mag ik mooi vinden, en daarom ben ik geweest. Als je metal mooi vind, waarom niet? Ga je gang, is jouw leven! En andere mensen moeten daar niet op zeiken, ik vind slipknot afschuwelijk, maar ik doe niet moeilijk als jij er naar wil luisteren, dus wie is hier nou fout bezig?

Waar het op neer komt, is dat ik naar Sensation ging voor de hardstyle, en die kreeg ik geweldig goed, totdat Rob Gee kwam. Ik vond de muziek niks, en ben toen met meer mensen gaan zitten uit "protest". Al heel snel volgden meer mensen ons voorbeeld, en binnen no-time zat de halve zaal, vanaf ons! Er werd 20 minuten lang boe geroepen, mensen gingen zitten, middelvingers ohoog en duimen gingen omlaag, in koor werd OPROTTEN geroepen, en het was dus erg duidelijk dat deze muziek niet gewaardeerd werd op dit feest. Ik was er erg blij mee dat die gast het podium op kwam. Hij had alleen de microfoon moeten pakken, en moeten vragen of het anders kon, als je op iemand in ramt, ben je gewoon fout bezig. Dat die bandleden zo tekeer gingen was nog meer fout! Ze hadden hem gewoon aan de bewaking af moeten leveren. Die Rob Gee die intrapte op hem was ook gewoon erg laf, dat bewijst hij zelf.

De organisatie had na 20 minuten van protest moeten zien dat de muziek niet gewaardeerd werd, en ze hadden verder moeten gaan met de muziek waar iedereen voor kwam. Die gast had nooit in moeten rammen op Rob Gee, en die bandleden en Rob Gee hadden nooit zo tekeer mogen gaan.

Jullie kunnen dan wel kutgabbers en breezersletten roepen, maar kijk liever naar je eigen. Ik waardeer het als iemand van metal houdt, ookal vind ik het kut. Zo wil ik ook dat andere het waarderen als ik van hardstyle hou.

En ZO maak je een feest tot een feest!

(Ik vond het op Rob Gee na echt top, het beste feest dat ik ooit gezien heb. Ga volgend jaar zeker weer, en bij rob Gee zit ik op de grond, te wachten op de volgende act, die ik wel mooi vind!)

Cantago | 10-07-06 | 16:11

het zegt al genoeg dat mensen hun gelijk willen halen op internet, dan zal er in de offline wereld wel weinig naar deze mensen geluisterd worden.

sjaaktrekhaak19 | 10-07-06 | 14:12

Als Tiesto op Graspop/Wacken zou staan zou ik hem ook in mekaar meppen......

CFH | 10-07-06 | 12:28

@3y3b4ll ,
Jij denkt nog slim te zijn ook? sensation is geen gabber feest,
en wat vind jij dan als showtek of catscan op lowlands (of een andere hippie feest waar je gezellig met zn allen op de grond gaat zitten en samen liedjes gaat zitten zingen) draait omdat dat een vernieuwing zou zijn bij zo'n feest, denk je dan niet dat de mensen gek worden van die muziek. en dat er iemand de stekker eruit trekt. Die set van zany en showtek waren echt goed vooral laatste stuk van zany.

stefano_arnhem | 10-07-06 | 12:23

Ja sjaaktrekhaak volgend jaar weer Sensation wat een schijtact van die Rob Gee was t wel zeg!! En iedereen zeggen breezersletjes dit en dat probeer eens een breezersletje aan te wijzen ik voel me echt niet zo een mongool hoor ik drink heus wel eens een breezer ben ik nou meteen een breezerslet echt ik wil die mensen zelf wel eens zien die je zo noemen zijn ze zelf zo stoer dan? Vette hardcorefans? Dat zijn pas trieste mensen die zitten maar over breezerlstjes bladiebla en zelf vet cool wezen op die hardcorefeesten terwijkl ze het maar al te interessant vinden dat ze er heen gaan!!!!!!

sjaaktrekhaakFAN | 10-07-06 | 12:20

@sjaaktrekhaak19
Sjongejonge, 5 jaar nodig om een jaar verder te komen.
Als jij op de TUD zit zal het wel als dakdekker zijn.
Aan je commentaar te horen is 19 nog te hoog
voor je IQ, zal wel 1,9 zijn.
Als die Rob Gee zo'n slim figuur is had hij zelf wel kunnen bedenken
dat het hoogst haalbare op Sensation Black voor hem een wat
afgetrokken biervanger zou zijn.
Zelfs ik als oude zak van 50 begrijp dat nog.

lecram | 10-07-06 | 09:56

Hahahahahahaha, wat een loserts. Ze juichen ook nog voor die gek die het podium opkomt.

Eddie Vedder | 10-07-06 | 08:31

Als ze volgend jaar op sensation Slayer laten spelen kom ik ook. Eindelijk eens muziek op sensation.

vergruizer3 | 10-07-06 | 08:22

TUD, is dat niet die nichtenclub hier om de hoek ?

RuQje | 10-07-06 | 07:54

PS. je bent kk dom als je die metal troep luisterd...
sjaaktrekhaak19 10-07-06 @ 00:34

maare waarom schrijft iedereen hier als een stel idiooten???
sjaaktrekhaak19 10-07-06 @ 02:08

zeker nog wel een tijdje bezig met je studie....?
overigens studeert ondergetekende ook aan de TUD, voel jij je ook zo bijzonder...?

Shepherd | 10-07-06 | 04:27

ohja nog iets.. voor de vriendelijke internet rukker gaybal... ben 5de jaars student aan de TU in delft. zegt hopelijk genoeg voor jouw beperkte wereld.

sjaaktrekhaak19 | 10-07-06 | 02:12

laat ik me niet verder druk maken over de internet rukkers die hier zitten en hun 'o zo geweldige leven'. want wij weten hoe feesten is.. tuurlijk... maare waarom schrijft iedereen hier als een stel idiooten??? kut met dt... homo met eu en eau?? is dat een nieuwe trend onder de volwassen breezerslet?

sjaaktrekhaak19 | 10-07-06 | 02:08

@Shepherd

Ik denk dat die 19 zijn iq is en dat hij er nog trots op is ook. Dus inderdaad een standaard Sensation bezoeker !!!

3y3b4ll | 10-07-06 | 02:05

@sjaaktrekhaak19

Ga jij maar fijn met je anne frank plantsoen vrienden naar je dance crap luisteren. Jij bent het levende bewijs dat je gewoon te dom bent om naar metal te luisteren als je al ventileert dat metal nergens over gaat.... Jij bent pas kk stom aan het lullen jongentje. Rob Gee is wwn roffw gast, heb hem namelijk al eens geinterviewd en ik weet dus waar ik het over heb. Dat stupide Sensation Black publiek moet gewoon niet zo zielig gaan doen en zich een open stellen voor iets anders dan lege muziek die met 200 bpm langs je heen gaat. Elke debiel met een pc kan dergelijke herrie maken. De enige die fout is in dit gebeuren is ID&T die Rob Gee niet op Sensation Black had moeten programmeren en die daarnaast voor een betere security bij het podium had moeten zorgen. Die loser die nu klappen kreeg had nooit op het podium mogen komen. Als dat al zo gemakkelijk gaat als het nu ging had het ook een idioot met 1 of ander steekwapen kunnen zijn. Maar dat natrappen was inderdaad niet echt nodig.

3y3b4ll | 10-07-06 | 02:04

@sjaaktrekhaak19
"Ik denk ook dat veel mensen nieteens weten wat dit feest inhoudt."
juist wel, daarom zal ik ook nooit naar zo'n kudtfeest als Sensation gaan...
Commerciele teringzooi van IDT waar alleen laffe neppers op afkomen, geen echte party people...
Staat die 19 in je nick voor je leeftijd? Dan is het idd wel wat voor jou...

Shepherd | 10-07-06 | 01:51

Das best wel een gaaf setje zeg!!! Wil ze best wel een keertje live meemaken!! Dis kicken!! Past alleen niet op sensation Black.....

Sjaannet | 10-07-06 | 01:11

Nah toch nog maar even mijn mening. Vorige week bij Robbie Williams geweest, vond ik een tegenvaller. Ben alleen niet het podium opgeklommen om die gast te gaan rammen. Ik was gewoon blij dat er maar een toegift was. Daarna lekker naar huis gegaan (1 uur in die takke parkeergarage gestaan).

Conclusie Rob Gee (of wie het ook was) die die gozer terwijl hij ligt drie schoppen verkoopt is een sneue gast (kan het lekker niet in zijn eentje af) en die malloot die op het podium klimt is ook niet helemaal in orde.

Soort zoekt soort kennelijk.

Kingeef1975 | 10-07-06 | 00:48

@ 3y3b4ll
Het zegt al genoeg dat jij je nickname (a la breezerslet) schrijft met een 3-en (E) en een 4 (A), en je neppe troep als deaud (probeert een beetje geenstijl.nl te kopieren, terwijl dit ook neppe mensen van eind 30 zijn). Jij was er niet bij, dus geen mening gewenst. Het stoorde iedereen uit het publiek, en vooral na het mooie optreden van the prophet en showtek live. Ik denk ook dat veel mensen nieteens weten wat dit feest inhoudt. Sowieso zijn alle mensen die hierover een mening hebben en hier niet zijn geweest bevooroordeeld (vanwege de beelden), maar ik vond dit zowel een fout van IDT zelf als van die kutmongool uit de VS. En voor alle mensen die hier voor die mongolen uit de VS opkomen... de meeste mensen die ik ken, die die kut metal troep luisteren zijn ongewaardeerde sukkels die nergens hun mening durven te geven, behalve op internet.

en voor alle mensen die wel genoten hebben van sensation black 06, volgend jaar weer?

PS. je bent kk dom als je die metal troep luisterd... herrie die nergens over gaat... alleen maar over hoe slecht alles is! verbeter het dan zelf, ipv van je aftrekken bij een world of warcraft of een ander nutteloos computerspel.

sjaaktrekhaak19 | 10-07-06 | 00:34

Haha, een staande ovulatie voor die gabber. Welke afgekeurde plaatjesdraaier neemt er dan ook rastavrinden mee naar een trancefeesie? Kanzlooz werkelijk.

winssen | 10-07-06 | 00:30

@stefano_arnhem

Ik wist dat jullie soort kaalkopjes meer haar dan hersens hadden maar nu blijkt dus ook dat jullie smaak qua echte muziek net zo ver reikt als jullie haarlengte. Gabber = deaud, laat dat nou eens doordringen tot die ene half defecte gersencel van jou en al die andere kaalkopjes !!!!

3y3b4ll | 10-07-06 | 00:08

Ja, dat snap ik wel maar nu komt BLACK weer is een daglicht te staan waar het niet thuis hoort. Want zoals al gezegd de sfeer was gewoon top, nix agressiefs verders.

--Remco-- | 10-07-06 | 00:01

Remco ik vind jou in het eerste gedeelte volkomen gelijk hebben laat rob gee lekker als vroeger draaien, dan was het stukkenbeter dan nu. Alleen van die beveiliging snap ik niet helemaal door die jongen is die tering herrie teminste stopgezet. Als er bewaking was dan hadden we nog een half uur tot een uur in die kk herrie moeten zitten w8en op de volgende. :S

stefano_arnhem | 09-07-06 | 23:54

verder was t ook een top feest, alleen door dat sooort fratsen door die muziek te laten spelen op zo'n feest verneuk je dat soort feesten en natuurlijk moest iedereen weer in stemming komen al lukte dat vrij snel :P

stefano_arnhem | 09-07-06 | 23:51

De fout zit hier bij het te grote ego van de band die niet na een aantal nummers gewoon besluit te stoppen en bij de organisatie die na het 2 nummer deze gasten weg had moeten halen om excalatie te voorkomen, OF meer beveiliging richting het podium te sturen, want deze ontbrak in het geheel..

--Remco-- | 09-07-06 | 23:50

Ik heb even goed zitten luisteren, maar volgens mij zat die gitarist en die drummer te etteren, want op het eind van de sessie gaat hij beetje heel erg flauwe gitaarriffjes zitten spelen :)

Beetje kinderachtig dit, van het publiek, maar ook van Robby :P

Servowire | 09-07-06 | 23:45

Op tyve met die kk rob Gee en zijn vriendjes.
Als je na 20 minuten van boegeroep en grond zitters nog steeds niet snapt dat je iets verkeerds doet dan verkloot je het zelf.
Als er dan ook nog steeds meer naar je toe gegooit word, snap ik niet dat die klootzak door ging met ons feest te verkloten. wij betalen geld voor hardstyle als je dan een beetje gaat lopen rocken krijg je dit dus.. Die jongen heeft er wel voor gezorgt dat er 35.000 mensen (die er allemaal een hekel aan hadden)niet meer naar de tering herrie, en zn kut optreden hoeven te luisteren of kijken.

stefano_arnhem | 09-07-06 | 23:20

You gotta fight for your right to party!!!!

matazurka | 09-07-06 | 23:09

Als je naar het einde van die mp3 opname luistert hoor je ontzettend boegeroep en die knokpartij en dan snel een of andere intro erin gooien. meer was het ook niet.

Tinus Trekveer | 09-07-06 | 22:29

o, het is zo logisch als wat.

Het is gewoon een gabber feest en gabbers houden niet van hardrock en toen kreeg die klappen.

en toen kreeg die gabber ook klappen en stond ie op en kreeg die applaus van andere gabbers.

Lache toch?

hehehehe intelligent zijn we maandag weer.

Tinus Trekveer | 09-07-06 | 21:55

Vast de jeugd uit Erp...

JudgeJuly | 09-07-06 | 21:47

Moeten ze daar mensen voor inhuren om die herrie te maken? Klein mp3tje van een heimachine in de loopstand is voldoende.

doskabouter | 09-07-06 | 21:46

-edit spamhoerr-

Mr. Pink! | 09-07-06 | 21:31

Op beeld natrappen.4 wedstrijden schorsing?

janfortune | 09-07-06 | 21:31

Wat is er eigenlijk mis met Dire Straits?

'It aint what they call, Rock & Roll'

vast goed | 09-07-06 | 21:11

Moeilijk he je te gedragen! Wat heb je toch een hoop mongolen op deze wereld rondlopen!!!

Maxx | 09-07-06 | 20:34

Dat zo'n lulletje het podium op klimt is toch absurd, beetje respect voor de artiesten!. Volgende idioot die dat probeert mag wel even finaal in elkaar geslagen worden. Zo is de maatschappij, koester geen haat.

sandersch | 09-07-06 | 20:15

Tja, waarom zou je sowieso voor die kleautebonkbonk 80 pleuro neertellen als je dat voor de helft dan wel tweederde van de prijs met een gemiddelde musicmaker zelf kan maken?

Co Rupsie | 09-07-06 | 19:39

@Tomahawk, oftewel je bent nu zelf een ouwe l*l geworden, en zeikt nu over de nieuwe jeugd.
Ik heb ook nog in sporthallen zuid en de energiehal gestaan op die feesten, toen had je ook van die zeikerds als je nu 10 jaar later ook heb.

Het leuke is juist: die zeikerds zijn er altijd, die weten niet beter.
En terwijl iedereen stond te zeiken nu en toen, hebben die mensen het prima naar de zin met of zonda breezah.

Mindfield | 09-07-06 | 19:06

Niet janken als je eerst stoer op het podium komt doen, klappen uitdeeld en dan flink moet incasseren.

Hedgehog | 09-07-06 | 18:53

@ Tomahawk
Je bedoelt de Energiehal in Rotterdam :-)

Randall Flagg | 09-07-06 | 18:29

Tjongejonge, proberen ze het breezervolk eens een keer wat anders voor te schotelen is het weer niet goed! Ga maar weer lekker naar de quasi-commerciele kwijlebabbel dance luisteren. ik zet wel een CDtje van Dillinger Escape Plan op....

Randall Flagg | 09-07-06 | 18:27

Feesten in de aRENa zijn bij definitie KUTD

j010 | 09-07-06 | 18:20

Pardon, te vroeg geklikt. Is een artikel over dat Rob Gee opgesteld gaat worden en de verwachting die de orghanisator daar bij heeft.

Juris | 09-07-06 | 18:11

best knap dat ze 60 tientjes beure voor zulke pokke herry

cobus1 | 09-07-06 | 18:00

@ HenkieTankie
*geeeuw*

Melle | 09-07-06 | 17:59

Het is dus tyfus. 2e vraag: Iedere mongool kan toch zulke herrie maken? Heb je toch geen dj's voor nodig.

HenkieTankie | 09-07-06 | 17:40

@ Melle.

Tyfys wat een teringherrie. Moet je daarvoor betalen om binnen te komen?

HenkieTankie | 09-07-06 | 17:39

@Tomahawk33 ,zeker weten ! en in die tijd ook nooit vechtpartijen.

baggerboer | 09-07-06 | 17:23

Ja... net een nieuwe camera gekocht... maar dit trekt 'ie toch echt niet. Net een tikkie te veel bas ban ik bang. haha

Melle | 09-07-06 | 17:22

Hoort het geluid zo te kraken Melle..?

G-unite | 09-07-06 | 17:17

Kicke filmpje Melle..

TuinHek | 09-07-06 | 17:10

Hahaha, wat een gezeik. Dat gehuil van Rob Gee dat 'ie zich bedreigd voelde. Gelul, ze hadden 20 minuten boegeroep, gefluit en liters bier richting het podium (Rob gleed om de haverklap uit over 2cm bier wat op het podium stond) verwerkt... ja dan heb je een uitlaatklep nodig. Dank voor de gast die zich opofferde en 40.000 man uit z'n lijden verloste zodat er weer gedaan kon worden waar we voor kwamen;

www.youtube.com/watch?v=giy5mrDtZaw

(Zo... en dan ga ik nu weer even liggen)

Melle | 09-07-06 | 16:50

Doe de act eens lekker over in Paradiso, zonder de vechtpartij, dan kom ik ook een kijkje nemen.

Hannalore | 09-07-06 | 16:27

@Klefbeer, over die doelgroep ben ik geheel met je eens, ben blij dat ik geen doelgroepman ben.

Mindfield | 09-07-06 | 16:26

@ Klefbeer
Tja..... de tijden veranderen.... het is ander publiek als wat je had op de legendarische Sporthallen-Zuid feesten zoals Hellraiser en Thunderdome in begin jaren 90 nog wel zag...... wat nu op Sensation Black loopt, lag toen nog in de poepluiers.....

Tomahawk33 | 09-07-06 | 16:25

LOL@Mindfield :D

Maar ik meen het serieus. Ik heb zelf thuis wel meer platen waarin geëxperimenteerd wordt met de combinatie gabber/hardcore en metal. Echt fantastisch klinkt deze muzak van Rob Gee & Co. niet, maar het had erger gekund. ;)

Dat het bij voorbaat al totaal niet aanspreekt bij de (huidige) doelgroep van Senstation Black wil ik best geloven. Maar da's dan wel een doelgroep waar ik niet bij wil horen.

Klefbeer | 09-07-06 | 16:16

@Frankos 09-07-06 @ 15:32

home.hccnet.nl/h.edskes/codecpack.htm#...
Full Codec Pack.....

Gelukkig niet gegaan......
Vind het trouwens al niks als er mannen met bierbuiken in driekwart kniebroeken op een podium staan. Als je naar een Hardcore-feest gaat zit je nou eenmaal niet te wachten op Hardrockers. Experimenteren doet Duncan Strutterheim maar in zijn eigen tijd, die geen 65 Euro kost......
Daarentegen was TranceOriëntExpress in Ruigoord wel lekker gisteren. Kleinschalig, leuke mensen niet onder de 20, lekkere muziek, flesje bier 1,50, geen sluitingstijd, deuren open als het heet wordt, gewoon een feestje zoals een feestje zijn moet.....
Kan eigenlijk beter mijn bek houen..... voor je het weet staat er ook 40.000 man voor de deur....

Tomahawk33 | 09-07-06 | 16:12

What's new; gebeurde 30 jaar geleden ook al... www.youtube.com/watch?v=hv5oR-sv1tY
Fout ligt gewoon bij de organisatie, door 2 totaal verschillende stromingen tegelijk te programmeren, waarvan er maar 1 bij het publiek in de smaak viel... Reactie van de knul is wat overdreven. Gewoon de snoer uit de gitaar trekken is ook effectief genoeg.

OoO | 09-07-06 | 16:11

@Klefbeer, wat jij zegt over aardig klinken:
Trek die pepernoot eens uit je oor, en die muziek die ze daar dus verwachten heeft niks met die shit te maken die rob en zn bende probeerder te maken:
Vergelijk het maar met de rest van de muziek:
www.hardsets.nl/?p=94

Mindfield | 09-07-06 | 16:03

Ik vind het eigenlijk bij vlagen wel aardig klinken, die Sensation_Black_2006-Rob_Gay_rockset.rar, maar blijkbaar kon vrijwel niemand op Senstation het waarderen. Bewijst voor mij eens temeer wat voor een stel dichtgetikte BreeZahs tegenwoordig dergelijke feesten frequenteren.

Klefbeer | 09-07-06 | 16:01

@dvanduijn, net geluisterd.

Wat een pokke muziek zeg, en daar dik voor betalen?

Leuk dat fluit en boe concert tijdens de 25 minuutjes dat het duurt, hahhaaaa

Mindfield | 09-07-06 | 15:58

Zelfs híer komen die zielige figuren zeggen dat die kerel die het podium opklimt, een ros geeft aan een bandlid en daarna gelukkig zélf ine lkaar geroetsjt wordt, een held is.. Triest volk!

Br33z4h_T1nuzzZ | 09-07-06 | 15:55

Die jongen verdiende meppen toG :)

zeveroare | 09-07-06 | 15:47

@WeirJack

Hardcore word wel vaker aan muziekstijlen toegeschreven, als het de hardere variant is van een bepaalde muziekstroming. Hier dus de Hardcore versie van House

Zie wiki : nl.wikipedia.org/wiki/House#Sub-stromi...

Want als wiki het niet heeft vergeet het dan maar.....

Mindfield | 09-07-06 | 15:41

@WeirJack: Ik vond het inderdaad geen metal, maar dat kwam niet zozeer door de aanwezigheid van de leden van Biohazard. Is niet mijn metal nee. Het kwam echter vooral door het feit dat er zelfs in de meest brute metal nog een structuur te vinden is (ja lieve kijkbuiskinders, het is echt zo) en die was hier volledig missende. Het was gewoon herrie, beuken op een drumstel, raggen met een gitaar. Nu zal veel metal als herrie worden bestempeld door velen, maar een geoefend oor haalt het er altijd uit ;)
Geen structuur dus, plus een misplaatste act met een foute muziekkeuze.

Rivfader | 09-07-06 | 15:34

welke codec heb ik nodig voor de filmpjes??

Frankos | 09-07-06 | 15:32

LOL @ TRUCKtechnician

WeirJack | 09-07-06 | 15:30

Na het incident heeft de bezoeker aangifte gedaan bij de politie van mishandeling. De politie heeft de twee betrokken bandleden aangehouden en ze allebei een boete opgelegd van 2500 euro. De bezoeker is overigens niet helemaal vrijgepleit. Hij zal naar alle waarschijnlijkheid een dagvaarding ontvangen en zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Sneeuwbataljon | 09-07-06 | 15:29

Slipknot is geen death metal maar Nu-Metal. Als ze een deathmetal bandje hadden laten komen met wat fans was er een mega pit onstaan en hadden aardig wat trance kneusje bond en blauw geweest

TRUCKtechnician | 09-07-06 | 15:25

@ CoJoNes lees dit maar eens door (huiswerk !!) en dan vooral onder kopje mentaliteit.
Zie je gelijk dat Hardcore al bestaat sinds eind jaren 70 en dat wat hier in Nederland onder hardcore verstaan wordt, gewoon gejat is en als muziek benaming geen bestaansrecht heeft.
Je kan die muziek net zo goed R&B, Soul of salonmuziek noemen. (muziekstromingen die ook al tijden bestaan)

nl.wikipedia.org/wiki/Hardcore_punk

WeirJack | 09-07-06 | 15:21

@ Rivfader 09-07-06 @ 14:56

Mischien omdat Bio erbij was dat het meer de hardcore kant opging dan Metal ??
Verschil is niet zo groot, maar mischien groot genoeg om niet als Metal bestempeld te worden door jou ?

WeirJack | 09-07-06 | 15:08

CoJoNes 09-07-06 @ 14:22

Speedsnuivend ???????? Onder welke slijmerige steen kom jij vandaan gekropen .. en belangrijker kruip er gelijk maar weer onder terug.!!

Weet je eigenlijk wel waar je over lult !!!

Bij praktisch geen enkele Hardcore zanger,drummer, gitarist of whatever zal je (behalve drank) geen gram aan speed/coke of wat drugs dan ook vinden.

Ze hebben de gevolgen van die shit maar al te vaak IRL meegemaakt om er zelf mee te beginnen !

WeirJack | 09-07-06 | 15:05

Hahahaha... weer lekker veel dom vmbo volk op de comments :D ga vaak naar hardcore-feesten en dacht laten we sensation een kans geven. Vet feestje alleen jammer dat ID&T het zover heeft laten komen...

Vengar | 09-07-06 | 15:04

"De feestganger wist het podium te beklimmen waarop een van de artiesten zich zodanig bedreigd voelde, dat een flinke vechtpartij tussen de 'indringer' en een paar bandleden ontstond."

MWAHAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Slipknoop is bang voor een bezoekert! MWAHAHAHAHAAAAAA, moeten ze die maskers ook maar niet afdoen natuurlijk.

TM | 09-07-06 | 14:57

Meh, voor alle duidelijkheid. Het was enkel de DJ van Slipknot, die dus ook solo werkt, samen met een paar andere gasten waaronder dus die Rob Gee en de bandleden van Biohazard.
Het probleem was een beetje dat het best tof had kunnen zijn, mits ze meer in het thema van de avond hadden gespeeld en voornamelijk als ze gewoon beter hadden gespeeld. Het was namelijk nu niet meer dan een orgie van geluid en verre van Metal. Ik ga regelmatig naar metalconcerten en daar wordt evenveel of meer herrie geproduceerd, alleen dan gestructureerd, en dat was hier dus niet het geval.
Bovendien had de organisatie de stekker er na een kwartier al uit moeten trekken. De hint van het publiek was duidelijk.
Verder topavond gehad en zoals al eerder gezegd heel veel verschillende mensen gezien, dus multiculti genoeg.
Wat betreft de gozer die het toneel opklom: ergens misschien begrijpelijk, maar desondanks enorm dom.

Rivfader | 09-07-06 | 14:56

@popo : Ach, als alle gasten die boe riepen een euro betalen is die gozert er ook weer uit... Of is dat te idealistisch gedacht over houserts?

TM | 09-07-06 | 14:55

Gelukkig begint voor normaal ontwikkelde mensen aanstaande woensdag 5 Days Off.

Hodja | 09-07-06 | 14:55

Wat een domme DJ is dat zeg. Een house-festival en een 'open mind'. Tuuuuuuuurlijk.....

Oh, en SlipKnoop zuigt als een hoer.

Kiss is deaud heren 'muzikanten' *kuch*.

TM | 09-07-06 | 14:53

@mindfield: daar kijken ze niet op of om van, geld zat die lui
wat dat gassie zelf voor boete kan krijgen echter, als die 2500 moet neertellen, is dat een groter probleem voor hem

popo | 09-07-06 | 14:52

Briljant! Hadden ze net zo goed dj Appelmoes kunnen neerzetten. Meneer Stutterheim denkt dus echt dat zijn 'zwarte' doelgroep openstaat voor verrassende muzikale experimenten? Typisch geval van overschatting van je eigen inschattingsvermogen. De massa is dom Duncan! Jouw massa nog dommer!

St-Eenmans | 09-07-06 | 14:50

Opvallend veel moraalridders hier.
"Nee dit kan niet, maar ze moeten die kerel echt kapot schoppen"
" Ja blij dat ie het podium opgegaan is , net goed"

Gaap ! Ik bedoel als een act niet naar je zin is , prima , ga inderdaad even wat anders doen en klaag er later met zijn allen over bij de organisatie.

Mooi zo'n eenmansactie , prima hoor , je moet echt een niveau hebben van een gemiddelde kleuter om niet te weten dat je dat alleen maar meer problemen opleverd.

Ben benieuwd welke gevolgen dit verder heeft voor ID&T , Sensation en die kerel.. Hoe triest dat ik zijn actie ook vindt,Ik ben toch wel benieuwd wat hij er op de boete en een bezoek aan de rechter aan over gehouden heeft.

Een "zwarte" bladzijde kan weer aan het boek worden toegevoegd.

iggi | 09-07-06 | 14:48

Rob Gee?? leeft deze gappie nog???
Nou de jongen die hem aan heeft gevallen... RESPECT maar volgende keer afmaken die Amerikaanse dj die niet kan draaien.
En ID&T in het vervolg nooit meer Rob Gee uitnodigen op een van jullie feesten, hardcore is alive maar de hardcore van Rob Gee is dead!!!
Welke sukkel van ID&T heeft het trouwens in zijn hoofd gehaald Rob Gee uit te nodigen... misschien tip voor de volgende keer... nodig meteen George W Bush uit!!!!

the Unchained | 09-07-06 | 14:46

-weggejorist-

geile debiel | 09-07-06 | 14:39

"Dit najaar komt er nieuw werk uit van Gee, twee cd's en een dvd met daarop een compilatie van het aanstaande optreden op Sensation Black. "

ik kan niet wachten.....

Maintain | 09-07-06 | 14:39

ff pissen zegt ie doe je daar meer als een uur over? hij had pas 20 minuten gedraait maar ik denk dat al 1/3 van de mensen als was wezen pissen, k ben het er mee eens dat je het podium niet opklimt, maar toch heeft hij ons die herrie bespaard.

stefano_arnhem | 09-07-06 | 14:37

welke codec heb ik nodig om de filmpjes te kijken (hij doet t niet bij mij....)

Frankos | 09-07-06 | 14:35

@ Iceheart
Dragonforce heerscht.

Christ | 09-07-06 | 14:29

Wat 'n mafkees om op stage iemand te gaan meppen... jammer genoeg kreeg hij geen gitaar in zijn nek van 1 van Slipknot... Ga dan ff pissen als je de performance niet leuk vind.. of ga naar White senstation hahahaha.. wat'n loooooooser.....

Kris | 09-07-06 | 14:28

Die tievus Rob Gee moest gewoon oprotten, waarom denk je dan dat we gaan zitten op de grond tijdens een stamp feest. Wat doet die klote mongool nou op Sensation. hij had al 20 minuten van die kanker herrie gemaakt, en jah dan kunnen wel eens bij iemand de stoppen dooorslaan als je naar hem moet gaan luisteren snap niet dat ID&T hem heeft gehaald. Das wel weer een geluk dat iemand zich opofferde dat wij niet meer naar hem hoefden te luisteren.

stefano_arnhem | 09-07-06 | 14:25

Die tievus Rob Gee moest gewoon oprotten, waarom denk je dan dat we gaan zitten op de grond tijdens een stamp feest. Wat doet die klote mongool nou op Sensation. hij had al 20 minuten van die kanker herrie gemaakt, en jah dan kunnen wel eens bij iemand de stoppen dooorslaan als je naar hem moet gaan luisteren snap niet dat ID&T hem heeft gehaald. Das wel weer een geluk dat iemand zich opofferde dat wij niet meer naar hem hoefden te luisteren.

stefano_arnhem | 09-07-06 | 14:23

hardcore is voor heaumeau's, tenzij het porneau betreft.

Octavius | 09-07-06 | 14:23

@WeirJack 09-07-06 @ 14:17
Unity, Family and Respect?? OMFG, vandaar al die inteelt hoofden, het is allemaal familie van elkaar.
Respect gaat ook altijd zo lekker één kant op bij dit soort pseudo-criminele speedogastjes. Typh toch lekker op met je Unity, Family en Respect man. Dat zijn woorden die dit speedsnuivende schimmel niet in de mond mag nemen.

CoJoNes | 09-07-06 | 14:22

Hardcore = Unity , Family and Respect kortom je staat voor elkaar klaar.

Jij slapt 1 van hun dan wordt je teruggeslapt !! simpel.

Die sukkel mag eigenlijk nog van geluk spreken, je kan merken dat ze zich ingehouden hebben.

WeirJack | 09-07-06 | 14:17

Geef mij maar Qlimax, dan weet je in ieder geval zeker dat er muziek is van een redelijk niveau. Sensation is altijd al een beetje laf geweest.

wackmaniac | 09-07-06 | 14:11

Gee reageerde gelaten op het incident. "Die jongen stormde het podium op en viel me aan. Ik moest meteen aan de moord op mijn vriend en voormalig Pantera-gitarist Darrell Abbott denken. Die werd op het podium neergeschoten door een bezoeker van een concert."

Antinl | 09-07-06 | 14:10

@ Mindfield 09-07-06 @ 13:55
in 't artikel staat dat die gast zelf ook een dagvaarding zal krijgen... wie gaat er euri's voor hem inzamelen?

piet0r | 09-07-06 | 14:10

Terecht !!! Eindelijk weten die lutsers nu eens wat ECHTE hardcore is. En dat is niet die bagger house spinoff SHIT.

www.hardcorenyc.com/

Tijdens de studiopnames was Billy van Biohazard er ook bij en das nu pas een hardcore band

www.biohazard.com/

WeirJack | 09-07-06 | 14:09

En die kerel mag zich zelf ook voor de rechter gaan verantwoorden. Goeie zaak, 2 vliegen in 1 klap.

Klefbeer | 09-07-06 | 14:07

lol: 'In totaal deelde de politie voor 7500 euro aan bekeuringen uit. Volgens de woordvoerder is het evenement, met 30.000 bezoekers, verder ,,uitermate'' goed verlopen. Er deden zich minder incidenten voor dan in andere jaren.' bron: spitsnet.nl/nieuws.php/13/410510/anp/b...

Antinl | 09-07-06 | 14:07

Ziek hoor hoe ze die gast schoppen!
Hallo het is SENSATION, Rob Gee moet daar gewoon oprotten, daar heeft hij niks te zoeken. Hij zou eerst eens wat research moeten doen wat de mensen willen, dit willen ze duidelijk niet. Ik heb Rob Gee ook al eens moeten aanhoren, en ben meteen naar een andere zaal gegaan...
Rob Gee heeft echt inspiratiloos bagger, ik snap zoiezo niet dat ID&T juist hem boekt...

Unexist | 09-07-06 | 14:04

Lijkt in scene gezet te zijn. In ieder geval eigen schuld dikke .... ik hoop dat hij alsnog zal komen te overlijden aan hersenbeschadiging.

Antinl | 09-07-06 | 14:02

@ass 09-07-06 @ 13:29
Who cares.

sjaakdeslinksesul | 09-07-06 | 13:59

Mooizo:

Nadat de jongen van het podium was gebonjourd, deed hij aangifte bij de politie. Die hield de bandleden aan en legde ze een boete van 2500 euro per persoon op.

www.telegraaf.nl/binnenland/46133991/B...

Mindfield | 09-07-06 | 13:55

Jezus Gristus, dat valt me tegen van Kurtis Blow (ass 09-07-06 @ 13:29). Vroegah (toen hiphop nog niet in de 50cent-sfeer zat) had ik zwaar rZpKt voor hem. En nu met slipknot en zo'n kaalkopje op 't podium? Tssss.... doet 'ie ook mee met schoppen dan? Ik herken 'm er niet tussen.
.
En wie betaalt er mee als die gast een boete voor 't één of ander krijgt? Of advocaat-kosten als 'ie aangifte doet tegen Rob G?

piet0r | 09-07-06 | 13:53

@zerrocool: Die gozers zijn de naam "westlanders" niet waardig, wanna-bee tuinderts

Tuindert | 09-07-06 | 13:53

Ooit een keer zoiets mee gemaakt, op Awakenings nota bene. In de gashouder, na 3 sets vond toen niemand het nodig om even los te gaan, dodelijk saai, en om 2 uur liep de hele tent leeg. Er werd niet gebooed en gemat, maar er hing toen een knap agressief sfeertje. Nog geen half jaar daarna verhuisde awakenings naar 010, misschien Sensation volgend jaar in het FC Twente stadion?

CoJoNes | 09-07-06 | 13:36

De ene kudt-herrie mengen met de andere kudt-herrie en je doet fans van beide soorten kudt-herrie geen plezier. Maar om dan te gaan hakkûh? Beetje raar. Het is toch aangekondigd? Dan ga je maar even een biertje halen. Op een gemiddeld festival doe je dat ook. Komt er even iemand op het podium die je niet moet? Nou dan even bier halen, pissen, achter de wijven aan. Dat dance-gebeuren: ik snap het niet.
Ik ben het geheel met Mokum Kosher @ 13:21 eens. Helemaal verrot trappen dat tuig.

crixus | 09-07-06 | 13:30

Moehaha, wat een stel slapers hier. Zowel GeenStijl als de reaguurders! Er was maar een lid van Slipknot te vinden op het podium.

Ik citeer:
"Sensation Black is natuurlijk niet compleet zonder een special act van het hoogste niveau. Rob Gee 'The Gabber Guru', bekend van de monsterhit 'Ecstasy You Got What I Need', staat zaterdag 8 juli in de Amsterdam ArenA zij aan zij met niemand minder dan hiphoplegende Kurtis Blow, DJ Starscream aka #0 van Slipknot en het rockgeweld van Biohazard-bandleden Billy Graziadei & Scotty 'Sure Shot' Roberts."

Bron: www.id-t.com/news-subpage.php?newsid=5...

ass | 09-07-06 | 13:29

@gigi gorgonzola .. met jou kan ik praten ! voor de rest heeft PF GS overgenomen ? damn ..

Draaitafel Demagoog | 09-07-06 | 13:24

Sensation black = Ik denk eerder een voorbeeld voor hoe multicultureel zou moeten zijn.
Weer een argument om tegen de multiculturele smaenleving te zijn.

sjaakdeslinksesul | 09-07-06 | 13:21

Kijk je kan die muziek kut vinden, maar je hebt gewoon je poten thuis te houden. Van mij mogen ze dit soort eikels gewoon kreupel slaan. Je gaat toch niet het podium op om dan die "artiest" te slaan. Wat ben je dan voor een UEBERLOSER?!

Mokum Kosher | 09-07-06 | 13:21

Die muziek was gewoon kut. Die kerel heeft ons allen een plezier gedaan. Na 25 minuten herrie wa iedereeen het zat.
Inkom 60 EUR + fee
Spa 0.20 aan 2.10 EUR
Flesje sourcy 0.50 aan 4.20 EUR
Grolsch aan 2.50 EUR (wat ik dus GEEN bier noem)

Hadden de mannen nog langer doorgespeeld waren er erger dingen gebeurd denk ik. Na 15 minuten was al duidelijk dat het publiek deze muziek echt niet kon appreciëren.

Enne, zelf ben ik niet voor Finnen, maar zeggen dat op sensation alleen maar witte gabbers zijn is het feestje geen eer aan doen. Buiten dit incident weinig of geen ruzie, een goede sfeer en alle kleuren ruim aanwezig. Ik denk eerder een voorbeeld voor hoe multicultureel zou moeten zijn.

Crasher_Belgium | 09-07-06 | 13:13

Trieste lui, die naar dit soort feesten gaan. Je betaalt tachtig eurootjes om naar binnen te mogen, en als je eenmaal binnen bent, moet je zes euro per flesje water neertellen. Je moet ook voor tig euro pillen slikken, anders kun je de gedraaide muziek niet waarderen. Muziek zei je? Ja, maar dan niet van echte muzikanten maar van diskjockeys, lui die plaatjes die door een ander gemaakt zijn een beetje leuk aan elkaar mixen en daarvoor als god vereerd worden (zie Tiësto). En dan komt er opeens een echte band (slipknot; of je nu van de muziek houdt of niet, ze maken het in ieder geval wel zelf), dan komt er zo'n drugskikker het podium op om z'n ongenoegen met wat geweld kracht bij te zetten.
Losers: alle betalende aanwezigen.
Winner: Duncan Stutterheim. Die was als kind trouwens al winner, want papa Cor is rijk geworden van CMG, het kudtste bedrijf in het Nederlandse IT-landschap.

ZoekDeNuance | 09-07-06 | 13:07

deathmetal?

1) doet dat eensch fijn mèt streepje ertussen
2) slipknot? naaaaahh, zoals psychonaut al zei, maak daar eensch fijn trash-metal van :)

najah, herrie bij herrie :) jammer dat er niet wat meer slachtoffers zijn gevallen :D

(btw zo 22/10 dragonforce in de melkweg in 020. nog geïnteresseerden? :D )

iceheart | 09-07-06 | 13:04

Tja...

-ca. 30.000 White people
-All dressed up in black
-Wappie als vlaggemasten
-Headbangend op Hardhouse
-En Deathmetal
-Géén of nauwelijks Finnen in de buurt

Da's vragen om stront...

Ahasveros | 09-07-06 | 12:58

Briljante programmering. What's next?

Brunoximus | 09-07-06 | 12:58

Met dank aan oa Spoko voor de submit.

Star Classic | 09-07-06 | 12:56

Het was vragen om moeilijkheden. Eerst was de timetable door elkaar gegooid (iedereen verwachtte de megamix krijg je opeens een verdwaalde oude vent te zien die motherfuckers roept en met giga slecht geluid en zware kudtmuziek gefrustreerd het publiek loopt te provoceren. Hij dacht zeker dat die bij de Dynamo open air Festival was?

matazurka | 09-07-06 | 12:55

Gek dat je zulke dingen alleen tegenkomt op 'het commerciele geblaat'.
Was dan toch naar Chaos Theory gegaan als je van wat hardere sounds en techno houdt

Uitzichtlooz | 09-07-06 | 12:55

Gezellig

Stijlicoon | 09-07-06 | 12:50

Wie draait er dan ook metal op een hardcore feest....:S

Hank66 | 09-07-06 | 12:44

@Hodja 09-07-06 @ 11:41

Dat weet ik nog goed! New Frontier waren de betere feesten...

KaiserSoza | 09-07-06 | 12:41

wat moet slipnot nou op sensation black ???????????

medepligtige | 09-07-06 | 12:38

doktersnuggles staat in de wiki stand.

.grover | 09-07-06 | 12:33

Nou vooruit ik zal eens lief doen. Duncan Stutterheim is heel goed bezig. Prima programmering. Een briljant brein. Heeft zijn kapitaal ook heel goed geïnvesteerd. ID&T radio bleek een echte melkkoe, hoefde geen cent bij. Strategisch oppersterk. Allemaal buitenlandse geïnteresseerden uitnodigen op Sensation teneinde je concept over de wereld te verkopen om ze vervolgens te confronteren met een mallotenact die een vechtpartij uitlokt. Dat gaat zeker verkopen!

doktersnuggles | 09-07-06 | 12:28

klap op z'n oog

richzzz | 09-07-06 | 12:24

@ theepot

Doe maar eens een P2P search op Rob Gee. Dan kom je er wel achter.

Osaka | 09-07-06 | 12:23

Het was echt teringherrie.. en het duurde gewoon veel te lang. ze bleven maar doorgaan. Als ze het goed hadden willen oplossen waren ze gewoon gestopt op het moment dat hun "muziek" niet meer boven het boe-geroep uitkwam.

TuinHek | 09-07-06 | 12:23

heeft iemand nog een geluidsfragmentje van die herrie? Wil toch wel weten of het zo erg was...

theepot | 09-07-06 | 12:16

Okee, Rob Gee had al sinds het begin takkeherrie. Als deze muziek niet bij het feest past dan laat je die vent toch gewoon thuis?

Dat er uiteraard weer 1 malloot is die gaat rammen. Tja, dat is Nederland voor je.

Osaka | 09-07-06 | 12:15

@grover 09-07-06 @ 11:47
Laat maar komen, heb er zin an.

G-unite | 09-07-06 | 12:13

Wat een Heaumeau, hij is niet eens deaud

Adekikker | 09-07-06 | 12:09

lijkt idd rob gee zelf wel die nog ff een paar schoppen verkoopt, hij had beter in goede amerikaanse tradietie om een schadevergoeding naar de rechter kunnen stappen. en dat doet ie ook vast nog wel.

DJmarco | 09-07-06 | 12:08

@hodja,

dhr. corsamaniac vermeld netjes zijn Jordy naampje onderaan zijn stampertjes mening zie: Jordy corsamaniac 09-07-06 @ 11:20.

Ook (dokter)snuggles is los geloof ik.

.grover | 09-07-06 | 12:03

Wat een mogolen zeg.. dit soort shit doe je toch niet? en al helemaal niet op een feest waar iedereen komt voor de gezelligheid. Echt te gaar.

koentje.k | 09-07-06 | 12:00

Was dat er eentje van slipknot die op het hoofd van dat stampertje stond te dansen? Hij lag al gevloerd en de security was er al bij, dus dat is zwaar ziek. Sneue gasten trouwens dat slipknot, die zijn de dertig al ver gepasseerd en lopen nog steeds hun circusact uit te voeren.

sjaakdeslinksesul | 09-07-06 | 11:59

@grover: die zijn er al.
Een normaal mens zou zich niet 'corsamaniac' noemen.

Hodja | 09-07-06 | 11:54

Van mij hadden ze hem nog wel wat harder kunnen schoppen.
Wat een l*l zeg!

chauvelin | 09-07-06 | 11:53

Het is wachten totdat de stampertjes van het stampertjesforum hier komen huishouden!!

.grover | 09-07-06 | 11:47

Aktivist
Misschien hebben ze het wel verdiend, ja. Laten we het daar maar op houden.

doktersnuggles | 09-07-06 | 11:46

Trouwens, als ik die kerel was die tegen z'n kop geschopt werd zou ik die gasten een proces aandoen. Niet omdat ik vind dat zijn actie nou zo ongelofelijk OK is, maar gewoon puur om die eikels van ID&T te jennen. :P

Klefbeer | 09-07-06 | 11:44

Een feestje in het ajakkes stadion, daar gaat het al mis.

Boze Buur | 09-07-06 | 11:43

Rob Gee met Slipknot. Daar had ik bij moeten zijn.
Het doet me denken aan het New Frontier festival waar ooit Atari Teenage Riot in de grote tent kwam, waar eerst in de programmering een of andere It of Escape-eikel zou staan.

Hodja | 09-07-06 | 11:41

Ik kan me voorstellen dat "I want to slit your throat and fuck the wound" niet goed viel.
Maar ja, wat moet je ook op zo'n pussy dance event? Gabber = white trash. Dance is voor werkslaven

Claude Jacques | 09-07-06 | 11:40

Nu gaan we weer het geleuter horen wat de enige echte uber hardcore kneuzenmuzak is en dus niet vuige figuren zoals tiesto blah blah blah.

Al die z.g. hardcore figuren zijn gewoon uberburgertrutten die muzakjes nodig hebben, bepaalde kleding, een peperduur kaartje, een trieste locatie, duizenden medelemmingen, om zich veilig te voelen. Anderen gaan naar de kerk, weer anderen hangen in de voetbalkantine. Allemaal trutten.

Henk Hunk | 09-07-06 | 11:35

@mstx
Is dat zo? Anders was het wel een laffe actie geweest, die andere vent ligt al op de grond en dan hem nog even natrappen.

Sneeuwbataljon | 09-07-06 | 11:33

@DokterSnuggles
80 euri betalen voor wat prefab commercieel house-geneuzel???
Wie zo ontiegelijk dom is, verdient niet beter dan Rob Gee en *braak* Slipknot.

Aktivist | 09-07-06 | 11:33

ik houd niet van die massale nep feesten.

Onderbuik | 09-07-06 | 11:30

Iemand nog pillen te koop?

Lintworm | 09-07-06 | 11:26

100% eens met gigi gorgonzola. Laat dat ID&T lekker in de stront zakken!

Ik snap ook werkelijk niet dat er nog mensen voor dit soort commerciële megafeesten betalen.

Klefbeer | 09-07-06 | 11:25

Draaitafeldemagogen zijn zoooo jaren '90. Gewoon een paar gitaartjes en een drumstel, desnoods een keyboard is veel leuker en gezelliger.
Lichtshows zijn ook een pain in the ass.
Back to basic, please!

fuckje | 09-07-06 | 11:24

-weggejorist-

geile debiel | 09-07-06 | 11:24

in de nineties heeft id+t er al voor gezorgd dat de house scene naar de tering ging
iedere beetje dance liefhebber ging zeker NIET naar id+t feesten
en dit... SENSATION?? de enige sensation die het voor meneer duncan is is het checken van zijn spaarvarken achteraf
goeie zaak dat ze gingen meppen(L) geven ze eindelijk een realistisch beeld af
vwb Rob G ook in de nineties commerciele pleuris herrie
DUS------>>> NEXT

ghost | 09-07-06 | 11:23

@doktersnuggles

Ik snap niet wat zijn broertje hier mee te maken heeft?

Kingeef1975 | 09-07-06 | 11:23

ow ja.. wel knap trouwens dat na de megamix Zany de show weer oppakte.. want de sfeer was er natuurlijk wel even een beetje uit... Verder wel een top feest hoor.. Volgend jaar Weer...

corsamaniac | 09-07-06 | 11:23

Jongelui, kunnen we house en raves etc. doodverklaren en begraven alstublieft. 't Voegt niets meer toe behalve euri's in de zakken van zigeuners a la Stunkan Kutterswein.

dental | 09-07-06 | 11:21

Tja... Wat jammer om een avond die nog redelijk begon zo naar de klote te werken met die bagger.
1 of 2 nummers waren leuk geweest.. maarja dan moet je afnokken. en helemaal als het publiek je aanwezigheid ook niet op prijs steld..
Bikkel die kerel wie het poduim opklom.. hij deed iedereen een plezier.. alleen moet het eigenlijk niet nodig zijn om zoiets zo op te lossen..
Maargoed.. genoeg erover.. ik ga m`n bed in.. TRUSTE...

Jordy

corsamaniac | 09-07-06 | 11:20

Het was bagger. 35.000 mensen die al naar 5 minuten trecht egonnen te fluiten, organisatie greep niet in tja na 20 minuten maakt er iemand een einde aan.

Specht je weet dus echt niet waar je het over hebt. Breezereditie was een week eerder

english cunt | 09-07-06 | 11:18

gozer vediende het als je het mij vraag

So_fckn_What | 09-07-06 | 11:18

@zerrocool: waar heb je dat bijzoner intellect vandaan gehaald?

de Japanner | 09-07-06 | 11:16

Goh , dat soort dingen maak je bij de Matheus nou nooit mee ...

Amoebe | 09-07-06 | 11:15

Slipknot deathmetal noemen. Daar gaat 't al fout...

psychonaut | 09-07-06 | 11:15

Die kerel die naar zijn hoofd schopt is dus Rob Gee zelf...

mstx | 09-07-06 | 11:13

het kan met ID&T wat mij betreft niet slecht genoeg gaan. onze "house-scene" is al 10 jaar naar de kl*ten of kleauten. (MOJO idem!!!)

gigi gorgonzola | 09-07-06 | 11:10

-edit doe eens lief op deze mooie zondag -

doktersnuggles | 09-07-06 | 11:07

Liveset anyone?

Acid_ | 09-07-06 | 11:06

LOL!
Sensation is afgegleden naar een ultiem breezah kudt feest. Dankzij de ubercommerciele lineups van de vorige edities komen er nu geen echte feestgangers meer, maar alleen 16 jarig tmf volk dus worden enigzins vernieuwende acts (lees kankerherrie in dit geval) uiteraard meteen weggejouwd onder het genot van een flesje lauwe breezah.
ID$T heeft dus weer een fantastische misser gemaakt. :P

Specht | 09-07-06 | 11:06

Waren de ijsblokjes op?

Nevermind | 09-07-06 | 11:03

Goh, vechtpartijtje in een discotheek. Zonder wapens, waarom is dit eigenlijk bijzonder?

ffberg | 09-07-06 | 11:03

lol @ grover

zerrocool | 09-07-06 | 11:02

Wat een lafaard die natrappert.

bad to the bone | 09-07-06 | 10:59

In dat minuutje was er trouwens wel interactie met het publiek, dus hij heeft zijn woord gehou8den

de Japanner | 09-07-06 | 10:58

Hee, bij de 2e keer kijken heb ik wel muziek!
...
...
Ooh nee, het is de buurman die zijn grasmaaier opstart!

.grover | 09-07-06 | 10:58

Suf gedoe. Maar moet eerlijk zeggen, dit maak ik nooit mee als ik naar Rob de Nijs ga.

Kingeef1975 | 09-07-06 | 10:57

Nou, zo te zien duurde het feestje inhoudelijk maar een minuutje

de Japanner | 09-07-06 | 10:56

Haha, een van die zgn bewakingsfiguren haalt even lekker uit met zijn voetje in het gezicht van die persoon. Typisch gevalletje van nodeloos kwetsend!

Hulde @ redactie, waarom muziek er bij doen als dat bij de opname ook niet aanwezig was!

.grover | 09-07-06 | 10:55

BTW wel grappig dat die slipknotters hun maskers niet ophadden, das toch hun trademark.

JanDeTuinMan | 09-07-06 | 10:55

tuut tuut boing boing, hakkuh en zaaguh, wat mis ik gabberpiet.

polletjepiekhaar | 09-07-06 | 10:49

wat een laf gevechtje stel heaumeaux

Wortelbier | 09-07-06 | 10:48

-weggejorist-

Wortelbier | 09-07-06 | 10:48

Goeie muziek...

contrastvloeistof | 09-07-06 | 10:48

Heb je ze ook MET geluid? Anders weten we nog niet of het een rechtvaardige vechtpartij was :P

JanDeTuinMan | 09-07-06 | 10:48

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen