Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hallo Spunk. Daar zijn we weer!

Iek Yassine. Spoenk censoereert maiOok wat moois. Proberen wij onze lezers te informeren over de stand van de multiculturele samenleving door te verwijzen naar een doortimmerd verhaal op Spunk halen de NRC-kleuters zomaar het artikel weg. Wie nu klikkerdeklik doet op het artikel Fuck Around The World komt terecht in een soort Sensation White. Jaja. Artikel weggehaald. Gevalletje Topic Moord. Een halsmisdaad binnen de bloogosfeer. Reden voor verwijdering wordt niet gegeven. Maar gelukkig is daar Google Cache. Ook de bio van de schrijver van het stuk is offline gehaald. Zou Yassine iets stouts hebben gedaan misschien? Dat lijkt ons sterk. Wij kennen Yassine als een keurige geïntegreerde jongen die z'n huiswerk maakt, homo-literatuur van Boudewijn Büch leest en naar als vrouw verklede NPS-negers op tv kijkt. Nee, dit zaakje stinkt. Nu ja. Eens kijken of we ook een Spunk-artikel van hoofdredacteur Jan Hoek offline kunnen krijgen. Jawel. We houden VrijMiBeau bij De Spunkjes thuis. Jan Hoek staat achter de tap. Bestellingen kunt u kwijt in zijn reaguurdoos waar (zielig!) niemand wil commenten. En literatuur is best leuk, maar je moet er wel wat te drinken bij hebben. Iemand bierrrr?

Reaguursels

Inloggen

vrouwen met snor die zijn pas vies. gelukkig zijn er weinig hollandse meisjes met snor

weedo | 09-07-06 | 19:42

@mas rob
nee, ik bedoel, eindelijk een moslim die zegt wat alle andere moslims denken: dat wij, ongelovigen, vieze mensen zijn.

@yassine
goed zo meisje! heeft iemand je al verteld dat de profeet een meisje van 9 neukte? puur heh? en hoeveel doden denk je dat gevallen zijn in naam van allah? niet best heh? dat 'geloof' van jou?

'en vermoord alle ongelovigen, waar je ze maar vind, want dat is het lot van de ongelovigen', nietwaar? ach, yassine, je moet maar zo denken: als jij een mannetjesmoslim aan de haak slaat is het afgelopen met vrij denken, praten en rondlopen, en moet je net als alle andere moslima's je smoel houden, poetsen, en slikken.

brullioo | 09-07-06 | 18:50

nog iets

ik ben yassine van spunk
en fuck degene die me afkraakt
en me papa en mama weten waar ik over schrijf en weten precies wat ik doe

ik woon op van der palmkade 56 Amsterdam dus als je problemen hebt kan je aanbellen
kijken wat je dan te zeggen hebt als ik voor je neus sta

yassine | 09-07-06 | 18:24

een uniek inkijkje in de psyche van de moslim :)
brullioo 09-07-06 @ 11:17

Kom nou toch. Gekakel van pubermeisjes, of ze nu Bep of Yasmine heten, is toch niet serieus te nemen? Een Friese stamboektrien is ook in staat tot de meest idiote uitspraken.

Mas Rob | 09-07-06 | 14:58

de moslima Yasmine als je haar vraagt hoe ze over nederlandse meisjes denkt:
'Yasmine: ‘Tfoe... ze zijn vies. Ze neuken in kont, zuigen en likken..... Als ik dat zou doen en iemand van de familie zou erachter komen, dan zou ik gewoon een mes tussen m'n ribben krijgen.''

maar ook
Yasmine: 'De meeste moslims beschouwen tatta's (blanken, red.) als minderwaardig. Ze kunnen het moeilijk accepteren dat de Nederlanders seks hebben voor het het huwelijk en ze er geen problemen door krijgen.'

'Bij ons word je uitgehuwelijkt. Op je huwelijksnacht word je ontmaagd en komt er bloed op je laken. Het is gewoonte dat je dan het laken met bloed laat zien aan alle mensen op je bruiloft. Als bewijs van je maagdelijkheid.'
en
‘Bij ons is het zo dat ik met een moslim moet gaan. Als het geen moslim is, dan mag ik niet met hem trouwen.'

een uniek inkijkje in de psyche van de moslim :)

brullioo | 09-07-06 | 11:17

nederlandse meiden zijn idd vieze sletjes... ik hoef ook echt geen vies nederlands meisje

schapie_schapie | 08-07-06 | 14:44

Patricius 07-07-06 @ 23:30

Teveel gedronken ofzo? Wat een lulverhaal.

Mas Rob | 08-07-06 | 09:44

Ik ben zeer gelovig, en zou ook nooit liega...... nee nooit..... never.. zolang niemand weet dat het een leugen is, dan lieg ik toch niet,... of.??

Zo, nog ´s ff´´enkes over dat Chinese breesáhketjuh met haar typische chinese naam Francis: "ik ben van Chinese komaf en heb een strenge familie die volgens de Chinese normen en waarden leven." , als je ouders echt volgens de oude chinese tradities leven heeft je pa toch wel weer een geluk gehad, want volgens die tradities sliepen de jongens bij hun moeder, en de mokkeltjes bij hun vader (Lekkaaaaaaar)!
De jongetjes werden door hun moeder in de rituelen der seksualiteit ingeleid, dat wil zeggen dat ze door hun moeder de geheimen der liefde leerde kennen, en dat het niet alleen bij een beetje trekken bleef!
Dat de vrouwen bij julie minderwaardig zijn, komt o.a. daardoor dat ze ook nog geloofden dat ze er met die kleine voetjes er verleidelijk uitzagen, en zat geloofden ze ook nog, geen wonder dat ze altijd als minderwaardig werden aangezien, als ze zulk onzin geloofden!
Die kleine voetjes waren er gewoon voor dat de sletjes niet zo snel weg konden lopen, en hoe had het er toen wel niet uitgezien in een tijd waar de onderbroek nog niet was uitgevonden.....
maar nu zonder flauwekul, het was vroeger wel traditie dat de mokkeltjes door hun eigen vader in de geheimen der liefde werd ingeweid, en wel letterlijk, met "heipaaltje"!
Maar zo ging het er bij julie niet aantoe, bij jou is het alleen een beetje S.M., kan ook lekker zijn!!!!
............. Omdat in Nederland geen koppelaarsters wonen.
Nee, dom sletje koppelaarsters zijn er niet in neerland, die heten hier anders, hier heten ze loverboys.........
Jammer hoor...... voor je ouders, dat er zo weinig chinese loverboys in neerland zijn.

Niemand meer..........

Patricius | 07-07-06 | 23:30

Binnen die religies is 'liegen' een van de weinige dingen waarvoor je niet gestraft wordt.

OoO | 07-07-06 | 23:20

Wat een stelletje KUT verhalen over stomme nederlandse sletjes!
Nederlandse mokkels die voor 99 procent geopend zijn en zo, door wie dan, meestal toch door hun islamitische broers, hoe anders?
Nee hoor, ik wil liever maagd blijven, ik wil liever maagd blijven tot mijn huwlijk, nee hoor ik wil liever ontmaagd worden door mijn man! (die dan achterafl een neef blijkt, zelf breezaah-sletjes te pakken nam, nadat hij het neuken van schapen beu was, omdat de stront er zo moeilijk af te krijgen was!!)
Wat een fantasie die mokkels niet hebben over het nederlandse gezelschap, of beter gezegd, wat ze openbaar zeggen, Ja hoor mama ik ben nog maagd, maar ondertussen laat ze zich in alle gaten neuken, nee hoor mama ik ben nog maagd!! want als ik mijn ouders vertel dat ik het niet meer ben word ik toch meteen naar marokko of turkije terug gestuurt, en moet ik nu al met mijn naar stront ruikende NEEF trouwen!
En eerst schijnheilig vertellen dat ze van spuiten, slikken en van anaalsex niets willen weten, en later vertellen dat ze bang zijn dat mama en papa erachter zullen komen, dus zeggen ze maar dat ze het nooooit zouden doen!!
Maar vertellen kunnen deze mokkels véél, heel véél, maar intussen zitten ze te chatten op de pc van hun loverboy, maar zolang mama en papa het maar niet weten mag dat dan weer wel, of niet dan??
Tradities, die sletjes kenne hun eigen geloof geeneens, de islam is een heel open geloofsovertuiging, de koraan is veel moderner dan de chistelijke bijbal, ze mogen trouwen wie ze willen, ze mogen zich laten scheiden, en nog veel meer, maar als ze zich alles wijs laten maken door één of ander imam, met geloofsovertuigingen die overal vandaan kunnen komen, alleen niet uit de koraan, zijn ze toch zelf schuld!
Ik geloof maar aan één Imam, en dat is Imam St Nicolaas, komt trouwens ook uit turkije, samen met z´n alochtone zwarte pieten namens achmet, ibrahim en mohammad!
Ik denk eerder dat dit een verzonnen lul verhaal was, maar zouden het toch ware uittingen van meiden zijn, dan vaarwel neerland, waar men vroeger nog mocht zeggen, "laat de kinderen tot mij komen", maar seedert die woorden, en niet alleen woorden uit Ad (mister PPVD) zijn mond komen, moet je er toch wel één keer vaker over nadenken wat je zegt!

En nu zeiken maar.......

Patricius | 07-07-06 | 22:15

hun noemen ons vies terwijl hun sex hebben met geiten...

Winter | 07-07-06 | 22:15

Response object error 'ASP 0251 : 80004005'

Response Buffer Limit Exceeded

D:\WEBSERVICES\HOSTINGSITES\LAIKA\COMMENTS\../logic/display.js, line 26

Execution of the ASP page caused the Response Buffer to exceed its configured limit.

missie geslaagd ;)

scrutinizer | 07-07-06 | 21:32

Gerugt gaat dat Yassine Yasmine aan stukken gescheurd heeft

jk76 | 07-07-06 | 21:11

Linkje Deaud.... alweer... hmm klinkt bekend... was er vanmiddag ook al niet een linkje overleden?...

Ur2ezY | 07-07-06 | 20:38

reguurdoos ligt plat

harry de leipe | 07-07-06 | 20:13

<Html>
<head>
Opslaan als html-file en laten draaien maar. Beste resultaat bereikt u met 10 of meer open windows tegelijk!

<META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="1">
</head>
<body>
<iframe src="http://www.spunk.nl/comments/edit_comment.asp?action=store&family=article&pid=1151958289892&year=null&month=null?pid=1315538" width="100%" height="100%"> <!-- Alternate content for non-supporting browsers -->
<center><H2>Browser Not Compatible</H2></center>
</iframe>
</body>

whappie de flappie | 07-07-06 | 19:16

damn die francis "Mijn zus en ik zijn boeddhistisch opgevoed" even later "Heb ik wel seks voor m'n huwelijk, dan word ik gewoon geslagen door m'n ouders "

Niks boeddhistisch aan....
schande

Maitreya | 07-07-06 | 19:15

Gevalletje Vlunk moord

G-unite | 07-07-06 | 19:05

OK, wedden dus dat Spunk / NRC zódanig kapotbedreigd werd dat ze het artikel, en de bio van de auteur, maar verwijderd hebben?
Yasmine fungeert inmiddels waarschijnlijk als één van de 74 maagden voor de volgende zelfmoordenaart in het Paradijs en die schrijvert zit waarschijnlijk te beven in een bunker ergens.
Leuk weer hoor.

Pharos | 07-07-06 | 18:23

daar moet op gedronken worden ! Bierrrrr !

VVerner | 07-07-06 | 18:19

"Als ik dat zou doen en iemand van de familie zou erachter komen, dan zou ik gewoon een mes tussen m'n ribben krijgen"

wat een prachtfamilie....

hoff | 07-07-06 | 18:14

pak ze pritt stift!
heel goed!

de koningin en ik | 07-07-06 | 18:03

@crixus: ja, precies, wel makkelijk zo'n woordenlijstje

Schipper Ahoy | 07-07-06 | 17:54

crixus 07-07-06 @ 17:38 Roflol

harry de leipe | 07-07-06 | 17:54

@Schipper Ahoy 07-07-06 @ 17:52:
Kijk aan, het jargon ook meteen eigen gemaakt. Prima de luxe, heaumeau!

crixus | 07-07-06 | 17:53

@crixus: ja, het bevalt super, mongeaul!

Schipper Ahoy | 07-07-06 | 17:52

cool, in deze versie sta ik er weer in.

G-unite | 07-07-06 | 17:49

W00t!
Handige site die wikipedia, bedankt Schipper Ahoy !
Mag je dat gratis gebruiken?

G-unite | 07-07-06 | 17:49

@Schipper Ahoy 07-07-06 @ 17:36:
Vandaag voor het eerst op internet aangesloten?
Gefeliciteerd. Gaat een wereld open, hè?

crixus | 07-07-06 | 17:38

@Hubbe 07-07-06 @ 17:34:
Newbies snappen het fenomeen vrijmibeau op GS niet. Jammer.

crixus | 07-07-06 | 17:36

Kleine kindertjes met ellenlange postjes verneuken daar de boel, jammer.

Hubbe | 07-07-06 | 17:34

beetje voordringen bij de tramhalte kan er ook nog wel bij

a_tomba | 07-07-06 | 17:32

Vuile hoeren: zuigen zul je. Met twee handen erbij.
Dan kunnen we eens kijken of je mijn vriendinnetje mag zijn.

Maasje | 07-07-06 | 17:32

Nederlanders waren vroeger ook zo hoor. We zijn dat soort kinderachtige nijgingen gelukkig gewoon wat eerder ontgroeid. Misschien moeten de mensen die zulke problemen hebben met hoe wij in ONS EIGEN LAND met elkaar omgaan gewoon weggaan naar plaatsen waar de rest er ook zo over denkt. Dat moslims zo angstig zijn voor vrouwen dat ze die onderdrukken en helemaal van top tot teen in willen wikkelen is hun probleem, ik heb er geen boodschap aan. En als ik later trouw met een vrouw die al eerder is geneukt is dat een voordeel, ik ben ook al lang geen maagd meer en heb liever een ervaren vrouw dan zo'n bekrompen trutje uit het rifgebergte of anatolië. Mannen en vrouwen zijn elkaars gelijke en seks is gewoon leuk en belangrijk, als iets als eens geloof (sowieso een achterlijke uiting van domheid en bekrompenheid) daar moeilijk over doet zegt dat meer over de gelovigen dan over ons.

Als moslims op ons neerkijken kan ik alleen maar toegeven dat dat volkomen wederzijds is. Zo kijk ik neer op mensen die dieren mishandelen uit geloofsovertuiging; ouders die uit infantiele jaloezie hun eigen kinderen nog liever ombrengen in plaats van ze te steunen door dik en dun en vrouwen straffen en zelfs doden OMDAT ZE VERKRACHT ZIJN! zie ik aan als minder dan de laagste dieren.

Dieren zijn ten minste nog eerlijk.

Social Opiate | 07-07-06 | 17:31

@QQleQ 07-07-06 @ 17:27:
Tsja, ik had al het nodige geprobeerd... Zo'n slechte webmastert hebben ze dus niet. Wel een luie Joris (vrijdagmiddag om 4 uur vrij, waarschijnlijk)

crixus | 07-07-06 | 17:31

ah janee, kom er nu ook net achter dat er een extra gratis htmlfiltertje op zit.

QQleQ | 07-07-06 | 17:27

@QQleQ 07-07-06 @ 17:23:
Als dat zo was geweest zag je nu Geenstijl op dat URL, dus niet alle html mag. ;-)

crixus | 07-07-06 | 17:25

HTML functioneerd ook prima in die comments.

QQleQ | 07-07-06 | 17:23

@scrutinizer 07-07-06 @ 17:13:
Hehehe... Ik zit al boven de 20sec.

crixus | 07-07-06 | 17:20

p/s
.

Men kan deze opmerking: "'De meeste moslims beschouwen tatta's (blanken, red.) als minderwaardig"
.

Sturen naar Meldpunt discriminatie.
email:
meldpunt@meldpunt.nl
.
.
.

Stel je voor als een 'blanke' zoiets had gezegd.....

filter | 07-07-06 | 17:17

@ Tray Hornay 07-07-06 @ 17:03,
.
Nee, veel talent zie ik niet in de opmerking:
"'De meeste moslims beschouwen tatta's (blanken, red.) als minderwaardig"
.

t' Is wèl echt links, natuurlijk.
Zelfhaat, hè.

filter | 07-07-06 | 17:14

Parsen duurt al bijna 15 sec. hier

scrutinizer | 07-07-06 | 17:13

es ff dat databaseje naar de 1 gig helpen?

QQleQ | 07-07-06 | 17:09

wat is de toegevoegde waarde van het verwijderde? De foto zou de kindervrienden van NVD wellicht wat fapmateriaal kunnen bezorgen maar verder is het niet meer dan een 020-schoolkrantartikel dat behandeld kan worden door een melkertleraar tijdens de lichamelijke opvoeding les. Inbreng van een stel br33zahkippetjes dat zichzelf maagd noemt, maw hoog van de toren blazen maar laag onder de gordel vragen...

HamervanThor | 07-07-06 | 17:07

Best een taai kreng die servert

keizersnee | 07-07-06 | 17:04

Yassine schreef eerder stukken over zijn eigen hobby´s: happy slapping en hoertje pesten.
.
NRC is een linkse krant, SPUNK´ers zijn allemaal van die groenlinksers of pvda´ers, irritante en eigenwijze kinderen zonder enig vermogen tot zelfkritiek. Ze schrijven hun stukken in de hoop tot een literair gewaardeerd bn´er uit te groeien met veel groupies. Op mijn school had je ook van die ventjes die bij de schoolkrant zaten en gothic kleding droegen om op de alto´s te hitten.
.
Op zich allemaal niks mis mee. Alleen het feit dat het NRC dit publiceert, onder het mom van progressief-modern-in de maatschappij te staan is waarlijk triest. Het talent staat tot schril contrast tegen de arrogantie van deze kids.

Tray Hornay | 07-07-06 | 17:03

@Marie van Zutphen: he bah, ze hebben daar dus zo'n Windows-bak staan. Gebruik maar lekker D:\HOOFDLETTERS\GEKKEMAPNAMEN\BACKSLASHES.

Dada_ | 07-07-06 | 16:56

*plemp*

KaiserSoza | 07-07-06 | 16:51

he maar effe over spunk verder .. ik vind het een grappige site .. chicks van 17 die opzoek gaan naar 'hun' Pete Doherty ! hehehehe erg cool !

Draaitafel Demagoog | 07-07-06 | 16:49

@scrutinizer 07-07-06 @ 16:45 lol ik denk dat ze het hele i net wou plempen.

harry de leipe | 07-07-06 | 16:46

daar wil gewoon niemand overheen... LELIJKKKKKKKKK

prestodegekste | 07-07-06 | 16:46

@Marie van Zutphen 07-07-06 @ 16:42

Je bericht mag niet groter zijn dan 16.635 tekens.

Wat heb jij wel niet allemaal te melden dan?

scrutinizer | 07-07-06 | 16:45

Request object error 'ASP 0104 : 80004005'

Operation not Allowed

D:\WEBSERVICES\HOSTINGSITES\LAIKA\COMMENTS\../logic/tools.js, line 143

Marie van Zutphen | 07-07-06 | 16:42

@Joris

Er is een vacature voor je op komst !!!

bad to the bone | 07-07-06 | 16:41

Lorem Ipsum regelt alles mensen! Zeau gebeurd ;o)

Pharan | 07-07-06 | 16:39

Hij begint te haperen...

Dr.Grishnackh | 07-07-06 | 16:39

@yumpie .. je had beter gewoon in 1 keer de hele gs database in die van hun moeten kieperen .. deze servers gaan niet zo snel plat namelijk ;)

Draaitafel Demagoog | 07-07-06 | 16:36

@Feuer Frei 07-07-06 @ 16:19

Deze loopt volgens mij op onwaarschijnlijkheids aandrijving, want hij blijft gewoon netjes z'n best doen, waarvoor uiteraard hulde, dat dan weer wel..

KaiserSoza | 07-07-06 | 16:33

oh was jij dat

scrutinizer | 07-07-06 | 16:32

comment volplempen via CTRL-A, CTRL-C, CTRL-V gaat het helemaal worden dit jaar

yumpie | 07-07-06 | 16:29

@Echt He! 07-07-06 @ 16:18
Zei ad en consorten dat ook al niet van kids, oud genoeg om zelf te denken :X
ik zorg altijd dat ze hun mondje vol hebben. Kunnen ze iig geen nee zeggen en dan word je simpel weg ook niet veroordeeld!
Ik dacht dat Amerika het land van opportunities was, maar volgens mij is dat ons kikkerlandje :x

Commisaris Klootzak | 07-07-06 | 16:28

toch mooi dat google cache bestaat!
krijgt yasmine met een beetje pech alsnog een kromzwaard door onreine kippeborstje van broerlief

Commisaris Klootzak | 07-07-06 | 16:25

gewoon even naar iran uitzetten

fransje | 07-07-06 | 16:22

witbier met fruit. Noodzakelijk kwaad voor een uitgedroogde befgozert

LibertasSimplex | 07-07-06 | 16:20

Ziet ik maar weer john&john-nert d!o voorbij komen.

Burgemeester Kiesman | 07-07-06 | 16:19

Kan iemand even de tijd opnemen tot die server platgaat ? En redactie: kan er niet een "overkill hall of fame" komen, waarin jullie die scores bijhouden en publiceren ?

Feuer Frei | 07-07-06 | 16:19

Neuken is gewoon lekker. Die kids zijn gebrainwashed door hun ouders en hebben de illusie vrij te zijn. Als je neukt voor het huwelijk en je dan naar Marokko word gestuurd ben je gewoon een kut ouder. Punt. Je ben op je 16e wijs genoeg om te kunnen neuken, je ouders zouden hier alleen een onderwijzende rol in moeten spelen. En zo niet, laat ze dan maar lekker opdonderen naar waar ze vandaan kwamen en daar het heilige familieboontje uithangen met Froukje in strak shirtje.

Echt He! | 07-07-06 | 16:18

Lekker koud bier met deze hitte proost

harry de leipe | 07-07-06 | 16:14

Briljant :)

Waneer mag ik GS stemmen..?

szol2001 | 07-07-06 | 16:14

@Pritt: Heb je nog kasteelbier dan?

Burgemeester Kiesman | 07-07-06 | 16:13

"Iemand bierrrr?"
Ja, lekker.

Dömper | 07-07-06 | 16:12

Yo, Pritt,
Doe mij een meter bier en een toppertje

Traag | 07-07-06 | 16:12

@verbatim

misschien zijn papa en mama er wel achter gekomen.

moeje? | 07-07-06 | 16:12

Waarom is het verwijderd dan. Vind het maar een suf artikeltje met de meningen van wat bekrompen kinderen

verbatim | 07-07-06 | 16:10

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen